Hitta lediga jobb i Jönköping

Jobba inom vård- och omsorg på Gränna äldreboende i sommar!

Vårdbiträde
Läs mer Jun 16
Äldreomsorgen

Vill du ha ett av Sveriges viktigaste och meningsfullaste jobb? Då tycker vi att du ska kolla in jobbet som vikarie på Gränna äldreboende i sommar! Är du eller känner du någon som är den vi söker?

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Boendet består av sex enheter fördelat i en korttidsenhet, två demensenheter och tre enheter för särskilda boenden, totalt 61 lägenheter. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Ditt sommarjobb
Ett sommarjobb inom vård- och omsorg riktar sig till dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är ansvarstagande, sätter laget före jaget och har en positiv inställning till ditt arbete. Som semestervikarie på Gränna äldreboende får du ett omväxlande och socialt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge vård och omsorg till och vara ett stöd för medborgaren så att denne får en meningsfull vardag. Det handlar bland annat om att hjälpa till med omvårdnad, personlig hygien samt vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och social stimulans. I ditt arbete har du alltid individen i fokus och arbetsuppgifterna du utför syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem är du?

• Det är önskvärt att du som söker är undersköterska eller har läst omvårdnadsutbildning/barn- och fritidsprogrammet och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav.
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet.
• För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bill då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Du har en positiv inställning till ditt arbete, är lyhörd och har ett genuint intresse för människor. Precis som oss ser du vikten av ett gott samarbete kollegor emellan och värdesätter teamarbete. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och är ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön
• Introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. För dig som jobbar på Gränna äldreboende tillkommer även en tilläggsbonus. Du kan läsa mer om bonusen här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg.4.74fef9ab15548f0b8001fb8.html)

Bra att veta
Rekryteringen avser semestervikariat. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dag, kväll eller natt både vardag och helg.
Vi träffar kandidater löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Före ett eventuellt erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, vi uppmanar därför att beställa ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Kontakt
Enhetschef Elin Bagge, tfn. 036-10 61 19 eller elin.bagge@jonkoping.se
Enhetschef Alexandra Valdo, tfn. 036-10 77 82 eller alexandra.valdo@jonkoping.se
Enhetschef Ulrika Lengqvist, tfn. 036-10 36 04 eller ulrika.lengqvist@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka sommarjobb på Gränna äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Senior Embedded Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 16
Din roll
Som Senior Embedded Developer på Etteplan kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana. Du kommer arbeta nära våra kunder som finns inom olika branscher, med en gemensam faktor att de allra flesta är branschledande inom sitt område. Vi ser gärna att du bidrar både till andra utvecklare på vårt kontor och till våra kunder.
Du kommer att arbeta med större systemleverantörer samt produktbolag inom mjukvara och elektronik. Arbetsuppgifterna i projekten varierar och slutprodukterna kan vara allt från olika typer av användargränssnitt till att hantera komplexa tekniska system med många ingående komponenter. 
Tillsammans jobbar vi för att ge våra kunder de allra bästa lösningarna. 

Din profil 
Vi söker en lagspelare som trivs med att arbeta i en föränderlig omvärld och snarare se möjligheter och utmaningar än hinder och problem. Flexibilitet, prestigelöshet och möjligheter bör vara ord som du kan relatera till och trivs med. Du skall vara kommunikativ och ödmjuk samt professionellt kunna hantera våra kunder och kollegor.?Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 
I grunden är du civil- eller högskoleingenjör med?flera års yrkeserfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C/C++ och agilt arbete.
Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av C#, Python, .NET och Linux
• Erfarenhet av automatiserade byggen och automatiserad testning
• Erfarenhet att jobba med mjukvaruutveckling inom säkerhetskritiska system
• Vilja och förmåga att direkt eller på sikt leda delar av eller hela projekt

Vi erbjuder 
Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.
Vi har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Utveckling ser vi som en naturlig del av arbetet och vi hoppas du delar det med oss. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga.
Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Etteplan - Engineering with a difference

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Ryhov Jönköping

Röntgensjuksköterska
Läs mer Jun 16
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

Centric söker röntgensjuksköterska med erfarenhet av MR till Ryhov Sjukhus i Jönköping! 

Behovet är från v.35-v.52 2023. 
Tjänstgöring; Månd - fred. kl.7.30 - 21.00, beroende på schema. MR Dagtid, kvällstid samt helg. 

Vi står för boende och resor vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Självständigt arbete. Bland annat inom MR kamera AvaetoFit 1,5T, Vida samt Sola. 
Under uppdraget förekommer IT-system som Agfa RIS/PACS. 

DIN PROFIL
Vi söker dig som är legitimerad Röntgensjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av röntgen. 
Erfarenhet av Siemens, övre/nedre buk, angio, ryggar, hjärna och skelett inom MR. 
Erfarenhet av 3T är meriterande. 

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 
Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Huskvarna

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 16
Vill du arbeta med ekonomi och samtidigt ha en viktig roll med många kontaktytor? Trivs du i en internationell miljö och ser dig själv växa på ett stort bolag? Nu söker vi en ekonomiassistent för kunds räkning. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Anställningen är inledningsvis på konsultbasis, med möjlighet till förlängning för rätt person.

Urval sker löpande, ansök redan idag!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent arbetar du i i huvudsak med leverantörsreskontra och andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter som exempelvis: verifiering, påminnelsehantering, leverantörshantering, fakturamatchning och utredningar. Arbetsuppgifterna kan även infatta andra förekommande adminstrativa arbetsuppgifter inom avdelningen.

Du som ekonomiassistent arbetar mot många olika kontaktytor, både internt med till exempel inköp/planerare och externt med leverantörer. I din roll uppmuntras du även aktivt och kontinuerligt delta i förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen.


Vem är du?
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som tar stort ansvar för dina åtaganden och inte räds för att driva på andra för att få ditt arbete gjort. Du är dessutom en person som trivs i en varierad roll som innefattas av mycket dialog med olika funktioner och individer. Vidare är du noggrann och har har ett strukturerat arbetssätt. Därtill ser vi gärna att du motiveras av möjligheten att bidra med idéer och förbättringsförslag till företag du arbetar på.

För att passa för rollen bör du även ha:
• Ekonomiutbildning, yrkeshögskolan (ekonomi) och/eller motsvarande kunskaper från arbetslivserfarenhet
• Meriterande: kunskaper i affärssystemet SAP samt applikationerna Exacto och REX
• Meriterande: vana att arbeta i komplexa IT miljöer eller ett intresse för IT/datorer

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är ekonomiassistent, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Truckförare till IAC i Tenhult

Truckförare
Läs mer Jun 16
*
IAC Tenhult pressgjuter och efterbearbetar produkter i aluminium och zink, främst till fordonsindustrin på en global marknad. Vi är 50 medarbetare och certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att leverera produkter med god kvalitet- och leveransprecision.

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch?
Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling så har vi uppdraget för dig!


Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en truckförare för omgående start.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner.

Arbetsbeskrivning
Som truckförare har man som huvudsaklig arbetsuppgift att transportera gods mellan två lagerlokaler på anläggningen. Truckföraren ansvarar även för lastning, lossning och paketering av utgående och inkommande gods. Vidare ansvarar truckföraren för att det ska vara ordning och reda på lagret och bland pallplatserna.

Vi söker dig som
Du har sedan tidigare vana av motviktstruck och har arbetat självständigt som truckförare.
Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och har ett bra säkerhetstänk kring truckkörning. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och gillar att bidra med en god stämning på arbetsplatsen. Meriterande är om du arbetat i systemet Monitor tidigare men det är inget krav.


Krav och meriter
- Truckkort/motviktstruck
- Vi ser gärna att du behärskar svenska i både tal och skrift.


Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Ansök nu

Vi söker praktikant till Adecco i Jönköping

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Som praktikant kommer du att vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära oss som arbetar med rekryteringsprocessen och dess omgivning. Uppgifterna kommer vara varierande och består bland annat av annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du får möjlighet att lära dig samtliga delar inom vår rekryteringsprocess och kommer få arbeta praktiskt. Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Jönköping. Vi arbetar i ett öppet kontorslandskap med en positiv atmosfär, i en tempofylld miljö som genomsyras av arbetsglädje och engagemang.

I din roll som praktikant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Urval
- Telefonintervju
- Referenstagning

Din planerade praktikperiod är förlagd under höstterminen 2023 och vi ser att du kan praktisera hos oss mellan 5-10 veckor på del/heltid. Praktiken kommer att vara förlagd mån-fre 8-17 med hänsyn till viss förändring.

Om dig
Vi söker dig som studerar på högskolan eller YH-program med inriktning mot personal, ekonomi, administration, försäljning eller motsvarig. Som person bör du ha ett affärsfokuserad tänk. Din personlighet präglas av att du är driven, ansvarsfull och strukturerad. I dina arbetsuppgifter innebär det kontakt med kandidater, konsulter samt till viss del kunder, därav är det vitalt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga kommer du trivas som fisken i vattnet hos oss.

Viktigt för tjänsten:
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Ett intresse för rekrytering
- Affärsfokus
- God kommunikationsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Grek via johanna.grek@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Jönköping

Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Läs mer Jun 16
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida.

Ansök nu

Sök höstens roligaste extrajobb – Dansledare för barn i Huskvarna

Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Läs mer Jun 16
Jobba extra med barndans i höst!
Vill du dansa på arbetstid och ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med pompoms, mellohits, maskotar och spralliga barn mellan 2–6 år? Då ska du söka jobbet som danslärare på Funkykidz!
Är trendiga steg till den senaste musiken mer din grej så har vi liknande upplägg för Bliss Dance Academy för barn mellan 7–12 år. Här hämtar vi inspiration från både Tik Tok, Youtube och musikvideos. Stilen vi utgår ifrån är Street dance där vi adderar steg från flera andra stilar så som showdans.
Våra kurser är noga genomtänkta med färdiga koreografier, musik samt en kursplan att följa för dig som danslärare. Det innebär att ditt fokus kan ligga på ledarskapet.
Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är trygg i dig själv och är en riktig glädjespridare. Att du har god dansvana och lätt för att ta koreografier ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet: https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet: https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer: https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________

Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida.

Ansök nu

Sök höstens roligaste extrajobb – Dansledare för barn i Jönköping

Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Läs mer Jun 16
Jobba extra med barndans i höst!
Vill du dansa på arbetstid och ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med pompoms, mellohits, maskotar och spralliga barn mellan 2–6 år? Då ska du söka jobbet som danslärare på Funkykidz!
Är trendiga steg till den senaste musiken mer din grej så har vi liknande upplägg för Bliss Dance Academy för barn mellan 7–12 år. Här hämtar vi inspiration från både Tik Tok, Youtube och musikvideos. Stilen vi utgår ifrån är Street dance där vi adderar steg från flera andra stilar så som showdans.
Våra kurser är noga genomtänkta med färdiga koreografier, musik samt en kursplan att följa för dig som danslärare. Det innebär att ditt fokus kan ligga på ledarskapet.
Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är trygg i dig själv och är en riktig glädjespridare. Att du har god dansvana och lätt för att ta koreografier ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet: https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet: https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer: https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________

Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida.

Ansök nu

Sök höstens roligaste extrajobb – Idrottsledare för barn i Huskvarna

Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Läs mer Jun 16
Jobba extra med barn & idrott i höst!

Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola, Flipkidz barngymnastik eller Sportlekis.
Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar. Det innebär att du kan lägga allt ditt fokus på ledarskapet.
Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och är en riktig glädjespridare. Att du har erfarenhet av fotboll, gymnastik eller annan idrott ser vi som en självklarhet.
Har du redan erfarenhet av att leda barngrupper? Om ja, fantastiskt! Om inte så har vi 15 års erfarenhet och vi kommer att lära dig allt vi kan på utbildningen du går innan kursstart! Du får även löpande coachning av din teamleader och en härlig gemenskap i ledarteamet.
_________________________________________________________________
Behöver du fler anledningar för att ansöka?
- Kolla in vår karriärsida samt filmen om jobbet https://jobb.besporty.se
- Läs kommentarer om jobbet https://www.instagram.com/p/Bud8BcdAObs/
- Klicka dig vidare till respektive koncept och läs mer https://www.besporty.se/
_________________________________________________________________
Då arbetet innebär kontakt med barn kommer en bakgrundskontroll på dina uppgifter att göras innan en eventuell tjänst hos oss påbörjas. Observera att Be Sporty är en helt rökfri arbetsplats.
Arbetstid: 10–15 veckor per termin med start i september 2022. Uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1–10 timmar/vecka, på vardagskväll/helg.
Rekrytering sker löpande, läs mer och ansök redan idag via hemsidan: https://jobb.besporty.se
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, alla sökanden behöver fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida.

Ansök nu

Data Analyst

Dataingenjör
Läs mer Jun 16
The Babyshop Group is a global premium and luxury retailer of children's clothing and products to the modern family. The Group operates babyshop.com, lekmer.se, melijoe.com and alexandalexa.com as well as a number of retail stores. Babyshop offers more than 500 prestige brands along with a number of proprietary brands like e.g. Kuling, STOY and a Happy Brand. With an annual sales run rate of over €100 million, catering +100 countries and reaching over 1,000,000 customers Babyshop Group is a leading player with a global footprint.

For further information see www.babyshop.com

ABOUT THE POSITION

Data plays a vital role in Babyshop’s organization, where it acts as the foundation to our everyday work; whether it being more traditional reporting about what has happened, ad-hoc analysis to understand why that happened, or highly complex machine learning models to predict what will happen. We truly believe that one of the key factors of gaining a competitive advantage in a highly competitive market, is through the use of our data. As a Data Analyst, you will use data and a creative mindset to assist the organization in becoming the go-to store for parents. You will work closely with different stakeholders of the organization to take data-driven decisions, based on your analysis as a foundation. Here, you will perform both smaller ad-hoc analysis for fast insights, analysis for larger long-term projects as well as dashboards to create long-lasting value from insights. We believe that how we leverage data, accompanied by a customer-centric & creative mindset, is the differentiating factor and are looking for an individual who shares that belief.

WHAT YOU'LL DO

• Proactively develop cutting edge analysis and insights to drive decisions and strategies for customer acquisition, retention and personalization.
• Assist different parts of our customer acquisition, retention and personalization by providing actionable insights, both through ad-hoc analysis as well as analysis for larger long-term projects.
• Design and implement dashboards to assist different parts of the organization, to create long-lasting value from insights.
• Design and evaluate A/B-test, monitoring key product metrics and performing root cause analysis.


WHO YOU ARE

• You have a passion for data, tech and e-commerce and appreciate a fast-paced entrepreneurial start-up vibe.
• You are strong in quantitative analysis and statistics.
• You are a fast learner with a collaborative disposition and have the ability to draw business insights to add real value to the business.
• You have experience in dealing with real-world datasets from a digital, data driven environment and a drive to make an impact.
• You have experience in designing and implementing BI Datasets, Reports, and Dashboards.
• Excellent understanding of .

IT’S A PLUS IF YOU ...

• Have significant exposure to online marketing and/or e-commerce.
• Have experience creating datasets, reports, and deliver insights using Power BI.

The Babyshop Group headquarter is in Stockholm with additional offices in London, Oslo and Paris. You find our modern automated warehouse and data-driven Customer Service and Photo studio in Jönköping. The position is based in our HQ office in Stockholm, Östermalm. As a Data Analyst you report to the Head of Data Science.

Sounds interesting? Click on the “Apply” below to submit your application, where we encourage you to attach both CV and Cover Letter! The last day to submit is 2022-08-31, however, applications will be reviewed continuously. Good luck!

Start: As soon as possible
Extent: 40h/week, Permanent employment with six months’ probation period. Flexible working hours apply.
Where? HQ in Stockholm, Östermalm.

Ansök nu

Medarbetare sökes till Bankeryd

Hemförsäljare
Läs mer Jun 16
Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis.
Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm.
Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem. Detta är viktiga egenskaper hos oss, då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Att du själv kan påverka din lön och dina arbetstider är något du ser som en förmån.


Du har körkort & tillgång till bil.
Tidigare säljerfarenhet är en merit men inget krav.
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan redan idag.


Lön och förmåner
Heltid ger 24 500 kr i månaden plus provision på allt du säljer.
Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.


För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och företag.
Clear Sky renar luften genom vatten, helt utan filter, samt tvättar golv, mattor och möbler miljövänligt och helt utan kemikalier.


Gå gärna in och läs mer på vår hemsida http://www.cleanskysweden.se/


#jobbjustnu

Ansök nu

Transportplanerare till Baskarp

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 16
Arbetsbeskrivning
Vi söker en Transportplanerare till vårt team som kommer att
administrera order, planera och koordinera transporter av sand. I tjänsten ingår det en hel
del administration som vi gärna ser att du har erfarenhet från sedan tidigare. Du kommer i
huvudsak arbeta i affärssystemet SAP och Salesforce CRM.
I din tjänst kommer du ha mycket kundkontakt, koordinera och registrera order till att
planera leveransens gång tills att den är slutförd.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Dessa förmåner får du från dag ett i din anställning. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 
Ta emot och registrera order, och övriga kundförfrågningar.
 Hantera och följa upp reklamationer, samt korrigeringar såsom kredit/debet och
returer.
Daglig kontakt med transportörer för planering och uppföljning av leveranser.
 Registervård i form av prisuppdateringar samt kund data och faktura uppsättningar.
Daglig hantering i SAP


Kvalifikationer
 
Tidigare erfarenhet av transportplanering samt orderadministration, gärna som speditör
eller transportplanerare på åkeri eller liknande.
Du bör ha god datavana och tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem, SAP är meriterande
Flytande svenska i både tal och skrift, samt engelska
Tillgång till bil, då det inte finns kollektivtrafik till arbetsplatsen


Erfarenhet
Du bör ha god datavana och tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem, SAP är meriterande.

Ansökan
 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Hopovac sandra.hopovac@randstad.se
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, ansökningar som inkommer via mail kommer ej att behandlas.
Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Bring Parcels i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 16
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord, tar ansvar, spelar för laget och vill mer, styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats. Besök oss gärna på Bring.se


Teamet på Bring Parcels växer och nu söker vi därför dig som älskar att ha kontakt med kunder och att ge service av världsklass. Är du den personen, då ser vi fram emot en fortsatt kontakt med dig och att du kanske blir en del av teamet på Bring Parcels!


Vad kommer du att göra och vem kommer trivas här? 
I ditt arbete som kundtjänstmedarbetare kommer du ha daglig kontakt med både företags- och privatkunder via både telefon och mail, du kommer dessutom ha kontakt med kollegor runt om i landet i frågor kopplat till bland annat spårning av paket och liknande. Vidare kommer du hjälpa kunder att boka upphämtning av paket, svara på frågor gällande gods och även om vår verksamhet. 

Som person är du noggrann, effektiv, har en god social förmåga och är serviceinriktad. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är skicklig på att organisera och planera. Att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. 

Erfarenhetsmässigt ser vi att du tidigare har arbetat med kundservice och administration och det är meriterande om du har erfarenhet av logistik/transportbranschen, alternativt har du utbildning inom logistikområdet. Nu är du sugen på att jobba på ett väletablerat logistikföretag med varierande kundkontakt och att lösa problem. Du har goda datorkunskaper och har inga problem med att hantera telefonsamtal. Vidare hanterar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Placeringsort: Torsvik utanför Jönköping. Möjlighet att pendla med kollektivtrafik finns
Omfattning: Måndag-Fredag 100% dagtid

Tjänsten är en initial anställning på OnePartnerGroup på 6 månader med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget.

Vad erbjuder vi dig...
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Bring Parcels. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Sista ansökningsdag är den 17 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eric Alvérus på telefonnummer 072 377 48 86 alt. eric.alverus@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Säljare 20h/vecka

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 16
Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad säljare till vår butik i Jönköping som vill inspirera fler till ett aktivt och roligt liv med hästen i fokus.

Som säljare hos oss kommer du

- ge varje kund det lilla extra
- bjuda på dig själv, ta ansvar och vara en lagspelare
- packa upp varor och se till att det är snyggt exponerat i butiken

Vem söker vi?
Vi tror att du brinner för försäljning, har lätt för att skapa kundkontakter, är initiativrik och ger gärna det lilla extra. Du gillar när det är full fart, är en bra problemlösare och vet att det gynnar alla när vi jobbar tillsammans har roligt på jobbet.

Du har erfarenhet av att arbeta i butik, är över 18 år och självklart kan du häst och hästutrustning.

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20h/ vecka. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är fördelad både på dag, kväll och helg.

Vi erbjuder dig ett kul jobb i ett företag som kan hästar och hundar. Du kommer ha kollegor och dagligen träffa kunder som delar ditt stora intresse inom häst och hund.
Vi är ett team med kompetenta och engagerade medarbetare som trivs tillsammans och jobbar åt samma mål.

Rekrytering kommer ske löpande.

Ditt engagemang, vår styrka!
Vi som arbetar på Hööks vet vad vi pratar om. Tillsammans har vi 490 hästar och drygt 300 hundar. Vårt engagemang, kunskap och passion för hästsport gör oss unika och skapar stolthet och arbetsglädje. När vi trivs på jobbet trivs även våra kunder hos oss.

Vi vill inspirera till ett aktivt och roligt liv med hästen i fokus och vår affärsidé är tydlig: Vi erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalité.

Engagemang, omtanke, samarbete och en helhjärtad passion för häst och hund är vår gemensamma styrka som gör det möjligt för oss att utvecklas som arbetsgivare, skapa tillväxt och ge det lilla extra till våra kunder.

Familjeföretaget Hööks grundades 1931 och har gått från att vara det lilla sadelmakeriet till att vara Nordens ledande detaljhandeln inom Hästsport med 57 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland och en ständigt växande e-handel. Hööks Hästsport AB omsätter 590 miljoner och varje år tar våra 450 engagerade och kunniga medarbetare emot ca 2 miljoner kunder i våra butiker. Hööks Hästsport AB är sedan 2019 en del av Jula AB koncernen. www.jula.se

Ansök nu

Vikarierande kommunikatör med erfarenhet av intranät och webbsupport

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 16
Vi är ett agilt team på fem personer som jobbar med att utveckla och förvalta Sveriges Domstolars intranät.

En av oss ska vara tjänstledig i drygt nio månader så vi behöver nu någon som kan kliva in med kort startsträcka fram till den 2 juni 2023.

Arbetsuppgifter
Bland arbetsuppgifterna som du tillsammans med kollegorna i teamet kommer att ha finns:

- Ta emot och lösa supportärenden för Intranätet, i samverkan med IT-avdelningens tredjelinje
- Delta i arbete med behovsinsamling, krav och test för den tekniska utvecklingen
- Stötta Domstolsverkets avdelningar i deras innehållsarbete på Intranätet
- Ta fram guider och annat stöd, samt hålla i utbildningar, webbinarier etc. för organisationens webbredaktörer, publicerare och liknande

Kvalifikationer
Du ska ha viss erfarenhet av att jobba med intranät i en större organisation och högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Det är en fördel om du redan är van att arbeta med något ärendehanteringssystem för support (vi använder Marval) och EpiServer, som är CMS:et vi använder. Då kan du snabbt komma in i jobbet.

Mycket handlar om att samarbeta och nätverka med IT-utvecklare och verksamheten, så din samarbetsförmåga är helt central. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Det här är vi
Domstolsverkets uppdrag är att utveckla, administrera och stödja cirka 80 domstolars och nämnders verksamhet inom Sveriges Domstolar.

Kommunikationsavdelningen består av Webbenheten (där den här tjänsten är placerad) och Kommuniceraenheten. Vi är cirka 25 personer som jobbar teambaserat och ser till att leverera kvalificerat stöd och rådgivning till chefer, kollegor och medarbetare i hela organisationen, med fokus på dem vi ytterst är till för – invånarna i Sverige. Bland de mest centrala stöden finns våra kommunikationsplattformar – den externa webbplatsen och Intranätet – som är Webbenhetens uppdrag att utveckla och förvalta.

Domstolsverkets huvudkontor finns mitt i expansiva Jönköping, med lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På myndigheten arbetar cirka 390 personer.

För Domstolsverket är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare där verksamheten är jämställd.

Besök oss gärna på www.domstol.se och läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Övrigt
Placeringsort är Jönköping. Arbete på distans kan överenskommas, detta bestäms i dialog med närmaste chef.

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 16
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra äldre, där din insats gör skillnad! Stimuleras du av ett varierande arbete där du självständigt planerar ditt arbetspass och har möjlighet att påverka verksamhetens utveckling? Då kanske ett arbete i hemtjänsten är något för dig?

Bankeryds hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och har sin utgångspunkt från Ekåsens äldreboende i Bankeryd. Vår arbetsgrupp består av ett trettiotal kunniga, engagerade och välkomnande medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service hos våra kunder. Vi åker bil, cyklar eller promenerar ut till våra kunder. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vi söker nu nya medarbetare som vill bli en del av vår hemtjänstgrupp och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling? Ansök redan idag!


Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans till våra kunder. Vi arbetar för att våra medborgare ska få en meningsfull vardag som alltid utgår från individens behov och önskemål. I ditt arbete ingår ett aktivt kontaktmannaskap, vilket innebär att medarbetarna har det yttersta ansvarat för en eller flera medborgare med olika kontakter kring den enskilde. Social dokumentation och genomförandeplaner är även viktiga arbetsredskap för att säkerställa kvalitativ omsorg av den enskilde.

Det goda mötet - det är vad Jönköpings Kommun hemtjänst handlar om!

Din kompetens
Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till ditt arbete och är drivande. Att du tar egna initiativ och driver processer vidare är en självklarhet för dig, samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta med andra. Du sätter laget före jaget och tror på kommunikation, lyhördhet och samarbete som avgörande för att nå gemensamma mål. Vidare är du flexibel i ditt förhållningssätt, du anpassar ditt synsätt och bemötande utefter situation och individ. Som person är du stabil, självständig och empatisk.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom hemtjänsten. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Du bör även ha en viss datavana då våra arbetsredskap är digitaliserade.

B-körkort är önskvärt men inget krav, du bör dock kunna cykla.

Vi erbjuder dig!
Om du kommer och arbetar hos oss får du ett betydelsefullt och socialt arbete där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Du kommer tillhöra en härlig arbetsgrupp som aktivt arbetar för en god arbetsmiljö, strävar efter mångfald och har framförallt fokus på de medborgare som vi hjälper. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, läs mer här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster där arbetet är förlagt till dag/kväll, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Löpande urval och intervjuer tillämpas i rekryteringen, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan idag!

Upplysning
Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta:
Enhetschef: Nora Tegnér, 036-10 54 13
Enhetschef: Maria Liljeqvist, 036-10 59 76
Enhetschef: Meliha Heldic, 036-10 73 76

Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Pressgjutare till IAC i Tenhult

Pressgjutare
Läs mer Jun 16
*
IAC Tenhult pressgjuter och efterbearbetar produkter i aluminium och zink, främst till fordonsindustrin på en global marknad. Vi är 50 medarbetare och certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att leverera produkter med god kvalitet- och leveransprecision.

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Uppskattar du dessutom en långsiktig arbetsrelation?
Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling så har vi uppdraget för dig!


Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en pressgjutare för omgående start.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där IAC har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

Arbetsbeskrivning
I din roll som pressgjutare kommer du att arbeta vid en gjuterimaskin samt följa processen som innefattar flera olika arbetsmoment.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av hantering av pressgjutna detaljer i form av brytning av metall, stansning, blästring, mätning enligt kontrollinstruktioner och processövervakning. På längre sikt kan även följande arbetsuppgifter bli aktuella: inställning av pressgjutmaskiner och ABB-robotar och verktygsbyten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Kanske har du någon form av teknisk utbildning eller är du händig och har mekat mycket med bilar.

Du beskriver dig själv som en person som är tekniskt lagd, tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du är en noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare skulle du vilja säga att du är en pålitlig och ansvarsfull medarbetare som tycker om att arbeta fysiskt.
För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö och goda resultat.


Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan denna tjänst vara intressant för dig!

Meriter
- Körkort och truckkort är meriterande men dock inget krav
- Vi ser gärna att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 16
Torpaskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker nu lärare till årskurs 4-6 på Torpaskolan. I din roll som lärare hos oss jobbar du mot målsättningen att alla elever ska nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och känna att skolan ger en känsla av sammanhang. Du ansvarar för att ge eleverna en kvalitativ undervisning som ges utifrån formativ bedömning som ett redskap för lärande både för dig som pedagog och dina elever.

Välkommen till oss
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel. Vi är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 480 elever. Skolan är organiserad i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid, till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. Hos oss på Torpaskolan arbetar idag närmare 75 personer i elevernas närhet. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Din kompetens
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i åk 4-6. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation.

Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik, samt annan kompetensutveckling inom ämnet är meriterande. IT kunskaper är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor, Jonna Nilsson: 036-106678
Biträdande rektor, Jimmy Sundhall: 036-107569
Lärarförbundet, Monica Aldrin tel 036-106382

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare på Torpaskolan.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Naturvårdshandläggare med entomologinriktning

Entomolog
Läs mer Jun 16
Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för ett attraktivt län för nuvarande och kommande generationer. Målet är att bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling i länet.

Vi är en kunskapsorganisation med 260 medarbetare. Våra verksamhetsområden berör många viktiga delar av samhället, allt från naturreservat, samhällsplanering, jämställdhetsfrågor, miljötillsyn, landsbygdsutveckling, till krisberedskap och mycket annat.

Tjänsten är placerad på Landenheten på Naturavdelningen. Enheten består av 16 medarbetare som arbetar med naturvårdsfrågor i ett brett perspektiv, från skyddade områden till landskapet som helhet.

ARBETSUPPGIFTER
I den här tjänsten ligger fokus på att jobba med åtgärder och uppföljning av biologisk mångfald i skyddade områden och i landskapet i stort. Arbetet innefattar såväl självständigt genomförda inventeringar som interna och externa samarbeten för att åstadkomma åtgärder som gynnar hotade arter.

Arbetsuppgifterna kan översiktligt beskrivas enligt följande:
- planera och genomföra åtgärder för hotade arter, i första hand insekter, i landskapet eller i skyddade områden.
- inventera insekter för olika syften som uppföljning av skyddade områden, uppföljning av åtgärder samt miljöövervakning.
- ta fram digitala kartor och göra GIS-analyser inom naturvårdsområdet.
- handlägga ansökningar om lokala naturvårdsprojekt (LONA).

Det kan också bli aktuellt att göra andra naturvårdsuppgifter i mindre omfattning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant naturvetenskaplig högskoleutbildning inom naturvård och biologisk mångfald, alternativt har du erhållit likvärdig kompetens på annat sätt.

Du har minst ett års arbetslivserfarenhet av naturvårdsarbete. Utöver en bred ekologisk kompetens ska du ha en fördjupad kompetens kring artbestämning av insekter och insekters ekologi och livsmiljökrav. Det är meriterande om din arbetslivserfarenhet kommer från statlig eller kommunal verksamhet. Det är också meriterande om du har kunskap i GIS för kartproduktion och analyser. Därtill ställer tjänsten krav på minst B-körkort, datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande och drivande. Eftersom arbetet är varierande behöver du kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. En del arbetsuppgifter planerar du själv avseende såväl praktiskt genomförande som budgetmässigt. Du behöver också kunna kommunicera väl med bland andra externa samarbetsparter och markägare. I arbetet ingår säsongsvis fältarbete som kräver förmåga att till fots kunna röra sig långa sträckor i skog och mark.

ÖVRIGT
Intervjuer genomförs i juli och augusti.

Läs gärna mer om Länsstyrelsens uppdrag, vad vi erbjuder som arbetsgivare och följ våra medarbetares vardag på www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Jun 16
*
Är du en erfaren truckförare som kört A och B truckar?
Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund i Jönköping med omnejd!


Arbetsbeskrivning
Vi ser att du som söker:
- Har truckkort A1-A4-B1-B3 och arbetat med det sedan tidigare.
- Är ansvarstagande
- Jobbar i ett högt tempo
- Har bra kvalitetstänk och säkerhetstänk
- Behärskar svenska i både tal och skrift.Vi söker dig som
Vi söker dig med god erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
Vidare är du ambitiös, flexibel och du ska trivas med ett högt arbetstempo. Vi ser även att du trivs med fysiskt tungt arbete och är inte rädd för att ta i då det krävs.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Audionom

Audionom
Läs mer Jun 16
Audionommottagningen Värnamo

Vi söker
Vi söker två legitimerade audionomer till vår audionommottagning inom Region Jönköpings län. Öron, näs- och halskliniken är en länsövergripande verksamhet med öronmottagningar och audionommottagningar i Jönköping, Eksjö/Nässjö och Värnamo samt hörselteknisk verksamhet

Vi erbjuder dig
Annonsen avser två tjänster där den ena tjänsten är en tillsvidare i Värnamo och den andra ett vikariat på 6 månader som avser arbete i hela länet med basplaceringsort i Jönköping. Tjänsterna är på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Möjlighet med hjälp till boende finns vid behov i 6 månader.

Läs gärna mer om vilka förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med
Arbetet innebär diagnostik och grundläggande hörselrehabilitering till individer i olika åldrar men främst vuxna. Audionommottagningens enheter arbetar strukturerat och har ambitionen att utveckla verksamhetens kvalitet och evidens i alla processer.

För att du ska trivas hos oss
Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i arbetet. Du ska kunna arbeta mot mål, fokusera på resultat och ha förmågan att se till verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Emma Falk, telefon 010-242 17 25.

Sista ansökningsdag är den 31/7. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Öron- näs- halskliniken har verksamhet på alla tre sjukhusen i Region Jönköpings län. Våra medarbetare tar hand om patienter med sjukdomar och skador i öron-, näs- och halsområdet. Vi erbjuder vård med hög patientsäkerhet och god tillgänglighet på våra öron-, näs-, halsmottagningar, audionommottagningar samt sömnapnémottagningar. Totalt är vi ca 105 medarbetare inom olika yrkesgrupper, varav närmare 40 personer arbetar inom våra audionommottagningar och hörseltekniska verksamhet. Läs gärna mer om Öron-, näs- och halskliniken som arbetsplats här!

Ansök nu

Kyrkogårdsvaktmästare med arbetsledaransvar

Kyrkogårdsförman
Läs mer Jun 16
Vi tänker att du är en driftig person som ser det som behöver göras på våra kyrkogårdar och både arbetsleder och själv är med i arbetet. Du får även ansvar för en del av kyrkogårdsadministrationen med såväl gravkartor, planering av planteringar och annat som är väsentliga delar för våra kyrkogårdar.


Din huvudsakliga placering kommer att vara i Gränna, men du kommer även att ha ansvar för arbetet på Visingsö.
Vi tror att du är en händig person som är van att ”hugga i” och har en god blick för vad som behöver göras. Du har erfarenhet av liknande arbete, är serviceinriktad och trivs med människor i alla åldrar. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och att du relaterar till andra människor på ett lyhört sätt.


Vi förutsätter att Du är väl förankrad i Svenska kyrkans tro, liv och lära.
För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.
Tillträde till tjänsten efter överenskommelse.
Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.


Upplysningar om tjänsten lämnas av pastorsexpeditionen tel. 0390-56130, 56133 eller kyrkoherde Håkan Englund 0390-56132.
Ansökan med meriter och referenser vill vi ha senast 28 juni 2022 till
Gränna-Visingsö pastorat, Brahegatan 24, 563 32 Gränna
eller granna.pastorat@svenskakyrkan.se

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 16
Torpaskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att tillsammans med andra pedagoger ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten, med huvudfokus på fritidshemmet. Fritidshemmet kompletterar skolan och erbjuder en meningsfull fritid och stöd i utvecklingen. Du är en viktig del för barnets hela dag i vår verksamhet. Viktiga delar i arbetet är värdegrundsuppdraget och att driva ett målfokuserat arbete.

Tjänsten är idag placerad på F-1 men kan komma att ändras efter behov.

Välkommen till oss
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel. Skolan är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca. 480 elever. Skolan är organiserad i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. På skolan arbetar idag närmare 75 personer i elevernas närhet. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Din kompetens
Vi söker dig som har examen som lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog. Det är en merit om du har behörighet att undervisa i något eller några ämnen samt har stort intresse för att arbeta med att vidareutveckla fritidsverksamheten utifrån Lgr 11.

Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt så långt det går inom ramen hela grundskolans verksamhet. Vidare är du en flexibel person som finns till för alla elever på skolan och kan smidigt anamma skolans gemensamma förhållningssätt. Du tar ett helhetsansvar för elevernas skoldag och medverkar till trivsel och samhörighet. Du förväntas ha god vana att dokumentera ditt arbete och har god kompetens gällande IT och digitala verktyg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Biträdande rektor, Jimmy Sundhall tel 036-107569
Rektor, Jonna Nilsson, tel 036-106678
Lärarförbundet, Monica Aldrin tel 036-106382

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare inriktning fritidshem.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Musiklärare

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Jun 16
Torpaskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna består av att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av musikundervisningen på skolan. Du kommer att ha tillgång till en stor musiksal utrustad med många instrument. Du kommer att kompa och spela med eleverna och utifrån det skapa en miljö som uppmuntrar till lärande! I ditt uppdrag kommer du också att ha huvudansvaret för att planera, organisera och genomföra skolans gemensamma samlingar och avslutningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med olika ämneslärare och en mindre del av tjänsten kan komma att innebära att vara resurs i något arbetslag.

Välkommen till oss
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel och är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 470 elever. Vi är organiserade i sju arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. Hos oss arbetar idag närmare 75 personer i elevernas närhet och vår styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum samt lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Din kompetens
Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i musik åk 1-6. Vidare har du ett stort intresse för musik och är kunnig inom området. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever som vuxna. Du har ett positivt förhållningssätt till eleven och är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer. Du arbetar med värdegrund och främjande av elevernas sociala samspel samt har en helhetssyn på elevernas lärande och utveckling.

Bra att veta
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor, Jonna Nilsson tel 036-106678
Biträdande rektor, Jimmy Sundhall, tel 036-107569
Lärarförbundet: Monica Aldrin tel 036-106382

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som musiklärare.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lastbilschaufför CE

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 16
Vi söker en lastbilschaufför för en provanställning
Vi kör fjärr distribution för ett antal speditörer i hela Sverige vilket innebär övernattningar på olika orter i landet.
Vi utgår i från Momarken 17 i Jönköping där vi även avslutar våra turer.
Vi söker dig som vill jobba i ett medelstort företag där varje individ räknas och är med och påverkar.
Du ska vara kundorienterad och pressentera oss väl vid våra leveranser. Körningarna är varierande från B2B till B2C vilket till och från innebär flytt av gods från släp till bil, lift lossningar.
Du ska vara i god fysik, samt behärska gärna Svenska i tal och skrift, dock är Engelska ett krav.
Vänta inte med att söka då intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum

Ansök nu

Kandidatansvarig student till OnePartnerGroup i Jönköping

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 16
Hej,
 
Gänget från OnePartnerGroup i Jönköping här. Tillsammans med våra kollegor runt om i Sverige vill vi fortsätta vår expansionsresa och nu söker vi därför dig som vill kombinera dina studier med ett varierat och givande extrajobb som kandidatansvarig. Hos oss kommer du chansen att få en inblick i hur rekryterings- och bemanningsbranschen fungerar och dess olika processer, vilket du kommer ha nytta av i både dina studier och i yrkeslivet framöver. Visst låter det som en möjlighet som du bara inte får missa? 

Vi på OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och med vårt koncept inom rekrytering, bemanning och utbildning vågar vi verkligen säga att vi lyckats. Vi gillar människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang och hos oss får våra medarbetare växa, utvecklas och göra det som de är riktigt bra på, på sitt sätt. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas genom att lösa problem och skapa möjligheter. 
 
Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet. Med värdeorden framåtlutad, schysst och lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och varandra - alltid ta laget före jaget med andra ord! Här lägger vi fokus på att våra medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss samtidigt som man är en del av vår spännande expansionsresa.?Här i Jönköping är vi nio personer som jobbar tillsammans där vi både jobbar med både tjänstemanna- och yrkesmannauppdrag inom de flesta branscherna.

Nu är frågan, vill du också vara med på vår resa? 
Vi söker dig som utvecklas tillsammans med oss genom att jobba extra vid sidan om dina studier och potentiellt växa in i en roll hos oss. Hur mycket du kommer jobba kommer variera och är något vi bestämmer tillsammans. Vi har idag ett hög efterfrågan på våra tjänster och ser att du kommer fokusera på våra uppdrag både inom inhyrning och rekrytering. Uppdragen vi jobbar med är alltifrån tjänster inom ekonomi, RD, kundservice, sälj, logistik, produktion, ledarskap, teknik och IT. 

Ett urval av det du kommer sätta tänderna i hos oss: 
?? Annonsering av tjänster
?? Search
?? Urval av kandidater
?? Proaktiv kontakt med kandidater
?? Telefonintervjuer och fysiska intervjuer
?? Administrativa uppgifter
Då vi använder en hel del sociala medier så kommer du även att få administrera dessa till viss del, om du vill det. 

Visst låter det utvecklande och som ett första steg på din fortsatta resa inom arbetslivet? 

Vem tror vi du är då?
??  Du studerar en högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom HR, beteendevetenskap, Service Management eller liknande, på minst 50 %
??  Du har gärna tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
??  Du har mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift

Som person är du pålitlig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Vidare är du orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv och där du ser möjligheter när du stöter på hinder. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet.

Så, nu har vi berättat mer om oss och möjligheten som vi kan erbjuda dig. Nu vill vi veta mer om dig så tveka inte att visa intresse -  du har hela sommaren på dig. Vi kommer börja urvalsarbetet först efter semesterperioden, någon gång i mitten av augusti, så troligtvis kommer vi inte kunna ge dig några svar gällande status i processen förrän efter det. 

Vill du ställa några frågor om tjänsten eller om OnePartnerGroup så gör du det bäst genom att kontakta mig, Mikael Rydholm, verksamhetschef, mikael.rydholm@onepartnergroup.se  Jag ser fram emot att höra från dig, innan den 14 augusti.

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv tjej - dagtidstjänst

Personlig assistent
Läs mer Jun 16
Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en av våra kvinnliga uppdragsgivare. Hon är en härlig tjej i 30-års åldern som lever ett aktivt liv. Är du en varm, omtänksam och glad kvinna med tidigare erfarenhet av yrket kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Arbetet präglas av ett socialt synsätt där uppdragsgivarens behov står i centrum. Som personlig assistent stöttar du henne till att få en meningsfull vardag, där trygghet och lyhördhet är viktiga ledord. Arbetet innefattar personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig verksamhet samt aktiviteter t.ex. ridning och bad. Ibland kan fysiskt krävande arbetsuppgifter i form av lyft förekomma, men hjälpmedel finns i hemmet.

Vad krävs

Vi söker en kvinnlig assistent 25 år eller äldre, som är pigg, lojal och fungerar bra i grupp. Du bör vara lugn och tålmodig och kunna läsa av situationen. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort, är rökfri samt att du behärskar svenska i både tal och i skrift. Då uppdragsgivaren ibland badar och rider kan du ej heller vara allergisk mot hästar eller klor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Vikariat, deltid ca 60 %
• Vikariat löper mellan 220831 - 221230
• Arbetstider dag ej helg
• Under sommaren finns möjlighet att gå upp i procent.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde, simon.lagarde@kooperativetolja.se

Urval kommer att ske löpande och vi vill därför ha din ansökan omgående.

Ansök nu

Affärsutvecklare med fokus på nya företag

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 16
Fler entreprenörer, fler växande företag och ett attraktivt, jämlikt och jämställt näringsliv – det är Science Parks målsättning. Vår vardag är lika spännande som omväxlande och uppdraget är tydligt: att skapa nya hållbara företag och affärer. Nu söker vi dig som vill göra skillnad – på riktigt – i en roll som affärsutvecklare för regionens nya och blivande entreprenörer.
Brinner du för att utveckla människor och nya idéer? Har du ett intresse för entreprenörskap och kreativ problemlösning? Är du en driven person med hög genomförandekraft? Då kan du vara personen vi söker till tjänsten som affärsutvecklare hos oss på Science Park.
Science Park präglas av nytänkande, engagemang och hållbarhet och erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats där vi värnar om vår värdegrund. Vårt uppdrag är att lösa samhällsutmaningar genom att arbeta med innovation, nya idéer och entreprenörskap hos både individer och etablerade företag.
Just den här tjänsten är kopplad till de 1000 nya idéer – inom olika branscher – vi möter varje år. Det innebär att du kommer ha ett varierande arbete med stort fokus på affärsutveckling, människor och nätverkande.
I tjänsten som affärsutvecklare kommer du att bland annat:
Träffa personer som har företagsidéer, hjälpa dem att utveckla idéerna och coacha dem mot en framgångsrik företagsstart.
Planera och genomföra olika typer av events och workshops för att informera och inspirera kring entreprenörskap kopplat till att lösa olika typer av samhällsutmaningar.
Informera och inspirera till att starta och utveckla nya idéer och företag genom besök i klasser på Jönköping University, andra utbildningar och platser där vi kan möta blivande entreprenörer.
Arbeta aktivt med att utveckla vår community genom att nätverka med och koppla samman våra målgrupper i olika typer av aktiviteter.

Vi söker dig som har:
Högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av någon form av affärs- eller verksamhetsutveckling – som anställd, i eget företag eller under din utbildning (till exempel examensarbete)
En god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska

Meriterande är om du också har:
B-körkort
Intresse för teknik och digitala lösningar

Som person tror vi att du:
Är målinriktad, prestigelös och driven
Strukturerad men flexibel, och trivs med att ta ett stort eget ansvar
Gillar att testa nya verktyg och arbetssätt
Är relationsskapande och gillar att coacha andra till utveckling
Tycker att det är viktigt med mångfald, jämställdhet och hållbarhet
Är utåtriktad och tycker att det är roligt att stå på scen och dela med dig av din kunskap

Vi erbjuder dig:
Att bli en del av en bred social gemenskap. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Vi har också ett brett nätverk av kunder, kunskapsgivare, affärspartners och mentorer.
Att, förutom att hjälpa människor och nya företagsetableringar, också skapa miljömässiga, jämställda och inkluderande förutsättningar för en mer hållbar framtid.
Nya utmaningar och erfarenheter genom de idéer kring nya produkter, tjänster och processer som vi årligen coachar till företagsstart eller via affärsutvecklingsprocesser i befintliga företag.
Goda möjligheter till personlig utveckling. Dels genom kurser och utbildningar, dels genom att vara en del i de projekt och uppdrag vi gör i regionen.
Fina friskvårdsförmåner.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid men vi är öppna för en diskussion kring omfattningen. Placering är vårt kontor i Jönköping men viss flexibilitet finns. Ordinarie arbetstid är måndag-fredag, kl. 8–17, med vissa möjligheter till flex. Arbetet kan komma att innehålla en del kvällsaktiviteter.
Ansökan
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Jobylon senast den 19 augusti 2022. Observera att vi intervjuar kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan. Intervjuer kan komma att ske digitalt.
Kontaktperson
Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till vår affärsutvecklingschef Anders på anders.nyberg@sciencepark.se eller 0708-194475.

Ansök nu

Teamchef kassa Willys Jönköping Råslätt

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 16
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.?
Huvudsakliga arbetsuppgifter
För dig som vill ha ett övergripande ansvar för en eller flera avdelningar och arbetsleda medarbetare är rollen som Teamchef kassa helt rätt. Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att avdelningen uppnår våra gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Tillsammans med dina medarbetare ska du säkra lönsamheten och se till att rutiner följs liksom att vi följer upp bruttovinst och försäljning. Som Teamchef får du personalansvar. I det ingår att medarbetarna får rätt information, utvecklas och trivs samt att arbetet i butiken fungerar smidigt och bra. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Lika självklart ska du ha kunskap om produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Dessutom behöver du känna till grundläggande ekonomiska nyckeltal och ha vana av att arbeta i butik. Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål butiken ska nå och vilka utmaningar som finns. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt. Lika viktigt är att du kan delegera arbete, både kan ge och ta feedback och att du inte ryggar för att driva igenom förändringar.
Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Krister Johansson, krister.johansson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-07-03. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök nu

Ventilationstekniker till Din Ventilation

Ventilationstekniker
Läs mer Jun 16
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa startade för ungefär ett år sen och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår du hemifrån med hela landet som arbetsplats.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rensning av imkanaler, frånluftskanaler och FTX. Du utgår hemifrån och ditt huvudsakliga arbetsområde är Gävleborg med omnejd samt hela Sverige vid behov.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en service-roll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rensning av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten. OVK behörighet är en fördel.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Producent

Producent: kultur, media, film
Läs mer Jun 16
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Nu söker vi en producent till Kulturhuset Spira i Jönköping. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker i september 2022 eller enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpa sex månaders provanställning.

Dina arbetsuppgifter
Som producent ingår du i teamet av producenter och planeringssamordnare inom produktionsavdelningen. Producenten har det fulla administrativa och ekonomiska ansvaret att leda tilldelade produktioner. Du planerar, leder, stödjer och följer upp arbetet i enlighet med de mål som överenskommits med produktionschef och i nära samråd med våra konstnärliga chefer. I arbetet ingår bland annat produktionsplanering, budget- och prognosarbete och att upprätta och förhandla kontrakt. Som producent arbetar du både med Spiras egna produktioner i huset och på turné, liksom samarbetsprojekt och gästspel.

Vad vi söker och vad du får
Vi söker dig som är engagerad i att skapa goda förutsättningar för scenkonstverksamhet. Du har erfarenhet och/eller utbildning inom producentarbete för scenkonst och för att lyckas i rollen krävs insikt om och intresse för både den konstnärliga och administrativa produktionsprocessen. Du har god datorvana och är bekväm med att förhandla på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Att ha kunskap om de kollektivavtal som gäller inom scenkonstområdet är meriterande. Placeringsorten är Jönköping och vi ser det som en förutsättning att du är bosatt någonstans i vår region eller planerar att flytta hit. Eftersom att resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav.

Då tjänsten innebär många kontakter med både interna och externa funktioner vill vi att du är en öppen och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt mot givna mål. En väl utvecklad samarbetsförmåga är en förutsättning eftersom arbetet innebär att driva produktioner framåt tillsammans med både tekniska, administrativa och konstnärliga avdelningar. Du är trygg i din roll, strukturerad och stresstålig. För dig är både detaljerna och helheten viktiga. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med inriktning mot en tvärkonstnärlig repertoar.

Så här ansöker du
Sista ansökningsdag är den 1 juli 2022. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information kontakta:
Malin Brandeby, produktionschef
malin.brandeby@smot.se, 073-0446259

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. Inom vår verksamhet ryms bl.a. Jönköpings Sinfonietta, skådespelarensemble, fyra scener, verkstad och ateljéer. År 2021 genomfördes omkring 400 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, uthyrningar, konferenser och samarbeten med länets fria kulturutövare med mera. En del av vår verksamhet sker utanför Kulturhuset Spira i form av turnéer i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och ungdomar genom Unga Spira. Kulturhuset Spira är en av enheterna inom Regional utveckling och en del av Region Jönköpings län. Verksamheten omsatte förra året ca 130 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Personliga assistenter sökes - sommarjobb

Personlig assistent
Läs mer Jun 16
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Vi är några assistansanvändare som bor över hela Jönköpings län . Vi söker både personer som kan jobba som timvikarie och personer som kan jobba i sommar. Att jobba som personlig assistent är väldigt varierande beroende på vem man är personlig assistent åt. Det ena jobbet är inte det andra likt. Därför kommer vi att handplocka dig till det uppdrag du får.

 

Vi tror att du är:


• Flexibel - Du kan arbeta när plötsliga behov uppstår.
• Lyhörd – Du kan uppmärksamma behov och önskemål även om de inte alltid är uttalade.
• Respektfull - Kan lägga dina egna värderingar åt sidan och vill förstå andras perspektiv.
• Anpassningsbar - Du vill sätta dig in i arbetet snabbt och kan anpassa dig till de arbetsuppgifter, behov och önskemål som finns.
• Ödmjuk - Du har bra självkännedom och är medveten om att du har begränsningar.
• Professionell - Du kan skilja på din yrkesroll och ditt privatliv. Vi söker inte kompisar.
• Tålmodig - Du kan vänta på instruktioner och ta ett steg tillbaka när det behövs.
• Lojal - Förstår att jobbet innebär tystnadsplikt och håller vad du lovar.

 

Hur är det att jobba i STIL?

STIL har funnits sedan 1984, innan personlig assistans kom till. Idag är vi arbetsgivare åt runt 1500 personliga assistenter. STILs medlemmar bestämmer själva i sin assistans, från att välja assistenter till hur våra liv ska se ut. Våra assistenter är viktiga för att se till att vi kan bestämma i våra egna liv och vara en del av samhället på lika villkor. STIL jobbar politiskt med att försvara assistansen

Om du ska jobba hos ett barn eller i vissa andra fall kan vi vilja att du ska visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ gärna utdrag hos polisen redan nu så att du har det tillgängligt den dagen som du erbjuds anställning hos STIL. Du beställer utdraget på polisens hemsida

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 juli om du tror ett jobb som personlig assistent skulle passa dig!


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 16
Kungshälsan vårdcentral, Huskvarna

Vill du arbeta i en trivsam miljö med engagerade och härliga kollegor? Då ska du söka tjänsten som undersköterska på Bra Liv Kungshälsans vårdcentral!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och varierande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten.

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ta emot patienter på egen mottagning, sårmottagning, assistera läkarna på läkarmottagningen och att bemanna laboratoriet. I tjänsten ingår även övriga uppgifter som beställning av förråd och tvätt etc. I tjänsten ingår arbete på Närakuten i Jönköping. Fördel är om du har tidigare erfarenhet av primärvård och ett intresse för att lära dig nya saker.

För att du ska trivas hos oss
Är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är självständig, men även har lätt för att samarbeta. Du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Att du är positiv och flexibel, har lätt för att anpassa dig till olika situationer som snabbt kan uppstå på en liten arbetsplats. Att du är stresstålig då arbetstempot ibland kan vara högt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten på en mindre vårdcentral där du genom engagemang och professionellt förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att mejla ansvarig chef Therese Salmonsson therese.salmonsson@rjl.se.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Resande Montör till Jönköping

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 16
Ta chansen att vara en del av ett team i ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter. Skicka in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Arbetsbeskrivning:
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet sker på plats ute hos olika kunder och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift som Resande Solcellsmontör kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning förekommer.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Profil:
Det är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Kravet för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande:
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan! OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Lärare till årskurs 4 med inriktning svenska & engelska!

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 16
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Prolympia i Jönköping är en F-9 verksamhet med ca 600 elever och 70 anställda. Skolan är centralt belägen på Rosenlundsområdet med närhet till såväl idrottsarenor som gångavstånd till Vätterstranden och grönområden. Här erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta på en fristående grundskola som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa.Personalen är vår viktigaste resurs, vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Vi strävar systematiskt efter att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med en härlig lagkänsla.Till vår idrottsskola i Jönköping söker vi nu efter en lärare till årskurs 4 med inriktning svenska/engelska!

Om dig 
Att arbeta som lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas söker vi rätt person till vår skola! Vi söker efter dig som vill driva och leda det pedagogiska arbetet i klassrummet.

Detta innebär att du tillsammans med dina kollegor har stora möjligheter att mötas i undervisningen och samtidigt ha möjligheten till gemensam planeringstid. 

Vi söker efter dig som har höga förväntningar på våra elevers kunskaper. Du är en driven person med ett positivt förhållningssätt och du delar vår grundsyn på att idrott som verktyg skapar förutsättningar för god hälsa och bra kunskapsresultat. Du har en god kommunikativ förmåga, ett tydligt ledarskap och har lätt för att samarbeta. I ditt vardagliga arbete har du förmågan att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever som med vårdnadshavare och kollegor.

Arbetsuppgifter
I tjänsten förväntas du planera, undervisa och bedöma elever i årskurs 4. Du kommer att arbeta ämnesövergripande tillsammans med dina kollegor. I din bedömning dokumenterar du elevernas framsteg och du arbetar med en formativ bedömning. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå. Mentorskap ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 4. Du har goda kunskaper inom skolans uppdrag och erfarenhet från arbete inom pedagogisk verksamhet. Meriterande är även om du har specialpedagogisk kompetens. 

Tjänsten är tillsvidare med 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret som avser arbete i skola och förskola. Utdraget får maximalt vara ett år gammalt. 

Vi arbetar aktivt i denna rekryteringsprocess vilket innebär att urval och intervjuer hålls löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering-och rekryteringshjälp.

Välkommen att bli en del av Team Prolympia!

Ansök nu

Eurofins Milk söker flera medarbetare för vikariat!

Laboratorieassistent
Läs mer Jun 16
Vilka är vi?
Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.
Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.
Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.
Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.
Eurofins Milk Testing har en mångårig historik att genomföra mikrobiologiska och kemiska analyser åt mejeriindustrin för att säkerställa kvaliteten i mjölken. Laboratorieverksamheten är till hög grad automatiserad då vi gör analyser på ett stort antal prover. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med god sammanhållning i en välmående organisation.
Job Description
Vad du kommer att göra hos oss
Vi är just nu i behov av att tillsätta flera vikariat och visstidsanställningar i vår verksamhet. Tjänsterna som behöver tillsättas gäller både vår laboratoriedisk och vårt laboratorium.
Arbetsuppgifter i laboratoriedisken:
Arbetet är produktionsinriktat, där arbetsuppgifterna består av att diska laboratoriets material samt packa och sammanställa detta för vidare utskick till våra kunder. Du är en naturlig kontakt mellan Eurofins och de transportörer som vi har daglig kontakt med.
Arbetsuppgifter i laboratoriumet:
Arbetet är produktionsinriktat, där arbetsuppgifterna består av att med hjälp av våra instrument och robotar analysera den mjölken som kommer in från våra kunder.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.
Qualifications
Vem är du som söker?
Du som söker ska ha fyllt 18 år
Goda kunskaper i svenska är ett krav
Du har gärna läst naturvetenskap på gymnasienivå.

I övrigt söker vi dig som är självgående och som tar ansvar för ditt eget arbete och känner dig bekväm i att planera din egen arbetsdag.
Arbetet är delvis fysiskt krävande då du står och går under största delen av ditt arbete, varför fysiskt god kondition är viktigt. Viss dataanvändning förekommer och du kommer ha en del maskiner/robotar till din hjälp i ditt dagliga arbete, varför vana att arbeta med datorer och tekniska hjälpmedel är viktigt.
Teamet och sammanhållningen är viktig för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, inte rädas utmaningar, ha god social förmåga och vara samarbetsvillig.
Additional information
Praktisk information
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen. Var god ange i din ansökan vilken av tjänsterna du främst är intresserad av.
Tjänsten i laboratoriedisken avser deltid (40 %). Visstidsanställning under 6 månader initialt med möjlighet till förlängning, helgarbete och dagtid. Förväntat tillträde maj 2022.
Tjänsten på vårt laboratorium avser vikariat heltid till maj 2023. Du arbetar dag, kväll och helg.
Anställningsformen är visstidsanställning under sex månader, helgarbete och dagtid. Förväntat tillträde juni 2022.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lousie Karlsson Budnik, Produktionschef, louisekarlssonbudnik@eurofins.se
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR-Generalist, saracarlsson@eurofins.se

Ansök nu

Produktionspersonal till företag i Jönköping

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 16
Är du kvalitetsmedveten och har tidigare erfarenhet av en producerande verksamhet? Är du dessutom intresserad av teknik och söker efter jobb med start i august? Läs då vidare och ansök redan idag då behovet är omgående.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi produktionspersonal till en av våra kunder i Jönköpingsregionen. I den här rollen kommer du att arbeta med montering där du följer tydliga beskrivningar och instruktioner. Då företaget hanterar många olika typer av produkter kan du förvänta dig en variation i arbetsuppgifter. Uppdraget kommer att inledas med en internutbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen och för att få en grund att stå på. Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan 06:45-15:45.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med diverse monteringsuppgifter
- Följa instruktioner
- Arbeta maskinnära

VI SÖKER DIG SOM
- Tidigare erfarenhet av produktionsarbete, som exempelvis montör eller operatör
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommuniktionen sker på båda språk
- Har ett tekniskt intresse och en vilja att utvecklas med företaget

Vidare är det meriterande om du har varit i kontakt med robotar eller andra avancerade maskiner då det finns i företagets verksamhet.

Som person är du:


* Noggrann
* Flexibel
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid, långsiktigt behov
* Placering: Jönköping
* Övrigt: Arbetsplatsen är rökfri


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Maskinoperatörer

Maskinoperatör, konfektyrindustri
Läs mer Jun 16
Vilka är vi på BUBS?
BUBS Godis är ett svenskt familjeföretag med bas i Jönköping. Vi har funnits sedan 1992 och som namnet antyder kretsar vår vardag kring fantastiskt gott godis - som till exempel den legendariska Hallonlakritsskallen, en av Sveriges mest sålda och omtyckta godisbitar. Vårt mod och vår känsla för smak i kombination med vår toppmoderna produktion gör att vi kan utmana godisbranschen på vårt eget unika sätt. Vi älskar det vi gör och vi bryr oss om miljön, medarbetare, kunder, konsumenter och samarbetspartners.
BUBS är ett högteknologiskt företag och vi tillverkar vårt godis i en av Nordens modernaste godisfabriker med avancerad och automatiserad utrustning. Fabriken är igång dygnet runt och vi tillverkar flera miljoner kilo godis varje år.
Vill du vara med på BUBS spännande tillväxtresa?
BUBS har sedan sin start haft en fantastisk resa med ett godissortiment som ständigt ökat i både form och smak. Vi söker nu maskinoperatörer som vill vara med på denna resa.
För att passa in hos oss på Bubs är det viktigt att du trivs med att jobba i ett team och tycker om godis. Du är nyfiken, detaljorienterad, driven, social, noggrann och brinner för ständiga förbättringar. Vi är BRC certifierade vilket ställer krav på fortlöpande kontroller och efterföljande av uppsatta rutiner.
Du kommer att ingå i ett produktionsteam bestående av en skiftledare och flera maskinoperatörer. Arbetet innefattar arbete på flera arbetsstationer och innebär skiftarbete.
För att lyckas i rollen tror vi att…
Du jobbar målinriktat
Du har arbetat i tillverkandeindustri. Livsmedelsindustri är ett plus
Du är tekniskt lagd
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Du är van vid att arbeta med datorer

Urval och intervjuer kommer ske löpande

Ansök nu

Vi söker morgonpigg golfbanearbetare för säsongen!

Golfbanearbetare
Läs mer Jun 16
Golfbanearbetare

Vi rustar för fullt inför säsongen och har stora förväntningar på att våra banor ska vara fina. För att sköta dessa behöver vi duktiga medarbetare!

Som golfbanearbetare sköter du våra banor och har hand om de maskiner som används samt det mesta inom grönarbete.
Du har många kontakter med golfspelare och besökare och du är ett viktigt ansikte utåt för vår klubb.
Uppdraget startar omgående och pågår till säsongens slut.
 
Kvalifikationer
Vi söker helst dig som har tidigare erfarenhet men välkomnar även sökande utan erfarenhet och rätt inställning.
För rollen krävs att du är teknisk och har ett stort maskinintresse.
Har du utbildning inom branschen såsom GUB, VUB eller naturbruksgymnasium är det klart meriterande. Likaså om du har erfarenhet från golf och en förståelse för verksamheten är det ett stort plus.
Svenska i tal och skrift.
Körkort B är ett krav.

Om dig
Vi gillar att du är ordningsam och noggrann, du har en känsla för hög kvalité. Du är en person som kan se helheten i en organisation och anpassa dig efter de olika situationer och förutsättningar som ges. Vidare hanterar du stress och har förmågan att prioritera även under pressade situationer.
Som person är du positiv och social, du trivs med att arbeta både ensam och i grupp.
 
Om Skinnarebo Golf & Country Club
Skinnarebo Golf & CC är en trevlig och omväxlande 18-håls golfbana i en unik gårdsmiljö. Klubben kan dessutom erbjuda en 9-håls korthålsbana, "pay and play", innebärande att den är öppen även för ickegolfare som vill prova på golfens mysterier och utmaningar.
 
Centralt på anläggningen har vi ett trevligt och utmanande övningsområde och kan dessutom erbjuda en driving-range med 30 platser under tak.
Skinnarebo är en rolig och omväxlande bana i vacker skogsmiljö.
Klubben bildades 1990 och sedan 1997 ägs golfanläggningen av medlemmarna.
Besök gärna vår hemsida www.skinnarebo.se
 
Vi erbjuder ett roligt arbete, med trevliga kollegor, golfspelare och besökare i en vacker miljö.
Vill du bli en av oss?
Vi hoppas det och välkomnar din ansökan!
 
Flodin Rekrytering & Bemanning  är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se

 
För mer information om denna tjänst kontakta Maya Flodin 070  948 20 00.
 
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.
 
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jun 16
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Som Mekanikkonstruktör kommer du ingå i ett team om cirka 12 kompetenta ingenjörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bli att utveckla nya produkter och underhålla befintliga.

Catia V5 är vårt cadverktyg och Ansys vårt analysverktyg. Som mekanikkonstruktör för produkter till flygande applikationer möts man ofta av trånga utrymmen, viktrestriktioner, utmanande krav när det t.ex. gäller vibration och temperaturintervall.

Den du är idag

* Master-, Civil- eller Kandidatexamen inom mekanik, maskin eller produktutveckling eller likvärdigt
* Minst 3 års relaterad arbetslivserfarenhet efter utbildning
* CAD erfarenhet, Catia V5 meriterande men inget krav
* Du behärskar både svenska och engelska flytande
* Erfarenhet från avionik/skrovkonstruktion meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du: nyfiken och innovativ i konceptfas, strukturerad och noggrann i detaljfaser av projekten, prestigelös, glad och positiv. Du har förmåga att vara självgående men samarbetar gärna också då projekten varierar i storlek.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Sista ansökan: 5/7.

Saab har en uttalad ambition om att öka antalet kvinnliga anställda på alla nivåer inom organisationen varför vi gärna ser flera kvinnliga sökande till våra utlysta tjänster.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Produktenheten Countermeasures and aircraft systems (CAS) utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar för flygplan och helikoptrar. Vi levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, high-lift system till Boeing 787 och fiberoptiska mätsystem till olika militära och civila tillämpningar.

Många av våra produkter är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners. Att arbeta på Saab ger många utvecklingsmöjligheter, vi ser positivt på att man utvecklas i sin roll och provar nya uppgifter och områden

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Sjuksköterska för omgående anställning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 16
Neontantalvårdsenheten, Barnkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska (med eller utan specialistutbildning barn) för ett spännande vikariat med möjlighet för förlängning. Vill du bidra i en specialiserad och på en spännande avdelning där familjen är i fokus och våra patienter precis har börjat sina liv är neo den rätta platsen. Hos oss får du möjligheten att använda hela dig: i samtalen, i det medicinska, i omvårdnaden, i den medicinsk tekniska utrustningen och i handledningen av föräldrar/anhöriga.

Är du nyfiken på neonatal men inte helt vet vad det innebär att arbeta här? Hör av dig, så ordnar vi ett studiebesök! Läs gärna mer om oss här: Neonatalavdelningen (https://www.1177.se/Jonkopings-lan/barn--gravid/att-skota-ett-nyfott-barn/)

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är, eller avser att påbörja utbildning till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Erfarenhet från arbete med sjuka barn och/eller neonatalvård samt förmåga att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande.

Vi erbjuder dig vikariat på heltid under 6 månader med möjlighet till förlängning. Vi tänker oss omgående start av anställningen.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tillsammans har vi kul på jobbet i en miljö som genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med din kompetens och personlighet.

Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling med återkommande internutbildningar. Där tränar vi bland annat teamarbete, samarbete och kommunikation med hjälp av simulerade träningar. Vi är en avdelning med bra arbetsmiljö där fokus på ett långt och hållbart arbetsliv präglar vår arbetsdag genom bra bemötande, uppskattning och respekt.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
På neonatalavdelningen vårdas för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Avdelningen har 16 vårdplatser och ligger i direkt anslutning till sjukhusets förlossningsavdelning.

Neonatalavdelningen arbetar utifrån en familjecentrerad vård, där föräldrarnas medverkan i barnets vård är central. Arbetsuppgifterna varierar alltifrån neonatal intensivvård till arbete i vår familjeenhet och neonatala mottagningsverksamhet.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas med jobbet är du en person som är trygg och stabil och som har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du trivs med ett varierat arbetsinnehåll, där akut omhändertagande och intensivvård är en betydande del av verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har en vilja och nyfikenhet att lära mer.

Detta värderar vi högt
Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barn och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sabine Fallberg, telefon 010-242 2287 eller vårdenhetschef Monica S. Alverfeldt telefon 010-242 2299.

Sista ansökningsdag är den 3 juli 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Som medarbetare på Barnkliniken får du arbeta med barn och familjer på en klinik som är som ett sjukhus i sjukhuset. Det innebär att vi vårdar barn och ungdomar med alla typer av sjukdomar och på Neonatalavdelningen vårdas för tidigt födda och sjuka nyfödda barn från hela länet. Ungefär 10 % av alla barn som födds läggs in på neo. Det motsvarar för oss ungefär 400 barn. Det är ett omväxlande arbete med möjlighet till både bredd och djup. Barnkliniken har omkring 190 medarbetare inom yrkeskategorierna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och pedagoger.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med ungefär 10 000 anställda inom ett hundratal yrken. På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Vill du utvecklas med oss i landslaget?

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 16
Trivs du med att vara i teknikens framkant och vill ha möjligheten att utvecklas både i din yrkesroll och som människa? Just nu söker vi på Atea Östergötland och Jönköping dig som vill jobba och utvecklas i en konsultroll. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Östergötland/Jönköping med engagerade medarbetare inom olika expertområden. Baserat på din kompetens kommer du att ha din hemvist inom något av våra  affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms eller Information Management.

Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och vi behöver stärka upp inom flera områden. Arbetsuppgifterna varierar stort med t.ex. driftsuppdrag, migreringar och implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Det innebär att komplexitet och inriktning kommer att se olika ut beroende på din profil och din kompetens.

Vad söker vi hos dig
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och för att du ska trivas hos oss. Just nu söker vi dig som tar initiativ och kan fatta snabba beslut, du sätter igång aktiviteter och du vill uppnå resultat. Du är lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga och du har förmågan att planera och organisera för att nå uppsatta mål. Du har en tydlig ambition i att vilja utvecklas inom ditt professionella område. 

För att lyckas hos oss tror vi att du behöver två till tre års erfarenhet från informationsteknologi, du behärskar svenska och engelska i ord och i skrift och du är svensk medborgare då våra kunder kräver det. Har du tidigare konsulterfarenhet så är det meriterande.

Just nu söker vi dig med kompetens och erfarenhet inom t.ex.:
•    Nätverk & kommunikation
•    Brandväggar & fysisk säkerhet
•    Klienthantering & managering
•    Serveradministration inom Windows eller Linux
•    Applikationsvirtualisering
•    Virtuallisering
•    Lagringslösningar

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Magnus Möller, via magnus.moller@atea.se. På grund av semesterperiod kan återkopplingen dröja.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Ansök nu

Skoladministratör

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Jun 16
Attarpsskolan 7-9

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss är du med och bidrar till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Som skoladministratör är dina arbetsuppgifter att stödja skolledningen och att samarbeta med övrig personal på skolan. Du kommer att ha en naturlig kontakt med elever och deras vårdnadshavare eftersom du i många fall är den första de möter när de kontaktar skolan.

Arbetet innebär en stor variation av administrativa uppgifter vilket bland annat innebär vikarieanskaffning, hantering av schema, betygsättning, skolskjutsfrågor, rekrytering, personalsystem och diarieföring. Även ekonomiuppgifter ingår när det gäller fakturering, budgethantering och beställningar, rapportering av resultat och statistik till olika myndigheter.

Välkommen till oss
Attarpsskolan är en 7-9 skola med ca 450 elever och 50 anställda. Vi finns 1 mil norr om Jönköping och det är lätt att ta sig hit med kommunens kollektivtrafik.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter utbildningsförvaltningens kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom administration. Det är meriterade om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom skoladministration. För att möta tjänstens utmaningar ser vi att du som person är verksamhetsfokuserad, har förmåga att arbeta självständigt och kan prioritera i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta i en händelsestyrd organisation som befinner sig i ständig förändring och utveckling och därför behöver du vara såväl flexibel som serviceorienterad. Tjänsten innebär många kontaktytor, vilket gör att vi ser vikten av att du har en mycket god samarbetsförmåga och är en tydlig person. Du är också systemvan och kan snabbt tillägna dig kunskap inom nya system. Du är stabil och stresstålig då det som administratör handlar om att vara aktiv i flera saker samtidigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då detta är en tjänst som kräver stark drivkraft och engagemang.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Susanne Rydberg rektor 036-10 65 07
Therese Hulusjö, bitr rektor 036-10 6516
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som skoladministratör.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

administrativ assistent 50%

Informationsassistent
Läs mer Jun 16
Svenska Kyrkan i Tenhult (Rogberga-Öggestorps församling) ledigförklarar en tjänst som
Administrativ assistent omfattning 50%
I tjänsten ingår att vara en av Svenska Kyrkans kontakter gentemot människor och ta vara på de människor som kommer i vår väg.
Att arbeta med kommunikation, som ex skapa affischer, sköta annonsering och bokningar, centrala kollektsystemet, arkiv, arbeta med hemsida, församlingstidning, m m.
Med stort intresse för församlingsverksamheten vara med och bidra till att den blir känd.
Du biträder kyrkoherden i administrativa göromål.
Du ser gudstjänsten i församlingen som en naturlig del i kyrkans gemenskap.
Din arbetstid i huvudsak är 8 – 12. Viss flexibilitet kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts löpande.
Upplysningar om tjänsten lämnas av
Greger Larsson präst 036-39 06 82
Christian Sandblom kyrkoherde 0730-233078

Ansök nu

Systemutvecklare inhouse (JavaScript)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 16
Din roll

Som inhouse utvecklare kommer du att ingå i vårt utvecklingsteam som jobbar med Troax. Du jobbar i huvudsak med utveckling av webbaserade 3D-konfiguratorer och digitala säljverktyg baserade på moderna tekniker så som:

Javascript (Typescript, Angular)
NodeJS
HTML
SASS
Amazon Web Services (AWS)

Du kommer att spendera tid både på Knowits kontor i centrala Jönköping och Troax huvudkontor i Tyngel, Hillerstorp. Den långsiktiga planen är att du tar anställning hos Troax och får då en viktig roll i deras digitaliseringsteam.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är initiativrik, kreativ och gillar att utmana dig själv och lära dig nya saker. Du har erfarenhet av webbutveckling och utbildning från universitet eller högskola. Du är en lagspelare som tar ansvar och trivs med att arbeta mot högt satta mål. Du strävar efter att växa som utvecklare och utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Knowit Connectivity

Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Vi arbetar med allt från design, utveckling och förvaltning av olika lösningar. Till ditt stöd har du dina kollegor som alltid ställer upp i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright, 2019) och vi tror att det är viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Vi har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen.

Om Troax

Troax Group AB är idag världens största aktör inom nätpanelslösningar för inomhusbruk. Produkterna är hållbara, innovativa och håller högsta kvalitet, och de används till maskinskydd, lager- och industriväggar samt förråd. Vi startade i Hillerstorp 1955, och här har vi fortfarande vårt huvudkontor och större delen av vår produktion. Idag omsätter i ca 252MEur och vi är cirka 1 100 medarbetare och vi finns i 45 länder.

Mer information om Troax hittar du på www.troax.se (https://www.troax.com/se/sv)

Vårt erbjudande till dig

För oss är också trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, kollektivavtal och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning.

Varaktighet, arbetstid

Heltid anställningstid enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-127 48 21 eller Anders Snäckerström anders.snackerstrom@knowit.se 079-006 70 70 så berättar vi gärna mer och svarar på frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Barnpsykolog med verksamhetsutvecklande ansvar (50%)

Barnpsykolog
Läs mer Jun 16
Knodd är Europas första digitala vårdgivare för barn. Vi startades fo?r att va?gleda, ge trygghet a?t och stärka fo?ra?ldrar i relation till sina barns hälsa. Knodd växer och söker nu en erfaren barnpsykolog som vill vara med och driva vår satsning inom psykisk hälsa genom barn- och föräldrastöd.
Om verksamheten
Knodd är en vårdtjänst där småbarnsföräldrar idag kan få stöd och barnsjukvård från erfarna sjuksköterskor och barnläkare via videosamtal, gå digitala föräldrakurser, samt följa och förstå sina barns hälsa och utveckling. Vi växer snabbt och har idag ca 100 sjuksköterskor och ett tiotal barnläkare med lång och gedigen erfarenhet från barnsjukvård och barnhälsovård. Majoriteten av vår vårdpersonal jobbar deltid hemifrån på distans, och många jobbar därmed även inom andra verksamheter inom fysisk vård.
Vi vill nu bredda verksamheten med barnpsykologer som kan erbjuda barn- och föräldrastöd till våra användare runt om i landet. Vi söker därför en erfaren barnpsykolog som vill vara med från ett tidigt skede och utveckla Knodds satsning inom psykisk hälsa.
Vi vill nu bredda verksamheten med barnpsykologer som kan erbjuda barn- och föräldrastöd till våra användare runt om i landet. Vi söker därför en erfaren barnpsykolog som vill vara med från ett tidigt skede och utveckla Knodds satsning inom psykisk hälsa.ll nu bredda verksamheten med barnpsykologer som kan erbjuda barn- och föräldrastöd till våra användare runt om i landet. Vi söker därför erfarna barnpsykologer som vill vara med från ett tidigt skede och utveckla Knodds satsning inom psykisk hälsa.


Om rollen
Då detta är ett nytt område för Knodd, planerar vi att till en början komma igång i mindre utsträckning och successivt bygga upp verksamhetsområdet. Som verksamhetsutvecklande barnpsykolog kommer du därför dels arbeta kliniskt med barn- och föräldrastöd digitalt, och dels administrativt med utveckling och implementering av verksamhetsområdet i Knodds verksamhet. Anställningen är på deltid med en omfattning på 50% av en heltidsanställning, motsvarande 20h i veckan.
Det kliniska arbetet utgör större delen av uppdraget (ca 16h/veckan) där du via videosamtal på Knodds plattform erbjuder barn- och föräldrastöd av hög kvalitet på det sätt som passar målgruppens behov. Det kan handla om både kortare rådgivande samtal och längre behandlande samtal, varierat med admintid för att hantera uppgifter relaterade till ärendena.
I ditt administrativa arbete (ca 4h/veckan), ansvarar du främst för framtagande och utveckling av lämpliga rutiner, processer och arbetsätt för Knodds barnpsykologer. Du kommer att ha en grund att utgå från som tagits fram under ett förarbete inför satsningen, och ditt ansvar blir att vidareutveckla och förbättra detta.

Då vi är en organisation i stark tillväxt kan arbetsuppgifterna komma att ändras och variera över tid. På sikt kommer våra barnpsykologer att finns över hela landet, och ditt arbete kommer därför att ske på distans, från hemmet eller vilken annan plats i landet som passar dig.


Om dig
För att söka tjänsten hos oss behöver du
Ha svensk psykologlegitimation
Ha utbildning i och erfarenhet av att arbeta med KBT
Minst 5 års klinisk erfarenhet av arbete med barn och unga som legitimerad psykolog
Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Vara folkbokförd i Sverige
Tillgång till egen dator samt stabil internetuppkoppling


Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av
Föräldrastödjande samtal och insatser
Ytterligare språkkunskaper
Psykologiskt ledningsansvar och/eller verksamhetsutveckling


Som person tänker vi oss att du är
Ödmjuk, samarbetsvillig, flexibel, med goda färdigheter i att bemöta inte bara barn utan även dess vårdnadshavare med respekt för deras farhågor. Det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll för att bidra till en miljö där barnet ges utrymme att synas och höras. Slutligen söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi arbetar hårt för att skapa ett bra arbetsklimat på Knodd och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.


?Knoddd Medicare AB är den registrerade vårdgivaren som tillhandahåller vården på Knodd och där hälso- och sjukvårdspersonal anställs. Precis som andra vårdgivare omfattas Knodd Medicare av bl.a. Hälso- och sjukvårdslagen, Patientlagen, Patientdatalagen, Patientsäkerhetslagen och Socialstyrelsens föreskrifter samt agerar inom IVO:s tillsyn.

Ansök nu

Jobba hemifrån med säljande kundtjänst - Allente

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 16
Just nu söker vi nya säljinriktade servicestjärnor till vårt gäng på Allentes Kundservice!
Som kundservicemedarbetare på Allente hanterar du inkommande samtal från våra kunder gällande beställningar, fakturafrågor och teknisk support. Din första uppgift är att besvara deras frågor och funderingar för att därefter lyssna efter deras behov och erbjuda dem Allentes produkter och tjänster som de saknar idag. Merförsäljning är en naturlig del av alla kundsamtal hos oss.
Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team med andra individer som också brinner för försäljning och kundservice. Vårt team består av ett gäng drivna kollegor som alla har viljan att vinna, ni jobbar tillsammans med er Team Manager mot uppsatta mål, utvecklas och når nya höjder tillsammans! Och självklart är det av största vikt för oss att vi har roligt medans vi gör det!
När du anställs hos oss kommer du att starta tjänsten med en grundutbildning på heltid, utbildningen kommer att ske helt på distans. Under utbildningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på allra bästa sätt så att du känner dig trygg i din nya arbetsroll.


Några utav våra förmåner:
Fast månadslön + provision utan tak
Kollektivavtal med Unionen
Friskvårdsbidrag
Utvecklingsmöjligheter


Då Webhelp växer i en snabb takt finns det, för dig med rätt drivkraft, goda chanser till utveckling med interna karriärmöjligheter. Vi är idag den tredje största kundtjänstleverantören i världen där vi strävar efter att nå toppen - det gör vi gärna tillsammans med dig!
Vi söker dig som..
Tycker om att ha kontakt med folk och har lätt för att samarbeta. Gillar att arbeta mot uppsatta mål och kontinuerlig uppföljning. Att ge service av bästa kvalité är något du alltid strävar efter. Du tycker försäljning låter intressant och ser fram emot att utvecklas i din arbetsroll. Tidigare erfarenhet inom service och försäljning är meriterande men inget krav.
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)
Talar flytande Svenska och känner sig bekväm med engelska.
Bor i Sverige (OBS du måste jobba på din folkbokförda adress i Sverige, dvs inte utomlands)
Finns ej med i belastningsregister
Har grundläggande datorkunskapTa första steget i din resa med Webhelp - Ansök nu!
STARTDATUM: 2022-08-01
PLACERINGSORT: Valfritt, du arbetar permanent hemifrån. Officiellt kommer du att tillhöra kontoret i Kalmar.
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, Mån-Fre 08.00-19.00, helg 10.00-19.00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-22
Sök gärna jobbet redan idag! Vi gör löpande rekryteringar och urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us
#swedish

Ansök nu

Jobba hemifrån med säljande kundtjänst - Allente

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 16
Just nu söker vi nya säljinriktade servicestjärnor till vårt gäng på Allentes Kundservice!
Som kundservicemedarbetare på Allente hanterar du inkommande samtal från våra kunder gällande beställningar, fakturafrågor och teknisk support. Din första uppgift är att besvara deras frågor och funderingar för att därefter lyssna efter deras behov och erbjuda dem Allentes produkter och tjänster som de saknar idag. Merförsäljning är en naturlig del av alla kundsamtal hos oss.
Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team med andra individer som också brinner för försäljning och kundservice. Vårt team består av ett gäng drivna kollegor som alla har viljan att vinna, ni jobbar tillsammans med er Team Manager mot uppsatta mål, utvecklas och når nya höjder tillsammans! Och självklart är det av största vikt för oss att vi har roligt medans vi gör det!
När du anställs hos oss kommer du att starta tjänsten med en grundutbildning på heltid, utbildningen kommer att ske helt på distans. Under utbildningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på allra bästa sätt så att du känner dig trygg i din nya arbetsroll.


Några utav våra förmåner:
Fast månadslön + provision utan tak
Kollektivavtal med Unionen
Friskvårdsbidrag
Utvecklingsmöjligheter


Då Webhelp växer i en snabb takt finns det, för dig med rätt drivkraft, goda chanser till utveckling med interna karriärmöjligheter. Vi är idag den tredje största kundtjänstleverantören i världen där vi strävar efter att nå toppen - det gör vi gärna tillsammans med dig!
Vi söker dig som..
Tycker om att ha kontakt med folk och har lätt för att samarbeta. Gillar att arbeta mot uppsatta mål och kontinuerlig uppföljning. Att ge service av bästa kvalité är något du alltid strävar efter. Du tycker försäljning låter intressant och ser fram emot att utvecklas i din arbetsroll. Tidigare erfarenhet inom service och försäljning är meriterande men inget krav.
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)
Talar flytande Svenska och känner sig bekväm med engelska.
Bor i Sverige (OBS du måste jobba på din folkbokförda adress i Sverige, dvs inte utomlands)
Finns ej med i belastningsregister
Har grundläggande datorkunskapTa första steget i din resa med Webhelp - Ansök nu!
STARTDATUM: 2022-08-01
PLACERINGSORT: Valfritt, du arbetar permanent hemifrån. Officiellt kommer du att tillhöra kontoret i Kalmar.
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, Mån-Fre 08.00-19.00, helg 10.00-19.00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-22
Sök gärna jobbet redan idag! Vi gör löpande rekryteringar och urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us
#swedish

Ansök nu

Pedagogisk webbkommunikatör till Domstolsverket

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 16
Vi utvecklar och förvaltar en webbplats där Sveriges Domstolars samhällsviktiga verksamhet möter sina externa intressenters behov av tjänster och information.

Detta innebär att vi är bryggan mellan verksamheten och IT-avdelningen i den tekniska utvecklingen av kommunikationsplattformen, men också att vi tillsammans med experter på såväl Domstolsverket som domstolarna utformar tillgängligt och användbart innehåll för inte minst parter och vittnen i mål och ärenden. Vi hjälper också webbredaktörer på domstolarna runtom i Sverige att arbeta med sitt eget innehåll på webben.

Utvecklingen går snabbt och vi behöver nu stärka upp vårt webbteam med ytterligare en medarbetare för att kunna göra webbplatsen ännu bättre. Vill du vara en del av detta spännande och viktiga arbete?

Det här innebär jobbet
Om du får jobbet kommer du att ingå i ett agilt team med flera olika kompetenser och personligheter. Du kommer att samverka mycket med våra IT-utvecklare å ena sidan och verksamhetens webbredaktörer, publicerare med flera, å den andra.

Du kommer att behöva lyssna in och analysera behov, omvandla dessa till krav och sedan testa lösningar. I slutänden kommer du också ha en viktig roll i att lära organisationen att använda nya funktioner och utveckla sitt innehåll, genom att utforma och hålla utbildningar och ta fram olika typer av stöd.

Du kommer även delta i arbetet med att utveckla och förvalta våra e-tjänster, och tillsammans med övriga i teamet bemanna vår webbsupport.

Det här är du
För att du ska vara aktuell för tjänsten hos oss tänker vi att:

- Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande, med inriktning mot webbkommunikation eller erfarenhet av att jobba med webb.
- Du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du bör ha vana av att hålla i utbildningar och webbinarier, och vara bekväm med att tala inför publik. Kanske har du varit med och tagit fram e-utbildningar eller liknande? Kanske har du tidigare erfarenhet av teknisk kommunikation och att utforma kvalificerat användarstöd? Det kommer du att ha användning av hos oss.
- Du vet hur man bedriver webbutveckling och förstår hur man omvandlar behov och beteenden till krav som en IT-utvecklare kan bygga användbara lösningar utifrån. Kan du lite extra om exempelvis tjänstedesign, usability/användbarhet, tillgänglighetsfrågor, webbanalys eller något liknande, kommer det väl till pass i det här arbetet.
- Vi lägger stor vikt vid att du är rätt person som passar in i teamet och även är duktig på att nätverka både i och utanför organisationen. Du är analytisk, har lätt för att lära dig och håller god koll på utvecklingen i omvärlden.

Det här är vi
Domstolsverkets uppdrag är att utveckla, administrera och stödja cirka 80 domstolars och nämnders verksamhet inom Sveriges Domstolar.

Kommunikationsavdelningen består av Webbenheten (där den här tjänsten är placerad) och Kommuniceraenheten. Vi är cirka 25 personer som jobbar teambaserat och ser till att leverera kvalificerat stöd och rådgivning till chefer, kollegor och medarbetare i hela organisationen, med fokus på dem vi ytterst är till för – invånarna i Sverige. Bland de mest centrala stöden finns våra kommunikationsplattformar – den externa webbplatsen och Intranätet – som är Webbenhetens uppdrag att utveckla och förvalta.

Externwebbteamet på webbenheten består idag av sex personer. Vi jobbar dels med att ta fram användbart innehåll för olika externa målgrupper, dels med att utveckla den tekniska funktionaliteten på webbplatsen, och dels med att ge webbredaktörer och andra stöd, utbildning och support för att kunna använda webbplatsen på ett bra sätt.  

Domstolsverkets huvudkontor finns mitt i expansiva Jönköping, med lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På myndigheten arbetar cirka 390 personer.

För Domstolsverket är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare där verksamheten är jämställd.

Besök oss gärna på www.domstol.se och läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Övrigt
Placeringsort är Jönköping. Arbete på distans kan överenskommas, detta bestäms i dialog med närmaste chef. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Butiksmedarbetare Willys Jönköping Råslätt

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 16
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Jönköping Råslätt. Tjänsterna avser ett vikariat på 22h/v från Augusti 2022 till Juni 2023, samt ett vikariat på 26h/v från Augusti 2022 till December 2023. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Vid frågor angående tjänsten kan återkoppling dröja lite på grund av semester.
Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta krister Johansson, krster.johansson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-07-03. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök nu

Butiksmedarbetare Willys Jönköping Råslätt

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 16
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Jönköping Råslätt. Tjänsterna avser tillsvidareanställning på 26 timmar i veckan, provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Nathalie Andersson, nathalie.andersson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-07-03. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök nu

Söker assistenter till kvinna i 50 års ålder

Personlig assistent
Läs mer Jun 16
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Kvinna i 50års ålder söker assistenter

Vi söker dig som är service inriktad samt kan hålla dig i bakgrunden. Bil och körkort.
Kan arbeta professionellt samt kan ha många bollar i luften.

Arbetstiderna är dag- och kvällspass.

Du som söker får gärna bo i Gränna och Huskvarna.

Söker kvinnliga assistenter

Låter detta som nått för dig så tveka inte och ansök idag.

Ansök nu

Solcellsmontör till Jönköping!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 16
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Skicka då in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Arbetsbeskrivning:
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i Jönköping och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning kan förekomma.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Profil:
Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Kravet för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande:
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16.Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 500 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Developer to SaaS Company!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 16
Are you eager to work as a developer at a strong product company? Do you fantasise about great code, like to solve problems, and want good colleagues that you can trust?

With us, you will have the opportunity to develop new functionality in the most used business system in the recreational vehicle industry - an industry that is growing and that is filled with opportunities. We work to provide an environment where we can apply the latest and most exciting technologies to take our product to the next level.

About you

To enjoy and thrive in a role as a Developer at Verendus, you should be curious, engaged, and full of initiative. Together with your team, you will be responsible for managing and further developing our existing GraphQL/Node.js back-end. We’re building the foundations of something truly big - so you hopefully have experience in writing clean, functional code on the back- and front-end. You will also be testing and fixing bugs or other coding issues across the full stack.

We would like you to have:

- Professional experience with Javascript / TypeScript / Node / NestJs
- Knowledge of relational database design principles
- Familiar and comfortable with My / MongoDB / Redis
- Knowledge of GraphQL / Apollo / Kubernetes is a merit


In addition to this, it’s important that you can find the right balance between the perfect code and what is required at the time.

About us

At Verendus, we work in teams driven by clear initiatives. We believe in a culture where we as a team are allowed to work towards clear goals with a focus on outcomes. Collaboration is an incredibly important part of this role, as you work closely with your colleagues. Together, we set goals, develop solutions and follow up the result.

Do you value team spirit, innovation, openness and simply having fun at work? These are areas that we who work at Verendus value highly. We believe in a strong team with prosperous and committed colleagues - which in turn creates satisfied customers. Everyone is happy!

Do you want to know more?

If you want to know more about Verendus and if this role may be something for you - contact Henrik Gerdin, Head of Product at (henrik@verendus.se) and we will find a time to see you to talk further. Feel free to read more about Verendus on our website or here on our career site.

About Verendus

Verendus is the market-leading business system in Europe for recreational vehicle dealers. Our customers are dealers within motorhomes, caravans, boats, ATVs, jet skis and motorcycles. We are located in Sweden, Norway and Germany, with 25 colleagues working in either product management, development, sales or customer service.

Verendus mission is to help our customers reach their full potential and improve everyday life in the industry, through smart and user-friendly system solutions. We want to make it easier for our customers to provide great service so that more consumers can enjoy leisure adventures on the roads, at sea or in the mountains.

Verendus is a part of Progrits

Verendus is a part of Progrits - a Nordic software group with about ten entrepreneurial companies in the automotive, e-commerce / logistics and travel industries. We are driven by technological innovation, with the requirement that customer value is always at the center.

Progrits means increased opportunities for development both for us as a company and for you as an employee. It also means greater security as investments are made in the long term and with perseverance.

If you are like us, we believe that you want to feel meaningful at work and be part of making Verendus an even better and more fun place to work. To have fun is important - there is more to life than just work.

Ansök nu

UX/Product Designer to SaaS Company!

Användbarhetsdesigner
Läs mer Jun 16
Do you want to work as a UX Designer where you will have a key role in influencing the product’s development and direction? Are you obsessed with the customer’s journey over time and how they interact with a product and company as a whole?

With us, you will have the opportunity to discover and deliver new functionality in the most used business system in the recreational vehicle industry - an industry that is growing and that is filled with opportunities.

About you

Are you curious, engaged and always full of initiative?

As a UX/Product Designer at Verendus you will have a lot of freedom and the opportunity to influence the product’s direction and development. You will work in a close collaboration with our existing product teams and various stakeholders to create a great experience for our customers. Meanwhile you will also have the opportunity to be a part of defining the UX processes at Verendus.

You will have a central role in the product development and be a true context provider. With the use of qualitative and quantitative research we continuously learn what problems to solve, and you will facilitate ideation with the team and produce valuable visuals for effective communication.

Some of your daily activities:

- Planning and conducting product discovery to continuously learn about our customers goals and needs.
- Analyzing and documenting research findings to identify insights and enable effective communication with relevant stakeholders and team members.
- Processing ideas from the wireframe stage into a final design, including prototypes and animation.
- Facilitate sessions for ideation and problem-solving together with our product teams.


You most likely have a couple of years’ experience as a Product- or UX Designer, preferably from working with B2B SaaS products.

The role requires that you can communicate in Swedish and English in both speech and writing.

About us

At Verendus, we work in teams driven by clear initiatives. We believe in a culture where we as a team are allowed to work towards clear goals with a focus on outcomes. Collaboration is an incredibly important part of this role, as you work closely with your colleagues. Together, we set goals, develop solutions and follow up the result.

Do you value team spirit, innovation, openness and simply having fun at work? These are areas that we who work at Verendus value highly. We believe in a strong team with prosperous and committed colleagues - which in turn creates satisfied customers. Everyone is happy!

Do you want to know more?

If you want to know more about Verendus and if this role may be something for you - contact Henrik Gerdin, Head of Product at (henrik@verendus.se) and we will find a time to see you to talk further. Feel free to read more about Verendus on our website or here on our career site.

About Verendus

Verendus is the market-leading business system in Europe for recreational vehicle dealers. Our customers are dealers within motorhomes, caravans, boats, ATVs, jet skis and motorcycles. We are located in Sweden, Norway and Germany, with 25 colleagues working in either product management, development, sales or customer service.

Verendus mission is to help our customers reach their full potential and improve everyday life in the industry, through smart and user-friendly system solutions. We want to make it easier for our customers to provide great service so that more consumers can enjoy leisure adventures on the roads, at sea or in the mountains.

Verendus is a part of Progrits

Verendus is a part of Progrits - a Nordic software group with about ten entrepreneurial companies in the automotive, e-commerce / logistics and travel industries. We are driven by technological innovation, with the requirement that customer value is always at the center.

Progrits means increased opportunities for development both for us as a company and for you as an employee. It also means greater security as investments are made in the long term and with perseverance.

If you are like us, we believe that you want to feel meaningful at work and be part of making Verendus an even better and more fun place to work. To have fun is important - there is more to life than just work.

Ansök nu

Ma-/NO-lärare åk 7-9 till Vittra Samset

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 16
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 24 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

På Vittra är vårt mål att varje barn ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dem med kunskap och mod för att de ska känna att de kan vara med och påverka samhället till det bättre.

Vittra Samset startade 2013, ca 10 min från centrala Jönköping, i området som heter just Samset. I år går det ca 400 barn och elever hos oss. Vi är stolta och glada över den tillväxt som förskolan och skolan haft och ser det som ett kvitto på en fin verksamhet över hela perspektivet 1-16 år.

På Vittra Samset är medvetet lärande, tydlig struktur och modig kultur i fokus. Vår vision är att alla våra barn och elever ska formas till ansvarstagande medmänniskor som värnar om varandra och vår omvärld. För att göra det möjligt arbetar vi med att få barn och elever att känna tillit till sig själva och sin egen förmåga. Detta skapar vi bl.a. genom en nära pedagogisk relation mellan elev och pedagog.

Vi tror att höga förväntningar på barn och elever samt goda ledaregenskaper är viktiga faktorer för lärande. Våra pedagoger är engagerade och jobbar med att skapa sammanhang i undervisningen. Detta tror vi skapar lust att lära. Vi vill arbeta för att var och en ska nå sin fulla potential kunskaps- så väl som värderingsmässigt. Alla tar till sig kunskap på olika sätt och det är vår uppgift att hjälpa eleverna att hitta sin väg till kunskap.

Ditt uppdrag och din profil

Vi erbjuder nu en tjänst som lärare i vårt seniorlag (7-9). Tjänsten innebär att du undervisar i matematik och no i åk 7-9 samt är ansvarspedagog för några elever i en klass. Du kommer att tillhöra ett arbetslag som med ett holistiskt och salutogent förhållningssätt arbetar runt våra elever. Vårt seniorlag präglas av god arbetsro och små grupper. Möjlighet finns att i samband med tjänsten söka ett försteläraruppdrag. Försteläraruppdraget kommer att innebära ansvar för att leda kollegial fortbildning.

Vi tror att du trivs på en arbetsplats som präglas av god sammanhållning och en fin arbetsmiljö där relationer, samarbete och engagemang genomsyrar vår verksamhet. Du är en tydlig ledare med förmågan och viljan att bygga relationer med såväl barn som vuxna och du väcker elevernas motivation genom en välstrukturerad undervisning som strävar efter att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.

Vi sätter därför stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva skolutvecklingen framåt. Vi önskar att du har slutfört din lärarutbildning.

Vi erbjuder

Vittra Samset är en skola som präglas av en stark gemenskap och en vilja att stödja varandra i vårt uppdrag. Vi arbetar tillsammans i arbetslag. Vi vill att eleverna skall känna sig delaktiga i undervisningen och få möjlighet att påverka vad de skall arbeta med. Det är viktigt för oss att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av läraren.

Om du vill veta mer om Vittra Samset kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/samset.

Övrigt

Tjänsten är heltid, tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning, tillträde 9/8. Om du är intresserad av försteläraruppdraget söks det på särskilt formulär i samband med att du kallas till intervju, en förutsättning är att du är legitimerad och kan uppvisa dokumentation av 4 års väl vitsordat arbete. Som förstelärare har du ett lönetillägg på 5000:- och 10% nedsättning i tjänst. Uppdraget utvärderas och förnyas årsvis. Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem, länken hittar du här på sidan.

Sista ansökningsdag är 2022-08-07. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Emma Simonsson 036 - 30 48 88 emma.simonsson@vittra.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Senior fullstackutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 16
Senior fullstackutvecklare

Brinner du för utveckling och är sugen på en ny utmaning i ett internationellt och stabilt familjeföretag? Just nu behöver RENZ Sweden förstärkning till sitt utvecklingsteam placerat i nya fräscha lokaler i Jönköping!

Som fullstackutvecklare hos RENZ Sweden blir du en stor del av hela utvecklingsprocessen av RENZ digitala plattform för elektroniska fastighetsboxar och paketskåp. Du blir involverad i hela processen från systemdesign och kravanalys till implementation, testning, release och kommer ingå i ett agilt scrum-team innehållande fullstack-, mobilapp- och embeddedutvecklare där alla är i nära samarbete med varandra.

Vi söker dig som

- har ett stort teknikintresse, är öppensinnad, självgående och brinner för det du gör
- har flerårig erfarenhet som fullstackutvecklare
- har erfarenheter från front-end utveckling
- har erfarenhet av funktionell och objektorienterad programmering
- har ingått i agila utvecklingsteam
- har goda kunskaper i engelska


Det som kan vara bra att ha lite koll på är:

- NodeJS
- PHP
- databas
- Docker och Kubernetes
- MongoDB
- Erlang
- React
- RabbitMQ
- JavaScript
- Java
- HTML / CSS
- RestAPI / webhooks / websockets och integrationer
- TCP kommunikation mot embedded enheter
- Mobil applikationsutveckling
- Systemarkitekturarbete


Om RENZ

RENZ Sweden AB är det lilla företag med stor flexibilitet och frihet under ansvar. RENZ jobbar med långsiktighet både gällande sin produkt, sina medarbetare och har bra förmåner för alla sina anställda. Detta möjliggörs genom att RENZ Sweden är en del av RENZGROUP, vilka har ca 900 anställda och är marknadsledande i Europa på sitt produktsegment. Medarbetarna har goda möjligheter att vara med och påverka, utveckla och komma med nya idéer i verksamheten.

Se mer på: https://www.renzgroup.se/

Övrig information: I denna rekrytering samarbetar RENZ med FollowU

För mer information kring tjänsten ring Lasse Nilsson på FollowU. 0709-881400

Välkommen med dig ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Registrator, vikariat

Registrator
Läs mer Jun 16
Administrativa avdelningen

Tycker du om ordning och reda, att ha många kontaktytor samt har ett stort intresse för digital informationshantering? Då kan du vara den vi söker till den viktiga rollen som registrator!

Vi söker nu en vikarie som tillsammans med vår huvudregistrator ska ansvara för kommunstyrelsens diarium. Diariet är en central funktion när det kommer till att samordna flödet av information som passerar kommunen, mestadels digitalt men även via traditionell papperspost. Du kommer att ge information och service som är kopplat till verksamheten samt hantera interna och externa förfrågningar. Du har en nära kontakt med medarbetare, förtroendevalda, allmänhet och media.

Du kommer i din roll ansvara för:

• löpande diarieföring, arkivering, expediering och posthantering
• utlämnande av allmän handling, inklusive arbete med sekretessprövning
• kvalitetskontroll för att säkerställa fullständig dokumentation, aktualitet och sökbarhet
• stöttning och utbildning i verksamheten
• utveckla informationsstrukturer, metadata samt informera och utbilda dina kollegor
• ge service till medborgare och våra politiker
• vara kommunens expert inom diarieföring
• ge administrativt stöd

Du kommer dessutom delta aktivt i kommunens förvaltningsövergripande utvecklingsarbete för att skapa effektiva rutiner och digitala processer för ärendehantering och registratur.

Vi söker dig som

• har samhällsvetenskaplig utbildning på högskolenivå
• har god förståelse av den demokratiska processen
• har vana att arbeta i olika IT-system
• är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt
• är duktig på att uttrycka dig i tal och i skrift
• har lätt för att samarbeta

Meriterande är

• erfarenhet av administrativt arbete, gärna från en kommun

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala förmåga.

Om oss
Administrativa avdelningen finns på Stadskontoret. Avdelningen ansvarar för kansliverksamhet, stadsarkiv, juristfunktion, överförmyndarnämndens kansli, dataskydd (GDPR) samt informationssäkerhet.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Tomas Björk, administrativ chef, 036-105546
Kontaktuppgifter till fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligastk)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Systemutvecklare inhouse

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 16
Knowit har många spännande projekt på gång och vi söker därför efter duktiga utvecklare som kan stärka vårt inhouse-team. Som en del av vår inhouseverksamhet så jobbar du primärt från vårt kontor i centrala Jönköping tillsammans med andra Knowitkollegor, men du har också möjlighet att periodvis sitta hos kund. Som en del av vårt inhouse-team kommer vi att erbjuda dig spännande arbetsuppgifter i roliga projekt med grymma kollegor!

Vi söker dig med erfarenhet av system-, webb- eller apputveckling. Du har troligen en ingenjörsutbildning eller motsvarande, men relevant arbetslivserfarenhet är minst lika värdefullt.

Du jobbar fullstack och har erfarenhet av några av dessa teknikområden:

- .NET/C#
- Javascript
- Angular/React/Vue
- Node.js
- HTML/CSS
- AWS/Azure
- Swift/Kotlin/Flutter/React Native


Vi jobbar agilt och värdesätter samarbete och vi tror att du är en nyfiken, ansvarstagande lagspelare som gillar att lära sig nya saker. Du värdesätter ditt hantverk och strävar efter att växa som utvecklare och skapa bra tekniska lösningar och användarupplevelser. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du frågor kontakta Patrik Lägermo, 0708-779696Om Knowit

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-1274821 eller Patrik Lägermo patrik.lagermo@knowit.se 070-877 96 96 så berättar vi gärna mer om våra karriärmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Psykolog inom företagshälsovård

Psykolog
Läs mer Jun 16
Kommunhälsan

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Kommunhälsan?

Som psykolog på kommunhälsan är du en del av vårt team som jobbar med organisatorisk och social arbetsmiljö. Teamet består, tillsammans med dig, av ytterligare två psykologer och tre beteendevetare. I arbetet som psykolog arbetar du som ett stöd för chefer och deras medarbetare i Jönköpings kommuns verksamheter och anslutna bolag.

Arbetar du nuläget inom ett annat verksamhetsområde så som klinisk psykologi, pedagogisk psykologi etc erbjuds du här en möjlighet att testa något nytt. Arbetet innehåller primärt avgränsade, kortare kontakter där du med små medel ofta kan göra stor skillnad för individer och arbetsgrupper. Du kommer få ett flexibelt arbete, med varierat innehåll, stimulerande arbetsuppgifter och möjligheter till kompetensutveckling.

Huvudfokus för rollen vi nu söker är uppdrag inom arbetslivsinriktad anpassning och rehabilitering. Du genomför uppdrag främst på individnivå. Även uppdrag på grupp- och organisationsnivå kan förekomma. Konkret kommer dina primära arbetsuppgifter vara stödsamtal, bedömning av rehabiliteringsförutsättningar, utredning av arbetsförmåga, krisstöd samt rådgivning till chefer och medarbetare. Även gruppinsatser inriktade på bland annat stresshantering och ett hållbart arbetsliv kommer ingå i dina primära arbetsuppgifter.


Vi söker dig
som är legitimerad psykolog och som har ett starkt intresse för människor och arbetspsykologi. Som person är du en lagspelare med mycket god samarbetsförmåga, stark drivkraft och engagemang. Du är strukturerad och målinriktad. Du har dessutom god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket även i skrift. Vi förutsätter att du har erfarenhet av individinsatser.
I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
- ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher.
- erfarna kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper.
- ett varierat arbetsinnehåll och goda möjligheter till vidareutbildning.
- en chef som tillämpar tillitsbaserat ledarskap och som brinner för utvecklingsarbete.

Övrigt
Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor, vilket innebär att du bör ha körkort.
Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Vi tillämpar flextidsavtal och möjlighet att ta ut flextid som lediga heldagar.

Om oss
Kommunhälsan är en oberoende expertresurs. Utifrån ett konsultativt förhållningssätt ska Kommunhälsan bidra till att stärka ledningen i att utveckla en sund och säker arbetsmiljö för Jönköpings kommuns medarbetare. Jönköpings kommun har en egen företagshälsovård Kommunhälsan, dit kommunens ca 12 000 medarbetare och chefer kan vända sig med arbetsmiljörelaterade frågor. Kommunhälsan är en oberoende part i kommunens arbetsmiljöarbete och all personal har tystnadsplikt.

För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta:
Enhetschef Camilla Klasson
Tel: 036-105427, E-post: camilla.klasson@jonkoping.se
Skyddsombud, leg. Psykolog Linnéa Rosell-Olsson
Tel: 036-105540, E-post: linnea.rosell-olsson@jonkoping.se

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som företagspsykolog.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Electronics Design Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 16
The different design office. Yes, that's what we are. When our customers digitize their business or automate their production, they trust us. They will trust you as our electronics designer to find and implement the best solutions. Whether aiming for new innovative products, safer machines, production efficiency or additional capacity, you are one of the key players in our projects. Would you be interested in hearing in more detail what kind of world you would enter when becoming our co-worker? 

We work alongside our customers to build a new generation of devices and systems - we modernize and build new products, machines and digital solutions in both Sweden and all around the world. Our customers are ranging from promising start-ups that need a team to develop their very first product or prototype to global companies in medtech, industry, energy, moving machines and telecom sectors. Their base is very diverse, thus, the operating models and methods in our projects vary as well. The duration of our projects is often calculated in months - although delivery and product development projects can also be longer. 
In your role, you are responsiblefor custom electronics design and embedded hardware solutions for development tasks in various possible applications ranging from large-scale power electronics products to miniature sensing devices and everything in between. You will implement and test the electronics solutions according to product requirements, ensuring functional, safe and compliant products. 

What can we offer you? 
Development.One of the riches of your work is its variety. Even if you don’t constantly switch from one project to another, it’s possible for you to see, experience and learn a lot. We work with leading companies in their industries, which will surely take you to the forefront of embedded technology. 
Future.We are on the path towards profitable growth. For you this means stability, security, and?opportunities that our growth brings to your career. 
Together.?While your work can be very independent you are not alone. You always have someone to ask advice or help from. You can also make an impact in your own role. Your opinions matter and they are listened to. 
Humanity. You will become part of an open and knowledgeable team of experts. Even though we are already a big company we have not lost our humanity. We work together and continuously succeed in doing so. 

Above all, you get a chance to feel professional pride in a job well done. For us work-life balance is important, and we believe taking time to live life will only inspire your work. We offer exercise benefits; we have flexible working hours and a new hybrid policy for remote work possibilities. 

How does it sound this far?If you are interested in this opportunity, let’s look at what skills you will need to succeed in this role. 

To succeed in this role...
You probably hold an M.Sc./B.Sc. degree in Electronics, Electrical Engineering, Embedded Systems or similar area and experience in Electronics design.
You know how to specify, develop, test, and verify electronics products for functionality, performance, reliability and manufacturability.
You are familiar with some of the main design tools, like Altium, Mentor PADS or Expedition or Orcad.
We are interested in candidates with a few years’ work experience as well as more seasoned senior/lead engineers in the field of embedded hardware. Fluency in written and spoken English and good communication and documentation skills are important.  
Experience in tools for simulation, modelling, and analysis, like SPICE or Matlab, as well as knowledge in Embedded SW, HW/SW interfacing and/or FPGA development would be valuable assets for this position. 
Moreover, you will ensure your success with your proactive, self-guided and systematic approach towards your work. You know how to find solutions and overcome challenges. You are a team player with a customer-oriented approach and good communication skills. You don’t have to be an expert in everything, the Etteplan team is there to support you! 

Who are we?
Our brand promise of “Engineering with a difference” is reflected in everything we do. We are proud of our expertise and the ability to influence the success of our customers. We support and enable continuous learning and development of our employees by providing them meaningful and challenging work tasks, the most modern tools in our field and professional growth opportunities.
We strongly believe that a healthy balance between work and free time creates inspiration in our employees which has a positive impact on their work. We have an intriguing, international work environment and take pride in our relaxed corporate culture where we work with a professional attitude whilst having fun with our amazing co-workers.


Etteplan - engineering with a difference

Ansök nu

Butikssäljare Mejeri

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 16
Till vår City Gross i Jönköping söker vi en Butikssäljare Mejeri
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Mejeri kommer du att:??

- Arbeta med kundservice, kundbeställningar och varupåfyllning
- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.?

Vi söker dig som:?

- Har ett stort intresse för mat/färskvaror och gillar att sälja varor
- Har tidigare erfarenhet och kunskap inom området mejeri
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice?


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Mejeri ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: omgående t.o.m. 27 november 2022

Tjänstens omfattning: Deltid, ca 20 tim/vecka

Anställningsform: Vikariat

Sista ansökningsdag: 29 juni 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/)

Ansök nu

Matematiklärare till Jönköping

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 16
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Nu hjälper vi vår samarbetsskola i Jönköping som söker lärare i matematik, Clockwork sköter rekryteringsprocessen och du anställs direkt av skolan.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker dig som vill undervisa i matematik i årskurs 7-9. Du kommer tillsammans med ett mycket erfaret och kompetent team planera och utvärdera undervisningen. Ni kommer även att arbeta tätt kring bedömning och betygssättning både när det kommer till enskilda examinationsuppgifter och slutbetyg.

Utöver undervisning i matematik är du mentor för en klass med omkring 20 elever, ni träffas dagligen och då får du möjligheten att handleda eleverna både enskilt och i grupp.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och är behörig att undervisa i matematik. Detta är en unik chans för dig som är nyutexaminerad eller för dig som vill fortsätta att utveckla ditt didaktiska hantverk och förmåga att bygga relation med elever.

Som person är du prestigelös och arbetar gärna tillsammans med andra för att nå gemensamt uppsatta mål. Att lösa uppkomna problem utan att missa de långsiktiga strategierna faller sig naturligt för dig. Du har lätt för att kliva fram i sociala sammanhang och bygga långsiktiga relationer med såväl elever som kollegor.

Övrigt:
Tillsvidareanställning, 100%
Start: 1 augusti eller enligt överenskommelseAnsökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Ansök nu

Vill du köra och ställa maskiner inom industrin?

Maskinoperatör, hygienteknik
Läs mer Jun 16
Vi söker nu för kunds räkning en maskinoperatör till Habo.

Du kommer läras upp på maskinen och vi tror att du gillar att lösa grejer som uppstår, gillar att jobba eftertänksamt i vissa moment där det krävs noggrannhet och lugn och i andra hugga i och jobba på. Din dag kommer vara varierande med olika moment kopplat till tillverkning.

Du kommer jobba dagtid och heltid och vara en del av ett gott gäng.

Dokumentationen är viktig, så svenska i tal och skrift är ett måste för detta arbete.

Tillträde enligt överenskommelse


Frågor besvaras av: Mia Grund Johansson på telnr: 0709-495012

Urval kommer ske löpande.

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Jönköping v. 35-52!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 16
Är du utbildad röntgensjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Vi söker dig som är en erfaren röntgensjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Jönköping. Uppdraget innebär arbete på en röntgenavdelning.
Arbetet är schemalagt måndag-söndag och arbetstiderna är mellan 07:30-21:00.
Vi söker dig som kan jobba under perioden v 35-52. Vårdbron är dock fortsatt intresserade oavsett om du kan jobba hela eller delar av perioden, så varmt välkommen in med din ansökan!
DIN PROFIL
Du är legitimerad röntgensjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet med referenser. Erfarenhet av Siemens, övre- och nedre buk, angio, ryggar, hjärna och skelett inom MR är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Att jobba som bemanningssjuksköterska på Vårdbron ger dig möjlighet till stor flexibilitet i hur du lägger upp ditt arbetsliv. Tillsammans med din personliga bemanningsspecialist kommer ni fram till en plan utifrån dina önskemål.
Det är upp till dig om du väljer att jobba som fakturerande eller löntagare. Oavsett hjälper vi dig att hitta både resa och boende om uppdraget ligger på annan ort. Detta för att du ska kunna fokusera på att göra det du är bäst på – att hjälpa patienter runtom i Sverige.
Din uppgift kommer vara att stötta upp under perioder när behoven är stora. Du kommer få möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens och samtidigt få möjlighet att inta en viktig roll hos verksamheten som en erfaren och självgående kollega.
DET HÄR ÄR VÅRDBRON
Vårdbron är ett bemanningsföretag som bemannar all form av sjukvårdspersonal till uppdrag över hela landet. Vi bemannar inom region, kommun och privata aktörer över hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet, tillgänglighet och engagemang för att bli den självklara samarbetspartnern och skapa långsiktighet tillsammans såväl våra kunder som konsulter.
För varje utförd arbetsvecka skänker vi även en del av vinsten till Barncancerfonden med övertygelse om att vi tillsammans kan hjälpa fler!
PASSAR INTE UPPDRAGET DIG?
Behoven är stora inom den svenska sjukvården runtom i landet med alla olika yrkesroller. Kontakta oss så får du tala med en bemanningsspecialist som kan hitta uppdrag som passar just dig och dina önskemål.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 16
Ädelstenens äldreboende

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarsfull och engagerad med ett glatt humör? Då är det dig vi söker till Ädelstenens äldreboende!

Ädelstenens äldreboende, med sina 27 lägenheter, ligger på Råslätt i Jönköping dit det finns goda bussförbindelser och flera busslinjer passerar med täta intervaller. Det finns också parkeringsmöjligheter nära äldreboendet. Ädelstenen har två olika verksamhetsområden, där enheterna Rubinen och Diamanten är demensboende och enhet Opalen är korttidsboende för dementa. Vi erbjuder en god sammanhållning och ett fint samarbete på alla enheter. På Ädelstenens äldreboende finns möjlighet till aktiviteter så som gymnastik, högläsning och sångstunder. Dessa äger rum i avdelningarnas dagrum. För underhållning och kyrkliga aktiviteter finns ett samlingsrum. Vårt fokus ligger på våra hyresgäster - att tillgodose deras behov och tillsammans skapa fina dagar!

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyresgästernas/medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår ifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Tjänsten kommer att vara på vår korttidsenhet.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som är vårdbiträde och har tidigare betydande erfarenhet från arbete på särskilt boende och/eller demensboende. Det är meriterande om du tidigare arbetat med demensvård. Att du tar initiativ, samarbetar bra med andra och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet. Du ska också vara lyhörd och ha förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är också viktigt. Vi värdesätter också om du är trygg och stabil, har självinsikt och kan anpassa dig till olika situationer.

Eftersom arbetet innebär kontakter med gäster, anhöriga och kollegor med flera samt att det ingår dokumentation, måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på demensenheten, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg. Du kommer att arbeta 2 av 5 helger. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kan vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Maria Thörn, enhetschef
Tel: 036-10 72 80
Mikaela Skarp, vikarierande enhetschef under sommaren
E-mail: mikaela.skarp@jonkoping.se
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22-Jönköping

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 16
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Jönköping. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Dansare

Dansare
Läs mer Jun 16
Kulturhuset Spira, Smålands Musik och Teater, Jönköping

Dans Spira Extended, är en regional dansensemble som startade 2022 med stöd ifrån Kulturrådet, Värnamo Kommun och Smålands Musik och Teater och har sitt säte i Kulturhuset Spira.
Konstnärlig chef är Camilla Ekelöf.
2023 söker vi en ny ensemble.

Under tiden hos oss möter du ett flertal koreografer. Besöker andra dansinstitutioner i Sverige. Spelar i olika scenrum som site-specifik, klassrum, blackbox, konsertsalar och gympasalar. Ger sommarworkshop och skolworkshops. Möter en ung publik och den offentliga kvällspubliken.
Du arbetar i Kulturhuset Spira, ute i regionen och nationellt.

Vi söker
Vi söker fyra dansare med stark förankring i jazz och modernt. Med en önskan av att utveckla sitt eget konstnärskap och möta olika publikgrupper. Ett intresse för undervisning är ett plus.
Du ska erhållit en examen ifrån en svensk yrkesdansarutbildning under åren 2021 och 2022.
Ange gärna en referenskontakt.

Tid och plats för audition:
Måndag den 10/10 kl. 09:00-18:00.
Kulturhuset Spira i Jönköping.

Hur gör du:
Du skickar in din ansökan med CV, bild, showreel på 2-3 minuter, samt kontaktuppgifter via ansökningsknappen nedan.

Sista anmälningsdag: fredag den 19/9
Vi kontaktar dig via mail om du blir kallad till audition

Hör gärna av dig om du har frågor:
Sanna Holmgren Jonsson, danskoordinator
Susanne.holmgren.jonsson@smot.se

Isabell Karlsson dansare och repetitör
isabell.a.karlsson@smot.se

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under juli månad kan svar och återkoppling ta längre tid än vanligt.

VÄLKOMMEN!

Kulturhuset Spira är ett nav för professionell scenkonst i Jönköpings län. Målet för verksamheten är att verka för ett bra liv i en attraktiv region, genom att i första hand med egna ensembler producera scenkonstupplevelser som engagerar och inspirerar.

Varje säsong presenterar Smålands Musik och Teater ett varierat utbud av musikal, musik, teater och dans för barn, ungdomar och vuxna, i och utanför Jönköpings län.
En betydande del av verksamheten sker utanför Kulturhuset Spiras fysiska väggar, i turnéer runt om i Sverige och i samverkan med samhället.

Smålands Musik & Teater är en enhet inom Regional utveckling och har Region Jönköpings län som huvudman.

Ansök nu

Boendestödjare till boendestödsteam centrum

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jun 16
Funktionshinderomsorgen, socialpsykiatri och boendestöd

Är du en lagspelare? Brinner du för människor och relationsskapande? Då ska du läsa vidare!

Som boendestödjare har du en betydelsefull roll där du motiverar, inspirerar och gör den enskilde delaktig i vardagliga aktiviteter. Tillsammans med ditt team arbetar du för att göra tillvaron meningsfull för dem vi är till för!

Ditt nya jobb
Som boendestödjare i boendestödteam Centrum kommer du ingå i en engagerad arbetsgrupp som alla bidrar till utvecklingen av vår verksamhet. Enheten består av ett relativt litet team som i dagsläget ger stöd till ca 40 medborgare. Vårt övergripenade uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Arbetet har sin utgångspunkt i de beslut den enskilde beviljats enligt socialtjänstlagen (SoL). Som boendestödjare arbetar du utifrån ett salutogent förhållningssätt genom att stödja och motivera medborgaren att utföra aktiviteter i det dagliga livet. Dina arbetsuppgifter innehåller både praktiska och sociala insatser vilka utförs i den enskildes bostad och utanför hemmet. Du har även ansvar för dokumentation, kontaktmannaskap och upprättande av genomförandeplaner. Boendestödet utgår från nyrenoverade lokaler på kaserngatan 12.

Din kompetens
Utbildning och kunskaper
Du som söker är utbildad undersköterska eller skötare alternativt har annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du tidigare arbetat med målgruppen psykiatriska funktionsvariationer och använt digitala arbetsverktyg. För tjänsten krävs körkort B med manuell växellåda. Du bör även behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgare, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.

Personliga förmågor och kompetenser
Självklart har du som söker ett genuint intresse för människor och service samt drivs av att utveckla och motivera andra med fokus på den enskildes förmågor, resurser och önskemål! Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer den enskilde kan befinna sig i.

Som person är du flexibel och anpassningsbar. Du ser snarare möjligheter än hinder i förändringar och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt om situationen kräver. Dina drivkrafter är att forma och hitta lösningar. Som person är du självgående genom att ta ansar för dina arbetsuppgifter, strukturera, prioritera och driva dina processer vidare. Likväl som självständigt arbete, hanterar du även arbete i grupp. Det förekommer kontakt både med medborgaren, anhöriga, kollegor, närmsta chef och andra professioner. Självklart delar du med dig av din yrkeskunskap till arbetsgruppen du tillhör! Du har förmågan att skapa och bibehålla relationer genom lyhördhet och god kommunikation. I din kommunikation gentemot medborgarna har du ett pedagogiskt förhållningssätt där du är tydlig och anpassningsbar.

Du har god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt kunna ge ett professionellt bemötande och bibehålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmågor. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser ett 6 månaders vikariat på 100 % med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt till dag och kväll samt helgtjänstgöring. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera team inom enheten kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100 % tjänstgöring.

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga betyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan. Om du blir kallad på intervju, förbered även två referenser varav en nuvarande/senaste chef till intervjutillfället. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Malte Widestrand Enhetschef: 036-107760
Fackliga företrädare, här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Världens roligaste jobb!

Marknadskommunikatör
Läs mer Jun 16
Om företaget
Nu är det dags! Johan Lundell och Danny Saucedo har under tre år jobbat med ett nytt koncept inom hållbar skönhet för män. De har tagit gott om tid på sig för att allt ska vara genomtänkt och arbetat in i minsta detalj- och känner att de skapat ett unikt koncept med fantastiska produkter som verkligen gör skillnad. Det har varit en lång och lärorik process, men det är nu den bästa delen börjar. Äntligen har man kommit så långt att lanseringen är nära och de behöver börja anställa personal!

Dina arbetsuppgifter
Den första personen som de anställer är deras största stjärna, en Social Media Manager. Vi söker en magisk person som utifrån EDO STHLMs strategi och värderingar ansvarar för företagets sociala mediakanaler, både organisk och betald marknadsföring. I rollen ingår bland annat att kreativt planera och placera ut content i rätt kanal samt skapa content genom text, bild, videos och kampanjer och tutorials.


Din profil
Är du utåtriktad, glad, kreativ, driven, nyfiken och har stenkoll på sociala medier-trender? Vi kan lova att det blir en fantastisk resa för rätt person.

Arbetsplatsen kommer vara i företagets nya showroom som snart står klart på Tändsticksområdet i Jönköping och anställningen startar NU!
Är det du eller känner du någon som du tror skulle vilja jobba med oss? Tipsa dina vänner eller hör av dig direkt till mig om vem som passar bäst i världen för det här!


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Sjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 16
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska i Jönköping, Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Konferens- och receptionskoordinator med ledarerfarenhet!

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Jun 15
Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med variation i vårt receptions-konferens- och privatbokningsteam.

Din huvudsakliga roll är som konferensvärd/värdinna där du bistår våra gäster under deras konferens med bland annat planering, möblering, fika och fakturering. Du är ofta på språng och arbetar mycket nära våra konferensarrangörer för att leverera en unik och personlig upplevelse.

Hotellreceptionen och konferensanläggning har ett tätt samarbete vilket innebär att det även kan förekomma arbete i vår hotellreception. Som hotellreceptionist består dina arbetsuppgifter av in- och utcheckning av gäster, kassahantering och redovisning, fakturering samt bokning och information.

Till denna tjänst söker vi dig som är redo för ett lite större ansvar - du kommer även att agera som Receptionschefens högra hand. Du är Receptionschefen behjälplig i administrativa arbetsuppgifter så som schemaläggning av receptions-konferens- och privatbokningsteam, uppdatering och framtagning av rutiner samt ansvara för teamet när Receptionschefen inte är på plats.

Fördelning av tjänst: ca. 20-30% administration och 70-80% i drift.

Om dig

Till vårt team söker vi en ny kollega med känsla för service, kvalitet och som har nära till skratt. Vi tror att du som söker brinner för möten med nya människor och att kunna göra det lilla extra för våra gäster. Arbetet passar dig som gillar att ha många bollar i luften och som ser möjligheter i stället för svårigheter.
Då du även kommer att agera som Receptionschefens högra hand ser vi att du är flexibel och har goda ledarskapsegenskaper samt har erfarenhet av leda andra.Krav:

- Tidigare erfarenhet av servicebranschen och administrativa arbetsuppgifter.
- Goda ledaregenskaper
- Tidigare erfarenhet av schemaläggning är meriterande
- Körkort och tillgång till bil
- Svenska och engelska i tal och skrift
På Hooks Herrgård är arbetsglädjen en viktig egenskap, vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre!

Om anställningsvillkoren

Tillsvidareanställning; heltid, inleds med sex månaders provanställning.
Schemalagd arbetstid; primärt dagtid, men även kvällar och helger förekommer regelbundet.
Tillträde; omgående, eller efter överenskommelse.

Ansök nu

Kock till indiskt kök

Kock, à la carte
Läs mer Jun 15
Indiska Köket söker nu en kock till vår restaurang i centrala Jönköping.
Du kommer att arbeta deltid (60-80%) på lunch och/eller kvällar.
Du måste ha utbildning och erfarenhet av matlagning av indisk mat, samt vana att laga mat i tandooriugn (tandoori master).
Känner du dig träffad?
Skicka ditt CV till: jobb@indiska-koket.se

Ansök nu

Mättekniker till spännande företag inom energibranschen

Elmontör
Läs mer Jun 15
Beskrivning
Till vår kund söker vi nu dig som är händig och praktiskt lagd för arbete med installation av elmätare, ett fritt och varierat arbete.

Kunden tillhandahåller servicebil och annan utrustning för att du ska kunna utföra ditt arbete med högsta kvalité. Du erbjuds en självständig roll på ett spännande företag inom energibranschen med en god fast lön. 

Vår kund är ett inkluderande företag med en platt organisation där ingen är en i mängden. Man arbetar tillsammans med att sätta upp mål och tackla utmaningar på bästa sätt. Här finns stora möjligheter för dig som är driven och har viljan att kunna utvecklas vidare inom din roll. 

Arbetsuppgifter
Vi söker efter dig som är tekniskt lagd då arbetet främst går ut på att göra felsökningar av elmätare, byten av strömtransformatorer och verifieringar runt om i Norrköpings området.

Som person ser vi gärna att du är en problemlösare med ett stort intresse för teknik och montage. I arbetet förekommer en hel del kundkontakter varav det är en fördel om du är serviceminded och har en god kommunikationsförmåga. 

Kvalifikationer
Du kommer att arbeta självständigt ute i fält, men ingår också i ett härligt team. Det är ett heltidsarbete under dagtid, 40h, mån-fre.

Har du praktisk utbildning är det meriterande. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande.

Har du fallenhet för att arbeta effektivt och noggrant? Vill du ha ett fritt arbete och trevlig kollegor? Då är det här en tjänst för dig!

Villkor
Tjänsten är en anställning hos Q och du kommer att arbeta ute på uppdrag hos vår kund. Tjänsterna tillsätts löpande varför vi ser fram mot din ansökan omgående. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

Ansök nu

Projektledare & Samhällsbyggare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 15
Variation berikar!
SYSTRA AB har haft en väldigt positiv tillväxt och gjort många värdefulla rekryteringar av nya medarbetare och vunnit flera fina projekt under de senaste åren. Trenden håller i sig vilket innebär att vi har behov av att växa ytterligare. Vi söker nu rätt person som vill arbeta tillsammans med oss i infrastrukturprojekt.
Du som söker får gärna ha ett annorlunda CV eller en annorlunda bakgrund, du kanske är;
Platschef som vill utvecklas som projektledare eller byggledare
Konsult inom väg, gata, VA, belysning, bro etc. som är sugen på att jobba med projektledning och vara med och bygga upp SYSTRA
Projektledare, byggledare, uppdragsledare som antingen vill projektleda våra medarbetare eller våra projekt.
Byggkonsult eller järnvägskonsult som vill fortsätta utvecklas med oss.
Entreprenadingenjör/projektingenjör som har erfarenhet av produktionsstyrning och entreprenadjuridik.
Intern projektledare inom infrastruktur eller bygg som vill testa konsultrollen.
Projektingenjör

Om jobbet
Du kommer bli en del av oss på affärsområdet Projekt & Byggledning i Region syd, som består av projektledare och byggledare som jobbar med allt från små besiktningsuppdrag till projektledning av stora multidisciplinära projekt.
Vi befinner oss i en uppbyggnads- och tillväxtfas och det innebär att du kommer trivas om du tycker om att utveckla, inspirera, ta ansvar, tänka nytt, påverka etc. Vi är ett mindre företag med 250 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med 9 000 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden!
Om du uppfattar möjligheten att få vara med och fortsätta bygga upp vårt affärsområde i Region syd som en spännande utmaning så tveka inte att höra av dig!
Vem är du?
Vår ambition är att skapa flera dreamteam med placering i Malmö, Helsingborg eller Jönköping och söker därmed nyckelpersoner att bygga vidare runt. Du tycker således om att påverka och utvecklas och du intresserar dig för både teknik, affär och människa.
Du har goda kunskaper inom bygg eller infrastruktur. Vi tror att du har en akademisk examen som högskole- och civilingenjör (inget krav), men vi vet att du har erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom området. Vi ser gärna att du i dagsläget arbetar på ett teknikintensivt företag.
För att uppfylla kraven från våra kunder krävs att du kan grundläggande svenska i tal och skrift.
Vi söker dig som har ett stort engagemang och som vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda alla anställda en god utveckling. Förutom intressanta och lärorika uppdrag och utbildningar så innebär det även mentorskap. Är du erfaren så förväntas du bidra genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är du mindre erfaren erbjuds du en mentor.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder är du precis den vi söker!
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi driver infrastrukturprojekt i alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största organisationer inom transportlösningar.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till drygt 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se och tveka inte att kontakta oss!
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malmö,-Helsingborg,-Jönköping-Projektledare-&-Samhällsbyggare-till-Malmö,-Helsingborg-och-Jönköping/818495801/
SYSTRA – Confidence moves the world
Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Johan Hedin
010-708 05 90
jhedin@systra.com
Gruppchef Helsingborg Nikolina Kamaric
010-708 05 93
nkamaric@systra.com
Gruppchef Malmö Christoffer Nilsson
010-685 06 46
cnilsson@systra.com
Gruppchef Jönköping Morgan Blomqvist
010-685 06 02
mblomqvist@systra.com
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Administratörer sökes till Jönköping med omnejd!

Backofficepersonal
Läs mer Jun 15
Är du servicinriktad och van vid att ha många bollar i luften samtidigt? Har du en god teknisk förmåga och gillar att organisera och planera? Har du tidigare erfarenheter inom området ? Då kan det vara dig vi söker som Administratör. Just nu har vi flera kunder som kanske är ute efter just dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som administratör har du en god kunskap inom office paketet. Du har en relevant utbildning eller erfarenhet sedan innan. Du förväntas att delta i förekommande uppgifter inom administration, support och avisering. I rollen kommer du till exempel att kontrollera gods, arbeta med rapporter, statistik och leveransförmågor. Det kan även tillkomma bokning av frakter, hantering av fraktdokument samt andra liknande administrativa uppgifter. Just nu har vi flertalet kunder som söker en administratör på platser som bland annat Nässjö, Jönköping, stigamo och Värnamo.

Så tveka inte att skicka in din ansökan till oss!
Bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och Officepaketet men främst Excell. Mycket god datorvana är en självklarhet för tjänsten.
Som person är du noggrann och serviceminded, självgående och stresstålig. Du har förmågan att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt och med god struktur. Du förväntas ha god förmåga i svenska och engelska då det förekommer både i tal och skrift.


Om Manpower
Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Ansökan
Du kommer att vara anställd av Manpower och arbeta som konsult hos vår kund.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Dea Livancic på 036 - 17 30 53, therese.johansson@manpower.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

ST-läkare i tilläggsspecialiteten arbetsmedicin till arbetsmiljöenheten

ST-läkare
Läs mer Jun 15
Arbetsmiljöenheten

Är du specialistläkare och intresserad av arbetsmiljö och rehabilitering? Nu finns en unik möjlighet att bli specialist inom arbetsmedicin hos oss på arbetsmiljöenheten - Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsovård.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av arbetsmiljöfrågor och vill vidareutbilda dig till specialist inom arbetsmedicin. Du vill, tillsammans med oss, verka för en god arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering för medarbetarna inom Region Jönköpings län.

För arbetet med arbetslivsinriktad rehabilitering är det meriterande om du har kunskaper om och erfarenhet av det försäkringsmedicinska regelverket. Du är redan specialist inom någon av specialiteterna som framgår av HSLF-FS 2021:8, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om läkarnas specialiseringstjänstgöring, 6 kap. 5 § (https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/foreskrifter-och-allmanna-rad/2021-2-7212.pdf) (s. 13).

Huvuddelen av utbildningstiden genomförs genom tjänstgöring på arbetsmiljöenheten. Dessutom ingår du i en basgrupp där ST-läkare, handledare och specialister från arbets- och miljömedicinska kliniker (AMM) regelbundet träffas i seminarieform där olika teman behandlas enligt plan. Ett antal specialistkurser ingår för att uppnå socialstyrelsens kompetenskrav för de olika delmålen. Tillsammans lägger vi upp ett individuellt ST-program.

Du har god datavana och lätt för att lära dig nya system. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi arbetar över hela länet, varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad för Region Jönköpings läns medarbetare. Arbetet är omväxlande och stimulerande med goda möjligheter till utvecklingsarbete och forskning. Teamarbetet är vår styrka, där du arbetar tillsammans med övriga professioner på enheten. Dessutom finns flera läkarkollegor som är specialister i företagshälsovård/arbetsmedicin.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag helgfria vardagar. Vi är en länsövergripande enhet med mottagningar i Eksjö, Jönköping och Värnamo vilket innebär att delar av tjänstgöringen kommer ske på alla tre orterna.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I företagsläkarens arbetsuppgifter ingår att ge stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du möter chefer och medarbetare i frågor som rör arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering. Kartläggningar och utvärderingar av arbetsmiljön är andra arbetsuppgifter, liksom utbildningar inom arbetsmiljöområdet och medicinska kontroller enligt arbetsmiljölagstiftningen.

Arbetet som företagsläkare är omväxlande, och du får arbeta på individ-, grupp- och organisationsnivå.

För att du ska trivas hos oss
Du är en person som trivs med och bidrar till ett gott teamarbete, samtidigt som du har god förmåga till självständigt arbete. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du kommunicerar tydligt, förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2022. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marianne Rosgren, tfn 010-242 28 33, 070-297 55 54, marianne.rosgren@rjl.se eller företagsläkare Anette Engman Lundberg, 072-205 22 89, anette.engman.lundberg@rjl.se .
Under semesterperioden v. 28-31 är du välkommen att kontakta oss via mail, så hör vi av oss så snart vi är i tjänst igen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Arbetsmiljöenheten är Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsa. Vi ger ett konsultativt stöd till hela organisationen med ca 11 000 medarbetare och 500 chefer. Vårt uppdrag är att vara en strategisk, proaktiv partner och att arbeta långsiktigt och förebyggande med arbetsmiljöfrågor samt att vara ett stöd i den arbetslivsinriktade rehabiliteringen. Verksamheten är väl etablerad och har ett tydligt uppdrag. Vi är en länsenhet med mottagningar i Eksjö, Jönköping och Värnamo.

Arbetsmiljöenheten har 20 medarbetare. Vi arbetar i team med bred kompetens, med fokus på arbetsmiljö ur ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer, psykologer, arbetsterapeuter, arbetsmiljöingenjör och administratör. Inom enheten pågår forskning och utveckling.

Ansök nu

Socialpedagog

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jun 15
Hisingstorpsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som brinner för att skapa goda framtidsförutsättningar för våra elever. Du är en person som dagligen arbetar för att utveckla elevernas förmåga till kunskap och tilltro till sig själva utifrån deras förutsättningar både enskilt och i grupp. Genom kunskap och kreativitet inspirerar och stöttar du elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Det uppdrag vi har i dagsläget är att tillsammans med arbetslaget stötta en elev i åk 4 och också vara en del av verksamheten bland eleverna på vårt fritids Klubben (elever i åk 4-6).
I din roll som socialpedagog arbetar du målmedvetet för att eleven ska få en så god utveckling som möjligt kunskapsmässigt och socialt. Du kommer att ha nära kontakt och samarbete med eleven, årskursen, vårdnadshavare, lärare, skolledning samt övrig skolpersonal. Du kommer också ha möjlighet att få handledning av skolpsykolog och ingå i den grupp vi benämner resurspersoner.

Välkommen till oss
Vårt skolområde består av två grundskolor; Hisingstorpsskolan F-6 och Vätterslundsskolan F-3. Skolorna är belägna i natursköna omgivningar på Bymarken i de västra delarna av Jönköping med närhet till naturen och respektive skolas ”skolskog”. För närvarande finns ca 550 elever och ett 80-tal medarbetare inom skolområdet. Hisingstorpsskolan är en grundskoleenhet F-6 organiserad i arbetslag inom verksamheterna förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Vätterslundskolan är en mindre grundskoleenhet F-3 organiserad på liknande vis.

Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande och ledorden Glädje, Lärande, Respekt, Trygghet och Gemenskap, Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Skolområdet präglas av medarbetarnas strävan att bedriva undervisning av mycket god kvalitet, studiero och hög måluppfyllelse. Sedan några år arbetar vi aktivt med rastverksamhet och daglig rörelse som en del i trygghetsarbetet. Vi arbetar också för att utveckla lärande och undervisning i förskoleklassen och fritidshemmet. Framöver fokuseras vårt utvecklingsarbete troligtvis på områdena språkutvecklande arbetssätt, kompetensutveckling för all personal inom ledarskap, fortsatt arbete med utveckling av undervisningen genom digitalisering och andra metoder och gemensamt arbete kring samsyn och hur vi möter alla elever i skolans alla verksamheter där vi utvecklar ”en röd tråd” för elevernas lärande från F-6 i klassrummen och på fritids.
Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad socialpedagog med erfarenhet av att arbeta med och kring elever i behov av stöd för att skapa en tillgänglig lärmiljö. Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, god kompetens om och intresse för att arbeta med digitala verktyg och använda bildstöd. Din förmåga att kunna anpassa utefter elevens behov är av stor vikt för oss för att ge förutsättning till en likvärdig utbildning.
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor Lena Nordh-Jonsson, tel 036-10 61 72,
Bitr. rektor Linda Landén, tel 036-10 70 92
Lärarförbundet, Ulf Claesson, tel 0703-231281

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som socialpedagog.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem som vill inspirera till lustfyllt lärande

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 15
Lekerydsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker en ny kollega till ett av våra fritidshem. Som lärare inriktning fritidshem arbetar du på ett fritidshem för elever i F-åk1. Tillsammans med andra pedagoger arbetar ni med att planera, genomföra och följa upp verksamheten. Huvuddelen av verksamhetens mål är att stimulera elevernas sociala kompetens, deras förmåga att utveckla kamratrelationer och att de ska kunna praktisera ett demokratiskt förhållningssätt. Som utgångspunkten för ert arbete finns styrdokumenten både på fritidshemmet och i skolan.

Du ingår i ett arbetslag som består av lärare och förskollärare. Tillsammans utvecklar ni en stimulerande och lärande verksamhet både inomhus och utomhus. I arbetsuppgifterna ingår även att delta i skolans verksamhet utöver fritidshemmet. Dessa arbetsuppgifter planeras utifrån din kompetens.

Välkommen till oss
Lekerydsskolan har cirka 300 elever och 45 anställda. Här arbetar vi för en skola för alla och en tillgänglig lärmiljö där vi fokuserar på alla elevers skolframgång. Vår arbetsplats genomsyras av vårt ledord "Laget före jaget" där vi sätter stort värde på samarbete och kommunikation i vår verksamhet. Andelen behöriga pedagoger på skolan är mycket hög. Lekerydsskolan är en VFU-skola vilket ger oss ett nära samarbete med högskolan i Jönköping.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/lekerydsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b80022e9.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare inriktning fritidshem eller dig som är i slutet av dina studier.

Grundläggande IKT-kompetens är ett krav. Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Ulf Vaim, rektor, tfn 036-10 24 25
Kajsa Sjödell, bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Helena Sandberg, Lärarförbundet, tfn 0730-542762

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare inriktning fritidshem!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lärare i textilslöjd

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 15
Junedalsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i textilslöjd och kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetenser. I tjänsten ingår också att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Välkommen till oss
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av ca 900 elever i grundskola 7–9. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping, vi har både närheten till city med dess faciliteter och 10 minuters promenad till Jönköpings stadspark.

Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/junedalsskolan79.4.74fef9ab15548f0b8001f28.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i textilslöjd, gärna i kombination med annat ämne. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Susanne Olsson Berglund, bitr. rektor 036–106072
Martina Sörensen Lärarförbundet 036–106194
Heddi Bradling, Lärarnas Riksförbund 036–106192

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i textilslöjd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Javautvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 15
Knowit Connectivity Jönköping söker fler Makers som brinner för Java-utveckling. Om du är en person som älskar utvecklarhantverket, utmanas av problemlösning och gillar att samarbeta med dina arbetskamrater för att skapa bästa värdet för kunden - då kommer du trivas i vårt team av skarpa systemutvecklare.

Vad gör Knowit?

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

Hur ser din arbetsdag ut?

Tillsammans med några av stans skarpaste och mest erfarna ingenjörer utvecklar du system för att hjälpa våra kunder att lyckas i den uppkopplade världen. Dina arbetsuppgifter är varierande och spänner över stora delar av teknikstacken - från skalbara backend-lösningar i molnet till frontend för web- mobil- och desktopmiljö.

Vi jobbar agilt och med goda programmeringsprinciper som till exempel testdriven utveckling, Clean Code och Continuous Integration. En viktig del i jobbet är att hålla sig uppdaterad med de senaste teknikerna och metoderna. Vi har en god kultur med värderingar som innovation, passion och förtroende. Det speglar hur vi trivs och möter varandra i arbetet. Vårt mål är att få arbeta med grymma grejer och samtidigt ha riktigt kul tillsammans!

Är du en Java-Maker?

Har du aptit på det okända? Gillar du att ställas inför utmanande problem där du tillsammans med andra erfarna utvecklare skapar produkter och system som är ledande på marknaden? Har du redan hunnit med några år som utvecklare inom Java och även har erfarenhet av andra utvecklingsspråk? Ja, då tror vi att du passar perfekt i vårt team. Utöver dina gedigna teknikkunskaper så har du också erfarenhet av agila arbetssätt, exempelvis SCRUM. Vi tror att du trivs bäst hos oss om du gillar att arbeta i team, har ett genuint engagemang för systemutveckling, gillar kundkontakt, är kommunikativ och har en vilja att hela tiden utvecklas.

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-1274821 eller Patrik Lägermo patrik.lagermo@knowit.se 070-877 96 96 så berättar vi gärna mer om våra karriärmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Socialsekreterare

Socionom
Läs mer Jun 15
Försörjningsstöd Öxnehaga

Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där en dag aldrig är den andra lik? Välkommen att söka tjänsten som socialsekreterare till försörjningsstöd hos oss på Öxnehaga!

Hos oss på försörjningsstöd Öxnehaga jobbar vi med att utreda rätten till bistånd. Vi jobbar med vägen till egen försörjning och erbjuder utbildning i MIX som är vår utredningsmall. Som socialsekreterare hos oss erbjuder vi dig 7 timmars arbetsdag, individuell lönesättning, flextid och en grundlig introduktion i arbetet. Som ny socialsekreterare hos oss har du en mentor den första tiden och på enheten finns också en 1:e socialsekreterare och enhetschef som stöd i arbetet.

Ditt nya jobb
Som socialsekreterare hos oss på Öxnehaga arbetar du med handläggning av ekonomiskt bistånd och med processer som syftar till att människor ska bli självförsörjande. Vår arbetsgrupp består av tjugotal kollegor och vi har ett nära samarbete med kommunens arbetsmarknadsavdelning, Arbetsförmedlingen, sjukvården och Försäkringskassan. Vi arbetar med MI och använder MIX som utredningsmodell.

I arbetet mot målet att individen ska bli självförsörjande utgår vi från varje individs förutsättningar. Tillsammans med den enskilde försöker vi att genom samtal skapa processer där personen får insikt i sina resurser och förutsättningar. Arbetet är varierande då vi möter olika former av social problematik och även utvecklande då du får stödja personer i utsatta situationer.

Din kompetens
Vi söker dig som har socionomexamen. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd, har MI utbildning och erfarenhet av verksamhetssystemet Combine. B-körkort är meriterande.

Som person har du en god samarbetsförmåga, är flexibel och nyfiken. Du är van vid att arbeta i högt tempo och är intresserad av och har förmåga att motivera och stödja människor i processer som leder till självförsörjning. Du kan vidare prioritera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och är tydlig i din kommunikation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)


Övrigt
Rekryteringen avser 1 tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer för tjänsten kommer att hållas den 12 juli.

Upplysningar
Johanna Jinnestrand, enhetschef
Tel: 036- 10 66 61
Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten!
https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Truckförare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 15
Är du en stjärna på truckkörning? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och arbeta hos ett av våra kundföretag. Ett långsiktigt jobb där du och trucken kommer bli bästa vänner!

Troligtvis är du en fena på truckkörning redan nu och har kört mycket truck eller så har du testat på att köra några månader och vill fortsätta utvecklas i din truckkörning.
För att du ska må bra och trivas på jobbet varje dag så trivs du att jobba i högt tempo med mycket att göra, du tar ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet. Du vill göra ditt jobb på bästa möjliga sätt helt enkelt!

Vi ser att du som söker:
- Har truckbehörigheterna A-B
- Du har god erfarenhet av truckkörning sedan tidigare
- Behärskar svenska i både tal och skrift för att kunna förstå arbetsuppgifterna samt kunna kommunicera med kollegorna

Vi jobbar med flera olika företag här i området och för att komma till vissa arbetsplatser krävs körkort samt bil.

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 3 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pelle Fredriksson på telefonnummer 070-866 81 52 alt. pelle.fredriksson@onepartnergroup.se eller Jenny Karlsson på telefonnummer 070-815 06 91 alt. jenny.karlsson@onepartnergroup,se Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Köksbiträde

Sjukvårdsbiträde
Läs mer Jun 15
Kirurgavdelning A och B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta med service och människor hos oss på kirurgkliniken i Jönköping! Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet av köksarbete eller vården. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift och du som söker ska vara minst 16 år.

Vi erbjuder dig
Du kommer att arbeta på timmar och helgtjänstgöring ingår i uppdraget.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i vårt patientkök på vårdavdelningarna och hantera frukost, lunch, mellanmål och middag för våra patienter. I arbetet ingår även städ i köket samt övriga serviceuppgifter.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och tar initiativ utifrån situationer som kan uppkomma. Du har en stor känsla för service, är flexibel och har ett gott bemötande både till personal som till patienter.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta:

Lisa Nyman, vårdenhetschef
Tel: 010-242 13 90
E-post: lisa.nyman@rjl.se

Anna-Maria Cahlenstein, vårdenhetschef
Tel: 010-242 13 96,
E-post: anna-maria.cahlenstein@rjl.se

Wiktoria Edvinsson, vårdenhetschef
Tel: 010-242 13 10
E-post: wiktoria.edvinsson@rjl.se


Sista ansökningsdag är den 1 augusti 2022. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kirurgkliniken, enhet Jönköping är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. I Jönköping finns två vårdavdelningar, kirurgen A och B, en kirurgmottagning, en skopienhet samt en bröstmottagning. Kliniken består av fem kirurgiska team: akut, övre gastro, nedre gastro, kärl samt bröst/endokrin. De flesta team har omvårdnadsutvecklare som gemensamt med ansvarig teamläkare arbetar med att utveckla vårdrutiner och upprätthålla kompetensen på avdelningen. Kirurgkliniken i Region Jönköpings län är sedan 2017 en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård.

Ansök nu

Jobba som konsult på Postnord via Manpower

Lagerarbetare
Läs mer Jun 15
Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower flera lagerarbetare till Postnord i Jönköping. Vill du vara med på Postnords resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

???????

Om jobbet på Postnord

I rollen som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt sortera och placera gods till rätt del av lagret. Arbetet sker både med och utan truck. Har du inte truckkort?- Ingen fara, vi kan erbjuda det på plats!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Postnord. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Postnord. Anställningen är på heltid i sex månader, med chans till förlängning.

Är du Postnords nya lagerarbetare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du lyssnar in andras behov och önskemål.

För uppdraget behöver du ha:

* mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift,
* god fysik, då det förekommer tunga lyft.
* körkort & tillgång till egen bil, eller fungerande pendling till Torsvik både dag & kväll.
* möjlighet att arbeta tvåskift, dag & kväll.

Det är väldigt meriterande med truckkort & erfarenhet av truckkörning!

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Felicia Lindgren via e-post: felicia.lindgren@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Postnord

Postnord är ett modernt, framgångsrikt och välkänt företag som verkar inom logistik- och transportbranschen. De arbetar huvudsakligen med tredjepartslogistik och håller till i stora lokaler på Torsvik i Jönköping.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Övrigt:

* Uppdragslängd: sex månader.
* Placeringsort: Jönköping.
* Typ av anställning: konsultuppdrag.

Ansök nu

Serveringspersonal

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 15
Frimans Café & Bistro är en restaurang med bar, nöje samt café mitt i centrala Jönköping bredvid Hamnkanalen. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar frukost, lunch- och bistromat, öl, vin och drinkar, bakverk och kaffedrycker i en skön och njutbar miljö och stämning. Vår filosofi är att människor ska kunna träffas och trivas tillsammans hos oss och få en skön och god helhetsupplevelse.
Är du serviceinriktad och har kunden i fokus? Har du positiv energi, är strukturerad och tar stort ansvar? Gillar du att beskriva smaker och ge gästen en fantasisk restaurangupplevelse?
Då har vi serveringstjänsten för dig! Vi har bra villkor och bästa jobbteamet att trivas med! Du måste vara över 18 år, ha körkort samt tala flytande svenska och engelska.
Arbetstider vardag, helg, kvällar ingår. Lön enligt kollektivavtal
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

SFI-lärare sökes till Veldi kompetens i Jönköping

SFI-lärare
Läs mer Jun 15
Dina arbetsuppgifter
Veldi kompetens erbjuder industriutbildningar för vuxna i svets, CNC och kantpress. Vi erbjuder även infärgad SFI för studieväg 2 och 3 samt integrerad SFI med yrkesinriktning.

Vi söker nu SFI-lärare till vår verksamhet i Jönköping.

Du har lärarexamen med minst 30 hp i svenska som andraspråk och är legitimerad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vuxenutbildning. Tjänsten förutsätter att du har god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du som söker ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor med olika kulturell bakgrund, kunna individanpassa din undervisning och vara kreativ i klassrummet. För att trivas hos oss behöver du också ha intresse för tekniska utbildningar och yrken.
Som SFI-lärare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp undervisningen i enlighet med gällande styrdokument. Det är viktigt att du kan möta varje elev utifrån elevens behov och förutsättningar. Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete och samarbetar med dina kollegor kring undervisningen.

Din profil
Som person är du positiv, lösningsorienterad och ansvarstagande. Eget driv, nya idéer och förslag välkomnas – vi tänker gärna nytt! Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kompetens och personlighet berikar verksamheten.

Om oss
Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar, och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

På Veldi i Jönköping är vi ett gott gäng idag på 8 personer varav 2 är SFI-lärare. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans och att ställa upp för varandra när det behövs. Om du vill vara en av oss – varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information om tjänsten
Tillträde: augusti/september 2022
Anställningsform: Provanställning 6 månader
Sysselsättningsgrad: 100%
Antal lediga befattningar: 1

Ansök nu

Fiberprojektör inom kommunikationsnät

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 15
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste två åren och som nu söker fler hungriga projektörer till sina team.

Om du vill jobba med frihet under ansvar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med spännande projekt i framkant så kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som fiberprojektör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:

- Projektering av transportnät i skanovas nät
- Upphandling av underentreprenörer, upprättande av arbetshandlingar och - dokumentation samt ansvara för kostnadsberäkningar
- Kommunikation med markägare, slutkunder och andra intressenter


Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom Telias nät och som därmed har kunskap kring Telias sätt att bygga nät. Du har erfarenhet av transportnät och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det förekommer en del fältarbete behöver du inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är öppen, hungrig på att utvecklas och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar samtidigt som det är högt i tak.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Start: Efter sommaren med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping, Norrköping, Linköping med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att ha en anställning via oss på Procruitment för att efter en tid gå över i anställning hos kunden

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow

Ansök nu

Extra köksbiträde till SEN Street kitchen Asecs

Köksbiträde
Läs mer Jun 15
SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.

Vad kan vi erbjuda dig?

All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop.

Vem är du?

Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig.

Som köksbiträde ingår:

- Prep.
- Montering av rätterna.
- Städ och en del disk.


Tjänsten är på ca 15-25 h/v.

Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

Ansök nu

personlig assistent till liten schemarad hos ung man i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 15
Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man i 29 års åldern i centrala Jönköping. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Mannen har assistans under nästan alla dygnets timmar på grund av en ryggmärgsskada och fåtalet tider varje vecka är dubbelassistans. Som personlig assistent åt mannen är du behjälplig med handräckning gällande på och av klädnad, personlig hygien, arbetsträning, matlagning, hushållssysslor samt vid hans fritidsintressen. Mannen sitter i rullstol och behöver hjälp med katetertappning var 3-4e timme. Mannen bor i en lägenhet i centrala Jönköping och har behov för en personlig assistent på ca 50% tjänstgöringsgrad och därför är det bra om du har en annan huvudsyssla som tex studier eller annat jobb. Jour rum till personlig assistent finns.

Vem är du?
Vi söker dig, kille eller tjej mellan 18 och 30 år som är social och gillar ordning och reda. Mannen tycker det är viktigt med ett ordnat hem är därför gissar vi att även du tycker detta är viktigt. Du ska också tala bra svenska och gärna ha körkort då du kommer att köra mannens bil i olika ärenden eller till fritidsaktiviteter.  Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans eller har någon typ av vårdutbildning. 


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Fast tjänst på ca 50% med blandade tider enligt överenskommelse. Assistansens tider är (nästan) dygnet runt och jourtid förekommer på natten mellan 00:45-07:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Omgående enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare åk F-3

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 15
Lekerydsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker en ny kollega till årskurs 1! Som klasslärare kommer du tillsammans med kollegor att ansvara för undervisningen i årskurs 1. Tanken är att du följer eleverna från årskurs 1 till årskurs 3. Att vara lärare hos oss innebär att kunna ge alla elever en lärande och utvecklande lärmiljö. I uppdraget ingår planering och genomförande av undervisning samt dokumentation, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet. I ditt uppdrag ingår att arbeta relationsskapande med elever, vårdnadshavare och kollegor samt att arbeta förebyggande och främjande mot kränkande behandling. Vi erbjuder introduktion och mentor för nya pedagoger.

Välkommen till oss
Lekerydsskolan har cirka 300 elever och 45 anställda. Här arbetar vi för en skola för alla och en tillgänglig lärmiljö där vi fokuserar på alla elevers skolframgång. Vår arbetsplats genomsyras av vårt ledord "Laget före jaget" där vi sätter stort värde på samarbete och kommunikation i vår verksamhet. Andelen behöriga pedagoger på skolan är mycket hög. Lekerydsskolan är en VFU-skola vilket ger oss ett nära samarbete med högskolan i Jönköping.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/lekerydsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b80022e9.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad grundskollärare åk F-3 eller motsvarande eller dig som är i slutet av dina studier.

Grundläggande IKT-kompetens är ett krav. Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Ulf Vaim, rektor, tfn 036-10 24 25
Kajsa Sjödell, bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Ingela Ekbom, Lärarförbundet, tfn 036-10 39 97

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare F-3.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Montör

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 15
Montering, är det något du brinner för? Att få jobba med händerna, få vara med i hela kedjan från detalj till färdig produkt och vara en del av ett framåt team - är det något som lockar dig? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och arbeta hos företag här i området med montering. Många av våra uppdrag är långsiktiga med möjlighet att sedan bli anställd på det aktuella företaget. Visst låter det som något för dig?

Som montör arbetar du i huvudsak med att montera olika detaljer, både stora och små, i olika material och i olika takt. För att du ska må bra och trivas på jobbet varje dag så trivs du att jobba i högt tempo med mycket att göra, du tar ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet. Du vill göra ditt jobb på bästa möjliga sätt helt enkelt! Du är också en lagspelare som gärna arbetar i grupp. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

Vem är du? Har du tidigare erfarenhet av montering eller liknande arbete inom industri är det ett + men med ett stort intresse och vilja kommer du också långt
Du förstår, kan prata och skriva svenska för att förstå arbetsuppgifterna samt kunna kommunicera med kollegorna 

Vi jobbar med flera olika företag här i området och för att komma till vissa arbetsplatser krävs körkort samt bil.

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 3 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pelle Fredriksson på telefonnummer 070-866 81 52 alt. pelle.fredriksson@onepartnergroup.se eller Jenny Karlsson på telefonnummer 070-815 06 91 alt. jenny.karlsson@onepartnergroup.se 

Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Roligt extrajobb i Jönköping

Intervjuare, opinionsundersökning
Läs mer Jun 15
Vi söker personer som skall rekrytera kunder i en stor butikskedja för en Nöjd Kundundersökning. Butikerna finns i hela landet.
Uppgiften är att rekrytera respondenter på plats inne i butiken och de kunder som tackar ja får själva fylla i en undersökning elektroniskt på en surfplatta.
De personer vi söker är utåtriktade, noggranna, punktliga och har en hög serviceanda.
Som intervjuare blir man tilldelad ett område med hemorten som utgångspunkt och man ansvarar sen för ett antal butiker i närområdet. I arbetet ingår således en del resande för att ta sig till arbetet så körkort och tillgång till egen bil är ett måste.
Vårt primära behov är personer som kan arbeta i sommar (v.28-v.31) men då vi har återkommande projekt så kommer det finnas möjlighet till arbete även under hösten och framåt.
Välkommen att skicka in din ansökan! Nås bäst via mail.

Ansök nu

Deltids tjänst

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 15
Till vår butik i A6 Jönköping söker vi personal
Är mode intresserade
Har ett positivt tänkande och ser hellre möjligheter än svårigheter
Är bra på att samarbeta och även ta egna intiativ
Kan jobba på kvällar och helger
Är lojala och pålitliga
Målmedvetna
Har ett bra kundbemötande
Gillar service och är engagerade
Gärna kassavana
Varumottagning
Uppackning av varor
Larmning/galgning/tömma provrum
Följa upp annonser samt aktiviteter
Reasänkningar etc etc
Tjänsten är på 20 tim/ vecka
Tillträde snarast
Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Personlig assistent söks i Norra hammar

Personlig assistent
Läs mer Jun 15
Jag är en 55 årig man med en funktionsnedsättning, behöver hjälp med det mesta i min vardag så som hushållssysslor, av och påklädning, intimhygien med mera. 

Söker dig som gärna är flerspråkig och det viktigaste är kemin. Du bör vara mellan 40 åch 55 år och bo i närheten av Norra hammar. 

Tjänsten som utlyses är på 65%, lön enligt överenskommelse.

Anställning sker löpande så skicka in din ansökan snarast

Ansök nu

DACHSER Air & Sea Logistics söker en Sales Executive

Utesäljare
Läs mer Jun 15
Är du en engagerad person med hög ambitionsnivå och talang för att attrahera nya kunder? Har du erfarenhet av försäljning och logistik? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! DACHSER Sweden AB är i ständig tillväxt och vi söker nu en Sales Executive till vårt platskontor i Göteborg.
Jobbet
I rollen som Sales Executive för DACHSER har du en viktig roll i att driva försäljning med fokus på nykundsbearbetning inom upptagningsområdet för DACHSER Swedens Air & Sea Logistics.
Tillsammans med dina kollegor på försäljningsavdelningen är du med och marknadsför DACHSERs varumärke samt företagets produkter och tjänster. Rollen innebär ett stort eget ansvar där du sätter upp egna mål, vi ser därför att du är en engagerad och resultatorienterad person med hög ambitionsnivå.
Dina huvudsakliga uppgifter rör bland annat:
· Löpande arbete med egen samt gemensam pipeline
· Marknadsanalys och undersökningar
· Uppladdning av besöksrapporter
· Ansvarig för kalkylering och prisförslag relaterat till befintliga samt potentiella kunder
· Skapa lämpliga företagsrelaterade presentationer internt och externt
· Deltagande vid företagsevent/mässor
Tjänsten är tillsvidare på 100%. Tjänsteresor förekommer frekvent.
Vem är du?
Vi söker dig som har en vana av framgångsrik tjänsteförsäljning kombinerat med kunskap och erfarenhet inom logistik, i synnerhet inom global flyg- och sjöfrakt. Akademisk bakgrund och/eller arbetserfarenhet inom logistik eller försäljning är meriterande.
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och van vid att fatta beslut. För att trivas i rollen tror vi att du drivs av att möta människor och bygga kontaktnät samt att arbeta i grupp är något du trivs med. Du är engagerad och resultatorienterad med hög ambitionsnivå.
God datorvana av Excel och Powerpoint är ett krav, erfarenhet av CRM-system är meriterande.
I rollen som säljare förekommer det frekvent tjänsteresor, därför är B-körkort ett krav. Då DACHSER är ett internationellt företag krävs det även att du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi erbjuder
Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Du får möjligheten att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden och med unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
Som medarbetare får du bra och trygga anställningsvillkor med personalförmåner så som friskvårdsbidrag 5000 kr, möjlighet till subventionerad lunch, med mera.
Eftersom vi tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla som uppfyller kvalifikationerna, oberoende av personlig bakgrund, att söka.
Är du intresserad?
Ytterligare information lämnas av Peter Björkman på telefon +46 76 865 49 82.
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 1/8 2022.
Vi är DACHSER
På DACHSER är vi övertygade om att framtiden tillhör dem som organiserar den. Tillsammans arbetar vi med världens mest intelligenta logistiknätverk som håller igång hjulen i den globala ekonomin – idag och i morgon. Här får du arbeta med erfarna kollegor och innovativa lösningar i en organisation som sätter öppenhet, respekt och kvalité i förarsätet.
DACHSERs filial i Göteborg är ett av våra fem platskontor i Sverige. Med ca 200 kollegor nationellt och runt 31 000 kollegor världen över, blir du den lokala nyckelspelaren i en global gemenskap.
Få mer information om DACHSER som organisation och arbetsplats på www.dachser.se.

Ansök nu

StudentConsulting söker en studerande bemanningsassistent!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 15
Är du en driven, flexibel och målinriktad student som vill starta din karriär redan idag? Har du erfarenhet av service och vet vikten av nöjda kunder? Då har vi jobbet för dig!

Tjänsten som bemanningsassistent innebär mycket arbete med både telefon och dator/mail som arbetsredskap. Du kommer främst att arbeta med schemaläggning samt hjälpa våra kunder med deras akuta personalbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

En stor del av tjänsten är arbete i vår bemanningsjour vilket innebär att du behöver vara tillgänglig för arbete under kväll/natt/helg. Krav på tillgänglighet är att du kan ta minst ett jourpass per vecka. Utöver de schemalagda jourpassen kan du vid behov även stötta kollegorna på kontoret i processer kopplat till rekrytering och bemanning.


Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter
- Telefonkontakt med kunder
- Hjälpa kunderna med deras behov av personal, både med längre- och kort varsel
- Även assisterande uppgifter inom rekrytering kan förekomma

Din profil
Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom personal, marknadsföring eller ekonomi.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Lagerarbetare i Jönköping, ingen erfarenhet krävs.

Lagerarbetare
Läs mer Jun 15
Vi på Arbetsstart AB har fått i uppdrag från kund att hitta 10 lagerarbetare till ett större företag beläget i Jönköping

Du behöver ej ha erfarenhet från liknande jobb. Dock meriterande.

Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Partiombudsman till Jönköpings län

Organisationsutvecklare
Läs mer Jun 15
Moderata Samlingspartiet, Riksorganisationen har idag ca 120 anställda. Riksorganisationen är en serviceorganisation till förtroendevalda, förbund och föreningar samt till väljare. Partiets uppgift är att målmedvetet bilda opinion för och utveckla moderata idéer i linje med den samhällssyn som partiet företräder. Tjänstemannaorganisationen är indelad i tre verksamhetsområden, kommunikation, politik och organisation, därtill tillkommer de administrativa funktionerna som ekonomi, IT och HR.

Följ oss på Instagram här Vill du vara med och utveckla Moderaterna i Jönköpings län? Vi söker nu dig som vill vara en nyckelfigur under nästa mandatperiod och en aktiv part för att Moderaterna fortsätter att vara ett attraktivt parti för väljarna i Jönköpings län.

Arbetsuppgifter
Tjänsten utgör en nyckelroll som spindeln i nätet mellan partiföreningar, ledande befattningshavare för Moderaterna i kommuner, region och riksdag och det ställer höga krav på personlig integritet, god känsla för service, förmåga att ge kloka och goda råd i stort som smått. Därtill arbetar partiombudsmannen som en viktig brygga mellan regional och nationell nivå.

Du kommer att arbeta med att strategiskt utveckla organisation och verksamhet i nära samspel – och på uppdrag av – förbundsstyrelsen. Du ska aktivt föreslå, driva och följa upp olika utvecklingsinsatser gentemot såväl förtroendevalda som medarbetare. I rollen ingår även att fungera som förbundets valledare. Erfarenhet av såväl politiska kampanjer och media såväl som hantering av svåra situationer är därför meriterande.

Du ska stödja de moderata föreningarna, fullmäktigegrupperna och enskilda företrädare i Jönköpings län – i arbetet med kommunikation med medlemmar och invånare/potentiella väljare. Arbetet förutsätter att du medverkar i möten, utbildningar och föreningsaktiviteter som sker på kvällstid och helger.

I rollen har du också det yttersta ansvaret för ekonomisk förvaltning, budgetuppföljning och årsredovisning tillsammans med förbundsstyrelsen. Du ska även ansvara för att säkerställa en god intern kontroll och för administration vid förbundskansliet med tillhörande beredning av ärenden och möten till förbundsstyrelsesammanträden. Förbundskansliet i Jönköping är idag tillika vårt servicekansli med ansvar för partiets medlemsservice och utför tjänster åt andra förbund.

Kvalifikationer
Du har politiskt erfarenhet och har verkat i samordnande/ledande roller samt är van att skapa förtroende både hos medlemmar och väljare. Du har hög arbetskapacitet, är en mycket god organisatör och det är även en fördel om du har erfarenhet av att planera och genomföra politiska kampanjer. Du har även kunskaper i hur man bedriver kommunikations- och opinionsbildningsarbete i olika kanaler. Du gillar att växla mellan strategiskt och operativt arbete samt att planera dina åtaganden utifrån oregelbundna arbetstider.

Ansökan och om anställningen
Tjänsten kräver att du har körkort och är eller blir medlem i Moderaterna. Tjänsten är på heltid med placering vid Moderaternas länsförbundskansli i Jönköping. Anställningen är en tillsvidareanställning och provanställning under sex månader tillämpas. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Larsson, biträdande organisationschef och chef för fältorganisationen, 070-591 59 40 eller förbundsordförande Gottlieb Granberg, 070-673 09 05.

Fackliga företrädare är Fredrik Lundström, Unionen, telefon 070-660 46 57 och Ole-Jörgen Persson, Akademikerföreningen, telefon 073-682 93 33.

Vi tar tacksamt emot din ansökan senast den 30 juni, observera förlängd ansökningstid. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Kontaktinformation
Gottlieb Granberg, 070-673 09 05

Mikael Larsson, 070-591 59 40

Arbetsplats
Kungsgatan 8A

553 18 Jönköping

Ansök nu