Hitta lediga jobb i Jönköping

Bygg- och Projektledare inom Mark och Anläggning till AFRY i Jönköping

Byggledare
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Söker du nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg- och projektledning? Då kan det vara just dig vi söker! Nu söker vi bygg- och projektledare inom mark och anläggning till vårt kontor i Jönköping.
Vi sitter i fräscha och moderna lokaler centralt belägna i Jönköping. Kontoret består av ca 70 medarbetare inom olika affärsområden och divisioner.
Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom mark och anläggning. Vi leder projekt genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är offentliga upphandlare, entreprenörer och privata kunder etc.
I rollen som bygg- och projektledare ansvarar du för att samordna och följa upp projekten. Rollen kan variera i projekt- och byggledning, byggplatsuppföljning, projekteringsledning och kanske även besiktning. Det kan vara allt från mindre enskilda projekt till större mer långsiktiga projekt som ofta har nytänkande helhetslösningar. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Jobbet innebär stor frihet och stort ansvar med stöd av kunniga kollegor. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar till uppdragsgivaren.
På AFRY samarbetar vi i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar vi varandra. Vi försöker stretcha det traditionella och tänka utanför ramarna för att öka kvalitén och värdet för våra kunder och göra skillnad i samhället och i branschen. Att ha roligt tillsammans i gruppen och i teamen är en viktig del i arbetet för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.


Kravspecifikation
Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet av bygg- och projektledning inom mark och anläggning antingen som konsult, beställare eller platschef/arbetsledare från entreprenörsledet.
Utbildningsmässigt är du högskole- eller civilingenjör alternativt har motsvarande relevant utbildning.
Då du i rollen har mycket kontakt med kunder ser vi att du är strukturerad och tydlig i din kommunikation samt är lyhörd för kundens önskemål och behov. Du är driven i att skapa nya affärsmöjligheter till dig själv och teamet. Därtill har du en god lösningsförmåga och goda ledaregenskaper.
Inom sektionen ser vi det som viktigt att vara en teamplayer och att dela med sig av sina erfarenheter. Vi ser därför att du tycker om att arbeta i team och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper till kollegor.
Svenska språket måste kunna hanteras flytande språkligt och skriftligt. Vi ser därför att dina ansökningshandlingar sändes på svenska.


Ytterligare information
Nu har vi beskrivit vad vi erbjuder och vem vi söker. Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om tjänsten eller om du har några frågor.
Sista ansökningsdag är den 31 Aug, men skicka gärna in din ansökan innan dess då urval och intervjuer sker löpande.
Under v. 28-31 är det semesterperiod på AFRY. Vi behandlar din ansökan efter det.
Kontaktuppgifter för frågor
Shadi Babil, Sektionschef / Affärsutvecklare
+46 10 505 58 17


shadi.babil@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Administratör till PreZero Recycling AB I Jönköping

Administrativ assistent
Läs mer Jun 18
Just nu söker PreZero i Jönköping en ny talang till rollen som Administratör. Tjänsten är tidsbestämd till augusti 2023 med eventuell förlängning och anställning på PreZero. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!  

Om Tjänsten!

I den här rollen kommer du framför allt att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt och ansvara för kundmottagningen och besvara telefonsamtal. I jobbet ingår även att ansvara för avdelningens administrativa arbete, registrera ärenden och förmedla dem till rätt personer på företaget, ge administrativt stöd till chefer och andra medarbetare och analysera och åtgärda problem som kan uppstå i verksamhetens administration. Du kommer att ingå i teamet på administrationsenheten och arbeta i trevliga, ljusa och trivsamma lokaler Jönköping.

I jobbet ingår till exempel att

* registrera inkommande ärenden

* administrera kontakter i företagets CRM-system

* hantera enklare ekonomiuppgifter

* hantera post

* registrera verifikat

* telefon och mail

Vem är du?

På PreZero tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för dokumentering, administration och andra förekommande arbetsuppgifter samt ett övergripande kvalitetstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Vi önskar även att du

* har gymnasial utbildning

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

* har arbetat med kundkontakt tidigare.

Vill du veta mer?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Nexer Recruit men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos PreZero. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Söktjänsten senast 2022-06-26.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om PreZero

PreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering på lokal, nationell och global nivå. Läs mer om vår verksamhet i Sverige och i världen på vår hemsida Prezero.com, våra värderingar, vår historia och vårt kundfokus. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi tar hand om allt restmaterial från kundernas verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning. Som en del av den internationella miljökoncernen PreZero, med verksamhet i drygt 11 länder, är vi en samarbetspartner att räkna med.

Ansök nu

Hårdvaruingenjör med elektronikinriktning

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Jun 18
Har du en bakgrund inom elektronik eller mekatronik och är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom ett starkt intresse av inbyggda system och vill vara en del av batteriutvecklingen inom Husqvarna Group. Just nu söker vi efter en hårdvaruingenjör till den globala avdelningen - Husqvarna Group Battery Competence Center. Det kanske är dig vi letar efter, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till Husqvarna Group Battery Competence Center, en global avdelning om 55 personer som alla arbetar mot samma mål - att utveckla batterierna i Husqvarnas produkter. I rollen som hårdvaruingenjör tillhör du ett sammansvetsat team bestående av sex individer, som arbetar med elektroniken i batterierna, mer specifikt skyddselektronik i batterierna samt utveckling av batteriladdare. Din roll är att arbeta med konstrukion, schema och layout kopplat till batteriutveckling samt agera kontakt gentemot andra avdelningar internt. Rollen innefattar stor variation, där du får möjlighet att arbeta med utveckling av batterier i alla dess storlekar.

För att passa in i rollen väl tror vi att du är en noggrann person med stort intresse för hårdvara för framtida batteriprodukter. Vi tror dessutom att du är engagerad och nyfiken och vill arbeta på en avdelning där stor satsning sker. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid.

Du erbjuds


* Möjligheten att utvecklas inom elektronikutveckling
* Chansen att få tillhöra ett team med bred kompetens och högt engagemang


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Vara delaktig i utveckling av batterier samt batteriladdare
- Ansvara för hela arbetscykeln från specifikation till test
- Arbeta med digital-, analog- och kraftelektronik och funktion
- Hantera kontakt med interna intressenter och leverantörer

VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en kandidat- eller masterexamen inom elektronik eller mekatronik
- Har goda kunskaper i engelska då du ingår i ett multinationellt team

Vidare är det meriterande om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom elektronikområdet
* Tidigare arbetat med Litiumjonbatterier
* Har kunskaper inom CAN
* Har goda kunskaper i svenska


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Huskvarna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna AB har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Ansök nu

Chef till kommunikations- och insamlingsavdelningen

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Jun 17
Vi söker dig som vill göra skillnad på riktigt!
Erikshjälpen har fördubblat sin verksamhet under de senaste fem åren. Och med ett starkt varumärke vill vi nu ta nästa steg för tillväxt och utveckling med fokus på insamling och intäkter. Vi söker därför en övergripande kommunikations- och insamlingschef med stort hjärta för barnens behov och med erfarenhet av insamlings-, kommunikations- och marknadsarbete. Som kommunikations- och insamlingschef leder du Kommunikations- och insamlingsavdelningen.
Kommunikations- och insamlingschefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till Generalsekreteraren. Placeringsort för tjänsten är Huskvarna. Uppdraget omfattar hela barnrättsorganisationens arbete samt ansvar för second hands redaktionella texter, krishantering och varumärke.
Vill du göra verklig skillnad för andra människor i ditt arbete och jobba i ett team som arbetar för en förändrad värld där barns drömmar får liv? Här erbjuds denna möjlighet genom en omväxlande och utmanande tjänst!
Arbetsuppgifter
Leda arbetet med övergripande strategier för insamling, kommunikation och marknad.
Ansvara för avdelningens verksamhet, personal och budget.
Värna och utveckla Erikshjälpens varumärke.
Leda och utveckla olika områden såsom event, företagssamarbeten, kampanjer, tryckta och sociala medier mm.
Tillgodose att det finns god verksamhetsuppföljning och säkerställa ett välfungerande CRM-system.
Säkerställa kvaliteten av insamlingsarbetet i förhållande till Giva Sverige och Svensk Insamlingskontroll.

Vem söker vi?
Du har en akademisk examen eller annan relevant utbildning.
Du har minst 3 års dokumenterat god erfarenhet som chef med personal-ekonomi- och budgetansvar.
Du är en mogen och tydlig chef/ledare som delegerar ansvar och befogenheter.
Du har erfarenhet av arbete med marknadsfrågor samt av förändringsprocesser.
Du är målmedveten med en god strategisk och analytisk förmåga samt en god relationsbyggare.
Du delar Erikshjälpens grundläggande värderingar.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från ideell sektor. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att leda kommunikations-och/eller insamlingsarbete. Har du ett stort nätverk av kontakter i företagsvärlden och erfarenhet av CSR ser vi det som en merit.
Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara del i en verksamhet som står upp för barns rättigheter i Sverige och i världen. Vi ser positivt på mångfald ur alla aspekter och välkomnar sökande med varierande erfarenhet och bakgrund. Du vill vara en del av Erikshjälpens kultur och värdegrund.
Som anställd hos oss kommer du att göra skillnad!
Låter det spännande?
Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 18 juli. Vi tillämpar löpande urval. Samtliga ansökningar hanteras via Talentin Rekrytering, anne.wolf@leadnetwork.se. Välkommen med din ansökan!
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.
Du kan läsa mer om Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand www.erikshjalpen.se
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anne Wolf Winberg Talentin Rekrytering, anne.wolf@leadnetwork.se, 070-639 60 99.
Daniel Grahn Generalsekreterare Erikshjälpen, daniel.grahn@erikshjalpen.se , 076-941 86 86.
Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om.

Ansök nu

Franchisetagare till Fruitenza i Jönköping !

Restaurangchef
Läs mer Jun 17
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ?
Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes.
En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal.
Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet.
Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Fruitenza vidare ut i landet.
För mer information Besök gärna våran Facebook och instagram sidor, där vi uppdaterar mer från vardagen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 17
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska i Jönköping, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Solcellsmontör till Jönköping!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 17
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Skicka då in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Arbetsbeskrivning:
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i Jönköping och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning kan förekomma.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Profil:
Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Kravet för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande:
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16.Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Resande Montör till Jönköping

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 17
Ta chansen att vara en del av ett team i ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter. Skicka in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Arbetsbeskrivning:
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet sker på plats ute hos olika kunder och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift som Resande Solcellsmontör kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning förekommer.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Profil:
Det är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Kravet för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande:
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan! OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Erfaren samordnare med inriktning mot mat- och landsbygdsfrågor

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jun 17
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1700 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en samordnare till en tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta tillsammans med tre andra kollegor, som alla har olika roller i projektet MATtanken. Projektet verkar för att genom erfarenhetsutbyte och inspiration främja hållbara offentliga måltider och koordinerar bland annat för tredje året i rad Offentliga måltidens dag. Målgrupperna i projektet är bland annat kommunala och regionala måltidsorganisationer.

Som samordnare har du ett särskilt ansvar för vissa delprojekt inom MATtanken, samtidigt som du också ska arbeta med att bidra till de övergripande målen för hela projektet. I rollen som samordnare är det du som koordinerar, driver arbetet framåt och följer upp arbetet men du är samtidigt aktiv själv i projektet. Det innebär att en stor del av ditt arbete kommer vara att aktivt bidra till erfarenhetsutbyte, spridning av inspirerande exempel och nätversskapande genom till exempel artiklar som du skriver på egen hand och i samverkan med olika aktörer. I arbetet ingår också att du gör mindre utredningar som kan ligga till grund för kommunikation och genomförande av aktiviteter.

Du har många kontaktytor i den här rollen där viktiga samverkanspartners är Jordbruksverkets olika enheter men även andra myndigheter som Livsmedelsverket, Tillväxtverket, Vinnova med flera samt intresseorganisationer som LRF och SKR. Du kommer tillhöra ett team inom Landsbygdsnätverkets kansli som består av kommunikatörer och projektledaren inom MATtanken.

KVALIFIKATIONER
Rollen ställer höga krav på såväl utbildning, erfarenhet och personliga förmågor. Vi söker dig med god kännedom om de förutsättningar och krav som finns på offentliga måltider genom att tidigare ha arbetat som kostchef eller motsvarande inom kommunal verksamhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från att samordna folkhälsofrågor och hållbarhetsfrågor kopplat till Agenda 2030.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom både kostvetenskap och ekonomi. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att samverka med de olika intressenterna som finns inom MATtanken.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor. I den här rollen är det avgörande att du har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Det innebär att du både har förmågan att förmedla budskap, kunskap och erfarenheter på ett tydligt sätt men också att vara lyhörd för att kunna förstå målgruppernas olika behov. Det är även viktigt att du har förmågan att strukturera och driva dina processer vidare genom att du kan identifiera, initiera och genomföra de aktiviteter som leder till att projektet når sina mål. I rollen är det också viktigt att du kan koordinera andra på ett effektivt sätt som samtidigt skapar engagemang och delaktighet.

ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping, med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfaren kommunikationssamordnare, inriktning mot mat och landsbygdsfrågor

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 17
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1700 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kommunikationssamordnare till en tillsvidareanställning. Du arbetar tillsammans med flera andra kollegor, som alla har olika roller i projektet MATtanken. Projektet verkar för att genom erfarenhetsutbyte och inspiration främja hållbar konsumtion i offentliga kök och koordinerar bland annat för tredje året i rad Offentliga måltidens dag. Målgrupperna i projektet är bland annat kommunala och regionala måltidsorganisationer.

I arbetet ingår att
- tillsammans med projektledaren, övriga kommunikatörer och samordnare i projektet MATtanken samordna för att driva och utveckla kommunikationsarbetet med projektets olika kanaler, såsom via webben, nyhetsbrev och olika sociala nätverk
- omvärldsbevaka och samla relevant information för spridning och att ta fram och publicera nytt informationsmaterial
- vid behov medverka i koordinering av övriga aktiviteter som genomförs inom ramen för Landsbygdsnätverket.

KVALIFIKATIONER
Rollen ställer höga krav på både utbildning, erfarenhet och personliga förmågor. Du som söker har eftergymnasial utbildning inom såväl kommunikation/journalistik, projektledning samt gärna naturvetenskap på högskolenivå. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av de kommunikationskanaler och arbetssätt som tillämpas i projektet och har arbetat med webbverktyget Sitevision och Apsis. Erfarenhet av målgrupperna för MATtanken, landsbygdsfrågor och kommunikationsplanering är också meriterande.

Som person har du god initiativförmåga, är drivande och idérik i de frågor du ansvarar för. Du trivs med att arbeta under tidspress och är van vid att arbeta med flera olika frågor samtidigt. Din kommunikationsförmåga, i synnerhet i skrift, är god och du uppskattar att arbeta i grupp med flera andra medarbetare. För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska.

ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping alternativt Landskrona, med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Lärare i spel och medieproduktion till LBS Jönköping

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Jönköping startades 2011 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet . Skolan har cirka 250 elever och 30 medarbetare. Vi söker nu en lärare i spel och medieproduktion till vår verksamhet.

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 70 % - 100% i spel och medieproduktion beroende på din kompetens. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

Du som söker kan programmera och utveckla spel och/eller som har erfarenhet av projektarbeten inom estetisk bransch. I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare, men värdesätter även annan erfarenhet och kompetens som matchar det vi söker. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 22/23 med tillträde 220810.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 25 juli. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Erika Almerheim på erika.almerheim@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi söker dig som är intresserad av spelutveckling och/eller mediaproduktion. Till våra utbildningsprofiler Spelgrafik och Spelutveckling behöver vi dig som antingen kan programmera och utveckla spel och/eller som har erfarenhet av projektarbeten inom estetisk bransch.

Tjänsten är flexibel inom området spelskapande där meriterande är:

Erfarenhet av programmering (främst C#) och/eller

Erfarenhet av Adobe-programmen (främst Photoshop) och/eller

Erfarenhet av projektarbete inom estetik.

Lärarlegitimation är meriterande men inte ett krav då du kommer arbeta nära kollegor som gärna delar sin erfarenhet som handledning.

Tjänsten är ett vikariat augusti 2022 - juni 2023.

Ansök nu

Gymnasielärare i Svenska som andra språk och Idrott

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
VFG Utbildning bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning, trafikskola samt olika former av uppdragsutbildning inom transport- och anläggningsbranschen. Företaget omsätter ca 65 miljoner och har ca 60 anställda. Vi finns i Växjö, Karlshamn och Jönköping. VFG Utbildning är ett växande företag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar.
Nu expanderar vi i Jönköping genom att starta vår tredje gymnasieskola.
Till höstterminen 2022 söker vi en gymnasielärare som ska undervisa i Svenska som andra språk och Idrott, omfattning 50-100%.
Vi söker dig som har gymnasielärarutbildning med lärarlegitimation med behörighet att undervisa. Du har kanske funderingar på att vidareutbilda dig till rektor? Här finns möjlighet att kombinera undervisning med rektorsuppgifter.
Beroende på de sökandes ämneskombinationer kan det bli aktuellt med olika modeller att kombinera tjänsterna/ämnesområdena.
Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande.
För att lyckas i rollen som lärare på VFG är du en lagspelare som är intresserad av att få ihop skola och bransch.
Vi tror också att du lockas av utmaningen att få vara med och forma en ny verksamhet i en bransch där elever som vi fått förmånen att utbilda är eftertraktade.
Vi arbetar med utbildningar för tunga fordon. Vi har två gymnasieprogram, Fordons- och transportprogrammet och Bygg- och anläggningsprogrammet.
Vi arbetar också med vuxenutbildning såväl vidareutbildningar som repetitionsutbildningar.
Vi planerar för att starta med en FT-klass och en BA-klass hösten 22 i våra lokaler på Solåsvägen i Jönköping.
Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling.
Du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".
VFG – Vi Flyttar Gränser
Övrigt
Vill du veta mer om tjänsterna kontakta gärna VFGs Utbildningschef Tobias Larsson via mejl tobias@vfg.se eller telefon 070 - 26 46 488.
Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till info@vfg.se dock senast 30 juni. Intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Innan anställningen önskar vi ta del av skriftligt utdrag ur belastningsregistret.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

TopWork söker sprutlackerare...

Industrilackerare
Läs mer Jun 17
...till kund utanför Jönköping.

Vi söker dig som är duktig och erfaren inom sprutlackering. Du har god vana av att arbeta inom industrin och vill fortsätta att utvecklas som lackerare. Du har erfarenhet inom trä - och/eller metall. Du har vidare ett genuint tekniskt intresse och känsla för hantverket bakom. 

Du är noggrann, självgående och kan ta instruktioner. Din goda arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet i arbetet kommer väl till pass i denna tjänst. Du är ordningsam och en god kamrat. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid och goda möjligheter till utveckling finns. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 17
Om kundföretaget
Företaget är en möbelfabrik i närheten av Jönköping. Företaget upplever just nu en stor efterfrågan på sina produkter och behöver därför en person som vill utvecklas tillsammans med företaget. Anställningen inleds med en periods anställning via topwork. För rätt person finns mycket stora möjligheter för en tillsvidareanställning. 

Din profil
Du behöver..
- ha erfarenhet från CNC inom trä. Antingen från tidigare jobberfarenheter eller utbildning
-kunna svenska i tal samt skrift

För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du är driven och kan ta ett eget ansvar i din arbetarroll. Du ska ständigt sträva efter bra kvalité och att utvecklas på arbetsplatsen. Som medarbetare ska du tillsammans med dina arbetskollegor sträva efter gemensamma mål.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara programmering och riggning av CNC styrda maskiner. Även andra arbetsuppgifter i fabriken kan bli aktuella.Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Vi söker Möbeltapetserare

Möbelrenoverare/Möbelrestauratör
Läs mer Jun 17
Vi söker nu en duktig möbeltapetserare till uppdrag utanför Jönköping
 
Vi tror att du som söker har en utbildning i grunden mot möbeltapetsering eller har motsvarande eller liknade erfarenhet. Du är en hantverkare som gillar olika typer av material och jobbar med kvalitet och noggrannhet i varje steg. 
Du är bekant med olika typer av material och är van vid att hantera olika typer av modeller. 
Du talar och skriver svenska obehindrat och är en god teamkamrat.
 
Känner du att detta låter intressant?
Kontakta oss gärna för mer information eller om du har några specifika frågor.
Välkommen med din ansökan!
 
 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

Vi söker Maskinsnickare...

Möbelrenoverare/Möbelrestauratör
Läs mer Jun 17
...till uppdrag utanför Jönköping.
 
Vi tror att du som söker har en utbildning i grunden som maskinsnickre eller har motsvarande eller liknade erfarenhet. Du är en hantverkare som gillar olika typer av material och jobbar med kvalitet och noggrannhet i varje steg. 
Du är bekant med olika typer av material och är van vid att hantera olika typer av modeller. 
Du talar och skriver svenska obehindrat och är en god teamkamrat.
 
Känner du att detta låter intressant?
Kontakta oss gärna för mer information eller om du har några specifika frågor.
Välkommen med din ansökan!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

Mared Industrial Engineering söker fler servicetekniker i Jönköping!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 17
Nu är vi på jakt efter fler kompetenta, professionella och engagerade medarbetare för kunds räkning. Här får du jobba i en flexibel roll med en rad olika arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.
Som servicetekniker hos Mared Industrial Engineering AB arbetar du självständigt med reparationer och service, underhåll och installationer, av främst CNC-maskiner men även andra maskiner inom träbearbetnings- och packindustrin. Den serviceorganisation du kommer ingå i består av ytterligare servicetekniker samt en servicechef som är den som planerar och bereder ditt dagliga arbete.
Du kommer få en gedigen introduktion där du till att börja med går bredvid för att med tiden arbeta mer självständigt.
Här blir du en del av ett positivt gäng med gott anseende hos sina kunder i ett expansivt familjeföretag som månar om sin personal!


Dina arbetsuppgifter blir:
Förebyggande underhåll
Reparationer och service
Problemlösning
Hålla i utbildning av operatörer
Löpande kund- och leverantörskontakter


Vem är du?
Vi söker efter en lösningsorienterad person som har förmåga att hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden
Är du en lösningsorienterad mekaniker så kan det vara dig vi söker!
Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek. el och styrningar är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Arbetet medför resor och övernattningar.
Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Ansök nu

Gymnasielärare i Matematik och Naturkunskap

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
VFG Utbildning bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning, trafikskola samt olika former av uppdragsutbildning inom transport- och anläggningsbranschen. Företaget omsätter ca 65 miljoner och har ca 60 anställda. Vi finns i Växjö, Karlshamn och Jönköping. VFG Utbildning är ett växande företag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar.
Nu expanderar vi i Jönköping genom att starta vår tredje gymnasieskola.
Till höstterminen 2022 söker vi en gymnasielärare som ska undervisa i Matematik och Naturkunskap, omfattning 50-100%.
Vi söker dig som har gymnasielärarutbildning med lärarlegitimation med behörighet att undervisa. Du har kanske funderingar på att vidareutbilda dig till rektor? Här finns möjlighet att kombinera undervisning med rektorsuppgifter.
Beroende på de sökandes ämneskombinationer kan det bli aktuellt med olika modeller att kombinera tjänsterna/ämnesområdena.
Vi söker dig som är engagerad och intresserad av både elevernas kunskapsutveckling och deras individuella utveckling. Som person är du kreativ och flexibel, har en positiv inställning samt ansvarskänsla. Du har också en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande.
För att lyckas i rollen som lärare på VFG är du en lagspelare som är intresserad av att få ihop skola och bransch.
Vi tror också att du lockas av utmaningen att få vara med och forma en ny verksamhet i en bransch där elever som vi fått förmånen att utbilda är eftertraktade.
Vi arbetar med utbildningar för tunga fordon. Vi har två gymnasieprogram, Fordons- och transportprogrammet och Bygg- och anläggningsprogrammet.
Vi arbetar också med vuxenutbildning såväl vidareutbildningar som repetitionsutbildningar.
Vi planerar för att starta med en FT-klass och en BA-klass hösten 22 i våra lokaler på Solåsvägen i Jönköping.
Du har ett stort hjärta för den enskilde eleven och elevens utveckling.
Du ska dela skolans värdegrund som är att "Stötta, Motivera och Engagera".
VFG – Vi Flyttar Gränser
Övrigt
Vill du veta mer om tjänsterna kontakta gärna VFGs Utbildningschef Tobias Larsson via mejl tobias@vfg.se eller telefon 070 - 26 46 488.
Ansök så snart som möjligt genom att skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till info@vfg.se dock senast 30 juni. Intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Innan anställningen önskar vi ta del av skriftligt utdrag ur belastningsregistret.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare i Svenska/Sva till LBS Jönköping

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 17
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

LBS – Kreativa gymnasiet i Jönköping startades 2011 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet . Skolan har cirka 250 elever och 30 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Svenska/Sva till vår verksamhet.

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 70 % för undervisning i Svenska/Sva. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 22/23 med tillträde 220810.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 25 juli. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Erika Almerheim på erika.almerheim@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

KIA o MB-Tekniker Jönköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 17
Om rollen 
Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  
Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är Kia och Mercedes.

Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  

Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fältsäljare till distributionsprojekt på Apoteksmarknaden, Jönköping

Utesäljare
Läs mer Jun 17
Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.
Vi på Instore Business AB får löpande in nya spännande projekt från våra kunder. Till dessa tidsbegränsade uppdrag söker vi löpande nya fältsäljare inom Dagligvaruhandeln och Servicehandeln över hela Sverige. Uppdragen varierar stort i karaktär och syfte t.ex. nyhetslanseringar, kampanjer, kategori eller distributionsprojekt. De varierar också stort i tid - allt från en vecka till ett halvår, men oavsett längden på uppdraget är tjänstens omfattning alltid heltid.

För distributionsprojekt på apoteksmarknaden för Sundmed's räkning söker instore Business: Fältsäljare distrikt Jönköping
Din roll
Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna. I just detta uppdraget är vår kund och uppdragsgivare Sundmed. Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet. Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, och syfte och mål med besöken i butikerna är tydligt. 
Sundmed är ett Svenskt medicintekniskt företag som samarbetar med Omron.
Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten. 
Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, apoteken och uppdragsgivaren och deras varumärken.
Uppdraget omfattar heltid måndag-fredag, med start månagen den 21/9-22. Uppdraget tillika anställningen beräknas pågå till den 20/10-22.
Du kommer arbeta med ett premium-varumärke inom kategorin medicinteknisk egenvård. Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda Apotek för att säkerställa att Omrons produkter har sina givna platser i apotekens hyllor, allt för att öka distributionen och försäljningen av Sundmeds produkter från Omron.
Din bakgrund
Vi tror att du är i början av din karriär och är nyfiken på, eller vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare.
Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är självklart meriterande om du arbetat inom frisk/sjukvården eller apotek tidigare. 
Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna.
Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter. Du känner dig trygg och bekväm med att ibland hjälpa kunden fatta beslut. Du kommer även att ha en utbildande roll, då det ibland kan finnas en viss osäkerhet kring hur man säljer/talar kring dessa produkter ute på apoteken.
Vi erbjuder
Anställningen påbörjas med introduktion i Stockholm där Du får också bekanta dig med företaget och de produkter som du ska representera. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare.
Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål. 
Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom:
Tjänstebil, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem och sälj och marknadsmaterial.
Ansökan och kontaktperson 
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via länken nedan.
Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare:
liselott.hallstensson@instorebusiness.se

Ansök nu

Administratör till PreZero I Jönköping

Administrativ assistent
Läs mer Jun 17
Just nu söker PreZero i Jönköping en ny talang till rollen som Administratör. Tjänsten är tidsbestämd till augusti 2023 med eventuell förlängning och anställning på PreZero. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Om Tjänsten!

I den här rollen kommer du framför allt att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt och ansvara för kundmottagningen och besvara telefonsamtal. I jobbet ingår även att ansvara för avdelningens administrativa arbete, registrera ärenden och förmedla dem till rätt personer på företaget, ge administrativt stöd till chefer och andra medarbetare och analysera och åtgärda problem som kan uppstå i verksamhetens administration. Du kommer att ingå i teamet på administrationsenheten och arbeta i trevliga, ljusa och trivsamma lokaler Jönköping.

I jobbet ingår till exempel att

* registrera inkommande ärenden

* administrera kontakter i företagets CRM-system

* hantera enklare ekonomiuppgifter

* hantera post

* registrera verifikat

* telefon och mail

Vem är du?

På PreZero tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för dokumentering, administration och andra förekommande arbetsuppgifter samt ett övergripande kvalitetstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Vi önskar även att du

* har gymnasial utbildning

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

* har arbetat med kundkontakt tidigare.

Vill du veta mer?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Nexer Recruit men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos PreZero. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Söktjänsten senast 2022-06-26.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till kvinna i centrala Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 17
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Jag söker timvikarier och semestervikarier. Jag bor i centrala Jönköping.

Jag är en glad och positiv kvinna  60+ som har lätt till skratt o leende som har  Downs Syndrom med begynnande demens. Jag  bor själv i  lägenhet med stöd av assistenter.  Jag  behöver hjälp med allt i mitt  hem, hjälp till sociala aktiviteter, hjälp med all min personliga omvårdnad och hygien, även hjälp med kommunikation och med andra samt  kontakter med anhöriga. Du kommer vara mitt mänskliga stöd i alla förflyttningar.

Jag  tycker om musik, roliga tv-program, möte med andra människor, åka bil, gå på café och restaurang, gå i affärer, eller när det händer något roligt  i min stad och gillar att åka på utflykter i min bil.

 Anställning kan påbörjas omgående:

Det är önskvärt att Du som söker:

 Är en lugn och trygg person med eget driv.

Är en positiv o glad o påhittig person  som  tycker om hjälpa andra människor.

Att du ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras...

Att du har stor förmåga att sätta dig in i någons annans situation och behov.

Du bör behärska svenska i både tal och skrift

( Körkort B  automatväxlad )

Arbetstider:

Assistansen utförs mellan 07,30-- 22,00 alla dagar med varierande arbetstider samt dagar med daglig verksamhet.

Dubbelassistans utförs kortare tid morgon o kväll, och vid överlämning ( avlösning ) samt vid längre aktiviteter under vardagar o helger.

 

Du välkomnas in i en härlig personalgrupp där vårt mål är att vi ska ha en trivsam arbetsplats tillsammans.

 

Du har rätt till en friskvårds peng upp till 3000:-/ År

Du har möjlighet till utbildningar 

Kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal

Jag ser fram emot din ansökan och  att träffa Dig och att du kan bli min nya personliga assistent

 Låter det här intressant?

 Skicka din ansökan till marija_backeus@hotmail.com eller sven-goran.gustavsson@telia.com

 Vid frågor om tjänsten ring Sven-Göran 070-7318339 eller Marija 073-7604504

Ansök nu

Distriktsansvarig - Jönköping - Bli franchisetagare hos Consultify!

Utesäljare
Läs mer Jun 17
Bli franchisetagare och Distriktsansvarig hos Consultify!

Det har aldrig varit enklare och roligare att driva eget företag med löpande intäkter än nu!Consultify har efter ett antal år verkligen hittat precis hur vi skall gå till väga för att verkligen lyckas med att hjälpa ännu flera unga talanger och företag.

För att hjälpa fler behöver vi bli fler! Vi behöver hitta drivna entreprenörer eller du som drömmer om att bli en!
Vi söker därför motiverade och engagerade personer som är beredda och villiga att göra det där lilla extra och som vill bli franchisetagare hos Consultify.

Utöver att vara extremt hungriga och målmedveten så behöver du också vara villig att utmana dig själv med att ta nästa steg i din karriär som egenföretagare.

Du har Consultifys alla framgångsrika arbetsmetoder, system och varumärke till din hjälp för att snabbt komma igång och leverera intäkter samt fördelen att vara en i gänget med stöttning, coachning, upplärning och utbildning!Du har följande:

- Älskar människor och är grym på att skapa delationer både till företag och kandidater.
- Extra meriterade är om du brinner för business och drömmer om att vara din egen och bygga upp något för dig själv.
- Kan påvisa kunskaper om att fånga en kunds uppmärksamhet och förtroende
- Vill jobba åt dig själv men ändå har tryggheten av ett företag i ryggen med system och affärsmodell som verkligen biter och ger långsiktiga intäkter.
- Motiveras av att få andra att prestera bättre.
- Gillar kombinationen av att ha kul, vara fri, hjälpa företag att expandera och driva eget bolag med mycket god lönsamhet.
Är det dig vi söker? Så vad väntar du på!? Skicka in din ansökan och kom med i rekryteringen hos oss om att bli vår nya franchisetagare och Distriktsansvarig!Om Företaget

Consultify är företaget som arbetar med Sveriges mest outnyttjade resurs.
Unga talanger!

Vill du bli en del av ett företag som brinner för att förmedla jobb till Sveriges unga talanger i ständig utveckling där du kommer ha en stor betydelse för många människor. Vill du vara med på en resa i ett företag som ständigt växer med ambitioner att bli Nordens största företag för unga talanger. Då är det dig Consultify söker!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta för Consultify på vårt distrikt. Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela företagets verksamhet på distriktet. Du kommer arbeta som egenföretagare fast utan insatser. Tjänsten kommer inledas med 2 dagars utbildning på huvudkontoret i Kalmar. Sedan kommer du att ha ett nära stöd i alla arbetsmoment samt en ledare som är mycket närvarande på distriktet och som alltid är behjälplig för att just du skall lyckas.

Som Franchisetagare/Distriktsansvarig hos oss på Consultify kommer du bland annat att jobba med:

- Prospektering
- Mötesbokning
- Kundmöten
- Uppföljning och kundvård
- Rekrytering
- Avtalsskrivning
- Personal
- Leverans

Personliga Egenskaper

Som franchisetagare/Distriktsansvarig hos Consultify driver du ditt eget företag i företaget fast som medarbetare med skillnaden att du har kollegor och system som ständigt finns där till din hjälp på dygnets alla timmar. Du har en mycket fungerande affärsmodell och alla verktygen som gör att det flyger.

För oss är det uteslutande viktigaste att du är en person som får saker gjorda och inte vad du jobbat med tidigare eller vad du har för utbildning. Vi kommer till allra största del gå på dina personliga egenskaper. I din roll på distriktet kommer det ställas höga krav på din sociala kompetens. Vi tror att du som söker är en person med en stor förmåga att utveckla goda relationer. Vi tror att du är en ledartalang med känsla för hur man tar människor.

Du har ett enormt driv av att skapa, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer och relationer. För att passa i rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i högt tempo och får saker gjorda. För dig är det självklart att ta eget ansvar och egna initiativ.

Om du känner dig träffad vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, då urval kommer ske löpande.

För rätt person finns mycket goda chanser till riktigt hög lön!

Krav

- Svenska flytande i tal och skrift

- Körkort B och tillgång till bil

- God datorvana

- Rätt inställning i form av att lägga ner det jobb som krävs för att lyckas samt en stark vilja av att skapa och driva utveckling

Villkor

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning/uppdrag

Placering: Distrikt efter boende

Lön: egenföretagare, månatlig fakturering, mycket goda förtjänstmöjligheterDå urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Embedded Software Engineer - Robotics

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 17
Be a part of a strong team and join us in developing the future!

Would you like to be a part of a youthful, fun and inspiring workplace with an open climate and open-minded approach? A place where we are working on interesting products and finding solutions using new technologies and methods - taking us to the next level.

A place where we value creativity and innovative ideas and truly work with the motto freedom with responsibility.

About the company

Globe Technologies AEC, part of Changzhou Globe Group, is a young company, a front-runner in a world that leaves fossil fuels and electric cords behind. We focus on making battery-powered gardening solutions, empowering the future gardener with versatile battery tools that make gardening easier.

We have subsidiaries all over the world. All skills, ranging from research and development to production, exist within Globe Group. We control the entire supply chain, guaranteeing superior efficiency, quality, and ability to meet consumer needs.

Currently, we have the following brands Greenworks, PowerWorks, and Cramer.

Our HQ and production facilities are in China. Our office for Canada and the USA is in North Carolina. EMEA office is in Weiterstadt, Germany, and our main R&D center is in Jönköping. Our vision is to be one of the leading companies in our industry in the next coming years. To enjoy some of our products, go to https://cramertools.com/se/sv/products/robotgrasklippare

We are looking for new members to our Robotics team in Jönköping.

Be part of a dynamic Agile team and make an impact on the development of products for tomorrow’s autonomous lawnmowers. A team with great possibilities and authority in order to act freely. You will be included in all development stages starting from idea to final release. Working on innovative technologies and concepts of embedded systems.

You will work in close cooperation with our other teams in Jönköping within mechanics, system design, electronics and test. Besides the teams in Sweden, we also work directly with our Chinese office and production site.

We believe that you should do the job from where it is best suited. Either at home or at the office.

Qualifications

We value your personal qualities highly and to succeed, we believe that you are driven, methodical, logical and like to solve problems.

We appreciate applicants with a broad experience range within many technology fields. It is highly merited to have knowledge in Embedded systems, Electronics and/or Linux, but not a must.

You have a Bachelor or Master’s degree in Software, Electronics, IT or similar. If not, you have acquired comparable knowledge by work experience.

You have at least 3-5 years of professional Embedded software development experience.

This job requires that you can express yourself well in English both verbally and in writing.

The Application

If you would like to join us on this exciting journey, send your resume and a short letter describing why you are the perfect fit as soon as possible, but no later than 2022-07-07. Please note that selection will be done on an ongoing basis and the position may be filled before the last day of application.

For more questions regarding the position please contact:

Maria Kroll: maria.kroll@globetech.com

Hiring Manager / Robotics R&D Manager 

We will review all applications continuously and the position can be filled prior to the expiration date. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview, you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references, and introduction. If you are not chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.

Ansök nu

Kvalificerad arkivarie

Arkivarie
Läs mer Jun 17
Arbetsuppgifter
Som arkivarie arbetar du tillsammans med övriga arkivarier inom registratur- och arkivfunktionen.

Du kommer huvudsakligen att få arbeta med utredningsarbeten i form av nya rutiner, strategier och gallringsutredningar.  

Arbetet som arkivarie är både strategiskt och operativt och du kommer att hantera såväl fysiskt som digitalt arkivmaterial. Arbetsuppgifterna är varierade och består bland annat av att utreda behovet av gallring, stötta och utbilda Skogsstyrelsens personal inom informationshantering, lämna ut allmänna handlingar och delta i olika projekt inom myndigheten.

Arbetet ställer stora krav på självständighet och förmåga att planera arbetet tillsammans med Skogsstyrelsens arkivarier och övriga i arbetsgruppen. Arbetet innehåller löpande kontakter och samarbete med olika verksamheter inom och utom myndigheten.

Myndigheten arbetar sedan flera år utifrån verksamhetsbaserad arkivredovisning men inom Skogsstyrelsen pågår också ett omfattande arbete med att ordna och förteckna myndighetens äldre arkivhandlingar utifrån allmänna arkivschemat.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning vari arkivvetenskap ingår eller förvärvade kunskaper som myndigheten bedömer likvärdiga.

Du har goda kunskaper inom gällande regelverk och föreskrifter som gäller för uppdraget.

Erfarenhet av regler kring utlämnande av allmänna handlingar.

Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Du har goda IT-kunskaper och har lätt att ta till dig nya IT-system.

Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsbaserad arkivredovisning och allmänna arkivschemat. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med digital informationsförvaltning, e-arkiv, digitalt bevarande samt gallringsutredningar avseende elektroniskt material. Ett antal års arbetslivserfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete som arkivarie är också meriterande.

Som person har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är intresserad av att utvecklas inom ditt ansvarsområde och att bidra till utveckling av verksamheten både i det korta och långa perspektivet. Vidare är du strukturerad och noggrann och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Anställning
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Vi erbjuder bland annat förtroendearbetstid och friskvårdsbidrag.

Kontakt
För frågor kontakta enhetschef Torgny Andersson på telefon 070-3001679 eller arkivarie Elisabet Hult Eiderhed telefon 036-35 93 00.

Välkommen med din ansökan senast 21 augusti 2022 via länken. 

Vi önskar dig en fin sommar!

 

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se

Ansök nu

Arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Läs mer Jun 17
Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du arbetsterapeut och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är rehabiliteringscentrum platsen för dig. Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse för att jobba med rehabilitering inom specialistsjukvården. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid från 2022-09-26 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som arbetsterapeut hos oss får du möjlighet att bidra med din kompetens i det dagliga arbetet såväl som i vårt utvecklingsarbete. Du har arbetsterapeutkollegor nära till hands och arbetar också tillsammans med övriga rehabiliteringsprofessioner och medicinska personal.

För att du ska få en bra start så får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Vi erbjuder också en mentor om du är ny i yrket.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetet som arbetsterapeut hos oss på rehabiliteringscentrum innebär arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar av patienter med olika medicinska sjukdomar och tillstånd. Du kommer främst att arbeta inom slutenvården med bland annat utprovning och förskrivning av hjälpmedel, bedömningar, patientinformation, kognitiv screening samt planering av patientens fortsatta rehabilitering efter sjukhusvistelsen.

Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

För att du ska trivas hos oss
Arbetsuppgifterna kräver att du tar egna initiativ och kan planera och genomföra arbetet självständigt. Samtidigt behöver du samarbeta väl med dina kollegor oavsett profession. Du har ett gott bemötande och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är trygg som person och har en god förmåga att lyssna och kommunicera och är också bra på att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar att få utvecklas i sin profession och vill bidra till klinikens utveckling och framtid. Vi på Rehabiliteringscentrum eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa områdeschef Anna Neymark Wolgast, telefon 010-242 2739. Vecka 26-28 kan du istället ringa områdeschef Adna Zahirovic 010-242 3217.

Sista ansökningsdag är den 17 juli 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt

Mer information om hur det är att jobba hos oss finner du här. (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats//) Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Dagtjänst, långtidsvikariat, på 85% i Gränna

Personlig assistent
Läs mer Jun 17
Nu söker jag en personlig assistent på 85% med tillräde omgående
Tjänsten är ett långtidsvikariat om 180 dagar med goda möjligheter till förlängning. Arbetet utförs på dagtid mellan 8-16 eller 8-17 och med tjänstgöring varannan helg. Schemat är fast och rullande för din och min trygghet.


Jag som söker dig är en man på 28 år som använder assistans dygnet runt, på dagtid ofta dubbelt. Jag bor på landet strax norr om Gränna i egen lägenhet och med mina intressen på gården. Jag gillar att köra motorfordon, att lyssna på musik, att bada och att vara ute. Jag har behov av struktur, tydliggörande pedagogik, alternativ kommunikation och trygghet. Därför jobbar mina assistenter med taktil teckenkommunikation, auditiv scanning, händelsekedjor och lågaffektivt bemötande. Det är också viktigt att de har ett eget driv, motor och fantasi då jag behöver stöd i motivationen. 

Du kommer få en god introduktion och den utbildning du behöver i de metoder som används. Det är ett arbete som de flesta som anställs trivs med och lönen är hög för yrket. Det är en bra arbetsgrupp med erfarna och kunniga assistenter som har arbetat i flera år.

Det är ett stort plus om du bor i Grännaområdet och du måste ha bil och körkort då mitt hem ligger utan räckhåll för kollektivtrafik.

Jag vill också att du lämnar ett utdrag ur polisens belastningsregister

Mycket välkommen med din ansökan!

STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

 https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansök nu

Linjeförare / Processkötare till Ahlins i Habo

Processoperatör, kemisk industri
Läs mer Jun 17
*
Ahlins har lång erfarenhet av ytbehandling och finns i Habo. De är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och automatisering. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Om tjänsten
Vi söker en driven linjeförare/processskötare som gillar att jobba med frihet under ansvar.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som linjeoperatör betyder att du ser till att en linjen är i ständig rullning och att produktionen går så felfritt som möjligt. Du är ansvarig för att hantera diverse avvikelser under produktionens gång. Dagliga arbetsuppgifter som kan förekomma är: mätning, kontroller och justeringar. Du kommer även ansvara för reningsverket. Du kommer vara rösten upp till cheferna för eventuella förbättringar och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
Vi söker dig som:
* är noggrann
* strukturerad
* effektiv
* ansvarstagande
* har vilja att utvecklas tillsammans med företaget
* har vana att arbeta med olika processer
* tycker om att arbeta fysiskt

Passar du in på denna beskrivningen kan detta vara ett jobb för dig.

Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande.

Ansök nu

Behovspersonal

Lagerarbetare
Läs mer Jun 17
Om tjänsten
Studerar du och vill tjäna lite extra pengar? Då kan du bli behovsanställd hos oss.
Behovsanställd kan du även bli om du är pensionär eller har en annan sysselsättning på minst 50 %.

Arbetstiderna kan variera beroende på kundens behov- dagtid, förmiddag, eftermiddag eller natt.

Arbetsbeskrivning
Varierande arbetsuppgifter i kunds produktion.
Exempelvis på packavdelning, lackering eller på lager.

Vi söker dig som
Vi ser att du som söker:
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Är ansvarstagande
- Jobbar i ett högt tempo
- Kvalitetsmedveten
- Behärskar svenska i både tal och skrift

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Förvaltare Österängen

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jun 17
Nu söker vi en kollega till vårt team på förvaltningsområde Österängen. Vi söker dig med erfarenhet och kompetens som kan komplettera våra förvaltare Karolina och Malin. På förvaltning Österängen arbetar totalt drygt 30 medarbetare med Dan Johansson som förvaltningschef.
Som förvaltare på Vätterhem har du ett roligt och omväxlande arbete med stort fokus på engagerade medarbetare och nöjda kunder. Du har en mycket central roll som ledare i förvaltningen och kommer ansvara för en personalgrupp på 6 - 10 medarbetare och ett antal fastigheter. I din ledarroll förväntar vi oss att du arbetar med ett tillitsbaserat ledarskap, där du är bra på att engagera dina medarbetare att jobba mot uppsatta mål. Du är en ledare som är tydlig i kommunikationen kring teamets och individens mål samt bra på att följa upp dessa.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Personal; chefskap och arbetsledning för 6-10 medarbetare
Fastigheter; ansvar för ett bestånd inom förvaltningsområdet, utveckling på kort och lång sikt
Underhåll; lägga förslag, planering, genomförande och uppföljning
Drift och skötsel; planering, genomförande och uppföljning
Ekonomi; ansvar och uppföljning inom ditt område
Hyresgäster och lägenheter; besiktning, reparationer och underhåll i samband med omflyttning samt löpande. Hantera störningsärenden
Samverkan internt och externt; att med hög servicenivå och bra information skapa goda relationer och nöjda hyresgästerKvalifikationer
För att lyckas i rollen som förvaltare hos oss där ledarskapet är en grundläggande del i arbetet är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet där ledarskap med personalansvar ingått. Du har yrkeslivserfarenhet från fastighetsförvaltning, gärna i kombination med kundrelationer och ekonomi.
Du behöver ha slutfört en 3 årig utbildning på gymnasienivå samt förvaltarutbildning till certifierad förvaltare eller likvärdig YH-utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, -ekonomi, -juridik. Alternativt gedigen och mångårig erfarenhet som motsvarar denna utbildningsnivå.
Det är meriterande om du har erfarenhet från underhållsplanering, entreprenadupphandling och projektledning samt LOU.
B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig runt på våra områden.
Du behöver ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl medarbetare som kollegor och hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
Din person
Du är en person som har förmåga att på bästa sätt organisera, planera och prioritera din arbetsdag.
Du ser vad som behöver göras och är lösningsorienterad, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Du behöver som ledare hos oss sätta stort fokus på att skapa tillit i dina relationer (medarbetare, kunder, kollegor), vara närvarande, synlig och tillgänglig för dina medarbetare samt sätta upp tydliga mål för ditt team och följa upp dessa.
Vi söker dig som är kommunikativ och serviceinriktad och vill medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål – ”nöjda hyresgäster och motiverade medarbetare", för att tillsammans leverera högsta kvalitet.
Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relationen till dina medarbetare, kunder och arbetskamrater då ska du söka tjänsten som Förvaltare hos oss på Vätterhem.
Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du ett omväxlande och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka utformningen av ditt arbete. Det är viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna för din utveckling och trivsel genom ett nära ledarskap. Om det behövs utbildar vi dig internt eller externt, samt ger dig de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete.
Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs. Därför är vi otroligt stolta över resultatet från senaste medarbetarundersökningen där mer än 90 % av våra medarbetare tycker att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill såklart fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och fortsätter därför utveckla våra satsningar på friskvård, kompetensutveckling, bra ledarskap och även att ha kul på jobbet.
Övrig information och ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum snarast eller enligt överenskommelse.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta förvaltningschef Österängen, Dan Johansson tel. 036-199459 eller på mejl dan.johansson@vatterhem.se
Kollektivavtal finns med Vision. Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson tel. 036-199417.
Vi hanterar urvalsprocessen löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 augusti.
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Krav
yrkeslivserfarenhet från fastighetsförvaltning, gärna i kombination med kundrelationer och ekonomi.
3-årig utbildning på gymnasienivå
Förvaltarutbildning som certifierad förvaltare eller en likvärdig YH-utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, ekonomi eller juridik. Alternativt gedigen och mångårig erfarenhet som motsvarar denna utbildningsnivå.
God förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.
B-körkort

Meriterande
Yrkeslivserfarenhet där ledarskap med personalansvar ingår.
Erfarenhet från underhållsplanering, entreprenadupphandling och projektledning samt LOU.
Behärskar andra språk.Om arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Erfaren industrimedarbetare till AQ Enclosure i Vaggeryd

Kantpressare
Läs mer Jun 17
*
AQ Enclosure Systems erbjuder industrialisering, tillverkning och avancerad montering av såväl tunnplåtsdetaljer som kompletta maskinsystem till kunder med höga krav på kvalitet och finish.

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren industrimedarbetare som är van vid hantering och arbete med tunnplåt.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifter som kan förekomma är:

* kantbockning
* slipning
* gängning
* borrning
* nitning
* truckkörning
* rapportering i affärssystem


Vi söker dig som
Har flerårig industrivana, gärna att du tidigare arbetat med tunnplåt. Du bör ha förståelse för ritningsläsning för att kunna utföra arbete på ett bra sätt. Truckkort är ett krav. Du bör ha grundläggande datorvana. Det är meriterande om du arbetat i MPS-system.

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 17
Om tjänsten
Till vår kund i närheten av Jönköping söker vi nu CNC-operatörer som har lång erfarenhet av
fräsning, svarvning och montering.

Du börjar sin anställning på Montico med goda möjligheter för övergång till kund.

Arbetsbeskrivning
En vanlig arbetsdag för dig kommer att innehålla:
- Inmatning av material
- Kontrollmätning av artiklar
- Justering av program
- Felsökning
- Skötsel av flera maskiner
- Fräs och svarv
- Ritningsläsning

Vi söker dig som
Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC bearbetning. Helst i Siemens & Fanuc (ISO-kod) styrsystem. Har man kört andra fabrikat och programspråk spelar det mindre roll.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet.

Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse.
Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig.

Ansök nu

Erfarna montörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 17
*
Just nu söker vi händiga montörer till våran kund utanför Jönköping!

Om tjänsten
Våran kund utanför Jönköping söker händiga och erfarna montörer som har en god vana av monteringsarbete främst inom plåt produkter. Våran kund har en vision om att vara Sveriges ledande tillverkare av specialskåp och känner du att du är rätt person för detta jobb så tveka inte på att ansöka idag.

Arbetsbeskrivning
Huvudsaklig arbetsuppgift är att montera ihop plåtprodukter och i detta ingår bland annat popnitning, skruvdragning och tätning.Vi söker dig som
Du som söker denna tjänst får gärna ha erfarenhet av montering sedan tidigare.
Du har god vana av att läsa instruktioner och gillar ordning och reda.
Som person har du god samarbetsförmåga, positiv attityd och ett intresse för praktiska arbetsuppgifter.
Du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Truckkort är meriterande.

Ansök nu

Svetsare till Jönköping med omnejd

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 17
*
Kundföretaget ligger strax utanför JönköpingArbetsbeskrivning
Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Jobbet innefattar även kvalitetskontroll och ritningsläsning etc. Arbetet sker med utrustning från de ledande leverantörerna inom svetsning och utförs i en modern och teknikutvecklad svetsmiljö. Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma.

För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap och färdighet i följande:
- MAG-svetsning av olegerade och låglegerade stål (svart) i tjocka godstjocklekar med metod 138 (Metallpulverfylld rörelektrod)
- Svetsarprövning enl. ISO 9606-1 (enl. nedan)
- Utbildning i ”Visuell kontroll” (Syning av svetsar ISO 5817)
- Goda kunskaper i ritningsläsning och svetsbeteckningar ISO 2553
- Meriterande om man även har kunskaper i TIG-svetsning (141) då man TIG-behandlar vissa avvikelser med denna metod.

Svetsarprövning
Metod: 138
Materialgrupp: 1.2
Tillsatsmaterialgrupp: FM1 eller FM2
Fogtyp: FW (kälfog) plåt tjocklek 10 mm
Svetsläge: PB
Lagerantal: ml (flersträngsförband)

Önskvärt med plåt/svets gymnasium, Monticos svetsutbildning eller motsvarande samt några års yrkesvana.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har rätt inställning och är självgående men skall även komma bra överens med dina arbetskamrater. Därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter hög arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet. Du skall ha ett prestigelöst arbetssätt och förmåga att samarbeta. Som person är du drivande, nyfiken och intresserad av att ständigt lära dig nytt. Det finns stora möjligheter för rätt person att utvecklas i sin roll som svetsare inom företaget.
B-körkort samt tillgång till bil är ett krav.


Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Montörer till kund strax utanför Jönköping

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 17
Om tjänsten
Vi söker just nu montörer till vår kund strax utanför Jönköping

Arbetsbeskrivning
Vår kund monterar ihop höj och sänkbara skrivbordsben, det är högt tempo och kräver noggrannhet.

Hos vår kund är det oerhört viktigt att du trivs med att vara en i teamet.
Man arbetar väldigt tätt i gruppen där man har stor prestige i att föra gruppen framåt.Vi söker dig som
Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 17
Bra Liv Gränna vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Läs gärna mer om Bra Livs läkarrekrytering här Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/)

Vi erbjuder
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Vi tillämpar förmånliga anställningsvillkor.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Valentina Moldovan, tfn 010-242 49 29 om du vill veta mer om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 2022-07-17

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek. Gränna vårdcentral är en av 31 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.
Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov.

Ansök nu

Undersköterska till Röntgen, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 17
Röntgen 2, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Söker du ett spännande och varierande arbete där du gör skillnad för patienter, varje dag? Då är detta något för dig!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med ett stort intresse för teknik och ständig utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Har du erfarenhet av att ha arbetat som undersköterska på sjukhus eller inom röntgen ser vi det som positivt. Vi ser gärna att du att har goda kunskaper och intresse av inom IT och utveckling, men framförallt är det viktigt att du är driven och motiverad i ditt arbeta.

Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer. För oss är det viktigt att du är rätt person i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
I rollen får du möjlighet att arbeta nära andra professioner och därmed möjlighet att tillsammans med kollegor utvecklas i din roll. Du kommer arbeta i en ständigt förändrings- och utvecklingsinriktad verksamhet där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård för våra patienter. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra!

För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss arbetar du i med receptionsarbete, tidsbokning, kundtjänst och diverse administrativa uppgifter. Du kan även vara placerad på röntgenlabb tillsammans med röntgensjuksköterskor där du ansvarar för omhändertagandet av våra patienter före och efter undersökning. Du kommer att arbeta både dag, kväll och helg då vi har både akut och elektiv verksamhet.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas med de arbetsuppgifter som ingår bör du tycka om att arbeta med människor. Du är lugn, lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse av att hjälpa andra. Du kan skilja på det personliga och det professionella samt förstå din roll men även se till verksamhetens bästa. Du är stresstålig, har lätt för anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt är strukturerad.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Linda Johansson, 010 - 242 24 17. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansöknings datum är 10 juli 2022. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Röntgen är en länsgemensam dygnet runt-klinik med cirka 300 medarbetare som finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus. Röntgen bedriver modern högteknologisk diagnostik och erbjuder ett brett och avancerat utbud av undersökningar.

Vi på röntgen strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra ledord är säker och effektiv röntgen, nöjda kunder, attraktiv arbetsplats och kontinuerlig utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, och följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs.

Här kan du läsa mer om röntgen som arbetsplats:
Röntgenkliniken, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rontgenkliniken-som-arbetsplats/)

Ansök nu

Resande Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 17
*
TURAB, Turbin- & Regulatorservice AB har sedan starten 1965 tillverkat, underhållit och renoverat vattenturbiner. Genom en kombination av lång erfarenhet och stort kundfokus genomför vi projekt mestadels i Sverige men även utomlands.

Tack vare sitt tekniska kunnande, tillverkning i egen verkstad och resemontörer till sina kunders förfogande är TURAB en ledande helhetsleverantör till den svenska småskaliga vattenkraftsbranschen.

TURAB ägs av IDUN Industrier som har ett livslångt ägarperspektiv. Företaget ligger i Nässjö och har drygt 25 anställda.

Om tjänsten
TURAB behöver förstärka serviceavdelningen och söker nu medarbetare som vill vara med att bidra till fortsatta framgångar i en bransch med stort miljö- och hållbarhetsfokus. Du erbjuds en spännande tjänst med fantastiska möjligheter att förvärva unik kunskap i ett stabilt företag med hög trivselfaktor. Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor levererar du produkter med hög kvalitet som bidrar till förnybar elproduktion.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker har du en viktig roll att säkerställa att våra kunders anläggningar är i gott skick. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik, vilket innebär alltifrån enklare felsökning till mer avancerat grovarbete.

- Du utför löpande service och underhåll på kundernas anläggningar för upprätthållande av driftsäker elproduktion.
- Du utför reparationer och felsökningar, genomför provkörning och ombyggnad av småskaliga vattenturbiner.
- Du utför installationer och utfärdar tillståndskontroller.
- Du går igenom maskiner, byta och eller uppdatera uttjänta komponenter.

Tjänsten innefattar cirka 170 resdagar med hotellövernattningar. Du åker i modern specialutrustad servicebil. De veckor du är ute och reser är din arbetsvecka normalt måndag till torsdag. Några månader om året är förlagda på industrin i Nässjö.

Vi söker dig som
- Har stort intresse för tekniska och mekaniska konstruktioner.
- Är kommunikativ och älskar dina kunder och kollegor.
- Är noggrann och lösningsorienterad.
- Har god datorvana och hanterar Officepaketet.
- Har lätt för att lära dig nytt och att anpassa dig till nya miljöer, situationer och omständigheter.

Starkt meriterande är erfarenhet av arbete med roterande maskiner, hydraulik och bågsvetsning.

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Röntgensjuksköterska
Läs mer Jun 17
Röntgen 2, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med MR som vill bli vår nya kollega! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt. Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer.

Vi erbjuder dig
I rollen får du möjlighet att arbeta nära andra professioner och därmed möjlighet att tillsammans med kollegor utvecklas i din roll. Du kommer arbeta i en ständigt förändrings- och utvecklingsinriktad verksamhet där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö, en god vård för våra patienter och bra bilddiagnostik. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra!

För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som röntgensjuksköterska på MR kommer du att få arbetar du med följande utrustningar; Siemens Avanto Fit, Siemens Sola och Siemens Vida. Vi utför undersökningar inom alla organkategorier och du kommer arbeta tillsammans med andra röntgensjuksköterskor och undersköterskor.

För att du ska trivas hos oss
Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du är en noggrann och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt och strukturerat men samtidigt samverka i teamet för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande därför är det viktigt för oss att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Till följd av en utvecklingsresa med ombyggnation och utbyte av utrustning är det viktigt för oss med positiv inställning och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på avdelningen.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Linda Johansson, 010 - 242 24 17, linda.c.johansson@rjl.se (semester vecka 29 - 32).

Då urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden men sista ansökningsdag är den är 31 augusti 2022 Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Röntgen är en länsgemensam dygnet runt-klinik med cirka 300 medarbetare som finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus. Röntgen bedriver modern högteknologisk diagnostik och erbjuder ett brett och avancerat utbud av undersökningar.

Vi på röntgen strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra ledord är säker och effektiv röntgen, nöjda kunder, attraktiv arbetsplats och kontinuerlig utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, och följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs.

Här kan du läsa mer om röntgen som arbetsplats:
Röntgenkliniken, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rontgenkliniken-som-arbetsplats/)

Ansök nu

Hej Sjuksköterska! Vill du jobba i Jönköping?

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 17
Är du utbildad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och är redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Vi söker dig som är en erfaren sjuksköterska eller specialistsjuksköterska till uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Jönköping. Det finns flera olika typer av uppdrag på orten, så hör av dig till oss så tar vi fram förslag som passar dig och dina preferenser!
Vi söker dig som kan jobba under hösten och vintern. Vårdbron är intresserade oavsett om du kan jobba hela eller delar av perioden, så varmt välkommen in med din ansökan!
DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet med referenser. Det kan tillkomma specifika krav beroende på uppdrag, men all sådan information får du av våra bemanningsspecialister.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Att jobba som bemanningssjuksköterska på Vårdbron ger dig möjlighet till stor flexibilitet i hur du lägger upp ditt arbetsliv. Tillsammans med din personliga bemanningsspecialist kommer ni fram till en plan utifrån dina önskemål.
Det är upp till dig om du väljer att jobba som fakturerande eller löntagare. Oavsett hjälper vi dig att hitta både resa och boende om uppdraget ligger på annan ort. Detta för att du ska kunna fokusera på att göra det du är bäst på – att hjälpa patienter runtom i Sverige.
Din uppgift kommer vara att stötta upp under perioder när behoven är stora. Du kommer få möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens och samtidigt få möjlighet att inta en viktig roll hos verksamheten som en erfaren och självgående kollega.
DET HÄR ÄR VÅRDBRON
Vårdbron är ett bemanningsföretag som bemannar all form av sjukvårdspersonal till uppdrag över hela landet. Vi bemannar inom region, kommun och privata aktörer över hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet, tillgänglighet och engagemang för att bli den självklara samarbetspartnern och skapa långsiktighet tillsammans såväl våra kunder som konsulter.
För varje utförd arbetsvecka skänker vi även en del av vinsten till Barncancerfonden med övertygelse om att vi tillsammans kan hjälpa fler!
PASSAR INTE UPPDRAGET DIG?
Behoven är stora inom den svenska sjukvården runtom i landet med alla olika yrkesroller. Kontakta oss så får du tala med en bemanningsspecialist som kan hitta uppdrag som passar just dig och dina önskemål.

Ansök nu

Controller Herenco

Controller
Läs mer Jun 17
VILKA ÄR VI?
Herenco satsar mot framtiden och söker en controller till Herenco Invest. Herenco Invest är idag en snabbväxande koncern med verksamheter inom hållbara lösningar kring byggnader och omsätter 800 mkr med cirka 300 anställda.
Herenco Invest är en del av Herenco, som är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som har funnits i 157 år. Koncernen omsätter 3,5 mdr och har cirka 1100 anställda.
För mer information, besök vår hemsida www.herenco.com.
VAD ERBJUDER VI?
Herenco Invest är en dynamisk organisation med mycket energi och driv som är på en spännande tillväxtresa! Senaste året har sex förvärv genomförts och koncernen har för närvarande 15 bolag och taktar på en omsättning kring 800 MSEK med bra lönsamhet.
Herenco Invest har en tydlig plan för fortsatt expansion genom både förvärv och organisk tillväxt. Organisationen behöver nu kompletteras med en controller som kommer att arbeta nära dotterbolagen och bidra med kompetens och stöttning – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för bolagen att lyckas!
Rollen innebär att ansvara för koncernrapportering, analyser samt vara drivande i prognos- och budgetarbetet. Du arbetar verksamhetsnära och har även fokus på att stötta dotterbolagen med att utveckla lönsamhetsuppföljningar, ekonomiska analyser och nyckeltal. Beroende på bolagens olika utmaningar så deltar du även i olika verksamhetsprojekt.
Förvärv kommer vara en central del i Herenco Invest och i samband med detta kommer du ta fram konkurrent- och branschanalyser, samt vara delaktig i förvärvsprocesser. Då vi är ett litet team kommer du också vara kontorschef. Du rapporterar till vice vd.
Det här är en roll för dig som är i början av din karriär och är redo för att ta nästa kliv och utvecklas i en bred controllerroll. Alternativt har du erfarenhet av controllerrollen sedan tidigare och vill utmanas i en ny spännande organisation. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet, utvecklat sinne för analys samt ett eget driv!
DETTA KAN DU.
Ekonomisk högskoleutbildning.
Ett par års erfarenhet av en ekonom/controllerroll.
Erfarenhet från verksamhetssystem samt BI-system.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Med en positiv attityd och ett naturligt driv bidrar du med engagemang och stöttar verksamheterna med deras olika behov och frågor. Här är det viktigt att ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt som fungerar lika bra när du arbetar självständigt som när du arbetar i team.
Du gillar att finnas nära verksamheterna och bygger dina relationer och förtroende här igenom. Det här är en miljö där du måste trivas med att den ena dagen inte är den andra lik. Du är kommunikativ, prestigelös, affärsmässig och ser möjligheterna i det mesta!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vice vd Samuel Wingren.
Placeringsort Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid fler frågor, kontakta rekryteringskonsult Anette Beckman, 072-500 30 23, eller Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Undersköterska till Trädgårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 17
Äldreomsorgen

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Är du, liksom vi, en person som värdesätter gott samarbete kollegor emellan och sätter laget före jaget? Då har du ett jobb att söka på Trädgårdens äldreboende!


Ditt nya jobb
I ditt uppdrag ingår att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de boende. Stor vikt läggs vid hyresgästernas integritet och arbetet utgår från den enskildes önskan, behov och förmåga. Andra arbetsuppgifter innefattar vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter samt läkemedelshantering. I din roll ingår att aktivt arbeta med kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Som anställd på Trädgårdens äldreboende får du ett flexibelt och varierande arbete i en trygg och stabil arbetsgrupp med starkt fokus på arbetsglädje och respektfull miljö. Din personliga och professionella utveckling är en viktig del av det dagliga arbetet. Genom ett tillits-baserat ledarskap som bygger på förtroende och ansvar mellan medarbetare och chef arbetar vi tillsammans för att driva arbetsgruppen och utveckling av verksamheten framåt. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom exempelvis betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort och förmånscykel. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt är vårdbiträde och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då såväl kommunikation och dokumentation sker på svenska. Du bör även ha en viss datavana då våra arbetsredskap är digitaliserade.

För att trivas i din roll tror vi att du är en person som känner dig trygg med att ta eget ansvar och kan både självständigt och tillsammans med kollegor planera och utföra ditt arbete. Du har ett positivt förhållningssätt och ser lösningar framför problem. Gott samarbete kollegor emellan är viktigt för dig och du sätter alltid laget framför jaget. Givetvis har du också god empatisk förmåga och brinner för att stötta och hjälpa de boende i deras vardag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Rekryteringen avser vikariat som undersköterska med tillträde 2022-08-22. Vikariatet sträcker sig fram till 2023-06-22. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas, samt betyg och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Vi planerar att ha intervjuer vecka 28 & 29. Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Enhetschef Fatima Bergendal tfn. 036-10 75 32 eller fatima.bergendal@jonkoping.se
Frågor som inte kan vänta till v.28 besvaras av Martina under v.25-27
Enhetschef Martina Wistingsgård tfn. 036- 10 73 51 eller martina.wistingsgard@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Trafikledare- Jönköping

Trafikkoordinator
Läs mer Jun 17
Är du lösningsorienterad, serviceminded och har ett eget driv? Arbetar du som trafikledare idag eller har liknande erfarenhet? Då ska du söka denna spännande tjänst!
Bli en av oss!
Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu en medarbetare till vår trafikledning som ska arbeta med att planera och leda trafiken, ta emot och registrera bokningar samt kvalitetsuppföljning.
En modern arbetsplats i fräscha lokaler där du kommer vara en del i ett team om sex nära kollegor. Vi har ett arbetsklimat med högt i tak som skapar utveckling, engagemang och resultat. Vi erbjuder även goda möjligheter att utvecklas inom Bringkoncernen. 
På Bring tar alla medarbetare ansvar och förstår hur deras arbete bidrar till kundnöjdhet. Tillsammans arbetar vi med fokus på kundens behov, kvalitet i alla led och en tillmötesgående framtoning, tre fokusområden som kräver engagerade och kunniga medarbetare.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Transportplanering, utveckling och optimering av transportflödet.
Ordermottagning.
Transportadministration.
Kund- och chaufförskontakt.
Nära samarbete med terminalen.
Utbildning och uppföljning av rutiner.
Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning
Grundläggande behörighet.
Tidigare erfarenhet av transportledning.
Goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel.
Flytande svenska i tal och skrift.
Eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller ekonomi är meriterande.
Personliga egenskaper
För att bli framgångsrik och trivas i denna roll måste du ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Därtill har du ett starkt eget driv, god simultanförmåga, är resultatinriktad och inte minst strukturerad. Vi tror även att du har förmåga att leda andra.
Sist, men absolut inte minst, delar du våra värderingar; att vilja mer, att ta ansvaroch att spela för laget.
Vårt erbjudande
Ett arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att vi som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa oss efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs på oss – varje dag. Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar vi hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för våra kunder. Det är det som präglar oss i vårt dagliga arbete och vår arbetskultur.
Omfattning och placering
Omfattning: 100%.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Placering: Tjänsten är förlagd på Brings terminal i Jönköping.
Skicka in din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Om du önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jens Rosander via e-post: jens.rosander@bring.com. Önskar du mer information gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig rekryterare Denise Cetin via e-post:denise.cetin@bring.com.
Vi förbehåller oss rätten att genomföra bakgrundskontroller på slutkandidater. Vi tillämpar löpande urval och ansökningsfristen kan därför komma att stängas innan sista ansökningsdatum. OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.
Vi strävar efter att vara en mångkulturell koncern med stor mångfald och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, kön och ålder.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 17
Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Om du vill ha stor variation i arbetet, arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll – då kommer du att trivas på medicinkliniken!

Vi söker
Vi söker nu en vårdadministratör till medicinmottagningen på Länssjukhuset Ryhov. Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med goda IT-kunskaper och är van att uttrycka dig i tal och skrift samt har en god språklig förståelse. Dessutom så är du en fena på vårt journalsystem Cosmic. Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer.

För oss är det viktigt att du är rätt person i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som vi nu har möjligheten att erbjuda är tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom medicinkliniken. Du arbetar inom kontorstid men arbetstiderna är flexibla, om du önskar kan fredagar vara en kortare arbetsdag.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer dels att ansvara för receptionen på medicinmottagningen men även arbeta som vårdadministratör. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att skriva anteckningar, remisser, göra mottagningsschema samt kalla på patienter. Utöver det tillkommer det övriga administrativa uppgifter. Inom verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss
Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa Anki Andersson, administrativ enhetschef, 010-242 19 76 eller Jenny Boqvist, biträdande administrativ enhetschef, 010-242 20 16. Fackligföreträdare på Vision är Marina Fherm, 010-242 20 49.

Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Bli en av oss!


Region Jönköpings län är en av länets största arbetsgivare med cirka 10 600 anställda. Vi arbetar tillsammans för visionen ”För ett bra liv i en attraktiv region”.

Glädje och stolthet är viktigt för oss och när du arbetar i Region Jönköpings län är du med och gör skillnad på riktigt. Hos oss får vara med på utvecklingsresan för att bli en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. #sverigesviktigastejobb

Ansök nu

Kurator/rehabkoordinator

Kurator
Läs mer Jun 17
Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som är socionom eller har utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är genuint intresserad av att arbeta som kurator och rehabkoordinator inom somatisk specialistsjukvård. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering är en fördel.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med startdatum den 22 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett viktigt och spännande arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vi lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Du kommer att få en grundlig introduktion, vi erbjuder dig handledning i grupp och i övrigt ett gott kollegialt stöd.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter innebär psykosocialt stöd och rehabkoordinering inom reumatologi, som är en länsverksamhet, samt övriga medicinområdet. Inom reumatologin arbetar du främst med mottagningsverksamhet, digitalt och fysiskt. Du får också möjlighet att till viss del träffa patienter med andra medicinska diagnoser på vårdavdelning. Stödjande samtal och samhällsinformation är viktiga delar av kuratorns arbete. I din roll som rehabkoordinator ger du sjukskrivna patienter stöd och vägledning i sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocessen inom hälso- och sjukvården. I båda rollerna samverkar du med andra aktörer både internt och externt.

Som kurator och rehabkoordinator hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete i samarbete med såväl rehabprofessionerna och medicinsk personal som andra vårdgivare och myndigheter. Kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete är också en del arbetet.

Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

För att du ska trivas hos oss
Vi uppskattar ett flexibelt och självständigt arbetssätt. Du är lugn och stabil. Du arbetar strukturerat, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du är empatisk, har gott bemötande och en god förmåga att kommunicera utifrån situationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa områdeschef Anna Neymark Wolgast, telefon 010-242 2739. Vecka 26-28 kan du istället ringa områdeschef Adna Zahirovic 010-242 3217.

Sista ansökningsdag är den 17 juli 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt

Mer information om hur det är att jobba hos oss finner du här. (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats//) Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Handläggare till landsbygdsstödsenheten

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 17
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1700 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

På EU-stödsavdelningen handlägger vi ansökningar för EU-projekt vars mål är att utveckla Sverige. Avdelningen är indelad i tre sektioner utifrån vilken typ av stöd som handläggs, och nu söker vi två nya medarbetare till projekt- och företagsstödssektionen.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på landsbygdsstödsenheten arbetar vi med att handlägga ansökningar om projektstöd och utbetalningar kopplat till projekten. Stöden syftar bland annat till att möjliggöra satsningar på landsbygden, ge stöd till innovationer som kan vara en ny produkt, en ny metod, ett nytt sätt att nå marknaden på eller en ny process som har betydelse för jordbruks-, trädgårds- eller rennäringen och erbjuda kompetenshöjande insatser för föreningar och företag.

Som handläggare hos oss är du med och bidrar till att projekten förverkligas. Du har kontakt med stödmottagare, föreningar och andra aktörer där du svarar på frågor, förklarar regelverk och dess tillämpning. Din vardag består av att granska ansökningar, göra bedömningar, svara i olika ärenden och förbereda beslut. Vi arbetar med två olika processer där den första innebär att fatta ett beslut om projektstöd. Det kan omfatta en handläggningstid på uppemot 100 timmar. Därefter ansöker kunden om utbetalning, vilket är en separat ansökan. En sådan hanteras på ungefär 20 timmar. I den här rekryteringen ser vi att du börjar arbeta med en utav dessa processer för att senare även läras upp inom den andra processen.

Vi hjälps åt på enheten och inom sektionen för att lösa uppgifter och bidra till samhällets utveckling, detta betyder att man ibland kan handlägga andra stöd än dem som är enhetens huvudsakliga ansvarsområde.


KVALIFIKATIONER
Du har tidigare arbetat med myndighetsutövning i form av ärendehandläggning och har vana av att tolka regelverk.

Nuvarande landsbygdsprogram håller på att avslutas vilket innebär att vi har begränsad tid att hantera kvarvarande ärenden. Vårt behov är att rekrytera medarbetare som lockas av att hantera och avsluta ärenden så effektivt som möjligt.

I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga förmågor. Vi söker dig som är driven och handlingskraftig och har en förmåga att producera stora mängder beslut. Du planerar ditt arbete effektivt och ser till att du hela tiden kommer framåt. Du är en flexibel lagspelare som hjälper till där det behövs och har ett gott kundbemötande. Du kan tydligt och trevligt kommunicera besluten till berörda parter på ett professionellt sätt.

Vi kommer arbeta med löpande urval, varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!


ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Supplier Quality Engineer

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Jun 17
Nu erbjuds en möjlighet att ta nästa steg i karriären då den marknadsledande organisationen Husqvarna Group söker en duktig SQE inom inbyggda system, elektronik och elektromekanik! Rollen passar dig som vill arbeta i en global miljö och axla ett stort ansvar inom kvalitetssäkring. Vänta inte med din ansökan, då vi arbetar med urvalet löpande.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Supplier Quality Engineer ansvarar du för att etablera, underhålla och förbättra kvalitetssäkring av Husqvarnas leverantörer, vara involverad i leverantörsavtal och tillsammans arbeta för att undvika risker och uppnå hög kvalitet. Du arbetar nära både interna intressenter, såsom R&D-avdelningen och fabrikerna samt externa leverantörer och agerar därmed spindeln i nätet inom området leverantörskvalitet. Du tillhör teamet SQA Residential EPAC Team som består av 10 SQ- ingenjörer - utspridda globalt. Fokus i rollen är vara på kvalitetssäkring av leverantörer inom elektronikområdet och du kommer arbeta med bland annat PCBA, monteringsprocesser och produktionstestning. Det kommer även vara din uppgift att utveckla strategiska leverantörer samt hantera interna kundrelationer och samordna med Commodity Management vid kvalitetsbedömning av leverantörer. Vi söker dig som har en elektronikbakgrund och ett intresse av att arbete mer mot och utvecklas inom kvalitetsområdet. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid.

Du erbjuds


* Möjlighet att utveckla din kompetens inom Supplier Quality
* Möjlighet att arbeta på distans i stor utsträckning
* Ett socialt arbete där du kommer komma i frekvent kontakt med globala kollegor och leverantörer


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Utvärdera leverantörens förväntade kvalitets- eller hållbarhetsprestanda och tillhandahålla relevant information i beslutsforum för leverantörsval och råvaruhantering
- Delta aktivt i FoU-projekt med aktiviteter relaterade till leverantörer
- Arbeta med leverantörer och deras relaterade avdelningar för att uppnå alla individuella KPI:er och ge stöd vid behov
- Vägleda leverantörerna i enlighet med kvalitetsprocesser

VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en högskoleexamen inom elektroteknik, inbyggda system eller ett liknande område
- Har ett intresse av att involveras i och utvecklas inom kvalitetsarbete
- Behärskar engelska och svenska obehindrat, i både tal och skrift
- Besitter B körkort då resor i tjänst kan förekomma

Vidare är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom elektronikområdet

Som person är du


* Strukturerad
* Kommunikativ
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Huskvarna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Ansök nu

Butiksambassadör för Asics på deltid - Jönköping

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 17
Nordic Retail Group söker efter de bästa butiksambassadörerna för Asics. Vi är ute efter en säljare som har ett stort intresse för sport, gärna löpning och skor.

Asics är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. De grundades 1940 och namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga "en sund själ i en sund kropp".

Din erfarenhet:

- Erfarenhet av detaljhandeln och försäljning
- Van att möta människor och kunna hantera olika typer av personer
- Fördel om du har erfarenhet/intresse av löpning och träning över lag


Personliga egenskaper:

Som butiksambassadör för Asics så tror vi att du är:

- En universitetsstudent
- Flexibel och lättsam
- Social och framåt med egen initiativförmåga


Arbetstider

- Lördag (6 timmars skift)
- Söndag (6 timmars skift)


Övrigt:

Du blir anställd av Nordic Retail Group och representerar Asics i butik.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Planerad start är 20 augusti, men dessförinnan sker introduktion och utbildning den veckan. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sara Fooladi på: fooladi@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är en fullservice retail byrå, som grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla fyra nordiska länder. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att bygga sina varumärken och nå sina mål genom att erbjuda bemanning, rekrytering, creative studio, och andra innovativa uppfinningar för våra kunder. Vi har byggt ett starkt team och vi vet vad som krävs för ett varumärke att lyckas inom retail och hur man ökar försäljning både lokalt och globalt.

På Nordic Retail Group har vi ett arbetsklimat som är kreativt och energiskt och vi är alltid ivriga att göra det lilla extra för att lyckas. Vi har verkligen passion för människor och det är därför det är viktigt för oss att erbjuda den mest säkra, inkluderande och inspirerande arbetsplatsen vi kan för våra fantastiska medarbetare.

Vi värdesätter högt att ha ett mångsidigt team med olika typer av erfarenheter och bakgrunder som ingår i gruppen. Det är viktigt för oss att alla känner sig värderade, uppskattade och som en viktig del av vårt team. Det viktigaste är att vi vill att vår personal ska älska att komma till jobbet. Som våra grundare alltid säger: “Du ska inte bara vissla på väg hem från kontoret - utan också på väg till kontoret”.

Besök vår hemsida www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Ansök nu

Universitetslektor i pedagogik inriktning specialpedagogik

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jun 17
Högskolan för lärande och kommunikation (HLK) är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi bedriver utbildning och forskning inom medie- och kommunikationsvetenskap, internationellt arbete, Human Resources och lärarutbildning, och har en omfattande uppdragsverksamhet riktad mot fortbildning och kompetensutveckling. Hos oss kommer du att få uppleva en kreativ miljö med goda möjligheter till eget inflytande och personlig utveckling.Nu söker vi en universitetslektor i pedagogik inriktning specialpedagogik som vill skapa förutsättningar för varje barns eller elevs lärande och utveckling.

Sök tjänsten redan i dag!

 

VAD ERBJUDER VI?
Pedagogik ingår i de samhällsvetenskapliga och humanistiska ämnesområdena och handlar om kunskapsuppbyggnad avseende kommunikation, lärande, undervisning, utbildning, bildning, socialisation och förändringsprocesser.

Pedagogikämnet har ett mång- och tvärdisciplinärt utbyte. Forskningen behandlar individuella, kollektiva, institutionella och icke-institutionella sammanhang för alla barn, ungdomar och vuxna. Forskningen rör främst förutsättningar, processer, utfall, samt konsekvenser för individer, grupper och samhälle, inklusive arbetsliv.

Specialpedagogik utgör ett mångvetenskapligt kunskapsområde. Fokus ligger på främjande, förebyggande och åtgärdande arbete för att skapa förutsättningar för varje barns eller elevs lärande och utveckling och där den enskilde individens behov och förmågor är utgångspunkten. Frågor om likvärdighet och inkluderings- och exkluderingsprocesser är centrala för ämnet.

Den specialpedagogiska forskningen vid HLK ingår i forskningsmiljön Praktiknära utbildningsforskning (PUF), som också innehåller tematiker kring matematikdidaktik, förskoledidaktik och skolans ledarskap. Inom miljön ryms även Skolchefsinstitutet. Gemensamt inom miljön är att forskningen huvudsakligen bedrivs tillsammans med skolans aktörer och inte på dem.

Förutom specifikt innehåll i lärarutbildningens utbildningsvetenskapliga kärna, knyts det specialpedagogiska innehållet till andra ämnesteoretiska kurser i lärarutbildningen. HLK:s utbud av fristående kurser inom specialpedagogik är stort. Fackhögskolan har också en omfattande samverkan med bland annat skolhuvudmän och Skolverket, vilket gör att man som lektor möter yrkesverksamma i externa uppdrag.

Vi som arbetar på JU kommer från världens alla hörn. Här möts nya studenter, kunniga forskare, kunskapstörstande doktorander och kompetent administrativ personal. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Det skapar en kreativ och stimulerande miljö och ger en härlig känsla när man går till jobbet! 

 

DU FÅR ARBETA MED
Forskning med relevans för det specialpedagogiska området. Handledning och examination av examensarbeten på grundnivå och avancerad nivå. Undervisning och examination på grundnivå och avancerad nivå inom främst lärarutbildning men även inom externa uppdrag, fristående kurser och vidareutbildning av lärare. Du kommer arbeta i lärarlag tillsammans med övriga kolleger i egenskap av undervisare, kursansvarig och examinator. I arbetsuppgifterna ingår även deltagande i forskningsmiljöer, samverkansarbete, administrativt arbete och arbete med pedagogiskt utvecklingsarbete.

 

VEM SÖKER VI?
För att lyckas och trivas i rollen som universitetslektor behöver du ha en god samarbetsförmåga, förmåga att skapa och underhålla kontakter. Vidare är du kommunikativ, lyhörd och värdesätter och välkomnar olikheter och olika perspektiv. Du:

- har doktorsexamen i pedagogik, specialpedagogik eller närliggande ämne
- har dokumenterad pedagogisk skicklighet inom det specialpedagogiska området
- har dokumenterad vetenskaplig skicklighet inom det specialpedagogiska området
- har genomgått utbildning i högskolepedagogik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper eller förbinder dig att genomgå högskolepedagogisk utbildning under de två första anställningsåren
- har potential att utveckla och leda utbildnings- och forskningsverksamhet
- har visat god förmåga att samverka med omvärlden
- har visat god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och för ändamålet anpassat sätt
- har visat god ledarskapsförmåga

Vi ser det som meriterande om du innehar lärarexamen, specialpedagog- eller speciallärarexamen och har erfarenhet av arbete i förskole- eller skolmiljö inom det pedagogiska och specialpedagogiska området. 

För fullständiga behörighetskrav för en tjänst som universitetslektor vid JU, sehttps://ju.se/download/18.3d2d468617f823a0f453c05e/1648124985353/§ 978 Bestämmelser för anställning av lärare vid Jönköping University - Anställningsordning.pdf

 

INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 1 januari 2023 eller enligt överenskommelse. Anställningen inleds normalt med sex månaders provanställning. Du kommer erbjudas årsarbetstid för lärare där anställningens villkor regleras i villkorsavtalet och kompletterande kollektivavtal vid JU. Individuell lönesättning tillämpas.

 

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2022-08-10.
Eventuella bilagor föredras i PDF-format. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kvalitativt kan prövas i alla avseenden.

Ansökan ska innehålla:

- CV
- Personligt brev
- Pedagogisk meritportfölj 
- Styrkt meritförteckning
- Publikationslista
- Doktorsavhandling
- Vidimerade intyg och examensbevis
- De för tjänsten mest relevanta publikationerna: 5 st. i fulltext.
- Avsiktsförklaring avseende vetenskaplig verksamhet
- Referenser
- Löneanspråk

JU strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på https://ju.se/

Ansök nu

Terminalmedarbetare till DANX i Jönköping

Terminalarbetare
Läs mer Jun 17
Terminalmedarbetare till DANX i Jönköping
 
ARBETSUPPGIFTER Som  terminalmedarbetare kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som  bl.a lossning av och lastning av gods på lastbil. Arbetet kommer också innebära sortering av gods och scanning, hantering av returer och truckkörning. Du kommer i rollen att arbeta kväll/natt: 36 timmar i veckan, 17:30-02:00 mån-tors och 18:00-00:00 på fredagar.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då vill vi komma i kontakt med dig!
Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. I rollen som terminalmedarbetare söker vi dig som självständigt och strukturerat arbetar för att leverera god kvalité. Du blir därför en viktig del i att varje gods anländer precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Förväntningar på leveranser är höga och här är du som terminalmedarbetare en viktig del för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.
Tillsammans med ditt team hjälps vi åt för att leverera en kvalitetssäker process genom att vi håller våra deadlines.

Du trivs med ett fysiskt arbete, det råder ett högt tempo där förväntningarna och målen är att ha koll på de rutiner och arbetssätt som gäller för våra olika kunder. I övrigt kommer man ingå i ett härligt team på vår anläggning där du får möjlighet att arbeta tillsammans med drivna kollegor där man strävar efter att uppnå kvalité, samt effektivisera rutiner och arbetsuppgifterna på terminalen.

Viktigt för tjänsten är: 
Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.

Kvalifikationer och egenskaper:
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
Truckkort A+B.

Meriterande:
Behärska engelska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av terminalarbete dock ej ett krav.
Utbildning i ADR 1.3.


Tjänsten som Terminalmedarbetare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på DANX i Jönköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden AB och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni.
Ansvarig rekryterare är Robert Tigerberg och nås på robert.tigerberg@eterni.se eller via telefon på 0738-617236.
 
ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka tjänsten. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖK!

Ansök nu

Universitetslektor i pedagogik inriktning fritidspedagogik

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jun 17
Högskolan för lärande och kommunikation (HLK) är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi bedriver utbildning och forskning inom medie- och kommunikationsvetenskap, internationellt arbete, Human Resources och lärarutbildning, och har en omfattande uppdragsverksamhet riktad mot fortbildning och kompetensutveckling. Hos oss kommer du att få uppleva en kreativ miljö med goda möjligheter till eget inflytande och personlig utveckling.Nu söker vi en universitetslektor i pedagogik inriktning fritidspedagogik som besitter kunskap om och har intresse för fritidshemmet, barndom samt barns fritid och uppväxtvillkor.

Sök tjänsten redan i dag!

 

VI ERBJUDER DIG
Pedagogikämnet är mång- och tvärdisciplinärt och behandlar individuella, kollektiva, institutionella och icke-institutionella sammanhang för barn, ungdomar och vuxna. Forskningen fokuserar främst förutsättningar, processer, utfall, samt konsekvenser för individer, grupper, samhälle och arbetsliv.

Forskningen inom fritidspedagogik behandlar till exempel fritidshems innehåll, samarbete mellan olika skolformer, kunskap och lärande i fritidshem, gemenskap och relationer samt lek och annan estetisk verksamhet.

Hållbarhet, digitalisering, demokrati och jämlikhet är områden som är centrala i forskningen på HLK. Miljön Praktiknära utbildningsforskning (Puf) bedriver forskning som har tydlig relevans för skolans, förskolans och fritidshemmets praktiker. Forskningen utgår från frågor som olika aktörer inom utbildningssystemet kan ställa sig i sin yrkesutövning. Inom miljön CCD studeras främst processer relaterade till lärande, kommunikation, kultur och mångfald. Exempel på sådana processer är socialisation, undervisning, lärande och identitetsutveckling.

Vi som arbetar på Jönköping University kommer från världens alla hörn. Vi arbetar inom flera olika områden och har stor samlad kompetens. Här möts nya studenter, kunniga forskare, kunskapstörstande doktorander och kompetent administrativ personal. Tillsammans arbetar vi mot samma mål och vision. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Det skapar en kreativ och stimulerande miljö att verka inom och ger en härlig känsla när man går till jobbet! 

 

DU FÅR ARBETA MED
Som universitetslektor i pedagogik inriktning fritidspedagogik får du arbeta med forskning med relevans för fritidshemmet eller yngre åldrar. Du handleder och examinerar examensarbeten på grund- och avancerad nivå.  Vidare ingår undervisning och examination på grundnivå och avancerad nivå inom främst lärarutbildning men även inom externa uppdrag, fristående kurser och vidareutbildning av lärare. Du kommer arbeta i lärarlag tillsammans med övriga kolleger i egenskap av undervisare, kursansvarig och examinator. I arbetsuppgifterna ingår även deltagande i forskningsmiljöer, samverkansarbete, administrativt arbete och arbete med pedagogiskt utvecklingsarbete.

 

VEM SÖKER VI?
För att lyckas och trivas i rollen som universitetslektor behöver du ha en god samarbetsförmåga, förmåga att skapa och underhålla kontakter. Vidare är du kommunikativ, lyhörd och värdesätter och välkomnar olikheter och olika perspektiv. Du:

- har avlagt doktorsexamen i pedagogik, fritidspedagogik eller närliggande ämne
- har dokumenterad vetenskaplig skicklighet inom det pedagogiska eller fritidspedagogiska området
- har dokumenterad pedagogisk skicklighet inom det pedagogiska eller fritidspedagogiska området.
- har genomgått utbildning i högskolepedagogik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper eller förbinder dig att genomgå högskolepedagogisk utbildning under de två första anställningsåren
- har potential att utveckla och leda utbildnings- och forskningsverksamhet
- har visat god förmåga att samverka med omvärlden;
- har visat god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och för ändamålet anpassat sätt
- har visat god ledarskapsförmåga

Vi ser vidare att du besitter kunskap om och intresse för fritidshemmet, barndom samt barns fritid och uppväxtvillkor.

Vi ser det som meriterande om du har lärarutbildning av relevans för det fritidspedagogiska och/eller förskolepedagogiska området. Erfarenhet av pedagogiskt arbete i skol- eller förskoleverksamhet och grundutbildning i pedagogik, sociologi, psykologi, antropologi, filosofi eller närliggande ämne är en fördel. 

För fullständiga behörighetskrav för en tjänst som universitetslektor vid JU, se https://ju.se/download/18.3d2d468617f823a0f453c05e/1648124985353/§ 978 Bestämmelser för anställning av lärare vid Jönköping University - Anställningsordning.pdf

 

INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 1 januari 2023 eller enligt överenskommelse. Anställningen inleds normalt med sex månaders provanställning.
Du erbjuds årsarbetstid för lärare där anställningens villkor regleras i villkorsavtalet och kompletterande kollektivavtal vid JU. Individuell lönesättning tillämpas.

 

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2022-08-10.
Eventuella bilagor föredras i PDF-format. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är oss tillhanda senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kvalitativt kan prövas i alla avseenden.

Ansökan ska innehålla:

- CV
- Personligt brev
- Pedagogisk meritportfölj 
- Styrkt meritförteckning
- Publikationslista
- Doktorsavhandling
- Vidimerade intyg och examensbevis
- De för tjänsten mest relevanta publikationerna: 5 st. i fulltext.
- Avsiktsförklaring avseende vetenskaplig verksamhet
- Referenser
- Löneanspråk

JU strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats fri från diskriminering. Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på https://ju.se/

Ansök nu

Vi söker säljande kundservicemedarbetare - hemifrån eller från kontoret!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 17
OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE
Söker du efter ett arbete där du dagligen jobbar med att leverera den bästa möjliga kundupplevelsen samtidigt som du jobbar med försäljning? Söker du dessutom en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter? Då har du hamnat rätt!
Blir du en av våra medarbetare kommer du få jobba på en ung och fartfylld arbetsplats där vi alltid strävar efter att ha kul på jobbet. Förutom att du dagligen kommer få umgås med dina kollegor kommer du även att göra vardagen lite enklare för våra kunder.
Som medarbetare inom kundservice arbetar du med att lösa olika kundärenden på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Våra kunder ska alltid få en bra upplevelse och ett trevligt bemötande när de ringer in till oss. Vi strävar alltid efter att leverera service i världsklass!
Utöver kundservice kommer du även att arbeta med försäljning till våra befintliga kunder. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av kundservice eller försäljning, med rätt inställning kommer man långt! Hos oss får du en gedigen grundutbildning där vi ger dig alla verktyg som du behöver för att lyckas i din roll!
För att trivas hos oss är du en engagerad och social medarbetare och lagspelare. Vi tror på att framgång nås genom samarbete! Det viktigaste för oss är inte vad du gjort innan utan att du har viljan och engagemanget att lära dig nya saker!

VI SÖKER DIG SOM...
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)
Talar flytande svenska och du känner dig bekväm med att ta ett samtal på engelska


VAD VI KAN ERBJUDA DIG?
En arbetsplats och företag som växer där det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som vill. Blir du vår kollega kommer du börja tjänsten med en introduktion och en resa i vår trainer-utbildning. Du kommer garanterat utveckla dina service- och säljkunskaper, din kommunikativa och sociala förmåga hos oss!


START: 2022-08-15
PLACERINGSORT: Norrköping eller hemifrån
ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, tillsvidare
ARBETSTIDER: Måndag - fredag, kl. 08.00 - 18.00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-05


Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us

Ansök nu

Serviceminded Chaufför

Distributionsförare
Läs mer Jun 17
Vi söker en medarbetare under sommaren till ett av våra distributionsteam på ELIS i Jönköping.
Vi söker någon som har en positiv inställning, någon som är stresstålig, någon som gillar fysiskt arbete då arbetsuppgifterna kräver en god fysik och någon som behärskar bilkörning på ett säkert och vant sätt.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenheter av distribution, men inget krav.
B-körkort är ett krav
Vi distribuerar mattor till kommuner och företag av olika sorter.
Vid anställning kan ett belastningsregisterutdrag tas då flertalet av våra kunder kräver detta.
Vi vill återigen understryka att det är ett fysiskt arbete så var god att ha detta i åtanke när du söker.

Ansök nu

Köksbiträde till SEN Street kitchen - ASECS

Köksbiträde
Läs mer Jun 17
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vad kan vi erbjuda dig?

All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop.

Vem är du?

Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig.

Som köksbiträde ingår:

- Prep.
- Montering av rätterna.
- Städ och en del disk.


Tjänsten är på ca 15-25 h/v.

Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

Ansök nu

Söker ansvarsfull personlig assistent till busig kille i Huskvarna

Personlig assistent
Läs mer Jun 17
Vi söker dig som vill jobba som timvikarie till en glad och busig kille på 9 år. Vi söker en ansvarsfull personlig assistent omgående! Killen bor tillsammans med sin familj i Huskvarna.

Vi söker dig som är glad i barn, liv och rörelse, påhittig och har en god initiativförmåga. Lyhördhet är en egenskap som faller naturligt hos dig och att kunna axla ett stort ansvar.

Tjänsten innebär kvalificerade omvårdnadsinsatser pga. fler funktionsnedsättningar.
Vi söker en kvinna som är icke rökare som kan jobba som timvikarie med chans till mer procent framöver. Du har gärna en annan bisyssla eller studier som du kan kombinera detta jobb med.
Meriterande: erfarenhet av arbetat med barn eller yngre personer med funktionsvariation, pedagog eller utbildad undersköterska alt sjuksköterska samt god fysik.
All omvårdnad kommer erfarna assistenter lära er väldigt noga så att både ni och killen ska känna er trygga.

Vi ser att du som söker behärskar det svenska/engelska språket i tal och skrift eftersom språket behöver vara tydligt i arbetet.
Vi erbjuder dig fina kollegor som ställer upp för varandra, flexibel arbetsgivare, individuell lönesättning och ett oerhört givande jobb för rätt person. 
Vi kommer att rekrytera löpande och tillträde sker efter överenskommelse. Arbetspass kommer att vara fördelade efter behov dvs veckodagar dag-kväll och helgdagar.

Uppfyller du kraven och är seriöst intresserad av tjänsten ur ett långsiktigt perspektiv, är du varmt välkommen att söka och bli en del av vårt team!

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 

Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder""

Ansök nu

Elektriker till Sesol i Jönköping

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 17
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning, solceller samt batterier och är intresserad av att arbeta i ett härligt team ? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer sedan något år tillbaka och är bra på kommunikation och kundkontakt? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsbeskrivning:
Som Elektriker hos oss kommer du vara en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Som en del i ett team av elektriker är du företagets ansikte utåt när du driftsätter och installerar anläggningar ute hos kunder. Du agerar som en serviceelektriker men med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos olika kunder i området. Det är ett varierande arbete med många moment och består av bland annat:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- El-installationer ute hos kund
- Installation samt driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier
- Överlämning och utbildning till kunder
Vem är du:
Du kommer arbeta tätt med projektledare, arbetschef och våra montageteam som monterar våra anläggningar. Därför lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Kravet för att söka tjänsten:
- Du är minst 1:A års montör eller högre
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Urval sker löpande.?
OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Idag är vi över 500 medarbetare med huvudkontor i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Örebro, Göteborg, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare, solceller och batterier så innebär det olika typer av elinstallationer även mot anläggningar av större storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesolkoncernen men tillhör även Sekraft som är vårt varumärke för elbilsladdare.

Våra Elektriker utbildas inom olika typer av ny teknik. Utbildningarna består av allt ifrån avancerad programmering av olika laddboxar, solcellsanläggningar och batterilösningar. Även IMD-system där du bland annat kommer att göra hela elinstallationen, till exempel bygga om i ställverk och energieffektivisera fastigheter.

Ansök nu

Barnskötare som lägger grunden till ett livslångt lärande

Barnskötare
Läs mer Jun 17
Jönköpings kommun

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande varje dag. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Som barnskötare är du delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan och arbetar för att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med ditt nya arbetslag stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Du kommer arbeta på någon av Jönköping kommuns förskolor.

Välkommen till oss
Vi på Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun är en kreativ och ständigt lärande organisation. Vi arbetar framåt tillsammans, lär och inspireras av varandra. Vi är måna om våra medarbetare och vill att de ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan jobb och fritid. Här får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jobbapautbildningsforvaltningen.4.34e97c4c16eef66653913411.html)

Hos oss får du det viktigaste jobbet man kan ha, att utveckla barns och elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Tillsammans skapar vi lärglädje hela vägen!

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Har du erfarenhet av arbete som barnskötare är det meriterande. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både barn och kollegor samt vårdnadshavare.
Grundläggande kunskaper i det svenska språket är en förutsättning.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Ange i ansökningsformuläret vilket/vilka geografiska områden du vill arbeta i.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?
Amanda Trojefors HR-konsult, amanda.trojefors@jonkoping.se
Linnéa Lillieberg HR-konsult, linnea.lillieberg@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som barnskötare.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Oerfarna Fältsäljare Sökes - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 17
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är helt lediga VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi unnat oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Truckförare till Torsvik

Truckförare
Läs mer Jun 17
Arbetsbeskrivning
Är du en person som är stresstålig och noggrann som gillar att jobba i lagermiljö? Trivs du med att jobba i en miljö där det alltid är högt tempo? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu ett flertal lagerarbetare till våra kunder på Torsvik.  Arbetstiderna är förlagda i huvudsak dagtid på vardagar men kan variera och sker på heltid. 

Arbetsuppgifterna kommer bestå av att köra motviktstruck, men även andra typer av truckar kan förekomma. Vi har krav på truckkort hos alla våra anställda. 

Ansvarsområden
Du kommer i huvudsak köra truck på dina arbetspass men andra arbetsuppgifter kan förekomma. 

Ditt ansvarsområde är att lasta och lossa gods samt sortera och skicka ut till kund. Noggrannhet är viktigt här och att allting går rätt till.  Du trivs även med att ha ett fysiskt arbete då tunga lyft förekommer. Du är en person som trivs med att ha stabila rutiner i ditt arbete. 

Kvalifikationer
För att lyckas i denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet av nedanstående: 
Har erfarenhet av orderhantering och lager.
Behärskar svenska i både tal och skrift.
Erfarenhet av tidigare truckkörning
Krav på Truckkort,  minst B1 


Erfarenhet
Meriterande med truckerfarenhet

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:  kontakta Nathalie Larsson Kindström på:
nathalie.larsson.kindstrom@randstad.se

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, ansökningar som inkommer via mail kommer ej att behandlas. 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 17
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Höga provisioner utan lönetak
- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap
- Möjlighet till tjänstebil
- Aktiviteter, tävlingar och events


Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Är målmedveten och drivs av att se resultat
- Är social och klickar enkelt med nya personer
- Kan jobba i en resande tjänst, och vara hemifrån måndag till fredag


Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Butiksmedarbetare Willys Jönköping Råslätt

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 17
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Jönköping Råslätt. Tjänsten avser en anställning vid behov som fortlöper efter sommarperioden. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Startdatum enligt överenskommelse.
Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Krister johansson, krister.johansson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-07-03. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 17
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form. Du tror på dina förmågor, är kommunikativ och intresserad av att jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Det här ett perfekt jobb för dig som vill arbeta målmedvetet och tävlingsinriktat, som har lätt för att bygga relationer och uppskattar att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nu enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Som talar och skriver flytande svenska
- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form
- Är lyhörd och resultatinriktad
- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
- Körkort är det meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak
- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster
- Möjlighet till tjänstebil


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Jobba hemifrån med Säljande Kundservice för Tele2!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 17
Arbeta heltid med kundtjänst hemifrån - permanent från valfri placeringsort i Sverige!
Vi söker nya härliga medarbetare med start 8:e Augusti!


Vill du arbeta hemifrån permanent? Har du tekniskt intresse, är intresserad av försäljning och vill alltid leverera kundservice i världsklass? Då kan det vara dig vi letar efter!
Som kundtjänstmedarbetrare på Webhelp är du kundernas stöttepelare vid allmänna frågor och tekniska problem vad gäller deras produkter hos Tele2 och Boxer!
Arbetsrollen är bred och du hanterar inkommande samtal inom kundservice, fakturafrågor och teknisk support. För oss är det viktigt att du ska lyckas! Därför arbetar vi mot tydliga mål som kontinuerligt följs upp för att främja din utveckling.
Försäljning är en naturlig del av varje samtal, det skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. Fördelen med att jobba på Webhelp är att du får möjlighet att utvecklas inom försäljning och har chansen att påverka din egen lön. Det finns inget tak på provisionen, det innebär att du kan tjäna riktigt bra – utöver din grundlön!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att svara på inkommande samtal från befintliga kunder, i dessa samtal kommer du:
Svara på generella frågor om Tele2 och Boxers produkter och tjänster
Genomföra teknisk support på TV-tjänster som vi förmedlar till kunden och följa upp supportärenden
Genom merförsäljning erbjuda tjänster till våra befintliga kunderAnställningen börjar med fyra veckor utbildning förlagd under två olika block. Utbildningen är en betald distansutbildning där du får lära dig grunderna för att komma in i arbetet. Under utbildningen ligger fokus på att förbereda dig som nyanställd så att du känner dig trygg i din arbetsroll.
I den här tjänsten kommer du att arbeta hemifrån permanent, dvs. även efter att pandemin avtar. På så vis får du möjligheten att starta en intressant karriär där du känner dig hemma!


Vi söker dig som är självständig och..
Vill arbeta hemifrån.
Vill jobba med försäljning.
Är en teknikintresserad person, som trivs med uppsatta mål och kontinuerlig uppföljning.
Är lösningsorienterad och vill ge alla kunder service av bästa kvalité.
Har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska.
Kan tillgodose en bra arbetsmiljö i ditt hem, har fast internetuppkoppling och bor i Sverige.Intresserad? Ansök nu!
Som en del i rekryteringsprocessen kommer du vid en eventuell intervju bli ombedd att visa godkända betyg i svenska och engelska, ta fram två referenser och ta en bild på din tilltänkta arbetsstation.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

START: 2022-08-08
ANSTÄLLNINGSFORM: 6 månaders provanställning, flexibel anställningsform där du väljer om du vill arbeta mellan 75 till 100%.
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, mån-fre 07:45-19:15, lördag 08:45-15:15
PLACERINGSORT: Du arbetar permanent hemifrån från din folkbokförda adress. Organisatoriskt kommer du att tillhöra kontoret i Östersund.Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us

#swedish #english

Ansök nu

Customer Service till Aditro i Skillingaryd!

Lagerplanerare
Läs mer Jun 17
Uppdraget

I rollen som Customer Service säkerställer du en fungerande leverans gentemot Aditros kunder. Du arbetar nära produktion och kunder där du samlar in och säkerställer rätt information till system. Orderhantering, fakturering och nära stöd till dina kollegor i administrativa frågor är en stor del av din vardag. Du kommer även att vara ett stöd till dina kollegor i logistikrelaterade frågor, där ditt fokus är att kunden. Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete och i din roll som Customer Service behöver du kunna förstå och se hela flödet för att vi tillsammans ska uppnå bästa resultat.

Vem du är

Som person är du lösningsorienterad och kundfokuserad. Du kommer ha en roll med många kontaktytor och skall vara van att arbeta mot flera områden löpande.

Tidigare erfarenhet från liknande roller inom logistik eller produktion där kunden är i fokus är önskvärt.

Meriterande om man arbetat med:

- Kundkontakt
- Logistik
- Administration
- Orderhantering
- Fakturering


Detta är en del av Liberas uthyrningsverksamhet men uppdraget har som ambition att övergå till en anställning direkt hos Aditro för rätt kandidat.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

BU Security Manager

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 17
Come and join our security team within Business Support at BA Dynamics as BU Security Manager for BU Training & Simulation and BU Barracuda. You will as BU Security Manager help enable and direct our business regarding security. Business Support is a staff function with competences within Ethics & Compliance, IT, Security, Quality incl. GDPR, Opex, Environment and Export Control.We are looking for a driven and experienced person, passionate about security issues and with great understanding for our business.Your role

As BU Security Manager you will be based in Huskvarna and work in an international environment where advanced security threats are part of the everyday business alongside complex IT environments and projects with high business impact.

In your role you will be responsible for analyzing and supporting the business in their risk mitigations and the task of identifying and prevent security threats of different nature. You will also support the business by handling external and internal security demands, and be a key player in handling incidents and raising security awareness.Your main tasks will be:

* Provide expertise and support in tender processes and support legal and contractual management within the security area
* Direct, coordinate and control security management and ensure security risk conscious decision making throughout appointed unit/units
* Ensure that strategic objectives and security targets are put into practice and operations
* Lead and/or support the implementation of efficient security risk management practices, including security controls, in day-to day business and operations


Your profile

Required skills:

* A university degree or equivalent competence acquired through work life experience in security risk management, crisis management and/or similar
* Solid experience regarding information security, including applicable information security standards (both national and international)
* Good communication skills in Swedish and English, verbal and written
* Good problem solving and analytical skills
* Several years of experience from working with security risk management, crisis management and/or similar


Desired skills:

* Experience from working with Swedish protective security
* Experience from working for government authorities or in a global company including understanding of information and cyber security related issues in the business process
* Management experience
* Experience from working with incident handling and/or incident investigations
* Ability to build and maintain networks and good relations inside as well as outside your own organizationYou are a true team player, always focusing on the team results, whether the team is the security team, the business area, group functions or Saab as a companyPersonal qualities will be of great importance and it is paramount that you are trustworthy with strong ethics and personal integrity. You understand the need for balanced security in a business driven environment. As a security manager at Saab you are likely to get in contact with classified information. This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.What you will be a part of

Dynamics, a Business Area within Saab, offers support weapons, missiles, torpedoes, sensors, signature management systems, training and simulation systems, unmanned underwater vehicles as well as tactical products and support solutions for the commercial and defense markets.

The security function at Business Area Dynamics is a team consisting of competences such as site security, security administration, information security and security risk management among other things. As BU Security Manager you will report to BA Dynamics Head of Security.We apply ongoing selection for this recruitment which means that the position may be filled prior to the job ads expiration date. If you feel confident that you match the profile described above - please forward you application as soon as possible. We welcome your application in both English and Swedish.Do you want to get to know our business and our people a little bit better? Here you can find some stories told by our employees.If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them here

Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities.

Ansök nu

Te Crea Care söker Sjuksköterskor till kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 17
Information om uppdraget
Sjuksköterska sökes till kommun!
VÄLBETALD SOMMARUPPDRAG

Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu Sjuksköterskor som vill bemanna vården med oss. Vi har uppdrag inom kommun runt om i Sverige.


Arbetstid: Dag/ kväll/natt


Arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterskor-kommun.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Erfarenhet av arbete inom kommun
-

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Auktoriserat Bemanningsbolag
- Kollektivavtal och tjänstepension
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.

Ansök nu

Project Manager

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jun 17
VEM is looking for a project manager who will lead projects towards the expansive commercial lawn and garden area and regarding the high priority robotics product category.

 

About the Position

As Project Manager you will lead one or a few product development projects within the Customer Solution Unit targeting our global professional customers within commercial lawn and garden area. You will be a part of the team delivering to Green Space Professionals, CSU, which belongs to the Husqvarna Forest & Garden Division. These products and solutions are of high priority and have an escalating customer demand.

As Project Manager you are tasked with managing product development projects on time, with the right scope, right cost and quality. This to support and enable the product and services launch ambitions.

The role as a Project Manager is highly varied, and your focus will shift between different functions and different levels of detail throughout the project. As you plan and lead all high-level activities throughout the projects you also report project status, formulate recommendations, and seek decisions from the Steering Committee. To be able to achieve this, you need to work proactively with all relevant stakeholders, securing that the necessary communication flows freely. As a vital part of leading and managing the project team you formulate and manage solutions to project deviations together with the project team. 

 

About You

We believe that you have relevant successful experience from managing teams, planning, budgeting, financial follow-up, and risk management, preferably within product development. To qualify for this position, you also have a university degree within a relevant area. As project manager you are a good communicator, fluent in Swedish and English, written as well as spoken.

You are a goal oriented and structured problem solver, but also pragmatic enough to look for solutions in line with the conditions characterizing an agile organization. To present and drive your initiatives forward comes natural to you. Likewise, you possess the ability to regularly shift focus from a detailed to high level view.

 

Husqvarna Group

Today Husqvarna Group is the world’s leading producer of outdoor power products for forest, park and garden care, watering products and power tools for construction. Shaping great experiences is what we do. With our passion for innovation, we create products and services for customers around the world. Net sales in 2020 amounted to SEK 42 billion and the Group has over 13 000 employees in 40 countries.

Working at PMO means belonging to the competence center for project management and you will be surrounded by other professional Project Management and Project Coordinate Professionals, offering a great opportunity to further develop your skills. Our team is a diverse group of individuals where we genuinely believe in being empowered and where your knowledge, ideas and personality is a success factor.

Husqvarna Division is on the journey of becoming the top brand in the market for our customers and dealers. The organization undergoes a transformation when it comes to its structure and focus, and we want you to join us in this pivot

 

Good to know

You report to Head of PMO, Global Pro GSP and the position is located in Huskvarna. However, over time you can work about 50% remote. In this recruitment process, we have adapted a continuous selection of candidates and we wish to have your application as soon as possible, but latest on the 5 of June.

 

Who is VEM

VEM is a professional and consultative partner with focus on delivering high quality services within Executive search & Interim Management.

Ansök nu

Biträdande Butikschef - Coop Tenhult

Butikschef
Läs mer Jun 17
Är du en prestigelös och framåt person som älskar att sälja, drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att hjälpa till att driva en framgångsrik livsmedelsbutik. Som vikarierande Biträdande Butikschef har du en betydande roll där du både får möjlighet att arbeta med försäljning i butiken och bitvis axla rollen som Butikschef. Rollen erbjuder stora möjligheter, men ställer också höga krav på dig som person.

Vi ser att du som söker inte bara har sinne för affärer och en naturlig fallenhet för ledarskap utan även har ett utpräglat ordningssinne och känsla för detaljer då tjänsten även innebär en hel del administration. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Rollen kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad. Tillsammans med dina medarbetare och ordinarie Butikschef ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med de administrativa arbetsuppgifter som ingår när det gäller att driva en butik så är det en stor merit. Ett extra plus är om du är välbekant med våra system SO, CAO och CKS.

Coop erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är ett vikariat på deltid under perioden 3 okt - 31 dec, 2023 med en tjänstgöringsgrad om 35 h/vecka. Arbetstiderna varierar och arbete på kvällar och helger förekommer. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta Helen Dellståhl 010-745 05 80

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se

- Tidigare erfarenheter från säljande arbete i butik är ett krav
- Tidigare erfarenhet från arbete med ledaransvar är starkt meriterande


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansök nu

Schenker söker C & CE-chaufför i Jönköping

Distributionsförare
Läs mer Jun 17
Schenker söker C & CE chaufför i Jönköping
Du kan se hela annonsen och ansöka direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab


Schenker Åkeri Jönköping söker C/CE chaufförer (tillsvidareanställning)
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/schenker-akeri-jonkoping-soker-cce-chaufforer-tillsvidareanstallning/96195ef5-592c-4ff5-8579-5fbf9e2e85cc
Semestervikarier till Fjärrverksamheten i Jönköping, Natt/Dag-körning
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/semestervikarier-till-fjarrverksamheten-i-jonkoping-nattdag-korning/95f143d5-0ca4-4939-878f-94a7cda6d509


Ansök direkt till åkeriet via länkarna ovan eller gå in på www.forartjanst.se

Ansök nu

Nätverkstekniker till Cygate!

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 17
Cygate gör just nu en spännande digitialiseringsresa. Vill du vara med på den resan? Har du en utbildning inom nätverk/IT och gillar att träffa människor? Sök då denna roliga tjänst som nätverkstekniker på Cygate!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker på Cygate kommer du få vara med och göra skillnad. Cygate genomför nu spännande digitaliseringar inom bl.a. fastigheter, som de vill att du ska bli en del av. Du kommer att bli en del av ett team som främst jobbar med:
Inventering/kartläggning av IT-infrastruktur
Installation av switchar/routrar
Dokumentation

En stor del av tjänsten är på resande fot, detta då många av uppdragen finns runt om i Sverige. En normal vecka innebär 2-3 dagar ute och resten på kontoret i Jönköping.
På sikt kan det även förekomma en del drift och underhåll i denna roll.

Om företaget

Cygate är ett nordiskt företag som finns representerade i Sverige och Finland. De tillhör Nordens ledande systemintegratör inom data- video- och telekommunikation. Företaget skapar lösningar åt bland annat Internetleverantörer, telekomföretag, stat, myndigheter, Internetföretag, och tillverkningsindustrin. Med sin spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift skapar de IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer.

Din profil

För att lyckas i rollen som Nätverkstekniker skall du inneha följande:
?
•Läst YH-utbildning inom IT/Nätverk alt motsvarande arbetslivserfarenhet inom nätverk/IT-infrastruktur
•B-körkort & Egen bil

Det är meriterande om du som Nätverkstekniker har något av följande:

•Erfarenhet inom routrar/switchar/nätverk

Cygate vill ha dig som är en lagspelare och trivs bäst i att jobba med andra. Då du i rollen som nätverkstekniker kommer att ha mycket kontakt med människor är det viktigt att du är en social och utåtriktad person. Du representerar Cygate ut mot kunder och det är därför viktigt att du har lätt för att skapa förtroende hos andra.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid/dagtid

Ansök nu

Beräkningsingenjör med inriktning Strukturmekanik (Adams)

Beräkningsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 17
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel.
Vårt sortiment omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2020 uppgick till 42 miljarder kronor och koncernen har cirka 12 400 medarbetare i 40 länder
Om rollen
Till Beräknings/Simuleringsavdelningen inom R&D söker vi en Beräkningsingenjör med inriktning strukturmekanik (Adams).
I tjänsten som beräkningsingenjör kommer du att delta i planering och utförande av strukturmekanikanalyser i alla faser av produktutvecklingsprocessen. Du kommer också att jobba med metodutveckling och implementering av nya metoder inom beräkning och simulering för att möta våra framtida utmaningar. Utvecklingsavdelningen arbetar med hela kedjan från idé till färdig produkt och uppföljning mot marknad, vilket gör att det här är ett mycket stimulerande arbete.
Kollegorna i teamet har en gedigen kompetens inom området och du kommer även att ha löpande kontakt med övriga specialistfunktioner inom koncernen då detta är en global funktion. Arbetet innebär tidvis arbete i ett högt tempo med beräkningsuppdrag i så väl lokala som globala utvecklingsprojekt inom samtliga av Husqvarnas produktlinjer.
Husqvarna erbjuder dig många tillfällen att arbeta med frågor av olika innehåll vilket ger dig en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling i ett internationellt perspektiv.
Vem är du?
Civilingenjörsutbildning i maskinteknik med inriktning mot strukturmekanik
Du har goda kunskaper i Adams
Några års arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift


Meriterande:
Du har arbetat i Linux-miljö.
Kunskaper i en eller fler av följande programvaror: ANSA/µETA, Nastran och LS-DYNA


Som person är du drivande och självgående då du kommer att ha mycket eget ansvar. Du är kommunikativ då du ska kunna förmedla dina resultat på ett bra sätt. Vi ser att du har en förmåga att kunna hantera stressiga situationer då man arbetar efter deadline.
Din ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 juli.
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta
Rekryterare – Emma Elofsgård emma.a.elofsgard@husqvarnagroup.com
För specifikt info om tjänsten kontakta
Hiring Manager- Per Carlén per.carlen@husqvarnagroup.com
Fackliga representanter:
Soili Johansson – Unionen, soili.johansson@husqvarnagroup.com
Cameron Rad, Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Representerar alla fackföreningar hos Saco), Cameron.Rad@husqvarnagroup.com.
Vad händer efter din ansökan?
När sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.
Kultur är en viktig byggsten för Husqvarna Group, våra nyckelbeteenden är därför någonting som grundar sig i eget ägandeskap där vi ställer oss själva frågan: Vad kan jag göra? Det är viktigt för oss att i alla möten och beslut söka kundens synpunkt. Då samarbete är en central del i vår verksamhet delar vi med oss av vår kunskap och erfarenhet och hjälps åt, detta medan vi behåller vårt fokus och en enkelhet i vårt arbete. Är detta någonting som stämmer överens med din syn på kultur? Tveka inte, sök dig till oss redan idag!

Ansök nu

Vi söker fler sommarjobbare!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker fler sommarjobbare till olika uppdrag i Jönköping med omnejd.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilket uppdrag man kommer jobba på.

exempel på förekommande arbetsuppgifter:

- plock & pack
- Autostore
- Lossning
- Inlagring

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid i sommar inom lager. Du behöver ingen erfarenhet inom lager, och truckkort är inget krav men vi ser det som meriterande.

Vi söker mer rätt person!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker erfarna lagerarbetare till sommaren

Truckförare
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du en erfaren och effektiv lagerarbetare med truckerfarenhet? Vi söker dig som är driven, flexibel och ansvarstagande som vill sommarjobba som truckförare. Vi ser gärna att du har god erfarenhet inom lager och logistik. Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning samt orderplock, men andra arbetsuppgifter kan förekomma som exempelvis lastning, lossning, godsmottagning samt andra lagerrelaterade sysslor.

Din profil
För att lyckas i rollen som truckförare ska du ha god erfarenhet av plocktruck, motvikts- och skjutstativtruck. Vi ser att du är en person som arbetar med ett systematiskt tillvägagångssätt samt är effektiv i ditt arbete. Du behöver vara ansvarstagande och noggrann.

Krav för tjänsten:
- Tidigare lagererfarenhet
- Truckbehörighet A1-4 och B1-4
- Du ska ha kört A1, B1 och B4 i tjänst
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift

Ansök nu

Konsultchef

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap.

Arbetsuppgifter
Vi växer och behöver förstärkning!

Vill du jobba som Konsultchef/Business Manager hos oss?
Som Business Manager driver och löser du bemanningsuppdrag åt Aditro Logistics Staffings kunder.
Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innebär allt från första mötet hos kund till annonsering, kandidaturval och avtalsskrivning.
I rollen ingår också merförsäljning samt personalansvar med kontinuerlig uppföljning av dina konsulter och kunder.
Som Business Manager hos oss på Aditro kommer du rekrytera kandidater och ha personalansvar för konsulter både inom
blue-collar och white-collar.
Vi söker dig som har eget driv, vågar ta egna initiativ och kan jobba strukturerat även under tidspress.

I din roll kommer du:
* bearbeta kund- och kandidatrelationer i Jönköping med omnejd
* bygga upp och underhålla ditt nätverk med kandidater tillsammans med dina kollegor
* ha ett stort fokus på affärsutveckling
* bli en del av ett team som arbetar i ett högt tempo, har nära till skratt och brinner för att pussla ihop rätt kandidat till rätt kund vid rätt tillfälle.
Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint affärsintresse samt är en nyfiken, allmänbildad person som gillar kundkontakt och mötet med människor. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med ansvar där du agerar snabbt och strukturerat för att på ett kvalitativt sätt matcha profiler mot behov. Du har en omättlig aptit på att lyckas med det du tar dig an och trivs att arbeta i en kultur som präglas av ambition med tydliga mål där dina resultat är transparenta.

Det är önskvärt att du:
* har tidigare erfarenhet av att rekrytera och leda personal inom lager & industri
* har god datorvana och har goda kunskaper Office-paketet
* är flexibel, noggrann och engagerad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så tveka inte på att söka tjänsten om du tror det är just dig vi saknar i vårt team.


Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Skjutstativförare till kund i Jönköping

Truckförare
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst köra skjutstativtruck där du bland annat arbetar med inlagring och utlagring. Övriga lagerarbetsuppgifter kan förekomma. Tjänsten är på heltid 07:00-16:00.Din profil
Du ska ha erfarenhet av skjutstativ samt god lagervana. Vi tror att du är duktig, pålitlig och trivs i högt tempo.
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil. Arbetsplatsen är baserad i Jönköping. Om du har erfarenhet av orderhantering, lagerarbete eller logistik ser vi det som meriterande.

Krav:
- har erfarenhet av skjutstativ
- har truckkort för skjutstativ
- kan behärska svenska i tal och skrift

Ansök nu

Vi söker plocktruckförare i Jönköping

Lagerarbetare
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Som plocktruckförare jobbar man till största del med orderplock med hjälp av plocktruck eller ledstaplare.

Start: omgående
Arbetstider: dagtid (kan finnas möjlighet till kväll i framtiden)


Din profil
Vi söker en driven person som inte är rädd för att ta i när det behövs.

Krav:
- läsa/förstå svenska
- arbetsvillig och driven

Meriterane:
- truckkort
- erfarenhet från liknande arbete

Ansök nu

Receptionist på deltid till kund i Jönköping

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en annan sysselsättning på 50 %. Som receptionist är ditt mest betydelsefulla uppdrag att alltid ge en mycket god service både externt och internt. Dina arbetsuppgifter kan vara varierande, men ditt huvudfokus är att ansvara för löpande administrativa uppgifter kopplade till receptionen. Tjänsten är förlagd på deltid och arbetstiderna är 09:00-15:00 måndag-fredag.


Din profil
Vi tror att du som söker trivs i en social yrkesroll där du har många kontakter och är van vid att arbeta med olika kontaktnät. Vi ser det meriterande om du arbetat som receptionist eller har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som har en känsla för service samt tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Som person är du organiserad, noggrann och flexibel samt brinner för att dagligen leverera service i toppklass.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker plocktruckförare med start omgående

Truckförare
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
du kommer att arbeta med orderplock med antingen plocktruck eller ledstaplare.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom lager och logistik, vi ser gärna att du har plockat på ett lager tidigare med plocktruck eller ledstaplare.

Du ska vara en glad och arbetsvillig person som drivs av mål.

Vi söker personal med start omgående.

Ansök nu

Områdeschef till Skillingaryd

Organisationschef
Läs mer Jun 17
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Jönköping söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Skillingaryd.  

Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund. För en fast anställning krävs godkänd säkerhetsprövning mot flera olika skyddsobjekt vilket skickas in vid provanställningen börjar.

Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
Lägst gymnasial utbildning  
Körkort
SRY är meriterande

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse  
Tjänstgöringsgrad: 100%  
Placeringsort: Skillingaryd/Vaggeryd
Fackliga kontaktuppgifter:  
Asim Zilic, Saco 021- 21 83 20
Tommy Salomonsson, Ledarna 013- 37 33 53 
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Vi söker plockutruckförare till sommaren

Truckförare
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som plocktruckförare hos en av våra kunder där man hanterar mat som skickas till restauranger och du kommer jobba på ett kyllager där det även finns möjlighet att jobba i frysen. Upplärningen börjar från och med v.17 och fram till sommaren, då ska man kunna jobba 1-3 kvällar i veckan då denna tjänst är utsatt på kvällstid för att vara fullt upplärd inför sommaren. I sommar kommer man jobba kväll + söndagar och man ska vara med på att övertid förkommer.

Din profil
Du som söker den här tjänsen ska vara en pigg och alert person som inte är rädd för att ta i. Vi ser gärna att du hanterat mat tidigare antingen inom restaurang eller på ett lager. Du ska ha erfarenhet av truckkörning framför allt plocktruck (A1) och vi ser gärna att du arbetat tidigare på ett lager.

Vi ser också att du är en arbetsvillig person som är samarbetsvillig och hjälper dina kollegor när och om det behövs.

Är just du den vi söker? Ansök idag.

Ansök nu

Vill du jobba med administration i sommar?

Transportadministratör
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som transportbokning, laneplanering av utgående volymer, mejlkontakt med kunder samt ta emot chaufförer och dirigera dem till rätt port och terminal.
Som transportadministratör är ditt mest betydelsefulla uppdrag att alltid ge en mycket god service och kunna ha många bollar i luften.
Tjänsten är förlagd fr.o.m. v.26 till v.33 på Aditros Controltower i Skillingaryd. Arbetstiderna är under dagtid måndag-fredag.


Din profil
Vi ser gärna att du är en driven, självgående och ambitiös person som gillar att ha många bollar i luften.
I denna tjänst är service-mind och bemötande av människor A & O
För att trivas i tjänsten behöver du:
• Vara strukturerad i ditt arbetssätt
• Våga ta egna initiativ
• Gilla att jobba administrativt
• Svenska & Engelska i tal och skrift är ett måste, behärskar du fler språk är det meriterande

Låter detta som ett jobb för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker Skutstativförare till Jönköping

Truckförare
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst köra skjutstativtruck där du bland annat arbetar med inlagring och utlagring.
Övriga lagerarbetsuppgifter kan förekomma.

Din profil
Du ska ha erfarenhet av skjutstativ samt god lagervana. Vi tror att du är duktig, pålitlig och trivs i högt tempo.
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil. Arbetsplatsen är baserad i Jönköping. Om du har erfarenhet av orderhantering, lagerarbete eller logistik ser vi det som meriterande.

Krav:
- Har behörighet och erfarenhet av att köra skjutstativtruckar
- Svenska i tal och skrift

Ansök nu

Vi söker montörer!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker montörer med start omgående, vi ser gärna att du kan jobba t.o.m. v35 (med uppehåll v30-31 stängt för semester).
Det finns goda chanser till förlängning även i höst.

Din profil
Är du händig och vågar hugga i där det behövs?
Vi söker montörer åt en industri i Jönköping, vi söker dig som har vana av att skruva, nita och tillverka metallprodukter.
Det är bra om du har en god fysik då arbetet kan vara lite tyngre.

Start omgående och du behöver kunna jobba över hela sommar förutom V30-31 då det är stängt för semester.
Arb tid 2-skift

Ansök nu

Vill du jobba med administration i sommar?

Transportadministratör
Läs mer Jun 17
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som transportbokning, laneplanering av utgående volymer, mejlkontakt med kunder samt ta emot chaufförer och dirigera dem till rätt port och terminal.
Som transportadministratör är ditt mest betydelsefulla uppdrag att alltid ge en mycket god service och kunna ha många bollar i luften.
Tjänsten är förlagd fr.o.m. v.26 till v.33 på Aditros Controltower i Skillingaryd. Arbetstiderna är under dagtid måndag-fredag.


Din profil
Vi ser gärna att du är en driven, självgående och ambitiös person som gillar att ha många bollar i luften.
I denna tjänst är service-mind och bemötande av människor A & O
För att trivas i tjänsten behöver du:
• Vara strukturerad i ditt arbetssätt
• Våga ta egna initiativ
• Gilla att jobba administrativt
• Svenska & Engelska i tal och skrift är ett måste, behärskar du fler språk är det meriterande

Låter detta som ett jobb för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Systemtekniker servrar och applikationer

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 17
Applikation och infrastruktur

Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka. Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö som gör skillnad för våra verksamheter och invånare? Vill du dessutom bidra till att vi ska bli Sveriges bästa IT-avdelning. Vi driftar och förvaltar mer än 600 applikationer och över 12 000 klienter och premierar bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

Vi söker
Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper med flera års erfarenhet av arbete med klienthantering inom något eller några områden som applikationshantering/distribution samt hantering av samarbetsapplikationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig
Ett varierande arbete där du kan utvecklas i ett gott gäng med en arbetsmetodik som skapar balans mellan arbete och fritid. Inom begreppet Flexibel arbetsplats kan vi nu arbeta upp till 2 dagar/vecka på distans. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att ingå i förvaltningsgrupp Arbetsplats där vi på ett kontrollerat och hållbart sätt utvecklar och förvaltar klient- och samarbetsplattformen för Region Jönköpings Läns 12000 arbetsplatser med efterfrågad funktionalitet och tillgänglighet. Det innebär att du med gruppen förvaltar system och komponenter samt följer och utvärderar utvecklingen inom området. Du medverkar även i många av Regionens pågående och framtida projekt.

Den tekniska plattformen består till stora delar av Microsofts produkter varför det är meritande med mycket god kunskap om:

- MS System Center Configuration Manager, MS Exchange, MS Skype for Business.

Även mycket god kunskap om Inera eKlients systemstöd, powershell eller samarbetsplattformar är meriterande.

För att du ska trivas hos oss
Då vår förvaltningsmetodik har gruppen i fokus så lägger vi stor vikt på personliga egenskaper som bra samarbetsförmåga, stort driv och engagemang, struktur och noggrannhet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med god kvalitet. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då detta krävs i kund/leverantörsdialoger samt i arbete med systemdokumentation.

Detta värderar vi högt
IT-centrum stöttar regionens invånare och medarbetare med digitala lösningar där vi ser att våra leveranser gör skillnad för människor. Vårt uppdrag är att tillgodose hela Regions Jönköpings Läns behov av IT-tjänster alltifrån vårdnära verksamheter till lokaltrafik, skolor och kultur. Vi bidrar till att nå Region Jönköpings Läns vision och strategiska mål genom att effektivt omsätta verksamhetsbehov till relevanta IT-stöd, men också genom att vara framåtblickande och proaktivt identifiera möjligheter där IT kan bidra till verksamhetsutveckling på ett effektivt sätt.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är söndagen den 31:a juli. För mer information kontakta enhetschef Fredrik Höher, tel. 070-682 27 61. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, rekryteringsföretag och konsulttjänster.

IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag över 200 engagerade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Ansök nu

Specialistläkare, Bemanning

Specialistläkare
Läs mer Jun 17
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som specialistläkare i Eksjö, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Chaufför med B-körkort

Distributionsförare
Läs mer Jun 16
Hej
Vi söker en Budbilschaufför med B-kort för lätt lastbil med bakgavellyft.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av paket till privatkunder och företagskunder i Jönköping med omnejd.
Arbetstider: Måndag -Fredag mellan kl. 07:00-16:00.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Brenderup i Jönköping!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 16
OM UPPDRAGET

Till Brenderups utvecklingsavdelning i Jönköping söker vi nu erfarna konstruktörer. Bolaget är i en expansiv fas både via organisk tillväxt samt M&A. Strategisk inriktning innebär en stor satsning på utveckling av nya produkter och innovationer för att stärka deras position som ledande trailertillverkare i Europa.

OM FÖRETAGET

Brenderup Groups välkända varumärken som Brenderup, Fogelsta, Tysse, Ellebi, OneWay, Transparts och 24Rental ger kunderna pålitliga och lättanvända släpvagnar samt ett brett utbud av tillbehör. Produktsortimentet omfattar fritids-, proffs-, båt- och skotervagnar, tillbehör och reservdelar. Produkterna används för privata, professionella och semiprofessionella applikationer. Brenderup Group är också marknadsledande inom traileruthyrning i Skandinavien med Europas största trailerflottaBrenderup Group har 400 anställda och omsätter 1,2 miljard kronor. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och driver en produktionsanläggning i Wiele?, Polen och en monteringsfabrik i Stigamo, söder om Jönköping. Försäljningskontor finns i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Frankrike och Italien.

Brenderup erbjuder en arbetsplats där du kommer få möjligheter att bidra med dina kunskaper och även möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Vår utvecklingsavdelning består idag av sju personer. Gruppen och bolaget kännetecknas av en öppen och prestigelös kultur där det finns stor nyfikenhet och vilja att utvecklas.Mer information om Brenderup finns på www.brenderupgroup.com

ARBETSUPPGIFTER

Som Mekanikkonstruktör på Brenderup kommer dina arbetsuppgifter att variera över tid. Du kommer bland annat att få arbeta med förstudier, konceptutveckling, detaljkonstruktion, leverantörskontakter och färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment.

Dina arbetsuppgifter kommer också vara:

Att upprätthålla struktur, samt uppdatera PDM-systemet med ritningsunderlag
Att förstå och välja kostnadseffektiva lösningar
Driva nyutvecklingsprojekt alternativt jobba med större produktförbättringsprojekt
Ta fram och jämföra/analysera koncept inom olika områden av produktutveckling


Brenderup har en egen prototypverkstad och jobbar med att utveckla ett testcenter. Med dessa funktioner ges goda möjligheter för att ta fram prototyper och testa dem vilket tillför ytterligare en dimension till arbetet.

VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet av att arbeta som huvudkonstruktör/team leader i utvecklingsprojekt
Har erfarenhet av tvärfunktionellt arbete (produktionsenheter på annan plats)
Har >5 års erfarenhet från stålkonstruktion
Har erfarenhet av modulär konstruktion
Har kunskap inom konstruktionsverktyg som exempelvis SolidWorks
Har erfarenhet från plåt eller rörkonstruktion


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du driven, noggrann, strukturerad, kommunikativ och föredrar att samarbeta med andra. Du är öppen och inspirerar och motiverar dina kollegor, samt agerar mentor åt mer oerfarna kollegor. Vi letar efter en person som gillar att ta sig an och lösa problem.

Meriterande är:

Erfarenhet från konstruktion i monterad tunnplåt alternativt med svetsade konstruktioner
Kunskaper inom FEM och datorsimulering
Erfarenhet från lättviktskonstruktion
Erfarenhet från höghållfasta stål
Fordonskonstruktion
Erfarenhet från test och provning

OM OSS

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

ÖVRIG INFORMATION

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag.

Brenderup har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Victoria Beckne, victoria.beckne@techtalents.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chaufför sökes till UPS paketcenter i Jönköping

Budbilsförare
Läs mer Jun 16
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och effektivitet. Vi ser med fördel att du har ett intresse för logistikbranschen.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Jönköping och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
B-körkort minst ett år
C-körkort med YKB är meriterande
Stresstålig och noggrann
Kunskaper i svenska och engelska
God samarbetsförmåga
God servicekänsla
Kunden i fokus

Om tjänsten:
Heltid måndag-fredag, 09.00-17.45, 40h per vecka
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr

Då vi är ett säkerhetsklassat företag kommer vi begära in utdrag ur belastningsregistret.
Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 16
Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUMM), Jönköping och Huskvarna

Trivs du i en roll med ansvar? Uppskattar du att ge god service med ett gott bemötande? Vill du utvecklas i din roll? Då är det just dig vi behöver! #sverigesviktigastejobb

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med kodningsutbildning. Har du intresse eller erfarenhet av IT ser vi det som positivt.

Vi erbjuder dig
Som vårdadministratör på barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är du en viktig del i att verksamheten utvecklas och förbättras. Vi har en god arbetsmiljö och strävar efter att använda våra medarbetares kompetens på bästa sätt och erbjuder kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Viss möjlighet till distansarbete kan erbjudas.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara av vårdadministrativ karaktär. Där ingår att administrativt stödja processarbete, protokollföra vid arbetsplatsträffar, beställa varor och tjänster, samt att erbjuda IT-stöd till dina kollegor.

I Cosmic ingår arbetsuppgifter så som journaldokumentation, remisshantering, kontrollfunktioner, vara behjälplig i arbetet med kvalitetsindikatorer, reservrutiner etc. Du samarbetar dels med medarbetarna på den egna mottagningen men också medarbetarna på länets övriga BUMM.
Du kommer även delta i process och förbättringsarbeten.

Mottagningen har ett stort utbildningsansvar av läkarkandidater och ST-läkare. Vår målsättning är att du kommer att ha ett visst ansvar i planering och introduktion. Som vårdadministratör medverkar du aktivt till att verksamheten når sina mål.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel. Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Våra patienter ska få ett bra bemötande, känna förtroende för oss och vara delaktiga i sin vård och behandling. Detta ska tillsammans med hög medicinsk kompetens skapa bästa möjliga värde för dem vi finns till för.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av våra vårdenhetschefer, Barbro Lundström, 072- 703 5135 eller Ann du Rietz, 010-243 6415.

Sista ansökningsdag är 31 juli 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län strävar efter att vara den bästa platsen för barn att växa upp på. Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen (BUMM) är en pediatrisk specialistmottagning. Verksamheten är väl etablerad och har ett tydligt uppdrag inom öppenvården. Sedan flera år är vi en länsenhet med mottagningar i Jönköping/Huskvarna, Eksjö och Värnamo. Mottagningarna i Jönköping/Huskvarna står inför en samlokalisering inom de närmsta åren.

På våra mottagningar arbetar barnläkare, specialistsjuksköterskor inom barn och ungdom samt vårdadministratörer. Vi utvecklar verksamheten ständigt genom olika förbättringsarbeten och i detta involveras alla medarbetare. Våra barn- och ungdomsmedicinska mottagningar är arbetsplatser som präglas av gott samarbete och härlig stämning. Vi har ett väl utvecklat samarbete med andra aktörer som finns runt barnet både inom och utom Region Jönköping.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med ungefär 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.
På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Truckförare av Container truck / Reach stacker

Truckförare
Läs mer Jun 16
Bring Intermodal AB och Jönköpings kombiterminal på Soffvägen 4 ( Torsvik ) Jönköping. Söker dig som vill jobba som truckförare ( Reach stacker / Container truck ) hos oss. Vi söker en person som kan jobba under eget ansvar och som gillar utmaningar i ett företag som växer fort. Erfarenhet meriterande men inget krav då vi hellre anställer en person med rätt inställning och attityd som passar in i vårt duktiga team här på kombiterminalen i Torsvik. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Körkort klass B är ett krav Arbetstider enligt schema rullande på 3 veckor: vecka 1 06:00-15:00 måndag - fredag vecka 2 06:00-15:00 måndag - fredag vecka 3 08:00-17:00 söndag 06:00-15:00 måndag - torsdag och så vidare Lön enligt avtal Tillträde omgående eller när passar dig! om du är rätt person. Är du intresserad av tjänsten skicka CV och kontakt uppgifter till: benny.klyver@bring.com

Ansök nu

Kreativa undersköterskor till modernt äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 16
Bruksgatans äldreboende, Äldreomsorgen

Har du ett genuint intresse för andra människor och är trygg i rollen som undersköterska? Vill du vara med och bidra till att de äldre får en meningsfull vardag och den bästa servicen? Då ska du fortsätta läsa!

Bruksgatans äldreboende är beläget i nya fräscha lokaler på Torpa i Jönköping. Vi har 58 lägenheter fördelat på tre plan med vanligt äldreboende, demensboende samt en enhet för personer med särskilda behov. Just nu söker vi undersköterskor till både demens och vanlig enhet. Våra lokaler är fina att både bo och arbeta i med goda möjligheter till kreativitet såväl som rekreation. Till och från boendet finns goda bussförbindelser och utanför flera parkeringsplatser.

Ditt nya arbete
Som undersköterska kommer du att lägga stor vikt vid medborgarnas välbefinnande och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag innebär att vara professionell och stärka den enskildes förmågor och resurser. I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad och social stimulans till de boende. Du utför även vardagliga sysslor som städ och tvätt, lyft med befintliga hjälpmedel, hanterar läkemedel och andra ansvarsområden. I din tjänst kommer du även vara kontaktperson, arbeta med genomförandeplaner och social dokumentation.

Din kompetens
Tjänsten passar dig som trivs i mötet med människor och som har lätt för att anpassa ditt bemötande utifrån individ och situation. Du tycker om en varierad vardag, tar gärna egna initiativ och är lösningsfokuserad. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Precis som oss, sätter du laget för jaget och tror på kommunikation och samarbete för att nå gemensamma mål.

I det dagliga arbetet har du frihet att vara kreativ och uppfinningsrik. Vi värdesätter om du har ett driv och ett nytänk kring omvårdnad och aktiviteter för våra boende. Här fastnar vi inte i gamla hjulspår, vi testar nya saker och har ett prestigelöst klimat. På Bruksgatan händer det saker och vi vill gärna att du är med och skapar framtidens äldreomsorg med oss.

Formella kvalifikationer

• Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har tidigare erfarenhet från omvårdnadsarbete, demensvård och/eller palliativ vård
• Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse
• Du är trygg med att använda digitala hjälpmedel vid social dokumentation

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dag/kväll samt arbete 2 av 5 helger. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas, samt betyg och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Vi träffar kandidater löpande under hela ansökningstiden, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Kontakt
Enhetschef, Lotta Karlsson tfn. 036-10 71 46, lotta.karslsson@jonkoping.se
Enhetschef, Johan Larsson tfn. 036-10 67 44, johan.larsson4@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Digital Content Manager

Marknadskommunikatör
Läs mer Jun 16
Vi söker dig som drivs av att skapa innehåll för dagens digitala miljöer
Om oss

Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Våra mest framgångsrika medarbetare har en stark drivkraft att hjälpa kunder och kollegor att hitta bra lösningar. Utöver det är våra mest framgångsrika medarbetare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om jobbet
Som Digital Content Manager kommer du jobba med innehåll för kampanjer, nyheter och guider inom både bil, husvagnar, husbilar och hyrbilar. Det handlar om att förstå vad kunden har för intentioner och guida kunden till våra kampanjer och tjänster. Som stöd för trender och vad kunder söker efter jobbar vi tätt med partners inom både SEO och SEM för att vi löpande ska hålla oss uppdaterade.

De digitala plattformarna vi jobbar med är vår hemsida, sociala medier och CRM. Inom CRM bygger du innehåll för nyhetsbrev och sms.

Vi jobbar även med influencer marketing och tar fram material och underlag för våra samarbeten.

Som Digital Content Manager ingår du i vårt Onlineteam som har ansvar för vår digitala kommunikation och utveckling. Vi vill ligga i teknisk framkant och har som uttalad vision att driva vår affär framåt med innovativa lösningar. Detta gäller även inom vår kommunikation och vi vill kunna möta kunder inom så många kanaler som möjligt.

Vi jobbar med några av de starkaste varumärkena på marknaden, men vet samtidigt att det som räknas är vad kunden tycker, känner och upplever. Därför ligger mycket av vårt fokus på hur vi gör saker bättre för våra kunder genom hela kundresan.

Om dig
Du har ett stort intresse för digitala trender, kundbeteenden och analys av kund- & beteendedata. Du är kreativ, visuell, behärskar bildredigering och har lätt för att skriva för att skapa tilltalande digitala miljöer. Du trivs i en miljö som är snabbfotad och kan ta ansvar för egna områden med KPIer som ska nås. Du gillar att utveckla dig själv och inom nya verktyg för att ligga i digital framkant. För dig är det naturligt att få tänka själv och vara lösningsorienterad.

Kompetens och erfarenhet:

- Mycket bekväm med att skriva texter och kan uttrycka dig både på svenska och engelska
- Goda kunskaper inom Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Adobe XD)
- Bekväm med att jobba med Microsoft Office produkter
- Erfarenhet av att jobba med CMS och en grundläggande förståelse i hur innehåll byggs upp på en hemsida
- Hantera dom vanligaste SoMe plattformarna och vet hur man skapar organiska inlägg och även köpta
- Någon kunskap inom HTML, JS och CSS är det meriterande
Övrigt
Tjänsten är en fast anställning på 100% med 6 månaders provanställning. Du sitter på vårt kontor i Jönköping med möjlighet att jobba hemma någon dag i veckan.

Ansökan
Ansök senast 7 augusti 2022. För mer information om tjänsten kontakta Henrik Sandin, Online Business Manager via henrik.sandin@holmgrensbil.se. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jobba inom vård- och omsorg på Gränna äldreboende i sommar!

Vårdbiträde
Läs mer Jun 16
Äldreomsorgen

Vill du ha ett av Sveriges viktigaste och meningsfullaste jobb? Då tycker vi att du ska kolla in jobbet som vikarie på Gränna äldreboende i sommar! Är du eller känner du någon som är den vi söker?

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Boendet består av sex enheter fördelat i en korttidsenhet, två demensenheter och tre enheter för särskilda boenden, totalt 61 lägenheter. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Ditt sommarjobb
Ett sommarjobb inom vård- och omsorg riktar sig till dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är ansvarstagande, sätter laget före jaget och har en positiv inställning till ditt arbete. Som semestervikarie på Gränna äldreboende får du ett omväxlande och socialt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge vård och omsorg till och vara ett stöd för medborgaren så att denne får en meningsfull vardag. Det handlar bland annat om att hjälpa till med omvårdnad, personlig hygien samt vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och social stimulans. I ditt arbete har du alltid individen i fokus och arbetsuppgifterna du utför syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem är du?

• Det är önskvärt att du som söker är undersköterska eller har läst omvårdnadsutbildning/barn- och fritidsprogrammet och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav.
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet.
• För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bill då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Du har en positiv inställning till ditt arbete, är lyhörd och har ett genuint intresse för människor. Precis som oss ser du vikten av ett gott samarbete kollegor emellan och värdesätter teamarbete. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och är ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön
• Introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. För dig som jobbar på Gränna äldreboende tillkommer även en tilläggsbonus. Du kan läsa mer om bonusen här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg.4.74fef9ab15548f0b8001fb8.html)

Bra att veta
Rekryteringen avser semestervikariat. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dag, kväll eller natt både vardag och helg.
Vi träffar kandidater löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Före ett eventuellt erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, vi uppmanar därför att beställa ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Kontakt
Enhetschef Elin Bagge, tfn. 036-10 61 19 eller elin.bagge@jonkoping.se
Enhetschef Alexandra Valdo, tfn. 036-10 77 82 eller alexandra.valdo@jonkoping.se
Enhetschef Ulrika Lengqvist, tfn. 036-10 36 04 eller ulrika.lengqvist@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka sommarjobb på Gränna äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Senior Embedded Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 16
Din roll
Som Senior Embedded Developer på Etteplan kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana. Du kommer arbeta nära våra kunder som finns inom olika branscher, med en gemensam faktor att de allra flesta är branschledande inom sitt område. Vi ser gärna att du bidrar både till andra utvecklare på vårt kontor och till våra kunder.
Du kommer att arbeta med större systemleverantörer samt produktbolag inom mjukvara och elektronik. Arbetsuppgifterna i projekten varierar och slutprodukterna kan vara allt från olika typer av användargränssnitt till att hantera komplexa tekniska system med många ingående komponenter. 
Tillsammans jobbar vi för att ge våra kunder de allra bästa lösningarna. 

Din profil 
Vi söker en lagspelare som trivs med att arbeta i en föränderlig omvärld och snarare se möjligheter och utmaningar än hinder och problem. Flexibilitet, prestigelöshet och möjligheter bör vara ord som du kan relatera till och trivs med. Du skall vara kommunikativ och ödmjuk samt professionellt kunna hantera våra kunder och kollegor.?Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 
I grunden är du civil- eller högskoleingenjör med?flera års yrkeserfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C/C++ och agilt arbete.
Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av C#, Python, .NET och Linux
• Erfarenhet av automatiserade byggen och automatiserad testning
• Erfarenhet att jobba med mjukvaruutveckling inom säkerhetskritiska system
• Vilja och förmåga att direkt eller på sikt leda delar av eller hela projekt

Vi erbjuder 
Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.
Vi har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Utveckling ser vi som en naturlig del av arbetet och vi hoppas du delar det med oss. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga.
Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Etteplan - Engineering with a difference

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Ryhov Jönköping

Röntgensjuksköterska
Läs mer Jun 16
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

Centric söker röntgensjuksköterska med erfarenhet av MR till Ryhov Sjukhus i Jönköping! 

Behovet är från v.35-v.52 2023. 
Tjänstgöring; Månd - fred. kl.7.30 - 21.00, beroende på schema. MR Dagtid, kvällstid samt helg. 

Vi står för boende och resor vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Självständigt arbete. Bland annat inom MR kamera AvaetoFit 1,5T, Vida samt Sola. 
Under uppdraget förekommer IT-system som Agfa RIS/PACS. 

DIN PROFIL
Vi söker dig som är legitimerad Röntgensjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av röntgen. 
Erfarenhet av Siemens, övre/nedre buk, angio, ryggar, hjärna och skelett inom MR. 
Erfarenhet av 3T är meriterande. 

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 
Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Huskvarna

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 16
Vill du arbeta med ekonomi och samtidigt ha en viktig roll med många kontaktytor? Trivs du i en internationell miljö och ser dig själv växa på ett stort bolag? Nu söker vi en ekonomiassistent för kunds räkning. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Anställningen är inledningsvis på konsultbasis, med möjlighet till förlängning för rätt person.

Urval sker löpande, ansök redan idag!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent arbetar du i i huvudsak med leverantörsreskontra och andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter som exempelvis: verifiering, påminnelsehantering, leverantörshantering, fakturamatchning och utredningar. Arbetsuppgifterna kan även infatta andra förekommande adminstrativa arbetsuppgifter inom avdelningen.

Du som ekonomiassistent arbetar mot många olika kontaktytor, både internt med till exempel inköp/planerare och externt med leverantörer. I din roll uppmuntras du även aktivt och kontinuerligt delta i förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen.


Vem är du?
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som tar stort ansvar för dina åtaganden och inte räds för att driva på andra för att få ditt arbete gjort. Du är dessutom en person som trivs i en varierad roll som innefattas av mycket dialog med olika funktioner och individer. Vidare är du noggrann och har har ett strukturerat arbetssätt. Därtill ser vi gärna att du motiveras av möjligheten att bidra med idéer och förbättringsförslag till företag du arbetar på.

För att passa för rollen bör du även ha:
• Ekonomiutbildning, yrkeshögskolan (ekonomi) och/eller motsvarande kunskaper från arbetslivserfarenhet
• Meriterande: kunskaper i affärssystemet SAP samt applikationerna Exacto och REX
• Meriterande: vana att arbeta i komplexa IT miljöer eller ett intresse för IT/datorer

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är ekonomiassistent, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Truckförare till IAC i Tenhult

Truckförare
Läs mer Jun 16
*
IAC Tenhult pressgjuter och efterbearbetar produkter i aluminium och zink, främst till fordonsindustrin på en global marknad. Vi är 50 medarbetare och certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att leverera produkter med god kvalitet- och leveransprecision.

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch?
Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling så har vi uppdraget för dig!


Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en truckförare för omgående start.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner.

Arbetsbeskrivning
Som truckförare har man som huvudsaklig arbetsuppgift att transportera gods mellan två lagerlokaler på anläggningen. Truckföraren ansvarar även för lastning, lossning och paketering av utgående och inkommande gods. Vidare ansvarar truckföraren för att det ska vara ordning och reda på lagret och bland pallplatserna.

Vi söker dig som
Du har sedan tidigare vana av motviktstruck och har arbetat självständigt som truckförare.
Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och har ett bra säkerhetstänk kring truckkörning. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och gillar att bidra med en god stämning på arbetsplatsen. Meriterande är om du arbetat i systemet Monitor tidigare men det är inget krav.


Krav och meriter
- Truckkort/motviktstruck
- Vi ser gärna att du behärskar svenska i både tal och skrift.


Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Ansök nu

Vi söker praktikant till Adecco i Jönköping

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Som praktikant kommer du att vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära oss som arbetar med rekryteringsprocessen och dess omgivning. Uppgifterna kommer vara varierande och består bland annat av annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du får möjlighet att lära dig samtliga delar inom vår rekryteringsprocess och kommer få arbeta praktiskt. Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Jönköping. Vi arbetar i ett öppet kontorslandskap med en positiv atmosfär, i en tempofylld miljö som genomsyras av arbetsglädje och engagemang.

I din roll som praktikant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Urval
- Telefonintervju
- Referenstagning

Din planerade praktikperiod är förlagd under höstterminen 2023 och vi ser att du kan praktisera hos oss mellan 5-10 veckor på del/heltid. Praktiken kommer att vara förlagd mån-fre 8-17 med hänsyn till viss förändring.

Om dig
Vi söker dig som studerar på högskolan eller YH-program med inriktning mot personal, ekonomi, administration, försäljning eller motsvarig. Som person bör du ha ett affärsfokuserad tänk. Din personlighet präglas av att du är driven, ansvarsfull och strukturerad. I dina arbetsuppgifter innebär det kontakt med kandidater, konsulter samt till viss del kunder, därav är det vitalt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga kommer du trivas som fisken i vattnet hos oss.

Viktigt för tjänsten:
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Ett intresse för rekrytering
- Affärsfokus
- God kommunikationsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Grek via johanna.grek@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu