Hitta lediga jobb i Jönköping

Operativ Inköpare Till Saab Huskvarna

Inköpare
Läs mer Nov 7
Har du tidigare erfarenhet från att jobba med inköp eller administration? Söker du efter en ny utmaning och lockas av en drivande roll med mycket ansvar? Då är du varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som Operativ Inköpare! 

OM TJÄNSTEN: 
Friday söker nu efter en operativ inköpare till Saab i Huskvarna. Teamet består av operativa-, strategiska inköpare samt komponentingenjörer som arbetar inom elektronik. I rollen kommer du bland annat vara ansvarig för materialförsörjningen till produktion, orderläggning samt administration. Rollen bygger på mycket kommunikation internt men även med externa leverantörer. Saab erbjuder en dynamisk miljö med goda möjligheter att utvecklas och utmanas internt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

Orderläggning
Fakturering
Dialog med leverantörer
Bevaka leveranser
Orderhantering och orderuppdatering
Reklamationer
Leverantörsutveckling samt varugruppsarbete

VI SÖKER DIG SOM:
Har en utbildning inom området alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet
Inte är rädd för att utmanas i inköpsprocessen
Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska 


Det är meriterande om du har:

Har erfarenhet av att jobba i IFS eller motsvarande
Tidigare jobbat i ett tekniskt inriktat bolag 


För att trivas i rollen tror vi att du som person har ett stort eget driv, är självständig, strukturerad och trivs bra i en administrativ roll. Du är genuint intresserad av hur olika projekt drivs och uppskattar att jobba på ett bolag där din prestation uppmärksammas och finns möjlighet att avancera internt. Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Vi tror även att du är initiativrik person som gillar att få saker att hända, du trivs med att arbeta i grupp och ha flera olika kontaktytor och processer ingång parallellt.

Om kundföretaget:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om Saab här.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Placering: Huskvarna
Start: Omgående, alt. enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)
Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Personal till våran kund i Nässjö

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Nov 7
*
Just nu söker vi personal till våran kund i Nässjö. Våran kund tillverkar specialskåp & maskinbeklädnader, dessutom är dom ledande i Sverige och anpassar alltid sina produkter efter kunden.

Om tjänsten
Vi söker följande: Robot - svetsare, kantvikare & CNC-operatör/maskinoperatör. Du får en anställning via Montico som ambulerande konsult, sex månader visstidsanställning med goda chanser till förläning eller anställning hos kund. Tjänsterna är skift därmed kräv det att du är flexibel med arbetstiden.

Arbetsbeskrivning
- Sverige ligger just nu i framkant med automatisera sina maskiner därmed söker våran kund en robot-svetsare. Vi förutsätter att du har en gedigen kompetens och utbildning.

- Kantvikare - Som kantpressare formar man detaljer av exempelvis metall i en pressmaskin. Man kan antingen sköta maskinen manuellt eller genom att programmera en dator som i sin tur styr pressen. Det finns olika typer av pressmaskiner och arbetsuppgifterna skiljer sig beroende på vad man ska pressa och vilken maskin man jobbar vid.

- CNC-operatör/maskinoperatör - som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Maskinen programmeras utifrån ritningar och CAD / CAM-underlag. Programmering kan skötas av särskilt anställda tekniker eller av dig som CNC-operatör.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har relevant erfarenhet och är tekniskt lagd. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att lära dig nya saker och är initiativtagande. Du ska också behärska det svenska språket, både tal och i skrift. Du ska också kunna vara flexibel med arbetstiderna då våran kund arbetar skift. Om du är intresserad skicka in din ansökan via annonsen med ett uppdaterat CV, vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mejl då du kommer bli ombedd att ansöka in till våran annons. Vi ser meriterande om du arbetat med liknande tjänster tidigare.

Ansök nu

Installationsledare till Assa Abloy

Byggledare
Läs mer Nov 7
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.

Nu söker vi en installationsledare som vill bli en del av vårt team i Småland och Blekinge där vi jobbar med portar och installationer av dessa. Har du en stark teknisk förståelse och även intresse samtidigt som du gillar att arbeta mot både interna och externa kontakter? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Dina arbetsuppgifter
I din roll som installationsledare kommer du ha ett övergripande ansvar för installation av våra olika port- och dockningslösningar och du ansvarar för att samordna installation i ett projekt. Det betyder att du leder det dagliga arbetet inom både nyinstallation och modernisering av projekt och säkerställer att kvalitets-, tids-, och kostnadsmål uppnås. När projektet avslutas är du som följer upp entreprenaden och deltar i byggmöten och vid besiktningar.

Du kommer ha mycket kontakt internt med exempelvis tekniker, säljavdelning och planerare för att bistå med din kompetens innan, under och efter projekt. Vidare kommer du också ha externa kontakter med kund och underleverantörer under projektens gång. Du har ansvar för projektens budget och att hantera avvikelser om det uppstår. 

Vem är du? 
Din tekniska förståelse och intresse går inte att ta miste på och vi ser att du har tidigare erfarenhet inom byggbranschen eller en liknande bransch som vi jobbar inom. Givetvis är erfarenhet av att arbeta med portar eller liknande produkter är mycket meriterande men inget absolut krav. För att du ska trivas i tjänsten så ser vi att du har en god teknisk kunskap i att exempelvis läsa ritningar, bedöma en installation och förstå vilken kompetens som ett specifikt projekt behöver. Du är affärsmässig i ditt sätt vilket exempelvis visar sig när du ska bedöma offerter från underleverantörer. Du har koll på lagar och regler som styr vårt arbete. 

Som person har du förmåga att bygga och vårda relationer både internt och externt. Vidare trivs du med struktur och planering i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och är bekväm att använda dator som arbetsredskap.

Bra att veta: I tjänsten kommer du jobba med våra projekt i Småland och Blekinge och du förväntas vara ute på våra projekt ungefär tre dagar i veckan. B-körkort är därför ett krav.
 
Att arbeta för ASSA ABLOY innebär att du kommer att ingå i en dynamisk miljö med att utveckla innovativa lösningar för att förbättra våra kunders liv. Som global marknadsledare inom entrélösningar använder vi den senaste tekniken för att öppna dörrar till evenemang, sjukhus, utbildning, hem, hotell, flygplatser och företag. Att vara en del av ASSA ABLOY innebär att vara en del av ett företag i snabb utveckling med många möjligheter.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen och alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Mikael Rydholm, rekryteringskonsult, på telefonnummer 073-4141684 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se. Ansök senast 2023-12-03 på OnePartnerGroups hemsida. Vi jobbar med löpande urval och tar inte emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Lärare i matematik och naturkunskap

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Nov 7
Om jobbet
VFG utbildning i Jönköping söker nu en lärare i matematik och naturkunskap på 70%-100% till sin relativt nystartade gymnasieskola.
I Jönköping bedriver VFG gymnasium utbildning inom tunga fordon inriktning transport och anläggningsmaskiner.
Vi är belägna på Solåsvägen 5b i ändamålsenliga lokaler med en modern fordonspark samt en härlig personalgrupp.
Vi söker nu en lärare i matematik och naturkunskap på 70%-100% som på ett coachande och stöttande sätt är en inspiration och ett stöd för våra elever. Skolans värdeord stötta, motivera och engagera är viktiga att dela.
Som person är du kreativ, flexibel och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta samt att du vågar hitta nya och beprövade vägar framåt för att skapa bästa förutsättning för våra fina elever.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Tjänsten kan komma att tillsättas under pågående process.
VFG - vi flyttar gränser

Ansök nu

Charmig 7årig flicka söker Personlig Assistent

Personlig assistent
Läs mer Nov 7
Vi söker nu en härlig person med hjärtat på rätt ställe som vill jobba som personlig assistent till vår uppdragsgivare, en aktiv 7-årig flicka boendes i Huskvarna med sin familj. Ett roligt och givande arbete för dig som gillar att arbeta med barn.

Om tjänsten

Som personlig assistent blir din arbetsplats där flickan befinner sig och du kommer att spendera din tid både inomhus och utomhus. Flickan gillar att att vara utomhus, leka med mera. Flickan kommunicerar med ord och hjälp av tecken. Du behöver även assistera vid olika aktiviteter så som exempelvis bad och lek. Du blir ett stöd i flickans vardag och finns med henne i alla situationer.

Vad krävs

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som vill ge det lilla extra. Vi ser gärna att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du kan läsa av andra och har lätt för att smälta in då du arbetar i en familj. Du som söker kan läsa av när du behöver ta egna initiativ samt när du behöver ta ett steg tillbaka. Bonus är om du har intresse i sport, fotboll och hästar. Har du tidigare erfarenhet av yrket personlig assistans eller annat socialt arbete är det meriterande. Störst vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och att personkemin mellan dig, flickan samt med hennes familj stämmer.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och inte är allergisk mot pälsdjur eller klor då det finns häst/katt samt att man åker och badar.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst
• Arbetstider: Vardagar 13.45- 20.00 samt Helger 09.30-20.00
• Tillträde enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Carina Willmont, carina.willmont@kooperativetolja.se

Urval och intervjuer sker löpande.

För att bli aktuell för anställning i Kooperativet olja krävs att du visar upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu. Gå in på länken:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/?mtm_campaign=belastningsregistret&mtm_source=google&mtm_medium=cpc&mtm_content=allman&gclid=EAIaIQobChMIys7XrrHv_AIVxMPVCh1ObgvKEAAYAiAAEgIKk_D_BwE

Gå in på "Till e-tjänst för registerutdrag" och logga in med Bank-id. Välj blankett ”Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret”.

Observera att då det även är arbete hos barn krävs också detta utdrag ur belastningsregistret. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Kock till Kyrkklockans förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 7
Svenska kyrkan i Jönköping driver tre förskolor, Kyrkklockan, Kyrktuppen och Sanna förskolor. Tillsammans är vi ca 30 anställda och har ca 100 barn inskrivna i våra förskolor. I Jönköpings församling lever vi efter vår vision "Ett gott liv för alla" och eftersträvar det i våra möten med de människor vi möter på olika sätt och i olika sammanhang.

Jönköpings församling har tre förskolor med var sin kock. Kyrkklockans förskola ligger i stadsdelen Torpa i Jönköping och vi har funnits där sedan 1994. På Kyrkklockans förskola blir du en viktig del i att planera, genomföra och utveckla det vi vill stå för vad gäller kost och näring till våra barn. Förskolan har två avdelningar med totalt 33 barn och 10 personal. Vårt kök har rätt och modern utrustning, allt för att man på ett säkert och smidigt sätt ska kunna laga och servera frukost, lunch och mellanmål.

Om tjänsten

Tjänsten är på 80%, men kan kombineras med lokalvård 20%.

Som kock på vår förskola jobbar man ensam och utför alla arbetsuppgifter, så som;

• Matlagning och salladsberedning. Vi lagar all mat från grunden och bakar allt bröd.
• Disk efter alla måltider.
• Budget, egenkontroll och statistik.
• Beställningar, varumottagning och kontakten med de andra förskolorna och rektorn.
• Lokalvård för vissa delar av förskolans lokaler.

Lokalvården 20% innebär daglig städning av förskolans avdelningar.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har:

• Restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande. Gärna flerårig erfarenhet av arbete i kök.
• Mat och matlagning som ligger dig varmt om hjärtat och som delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av barnens dag på förskolan.
• Grundläggande kunskaper inom specialkost - detta är en förutsättning.
• God datorvana och förmåga att planera måltider.
• God kännedom om livsmedelsverkets hygienföreskrifter.
• Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) samt kännedom om svenska kyrkan.

Personlighet

• Gott bemötande och medvetenhet om hur du påverkar din omgivning.
• Ansvarstagande
• Planerande och involverande
• Drivande och tar egna initiativ
• Flexibel med god kommunikationsförmåga
• Prioriterar att ha rent och snyggt i köket

Som kock på vår förskola blir du en central person med ett självständigt arbete där du ingår i hela förskolans arbetsgemenskap. Tillsammans med rektorn, som är den du rapporterar till, har du regelbundna träffar med de andra kockarna.

Låter detta intressant? Ta gärna kontakt med rektor Anna Knutsson om du vill veta mer. Telefon: 036-31 35 20 E-post: anna.knutsson@svenskakyrkan.se

Om anställningen

Tillträde januari 2023 eller efter överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring under 6 månader.

Facklig företrädare

Sveriges lärare: Lena Olsson Tel. 036 313522

Kommunal: Daniel Henriksson Tel. 0730 988143

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Uppge gärna löneanspråk i din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden.

Din ansökan lägger du in i vårt rekryteringsverktyg Workbuster som du hittar genom att skrolla längst ner i platsannonsen. Mycket välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Butiksmedarbetare, Willys Jönköping Råslätt (vikariat)

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 7
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta ett stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker samt vara med och bidra till en bra kundupplevelse. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och att se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Jönköping Råslätt. Tjänsterna avser två vikariat på cirka 22 respektive 26 timmar i veckan. Vikariaten sträcker sig över perioden 2023-12-11 till 2024-06-09 och avser arbete på vår färskvaruavdelning samt i vårt kassateam.
På Willys arbetar vi i nära team i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Vi tycker att det är viktigt att man har en bra balans mellan arbete och fritid.


Vem är du?
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Våra medarbetares breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad och tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss har du lätt för att jobba i team, är noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken, vilket ställer krav på att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Arbetet är fysiskt och det är därför viktigt att du har en god fysik och att du tar ansvar för ditt eget välmående.


Erfarenhet och kunskaper
• Det är en fördel om du har jobbat inom servicebranschen, gärna butik/livsmedel, tidigare men inget krav.
• Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Har du även kunskap av andra språk ser vi det som positivt, detta för att vi ska kunna möta och hjälpa alla våra kunder.
• Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning.


Det här erbjuder vi
• Vi är anslutna till Handelsanställdas kollektivavtal.
• Pension och försäkringar enligt kollektivavtal.
• Rabatt hos våra kedjor och butiker efter 6 månaders anställning.
• Kontinuerlig utbildning och utveckling via vår interna Axfoodakademi.
• Gedigen introduktion när du börjar hos oss.
• Gratis kaffe och frukt finns att tillgå under dagen.
• Personalaktiviteter.
• Friskvårdsbidrag efter 3 månaders anställning.


Tjänsten avser: Vikariat på 22 respektive 26 timmar i veckan.
Tillträde: 2023-12-11
Arbetstider: Du kommer att variera mellan att arbeta tidig morgon, dagtid, kvällar och helger.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Joakim kiden, joakim.kiden@willys.se 036312161. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-11-21. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.
Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood
Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök nu

Vaktmästare

Skolvaktmästare
Läs mer Nov 7
Vaktmästerienheten

Vill du bli en del av Sveriges främsta vaktmästarenhet?

Ditt nya jobb
Som vaktmästare hos oss har du fokus på att avlasta chefer och medarbetare på äldreboenden, förskolor och boenden inom funktionshinderomsorgen genom att utföra vaktmästeritjänster enligt framtagen tjänstebeskrivning. Detta innefattar allt från montering av föremål på väggar och lampbyten till enklare reparationer och snöröjning. Du deltar i planering och samordning av flyttar och ombyggnationer och arbetar med systematiskt brandskyddsarbete. Allt för att förlänga fastighetens livslängd och skapa en bättre och säkrare arbetsmiljö för dem som använder fastigheten. Hos oss har du möjligheten att skapa en meningsfull inverkan i våra kunders vardag.

Din kompetens
Vi söker dig som är trygg i dig själv och har en god förmåga att anpassa dig efter uppkomna situationer. Du är uppmärksam, har en vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar på problem som uppkommer. Du har lätt för att skapa och upprätthålla kontakter med kunder och har lätt för att samarbeta både med kollegor och kunder. Allt för att få det bästa utfallet i arbete. Du tar ansvar för ditt arbete och har lätt för att strukturera ditt arbete på ett sådant sätt så att du också kommer vidare i uppgifter och slutför uppdrag.

För att lyckas i ditt arbete behöver du har erfarenhet av att arbeta praktiskt och ha en grundförståelse för konstruktion, montering och reparationsarbete inom ramen för uppdraget. Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ett praktiskt program eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du en fastighetsskötarutbildning är det meriterande. Du klarar svenska språket väl i tal och skrift och har B-körkort.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett roligt, utvecklande och varierande arbete tillsammans med andra. Du ges möjlighet för individuell kompetensutveckling samt erfarenhets- och kunskapsutbyte med kollegor som har olika professioner. Som medarbetare hos oss har du trygga anställningsvillkor.
Som vaktmästare har du ett fritt arbete där du kan planera dina dagar själv för att lösa kundens önskemål. Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en miljö där vi alla trivs och utvecklas, du kommer att arbeta i team med yrkesstolthet. Sist men inte minst, som vaktmästare har du ett roligt och givande arbete.

Välkommen till oss
Vi på verksamhetsservice erbjuder internservice till alla kommunens förvaltningar och bolag. Servicen består bland annat av städ, budservice, vaktmästeri, konferensservice och caféer. Vår vision är att göra vardagen enklare för kommunens medarbetare och på olika sätt, genom god service, bidra till att göra kommunen till en mer attraktiv arbetsplats.

Bra att veta!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
I rollen som vaktmästare kommer du att förflytta dig mellan olika objekt i arbetet. Urval sker löpande och intervjuer planerar att hållas v 48 och v 49.
För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg i din ansökan. Fundera även över två referenser om du blir kallad till intervju.

Upplysning
För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta:
Enhetschef: Carl Axelsson, Tel. 036-10 60 99
Facklig företrädare för Kommunal: Carina Gardevall, Telefonnummer: 0104428272

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Operativ Frakt- och Lageransvarig till Preformance

Lagerarbetare
Läs mer Nov 7
Preformance tar prototyp- och lågvolymstillverkning av formsprutade plastdetaljer till en helt ny nivå. Under flera decennier har vi i olika roller och på olika arbetsplatser framgångsrikt arbetat fram strukturer för att integrera alla verksamma processer i ett flöde. Nu har vi systematisk koll på varje moment från order till leverans. Detta skapar ordning, reda och effektivitet för att leverera rätt kvalitet i rätt tid. När vi startar Preformance skapar vi en ny nivå av - kundnytta i världsklass. Vi är ca 25 anställda i Öggestorp och kommer omsätta ca 45 miljoner under 2023.

Preformance tjänster blir alltmer efterfrågade, volymen ökar i produktion och kraven på rätt leveranstid blir allt viktigare. Nu rekryterar vi en operativ frakt - och lageransvarig som med ansvar för struktur och att rutiner följs, ordning och reda på lagret, samt att flöde från inleverans av material tills kunden mottagit sin beställning efterlevs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Inleverera inkommande gods i affärssystem samt lagerföra på rätt plats

- Packa samt utleverera gods på bästa och mest ekonomiska sätt

- Boka transporter med förvalda speditörer

- Enklare bearbetning och justering av produkter inför packning

- Se till att ordning på lagret upprätthålls, inventera artiklar samt städa och hålla snyggt

- Komma med idéer och bidra till avdelningen utveckling

Du som söker tjänsten trivs bäst i en lager- och produktionsmiljö och har en förkärlek till hög service, struktur samt ordning och reda. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och följer de ramar och bestämmelser som finns men är inte rädd för att komma med nya tankar och idéer. Du är noggrann och uppmärksam av dig så att prioriteringsordning, leveranstider, kvantitet samt kvalitet hålls och efterlevs. Du har med fördel redan truckkort och erfarenhet från att köra motviktstruck samt ledstaplare, god förståelse för något affärssystem samt är orädd för en del fysiskt arbete. Vi ser både kvinnliga och manliga sökande för denna position. För att trivas och passa in på Preformance så är du en prestigelös lagspelare som gillar när det är högt till tak och tempofyllda dagar.

Preformance erbjuder en spännande tjänst på ett snabbfotat och växande bolag vars produktion och processer ligger i absoluta framkant i sin bransch. Du blir en del av ett kompetent team där lagarbete och sammanhållning är viktiga byggstenar. Läs mer om Preformance och dess värdegrunder på www.prefomance.se (http://www.prefomance.se).

Placeringsort är på Preformance anläggning i Öggestorp. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ljung Kompetensförsörjning AB. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum. Skulle du ha frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på 0705-187441 alternativt marcus.ljung@ljungkompetens.se

Ljung kompetensförsörjning är en personligare rekryteringskonsult i Jönköpingsregionen som vill göra det enkelt och säkert för ditt företag att inte bara hitta, utan också attrahera rätt kompetens att vilja jobba hos just ert företag. Vi är branschoberoende och hjälper dig rekrytera kompetens, vare sig det är för en instegstjänst, specialist- eller chefsbefattning inom produktion, teknik, logistik, inköp, ekonomi, försäljning, marknad och IT.

Ansök nu

Utesäljare industri Dahl

Utesäljare
Läs mer Nov 7
Vi på Dahl ser fram emot att hitta vår nästa utesäljare till vårt Industriteam i Småland/Blekinge. Vi är idag en grupp om 10 personer som jobbar inom industrisegmentet i södra Sverige och behöver nu vår nästa nyckelspelare. Tycker du försäljning är lika roligt som vi? Då välkomnas du till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Kundansvarig utesäljare
• Planera eget försäljningsarbete och aktivt arbeta med egen kundportfölj, genomföra kundbesök, kundaktiviteter samt uppföljning.
• Utveckla relationer och affärer med nya och befintliga kunder
• Arbeta med avtal, offerter och budget
• Aktivt delta i säljteamets utveckling

Varför arbeta hos oss?

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba inom SGDS Gruppen innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en hälsosam och säker arbetsmiljö.

Vi erbjuder bland annat tjänstebil, kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Matchar vi varandra?

Vi söker dig som är proaktiv och har ett stort driv. Du har några års erfarenhet av försäljning mot större kunder, gärna från Industrisektorn eller teknisk försäljning.
Du motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning, är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att utvecklas och arbeta för långsiktiga relationer. I din vardag samverkar du i första hand med ditt säljteam som består av innesäljare & utesäljare samtidigt som samarbetet är nära med vår centrala KAM-avdelning. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:


• Serviceinriktad
• Lagspelare
• Gillar att tävla
• Strukturerad
• Datorvana, såsom Excel och Salesforce
• Flytande i svenska samt bekväm med engelska

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Småland eller Blekinge, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast den 10 December 2023.

Varmt välkommen till familjen inom SGDS Gruppen/Dahl!

Företagspresentation

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Ansök nu

Resande montörer-/elektriker, Caverion - Jönköping

Installationselektriker
Läs mer Nov 7
Marknaden för icke-fossil drift av bilar växer. För att bygga den nödvändiga infrastrukturen för elfordon installeras nu tusentals laddstationer i våra städer varje dag. En efterfrågan av tjänster som kraftigt växer hos oss på Caverion!

Därför söker vi just nu resande montörer-/elektriker som bor i området runt Jönköping som tycker om att vara på resande fot! Ni kommer att tillhöra vår filial i Borås men kommer att utgå från något av våra lokala kontor i Skåne, Halland, Småland, Värmland, Skaraborg eller Västra Götaland.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet utförs självständigt ute i fält i arbetslag om 2 personer. Arbetet innefattar efter erforderlig intern utbildning installationer och underhåll av laddstolpar på olika laddstationer i regionsydväst. Ni kommer att jobba 4-5 dagars veckor och när ni jobbar långt borta från hemmet bor ni på hotell. Installationerna kommer att ske i hela regionsydväst, så det varierar var ni i teamet är och arbetar.

För att arbeta som resande montör-/elektriker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även

• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska uppdrag
• Uppföljning och återrapportering

Din bakgrund

• Elteknisk utbildning
• ECY certifikat
• Minst två års erfarenhet av arbete som elektriker
• Kunskap om el-dokumentation
• Förmåga att kunna ta eget stort ansvar och att arbeta i team
• Som person är du ordningsam, social och serviceminded
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetare och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 0730- 81 74 04 eller mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. servicechef Jonas Josefsson tel. 070-342 42 12 jonas.josefsson@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2024!
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-administratör

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 7
Om företaget
Nu söker vi en erfaren IT-administratör till vår kund i centrala Jönköping. Företaget erbjuder ett öppet och ljust kontorslandskap med utsikt över vatten.

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att se till att IT-utrustning fungerar och att tillhandahålla servicestöd via telefon, e-post och chat mot användare avseende hård- och mjukvara. Då du kommer ha mycket kontakt med inringande användare och instruera samt guida dem i användandet av olika program ställer det krav på att du är serviceinriktad och pedagogisk i ditt tillvägagångssätt. I arbetsuppgifterna förekommer även administration av IT-miljöer så som användarkonton, behörigheter och utskriftsköer med mera.

Din profil
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom IT (exempelvis högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och ha minst 1 års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete.
Alternativt ha gymnasieutbildning eller likvärdig kunskap samt 2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Kompetenskrav:
• Utbildning samt erfarenhet av liknande tjänst.
• Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk samt informationssäkerhet.
• God kommunikativ förmåga.
• Grundkunskaper i MS Office eller liknande.
• Kunskaper om ärendehanteringssystem (Exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
• Tala obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetet är förlagt dagtid.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Söder & Co är ett lokalt och auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag och har lång erfarenhet från bemanningsbranschen. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människorna skillnad.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 7
Urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Häng med på Urologklinikens spännande resa mot morgondagens urologi!
Är du utbildad undersköterska som gillar snabba flöden, goa kollegor och korta beslutsvägar? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av urologi och vill arbeta i en spännande verksamhet där mycket händer. Du trivs med att arbeta flexibelt, nära patienter och kollegor i en god gemenskap där värdet är att vi lär av varandra. Med din kompetens och ditt engagemang samarbetar du, löser problem och skapar mervärde för våra patienter. Du tar dig an nya utmaningar och vågar befinna dig utanför din ”comfort zone”, det är så du utvecklas. Du som söker är undersköterska och det är meriterande om du har tidigare vårderfarenhet och erfarenhet av urologi.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlade arbete. Urologkliniken strävar alltid efter att vara i framkant med korta vårdtider och en dynamisk arbetsplats. Som undersköterska på Urologavdelningen får du vara med och utveckla samtidigt som du får personlig utveckling inom Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du härliga och kompetenta kollegor, engagerade och närvarande chefer samt en individanpassad introduktion.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Urologi är ett brett område som sträcker sig från infektioner till olika cancerdiagnoser. Du kommer att arbeta med patienter som kommer till oss via vårt akutflöde och de som kommer för planerade operationer, vilket innebär både pre- och postoperativt perspektiv.
Du får arbeta med omvårdnad och sjukvårdande insatser av våra patienter med olika urologiska besvär och omvårdnadsbehov. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård vilket bland annat innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete. Vi arbetar i team med olika professioner och tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för ett gott samarbete inom kliniken och med övriga samarbetspartners.

För att du ska trivas hos oss
På Urologavdelningen behöver du vara bekväm med att ta ansvar och ha ett inre driv som tar saker framåt. Det är viktigt att du kan anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du bör ha god förmåga att skapa relationer, kommunicera och samarbeta vilket skapar förutsättningar för erfarenhetsutbyte och arbetsglädje. Vidare bör du ha förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt bibehålla lugnet i stressade situationer.

Detta värderar vi högt
Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi arbetar processinriktat och personcentrerat. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Tjänsten är en tillsvidareanställning inom Region Jönköping län med placering i Jönköping på Urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov. Vill du veta mer? Kontakta vårdenhetschef Alexandra Held, 010-24 21 350.

Sista ansökningsdag är den 26/11-23 men ansök gärna omgående då vi tillämpar ett löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


På vårdavdelningen har vi 16 vårdplatser på vardagar och 13 vårdplatser på helgerna och vi har en medelvårdtid på under tre dygn. Här får du får möjlighet att dyka ner i vår specialitet och lära dig allt om urologi och urologisk omvårdnad, ett fält inom kirurgin som utvecklas i en rasande fart. Urologkliniken i region Jönköping har som mål att vara i framkant inom svensk urologi, ett mål som vi i nuläget uppfyller men vi strävar efter att bli ännu bättre. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss så är det dig vi söker!

Ansök nu

Junior utvecklare till Jönköping!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 7
Har du ett stort intresse för utveckling samtidigt som du trivs med att arbeta praktiskt? Nu söker vi dig som har en bakgrund inom mjukvara med ett öga för detaljer och som drivs av att arbeta med problemlösning. Här finns goda utvecklingsmöjligheter då du som junior får chansen att axla ett stort ansvar redan från start.

OM TJÄNSTEN
I den här tjänsten kommer du att arbeta med mjukvaruutveckling på ett företag med starkt varumärke. Ditt ansvar är att driva utvecklingen av mjukvarutestmetoder och processer framåt på avdelningen, tillsammans med ytterligare en kollega. Du kommer att arbeta i en medelstor grupp som främjar enkla samarbeten. I den här rollen får du möjligheten att använda moderna verktyg och den nyaste tekniken för att utföra ditt arbete. Arbetet är projektbaserat och du kommer att vara involverad i flera projekt samtidigt tillsammans med dina kollegor. Här kan du därmed förvänta dig en varierad vardag som består av strukturerat och analytiskt arbete såväl som att arbeta praktiskt, då du även kommer att provköra produkterna. För att lyckas i rollen kommer du att få en god introduktion i vad tjänsten innebär samt gå bredvid en mer erfaren kollega.

Här erbjuds du att få arbeta i en internationell koncern med ett stort kontaktnät med goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi dessutom stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbeta med utveckling i C/C ++ och i C#
* Analysera kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering
* Arbeta med kodgranskning och felsökning
* Utföra tester och köra produkterna i verklig miljö


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleexamen inom data, mjukvara eller likvärdigt, alternativt tar examen till sommaren
- Har goda kunskaper i C/C++/C# eller annat likvärdigt programmeringsspråk
- Är flytande i såväl tal som skrift i svenska och engelska då det används i ditt dagliga arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Problemlösande
- Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Sök jobbet som säljare på ViaLarm för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Tjäna 50 000 SEK/M

Säljledare
Läs mer Nov 6
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 6
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Enhetschef till S:t Olofsgatan och Basvägen LSS

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Nov 6
Vill du vara med och driva samt utveckla två av våra LSS-boenden? Vill du också arbeta på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som enhetschef till S:t Olofsgatan och Basvägen LSS i Falköping och Skultorp! I rollen kommer du tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om oss

Humana söker nu enhetschef till våra LSS-boenden S:t Olofsgatan och Basvägen. Boendena riktar sig mot personkrets 1 enligt § 9.9 LSS för vuxna och har plats för 6 personer per boende. S:t Olofsgatan ligger i centrala Falköping med närhet både till statskärnan, friluftsområden samt tågstation med bra förbindelser. Basvägen ligger strax utanför Skövde i Skultorp. Basvägen ligger naturskönt i ett villaområde med närhet till grönområde samt badsjö.Om tjänsten

Som enhetschef kommer du att leda och utveckla verksamheten som du ansvarar för. Att ha personalansvaret för verksamheten kommer att vara en stor del av ditt arbete och du kommer framförallt att arbeta med att skapa engagemang och delaktighet samt finnas där för stöd till din personal.I rollen som enhetschef kommer du huvudsakligen att arbeta med:

- Ansvara för boendets dagliga drift, personal och ekonomi

- Driva utvecklingsarbete kopplat till verksamhetenVem är du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi utgår från Humanas ledarskapsprofil vid rekrytering av nya chefer. Du ska vara handlingskraftig, resultatorienterad och ha självkännedom. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att skapa och vidhålla kontakter.För denna tjänst krävs det att du har:

- Socionomutbildning eller annan relevant högskole- eller universitetsutbildning

- Goda kunskaper inom socialt arbete och socialtjänstlagen

- Erfarenhet av arbete med målgruppen minst 2 år

- B-körkortDet är även meriterande om du har:

- Erfarenhet av att ha drivit ett förändringsarbete

- Erfarenhet av pedagogiskt arbeteÖvrigt

Anställningsform och tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning, 100%. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Om Humana

Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana. Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Du kommer att behöva lämna ett utdrag ur belastningsregistret innan eventuell anställning.


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Key Account Manager – Battery Energy Storage System and Solar Panel

Key account manager
Läs mer Nov 6
To enable renewables, ALVA Technology provides intelligent BESS (battery energy storage system) as well as integrated solution of PV + energy storage. We represent some world’s leading BESS and solar panel manufacturer in the Nordic region. Located in Jönköping, ALVA stands by and support our customers by technical expertise and service locally.
We are currently in rapid up ramping phase. A complete showcase and demonstration facility of BESS will be opened during this autumn, the first one of this kind in northern Europe. To further develop our business in the Nordic region as well as Germany, we are looking for a KAM. The position will be based in Jönköping. Your tasks include but not limited:
1. Develop new key accounts for BESS or integrated solution of PV+ Storage in Danmark, Norway, Finland, and Germany
2. Develop OEM &ODM; accounts for home battery storage system.
3. Participate in marketing activities.
4. Support to project execution, including planning, installation, commissioning, etc.
5. Communication bridge between your counterparts in China and customers in Europe
Your background in B2B and solar energy business is highly desired. We provide an opportunity of international work in the most exciting business currently, namely green energy transition and electrification.

Ansök nu

Skolkurator

Skolkurator
Läs mer Nov 6
Månsarp och Tahe skolområde, Tabergsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vår skolkurator ska vara föräldraledig och vi söker nu hennes ersättare för ett vikariat på ett år. Tjänsten är på 100% och du arbetar på Månsarp och Tahe skolområde, varav 20% (en dag i veckan) är förlagt till Tabergsskolan.

Som skolkurator arbetar du på individ-, grupp- och organisationsnivå med att stödja elever med sociala svårigheter samt bidrar med psykosocial kompetens till skolornas elevhälsoteam där du ingår. Tillsammans med elevhälsoteam och skolans personal kommer du att arbeta hälsofrämjande, förebyggande och stödjande. I ditt uppdrag kommer du även genomföra sociala kartläggningar av enskilda elever samt föra samtal med elever och/eller vårdnadshavare.

Ditt arbete kommer att ske i olika gruppkonstellationer och innefattar även handledning och konsultation till skolans personal samt att ansvara för skolans arbete med att främja skolnärvaro hos eleverna.

Elevhälsoteamet på våra skolor har flera delade tjänster och du kommer ha nära kollegor som du arbetar tillsammans med på skolorna och även i utvecklingsarbetet.

Välkommen till oss
Månsarp och Tahe skolområde består av två mindre F-6 skolor med vardera omkring 170 elever. Tabergsskolan är en lite större skola med cirka 230 elever. Våra tre skolor ligger förhållandevis nära varandra och är vackert belägna i södra delarna av Jönköpings kommun.

Tillsammans arbetar vi på skolorna utifrån att varje elev ska känna sig trygg och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Hos oss kommer du till en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som är måna om varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Du som söker tjänsten är utbildad socionom eller har annan likvärdig beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du har med fördel arbetat som skolkurator med barn och ungdomar och är van att samtala med barn och deras vårdnadshavare. Erfarenhet från arbete inom socialtjänst och/eller socialt arbete är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och har förmåga att se och ta tillvara på olikheter. Du har en god samarbetsförmåga, är bra på att lyssna och kommunicera med andra på ett konstruktivt sätt. Du har förmåga att skapa och upprätthålla sociala relationer och du väljer att se möjligheter istället för hinder. I ditt arbete ser du det som självklart att planera och organisera på ett effektivt sätt. Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)
Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor: Marcus Mohlin, 036-10 35 54
Bitr. rektor: Christina Arvidsson, 036-10 21 00
Samordnare, Elevhälsoenheten grundskola: Joanna Lilja, 036-10 22 78
Facklig representant: Therese Viborgh, therese.viborgh@jonkoping.se
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som skolkurator.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timanställda kockar

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 6
Måltidsorganisationen

Tycker du att det är roligt att arbeta med service och matlagning inom olika verksamheter? Vill du göra skillnad där det behövs? Då är du kanske en av de kompetenta och engagerade medarbetare vi söker!

Ditt nya jobb
I arbetet som timvikarie inom Måltidsorganisationen ingår tillagning och servering av måltider samt andra vanligt förekommande uppgifter i kök. Ett arbete som timvikarie innebär att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro. Du blir kontaktad via sms angående korttidsvikariat, vilket innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag som behovet gäller. Det är ett omväxlande arbete där du får arbeta på flera olika arbetsplatser, inom olika verksamheter och ta del av olika arbetssätt, vilket ger dig en bra möjlighet att skaffa dig goda referenser för framtida jobb. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Med andra ord ett flexibelt arbete där du själv bestämmer när du vill vara tillgänglig för jobb.

Välkommen till oss
I våra kök lagar vi mat från grunden med råvaror av bra kvalitet vilket leder till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Eleverna ska få ha ett inflytande via matråd och vi är lyhörda för dem som vi lagar maten till. Det som genomsyrar vår verksamhet är matglädje, god kvalitet och bra service i en god miljö.

Måltidsorganisationen har flertalet kök i varierande storlek, inom förskola, grundskola och gymnasium. Vi har både storkök, mottagningskök och kök där personal arbetar självständigt. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning.

Din kompetens
Vi söker dig som har kockutbildning eller som läser till kock. Du trivs med att arbeta på många olika arbetsplatser, samt har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Du har tillgång till mobil och/eller dator för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem. Arbetet innebär att du kommunicerar med barn, elever, personal och föräldrar och därför är goda kunskaper i svenska ett krav. Som person är du ansvarstagande och närvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om man läser till kock eller är kockutbildad med kort arbetslivserfarenhet så arbetar man en period som köksbiträde.

Bra att veta
Timanställningen är tidsbegränsad och pågår under sex månader. Om behov kvarstår efter anställningens slut så kan det finnas möjlighet till eventuell förlängning.

Under rekryteringsprocessen kommer arbetsprov att genomföras.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mer?
Christoffer Sinkkonen Johansson (Måltidsutvecklare); telefon 036-10 64 46

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som timanställd kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska med samordningsansvar

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 6
Smedjegårdens äldreboende

Söker du efter ett jobb där du kan kombinera arbetet inom vården med administrativa arbetsuppgifter? Är du serviceinriktad och lösningsfokuserad i ditt agerande? Som undersköterska med samordningsansvar får du det bästa av två världar! Känner du igen dig i beskrivningen, då tycker vi att du ska söka tjänsten hos oss på Smedjegårdens äldreboende!

Smedjegårdens äldreboende ligger vid Tabergsån i natursköna Norrahammar. Vi har tre demensenheter och en korttidsenhet för personer med demenssjukdom. I anslutning till äldreboendet finns en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster.

Ditt nya jobb
I ditt uppdrag som undersköterska med samordnaransvar arbetar du med att stötta verksamhetens enhetschefer och har ett nära samarbete med vår enhetsadministratör. I din roll ingår att vara schemasamordnare med ansvarar för bemanningsplanering samt frånvarotillsättning vid planerad och oplanerad frånvaro samt vid personals utbildningar. Du är ett stöd till enhetschef i arbetet med ständiga förbättringar samt sammankallande till ombudsträffar och ett stöd till ombuden i deras roll. Visst vård- och omsorgsarbete ingår i rollen beroende på verksamhetens behov.

Din kompetens
Du är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från vård och omsorg. Erfarenhet av administrativt arbete, samordning eller bemanningsplanering är meriterande. Även erfarenhet av att arbete med våra verksamhetssystem Multi Access och Time Care Pool är meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har god datorvana. Uppdraget passar dig som är strukturerad, lojal, trygg och stabil. Du kan arbeta självständigt, har ett realistiskt perspektiv på situationer och kan fokusera på rätt saker där du ser till verksamhetens bästa i ditt agerande. I en händelserik vardag har du förmågan att behålla lugnet även vid oförutsedda händelser.

Du har ett intresse för verksamhetsutveckling och strategisk planering där du ser möjligheter framför problem. Du har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Då arbetet kräver nära samarbete med kollegor och chef är din goda samarbetsförmåga en viktig del.

För att trivas i din roll tror vi att du har ett genuint intresse för arbete med människor och förmågan att arbeta strukturerat samtidigt som du kommer med nya idéer och ser nya angreppssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommu (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning som undersköterska, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Samordningsansvaret är ett tillägg i tjänsten som undersköterska och gäller för 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Skicka med relevanta betyg, intyg samt undersköterskebevis från Socialstyrelsen i din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Fredrika Bäcklund, enhetschef
Tel: 036-10 22 52
Marita Fredriksson, enhetschef
Tel: 036-10 20 55
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska med samordnaransvar på Ädelstenens äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Senior UX Designer

Interaktionsdesigner
Läs mer Nov 6
Här är vi! Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping! Här arbetar stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Webb, Mobilitet, IoT) samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning, Digital transformation och Förändringsledning.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något vi lägger stor vikt vid.

Du är en erfaren UX-designer/interaktionsdesigner som brinner för förstklassiga digitala upplevelser. Du kommer att jobba med alla typer av UX-uppgifter, för alla digitala plattformar.

Som Senior UX-designer på Sogeti i Jönköping kommer du att vara med och leverera i vårt fantastiska team som brinner för digitala kanaler. Vi ger dig möjlighet att jobba med allt från digital strategi, till service design, interaktionsdesign, användbarhetsanalys, och visuell design. Vi söker dig som är framåtlutad och driven, med bred erfarenhet inom UX-området. Du brinner för att kombinera affärs- och kundnytta, men har samtidigt förståelse för vad som är tekniskt möjligt.

Du har en passion för förändring och kan leda våra kunder framåt samtidigt som du skapar unika och kreativa lösningar utifrån kundens mål.

Det här är en viktig roll som kräver varm social kompetens och ett gediget kunnande om tillgänglig teknik. Kvalificerade kandidater kommer att dela vår tro på att design handlar lika mycket om beteende och känslor som det handlar om användbarhet och användarvänlighet.

När vi frågar våra anställda varför de jobbar på Sogeti svarar de ofta "Möjligheterna!". Möjligheterna att kombinera ständigt lärande, internationella sammanhang, och familj/jobb-balans. Lika ofta nämner de den goda stämningen, de grymma kollegerna och den ständiga variationen av arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik, men ett är säker, digital innovation är det bästa vi vet!
Vi söker dig som..

- Arbetar dagligen med design- och prototypverktyg, så som OmniGraffle, Figma, Balsamiq, Photoshop, Illustrator, Axure, etc.
- Kan ta fram designkoncept i form av skisser, wireframes, personas och prototyper, både för befintliga och nya tjänster. Självklart är din design baserad både på vad användare och affär vill och har behov av.
- Kan identifiera och kartlägga problem, samt beskriva lösningar på en högre nivå i form av effektkartläggningar, personas, scenarios och liknande metoder.
- Kan organisera, utföra och analysera användartester.
- Kan hålla workshops med våra kunder inom ramen för UX och design.
- Kan vara kundens "röst" och kunna förklara varför något är rätt eller fel utifrån användarens behov.
- Är bekväm med att presentera och förklara ditt arbete för kollegor och vara lyhörd för feedback.
- Älskar internet och allt digitalt.
- Har en akademisk utbildning inom UX/MDI eller liknande och tidigare jobberfarenhet inom UX.
- Snabbt kan sätta dig in i kundens affär, samtidigt som du kan jobba utifrån tekniska systembegränsningar.
- Behärskar svenska väl i både tal och skrift

Vi tar gärna emot din ansökan även om du inte uppfyller alla angivna krav!

Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Ansök nu

Utredare/kommunsekreterare

Kommunsekreterare
Läs mer Nov 6
Administrativa avdelningen

Vill du med din kunskap och erfarenhet vara med och bidra till en kvalitativ och effektiv ärendeberedning? Har du erfarenhet av utredningsarbete och har ett stort intresse för samhällsfrågor? Då kan du vara den vi söker!

Under 2024 genomförs val till Europaparlamentet vilket engagerar stadskontorets medarbetare på flera sätt. Det gör att vi behöver göra en förstärkning inom analys- och hållbarhetsavdelningen och administrativa avdelningen. I rollen som utredare/kommunsekreterare kommer du arbeta för båda avdelningarna dels som utredare inom analys- och hållbarhetsavdelningen, dels som kommunsekreterare inom administrativa avdelningen. Den exakta inriktningen för tjänsten beror delvis på din kompetens och erfarenhet.

Som utredare hos oss kommer du att arbeta med utredningar och utvärderingar inom olika områden som är av betydelse för kommunal verksamhet och kommunens utveckling. I din roll ingår även att för stadskontorets räkning svara på betänkanden och motioner.

Som kommunsekreterare får du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling. Arbetet innebär att sammanställa kallelser, ge stöd till förtroendevalda före, under och efter sammanträden samt att ta fram underlag för det slutliga protokollet.

Din kompetens
För att trivas hos oss behöver du ha en god analytisk förmåga. Du är noggrann och tar ansvar för din uppgift samt planerar och prioriterar ditt arbete för att hålla uppsatta tidsramar. Du har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och kommunicerar och arbetar bra tillsammans med andra. I uppdraget behöver du ha en god förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt väga samman komplex information.

Du har en examen från högskola eller universitet med samhällsvetenskaplig inriktning. Du har goda datakunskaper, främst inom Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av utredningsarbete eller nämndadministration samt är förtrogen med att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig och förstå svenska väl, i både tal och skrift.

Om oss
Administrativa avdelningen ansvarar för kansliverksamhet, stadsarkiv, juristfunktion, överförmyndarnämndens kansli, dataskydd (GDPR) samt informationssäkerhet.

Analys- och hållbarhetsavdelningen ansvarar för hållbarhetsfrågor, internationell samverkan, konsumentrådgivning, energi- och klimatrådgivning samt statistik och utredningar.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat under 2024 med eventuell möjlighet till förlängning.

Vänta inte med att skicka din ansökan då urval och intervjuer kan ske löpande.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Frida Hammar, administrativ chef, 036-10 55 46 eller Andreas Zeidlitz, analys- och hållbarhetschef, 036-10 57 30.
Kontaktuppgifter till fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligastk)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Säljare till Gränna

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Ta klivet in i Verisure som vår nya toppsäljare! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass där du får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär! Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Total Säkerhet Skandinavien AB i Huskvarna som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan 13-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Engagerade undersköterskor till demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 6
Öxnebacka äldreboende

Är du en erfaren undersköterska som vill ha ett varierande och lärorikt arbete? Är du en lagspelare med stort engagemang för våra äldre? Då har du en tjänst på vår demensenhet att söka.

Öxnebacka äldreboende är beläget på Öxnehaga i Huskvarna med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. På Öxnebacka finns det 60 lägenheter och vi är cirka 60 medarbetare som arbetar i huset. Vi har fem demensenheter och en somatisk korttidsenhet. Öxnebacka äldreboende präglas av medborgarfokus för att ge de äldre livskvalitet i vardagen och en god vård och omsorg. Vi vill lära nytt och utvecklas och arbetar tillsammans för att förbättra verksamheten och strävar efter att ha ett gott arbetsklimat och en hållbar arbetsmiljö.

Vi söker nu 2-3 nya kollegor med engagemang och erfarenhet av demensomsorg som vill bli en del av vårt gäng och driva vår verksamhet med oss.

Ditt nya jobb
Vi arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter på ett äldreboende och strävar efter att arbeta hälsofrämjande och personcentrerat med utgångspunkt från äldreomsorgens värdegrund. Vi lägger stor vikt vid ett lugnt, respektfullt bemötande och prioriterar en lugn och hemtrevlig miljö med medborgaren i fokus. Vi arbetar för att erbjuda social gemenskap och meningsfulla aktiviteter i vardagen. I vårt arbete ingår också teamarbete och kommunikation med alla i arbetsgruppen, huset och med andra professioner, social dokumentation, kontaktmannaskap och ombudsarbete m.m.

Din kompetens
Du är utbildad undersköterska och har läst omvårdnadsprogrammet/motsvarande och har erfarenhet av demensvård. Du har en positiv grundsyn, ser möjligheter och har ett starkt engagemang för människor. Du är en lugn och trygg person med ett empatiskt förhållningssätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Du har ett gott och respektfullt bemötande mot både medborgare och arbetskollegor. Du ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat och har en god samarbetsförmåga, men hanterar även självständigt arbete där du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i att vilja lära nytt och utveckla vår verksamhet. Tidigare arbete och erfarenhet av att arbeta med BPSD-registret är meriterande. Vi värderar personlig mognad och stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Eftersom arbetet innebär kontakter med hyresgäster, anhöriga och kollegor med flera samt att det ingår dokumentation bör du behärska svenska språket i tal-, skrift- och läsförståelse.

Vad erbjuder vi?
Förutom en härlig arbetsplats med goda kollegor erbjuder kommunen självklart förmåner. Dessa kan du läsa mer om här:
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser 2-3 tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid både vardag och helg och från och med 2:a oktober jobbar samtliga undersköterskor/vårdbiträden inom äldreomsorgen varannan helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna relevanta intyg/betyg direkt i din ansökan för att underlätta rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Josefin Lundgren, enhetschef
Tel: 036-10 20 89
Eija Almlöw, enhetschef
Tel: 036-10 50 62
Lisa Havskog, enhetschef
Tel: 036-10 74 00
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Säljare till Bankeryd

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Ta klivet in i Verisure som vår nya toppsäljare! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass där du får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär! Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Total Säkerhet Skandinavien AB i Huskvarna som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan 13-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Taberg

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Ta klivet in i Verisure som vår nya toppsäljare! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass där du får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär! Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Total Säkerhet Skandinavien AB i Huskvarna som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan 13-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Jönköping

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Ta klivet in i Verisure som vår nya toppsäljare! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass där du får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär! Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Total Säkerhet Skandinavien AB i Jönköping som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan 13-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Huskvarna

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Ta klivet in i Verisure som vår nya toppsäljare! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass där du får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär! Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Total Säkerhet Skandinavien AB i Huskvarna som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan 13-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Intresseanmälan för sommarjobb inom Supply Chain 2024 i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 6
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning? Vill du få möjligheten att ha ett spännande och meriterande sommarjobb inför sommaren 2024? Då har vi möjligheterna för dig!

Vi på Poolia samarbetar med olika företag runtom i Jönköping och söker därmed dig som är ambitiös och vill ta chansen att bygga på ditt CV och skaffa dig erfarenheter inför framtida arbetsmöjligheter.

Du som söker bör vara tillgänglig för arbete mellan vecka 24 till 33 sommaren 2024.

Anmäl ditt intresse genom att skicka in en ansökan redan nu. Urval och intervjuer sker under löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Beroende på arbetsplats och arbetsroll kommer arbetsuppgifterna att variera. Några exempel på vanligt förekommande arbetsroller under sommarperioden är:

• Innesäljare
• Inköpare
• Transportadministratör
• Tulladministratör
• Administratör
• Kundtjänstmedarbetare

Vi på Poolia efterfrågar en variation av olika erfarenheter och kompetenser, därav är det av stor vikt att det framgår tydligt i din ansökan vad för typ av arbetsroll du söker.


Vem är du?
Vi söker dig som studerar första eller andra året på en eftergymnasial utbildning. Gärna inom Supply Chain, Logistik och ledning eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Därtill talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du bör också vara tillgänglig för arbete mellan vecka 24 till vecka 33.

För att trivas i ovanstående arbetsroller är du flexibel, anpassningsbar och tycker om att ta ansvar. Du trivs att samarbeta med andra och inger ett förtroende både internt och externt. Därtill värdesätter du att alltid att ge en mycket god service till kunder samt har en god förmåga att prioritera dina dagliga arbetsuppgifter.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Som konsult kommer du lära känna Rebecca och Isabella som arbetar som konsultchefer hos oss på Poolia, likaså vår trevliga rekryterare Ebba. Vårt största fokus är tillgänglighet och transparens. Du som konsult ska alltid känna dig sedd och få snabba svar på dina frågor. Utöver det så besöker vi dig på din arbetsplats och följer din utveckling. Vidare bjuder vi på Poolia in till årliga sommar och vinterfester; som vi hoppas att du vill vara med på!

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansök nu

Mötesbokare till Sesol i Jönköping!

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Nov 6
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter, goda förmåner och en familjär anda? Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och
som person.

Din framtida utmaning
Som mötesbokare hos oss kommer du att vara den första kontakten till potentiella kunder där du bokar möten via telefon för våra säljare ute på fält. På kontoret i Jönköping jobbar vi tillsammans i en trivsam miljö där vi tar gemensamt och personligt ansvar för att nå uppsatta mål. I rollen som mötesbokare arbetar du måndagar - torsdagar mellan 8.00-17.00 och fredagar 8.00-16.00.

Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och är van vid att leverera goda resultat. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är bekväm med att prata i telefon eftersom du i denna roll har som uppgift att ta kontakt med våra kunder via telefon. Du är målmedveten, lösningsorienterad och bra på att bygga relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av mötesbokning eller liknande från tidigare arbete.

Detta gör livet trevligt hos oss
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Storslagna tävlingar & kick-offer med vårt unika tävlingsupplägg Golden League

Bra att veta om anställningen

Lön: Fast lön & provision

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid

Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du nedan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB

Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1200 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Timvikarie Glädjekällan Jönköping daglig verksamhet LSS

Stödpedagog
Läs mer Nov 6
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Beskrivning av verksamheten
Medborgarskolan bedriver Glädjekällan en daglig verksamhet i Jönköping för vuxna med olika former av funktionsvariationer. Med estetiskt skapande såsom sång, musik samt skapande utvecklas estetiska och emotionella förmågor. Verksamheten fyller en viktig social funktion genom att ge struktur i vardagen och skapa en känsla av grupptillhörighet genom olika aktiviteter. Verksamheten arbetar med utveckling av vardagsfärdigheter samt kunskapsinhämtande av samhällsinformation. Verksamheten avser skapa en meningsfull sysselsättning för individen som ger förutsättningar att utvecklas och stärka sin självständighet. Läs gärna mer om Medborgarskolan på www.medborgarskolan.se och mer information om Glädjekällan hittar du på www.glädjekällan.se  Du kan även få en insyn i verksamheten på Glädjekällans Instagramkonto: gladjekallan.jonkoping

Vi söker nu timvikarier som kan arbeta vid behov.

Dina arbetsuppgifter
Att enskilt eller tillsammans med annan personal agera handledare i en verksamhet där musiken och skapandet är det relevanta. Vi ser gärna att du kommer till oss och skapar, spelar och sjunger med oss. Tillhörande arbetsuppgifter utöver verksamhetens inriktning är att sätta den enskilde individens anpassade behov i fokus. Det är av vikt att du känner ett genuint intresse för att arbeta med människor och skapa gott samarbete med deltagare och övriga personer i individens omgivning. Du är delaktig i planeringen och genomförandet av det dagliga arbetet.

 

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är en öppen och engagerad person med god samarbetsförmåga. Du är en ansvarsfull person som är trygg i dig själv. Vi lägger stor tyngd vid personlig lämplighet. Du ska ha ett positivt förhållningssätt och bemötande och kunna handleda deltagarna enskilt eller tillsammans med annan personal. Du ska även kunna möta individer som behöver anpassat stöd i vardagen.

 

Det är meriterande om du har ett musikintresse och kan spela ett kompinstrument såsom piano eller gitarr. Meriterande är även kunskaper inom andra estetiska uttryck som till exempel skapande av olika slag, dans och teater. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda aktiviteter i grupp.

Önskvärd utbildning alt. pågående utbildning som arbetsgivaren finner lämplig är t.ex. undersköterska, fritidsledare, behandlingspedagog, lärare, arbetsterapeut, musikpedagog, sjuksköterska eller liknande. Meriterande är erfarenhet av arbete med målgruppen.

Arbetsuppgifter inom personlig omsorg kan förekomma.

Resor kan komma att ske i tjänsten och därför är körkort meriterande.

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret innan eventuell anställning sker är ett krav.

Vi rekryterar vikarier fortlöpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Vi erbjuder
Tjänst som timvikarie i Glädjekällan Jönköping.

Maila in CV samt personligt brev till:
Johanna Norman, föreståndare Glädjekällan Jönköping

johanna.norman@medborgarskolan.se

010-157 51 13

Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.

Ansök nu

Säljare till Jönköping Asecs

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 6
Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att kunna bli en skicklig säljare hos oss.Vi söker dig som vill jobba med försäljning i vår butik i Jönköping Asecs Galleria.Den viktigaste uppgiften för dig som säljare är att hitta den perfekta lösningen för din kund genom att lyssna, svara på frågor och vägleda kunden till bästa köp. Du genomför kampanjer tillsammans med kollegor och får säljträning och coachning.Arbetsuppgifter:• Möta kunder, försäljning
• Hantera frågor och kundärenden
• Fylla på varor och hålla butiken säljande och konceptenlig
• Genomföra kampanjer
• Kassa, Öppning-Stängning
• Träning och utbildning
Du går på rullande schema och arbetstider kan variera mellan dagtid, kvällstid och helger. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Tillsammans med dina kollegor är uppgiften att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Profil & Bakgrund 

Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning. Du älskar att uppnå dina mål och när du gör det vill vi fira det med dig. Vi tror att du:• Tycker om att arbeta med människor
• Resultat- och lösningsorienterad
• Har lätt för att lära och en vilja att utvecklas
• Vill göra ditt absolut bästa
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.Arbetsglädje

Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter. Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!Utveckling på Elgiganten

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.Elgiganten erbjuder:• Avtalsenlig lön och pension
• Generöst bonusavtal
• Förmåner inom friskvård och personalköp
• Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
• Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Ashoor Awia på storemanager.jonkoping.ph@giganten.seTycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!

Varmt välkommen med din ansökan.Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering.

Ansök nu

Systemtestare till Saab Surveillance i Huskvarna

Systemtestare
Läs mer Nov 6
Din roll
Sektionen du kommer arbeta i är en del av utvecklingsavdelningen och heter Qualification & Integration. Sektionen förser våra projekt med miljöprovare samt systemtestare inom olika kompetensområden, som kvalificering, integration samt verifiering. Vi behöver nu utöka gruppen med ytterligare systemtestare.

Resor ingår inte regelbundet i tjänsten, men kan förekomma vid tex kurser, konferenser eller möten på andra Saab-sajter.

Din framtida utmaning

Som Systemtestare med inriktning på ett eller flera kompetensområden på sektionen kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

• Ta fram och analysera systemkrav och testplaner
• Omvandla krav till testfall samt definiera testfall.
• Skapa testspecifikationer
• Genomföra tester av system
• Skriva rapporter på systemnivå

Testfallen implementerar vi i Python och kravhanteringsverktyget vi använder är Doors.

Flygplan utsätts för stora påfrestningar och kraven på säkerhet är höga. Vi har en kravbaserad utvecklingsprocess vilket innebär att de övergripande kundkraven skall brytas ner till system, delsystem, mjukvara och hårdvara. Samtliga krav skall valideras och verifieras. Det kommer bli din uppgift att hålla samman kravframtagning, systemarkitektur, validering och verifiering på systemnivå i våra projekt.

Du kommer bli väl insatt i standarder för säkerhetskritisk utveckling och i Saabs processer, metoder och verktyg.

I rollen kommer du ha kontakt med många olika yrkesgrupper såsom projektledare, konstruktörer inom flera discipliner, systemingenjörer, testsystemutvecklare och testingenjörer. Du kommer även komma i kontakt med våra kunder. Arbetet ger en bred förståelse för verksamheten, från utveckling till produktion, och det finns goda utvecklingsmöjligheter både inom och utanför sektionen. ?

Din profil
För den här rollen behöver du ha en ingenjörsutbildning inom elektronik, data/teknik eller fysik. Det är meriterande om du tidigare arbetat med säkerhetskritiska system och är bekant med kravhanteringsverktyg.

Du är strukturerad, kommunikativ och noggrann.

Som person relaterar du till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar gärna initiativ till förbättringar och utveckling. Du behåller ditt lugn och är stabil även i pressade situationer.

Tjänsten innebär också att vara i kontakt med stora delar av organisationen och det är därför viktigt att man har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs med att ha ett stort kontaktnät. Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du vill arbeta och leva upp till Saabs värdegrund: https://www.saab.com/about/company-in-brief/purpose-and-values

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Vid befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering, finns krav på svenskt medborgarskap.


Vad du blir en del av
Sektionen Qualification & Integration består i dag av 14 personer med huvudsakliga uppgifter inom System, Verifiering samt Utprovning av säkerhetskritiska avioniksystem. Vi arbetar i team och du kommer rapportera till teamledare och sektionschef.

Du blir en del av Engineering verksamheten för Business Unit Fighter Core Capabilities inom affärsområde Surveillance, en del av Saab AB. Vi utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar till flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. Vi levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, Boeing 787 och Airbus A400M. Många av våra produkter är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners.


Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

IT-supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 6
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1800 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Vill du arbeta med IT- och kundsupport hos en av Jönköpingsregionens största IT-arbetsgivare? Är det viktigt för dig att arbeta hos en arbetsgivare som prioriterar medarbetarnas välmående och utveckling och som värdesätter engagemang och kreativitet?

Jordbruksverket är en av Jönköpingsregionens största IT-arbetsgivare. Vi strävar efter att ligga i framkant inom både arbetssätt och teknik. På vår utvecklings- och digitaliseringsavdelning är vi drygt 200 personer som arbetar tillsammans i många olika roller för att lösa verksamhetens och våra kunders behov av digitalisering genom moderna och effektiva IT-lösningar. Inom avdelningens väggar ryms allt från storskalig systemutveckling på flera olika plattformar till drift, förvaltning och support.ARBETSUPPGIFTER
Om du gillar att hjälpa andra, är teknikintresserad och vill vara en del av ett förstklassigt IT-supportteam, då tror vi denna tjänst kommer att passa dig!

Vi behöver nu förstärka vår servicedesk som idag består av 7 personer och söker dig som vill arbeta som IT-supporttekniker. I rollen arbetar du brett med att ge första linjens support till Jordbruksverkets medarbetare. Vi möter våra kunder både via telefon, digitalt och genom personliga besök i vår servicedesk. Du arbetar med användarsupport och felsökning inom områden som PC, mobiltelefoni, MS Active Directory, MS Windows, MS Office, e-post/MS Exchange, MS System Center, skrivare, konferensutrustning mm.

I din roll kan det även bli aktuellt att hålla i mindre utbildningsaktiviteter, då vi vill att våra kunder ska ha god kunskap och förmåga att nyttja sin IT arbetsplats på bästa sätt. I din roll kan det även bli aktuellt att medverka i olika uppdrag kring vår IT-arbetsplats.

Tillsammans vill vi skapa en kreativ miljö där det är roligt att gå till jobbet! Hos oss finns utvecklingsmöjligheter för alla oavsett om du vill utvecklas på bredden eller på djupet.


KVALIFIKATIONER
Grundläggande för att både trivas och lyckas i rollen är att du gillar att ge förstklassig service och är lyhörd för dina kunders behov. Som person är du en problemlösare som tar egna initiativ och levererar med kvalité. Du är ansvarstagande för både ditt eget och gruppens arbete och är en genuin lagspelare. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre och därför är det viktigt att du också är utvecklingsinriktad, vågar utmana genom att tänka nytt för att ständigt förbättra verksamheten med kunden i fokus och med aktiv omvärldsbevakning.

Alla tycker inte att teknik är lika fascinerande som vi på Servicedesk! Därför förutsätter vi att du är en god kommunikatör som får det krångliga att låta begripligt och det tekniska att bli hanterbart för våra användare.

Du har troligtvis ett stort tekniskt intresse och vilja att lära dig nytt. Du har tidigare erfarenhet av IT-support i första eller andra linjens support, gärna från en lite större organisation, eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet och kompetens inom området service och IT-support. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vårt arbetsspråk är svenska och därför behöver du behärska svenska språket väl i både tal och skrift.ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Nov 6
Psykiatriska kliniken, Beroendemottagningen, Jönköping

Till beroendemottagningen i Jönköping kommer personer som har en diagnosticerad beroendeproblematik och psykiatrisk sjukdom. Vi strävar efter en helhetssyn på individen och vill medverka till en ökad livskvalité för våra patienter. Vi söker nu dig som vill ingå i en kompetent och varm arbetsgrupp och med kunskap samt energi bidra i det dagliga arbetet så väl som utvecklingsarbetet på vår mottagning.

Rollen som psykolog
De huvudsakliga arbetsuppgifterna på beroendemottagningen består av psykoterapeutiska behandlingar och utredningsarbete. Psykoterapin riktas främst mot patienternas psykiatriska sjukdom men kan även innefatta motivationsarbete till drogfrihet samt återfallsprevention. Utredningsarbetet avser i första hand neuropsykiatriska utredningar, vilka ofta sker i samarbete med arbetsterapeut och läkare. Även utredning av personlighetssyndrom och mer omfattande differentialdiagnostiska bedömningar förekommer. Du kommer också att göra bedömningar av beroendeproblematik och psykiatrisk sjukdom. Samarbete sker också med BOP – kommunens och regionens gemensamma verksamhet för personer med samsjuklighet avseende alkohol-/drogberoende och svår psykisk sjukdom. Utöver detta kommer du även få möjligheten att ingå i mottagningens utvecklings- och förbättringsarbete.

Din blivande arbetsplats
Beroendemottagningen på Länssjukhuset Ryhov har behandlingsansvar för patienter med diagnosticerad beroendesjukdom samt annan samtidig psykiatrisk sjukdom. Mottagningen har även ansvar för långtidsbehandling med metadon och buprenorfin d.v.s. LARO. På mottagningen arbetar förutom psykolog - sjuksköterskor, arbetsterapeut, läkare, kurator och vårdadministratör.

Psykiatriska kliniken i Jönköping är en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har tio öppenvårdsmottagningar och fem vårdavdelningar samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt.

Mer information om Psykiatriska kliniken som arbetsplats finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse av beroendevård. Erfarenhet av psykiatri och neuropsykiatri är meriterande.

För oss är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt, är trygg i din roll, och har lätt för att samarbeta. Du behöver vara flexibel och ha ett visst mått av tålamod. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, på heltid med start enligt överenskommelse.

Vidare erbjuder vi ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt arbetsklimat. Du får arbeta självständigt så väl som i nära samarbete med kollegor. Möjlighet till vidareutbildning och extern handledning finns, samt viss flexibilitet i upplägg av arbetsuppgifter.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Peter Tudén, tfn 010-242 30 45.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-11-19 men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 6
Om tjänsten
Du kommer arbeta som operatör i företagets maskinpark med träberarbetning. Har du tidigare erfarenhet som snickare eller liknande arbete är du kanske den vi söker. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten kan övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Arbetsuppgifterna innebär CNC-bearbetning i företagets maskinpark. Arbetet är varierande och du kommer arbeta med att tillverka detaljer i trä. Förutom CNC-styrda maskiner finns även manuella maskiner som är speciella för just företagets tillverkning. Arbetet sker utifrån ritningsunderlag och det är viktigt att man är noggrann.

Start: Omgående
Arbetstiderna är 2-skift

Din profil
Krav:
- Tidigare erfarenhet inom industri/verkstad
- Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom maskinoperatör
- Meriterade är om du har erfarenhet av trä/snickeri

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Produktspecialist till Edströms Maskin AB

Produktutvecklare
Läs mer Nov 6
Edströms Maskin söker en teknisk Produktspecialist som är redo att ta maskinindustrin till nästa nivå. Om du har teknisk expertis, en kommersiell anda och en stark drivkraft att lyfta fram innovativa maskiner, då är detta din chans! Vi söker dig som vill arbeta som Produktspecialist på Edströms Maskin med placeringsort på huvudkontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Vad erbjuder vi
Som Produktsspecialist innehar du en central roll i Edströms verksamhet där spännande utvecklingsmöjligheter finns inom bolaget. På Edströms Maskin blir du en del av ett skickligt team som tillsammans driver försäljning och förbättringar framåt. Här får du en möjlighet att tillsammans med dina kompetenta kollegor bygga något stort i en verksamhet med korta beslutsvägar.
Om rollen som Produktspecialist
I rollen som Produktspecialist på Edströms Maskin kommer du att ansvara för varumärket Tornos, som är känt för både sin kvalitet och sin innovation. Som bolagets varumärkesexpert agerar du som stöttepelare både internt som externt. Ditt största uppdrag blir att hjälpa bolagets säljare att navigera rätt inom en komplex försäljning, samtidigt som du bidrar med support till Edströms kunder med att välja rätt maskiner och optioner. När nya produkter lanseras blir du även en viktig nyckelspelare gentemot marknad där du ansvarar och säkerställer att bilder och produkttexter stämmer överens, samtidigt som ni tillsammans utvecklar marknadsmaterial och kampanjer kring varumärket.
Du rapporterar till VD och arbetar nära sälj och marknad. Din roll kommer att innefatta en del resor och spännande besök hos Edströms leverantörer, både nationellt och internationellt.
Huvudfokus i din roll

Utveckla och bibehålla en djupgående expertis inom varumärkets produkter och tjänster, inklusive tekniska specifikationer, funktioner och användningsområden.


Arbeta nära säljteamet och bistå med expertis på säljmöten ute hos kund samt i Edströms showroom med bland annat testkörningar och cykeltidsberäkningar.


Effektivt kommunicera med kunder via telefon, e-post och personliga möten för att besvara frågor, ge råd och förklara produkternas värde.


Skapa anpassade presentationer och produktutbildningar för att underlätta försäljningen och öka kundernas förståelse för våra produkter.


Erbjuda teknisk support till kunder och lösa eventuella problem eller frågor som kan uppstå.


Vi ser gärna att du har:

En stark teknisk förståelse inom längdsvarvning och fleroperationssvarvar.


Förmågan att kommunicera teknisk information på ett enkelt sätt.


Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Förmåga att anpassa sig till olika kundbehov och utveckla skräddarsydda lösningar.


Vem är du?
Som person är du en orädd initiativtagare som brinner för branschens produkter. Du är strukturerad, noggrann och har en kommersiell personlighet. Då vardagarna kan variera och se olika ut från dag till dag ställer det höga krav på din förmåga att kunna organisera, prioritera och vara självständig i din roll. Vidare är du en teamspelare som trivs med att vara sambandet mellan flertalet kontaktytor.
Om du inte arbetar som Produktspecialist idag tror vi att en bra bakgrund för tjänsten kan vara produktionstekniker, servicetekniker, applikationstekniker eller säljare inom ett liknande område. Det viktigaste är att du har en generell teknisk kunskap inom längdsvarvning.
Om Edströms Maskin
Edströms är en framträdande leverantör av maskiner, verktyg och service till den svenska industrin. Vårt familjeföretag, baserat i Jönköping, är dedikerat till att förse företagskunder i hela Sverige med maskiner, verktyg och förnödenheter. Med en stark tro på framtiden investerar vi nu för att ytterligare befästa vår roll som den svenska industrins partner för framtidens produktionslösningar. Upptäck mer om oss på vår hemsida: https://www.edstroms.com/maskin/
Bra för dig att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Placeringsort är på huvudkontoret i Jönköping.


Du rapporterar till VD för Edströms Maskin.


Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Ansök nu

Leg. Psykolog

Psykolog
Läs mer Nov 6
Tjust behandlingsfamiljer arbetar med kvalificerad behandling för barn och unga, placerade av socialtjänsten i våra behandlingsfamiljer. Dessa barn och unga har ofta en historia av omsorgssvikt, upplevt trauma i form av våld och övergrepp, flera tidigare placeringar och ofta i kombination med neuropsykiatriska diagnoser. Detta är en av samhällets mest utsatta grupper, som vi med hjälp av tvärprofessionella team skapar förutsättning för förändring tillsammans med.
Du bedriver kvalificerat psykoterapeutiskt behandlingsarbete med inriktning mot barn och ungdom. Du genomför psykologiska utredningar vid placering samt fortlöpande uppföljningar under behandlingstiden i syfte att följa den unges utveckling. Utifrån psykologbedömningen bedöms varje barn/ungdoms behov av psykoterapeutisk behandling. Oftast behövs dessa insatser under längre tidsperioder, vilket möjliggörs inom vårt uppdrag. Tillsammans i teamet, som består av behandlingssamordnare, behandlingsfamilj och barnpsykiater, lägger ni upp den unges behandlingsinsatser utifrån Tjust behandlingsfamiljers arbetsmodell och socialtjänstens uppdrag.
Om oss
Tjust Behandlingsfamiljer har under lång tid byggt upp en arbetsmodell som har sin grund i en relationellt-psykodynamiskt samt socialpsykologisk grundsyn. Arbetsmetoderna har en tydlig förankring i mentaliserings- och anknytningsteorier. Vår verksamhet har en grundstruktur som vilar på ett miljöterapeutiskt förhållningssätt.
Varje placerat barn/ ungdom har sitt specifika team. På kontoret i Jönköping är vi en arbetsgrupp bestående av platschef, behandlingssamordnare och psykologer. Våra behandlingsfamiljer finns geografiskt boende omkring Jönköping. Barnpsykiater finns på konsultbasis. Extern teamhandledning finns. Idag är hela arbetsgruppen inklusive våra behandlingsfamiljer ca 22 personer och vi har runt 16 placeringar. Tjust Behandlingsfamiljer finns förutom i Jönköping också i Vimmerby, Norrköping och Västervik. Totalt är vi ca 90 anställda. Verksamheten startade som ett familjeföretag 2004, sen 2021 ingår bolaget i Attendo.
Vi verkar för hög psykologtäthet och vi har åtta psykologtjänster i hela verksamheten idag. Dessa träffas kontinuerligt för gemensam utveckling samt i extern psykoterapihandledning.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Jönköping. Möjlighet finns att diskutera förutsättningar för resor och hemarbete. Tjänsten omfattar heltid och vi önskar tillsätta den så snart som möjligt.
Din erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med klinisk erfarenhet från att ha jobbat med barn och unga. En psykoterapeututbildning är meriterande. Om du inte har detta finns möjlighet att utbilda sig inom tjänsten. Vi arbetar i team med processen kring varje placerat barn eller ungdom. Detta ställer höga krav på din samarbetsförmåga, flexibilitet, mod och en förståelse för att vi människor till stor del formas genom möten med andra i vår omgivning och att möjlighet till förändring ligger i dessa möten.
Du bör ha erfarenhet från de vanligaste psykologiska test- och bedömningsinstrumenten inom området.
Ansökningar hanteras fortlöpande.

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Jönköping ????

Hemförsäljare
Läs mer Nov 6
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team!
Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare .
Maskinen vi säljer kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Som säljare har du möjligheten att jobba hur mycket du vill – varifrån du vill. Eftersom vi är placerade runtom i hela landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching.
Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Om jobbet
Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Flexibel extrapersonal sökes till Jönköping

Lagerarbetare
Läs mer Nov 6
Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent? Letar du efter ett flexibelt jobb? Då kan detta vara något för dig. Vi på Uniflex söker ständigt efter extrapersonal till våra kunder som är verksamma inom lager, industri och städ. Vi söker framförallt dig som är tillgänglig för att arbeta vardagar där tiderna varierar beroende på kund. Vi ser gärna att du är tillgänglig minst 2-3 dagar i veckan.

Om tjänsten
Du blir anställd av oss på Uniflex men är uthyrd som konsult till någon av våra kunder i Jönköping. Då du kommer att vara ansiktet utåt för Uniflex lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i denna roll bör du ha en flexibel vardag och vilja ha en varierad arbetsmiljö. Som person har du hög arbetsmoral och vi ser det som en självklarhet att du kommer till jobbet med positiv energi och har en bra kommunikation med både kunden och oss på kontoret.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna skiljer sig åt beroende på kund men vanligt förekommande uppgifter inom lager är orderplock med eller utan truck, lastning, lossning samt påfyllning. Vi samarbetar även med kunder som är verksamma inom andra områden. Vi ser gärna att du är öppen för att arbeta hos flera av våra kunder.

Krav:
• Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Meriterande:
• Truckkort
• Tidigare erfarenhet inom lager

Vem är du?
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in till ansökan redan idag!
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Truckförare till Jönköping med omnejd.

Truckförare
Läs mer Nov 6
Vi söker truckförare till våra kunder i Jönköping,

Vi letar efter dig som söker ett långsiktigt arbete, har erfarenhet och trivs med att arbeta på lager/terminal.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna skiljer sig beroende på kund, men de innefattar bland annat:
orderplock med truck, lastning, lossning samt påfyllning

Arbetstider: Arbetstiderna varierar beroende på kund.


Krav:
• Truckkort
Meriterande
• God vana av Skjutstativ och motvikstruck
• Erfarenhet av orderplock med handdator

Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt avtal
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping med omnejd


Vem är du?
Då du kommer att vara Uniflex ansikte utåt lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, vi ser att du uppskattar att skapa goda relationer samt är flexibel och motiverad av att uppnå mål.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in till ansökan redan idag!
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Etablerad kund i Tenhult söker smältare!

Processoperatör, smältverk
Läs mer Nov 6
Om tjänsten
Besitter du erfarenhet av smältning och har tidigare arbetserfarenheter från industriarbete? Se hit och sök arbetet som smältare idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna består av förse ugnarna med material och transportera ut till gjutmaskiner, samt sköta underhåll på ditt skift. Du ska vara van vid dessa typer av arbetsuppgifter, samt ha erfarenhet från industri.

Vem är du?
Du är en person med hög arbetsmoral som trivs i att arbeta i grupp såväl som självständigt. Vi ser helst att du har erfarenhet av att sköta underhåll på ditt skift.

Krav:
- Tidigare erfarenhet av smälningsarbete
- Truckkort, meriterande om du är van vid att köra motviktstruck
- Behärskar svenska språket i tal och skrift


Om verksamheten
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Kunnig Pressgjutare sökes!

Pressgjutare
Läs mer Nov 6
Om tjänsten
Har du ett intresse av att arbeta inom industri som pressgjutare? Har du utöver ett intresse även erfarenheter och kunskaper? Tveka inte utan ansök idag!

Just nu söker vi en pressgjutare och i arbetet ingår stationerat arbete vid en gjutmaskin med olika arbetsmoment av pressgjutna detaljer.
Även hantering av dagliga rutiner så som mätning enligt instruktioner, brytning, stansning samt processövervakning förekommer.


Vem är du?
För att trivas i den här rollen ser vi att du är en person som trivs inom industrimiljön samt har hög arbetsmoral. Du är även en person som kan arbeta i grupp såväl som självständigt.

Krav:
- Erfarenhet av pressgjutning eller annan typ av gjutningsarbete
- Behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:
- Tekniskt lagd
- Truckkort.
- Traverskort

Om verksamheten
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Orderplockare sökes till AD Sveriges centrallager på Stigamo

Lagerarbetare
Läs mer Nov 6
Dina Arbetsuppgifter och profil

På Norra Stigamovägen 8 söder om Jönköping ligger AD Sveriges centrallager varifrån dom förser sina butiker och verkstäder i landet med bil- och reservdelar. Din uppgift är att hjälpa till med utleveransen av varor på lagret. Det innebär plock och pack med truck. Vi söker dig som trivs med att arbeta på lager i ett bra tempo. Du tycker om att ta ansvar och det är viktigt för dig att göra ett gott arbete med en god kvalitet på ditt resultat. Som person är du hjälpsam och serviceorienterad med kunden i fokus.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Truckkort

- Vi söker dig som talar god svenska
- Körkort är meriterande
- Tidigare erfarenhet från lagerarbete är meriterande
- Du har fyllt 18 år

- Arbetstiderna är förlagda på kvällstid 10,00-19,00

- För att kunna arbeta som extraanställd behöver du ha en annan huvudsakligsysselsättning i form av studier på 100% eller arbete på minst 51%


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person. Som en del av processen så tillämpar vi bakgrundskontroller på kandidaterna som är aktuella för rollen.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Redovisningskonsult till en företagsbyrå

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget:

Företaget är en auktoriserad redovisningsbyrå med kontor i Tranås, Jönköping och Motala som självklart kan redovisning och lön men som vill så mycket mer. De är själva företagare som arbetar fokuserat på sin egen utveckling och deras erbjudande handlar om att vägleda och inspirera företagare och erbjuda näringslivet den kompetens som är nödvändig för ett hållbart, lönsamt och engagerat företagande. De är därför ingen vanlig redovisningsbyrå, de är en företagsbyrå.

Genom att skapa en miljö där medarbetare ges utrymme för personlig utveckling och självförverkligande i sin yrkesroll, lägger de grunden för att inspirera och vägleda företagare till att förverkliga sina mål och drömmar så att ni tillsammans bidrar till en mer hållbar ekonomi.

Företaget strävar efter att vara en arbetsplats i världsklass eftersom personalen är det viktigaste de har. Alla är delaktiga och ansvariga för något projekt och de jobbar i princip utan övertid då fokus på balans mellan jobb och fritid är viktig. Här får du möjligheten att bli en del av ett varmt, inbjudande och prestigelöst arbetsklimat samt vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa. Detta är en tjänst för dig som letar efter en långsiktig position i en hållbar arbetsmiljö. Vi berättar mer om företaget vid en intervju.

Arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningskonsult arbetar du med en bred kundbas med fokus att utveckla och skapa framgångsrika företagare. Digitalisering är en central del i ditt arbete där du ansvarar för hela processen inom redovisning där arbetet innefattar digital löpande bokföring, upprättande av bokslut, deklaration och årsredovisning. Du arbetar med att utveckla långsiktiga samarbeten och vara rådgivare i ekonomiska frågeställningar.

En viktig del i rollen blir även att arbeta proaktivt samt med merförsäljning för att utveckla verksamheten. Detta gör du genom att ha en nära dialog med kunderna samt med dina kollegor.

Dina primära arbetsuppgifter
• Bokföring och upprättande av bokslut
• Deklaration och årsredovisning
• Utveckla långsiktiga samarbeten genom engagemang och rådgivning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Något års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult
• Erfarenhet av digital bokföring
• God systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi söker dig som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du ser ett digitalt arbetssätt som en självklarhet och du älskar mötet med kund. Därtill visar du ett stort intresse för andra och andras perspektiv med en naturlig fallenhet för att skapa relationer till andra människor. Du motiveras av att vara med och driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. Då du arbetar med varierande kunduppdrag är det viktigt att du har lätt för att ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Självständig affärsområdeschef sökes

Personalchef/HR-chef
Läs mer Nov 6
Ta chansen och arbeta hos Today Consulting AB - ett expansivt bolag med höga ambitioner inom bemanning och rekrytering. Vi söker nu en självständig affärsområdeschef, som tillsammans med oss vill vara med och utveckla Today Consulting framåt. Vi andas innovation och entreprenörskap och vi är företaget där allas idéer får ta plats och du som medarbetare får vara med och göra skillnad. Vi jobbar som ett prestigelöst team och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka din egen utveckling och få ett stort egenansvar, men alltid med stöd från engagerade kollegor som brinner för bolaget. Välkommen till en ambitiös arbetsplats med hög trivselfaktor!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi erbjuder en spännande roll med både strategiskt och operativt ansvar för att säkerställa tillväxt för hela rekryterings- och bemanningsprocessen i Jönköpingsregionen. I din roll kommer du att leda affärsutvecklingen, såväl som vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Du har fullt resultatansvar och vi uppskattar ditt starka driv och engagemang. Här kommer du under förtroende och frihet att axla rollen som affärsområdeschef och du måste ha förmågan att kunna styra ditt arbete självständigt och plikttroget. Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret i Jönköping.

Bland annat innefattar dina arbetsuppgifter:

- Affärsutveckling och vidareutveckling av våra rekryterings- och konsulttjänster samt affärsstrategier

- Samordning med övriga affärsområden för att säkerställa samsyn i hela organisationen

- Rekrytering, ledning och utveckling av personalen i affärsområdet

Din kompetens
För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet inom rekrytering och bemanning. Det är önskvärt om du är en person som innehar en god lokalkännedom och brett kontaktnät inom branschen. Vidare är du en kommunikativ relationsskapare som har lätt för att vårda bestående, och skapa nya kontakter. Vi söker dig med en egen stark motor, som motiveras av att driva igenom affärer och skapa resultat. Du är oerhört lösningsorienterad och trygg med tuffa prioriteringar, fatta beslut och få saker i rullning. Du tycker om att tänka utanför boxen. Du behärskar svenska och engelska väl, i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav. För att trivas i rollen som vår nästa affärsområdeschef är det alltså viktigt att du har:

- Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med bemanning- och rekryteringslösningar

- Erfarenhet av att framgångsrikt initiera och leda affärsprojekt

- God förmåga att ta affärsbeslut och ett intresse för siffror

- Vana av personalansvar

Ansök idag
Du ansöker här eller på www.todayconsulting.se (http://www.todayconsulting.se/). Vi kommer löpande att genomföra intervjuer för att hitta vår nya kollega, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla ansvarig VD Arian Berisha på arian.berisha@todayconsulting.se

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag verksamma främst i västra och södra Sverige. Vi på Today Consulting AB har en bred och gedigen erfarenhet inom branschen och erbjuder olika tjänster och helhetslösningar inom rekrytering.

Ansök nu

Mejeri-Chaufförer C & CE till Jönköping

Distributionsförare
Läs mer Nov 6
WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi bemannar nu upp vår kund i Jönköping. Vill du vara delaktig i ett gäng med trevliga kollegor.

Kom och jobba med oss!

Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu C & CE chaufförer till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Jönköping. Är du en chaufför med hög servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och har en glad inställning på jobbet.

Du kan sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är väldigt attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer distribuera mejeriprodukter till kunder, runt och omkring i Jönköping.

Arbetet består av lastning, lossning och distribution av mejeriprodukter, vanligtvis i burar. Varje dag är det flera leverans stopp till olika kunder, det är viktigt att du trivs med att ha kundkontakt, och har en positiv energi och inställning.

Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Det finns även rangeringsuppdrag att tillgå för rätt person, det innefattar lastning och dirigering av bil & släp.

Heltid 40 h/veckan eller vid behov.

Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa.

Företaget har kollektivavtal Livs.

Kravprofil

- Svenskt körkort med C eller CE-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

- Vara tillgänglig för 1 betald utbildningsvecka dagtid

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag.

WeStaff Sweden erbjuder en mängd olika tjänster i Sverige. Kom och jobba med oss!

Ansök nu

Modellsnickare till JMT

Modellbyggare
Läs mer Nov 6
Vi har full fart i produktionen och behöver stärka upp vår laguppställning, därför söker vi en modellsnickare som kan komma in och komplettera vårt lag.
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att bygga ämnen, lackera och färdigställa modellutrustningar. Idag bearbetar vi allt från enkla gjuterimodeller i trä och plast till avancerade verktyg i aluminium, gjutjärn och stål.

Vi jobbar med enstyckstillverkning av prototyper och verktyg till flyg, bil och gjuteriindustrin.

Arbetet utförs i dag av en grupp på 3 personer som ansvarar för driften på manuella avdelningen. Som modellsnickare har du hög närvaro och delaktighet på avdelningen i produktionen.
Arbetet är förlagt dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från träindustrin och kunskap i ritningsläsning och mätteknik. Du är van att jobba självständigt och har kunskap inom träbearbetning. Tidigare arbeten med modelltillverkning är meriterande. Likaså är det meriterande om du har truckkort.
Vi vill att du har svenska i tal och skrift, grundläggande kunskaper i engelska.

Om dig
Som modellsnickare hos oss måste du vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du ansvarstagande och besitter viljan att göra ett bra jobb.
Du har en social kompetens och en god samarbetsförmåga. Du är gärna ett stöd för omgivningen samtidigt som du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om JMT
JMT är ett väletablerat företag med över 40 år i branschen. Viktiga kunder till oss återfinns i flyg, fordons och gjuteriindustrin. Vi är för närvarande 18 anställda och är ett stabilt företag med god lönsamhet. Vi jobbar i moderna lokaler på Tallvägen i Bankeryd.

För oss är viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Vill du bli en av oss?
Sök tjänsten hos Flodin som bistår oss i denna rekrytering.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 073 325 52 42

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Technical Project Manager

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Nov 6
We are looking for a Technical IT Project Manager who has the ability to quickly grasp new challenges and is skilled at delivering results and quality. We can offer an exciting role working with professional colleagues in an environment characterized by innovation and development. We work with clients in the service, manufacturing, maintenance, and finance sectors of varying sizes and industries.

Your job will be to work as a Technical Project Manager with Addovation's cloud solutions and IFS Cloud, from our office in Jönköping.

What you will be doing
This role involves being part of the project management team (Project Manager/Solution Architect) and overseeing/project managing resources and needs within the technical aspects of the projects. The technical project manager is involved from the beginning, setting specifications and estimates, creating and maintaining the development plan, and delivery plans for customizations. Overall, a key role in staying closely aligned with the technology. The role includes:

- Project management and implementation of Addovation's solutions

- Consultation and Troubleshooting for IFS Cloud

- Assisting our clients in developing and improving their business processes

- Feasibility studies and workshops

- Implementing and upgrading IFS Cloud within selected segments

Is this you?
Most importantly, you are enthusiastic about working with IT, Project Management, and Business Processes and are eager to dive into new challenges. We are looking for someone with a relevant post-secondary education or someone who has acquired current knowledge in the field through previous positions. In addition to this, we see that you:

- Have experience in project management and system solution implementation

- Have experience with business systems and process improvements within companies

- Have experience as a consultant or project manager/system administrator within a company

- Are proficient in spoken and written Englis

We would be especially pleased if you have the following experiences:

- Experience with IFS Cloud and IFS Applications

- Experience with add-on products for Business Systems

- Experience with Microsoft Azure, IaaS/PaaS, /Databases

What can we offer you?
In this role, you will be offered an interesting job in a fast-growing company with a flat organizational structure and short decision-making processes. We focus on staying at the forefront of technology and testing new technologies and features. The position is based at our office in Jönköping. We believe in work-life balance and flexibility, so you have the option to work both from the office or from your home office.

What you'll be a part of!

Welcome to Addovation! We are a Nordic-based IT company dedicated to helping our customers with long-term business improvement. We offer holistic solutions and services based on cutting-edge technology, systems, and strategic partnerships to streamline and improve our customers' most vital business processes. Our team of 190 advisors, experts, and developers work together to develop simple, yet innovative solutions. We are passionate about what we do and our results reflect that.

Important to know!

We process applications on an ongoing basis, and the position may be filled before the application period ends. Therefore, we would be delighted to receive your application today.

Ansök nu

Vi söker Säljadministratör till Sesol!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 6
På Sesol får du alla möjligheter att växa och göra karriär. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person.

Din framtida utmaning
Nu ökar vi vårt team och söker ytterligare en Säljadministratör som vill vara med och fortsätta utvecklingen av vår säljorganisation. Som Säljadministratör hos oss kommer du att ha en väldigt betydelsefull roll där du arbetar tätt ihop ett härligt gäng kollegor.

I denna roll har du ett administrativt ansvar där du lägger in nya säljare i systemet för våra mötesbokare. Du följer även upp telefonlistor för mötesbokarnas räkning samt rapporterar försäljning internt och till leverantörer. Som säljadministratör hos oss kommer du därmed jobba en hel del med Excel.

Vem är vår perfekta matchning?
För att du ska passa som säljadministratör hos oss ser vi gärna att du har tidigare datorvana och trivs med att arbeta administrativt. Du trivs med ett varierat arbete och kan se lösningar och möjligheter i nya situationer. Du är resultatorienterad och vill utvecklas i din roll.

Vi vill att du
- har erfarenhet av att arbeta administrativt.

Detta gör livet trevligt hos oss

- Utbildning från dag 1 tillsammans med våra utbildningsansvariga

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- Regelbundna träffar med övriga kollegor inom försäljning för utbyte av erfarenheter och kompetenser

- Friskvårdsbidrag

Bra att veta om anställningen
Lön: Fast

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid. 6-månaders provanställning

Om Sesol AB

Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra
att veta!

Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du nedan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!

Ansök nu

Ekonomiassistent till väletablerat företag i centrala Jönköping

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 6
Vi söker en kundorienterad ekonomiassistent till vår kund i centrala Jönköping. Kanske är det ditt första jobb efter din ekonomiutbildning eller din nästa utvecklingsmöjlighet i en stor och väletablerad koncern. Tjänsten är på heltid med start så snart som du har möjlighet. Du blir konsult via oss på Poolia i sex månader, med möjlighet till förlängning eller nya uppdrag för rätt person.

Ansök idag, processen kommer vara klar inom ett par veckor då starten är omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som ekonomiassistent blir du en viktig del av ett energiskt och flitigt team, som i sin tur är ett team av flera i koncernens stora ekonomiflöde. Dina arbetsuppgifter kommer infattas av bland annat:

• Vara delaktig i att utveckla och effektivisera rutiner
• Hantera reskontran för funktionens bolag
• Arbeta i företagets affärssystem SAP Ekonomi
• Arbeta med hantering av inkommande bankfiler
• Ha löpande kontakt med företagets kunder och butiker
• Fakturering och avstämningar
• Kreditbevakning och inkassoärenden

Du arbetar i nya moderna lokaler, där kulturen på arbetsplatsen präglas av gemenskap och ett nära ledarskap. Kontoret följer en 3-2 princip vilket innebär möjligheten att arbeta remote 2-3 dagar i veckan. På Poolia erbjuder vi även 3000kr friskvård om året, kollektivavtal och flera möjligheter till att delta i event med intressanta nätverk i Jönköpings näringsliv.


Vem är du?
Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom redovining eller universitetsexamen inom ekonomi och som har tidigare administrativ erfarenhet av arbete med Officepaketet, i synnerhet Excel och med fördel ett och annat affärssystem. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller med ekonomi i någon form.

För att trivas hos kunden är du framåtlutad, metodisk i ditt arbetssätt och du har förmågan att lära dig nya saker snabbt. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal likväl som skrift. Det viktigaste i denna roll är att du vill lära dig och tycker det är kul med nya utmaningar.

Om verksamheten
Vi på Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett vad du vill jobba med inom ekonomins hela spektra. Som konsult hos oss blir du en del av Poolia Jönköpings breda nätverk, vilket innefattas av bland annat ett stort antal ekonomer i olika roller och befattningar runt om i Jönköpings län. Vår innepersonal består av ett drivet och glatt team på 13 personer fördelat i lite olika roller.

Som konsult på detta uppdrag kommer du lära känna Isabella som arbetar som konsultchefer hos oss, likaså våra vassa rekryterare Ebba eller Rebecca. Vårt största fokus tillgänglighet och transparens. Du som konsult ska alltid känna dig sedd och få snabba svar på dina frågor. Utöver det så besöker vi dig på din arbetsplats och följer din utveckling. Vidare bjuder vi på Poolia in till årliga sommar och vintertillställningar; som vi hoppas att du vill vara med på! Utöver kollektivavtal och rätt försäkringar, erbjuder vi också friskvård.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansök nu

Restaurang kollgril

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 6
Vi behöver erfaren duktiga kockar och servitris som har erfarenhet av turkiska köket vi driver en restaurang med inriktning av turkiska specialiteter där vi bakar turkiskapizzor turkiska husmanskost grillrätter och meze med kvalitet och en snabb ökning och därför har behöv en av duktig kock och servitris som ska hjälpa oss med utvecklingen ...
Mejla om du är intresserad och du är den person vi söker.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens inte dina övriga förutsättningar. För att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov ...

Ansök nu

Pescadores söker serveringspersonal

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 6
Jobb Just Nu
VI SÖKER PERSONAL TILL VÅR RESTAURANG FÖR ATT FÖRSTÄRKA VÅRT REDAN DUKTIGA OCH HÄRLIGA TEAM. TILLTRÄDE SNARAST,OCH VÅRT BEHOV ÄR I FÖRSTA HAND PERSONAL PÅ KVÄLLAR OCH HELGER, MEN KAN I HÖST ÖVERGÅ I HELTID FÖR RÄTT PERSON. VI SER GÄRNA SÖKANDE MED TIDIGARE ERFARENHET INOM SERVERING, MEN DET ÄR INGET KRAV. RÄTT PERSON UTBILDAR VI PÅ ARBETSPLATSEN. DU MÅSTE HA FYLLT 20 ÅR FÖR ATT ALKOHOLLAGEN HAR DET KRAVET PÅ PERSONER SOM SKA VARA S.K. SERVERINGSANSVARIGA. ENGELSKA OCH SVENSKA ÄR VÅRA SPRÅKKRAV.


Restaurang Pescadores är en fisk-och skaldjursrestaurang som ligger på Tändsticksområdet i Jönköping. Den familjeägda restaurangen står för hög kvalitet på råvaror, familjär och god service i trivsam och genuin miljö. Restaurangen har funnits i snart 13 år, och tillhör nu en av Jönköpings populäraste.


Ansök via mail (info@pescadores.se) eller telefon (Magdalena: 073 537 50 31 eller Viktor: 073 508 37 96).

Ansök nu

Glädjespridare sökes!

Sportledare
Läs mer Nov 6
Brinner du för dans eller idrott? Att arbeta som ledare för barn på Be Sporty är fantastiskt.
Tusentals söker varje år, men endast ett fåtal blir utvalda. Vi tror att du är en av dem. Ta chansen och få ett meningsfullt och utvecklande extraarbete.
Varje termin innehåller 10 kursveckor och kommande termin startar i februari 2024.
Be Sporty erbjuder bra villkor för rätt person:
Upp till 300 kr/tim som ingångslön
Betald förberedelsetid
Betald utbildningstid
Du blir en del av ett team av talanger med massor av vilja, energi och ansvar


Gå gärna in på @besportylife på instagram för att följa livet som ledare på Be Sporty.
Ansök idag inför start våren 2024!
Tillsammans gör vi skillnad för Sveriges barn.

Ansök nu

Säljare med goda utvecklingsmöjligheter till Jönköping

Hemförsäljare
Läs mer Nov 6
Hej alla hungriga säljare där ute!
Vi söker efter de mest självsäkra och passionerade personligheterna för att ansluta till vårt vinnande team. Vårt företag har funnits sedan 1992 och har alltid varit en ledande kraft på marknaden.
Vi utbildar våra säljare från grunden, så ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi tror att viljan att lyckas är allt du behöver för att bli en toppsäljare, och vi kommer att förse dig med alla verktyg och resurser som krävs för att du ska nå ditt fulla potential.
Våra tävlingar är legendariska, med priser som sträcker sig från VIP-resor till extra kontanter. Vi drivs av att se våra säljare ta sig till nya höjder och vi belönar hårt arbete och framgång.
Vi är också ett miljövänligt företag, och vi tar vår planet på allvar. Våra produkter är alla miljövänliga och vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön.
Vi söker personer som brinner för försäljning och som har den självsäkerhet och beslutsamhet som krävs för att bli en toppsäljare. Om du har drivet att nå framgång och om du inte är rädd för en utmaning, så är du precis den typen av person som vi söker.
Så om du är redo att ta ditt säljande till nästa nivå och ansluta till vårt vinnande team, ansök nu! Vi letar efter dig.


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid. Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående. Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.

Ett par röster om jobbet:
"Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Produkten är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Less på ditt vanliga jobb? Bli säljare idag 27450:- Garantilön + provision!

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Är du trött på vardagen?
Vill inte jobba 8-17 varje dag?
Vill kunna påverka din lön?
Då har du hittat rätt!
Vi söker nya säljare till vårt team.
Du bestämmer schema själv för varje vecka och du har en garantilön + provision.
Som säljare hos oss åker man ut på förbokade kundbesök för att presentera vår produkt Roboclean. En städmaskin som har en världsledande teknik.
Produkten har många funktioner: Luftrening, rekond, skurmaskin, sanering, tvätt m.m
Allt detta i samma enhet!
Vi har vårt huvudkontor i Västerås. Stor lokal med ljusa öppna ytor. Sen har vi även filialkontor i Gävle och Helsingborg. På kontoren är man vid möten, utbildningar osv. Annars utgår man hemifrån under veckorna när man jobbar.
Vi är just nu i en ganska expansiv fas och behöver få in fler duktiga säljare.
Vi har även en karriärstege där man kan klättra om man har högre mål än att bara jobba som säljare.


Enda kravet vi har är att man har körkort och egen bil då man utgår från hemmet och ska ta sig till sina kunder. Vi intern utbildar all personal så inga tidigare erfarenheter krävs.
Vi söker både heltidstjänster och deltidstjänster.
Så är du:
- Tävlingsinriktad
- Målmedveten
- Flexibel
- Ansvarsfull
- Social
- Driven


Så är detta jobb för dig.


Vi håller intervjuer löpande så välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Serveringspersonal dag och kväll

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 6
Har du erfarenhet av att ge bästa tänkbara service?
Isåfall söker vi dig !
Vår restaurang blir mer och mer välbesökt och vi söker därför dig som precis som vi älskar mat och brinner för att ge alla gäster bra service!
Vi söker serveringspersonal för schemalagt arbete dagtid och kvällar/helger 50- 100%.
Vi söker även extrapersonal på timme.
Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Vi söker handläggare!

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 6
Om företaget
Vi söker handläggare till statlig verksamhet i Jönköping för omgående start.
Uppfyller du kompetenskraven och tycker att arbetsuppgifterna verkar intressanta, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer hjälpa privata djurhållare och verksamhetsutövare med svar på frågor om vad som gäller för att förflytta djur till landet, från alla länder i världen. Du kommer även ha daglig kontakt med andra myndigheter som t.ex. Tullverket och Länsstyrelserna.

I arbetsuppgifterna ingår det att utarbeta förslag och beslutsunderlag samt planera och följa upp ärenden. Du kommer även utreda, granska och handlägga ärenden samt fatta beslut i enklare typer av ärenden. Vanligt förekommande i dina arbetsuppgifter är även att avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut samt att analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt. Tjänsten innebär även att arbeta utredande och/eller i samordnande karaktär och ställer krav på att kunna genomföra och följa upp aktiviteter.

Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Din profil
Kompetenskrav:
• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område och minst sex (6) månaders
arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
• Viktigt är även att du ska ha betydande erfarenhet av handläggning av ärenden och frågor avseende införsel av djur och avelsmaterial till Sverige från andra länder.
• Kompetensområdet ska kompletteras med goda kunskaper i befintliga handläggningssystem, såsom Public 360 och/eller Djuhr.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansök nu

Lagermedarbetare deltid/extra på DFDS nya lager i Jönköping

Lagerarbetare
Läs mer Nov 6
Om jobbet

Som lagerarbetare inom DFDS kommer du framförallt jobba inom lagerlogistik som innefattar mycket körning med skjutstativtruck, men även plocktruck, ledstaplare och motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak - bra service.

Dina dagliga arbetsuppgifter och ansvarsområden i din arbetsroll kan omfatta:

- Köra skjutstativtruck/ledstaplare/plocktruck/motviktstruck

- Plock- och transportuppdrag/buffertlagring

- Lastning och lossning av gods

- Containerlossning

- Effektivt stapla och lagra produkter

- Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Din profil

Vi letar efter dig som inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta, lossa, plocka och emballera allt från små lådor till helpall. Därför behöver vi dig med en stark arbetsvilja och en positiv inställning till dina dagliga uppgifter!

- Meriterande att ha erfarenhet av att köra truck med tyngdpunkt på skjutstativ

- Meriterande med truckkort typ A-B

- Flytande svenska

- Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag 07:00-16:00.

Vi ser dig gärna kunna jobba minst 1-2 pass i veckan.

DFDS Professionals

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag. Du får ett ramavtal i DFDS Professionals och arbetar vid behov. Som konsult är du anställd av oss på DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Timlönen för utbokad tid är i lönenivå med aktuellt uppdrag på arbetsplatsen för kundföretaget.

OBSERVERA ATT DU MÅSTE HA EN ANNAN HUVUDSAKLIG SYSSELSÄTTNING OM MINST 50% FÖR ATT KVALIFICERA FÖR TJÄNSTEN

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Student | DFDS | Logistik | Truckförare | Motvikstruck | Transport | Jönköping | Terminal | Extrajobb | Deltid | Terminalarbetare

Become one of us

The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

Ansök nu

Säljare med goda utvecklingsmöjligheter till Bankeryd

Hemförsäljare
Läs mer Nov 6
Hej alla hungriga säljare där ute!
Vi söker efter de mest självsäkra och passionerade personligheterna för att ansluta till vårt vinnande team. Vårt företag har funnits sedan 1992 och har alltid varit en ledande kraft på marknaden.
Vi utbildar våra säljare från grunden, så ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi tror att viljan att lyckas är allt du behöver för att bli en toppsäljare, och vi kommer att förse dig med alla verktyg och resurser som krävs för att du ska nå ditt fulla potential.
Våra tävlingar är legendariska, med priser som sträcker sig från VIP-resor till extra kontanter. Vi drivs av att se våra säljare ta sig till nya höjder och vi belönar hårt arbete och framgång.
Vi är också ett miljövänligt företag, och vi tar vår planet på allvar. Våra produkter är alla miljövänliga och vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön.
Vi söker personer som brinner för försäljning och som har den självsäkerhet och beslutsamhet som krävs för att bli en toppsäljare. Om du har drivet att nå framgång och om du inte är rädd för en utmaning, så är du precis den typen av person som vi söker.
Så om du är redo att ta ditt säljande till nästa nivå och ansluta till vårt vinnande team, ansök nu! Vi letar efter dig.


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid. Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående. Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.

Ett par röster om jobbet:
"Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Produkten är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Communication Manager till Husqvarna Group!

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Nov 6
Vill du vara en nyckelspelare i ett globalt ledande företag med en rik historia av innovation och framgång? Har du erfarenhet av att navigera i en global miljö och skapa strategier som sätter företag på kartan? Då kanske du är precis den person vi söker för rollen som Communication Manager hos Husqvarna Group!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för Husqvarna Group räkning en kompetent Communication Manager. I denna roll kommer du att leda och implementera programkommunikation, inklusive planering och utförande. Husqvarna står inför en omfattande intern IT-system transformation och din uppgift är att definiera och utföra en heltäckande kommunikationsplan som är en central komponent av den övergripande förändringsstrategin. Målet är att öka användningen och antagandet av det nya programmet, med en stark inriktning på medvetenhet och förstärkning bland deltagarna.

I rollen som Communication Manager kommer du att ha en ledande befattning i att forma och driva Husqvarnas Change-plattform på SharePoint, vilket är en central del av deras kommunikationsstruktur. Dina ansvarsområden inkluderar att öka trafiken till deras informationsnav, skapa innovativa idéer för att engagera intressenter och leverera tydliga och begripliga budskap. Dessutom kommer du att ansvara för att framgångsrikt presentera Husqvarnas kommunikationsstrategi för hela organisationen och detta innebär att du måste vara skicklig på att hantera en mångfald av röster och perspektiv.

För att trivas och lyckas i denna position är det av största vikt att du har en förmåga att etablera starka relationer med både kollegor och intressenter. Proaktivitet och starkt initiativtagande är avgörande för att driva fram kommunikationsstrategier. Klar och tydlig kommunikation är essentiell för att säkerställa att budskap effektivt når mottagarna på ett korrekt sätt. Du måste också kunna skapa och förmedla kommunikation på ett övertygande sätt till hela organisationen. Flexibilitet och anpassningsförmåga är nödvändiga eftersom du kommer att verka i en organisation som präglas av snabba förändringar i arbetsmiljön.

Den här rollen är helt remote och du kommer att samarbeta med ett diversifierat team som bland annat sitter i Tyskland, Sverige och Indien. Vid enstaka tillfällen kommer du behöva komma till någon av siterna i Jonsered eller Huskvarna.

Du erbjuds
- En organisation där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget.
- Möjligheten att arbeta i en snabbt föränderlig miljö.
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Leda och genomföra programkommunikation inom organisationen, inklusive tillvägagångssätt, planering och genomförande
* Ansvara för att definiera och genomföra en gruppomfattande kommunktiationsplan som del av den övergripande förändringsplanen, med fokus på medvetenhet och förstärkning
* Hjälpa Change Managers att planera och ta fram kommunikationsplaner samt samordna arbetet för att få ut tydliga budskap och presentationer i organisationen
* Skapa och implementera en övergripande kommunikationsplan för att öka medvetenheten och användningen av programmet.


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande position inom kommunikation
- Har tidigare erfarenhet av förändringskommunikation
- Har arbetat i ett stort globalt företag
- Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift då arbetet sker helt på engelska
- Har förmågan att hantera komplexa situationer och prioritera uppgifter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Nätverkande
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta startup. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Nov 5
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad läkare i Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 5
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Jönköpings län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Operativ Köksmästare

Köksmästare
Läs mer Nov 5
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Connecta med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Tjäna 50 000 SEK/M

Säljledare
Läs mer Nov 4
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Nov 4
Sök jobbet som säljare på ViaLarm för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 4
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Assistansbolaget Rescue Europe AB söker C-chaufför till Bärgningsbil

Bilbärgare
Läs mer Nov 4
Assistansbolaget Rescue Europe AB söker Bärgare med C-kort i Jönköping
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-till-assistansbolaget/908

Ansök nu

Vikarie sökes hos glad och positiv man i Jönköping!

Personlig assistent
Läs mer Nov 3
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Jag är en glad och positiv man på 31 år som bor i en lägenhet i Jönköping. Mina största intressen är HV71, gaming, film och serier. Matlagning är även det en stor passion för mig. Det är inget krav, men om vi delar något intresse så är det positivt!

Arbetstiderna kan vara förlagda dag, kväll och natt. Just nu behöver jag en vikarie vid behov.
Jag hoppas att du som söker jobbet hos mig, liksom jag, går in med inställningen om att det här blir ett långsiktigt samarbete.
Jag ser gärna att du är jänmårig med mig eller äldre.


Om mig då...
Jag har en muskelsjukdom som gör att jag behöver assistans dygnet runt och jag har ett gäng med bra assistenter som finns runtom mig.
Du behöver inga förkunskaper för att arbeta hos mig då jag arbetsleder på plats. Mina andra assistenter kommer även att utbilda dig på plats. Du behöver dock vara lyhörd och ha lätt för att ta egna initivativ.
Jag använder mig av hjälpmedel som trakeostomi, peg, ventilator och hostmaskin.
Det är viktigt för mig att jag kan känna mig trygg med dig och att du ser mina behov.  
Jag har egen bil som är automatväxlad, så körkort B är ett krav då du kommer att få köra den.

Du kan ej vara pälsdjursallergiker då hund finns hemma hos mig ibland. 

Det är även ett krav att du både talar, skriver och förstår svenska helt obehindrat och flytande.

Känns allt ovan som att det stämmer bra in och skulle passa dig så är du varmt välkommen att söka tjänsten som min personliga assistent! 

Du kommer att vara anställd av God Assistans som;
* Givetvis är kollektivt anslutna och följer kollektivavtalets regler.
*  Tillämpar individuell lönesättning.
* Löpande erbjuder utbildningar och ger sina assistenter chansen att utvecklas och växa i sin roll.
* Ser assistenterna som en enormt viktig tillgång.
* erbjuder alla assistenter ett generöst friskvårdsbidrag


Vi kommer att kontakta de sökande som är aktuella för intervju och anställning sker per omgående.
Vi hinner dessvärre inte kontakta alla som söker jobb hos oss och hör du ingenting ifrån oss har du dessvärre inte gått vidare i processen.

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

För att styrka din rätt att arbeta i Sverige behöver du kunna uppvisa svenskt pass/personbevis, uppehållskort (EU) eller uppehålls- och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU).

Ansök nu

Städpersonal - deltid

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 3
MEMU-HEM arbetar med hushållsnära tjänster. Vi tillhandahåller städtjänster till hem & företag. Vår affärsidé är att underlätta vardagen för familjer och för företag. Vi har en ökad kundtillströmning, framförallt är behovet stort i slutet av veckorna och söker dig som vill arbeta med städ i privata hem och kontor. Det är ett extra plus om du har arbetat med städning i privat hem eller på kontor samt om du har körkort och tillgång till bil. Det vanligaste är att man börjar hos en kund, sedan fylls det på allteftersom.
Arbetar du deltid kan detta vara en perfekt möjlighet att kombinera med ditt andra arbete, företagande. Du kan ha ett eller några fasta kunder som du arbetar för varje eller varannan vecka. Vi utför städtjänster vardagar mellan ca. 08.00-17.00.
Läs mer på memuhem.se
Skicka gärna ditt cv på mail omgående till info@memu.se
#jobbjustnu
MEMU-HEM är en del av MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB

Ansök nu

Lokalvårdare Terminal

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 3
Är du en ansvarsfull och kunnig lokalvårdare som också tycker att logistik är spännande? Då har du chansen att få vara med och arbeta på vår terminal i Jönköping, Torsvik. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Bli en av oss!
På Bring tar alla medarbetare ansvar och förstår hur deras arbete bidrar till kundnöjdhet. Tillsammans arbetar vi med fokus på kundens behov, kvalitet i alla led och en tillmötesgående framtoning, tre fokusområden som kräver engagerade och kunniga medarbetare. Här är de personliga egenskaperna viktiga, du kommer få all utbildning som behövs av oss.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köra sop och skurmaskin
Rengöring och enklare underhåll på sop och skurmaskin
Gårdsstädning, manuellt och med truck
Kontroll och rengöring av städrobot
Terminalstädning manuellt och med truck
Städ och lättare underhåll på våra sorteringsmaskiner
Städ av truckar
Städ av arbetsstationer och terminalutrustning/inredning

Du kommer att ingå i HMS- och Fastighetsteamet som idag består av fyra medarbetare som arbetar med arbetsmiljö, fastighet och teknik.


Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning
Formella krav
Du har erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken.
Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska eller på engelska.
Meriterande om du har arbetat med lokalvård i terminal.
Meriterande om du har Truckkort Kat A 1-4 B1, Hjullastarkort, liftutbildning.

Personliga egenskaper
Självgående och har förmågan att se vad som behöver göras.
Serviceinriktad och noggrann.
Stresstålig och tidvis kunna arbeta i högt tempo.

Sist, men absolut inte minst, delar du våra värderingar; att vilja mer, att ta ansvar och att spela för laget.


Vårt erbjudande
Ett arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att vi som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa oss efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs på oss – varje dag. Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar vi hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för våra kunder. Det är det som präglar oss i vårt dagliga arbete och vår arbetskultur.
Omfattning och placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på 100% och är dagtid.
Tillträde snarast.
Placering: Jönköping Torsvik.
Skicka in din ansökan redan idag!
Bring fokuserar på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi genomför ett löpande urval i rekryteringen och uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka direkt. Vi förbehåller oss rätten att utföra bakgrundskontroller på slutkandidater. OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via mail.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Claesson, HMS- och Fastighetsansvarig Jonas.Claesson@bring.com 070-165 23 24

Ansök nu

Lastbilschaufför Sökes

Budbilsförare
Läs mer Nov 3
Vi söker en erfaren och ansvarsfull lastbilschaufför för att hjälpa oss med våra transportbehov. Som förare kommer du att ha ansvar för att köra och underhålla våra C-fordon, samt säkerställa att våra kunder får en säker och bekväm resa.
Arbetsuppgifter:
Köra och underhålla fordon för att säkerställa deras funktion och säkerhet
Utföra transporter av kunder eller varor enligt fastställda rutter och tidtabeller
Utföra säkerhetskontroller på fordon och utrustning före och efter varje körning
Hantera kundrelationer på ett professionellt och vänligt sätt
Hjälpa till med andra uppgifter vid behov

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet som bilförare är ett krav
Körkort för lastbil (minst C-körkort)
God körvana och förmåga att köra fordon på ett säkert och ansvarsfullt sätt
Förmåga att navigera och planera rutter
God kommunikationsförmåga och serviceinriktad attityd
God fysisk form och förmåga att lasta och lossa tunga föremål

Vi erbjuder:
En dynamisk arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmåner
Möjlighet att vara en del av ett team som strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team som lastbilschaufför bilförare, skicka in din ansökan och CV till
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Produktionspersonal till IAC i Tenhult

Gjuterioperatör
Läs mer Nov 3
*
IAC Tenhult pressgjuter och efterbearbetar produkter i aluminium och zink, främst till fordonsindustrin på en global marknad. Vi är 65 medarbetare och certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter att leverera produkter med god kvalitet- och leveransprecision.

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Uppskattar du dessutom en långsiktig arbetsrelation?
Är det viktigt för dig att arbeta på ett företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling så har vi uppdraget för dig!


Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu produktionspersonal till IAC i Tenhult. Vi söker både pressgjutare och smältare.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där IAC har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som pressgjutare: I din roll som pressgjutare kommer du att arbeta vid en gjuterimaskin samt följa processen som innefattar flera olika arbetsmoment.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av hantering av pressgjutna detaljer i form av brytning av metall, stansning, blästring, mätning enligt kontrollinstruktioner och processövervakning. På längre sikt kan även följande arbetsuppgifter bli aktuella: inställning av pressgjutmaskiner och ABB-robotar och verktygsbyten.

Tjänsten som smältare: I din roll som smältare kommer du att arbeta på smältavdelningen och arbeta med flera arbetsmoment.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att övervaka smältugnar samt förse dem med material. Du kommer även att förse gjuteriet med smält material.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Du beskriver dig själv som en person som är tekniskt lagd, tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du är en noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare skulle du vilja säga att du är en pålitlig och ansvarsfull medarbetare som tycker om att arbeta fysiskt.
För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö och goda resultat.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan denna tjänst vara intressant för dig!

Det är meriterande om du har körkort dock inget krav.
Vi ser gärna att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Som smältare är det ett krav att man både har truckkort samt tidigare erfarenhet av motviktstruck.
På gjuteriet är det meriterande om man har truckkort.

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Ansök nu

Arbetsterapeut

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 3
Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du arbetsterapeut och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är rehabiliteringscentrum platsen för dig. Välkommen med din ansökan!

Rollen som arbetsterapeut
Arbetet som arbetsterapeut hos oss på rehabiliteringscentrum innebär arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar av patienter med olika medicinska sjukdomar och tillstånd. Du kommer att arbeta främst inom slutenvård, med bland annat utprovning och förskrivning av hjälpmedel, patientinformation, kognitiv screening samt planering av patientens fortsatta rehabilitering efter sjukhusvistelsen. Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid från 2023-12-01 eller enligt överenskommelse

Din blivande arbetsplats
Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Din profil
Du är legitimerad arbetsterapeut.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och har god förmåga att ta initiativ, planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel i ditt arbetssätt då du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du är även bra på att arbeta självständigt. Du har god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett viktigt arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och bra arbetsmiljö. Som arbetsterapeut hos oss får du möjlighet att bidra med din kompetens i det dagliga arbetet såväl som i vårt utvecklingsarbete. Du har arbetsterapeutkollegor nära till hands och arbetar också tillsammans med övriga rehabiliteringsprofessioner och medicinska personal.

För att du ska få en bra start så får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. För att du som nyanställd ska känna dig trygg i arbetet finns även möjlighet att få en mentor som stöd.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Anna Neymark Wolgast, tfn 010-242 27 39.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 19 november 2023. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/
https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Bli en av oss!

Ansök nu

Ekonomiassistent inom kundreskontra till en stor koncern

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 3
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget:

Företaget grundades 2000 och är en koncern beståendes av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden.

Företagets Shared Service Center skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för hela koncernens helägda bolag. Företaget har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. Vi berättar mer om företaget vid en intervju!

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonomiassistent arbetar du med ditt team inom kundreskontra. Du arbetar med fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, bevakningar, kontoavstämningar m.m i koncernens alla bolag. Du är också delaktig i den löpande bokföringen och löpande förbättringsarbete i processen. Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakt externt och internt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Arbeta i affärssystemet SAP Ekonomi och Excel
• Vara delaktig i att utveckla och effektivisera rutiner
• Hantera reskontran för funktionens bolag
• Arbeta med hantering av inkommande bankfiler
• Ha löpande kontakt med kunder och butiker
• Arbeta med fakturering och avstämningar
• Arbeta med kreditbevakning samt hantera inkassoärenden

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• God erfarenhet av att arbeta i Excel
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Det är meriterande med kunskaper inom SAP

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett stort intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas inom området. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra och du ser inga problem med att stödja kollegor i deras arbete. Vidare är du mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du har en väl utvecklad förmåga gällande att hantera en arbetsbelastning som periodvis är högre.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mejeri-Chaufförer C & CE till Jönköping

Distributionsförare
Läs mer Nov 3
WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi bemannar nu upp vår kund i Jönköping. Vill du vara delaktig i ett gäng med trevliga kollegor.

Kom och jobba med oss!

Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu C & CE chaufförer till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Jönköping. Är du en chaufför med hög servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och har en glad inställning på jobbet.

Du kan sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är väldigt attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer distribuera mejeriprodukter till kunder, runt och omkring i Jönköping.

Arbetet består av lastning, lossning och distribution av mejeriprodukter, vanligtvis i burar. Varje dag är det flera leverans stopp till olika kunder, det är viktigt att du trivs med att ha kundkontakt, och har en positiv energi och inställning.

Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Det finns även rangeringsuppdrag att tillgå för rätt person, det innefattar lastning och dirigering av bil & släp.

Heltid 40 h/veckan eller vid behov.

Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa.

Företaget har kollektivavtal Livs.

Kravprofil

- Svenskt körkort med C eller CE-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

- Vara tillgänglig för 1 betald utbildningsvecka dagtid

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag.

WeStaff Sweden erbjuder en mängd olika tjänster i Sverige. Kom och jobba med oss!

Ansök nu

Nyfiken och praktisk ingenjör

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Nov 3
Här finns nu alla möjligheter för dig som ingenjör som trivs med att varva teoretiskt och praktiskt arbete.
Vill du ta nästa steg i karriären och vidareutveckla dina färdigheter inom provning/test av konsumentprodukter?
Har du idag ett mer teoretiskt arbete men saknar de praktiska momenten eller tvärtom så är detta en perfekt tjänst för dig.
Företaget är beläget i Jönköpings län, är ett internationellt företag som utvecklar konsumentprodukter som ligger i framkant.
Detta är för direktanställning hos företaget och de vill anställa just dig.
Låter det intressant är du varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:

tech&match; söker just nu för kunds räkning en testingenjör som vill arbeta med provning av välkända och världsledande konsumentprodukter och innefattas av mekanik- (primärt), mekatronik- och elektroniktestning . Avdelningen är uppdelad i olika team med hänsyn till produktkategori, där du kommer tillhöra ett team om 8 personer som arbetar väldigt tätt tillsammans. Det är ett internationellt team med många olika bakgrunder och erfarenheter.

I din roll som testingenjör kommer du att arbeta med att skriva och utföra testfall som är allt i från standardiserade till företagsspecifika.
Exempelvis kan det handla om att testa olika funktioner i produkterna men också att utsätta produkterna för såväl statiska som dynamiska laster och påkänningar för att säkerställa att de uppfyller de högt ställda kraven som finns på marknaden.

Vi söker dig som:

- Har en högskoleutbildning inom maskin eller mekatronik eller likvärdigt.

- Har en väl utvecklad analytisk förmåga tillsammans med praktisk fallenhet.

- Har goda kunskaper inom mekaniska system

- Talar och skriver flytande engelska, då språket används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

- Har ett par års erfarenhet av produktutveckling

- Har arbetat med provning av konsumentprodukter tidigare

Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du inte räds för förändringar och är nyfiken samt framåt som person.
Vi ser gärna att du kan ta ett stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vi tror också att du som person är noggrann och ställer många frågor för att vidareutveckla dina kunskaper där du som person är öppensinnad.

Om anställningen:

Detta är en direktanställning hos företaget och inget konsultuppdrag.

Ansökan:

Vänta inte med att söka om du är intresserad, intervjuer hålls löpande. Ansökningstiden går ut 30 november 2023

Kontakt:
Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Stigbäck, 0732 360560. Fredrik.stigback@techandmatch.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Organisations-/företagsbeskrivning:
tech&match; är ett rekryteringsföretag specialiserat på teknik och vetenskap.
tech&match; grundades av ingenjörer och våra rekryterare har en tidigare bakgrund inom teknikområdet.
Genom att kombinera vår tekniska bakgrund, det unika nätverket tillsammans med det genuina intresset att förstå människors beteenden, behov och motivatorer är en stor fördel när vi rekryterar teknisk kompetens.Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med såväl kandidater som kunder.
Vårt kontor ligger i Jönköping.
För mer info: www.techandmatch.se (http://www.techandmatch.se/)

Ansök nu

Teamledare till lager i Stigamo

Teamledare
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vi på Pokayoke söker nu dig som vill ta nästa kliv i din tjänst som Teamledare. Som teamledare stöttar du Lagerchefen med att se till att Outbound-avdelningen når de målsättningar som är satta genom att dagligen organisera, leda och fördela arbetet för gruppen.
Tjänsten är 6 månaders visstidsanställning hos Pokayoke för att sedan bli direktanställd av kunden. Arbetstiden är förlagd mån-fre i två skift, kl. 06.00-14.30 samt kl. 11.00-20.00.

Dina arbetsuppgifter
- Leda och fördela arbetet
- Uppföljning av KPI:er
- Personalplanering
- Utveckla verksamheten/driva projekt
- Utvecklingssamtal med ditt team
- Du säkerställer att produktiviteten håller de mål som finns på bolaget och kvalitén på de arbetsprocesser som finns.
-Jobba i dagliga driften tillsammans med ditt team


Vad vi söker
Vill bli vår nästa stjärn-teamledare!

Rollen innefattar personalansvar och därför söker vi dig som brinner för att coacha och leda samt utveckla dina medarbetare. Vi söker dig som har ett positivt engagemang som gärna smittar av sig till kollegorna. Struktur, ordning och reda är något som faller dig naturligt. Du gillar högt tempo med att ha flera bollar i luften med en god kommunikativ förmåga mot andra. Vi ser gärna att du har ett högt intresse av flöden, effektiviseringsprocesser och att implementera nya processer.

Till oss tar du med dig:
- Arbetsledande erfarenhet och kommunikativ i tal och skrift
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Rätt inställning med en stark vilja att utvecklas
- All din kunskap inom logistik och ledarskap.Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Ansök nu

Lagermedarbetare till lager i Nässjö sökes!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vi söker dig som söker en ny trevlig arbetsplats på lång sikt.

Hos oss får du en visstidsanställning på heltid där arbetstiderna är måndag- fredag 07:00-16:00.
Det kommer finnas goda möjligheter att få en tillsvidareanställning efter perioden, så länge du trivs och gör ett bra jobb.

Bor du i centrala Nässjö kan du enkelt ta dig med cykel om du saknar körkort.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta hos en kund som både hanterar kundorders och butiksflöden, där noggrannhet och effektivitet är viktigt. Här kommer du arbeta i en väldigt modern logistikmiljö, perfekt för dig som arbetat på lager tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta mot automation kommer du känna dig som hemma.

Kanske har du har arbetat i butik eller restaurang men vill testa på något nytt?Vad vi söker
Vi söker dig som har rätt inställning. Är du driven, ambitiös och lättlärd så kommer du passa in perfekt! Vi ser att det är viktigt att du tar ansvar i ditt arbete och vill prestera med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Tidigare lagervana är meriterande men inget krav.
Med viljan att lära sig kommer man långt.

Krav:
Du behöver ha god tal och skrivförmåga på svenska.
Truckkort A

Meriterande:
Truckkort B
Lagererfarenhet
Arbetat inom restaurang/butik
Körkort

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Ansök nu

Extrajobb på lager kvällstid på Stigamo

Lagerarbetare
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vi på Pokayoke söker just nu extrapersonal till kvällen till vår kund på Stigamo.
Arbetstiden är förlagd vardagar 16.00-23.00 och vi ser helst att du kan arbeta minst två vardagar/vecka.

Arbetsuppgifterna är huvudsakligen orderplock och pack men även inleveranser, sortering och övrigt förekommande lageruppgifter.

Vad vi söker
Vi söker dig som studerar eller har ett annat arbete på minst 50% och vill jobba extra 2-5 dagar i veckan.

Som person tror vi att du är driven, effektiv och noggrann med en stark vilja att leverera ett bra jobb. Du kommer arbeta med ett härligt gäng där vi tror att du en peppande kollega som är hjälpsam och ställer upp för andra.
Har du tidigare erfarenhet av lager och/eller truckkort är detta ett plus i kanten men inget krav. Det viktigaste är personliga egenskaper och inställning.

Meriterande:
- Truckkort
- Lager- eller butikserfarenhet
- Körkort och tillgång till bil

Låter detta som något för dig? Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Hos oss är alla lika värda. Vi tar hand om varandra och vill ständigt lära varandra och av varandra. Vi är öppna för utveckling och gör alltid vårt bästa i uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Inställningen är det viktigaste på Pokayoke!

Ansök nu

Truckförare till Stigamo

Truckförare
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vi söker nu engagerade truckförare till vår kund på Stigamo.
Perfekt för dig som är sugen på nya utmaningar med stora möjligheter att utvecklas.

Arbetstiderna är 7-16 Måndag till fredag.
Detta är ett långsiktigt uppdrag på 100% och anställningen är 6 månader visstid, med stora chanser att få förlängt.
Start sker löpande och enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du främst arbeta med att plocka varor med truck, där du även behöver vara noggrann.
Arbetsuppgifterna kräver att du har god fysisk förmåga att lyfta, lasta och packa en del tyngre och otympliga produkter.
Om du är en skicklig skjutstativförare så kommer du även kunna jobba med infackning och påfyllning.

Vad vi söker
Vi söker dig som tidigare har plockat med truck. Detta arbetet kräver att du är en problemlösare, har lätt att lära dig system samt att du tar initiativ. Vi lägger stor värdering kring dina personliga egenskaper. Du som söker vill växa tillsammans med oss hos kunden och hjälpa dem på bästa sätt med den dagliga produktionen. Vi jobbar i Team och tillsammans når vi uppsatta mål!

Krav:
- Mycket god svenska i tal och skrift
- Truckkort A
- Erfarenhet av truckkörning

Meriterande:
- Körkort
- Truckkort B
- Erfarenhet av plock och pack


Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Ansök nu

Extrajobb Nattetid i centrala Jönköping

Truckförare
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vi på Pokayoke söker just nu extrapersonal till vår kund i Ljungarum, Jönköping. Arbetstiderna är nattetid och vi ser gärna att du kan arbeta minst två vardagar/vecka, helst fler. Arbete kan infalla måndag-torsdag med start från 22:00-08:00.
Start för den här tjänsten är omgående.

Arbetsuppgifterna är huvudsakligen att sortera paket. Det är ett fysiskt krävande arbete, som samtidigt kräver att man är noga och strategisk. Du arbetar i ett litet team så viktigt att du samarbetar bra med kollegor.

Vad vi söker
Vi söker dig som studerar eller har ett annat arbete på minst 50% och vill jobba extra 2-3 nätter i veckan.

Som person tror vi att du är noggrann med en stark vilja att leverera ett bra jobb samtidigt som du inte är rädd att arbeta fysiskt. Du kommer arbeta med ett härligt gäng där vi tror att du en peppande kollega som är hjälpsam och ställer upp för andra.
Har du tidigare erfarenhet av lager är detta ett plus, men inget krav. Det viktigaste är personliga egenskaper och inställning.

Krav:
- Behärskar engelska språket på en grundläggande nivå
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Meriterande:
- Lager, restaurang eller butikserfarenhet
- Truckkort A1-3
- Körkort och tillgång till bil


Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Hos oss är alla lika värda. Vi tar hand om varandra och vill ständigt lära varandra och av varandra. Vi är öppna för utveckling och gör alltid vårt bästa i uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Inställningen är det viktigaste på Pokayoke!

Ansök nu

Ordentlig och nogrann lagermedarbetare till tryckeri i Nässjö!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vi säker dig som är plikttrogen och driven till kund i Nässjö.

Tjänsten är en 6 månader tillsvidareanställning på heltid med goda möjligheter att få tillsvidare efter detta. Start för den här tjänsten är omgående.
Arbetstider är dagtid 7-16 måndag till fredag.
Arbetsplatsen ligger i Nässjö, bor du centralt i Nässjö kan du lätt ta dig utan bil.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta hos en kund som både hanterar kundorders och butiksflöden, där noggrannhet och effektivitet är viktigt. Här kommer du få arbeta i en väldigt modern logistikmiljö, perfekt för dig som arbetat på lager tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta mot automation kommer du känna dig som hemma. Eller så kanske du har arbetat i butik/restaurang men vill testa något nytt?Vad vi söker
Vi söker dig som har rätt inställning. Är du driven, nogrann och lättlärd så kommer du passa in perfekt! Vi ser att det är viktigt att du tar ansvar i ditt arbete och vill prestera med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Tidigare lagervana är meriterande men inget krav.
Med viljan att lära sig kommer man långt.

Krav:
Du behöver ha god tal och skrivförmåga på svenska.

Meriterande:
Truckkort
Lagererfarenhet
Arbetat inom restaurang/butik
Körkort

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Ansök nu

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i hela Sverige!

Socialsekreterare
Läs mer Nov 3
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt att komma i kontakt med socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta på konsultuppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
I artikeln nedan kan du läsa mer om oss på Cura Nord:
https://socionomkarriar.se/2023/09/19/manniskor-som-hjalper-manniskor-3/
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord

Ansök nu

Extrajobb - Förflytta byggmaterial

Underhållsarbetare
Läs mer Nov 3
Nu söker vi extrapersonal till en av våra kunder i Jönköping. Detta är ett kort uppdrag där du kommer hjälpa företaget att byta lokaler. 

Arbetet innebär att bära och flytta byggmaterial och maskiner under en veckas tid. 

För detta uppdrag är dina personliga kvalitéer det absolut viktigaste. Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och samarbetsvillig. Varför inte ansöka tillsammans med dina vänner?

Meriter för tjänsten:  Truckkort 
Erfarenhet/ kunskap inom bygglogistik 
Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via annonsen eller mail. Urvalet sker löpande

Ansök nu

Erfarna truckförare sökes till Jönköpingsregionen

Truckförare
Läs mer Nov 3
Om jobbet

Som lagerarbetare via DFDS professionals kommer du framförallt jobba inom lagerlogistik som innefattar mycket körning med skjutstativtruck, plocktruck samt klämtruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak - bra service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Köra skjutstativtruck/ledstaplare/plocktruck/motviktstruck/klämtruck

- Plock- och transportuppdrag/buffertlagring

- Containerlossning

- Lastning och lossning av gods

- Effektivt stapla och lagra produkter

- Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Vem är du?

Vi letar efter dig som inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta, lossa, plocka och emballera allt från små lådor till hela pallar. Därför behöver vi dig med ett starkt självförtroende i att köra skjutstativ och din positiva inställning till dina dagliga uppgifter!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som:

- Erfarenhet av att köra truck med tyngdpunkt på skjutstativ

- Certifierad minst med truckkort typ A-B

- Flytande svenska

- Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

- Meriterande med vana från klämtruckkörning

Ansökan

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid beroende av kund kan arbetstiderna variera.

Ansök med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll - vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag.

Ansökan tas inte emot via mail.

DFDS Professionals

Kontaktuppgifter
Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

DFDS | Jönköping | Transport | Logistik | Lager | Lager | 3PL | Truck | Klämtruck

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Jönköping!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 3
Går du i tankarna att testa något nytt?
Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under vintern.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
2023-12-01 - 2024-03-31
Schema
Rotation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu

Ansök nu

Personliga assistenter sökes i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Nov 3
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Eskilstuna, Västervik, Köping och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vill du utvecklas i rollen som personlig ansvar? Trivs du med jobba i en varierande vardag där du verkligen kan göra skillnad? Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till en rörelsehindrad man i 55 år.
Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg eller att följa med på nöjen och evenemang.
Om uppdraget
Vi söker en ordinarie assistent på en tjänst motsvarande 50% samt timvikarier. Du kommer att arbeta med en trevlig man som har glimten i ögat, är utåtriktad, social och som alltid har många bollar i luften. Arbetsuppgifterna innebär att du ska hjälpa vår uppdragsgivare med de vardagliga sysslor som han inte kan utföra pga sin funktionsnedsättning, dvs vara hans "förlängda armar och ben".
Du som söker tjänsten ska vara lugn, tålmodig, flexibel, initiativrik, pålitlig och med en stor portion humor. Erfarenhet och kunskap om funktionsnedsättning är en merit men lika högt värderar vi social kompetens och personlig lämplighet.
Arbetsplatsen är till stor del i uppdragsgivarens hem men du får även följa med på dennes resor eller övriga aktiviteter.
Du som söker ser långsiktigt på din anställning, trivs med ansvar och ser uppdragsgivarens bästa som en självklarhet!
Drygt 50%. Dag och kvälls- pass: Helg samt nattarbete förekommer och schemapassen är oftast lite längre.
Viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker nya embeddedstjärnor till AFRY!

Produktutvecklare
Läs mer Nov 3
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Är du nyfiken, har kompetens inom produktutveckling av inbyggda system och är kommunikativ? Vill du arbeta inhouse med varierande arbetsuppgifter i teknikens framkant? Då har vi tjänsten som passar dig!
Vår inhouse verksamhet fokuserar på kvalitet. I rollen finns även möjlighet att arbeta med flera olika programmeringsspråk samt utveckla testmetoder och automatiserade tester med högt fokus på effektivitet, tillförlitlighet och funktion.


Kravspecifikation
Ponera att du gillar att koda. Du har fångat vårt intresse.
Sa du att du har erfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C/C++? Grymt!
Vill du dessutom jobba i agila team? Perfekt!
Det är en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas och där du blir en viktig del av vårt team på AFRY. Du kommer att arbeta med att utveckla avancerade inbyggda system i teknikens framkant i hela eller delar av utvecklingskedjan, från kravspecifikation, arkitektur, konstruktion till slutlig verifiering.
Just nu söker vi dig som har ett par års erfarenhet inom branschen och är redo för ett nästa steg! Du har antagligen en Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område. Har du tidigare arbetat med molnutveckling, kvalitetssäkring och arbetat enligt agila processer så är det meriterande.
Vi tror också att du som utvecklare trivs i en miljö där våra team kommer med blandade erfarenheter. Här på Connected Products arbetar vi i teamssammansättningar med både juniora och seniora medarbetare, och här blir du en viktig del för att få ut det bästa av hela teamet.


Ytterligare information
Vi som sektion erbjuder dig en gemenskap i en grupp där vi framförallt vill ha kul på jobbet – tillsammans. Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. AFRYs storlek och bredd ger dig en möjlighet att skapa ett unikt nätverk och därigenom möjligheten till spännande och unika uppdrag. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap!
Det är våra passionerade medarbetare som skapar AFRYs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt - vilket är en faktor till att vi är en av Sveriges populäraste arbetsgivare för ingenjörer. Vi hoppas att du vill bli en av oss!
Section Manager Marcus André
marcus.andre@afry.com
Rekryteringspartner Emma Lindström
emma.lindstrom@afry.com
Sista ansökningsdag är 30 december.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elektronikutvecklare till AFRY!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Nov 3
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Har du ett stort intresse för hårdvarukonstruktion och vill arbeta med avancerad elektronik? AFRY utökar sitt team och vi hoppas du vill bli en del av vårt härliga gäng i Jönköping!
Nu söker vi fler erfarna elektronikutvecklare till AFRY i Jönköping som vill vara med och utveckla tekniken i framtidens produkter.
På AFRY arbetar vi inom ett brett spektrum av branscher och projekt, antingen hos kund eller i vår inhouseverksamhet, Customized Solutions. Som konsult hos oss ges du möjlighet att bredda dina erfarenheter och kunskaper med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtalade villkor, bra förmåner och en organisation som bryr sig. Hos AFRY kan du vara dig själv!


Kravspecifikation
Vi söker dig som har erfarenhet av elektronikutveckling, flerårig erfarenhet av analog-och digitalkonstruktion av kretskort och har en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande. Du har även;
Erfarenhet av HW test, simulering och verifiering
God komponentkännedom
CAD-erfarenhet (PCB)
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi ser även att du känner igen dig i våra värdeord - BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS - för det är precis som vi på AFRY är! Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka.


Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontaka oss.
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta
Section manager Marcus André
marcus.andre@afry.com
+46 70 190 59 41
Rekryteringspartner Emma Lindström
+4672-143 38 82
emma.lindstrom@afry.com
Sista ansökningsdag är 30 november.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 3
Endoskopienheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Nu finns möjlighet att arbeta i en roterande arbetsroll mellan endoskopienheten och vårdavdelning inom kirurgisk vård, välkommen med din ansökan!

Rollen som undersköterska
I din roll kommer du att rotera mellan endoskopienheten samt vårdavdelning på kirurgkliniken. På endoskopienheten arbetar du med att assistera vid endoskopiundersökningar, ta hand om patienter efter undersökning samt med instrumenthantering. På vår vårdavdelning kommer arbetet innefatta omvårdnad, pre- och postoperativ vård för patienter.

Din blivande arbetsplats
Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper med möjlighet att få erfarenhet och utveckling inom kirurgisk vård i din arbetsroll.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett intresse av kirurgisk omvårdnad. Tidigare erfarenhet av endoskopi samt arbete på vårdavdelning är meriterande. Du arbetar med patienten i fokus och har en hög känsla för bemötande och service och trivs med att arbeta i en miljö där mötena med patienten oftast är snabba och du har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. I arbetet kan plötsliga akuta situationer uppstå som kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet. Som person är du stabil, strukturerad och lugn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är varierat där du får möjlighet att utvecklas som undersköterska och du kommer att ha ett 5 veckors schema där du roterar mellan att vara placerad på vår vårdavdelning samt på vår endoskopienhet. Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Therese Barje, 010-24 262 66, therese.barje@rjl.se

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 17 november 2023. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Undersköterska är från och med den 1 juli 2023 en skyddad yrkestitel, vilket innebär att du behöver ange i din ansökan om du har ansökt om en skyddad yrkestitel. Har du en tillsvidareanställning som undersköterska idag och inte har ansökt om skyddad yrkestitel, ber vi dig bifoga ett intyg på din tillsvidareanställning i din ansökan för att fortsatt kunna behålla titeln undersköterska.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida:
https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/Kirurgkliniken i Region Jönköpings län är en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård.
Endoskopienheten Jönköping är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. Här arbetar operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Avdelningen ansvarar för den endoskopiska verksamheten på sjukhuset samt länets pacemakeroperationer vilket innebär ett samarbete med både kirurg och medicinkliniken. Vi gör även mindre kirurgiska ingrepp. I Jönköping finns två vårdavdelningar, kirurgen A och B. Kliniken består av fem kirurgiska team: akut, övre gastro, nedre gastro, kärl samt bröst/endokrin. De flesta team har omvårdnadsutvecklare som gemensamt med ansvarig teamläkare arbetar med att utveckla vårdrutiner och upprätthålla kompetensen på avdelningen. Vill du veta mer om kirurgkliniken kan du läsa mer genom att gå in på länken nedan: https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/

Ansök nu

Software Tester

Systemtestare
Läs mer Nov 3
Vi söker dig som brinner för test, kvalitet och arbete med att utveckla automatiska tester. HiQ erbjuder attraktiva uppdrag inom test, testutveckling och testautomation i våra kunders organisationer samt i vår egen regi där HiQ har helhetsansvar för projekten. Du får möjlighet att delta i och leda testutvecklingen av våra kunders framtida produkter och IT-system inom en rad olika branscher såsom fordon, industri, försvar samt myndigheter och finans.
För vissa av våra uppdrag så är det möjligt med hybridarbete.
Matchar vi?
För oss är det viktigare att hitta rätt person än ett perfekt CV. Dock vore det grymt om du känner igen dig i ett eller flera av dessa områden:
Relevant utbildning inom IT-området samt 1-3 års erfarenhet av arbete med testfall utifra?n anva?ndningsfall och icke funktionella krav.
Du arbetar mer än gärna agilt samt är bekant med Microsoft Azure DevOps Server (ADS), Team Foundation Server (TFS) eller liknande verktyg
Du är väl förtrogen med skriptspråk för testautomatisering, t.ex. Python, C#. Har du dessutom ISTQB eller liknande certifiering ses det som meriterande.
Vi ser gärna att du arbetat med verktyg som t.ex. Selenium, Cypress, Postman, SOAP eller JUnit
Flytande i svenska och engelska

Om HiQ?
Sedan 1995 har HiQ förenklat världen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. Vi är stolta över att dagligen leverera värde och kvalitét hos våra hundratals kunder, vilket omfattar en mängd varierande och intressanta uppdrag inom flera olika branscher. Vi jobbar med allt ifrån startups till storbolag inom både privat och offentlig sektor.
Att ha kul på jobbet och leverera lösningar utöver förväntningar är vad som driver oss. Det har resulterat i banbrytande produkter och tjänster (självkörande lastbilar, möjligheten att övningsflyga utan att lämna marken, swisha pengar eller gå på restaurang och beställa mat med lego:).
Ja, du hör ju. Spännande, visst?
Vi växer hela tiden, nu senast i Jönköping och Småland. Idag är vi ungefär 1900 fantastiska HiQ’are i fem länder, med sikte att bli norra Europas ledande tech-konsultbolag. På HiQ välkomnas alla typer av kollegor – huvudsaken är att du drivs av utmaningar och är en schysst lagspelare. Vi representerar en mängd olika kompetenser, perspektiv och personligheter – en blandning vi alla drar nytta av varje dag. Frontend-utvecklare, .Net-arkitekter, Embedded utvecklare, agila projektledare, BI-utvecklare, UX-designers, ja listan är lång. En fantastisk laguppställning som vi hela tiden utökar med ny energi och kompetens.
På HiQ gillar vi att både utveckla och att utvecklas. Hos oss får du förtroendet och möjligheten att prova först och lära sedan. Att alla får vara med och påverka HiQ’s arbetssätt och väg framåt är och har alltid varit viktigt – tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på.
Hos oss har du dessutom en stor möjlighet för kompetensutveckling, kanske vill du certifiera dig inom ett område eller lära dig senaste ramverket inom kompetens X - det är upp till dig, sky is the limit! Vi vet dock att alla lär sig på olika sätt, och därför håller vi även i flera kompetensrelaterade aktiviteter, workshops och konferenser för att ständigt vidareutveckla vår kompetens.
På HiQ har vi alltid fokuserat på två saker framför allt annat. Vi ska vara sjukt duktiga på det vi gör men vi ska också ha jäkligt kul på vägen. Att ha kul på jobbet går hand i hand med bra resultat. På HiQ finns alla möjliga knäppa och roliga forum för de flesta av intressen – rockband, cybersäkerhet, nutellatestning, löpning, schack, ölbryggning eller hållbarhet. Du väljer! Hos oss kan du vara C#-expert, yogi och rockstjärna samtidigt ;)
Hoppas vi hörs snart! <3
Andreas Tufvesson
HiQ Jönköping

Ansök nu

Undersköterska natt- utökning av nattbemanning

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 3
Fridhälls äldreboende, Äldreomsorgen

Är du självgående, serviceinriktad och vill göra skillnad i ditt arbete? Vill du ha ett arbete där din insats gör samhällsnytta? Nu är vi i behov av utökning med ny medarbetare för nattjänstgöring till vårt team på Fridhälls äldreboende!

Fridhälls äldreboende är beläget i Taberg ca 1 mil söder om Jönköping och har bussförbindelse ca 300 meter från äldreboendet. Vi är ett 40-tal medarbetare som har ett gott samarbete och god stämning. Tillsammans tillser vi att hyresgästerna får den stöttning som var och en behöver utifrån varje individs behov. Eftersom vi trivs så gör vi också ett bra arbete, vilket resulterat i en bra vardag för våra hyresgäster som värderar våra insatser högt i Socialtjänstens brukarenkät.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Ett visst mått av sociala aktiviteter kan förekomma under eventuella dagpass. I arbetet ingår även genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen. Erfarenhet av nattjänstgöring är meriterande.

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är flexibel, serviceinriktad och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation. Kunskap och erfarenhet av digitala system är en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig!
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser 2 heltidstjänster natt, tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsbehov har uppkommit utifrån beslut om utökad nattbemanning. OBS! även om tjänsten i första hand är en nattjänst kan även arbete på dagar och kvällar förekomma.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas.

Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på dagtid, kvällar och flera enheter kan komma att bli aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas, vilket kan innebära att tjänsterna tillsätts innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vendela Vestergren, enhetschef
Tel: 036-10 20 52
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

TopWork söker servicetekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 3
TopWork söker servicetekniker till vår kund Semax Material Handling AB!
Har du erfarenhet av fordonsmekanik och kunskap om hydraulik och tycker om att resa? Då är du den vi söker! Semax Material Handling AB är ett bolag som tillverkar motviktstruckar sex ton och uppåt med speciella funktioner och unik design.
 
Semax Material Handling AB är inne i en spännande tillväxtfas och behöver förstärka sin serviceorganisation. Vi erbjuder en spännande tjänst med resor både nationellt och internationellt samt möjligheten att vara del av en tillväxtresa där du kan sätta din prägel framtida arbetssätt. Tjänsten är en mix av traditionellt "hands on" arbete samt utbildning av andra tekniker som ska jobba med vår kunds produkter. Hos Semax jobbar alla tillsammans mot samma mål och i denna tjänst är du ansiktet utåt hos alla kunder.
 
Vi tror att du har erfarenhet av fordonsmekanik eller liknande. Ett stort intresse för teknik och hydraulik är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Har du tidigare jobbat med truckar är detta meriterande. Du är inte rädd för att utbilda kunder och samarbetspartners. Som person är du lösningsorienterad, social och gillar att resa. Vi ser att du hanterar engelska i tal och skrift. Bor du dessutom nära Vimmerby är det ett plus.  
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök nu

Säljare till Kamux – Jönköping

Bilförsäljare
Läs mer Nov 3
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilåterförsäljare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga!


Att jobba som säljare
Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den viktiga beslutsprocessen när de investerar i sin drömbil. Din passion och ärlighet är nyckeln till att skapa långvariga kundrelationer och säkerställa nöjda kunder.


Att jobba på Kamux
Vi är inte bara ett stort, börsnoterat företag – vi är en familj som värderar våra medarbetare högt. Hos Kamux investerar vi i dig genom omfattande utbildning och coaching, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta bilen för deras behov och skapa en trygg och nöjd kundupplevelse. Därför är din passion för kundnöjdhet avgörande.


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och erfarenhet inom försäljning, inklusive förhandling och kundservice. Om du tidigare har arbetat inom bilbranschen är det ett stort plus. Vi värdesätter noggrannhet och kundfokus samt förmågan att samarbeta i ett team som strävar mot gemensamma mål. Att ha ett B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du blir en del av vårt framgångsrika team.
Gedigen introduktionsutbildning och kontinuerlig coachning från din butikschef.
Obegränsade möjligheter att växa och utvecklas inom försäljning och bilbranschen.
Ett brett utbud av bilmodeller som ger dig fördelar gentemot dina kunderOm Kamux
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expanderar hela tiden! Vi har ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.


Bli en del av Kamux i Jönköping - Ansök redan idag!
Tiden är knapp, så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, senast den 10:e december. Vi genomför urval och intervjuer löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Vänligen notera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt eget rekryteringssystem.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Razmus Jonsson, razmus.jonsson@kamux.se.
Kamux är platsen där din passion för försäljning och kärlek till bilar möter framgång. Ta chansen och bli en del av vår resa mot nya höjder. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Logistik- & Produktionsansvarig

Arbetsledare, lager
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Får du energi i mötet med människor och trivs med att coacha andra? Föredrar du att arbeta i en dynamisk organisation där ingen dag är den andra lik? Drivs du av utmaningar i vardagen och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig! 

Svensk Direktreklam söker nu en Logistik- & Produktionsansvarig med placering i Småland med arbetsfält södra Sverige, en roll där du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö!

Som Logistik- och Produktionsansvarig stöttar du Svensk Direktreklams lokala produktionsverksamheter baserade i Småland och söderut. Du arbetar operativt med att säkerställa effektiv och lönsam produktion genom coachning, introduktion av ny personal, implementering av nya arbetssätt mm. Vidare är coachning en stor del av ditt arbete likväl uppföljning i linje med företagets mål, koncept och värderingar. 

Detta är en ny roll och du rapporterar till Regionansvarig. Arbetet innebär resor och övernattningar 3-4 gånger i veckan, du erbjuds därför tjänstebil. 

Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll som teamledare, logistikansvarig, platsansvarig, produktionsledare eller liknande och är van vid att arbeta både operativt med strategiska inslag. Du är en prestigelös och inspirerande ledare med en förmåga att bygga långsiktiga relationer och trivs med att samarbeta med andra. Du är en person som ser lösningar framför problem, är flexibel och självständig. Ditt engagemang och driv smittar även lätt av sig till andra. I rollen krävs att du är flytande i såväl svenska som engelska i tal som skrift samt besitter goda kunskaper i officepaketet. Har du arbetat med 5S ser vi det som meriterande. 

Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett engagerat och drivet team med lång erfarenhet. Vi värderar ett öppet klimat och ett nära samarbete där varje individ får chansen att växa i sin roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i Sveriges största privata direktreklamföretag. Du kommer få stor frihet att påverka ditt arbete och roll inom vårt koncept. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och förutsättningar för att lyckas. Hos oss är det viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Hos oss fokuserar vi på det som går att påverka och försöker alltid en gång till.


I denna rekrytering samarbetar Svensk Direktreklam med Randstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning av Svensk direktreklam. 
Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se, senast 2023-11-30. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Jörnelius på sophie.jornelius@randstad.se
Vi ser fram emot din ansökan! Ansvarsområden
* Driva, utveckla och effektivisera produktionsverksamheterna i småland och söderut. 
* Implementera och utveckla nya arbetssätt.
* Introduktion av nyanställda. 
* Coachning av medarbetare. 
* Löpande uppföljning och rapportering. 

Kvalifikationer
* Utbildning inom logistik, produktion och/eller supply chain.
* 2-5 års ledarerfarenhet.
* Meriterande med erfarenhet från 5S. 
* Svenska och engelska flytande. 
* Goda kunskaper i Officepaketet.
* B-körkort. 

Om företaget
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 lokalkontor. 7000 hel- och deltidsanställda distributörer gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Vår personal är en av våra viktigaste resurser och en viktig förutsättning för en väl fungerande och kostnadseffektiv verksamhet. Företaget har mer än 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. 

Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Företaget är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och omsätter cirka 500 Mkr. Den totala omsättningen för SDR-koncernen, inklusive gratisdistribuerade lokaltidningar, uppgår till cirka 700 Mkr.

Ansök nu

PURCHASE PLANNER – TILL EUROPAS MODERNASTE KÖKSFABRIK

Inköpare
Läs mer Nov 3
Nobia är Europas ledande köksspecialist. Vi är stolta över att vara en del av miljontals människors vardag där köket fått en alltmer central roll. I gruppen är vi arton lokalt starka varumärken, bland andra Marbodal, HTH, Sigdal och Uno form.

Med ambition att visa vägen inom design och hållbarhet bygger vi nu en unik fabrik i Jönköping - Europas modernaste köksfabrik. Här låter vi hantverket möta den senaste automatiserade tekniken för att skapa skräddarsydda kvalitetskök. Det blir en spännande arbetsplats i nybyggd, modern miljö.

Nu har du chansen att vara med från start när vår nya köksfabrik i Jönköping etableras och vi söker nu en Purchase Planner.

DET HÄR SKA DU GÖRA
Nu har du chansen att vara med från start och påverka när vår nya köksfabrik etableras.
Brinner du för Inköp och planering och vill vara med och utveckla framtida arbetssätt? Då är detta något för dig!

I rollen som Purchase Planner är du en viktig del i flödet av material in till våra fabriker. Du ansvarar för att vi har rätt lagernivåer genom planering av inköpsorder och proaktiv uppföljning av våra leverantörers förmåga. Eftersom vår nya fabrik i Jönköping är under uppbyggnad har du stor möjlighet att vara med och påverka framtidens arbetssätt. Vi ser gärna att du vill utvecklas med rollen och de utmaningar som kommer.

DITT ANSVAR KOMMER BLAND ANNAT VARA:

• att planera för lageroptimering och inköp av material med ett totalkostnads- och servicenivåfokus
• att planera och skapa inköpsorder enligt definierade avtal
• detaljplanering av inleveranser för optimerad materialförsörjning
• att samarbeta nära båden den lokala- och den regionala logistikorganisationen
• att utveckla ett bra samarbete med intressenter kring inköp av material
• att bidrag till att utveckla samarbetet med leverantörer tillsammans med vår strategiska inköpsorganisation
• att arbeta proaktiv för att säkerställa definierad leveransprestanda för leverantören

Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad i vår nya fabrik i Jönköping.

DU ÄR:

Vi söker dig med högskolexamen inom logistikområdet med några års arbetslivserfarenhet i en produktionsmiljö, eller en lång praktisk erfarenhet av inköp eller planering i en tillverkande industri med dokumenterat resultat av förbättringsarbete inom din roll. Du har en god förståelse för planeringsprocesser både ur ett praktiskt- och ERP-systemperspektiv (erfarenhet av SAP är meriterande). Förståelse för hur dina beslut inom inköp påverkar andra delar av verksamheten är också mycket väsentlig för rollen.

För att trivas i rollen vill vi att du brinner för inköp, planering och processer. Nu söker vi dig som har motivation att vara med på en resa för att skapa en ny arbetsplats i Jönköping. För att bli framgångsrik i rollen så söker vi en lagspelare som har god förmåga att skapa förtroende men även vågar ställa krav. Då mycket av vår kommunikation sker på engelska är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

VARFÖR BÖRJA PÅ NOBIA?

På Nobia har vi en företagskultur där vi stöttar, litar på och respekterar varandra och där vi gör det möjligt för människor att nå sin fulla potential och uppnå personlig och professionell utveckling. Vi tror på tvärfunktionellt samarbete och utbyte av bästa praxis i hela gruppen.

OM REKRYTERINGSPROCESSEN
För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår anställningsframgång genom att identifiera de kandidater som mest sannolikt kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi erkänner att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi jobbar med löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 december 2023. Om du har några frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Magnus Johansson, Logistics Development Manager, Supply Chain Region North (magnus.johansson@nobia.com)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi söker kompetenta medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

Ansök nu

Lärare i spanska

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 3
Ljungarumsskolan 7-9

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som brinner för ämnet spanska och vill arbeta på en skola med framtidstro. I din roll som pedagog ska du verka för att eleverna får en så god utveckling som möjligt. Du skapar miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer att få goda förutsättningar att utveckla ämnet tillsammans med flera lärare på skolan. I din yrkesroll kommer du att ha kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal samt externa samarbetspartners. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis.
Du kommer att undervisa i spanska i år 6-9.

Välkommen till oss
Ljungarumsskolan ligger i södra delen av Jönköping med närhet till både natur och stadsliv. Skolan har i dagsläget cirka 500 elever fördelat 7-9. På Ljungarumsskolan finns kommunikationsklasser som är till för elever med avvikande språkutveckling. På Ljungarumsskolan erbjuds du möjligheter att utvecklas och ta nästa steg inom ditt uppdrag. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi tillsammans arbetar för kunskap och utveckling i trygghetens och hälsans tecken.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i spanska i årskurs 6-9. Vi söker en lärare som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och god förmåga att skapa en tillgänglig lärmiljö så att elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en resurs för att stärka det pedagogiska arbetet så att fler elever når målen. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Att uppmuntra medinflytande, öppenhet och tolerans ser vi som självklart. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor Stina Geijer, 036-105321
Skolans expedition, 036-10 61 12
Sveriges lärare Alma Huric, 036-106122

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare i spanska.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu