Hitta lediga jobb i Jönköping

Administratör till Frivården Jönköping

Kanslist
Läs mer Nov 3
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om frivården Jönköpings verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/frivardskontor/jonkoping/#verksamhet

ARBETSUPPGIFTER
Frivårdskontoret i Jönköping tillhör Region Öst som består av verksamhetsområden i Östergötland, Småland och Gotland. Frivården Småland har kontor i Jönköping, Växjö och Kalmar. Vi söker nu ytterligare en kollega till kontoret i Jönköping.

Administrationen är en servicefunktion på frivårdskontoret och du kommer att ingå i en grupp om fem personer som ansvarar för att administrera klientärenden med registrering av inkommande ärenden, expediering av beslut, domshantering mm.

Som administratör är du ansiktet utåt för frivårdskontoret och möter dagligen klienter och andra externa besökare i vår reception som du, tillsammans med övriga arbetsgruppen bemannar. I receptionen hanteras även en mängd inkommande samtal från klienter, samarbetspartners och allmänhet.

Arbetet innebär att följa de instruktioner för administrativt arbete som föreligger såväl nationellt som lokalt. Tillsammans med övriga administratörer driver du verksamheten utifrån gällande uppdrag. Administrationen ansvarar för arkiv, diarium, posthantering, beställningar, viss fakturahantering samt hantering av myndighetens inkommande mail.

Läs mer om Frivården Jönköping på vår hemsida:
https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/frivardskontor/jonkoping/#verksamhet

KVALIFIKATIONER
Arbetet som administratör är en servicefunktion vilket ställer krav på att du är serviceinriktad. För oss innebär detta att du är tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och få verksamheten att fungera på ett smidigt sätt.
Du är lugn och trygg i dig själv och kan hantera stressade situationer på ett bra sätt.

Vidare har du förmågan att kunna planera, strukturera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser även att du som söker är flexibel och har därmed lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se lösningar i uppkomna situationer. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att bygga relationer. Vi förutsätter att du har en väl utvecklad administrativ förmåga.

Krav för tjänsten:
• Du har lägst gymnasiekompetens i form av slutbetyg/gymnasieexamen, gärna med kontorsadministrativ eller ekonomisk inriktning eller annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Flerårig erfarenhet av administrativt arbete från offentlig förvaltning (statlig/kommunal).
• God administrativ förmåga.
• God datorkunskap.
• God kunskap och förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:
• Kunskap om Kriminalvårdens administrativa system (Proceedo, KVR, Platina).
• Kunskap om påföljdssystemet inom Kriminalvården.
• Enskilda kurser på högskola/universitet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Aktuell tjänst är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänsten krävs även svenskt medborgarskap, men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Affärsutvecklare i Jönköping utan lönetak

Affärsutvecklare
Läs mer Nov 2
Kvalifikationer
Språk krav:
Svenska i tal och skrift
Körkort krav:
B-körkort och egen bil


Detta arbete är för dig som vill arbeta självständigt men med ett sammansvetsat team bakom dig som stöttar varandra och gläds åt varandras framgångar.
Försäljning är ett fantastisk arbete för dig som inte vill att någon dag ska vara den andra lik, för dig som vill lösa problem och som inte är rädd för utmaningar. Hos oss får du möjlighet att avancera inom företaget om du har viljan och engagemanget.

Det vi erbjuder Dig är:
Grundlig utbildning
Daglig feedback
Goda möjligheter att avancera inom företaget efter dina önskemål
Tävlingar och bonusar


Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och är en glädjespridare. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Vi vill utbilda dig från grunden och se dig utvecklas från där du är idag. Är du tävlingsinriktad, envis och har humor? De är ett stort plus!


Du får verktygen för att lyckas av oss, i form av löpande utbildning och daglig feedback. Det viktigaste är att du ser en framtid inom försäljning.
Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi kommer att åka till exotiska platser för konferens och team utbildning!
Du har körkort & tillgång till egen bil.
Du kommer att marknadsföra det unika städsystemet Thermostar.

Varje vecka tar vi ett schema med dig som är väldigt fritt, det ända vi kräver är att du arbetar minst 75%. Detta gör att du kan med fördel kombinera jobbet med dina fritidsintressen, familj och vänner. Besöken som du åker ut på är förbokade, därför känner du dig alltid välkommen dit du kommer.

Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!


Om produkten
Thermostar är framtidens sätt att städa på som arbetar med 8 bars tryck och höga temperaturer. Detta skapar termisk ånga vilket gör att det blir minimalt med vatten och sliter inte på dina ytor. Detta gör också att bara fantasin sätter stopp för vad Thermostar kan rengöra.

Om anställningen
Heltid
Lön 24500:- + provision
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Nov 2
Sök jobbet som säljare på ViaLarm för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Tjäna 50 000 SEK/M

Säljledare
Läs mer Nov 2
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Undersköterska till Stattutgatans äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 2
Äldreomsorgen

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och skapar en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarstagande, engagerad och lika mycket en lagspelare som självgående i ditt arbete? Då är det dig vi söker till Stattutgatans äldreboende!

Stattutgatans äldreboende är beläget på Dalvik i Jönköping och består av 70 lägenheter fördelade på 6 enheter. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet.

Ditt nya arbete
Som undersköterska arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter inkluderar även vardagliga sysslor som städ och tvätt samt att ge social stimulans till hyresgästerna. På Stattutgatan erbjuder vi sociala aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt. Du arbetar även med aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner, läkemedelshantering samt social dokumentation.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Då stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation, krävs att du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har god datorkunskap och kan använda digitala verktyg vid dokumentation.

Du är en positiv och trygg person som trivs med att arbeta med människor med olika behov. Du är ansvarstagande, flexibel och har lätt för att samarbeta och anpassa dig i nya situationer. Du har ett medborgarfokus som genomsyrar allt i ditt arbete, ett gott och respektfullt bemötande mot både medborgare och arbetskamrater. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i förbättringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten!

Vi erbjuder dig
Förutom en arbetsplats med god arbetsmiljö och en härlig stämning i arbetsgruppen erbjuder vi dig som anställd inom Jönköpings kommun en rad olika förmåner så som rabatter inom friskvård och träning och betald semester från första anställningsåret. Du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/jobbahososs/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med tillträde snarat eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag- och kväll såväl vardag som helg. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering och resurspass vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt.

Vi träffar kandidater löpande under annonseringstiden så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Lusine Avagyan, enhetschef
Tfn: 036-10 78 21
E-post: lusine.avagyan@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Stattutgatans äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Behandlare

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Nov 2
Behandlare 4:e Våningen
4:e Våningen i Jönköping har bedrivit HVB i centrala Jönköping sedan 2001. Verksamheten erbjuder boende på HVB samt i stödlägenheter för ungdomar som har behov av placering och professionellt stöd av vuxna dygnet runt. I samråd med uppdragsgivare och ungdom skapar vi flexibla lösningar med anpassat stöd omkring skola, fritid, mående, boende, nätverk etc. Företaget har idag ca 20 anställda och en stabil personalgrupp med en hög kompetensnivå.
Vi utvecklar och utökar vår verksamhet med nya tjänster och uppdrag.
Om tjänsten
Vi söker nu efter behandlingspersonal till vårt HVB i centrala Jönköping.
Som behandlingspersonal på 4:e våningen arbetar du i team tillsammans med övrig behandlingspersonal, samordnare och ledning.
Arbetsbeskrivning
I din roll som behandlare kommer du att vara en central del av de placerade ungdomarnas vardag. Du kommer att vara ett stöd kring såväl praktiska moment såsom ADL, matlagning mm men även en stor del kring samtal, emotionellt stöd och omtanke. Arbetet planeras tillsammans med övriga i teamet på enheten och utgår från uppdrag och vårdplan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Utförande av planerade behandlingsinsatser
- Träning av ADL-färdigheter med ungdomar
- Uppföljning av behandlingsinsatser tillsammans med övriga i teamet
- Behandlingssamtal
- Kontaktmannaskap
- Kontakt med vårdinstanser och myndigheter
- Kontakt med anhöriga och nätverk
Tjänsten innebär arbete enligt rullande schema där arbete sker kväll och helg men även visst dagtidsarbete. Sovande jour kan ingå i tjänsten.
Vi söker dig som
Har en relevant utbildning inom området, t.ex. socialpedagog, behandlingspedagog eller liknande. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare arbetat inom behandling med barn & ungdomar. Arbete i liknande verksamhet, utbildning i MI, TMO eller liknande är meriterande. Du har en god kunskap kring NPF och behärskar att arbeta utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.
Du besitter en god förmåga att samarbeta i team och kommunicerar väl i tal och skrift. Vi tror även att du har ett starkt engagemang för behandlingsarbete och ungdomars välmående och utveckling. Du besitter en personlig mognad, är noggrann och har empati för andra människor.
Då vi lägger en stor vikt kring relationsarbete i vår behandling behöver du ha en god förmåga att skapa relation med barn & ungdomar.
Att kunna anpassa sig till nya situationer och en hög flexibilitet är även viktiga förmågor för att lyckas i arbetet.

Krav för denna tjänst:
- Relevant utbildning.
- Körkort B.
-Registerutdrag från belastningsregistret

Anställningsform: Tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning.
Start för denna tjänst: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta oss om du vill veta mer. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 2
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Behandlingssamordnare

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Nov 2
Behandlingssamordnare - Stödboende
4:e Våningen i Jönköping har bedrivit HVB i centrala Jönköping sedan 2001. Verksamheten erbjuder boende på HVB samt i stödlägenheter för ungdomar som har behov av placering och professionellt stöd av vuxna dygnet runt. I samråd med uppdragsgivare och ungdom skapar vi flexibla lösningar med anpassat stöd omkring skola, fritid, mående, boende, nätverk etc. Företaget har idag ca 20 anställda och en stabil personalgrupp med en hög kompetensnivå.
Nu expanderar verksamheten med en ny enhet i centrala Jönköping där vi kommer erbjuda förstärkta stödboenden för ungdomar mellan 16-20 år.
Om tjänsten
Vi söker nu efter en behandlingssamordnare till 4:e våningens nystartade stödboende i Jönköping.
Som behandlingssamordnare på 4:e våningen får du chansen att vara med och utveckla företaget och dess nya verksamhet.
Du kommer att spela en central roll i att leda och utveckla verksamheten framåt med ansvar för personal, boendevård samt organisatoriska mål.
Du kommer att ingå i 4:e våningens ledningsgrupp och arbeta i nära samarbete med verksamhetsansvarig på enheten och de övriga behandlingsmedarbetarna för att säkerställa att 4:e våningens nya stödboende erbjuder bästa möjliga vård och stöd till de placerade ungdomarna.
Arbetsbeskrivning
I rollen som behandlingssamordnare på 4:e våningen så kommer du att ha mycket av det praktiska ansvaret kring verksamhets- & behandlingsplanering tillsammans med verksamhetsansvarig och behandlingspersonal.
Huvudsakliga ansvarsområden:
- Verksamhetsplanering, exempelvis planering av besök, resor, aktiviteter, schema osv.
- Behandlingsplanering utifrån uppdrag och vårdplan i samråd med teamet på enheten.
- Uppföljning av behandlingsinsatser
- Utveckla och arbeta med metodarbetet kring målgruppen
- Samarbeta med skolor, praktikplatser, vårdinstanser kring placerade ungdomar.
- Sköta vardaglig bemanning och schemaläggning för verksamheten.
- Vara del i introduktion av nya medarbetare.
- Vara del i planering och genomförande av personalmöten etc.
- Vara delaktig i behandlingsarbetet.
- Vara en del utav 4:e våningens ledningsgrupp.
Denna tjänst är till största del förlagd dagtid, vardagar. Med undantag för arbete ca 1 kväll/vecka samt beredskap var 4:e helg. I en uppstartsperiod av verksamheten kan arbetstid variera utifrån behov.


Vi söker dig som
Har en relevant utbildning inom området, t.ex. socionom, social- &/ eller behandlingspedagog eller liknande. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare arbetat inom behandling med ungdomar.
Du besitter en god förmåga att samarbeta i team och kommunicerar väl i tal och skrift. Vi tror även att du har ett starkt engagemang för behandlingsarbete och de boendes välmående och självständighet. Du besitter en personlig mognad och har empati för andra människor.
Att ha en god administrativ förmåga och förmågan att se organisationen ur ett helikopterperspektiv ser vi som en självklarhet i denna rekrytering.
Krav för denna tjänst:
- Relevant utbildning.
- Arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet och/eller arbete med placerade ungdomar.
- Körkort B.
-Registerutdrag från belastningsregistret

Anställningsform: Tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning.
Start för denna tjänst: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta oss om du vill veta mer. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Behandlare Stödboende

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Nov 2
Behandlare 4:e Våningen Stödboende
4:e Våningen i Jönköping har bedrivit HVB i centrala Jönköping sedan 2001. Verksamheten erbjuder boende på HVB samt i stödlägenheter för ungdomar som har behov av placering och professionellt stöd av vuxna dygnet runt. I samråd med uppdragsgivare och ungdom skapar vi flexibla lösningar med anpassat stöd omkring skola, fritid, mående, boende, nätverk etc. Företaget har idag ca 20 anställda och en stabil personalgrupp med en hög kompetensnivå.
Nu expanderar verksamheten med en ny enhet i centrala Jönköping där vi kommer erbjuda förstärkta stödboenden för ungdomar mellan 16-20 år.
Om tjänsten
Vi söker nu efter behandlingspersonal till 4:e våningens nystartade stödboende i Jönköping.
Som behandlingspersonal på 4:e våningen får du chansen att vara med i uppstarten av en ny enhet i ett välmående företag.
Du kommer tillsammans med övrig personal och ledning utarbeta goda rutiner och arbetssätt för att nå goda behandlingsresultat för de placerade ungdomarna.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med andra behandlare, samordnare och verksamhetsansvarig.
Arbetsbeskrivning
I din roll som behandlare kommer du att träffa de inskrivna ungdomarna i vardagen och finnas som ett stöd i både praktiska moment såväl som stöd kring mående och samtal. Arbetet planeras tillsammans med övriga i teamet på enheten och utgår från uppdrag och vårdplan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Utförande av planerade behandlingsinsatser
- Träning av ADL-färdigheter med ungdomar
- Uppföljning av behandlingsinsatser tillsammans med övriga i teamet
- Behandlingssamtal
- Kontaktmannaskap
- Kontakt med vårdinstanser och myndigheter
- Kontakt med anhöriga och nätverk
Tjänsten innebär arbete enligt rullande schema där arbete sker kväll och helg men även visst dagtidsarbete. Sovande jour ingår i tjänsten.
Vi söker dig som
Har en relevant utbildning inom området, t.ex. socialpedagog, behandlingspedagog eller liknande. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare arbetat inom behandling med ungdomar. Arbete i liknande verksamhet är meriterande.
Du besitter en god förmåga att samarbeta i team och kommunicerar väl i tal och skrift. Vi tror även att du har ett starkt engagemang för behandlingsarbete och ungdomars välmående och självständighet. Du besitter en personlig mognad, är noggrann och har empati för andra människor.
Då vi lägger en stor vikt kring relationsarbete i vår behandling behöver du ha en god förmåga att skapa relation med barn & ungdomar.
Att kunna anpassa sig till nya situationer och en hög flexibilitet är även viktiga förmågor för att lyckas i arbetet.
Krav för denna tjänst:
- Relevant utbildning.
- Körkort B.
-Registerutdrag från belastningsregistret

Anställningsform: Tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning.
Start för denna tjänst: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta oss om du vill veta mer. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Materialtekniker till RISE

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 2
Är du ingenjör eller motsvarande och kanske har jobbat några år inom materialteknik med fokus på metalliska material? Se hit! Vi erbjuder ett arbete inom forskning och utveckling där du får arbeta i teknisk framkant både i kunduppdrag och utvecklande forskningsprojekt inom olika branscher.

Vi kan lova att du får ett spännande och utmanande arbete där du får chansen att göra skillnad för svensk industri.

Om rollen
Vi söker nu förstärkning till vårt fantastiska team på enheten Komponentgjutning i Jönköping där vi arbetar med gjutna komponenter och dess tillverkningsprocesser. Som materialtekniker kommer du främst att arbeta i kunduppdrag i samverkan med industrin, vilket till exempel handlar om materialanalys, materialprovning och haveriutredning.  Du kommer dessutom att delta i forskningsprojekt i samverkan med såväl industri och akademi som andra forskningsinstitut. Du möter industrin i dess utmaningar och bidrar till att utveckla framtidens produkter och processer. Arbetsuppgifterna kommer att vara mångfacetterade och utvecklande för rätt person. Alla våra projekt hållbarhetsdeklareras och hållbarhet är ett ledord för oss på RISE.

Vem är du?
Vi ser att du är ingenjör inom maskinteknik/materialteknik eller har motsvarande erfarenhet från liknande arbeten. Det är en fördel om du har erfarenhet av metalliska material och kan analysera dessa med avseende på till exempel mikrostruktur och defekter. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av gjutna metalliska material, främst stål eller järn.

För att lyckas i rollen kan du även vara nyutexaminerad inom dessa områden. Det viktiga för oss är att du är intresserad av materialteknik och har ett stort intresse för att utvecklas. Du är nyfiken, flexibel och vill lära dig nya saker.

Det är ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift. Du arbetar självständigt med en stark drivkraft, men samarbetar även bra med kollegor och kunder. Vi sätter stort värde på att du bidrar till den positiva kulturen på vår arbetsplats.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa viktiga och spännande utmaningar för industrin. Det sker mycket i vår bransch nu och vi har en spännande tid framför oss. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad – välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Vill du veta mer?
Sista ansökningsdag är 30 november 2023, urval och intervjuer kan komma att ske löpande. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Marie Fredriksson, Enhetschef Komponentgjutning, 010-228 49 08.

Samtal från externa rekryterare och säljare undanbedes då vi lyder under lagen om offentlig upphandling.

Sökord: forskare, ingenjör, materialteknik, gjutning, gjutgods, gjutjärn, aluminium, gjutstål, materialanalys, strukturanalys, stål, järn, materialprovning, mikroskopi

Ansök nu

Verksamhetsansvarig för nysatsande vårdföretag.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 2
Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig inom Assistans.
Är du redo att ta dig an en spännande utmaning som Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig inom assistans? Komplettomsorg söker en driven och engagerad individ som vill vara med och forma verksamheten.


Krav:
Minst 24 månaders erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. Erfarenheten ska vara förvärvad under de tio senaste åren.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar). Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio åren.
Ingående kunskaper om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Förmåga att behärska svenska språket i tal och skrift

Utmaningar:
Att leda och driva en verksamhet inom assistans och hemtjänst innebär att möta en rad utmaningar. Du kommer att vara ansvarig för att organisera och koordinera verksamheten för att säkerställa högkvalitativ vård och omsorg till våra kunder.
Du kommer att behöva hantera komplexa regelverk och säkerställa efterlevnad av lagar och föreskrifter inom området.
Att rekrytera, leda och motivera personalen för att upprätthålla en positiv arbetsmiljö och hög kvalitet i vården blir en viktig del av din roll.
Att hantera resursallokering och budgetansvar för att optimera verksamhetens ekonomiska prestation blir en viktig del av din dagliga verksamhet.Fördelar:
Som Verksamhetsansvarig hos oss kommer du att vara en central del i utformningen av verksamheten. Du får möjlighet att påverka och implementera nya idéer och strategier för att kontinuerligt förbättra våra tjänster.Du kommer att tilldelas bonusar baserat på verksamhetens prestation. Detta innebär att dina insatser och framgångar belönas och ger en extra motivation att driva verksamheten framåt.Hos Komplettomsorg sätter vi värde på en positiv och stöttande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i ett team av dedikerade och professionella kollegor som strävar efter att ge bästa möjliga vård och omsorg till våra brukare.Möjligheten att vara en del av en växande organisation med potential för personlig och professionell utveckling.Om du har erfarenhet inom assistans och har ledaregenskaper och är redo att ta dig an utmaningarna som Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig, då kan du vara den vi söker! Ansök idag och bli en del av vårt team som strävar efter att ge högkvalitativ vård och omsorg till våra brukare i Jönköpings kommun.
Vi ser fram emot din ansökan!
Vänligen,
Komplettomsorg

Ansök nu

Regionchef

Affärsområdeschef
Läs mer Nov 2
Kopiera länken och lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Ung Företagsamhet och rollen som Regionchef: https://open.spotify.com/episode/2gN7LKx3F2ezrSfoDBmKST?si=c55099a446cf42df
Därför är du viktig
Vill du vara en del av en organisation som brinner för att forma framtidens entreprenörer och ledare? Ung Företagsamhet är på en spännande resa och söker nu en passionerad och drivande individ som vill vara med och förverkliga vår mission; att stärka unga människors företagsamhet och entreprenörskap.
Det här är UF
40 år av Ung Företagsamhet! UF är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.
Vår kultur
På Ung Företagsamhet ser vi till att ha roligt på jobbet! Här råder en prestigelöshet där vi alla arbetar som ett lag, hjälper och bryr oss om varandra. Vi främjar en öppen kommunikation och uppmuntrar alltid till kreativitet – det är grunden till ett gott entreprenörskap, vår hjärtefråga!
Fokus i din roll
Som Regionchef hos Ung företagsamhet kommer du att få en central roll med stort ansvar för flera områden. Ditt uppdrag som chef är av både strategisk och operativ karaktär, och omfattar fullständigt personalansvar. I din roll kommer du alltså inspirera, rekrytera, leda och stödja vårt team i arbetet med att hjälpa unga människor att utveckla de färdigheter och kunskaper de behöver för att bli framgångsrika entreprenörer.
Verksamheten omfattas av ett nationellt uppdrag med delleveranser av nationella mål. Du kommer därmed hålla kontinuerlig kontakt med vårt nationella kansli Ung Företagsamhet Sverige, och rapporterar i olika frågor vid behov.
Som regionchef sköter du även löpande administration, budgetering, uppföljning, rapportering och analys av ekonomiskt utfall. Rapporteringen sker regelbundet, och direkt till den regionala styrelsen. Vi understryker att vår styrelse är där för att stötta dig och fungerar som en värdefull resurs och ett bollplank.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är, men vi har en god uppfattning om vilken person du kan vara:
Du behöver ha kunskap och erfarenhet av projektledning samt förmåga att skapa struktur i arbetsprocesser.
Förmågan att arbeta systematiskt och lösa problem på kreativa sätt är en viktig del av denna roll.
Erfarenhet som ledare är inte ett krav, men du måste vara självgående och ha en stark inre drivkraft.
Eftersom vårt arbete sträcker sig över hela länet behöver du B-körkort.

Om du har tidigare erfarenhet av att hantera större budgetar eller om du har en djup förståelse för ekonomi och ekonomisk planering, kommer det att ses som meriterande. Särskilt värdefullt är tidigare erfarenhet inom skolväsendet.
Vi välkomnar sökande med erfarenhet från både privat och offentlig sektor.
Är det rätt plats för dig?
Du är en inspirerande och driven person som är nyfiken på att hitta nya lösningar. Som ledare är du lyhörd och intresserad av att lyssna in dina medarbetares tankar och idéer, allt för att de ska ha möjligheten att utvecklas och växa. Dessutom ser vi gärna att du är en analytisk och strategisk person som trivs med att driva affärer och bygga relationer. Tillsammans med oss kan du vara med och forma framtidens entreprenörer och ledare. Din passion och personlighet är vad som kommer att ta oss dit.
Låter det som du? Vi ser fram emot din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltidstjänst.
Visa ditt intresse redan idag men senast den 26 november, urval sker löpande.
Vid frågor, hör av dig till Erica Lindau, 0761-63 02 12.

Ansök nu

Distriktssäljare till DeLaval västra Jönköping

Utesäljare
Läs mer Nov 2
Nu söker vi dig som har ett genuint intresse av det svenska lantbruket och som vill arbeta i en kombination av försäljning och projektledning. Här får du möjlighet att arbeta för ett globalt företag där du bidrar till en mer hållbar livsmedelsproduktion. Låter det intressant? Ansök nu!
Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!
Om rollen
I rollen som distriktssäljare hos DeLaval arbetar du i en kombination av försäljning och projektledning. Du arbetar självständigt och ansvarsfullt med försäljning av de större projekten i distriktet västra Jönköping. Här fungerar du som ett stöd för dina kunder när det kommer till projektering av anläggningar och system för lantbrukare. Du är lösningsorienterad och uthållig i försäljningsprocessen där du koordinerar och projektleder arbetet för byggare, myndigheter och rådgivande instanser.
Din profil
Det här är rollen för dig som har ett genuint intresse och goda kunskaper inom det svenska lantbruket. Du är kommunikativ och orädd i kundmötet. Du har ett ordningssinne, trivs med att skapa långsiktiga relationer och är uthållig under försäljningsprocessen.
För att lyckas i rollen tror vi att du har utbildning inom lantbruk eller tidigare arbetslivserfarenhet inom det svenska lantbruket. Du kan också vara uppväxt på en lantgård eller så bor du på en lantgård idag som har gjort att du har väldigt goda kunskaper inom området.
Har du arbetat i en roll som har inneburit försäljning eller rådgivning inom lantbruk eller djurhållning är det meriterande, men inget krav.
Din första tid på DeLaval får du en omfattande grundutbildning vid Hamragård i Tumba, samresor med erfarna kollegor samt kontinuerlig vidareutbildning där det bland annat ingår en utbildning inom CAD.
Om DeLaval
DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning med 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har de utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Deras forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk.
DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen. DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden. Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill forsknings- och utvecklingsgården Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och fabrik för mjölkningsrobotar.
Krav
Fullgjord gymnasieutbildning
Goda kunskaper inom det svenska lantbruket
Flytande i svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande
Eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten, till exempel på SLU eller som Agronom
Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning eller en rådgivande roll inom relevant område för tjänsten
Kunskap inom CAD

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Uppdragsform: Tillsvidareanställning där du blir anställd direkt hos DeLaval
Ort: Ditt distrikt är västra Jönköping. Optimal bostadsort är tex Jönköping, Vaggeryd eller närliggande ort
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Sista ansökningsdag är 2023-11-26, men vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.?Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Södergren via 076-020 25 14 eller?lina@stegra.nu.
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Erfaren Revisionskonsult till EY Jönköping / Gislaved / Värnamo

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 2
EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden. Placering på något av våra kontor i Jönköping, Gislaved eller Värnamo, utifrån dina preferenser.


Möjligheten
Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.


För att lyckas behöver du
Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.


Kvalifikationer för tjänsten
En kandidat- eller masterexamen inom ekonomi/redovisning
1-5 års erfarenhet inom revision
Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


Vad vi söker
Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du är redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.


EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Vi arbetar med löpande urval varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 10 december. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg från universitet/högskola. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Patrik Ün på patrik.un@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Filippa Wallin på filippa.wallin2@se.ey.com. Välkommen med din ansökan!


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

DJURSKÖTARE TILL MJÖLK OCH KÖTTPRODUKTION

Djurskötare, mjölk
Läs mer Nov 2
Djurskötare sökes heltid/deltid.
Arbetsuppgifter: Mjölkning, utfodring, rengöring, djurflytt, lättare reparationer, viss traktorkörning.
Arbetspassen är uppdelade på morgon och eftermiddag med ledighet mellan arbetspassen. Helgturer ingår.
Vi vill att du är en trygg person som kan arbeta självständigt som i grupp.
Du är ansvarstagande, har utbildning relevant för jobbet eller motsvarande erfarenhet av yrket och behöver ha ett gott djuröga.
Du är noggrann, har egen initiativförmåga, är engagerad och arbetsvillig.
Självklart en fysik som passar arbetsuppgifterna samt körkort B.
Vi ser helst att du är rökfri.
Beskrivning:
Gården är belägen utanför Tenhult och består av 200 mjölkkor, samt kalvar och ungdjur. Mjölkningen görs i två robotar och 60 uppbundna kor med traditionell mjölkning två ggr per dag. Det bedrivs även köttproduktion med 150 tjurar på en annan gård.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
Sista ansökan 13 november 2023
Ansökan skickas via e-post till hundshultsmjolk@live.se
För info ring Robert 0702863338

Ansök nu

Nu söker vi en underhållstekniker till vår kund i Jönköping!

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 2
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driven, engagerad och flexibel underhållstekniker. Du är kvalitetsmedveten, ordningsam och har god problemlösningsförmåga.
Du gillar utmaningar och ansvar samt ser möjligheter i ditt arbete där du driver förbättringar och är proaktiv. Du är lugn, strukturerad, och bidrar gärna med ett gott humör.
Det är viktigt att du är en lagspelare men även att du har drivet att jobba självständigt. I rollen krävs ett tekniskt kunnande och förståelse av processer.

Arbetet sker 2-skift.

Din profil
Vi tror att du tidigare har arbetat i roller som operatör, mekaniker, elektriker, programmerare eller servicetekniker inom tillverkande industri.
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning mot underhåll, fastighet, fordon, industri eller bygg.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för att lösa problem, samt allmänt intresse för teknik och dess utveckling, gärna relaterat till produktion och industri. Du är lösningsorienterad, har en positiv inställning, gillar att ta eget ansvar och besitter en gedigen kunskap inom yrket.
Du behöver ha god svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande: Traversutbildning, svetscertifikat och truckkort.

Låter detta intressant? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Jobba extra på lager i Nässjö!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 2
Om tjänsten
Vi söker dig som söker en ny trevlig arbetsplats på lång sikt.

Hos oss får du en behovsanställning på 6 månader där arbetstiderna är förlagda från måndag- fredag 07:00-16:00. Vi ser att du kan jobba minst 2-3 pass i veckan.
Det kommer finnas goda möjligheter att få en tillsvidareanställning efter perioden, så länge du trivs och gör ett bra jobb.

Bor du i centrala Nässjö kan du enkelt ta dig med cykel om du saknar körkort.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta hos en kund som både hanterar kundorders och butiksflöden, där noggrannhet och effektivitet är viktigt. Här kommer du arbeta i en väldigt modern logistikmiljö, perfekt för dig som arbetat på lager tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta mot automation kommer du känna dig som hemma.

Kanske har du har arbetat i butik eller restaurang men vill testa på något nytt?Vad vi söker
Vi söker dig som har rätt inställning. Är du driven, ambitiös och lättlärd så kommer du passa in perfekt! Vi ser att det är viktigt att du tar ansvar i ditt arbete och vill prestera med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Tidigare lagervana är meriterande men inget krav.
Med viljan att lära sig kommer man långt.

Krav:
Du behöver ha god tal och skrivförmåga på svenska.
Truckkort A

Meriterande:
Truckkort B
Lagererfarenhet
Arbetat inom restaurang/butik
Körkort

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Ansök nu

Resande Servicetekniker Jönköping

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 2
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar frihet under ansvar samt att vara ute mycket i fält?

Vad erbjuder vi?
Här har du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens och få ett varierande arbete när du är ute på olika uppdrag över hela landet. Du får en gedigen utbildning i företagets maskinpark och med din expertis hjälpa kunderna med både service och nyinstallation av maskiner.
Vidare erbjuds:
* Utbildning
* Kollektivavtal
* Traktamente och restidsersättning
* Vara del i stort företag med kunder över hela världen

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har arbetat som servicetekniker. Det krävs att du är flexibel som person då du har mycket frihet under ansvar och är trygg med att träffa kunder. Du har erfarenhet inom el- eller maskinteknik eller annan relevant utbildning för tjänsten. Har du arbetat med PLC eller automation är det meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:

* B-körkort
* Du behärskar svenska i tal och skrift
* Har erfarenhet av att arbeta som mekaniker, servicetekniker eller dylikt.
* Du har en gymnasieutbildning eller likvärdigt inom el, mekanik, eller dylikt.

Du behöver inte nödvändigtvis bo i Jönköping men gärna i Östergötland eller söderut.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Vad innebär rollen?
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar frihet under ansvar? Vi på 2Complete söker dig som vill arbeta som Servicetekniker hos vår kund.

Vår kund är ett väletablerat och stabilt bolag som just nu växer och vill anställa fler duktiga tekniker. Som servicetekniker arbetar du med installation, driftsättning, underhåll, utbildning, service och reparation och därtill hörande dokumentation när det gäller kundens maskiner. Montering av elektriska, pneumatiska och hydrauliska installationer förekommer.

Du kommer även att bistå kunder med rådgivning kring maskinsäkerhet och underhållsmetoder samt med teknisk support. Du kommer att utgå från hemorten och räkna med att resa både i Sverige och internationellt. Antalet övernattningar per år kan uppgå till 120-130 nätter, här behöver du tänka igenom att det kan fungera för dig.
Du har också daglig kontakt med företagets kunder vilket kräver att du trivs med kundkontakt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd från början av bolaget. Arbetstiderna är måndag till fredag, du kommer att utgå hemifrån med tjänstebil. Du kommer få utbildning om företagets maskiner vid start av tjänsten i Schweiz.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Ansök nu

Modellsnickare till JMT

Modellbyggare
Läs mer Nov 2
Vi har full fart i produktionen och behöver stärka upp vår laguppställning, därför söker vi en modellsnickare som kan komma in och komplettera vårt lag.
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att bygga ämnen, lackera och färdigställa modellutrustningar. Idag bearbetar vi allt från enkla gjuterimodeller i trä och plast till avancerade verktyg i aluminium, gjutjärn och stål.

Vi jobbar med enstyckstillverkning av prototyper och verktyg till flyg, bil och gjuteriindustrin.

Arbetet utförs i dag av en grupp på 3 personer som ansvarar för driften på manuella avdelningen. Som modellsnickare har du hög närvaro och delaktighet på avdelningen i produktionen.
Arbetet är förlagt dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från träindustrin och kunskap i ritningsläsning och mätteknik. Du är van att jobba självständigt och har kunskap inom träbearbetning. Tidigare arbeten med modelltillverkning är meriterande. Likaså är det meriterande om du har truckkort.
Vi vill att du har svenska i tal och skrift, grundläggande kunskaper i engelska.

Om dig
Som modellsnickare hos oss måste du vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du ansvarstagande och besitter viljan att göra ett bra jobb.
Du har en social kompetens och en god samarbetsförmåga. Du är gärna ett stöd för omgivningen samtidigt som du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om JMT
JMT är ett väletablerat företag med över 40 år i branschen. Viktiga kunder till oss återfinns i flyg, fordons och gjuteriindustrin. Vi är för närvarande 18 anställda och är ett stabilt företag med god lönsamhet. Vi jobbar i moderna lokaler på Tallvägen i Bankeryd.

För oss är viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Vill du bli en av oss?
Sök tjänsten hos Flodin som bistår oss i denna rekrytering.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 073 325 52 42

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lead Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 2
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om företaget och tjänsten här: https://open.spotify.com/episode/446XK7TTBpQaQW41UNYGKx
Därför är du viktig
Yellow Solution växer och nu söker vi ytterligare en passionerad systemutvecklare. Hos oss får du möjlighet att lära dig ett nytt programmeringsspråk och bli den som tar lead framåt! Du blir en del av vårt framgångsrika team där du får arbeta i spännande projekt. Vi älskar det vi gör och vi strävar alltid efter att förbättra både oss själva och vår kod. Vill du vara med och utveckla den senaste tekniken inom affärssystem? Då kanske vi är en match!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Vi är ett innovativt team som engagerar sig i dina affärer och hjälper våra kunder med moderna lösningar. Med vår långa erfarenhet från affärssystem har vi på Yellow Solution som mål att vara en ledande leverantör av moderna digitala plattformar som skapar konkurrenskraft hos våra kunder.
Vi drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer. Den personliga kontakten vi har med våra kunder är viktig för oss, detta skapar ett gemensamt förtroende där vi kontinuerligt utvecklas tillsammans. Läs gärna mer på www.yellowsolution.se.
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tio personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
I din roll som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både nya systemimplementationer och vidareutveckling av våra kunders befintliga system. Vi arbetar i AL som är programmeringsspråket vilket är speciellt utvecklat för just Dynamics 365 Business Central.
Systemutveckling är ditt huvudfokus där du ansvarar för att granska kod-kvalitéten och ta fram guidelines. Du tar lead på att vi håller oss uppdaterade, att koden förbättras och utvecklas till den allra bästa!
Tillsammans med teamet arbetar du i parallella projekt som varierar i omfattning där ingen dag är den andra lik. Utöver din roll som systemutvecklare ser vi även att du;
jobbar med förbättring av kod och tar lead i det
är en go-to-person och stöttar övriga utvecklare

Om vi får önska
För oss är din personlighet och ditt genuina intresse för utveckling viktigast, men vi har en idé om vad du kanske har med dig sedan tidigare;
Utbildning inom relevant område, men du kan lika väl vara självlärd.
Erfarenhet av systemutveckling.
Med fördel erfarenhet från utveckling av affärssystem.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att utveckla för dig är lika naturligt som att äta varje dag. Med ett stort engagemang och nyfikenhet tar du dig an nya tekniker. Att lyfta blicken och gå från att se detaljer till att se en helhet och hela tiden sträva efter att bli bättre är något som triggar dig. För dig är utveckling inte bara ett jobb, utan ett kall.
Som person är du ambitiös och drivs av att lära dig nya saker. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och värderar kulturen på kontoret. Har du egna sidoprojekt på fritiden ser vi bara det som ett plus i kanten.
Bra att veta
Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Jönköping
Du rapporterar till ledningen
Visa intresse snarast, urvak sker löpande.
Vid frågor, hör av dig till Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Anette Beckman, ?072-500 30 23.

Ansök nu

Development Director

Utvecklingschef
Läs mer Nov 2
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vår VD berättar mer om Euroform och om rollen som Development Director här: https://open.spotify.com/episode/791azQ4aI25YAMvOpn5paz
Därför är du viktig
Euroform Group är på en strategisk förändringsresa med ambitionen att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! För att lyckas med detta behövs du som har ett stort sinne för utvecklingsinriktade affärer, i kombination med förståelsen för teknik. Nu sätter vi grunderna för vår framtida utveckling – vill du vara med i rollen som vår Development Director?
Det här är Euroform Group
Euroform Group. AB är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Vi är på en utvecklingsresa med målet att nå nya höjder och marknader. För att lyckas behöver vi dig som helhjärtat vill ägna dig åt att utveckla våra affärsområden i ett nära samarbete med sälj, operations, inköp och konstruktion. Du är den som håller ihop hela kedjan från förfrågan till industrialisering.
Du ser vad som är lönsamt och har ett proaktivt sätt kopplat till segment och material. Du lyckas driva vår affärsutveckling framåt genom att förstå marknaden, vara aktiv i nätverk, ha dialog med forskningsinstitut och genom din kommersiella kompetens. Lika viktig som din affärsmässighet blir därtill även din tekniska kunskap.
Du möter såväl stora som mindre kunder, och skapar dig en förståelse för helheten i varje projekt för att sedan kunna värdera och skapa nya affärsmöjligheter utifrån den. Du kommer ha dialog med erfarna inköpare från stora internationella bolag, vilket gör att du blir vår viktigaste länk kopplat till den proaktiva affärsnyttan.
Du tillhör vår koncernledningsgrupp och har personalansvar för vår projektorganisation. I ledningsgruppen får du möjlighet att bidra i ett brett perspektiv för helheten i bolaget.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom material och produktutveckling.
Relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
Ett affärsinriktat förhållningssätt och en teknisk kompetens.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Har du dessutom erfarenhet från plastindustrin är det meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att bli lyckosam i rollen är det viktigt med en hög personlig mognad och trygghet.
Vi har ett högt tempo och en hög förändringstakt där du behöver vara duktig på att prioritera och samarbeta. Vi tror också att du är naturligt prestigelös, har lätt för att hitta lösningar och är trygg i din kommunikation. Sist men inte minst ser vi att du vill vara med på vår utvecklingsresa, att du har drivet och engagemanget att skapa nytt och utvecklas tillsammans med oss!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till VD, Johan Wahlström.
Placering Tranås.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.

Ansök nu

Psykiatriker, barn och vuxen, för konsultuppdrag till Jönköpings län

Neuropsykolog
Läs mer Nov 2
CareOn erbjuder dig möjligheten, att som konsult, förbättra livskvalitén för invånarna i Jönköpings län
Just nu söker vi:
Psykiatriker med lång erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar.
Du har svensk legitimation och minst 10 års erfarenhet av utarbetade tillvägagångssätt och metodval.
Mer information om uppdragets innehåll och längd får du vid intresse och ansökan. CareOn står för resor och boende under uppdragstiden när du tar anställning hos oss.


Vi har ramavtal, uppdragsgivare och uppdrag över hela landet och den angivna kommunen kan vara, men behöver inte vara, den aktuella uppdragsgivaren i annonsen. Det kan alltså vara andra uppdragsgivare i kommunen eller i länet. Mer information om placering lämnas ut om det blir aktuellt med uppdrag.
CareOn har varit verksamma i 20 år och är en resurs att räkna med. Vi är en trygg arbetsgivare åt dig som konsult och en kompetent leverantör till uppdragsgivaren.
Du behövs! Tillsammans gör vi skillnad, varje dag.

Kvalifikationer:
relevant examen och minst 10 års erfarenhet av uppdragsbeskrivningen
du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift
ha god kännedom om din arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt
ett flexibelt förhållningssätt till varierade arbetssätt och miljöer
följa regler och instruktioner, sträva efter god kommunikation
en engagerad inställning till att arbeta för individens bästa
professionell inställning till att förstärka och utveckla arbetet på arbetsplatsenVi erbjuder:
engagerade konsultchefer som är socionomer och som stöttar dig inför och under uppdragstiden
konkurrenskraftig lön
trygg anställning med kollektivavtal, försäkring och tjänstepension
regelbundna uppföljningar
ett team som gör allt för att du ska trivas på ditt uppdrag
en flexibel tillvaro och möjlighet att se nya platserVill du veta mer? Registrera din ansökan redan idag så kontaktar vi dig inom kort
CareOn är ett oberoende konsultföretag inriktat på socialt arbete. Vi har funnits i över 20 år och är verksamma över hela Sverige.
Våra konsulter gör vardagen enklare för våra uppdragsgivare genom att avlasta, förvalta eller utveckla verksamheter.
Vi som arbetar på företaget kan de olika delarna inom socialförvaltningen och vet vad som krävs för att vara en professionell konsult inom det sociala arbetet.
Våra ledord är kompetens, kunskap och kvalitet! Gör skillnad på riktigt! Välkommen! www.careon.se
Utbildningskrav: Examen psykiatri med svensk legitimation

Ansök nu

barnvakt Rörvik 1gg/vecka-Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Nov 2
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Rörvik med ett barn (3,5 år) önskar hjälp med barnpassning 1 gång i veckan, på antingen lördagar eller söndagar mellan ca kl. 12:00-18:00.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Sjuksköterska Akutmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 2
Akutkliniken, Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

På akuten räddar vi liv. Vill du vara med i skillnaden mellan liv och död? Välkommen till en verksamhet i ett högt tempo!

Rollen som sjuksköterska på akuten
Som sjuksköterska på akutmottagningen arbetar du med akut sjuka patienter i varierande åldrar och med olika medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. I rollen som sjuksköterska bedömer patientens prioriteringsgrad och behov av vård. Då vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård är information samt kontakt med patientens närstående en viktig del av ditt arbete.

Din blivande arbetsplats
Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län!
Länssjukhuset Ryhov i Jönköping hamnade på fjärde plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2019. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus

Akutkliniken omhändertar, diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter vid akut sjukdom och olycksfall som inte kan tas hand om i primärvården. På Länssjukhuset Ryhov i Jönköping finns en akutmottagning, en akutvårdsavdelning och en vårdadministrativ enhet som arbetar dygnet runt, årets alla dagar.

På akutmottagningen är vi cirka 80 medarbetare. Vi har årligen cirka 56 000 patienter. Här kan du läsa mer om akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov som arbetsplats. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Tillsammans är vi positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med trygghet i din profession och minst ett års erfarenhet i sjuksköterskerollen av anledning av akutvårdens komplexitet. Specialistutbildning inom akutvård är meriterande.

Då förändrade omständigheter är en del av vår vardag krävs att du är flexibel. Du arbetar självständigt med stort egenansvar varpå förmåga att fatta egna snabba beslut är av stor vikt. För att lyckas och trivas i din roll ser att du är stabil och kontrollerad i krävande situationer och ständigt säkerhetsställer noggrannhet för en patientsäker vård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi avser att anställa flera kollegor både till vikariat och tillsvidareanställning.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du blir en del av ett motiverat och härligt team där vi tillsammans arbetar för att skapa god arbetsglädje, hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.
Du kommer att få en arbetsnära introduktion, anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta: vårdenhetschef Caroline Jakobson, caroline.jakobsson@rjl.se, 010-2422644 eller vårdenhetschef Veronica Andersson, veronica.andersson@rjl.se, 010-2422652

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 26 november 2023 .

I ett första skede, räcker det att du söker jobbet genom att svara på våra urvalsfrågor. Längre fram i processen kommer vi efterfråga ytterligare underlag för din ansökan. Välkommen att svara på vår urvalsfrågor!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: Vår rekryteringsprocess, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/)

Ansök nu

Sjuksköterskor sökes till uppdrag i Jönköping för 2024!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 2
Vårdkuriren söker sjuksköterskor till flertal uppdrag i Jönköping!
Arbetstider:
Dag, kväll, natt och helg.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom sjukhus, kan variera beroende på avdelning.
Vårdkuriren erbjuder:
Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
Möjlighet till flexibel schemaläggning.
Andra fina förmåner.

Vårdkuriren ser att du:
Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska.
Har jobbat som sjuksköterska minst 2 år
Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Tidigare erfarenhet från sjukhus.

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som sjuksköterska
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som sjuksköterska.Sista ansökningsdag:
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu
Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information!
Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.
Kontaktperson
Filippa J
Recruitment Researcher
Mobil: +46 70 930 42 15
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: filippa@vardkuriren.se
#jobbjustnu

Ansök nu

Produktionstekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Nov 2
Din roll

Du kommer ingå i ett produktionsteknisk team på ca 15 personer som ansvarar för verksamhetens produktionstekniska kunnande varav effektivisering, tillverkningsmetoder, felsökning och framtagning av verktyg, fixturer och investeringsunderlag är en del av arbetet. Vi arbetar i tätt samarbete med övriga delar av produktion, planering, produktionsledning och vår utvecklingsavdelning.

Gruppen arbetar med att utfärda/utveckla produktionsunderlag. Se till att rutiner och produktionsprocesser fungerar, samt förbättra och effektivisera befintliga. Arbetet sker både löpande och i projektform.

I din roll som produktionstekniker kommer du att delta i olika projekt samtidigt. Både nya utvecklingsprojekt och löpande serieprojekt. Support till produktion och kontakt med externa leverantörer är en naturlig del av det dagliga arbetet. Produkterna som vi tar fram i vår bearbetningsverkstad är främst artiklar för elektromekanik och hydraulik. Värme, ytbehandling och oförstörandeprovning (OFP) är några av våra processer. Bearbetningsmetoderna är b.la. svarv, fräs och slipning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av:

* Produktionsteknik inom metallbearbetning
* Beredning och produktionsflöden
* NC-programmering, ytbehandling och kunskap inom mätteknik är meriterande.
* Gärna teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet
* Goda kunskaper i engelska är nödvändigt då stor del av dokumentationen och kommunikationen sker på engelska

Material som används är i huvudsak rostfritt stål och aluminium, men även bearbetning i titan förekommer ibland.

Som person är du engagerad, prestigelös, kommunikativ och pedagogisk då arbetet innebär samarbete med flera funktioner inom företaget. Du trivs i rollen att driva flera delprojekt parallellt, arbeta systematiskt och dokumentera ditt arbete.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tids gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marin radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag - att bidra till ett tryggare samhälle.

Ansök nu

Sjuksköterska till Jönköpings palliativa team

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 2
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Vill du vara en del av en kompetent och engagerad arbetsgrupp vars insatser är betydelsefulla för dem vi är till för? Just nu söker vi en erfaren sjuksköterska/specialistsjuksköterska som vill vara med och utveckla den palliativa vården i Jönköpings kommun. Är du vår nya kollega?

Det palliativa teamet är organiserat i hälso- och sjukvårdsfunktionen och består av fem sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor och två undersköterskor med specialistkunskap inom palliativ vård. Teamets huvuduppdrag är att medverka till att den palliativa vården i Jönköpings kommun är jämlik med utgångspunkt att vården så långt det är möjligt och lämpligt sker i hemmet oavsett boendeform. Patienten kan ha sitt hem i ordinärt boende, på ett äldreboende eller i en gruppbostad/servicebostad. Patienten kan också tillfälligt vistas på korttidsenhet.

Ditt nya arbete
Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i det palliativa teamet arbetar du med att ge stöd till både legitimerad personal och omvårdnadspersonal i Socialförvaltningen i allmän palliativ vård. I ditt arbete har du ett nära samarbete med bland annat sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor och undersköterskor där du kommer ha både en konsultativ och en klinisk roll och kontakten sker både via mail, telefon eller vid hembesök hos patienten. Du kommer även vara ett professionellt stöd till annan vård- och omsorgspersonal i arbetet med palliativ vård. I dina uppgifter ingår att utbilda och handleda personal inom palliativ vård.

Andra arbetsuppgifter innefattar

• Att medverka i framtagandet av vägledningar och rutiner inom palliativ vård
• Ansvara för att palliativa processen är känd i berörda verksamheter inom socialförvaltningen samt initiera revidering vid behov
• Omvärldsbevaka forskning och utveckling som sker inom palliativ vård
• Identifiera behov av kompetensutveckling inom palliativ vård i socialförvaltningens verksamheter
• Medverka till att registrering sker av patientansvarig sjuksköterska/specialistsjuksköterska i Svenska palliativregistret
• Samverka med vårdcentraler och specialistsjukvård

Din kompetens

• Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är trygg och stabil i din yrkesroll
• Vi ser med fördel att du har specialistutbildning inom palliativ vård eller annan specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig
• Det är ett krav att du som söker har tidigare erfarenhet av palliativ vård
• Du har ett intresse av att förmedla stöd och kunskap i enskilda patientärenden samt är bekväm i rollen utbildare för arbetsgrupper
• B-körkort ett krav då bil används som transportmedel i arbetet

Du är ansvarstagande, har ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att snabbt ställa om planering efter förändrade omständigheter. Då arbetet också innebär att du kommer utbilda och handleda personal tror vi att du har en pedagogisk förmåga som gör att du kan anpassa ditt lärande och din kommunikation efter personen du möter. Precis som oss, värdesätter du ett gott samarbete kollegor emellan och ser fördelarna med teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss får du en trygg anställning med goda förmåner som gör att du kan hålla en bra balans mellan jobb, fritid och familjeliv. Som stor kommun har vi stora muskler och mycket resurser vilket gör att du aldrig känner dig ensam i din roll. Med ett nära och tillitsbaserat ledarskap får du frihet att självständigt planera och strukturera upp din arbetsdag. Med nära samverkan inom teamet och med handledning från erfarna kollegor och ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper ger vi dig förutsättningar för att lyckas i din tjänst. Exempel på förmåner är flexibel arbetstid och semesterväxling. Hälso- och sjukvårdsfunktionen erbjuder flyttbidrag till dig som bor utanför Jönköpings län. Läs mer om vilka förmåner du får som anställd i Jönköpings kommun här. (https://www.jonkoping.se/jobba-hos-oss/jonkopings-kommun-som-arbetsgivare-/detta-far-du-nar-du-jobbar-hos-oss)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning som sjuksköterska/specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvårdsfunktionen på heltid med tillträde 2024-02-01 eller enligt överenskommelse. Din placering är inom Jönköpings palliativa team (JPT) fram till 2024-12-31, därefter kan du bli placerad i ett annat hälso- och sjukvårdsteam.

Arbetstiden är dagtid, viss helgtjänstgöring ingår där kliniskt arbete förekommer.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringsprocessen ber vi dig bifoga examensbevis och tjänstgöringsintyg med relevans för tjänsten.

Kontakt
Emelie Käll, enhetschef
Tfn: 036-10 22 06
E-post: emelie.kall@jonkoping.se

Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska till palliativa teamet https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Hotellmedarbetare

Hotellreceptionist
Läs mer Nov 2
Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler.


Till Gyllene Uttern i Gränna söker vi nu både personal till vår restaurang och glada Reception som sprudlar av energi och trivs som fisken i vattnet med serviceinriktat arbete 


Det här gör Du Som hotellmedarbetare


Som servis kommer du att ta hand om våra gäster och se till att de blir sedda, hörda och rekommenderade god och fin mat och dryck.  Ditt fokus är alltid service och säkerställa att alla våra gäster omhändertas. Du rekommenderar dryck till maten, råder dem i menyn och deltar aktivt i förbättringsområden i vår restaurang.


I Receptionen kommer du att ta hand om våra gäster och se till att de blir sedda, hörda och rekommenderade mysiga utflyktsmål och sälja in vår restaurang och Kaffestuga. Ditt fokus är alltid service och säkerställa att alla våra gäster omhändertas. Du utför sedvanliga receptionsuppgifter, har en nära dialog med dina kollegor och förstår vikten av att vara spindeln i nätet med fokus på kommunikation, glädje och proaktivitet.


Det här är din bakgrund och dina erfarenheter


Du har erfarenhet från Serviceyrket och är van att arbeta flexibelt med arbetstider på såväl dag som kväll.


I båda rollerna ser vi att du är glad, stresstålig och tycker att livet är allmänt härligt. Råkar du besitta språkkunskaper utöver svenska & engelska är det en bonus, extra stor bonus om du har glimten i ögat och en lugn personlighet.


Det här är Du som person


I rollerna krävs det att du kan arbeta självständigt och i team, prioritera rätt och är stresstålig. Vi ser gärna att du vågar gå på egna bollar, fatta beslut och skapar glädje på jobbet. Arbetstiderna är förlagda till morgnar och kvällar och varierar mellan vardag och helg.


Bra att veta


Tjänsterna är på hel- eller deltid beroende på dig, med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på rullande schema och även hjälpa till på andra avdelningar vid behov. Start och lön enligt överenskommelse.


Meriterande


Du innehar Körkort B


Så här söker du


Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Frågor skickas Hotellchef Mattias Tambour på mattias.tambour@julahotell.se


Sista dag för att ansöka om tjänsterna är den 19/11-2023

Ansök nu

Orkesterinspicient

Scentekniker
Läs mer Nov 2
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Rollen som orkesterinspicient
I rollen som orkesterinspicienten leder det podietekniska arbetet och agerar ansvarig tekniker under orkesterproduktioner. Du ansvarar för dukning av podiet eller orkesterdiket i samband med repetitioner, föreställningar, konserter och turné. Du ansvarar för det scentekniska, samt övrigt för- och efterarbete i samband med konserter. I rollen ritar du även dukningsskisser för orkesterns produktioner.

Som Orkesterinspicient har du ett övergripande säkerhetsansvar, samt ett specifikt sådant under pågående produktioner i samråd med skyddsombud och producent.

Orkesterinspicient hanterar organisationens bokningar av instrument och där tillhörande flygelstämningar. I samråd med producent ansvarar du även för genomförandet av provspelningar. Du hanterar och administrerar även instrumentförsäkringar, dokumentationsinspelningar samt har materialansvar – följa upp slitage, planerar och hanterar inköp och reparationer av orkesterutrustning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Du följer till stor del orkesterns arbetstider, vilket bland annat innebär tjänstgöring kvällstid och på helger.

Din blivande arbetsplats
Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Din profil
Vi söker dig som har intresse av ett tekniskt samt administrativt arbete med och kring en professionell orkester, gärna med erfarenhet av liknande arbete från scenkonstverksamhet.

För att trivas i rollen krävs det att du är trygg i dig själv med god självinsikt som med enkelhet skiljer på det personliga och professionella. Du har vilja och förmåga att assistera kollegor, och ser kommunikation och lyhördhet som en viktig grund till gott samarbete. Du trivs i ett självstrukturerande arbetssätt och har god förmåga till att planera och prioritera. Du har förmågan att bibehålla ett helhetsperspektiv, även i stressade situationer för att prioritera rätt saker.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta orkesterchef Magnus Lind på magnus.lind@smot.se

Vi tar gärna emot kontakt från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 3 december 2023. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Reseadministratör till SAS med start 22/1!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta för ett globalt företag i Härjedalen?
Vill du bli vår nya kundtjänstmedarbetare, kommunikatör eller kort och gott vår nya kollega och medarbetare hos oss på Foundever.
Vi söker dig som är nybakad student, vill börja om med något nytt eller som har en lång arbetslivserfarenhet men som vill göra något annat långt bort från storstadens stress, för oss är alla lika välkommen.
Vi söker dig som vill ingå i vårt fantastiska team på plats i Sveg där vi hjälper SAS kunder med allt från bokningar av biljetter, speciella önskemål till att se så att din kund får bästa tänkbara reseupplevelse.
Du börjar din anställning hos oss med en utbildningsperiod där du får lära dig hur du på bästa sätt hanterar de frågor som kommer in till kundtjänsten, hur du bokar biljetter och hittar information som kunderna efterfrågar. Utbildningen är en kombination av teoretiska och praktiska övningar.
Efter utbildningen kommer du med hjälp av dina kollegor börja hantera kundfrågor via telefon och vi vet att det kan vara nervöst i början men du kommer att ha många runt omkring dig som hjälper dig att komma i gång.
Vi är cirka 200 anställda på Foundever i Sveg och cirka 75 av våra medarbetare jobbar från centret i Sveg och det är på centret i Sveg vi nu vill bli fler.
Vi får oftast höra Sveg, vad finns det där eller varför ska jag flytta dit?
Det är en fråga som många av våra anställda en gång i tiden ställde men efter att ha besökt oss och börjat jobba hos oss har många blivit bofasta Härjedalingar.
Härjedalen erbjuder en fantastisk möjlighet till ett aktivt liv i vår fina natur som på sommarhalvåret erbjuder fiskevatten i världsklass, vandringsleder, MTB leder, golf, paddling och mycket mer.
Härjedalens geografiska placering gör det också möjligt att komma så nära midnattssol som det går utan att behöva leva i totalt mörker under december-januari.
Under vinterhalvåret är Vemdalen, Lofsdalen och Funäsdalen orterna dit många alpina- och XC-landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning på grund av den säkra snötillgången. Vill du i stället ta dig fram med skoter finns det miltals med leder som tar dig vidare mot nya upplevelser.
Härjedalen är placerat nästan mitt i landet och vi har 18 mil till Östersund, 14 mil till Mora och 11 mil till Ljusdal, samtliga orter går det buss till eller varför inte ta flyget från Svegs flygplats raka vägen till Arlanda för mindre än 600 sek.
Vill du veta mer om Härjedalen rekommenderar vi dig att besöka www.härligahärjedalen.se eller www.tasteget.nu/flytta-till-harjedalen.
Vi är ute i god tid då vi vet att det är ett stort beslut att flytta till en ny ort.
Din anställning hos oss börjar den 22 januari 2024 men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan nu.
Vi välkomnar självklart också ansökningar från dig som redan är boende i Sveg med omnejd.

Ansök nu

Reseadministratör till SAS med start 22/1!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta för ett globalt företag i Härjedalen?
Vill du bli vår nya kundtjänstmedarbetare, kommunikatör eller kort och gott vår nya kollega och medarbetare hos oss på Foundever.
Vi söker dig som är nybakad student, vill börja om med något nytt eller som har en lång arbetslivserfarenhet men som vill göra något annat långt bort från storstadens stress, för oss är alla lika välkommen.
Vi söker dig som vill ingå i vårt fantastiska team på plats i Sveg där vi hjälper SAS kunder med allt från bokningar av biljetter, speciella önskemål till att se så att din kund får bästa tänkbara reseupplevelse.
Du börjar din anställning hos oss med en utbildningsperiod där du får lära dig hur du på bästa sätt hanterar de frågor som kommer in till kundtjänsten, hur du bokar biljetter och hittar information som kunderna efterfrågar. Utbildningen är en kombination av teoretiska och praktiska övningar.
Efter utbildningen kommer du med hjälp av dina kollegor börja hantera kundfrågor via telefon och vi vet att det kan vara nervöst i början men du kommer att ha många runt omkring dig som hjälper dig att komma i gång.
Vi är cirka 200 anställda på Foundever i Sveg och cirka 75 av våra medarbetare jobbar från centret i Sveg och det är på centret i Sveg vi nu vill bli fler.
Vi får oftast höra Sveg, vad finns det där eller varför ska jag flytta dit?
Det är en fråga som många av våra anställda en gång i tiden ställde men efter att ha besökt oss och börjat jobba hos oss har många blivit bofasta Härjedalingar.
Härjedalen erbjuder en fantastisk möjlighet till ett aktivt liv i vår fina natur som på sommarhalvåret erbjuder fiskevatten i världsklass, vandringsleder, MTB leder, golf, paddling och mycket mer.
Härjedalens geografiska placering gör det också möjligt att komma så nära midnattssol som det går utan att behöva leva i totalt mörker under december-januari.
Under vinterhalvåret är Vemdalen, Lofsdalen och Funäsdalen orterna dit många alpina- och XC-landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning på grund av den säkra snötillgången. Vill du i stället ta dig fram med skoter finns det miltals med leder som tar dig vidare mot nya upplevelser.
Härjedalen är placerat nästan mitt i landet och vi har 18 mil till Östersund, 14 mil till Mora och 11 mil till Ljusdal, samtliga orter går det buss till eller varför inte ta flyget från Svegs flygplats raka vägen till Arlanda för mindre än 600 sek.
Vill du veta mer om Härjedalen rekommenderar vi dig att besöka www.härligahärjedalen.se eller www.tasteget.nu/flytta-till-harjedalen.
Vi är ute i god tid då vi vet att det är ett stort beslut att flytta till en ny ort.
Din anställning hos oss börjar den 22 januari 2024 men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan nu.
Vi välkomnar självklart också ansökningar från dig som redan är boende i Sveg med omnejd.

Ansök nu

Product Manager

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Nov 2
Saab Training & Simulation is the leading provider of high-fidelity training solutions for Live Simulation in the land domain. We are now continuing strengthen our capabilities within product management to grow our business and extend our strong market position. We are now in need of strengthening our current Training Services products managers.

Your role

As a Product Manager, you will develop our product capabilities to meet current and future customer needs. You will work close together with experienced colleagues within the entire business unit. Primarily you will support our Training services product areas but also making sure that all our products are supportable during the entire life cycle. Our product family Training Services have divided our support offering in three phases: Establish support, in-service support and finally End of life support.

* Primary the responsibility of the role is:
* Influence the design of Saabs T&S products to ensure supportability and low LCC (Life cycle cost)
* Create ILS (Integrated Logistic Support) plans for all R&D projects
* Identify and develop our customers support requirements in all phases
* Assist our sales department in the support offer

Your profile

You like working close to the market translating customer needs and requirements to support solutions and communicate them both externally as well as internally. You are business minded and have a genuine interest for generating business on your products in the Training & Simulation portfolio.

Preferred qualifications:

* Experience of working with ILS (Integrated Logistic Support)
* Experience from services and aftermarket business
* Strong business skills
* Communicative with good people skills
* Strong analytic capability
* Fluent in both written and spoken English

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

What you will be a part of

Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 19,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer, more sustainable and more equitable world. Read more about us here.

At business area Dynamics, all employees share the same mission: to create conditions for a safe society. Whether it's missile systems, underwater technology, camouflage solutions, support weapons, training systems or field hospitals, you are part of this mission. We work in close cooperation in developing, manufacturing and maintaining our world-leading products, systems and solutions for customers worldwide.

You will be part of the Programs & Product Management departments at our head quarter in Huskvarna, Sweden. These departments consist of about 40 employees of which the Product management department today has 15 employees (Product owners and Product managers) and has the overall responsibility of T&S global product portfolio.

For further information, please contact Daniel Pedersen, Head of Programs & Product Management, Daniel.Pedersen@saabgroup.com

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.

Ansök nu

Lärare med inriktning fritidshem

Grundlärare, 4-6
Läs mer Nov 2
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå. Skolan är fristående och fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa – och nu söker vi en ny kollega som kan bidra till vår verksamhet. Skolan ligger centralt med närhet till idrottsarenor, Vätterstranden och Rosenlundsområdet. Här går 600 elever från årskurs F-9, och vi har 70 anställda.

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att bli en del av Prolympia där vi arbetar tillsammans för att skapa en stimulerande miljö för våra elever i fritidshemmet.

I uppdraget som lärare i fritidshemmet kommer du: 

- Arbeta för att skapa en fritidsverksamhet som bidrar till utveckling och meningsfullhet för eleverna innan och efter skolan. 
- Ingå i ett arbetslag där du dagligen har möjlighet att utbyta erfarenheter, tankar och idéer som kan förbättra verksamheten. 
- Vara behjälplig i den timplansbundna verksamheten på skolan. 
- Bidra till att vardagen fungerar för eleverna så uppgifter som pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå.

Vad vi söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning fritidshem. Det viktigaste för oss är vem du är som person, men utöver det finns det en rad egenskaper som vi söker:

- Du är en driven och positiv.
- Du delar våra värderingar och vår syn på idrott som verktyg.
- Du är kommunikativ.
- Du har ett tydligt ledarskap.
- Du har en god förmåga att samarbeta.
- Du har förmågan att skapa bra relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

Som anställd är du viktig för oss, det visar vi genom att:

- Alltid lyssna på och värdesätta din åsikt.
- Ge dig möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.
- Erbjuda en god arbetsmiljö.
- Ge dig möjligheten att arbeta i team med lagkänsla.

 Välkommen att bli en del av team Prolympia!

Ansök nu

Lärare åk 4

Grundlärare, 4-6
Läs mer Nov 2
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå. Skolan är fristående och fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa – och nu söker vi en ny kollega som kan bidra till vår verksamhet. Skolan ligger centralt med närhet till idrottsarenor, Vätterstranden och Rosenlundsområdet. Här går 600 elever från årskurs F-9, och vi har 70 anställda.

Om tjänsten

En av våra lärare ska vara föräldraledig och vi söker nu dig som är intresserad av att bli en del av Prolympia där vi arbetar tillsammans för elevernas kunskapsutveckling.

I uppdraget som lärare i årskurs 4 kommer du att:

- Bedriva undervisning i svenska & SO med tillhörande planering och bedömning för elever i årskurs 4.
- Ingå i ett arbetslag där du dagligen har möjlighet att utbyta erfarenheter, tankar och idéer som kan förbättra din undervisning.
- Vara mentor för en klass.
- Bidra till att vardagen fungerar för eleverna så uppgifter som pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå.

Vad vi söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa för elever i årskurs 4 med behörighet i Svenska och SO. Det viktigaste för oss är vem du är som person, men utöver det finns det en rad egenskaper som vi söker:

- Du är en driven och positiv.
- Du delar våra värderingar och vår syn på idrott som verktyg.
- Du är kommunikativ.
- Du har ett tydligt ledarskap.
- Du har en god förmåga att samarbeta.
- Du har förmågan att skapa bra relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

Som anställd är du viktig för oss, det visar vi genom att:

- Alltid lyssna på och värdesätta din åsikt.
- Ge dig möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.
- Erbjuda en god arbetsmiljö.
- Ge dig möjligheten att arbeta i team med lagkänsla.Välkommen att bli en del av team Prolympia!

Ansök nu

Lärare åk 5

Grundlärare, 4-6
Läs mer Nov 2
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå. Skolan är fristående och fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa – och nu söker vi en ny kollega som kan bidra till vår verksamhet. Skolan ligger centralt med närhet till idrottsarenor, Vätterstranden och Rosenlundsområdet. Här går 600 elever från årskurs F-9, och vi har 70 anställda.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är intresserad av att bli en del av Prolympia där vi arbetar tillsammans för elevernas kunskapsutveckling.

I uppdraget som lärare i årskurs 5 kommer du att:

- Bedriva undervisning i svenska & engelska med tillhörande planering och bedömning. 
- Ingå i ett arbetslag där du dagligen har möjlighet att utbyta erfarenheter, tankar och idéer som kan förbättra din undervisning.
- Vara mentor för en klass.
- Bidra till att vardagen fungerar för eleverna så uppgifter som pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå.

Vad vi söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa för elever i årskurs 5 med behörighet i svenska och engelska. Det viktigaste för oss är vem du är som person, men utöver det finns det en rad egenskaper som vi söker:

- Du är en driven och positiv.
- Du delar våra värderingar och vår syn på idrott som verktyg.
- Du är kommunikativ.
- Du har ett tydligt ledarskap.
- Du har en god förmåga att samarbeta.
- Du har förmågan att skapa bra relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

Som anställd är du vår viktigaste resurs, det visar vi genom att:

- Alltid lyssna på och värdesätta din åsikt.
- Ge dig möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.
- Erbjuda en god arbetsmiljö.
- Ge dig möjligheten att arbeta i team med lagkänsla.Välkommen att bli en del av team Prolympia!

Ansök nu

Lastbilstekniker Jönköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 2
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,4 miljard kronor och har ca 300 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som är en familjeägd bolagsgrupp som omsätter cirka 19 miljarder kronor och har ca 1 500 anställda.


Läs mer på http://www.finnvedenslast.se.
Vi utökar nu vårt team med en tekniker och söker dig som vill jobba med tunga fordon

Nu letar vi efter dig som gillar att reparera tunga fordon.

För att trivas i rollen behöver du vara en person med en serviceinriktad approach till mekanikeryrket och du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Om du dessutom har en fallenhet för installation och felsökning i tekniska system är det meriterande, men inget absolut krav.

Om tjänsten
Hos oss får du möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker som gör allt och lite till för våra kunder. Vi rustar dig kontinuerligt med den utbildning och kompetens du behöver för framtidens fordon och tekniker.

Om dig
Om vi får önska något så har du kommit en bra bit på väg och är redan idag etablerad som tekniker i branschen. Finns kunskap och intresse inom fordonselektronik är det en fjäder i hatten. Meriterande är om du har körkort med C-behörighet samt om du har Volvo-bakgrund från den tunga sidan. Vi tar för givet att du har grundfundamentet för vad som utgör en bra arbetskollega, att vara hjälpsam, visa respekt och att du är lösningsorienterad.

Om oss
Vi ger dig en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre och utvecklas.

Vår värdegrund är den som genomsyrar allt vi gör på Finnvedens Lastvagnar. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är yrkesstolthet, driv, öppenhet och närhet.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 15 december 2023.
För mer information om tjänsten, kontakta Servicechef Fredrik Thorén,  tfn: 036-32 81 51 . Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.


Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är den vi letar efter!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konsultenhetschef till Combitech i Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Nov 2
Combitech i Jönköping växer och vi utökar nu vår verksamhet med ytterligare en konsultenhetschef. På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor och verksamheter när vi tillsammans bidrar till smartare och mer motståndskraftigt samhälle, industri och totalförsvar. Arbetet som konsultenhetschef kombineras med personalledning och ytterligande annat tjänsteområde exempelvis affärsutveckling, verksamhetsutveckling eller kvalificerade kunduppdrag.
DIN ROLL KONSULTENHETSCHEF

I chefsrollen kommer du att ha traditionellt personalansvar, med fokus på att stödja dina medarbetares personliga utveckling. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp, där du tillsammans med resultatenhetschefen och andra konsultenhetschefer och roller arbetar mot gemensamma mål och ansvarar för enhetens resultat och utveckling. Rollen är utmanande och givande, och du kommer att vara en viktig del av ett ledningsteam som prioriterar arbetsglädje, samarbete och en balans mellan arbetsliv och privatliv. Som Konsultenhetschef hos oss kommer du att vara en viktig kulturbärare!Rollen erbjuder stor flexibilitet, och utifrån din erfarenhet och ditt professionella intresse finns det stora möjligheter att engagera dig inom områden som verkligen ligger i linje med din passion. Här kan du skapa motivation och engagemang för både dig själv och dina medarbetare.Vårt kontor är centralt placerat i Jönköping, här arbetar i dag 75 personer inom många spännande kompetensområden. Huvuddelen av våra kunder finns inom en radie av ett par mil.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill utvecklas inom ledarskapsområdet och drivs av att skapa engagemang hos andra. Du har i grunden en utbildning på högskole-, eller universitetsnivå och har därutöver hunnit få minst några års erfarenhet av yrkeslivet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är engagerad och lyhörd med stor ansvarskänsla. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta, leda och få med dig andra för att leverera mot uppsatta mål.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss är en central del hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

PMO

Administrativ assistent
Läs mer Nov 2
Är du en analytisk person som sätter värde i att optimera processer, är van att dyka ner i sytemkunskap, behärskar att lära ut metoder/arbetssätt och uppskattar att kunna stödja och följa upp projekt. Då är du den vi söker till vårt projektledningskontor som projektkoordinator/System support.

Din roll

Som PMO Support kommer du att stötta/följa upp projektledare, linjechefer samt får uppdrag från PMO Lead. Typiska arbetsuppgifter skulle vara support i vårt projektplaneringsverktyg, användning av analytiska verktyg för att supportera projektuppföljningar, säkra att relevanta dokument tas fram och stötta PMO Lead. Du kommer att agera som stöd till kvalitetskontroll av projekt vid olika milstolpar och förbättrar användarkunskap i systemet. Det är en spännande och mångfacetterad roll i centrum för projektgenomförandet.

Din profil

Du gillar att arbeta i en stödjande roll med många kontakter inom organisationen. Du har ett generellt systemintresse och vill arbeta med förbättringar av arbetssätt. Du har hög känsla för service, är ansvarsfull, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett positivt förhållningssätt till utmaningar och du är kommunikativ med god social förmåga.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har:

* Utbildning inom projektering, systemteknik eller motsvarande.
* Flera års erfarenhets av administrativt arbete
* Erfarenhet från planeringskontor eller projektplanering
* Teknisk/Systemintresserad och analytisk
* Erfarenhet av IT-verktyg som Excel/Word/Powerpoint, , meriterande är Power BI och projektplanering som MS Project/Antura.
* Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab Training & Simulation är världsledande inom träningslösningar för Live Simulation inom landdomänen. Du kommer att vara en del av Project Management Office (PMO) på avdelningen Programs på vårt huvudkontor i Huskvarna, Sverige. Programs består av cirka 25 anställda och har det övergripande ansvaret för T&S globala projektportfölj.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Servicetekniker Jönköping

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Nov 2
Vi söker servicetekniker för att jobba ute hos kund med Samsungs produkter, som TV och Vitvaror.
Tjänsten som servicetekniker innebär att besöka kunden i hemmet/företaget för att felsöka & reparera den felanmälda produkten.


Personliga egenskaper

Du är lyhörd och har en god förmåga att lyssna på kunden och en förståelse för att bra kommunikationen med kunden är en förutsättning för att lösa ärendet och att kunden skall bli nöjd.


Du är ansvarsfull, självständig, lösningsorienterad och inser att kundens upplevelse är mer än att bara få produkten reparerad.
Du är en ordningsam person som även förstår att ärendet inte är färdigt förrän det är avrapporterat och reservdelarna är returnerade.


Eftersom de olika distrikten är stora t.ex. Mälardalen, Skåne, Småland, Västra Götalands Regionen, Östergötland så förutsätter det att du trivs med långa bilresor.
Kompetenskrav


Intresse av elektronik och mekanik för att reparera vitvaror, nyfikenhet att tag sig an nya produkter och tekniska lösningar.
B-körkort.
Mycket goda kunskaper i svenska samt god förståelse i engelska.Meriterande


Minst 2 års erfarenhet av att reparera vitvaror.
Produktutbildningar inom vitvaror.
Tidigare erfarenhet inom kyl-medel/teknik.

Nordic EASC AB mer känt som Samsung Service är Samsungs märkesservice i Sverige.
Vår vision är 100 % nöjda kunder och vårt sätt att uppnå detta är genom att erbjuda en personlig service på Samsungs produkter och att kunden upplever oss som lyhörda, trevliga och kompetenta samt att vi tar ett stort ansvar för att serviceärendet blir löst.

Ansök nu

Vikarierande lärare årskurs 4-6

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 2
Ljungarums skolområde

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande?

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som brinner för att skapa förutsättningar för elever att utveckla förmåga till kunskap och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.

Välkommen till oss
Ljungarums skolområde F-6 är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har Ljungarums skolområde cirka 400 elever och personalen består av cirka 70 personer. På Ljungarumsskolan går det cirka 300 elever i åk F-6. På Ljungarumsskolan F-6 finns också en särskild verksamhet i form av kommunikationsklasser.
Inom skolområdet vill vi samarbeta och samverka så mycket som möjligt - vi ser de två olika skolorna som en möjlighet till att utveckla vårt arbete för en likvärdig skola. På Ljungarumsskolan F-6 bedrivs ett ständigt utvecklingsarbete av kunskapsuppdraget och värdegrundsuppdraget. Vi har flera arbetsgrupper på skolan som förstärker det systematiska kvalitetsarbetet. Trevliga elever, professionell personal, bra utemiljö och bra lokaler gör Ljungarumsskolan F-6 till en attraktiv skola.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare 4-6 med behörigheter inom de teoretiska ämnenas ram, flera olika ämneskombinationer kan vara intressanta för rekrytering. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor Ann-Christin Bomberg, 036 - 10 71 10, ann-christin.bomberg1@jonkoping.se
Bitr. rektor Fredrik Nordenankar, 036 - 10 79 26, fredrik.nordenankar@jonkoping.se
Bitr. rektor Stefan Lindberg, 036 - 10 38 74, stefan.lindberg@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare 4-6.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärare i fritidshem som vill skapa lärglädje

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 2
Ljungarumsskolan

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vill du med din kunskap och erfarenheter vara med och skapa framtidens världsmedborgare? Då har vi jobbet för dig!

Ditt nya jobb
På Ljungarums skolområde arbetar vi med åldersindelade fritidshemsavdelningar och i ditt nya arbete kommer du ha en egen hemvist på någon av dessa. I tjänsten kan det ingå både öppningar och stängningar.
Som lärare inriktning fritidshem hos oss har du ett kompletterande uppdrag mot en klass eller ett ämne under skoltiden. Förberedelsetid mellan de olika uppdragen är för oss en självklarhet och din planeringstid ligger förlagd under skoltiden.

Välkommen till oss
Ljungarums skolområde F-6 är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har Ljungarums skolområde cirka 400 elever och personalen består av cirka 70 personer. På Ljungarumsskolan F-6 finns också en särskild verksamhet i form av kommunikationsklasser.

Inom skolområdet vill vi samarbeta och samverka så mycket som möjligt - vi ser de två olika skolorna som en möjlighet till att utveckla vårt arbete för en likvärdig skola. På våra skolor bedrivs ett ständigt utvecklingsarbete av kunskapsuppdraget och värdegrundsuppdraget. Vi har flera arbetsgrupper på skolorna som förstärker det systematiska kvalitetsarbetet. Trevliga elever, professionell personal, bra utemiljö och bra lokaler gör oss till ett attraktiv skolområde.

Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en skola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Då är Ljungarums skolområde arbetsplatsen för dig.

Läs mer om Ljungarumsskolan (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskolaanpassadgrundskolaochfritidshem/grundskolorochanpassadegrundskolorao/ljungarumsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8002667.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)


Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare inriktning fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Tidigare erfarenhet av arbete i skola eller på fritidshem samt behörighet inom ämnena musik eller bild är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

Som person tar du ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du är trygg och stabil samt anpassar dig lätt till ändrade omständigheter.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Biträdande rektor: Stefan Lindberg 036-10 38 74
Rektor: Ann-Christin Bomberg 036-10 71 10

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Nov 2
Ljungarums skolområde

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som tillsammans med undervisande lärare vill arbeta i ett team kring en elev eller elevgrupp. Målet för elevassistentens uppdrag är en ökad självständighet hos individen. Din uppgift är att genom pedagogiskt och socialt stöd skapa goda förutsättningar för elevens utveckling och lärande samt att ge trygghet och struktur i vardagen. Genom ditt arbete bidrar du till elevernas välbefinnande och möjligheter att tillgodogöra sig skolans undervisning, samt får en meningsfull fritid. Arbetet innebär också att du tillsammans med undervisande lärare planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet i elevgruppen. Du medverkar till att uppnå målen i läroplanen och skollag samt utför dina arbetsuppgifter på ett sådant sätt att målen och riktlinjerna för verksamheten uppfylls.

Välkommen till oss
Ljungarums skolområde F-6 är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har Ljungarums skolområde cirka 400 elever och personalen består av omkring 70 personer. På Ljungarumsskolan F-6 finns också en särskild verksamhet i form av kommunikationsklasser.

Inom skolområdet vill vi samarbeta och samverka så mycket som möjligt - vi ser de två olika skolorna som en möjlighet till att utveckla vårt arbete för en likvärdig skola. Hos oss bedrivs ett ständigt utvecklingsarbete av kunskapsuppdraget och värdegrundsuppdraget. Vi har flera arbetsgrupper på skolan som förstärker det systematiska kvalitetsarbetet. Trevliga elever, professionell personal, bra utemiljö och bra lokaler gör oss till en attraktiv skolenhet.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är flexibel samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Uppdraget kräver kunskap och erfarenhet av NPF och därmed söker vi dig med erfarenhet från arbete med elever med NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor Ann-Christin Bomberg, 036 - 10 71 10, ann-christin.bomberg1@jonkoping.se
Bitr. rektor Stefan Lindberg, 036 - 10 38 74, stefan.lindberg@jonkoping.se
Bitr. rektor Fredrik Nordenankar, 036 - 10 79 26, fredrik.nordenankar@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som elevassistent.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Etteplan i Jönköping söker nu en testare, är det du?

Systemtestare
Läs mer Nov 2
Har du en bakgrund inom IT och känner att det dags för en ny utmaning? Vill du ha en varierande roll med kundkontakt och mycket goda utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du en varierande teknisk roll med kunder i flera branscher. Med ett stort fokus på kompetensutveckling erbjuder Etteplan dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, till exempel att prova på nya tekniker eller ta dig an en roll du alltid velat prova på. Skicka in din ansökan idag - vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Etteplan är ett konsultbolag som specialiserat sig på mjukvara och inbyggda lösningar, tekniska lösningar och tekniska dokumentationslösningar som arbetar för positiv förändring. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Den tekniska bredden gör Etteplan unikt och det skapar en perfekt miljö för dig som vill utöka kunskapen inom det tekniska området.

I rollen som testare hos Etteplan kommer du vara en nyckelspelare l i dina kunders arbete där du kommer att bidra till att optimera testprocesserna. Du kommer att arbeta med kunder i många olika branscher, såsom automotive, medtech, industri och försvar. Din arbetsplats kan variera beroende på uppdrag, där du antingen sitter inhouse hos Etteplan eller ute hos din kund. I rollen som testare kommer du ha interna och externa kontaktytor där du kommer att jobba tillsammans med kundens utvecklingsteam samtidigt som du har interna samarbeten.
Hos Etteplan får du möjlighet att arbeta med spännande projekt, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Etteplan arbetar aktivt med att säkerställa en god medarbetarnöjdhet, med ett stort fokus på personlig och professionell tillväxt. Bli en del av deras framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. Tillsammans skapar vi en spännande framtid!

Du erbjuds:

???? En varm och öppen miljö där du är en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam

???? Ett team som gärna umgås, vad sägs om spelkvällar, biljard eller kanske en trevlig middag?

???? Ett bolag med stort fokus på kompetensutveckling, där du får möjlighet att utvecklas i den riktning du vill

???? Möjligheten att arbeta med spännande och utvecklande kunder i många branscher, bland annat inom automotive, medtech, försvar och industri

Som testare kommer du bland annat:
- Utforma noggrant definierade testfall och testplaner som täcker olika aspekter av mjukvaran för att säkerställa att den fungerar som avsett
- Genomföra manuella tester för att identifiera och rapportera buggar, fel och brister i mjukvaran, och följ upp för att säkerställa att de åtgärdas
- Utveckla och underhålla automatiserade testscript för att effektivisera testprocessen och upptäcka regressionsfel i mjukvaran
- Följ noggrant och dokumentera testresultat, inklusive buggrapporter och testrapporter, för att underlätta kommunikation med utvecklingsteamet
- Hands on tester för att säkerställa en hög kvalitet
- Samarbeta med produktägare och utvecklare för att granska och förstå kravspecifikationer och funktionsbeskrivningar för att säkerställa att mjukvaran uppfyller användarkraven

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 1 års erfarenhet inom IT och programmering
- Har en god förståelse för GIT och Jira
- Har goda kunskaper i Python
- Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då du kommer att ha kundkontakt på svenska
- Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då engelsktalande kunder kan förekomma

Det är meriterande om du har
- Studerat datavetenskap på eftergymnasial nivå

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Självgående
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech.

Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. I Jönköping finns kontoret i Castellums lokaler på Slottsgatan 14 vid Östra Torget. Läs mer om Etteplan HÄR

Ansök nu

Etteplan i Jönköping söker nu en Embedded-utvecklare, är det du?

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 2
Lockas du av innovativ produkt- och mjukvaruutveckling? Tycker du om att jobba i team och är redo att ta nästa kliv i karriären? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du en varierande roll med kunder i flera branscher. Du kommer även få möjlighet till att utvecklas i din yrkesroll, här kan du prova på nya tekniker eller nya roller som du är intresserad av. Nu letar vi efter en embedded-utvecklare till Etteplan i Jönköping. Skicka in din ansökan idag - vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Etteplan är ett konsultbolag som specialiserat sig på mjukvara och inbyggda lösningar, tekniska lösningar och tekniska dokumentationslösningar som arbetar för positiv förändring. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Den tekniska bredden gör Etteplan unikt och det skapar en perfekt miljö för dig som vill utöka kunskapen inom det tekniska området.

Välkommen till en roll där varje linje kod har potentialen att göra en betydande påverkan, och du har möjligheten att bidra till en säkrare framtid inom olika branscher. Du kommer att arbeta med kunder i många olika branscher, såsom automotive, medtech, industri och försvar. Din arbetsplats kan variera beroende på uppdrag, där du antingen sitter inhouse hos Etteplan eller ute hos din kund. I rollen som embedded-utvecklare kommer du ha interna och externa kontaktytor där du kommer att jobba tillsammans med kundens utvecklingsteam samtidigt som du har interna samarbeten.

Hos Etteplan får du möjlighet att arbeta med spännande projekt, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Etteplan arbetar aktivt med att säkerställa en god medarbetarnöjdhet, med ett stort fokus på personlig och professionell tillväxt. Bli en del av deras framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. Tillsammans skapar vi en spännande framtid!

Du erbjuds:

???? En varm och öppen miljö där du är en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam

???? Ett team som gärna umgås, vad sägs om spelkvällar, biljard eller kanske en trevlig middag?

???? Ett bolag med stort fokus på kompetensutveckling, där du får möjlighet att utvecklas i den riktning du vill

???? Möjligheten att arbeta med spännande och utvecklande kunder i många branscher, bland annat inom automotive, medtech, försvar och industri

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du har men i rollen som embedded-utvecklare kommer inkludera:
- Programmering: Skapa kod för att styra hårdvaran i inbyggda system.
- Hårdvarudesign: Utveckla eller integrera komponenter som processorer och sensorer.
- Felsökning och testning: Identifiera och lösa problem i systemet genom tester.
- Strömoptimering: Minska strömförbrukning, särskilt för batteridrivna enheter.
- Integration och kommunikation: Koppla samman systemet med andra enheter eller nätverk.

VI SÖKER DIG SOM
- Har något års erfarenhet som embedded-utvecklare med kunskaper i C och C++
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då du kommer att ha kundkontakt på svenska
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då engelsktalande kunder förekommer

Det är meriterande om du :
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT
- Är nyfiken och har en vilja att själv utvecklas och fortsätta din fördjupning inom Python, Git och Jira

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech.

Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. I Jönköping finns kontoret i Castellums lokaler på Slottsgatan 14 vid Östra Torget. Läs mer om Etteplan HÄR

Ansök nu

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till Hemteam

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 1
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Söker du efter ett flexibelt och utmanade arbete med mycket eget ansvar? Vill du tillhöra ett team som värdesätter delaktighet och samverkan? En av våra kollegor går i pension till våren och vi söker därför efter en ny sjuksköterska/specialistsjuksköterska! Känner du igen dig i beskrivningen ovan, då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Ditt nya jobb
Hemteam tillhör hälso- och sjukvårdsfunktionen och äldreomsorgen. Hemteam täcker största delarna av Jönköpings kommun och består i sin tur av två team med ca 70 medarbetare varav tre enhetschefer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, undersköterskor, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, placeringssamordnare och biståndshandläggare. Vi arbetar tvärprofessionellt vilket innebär ett mycket nära samarbete med samtliga kollegor.

Hemteam innebär att vård- och omsorgsplanering görs i hemmet, vi möter upp den enskilde i hemmet efter en sjukhusvistelse. Det övergripande målet är att utifrån den enskildes behov och önskemål genomföra utredning, bedömning, beslut och erbjuda den enskilde en god och säker omsorg och rehabilitering. Hemteams utredning pågår under en period om två veckor, därefter sker en överrapportering till övriga vårdinstanser, beroende på behov så som hemtjänst, vårdcentral och våra andra hälso- och sjukvårdsteam för fortsatt rehabilitering. Mer information om hälso- och sjukvårdsfunktionen hittar du här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jobbainomhalsoochsjukvard.4.14bc49b517f465136805cb4.html)

Din kompetens
Formella kvalifikationer

• Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/ utbildad specialistsjuksköterska
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska eller undersköterska
• Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av dokumentation i Combine
• B-körkort ett krav då bil används som transportmedel i arbetet

För att nå framgång i din roll tror vi att du som person är trygg, stabil och ansvarstagande. Du strukturerar upp ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter på ett professionellt sätt. Du ser lösningar framför problem och fattar beslut utifrån vad som är bäst för verksamheten i stort. Det är viktigt att du som person trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga då arbetet förutsätter ett nära samarbete med kollegor och chefer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss får du en trygg anställning med goda förmåner som gör att du kan hålla en bra balans mellan jobb, fritid och familjeliv. Som stor kommun har vi stora muskler och mycket resurser vilket gör att du aldrig känner dig ensam i din roll. Med ett nära och tillitsbaserat ledarskap får du frihet att självständigt planera och strukturera upp din arbetsdag. Med nära samverkan inom teamet och med handledning från erfarna kollegor och ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper ger vi dig förutsättningar för att lyckas i din tjänst. Exempel på förmåner är flexibel arbetstid och semesterväxling. Hälso- och sjukvårdsfunktionen erbjuder flyttbidrag till dig som bor utanför Jönköpings län. Läs mer om vilka förmåner du får som anställd i Jönköpings kommun här. (https://www.jonkoping.se/jobba-hos-oss/jonkopings-kommun-som-arbetsgivare-/detta-far-du-nar-du-jobbar-hos-oss)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning med arbetstid förlagd till dagtid måndag-fredag. Viss tjänstgöring på röda helgdagar förekommer. Tillträde 2024-04-01 eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Sylwia Bocian, enhetschef (tillgänglig för frågor from mån 6/11)
Tfn: 036-10 21 27
Email: sylwia.bocian@jonkoping.se

Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska/specialistsjuksköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Jobba Som Teamleader

Säljledare
Läs mer Nov 1
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att jobba som teamleader!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som teamleader? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som teamleader. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Tjäna 50 000 SEK/M

Säljledare
Läs mer Nov 1
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Mejeri-Chaufförer C & CE till Jönköping

Distributionsförare
Läs mer Nov 1
WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi bemannar nu upp vår kund i Jönköping. Vill du vara delaktig i ett gäng med trevliga kollegor.

Kom och jobba med oss!

Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu C & CE chaufförer till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Jönköping. Är du en chaufför med hög servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och har en glad inställning på jobbet.

Du kan sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är väldigt attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer distribuera mejeriprodukter till kunder, runt och omkring i Jönköping.

Arbetet består av lastning, lossning och distribution av mejeriprodukter, vanligtvis i burar. Varje dag är det flera leverans stopp till olika kunder, det är viktigt att du trivs med att ha kundkontakt, och har en positiv energi och inställning.

Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Det finns även rangeringsuppdrag att tillgå för rätt person, det innefattar lastning och dirigering av bil & släp.

Heltid 40 h/veckan eller vid behov.

Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa.

Företaget har kollektivavtal Livs.

Kravprofil

- Svenskt körkort med C eller CE-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

- Vara tillgänglig för 1 betald utbildningsvecka dagtid

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag.

WeStaff Sweden erbjuder en mängd olika tjänster i Sverige. Kom och jobba med oss!

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Nov 1
Sök jobbet som säljare på ViaLarm för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Chaufför CE Behörighet och YKB

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 1
Hej
Vi på Sargon AB söker ce chaufförer med ykb och helst ADR , dragbils chaufförer pga vi kommer att utöka. Personen som vi söker är en trevlig och arbetsvillig som vill och kan ta hand om sig och ekipaget på bästa sätt. Jobbet innebär körning med dragbil och trailer på fjärr och det innebär att man sover borta nån gång under veckan. Vårt fordons park består av rätt så nya bilar som vi vill ta hand om och att det blir trevligt att jobba med. Du som söker ska vara ordningsam och social person pga här jobbar vi tillsammans och stöttar varandra på alla sätt. Känner du igen dig i den lilla beskrivningen är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss snarast.
Mvh Sargon AB

Ansök nu

Utvecklingsledare

Kvalitetssamordnare
Läs mer Nov 1
Äldreomsorgen, Område resurs

Söker du efter ny utmaning och vill ta dig an en spännande tjänst inom äldreomsorgen som ger dig möjlighet att arbeta operativt såväl som strategiskt? Brinner du för frågor som rör kompetensutveckling och förändringledning och vill vara med och bidra till utveckling av äldreomsorgens verksamhet? Då har du ett jobb som utvecklingsledare att söka!


Ditt nya jobb
Äldreomsorgen i Jönköpings kommun är organiserade i fem äldreområden, samt hemtjänst, kostverksamhet, myndighet och område Resurs. Inom område Resurs finner vi bland annat patrullverksamhet, dagverksamheter, äldrekonsulenter, gemensamma team och administratörer.

Just nu söker vi en utvecklingsledare för en tillsvidaretjänst samt en utvecklingsledare för en visstidsanställning.

Som utvecklingsledare ansvarar du tillsammans med kollega för att förvalta och hålla ihop frågor som rör äldreomsorgens nationella värdegrund. Arbetet sker i samarbete med chefer och medarbetare i alla äldreomsorgens verksamheter. I rollen ingår att planera, utforma, genomföra samt samordna utbildningar/nätverk för exempelvis undersköterskor, handläggare och chefer. Fokus behöver vara på att arbeta in synsätt och arbetsmetoder som stödjer äldreomsorgens värdegrundsarbete. Din närmsta chef kommer vara enhetschef i område resurs. Det finns en framtagen utbildningsplan för kommande år som är beslutad. Ditt arbete kommer innebära att utforma och verkställa den samt fortsätta planera för hur arbetet ska byggas upp på lång sikt i verksamheterna för att ge bästa möjliga stöd.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer att arbeta med både operativa och strategiska frågor. Du kommer samarbeta med erfarna och kompetenta kollegor ute i verksamheterna och ha en viktig och aktiv pedagogisk roll med många kontaktytor.

Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och semesterväxling. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, därför arbetar vi aktivt efter vår friskvårdspolicy och erbjuder friskvårdsbidrag och förmånscykel. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/jobbahososs/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Din kompetens

• Du har högskoleexamen med relevans för socialförvaltningen
• Du har erfarenhet av kommunal verksamhet och kunskap om äldreomsorgen som organisation
• Du har tidigare erfarenhet av att planera och driva arbete självständigt
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda och utbilda grupper
• God kunskap inom IBIC och äldreomsorgens värdegrund
• Goda kunskaper i olika dataprogram
• Det är önskvärt att du har B-körkort

För att trivas i denna roll tror vi att du är en person som är ansvarstagande och trygg i dig själv. Eftersom du både kommer arbeta självständigt och i grupp krävs att du känner dig bekväm i båda roller. Du inger förtroende och har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa ditt budskap och bemötande utifrån personen och gruppen du möter på ett skickligt sätt. Som utvecklingsledare arbetar du strukturerat och har drivkraft och förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du har ett helhetsperspektiv på verksamheten, ser detaljer och mindre delar och kan sätta in dessa i ett större sammanhang. I din roll behöver du vara uthållig och kreativ samt kunna tänka nytt utifrån aktuell situation och målgrupp Givetvis brinner du för kompetensutveckling och besitter en god pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Upplysningar
Rekryteringen avser:
En tillsvidaretjänst på 100% med tillträde 2024-01-15 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

En visstidsanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse och fram tom 2024-12-31 med eventuell förlängning.
Tjänsten behöver kombineras med annat jobb/uppdrag för att komma upp i 100%. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 15 november.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer planeras till vecka 45 och 46.

I din ansökan, var tydlig med att ange utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga examensbevis/studieintyg i ansökan.

Kontakt
Susanne Konradsson, enhetschef
Tel: 036-10 23 00
E-post: susanne.konradsson@jonkoping.se

Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som utvecklingsledare! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kurator

Kurator
Läs mer Nov 1
Södergårdsskolan

Du vill skapa trygghet i skolan. Det vill vi med! Hos oss får du det viktigaste jobbet man kan ha, att utveckla elevers tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.

Ditt nya jobb
Som skolkurator arbetar du för och med elever på individ-, grupp- och organisationsnivå för att stärka elevers välmående. Du blir en del av ett elevhälsoteam, där samarbete och samverkan med parter såväl internt som externt är en självklarhet. Du arbetar aktivt för att främja likabehandling och motverka alla former av kränkande behandling samt medverkar till ökad förståelse kring elevers välmående och utveckling. Du uppskattar att arbeta tvärprofessionellt och du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande och främjande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande elevhälsa. Hos oss arbetar elevhälsoteamet tillsammans och vi tror på att arbeta i team där varje person i elevhälsan bidrar med sin profession - då är vi övertygade om att vi kan hjälpa eleven på bästa sätt.

Välkommen till oss
Södergårdsskolan är belägen strax ovanför Smedbyn i södra delen av Huskvarna med närhet till parker, skog och idrottläggningar. På vår skola finns i dagsläget cirka 465 elever från förskoleklass och upp till åk 6. Skolan är organiserad i åtta arbetslag för F-6 och fyra fritidshemsavdelningar där en väl fungerande verksamhet sker. På skolan arbetar omkring 75 personer runt eleverna.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar medvetet och långsiktigt med utvecklingsarbete för hela enheten. Nuvarande fokusområden språkutvecklande arbetssätt/ undervisning och tillgänglig lärmiljö. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. Vill du vara en del av vår enhet? Välkommen att söka till oss!

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola Södergårdsskolan. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/sodergardsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b80010b2.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Vi söker dig som har en socionomexamen. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som skolkurator, skolsocionom och/eller inom socialtjänsten med arbete kring ungas psykosociala behov och/eller inom funktionshinderomsorgen är det meriterande. Du har goda kunskaper om ungas utveckling och om socialtjänstlagen. Du har förmågan att arbeta självständigt genom att planera och strukturera arbetsinnehållet samt en god samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare. Du är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och du har ett genuint intresse av att arbeta i en pedagogisk miljö med elever. Andra kompetenser som vi efterfrågar är förmågan till att arbeta flexibelt och lösningsorienterat. Vidare kommer vi i rekryteringen att ta hänsyn till personlig lämplighet

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Lise-Lotte Englund rektor 036-108077.
Mohammed Alhabib bitr. rektor 036-106703.

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kurator.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 1
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

SÄLJARE TILL JYSK HUSKVARNA

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Jobbeskrivning
Är du peppad på försäljning? Och vill du erbjuda JYSK Sveriges bästa kundservice tillsammans med ditt team? Gillar du variation och en fartfylld miljö? ????
Då kan du vara den säljare vi söker! ????
VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:
En tillsvidareanställning på deltid, 50%
Möjligheter till egen utveckling och ansvar ?– vår ambition är att rekrytera 80% av våra framtida ledare internt.
Ditt nästa steg i karriären kan vara Talent Academy. Läs mer här.
Del av konkurrenskraftig säljbonus på 6% av omsättningsökning i butik
Förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, årlig JYSK-gala och andra sociala aktiviteter
25 dagars semester
Avtalspension
?20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group
Interna tävlingar mellan butiker med attraktiva priser
Sociala aktiviteter och en rolig arbetsplats ?
Ett flexibelt arbetsschema

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA
Du ansvarar för försäljning i butiken: du erbjuder våra kunder toppservice med ett leende!
Säkerställa en butik som är 100% välfylld med våra produkter
Du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till med att ta emot, packa upp och leverera in varorna, både på lagret och i butiken
Ha den spännande möjligheten att få ditt eget ansvarsområde i butiken

Möt en av våra säljare och lär dig mer om hur JYSK är som arbetsgivare här.
VAD DU SKA BIDRA MED
Du är utåtriktad, tar initiativ och ger våra kunder den bästa kundupplevelsen de kan tänka sig
Du har en smittande entusiasm och tycker om att prata med kunder
Du är en bra kollega för ditt team – tillsammans gör ni det lilla extra för att uppnå fantastiska resultat
Du älskar variationen och är flexibel: både vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider
Du jobbar gärna någon helg i månaden så att du får vara på plats när vi har störst kundtillströmning. Då är du i stället ledig en dag mitt i veckan.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ?
Rekryteringsprocessen innehåller alltid intervjuer. I nästa steg kommer du få ett mail från oss och vår samarbetspartner HireVue där vi ber dig att genomföra en videointervju genom att svara på fyra frågor. Efter det kommer du att få genomföra två tester som du gör genom att spela två olika spel.
Vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet!
OM OSS
Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 300 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ?Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.
På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.
För mer information, besök vår karriärsida.

Ansök nu

Enhetschef till boende inom LSS-verksamhet

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Läs mer Nov 1
Dedicare söker en engagerad och kompetent arbetsledare för boendeuppdrag inom LSS-verksamhet runt om i Sverige. 
Arbetsuppgifter:
Leda och utveckla personalen inom enheten för att skapa en stimulerande och professionell arbetsmiljö.
Ansvara för att verksamheten bedrivs i enlighet med de politiska målen, gällande lagar och regler samt kommuns värderingar och vision.
Planera och följa upp verksamhetens ekonomi och resursanvändning.
Säkerställa att boende får bästa möjliga stöd och service enligt deras individuella behov och önskemål.
Samarbeta med andra enhetschefer och samhällspartners för att främja samverkan och utbyte av bästa praxis.

Kvalifikationer:
Relevant högskoleutbildning inom området eller motsvarande erfarenhet.
Erfarenhet av ledarskap och personalutveckling, gärna inom LSS-verksamhet.
God kännedom om gällande lagar och regler inom LSS-området.
Stark kommunikationsförmåga och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt.

Vi erbjuder
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:
Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
Erfarenhet av ledarskap och personalutveckling, gärna inom LSS-verksamhet
Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens
Du får personlig och nära kontakt med din konsultchef


Vill du bli en av oss?
Vi håller intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till Lindgårdens hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 1
Om jobbet
Lindgårdens Hemtjänst söker en undersköterska. Tjänsten innefattar arbete såväl dagtid som kvällstid och helger. Vi erbjuder en heltidsanställning men annan omfattning kan också vara möjlig utifrån personliga önskemål. Våra brukare bor idag i följande områden, Rosenlund, Ekhagen och Liljeholmen där flertalet bor på Lindgårdens trygghetsboende som finns på Rosenlund.
Lindgården är en stiftelse som består av de flesta kyrkorna i Jönköping. I vår ändamålsparagraf står det att verksamheten ska vila på en kristen grund.
Lindgårdens värdegrund sammanfattas med TEO. Bokstäverna i ordet TEO står var för sig för tre ord som utgör Lindgårdens värdegrund.
T - Tycka om
E - Engagemang
O - Ordning
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett uttalat fokus på att ge god service och god omvårdnad till äldre människor. Vårt mål är att våra brukare ska känna sig trygga och omhändertagna.
B-körkort är en merit men inget krav. Vi använder el-cykel då vi tar oss till våra brukare och det är därför viktigt att du kan cykla.
Kollektivavtal finns.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
RINGVÄGEN 1
55454 JÖNKÖPING
Arbetsgivaren
Stiftelsen Torpahemmet-Anna Kjellbergs Minne
www.lindgarden-jkpg.se
Kontakt
Ingela Fagermalm Larsson
Chef hemtjänsten
ingela.fagermalm.larsson@lindgarden-jkpg.se
036-440 48 52

Ansök nu

Mark- och exploateringsingenjör

Exploateringsingenjör
Läs mer Nov 1
Mark- och exploateringsavdelningen

Vill du ha ett varierande och stimulerande jobb som bidrar till Jönköpings kommuns utveckling? Är du duktig i mötet med andra människor och har en god förmåga att skriva avtal? Då har du ett jobb att söka!

Ditt nya jobb
Som mark- och exploateringsingenjör garanterar vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att jobba inom avdelningens marksida och där främst vara delaktig i projekt och ärenden kopplade till rådighet, ägande och utveckling samt att vara med i arbetet med strategiska markförvärv i syfte att öka kommunens plan- och markberedskap.

Du kommer att jobba med att upprätta olika avtal och vara aktiv i initiering av uppdrag och projekt i tidiga planeringsskeden. Du kommer ibland delta i planprocessen, värdera, förhandla och upprätta såväl köpeavtal, genomförandeavtal samt olika typer av rättighetsupplåtelseavtal. I ditt arbete har du mycket kontakt med markägare, exploatörer och andra kommuninnevånare och du driver ditt arbete i stort kund- och medborgarfokus. Arbetet sker självständigt med stöd och hjälp från arbetskamrater med bred erfarenhet och stor kunskap inom arbetsområdet.

Vi erbjuder dig

• Ett roligt, utvecklande och varierande arbete
• Individuell kompetensutveckling samt erfarenhets- och kunskapsutbyten inom arbetsgruppen.
• Balans mellan arbete och privatliv.
• Möjlighet till distansarbete.
• Trygga anställningsvillkor.
• Läs mer om våra förmåner. här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du som börjar arbeta hos oss ska ha relevant högskoleutbildning, gärna inom samhällsbyggnad/lantmäteri, juristexamen eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig. Har du t.ex. arbetat som förrättningslantmätare, mark- och exploateringsingenjör eller har annan likvärdig kunskap inom markförhandling, fastighetsrätt och fastighetsrättsliga avtal är det särskilt meriterande. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter sätter vi stor vikt på din förmåga att möta, diskutera och förhandla.

Som person är du kommunikativ, strukturerad, målinriktad, vågar ta egna beslut och kan hantera ett flertal projekt parallellt. Du har erfarenhet från förhandlingar, kunskaper om aktuell lagstiftning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi söker dig som är positiv, affärsinriktad och har ett stort lösningsorienterat arbetsfokus. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska (tal och skrift). B körkort är ett krav.

Välkommen till oss
Vi erbjuder dig en spännande tjänst på en attraktiv och rolig arbetsplats där du genom avdelningens arbete får vara med och bidra till Jönköpings kommuns stadsutveckling.

Tekniska kontoret är en förvaltning med ca 900 medarbetare. Vi planerar för framtiden och står inför nya spännande uppdrag med mark och fastighetsfrågor i fokus. Du kommer att arbeta på mark- och exploateringsavdelningen som har ett generellt ansvar för mark och bostadsförsörjningsfrågor. Vi medverkar aktivt i hela samhällsbyggnadsprocessen från initiering till genomförande och driver spännande omvandlingsprojekt. Avdelningen har även ett ansvar för hantering av miljöfrågor kopplat till både utvecklingsprojekt och förorenade områden. På mark- och exploateringsavdelningen är vi ett positivt gäng med ett glatt samarbetsklimat där lösningsorienterade diskussioner är en naturlig del av vardagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 100% med start enligt överenskommelse. För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga betyg på adekvat utbildning och tjänstgöringsintyg. Fundera över två referenser om du blir kallad på intervju. Intervjuer kommer att ske efter ansökningstidens slut.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Marcus Svensson, Verksamhetschef Mark 036-102483 eller facklig representant för Vision Rebecka Färgh 036–10 29 25

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som mark- och exploateringsingenjör senast den 26 november.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 1
Trädgårdens äldreboende, Äldreomsorgen

Är du självgående, stabil och har god samarbetsförmåga? Har du intresse för demensvård? Då är det dig vi söker till Trädgårdens äldreboende!

Trädgårdens äldreboende är beläget i centrala Huskvarna och består av 81 lägenheter fördelade på fyra särskilda boenden, två demensenheter och en korttidsenhet. Just nu söker vi en ny kollega till en av våra demensenheter.

Ditt nya arbete
Som undersköterska arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de boende. Andra centrala arbetsuppgifter innefattar vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter samt läkemedelshantering. I ditt uppdrag ingår även arbete med aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Stor vikt läggs vid individernas integritet och ett lugnt och respektfullt bemötande där din uppgift är att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs.

Som anställd på Trädgårdens äldreboende får du ett flexibelt och varierande arbete i en trygg och stabil arbetsgrupp med starkt fokus på arbetsglädje och respektfull miljö. Din personliga och professionella utveckling är en viktig del av det dagliga arbetet. Genom ett tillits-baserat ledarskap som bygger på förtroende och ansvar mellan medarbetare och chef arbetar vi tillsammans för att driva arbetsgruppen och utveckling av verksamheten framåt. Som anställd inom Jönköpings kommun får du ett flertal förmåner, du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsyrket och demensvård. Specialistutbildning inom demensvård är meriterande men inget krav. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse.

Som person är du ansvarstagande och trygg med att både självständigt och tillsammans med dina kollegor planera och utföra arbetet. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa dig utifrån vad situationen kräver och vid behov omprioritera. För att trivas hos oss är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga då du möter många olika personer under en dag, både hyresgäster, anhöriga och annan personal. Givetvis har du ett genuint intresse av att arbeta med människor och sätter individens behov i centrum.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning till våra demensenheter. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Martina Wistingsgård, enhetschef
Tel: 036-10 73 51
E-mail: martina.wistingsgard@jonkoping.se

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Allakando läxhjälp Huskvarna, privatlärare, Gy: Matematik

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 1
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu

Arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 1
Arbetslivsresurs startar upp verksamhet i Värnamo, Gislaved och Gnosjö och söker därför en engagerad Arbetsterapeut!

Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda för att sedan prövas i reell miljö. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförmåga

Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförmåga

Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport

Stärka och utveckla deltagaren mot att finna en lämplig yrkesinriktning samt därefter finna lämplig arbetsplats.

Utföra administration som tillhör uppdraget

Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet

Bidra till nöjda deltagare

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut och har kompetens, eller är villig att lära dig, att arbeta med de arbetsterapeutiska instrumenten: Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST), Dialog om arbetsförmåga (DOA), Worker Role Interview (WRI), Assessment of Work Characteristics (AWC), Assessment of Work Performance (AWP).

Som person är du är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Vi önskar också att du är duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsterapeut kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete, att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden samt förmågan att ha en god arbetsmarknadskunskap samt kännedom om den lokala arbetsmarknaden. Till dig som har förmåga att kombinera dessa tre delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor.

VI ERBJUDER:

Nya spännande utmaningar varje dag!

Härliga, hjälpsamma och lättsamma kollegor - vi har roligt på jobbet!

En hög tillit till anställdas kompetens och förmågor

En öppen arbetsplats, högt i tak och gott samarbete

Möjlighet att göra skillnad - hjälpa människor till sysselsättning

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid beroende på vad som passar dig, vi erbjuder flexibla anställningsmöjligheter.

Har du frågor, maila Hilda Jansson hilda.jansson@arbetslivsresurs.se

Arbetslivsresurs är en del av Arenakoncernen. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder. Läs mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.arbetslivsresurs.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker CNC-operatörer till långvarigt uppdrag hos kund

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 1
Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu erfarna CNC-operatörer till en av våra kunder.
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära arbete i CNC-maskiner.
Du kommer att byta verktyg, mäta in och programmera.

Kvalifikationer: Ritningsläsning, körkort, truckkort.
Önskvärt: Grönt certifikat samt travers
Som CNC- operatör ingår du i en grupp då samarbete är viktig punkt.Din profil
Krav:

Erfarenhet av CNC
Ritningsläsning
Rigga verktyg
Enklare underhåll av maskinerna.
Körkort
Truckkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.


Om oss
GV Stars Bemanning startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen väl och leds av kunnig och driven personal. Vi på GV Stars hjälper gärna till med bemanning samt rekrytering

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett storlek på företagen.

Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.


Vad GV stars erbjuder
GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Ansök nu

Vi söker Kvalitetsansvarig inom industri till långvarigt uppdrag hos kund

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Nov 1
Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu efter en noggran person som kommer att arbeta med kvalitetskontroll hos kund.
Arbetet kommer främst att vara placerat på utlastningsavdelningen där du efter ritningar kommer att kontrollera gods innan det går iväg till slutkund.
För just denna tjänst är erfarenhet av ritningsläsning ett krav.
Erfarenhet av kvalitetsarbete inom plåtindustrin är meriterande.
God kommunikation både via tal och skrift är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Då vi rekryterar löpande kan tjänsten tillsättas tidigare.


Kvalifikationer: Ritningsläsning och körkort samt tillgång till egen bil.
Önskvärt: någon form av kvalitetsarbete som involverar låga toleranser.
Din profil
Krav:

Erfarenhet av ritningsläsning.
Körkort samt tillgång till egen bil.
Kunna tala, förstå, läsa och skriva Svenska obehindrat.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.


Om oss
GV Stars Bemanning startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen väl och leds av kunnig och driven personal. Vi på GV Stars hjälper gärna till med bemanning samt rekrytering

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett storlek på företagen.

Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.


Vad GV stars erbjuder
GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Ansök nu

Biffboss till Jensens Bøfhus i Jönköping

Kock, à la carte
Läs mer Nov 1
Gillar du att ha många bollar i luften och vill jobba i ett restaurangkök där det hela tiden är fullt upp?

Biffboss till Jensens Bøfhus i Jönköping

Som biffboss deltar du i det dagliga arbetet i vårt kök och ser till att alla gäster serveras mat av högsta kvalitet samt får en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensens Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.

Du kommer att utbildas internt genom strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytanden samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
Tjänsten:

Primära arbetsuppgifter:

Grilla kött utifrån gästernas önskemål och ansvara för tillberedning och uppläggning av mat.
Delta i den dagliga rengöringen av köket.
Se till att våra standarder avseende rengöring och hygien efterlevs.
Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter scheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.
Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner. 
Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept.
Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på  www.jensens.com

Ansök nu

Enhetschef Transportcentralen

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 1
GPS, Teknisk service

Verksamheten teknisk service består av flera enheter med ansvar att tillhandahålla fordon, maskiner, fordonsverkstad, byggutrustning, varor och tjänster inom det tekniska området för kommunal verksamhet. Vi söker nu en inkluderande enhetschef till Transportcentralen. Trivs du med att leda och motivera andra och samtidigt arbeta i en omväxlande miljö? Då har du ett jobb att söka!

Ditt nya jobb
Som enhetschef på transportcentralen ansvarar du för enhetens verksamhet. Du leder ett åkeri bestående av ett tjugotal skickliga förare och en transportledare. Åkeriet utför diverse olika entreprenad-tjänster som vinterväghållning, VA-spolning, schaktkörning, kranarbete och asfaltering med sprider.

I din roll ingår arbetsmiljöansvar, personalansvar och budget som exempelvis innebär rekrytering och introduktion av medarbetare, ansvar för rehabilitering och arbetsanpassning, del i lönesättning och lönerevision, systematiskt arbetsmiljöarbete och medarbetarutveckling. Du ansvarar för den dagliga driften, att fordon och utrustning är i trafik- och funktionsdugligt skick enligt gällande lagar och förordningar. På ditt ansvar ligger även att säkerställa att personalen är utbildad och motiverad att genomföra sina uppdrag på ett säkert sätt. Andra förekommande arbetsuppgifter är inköp/upphandlingar av fordon och utrustning för verksamheten, samt agera expert för det fordonstekniska området till övriga förvaltningar.

Som enhetschef har du många kontaktytor, ett nära samarbete med interna kunder och medarbetare där vi förutsätter att du delar vår syn om att de interna kunderna och medarbetarnas utveckling och trivsel står i fokus. Som enhetschef rapporterar du till närmaste verksamhetschef och har även en regelbunden kommunikation med åkeriets transportledare. Du omges också av flertalet stödfunktioner som HR/Kansli, Ekonomi och Utveckling för att tillsammans möta verksamhetens behov.

Din kompetens
Vi söker dig som är positiv, lyhörd, prestigelös och trivs med att växla mellan administrativt- operativt- och strategiskt arbete. Ditt ledarskap präglas av tillit till dina medarbetare, föredömligt agerande, mod att leda samt viljan att utveckla verksamheten. I ditt förhållningssätt är du inkluderande och värderar närvaro, tydlig kommunikation och trygghet. För dig är det naturligt att leda, utveckla, motivera och förse andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma och individuella mål.

Rollen förutsätter förmågan att samarbeta med andra, såväl närmaste chef, medarbetare, kunder som andra aktörer. Du tar gärna initiativ, är stabil, prestationsinriktad samt van vid att organisera, prioritera och fatta beslut. Likväl som arbete i team, är du självgående genom att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturera ditt angreppssätt och driva dina arbetsprocesser vidare.

Du har eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig för tjänsten. Du har även minst två års erfarenhet av ledande befattning inkluderande ekonomi- och personalansvar. Vidare har du erfarenhet av fordonsteknik, åkeri - och maskinentreprenadbranschen, upphandlingar samt projektledning. Då rollen innebär att projektleda och samordna fordonstekniska upphandlingar är erfarenhet av LOU meriterande. Tjänsten kräver god datorvana då vi arbetar i flera IT-system. Till fördel har du arbetat i Visma, Qlicksense, Coredination och Fordonskontroll. B-körkort är krav och har du CE-körkort samt YKB och krankort är detta meriterande.

Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig

• Individuell kompetensutveckling samt erfarenhets- och kunskapsutbyten inom arbetsgruppen.
• Ett roligt, utvecklande och varierande arbete
• Balans mellan arbete och privatliv.
• Trygga anställningsvillkor
• Läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Välkommen till oss!
Vi på tekniska kontoret är cirka 900 medarbetare och arbetar inom ett brett verksamhetsområde. Vi ansvarar bland annat för kommunens gator, vatten och avlopp, mark, naturområden och parker samt parkering. Förvaltningen är uppdelad i fem avdelningar: Fastighetsavdelningen, Gata/Park, skog-avdelningen, VA-avdelningen, Verksamhetsservice samt Mark- och exploateringsavdelningen.

”Att bidra och utveckla den kommunen som jag bor, vistas och lever i är helt fantastisk”

Citatet är sagt från en av våra medarbetare på tekniska kontoret. Budskapet är kort men beskriver vår verksamhet på ett mycket bra sätt och vad vi arbetar med. Kommunen växer så det knakar och vi är med och bidrar i det arbetet! Läs mer om våra jobb och vad våra medarbetare inom Jönköpings kommun och tekniska kontoret tycker här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jonkopingskommunsomarbetsgivare/yrkenochkompetenser.4.1a919e4187db69ce016b776.html)

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 100% med start 1/1 2024 eller enligt överenskommelse. Personlighets- och kapacitetstest kommer kan komma att tillämpas för denna tjänst. För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga betyg på adekvat utbildning och tjänstgöringsintyg i din ansökan. Fundera även över två referenser om du blir kallad på intervju. Urval sker löpande och intervjuer planeras till v.49 och v.50. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Joakim Cedervall, Verksamhetschef: 036-10 56 15
Emil Fjällmyr, Enhetschef: 036-10 57 77
Rebecka Färgh, Vision: 036-10 29 25
Carina Gardevall, Kommunal: 0104428272

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som Enhetschef på transportcentralen!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

SRK-specialist inriktning beredskap

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 1
Vill du vara med och bidra i uppbyggnaden av ett robust och säkert samhälle och samtidigt förbättra Trafikverkets beredskapsförmåga?


SRK-specialist inriktning beredskap

Arbetsuppgifter

Trafikverket har en viktig roll för hela transportsektorns utveckling inom civil beredskap. Som specialist inom norra regionen bidrar du tillsammans med dina kollegor på sektionen kompetensstöd till att utveckla och bygga upp Trafikverkets civila beredskap och del i totalförsvaret.
Du kommer få möjlighet att driva egna projekt och utredningar inom området samt att utveckla arbetssätt inom ramen för vårt sektorsansvar för samordning av transportområdet, säkerhetsskydd, kontinuitetshantering och delta i regionala utvecklingsuppdrag. Det förväntas även att du kan hjälpa till med sektionens övriga säkerhetsrelaterade frågor, ex informationssäkerhet, fysisk säkerhet
I tjänsten ingår att utbilda och öva inom flera av områdena. Det kan innebära att arbeta fram utbildnings- och övningsmaterial, planera och genomföra utbildningar och övningar.

Övrig information

CV ska bifogas i ansökan. Intervjuer sker via Skype, preliminärt i början/mitten av december.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Fredrik Forsberg, se kontaktuppgifter nedan.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
Du behöver ha god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du är driven inom dina frågor och ser till hela organisationen och delar med dig av den information och kunskap som behövs för att nå önskade resultat. Du har lätt för att samarbeta och är smidig i din samverkan med interna/externa aktörer samt arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Därutöver har du en god analytisk förmåga som gör att du identifierar risker och behov samt utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. En annan viktig egenskap är din förmåga att anpassa dig till nya eller ändrade förutsättningar när situationen kräver.
Vi söker dig som
har universitet-/högskole-, KY-, eller YH utbildning alternativt annan eftergymnasial utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
har aktuell och relevant erfarenhet av arbete inom samhällets krishantering och/eller inom civil beredskap eller säkerhetsskydd inom offentlig verksamhet
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har giltigt körkort för personbil

Det är meriterande om du
har erfarenhet och kunskap om/av samspelet mellan myndigheter, andra offentliga organisationer, privata sektorn inom området
har flerårig och aktuell erfarenhet av Trafikverkets infrastrukturanläggningar


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Erfaren handläggare inom förorenade områden

Miljöhandläggare
Läs mer Nov 1
Vill du vara med och bidra i arbetet för en giftfri miljö? Då kan detta vara ett jobb för dig!
Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet.

Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för ett attraktivt län för nuvarande och kommande generationer. Målet är att bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling i länet.

Vi är en kunskapsorganisation med 280 medarbetare. Våra verksamhetsområden berör många viktiga delar av samhället, allt från naturreservat, samhällsplanering, jämställdhetsfrågor, miljötillsyn, landsbygdsutveckling, till krisberedskap och mycket annat.

Tjänsten är placerad på enheten för förorenade områden på Samhällsavdelningen. Enheten består av åtta engagerade medarbetare med bred kompetens. Vi är med och driver efterbehandlingsarbetet inom Jönköpings län med målet att skapa en giftfri miljö för nuvarande och kommande generationer.

Våra nyrenoverade lokaler är placerade centralt i Jönköping. I arbetet som handläggare inom förorenade områden är det möjligt att arbeta på distans upp till 50% av arbetstiden. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med tillsyn av förorenade områden vid pågående och nedlagda verksamheter. Tillsynsarbetet innebär bland annat kontakter med berörda verksamhetsutövare och fastighetsägare, utformning av förelägganden, granskning av provtagningsplaner och undersökningsrapporter. I arbetsuppgifterna ingår även handläggning av statligt finansierade projekt för utredningar och saneringsåtgärder. Andra arbetsuppgifter som kan bli aktuella är vägledning av huvudmän och upphandling av konsulttjänster.

Du kommer att vara kontaktperson för några av länets kommuner gällande tillsynsvägledning kring förorenade områden. Du kommer även att bidra med din kompetens inom förorenade områden i ärenden som hanteras av andra enheter på Länsstyrelsen. Arbetsuppgifterna kommer till viss del att kunna ges en inriktning som utgår från din tidigare erfarenhet, kompetens- och intresseområden. Det finns även goda möjligheter till kompetensutveckling.

Arbetet är självständigt, men bedrivs i nära samarbete med kollegor för avstämning av prioritering och bedömningar. Du ansvarar själv för att driva dina ärenden och arbetsuppgifter framåt, och samverkar också med andra både internt och externt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med:

- Naturvetenskaplig eller teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot miljö, kemi, geologi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet av att arbeta med utrednings- och åtgärdsfrågor kopplat till förorenade områden och efterbehandling eller annat arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
- Kunskap om svensk miljölagstiftning
- B-körkort
- God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet av myndighetsutövning. 

I rollen som handläggare behöver du vara trygg, stabil och kunna anpassa dig till olika situationer. Du är driven och tar eget ansvar, arbetar strukturerat och vågar fatta beslut inom ditt ansvarsområde. Arbetet innebär nära samarbete med andra medarbetare på Länsstyrelsen, andra myndigheter och omvärlden och du behöver vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera med andra. Eftersom arbetet med objekt inom förorenade områden kan pågå under en lång tid är det viktigt att du kan upprätthålla energi och engagemang för dina arbetsuppgifter över tid för att nå avslut.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning som regel på våra tillsvidareanställningar.

Läs mer om vad Länsstyrelsen erbjuder som arbetsgivare och möt våra medarbetare på www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss

Ansök nu

SFI-lärare sökes till kvällsundervisning på Veldi i Jönköping

SFI-lärare
Läs mer Nov 1
Vad vi erbjuder
Vi söker nu SFI-lärare på kvällstid till vår verksamhet i Jönköping. Undervisningen är förlagd till måndagar och onsdagar mellan 17:00-20:00.

Dina arbetsuppgifter
Vi ser gärna att du har lärarexamen och minst 30 hp i svenska som andraspråk och är legitimerad. Om du just nu studerar svenska som andraspråk på högskolan kan det också vara en väg in till oss. Det är meriterande om du har erfarenhet av vuxenutbildning. Tjänsten förutsätter att du har god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du som söker ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor med olika kulturell bakgrund, kunna individanpassa din undervisning och vara kreativ i klassrummet.
Som SFI-lärare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp undervisningen i enlighet med gällande styrdokument. Det är viktigt att du kan möta varje elev utifrån elevens behov och förutsättningar. Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete och samarbetar med dina kollegor kring undervisningen.

Din profil
Som person är du positiv, lösningsorienterad och ansvarstagande. Eget driv, nya idéer och förslag välkomnas – vi tänker gärna nytt! Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kompetens och personlighet berikar verksamheten.

Om företaget
Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Koncernen består även av MoA Lärcentrum och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning, vilka alla växer. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Om oss
I kvällsundervisningen på Veldi är det i dagsläget 5 SFI-lärare som arbetar, men vi växer och behöver bli fler. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans och att ställa upp för varandra när det behövs. Om du vill vara en av oss – varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Information om tjänsten
Tillträde: snarast
Anställningsform: timanställning
Antal lediga befattningar: 3

Ansök nu

Barnvakt / barnpassning Jönköping - dagtid/heltid - myNanny

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Nov 1
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb
På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen
Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 2
Ålder: 1 & 4 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 3-4 gånger i veckan
Tider: Varierande tider mitt på dagen och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:
Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CVAnsök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovet

Ansök nu

Mötesbokare till Sesol i Jönköping!

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Nov 1
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter, goda förmåner och en familjär anda? Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och
som person.

Din framtida utmaning
Som mötesbokare hos oss kommer du att vara den första kontakten till potentiella kunder där du bokar möten via telefon för våra säljare ute på fält. På kontoret i Jönköping jobbar vi tillsammans i en trivsam miljö där vi tar gemensamt och personligt ansvar för att nå uppsatta mål. I rollen som mötesbokare arbetar du måndagar - torsdagar mellan 8.00-17.00 och fredagar 8.00-16.00.

Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och är van vid att leverera goda resultat. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är bekväm med att prata i telefon eftersom du i denna roll har som uppgift att ta kontakt med våra kunder via telefon. Du är målmedveten, lösningsorienterad och bra på att bygga relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av mötesbokning eller liknande från tidigare arbete.

Detta gör livet trevligt hos oss
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Storslagna tävlingar & kick-offer med vårt unika tävlingsupplägg Golden League

Bra att veta om anställningen

Lön: Fast lön & provision

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid

Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du nedan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB

Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1200 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Däckskiftare - Jönköping

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Nov 1
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Jönköping.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Jönköping

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Barnmorska - rotationstjänst

Barnmorska
Läs mer Nov 1
Kvinnohälsovården i Vetlanda och förlossning/BB på Höglandssjukhuset Eksjö

Äntligen, chansen att jobba som barnmorska både inom öppen och slutenvården är här! Denna tjänst erbjuder dig möjligheten att följa den blivande familjen genom graviditet, förlossning och första tiden som föräldrar. Vi erbjuder en eller flera tjänster där du roterar mellan förlossning/BB och kvinnohälsovården. Vill du jobba i en organisation där du tillåts att växa och ta egna initiativ? Då kan det här vara jobbet för dig!

Rollen som barnmorska
Som barnmorska hos oss erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete där du alternerar din arbetstid mellan förlossning/BB och kvinnohälsovård. Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din barnmorskeprofession får möjlighet att växa i din roll. Du kommer att arbeta på en medelstor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Du kommer att få rotera mellan kvinnohälsovården i Vetlanda och förlossningen alternativt BB på höglandssjukhuset i Eksjö. I tjänsten ingår dagtid på kvinnohälsovården och dag/kväll med viss helgtjänstgöring på sjukhuset.

Vi ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Vi är ett härligt gäng med medarbetare som trivs och har god sammanhållning. Du kan se mer av gänget på Instagram: https://www.instagram.com/kvinnoklinikeneksjo/

Din blivande arbetsplats
Vår klinik består av förlossning, BB, BB-mottagning, obstetrisk mottagning, ultraljudsmottagning, amningsmottagning, specialistmödravård, AURORA-verksamhet, gynekologisk vårdenhet och mottagning samt kvinnohälsovård och ungdomsmottagning.

På förlossningskliniken värnar vi om den totala upplevelsen och har den gravida, födande, partnern och det nyfödda barnet i fokus genom hela vårdkedjan. Vi strävar efter att kunna ge den födande kontinuerligt stöd och hög närvaro. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. På vår eftervårdsmottagning följer du som barnmorska den nyblivna familjen under första tiden efter barnets födelse. Till amningsmottagningen kan du som barnmorska träffa kvinnan under hela amningstiden.

Som barnmorska på kvinnohälsovården arbetar du med hälsovård i samband med graviditet, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagning, gynekologiska cellprovskontroller och arbete kring föräldrar med särskilt behov av stöd. I arbetet ingår att samverka med patient och familj inom respektive familjecentral och med övriga delar av kvinnokliniken.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad barnmorska. Har du tidigare erfarenheter av yrket är detta ett stort plus.
För att du ska trivas hos oss är du flexibel och blir stimulerad av att göra det bästa möjliga för alla, framförallt för våra patienter. Du har lätt för att bygga relationer och du har förmåga att sätta dig in i andras situationer. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tycker om att arbeta i team och vill vara med och utveckla verksamheten på Kvinnokliniken. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för varje enskild patients behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
För att hela tiden utveckla och förbättra vår verksamhet jobbar vi i processer där du som medarbetare har stort mandat att vara med och påverka. Vi är intresserade av att ta vara på dina intressen, kunskaper och förmågor och är lyhörda för dina önskemål.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/).

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetscheferna Åsa Lowejko, 010-243 58 03, asa.lowejko@rjl.se eller Jessika Karlsson, 010-243 50 21, jessika.karlsson@rjl.se.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 24 november.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer om hur det är vara barnmorska?
Här kan du se när Linn berättar om hur det är arbeta som barnmorska hos oss!

Ansök nu

Vi söker en Operativ Inköpare till Sesol i Jönköping!

Inköpare
Läs mer Nov 1
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som operativ Inköpare på Sesol kommer du att tillhöra inköpsavdelningen som idag består av operativa och strategiska inköpare samt inköpschef. Som operativ Inköpare kommer du dagligen jobba tvärfunktionellt mellan flera avdelningar och med olika leverantörer för att säkra dina åtaganden. Vår inköpsavdelning är inne i en expansiv fas och därmed kommer du att vara en viktig pusselbit för att säkra våra inköpsprocesser och vår materialtillgänglighet. Du kommer få möjligheten att vara en del av utvecklingen framåt och bistå med din kompetens för att ta inköpsavdelningen till nästa nivå i nya process- och systemimplementationer.

I denna roll kommer ditt huvudsakliga ansvarområde vara att skapa förutsättningar för våra leverantörer att leverera material i rätt tid, med rätt kvalité och rätt pris. Detta gör du genom att prognostisera framtida materielbehov och kommunicera detta mot våra leverantörer. Du kommer ansvara över att vi har en bra täckning på material och följa upp uteliggande beställningar.

Dina arbetsuppgifter inkluderar även:

- Hantering av den dagliga affären med leverantörer och interna intressenter inom ditt område.

- Orderläggning och leveransbevakning.

- Övervakning av lageromsättningshastighet.

- Godkännande av fakturor samt uppdatering av prislistor.

- Ansvar för inköpsdelen av produktunderhåll och genomförande av förändringar.

- Stödja och delta i prognosarbete.

- Bygga och upprätthålla relationer med interna kunder och andra funktioner för att säkerställa ständiga förbättringar och uppfylla servicenivååtaganden.Vem är vår perfekta matchning?
För att trivas i rollen som operativ Inköpare hos oss på Sesol tror vi att du är en ansvarstagande person som är en fena på att planera och strukturera upp ditt arbete. Du brinner för operativt arbete där du varje dag får vara med och bidra samt driva avdelningens utveckling framåt. Utöver detta gillar du att analysera ditt arbete kontinuerligt och är van vid att arbeta med siffror. Då du ständigt samarbetar med ditt team samt har mycket kontakt med leverantörer och andra avdelningar ser vi att du är en social person som gillar att samarbeta.

Vi vill att du
- har en utbildning inom logistik eller relevant arbetslivserfarenhet inom materialplanering, Supply Demand planning.
- har goda kunskaper i Excel.

- har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.


Det är extra bra om du även har erfarenhet av
- orderhantering.
- kontakt med leverantörer.
- leveransbevakning.
- administrativt inköpsarbete.
- prognosarbete.


Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som operativ Inköpare hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du får mycket frihet under ansvar. Utöver detta får du även möjlighet att delta i interna tävlingar.Bra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Jönköping
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: HeltidVi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan. Ansökningar hanteras löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1200 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!

Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1200 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Ansök nu

Affärsresesäljare

Affärsresesäljare
Läs mer Nov 1
Affärsreseförsäljning
Uppsökande försäljning
Försäljningsvana, telefonförsäljning
Försäljningsvana, direktförsäljning konsument
Försäljningsvana, uppsökande försäljning företagÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Mötesbokare

Telefonförsäljare
Läs mer Nov 1
Kontoret söker just nu 2st mötesbokare till vårt nyrenoverade kontor i Jönköping.
Som mötesbokare hos oss kommer du att ha en central roll i att boka in kvalitativa möten mellan våra kunder och våra säljare.
Vi ger dig all verktyg för att lyckas i rollen.
Välkommen.

Ansök nu

Föreningsadministratör med ekonomiansvar

Ekonomikontorist
Läs mer Nov 1
Om tjänsten:
Vi söker dig som vill använda din administrativa kompetens och erfarenhet i en meningsfull verksamhet.
Som föreningsadministratör på KFUM har du fokus på medlemsservice, kansliservice och den totala administrationen.
Du håller ihop föreningens kansli och löpande ekonomiadministration såsom bokföring, avstämningar, utbetalningar, inbetalningar. I arbetsuppgifterna ingår fakturering av medlemsavgifter, rapportering och uppföljning mot bland annat bidragsgivare, sponsorer, myndigheter och Jönköpings kommun.
En uppgift för dig blir att delta i arbetet med att skapa ordning och reda, stödja och driva utvecklingen av administrativa processer med målsättning att skapa bästa möjliga förutsättningar för föreningens växande verksamhet.
En anställning hos oss innebär flexibilitet och öppenhet för förändringar i uppdraget för att möjliggöra din utveckling.
Om dig:
Vi söker dig som tycker om att vara serviceinriktad och arbeta med människor då du dagligen möter och besvarar frågor från medlemmar, ledare, kunder, föräldrar och samarbetspartners.
Du är en driven person som tycker om att lära dig nya saker. Vi ser även att du har en mycket god kommunikationsförmåga. Du är en lagspelare och kan även arbeta självständigt.
Erfarenhet av löpande ekonomiadministration och administrativa serviceyrken är en bra grund för tjänsten.
Du bör och ha vana att arbeta i olika administrationsverktyg och bokföringsprogram såsom Fortnox, Visma och SportAdmin.
Vidare har du erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och kan använda de verktyg vi har för att skapa tydlighet i våra processer.
Har du en bakgrund inom en ideell rörelse och förstår dig på föreningslivet är det en fördel. Givetvis delar du KFUMs filosofi och våra värderingar, du kan läsa mer om dem här: Värdegrund och Vision | KFUM Jönköping
KFUM Jönköping är en förening där verksamheten ibland styr om våra dagliga uppgifter och rutiner. Du kommer därför behöva vara flexibel gällande arbetsuppgifter efter behov i mån av tid.
Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% (viss flexibilitet finns) med start snarast eller efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är 4 december men intervjuer och anställning sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Ansökan:
Skicka in ansökan gällande tjänsten med ett personligt brev och CV till mailadress: henrik@kfum.org.
Vi önskar även senare ett utdrag från belastningsregistret.
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Henrik Lindberg Föreningschef KFUM Jönköping
Tel. 0760–292090

Mer information om KFUM: www.kfum.org

Ansök nu

Vi söker en driven och säljande jobbkonsult med stort nätverk i Jönköping

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 1
Beskrivning
Är du en driven och positiv person som älskar att inspirera andra och hjälpa dem att nå sina mål? Vill du vara med och bygga upp vårt kontor i Jönköping? Tycker du om när ingen dag är den andra lik och att ständigt få träffa nya och spännande personligheter? Blir du glad av att få göra skillnad och brinner du för att hitta lösningar där andra fastnat? Då kanske du är den vi söker!

När du jobbar som jobbkonsult hos oss på Guldjobbet behöver du vara duktig på att skapa hållbara relationer med arbetsgivare - våra arbetsgivarkontakter är de som gör att vi lyckas så bra med att få ut våra deltagare i jobb.

Då vårt kontor i Jönköping är nystartat är du en viktig del i att uppstarten och uppbyggandet av det. 

Vi ser även att det är viktigt att du sätter varje individ i fokus och ser utmaningar som möjligheter - inte problem. Hos Guldjobbet vill vi att varje deltagare ska känna sig välkommen och trivas hos oss och det är en känsla som vi måste kunna förmedla till våra deltagare. Det är därmed viktigt att du har ett genuint intresse av att hjälpa personer till egen försörjning i form av anställning eller utbildning.

 

Arbetsuppgifter
Som jobbkonsult kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:

- Aktivt skapa företagskontakter för att få deltagare att komma ut i praktik eller anställning

- Praktiskt arbete med deltagare så som kartläggningar, målsättningar, språkträning, datorträning, skapande av ansökningshandlingar, intervjuträning, individuell matchning mot jobb eller utbildning etc.

- Rapportering i intern och extern dataserver

- Planering av och utvecklingsplaner och ständig uppföljning av målsättningar

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social och tycker om att ha mycket olika kontakter med både arbetsgivare och deltagare. För att utveckla vårt kontor i Jönköping vill vi att du har en god organisatorisk förmåga samt redan idag har ett utbyggt nätverk inom branschen. Du har ett eget driv och brinner för att hjälpa våra deltagare ut i sysselsättning. Du ska tycka om att arbeta både självständigt  och tillsammans med andra, samt vara duktig på att skapa struktur i ditt arbete.  Du ska ha god förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, word och excel. Meriterande är goda kunskaper i engelska

Du som söker tjänsten ska även uppfylla följande krav: 

Alternativ 1

-Utbildning: Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system). Leverantören avgör själv vilken studieinriktning som är mest lämplig för att nå målet med tjänsten.

- Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.

Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.

Alternativ 2

- Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

-Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

- Arbetsledning med personalansvar.

- Rekrytering.

- Omställningsarbete för arbetssökande.

- Studie- och yrkesvägledning.

- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.

- Arbete med social- och grupp-psykologi.

- Karriärvägledning.

Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader, tjänstegrad 100%. 

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska - gärna med diabeteskompetens

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 1
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Vi söker
Vi söker en ny kollega då en i vårt team går vidare till nya utmaningar. Tjänsten är tillsvidare och tjänstgöringsgrad är på 100 %, omfattning kan diskuteras och tillträde sker enligt överenskommelse. Du får gärna ha erfarenhet inom yrket, önskvärt om du har erfarenhet inom diabetes och från primärvård.


Vi erbjuder dig
Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där vi är måna om att hjälpas åt. Du kommer att få jobba med telefonrådgivning, sjuksköterksebaserad mottagning och Närakuten på Ryhov, som vi ibland bemannar. Telefonrådgivningen är en av huvuduppgifterna som sjuksköterska hos oss, där har du rådgivningsstödet 1177 som ett hjälpmedel.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


För att du ska trivas hos oss
Vår arbetsplats präglas av teamarbete. Vi är ett stabilt gäng med högt i tak. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara engagerad och förstå vikten av ett gott bemötande både mot våra kunder och mot dina kollegor. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att vårdcentralen ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl invånare som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.


Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.


Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa Vårdenhetschef Sofie Wernborg, 0702-681237. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lena Björnell 010-2423814 alt. Sista ansökningsdag är den 26/11 2023. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bankeryds vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården i Region Jönköpings län med målsättningen ”En bättre hälsa för alla”. Det når vi genom våra ca 40 engagerade medarbetare i olika professioner som trivs och arbetar tillsammans och bedriver vård genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Drygt 9 500 invånare har valt att lista sig hos oss.
Bankeryds Vårdcentral är belägen ca 1 mil nordväst om Jönköping med goda buss- och tågförbindelser samt fin cykelväg.

Ansök nu

Biståndshandläggare till äldreomsorgen i Jönköpings län

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Läs mer Nov 1
Om jobbet
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Nu söker vi dig som är utbildad socionom (eller likvärdig utbildning) med flerårig erfarenhet inom biståndshandläggning äldreomsorg till uppdrag i Jönköpings län. 

Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, trygga anställningsvillkor, bra lön och goda förmåner. Du får en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du får chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.

Om Dedicare
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn. På Dedicare socionom består våra kunder i regel av socialtjänster i hela Sverige som har personalbehov av handläggare eller chefer inom socialtjänstens olika verksamhetsområden. Vi har ramavtal med flera kommuner i hela landet och kan således erbjuda dig ett stort urval av uppdrag på bemanningsbasis. Som konsult kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa.

Vem är du?
Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service. Som konsult är det viktigt att du är självgående och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Som person är du flexibel, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig effektivitet liksom god förmåga att ta egna initiativ.

Vi erbjuder
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:

-                     Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
-                     Du får en lön som är synonym med dina prestationer
-                     Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens
-                     Du får personlig och nära kontakt med din konsultchef
-                     Du får möjlighet att medverka på träffar och utbildningar som Dedicare anordnar för anställda konsulter

Blir du konsult hos Dedicare kommer du ha kontakt med konsultchef Sabina Wallberg. Sabina har lång erfarenhet av arbetet inom socialtjänsten och erbjuder uppföljning samt stöd vid behov under uppdragets gång.

Välkommen med din ansökan!Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Ansök nu

Socialsekreterare för konsultuppdrag inom Barn och unga i Jönköpings län

Socionom
Läs mer Nov 1
Om jobbet
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Nu söker vi dig som är utbildad socionom med flerårig erfarenhet inom myndighetsutövning barn och unga till uppdrag i Jönköpings län. 

Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, trygga anställningsvillkor, bra lön och goda förmåner. Du får en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du får chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.

Om Dedicare
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn. På Dedicare socionom består våra kunder i regel av socialtjänster i hela Sverige som har personalbehov av handläggare eller chefer inom socialtjänstens olika verksamhetsområden. Vi har ramavtal med flera kommuner i hela landet och kan således erbjuda dig ett stort urval av uppdrag på bemanningsbasis. Som konsult kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa.

Vem är du?
Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service. Som konsult är det viktigt att du är självgående och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Som person är du flexibel, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig effektivitet liksom god förmåga att ta egna initiativ.

Vi erbjuder
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:

-                     Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
-                     Du får en lön som är synonym med dina prestationer
-                     Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens
-                     Du får personlig och nära kontakt med din konsultchef
-                     Du får möjlighet att medverka på träffar och utbildningar som Dedicare anordnar för anställda konsulter

Blir du konsult hos Dedicare kommer du ha kontakt med konsultchef Sabina Wallberg. Sabina har lång erfarenhet av arbetet inom socialtjänsten och erbjuder uppföljning samt stöd vid behov under uppdragets gång.

Välkommen med din ansökan!Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Ansök nu

Arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 1
Arbetslivsresurs startar upp verksamhet i Värnamo, Gislaved och Gnosjö och söker därför en engagerad Arbetsterapeut!

Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda för att sedan prövas i reell miljö. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförmåga

Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförmåga

Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport

Stärka och utveckla deltagaren mot att finna en lämplig yrkesinriktning samt därefter finna lämplig arbetsplats.

Utföra administration som tillhör uppdraget

Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet

Bidra till nöjda deltagare

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut och har kompetens, eller är villig att lära dig, att arbeta med de arbetsterapeutiska instrumenten: Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST), Dialog om arbetsförmåga (DOA), Worker Role Interview (WRI), Assessment of Work Characteristics (AWC), Assessment of Work Performance (AWP).

Som person är du är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Vi önskar också att du är duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsterapeut kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete, att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden samt förmågan att ha en god arbetsmarknadskunskap samt kännedom om den lokala arbetsmarknaden. Till dig som har förmåga att kombinera dessa tre delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor.

VI ERBJUDER:

Nya spännande utmaningar varje dag!

Härliga, hjälpsamma och lättsamma kollegor - vi har roligt på jobbet!

En hög tillit till anställdas kompetens och förmågor

En öppen arbetsplats, högt i tak och gott samarbete

Möjlighet att göra skillnad - hjälpa människor till sysselsättning

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid beroende på vad som passar dig, vi erbjuder flexibla anställningsmöjligheter.

Har du frågor, maila Hilda Jansson hilda.jansson@arbetslivsresurs.se

Arbetslivsresurs är en del av Arenakoncernen. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder. Läs mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.arbetslivsresurs.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 1
Din framtida utmaning

Som Systemingenjör med inriktning på ett eller flera kompetensområden på sektionen kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

* Ta fram och analysera systemkrav.
* Definiera systemarkitektur och design.
* Genomför systemsäkerhetsanalyser.
* Planera och leda systemintegrationen.
* Definiera verifierings- och valideringsstrategi på systemnivå.
* Planera och leda verifierings samt valideringsaktiviteter på systemnivå.
* Koordinera verifieringsaktiviteter mellan olika discipliner, HW/SW/System
* Följa upp kravtäckning och testresultat för våra projekt.

Flygplan utsätts för stora påfrestningar och kraven på säkerhet är höga. Vi har en kravbaserad utvecklingsprocess vilket innebär att de övergripande kundkraven skall brytas ner till system, delsystem, mjukvara och hårdvara. Samtliga krav skall valideras och verifieras. Det kommer bli din uppgift att hålla samman kravframtagning, systemarkitektur, validering och verifiering på systemnivå i våra projekt.

Du kommer bli väl insatt i standarder för säkerhetskritisk utveckling och i Saabs processer, metoder och verktyg. Resor ingår inte regelbundet i tjänsten, men kan förekomma vid t.ex. kurser, konferenser eller möten på andra Saab-sajter.

I rollen kommer du ha kontakt med många olika yrkesgrupper såsom projektledare, konstruktörer inom flera discipliner, systemingenjörer, testsystemutvecklare och testingenjörer. Du kommer även komma i kontakt med våra kunder. Arbetet ger en bred förståelse för verksamheten, från utveckling till produktion, och det finns goda utvecklingsmöjligheter både inom och utanför sektionen.

Din profil

För den här rollen behöver du ha en ingenjörsutbildning inom elektronik, sw,, mekanik eller fysik. Du bör ha 3-5 års erfarenhet av att arbeta med krav och arkitektur, verifiering och validering, helst på systemnivå. Det är meriterande om du tidigare arbetat med säkerhetskritiska system och är bekant med kravhanteringsverktyg.

Du är strukturerad, kommunikativ och noggrann. Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda andras arbete, t.ex. teamledning.

Som person relaterar du till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar gärna initiativ till förbättringar och utveckling. Du behåller ditt lugn och är stabil även i pressade situationer. Du kan arbeta självständigt när det behövs, men även känna dig bekväm i att leda ett team.

Tjänsten innebär också att vara i kontakt med stora delar av organisationen och det är därför viktigt att man har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs med att ha ett stort kontaktnät. Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du vill arbeta och leva upp till Saabs värdegrund.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen in med din ansökan - vi ser fram emot att få träffa dig!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Vid befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering, finns krav på svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Sektionen du kommer arbeta i är en del av utvecklingsavdelningen och heter Systems Engineering. Sektionen förser våra projekt med systemingenjörer inom olika kompetensområden, som exempelvis kravhantering, arkitektur, systemsäkerhet, integration samt verifiering. Vi behöver nu utöka gruppen med ytterligare systemingenjörer med inriktning på ett eller flera av dessa områden.

Sektionen Systems Engineering består i dag av 7 personer med huvudsakliga uppgifter inom System och Verifiering av säkerhetskritiska avioniksystem. Vi arbetar i team och du kommer rapportera till teamledare och sektionschef.

Du blir en del av Engineering verksamheten för Business Unit Electronic Warfare & Aircraft Systems inom affärsområde Surveillance, en del av Saab AB. Vi utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar till flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. Vi levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, Boeing 787 och Airbus A400M. Många av våra produkter är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners.

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag - att bidra till ett tryggare samhälle.

Ansök nu

Speciallärare anpassad grundskola

Speciallärare
Läs mer Nov 1
Österängens skolområde

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom anpassad grundskola. Vi vill att du kan arbeta med alla våra elever, enskilt och i grupp. Att kunna bygga relationer snabbt är en förutsättning då du kommer att möta flera elever under veckan. Som klasslärare har du ansvaret för 4–5 elever tillsammans med ditt arbetslag. Du ska tillsammans med arbetslaget ansvara för undervisningen, vilket innebär planering, genomförande och bedömning av undervisningen. I övrigt är du delaktig i undervisningen genom att stödja elever i sitt skolarbete. Vi söker nu en speciallärare med inriktning utvecklingsstörning för att komplettera personalstyrkan. Alternativt har du erfarenhet av arbete inom denna typ av verksamhet. Du kommer främst att arbeta med elever som läser med inriktning Ämnesområden men vi har även ämnesläsande elever i vår verksamhet. Vi har fem arbetslag inom anpassad grundskola som planerar en timma/vecka, vi har en timma för lärarkonferens och därutöver har vi en timma gemensamt för information och fortbildning. Du förväntas delta aktivt i våra konferenser. Vi arbetar med trygghet för eleverna främst och vi hjälps åt mellan klasserna vid behov. Låter detta spännande? Tveka inte att höra av dig och att söka tjänsten!

Välkommen till oss!
På Österängsskolan erbjuds du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.
Skolan är belägen på Österängen mellan naturområdet Bondberget och Vättern. Skolan består av grundskola F-6, 4 fritidshem och anpassad grundskola inklusive fritidshem. Totalt går det ca 210 elever på skolan. Skolan är utrustad med interaktiva tavlor i alla klassrum samt en Ipad till varje elev. Inom anpassad grundskola är vi i nuläget 23 elever i åk 1-6 och ca 25 personal. Vi har olika utbildningar och erfarenheter vilket gör att vi kompletterar varandra. Våra elever läser ämnesområden eller ämnen.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du har en speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning alternativt specialpedagogutbildning och du får gärna ha erfarenhet av arbete inom anpassad grundskola. Eftersom du ska ansvara för undervisningen behöver du vara självständig men bra på att samarbeta. Professionalitet och god förmåga till relationsbyggande är en förutsättning.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mer?
Cecilia Larsson, Biträdande rektor 036-10 31 27
Åsa Selvander, rektor 036-10 24 05
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som speciallärare i anpassad grundskola.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärarstudenter

Lärare i gymnasiet
Läs mer Nov 1
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som lärarvikarie hos oss på Clockwork kommer du att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för barn och ungdomar inom skolvärlden. Längden på uppdragen kan skilja sig åt, så även skolform. Vi arbetar mot både kommunala och fristående huvudmän och du har därför möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera olika verksamheter. Hos oss får du värdefull erfarenhet för ditt framtida yrke parallellt med att du studerar. Flera av våra uppdrag sträcker sig över en längre tidsperiod som därefter kan leda till en anställning direkt på skolan.

Din profil
Du läser till förskollärare, grundskollärare eller ämneslärare och ser fördelarna med att vara ute och arbeta inom den skolans värld parallellt med dina lärarstudier. Du har lätt för att sätta dig in i nya saker och lära känna nya miljöer. Du anpassar din undervisning utefter barn, ungdomar och elever med olika förutsättningar och bakgrunder.

Som anställd hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Alla konsultchefer på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering har en bakgrund som lärare eller förskollärare, vilket innebär att du kan få stöd och handledning vid pedagogiska och didaktiska frågor.

Ansökan
Vi utökar nu vårt nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Ansök nu

Förskollärare och lärare till olika skolformer

Lärare i gymnasiet
Läs mer Nov 1
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, och längden kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. Att arbeta hos oss innebär att du antingen arbetar på uppdrag som konsult, eller blir presenterad för de samarbetsskolor som vi rekryterar åt. Vi kan med andra ord vidga dina chanser att hitta rätt tjänst på rätt förskola eller skola!

Din profil
Du är utbildad/legitimerad förskollärare, grundskollärare och ämneslärare Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Ansökan
Vi utökar vårat nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Ansök nu

CFO till Länsförsäkringar Jönköping

Chef, Corporate Finance
Läs mer Nov 1
Länsförsäkringar Jönköping söker nu en modig och modern ledare till ett av Sveriges roligaste ekonomi- och finansjobb! Då vi är ett kundägt bolag med bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling lovar vi dig en omväxlande roll med stor variation. Hos oss får du arbeta nära affären och kunden samtidigt som du är en del av en federation som tillsammans har en av Sveriges största försäkrings-och bankaffärer.


Om jobbet
Som CFO är du en viktig tillgång för oss i de strategiska frågorna där du tillsammans med VD, ledningsgrupp och övrig organisation arbetar med våra prioriterade frågor. Du gör kloka framtidsbedömningar och ger förslag på lämpliga aktiviteter och prioriteringar ur ett affärsmässigt och företagsekonomiskt perspektiv. Vi vill att du, tillsammans med ditt team, sätter den strategiska riktningen för ekonomiarbetet i bolaget. Digitalisering och utveckling av vår ekonomiska styrning och analys är exempel på prioriterade fokusområden i närtid.
CFO rapporterar till VD och är övergripande ansvarig för Länsförsäkringar Jönköpings ekonomi, vilket bl.a. innefattar:
· Ansvar för bolagets ekonomiska och finansiella planering, rapportering redovisning, bokslut och prognoser
· Ledaransvar för ekonomi- och finansteamet, i dagsläget 9 medarbetare
· Kontinuerligt arbete med att utveckla ekonomifunktionen med fokus på framåtriktad analys och uppföljning
· Nära samverkan inom federationen


Om dig
Rollen som CFO passar dig med bred och gedigen erfarenhet/kunskap inom ekonomi, redovisning och finans. Du har ett stort intresse och erfarenhet av framåtriktad analys kopplat mot affärsutveckling och motiveras av att arbeta i en komplex bolagsstruktur. Vi ser att du är utbildad civilekonom eller har annan likvärdig utbildning.
Vi ser också att du har:
· Mångårig erfarenhet av ledningsgruppsarbete och arbete med strategiska frågor
· Erfarenhet av att leda utvecklings- och förändringsarbete
· Insikt i regelverk som följer med en Compliance & Risk-regelstyrd verksamhet
Vi vill jobba med dig som har förmågan att kommunicera komplexa ekonomiska samband på ett enkelt och tydligt sätt. Du är en trygg och erfaren ledare med helhetsperspektiv och god förmåga att leda genom andra. Med ett strategiskt framåtriktat tänkande och en genuin vilja att utveckla får du en framdrift i verksamheten. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Om oss
Länsförsäkringar Jönköping består av 280 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Vi vill tillsammans göra mer än att erbjuda de bästa tjänsterna inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Hos oss har alla medarbetare ett meningsfullt jobb, som bidrar till något större. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa trygghet i våra kunders vardag, vara engagerad i lokalsamhället och tillsammans prioritera hållbarhetsarbetet högt. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar innovation, främjar samarbete och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Hos oss får du en plats att växa och bidra i ett lokalt styrt bolag med stor gemenskap där vi gör gott för länet.
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Executive som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt 070-302 14 41 eller Maria Svensson 076-677 12 88. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 15 november.
Länsförsäkringar Jönköping är ett av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag i Länsförsäkringsgruppen och består av 280 engagerade medarbetare fördelade på fem kontor. Vi erbjuder ett komplett utbud inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi finns nära våra kunder i hela Jönköpings län och kan därmed lägga kraft på att lära känna våra kunder och säkerställa deras behov. Som kundägt bolag fokuserar vi på att skapa trygghet och möjligheter i vardagen. Vi arbetar aktivt med att förebygga olyckor och skador, något som också är bra för miljön och samhället omkring oss. Läs mer om oss på www.lansforsakringar.se

Ansök nu

SRK-specialist inriktning beredskap

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 1
Vill du vara med och bidra i uppbyggnaden av ett robust och säkert samhälle och samtidigt förbättra Trafikverkets beredskapsförmåga?


SRK-specialist inriktning beredskap

Arbetsuppgifter

Trafikverket har en viktig roll för hela transportsektorns utveckling inom civil beredskap. Som specialist inom region Syd utgör du tillsammans med dina kollegor på enheten kompetensstöd till att utveckla och bygga upp Trafikverkets civila beredskap och del i totalförsvaret.
Du kommer få möjlighet att driva egna projekt och utredningar inom området samt att arbeta med att utveckla arbetssätt inom ramen för vårt sektorsansvar för samordning av transportområdet, säkerhetsskydd, kontinuitetshantering och delta i regionala utvecklingsuppdrag. Det förväntas att du även är kan hjälpa till med enhetens övriga säkerhetsrelaterade frågor, ex informationssäkerhet, fysisk säkerhet
I tjänsten ingår att utbilda och öva inom flera av områdena. Det kan innebära att arbeta fram utbildnings- och övningsmaterial, planera och genomföra utbildningar och övningar.

Övrig information

CV ska bifogas ansökan.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid
Intervjuer sker via Skype, preliminärt i början/mitten av december.
Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mattias Wigert, se kontaktuppgifter nedan.

Kvalifikationer

Vem är du?
Du behöver ha god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du är driven inom dina frågor och ser till hela organisationen och delar med dig av den information och kunskap som behövs för att nå önskade resultat. Du har lätt för att samarbeta och är smidig i din samverkan med interna/externa aktörer samt arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Därutöver har du en god analytisk förmåga som gör att du identifierar risker och behov samt utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. En annan viktig egenskap är din förmåga att anpassa dig till nya eller ändrade förutsättningar när situationen kräver.
Vi söker dig som
har universitet-/högskole-, KY-, eller YH utbildning alternativt annan eftergymnasial utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
har aktuell och relevant erfarenhet av arbete inom samhällets krishantering och/eller inom civil beredskap eller säkerhetsskydd inom offentlig verksamhet
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har giltigt körkort för personbil

Det är meriterande om du
har erfarenhet och kunskap om/av samspelet mellan myndigheter, andra offentliga organisationer, privata sektorn inom området
har flerårig och aktuell erfarenhet av Trafikverkets infrastrukturanläggningar


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 1
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till en av våra kunder i Habo.

Företaget söker både TIG svetsare och MIG/MAG svetsare. Som TIG svetsare kommer du att svetsa i rostfritt och aluminium. Arbetet kommer ske i varierande tjocklek, men ofta tunt material.

Som MIG/MAG svetsare kommer du att arbeta i svart och rostfritt, arbetet sker efter ritningsläsning.

Företaget arbetar med legotillverkning utifrån ritning. Arbetsuppgifterna är varierande precis som detaljerna man tillverkar.
Tjänsten utformas efter hur mycket erfarenhet du som svetsare har sedan tidigare.

Önskad starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid


Din profil
Önskemål/Krav:
- Svetsutbildning och-/eller tidigare erfarenhet.
- Körkort är meriterande
- Ritningsläsning är meriterande


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Butik/bageri

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 1
Söker nu en glad, öppen, social,medarbetare till en av våra butiker på skolgatan 23 i jönköping. Arbetet innefattar kassa/städ, tillredning av mackor, hjälp i bageriet mm. Så ett stort plus om man har bagerierfarenhet. Men inget måste. Mvh Heddagretas
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Specialistsjuksköterska anestesi

Anestesisjuksköterska
Läs mer Nov 1
Endoskopienheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till oss på Endoskopienheten i Jönköping. Vi ser fram emot att få en ny kollega till oss!


Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning i anestesi. Meriterande är tidigare erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är intresserad av teknik, värdesätter utveckling och att lära dig nytt! Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och en personcentrerad vård.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en självständig tjänst där arbetet är varierat och där den elektiva verksamheten blandas med det akuta. Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas och du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder introduktion som anpassas efter dig och din erfarenhet. På vår enhet arbetar 20 personer varav tre stycken är anestesisjuksköterskor.
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
På vår endoskopiska enhet utför vi undersökningar som gastroskopier, koloskopier, sigmoidoskopier, bronkoskopier, samt pacemakeringrepp. Vi gör också mer avancerade undersökningar som ERCP och EBUS. Det innefattar även barnanestesi. I din roll ska du kunna hantera sövning med narkos samt sedering självständigt vid endoskopiska ingrepp. Vi bistår även klinisk fysiologi samt urologkliniken med sedering.

För att du ska trivas hos oss
Du arbetar med patienten i fokus och har en hög känsla för bemötande och service. Du trivs med att arbeta i en miljö där mötena med patienten oftast är snabba och du har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. I arbetet kan plötsliga akuta situationer uppstå som kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet. Som person är du stabil, strukturerad och behåller lugnet vid akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stort värde vid en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt med patienten i centrum. Vi ser även att du kan arbeta flexibelt och självständigt med en förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Att vara medarbetare inom Region Jönköpings län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Therese Barje, tel: 010-24 262 66 eller therese.barje@rjl.se för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 16 november 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Endoskopienheten är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. Kirurgkliniken är sedan 2017 en regionsövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Jönköping, Eksjö och Värnamo.
Endoskopienheten är en avdelning på Länssjukhuset Ryhov. Här arbetar operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Avdelningen ansvarar för den endoskopiska verksamheten på sjukhuset samt länets pacemakeroperationer vilket innebär ett samarbete med både kirurg och medicinkliniken. Vi gör även mindre kirurgiska ingrepp. Vill du veta mer om kirurgkliniken kan du läsa mer genom att gå in på länken nedan: https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/

Ansök nu

Arbeta hemma. Fast timlön på 138 kr. Gör skillnad, samla in gåvor via tlf.

Medlemsvärvare, intresseorg./Telefonkommunikatör
Läs mer Nov 1
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen!
Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige.
Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin skillnad i samhället. Om du har en passion för humanitära frågor, miljöskydd, djurrätt, kvinnors rättigheter, stöd för utsatta människor och barn, eller forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, väntar en givande karriär på dig hos oss.
Som Telefonambassadör kommer du att arbeta med att samla in pengar till välgörande ändamål genom att ringa människor som redan stödjer organisationen du kommer att representera.
Arbetstider: Vi erbjuder flexibla arbetstider.
Måndag - Torsdag 17-21 alt. 15-21 eller 16-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta 12-21, 12-16, 12-17 samt 12-18
Krav: Allt du behöver är tillgång till en dator (ej surfplatta eller Chromebook) och ett headset för att börja ditt meningsfulla arbete från komforten av ditt eget hem.
Självklart ska du kunna utföra ditt arbete ostört och hålla de överenskomna arbetstiderna. Vi erbjuder en fast timlön på 138 kr, inklusive semesterersättning.
Om du är redo att göra en positiv inverkan och arbeta för ändamål som rör dig, tveka inte att ansöka idag.
Anslut dig till oss och bli en del av förändringen!
#jobbnu.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Grundlärare 4-6

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 1
Norrängsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen individuellt och tillsammans med dina kollegor. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge eleverna en lärande, meningsfull och trygg vistelse i våra verksamheter.

Välkommen till oss
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Norrängsskolan ligger vid Vätterns östra strand i Huskvarna. Skolan har nära till fantastiska miljöer med skog, sjö och berg. Med gemenskap, engagemang och nytänkande arbetar vi och strävar efter skolans ledord lärande, trygghet, ansvar och hälsa.

Hos oss arbetar kompetenta och engagerade medarbetare som är måna om varandra och arbetar för elevens bästa. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna lärglädje. Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från, samt samarbetar med Jönköpings Universitet.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker en legitimerad lärare i svenska, SO och engelska. Du har lärarlegitimation för att undervisa i årskurs 4-6 alternativt 1-7. Har du ännu inte fått din lärarlegitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med läroplanen och är trygg i din roll som lärare och med de uppgifter som ingår i läraryrket. Du har god förmåga att skapa relationer till både elever, vårdnadshavare och kollegor. Det är viktigt att du kan se elevers olika behov och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer?
Rektor Karin Bergström 036-10 64 23
Biträdande rektor Pär Henriksson 036-10 24 29
Sveriges Lärare Rebecka Stonesjö 036-10 23 76

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare 4-6 på Norrängsskolan.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

GVV söker Platschef till Skaraborgs- och Jönköpings län

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Nov 1
Gatu och Väg Väst (https://gvv.se/) är ett ledande företag inom betongunderhållsarbeten på broar, kraftverk, hamnanläggningar, parkeringsdäck samt andra konstruktioner. Företaget bedriver entreprenadverksamhet inom anläggningssektorn. I dagsläget har företaget kontor i Göteborg och Halmstad och är ca 80 medarbetare. GVV:s verksamhetsområde är Götaland med tyngdpunkt på sydvästra Sverige.

GVV söker Platschef
Arbetsbeskrivning

Vi söker därför dig som vill få möjlighet att utveckla din karriär tillsammans med en av de bästa entreprenörerna i branschen.

Som platschef på GVV ansvarar du för att leda, prioritera och genomföra projekt från början till slut tillsammans med övriga medarbetare, leverantörer och underentreprenörer. Du arbetar tätt ihop med övriga platsorganisationen och tillsammans skapar ni effektivitet och lönsamhet. Du är engagerad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen. Som platschef ansvarar du för projektens planering, genomförande, ekonomi, personal samt kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Då du kommer att vara verksam på ett större område är du lämpligen bosatt i Jönköping/Skövde med omnejd.

Kvalifikationer

- Relevant eftergymnasial utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Betong klass 1
- Erfarenhet av arbetsledning inom anläggning
- Goda datakunskaper och van vid administrativa uppgifter
- Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
- B-körkort
- Entreprenadjuridik motsvarande fortsättningskurs


Meriterande:

- Tidigare arbete som platschef
- Tidigare arbetat inom bro- och/eller vägunderhåll


Personliga kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen skall du ha jobbat inom anläggningsbranschen tidigare. Du tar egna initiativ, ser vad som behöver göras och har en förmåga att motivera dina medarbetare. Som ledare är du en god förebild, tar ansvar för att gruppens arbete drivs framåt och att företagets mål uppnås. Du är tydlig och har förmågan att lyssna in och vara mottaglig för dina medarbetare och kunder. Du tycker att det ekonomiska och affärsmässiga ansvaret är lika viktigt som de administrativa momenten. Du är skicklig på att skapa goda relationer, både inom och utanför organisationen.

Varför GVV

Hos oss får man utveckla och utvecklas, vi är personliga i relationer och pålitliga. GVV bygger på tydliga värderingar och på en sund kultur där vi kollegor har roligt, trivs med varandra och känner intresse för våra arbetsuppgifter. Vi arbetar för att alla ska känna meningsfullhet i sina arbetsuppgifter, bli sedda och se sin del i ett större sammanhang.

Du blir en viktig del i ett härligt gäng som tillsammans utbyter erfarenheter och stöttar varandra i arbetet med att driva projekten.

Vi kan erbjuda dig:

- Goda anställningsvillkor och en härlig arbetsmiljö
- En arbetsplats där du som individ värdesätts
- Kurser och internutbildningar för att fortsätta utvecklas
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka


Kontaktperson

Lena Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, lena.brantberg@brapersonal.nu, 0703-50 89 09.

Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

I rekryteringen samarbetar GVV med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på GVV.

Ansök nu

Supporttekniker med Rutin

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 1
Slår ditt hjärta lite extra för att hjälpa kunder? Det gillar vi! Vi söker nu fler supportekniker till vårt konsultteam – är det du? Nu har du chansen att hänga med på vår tillväxtresa!
Varför Qsys?
Vi på Qsys är ett härligt gäng som har nära till skratt och högt i tak med en företagskultur som präglas av sunda värderingar, humor, framåtanda och kamratskap.
Våra medarbetare är vår framgång, därför är det är otroligt viktigt för oss att vi har ett ständigt fokus på att utvecklas för att bli en ännu bättre arbetsgivare och säkerställa att du får möjlighet att bidra till din fortsatta karriärsresa. Vi har en tydlig onboarding, regelbundna 1–1 möten och vi uppmuntrar till våra medarbetares personliga utveckling.
Att jobba är viktigt, men det är inte allt. Vi förespråkar en god balans mellan privatliv och arbetsliv som ska kännas både hållbar, kul och utvecklande.
Vad erbjuder vi?
En fartfylld vardag i moderna lokaler med utsikt över Munksjön och närhet till gym och restauranger
Hela Sverige som arbetsplats
Generöst friskvårdsbidrag
Förskottssemester
Tjänstepension och möjlighet till privat sjukvårdsförsäkring
Teamaktiviteter, After Works och årliga kick-off resor
En arbetsplats som ser till att du inte ”tröttnar” med varierande och utvecklande arbetsuppgifter som du är med och bidrar till
En viktig roll som gör dig till en nyckelspelare i vår tillväxtresa

Vad gör vi?
Vi levererar IT som tjänst och agerar stöd åt våra kunder, detta innefattar support kring allt från PC och servrar till annan teknisk utrustning som handdatorer, truckdatorer och scanners. Vi projekterar, planerar och utför leverans av IT-system, IT-drift samt nätverkslösningar åt våra kunder i både private cloud och Microsofts molnlösningar. Vad gäller nätverkskommunikation har vi specialiserat oss på industriella miljöer med särskilt fokus på komplexa WiFi-lösningar för lager och produktionsenheter.


Vi utvecklar även vårt egna lagerhanteringssystem Qpick som huvudsakligen används som systemstöd i våra kunders lager. Qpick levereras av våra logistikkonsulter till lagerverksamheter över hela Norden och utvecklas av vårt team i Göteborg. När vi utvecklar vår produkt gör vi det alltid från lagerpersonalens perspektiv med användarvänlighet i fokus.


Hos oss är det alltid högt tempo och fokus på att ligga i teknisk framkant. Vi arbetar tillsammans med våra kunder, vårt mål är att leverera en effektivare vardag genom att förenkla och effektivisera dagliga arbetsmoment – fysiskt som systemmässigt.
Vem är du?
Är glad och sprider positiv energi.
Uppskattar att jobba rutinmässigt.
Älskar att hjälpa andra människor och har ett logiskt angreppssätt när du gör det.
Har för vana att planera och strukturera din arbetsdag.
Är en naturlig lagspelare.
Besitter goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vad blir dina arbetsuppgifter hos oss?
Att utföra enklare felsökning av datorer, mjukvara och annan utrustning med ett strukturerat arbetssätt.
Att koordinera och planera arbetet med supportärenden.
Skapa trygghet och ta ägandeskap på inkommande ärenden, så våra kunder upplever att dom får den hjälp dom förväntar sig.
Tillsammans med dina kollegor hantera inkommande ärenden och avhjälpa dessa enligt gällande rutiner.
Säkerställa att ärenden och arbetet dokumenteras väl.

Vilken erfarenhet har du?
Gärna ett par års arbetslivserfarenhet.
Har kunskap och erfarenhet av IT-system och/eller tekniska IT-miljöer.
Arbeta med människor.

Vi blev extra glada om du har:
Några års erfarenhet av att arbeta på support-/helpdesk-avdelning.
Har erfarenhet av teknisk dokumentation.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Övriga krav
B-körkort

Sista ansökningsdag är den 30/11-2023
Välkommen med din ansökan på svenska, men vänta inte, urval sker löpande.
Ev. frågor besvaras av Boris Gasic, 036-440 15 03.
Du kan läsa mer om Qsys på www.qsys.se/om-qsys

Ansök nu

Produktionstekniker inom kretskortstillverkning

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Okt 31
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 3000 anställda.


Är du redo för en karriär i framkant av den teknologiska utvecklingen? Kitron expanderar och söker efter nästa stjärna att ansluta sig till vårt team i Torsvik, Jönköping. Som Produktionstekniker på Kitron kommer du att vara i hjärtat av vår moderna produktionsanläggning, där du inte bara påverkar framtidens teknik, utan även din egen utveckling.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
I rollen som Produktionstekniker kommer du att arbeta med utveckling och förbättringar av automatiserade maskiner och processer i Kitrons moderna produktionsanläggning i Torsvik, Jönköping. Arbetet grundar sig i att effektivisera och säkra produkt- och produktionskedjan samtidigt som du stödjer andra tekniker och produktion i sitt arbete och ansvarar för att titta framåt mot ny teknik. Du kommer även att leda projekt, driva problemlösning, genomföra flaskhalsanalyser och analysera statistik.
Du kommer att arbeta strategiskt med att ta fram tekniska underlag och kravspecifikationer för maskinupphandlingar samt delta i produktprojekt för att sträva mot så hög producerbarhet på nya produkter som möjligt. I det operativa kommer du att arbeta med support till produktion för att minimera produktionsstörningar i våra ytmonteringsmaskiner samt arbeta med viss konstruktion av verktyg och fixturer.

Kitron erbjuder en spännande roll i en internationell miljö där du får möjlighet att påverka din egna framgång. Du arbetar i ett engagerat team och får arbeta i olika projekt med spännande och innovativa kunder. 
 Din profil: 
Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet av elektroniktillverkning, antingen som produktionstekniker eller möjligtvis någon övrig roll inom produktion. Har du arbetat med produktionsrelaterade uppgifter kopplade till kretskorttillverkning är det mycket meriterande. För att trivas och utmärka dig i denna roll bör du ha: en eftergymnasial utbildning inom produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör också ha några års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Du har en förmåga att kommunicera både på svenska och engelska. Du brinner för teknik och är redo att utmana konventionella arbetssätt för att hitta innovativa lösningar. Du är också en lagspelare som trivs med att samarbeta med kollegor.

Varför Kitron?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare;
Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö;
Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt andra förmåner.

I denna rekrytering samarbetar Kitron AB med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknade ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Eric Alvérus, på 072 377 48 86 eller eric.alverus@onepartnergroup.se

Ansök nu

Kvalitetsingenjör med förbättringsansvar till Kitron AB

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Okt 31
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 3000 anställda.


Vill du arbeta i en verksamhetsnära roll där du på en operativ och strategisk nivå blir  drivande i att utveckla vårt förbättringsarbete? Är du analytisk och brinner lite extra för att ge god support? Då har vi tjänsten för dig!

Kvalitetsingenjör
Vi söker en Kvalitetsingenjör till Kitron med ansvar för verksamhetsutveckling, kvalitetssamordning och kontinuerligt förbättringsarbete.

I rollen som kvalitetsingenjör på Kitron ingår du i ett kompetent team med ansvar för att  identifiera möjligheter till förbättringar, utveckla processer, utarbeta handlingsplaner för att implementera förbättringar och spåra framsteg över tid. Du kommer att rapportera direkt till kvalitetschef.

Du drivs av att planera och implementera förbättringar av operativa processer, till exempel genom att: Analysera verksamhetens kvalitetsutfall för att identifiera förbättringsmöjligheter på process och och produktnivå
Granska prestandamått för att identifiera trender som kan indikera ett behov av förändringar
Analysera data för att identifiera mönster, trender eller problem som kan indikera möjligheter till förbättringar
Reducera cykeltider eller öka produktiviteten för ett produktionsavsnitt
Rekommendera nya processer eller tekniker för att förbättra effektiviteten och minska önödiga kostnader
Utbilda anställda om förändringar av processer för att säkerställa att de implementeras effektivt
Som kvalitetsingenjör får du en central roll där ditt initiala ansvar blir att säkerställa nöjd kund utifrån stabila processer med bibehållen tillverkningskvalitet samtidigt som vår effektivitet och leveranssäkerhet optimeras. Du har både interna och globala kontaktytor och arbetar självständigt såväl som i tvärfunktionella team och projekt där du naturligt övervakar risker och förbättrar våra processer för att därigenom upprätthålla en ständig förbättringskultur.  Du kommer att vara både delaktig i samt drivande inom projektarbeten som är kopplade till produktutveckling och kvalitetsförbättringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom tillverkning, teknik eller kvalitet, gärna med inriktning inom elektronik, mekanik, automation eller processindustri, alternativt du som har en flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom kvalificerat kvalitetsarbete.

Din erfarenhet har du hämtat genom kvalitetsarbete inom tillverkande industri.

Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt har god vana vid att arbeta med en dator som stöd i arbetet. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att hålla en hög servicenivå mot övriga organisationen. Du är affärsmässig och prestigelös och motiveras av att arbeta i ett högt tempo i en roll där du får initiera och påverka till förändring. Du är duktig på att kommunicera, har ett kritiskt men lösningsorienterat tänkande och är en van problemlösare. Meriterande är erfarenhet av projektbaserat arbete.

Det viktigaste du kan ta med dig för att lyckas i rollen är en vilja att lära och ett stort engagemang.


Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Kitron AB med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknade ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Eric Alvérus, på 072 377 48 86 eller eric.alverus@onepartnergroup.se

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Okt 31
Sök jobbet som säljare på ViaLarm för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Tjäna 50 000 SEK/M

Säljledare
Läs mer Okt 31
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Platform Engineer

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Okt 31
Om kunden
Kunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänsten
En tjänst som erbjuder en bred och utmanande arbetsroll där du inledningsvis kommer att arbeta med systemtest på plattformsavdelningen. Rollen ger dig som nyexaminerad möjlighet att utvecklas inom olika områden inom verksamheten och på sikt ha möjlighet att gå vidare inom exempelvis systemutveckling, release management, projektledning, utveckling eller fortsätta avancera inom systemtest. Tjänsten innebär inledningsvis bland annat att delta i utvecklingen av nya funktioner och systemlösningar genom att läsa och förstå krav och funktioner för nya lösningar, skapa testfall, utföra tester, skapa ny testutrustning, arbeta med testautomation och tillhörande dokumentation.

Din kompetens

- Nyexaminerad civilingenjör inom relevant tekniskt område

- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi tror att du är en kreativ, analytisk och ansvarstagande person med en god social förmåga där du trivs med att ha många olika kontaktytor. Du har ett problemlösande mindset, arbetar strukturerat och är öppen för nya ideér samt positiv till förändringar. Har du en spets inom mjukvara eller elektronik ser vi det som meriterande.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 31
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes för heltidstjänst på Schenker Logistics i Jönköping!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 31
Är du intresserad av lager och logistik? Är du resultatfokuserad, driven och redo för ett heltidsarbete? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vår kund älskar logistik och täcker idag hela världen med transport via flyg, båt, lastbil och tåg. De erbjuder sina kunder en fullständig logistikösning med lagerhållning och informationstjänster. Idag har Schenker 3500 medarbetare fördelade i hela landet. Nu söker de nya medarbetare till deras lager i Torsvik. Har du det som krävs för att bli en del av deras team? Läs då vidare för att få mer information om tjänsten!

Som lagermedarbetare på Schenker arbetar du resultatinriktat med fokus på måltal. Arbetsuppgifterna består främst av plock och pack och hantering av gods. Vidare kan det även bli aktuellt med truckkörning, varpå vi söker dig med truckkort A+B.

Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, mellan 08:15-17:00. Tjänsten förväntas starta omgående eller enligt överenskommelse och inleds med introduktion hos kund. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och det finns det goda utvecklingsmöjligheter inom Schenker.

Din profil
Vår kund är kvalitetsmedvetna och strävar efter bästa kundnöjdhet och därför söker vi dig som har ett kvalitetstänk och är noggrann i ditt arbete. Som person är du engagerad, driven och effektiv. Du gillar att arbeta i team och har enkelt för att samarbeta med andra. Då truckkörning kan förekomma, söker vi dig som har truckkort A+B. Vidare krav för tjänsten är svenska i tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu