Hitta lediga jobb i Jönköping

Produktionsplanerare / Beredare

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 27
Produktionsplanerare / Beredare till GA Lindberg PetroSeal AB i Jönköping
Är du en strukturerad och organiserad individ med en vilja att utvecklas inom planering och materialhantering? Vill du vara spindeln i nätet och säkerställa smidigheten i produktionsflödet? Vi söker en produktionsplanerare som är redo att ansvara för och fortsätta att utveckla och säkra våra effektiva produktionsprocesser.
Om oss
PetroSeal är ett tillväxtbolag som levererar industrivätskor och tätningar specialiserat mot svensk tillverkningsindustri. Efter en nylig fusion har vi utökat vår verksamhet genom att erbjuda produktion av svarvade tätningar vid vår filial i Jönköping från och med 1 november. Vi tillhandahåller också skarvvulkning på vår anläggning i Kista. PetroSeal tror på att skapa en miljö där varje individ spelar en avgörande roll i vår framgångsresa och där utveckling och samarbete är nyckeln till vår fortsatta tillväxt.
På enheten i Jönköping är vi ett starkt team på fyra personer som arbetar med bl.a. försäljning, tillverkning, ekonomi och administration. Här har vi högt i tak och nära till skratt och vi hjälps åt kring det mesta i den dagliga verksamheten. Här kan du läsa mer om de produkter vi tillverkar Jönköping: https://petroseal.se/svarvade-tatningar
Ansvarsområden
Som produktionsplanerare kommer du att ha följande ansvarsområden:
Produktionsplanering: Säkerställa effektiv produktionsplanering för att upprätthålla optimala produktionsflöden.
Materialhantering: Ansvar för beställningar av förbrukningsmaterial och material till produktionen för att säkerställa kontinuitet och tillgänglighet.
Arbetsuppgifter
I dina dagliga arbetsuppgifter kommer du att:
Förbereda arbetsorder för smidig produktionsprocess
Packa order och säkerställa korrekt hantering av produkter
Ansvara för att boka och koordinera frakter
Rapportera in- och utgående material i M3 för noggrann inventering
Vara spindeln i nätet i produktionen för att säkerställa effektivitet och kommunikation

Erfarenhet av Movex/M3 är meriterande för denna roll.
Vår kultur
Hos oss är varje individ viktig och vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och utveckling. Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av ett dedikerat team som drivs av att skapa hög kvalitet och framgång.


Vad säger Cecilia Svedmyr, innesäljare, om hur det är att jobba på GA Lindberg PetroSeal?
"Det bästa med att jobba här är att vi har trevliga kollegor och att det finns bra utvecklingsmöjligheter"


Johan Steen, platschef
”Jag uppskattar verkligen att vi har roligt på jobbet. Vi är ett härligt team och det är ett högt tempo med lika högt i tak.”

Din profil
Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper, vi lär dig det du behöver veta om tjänsten. Vi tror att en lämplig bakgrund kan vara exempelvis att du tidigare arbetat som produktionsledare, lageransvarig, produktionsplanerare, produktionstekniker, inköpare, beredare, eller teknisk support / innesäljare.
Du behöver vara bekväm i att både tala och skriva på svenska och engelska. Det är meriterande om du jobbat med planering och produktionsledning, eller med försäljning / kundservice.
Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är en analytisk, strukturerad och flexibel person. Du är en noggrann lagspelare som är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt.
Du behöver vara en driven person som vågar ta för dig och inte är rädd att kavla upp ärmarna. Du drivs av att skapa goda strukturer och processer där du alltid är noggrann och levererar med kvalitet.
Vi erbjuder
Personalen är mycket viktig för oss, och därför har vi förmåner som friskvård & kortare arbetstid på sommaren. Företaget är på en stark tillväxtresa, har god lönsamhet och är en trygg och ansvarstagande arbetsgivare med kollektivavtal. Bolaget är en del av den stora industrikoncernen Indutrade som är börsnoterade och ger en extra stabilitet och trygghet till bolaget som långsiktiga ägare. PetroSeal är stolta över att driva förenkling och förbättring för svensk industri, vilket även är deras ledstjärna. Om du vill vara del av en teamorienterad arbetsplats där du bidrar till företagets utveckling samtidigt som du själv får goda möjligheter till att utvecklas är detta arbetsplatsen för dig
Kontakt och ansökan
Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta platschef Johan Steen på 073-784 97 20 eller johan.steen@petroseal.se.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
PetroSeal startade som ett familjeföretag i ingenjörsfirman G A Lindberg, som sedan 1940-talet utvecklat och varit en stolt leverantör till några utav Sveriges och Europas största kunder inom transport- och tillverkningsindustrin. Senaste tillskottet till PetroSeal-gruppen är Lamisa, som är specialister på o-ringar och svarvade tätningar. En självklar partner och ett ytterligare komplement till artikelportföljen. www.petroseal.se

Ansök nu

Team Leader inom mekanik

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 27
Etteplan är en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av vårt dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och kunder, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad!Dina arbetsuppgifter


I Jönköping är vi runt 60 konsulter med stor bredd av kompetenser – vi är kundernas starkaste partner inom produktutveckling. Hälften av kontoret består av avdelningen för mekanik, den har väl erfarna medarbetare som levererar avancerade tekniska lösningar till kunder genom konsult- och tjänsteleveranser. Vi ser och stöttar varandra och är måna om att arbeta aktivt med en hög trivsel i allt som rör arbetet. Du får alltså chansen att bli en del av ett starkt team med ett brett kompetensnätverk med erfarna kollegor inom produktutveckling och maskinkonstruktion. Ditt ansvar kommer finnas i att utveckla befintligt team, skapa trygghet och att få det att växa i mognadsgrad. Du har en aktiv roll i den lokala ledningsgrupp inom vår avdelning för strategiska frågor och kulturutveckling. I dagsläget består det tänkta teamet av 12 erfarna konsulter, inom olika kompetensområden. Utöver din ledande roll kommer du att i huvudsak jobba med mekanik eller som Lead Engineer inom teknik. Rollens fördelning är ca 80% för olika kunduppdrag och 20% aktivt ledarskap med möjlighet till att växa i ledarrollen.Din profil 


Vi söker dig som är en trygg ledare, samt förstår hur teknikutveckling bedrivs. Du är tydlig och självsäker och vill ständigt utvecklas. Du besitter ledaregenskaper från tidigare arbete eller kanske från föreningslivet, du trivs i att utveckla människor. 

 


För att möta förväntningarna i din roll som Team Leader ser vi att: • Du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller mekatronik 
• Du besitter naturliga ledaregenskaper och är trygg i att leda människor 
• Du har tidigare varit konstruktör eller i en tekniskt ledande konstruktörsroll 
• Du har B-körkort och tillgång till bil 


Det är meriterande om du har: Certifierad utbildning inom ledarskap, arbetat med komplexa detaljer eller system och/eller tidigare erfarenhet av projekt inom mekatronik.
Vi erbjuder 


Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.


Etteplan har ett globalt initiativ som skapar medvetenhet och förståelse kring mångfald, inkludering och rättvisa inom företaget. Vi har en plattform för öppna diskussioner och nätverkande, som skapar intresse och möjligheter för lärande. Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla.


Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. För ditt välmående erbjuder vi alla medarbetare ett maxat friskvårdsbidrag. 


 


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Kim Larsson, kim.larsson@etteplan.com 


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor


 


Etteplan - engineering with a difference

Ansök nu

VD

Verkställande direktör/VD
Läs mer Nov 27
Om rollen

Som VD har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften i verksamheten. Uppdraget handlar om att leda tillväxtresan, där du är högst drivande i att skapa strategi och affärsplan som du sedan realiserar tillsammans med dina medarbetare.

Uppdraget innebär:

• Att leda och utveckla verksamheten utifrån koncernens riktlinjer och värdegrunder
• Att driva marknad- och affärsutvecklingsarbetet
• Organisations- och medarbetarutveckling
• Att legala krav uppfylls inom ex ekonomi, arbetsmiljö och arbetsrätt
• Kvalitets- och hållbarhetsarbete

Rollen har både operativa och strategiska inslag vilket möjliggör en intressant och dynamisk vardag för dig som gillar det breda perspektivet. Ditt team består i dagsläget av 11 engagerade medarbetare.

Erfarenheten

Vår framgång bygger på dina djupa kunskaper om marknad och affärsutvecklingen från VVS branschen. Vi söker dig med god förmåga att skapa bra relationer med kunder, medarbetare, styrelse och andra viktiga intressenter för att driva en effektiv verksamhet.

Som person är du drivande med ett genuint intresse för människor och utveckling. Vi söker en handlingskraftig och prestigelös ledare som har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du motiveras av att vara en del i ett familjärt och entreprenöriellt bolag.

Som VD har du förmåga att leda dig själv, prioritera, ta initiativ och arbeta självständigt utifrån våra gemensamma mål.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en stabil och välmående verksamhet med engagerade medarbetare. Grunden är lagd och det finns mycket goda förutsättningar för tillväxt. Vi har vuxit mycket senaste året och ser med tillförsikt på framtiden.

I den här rekryteringen samverkar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Värme & Sanitet i Huskvarna AB

Värme & Sanitet i Huskvarna AB är ett familjeföretag i tredje generationen inom VVS-branschen grundat 1987 och har vår huvudsakliga marknad inom Jönköpings län. Vi är auktoriserad VVS-installatör och godkänd enligt branschreglerna för Säker Vatten och är återförsäljare/installatör för värmepumpar.

Med bred och gedigen kunskap gör vi det där extra till dig som kund. Vi är rustade för alla förekommande arbeten inom värme och sanitet med engagerade och drivna medarbetare som hjälper dig med både nyinstallationer och service.

Vi ingår i en familjeägd byggkoncern som 2023 omsatte 3 200 miljoner och finns representerade med verksamheter i södra Sverige. Tillsammans är vi drygt 260 medarbetare varav Värme & Sanitet sysselsätter 12 medarbetare i Huskvarna.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Nov 27
Kopiera länken och lyssna på Addpeoples podcast där vi berättar mer om Osborn och rollen som Account Manager: https://open.spotify.com/episode/5NdNBK26V5q12ul4ElOk1y?si=f29026b3b52c41e2
Därför är du viktig
Brinner du för att serva kunder och älskar dessutom att vinna? Vi söker nu dig som vill ta ett helhetsgrepp för våra återförsäljande kunder som finns i hela Skandinavien. Vi vill hitta dig som är en lagspelare och som vill bli en del av vårt kompetenta team. Kanske är just du vår nästa kollega!
Det här är Osborn
Osborn International AB tillverkar, säljer och marknadsför produkter för mekanisk ytbearbetning som till exempel gradning, borstning, slipning och polering. Det svenska bolaget är beläget i Jönköping och ingår i den världsomspännande koncernen Osborn, som globalt säljer till 120 länder världen över. Totalt har koncernen cirka 1,200 medarbetare.
Det svenska bolaget har drygt 20 medarbetare och omsätter årligen cirka 85 miljoner kronor med god lönsamhet. Osborn har kontor, lager och produktion på Vättersnäs i Jönköping.
Läs mer om oss på www.osborn.com.
Vår kultur
Hos oss möts du av en varm och familjär kultur när du kommer till din arbetsplats. Vi umgås gärna hela gänget på kafferasten, och tillsammans har vi byggt upp en härlig laganda där teamet är viktigt! Vi är del av en stor koncern där goda möjligheter till fortsatt utveckling inom Osborn Europa finns.
Fokus i din roll
Som Account Manager på Osborn kommer du till ett välmående bolag med kunder inom en rad olika branscher. Hos oss arbetar du med kvalificerat säljarbete och dina arbetsuppgifter består bland annat av att besöka aktuella kunder, introducera nya produkter, erbjuda kampanjer och utbilda distributörer. Här krävs ett relationsbyggande förhållningssätt i dina möten och därför blir din kommunikationsförmåga en nyckelfaktor för att du ska lyckas i rollen!
Givetvis behövs också en hög dos av viljestyrka – den har du nytta av både i relation till de befintliga kunder du tar vid när du kliver in i rollen, men också för att knyta an nya affärsmöjligheter framåt. Du kommer till ett team med erfarna kollegor både ute på fältet tillsammans med dig och på innesälj samt våra andra interna funktioner.
Om vi får önska har du:
Erfarenhet av B2B-affärer och att sälja via återförsäljare.
Erfarenhet av industrihandel och vår bransch.
En god kommunikativ förmåga. Gärna med intresse för digital marknadsföring!
Goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi ser det som meriterande om du även har kunskaper i andra skandinaviska språk.
Goda kunskaper i affärssystem, CRM och MS Office.
B-körtkort.

Är det rätt plats för dig?
Vi tror att du genom ditt engagemang självständigt driver affärerna framåt. Du trivs i en flexibel organisation, med en välfungerande struktur och varierade uppgifter. Vidare tror vi att du är bra på att utveckla goda relationer, är prestigelös och har en hög dos av energi!
Bra att veta
Du rapporterar direkt till vd/försäljningschef Per Axelsson.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Huskvarna med möjlighet till hybridarbete. Resor förekommer i tjänsten.
Vi tillämpar stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, dock senast 17 december. Vi tillämpar löpande urval!
Har du frågor om tjänsten, kontakta Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Sjuksköterska till TELEFONRÅDGIVNING

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 27
UPPDRAG & PERIOD
Behöver ha några års erfarenhet som allmänsjuksköterska.
Sjuksköterska som har arbetat i Rådgivningsstödet 1177 tidigare och kan systemet.
Bör ha kunskap om chatt.
Ha allmänna datorkunskaper. Kunden använder oss av bildverktyg och videomöte vid behov.
KVALIFIKATIONER
Telefonrådgivning 1177
Arbetet innebär, dag kväll, helg och kan utföras på distans om utrustning bara hämtas för uppdraget.
Uppdraget innefattar att telefonledes samt chatt-ledes göra en bedömning av patientens symtom och utifrån det antingen ge egenvårdsråd eller hänvisa till rätt hänvisningsnivå, såsom: vårdcentral, jourcentral, ambulans, akuten
ATT JOBBA MED OSS
Tillsammans skapar vi en arbetssituation där du som vårdpersonal kan arbeta med bra villkor och rätt lön.
Tjänstepension - För att arbete oavsett anställningsform ska vara långsiktigt.
Resor och boende - Så att du kan stödja vården där behoven är som störst utan att hindras av geografi.
Arbetskläder - Det är lättare att jobba om man är bekväm.
Försäkringar - Om något händer ska du känna dig trygg i att du får stöd.
Utbildningar - För att du alltid ska känna dig trygg på en ny arbetsplats.Vi jobbar alltid med individuell lönesättning där din kompetens och tidigare erfarenhet samt uppdragets karaktär är vägledande.
VIRALIV
Målsättningen är att erbjuda mer trygghet och flexibilitet än andra vårdbemanningsföretag och såklart högre löner än dem inom regionerna. Arbete med oss innebär därför branschens bästa villkor. Vi jobbar också hårt med att vara en arbetsgivare som bryr sig och som finns tillgänglig oavsett tid på dygnet.
Vill du veta mer om oss eller läsa vad andra undersköterskor, sjuksköterskor och läkare tycker om att jobba med oss så kan du läsa mer på Bemlo:https://www.bemlo.se/companies/viraliv/
ANSÖKAN
Ansök direkt via länken, eller ring oss på 08-50074050

Ansök nu

Ekonom

Förvaltningsekonom
Läs mer Nov 27
Regional Utveckling

Regional utveckling med huvudsaklig placering på Kulturhuset Spira

Har du ett stort kultur- och samhällsintresse och samtidigt vill arbeta med siffror, budget, uppföljning och Excel? Är du van att sammanfatta och analysera siffrorna samt koppla ihop det med verksamhetens uppdrag för att möta målgruppen där den finns? Då kan det vara du som är vår nya kollega. Regional utveckling behöver förstärkning av en erfaren ekonom som till största delen ska arbeta med Kulturhuset Spira.

Rollen som ekonom
Som ekonom har du ett omväxlande och självständigt arbete där ekonomisk planering, uppföljning och analys av verksamheten utgör en stor del i arbetsuppgifterna.
Du kommer att få arbeta med prognos, budget och uppföljning på både verksamhetsnivå samt med de produktioner som sätts upp inom olika scenkonstområden där du har ett nära samarbete med producenterna.

Intresse för att utveckla och förbättra arbetssätt och stödsystem är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen, liksom förmåga att på ett enkelt sätt kunna beskriva och förklara ekonomiska samband i förhållande till verksamhetens uppdrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Ekonomisektionen är en stödfunktion inom Regional utveckling. Sektionen består av tre controllers, en projektekonom och en ekonomichef. Tjänsten tillhör Regional Utveckling med ekonomichef som närmsta chef, men eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering på Kulturhuset Spira innebär det att du har ett nära samarbete med verksamhetschef och övriga medarbetare på Kulturhuset Spira. Kulturhuset Spira är en professionell scenkonstutövare som producerar teater, musik, dans och musikteater som spelas för barn, ungdomar och vuxna i och utanför Jönköpings län.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning ekonomi eller annan relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom området. Du har lätt att förstå verksamhetens komplexitet och dess behov samt analysera och förklara för olika nivåer utifrån data som du hanterar. Du är pedagogisk och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Som person har du förmågan att se helheten och tar hänsyn till det större perspektivet, samtidigt som du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du gillar att jobba självständigt men är också lyhörd och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du tar initiativ, är flexibel och stabil samt sprider arbetsglädje. Du är nyfiken på att lära dig mer och du delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper för att utvecklas tillsammans med kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande uppdrag där du får vara med och påverka den ekonomiska processen från planering till uppföljning och analys. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av samarbeten på olika sätt. Arbetsplatsen genomsyras av god och glad gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Som medarbetare hos oss inom Regional utveckling får du tillgång till Regional Jönköpings läns anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra
förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse. Vill du veta mer kontakta Anna-Gun Grännö, ekonomichef Regional utveckling anna-gun.granno@rjl.se Vi tar gärna emot mail från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer är planerade att hållas vecka 50 - 51. Sista ansökningsdag är 10 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Svenska Kyrkan Jönköping

Registrator
Läs mer Nov 27
Är du en skicklig och dedikerad Administratör som vill spela en viktig roll i att stödja och stärka Svenska kyrkans dagliga verksamhet? Värdesätter du en omväxlande vardag och frihet under ansvar? Då finns den perfekta möjligheten för dig! Till Svenska kyrkan, Jönköpings församling, söker vi en trygg och strukturerad Administratör. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Svenska kyrkan Jönköping, Växjö stift, gestaltar församlingens grundläggande uppdrag i en dynamisk kontext som växer med knappt 2000 invånare om året. Församlingen verkar i en kommun som på sikt tar höjd för 200 000 invånare. En utvecklingskurva som påverkar och förändrar förutsättningarna för invånare, näringsliv, föreningsliv och kristna församlingar som vår. Jönköpings församling arbetar med utgångspunkt i tio kyrkor, organiserade i tre geografiska verksamhetsområden. Församlingen driver tre förskolor, familjerådgivning, samtalsmottagning och diakonimottagning. Vi finns på sjukhuset, på högskolan och i kriminalvården.
Om tjänsten
I rollen som Administratör hos Jönköpings församling kommer dina ansvarsområden främst att innefatta digital arkiv- och diarieföring, posthantering samt andra allmänna kontorsuppgifter. Då verksamheten inom kort kommer att omforma och effektivisera informationshanteringen kommer en stor del av ditt arbete att innefatta implementering och utveckling av den digitala diarieföringen. Vidare kommer du att sitta med i kyrkofullmäktige samt delta i andra politiska sammanhang såsom kyrkoråd där dina arbetsuppgifter främst innefattar protokollsskrivning. Du arbetar tätt med två andra administratörer som stöttar och hjälper varandra i diverse arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta kontorstider och ingå i församlingssupporten som är en del av Jönköpings församling. Ditt kontor är på Sofiagården, mitt i centrala Jönköping. Du rapporterar till Arbetsledande Komminister.
Här får du möjlighet att ta dig an en nyckelroll som värdesätts högt!
För tjänsten krävs

Goda kunskaper och erfarenheter av digital diarieföring


Erfarenhet av administration inom kommunal/statlig/kyrklig förvaltning


God administrativ förmåga


Självständigt arbete och förmåga att hitta kreativa lösningar på uppkomna problem


Att du kan hantera och även utveckla arbetet med verksamhetens digitala system


Förståelse för Svenska kyrkans organisation och verksamhet


Vem är du?
Du som söker har en relevant utbildning inom administration eller motsvarande arbetslivserfarenhet (gärna både och). Erfarenhet av liknande offentliga administrationsuppgifter är meriterande. Vidare har du en passion för administrativa arbetsuppgifter samtidigt som vi tror att du delar Svenska kyrkans vision och värderingar. Du är ansvarstagande och strukturerad och ger alltid en god service och ett varmt bemötande till personer i din omgivning, även i svåra situationer. Då delar av ditt arbete kommer att inkludera hantering av hög sekretess är det av vikt att du är en lojal och samarbetsvillig person med hög integritet.
Hos Svenska kyrkan, Jönköpings församling, får du möjlighet att arbeta i en nytänkande och framåtsträvande organisation. Här blir du en betydelsefull del av arbetslaget i Jönköping! Som person önskar vi att du är en lagspelare som gärna bidrar med det du är och kan till hela arbetslaget. Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68 eller jonna.jonsson@poolia.se .

Ansök nu

Specialistsjuksköterska anestesi

Anestesisjuksköterska
Läs mer Nov 27
Endoskopienheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till oss på Endoskopienheten i Jönköping. Vi ser fram emot att få en ny kollega till oss!


Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning i anestesi. Meriterande är tidigare erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är intresserad av teknik, värdesätter utveckling och att lära dig nytt! Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och en personcentrerad vård.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en självständig tjänst där arbetet är varierat och där den elektiva verksamheten blandas med det akuta. Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas och du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder introduktion som anpassas efter dig och din erfarenhet. På vår enhet arbetar 20 personer varav tre stycken är anestesisjuksköterskor.
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
På vår endoskopiska enhet utför vi undersökningar som gastroskopier, koloskopier, sigmoidoskopier, bronkoskopier, samt pacemakeringrepp. Vi gör också mer avancerade undersökningar som ERCP och EBUS. Det innefattar även barnanestesi. I din roll ska du kunna hantera sövning med narkos samt sedering självständigt vid endoskopiska ingrepp. Vi bistår även klinisk fysiologi samt urologkliniken med sedering.

För att du ska trivas hos oss
Du arbetar med patienten i fokus och har en hög känsla för bemötande och service. Du trivs med att arbeta i en miljö där mötena med patienten oftast är snabba och du har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. I arbetet kan plötsliga akuta situationer uppstå som kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet. Som person är du stabil, strukturerad och behåller lugnet vid akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stort värde vid en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt med patienten i centrum. Vi ser även att du kan arbeta flexibelt och självständigt med en förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Att vara medarbetare inom Region Jönköpings län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Therese Barje, tel: 010-24 262 66 eller therese.barje@rjl.se för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 14 december 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Endoskopienheten är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. Kirurgkliniken är sedan 2017 en regionsövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Jönköping, Eksjö och Värnamo.
Endoskopienheten är en avdelning på Länssjukhuset Ryhov. Här arbetar operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Avdelningen ansvarar för den endoskopiska verksamheten på sjukhuset samt länets pacemakeroperationer vilket innebär ett samarbete med både kirurg och medicinkliniken. Vi gör även mindre kirurgiska ingrepp. Vill du veta mer om kirurgkliniken kan du läsa mer genom att gå in på länken nedan: https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/

Ansök nu

Demand Planner

Logistiker
Läs mer Nov 27
Vi är nu på jakt efter en ny kollega som kan bidra med kompetens och energi till vårt Worx- och Kress-team.

Som Demand Planner är ditt huvudsakliga ansvarsområdet att säkerställa företagets prognoser i planeringssystemet JDA, baserat på planer framåt, historik och säkerhetslager. Positionen är en nyckelroll eftersom du påverkar företagets leveransförmåga. Du ansvarar för kontinuerlig dialog med dina kollegor i Norden, tillverkningsenheten i Asien och med vårt externa distributionslager i Borås gällande prognoser och planer. Du rapporterar till företagets Finance & Operations Manager för Norden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Framtagning av prognoser och säkerhetslager.
• Att skapa samstämmighet mellan Sales, Demand och Supply.
• Problemlösning och hantering av förändringar i efterfrågan på våra produkter.
• Analyser av försäljningsprognoser.
• Underhålla och säkerställa grunddata/parametrar i ERP-system och lageroptimeringsprogram.
• Uppföljning av KPI:er
• Kampanjplanering tillsammans med Sales.
• Optimera distributions- och lagerkostnader.
• In- och utfasning av nya produkter.
• Support till Sales i budgetprocesser, analyser och rapportering.

Förmodligen har du akademisk utbildning med inriktning på exempelvis logistik eller ekonomi. Din erfarenhet är att i några år arbetat med operativ logistik.

Då rollen har en tydligt internationell prägel, förutsätter att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du har god kompetens inom affärssystem och IT liksom ett gott siffersinne.

För att lyckas i rollen behöver du förutom ditt driv och affärsmässighet vara stark i att bygga relationer och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Initiativtagande och resultatfokus är andra viktiga egenskaper. Vi förutsätter att du är analytiskt lagd med hög lösningsförmåga.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

• Placeringsort: Jönköping
• Anställningsform: Heltid
• Övrigt: Mindre omfattning av tjänsteresor kan förekomma

I denna rekrytering samarbetar Positec med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vill du veta mer om tjänsten och företaget, kontakta gärna Rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt 0708-10 73 90.

I denna rekrytering praktiserar vi löpande urval, varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista dag för ansökan.

Ansök nu

Projektledare till Riksbyggen Ombyggnad i Jönköping

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 27
Vår ombyggnadsverksamhet i Jönköping söker en ny kollega, är det kanske du? Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som våra förvaltade bostadsrättsföreningar står inför. Läs mer och ansök nedan.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Ett jobb inom ombyggnad på Riksbyggen är utvecklande och varierande. Projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Exempel på projekt är ombyggnad av lokaler till nya lägenheter, stambyten, fasad och fönsterprojekt, hissar, nya gårdar, ventilation, balkonger och diverse energiåtgärder såsom solceller och laddstolpar. Inför varje projekt sätter projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram handlingar och handlar upp entreprenad. Projektledaren driver sedan vidare i produktionsfasen till godkänd slutbesiktning och under hela garantitiden. Under alla skeden sker detta i tät dialog med kunden som oftast är en bostadsrättsförening. Detta är en roll där projektledaren verkligen får jobba från ax till limpa med stor frihet.

Vad innebär tjänsten?

En projektledare hos Riksbyggen har en viktig roll där man får ett stort förtroende från våra kunder. Du är en del av underhålls- och ombyggnadsprojekten från start till mål. Det innebär att du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, införsäljning till kund, under projektering och genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. Du driver med andra ord dina egna projekt under alla skeden och har ansvar för så väl genomförande som resultat.

När du inte är ute på byggarbetsplatser, träffar kunder eller entreprenörer kommer du att arbeta från vårt kontor i Jönköping. Hos oss har du en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt. Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar.

Vem är du?

Vi söker framför allt rätt person för att ingå i vårt team och vara kontakten med våra kunder. Du tycker det är kul att driva projekt och kan driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden. Flerårig erfarenhet av projektledning inom fastighetsbranschen och kunskap om bostadsrättsföreningar är meriterande.

Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och/eller har erforderlig kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Det är meriterande om du har lett projekt från analys och projektering till genomförande och avslut, samt ansvarat för budget och prognos. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att hantera helhet i affären mellan dig och kund.

Du har en säljande och förtroendegivande sida och trivs med att både jobba självständigt och nära dina kollegor. Det är viktigt att du tycker om att leda mot mål, har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker är van att jobba digitalt och i en ständigt varierande miljö. Din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet. Det är meriterande om du har kunskaper om entreprenadjuridik, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?

Du får tillsammans med ett engagerat och trevligt team vara med om spännande projekt, med stor möjlighet att vara med och påverka dess genomförande, och med många kontaktytor. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat och god kompetensutveckling. Vi förbättrar ständigt vårt arbetssätt där man som medarbetare kan påverka fortsatt utveckling av vår affär, hållbarhet, effektivisering och digitalisering mm.

Tjänsten är på heltid och kräver körkort samt tillgång till bil. Tjänsten är placerad i Jönköping med arbetsområde Jönköping men även projekt på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Ansökan

Låter detta spännande? Skicka då gärna din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb. Urvalsprocessen sker löpande så sök redan idag. Sista ansökningsdag är 20 december.

I denna roll samarbetar vi med Jefferson Wells, har du frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Svedberg på maria.svedberg@jeffersonwells.se alt. 079-0763749.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Insitepart söker extrapersonal till AD Sveriges centrallager på Stigamo

Lagerarbetare
Läs mer Nov 27
Dina Arbetsuppgifter och profil

På Norra Stigamovägen 8 söder om Jönköping ligger AD Sveriges centrallager varifrån dom förser sina butiker och verkstäder i landet med bil- och reservdelar. Din uppgift är att hjälpa till med utleveransen av varor på lagret. Det innebär plock och pack med truck. Vi söker dig som trivs med att arbeta på lager i ett bra tempo. Du tycker om att ta ansvar och det är viktigt för dig att göra ett gott arbete med en god kvalitet på ditt resultat. Som person är du hjälpsam och serviceorienterad med kunden i fokus.

Dina arbetsuppgifter kommer att kunna innefatta orderplock utav bildelar samt inlagring utav gods.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Truckkort är inte ett krav men det är meriterande

- Vi söker dig som talar god svenska
- Körkort är meriterande
- Tidigare erfarenhet från lagerarbete är meriterande
- Du har fyllt 18 år

- Arbetstiderna är förlagda på antingen Kväll 10,00-19,00 eller 11,00-20,00

- För att kunna arbeta som extraanställd behöver du ha en annan huvudsakligsysselsättning i form av studier på 100% eller arbete på minst 51%


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person. Som en del av processen så tillämpar vi bakgrundskontroller på kandidaterna som är aktuella för rollen.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare!

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 27
Om företaget
Har du tidigare arbetslivserfarenhet från industrin och ett öga för problemlösning? Då ska du fortsätta läsa för nu söker vi på Söder & Co personal till flera olika tjänster inom tillverkningsindustrin!

Du kommer få en anställning av Söder & Co och arbeta hos någon/några av våra kundföretag runt Jönköping. För rätt personer kan inhyrningen även övergå i en anställning direkt hos kunden. Tjänsten är på heltid och skiftarbete förekommer, vilket betyder att du behöver kunna arbeta obekväma arbetstider.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill bli en del av ett bemanningsföretag med lokal förankring och som vill kunna bidra till den dagliga verksamheten hos någon av våra kunder inom tillverkningsindustrin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara montering av komponenter, övervakning av tillverkningsprocessen samt kontroll av slutprodukt. Beroende på vart du jobbar kan även andra arbetsuppgifter förekomma.

Din profil
För att passa in i den här rollen ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse samt tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin.

Kvalifikationer:
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:
* Tidigare erfarenhet från industrin
* Erfarenhet av felsökning och reparation
* Truckkort

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer man långt! Du som söker är en noggrann, flexibel och engagerad person som har ett tekniskt intresse och en vilja att lära nytt. Du har ett öga för problemlösning, utför dina arbetsuppgifter med effektivitet och har hela tiden kvalité som högsta prioritering.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning.
Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Nu söker vi en underhållstekniker till vår kund i Jönköping!

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 27
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driven, engagerad och flexibel underhållstekniker. Du är kvalitetsmedveten, ordningsam och har god problemlösningsförmåga.
Du gillar utmaningar och ansvar samt ser möjligheter i ditt arbete där du driver förbättringar och är proaktiv. Du är lugn, strukturerad, och bidrar gärna med ett gott humör.
Det är viktigt att du är en lagspelare men även att du har drivet att jobba självständigt. I rollen krävs ett tekniskt kunnande och förståelse av processer.

Arbetet sker 2-skift.

Din profil
Vi tror att du tidigare har arbetat i roller som operatör, mekaniker, elektriker, programmerare eller servicetekniker inom tillverkande industri.
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning mot underhåll, fastighet, fordon, industri eller bygg.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för att lösa problem, samt allmänt intresse för teknik och dess utveckling, gärna relaterat till produktion och industri. Du är lösningsorienterad, har en positiv inställning, gillar att ta eget ansvar och besitter en gedigen kunskap inom yrket.
Du behöver ha god svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande: Traversutbildning, svetscertifikat och truckkort.

Låter detta intressant? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Vi söker SVETSARE (manuell samt robot) åt vår kund!

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 27
Om företaget
Nu söker vi riktigt duktiga svetsare till vår kund utanför Jönköping. Detta är hyrrekryteringar, dvs. vår kund hoppas på att så småningom kunna ta över din anställning. Vår kund söker både duktiga manuellsvetsare samt robotsvetsare. Arbetet sker dagtid eller 2-skift.

Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren svetsare (manuell och/eller robot) som vill ha en ny uppgift att bita i? Då är detta helt klart framtidsjobbet för dig! Du som söker detta jobb är en trygg svetsare som har erfarenhet med dig i bagaget. Licenser är meriterande, men ej ett krav.Din profil
Att du trivs med att jobba som svetsare och att du kan leverera kvalitet är det viktigaste. Som person är du tålmodig och noggrann, och du sätter stolthet i arbetet du utför. Du är såklart även en trevlig och inkluderande kollega som månar om bra stämning i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att svetsa på olika material och extra meriterande om du är kunnig inom svets på rostfritt stål.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Psykolog till Jönköping

Psykolog
Läs mer Nov 27
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag drygt 1 000 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 155 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 1,2 miljoner medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

Nyfiken på sambandet mellan arbetsliv och hälsa? Vill du ha möjligheten att jobba med psykisk hälsa genom såväl förebyggande som efterhjälpande insatser? Lockas du av att få stötta både chefer och medarbetare? Jobba både på grupp- och individnivå? Då ska du söka till oss på Feelgood!

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. Vi arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat är våra ledord kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

På Feelgood får du kliva in i en framtidsbransch där din kompetens är efterfrågad. Du får vara med och arbeta för ett hållbart privatliv och arbetsliv med arbetsplatsen som arena. Det blir allt viktigare för arbetsgivare att jobba med hälso- och arbetsmiljöfrågor på så väl individ, grupp och organisationsnivå där arbetet med den psykiska hälsan blir allt mer aktuell och nödvändig. Vi finns för arbetsgivaren som en oberoende expertresurs och stöttar våra kunder i arbetsmiljöfrågor. Arbetet görs i nära samarbete med kund men också i samarbete med övriga kompetenser (läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, case manager) på enheten.

Som Leg. Psykolog hos oss kommer du ha möjligheten att bl.a. få jobba med:

• Individuella behandlande samtal i förebyggande eller efterhjälpande syfte (både fysiskt och digitalt)
• Grupphandledning
• Rådgivning till chef och organisation
• Utbildning- och föreläsningsinsatser
• Arbetsförmågebedömningar
• Krisstöd och konflikthantering.

Vi söker Leg. Psykolog med:

• Erfarenhet av individsamtal
• KBT-kompetens/erfarenhet
• Intresse för arbetsliv, hälsa och sambandet mellan dessa
• Erfarenhet och/eller intresse för gruppuppdrag, handledning och utbildning
• Vana, trygghet och intresse av digital leverans och digitala verktyg.
• Behärskar svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande är:

• Erfarenhet av arbetspsykologiska utredningar och arbetsförmågebedömningar
• Erfarenhet och intresse av arbete med riskbruk
• Intresse/erfarenhet av arbete med frågor kring NPF i arbetslivet
• Tidigare arbetat med rehabilitering
• Erfarenhet och intresse för organisation och ledarskap

Vi erbjuder dig:

• Kollektivavtal med tjänstepension och bra förmåner inklusive friskvårdsbidrag.
• Utifrån verksamhetens behov viss flexibilitet vad gäller schema och distansarbete.
• Regelbunden handledning
• Kompetensutveckling internt- och externt.
• Ett spännande och utmanande arbete där du varje dag får vara med och göra skillnad.

Vi lägger stor vikt på personlighet och samsyn med våra ledord. Att arbeta på Feelgood innebär att få ta ett stort eget ansvar och fullt ut använda din kompetens. Personligt ansvar, hög kvalitet, nära kundkontakter och egna initiativ på alla nivåer är viktigt för oss. Vi hjälper våra medarbetare att lyckas genom att ge uppdrag som utmanar, erbjuda internutbildning och coachning. Allt för att låta dig växa och utvecklas.

Aktuell tjänst:
Tjänsten som är aktuell är en behovsanställning till vår verksamhet i Jönköping .
Vi är ett litet team i olika roller (läkare, beteendevetare, sjuksköterska, fysioterapeut, ergonom, leveransupport och kundansvariga).

Omfattning och anställningsform: Behovsanställning, enligt överenskommelse.

Vi finns där våra kunder finns – därför arbetar du både på vår enhet i Jönköping och ibland ute hos våra kunder.

Har du frågor?
Kontakta: Konsultchef, Mia Heininen Jonsson

mia.heininen@feelgood.se , 072 203 96 28

Sista ansökningsdatum: 2023-12-20, urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Automationstekniker!

Automationstekniker, maskin
Läs mer Nov 27
Om företaget
Nu söker vi en automationstekniker till vår kund. Kompetens inom automation kommer vara en viktig roll i vår verksamhets framtid där inriktningen går mot att bli mer automatiserad.

Dina arbetsuppgifter
Verksamheten omfattar idag maskin- och verktygsreparationer inom metall- och plastprocesser, verktygsmakeri, automationsprocess och prototyptillverkning samt svarar för teknisk service och support. Fabrikens framtidsfokus för en effektiv produktion bygger mycket på att automatisera flödesgrupper inom våra processer, innovativa lösningar kring förbättringsprojekt med ytterligare styrning mot automationsbaserade, cykeltidsreducerande och kvalitetssäkrande funktioner för att tillverka produkter med rätt kvalité, vid planerad tidpunkt på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Som automationstekniker på vår underhållsavdelning har du en viktig roll i att ständigt utveckla våra automationsceller. Arbetsrollen inom automationsområdet innebär att se förbättringspotentialer för att förebygga fel i kombination med att vara problemlösningsorienterad vid akuta stopp. Vi bygger även en del automationer i eget hus där vi förutom att programmerar funktioner konstruerar, ritar och tillverkar komponenter. Vi arbetar i en grupp tillsammans med, mekaniker, prototyptekniker och produktionstekniker där arbete sker över gränserna.

I rollen kommer du att:
• arbeta förebyggande och avhjälpande med underhåll på företagets automationer och kringutrustning
• agera supportfunktion gentemot produktionens medarbetare, vilket innebär att hjälpa till med teknisk support och service
• arbeta med el, robotprogrammering, PLC styrsystem och PC-baserade system
• ansvara för back-up av programkod och säkerställa att systemmjukvaran är uppgraderad
• utföra felsökningar och förbyggande underhåll i automationer.
• felsöka och förbättra funktioner i kameravision-system
• läsa och felsöka i befintliga elritningar.


Din profil
Vi söker dig som har:
• teknisk utbildning på gymnasienivå inom automationsteknik eller motsvarande kompetens samt några års erfarenhet av
kvalificerat underhållsarbete inom industri med hög nivå av automation där nedanstående kunskaper är meriterande
• Erfarenhet av PLC programmering
• Programmeringskunskaper inom ABB robotstyrsystem
• Programhantering, felsökning styrsystem CNC maskiner

Som person ser vi att du är noggrann och självgående med god förmåga att prioritera och arbeta effektivt. Du har ett genuint intresse för ditt arbete, är en van problemlösare och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du ansvarsfull, serviceinriktad och arbetar systematiskt och analytiskt.

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt och du kommer att bli inhyrd konsult via Söder & Co.

Har du det som krävs för uppdraget? Tveka då inte att söka tjänsten på www.soderco.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi skapar karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder, konsulter och kandidater.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Hos oss gör människor skillnad. Som anställd hos oss på Söder & Co arbetar du som konsult på uppdrag ute hos våra kunder. För oss är det av största vikt att du känner dig trygg i din anställning. Genom att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, ställer det krav på oss som arbetsgivare och det gör att du som konsult kan känna dig säker på att vi följer de kollektivavtal som är framförhandlade av parterna. Genom våra ledord långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende ser vi till att du blir en trygg och nöjd medarbetare.

Välkommen att bli en av oss i vårt härliga Söder & Co-team!.

Ansök nu

Maskinoperatör

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Nov 27
Dina arbetsuppgifter
Är du en noggrann och nyfiken person som har en genuin vilja att lära dig nya saker? Är du dessutom intresserad av processer och skulle tycka att det vore kul att jobba i en producerande verksamhet? Då är det dig vi söker!

Som maskinoperatör hos vår kund gör du lättare produktionsarbete där du sköter maskiner, plockar material samt ansvarar för en del lagerarbete som uppkommer vid produktionen. Du har ett öga för vad som behöver göras och därför har du inga problem med att ta egna initiativ.
Du behöver vara fysiskt stark då det kan förekomma tunga lyft.

Du kommer främst att arbeta med varierande arbetsuppgifter. I stora drag kommer arbetet bland annat att innefatta:

- Produktion, inspektion.
- Uppsättning av maskiner och se till att material är tillgängligt
- Övervakning av produktionsutrustning.
- Hantera lagerarbete som uppkommer vid produktionen.
- Truckkörning
- Hålla snyggt och rent.
- Följa fastställda säkerhetsregler och föreskrifter.

Din profil
För att lyckas i rollen som maskinoperatör ser vi att du har:


- Industrigymnasium eller arbetserfarenhet från industri och lager
- Truckkörkort och truckerfarenhet
- Goda kunskaper i svenska, Inom arbetet förekommer läsning av instruktioner.
- B-körkort
- Traverskort


Låter detta intressant? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Servicechef

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 27
Tjänsten utgår ifrån Jönköping med omnejd men du har även medarbetare som kommer att vara placerade i Norrköping, Kalmar och Gotland

Vad innebär det att vara Servicechef hos oss?

Du kommer ansvara för en region som består av cirka 15 stycken tekniker som främst jobbar med service samt installation av IT-relaterad hårdvara ute hos kund. Några av våra kunder är bland de största i Sverige inom sin bransch vilket gör att det ställer höga krav på oss som leverantör i form av flexibilitet och kvalité. Utöver ordinarie verksamhet utför vi även tillfälliga projekt vilket kräver god kommunikationsförmåga för att tillsammans med övriga funktioner internt planera verksamheten.

Som Servicechef tillhör du Technology Service tillsammans med 10 andra chefer och sitter i distriktledningsgruppen för densamma. Du har fullständigt leverans- och P&L ansvar för din region.

Vi tror att du har en bakgrund inom service samt ledarskap och kanske en bakgrund inom IT/Teknik i någon form. I övrigt är du en person som får saker att hända, är lösningsorienterad och en god kommunikatör.

Vad ger vi dig för förutsättningar att lyckas?

Rollen som Servicechef innebär en stor möjlighet att påverka vår väg framåt dels sett till din egna region men även företaget i stort. Vi har vuxit som företag men lyckats behålla korta beslutsvägar och möjligheten till snabba beslut vilket vi är stolta över.

För att du och vi tillsammans ska lyckas är vi måna om att alla nyanställda får en bra introduktion, skräddarsydd efter din roll och dina behov. Självklart erbjuder vi också förmåner som ingår i en anställning hos oss, såsom friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Vi har kollektivavtal genom Almega TechSverige.

Känner du att du matchar rollen och blir nyfiken på att veta mer om oss och vad vi erbjuder dig? Skicka då in din ansökan, och vänta inte - tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra av dig!

Om Onitio

Onitio är en nyligen etablerad IT-koncern, som är resultatet av en sammanslagning mellan InfoCare-koncernen och de tidigare Visma-bolagen; Exso AS, Value Retail Consulting AS och EssCom AB. Onitio Group ägs av det norska investmentbolaget Aars.

Onitio är ledande i Norden inom företagets olika affärsområden som har som mål att fortsätta växa tillsammans med sina partners och kunder. I augusti 2023 har företaget mer än 1 500 anställda med en förväntad omsättning på nära 2 miljarder NOK 2023.

På Onitio ligger vi i framkant av IT-tjänster och erbjuder ett brett spektrum av expertis:

Onitio Technology levererar installation, support samt underhåll av IT- och teknisk utrustning i hela Norden.

Onitio Workforce Services and Consulting levererar resurser och heltäckande bemanningslösningar inom IT, både genom resurser på plats och fjärrsupport.

Onitio Solutions levererar lösningar inom detaljhandeln och närliggande branscher. Konsulttjänster med spetskompetens inom detaljhandel och IT kommer att tillhandahållas genom Value Retail Consulting.

Följ med oss på Onitio när vi sätter nya standarder för IT-excellens i Norden, och tillsammans skapar vi en väg mot en ljusare teknisk framtid

Ansök nu

Vi söker resemontörer till Eltel

Elmontör
Läs mer Nov 27
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start i vinter ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är förlagt till området runt Göteborg. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Göteborg.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Rekrytering sker löpande, så ansök direkt!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Lärare åk 4-6

Grundlärare, 4-6
Läs mer Nov 27
Bottnarydsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevernas förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas.

Vi söker en lärare till årskurserna 4-6. Du kommer att ha musik, matematik och svenska. Du tillhör ett arbetslag som arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.

Välkommen till oss
Hos oss på Norra Mo skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Bottnaryds skola samt Ryds skola ingår i området. Din tjänst kommer att vara förlagd på Bottnaryds skola som ligger cirka 2,5 mil från Jönköping. Skolan har naturen runt hörnet med möjligheten att bedriva undervisning i vårt uteklassrum. Vårt skolområde strävar efter att skapa en tillgänglig och digitaliserad utbildning för alla våra elever. Detta läsåret ligger fokus på språkutvecklande arbete.

Under hösten 2023 startade bygget av en ny skola. Det är en skola som ska rymma F-6 med fritidshem och intill byggs det en fullstor idrottshall, byggnationen beräknas stå färdig höstterminen 2025. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du är behörig och har lärarlegitimation för att undervisa i åk 4-6. Vi söker en lärare med bred behörighet. Är du i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med läroplanen och du är trygg i din roll som lärare och de uppgifter som ingår i läraryrket. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, och du är en person som finns till för alla elever på skolan. Du har god förmåga att skapa relationer till elever samt har ett inkluderande förhållningssätt.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor: Christina Filipsson Mejladress: christina.filipsson@jonkoping.se tel. 036-107594
Biträdande rektor: Karin Karlsson. Mejladress: karin.karlsson@jonkoping.se tel. 036-103510

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare åk 4-6.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Projektledare till Bravida säkerhet i Jönköping

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 27
Om Bravida

Bravida Fire Security levererar anpassade säkerhetslösningar till fastigheter, myndigheter och företag över hela Norden. Vi är experter på inbrottslarm, brandlarm, lås, kamerabevakning och integrerade system. Vi erbjuder hållbara och anpassade helhetslösningar från projektering och installation, till underhåll och felavhjälpande service samt framtidssäkra moln- och fjärrtjänster. Läs mer på www.bravidasakerhet.se.
Om jobbet

Rollen som projektledare på hos oss innebär det att du ansvarar för säkerhetsprojekt från projektplanering till leverans. Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta direkt mot några av våra största kunder och genomföra projekt i varierande storlek.

Du ansvarar för ekonomin och tidsplaneringen i dina projekt och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat resursplanering, inköp, att leda och engagera medarbetare samt utveckla och bevara långsiktiga kundrelationer.

Du ingår i ett team av kompetenta och erfarna projektledarkollegor och stämningen hos oss är öppen, hjälpsam och vänlig. I projekten arbetar du nära vår försäljningsorganisation och arbetar tillsammans med ditt leveransteam bestående av flera av våra duktiga tekniker och/eller underentreprenörer som du planerar och leder.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som projektledare inom säkerhet, alternativt el/svagström och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande om du har kunskap inom regelverk för inbrottslarm och CCTV samt kan entreprenadjuridik.

Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Du tycker om att leda och motivera andra, har ett stort intresse för tekniska lösningar och drivs precis som vi av att skapa nöjda och lojala kunder. Eftersom vi befinner oss i ett expansivt skede ser vi att du är en person som engageras av detta.

För att du ska vara aktuell som kandidat i den här rekryteringsprocessen förutsätter vi att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. Bravida eftersträvar mångfald och vi värdesätter en jämn könsfördelning. 
Då resor i tjänsten är förekommande är körkort B ett krav. 

Vårt erbjudande

Som projektledare hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom projektledning, ledarskap och teknik där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom Bravidaskolan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen och alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Mikael Rydholm, rekryteringskonsult, på telefonnummer 073-4141684 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se. Ansök senast 2023-12-17 på OnePartnerGroups hemsida. Vi jobbar med löpande urval och tar inte emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Nordic Re-Finance söker Techical Coordinator till järnvägsflotta

Servicetekniker, tåg
Läs mer Nov 27
Nordic Re-Finance fortsätter utöka flottan och med ca 100 lok i trafik i Skandinavien behöver vi nu stärka vår tekniska kompetens in house på kontoret i Bankeryd. Därför söker vi någon med både teknisk kompetens på lok och dess delar samt intresse för administration och lagerhantering.
Som teknisk koordinator är vårt lager med tillhörande mekverkstad din hemmaborg, samtidigt som du har en ordentlig kontorsplats i direkt anslutning. På lagret tar du emot och skickar gods, du reparerar sådant du själv behärskar så som ventiler, styrkort och elkomponenter och skickar sådant utanför ditt kompetensområde till reparationsverkstad. I princip inga delar till lok slängs då mycket är obsolet sedan länge, att hålla koll på alla delar och dess status är därför en nyckel för att hålla flottans tillgänglighet hög.
Allt vårt underhåll styrt i vårt skräddarsydda system Railkeep där du hela tiden jobbar för att skapa förutsättningarna för underhållspersonal att minska lokens fellistor. Hela lagret ligger i Fortnox där du tillser att lagernivåerna är korrekta och att inget försvinner.
Idag arbetar två underhållsplanerare på kontoret och i bolaget finns även tre egna resandetekniker. Majoriteten av underhållsåtgärder på fordonen görs dock på externa verkstäder, där vi arbetar med samtliga aktörer i branschen. Vi förser som fordonsägare verkstäderna med reservdelar, samt tekniska lösningar på svåra fel.
Som teknisk koordinator arbetar du tätt med både underhållsplanerare och tekniker för att tillsammans optimera underhåll och reparationer. Regelbundna möten med hyrestagare tillsammans med underhållsplanerare är också en del av jobbet
På Nordic Re-Finance lägger vi stor vikt vid din personlighet och ambitionsnivå. För att trivas hos oss ska du gilla både administrativt arbete och att dyka ner i el- och luftscheman, men även uppskatta utmaningen i att tempoväxla för att hantera ett akut problem eller för den delen bryta av för att ta emot gods med trucken. Hos oss uppskattas egna initiativ och vi arbetar systematiskt med ständig förbättring av våra arbetssätt.
God datorvana är ett krav och erfarenheter av att jobba i förvaltningssystem samt lagersystem är meriterande. Även om vi ser att erfarenhet från järnvägen kan vara en fördel tar vi med glädje emot sökande med relevant erfarenhet från andra branscher. Har du jobbat på maskiner så som lastbilar, skogsmaskiner och stridsvagnar kommer du känna igen mycket av komponenterna.
Eftersom kontoret ligger utanför tätorten är körkort och tillgång till bil nödvändigt. Tjänsteresor förekommer i mindre omfattning.
Vi erbjuder
Hos Nordic Re-Finance är du som medarbetare delaktig i hela företagets process och ingen dag är den andra lik. Vi sitter alla i samma hus i egna kontor och självklart förses du med en välutrustad kontorsplats för att kunna utföra ditt jobb på bästa sätt. Vi månar om vår personal och erbjuder utöver konkurrenskraftig lön och pensionsavsättning ett generöst friskvårdsbidrag.
Om Nordic Re-Finance AB
Nordic Re-Finance AB grundades 2006 och hyr ut och förvaltar spårbundna fordon i Sverige och Norge. Vi har över 100 lok och arbetsmaskiner, och utökat ständigt flottan med nya tillskott. Våra kunder utför godstransporter, gör infrastrukturarbeten och växlar på industrier. VI har vårt huvudkontor i Klerebo utanför Jönköping där vi även har lager med reservdelar till fordonen.
Intresserad av tjänsten? Skicka din ansökan med tillhörande CV och personligt brev direkt. Vi rekryterar aktivt och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Meriterande säljjobb till Jönköping

Hemförsäljare
Läs mer Nov 27
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.
Det vi erbjuder Dig är:
*Försäljningsutbildning
*Vidareutbildning, feedback och stimulans
*Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål
*Du har betalt för varje kundbesök du gör
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.


Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.
Du har körkort & tillgång till egen bil.
Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis.


Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående.
Bifoga Cv och ditt personliga brev i din ansökan!
Välkommen med din din ansökan redan idag! ????


Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.
Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky
Lönetyp: Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

Ansök nu

Larminstallatör / Tekniker Södra Sverige

Serviceelektriker, installation
Läs mer Nov 27
Svenska Trygghetslösningar söker Larminstallatör / Tekniker för Södra Sverige
Vår idé är ganska enkel; vi erbjuder våra kunder säkerhet & valfrihet, det betyder att våra kunder får full säkerhet till en lägre månadskostnad och samtidigt valfrihet kring hur just deras säkerhetslösning ska se ut.
Tjänsten som Larminstallatör/Tekniker innebär att du
installerar, monterar och servar våra kunders inbrottslarm och övervakningssystem. Du kommer som installatör ha en rådgivande och utbildande roll i kundens ögon, därför är det viktigt att du som söker har social kompetens och att du alltid sätter kunden i första hand.
Din arbetsplats är hos våra kunder och arbetsuppgifterna omfattar bland annat montering av brandlarm, inbrottslarm och service av befintlig utrustning. Arbetet är förlagt på dagtid du reser måndag - fredag i Södra Sverige. Du kommer jobba i ett team som består av flera installatörer.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och tycker om teknik som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs med ett varierande arbete.


Körkort är ett krav. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.
Mer information kring lön och övriga förmåner får du vid intervjun. maila till hr@stl.nu märk mailet "Installatör Södra Sverige."

Ansök nu

Sågverksoperatör Södra Wood Unnefors

Maskinsnickare, trävaruindustri/Operatör, trävaruindustri
Läs mer Nov 27
Hos Södras sågverk och övriga träförädlingar omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Vill du vara med i en bransch med framåtanda? Då tycker vi att du ska söka rollen hos oss som Sågverksoperatör i Unnefors!

Dina arbetsuppgifter
På Södra Wood i Unnefors är vi övertygade om att säkerhet och samarbete är viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara en stor del i vårt dagliga förbättringsarbete för att göra vår arbetsplats ännu bättre.

Som Sågverksoperatör hos oss består ditt uppdrag av att övervaka produktionsprocessen i kombination med praktiskt arbete som att avhjälpa mindre produktionsstörningar och hålla rent och snyggt i anläggningen. För att åstadkomma en god arbetsmiljö tillämpar vi ett rotationsschema på våra avdelningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Unnefors. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift med startdatum enligt överenskommelse.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en nyfiken, lyhörd och plikttrogen med en positiv inställning som bidrar till ett gott arbetsklimat i skiftlaget. Du har en god problemlösningsförmåga och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du tycker om att jobba i team och har därmed god samarbetsförmåga utan att för den sakens skull glömma bort det självständiga arbetet som krävs. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är väldigt säkerhetsmedveten. Har du erfarenhet från sågverk eller annan förädlingsindustri är det meriterande.

Utöver detta ser vi att du:

- Har avslutad gymnasieutbildning

- B-körkort

- Har god datorvana

- Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv

- Har erfarenhet av att arbeta i någon form av produktionsflöde

Utöver ovan så ser vi att truckkort meriterande.

Din arbetsgivare Södra
Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta rekryterande Produktionsledare Simon Wremer, +46704822832 eller simon.wremer@sodra.com.

För frågor kring rekryteringsprocessen hänvisas till ansvarig rekryterare Kristina Tingdahl, kristina.tingdahl@sodra.com.

Fackliga frågor hänvisas till Carolin Theander, carolin.theander@sodra.com

Ansök via länken nedan senast den XX december.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle

Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänsten.

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 27
Home care hemtjänst är en privat hemtjänstutförare som utför hemtjänst i Jönköping kommun.
Nu söker vi på Home Care Hemtjänst undersköterskor till vårt team i Jönköping. Vi söker dig med undersköterskeutbildning och diplom från socialstyrelsen.
Vi på Home Care jobbar mycket med kontinuitet. Hos oss jobbar du efter en specifik rutt och ett område där du träffar samma vårdtagare varje gång du arbetar. På så sätt slipper du och vårdtagaren se nya ansikten dagligen.
Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmannaskap och dokumentation i våra journalsystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Körkort är ett krav.
Vi söker personal på heltid, deltid och timvikarier.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tillgodose brukarnas individuella behov av omsorg, omvårdnad och service
Genomföra delegerade insatser som medicin givning.
Socialt stöd
Ledsagning - Följa med vårdtagaren till och från läkarbesök.
Serviceinsatser exempelvis förbereda måltider, disk, tvätt, städ och inköp
Dokumentera i våra journalsystemVi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Skicka din ansökan till jobb@hcare.se eller gå in på vår hemsida för att skicka ditt cv där. www.hcare.se

Ansök nu

Embeddedutvecklare till SAAB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Vill du bli en del av ett av Europas vassaste utvecklingsteam inom området inbyggda system? Har du intresse för realtidsprogrammering och vill utvecklas inom området? Se hit!

Om SAAB
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget utvecklar och leverera högteknologisk utrustning mot framför allt den globala försvarsindustrin. För den här tjänsten kommer du arbeta på avdelningen som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling inom olika områden t.ex. stridsfordon/skyddsvästar/radar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utveckling av drivrutiner till operativsystem samt avancerad utveckling av applikationsmjukvara. Programmeringsspråket C är vanligast förekommande, men även C++ kan förekomma. Inledningsvis kommer du tillbringa mycket tid att sätta dig in i dokumentation och i labbet för att sedan arbeta med implementering av tester för att sätta dig in i metoder och arbetssätt. När du känner dig bekväm kommer du få ta större ansvar som innefattar bland annat felsökning under produktens livscykel. Dokumentation av arbetet skrivs i första hand på engelska.

Arbetsuppgifterna sker främst från kontoret i Huskvarna där du har möjligheten till stöttning av duktiga och hjälpsamma kollegor som gärna diskuterar spännande problem och lösningar. Resor i tjänsten kan förekomma både internationellt och nationellt.

Din profil
Vi ser att du är en person som är nyfiken på ny teknik och som alltid strävar efter att lära dig mer! Du kanske tycker det är extra spännande att få arbeta mot flygindustrin och vill vara med och utveckla och förbättra flygsäkerheten. Du tycker om ordning och redan och att arbeta i metodiska processerna. Du gillar att få arbeta med långsiktiga projekt. Då arbetet sker i projektgrupper är en person som uppskattar lagarbete och ett ömsesidigt erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig som har en öppen personlighet och är intresserad av att arbeta med moderna tekniker och verktyg. Stora och komplexa produkter med flera tusen rader kod, begrepp som testdriven utveckling, parprogrammering och kontinuerlig integration skrämmer inte utan lockar.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen inom datateknik/inbyggda system/elektroteknik/motsvarande
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
•Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

VillkorStartdatum: Omgående el. ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Erfarna lackerare sökes för arbete i Jönköping

Industrilackerare
Läs mer Nov 27
Har du erfarenhet av arbete med lackering och trivs med arbete inom tillverkningsproduktion? Då ska du söka dig till oss på Lernia Bemanning!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi lackeringspersonal för arbete hos en av våra kunder i Jönköping! Som bemanningskonsult blir du anställd av oss på Lernia, men arbetar ute hos någon av våra kunder. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter inför framtiden. Lernia är ett bemanningsföretag som arbetar med långsiktighet och heltidsanställningar.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som lackerare i en lackeringsverkstad där din främsta uppgifter innefattas av manuell lackering av företagets produkter, kvalitetskontrollera, samt packa produkter. Arbetet ställer krav på att hålla ett bra tempo och samtidig stor noggrannhet.

Lackeringen kommer vara din huvudsakliga uppgift, men det kan också bli aktuellt att vara behjälplig med andra uppgifter i produktionen.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• B-körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet inom industrilackering.
• Mycket goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta i team men samtidigt kan ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ och social förmåga och du kan enkelt till dig instruktioner och direktiv. Du är även flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag där arbete vid lackeringsavdelning varit en del av ditt arbete och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Jönköping, Tenhult
• Tjänstgöringsgrad: Dagtid
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Teamledare till lager i Stigamo

Teamledare
Läs mer Nov 27
Om tjänsten
Vi på Pokayoke söker nu dig som vill ta nästa kliv i din tjänst som Teamledare. Som teamledare stöttar du Lagerchefen med att se till att Outbound-avdelningen når de målsättningar som är satta genom att dagligen organisera, leda och fördela arbetet för gruppen.
Tjänsten är 6 månaders visstidsanställning hos Pokayoke för att sedan bli direktanställd av kunden. Arbetstiden är förlagd mån-fre i två skift, kl. 06.00-14.30 samt kl. 11.00-20.00.

Dina arbetsuppgifter
- Leda och fördela arbetet
- Uppföljning av KPI:er
- Personalplanering
- Utveckla verksamheten/driva projekt
- Utvecklingssamtal med ditt team
- Du säkerställer att produktiviteten håller de mål som finns på bolaget och kvalitén på de arbetsprocesser som finns.
-Jobba i dagliga driften tillsammans med ditt team


Vad vi söker
Vill bli vår nästa stjärn-teamledare!

Rollen innefattar personalansvar och därför söker vi dig som brinner för att coacha och leda samt utveckla dina medarbetare. Vi söker dig som har ett positivt engagemang som gärna smittar av sig till kollegorna. Struktur, ordning och reda är något som faller dig naturligt. Du gillar högt tempo med att ha flera bollar i luften med en god kommunikativ förmåga mot andra. Vi ser gärna att du har ett högt intresse av flöden, effektiviseringsprocesser och att implementera nya processer.

Till oss tar du med dig:
- Arbetsledande erfarenhet och kommunikativ i tal och skrift
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Rätt inställning med en stark vilja att utvecklas
- All din kunskap inom logistik och ledarskap.Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Ansök nu

Vattenträningsledare

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Nov 27
KORPEN JÖNKÖPING ÄR EN MOTIONSIDROTTSFÖRENING DÄR VI VILAR PÅ VÅR VÄRDEGRUND: GLÄDJE, GEMENSKAP OCH ATT ALLA ÄR VÄLKOMNA!
Hos oss på Korpen kan du lagidrotta, gå på gruppträningspass, spela racketsport eller vara med på något av våra öppna arrangemang. Korpen finns över hela Sverige och varje dag motionerar tusentals människor i någon av våra korpföreningar.
Nu söker Korpen Jönköping flera vattengympainstruktörer till oss då vi ska utöka vår verksamhet.
Korpens Jönköpings vattenträning är populär och vi vill ständigt utveckla den. Vi söker dig som vill leda vattengympapass, gillar att träna, är positiv, har passion för att leda gruppträning samt att jobba med andra människor. Har du ingen tidigare erfarenhet? Det är inga problem för oss, det får du på vägen. Vi kan också erbjuda dig en vattenledarutbildning.
Vi erbjuder ett socialt, roligt extrajobb som perfekt för dig som är student eller som nyligen gått i pension.
Vill du vara med i vårt glada gäng där drömmar inte är för stora? Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Less På Ditt Jobb? Bli Säljare Idag 27450:- Garantilön + provision!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 27
Är du trött på vardagen?
Vill inte jobba 8-17 varje dag?
Vill kunna påverka din lön?
Då har du hittat rätt!
Vi söker nya säljare till vårt team.
Du bestämmer schema själv för varje vecka och du har en garantilön + provision.
Som säljare hos oss åker man ut på förbokade kundbesök för att presentera vår produkt Roboclean. En städmaskin som har en världsledande teknik.
Produkten har många funktioner: Luftrening, rekond, skurmaskin, sanering, tvätt m.m
Allt detta i samma enhet!
Vi har vårt huvudkontor i Västerås. Stor lokal med ljusa öppna ytor. Sen har vi även filialkontor i Gävle och Helsingborg. På kontoren är man vid möten, utbildningar osv. Annars utgår man hemifrån under veckorna när man jobbar.
Vi är just nu i en ganska expansiv fas och behöver få in fler duktiga säljare.
Vi har även en karriärstege där man kan klättra om man har högre mål än att bara jobba som säljare.


Enda kravet vi har är att man har körkort och egen bil då man utgår från hemmet och ska ta sig till sina kunder. Vi intern utbildar all personal så inga tidigare erfarenheter krävs.
Vi söker både heltidstjänster och deltidstjänster.
Så är du:
- Tävlingsinriktad
- Målmedveten
- Flexibel
- Ansvarsfull
- Social
- Driven


Så är detta jobb för dig.


Vi håller intervjuer löpande så välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Fastighetsskötare till LHJ Förvaltning

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 27
LHJ är ett fastighetsförvaltningsföretag som i huvudsak förvaltar koncerngemensamma fastigheter. Skötseln gäller ca 20 fastigheter med geografisk tyngdpunkt på Jönköpingsområdet. Då vår verksamhet växer söker vi nu en fastighetsskötare.
Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos LHJ har du en bred roll med fokus på den praktiska skötseln av våra fastigheter. Du genomför tillsyn och skötsel i vårt befintliga fastighetsbestånd, utför enklare reparationsarbeten, tar emot och hanterar felanmälningar och utför felsökning på värme- och ventilationsanläggningar. Du kommer ha en varierande vardag där du tillsammans med övriga kollegor planerar arbetet och hanterar akuta ärenden efter behov.
Vem är du?
Vi söker dig som är praktiskt lagd, gärna utbildad inom VVS-fastighetsprogrammet med inriktning fastighet. Alternativt har du motsvarande erfarenhet från yrket. Du har B-körkort och med fördel liftutbildning.
Du trivs i sociala miljöer och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Du är initiativrik och har god prioriteringsförmåga. Självklart vill vi att du trivs med samarbete och uppskattar kontakten med kollegor men du kommer också behöva arbeta självständigt och kunna planera din vardag. Kunder i form av hyresgäster är en självklar del i din vardag och något som du uppskattar.
God svenska är ett krav, meriterande att kunna kommunicera på engelska.
Om LHJ Förvaltning
LHJ grundades 2017 och vi är idag 3 anställda. Vårt kontor ligger i Hultseryd, utanför Lekeryd, där vi delar lokaler med andra bolag inom samma koncern. Vi har kollektivavtal genom Fastigo.

Ansök nu

Fastighetstekniker/-förvaltare till LHJ Förvaltning

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 27
LHJ är ett fastighetsförvaltningsföretag som i huvudsak förvaltar koncerngemensamma fastigheter. Skötseln gäller ca 20 fastigheter med geografisk tyngdpunkt på Jönköpingsområdet. Då vår verksamhet växer söker vi nu en fastighetstekniker/-förvaltare.
Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker/-förvaltare hos LHJ arbetar du för att upprätthålla standarden på våra fastigheter, tillse att de uppfyller lagkrav, administrerar felanmälningar och har kontakt med våra hyresgäster. Du planerar och projektleder projekt såsom om-/tillbyggnationer. I tjänsten ingår också att utföra praktiska arbetsuppgifter så som fastighetsskötsel, felavhjälpning/felsökning mm. Vi bedömer att tjänsten i dagsläget innebär 50% administrativt arbete och 50% praktiskt även om detta såklart kan variera och förändras över tid.
Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet från att förvalta fastigheter och gärna med en relevant eftergymnasial utbildning i bagaget. Du har en praktisk ådra och gillar att ge dig ut i verksamheten. Kanske är du idag fastighetstekniker och vill utvecklas åt det administrativa hållet?
Du är duktig på att bygga relationer med dina kunder, har lätt för att anpassa dig efter situation och person. Vi tror att du gynnas av att ha ett strukturerat arbetssätt där förmåga att själv kunna prioritera är av stor vikt.
Tjänsten kräver god datorvana och tekniskt kunnande.
God svenska i tal och skrift är ett krav, meriterande att kunna kommunicera på engelska.
B-körkort krävs.
Om LHJ Förvaltning
LHJ grundades 2017 och vi är idag 3 anställda. Vårt kontor ligger i Hultseryd, utanför Lekeryd, där vi delar lokaler med andra bolag inom samma koncern. Vi har kollektivavtal genom Fastigo.

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv tjej i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Nov 27
Är du en lugn och flexibel person som är motiverad att jobba med människor med behov av särskilt stöd? Då kanske du är den vi söker. Vår uppdragsgivare som är en aktiv och härlig 28-årig tjej i Jönköping behöver stärka upp sitt team med timvikarie. Kontinuitet är viktigt och arbetet ska därför ses långsiktigt.

Om tjänsten

Vår uppdragsgivare gillar att pyssla, använda sin Ipad, leka med sin docka, promenader eller olika aktiviteter. För att kunna leva självständigt på sina villkor, behöver hon stöd av personliga assistenter som kan hjälpa till att planera vardagen, skapa struktur, kommunicera och motivera till och delta i aktiviteter. Hon behöver också stöd och hjälp med att sköta sitt hem. På vardagar går hon på daglig verksamhet.

Vad krävs

Vi söker en flexibel och stabil kvinna gärna 25 år eller äldre, som är lugn problemlösningsorienterad. Du har humor och tycker om att skoja, samtidigt som du kan ställa om när situationen kräver det. Du är van att jobba motiverande och lågaffektivt. Du har kunskap om och erfarenhet av arbete inom autismspektrat och utmanande beteende . För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt att du är rökfri.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Timvikarier vid behov
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, natt (väntetid), helg i form av dygnspass
• Tillträde enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent
• För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Sara Martinovic, sara.martinovic@kooperativet-olja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

För att bli aktuell för anställning i Kooperativet olja krävs att du visar upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu. Gå in på länken:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Gå in på "Till e-tjänst för registerutdrag" och logga in med Bank-id. Välj blankett ”Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret”.

Ansök nu

Säljare till världsberömt bolag

Account manager
Läs mer Nov 27
OM FÖRETAGET

Elis är den ledande och innovativa aktören i textilbranschen med anor från 1800-talets Frankrike. 2017 etablerade man sig på svensk mark på allvar då man köpte upp Berendsen som sedermera bytte namn till just Elis. Bolaget har över 13,000 anställda i världen varav cirka 1400 personer i Sverige och finns etablerade i 29 länder. Man utvecklar innovativa, hållbara och kundanpassade lösningar för textilier, hygienutrymmen och logistik och erbjuder dessa som fullservicelösningar till bland annat hotell, industrier och detaljhandeln med flera. Nu söker man vassa säljare till hygienavdelningen som är en av de stabilast växande avdelningarna av Elis sex affärsben.OM ROLLEN

Du kommer att ansvara för försäljning av fullservicelösningar till hygienavdelningen och utgå ifrån Jönköping. I arbetsuppgifterna ingår allt från leadsgenerering, bokning av dina egna kundbesök, offertskrivning, förhandling och avtalsskrivning. En stor del av de företag du kontaktar är redan kunder till något av Elis andra affärsben vilket underlättar mötesbokningen. Säljstyrkan präglas av en vinnarkultur där man pushar varandra framåt.

VEM SÖKER VI

Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet. Du vill utvecklas inom försäljning på ett välrenommerat och framgångsrikt bolag där du blir rikligt kompenserad för det hårda arbetet du lägger ner. I rollen är rätt personlighet och ett stort driv vägvinnande. Att besitta ett lugn och en starkt affärsfokus har också visat sig vara framgångsrika egenskaper. Vi ser att du är en person som inte är rädd att göra fel och som ser det som ett nödvändigt steg för att utvecklas - ”Hellre göra fel tre gånger än att inte göra något tre gånger”.

Du förstår vad det innebär att jobba med försäljning och att det krävs hårt jobb för att lyckas. I gengäld så blir du generöst kompenserad.VAD ERBJUDER VI

Detta är en riktig drömroll för dig som vill utvecklas inom försäljning samtidigt som du kan njuta av alla fördelar som kommer med rollen. Du åtnjuter en stabil fast lön, tjänstebil, en generös provisionsmodell. På Elis är du omgiven av trevliga och stöttande kollegor och ni jobbar tillsammans mot gemensamma mål som omsätts i resor och andra trevliga överraskningar. Det finns en anledning till att det är så hög trivsel och väldigt få som säger upp sig på företaget men nu finns en sällsynt möjlighet att vara med på Elis fortsatta resa. Frihet under ansvar gäller, något som säljchefen tror väldigt mycket på som metod och som fungerat väldigt bra.Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid

Plats: Jönköping

Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.

Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Account Manager, hygien, bra stämning, frihet under ansvar, säljare, fullservicelösning, driv, möten, affärer

Ansök nu

Homerunners i Jönköping söker kökschef

Köksmästare
Läs mer Nov 27
Jönköpings roligaste ställe med en lokal på 1200 kvm. Vi har ett brett utbud av mat och dryck och erbjuder en helhetsupplevelse med många roliga aktiviteter och spel.

Vi är ett ställe för att umgås och ha roligt tillsammans med kompisgänget, dejten eller företaget.


Homerunners i Jönköping söker kökschef!

Vi söker nu en driven och målmedveten kökschef som trivs bra med att arbeta i ett högt tempo.

Hos oss arbetar vi aktivt med att bygga vårt varumärke med amerikanskinspirerad mat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från menyplanering, inköp och budgetering eftersom du kommer ansvara för planering och se till så att verksamheten styrs på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt. 

För att passa i rollen behöver du vara noggrann, självständig och initiativtagande. Du får dina medarbetare att växa genom att vara en ledare som föregår med gott exempel. Du är bra på att skapa ett sammansvetsat team som tillsammans brinner för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med vårt koncept.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet

Ansök nu

Resande servicetekniker till SAXE Nordic Plast

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 27
*
SAXE Nordic Plast AB är plastbranschens leverantör av formsprutningsmaskiner och kringutrustning. Med sin breda kompetens tar man fram skräddarsydda helhetslösningar efter beställarnas behov och önskemål. Vi söker nu ytterligare en Servicetekniker för att förstärka teamet!

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos SAXE Nordic Plast kommer du att vara en viktig del av serviceorganisationen. Detta främst genom att ge en mycket god och snabb service till kunderna. Tjänsten som servicetekniker innebär ett självständigt och omväxlande jobb med mycket kundkontakt men också support från servicechef och kollegor. I ditt arbete kommer du att utföra service, installation och underhåll av främst formsprutningsmaskiner. Arbetet omfattar mekanik, elektronik och hydraulik. SAXE Nordic Plast kunder är belägna över hela Sverige och resor med övernattningar ingår i tjänsten. Du kommer få en gedigen introduktion samt handledare under din första tid.

Vi söker dig som
Vi söker dig med teknisk bakgrund och som har erfarenhet inom ett eller flera av följande områden som el, hydraulik, mekanik. Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att lära dig nya saker. Möjligtvis jobbar du idag inom industrin som elektriker eller tekniker. För att kunna göra ett bra jobb i den här rollen har du en mycket serviceinriktad och lösningsorienterad inställning. Vi tror att du har en bra samarbetsförmåga, är flexibel och stresstålig. För att trivas i denna roll som servicetekniker bör du vara bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö med ibland högt tempo och trivs i en resande vardag.

Att du har goda datakunskaper och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas bra i tjänsten. Kan du tyska språket ser vi det som en merit. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Ansök nu

Maskinförare till Götaland

Skogsmaskinförare
Läs mer Nov 27
Välkommen till en grön värld av möjligheter hos oss på Sveaskog. Vi erbjuder dig skogen – en vacker arbetsplats och framför allt ett av våra viktigaste bidrag för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Nu söker vi en maskinförare till Götaland som vill vara med oss på resan.

Vi erbjuder?

Att arbeta på Sveaskog innebär stor frihet samtidigt som du förväntas ta ansvar, visa mod och vara nyfiken. I allas uppdrag ingår att ta ansvar för sin egen och verksamhetens utveckling samt att vara teamorienterad och bra kollega. Vi kallar det aktivt medarbetarskap. Vi erbjuder dig attraktiva förmåner och en arbetsplats som kännetecknas av en vilja att du ska lyckas, där jämställdhet och hållbart arbetsliv står högt på agendan. Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Om tjänsten

Att arbeta som maskinförare på Sveaskog i Götaland innebär ett roligt och ansvarsfullt jobb tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer jobba mot mål gällande kvalitet, uppföljning, produktion, miljö och naturvård. Du arbetar i ett lokalt team där kommunikation, samarbete och erfarenhetsutbyte är nyckelord.

Du kommer ingå i ett maskinlag bestående av två skördarförare och två skotarförare där ni kör i skift, det vill säga förmiddag eller eftermiddag. Ni arbetar huvudsakligen med föryngringsavverkning. Tjänsten innehåller ansvarsområden som i viss mån kan anpassas efter din kompetens och dina intressen. Exempel på ansvarsområden kan vara maskinunderhåll, slutrapporter, ekonomi eller aptering mm. Du kommer att ha lokal kontakt mot åkerier, maskinverkstäder, skogliga planerare och vägentreprenörer.

Placering: Ditt produktionsområde är Götaland. Arbetsområdet sträcker sig från Jönköping i norr till Burseryd i söder. Eventuellt kan du komma att behöva arbeta kortare perioder utanför ”kärnområdet”. Du rapporterar direkt till intraprenören.

Om dig

Du har en gymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper. Erfarenhet av maskinkörning och B körkort är en förutsättning. För ökad variation inom laget är det en fördel om du kan hantera både skotare och skördare. I ditt arbete kommer du använda dig av digitala verktyg och du bör därför vara öppen, och ha ett intresse för, att lära dig olika system.

Vi söker dig som är ansvarstagande och som gillar att leverera arbete av hög kvalitet. Som person är du lyhörd, noggrann och har lätt för att samarbeta både inom och utanför arbetslaget.

Vill du bli vår kollega?

Välkommen med din ansökan senast den 15 december 2023.

För information om tjänsten kontakta Intraprenör Johan Hassel, tel 072-202 46 57 alt 010-471 82 53.

Facklig kontaktperson är Ronny Tengvall (GS-facket) tel: 070-261 00 21.

Om Sveaskog?

Sveaskog är Sveriges största skogsägare och ägs av svenska staten. Bolaget äger 14 procent av Sveriges skogsmarker och har cirka 800 medarbetare runt om i landet. ?Våra kontor finns från Tärendö i norr till Osby i söder.

?Vill du veta mer om vår verksamhet, besök vår hemsida sveaskog.se

Ansök nu

Förman sökes till Frigoscandia Åkeri AB

Transportsamordnare
Läs mer Nov 27
Till Frigoscandia Åkeri AB i Jönköping söker vi en flexibel förman som har en glödande passion för administration, kundservice och lastbilskörning. Är du dessutom en person som vill ha ett omväxlande och trevligt arbete och ingå i ett professionellt team av kollegor, så ska du inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal, och kör och vilotider. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet:

Jobbet innebär administration, schemaläggning, transportledning, körning av kylt och fryst gods men också lastning, lossning av gods samt terminalarbete. I jobbet ingår även rekrytering av kollektiv personal och planering av service för våra fordon. Jobbet ställer stora krav på noggrannhet, kommunikations- och organisationsförmåga. Viss jourverksamhet förekommer. Utdrag ur belastningsregistret krävs för arbetet.

Om dig:

Du ska vara ordningsam, effektiv och ha god servicekänsla. Du är van att organisera, leda och ta beslut som utvecklar verksamheten och motiverar medarbetare. Du har kunskaper inom arbetsmiljö och du trivs i en roll som både innehåller strategiskt och operativt arbete.

Kompetenskrav för tjänsten:

- Ledaregenskaper

- Datakunskaper

- CE-körkort

- Digitalt förarkort

- YKB

- Truckkort

- Svenska och engelska i tal och skrift

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastnignscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. Vi trafikerar områden som
Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i
Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då
urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista
ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Åkerichef Niklas Nilsson på mail: niklas.nilsson@frigoscandia.com

Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com

Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Ansök nu

Boendestödjare till nystartad verksamhet LSS

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Nov 27
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

Hos oss på Lillån kommer du att vara med på en spännande och lärorik resa. Möblerna är redan ihopskruvade men du har fortfarande möjlighet att vara med och forma en helt ny verksamhet. Lillån är en gruppbostad för vuxna som omfattas av LSS personkrets 1. Vi arbetar med individuellt anpassat stöd utifrån tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Tillsammans med dina kollegor kommer ni ständigt att utvärdera och anpassa ert arbetssätt till individens bästa. Vissa administrativa uppgifer så som social dokuemntation och upprättande av genomförandeplaner ingår även i arbetet. En annan viktig del i arbetet är att kunna samverka med den boendes nätverk, såsom anhöriga, daglig verksamhet, LSS-handläggare, myndigheter och regionkontakter mm. 


Vi som jobbar på Lillån är ett härligt gäng på fyra personer med blandade åldrar, kön och erfarenheter. 


Vi söker nu en ny boendestödjare till vår verksamhet. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring.
I rollen arbetar du med att:

- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser

- Planerar och genomför aktiviteter med klienten

- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifterDu arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegorVem är du?

- Utbildning som undersköterska, specialpedagog eller beteendevetare

- Erfarenhet från liknande verksamhet

- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet

- B-körkortSom person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.

Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.Vad händer nu?

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Systemutvecklare/programmerare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Vill du jobba i en grupp med engagerade och drivna kollegor?
Vi på Ljungs söker en .NET utvecklare som vill skapa och bygga digitala lösningar.
På Ljungs kommer du att jobba med både korta och långa projekt för befintliga och nya kunder. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer att ha utrymme för att vara flexibel och kunna påverka lösningarna. Du kommer få möjligheten att jobba med ett flertal kunder och projekt med fokus på backend-utveckling.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av utveckling inom .Net
Har hanterat databaser
Har goda kunskaper i svenska, tal och i skrift
Brinner för att leverera kod av högsta kvalitet.

Du kommer att få jobba på en webb- och reklambyrå som har utvecklat digitala lösningar för kunder sedan mitten av nittiotalet. Utöver detta jobbar vi även med varumärken och kommunikation.
Vi på Ljungs erbjuder goda utvecklings- samt utbildningsmöjligheter och en kultur som präglas av god gemenskap och samarbete.
Anställning: Heltid
Tjänst: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att ringa oss på +46 708 19 07 58 eller maila thomas@ljungs.nu.
Vi ser fram emot din ansökan, Välkommen!

Ansök nu

CE - Chaufförer sökes till Frigoscandia Åkeri AB

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 27
Till Frigoscandia Åkeri AB i Jönköping söker vi flexibla och ansvarsfulla chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av
kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och
kör och vilotider. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter
hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet:

Jobbet innebär fjärr- och distribution körning med bil och släp där du transporterar
kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer krav på
noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering
av transportdokument samt scanning av gods. Utdrag ur belastningsregistret
krävs för arbetet.

Om dig:

Du ska vara ordningsam, effektiv och ha god servicekänsla och vana av att köra
fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att
planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid men också utifrån
miljöpåverkan och utifrån gällande lagar och regler.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastnignscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. vi trafikerar områden som
Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då
urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista
ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Christer Condrup på christer.condrup@frigoscandia.com

Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com


Frigoscandia Åkeri AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Ansök nu

Välkommen till Rekryteringsträff

Lagerarbetare
Läs mer Nov 27
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?Då är du välkommen på öppet hus och rekryteringsträff på tisdag den 5 December i Jönköping!På plats kommer du få träffa arbetsgivare som One Partner Group, Jönköping kommun med många fler som söker medarbetare till ett antal olika tjänster som tex inom montering, truckförare, industri medarbetare, personalassistenter med flera.

Utbildningsanordnaren Veldi kommer finnas på plats som berättar mer om sina svets och cnc operatör utbildning.

Passa på samtidigt att prata med våra karriärkonsulter och se våra lokaler.

Ta med ditt CV.

Datum: 5/12 2023

Tid: 13.30-16.00.

Adress: Fabriksgatan 6, 55318 JönköpingObs! Föranmälan krävs. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till:
daniel.koutcho@arenamatchning.se

Du är hjärtligt välkommen!

Ansök nu

Montör till väletablerat företag i Jönköping

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Nov 27
Är du en händig, driven och social person som vill vara med i hela kedjan från detalj till färdig produkt? Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på OnePartnerGroup söker just nu flera montörer till ett väletablerat företag i Jönköpingsområdet.

Om tjänsten
Som montör arbetar du i huvudsak med att montera olika detaljer, både stora och små, i olika material och i olika takt. För att tillverkningen av produkter ska bli både effektiv och kvalitativ förutsätter det att du är noggrann i ditt arbete. Du är målmedveten och trivs att arbeta efter företagets uppsatta mål och eftersträvar att ständigt bli bättre i ditt arbete.

Arbetstider
Dagtid, 2-skift eller ständig natt.

Lön 
GFL baserad enligt kollektivavtalet.

Vem är du?
Som person är du noggrann, teknikintresserad och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Du har en god social förmåga och är serviceinriktad, att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion och god förståelse hur arbetet inom en produktion hänger samman. Meriterande är om du innehar ett truckkort. I den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är stresstålig och strukturerad samt har ett intresse och nyfikenhet att lära. 

Att arbeta som konsult hos oss
Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Tjänsten är en initial visstidsanställd på 6 månader hos oss på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din chef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Ansökningsprocess 
Är du aktuell i process kommer vi att kontakta dig för att stämma av läget - vad gör du idag och hur ser du på din framtid? Vid fortsatt intresse står en intervju på tur och därefter referenstagning och bakgrundskontroll. Alla dessa steg är obligatoriska då vi jobbar med att kvalitetssäkra våra bemanning- och rekryteringsprocesser. Gällande ansökan i sig så sker denna via denna annons. Vi jobbar även med löpande urval och tillsättning. 

Vi tar inte emot några ansökningar via mail!

Ansök nu

Stjärnsäljare till Bankeryd ????

Hemförsäljare
Läs mer Nov 27
Hej alla hungriga säljare där ute!
Vi söker efter de mest självsäkra och passionerade personligheterna för att ansluta till vårt vinnande team. Vårt företag har funnits sedan 1992 och har alltid varit en ledande kraft på marknaden.
Vi utbildar våra säljare från grunden, så ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi tror att viljan att lyckas är allt du behöver för att bli en toppsäljare, och vi kommer att förse dig med alla verktyg och resurser som krävs för att du ska nå ditt fulla potential.
Våra tävlingar är legendariska, med priser som sträcker sig från VIP-resor till extra kontanter. Vi drivs av att se våra säljare ta sig till nya höjder och vi belönar hårt arbete och framgång.
Vi är också ett miljövänligt företag, och vi tar vår planet på allvar. Våra produkter är alla miljövänliga och vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön.
Vi söker personer som brinner för försäljning och som har den självsäkerhet och beslutsamhet som krävs för att bli en toppsäljare. Om du har drivet att nå framgång och om du inte är rädd för en utmaning, så är du precis den typen av person som vi söker.
Så om du är redo att ta ditt säljande till nästa nivå och ansluta till vårt vinnande team, ansök nu! Vi letar efter dig.


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid. Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående. Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.

Ett par röster om jobbet:
"Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Produkten är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Teknisk testare till spännande teknikföretag!

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Nov 27
Q Professionals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige.Beskrivning
Vi söker nu en teknisk testare för ett spännande uppdrag.

Tjänsten är placerad hos kund, med möjlighet till att kombinera med arbete på distans.

Arbetsuppgifter
Som teknisk testare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
• Identifiera och ta fram testfall;
• Genomföra systemtester och systemintegrationstester;
• Felsökning och analys av defekter;
• Rapportera fel,
• Stötta verksamhet vid acceptanstest;
• Skriva automattester.

Kvalifikationer
För att kvalificera för denna tjänst ser vi att du har:

- erfarenhet av felsökning och att läsa och förstå felloggar;
- erfarenhet av att skriva databasfrågor i och använda sig av databasverktyg;
- några års erfarenhet av att identifiera, skriva och genomföra testfall samt rapportera fel;
- några års erfarenhet av att genomföra regressions-, integrations-, system- och acceptanstester;
- några års erfarenhet av att skriva, underhålla, följa upp och förbättra automattest i system;
- erfarenhet av agilt arbetssätt;
- kunskaper i svenska i tal och skrift.

Villkor
Tjänsten är på heltid med placering hos kund med möjlighet att arbeta på distans till viss del. Urval av kandidater sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan idag!

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

Ansök nu

Projektplanerare- direktrekrytering till Eltel!

Produktionskoordinator
Läs mer Nov 27
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Projektplanerare direktrekrytering till Eltel!

Är du duktig på Excel och söker en omväxlande och kvalificerad tjänst som planerare i ett stort och komplext projekt?

Vi söker en projektplanerare för arbete i Eltels elmätarprojekt där de byter samtliga Vattenfalls elmätare. Du kommer ansvara för planeringen av installationer för ett team av tekniker. När du arbetar på annan ort än din hemort står Eltel för boende och resekostnader, så därmed kan du bo varsomhelst i Sverige så länge du är villig att resa i tjänsten. Framförallt under dina första månader kommer du resa mycket i tjänsten som en del av din introduktion och upplärning.

Som projektplanerare har du en nyckelroll i projektet och ditt arbete innebär att sätta och följa upp tidsplaner samt att säkerställa att resurserna fördelas på ett bra sätt. Det är ett komplext arbete med många parametrar att ta hänsyn till. En viktig del av arbetet är att analysera den data som kommer från Eltels beställare. Tjänsten är en blandning av långsiktig planering i förväg och att löpande anpassa planeringen efter utmaningar som uppstår.

I rollen som projektplanerare har du inget personalansvar. Du rapporterar till huvudprojektledare, arbetar självständigt och har kontaktytor både internt och externt.

Vi erbjuder

• En gedigen utbildning och introduktion inklusive besök ute i fält!
• Arbete i ett väl fungerande och erfaret projektteam!
• Mycket frihet och möjlighet att påverka!
• Arbete på lång sikt eftersom Eltel löpande vinner nya avtal

Kvalifikationer
Vi söker dig som har väldigt god datorvana, särskilt viktigt är att du är duktig på Microsoft Excel. Grundläggande kunskaper inom Officepaketet är till exempel inte tillräckligt. Du är också en analytisk person med en förmåga att förstå hur data fungerar och du snabbt kan filtrera fram relevant statistik och annan viktig information ur stora datamängder. Erfarenhet av liknande arbete/projekt i närtid är meriterande.

Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift eftersom kontakt med medarbetare från andra nordiska länder. Körkort är ett krav på grund av resor och besök ute i fält.

Lön: Individuell lönesättning. Övriga villkor enligt kollektivavtal.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Du kan söka tjänsten även om du saknar CV eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Stjärnsäljare till Jönköping ????

Hemförsäljare
Läs mer Nov 27
Hej alla hungriga säljare där ute!
Vi söker efter de mest självsäkra och passionerade personligheterna för att ansluta till vårt vinnande team. Vårt företag har funnits sedan 1992 och har alltid varit en ledande kraft på marknaden.
Vi utbildar våra säljare från grunden, så ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi tror att viljan att lyckas är allt du behöver för att bli en toppsäljare, och vi kommer att förse dig med alla verktyg och resurser som krävs för att du ska nå ditt fulla potential.
Våra tävlingar är legendariska, med priser som sträcker sig från VIP-resor till extra kontanter. Vi drivs av att se våra säljare ta sig till nya höjder och vi belönar hårt arbete och framgång.
Vi är också ett miljövänligt företag, och vi tar vår planet på allvar. Våra produkter är alla miljövänliga och vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön.
Vi söker personer som brinner för försäljning och som har den självsäkerhet och beslutsamhet som krävs för att bli en toppsäljare. Om du har drivet att nå framgång och om du inte är rädd för en utmaning, så är du precis den typen av person som vi söker.
Så om du är redo att ta ditt säljande till nästa nivå och ansluta till vårt vinnande team, ansök nu! Vi letar efter dig.


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid. Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående. Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.

Ett par röster om jobbet:
"Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Produkten är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Tjäna 50 000 SEK/M

Säljledare
Läs mer Nov 26
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & körkort
? Inget belastningsregister

Ansök nu

En erfarna plasättare kan snickra med

Plattsättare, utan yrkesbevis
Läs mer Nov 26
Om du är en duktig plattsätaren och kan en del om snickariet så du är välkommen att kontakta oss... Utvärdering av din erfarenhet det kan ta på arbets plats, om körkort det är viktigt del för dig att förtsätta i framåt men det kan vi lösa upp till fäligt uttan.

Ansök nu

Jobb som Personlig assistent (timvikarie) finns för hundvan assistent

Personlig assistent
Läs mer Nov 26
Jag är en kvinna på 40+ år som nu söker 2 personliga assistenter

Denna tjänst avser arbete när någon av mina ordinarie assistenter av någon anledning inte kan tjänstgöra. Söker alltså inhoppare, du måste kunna hoppa in med kort varsel när ordinarie personal blir sjuk, eller vid semester/tjänstledighet.

Mitt ordinarie schema bygger på dygnspass. Bra om du som timvikarie kan ta hela dygn men inte nödvändigt. Jag kan också behöva dagspass eller kväll/nattpass När du blir tillfrågad uppger du vid var tillfälle hur du skulle kunna arbeta. Men du bör kunna olika alternativ

Jag kan inte garantera en tjänstgöringsgrad eller ett visst antal timmar per månad så du behöver ha annan huvudsyssla eller studier

Jag tror att du som söker är student, kanske på distans. Eller egenföretagare som kan styra ditt arbete lite efter egna önskemål och uppkomna situationer/behov. Eller kanske redan jobbar deltid och vill ha lite fler timmar.

Jag är fysiskt funktionsnedsatt, behöver assistans med allt fysiskt som hygien, städning, djurskötsel, assistans på arbete och vid resor, däremot planerar jag mitt liv själv.

Jag söker assistenter som har förståelse för att jag sköter mina sociala kontakter i möjligaste mån på egen hand. Du behöver vara lyhörd samt ha förmågan att ta till dig av såväl muntliga som skriftliga instruktioner, eftersom de alltid ligger till grund för det arbete du utför. Som assistent fungerar du som ett nödvändigt verktyg som möjliggör ett bra meningsfullt liv att leva självständigt. Förstår och respekterar att detta INTE är ett vårdarbete där jag ska vårdas och tas omhand. Utan din roll som assistent är att vara mina förlängda armar och ben och ta vid där min kropp fysiskt inte räcker till. Med din fysiska och praktiska hjälp lever jag ett självständigt liv där jag tar eget ansvar för mitt liv och vardag.

I arbetsuppgifterna ingår praktiska och personliga göromål samt hushållsuppgifter. Förmåga att hålla ordning i alla slags sysslor i hemmet, van vid matlagning.

Jag har två hundar så du får inte vara allergisk eller djurrädd. Dessutom krävs det att du är van och bekväm med att hantera hund då jag behöver assistans vid skötsel och promenader.

Jag söker endast kvinnliga sökande.

Du måste vara icke-rökare. Det är inte alltid min omgivning är det men mina personliga assistenter måste vara det.

Då du är mitt mänskliga stöd måste Du vara i god fysik och besitta lite styrka. Utan problem med rygg, nacke eller axlar.

Ansök nu

Hundägare söker hundvan Personlig assistent efter årsskiftet

Personlig assistent
Läs mer Nov 26
Nytt år och nya möjligheter med ett nytt jobb

Har du tröttnat på ditt 8-17 jobb och skulle vilja jobba långa pass med mer ledighet?

Arbetspassen är förlagda efter ett rullande 4-veckors schema, företrädelsevis dygnspass, vardag som helg som storhelg.

Tjänstgöringsgrad 75% + jour. Du behöver kunna börja arbeta vid årsskiftet med introduktion innan dess. Jag söker en assistent som ser arbetet som långsiktigt

Jag som söker en assistent är en kvinna på 40+, för tillfället arbetslös men när jag börjar jobba kommer du att följa med.

Personlig assistans är ett serviceyrke för mig. För att jobba hos mig krävs ingen direkt utbildning, men viljan att lära och du får introduktioner för att både du och jag ska känna oss säkra. Och det du behöver veta för att assistera just mig. Det är det som är det personliga i personlig assistans.

Jag uppskattar mina assistenter väldigt mycket, men vill inte att du ska ta hand om mig, underhålla mig, prata för mig eller ta beslut åt mig.

Du kommer jobba väldigt nära mig i både privata och professionella situationer därför vill jag att du ska vara bekväm med att ta plats i ”baksätet”.

Du behöver kunna fördriva tiden själv när jag inte behöver hjälp utan att störa mig.

Som person vill jag att du har stor insikt i innebörden av ordet integritet, är lyhörd och att du är empatisk. Du ska klara av högt tempo men samtidigt klara av att vänta då det behövs. Du har inget emot att ta det lugnt, men är inte långsam.

Jag har två hundar så du får inte vara allergisk eller djurrädd. Dessutom krävs det att du är van och bekväm med att hantera hund då jag behöver assistans vid skötsel och promenader. Hundvana innebär att det inte räcker med att endast ha rastat grannens hund. Har du egna djur måste det finnas ett fungerande nätverk då du inte kan ha med egen hund till arbetet.

Det finns även andra djur i min närhet.

Jag är allergisk mot vissa saker och får ont i huvudet av starka dofter och vistas ibland i miljöer där det finns personer som är allergiska, så det är diskreta dofter som gäller hos mig.

- Jag söker endast kvinnliga sökande.

-Jag har en minibuss som assistenterna kör så körvana är ett krav. Körkort för manuell växellåda krävs.

-Du behöver känna dig bekväm och van vid alla i ett hem förekommande sysslor, även intima.

-Du måste kunna tala och förstå svenska flytande Det är det språk jag kan ge dig instruktioner på. Instruktioner finns blandat både skriftligt och muntligt.

-Du måste vara icke-rökare. Det är inte alltid min omgivning är det men mina personliga assistenter måste vara det.

- Då du är mitt mänskliga stöd samt att jag går långa promenader med mina hundar bör Du vara i god fysik och besitta lite styrka. Utan problem med rygg, nacke, knän eller axlar

-Resor, både dagsturer, över en helg eller utomlands några veckor kan förekomma i tjänsten

Ansök nu

Barberare/herrfrisör i Jönköping

Herrfrisör
Läs mer Nov 25
Hej Barberare i Jönköping!
Nu söker vi barberare/herrfrisör i Jönköping. Vi är två som jobbar idag och vill utöka vårt team.
Du ska ha erfarenhet och behärska allt som innebär att vara barberare:
Traditionell rakning med kniv
Fade frisyrer (lowfade, midfade, tapercut etc)
Skäggtrimning och styling
Hårklippning långt/kort

Tjänstens omfattning baseras på din kundkrets och lön diskuteras efter överenskommelse.
Kontakt: Georges 0728574701 eller maila freshfadejkpg@outlook.com
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kock på en mindre resturang o cateringverksamhet

Chefskock
Läs mer Nov 25
Söker en kock som älskar o laga mat.Ett mindre kök där vi arbetar nära varandra,man ska vara noggrann o kunna sammarbeta.Vi driver en liten säsongs resturang på sommaren ,stor del består av catering med stort fokus på bröllop hela sommaren .Känns detta intressant välkommen o höra av dig till Hanna’s kök Gränna ab.

Ansök nu

Jobba Som Fältsäljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 25
Sök jobbet som säljare på ViaLarm för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Jobba Som Teamleader

Säljledare
Läs mer Nov 24
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att jobba som teamleader!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som teamleader? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som teamleader. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Nov 24
Är du teknikintresserad och serviceinriktad? Vi har tjänsten för dig!

Om företaget
På Jeven AB anser vi att en ren, sund och energiklok arbetsmiljö i restaurangkök är en självklarhet. Genom våra produkter skapar vi en bättre arbetsmiljö, förbättrar lönsamheten och ökar byggnadens energieffektivitet. Jeven AB är idag Nordens största tillverkare av kåpor till storkök med försäljning i alla de nordiska länderna samt ett antal länder i övriga Europa. Vi har idag utvecklats till ett komplett företag med utveckling, marknadsföring, försäljning och tillverkning under samma namn. Tillverkningen sker i egen produktionsanläggning i Söderhamn. Våra försäljningskontor finns i Söderhamn, Stockholm, Jönköping, Göteborg, Örebro och Malmö. Jeven AB har en omsättning på ca 130 milj. SEK och är en del av Absolent Air Care Group – en världsomspännande och börsnoterad koncern som tillverkar produkter för rening av luft i samband med kommersiella processer. Läs mer på www.jeven.se

Dina arbetsuppgifter
Som Teknisk innesäljare på Jeven Projektservice ansvarar du tillsammans med teamet för företagets projektering till den skandinaviska marknaden. Rollen innebär att vägleda och projektera fram förslag på våra produkter till föreskrivande led och kunder. Teamet på Projektservice levererar kompletta underlag på till- och frånluftsflöde, ljud och tryckfallsdata samt förslag på lämplig lösning för det aktuella projektet. Detta innebär allt från dimensionering och beräkningar till ritningsförslag. Du blir en del av vårt försäljningsteam och blir ett tekniskt stöd till våra säljare och du och har även direktkontakt med våra kunder som är verksamma i ventilations- och byggbranschen. Du rapporterar till Försäljningschef och tjänstens placering blir på vårt säljkontor I Huskvarna.

Din profil
Vill du bli en av oss? Du har en eftergymnasial utbildning, teknisk högskola eller motsvarande erfarenhet. Har du branschkännedom och erfarenhet från AutoCAD, blir vi extra glada, men det är inte ett skallkrav. Kanske jobbar du idag som konstruktör inom ventilation eller bygg? Är du säljare från branschen men vill trappa ned på resandet eller har du jobbat som projektledare eller konstruktör i entreprenadsledet? Huvudsaken är att du har teknisk förståelse, hög ambition och vilja tillsammans med ett serviceinriktat sätt, så lär vi dig resten.

För att briljera i din roll tror vi att du är affärsmässig och kommunikativ, men även självgående, noggrann och lyhörd. Du trivs i en roll med mycket kontakt med såväl medarbetare som kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss på Jeven blir du en del av ett innovativt företag som ständigt driver utvecklingen framåt. Låter det här som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill som arbetar med rekrytering av specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 070-3021441. Du söker tjänsten via www.skill.se, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då löpande urval kan tillämpas, dock senast den 14 december.Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Ansök nu

Montör till väletablerat företag i Jönköping

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Nov 24
Är du en händig, driven och social person som vill vara med i hela kedjan från detalj till färdig produkt? Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi på OnePartnerGroup söker just nu flera montörer till ett väletablerat företag i Jönköpingsområdet.

Om tjänsten
Som montör arbetar du i huvudsak med att montera olika detaljer, både stora och små, i olika material och i olika takt. För att tillverkningen av produkter ska bli både effektiv och kvalitativ förutsätter det att du är noggrann i ditt arbete. Du är målmedveten och trivs att arbeta efter företagets uppsatta mål och eftersträvar att ständigt bli bättre i ditt arbete. 

Vem är du?
Som person är du noggrann, teknikintresserad och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Du har en god social förmåga och är serviceinriktad, att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion och god förståelse hur arbetet inom en produktion hänger samman. Meriterande är om du innehar ett truckkort. I den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är stresstålig och strukturerad samt har ett intresse och nyfikenhet att lära. 

Att arbeta som konsult hos oss
Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Tjänsten är en initial visstidsanställd på 6 månader hos oss på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller tipsa någon som du tycker passar för tjänsten. Sista ansökningsdag är 31:e december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail!

Ansök nu

Lingon söker taggade eventsäljare! Grundlön + Provision

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Nov 24
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder.
Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser.
Vi söker därför dig som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Dina arbetsuppgifter går ut på att sälja Lingons abonnemang till konsumenter du träffar ute på torg , gator , festivaler och marknader runtom i Sverige.
Arbetet är på resande fot och Lingon står för hotell och resekostnader under arbetsveckorna.
Vad vi erbjuder dig:
# Höga provisioner på egen försäljning
# Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
# Grundlön
Vad vi förväntar oss av dig:
# Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
# Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
# Du är ansvarsfull och sköter tider
# Du kan jobba på resande fot måndag - fredag
# Du har en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
Om jobbet:
Arbetsplatsen är events runtom i hela Sverige.
Arbetstider: 09.30-18.00
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående om du är rätt kandidat.

Ansök nu

Tandläkare till Vesalis - klinik som arbetar delegerat

Tandläkare
Läs mer Nov 24
Är du vår nya tandläkare som gillar implantatkirurgi?

Med vår nya klinikchef Jennie Danås på plats letar vi nu efter dig som söker dig till nya äventyr.


Vesalis ingår i Dentalum som sedan 2019 är en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige och strävar efter att skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus.

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi månar om att skapa en kultur som är stimulerande, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig med flera års relevant erfarenhet som tandläkare, med en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion till ditt yrke och som vill fortsätta utvecklas i din personliga och yrkesmässiga karriär.

Vi vill att du brinner för ditt yrke och tycker om att göra behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt.

Vi tror på tandvård med omtanke, där patienten alltid står i fokus.

För bästa vård ser vi till att regelbundet vidareutbilda oss och ha kunskap om det senaste inom tandvård/munvård.

VEM ÄR DU?

Du är en skicklig kliniker som bemöter patienterna på ett förtroendeingivande sätt. Du är lyhörd och balanserad och som alltid sätter patienten i centrum.

Om du har ett stort intresse för och erfarenhet inom implantatkirurgi och estetisk tandvård, är det ett plus i kanten.

I ditt arbete är du strukturerad och målorienterad och håller hög kvalitet på dina behandlingar. Vidare är du ansvarsfull och noggrann, du värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER

- Minst 4 års erfarenhet inom yrket

- Mycket goda kunskaper i svenska

- Meriterande om du har erfarenhet inom kirurgi och implantat

- Meriterande om du kan journalsystemet OPUSOM KLINIKEN

Vesalis Dentals praktik ligger centralt i Jönköping i ett av stadens äldsta hus. Kliniken har 5 behandlingsrum, är modernt utrustad och fullt digitaliserad.

Här arbetar idag 3 tandläkare (var av en blivande pensionär), 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor och vi söker nu efter dig som vill arbeta tillsammans med oss. Vi arbetar i team med full delegering.

Här använder vi Opus som journalsystem, digital röntgen, panoramaröntgen och tomografiröntgen.

Läs gärna med om kliniken här: https://www.vesalis.se/ANSTÄLLNING

Anställningen är en heltidstjänst alternativt deltid,enligt överenskommelse

Ersättningen är fast månadslön.

Kliniken är kollektivavtalsansluten.

Anställningens start, 1 januari 2024 eller enligt överenskommelse.

ANSÖK

Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.OM DENTALUM

Dentalum är sedan 2019 en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi är väldigt måna om att skapa en kultur med värdegrunder som är gynnsamma, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till. Vi har precis inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team. www.dentalum.com

Ansök nu

Mekanikkonstruktör formsprutad plast till Husqvarna AB

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 24
Ta chansen att bli Husqvarna Groups nästa mekanikkonstruktör och jobba med deras produkter i världsklass. Du får möjligheten att ta plats i ett av Husqvarnas förutvecklingsteam som arbetar med konstruktion av nästa generations lösningar och framför allt med konstruktion inom formsprutade plastdetaljer. Du erbjuds stora möjligheter för utveckling och ansvar och även att få arbeta i en innovativ miljö.

Lämna in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifterSom Mekanikkonstruktör på avdelningen R&D Robotics har du varierande dagar. Du jobbar projektbaserat och är en del av produktens resa från början till slut. Det innebär att jobba med konceptutveckling, möten med projektledare, rita och testa, vilket kan pågå under flera veckor då du sitter med CAD. Senare i projektet är du med och testar i labb för att sedan rita om, justera och testa igen. Du gör mycket test ute på fält på riktigt gräs – roligt!
Du arbetar med Husqvarnas automowers, robotgräsklippare. Både med att utveckla nya klippare och att förbättra befintliga klippare med exempelvis nya funktioner eller förbättringar. Till varje ny klippare skapas ett nytt yttre skal, initiativtagande och nya idéer välkomnas.

För att generera dina 3D-modeller så använder du Catia V5. Du förväntas att driva, planera och hantera arbetet inom projekten på ett självständigt och ansvarstagande sätt samt sköta kontakten med olika funktioner som labb, beräkning och externa samarbetspartners.

Du erbjuds:
•Arbeta med spännande produkter i absolut framkant
•Arbeta med Husqvarnas framtida lösningar och idéer för kommande produkter
•Erfarenhetsutbyte med kunniga kollegor
•Stora utvecklingsmöjligheter
•Ett härligt team som skrattar och har roligt ihop

Om företagetHusqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

De har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Du kommer att tillhöra en avdelning som arbetar både med produkter riktade mot proffsanvändare och privatpersoner.

Din profil som mekanikkonstruktörVi ser att du är utbildad inom maskinteknik eller mekanikkonstruktion och gärna med inriktning mot produktutveckling och design. Du ska ha jobbat några år och gärna med konsumentprodukter så att du har erfarenhet av hur liknande produktutvecklingsprocesser ser ut.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du uppfinningsrik, nyfiken, kreativ samt drivande och engagerad. Det gäller också att du vågar fråga din omgivning för att ta dig framåt och för att lära av erfarenheten som finns.

Skallkrav i rollen som mekanikkonstruktör:
•Lägst högskoleingenjör, gärna med inriktning mot produktutveckling, mekanik och hållfasthet
•Dokumenterad konstruktionserfarenhet av formsprutade plastkomponenter
•Flytande svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande för rollen som mekanikkonstruktör•Erfarenhet av PDM-system
•Erfarenhet av 3D-modellering i Catia V5, solid samt ytmodellering
•Kunskap om måttsättning med form- och lägestoleranser
•Erfarenhet kostnadskalkylering på detalj- och produktnivå
•Erfarenhet av att driva metodutveckling för produktprovning och produktutveckling
•Erfarenhet av validerande provning

Om oss på Framtiden
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

VillkorStart: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Nu söker vi resande Servicetekniker till Jönköping!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Nov 24
Drömmer du om en spännande och rolig karriär som resande Servicetekniker? Letar du efter en möjlighet att använda din tekniska kompetens och resa runt i Sverige? Då har vi den perfekt rollen för dig!

Om rollen
Som resande Servicetekniker installerar du nya maskiner och ansvarar för intrimning, driftsättning och programanpassning av levererade förpackningsmaskiner och linjer. Vid större installationer leder du installationsarbetet som genomförs tillsammans med olika maskinleverantörer. Att utbilda kunden på anläggningarna ingår också i ditt ansvar. I ditt arbete ansvarar du också för att genomföra service, felsökning och ombyggnationer på befintliga anläggningar.

Din bakgrund
Du som söker har god erfarenhet från liknande roller som Servicetekniker, från verkstad, relevant utbildning från högskolan, eller liknande yrkeserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet inom el, HMI, Schneider Electrics, Siemens eller robotprogrammering är det meriterande, men inget krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du som söker
Som person är du social, utåtriktad, initiativrik, flexibel och ansvarstagande. Du är kund- och serviceinriktad samt driven och självständig. Vi ser gärna att du är bekväm med merförsäljning och att du är behjälplig med allt vad kunderna önskar. Du har en god förmåga att prioritera och organisera ditt egna arbete. Vi förutsätter att du har viljan att lära och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Vår kund finns i Jönköping men du utgår från hemmet och vi ser helst att du som söker bor i närheten av Jönköping och Borås eller mellan orterna. Arbetet sker ute hos våra kunder vilket innebär många resor med övernattningar, och då främst i Sverige. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 08.00-16.30, med flex efter eget ansvar.

Om Jefferson Wells
Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Jefferson Wells värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att starta omgående och sträcker sig ca 6 månader fram, med stor chans till förlängning eller övertag hos kund. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Therese på therese.johansson@manpower.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Komponentingenjör mot elektronik till Husqvarna

Planeringsingenjör, elektronik
Läs mer Nov 24
Stort intresse för elektronik, utveckling och för att hela tiden förbättra produkterna du arbetar med? Om det här stämmer in på dig ska du söka tjänsten som Komponentingenjör till Husqvarna!

Om rollen
I rollen som Komponentingenjör mot elektronik kommer du ingå i ett arbetslag som arbetar med elektronik mot handhållna produkter som motorsågar, häcksaxar och timmers. Gruppen arbetar med elektroniken i både bensin- och batteridrivna produkter och ansvarar för alla komponenter som skapar energi i produkten. Idag består gruppen av ca 9 medarbetare. Din roll som Komponentingenjör mot elektronik kommer innefatta ansvar för tändmoduler. Du kommer ansvara för att ha kontakt med både kollegor och leverantörer kring utvecklingsarbetet av komponenterna. Rollen passar dig som vill få en bred teknisk förståelse och som vill få en bred förståelse för själva produkten, produktutvecklingens olika steg samt skapa sig ett brett professionellt nätverk.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Skapa och skicka specifikationer av komponenter till leverantör
•Få tillbaka prototyp som skickas till labb för testning
•Tolka testresultat och förstå vilka förbättringsåtgärder som bör vidtas
•Initiera nästa prototyprunda
•Supporterera olika parter där det uppstår frågeställningar om produkten
•Hålla möten med leverantör tillsammans med kollegor från Inköp

Din profil
Du kommer trivas i rollen om du är en utåtriktad person som inte är rädd för att ta nya sociala kontakter. Du kommer få prata med olika personer både internt och extern inom olika yrkesområden. Därför är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation så alla parter vet vad som ska göras i nästa steg. Det kommer vara många olika moment och flera ärenden som löper parallellt, därför är det viktigt att du har förmågan att kunna hålla en god grundstruktur i ditt arbete. Du behöver även ha en god analytisk förmåga där du kan identifiera vad som behöver förbättras i varje komponentärende.

Skallkrav för tjänsten:
•Relevant eftergymnasial examen mist YH + relevant arbetslivserfarenhet alt. enbart kandidatexamen inom elektronik/mekatronik/motsvarande
•Engelska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
•Svenska I tal och skrift
•B-körkort

Om Husqvarna
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du arbeta på Husqvarna Group erbjuds du:
•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste tekniken.
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Komponentingenjör till Husqvarna, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz via: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

I rollen som Komponentingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter till att gå över i en anställning direkt hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Januari/februari 2023
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2

Ansök nu

Interimskonsulter inom ekonomi till Meritmind Jönköping

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 24
Arbetar du idag som redovisningsekonom och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Är du intresserad av att bli anställd konsult och utvecklas vidare och samtidigt ha en trygg anställning? Då är rollen som ekonomikonsult på Meritmind interim kanske något för dig! Vi har just nu stor efterfrågan från våra kunder i Jönköping på interimskonsulter inom ekonomiområdet. Har du eget bolag med F-skattesedel eller går i tankar om att börja konsulta?
Vi stärker nu upp vårt konsultteam och söker dig som erfaren ekonom för intressanta konsultuppdrag i varierade bolag och branscher. Som interimskonsult på Meritmind går du ut i uppdrag som redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, koncernredovisare, ekonomichef, Business Controller eller Financial Controller beroende på din kompetens och kundens behov. Meritmind erbjuder både anställning och möjlighet att vara underkonsult.


Dina arbetsuppgifter som konsult varierar beroende på konsultuppdragets utformning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom redovisning är;
Löpande redovisning och avstämningar
Självständiga månads- och periodbokslut
Årsbokslut samt årsredovisning
Koncernredovisning
Moms- och skattedeklarationer
Analys och rapportering
Budget- och prognosarbete
Förbättringar och utveckling av redovisningsfunktionenKvalifikationer och erfarenhet
Du har en ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande och flerårig erfarenhet från olika roller inom ekonomiområdet, gärna med självständigt bokslutsarbete. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har goda kunskaper i Excel.


Personliga egenskaper
Som person är du en affärsorienterad, proaktiv och analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som interimskonsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.


Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind
En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
Kollektivavtal
Förmåner genom?Benify som är vår förmånsportal
Generöst friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!Om Meritmind
Meritmind är marknadsledande inom kvalificerade tjänster inom ekonomi samt bank, finans och försäkringsområdet. Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på?www.meritmind.se
Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.
Låter detta intressant men du har ännu inte tagit steget mot att börja arbeta som konsult kan du läsa mer via vår hemsida här; https://meritmind.se/interim/jobba-som-underkonsult/ och https://meritmind.se/jobba-som-konsult/


Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta
Konsultchef, Anna Henebäck på anna.heneback@meritmind.se, 076-495 42 24
Konsultchef, Louice Silvärn på louice.silvarn@meritmind.se, 070-166 08 59
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Interim Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 24
Vi söker en Interim Redovisningsekonom till ett spännande bolag i Jönköping. Vår kund befinner sig i en expansiv fas och behöver stöttning under tiden för rekrytering av nästa tillskott på ekonomiavdelningen.

Vi söker dig som är tillgänglig på minst 75% men gärna heltid med start senast i mitten av december. Placeringsort är på huvudkontoret i Jönköping och arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstid.
Uppdraget förväntas pågå i ca 3 månader.

Om tjänsten
I detta uppdrag erbjuds du en varierande vardag och en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa korrekt redovisning och ekonomisk rapportering för verksamhetens 6 bolag.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
- Daglig redovisning och bokföring för verksamhetens 6 bolag
- Hantering av löpande bokföring, momsredovisning och avstämningar
- Månadsbokslut och årsbokslut
- Samarbete med revisorer och övriga intressenter vid behov
- Bidra till att utveckla och förbättra redovisningsprocesser

Ekonomiavdelningen består idag av 3 personer och du rapporterar till ekonomichefen. Här får du vara en del av ett familjärt och öppet klimat där samarbete och glädje är nyckeln till framgång och bolagets fortsatta tillväxtresa.

Vem är du?
Vi söker med fördel dig som driver eget bolag och vill vara underkonsult hos oss på Poolia.
Du har relevant ekonomiutbildning och flerårig erfarenhet av liknande roller och uppdrag. Du kan snabbt sätta dig in i nya uppdrag och självständigt navigera dig framåt i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i Excel samt att du behärskar svenska såväl som engelska i tal och skrift.
Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och är van vid att arbeta mot deadlines. Meriterande om du tidigare arbetat mot danska bolag samt har erfarenhet av arbete i Hogia.
Har du dessutom erfarenhet från revisionsbranschen är det positivt för detta uppdrag.

Då tjänsten är ny är det viktigt att du trivs med varierande uppgifter och är flexibel i ditt arbetssätt.

Om verksamheten
Poolia Jönköping är verksamma inom Interima konsultuppdrag. Det innebär att vi har ett givande samarbete med erfarna ledare och specialister som driver egen verksamhet. Syftet är att vara en värdefull länk och sammanföra dig som interimskonsult med passande uppdrag som uppstår i våra kunders verksamhet. För oss är det en självklarhet att bidra till effektiva interimslösningar som stöttar upp vid tillfälliga behov, men som även skapar långsiktigt värde.

Vår specialisering är att tillsätta kvalificerad och engagerad kompetens och därmed bidra till våra kunders framgång. Våra interimsuppdrag finns främst inom våra fokusområden: Ledarskap, Ekonomi, Sälj & Marknad, Produktion, Logistik och HR. Vi har en god relation med företag inom den privata såväl som offentliga sektorn med förankring i Jönköpings län.

Vi skapar gärna kontakt med dig som är interimskonsult och intresserad av tillfälliga uppdrag.

Önskas ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta:
Alexandra Lantto, Senior Konsultchef, alexandra.lantto@poolia.se alternativt 0707-93 21 75

Ansök nu

TopWork söker slipoperatör

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Nov 24
TopWork söker en erfaren slipoperatör till kund utanför Jönköping!
Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som slipoperatör eller liknande och vill ha en ny utmaning hos vår kund. Som person ser vi att du är noggrann och ansvarstagande. Vidare är du självgående i ditt arbete, men har samtidigt lätt att samarbeta med andra kollegor och har glimten i ögat. 
 
Din profil för att passa in i rollen:
- Erfarenhet av att arbeta som slipoperatör
- En lagspelare som trivs med att åstadkomma resultat tillsammans med kollegor
 
Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

HR Business Partner till Lindström

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Nov 24
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa med ett företag som har varit 175 år i branchen? Tveka inte! Sök rollen som HR Business Partner till Lindström!


Om Lindström
Med ett brett utbud av servicelösningar, från arbetskläder, skyddskläder, mattor, restaurang- och hotelltextilier till absorptionsmattor och torkdukar för industrin är Lindström är ett av Europas ledande textilserviceföretag. Lindströms heltäckande service inkluderar behovsanalys, inköp, lagerhållning, uthyrning, tvätt och efterbehandling, leveranser, ersättning, och slutligen återvinning. Med ett stort kundfokus och med ett aktuellt och miljövänligt erbjudande når Lindström en bred målgrupp. 


Vi söker för Lindströms räkning en engagerad och erfaren HR Business Partner, som har goda kunskaper att arbeta med kollektivavtal. Som HR Business Partner hos Lindström arbetar du såväl operativt som strategiskt. Du kommer att driva samtliga HR processer inom verksamhetsåret och stödja chefer inom bland annat arbetsrätt, ledarskap, rekrytering, lönefrågor, arbetsmiljöarbete och kompetensutveckling. Du kommer även arbeta med att utveckla processer, identifiera utvecklingsområden och driva olika projekt. I denna centrala roll kommer du att vara en nyckelspelare i att stödja och utveckla Sveriges team av medarbetare och vara involverad i hela spektrumet av HR-uppgifter. Det förekommer periodvis resor i tjänst för att besöka Lindströms anställda på olika kontor (Göteborg, Jönköping, Malmö och Stockholm).

Arbetsuppgifter: Ansvara för HR-support och rådgivning till ledningsgruppen och medarbetare.
Hantera inledande steg i rekryteringsprocesser - både white collar och blue collar.
Organisera lokala utbildningar och följa upp och uppdatera vid behov.
Följa Lindströms årshjul– målsättning och granskning, lönerevision, succession planning, bonusöversyn etc.
Stötta HR Managers inom den globala organisationen.
Identifiera områden där organisationen kan förbättras.

Krav på erfarenheter: Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande HR Business Partner-roll.
Stark förståelse för HR-processer och bästa praxis.
Erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.

Meriterande:
Språkkunskaper i spanska eller arabiska.
Erfarenhet av HR-systemet SuccessFactors.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du kännetecknas av att vara handlingskraftig och driven, lösningsorienterad och serviceinriktad. Att du har ett öga för detaljer, samtidigt som du kan se den större bilden.

Övrig infromation:
Arbetstider: Måndag- fredag 8-17. Lindström erbjuder friskvårdsbidrag, har kollektivavtal och har ettt bonussystem som baseras på KPI:er. I slutet av rekryteringsprocessen kommer kandidaten få genomgå tester.


Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du är den rätta personen för denna spännande roll, ser vi fram emot att höra från dig.
 
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Agnes Hildén på agnes.hilden@barona.se. Observera att vi på grund av GDPR inte kan ta emot ansökningar via e-post.

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer här:  https://barona.se/om-barona/

Ansök nu

Innesäljare Arbetskläder och Personligt skydd

Innesäljare
Läs mer Nov 24
Försäljning, kundvård, service och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag. Som innesäljare på Ahlsell arbetar du med Sveriges största säljkår och ett enormt utbud av produkter och lösningar.

På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord ansvar, enkelhet och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

Välkommen till Ahlsell!Vi erbjuder

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

Våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är stora. För oss är det viktigt att tillvarata våra medarbetares olikheter och vi vill verka för en inkluderande kultur. Våra medarbetares olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att vi ska nå framgång. Vi ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur vi ser på mångfald och inkludering på vår hemsida: Inkludering och mångfald (ahlsell.se)

Om rollen

Som innesäljare inom Arbetskläder och Personligt skydd samarbetar du med kollegor från alla våra segment för att ge våra kunder bästa tänkbara service och lösningar.

Du arbetar i huvudsak med sortimentsförslag till kund, gör kundkataloger, genomför utprovningar, skapar och beställer transfertryck, utför tryckuppsättning, lägger order, utför tryck, arbetar med individkonton, säkerställer och följer upp leveranser till kund.

Således är huvuduppdraget att utveckla försäljning och säkerställa leverans inom produktområde Arbetskläder och Personligt Skydd för Ahlsells kunder. Du stöttar säljarna i säljprocessen med din produktkunskap och är vid behov med säljarna på sambesök.  

Om dig

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Din bakgrund kan variera men en hög serviceanda och vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll.

Vi söker dig med:

Tidigare erfarenhet av tjänst med kundkontakt.
Goda kunskaper i Officepaketet.
God datorvana, gärna från ett större affärssystem.
Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift.
Körkort för personbil och tillgång till egen bil eftersom det kan finnas tillfällen då du ensam behöver genomföra kundbesök.

Kompetens och erfarenheter inom arbetskläder är meriterande.

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

Placering: Ahlsells kontor i Jönköping

Ansökan

Varmt välkommen med Din ansökan till oss.

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före det att annonsen löper ut.
Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan.

Har du frågor är du välkommen att ringa Anton Hultin, chef regional säljsupport, 036-30 97 44.

Fackliga representanter för Unionen når du via Lena Bergman, telefon +46727169831. 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 50 miljarder SEK. Med drygt 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ansök nu

Överförmyndarhandläggare

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 24
Överförmyndarenheten

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vill du med din kunskap och erfarenhet bidra till en kvalificerad handläggning? Då kan du vara den vi söker!

Som överförmyndarhandläggare arbetar du med tillsyn och handläggning enligt gällande lagstiftning. En stor del av arbetet kommer att innefatta att granska ekonomiska redovisningshandlingar men du kommer också vara ansvarig och delaktig i övrig handläggning. Du kommer fatta beslut i ärenden och arbeta med myndighetsutövande uppgifter. Tillsammans med dina kollegor och närmsta chef kommer du att hjälpa till att utveckla verksamheten med arbete kring rutiner och digitalisering.


Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom juridik, samhällsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
Du behöver behärska det svenska språket väl i både tal och skrift då tjänsten innebär att bland annat förstå och skriva texter på myndighetsspråk.
Som person har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. I rollen som myndighetsutövare behöver du vara trygg i dig själv och ha förmågan att kommunicera beslut på ett professionellt sätt även om de är till nackdel för den enskilde.
Du är bra på att både strukturera och ansvara för dina arbetsuppgifter såväl enskilt som i grupp.
Då arbetet med granskning avser ekonomiska redovisningshandlingar är det meriterande om du har dokumenterande kunskaper för ekonomiska frågor.

Om oss
Överförmyndarenheten är organiserad inom stadskontoret, kansliavdelningen och utövar, på uppdrag av överförmyndarnämnden, tillsyn över ställföreträdare så som förmyndare, förvaltare och gode män. Syftet med verksamheten är att se till att personer som inte själva kan ta tillvara sin rätt inte lider några rättsförluster.
Vårt team består av sex handläggare och en enhetschef som också till viss del jobbar operativt. Varje medarbetare får stora möjligheter och ansvar att själv vara med och påverka utformning av rutiner utifrån gällande rådande regelverk. Vår enhet är placerad på Kaserngatan vid Asecs köpcentrum.

För frågor kontakta
Enhetschef Joakim Lindberg tfn, 036-10 50 34
Facklig företrädare Vision Rebecca Färgh 036-10 29 25

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som överförmyndarhandläggare!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Interim Hälsa- och Säkerhetschef - Konfidentiell

Kvalitetschef
Läs mer Nov 24
Till vår kund i Jönköpingsregionen söker VEM en Interim Hälsa- och Säkerhetschef!

 

 

Om uppdraget

Det är ett längre heltidsuppdrag med start så snart som möjligt. Rollen innebär att operativt leda verksamhetens hälsa- och säkerhetsarbete med ett stort fokus på säkerhet. Du ansvararar bland annat för att uppsatta säkerhetsföreskrifter efterlevs, genomför riskbedömningar, utvärderar, utvecklar och initierar förbättringsåtgärder. Verksamheten är en del av en stor internationell koncern och du säkerställer att koncernens övergripande mål bryts ner till konkreta handlingsplaner som du också operativt ansvarar för att det genomförs och efterlevs.

 

 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll inom arbetsmiljö och säkerhet i en producerande verksamhet. Vi ser gärna att du har goda kemiska kunskaper och troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom exempelvis arbetsmiljövetenskap, arbetsmiljöteknik, arbetsvetenskap eller liknande. Du har även god kännedom om gällande lagar och regler inom arbetsmiljöområdet och goda kunskaper om standarder, såsom ISO9001 och ISO14001.

 

 

Bra att veta

Uppdragsstart är helst så snart som möjligt. Uppdragets omfattning är heltid och förväntas pågå hela 2024. Placeringsort är i Jönköpingsregionen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. För detta uppdrag tillämpar vi löpande urval och vi önskar din ansökan senast den 6 december.

 


VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.

Ansök nu

Chefsarkitekt

Enterprise Architect
Läs mer Nov 24
IT-centrum

Är du en driven och erfaren enterprisearkitekt med stort intresse av att förstå verksamhetens behov? Har du starka ledaregenskaper, en positiv drivkraft och förmågan att bygga relationer? Vill du vara med att skapa samhällsnytta genom digitala lösningar till våra kunder i regionens verksamheter och till våra invånare? Bli en del av ledningsgruppen på IT-centrum!

IT-centrums uppdrag är att i allt snabbare takt tillhandahålla ändamålsenliga, snabba, säkra IT-lösningar med hög tillgänglighet för både verksamhet och medborgare. Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Rollen som chefsarkitekt
Som chefsarkitekt är du ansvarig för att driva det strategiska arkitekturarbetet i Region Jönköpings län. Du sätter mål, planerar, leder och samordnar arbetet med regionens övergripande enterprisearkitektur, och kommer att vara en stark motor i regionens digitaliseringsarbete. Rollen innebär samverkan med regionens alla verksamheter för att säkerställa att arkitekturen hjälper organisationen att möta nya omvärldskrav. Som chefsarkitekt leder du arbetet i vår arkitekturgrupp, där uppdraget är att stödja och vägleda projekt och andra initiativ i aktuella arkitekturfrågor. Du representerar även regionen i nationella samverkansforum såsom regionernas nationella arkitekturråd. Du kommer att ingå i IT-centrums ledningsgrupp och vara direkt underställd IT-direktören.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Start sker enligt överenskommelse och du har din placering i Huskvarna.

Din blivande arbetsplats
IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag cirka 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Din profil
Vi söker nu en chefsarkitekt med helhetsansvar för arkitekturarbetet inom Region Jönköpings läns breda verksamhetsområde; hälso- och sjukvård, regional utveckling, utbildning och kultur, samt länstrafik. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT och flera års erfarenhet av liknande strategisk roll.

För att trivas hos oss ska du ha gedigen erfarenhet av IT-arkitekturarbete i ledande roller på såväl strategisk som taktisk nivå. Vi ser även att du har erfarenhet av förändringsarbete i högt tempo. Du måste gilla att arbeta och bidra i en miljö som genomsyras av hög puls och en vilja att förändra för att alltid kunna göra lite bättre för dem vi är till för, våra invånare. Du har ett positivt förhållningssätt och starkt engagemang i de frågor du hanterar, du besitter en mycket god samarbetsförmåga och står för ett tydligt, kommunikativt ledarskap. Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett mycket engagerat, inspirerande och lyhört sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en ledarroll med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Regionen befinner sig i på en omfattande digitaliseringsresa, och du kommer få bidra till såväl verksamhets- som samhällsnytta. Vi strävar mot att vara Sveriges bästa IT-avdelning och är på god väg, vi arbetar med moderna arbetssätt och har mycket kompetenta och delaktiga chefer och medarbetare, som hela tiden vill bidra till att skapa bästa möjliga nytta.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här. (http://Förmåner)

Har du frågor om tjänsten?
För mer information om tjänsten, kontakta IT-direktör Helena Glemdal Bergkvist 072-512 45 65. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 17 december. Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/) Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

TopWork söker underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 24
TopWork söker underhållsmekaniker till kund i Vaggeryd!
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. 
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Speciallärare/specialpedagog

Speciallärare
Läs mer Nov 24
Norra mo skolområde

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Norra Mo skolområde söker dig som är specialpedagog eller speciallärare. Du kommer ingå som en viktig del i vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, skolläkare och skolledning är med. För oss är det viktigt att utifrån våra olika kompetenser arbeta i team med utgångspunkt i elevens behov. Du får arbeta på både på skol-, grupp och individnivå. Du är sakkunnig gällande pedagogiska frågor vilket kan innebära såväl utredningsarbete, som handledning av personal liksom arbete med enskilda elever. Arbetet planeras och genomförs i nära samarbete med skolledning, övriga elevhälsoteamet och lärarpersonal. Ett viktigt uppdrag kan också bli att vara del av skolans utvecklingsarbete

Välkommen till oss
Norra Mo skolområde är en växande enhet och hösten 2025 kommer vår nya skola stå klar vilket vi alla ser fram emot. I dag består skolområdet av Bottnaryds- och Ryds skola med tillhörande fritidshem. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som har specialpedagogexamen alternativt är legitimerad speciallärare, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha din grund som grundskollärare med inriktning svenska eller matematik. Som person är du engagerad, kreativ, lyhörd och empatisk. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan leda samt delta i olika nätverk. Du är driven inom kvalitetsarbete, dokumentation och kan arbeta självständigt. Självklart har du ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar både i grupp och individuellt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor: Christina Filipsson 036-10 75 94 christina.filipsson@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som speciallärare/specialpedagog.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Speciallärare/specialpedagog

Specialpedagog
Läs mer Nov 24
Norra mo skolområde

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Norra Mo skolområde söker dig som är specialpedagog eller speciallärare. Du kommer ingå som en viktig del i vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, skolläkare och skolledning är med. För oss är det viktigt att utifrån våra olika kompetenser arbeta i team med utgångspunkt i elevens behov. Du får arbeta på både på skol-, grupp och individnivå. Du är sakkunnig gällande pedagogiska frågor vilket kan innebära såväl utredningsarbete, som handledning av personal liksom arbete med enskilda elever. Arbetet planeras och genomförs i nära samarbete med skolledning, övriga elevhälsoteamet och lärarpersonal. Ett viktigt uppdrag kan också bli att vara del av skolans utvecklingsarbete

Välkommen till oss
Norra Mo skolområde är en växande enhet och hösten 2025 kommer vår nya skola stå klar vilket vi alla ser fram emot. I dag består skolområdet av Bottnaryds- och Ryds skola med tillhörande fritidshem. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som har specialpedagogexamen alternativt är legitimerad speciallärare, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha din grund som grundskollärare med inriktning svenska eller matematik. Som person är du engagerad, kreativ, lyhörd och empatisk. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan leda samt delta i olika nätverk. Du är driven inom kvalitetsarbete, dokumentation och kan arbeta självständigt. Självklart har du ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar både i grupp och individuellt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor: Christina Filipsson 036-10 75 94 christina.filipsson@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som speciallärare/specialpedagog.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

McDonald's Jönköping, Torsvik söker nya glada medarbetare

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 24
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

Ansök nu

Rektor till NA-programmet

Rektor
Läs mer Nov 24
Per Brahegymnasiet

Vill du vara med och leda utvecklingen av vår gymnasieskola? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Per Brahegymnasiet (PB) är en skola som är innovativ och nytänkande men som också vilar på en historisk grund och som värnar om sina traditioner. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. Skolan har ca 1 400 elever och 140 medarbetare och ligger centralt i Jönköping. Vi är en skola som växer och till hösten blir vi 1450 elever. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, IB, NA och SA. Skolan är organiserad i fyra rektorsområden med gemensamma stödfunktioner.

Här får du arbeta med stans bästa och mest engagerade lärare som motiverar, inspirerar och utmanar eleverna. Det skapar förutsättningar för en riktigt bra skola där vi utvecklar lärandet och skapar erfarenheter som eleverna har nytta av resten av livet. Vi arbetar utifrån kreativitet och engagemang, med ett internationellt fokus!

Vi behöver nu förstärka vårt team då en av våra erfarna rektorer valt att fortsätta sin karriär inom kommunen. Är du den vi söker?

Ditt nya jobb
Som rektor för Naturvetenskapsprogrammet (NA) på PB får du arbeta med Jönköpings mest sökta NA-program. Du har operativt, övergripande och strategiskt ansvar för ditt rektorsområde. Du leder det pedagogiska utvecklingsarbetet och säkerställer att enheten arbetar mot gemensamma mål i dialog med medarbetarna. Som rektor är du underställd gymnasiechefen och ingår i skolans ledningsgrupp bestående av rektorer, administrationschef, utbildningsledare, utvecklingsstrateg och kökschef.

Din kompetens
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning och skolledarerfarenhet, gärna från gymnasieskolan. Har du genomgått den statliga rektorsutbildningen är det en fördel. Arbetet kräver stor självständighet, struktur och initiativförmåga, samtidigt som du behöver stimuleras av att tillhöra ett team och arbeta skolgemensamt med bl.a. utvecklingsfrågor. Du brinner för skolutveckling och är mål- och resultatstyrd. NA har ett högt söktryck, gott rykte, och engagerade medarbetare och du drivs av att fortsätta utveckla detta. Vidare är du trygg i din roll som ledare och har god pedagogisk förmåga. Vi fäster stor vikt vid din samarbetsförmåga och personliga lämplighet.

Våra förväntningar på dig som rektor är att:

• du är engagerad och flexibel
• du är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap
• du stimuleras av att vara del av en kreativ ledningsgrupp
• du har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Vill du veta mer?
Oskar Cronodal, gymnasiechef: 072-243 19 34 alt. oskar.cronodal@jonkoping.se

Fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Biträdande rektor till IB

Biträdande rektor
Läs mer Nov 24
Per Brahegymnasiet

Vill du vara med och leda utvecklingen av vår gymnasieskola? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Per Brahegymnasiet är en skola som är innovativ och nytänkande men som också vilar på en historisk grund och som värnar om sina traditioner. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. Skolan har ca 1 400 elever och 140 medarbetare och ligger centralt i Jönköping. Vi är en skola som växer och till hösten blir vi 1450 elever. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, IB, NA och SA. Skolan är organiserad i fyra rektorsområden med gemensamma stödfunktioner.

Här får du arbeta med stans bästa och mest engagerade lärare som motiverar, inspirerar och utmanar eleverna. Det skapar förutsättningar för en riktigt bra skola där vi utvecklar lärandet och skapar erfarenheter som eleverna har nytta av resten av livet. Vi arbetar utifrån kreativitet och engagemang, med ett internationellt fokus!

Vi behöver nu förstärka vårt team till följd av en omorganisering i vår verksamhet. Är du den vi söker?

Ditt nya jobb
Som biträdande rektor för International Baccalaureate (IB) har du operativt, övergripande och har strategiskt ansvar för ditt program, och tillsammans med IB-koordinator säkerställer du att vi arbetar utifrån IB:s vision och regelverk. Arbetet innefattar samarbete och kontaktskapande både inom egen verksamhet, samt med IB-nätverk – både nationellt och internationellt.

Rollen är på ca 50%, och går att kombinera med undervisning eller administrativ tjänst. Som biträdande rektor har du personal- och elevansvar för din enhet, och är underställd rektor.

Din kompetens
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning, och har du erfarenhet av arbetsledning är det meriterande. Har du påbörjat, eller genomgått, den statliga rektorsutbildningen är det en fördel. Arbetet kräver stor självständighet, struktur och initiativförmåga. Du brinner för internationalisering och att ta dig an en utvecklande approach i ditt arbete, tillsammans med engagerade medarbetare. Vidare är du trygg i din roll som ledare, och är mål- och resultatstyrd med god pedagogisk förmåga. Då programmet bedrivs på engelska är goda kunskaper i både tal och skrift ett krav. Vi fäster stor vikt vid din samarbetsförmåga och personliga lämplighet.

Våra förväntningar på dig som biträdande rektor är att:

• du är engagerad och flexibel
• du är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap
• du säkerställer att enheten arbetar mot gemensamma mål
• du har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare

Bra att veta
Tjänsten är ett förordnande på 3 år. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Vill du veta mer?
Oskar Cronodal, gymnasiechef: 072-243 19 34 alt. oskar.cronodal@jonkoping.se

Fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Välkommen till Rekryteringsträff

Lagerarbetare
Läs mer Nov 24
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?Då är du välkommen på öppet hus och rekryteringsträff på tisdag den 5 December i Jönköping!På plats kommer du få träffa arbetsgivare som One Partner Group, Jönköping kommun med många fler som söker medarbetare till ett antal olika tjänster som tex inom montering, truckförare, industri medarbetare, personalassistenter med flera.

Utbildningsanordnaren Veldi kommer finnas på plats som berättar mer om sina svets och cnc operatör utbildning.

Passa på samtidigt att prata med våra karriärkonsulter och se våra lokaler.

Ta med ditt CV.

Datum: 5/12 2023

Tid: 13.30-16.00.

Adress: Fabriksgatan 6, 55318 JönköpingObs! Föranmälan krävs. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till:
daniel.koutcho@arenamatchning.se

Du är hjärtligt välkommen!

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 24
Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen, Jönköping

Välkommen att söka en tjänst som vårdadministratör på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping. Tillsammans arbetar vi för att vara en mottagning som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete i en välkomnande miljö.

Rollen som vårdadministratör
Som vårdadministratör består dina arbetsuppgifter av journalskrivning i journalsystemet Cosmic. Utöver detta får du arbeta i flera olika funktioner med varierande uppgifter. Uppgifterna består bland annat av att boka in nybesök utifrån remisser efter fördelning på "En väg in", skicka kallelser, omboka besök vid sjukdom hos behandlare samt arbete med kodning. Du är även en av vårdadministratörerna som tar emot och registrerar patienter i receptionen.

Hos oss finns möjligheten att arbeta brett, men också att nischa dig där du har din spetskompetens.

I vår verksamhet jobbar vi med RAK (Rätt Använd Kompetens) vilket gör att du som vårdadministratör spelar en viktig roll i utvecklings- och förändringsarbetet på mottagningen.

Genom den satsning som gjorts på barn- och ungdomspsykiatrin i länet är vi nu många som arbetar mot samma mål. Detta gör mottagningen och kliniken till en attraktiv arbetsplats för dig som vårdadministratör med goda möjligheter att utveckla din profession och egna kompetens samt att vara en aktiv del av klinikens utveckling och framtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din blivande arbetsplats
Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen är en del av barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköpings län. Vi finns på Ryhov i Jönköping och hos oss arbetar kring 50 medarbetare. På vår mottagning arbetar vi i tvärprofessionella team som möter barn och unga med medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd.
Vårdadministratörsgruppen som idag består av nio medarbetare utgör en viktig del av teamet på mottagningen. Vi söker nu ytterligare en kollega till vår grupp.

Länskliniken består av
”En väg in, barn och unga psykisk hälsa” som är en gemensam enhet för barn- och ungdomshälsan och barn-och ungdomspsykiatrin för telefonrådgivning och triagering till rätt vårdnivå. Länskliniken består vidare av tre öppenvårdsmottagningar belägna i Nässjö, Värnamo och Jönköping. Tillsammans har vi en gemensam vårdavdelning i Jönköping som bedriver heldygnsvård samt en anorexienhet för öppenvård och dagvård.

Som vårdadministratör på mottagningen i Jönköping arbetar du även med administration riktad mot den gemensamma vårdavdelningen samt anorexienheten.

Din profil
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du trygg och stabil. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en akutverksamhet vilket innebär att du kommer uppleva både lugnare och mer intensiva dagar. Vi ser därför att du är flexibel, engagerad och har en positiv attityd. Vårt arbetssätt är personcentrerat med patientens bästa i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett viktigt och varierande arbete där du ingår i ett team med engagerade och kompetenta kollegor från olika professioner. Efter genomgången introduktion, som anpassas efter dina erfarenheter, ges du möjlighet att utföra viss del av ditt arbete på distans.

Att vara vårdadministratör på vår mottagning innebär ett omväxlande och stimulerande arbete i arbetslag med stark teamkänsla och samarbete med vårdadministratörskollegor inom länskliniken.

Vi erbjuder även möjlighet att vara IT-kontaktperson för mottagningen.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta områdeschef Anna Jonsson, 010 242 31 09.
Du kan även vända dig facklig representant Annie Gustafsson tel 010-242 31 73.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 10 december 2023, välkommen med din ansökan.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Kundansvarig förpackningskonstruktör

Konstruktör, textil, trä, glas, förpackningar
Läs mer Nov 24
Om företaget
Boardic levererar ett brett och anpassat sortiment av emballage och träbaserade kvalitetsskivor från hela världen. Ett viktigt fokus för oss är att bygga starka relationer och vi har under åren byggt upp ett stort relationsnätverk av kunder och leverantörer. För att leva upp till våra kunders och samarbetspartners förväntningar arbetar vi systematiskt med kvalitet, innovativa lösningar och ständiga förbättringar.
Under snart 30 år har vi samlat på oss kunskap och erfarenhet om hur vi skapar effektiva förpackningslösningar för våra kunder. Våra hållbara och innovativa trä- och plywoodförpackningar skyddar och fraktar många typer av gods både korta och långa transportsträckor.
Vår ambition är att arbeta hållbart hela vägen. Verksamheten genomsyras därför av miljömedvetenhet och noggrannhet så att vårt arbete bidrar till en hållbar utveckling och minskad miljöbelastning. I varje beslut eftersträvar vi att göra de bästa miljövalen och vi uppdaterar kontinuerligt våra miljöcertifieringar. Boardic är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och FSC®.


Dina arbetsuppgifter
Vi rekryterar nu en kundansvarig förpackningskonstruktör. Du kommer till stor del arbeta med konstruktionsarbete i CAD vilket innebär att ta fram ritningar och tekniska underlag för att underlätta sälj- och produktionsprocessen. Utöver konstruktionsarbete i CAD kommer du även ha en kundnära roll där du träffar nya och befintliga kunder och utformar förpackningslösningar efter deras behov. Du kommer även att ha en ledande roll i att utveckla och testa nya produkter.

Vi erbjuder ett varierande arbete som innebär mycket frihet under ansvar och innehåller mycket skaparglädje, kreativitet och utmaningar. Tjänsten innefattar resor inom Sverige samt att du kommer besöka vår fabrik i Estland ca 1 gång i månaden. Du kommer ha nära samarbete med försäljningsteamet, försäljningschefen och produktionen i både Sverige och Estland. Du rapporterar till företagets VD och placeringsorten är flexibel. Dock kommer du behöva vara på plats på vårt kontor i Norrköping vid behov.


Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är en duktig och erfaren konstruktör med erfarenhet av konstruktion i CAD. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av förpackningsindustrin då det är viktigt att ha förståelse för de krav som ställs på produkterna inom branschen. Eftersom våra produkter är kundspecifika ser du problemlösning och vilja att utvecklas som en självklar del i din vardag. Tjänsten kräver även att du är självgående och har god förmåga att hantera olika utmaningar både i konstruktionsarbetet och i våra kunders önskemål. Det är viktigt att du är lyhörd då du dagligen ska förstå kundens behov och kunna omsätta det i en konstruktion. Eftersom arbetet innefattar kundkontakt och till viss del säljande aktiviteter ser vi att din sociala och relationsbyggande sida finns naturligt.
Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift, övriga språk är meriterade.
I denna tjänst förekommer en del resor både i Sverige och även till utomlands till vår fabrik i Estland.


Ansökan
Boardic AB samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare Anna Mullfors via tfn: 070-821 53 37. Ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 3 December 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljande säkerhetsexpert i Huskvarna

Installationstekniker
Läs mer Nov 24
Vi söker en säkerhetsexpert/tekniker till Huskvarna

Om Tjänsten

Som säkerhetsexpert/tekniker hos oss på Verisure supporterar du våra kunder både nya och befintliga. Du kommer dels montera och installera nya hemlarm men också hjälpa till vid eventuell service, batteribyten, uppgraderingar eller utökningar av kundernas larmsystem. Vi värnar om våra kunder och vill alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Hos oss får du en arbetsplats med hög energinivå och teamkänsla men också möjligheter för personlig utveckling. 

Du kommer att jobba hos oss på Total Säkerhet Skandinavien AB, som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet. 

Vi erbjuder dig

·     Attraktiv lönemodell med grundlön, provision och bonussystem 

·     Kollektivavtal och tjänstebil 

·     Gedigna sälj- och serviceutbildningar 

·     En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet 

·     Marknadens mest innovativa tjänster och produkter 

Vi söker dig som har 

·     Har B-körkort 

·     Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande 

·     Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 

·     Har stort kundfokus och hög integritet 

·     Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 

·    Teknikintresserad 

·   Händig

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljande säkerhetsexpert i Bankeryd

Installationstekniker
Läs mer Nov 24
Vi söker en säkerhetsexpert/tekniker till Bankeryd

Om Tjänsten

Som säkerhetsexpert/tekniker hos oss på Verisure supporterar du våra kunder både nya och befintliga. Du kommer dels montera och installera nya hemlarm men också hjälpa till vid eventuell service, batteribyten, uppgraderingar eller utökningar av kundernas larmsystem. Vi värnar om våra kunder och vill alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Hos oss får du en arbetsplats med hög energinivå och teamkänsla men också möjligheter för personlig utveckling. 

Du kommer att jobba hos oss på Total Säkerhet Skandinavien AB, som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet. 

Vi erbjuder dig

·     Attraktiv lönemodell med grundlön, provision och bonussystem 

·     Kollektivavtal och tjänstebil 

·     Gedigna sälj- och serviceutbildningar 

·     En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet 

·     Marknadens mest innovativa tjänster och produkter 

Vi söker dig som har 

·     Har B-körkort 

·     Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande 

·     Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 

·     Har stort kundfokus och hög integritet 

·     Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 

·    Teknikintresserad 

·   Händig

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Musiklärare

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Nov 24
Torpaskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna består av att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av musikundervisningen på skolan. Du kommer att ha tillgång till en stor musiksal utrustad med många instrument. Du kommer att kompa och spela med eleverna och utifrån det skapa en miljö som uppmuntrar till lärande! I ditt uppdrag kommer du också att ha huvudansvaret för att planera, organisera och genomföra skolans gemensamma samlingar och avslutningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med olika ämneslärare och en mindre del av tjänsten kan komma att innebära att vara resurs i något arbetslag.

Välkommen till oss
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel och är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 500 elever. Vi är organiserade i sju arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. Hos oss arbetar idag närmare 80 personer i elevernas närhet och vår styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum samt lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Din kompetens
Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i musik åk 1-6. Vidare har du ett stort intresse för musik och är kunnig inom området. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever som vuxna. Du har ett positivt förhållningssätt till eleven och är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer. Du arbetar med värdegrund och främjande av elevernas sociala samspel samt har en helhetssyn på elevernas lärande och utveckling.

Bra att veta
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor, Jonna Nilsson tel 036-106678
Biträdande rektor, Jimmy Sundhall, tel 036-107569
Biträdande rektor, Lotta Lagö, tel 036-106375

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som musiklärare.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Personlig assistent till kille i huskvarna - nattjänst

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
Har du en önskan om att arbeta med människor och göra något betydelsefullt? Är du också en trygg och positivt person med erfarenhet av omvårdnadsarbete? Då kanske vi har jobbet för dig! Vår uppdragsgivare är en 20-årig kille som bor med sin familj i Huskvarna. Nu söker vi en kollega till vårt team av av engagerade assistenter - som alla aktivt samarbetar för att vår uppdragsgivare ska kunna leva ett självständigt och bra liv på sina egna villkor. Den lediga tjänsten är en nattjänst med endast 2,5 timmes sovande jour.

Om tjänsten
Uppdragsgivaren är multifunktionshindrad, och behöver stöd i vardagens alla delar. Hans största intresse är musik och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat att assisterna vid personlig omvårdnad, medicinska arbetsuppgifter, träna enligt träningsprogram, följa med på promenader och annan aktiv lek. Som assistent ska du stötta och stimulera vår uppdragsgivare med utgångspunkt från hans villkor och förutsättningar. Du arbetar nära vår uppdragsgivare och hans familj och därför är kemin viktig för att ni ska trivas tillsammans.

Vad krävs
Vi söker dig kvinna eller man 20 plus som är positiv och initiativrik. Du tycker om att arbeta med människor med särskilda behov, har förmågan att se människan bakom funktionsnedsättningen och är trygg i dig själv. Tidigare erfarenheter av liknande arbete, och erfarenhet av autism är meriterande, men inget krav då den personliga lämpligheten är i fokus. Hjälpmedel finns men då lyft och lek på golvet förekommer är det en fördel om du har god fysik. Vår uppdragsgivare är infektionskänslig och därför är det också bra att du har en allmänt god hälsa. För att bli aktuell för den här tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt att du är rökfri.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst ca 75 %
• Arbetstider för tjänsten är vaken natt kl. 20.00-07.00 både vardagar och helger med 2,5 timme sovande jour
• Tillträde sker januari 2024 enligt överenskommelse
• Timvikarie vid behov
• Arbetstider som förekommer i uppdraget är dag, kväll, helg samt natt
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig arbetsledare Maria Azdajic på mejl: maria.azdajic@kooperativetolja.se

Är det här jobbet du letat efter? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

För att bli aktuell för anställning i Kooperativet olja krävs att du visar upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu. Gå in på länken:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Gå in på "Till e-tjänst för registerutdrag" och logga in med Bank-id. Välj blankett ”Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret”.

Ansök nu

Leg. Djursjukskötare - vill du vara en del av vårt operationsteam?

Djursjukskötare
Läs mer Nov 24
Är du legitimerad djursjukskötare som brinner för anestesi och operation? Vill du vara en del av ett fantastiskt team och vara med i det fortsatta utvecklandet av vår operationsavdelning? Är du en person som älskar att vara del i en miljö där både medarbetare och besökare känner sig speciella? Skicka i så fall in din ansökan, för då är du den vi söker!

Om jobbet:

Vår operationsavdelning har genomgått en stor utveckling de sista åren. Inte desto mindre så finns det fortfarande oändliga möjligheter för ytterligare utveckling. Vad vi nu söker är en legitimerad djursjukskötare alternativt Djurvårdare Nivå 3 som kommer vara vara en del i denna satsning.

Operationsavdelningen är verksam varje helgfri mån-fre och vi gör allt från enklare ingrepp till avancerade operationer. Beroende på operatör för dagen så genomför vi allt från mjukdelskirurgi till ortopediska ingrepp. Förutom öppenkirurgi så utför vi många olika endoskopiska undersökningar - ett område som vi planerar att utvecklas ytterligare inom.

Avdelningen har ett nära samarbete med vår tandavdelning och tillsammans skapar dessa två enheter ett dynamiskt team med en fantastisk stämning. Skrattet är aldrig långt borta och mentaliteten att alltid hjälpa varandra är djupt rotad.

Vi tror att avdelningens utveckling går hand i hand med individens och därför kommer din egen kompetenshöjning och dina önskemål vara i stort fokus för oss.

Vad erbjuder vi?

Vi välkomnar dig att bli en del av ett engagerat och sammansvetsat team som brinner för djurens välmående! Smådjurskliniken har funnits i över år 20 år och kan idag stoltsera med en modern och topputrustad klinik. Hos oss kommer du bli en viktig pusselbit i det fortsatta byggandet av det unika koncept som vi idag skapat - en högkompetent dagklinik med verklig tid för sina kunder och patienter.

För oss är utveckling och kompetenshöjning centralt och vi ser detta som helt avgörande för både den enskilda medarbetarens och klinikens framtid.

Den här tjänsten passar dig som endast vill arbeta helgfri måndag till fredag, med arbetspass förlagda mellan 07.00-18.30.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort engagemang och en förmåga att alltid se kunden. Som person är du positiv, ansvarstagande och social. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga men att du samtidigt klarar av att arbeta självständigt och tar eget ansvar för att våra kunder och patienter lämnar oss med en varm känsla inombords.

Även om all tidigare erfarenhet naturligtvis är viktig så söker vi främst rätt person och rätt attityd! Du trivs med att hitta nya sätt att lösa uppgifter och har en vilja att utvecklas.

Vi kommer kontinuerligt utvärdera alla ansökningar för att hitta just denna person, vilket gör att rekrytering kommer ske löpande under ansökningsperioden. Kanske är det just dig vi söker?Ort:

Jönköping

Omfattning:

Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2023-12-06.

För information:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Tomas Bolin via e-post: tomas.bolin@evidensia.se eller telefon 072-504 94 60.

Varmt välkommen med din ansökan!Smådjurskliniken Jönköping startades upp år 2000. Idag är vår ambition att vara en klinik som alltid utstrålar närhet, värme och personligt bemötande samtidigt som vi erbjuder den högsta kompetensen med de bästa resurserna. Vår strävan är alltid känslan av ”bara tassa in” och våra öppettider är måndag till fredag 07:30-18:00. Vi har stängt alla helger och röda dagar. Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida (https://evidensia.se/klinik/evidensia-smadjurskliniken-jonkoping/).

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida (https://evidensia.se/).

Ansök nu

Säkerhetssamordnare vikariat

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Nov 24
Brandstationen Rosenlund

Vill du vara med och skapa ett tryggare samhälle? Då kanske du är vår nya kollega!
Räddningstjänsten har i uppdrag att samordna kommunens säkerhetsarbete. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad genom att arbeta övergripande med kommunens brottsförebyggande frågor. Arbetet innebär att vara delaktig i utveckling och samordning av kommunens implementering av EST. Arbetet kan också innebära att arbeta med kartläggning, orsaksanalyser och ta fram förslag på åtgärder för en tryggare kommun.

I rollen ingår också att ge råd och stöd till kommunens förvaltningar och kommunala bolag samt bidra med samordning, råd och stöd vid mer akuta säkerhetshändelser. Inom kommunen finns etablerade kontaktytor där samverkan är en nyckel för att åstadkomma detta.
Arbetsuppgifter kan komma att anpassas något utifrån den sökandes kompetens och erfarenhet, men tyngdpunkten kommer att ligga på att implementera modellen EST.

Du kommer att ingå i vår säkerhet- och beredskapsavdelning som idag har sex medarbetare och leds av en avdelningschef. Arbetet sker i nära samarbete med övriga förvaltningar och bolag i kommunen samt med andra aktörer så som Polisen, Länsstyrelsen, Regionen och frivilligorganisationer.

Räddningstjänsten är en relativt liten förvaltning och vid behov hjälps vi åt att lösa de uppdrag som ska utföras även på andra avdelningar. Under krissituationer kan arbete i kommunal krisledning bli aktuellt.

Vilka är vi
Räddningstjänsten en förvaltning i Jönköpings kommun med ca 230 medarbetare. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas inom organisationen. Vårt uppdrag är att bidra till ett tryggt och säkert samhälle i ett brett perspektiv, med högt ställda krav på att möta samhällets förväntningar. Räddningstjänsten ansvarar för brandskyddsfrågor, operativa insatser, samordnar kommunens brottsförebyggande arbete, krisberedskap och civilt försvar samt skydd mot olyckor. Vi har en trivsam arbetsmiljö och våra medarbetare har olika professioner och bakgrund. Samverkan sker i hög grad med andra myndigheter och kommuner i länet. Genom samarbetsavtal ansvarar vi också för räddningstjänsterna i Habo och Mullsjö kommuner.

Vi söker dig som

• har erfarenhet från arbete med säkerhetsfrågor eller liknade områden, gärna i en kommun
• har en akademisk utbildning eller motsvarande, relevant för området
• har förmåga att se helhetsperspektiv och arbeta strategiskt och systematiskt
• har lätt för att skapa goda relationer och tycker om att ingå i olika former av nätverk
• kan uttrycka dig väl i tal och skrift
• har B-körkort (kopia bifogas din ansökan)

Personliga egenskaper värderar vi högt och erfarenhet av arbete i kommunal/offentlig verksamhet är meriterande.


Vi erbjuder dig:

• Varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till nytänkande
• En spännande arbetsplats med en bra gemenskap och stort hjärta
• Flextid och arbetstidsförkortning sommartid

Träningsmöjligheter i grupp eller enskilt på arbetsplatsen

Övrigt
En anställning i Jönköpings kommun innebär att du blir krigsplacerad. Funktionen är placerad i säkerhetsklass, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning före anställning.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtester vid nyanställning av säkerhetsklassad personal enligt säkerhetsställd process som utförs av Kommunhälsan Jönköpings kommun.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre-för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten!

Upplysningar
Avdelningschef Säkerhet & beredskap, Elin Isfall, 036-10 70 05
HR-konsult Stefan Lund, 036-10 56 66
Facklig företrädare (Vision) Håkan Grunditz, 036-10 58 94


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Säljande säkerhetsexpert i Jönköping

Installationstekniker
Läs mer Nov 24
Vi söker en säkerhetsexpert/tekniker till Jönköping

Om Tjänsten

Som säkerhetsexpert/tekniker hos oss på Verisure supporterar du våra kunder både nya och befintliga. Du kommer dels montera och installera nya hemlarm men också hjälpa till vid eventuell service, batteribyten, uppgraderingar eller utökningar av kundernas larmsystem. Vi värnar om våra kunder och vill alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Hos oss får du en arbetsplats med hög energinivå och teamkänsla men också möjligheter för personlig utveckling. 

Du kommer att jobba hos oss på Total Säkerhet Skandinavien AB, som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet. 

Vi erbjuder dig

·     Attraktiv lönemodell med grundlön, provision och bonussystem 

·     Kollektivavtal och tjänstebil 

·     Gedigna sälj- och serviceutbildningar 

·     En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet 

·     Marknadens mest innovativa tjänster och produkter 

Vi söker dig som har 

·     Har B-körkort 

·     Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande 

·     Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 

·     Har stort kundfokus och hög integritet 

·     Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 

·    Teknikintresserad 

·   Händig

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Nov 24
Vi söker nu en manlig personlig assistent med ett glatt humör och ett lekfullt sinnelag till en tonårs kille i Jönköping.

Vår uppdragsgivare är en tonårs pojke med en ovanlig kromosomavvikelse samt svårbehandlad epilepsi och behöver stöd med det mesta i sin vardag. Detta kan involvera allt från olika aktiviteter till personlig hygien, inklusive blöjbyten. Han lever tillsammans med sin familj och det finns katter i hemmet.

Vi söker dig som är tålmodig, lugn men samtidigt aktiv och alert. Du bör vara bekväm med att ta egna initiativ och kunna följa med i svängarna. Eftersom han inte har något tal, är det avgörande att du kan tala och skriva svenska mycket väl. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men den viktigaste aspekten för oss är att du har rätt inställning och känsla för jobbet. Körkort krävs och du bör tåla pälsdjur då det finns katter i hemmet.

Då uppdragsgivaren är minderårig så krävs ett utdrag ur belastningsregistret på assistenter, beställ gärna detta i samband med att du ansöker så det finns på plats inför en eventuell intervju. Beställ ditt utdrag här! (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Omfattning: Enligt överenskommelse. Passen är främst fördelade över kvällstid och helger.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. (https://enkv.se/wp-content/uploads/2021/05/ka-personlig-assistans-2021-2023-med-omslag-1.pdf)

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning (https://enkv.se/utbildningar/) som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar.

ENKV arbetar enligt Barnkonventionen (https://www.barnombudsmannen.se/barnkonventionen/om-barnkonventionen/?currentCategories=) så om tjänsten du söker innefattar arbete med en minderårig uppdragsgivare kommer rekryteringen innehålla ytterligare steg där barnets vilja och önskemål kring rekryteringen säkerställs. Vid anställning hos minderårig tillkommer även en introduktionsutbildning rörande barnperspektivet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

myNanny barnvakt Jönköping, nanny/barnpassning 1-3 gånger/vecka

Barnvakt
Läs mer Nov 24
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb


På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen
Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 1
Ålder: 1 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-3 gånger i veckan
Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:
Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg

Ansök nu

Morgonpigga studenter sökes till lagertjänst!

Terminalarbetare
Läs mer Nov 24
Är du student och söker ett extrajobb vid sidan av studierna eller har du ett kvällsjobb och vill fylla ut tiden under dagtid? Då kan det här vara möjligheten för dig!

Vi söker nu en flexibel och arbetsvillig person åt vår kund på Torsvik. Arbetet innebär lagerarbetare under flertalet mornar i veckan. Arbetstiderna är förlagda antingen 06.00-11.00 alternativt 07.00-12.00. Kunden har varierande behov men du behöver vara tillgänglig för arbete måndag-fredag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som lagermedarbetare hos vår kund arbetar du med varierande lageruppgifter. Det förekommer paketsortering av olika storlek och vikt, det är därmed viktigt med god fysisk förmåga och att du kan arbeta snabbt och effektivt. För denna tjänsten behövs även truckkort då truckkörning är vanligt förekommande i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker en arbetsvillig och flexibel person som hugger i när det behövs och som tycker det är viktigt att utföra ett gott arbete. Du har förmågan att ta egna initiativ och arbetar effektivt med hög kvalitet.

Krav:
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, arbete eller studier
Truckkort A1-4 + B1-4
Tidigare lagererfarenhet
Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Start för tjänsten är omgående och vi hanterar ansökningar löpande. I din ansökan vill vi gärna att du beskriver tidigare erfarenheter samt beskriver varför du är rätt person för oss!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Vi söker behovsanställda till vårt lager i Skillingaryd

Lagerarbetare
Läs mer Nov 24
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du en effektiv och noggrann person som trivs med att arbeta i högt tempo? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker just nu personal till vår terminal i Skillingaryd. Du kommer arbeta i team där samarbetet och tempot är viktigt. Det är inget krav på tidigare erfarenhet inom lagerbranschen, men det är ett plus. Vi går mycket på din personlighet och att du har rätt inställning.

Arbetsuppgifterna varierar men främst plocka, packa och montera montrar.
Arbetstider: 07:00-16:00
Start: v.50


Din profil
Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och kan arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är en lagsspelare då arbetet innebär mycket samarbete och kommunikation med övriga medarbetare.

Du som söker måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning motsvarande 50% av heltid. En annan huvudsaklig sysselsättning kan exempelvis vara studier på gymnasiet/högskolenivå eller annat arbete. För att underlätta rekryteringsprocessen kan du skicka med ett studieintyg eller arbetsintyg redan i din ansökan.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av lager/logistik och emballering, men inget krav.
Då vi söker personal omgående så ser vi gärna att du ansöker redan idag, då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker kantpressare till kund i Jönköping!

Kantpressare
Läs mer Nov 24
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu efter en kantpressare till en av våra kunder i Jönköping.

För att passa in i rollen tror vi att du har:

• Teknisk bakgrund, verkstads-/industriutbildning eller motsvarande praktisk kompetens
• Kunskap i ritningsläsning och manuell mätning
• Tidigare erfarenhet från tillverkande industri (gärna stål/metallindustri)
• Truckkort och traverskort är meriterande

Vi söker dig som tycker att det är kul att komma på praktiska lösningar på tekniska problem, du har ett gott tekniskt handtag och gillar att meka. Som person är du noggrann, driven, lättlärd och har en öppen och positiv inställning. Du vill ta ansvar och trivs med att arbeta i grupp.

Svenska språket är ett krav då arbetet kräver detta vid läsning av ritningar samt i kommunikationen med arbetskollegorna.

Anställning: 6 månader, med goda möjligheter till fortsättning hos oss eller hos kund.

Din profil
Du är en initiativtagande och engagerad person som alltid strävar efter att arbeta efter bästa förmåga. Som person tror vi dessutom att du är snabblärd och trivs med att arbeta med kroppen.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lackerare sökes till spännande uppdrag utanför Jönköping

Industrilackerare
Läs mer Nov 24
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi på Aditro Logistics AB söker nu efter en lackerare till vår kund utanför Jönköping. . I rollen kommer du att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en trevlig arbetsmiljö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifte kommer vara:
• Materialhantering
• Förberedelser så som tvättning och maskering
• Målning
• Lackering

Du ansvarar även för egenkontroll och deltar i underhåll av maskiner.

Arbetet är förlagt dag tid, mån - fre och tjänsten motsvarar heltid.

Du blir anställd av oss på Aditro Logistics Staffing på 6 månaders visstidasnställning med ambitionen att sedan fortsätta din resa hos vår kund.


Din profil
Vi söker dig med tidigare liknande arbetslivserfarenhet och som är redo för nya utmaningar. För att passa in på tjänsten krävs det att du är en självgående och flexibel person som är van vid att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och utför ditt arbete med noggrannhet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Ansök nu

Är du i behov av ett extraarbete och kan jobba dagtid? Se hit!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 24
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du studerande? Eller arbetar du och vill ha ett extra arbete? Då ska du läsa vidare!
Vi söker just nu efter behovsanställda som kan arbeta dagtid hos våran kund! Arbetsuppgifterna som kan förekomma kan bland annat vara plock, pack och att stå vid autostore.

Arbetstider: Dagtid 07-16
Plats: Hos kund på Stigamo
Omfattning: Deltid, men man behöver kunna vara tillgänglig under november / december

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan sysselsättning. Såsom arbete eller studier. Du behöver kunna vara flexibel som person. Vi ser gärna att du är noggrann, snabblärd och arbetsvillig. Har du tidigare erfarenhet av arbete i en autostore eller på lager så ser vi det som meriterande.
Det är också viktigt att du som söker pratar och förstår flytande svenska.

Då uppdraget sker med omgående så ansök gärna redan idag.
Vi rekryterar löpande och tillsättning sker så fort vi hittat rätt medarbetare.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvariga rekryterare på mejl.

Ansök nu

Terminalmedarbetare med administrativt ansvar till DANX AB

Terminalarbetare
Läs mer Nov 24
Är du sugen på nya utmaningar i ett växande företag? Har du erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och tempo? Trivs du av att ta ansvar operationellt och administrativt samtidigt som du bidrar till god kommunikation intern till kollegor och extern mot underleverantörer?
Då är det dig vi letar efter!
DANX har under de senaste åren växt i snabb takt och vi behöver nu fortsätta förstärka vårt team i Jönköping. Vi letar därför efter en energisk och kommunikativ medarbetare som vill vara med och bidra till att vår distribution går som planerat och att vi proaktivt informerar våra kunder och mottagare om deras inplanerade leveranser. För att passa in i denna roll skall du tycka om att arbeta fysiskt parallellt med administrativa arbetsuppgifter, ha en stor vilja att lära, trivas med att arbeta i team på lokationen såväl som hybrida lösningar med andra siter och klara av att ta eget ansvar. Du kommer agera som trafikledningens ögon och öron i den operationella verksamheten och besluta kring distributionen i området tillhörande Jönköping. Vi ser gärna att du är en positiv person med ambition om att växa med oss.
För att trivas på DANX behöver du ha erfarenhet av högt tempo och klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt för olika kunder, i såväl praktiska arbetsuppgifter som administrativa systemhanteringar. Du kommer att arbeta med drivna kollegor där en stor del av vardagen består av att underlätta, effektivisera och säkra kvalitén på terminalen tillsammans med chaufförer. Du förväntas arbeta självständigt och strukturerat utifrån uppsatta mål för att driva ett kontinuerligt förbättringsarbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för alla distributionsbilar på terminalen. Innehållande kommunikation och avstämning med chaufförer såväl som med trafikledningen.
Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
Säkerställa kvalité i hantering av gods.
Strukturering av uppdelning av gods för optimering och effektivisering av distributionen.
Bemärkning av gods/rutter i DANX interna IT system.
Överlämning och kontinuerlig avstämning med trafikledning natt via mejl, telefon och interna filer.
Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg på arbetsplatsen och terminalen.
Godssortering och scanning.
Hantering av returer.
Truckkörning.

Kvalifikationer och egenskaper:
Flytande svenska i tal och skrift.
Behärska engelska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av terminalarbete och/eller i en trafikledarroll.
Baskunskaper kring Sveriges geografi.
Truckkort A+B.
IT: Officepaketet.

Meriterande:
Utbildning i ADR 1.3.
Erfarenhet av nattarbete.

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är måndag-torsdag 20:00-05:00 och söndagar 23:00-03:00.
Tillträde: Omgående
Lokation: Lagervägen 4, 556 50 Jönköping.
Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!
Urval sker fortlöpande och vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef Khatchatur Vardanian, khatchatur.vardanian@danx.se
Alternativt till HR avdelningen på hr@danx.se
Vi tar inte emot ansökningar per mejl i enlighet med GDPR.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Är du vår nya plockare till kund på Stigamo?

Truckförare
Läs mer Nov 24
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du en effektiv, snabblärd och initiativtagande person som trivs med ett fysiskt arbete och som söker nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig!

Som plocktruckförare hos vår kund på Norra Stigamo kommer du att ingå i ett team på totalt 30 medarbetare fördelade på dagar och kvällar. Du kommer att arbeta med orderplock och truckkörning. Arbetet innebär tunga lyft av stort och ömtåligt gods och därför är det viktigt att du gillar att arbeta fysiskt och har de rätta förutsättningarna för att kunna utföra arbetet på rätt sätt.

Arbetstiderna är fördelade på två olika skift, antingen dagtid 07:00-16:00 eller kvällsskift 15:45-00:45.

Lön: Enligt kollektivavtal
Omfattning: Heltid

Du blir anställd av oss på Aditro Logistics Staffing på 6 månader med ambitionen att sedan fortsätta din resa hos vår kund.


Din profil
Vi söker dig som gillar att arbeta mot tydliga mål och har erfarenhet av truckkörning, lagerarbete och/eller terminalarbete. Truckkort (A-1, A-2) är ett krav och det är meriterande om du kan köra motvikt- och skjutstativtruck.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som ambulerande konsult representerar inte enbart dig själv ute hos våra kunder, utan är också ansiktet utåt för Aditro Logistics.

För att vara aktuell för rollen behöver du:
- Behärska svenska i både tal och skrift
- Ha truckkort samt god erfarenhet av truckkörning
- Ha erfarenhet av lagerarbete, terminal eller dylikt
- Ha god fysik och klara av tunga lyft dagligen
-Körkort och tillgång till bil är ett krav vid kvällsarbete


Meriterande:
- Erfarenhet av motvikt- och skjutstativtruck


Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker montörer till spännande uppdrag!

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 24
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker montörer till en av våra kunder i Jönköping. Har du tidigare erfarenhet av montörsjobb är detta starkt meriterande.

Vi ser att du är en flexibel, positiv och pigg person med hög arbetsmoral som alltid strävar efter att göra ett bra jobb. Arbetet är delvis fysiskt och tunga lyft förekommer. Du kommer att montera såväl små som stora delar och detaljer för olika metallprofiler.

Arbetet kan komma att ske i skift. Vi ser därför att du är öppen för att arbeta både dagtid och kvällstid.

Arbetet är förlagt måndag till fredag och motsvarar heltid.


Din profil
Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samtidigt som du har en förmåga att följa instruktioner och ritningar och kunna arbeta noggrannt utifrån dessa. Du tycker om att arbeta mot mål och strävar efter att arbeta effektivt och samtidigt noggrannt under ett högt tempo. Arbetet kan komma att ske såväl enskilt som i grupp och därför ser vi att du både kan ta egna initiativ och samarbeta med andra. Du tycker om att arbeta och är engagerad i ditt jobb.

Behärska svenska i tal och skrift är ett krav.


Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Terminalarbetare dagtid - DANX AB

Terminalarbetare
Läs mer Nov 24
Är du ute efter en ny utmaning som innefattar fysiskt arbete, noggrannhet, tempo och kvalitetsarbete?
Då är det dig vi letar efter!
DANX är ett ledande transport och logistikföretag inom reservdelar i Norden. Vi har under de senaste åren växt kraftigt och letar nu efter nästa nya stjärna till vår terminal i Jönköping. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt, ta stort eget ansvar och är flexibel i ditt arbetssätt med en förmåga att se och tänka utanför boxen. Du tycker om högt tempo i en fysisk miljö och har en stor vilja att lära dig nya saker och därefter förbättra arbetsmoment.
I rollen som terminalmedarbetare kommer du att arbeta med tydligt uppsatta mål och alltid ha våra kunders behov i fokus. Du, tillsammans med kollegor säkerställer att vi håller våra deadlines, vidareförmedlar nödvändig information och alltid levererar bästa möjliga kvalité.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I din roll som terminalarbetare ingår nedan arbetsuppgifter:
Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
Godssortering och scanning.
Hantering av returer.
Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
Truckkörning.
Kommunikation med andra funktioner i organisationen.

Kvalifikationer och egenskaper:
Flytande svenska i tal och skrift.
Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
Truckkort A+B.

Meriterande:
Behärska engelska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
Utbildning i ADR 1.3.

Danx erbjuder:
På DANX erbjuder vi dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen och positiv miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och skapar nöjda medarbetare. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!
Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är varierande måndag-fredag, mellan 06:00-17:00.
Tillträde: Omgående.
Lokation: Lagervägen 4, 556 50 Jönköping.
Rekryteringsprocessen sker löpande och avslutas efter att rätt kandidat tillträtt rollen.
Vi tar inte emot ansökningar via mejl i enlighet med GDPR.
Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef Khatchatur Vardanian, khatchatur.vardanian@danx.se
Övriga frågor om Danx kan skickas till HR avdelningen på hr@danx.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker el-montörer till kund i Jönköping

Elmontör
Läs mer Nov 24
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter duktiga elmontörer till kund i Jönköping. Du som söker denna tjänst har troligen en el-teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet och gärna något års erfarenhet som elmontör.

Arbetet består främst av montering av el komponenter och kabeldragning.

Arbetsplatsen är förlagd i Jönköping hos en utav våra kunder.
Skift kan förekomma, vi ser därför att du är öppen för att arbeta både dagtid och kvällstid.Din profil
Du är noggrann och gillar problemlösning.
Du är händig och hanterar verktyg utan hinder.
Du lär dig snabbt och arbetar obehindrat med hjälp av anvisningar, instruktioner och ritningar.
Du är lättlärd och driven samt mån om att det du gör blir rätt och håller en god kvalité
Du har en god samarbetsförmåga trivs att arbeta i ett högt tempo
Du är flexibel och hjälper till där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid dig som person!
Det är mycket viktigt att du är en bra lagspelare och god arbetskamrat i alla lägen.

Låter det som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.


Krav:
* Svenska i tal och skift
* Ritningsläsning

Önskvärt:
Tidigare erfarenhet av elmontering

Ansök nu

FÖRBÄTTRINGSKOORDINATOR

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar
Läs mer Nov 24
VI SÖKER NU EN FÖRBÄTTRINGSKOORDINATOR TILL KINGSPAN MED PLACERINGSORT I JÖNKÖPING
Är du redo att axla och utvecklas i rollen som Förbättringskoordinator för Kingspans två siter i Jönköping samt Kankaanpää i Finland? En spännande roll där du får vara en del av och till stor del leda deras utvecklings- och förbättringsarbete. Vill du bli en del av ett inkluderande företag där ni tillsammans skapar möjligheter för såväl företaget som för dig som anställd. Brinner du för att fördjupa dig i detaljer med helheten som perspektiv, kan detta vara rollen för dig? 
 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Förbättringskoordinator kommer du att få ett stort ansvar i att arbeta med ständiga förbättringar av arbetsmetoder, system och processer i syfte om att uppnå kostnadsbesparingar, ökad effektivitet och förbättra kvaliteten, samt driva utvecklingsprojekt på dessa två siter. Du kommer ha Jönköping som din placeringsort där resor till Finland förekommer med viss regelbundenhet. Till din hjälp kommer du att ha kollegor runt om i Europa i samma roll samt funktioner inom produktion, underhåll samt lager och logistik. Såväl interna som externa kontakter förekommer och då du kommer att interagera med kollegor i alla led är ditt intresse för andra människor framträdande och är din kommunikativa förmåga av stor vikt. Du rapporterar till Fabrikschefen i Jönköping.
 
KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av en liknande roll eller samlad erfarenhet av olika närliggande roller, gärna från produktionsmiljö eller industriell tillverkning. Du har sannolikt såväl praktisk erfarenhet från arbete i produktion som teoretiska kunskaper inom exempelvis Lean och Six Sigma och kan omsätta förståelsen för den operationella verksamheten i processer och arbetssätt.
Viktiga kunskaper och erfarenheter kopplat till rollen: 
Eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av rotorsaksmetodik
Tidigare dokumenterad erfarenhet av analytiskt arbete
Mycket god problemlösningsförmåga
Erfarenhet av kvalitetsuppföljning. Kingspan är ISO certifierade.
Mycket god allmän datavana samt erfarenhet av ERP system.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift. Dokumenterad erfarenhet av användande av engelska i tidigare arbeten är ett krav. 
Kunskaper i finska är meriterande.
Körkort är ett krav
 
PERSONLIGA EGENSKAPER
Rollen ställer höga krav på initiativförmåga, driv, ansvarstagande och ett högt självledarskap. Du kommer att få stor frihet under ansvar och har en förmåga att få saker att hända. Att påvisa engagemang och en positiv inställning till sitt arbete och dem problem man ställs inför är en självklarhet för dig. Du har en såväl analytisk som strategisk förmåga och trivs med att driva förändrings och förbättringsarbete. Rollen ställer också krav på din pedagogiska förmåga samt din förmåga att influera, leda och skapa resultat genom andra människor.
Då stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för rollen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Testerna ger oss en fördjupad kunskap kring dig som sökande, dina drivkrafter och potential. 
Kingspan är ett värderingsstyrt bolag där laganda, entreprenörskap och kreativitet är några av deras grundvärderingar. 
?OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Förbättringskoordinator är ett konsultuppdrag på heltid där du blir anställd av oss på Eterni Sweden AB och är uthyrd till Kingspan Insulation AB. Uppdraget startar omgående och efter sex månaders inhyrning finns det goda möjligheter till att bli övertagen av Kingspan Insulation AB.
Läs gärna mer om Kingspan på www.kingspan.se
 
ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval och intervjuer sker löpande.
Vid frågor kring tjänsten kontakta Linda Peterson. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Ansök nu