Hitta lediga jobb i Jönköping

Kundsupport | DHL | Manpower | Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Gillar du att jobba med människor och service och är ute efter en ny spännande utmaning? Då är rollen som Kundtjänst något för dig! Vi på Manpower söker just nu dig som trivs med att arbeta med kundservice i en roll med utmanande och omväxlande arbetsuppgifter hos vår kund DHL i Jönköping. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som Kundtjänstmedarbetare på DHL har du ansvar över att ta emot inkommande samtal och mejl och hantera de administrativa processerna gällande leveranser och sändningar. Mer specifikt kan det innebära att hantera och administrerar ärenden, ge kundservice till både interna och externa partner samt arbeta med felsökning och problemlösning. Stort fokus ligger på att kunna ge ett trevligt och personligt bemötande. Som Kundtjänst kommer du att vara en del

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och DHL. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående fram till augusti, med chans till förlängning. Du kommer arbeta i ett team placerad i Jönköping där alla kollegor bidrar till att skapa god stämning och ett öppet arbetsklimat. Arbetstiden är förlagd på dagtid kl. 08.00-17.00.

Om dig

Den här tjänsten passar dig som tycker det är kul att arbeta med kundservice och kundsupport. Vi på Manpower söker även dig som är serviceinriktad, ambitiös och organiserad. Om du har erfarenhet från att arbeta inom administration eller med kundkontakt är det meriterande men inget krav. Du är van vid att använda datorn som ditt främsta arbetsredskap och besitter en god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska. För att trivas i rollen ser vi att du ska gilla att prata med människor och gillar att arbeta i ett högt tempo. Som person är du driven, noggrann och ha en förmåga att ta egna initiativ.DHL

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.Om Manpower

Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken. Ansökan sker via följande länk:https://www.directch.com/RomaFrontEnd?id=07c6dc7f-1b60-45af-9ee4-de89d8944705 och INTE via "Ansök"-knappen i denna annons.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på Ida.Tegnelov@jeffersonwells.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lärare Ma/No 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 23
Flahultsskolan

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande?

Ditt nya jobb
Du undervisar i matematik och no-ämnen. I tjänsten ingår också mentorskap för en klass. Du kommer att tillhöra ett arbets- och ämneslag där ni tillsammans arbetar för att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt lärande i en trygg miljö med goda relationer.

Välkommen till Flahultsskolan
Flahultsskolan är en nyrenoverad skola med ca 500 elever från årskurs 6 till 9 byggd uppe på höjden ovanför Norrahammar med utsikt mot Tabergstoppen. Bredvid skolan finns en idrotts- och simhall samt tillgång till fotbollsplaner och friidrottsarena. Flahultsskolans samtliga klassrum är modernt inredda och skolan bygger på principen om hemvister för varje årskurs med tillhörande arbetslag. Flahultsskolan strävar efter att vara ledande på förebyggande värdegrundsarbete med ett nära samarbete mellan pedagoger och fritidsledare, speciallärare och elevhälsoteam. Vår arbetsplats präglas av stort engagemang och arbetsglädje i en mycket trivsam och positiv atmosfär.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/flahultsskolan69.4.74fef9ab15548f0b800675.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)


Din kompetens

• Du är legitimerad lärare i matematik och no-ämnen.
• Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa goda relationer och förutsättningar för dina elever.
• Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.
• Du är en god förebild med ett gott ledarskap.
• Du har intresse för och kunskaper kring digitalisering i klassrummet.

Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Lena Bäckman, rektor 036-10 37 65
Erik Norman, bitr rektor 036-10 36 89
Lärarförbundet, 036-10 36 70
Lärarnas riksförbund, 036-10 57 15

Skicka in din ansökan redan idag, vi är nyfikna på vår nya kollega!

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare på Flahultsskolan.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Butikssäljare Hem & Fritid

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 23
Till vår City Gross i Jönköping söker vi en Butikssäljare till Hem & Fritid
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Hem & Fritid kommer du att:??

- Arbeta med beställningar, varupåfyllnad och kundservice
- Medverkar till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken.
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljöVåra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

VI söker dig som:??

- Har ett stort intresse för?mat och Hem- & fritidsartiklar och?tycker om?att sälja varor.
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterade, likaså erfarenhet av hem & fritidsartiklar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Hem & Fritid ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Snarast

Tjänstens omfattning: Heltid 38,25h/v

Anställningsform: Vikariat t.o.m. 27 november 2022 med möjlighet till förlängning

Sista ansökningsdag: 26 juli 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/)

Ansök nu

Säljare / Account manager med eller utan erfarenhet sökes i Bankeryd

Hemförsäljare
Läs mer Jun 23
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt.
Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.
Dina arbetsuppgifter
Dina kundbesök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt eget personliga schema som du själv är med och utformar veckovis.
Lön, ersättning och förmåner
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
Löpande försäljningsutbildning
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
Ett varierande jobb där ingen dag är den andra likAnställningsvillkor
Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan.
Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och mot företag.
Med maskinen kan man med enbart vatten tvätta och rengöra såväl inomhusluften som de flesta ytor miljövänligt och helt utan kemikalier.
#workatclearsky

Ansök nu

Ekonomichef/Controllerchef till interimstjänst i Jönköpings län

Ekonomichef
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som på kort varsel kan påbörja ett interimsuppdrag hos en av våra kunder.


I Jönköpings län har vi en kund som har behov av en senior interim ekonomichef, gärna med controller inriktning. Företaget har en relativt komplex egen tillverkning och säljer sina produkter i huvudsak inom landet. De omsätter ca 300 miljoner med ett positivt resultat. Bolaget har genomfört stora förändringar de senaste åren och kommer fortsätta detta arbete. Man har idag en godtagbar ordning på sina administrativa processer, fortfarande finns saker att göra, men det är i den övriga verksamheten man nu prioriterar fortsatt förbättringsarbete.  
Vi efter en dig som kan vara delaktig i utvecklingen av hela verksamheten, tillföra ekonomiskt perspektiv på bland annat strategiarbetet och i produktionen. Utveckla arbetet med nyckeltal, priskalkylering, distributionskostnader o.s.v. Du kommer bli en viktig resurs för VD och ledningsgrupp i detta arbete.


Som uthyrd av oss måste ha förmågan att snabbt sätta dig in i och lösa nya frågor och arbetsuppgifter. Gilla att snabbt skapa goda relationer och ett gott samarbetsklimat, vara flexibel och lyhörd inför uppdragsgivarens önskemål.

I detta uppdrag behöver du en gedigen utbildning inom ekonomi, dessutom ett antal års erfarenhet från en ledande befattning. Du kan ha ett eget företag och bli underkonsult till oss, alternativt får du anställning hos oss med placering hos vår uppdragsgivare.  Uppdraget kan delvis skötas på distans och vi bedömer att du kommer vara engagerad från 6 till 12 månader. Om båda parter tycker det är en bra idé finns också en möjlighet att uppdraget övergår till en permanent långsiktig lösning.  


Välkommen till oss!

Vi har funnits sedan 2002 och är idag  en ledande aktör  inom områdena executive search, rekrytering och interimslösningar.    

Du blir en av våra uthyrda konsulter, det innebär att vi försöker erbjuda nya uppdrag i takt med att du avslutar det pågående och att vi jobbar för att både du och våra kunder ska vara nöjda och utvecklas! Det innebär också att du ingår i vårt nätverk med kvalificerade personer i en rad olika branscher att utbyta erfarenheter med.
 
Läs mer på   www.asb-executive.se
 

Till dessa uppdrag vill ha din ansökan så snart som möjligt, du kan också ringa Mikael Jacobsson för mer information, 0725-13 06 90

Ansök nu

Service & Support Manager

Kundtjänstchef
Läs mer Jun 23
VEM söker en initiativtagande och lösningsfokuserad Service & Support Manager till Coloreel som vill bidra till att revolutionera textilindustrin med innovativ teknologi.

 

Om tjänsten

Som Service & Support Manager kommer du att ha ett helhetsansvar för service- och supportfunktionen där installation, utbildning, service och ärendehantering ingår. Stort fokus för dig blir att planera och säkerställa en professionell on-boarding ute hos kunderna runt om i världen. Vidare kommer du arbeta intensivt med att utveckla och implementera processer och flöden för att skapa rätt förutsättningar för att möta den kraftiga tillväxt som bolaget står inför. Ditt team består idag av fem servicetekniker som främst är ute hos kunderna och installerar och utbildar samt en medarbetare med fokus på att hantera inkommande ärenden. Din roll och ditt team kommer sannolikt växa i takt med verksamheten.

 

I rollen kommer du agera ”spindeln i nätet” med breda kontaktytor, internt främst med sälj, R&D och kvalité och externt med både slutkund och distributörer i Europa, USA och Asien.

 

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att utveckla och bibehålla goda kundrelationer, det är självklart fördelaktigt med erfarenhet inom service- och supporthantering men det är inget krav. Du har erfarenhet av ledarskap och har ett stort intresse av att leda och utveckla både organisationen och dina medarbetare. Ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta med teknikintensiva produkter är viktigt för att du ska lyckas i rollen. Då det ingår mycket internationella kontakter behöver du vara van vid att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt.

 

Som person trivs du i en föränderlig och varierande miljö där du är duktig på att snabbt hitta de rätta vägarna framåt. Du har en förmåga att se långsiktigt och skapa strukturer, processer och rutiner för att skapa effektiva lösningar på dagens, men även morgondagens utmaningar. Du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att etablera goda relationer både internt och externt. Prestigelöshet och förmågan att prioritera är andra viktiga egenskaper.

 

Coloreel tar ordet!

Hos oss är påverkansmöjligheten stor och du får frihet att utveckla din funktion för att på bästa sätt möta kundernas högt ställda förväntningar när det kommer till service och support. Vi har en öppen, kreativ och lösningsfokuserad kultur med en mycket god kollegial sammanhållning. Vill du vara med på en revolutionerande resa är vi helt rätt bolag för dig!

 

Coloreel Group AB (publ) är ett svenskt teknik-och innovationsföretag inom textilindustrin. Verksamheten har tagit fram en unik patenterad teknik för att i realtid kunna färga tråd med hög kvalitet under pågående produktion. En banbrytande innovation som öppnar fantastiska nya designmöjligheter inom brodyr och som dessutom ger en stor produktionseffektivisering. Vi är i dagsläget cirka 40 anställda och står inför en fortsatt spännande tillväxtresa, där världsledande bolag inom allt ifrån textil, mode och sportkonfektion, till inte minst brodyr och textilmaskinproduktion står på kö för att bli kunder.

 

Bra att veta

Tjänsten är placerad i Jönköping, med viss flexibilitet till distansarbete, och du rapporterar till VD. I rollen ingår personalansvar för sex medarbetare. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 augusti.

 

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.

Ansök nu

Undersköterska natt till hälso- och sjukvårdsfunktionen

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 23
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Trivs du med att arbeta natt och vill bli del av en kompetent och engagerad arbetsgrupp vars insatser är betydelsefulla för dem vi är till för? Vi behöver förstärka vårt team och söker därför efter undersköterskor till hälso- och sjukvårdsfunktionen och Lönnens korttidsenhet.


Om jobbet
Lönnens korttidsenhet tillhör hälso- och sjukvårdsteam 11 som är en del av Jönköping kommuns hälso- och sjukvårdsfunktion. På Lönnen vårdas svårt sjuka patienter med omfattande vård och omsorgsbehov. Då patienterpå Lönnen har komplexa och avancerade sjukdomsbilder kommer arbetet i stort innebära att sitta vak. I din roll som undersköterska arbetar du med patientnära omvårdnadsarbete samt utför hälso- och sjukvårdsinsatser som delegerats av sjuksköterska. Du arbetar även med läkemedelshantering, dokumentation och hantering av medicintekniska produkter.

Du kommer till en början vara placerad på Lönnens korttidsenhet men får en anställning som undersköterska i Jönköpings kommun. Mer information om hälso- och sjukvårdsfunktionen hittar du här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jobbainomhalsoochsjukvard.4.14bc49b517f465136805cb4.html)

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har tidigare arbetslivserfarenhet från vård- och omsorg och är väl förtrogen i din yrkesprofession. Har du tidigare erfarenhet av palliativ vård är det meriterande, men inget krav. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav då kontakt med kollegor, anhöriga samt dokumentation är centralt i din roll.

När det gäller dina personliga kompetenser tror vi att du är en stabil och trygg person. Du har ett empatiskt förhållningssätt och är lyhörd inför patienternas behov. Arbetet kräver att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig snabbt. Liksom vi, är du en person som värdesätter gott samarbete och sätter laget före jaget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett värdefullt, lärorikt och utvecklande arbete. Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med andra undersköterskor/specialistundersköterskor och sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor med stark gruppkänsla och hög kompetens. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort. Läs mer om vilka förmåner du får som anställd i Jönköpings kommun här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser tre tillsvidaretjänster som undersköterska. Arbetstiden är förlagd till vaken natt, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Dzenita Brandic enhetschef, tfn. 036-10 22 06 dzenita.brandic@jonkoping.se
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska natt till hälso- och sjukvårdsfunktionen! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Juniora hållbarhetskonsult social hållbarhet

Företagskonsult
Läs mer Jun 23
Vill du vara en del av vårt team?
Vi är ett socialt företag vars vision är noll människor i utanförskap, noll restprodukter i samhället. Vi tror på att i ett cirkulärt samhälle alla får plats. Det är därför som vi samverkar med företag och organisationer över hela Sverige för att hjälpa dessa dels identifiera cirkulära lösningar för deras verksamheter, men samtidigt skapa arbetstillfällen för personer långt ifrån arbetsmarknaden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som junior hållbarhetskonsult i teamet är du delaktig i hela processen från införsäljning av uppdrag till slutleverans. Du kommer att arbeta fram mycket material i Excel, Canva, Workbuster, m.m.. Arbetet är delvis av analytisk karaktär där din förmåga att dra slutsatser utifrån numerisk information är viktig. Vidare kommer du att träffa arbetslösa talanger, vilket ställer krav på din socialförmåga och förmågan att se allas potential.
Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher.
För att lyckas behöver du
För att lyckas i rollen behöver du vara driven, proaktiv och resultatinriktad. Du är social och kommunikativ och kan därför bygga relationer och samarbeta väl med såväl kollegor som med kunder. Du tycker om att arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter och har en hög arbetskapacitet.
Kvalifikationer för tjänsten
Nyexaminerad ekonom, socionom, kommunikatör eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
0-1 års arbetslivserfarenhet och brinner för hållbarhet och ansvarsfullt företagande
Goda akademiska meriter inom relevant område
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi ger dig
Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt och bli den ledare som världen behöver.
På Circular Centre har vi en inkluderande kultur, vilket innebär att du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.
Tjänsten är tillsvidare på heltid, med en 6 månaders provanställning.
Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med ansökan senast den 4 juli på jobb@circularcentre.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist till INVID

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jun 23
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som IT-säkerhetsspecialist arbetar du med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Du får en nyckelroll när det kommer till att öka INVIDs kunders förmåga att stå emot cyberattacker och skydda deras digitala tillgångar.

Du kommer att arbeta med uppdrag inom området IT- och informationssäkerhet, exempelvis rådgivning, workshops, projekt, identifiera risker och hantera säkerhetshot. Du kommer även göra sårbarhetsanalyser, penetrationstestnings samt bistå i utredningar av säkerhetsincidenter. Dina arbetsuppgifter innefattar även att identifiera och stoppa pågående cyberattacker.

Som IT-säkerhetsspecialist ingår du i ett starkt team som inte bara delar erfarenheter, utan också bidrar till utveckling av nya koncept och metoder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom IT
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT, meriterande med erfarenhet inom informationssäkerhet
• Goda kunskaper inom nätverk, kommunikation och modern IT-arkitektur
• Du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt identifiera risker och eventuella fel samt tar dig an problemen ur ett analytiskt perspektiv. För att lyckas i rollen, är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Då skriftlig kommunikation är en stor del av din roll, är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i skrift – du har ett stort ordförråd och kan uttrycka dig informativt och tydligt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping, med möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, information, säkerhet, säkerhetsspecialist, konsult, INVID, Småland, Jönköping, Göteborg, Stockholm, IT-säkerhetsspecialist, heltid, informationssäkerhet, konsult, säkerhetskonsult, GDPR, Microsoft, Office 365, Azure, rekrytering, OSCP, CRTP. SFORY, forensisk analys, Python, C#, PowerShell, Microsoft, incident manager, security manager

Ansök nu

Sjuksköterska till häktet Jönköping

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 23
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Jönköpings verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/jonkoping/#om

ARBETSUPPGIFTER
Är du självständig och trivs bra med att arbeta dagtid? I så fall har du goda möjligheter att känna tillfredställelse med arbetet som sjuksköterska inom Kriminalvården och bör definitivt överväga att söka arbete hos oss!

Kriminalvården bedriver viss öppen hälso- och sjukvård vilket innebär att alla anstalter och häkten har sjukvårdsmottagningar där de intagna kan söka vård. På mottagningarna finns, förutom sjuksköterska även allmänläkare och psykiatriker. Som sjuksköterska har du dels en egen mottagning för bedömning av lättare åkommor, men du bedömer även vilka sökande som ska träffa läkare. Det innebär att du arbetar både med somatiskt och psykiatrisk hälso- och sjukvård för de intagna, assisterar vid läkarmottagning samt administrerar läkemedel i första hand genom dosdispensering. Dokumentation sker i PMO patientdatajournal.

KVALIFIKATIONER
• Legitimerad sjuksköterska.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande:
• En för arbetsgivaren relevant specialisering eller vidareutbildning, exempelvis inom psykiatri, akutsjukvård, distriktssköterska eller öppenvård m.m.
• Arbetslivserfarenhet inom yrket.
• Relevanta språkkunskaper.
• B-körkort.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom Digital Transformation till INVID

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jun 23
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetskonsult hjälper du företag utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Som verksamhetskonsult ingår du i ett starkt team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder. Konsultuppdragen handlar om att stötta kunderna i deras digitala transformation, hitta effektiviseringsmöjligheter och jobba i projekt kring RPA/DPA.

Som verksamhetskonsult ligger dina huvudsakliga uppdragsområden inom Microsofts Power Platform, Azure Logic Apps och SharePoint. Med hjälp av dessa verktyg digitaliserar och automatiserar du kundernas processer och informationshantering.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, digitalisering, automatisering eller informationshantering
• God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
• Kunskaper inom någon eller några av Microsofts molntjänster såsom Power platform, SharePoint eller Azure Logic Apps.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är duktig på att uttrycka dig tydligt, lyssnar in andra och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har en hög teknisk förståelse inom ditt område och är intresserad av omvärldsbevakning, att sätta dig in i ny teknik samt nya metoder då det är av vikt för denna roll.

Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutföra i tid. Samtidigt uppskattar du att jobba tillsammans med andra, har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enligt önskemål. Kontor finns i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetsutvecklare, verksamhet, produkt, produktivitet, produktivitetskonsult, konsult, rekrytering, INVID, Småland, Jönköping, Värnamo, Tranås, Vetlanda, Anderstorp, Västervik, heltid, Microsoft, Microsoft Power Platform, Azure, SharePoint, IT, teknik, digitalisering, digitaliseringsprocesser, processer, automatisering, information, informationshantering, digital transformation

Ansök nu

Restaurangbiträde till Restaurang Holmen på Saab Huskvarna

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 23
Restaurangbiträde till Restaurang Holmen

Deltids vikariat 50%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om restaurang Holmen

Restaurang Holmen är en för allmänheten stängd lunchrestaurang med ca 250 ätande om dagen. Utöver lunchen har vi hand om fika till möten, affärsluncher och ibland event som kan bestå av matlagningskurs, öl provning, AW eller ta med grillarna till en park alt. skjutbana. Arbetstiderna är vanligtvis 6.30-15.00.

Vi är i dagsläget fyra personer som jobbar på plats varav en ska vara föräldraledig under hösten.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Kock/kallskänka till Restaurang Holmen på Saab Huskvarna

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 23
Kock/Kallskänka till Restaurang Holmen på Saab Huskvarna

Heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock/kallskänka som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang Holmen

Restaurang Holmen är en för allmänheten stängd lunchrestaurang med ca 250 ätande om dagen. Utöver lunchen har vi hand om fika till möten, affärsluncher och ibland event som kan bestå av matlagningskurs, öl provning, AW eller ta med grillarna till en park alt. skjutbana. Arbetstiderna är vanligtvis 6.30-15.00.

Då vi vuxit är det nu dags att välkomna en till medarbetare. Vi är i dagsläget fyra personer som jobbar på plats.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Teamledare / Systemutvecklare med erfarenhet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
Divid är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom utveckling av produktvalsprogram och produktkonfiguratorer åt ventilationsbranschen. Bland våra kunder finns flera världsledande aktörer inom ventilation och avfuktning.
Vi driver oftast hela projekt åt våra kunder där vi tar ansvar för teknikval och arbetsform. Ibland är vi även en del av kundens eget utvecklingsprojekt. Gemensamt för alla våra projekt är att vi sitter inhouse på vårt kontor i centrala Jönköping med strålande vätterutsikt som inspiration.
På Divid sneglar vi inte bara på Vätterns horisont utan även på teknikens och vi är inte rädda för att byta teknik om det innebär bättre lösningar. Vi gillar fysikens lagar och komplexa beräkningar.
Du kommer
Leda ett team som arbetar med en eller flera kunder.
Jobba i projekt inhouse.
Utveckla avancerade webb-applikationer.
Tillsammans med teamet våga testa och utmana med nya idéer för att hitta de bästa lösningarna.

Om dig
Du har erfarenhet som teamledare och gillar att kommunucera med kunder och de andra i teamet.
Du har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling.
Kunskap inom funktionell programmering är meriterande.
Relevant högskoleutbildning inom Systemutveckling eller Teknisk fysik.
Du gillar ny teknik och vill hela tiden utvecklas.
Du är positiv, leveransfokuserad och ödmjuk.

Om oss
Vi erbjuder dig intressanta och utmanande uppdrag med stort inflytande över hur vi tillsammans löser uppgiften. För att trivas på Divid krävs att du har ett stort intresse för systemutveckling och att diskutera lösningar med teamet men också att komma med egna förslag på lösningar. Bra kod gör oss stolta och glada och kunderna nöjda!
Flera av våra kunder är världsledande inom sitt segment och projekten präglas av internationella samarbeten.
Vi arbetar inhouse från vårt fräscha kontor i centrala Jönköping och erbjuder stor frihet när det kommer till arbetstider och val av arbetsutrustning såsom dator, telefon mm.
Vi erbjuder ett bra pensionsavtal och har givetvis träningsbidrag för att främja rörelse. Några gånger per år hittar vi på roliga saker tillsammans, vi brukar också åka på en årlig konferensresa.


Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. #jobbjustnu
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Ansök nu

Upphandlare

Upphandlare
Läs mer Jun 23
Område inköp-materialförsörjning

Vi söker dig kan bidra med kunskap, en rejäl arbetsinsats och är beredd att satsa på ditt uppdrag.

Vi söker
Vi söker nu förstärkning i form av en upphandlare inom kategorin Vårdtjänster. Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom juridik eller ekonomi eller motsvarande och med fördel erfarenhet inom upphandling.

Vi erbjuder dig
Vårt mål att genom strategiskt inköpsarbete göra de bästa affärerna för regionens alla verksamheter.

Som upphandlare hos oss driver du upphandlingar i projektform och ansvarar för att fortsätta utveckla avtalet under avtalstiden genom kontinuerliga dialoger med både marknaden, leverantörer och beställande verksamhet.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett brett arbetsområde med stora kontaktytor. Du får ansvara för hela upphandlingsprocessen och avtalsuppföljningen och har stora möjligheter att påverka ditt arbete för att nå ett gott resultat. Område inköp har stor kompetens, ett gott arbetsklimat och våra uppdragsgivare ser oss som en självklar partner.

Det här får du arbeta med
- Driva upphandlingsprojekt och ansvara för en avtalskategori
- Vara konsultativt stöd till verksamheter i upphandlings- och avtalsfrågor

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du trygg i dig själv och i din yrkesroll samt behåller ett realistiskt perspektiv och rätt fokus i situationer som kan upplevas pressande. Du tar eget ansvar i ditt arbete, jobbar strategiskt och driver arbetet framåt inom de ramar som finns, men vi ser även gärna att du är kreativ i ditt tankesätt. För dig är det viktigt att se resultat.

Vår arbetsgrupp utmärks av arbetsglädje och gott samarbete och vi tror att även du kommer att bidra till att både sprida en positiv attityd i gruppen men även i relationen med våra kunder. Vi ser att du, precis som vårt team, har starkt kundfokus och är tillmötesgående. Vi förväntar oss att du planerar, organiserar samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och finns där för verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten kontakta gärna inköpschef Carina Mattsson, 0767 243 996 (v 27, 28) eller upphandlingsjurist Henny Nordin, 0725 532 463 (v 26) Välkommen med din ansökan via länken. Sista ansökningsdag är den 29 juli 2022 men urval kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Område inköp har ca 30 medarbetare och upphandlar varor och tjänster för cirka 2 miljarder kronor per år.
Vår verksamhetsidé är att genom samverkan, tillgänglighet och kompetens vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner. Bra affärer är ett ledord för vår verksamhet.

Ansök nu

Är du vår nästa montör och modulbyggare? Vi söker nu just dig!

Husmontör
Läs mer Jun 23
Gillar du att arbeta fysiskt och ute? Slippa gå till gymmet? Sök då denna tjänst.

Till vår kund i Jönköping söker vi nu montörer för att sätta upp modulpaviljonger(Förskolor och skolor) i södra Sverige.

Du ligger ute och inkvarteras på hotell och arbetstiderna är från måndag morgon till torsdag kväll, och därmed jobbar man ca 10 timmar om dagen och har fredagen ledig. Du utgår från kunds lokaler i Jönköping och åker gemensamt till det ställe Ni skall arbeta på.

Körkort är ett krav.

Gillar du att montera och jobba fysiskt och slippa gymmet är detta jobb för dig.

Har du erfarenhet av olika form av hantverksyrken såsom snickare eller liknande är det ett stort plus men inget krav.

Viktigast är att du uppfyller våra tio beteenden som även vår kund gör.

Frågor besvaras av Johan Henriksson på telnr: 0705–710642

Intervjuer kommer hållas löpande.

Ansök nu

Budbilschaufför med B-körkort

Budbilsförare
Läs mer Jun 23
Vill du jobba som budbilschaufför i sommar och med chans till förlängning? 
Då har vi en möjlighet för dig!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med upphämtning och utlämning av varor och paket med en lätt lastbil. Man kör fasta slingor som man lär sig allt eftersom man kommer in i arbetet. Arbetet innehåller ibland tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Du har många stopp under en dag vilket också gör att du träffar mycket folk. Du utgår från Jönköping.Din profil
Du har egenskaper så som att du är positiv, professionell och att du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. Det är därför också otroligt viktigt att du har ett sinne för ordning och reda. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Du är den första och sista länken till kunden och därför är din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig.
Krav
B-körkort


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid dagtid - löper på till v32, med chans till förlängning.


Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 1 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 


Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Jun 23
Nyarpsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Till fina Nyarpsskolan söker vi nu en elevassistent.
Som elevassistent på Nyarpsskolan kommer du arbeta nära lärare i åk 6 men också med hela mellanstadiets arbetslag. Arbetslaget leds av en arbetslagsledare. I uppdraget ingår, förutom arbete i åk 6, också några timmars arbete på skolans fritidshem.

Arbetet som elevassistent innebär att hjälpa elever som behöver stöd för att kunna följa med i undervisningen och få hela deras skoldag att fungera på bästa sätt. Det kan till exempel handla om att stödja elever med koncentrationsproblem och olika typer av psykosociala svårigheter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa eleverna att finna ro i sina studier och att tillsammans med lärarna hitta individuella lösningar för att eleverna ska kunna tillgodogöra sig kunskap. Det handlar också om att vara ett stöd för eleverna på rasterna, i omklädningsrum och andra övergångar.

Arbetsuppgifterna varierar mycket under en skoldag och det gör arbetet omväxlande och givande. Arbetet är också förlagt i olika miljöer på skolan med eleven i fokus.

Det är den ansvarige läraren som har huvudansvaret för hur arbetet i klassrummet bedrivs och som elevassistent arbetar du på instruktion från läraren.

Välkommen till oss
Nyarpsskolan är en F-6 skola med tre tillhörande fritidshem och grundsärskoleverksamhet. Hos oss går det ca 300 elever från åldrarna 6-12 år. Personalstyrkan vid enheten är ca 50 personer. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Busshållplats och tågstation med täta förbindelser in till Jönköping finns på några minuters gångavstånd. Många av våra medarbetare pendlar dagligen. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi jobbar tillsammans för en likvärdig skola.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/nyarpsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001840.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig med minst treårig gymnasieutbildning. Kanske har du gått barn och fritidsprogrammet eller är du tex socialpedagog. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om elever med NPF.
För att lyckas i yrkesrollen som elevassistent behöver du vara stabil, ha en personlig mognad och visa på djup empati för de elever du jobbar med. Du är insatt i hur man arbetar med ett lågaffektivt förhållningsätt. Du har en mycket god förmåga att kunna ta självständiga beslut i stunden och verka som en tydlig ledare framför eleverna.
Tjänsten ställer stora krav på förmåga att bygga goda relationer både med elever men också med elevernas vårdnadshavare.

Vi kommer lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Marika Eskdahl, rektor 036-10 65 36
Marie-Louise Johansson, bitr. rektor 036-10 58 80

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som elevassistent.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi söker plockutruckförare till sommaren

Truckförare
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som plocktruckförare hos en av våra kunder där man hanterar mat som skickas till restauranger och du kommer jobba på ett kyllager där det även finns möjlighet att jobba i frysen. Upplärningen börjar från och med v.17 och fram till sommaren, då ska man kunna jobba 1-3 kvällar i veckan då denna tjänst är utsatt på kvällstid för att vara fullt upplärd inför sommaren. I sommar kommer man jobba kväll + söndagar och man ska vara med på att övertid förkommer.

Din profil
Du som söker den här tjänsen ska vara en pigg och alert person som inte är rädd för att ta i. Vi ser gärna att du hanterat mat tidigare antingen inom restaurang eller på ett lager. Du ska ha erfarenhet av truckkörning framför allt plocktruck (A1) och vi ser gärna att du arbetat tidigare på ett lager.

Vi ser också att du är en arbetsvillig person som är samarbetsvillig och hjälper dina kollegor när och om det behövs.

Är just du den vi söker? Ansök idag.

Ansök nu

Skjutstativförare till kund i Jönköping

Truckförare
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst köra skjutstativtruck där du bland annat arbetar med inlagring och utlagring. Övriga lagerarbetsuppgifter kan förekomma. Tjänsten är på heltid 07:00-16:00.Din profil
Du ska ha erfarenhet av skjutstativ samt god lagervana. Vi tror att du är duktig, pålitlig och trivs i högt tempo.
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil. Arbetsplatsen är baserad i Jönköping. Om du har erfarenhet av orderhantering, lagerarbete eller logistik ser vi det som meriterande.

Krav:
- har erfarenhet av skjutstativ
- har truckkort för skjutstativ
- kan behärska svenska i tal och skrift

Ansök nu

Samordnare för specialpedagoger/verksamhetsutvecklare

Specialpedagog
Läs mer Jun 23
Elevhälsoenheten

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vill du med din kunskap och erfarenhet vara med och skapa framtidens världsmedborgare? Då har vi jobbet för dig!

Ditt nya jobb
Vill du jobba för att säkerställa kvalitén inom elevhälsans specialpedagogiska kompetens? Du arbetar 40% på elevhälsoenheten med samordning för specialpedagogerna, resterande tid jobbar du med att driva utvecklingsarbete för att skapa en tillgänglig lärmiljö, ökad likvärdighet och måluppfyllelse för våra elever i grundskolan. I tjänsten ingår samverkan med andra medarbetare på central förvaltning.

Välkommen till oss
På elevhälsoenheten i Jönköpings kommun är vi många olika professioner. Tillsammans med psykologer, logopeder, skolläkare, skolsköterskor och specialpedagog arbetar vi för att ge alla Jönköpings elever samma möjlighet att lyckas och nå goda resultat i skolan.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra ledord; trygghet, lärande, respekt, glädje och gemenskap samt engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har utbildning som specialpedagog och som är utbildad grundskollärare. Du har erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete inom skola samt är van vid att leda grupper och processer. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda arbetsrelationer med ett utåtriktat arbetssätt. Du visar ett respektfullt bemötande gentemot människor och har ett gott omdöme och empatisk förmåga där du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. Du är engagerad, professionell och initiativrik. Du är även driven inom kvalitetsarbete och dokumentation. Som person har du lätt för att skapa personliga relationer och arbetar för trygghet och välbefinnande. Du har en positiv grundinställning och tar ansvar i ditt arbete.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mer?
Kerstin Birgersson, chef elevhälsoenheten, tfn. 036-10 29 23, kerstin.birgersson@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som specialpedagog med samordningsansvar.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 23
Söker 2 person för denna säsong i Gränna hamn . arbetsuppgifter är serveral , diskar, tar emot beställningen m.m

Ansök nu

Vi söker plocktruckförare i Jönköping

Lagerarbetare
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Som plocktruckförare jobbar man till största del med orderplock med hjälp av plocktruck eller ledstaplare.

Start: omgående
Arbetstider: dagtid (kan finnas möjlighet till kväll i framtiden)


Din profil
Vi söker en driven person som inte är rädd för att ta i när det behövs.

Krav:
- läsa/förstå svenska
- arbetsvillig och driven

Meriterane:
- truckkort
- erfarenhet från liknande arbete

Ansök nu

LERNIA söker dig med erfarenhet från montering med start i Augusti

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 23
Om företaget
KABE AB är en svensk tillverkare av husvagnar och husbilar som startade sin verksamhet 1957. KABE har huvudkontor, utvecklingsavdelning och produktion i Tenhult, Småland. Här byggs samtliga husvagns- och husbilsmodeller.

Arbetsuppgifter
Starta ett nytt arbete inom industrin och utveckla dina tekniska kunskaper tillsammans med oss.
Du kommer att arbeta med montering där du med noggrannhet hanterar det du ansvarar för och kontrollerar att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Du behöver ha vana av att läsa ritningar. Du kommer att vara en del av både husvagnar och husbilars resa från chassi till färdig produkt.

Har du kunskaper inom el och vvs är det meriterande.

Formell kompetens
För denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Ditt driv och engagemang bedöms som en värdefull tillgång. Erfarenhet från montering är nödvändig.

Meriterande är:
- körkort, tillgång till bil
- ritningsläsning
- erfarenhet från montering
- elkunskaper
- VVS

Personliga egenskaper
Du är noggrann, lyhörd och tar egna initiativ. Det är viktigt med god samarbetsförmåga samt att du hittar lösningar på problem som uppstår. Arbetet kan även innebära viss montage och andra arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt i er personlighet och att man passar in i arbetsgruppen.

Anställningsform
Omfattning: Heltid/visstid
Tjänstgöringsort: Tenhult
Skiftgång

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, Björn Stenrud via bjorn.stenrud@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker dig som vill arbeta som montör med start omgående!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 23
Vill du arbeta som montör? Är du rapp i fingrarna och har lätt för att lära? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi dig som vill arbeta som montör inom industrin i Jönköping med omnejd. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Som montör arbetar du i huvudsak med att montera olika detaljer, både stora och små, i olika material och i olika takt. Du kommer att arbeta med flera olika moment som ställer krav på smidiga fingrar och ett högt tempo samtidigt som du behöver vara noggrann i ditt arbete. Du blir en viktig del av teamet och produktionen. Det är viktigt att du även är öppen för att hjälpa till på andra avdelningar än monteringen om så behövs.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Ett stort intresse och nyfikenhet på att arbeta med montering inom industrin
• Flexibilitet och möjlighet att arbeta skift

Kan du tidigare erfarenhet av montering eller att läsa ritningar är detta starkt meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Jönköping
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid eller skift
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Är du svetsare och söker nytt jobb? Se hit!

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 23
Är du svetsare och duktig på olika svetsmetoder? Har du erfarenhet av att arbeta i olika material och söker något nytt? Skicka in din ansökan idag!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi en manuellsvetsare för uppdrag hos flera kunder i Jönköping och Habo. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som svetsare med manuell svetsning inom metallindustrin. Du kommer att använda dig av MIG/MAG/TIG. Inga svetslicenser krävs, men däremot behöver du vara duktig på att läsa ritningar, ha en känsla för svetsning på fri hand samt att du har erfarenhet av att ha arbetat i olika material och tjocklekar. Arbetet är varierat och ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en viktig del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt.

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs:

• Körkort och bil
• Tidigare arbetslivserfarenhet av svetsning - TIG/MIG/MAG
• God materialkännedom
• Goda kunskaper i ritningsläsning
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• Truckkort A+B

Det är meriterande om du även har en svetsutbildning.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en god social och kommunikativ förmåga och även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, noggrann och lyhörd när det kommer till att ta till sig instruktioner och direktiv.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Jönköping/Habo
• Tjänstgöringsgrad: heltid, skift eller dag
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

LERNIA söker dig som har intresse för montering!

Fordonsmontör
Läs mer Jun 23
Om företaget
KABE AB är en svensk tillverkare av husvagnar och husbilar som startade sin verksamhet 1957. KABE har huvudkontor, utvecklingsavdelning och produktion i Tenhult, Småland. Här byggs samtliga husvagns- och husbilsmodeller.

Arbetsuppgifter
Starta ett nytt arbete inom industrin och utveckla dina tekniska kunskaper tillsammans med oss.
Du kommer att arbeta med montering där du med noggrannhet hanterar det du ansvarar för och kontrollerar att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Du behöver ha vana av att läsa ritningar. Du kommer att vara en del av både husvagnar och husbilars resa från chassi till färdig produkt.

Har du kunskaper inom el och vvs är det meriterande.

Formell kompetens
För denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Ditt driv och engagemang bedöms som en värdefull tillgång.

Meriterande är:
- körkort, tillgång till bil
- ritningsläsning
- erfarenhet från montering
- elkunskaper
- VVS

Personliga egenskaper
Du är noggrann, lyhörd och tar egna initiativ. Det är viktigt med god samarbetsförmåga samt att du hittar lösningar på problem som uppstår. Arbetet kan även innebära viss montage och andra arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt i er personlighet och att man passar in i arbetsgruppen.

Anställningsform
Omfattning: Heltid/visstid
Tjänstgöringsort: Tenhult
Skiftgång

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, Björn Stenrud via bjorn.stenrud@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker Skutstativförare till Jönköping

Truckförare
Läs mer Jun 23
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst köra skjutstativtruck där du bland annat arbetar med inlagring och utlagring.
Övriga lagerarbetsuppgifter kan förekomma.

Din profil
Du ska ha erfarenhet av skjutstativ samt god lagervana. Vi tror att du är duktig, pålitlig och trivs i högt tempo.
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil. Arbetsplatsen är baserad i Jönköping. Om du har erfarenhet av orderhantering, lagerarbete eller logistik ser vi det som meriterande.

Krav:
- Har behörighet och erfarenhet av att köra skjutstativtruckar
- Svenska i tal och skrift

Ansök nu

Lernia söker NC-Operatör till KABE - Start Augusti

CNC-operatör, trä
Läs mer Jun 23
Om företaget
KABE AB är en svensk tillverkare av husvagnar och husbilar som startade sin verksamhet 1957. KABE har huvudkontor, utvecklingsavdelning och produktion i Tenhult, Småland. Här byggs samtliga husvagns- och husbilsmodeller.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i NC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Byta verktyg
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Har du kunskaper inom ritningsläsning är det meriterande.

Formell kompetens
Du har utbildning eller likvärdig erfarenhet inom NC-området.

Meriterande är:
- körkort, tillgång till bil
- ritningsläsning

Personliga egenskaper
Du är noggrann, lyhörd och tar egna initiativ. Det är viktigt med god samarbetsförmåga samt att du hittar lösningar på problem som uppstår. Arbetet kan även innebära viss montage och andra arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt i er personlighet och att man passar in i arbetsgruppen.

Anställningsform
Omfattning: Heltid/visstid
Tjänstgöringsort: Tenhult
Skiftgång

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, Björn Stenrud via bjorn.stenrud@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Skolkurator

Kurator
Läs mer Jun 23
Månsarp/Tahe och Tabergsskolan

Tillsammans ger vi morgondagens världsmedborgare förutsättningar att nå sina mål och drömmar. Genom gemenskap, engagemang och nytänkande utvecklar vi trygga, ansvarstagande och självständiga individer - redo att hantera vardagen och framtiden.

Ditt nya jobb
Vi söker just nu en skolkurator till ett vikariat på sex månader. Du kommer att arbeta som F6-kurator på Månsarp/Tahes skolområde och Tabergs skolområde. I ditt nya uppdrag medverkar du inom elevhälsoteamet tillsammans med skolsköterska, specialpedagoger, biträdande rektorer och rektor. Tillsammans med elevhälsoteamet och skolans övriga personal kommer du att arbeta hälsofrämjande och förebyggande, vilket innebär att du måste vara flexibel och ha lätt för att samarbeta. I huvudsak arbetar du med enskilda stödsamtal till elever. Ibland förekommer riktade insatser i en klass eller grupp. Arbetet innebär även att göra skolsociala utredningar.

Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en bra vistelse i våra verksamheter. I ditt arbete finns du till för alla elever på skolan och anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

Välkommen till oss
Tabergs skolområde F-5 och Tahe-Månsarp skolområde F-6 ligger i södra delen av Jönköping och innefattar Tabergsskolan, Taheskolan samt Månsarpsskolan. Skolor består av förskoleklass, åk F-6 och fritidshem. Sammantaget går ca 500 elever fördelade på de tre grundskolorna. Vi arbetar målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten vidare. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra ledord; Trygghet, lärande, respekt, glädje och gemenskap samt engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Läs mer om hur det är att jobba på våra skolområden på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/tabergsskolan.4.74fef9ab15548f0b80013d1.html)

Din kompetens
Du har Socionomexamen eller likvärdig utbildning. Erfarenhet som skolkurator och av arbete med barn/elever med psykosociala behov, är meriterande. Du ska vara lyhörd, kreativ, empatisk, flexibel, ha god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga samt kunna arbeta självständigt. Du är driven inom kvalitetsarbete, dokumentation mm.

Som person har du lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och välbefinnande. Du har en positiv grundinställning och tar ditt ansvar i ditt arbete. Vi välkomnar dig som:

• är trygg i dig själv och kan skilja på det personliga och professionella
• har lätt för att arbeta elevinriktat med eleven i centrum
• har god samarbetsförmåga
• är flexibel i ditt arbete
• är självgående och ansvarsfull

Du ska vara trygg och tydlig i din yrkesroll och ha god förmåga att se till varje barns individuella behov. Du är bra på att entusiasmera och skapa engagemang både hos dina kollegor och hos eleverna. Du är bra på att kommunicera och uppskattar det kollegiala lärandet. Du har förmåga att driva och utveckla nya metoder och har lätt för att omsätta teori i praktik. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mer?
Christina Arvidsson, bitr. rektor Månsarp/Tahes skolområde, 036-102100 christina.arvidsson@jonkoping.se
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som skolkurator.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Jun 23
Bra Liv Råslätt vårdcentral

Bra Liv Råslätt vårdcentral
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner.

Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.


Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint engagemang och intresse för människor och som alltid sätter patienten i fokus. Du ska vara legitimerad psykolog och det är meriterande att du har erfarenhet inom primärvård. Vi ser gärna att du har utbildning inom KBT.

Tjänsten är tillsvidare och du erbjuds anställning på heltid i första hand, men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och stimuleras!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Du kommer ingå i det psykosociala teamet och arbeta med psykologisk samtalsbehandling, bedömning, utredning och diagnostik, individuellt och i grupp. Genom tidiga insatser är målet att underlätta tillfrisknande och förebygga återinsjuknande för vårdcentralens patienter. Vårt uppdrag är att behandla patienter från 18 år med lätt till medelsvår psykisk ohälsa och att erbjuda patienter korttidsbehandling.


För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke, där du drivs av att få vara med och utveckla arbetsgruppen och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter. Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror också att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi tror att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd.


Så här gör du om du har frågor
Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn tfn 010-242 37 52 eller enhetschef Maria Ericson, tfn 010-242 37 25.

Sista ansökningsdag är 2022-08-15.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Bra Liv Råslätt vårdcentral
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner. Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.

Ansök nu

personlig assistent till liten schemarad hos ung man i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 23
Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man i 29 års åldern i centrala Jönköping. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Mannen har assistans under nästan alla dygnets timmar på grund av en ryggmärgsskada och fåtalet tider varje vecka är dubbelassistans. Som personlig assistent åt mannen är du behjälplig med handräckning gällande på och av klädnad, personlig hygien, arbetsträning, matlagning, hushållssysslor samt vid hans fritidsintressen. Mannen sitter i rullstol och behöver hjälp med katetertappning var 3-4e timme. Mannen bor i en lägenhet i centrala Jönköping och har behov för en personlig assistent på ca 50% tjänstgöringsgrad och därför är det bra om du har en annan huvudsyssla som tex studier eller annat jobb. Jour rum till personlig assistent finns.

Vem är du?
Vi söker dig, kille eller tjej mellan 18 och 30 år som är social och gillar ordning och reda. Mannen tycker det är viktigt med ett ordnat hem är därför gissar vi att även du tycker detta är viktigt. Du ska också tala bra svenska och gärna ha körkort då du kommer att köra mannens bil i olika ärenden eller till fritidsaktiviteter.  Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans eller har någon typ av vårdutbildning. 


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Fast tjänst på ca 50% med blandade tider enligt överenskommelse. Assistansens tider är (nästan) dygnet runt och jourtid förekommer på natten mellan 00:45-07:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Omgående enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Underhållsmekaniker sökes till Berry Superfos i Mullsjö!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 23
Har du erfarenhet av kvalificerat underhållsarbete inom tillverkande industri? Har du en hög teknisk och mekanisk förståelse och är duktig på att finna lösningar på problem? Då är det dig vi letar efter! Just nu söker vi på Lernia flera underhållsmekaniker för rekrytering till Berry Superfos i Mullsjö!

OMFÖRETAGET
Vi på Berry Superfos Mullsjö AB designar, utvecklar och producerar formsprutade plastförpackningar till livsmedelsindustrin. Vår enhet ingår i Berry Global, en koncern med 300 anläggningar runt om i världen. Vi är en av världens största tillverkare av plastförpackningar och i Mullsjö är vi ca 250 engagerade medarbetare som tillsammans bedriver produktion under veckans alla dagar och timmar. Vi är marknadsledande inom vårt område och fokuserar b.la. på hållbarhet genom att alltmer erbjuda miljösmarta livsmedelsförpackningar.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som underhållsmekaniker och bli en del av teamet i verksamhetens underhållsorganisation. Tillsammans med dina kollegor kommer du främst att arbeta med avhjälpande underhåll, akuta reparationer och felsökning av produktionsutrustning. I din roll som mekaniker ska du genom tekniskt kunnande bidra till att öka och upprätthålla driftsäkerhet, TAK-värde och effektivitet. Du kommer även delta i olika förbättringsarbeten i syfte att skapa en effektivare och stabilare produktion.

Berry Superfos hanterar hela produktionskedjan från råmaterial till färdig produkt som sedan levereras direkt till slutkund, vilket innebär att de har höga hygienkrav och stort fokus på kvalitet.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Erfarenhet av kvalificerat underhållsarbete inom tillverkande industri.
• God förståelse för teknik och lätt för att se mekaniska samband.
• Mycket goda kunskaper i svenska - både tal och skrift

Har du utbildning inom industri eller verkstadsteknik, har erfarenhet av formsprutning eller svets är detta meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en positiv attityd och ett stort intresse för tillverkning. Du är lösningsfokuserad, självgående och besitter en god förmåga att arbeta och strukturerat efter prioriteringar. Då rollen innebär en hel del kontakt med olika delar av produktionen, framförallt produktionspersonal, krävs det att du är kommunikativ och trivs att arbeta i nära samarbete med andra. Ingen dag är den andra lik vilket innebär att du bör vara en person som trivs med ett varierande arbete.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Mullsjö
• Tjänstgöringsgrad: skiftgång eller ständig natt
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: tillsvidare

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Starka och drivna montörer sökes för arbete i Skillingaryd!

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Jun 23
Har du erfarenhet av montering? Eller är du intresserad av att arbeta med montering och har en stark överkropp? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi duktiga montörer för uppdrag med start omgående i Skillingaryd. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Du kommer huvudsakligen att arbeta som montör i möbelproduktion. Din uppgift är att montera och klä stols- och ryggdynor samt skärmar i typ och få fram en slutprodukt. Arbetet ställer krav på ett högt tempo samtidigt som du behöver vara noggrann i ditt arbete. Du blir en viktig del av teamet och produktionen. Det är viktigt att du även är öppen för att hjälpa till på andra avdelningar än monteringen om så behövs. För att klara av momenten krävs det att du är stark i armar, axlar och handleder då arbetet bitvis är ganska tungt.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• God fysik
• Möjlighet att arbeta hela sommarperioden mellan vecka 26-33 med fortsättning

Har du tidigare erfarenhet från industrin, montering eller tapetsering är detta starkt meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Skillingaryd
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker anläggningsarbetare till Skanska i Jönköping!

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Jun 23
Har du erfarenhet av anläggningsarbete, tycker om fysiskt arbete och trivs utomhus? Sök jobbet nu!

Om företaget
Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar ute hos en av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som en traditionell arbetsgivare, men har möjlighet att prova på flera olika arbetsplatser.

Om tjänsten
Arbetet kan innebära följande uppgifter:
- Anläggningsarbete, utförande av ledningsbäddar, kring- samt restfyll.
- Hantera packningsredskap.
- Rörläggning av olika slag.
- Utförande av överbyggnader och ytskikt
- Fundament m.m
- Finplaneringsarbete

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete, är van att arbeta i grupp men också gillar att jobba självständigt. Det är meriterande om du har yrkesbevis. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med rörläggning samt markarbeten.

Personliga egenskaper
Du trivs med fysiskt arbete och tycker om att jobba utomhus. Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och bra sätt.

Om Anställningen
- Placeringsort: Jönköping
- Tjänstgöringsgrad: Heltid
- Anställningsform: Visstid

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Johanna Boberg via johanna.boberg@lernia.se eller 0722549252.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker Maskinsnickare...

Möbelrenoverare/Möbelrestauratör
Läs mer Jun 23
...till uppdrag utanför Jönköping.
 
Vi tror att du som söker har en utbildning i grunden som maskinsnickre eller har motsvarande eller liknade erfarenhet. Du är en hantverkare som gillar olika typer av material och jobbar med kvalitet och noggrannhet i varje steg. 
Du är bekant med olika typer av material och är van vid att hantera olika typer av modeller. 
Du talar och skriver svenska obehindrat och är en god teamkamrat.
 
Känner du att detta låter intressant?
Kontakta oss gärna för mer information eller om du har några specifika frågor.
Välkommen med din ansökan!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

TopWork söker sprutlackerare...

Industrilackerare
Läs mer Jun 23
...till kund utanför Jönköping.

Vi söker dig som är duktig och erfaren inom sprutlackering. Du har god vana av att arbeta inom industrin och vill fortsätta att utvecklas som lackerare. Du har erfarenhet inom trä - och/eller metall. Du har vidare ett genuint tekniskt intresse och känsla för hantverket bakom. 

Du är noggrann, självgående och kan ta instruktioner. Din goda arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet i arbetet kommer väl till pass i denna tjänst. Du är ordningsam och en god kamrat. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid och goda möjligheter till utveckling finns. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 23
Om kundföretaget
Företaget är en möbelfabrik i närheten av Jönköping. Företaget upplever just nu en stor efterfrågan på sina produkter och behöver därför en person som vill utvecklas tillsammans med företaget. Anställningen inleds med en periods anställning via topwork. För rätt person finns mycket stora möjligheter för en tillsvidareanställning. 

Din profil
Du behöver..
- ha erfarenhet från CNC inom trä. Antingen från tidigare jobberfarenheter eller utbildning
-kunna svenska i tal samt skrift

För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du är driven och kan ta ett eget ansvar i din arbetarroll. Du ska ständigt sträva efter bra kvalité och att utvecklas på arbetsplatsen. Som medarbetare ska du tillsammans med dina arbetskollegor sträva efter gemensamma mål.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara programmering och riggning av CNC styrda maskiner. Även andra arbetsuppgifter i fabriken kan bli aktuella.Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Vi söker Möbeltapetserare

Möbelrenoverare/Möbelrestauratör
Läs mer Jun 23
Vi söker nu en duktig möbeltapetserare till uppdrag utanför Jönköping
 
Vi tror att du som söker har en utbildning i grunden mot möbeltapetsering eller har motsvarande eller liknade erfarenhet. Du är en hantverkare som gillar olika typer av material och jobbar med kvalitet och noggrannhet i varje steg. 
Du är bekant med olika typer av material och är van vid att hantera olika typer av modeller. 
Du talar och skriver svenska obehindrat och är en god teamkamrat.
 
Känner du att detta låter intressant?
Kontakta oss gärna för mer information eller om du har några specifika frågor.
Välkommen med din ansökan!
 
 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

Libera söker erfarna skjutstativförare till Aditros nya lager i Skilling...

Truckförare
Läs mer Jun 23
Uppdraget

Vi söker en duktig skjutstativförare för uppdrag hos Aditros nya lager i Skillingaryd. Du som söker kommer att arbeta med normalt förekommande uppgifter på ett lager men främst plock och påfyllning med skjutstativtruck. Övriga arbetsuppgifter innebär bland annat in-och utleveranser, uppackning, leveranskontroll och packning. Som lagermedarbetare har du ett stort ansvar att se till att kvalitén i logistiken är hög och når upp till kundens leveransmål.

Arbetstiderna är förlagda till antigen dagtid eller kvällstid mellan måndag-fredag.

Vem du är

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror på att du med rätt inställning kan klara av mycket. Du bör vara målinriktad, flexibel, ansvarstagande och gilla att arbeta i team. Det är även av högsta vikt att du är noggrann och stresstålig.

För att klara av arbetet ser vi att du har minst 6 månaders dalig vana som skjutstativförare. Det är meriterande om du har god körvana från flera olika trucktyper och är flexibel och öppen för att stötta på andra delar i lagret. Det är krav på truckkort för minst A1-4 och B1-3. Arbetet kräver även god fysik. Det en fördel om du har bil och körkort samt har möjlighet att ta dig Skillingaryd utan kollektivtrafik.

Denna tjänst ingår i Liberas uthyrningsverksamhet mot kund. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Oerfarna Fältsäljare Sökes - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 23
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är helt lediga VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi unnat oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

ALFA Skogsservice söker driven personaladministratör med HR-inriktning

HR-assistent
Läs mer Jun 23
ALFA Skogsservice AB är ett ungt, modernt och snabbväxande företag. Vi levererar skogliga tjänster till skogsägare och infrastrukturägare i Norden genom kompetent personal och innovativa lösningar. ALFA Skogsservice är ett av de största skogsvårdsföretagen i Sverige med cirka 150 anställda. Vi har haft rejäl tillväxt sedan starten 2011, vi blev utsedda till ett Gasellföretag av Dagens Industri, Årets Företagare i Ragunda kommun och blivit tilldelade utmärkelsen The Silviculture Award. Våra tre ledord är kvalitet, effektivitet och ansvar. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen. Läs mer om oss www.alfaskog.se
ALFA Skogsservice söker engagerad och driven personaladministratör med HR-inriktning
Är du intresserad av att jobba i ett spännande och prisbelönt tillväxtföretag, där du får arbeta nära företagets VD och ha en viktig roll i organisationen?
Just nu söker vi en engagerad och driven personaladministratör med intresse för HR-frågor.
Tjänsten är på 50-60% med flexibla eller fasta arbetstider efter överenskommelsen. Placeringsort är vårt huvudkontor på Hedenstorp i Jönköping.
Arbetsuppgifter:
Personaladministration
Löneadministration
Kontakt med myndigheter (främst Skatteverket, Försäkringskassan, Migrationsverket)
Stötta och bistå vid rekryteringar
Vara behjälplig och besvara personalrelaterade frågor från chefer och anställda
Arbetsrätt/tolkning av kollektivavtal

Erfarenheter:
Du bör ha lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom personaladministration eller löneadministration och gärna erfarenhet av övriga personalfrågor enligt ovan. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Rollen ställer stora krav på väl utvecklad administrativ förmåga och noggrannhet. Du ska vara en kunskapsresurs i verksamheten och ha mycket god social kompetens. Du är en mycket van användare av Office-paketet. Har du erfarenhet av Visma lön är det meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vem är du?
För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är driven och självständig samtidigt som du har hög social kompetens och enkelt kan anpassa dig. Du måste ha en mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska då vi har en stor del utländsk personal.
Du har ett coachande förhållningssätt mot kollegor och anställda och är bra på att bygga förtroendefulla relationer. Vi gillar att du är en positiv person med stor portion humor.
Tyngdpunkten kommer att ligga på personaladministrativa arbetsuppgifter och den dagliga verksamheten snarare än strategiska frågor. Det är därför viktigt att du verkligen uppskattar att arbeta med den typen av uppgifter.
Låter det som att tjänsten är skräddarsydd just för dig? Kontakta oss, vi är nyfikna på dig.
Villkor:
Sysselsättningsgrad: 50-60% med möjlighet till mer
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placeringsort: Hedenstorp, Jönköping
Tillträde: Augusti
Lön: Enligt överenskommelse
På ALFA Skogsservice arbetar vi med mångfald och tar därför gärna emot ansökningar från kandidater med olika etnicitet, kön, bakgrund och nationalitet. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Armin Draganovic på armin@alfaskog.se, 072-201 31 53 alternativt HR, Lina Ambjörnson på personal@alfaskog.se, 072-200 40 53.
Ansökningar skickas till work@alfaskog.se senast den 10/7.
Vill du vara med att utveckla och förändra skogsvårdsbranschen tillsammans med oss?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Söker ansvarsfull personlig assistent till busig kille i Huskvarna

Personlig assistent
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som vill jobba som timvikarie till en glad och busig kille på 9 år. Vi söker en ansvarsfull personlig assistent omgående! Killen bor tillsammans med sin familj i Huskvarna.

Vi söker dig som är glad i barn, liv och rörelse, påhittig och har en god initiativförmåga. Lyhördhet är en egenskap som faller naturligt hos dig och att kunna axla ett stort ansvar.

Tjänsten är på 80-100% och innebär kvalificerade omvårdnadsinsatser pga. fler funktionsnedsättningar.
Vi söker en kvinna som är icke rökare som kan jobba som timvikarie med chans till mer procent framöver. Du har gärna en annan bisyssla eller studier som du kan kombinera detta jobb med.
Meriterande: erfarenhet av arbetat med barn eller yngre personer med funktionsvariation, pedagog eller utbildad undersköterska alt sjuksköterska samt god fysik.
All omvårdnad kommer erfarna assistenter lära er väldigt noga så att både ni och killen ska känna er trygga.

Vi ser att du som söker behärskar det svenska/engelska språket i tal och skrift eftersom språket behöver vara tydligt i arbetet.
Vi erbjuder dig fina kollegor som ställer upp för varandra, flexibel arbetsgivare, individuell lönesättning och ett oerhört givande jobb för rätt person. 
Vi kommer att rekrytera löpande och tillträde sker efter överenskommelse. Arbetspass kommer att vara fördelade efter behov dvs veckodagar dag-kväll och helgdagar.

Uppfyller du kraven och är seriöst intresserad av tjänsten ur ett långsiktigt perspektiv, är du varmt välkommen att söka och bli en del av vårt team!

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 

Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder""

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 23
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form. Du tror på dina förmågor, är kommunikativ och intresserad av att jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Det här ett perfekt jobb för dig som vill arbeta målmedvetet och tävlingsinriktat, som har lätt för att bygga relationer och uppskattar att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nu enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Som talar och skriver flytande svenska
- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form
- Är lyhörd och resultatinriktad
- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
- Körkort är det meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak
- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster
- Möjlighet till tjänstebil


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Städpersonal - deltid

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 23
MEMU-HEM arbetar med hushållsnära tjänster. Vi tillhandahåller städtjänster till hem & företag. Vår affärsidé är att underlätta vardagen för familjer och för företag. Vi har en ökad kundtillströmning och söker dig som vill arbeta med städ i privata hem och kontor. Det är ett extra plus om du har arbetat med städning i privat hem eller på kontor samt om du har körkort och tillgång till bil. Det vanligaste är att man börjar hos en kund, sedan fylls det på allteftersom.
Arbetar du deltid kan detta vara en perfekt möjlighet att kombinera med ditt andra arbete. Du kan ha ett eller några fasta kunder som du arbetar för varje eller varannan vecka. Vi utför städtjänster vardagar mellan ca. 08.00-17.00. Det kan vara uppstarter under sommaren el. till hösten.
Läs mer på memuhem.se
Skicka gärna ditt cv på mail omgående till info@memu.se Vill du hellre ringa, går det bra att slå en signal på 070-7383721.
#jobbjustnu
MEMU-HEM är en del av MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 23
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Höga provisioner utan lönetak
- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap
- Möjlighet till tjänstebil
- Aktiviteter, tävlingar och events


Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Är målmedveten och drivs av att se resultat
- Är social och klickar enkelt med nya personer
- Kan jobba i en resande tjänst, och vara hemifrån måndag till fredag


Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Servicemarknadschef Jönköping

Verkstadschef
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som vill axla rollen som Servicemarknadschef vid vår anläggning i Jönköping.

Rollen är ny i vår organisation och innebär att du tillsammans med avdelningscheferna och våra medarbetare kommer driva vår service-, plåtverkstad och däckcenter mot vår vision att bli det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping. Du kommer ha stor möjlighet att påverka hur verksamheten ska utformas - Välkommen att hoppa på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss!

Som Servicemarknadschef i Jönköping tar du aktivt och handfast del i den dagliga verksamheten och är på alla sätt en närvarande chef. Du ansvarar för budget, resultat och utveckling av verksamheten och säkerställer att kvalitets- och lönsamhetsmål uppnås.

Du ingår i den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för att engagera, utveckla och coacha våra medarbetare att nå sina och verksamhetens målsättningar.

Rapportering sker till platschef och även till koncernens Servicemarknadschef.

Vi vill att du har flera års erfarenhet som ledare och gärna från verksamheter som liknar vår. Du ska ha kunskaper och förståelse för en fullserviceverkstads samtliga processer. Du har stor nytta av kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet och det är önskvärt att du har kunskaper inom verkstadsjuridik.

God datavana och B-körkort är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du erfarenhet från fordonsdatasystemet Kobra är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara en naturlig coach med ett ekonomiskt tänkt som förstår kopplingen mellan engagerade medarbetare och bra resultat i verksamheten. Du tar vara på det som fungerar bra samtidigt som du är lyhörd och drivs av det som i Toyotas värld kallas KAIZEN - ständig förbättring.

Att hålla hög kvalité och skapa långsiktiga kundrelationer är viktigt för dig. Du har god planerings- och prioriteringsförmåga, tar dig an utmaningar på att framåtlutat sätt och har en naturlig förmåga att skapa god stämning och teamwork.

Under semesterperioden kan rekryteringsprocessen ta lite längre tid än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kan vara med att påverka både verksamhet och människor.

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med våra fantastiska varumärken Toyota och Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik.

Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Platschef Daniel Brannestam, 036-440 16 37, eller Ulrik Karlsson, 070-431 73 29, som är koncernens Servicemarknadschef. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nyansör till Sherwin Williams Vaggeryd sökes!

Färgare
Läs mer Jun 23
Om företaget
Vi söker en Nyansör till Sherwin Williams bets- & lackavdelning i Vaggeryd!

Genom Product Finishes division är Sherwin-Williams en ledande aktör inom industriell ytbehandling som levererar lokala ytbehandlingslösningar i global skala till OEM-företag och underleverantörer. Med hjälp av våra dedikerade ytbehandlingsexperter tillför Sherwin-Williams mervärde till ytbehandlingsprocessen genom att erbjuda teknisk assistans på plats, skräddarsydda produkter, färg- och designservice, samt hjälp och expertis med processförbättrande åtgärder. Sherwin-Williams drar nytta av en infrastruktur som spänner över sex kontinenter och tillhandahåller innovativa ytbehandlingsprodukter i såväl vätske- som pulverform för att skydda trä, metall och plast, samt utrustning och tillbehör som används vid applicering av ytbehandlingar.

Sherwin-Williams grundades 1866 och är idag ett globalt ledande företag inom tillverkning, utveckling, distribution och försäljning av ytbehandlingar och relaterade produkter till professionella, industriella och kommersiella kunder och slutkonsumenter. Sherwin-Williams har mer än 37 700 anställda på sex kontinenter som jobbar intensivt för att kunna leverera den snabba och flexibla support och expertis som målare, målarfirmor, OEM-företag, specifikatörer, arkitekter, konstruktörer och hemmafixare förlitar sig på.

Företagets produkter säljs exklusivt från drygt 4 000 egna butiker och anläggningar på fyra kontinenter, samt via ledande butikskedjor, byggmarknader, oberoende färgåterförsäljare, järnhandlare, bildelsföretag, industridistributörer samt genom direktförsäljning. Sherwin-Williams har sitt globala huvudkontor i Cleveland, Ohio.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter:
- Färgnyansering, framtagning av färg i olika kulörer och ändamålsenlig kvalitet
- Receptframtagning
- Agera bollplank med kund vid framtagning av olika färger och lack

Arbetstid: Dagtid 7-16

Din profil
Vi söker dig som har/är:
- En stark färgkänsla och färgseende
- Lätt för att urskilja färger och nyanser
- Förmåga att skapa
- Kreativ
- Kvalitetsmedveten
- Noggrann med fingertoppskänsla
- En god samarbetsförmåga och servicekänsla mot kund
- Erfarenhet av arbete med färg (gärna inom produktionsmiljö)
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Truckkort är meriterande

Vi ser gärna att du har jobbat i färgbutik, som målare eller lackerare.Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Avdelningschef fastighetsservice till JYSK´s Centrallager

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller - som i Lars Larsens fall - någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet - tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

Som avdelningschef inom fastighetsservice får du en varierande roll med stora möjligheter att påverka och vidareutveckla JYSK´s driftsäkerhet och hållbarhetsarbete. Du kommer arbeta med både utveckling och underhåll på operativ och strategisk nivå på en modern och högautomatiserad arbetsplats. Du kommer driva spännande projekt och tillsammans med ditt team arbetar ni för en bra laganda och god stämning på arbetsplatsen.

- Personalansvar för två fastighetstekniker
- Underhåll på DCN’s fastigheter, både interna och externa
- Förebygga, planera, genomföra, upphandla samt följa upp service och reparationer
- Säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt- och optimalt sätt
- Ansvara för uppdatering av dokumentation och ritningar av fastigheten
- Systematisk brandskyddsarbete
- Utveckla och förbättra enheten
- Samarbetet med övriga avdelningar på JYSK samt externa leverantörer


JYSK values

Köpman -Serviceinriktad, Kostnadsmedveten, Pålitlig, Målinriktad och Professionell

Kollegor - Hjälpsam, Visa ömsesidig respekt, Flexibel, Öppen, ärlig, uppriktig och Positiv

Kåranda - Lojal, Rätt att påtala, JYSK ambassadör, Hängiven och Samarbetsvillig

Vem är du?

Du har ett stort tekniskt intresse och vill gärna vara med och påverka. Du är trygg i ditt ledarskap och vill involvera och motivera dina kollegor. Som person är du driven, målmedveten och har ett stort intresse av att "fixa".

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Har goda kunskaper inom fastighetsteknik
- Är strukturerad, teknikintresserad samt lösningsorienterad
- Har viljan, drivet och engagemanget i syfte att nå våra mål
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har kunskaper inom vvs, brandskydd eller ventilation.

JYSK leadership

Ledare - Resultatinriktad, Beslutsam, Ansvarsfull och Proaktiv

Coach - Utvecklande, Involverande, Feedback och Fokuserad

Kommunikatör - Synlig, Motiverande, Övergripande och Informerande

Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare/Städare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 23
ROSAB eftersträvar att hjälpa Dig hålla rent och snyggt och vi erbjuder städ- och hemhjälp i Jönköpings län med omnejd.
Rent & Snyggt, ROSAB har arbetat i städbranschen i många år och har gedigen erfarenhet på hur en lyckad affär genomförs.
Service & kvalitet samt tillmötesgående mot kunden är för oss väldigt viktiga ingredienser.
Vi söker dig som är noggrann, flexibel, lojal och pålitlig. Du är en person som tar egna initiativ, är självgående samt medveten om kvalitét och god service. Arbeta ensam eller i grupp är inget problem för dig. Att du gillar att städa, är glad och har en positiv attityd är en fördel eftersom som anställd hos oss kommer du att bli en del av våra kunders vardag. ROSAB levererar städtjänster åt både privat- och företagskunder, just nusöker vi engagerade och ansvarsfulla medarbetare inom Jönköping område.
Som lokalvårdare blir du en viktig resurs för att våra kunder skall hinna med sin vardag och få livspusslet att gå ihop.
Med kunden i fokus satsar vi på trygghet, enkelhet och miljömedvetenhet. Vi investerar även stort i våra medarbetare och vill skapa en säker och lugn arbetsplats med tillgång till en arbetsledare, utbildningar och uppföljningar.
Anställning omgående och avser heltid.

Ansök nu

Nyansör till Sherwin Williams Vaggeryd sökes!

Färgare
Läs mer Jun 23
Om företaget
Vi söker en Nyansör till Sherwin Williams bets- & lackavdelning i Vaggeryd!

Genom Product Finishes division är Sherwin-Williams en ledande aktör inom industriell ytbehandling som levererar lokala ytbehandlingslösningar i global skala till OEM-företag och underleverantörer. Med hjälp av våra dedikerade ytbehandlingsexperter tillför Sherwin-Williams mervärde till ytbehandlingsprocessen genom att erbjuda teknisk assistans på plats, skräddarsydda produkter, färg- och designservice, samt hjälp och expertis med processförbättrande åtgärder. Sherwin-Williams drar nytta av en infrastruktur som spänner över sex kontinenter och tillhandahåller innovativa ytbehandlingsprodukter i såväl vätske- som pulverform för att skydda trä, metall och plast, samt utrustning och tillbehör som används vid applicering av ytbehandlingar.

Sherwin-Williams grundades 1866 och är idag ett globalt ledande företag inom tillverkning, utveckling, distribution och försäljning av ytbehandlingar och relaterade produkter till professionella, industriella och kommersiella kunder och slutkonsumenter. Sherwin-Williams har mer än 37 700 anställda på sex kontinenter som jobbar intensivt för att kunna leverera den snabba och flexibla support och expertis som målare, målarfirmor, OEM-företag, specifikatörer, arkitekter, konstruktörer och hemmafixare förlitar sig på.

Företagets produkter säljs exklusivt från drygt 4 000 egna butiker och anläggningar på fyra kontinenter, samt via ledande butikskedjor, byggmarknader, oberoende färgåterförsäljare, järnhandlare, bildelsföretag, industridistributörer samt genom direktförsäljning. Sherwin-Williams har sitt globala huvudkontor i Cleveland, Ohio.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter:
- Färgnyansering, framtagning av färg i olika kulörer och ändamålsenlig kvalitet
- Receptframtagning
- Agera bollplank med kund vid framtagning av olika färger och lack

Arbetstid: Dagtid 7-16

Din profil
Vi söker dig som har/är:
- En stark färgkänsla och färgseende
- Lätt för att urskilja färger och nyanser
- Förmåga att skapa
- Kreativ
- Kvalitetsmedveten
- Noggrann med fingertoppskänsla
- En god samarbetsförmåga och servicekänsla mot kund
- Erfarenhet av arbete med färg (gärna inom produktionsmiljö)
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Truckkort är meriterande

Vi ser gärna att du har jobbat i färgbutik, som målare eller lackerare.Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

2 stycken lärare inriktning fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 23
Södergårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Var finns ni två engagerade och drivna lärare i fritidshem som arbetar bra tillsammans med att utveckla er verksamhet. Vi vill gärna ha er hos oss på Södergårdsskolan där ni får arbeta med att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med kollegor både i fritidshemmet och på enheten som helhet.

Ni planerar och genomför undervisning i fritidshemmet samt dokumenterar och följer upp eleverna. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar ni för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter. I ert arbete finns ni till för alla elever på skolan och anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

Välkommen till oss
På vår skola finns i dagsläget cirka 460 elever från förskoleklass upp till åk 6. På skolan arbetar omkring 80 personer runt eleverna. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar medvetet och långsiktigt med utvecklingsarbete för hela enheten. Fokusområden nästa läsår är tillgänglig lärmiljö och språkutvecklande arbetssätt.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola Södergårdsskolan. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/sodergardsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b80010b2.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker två engagerade och drivna lärare i fritidshem som arbetar bra tillsammans och vill komma till oss på Södergårdsskolan och arbeta med att fortsätta utveckla vår verksamhet både i fritidshemmet och på enheten som helhet. Ni är är behöriga lärare i fritidshem. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Erfarenheter av arbete på mångkulturell skola är meriterande. Ni är väl insatta i och kan konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Ni strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt.

Som personer är ni flexibla, lösningsfokuserade, trygga, stabila och kan behålla lugnet i stressade situationer. Ni utmanar och inspirerar eleverna och arbetar för ett aktivt elevinflytande. Ni har också en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att ha en tydlig, öppen dialog med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker alltså två lärare med inriktning i fritidshem som vill arbeta tillsammans och driva utveckling. Vi ser fram emot era ansökningar.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Lise-Lotte Englund rektor, 036-108077
Ann Arvidsson bitr.rektor, 036-106703
Lotta Randau, bitr.rektor, 036-106604
Hans Sandblad, Lärarförbundet, 036-102375

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Granngården Gislaved söker Butikschef

Butikschef
Läs mer Jun 23
Nu söker vi efter en affärsdriven, engagerad och relationsskapande butikschef med passion för vårt jordnära produktsortiment till vår butik i Gislaved! Välkommen in med din ansökan om det känns som något för Dig!
 
Uppdraget inom Granngården:

Som butikschef på Granngården är dina främsta uppgifter att leda, planera, samordna och utveckla verksamheten i våra butiker. Detta gör du genom:
 

• Att arbeta i butiken i nära samarbete med medarbetare
• Att ha fullt personal- och resultatansvar för butiken
• Ha ansvar för att nå uppsatta resultatmål
• Ha ansvar för att butiken är attraktiv för våra kunder
• Att se till och ansvara för att våra kunder är nöjda
• Att arbeta med utveckling av dina medarbetare  
 
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen som butikschef bör du ha:

• Arbetat i butik tidigare  
• 3-4 års erfarenhet av ledande befattning
• Erfarenhet av att driva en affärsverksamhet
• God kännedom av försäljning, ekonomi och marknadsföring
• Erfarenhet av att jobba mot mål och resultat

Dina viktigaste personliga egenskaper är att du är en god ledare och entreprenör. Du har förmåga att entusiasmera och utveckla dina medarbetare. Kreativitet, service- och målinriktning är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter.
 
Utöver ovanstående personliga egenskaper lägger vi stor vikt vid att Du som anställd kan identifiera Dig med och agera efter vår kultur som är:
 

• Jordnära
• Engagerade
• Kundfokuserade
• Vinnare
 
Granngården arbetar strategiskt för att bidra till en hållbar utveckling. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Vi vet att en bredare mångfald skapar grunden för en bättre utveckling, både individuellt och som organisation och strävar efter att stärka vår mångfald i alla våra nyrekryteringar.
 
Vi erbjuder: Ett varierande arbete i en trivsam miljö där du får friheten att utveckla dina butiker, dig själv och din personal inom vårt koncept.
 
Omfattning: Heltid och tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.  

 
Start: Enligt överenskommelse 


 
Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i en trivsam miljö där du får friheten att utveckla dina butiker, dig själv och din personal inom vårt koncept.
 
 
Information och ansökan:
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Granngården med Retail Recruitment.
Har du frågor kring tjänsten kontaktar du ansvarig rekyterare Monica Sveiven. 
 
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att arbeta löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
 


Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i Lilleström, Norge. Granngårdens huvudkontor, även kallat servicekontor, är placerat i Malmö nära Beijers park. Granngården har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2,5 miljarder kronor per år.

Ansök nu

Compliance Specialist - Autonomous Machinery & Operation

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 23
Your role
This position is dedicated to advanced electric products – autonomous machines, and your main tasks will be to:
Identify and monitor worldwide regulatory development within areas affecting autonomous machines, such as functional safety and autonomous operation.
Assure that relevant stakeholders (R&D, product management, sourcing and manufacturing) are proactively informed about related legislative and standard changes.
Be part of our compliance network and take an active role in relevant national and international standard committees.
Represent Product Compliance in new product development projects to secure that product compliance is achieved. This include specifying requirements, supporting certification processes, reviewing compliance evidence and approvals.
Act in group compliance network lobbying activities to influence proposed legislative and standard changes, that risk to adversely affect the business.
Support in questions related to autonomous machinery and operation coming from compliance colleagues, R&D organizations, projects and other stakeholders.

About you
To fit in this role, we see that you have the following qualifications:
M.Sc. or BS degree in engineering or equivalent work experience.
Proficiency in English is required.
Experience from work with complex electric products and sensor technology.
Competence and experience in functional safety is preferred.
Knowledge about general product requirements for electric products, batteries, SW development, functional safety and (autonomous) road homologation is beneficial.

At Husqvarna we work in a global and high paced environment which require integrity and flexibility. We believe that you are a social, diplomatic and driving person who enjoy working individually as well as in a team. Further, you have a passion for compliance and quality and have a good insight in what consequences there is when lack of it.
Application
Please submit your application with CV and cover letter. We do not accept applications via e-mail due to GDPR regulations.
For more information about the position, please contact Manager Product Compliance – Robotic/Wheeled; Therese Berg, therese.berg@husqvarnagroup.com.
Union Representatives:
Soili Johansson – Unionen, soili.johansson@husqvarnagroup.com
Cameron Rad – Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Företräder samtliga Saco-förbund), cameron.rad@husqvarnagroup.com.
When we receive your application, we will review it carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.
We seek people who have a great sense of self-motivation, creative problem solvers who enjoy collaboration and networking in an international environment - people with a strong desire to add value. Our Key Behaviors always begins with ME, I take ownership and I ask myself: What can I do?

Ansök nu

Personliga assistenter till liten tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 23
Är du en kille eller tjej med vårdutbildning som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! Vår medlem är en liten tjej på några månader och nu söker vi assistenter till hennes team.

Om tjänsten

Vår lilla medlem bor tillsammans med sina föräldrar och syskon ca 2 mil utanför Jönköping med goda bussförbindelser. Den avlastning föräldrarna får genom dig som barnets personliga assistent, kommer att ge dem möjligheten till att bara vara föräldrar åt barnet. Personkemin med vår uppdragsgivare och hennes familj är därför viktig.

Flickans ålder och funktionsvariant gör att hon har behov av övervakning dygnets alla timmar. Arbetat kommer innebära personlig omvårdnad, övervakning, lyft och förflyttningar och andra saker som kommer med den lilla flickans utveckling ex lek och stimulans.

Vad krävs

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller barnsköterska alternativt har en annan utbildning/erfarenhet för området. Det är meriterande om du tidigare jobbat med barn inom vård och omsorg.

Det är viktigt att du har ett stort mått av personlig mognad och empatisk förmåga. Du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Som person är du förstående, öppen, relationsskapande och lyhörd. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst, dag och kväll, helg, enligt rullande schema. Passen ligger mellan 07:00 - 15:00 eller 15:00 -21:00
• Timvikarie, arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och vaken natt
• Tillträde enligt överenskommelse gärna omgående

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Ansök nu

Registrator till Länsstyrelsen i Jönköping

Administrativ assistent
Läs mer Jun 23
Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll och redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som är kvalitetsmedveten och som vill fortsätta din resa som registrator på en statlig myndighet i Jönköping. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en registrator till Länsstyrelsen i Jönköping för att förstärka upp det befintliga teamet. Du kommer att tillhöra enheten för ärendestöd och service som idag består av 18 medarbetare som ansvarar för uppgifter som är myndighetsgemensamma inom sådant som ärende- och arkivfrågor, internservice, verksamhetsutveckling etc. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp på enheten om fyra personer som arbetar med diarieföring.

Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och som besitter god digital kompetens där du kommer att stötta avdelningen under sommarhalvåret. För att lyckas i rollen erbjuds du en introduktion där du får en handledare att ta rygg på under de första veckorna. Uppdraget sträcker sig fram till 30 december och vi söker dig som kan arbeta under hela denna period. Arbetet är i huvudsak förlagt på arbetsplatsen, men möjlighet till viss andel distansarbete finns.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute på kundföretaget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Daglig postöppning och skanning av inkommande handlingar och ärenden
- Diarieföra inkomna handlingar
- Expediera utgående handlingar
- Skicka påminnelser på delgivningar
- Kvalitetsgranska och avsluta ärenden
- Stötta handläggare i ärendehanteringsfrågor

VI SÖKER DIG SOM
- Aktuell erfarenhet av registratorsarbete eller annat kvalificerat administrativt arbete
- Goda datorkunskaper och vana vid att arbeta i Officeprogrammen. Framför allt Outlook och Skype
- Svenska i tal och skrift

Vidare är det meriterande om du har:


* Registratorsutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom administration
* Erfarenhet från administration inom offentlig förvaltning
* Kännedom om lagar och förordningar som reglerar allmänna handlingar
* Erfarenhet av ärendehanteringssystem (Platina, Evolution, Public360, W3D3 m.fl.)


Övrig information


* Start: 15 augusti
* Omfattning: Heltid, 15 augusti - 30 december
* Placering: Jönköping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Landshövdingen är chef för länsstyrelsen och har i uppdrag att följa utvecklingen och informera regeringen om länets behov.

Ansök nu

Sjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 22
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska i Jönköping, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

McDonalds Jordbron söker nya glada medarbetare som är 17+

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 22
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

Ansök nu

HR-generalist

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jun 22
Jönköping

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Vi söker efter en HR-generalist som vill göra skillnad!

Är du intresserad av HR-frågor och vill arbeta inom en organisation som bidrar till samhällets utveckling? Välkommen till SV!

SV Jönköping söker en HR-generalist som genom HR-arbetet kan bidra till organisationens utveckling. Rollen är ny och det finns goda möjlighet att vara med att forma innehållet. Hos oss jobbar ca 30 tjänstemän plus ett antal tillsvidareanställda cirkelledare. Som HR-generalist hos oss kommer du att arbeta självständigt inom hela HR-området.

Du kommer bland annat jobba med:
-rekrytering och introduktion
-ansvara för processen med medarbetarsamtal, lönesamtal och lönesättning
-kompetensutveckling
-arbetsmiljöfrågor
-medarbetarskap och chefsstöd
-intern kommunikation kring HR-frågor
-sociala och organisatoriska kvalitetsarbetet som bl a innebär att arbeta för att SV Jönköpings län är en bra arbetsplats.

Vi vill att du:
-har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom HR
-har god kunskap av lagar och regler inom arbetsrätt
-har en inre kompass som är inställd i samma riktning som vår, dvs att du också värnar om alla människors lika rättigheter och möjligheter

Fördel om du har erfarenhet inom ideell sektor

Det finns en hel del arbetssätt där vi vill tänka om och göra nytt. Vi letar efter en person som är intresserad, uppdaterad och påläst inom det senaste på HR-fronten. Du behöver vara en stjärna på att lyssna in, bygga goda relationer och samarbeta med andra. En grundförutsättning är att du är god ledare för dig själv. Att du kan planera, prioritera och genomföra ditt arbete samtidigt som du får tid för återhämtning.

Du har kontakt med den nationella HR-enheten och även med vår löneenhet.

Hos oss får du:
-arbeta i en organisation som genom folkbildning gör skillnad för samhället och dess medborgare.
-ett meningsfullt jobb där du gör skillnad för dem som arbetar i organisationen.
-jobba med motiverade och samhällsintresserade kollegor.
- jobba målstyrt vilket innebär att du har en veckoarbetstid på 38,5 tim och kan själv planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov.
-en friskvårdspeng på 2000 kr som du kan använda till träningskort eller massage.

Praktiskt:
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Jönköping. Resor i tjänsten förekommer.

Nu hoppas vi såklart att annonsen väckt ditt intresse för oss och för rollen. Eftersom du är en nyfiken person har du säkert frågor – hör av dig!

Frågor om rollen? Ring avdelningschef Siv Fransson 0704 – 31 39 00
Frågor till facklig kontaktperson, Unionen:
Anna-Karin Cederstrand Karlsson, 0492-56 48 10 eller anna-karin@sv.se

Sista ansökningsdag 22 juli 2022. Du ansöker via ansökningsfunktionen.

Varmt välkommen till din nya arbetsplats - SV!

Studieförbundet Vuxenskolan, SV Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.

Ansök nu

Avdelningschef fastighetsservice till JYSK´s Centrallager

Fastighetsingenjör
Läs mer Jun 22
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller - som i Lars Larsens fall - någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet - tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

Som avdelningschef inom fastighetsservice får du en varierande roll med stora möjligheter att påverka och vidareutveckla JYSK´s driftsäkerhet och hållbarhetsarbete. Du kommer arbeta med både utveckling och underhåll på operativ och strategisk nivå på en modern och högautomatiserad arbetsplats. Du kommer driva spännande projekt och tillsammans med ditt team arbetar ni för en bra laganda och god stämning på arbetsplatsen.

- Personalansvar för två fastighetstekniker
- Underhåll på DCN’s fastigheter, både interna och externa
- Förebygga, planera, genomföra, upphandla samt följa upp service och reparationer
- Säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt- och optimalt sätt
- Ansvara för uppdatering av dokumentation och ritningar av fastigheten
- Systematisk brandskyddsarbete
- Utveckla och förbättra enheten
- Samarbetet med övriga avdelningar på JYSK samt externa leverantörer


JYSK values

Köpman -Serviceinriktad, Kostnadsmedveten, Pålitlig, Målinriktad och Professionell

Kollegor - Hjälpsam, Visa ömsesidig respekt, Flexibel, Öppen, ärlig, uppriktig och Positiv

Kåranda - Lojal, Rätt att påtala, JYSK ambassadör, Hängiven och Samarbetsvillig

Vem är du?

Du har ett stort tekniskt intresse och vill gärna vara med och påverka. Du är trygg i ditt ledarskap och vill involvera och motivera dina kollegor. Som person är du driven, målmedveten och har ett stort intresse av att "fixa".

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Har goda kunskaper inom fastighetsteknik
- Är strukturerad, teknikintresserad samt lösningsorienterad
- Har viljan, drivet och engagemanget i syfte att nå våra mål
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har kunskaper inom vvs, brandskydd eller ventilation.

JYSK leadership

Ledare - Resultatinriktad, Beslutsam, Ansvarsfull och Proaktiv

Coach - Utvecklande, Involverande, Feedback och Fokuserad

Kommunikatör - Synlig, Motiverande, Övergripande och Informerande

Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Operatör dagtid till Industriglas

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 22
Industriglas är ett familjeägt företag i Jönköping som arbetar inom glas branschen. På industriglas kommer du enbart arbeta dagtid som maskinoperatör. Industriglas är ett företag som verkligen tar hand om sina anställda, här får du väldigt bra förmåner och härliga kollegor. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom industrin och som brinner för maskiner.

Vem är du?

Som person är det viktigt att du är prestigelös och trivs att arbeta i team. I rollen ligger det stor vikt vid att du är självständig och har ambitioner att utvecklas. Du känner dig bekväm att arbeta där det sker spännande förändringar och när det i perioder kan bli högt tempo ser du det som en kul utmaning snarare än stressigt.

Utöver det ser vi även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av industriarbete
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B


Meriterande om du har arbetat som maskinoperatör eller CNC-operatör inom glasindustrin.

Placeringsort: Jönköping
Arbetstid: Dagtid, Måndag - Fredag

För denna tjänst blir du anställd direkt hos Industriglas.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare inom EL till Bravida

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 22
Vill du alltid bli lite bättre? Får du energi av omväxlande och snabbt tempo i en härlig miljö? Bravida är ett teknikproffsigt bolag som gör jobbet ordentligt. Bravida kan ta sig an spännande uppdrag som få andra företag klarar.

Till Bravida i Jönköping söker vi nu en projektledare med stort teknikintresse och som gärna har erfarenhet inom el. Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans.

Utmaningen

Bravida söker dig som vill jobba som projektledare inom el, där du kommer driva både stora och små projekt. Du kommer ha helhetsansvaret i dina projekt och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser, från uppstart till överlämning av färdigt projekt till olika kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
- Bevara och utveckla kundrelationer
- Resursplanering, kvalitets- och arbetsmiljöarbete
- Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete


Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och intresse.

Vem är du?

- Du har minst några års erfarenhet av projektledning inom el.
- Du har god teknisk kunskap och intresse
- Teknisk gymnasial bakgrund, gärna kompletterad med projektledarutbildning.
- Du gillar kundrelationer och trivs med att diskutera såväl affärsmässiga som tekniska lösningar.
- Du har erfarenhet av att ansvara för projektbudget, tid- och resursplanering.
- Som person är du strukturerad, kommunikativ och en god ledare.
För att trivas och lyckas på Bravida behöver du vara -

En serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team, stämningen är öppen och vänlig och alla samarbetar på jobbet.

Du ska kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig.

Alltid sträva efter förändring till det bättre. Varje dag arbetar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör.

Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal.

Om Bravida

Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Placeringsort: Jönköping

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Är du intresserad eller har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ansöka eller kontakta Rasmus Lindholm på Nåvi AB 076-1712890.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Pappersgrossisten i Jönköping

Lagerarbetare
Läs mer Jun 22
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta med ut- och inleveranser. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens. Du kommer ingå i ett glatt team på 3 personer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för inleveranser av gods och material
- Scanna in produkter i affärssystem
- Samordna produkter utifrån en plocklista
- Lastning av utleveranser
- Utkörning i bil till kunder i en mindre skala


Om dig:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! För att passa in hos pappersgrossisten ska du vara ansvarsfull, driven, energifylld och flexibel i dina arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten:

- Körkort B
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Relevant arbetslivserfarenhet inom lager
- Truckkort A+B


Om Pappersgrossisten:

Pappersgrossisten är ett familjärt bolag som brinner för hög service och kundnöjdhet.

Hos Pappersgrossisten hittar företag allt för en lyckad arbetsdag då dem har ett stort utbud av förbrukningsmaterial till företag. Du hittar deras butik på Momarken 12 i Jönköping där dem är ett härligt gäng med hög energi.

Vill du bli en av dom - Tveka inte ansök redan idag!

Ansök nu

Teamledare till JYSK´s Centrallager

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 22
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller - som i Lars Larsens fall - någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet - tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

Som teamledare får du en varierande roll där du guidar och vägleder medarbetarna i den dagliga driften. Du kommer ansvara för att deadlines hålls, rutiner följs och att processer efterlevs.

I rollen som Teamledare på JYSK DCN har du personalansvaret för ditt team och ansvarar för medarbetarens och teamets utveckling. Som Teamledare ansvarar du också för att rutiner följs och även att förbättringar identifieras i syfte av att skapa värde för kunden genom effektiva processer på DCN. Du ansvarar för ett team på 15 medarbetare.

- Planera, leda och motivera personal
- Ansvar för daglig drift
- Personalansvar, medarbetarsamtal samt involverad i rekryteringar inom den egna avdelningen
- Aktivt efterleva JYSK values och leadership, JYSK strategi samt DCN vision


JYSK values

Köpman -Serviceinriktad, Kostnadsmedveten, Pålitlig, Målinriktad och Professionell

Kollegor - Hjälpsam, Visa ömsesidig respekt, Flexibel, Öppen, ärlig, uppriktig och Positiv

Kåranda - Lojal, Rätt att påtala, JYSK ambassadör, Hängiven och Samarbetsvillig

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som vill involvera och engagera dina kollegor i den dagliga verksamheten på avdelningen. Först och främst ser vi att du är driven och målinriktad person som har lätt för att samarbeta och motivera andra.

- Du har erfarenhet av att leda och motivera andra
- Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem
- Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B
- Meriterande om du arbetat inom liknande miljö


JYSK leadership

Ledare - Resultatinriktad, Beslutsam, Ansvarsfull och Proaktiv

Coach - Utvecklande, Involverande, Feedback och Fokuserad

Kommunikatör - Synlig, Motiverande, Övergripande och Informerande

Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

ERFARNA SKJUTSTATIVFÖRARE SÖKES I JÖNKÖPING / NÄSSJÖ MED OMNEJD!

Truckförare
Läs mer Jun 22
Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär truckkörning samt lagerhantering av företagets produkter och leveranser.
Du som söker denna tjänst ska ha truckkort och erfarenhet av skjutstativkörning.
Krav:
- Truckkort
- God svenska
Önskemål/meriterande:
- Lagervana
- Erfarenhet av motviktstruck samt skjutsstativstruck


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar!

Om oss
GV Stars Bemanning startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen väl och leds av kunnig och driven personal. Vi på GV Stars hjälper gärna till med bemanning samt rekrytering
Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett storlek på företagen.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.


Vad GV stars erbjuder
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på GV STARS BEMANNING som även kan leda till anställning hos vår kund.
GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Ansök nu

Barnmorska till sommaruppdrag i Jönköping

Barnmorska
Läs mer Jun 22
Skräddarsy ditt jobb! Hos oss på Centric Care hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb oavsett om det gäller arbete nära eller långt håll, korta som långa uppdrag. Trygga villkor och bra lön ingår! Bemanning behöver inte vara krångligt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Nu söker vi förlösande barnmorska som kan jobba på förlossning och BB-mottagning i Jönköping för sommarperioden V.24-33 2022. 

Tjänstgöring; dag, kväll, natt samt helg. Mottagning dagtid måndag - fredag. 
Vi står för boende och resor vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som barnmorska kommer du att arbeta mot förlossning samt BB-mottagning. 
Under uppdraget kommer du även att arbeta i IT-system som obsterix, milou samt cosmic. 

DIN PROFIL
Legitimerad Barnmorska med 3-5 års erfarenhet från förlossning eller BB.
Vi söker dig som kan arbeta helt självständigt i obsterix.
Godkänt CTG-prov samt genomförd Barn-HLR är ett krav.
Meriterande om du innehar bäckenbottencertifiering.
 
ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 
Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.
 
OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 
Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Full Professor in Finance

Professor
Läs mer Jun 22
Jönköping International Business School

Jönköping International Business School (JIBS) is one of four schools within Jönköping University.

We offer an international and team-oriented workplace with competitive education programmes, across Bachelor, Master and Doctoral levels, as well as a thriving research environment and many opportunities for personal development. Our mission is to advance the theory and practice of business, with specific focus on entrepreneurship, ownership and renewal. Our guiding principles are: international at heart, entrepreneurial in mind and responsible in action. These principles cut across our mission and all our activities. They signal the role we wish to play in relation to all our stakeholders. JIBS is double-accredited, by EQUIS and AACSB. In the latest Financial Times European Business School ranking, JIBS was ranked among the top 100.JIBS is looking for a Full Professor/Senior Associate Professor in Finance.

Our successful candidate is a person expected to contribute to the overall development of JIBS and commit to research, teaching, and outreach activities. The person should have the willingness and capacity to take a leading role in developing Finance at JIBS.Our offer to you

JIBS offers an internationally leading academic environment within our focus areas of entrepreneurship, ownership, and renewal. It is a modern institution, characterized by internationalization and an entrepreneurial spirit. We attract highly qualified, inventive, and enterprising people from all around the world. We develop new knowledge and share our expertise through solid collaborations with industry and business. We offer an equal and inclusive workplace, and we welcome applicants with diverse backgrounds. Gender equality, equal conditions and diversity are fundamental principles for all parts of our activities.Your profile

The new Full Professor or Senior Associate Professor is expected to be a contributor to the development of Finance and JIBS but also contribute to the overall development of the school. You have the willingness and capacity to take a leading role in this development and to embrace diversity and collaboration. In the application, the candidate is expected to describe how one would lead and develop such teaching- and research team. You are a person willing to join current activities as well as develop and lead new initiatives. We are looking for ambitious and motivated candidates that demonstrate excellence in research and teaching with a track record in attracting external funding and engaging with different stakeholders.

Fluency in written and spoken English and the ability to teach and examine courses using English is a prerequisites. In your application, you are expected to outline in the cover letter how your research aligns with the focus areas of JIBS: entrepreneurship, ownership, and renewal.Furthermore, meritorious for the appointment are:

- Strong international research network
- Collaborations with industry and public sector
- Experience of executive education

The research at JIBS is to a large extent conducted within one of, or across, its three research centres why it is also meritorious to have a fit with these and JIBS focus areas.

CeFEO — Centre for Family Entrepreneurship and Ownership: Its mission is to conduct high-quality research and disseminate knowledge on different family businesses and ownership topics. 

CEnSE — Centre for Entrepreneurship and Spatial Economics: Its mission is to organize, support, and carry out innovative, high-quality, basic as well as policy relevant research on entrepreneurship and spatial economics.

MMTC — Media, Management and Transformation Centre: Its focus is on researching digital innovations and business renewal for more sustainable and globalized industry practices.Information

The position is full-time and permanent. The starting date is to be negotiated.Application

Welcome with your application, no later than 2022-09-18

In assessing the applicants, special emphasis will be placed on scientific, pedagogical, and leadership skills with the greatest emphasis on scientific skills.

JIBS assessment criteria specify what must be considered and what level must be achieved for the eligibility requirements to be considered fulfilled. Please see the ad (https://ju.varbi.com/what:job/jobID:524732/?lang=en) for more information and the “Assessment criteria for employment as a Full Professor”.

Your application should include the following documents, uploaded to the application system.

General information

- a personal cover letter motivating your interest and suitability for the position. Also, how your research aligns with the focus areas of JIBS: entrepreneurship, ownership, and renewal.
- a complete academic CV including attested certificates of education.
- name and contact details for three references (including position, e-mail, phone number, and how you know each other);
- a selection of your 10 most, for the position relevant articles.
- a description of your planned research agenda, also including how it could relate to JIBS to focus areas.
- Description of pedagogic portfolio which should include relevant teaching experience, including sessions and courses (in all levels and types of education).
- Personal teaching approach, style or philosophy and contributions to innovations in education.
- a description of how to lead a research and teaching team into the future of Finance at JIBS.
- a description of your thoughts of current trends in the industry outside academia and how that relates to your understanding of the future societal relevance of the discipline of Finance.
We kindly decline all sales and marketing contacts.

For more information, visit www.ju.se and "https://ju.se/download/18.55eae5ad16dbf214c0c8d82/1587990095242/Regulations for employment of teachers at Jönköping University â?? Appointment Procedure.pdf"

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på https://ju.se/

Ansök nu

Beredskapshandläggare med pedagogisk förmåga

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 22
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1700 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba i en varierande, spännande och kunskapsintensiv verksamhet? Vill du bidra till att utveckla Jordbruksverkets förmåga att förebygga och hantera samhällsstörningar? Har du en pedagogisk förmåga och ett målinriktat driv med helhetsperspektiv? Då kan du vara rätt person för det här jobbet.

I ditt uppdrag som handläggare på Jordbruksverkets beredskapsenhet kommer du att arbeta med fredstida krisberedskap och totalförsvar. Ditt jobb är att planera, genomföra och utvärdera övningar och utbildningar riktade till främst våra medarbetare. Du kommer också att skapa och samordna olika utbildningsmoment, både på plats och digitala. Du kommer också att leda vissa utbildningar själv eller agera övningsledare vid både mindre övningar och större nationella samverkansövningar.

En viktig del i arbetet är att bidra till kompetensutveckling till personer som inte har förkunskaper inom området, t. ex andra enheter på Jordbruksverket.

På beredskapsenheten är vi 20 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar tillsammans för att förebygga, hantera och ge råd vid samhällsstörningar inom lantbruk, djur, växtskadegörare och foder. Vi är också en del av Sveriges totalförsvar. När olika former av samhällsstörningar uppkommer har vi en central roll som kan innebära att både leda operativa insatser och samverka med andra myndigheter och privata aktörer för att minska konsekvenserna.

På Jordbruksverket är det viktigt att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet och våra processer. Som medarbetare på beredskapsenheten har du en viktig roll i det arbetet genom att bidra till förbättrade strukturer, processer och uppföljningar. Specifikt för den här tjänsten kommer du främst bidra till att öka träffsäkerheten och kvaliteten i våra kompetensutvecklande insatser.

Tjänsten kan innebära resor, mest inom landet.

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant högskoleutbildning för arbetet och minst några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från offentlig verksamhet, praktisk och teoretisk kunskap inom krisberedskap samt erfarenhet av att lära andra är meriterande.

För att trivas i rollen som beredskapshandläggare är det viktigt att du är kommunikativ, pedagogisk och kan se nya perspektiv och lösningar på de problem som uppstår. Du är van att sätta upp höga mål och få arbete slutfört på ett strukturerat sätt. Du har förmågan att fokusera på rätt saker och utifrån olika typer av information göra avvägningar, analyser och slutsatser som visar på gott omdöme och integritet. Du är bra på att bygga relationer och tycker om att samverka med andra genom att bland annat hjälpa till när det behövs för att gruppen som helhet ska prestera. Verksamheten är av sådan karaktär att det är viktigt att du har en hög integritet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor i den här rekryteringsprocessen.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och det innebär att svenskt medborgarskap krävs samt att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att göras innan beslut tas om tillsättningen. Du har körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Administratör till DSV i Jönköping

Transportadministratör
Läs mer Jun 22
Är du en person som drivs av att alltid ge god service? Trivs du i en arbetsroll som ställer krav på god struktur och prioritering? Då kan du vara rätt för tjänsten! Vi söker just nu ambitiösa administratörer till DSV i Jönköping. Tjänsten är initialt på konsultbasis i 6 månader och därefter övergång i anställning direkt till DSV. Önskat startdatum för tjänsten är omgående.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör till DSV är att hantera och registrera kundbokningar, sändningar och tulldokument. Din arbetsvardag kommer bestå av mycket kontakt med kunder, åkerier och även kollegor internt.

Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med ett erfaret team på 20 personer för den administrativa avdelningen med huvudansvar för Norden och Baltikum.

Arbetsplatsen är belägen i nybyggda lokaler på Stigamo i Jönköping och arbetstiden är 8.00-16.30.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av administration eller kundtjänst. Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera administrativa ärenden från transportbranschen. Därtill kräver tjänsten att du talar och skriver flytande på svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office.

För att passa för rollen som administratör till DSV är du en noggrann person som med enkelhet kan strukturera och prioritera ditt arbete. Du trivs i en arbetsmiljö med ett högt tempo och har en förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Likväl är du en person som drivs av att alltid ge den bästa möjliga service till både kunder och kollegor internt.


Om verksamheten
DSV Road AB
DSV Road utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa, och har kontor på 19 orter över hela landet. DSV är ett av marknadens ledande transportföretag och tillsammans med systerbolagen DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB erbjuder vi våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Ansök nu

Undersköterska, Akutmottagningen, Ryhov, Jönköping

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 22
Akutmottagningen, Ryhov, Jönköping

Är du redo för nya utmaningar i ett yrke med högt tempo och härliga kollegor? Har du tidigare arbetat inom akutsjukvård så har vi rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet, då även inom akutsjukvård. Vi söker dig som har mycket god förmåga att behålla lugnet i akuta situationer och gillar när det är variation i arbetet samt snabba växlingar i arbetstempo Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård.
På akutkliniken bedrivs akutsjukvård dygnet runt och önskeschema tillämpas. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.
Tjänsten avser tillsvidare 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider förlagda under dagtid, kvällar och helger.

Våra förmåner för anställda hittar du här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Du kommer att arbeta med akut sjuka patienter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat gipsning, provtagning, EKG-undersökning och katetersättning. Andra arbetsuppgifter är exempelvis att tillsammans med sjuksköterska prioritera de sökande på akutmottagningen. Visst receptionsarbete med registrering och bedömning av patienter i luckan ingår i tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Vårdenhetschef Caroline Jakobsson, caroline.jakobsson@rjl.se
Vårdenhetschef Veronica Andersson, veronica.andersson@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 31 aug 2022
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Bli en av oss!


Akutkliniken omhändertar, diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter vid akut sjukdom och olycksfall som inte kan tas hand om i primärvården.

På Länssjukhuset Ryhov i Jönköping finns en akutmottagning, en akutvårdsavdelning och en vårdadministrativ enhet som arbetar dygnet runt, årets alla dagar.

På akutmottagningen är vi cirka 80 medarbetare. Vi har årligen cirka 56 000 patienter.
Här kan du läsa mer om akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov som arbetsplats. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Ansök nu

Speciallärare till Erik Dahlbergsgymnasiet

Speciallärare
Läs mer Jun 22
Erik Dahlbergsgymnasiet

Om Erik Dahlbergsgymnasiet
Erik Dahlbergsgymnasiet går cirka 1500 elever på programmen EK, NA, SA, TE, VF, VO samt yrkesintroduktion med inriktning mot VF och VO och det gör oss till Jönköping kommuns största gymnasieskola. Vi är 160 i personalen som alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för skolans ungdomar. Erik Dahlbergsgymnasiet är omvittnat trivsam och präglas av delaktighet, inflytande och trygghet.

Du kommer till en arbetsmiljö med kompetenta och drivna kollegor, där du kommer att kunna bidra oavsett om du är nyexaminerad eller mer erfaren lärare. Programmen såväl som skolan är attraktiv för eleverna och skolan har ordentliga institutioner för både språkämnen och naturvetenskapliga ämnen, där du kommer finna rikligt av material som kontinuerligt uppdateras.

För mer information se besök vår webbplats (extern länk) (http://www.edgymnasiet.se/).

Ditt nya jobb
Nu finns det en möjlighet för dig som är speciallärare att vara en del i vårt specialpedagogiska team. Du kommer till en arbetsmiljö med kompetenta och drivna kollegor, där du kommer att kunna bidra oavsett om du är nyexaminerad eller mer erfaren.

Arbetsuppgifter
Du kommer att stödja och handleda lärare och ge handledning och stöd till prioriterade elever efter samråd med rektor och elevhälsoteam. Du kommer även ingå i skolans specialpedagogiska team, som består av ED:s specialpedagoger och speciallärare. Ett nära samarbete är naturligt inom teamet.

Din kompetens
Vi söker dig som har speciallärarexamen med erfarenhet och kunskaper om inlärningssvårigheter eller arbete kring elever med en komplicerad inlärningssituation.

Intresse och förmåga att verka i ett arbetslag är ett krav. Som person är du kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. I denna rekrytering kommer vi att fästa stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera och entusiasmera värderar vi högt, likaså din flexibilitet och utvecklingsförmåga.

Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform och en stor del av kommunikationen inom ED, samt med elevernas vårdnadshavare sker via Vklass. Därför förutsätter vi att du är väl förtrogen med att arbeta i en lärplattform och att du på ett naturligt sätt använder digitala lärresurser i undervisningen.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att i ansökningsformuläret bilagor bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. De viktigaste intygen är din lärarlegitimation samt tjänstgöringsintyg som styrker din arbetslivserfarenhet

Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (extern länk) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Därför kan det vara bra att ansöka om ett redan i samband med att du söker tjänsten.

I samband med din ansökan ber vi dig även ange minst två referenser, varav en tidigare chef, antingen redan i själva ansökan eller att du har detta förberett till eventuell intervju.

Upplysningar
Sofia Einarsson, rektor, tel. 036-10 52 06
Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk
https://www.jonkoping.se/fackligaubf

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Mellanstadielärare sv/so ma/no

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 22
Dalviksskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Vi söker en ny kollega med bred behörighet som vill arbeta som lärare på mellanstadiet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med övriga mycket erfarna och duktiga lärare i arbetslag 4-6.

Välkommen till oss
Dalviksskolan är en F-6 skola med ca 330 elever och 54 anställda. Skolan är belägen på Jönköpings höjder och ligger vackert med panoramautsikt över Vättern och staden. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, vattendrag och berg i omedelbar närhet till skolan. Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Dalviksskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från Jönköping University.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs 4-6, 4-9 alternativt årskurs 1-7, bred behörighet är meriterande. Du är väl förtrogen med LGR 11, och är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning att du även har lätt för att samarbeta i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov samt har goda ledaregenskaper. För att trivas hos oss har du: - en positiv och flexibel grundinställning - en väl utvecklad ansvarskänsla - en drivande initiativkraft och nyfikenhet - en vilja att samverka. Grundläggande IT kunskaper är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Karin Sjöstedt rektor tfn: 036 -107260
Carina Kindh Lärarförbundet tfn: 036-102763

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som mellanstadielärare.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Software Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 22
We believe that you have a couple of years of experience in system development, preferably as full-stack engineer where you have been involved in all different cloud levels. You are forward-thinking, take responsibility for your projects and have a strong interest in technology.
We see that you have very good knowledge within Node.js and React (React Native is a plus)
Experience using
Node.js
React
AWS
HTML5, JS/TS, CSS
Time Series DB (Influx)

DDD
Rest API
Microservices
Data Conversions
Big Data
Machine Learning
Agile (Scrum)
JIRA/Confluence
Source control management, such as git.Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 22
Bra Liv Bankeryds vådcentral

Bra Liv Bankeryds vårdcentral
Är du redo för en ny utmaning och vill vara en del av vårt team på Bra Liv Bankeryds vårdcentral.


Vi söker
Vi söker dig som är Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för ett vikariat med start enligt överenskommelse och 12 månader framåt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och vilja att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner samt att du på ett självständigt sätt kan strukturera, planera och ta ansvar för ditt arbete.Vi erbjuder dig
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet för att känna trygghet och handledning av kollegor i personalgruppen.
- Individuell kompetensutveckling.
- Omväxlande och stimulerande arbete.
- En god och fin arbetsmiljö.
- Arbetet sker både självständigt och tvärprofessionellt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/Det här får du arbeta med
Som sjukgymnast/fysioterapeut ingår du i ett team. Du arbetar självständigt och får ett stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov.
På vårdcentralen arbetar vi utifrån RAK, rätt använd kompetens, där vi triagerar vid första kontakt och du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten. Du arbetar självständigt, men även i nära samarbete med övriga sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykosociala teamet och läkare.Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter gemensamma mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv
https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Marianne Hörnmark 010-2423814, 0704-566220,

Sista ansökningsdag är den 31/8 2022 och vi gör urval löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

Läkemedelsstrateg

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Jun 22
Folkhälsa och sjukvård - FS-stab

Vi söker en läkemedelsstrateg som vill vara med och påverka Region Jönköpings framtida arbete kring strategiska läkemedelsfrågor. Välkommen med din ansökan för tjänsten som läkemedelsstrateg!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller dig som har kompetens inom farmakologi, farmaci och farmakoterapi motsvarande apotekarexamen samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. God kunskap om och/eller erfarenhet av strategiskt läkemedelsarbete är något som kommer väl till pass i den här tjänsten. Meriterande är också om du har haft uppdrag som chef och/eller projektledare med samverkan över organisatoriska gränser. Erfarenhet av kliniskt farmaceutiskt arbete är också önskvärt. För jobbet krävs god kunskap om läkemedel, samt förståelse för hur vardagens läkemedelsprocesser fungerar för olika yrkesgrupper inom hälso- och sjukvården.

Du formulerar dig snabbt och ledigt skriftligt. Vidare är du väl förtrogen med MS Office-program och tjänsten kräver giltigt B-körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett arbete som innebär varierade arbetsuppgifter inom läkemedelsområdet. Du blir en del av staben inom avdelningen Folkhälsa och sjukvård (FS) som har ett brett uppdrag att stödja all verksamhet inom Region Jönköpings län från olika perspektiv. Din chef är hälso- och sjukvårdsstrateg/chef för FS-stab, och dina närmaste kollegor är ordförande i Läkemedelskommittén och regionens andra läkemedelsstrateg. Du utgår i ditt arbete från Regionens Hus, Husargatan i Jönköping.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som läkemedelsstrateg inom Region Jönköpings län arbetar du på Läkemedelskommitténs uppdrag med att utveckla och stödja hälso- och sjukvården med kunskap och aktiviteter som främjar en rationell, säker och kostnadseffektiv läkemedelsanvändning och en optimal läkemedelshantering.

Som läkemedelsstrateg hos oss har du ett regionövergripande perspektiv på de frågor som handläggs där din bakgrund och erfarenhet kan påverka rollens karaktär. Du stöttar och följer upp en ändamålsenlig och kostnadseffektiv läkemedelsanvändning samt medverkar i framtagandet av Region Jönköpings läns samlade uppdrag för hälso- och sjukvård. Därutöver deltar du aktivt i olika typer av utvecklingsprojekt där det finns möjlighet till intressanta och kompetenshöjande arbetsuppgifter.

Arbetet omfattar bland annat uppföljning av läkemedelsanvändningen generellt samt uppföljning av införande av nya läkemedel i öppenvård mer specifikt. Vårdens övergångar, samt implementering av nya läkemedelsprocesser kopplat till Nära vård-satsningen inom regionen, skulle kunna ingå i ditt ansvarsområde. En annan möjlig arbetsuppgift kan vara läkemedelsekonomiska frågor inklusive upphandling av läkemedel inklusive läkemedelsnära produkter och tjänster. I din roll samverkar du med kollegor från andra regioner i hög utsträckning. Hantering och besvarande av remisser inom läkemedelsområdet kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss
Då du kommer ha många både interna och externa kontakter behöver du ha god samarbetsförmåga samt förmåga att både bygga nya och underhålla befintliga nätverk. Du trivs även med att arbeta självständigt, är strukturerad och kan planera ditt arbete. Vidare har du en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt en vilja att förstå och stödja verksamheterna. Du har hög integritet och kan tydliggöra och stå bakom tagna beslut, lagar och riktlinjer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor rörande tjänsten. Under semesterperioden v. 26-31 är vi på plats under lite olika tider, men du kan alltid kontakta oss via mail så hör vi av oss så snart vi är i tjänst igen.
Vi finns tillgängliga för att svara på frågor enligt nedan:
- Anette Peterson, Hälso- och sjukvårdsstrateg/chef för FS-stab, v. 29 och från v 33. anette.peterson@rjl.se; 070-349 46 37
- Mårten Lindström, ordförande Läkemedelskommittén, v. 26 och från v. 31, marten.lindstrom@rjl.se; 070-359 36 77
- Anne Hiselius, onsdagar-fredagar v. 25-28 samt från v. 33, anne.hiselius@rjl.se; 070-360 04 91

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På Folkhälsa och sjukvård arbetar vi nära regionledningen och har som huvuduppgift att ge styrning och stöd till länets hälso- och sjukvård. Vi arbetar också för att säkra en god folkhälsa. Avdelningen består av sex sektioner och en stab med ansvar för bland annat:
- Primärvård och rehabilitering
- e-hälsa
- Smittskydd vårdhygien
- Bedömning tandvård
- Folkhälsa
- Chefläkare och patientsäkerhet

Ansök nu

AI Business Ideator to Husqvarna AI Lab

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Jun 22
Husqvarna Group has in recent years increased its focus on digitalization, and how and increased digital content can improve both products and services. To further accelerate on this opportunity, and AI Lab was formed as a means to build and verify new concepts in which artificial intelligence/machine Learning (AI/ML) can play a role. The Husqvarna AI Lab supports all divisions in the Group , by helping different teams ideate around the opportunity to use AI/ML to drive the business forward, and then also to verify and scale the most interesting concepts found. We are now looking to strengthen our ideation team, with a person who can bridge the gap between business opportunities and AI/ML technologies. You will work with a large number of different teams throughout the Group, and we are looking for a person who is curious, takes initiatives and can handle many different projects. It will be a benefit if you have some technical experiences and can also be parts of realizing the opportunities you have identified.
Qualifications
Masters Degree in Business or Technology
Fluent in English
Good communication and presentation skills
Understanding of both AI/ML technologies and business

Your application
Send us your application by submitting your CV.

Ansök nu

Städare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 22
Verksamhetsservice

Vill du vara med och bidra till att barn, vuxna och äldre i Jönköping har en trivsam inomhusmiljö att vistas i? Är du serviceinriktad och har erfarenhet från städbranschen? Då har du ett jobb att söka!

Ditt nya jobb
Som städare hos oss i Jönköpings kommun kommer du främst jobba med städning av skolor, förskolor, äldreboenden och kontor. I uppdraget ingår att utföra den dagliga städningen utifrån givna ramar och följa de instruktioner och rutiner som föreligger på varje plats. Städarbetet utförs både manuellt och maskinellt och just nu genomför vi en digitaliseringsresa. Det innebär konkret att varje städare utrustas med en surfplatta där arbetsrutiner för olika städobjekt framgår och det underlättar också vår dokumentation. Inom vissa områden testar vi just nu även städrobotar, något som inte kommer ta bort det faktum att vårt arbete ställer krav på vår fysik.

Din kompetens
För att lyckas i ditt uppdrag är du ansvarstagande, noggrann och har god förmåga att planera och driva ditt arbete självständigt för att nå resultat, tidsramar och uppsatta mål. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har god förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du lyssnar och kommunicerar med andra på ett bra sätt och bidrar genom ditt sätt att vara till ett gott arbetsklimat. Du har ett lugnt, tillmötesgående och trevligt sätt både mot kollegor och kunder.

Vi vill att du har avslutad gymnasieutbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som städare och kunskaper inom SRY och PRYL är meriterande likaså erfarenhet från andra serviceyrken. Du behöver kunna läsa och förstå svenska både i tal och skrift för att kunna följa de städinstruktioner och rutiner som finns på varje städområde.

Välkommen till oss.
Städservice är en del av Jönköping kommuns Tekniska kontor och avdelning Verksamhetsservice. Vi är en innovativ arbetsplats som vill ligga i framkant och som värdesätter medarbetares välmående. Inom städservice vill vi bidra till att de som rör sig i våra kommunala lokaler ska ha en god inomhusmiljö att vistas i.

Bra att veta
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret så se till att du har ett giltigt intyg som du kan visa upp vid eventuell anställning.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av oss.
22/6-1/7 Paulina Sewing, Enhetschef på telefon 036-10 21 94
2/7-25/7 Elisabeth Sunesson , Enhetschef på telefon 036-10 21 91
26/7-15/8 Kristina Slowak, Enhetschef på telefon 036-10 21 92
Facklig representant för Kommunal är Carina Gardevall, 036-10 51 00.


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som Städare.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Butikssäljare Hem & Fritid, Livs

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 22
Till vår City Gross i Jönköping söker vi en Butikssäljare till Hem & Fritid samt Livs
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Hem & Fritid kommer du att:??

- Arbeta med beställningar, varupåfyllnad och kundservice
- Medverkar till att erbjuda våra kunder en schysst upplevelse i butiken.
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljöVåra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

VI söker dig som:??

- Har ett stort intresse för?mat och Hem- & fritidsartiklar och?tycker om?att sälja varor och möta kunder
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterade, likaså erfarenhet av hem & fritidsartiklar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Hem & Fritid ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: Snarast

Tjänstens omfattning: 15-20 h/ v

Anställningsform: Allmän visstidsanställning med goda chanser till förlängning

Sista ansökningsdag: 22 juli 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/)

Ansök nu

Logoped

Logoped
Läs mer Jun 22
Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar inom specialistsjukvården.

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid, med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Uppdraget är både spännande och utmanande. Därför ser vi att det är viktigt med en samhörighet till övriga logopeder inom rehabiliteringscentrum. Logopedgruppen utgör ett kollegialt stöd där man även arbetar med gemensamma utvecklingsprocesser. Det finns ett nära och förtroligt samarbete med ledningsgruppen och möjlighet till inflytande.

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap samt goda utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder även möjlighet att påverka innehållet i arbetet, om du har önskemål att fördjupa dig i en specifik patientmålgrupp som en del av tjänsten.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I arbetet som logoped hos oss träffar du barn med varierande behov. Du möter barn i förskoleålder som har svårt att utveckla tal, språk och kommunikation. Du genomför bedömning, ger rådgivning om förhållningssätt och språklig stimulans och ger direkta behandlingsinsatser när det är aktuellt. I arbetet ingår samarbete med vårdnadshavare och personer i barnets närhet. Samverkan sker också med andra professioner runt barnet, så som barnhälsovårdspersonal, pedagoger i förskola/skola och psykolog.

En del av tjänsten kan riktas mot ett område som du tycker är extra intressant, t.ex. röst, stamning eller uppfödningssvårigheter. Ange gärna i ansökan om du är intresserad av att arbeta med någon specifik målgrupp.

En styrka på vår arbetsplats är att vi är flera logopeder som arbetar med barn och ungdomar, det finns alltid någon att rådfråga och vi är måna om att stötta varandra i arbetet. Det finns även kollegor i arbetsgruppen som också arbetar med röst och stamningspatienter, LKG, oralmotoriska svårigheter samt svårigheter med uppfödning/ätande.

Vi arbetar med digitala lösningar och digitala patientmöten vilket vi kommer att fortsätta utveckla, varför vi gärna ser att du har intresse för digitala behandlingssätt.

Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden. Även andra utvecklings- och förbättringsarbeten är viktiga för oss då vi arbetar ständigt med förbättringar utifrån verksamhetens behov.

För att du ska trivas hos oss
Som person vill vi att du är initiativtagande och driver processer framåt. Du är flexibel, har hög förmåga till samarbete och är bra på att kommunicera. Du är strukturerad i ditt arbete och tar ansvar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på effektivt sätt. Du har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov som kan uppstå i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta områdeschef Adna Zahirovic, tfn 010-242 3217, för dina frågor.

Sista ansökningsdag är den 15 juli 2022. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt

Mer information om hur det är att jobba hos oss finner du här. (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats//) Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Fibertekniker till Eltel

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Eltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

Arbetsuppgifter:

Som tekniker inom el/tele hos Eltel fokuserar du på ombyggnad och nybyggnad av framförallt koppar- och fibernät. I rollen kommer du installera, montera och märka nät samt utföra skarvning, svetsning och skalning av kabel. Beroende på uppdrag kommer du att arbeta självständigt eller tillsammans med en kollega. Du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning inom teknik, el/tele eller liknande
• Erfarenhet från ett praktiskt arbete innehållande montering, installation och/eller underhåll eller närliggande område
• B-körkort
• Meriterande med stolputbildning

Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknisk intresse och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, byggtekniker, installation, montering, underhåll, service, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, fiber, koppar, heltid, Gränna, Habo, Husqvarna, Nässjö, Jönköping, Mullsjö, Tenhult, Ulricehamn, Vetlanda

Ansök nu

Software Developer Digital Solutions

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 22
Husqvarna Group is a world-leading producer of outdoor power products for garden, park and forest care. Products include chainsaws, trimmers, robotic lawn mowers and ride-on lawn mowers. The Group is also the European leader in garden watering products and a world leader in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. The Group’s products and solutions are sold under the main brands Husqvarna & Gardena that serves professionals in more than 140 countries. Net sales in 2020 amounted to SEK 42 billion and the Group has more than 12,000 employees in 40 countries.
Are you a team-oriented software developer with a passion for your craft who wants to work in an international, “remote first”, agile organization together with 70 awesome colleagues? Then this might be the job for you!


About the role within Digital Solutions
Digital Solutions is an organization consisting of over 70 skilled colleagues worldwide, developing and operating digital services to accompany Husqvarna’s consumer products. Our goal is to be a world class DevSecOps organization and an enabler of digital innovation to ensure the success of Husqvarna’s customers.
We work in an agile fashion with emphasis on customer value, collaboration, craftmanship and having fun together. Our agile teams take an end-to-end responsibility, working with our services throughout the whole life-cycle. The teams are truly empowered and decide on how they work, and are encouraged to challenge status quo and continuously explore new ways of doing things.
Our tech stack is quite diverse, and some of our main technologies are:
Amazon Web Services
Java
C#
Node.js
Typescript
Javascript
React
Native iOS and AndroidWe want to be an attractive workplace with a collaborative, positive and empowering culture. We work in an international environment with colleagues all over the world, and diversity and inclusion are natural parts of our DNA.
Digital Solutions currently have offices in Huskvarna, Sweden, and Mumbai, India. We are however a “remote first” organization, and your workplace is where the value is created – not necessarily a fixed location?.
Who are you?
You are a software developer with a passion for your craft. You have a genuine interest in the art and science of software development, and equipped with a growth mindset and an endless curiosity.
You are eager to understand the user’s needs, and always strive to develop high-quality solutions that create real user value.
You are a team player with good communication and collaboration skills. You have a healthy sense of humor and don’t take yourself too seriously.
Since we are an international department, you express yourself effortlessly in English.
What will you actually do?
Make our customers successful and shaping the future for our company.
Create and operate high-quality digital services.
Communicate and collaborate with your colleagues.
Explore new technologies and ways of working.
Develop and nurture a culture of trust, passion and innovation.
And write code, of course…

Your application

Please submit your application with CV and cover letter.
Due to Summer vacation the recruitment process will proceed in August.
For more information about the recruitment process please contact
Talent acquisition partner – Emma Elofsgård emma.a.elofsgard@husqvarnagroup.com
For more information about the position please contact
Hiring manager Andreas Rowell, andreas.rowell@husqvarnagroup.com
Union representatives: Soili Johansson – Unionen, soili.johansson@husqvarnagroup.com
Cameron Rad, Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Represents all Saco unions), Cameron.Rad@husqvarnagroup.com.
What happens after you applied?


We review applications continually and match profiles against the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.

Ansök nu

Vill du jobba som undersköterska i vår hemtjänst?

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 22
Hemtjänstpersonal dagtid
På Stormtrivs Hemtjänst erbjuder vi dig ett meningsfullt jobb som undersköterska/vårdbiträde. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig ett arbete där du kan vara med och påverka din arbetssituation och dina arbetstider. Hos oss får du möjlighet att jobba heltid och dagtid om detta är ditt önskemål.
Arbetet är varierat, självständigt och innebär många sociala kontakter. Du blir del i ett härligt gäng som har roligt tillsammans och gör skillnad för våra kunder varje dag.

Välkommen att söka jobb hos oss och vara med att forma en modern arbetsplats med fokus på trivsel och delaktighet!
Det här får du jobba med
Du hjälper våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna omfattar omvårdnad och service samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning och insulingivning. I arbetet ingår även löpande dokumentation. Till kunderna reser du i bil, eller med cykel.
Stormtrivs Livskvalitet är en del i en större koncern i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt RUT-tjänster till kund. Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Trygghet, flexibilitet och ett gott bemötande är viktiga ledord i vår verksamhet.


Vi söker dig
För att jobba hos oss ser vi helst att du är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel.
Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och trivs i en miljö där du kan göra skillnad. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil.
Det här erbjuder vi dig
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.
Vi kan erbjuda en dagtidstjänst mellan 07.30-16.00. Men är även öppna för att anpassa dina arbetstider efter ett upplägg som passar dig!
För att du ska må bra erbjuder vi dig ett friskvårdsbidrag som du kan använda på gym och friskvårdsanläggningar.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag genom att mejla till: ansokanhemtjanst@stormtrivshemtjanst.se, ringa oss på 036-36 90 49 eller genom att fylla i formuläret nedan!

Ansök nu

Senior System Engineers Pro Robotics R&D

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 22
Husqvarna Group is a world-leading producer of outdoor power products for garden, park and forest care. Products include chainsaws, trimmers, robotic lawn mowers and ride-on lawn mowers. The Group is also the European leader in garden watering products and a world leader in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. The Group’s products and solutions are sold under the main brands Husqvarna & Gardena that serves professionals in more than 140 countries. Net sales in 2020 amounted to SEK 42 billion and the Group has more than 12,000 employees in 40 countries.
Husqvarna is in the forefront of robotizing the greenspace industry and we are now forming a dedicated R&D organization to even further strengthen our ability to deliver innovative top end robotic products and solutions meeting the demands of the professional customers.
We believe that customer value is optimized by taking a solutions perspective and our responsibility includes the professional robotic products and related digital solutions. This offers the opportunity to work in a focused and agile team with loads of cool technology in many different engineering fields. We solve complex problems together with highly skilled colleagues from other disciplines while contributing to making the world a little bit more sustainable.
About us
We are already a strong core team of around 60 people, and we are accelerating further in Pro Robotics solutions. We are now looking for Senior System Engineers to our System & Test department.
In the role as a system engineer you are responsible for the overall requirements and overall design of the Pro robotic lawnmower product family. Typically you face questions on how to find the best solution by utilizing electronics, software, and mechanics. This means you play a central role and often act as leader in the cross-discipline technical teams. You are also responsible for the system documentation, both internally and externally
Who are you?
Bachelor or Master of Science in Engineering with many years of working experience within the field.
Wide experience within product development and/or systems engineering with experience in at least two of following areas
embedded software
electronics
mechanics or mechatronics.
Practical experience of requirements management.
Experience in the following areas is also a plus:
Technical lead of teams or in projects
Autonomous systems or robotics
Certification or Functional SafetyAs a person, you are target oriented, analytical, communicative and take responsibility for your deliveries. You are open and curious and want to learn and develop new technologies together with your colleagues.
Your personality in combination with relevant education, work experience and passion for working with systems will be important in order to succeed in this role.
Location: Huskvarna or Gothenburg (Lindholmen)
Your application
Can you envision yourself being a part of this? If so, send us your application including resumé and personal letter. Last day to apply is July 31st .
Due to summer vacation this recruitment process will proceed in August
For more questions regarding the position please contact:
Hiring Manager – Elias Josefsson elias.joefsson@husqvarnagroup.com
For more information about the recruitment process, please contact:
Talent Acquisition Partner – Emma Elofsgård emma.a.elofsgard@husqvarnagroup.com
Union representatives:
Soili Johansson – Unionen, soili.johansson@husqvarnagroup.com
Cameron Rad – Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Represent all SACO-unions), cameron.rad@husqvarnagroup.com.
What happens after you have applied?
When the application date is due, we will review your application carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled

Ansök nu

Lageransvarig

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 22
Vill du få möjligheten att vara med och starta upp vår nya inköpsavdelning. Har du samtidigt erfarenhet av logistik/lager sedan tidigare? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten
Som lageransvarig kommer du att tillhöra vår nystartade inköpsavdelning där du kommer få möjlighet att påverka hur din roll skall ser ut. Du kommer att ha ett lageransvar vilket innebär att du är den som utvecklar och implementerar processer för att vår lagerstyrning skall bli så effektiv som möjligt. Du är också den person som har full koll på allt som händer på lagret och förstår vikten av att vara närvarande för dina kollegor. Vi ser att du har arbetat med frågor som lagerstyrning, ABC-analyser och ständiga förbättringar inom lagerverksamhet. Vi ser även att du har goda erfarenheter och förståelse för logistikflöden. Resor i tjänst kommer att förekomma då vi har en lagerverksamhet på flera kontor i Sverige. Tjänsten kan i framtiden även innebära personalansvar.

Vem är du?
Krav:

- Utbildning inom logistik/produktion eller relevant arbetslivserfarenhet inom logistik/lager
- B- Körkort
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska


Meriterande:

- Lagerstyrning/Lagerhantering

- Hantering av in/utleveranser/godsmottagning
- Implementering av lagerstyrningsprocesser
- Erfarenhet från service/installationsbransch
- Tidigare personalansvar


Personliga egenskaper

Du tycker det är stimulerande att arbeta med att utveckla processer och du har ett intresse för logistik. För att lyckas i rollen behöver du vara lösningsorienterad och ha en god struktur i ditt dagliga arbete. Du gillar att ta egna initiativ och är modig då du ser utmaningar som möjligheter till att förbättra.

Vad innebär det att arbeta hos Sesol?

- Mycket frihet under ansvar
- En modern företagskultur
- En energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Goda förmåner och arbetsvillkor


Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också kontor i Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Göteborg, Örebro, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.Om anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid

Välkommen med din ansökan! Sök redan idag, urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Ansök nu

Kreativ assistansberättigad söker ordningssam svampplockare

Personlig assistent
Läs mer Jun 22
OBS!! Vi har haft problem med mailen så om du sökt innan och inte hört av oss så sök igen!!
-- Intervjuer kan komma att ske kontinuerligt så vänta inte med att söka! --
Jag är en kvinna på 35+ (..+) som bor i Jönköping. Jag har haft personlig assistans sen 2010 och är idag egen arbetsgivare för mina assistenter. Nu söker jag 2 assistenter tjänsterna är på 70% men med ev möjlighet att jobba upp till 100%.
Ett av mina stora intressen är att skapa på olika sätt. Kanske är det en fördel om du också är kreativ men det är ju såklart inte ett krav. Men kanske trivs du bättre bland tyger, garn, färg, papper och saxar om det är ett bekant område för dig.
Jag tycker också om att vara ute och jag vill att du har en bra grundkondition och så du orkar med elrullstolen på långpromenaderna.
Jag trivs i svampskogen, tycker om att baka bröd, sylta och safta. Ta tillvara det man kan från naturen och göra det själv. Bruka och återbruka.


Jag letar efter dig som i första hand vill ha en långsiktig anställning. Du har bra ordningssinne, ett driv att jobba med människor, tycker om att jobba serviceinriktat och trivs med att vara flexibel. En bra självkänsla gör att du är trygg i dig själv och att du klarar av att skilja på jobb och privatliv. Du är social och lättsam att vara runt men du är ansvarsfull och du tar jobbet på allvar.
Du ger mig det utrymmet jag så väl behöver eftersom du vet att det är mina behov och vad jag vill som styr. När jag behöver vara själv har du ett eget krypin att dra dig tillbaka till. Du tycker att det passar dig bra att arbetspassen är ganska långa och tycker att det är jätteskönt att vara ledig flera dagar i sträck.
Jag ställer höga krav på din förmåga att komma ihåg och kunna hålla ordning på flera saker samtidigt, då detta utgör en del av arbetsuppgifterna. Jag fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att vi trivs tillsammans.

Du är en kvällsmänniska och helst någonstans mellan 28 och 46 år. Är du yngre kan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet (inom social omsorg eller serviceyrken) väga upp.
Du är rökfri och pratar tydlig svenska.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Jag tar min arbetsgivarroll på stort allvar och jobbar aktivt för att mina assistenter ska ha så bra villkor som möjligt och känna sig uppskattade. Jag har kollektivavtal genom fremia.

Känner du att detta är jobbet för dig? Spela in en filmsnutt och presentera dig! Det är definitivt ett av de bästa sätten att visa dig och din personlighet i ansökan och kan absolut ge dig ett försprång bland de andra sökande. Bifoga också CV, personligt brev och (om du inte skickat in någon film) ett foto så att jag får en så bra bild av dig som möjligt! Märk ansökan 2207.

Ansök nu

Har du starkt självledarskap och söker ett utmanande jobb? Vi söker nu en u

Utbildningsledare
Läs mer Jun 22
Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa.

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vår vision är att vi ska vara bäst i Sverige på kompetensförsörjande utbildning i samarbete med arbetslivet. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen att jobba hos oss?

Har du starkt självledarskap och söker ett utmanande jobb? Vi söker nu en utbildningsledare till Teknikhögskolan Jönköping (föräldravikariat, heltid)

Teknikhögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Affärshögskolan finns idag på 17 orter i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och företagsutbildningar inom ett brett spektrum av områden. Detta gör vi med ett stort engagemang och med ambitionen att förse den regionala arbetsmarknaden med kompetent arbetskraft inom efterfrågade områden. För att nå vårt mål samarbetar vi med företagen i regionen vilket ger våra studerande en relevant utbildning som leder till jobb.

Vi söker nu en driven utbildningsledare (föräldravikariat, heltid) till våra eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildningar i Jönköping. Placering är i Jönköping, men resor inom regionen förekommer löpande. Jönköping ingår i region syd som i dagsläget även består av verksamheter i Lund, Helsingborg, Halmstad, Malmö och Växjö. I regionen erbjuder vi också utbildningar genom varumärket Affärshögskolan och Vårdyrkeshögskolan.

Tjänstens innehåll i huvudsak:

Tjänsten innebär att du är huvudansvarig för att koordinera dina utbildningar. Initialt ansvarar du för utbildningen Green logistics management, men förändringar förekommer då vi befinner oss i kontinuerlig utveckling avseende utbildningar och orter inom regionen.

Ditt fokus kommer att ligga på:
- rekrytering och antagning av studerande
- vägledning av de studerande genom utbildningarna
- samordning av utbildningarnas ledningsgrupper bestående av representanter från näringslivet
- rekrytering av utbildare samt utveckling av utbildarnätverket
- aktivt arbete med uppföljning för säkerställande av rätt kvalitet i leveransen

För att lyckas med detta arbetar du nära de sökande, studerande, utbildningskonsulter samt kontaktpersoner på Myndigheten för yrkeshögskolan.

Du löser ditt uppdrag genom nära samarbete i ett team bestående av andra utbildningsledare i region syd och nationellt, regionadministratörer samt centrala funktioner inom affärsutveckling, marknadsföring och kvalitetsarbete.

Formell kompetens:

För denna tjänst krävs praktiskt branscherfarenhet inom något/några av våra verksamhetsområden inom Teknikhögskolan.

Personlig kompetens:

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från att leda dig själv, har ett naturligt driv samt en lösningsfokuserad inställning. En bred yrkeserfarenhet inom självständiga uppdrag som en röd tråd är meriterande. Självklart gillar du ordning och reda samt arbetar strukturerat och proaktivt.

Det är en utåtriktad roll med krav på kontinuerlig kontakt med studerande, utbildare, företagsnätverk och Myndigheten för yrkeshögskolan. Detta kräver att du är en tränad och orädd relationsbyggare som vet vad som krävs för att skapa samarbeten och hålla en god struktur i arbetet.

För att trivas i rollen behöver du ha en god förmåga att skapa överblick över komplexa sammanhang och prioritera samt planera ditt arbete utifrån detta.

Du uttrycker dig väl i skrift och har ett intresse för att skriva formellt korrekta texter. Detta är en viktig del i och med att rollen präglas av kvalificerat skrivarbete.

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Värdeorden som genomsyrar allt vi gör är; kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig. Känner du igen dig i dessa så kommer du trivas hos oss!

Övrig information

Tillträde: 1 sept -22 eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköping

Anställningsform: Anställningen är ett föräldravikariat, heltid 10 mån.

Sista ansökningsdag: 2022-08-11. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Niklas Johnsson, 070 289 93 36 alt niklas.johnsson@plushogskolan.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och denna tjänst. Vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Max söker medarbetare 20h/veckan med chans till mer

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 22
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Jun 22
Söker du en ny utmaning där du kommer att ha mycket kontakt med våra leverentörer? Vi söker nu en inköpare som gillar att bygga relationer och vill vara med att utveckla vår inköpsavdelning. Sök tjänsten idag!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra vår nystartade inköpsavdelning och få möjlighet att påverka hur din roll ska vara utformad. Som inköpare kommer ditt huvudsakliga ansvarområde vara att driva och utveckla företagets strategiska inköpsposition. Rollen som inköpare är en mycket betydelsefull roll i företaget där din arbetsmetod sätter förutsättningarna för företagets ekonomiska mål. I ditt arbete kommer du kontinuerligt jobba med både befintliga och nya leverantörer för att identifiera de mest priseffektiva alternativen på marknaden i form av kvalitet, ledtid och kostnad. Du ska i ditt arbete kunna identifiera möjligheter för företaget och leda processen från första kontakt med leverantör till att förhandla, utvärdera och implementera. Resor i tjänsten förekommer.

Vem är du?
Krav:


- Eftergymnasial utbildning inom Inköp eller Supply Chain.

- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

- B-körkort

- Goda kunskaper i Office-paketet


Meriterande:

- Relevant arbetslivserfarenhet inom inköp och försäljning
- Strategiskt inköpsarbete
- Leverantörskontakt
- Förhandlingar
- Administrativt inköpsarbete
- Avtalssyning


Personliga egenskaper

Du tycker det är stimulerande att arbeta med att utveckla befintliga processer. Du drivs av att skapa nya relationer både internt och externt samt bibehålla relationer med befintliga leverantörer. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som är lösningsorienterad och ansvarstagande. Du är nyfiken och lyhörd för marknaden och fattar därefter självständiga beslut. Vidare har du även en god analytisk förmåga och kan agera proaktivt i komplexa situationer.

Vad innebär det att arbeta hos Sesol?

- Mycket frihet under ansvar
- En modern företagskultur
- En energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Finns möjlighet till förmånsbil


Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också kontor i Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Göteborg, Örebro, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Om anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid


Välkommen med din ansökan! Sök redan idag, urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Ansök nu

Operativ Inköpare

Inköpare
Läs mer Jun 22
Söker du efter nya spännande utmaningar och vill arbeta operativt med inköpsfrågor. Vill du arbeta i en entreprenöriell, professionell och modern miljö och vill bidra till en hållbar framtid. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra vår nystartade inköpsavdelning och få möjlighet att påverka hur din roll ska vara utformad. Som operativ inköpare på Sesol kommer ditt huvudsakliga ansvarområde vara att skapa förutsättningar för våra leverantörer att leverera material i tid. Detta gör du genom att prognostisera företagets framtida materielbehov och kommunicerar detta mot våra leverantörer. Du har även ett ansvara att följa upp våra uteliggande beställningar på direkt och indirekt material och föra en kontinuerlig dialog med leverantörer. Planering och analysering av ditt arbete är något du är van vid att göra kontinuerligt.

Vem är du?
Krav:

- Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp

Meriterande:


- Högskoleexamen

- Orderhantering

- Supply demand planning
- Leverantörskontakt/ Leveransbevakning

- Administrativt inköpsarbete

- Prognosarbete

- Van vid analyser

- God förmåga i Officepaketet
Personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du en person som är lösningsorienterad och strukturerad. Du drivs av att ständigt förbättra och effektivisera processer. Du tycker det är stimulerande med arbetsuppgiften som innebär koordinering av inköp och kunna hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Vidare har du även en god analytisk förmåga och kan agera proaktivt i komplexa situationer. Att bibehålla och utveckla goda relationer såväl internt som externt är en viktig del i denna tjänst vilket innebär att din sociala kompetens ska vara ett utmärkande drag hos dig. I övrigt är du nyfiken och lyhörd för marknaden och fattar därefter självständiga beslut.Vad innebär det att arbeta hos Sesol?

- Mycket frihet under ansvar
- En modern företagskultur
- En energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska


Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också kontor i Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Göteborg, Örebro, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Om anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid


Välkommen med din ansökan! Sök redan idag, urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Ansök nu

EKONOMI- OCH PROJEKTSTÖD

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 22
Topiro Entreprenad expanderar och söker förstärkning till vår organisation.
Som ekonomi- och projektstöd hos oss arbetar du i nära samarbete med såväl ekonomiavdelningen som med våra projekt- och arbetsledare med att i huvudsak stötta verksamheten i ekonomifrågor samt administrera projekt. Du kommer att verka i en organisation där goda initiativ till utveckling och förbättringsarbete välkomnas. Tjänsten erbjuder många utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bland annat att:
- Stötta ekonomipersonal i det dagliga arbetet
- Hantera kund- och leverantörsreskontra
- Lämna deklarationer samt vara behjälplig vid bokslutsarbete
- Administrera projekt vid uppstart samt projektuppföljning vid avslut
- KMA-arbete i projekt
- Ha viss kund- och beställarkontakt
- Göra inköp
DIN PROFIL
Vi söker dig som har en stark administrativ förmåga samt är en god organisatör och gillar ordning och reda. Du är en god kommunikatör, är driven och arbetar med stort engagemang.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst och har stor datorvana. För oss är det viktigt med ett bra samarbete och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Krav:
- B-körkort
- Minst 3 års erfarenhet av ekonomifrågor
- Goda kunskaper i svenska
- Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande erfarenheter/utbildningar:
- Relevant högskoleutbildning
- Kunskaper inom markanläggning
- Entreprenadjuridik, Bas P/U
OM FÖRETAGET
Topiro Entreprenad AB är ett lokalt mark- och anläggningsföretag som startades 1998. Vi utgår från Jönköping och arbetar främst inom kommungränsen. Topiro ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom byggbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder.
Vi vänder oss främst till företag, bostadsrättsföreningar och liknande kunder.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande Ort: Jönköping
Omfattning/uppstart: Heltid enligt överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Välkommen med din ansökan redan idag!
Maila till jobb@topiro.se

Ansök nu

Skiftledare med servicekänsla på Pizza Hut

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 22
Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. 

Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coachning. Din positiva attityd skapar en god atmosfär både hos gäster och medarbetare. Du är noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål som går att mäta. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén.

Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär att du ansvarar för restaurangen under dina arbetspass,
ansvarar för inköp, personal- och varukostnader,  leder, motiverar och coachar dina medarbetarna, 
har fokus på detaljer och arbetar aktivt mot restaurangens uppsatta försäljningsmål

Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg, San Fransisco Style pizza och världens ostigaste Cheesy crust

Varje vardag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med godsaker som pasta, vitlöksbröd, härliga sides, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter med öl och vin. Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.

Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap!

Ansök nu

Yrkeslärare inom svets och CNC till Lärlingsakademin

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Jun 22
Bäckadalsgymnasiet

Vill du vara med och visa våra elever vägen från jobbdröm till drömjobb och tillsammans med dem skapa framtiden? Då är arbetet som yrkeslärare på Industritekniska programmet på Bäckadalsgymnasiet något för dig!

Ditt nya jobb
Vi erbjuder dig möjligheten att dagligen möta våra härliga elever, undervisa dem i karaktärsämnen på Industritekniska programmet inom Lärlingsakademin. Att vara elev på Lärlingsakademin innebär att utbildningen genomförs till minst 50% ute på en arbetsplats och resterande tid spenderas på skolan. Som lärare innebär det att även du spenderar mycket tid ute på olika företag och får träffa eleverna på vad som skulle kunna vara deras framtida arbetsplatser.

Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du blir vidare en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal. Du får även arbeta nära de branscher i vår region som våra utbildningar riktar sig emot, besöka elever på deras praktik och göra uppföljningar. Tillsammans med Lärlingskoordinator skapas kontakter och vi utvecklar ett långsiktigt samarbete med branschen. Industritekniska programmet är certifierat i Teknikcollege

Länk till lärlingsakademin (https://www.backadal.se/larlingsakademin.html)

Välkommen till oss!
På Bäckadalsgymnasiet hjälps vi åt, lyssnar på varandra och jobbar för att dra mot samma håll. Vår gemensamma riktning, Lärglädje hela vägen, styr våra prioriteringar och arbetssätt. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet: https://www.backadal.se/om-skolan.html

Din kompetens
Vi ser gärna att du är behörig yrkeslärare med god kompetens inom svets och CNC, det är även mycket meriterande om du har kunskaper i underhåll och processteknik samt produkt- och maskinteknik. Det är meriterande med såväl erfarenhet från branschen som från undervisning på gymnasiet samt är det för tjänsten en förutsättning att du har B-körkort, däremot så finns det i stor utsträckning tillgång till bilar så du behöver inte nödvändigtvis ha tillgång till egen bil.

Är du ännu inte behörig yrkeslärare, ser vi gärna att du är villig att läsa in behörigheten. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du har ett intresse av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har vidare en god pedagogisk erfarenhet/förmåga och lätt för att samarbeta. I rollen som lärare behöver du vara noggrann och ha förmågan till ett övergripande ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen…
… ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Beställ utdrag från belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/?pk_campaign=belastningsregistret&pk_source=google&pk_medium=cpc&pk_content=skola_forskola&gclid=CjwKCAjw-8qVBhANEiwAfjXLroFYe04KKBrlGrAdKJR5RzkBjG8WdZnb5ODZUwwDPEuEqB0E7akqkBoC5KkQAvD_BwE).

Vill du veta mer?
Rektor: Anna Sandström, anna.sandstrom@jonkoping.se, 036-10 76 81
Fackliga UBF: http://www.jonkoping.se/fackligaubf

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Social Media Specialist

Marknadskommunikatör
Läs mer Jun 22
VILKA ÄR VI?
Vi är en People Agency. Vi arbetar med rekrytering, HR, Interim Management och kommunikation, men vi gör också något större. Vi hjälper människor att hitta rätt plats, och företag att växa - och vi strävar efter den energi som uppstår när allt faller på plats. Tillsammans har vi lång erfarenhet och relevant kunskap, men framförallt har vi en ständig vilja och energi av att hitta nya sätt att utvecklas - tillsammans med dig som uppdragsgivare, och nära dig som kandidat.
Vi är idag åtta rekryteringsspecialister och finns med kontor i Jönköping. Du kan lyssna på vår podd ”Leva livet” där vi berättar mer om oss, eller läs mer på www.addpeople.nu.
VAD ERBJUDER VI?
Marknadsroller blir lätt en önskelista på alla kompetenser man vill ha, vi vet. Men vi börjar med att punkta upp områden som vi har behov av att någon tar ansvar över. Det viktigaste för oss är att du har med dig det skrivna språket och har en känsla för att kunna förmedla rätt budskap till rätt målgrupp.
Producera content för webb och sociala medier.
Följa upp, sponsra och målgruppsanpassa webbannonser, rekryteringspoddar och marknadskampanjer.
Skriva och publicera SEO-anpassade webbannonser, artiklar, nyhetsbrev med mera.
Webbansvarig, se till att texter/budskap/bilder ligger i linje med våra kärnvärden.
Få upp antalet följare för alla våra sociala kanaler.
Projektleda event och workshops.
Producera grafiskt material, inbjudningar, interna dokument, presentationer osv.
Skapa interna marknadskampanjer för att stärka vårt varumärke i befintlig region, men även i våra tillväxtregioner.
Innovationsprojekt som utvecklar vårt erbjudande så som podd, rörligt material med mera.
Kontakt/beställare mot externa marknadsbyråer.

DETTA KAN DU.
Viktigt för oss är att du är rätt person men vissa delar ser vi gärna att du har med dig för att lyckas i rollen:
Marknads/kommunikation och/eller Social Media-utbildning eller liknande.
Något års erfarenhet av att skapa content och förmedla budskap.
Van användare av sociala medier.

DETTA ÄR DU.
Vi är sprungna ur viljan av att skapa något helt nytt. Vi vill gå vår egen väg, bortom förväntningar och normer. Vår drivkraft är baserad på passion, nyfikenhet och möjligheterna framför oss. Det är viktigt för oss att du känner igen dig i dessa kärnvärden.
Vi vill skapa frihet för individer - varje dag. Vi vill att alla ska ges möjligheten att finna sin rätta plats, något vi själva anser oss ha gjort. Vi vet att empati är grunden till allt, det finns alltid gränser för vad en individ kan göra men vi vet att om vi varje dag bidrar med empati i varje möte så bidrar vi till ett varmare och mer kärleksfullt samhälle. Och det är exakt så vi vill ha det, empatiskt och kärleksfullt. Är du vår nästa person?
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse senast den 14 augusti, urval kommer dock att ske löpande.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Ida Jergell, 0737-06 80 80, eller Christine Mannerstråle, 0702-18 10 80.

Ansök nu

PROJEKTÖR OCH MÄTTEKNIKER

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jun 22
Vårt systerbolag Junecon expanderar och letar nu efter förstärkning i form av en projektör och mättekniker. Hos Junecon får du möjlighet att vara med från början till slut i såväl mindre som större projekt.
Som projektör kommer du huvudsakligen arbeta med projektering av mark och VA, vilket innefattar dimensionering av VA-system, markplanering och höjdsättningar samt att arbeta med ritningsframställande och relationsunderlag. Viss del byggnadsprojektering kan komma att förekomma. Denna tjänst kombineras med mätningsteknik och du kommer jobba med både GPS och totalstation för både inmätning och utsättning. I tjänsten ingår kundkontakt.
DIN PROFIL
Vi söker dig som är driven och jobbar med stort engagemang. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom antingen projektering eller mätning, alternativ relevant högskoleutbildning. Du trivs i det lilla företaget och är van vid att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss får du utlopp för ditt höga driv och stora engagemang samt ditt strukturella och serviceinriktade arbetssätt.
Krav:
- Utbildning alt erforderlig erfarenhet inom projektering alt. mätning
- Goda CAD- kunskaper
- Goda kunskaper i Office-paketet
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift.
OM FÖRETAGET
Junecon är ett konsultföretag inom mark, anläggning och bygg som startades 2014. Våra arbetsområden är mark- och byggprojektering, bygglovshandlingar, mätteknik och utbildning. Junecon ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom bygg- och anläggningsbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder. Företaget är placerat i Jönköping där även kundkretsen finns.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande Ort: Jönköping
Omfattning/uppstart: Heltid enligt överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Skicka din ansökan till jobb@junecon.se

Ansök nu

Köksbiträde till SEN Street kitchen - ASECS

Köksbiträde
Läs mer Jun 22
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vad kan vi erbjuda dig?

All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop.

Vem är du?

Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig.

Som köksbiträde ingår:

- Prep.
- Montering av rätterna.
- Städ och en del disk.


Tjänsten är på ca 15-25 h/v.

Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

Ansök nu

PROJEKTÖR OCH MÄTTEKNIKER

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jun 22
ARBETSUPPGIFTER
Hos Junecon får du möjlighet att vara med från början till slut i såväl mindre som större projekt.
Som projektör hos oss kommer du huvudsakligen arbeta med projektering av mark och VA, vilket innefattar dimensionering av VA-system, markplanering och höjdsättningar samt att arbeta med ritningsframställande och relationsunderlag. Viss del byggnadsprojektering kan komma att förekomma. Denna tjänst kombineras med mätningsteknik och du kommer jobba med både GPS och totalstation för både inmätning och utsättning. I tjänsten ingår kundkontakt.
DIN PROFIL
Vi söker dig som är driven och jobbar med stort engagemang. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom antingen projektering eller mätning, alternativ relevant högskoleutbildning. Du trivs i det lilla företaget och är van vid att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss får du utlopp för ditt höga driv och stora engagemang samt ditt strukturella och serviceinriktade arbetssätt.
Krav:
- Utbildning alt erforderlig erfarenhet inom projektering alt. mätning
- Goda CAD- kunskaper
- Goda kunskaper i Office-paketet
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift.
OM FÖRETAGET
Junecon är ett konsultföretag inom mark, anläggning och bygg som startades 2014. Våra arbetsområden är mark- och byggprojektering, bygglovshandlingar, mätteknik och utbildning. Junecon ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom bygg- och anläggningsbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder. Företaget är placerat i Jönköping där även kundkretsen finns.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande
Ort: Jönköping
Omfattning/uppstart: Heltid enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Skicka din ansökan till jobb@junecon.se
Vid frågor kontakta: Angelica Lindbom, 0708-29 70 34

Ansök nu

Kassabiträde till SEN Street kitchen - ASECS

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 22
SEN STREET KTICHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att kunna leverera service på högsta nivå. Du ska kunna hålla flera bollar i luften under stressiga situationer, ha god samarbetsförmåga och det är viktigt att du trivs att arbeta i restaurangmiljön.

Vem är du?

Oavsett om du är erfaren eller mindre erfaren, så är du välkommen att lämna in en ansökan. Vi ger utbildning på plats, det viktiga är att du har ett starkt engagemang och viljan att lära dig nya saker. Social och lätt för att prata.

Arbetsuppgifter:

- Ta beställningar av gäst.
- Vara ansiktet utåt för företaget och våra kunder.
- Kassahantering.
- Städ och disk.


Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 22
Norrängsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
På Norrängsskolan har vi två fritidshem åk f-1 respektive 2-6. Du kommer arbeta på Bryggans fritidshem och samverka i förskoleklassen. Dina blivande kollegor är legitimerade och har examen som lärare i fritidshem. Vi har de senaste åren förändrat och förbättrat fritidslärarnas möjligheter att bedriva verksamheten med fokus på utveckling i fritidshemmet. Du har goda möjligheter till planering och kompetensutveckling enskilt och i arbetslaget.

Välkommen till oss
Norrängsskolan är en F-6 skola belägen vid Vätterns östra kant i norra delen av Huskvarna och innefattar förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Sammanlagt har vi omkring 300 elever och 45 personal. På Norrängsskolan arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten vidare. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med en inkluderande och tillgänglig lärmiljö för alla. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

På vår hemsida kan du läsa mer om Norrängsskolan. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/norrangsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8002381.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare inriktning fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever med NPF.

Bra att veta
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Rektor Sofia Hildingsson, 036-106423
Biträdande rektor Pär Henriksson, 036-102429
Lärarförbundet Rebecca Stonesjö, 036-102376

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Senior CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 22
Vi söker nu en senior CNC-operatör som är driven, framåt och gillar tekniska utmaningar och att utvecklas på ett bolag i framkant.
Dina arbetsuppgifter:
Som CNC-operatör kommer du tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen att arbeta i våra bearbetningsmaskiner för svarvning och fräsning (Okuma Multus för kombinerad svarvning/fräsning, Okuma MA-60 – en 3-axlig horisontell flerop, Okuma Genos – en 3-axlig vertikal flerop samt en Cincinnati bäddfräs) och i dessa skapa kundunika avancerade detaljer i enstycks-produktion. Detta innebär stor variation i din vardag och stor möjlighet till roliga tekniska utmaningar. Du kommer att jobba med hela flödet, från programmering till färdig detalj.
Du kommer att bli en nyckelspelare i Östrand och Hansens produktion och det kommer att ges utrymme för tekniska utmaningar och problemlösningar i tätt samarbete med dina kollegor.
Östrand och Hansen har ett brett kundunderlag vilket innebär en stor variation i det du skapar och ingen detalj är den andra lik.
Arbetet är dagtid på plats i Bankeryd.
Din profil:
Med ”senior” menar vi dig som är riktigt kunnig och har flerårig vana som CNC-operatör inom skärande bearbetning. Du är självgående och van vid att ställa maskiner på egen hand. Vi tror att du även har programmerings-erfarenhet, men skulle det inte vara så, kommer vi utbilda dig i vårt CAM-system EdgeCAM, eftersom vi strävar efter att alla operatörer både skall kunna programmera och köra maskin.
Du har erfarenhet av att välja verktyg och beräkna skärdata. Du har även goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning.
Som person är du strukturerad, noggrann och framåt. Ärlighet och bra samarbete är nyckelord för dig och du gillar att lära dig nya saker. Du pratar och skriver svenska flytande.
Vi erbjuder en rolig roll på ett bolag som är lönsamt, med en platt organisation och möjlighet att påverka. Korta beslutsvägar, trevliga kollegor och roligt på jobbet kommer att vara en del av din vardag.
Ansökan:
Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår VD Mikael Ronder via mail, ronder@ostrand-hansen.se
Han svarar även på frågor om tjänsten på tel. 0723-880418.
SAMTAL ELLER MAIL FRÅN REKRYTERINGSBOLAG ELLER ANNONSFÖRSÄLJARE UNDANBEDES!
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Skolkurator

Skolkurator
Läs mer Jun 22
Barnarpsskolan

Är målet med ditt arbete att vara med och skapa en skola där alla elever känner att de växer? Vill du arbeta förebyggande kring elevhälsofrågor, vara del av utvecklingsarbete, uppföljning och utvärdering nära skolledningen, ansvara för värdegrundsarbete, vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare för elever, kollegor och föräldrar? Kom till oss och skapa lärglädje.

Ditt nya jobb
I Barnarpsskolans elevhälsoteam finns en bred samlad kompetens som utgörs av rektor, biträdande rektor, specialpedagog, speciallärare i svenska, speciallärare i matematik, kurator och skolsköterska och adjungerande skolpsykolog samt skolläkare. Målet med EHT-mötena är att hitta strategier och arbetssätt för att främja alla barns lärande och hälsa. Du förväntas bidra till en positiv skolutveckling ur ett socialt perspektiv utifrån Barnarpsskolans förutsättningar och devis "Vi lyfter varandra mot målen". Det gör vi tillsammans genom att begrunda resultat av utredningar och genom att göra analyser av framgångsfaktorer och svårigheter på organisations-, grupp- och individnivå. Vi arbetar med konceptet EN skola där fokus ligger på hur vi tillsammans på hela skolan kan hjälpas åt för likvärdighet och elevens bästa. Kuratorn har en viktig roll och som sådan är du aktiv både i utvecklingsarbetet med skolledningen och med arbetslagen.

En del av arbetet som kurator är möten med elever, vårdnadshavare och kollegor samt driva värdegrundsgruppen och värdegrundsarbetet på skolan som under lång tid varit en av grundstenarna i Barnarpsskolans verksamhet, EHT:s drop in varje vecka, elevhälsomöten med arbetslagen samt vår resursenhet Kärnhuset, . Tillsammans med Barnarpsskolans elevhälsoteam ansvarar du för att prioritera och säkerställa att rätt insatser och dokumentation utförs enligt författningarna. Du genomför observationer, kartläggningar och sociala bedömningar, tar beslut kring särskilt stöd samt handleder och stödjer lärare i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd. Du har även kontakt med externa aktörer och stödfunktioner för samråd eller beslutsfattande.

Välkommen till oss på Barnarpskolan
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig F-6 skola med ca 400 elever. Vår personalstyrka på ca 55 engagerade pedagoger värnar om och sprider hjärtlig och välkomnande atmosfär! På Barnarpsskolan finns tillgång till en stark elevhälsa med samtliga professioner, två förstelärare i svenska och matematik, fokus på värdegrund utifrån elevens pedagogiska, psykosociala och fysiska förutsättningar och levnadsvillkor samt hög behörighet bland lärarna. Skolan har en god kompetens kring tillgänglighet och likvärdighet där exempelvis startblock och brain breaks är en del av generella stödstrukturer som vi arbetar med. Vi har ett stort fokus på värdegrundsarbetet och inleder varje termin med två värdegrundsveckor för att arbeta med trivsel och trygghet på skolan. Representanter från varje arbetslag deltar i skolans värdegrundsgrupp som träffas en gång i månaden för att lyfta aktuella områden som framkommit i verksamheten eller som en del av årshjulet i trygghetsarbetet.

Vi har en fullstor idrottshall, en fantastisk skolskog och närliggande natur som används under hela vår samlade skoldag. Skolan har en pågående rörelsesatsning där alla elever möts en gång i månaden på skolgården för gemensam aktivitet, en väl utvecklad fadderverksamhet samt flera gemensamma träffar under läsåret som främjar trygghet och trivsel.

På jonkoping.se kan du få en inblick i vår skola! (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/barnarpsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001686.html)

Din kompetens
Du har socionomutbildning eller likvärdig utbildning och god förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Har du tidigare arbetat som skolkurator är det meriterande. Du har lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Du är van att samarbeta i tvärprofessionella team tätt tillsammans med dina kollegor och ser det som en självklarhet att verka för eleven utifrån elevhälsoteamets alla perspektiv. Du är flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig vardag utifrån ett skolperspektiv. Du ser tekniken som ett naturligt hjälpmedel i undervisningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån Barnarpsskolans behov och förutsättningar.
Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mera
Marie Jildestedt, rektor, 036-103908
Christian Syversen, bitr. rektor, 036-103911

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som skolkurator.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu