Hitta lediga jobb i Jönköping

Duktig lokalvårdare sökes!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 20
Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu pigga, glada medarbetare som vill ansluta till vårt team. Till en början erbjuder vi behovs-anställning, men för rätt person så finns det en möjlighet att det övergår det till en provanställning.
Företagets utveckling har varit mycket positiv sen starten. Vi söker dig som är positiv, flexibel och stresstålig. Vi vill också att du har ett bra kundbemötande och ser det lilla extra hos våra kunder. Vi vill även att du är en problemlösare, kan ta egna initiativ, är morgonpigg då vi har många kunder tidigt på morgonen.
Vi söker kunnig personal inom städ och lokalvård och erfarenhet är därför självklart meriterande. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande, men inte något krav. Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut båda vad gäller körkort/egen bil, erfarenhet och nuvarande sysselsättning.
Eftersom kontakt med kontorspersonal och kunder kan ske dagligen behöver du kunna läsa och tala svenska och engelska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
Om anställningsvillkor:
Behovsanställning & Vikariat
Tillträde efter överenskommelse.
Vi söker även timanställda som kan arbeta vid behov.
Intervjuer och tillsättning sker löpande, vänta inte med din ansökan.
Om Vätterbygdens Städ AB
Hos oss kan du vara säker på att få ett kundbemötande i världsklass och att vår personal har rätt kompetens för just dina behov. Vi har även nöjd kundgaranti och kan garantera dig schyssta priser och en hög kvalitet på de jobb vi utför. Arbetsmiljön är en viktig del i vår vardag och vi följer alltid gällande lagar och föreskrifter.
Vi vill vara en hållbar partner för personal, kunder och miljö.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Elkonstruktör till AFRY!

Elkonstruktör
Läs mer Jun 20
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


AFRY är ett starkt företag som fortsätter expandera! Vi söker fler elkonstruktörer till vårt kontor i Jönköping och hoppas att just du är en av de vi söker!
Sektionen El och Automation på AFRY i Jönköping söker nu efter elkonstruktörer på olika nivåer som kan förstärka det befintliga teamet. Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på vårt kontor i Jönköping samt ute hos våra kunder.
Som elkonstruktör hos oss kommer ditt fokus vara att konstruera industriella elanläggningar, exempelvis för industriell elkraft, styrsystem och automationsutrustning samt fältinstallationer. Du kommer även i kontakt med kabeldimensionering, design av inre förbindningar samt skåpdesign, layout och apparater. Uppdragen drivs antingen på plats hos våra kunder eller inhouse i våra egna lokaler.
Som konsult hos oss på AFRY kommer du arbeta i en stimulerande miljö med trevlig gemenskap och där din personliga utveckling värderas högt. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer, främst inom tillverkningsindustri, logistik och energi.


Kravspecifikation


Vi söker dig som har;
• Teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola
• Några års erfarenhet av arbete som elkonstruktör
• Goda kunskaper i något/några av CAD-verktygen; Auto-CAD, Eplan och Elprocad samt goda kunskaper i Office-paketet.
• Goda kunskaper i ett av de traditionella beräkningsprogram för ledningsdimensionering El-vis, Netkoll eller Febdok.
• Har du erfarenhet av maskinsäkerhet är det meriterande
• B-körkort, eftersom resor ingår i tjänsten
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du:
• En genuin lagspelare med förmågan att kunna ta emot och ge återkoppling samt bidra till en bra stämning på arbetsplatsen.
• Driven och har hög ansvarskänsla för laget och kundleveransen
• Lyhörd och nyfiken och kan snabbt ta till dig ny kunskap och lär gärna av dina kollegor.


Ytterligare information


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Carlsson
+46 10 505 99 09
magnus.x.carlsson@afry.com

Är du vår nästa kollega? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 31 augusti! Under sommaren kommer återkoppling på din ansökan ske efter sommaren. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Arbetsledare / Gruppchef till Carotte Housekeeping

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Jun 20
OM OSS

Carotte är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kunder över hela Sverige och lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö & snart i Jönköping. Under 2023 öppnar Carotte tillsammans med Castellum en modern serviceenhet på Werket i Jönköping, där vi tillsammans kommer driva restaurang, städ, coworking, konferens och övrig service.

Läs mer om satsningen här: https://www.mynewsdesk.com/se/carotte/pressreleases/castellum-och-carotte-tecknar-avtal-foer-fastigh... (https://www.mynewsdesk.com/se/carotte/pressreleases/castellum-och-carotte-tecknar-avtal-foer-fastigheten-werket-i-joenkoeping-3183083)

Carotte Housekeeping är idag ett av de snabbast växande bolagen inom koncernen. För oss handlar Housekeeping om kontorsstäd med det lilla extra. Vi levererar kvalitativ städ och med stort fokus på god kontorshygien. Vi arbetar idag med ett stort antal kunder som efterfrågar denna typen av tjänster samtidigt som vi ser ett stort behov på marknaden av ett högkvalitativt städbolag. Vår vision är att höja kvalitén inom branschen och leverera en förstklassig Housekeeping till företagskunder. Vi söker nu en arbetsledare inom städ till Jönköping.

OM TJÄNSTEN

Huvudansvar

I rollen som arbetsledare/gruppchef får du en bred och varierande roll. Du ansvarar för att bygga upp den lokala organisationen med fokus på tillväxt, kvalité, service och trivsel bland medarbetarna. Vår säljavdelning ansvarar för att boka in möten med såväl nya som befintliga kunder. I arbetsuppgifterna ingår rekrytering och bemanning av vår housekeeping-personal. Du arbetar nära bolagets VD, som har gedigen erfarenhet från branschen. Vi har färdiga avtal och kunder som vi direkt kan leverera på i regionen.

Arbetsuppgifter

- Rekrytering, upplärning och uppföljning av Housekeepers
- Bemanning och frånvarohantering
- Personaladministration (anställningsavtal, schemaläggning, tidsredovisning, löneunderlag, APT, årliga medarbetarsamtal)
- Starta upp nya kunduppdrag och hantera extrauppdrag
- Kvalitetskontroller och kundmöten
- Merförsäljning
- Inköp och underhåll av städutrustning och material
- Resultatanalys
VI SÖKER DIG SOM

- Är affärsorienterad, serviceminded och nytänkande
- Erfarenhet av att arbete som ledare inom städbranschen
- Goda ledaregenskaper
- Arbetat operativt inom Housekeeping (meriterande)
- Har erfarenhet av administrativt arbeteÖVRIG INFORMATION

Välkommen med din ansökan genom att klicka på skicka ansökan. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla mig på rekrytering@carotte.se.

Sökord: städledare, arbetsledare, städ, städbranschen, housekeeping

Ansök nu

SiS ungdomshem Stigby söker behandlingspedagog

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jun 20
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

Stigby har plats för 31 ungdomar och tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Vi är uppdelad på en akutavdelning fyra behandlingsavdelningar och vi har även en eftervårdsenhet i Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER
Behandlingspedagog som kan motivera till livsviktig förändring.
Som behandlingspedagog på Stigby har du ett livsviktigt uppdrag. I ditt arbete kommer du att motivera människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva.

Du kommer jobba med att bygga trygga relationer, men också med utvalda och väl fungerande behandlingsmetoder.
Målet med ditt uppdrag är att skapa hopp, framåtrörelse och meningsfullhet i livssituationer som stukats av psykosociala problem, utanförskap och missbruk. Att göra den resan i olika skeden av ungdomarnas liv, är ett tuff t och utmanande arbete på alla plan.
Du arbetar i ett team av sex engagerade kollegor och med er samlade kompetens har ni möjlighet att nå bra resultat.

SiS satsar mycket på utbildning så hos oss får du verkligen en chans att utveckla dig och komma vidare i ditt yrke. Vi arbetar utifrån våra värdeord; Respekt, Omtanke och tydlighet.

På behandlingsavdelningen arbetar vi utefter en vårdkedja där placeringen går från låst till allt öppnare boendeformer via utslussning och eftervård och avslutas med utbildnings- och praktikplatser ute i samhället. Ungdomens ansvarstagande och självständighet ökar gradvis genom vistelse i allt öppnare former. Målet är ett självständigt boende i egen lägenhet. Vårdkedjan ger ungdomen möjlighet att successivt pröva utslussning med boende och praktikplats/utbildning i en naturlig miljö.

Som behandlingspedagog kommer du medverka i det dagliga arbetet på avdelningen med ungdomarnas allmän daglig livsföring samt med deras trygghet och säkerhet.
Som behandlingspedagog innefattar även arbete med kontaktmannaskap, dokumentation och aktivt arbeta med insatser i behandlingsplaner, handledare för nyanställda och praktikanter.

Tjänstgöringsschemat för behandlingspedagoger är pendlarvänligt och väl anpassat, även för dig som bor lite längre bort. Under en månad gör du ca fyra resor till Visingsö. Komprimerad tjänstgöring ger nio dagars sammanhållen ledighet var 3:e vecka.KVALIFIKATIONER
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga.
Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då behandlingsarbete dokumenteras och diskuteras med fl era olika aktörer ställs höga krav på god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Utvecklingsmöjligheter i arbetet kan bli att förbereda beslut och vara en del i framtagandet av behandlingsplaner, få ansvar för någon programverksamhet/specialområden, (MI, ÅP/Etik, NPNL-instruktör, ADAD), mm.

Lämplig högskoleutbildning är socionom, socialpedagog eller annan vård/beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt eftergymnasial utbildning som t.ex. behandlingspedagog.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Ansök nu

Sjuksköterskor till neonatalvårdsenhet

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 20
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för sjuksköterska på neonatalvårdsenhet.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Kontakta oss gärna redan idag för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Montörer för kommande behov

Maskinmontör
Läs mer Jun 20
Vi söker dig inför framtida uppdrag! Har du industrivana och erfarenhet av montering är du varmt välkommen att söka denna tjänst

Om tjänsten

Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig. Ritningsläsning kan förekomma beroende på arbetsplats.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Ev. enklare ritningsläsning
- Övriga arbeten som förekommer inom industrin

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start vid behov.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig och arbeta på ett lugnt och strukturerat sätt även i stressiga situationer.
Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil samt kan flytande svenska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Montering- och industrivana
- Ritningsläsning
- Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth "Elize" Tengmer via elisabeth.tengmer@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fullstack .Net utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 20
ALTEN i Jönköping söker nu efter fler duktiga utvecklare. Förutom några års efarenhet av programmering i .Net har du en förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Vi tror du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett teknikintresse men människa och nytta ligger i fokus!

 
VAD ERBJUDER VI?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.

ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


VI SER GÄRNA ATT VÅR NÄSTA KOLLEGA HAR ERFARENHET AV FÖLJANDE:
C#/.NET Core
JavaScript (Angular, React eller liknande)
Cloud (AWS / Azure / GCP)

MERITERANDE:
Erfarenhet av CI/CD pipelines, Jenkins och Docker
Kunskap inom Microservices
Kunskap inom testing (Xunit / Selenium eller liknande)
Bachelor’s i Computer Sc. and Engineering (eller liknande)
Kan kommunicera flytande på svenska och engelska

Om du är redo för nya utmaningar och vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att ansöka redan idag!

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

We believe in growing together!

Vid frågor kontakta Yana Zubrytska, Talent Acquisition Partner.
yana.zubrytska@alten.se.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Javautvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 20
ALTEN i Jönköping behöver nu dig! Vi söker nämligen en driven javautvecklare som brinner för att utveckla och vill utvecklas tillsammans med oss. Ta chansen att bli en del av samhörigheten på ALTEN i Jönköpin.

Vi söker dig med ett stort intresse för teknik och som har några års arbetslivserfarenhet av Java. Vi ser gärna att du gillar att ta fram kreativa och kvalitativa lösningar och trivs bra med att arbeta i team.

Som konsult på ALTEN är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd.

VAD ERBJUDER VI?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.

ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss.

Dina önskemål styr din väg framåt.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


KVALIFIKATIONER:
 Java (gärna Spring Framework)
 Cloud (Azure/AWS/GCP)
 Git
 CI/CD

MERITERANDE:
React/Angular
DevOps
Microservices
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 Vi är bara en ansökan bort. Urvalet görs löpande så ansök redan idag!

Har du några frågor mejla Yana Zubrytska, Talent Acquisition Partner IT på yana.zubrytska@alten.se

 
OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se .

Ansök nu

Team lead inom IT

Projektledare, IT
Läs mer Jun 20
Är du programmerare som vill utvecklas mer inom ledarskap? Vi söker nu efter en Team lead inom IT till i Jönköping. Vi söker dig med en stark kommunikationsförmå och ett genuint intresse för att jobba med människor, IT och verksamhetsutveckling. Som person är du ambitiös och ödmjuk och du trivs med att jobba i en internationell miljö i gränslandet mellan verksamhet och teknik.

VAD ERBJUDER VI?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.
ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

För att passa i rollen tror vi du har en bakgrund inom systemutveckling och drivs av att samarbeta med andra människor. Alternativt har du erfarenhet inom management/projektledning med grundläggande kunskap inom mjukvaruutveckling. Du är bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse för affärsutveckling. Ditt arbetssätt är målmedvetet och du har förmåga att hantera flera parallella ansvarsområden.

KVALIFIKATIONER:

• Magister- eller masterexamen, gärna inom systemutveckling eller management
• Minst 2 års arbetslivserfareneht inom IT.
• Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift

MERITERANDE:
• Kunskap inom .Net / Java
• Erfarenhet av Cloud (AWS / Azure / GCP)
• Erfarenhet av konsultbranschen

OM ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.
ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se
We believe in growing together!

 

Vid frågor kontakta Yana Zubrytska,
Talent Acquisition Partner.
yana.zubrytska@alten.se.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 20
Letar du efter nya utmaningar och har tidigare erfarenhet av svetsning? Då finns möjligheten för dig att få jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och få vara ute och arbeta hos ett av våra kundföretag.

Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och har en känsla för både kvalitet och noggrannhet.
För att passa i rollen bör du även ha kunskap om olika svetsmetoder och material. Vi ser även att du som söker tjänsten är produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du är självgående och provar gärna på nya arbetsuppgifter samt kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt.    

Meriterande för tjänsten:
Truckkort
Genomfört svetsprövning
Vana av ritningsläsning


Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.     


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 


Vi jobbar med flera olika företag här i området och för att komma till vissa arbetsplatser krävs körkort samt bil.

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 10 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Nattportier

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Jun 20
Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbete som nattportier på vår fantastiska anläggning.

Som nattportier är du ansvarig för gästservice under natten. Dina arbetsuppgifter är varierande och består bland annat av:

- In- och utcheckning av gäster
- Bokningsförfrågningar och service till gäst via mail, telefon och chat
- Kassaavstämning och redovisning
- Behjälplig i baren och vissa frukostförberedelser
- Städning av allmänna ytor, iordningställande av konferenslokaler och salonger


Maj 2022 slog vi upp portarna till vår nya entrévåning med salonger, reception och bar. Detta blev en fantastisk miljö som många vill gästa och arbeta i. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om dig

Vi söker en kollega med känsla för service, kvalitet och som har nära till skratt. Vi tror att du som söker brinner för möten med nya människor och att kunna göra det lilla extra för våra gäster. Du arbetar större av tiden själv och därmed är det viktigt att du är ansvarsfull, strukturerad, inte är rädd för att ta egna beslut och trygg med att arbeta självständigt

På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunnig, engagerade och vi har roligt tillsammans.

Krav:

- Körkort och tillgång till bil.
- Svenska och engelska i tal och skrift.
- Tidigare erfarenhet av servicebranschen och administrativa arbetsuppgifter.
- Tidigare arbete som nattportier eller i reception är mycket meriterande.


Om anställningsvillkoren

Tillsvidareanställning; deltid ca 85%, inleds med 6 månaders provanställning
Schemalagd arbetstid; kl. 21.30-06.45. Du arbetar 7 dagar i följd och är ledig 7 dagar
Tillträde; enligt överenskommelse

Ansök nu

Sjuksköterska till neonatalavd. i Jönköping

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 20
Skräddarsy ditt jobb! Hos oss på Centric Care hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb oavsett om det gäller arbete nära eller långt håll, korta som långa uppdrag. Trygga villkor och bra lön ingår! Bemanning behöver inte vara krångligt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Nu söker Centric dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill jobba i Jönköping inom neonatalvård under perioden V.25-45 2022. 

Rotationstjänst med arbetstider 06.45 -15.30 eller 13.30-21.30. Möjlighet att jobba natt om du önskar. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du som sjuksköterska arbetar på intermediersal samt familjeenheten. Under uppdraget arbetar du i journalsystem som Cosmic.

DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av barn och neonatalvård. 
Legitimerad Specialistsjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av barn och neonatalvård. 
Meriterande med erfarenhet av intensivvård av neonatalbarn, men inget krav. 
 
ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Elevassistent i grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Jun 20
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Som assistent i grundsärskolan kommer du att arbeta mot elever med autismspektrumstörning, vissa med multihandikapp. I rollen som elevassistent arbetar du både i skolan och i fritidsverksamhet. I arbetet kommer du sträva efter att utveckla elevernas förmågor, detta sker i samverkan med pedagoger och personal med andra funktioner. Vi följer styrdokument och läroplan för grundsärskolan och arbetslaget kommer bestå av pedagoger och assistenter som arbetar med respektive elevs individuella utveckling.

Välkommen till oss på Kålgårdsskolan!
Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet. Kålgårdens skolområde består av en skola med ca 290 elever. Skolan har fyra fritidshem, döv- och hörselklasser samt grundsärskola/träningsskola. Kålgårdsskolan kännetecknas av olikheter och att alla är lika mycket värda. Vi har elever som vill, kan och vågar pröva! Utforskande, nyfikenhet och lust att lära utgör grunden för pedagogernas undervisning.

Grundsärskolan startade hösten 2018 och har sedan växt successivt. Verksamheten har olika klasser med inriktning träningsskola och autismspektrumstörning där eleverna läser både ämnen och ämnesområden utifrån grundsärskolans läroplan.

Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta i en växande verksamhet och utforma det tillsammans med dina kollegor.
Är du en öppen, nyfiken och driven person med hjärtat på rätta stället tror vi att du skulle trivas hos oss!

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du har erfarenhet av att arbeta i grundsärskola med elever med särskilda behov och har en utbildning som behandlingsassistent, behandlingspedagog, undersköterska eller assistent. Kunskap i teckenkommunikation är meriterande. Du har ett professionellt förhållningssätt och ett engagemang i ditt arbete. Då det förkommer bad i undervisningen ser vi att du är simkunnig samt har körkort det det ibland förkommer aktiviteter utanför skolan. Som person är du lyhörd och duktig på att kommunicera. Du är kreativ och lösningsinriktad och har ett stort hjärta för barnen samt är trygg som person.

Vi förutsätter att du är professionell i ditt bemötande av elever och i kontakten med vårdnadshavare och kollegor. Att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare är en viktig förutsättning för att lyckas. Grundläggande datakunskaper är ett krav. Vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Annonsen avser en eller flera tjänster, startdatum kan varier något i samråd med sökande. Läs gärna mer om vår skola på www.jonkoping.se/kalgardsskolan. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/kalgardsskolan.4.74fef9ab15548f0b8001587.html)

Vill du veta mer?
Rektor, Gunilla Cedervall: 036-10 73 36
Bitr. rektor, Harald Filipsson Forsanker: 036-10 21 32
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som elevassistent i grundsärskola.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Stjärnsäljare till nytt koncept i samarbete med Media Markt

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 20
Säljare

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären som säljare!

Vad motiverar dig:

Resor runt om i världen?
Karriär där du själv väljer hur långt du vill klättra?
Socialt jobb där du får jobba med de härligaste kollegorna?
Tydliga plan på vad du ska göra och hur du ska göra?

Välkommen till Impressive Relations!

Vilka är vi?
Varje dag är unik på Impressive. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar. Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Vår filosofi är att alltid bidra till att utveckla och förbättra verksamheten för våra kunder. Detta gör vi genom att vara engagerade och intresserade av våra kunders utmaningar och drivna av att ständigt utvecklas. Under 2022 startar vi ett nytt projekt där du kommer träffa hundratals konsumenter varje dag. Våra värderingar präglas av entreprenörskap, öppenhet och en vilja att alltid skapa ett Impressive intryck för våra kunder och uppdragsgivare.


Tjänstebeskrivning
Impressive relations söker nya medarbetare till vårt grymma sälj team med inriktning face-to-face försäljning. Arbetet kräver hög social kompetens och ett starkt engagemang för att kunna representera våra kunder och samarbetspartners på bästa möjliga sätt. Vi letar efter dig med en positiv inställning, ett eget driv och som brinner för att leverera förstklassig service. Tidigare erfarenhet inom försäljning av något slag är ett krav.

Vi erbjuder dig utbildning för att du ska få dem verktyg du behöver för att leverera bra resultat och utvecklas tillsammans med oss i företaget. För att jobba med oss och följa med på vår resa framåt behöver du ha ambitioner att växa och bli lite bättre varje dag!

Du kommer att jobba uppsökande i Media Marks butik och visa kunden olika produkter/tjänster som ingår i konceptet ”Jämför Hemma”.

Ansvarsområden & arbetsuppgifter
- 18 år eller äldre
- Positiv och driven
- Målinriktad
- Tålamod i stress och press
- Proaktiv


Värdefulla egenskaper
- Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starkt driv.
- Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner.
- Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål.
- Du är en initiativtagare och glädjespridare.
- Du är öppen för att få coachning
- Tidigare erfarenhet av uppsökande sälj (fält försäljning, F2F,D2D eller event).


Vad erbjuder vi?
Hos oss på Impressive Relations får du som anställd på en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare och i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra grundlön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Säljutbildning kommer ske löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta ett nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter/timvikarier

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jun 20
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

Stigby har plats för 31 ungdomar och tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Vi är uppdelad på en akutavdelning fyra behandlingsavdelningar och vi har även en eftervårdsenhet i Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på Stigby har du ett livsviktigt uppdrag. I ditt arbete kommer du att motivera människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer.
Målet med ditt uppdrag är att skapa hopp, framåtrörelse och meningsfullhet i livssituationer som stukats av psykosociala problem, utanförskap och missbruk.
Att göra den resan i olika skeden av ungdomarnas liv, är ett tufft och utmanande arbete på alla plan.

Du arbetar i ett team av fem engagerade kollegor och med er samlade kompetens har ni möjlighet att nå bra resultat.
Vi arbetar utifrån våra värdeord: Respekt, omtanke och tydlighet.

Vi som arbetar här pendlar ofta tillsammans från Jönköping och resan med bil och färja tar ca 1 timme.

Vi söker nu flera timvikarier till SiS Ungdomshem Stigby.

Friskvårdsbidrag erbjuds alla anställda och detta gäller även dig som timvikarie. I staten finns även många förmåner, se vidare på
http://www.stat-inst.se/arbeta-hos-oss/formaner/

KVALIFIKATIONER
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga.
Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då behandlingsarbete dokumenteras och diskuteras med flera olika aktörer ställs höga krav på god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Kan du stimulera och utveckla ungdomarnas fritidsintressen och har erfarenhet av arbete med ungdomars fritid är detta meriterande.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.

Ingen erfarenhet krävs men vi ser gärna att du är under utbildning i socialt arbete, alternativt har prövat på att arbeta med ungdomar i yrkeslivet eller i fritidsverksamhet.

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Ingen erfarenhet krävs men vi ser gärna att du är under utbildning i socialt arbete, alternativt har prövat på att arbeta med ungdomar i yrkeslivet eller i fritidsverksamhet.

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Ansök nu

Förskollärare i pedagogisk verksamhet

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 20
Vårsols förskola ligger i en charmig villa i ett naturskönt område nedanför Jönköpings stadspark. Förskolan är en av Jönköpings äldsta fristående förskolor. Vår huvudman är Frälsningsarmén. Förskolan har plats för 45 barn fördelade på tre avdelningar. Vi har inspirerande miljöer med generösa ytor både inne och ute. All mat lagas från grunden av vår kock.
Utbildningen följer Skollagen och vi arbetar utifrån Förskolans läroplan. Den kristna värdegrunden genomsyrar utbildningen och förskolan kännetecknas av våra värdeord * FRAMTIDSTRO * GLÄDJE * TRYGGHET
Arbetet i en fristående verksamhet innebär bl. a korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka och delaktighet i utvecklingsarbete och beslut. Vårsols förskola är väletablerad och har ett gott rykte.
Vi är en förskola med kristen profil och vi ser gärna att:
*Du delar våra värderingar.
*Du har kunskap om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund.
*Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen.
*Du är engagerad, professionell och ansvarstagande.
*Du har ett gott bemötande och månar om och tar ansvar för ett bra och nära samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare.
Bifoga relevanta intyg och ett personligt brev. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Tillträde 220822 eller enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker löpande.


Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson
Ingela Gerebrant
Rektor 0739019040
ingela.gerebrant@fralsningsarmen.se

Ansök nu

IT-Projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Jun 20
Har du ett starkt intresse för teknik och är bekväm med att driva och leda agila projekt på operativ och strategisk nivå? Drivs du också av att engagera och motivera ditt team? Då kan vi ha nästa utmaning för dig. Nu söker vi på ALTEN i Sverige erfarna IT-projektledare för en digitaliseringsresa hos våra kunder inom Automotive sektorn.

VI ERBJUDER DIG
Som IT-projektledare hos oss får du möjligheten att bygga en hållbar framtid och göra skillnad. Vi erbjuder uppdrag som är högt prioriterade hos våra kunder och ger därmed dig spännande möjligheter och utmaningar i ditt dagliga arbete. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN med flera ges du också möjlighet att tillsammans med dina kollegor driva frågor och aktiviteter som du brinner för. För kompetensutveckling erbjuder vi alla våra konsulter en individuell utvecklingsbudget. På ALTEN värdesätter vi en balans mellan arbete och privatliv och det arbetar vi aktivt med.

Krav:
Minst 4 års erfarenhet av att leda komplexa IT-projekt
Erfarenhet av att driva digitaliseringsprojekt
Erfarenhet av ServiceNow eller liknande projektverktyg

Exempel på uppdrag:
Driva digitaliseringsprojekt
Leda tekniska uppdrag
Driva agila kundprojekt (SAFe)
Implementation av nya integrerade IT-system

KONSULTROLLEN
Som IT-projektledare hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder. Varje medarbetare är viktig för ALTENs framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.

Vi är bara en ansökan bort. Urvalet görs löpande så ansök redan idag!
Har du några frågor mejla Yana Zubrytska, Talent Acquisition Partner IT på yana.zubrytska@alten.se

OM ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Teknisk Specialist sökes till Rockwool AB

Byggnadsingenjör
Läs mer Jun 20
ROCKWOOL är världsledande tillverkare av stenullsisolering. Vi erbjuder ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter för byggnadsindustrin.
Våra isoleringsprodukter är baserade på väl utvecklad stenullsteknik för avancerade system och produkter. I ROCKWOOL ingår även flera systerbolag som levererar speciallösningar för akustik, byggnadsbeklädnad och offshoresektorn.

Vi utökar vårt tekniska team och letar efter en person med erfarenhet inom byggnadskonstruktion och gärna miljö och hållbarhet. Du blir teknisk specialist inom isolering i Sverige och en del av en internationell koncern.
ROCKWOOL är ett välkänt kvalitetsvarumärke och koncernen är en av världens största tillverkare av stenullisolering. Som teknisk specialist i Sverige kommer du att få växla mellan dagar när du arbetar i högt tempo för att nå kundens deadlines, med dagar då du kan fokusera på detaljerade projekt och fördjupa dig professionellt.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder med teknisk rådgivning inom alla våra produktområden i Sverige. Det kan handla om att bistå arkitekter i projekt eller ge goda råd till ingenjörer så att de kan välja rätt material för komplexa byggprojekt, med fokus på båda tekniska egenskaper och miljö. Det kan även vara att göra beräkningar i takprojekt där du själv designar och ritar upp layout för takisolering i AutoCad.

Våra kunder är huvudsakligen entreprenörer och installatörer och du kommer att få arbeta med några av de största byggprojekten i Sverige. Som del av ett nordiskt team, kommer du få möjligheten att även vara med på projekt i Norge, Danmark och Finland.

Varierande arbetsuppgifter

* Hjälpa kunder med kunskap och rådgivning som gör att de kan nå specifika krav i olika projekt, såsom U-värden, energiberäkningar etc.
* Arbeta i vårt eget AutoCAD-baserade beräkningsprogram för att rita och beräkna takisolering.
* Bistå vår säljorganisation och kundservice kring olika tekniska frågor från marknaden.
* Rådgivning kring hållbarhetsfrågor, till exempel brandskydd och miljö
* Delta i möten och mässor inom isolerings branschen
* Rådgivning gällande byggkonstruktion kring bland annat brand och ljudisolering

Vem är du
Vi letar efter en person som har några års erfarenhet av byggindustrin eller andra relevanta branscher. Du har akademisk utbildning som byggingenjör eller liknande från Teknisk högskola. Meriterande är om du har arbetat inom materialtillverkning i byggbranschen och haft kundkontakt.

För att lyckas i din roll behöver du vara initiativrik och kunna arbeta självständigt samtidigt som du har god förmåga att bemöta personer från skilda branscher med olika behov.

* En gedigen bakgrund inom konstruktion såsom byggingenjör eller liknande.
* Erfaren användare av AutoCAD och gärna även BIM.
* Bekant med standarder och lagkrav inom byggindustrin.
* Erfarenhet av miljöcertifieringar som BVB, Sundahus och LCA.
* Kundfokuserad, energisk och resultatinriktad.
* Talar och skriver flytande svenska och grundläggande färdigheter i engelska.

Vad vi erbjuder
Du blir en del av en internationell koncern med huvudkontor i Danmark, som erbjuder gedigna och beprövade isolerings lösningar till marknaden. ROCKWOOL är ett varumärke med över 80 års erfarenhet som ligger i framkant inom områden som till exempel hållbarhet och ny teknik.

På ROCKWOOL är du mer än en anställd. Du är en person. Du är en talang. Du är en passion. Du är en ambition.

Du är vår starkaste tillgång!

Placering
Du kommer bli en del av vår nordiska organisation, med kollegor i Danmark och Norge. Du kommer sitta i Jönköping, tillsammans med vår svenska organisation som består av 20 engagerade kollegor.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Rockwool AB med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Czolowski 0722 - 07622, Patrik.Czolowski@jeffersonwells.se
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att visa ditt intresse.

Ansök nu

Software Developer / Designer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 20
As a Software Development Engineer you will contribute to the evolution of the STM32Cube development tools for embedded systems.
Your main missions will be:
Implementation of new tool features and update of existing features
Writing of technical specifications
Analysis, design, test and integration
Preparation of prototypes / demonstrators
Alignment with team members and other teams in the ecosystem
Implementation of tool support for new microcontrollersGood reasons to join us:
Contribute to the technologies of tomorrow
Work in a high-tech and creative environment
Meet highly skilled, dynamic and passionate team mates
Share our human, ethical and environmental values
Benefit from a great compensation package
Enjoy quality of life in the Jönköping areaAbout ST
STMicroelectronics (ST) is a market leader in high performance, low power and general purpose microcontrollers thanks to the STM32 product portfolio and the complementing STM32 Ecosystem.
A vital part of this ecosystem are the STM32Cube software development tools, which assist tens of thousands of customers in their embedded application development.
The STM32Cube tools are developed by the Application & Tools team of the MCD division in ST.


Profile
Graduate with a Software Engineering Master degree or equivalent. You have a successful experience of 5 to 10 years in a software tools development position.
Open-minded, positive and adaptable. You have good communication skills and have successfully acquired experience in most of the following languages or technologies:
Web application development, Node JS, React, MDM, Yarn workspaces
Cloud hosting development, Kubernetes
TypeScript, JavaScript WebAssembly, Python, Perl
Development environments: Git, GitHub, Gerrit, Jenkins, Maven, Bugzilla
Graphical user interface development

Experience within the following areas is considered a merit:
Eclipse Theia, Microsoft VS Code
C/C++, Rust, OAuth, Linux
Embedded system application development
Communication protocols
Data base technology
Software architecture definitionFluency in English at business level is required for this position.

Ansök nu

Presskommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 20
Kommunikationsavdelningen, Regionledningskontoret

Vi söker
Har du ett stort samhällsintresse? Är du van vid press- och mediearbete? Gillar du att vara där det händer?
Svarar du ja på alla tre frågorna kanske det är du som är vår nya kollega. Då en av våra vassa presskommunikatörer går vidare till en annan tjänst på vår kommunikationsavdelning söker vi nu en ny kommunikatör till presstjänsten i Region Jönköpings län. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Regionledningskontoret i Jönköping.

Vi erbjuder dig
Det här är en roll där du gör skillnad som en viktig del i kedjan i den demokratiska processen. Du vägleder journalister i att få snabba och korrekta svar från rätt funktioner. Du säkrar att våra budskap är tydliga och relevanta för att länets invånare ska ha insyn och känna delaktighet i vad Region Jönköpings län gör och står för. Du är en modern innehållsproducent. Du ger kommunikationsstöd till chefer och sakkunniga.

Du är en del av Kommunikationsavdelningen där vi jobbar med kommunikation kopplat till regionledning, hälso- och sjukvård och regional utveckling. Du får stort eget ansvar inom ditt område och du är delaktig i att driva utvecklingen av kommunikationsarbetet på hela avdelningen tillsammans med cirka 20 kollegor.

Du samarbetar med ledning, chefer och nyckelpersoner i organisationen samt med kommunikationsfunktioner hos Region Jönköpings läns samarbetspartners i länet och nationellt.

Läs gärna mer om vilka förmåner Region Jönköpings län erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I ditt uppdrag ingår att:

• Ge service till media lokalt och nationellt och säkra transparens och tydlighet i organisationens uppdrag och budskap.
• Samordna inkommande pressfrågor inom organisationen, inklusive stöd och coachning till talespersoner.
• Producera, paketera och utveckla innehåll och budskap i alla våra kanaler, med fokus på digitala kanaler och sociala medier.
• Planera kommunikationsinsatser i större och mindre frågor och aktuella projekt.
• Initiera fortsatt utveckling av mediearbetet.


Du ingår i det team med två ytterligare presskommunikatörer som driver och samordnar Region Jönköpings läns centrala presstjänst. Du samverkar med våra ansvariga för sociala medier och skapar relevant innehåll med bild, film och text för våra invånare. Du är även en del i webbredaktionen för vår webbplats rjl.se med fokus på målgruppen media.

En viktig del i ditt arbete med presskommunikation och ledningsstöd är att du ingår som kriskommunikatör i krisorganisation som aktiveras vid särskild händelse.

Erfarenheter
Du har relevant högskoleutbildning inom exempelvis medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av press- och mediearbete. Vi tror att du tidigare har arbetat i uppdrag med driv och skarpa deadlines och du har erfarenhet av kommunikationsstöd till chefer och sakkunniga. Att jobba i sociala medier och andra digitala kanaler är självklart för dig. Du kan text, foto och film.

Du är van att identifiera behoven och hitta lösningarna för att utveckla kommunikationsarbetet tillsammans med kollegor och hela tiden bli ännu vassare och bättre. Du brukar både sätta strategin och få det att hända för att se resultaten. En strategisk doer helt enkelt.

Detta värderar vi högt
Som person är du lösningsinriktad, konstruktiv, prestigelös, strategisk och har lätt för att samarbeta. Du tar initiativ, är flexibel och stabil. Du är nyfiken för att lära dig mer och du delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper för att utvecklas tillsammans med kollegor. Precis som vi trivs du i team där vi stärker och kompletterar varandra.

Du vet att pressarbete och ledningskommunikation innebär att parera långsiktiga strategier med snabba utryckningar i högt tempo, och det är därför du gillar det.
Teoretiska kunskaper och praktiska erfarenheter av kriskommunikation värderar vi extra högt.
Det är en fördel om du har erfarenhet en politiskt styrd organisation.

Körkort är ett krav eftersom vår verksamhet finns i hela Jönköpings län.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten kontakta tf. avdelningschef Sofie Norrlund.
E-post sofie.norrlund@rjl.se eller telefon 0722-12 71 09.

Välkommen med din ansökan senast den 5 juli. Och du, vänta inte med att skicka in din ansökan, första intervjuer kommer att hållas löpande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

För ett bra liv i en attraktiv region. Bakom den visionen finns Region Jönköpings län med 10 000 anställda och 344 000 invånare i 13 kommuner. Regionens verksamhet utgörs av hälso- och sjukvård, tandvård och regional utveckling. Region Jönköping läns hälso- och sjukvård är en av Sveriges bästa. Tack vare ett strategiskt arbete och goda medarbetare placeras regionen i jämförelser oftast bland de bästa landstingen och regionerna i landet. Där människor lever behövs hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, utbildning, kultur och arbeten. Företag är beroende av rätt utbildade medarbetare och en bra infrastruktur. Region Jönköpings län har ansvaret för både hälso- och sjukvård och den regionala utvecklingen - ett gyllene läge att förena hälso- och sjukvård med tillväxtinsatser, skaparkraft och entreprenörskap.

Ansök nu

Gymnasielärare i religion och historia

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 20
Erik Dahlbergsgymnasiet

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa elever i religion och historia samt genom ditt engagemang inspirera till goda studieresultat. Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande och utveckling samt aktivt delta i skolans utvecklingsarbete.

Vidare blir du även en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning och övrig skolpersonal. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan uppgifter som bland annat mentorskap.

Välkommen till oss
Erik Dahlbergsgymnasiet går cirka 1500 elever på programmen EK, NA, SA, TE, VF, VO samt introduktionsprogrammen och det gör oss till Jönköping kommuns största gymnasieskola. Vi är 160 i personalen som alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för skolans ungdomar. Erik Dahlbergsgymnasiet är omvittnat trivsam och präglas av delaktighet, inflytande och trygghet.

Du kommer till en arbetsmiljö med kompetenta och drivna kollegor, där du kommer att kunna bidra oavsett om du är nyexaminerad eller mer erfaren lärare. Programmen såväl som skolan är attraktiv för eleverna och skolan har ordentliga institutioner för både språkämnen och naturvetenskapliga ämnen, där du kommer finna rikligt av material som kontinuerligt uppdateras.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

För mer information se besök vår webbplats (extern länk) (http://www.edgymnasiet.se/).

Din kompetens
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för gymnasiet i religion och historia. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå, men det är inget krav.

Som person har du hög självständighet och initiativförmåga. I denna rekrytering kommer vi att fästa stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera och entusiasmera värderar vi högt, likaså din flexibilitet och utvecklingsförmåga. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas på din ämneskombination.

Våra förväntningar på dig som lärare är att du:

• skapar goda relationer med kollegor och elever
• verkar för en god studiero i klassrummet
• arbetar med ett formativt arbetssätt
• ser till att eleven får inflytande över sitt eget lärande
• är kunnig inom ditt ämne och genomför strukturerade och variationsrika lektioner.

Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform. Stor del av kommunikationen inom Erik Dahlbergsgymnasiet, samt med elevernas vårdnadshavare. Vi förutsätter därför att du är väl förtrogen med att arbeta i en lärplattform och att du på ett naturligt sätt använder digitala lärresurser i undervisningen.

Bra att veta
Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2022 med eventuell möjlighet till förlängning. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att i ansökningsformuläret bilagor bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. De viktigaste intygen är din lärarlegitimation samt tjänstgöringsintyg som styrker din arbetslivserfarenhet

Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (extern länk) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Därför kan det vara bra att ansöka om ett redan i samband med att du söker tjänsten.

I samband med din ansökan ber vi dig även ange minst två referenser, varav en tidigare chef, antingen redan i själva ansökan eller att du har detta förberett till eventuell intervju.

Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten inom kort och intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatum löpt ut. Tveka därför inte med att inkomma med din ansökan snarast! Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut och kan komma att tas i anspråk av övertalig/inlasad personal.

Vill du veta mer?
Sofia Einarsson, rektor, tel. 036-10 52 06
Fackliga företrädare (extern länk) (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Agila söker Psykologer - Jönköping

Psykolog
Läs mer Jun 20
AGILA SÖKER PSYKOLOGER TILL REGION JÖNKÖPING
Agila söker psykologer som är intresserade av att arbeta som psykologkonsult. Vi söker dig som vill arbeta deltid eller heltid i Småland.
Inriktning på avdelningen/enheten/verksamheten:
BUP, elevhälsa, primärvård, barn- och kvinnohälsovård
Beskrivning av uppdraget:
Behandling och/eller utredningsarbete
Krav för uppdraget:
För ytterligare information kontakta oss på mejl: psykolog@agila.se - mejla gärna in kompletterande uppgifter som CV och kopia på legitimation som psykolog vid intresse.
VI ERBJUDER DIG
Som psykolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.
OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Biträdande rektor

Biträdande rektor
Läs mer Jun 20
Norra Mo

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Vill du vara med och leda utvecklingen av våra framtida grundskolor inom Jönköpings kommun? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
"Som utbildningschef för grundskolan vill jag att våra barn och ungdomar i Jönköpings kommun ska få möjlighet att lyckas i hela skolsystemet. Jag vill att vi som leder verksamheten utvecklas tillsammans med en tydlig omtanke för alla som bor och jobbar inom Jönköpings kommun. Du får engagerade kollegor som brinner för skolutveckling och våra elevers bästa”.
//Charlotte Olsson, Utbildningschef grundskola

Inom Jönköpings kommun arbetar ca 12 000 medarbetare inom drygt 300 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Jönköping. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Utbildningsförvaltningen är kommunens största förvaltning och vi arbetar för en tillgänglig skola för alla och att vara en organisation med lärglädje. Verksamheten präglas av engagerade pedagoger som genom reflektion och flexibilitet tar vara på och utmanar varje elevs förmåga och kompetens för att möta en föränderlig värld. Utbildningsförvaltningen vill ge alla skolledare möjlighet till ett hållbart ledarskap över tid.

Vi söker en bitr rektor till Norra Mo skolområde som ligger i västra delen av Jönköpings kommun och innefattar förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem på Bottnarydsskolan och förskoleklass, åk 1 och fritidshem på Ryds skola. Sammanlagt har vi drygt 200 elever och cirka 34 personal. Inom skolområdet arbetar vi medvetet med språkutvecklande arbetssätt i alla klasser, vi arbetar målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten vidare. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med en inkluderande och tillgänglig lärmiljö för alla. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

På vår hemsida kan du läsa mer om Bottnarydsskolan. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/bottnarydsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b800c2d.html)
På vår hemsidan kan du läsa mer om Ryds skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/rydsskolaf1.4.74fef9ab15548f0b80020a3.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Ditt nya jobb
Som biträdande rektor kommer du, tillsammans med rektor och medarbetare, driva och utveckla Norra Mos skolområde. Arbetet innehåller sedvanliga skolledaruppgifter och med särskilt fokus gällande elever i behov av särskilt stöd. Som biträdande rektor har du en betydande roll i ledningen av det pedagogiska samt främjande och förebyggande arbetet. Vårt huvuduppdrag är att utveckla verksamheten så att vi bibehåller och ökar måluppfyllelsen för alla våra elever.
Du träffar regelbundet en mindre grupp skolledare och arbetar med utveckling av skolan som helhet ur ett F-16 årsperspektiv. Du ingår i grundskolans biträdande rektorsgrupp som löpande får kompetensutveckling för ett hållbart och kvalitetssäkert ledarskap.

Din kompetens
Du är legitimerad lärare, meriterande är om du har specialpedagogisk kompetens, med god erfarenhet av att driva utvecklingsarbete i fritidshem och/eller skola. Du har ett stort intresse för att utveckla och synliggöra undervisningen.
Du bör vara van att arbeta självständigt och avsluta dina uppgifter som bestämt. Du är en ledare som kombinerar höga förväntningar med personlig omtanke och empati. Som person har du förmågan att se elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du har en öppen attityd och ett inkluderande förhållningssätt. Du har god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt. Du känner dig trygg i kontakten med vårdnadshavare, och att utveckla en god relation till dem ser du som en självklarhet. Du är en förebild för både elever och personal. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Har du erfarenhet av tidigare biträdande rektorsuppdrag samt att leda utvecklingsarbete eller annan arbetsledande erfarenhet ser vi det som ett plus. En förutsättning är att du som söker har en helhetssyn kring vad som främjar elevers lärande och utveckling. Du känner ett genuint engagemang för våra barn och ungdomar i Jönköpings kommun.

Bra att veta
Tjänsten är en visstidsanställning som biträdande rektor på 3 år med en tillsvidareanställning som lärare i grundskolan som grundtjänst.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kontakta:
Jenny Andersson, rektor Norra Mo skolområde, 036-107594
Katarina Vågerdal, biträdande utbildningschef, 036-106690
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande rektor.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Klasslärare åk 2

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 20
Öxnehaga skolområde

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss på Utbildningsförvaltningen.

Ditt nya jobb
Som klasslärare hos oss kommer du att ansvara för undervisningen i blivande åk 2 tillsammans med legitimerade kollegor i arbetslaget. Att vara lärare hos oss innebär att kunna anpassa lärandet för samtliga elever, samt att arbeta relationsskapande med elever, vårdnadshavare och kollegor. I läraruppdraget ingår planering och genomförande av undervisning samt dokumentation, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet.
På vår skola arbetar vi med de prioriterade målen
- Tillgänglig lärmiljö
- Språkutvecklande arbetssätt

Vi erbjuder introduktion och mentor för nya pedagoger.

Välkommen till oss
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna. Skolan är uppdelad på två skolor. Oxhagsskolan som är en f-1 skola och Öxnehagaskolan som har åk 2-6. Totalt går ca 350 elever på skolorna.
I framtiden kommer hela världen att vara våra barns arbetsfält. Vad kan då vara bättre än att börja förbereda sig redan som sexåring? På vår skola finns ca 30 olika nationaliteter och lika många språk representerade. Här går elever med olika språk, nationaliteter och religioner sida vid sida. Vi vill hjälpa våra elever att blir språkmedvetna, toleranta, goda konfliktlösare och duktiga på att samarbeta. Hos oss är varje möte viktigt, varför vi är stolta över och månar om att bevara och berika vår mångfald. På vår skola är vi stolta över att bara ha legitimerade lärare samt ett elevhälsoteam bestående av specialpedagog, kurator, skolsköterska och speciallärare.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/oxnehagaskolan26.4.74fef9ab15548f0b800261b.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som vill arbeta för att stimulera och utmana våra elevers nyfikenhet och lust att lära varje dag. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg.
Du är utbildad grundlärare åk F-3 eller motsvarande, kanske är du i slutet av dina studier. Du har som mål att alla elever kan och ska nå så långt som möjligt utefter sina förutsättningar. Du har höga förväntningar på dina elever, är relationsskapande och tydlig som ledare i klassrummet.
Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.
Du kommer gärna med idéer och har ett förhållningssätt för att utveckla elevernas kunskap, kollegor och hela skolan.

Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kontakta
Rektor Kajsa Johansson 036-10 37 73
Bitr rektor Louise Hultman 036-10 24 86
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som klasslärare f-3.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi lär dig att bli en riktig Power-säljare!

Utesäljare
Läs mer Jun 20
Power of Nature är i en stor expansions-fas och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa att bli störst i Sverige i vår bransch!


* Är du en tävlingsmänniska?
* Trivs du med friheten att styra din egen arbetstid?
* Gillar du att träffa nya människor?
* Motviveras du av möjligheten att kunna tjäna riktigt mycket pengar?


Stämmer ovanstående på dig ska du ansöka till oss idag!


Vi på Power of Nature internutbildar all vår personal och en anställning hos oss börjar med en tvådagars utbildning på vårat filialkontor i Trelleborg där du får skapa dig en egen uppfattning och veta allt om vår produkt Roboclean. Självklart står vi för mat och logi under din utbildning. Fortbildning och utveckling är viktigt för oss, därför utbildar vi kontinuerligt vår personal så att du alltid ska känna att du får möjligheten att utvecklas som person och säljare.


De enda krav vi har på dig som söker är att du ska:
* Inneha körkort B samt tillgång till egen bil
* Prata flytande svenska


Maila din ansökan till rekryteringsydsve@roboclean.se
Glöm inte att bifoga telefonnummer!


www.roboclean.se
#jobbjustnu

Ansök nu

Embeddedutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 20
Är du vår nya embeddedutvecklare i Jönköping?
Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

Just nu söker vi en driven embeddedutvecklare som främst vill jobba mot våra branschområden IT och Digital Solutions och Industry (bl.a. tillverkningsindustri och konsumentvaruindustrin) och som tycker det är kul att prova på nya uppgifter och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld. I denna roll kan du exempelvis få jobba med att utveckla medicintekniska produkter som underlättar människors vardag eller produkter och maskiner för industri inom t.ex. additiv tillverkning eller olika typer av konsumentvaror.

Följande krävs:

- Civil- eller högskoleingenjör inom Embedded Systems eller elektronik
- God praktisk erfarenhet av C/C++, Jira och Git
- Intresse för elektronik och hårdvara
- Positiv och nyfiken inställning
- Delar vår värdegrund - Glädje, Omtanke och Strävan


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Ingo Aiff, telefonnummer: +46 708 21 01 27

Ansök nu

Teknisk affärsutvecklare inom försvars- och rymdindustrin, Alumbra Group

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 20
Vi är inne i en mycket spännande fas och söker dig som vill vara med att bidra till våra ambitiösa expansions- och försäljningsmål. Vi tar nu nästa steg och stärker organisationen med en Teknisk affärsutvecklare.

Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisks affärsutvecklare är ditt huvudsakliga mål att utveckla nya och befintliga kunder i Sverige och Europa inom primärt försvars- och rymdindustrin som bidrar till ökad omsättning och resultat för Alumbra Group.

Dina innebär bl.a. att du:
- är delaktig i strategi- och affärsplaneringsarbete
- ansvarar för framtagande och marknads- och kundplaner
- besöker nya och befintliga kunder i syfte att fördjupa samarbetet och öka försäljning
- skapar och följer upp offerter utifrån förfrågningar
- har en konsulterande roll gentemot kunder inom materialval, konstruktion, ekonomi, produktionsteknik i syfte att övertyga våra viktiga kunder om Alumbra höga tekniska leveransförmåga
- levererar orderingång och utveckla försäljningen utifrån uppsatta nyckeltal
- är kundens primära kommersiella och kontakt
- besöker och ställer ut på relevanta mässor

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande erfarenhet
- minst 10 års erfarenhet från försäljning av kontraktstillverkade tekniskt komplexa produkter
- dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B)
- arbetat med liknande arbetsuppgifter in försvars- och rymdindustrin
- kunskap och erfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktionsteknik
- god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på teknisk svenska och engelska, tyska är starkt meriterande
- goda IT-kunskaper och behärskar Office-paketet, kunskaper i CAD och CRM är meriterande
- geografisk lämpligt boende och en familjesituation som gör det möjligt med frekvent resande inom Sverige och Europa
- stort nätverk av potentiella kunder är starkt meriterande
- svenska medborgare
- B-körkort

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:
- mycket god teknisk förståelse och förmåga att se sammanhang och aktivt söka lösningar på problem
- resultatinriktad och drivs av affären och driva affärer i mål med nöjda kunder
- entusiasmerande och en positiv inställning
- social och nätverkande förmåga

Om oss
Alumbra är ett metallbearbetningsföretag med tillverkning i produktionsenheter i Sverige. Alumbra tillhandahåller ett komplett utbud av metallbearbetningsteknologier, som exempelvis saltbadlödning, plåtbearbetning, ytbehandling och CNC bearbetning till kunder. Alumbra levererar allt från individuella komponenter till fullt monterade helhetslösningar till våra kunder i USA och Europa.
Att outsourca produktion till Alumbra innebär högre flexibilitet, kostnadseffektivitet, leveranssäkerhet och innovationskraft. Läs mer på www.alumbra.se

Erbjudande
Som Teknisk affärsutvecklare blir du en central del av vår försäljningsorganisation. Du erbjuds en roll i ett stabilt företag med mycket stor teknisk kompetens och produktionskapacitet. Här får du möjlighet att bidra till den positiva resa som och fas som Alumbra Group nu befinner sig i. Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010-207 01 50, menyval 3.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Göteborg, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord:

Ansök nu

Junior elektronikingenjör som vill jobba med testning

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 20
Vill du jobba med elektronik och systemtest? Älskar du att hitta fel på saker och gräva djupare i varför de uppkommit? Då har du jobbet för dig här!

Vi söker en elektronikingenjör till Husqvarnas avdelning för systemtest. Här får du chans att växa och utvecklas på ett bolag som är världsledande inom sitt område.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som elektronikingenjör kommer du att arbeta på avdelningen för batteri- och bensindrivna produkter. Du ingår i ett team om 10 kompetenta kollegor i olika roller som systemingenjör, labbingenjör och systemtestare.

I rollen som elektronikingenjör kommer du att utföra olika sorters mekanisk testning av mjukvara och elektronik till batterier, laddare och kontrollenheter till handhållna produkter. Du sköter och kontrollerar testriggar samt är delaktig i att utveckla nya och befintliga testriggar. Det är ett lekfullt och varierande arbete som du sedan för in i en utförligt rapport.

Arbetet sker ofta projektvis i grupp där du jobbar tätt ihop med övriga kollegor men du ska även klara av att ta egna initiativ och driva ditt egna arbete framåt.

I arbetsuppgifterna ingår:
Utföra manuella och automatiserade tester
Sätta ihop automatriggar med kabeldragning etc
Skapa testscript
Ta fram nya provningar och tester till produkter
Kontrollera att lagkrav uppfylls

Här finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person!


OM FÖRETAGET
Husqvarna Group är världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Husqvarna Group erbjuder dig bland annat:
En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.


DIN PROFIL
Du är en riktig teknikentusiast med stor nyfikenhet. Du har ett stort intresse för kombinationen av mjukvara och hårdvara.

För att lyckas i rollen ser vi att du brinner för att felsöka och hitta orsaker till fel. Du kan även formulera utförliga rapporter och förklara dem för kollegor, vilket kräver att du har djup förståelse för hårdvara och teknik och sysslar gärna med en arduino eller andra hårdvaruprojekt på fritiden.

Skallkrav:
Högskoleutbildning inom elektronik, inbyggda system eller annat relevant område
Engelska flytande i tal och skrift
Goda kunskaper och förståelse i svenska

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Körkort B
Hobbyprojekt inom elektronik/hårdvara


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Driven gruppledare sökes

Teamledare
Läs mer Jun 20
Emotion Logistics söker nu en gruppledare till ett av våra kundflöden på vår expansiva site i Jönköping där huvuddelen av orderflödet går genom en automation.
Som gruppledare kommer du vara arbetsledarens närmaste medarbetare och ha en bred roll inom kundflödet med en stor variation under arbetsveckorna. Du deltar aktivt i det dagliga arbetet på golvet samtidigt som du har förmågan att ta arbetsledarrollen då det behövs.
Vi ser att du som söker har en god erfarenhet från lagerbranschen samt är hungrig på att ta nästa steg och utvecklas inom denna bransch. Att du har god kännedom om logistikflöden är ett krav och att i någon form haft en arbetsledande roll är meriterande. Du bör ha en stark kommunikativ förmåga då de dagliga kontaktytorna är många.
Tjänsten är för dig som har viljan att hugga i där det behövs men även förmågan att kunna planera den dagliga driften, coacha medarbetare och lösa hastigt uppkomna problem. När ordinarie arbetsledare inte är tillgänglig så är det du som har huvudansvaret för kunden.
Arbetet är heltid och arbetstiderna förlagda till dagtid. Truckkort är ett krav. Att ha erfarenhet automation är meriterande.
Tjänsten är tillgänglig omgående och vi intervjuar kandidater löpande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan till: josef.slattman@emotionlogistics.com

Ansök nu

Är du våran nya lärare inom Försäljnings- och serviceprogrammet?

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Jun 20
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Kundval Rusta och Matcha och Företagsutbildningar.Med ca 250 anställda finns vi på drygt 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från servicebranschen inom administration, logistik eller försäljning och brinner för att dela med dig av din yrkeserfarenhet. Som lärare är du är kreativ och är van att ta egna initiativ och vill tillsammans med dina kollegor driva arbetet framåt.

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare !

-       Är du en av dem, tveka inte, sök idag !

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta Enhetschef/rektor
Mattias Hägneryd, telefon 010-43 44 143 eller mattias.hagneryd@astar.se

Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2300 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter.

Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.”Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

Läs mer om oss på: thorengruppen.se

Ansök nu

Matintresserad butiksmedarbetare sökes till ICA, Coop och hemköp i Bankeryd

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 20
Om tjänsten

Du jobbar med till exempel delikatesser, chark och fisk ute hos våra kunder i dagligvaruhandeln. Uppdragen kan variera utifrån ditt intresse, förkunskaper och stundande behov. Arbetsuppgifterna är till exempel att upprätthålla standard i butikernas manuella färskvarudisk, förberedelser av råvaror och ge service åt handlande kunder.

Andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik kan även förekomma vid behov.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Som butikskonsult är du Storesupports ansikte utåt. I den rollen vill vi att du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga. När du arbetar ute i våra kunders butiker finner du dig snabbt i din roll och agerar enligt vår standard. Du har god känsla för service och gillar att arbeta snabbt i ett högt tempo.

Du som söker ska ha ett genuint mat intresse samt kunskap om mathantering. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i fisk, charkuterier och ost men inget krav då vi gärna utbildar dig vidare i detta. Du behöver vara väldigt framåt och våga ta för dig, då detta jobbet handlar mycket om att sälja in en upplevelse till kunderna.

Anställningsform

Deltid

Deltid - Du arbetar minst 22 timmar i veckan. Som konsult erbjuder vi dig ett schema med fasta dagar och du kommer arbeta 5 dagar i veckan vilket inkluderar arbete varannan helg. Detta ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet då du kan komma att bokas ut med kort varsel.

Du kommer att ingå i vår pool i Jönköping med omnejd och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald, trygg anställning med kollektivavtal och garantilön
- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete
- Unika utbildningar inom branschen
- Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker


Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Husqvarna Group

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 20
Har du ett starkt tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag som ligger i teknisk framkant? Är du intresserad av att arbete med elektronik och fascineras av dess betydelse för utveckling av framtidens produkter? Då har du hittat rätt! Vi söker just nu en elektronikingenjör till Husqvarna som är redo för en spännande utmaning!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till Husqvarnas avdelning Residentials, här kommer du få arbeta med design och utveckling av elektroniken i Husqvarnas Automowers från idé till produktion. I rollen som elektronikkonstruktör ges du möjlighet att arbete med en mycket spännande produkt - som innehåller hela skalan av vad en elektronikingenjör arbetar med, alltifrån motorstyrning till radiosystem.

Du kommer tillhöra en avdelning om ca 20 personer som tillsammans arbetar hårdvarunära i flera nya spännande produktutvecklingsprojekt. Teamet tar stora kliv framåt för att utveckla elektroniken i framtidens Automowers. Du kommer i rollen både arbeta med komponentfrågor som berör elektroniken i produkten samt hantera kommunikationen mellan mekaniska och elektroniska element. I rollen kommer du att ges möjlighet att arbeta med den senaste teknologin och samtidigt kunna fylla på med ny kunskap och ta lärdomar från kompetenta kollegor i ditt team. Vi söker nu dig med ett stort intresse för elektronik som vill ta chansen att arbeta nära produkterna och därmed se effekterna av ditt arbete i realtid. Vi söker dig som ett brinnande intresse för elektronik och har ambitionen att utvecklas och lära mer i en roll på Husqvarna.

#

Du erbjuds


* En tekniktung arbetsgivare med toppmodern teknik och facilitet
* Samarbete, lärdomar och mentorskap av duktiga kollegor i teamet
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med hårdvaran och elektroniken i Husqvarnas Automovers
- Arbeta med design av elektronik
- Utveckla kretskort samt interface mot mekanik och mjukvara
- Hantera kommunikation mellan mekanik och elektronik

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en färdig högskoleingenjörsexamen mot elektronik, inbyggda system eller motsvarande
- Är i början av din karriär eller har något års relevant arbetslivserfarenhet
- Har en god förståelse för elektronikkonstruktion och digital teknik
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetetÖvrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Långsiktigt behov
* Placering: Huskvarna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Ansök nu

Applikationsspecialist med IT-kunskap till Siemens Healthineers

Serviceingenjör, kemiteknik
Läs mer Jun 20
Vi söker en Applikationsspecialist med IT-kunskap- Siemens Healthineers 

Vi förstärker vårt team! Till Siemens Healthineers i Sverige söker vi en Applikationsspecialist med IT-kunskap.

Du kommer som Applikationsspecialist att arbeta med Klinisk Kemi och Immunokemi inom området Laboratoriediagnostik. Din placering bör vara i närheten av Jönköping/Linköping. I den här rollen kommer du framför allt att arbeta i Sverige men det kan då och då bli aktuellt med tjänsteresor utomlands.

Vi söker i första hand dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har du IT-teknisk erfarenhet är detta ett plus.

Ditt arbete styrs och planeras till viss del av vårt Customer Care Centre och du arbetar ibland i team med andra kollegor och ibland på egen hand hos kund.

Du blir ansvarig för:
* Applikationsinstallation
* Support och felsökning på instrument/automation och metoder
* Mjukvaruuppdateringar
* Kundutbildningar
* Viss del i försäljningsarbetet med demonstrationer, presentationer och anbudsarbete
* IT-applikationsspecialist för våra mellanmjukvaror

Arbetet är omväxlande, självständigt, flexibelt och vi arbetar med den senaste teknologin inom medicinsk teknik.

Du kommer att erbjudas en gedigen produktutbildning vid något av Siemens Healthineers utbildningscentra.

Vad krävs av mig?

Som person ser vi gärna att du är både kundorienterad och lösningsfokuserad, har mycket god samarbetsförmåga och ett digitalt mindset.

Dina kvalifikationer och erfarenhet:
* Högskoleutbildning inom kemi eller motsvarande, alternativt BMA.
* Erfarenhet från arbete inom IT är meriterande.
* Goda kunskaper i klinisk laboratoriediagnostik från främst sjukhuslaboratorier.
* För tjänsten krävs B-körkort och möjlighet till att resa.
* Flytande svenska och god engelska i tal och skrift.

Om företaget

Siemens Healthineers är ett ledande globalt medicinteknikföretag. Efter samgåendet med Varian Medical Systems har koncernen 66 000 medarbetare över hela världen, som drivs av att forma vårdens framtid.

Siemens Healthineers utvecklar ständigt portföljen, där artificiell intelligens och andra digitala lösningar spelar en allt viktigare roll i medicintekniken. De nya digitala teknikerna och tjänsterna lyfter alla delar av vår innovativa portfölj inom bildgivande diagnostisk, bildledd behandling, laboratoriediagnostik och cancervård.

Siemens Healthcare AB, som en del av Siemens Healthineers globala organisation, verkar i Sverige och är en del av Norden-Baltikum-zonen, och har en stark lokal närvaro med försäljnings- och servicekontor i alla de nordiska länderna. I Sverige är vi ca 190 anställda och har vårt huvudkontor i Stockholm.

Mer information om företaget hittar du på https://www.siemens-healthineers.com/se.

Våra värderingar och vad vi kan erbjuda dig

Siemens Healthineers är en arbetsgivare för alla som gillar att vara en del av utvecklingen av den svenska hälso- och sjukvården och därmed av utvecklingen av sig själv. Företaget lockar människor som vill bidra till mer än bara affärsframgångar - människor som söker en enhetlig känsla av syfte i det de gör.

Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag. Vår arbetsmiljö är öppen, inspirerande, internationell och vi ger stora möjligheter till personlig och pr...

Ansök nu

Fullstack-developer till GreenTech bolag

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 20
Sesol levlar upp! Vi anställer en Fullstack-developer som vill vara med från start och vara kreativ. Välkommen till Sesol-familjen och få chansen att jobba på ett innovativt företag med fokus på Green-tech.Om jobbet!

Vi på Sesol gör nu en stor satsning för att bygga upp vår egen Tech-avdelning. Vi söker därför en Fullstack-developer som vill vara med från start och ingå i kärnteamet.

Du kommer att ha en viktig roll i att programmera och utveckla interna och externa system och hemsidor. Du kommer även jobba med att ta fram nya verktyg och migrering till senaste versioner.

Du är ansvarig och kompromissar aldrig med kvaliteten på ditt arbete. Du måste kunna arbeta både självständigt och i en liten grupp och är van vid att leverera på deadlines.
Du gillar att utveckla och lära dig nya metoder såväl som att förbättra din kod och leverans. Du har kunskap och erfarenhet av WordPress, såväl som teman och programmering av plugins.Vem är du?

- Du har goda kunskaper inom PHP-programmering
- Erfarenhet av webbaserad teknik
- Goda kunskaper inom molntjänster
- Minst 2 års erfarenhet som front- & back-end utvecklare
- Erfarenhet av att hantera projekt och distributioner med Jira och GitLab/Github (eller liknande)
- Kunskap om app-utveckling
- Förståelse för agil metodik
- God förståelse för webbplatsarkitektur
- Flytande svenska och engelska
Vad erbjuder vi dig?

- Stort ansvar och frihet i din roll
- Möjligheten och förtroendet att bygga upp vår Tech-avdelning i ett innovativt och expansivt bolag.
- Golden League, ett program med fokus på din kompetensutveckling
- Bra lön och bra förmåner
- Chansen att jobba på ett innovativt bolag inom grön teknik.
Om Sesol AB

Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Karlstad, Göteborg, Örebro, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.Om anställningen

Lön: Fast

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan idag!

Vill du bli en del av Sesol-familjen eller veta mer om tjänsten, ta gärna kontakt ansvarig rekryterare Venus Brodin, venus.brodin@sesol.se

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 20
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form. Du tror på dina förmågor, är kommunikativ och intresserad av att jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Det här ett perfekt jobb för dig som vill arbeta målmedvetet och tävlingsinriktat, som har lätt för att bygga relationer och uppskattar att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nu enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Som talar och skriver flytande svenska
- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form
- Är lyhörd och resultatinriktad
- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
- Körkort är det meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak
- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster
- Möjlighet till tjänstebil


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 20
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Höga provisioner utan lönetak
- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap
- Möjlighet till tjänstebil
- Aktiviteter, tävlingar och events


Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Är målmedveten och drivs av att se resultat
- Är social och klickar enkelt med nya personer
- Kan jobba i en resande tjänst, och vara hemifrån måndag till fredag


Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Personlig Assistent, Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 20
Vi söker en manlig personlig assistent åt en kille i tonåren som bor med sin familj i Jönköping. Han har en ovanlig kromosomavvikelse samt svårbehandlad epilepsi och behöver därför hjälp med det mesta i sin vardag, allt från olika aktiviteter till personlig hygien (blöjbyten ingår, bl.a.).

Du som söker behöver vara tålmodig och lugn till sättet samt initiativtagande. Du behöver vara aktiv och alert för att hänga med i svängarna. Ett lekfullt sinnelag och glatt humör är också önskvärt. Då han inte har något tal är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket väl. Du behöver ha körkort för personbil samt tåla pälsdjur då det finns katter i hemmet.

Tjänsten är förlagd på eftermiddagar och kvällar efter skoltid samt varannan helg med start snarast.

Då det krävs att du uppvisar ett polisutdrag från Polisens belastningsregister innan anställning hos en minderårig tipsar vi om att beställa ett redan nu så du är redo.

Vi behandlar ansökningarna löpande och kontaktar endast dem som är aktuella för en första intervju, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 20
Om oss
Välkommen till oss på Clavis VVS! Vi tar nu nästa steg i vår tillväxtresa där vi utökar vår verksamhet med ytterligare kollegor. Är du ekonomiassistent och vill arbeta verksamhetsnära och vara med och påverka så tror vi att du kommer att trivas bra hos oss!
Clavis AB är ett framåtsträvande och tillförlitligt VVS-företag med etablering i Jönköping. Vi har genuin yrkeserfarenhet och kunskap för att ta ansvar och samordna helhetslösningar inom VVS med ett stort kontaktnät inom byggbranschen i Jönköping med omnejd. Med engagerad och kunnig personal hjälper vi företag och privatkunder att omvandla visioner till verklighet.
Vi arbetar med såväl de stora projekten som de små inom entreprenad och service. Våra kunder är företag, privatpersoner och duktiga samarbetspartners. Vi har kontor/lager i Hovslätt strax utanför Jönköping samt ett kontor/showroom i centrala Jönköping.
Jobba hos oss
Detta är en bred roll som ekonomiassistent där du får tar ansvar för företagets ekonomi gällande
· Löpande bokföring
· Leverantörsfakturor
· Kundreskontra
· ROT ärenden
För att lyckas bra i rollen tror vi att du har minst 5 års erfarenhet inom yrket och självklart en utbildning inom ekonomi i botten. Du använder digitala plattformar och system enkelt. Vi har tidigare arbetat nära med en extern redovisningsbyrå som kommer att fortsätta vara din support. I din roll kommer du också hantera skatt-, arbetsgivar- och momsdeklarationer. Fakturering kan förekomma samt andra administrativa uppgifter såsom att samordna inför lönekörning.
Bolaget äger ett par mindre dotterbolag där ekonomiadministrationen också kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Har du erfarenhet inom ekonomistyrning. planering och uppföljning tycker vi det är toppen men det är ej något krav.
Du som person är ordningsam och har en stark integritet. Noggrannhet och struktur är två viktiga delar som driver dit arbete framåt och gör att du tar dina uppgifter i mål. I övrigt tror vi att du är trygg i dig själv och kan kommunicera med både medarbetare, kunder och leverantörer på ett tydligt sätt.
Du arbetar till stor del självständigt men kommer vara en del av ett administrativt team på totalt 5 personer därav kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att styra över din egen tid och arbetsplats. Du utgår från kontoret i Hovslätt men har möjlighet att välja att arbeta hemifrån en dag i veckan eller använda vårt inspirerande showroom som arbetsplats ibland.
Här får du goa kollegor och tillsammans är vi ett glatt gäng. Vi kör bl.a. 1 träningspass ihop per vecka under arbetstid och utöver detta planerar vi regelbundet gemensamma aktiveter och erbjuder dig såklart marknadsmässig lön. Vi ser positivt på om våra medarbetare vill utveckla sina kompetenser och stöttar dig gärna i vidareutbildningar inom området. Vi vet också att vardagslivet ser olika ut för våra medarbetare och erbjuder flexiblare arbetstider för den som behöver det.
Övrigt
- Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
- Tjänstens omfattning är minst 75%
- Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska, både tal och i skrift.
- Träning 1 tim/vecka under arbetstid
- Sök tjänsten senast 14 augusti, urval sker löpande.
- Kontakt och ansökan sker via Amanda Vallin, amanda@clavisvvs.se , 0708823907

Ansök nu

Oerfarna Fältsäljare Sökes - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 20
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är helt lediga VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi unnat oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Kundservicehandläggare i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 20
Arbetsbeskrivning
Är du en serviceinriktad person som även tycker det är roligt att arbeta med försäljning? Är du positiv och social i vardagen, samt anser dig själv vara en lagspelare? Är du självgående och duktig på att strukturera upp ditt arbete, men har även ett intresse för miljö och hållbarhet? Då har vi jobbet för dig!

Just nu rekryterar vi på Randstad en Kundservicehandläggare. Arbetet ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av oss på Randstad men uthyrd till kund i Jönköping. Viktiga delar är också att du har erfarenhet av sälj branschen eller att en säljande roll faller dig naturligt. 

Ansvarsområden
Som kundservicehandläggare ansvar du tillsammans med dina kollegor för kundärenden till övervägande privata kunder. Den dagliga kundkontakten sker via telefon, chatt, mail samt kundbesök. Försäljning och merförsäljning ingår även i arbetet när du har kontakt med kunder och att vårda relationer med kunder är en viktig del i arbetet. En god administrativ förmåga är viktigt då arbetet sker uteslutande via dator och olika system. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Du är en god lagspelare och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du är social, drivande och strävar alltid efter företagets samt din personliga utveckling.

Kvalifikationer
Gymnasieexamen
Datavana-till exempel Office365
Erfarenhet från serviceyrke
Flytande i Svenska tal och skrift
Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Vid frågor kontakta Nathalie Larsson Kindström, nathalie.larsson.kindstrom@randstad.seOm företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent till vår tjej i centrala Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 20
Är du en social kvinna, trygg i dig själv och vill ha ett arbete där du får möjlighet att göra skillnad för en annan människa varje dag? Då kanske det är just dig vi letar efter!
Vi söker nu personliga assistenter som vill vara med och stärka upp vår assistentgrupp till en glad tjej boendes i centrala Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragsgivare är en glad och härlig tjej som bor i egen lägenhet i centrala Jönköping. Hennes begränsningar gör att hon är i behov av assistans och stöd dygnet runt. Vår uppdragsgivare gillar att baka, laga mat, lyssna på musik och att åka på sociala aktiviteter som teater eller konsert. Att ta sig ut på dagliga promenader för att få frisk luft är också en favoritaktivitet. Som personlig assistent är du hennes stöd i vardagen och hjälper henne med det hon behöver för att den ska blir så bra som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor och matlagning. Du följer även med henne på olika aktiviteter såsom bad, kör och på sjukgymnastik. Din arbetsplats är där vår uppdragsgivare befinner sig.

Vad krävs
Vi söker en kvinna 30 år eller äldre, som är en lugn, positiv och trygg person. Vi letar efter dig som är initiativtagande, driven och alltid tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och kan relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser gärna att du tycker om eller har kunskap om matlagning eftersom det är en aktivitet vår uppdragivare verkligen uppskattar. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller liknande yrke är meriterande men det är din personliga lämplighet och kontakt med uppdragsgivaren som väger allra tyngst. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och har körkort, uppdragsgivaren har egen bil.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst på ca 50–75%, start med bredvidgång v.30
• Timvikarier vid behov
• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstiderna är dag, kväll, helg och natt (väntetid) och sker i form av dygnspass
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse

Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Vänligen kontakta ansvarig arbetsledare Carina Willmont för mer information, carina.willmont@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten du letat efter? Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Lärare fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 20
Hovslättsskola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att arbeta som lärare med inriktning fritidshem på Hovslättsskolan. Tjänsten är ett vikariat till 31/12-22, på grund av en tjänstledighet. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11 och du ser det som en självklarhet att anpassa den verksamhet som du arbetar i utifrån elevernas olika förutsättningar. Som lärare i fritidshem ser du som din uppgift att finna rätt pedagogik som stimulerar elevers utveckling och lärande samt erbjuda alla elever en meningsfull fritid. Natur och utomhuspedagogik samt värdegrundsarbete är viktiga inslag i vår verksamhet.

På fritidstiden arbetar du främst med eleverna som går i åk 1 på skolan. Arbetslaget planerar arbetet ihop för att utmana, inspirera och göra eleverna delaktiga i fritidsverksamheten. På Hovslättsskolan har vi tillsammans tagit fram ett dokument för att få en röd tråd i vårt arbete på fritids, där både läroplan och progression i lärandet blir tydligt. Vi strävar också efter att ha ett gemensamt förhållningssätt på hela skolan, med tydlig struktur och rutiner.

Välkommen till oss
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 360 elever. Antalet anställda är drygt 55 personer. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Skolans pedagoger jobbar i arbetslag där olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap i centrum och har fokus på trygghet- och värdegrundsarbete. Allt vårt arbete utgår från våra ledord; trygghet, kunskap och glädje. Vi är också en VFU-skola för både fritids och skola.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/hovslattsskolan.4.74fef9ab15548f0b8001fe8.html)

Din kompetens
Du är behörig lärare med inriktning mot fritidshem samt har en giltig lärarlegitimation. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Personlig lämplighet för tjänsten är viktig och detta innebär att du har en god samarbetsförmåga, är engagerad, flexibel och arbetar aktivt för att göra verksamheten bättre.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor Åsa Selvander, 036-103760
Biträdande rektor Anna Jakobsson, 036-103761
Lärarförbundet Helena Josefsson, 036-103747

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som Lärare inriktning fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 20
Tabergsskolan

Vill du vara med och skapa framtidens världsmedborgare? Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Som lärare i fritidshem kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att utveckla undervisningen inom fritidshemmet och arbeta för att Tabergsskolan ska vara en skola med hög måluppfyllelse och trygga elever. Tillsammans med dina kollegor arbetar du kreativt för att inspirera till ett lustfyllt lärande som stärker både elevens kunskap och personliga utveckling. I uppdraget ingår även skolsamverkan mot en årkurs under skoltid, vilket innebär att du får följa en klass delar av skoldagen.

Välkommen till oss
Tabergsskolan är en F-5 skola med fritids som ligger 1,5 mil söder om Jönköping. På skolan finns tre fritidshemsavdelningar; Silvergruvan för elever i år F-1, Guldgruvan för elever i årskurs 2-3 och för våra äldsta elever har vi Diamantgruvan.

Vi jobbar mycket med vår vackra omgivning i vår natur- och kulturprofil. En av de stora fördelarna med Taberg är vår närhet till naturen. Samhällets kulturarv, där berget varit i centrum, ger också möjlighet till spännande och lärorika dagar ute i omgivningarna kring Taberg. För våra elever innebär detta olika aktiviteter i de olika årskurserna t.ex. vandringar, temadagar och lägerskola.

Nyfiken på oss? Gå in på vår hemsida (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/tabergsskolan.4.74fef9ab15548f0b80013d1.html)och titta gärna på filmen som ger dig svar på vad som är det bästa med Taberg skolområde.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare inriktning fritidshem, har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet ser vi det som meriterande. Är du intresserad av att arbeta med natur- och utomhuspedagogik är det en stor fördel och vi ser gärna att du brinner lite extra för värdegrundsarbetet. Det är också önskvärt om du är lärare i fritidshem med inriktning bild.

Du är en person som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du har ett strukturerat arbetssätt där du planerar, organiserar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare.

Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer sker löpande, så sök därför tjänsten redan idag, vi är nyfikna på vår nya kollega.

Vill du veta mer?
Johanna Edlund, rektor, 036-103803
Annie Johansson, HR-konsult, annie.johansson2@jonkoping.se
Linnéa Lillieberg, HR-konsult, linnea.lillieberg@jonkoping.se
Fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som lärare inriktning fritidshem på Tabergskolan.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Säljare till Jönköping

Utesäljare
Läs mer Jun 20
Väx som säljare och gör karriär hos Verisure!

Vi söker vassa personer till vår säljstyrka. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt eget säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person. 

Vi erbjuder dig:
* Attraktiv lön med garanterad del och provision utan tak.
* Tjänstebil.
* Utbildning från dag 1 tillsammans med egen coach. Vi har över 30 års erfarenhet på marknaden och du kommer bli expert på vår säljmetod.
* Möjlighet att klättra snabbt i vår attraktiva karriärstege.
* Säljtävlingar med extraordinära priser.
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.

Har du vidare ambitionen att kliva in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare. Du kombinerar då ditt eget försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål. 

Se gärna vår film för en bättre inblick i Verisures arbetskultur:

https://www.youtube.com/watch?v=Ar3vs2ytxHo

Vi söker dig som:
* Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.
* Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret eftersom Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag.
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är socialt kompetent, ansvarsfull och har en stark vilja att lyckas.
* Alltid sätter kunden i första hand och har hög integritet.
* Värdesätter samarbete och ett bra team.

Sök direkt utan CV

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. 

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning. 

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Härlig tjej sökes som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 20
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Vår kund söker nu nya assistenter till sitt goa team. Du behöver ha körkort för manuell bil, prata bra svenska samt gärna vara över 30 år.

Just nu söker vi både vikarier, till en schemarad samt till sommaren så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 20
Nu söker vi dig som vill arbeta i vår kundtjänst. Du kommer att ingå i ett litet men kompetent gäng, med goda möjligheter att kunna växa tillsammans med oss.
Du måste vara flytande i svenska i tal och skrift och gärna vara duktig i Officepaketet. Då vi arbetar med elbilsladd så är grundläggande elkunskap ett stort plus. Kanske är du elektriker som vill sadla om och ta en kontorstjänst, eller har annan utbildning eller erfarenhet inom elbranschen.
Ditt arbete kommer att bestå i att, till största delen, svara i telefon och hjälpa våra kunder med de orderfrågor, fakturafrågor och annat som de undrar över. Utöver detta kommer du att ha lite andra varierande kontorsuppgifter.
Då vi är ett litet gäng lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker någon som har ett par års erfarenhet av kundtjänstarbete, har en stort tålamod och brinner för att guida kunden rätt.
Känner du att detta skulle kunna vara du? Tveka inte att höra av dig till oss.
Placeringsort: Jönköping
Omfattning: 100%
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Snarast
Vi behöver någon snarast så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka!
Ansökan med personligt brev och CV skickas till jobba@skarebo.se

Ansök nu

Talent Acquisition Assistent till Sesol!

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 20
Vill vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter med medarbetaren i fokus? Skicka då in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som kommer stötta våra Rekryterare/Talent Acquisition samt tillhörande administration. Du kommer arbeta tätt ihop med övriga i teamet som idag består av HR-chef, HR-administratör, HR-Generalist, Rekryterare/TA och vårt utbildningsteam! Vi har även Anna vår HR-assistent på plats som är behjälplig vid sidan av sina studier.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat att stötta HR och chefer med rekrytering och övriga ärenden kopplade till rekryteringsprocessen. Delar av din dag kommer bestå av telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning, boka intervjuer, avtal och research samt förberedelser inför mässor.

Funktionen idag är i en spännande övergång där vi framåt kommer arbeta med delar av vårt Employer Brand ihop med rekryteringen. Vi tror att du älskar att arbeta i team och drivs av att komma med idéer och nya tankesätt.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom rekrytering och har en god administrativ förmåga och är serviceminded. Vi är i en tillväxtfas och ser det som meriterande om du arbetat i en liknande miljö med stor flexibilitet i din vardag. Rekryteringen sker mot både arbetare såväl som tjänstemän.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en utbildning inom HR eller motsvarande. Kanske är du nyutexaminerad och har arbetat något år inom rekrytering. För att trivas i rollen hos oss ska du ha erfarenhet inom rekrytering eller annan typ av assisterande roll.

Vad innebär det att arbeta hos Sesol?

- Mycket frihet under ansvar
- Vara med och bygga vår HR-funktion tillsammans med fantastiska kollegor där samarbete är key!
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för vår funktion
- Goda förmåner och bra arbetsvillkor
- Friskvårdsbidrag
- Skandias hälsoförsäkring
- Delta i vårt tävlingsupplägg Golden League med fina priser varje månad
Om anställningen
Lön: Fast

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående

Anställningsvillkor: Heltid start omgående.Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Amanda Högberg Bitici på 076 002 68 24.

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida. Sista ansökningsdagen är 2022-08-15. På grund av semesterperioden kan svarstiden vara lite längre.

s
Om Sesol AB

Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i 8 andra städer bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu

Handledare / Coach till Clustera Jönköping

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jun 20
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativiteten och nytänkandet välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchnings tjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som söker arbete eller behöver stöd med att komma igång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också aktivt ska söka arbete för kunderna genom att rekrytera arbetsgivare till vår interna arbetsgivardatabas. Nätverkande är en stor och viktig del av det dagliga arbetet för att uppnå målet.

Vad vi ser framför oss

Alternativ 1

Du har minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Flytande svenska.

Utbildningen Har Genomförts Inom Områdena

• Arbetsliv
• Organisation och personalarbete
• Studie- och yrkesvägledning
• Företagsekonomi
• Psykologi
• Beteendevetenskap
• Samhällsvetenskap
• Pedagogik
• Arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Du som söker har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren. Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och pratar flytande svenska.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och gruppsykologi
• Karriärvägledning

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste 5 åren. Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vad vi kan erbjuda dig

Varje medarbetare är lika viktig i CLUSTERAs framgång! Personal på CLUSTERA är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Ansök nu

Utbildare sökes till Sesol

Utbildningsplanerare, företag
Läs mer Jun 20
Om tjänsten
Idag består vår utbildningsenhet av en utbildningsansvarig inom försäljning och en utbildningsansvarig inom teknik som kommer vara dina närmsta ansvariga. I rollen som utbildare kommer du ha huvudansvaret för onboarding, utbildning och kompetensutveckling för främst vår projektorganisation. Du kommer att vara högst delaktig i att ta fram och vidareutveckla utbildningsmaterial tillsammans med våra chefer inom teknikbenet. Du kommer vara ansvarig för att utbilda och ta emot våra nyanställda medarbetare. Du bygger upp en god struktur för våra utbildningar och samordnar planeringen för både Sesol och Sekraft. Du utvecklar nya utbildningar i takt med att företaget växer och nya behov uppstår.Som utbildningsansvarig är dina främsta ansvarsområden att:

- Vara intern expert i utbildningsfrågor.
- Hålla egna utbildningar internt.
- Omvärldsanalys av nya utbildningar och kompetensutveckling i samråd med HR.
Profil
Vi söker dig med god teknisk förståelse eller tekniskt intresse. Du behöver vara pedagogisk och känna dig bekväm i att vara i centrum och utbilda fysiskt i grupp. Du har god administrativ förmåga då du kommer vara den som tar fram och arbetar vidare på befintligt utbildningsmaterial. Du ska även kunna vara kreativ och komma med lösningar och förslag kring hur vi kan utveckla vår utbildningsenhet och onboardingprocesser framåt.


Vad innebär det att arbeta som utbildningsansvarig hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar.
- Vara med och bygga grunden för vår utbildningsorganisation.
- Övergripande ansvar över alla utbildningar.
- Goda möjligheter till utveckling.
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol & Sekraft och vår utveckling.
- Goda förmåner och bra arbetsvillkor.
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid


Välkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta sarah.nqila@sesol.se. Är det rätt person kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Idag är vi över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Örebro, Göteborg, Karlstad, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu

Resande Montör till Jönköping

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 20
Ta chansen att vara en del av ett team i ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter. Skicka in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Arbetsbeskrivning:
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet sker på plats ute hos olika kunder och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift som Resande Solcellsmontör kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning förekommer.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Profil:
Det är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Kravet för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande:
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan! OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Habo Energi söker NIS-ansvarig

Systemansvarig
Läs mer Jun 20
Om tjänsten
Habo kommun, en av Sveriges mest företagsvänliga och expansiva kommuner, lyckas attrahera många att såväl bosätta sig i kommunen som att etablera verksamheter. Kommunens utveckling leder till att även bolagen växer med utbyggnad av nät och nya bostäder som följd. Vi söker nu en systemansvarig inom NIS till Habo Kraft.

Habo Energi AB är det lokala energibolaget. Det ägs till 100 % av Habo kommun. Habo Energi erbjuder fjärrvärme i Habo och Fagerhult, bedriver elhandel samt erbjuder kommunikationstjänster via optofiber. Habo Kraft AB äger och driver elnätet inom större delen av Habo kommun. Habo Bostäder AB är det lokala bostadsbolaget med ca 600 lägenheter och kommersiella lokaler i Habo. Läs mer på www.haboenergi.se

Arbetsbeskrivning
Som ansvarig för nätinformationssystemet kommer du att leda övergången till systemet Digpro. Du förväntas också att utveckla och fullständiggöra dokumentationen av el-, fjärrvärme- och fibernät.

Med en trygg framtoning intar du din roll där du med lätthet navigerar inom bolagets kontaktytor både internt och externt. Ditt uppdrag är dynamiskt med frihet under ansvar. Habo Energi arbetar aktivt med kompetensutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din potential. Välkommen till en roll med stora påverkansmöjligheter!

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på dagtid med placering i tillväxtkommunen Habo. Möjlighet till flex. Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Vi söker dig som
Vi ser med fördel att du är utbildad Elkraftsingenjör, alternativt har du tidigare utbildning/yrkeserfarenhet inom området som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är viktigt att du har hög kompetens inom NIS-GIS!
Starkt meriterande är om du också besitter kompetens och erfarenhet inom system Digpro!

Du är en stabil, trygg och engagerad systemansvarig. Det ligger i din natur att kommunicera och samarbeta väl med olika människor. Vidare är du strukturerad, noggrann och logisk.

Ansök nu

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region öst - TIMAC AGRO

Växtodlingsrådgivare/Växtodlingskonsulent
Läs mer Jun 20
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region öst vilket inkluderar Södermanlands län, Kronobergs län och Kalmar län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgrupp

Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt.

Ansök nu

Utvecklingsingenjör till FläktGroup

Kontrollingenjör, maskin
Läs mer Jun 20
Om FläktGroup

FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem. I över 100 år har vi stolta utvecklat innovativa och energieffektiva produkter där vi förser människor med bästa tänkbara inomhuskomfort och brandsäkerhet för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor. Vi är cirka 3500 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige. Vår kultur präglas av affärsfokus, laganda, passion och att ha kul på jobbet. Together We Create Excellence. For Life. We are FläktGroup.

Vi är cirka 3600 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 15 platser runt om i Sverige.

Vår kultur präglas av affärsfokus, gemenskap, passion och att ha kul på jobbet. Together We Create Excellence. For Life. We are FläktGroup.Om tjänsten
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du inneha en mångfacetterad roll där du får vara delaktig från start till mål gällande styr- och reglersystemen, vilket utgör kärnan i verksamhetens produkter. Du kommer att jobba med kravställning, el-konstruktion i form av scheman, test, verifiering och förbättringar. Vidare har du inflytande i vilka komponenter som ska införskaffas, det här gör du i tätt samarbete med inköp, interna intressenter och externa leverantörer. Alla delar du jobbar med ska mynna ut i en funktionell och effektiv produkt som matchar marknadens och kundens behov.

Du kommer att jobba i projektform och avrapporterar till ansvarig projektledare. Detta innebär att dokumentation är ett stående inslag i din vardag.

Ditt närmaste team består av 7 medarbetare med olika fokusområden. Emellertid är hela bolaget, även på internationell nivå, din kontaktyta med tanke på rollens bredd.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- Utbildning på eftergymnasial nivå inom elektronik/el-konstruktion/automation/programmering
- Goda kunskaper i engelska - både tal och skrift.


Det är meriterande om du har:

- Tidigare erfarenhet inom HVAC-branschen.
- Behärskar svenska.


Personliga egenskaper
Som person tycker du om att jobba brett. Du är driven, nyfiken och tar snabbt tag i saker när du märker att något behöver åtgärdas. Vidare är du ansvarsfull och hjälpsam samt bidrar till den goda stämning som redan finns i teamet. Att kunna strukturera och prioritera sitt arbete och dokumentation på ett effektivt sätt är för dig en självklarhet då du inser vikten av det i en bred roll.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Q3 2022, med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Vi söker omgående efter 1st Demonstratör/Säljare till Jönköping

Hemförsäljare
Läs mer Jun 20
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt.
Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.
Dina arbetsuppgifter
Dina kundbesök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt eget personliga schema som du själv är med och utformar veckovis.
Lön, ersättning och förmåner
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
Löpande försäljningsutbildning
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
Ett varierande jobb där ingen dag är den andra likAnställningsvillkor
Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan.
Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och mot företag.
Med maskinen kan man med enbart vatten tvätta och rengöra såväl inomhusluften som de flesta ytor miljövänligt och helt utan kemikalier.
#workatclearsky

Ansök nu

Utesäljare sökes, Garantilön + provision!

Utesäljare
Läs mer Jun 20
* Är du ute efter en ny utmaning?
* Kan du prata bra för din sak?
* Är du socialt begåvad?
* Vill du ha ett jobb utan lönetak?
Vi söker nu säljare som har glimten i ögat. Då vi är i expansiv fas behöver vi ha in fler bra människor som vi kan jobba tillsammans med. Något som är bra hos oss är att vi utbildar all vår personal från grunden vilket betyder att man inte behöver ha några tidigare kunskaper inom försäljning.
Det man säljer hos oss är Roboclean. En universal städmaskin som är ledande inom sin teknink på marknaden. Roboclean grundades -96 och har expanderat så att vi säljer vår produkt i 53 länder idag.
Vi har vårt huvudkontor i Västerås. Våra filialkontor ligger i Oskarshamn, Hofors och Trelleborg.
Som säljare hos oss utgår man från sitt eget hem och åker på förbokade kundbesök.
Garantilön på 27450kr + provision

Enda kraven vi har:
· Körkort och tillgång till bil
· Flytande svenska


Är du vår nästa stjärnsäljare?


Maila din ansökan till rekrytering@roboclean.se
Glöm inte att bifoga telefonnummer!

www.roboclean.se


#jobbjustnu

Ansök nu

CAE Engineer

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jun 20
Ammi är det lilla bolaget med den stora kompetensen. Vi finns för våra kunder när de behöver åstadkomma förändring eller ta ett rejält kliv framåt i utvecklingen inom sitt verksamhetsområde.
Vi på Ammi är både erfarna, kunniga och agila, alltid med kundens bästa för våra ögon. Ammi startade som ett produktbolag inom configuration management, men har vuxit och är idag verksamma inom såväl projektledning, utveckling och förvaltningsledning. Våra kunder är oftast myndigheter och tillverkande industri.
Uppdragsbeskrivning
Vi söker en CAE Engineer till Husqvarna.

Assignment Description, tasks and required skills
Till Beräknings/Simuleringsavdelningen inom R&D söker vår kund nu en CAE Engineer med inriktning strukturmekanik (Adams). Beräkningsavdelningen jobbar med samtliga av Husqvarnas produkter och i denna rollen får du möjlighet att jobba med olika typer av produkter. I rollen jobbar du även tätt ihop med labbet och har själv möjlighet att tillsammans med labbingenjörerna genomföra tester.

Profil:
Minst civilingenjörsexamen i maskinteknik med inriktning mot Strukturmekanik
Goda kunskaper i Adams.


Meriterande:
Tidigare arbetat i Linux-miljö.
ANSA/µETA
Nastran och LS-DYNA

Ansök nu

Utesäljare sökes, Garantilön + provision!

Utesäljare
Läs mer Jun 20
* Är du ute efter en ny utmaning?
* Kan du prata bra för din sak?
* Är du socialt begåvad?
* Vill du ha ett jobb utan lönetak?
Vi söker nu säljare som har glimten i ögat. Då vi är i expansiv fas behöver vi ha in fler bra människor som vi kan jobba tillsammans med. Något som är bra hos oss är att vi utbildar all vår personal från grunden vilket betyder att man inte behöver ha några tidigare kunskaper inom försäljning.
Det man säljer hos oss är Roboclean. En universal städmaskin som är ledande inom sin teknink på marknaden. Roboclean grundades -96 och har expanderat så att vi säljer vår produkt i 53 länder idag.
Vi har vårt huvudkontor i Västerås. Våra filialkontor ligger i Oskarshamn, Hofors och Trelleborg.
Som säljare hos oss utgår man från sitt eget hem och åker på förbokade kundbesök.
Garantilön på 27450kr + provision

Enda kraven vi har:
· Körkort och tillgång till bil
· Flytande svenska


Är du vår nästa stjärnsäljare?


Maila din ansökan till rekrytering@roboclean.se
Glöm inte att bifoga telefonnummer!

www.roboclean.se


#jobbjustnu

Ansök nu

Tandhygienist, Hälsan Folktandvård

Tandhygienist
Läs mer Jun 20
Hälsan Folktandvård

Hälsan Folktandvård Jönköping
Vill du bli en del av teamet på Jönköpings största folktandvårdsklinik? Då är det Hälsan Folktandvård Jönköping du söker! Med sitt centrala läge och sin bredd av kompetens är kliniken eftertraktad av både patienter och medarbetare.

Här får du många kollegor, både de som är nya i yrket och de med rik erfarenhet. Blandningen av medarbetare med olika lång erfarenhet är berikande för vården vi utför. Dessutom kan vi erbjuda alla typer av behandlingar – även de mer komplicerade. Detta gör att du som medarbetare får de bästa förutsättningarna att utvecklas!

Vi söker
Vi söker nu dig som är legitimerad tandhygienist eller är i slutet av din utbildning. Tidigare erfarenhet av yrket och erfarenhet av journalprogrammet T4 är meriterande. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat på 10 månader med möjlighet till förlängning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Hos oss inom Folktandvården, Region Jönköpings län, finns introduktionsprogram för alla yrkeskategorier. Som ny medarbetare på vår klinik får du en individanpassad introduktion med god handledning. Hos oss möter du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Det gör att du som medarbetare får användning av hela din kompetens.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss möter du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Det gör att du som medarbetare får användning av hela din kompetens. Du utför all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandhygienistens kompetensområde. Du bemöter och behandlar patienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt och tar stort ansvar för behandlingen.

Viss del assistans av tandläkare kan ingå i tjänsten efter klinikens behov.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är en omtyckt kollega som bidrar till en positiv stämning på kliniken. Som person är du trygg och har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du värderar ett effektivt arbete och kan enkelt ställa om och anpassa dig till olika situationer. Du arbetar också bra tillsammans med dina kollegor, är lyhörd och tar hänsyn till det större perspektivet.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra. Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården. (http://rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/)

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten kontakta gärna klinikchef Claudia Samuelsson claudia.samuelsson@rjl.se eller klinikkoordinator Susanne Wadsten 010-242 98 22 susanne.wadsten@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 3 juli. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvårdens folkhälsouppdrag är att bidra till en god munhälsa, genom hela livet i hela länet för alla invånare. Det är ett uppdrag och förtroende som präglar all vår verksamhet. Vi finns utspridda på 26 allmäntandvårdskliniker runtom i länet, och bedriver också specialisttandvård inom nio olika specialistområden vid Odontologiska Institutionen.

Vi ser mångfald som en styrka och något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet och speglar världen som den ser ut idag.

Folktandvården är en del av Region Jönköpings län, ett expansivt område där det är lätt att växa och trivas. Tillsammans vill vi verka för ett bra liv i en attraktiv region.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden (http://www.rjl.se/folktandvarden)
Du hittar oss även i sociala medier.

Ansök nu

Sommarjobb

Bilglasmontör
Läs mer Jun 20
Nu söker vi en sommarjobbare som ska vara den ordinarie personalen behjälplig med enklare sysslor som exempelvis putsning av glas, dammsugning av bilar. Arbetet går ut på att underlätta för ordinarie personal att utföra verkstadens arbeten.
OBS, på grund av vissa omständigheter så är ansökningstiden väldigt kort, vi vill ha din ansökan senast 20/6 och du kan bli kallad till intervju som sker den 21/6 på Barnhemsgatan 14 i Jönköping. Intervju sker på förmiddagen före 11:00

Ansök nu

Lärare i skola inriktning kommunikation

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 20
Ljungarumsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som brinner för att skapa förutsättningar för våra elever inom skola inriktning kommunikation samt att utveckla deras förmåga till kunskap och tilltro till sig själva utifrån deras förutsättningar. Vi ser att du är en viktigt spelare för att förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.
Du kommer att ingå i vårt arbetslag inom skola inriktning kommunikation på Ljungarumsskolan men även ingå i ett årskursarbetslag.
I din roll som pedagog inom skola inriktning kommunikation ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt. I ditt arbete ingår att skapa förutsättningar för måluppfyllelse samt vara en del av det kollegiala samtalet kring att skapa tillgängliga lärmiljöer för dessa elever. Du ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer att ha nära kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal samt externa samarbetspartners.

Välkommen till oss
Ljungarums skolområde F-6 är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har Ljungarums skolområde cirka 400 elever och personalen består av cirka 70 personer. På Ljungarumsskolan går det cirka 300 elever i åk F-6. På Ljungarumsskolan F-6 finns också en särskild verksamhet i form av kommunikationsklasser.
Inom skolområdet vill vi samarbeta och samverka så mycket som möjligt - vi ser de två olika skolorna som en möjlighet till att utveckla vårt arbete för en likvärdig skola. På Ljungarumsskolan F-6 bedrivs ett ständigt utvecklingsarbete av kunskapsuppdraget och värdegrundsuppdraget. Vi har flera arbetsgrupper på skolan som förstärker det systematiska kvalitetsarbetet. Trevliga elever, professionell personal, bra utemiljö och bra lokaler gör Ljungarumsskolan F-6 till en attraktiv skola.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare 1-3 alternativt 4-6 med stor erfarenhet av att arbeta med och kring elever i behov av stöd för att skapa en tillgänglig utbildning Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg, bildstöd och kooperativt lärande. Din förmåga att kunna anpassa utefter elevens behov är av stor vikt för oss för att ge förutsättning till en likvärdig utbildning.
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Lina Lokko, Bitr.rektor nås via mejl: lina.lokko@jonkoping.se
Sara Hugosson, Lärarförbundet nås via mejl: sara.hugosson@jonkoping.se

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i skola inriktning kommunikation.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärare i skola inriktning kommunikation

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 20
Ljungarumsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som brinner för att skapa förutsättningar för våra elever inom skola inriktning kommunikation samt att utveckla deras förmåga till kunskap och tilltro till sig själva utifrån deras förutsättningar. Vi ser att du är en viktigt spelare för att förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.
Du kommer att ingå i vårt arbetslag inom skola inriktning kommunikation på Ljungarumsskolan men även ingå i ett årskursarbetslag.
I din roll som pedagog inom skola inriktning kommunikation ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt. I ditt arbete ingår att skapa förutsättningar för måluppfyllelse samt vara en del av det kollegiala samtalet kring att skapa tillgängliga lärmiljöer för dessa elever. Du ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer att ha nära kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal samt externa samarbetspartners.

Välkommen till oss
Ljungarums skolområde F-6 är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har Ljungarums skolområde cirka 400 elever och personalen består av cirka 70 personer. På Ljungarumsskolan går det cirka 300 elever i åk F-6. På Ljungarumsskolan F-6 finns också en särskild verksamhet i form av kommunikationsklasser.
Inom skolområdet vill vi samarbeta och samverka så mycket som möjligt - vi ser de två olika skolorna som en möjlighet till att utveckla vårt arbete för en likvärdig skola. På Ljungarumsskolan F-6 bedrivs ett ständigt utvecklingsarbete av kunskapsuppdraget och värdegrundsuppdraget. Vi har flera arbetsgrupper på skolan som förstärker det systematiska kvalitetsarbetet. Trevliga elever, professionell personal, bra utemiljö och bra lokaler gör Ljungarumsskolan F-6 till en attraktiv skola.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare 1-3 alternativt 4-6 med stor erfarenhet av att arbeta med och kring elever i behov av stöd för att skapa en tillgänglig utbildning Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg, bildstöd och kooperativt lärande. Din förmåga att kunna anpassa utefter elevens behov är av stor vikt för oss för att ge förutsättning till en likvärdig utbildning.
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Lina Lokko, Bitr.rektor nås via mejl: lina.lokko@jonkoping.se
Sara Hugosson, Lärarförbundet nås via mejl: sara.hugosson@jonkoping.se

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i skola inriktning kommunikation.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vikströms Logistik AB söker CE-chaufför i Jönköping

Distributionsförare
Läs mer Jun 20
Vikströms Logistik AB söker CE-chaufför i Jönköping
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ce-chauffor-till-jonkoping/511
Hej,
Vi söker nu efter en skötsam och duktig chaufför som är självgående.


Arbetstid 09:00-18:00 måndag- fredag.
Utgår från Norra Stigamovägen/ Torsvik. Bil & släp.
Kör Mullsjö , Falköping, Fagerhult och tillbaka och lossar samt lastar upp bilen åt kvällschauffören. Cirka 5-6 stopp /dag
Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Rekonditionerare hos MrCAP - Jönköping

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Jun 20
Tjänstebeskrivning
Som rekonditionerare ansvarar du för att iordningställa, tvätta, polera och lackbehandla både nya och begagnade bilar innan de lämnas över till kund. Du ingår i ett team på MrCAP och samarbetar nära både personal och samarbetspartners.
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet utav bilvård är inget krav, då vi står för utbildning internt. Däremot har du ett stort bilintresse och är tekniskt intresserad.
Arbetet kräver att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt har B-körkort.
Personliga egenskaper
För att trivas hos oss bör du gilla att arbeta självständigt och lösa problem som uppkommer i vardagen. Du är noggrann och har en känsla för detaljer och kan hantera ett arbete där mycket händer samtidigt. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och noggrann person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.
Ansökan
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Jesper Bråtenholme på MrCAP.

Ansök nu

Säljare med passiv inkomst

Account manager
Läs mer Jun 19
I tack med att vi växer söker vi nu fler säljare till vår egen avdelning för att möta den växande efterfrågan på våra tjänster.

Om Jobbplats
Jobbplats arbetar med att underlätta kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi växer år efter år och ska nu göra vår största satsning någonsin.

Vi erbjuder företag möjligheten till en enklare rekrytering som både sparar tid och pengar. Genom vår kombination av rekryteringsverktyg, CV-databas och annonserings lösningar blir vi en heltäckande leverantör för att förenkla och förbättra rekryteringen.

Om tjänsten
Du kommer att kontakta företag för att sälja in vårt rekryteringsverktyg. Du kommer till en början boka dina egna möten och sedan övergå till helt förbokade möten när du lärt dig produkten. Mötena sker online. Arbetet sker på heltid med arbetstider som du bestämmer själv så länge du uppfyller normal arbetstid och minimumbudget.

Hos Jobbplats har vi stort fokus på belöning för våra anställda, därför erbjuder vi en hög provision på dina sälj. En snittsäljare som når sin minimumbudget tjänar över 100 000 SEK per månad.
Vi tror även på kvalité därför erbjuder vi en passiv ersättning för varje kund så länge de är kvar i bolaget. Den passiva ersättningen kan på sikt representera en stor del av lönen och du kan börja fokusera mer på din befintliga kundstock.

Jobbet som säljare
För att lyckas som säljare behöver du vara utåtriktad och gilla att prata med människor. Då arbetet är prestationsbaserat är det också en fördel om du är tävlingsinriktad och gillar utmaningar.
Vi satsar på att ha en modern och flexibel arbetsplats och därför kan du utföra arbetet med en telefon och en dator oavsett var du befinner dig.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du arbetat med försäljning sedan tidigare.
Vi ser att du är en person som gillar att ta kontakt med nya människor och att du är retoriskt duktig på att utrycka dig.
Att kunna flytande svenska är ett krav.

Lön
Lönen är baserad på tre olika parametrar:
Du kommer ha en fast lön på 25 000.
Du får provision för varje försäljning samt ett tick på all försäljning så länge kunden är kvar i bolaget.

Om detta låter intressant så vänta inte med din ansökan, vid en eventuell intervju kommer vi att berätta mer om produkten och tjänsten.

Ansök nu

C Chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 19
Vi söker nu en chaufför för körning av alkohol ut till kunder så som systembolag samt krogar och restauranger.
Tjänsten är på dagtid
06-15 Måndag till fredag.
upplärning innan självgående start.
meriterande med ce kort.
vi söker dig som har drivet att kunna jobba i ett högt tempo och effektivt.
skicka ansökan via mail, vi rekryterar omgående.

Ansök nu

Städpersonal

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 19
Tidsbrist är ett serviceföretag som funnits i Jönköping i 13 år. Vi är ett team som värdesätter och respekterar varandra. Vi vill alltid ge våra kunder högsta kvalité.
Tidsbrist arbetar gentemot privatpersoner i första hand men det kan även vara kontorsstäd samt lokalstädning.


ANSVARSFULL
SAMARBETSFÖRMÅGA
GRYM KÄNSLA FÖR SERVICE OCH KVALITÈ!
FLEXIBEL
KÖRKORT B ÄR ETT KRAV


Du behöver inte ha städat i ditt yrke tidigare men ska ha lätt för att lära dig och samt vara engagerad i din arbetsuppgift. Arbetsuppgifterna är främst att arbeta med Städ i privata hem ,Visningsstädningar,Flyttstädningar, Engångsstädningar, Storstädningar samt fönsterputsning.


Till en början är det timanställning men rätt person kan snabbt gå över till fast tjänst.

Ansök nu

Elektriker till Elajo Jönköping

Installationselektriker
Läs mer Jun 19
Trivs du när det är bra puls på jobbet och vill gärna jobba med ett glatt och trevligt gäng?

Då kan det vara dig vi söker, läs gärna vidare och sök tjänsten längre ner!Vi erbjuder

- Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
- Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
- Trygghet och stabilitet
- Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik
- Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag tar du med enkelhet del av genom vår förmånsportal Elajo4U
- Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
- En gemenskap och ett starkt affärsmannaskapArbetsuppgifter

Efterfrågan hos våra kunder är fortsatt stor och ökar och vi behöver därför bli fler.

Som elektriker kommer du att arbeta med installationer inom industri, offentliga fastigheter och den privata marknaden. God variation mellan olika typer av kunder och uppdrag där du kan få möjlighet att ta ett större ansvar. Arbetet bedrivs både i team under större projekt och självständigt i mindre omfattande projekt.

Du kommer få möjligheten att självständigt få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Vi vill att du ska kunna utvecklas på Elajo därför jobbar vi med utvecklingsplaner som är individuellt anpassade efter både behov och intresse. På så sätt kan du med din utveckling samtidigt bidra till Elajos och kundens fortsatta utveckling. Vi hoppas att du delar vår ambition att hela tiden bli lite bättre.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet.Bakgrund och Kompetenser

- Utbildad och certifierad elektriker
- Flerårig erfarenhet av arbete som elektriker
- Meriterande erfarenhet ledande elmontör
- B-körkort är ett krav

Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, där vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team.

Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är positiv och social där du värdesätter, och bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.Vi värdesätter

Att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

En rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

En jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Vi hoppas, och vill, att du delar den företagskultur som vi står för.Om Elajo

Elajo är sprunget ur el och elinstallation, men är idag så mycket mer. Vi är starka inom säkerhet, mekanik och har bred kompetens inom energi.

Vår bredd är ibland svår att greppa. Vi är allt från ett elföretag till ett IT-företag med vår egen öppna plattform för alla sorters smarta fastigheter. Vi har elektriker, svetsare, säkerhetsexperter och mycket mer. Hos oss kan du utvecklas.

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2021. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och tillsättning sker löpande, sista ansökningsdag 2022-08-14.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta:

- Pär Ljunggren avdelningschef på telefon 036-349516.


Välkommen med din ansökan!Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Ansök nu

Spontanansökan hos Ljung Kompetensförsörjning

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 19
Varmt välkommen att skicka in en spontanansökan hos oss på Ljung Kompetensförsörjning, vare sig du är aktivt sökande eller bara vill se dig om efter en ny utmaning.

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på tjänsterna nedan:

- Trafikledning och spedition
- Produktionsnära tjänster t.ex. produktionsteknik och projektledare
- Inköp och logistik
- Teknik och R&D


Vi riktar oss till dig som är i startgroparna i din karriär, som vill utmanas i en ny specialistroll eller som är redo att leda nya människor eller företag. Så även om rollerna ovan inte passar just din profil så vill vi ha med dig i vårt nätverk.

Kontakta mig, Marcus Ljung på 0705-187441 alternativt marcus.ljung@ljungkompetens.se om du vill veta mer om mig, våra tjänster eller om du vill ha tips och råd om hur du blir effektivare i ditt jobbsökande.

Ljung Kompetensförsörjning är en oberoende rekryteringskonsult med kontor i centrala Jönköping. Vi är en personlig och lösningsorienterad aktör som vill komma i kontakt och bygga relation med de bästa kandidaterna och matcha dessa mot kunders behov och utmaningar. Vi erbjuder våra tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning till företag som har behov av kompetens på instegs-, chefs och specialistbefattningar i alla branscher. Vi står för våra värderingar engagemang, öppenhet och ständig utveckling.

Ansök nu

Platschef ABS Wheels Jönköping

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jun 19
Är du en drivande och social person med god struktur och ansvarskänsla och vill använda dig av detta i ditt dagliga arbete?
Har du dessutom branscherfarenhet och god vana av att leda andra? Då kan tjänsten som platschef hos oss vara något för dig!
Arbetsbeskrivning
Vi söker en platschef som vill driva och utveckla den lokala ( Jönköping ) och online försäljningen av däck och fälgar inom PV samt tillhörande tjänster.
Som platschef ansvarar du för den löpande driften på anläggningen och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga servicen. I rollen ingår det att vårda befintliga kundrelationer men även att identifiera nya lokala företagskunder och privatkunder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetsledning för verkstadspersonal
Ansvara för den löpande driften på plats med ordning och reda på anläggningen
Budget- och resultatansvar för anläggningen
Kombinera praktiskt och administrativt arbete
Administrera och ansvara för att våra stödsystem används på ett korrekt sätt
Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet i verkstaden

Vem är du?
Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person med god social kompetens och som är orädd för att ta kontakt med nya kunder och är bekväm i kundmöten.
Du är en strukturerad och ansvarsfull person som visar stort engagemang för dina medarbetare och kunder.
För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av ledarskap och vet hur du ska motivera och stötta ditt team.
Tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen eller liknande bransch och kunskaper inom däck ser vi som mycket meriterande.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande tjänst på en av Sveriges snabbast växande E-handlare för däck & fälg. Här ges det fina utvecklingsmöjligheter.
Kontaktperson
Vid frågor kontakta Affärsområdeschef Johan Edberg, Tjänsten är på heltid ska tillsättas senast 1:a augusti 2022.
Välkommen med din ansökan till: jobb@abswheels.se senast 31 juli 2022.
Om anställningen
Lön
Fast månadslön plus bonus
Var ligger arbetsplatsen?
Jönköping
Arbetsgivaren
ABS Wheels Sweden AB
www.abswheels.se
Kontakt
Johan Edberg

Affärsområdeschef

Ansök nu

Röntgensjuksköterska, bemanning

Röntgensjuksköterska
Läs mer Jun 19
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som röntgensjuksköterska i Jönköping, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Kassabiträde till SEN Street kitchen - ASECS

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 18
SEN STREET KTICHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och brinner för att kunna leverera service på högsta nivå. Du ska kunna hålla flera bollar i luften under stressiga situationer, ha god samarbetsförmåga och det är viktigt att du trivs att arbeta i restaurangmiljön.

Vem är du?

Oavsett om du är erfaren eller mindre erfaren, så är du välkommen att lämna in en ansökan. Vi ger utbildning på plats, det viktiga är att du har ett starkt engagemang och viljan att lära dig nya saker. Social och lätt för att prata.

Arbetsuppgifter:

- Ta beställningar av gäst.
- Vara ansiktet utåt för företaget och våra kunder.
- Kassahantering.
- Städ och disk.


Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

Ansök nu

Sjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 18
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska i Jönköping, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Bygg- och Projektledare till AFRY i Jönköping

Byggledare
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Söker du nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg- och projektledning? Då kan det vara just dig vi söker! Nu söker vi bygg- och projektledare som vill vara med och forma vår nystartade sektion i Jönköping.
Vi sitter i fräscha och moderna lokaler centralt belägna i Jönköping. Kontoret består av ca 70 medarbetare inom olika affärsområden och divisioner.
Vi söker dig som vill jobba i team med inriktning mot projektutveckling och intressanta projekt. I rollen som bygg- och projektledare/ projekteringsledare ansvarar du för att samordna och följa upp projekten. Det är ofta flera discipliner som spänner över flera olika kompetensområden som ska koordineras. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar till uppdragsgivaren.
Då vår sektionen befinner sig i en expansiv fas finns det stora möjligheter för dig att vara med att påverka och utforma vårt team, kultur och arbete. Vår verksamhet sträcker över fler områden och det finns goda möjligheter för dig att utvecklas inom de områden som intresserar dig.


Kravspecifikation
Vi ser att du har minst några års erfarenhet av bygg- och projektledning inom bygg och /eller fastighet antingen som beställare, konsult eller platschef/projektchef från entreprenörsledet. Utbildningsmässigt är du högskole- eller civilingenjör alternativt har motsvarande relevant utbildning.
Vi ser det som oerhört meriterade om du dessutom har erfarenhet inom besiktningsuppdrag, kontrollansvarig, kalkylering, BAS-P och statusbesiktningar.
Då du i rollen har mycket kontakt med kunder ser vi att du är strukturerad och tydlig i din kommunikation samt är lyhörd för kundens önskemål och behov. Du är driven i att skapa nya affärsmöjligheter till dig själv och teamet. Därtill har du en god lösningsförmåga och goda ledaregenskaper.
Inom sektionen ser vi det som viktigt att vara en teamplayer och att dela med sig av sina erfarenheter. Vi ser därför att du tycker om att arbeta i team och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till kollegor.
Svenska språket måste kunna hanteras flytande språkligt och skriftligt. Vi ser därför att era ansökningshandlingar sändes på svenska.


Ytterligare information
Nu har vi beskrivit vad vi erbjuder och vem vi söker. Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om tjänsten eller om du har några frågor.
Sista ansökningsdag är den 31 Aug, men skicka gärna in din ansökan innan dess då urval och intervjuer sker löpande.
Under v. 28-31 är det semesterperiod på AFRY. Vi behandlar din ansökan efter det.
Kontaktuppgifter för frågor
Shadi Babil, Sektionschef / Affärsutvecklare
+46 10 505 58 17


shadi.babil@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Bygg- och Projektledare inom Mark och Anläggning till AFRY i Jönköping

Byggledare
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Söker du nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg- och projektledning? Då kan det vara just dig vi söker! Nu söker vi bygg- och projektledare inom mark och anläggning till vårt kontor i Jönköping.
Vi sitter i fräscha och moderna lokaler centralt belägna i Jönköping. Kontoret består av ca 70 medarbetare inom olika affärsområden och divisioner.
Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom mark och anläggning. Vi leder projekt genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är offentliga upphandlare, entreprenörer och privata kunder etc.
I rollen som bygg- och projektledare ansvarar du för att samordna och följa upp projekten. Rollen kan variera i projekt- och byggledning, byggplatsuppföljning, projekteringsledning och kanske även besiktning. Det kan vara allt från mindre enskilda projekt till större mer långsiktiga projekt som ofta har nytänkande helhetslösningar. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Jobbet innebär stor frihet och stort ansvar med stöd av kunniga kollegor. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar till uppdragsgivaren.
På AFRY samarbetar vi i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar vi varandra. Vi försöker stretcha det traditionella och tänka utanför ramarna för att öka kvalitén och värdet för våra kunder och göra skillnad i samhället och i branschen. Att ha roligt tillsammans i gruppen och i teamen är en viktig del i arbetet för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.


Kravspecifikation
Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet av bygg- och projektledning inom mark och anläggning antingen som konsult, beställare eller platschef/arbetsledare från entreprenörsledet.
Utbildningsmässigt är du högskole- eller civilingenjör alternativt har motsvarande relevant utbildning.
Då du i rollen har mycket kontakt med kunder ser vi att du är strukturerad och tydlig i din kommunikation samt är lyhörd för kundens önskemål och behov. Du är driven i att skapa nya affärsmöjligheter till dig själv och teamet. Därtill har du en god lösningsförmåga och goda ledaregenskaper.
Inom sektionen ser vi det som viktigt att vara en teamplayer och att dela med sig av sina erfarenheter. Vi ser därför att du tycker om att arbeta i team och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till kollegor.
Svenska språket måste kunna hanteras flytande språkligt och skriftligt. Vi ser därför att dina ansökningshandlingar sändes på svenska.


Ytterligare information
Nu har vi beskrivit vad vi erbjuder och vem vi söker. Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om tjänsten eller om du har några frågor.
Sista ansökningsdag är den 31 Aug, men skicka gärna in din ansökan innan dess då urval och intervjuer sker löpande.
Under v. 28-31 är det semesterperiod på AFRY. Vi behandlar din ansökan efter det.
Kontaktuppgifter för frågor
Shadi Babil, Sektionschef / Affärsutvecklare
+46 10 505 58 17


shadi.babil@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Administratör till PreZero Recycling AB I Jönköping

Administrativ assistent
Läs mer Jun 18
Just nu söker PreZero i Jönköping en ny talang till rollen som Administratör. Tjänsten är tidsbestämd till augusti 2023 med eventuell förlängning och anställning på PreZero. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!  

Om Tjänsten!

I den här rollen kommer du framför allt att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt och ansvara för kundmottagningen och besvara telefonsamtal. I jobbet ingår även att ansvara för avdelningens administrativa arbete, registrera ärenden och förmedla dem till rätt personer på företaget, ge administrativt stöd till chefer och andra medarbetare och analysera och åtgärda problem som kan uppstå i verksamhetens administration. Du kommer att ingå i teamet på administrationsenheten och arbeta i trevliga, ljusa och trivsamma lokaler Jönköping.

I jobbet ingår till exempel att

* registrera inkommande ärenden

* administrera kontakter i företagets CRM-system

* hantera enklare ekonomiuppgifter

* hantera post

* registrera verifikat

* telefon och mail

Vem är du?

På PreZero tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för dokumentering, administration och andra förekommande arbetsuppgifter samt ett övergripande kvalitetstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Vi önskar även att du

* har gymnasial utbildning

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

* har arbetat med kundkontakt tidigare.

Vill du veta mer?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Nexer Recruit men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos PreZero. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Söktjänsten senast 2022-06-26.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om PreZero

PreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering på lokal, nationell och global nivå. Läs mer om vår verksamhet i Sverige och i världen på vår hemsida Prezero.com, våra värderingar, vår historia och vårt kundfokus. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi tar hand om allt restmaterial från kundernas verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning. Som en del av den internationella miljökoncernen PreZero, med verksamhet i drygt 11 länder, är vi en samarbetspartner att räkna med.

Ansök nu

Hårdvaruingenjör med elektronikinriktning

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Jun 18
Har du en bakgrund inom elektronik eller mekatronik och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom ett starkt intresse av inbyggda system och vill vara en del av batteriutvecklingen inom Husqvarna Group. Just nu söker vi efter en hårdvaruingenjör till den globala avdelningen - Husqvarna Group Battery Competence Center. Det kanske är dig vi letar efter, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till Husqvarna Group Battery Competence Center, en global avdelning om 55 personer som alla arbetar mot samma mål - att utveckla batterierna i Husqvarnas produkter. I rollen som hårdvaruingenjör tillhör du ett sammansvetsat team bestående av sex individer, som arbetar med elektroniken i batterierna, mer specifikt skyddselektronik i batterierna samt utveckling av batteriladdare. Din roll är att arbeta med konstrukion, schema och layout kopplat till batteriutveckling samt agera kontakt gentemot andra avdelningar internt. Rollen innefattar stor variation, där du får möjlighet att arbeta med utveckling av batterier i alla dess storlekar.

För att passa in i rollen väl tror vi att du är en noggrann person med stort intresse för hårdvara för framtida batteriprodukter. Vi tror dessutom att du är engagerad och nyfiken och vill arbeta på en avdelning där stor satsning sker. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid.

Du erbjuds


* Möjligheten att utvecklas inom elektronikutveckling
* Chansen att få tillhöra ett team med bred kompetens och högt engagemang


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Vara delaktig i utveckling av batterier samt batteriladdare
- Ansvara för hela arbetscykeln från specifikation till test
- Arbeta med digital-, analog- och kraftelektronik och funktion
- Hantera kontakt med interna intressenter och leverantörer

VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en kandidat- eller masterexamen inom elektronik eller mekatronik
- Har goda kunskaper i engelska då du ingår i ett multinationellt team

Vidare är det meriterande om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom elektronikområdet
* Tidigare arbetat med Litiumjonbatterier
* Har kunskaper inom CAN
* Har goda kunskaper i svenska


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Huskvarna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna AB har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Ansök nu

Chef till kommunikations- och insamlingsavdelningen

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Jun 17
Vi söker dig som vill göra skillnad på riktigt!
Erikshjälpen har fördubblat sin verksamhet under de senaste fem åren. Och med ett starkt varumärke vill vi nu ta nästa steg för tillväxt och utveckling med fokus på insamling och intäkter. Vi söker därför en övergripande kommunikations- och insamlingschef med stort hjärta för barnens behov och med erfarenhet av insamlings-, kommunikations- och marknadsarbete. Som kommunikations- och insamlingschef leder du Kommunikations- och insamlingsavdelningen.
Kommunikations- och insamlingschefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till Generalsekreteraren. Placeringsort för tjänsten är Huskvarna. Uppdraget omfattar hela barnrättsorganisationens arbete samt ansvar för second hands redaktionella texter, krishantering och varumärke.
Vill du göra verklig skillnad för andra människor i ditt arbete och jobba i ett team som arbetar för en förändrad värld där barns drömmar får liv? Här erbjuds denna möjlighet genom en omväxlande och utmanande tjänst!
Arbetsuppgifter
Leda arbetet med övergripande strategier för insamling, kommunikation och marknad.
Ansvara för avdelningens verksamhet, personal och budget.
Värna och utveckla Erikshjälpens varumärke.
Leda och utveckla olika områden såsom event, företagssamarbeten, kampanjer, tryckta och sociala medier mm.
Tillgodose att det finns god verksamhetsuppföljning och säkerställa ett välfungerande CRM-system.
Säkerställa kvaliteten av insamlingsarbetet i förhållande till Giva Sverige och Svensk Insamlingskontroll.

Vem söker vi?
Du har en akademisk examen eller annan relevant utbildning.
Du har minst 3 års dokumenterat god erfarenhet som chef med personal-ekonomi- och budgetansvar.
Du är en mogen och tydlig chef/ledare som delegerar ansvar och befogenheter.
Du har erfarenhet av arbete med marknadsfrågor samt av förändringsprocesser.
Du är målmedveten med en god strategisk och analytisk förmåga samt en god relationsbyggare.
Du delar Erikshjälpens grundläggande värderingar.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från ideell sektor. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att leda kommunikations-och/eller insamlingsarbete. Har du ett stort nätverk av kontakter i företagsvärlden och erfarenhet av CSR ser vi det som en merit.
Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara del i en verksamhet som står upp för barns rättigheter i Sverige och i världen. Vi ser positivt på mångfald ur alla aspekter och välkomnar sökande med varierande erfarenhet och bakgrund. Du vill vara en del av Erikshjälpens kultur och värdegrund.
Som anställd hos oss kommer du att göra skillnad!
Låter det spännande?
Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 18 juli. Vi tillämpar löpande urval. Samtliga ansökningar hanteras via Talentin Rekrytering, anne.wolf@leadnetwork.se. Välkommen med din ansökan!
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.
Du kan läsa mer om Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand www.erikshjalpen.se
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anne Wolf Winberg Talentin Rekrytering, anne.wolf@leadnetwork.se, 070-639 60 99.
Daniel Grahn Generalsekreterare Erikshjälpen, daniel.grahn@erikshjalpen.se , 076-941 86 86.
Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om.

Ansök nu

Franchisetagare till Fruitenza i Jönköping !

Restaurangchef
Läs mer Jun 17
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ?
Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes.
En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal.
Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet.
Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Fruitenza vidare ut i landet.
För mer information Besök gärna våran Facebook och instagram sidor, där vi uppdaterar mer från vardagen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 17
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska i Jönköping, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Solcellsmontör till Jönköping!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 17
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Skicka då in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Arbetsbeskrivning:
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i Jönköping och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning kan förekomma.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Profil:
Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Kravet för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande:
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16.Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Resande Montör till Jönköping

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 17
Ta chansen att vara en del av ett team i ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter. Skicka in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Arbetsbeskrivning:
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet sker på plats ute hos olika kunder och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift som Resande Solcellsmontör kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning förekommer.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Profil:
Det är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Kravet för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande:
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan! OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Erfaren samordnare med inriktning mot mat- och landsbygdsfrågor

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jun 17
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1700 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en samordnare till en tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta tillsammans med tre andra kollegor, som alla har olika roller i projektet MATtanken. Projektet verkar för att genom erfarenhetsutbyte och inspiration främja hållbara offentliga måltider och koordinerar bland annat för tredje året i rad Offentliga måltidens dag. Målgrupperna i projektet är bland annat kommunala och regionala måltidsorganisationer.

Som samordnare har du ett särskilt ansvar för vissa delprojekt inom MATtanken, samtidigt som du också ska arbeta med att bidra till de övergripande målen för hela projektet. I rollen som samordnare är det du som koordinerar, driver arbetet framåt och följer upp arbetet men du är samtidigt aktiv själv i projektet. Det innebär att en stor del av ditt arbete kommer vara att aktivt bidra till erfarenhetsutbyte, spridning av inspirerande exempel och nätversskapande genom till exempel artiklar som du skriver på egen hand och i samverkan med olika aktörer. I arbetet ingår också att du gör mindre utredningar som kan ligga till grund för kommunikation och genomförande av aktiviteter.

Du har många kontaktytor i den här rollen där viktiga samverkanspartners är Jordbruksverkets olika enheter men även andra myndigheter som Livsmedelsverket, Tillväxtverket, Vinnova med flera samt intresseorganisationer som LRF och SKR. Du kommer tillhöra ett team inom Landsbygdsnätverkets kansli som består av kommunikatörer och projektledaren inom MATtanken.

KVALIFIKATIONER
Rollen ställer höga krav på såväl utbildning, erfarenhet och personliga förmågor. Vi söker dig med god kännedom om de förutsättningar och krav som finns på offentliga måltider genom att tidigare ha arbetat som kostchef eller motsvarande inom kommunal verksamhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från att samordna folkhälsofrågor och hållbarhetsfrågor kopplat till Agenda 2030.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom både kostvetenskap och ekonomi. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att samverka med de olika intressenterna som finns inom MATtanken.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor. I den här rollen är det avgörande att du har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Det innebär att du både har förmågan att förmedla budskap, kunskap och erfarenheter på ett tydligt sätt men också att vara lyhörd för att kunna förstå målgruppernas olika behov. Det är även viktigt att du har förmågan att strukturera och driva dina processer vidare genom att du kan identifiera, initiera och genomföra de aktiviteter som leder till att projektet når sina mål. I rollen är det också viktigt att du kan koordinera andra på ett effektivt sätt som samtidigt skapar engagemang och delaktighet.

ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping, med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfaren kommunikationssamordnare, inriktning mot mat och landsbygdsfrågor

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 17
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1700 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kommunikationssamordnare till en tillsvidareanställning. Du arbetar tillsammans med flera andra kollegor, som alla har olika roller i projektet MATtanken. Projektet verkar för att genom erfarenhetsutbyte och inspiration främja hållbar konsumtion i offentliga kök och koordinerar bland annat för tredje året i rad Offentliga måltidens dag. Målgrupperna i projektet är bland annat kommunala och regionala måltidsorganisationer.

I arbetet ingår att
- tillsammans med projektledaren, övriga kommunikatörer och samordnare i projektet MATtanken samordna för att driva och utveckla kommunikationsarbetet med projektets olika kanaler, såsom via webben, nyhetsbrev och olika sociala nätverk
- omvärldsbevaka och samla relevant information för spridning och att ta fram och publicera nytt informationsmaterial
- vid behov medverka i koordinering av övriga aktiviteter som genomförs inom ramen för Landsbygdsnätverket.

KVALIFIKATIONER
Rollen ställer höga krav på både utbildning, erfarenhet och personliga förmågor. Du som söker har eftergymnasial utbildning inom såväl kommunikation/journalistik, projektledning samt gärna naturvetenskap på högskolenivå. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av de kommunikationskanaler och arbetssätt som tillämpas i projektet och har arbetat med webbverktyget Sitevision och Apsis. Erfarenhet av målgrupperna för MATtanken, landsbygdsfrågor och kommunikationsplanering är också meriterande.

Som person har du god initiativförmåga, är drivande och idérik i de frågor du ansvarar för. Du trivs med att arbeta under tidspress och är van vid att arbeta med flera olika frågor samtidigt. Din kommunikationsförmåga, i synnerhet i skrift, är god och du uppskattar att arbeta i grupp med flera andra medarbetare. För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska.

ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping alternativt Landskrona, med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Lärare i spel och medieproduktion till LBS Jönköping

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Jönköping startades 2011 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet . Skolan har cirka 250 elever och 30 medarbetare. Vi söker nu en lärare i spel och medieproduktion till vår verksamhet.

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 70 % - 100% i spel och medieproduktion beroende på din kompetens. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

Du som söker kan programmera och utveckla spel och/eller som har erfarenhet av projektarbeten inom estetisk bransch. I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare, men värdesätter även annan erfarenhet och kompetens som matchar det vi söker. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 22/23 med tillträde 220810.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 25 juli. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Erika Almerheim på erika.almerheim@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi söker dig som är intresserad av spelutveckling och/eller mediaproduktion. Till våra utbildningsprofiler Spelgrafik och Spelutveckling behöver vi dig som antingen kan programmera och utveckla spel och/eller som har erfarenhet av projektarbeten inom estetisk bransch.

Tjänsten är flexibel inom området spelskapande där meriterande är:

Erfarenhet av programmering (främst C#) och/eller

Erfarenhet av Adobe-programmen (främst Photoshop) och/eller

Erfarenhet av projektarbete inom estetik.

Lärarlegitimation är meriterande men inte ett krav då du kommer arbeta nära kollegor som gärna delar sin erfarenhet som handledning.

Tjänsten är ett vikariat augusti 2022 - juni 2023.

Ansök nu

Gymnasielärare i Svenska som andra språk och Idrott

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
VFG Utbildning bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning, trafikskola samt olika former av uppdragsutbildning inom transport- och anläggningsbranschen. Företaget omsätter ca 65 miljoner och har ca 60 anställda. Vi finns i Växjö, Karlshamn och Jönköping. VFG Utbildning är ett växande företag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar.
Nu expanderar vi i Jönköping genom att starta vår tredje gymnasieskola.
Till höstterminen 2022 söker vi en gymnasielärare som ska undervisa i Svenska som andra språk och Idrott, omfattning 50-100%.
Vi söker dig som har gymnasielärarutbildning med lärarlegitimation med behörighet att undervisa. Du har kanske funderingar på att vidareutbilda dig till rektor? Här finns möjlighet att kombinera undervisning med rektorsuppgifter.
Beroende på de sökandes ämneskombinationer kan det bli aktuellt med olika modeller att kombinera tjänsterna/ämnesområdena.
Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande.
För att lyckas i rollen som lärare på VFG är du en lagspelare som är intresserad av att få ihop skola och bransch.
Vi tror också att du lockas av utmaningen att få vara med och forma en ny verksamhet i en bransch där elever som vi fått förmånen att utbilda är eftertraktade.
Vi arbetar med utbildningar för tunga fordon. Vi har två gymnasieprogram, Fordons- och transportprogrammet och Bygg- och anläggningsprogrammet.
Vi arbetar också med vuxenutbildning såväl vidareutbildningar som repetitionsutbildningar.
Vi planerar för att starta med en FT-klass och en BA-klass hösten 22 i våra lokaler på Solåsvägen i Jönköping.
Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling.
Du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".
VFG – Vi Flyttar Gränser
Övrigt
Vill du veta mer om tjänsterna kontakta gärna VFGs Utbildningschef Tobias Larsson via mejl tobias@vfg.se eller telefon 070 - 26 46 488.
Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till info@vfg.se dock senast 30 juni. Intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Innan anställningen önskar vi ta del av skriftligt utdrag ur belastningsregistret.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

TopWork söker sprutlackerare...

Industrilackerare
Läs mer Jun 17
...till kund utanför Jönköping.

Vi söker dig som är duktig och erfaren inom sprutlackering. Du har god vana av att arbeta inom industrin och vill fortsätta att utvecklas som lackerare. Du har erfarenhet inom trä - och/eller metall. Du har vidare ett genuint tekniskt intresse och känsla för hantverket bakom. 

Du är noggrann, självgående och kan ta instruktioner. Din goda arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet i arbetet kommer väl till pass i denna tjänst. Du är ordningsam och en god kamrat. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid och goda möjligheter till utveckling finns. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 17
Om kundföretaget
Företaget är en möbelfabrik i närheten av Jönköping. Företaget upplever just nu en stor efterfrågan på sina produkter och behöver därför en person som vill utvecklas tillsammans med företaget. Anställningen inleds med en periods anställning via topwork. För rätt person finns mycket stora möjligheter för en tillsvidareanställning. 

Din profil
Du behöver..
- ha erfarenhet från CNC inom trä. Antingen från tidigare jobberfarenheter eller utbildning
-kunna svenska i tal samt skrift

För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du är driven och kan ta ett eget ansvar i din arbetarroll. Du ska ständigt sträva efter bra kvalité och att utvecklas på arbetsplatsen. Som medarbetare ska du tillsammans med dina arbetskollegor sträva efter gemensamma mål.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara programmering och riggning av CNC styrda maskiner. Även andra arbetsuppgifter i fabriken kan bli aktuella.Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Vi söker Möbeltapetserare

Möbelrenoverare/Möbelrestauratör
Läs mer Jun 17
Vi söker nu en duktig möbeltapetserare till uppdrag utanför Jönköping
 
Vi tror att du som söker har en utbildning i grunden mot möbeltapetsering eller har motsvarande eller liknade erfarenhet. Du är en hantverkare som gillar olika typer av material och jobbar med kvalitet och noggrannhet i varje steg. 
Du är bekant med olika typer av material och är van vid att hantera olika typer av modeller. 
Du talar och skriver svenska obehindrat och är en god teamkamrat.
 
Känner du att detta låter intressant?
Kontakta oss gärna för mer information eller om du har några specifika frågor.
Välkommen med din ansökan!
 
 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

Vi söker Maskinsnickare...

Möbelrenoverare/Möbelrestauratör
Läs mer Jun 17
...till uppdrag utanför Jönköping.
 
Vi tror att du som söker har en utbildning i grunden som maskinsnickre eller har motsvarande eller liknade erfarenhet. Du är en hantverkare som gillar olika typer av material och jobbar med kvalitet och noggrannhet i varje steg. 
Du är bekant med olika typer av material och är van vid att hantera olika typer av modeller. 
Du talar och skriver svenska obehindrat och är en god teamkamrat.
 
Känner du att detta låter intressant?
Kontakta oss gärna för mer information eller om du har några specifika frågor.
Välkommen med din ansökan!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

Mared Industrial Engineering söker fler servicetekniker i Jönköping!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 17
Nu är vi på jakt efter fler kompetenta, professionella och engagerade medarbetare för kunds räkning. Här får du jobba i en flexibel roll med en rad olika arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.
Som servicetekniker hos Mared Industrial Engineering AB arbetar du självständigt med reparationer och service, underhåll och installationer, av främst CNC-maskiner men även andra maskiner inom träbearbetnings- och packindustrin. Den serviceorganisation du kommer ingå i består av ytterligare servicetekniker samt en servicechef som är den som planerar och bereder ditt dagliga arbete.
Du kommer få en gedigen introduktion där du till att börja med går bredvid för att med tiden arbeta mer självständigt.
Här blir du en del av ett positivt gäng med gott anseende hos sina kunder i ett expansivt familjeföretag som månar om sin personal!


Dina arbetsuppgifter blir:
Förebyggande underhåll
Reparationer och service
Problemlösning
Hålla i utbildning av operatörer
Löpande kund- och leverantörskontakter


Vem är du?
Vi söker efter en lösningsorienterad person som har förmåga att hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden
Är du en lösningsorienterad mekaniker så kan det vara dig vi söker!
Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek. el och styrningar är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Arbetet medför resor och övernattningar.
Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Ansök nu

Gymnasielärare i Matematik och Naturkunskap

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
VFG Utbildning bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning, trafikskola samt olika former av uppdragsutbildning inom transport- och anläggningsbranschen. Företaget omsätter ca 65 miljoner och har ca 60 anställda. Vi finns i Växjö, Karlshamn och Jönköping. VFG Utbildning är ett växande företag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar.
Nu expanderar vi i Jönköping genom att starta vår tredje gymnasieskola.
Till höstterminen 2022 söker vi en gymnasielärare som ska undervisa i Matematik och Naturkunskap, omfattning 50-100%.
Vi söker dig som har gymnasielärarutbildning med lärarlegitimation med behörighet att undervisa. Du har kanske funderingar på att vidareutbilda dig till rektor? Här finns möjlighet att kombinera undervisning med rektorsuppgifter.
Beroende på de sökandes ämneskombinationer kan det bli aktuellt med olika modeller att kombinera tjänsterna/ämnesområdena.
Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande.
För att lyckas i rollen som lärare på VFG är du en lagspelare som är intresserad av att få ihop skola och bransch.
Vi tror också att du lockas av utmaningen att få vara med och forma en ny verksamhet i en bransch där elever som vi fått förmånen att utbilda är eftertraktade.
Vi arbetar med utbildningar för tunga fordon. Vi har två gymnasieprogram, Fordons- och transportprogrammet och Bygg- och anläggningsprogrammet.
Vi arbetar också med vuxenutbildning såväl vidareutbildningar som repetitionsutbildningar.
Vi planerar för att starta med en FT-klass och en BA-klass hösten 22 i våra lokaler på Solåsvägen i Jönköping.
Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling.
Du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".
VFG – Vi Flyttar Gränser
Övrigt
Vill du veta mer om tjänsterna kontakta gärna VFGs Utbildningschef Tobias Larsson via mejl tobias@vfg.se eller telefon 070 - 26 46 488.
Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till info@vfg.se dock senast 30 juni. Intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Innan anställningen önskar vi ta del av skriftligt utdrag ur belastningsregistret.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare i Svenska/Sva till LBS Jönköping

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Jönköping startades 2011 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet . Skolan har cirka 250 elever och 30 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Svenska/Sva till vår verksamhet.

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 70 % för undervisning i Svenska/Sva. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 22/23 med tillträde 220810.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 25 juli. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Erika Almerheim på erika.almerheim@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

KIA o MB-Tekniker Jönköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 17
Om rollen 
Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  
Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är Kia och Mercedes.

Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  

Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fältsäljare till distributionsprojekt på Apoteksmarknaden, Jönköping

Utesäljare
Läs mer Jun 17
Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.
Vi på Instore Business AB får löpande in nya spännande projekt från våra kunder. Till dessa tidsbegränsade uppdrag söker vi löpande nya fältsäljare inom Dagligvaruhandeln och Servicehandeln över hela Sverige. Uppdragen varierar stort i karaktär och syfte t.ex. nyhetslanseringar, kampanjer, kategori eller distributionsprojekt. De varierar också stort i tid - allt från en vecka till ett halvår, men oavsett längden på uppdraget är tjänstens omfattning alltid heltid.

För distributionsprojekt på apoteksmarknaden för Sundmed's räkning söker instore Business: Fältsäljare distrikt Jönköping
Din roll
Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna. I just detta uppdraget är vår kund och uppdragsgivare Sundmed. Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet. Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, och syfte och mål med besöken i butikerna är tydligt. 
Sundmed är ett Svenskt medicintekniskt företag som samarbetar med Omron.
Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten. 
Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, apoteken och uppdragsgivaren och deras varumärken.
Uppdraget omfattar heltid måndag-fredag, med start månagen den 21/9-22. Uppdraget tillika anställningen beräknas pågå till den 20/10-22.
Du kommer arbeta med ett premium-varumärke inom kategorin medicinteknisk egenvård. Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda Apotek för att säkerställa att Omrons produkter har sina givna platser i apotekens hyllor, allt för att öka distributionen och försäljningen av Sundmeds produkter från Omron.
Din bakgrund
Vi tror att du är i början av din karriär och är nyfiken på, eller vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare.
Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är självklart meriterande om du arbetat inom frisk/sjukvården eller apotek tidigare. 
Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna.
Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter. Du känner dig trygg och bekväm med att ibland hjälpa kunden fatta beslut. Du kommer även att ha en utbildande roll, då det ibland kan finnas en viss osäkerhet kring hur man säljer/talar kring dessa produkter ute på apoteken.
Vi erbjuder
Anställningen påbörjas med introduktion i Stockholm där Du får också bekanta dig med företaget och de produkter som du ska representera. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare.
Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål. 
Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom:
Tjänstebil, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem och sälj och marknadsmaterial.
Ansökan och kontaktperson 
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via länken nedan.
Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare:
liselott.hallstensson@instorebusiness.se

Ansök nu

Administratör till PreZero I Jönköping

Administrativ assistent
Läs mer Jun 17
Just nu söker PreZero i Jönköping en ny talang till rollen som Administratör. Tjänsten är tidsbestämd till augusti 2023 med eventuell förlängning och anställning på PreZero. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Om Tjänsten!

I den här rollen kommer du framför allt att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt och ansvara för kundmottagningen och besvara telefonsamtal. I jobbet ingår även att ansvara för avdelningens administrativa arbete, registrera ärenden och förmedla dem till rätt personer på företaget, ge administrativt stöd till chefer och andra medarbetare och analysera och åtgärda problem som kan uppstå i verksamhetens administration. Du kommer att ingå i teamet på administrationsenheten och arbeta i trevliga, ljusa och trivsamma lokaler Jönköping.

I jobbet ingår till exempel att

* registrera inkommande ärenden

* administrera kontakter i företagets CRM-system

* hantera enklare ekonomiuppgifter

* hantera post

* registrera verifikat

* telefon och mail

Vem är du?

På PreZero tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för dokumentering, administration och andra förekommande arbetsuppgifter samt ett övergripande kvalitetstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Vi önskar även att du

* har gymnasial utbildning

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

* har arbetat med kundkontakt tidigare.

Vill du veta mer?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Nexer Recruit men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos PreZero. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Söktjänsten senast 2022-06-26.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till kvinna i centrala Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 17
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Jag söker timvikarier och semestervikarier. Jag bor i centrala Jönköping.

Jag är en glad och positiv kvinna  60+ som har lätt till skratt o leende som har  Downs Syndrom med begynnande demens. Jag  bor själv i  lägenhet med stöd av assistenter.  Jag  behöver hjälp med allt i mitt  hem, hjälp till sociala aktiviteter, hjälp med all min personliga omvårdnad och hygien, även hjälp med kommunikation och med andra samt  kontakter med anhöriga. Du kommer vara mitt mänskliga stöd i alla förflyttningar.

Jag  tycker om musik, roliga tv-program, möte med andra människor, åka bil, gå på café och restaurang, gå i affärer, eller när det händer något roligt  i min stad och gillar att åka på utflykter i min bil.

 Anställning kan påbörjas omgående:

Det är önskvärt att Du som söker:

 Är en lugn och trygg person med eget driv.

Är en positiv o glad o påhittig person  som  tycker om hjälpa andra människor.

Att du ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras...

Att du har stor förmåga att sätta dig in i någons annans situation och behov.

Du bör behärska svenska i både tal och skrift

( Körkort B  automatväxlad )

Arbetstider:

Assistansen utförs mellan 07,30-- 22,00 alla dagar med varierande arbetstider samt dagar med daglig verksamhet.

Dubbelassistans utförs kortare tid morgon o kväll, och vid överlämning ( avlösning ) samt vid längre aktiviteter under vardagar o helger.

 

Du välkomnas in i en härlig personalgrupp där vårt mål är att vi ska ha en trivsam arbetsplats tillsammans.

 

Du har rätt till en friskvårds peng upp till 3000:-/ År

Du har möjlighet till utbildningar 

Kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal

Jag ser fram emot din ansökan och  att träffa Dig och att du kan bli min nya personliga assistent

 Låter det här intressant?

 Skicka din ansökan till marija_backeus@hotmail.com eller sven-goran.gustavsson@telia.com

 Vid frågor om tjänsten ring Sven-Göran 070-7318339 eller Marija 073-7604504

Ansök nu

Distriktsansvarig - Jönköping - Bli franchisetagare hos Consultify!

Utesäljare
Läs mer Jun 17
Bli franchisetagare och Distriktsansvarig hos Consultify!

Det har aldrig varit enklare och roligare att driva eget företag med löpande intäkter än nu!Consultify har efter ett antal år verkligen hittat precis hur vi skall gå till väga för att verkligen lyckas med att hjälpa ännu flera unga talanger och företag.

För att hjälpa fler behöver vi bli fler! Vi behöver hitta drivna entreprenörer eller du som drömmer om att bli en!
Vi söker därför motiverade och engagerade personer som är beredda och villiga att göra det där lilla extra och som vill bli franchisetagare hos Consultify.

Utöver att vara extremt hungriga och målmedveten så behöver du också vara villig att utmana dig själv med att ta nästa steg i din karriär som egenföretagare.

Du har Consultifys alla framgångsrika arbetsmetoder, system och varumärke till din hjälp för att snabbt komma igång och leverera intäkter samt fördelen att vara en i gänget med stöttning, coachning, upplärning och utbildning!Du har följande:

- Älskar människor och är grym på att skapa delationer både till företag och kandidater.
- Extra meriterade är om du brinner för business och drömmer om att vara din egen och bygga upp något för dig själv.
- Kan påvisa kunskaper om att fånga en kunds uppmärksamhet och förtroende
- Vill jobba åt dig själv men ändå har tryggheten av ett företag i ryggen med system och affärsmodell som verkligen biter och ger långsiktiga intäkter.
- Motiveras av att få andra att prestera bättre.
- Gillar kombinationen av att ha kul, vara fri, hjälpa företag att expandera och driva eget bolag med mycket god lönsamhet.
Är det dig vi söker? Så vad väntar du på!? Skicka in din ansökan och kom med i rekryteringen hos oss om att bli vår nya franchisetagare och Distriktsansvarig!Om Företaget

Consultify är företaget som arbetar med Sveriges mest outnyttjade resurs.
Unga talanger!

Vill du bli en del av ett företag som brinner för att förmedla jobb till Sveriges unga talanger i ständig utveckling där du kommer ha en stor betydelse för många människor. Vill du vara med på en resa i ett företag som ständigt växer med ambitioner att bli Nordens största företag för unga talanger. Då är det dig Consultify söker!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta för Consultify på vårt distrikt. Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela företagets verksamhet på distriktet. Du kommer arbeta som egenföretagare fast utan insatser. Tjänsten kommer inledas med 2 dagars utbildning på huvudkontoret i Kalmar. Sedan kommer du att ha ett nära stöd i alla arbetsmoment samt en ledare som är mycket närvarande på distriktet och som alltid är behjälplig för att just du skall lyckas.

Som Franchisetagare/Distriktsansvarig hos oss på Consultify kommer du bland annat att jobba med:

- Prospektering
- Mötesbokning
- Kundmöten
- Uppföljning och kundvård
- Rekrytering
- Avtalsskrivning
- Personal
- Leverans

Personliga Egenskaper

Som franchisetagare/Distriktsansvarig hos Consultify driver du ditt eget företag i företaget fast som medarbetare med skillnaden att du har kollegor och system som ständigt finns där till din hjälp på dygnets alla timmar. Du har en mycket fungerande affärsmodell och alla verktygen som gör att det flyger.

För oss är det uteslutande viktigaste att du är en person som får saker gjorda och inte vad du jobbat med tidigare eller vad du har för utbildning. Vi kommer till allra största del gå på dina personliga egenskaper. I din roll på distriktet kommer det ställas höga krav på din sociala kompetens. Vi tror att du som söker är en person med en stor förmåga att utveckla goda relationer. Vi tror att du är en ledartalang med känsla för hur man tar människor.

Du har ett enormt driv av att skapa, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer och relationer. För att passa i rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i högt tempo och får saker gjorda. För dig är det självklart att ta eget ansvar och egna initiativ.

Om du känner dig träffad vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, då urval kommer ske löpande.

För rätt person finns mycket goda chanser till riktigt hög lön!

Krav

- Svenska flytande i tal och skrift

- Körkort B och tillgång till bil

- God datorvana

- Rätt inställning i form av att lägga ner det jobb som krävs för att lyckas samt en stark vilja av att skapa och driva utveckling

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning/uppdrag

Placering: Distrikt efter boende

Lön: egenföretagare, månatlig fakturering, mycket goda förtjänstmöjligheterDå urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Embedded Software Engineer - Robotics

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 17
Be a part of a strong team and join us in developing the future!

Would you like to be a part of a youthful, fun and inspiring workplace with an open climate and open-minded approach? A place where we are working on interesting products and finding solutions using new technologies and methods - taking us to the next level.

A place where we value creativity and innovative ideas and truly work with the motto freedom with responsibility.

About the company

Globe Technologies AEC, part of Changzhou Globe Group, is a young company, a front-runner in a world that leaves fossil fuels and electric cords behind. We focus on making battery-powered gardening solutions, empowering the future gardener with versatile battery tools that make gardening easier.

We have subsidiaries all over the world. All skills, ranging from research and development to production, exist within Globe Group. We control the entire supply chain, guaranteeing superior efficiency, quality, and ability to meet consumer needs.

Currently, we have the following brands Greenworks, PowerWorks, and Cramer.

Our HQ and production facilities are in China. Our office for Canada and the USA is in North Carolina. EMEA office is in Weiterstadt, Germany, and our main R&D center is in Jönköping. Our vision is to be one of the leading companies in our industry in the next coming years. To enjoy some of our products, go to https://cramertools.com/se/sv/products/robotgrasklippare

We are looking for new members to our Robotics team in Jönköping.

Be part of a dynamic Agile team and make an impact on the development of products for tomorrow’s autonomous lawnmowers. A team with great possibilities and authority in order to act freely. You will be included in all development stages starting from idea to final release. Working on innovative technologies and concepts of embedded systems.

You will work in close cooperation with our other teams in Jönköping within mechanics, system design, electronics and test. Besides the teams in Sweden, we also work directly with our Chinese office and production site.

We believe that you should do the job from where it is best suited. Either at home or at the office.

Qualifications

We value your personal qualities highly and to succeed, we believe that you are driven, methodical, logical and like to solve problems.

We appreciate applicants with a broad experience range within many technology fields. It is highly merited to have knowledge in Embedded systems, Electronics and/or Linux, but not a must.

You have a Bachelor or Master’s degree in Software, Electronics, IT or similar. If not, you have acquired comparable knowledge by work experience.

You have at least 3-5 years of professional Embedded software development experience.

This job requires that you can express yourself well in English both verbally and in writing.

The Application

If you would like to join us on this exciting journey, send your resume and a short letter describing why you are the perfect fit as soon as possible, but no later than 2022-07-07. Please note that selection will be done on an ongoing basis and the position may be filled before the last day of application.

For more questions regarding the position please contact:

Maria Kroll: maria.kroll@globetech.com

Hiring Manager / Robotics R&D Manager 

We will review all applications continuously and the position can be filled prior to the expiration date. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview, you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references, and introduction. If you are not chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.

Ansök nu

Kvalificerad arkivarie

Arkivarie
Läs mer Jun 17
Arbetsuppgifter
Som arkivarie arbetar du tillsammans med övriga arkivarier inom registratur- och arkivfunktionen.

Du kommer huvudsakligen att få arbeta med utredningsarbeten i form av nya rutiner, strategier och gallringsutredningar.  

Arbetet som arkivarie är både strategiskt och operativt och du kommer att hantera såväl fysiskt som digitalt arkivmaterial. Arbetsuppgifterna är varierade och består bland annat av att utreda behovet av gallring, stötta och utbilda Skogsstyrelsens personal inom informationshantering, lämna ut allmänna handlingar och delta i olika projekt inom myndigheten.

Arbetet ställer stora krav på självständighet och förmåga att planera arbetet tillsammans med Skogsstyrelsens arkivarier och övriga i arbetsgruppen. Arbetet innehåller löpande kontakter och samarbete med olika verksamheter inom och utom myndigheten.

Myndigheten arbetar sedan flera år utifrån verksamhetsbaserad arkivredovisning men inom Skogsstyrelsen pågår också ett omfattande arbete med att ordna och förteckna myndighetens äldre arkivhandlingar utifrån allmänna arkivschemat.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning vari arkivvetenskap ingår eller förvärvade kunskaper som myndigheten bedömer likvärdiga.

Du har goda kunskaper inom gällande regelverk och föreskrifter som gäller för uppdraget.

Erfarenhet av regler kring utlämnande av allmänna handlingar.

Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Du har goda IT-kunskaper och har lätt att ta till dig nya IT-system.

Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsbaserad arkivredovisning och allmänna arkivschemat. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med digital informationsförvaltning, e-arkiv, digitalt bevarande samt gallringsutredningar avseende elektroniskt material. Ett antal års arbetslivserfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete som arkivarie är också meriterande.

Som person har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är intresserad av att utvecklas inom ditt ansvarsområde och att bidra till utveckling av verksamheten både i det korta och långa perspektivet. Vidare är du strukturerad och noggrann och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Anställning
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Vi erbjuder bland annat förtroendearbetstid och friskvårdsbidrag.

Kontakt
För frågor kontakta enhetschef Torgny Andersson på telefon 070-3001679 eller arkivarie Elisabet Hult Eiderhed telefon 036-35 93 00.

Välkommen med din ansökan senast 21 augusti 2022 via länken. 

Vi önskar dig en fin sommar!

 

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se

Ansök nu

Arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Läs mer Jun 17
Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du arbetsterapeut och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är rehabiliteringscentrum platsen för dig. Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse för att jobba med rehabilitering inom specialistsjukvården. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid från 2022-09-26 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som arbetsterapeut hos oss får du möjlighet att bidra med din kompetens i det dagliga arbetet såväl som i vårt utvecklingsarbete. Du har arbetsterapeutkollegor nära till hands och arbetar också tillsammans med övriga rehabiliteringsprofessioner och medicinska personal.

För att du ska få en bra start så får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Vi erbjuder också en mentor om du är ny i yrket.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetet som arbetsterapeut hos oss på rehabiliteringscentrum innebär arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar av patienter med olika medicinska sjukdomar och tillstånd. Du kommer främst att arbeta inom slutenvården med bland annat utprovning och förskrivning av hjälpmedel, bedömningar, patientinformation, kognitiv screening samt planering av patientens fortsatta rehabilitering efter sjukhusvistelsen.

Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

För att du ska trivas hos oss
Arbetsuppgifterna kräver att du tar egna initiativ och kan planera och genomföra arbetet självständigt. Samtidigt behöver du samarbeta väl med dina kollegor oavsett profession. Du har ett gott bemötande och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är trygg som person och har en god förmåga att lyssna och kommunicera och är också bra på att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar att få utvecklas i sin profession och vill bidra till klinikens utveckling och framtid. Vi på Rehabiliteringscentrum eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa områdeschef Anna Neymark Wolgast, telefon 010-242 2739. Vecka 26-28 kan du istället ringa områdeschef Adna Zahirovic 010-242 3217.

Sista ansökningsdag är den 17 juli 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt

Mer information om hur det är att jobba hos oss finner du här. (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats//) Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu