Hitta lediga jobb i Jönköping

myNanny barnvakt Jönköping, nanny/barnpassning 5 gånger/veckan

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 22
På myNanny barnvakt är vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som nanny hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos som ett av Sveriges ledande företag för barnpassning. Just nu vill rekordmånga familjer ha nannies från myNanny och det är med glädje som vi nu utökar myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade barnvakter!


Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Varför arbeta med barnpassning på myNanny?
Mycket flexibelt extrajobb, vanligtvis arbetar du 2-4 timmar / veckan
Bra lön, 90 till 130 kr / timmen beroende på avstånd till familjen
Viktig och relevant merit för framtida jobb
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson som är specialist på barnpassning på myNanny


Passar du som barnpassare på myNanny? Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Tidigare har passat ett eller flera barn (0 - 6 år) helt självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nanny


Hur ansöker jag till nanny på myNanny?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNannyEn av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 2 tvillingar som är 8 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med hämtning (5 dagar i veckan varierande tider på eftermiddagen) samt sporadiska tillfällen (några helger i månaden) varierande tider mitt på dagen) med start så snart som möjligt.
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Skillingaryd
Ref.nr: RN84404En av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 1 barn som är 5 månader.
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med passning på dagtid (3-5 dagar i veckan, från ca kl 9:00-12:00 eller 15:00) med start så snart som möjligt. De kan tänka sig passning på vilka veckodagar som helst.
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Jönköping
Ref.nr: RN90818En av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 1 barn som är 4 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med passning på eftermiddag (4-5 dagar i veckan, från ca kl 15:00) med start i september men ses gärna under sommaren. De kan tänka sig passning på vilka veckodagar som helst även på helgen.
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Sävsjö, Jönköping
Ref.nr: RN91986Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.


En annan fördel med för alla nannies på myNanny är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:


myNanny barnvakt Stockholm
myNanny barnvakt Göteborg
myNanny barnvakt Malmö
myNanny barnvakt Uppsala
myNanny barnvakt Västerås
Hitta fler städer på vår hemsidaVårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!


Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till extrajobbet som barnvakt på myNanny: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jun 22
Psykiatriska kliniken, avdelning H, Jönköping

Vill du vara en del av vården för patienter i behov av psykiatrisk vård? #Sveriges viktigaste jobb


Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till en av våra psykiatriska slutenvårdsavdelningar, avdelning H. Har du vidareutbildning och tidigare erfarenhet inom psykiatri är det ett stort plus.

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat fr.o.m. 2022-09-01 och ett år framåt.

Tjänstgöring dag, kväll, natt och helg utefter rotationsschema.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett trivsamt arbete på en välfungerade klinik där vi sätter patienten i fokus. Vi jobbar kontinuerligt med förbättringsarbeten varpå vi just nu är igång med att implementera Safewards som en del i att skapa en tryggare vård och arbetsmiljö.

Som anställd inom Region Jönköpings län har du tillgång till olika förmåner; Läs gärna mer om våra förmåner här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att vårda patienter i behov av psykiatrisk vård. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara medicindelning och vårdplanering för vår patientgrupp vilka har olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker i team modulvis tillsammans med skötare.
Avdelning H har 16 vårdplatser. Vi erbjuder våra patienter självvald inläggning som är en sjuksköterskeledd omvårdnads intervention.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du är en initiativtagande person som har förmågan att göra korrekta avvägningar även i stressiga situationer. Vidare ser du till helheter och har en öppenhet för samarbete, samt att skapa en god stämning för kollegor och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår enhet är HBTQ-certifierad och eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Emma Skjöldebrand, 010-242 33 23 alternativt biträdande vårdenhetschef Lena Eriksson, 010-242 33 25.

Sista ansökningsdag är 2022-07-17 men intervjuer kan kommat att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins sjukhusrankningar #Sverigesbästasjukhus
Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook, Instagram och LinkedIn!

Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Ansök nu

Lagermedarbetare till Pappersgrossisten i Jönköping

Lagerarbetare
Läs mer Jun 22
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta med ut- och inleveranser. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens. Du kommer ingå i ett glatt team på 3 personer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för inleveranser av gods och material
- Scanna in produkter i affärssystem
- Samordna produkter utifrån en plocklista
- Lastning av utleveranser
- Utkörning i bil till kunder i en mindre skala


Om dig:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! För att passa in hos pappersgrossisten ska du vara ansvarsfull, driven, energifylld och flexibel i dina arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten:

- Körkort B
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Relevant arbetslivserfarenhet inom lager
- Truckkort A+B


Om Pappersgrossisten:

Pappersgrossisten är ett familjärt bolag som brinner för hög service och kundnöjdhet.

Hos Pappersgrossisten hittar företag allt för en lyckad arbetsdag då dem har ett stort utbud av förbrukningsmaterial till företag. Du hittar deras butik på Momarken 12 i Jönköping där dem är ett härligt gäng med hög energi.

Vill du bli en av dom - Tveka inte ansök redan idag!

Ansök nu

Medarbetare till fiskeenheten

Fiskeribiolog
Läs mer Jun 22
Är du intresserad av att jobba med lodning av sjöar, damminventeringar och fiskundersökningar i höst? Om svaret är ja tycker vi du ska läsa mer och söka någon av våra tjänster på Länsstyrelsens fiskeenhet.

Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för ett attraktivt län för nuvarande och kommande generationer. Målet är att bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling i länet.

Vi är en kunskapsorganisation med 260 medarbetare. Våra verksamhetsområden berör många viktiga delar av samhället, allt från naturreservat, samhällsplanering, jämställdhetsfrågor, miljötillsyn, landsbygdsutveckling, till krisberedskap och mycket annat.ARBETSUPPGIFTER
Fiskeenheten arbetar bland annat med ärendehandläggning (t ex fiskutsättningar), finansiering och genomförande av fiskeribiologiska undersökningar, fisketillsyn i Vättern samt olika utvecklingsprojekt inom verksamhetsområdet fiske. Vi är 18 engagerade kollegor som ansvarar för Länsstyrelsens arbete med restaurering och fiskevård i länet, samordnar länsstyrelsernas fiskefrågor i Vättern samt deltar i flera nationella sammanhang. Därutöver ingår även en del nationellt arbete med miljödatasystem inom fiskets område samt vissa digitaliseringsuppdrag. Länsstyrelsen använder olika former av GIS som viktiga verktyg i sin verksamhet.

Vi arbetar med tydlig målstyrning och fördelar arbetsuppgifterna mellan oss med utgångspunkt från kompetens, intresse och möjligheter. Våra medarbetare har stort engagemang, stort eget ansvar och hög trivsel, något vi värnar och ständigt jobbar med att bibehålla och utveckla.

Vi söker nu ytterligare två personer till vår enhet till anställning i höst. Arbetsuppgifter som är aktuella är främst ekolodning av sjöar med hjälp av ekolod och GPS samt kartering av dammar i fält. Vi behöver även förstärkning i arbetet med fiskundersökningar både i fält och med sammanställning av resultat. Arbetsuppgifter kopplat till digitalisering i ArcGIS kan också bli aktuellt. En del av fältarbetet kan behöva utföras på ett avstånd från Jönköping som gör att man måste övernatta på annan ort.

KVALIFIKATIONER
För arbetet med lodning av sjöar krävs båtvana och minst B-körkort. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift eftersom du kommer ha en del kontakter med bland annat markägare.

Följande är meriterande:
• Arbetslivserfarenhet från fält
• Erfarenhet av att använda marinelektronik, såsom ekolod och GPS
• Erfarenhet av biotopkarteringar (främst av dammar) samt genomförande och/eller utvärderingar av fiskundersökningar
• Utbildning i fiskeribiologi eller limnologi
• Kunskap om ArcGIS

Som person är du bra på att ta stort ansvar för att planera och genomföra dina arbetsuppgifter då du kommer att arbeta en hel del ensam i fält. Du är också engagerad, kommunikativ och tycker om att komma i mål med dina uppgifter. Även om arbetet till viss del utförs självständigt, förekommer kunskapsutbyten och samarbeten med kollegor och externa kontakter vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om Länsstyrelsens uppdrag, vad vi erbjuder som arbetsgivare och följ våra medarbetares vardag på www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss

Ansök nu

Lärare SO 7-9, Engelska Skolan Jönköping

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 22
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Våra elever behärskar engelska i en trygg och lugn inlärningsmiljö som präglas av positiva och höga förväntningar. Vi följer svensk skollag och undervisar och sätter betyg enligt Lgr 22. Vår lärarbehörighet ligger på ungefär 90% varje år. 

Vi är stolta över vår positiva och mångkulturella skola där nästan hälften av personalen och eleverna har internationell bakgrund. Denna blandning av kulturer skapar en rolig och engagerande arbetsplats. 

Vi söker en behörig och entusiastisk lärare i SO som vill bidra till vår trevliga arbetsplats. Som person är du en driftig, positiv och pålitlig lagspelare. Du har behörighet i dina ämnen eller är på väg att få det. Stor vikt läggs vid personlighet och engagemang. 

Tjänsten:

- 100% anställning
- Kan leda till fast anställning
- Samplanerar undervisning och bedömning tillsammans med sitt ‘Subject Team’
- Mentorskap av 15 elever tillsammans med sitt ‘Year Team’
- 34 timmar ramtid,(36,5 om man räknar med lunchrast) 1 timme per vecka till kompetensutveckling eller föräldrakontakt, 10 timmar förtroendetid
- Ferietjänst
- Kollektivavtal med ALMEGA

Stöd:

- 3 dagars extra introduktion av nyanställda; 5 planerings- och utbildningsdagar tillsammans med alla kollegor
- Informationsfilm och handbok kring rutiner och IT-system
- Tydliga rutiner samt ledarskapsstruktur som stödjer personalen
- 1-årigt, välstrukturerat mentorskap av både blivande och nyutbildade lärare

Erbjudande:

- Konkurrenskraftiga löner i linje med Jönköpings kommun 
- Ett stark ledarskapsteam; en transparant och stödjande arbetsmiljö 
- Vi tar hand om vår personal och erbjuder ett brett utbud av sociala aktiviteter, karriärmöjligheter och kompetensutveckling
- Hälsosamma, pedagogiska luncher varje dag

Ansökan:

Skicka ett personligt brev och CV till: 

jobs.jonkoping@engelska.se

Skriv: "SO" i ämnesraden. 

Sista ansökningsdag är 2022-07-06. Intervjuer sker löpande - tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen går ut.

Fackliga kontaktpersoner:

Helena Knutsson Mansilla (LR) - helena.knutsson.jonkoping@engelska.se 

Kelly-Ann Noah (LR, skyddsombud) - kelly-ann.noah.jonkoping@engelska.se 

.................................................................................................................................................

About IES & IES Jönköping:

The Principal of the school is Simon Varley who first joined IES in 2003 as a science teacher. He started IES Jönköping in 2009 and has been the Principal ever since. The school now has over 900 students and 120 staff working together across years F-9.Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (fristående skola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms Barbara Bergström, a science teacher, originally from the US. Over 30,000 students are currently enrolled in our 43 schools around the country. Read more at https://engelska.se/careers/introduction-ies.

Ansök nu

Vår reception saknar en stjärna – är det du?

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 22
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 
First Camp är en av Skandinaviens största kedjor när det kommer till att utveckla stjärnor inom service och reception.

Att vi även är Skandinaviens ledande campingkedja är också något vi gärna pratar om, men desto mer vill vi skryta om våra medarbetare som är grunden till att vi är så bra som vi är. Vi har turen att få vara med och se över tusen säsongsanställda utvecklas och växa i sina yrkesroller varje år. Men det är inte bara medarbetarna som utvecklas hos oss, genom deras engagemang växer och förbättras vårt bolag, något vi älskar att se.

På First Camp samlas världens bästa semesternjutare och förgyller våra arbetsdagar. För det är så vi ser det – vi har turen att få arbeta där andra semestrar och ta del av deras sommar. Kan man tänka sig något bättre? På First Camp har vi tagit fram tydliga rutiner för våra medarbetare att följa för att de inte ska behöva fundera på hur de ska hantera sina olika arbetsuppgifter, utan kan fokusera på att ha roligt tillsammans. Vi tror på detta sätt att arbeta eftersom det gör att vi är den perfekta arbetsplatsen för dig som vill och vågar testa något nytt som du tidigare inte har provat på. Vi visar dig hur du lyckas bäst i ditt jobb, om du lovar att komma in varje dag på jobbet med inställningen att förgylla våra gästers semester – deal? 

Din främsta arbetsplats kommer att vara i vår reception där du bland annat hanterar in- och utcheckningar, information och service till gäster, samt bokningshantering. Men du måste vara beredd på att din arbetsplats kommer att vara full av aktivitet, för en typisk arbetsdag hos First Camp under högsommaren innebär massor av gästkontakter, fullt med människor på campingen och skrattande barn som vill köpa glass och hyra trampbil var femte minut. Låter ganska trevligt va?

Du kommer att få arbeta tillsammans med ett team som, liksom du, vill ha roliga, ansvarsfulla och utvecklande arbetsuppgifter att ta med i sitt CV. Samtidigt som ni lär känna nya människor, lär er nya skills och får vara en del av gästernas semester.

Det är lätt att söka också! Inget CV behövs, utan du svarar endast på ett par frågor. Om du går vidare får du sedan genomföra två tester där dina resultat matchas mot en profil vi skapat. Vi tror nämligen att din personlighet kommer att vara det vinnande konceptet här – för både dig och ditt team. Så klicka på länken och se till att göra din sommar till den bästa på länge.

Ansök nu

Lärare SvA åk 7-9, Engelska Skolan Jönköping

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 22
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Våra elever behärskar engelska i en trygg och lugn inlärningsmiljö som präglas av positiva och höga förväntningar. Vi följer svensk skollag och undervisar och sätter betyg enligt Lgr 22. Vår lärarbehörighet ligger på ungefär 90% varje år. 

Vi är stolta över vår positiva och mångkulturella skola där nästan hälften av personalen och eleverna har internationell bakgrund. Denna blandning av kulturer skapar en rolig och engagerande arbetsplats. 

Vi söker en behörig och entusiastisk lärare i svenska som andraspråk som vill bidra till vår trevliga arbetsplats. Som person är du en driftig, positiv och pålitlig lagspelare. Du har behörighet i dina ämnen eller är på väg att få det. Stor vikt läggs vid personlighet och engagemang. 

Tjänsten:

- 50 - 100% anställning
- Kan leda till fast anställning
- Samplanerar undervisning och bedömning tillsammans med sitt ‘Subject Team’
- Mentorskap av 15 elever tillsammans med sitt ‘Year Team’
- 34 timmar ramtid,(36,5 om man räknar med lunchrast) 1 timme per vecka till kompetensutveckling eller föräldrakontakt, 10 timmar förtroendetid
- Ferietjänst
- Kollektivavtal med ALMEGA

Stöd:

- 3 dagars extra introduktion av nyanställda; 5 planerings- och utbildningsdagar tillsammans med alla kollegor
- Informationsfilm och handbok kring rutiner och IT-system
- Tydliga rutiner samt ledarskapsstruktur som stödjer personalen
- 1-årigt, välstrukturerat mentorskap av både blivande och nyutbildade lärare

Erbjudande:

- Konkurrenskraftiga löner i linje med Jönköpings kommun 
- Ett stark ledarskapsteam; en transparant och stödjande arbetsmiljö 
- Vi tar hand om vår personal och erbjuder ett brett utbud av sociala aktiviteter, karriärmöjligheter och kompetensutveckling
- Hälsosamma, pedagogiska luncher varje dag

Ansökan:

Skicka ett personligt brev och CV till: 

jobs.jonkoping@engelska.se

Skriv: "Sva" i ämnesraden. 

Sista ansökningsdag är 2022-07-06. Intervjuer sker löpande - tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen går ut.

Fackliga kontaktpersoner:

Helena Knutsson Mansilla (LR) - helena.knutsson.jonkoping@engelska.se 

Kelly-Ann Noah (LR, skyddsombud) - kelly-ann.noah.jonkoping@engelska.se 

.................................................................................................................................................

About IES & IES Jönköping:

The Principal of the school is Simon Varley who first joined IES in 2003 as a science teacher. He started IES Jönköping in 2009 and has been the Principal ever since. The school now has over 900 students and 120 staff working together across years F-9.Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (fristående skola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms Barbara Bergström, a science teacher, originally from the US. Over 30,000 students are currently enrolled in our 43 schools around the country. Read more at https://engelska.se/careers/introduction-ies.

Ansök nu

Administrativ support till Input interiör i Jönköping

Backofficepersonal
Läs mer Jun 22
Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag – Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!
Vår kundsupport arbetar i navet av organisationen och som del av vårt team blir du en viktig resurs i kontakten med kunder och samarbetspartners. Tillsammans med projektledare och monteringsavdelning är du med och förverkligar nya miljöer med möbler och inredning hos ledande företag och offentliga verksamheter. I den varierande rollen som administrativ support är dina främsta arbetsuppgifter:
Kontroll och granskning av orderbekräftelser.
Hantering av reklamationsärenden.
Leveransbevakning och uppföljning.
Bemanning av vår telefonväxel.

Dina egenskaper
Vi söker en engagerad och lösningsorienterad medarbetare som har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och externa partners. Du trivs i såväl högt arbetstempo som individuellt fokuserat arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du är:
Serviceinriktad och ansvarsfull.
Strukturerad och noggrann.
Kommunikativ och tydlig i skrift och tal.

Tidigare erfarenhet av kundsupport är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 12 juli. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret på inputinterior.se, bifoga personligt brev och CV samt uppge löneanspråk. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Marie Lindahl på +46 36 585 95 45 alt. marie.lindahl@inputinterior.se.

Ansök nu

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Ekonomichef
Läs mer Jun 22
Insatt Group är ett snabbväxande företag inom juridik. I rollen som ekonomichef kommer du ha stor möjlighet att vara en viktig del i den framtida tillväxtresan genom att löpande förbättra  processer och rutiner och uppföljning av verksamheten. Du blir också del av Insattsstyrkans fantastiska gäng med riktigt trevliga kollegor.  Insatt Group finns idag i Jönköping och Örebro och öppnar i Linköping vid årsskiftet. I Insatt Group ingår även dotterbolaget Qnister som utvecklar mjukvara för hantering av visselblåsning och GDPR. 

Insatt Group befinner sig på en tillväxtresa och söker därför efter en prestigelös och driven ekonomichef. Rollen kommer att vara väldigt varierad och passar dig som vill ha en rolig och händelserik vardag. 

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef på Insatt Group kommer du att erbjudas möjligheten att kombinera struktur och processer med att vara en del i en snabbfotad utveckling. Du kommer att vara en viktig del i att arbeta fram nya processer och digitalisering. I rollen ingår det även ledningsgruppsarbete där utveckling och entreprenörsanda kommer att vara nyckelorden. Insatt Group står inför en ordentlig tillväxtresa där en rad olika spännande projekt kan utlovas och där du kommer att ha en nyckelroll i dessa. Du kommer att jobba tvärfunktionellt och ha många olika kontaktytor och rollen präglas av tätt samarbete med andra. 

Arbetsuppgifter:  Övergripande ansvarig för löpande bokföring
Fakturering
Moms- och arbetsgivardeklarationer
Färdigställa månatliga bokslutsrapporter
Likviditetsprognoser
Ansvar för budgetarbetet
Proaktivt vidareutveckla rutiner för uppföljning av verksamheten
Uppföljning och rapportering av bonus
Pensionsfrågor
Compliance (arbetsmiljö, GDPR, KYC)
Till ditt stöd har du en ekonomiassistent på deltid. 

Din profil
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete med löpande bokföring och bokslut. Du har vana vid att arbeta självständigt och har du dessutom drivit mindre projekt inom ekonomi/HR/IT tidigare är det mycket meriterande. 
Du trivs i en entreprenörsdriven organisation, där din struktur och förmåga skapa hållbara och långsiktiga processer tar dig framåt i ett växande bolag. Du har troligen en bakgrund som ekonomichef / ekonomiansvarig i ett mindre tillväxtbolag sedan tidigare, alternativt controller i ett tjänstebolag. 

Som person är du prestigelös, strukturerad, driven och gillar organisationer med högt till tak. Har du dessutom nära till skratt kommer din vardag bli mycket roligare. 

Insatt Group erbjuder dig en varierad roll på ett spännande bolag, med produkter som underlättar mångas vardag. 
Placering för tjänsten är i Jönköping och urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Insatt Group med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Marcus Rosenblom, 036-4409011, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 14 augusti. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Jurist till Insatt Group

Bolagsjurist
Läs mer Jun 22
Vi på Insatt söker en senior jurist, med spets inom arbetsrätt, dataskydd, kommersiell avtalsrätt eller associationsrätt, som vill arbeta som bolagsjurist åt våra kunder. Vill du vara med och förändra juristbranschen med handfast, verksamhetsnära rådgivning och hjärtligt driv? Då är detta tjänsten för dig!

Vilka är vi?
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och Örebro. Vi är dessutom i etableringsfasen i Linköping, där vi kommer öppna upp ett kontor inom kort.

Vår vision är att förändra juristbranschen genom verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss på Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler via våra molntjänster.

Din roll i Insattstyrkan
Du blir en del av en entreprenöriell och framåtlutad organisation om 20 medarbetare där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. I rollen ingår bland annat att: Arbeta som bolagsjurist gentemot våra kunder, lära känna deras verksamhet och bransch och fungera som ett bollplank i juridiska frågor, både inom ditt spetsområde och inom andra områden.
Upprätta och förhandla avtal inom ett brett affärsjuridiskt spektrum.  
Ge kunden handfasta verktyg för att förbättra sina processer och hjälpa kunden att prioritera risker.
Placeringsort är Jönköping, Linköping eller Örebro.

Vem söker vi?  
Vi söker dig som Gillar att träffa kunder och är nyfiken på deras verksamhet Du har ett engagerat angreppssätt och vågar vara tydlig i din rådgivning.
Har ett starkt entreprenörskap och affärsfokus. Du tycker det är roligt att bryta ny mark och har en stark drivkraft till att utvecklas och växa tillsammans med Insatt.
Är trygg och stabil med båda fötterna på jorden. Du är prestigelös, relationsskapande och gillar att bygga långsiktiga kundsamarbeten.
Dessutom har du en akademisk utbildning inom juridik och minst 5 års erfarenhet inom arbetsrätt, dataskydd, kommersiell avtalsrätt eller associationsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta internt som bolagsjurist eller som verksjurist.

Vi ser fram emot att höra från dig!
I denna rekrytering samarbetar Insatt med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Marcus Rosenblom, 036-4409011, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 14 augusti.

Ansök nu

Vi söker C-chaufförer

Distributionsförare
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
Som lastbilsförare med C-körkort kommer du att arbeta i kundens utleverans. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är någonting som värderas högt på den här arbetsplatsen. Arbetet kommer främst att ske enskilt.

I din roll som lastbilsförare med C-körkort kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Köra lastbil för utleverans

Tjänsten som lastbilsförare är ett konsultuppdrag.

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och som har C-körkort, gärna med erfarenhet som lastbilsförare. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt till karaktären , på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person. Vidare ser vi att du är en positiv person som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Viktigt för tjänsten är:
- C-körkort
- Tidigare körerfarenhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Annika Holm Lindström via annika.holm.lindstrom@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-kort, Lastbilförare, Lastbilschaufför, Tung lastbil, Fordonsindustrin, Jönköping, Adecco

Ansök nu

Specialpedagog

Specialpedagog
Läs mer Jun 22
Månsarp Tahe Skolområde

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Som specialpedagog hos oss är du en del vårt elevhälsoteam som består av skolsköterska, kurator, speciallärare, biträdande rektor och rektor. Du får arbeta på både på skol-, grupp och individnivå. Du är sakkunnig gällande pedagogiska frågor vilket kan innebära såväl utredningsarbete, som handledning av personal liksom arbete med enskilda elever. Arbetet planeras och genomförs i nära samarbete med skolledning, övriga elevhälsoteamet och lärarpersonal. Ett viktigt uppdrag kan också bli att vara del av skolans utvecklingsarbete och planering för fortbildning. Att samverka med externa verksamheter och myndigheter såsom socialtjänsten, barn- och ungdomspsykiatrin, habiliteringen och fritidsförvaltningen.

Välkommen till Taheskolan!
Månsarp Tahe skolområde är en växande enhet som ligger i de södra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Månsarp och Tahe skolor och fritidshem. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en skola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Värdesätter du möjligheten att tillsammans med barn och elever upptäcka och utforska vår naturnära omgivning? Då är Månsarp-Tahe skolområde arbetsplatsen för dig.

Din kompetens
Vi söker dig som har specialpedagogexamen, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Som person är du engagerad, kreativ, lyhörd och empatisk. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan leda samt delta i olika nätverk. Du är driven inom kvalitetsarbete, dokumentation och kan arbeta självständigt. Självklart har du ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar både i grupp och individuellt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Biträdande rektor: Stefan Lindberg stefan.lindberg@jonkoping.se
Biträdande rektor: Christina Arvidsson christina.arvidsson@jonkoping.se
Lärarförbundet Therese Viborgh therese.viborgh@jonkoping.se
LR Alma Huric alma.huric@jonkoping.se

Varmt välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/rehabiliteringsassistent

Rehabiliteringsassistent
Läs mer Jun 22
Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov söker förstärkning till våra fysioterapeuter. Är du genuint intresserad av rehabilitering och vill bli en del av vår verksamhet?

Vi söker
Vi söker en undersköterska/rehabiliteringsassistent med intresse för rehabilitering, som kan bistå våra fysioterapeuter samt utföra en del administrativa uppdrag.

Tjänsten är ett vikariat på heltid fram till den 31 januari 2023 med eventuell möjligheter till förlängning. Tillträde den 17 augusti eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat präglat av teamarbete. Arbetet innebär att tillsammans med fysioterapeut planerar och utföra patienters rehabilitering. Du samarbetar också med övriga rehabiliteringsprofessioner och medicinsk personal. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion i de olika verksamheterna.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du arbetar på delegering av fysioterapeut/sjukgymnast, med mobilisering och träning av patienter på framför allt medicinska vårdavdelningar, men även andra avdelningar kan bli aktuella. Arbetet innebär både tjänstgöring på vårdavdelning och inom gruppverksamheter så som träningsgrupper för patienter med exempelvis hjärtkärlsjukdom och reumatiska sjukdomar. Du kommer också att få sköta viss administration och service åt rehabiliteringspersonal och områdeschef.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Samtidigt tar du ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dem på självgående sätt. Du är bra på att kommunicera med patienter och personal. Det är också viktigt att du är flexibel och kan växla mellan våra olika verksamheter under dagen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar att få utvecklas i sin profession och vill bidra till klinikens utveckling och framtid. Vi på rehabiliteringscentrum eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Anna Neymark Wolgast, tfn 010-242 27 39 (vecka 26-28 kan du istället vända dig till områdeschef Adna Zahirovic tfn 010-2423217) .

Sista ansökningsdag är den 17 juli 2022.
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om hur det är att jobba hos oss finner du här. (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats//) Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Mjukvarutestare, lågnivå

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 22
Vi på ALTEN Sweden i Jönköping söker just nu dig med ett par års erfarenhet som testingenjör med förståelse för lågnivåtest. Som mjukvarutestare på ALTEN kommer du, i det här uppdraget, arbeta med test på produkt/modulnivå ute hos kund. Du kommer ansvara för dina testfall, driva dessa framåt och verifiering. Detta görs i nära samarbete med andra avdelningar och områden på företaget.

För att trivas i denna roll, behöver du kunna dokumentera testfall utifrån kravdokumentation och testplaner. Du är inte rädd att ta initiativ och kommer gärna med förslag på förbättringar kring nuvarande processer och rutiner. Du är duktig på dokumentation och skriva specifikationer som är en stor del av arbetet.  

Kravprofil:
Högskoleutbildning inom mjukvara, elektronik eller motsvarande.
Erfarenhet av lågnivåtest.
Behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Stort intresse för teknik, driv och en vilja att hela tiden utvecklas.

Meriterande:
Har jobbat med automattest inom mjukvara, samt kan designa och koda sådana tester.
Har en mjukvarubakgrund och/eller inom trådlösa interface.

 

OM ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Vid frågor, kontakta Emir Brandic, business manager, via emir.brandic@alten.se

Ansök nu

Projektledare inom produktutveckling

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 22
Vill du vara med och leda projekt som kommer göra skillnad för många? Har du ett starkt intresse för projektledning samt är bekväm med att driva och leda produktutvecklingsprojekt innehållande mekanik, elektronik och mjukvara. Drivs du av att engagera och motivera ditt team? Då kan vi ha nästa utmaning för dig. Nu söker vi på ALTEN Sweden i Jönköping ytterligare en projektledare för våra inhouseprojekt.

 

VAD ALTEN ERBJUDER DIG

Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Du kommer att få möjligheten att leda projekt i varierande storlek med mycket kompetenta projektmedlemmar, främst inom medicinteknik men också inom andra områden.


 Kravprofil:
Minst 4 års erfarenhet av att leda och driva olika tekniska projekt. Kan handla om allt från mekanik, elektronik, mjukvara, konstruktion, inköp, automation och produktion.
Erfarenhet av att ha jobbat med tvärfunktionellt utvecklingsarbete.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ. Vara strukturerad och strategisk i sitt arbetssätt.
Van att jobba i en definiera projektmodell.

Meriterande
:
Erfarenhet av att ha haft mycket kontakt med leverantörer nationellt och internationellt.
Erfarenhet av medicinteknik.

OM ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN Sweden i Jönköping har vi ett stort utbud av uppdrag och i inhouse genomför vi flera projekt mot medicinteknisk bransch där du konkret kan få vara med att göra skillnad. Vi kan även erbjuda såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef läggs en plan så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Varmt välkommen att ansöka!

Ansök nu

Vi söker kundservicehandläggare till Jönköpings Energi

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
Vi söker just nu en kundservicehandläggare till kund i Jönköping. Som kundservicehandläggare kommer du att ge kunder service, support och individuell anpassad rådgivning mot elhandel. I din roll kommer du att vårda och utveckla långsiktiga kundrelationer, sälja in nya tjänster samt skapa nya kundrelationer. Har du arbetat med sälj tidigare är det meriterande, likaså om du har arbetat med elhandel. Rollen ställer krav på att du tidigare arbetat inom kundservice/kundtjänst gärna 3-5 år, har du även tidigare arbetat med försäljning ser vi det som ett stort plus. Erfarenhet från arbete med digitala kanaler och sociala medier är meriterande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i mitten på Augusti.

I din roll som kundservicehandläggare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Vårda och utveckla långsiktiga kundrelationer
- Support och service mot elhandel
- Sälja in nya tjänster samt skapa nya kundrelationer

Om dig
Du som person bör vara strukturerad, kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Då din roll innefattar både sälj och service bör du ha en hög prioriteringsförmåga och kunna fatta beslut själv. Eftersom din roll består till största del av kundkontakt vill vi att du har ett professionellt bemötande och har förmågan att styra kunden. Vi vill att du är medveten och förstår vikten av CRM-system och är delaktig i utvecklingen av den digitala förändringen i pågående utvecklingsresa gällande hela kundupplevelsen.

Viktigt för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet kring kundservice/sälj
- Självgående
- Hög prioriteringsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Annika Holm Lindström via annika.holm.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Agile Development Manager Digital solutions R&D

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 22
Do you have a passion for leadership and software development? Do you want to be a part of leading and developing an international, “remote first”, agile organization with 70+ awesome colleagues?
We are Digital Solutions, consisting of more than 70 skilled colleagues, all specialized within their fields – spanning from software development and test, to system architecture and cloud services. Digital Solutions makes the products of Husqvarna Group more competitive through value-adding digital services. We work in an agile fashion with emphasis on customer value, team work, craftmanship and having fun. Our agile DevOps teams take an end-to-end responsibility, working with our services throughout the whole life-cycle.
We work in an international environment with colleagues all over the world, and diversity and inclusion are natural parts of our DNA. Digital Solutions currently have offices in Huskvarna and Mumbai.
Who are you?
You are a servant leader with a passion for developing people, products and teams. You have a genuine interest in the art and science of software development, but that does not necessarily mean that you have a background as a developer – we value people with different experiences and backgrounds!
You are a team player with an entrepreneurial spirit, and consider yourself as a challenger of status quo. Your attitude could be summarize as “Let’s get things done” and “Go team”. You like challenges and take pride in the success of others rather than taking the spotlight yourself.
What do you bring to the table?
A proven track record as a people leader and experience of agile development.
You are a change agent with a strong drive for continuous learning and innovation.
You are a team player with a healthy sense of humor, and don’t take yourself too seriously.
Since we are an international department, you express yourself effortlessly in English.

What will you actually do?
You have the opportunity to make real impact in our organization. You will be part of shaping the future for our company.
Create the best possible habitat for teams and individuals to perform and grow.
Coaching people and teams and make them champions.
Working in the management team of the department, jointly supporting and developing the department.
Facilitate cross-organization collaboration.
Nurture a culture of trust, empowerment and collaboration.
And of course you will also work with financial management, resource planning, external relationships, contracts and other management stuff…

Primary location is in Huskvarna, Sweden.
How to apply

Please submit your application with CV and cover letter at latest July 31st
The recruitment process will be put on hold due to the Summer vacation. It will proceed in week 31.
For more information about the recruitment process please contact Talent Acquisition Partner Emma Elofsgård, emma.a.elofgard@husqvarnagroup.com.
For more information about the position please contact the hiring manager Andreas Rowell, andreas.rowell@husqvarnagroup.com

Ansök nu

People & Culture Generalist (HR), IKEA Torsvik

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 22
Hej! Mitt namn är Rasmus och jag är People & Culture Manager här på IKEA Torsvik. Jag söker nu en ny kollega till vårt team för en tillsvidareanställning. På IKEA bryr vi oss om våra människor och vår kultur; därför kallar vi rollen som HR-generalist för People & Culture Generalist.
Innan vi berättar mer om rollen så låt mig förklara vad IKEA Torsvik är! Torsvik är vårt största distributionscenter med över 1100 medarbetare. På denna Site (som vi kallar det) finns 3 enheter; Customer Distribution Center (CDC), Distribution Center (DC) och Central Parcel Unit (CPU). Vi ansvar för att leverera varor till våra kunder och varuhus på den nordiska marknaden. Vi tillhör en internationell och växande koncern med stark kultur och utvecklingsmöjligheter.
För att lyckas i rollen som People & Culture Generalist hos oss vill vi att du som söker har:
Eftergymnasial utbildning inom Human Resources Management eller likvärdigt område.
Ett par års arbetslivserfarenhet som generalist inom HR-området.

Det viktigaste för oss är att du har en passion för människor och en stark tro på att alla individer vill och kan utvecklas. Du motiveras av att få möjligheten till att utveckla verksamheten, vara business support och leverera resultat genom människor. Du ser du vår verksamhet från olika perspektiv och har alltid våra människor, kunder och affär i fokus.
Som People & Culture Generalist behöver du tänka strategiskt och se helheten flera steg framåt, samtidigt som du arbetar här och nu för att möta verksamhetens behov. Som person behöver du vara strukturerad, noggrann och kunna kommunicerar på ett ärligt och förtroendefullt sätt med både chefer och medarbetare. För att trivas behöver du vara självständig och trygg i dig själv och våga ta initiativ.


DINA DAGLIGA UPPGIFTER
I rollen som People & Culture Generalist kommer du att arbeta med människor i hela organisationen. Arbetet medför ett snabbt tempo som kräver att man samarbetar med andra för att fullgöra arbetsuppgifter. Du ger stöd och expertis till både chefer och medarbetare inom alla HR-processer och säkerställer att våra strategier tillämpas i praktiken. I den här tjänsten kommer du jobba mycket operativt och ligger nära verksamheten, chefer och medarbetare för att kunna leverera resultat. Du kommer även att ingå i en utav våra enhetsledningsgrupper.
I ditt uppdrag så ingår uppgifter relaterade till People & Culture så som:
Kompetensutveckling samt våra processer för prestation – och utveckling på individnivå
Värderings- och kulturfrågor
Coaching
Processer kopplat till hälsa, välmående och rehabilitering
Arbetsrättsliga frågor
Ledningsgruppsarbete
Konstruktivt samarbete med våra fackliga parter

Avdelningen People & Culture på IKEA Torsvik består av en People & Culture Manager, fyra People & Culture Generalister och en People Planning Specialist. Vi agerar stöd till Sitens samtliga enheter och funktioner.


FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående enligt överenskommelse. Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev.
Snart är det semestertider och det innebär att återkoppling från oss kan dröja och att rekryteringsprocessen kan bli längre än vanligt. Vi lovar att hålla dig uppdaterad och återkomma till dig så snart vi kan.
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta People & Culture Manager Rasmus Hermansson, rasmus.hermansson3@ingka.ikea.com
Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Recruitment and Selection Specialist Emma Helmin, emma.helmin@ingka.ikea.com


Vi ser fram emot din ansökan senast söndag 10 juli!

Ansök nu

Lärare i trä- och metallslöjd

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 22
Skärstaddalens SO

Välkommen till oss på Skärstaddalens skolområde
Skolområdet med den vackraste miljön. Landsjöskolan och Skärstad skola. Vi kan skryta med utsikt över både Landsjön och Vättern - 5 minuter från Huskvarna.

Verksamheten på skolorna utgår från en mix av nytänkande och beprövad erfarenhet. Vi trivs och har roligt tillsammans. Lärglädje hela vägen!
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av trä- och metallslöjd. Du har lätt att samarbeta och har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning i slöjd eller annat ämne.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metall. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i ämnet. Du har lätt att samarbeta och har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning i slöjd eller annat ämne.

Vill du veta mer?
Helena G Johansson. Rektor 036-10 39 60
Karin Bergström. Biträdande rektor 036-10 39 56
Jessica Enqvist , facklig representant Lärarförbundet 073-0652808

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teknisk projektledare till utvecklingsprojekt

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 22
Vi söker dig som med stort driv och prestigelöst fokus på det gemensamma målet kan motivera och engagera kollegorna i projektteamen, och har förmåga att lyfta blicken och analysera olika situationer, formulera problem, dra slutsatser och komma vidare.

Just nu expanderar vi på ALTEN Sweden i Jönköping och står inför nya utmaningar varje vecka. Som projektledare hos oss kommer du kunna jobba inom flera olika branscher och roller med olika ansvarsområden. Du kommer leda och driva flera projekt i varierande storlekar. Med fokus på produktutvecklingsprojekt kommer du ansvara för hela genomförandet vilket innebär analysera projektdirektiv och kravbild, hantera, kontrollera och följa upp utlagda projekt, planera, organisera och leda projektteamen mot fastställda mål, hantera ekonomi, uppföljning och rapportering.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har minst 4 års erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt. Du är flexibel, utåtriktad och lyhörd. Fördelaktigt är om du har en vana av att arbeta i projekt på en internationell nivå.

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

Har du frågor kring tjänsten eller konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Emir Brandic, Business manager, via emir.brandic@alten.se.

 

We believe in growing together.

Ansök nu

Elektronikingenjör till ALTEN

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Jun 22
Nu söker vi på ALTEN Sweden i Jönköping flera nya kollegor inom området
ELEKTRONIK. För att trivas hos oss behöver du känna dig bekväm inom digital och/eller analog elektronikutveckling. Några exempel på arbetsuppgifter är:
Skriva krav och planer.
Rita el-schema, CAD/layout samt utveckling av avancerade kretskort.
Skriva VHDL-kod.
Simulera, testa/verifiera kretskort.
Dokumentation.


Vi ser gärna att du har:
Högskoleingenjör inom elektronik eller motsvarande.
Minst 2 års erfarenhet inom området.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

OM ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult på ALTEN får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Har du några frågor kan du kontakta Emir Brandic, business manager, via emir.brandic@alten.se

Ansök nu

Testingenjör inom mekanik/elektronik

Civilingenjör, produktion, elektronik
Läs mer Jun 22
Vi på ALTEN Sweden vill erbjuda dig som är testingenjör en karriär, inte bara ett jobb. Vi brinner för att växa tillsammans med engagerade personer. När du vill utmana dig själv i nästa uppdrag, i nästa utbildning eller inom nästa ansvarområde vill vi vara din självklara partner. Har du rätt driv och nyfikenhet? När du växer så växer ALTEN så jag hoppas att vi kan utvecklas tillsammans, i stort och smått. Just nu har vi en möjlighet att fortsätta växa inom test, har du med dig rätt erfarenheter för att göra oss ännu bättre?

 

DIN ROLL HOS ALTEN

Som testingenjör på ALTEN utför du ditt uppdrag på världsledande företag inom sin bransch. Det finns stor möjlighet till att växa inom området där du kommer planera och utföra tester på mekaniska och/eller elektroniska produkter utifrån de krav som ställs på produkterna. Du ansvarar för att kraven är testade och uppfyllda. Du kommer ha mycket kontakt med utvecklingsavdelningar för att tillsammans ta fram produkter som uppfyller krav och standarder.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet som testingenjör inom mekanik eller elektronik. Du har en god samarbetsförmåga då mycket kommunikation sker med kollegor inom olika tekniska discipliner. Du är van vid att dokumentera testutfall och gillar variation i arbetsuppgifter då man i denna roll både använder händerna, bygger upp testmiljöer, testar produkterna och dokumenterar.

Kravprofil:
Högskoleutbildning inom maskin, elektronik eller motsvarande.
Erfarenhet av mekanisk test/provning.
Behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Stort intresse för teknik.

Meriterande:
Drivs av problemlösning.
kunskap inom elektronik.
Erfarenhet av Labview.

OM ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Har du några frågor kan du kontakta Emir Brandic, business manager, via emir.brandic@alten.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till Baskarp

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 22
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent till vår kund i Baskarp. 
Här har du möjlighet att bygga en exceptionell karriär. Du kommer att ingå i en internationell organisation som har en tydlig vision, gemensamma mål och en målmedveten och engagerande arbetsplatskultur.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Dessa förmåner får du från dag ett i din anställning. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att uppdatera och underhålla redovisningsjournaler, reskontra och andra register.


• Verifiera riktigheten av fakturor och andra bokföringsdokument eller register
• Mata in data i transaktionssystem
• Bearbeta betalningar och kassakvitto operationer
• Sammanställa data och förbereda en mängd olika rapporter


Kvalifikationer
Ekonomiutbildning (högskola eller yrkesutbildning)

• Tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra
• Noggrann, med öga för detaljer
• Leveransfokus - respekterar deadlines och planerar egen tid därefter

Erfarenhet
Erfarenhet av kundreskontra och leverantörsreskontra.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Hopovac sandra.hopovac@randstad.se
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, ansökningar som inkommer via mail kommer ej att behandlas.
Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Säljare på heltid i Jönköping!

Utesäljare
Läs mer Jun 22
Vill du utvecklas som säljare hos oss?
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Jönköping är ett av våra expansiva områden där efterfrågan på våra tjänster är stor. Därför söker vi nu en säljare till Jönköping.
Vi söker nu därför dig som vill lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Självklart erbjuds du utbildning och upplärning, vi satsar på dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen, för att uppnå en så bra matchning som möjligt. Ditt arbete bidrar till att fler familjer runt omkring Jönköping får ett tryggare hem och vardag.
Tjänsten är en heltidsanställning tillsvidare och då vi vänder oss till privatmarknaden är arbetstiden förlagd till eftermiddag - kvällstid.

Vem söker vi?
I den här rekryteringsprocessen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och driv. Vi kommer utbilda dig och därför ställer vi inte krav på tidigare erfarenhet av försäljning, rådgivning eller teknisk kompetens. Rätt inställning och viljan att ta eget ansvar i kombination med den coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare hos oss på Sector Alarm.
Är du en social person som trivs i mötet med nya människor? Är du tävlingsinriktad och driven? Tveka inte på att söka!

Kvalifikationer
- Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
- Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Hos oss på Sector Alarm finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår att du får gå vår utbildning, Sector Way Academy är en 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer. Dessutom kommer du tillsammans din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som säkerhetskonsult.

Ansökan
Jag tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!
Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig, Daniel Adriansson (daniel.adriansson@sectoralarm.se).

Ansök nu

specialkock

Specialkock
Läs mer Jun 22
Söker en kock som kan asiatiskt matlagning som wokad, friterad och sushi. schemalagd arbetstiden, Visita lönnen vilkor.

Ansök nu

Terminalarbetare Torsvik

Postterminalarbetare
Läs mer Jun 22
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & vi & jobbet

PostNord är alltid i rörelse. Gods, paket och försändelser sorteras, packas och skickas för att nå en väntande destination. Dagens förväntningar på leveranser är höga och här är du som terminalarbetare en viktig del för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Tillsammans hjälps vi åt för att leverera en hållbar och pålitlig kedja av eviga leveranser.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 68% med start omgående. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på eftermiddag/kväll, måndag till fredag.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.                                                                                                  

Vad du kommer att göra

- Sortera brev, paket eller pall, manuellt eller med hjälp av maskin
- Arbeta med inleverans/utleverans

 

Vem du är

- Självständig: En del av jobbet gör du ensam, men teamkänslan är viktig.
- Inre lugn: Många saker samtidigt kan vara stressande, men behöver inte vara det.
- Strukturerad: Kunder är beroende av sina leveranser. Ditt ansvar matchar deras förväntningar.
- Positiv & orädd: Dela dina tankar och bidra till förbättring. Mångfald av människor och idéer gör oss bättre.
- God styrka och rörlighet: Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete.
- Lagspelare: Kan inte nog poängteras. Samarbete vinner alltid i längden.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Samarbetsförmåga och laganda
- Flexibilitet och positiv attityd
- Svenska i tal och skrift
- Gymnasieexamen eller motsvarande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Ansök nu

IT-konsult till CloudIQ

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CloudIQ.

Om företaget:

CloudIQ gör din vardag enklare genom att leverera smarta lösningar för allt som rör infrastruktur i molnet. Dom arbetar med ett aktivt hållbarhetstänk och skräddarsydda lösningar, vilket bidrar till både ökad användning och effekt av er investering.

Sedan starten 2020 är CloudIQ en del av MIDAQ koncernen.
MIDAQ AB är ett investmentbolag med säte i Jönköping som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter, tjänster med starka varumärken

Arbetsuppgifter:

I rollen erfaren som IT-konsult kommer du att arbeta med planering och genomförande av projekt och uppdrag direkt mot kund. Arbetet kan vara allt från installation av nya tjänster, migrering av befintlig infrastruktur samt underhåll av nätverk och IT-miljöer. Du kommer att ta fram molnlösningar inriktade på Azure.
Rollen utgör en viktig del i kedjan och under hela vägen innebär arbetet täta kontakter med allt från supportpersonal till kunder och kollegor. Tillsammans utvecklar ni framtidens IT-tjänster.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom servicedesk / utbildning inom IT
• Förståelse för molnlösningar och i synnerhet Azure
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik
• Erfarenhet av IT-supportarbete
• Erfarenhet av felsökning inom infrastruktur

För att lyckas i rollen som IT-konsult så trivs du mötet med andra människor och får energi av att hjälpa människor med bra lösningar.

Vi söker dig som med fördel har en teknisk gymnasial- och/eller eftergymnasial utbildning samt en bred teknisk kompetens. Har du några års erfarenhet från tidigare konsultarbete är detta meriterande.
Som person är du affärsmässig och trivs i en konsultroll med stort kundfokus och mycket ansvar. Du har en stark drivkraft som smittar av sig och du delar gärna med dig av din kunskap till övriga i teamet. Du trivs även med ett självständigt och ansvarsfullt arbete. Personliga egenskaper som eftertraktas är flexibel, målinriktad, samt ansvarstagande, strukturerad och prestigelös.
Söker du efter ett arbete där din tekniska utveckling och driv värderas högt? Då är detta helt rätt jobb för dig!

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, servicedesk, IT, molnlösningar, Azure, nätverksteknik, IT-support, felsökning, infrastruktur, Active Directory, Office365, rekrytering, CloudIQ, Jönköping

Ansök nu

Applikationsspecialist

Applikationskonsult
Läs mer Jun 22
Enhet Utveckling, ITC

Vill du vara med och utforma detaljerade lösningar av digitala verksamhetsstöd inom Region Jönköpings län? Utmanas du av att jobba med ständiga förbättringar och utveckling?

Vi söker
Vi söker nu ytterligare en medarbetare till rollen Applikationsspecialist till vår förvaltningsgrupp som ansvarar för regionala tjänster och stödsystem. Du kommer att vara med och driva vårt arbete med verksamhetsnära stödsystem och i första hand arbeta med avvikelsehanteringssystemet Synergi. Du kan även komma att arbeta med andra stödsystem som t.ex. personalhanteringssystemet Heroma samt vårt regionalt integrerade och digitaliserade Beställingsstöd/Tjänstekatalog.

Du kommer jobba tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden internt på ITC där även kontakt mot beställare, leverantörer och användare i verksamheten kommer bli del av ditt arbete. Vi vill att du har en relevant IT-utbildning. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare. Erfarenhet kring agilt arbetssätt är meriterande. Det är också meriterande, men inget krav, om du har vissa tekniska kunskaper om scripthantering, databaser och . Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker en självgående, kommunikativ och drivande person som är bra på att samarbeta. Du bör vara analytiskt lagd med intresse för teknik för att kunna sätta dig in i krav såväl som systemarkitekturer. Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet bör vara en självklarhet för dig. I ditt arbete kommer det också ingå att hantera incidenter och problem, så flexibilitet i kombination med en lugn personlighet kommer vara till hjälp för att du skall trivas i rollen.

Vi erbjuder dig
Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som applikationsspecialist kommer du ha ansvar för analyser och specifikation av förutsättningar för ett realiserbart IT-stöd. Det kommer också vara ditt ansvar att den tekniska lösningen svarar upp mot ställda krav samt att valda lösningar ansluter sig till framtagen systemarkitektur.

I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå att beskriva och dokumentera detaljerade lösningar. Du kommer konfigurera standardkomponenter och plattformar samt säkerställa att de krav som ställs på utveckling och drift gällande både programvara och hårdvara på såväl klient- som serversidan uppfylls. Test av uppsättningar av systemet i samband med vidareutveckling och förvaltning ingår i rollen liksom hantering av incidenter och problem med driftsatta applikationer.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 7 augusti. Välkommen med din ansökan. För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Magnus Erixon, 070-6070301.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag drygt 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!
IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt verksamhetssystem. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001 och miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001. Vill du veta mer? Se filmen om oss: https://www.youtube.com/watch?v=A9MuG03DTkw

Ansök nu

IT-konsult till TietoEVRY

Affärskonsult, IT
Läs mer Jun 21
Om TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. Läs gärna mer här: www.tietoevry.com (http://www.tietoevry.com/)

Om tjänsten

I rollen som IT- konsult kommer du bistå kunder med framdriften av deras IT-arbete.
Du kommer få en varierande vardag där din bakgrund inom IT och ditt intresse kommer forma din kommande arbetsdag och arbetsuppgifter. Det kan vara allt från att arbeta med klienter och servrar till att sätta upp och hantera molnlösningar. Problemlösning är också en naturlig del av vardagen.

Som du förstår är det en stor variation av arbetsuppgifter vilket gör att du får använda dina IT kunskaper och det du inte kan idag kommer du få möjlighet att lära dig!

På TietoEVRY finns det stora möjligheter för dig att utvecklas i din IT-konsultroll. Du har möjlighet till att få utbildning på arbetstid, certifiera dig eller kanske ta helt annat karriärval inom IT.

Din kompetens

Skallkrav

- Arbetslivserfarenhet som konsult / i linjeorganisation alt. nyligen utbildat dig inom området
- Erfarenhet inom Microsoft 365 plattformen
- B-körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Certifieringar, gärna inom MS-365, Azure, AWS
- Övriga certifieringar
- Dokumenterad erfarenhet av Intune
- Erfarenhet av Security administrator - Associate MS-500
- Erfarenhet av felsökning


Personliga egenskaper
Som person är du driven, är affärsmässig och har stort IT intresse. Du har hög social kompetens och är lyhörd inför kundernas behov.

Övrigt

För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av TietoEVRY.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid

Placeringsort: Jönköping, Borås eller Göteborg med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

I den här rekryteringen samarbetar TietoEVRY med Procruitment. För mer information om tjänsten, kontakta: Melinda Hedlund, tel. 076 309 97 98 eller Melinda@procruitment.se.

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 21
Om kunden
Vår kund är nordens största teknikkonsultbolag inom teknik, design och rådgivning som verkar på en global nivå. Kunden är ett stabilt, framåtlutande och innovativt företag där utrymme för kompetensutveckling ges.

Du kommer att tillhöra affärsområdet Product and Software Engineer där du är med och utveckla framtidens produkter och lösningar. Teamet i Jönköping består av 18 personer som alla är öppna och välkomnande. När tillfälle ges hittar man gärna på aktiviteter tillsammans, både lokalt och regionalt.

Om tjänsten
I denna rollen kommer du att arbeta som konsult, både på plats hos olika kunder och även med i inhouseprojekt. Du kommer vara med att bygga embedded satsningen på kontoret i Jönköping och tanken är att inhouse verksamheten ska växa framöver.

I rollen som konsult kommer du att ha varierande arbetsuppgifter beroende på vilka uppdrag/projekt du arbetar med och du kommer exempelvis att utveckla produkter mot energi och kraftindustrin, telekom, försvaret och fordonsindustrin. Du kommer ha ett agilt arbetssätt och tillhöra en grupp som arbetar cross-funktionellt med olika kompetenser i teamet för att leverera kod till kund eller inhouse projekt.

Din kompetens

Skallkrav

- Högskoleingenjörsexamen
- Minst 2 års erfarenhet av mjukvaruutveckling inbyggda system
- Goda kunskaper i C, C++
- Flytande engelska i tal och skrift


Meriterande

- Erfarenhet av VHDL/FPGA
- Erfarenhet av Python
- Erfarenhet av att jobba agilt
- Körkort


Personliga egenskaper
Som person är du utåtriktad, social och gillar att jobba i team. Du är självgående och självmotiverande med ett personligt intresse och engagemang för mjukvaruutveckling.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Product owner/platform owner

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 21
Om kunden
Kunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänsten
I rollen som Product owner/platform owner kommer du att leda och komplettera ditt tvärfunktionella team på 5-10 personer med din tekniska kunskap och erfarenhet, du blir en viktig spelare i organisationen. Du har en operativ roll där du tillsammans med ditt team kommer att få jobba i företagets Electric Drive System. Du kommer att ha ansvar för planering, rapportering, möten kring komponenter och inköp, drivandet av olika tekniska frågor för att komma till ett beslut samt volym scenarier. Du kommer också att vara med att utveckla samt vidareutveckla både nya och befintliga plattformar

Din kompetens

Skallkrav:

- Några års erfarenhet av ledande roll alternativt mycket god erfarenhet från en teknisk roll inom relevant område (mjukvara, hårdvara, mekatronik, mekanik, systemingenjör)
- Flytande engelska i tal och skriftMeriterande:

- Flytande svenska i tal och skrift
- Liknande roll inom fordonsindustrin eller embedded system


Personliga egenskaper:
Dina personliga egenskaper i den här rollen är viktiga. Som person är du ansvarsfull och kommunikativ. Du drivs av gott samarbete och är serviceinriktad. Du har lätt för att bygga upp förtroende hos personer och bemöta dessa med nyfikenhet.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Stensholm, Huskvarna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

??Business intelligence analyst

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 21
Om kunden
Kunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänsten

I rollen som business intelligence analyst kommer du att få stödja det allmänna strategiarbetet på din avdelning. Du kommer att få arbeta både självständigt och tillsammans med ditt tvärfunktionella team med etablera en process genom att samla in data, filtrera, analysera och komma fram till beslut. De primära arbetsuppgifterna i rollen inkluderar,

- Konkurrensbevakning
- Omvärldsbevakning
- Punktinsatser vid eventuella uppdateringar
- Ways of working - etablera processer och roller samt systematiskt arbetssätt så som exempelvis när hämtar vi informationen, hur delger vi, vem ska ha informationen osv.
Skallkrav

- Civilingenjörsexamen/ekonom eller inom Business Information Systems, Computer Science, Data Science
- Analytisk höjd - kunna bearbeta stora mängder information och sortera ut
- Teknisk förståelse
- Flytande svenska tal och skrift


Meriterande

- B-körkortPersonliga egenskaper

Du är en person som är driven, analytisk och strukturerad. Du är kommunikativ och tycker om att argumentera och delge slutsatser. Vidare gillar du att att arbeta självständig men tycker även om att arbeta i tvärfunktionella sammansatta team.Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Huskvarna, Stensholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Bagare/Konditor

Bagare/Konditor
Läs mer Jun 21
Centralbageriet söker en driven och yrkeskunnig bagare/konditor. Vi är ett litet hantverksbageri i Huskvarna som jobbar med bra råvaror och god service. Vi ser positivt på utveckling och nytänk.

Ansök nu

Truckförare sökes för heltidsjobb på dagtid!

Truckförare
Läs mer Jun 21
Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Har du erfarenhet av lagerjobb och truckkörning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Som lagerarbetare kommer du arbeta med paketsortering, lastning och lossning med truck samt andra diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager/terminal. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är att du som söker har erfarenhet av att köra truck och du har truckbehörigheterna A1-A4 samt B1-B4. Det är meriterande om du har kört mycket skjutstativ och motvikstruck. Arbetstiderna är förlagda på dagtid mellan 07:00-16:00 måndag-fredag. Start för uppdraget är omgående och detta behov kommer pågå tillsvidare.

Tjänsten är på heltid med goda chanser till förlängning. Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund.

Din profil
Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbetare och/eller truckkörning är det meriterande.

Krav för tjänsten är truckkort A1-A4 samt B1-B4.

Sök tjänsten redan idag då vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi träffar rätt person!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Truckförare till Husqvarna Group

Truckförare
Läs mer Jun 21
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren truckförare och redo att ta nästa steg i arbetslivet? Då har du nu möjligheten arbeta som truckförare på Husqvarna Group. Har du truckkort 1-A4, B1-B4, god svenska i tal och skrift samt är flexibel, engagerad och ansvarsfull då har Randstad rätt uppdrag för dig.

Ansvarsområden
Som truckförare på företaget kommer du att arbeta med materialhantering och truckkörning, vilket ställer krav på att du har truckkort samt erfarenhet av att köra truck. För att trivas med uppdraget är det även viktigt att du är målmedveten och klarar av att arbeta självständigt. 
Du förväntas vara flexibel mellan arbetsuppgifterna utifrån verksamhetens krav. 

Kvalifikationer
Här behöver du ha: 
 Truckkort A1-A4, B1-B4  och erfarenhet av truckkörning. 
 God svenska i både tal och skrift. 
 Meriterande är om du tidigare har arbetat med plocktruck . 


Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-07-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänst Huskvarna Norr

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 21
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Nu söker vi nya kollegor till oss på hemtjänst Huskvarna Norr! Vill du ha ett varierande och omväxlande arbete? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Stämmer detta in på dig så är det just dig vi söker!

Sommaren är snart här! Börjar du att arbeta hos oss på hemtjänsten Huskvarna Norr kommer du att få uppleva sommarens färger i alla olika miljöer, tätort, villaområde samt landsbygd. En förmån som uppskattas av medarbetarna inom verksamheten. Vi är i dagsläget en grupp på 21 medarbetare med alla olika åldrar och erfarenheter, vilket skapar ett harmoniskt och glatt gäng där skratt ligger nära tillhands. Våra ledord inom hemtjänsten är ”Det goda mötet” som innebär att våra möten ska vara av värdig och professionell karaktär. De ska präglas av respekt, förtroende och omtanke såväl mot medborgare som kollegor. Vill du vara med och tillsammans med oss utveckla verksamheten och arbetsgruppen framåt? - Då är detta rätt ställe för dig!


Ditt nya arbete
Hemtjänst Huskvarna Norr utgår från en nyrenoverad lokal i Rosenhuset, buss går precis utanför lokalen och det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten. Vi arbetar i områdena norra Huskvarna, Norrängen-Kaxholmen, Ölmstad och Skärstad och har därför tjänstefordon till alla då vi tar oss till kund med bil. Tillsammans uppfyller vi våra medborgares önskan varje dag, att få stanna kvar i hemmet.

Utifrån medborgarens behov, önskemål och förutsättningar utför vi omvårdnads- och servicearbete i den enskildes egna hem. Det kan vara allt från läkemedelshantering, hygien, promenader till städ och tvätt. Vi arbetar alltid utefter genomförandeplaner som tagits fram tillsammans med medborgaren. Vidare tillämpar vi kontaktmannaskap för att skapa förtroendefulla relationer och i vissa fall agera som en förlängd arm. Kommer du till oss på hemtjänst Huskvarna Norr kommer du att vara med och bidra i det dagliga arbetet för att utveckla verksamheten framåt.

Din kompetens
Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till ditt yrke samt drivs av att ge god service. Du är någon som trivs med att ta ansvar och har en god initiativförmåga. Vidare har du ett flexibelt arbetssätt som gör det enkelt för dig att anpassa ditt förhållningssätt utifrån vad situation och individ kräver. Viktigt att du är empatisk gentemot de medborgare du stöttar. Du har även förmåga att arbeta såväl självständigt som i en del av ett team. Precis som oss, sätter du laget för jaget och tror på kommunikation och samarbete som avgörande för att nå gemensamma mål.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska. Du behärskar svenska i tal, skrift och har god läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning om information i arbetet. Det är även värdefullt med god datavana då våra arbetsredskap är digitaliserade.

B-körkort är ett krav i tjänsten.

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster där arbetet är förlagt till dag/kväll, vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas.

Upplysningar
Enhetschef: Ida Andersson, 036-10 60 94
Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

VD till Paprtect

Verkställande direktör
Läs mer Jun 21
Paprtect är ett start-up företag med en svensk innovation som bryter smittvägarna för de som använder pekskärmar i offentliga miljöer. Pekskärmar på offentliga platser är hem för flera tusen olika smittsamma bakterier. Vi har idag ett världspatent på vår innovation och produkten kommer att vara ”Made in Sweden”. Mer om vår story finner du om du scrollar men först vill vi berätta om en möjlighet hos oss.

Vi söker nämligen en entreprenörsdriven VD som vill lansera vår patenterade innovation i Skandinavien för att sedan ta den ut på den globala marknaden.

Rollen kommer initialt vara mycket säljorienterad och vi har redan skrivit avtal med de största och viktigaste återförsäljarna i Skandinavien. Lanseringen för produkten är planerad till augusti 2022.

Din uppgift som VD blir komma igång med försäljningen för att sedan succesivt bygga upp en organisation runt dig och leda dessa mot framgång. Du gillar att jobba operativt och har samtidigt en höjd i ditt strategiska tänkande. Vi ser framför oss en mycket dedikerad och driven person som älskar försäljning och har haft VD-uppdrag, meriterade försäljningschefsuppdrag eller liknande uppdrag som nu vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi delägare utgår från Jönköping och vi ser fördelar med att du också jobbar härifrån, men det är inget absolut krav. Resor kommer ingå i tjänsten då du kommer besöka återförsäljare och andra partners.

För oss är det en självklarhet att du som VD erbjuds delägarskap i vårt företag. Förutom oss tre delägare (Ola Thorwalls, Erik Elwing och Stefan Alvarsson) har du hjälp av Sikta Ekonomi som är vår finans/ekonomi avdelning, OAS som är vår reklambyrå, GWI som är vår IT avdelning samt OnePartnerGroup Business Solutions som tillverkar vår produkt och sköter distribution och lager.

Så nu mer om vår story, vi vill nämligen bidra till en friskare värld! När vi började utveckla vårt fingerskydd för 1,5 år sedan ville vi hitta ett sätt att begränsa smittspridningen på pekskärmar, kaffemaskiner och kortmaskiner i offentlig miljö. Det skulle räcka länge och vara enkelt att fylla på, utan plastförpackningar och burkar. Samtidigt skulle det vara lätt för användarna att förstå användningen och etablera en ny vana. Lösningen blev fingerskyddet Paprtect!

Paprtect är ett fingerskydd som bygger helt och hållet på att material ska vara återvunna och möjliga att återvinna. Själva fingerskyddet, det vill säga pappret, är tillverkat av återvunnet papper. Skyddet är komposterbart och kan återvinnas till 100 procent. Efter användning läggs det i den medföljande papperskorgen som är förberedd för kompostering. Dispensern är tillverkad i Sverige av konsumentåtervunnen plast. Läs gärna mer på https://sv.paprtect.com/
Produkten är testad på bransch-jättar med mycket bra resultat och vi har skrivit avtal med de största återförsäljarna i Skandinavien. Vi vann priset som årets innovation på Jönköpings Galan 2022.


Är du rätt person för att ta Paprtect ut på den globala marknaden? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi samarbetar initialt med OnePartnerGroup och den första kontakten sker med dem. Du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Lotta Ryman, 073-394 79 12, lotta.ryman@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 21 augusti.

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 21
Om tjänsten
Vi söker nu efter en svetsare till ett företag utanför Jönköping. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att leda till anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Arbetsuppgifterna är punktsvetsning samt viss manuell svetsning med MAG/MIG/Rörtråd/TIG. Legotillverkning av produkter inom tunnplåt och stålkonstruktioner. Du kommer arbeta på ett väldigt trevligt, expansivt och familjärt företag.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Krav: Har gått svetsutbildning eller har någon erfarenhet av svetsning.
Ritningsläsning.
Meriterande med truckkort och traverskort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Hardware engineer to Husqvarna AB

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Jun 21
Are you interested in working with hardware and future battery products? Husqvarna AB is looking for their next hardware engineer. If you have a great technical interest and some experience of hardware engineering this is the opportunity for you!

Work tasks
As Hardware engineer
at Husqvarna you will work in an international company with world leading technology. You
will be part of a team of 5 people, working with battery and chargers and electronics
for embedded systems.

You will be responsible
for the full work cycle meaning specifikation, documentation, choice of
components, scheme, layout and test. Your work tasks will include digital, analogue
and power electronics and functions.

The position is based
in Husqvarna but two of the team members are situated in Germany, wich makes it
important that you are fluent in english.


As Hardware engineer you have
· B. Sc in Electronic or
Mechatronics
· At least 2 years of work
experience in relevant field
· Fluent in english

It is meritorious if you· Are experienced
working with Lithium-Ion batteries
· Experience of working
with AC/DC conversion
· M.Sc in Electronic or
Mechatronics

As a person you are
self-driven and structured. You enjoy working as a team, helping each other and
share your knowledge. You have a great interest in hardware, electronics and
battery products.


About Husqvarna AB
Husqvarna
AB is a world leading company working with developing products for green
spaces, forest and garden. We make a
difference to people who shape green spaces and urban environments through our
leadership in user-centered and sustainable solutions. With our passion for
innovation, we create products and services for customers around the world.


About Framtiden AB Framtiden is a
recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make
a difference in peoples lives. We make difference by helping people finding the
right job and the right collegue. We are specialized in recruting the right
talents to the right company. Framtiden is located in 7 cities in Sweden and in
Oslo.

For this position you
will be employed by Framtiden and work as a consultant at Husqvarna with
the opportunity to be directly employed by Husqvarna later on.


TermsStart date: 15th of
august
City: Huskvarna
Work hours: Full-time, office hours

Ansök nu

Konstruktör

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 21
I rollen som konstruktör kommer du att förse produktion med underlag för serietillverkning. Jobbet är självständigt med sina delar som är inredning för modeller men samtidigt i team med el- och stomme konstruktörer. Man producerar modeller och arbetar i programmet Creo Elements. Arbetet innebär både nykonstruktion och modifiering.

Du som söker behöver vara kreativ, lösningsfokuserad och självständig. Som konstruktör hos vår kund så behöver man ha relevant högskoleutbildning alternativt yrkeshögskoleutbildning. Man behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vidare så ska du vara prestigelös och strukturerad.

Du erbjuds som konstruktör hos vår kund en tjänst där man arbetar nära produktionen. Man får möjlighet att se det man konstruerar fysiskt i form av inredning i husbilar och husvagnar. Man erbjuds även ett omväxlande och innovativt teamarbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos kunden.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Tenhult
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Vill du lägga tak?

Tak- och tätskiktsmontör
Läs mer Jun 21
Vi söker Takmontörer till vår verksamhet i Jönköping.
Är du driven,lättlärd och initiativtagande, så tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

Registrera din CV hos Flodin-vi matchar dig för rätt uppdrag!

Handpaketerare
Läs mer Jun 21
Vi kan ha jobbet för dig! Vi har flera rekryteringsuppdrag där du blir anställd direkt hos någon av våra kunder och uppdrag att tillsätta i vår bemanningsverksamhet.

Registrera din CV hos oss och skriv vad du helst vill arbeta med, vi gör vad vi kan för att matcha dig.

Just nu har vi stor efterfrågan på personal, våra kunder har fullt upp och vi söker efter olika kompetenser. Vissa jobb kräver erfarenhet men för vissa räcker det att du är en bra person med rätt inställning.

Här är några av uppdragen vi söker just nu:
- Lagermedarbetare/truckförare

- Montörer trä/metall
- CNC trä/metall
- Verkstadsvana medarbetare
- Kantpressare
- Svetsare
- Golfbanearbetare

Vissa uppdrag börjar omgående och andra löpande under våren. Alla är heltid, arbetstiden kan vara dagtid eller tvåskift.

Läs gärna mer på vår hemsida www.flodinab.se för mer info om alla jobb!

Låter det bra? Hittar du inte någon aktuell tjänst att söka kan du registrera din CV hos oss, vi kontaktar vi dig när ett passande jobb kommer in.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb inom hemtjänsten

Vårdbiträde
Läs mer Jun 21
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser och servicetjänster inom hemtjänsten. Vi är en non-profit verksamhet där eventuell vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping.
Vi söker vårdbiträde/undersköterska som kan arbeta hos oss under sommaren. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund. Eventuell möjlighet till fortsatt arbete som vikarie under hösten.

Ansök nu

Barista Jönköping

Barista/Kaffebartender
Läs mer Jun 21
Hej! Vet du vad? Vi söker Dig som älskar att arbeta inom service och som person är initiativtagande, driven och ansvarstagande. Brinner du för service och vill vara med oss och leverera en världsklass kaffeupplevelse till våra gäster? Ansök redan idag!

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  

Ditt framtida jobb? 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 

Vad erbjuder du oss? 
- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
- Du älskar att ha kul på jobbet
- Du har tidigare erfarenheter från service-branschen

Vad erbjuder vi dig? 
Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  

Övrigt 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 

Ansök 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag

Ansök nu

CNC-operatör sökes till kund!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 21
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Har du några års erfarenhet inom CNC-bearbetning och är på jakt efter en ny utmaning? Ta möjligheten och sök denna spännande tjänst!

För kunds räkning söker vi nu dig som vill bli en del av ett spännande företag med goda framtidsutsikter. Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om ett arbete som innefattar ansvar och stor noggrannhet? Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i CNC-styrda maskiner och gärna inom fräsning. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Det är meriterande om du har truckkort samt B-körkort.

Förutom ovan kompetenser och erfarenheter söker vi dig som är en positiv kollega som uppskattar att vara en del av ett härligt team. Samarbete värderas högt men du behöver också kunna vara självgående i ditt arbete. Du är noggrann och vill alltid leverera hög kvalité. Vi tror att du som söker har en utbildning inom CNC. Vi ser gärna att du har en vilja att utvecklas och lära dig mer tillsammans med företaget och dina kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska - tal och skrift.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent sökes till man i Jönköping, ca 90% i sommar

Personlig assistent
Läs mer Jun 21
Jag är en man som bor i centrala Jönköping.
Jag söker nu en personlig assistent som vill jobba upp till 90% under perioden juni, juli och augusti med möjlighet till en fast tjänst på 45% till hösten.

Jag behöver hjälp och stöttning i vardagen och arbetsuppgifter är bland annat tvätt, städ, matlagning och viss omvårdnad/ hygien.
Mina stora intressen är musik, film och shopping. Det är trevligt om du delar mina intressen, men viktigast är att vi trivs ihop och att personkemin funkar.
Jag värdesätter att du är trygg, positiv, serviceinriktad och talar god svenska. Det är även ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av omvårdnad/hygien. 

Enklare förflyttningar utförs med vridplatta. Inga tunga lyft förekommer! Har du erfarenhet av detta är det ett plus men inget krav då du får introduktion på plats.

Varaktighet:
Upp till 90% under perioden juni, juli och augusti med möjlighet till en fast tjänst på 45% till hösten.
Man jobbar ca 2-3 pass under sommaren och 1-2 pass från hösten varje vecka från 13.30 till 09.00 (en obetald rast 16:30-17:30 och väntetid/jour 00:00-07:54). Varannan helg. Flexibilitet kring schemat finns.

Är du en rök och snusfri kvinna över 30 med glimten i ögat och lite tid över så tveka inte att söka!
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige,
Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.  
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior nätverkstekniker till Telia

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 21
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Telia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Telia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Telia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu en medarbetare till sitt kontor i Jönköping, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Arbetsuppgifter:

Du kommer i din roll som nätverkstekniker få jobba med teknik i framkant med Telias datakomtjänster, som exempel Datanet (MPLS VPN), Prolane (internet), Telia WAN samt Cloud VPN vilka alla är byggda på välkända produkter som Cisco, HP, Meraki, Aruba med flera. Framför mig ser jag en medarbetare som vill ta ansvar, är kreativ i sitt tänkande både för egen utveckling, men även för gruppen och kollegor runt om i Telia och är inte rädd för att ta initiativ i en miljö där du kan känna dig trygg. Jag strävar efter att det skall vara högt i tak, transparens mellan ledare-medarbetare och medarbetare-medarbetare i en tät dialog.
Det team du kommer att ingå i består av ca 15 personer, alla tekniker med olika specialistområden såsom L2, L3, 5G med mycket mera. Teamet är helt lokaliserat i Jönköping.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område (exempelvis datanätteknik) eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Du talar svenska såväl som engelska obehindrat
• Du har en kompetensnivå inom Cisco motsvarande CCNA - CCNP, men även erfarenhet av annan hårdvara inom nätverk är meriterande.

Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Du lockas av en social roll och du har förmågan att skapa goda relationer och du motiveras av att ge god service till dina kunder. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierad arbetsbelastning.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Jönköping
Lön: Omgående

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, nätverkstekniker, nätverksspecialist, network, network specialist, network technician, technician, tekniker, nätdesign, nät, nätarkitekt

Ansök nu

Underhållstekniker till Jönköping

Underhållsarbetare
Läs mer Jun 21
ASSA ABLOY Industrial Sverige AB söker
Underhållstekniker till Jönköping
ASSA ABLOY Industrial Sverige är på en resa full av potential och möjligheter! En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Innovation och hållbarhet är kärnan när vi utvecklar och levererar våra toppmoderna automatiserade portt och dockningslösningar.
Arbetsbeskrivning
I rollen som underhållstekniker kommer du initialt att arbeta med förebyggande underhåll på produkter hos våra kunder. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar.
Tjänsten innebär mycket kundkontakt utöver detta kommer du ingå i ett team med industritekniker som kommer hjälpa dig på din resa inom ASSA ABLOY Industrial Sverige AB.
Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk/mekaniskt erfarenhet, från studier eller arbete. Troligtvis har du intresse av att meka, svetsa, el eller teknik.
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med ASSA ABLOY Industrial Sverige. Du känner dig redo att ta nästa steg och vill göra detta i ett stabilt bolag som satsar på dig.
Som person är du villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder.
Låter detta som dig? Skicka då in en ansöka, vi kommer gå igenom ansökningarna och ha intervjuer löpande under ansökningstiden.
Kontakt
Har du ytterligare frågor eller funderingar gällande tjänsten, vänligen kontakta Mike Ekerland på mike.ekerland@assaabloy.com
Har du frågor till vår lokala IF Metall-klubb, vänligen kontakta: Bjarne Johansson på Bjarne.Johansson@assaabloy.com eller Telefon 010 – 47 47 860
We are the ASSA ABLOY Group
Our people have made us the global leader in access solutions. In return, we open doors for them wherever they go. With nearly 51,000 colleagues in more than 70 different countries, we help billions of people experience a more open world. Our innovations make all sorts of spaces – physical and virtual – safer, more secure, and easier to access.
As an employer, we value results – not titles, or backgrounds. We empower our people to build their career around their aspirations and our ambitions – supporting them with regular feedback, training, and development opportunities. Our colleagues think broadly about where they can make the most impact, and we encourage them to grow their role locally, regionally, or even internationally.
As we welcome new people on board, it’s important to us to have diverse, inclusive teams, and we value different perspectives and experiences.

Ansök nu

Max söker medarbetare

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 21
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Almia söker barnmorska till Jönköping

Barnmorska
Läs mer Jun 21
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är barnmorska för sommaruppdrag i Jönköping.
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom förlossningsvård samt BB vård. 
Stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är barnmorska med minst fem års erfarenhet. Bäckenbottencertifiering samt vana av att arbeta i journalsystemet Milou, Cosmic och/ eller Obstetrix är meriterande.
Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Sista svarsdag:  
2022-06-24- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.
https://almiabemanning.se/

Ansök nu

Robotsvetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 21
Är du sugen på att prova på något nytt inom arbetslivet? Eller kanske känner du dig rutinerad som robotsvetsare sedan tidigare? Då har vi en möjlighet för dig!

Detta erbjuder vi
Vi erbjuder dig ett jobb som robotsvetsare. Arbetet kräver inte tidigare erfarenhet av just robotsvetsning, det finns möjlighet till upplärning hos kundföretaget och när du väl blivit självgående så kommer du att få jobba och bli en viktig del i deras svetsteam.
Din profil
Du är en noggrann person. Du har lätt att samarbeta och gör ditt bästa för att bidra till bra stämning på företaget. Utöver detta ser vi även att du är en självständig, engagerad medarbetare som tar ansvar för ditt jobb.

Krav: Tidigare erfarenhet av någon form av svetsning
Kunskaper i ritningsläsning från skola eller yrkesliv
Svenska i tal och skrift

Meriterande: Yrkeserfarenhet som robotsvetsare
Erfarenhet från styrsystem och programmering inom robot
Erfarenhet av tidigare industrijobb
Egen bil och körkortVi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 10 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 


Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Teknikledare inom inbyggda system till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Jun 21
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners driver vi projekt där vår gemensamma kunskap och kreativitet bidrar till ett mer hållbart samhälle. Just nu söker vi en Teknikledare inom inbyggda system.

DIN ROLL SOM TEKNIKLEDARE INOM INBYGGDA SYSTEM

På Combitech strävar vi hela tiden efter att utveckla nya innovativa koncept och lösningar och ligga i teknikens framkant. Som Teknikledare inom inbyggda system kommer du att ha ett speciellt fokus på utveckling av vår kompetens och våra unika erbjudanden av tekniska lösningar. Självklart med fokus på nytta och värde för våra kunder.I din roll som Teknikledare kommer du att tillhöra ett nätverk av specialister som tar gemensamt ansvar för utveckling av våra tjänster. Bland dina kollegor finns experter inom närliggande kompetensområden såsom exempelvis autonomi, computer vision och system safety. I Teknikledarrollen förväntas du också vara den som ansvarar för trendspaning inom ditt område och förväntas dela med dig av dina kunskaper till kollegor och affärsutvecklare på Combitech. Vi uppmuntrar även till att ta fram nya eller att hålla i befintliga kurser inom vår utbildningsverksamhet. I rollen ingår dessutom att vara delaktig i säljprocessen och ta fram kunderbjudanden och paketeringar till Combitechs kunder.Utöver den tid du lägger på teknikledning kommer du också att hålla dina specialistkunskaper "up to date" genom att delta i team eller driva egna kundprojekt inom ditt kompetensområde och därigenom bygga och skapa erfarenhetsutbyten med kollegor och kund. På Combitech kan vi erbjuda utmanande uppdrag både i våra åtagandeprojekt och ute hos kund. Beroende på dina egna intressen finns det möjlighet att arbeta närmare våra kunder för att skapa kännedom och förståelse för deras verksamheter. Det kan t ex handla om att arbeta med kundens digitaliseringsstrategier och delta i förstudier och forskningsprojekt i samverkan med högskolor och universitet.

VEM ÄR DU?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Det är viktiga att du har erfarenhet av att arbeta med utveckling, systemering eller systemarkitektur men också viktigt att du har en djupgående erfarenhet av programmeringsspråk, utvecklingsmiljöer och plattformar. Du behöver ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för inbyggda system som omfattar möjligheter men även utmaningar med införande vidareutveckling av system och teknik.För att trivas hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och har ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att du snarare intresserar dig för helheten än djupet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande i juni och augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Förskollärare fristående förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 21
Kort beskrivning av företaget:
"Den lilla förskolan med det stora hjärtat". Smulans förskola är en fristående förskola som drivs av Equmeniakyrkan i Kaxholmen sedan 1991. Förskolan har en kristen profil. Vi har de senaste åren också lagt mer vikt på arbetet kring miljö och hälsa/rörelse. Vi har nära till skogen och en härlig lantlig miljö runt förskolan. Vi har idag 41 barn i åldrarna 1-6 år. Vi är 9 pedagoger som arbetar i verksamheten samt egen kock som lagar all mat på förskolan.


Titel:
Förskollärare 100% med tillträde 1/9 eller enligt överenskommelse.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
På Smulans förskola har vi 41 barn som vi arbetar med i 3 grupper. Som pedagog ansvarar du för att planera, dokumentera och kvalitetssäkra verksamheten tillsammans med dina kollegor i ert arbetslag. Vi arbetar temainriktat med ett gemensamt övergripande team för hela förskolan. Vi följer också en årsplanmodell.


Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker en engagerad och motiverad förskollärare med förmåga att leda en barngrupp tillsammans med sina kollegor.
Du har även förmågan att arbeta självständigt och att ta eget ansvar.
Du är initiativrik samt har god social kompetens och bra samarbetsförmåga.
Vi är en mindre förskola och vi arbetar till viss del tillsammans över avdelningarna. Vi öppnar och stänger gemensamt.


Vi söker dig som:
har förskollärarlegitimation
anser att varje möte med barn, föräldrar och kollegor är betydelsefullt
vill lära dig tillsammans med barnen
är trygg i förskolans styrdokument
är inlyssnande och respektfull
vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet
har uppdraget i fokus
Vi hoppas att vi väckt din nyfikenhet för att komma och arbeta hos oss på Smulans förskola!!

Ansök nu

Senior Embeddedutvecklare till Combitech Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 21
Vill du jobba i varierande projekt, med tekniker och arbetssätt som ligger i framkant? Combitech i Jönköping växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi har en stor åtagandeverksamhet (inhouse) där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden. Vill du bli en del i ett härligt team, där vi gärna hjälper och stöttar varandra att nå mål så är du varmt välkommen med din ansökan!

Din roll som senior Embeddedutvecklare

Som senior embeddedutvecklare hos oss kommer du utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikkonstruktörer. Åtagandeverksamheten är delvis en utvecklingsavdelning till flera olika externa kunder och du kommer att få utveckla olika delsystem åt bland annat stora industrikunder.Vi har en öppen och gemytlig atmosfär på kontoret. För oss är det viktigt med erfarenhetsutveckling och vi månar om att du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.

Vem är du?

Du har en teknisk utbildning och flera års erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN) och att leda juniora utvecklare.


Som person kan du ta rollen som teknisk ledare och leda den tekniska utvecklingen. Du förstå kundens behov och kan se helheten och därmed fatta beslut utifrån ett teknisk och arkitekturellt perspektiv. Du är driven, ödmjuk och nyfiken på ny teknik. Du trivs med att arbeta i team och att leda och stötta andra. Du behärska både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande i juni och augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

ICA Maxi Special Jönköping söker säljare

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 21
Det här är ditt blivande jobb
Som säljare på Maxi Special är du en viktig lagspelare som deltar i arbetet i hela butiken, du kommer att ta emot varor, fylla på i butik och kontrollera korrekt prismärkning och skyltning. Arbetet innefattar till största del försäljning genom personlig service. Genom detta vill vi att du bidrar till en positiv kundupplevelse och god försäljningsutveckling i butiken. Arbetet innebär varierande arbetstider.
Teamet i butik består av en butikschef, en försäljningsansvarig och cirka 12 säljare.
ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.


Vem är du?
Du brinner för kundservice och försäljning och har viljan att utveckla vår butik tillsammans med dina kollegor. Du ska kunna vara lyhörd över kundens behov och önskemål samt arbeta efter att överträffa kundernas förväntningar i alla lägen. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet, samarbetsförmåga, noggrannhet och en öppenhet för förändringar. Du får gärna ha ett gott öga för färg, form och exponeringar. Du tar även ansvar för din egen utveckling och prestation. Butikens öppettider är 6-22 alla dagar året om. Passen är fördelade morgon, kväll och helger.
Du som söker ska ha gymnasieutbildning samt branscherfarenhet, gärna från arbete med specialvaror. Du talar och skriver flytande på svenska, och har goda kunskaper i Office-paketet.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Anställningsform
Semestervikariat med möjlighet till tillsvidare i höst. Ca 25 h/vecka.

Anställningens omfattning
Deltid

Tillträde
Omgående-Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter
Butikschef Andreas Gustavsson
Andreas.Gustavsson@maxi.ica.se
Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista dag för ansökan
2022-07-04
Urval och intervju sker löpande under ansökningstiden.
Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning samt utdrag ur belastningsregistret förekommer i våra rekryteringsprocesser.

Ansök nu

Combitech växer i Jönköping

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 21
Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att växa i Jönköping och söker nu fler till teamet!

Din roll som konsult på Combitech

Combitech, med kunder inom bland annat industri, försvarsindustri och offentlig verksamhet, växer i Jönköping. Det går bra för oss och behöver stärka upp teamet med olika typer av kompetenser. Till teamet söker vi bland annat:

*

Embeddedutvecklare
*

Elektronikingenjörer
*

IT-arkitekter
*

Systemutvecklare
*

Kravanalytiker
*

Systemingenjörer
*

Projektledare
*

Testare
*

Rådgivare inom krisberedskap och civilförsvarExakt hur din dag som konsult på Combitech kommer att se ut är svår att beskriva då vi tar hänsyn till dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig! Det vi vet är att du kommer att få balans i livet, en rejäl dos personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar och uppdrag som passar dig.Vi har en stor inhouse-verksamhet där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder, där vi bygger starka team inom främst produktutveckling!

Vem är du?

Du bidrar till teamet med ditt engagemang samt dina erfarenheter, kunskaper och driv. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande i juni och augusti. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Systemutvecklare inhouse

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 21
Knowit har många spännande projekt på gång och vi söker därför efter duktiga utvecklare som kan stärka vårt inhouse-team. Som en del av vår inhouseverksamhet så jobbar du primärt från vårt kontor i centrala Jönköping tillsammans med andra Knowitkollegor, men du har också möjlighet att periodvis sitta hos kund. Som en del av vårt inhouse-team kommer vi att erbjuda dig spännande arbetsuppgifter i roliga projekt med grymma kollegor!

Vi söker dig med erfarenhet av system-, webb- eller apputveckling. Du har troligen en ingenjörsutbildning eller motsvarande, men relevant arbetslivserfarenhet är minst lika värdefullt.

Du jobbar fullstack och har erfarenhet av några av dessa teknikområden:

- .NET/C#
- Javascript
- Angular/React/Vue
- Node.js
- HTML/CSS
- AWS/Azure
- Swift/Kotlin/Flutter/React Native


Vi jobbar agilt och värdesätter samarbete och vi tror att du är en nyfiken, ansvarstagande lagspelare som gillar att lära sig nya saker. Du värdesätter ditt hantverk och strävar efter att växa som utvecklare och skapa bra tekniska lösningar och användarupplevelser. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du frågor kontakta Patrik Lägermo, 0708-779696Om Knowit

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-1274821 eller Patrik Lägermo patrik.lagermo@knowit.se 070-877 96 96 så berättar vi gärna mer om våra karriärmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Systemutvecklare inhouse (JavaScript)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 21
Din roll

Som inhouse utvecklare kommer du att ingå i vårt utvecklingsteam som jobbar med Troax. Du jobbar i huvudsak med utveckling av webbaserade 3D-konfiguratorer och digitala säljverktyg baserade på moderna tekniker så som:

Javascript (Typescript, Angular)
NodeJS
HTML
SASS
Amazon Web Services (AWS)

Du kommer att spendera tid både på Knowits kontor i centrala Jönköping och Troax huvudkontor i Tyngel, Hillerstorp. Den långsiktiga planen är att du tar anställning hos Troax och får då en viktig roll i deras digitaliseringsteam.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är initiativrik, kreativ och gillar att utmana dig själv och lära dig nya saker. Du har erfarenhet av webbutveckling och utbildning från universitet eller högskola. Du är en lagspelare som tar ansvar och trivs med att arbeta mot högt satta mål. Du strävar efter att växa som utvecklare och utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Knowit Connectivity

Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Vi arbetar med allt från design, utveckling och förvaltning av olika lösningar. Till ditt stöd har du dina kollegor som alltid ställer upp i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright, 2019) och vi tror att det är viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Vi har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen.

Om Troax

Troax Group AB är idag världens största aktör inom nätpanelslösningar för inomhusbruk. Produkterna är hållbara, innovativa och håller högsta kvalitet, och de används till maskinskydd, lager- och industriväggar samt förråd. Vi startade i Hillerstorp 1955, och här har vi fortfarande vårt huvudkontor och större delen av vår produktion. Idag omsätter i ca 252MEur och vi är cirka 1 100 medarbetare och vi finns i 45 länder.

Mer information om Troax hittar du på www.troax.se (https://www.troax.com/se/sv)

Vårt erbjudande till dig

För oss är också trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, kollektivavtal och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning.

Varaktighet, arbetstid

Heltid anställningstid enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-127 48 21 eller Anders Snäckerström anders.snackerstrom@knowit.se 079-006 70 70 så berättar vi gärna mer och svarar på frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lärare 4-6 med slöjdlärarkompetens

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 21
Norra Mo

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker en ny kollega till årskurs 4 samt som slöjdlärare. Som lärare i arbetslag 4-6 kommer du tillsammans med kollegor att ansvara för undervisningen i årskurs 4. I ditt uppdrag kommer du även tillsammans med två andra pedagoger ha ansvar för slöjduppdraget. Det innebär ett tätt samarbete med dessa pedagoger samt med arbetslaget 4-6. Att vara lärare hos oss innebär att kunna ge alla elever en lärande och utvecklande lärmiljö. I uppdraget ingår planering och genomförande av undervisning samt dokumentation, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet. I ditt uppdrag ingår att arbeta relationsskapande med elever, vårdnadshavare och kollegor samt att arbeta förebyggande och främjande mot kränkande behandling. Vi erbjuder introduktion och mentor för nya pedagoger.

Välkommen till oss
Norra Mo har cirka 200 elever och 35 anställda. Här arbetar vi för en skola för alla och en tillgänglig lärmiljö där vi fokuserar på alla elevers skolframgång. Vi sätter stort värde på samarbete och kommunikation i vår verksamhet. Andelen behöriga pedagoger på skolan är relativt hög. Vi har en bra mix allt från erfarna lärare till lärare som nyss har tagit sin examen. Under läsåret har vi jobbat med en central kompetensutveckling: Ledarskapet i och utanför klassrummet som vi fortsätter med under läsåret 22/23. Skolan står inför en nybyggnation som vi alla ser fram emot, en helt ny skola samt en fullstor idrottshall.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare åk 4-6 eller motsvarande. Är du i slutet av dina studier är du också välkommen att söka. Eftersom du tillsammans med två kollegor kommer ansvara för slöjduppdraget är behörighet i slöjd ett krav för tjänsten. Grundläggande IKT-kompetens är en merit. Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Jenny Andersson, rektor, tfn 036-10 75 94
Maria Borglin, Lärarförbundet, maria.borglin@jonkoping.se

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare 4-6.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärare F-3 med slöjdlärarkompetens

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 21
Norra Mo

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker en ny kollega till årskurs 1. Som klasslärare kommer du tillsammans med kollegor att ansvara för undervisningen i årskurs 1. Tanken är att du följer eleverna från årskurs 1 till årskurs 3. I ditt uppdrag kommer du även tillsammans med två andra pedagoger ansvara för slöjduppdraget. Det innebär ett tätt samarbete med dessa pedagoger samt med arbetslaget F-3. Att vara lärare hos oss innebär att kunna ge alla elever en lärande och utvecklande lärmiljö. I uppdraget ingår planering och genomförande av undervisning samt dokumentation, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet. I ditt uppdrag ingår att arbeta relationsskapande med elever, vårdnadshavare och kollegor samt att arbeta förebyggande och främjande mot kränkande behandling. Vi erbjuder introduktion och mentor för nya pedagoger.

Välkommen till oss
Norra Mo har cirka 200 elever och 35 anställda. Här arbetar vi för en skola för alla och en tillgänglig lärmiljö där vi fokuserar på alla elevers skolframgång. Vi sätter stort värde på samarbete och kommunikation i vår verksamhet. Andelen behöriga pedagoger på skolan är relativt hög. Vi har en bra mix allt från erfarna lärare till lärare som nyss har tagit sin examen. Under läsåret har vi jobbat med en central kompetensutveckling: Ledarskapet i och utanför klassrummet som vi fortsätter med under läsåret 22/23. Skolan står inför en nybyggnation som vi alla ser fram emot, en helt ny skola samt en fullstor idrottshall.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad grundskollärare årskurs F-3 eller motsvarande. Är du i slutet av dina studier är du också välkommen att söka. Eftersom du tillsammans med två kollegor kommer ansvara för slöjduppdraget är behörighet i slöjd ett krav för tjänsten. Grundläggande IKT-kompetens är en merit. Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Jenny Andersson, rektor, tfn 036-10 75 94
Maria Borglin, Lärarförbundet, maria.borglin@jonkoping.se

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare F-3.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fjärrchaufför/daglots till Schenker Åkeri i Jönköping

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 21
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Arbetsuppgifter:

* Lastning & lossning med truck
* Körning av lastbil med släp
* Lastning/lossning av partigods
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Din Profil:

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående

Har du även Truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort Jönköping.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofie Lång, Transportchef, via sofie.lang@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 18 juli. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare med inriktning fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 21
Taheskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
På Taheskolan arbetar vi med åldersindelade fritidshemsavdelningar och i ditt nya arbete kommer du ha din hemvist på någon av dessa. Fritids har en egen arbetslagsledare. I tjänsten ingår det även öppningar och stängningar av fritidshemmet.

Som fritidslärare på Taheskolan har du antingen en koppling mot en klass, ett ämne eller rastverksamhet under skoltiden av dagen. Förberedelsetid mellan de olika uppdragen är för oss en självklarhet och fritidslärarnas planeringstid ligger förlagd under skoltiden.

Välkommen till oss
Månsarp Tahe skolenhet är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av Taheskolan F-6 och Månsarpsskolan F-6. Sammanlagt har skolområdet cirka 400 elever och personalen består av omkring 50 personer.

Taheskolan har under de senaste 3 åren genomgått en förändring från en F-3 skola till en F-6 skola i nya lokaler, ny utemiljö, samma närhet till skogen och fler elever både på fritids och i skolan. Ett arbete kring fritidshemmets organisation är påbörjad och du som anställd hos oss kommer få stora möjligheter att påverka dess utfall.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare inriktning fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Tidigare erfarenhet av arbete i skola eller på fritidshem är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

Som person tar du ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du är trygg och stabil samt anpassar dig lätt till ändrade omständigheter.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Bitr.rektor Stefan Lindberg 036 - 10 38 74
Fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i historiedidaktik

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Jun 21
Högskolan för lärande och kommunikation (HLK) är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi bedriver utbildning och forskning inom medie- och kommunikationsvetenskap, internationellt arbete, Human Resources och lärarutbildning, och har en omfattande uppdragsverksamhet riktad mot fortbildning och kompetensutveckling. Hos oss kommer du att få uppleva en kreativ miljö med goda möjligheter till eget inflytande och personlig utveckling.Nu söker vi en kommunikativ universitetsadjunkt i historiedidaktik som har en god samarbetsförmåga.

Sök vikariatet redan i dag!

 
VI ERBJUDER DIG
I tjänsten som universitetsadjunkt ingår undervisning i didaktik inom ämnet historia i lärarutbildningen. Det kan även förekomma annan undervisning i fristående kurser och i program som erbjuds vid HLK och där närstående ämnesområden ingår. VFU-besök ingår i arbetsuppgifterna.

Vi som arbetar på Jönköping University kommer från världens alla hörn. Vi arbetar inom flera olika områden och har stor samlad kompetens. Här möts nya studenter, kunniga forskare, kunskapstörstande doktorander och kompetent administrativ personal. Tillsammans arbetar vi mot samma mål och vision. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Det skapar en kreativ och stimulerande miljö att verka inom och ger en härlig känsla när man går till jobbet! 

 
VEM SÖKER VI?
För att lyckas och trivas i rollen som universitetsadjunkt behöver du ha en god samarbetsförmåga, förmåga att skapa och underhålla kontakter. Vidare är du kommunikativ, lyhörd, noggrann och värdesätter och välkomnar olikheter och olika perspektiv. Du har:

- magisterexamen med relevant inriktning för grundskolans senare år/gymnasieskolan eller vad arbetsgivaren bedömer som motsvarande
- lärarexamen
- väl dokumenterad pedagogisk skicklighet
- god förmåga att leda undervisning och utveckla utbildning
- genomgått utbildning i högskolepedagogik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper
- visat god förmåga att samverka med omvärlden

För fullständiga behörighetskrav för en tjänst som universitetsadjunkt vid JU, se https://ju.se/download/18.3d2d468617f823a0f453c05e/1648124985353/Ã?§ 978 BestÃ?¤mmelser fÃ?¶r anstÃ?¤llning av lÃ?¤rare vid JÃ?¶nkÃ?¶ping University - AnstÃ?¤llningsordning.pdf

 

INFORMATION
Tjänsten är ett vikariat på 60% till och med 2023-06-15. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde 15 augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Arbetstidsvillkor: Årsarbetstid för lärare enligt högskolans kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas.

 

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan senast 2022-07-24. Bilagor föredras i PDF-format.

Ansökan ska innehålla:

- CV och personligt brev
- Styrkt meritförteckning
- Vidimerade intyg och examensbevis
- Referenser
- Löneanspråk

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är oss tillhanda senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kvalitativt kan prövas i alla avseenden. 

JU strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats fri från diskriminering. Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på https://ju.se/

Ansök nu

Thoren Business School söker engagerad Gymnasielärare SV/SA

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 21
ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2300 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Thoren Business School (TBS) är affärsgymnasiet inom ThorenGruppen. Vi utbildar framtidens ledande entreprenörer och ledare. Vi vill ge eleverna verktygen som krävs för att nytänkande och utveckling, oavsett drömmar och mål.Beskrivning av tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Thoren Business School i Jönköpingtill ett affärsgymnasium där vi har elever som vill utvecklas inom entreprenörskap, ledarskap och kommunikation.

Ta bort den som vill utbilda sig till framtidens affärsman eller affärskvinna. Du vill utvecklas tillsammans med eleverna i nära samarbete med näringslivet, som triggas av att bygga din undervisning inom Svenska/Samhällskunskap på ett sätt som föder inspiration och lust hos eleverna. Tillsammans med övrig personal skapar du en gynnsam miljö för lärande där fokus ligger på att se varje elev. Att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse för människor ser vi som en självklarhet. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende.

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra dina kurser i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner. Du har ett intresse av att lära dig mer och att arbeta efter skolans koncept med bl.a. APL (Arbetsplats förlagt lärande), UF (Ungt företagande) och CASE (Projekt). Vi samarbetar nära näringslivet och du förväntas ta en aktiv del i det arbetet.  

Det kommer vara viktigt att samverka med dina kollegor och samtidigt kunna arbeta självständigt för att skapa en god lärmiljö för våra elever som bygger på nyfikenhet, entreprenörskap, ömsesidig respekt samt tydlighet och struktur.

Kvalifikationer
Behörighet som legitimerad gymnasielärare i SV/SA är meriterade för tjänsten. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är och/eller gedigen erfarenhet från branschen är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid god arbetsförmåga, god relationell förmåga, god pedagogisk förmåga och personliglämplighet. Du som söker ska vara öppen och ha en positiv elevsyn. Till arbetslaget och elever tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet.

Vi erbjuder dig
Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. Vi är ett glatt och kompetent gäng som ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, vilket gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt. Som nyanställd erbjuder vi dig även en introduktionskurs till Thorengruppen AB via Check-in@TG.

På Thoren Business School i Jönköping ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Thorengruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande och vi får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

Är du personen vi söker, sök tjänsten idag!

Rekrytering
Sista ansökningsdag: 2022-08-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna Verksamhetschef pernilla.tolgfors@thorengruppen.se eller telefon 072-5541006.

Har du frågor, vill du veta mer om vår skola, vår pedagogik och upplägg? Kontakta oss gärna eller gå in på www.affarsgymnasiet.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.Inom ThorenGruppen gör vi allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa en arbetsplats och skola där alla är välkomna och inkluderade.Läs mer om oss på: thorengruppen.se

Ansök nu

Processlinjeförare till Ahlins i Habo

Beläggningsmaskinförare
Läs mer Jun 21
Om tjänsten
Som processlinjeförare till Ahlins i Habo söker vi dig som vill ha eget ansvar, drivs av verksamhetsutveckling och inte är rädd för att få skit under naglarna. Som processlinjeförare kommer du dagligen se till att Ahlins processer sköts alltifrån mätningar, justeringar, förbättringsarbete och sköta om den dagliga driften av deras reningsverk. Du ska även arbeta utefter deras rutiner och instruktioner för att säkerställa att ytbehandlingsprocesserna presterar utifrån det bästa.
I din roll som processlinjeförare till Ahlins kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Mätningar/justeringar
- Sköta om deras reningsverk
- Medverka till utveckling och förbättringar av processer och rutiner
- Dagligt produktionsarbete
Om dig
Vi söker dig som drivs av utmaningar och har en förmåga att ha många bollar i luften. Som person trivs du i ett självständigt arbete där du får ta ett stort ansvar och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du gillar att identifiera förbättringsmöjligheter och vill bidra till verksamhetens utveckling. Du arbetar strukturerat i stressiga situationer och följer fastställda rutiner.
Viktigt för tjänsten:
- Nyfikenhet
- Ansvarstagande
- Många bollar i luften
- Utföra arbetsuppgifter för att säkerställa processens prestanda med minimalt driftstopp
- Tycker om att arbeta fysiskt med kroppen
Om Ahlins
Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta William Maklin via william.maklin@adecco.se
Har du frågor kring registreringen var god kontakta kandidat supporten via kandidatsupport@adecco.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 21
Stadsgårdsskolan

Kom till oss och skapa lärglädje! Hos oss på Stadsgårdsskolan får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor.

Ditt nya jobb
Vi söker lärare i ämnet idrott och hälsa. Du kommer träffa elever från flera årskurser, du är del av ett arbetslag med lärarkollegor och är tillsammans med en kollega mentor för en klass. Du stödjer och följer dessa elevers skolgång lite extra samt har regelbundna kontakter med vårdnadshavare. Att vara drivande och ta initiativ till olika aktiviteter inom idrott och friluftsliv ser vi som en självklarhet i rollen som idrottslärare.

Välkommen till oss
Stadsgårdsskolan är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer främst från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Vi har elever med bakgrund i olika delar av världen och en kommungemensam grupp med elever inom autismspektret, Herrgården.

Hos oss har elevernas resultat under många år varit goda och vi har hög tillgänglighet i våra lärmiljöer. Många elever lyckas bättre hos oss än de förväntas göra. 2019 hade vi näst högst andel behöriga elever till gymnasiet bland jämförbara skolor landet. Vi har många års erfarenhet och hög kompetens för att möta elever med olika bakgrund och förutsättningar på bästa sätt, men arbetar hela tiden för att de elever vi har just nu ska nå så långt som möjligt i sitt lärande. Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och elever tror vi att vi kan vara med och lägga en stabil grund för att alla elever ska lyckas.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa, gärna i kombination med annat ämne. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Som person är du kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa en tillgänglig lärmiljö för eleverna. Välkommen att skicka in din ansökan även om du ännu inte är legitimerad lärare.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Ev sker intervjuer under annonstiden

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mer?
Rektor Marcus Simonsson, 036-10 64 32, marcus.simonsson@jonkoping.se
Biträdande rektor Pernilla Hjelm, 036-10 39 10, pernilla.hjelm@jonkoping.se


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Tip Trailer Service söker arbetsledare i Jönköping

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Jun 21
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta för ett marknadsledande europeiskt företag inom försäljning, leasing och underhåll av släpvagnar? Har du drivet som krävs för att samordna en verkstad? Då är det dig vi söker för denna möjlighet att få driva, utveckla och sätta din egen prägel på TIP Trailer Service verkstad i Jönköping just nu!

I rollen som arbetsledare kommer du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker. Du driver på flödet genom verkstaden för att garantera både den tekniska kvaliteten samt att leverans sker enligt plan. Vidare kommer du även att arbeta med kundmottagning och kundkontakt för att säkerställa att våra kunder blir väl mottagna.

En stor del av arbetet är att prioritera och fördela arbeten som ska utföras i verkstäderna med inriktning mot skador och garantier, en del större arbeten planeras och utförs i projekt vilka du är med i planeringen av. Med andra ord är det avgörande att man är lösningsorienterad då vår vardag snabbt förändras och att vi stundtals jobbar med stora volymer och kort framförhållning.


Din Profil
Som person är du förtroendeingivande och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du framgångsrika relationer med olika målgrupper på olika nivåer. Du stöttar medarbetare i deras dagliga och operativa arbete. Alltså, ett aktivt ledarskap förväntas för att lyckas i rollen. Erfarenhet av Office programmen och Matrix är mycket meriterande. Du är van att ta stort ansvar samtidigt som du prestigelöst kan växla mellan arbetsuppgifter. Som person är du drivande, ödmjuk och trivs i en roll med många kontaktytor. Krav är att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Du bör i grunden ha en god förståelse för mekaniken, antingen via utbildning eller praktisk erfarenhet. Du är van att prioritera och fatta många snabba beslut. Du har ett flödestänk och vet vikten av att planera för att underlätta kundens schema.


Om företaget
Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med möjlighet att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.
Som anställd på TIP trailer service erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Läs mer om företaget på:
https://www.tipeurope.se/om-tip-


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se

Ansök nu

Områdeschef Drift och support

Avdelningschef, landsting
Läs mer Jun 21
Ledningsstaben

Vill du ta det strategiska ansvaret för att Region Jönköpings läns samhällsviktiga verksamheter har tillgång till stabila IT-tjänster och får professionell support? Är du en stark, positiv ledare som vill skapa bästa möjliga värde för kunden och våra medarbetare? IT-centrums uppdrag är att i allt snabbare takt tillhandahålla ändamålsenliga, snabba, säkra IT-lösningar med hög tillgänglighet för såväl regionens 11 000 anställda som länets medborgare.

Vi söker
Vi söker nu en erfaren chef till rollen som områdeschef Drift och support. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för support av alla de tjänster som finns inom Region Jönköpings läns breda verksamhetsområden - från hälso- och sjukvård till trafik, utbildning och kultur. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse och placering i Huskvarna. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande, och flera års erfarenhet av en strategisk ledarroll med teknisk inriktning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tung ledarroll med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Regionen befinner sig på en omfattande digitaliseringsresa, och du kommer få bidra till såväl verksamhets- som samhällsnytta. Vi strävar mot att vara Sveriges bästa IT-avdelning och är på god väg, vi arbetar med moderna arbetssätt och har mycket kompetenta och delaktiga chefer och medarbetare, som hela tiden vill bidra till att skapa bästa möjliga nytta.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/). IT-centrum erbjuder dessutom möjlighet att arbeta på distans del av tid (flexibel arbetsplats).

Det här får du arbeta med
Du är ytterst ansvarig för att regionens ca 700 system supporteras på ett kvalitetssäkrat sätt med hög kundnöjdhet. Du agerar kravställare mot våra förvaltningsgrupper och är processägare för våra driftsprocesser. Flera system har höga tillgänglighetskrav och behöver fungera 24/7/365, och du ansvarar därmed för en beredskapsfunktion.

Du kommer att vara chef över ett område med två enheter, Kundcenter och Lokal IT-service, som leds av var sin enhetschef. Totalt har området ca 70 medarbetare. Kundcenter är vår servicedesk som hjälper våra kunder på distans, medan Lokal IT-service hjälper på plats hos kund. Inom ditt ansvarsområde finns också IT-centrums SOC (Security Operating Center), där du har ett tätt samarbete med vår IT-säkerhetschef.

Du arbetar tillsammans med övriga områdeschefer med det övergripande personal- och arbetsmiljöansvaret. Du kommer att ingå i IT-centrums ledningsgrupp och vara direkt underställd IT-direktören.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ska du ha gedigen erfarenhet av ledande roller inom IT på såväl strategisk som taktisk nivå. Du är van att tillämpa affärsmässiga principer och att leda chefer eller ledare. Vi ser även att du har erfarenhet av intensivt förändringsarbete. Du måste gilla att arbeta och bidra i en miljö som genomsyras av hög puls, och en förändringsvilja att alltid kunna göra lite bättre för dem vi är till för, våra invånare och regionens olika verksamheter. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och att samverka med många funktioner. Du har en positiv läggning och starkt engagemang i de frågor du hanterar, du är självgående, besitter en mycket god samarbetsförmåga och står för ett tydligt kommunikativt ledarskap. Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett mycket engagerat, inspirerande och lyhört sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 21 augusti. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta IT-direktör Helena Glemdal Bergkvist 072-512 45 65.

Första intervjuer är planerade att hållas under vecka 34-35.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag drygt 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Ansök nu

Avtalssamordnare

Administrativ assistent
Läs mer Jun 21
Digitaliseringsavdelningen

Vi söker dig som med vill vara med och utveckla processen för Digitaliseringsavdelningen avtal. Har du erfarenhet av upphandling och trivs med att leda projekt? Då kan du vara den vi söker.

Som Avtalsamordnare ansvarar du för samordning av Digitaliseringsavdelningen avtal. Det innebär att du driver, planerar och följer upp men även vidareutvecklar hur vi arbetar med avtal. Du upprättar och underhåller rutiner och processer för bland annat effektivisering inom områdena. Arbetet innefattar administrativt arbete såsom kartläggning, beräkningar, framtagning av underlag och dokumentation. I ansvaret som Avtalsamordnare kommer du även delta i projekt.
Du har goda kunskaper i Excel. Utöver detta kommer du att b l a arbeta med att;

• Säkerställa och kontrollera avtalsefterlevnad
• Leda, planera och samordna uppdrag/projekt kopplat till upphandling
• Delta i större upphandlingar i samarbete med upphandlingsavdelningen
• Avropa från ramavtal (rangordning, förnyad konkurrensutsättning)
• Direktupphandling
• Agera rådgivare vid avtalsfrågor
• Utveckla och förvalta befintliga avtal
• Medverka i taktiska och strategiska leverantörsmöten
• Leverantörkontakt (skriftligt/muntligt)

Din kompetens
Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande förvärvad kunskap för tjänsten. Du har erfarenhet av upphandling inom offentlig verksamhet eller näringslivet. Du har en god analytisk förmåga, noggrann och lätt för att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är bra på att kommunicera i både tal och skrift. Som person är du lösningsfokuserad och självgående och vi ser även att du kan prioritera och driva dina egna processer. Du har lätt för att samarbeta och är stresstålig, det är egenskaper som vi värdesätter högt.
Goda kunskaper i tal och skrift på svenska. Kunskap om LOU (Lagen om offentlig upphandling) och dess tillämpning är meriterande.

För frågor
Kontakta gärna Niklas Lingvall, IT-chef, tfn 036-10 61 86
Facklig företrädare för SACO är Jan Samuelsson, tfn 036-10 5428.
Facklig företrädare för Vision är Patrik Andersson, tfn 036-10 5489.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vill du lära dig att jobba som kantpressare?

Kantpressare
Läs mer Jun 21
Är du sugen på att prova på något nytt inom arbetslivet? Eller kanske känner du dig rutinerad som kantpressare sedan tidigare? Då har vi en möjlighet för dig!

Detta erbjuder vi
Har du tidigare erfarenhet av kantpressning så är det en fördel men är det så att du inte har arbetat med det förut så erbjuder vårt kundföretag att utbilda dig till kantpressare och få lön under utbildningstiden. Som utbildad kantpressare får du sedan jobba vidare hos kunden där du även har möjlighet till att övergå till direkt anställning.

För att klara av detta så måste du som person vara du nyfiken, visa vilja att lära dig, vara självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Krav:
Svenska i tal och skrift

Meriterande: Erfarenhet av kantpressning
Erfarenhet av tidigare industrijobb
Körkort och tillgång till bil

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 10 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 


Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Transportkoordinator

Transportsamordnare
Läs mer Jun 21
FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem. I över 100 år har vi stolta utvecklat innovativa och energieffektiva produkter där vi förser människor med bästa tänkbara inomhuskomfort och brandsäkerhet för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor. Vi är cirka 3500 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige. Vår kultur präglas av affärsfokus, laganda, passion och att ha kul på jobbet. Together We Create Excellence. For Life. We are FläktGroup.

Vi är cirka 3600 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 15 platser runt om i Sverige.

Vår kultur präglas av affärsfokus, gemenskap, passion och att ha kul på jobbet. Together We Create Excllence. For Life. We are FläktGroup.


Brinner du för logistik och service? Gillar du pulsen i tillverkningsindustrin?
Då borde du kika vidare här.

Vi erbjuder dig:

Som transportkoordinator hos oss jobbar du med att bevaka transporter till våra kunder, föra kommunikation mellan våra kunder, säljare och agenter och även säkerställa att leveranstider hålls. Du kommer ha en tät kontakt med andra funktioner inom företaget och dessutom vara involverad i planering, volymberäkning och bokning av transport till kund.

Som transportkoordinator hos oss får du ett varierande jobb i ett företag där vi värdesätter samarbete högt. Rapportering sker till chefen för order och transport.

På FläktGroup brinner vi för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat för människor. För att fortsätta vara marknadsledande är ständig utveckling av både våra lösningar och medarbetare av yttersta vikt för vår framgång. Vi arbetar för en trygg och säker arbetsplats och vår egen FläktGroup Academy erbjuder olika utvecklingskoncept som stöd i din karriär hos oss. Att släppa loss potentialen och personligheten hos våra medarbetare är vårt mål. På FläktGroup hyllar vi därför mångfald eftersom vi är övertygade om att du behöver vara dig själv för att kunna göra skillnad.

Din profil:

Vi letar efter dig som är grym på kundservice och har en bakgrund inom logistik. Vi blir extra glada om du tidigare arbetat inom transportplanering för tillverkande industri eller logistikbranschen. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav och kunskaper i tyska och/eller franska är meriterande. Du är en person som gillar struktur och planering och är bra på att samarbeta och kommunicera för att ge kunden bästa tänkbara upplevelse.

Övrig information:

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ulrika Jalnefur, Chef för order och transport. Du når henne via växeln på 0771-262626 eller på ulrika.jalnefur@flaktgroup.com. Sista ansökningsdag är 7 juli och vi tillämpar löpande urval. Därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till annonskanaler och rekryteringsbolag och vi undanber oss därför samtal angående detta.

Ansök nu

Projektledare inom Eldistribution till Skjutebo Kraft

Ledande montör, el
Läs mer Jun 21
Skjutebo Kraft i Jönköping är ett glatt team på 10 personer som erbjuder konsulttjänster inom helhetslösningar av entreprenad, fiber och elkraft. Tillsammans har de flera års erfarenhet inom branschen och med kvalité, glädje och gemenskap jobbar de tillsammans för att nå bästa resultat för deras kunder. Skjutebo Kraft söker nu deras nästa Projektledare inom eldistribution som vill driva spännande projekt i nära samarbete med kund.

Utmaningen

Hos Skjutebo Kraft erbjuds du stora möjligheter som projektledare där du får bygga och bredda din kompetens samt vara med och utveckla organisationen. Som projektledare är lagarbete en självklarhet samtidigt som du tar stort eget ansvar och styr din egen planering och projekt. Med en varierande vardag får många olika kontaktytor och omväxlande arbetsuppgifter där hög kvalité och noggrannhet stor i fokus. Du kommer varva administrativa uppgifter med budgetplanering, uppföljningar och besök ute på fält.

- Vara nyckelpersonen som leder och driver projekt inom eldistribution.
- Ansvara för planering av budget, kvalitet och tid.
- Leda konsulter, leverantörer, tekniker och montörer samt följa prognos och utförande av projekt.
- Bygga och bibehålla externa och interna relationer med kunder, konsulter och andra kontakter.
- Vara med och utveckla Skjutebo Krafts organisation och funktioner inom bolaget.


Vem är du?

Som person är du initiativtagande, noggrann och älskar att vara med och påverka. Du har en god förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och trovärdig i ditt ledarskap och du trivs med att leda människor genom projekt och förändringar. Att du har ett brinnande intresse för el ser vi som en självklarhet och i samband med kontakten med människor jobbar du för lyckade resultat.

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Minst 2 års erfarenhet av beredning eller projektledning inom eldistribution.
- Entreprenadjuridik
- God erfarenhet inom AB04 & ABT06
- Körkort B
- Svenska i tal och skrift


Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom el eller erfarenhet av projektledning.

Placeringsort: Jönköping

Resor förekommer i tjänsten.

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fibertekniker

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 21
Om tjänsten
Nu söker vi Fibertekniker till en större kund i ett expansivt skede och vi vill ha dig som vill få chansen att utvecklas inom vår framgångsrika organisation.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter en fibertekniker.

Arbetet innebär bland annat följande:
- Felavhjälpning av kablar förlagda i marken och i luften.
- Även viss inkoppling, förändring av befintlig anläggning.
- Skarva och laga avgrävda kablar.

Arbetet bedrivs till största del utomhus, men det kan även förekomma telejobb inomhus.

Det är meriterande om du har baskunskap gällande hur man gör elinstallationer samt även om du har mastkompetens.

Du kommer arbeta som ambulerande fibertekniker .

Ditt arbetsområde kommer vara Jönköping med omnejd.

Under arbetstiden tillhandahåller vi företagsbil.

Vi söker dig som
För att jobba som fibertekniker är det meriterande om du ha en bakgrund där du har läst Elprogrammet på gymnasiet eller mångårig yrkesvana som kan motsvara utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenheter av elinstallationer.

Du ska vara flexibel och inte rädd för att ställa om till olika miljöer. Du ska ha förmåga och kunna jobba självständigt men även i grupp.

Då det även krävs att kunna arbeta på höjd så är det ett krav att inte vara höjdrädd.

Eftersom du har kontakt med kunder i ditt jobb är det viktigt att du har ett högt servicetänkande och ett bra kundbemötande.
Som person är du praktisk lagd och har ett tekniskt intresse samt vana att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
Du är van att arbeta utomhus.

Du har B-körkort.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du anställs av Montico HR Partner och blir uthyrd till vår kund.

Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Teamledare till JYSK´s Centrallager

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 21
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller - som i Lars Larsens fall - någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet - tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

Som teamledare får du en varierande roll där du guidar och vägleder medarbetarna i den dagliga driften. Du kommer ansvara för att deadlines hålls, rutiner följs och att processer efterlevs.

I rollen som Teamledare på JYSK DCN har du personalansvaret för ditt team och ansvarar för medarbetarens och teamets utveckling. Som Teamledare ansvarar du också för att rutiner följs och även att förbättringar identifieras i syfte av att skapa värde för kunden genom effektiva processer på DCN. Du ansvarar för ett team på 15 medarbetare.

- Planera, leda och motivera personal
- Ansvar för daglig drift
- Personalansvar, medarbetarsamtal samt involverad i rekryteringar inom den egna avdelningen
- Aktivt efterleva JYSK values och leadership, JYSK strategi samt DCN vision


JYSK values

Köpman -Serviceinriktad, Kostnadsmedveten, Pålitlig, Målinriktad och Professionell

Kollegor - Hjälpsam, Visa ömsesidig respekt, Flexibel, Öppen, ärlig, uppriktig och Positiv

Kåranda - Lojal, Rätt att påtala, JYSK ambassadör, Hängiven och Samarbetsvillig

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som vill involvera och engagera dina kollegor i den dagliga verksamheten på avdelningen. Först och främst ser vi att du är driven och målinriktad person som har lätt för att samarbeta och motivera andra.

- Du har erfarenhet av att leda och motivera andra
- Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem
- Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B
- Meriterande om du arbetat inom liknande miljö


JYSK leadership

Ledare - Resultatinriktad, Beslutsam, Ansvarsfull och Proaktiv

Coach - Utvecklande, Involverande, Feedback och Fokuserad

Kommunikatör - Synlig, Motiverande, Övergripande och Informerande

Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor till Akutmottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på akutmottagning.

Kontakta oss gärna för mer information.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 21
Om oss
Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder.
Vi är en av de största inom 3PL i Norden och erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering. Vi förfogar över 250,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad, Arlanda och Nykvarn.
Aditro Logistics har över 1 000 anställda och omsätter över 1 miljard kronor årligen och sedan 2020 är bolaget förvärvat av Posti Group Corporation.


Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet.
Hos Aditro Logistics är alla lika värda.
Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har.
Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för:
* Att samtliga leverantörer inom ansvarsområdet levererar tjänster enligt avtal
* Att samtliga leverantörer inom ansvarsområdet utvärderas löpande och genomför kostnadsuppföljningar
* Att Siten uppfyller alla krav i fastighetens hyresavtal/motsvarande
* Att stödja SITE MANAGER och säkrar att Siten uppfyller aktuell säkerhetsklassificering
* Att stödja SITE MANAGER och säkrar att Siten uppfyller aktuellt brandskydd (inkl sprinkleranläggning)

Som Facility Maintanence agerar du som Sitens kontakt mot leverantörer i dagliga frågor och avvikelsehantering gällande fastighet, säkerhet och truckrelaterade frågor.
Arbetar med leverantörsutveckling på ett strukturerat arbetssätt och tar fram lösningar inom sitt ansvarsområde men även genom att proaktivt komma med lösningsförslag för att driva verksamheten och lönsamheten framåt.


Din profil
Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsfrågor och underhåll av lager/terminaler.
Du får gärna ha haft erfarenhet i underhåll av truckar samt att du gärna har ett intresse av att meka och laga utrustning.
El behörighet är meriterande.
Som person är du proaktiv och drivande med förmågan att se detaljer. Vidare är du strukturerad och kommunikativ, en helhetstänkare som motiveras av problemlösning och att optimera verksamheten. Du är en prestigelös och lyhörd lagspelare som är van vid att leverera och att samtidigt hålla god kvalitet i det du gör.


Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 21
Torps skolområde

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Som lärare inriktning fritidshem hos oss på Torps skola ska du tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska utvecklingen i enlighet med LGR 11. Din huvudsakliga arbetsuppgift är arbetet på fritidshemmet, men skolsamverkan med berörd elevgrupp ingår också som en naturlig del i uppdraget.

Välkommen till oss
Är du nyfiken på att arbeta på en nybyggd skola där det är högt i tak och pedagogiken i alla verksamheter drivs av engagerade pedagoger?

Torps skola i Bankeryd är en nybyggd f-6 skola med ca 310 elever. Skolan består av fritids uppdelat i två f-1 och 2-5 verksamhet. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntningar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller som lärare med inriktning mot fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är i slutet av dina studier är du också välkommen att söka. Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Susanne Malmqvist, rektor, tel. 036-106537
Andreas Swenlert, bitr. rektor 036-106540
Magnus Borg, lärarförbundet, tel. 036-106594

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem/bild

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 21
Torps skolområde

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Som lärare inriktning fritidshem hos oss på Torps skola ska du tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska utvecklingen i enlighet med LGR 11. Din huvudsakliga arbetsuppgift är arbetet på fritidshemmet, men skolsamverkan med berörd elevgrupp ingår också som en naturlig del i uppdraget.

Välkommen till oss
Är du nyfiken på att arbeta på en nybyggd skola där det är högt i tak och pedagogiken i alla verksamheter drivs av engagerade pedagoger?

Torps skola i Bankeryd är en nybyggd f-6 skola med ca 310 elever. Skolan består av fritids uppdelat i två f-1 och 2-5 verksamhet. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntningar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller som lärare med inriktning mot fritidshem, gärna med bild som tillval. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är i slutet av dina studier är du också välkommen att söka. Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Susanne Malmqvist, rektor, tel. 036-106537
Andreas Swenlert, bitr. rektor tel. 036-106540
Magnus Borg, lärarförbundet, tel. 036-106594

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Barnmorskor till förlossningen och BB

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för barnmorska på förlossning och BB-avdelning.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutmottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på akutmottagning.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Urologklinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på Urologklinik.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för anestesisjuksköterska på uppvakningsavdelning.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till dialysen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på dialysenhet.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska inom psykiatrisk slutenvård.
Här finns möjlighet att arbeta på klinikens slutenvårdsenheter, psykiatriska heldygnsavd allmän psykiatrisk avd F, beroendesjukvårds avd E, Psykiatriska intensivvårds avd, psykiatrisk akutenhet. Viss tjänstgörings kan ske på rättspsykiatrisk avd C, klass III.


Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till neonatalvårdsenhet

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på neonatalvårdsenhet.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Vårdadministratör, Klinisk fysiologi, Jönköping

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 20
Klinisk fysiologi i Jönköping

Vill du vara en del i ett härligt engagerat gäng? På Klinisk fysiologi, Jönköping, arbetar vi omväxlande, stimulerande och varierande, det vi gör har betydelse för patienten. För oss är det viktigt med delaktighet och att ha roligt på arbetet!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Nu söker vi dig som vill vara en del av vår trevliga personalgrupp på Klinisk fysiologi i Jönköping. Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare/medicinsk sekreterare. Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och i skrift samt goda IT-kunskaper.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiderna är förlagda på dagtid, start enligt överenskommelse.
Vi är en arbetsplats som växer och i nuläget är vi ett gäng på 65 personer som är stationerade på tre orter i regionen, vi står för hela länets kliniska fysiologi. Arbetet är stimulerande och omväxlande med engagerade kollegor. Du kommer att vara del i en grupp där vi arbetar mot gemensamma mål. Det är därför viktigt att du som söker har lätt för att samarbeta. Tillsammans har vi en trivsam arbetsmiljö och besitter hög kompetens.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns det också en del förmåner att utnyttja. Vi erbjuder gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård. Vi har även personalverksamheter i form av utflykter eller liknande gemensamma aktiviteter att ta del av. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör på Klinisk fysiologi har du ett mycket omväxlande arbete. Vi servar patienter och remittenter i hela länet. Vi arbetar efter ett roterande schema med bland annat remisshantering, tidbokning, telefonrådgivning, receptions- och skrivarbete. Vi arbetar i flera olika administrativa system som till exempel PAF, Cosmic och Muse.
Som vårdadministratör hos oss har du en viktig funktion och är spindeln i nätet. Du sköter allt ifrån telefonkontakter till att vara ett stöd för våra läkare och sektionsledare.
I denna roll har du möjlighet att utvecklas i och med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Är du även intresserad av att fördjupa dig i något av våra system uppmuntrar vi till detta.

Läs gärna mer om arbetsplatsen här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/kliniskfysiologi/)

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet. Du har förmågan att själv strukturera ditt arbete i allt ifrån planering och prioritering till genomförande och utvärdering. Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer, för dig är förändring ett vidare steg mot utveckling. Vidare ser vi gärna att du är stresstålig eftersom arbetstempot ibland kan vara högt och därför är det extra viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat sätt. Slutligen är du en person som är serviceinriktad och har lätt i mötet med många olika typer av människor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Klinisk fysiologi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Lisa Jarl, lisa.jarl@rjl.se som svarar på dina frågor under v.29

Sista ansökningsdag är den 17 juli 2022
Urval och intervjuer sker löpande från och med v.30
Varmt välkommen med din ansökan.

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Klinisk fysiologi är en länsgemensam klinik och finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus.

På alla tre sjukhusen gör klinisk fysiologi undersökningar som till exempel arbets-ekg, 24h-EKG, ultraljud på hjärta och kärl och neurofysiologiska undersökningar så som elektroencefalografi (EEG).

På Länssjukhuset Ryhov gör kliniken neurografi, elektromyografi (EMG) samt nukleärmedicinska undersökningar med gammakamera (scintigrafi).

Många undersökningar blir patienten kallad till hemifrån, men flera undersökningar görs även när patienten ligger på sjukhus.

Ansök nu

Butikschef till vår verksamhet i Jönköping

Butikschef
Läs mer Jun 20
Butikschef till vår Jönköpingsbutik

Ort: Jönköping | Omfattning: Heltid, 100% | Start: Omg eller enligt ö.k.

Om jobbet

Vi arbetar för att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det är egentligen hela grejen, för vi vet att när vi överträffar våra kunders förväntan då lyckas vi som bäst. Varje dag tar vi emot hundratals kunder i alla våra olika kanaler och mötesplatser, så som våra butiker, företagscenter och vår webb. Som butikschef har du ansvar för den fullständiga kund- och medarbetarupplevelsen kopplat till vår butik.

I rollen som Butikschef ingår bland annat att:

Säkra att leveransen och upplevelsen i vår butik håller premiumstandard för varje kund.

På ett engagerat sätt driva din och butikens försäljning till positivt utvecklingsresultat.

Att aktivt engagera och leda med goda exempel för att på så sätt skapa resultaten tillsammans med teamet och verksamheten i stort.

Arbeta effektivt och systematiskt.

Engagemang och intresse för att förbättra såväl rutiner som arbetssätt.

Arbeta tillsammans som ett team med dina kollegor för nå såväl avdelningens som Macforums mål.

Vi vill att våra medarbetare ständigt ska vilja utvecklas och är motiverade att hitta nya lösningar.

Motivera ditt team till att vara bra ambassadörer för Macforum i butik såväl som i våra digitala kanaler.

Har du erfarenhet av att arbeta med employer och- social branding och kan tänka dig att vara ett ansikte utåt i våra digitala kanaler är det ett plus i kanten.

Vi tror att du

Brinner för teknik, IT, innovation, relationsskapande och människor. Du har högt satta ambitioner kombinerat med sunda värderingar, erfarenhet av chef- och ledarskap och en stor mängd jävlar anamma. Du har ett coachande ledarskap och inspirerar ditt team genom att varje dag göra det lilla extra för ditt team och för våra kunder. Du tror med fördel inte på passivitet, utan engagerar dig och vill vara med och driva människor och verksamheten framåt. Ordning och reda är ledord för dig. Gott samarbete och höga förväntningar på dig själv och andra är självklarheter för dig. När det kommer till försäljning och utmanande säljmål trivs du som fisken i vattnet och gör ditt yttersta för att driva gruppen mot toppen!

Detta kan vi ge dig

Vi är ca 100 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder, vilket vi ser som en viktig styrka för hela bolaget. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundengagemang, medarbetarengagemang och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Macforum är en Apple Premium Reseller (APR) och finns på fem platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, butiksrådgivare, företagsrådgivare, konsulter, kundservice och E-handel. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum har nolltolernas mot all typ av diskriminering, mobbing, kränkande särbehandling, rasism och trakasserier. Kollektivavtal är en självklarhet på Macforum.

Mer om tjänsten och ansökan

Vår verksamhet ligger på Östra Storgatan 7-9 i centrala Jönköping.
Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! #jobbjustnu
Sista ansökningsdag 31:e juli.

Ansök nu

Development Manager till Lyreco i Växjö

Systemansvarig
Läs mer Jun 20
Till vårt trevliga kundföretag Staples/Lyreco i Växjö söker vi en driven Development Manager!

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Lyrecos fortsatta framgångar genom att utforma kundspecifika processer och implementera förändringar i Supply Chain-nätverket som förbättrar servicen och optimerar flödet i verksamheten.

Vidare arbetar du med att leda medarbetare, sätta den övergripande riktningen för verksamheten och säkerställa att mål uppnås och att rätt prioriteringar görs. Du är en del av att utveckla leveranskedjan främst genom ett kontinuerligt och strategiskt förändringsarbete.

Din vardag är intressant och spännande med ansvar för bland annat:
  Att utveckla och implementera samarbetsprojekt, strategiska förändringsprojekt i supply chain.
Att bygga affärscase för att säkra och motivera kapitalinvesteringar samt uppföljning av genomförda projekt.
Att definiera framgång i termer av målprestanda för operativa lösningar som avgör när den operativa lösningen ska överlämnas.

Rollen är helt ny och kommer över tid att utvecklas, detta i takt med att verksamheten växer och nya spännande projekt ligger i den långsiktiga planen!

Varmt välkommen till ett spännande och framåtriktat företag!

Din profil
Du som antar denna utmaning har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller motsvarande samt minst fem års praktisk erfarenhet inom Supply Chain och utveckling av rutiner och processer.

Vidare har du flerårig erfarenhet av projektledning med tillhörande metodik samt drivs av ett engagerat och karismatiskt ledarskap. Har du branscherfarenhet inom logistik, produktion och/eller e-handel, är det klart meriterande. 

Som person har du en genuin passion för digitala processer, verktyg och metoder. Du har ett inneboende driv och förmågan att ta fram och utveckla moderna tekniska lösningar, självklart i samråd med företagets IT-avdelning och specialister.

Du har ett öppet och modernt sätt och är ständigt nyfiken på trender och innovationer inom branschen, allt för att ligga i framkant och vara en effektiv och smart logistikverksamhet. Självklart har du även intresse för IT-lösningar och den senaste tekniken inom system och mjukvara. 

Kunden sätter du alltid i främsta rummet och med starkt förändringstänk, öppenhet och ett agilt förhållningssätt, når vi långsiktigt uppsatta mål och resultat för hela vår verksamhet. Vi är redo för att ta emot vår nya kollega, kanske är det just dig vi söker?

Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska, B-körkort är ett önskemål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos Staples/Lyreco i Växjö!  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansök nu

Uppdragsansvarig - EL Jönköping

Elingenjör
Läs mer Jun 20
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB - EFKAB - startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi är ett konsultföretag inom teknik med fokus på projektering inom El, VVS och projektledning. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.
Vi befinner oss i ett expansivt läge och söker dig som vill vara en del i vår resa med att utveckla och stärka EL-kompetensen på vårt företag. Uppdragsansvarig (UA) är EFKABs huvudsakliga kontaktperson mot kunden i varje projekt och ansvarar för att informera om status i projektet och för att upprätthålla god kommunikation med kunden. Dina kontaktytor internt är bland annat; projektmedlemmar, ekonomi och administration och ledning.
ARBETSUPPGIFTER
Driva uppdragen från start till mål (inkl. budget och tidsplan)
Ansvara för projektens kvalitet och att de håller de tidsmässiga, tekniska och ekonomiska ramarna som är överenskommet med kunden
Ansvara för arbetsledning av och stöd till övriga resurser (konstruktörer) i projektet
Löpande rapportera status i projektet internt avseende budget och projektstatus
Ansvarar för merförsäljning av projektet i samråd med regionchef/gruppchef
Även driva en del egna projektVEM ÄR DU?
Vi ser gärna att Du har tre till fem års erfarenhet som konstruktör inom en eller flera av disciplinerna El/Tele samt Brand & Säkerhet.
Ansvarar för merförsäljning av projektet i samråd med regionchef/gruppchef
Du är van vid att leda och fördela arbetsuppgifter inom en projektgrupp.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta. Projektering i MagiCad för AutoCad eller Revit.
God ledare, goda planerade och kommunikativa förmågor, och därmed vara en god ambassadör för EFKAB
Kunna och vilja fungera som mentor åt juniora medansvariga. Uppdragsansvarig ska våga utmana gamla sanningar.
Du är redo att ta nästa steg i din karriär och känner dig manad att axla rollen som uppdragsgivare.?VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 10 års erfarenhet i branschen. EFKAB har en stabil ekonomi och stor trivsel bland medarbetarna. Vår affärsidé är tydlig; EFKAB ska med kunskap och resurser tillfredsställa kundens behov avseende kvalitet, funktion, driftsekonomi och miljö, oavsett om det gäller special- eller helhetslösningar. Även om vi är verksamma i hela Sverige så präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla.
En anda som kan beskrivas med tre ord: ENGAGEMANG, LÅNGSIKTIGHET OCH PRESTIGELÖSHET. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling.

Ansök nu

Starka och drivna montörer sökes för arbete i Skillingaryd!

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Jun 20
Har du erfarenhet av montering? Eller är du intresserad av att arbeta med montering och har en stark överkropp? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi duktiga montörer för uppdrag med start omgående i Skillingaryd. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Du kommer huvudsakligen att arbeta som montör i möbelproduktion. Din uppgift är att montera och klä stols- och ryggdynor samt skärmar i typ och få fram en slutprodukt. Arbetet ställer krav på ett högt tempo samtidigt som du behöver vara noggrann i ditt arbete. Du blir en viktig del av teamet och produktionen. Det är viktigt att du även är öppen för att hjälpa till på andra avdelningar än monteringen om så behövs. För att klara av momenten krävs det att du är stark i armar, axlar och handleder då arbetet bitvis är ganska tungt.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
• God fysik
• Möjlighet att arbeta hela sommarperioden mellan vecka 26-33 med fortsättning

Har du tidigare erfarenhet från industrin, montering eller tapetsering är detta starkt meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Skillingaryd
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

TopWork söker hjullastarförare...

Hjullastarförare, godshantering
Läs mer Jun 20
...till kund utanför Jönköping (Torsvik). 
 
Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare hos vår kund, och som har bra erfarenhet av att köra motvikstruck och hjullastare. Du kommer att arbeta med att lasta och lossa. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas långsiktigt tillsammans med vår kund. 
 
Är det dig vi söker? Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker hjullastarförare...

Hjullastarförare, godshantering
Läs mer Jun 20
...till kund 3 mil söder om Jönköping. 
 
Nu söker vi dig som vill arbeta som hjullastarförare hos vår kund, och som har bra erfarenhet av att köra motvikstruck och hjullastare. Du kommer att arbeta med att fylla på material i produktionen. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas långsiktigt tillsammans med våran kund. Arbetet är förlagt på rullande femskift.
 
Är det dig vi söker? Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 20
Till vår avdelning för Produktutveckling söker vi nu en mekanikkonstruktör med intresse för hårdvara och mekanik. Hos oss får du chansen att påverka hur framtidens träningssystem kommer att se ut.

Din roll

Du kommer att ingå i ett team som har ansvaret för att utveckla och underhålla mekanikkonstruktionerna inom Saab Training & Simulations olika produktområden.

Som ett heltäckande team med fokus på mekanik, arbetar ni tätt tillsammans för att komma fram med idéer och utveckla nya funktioner allt eftersom träningsbehoven i världen förändras.

Som mekanikkonstruktör kommer du främst att ingå i olika typer av kund - och utvecklingsprojekt.

Tillsammans med erfarna konstruktörer kommer du att jobba med att utveckla produkter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet innefattar bland annat analyser av kravuppfyllnad och detaljkonstruktion.

Möjlighet ges även till att vara ute hos kund och verifiera systemen på plats.

Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet. Utöver arbete med utveckling av våra produkter räknar vi med att du också vill bidra med förbättringar av vårt arbetssätt.

Din profil

*

Du bör vara högskoleingenjör inom maskinteknik eller har en utbildning/erfarenhet som är likvärdig.
*

Minst tre års erfarenhet inom mekanisk konstruktion av till exempel skärande bearbetning, gjutgods, plastdetaljer och plåtbearbetning är önskvärt.
*

Erfarenhet av CAD, gärna med erfarenhet av Siemens NX
*

Du är ansvarskännande och har förmåga att arbeta självständigt
*

Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab Training & Simulation (T&S) är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Vi kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt. Saab Training har ca 680 anställda och vi finns i rad olika länder runt om i världen.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Vi söker omgående efter 1st Demonstratör/Säljare till Jönköping

Hemförsäljare
Läs mer Jun 20
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt.
Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.
Dina arbetsuppgifter
Dina kundbesök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt eget personliga schema som du själv är med och utformar veckovis.
Lön, ersättning och förmåner
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
Löpande försäljningsutbildning
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
Ett varierande jobb där ingen dag är den andra likAnställningsvillkor
Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan.
Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och mot företag.
Med maskinen kan man med enbart vatten tvätta och rengöra såväl inomhusluften som de flesta ytor miljövänligt och helt utan kemikalier.
#workatclearsky

Ansök nu

Testautomatiserare

Systemtestare
Läs mer Jun 20
Vi söker nu dig som brinner för test och teknik. I rollen som testutvecklare kommer du vara med och ta fram samt bygga upp nya testmiljöer och du kommer kontinuerligt att utveckla, implementera och utföra testfall men också underhålla och utveckla redan befintliga processer.

 
VAD ERBJUDER VI?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.

ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 


KVALIFIKATIONER:
Python / Java
Automatiserade tester
API-testning, Postman
Selenium
Jenkins
Linux / Windows

MERITERANDE:
Docker
Kubernetes
Erfarenhet av Cloud
Utvecklarbakgrund
Erfarenhet av säkerhetstestning

 
OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

We believe in growing together!

Vid frågor kontakta Yana Zubrytska, Talent Acquisition Partner.
yana.zubrytska@alten.se.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande utbildningschef förskola till Jönköpings kommun

Skolchef
Läs mer Jun 20
Ditt nya jobb

Uppdraget som biträdande utbildningschef innebär att tillsammans med utbildningschef  styra, leda och utveckla  förskolan med tydligt fokus på att ge våra barn de bästa förutsättningarna i sitt lärande. Du har arbetsgivaransvar för en del av rektorerna. I uppdraget kommer du genom nära samverkan med ledningsgrupp, rektorer och biträdande rektorer arbeta för en likvärdig förskola för alla barn i Jönköpings kommun. Ett särskilt fokus ligger på språkutveckling för varje barn inom förskolan.  


Som biträdande utbildningschef förskola är du direkt underställd utbildningschef förskola och är en viktig del i förskolans ledningsgrupp. Dina närmsta kollegor är utbildningschef och biträdande utbildningschef. Du har arbetsgivaransvar inom verksamhet, personal och ekonomi. I uppdraget ingår att du samverkar och har ett ambassadörskap för både utbildningsförvaltningen och Jönköpings kommun i sin helhet.


Välkommen till oss

Hos oss får du en arbetsvardag som präglas av våra kärnvärden; gemenskap, engagemang och nytänkande! Vi erbjuder ett uppdrag där du får möjlighet att tillsammans med utbildningschef förskola leda förskolans viktiga arbete med att ge framtidens världsmedborgare förutsättningar att nå sina mål och drömmar. Vi har höga målsättningar för framtiden - inspirera till lustfyllt lärande hela vägen, lärglädje. För vår fortsatta utveckling har vi en ekonomi i balans, hög måluppfyllelse och hög kompetens bland våra medarbetare.


På vår hemsida kan du läsa mer om förskolan inom utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/forskolaochannanpedagogiskverksamhet.4.1728713f155592fcd5b16a56.html)


Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)


Din kompetens

Vi söker dig som är tydlig ledare och leder vår verksamhet mot uppsatta mål. Du har ett förhållningssätt där du utmanar rektorer, medarbetare och kollegor att skapa en förskola för framtiden. Som ledare har du ett engagerat, modigt och tillitsbaserat ledarskap. Du brinner för att utveckla och förbättra våra barns lärande samt utmanar och har höga förväntningar på vår kvalitet. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till ditt uppdrag, samarbetar lätt med andra och skapar med lätthet nya relationer. I din kommunikation är du tydlig och du har en stark förankring i skolans värdegrund samt förmåga att se till verksamhetens bästa.  Du har och agerar utifrån ett övergripande perspektiv.


Du som söker har högskoleexamen inom pedagogik, gärna  mot förskola, samt examen i rektorsutbildningen. Du har erfarenhet av att arbeta som rektor inom förskola med  flerårig chefs- och ledarerfarenhet samt kunskap om styrdokument, budget, arbetsmiljö och att leda i förändringsarbete.  Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande utbildningschef förskola.
 

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Veronika Otterborg (veronika.otterborg@asb-executive.se) 070-568 82 66 .

Ansök senast den 2022-08-17.
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande utbildningschef förskola.

Ansök nu

Biträdande utbildningschef grundskola till Jönköpings kommun

Skolchef
Läs mer Jun 20
Ditt nya jobb

Uppdraget som biträdande utbildningschef grundskola innebär att biträda utbildningschef grundskola i att styra, leda och utveckla verksamheten med tydligt fokus på att ge våra elever de bästa förutsättningarna i sitt lärande. I uppdraget kommer du att genom nära samverkan med ledningsgrupp, rektorer och biträdande rektorer arbeta för en likvärdig skola för alla elever i Jönköpings kommun. Ett särskilt fokus ligger på språkutveckling, lärares ledarskap i klassrummet, de fysiska lärmiljöerna, våra skolledares arbetsmiljö samt vår elevhälsa.


Som biträdande utbildningschef grundskola är du direkt underställd utbildningschef grundskola och du är en viktig del i grundskolans ledningsgrupp där du tydligt driver utveckling av våra grundskolor. Dina närmsta kollegor är utbildningschef och biträdande utbildningschef. Du har arbetsgivaransvar inom verksamhet, personal och ekonomi. I uppdraget ingår att du samverkar och har ett ambassadörskap för både utbildningsförvaltningen och Jönköpings kommun i sin helhet.


Välkommen till oss

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag där du tillsammans med vår utbildningschef grundskola förväntas leda grundskolan i Jönköpings kommun utifrån ett holistiskt perspektiv med sikte på framtiden. Vi har höga målsättningar för framtiden - inspirera till lustfyllt lärande hela vägen, lärglädje. För vår fortsatta utveckling har vi en ekonomi i balans, hög måluppfyllelse och hög kompetens bland våra medarbetare.

På vår hemsida kan du läsa mer om grundskolan inom utbildningsförvaltningen. (http://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola)


Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

   

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)Din kompetens

Vi söker dig som är en engagerad och närvarande ledare med god förmåga att skapa delaktighet hos alla våra medarbetare inom grundskolan. Som ledare har du ett starkt pedagogiskt fokus, brinner för att utveckla och förbättra våra elevers lärande samt utmanar och har höga förväntningar på vår kvalité. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till ditt uppdrag och uppmuntrar kontinuerligt dina medarbetare och kollegor att tänka kreativt. I din kommunikation är du tydlig och du har en stark förankring i skolans värdegrund. Du har och agerar utifrån ett övergripande perspektiv.


Du som söker har en pedagogisk högskoleutbildning och är väl insatt i skolväsendets styrsystem och aktuell lagstiftning samt regelverk. Du har erfarenhet av att arbeta som rektor, har genomgått rektorsprogrammet och har vana av att leda genom andra. Du ska ha en interkulturell kompetens och erfarenhet samt erfarenhet av arbete med budget, arbetsmiljö och att leda i förändringsarbete.  

Mer information

För mer information kontakta Veronika Otterborg (veronika.otterborg@asb-executive.se) 070-568 82 66 .

Ansök senast den 2022-08-17.

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande utbildningschef förskola.

Ansök nu

Montörer till Fagerhults belysning

Elmontör
Läs mer Jun 20
Arbetsbeskrivning
Vi söker Montörer till Fagerhults Belysning!

Är du intresserad av att jobba inom industrin, då har vi uppdraget för dig! Vår kund belägen i Habo söker nu efter duktiga och drivna montörer.  Vi tror för att lyckas i denna tjänsten att du är motiverad och driven samt öppen för att lära dig nya saker. Tidigare erfarenhet från industrin är meriterande men inget vi kräver. 

Arbetet är förlagt till dagtid 07-16 samt 07-15 på Fredagar. 

Ansvarsområden
Detta uppdrag ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos våra kunder!

Om arbetet: Vi har olika sätt att montera beroende på vilken avdelning du arbetar på. Verktyg som vi använder är t.ex. skruvdragare och provutrustning. Skriftliga instruktioner samt ritningar är underlag till vår montering. Tidigare monteringsvana är meriterande men inget krav. För att trivas bra bör du i övrigt vara flexibel, stresstålig och klara av att jobba i högt tempo 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du uppföljer följande:


Svenska i tal och skrift är ett krav
Körkort och tillgång till bil är ett krav
Motivation och driv till att lyckas på din arbetsplats
Vilja att lära dig nya saker hela tiden


Tidigare erfarenhet inom industri och montering ser vi som positivt men inget krav. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Har du frågor kontakta ansvarig Konsultchef på mail: nathalie.larsson.kindstrom@randstad.se 

Om företaget
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. 

Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 13 säljbolag med fokuserad placering runt om i Europa. Produktbolaget utvecklar och producerar våra belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Varje säljbolag leds av en landschef och har kommersiellt ansvar för sin region. Totalt är cirka 1000 personer, av dem är cirka 38 procent kvinnor och 62 procent män.

Ansök nu

Automationsingenjör till AFRY!

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 20
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


AFRY är ett starkt företag som fortsätter expandera! Nu söker vi erfarna automationsingenjörer till vårt kontor Jönköping och hoppas att just du är en av de vi söker!
Som automationsingenjör på AFRY har du möjligheten att arbeta i intressanta projekt mot olika typer av verksamheter och kunder. Du kommer att jobba med utförandet i projekt samt stöd till kunders dagliga verksamhet och i rollen ingår metodisk felsökning och programmering i PLC/SCADA/DCS. Kunskap inom maskinsäkerhet är meriterande då det är en viktig naturlig del av ditt arbete. Du får chansen att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning för olika kunder. I vissa projekt följer du kundens standard och i andra fall är det du som sätter standarden. Att hjälpa kunder med både akuta och långsiktiga problem/möjligheter är något som du tycker om och motiveras av.
Projekten sker både inhouse på AFRYs kontor i Jönköping samt ute hos våra kunder. Vi jobbar i första hand i regionen men har även en del kunder i mellersta och södra delen av Sverige. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer men främst inom tillverkningsindustri, logistik och energi.
Hos oss ges du möjligheten att snabbt bygga på din erfarenhets- och kunskapsbank tack vare projekt med olika kunder och samarbeten. Du kommer både kunna fördjupa dig i och bredda din kompetens som konsult på AFRY!
Hoppas du vill bli en av oss!


Kravspecifikation


Vi tror att följande stämmer in på dig;
• Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, högskolenivå eller motsvarande med automations-eller teknikinriktning.
• Du har några års arbetslivserfarenhet av automation och programmering inom PLC, HMI eller SCADA.
Goda kunskaper i några/något av följande system; PCS7, S7, TIA, 800XA eller iFIX
• B-körkort ett krav, eftersom resor förekommer i tjänsten.
• Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
För att trivas i rollen och på AFRY brinner du framförallt för teknik! Du har lätt för att fokusera och är noggrann och självgående i ditt arbete. Du har en god social kompetens och värdesätter engagerade och drivna kollegor med god sammanhållning och teamwork.
AFRYs värdeord är modig, hängiven lagspelare- något även du känner igen dig i.


Ytterligare information


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Carlsson
+46 10 505 99 09
magnus.x.carlsson@afry.com
Är du vår nästa kollega? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 31 augusti! Under sommaren kommer återkoppling på din ansökan ske efter sommaren. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Projektledare inom automation

Projektledare, IT
Läs mer Jun 20
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Har du arbetat med automation i många år och är nyfiken på projektledarrollen?
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet för att göra AFRY till ett vinnande lag i Jönköpingsregionen?
Till sektionen för El och Automation på AFRY i Jönköping söker vi nu en Projektledare inom automation med djup teknisk kunskap, driv och en vilja att utveckla kundrelationer och engagera medarbetare!
Som teknisk projektledare ansvarar du för projektet från början till slut. Du planerar, följer upp och samordnar interna och externa resurser. Levererar ett kvalitativt bra resultat som ger mervärde för såväl kund som oss själva och skapar bra relationer som bygger förtroende.
Projekten sker både inhouse på AFRYs kontor i Jönköping samt ute hos våra kunder. Vi jobbar i första hand i regionen men har även en del kunder i mellersta och södra delen av Sverige. Kontaktytorna är många då vi samarbetar med andra teknikområden inom AFRY. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer men främst inom tillverkningsindustri, logistik och energi.
I rollen som projektledare inom automation kommer du arbeta nära sektionschefen och teamledaren i arbetet att utveckla verksamheten vidare. Du får möjligheten att vara kunders bollplank i att hitta lösningar på deras problem och att få dem att våga ta steget vidare till att bli mer moderna och ligga i framkant när det gäller olika automationslösningar. Ditt driv och genuina intresse för automation, problemlösning och kundrelationer kommer ta dig långt!


Kravspecifikation


Du har deltagit i flera projekt inom industrin och har samlat på dig kunskap kring hur projekt drivs och har nu en vilja att ta nästa kliv och själv axla rollen som projektledare.
Erfarenhetsmässigt tror vi att du känner igen dig i följande beskrivning:
• Du har en lämplig teknisk utbildning i grunden och har arbetat med automation i minst fem år.
• Erfarenhet av kalkylering och tagit fram offerter mot el/automationslösningar.
• Du har ett stort intresse av att leda och fördela arbeten i din projektgrupp.
• Har B-körkort då resor i perioder är en naturlig del av din roll.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att utveckla kundrelationer och att bidra till en arbetsmiljö som värdesätter kompetensutbyte! Som person är du kreativ och har en väl utvecklad känsla för kvalité. I rollen som teknisk projektledare behövs ett starkt eget driv, struktur i arbetet och god kommunikativ förmåga vilket du känner igen dig i.


Ytterligare information


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Carlsson
+46 10 505 99 09
magnus.x.carlsson@afry.com
Är du vår nästa kollega? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 31 augusti! Under sommaren kommer återkoppling på din ansökan ske efter sommaren. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu