Hitta lediga jobb i Jönköping

Skåpbilschaufför Torsvik, sommarvikariat

Paketbilsförare
Läs mer Jun 13
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som skåpbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är ett sommarvikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar 11 juli och pågår fram till den 28 augusti. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid - förmiddag och eftermiddag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- B-körkort, samt vana vid att köra bil
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Ansök nu

Hotellmedarbetare 2 st

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 13
Ett personligt hotell med 67 rum. Hotellet erbjuder gratis parkering. Trevliga yt-effektiva rum, restaurang med en mysig atmosfär där det finns möjlighet att beställa en bit man dygnet runt. Good Morning Jönköping ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Vi vill att du har

• fyllt 20 år ( eftersom vi är oftast ensambemannade och är ansvariga över barförsäljningen som måste man fyllt 20 år för att få jobba i receptionen.

)

• erfarenhet av arbete på hotell, gärna utbildning inom hotellbranschen.

• behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

• datavana, gärna vana från vårt bokningssystem Mews.

• Du är glad, utåtriktad och arbetar självständig samt är en problemlösare.

Tjänsten kräver att du är kvalitetsmedveten, har en utpräglad servicekänsla och har ett öga för detaljer såväl som helheten. Du sätter alltid våra gäster i fokus, och du gör det med engagemang, glädje och stolthet.

 

Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Arbetsuppgifterna i receptionen består av sedvanliga uppgifter, såsom:

• Service

• Bokning av logi

• Kassahantering

• Frukostförberedning

• Barförsäljning

• Sammanställning av rapporter

 
Vilkor,
Tjänsterna är två  tillsvidareanställning på 70%  samt 40%.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.

Ta chansen och skicka din ansökan idag! Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

 
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

Personlig assistent till nattjänst hos vår manliga uppdragsgivare

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Vi söker nu en personlig assistent som kan jobba vaken natt till vår uppdragsgivare i Jönköping. Är du en lugn, stabil och noggrann person? Vill du arbeta med något meningsfull och hjälpa en annan människa att få en bättre vardag? Då kanske det är just dig som vi nu söker till vår manliga uppdragsgivare i Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragivare är en glad kille som gillar att vara ute på promenader, bada i sin pool och ta sig i väg på andra aktiviteter. Hans begränsningar gör att han är i behov av assistans och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är din arbetsplats där uppdragivaren är vilket kan vara allt från daglig verksamhet, i hemmet, ute på promenad, på träning, bad och under andra aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinering och sondmatning.

Vad krävs
Vi söker dig som är 30 år eller äldre, som tycker om att arbeta med människor och har en förmåga att både lyssna, läsa av situationer och stötta. Du är van att arbeta självständigt men du har också initiativförmåga när det behövs. Vi letar efter dig som är stabil, lugn, noggrann och har ett professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Det krävs att du är en lyhörd person som kan förstå vår uppdragsgivares signaler och behov och kan hjälpa honom att kommunicera dessa. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har en likvärdig utbildning. Önskvärt är om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och erfarenhet av epilepsi och sondmatning är meriterande. Det krävs att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och att du vet vad som krävs för att göra detta.

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift, samt att du är rökfri. Då uppdragsgivaren gillar att bada kan du heller inte vara allergisk mot klor. Förflyttningar förekommer och hjälpmedel finns i hemmet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen så därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidstjänst 80 %, dag, kväll, helg och natt (jour) med start omgående
• En deltidstjänst ca 75 %, vaken natt - vikariat under sommaren med chans till förlängning
• Timvikarie vid behov dag, kväll, helg, natt och sovande natt.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten ansvarig arbetsledare Linda Krantz, linda.krantz@kooperativetolja.se

Skicka in din ansökan omgående eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Butikssäljare på Bernards Konditori

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 13
Om Ditt Café
Varumärket Ditt Café ägs och förvaltas av de tre bolagen Stigs Café och Bageri AB, Bernts Konditori AB och Bernards Konditori AB. Under varumärket samlas 12 caféer samt en produktionsanläggning. Detta gör oss till Sveriges största privatägda bageri- och konditorikoncern. Vi bedriver verksamhet på fem orter inom Jönköpings län och sysselsätter ett hundratal medarbetare.
Vår affärsidé är att vara ledande på den lokala marknaden, erbjuda närproducerade bageri, konditori- och restaurangvaror i en attraktiv miljö med hög kvalitet, personligt bemötande och med kunden i fokus. Vi arbetar efter våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang och vi är övertygade om att den största framgången nås genom ett välfungerande lagarbete.
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen och trivs i en miljö där kunden står i fokus. Du ska ha ett brinnande intresse för försäljning och butiksoptimering. Som person är du lösningsorienterad, stresstålig och ansvarstagande. Vi förutsätter att du kan känna igen dig i våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på Bernards Konditori på kyrkogatan, ett av våra mest anrika caféer i koncernen. Som butikssäljare hos oss är kunden alltid det största fokuset där kunden ska ha bästa upplevelsen hos oss.
Hos oss kommer du arbeta i kassan, med fokus på kundbemötande och delvis i vår kallskänk. Hos oss ser vi att du är en person som är ansvarstagande och lösningsorienterad, där du tillsammans med personalen ansvarar för inköp internt och externt och jobbar proaktivt med pågående kampanjer.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett självständigt, utvecklande och lärorikt arbete med goda löne- och anställningsvillkor. Alla medarbetare erbjuds dessutom personalrabatt och årligt friskvårdsbidrag.
Tjänsten vi söker är ett vikariat med stor chans till förläning på 79% med start v.31. Vi ser gärna att man kan börja sina upplärning v.29 men tjänsten tillsätts v.31. Arbetspassen varierar måndag - fredag med olika arbetstider och i tjänsten ingår det varannan lördag.

Ansök nu

Cafébiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jun 13
Vi är ett litet bageri strax utanför Jönköping city. God service är ett krav för vår överlevnad. Vi bakar allt själva i vårt egna bageri.
Endast sex caféplatser inne och några ute under vår/sommaren. Vi behöver dig som gillar att möta människor, fatta egna beslut, ta ansvar och utvecklas i din yrkesroll.
Vi ser gärna att du arbetat inom yrket tidigare. Vi söker en arbetsglad, positiv och lättlärd medarbetare till vårt konditori. Den största delen innebär försäljning och service till kunder. Därför är det ett krav att du som söker gillar att möta människor och tycker det är roligt med service. Vi värdesätter personlighet mer än erfarenhet.


Tjänsten innefattar mycket städning och du som som söker måste vara noggrann och ha ett öga för vad som behöver göras. Du arbetar enskilt och många av arbetspassen är du ensam så du måste kunna fatta egna beslut och vara trygg i dig själv.
Vi vill att du som söker har god kunskap inom livsmedelshantering då vi gör smörgåsar, sallader och smörgåstårtor.
Arbetet kräver en god fysik då det förekommer tunga luft och mycket spring mellan olika arbetsuppgifter.
Du måste gilla när det är fart och fläkt och mycket på gång. När du inte servar kunder är det till stor del städning så det krävs att du gillar att hugga i.


Arbetstiden varierar: morgon eller eftermiddag/kvällspass mån-fre Du arbetar varannan lördag 6.30-15.00.
Tillträde augusti,
80-100% - Provanställning 6 mån.

Ansök nu

Nu söker vi en Demonstratör/Säljare i Jönköpings kommun

Hemförsäljare
Läs mer Jun 13
Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis.
Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm.
Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem. Detta är viktiga egenskaper hos oss, då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Att du själv kan påverka din lön och dina arbetstider är något du ser som en förmån.


Du har körkort & tillgång till bil.
Tidigare säljerfarenhet är en merit men inget krav.
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan redan idag.


Lön och förmåner
Heltid ger 24 500 kr i månaden plus provision på allt du säljer.
Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.


För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och företag.
Clear Sky renar luften genom vatten, helt utan filter, samt tvättar golv, mattor och möbler miljövänligt och helt utan kemikalier.


Gå gärna in och läs mer på vår hemsida http://www.cleanskysweden.se/


#jobbjustnu

Ansök nu

IVA sjuksköterska till uppdrag i Eksjö

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Jun 13
Drömmer du om mer frihet i vardagen, att få bestämma över din egen arbetstid och även få högre lön? Hos oss på Centric Care skräddarsyr vi jobb efter dina önskemål. Bli en del av team Centric Care idag!

Vi söker en intensivvårdssjuksköterska som kan täcka upp i Eksjö under perioden V.25-32. Har du bara möjlighet att ta en delar av perioden så ser vi ändå  gärna att du söker uppdraget! 

Tjänstgöring; Dag, kväll, natt och helg. 

Uppdraget innebär arbete på allmän intensivvårdsavdelning. I arbetsuppgifterna ingår traumalarm mot akutmottagningen och hjärtlarm mot sjukhusets alla kliniker och mottagningar. Vi söker dig som kan arbeta som intensivvårdssjuksköterska självständigt och i team samt har god förmåga att följa lokala arbetsrutiner och arbetsbeskrivningar. 

Journalsystem Cosmic, Metavision samt BOS. 

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet från intensivvård. 
ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Systemutvecklare inhouse (JavaScript)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Din roll

Som inhouse utvecklare kommer du att ingå i vårt utvecklingsteam som jobbar med Troax. Du jobbar i huvudsak med utveckling av webbaserade 3D-konfiguratorer och digitala säljverktyg baserade på moderna tekniker så som:

Javascript (Typescript, Angular)
NodeJS
HTML
SASS
Amazon Web Services (AWS)

Du kommer att spendera tid både på Knowits kontor i centrala Jönköping och Troax huvudkontor i Tyngel, Hillerstorp. Den långsiktiga planen är att du tar anställning hos Troax och får då en viktig roll i deras digitaliseringsteam.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är initiativrik, kreativ och gillar att utmana dig själv och lära dig nya saker. Du har erfarenhet av webbutveckling och utbildning från universitet eller högskola. Du är en lagspelare som tar ansvar och trivs med att arbeta mot högt satta mål. Du strävar efter att växa som utvecklare och utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Knowit Connectivity

Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Vi arbetar med allt från design, utveckling och förvaltning av olika lösningar. Till ditt stöd har du dina kollegor som alltid ställer upp i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright, 2019) och vi tror att det är viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Vi har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen.

Om Troax

Troax Group AB är idag världens största aktör inom nätpanelslösningar för inomhusbruk. Produkterna är hållbara, innovativa och håller högsta kvalitet, och de används till maskinskydd, lager- och industriväggar samt förråd. Vi startade i Hillerstorp 1955, och här har vi fortfarande vårt huvudkontor och större delen av vår produktion. Idag omsätter i ca 252MEur och vi är cirka 1 100 medarbetare och vi finns i 45 länder.

Mer information om Troax hittar du på www.troax.se (https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.troax.se/&data=05|01|martin.ask@troax.com|b53a299a569949a23ad208da4aa7a2db|3288c4ecb0044866b1a1dcf4b1d0c9e3|0|0|637904381243620941|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|3000|||&sdata=mynv2o0mHwQmL2uOOH3ZpkGU3MfAYe+1jgbQjNLoBm4=&reserved=0) (https://www.troax.com/se/sv)

Vårt erbjudande till dig

För oss är också trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, kollektivavtal och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning.

Varaktighet, arbetstid

Heltid anställningstid enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-127 48 21 eller Anders Snäckerström anders.snackerstrom@knowit.se 079-006 70 70 så berättar vi gärna mer och svarar på frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker telefonister för ett meningsfullt uppdrag, arbeta hemma

Medlemsvärvare, intresseorg./Telefonkommunikatör
Läs mer Jun 13
Vi är en insamlingsbyrå som arbetar på uppdrag av organisationer som Bris, Svenska Röda Korset, Hjärnfonden, Sverige för UNHCR mfl.
90-konto: Vi ringer enbart för organisationer som har 90-konto vilket innebär att de är kontrollerade att de gåvor de mottar används korrekt.
Vårt fokus är givarvård, kvalité och effektivitet. Sedan starten 2007 har vi samarbetat med över 50 olika ideella organisationer i Sverige och utomlands.


Om du brinner för humanitära, miljö eller djur rättsliga frågor tveka då inte att kontakta oss. Vi arbetar även med andra viktiga frågor som t ex kvinnors rättigheter, utsatta människor och barn, miljöförstöring, forskning för att hitta botemedel till sjukdomar och andra viktiga ändamål som behöver kämpas för.
Vi söker dig som vill arbeta hemifrån med att samla in pengar till välgörande ändamål med telefon som redskap. Vi ringer varma listor, dvs människor som redan skänkt/skänker pengar till den organisation du kommer representera.
Krav: Det är viktigt att du har tillgång till en dator samt ett headset (eller något liknande som gör att du kan ringa med datorn). Det är jätte viktigt att du kan utföra ditt arbete ostört samt kunna hålla arbetstiderna.


Arbetstider:
Måndag - Torsdag 17-21 alt. 15-21 eller 16-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta 12-21, 12-16, 12-17 samt 12-18
Du bokar dig veckovis så finns stor möjlighet att vara flexibel. Vi kräver dock att du kan arbeta minst tre gånger a 4 timmar i veckan.
Fast timlön 135kr inkl semesterersättning
Vi behöver alltid duktiga och engagerade Telefonambassadörer. Sök redan idag! #jobbnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Varierande säljjobb med/utan erfarenhet i Taberg

Hemförsäljare
Läs mer Jun 13
Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!
Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.
Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Om arbetsgivaren
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!

Ansök nu

Rektor till Vittra Samset, Jönköping

Rektor
Läs mer Jun 13
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 24 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

På Vittra är vårt mål att varje barn ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dem med kunskap och mod för att de ska känna att de kan vara med och påverka samhället till det bättre.

Vittra Samset är en för- och grundskola till årskurs 9 med 400 barn och elever. På Vittra Samset är medvetet lärande, tydlig struktur och modig kultur i fokus. Vår vision är att alla våra barn och elever ska formas till ansvarstagande medmänniskor som värnar om varandra och vår omvärld. Skolan ligger i Samset, tio minuter utanför centrala Jönköping. Läs gärna mer om oss på vittra.se/samset

Rektor till Vittra Samset, Jönköping

Vi fortsätter att växa och arbetar tillsammans ur ett 1-16 årsperspektiv. Vi söker dig som vill vara vår nästa rektor och leda utvecklingen av vår verksamhet i linje med Vittraskolonas pedagogiska inriktning

Ditt uppdrag

På Vittra har vi höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar, elever som vuxna.

Ditt uppdrag är att på ett närvarande, drivet och omsorgsfullt sätt leda och utveckla förskolan och skolan mot uppsatta mål. Du har ett övergripande ansvar för barn och elever, medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du ansvarar även för arbetet med att tydliggöra och realisera Vittras pedagogiska plattform på din skola.

Du kommunicerar med kommun och myndigheter samt leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid. I ditt uppdrag ingår också att nätverka på orten och etablera samarbeten både inom det lokala näringslivet och i föreningslivet.

Vårt erbjudande

Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande rektorsuppdrag där du tillsammans med kompetenta medarbetare utvecklar och driver verksamheten framåt. Som ledningsstöd på skolan finns en biträdande rektor och en administratör. Utöver det har du stöd av din skolchef och ett nätverk av rektorskollegor inom Vittra i Sverige samt stabsstöd inom kvalitet, ekonomi, HR, juridik, IT, kommunikation och marknadsföring.

Som anställd hos oss erbjuder vi kompetensutveckling genom Academedia Academy och du får självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar samt friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Din profil

Den vi söker är en erfaren skolledare inom grundskolan med ett intresse för förskoleverksamhet. Det är meriterande om du har en genomgången rektorsutbildning. Vidare är du väl förtrogen med skolans styrdokument, har erfarenhet av arbete med elevhälsa samt erfarenhet av att hantera ekonomiskt ansvar.

Vi söker dig som engagerar och utövar ditt ledarskap på ett omsorgsfullt sätt. Du kan fatta och svåra beslut och skapa strukturer som bidrar till trygghet och även motivera och inspirera dina medarbetare. Du är kommunikativ och har en god förmåga att skapa tillitsfulla relationer till medarbetare, elever och vårdnadshavare

Du drivs av möjligheten att påverka och göra skillnad för våra elever, är handlingskraftig och lösningsinriktad. När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens och elevernas bästa. Du levererar vad du lovar, strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader på 100%. placeringsort Jönköping. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta skolchef Ulrika Kragner 076-110 28 46 ulrika.kragner@vittra.se

Sista ansökningsdag är 2022-08-06. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Ejderstedts söker servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 13
Servicetekniker

Vi behöver utöka vår serviceavdelning med ytterligare en servicetekniker.

Som tekniker arbetar du i en grupp där uppdraget är service, reparation samt att delta vid installationer av nya maskiner hos kunder, samt att utbilda kundernas såväl erfarna som nya maskinoperatörer i maskinprogrammering. Därutöver medverkar du i kundsupport där uppdraget är att supporta redan driftsatta maskiner.


I rollen har du interna kontakter med teknisk support, reservdelsavdelningen och servicechefen, de externa är kunderna och teknisk support hos leverantörer.
Felsökning, problemlösning och dokumentation ingår också i uppgifterna. Detta görs oftast ihop med support antingen från Ejderstedts eller direkt från maskinleverantören.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har  arbetat med underhåll tidigare, kanske har du erfarenhet som mekaniker, elektriker eller en teknisk industrivana.
För rollen krävs goda kunskaper i något styrsystem – FANUC, Siemens, Heidenhain, Beckhoff  och kunskaper i elektronik, mekanik, pneumatik, hydraulik.
Vidare är du en van datoranvändare i de vanligaste programmen.
Svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande.
Körkort B.

Om dig
Vi gillar att du är genuint teknikintresserad och serviceinriktad, det gör våra kunder också. Eftersom du drivs av utmaningar och problemlösning kommer du att trivas med utvecklingen du får hos oss. Vidare är du noggrann och tar ansvar och har alltid en positiv inställning som ger energi till kollegor och kunder.

Vi erbjuder
Här erbjuds ett arbete i ett företag som ständigt är i utveckling och där du har stora möjligheter att påverka din  egen arbetssituation. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga medarbetare i ett av branschens ledande företag. Här får du löpande utbildningar inom dina ansvarsområden och med den tillämpade teknik som krävs för att upprätthålla en god service till alla kunder.

Om oss
Ejderstedts marknadsför och säljer modern maskinutrustning mot svensk tillverkande industri. Skärande bearbetning är i huvudsak uppdraget. Maskinerna tillverkas av ledande maskintillverkare i Europa. Hos oss  är sälj, service och support en stor del av vardagen  varför vi alltid är nyfikna och lyssnar gärna på dig som är sugen att hänga med oss.
Ejderstedts ingår tillsammans med S.I.T (Svensk Innovativ Träteknik AB) och Wexiö-Tooling AB i Promatech som tillsammans omsätter ca 150 miljoner. Ejderstedts kontor  ligger med trevliga lokaler längs genomfartsvägen i Tenhult, 10 km söder om Jönköping.  Läs mer   www.ejderstedts.se

I denna rekrytering har Ejderstedts valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se
 
För mer information om denna tjänst kontakta Magnus Lorentsson 0733 25 52 38.
 
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.
 
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Varierande säljjobb med/utan erfarenhet i Bankeryd

Hemförsäljare
Läs mer Jun 13
Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!
Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.
Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Om arbetsgivaren
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!

Ansök nu

Servicetekniker till Mared Industrial Engineering

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Jun 13
Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Vi söker nu fler kompetenta medarbetare till verksamheten. Vi har kundens bästa i fokus, är engagerade och professionella i alla led.

Som servicetekniker hos oss arbetar du självständigt med reparationer och service, underhåll och installationer, av främst CNC-maskiner men även andra maskiner inom träbearbetnings- och packindustrin. Den serviceorganisation du kommer ingå i består av ytterligare servicetekniker samt en servicechef som är den som planerar och bereder ditt dagliga arbete.

Du kommer få en gedigen introduktion där du till att börja med går bredvid för att med tiden arbeta mer självständigt.

Dina arbetsuppgifter blir:

- Förebyggande underhåll

- Reparationer och service

- Problemlösning

- Hålla i utbildning av operatörer

- Löpande kund- och leverantörskontakter

Är du en lösningsorienterad mekaniker så kan det vara dig vi söker. Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande.

För att trivas i rollen behöver du ha förmåga att hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden.

Bra att veta
B-körkort är ett krav.

Arbetet medför resor och övernattningar.

Tillträde enligt ök.
Vi utvärderar ansökningarna löpande.
Hör av dig till servicechef Rikard Myhrman om du har några frågor gällande tjänsten.

Ansök nu

Servicechef till Mared Industrial Engineering

Administrativ chef
Läs mer Jun 13
Vill du hänga med på vår tillväxtresa? Har du intresse för teknik, försäljning och att att skapa långvariga kundrelationer? Här på MIE finns ett härligt gäng som behöver din kompetens i rollen som servicechef av träbearbetningsmaskiner. Sök idag!

Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Vi söker nu fler kompetenta medarbetare till verksamheten. Vi har kundens bästa i fokus, är engagerade och professionella i alla led.

Som servicechef har du dagliga kontakter med kunder i supportfrågor, förebyggande- och avhjälpande service. Du har ett övergripande ansvar för att vi och våra tekniker kan hjälpa kunderna på bästa sett.

Tillsammans med våra tekniker planerar och genomför ni reparationer och service, underhåll och installationer av maskiner för träbearbetning och packutrustning; från CNC- till klassiska snickerimaskiner. Till din hjälp har du ett sammansvetsat och härligt team med lång erfarenhet av branschen.

Utgångspunkten är vårt kontor i Huskvarna, där vi också har vårt huvudkontor.

Du kommer ges en gedigen introduktion tillsammans med vår befintliga servicechef som kommer vara kvar i organisation i en annan roll.

Vi tror att du..

har en gymnasial utbildning, gärna inom området. Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Främst ser vi att du är en tekniskt intresserad, servicevänlig och social person med en stor förkärlek till problemlösning! Du är självständig med support från ditt team.

God påvisad erfarenhet som servicechef eller liknande yrke är önskvärt och meriterande.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Då arbetet innebär löpande med våra leverantörer utomlands krävs även goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Du som person är lugn, stabil och är systematisk i ditt arbetssätt. Framför allt har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Eftersom du är företagets ansikte utåt kunderna ser vi att du är utåtriktad och har god social kompetens.

Mared Industrial Engineering - en del av något större!

Mared Group består av sex affärsdrivande företag med olika kärnverksamheter och omsätter cirka 180 MSEK med 45 anställda. Bolagen som ingår är Ingenjörsfirman J Mared (JMA), Mared Industrial Engineering (MIE), Mekankomponenter (MEKOM), Avancerad Entréteknik (AET), Elf Automation (ELF) och Mared Group Service (MGS).

Resan startades på 60-talet med Ingenjörsfirman J Mared AB och de andra bolagen har tillkommit genom organisk delning eller förvärv. Bolagen är inriktade på sina respektive affärsområden med sälj, installation och support.

Mared Group har satt en stark tillväxtplan för de närmaste fem åren. Vill du vara en del av denna resa och bidra med dina specialistkompetenser inom försäljning är detta rollen för dig!

Ansök nu

Operation Manager till Lyreco i Växjö

Leveranschef
Läs mer Jun 13
Till vårt trevliga kundföretag Staples/Lyreco i Växjö söker vi en Operation Manager!

Vi spår en långsiktigt spännande tillväxtresa och söker dig som med ett modernt ledarskap, driver och utvecklar vår operativa verksamhet och fantastiska personal mot nya mål och resultat!

Du har drift- och budgetansvar för all lagerhanteringsverksamhet med huvudsyfte att utveckla, genomföra och leverera kostnadseffektiva lösningar till bästa tänkbara kvalitet. Självklart sätter du alltid kundens behov och krav i första rummet.    

I rollen har du ytterst ansvar för:
  Att leda, utveckla och coacha ett SC-ledningsteam i världsklass som kan tillhandahålla och upprätthålla en konkurrensfördel för Lyreco Sverige.
Utveckling, vägledning och riktning av alla (in)direkta rapporter.
Att stimulera en miljö av innovation och toppmoderna verksamhetsmetoder.
Att tillämpa Lyreco Values i ditt sätt att leda och vägleda team och kollegor.

Vi söker dig som har ett högt kund- och servicefokus samt har en hög nivå av ledarskap. Systematiskt arbetsmiljöarbete, fackliga frågor och förhandlingar samt att analysera siffror och KPI:er, är uppgifter som du tar dig an med ett stort engagemang och fokus!

På sikt ingår du i ledningsgruppen för Supply Chain och intar en central roll när det kommer till internationella e-handelsfrågor med fokus på trender och nyheter inom branschen. Hos oss har du övergripande ansvar för ca. 100 medarbetare med nära samarbete med en handfull operativa grupp-/teamledare!

Varmt välkommen till ett spännande och framåtriktat företag med starkt hållbarhets- och klimatfokus!

Din profil
Du som antar denna utmaning har en akademisk utbildning inom logistik, IT eller ekonomi, alternativt en relevant ingenjörsutbildning.  Utöver din examen har du minst sju års praktisk erfarenhet inom e-handel, 3PL, logistik eller produktionsledning.

Du är van att driva operativa personal-, budget- och driftsfrågor i en snabbväxande verksamhet där ständiga förbättringar, tekniska lösningar och ett modernt ledarskap är centralt. Vidare har du en gedigen erfarenhet av logistikfrågor på strategisk nivå och ledarskap i en multinationell matrisorganisation.

Du har ett långsiktigt och professionellt arbetssätt samt vana av att arbeta effektivt med kommersiella intressenter. Vidare har du en mycket god presentations- och kommunikationsförmåga och drivs av att kontinuerligt utmana dig själv och din omgivning för att nå nya uppsatta mål.

För att lyckas i rollen har du även god förmåga att driva och styra projekt på olika nivåer och även driva dessa i mål med goda resultat. Som ledare är du prestigelös, kommunikativ och tydlig, du är en naturligt karismatisk person som lägger stor vikt vid det goda samarbetet och att ni tillsammans driver den dagliga verksamhetsutvecklingen framåt. Vill just du bli vår operativa chef i Växjö?  

Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska, B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos Staples/Lyreco i Växjö!  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansök nu

Skoladministratör med en god kommunikativ förmåga

Studieadministratör
Läs mer Jun 13
Bäckadalsgymnasiet

Vill du vara med och ta skolans organisation in i framtiden? Då ska du söka tjänsten som skoladministratör! Hos oss blir du en del i en kreativ och lärande organisation, där vi tillsammans arbetar framåt.

Ditt nya jobb
Du kommer i huvudsak att arbeta med elevregistrering samt betyg och schema i systemen EdLevo och Novaschem. Vidare ser vi gärna att du har tidigare marknadsföringserfarenhet. Detta då vår förhoppning är att du kommer att kunna vara behjälplig med skolans marknadsföringsarbete, så som bland annat uppdatering av webbplatsen, trycksaker och sociala medier. Utöver detta kan det bli aktuellt med löpande ekonomi- och fakturahantering i ekonomisystemet Visma.

Välkommen till oss!
På Bäckadalsgymnasiet hjälps vi åt, lyssnar på varandra och jobbar för att dra åt samma håll. Jönköpings kommuns gemensamma riktning, Lärglädje hela vägen, styr våra prioriteringar och arbetssätt.

Läs mer om Bäckadalsgymnasiet (https://www.backadal.se/om-skolan.html)

Din kompetens
Du har som lägst gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet av administrativt arbete. Har du även vidareutbildning inom marknadsföring är detta mycket meriterande, alternativt ekonomi- eller administrationsutbildning.

För att möta tjänstens utmaningar ser vi att du som person är verksamhetsfokuserad, har förmåga att arbeta självständigt och kan prioritera i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta i en händelsestyrd organisation som befinner sig i ständig förändring och utveckling, därför behöver du vara såväl flexibel som serviceorienterad.

Som person har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Har du erfarenhet av InDesign och Adobe Photoshop är detta mycket meriterande, likaså goda kunskaper i Microsoft Office 365 samt erfarenhet från olika, för tjänsten relevanta, IT-system.

Tjänsten innebär många kontaktytor, vilket gör att vi ser vikten av att du har en mycket god samarbetsförmåga och är en tydlig person. Då du kommer att ha en central serviceroll i vårt bemötande av såväl elever, personal, besökare och i viss mån vårdnadshavare bör du vara serviceinriktad och utåtriktad, tycka om att skapa kontakt och underhålla relationer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Beställ utdrag från belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer?
Anna Magnusson, administration- och utvecklingschef, 036-10 26 02
Irma Cavka, HR-konsult, 036-10 62 08
Fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

CRM-Applikationskonsult med stort hjärta sökes!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jun 13
För snart 2 år sedan gjorde jag mitt bästa val i karriären när jag joinade Fellowmind och rollen som Applikationskonsult inom CRM. I rollen blir jag ständigt utmanad, får möjligheten att arbeta i nära dialog med både kunder och kolleger i skapandet av kundspecifika lösningar som verkligen gör skillnad. Lägg där till att det är en enormt stimulerande företagskultur där jag uppmuntras till att komma med idéer, vi hjälps åt, ett engagemang som smittar av sig och inte minst har riktigt roligt tillsammans!” - Så beskriver Nicke (https://www.linkedin.com/in/nicke-bäreteg-5b5bb512b/) sin resa på Fellowmind och varför han trivs så bra i rollen.

Nu vill vi bli fler! Gör som Nicke och joina oss du med! Och du, på Fellowmind värderar vi driv och engagemang otroligt högt och vet att det ofta överträffar formella kunskaper. Så även om du inte uppfyller alla krav och efterfrågade erfarenheter, va inte rädd att skicka in din ansökan, men motivera då varför du är rätt person för rollen och vad du tror att du kan bidra med!

Om tjänsten
I rollen som Applikationskonsult kommer du att arbeta med projekt och förvaltning av verksamhetsnära system (Microsoft Dynamics CE) för att stötta våra kunders digitala processer inom framförallt försäljning, orderflöden, kundtjänst och marknad. Vi jobbar alltid i team och du är med i projektets alla delar i allt från förstudie och att rita upp processkartor, kreativt ta fram lösningar till att hålla workshops och utbildningar men givetvis även konfigurera, anpassa och sätta upp systemet.

CRM-teamet i Jönköping som du blir en del av är ett mindre sammansvetsat team med väldigt hög kompetens som de alltid delar med sig av. Med risk för att slänga sig med ”floskler” så ligger ord som familjärt, omtänksamma och genuina när till hands. Och ja, skidentusiasten, mästerkocken och Quiz Mastern finns alla där. Frågan är väl snarare vilken roll du tar?

Som om inte allt detta vore nog så flyttar vi i höst in i helt nyrenoverade lokaler (Jönköpings snyggaste?!?) tillsammans med våra drygt 50 kollegor från andra affärsområden med spetskompetens inom bland annat BI, Azure och ERP för att nämna några.

Vem är du?
Här vill vi tro att du kan komma från lite olika håll men tror att du har en bakgrund med att arbeta med verksamhetsnära IT och har en god verksamhets- och processförståelse inom framförallt processerna kring försäljning, orderflöden, kundtjänst eller marknadsföring.

Kanske arbetar du i en roll som Business Analyst, ERP-konsult eller i en annan konsultroll, men som känner en dragning mot CRM och vill förkovra dig inom de processerna.

Eller så sitter du på det som vi kallar ”kundsidan” dvs. som användare av CRMet? I så fall tror vi att du har ett tydligt systemintresse, kanske är du Super User idag eller var du delaktig vid implantationen.

Alternativt så arbetar du som programmerare men vill komma närmare ”verkligheten” än vad kodningen låter dig göra i din nuvarande roll.

Oavsett vilket så tror vi att du som person har en god affärsförståelse, har en stor portion driv och är initiativtagare som inte är rädd för att komma med nya idéer. Du bjuder på dig själv och är en teamplayer av rang. Givetvis tror vi att du är en god problemlösare med ett analytiskt sinne. Sist men inte minst; som vi skrev i rubriken så har du ett STORT hjärta!

DET PRAKTISKA
Start: Vi tänker oss efter semestrarna, men är givetvis flexibla och tar hänsyn till din önskemål och uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter.

Placering: På vårt (snart) nyrenoverade kontor i centrala Jönköping. Och lugn, vi har ett annat kontor fram till dess.

Sista ansökningsdag: 31/7 men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag (om än att det kan gå lite långsammare i semestertider)

Rekryteringsprocessen kommer att bestå av telefonintervju, djupintervjuer, tester/case och referenstagning.

Ansök nu

SYSTRA Rail söker efter en erfaren uppdragsledare

Järnvägsingenjör
Läs mer Jun 13
SYSTRA växer och söker nu en erfaren Uppdragsledare till region syd/väst! Du väljer själv om du vill utgå från Göteborg, Malmö, Karlstad, Borås, Helsingborg eller Jönköping.
Om jobbet
Som uppdragsledare inom BEST (Järnväg) kommer du få medverka i att leda våra uppdrag och även uppfylla vår vision att ha nöjda kunder, stolta medarbetare samt att uppnå ständiga förbättringar.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
Ta fram tidplaner, planera och resurssätta uppdrag.
Löpande hålla koll på framdrift, ekonomi och eventuella underkonsulter.
Hantera ändringar och stödja organisationen genom att driva frågor vidare och se till att leverera i tid.

Det är viktigt att du är snabb med att hantera risker för att minska sannolikheten av störningar och bidrar till en säker och trevlig arbetsmiljö.
Du har ett nära samarbete med övriga järnvägstekniska discipliner och en förståelse för hur de olika teknikgrenarna påverkar varandra.
Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som uppdragsledare för BEST projekt. Vidare har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är nytänkande och trivs med ett arbete med eget ansvar. Du har förmåga att planera, styra andra samt följa upp tidplan och kontrakt. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.
För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna svenska i både tal och skrift. Då vi är en internationell koncern vill vi även att du har grundläggande kunskaper i engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och påverka var och hur vi jobbar. SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
SYSTRA har kompetens och resurser inom de teknikområden som behövs för att designa samt projektera både inom BEST och andra typer av infrastrukturlösningar. Varmt välkommen att läsa mer om oss på www.systra.se
Ansökan
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Göteborg,-Borås,-Malmö,-jönköp-SYSTRA-Rail-söker-efter-en-erfaren-Uppdragsledare/804894301/
SYSTRA – Confidence moves the world
Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
Harris Telianidis, Regionchef syd/väst
010-708 05 62
htelianidis@systra.com
Andreas Petersson, bitr Regionchef syd
010-708 05 42
apetersson@systra.com
Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Erfarna projektörer inom kontaktledning

Järnvägsingenjör
Läs mer Jun 13
SYSTRA växer och söker nu erfarna projektörer inom kontaktledning till region syd/väst!
Om jobbet
Som projektör kommer du att projektera kontaktledning i enlighet med uppsatta standarder samt konstruera enligt de föreskrifter som finns från våra beställare, framför allt Trafikverket och de olika lokala trafikorganisationerna. Du har ett nära samarbete med övriga järnvägstekniska discipliner och en förståelse för hur de olika teknikgrenarna påverkar varandra.
Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom projektering av kontaktledning och Trafikverkets standards. Du har några års erfarenhet inom yrket. Vidare har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är nytänkande och trivs med ett arbete med eget ansvar. Du har förmåga att se såväl helheter som detaljer. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.
För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna svenska i både tal och skrift. Då vi är en internationell koncern vill vi även att du har grundläggande kunskaper i engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och påverka var och hur vi jobbar. SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Göteborg, Borås, Karlstad, Jönköping, Malmö eller Helsingborg.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
SYSTRA har kompetens och resurser inom de teknikområden som behövs för att designa samt projektera både inom BEST och andra typer av infrastrukturlösningar. Varmt välkommen att läsa mer om oss på www.systra.se
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Göteborg,-Borås,-Jönköping,-Ka-Erfarna-projektörer-inom-kontaktledning-till-region-syd-&-väst/801549701/
SYSTRA – Confidence moves the world
Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
Harris Telianidis, Regionchef syd/väst
010-708 05 62
htelianidis@systra.com


Andreas Petersson, bitr Regionchef syd
010-708 05 42
apetersson@systra.com


Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Sommarjobba som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Letar du efter ett sommarjobb du aldrig kommer glömma? Vill du ha ett betydelsefullt arbete där du får vara med och bidra till ett bättre liv för en annan människa? Då borde du söka sommarjobb som personlig assistent hos oss på Kooperativet Olja!

Vad gör en personlig assistent?
Du kommer få ett varierande arbete och din närvaro och prestation på arbetet kommer att få betydelse för en annan individ. Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Arbetet innebär att du assisterar där uppdragsgivaren befinner sig – i hemmet, arbete/skola eller fritidsaktiviteter. Det kan innebära personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning, restaurangbesök, promenader, utflykter, titta på en film, samtal och allt annat som rör vardagen.

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

Matchning i våra uppdrag
Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti, vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. När vi matchar dig tar vi hänsyn till din kompetens, intressen och vad som motiverar dig. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet att börja som timvikarie redan under våren finns. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt beroende på arbetsplats.

Vad krävs?
För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i samverkan med övriga assistenter. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande men störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera.

Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. För anställning hos Kooperativet Olja krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Ett sommarjobb hos oss ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg eller utveckling i din yrkesroll. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som timvikarie eller i en fast tjänst efter sommaren.

I varje uppdrag finns en arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. I början av sommaren går du introduktionsutbildning för personlig assistans och du får även gå bredvid på din aktuella arbetsplats.

Hur söker jag?
Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller brev. Urval kommer att ske löpande.

Under ansökningsperioden kommer vi kalla vissa sökande till en första allmän intervju.

För att arbeta som assistent till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu från:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu.

Ansök nu

Restaurangbiträde Jönköping

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 13
För att trivas hos arbetsgivaren behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Ett jobb som kräver stor flexibilitet med arbetsuppgifter samt varierande arbetstider.
Omfattning:
Deltid 30h / 75%
Arbetsuppgifter:
Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen.
Vår Kund:
Vår kund är en av Sveriges äldsta burgarkedja och finns på flera orter. Målet är att bli världens bästa inom branschen.
Rekryteringsprocess:
Urval sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg i processen.
Du är varmt välkommen att skicka in dig ansökan med ett CV och en bild till philong@zynca.se och märk din ansökan med Restaurangbiträde Jönköping.
Om Zynca:
Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling!?
Med Zyncas digitala plattform kopplar vi samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!?

Ansök nu

Erfarna lågspänningsprojektörer till SYSTRA

Järnvägsingenjör
Läs mer Jun 13
SYSTRA växer och söker nu erfarna projektörer inom lågspänning till region syd/väst! Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Göteborg, Borås, Jönköping, Karlstad, Malmö eller Helsingborg.
Om jobbet
Som erfaren lågspänningsprojektör kommer du att ha en viktig roll i våra projekt där du har det övergripande ansvaret för teknikområdet lågspänning inom projektering och planering. Du kommer även arbeta med att vidareutveckla teknikområde lågspänning på företaget.
Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som projektör eller teknikansvarig inom lågspänning. Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Du är engagerad, pålitlig och kompetent samt har viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.
För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna svenska i både tal och skrift. Då vi är en internationell koncern vill vi även att du har grundläggande kunskaper i engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och påverka var och hur vi jobbar. SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Göteborg, Borås, Jönköping, Karlstad, Malmö eller Helsingborg.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
SYSTRA har kompetens och resurser inom de teknikområden som behövs för att designa samt projektera både inom BEST och andra typer av infrastrukturlösningar. Varmt välkommen att läsa mer om oss på www.systra.se
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Göteborg,-Borås,-Jönköping,-Ka-Erfarna-lågspännings-projektörer-till-region-syd-&-väst/801554201/
Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
Harris Telianidis, Regionchef syd/väst
010-708 05 62
htelianidis@systra.com


Andreas Petersson, bitr Regionchef syd
010-708 05 42
apetersson@systra.com
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Jun 13
Med passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende är den viktigaste faktorn alltid våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Semcon växer i Jönköping - följ med på vår resa! Vi söker nu en fokuserad mekanikkonstruktör som vill skapa produkter som gör skillnad i människors vardag.

Som konstruktör och produktutvecklare på Semcon i Jönköping blir du en del av vårt team som har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och därför kan du få arbeta både via in-house projekt eller på plats ute hos våra kunder.

Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med övriga enheter hos oss och hos kunderna (design, mjukvaru- och elektronikutveckling etc.) där du som konstruktör kommer du ansvara för mekaniken, från koncept till detaljkonstruktion.

För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet och är specialiserad inom området mekanik. Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen inom maskinteknik, mekatronik, konstruktion eller produktutveckling.

Det viktigaste är att du har med dig:

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia.
- God förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion.


Och det är toppen om du har:

- Arbetat i projektform.
- Erfarenhet av att jobba med hela produktutvecklingsprocessen: från idé till färdig produkt.
- Goda kunskaper i engelska och svenska.


På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Risto.

RIsto Kesti
Area Manager

Ansök nu

Intresseanmälan Tidningsdistributör/ Newspaper distributor registration of

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Jun 13
Är du ansvarsfull, gillar nattarbete, har lätt att följa instruktioner och har hög servicekänsla? Då är jobbet som distributör något för dig.

Att du behärskar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift är en förutsättning för att kunna jobba som tidningsbud på Hall Media Logistik.

Vi vill att du bor i den stad eller i närheten av den stad du söker arbete i.

Hos oss arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi är stolta över att många olika människor från olika länder arbetar hos oss. Olikheterna är stimulerande och vi lär oss ständigt av varandra.

Du måste ha fyllt 18 år eftersom det är nattarbete.

Första steget för få arbete som distributör är att anmäla ditt intresse via ansökningsformuläret. Välkommen med din ansökan!

OBS! Notera att du gör en intresseanmälan, vilket innebär att vi kan komma att kontakta dig när vi får in vakanser.

--Are you responsible, like night work, can easily follow instructions, and serviceminded? Then the job as a distributor is for you.

That you maste the Swedish or English language in both speech and writing is a must to be able to work as a distributor at Hall Media Logistik.

We also want you to live in or around the city you like to work in.

We employ people of all ages with different backgrounds. We are proud that many different people from different countries work with us. The differences are stimulating and we are constantly learning from each other.

You must be 18 years old because it is night work.

The first step in getting a job as a distributor is to register your interest via the application form below. Welcome with your application!

NOTE! Note that you make an application of interest, which means that we may contact you when we receive vacancies.
Vi vill att du som söker/ We want the applicant to:

- Är ambitiös och handlingskraftig/ Be ambitios and energetic
- Ha god fysik/ Have good physique
- Gillar ensamarbete och att jobba natt/ Enjoy nightwork and to work alone
- Har god självdisciplin/ Have good discipline
- Är punktlig och noggrann/ Be punctual and accurate
-
Har lätt att följa instruktioner/ be good at following intructions

-
Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok/ Is comfortable using a smartphone, as you will distribute according to instructions in an Electronic Delivery Guide


Det är meriterande om du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter./ It is an advantage if you have worked as a newspaper distributor before or have experience of similar tasks

Krav/ Requirements

- Att du ska ha fyllt 18 år, då det är nattarbete/ 18+ years old (night shifts)
- Att du behärskar det svenska eller engelska språket flytande i både tal och skrift/ That you are fluent in both writing and talking in Swedish or English
- Att du har ett giltigt svenskt körkort om du sökt till bildistrikt/ That you have a valid drivers license (if you apply for a car-district)


Hall Media Logistik är en del i koncernen Bonnier News.

Vi distribuerar dags- och veckotidningar, magasin samt paket. Vi är den lokala distributören av Early Bird och Dooris.

Våra kulturella värderingar inom företaget är
öppenhet, engagemang, integritet och affärsmässighet.

Ansök nu

Säljare bra grundlön + provision

Utesäljare
Läs mer Jun 13
Vi på Power of nature AB expanderar i södra delen av Sverige och söker nu nya medarbetare.


Vi jobbar med en produkt som heter Roboclean det är en maskin som ersätter dom flesta städprodukter i ett hem. Som är hållbar, fri från påsar och kemikalier.


Vi marknadsför våran produkt genom att låta människor testa den i sitt hem en gång utan kostnad.


När man jobbar hos oss så åker man ut på förbokade besök som bokas in av vår boknings avdelning.


Man styr sig eget schema med vilka dagar och tider man vill jobba.


Man jobbar i sin hem kommun.


Vi ser gärna att du som söker jobbet är:


Ordningsam
Punktlig
Trevlig & social
Kan jobba under eget ansvar

Vi intern utbildar alla våra representanter på företaget så tidigare erfarenhet är inget krav.


När man börjar hos oss så börjar man med en produkt utbildning på ett av våra fyra kontor i Sverige, Sen går man även praktik tillsammans med en mentor där man får se och lära sig hur allt går till.


Våran grundlön för tjänsten är 27 450 kr
Sen har vi en provisions del utöver grundlönen där man tjänar 10% av omsättningen på sin försäljning.


Kraven vi har är:


Körkort
Tillgång till egen bil
Att man behärskar svenska språket flytandeVi anställer löpande så skicka in din ansökan till Rekryteringsydsve@roboclean.se

Ansök nu

Almia söker sjuksköterska till Jönköpings kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Letar du efter ett nytt uppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag i Jönköpings kommun.
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom kommunen.
Stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. B-körkort samt erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet är önskvärt. 
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunen. 
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Sista svarsdag:
2022-06-28- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almiabemanning.se/

Ansök nu

TopWork söker industrimedarbetare...

Truckförare
Läs mer Jun 13
…till sommaruppdrag hos kund norr om Värnamo. Tycker du om att leverera kvalitet? Uppskattar ordning och reda och själv agerar så i och runt ditt arbete? Har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta? Då är det dig vi söker!  
 
TopWork söker industrimedarbetare till tvätteri. Arbetstiden är 16-01, där du går på söndag eftermiddag, kl. 16, och går av natten till fredag, kl. 01. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att flexibelt arbeta med andra och att du alltid vill bidra till ett bra resultat. Kort och gott, du ska vara en person som kavlar upp ärmarna och vill göra rätt för sig! För att lyckas krävs god svenska i tal och förståelse samt läsning. 
 
Du kommer initialt att anställas av TopWork med det uttalade målet att rätt person övertas av kund. Vi söker dig som kan påbörja en anställning under v.22-34 och har möjlighet att arbeta heltid, där arbetstiderna är ständig kväll.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Ansök nu

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Elmontör
Läs mer Jun 13
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start senare i vår ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Det finns både möjlighet till arbete både i Västsverige och runt Mellansverige beroende på var du bor. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Tjänsterna beräknas starta i september.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Säljande Markutvecklare till Solkompaniet

Utesäljare
Läs mer Jun 13
Välkommen till Solkompaniet - Sveriges marknadsledare inom solel till företag. I över 10 år har vi drivit branschen framåt och ändå har vi bara börjat. Nu söker vi två säljande markutvecklare som delar vårt hjärta för solel. Som Markutvecklare kommer du vara med på en fantastisk tillväxtresa där vi går från solelparker på ca 5-20 MW (7-30 ha) till parker på 100-tals MW (150-500 ha). Solkompaniet jobbar med landets största projekt och bland dina kollegor finns branschens främsta experter inom solel. Med våra olika förmågor kompletterar vi varandra för att leverera bästa tänkbara kvalité. Vi bryr oss. Om våra kunder, varandra och branschen. Vi bygger det hållbara samhället - tillsammans.

Solkompaniet fortsätter växa i Småland och söker därför två säljande markutvecklare. Du kommer arbeta inom affärsområdet Mark, där vi identifierar och utvecklar lämplig mark för framtida parker och ser till att allt som krävs för att börja bygga finns på plats. Som säljande markutvecklare tar du kontakt med markägare för att visa dem fördelarna med att upplåta sin mark. Därefter är du deras kontaktperson under processen och vårdar relationen hela vägen fram till påskrivet arrendeavtal. Du kommer arbeta med såväl privatpersoner som institutionella markägare. Det finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka områdets utveckling och din egen roll.

Dina främsta arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Ansvar för kundkontakten. Från första kontakt till påskrivet arrendeavtal
- Vidareförmedla input och önskemål från markägare till gruppen, företaget och till övriga intressenter
- Förhandling och avtalsskrivning
- Hålla dig uppdaterad om nya förutsättningar för solel på mark
- Vidareutveckla arbetssätt och processer tillsammans med teamet


Din Profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning alternativt inköp som innefattar långsiktiga relationer, förhandling och avtalsskrivning. Du är en förtroendeingivande relationsbyggare som arbetar bäst i en varierad och emellanåt tempofylld vardag och med ditt naturliga driv så trivs du med att skapa affärsmöjligheter och driva dem i mål. Branschen är på stark frammarsch och påverkas av olika faktorer vilket innebär att du måste trivas i en föränderlig miljö. Du är strukturerad och tar tydligt ägandeskap över dina säljprocesser och arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera, både ditt eget arbete och det som rör ditt affärsområde. Du kommer jobba mot en kundgrupp som har varierande kunskap om solel vilket gör att en avgörande framgångsfaktor kommer vara din förmåga att lyssna in och anpassa ditt budskap. Teamet inom ditt affärsområde innefattar ca 20 personer och vi räknar med att du intar en viktig roll och bidrar till sammanhållning, utveckling och lönsamma affärer.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt har en god IT-mognad. Då rollen innefattar mycket resor i regionen så har du B-körkort. Det är meriterande och du har erfarenhet och kunskap inom mark-, fastighet- eller energibranschen. Du tillhör Solkompaniets kontor i centrala Jönköping där du tillbringar en del tid men när du är på resande fot kan du utgå från hemmet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ljung Kompetensförsörjning. Ansökningar behandlas löpande så och tjänsten kan vara tillsättas innan sista ansökningsdag. Skulle du ha frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på 0705-187441 alternativt marcus.ljung@ljungkompetens.s (mailto:marcus.ljung@ljungkompetens.se)e

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället - på riktigt! Med runt 175 anställda bygger vi solelanläggningar över hela landet och är marknadsledande inom solceller till företag. Vi är ett privatägt företag och bland ägarna finns Axel Johnson. Våra kontor ligger i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Jönköping.

Solkompaniet består av flera delar:

- Solkompaniet projekterar och installerar solceller
- Solkompaniet Konsult tillhandahåller strategisk rådgivning
- IBC SOLAR är solelgrossist med kvalitetsfokus
- Solelskolan utbildar installatörer i samarbete med olika samhällsaktörer
- Solkompaniet Service sköter vår eftermarknad
- Solelkommissionen driver påverkansarbete tillsammans med IKEA, Vasakronan, Telge Energi och HSB


Ljung kompetensförsörjning är en personligare rekryteringskonsult i Jönköpingsregionen som vill göra det enkelt och säkert för ditt företag att inte bara hitta, utan också attrahera rätt kompetens att vilja jobba hos just ert företag. Vi är branschoberoende och hjälper dig rekrytera kompetens, vare sig det är för en instegstjänst, specialist- eller chefsbefattning inom produktion, teknik, logistik, inköp, ekonomi, försäljning, marknad och IT.

Ansök nu

Elektriker lärling / Hyr -rekrytering

Lärling, installationselektriker
Läs mer Jun 13
Qualified AB är ett företag verksamt inom Personaluthyrning, Rekrytering, Inhouse Services och Entreprenad. Våra tjänster omfattar uthyrning och rekrytering av både tjänstemän och kollektiv personal. Qualified är medlemmar i branschorganisationen Almega Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv samt har kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbundet och LO.


Vi söker nu Dig som vill få lärlingstimmar efter utbildning.
Kravet är dock att du har minst 1-års erfarenhet.
Du skall ha ECY behörighet.
Arbetstiden är mån-fre 7-16
Tjänsten börjar i Augusti månad.
För rätt person finns möjligheten till anställning efter inhyrningen.


Vi behöver komplettera vår uthyrningsverksamhet med ytterligare fler av de bästa!
Om du som person är lösningsfokuserad, flexibel och trivs i ett företag som präglas av att leverera intern och extern kvalitet kan du vara den vi söker.
Ansökan innehållande CV och personligt brev mejlar du enklast till oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi ser att du är noggrann, har gott ordningssinne och är effektiv i ditt arbete.

Ansök nu

Industrimontörer / Hyr-Rekrytering

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 13
Qualified är verksamma inom Personaluthyrning, Rekrytering, Inhouse Services och Entreprenad. Våra tjänster omfattar uthyrning och rekrytering av tjänstemän och yrkesarbetare.
Qualified är medlemmar i branschorganisationen Almega Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv samt har kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbundet och LO.


Har du arbetslivserfarenhet från industrin eller verkstad?
Är du van vid monteringsarbete eller brinner för att få in en fot i industrin.


Personliga egenskaper:
Som person är du pålitlig och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Du är noggrann och engagerad i dina uppgifter
samtidigt som du trivs i en social miljö.


Du kommer att arbeta som montör inom metallindustrin.
2-skift och varierande arbetstider är vanligt förekommande.
Arbetsuppgifterna är bla
Rackning, montering och packning.


Tillgång till egen bil alt att du bor i Habo eller Bankeryd med omnejd underlättar.


Formell kompetens:
Meriterande är erfarenhet från industrin.
Truckkort är meriterande.


Ansökan innehållande CV och personligt brev mejlar du enklast till oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Systemutvecklare inhouse (JavaScript)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Din roll

Som inhouse utvecklare kommer du att ingå i vårt utvecklingsteam som jobbar med Troax. Du jobbar i huvudsak med utveckling av webbaserade 3D-konfiguratorer och digitala säljverktyg baserade på moderna tekniker så som:

Javascript (Typescript, Angular)
NodeJS
HTML
SASS
Amazon Web Services (AWS)

Du kommer att spendera tid både på Knowits kontor i centrala Jönköping och Troax huvudkontor i Tyngel, Hillerstorp. Den långsiktiga planen är att du tar anställning hos Troax och får då en viktig roll i deras digitaliseringsteam.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är initiativrik, kreativ och gillar att utmana dig själv och lära dig nya saker. Du har erfarenhet av webbutveckling och utbildning från universitet eller högskola. Du är en lagspelare som tar ansvar och trivs med att arbeta mot högt satta mål. Du strävar efter att växa som utvecklare och utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Knowit Connectivity

Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Vi arbetar med allt från design, utveckling och förvaltning av olika lösningar. Till ditt stöd har du dina kollegor som alltid ställer upp i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright, 2019) och vi tror att det är viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Vi har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen.

Om Troax

Troax Group AB är idag världens största aktör inom nätpanelslösningar för inomhusbruk. Produkterna är hållbara, innovativa och håller högsta kvalitet, och de används till maskinskydd, lager- och industriväggar samt förråd. Vi startade i Hillerstorp 1955, och här har vi fortfarande vårt huvudkontor och större delen av vår produktion. Idag omsätter i ca 252MEur och vi är cirka 1 100 medarbetare och vi finns i 45 länder.

Mer information om Troax hittar du på www.troax.se (https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.troax.se/&data=05|01|martin.ask@troax.com|b53a299a569949a23ad208da4aa7a2db|3288c4ecb0044866b1a1dcf4b1d0c9e3|0|0|637904381243620941|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|3000|||&sdata=mynv2o0mHwQmL2uOOH3ZpkGU3MfAYe+1jgbQjNLoBm4=&reserved=0) ( http://www.troax.se/) (https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.troax.se/)&data=05|01|martin.ask@troax.com|b53a299a569949a23ad208da4aa7a2db|3288c4ecb0044866b1a1dcf4b1d0c9e3|0|0|637904381243620941|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|3000|||&sdata=lBi78d2M5rCPqSxR6qfB753NG+OczRc5W3mMW++nh+8=&reserved=0)

Vårt erbjudande till dig

För oss är också trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, kollektivavtal och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning.

Varaktighet, arbetstid

Heltid anställningstid enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-127 48 21 eller Anders Snäckerström anders.snackerstrom@knowit.se 079-006 70 70 så berättar vi gärna mer och svarar på frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Handläggare | Statlig Myndighet | Jönköping | Manpower

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 13
Är du en person som letar efter ett administrativt jobb som innebär att du får göra skillnad på riktigt? Är du dessutom på jakt efter ett jobb som innebär att du får arbeta på en statlig myndighet? Då är jobbet som Handläggare i Jönköping något för dig! Just nu söker vi på Manpower handläggare till en statlig myndighet i Jönköping. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som handläggare hos en statlig myndighet i Jönköping kommer du att ha ansvarar för att utreda, granska och handlägga ärenden av varierande omfattning och komplexitet. Du kommer arbeta med handläggning av ärenden och utreda och analysera olika typer av underlag som inkommer till ärendena. I ditt arbete kommer du även att utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag och fatta beslut i enklare ärenden. Dessutom innebär jobbet att självständigt arbeta utifrån riktlinjer och praxis.

Uppdraget är placerat i Jönköping men kommer finnas möjlighet till distansarbete. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår i 6 månader, med chans till förlängningar.Om dig

Vi på Manpower söker dig som har högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område. Vidare tror vi att du har erfarenhet av minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Därtill krävs det att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet.Om Manpower

Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på Ida.Tegnelov@jeffersonwells.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

”Tillsammans för god professionell neurologisk vård” är våra ledord.

En av våra kollegor ska flytta till västkusten och vi söker därför efter en ny kollega som vill jobba tillsammans med oss på Medicin B!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill jobba tillsammans med oss på medicinsk vårdenhet B! Vi ser att du har ett intresse för att arbeta inom samt utveckla den neurologiska vården.

Vi erbjuder dig
Vi har nu möjligheten att erbjuda dig en fastanställning med tjänstgöringsgrad enl överenskommelse. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Hos oss får du chansen att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra och som värnar om en god arbetsmiljö.

Vi tror att du är intresserad av att utvecklas inom avancerad omvårdnad & medicinteknisk utrustning.

Vi erbjuder dig en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Dessutom har alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa utifrån ett personcentrerat perspektiv. Du ansvarar för omvårdnad, medicinsk vård, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan har en nyckelfunktion i samspelet med andra yrkeskategorier.

Hos oss kommer du få möjligheten till trombolyskompetens. Detta innebär att du får vara en del i teamet i samband med trombolysbehandling av akuta strokepatienter.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du trygg i din roll som sjuksköterska och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Du har god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Stendahl Hammarlund, tel:010-242 12 21 eller Sofie Ståhlkrantz, tel: 010-242 25 22.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken är indelad i nio sektioner med olika specialistinriktningar. Medicinkliniken har en stark positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter.

Vi arbetar i team där sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och dietist har en central roll i patientens rehabilitering. På enheten arbetar cirka 20 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Ansök nu

Geotekniker med några års erfarenhet

Geotekniker
Läs mer Jun 13
Nu gör vi en nystart inom geoteknikområdet och söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom geoteknik. Är du en geotekniker med några års erfarenhet? Var med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur!
Om jobbet
Som geotekniker på SYSTRA kommer du att jobba i såväl egna projekt som tillsammans med övriga discipliner. Du kommer att få möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten inom geoteknik. Dina uppgifter skulle bland annat kunna vara att:
Ansvara, för utredningar och projektering i olika typer av samhällsbyggnadsprojekt med kunder såsom entreprenörer, Trafikverket samt kommuner.
planera, koordinera och utvärdera data från fältundersökningar
göra beräkningar och dimensionering av geotekniska åtgärder
vid intresse fungera som uppdragsledare där du ansvarar för hela eller delar av projekteringsuppdrag inom ditt område.
fungera som mentor för juniora geotekniker
ta fram programskrivningar och styrdokument
vara teknikansvarig i stora projekt.
driva anbud och marknadsföring inom geoteknik.

Om dig
Vi söker dig som tycker att det ska bli kul att vara med och bygga upp och påverka och som har goda kunskaper inom geoteknik. Du har en eftergymnasial utbildning inom området samt minst fem års erfarenhet av arbete med geotekniska frågor inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Har du tidigare arbetat som konsult eller entreprenör är det meriterande.
Du är nytänkande och trivs med ett arbete med mycket eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat.
Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en coachande roll.
För att klara arbetet krävs att du talar och skriver svenska samt att du kan grundläggande engelska.
Vårt erbjudande
Du kommer att få möjlighet att vara med och fortsätta bygga upp verksamheten i ett expanderande internationellt företag med 9 000 anställda konsulter globalt. Du kommer att få möjlighet att medverka i att utveckla både grupper och teknikområden inom miljöområdet.
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Om SYSTRA
På SYSTRAs 13 kontor i Sverige arbetar 250 medarbetare. Vi är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Vi är organiserade i fem affärsområden som arbetar med bland annat järnväg, väg, landskap miljö, geoteknik, höghastighet, VA och bro.
Tack vare SYSTRAs expertis och våra 9 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malmö,-Helsingborg-eller-Jönkö-Geotekniker-med-några-års-erfarenhet-till-region-syd/814804101/

Mer information lämnas av
Regionchef syd Sara Lundgren
010-708 05 06
slundgren@systra.com


SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Hydrogeolog med fokus på projekt inom infrastruktur

Hydrogeolog
Läs mer Jun 13
YSTRA växer! De senaste åren har vi haft en kraftig organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig. Nu söker vi fler erfarna hydrogeologer.
Om jobbet
Som hydrogeolog kommer du att fokusera på hydrofrågor inom infrastruktur. Du kommer bland annat att arbeta som teknikansvarig för hydro inom våra väg- och järnvägsprojekt. Som teknikansvarig tillhör du projektledningen och medverkar på projektmöten både med våra kunder och internt. Du är övergripande ansvarig för olika typer av hydrofrågor som till exempel omgivningspåverkan vid grundvattenbortledning, framtagande av påverkansområde, stöd med hydrofrågor inom MKB och vattenverksamhet.
Om dig
Vi söker dig som har breda kunskaper inom hydrogeologi. Du har en eftergymnasial utbildning inom området och vi tror att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete inom hydrogeologi, gärna som konsult. Stor fördel om du även har erfarenhet av att arbeta i GIS för framställning av olika typer av kartor samt god kunskap i beräkningar av hydrogeologiska metoder och modeller. Du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar bra tillsammans med andra och har förmåga att delegera. Du är en god kommunikatör som har förmåga att anpassa ditt budskap efter mottagaren. För att klara uppdraget krävs svenska i tal och skrift.
Vårt erbjudande
Du kommer att få möjlighet att vara med och fortsätta bygga upp verksamheten i ett expanderande internationellt företag med 9 000 anställda konsulter globalt. Du kommer att få möjlighet att medverka i att utveckla både grupper och teknikområden inom miljöområdet.
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Om SYSTRA
På SYSTRAs 13 kontor i Sverige arbetar 250 medarbetare. Vi är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Vi är organiserade i fem affärsområden som arbetar med bland annat järnväg, väg, landskap miljö, geoteknik, höghastighet, VA och bro.
Tack vare SYSTRAs expertis och våra 9 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malmö,-Helsingborg-eller-Jönkö-Hydrogeolog-med-fokus-på-projekt-Inom-infrastruktur-till-region-syd/814804601/
Mer information lämnas av
Regionchef syd Sara Lundgren
010-708 05 06
slundgren@systra.com


SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Leg. sjuksköterska - SÄBO Jönköping sommaren 2022

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Big Care söker leg. sjuksköterska till ett SÄBO i Jönköping under veckorna 26-27 och 29-33. Uppdraget är på heltid med arbetstider som täcker både, dagar, kvällar, vardagar och helger.

Kvalifikationskrav

- Svenskt sjuksköterskelegitimation
- Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska
- Körkort
- Adekvat svenska i tal såväl som skrift


Meriterande

- Tidigare anställning som hyr-sjuksköterska
- Specialisering
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.

Ansök nu

Enhetschef sökes till Jönköping

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 13
YrkesAkademin söker en driven Enhetschef till Jönköping

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef kommer ditt fokus vara på vara att planera verksamheten med 1-6 månaders horisont planera, leda och följa upp verksamheten enligt våra avtal med kunder, aktuella myndighetskrav och våra interna riktlinjer.

Uppdraget innebär det att du personalansvar och är arbetsgivarrepresentant, ska bidra till utveckling och förbättring av hela verksamheten och vara ambassadör för vår värdegrund RESA.

Du kommer ansvara för att hålla din budget, planera och genomföra inköp och bedriva verksamheten enligt ditt ansvarsområde. Du ansvarar för att attesteringen av din personal, arbetsmiljö och säkerställa att du har nöjda medarbetare.

Det övergripande målet för oss är att deltagarna får jobb genom deras kompetens som de får hos oss. 8 av 10 som utbildas hos YrkesAkademin går direkt till ett nytt jobb.

Kompetens och erfarenhet

• Ledarerfarenhet med god förmåga till kommunikation och grundläggande kunskaper för arbetsgivare.
• Erfarenhet av budget- och resultatansvar.
• Ha goda kunskaper i Officepaketet samt aktuella administrativa system och lärplattformar.
• Kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska. Övriga språk meriterande.
• Relevant bransch- och yrkeserfarenhet.

Meriterande:

• Kunskap om YrkesVux/Vux eller gymnasieskola
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete.
• Gärna gymnasielärare eller motsvarande i botten
• Erfarenhet av att jobba inom eller med myndigheter, gärna kommuner och/eller Arbetsförmedlingen.

Vilka är YrkesAkademin?

Nästan alla jobb kräver någon form av utbildning. På YrkesAkademin erbjuder vi utbildningar med sikte på ett nytt jobb både för den som vill ta nästa steg i karriären eller för den som står långt från arbetsmarknaden. YrkesAkademin finns på ett 50-tal platser i hela Sverige och i Finland. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet. YrkesAkademin består av ca 500 medarbetare runt om i hela Sverige Vi är en trygg arbetsgivare och anslutna till kollektivavtal. Läs mer på www.ya.se.

Sök tjänsten genom att svara på frågorna nedan och klicka sedan på ansökningsknappen, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Miljökonsulter inom förorenade områden

Miljöhandläggare
Läs mer Jun 13
SYSTRA gör en nystart inom miljöområdet och söker dig är du sugen på att utveckla vår verksamhet inom förorenade områden och samtidigt vara en del i arbetet med att skapa framtidens infrastruktur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen och söker både dig med lång erfarenhet och dig som är mer junior. Låter detta lockande? Välkommen med din ansökan!
Miljökonsult på SYSTRA
SYSTRA arbetar med anläggningsuppdrag, infrastruktur- och samhällsprojekt med uppdragsgivare som Trafikverket, kommuner och privata aktörer. Som miljökonsult arbetar du brett med miljöfrågor i alla våra projekt och har möjlighet att arbeta som uppdragsledare eller teknikansvarig, miljösakkunnig, specialist eller handläggare. Du kan exempelvis komma att arbeta med:
Planering, utförande och analys av miljötekniska markundersökningar innefattande historiska inventeringar, markmiljöutredningar och framtagande av provtagningsprogram m.m.
Upprättande av förfrågningsunderlag och tekniska beskrivningar
Riskbedömningar och åtgärdsutredningar
Miljökontroll/uppföljning vid markentreprenader och efterbehandlingsåtgärder

Vem du är
För att trivas hos oss bör du uppskatta stort eget ansvar samtidigt som du trivs och arbetar bra tillsammans med andra. Du är nyfiken, driven och vill delta i arbetet med att utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Om du uppskattar en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss! Tjänsten kräver att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, talar och skriver svenska och har grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom förorenade områden eller om du tidigare arbetat som konsult. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i GIS.
Vad du får
Hos SYSTRA kommer du få möjligheten att arbeta i stora och små, ofta komplexa, anläggningsuppdrag, infrastruktur- och samhällsprojekt tillsammans med kollegor inom exempelvis järnväg, väg/gata, landskap/arkitektur, miljö, geoteknik, VA och bro. Genom ditt arbete och bidrag är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för skapandet av ett hållbart samhälle.Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.
Om SYSTRA
SYSTRA är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Globalt är vi 9000 kollegor varav 250 av oss finns i Sverige (fördelade på 13 kontor). Tack vare vår expertis och stora erfarenhet driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats?www.systra.se
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malmö,-Helsingborg-eller-Jönkö-Miljökonsulter-inom-förorenade-områden-till-region-syd/814805501/
Mer information lämnas av
Regionchef syd Sara Lundgren
010-708 05 06
slundgren@systra.com


SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Terminalarbetare Jönköping

Terminalarbetare
Läs mer Jun 13
Nu söker vi en ny kollega till vårt team i Jönköping. Tillsammans med oss kommer du att hantera både kylt och fryst gods. Det är viktigt att veta att du kommer att röra dig i kalla miljöer. I rollen som terminalarbetare arbetar du operativt med alla förekommande arbetsuppgifter på terminalen. Dessa innefattar bland annat:

- Truckkörning - roligt och ansvarsfullt arbete
- Lossning, lastning samt placering av gods – kräver att du är noggrann, strukturerad och gillar hög kvalitet
- Administration/systemhantering kring lastnings-/lossningslistor och fraktdokument – otroligt viktigt och det som gör oss bäst i klassen.
- Kvalitetssäkring av godset, bland annat temperaturkontroller – Kanske det absolut viktigaste vi gör
- Avvikelserapportering – när det förekommer
- Underhåll av terminalen, städning – så blir det säkrare och trevligare för alla och våra kunder gillar våra fina terminaler.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Frigoscandia AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Frigoscandia erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Ansök idag!

Frigoscandia värdesätter mångfald och välkomnar alla som uppfyller kraven ovan att söka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som startar med provanställning, med placeringsort Jönköping. På terminalen arbetar vi både dag, kväll och natt. Arbetstiden är i dagsläget förlagt till dagtid men arbete på andra skift kan förekomma.
Vi söker dig som har gymnasiekompetens och erfarenhet av terminalarbete. Du behöver ha Truckkort. För att bli riktigt duktig hos oss behöver du vara kvalitets- och säkerhetsmedveten och ha en positiv attityd till ditt arbete och alla människor runt omkring dig.

Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Ansök nu

Miljökonsulter inom MKB och tillstånd

Miljöhandläggare
Läs mer Jun 13
SYSTRA gör en nystart inom miljöområdet och söker dig är du sugen på att utveckla vår verksamhet MKB och tillstånd och samtidigt vara en del i arbetet med att skapa framtidens infrastruktur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen och söker både dig med lång erfarenhet och dig som är mer junior. Låter detta lockande? Välkommen med din ansökan!
Miljökonsult på SYSTRA
SYSTRA arbetar med anläggningsuppdrag, infrastruktur- och samhällsprojekt med uppdragsgivare som Trafikverket, kommuner och privata aktörer. Som miljökonsult arbetar du brett med miljöfrågor i alla våra projekt och har möjlighet att arbeta som uppdragsledare eller teknikansvarig, miljösakkunnig, specialist eller handläggare. Du kan exempelvis komma att arbeta med:
Utredningar och analys av miljöpåverkan från förstudie till utförande
Miljöunderlag till förfrågningsunderlag och tekniska beskrivningar ?
Inklusive underlag till AF och TB/MF.
Tillstånd, anmälningar och dispenser enligt kap 7 och 9 MB samt anmälan om vattenverksamhet enl. 11 kap. MB?
Miljökonsekvensbeskrivning enl. 6 kap. MB?
GIS-analyser och framtagande av kartunderlag?

Vem du är
För att trivas hos oss bör du uppskatta stort eget ansvar samtidigt som du trivs och arbetar bra tillsammans med andra. Du är nyfiken, driven och vill delta i arbetet med att utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Om du uppskattar en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss! Tjänsten kräver att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, talar och skriver svenska och har grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom MKB och tillstånd. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i GIS och/eller CAD.
Vad du får
Hos SYSTRA kommer du få möjligheten att arbeta i stora och små, ofta komplexa, anläggningsuppdrag, infrastruktur- och samhällsprojekt tillsammans med kollegor inom exempelvis järnväg, väg/gata, landskap/arkitektur, miljö, geoteknik, VA och bro. Genom ditt arbete och bidrag är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för skapandet av ett hållbart samhälle.
Om SYSTRA
SYSTRA är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Globalt är vi 9000 kollegor varav 250 av oss finns i Sverige (fördelade på 13 kontor). Tack vare vår expertis och stora erfarenhet driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats?www.systra.se
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malmö,-Helsingborg-eller-Jönkö-Miljökonsulter-inom-MKB-och-tillstånd-till-region-syd/814805001/
Mer information lämnas av
Regionchef syd Sara Lundgren
010-708 05 06
slundgren@systra.com
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Service Host, Front of House, Scandic Portalen, deltid 80%

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 13
Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Portalen.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar inom ansvarsområdet Front of House är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i backfikan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i Front of House innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Scorpio och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår Receptionschef. Platsen omfattar 80%, dagskift och kvällskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Vi rekryterar en teamleader till Thunderful, arbetstiden är dagtid!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 13
Expansiv lagerverksamhet söker medarbetare som har ambition och driv för att bli teamleader!

För den spel- och teknikintresserade och för dig som vill skaffa dig ett utvecklande jobb inom ett nyetablerat lager, lokaliserat i Torsvik, finns nu gigantiska möjligheter!

 
Till vår nya kund Thunderful rekryterar vi nu en blivande teamleader som är redo för nya utmaningar och som söker ett stimulerande och varierande arbete.  
Thunderful är nyetablerade i Jönköping-Torsvik och har ett lager på ca 25000 kvm. Lagret är uppbyggt av en stor variation av roliga varumärken inom spel och elektronik. Thunderful är nyetablerat i Jönköping-Torsvik men distributionsbolagen i gruppen har varit aktiva sedan 1965.
 
I samband med en expansiv fas behöver de nu utöka sin personalstyrka med en blivande teamleader. Arbetet är brett och planen är att du ska kunna vara delaktig i att planera ditt eget arbete.
 
Idag består teamet av 8 glada och trevliga medarbetare samt ett gäng inhyrda genom bemanning.
 
Som blivande Teamleader hos Thunderful kommer du få ett processansvar där du arbetar aktivt för att uppnå processens uppsatta mål och budget.  
Du kommer att leda ditt team på en daglig basis och stöttar och coachar dina medarbetare.  
Arbetet innebär resursfördelning samt förståelse för logistik och organisation, du arbetar effektivt för att kunna lösa de utmaningar som uppstår i verksamheten.  
I din roll arbetar du nära och rapporterar till produktions ansvarig.  
Arbetstiden är dagtid och du blir anställd direkt av Thunderful.
 
Kvalifikationer
Vi ser helst att du kommer med erfarenhet av liknande roll och förståelse för lagerverksamhet.
Du innehar körkort B och truckbehörighet A1-4, B1-4.
Du har kunskap inom Excel och gärna lagersystemet Nyce / Ongoing.
 
Vi vill också belysa att du inte nödvändigtvis måste inneha dessa kvalifikationer, för rätt person med ett stort engagemang finns dörren öppen.
 
Om dig
Vi ser att du har ett stort driv och en minst lika stor vilja att lära och utvecklas, i takt med företaget. Du är noggrann och van vid att arbeta mot tidsramar och mål.
Du är lyhörd och kan lätt förstå kunders utmaningar och gillar att arbeta fram effektiva lösningar. Med din tidigare erfarenhet skapar du goda förutsättningar att bidra med konstruktiva förbättringsförslag och du är alltid villig att hugga i!
 
Vi erbjuder
En intresseväckande roll inom ett nyetablerat företag, där det finns stora möjligheter för utveckling och ansvar inom företaget. Du får vara del av en verksamhet som värnar om sin personal, ett företag som vill att all personal bryr sig och får synas.
 
Om oss
Thunderful Group i dess nuvarande form grundades 2019 efter en omstrukturering av företagsgrupperna Bergsala och Thunderful för att skapa en stark aktör inom utveckling och förläggning av spel samt distribution av spel, hemelektronik och leksaker.
 
De individuella dotterbolagen inom Thunderful Group har en lång historia som nordiska bolag verksamma inom spelindustrin. Redan 1965 grundades det som idag är det finska dotterbolaget Amo Oy, vilket är koncernens äldsta dotterbolag. Även dotterbolaget Bergsala AB har en lång historik och en unik bakgrund i och med sin relation med Nintendo och distributionskontraktet med Nintendo.  
Bolaget har varit ensam distributör av Nintendoprodukter i Sverige sedan 1981, och är det numera i samtliga nordiska länder och Baltikum.
 
I denna rekrytering har Thunderful valt att samarbeta med Flodin, därför ska all kontakt och frågor i samband med denna tjänst ske via Flodin.  


Flodin Rekrytering & Bemanning  är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se
 
För mer information om denna tjänst kontakta Matilda Flodin 073  325 52 43.
 
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.
 
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb på Mårdskog & Lindqvist i Jönköping

Lagerarbetare
Läs mer Jun 13
VÅRT ERBJUDANDE

Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi erbjuder spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Truckköring
- Pack och plock
- Lagervård


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
- Truckkort A 1-4 - B 1-5.
- Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.


MERITERANDE

- Kan jobba hela sommaren
- Van vid tyngre lyft
- Kan börja omgående


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Åt kund i Jönköping söker vi nu en hjulastarförare.

Hjullastarförare, godshantering
Läs mer Jun 13
Vår kund är inne i en expansiv fas. Nu behöver man en hjullastarförare som skall arbeta tidigt skift samt lite i produktionen. Du skall lossa och lasta alla inkommande leveranser samt även utgående.

Du skall också vara behjälplig i produktionen där det behövs. Erfarenhet av att köra hjullastare är ett stort plus.

Krav: hjullastarkort och körkort.

Du uppskattar att vara en del i ett team och vara på en arbetsplats där
förbättringsarbete och utvecklingsmöjligheter finns. Säkerheten på arbetsplatsen är helt avgörande och då krävs det svenska i tal och skrift.

Du kommer samarbeta med dina kollegor och använda maskiner och kroppen till hjälp. Du är eftertänksam och kan planera ditt upplägg och är lyhörd för vad som pågår omkring dig. Samtidigt är du att vara redo att hugga i om dagen plötsligt ser annorlunda ut.

Visst är du den vi söker? Ring då Mia Grund Johansson på telnr: 0709-495012

Ansök nu

Sjuksköterskor till Akutmottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på akutmottagning.

Kontakta oss gärna för mer information.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Sommarjobb som lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 13
Arbetsuppgifterna består av städning hos företag och privatpersoner och vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och som tycker om att arbeta med service.
Nu söker vi dig som vill sommarjobba! Vi kan erbjuda sommarjobb i juni, juli och augusti, främst dagtid. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som lokalvårdare men framförallt är det viktigt att du tycker om att arbeta med service. Som person är du noggrann, ansvarsfull och positiv. För att arbeta hos oss är det en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta i sommar. För rätt person och om intresse finns så kan det finnas möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren. Märk din ansökan med "sommar".
Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan till oss redan idag.
Välkommen!

Ansök nu

Medarbetare till vår Elektronikavdelning

Elektronikmontör
Läs mer Jun 13
Den du är idagVi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du har god vana vid att använda datorer och arbeta efter instruktioner. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i ritningsläsning. Har du dessutom tidigare erfarenhet av elektroniktillverkning, fiberoptik eller liknande ses detta som stor merit. Engagemang och viljan att lära är något vi värdesätter hos dig!För att lyckas i rollen tror vi att du är gymnasieutbildad och har goda kunskaper inom elektronik och ellära eller har tidigare praktisk erfarenhet inom området

Din framtida utmaningI dina arbetsuppgifter utför du montering och test av elektronikenheter samt dess ingående undergrupper. Du utför mjuklödning samt avsyning i mikroskop. I din roll ingår även att mottagningskontrollera köpartiklar från leverantörer och att dokumentera kontrollresultat. I arbetet förkommer eftermontering av elektronikkomponenter, modifieringar och reparationer på kretskort.
Du kommer arbeta självständigt inom ett team med ett nära samarbete med supportande verksamheter.

Vad du blir en del avVill du vara med och stötta vårt arbete med teknik i framkant i en miljö med både nationella och internationella kunder?
Då är du välkommen till Saab Countermeasures and Aircraft Systems.
Inom Saab arbetar vi ständigt med att utveckla befintlig och ny teknik för att tillmötesgå kundens behov. Vi arbetar löpande med att utveckla vår kompetens. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs och så kommer det alltid att vara, samtidigt ställer vi höga krav då vår ambition är att leverera produkter och system av högsta kvalité.


Vi söker därför engagerade och motiverade medarbetare som arbetar med kunden i fokus. Vi ställer stor vikt vid att skapa förtroende både internt gentemot varandra men också gentemot våra kunder. Vi har en miljö som kännetecknas av kunskap, förtroende och vilja.

Ansök nu

Operativ chef till Hälsohögskolan

Planeringschef
Läs mer Jun 13
Hälsohögskolan är en del av Jönköping University och ett av de ledande lärosätena i landet för akademiska studier inom hälsa, vård och socialt arbete. Vi arbetar tvärvetenskapligt med inriktning mot praktisk nytta. Vi är en organisation som ger dig kompetensutveckling och möjligheter att vara med och påverka.https://ju.

se/om-oss/halsohogskolan.htmlhar en omfattande samverkan med det omgivande samhället såväl regionalt som nationellt och internationellt. Hälsohögskolan har också en stark och attraktiv akademisk miljö som medverkar i samhällets förnyelse och utveckling.

På vd-kansliet arbetar Hälsohögskolans ledning och team med inriktning mot Hälsohögskolans forskning, utbildning samt planering och utveckling.

Arbetsuppgifter

Operativ chef är avdelningschef för vd-kansliet vilket omfattar personalansvar (för ca 8 personer) och budgetansvar. Mer specifikt har den operativa chefen följande uppgifter:

- Personalansvar för vd-kansliets medarbetare, vilket inkluderar att leda och fördela arbete för personalen vid avdelningen samt att säkerställa personalens kompetensutveckling och arbetsvillkor.
- Ansvara för vd-kansliets budget, vilket inkluderar upprättande och uppföljning av budget tillsammans med Hälsohögskolans ekonomiansvarig och i samråd med vd.
- Ansvar för att främja en god fysisk, organisatorisk och social arbetsmiljö samt följa delegerade arbetsmiljöuppgifter från vd.
- Bereda och kvalitetssäkra övergripande planer, utredningar, uppföljningar, remisser i dialog och underlag för avtal samt säkerställa processer för avtalshantering i samverkan med verksamhetsstrategen.
- Bereda och samordna det övergripande arbetsmiljöarbetet vilket inkluderar arbete med likavillkor, miljöarbete, arbete med hållbarhet och delta i Arbetsmiljö-kommittén.
- Bereda och samordna frågor och utveckling avseende lokaler, vilket inkluderar ansvaret för framtagning och uppföljning av investeringsbudget utifrån verksamhetens behov samt bereda större inköp.
- Ingå i JU:s strategiska råd för stöd och service samt representera Hälsohögskolan i för tjänsten relevanta högskoleövergripande forum.
- Ingå i Hälsohögskolans ledningsgrupp och Hälsohögskolans ledningsråd.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom pedagogik, ekonomi, juridik, eller annat för verksamheten relevant område. För att lyckas i rollen krävs det att du har en förmåga att arbeta strategiskt med verksamhetsfrågor utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med planering, uppföljning och utvecklingsarbete. Då rollen innebär personalansvar ser vi att du har ledarerfarenhet och tidigare har arbetat med arbetsmiljöfrågor.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper så som att vara strukturerad och tydlig i ditt ledarskap, prestigelös samt kvalitetsdriven. Då rollen innebär samarbete med olika professioner inom Hälsohögskolan och inom hela Jönköping University, bör du trivas med att arbeta med andra men också ha en driv att arbeta självständigt.

Vi ser det som ett krav att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande

-  Erfarenhet av arbete inom akademin
-  Chefserfarenhet, inklusive personal- och budgetansvar

 

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas vanligen om sex månader.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV, personligt brev och referenser senast 31 juli 2022.

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på https://ju.se/

Ansök nu

Sjuksköterskor till dialysen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på dialysenhet.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska inom psykiatrisk slutenvård.
Här finns möjlighet att arbeta på klinikens slutenvårdsenheter, psykiatriska heldygnsavd allmän psykiatrisk avd F, beroendesjukvårds avd E, Psykiatriska intensivvårds avd, psykiatrisk akutenhet. Viss tjänstgörings kan ske på rättspsykiatrisk avd C, klass III.


Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Urologklinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på Urologklinik.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Butiksmedarbetare Snabbgross Jönköping

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 13
Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.
Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss.
Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.
Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som butiksmedarbetare med avdelningsansvar får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska hitta vad de söker. I din vardag möter du kunder som du ska bearbeta aktivt för att driva lönsam försäljning. Med fokus på din avdelning ska du hålla i allt från beställningar till svinn och bruttovinst - alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i alla hyllor och diskar blir också ditt ansvar. Du får arbeta med försäljning, ägna dig åt säljande varuexponering och följa upp hur det går. Din vardag kommer helt enkelt att handla om att planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
Det här förväntar vi oss
Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet med att skapa en inspirerande butik. Du tvekar inte att hjälpa till där det behövs och trivs med högt tempo. Du är bra på att prioritera, tycker om att jobba i team och är duktig på att lära ut till andra. En grundförutsättning är att du är matintresserad och tycker om att arbeta med människor. Vidare har du ett gott kundbemötande, goda kunskaper om produkterna på avdelningen. Du har säljfokus och förmågan att driva lönsam försäljning.
Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Andreas Österlund, andreas.osterlund@axfood.se / 010-474 90 14. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-06-26. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Om Snabbgross
Under flera decennier har Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. Vi strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. Vi har 29 butiker som sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med vår e-handel. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök nu

Medarbetare till vår elektronikproduktion

Avsynare, elteknik
Läs mer Jun 13
Vi söker nu en medarbetare till vår elektronikproduktion som ansvarar för tillverkning, slutmontering och test av elektronikenheter .Vad du blir en del av


Vill du vara med och stötta vårt arbete med teknik i framkant i en miljö med både nationella och internationella kunder?
Då är du välkommen till Saab Countermeasures and Aircraft Systems.
Inom Saab arbetar vi ständigt med att utveckla befintlig och ny teknik för att tillmötesgå kundens behov. Vi arbetar löpande med att utveckla vår kompetens.
Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs och så kommer det alltid att vara, samtidigt ställer vi höga krav då vår ambition är att leverera produkter och system av högsta kvalité.
Vi söker därför engagerade och motiverade medarbetare som arbetar med kunden i fokus. Vi ställer stor vikt vid att skapa förtroende både internt gentemot varandra men också gentemot våra kunder.
Vi har en miljö som kännetecknas av kunskap, förtroende och vilja.Den du är idagVi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du har god vana vid att använda datorer och arbeta efter instruktioner. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i ritningsläsning.
Har du dessutom tidigare erfarenhet av kontroll mot elektronik, fiberoptik eller liknande ses detta som meriterande.
Engagemang och viljan att lära är något vi värdesätter hos dig!För att lyckas i rollen tror vi att du är gymnasieutbildad och har goda kunskaper inom elektronik och ellära eller har tidigare praktisk erfarenhet inom områdetDin framtida utmaningI dina arbetsuppgifter utför du kontroll, test, montering och modifiering av elektronikenheter samt dess ingående undergrupper. I din roll ingår även att mottagningskontrollera köpartiklar från leverantörer och att dokumentera kontrollresultat.

Du kommer arbeta självständigt inom ett team med ett nära samarbete med supportande verksamheter.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jun 13
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för anestesisjuksköterska på uppvakningsavdelning.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutmottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på akutmottagning.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Barnmorskor till förlossningen och BB

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för barnmorska på förlossning och BB-avdelning.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Skiftledare 75% Jönköping

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 13
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.

Arbetsuppgifter

- Driva verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Arbeta efter företagets koncept och grunder
- Ansvara för att leklandet alltid är i toppskick
- Inköp
- Anordna barnkalas
- Tillaga och servera enklare maträtter

Arbetet är operativt där du är en del av ditt team.
Du ska ha tidigare arbetserfarenheter och det är meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är självgående, flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du ska trivas med att jobba i högt tempo och inte ha några problem att hantera stress. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang : Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med start omgående. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba minst varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2022. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang.

Ansök nu

Sjuksköterska - Natt

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

”Tillsammans för god professionell neurologisk vård” är våra ledord. Vi söker ytterligare kollegor till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill jobba tillsammans med oss på medicinsk vårdenhet B! Vi ser att du har ett intresse för att arbeta inom samt utveckla den neurologiska vården.

Vi erbjuder dig
Vi har nu möjligheten att erbjuda dig en tillsvidaretjänst natt med sysselsättningsgrad enl överenskommelse. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid

Hos oss får du chansen att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra och som värnar om en god arbetsmiljö.

Vi tror att du är intresserad av att utvecklas inom avancerad omvårdnad och medicinteknisk utrustning.

Vi erbjuder dig en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Dessutom har alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa utifrån ett personcentrerat perspektiv. Du ansvarar för omvårdnad, medicinsk vård, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan har en nyckelfunktion i samspelet med andra yrkeskategorier.

Hos oss kommer du få möjligheten till trombolyskompetens. Detta innebär att du får vara en del i teamet i samband med trombolysbehandling av akuta strokepatienter.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du trygg i din roll som sjuksköterska och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Du har god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Stendahl Hammarlund, vårdenhetschef, tel:010-242 12 21 eller Sofie Ståhlkrantz, bitr vårdenhetschef, tel: 010-242 25 22

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken är indelad i nio sektioner med olika specialistinriktningar. Medicinkliniken har en stark positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter.
Vi arbetar i team där sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och dietist har en central roll i patientens rehabilitering. På enheten arbetar cirka 20 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 13
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Höga provisioner utan lönetak
- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap
- Möjlighet till tjänstebil
- Aktiviteter, tävlingar och events


Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Är målmedveten och drivs av att se resultat
- Är social och klickar enkelt med nya personer
- Kan jobba i en resande tjänst, och vara hemifrån måndag till fredag


Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Oerfarna Fältsäljare Sökes - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 13
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är helt lediga VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi unnat oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 13
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form. Du tror på dina förmågor, är kommunikativ och intresserad av att jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Det här ett perfekt jobb för dig som vill arbeta målmedvetet och tävlingsinriktat, som har lätt för att bygga relationer och uppskattar att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nu enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Som talar och skriver flytande svenska
- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form
- Är lyhörd och resultatinriktad
- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
- Körkort är det meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak
- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster
- Möjlighet till tjänstebil


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Projektledare till ITAB i Nässjö

Projektledare, reklam
Läs mer Jun 13
Är du på jakt efter en ny utmanande roll fylld av spännande möten och mycket ansvar? Vi söker nu dig som vill anta rollen som projektledare på ITAB Shop Concept i Nässjö. Uppdraget är initialt på konsultbasis och förväntas pågå minst sex månader med goda möjligheter till anställning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande då uppdraget startar så snart som möjligt, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare ansvarar du för att driva och samordna projekt inom butiksinredning. Ditt främsta fokus är att säkerställa en lyckad leverans med hög kvalité, till rätt tidpunkt och inom uppsatt budget. När ett nytt projekt startar leder du ett planeringsmöte och tar fram en offert samt projektplan med tidsschema och ekonomiska riktlinjer. Under genomförandet koordinerar du samtliga moment kring beställning av material, montage och installation med såväl interna som externa samarbetspartners. Till dina arbetsuppgifter hör även att bevaka leveranser, informera beställare om eventuella förändringar och kontinuerligt följa upp projektet. Du främjar en god dialog med kund och är ett konsultativt bollplank i deras arbete med varumärkesupplevelse och den fysiska butiksmiljön.

På ITAB välkomnas du till en händelserik och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. Du får möjligheten att arbeta med välkända varumärken och vara delaktig i deras expansionsresa. När dina kunder ska bygga upp en ny butik eller utveckla ett befintligt koncept blir du delaktig i den idéskapande processen från vision till färdigt resultat. Du ingår i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap på kontoret.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, strukturerad och självgående. För att vara framgångsrik i rollen är dina personliga egenskaper det allra viktigaste och vi ser därför potentialen i olika bakgrunder. Kanske har du erfarenhet av projektledning och försäljning? Eller kanske har du arbetat med kundrelationer och har förmågan att koordinera flera parallella uppgifter? Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig som är utåtriktad med en härlig framåtanda och rätt inställning! Du talar och skriver obehindrat på det svenska och engelska språket.

Som person är du resultatinriktad och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. När du är i händelsernas centrum med parallella projekt trivs du som allra bäst och du är duktig på att såväl planera som prioritera dina arbetsdagar. Du är initiativtagande, handlingskraftig och hanterar oväntade händelser med att se nya lösningar.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Frisör till Salong Woar

Frisör
Läs mer Jun 13
Vilka är vi?
Salong Woar har sedan 1 maj tagit över Klippotekets lokaler mitt i centrala Jönköping. Salong Woar finns sedan tidigare i Skövde och Mariestade. I salongen idag arbetar fem stycken frisörer. Förutom hårvård erbjuder vi även allt inom skönhet som t ex hudvård och injektionsbehandlingar.
Vad erbjuder vi dig?
En frisörtjänst på 100% i ett företag där man får vara med och forma och driva salongen. En stor kundkrets finns och den ska vi tillsammans öka.
Kvalifikationer.
Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket.
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar.
Låter det som något för dig?
Då vill vi att du skickar din ansökan till ricard@woar.se Märk ansökan med Frisör. Kika gärna in på vår hemsida www.woar.se och på instagram @woarjonkoping.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Svenska Kyrkan i Huskvarna

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 13
Är du en självgående redovisningsekonom med erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom Svenska Kyrkan? Trivs du i en ansvarstagande roll där du får möjlighet att bidra med stöd och service? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Svenska Kyrkan i Huskvarna söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget är på konsultbasis och kommer initialt pågå till sista september, men med mycket god chans till förlängning eller övergång i anställning för rätt person.

Tjänsten är i första hand på deltid, men beroende på erfarenhet kan den utvecklas till högre tjänstgöringsgrad.
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom i Svenska Kyrkan kommer du att ansvara för de löpande operativa processerna inom ekonomi, i huvudsak inom redovisning. Du kommer bland annat ansvara för att hantera kundfakturering och inbetalningar, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, kontoavstämningar, avskrivningar, ansvar för redovisning av begravningsverksamheten, kollekt och insamlingar till bl.a. Ukraina.

Placeringsort är först och främst i Huskvarna, men det finns även möjlighet att ha Linköping, Nässjö eller Skövde som placeringsort tack vare gemensam IT-plattform.

Arbetstid: Vanliga kontorstider

Möjlighet till semester finns över sommaren.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat med redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning inom Svenska Kyrkan. Meriterande är om du har arbetat i Agrando. Du som söker ska även behärska svenska flytande i både tal och skrift.

För att passa för tjänsten som redovisningsekonom ser vi att du är självgående då du kommer ansvara för ekonomiflödet på egen hand. Därtill har du en god förmåga att planera ditt arbete, är strukturerad och förutseende.


Om verksamheten
Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.
Grunden i Svenska kyrkans organisation är församlingarna. Det finns drygt 1 300 lokala församlingar som tillsammans täcker hela landet. Församlingarna har självstyrelse men är samtidigt en del av ett stift och Svenska kyrkan som trossamfund. Deras grundläggande uppgift är att
• fira gudstjänst,
• bedriva undervisning samt
• utöva diakoni och mission.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 13
Bra Liv Gränna Vårdcentral

Vill du arbeta i en trivsam miljö med engagerade och härliga kollegor? Då ska du söka tjänsten som undersköterska på Bra Liv Gränna vårdcentral!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och varierande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten.

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ta emot patienter på egen mottagning, sårmottagning, assistera läkarna på läkarmottagningen och att bemanna laboratoriet. I tjänsten ingår även övriga uppgifter som beställning av förråd och tvätt etc. I tjänsten ingår arbete på Närakuten i Jönköping. Fördel är om du har tidigare erfarenhet av primärvård och ett intresse för att lära dig nya saker.

För att du ska trivas hos oss
Är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är självständig, men även har lätt för att samarbeta. Du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Att du är positiv och flexibel, har lätt för att anpassa dig till olika situationer som snabbt kan uppstå på en liten arbetsplats. Att du är stresstålig då arbetstempot ibland kan vara högt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten på en mindre vårdcentral där du genom engagemang och professionellt förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa administrativ enhetschef Johanna Brodd tel. 010-242 49 13. Facklig företrädare Kommunal Monica Holgersson tel. 010-242 49 22.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek. Gränna vårdcentral är en av 31 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.
Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov.

Ansök nu

Slipoperatör / Maskinoperatör / Slipning / CNC till Stockholm

Slipare, metall
Läs mer Jun 13
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och överrekrytering.

Om företaget:

System 3R International AB ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder. Fokus ligger på verktyg och automationsutrustning för verkstadsmaskiner och form- och verktygsframtagning. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Arbetsuppgifter:

Som slipoperatör ingår du i ett väl sammansvetsat arbetslag och är en viktig del av produktionen. Du arbetar i team med att slipa produkter i korta serier med höga krav på finish och snäva toleranser. Du arbetar efter ritning i CNC-styrda maskiner men även en del manuellt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av CNC-styrda maskiner
• Erfarenhet av arbete inom liknande industri gärna inom produktion och tillverkning
• Erfarenhet av slipning (plan-, rund- eller hålslipning) är meriterande
• Tidigare erfarenhet av ritningsläsning är meriterande
• Du utrycker dig väl i tal och skrift
• Datorvana

I rollen lyckas du som har ett stort tekniskt intresse och som tycker om att arbeta fokuserat och noggrant. Du är kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta under ansvar. Här trivs du som vill vara en del av ett sammansvetsat team där du bidrar med positiv energi till dina kollegor. Du trivs i en flexibel roll och tvekar inte att hugga tag när dina kollegor behöver hjälp.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby
Lön: Enligt Avtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CNC, operatör, slipning, slipoperatör, industri, maskin, Stockholm, maskinoperatör, slipare, planslip, hålslip, rundslip, cnc-operatör, dag, vällingby

Ansök nu

Sjuksköterskor till sommaruppdrag kriminalvården Jönköping

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Att arbeta inom kriminalvården är ett roligt jobb och kanske ett lite annorlunda uppdrag än du kanske provat innan? Nu behöver vi dig som vill jobba hela sommaren 2022!

Kunden har behov av en sjuksköterska för perioden V. 24-34. Har du bara möjlighet att ta en del av perioden så ser vi ändå  gärna att du söker uppdraget!

Här får du användning för alla de kunskaper du har samlat på dig under de år du arbetat då det både innefattar somatik som psykiatri. Du kommer att arbeta på sjuksköterskemottagningen där du dels har egen mottagning men också planerar in besök till läkare, psykiatriker och psykolog. Rond, läkemedelsdelning, provtagningar etc ingår bland annat i dina arbetsuppgifterna och det finns ingen särskild kunskapsbakgrund som passar bättre än någon annan. Det viktiga är att du kan arbeta självständigt, är trygg i din sjuksköterskeroll, har vana av att göra medicinska prioriteringar och att du kan sätta tydliga gränser men samtidigt ha en god empatisk förmåga. Vi ser gärna att du som gått i pension också söker, här kan du välja hur mycket du önskar att arbeta. 


DINA ARBETSUPPGIFTER
Mottagningsarbete, bland annat hälsoundersökningar, rådgivning och bedömningar samt förmedlande av medicinsk behandling och vård. Dokumentation sker i patientjournalsystemet PMO (har du inte erfarenhet av detta system sedan tidigare kommer du få gå en heldags utbildning). 
Du behöver kunna arbeta självständigt, ha vana av att göra medicinska prioriteringar, kunna sätta tydliga gränser för vad sjukvård innebär men samtidigt ha en god empatisk förmåga samt vara trygg i din yrkesroll.

 
DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet.
Du behärskar svenska väl i tal och skrift och är trygg i din yrkesroll. 
Meriterande om du har erfarenhet från kriminalvården sedan tidigare, men inget krav. 
 
ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Business Controller till Marknadsområde Mitt

Business controller
Läs mer Jun 13
Vill du som Junior Business Controller göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Söker du en verksamhetsnära roll där du får arbeta medekonomistyrningsfrågor i ett kund- och medarbetar fokuserat företag?
Samhall erbjuder dig ett spännande uppdrag där du ges möjlighet att vara i händelsernas centrum i ett stort bolag och kommer därför lära dig otroligt mycket. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom Samhall.
När du väljer att jobba hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta samt ett Sverige där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Junior Business Controller
Vara en partner och stödja verksamheten genom att utbilda, göra lönsamhetsuppföljningar och proaktivt föreslå förbättringsåtgärder
Ta fram analyser, nyckeltal och beslutsunderlag för verksamhetsansvariga
Ekonomisk styrning, löpande uppföljning och kontroll av intäkter, kostnader och resultat.
Arbeta med budget och prognosarbete
Delta i/driva projekt inom ekonomisk styrning och controlling i marknadsområdet samt i Samhalls nationella controllernätverk.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en civilekonomexamen eller liknande med några års erfarenhet av arbete med finansiell analys, planering, budget och uppföljning samt en god grund i redovisning. Förslagsvis bakgrund kan komma från revision eller tidigare arbete på ett tjänsteproducerande företag. Vi ser även att du har erfarenhet av att bearbeta data samt att du är en kunnig användare av Excel. Du har en god förmåga att utrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad.Du är strukturerad och din analytiska förmåga möjliggör att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vi ser gärna att du har en pedagogisk förmåga och kan förklara ekonomi på olika nivåer. Du är strukturerad och arbetar gärna i team och kan då vara initiativtagande, men trivs även med att arbeta självständigt. Du har även ett serviceinriktat förhållningssätt till övriga organisationen.

Ansökan och övrig information
Marknadsområde Mitt består av sju distrikt och sträcker sig från Kalmar till norra Värmland och omfattar ca 6 000 medarbetare.Placeringsort är centrala Jönköping. Resor i tjänsten till distrikten förekommer. Som Junior Business Controller är du direkt underställd Marknadsområdescontrollern.
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidare (sex månaders provanställning tillämpas)
Placeringsort: Jönköping
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%
Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Kontaktperson:
Ulf Grahm, Marknadsområdes controller tel 0722-439947

Fackliga kontaktpersoner:
Marie Liljedahl, Unionen 0372- 657 03
Tommy Salomonsson, Ledarna 013- 37 33 53
Asim Zilic, Saco 021- 83 18 20

Om Samhall
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter cirka nio miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Jun 13
Bra Liv Gränna Vårdcentral

Vi söker en legitimerad psykolog. Stor fördel är om du har KBT-kompetens steg 1 och erfarenhet från primärvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Möjlighet till, om intresse och kompetens finns, att på deltid av tjänsten arbeta som metodstödjare för iKBT, vilket innebär att vara en länk mellan förvaltning och kliniska behandlare, fungera som stöd och support. Att arbeta med utveckling av arbetssättet samt representera i grupper inom sydöstra sjukvårdsområdet.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och varierande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten. Bra Liv erbjuder handledning, nätverksträffar och kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med egen mottagningsverksamhet och behandla patienter med psykosocial problematik där du kommer bedöma, utreda och behandla patienter med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Vårt mål är tidiga insatser och hög tillgänglighet. I din roll kommer du ha nära samarbete med andra professioner på vårdcentralen, t.ex. kurator, rehabsamordnare och läkare. Du kommer att ingå i vårt rehabteam.

För att du ska trivas hos oss
Är det viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Att du som person är empatisk, trygg, lyhörd och har ett gott bemötande. Att du är positiv och flexibel, har lätt för att anpassa dig till olika situationer som snabbt kan uppstå på en liten arbetsplats. Att du ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du är bra på att jobba självständigt i din profession men också har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten på en mindre vårdcentral där du genom engagemang och professionellt förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa administrativ enhetschef Johanna Brodd, tel: 010-242 49 13.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek. Gränna vårdcentral är en av 31 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.
Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov.

Ansök nu

En positiv och välorganiserad husmor sökes

Husmor
Läs mer Jun 13
Om oss
Ekonomistäd AB startades 1990 och består i dag av c:a 50 anställda. Vi erbjuder total städservice inriktad mot företag och privatpersoner. Våra kunder är framförallt företag och vi sköter lokalvård i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, lager, produktion, butiker, restauranger och hotell. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag.
Just nu letar vi efter en positiv och glad husmor till våra egna kontorslokaler.
Om Dig
Du har en god serviceförmåga och kan självständigt prioritera samt effektivt planera ditt dagliga arbete.
Du är flexibel och stresstålig, har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter.
Du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att skapa och underhålla relationer.
Du har ett sinne för ordning och reda samt en positiv inställning för förändring och förbättring. Har du ett intresse för inredning samt öga för detaljer är det meriterande.
Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är självklarhet, goda kunskaper i engelska är meriterande.
Arbetsuppgifter
Övergripande ansvar för städning och trivselmiljön i företagets lokaler
Hålla ordning i förråd, tvättstugan, samt lager
Lokalvård hos företagets kunder i förekommande fallEtt B körkort för manuell växellåda är ett absolut krav då det kan förekomma korta städuppdrag hos vara kunder i fall någon av ordinarie städpersonalen behöver tillfälligt ersättas. Du kommer även vid behöv köra ut och hämta kontorsmaterial hos våra leverantörer.


OBS! Vi tar emot ansökan endast via mejl: oliver@ekonomistad.se

Ansök nu

Chef för Räddningstjänstens operativa avdelning

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 13
Rosenlund, Jönköping

Vill du vara med och utveckla Jönköping och bidra till ett tryggt och säkert samhälle? Är du intresserad av att leda vår operativa verksamhet och har några års erfarenhet av detta så kan detta vara ett jobb för dig.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta och leda genom andra. Du har förmåga att se helheten, har lätt för att samarbeta och behåller lugnet i pressade situationer. Andra viktiga egenskaper är att du har förmåga att skapa förtroende och är duktig på att bygga varaktiga relationer och nätverk.
Operativa avdelningen, som består av ca 50 heltidsanställda personer på Rosenlunds brandstation och 130 personer i sju RIB styrkor. Arbetet består av att leda och utveckla vår operativa personal i samverkan med övriga avdelningar och i nära samverkan med räddningstjänster inom ramen för RäddSam F samt det gemensamma räddningsledningssystemet i Småland och Blekinge, RSB. I arbetet ingår också kontakter med andra aktörer såsom regionen, polisen, länsstyrelsen och övriga aktörer inom krisberedskapsområdet.
Tillsammans med ledningsgruppen och medarbetare blir du en viktig del i att initiera projekt, samordna och driva utvecklingen inom Räddningstjänsten. Om du gillar utmaningar och drivs av att leda och utveckla verksamheten samt att coacha andra människor och se dem växa har du goda chanser att lyckas med detta jobb. Som ledare och chef kommer du ha verksamhets- budget-, och personalansvar.


Vi söker dig som

• har brandteknisk kunskap och ett genuint intresse av samverkan med andra
• har några års ledarerfarenhet av operativ räddningstjänst
• är utbildad brandingenjör med påbyggnad RUB, alternativt utbildning inom skydd mot olyckor med påbyggnad räddningsledning B, samt erfarenhet från arbete inom räddningstjänst eller annat arbete i politisk styrd organisation
• har körkort lägst B

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper

Vilka är vi?
Vi är en förvaltning i utveckling med ca 230 medarbetare. Vårt uppdrag är att bidra till ett tryggt och säkert samhälle i ett brett perspektiv, med högt ställda krav på att möta samhällets förväntningar. Vi har en trivsam arbetsmiljö med många drivna medarbetare med olika professioner och bakgrund.

Övrigt
Anställningen är placerad i säkerhetsklass och kräver svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som avdelningschef.

Upplysningar
Räddningschef Samuel Nyström, tfn 036-10 70 10
Bitr räddningschef Göran Melin, tfn 036-10 56 69
HR-konsult Stefan Lund, tfn 036-10 56 66
Facklig företrädare Sveriges ingenjörer, Christoffer Carmestedt (Brandingenjör), tfn 036-10 56 77
Facklig företrädare Vision, Håkan Grunditz (Brandmästare), tfn 036-10 58 94
Facklig företrädare Kommunal, Christian Ås (Brandman), tfn 036-10 39 38

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Personlig assistent till nattjänst hos en liten tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Är du en nattuggla, älskar att jobba med barn och vill arbeta med något meningsfullt? Då kanske detta är tjänsten för dig. Vi söker nu en trygg, noggrann och barnkär assistent till vår uppdragsgivare, en tjej på 4,5 år.

Om tjänsten
Vår medlem har begränsningar som gör att hon behov av stöd i kommunikation med sin omgivning och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är du med vår uppdragsgivare i vardagen och hjälper henne med sondmatning, personlig omvårdnad, träning och aktiviteter som får henne att må bra. Hon gillar att lyssna på barnböcker, barnvisor, gå på promenader och att få vara nära och sitta i knät. Hon går på förskola utan sin assistent och därför är behovet som störst på eftermiddagen, kvällen, natten. Även dagtid på helger.

Vad krävs
Vi söker en kvinna 25 år eller äldre med erfarenhet av yrket personlig assistent eller liknande omvårdnadsarbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete med barn eller att du själva har egna barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Ovanstående krav är en stor fördel men det är dina personliga kompetenser som är allra viktigast. För att ni ska trivas tillsammans krävs det att du är har ett gott omdöme och kan anpassa dig till att arbeta nära i en familj med integritet och respekt. Det krävs också att du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Det är viktigt att du är lyhörd för behov och känsloyttringar när kommunikation är begränsad. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Två deltidstjänster, ca 50% och ca 80%.
• Arbetstiden är förlagd till: Vardag - eftermiddag, kväll och vaken natt. Helg - dag, kväll och vaken natt.
• Du behöver kunna jobba vaken natt för att bli aktuell
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder"

Ansök nu

Säljare till Pressbyrån Ekhagsringen, Jönköping

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 13
Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar människor som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Rollen som säljare

Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen. I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Du är handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.
Dina erfarenheter

Du har fyllt 18 år och har gått i gymnasiet och pratar och skriver flytande svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig och du är stresstålig och villig att jobba varierande tider som innebär tidiga öppningar och sena stängningar. Vi ser även att du kan lämna referenser från 2 personer.

Om tjänsten

Tjänsten är en säsongsanställning. Tjänsten är på deltid på 20h/veckan. Dina arbetstider kommer variera. Lön enligt Handelsavtal.

Läs mer om Pressbyrån, och vem vi söker som säljare på Pressbyrån.se

Varmt välkommen!

Sveriges modernaste kiosk. Pressbyråns vision är att göra vardagen lite enklare och trevligare med smarta måltider/mellanmål, tjänster i tiden och läsning.

Franchising

Butikskonceptet drivs som en franchisekedja, vår övertygelse är att driver man sin egen butik så blir resultatet det bästa.

Våra butiker

Pressbyrån ska vara det snabba och enkla alternativet, alltid tillgängliga vid knutpunkter där många människor är i farten. Pressbyrån är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

REITAN CONVENIENCE

Pressbyrån ägs av det Norska familjebolaget REITAN som bedriver convenience i sju länder vilka tillsammans omsätter 15,9 miljarder NOK 2017. REITANS vison är att vara Europas mest lönsamma och snabbast växande conveniencekedja. Tillsammans med 7-Eleven utgör Pressbyrån Reitan Convenience Sweden AB.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Säljare med driv sökes!

Utesäljare
Läs mer Jun 13
I din roll som fältsäljare så ansvarar du för hela säljprocessen från första kontakt till avslutad affär. Till din hjälp har du en bokningsavdelning som hjälper dig att få in visningar. För dom som vill lyckas riktigt bra så krävs det även att man söker kunder på egen hand.

Som säljare hos oss får du:
· En grundlön på 27450 :- när man jobbar heltid, vilket vi räknar vara 45 visningar.
· En grundutbildning samt praktik för att kunna bli säker och trygg med jobbet.
· Garantilön på alla visningar man gör.
· Branschens högsta provisioner.
· Rullande utbildning inom försäljning
· Friheten att själv styra ditt arbetsschema.
· Tävlingar varje månad där man bla kan vinna pengar, premier och resor.
Du som söker ska ha ett stort intresse för försäljning. Du motiveras av möjligheten att själv kunna bestämma hur mycket pengar du ska tjäna, samt av friheten att sätta ditt eget schema. Du är en tävlingsmänniska och har ambitioner att klättra högt i din karriär. Om du är ny inom försäljning eller har god erfarenhet är av mindre vikt, vi lägger störst fokus på dina sociala egenskaper!


Dina arbetsuppgifter kommer vara att:
· Besöka prospekts på förbokade besök
· Samla in referenser på dina kundbesök
· Samla in ”fish demos” via kundbesök
· Demonstrera marknadens bästa städsystem
· Vara vårt ansikte utåt
· Sälja enheter


Kraven vi har är:
· Du ska vara över 18 år
· Ha körkort och tillgång till bil
· Kunna prata svenska obehindrat


Blir du anställd hos oss så påbörjas den anställningen men en 2-dagars utbildning på ett av våra tre kontor i Sverige. Direkt följt av utbildningen går du ut på en praktik ihop med en mentor som lär dig hur jobbet går till ute på fältet.


Känns det här som något för dig? Bra! Vår rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Ansök nu

Rostskyddsoperatör på DINITROL CENTER i Huskvarna

Rostskyddsbehandlare
Läs mer Jun 13
Din uppgift är att genomföra rostskyddsbehandlingar på fordon. Arbetet börjar med att du demonterar samtliga plastdetaljer på bilens bottenplatta. Efter det genomförs en grundlig tvätt. När bilen torkat skall du applicera rostskyddsprodukt utifrån ett specifikt framtaget sprutschema. Avslutningsvis monterar du tillbaka plastkåporna och genomför en eftertvätt av bilen.
Då vi utbildar dig behöver du ingen tidigare erfarenhet av rostskyddsapplicering. #jobbjustnu
Vi kommer löpande att hantera ansökningar

Ansök nu

Säljare till Jönköping

Utesäljare
Läs mer Jun 13
Väx som säljare och gör karriär hos Verisure!

Vi söker vassa personer till vår säljstyrka. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt eget säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person. 

Vi erbjuder dig:
* Attraktiv lön med garanterad del och provision utan tak.
* Tjänstebil.
* Utbildning från dag 1 tillsammans med egen coach. Vi har över 30 års erfarenhet på marknaden och du kommer bli expert på vår säljmetod.
* Möjlighet att klättra snabbt i vår attraktiva karriärstege.
* Säljtävlingar med extraordinära priser.
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.

Har du vidare ambitionen att kliva in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare. Du kombinerar då ditt eget försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål. 

Se gärna vår film för en bättre inblick i Verisures arbetskultur:

https://www.youtube.com/watch?v=Ar3vs2ytxHo

Vi söker dig som:
* Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.
* Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret eftersom Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag.
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är socialt kompetent, ansvarsfull och har en stark vilja att lyckas.
* Alltid sätter kunden i första hand och har hög integritet.
* Värdesätter samarbete och ett bra team.

Sök direkt utan CV

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. 

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning. 

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lärare till årskurs 3

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 13
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Prolympia i Jönköping är en F-9 verksamhet med ca 600 elever och 70 anställda. Skolan är centralt belägen på Rosenlundsområdet med närhet till såväl idrottsarenor som gångavstånd till Vätterstranden och grönområden. Här erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta på en fristående grundskola som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa.Personalen är vår viktigaste resurs, vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Vi strävar systematiskt efter att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med en härlig lagkänsla.Till vår idrottsskola i Jönköping söker vi nu efter en lärare till årskurs 3.

Om dig 
Att arbeta som lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas söker vi rätt person till vår skola! Vi söker efter dig som vill driva och leda det pedagogiska arbetet i klassrummet. Detta innebär att du tillsammans med dina kollegor har stora möjligheter att mötas i undervisningen och samtidigt ha möjligheten till gemensam planeringstid. 

Vi söker efter dig som har höga förväntningar på våra elevers kunskaper. Du är en driven person med ett positivt förhållningssätt och du delar vår grundsyn på att idrott som verktyg skapar förutsättningar för god hälsa och bra kunskapsresultat. Du har en god kommunikativ förmåga, ett tydligt ledarskap och har lätt för att samarbeta. I ditt vardagliga arbete har du förmågan att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever som med vårdnadshavare och kollegor.

Arbetsuppgifter
I tjänsten förväntas du planera, undervisa och bedöma elever i årskurs 3. Du kommer att arbeta ämnesövergripande tillsammans med dina kollegor. I din bedömning dokumenterar du elevernas framsteg och du arbetar med en formativ bedömning. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå. Mentorskap ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Du har goda kunskaper inom skolans uppdrag och erfarenhet från arbete inom pedagogisk verksamhet. 

Tjänsten är tillsvidare med 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret som avser arbete i skola och förskola. Utdraget får maximalt vara ett år gammalt. 

Vi arbetar aktivt i denna rekryteringsprocess vilket innebär att urval och intervjuer hålls löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering-och rekryteringshjälp.

Välkommen att bli en del av Team Prolympia!

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 13
Om tjänsten
Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder strax utanför Jönköping.
Du kommer att arbeta i en CNC svarv maskin, där köra och kontrollera flödet från början till slut ingår i arbetet.
Arbetet innebär även ritningsläsning, mätning av detaljer, ställ och programmering av maskin.
Vi vill att du som söker ska ha haft liknande arbetsuppgifter tidigare samt vara självgående i sitt arbete.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Önskemål/Krav:
- Utbildning/erfarenhet av CNC
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Truckkort
- Industrivana


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Flera tjänster till ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Vår uppdragsgivare en glad tjej, ska nu till hösten börja gymnasiet och med det behöver vi utöka vårt assistentteam. Om du är en tjej med båda fötterna på jorden som är kan ta ansvar och har nära till skratt, kan du vara den vi söker!.

Om tjänsten

Som personlig assistent blir din arbetsplats där hon befinner sig, allt från hemmet, i skolan och andra aktiviteter. Hon bor tillsammans med sin familj i Habo och kommer gå i skola i Jönköping. Hon har assistans dygnet p.g.a. av sin sjukdom som gör att hon behöver andningsövervakning. Assistenten övervakar att hennes andning är normal i alla situationer och påminner henne om andningen skulle avvika. På natten eller vid vissa aktiviteter har hon en diafragmapacemaker som hjälpmedel som du som assistent övervakar. Annars lever hon som vilken annan tonårstjej som helst, umgås med familjen, hänga med kompisar, gå på stan eller simma. Musik är ett stort intresse och hon spelar piano i ett band varje vecka.

Vad krävs

Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det krävs ett stort ansvar och trygghet i sig själv. Vi söker endast kvinnliga assistenter 20 - 45 år, till dagtjänsten söker vi dig med en lite yngre profil för att du lättare ska smälta in i miljön i skolan och andra aktiviteter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är glad, framåt, nära till skratt, stor personlig mognad och lugn. Du har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du behöver vara flexibel i ditt förhållningssätt och kan anpassa dig efter tjejens behov/önskemål i sin vardag. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller annat omvårdnadsarbete men är inget krav. Stor vikt kommer läggas på den personliga matchningen mellan dig och tjejen och hennes familj. samt dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri. Hund finns i hemmet så du kan inte vara allergisk.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltid ca 70 - 75 % vaken natt
• Deltid ca 40 - 50 % dag, kväll och helg. Efter sommaren ev. endast helg vid behov
• Deltid ca 70- 75 % under vår/sommaren
• dat dag, kväll, helg och vaken natt
• Timvikarie vid behov
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Sommarvikariat kringorter Jönköping ( ?Bankeryd, Mullsjö, Skillingaryd, Vag

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Jun 13
Sommarvikarier sökes till Jönköpings kringorter

Bankeryd, Mullsjö, Skillingaryd, Vaggeryd, Taberg, Gränna, Visingsö

Nattarbete. Deltidstjänster, sysselsättningsgrad varierar mellan ca 30 - 70 %. Period: juni, juli, augusti.

Trivs du med fysiskt tungt arbete och bekymrar dig inte över att det regnar när du delar ut våra morgontidningar och paket? Är du ansvarsfull, noggrann och föredrar att arbeta på natten?

Nu söker vi dig som vill sommarjobba på natten som distributör under en längre och sammanhängande period. Vi söker vikarier till Bankeryd, Mullsjö, Skillingaryd, Vaggeryd, Taberg, Gränna, Visingsö.

Distribution kan ske med hjälp av el-cykel, företagsbil eller gå-vagn. Därför behöver du kunna känna dig trygg i att hantera något av dessa färdmedel väl. För att bli aktuell för våra bildistrikt krävs att du har ett giltigt svenskt körkort sedan ett år tillbaka.

Som distributör delar du ut morgontidningar, e-handelspaket och andra försändelser till mottagare i alla typer av boenden och företag. Du arbetar inom ett tilldelat område den specifika natten. Starttiderna varierar men är vanligtvis mellan kl. 01:30 och kl. 03:00 och varar i 2,5 - 6 timmar/natt före klockan 06:00 på vardagar och 07:00 på helger.
Våra utdelningsdagar är måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Vi har även viss utdelning söndagar. (Med måndag menas natten mellan söndag och måndag)

Du som söker ska kunna arbeta helg.

Vi söker dig som är noggrann, kan ta ansvar för din arbetstid och trivs både i ditt eget sällskap och tillsammans med andra. Bland våra medarbetare finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Vi hälsar gärna dig välkommen till ditt första jobb.

Övrig information

Timlön och förmåner sker enligt Svenska Transportarbetareförbundets kollektivavtal för tidningsdistribution. Ingångslönen ligger på 142,80kr/tim.

Vår rekryteringsprocess

Urval och intervju sker löpande.

- Kort första intervju (via google meet alternativt telefon). Går du vidare efter första
- Online utbildning som bl.a. går igenom Arbetsmiljö, Utdelning, Postlagen. Denna utbildning gör du vid valfri tidpunkt, men inom loppet av 1-2 dagar.
- För bil-linje genomförs sedvanligt körtest. Syftet är att säkerställa att du uppfyller företagets kriterier för bildistrikt (köra automat, högerstyrt, Eco Driving).
- Utbildning av e-Budbok (körlista)
- Upplärningsnätter med handledare ute i verksamheten

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Vi vill att du som söker

- Är ambitiös och handlingskraftig
- Ha god fysik
- Gillar ensamarbete och att jobba natt
- Har god självdisciplin
- Är punktlig och noggrann
- Har lätt att följa instruktioner
- Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok
- Bor på orten där du söker vikariatet.

Det är meriterande om du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav – för att kunna jobba hos oss måste du

- Ha fyllt 18 år.
- Inneha arbetstillstånd och personnummer
- Ha goda kunskaper i svenska eller engelska (i tal och skrift)
- Förmåga att navigera i olika applikationer i en smartphone.
- Bildistrikt kräver svenskt körkort sedan minst ett år tillbaka.


Hall Media Logistik är en del i koncernen Bonnier News. HML delar bl.a. ut morgontidningar, dagstidningar, magasin, veckotidningar och paket. Vi distribuerar i huvudsak på natten och tidig morgon. Vårt upptagningsområde omfattar större delar av Småland och delar av Västergötland.

Våra kulturella värderingar inom företaget är
öppenhet, engagemang, integritet och affärsmässighet.

Ansök nu

Sommarvikariat i Jönköping/Tidnings- och paketbud

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Jun 13
Sommarvikarier sökes till Jönköping

Nattarbete.

Deltidstjänster, sysselsättningsgrad varierar mellan ca 30 - 70 %. Period: juni, juli, augusti.

Trivs du med fysiskt arbete och bekymrar dig inte över att det regnar när du delar ut våra morgontidningar och paket? Är du ansvarsfull, noggrann och föredrar att arbeta på natten?

Nu söker vi dig som vill sommarjobba på natten som distributör under en sammanhängande period. Vi söker vikarier till Jönköping.

Distribution kan ske med hjälp av el-cykel, företagsbil eller gå-vagn. Därför behöver du kunna känna dig trygg i att hantera något av dessa färdmedel väl. För att bli aktuell för våra bildistrikt krävs att du har ett giltigt svenskt körkort sedan ett år tillbaka.

Som distributör delar du ut morgontidningar, e-handelspaket och andra försändelser till mottagare i alla typer av boenden och företag.

Du arbetar inom ett tilldelat område den specifika natten. Starttiderna varierar men är vanligtvis mellan kl. 01:30 och kl. 03:00 och varar i 2,5 - 6 timmar/natt före klockan 06:00 på vardagar och 07:00 på helger. Våra utdelningsdagar är måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Vi har även viss utdelning söndagar. (Med måndag menas natten mellan söndag och måndag)

Du som söker ska kunna arbeta helg.

Vi söker dig som är noggrann, kan ta ansvar för din arbetstid och trivs både i ditt eget sällskap och tillsammans med andra. Bland våra medarbetare finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst.

Övrig information

Timlön och förmåner sker enligt Svenska Transportarbetareförbundets kollektivavtal för tidningsdistribution. Ingångslönen ligger på 146 kr/tim exkl. OB-tillägg.

Vår rekryteringsprocess

Urval och intervju sker löpande.

- Kort första intervju (via google meet alternativt telefon). Går du vidare efter första
- Online utbildning som bl.a. går igenom Arbetsmiljö, Utdelning, Postlagen. Denna utbildning gör du vid valfri tidpunkt, men inom loppet av 1-2 dagar.
- För bil-linje genomförs sedvanligt körtest. Syftet är att säkerställa att du uppfyller företagets kriterier för bildistrikt (köra automat, högerstyrt, Eco Driving).
- Utbildning av e-Budbok (körlista)
- Upplärningsnätter med handledare ute i verksamheten

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Vi vill att du som söker

- Är pigg och alert!
- Ha god fysik
- Gillar ensamarbete och att jobba natt
- Har god självdisciplin
- Är punktlig och noggrann
- Har lätt att följa instruktioner
- Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok
- Bor på orten där du söker vikariatet.

Det är meriterande om du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav – för att kunna jobba hos oss måste du

- Ha fyllt 18 år.
- Inneha arbetstillstånd och personnummer
- Ha goda kunskaper i svenska eller engelska (i tal och skrift)
- Förmåga att navigera i olika applikationer i en smartphone.
- Bildistrikt kräver svenskt körkort sedan minst ett år tillbaka.


Hall Media Logistik är en del i koncernen Bonnier News. HML delar bl.a. ut morgontidningar, dagstidningar, magasin, veckotidningar och paket. Vi distribuerar i huvudsak på natten och tidig morgon. Vårt upptagningsområde omfattar större delar av Småland och delar av Västergötland.

Våra kulturella värderingar inom företaget är
öppenhet, engagemang, integritet och affärsmässighet.

Ansök nu

Sommarvikariat i Jönköping/Tidnings- och paketbud

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Jun 13
Sommarvikarier sökes till Jönköping

Nattarbete.

Deltidstjänster, sysselsättningsgrad varierar mellan ca 30 - 70 %. Period: juni, juli, augusti.

Trivs du med fysiskt arbete och bekymrar dig inte över att det regnar när du delar ut våra morgontidningar och paket? Är du ansvarsfull, noggrann och föredrar att arbeta på natten?

Nu söker vi dig som vill sommarjobba på natten som distributör under en sammanhängande period. Vi söker vikarier till Jönköping.

Distribution kan ske med hjälp av el-cykel, företagsbil eller gå-vagn. Därför behöver du kunna känna dig trygg i att hantera något av dessa färdmedel väl. För att bli aktuell för våra bildistrikt krävs att du har ett giltigt svenskt körkort sedan ett år tillbaka.

Som distributör delar du ut morgontidningar, e-handelspaket och andra försändelser till mottagare i alla typer av boenden och företag.

Du arbetar inom ett tilldelat område den specifika natten. Starttiderna varierar men är vanligtvis mellan kl. 01:30 och kl. 03:00 och varar i 2,5 - 6 timmar/natt före klockan 06:00 på vardagar och 07:00 på helger. Våra utdelningsdagar är måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Vi har även viss utdelning söndagar. (Med måndag menas natten mellan söndag och måndag)

Du som söker ska kunna arbeta helg.

Vi söker dig som är noggrann, kan ta ansvar för din arbetstid och trivs både i ditt eget sällskap och tillsammans med andra. Bland våra medarbetare finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst.

Övrig information

Timlön och förmåner sker enligt Svenska Transportarbetareförbundets kollektivavtal för tidningsdistribution. Ingångslönen ligger på 146 kr/tim exkl. OB-tillägg.

Vår rekryteringsprocess

Urval och intervju sker löpande.

- Kort första intervju (via google meet alternativt telefon). Går du vidare efter första
- Online utbildning som bl.a. går igenom Arbetsmiljö, Utdelning, Postlagen. Denna utbildning gör du vid valfri tidpunkt, men inom loppet av 1-2 dagar.
- För bil-linje genomförs sedvanligt körtest. Syftet är att säkerställa att du uppfyller företagets kriterier för bildistrikt (köra automat, högerstyrt, Eco Driving).
- Utbildning av e-Budbok (körlista)
- Upplärningsnätter med handledare ute i verksamheten

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Vi vill att du som söker

- Är pigg och alert!
- Ha god fysik
- Gillar ensamarbete och att jobba natt
- Har god självdisciplin
- Är punktlig och noggrann
- Har lätt att följa instruktioner
- Är bekväm med att använda en smartphone, då du ska distribuera efter anvisningar i en Elektronisk Bud-bok
- Bor på orten där du söker vikariatet.

Det är meriterande om du har arbetat som tidningsbud tidigare eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Krav – för att kunna jobba hos oss måste du

- Ha fyllt 18 år.
- Inneha arbetstillstånd och personnummer
- Ha goda kunskaper i svenska eller engelska (i tal och skrift)
- Förmåga att navigera i olika applikationer i en smartphone.
- Bildistrikt kräver svenskt körkort sedan minst ett år tillbaka.


Hall Media Logistik är en del i koncernen Bonnier News. HML delar bl.a. ut morgontidningar, dagstidningar, magasin, veckotidningar och paket. Vi distribuerar i huvudsak på natten och tidig morgon. Vårt upptagningsområde omfattar större delar av Småland och delar av Västergötland.

Våra kulturella värderingar inom företaget är
öppenhet, engagemang, integritet och affärsmässighet.

Ansök nu

Restaurangbiträde till Subway

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 12
Subway söker till sina restauranger på Öster och Solåsvägen
"Sandwichartister" som ska arbeta med att göra mackor och arbeta i köket. Du som
söker skall tycka om att ge service.

Ansök nu

Kassapersonal - Restaurang Brahehus

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 12
Vi behöver förstärka vårt duktiga team på Restaurang Brahehus i Gränna!
Du har ett gott humör och bra energi, brinner för att serva människor och har inga problem att arbeta i ett högt tempo. Dina främsta arbetsuppgifter är att ta beställningar och betalningar i kassan, fylla på montrar med befintligt sortiment, hålla snyggt och iordning runt om i kassan/restaurangen. Erfarenhet är meriterande men inget krav, viktigast är att du har en personlighet och vilja som passar för arbetet. Du talar flytande Svenska och har goda kunskaper i Engelska.
Du som söker till oss måste ha körkort och tillgång till bil då det tyvärr inte finns några andra transportförbindelser till oss. Tjänsten kommer att påbörjas omgående och varar tillsvidare (ca 75%) eller över sommaren. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan och CV till oss, maila till jobb@brahehus.com och märk din ansökan med "kassa".

Ansök nu

Diskare - dishwasher

Diskare
Läs mer Jun 12
Vi behöver omgående förstärka vårt team i disken på Restaurang Brahehus inför sommaren. Du har snabba ben och en god arbetsmoral. Dina främsta arbetsuppgifter består av att diska i diskmaskin, torka bord med mera. Tjänsten behöver tillsättas omgående och varar över sommaren med möjlighet till förlängning.
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil då det inte finns några bussförbindelser till oss.
We are looking for a quick, good work ethic person who wants to join our team in the dish room at Restaurant Brahehus in Gränna. The post will be filled immediately so we will be glad to have your application as soon as possible. It is about 70-100% working times.
Please note that you are needed to have drivers license and car. Send your application to jobb@brahehus.com

Ansök nu

Sjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 12
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska i Jönköping, Jönköping län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Utvecklingsorienterad produktionstekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 12
Är du vår nya Produktionstekniker? Vi söker dig som har god teknisk kompetens och industriell arbetslivserfarenhet inom automation.

Som Produktionstekniker är du den kommunikativa och möjliggörande länken med teknisk expertis. Du har en aktiv och drivande roll när det kommer till problemlösning och förbättringsarbete. Vi tror att du är en person som motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar och kvalitetsutveckling för att skapa en effektiv och hållbar produktion.

Du kommer jobba med att:

- Effektivisera och analysera såväl nya som befintliga produktionslösningar
- Ta fram förslag för förbättringar och investeringar
- Proaktivt verka för att minimera störningar och flaskhalsar
- Starta, driva och förvalta projekt som leder till resultat

För att trivas i rollen hos oss, samt passa in i teamet så tror vi att du är:

- Kommunikativ och en strukturerad problemlösare
- En teamplayer som har lätt för att samarbeta med andra människor

Vi söker dig som gillar att jobba i en teknikintensiv miljö i framkant där du bygger långsiktiga och hållbara lösningar med hjälp av ditt breda tekniska kunnande. Vet du hur man skapar innovation och driftsäkerhet? Då vill vi veta mer om dig!

Vi tror att du har har med dig detta i bagaget:

- Teknisk utbildning eller relevant yrkeserfarenhet från liknande arbete
- Goda kunskaper inom el, mekanik, pneumatik och hydraulik
- Är van vid att jobba effektivt i en projektrelaterad miljö
- Goda kunskaper i Office-paketet samt affärssystem
- Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift

Hos oss får du verka i ett prestigelöst bolag med ett inkluderande förhållningssätt. Vi lägger ett stort värde i att fortsätta bygga en arbetsplats som bejakar olikheter och ser därför gärna ansökningar från personer med varierande bakgrunder och erfarenheter. Berätta för oss hur du vill och kan bidra till vår fortsatta framgång.
Kanske är det du som är vår nya kollega?

På NPB Automation AB är vi stolta över att utveckla, tillverka och förmedla maskiner i teknisk världsklass till den globala förpackningsindustrin! I korthet - vi är experter på att effektivisera tillverkningsprocesser och minimera underhållskostnader! Troligtvis är det just våra maskiner som har använts för tillverkningen av den läskburk du senast drack ur. Vi har våra rötter och lokaler i Jönköping, omsätter cirka 450 MSEK och har idag 80 anställda. NPB ingår i XANO-koncernen.

NPB är ett framåtsträvande bolag i tillväxt som värderar kollektiv framgång och mångfald – tillsammans kan vi med hjälp av våra olika perspektiv bidra till att hitta de bästa lösningarna!

Ansök nu

Studievägledare Jönköping

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Jun 12
Studie- och yrkesvägledare till komvux i icke-vinstdrivande stiftelseFolkuniversitetets verksamhetsidé handlar om att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Vi är ett icke-vinstdrivande studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet och högskolor och är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser.
Vi söker studie- och yrkesvägledare till komvux på Folkuniversitetet i Jönköping. I juli och augusti startar vår verksamhet upp på plats i Jönköping.
Arbetsområde
Du arbetar tillsammans med ledning, lärare och specialpedagog med syftet att fler elever ska ha aktuella och relevanta studie- och yrkesmål samt nå dessa. Eleverna läser på sfi samt grundläggande och gymnasial komvux.
Du är en skicklig studie- och yrkesvägledare som har vana vid eller på kort tid kan sätta dig in i att verka i komvux. Din insats är viktig redan när eleverna påbörjar studierna och att de alltid startar från rätt utgångsläge. Under studierna beaktar du den vuxne elevens hela livssituation och vilja att komma vidare till egenförsörjning och är kreativ i arbete med mål och planering. Tack vare dig kan eleverna snabbare hitta ett mål att ta sikte på och de kan se en tydlig väg framåt. Din roll innebär ett tätt samarbete med lärare kring undervisningens innehåll med fokus att stärka kopplingen till vidare studier och arbetsliv. Samarbetet med vägledare på kommunen är centralt.
För dig är det intressant att vara med i uppstart av verksamheten och arbeta fram relevanta och bra lokala rutiner för det vägledande arbetet såväl i grupp som individuellt.
Vårt erbjudande
Som medarbetare på Folkuniversitetet är du en del av en idéburen organisation där alla eventuella överskott går tillbaka till verksamheten. Du tar del av folkbildningens värderingar och bred kunskap och förståelse om vuxnas lärande. Förmåner såsom friskvård, Rikskort och rabatt på Folkuniversitetets kurser finns.
Kvalifikationer
Examinerad studie- och yrkesvägledare eller motsvarande.
Meriter
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med vuxna elever inom komvux.
Personliga egenskaper
Du har hög digital kompetens och du sköter vant den administration som är knuten till rollen. Din förmåga att vara flexibel och planera ditt arbete i den föränderliga komvuxverksamheten är god. Samarbetsförmågan liksom problemlösningsförmågan är mycket god.
Sista ansökningsdag är 15/7 men vi hanterar ansökningar och kan komma att anställa innan ansökningstiden är slut. Är du anställd hos nuvarande anordnare behöver du inte söka tjänsten här utan kommer på de bokade tiderna för intervjuer.
Information och frågor
Michaela Zankl, regionchef, michaela.zankl@folkuniversitetet.se, 08-789 41 11.

Ansök nu

Specialpedagog komvux Jönköping

Specialpedagog
Läs mer Jun 12
Specialpedagog till komvux i icke-vinstdrivande stiftelseFolkuniversitetets verksamhetsidé handlar om att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Vi är ett icke-vinstdrivande studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet och högskolor och är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser.
Vi söker specialpedagog till komvux på Folkuniversitetet i Jönköping. I juli och augusti startar vår verksamhet upp på plats i Jönköping.
Arbetsområde
Du arbetar tillsammans med ledning, lärare och studie- och yrkesvägledare med syftet att fler elever ska nå sina studie- och yrkesmål. Eleverna läser på sfi samt grundläggande och gymnasial komvux.
Du är en skicklig specialpedagog som har vana vid eller på kort tid kan sätta dig in i att verka i komvux. Ditt perspektiv är salutogent. Det höga studietempot och den korta kurstiden hanterar du genom att snabbt skapa dig en bild av elevens behov och lämpliga vägar framåt. Du beaktar den vuxne elevens hela livssituation och vilja att komma vidare till egenförsörjning. För dig är det självklart att varje enskild dag i elevens studier är värdefull för kunskapsutvecklingen. Andelen elever med annat modersmål än svenska är hög och du har god kunskap om de olika språkliga förmågornas betydelse för kunskapsutvecklingen. Tillsammans med ledning och kollegor hittar du en balans mellan att stötta lärare och att arbeta direkt med elever.
För dig är det intressant att vara med i uppstart av verksamheten och arbeta fram relevanta och bra lokala rutiner kring anpassningar och stöd.
Vårt erbjudande
Som medarbetare på Folkuniversitetet är du en del av en idéburen organisation där alla eventuella överskott går tillbaka till verksamheten. Du tar del av folkbildningens värderingar och bred kunskap och förståelse om vuxnas lärande. Förmåner såsom friskvård, Rikskort och rabatt på Folkuniversitetets kurser finns. Annan specialpedagog i organisationen ger introduktion och stöd i arbetet.
Kvalifikationer
Specialpedagogexamen eller motsvarande.
Meriter
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med vuxna elever inklusive de som studerar på distans/flex.
Personliga egenskaper
Vi tar för givet att du är en person som är intresserad av att möta nya människor oavsett och att du har förmågan att utgå från varje individs förutsättningar och behov. Du har hög digital kompetens och du sköter vant den administration som är knuten till rollen. Din förmåga att vara flexibel och planera ditt arbete i den föränderliga komvuxverksamheten är god. Samarbetsförmågan liksom problemlösningsförmågan är mycket god.
Sista ansökningsdag är 15/7 men vi hanterar ansökningar och kan komma att anställa innan ansökningstiden är slut. Är du anställd hos nuvarande anordnare behöver du inte söka tjänsten här utan kommer på de bokade tiderna för intervjuer.
För information och frågor
Michaela Zankl, regionchef, michaela.zankl@folkuniversitetet.se, 08-789 41 11

Ansök nu

VA-projektör till Ulricehamns Energi

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jun 12
Vill du vara en del av ett bolag som beskrivs som ett andra hem?
Vill du vara en del av ett team som drivs av utmaningar där hjälpsamhet står i fokus?
Vill du arbeta brett inom VA och har ett stort tekniskt intresse?

I så fall har vi tjänsten för dig - nu har du möjlighet att ansluta till Ulricehamns Energi och bli vår nästa VA-projektör.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen arbeta brett med vatten- och avloppsprojektering där du utreder, tar fram åtgärdsförslag och ansvarar för projektgenomförande. Du får självständigt driva projekt inom nyanläggning och förnyelseplanering och säkerställa att processer genomförs korrekt. Som projektör är du tekniskt sakkunnig vid projektering, entreprenad och upphandling. Du kommer i ditt arbete vara en viktig part för att ge projekt rätt förutsättningar att lyckas.
Därtill deltar du vid platsbesök och projektmöten, gör kostnadskalkyler och tekniska beskrivningar, samt håller löpande dialog med beställare, konsulter och invånare i Ulricehamns kommun.

Din profil
För att rollen ska passa dig är det viktigt att du är utbildad till VA-ingenjör eller har med dig annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi önskar att du har några års erfarenhet som utredningsingenjör eller utvecklingsingenjör där du har arbetat med vatten- och avloppsfrågor, utredningar av ledningsnät och hydrauliska modelleringar.

Som person är du ansvarsfull med en förmåga att självständigt driva processer från start till mål. Du har god kommunikation och trivs med en händelserik vardag. Är du dessutom öppen och positiv kommer du passa väl in hos oss.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrig information
Placeringsort: Ulricehamn
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Individuell lönesättning

Ulricehamns Energi har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Annie Strand på telefon 0734-368107. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.


Om kunden
Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. De verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. De är drygt 80 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. De som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker dem välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. De arbetar tillsammans, för Ulricehamn!

Ansök nu

Sommarjobb i glasskiosk

Kioskbiträde
Läs mer Jun 11
Nu har Du chansen att arbeta extra fram till slutet av augusti.
Vi söker två trevliga personer som kan arbeta hel- eller halvtid i vår glasskiosk - mitt i Jönköping.
Vänta inte med Din ansökan - vi anställer rätt person direkt.
Skicka några rader om Dig själv till angiven e-postadress och märk Din ansökan med "glass".

Ansök nu

Grillkiosk - Jönköping

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 11
Inom kort öppnar en mycket speciell grillkiosk i Jönköping. En av de första i landet med ett nytt, spännande koncept.
Vi söker nu en duktig medarbetare som kan ta ansvar för driften samt två personer som kan arbeta extra, dvs tre personer totalt.
Skicka Ditt CV med några rader om Dig själv så ska vi berätta mer.
Vi anställer Dig som är rätt person omedelbart så inkom med ansökan så snart som möjligt. Ansökningar emottas per e-postadress som finns i annonsen.

Ansök nu

Skolkurator

Skolkurator
Läs mer Jun 11
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 24 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

På Vittra är vårt mål att varje barn ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dem med kunskap och mod för att de ska känna att de kan vara med och påverka samhället till det bättre.

Vittra Samset startade 2013 i mindre lokaler och två år senare, 2015, invigde vi vår nybyggda förskola och skola. Vittra Samset ligger ca 10 min från centrala Jönköping i området som heter just Samset. I år går det ca 400 barn och elever hos oss. Vi är stolta och glada över den tillväxt som förskolan och skolan haft och ser det som ett kvitto på en fin verksamhet över hela perspektivet 1-16 år. Nu söker vi dig som vill arbeta som kurator hos oss.

På Vittra Samset är medvetet lärande, tydlig struktur och modig kultur i fokus. Vår vision är att alla våra barn och elever ska formas till ansvarstagande medmänniskor som värnar om varandra och vår omvärld. För att göra det möjligt arbetar vi med att få barn och elever att känna tillit till sig själva och sin egen förmåga. Detta skapar vi bl.a. genom en nära pedagogisk relation mellan elev och personal.

Vi tror att höga förväntningar på barn och elever samt goda ledaregenskaper är viktiga faktorer för lärande. Våra pedagoger är engagerade och jobbar med att skapa sammanhang i undervisningen. Detta tror vi skapar lust att lära. Vi vill arbeta för att var och en ska nå sin fulla potential kunskaps- så väl som värderingsmässigt. Alla tar till sig kunskap på olika sätt och det är vår uppgift att hjälpa eleverna att hitta sin väg till kunskap.

Ditt uppdrag och din profil

Vi erbjuder nu en tjänst som skolkurator I tjänsten ingår att vara en del av skolans elevhälsoteam som arbetar främst förebyggande och främjande. Tjänsten innebär bland annat att ha samtal med elever, hantera kränkningsärenden, följa upp elevernas frånvaro och arbeta med värdegrundsfrågor.

Vi tror att du trivs på en arbetsplats som präglas av god sammanhållning och en fin arbetsmiljö där relationer, samarbete och engagemang genomsyrar vår verksamhet. Du har förmågan och viljan att bygga relationer med såväl barn som vuxna. Du arbetar självständigt, systematiskt och har en god förmåga att dokumentera och följa upp ditt arbete.

Vi sätter därför stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva skolutvecklingen framåt.

Vi erbjuder

Vittra Samset är en skola som präglas av en stark gemenskap och en vilja att stödja varandra i vårt uppdrag. Vi arbetar tillsammans i arbetslag. Vi vill att eleverna skall känna sig delaktiga i undervisningen och få möjlighet att påverka vad de skall arbeta med. Det är viktigt för oss att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av läraren.

Om du vill veta mer om Vittra Samset kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/samset.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50% med tillträde 9/8. Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem, länken hittar du här på sidan.

Sista ansökningsdag är 2022-06-26. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Emma Simonsson på 036 - 30 48 88 eller emma.simonsson@vittra.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Speciallärare/specialpedagog

Speciallärare
Läs mer Jun 11
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 24 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

På Vittra är vårt mål att varje barn ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dem med kunskap och mod för att de ska känna att de kan vara med och påverka samhället till det bättre.

Vittra Samset startade 2013 i mindre lokaler och två år senare, 2015, invigde vi vår nybyggda förskola och skola. Vittra Samset ligger ca 10 min från centrala Jönköping i området som heter just Samset. I år går det ca 400 barn och elever hos oss. Vi är stolta och glada över den tillväxt som förskolan och skolan haft och ser det som ett kvitto på en fin verksamhet över hela perspektivet 1-16 år. Nu söker vi dig som är speciallärare alternativt specialpedagog.

På Vittra Samset är medvetet lärande, tydlig struktur och modig kultur i fokus. Vår vision är att alla våra barn och elever ska formas till ansvarstagande medmänniskor som värnar om varandra och vår omvärld. För att göra det möjligt arbetar vi med att få barn och elever att känna tillit till sig själva och sin egen förmåga. Detta skapar vi bl.a. genom en nära pedagogisk relation mellan elev och pedagog.

Vi tror att höga förväntningar på barn och elever samt goda ledaregenskaper är viktiga faktorer för lärande. Våra pedagoger är engagerade och jobbar med att skapa sammanhang i undervisningen. Detta tror vi skapar lust att lära. Vi vill arbeta för att var och en ska nå sin fulla potential kunskaps- så väl som värderingsmässigt. Alla tar till sig kunskap på olika sätt och det är vår uppgift att hjälpa eleverna att hitta sin väg till kunskap.

Ditt uppdrag och din profil

Vi erbjuder nu en tjänst som speciallärare/specialpedagog. I tjänsten ingår att vara en del av skolans elevhälsoteam som jobbar främst förebyggande och främjande. Tjänsten kommer att anpassas i samråd med dig som söker och kommer bland annat att innebära att du följer upp screeningar och resultat, handleder lärare och arbetar direkt med elev.

Vi tror att du trivs på en arbetsplats som präglas av god sammanhållning och en fin arbetsmiljö där relationer, samarbete och engagemang genomsyrar vår verksamhet. Du är en tydlig ledare med förmågan och viljan att bygga relationer med såväl barn som vuxna. Du arbetar självständigt, systematiskt och har en god förmåga att följa upp resultat.

Vi sätter därför stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva skolutvecklingen framåt. Vi önskar att du har slutfört din utbildning till speciallärare/specialpedagog.

Vi erbjuder

Vittra Samset är en skola som präglas av en stark gemenskap och en vilja att stödja varandra i vårt uppdrag. Vi arbetar tillsammans i arbetslag. Vi vill att eleverna skall känna sig delaktiga i undervisningen och få möjlighet att påverka vad de skall arbeta med. Det är viktigt för oss att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av läraren.

Om du vill veta mer om Vittra Samset kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/samset.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde 9/8. Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem, länken hittar du här på sidan.

Sista ansökningsdag är 2022-06-26. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Emma Simonsson på 036 - 30 48 88 eller emma.simonsson@vittra.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Kvinnlig assistenter sökes till kvinna i Bankeryd/Sjöåkra_v33_deltid

Personlig assistent
Läs mer Jun 11
Frösunda assistans söker en kvinnlig personlig assistent till en kvinna i 60 års-åldern.

Jobba en vecka i sommar, vecka 33, du som söker måste jobba den veckan (3- vardagar).

Till hösten finns sedan möjlighet att jobba (ej krav för att söka) 1 vardag i veckan, samt 1-2 helger i månaden. Tjänsten motsvarar då ca 50% i månaden.

Du som söker ska kunna behärska något av följande språk:
Bosniska, Serbokroatiska, Albanska, Turkiska.
Du måste även kunna svenska då du för kunds talan i olika sammanhang.

I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa kund med hennes personliga hygien och omvårdnad samt matlagning och hemmets skötsel. Har du utbildning inom omvårdnad är detta positivt men inte avgörande då kund tycker att det är viktigare med personkemin mellan dig och henne.

Krav är att du ska ha körkort då ni tillsammans gör olika utflykter.

Kundens behov styr dina arbetstider. Det innebär att schemat under dagen är uppdelat under följande tider:
Kl. 08:00 - 12:00
Kl. 13:00 - 17:00
Kl. 19:00 - 21:00
KL. 22:30 - 23:00
Eftersom passen är uppdelade under dagen ser vi en stor fördel om du som söker bor i eller nära Sjöåkra/Bankeryd.

Kanske är det så att någon av ovanstående tider passar dig men inte hela dagen, tex att du kan jobba morgontiden eller enbart kvällstiden. Med fördel anger du då detta i ditt personliga brev när du ansöker till tjänsten.

Anställning kommer att ske löpande och tjänst kommer att tillsättas så snart som omgående, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Jun 10
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som läkare i Jönköping, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jun 10
Är du på jakt efter en ny utmaning i en härlig miljö där vi hjälper varandra och strävar mot att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. I rollen som fastighetsförvaltare kommer du ansvara för ett team där arbetar du i ett företag som vill växa och utvecklas tillsammans med dig. Du kommer förvalta stora fastigheter runt om i Jönköping. Låter detta som något för dig, tveka inte att ansöka redan idag!

Arbetsuppgifter:

-         Enhetsansvar för personal, budget och resultat.

-         Hantera och arbeta mot våra kommersiella fastigheter.

-         Ansvar för uthyrning och nya samt befintliga projekt.

-         Driva utveckling och förändring.

-         Upphandling av nya entreprenader.

-         Ansvar för ekonomiska frågor med stöd från hyresadministration.

Du erbjuds:  

-         Ett privatägt bolag med stabil ekonomi.

-         Ingår i en stor koncern där goda utvecklingsmöjligheter samt stor kompentens finns.

-         En tjänstebil med förmånlig användning även privat.

-         Konferensresor.

-         Frukost varje morgon.

-         En spännande expansiv resa med hållbarhetstänk.Vi söker dig som:

-         Vi ser att du har ca 5 års erfarenhet från en likvärdig roll. Du kan tidigare ha arbetat som entreprenadingenjör, projektledare eller projektingenjör.

-         Har B-körkort.

-         God förståelse för ekonomi och kommersiell uthyrning.

-         God förhandlingsförmåga.

-         Meriterande om du arbetat med hyres- och bostadsavtal.Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar M2Gruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073 – 5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige. Vi strävar efter att vara en långsiktig ägare och vår ambition är att förvalta våra fastigheter väl och effektivt till maximal kundnytta. Med egen personal på varje ort finns vi alltid nära våra hyresgäster.

M2 Gruppen verkar framförallt i Stockholm, Gävle, Jönköping och Växjö. Fastighetsbeståndet utgörs till övervägande del av bostäder samt kontors- och handelsfastigheter.

M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och har idag ett fastighetsbestånd på drygt 300 000 kvm. Vi har cirka 2 500 kunder, både privatpersoner och företag, som bor eller bedriver sin verksamhet i våra fastigheter.

Ansök nu

Säljande Säkerhetskonsult

Hemförsäljare
Läs mer Jun 10
Häng med på en fantastisk tillväxtresa och var med och bidra till tryggare tillvaro.

Garda Alarm är inne i en stor expansionsfas. Nu växlar vi upp och utökar vår säljorganisation ytterligare. Du kommer representera några av marknadens bästa produkter.

Nu söker vi därför dig som är en social stjärna, har ett starkt driv, en vilja av stål och en önskan att vara med och bidra till en tryggare framtid. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av engagemang, glädje, utveckling och viljan att skapa Sveriges absolut nöjdaste kunder.Vi erbjuder dig:

- Utbildning som säkerhetskonsult
- Produktutbildningar
- Generös lönemodell med garantilön och provision utan tak
- Säljutbildningar med certifiering i Garda Alarm Business Academy
- Arbetsveckor- en chans att träffa kollegor och dela erfarenheter och tips
- Karriärmöjligheter till att klättra inom bolaget
- Säljtävlingar
Vad innebär tjänsten

Du kommer bli en del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig verktygen att verkligen lyckas i din roll. Med ditt team bearbetar du distrikt och besöker privatkunder i deras hem. Som ny säljare börjar du med att söka upp kunder för att presentera och sälja våra produkter som alla har en stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affär direkt på plats. Vi anpassar oss förstås till våra kunder, du måste vara bekväm med att arbeta både eftermiddagar och kvällar. Du utgår från kontoret tillsammans med kollegorna i våra firmabilar.Vi söker dig som:

- Talar flytande svenska och rent belastningsregister
- Är social
- Har ett driv
- Är målmedveten
- Har en hög arbetsmoral
- Kan arbeta eftermiddagar och kvällar


Erfarenhet av att ha jobbat med liknande försäljning är meriterande men inget krav.

Skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker lätt utan CV!

Välkommen till Garda Alarms familjen du också!

Ansök nu