REGION JÖNKÖPINGS LÄN jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos REGION JÖNKÖPINGS LÄN i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Dansare

Dansare
Läs mer Jun 16
Kulturhuset Spira, Smålands Musik och Teater, Jönköping

Dans Spira Extended, är en regional dansensemble som startade 2022 med stöd ifrån Kulturrådet, Värnamo Kommun och Smålands Musik och Teater och har sitt säte i Kulturhuset Spira.
Konstnärlig chef är Camilla Ekelöf.
2023 söker vi en ny ensemble.

Under tiden hos oss möter du ett flertal koreografer. Besöker andra dansinstitutioner i Sverige. Spelar i olika scenrum som site-specifik, klassrum, blackbox, konsertsalar och gympasalar. Ger sommarworkshop och skolworkshops. Möter en ung publik och den offentliga kvällspubliken.
Du arbetar i Kulturhuset Spira, ute i regionen och nationellt.

Vi söker
Vi söker fyra dansare med stark förankring i jazz och modernt. Med en önskan av att utveckla sitt eget konstnärskap och möta olika publikgrupper. Ett intresse för undervisning är ett plus.
Du ska erhållit en examen ifrån en svensk yrkesdansarutbildning under åren 2021 och 2022.
Ange gärna en referenskontakt.

Tid och plats för audition:
Måndag den 10/10 kl. 09:00-18:00.
Kulturhuset Spira i Jönköping.

Hur gör du:
Du skickar in din ansökan med CV, bild, showreel på 2-3 minuter, samt kontaktuppgifter via ansökningsknappen nedan.

Sista anmälningsdag: fredag den 19/9
Vi kontaktar dig via mail om du blir kallad till audition

Hör gärna av dig om du har frågor:
Sanna Holmgren Jonsson, danskoordinator
Susanne.holmgren.jonsson@smot.se

Isabell Karlsson dansare och repetitör
isabell.a.karlsson@smot.se

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under juli månad kan svar och återkoppling ta längre tid än vanligt.

VÄLKOMMEN!

Kulturhuset Spira är ett nav för professionell scenkonst i Jönköpings län. Målet för verksamheten är att verka för ett bra liv i en attraktiv region, genom att i första hand med egna ensembler producera scenkonstupplevelser som engagerar och inspirerar.

Varje säsong presenterar Smålands Musik och Teater ett varierat utbud av musikal, musik, teater och dans för barn, ungdomar och vuxna, i och utanför Jönköpings län.
En betydande del av verksamheten sker utanför Kulturhuset Spiras fysiska väggar, i turnéer runt om i Sverige och i samverkan med samhället.

Smålands Musik & Teater är en enhet inom Regional utveckling och har Region Jönköpings län som huvudman.

Ansök nu

Programledare inom Cosmic

Projektledare, IT
Läs mer Jun 28
Enhet Projekt och förvaltningsledning

Vi söker en programledare inom Cosmic
Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med start enligt överenskommelse. Du ska ha en relevant utbildning inom teknik, ekonomi, IT eller motsvarande kunskaper. Då vi har ett agilt inspirerat arbetssätt med gruppen i fokus, så lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som bra samarbetsförmåga, struktur och noggrannhet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande och god social förmåga, en vilja att hjälpa andra för att kunna leverera lösningar med god kvalitet. Du har god förmåga och förståelse för teknik och kan kommunicera tekniska utmaningar på ett begripligt språk för personer med varierande teknisk förståelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med kreativa och inspirerande kollegor i vår strävan till att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Då vi för närvarande är inne i en förändringsprocess har du stora möjligheter att bidra till IT-centrums framtida utveckling samtidigt som du är delaktig i vårt arbete att fortsatt utveckla våra användares it-stöd.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I rollen som programledare ska man på både taktisk och operativ nivå, samordna pågående och kommande projekt, samt hantera programmets resurser för mest effektiva planering och nyttjande utifrån kundernas behov. Du ska uppvisa ett ledarskap inspirerat av agila metoder. Fokus kommer att ligga på att få teamen inom programmet att växa genom att som ledare vara öppen, lyhörd och stödja i problemidentifiering, beslutsfattande samt att tänka bortom de dagliga aktiviteterna och tillämpa systemtänkande. Då en del av teamet sitter med daglig skötsel och drift av it-miljön kommer teknisk dialog vara en del vardagen.

I rollen ansvarar du för att:
• Analysera och optimera arbetsflödet inom programmet
• Hantera resursplanering på kort och lång sikt
• Planera kommande sprintar tillsammans med scrum master och förvaltningsledare
• Bidra och följa utveckling av utpekade leveransobjekt
• Hantera och undanröja hinder för teamet

För att trivas hos oss
För att trivas hos oss har du en positiv framtoning, har lätt för att motivera och entusiasmera dina kollegor samt en mycket god samarbetsförmåga. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet från IT-branschen. Erfarenhet av att arbeta agilt och arbete inom matrisorganisation är mycket meriterande. Har du tidigare erfarenhet av projektledning är en fördel då man jobbar nära programmets projektledare.Du har relevant utbildning inom IT från universitet eller högskola eller på annat sätt har skapat dig erfarenhet eller kunskaper i detta. Mycket stor vikt läggs på din personliga lämplighet.


Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 31/8. Intervjuer sker löpande. Vi kan komma att använda tester i rekryteringsprocessen.


Har du frågor kan du kontakt enhetschef Christian Ögren, 0721-59 59 15 alt. christian.ogren@rjl.se

Välkommen med din ansökan.

IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens många olika verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet. Och strävar dagligen mot vår vision Sveriges bästa IT-avdelning.

Vi är idag ca 200 engagerade medarbetare som har lång erfarenhet inom sina respektive ansvarsområden och vår vision är att vara Sveriges bästa IT-avdelning.

Ansök nu

Sjuksköterska, Akutkliniken, Akutmottagningen, Ryhov, Jönköping

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 4
Akutkliniken, Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Nu går några av våra kollegor vidare mot nya utmaningar och vi söker därför fler sjuksköterskor inför hösten! Vill du bli en del av en spännande verksamhet där ingen dag är den andra lik? Varmt välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska hos oss på akutmottagningen i Jönköping!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och trygg i din profession. Då akutvården är en komplex verksamhet ser vid det som en fördel om du har några års arbetslivserfarenhet av akutsjukvård. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och vill få en större bredd i din sjuksköterskeprofession. Du är en person som med din kunskap och erfarenhet vill bidra till din egen och andras utveckling.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du blir en del av ett motiverat och härligt team där vi tillsammans arbetar för att skapa god arbetsglädje. Vidare erbjuder vi en arbetsnära introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov.

Tjänsten avser tillsvidare, heltid. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd hos oss har du bland annat fri sjukvård och fri tillgång till vårt moderna gym. Du har också möjlighet att ta del av någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska på akutmottagningen får du arbeta med akut sjuka patienter i varierande åldrar och med olika medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. Du har en arbetsledande funktion där du bedömer patientens prioriteringsgrad och behov av vård. Då vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård är information samt kontakt med patientens närstående en viktig del av ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss är du kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Du är en person som trivs med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Då förändrade omständigheter är en del av vår vardag krävs att du är flexibel. Som medarbetare på akutmottagningen arbetar du självständigt med stort egenansvar varpå förmåga att fatta egna snabba beslut är av stor vikt. För att lyckas och trivas i din roll ser att du är stabil och kontrollerad i krävande situationer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Tillsammans är vi positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad
Vid ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta :
Vårdenhetschef Caroline Jakobson, caroline.jakobsson@rjl.se, 010-2422644.
Vårdenhetschef Veronica Andersson, veronica.andersson@rjl.se, 010-2422652
Sista ansökningsdag är den 31 august 2022

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!


Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län!

Länssjukhuset Ryhov i Jönköping hamnade på fjärde plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2019. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus

Akutkliniken omhändertar, diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter vid akut sjukdom och olycksfall som inte kan tas hand om i primärvården. På Länssjukhuset Ryhov i Jönköping finns en akutmottagning, en akutvårdsavdelning och en vårdadministrativ enhet som arbetar dygnet runt, årets alla dagar.

På akutmottagningen är vi cirka 80 medarbetare. Vi har årligen cirka 56 000 patienter. Här kan du läsa mer om akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov som arbetsplats. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook och LinkedIn!

Ansök nu

Undersköterska, Akutmottagningen, Ryhov, Jönköping

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 22
Akutmottagningen, Ryhov, Jönköping

Är du redo för nya utmaningar i ett yrke med högt tempo och härliga kollegor? Har du tidigare arbetat inom akutsjukvård så har vi rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet, då även inom akutsjukvård. Vi söker dig som har mycket god förmåga att behålla lugnet i akuta situationer och gillar när det är variation i arbetet samt snabba växlingar i arbetstempo Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård.
På akutkliniken bedrivs akutsjukvård dygnet runt och önskeschema tillämpas. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.
Tjänsten avser tillsvidare 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider förlagda under dagtid, kvällar och helger.

Våra förmåner för anställda hittar du här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Du kommer att arbeta med akut sjuka patienter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat gipsning, provtagning, EKG-undersökning och katetersättning. Andra arbetsuppgifter är exempelvis att tillsammans med sjuksköterska prioritera de sökande på akutmottagningen. Visst receptionsarbete med registrering och bedömning av patienter i luckan ingår i tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Vårdenhetschef Caroline Jakobsson, caroline.jakobsson@rjl.se
Vårdenhetschef Veronica Andersson, veronica.andersson@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 31 aug 2022
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Bli en av oss!


Akutkliniken omhändertar, diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter vid akut sjukdom och olycksfall som inte kan tas hand om i primärvården.

På Länssjukhuset Ryhov i Jönköping finns en akutmottagning, en akutvårdsavdelning och en vårdadministrativ enhet som arbetar dygnet runt, årets alla dagar.

På akutmottagningen är vi cirka 80 medarbetare. Vi har årligen cirka 56 000 patienter.
Här kan du läsa mer om akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov som arbetsplats. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Ansök nu

Läkemedelsstrateg

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Jun 22
Folkhälsa och sjukvård - FS-stab

Vi söker en läkemedelsstrateg som vill vara med och påverka Region Jönköpings framtida arbete kring strategiska läkemedelsfrågor. Välkommen med din ansökan för tjänsten som läkemedelsstrateg!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller dig som har kompetens inom farmakologi, farmaci och farmakoterapi motsvarande apotekarexamen samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. God kunskap om och/eller erfarenhet av strategiskt läkemedelsarbete är något som kommer väl till pass i den här tjänsten. Meriterande är också om du har haft uppdrag som chef och/eller projektledare med samverkan över organisatoriska gränser. Erfarenhet av kliniskt farmaceutiskt arbete är också önskvärt. För jobbet krävs god kunskap om läkemedel, samt förståelse för hur vardagens läkemedelsprocesser fungerar för olika yrkesgrupper inom hälso- och sjukvården.

Du formulerar dig snabbt och ledigt skriftligt. Vidare är du väl förtrogen med MS Office-program och tjänsten kräver giltigt B-körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett arbete som innebär varierade arbetsuppgifter inom läkemedelsområdet. Du blir en del av staben inom avdelningen Folkhälsa och sjukvård (FS) som har ett brett uppdrag att stödja all verksamhet inom Region Jönköpings län från olika perspektiv. Din chef är hälso- och sjukvårdsstrateg/chef för FS-stab, och dina närmaste kollegor är ordförande i Läkemedelskommittén och regionens andra läkemedelsstrateg. Du utgår i ditt arbete från Regionens Hus, Husargatan i Jönköping.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som läkemedelsstrateg inom Region Jönköpings län arbetar du på Läkemedelskommitténs uppdrag med att utveckla och stödja hälso- och sjukvården med kunskap och aktiviteter som främjar en rationell, säker och kostnadseffektiv läkemedelsanvändning och en optimal läkemedelshantering.

Som läkemedelsstrateg hos oss har du ett regionövergripande perspektiv på de frågor som handläggs där din bakgrund och erfarenhet kan påverka rollens karaktär. Du stöttar och följer upp en ändamålsenlig och kostnadseffektiv läkemedelsanvändning samt medverkar i framtagandet av Region Jönköpings läns samlade uppdrag för hälso- och sjukvård. Därutöver deltar du aktivt i olika typer av utvecklingsprojekt där det finns möjlighet till intressanta och kompetenshöjande arbetsuppgifter.

Arbetet omfattar bland annat uppföljning av läkemedelsanvändningen generellt samt uppföljning av införande av nya läkemedel i öppenvård mer specifikt. Vårdens övergångar, samt implementering av nya läkemedelsprocesser kopplat till Nära vård-satsningen inom regionen, skulle kunna ingå i ditt ansvarsområde. En annan möjlig arbetsuppgift kan vara läkemedelsekonomiska frågor inklusive upphandling av läkemedel inklusive läkemedelsnära produkter och tjänster. I din roll samverkar du med kollegor från andra regioner i hög utsträckning. Hantering och besvarande av remisser inom läkemedelsområdet kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss
Då du kommer ha många både interna och externa kontakter behöver du ha god samarbetsförmåga samt förmåga att både bygga nya och underhålla befintliga nätverk. Du trivs även med att arbeta självständigt, är strukturerad och kan planera ditt arbete. Vidare har du en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt en vilja att förstå och stödja verksamheterna. Du har hög integritet och kan tydliggöra och stå bakom tagna beslut, lagar och riktlinjer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor rörande tjänsten. Under semesterperioden v. 26-31 är vi på plats under lite olika tider, men du kan alltid kontakta oss via mail så hör vi av oss så snart vi är i tjänst igen.
Vi finns tillgängliga för att svara på frågor enligt nedan:
- Anette Peterson, Hälso- och sjukvårdsstrateg/chef för FS-stab, v. 29 och från v 33. anette.peterson@rjl.se; 070-349 46 37
- Mårten Lindström, ordförande Läkemedelskommittén, v. 26 och från v. 31, marten.lindstrom@rjl.se; 070-359 36 77
- Anne Hiselius, onsdagar-fredagar v. 25-28 samt från v. 33, anne.hiselius@rjl.se; 070-360 04 91

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På Folkhälsa och sjukvård arbetar vi nära regionledningen och har som huvuduppgift att ge styrning och stöd till länets hälso- och sjukvård. Vi arbetar också för att säkra en god folkhälsa. Avdelningen består av sex sektioner och en stab med ansvar för bland annat:
- Primärvård och rehabilitering
- e-hälsa
- Smittskydd vårdhygien
- Bedömning tandvård
- Folkhälsa
- Chefläkare och patientsäkerhet

Ansök nu

Sjuksköterska, dag, till medicin- och geriatrikkliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 3
Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Vi erbjuder dig
För oss är arbetsmiljön viktig. Vi har därför under de senaste åren arbetat aktivt med att förbättra arbetsmiljön på olika sätt. Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans!

Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Om detta är din första anställning på Värnamo sjukhus och/eller inom Region Jönköpings län sträcker sig introduktionen mellan två till fyra veckor.

Det finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan, och vi arbetar mycket med internutbildningar som är viktiga i arbetet.

För att du som nyanställd ska känna dig trygg i arbetet finns även en mentor som stöd i den utsträckning som du önskar. Vår mentor har lång erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom vården.

"Mentorns betydelse är stor för en nyexaminerad sjuksköterska. Mentorn blir en form av trygghet som ger en bra stöttning och vägledning in i yrkeslivet som sjuksköterska."
Astrid, sjuksköterska på medicin- och geriatrikkliniken

Att arbeta med ett engagerat och närvarande ledarskap är prioriterat i vår verksamhet. Vi som chefer tycker därför det är viktigt att finnas tillgängliga och arbeta nära vår verksamhet. Det uppskattas av våra medarbetare. För oss är det viktigt att vi använder vår personalgrupps kompetens på rätt sätt, och att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som en självklarhet. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har ett genuint intresse för människor och som ständigt har patienten i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på sjukhus men det är inget krav. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Det här får du arbeta med
Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. På varje vårdenhet finns 18 vårdplatser. Som sjuksköterska innebär arbetet att du får planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner. Vi arbetar individanpassat där vi har patienten i fokus.

För att du ska trivas hos oss
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Du trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Medicinsk vårdenhet C Marie Anderson, 010-244 87 78, eller vårdenhetschef Medicinsk vårdenhet D Solweig Jonsson, 010-244 75 82.

Urval och intervjuer kan komma att ske under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!


Medicin- och geriatrikkliniken är den största kliniken på Värnamo sjukhus med många verksamheter under vårt tak. Vi har fyra vårdenheter i slutenvården med olika inriktningar mot specialiteter som till exempel stroke och kardiologi.

Är du nyutbildad sjuksköterska?
Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor - RIU.

Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader, och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning. Här kan du läsa mer om RIU och följ oss gärna på Instagram på @regionjkpgriu.

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 22
Bra Liv Bankeryds vådcentral

Bra Liv Bankeryds vårdcentral
Är du redo för en ny utmaning och vill vara en del av vårt team på Bra Liv Bankeryds vårdcentral.


Vi söker
Vi söker dig som är Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för ett vikariat med start enligt överenskommelse och 12 månader framåt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och vilja att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner samt att du på ett självständigt sätt kan strukturera, planera och ta ansvar för ditt arbete.Vi erbjuder dig
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet för att känna trygghet och handledning av kollegor i personalgruppen.
- Individuell kompetensutveckling.
- Omväxlande och stimulerande arbete.
- En god och fin arbetsmiljö.
- Arbetet sker både självständigt och tvärprofessionellt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/Det här får du arbeta med
Som sjukgymnast/fysioterapeut ingår du i ett team. Du arbetar självständigt och får ett stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov.
På vårdcentralen arbetar vi utifrån RAK, rätt använd kompetens, där vi triagerar vid första kontakt och du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten. Du arbetar självständigt, men även i nära samarbete med övriga sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykosociala teamet och läkare.Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter gemensamma mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv
https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Marianne Hörnmark 010-2423814, 0704-566220,

Sista ansökningsdag är den 31/8 2022 och vi gör urval löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

Specialistläkare/ST-läkare inriktning allergologi

Specialistläkare
Läs mer Jun 10
Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker
Vi söker dig som är specialistläkare med inriktning allergologi eller som är specialist/i slutet av din ST-utbildning inom exempelvis allmänmedicin, internmedicin, endokrinologi eller öron-, näs-och halssjukdomar.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en introduktion anpassad efter din tidigare erfarenhet. På kliniken finns ytterligare en specialist inom allergologi, som du kommer att ha ett tätt samarbete med och det finns goda möjligheter till forsknings- och utvecklingsarbete på kliniken. Kliniken har ett nära samarbete med universitetssjukhuset i Linköping.
Är du ST-läkare erbjuder vi utbildningsprogram och handledare.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell. Delad tjänst med annan specialitet kan vara aktuellt om du redan är specialist inom något av tidigare nämnda områden.
Region Jönköpings län har tillgång till ett antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I rollen som allergolog kommer du att arbeta med utredning, behandling och uppföljning av patienter med allergologiska frågeställningar. Allergimottagningen ingår i sektionen för lungmedicin men samarbete sker också med övriga sektioner på medicinkliniken.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som värdesätter ett teambaserat arbetssätt och verkar för ett gott samarbetsklimat på vår klinik. Du är kvalitetsmedveten, visar gott omdöme och är trygg i din roll. Vi värdesätter förmåga att planera och prioritera ditt arbete och att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Eva-Lena Enell, verksamhetschef medicinkliniken, Jönköping
Tel: 010-242 63 44
E-post: eva-lena.enell@rjl.se

Maria Stendahl, läkarchef, sektionschef njurmedicin
Tel: 010-24 290 90
E-post: maria.stendahl@rjl.se

Patrik Nordenfelt, överläkare, lung- och allergimottagningen
Tel: 010-242 93 21
E-post: patrik.nordenfelt@rjl.se

Magnus Kentson, överläkare, lungmedicin
Tel: 010-242 19 77
E-post: magnus.kentson@rjl.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar den senast den 31 augusti 2022 men urval och intervjuer kan komma att ske kontinuerligt under sommaren, så vänta inte med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av regionens största kliniker med cirka 350 anställda, varav nästan 70 specialistläkare och 20 ST-läkare. Medicinklinikens vision är ”För ett bra liv i en attraktiv region - tillsammans skapar vi hälsa".
Kliniken ingår i verksamhetsområde Medicinsk vård tillsammans med regionens övriga kliniker inom medicin och geriatrik, akutsjukvården, ambulanssjukvården, barnsjukvården, hudkliniken och infektionskliniken.
Jönköping är en naturskön stad som ligger vid Vätterns södra strand. Staden växer snabbt och är en av Sveriges starkaste regioner. Jönköping har ett centrum för högskola med 11 000 studenter och ett stort utbud av handel, musik och teater. I Jönköping finns möjlighet till en rik och aktiv fritid.

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 1
Kirurgavdelning A, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till kirurgavdelning A, Länssjukhuset Ryhov! Vill du vara med och arbeta med oss i en positiv och utvecklande arbetsmiljö? Vi arbetar tillsammans för patienten i en verksamhet i framkant. #sverigesviktigastejobb!

Vi söker
Vi är ett härligt gäng som arbetar i team på kirurgklinikens vårdavdelning A som nu söker en ny kollega till oss! Du är legitimerad sjuksköterska och har du tidigare erfarenhet av kirurgisk vård är det meriterande men inte ett krav. Vi ser positivt på om du tidigare har arbetat i journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig
Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Hos oss kan vi erbjuda dig ett omväxlande och spännande arbete med utvecklingsmöjligheter inom kirurgin. Tillsammans med kollegor skapar vi den bästa vården för våra patienter! Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbete enligt schema, tillträde sker enligt överenskommelse. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter.

Region Jönköpings län har tillgång till ett antal förmåner.
Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Det huvudsakliga arbetet består av pre- och postoperativ omvårdnad men även att ta hand om patienter under olika utredningar och behandlingar. Här kommer du ingå i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Som sjuksköterska har du tillsammans med en undersköterska omvårdnadsansvaret för en patientgrupp under ditt arbetspass.

För att du ska trivas hos oss
Som person arbetar du bra med andra människor, är noggrann och engagerad i det personliga mötet med patienten. Du har en god initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du har en förmåga att arbeta självständigt samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och du kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi sätter stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt med patienten i centrum. Tillsammans skapar vi en god och utvecklande arbetsmiljö som vi vill att du blir en del av! Låter detta intressant, tveka inte att söka tjänsten hos oss!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna-Maria Cahlenstein, 010-242 13 96, anna-maria.cahlenstein@rjl.se för frågor om tjänsten. Intervjuer kan komma att ske löpande, så sök tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Kirurgkliniken, enhet Jönköping är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. I Jönköping finns två vårdavdelningar, kirurgen A och B, en kirurgmottagning, en skopienhet samt en bröstmottagning. Kliniken består av fem kirurgiska team: akut, övre gastro, nedre gastro, kärl samt bröst/endokrin. De flesta team har omvårdnadsutvecklare som gemensamt med ansvarig teamläkare arbetar med att utveckla vårdrutiner och upprätthålla kompetensen på avdelningen. Kirurgkliniken i Region Jönköpings län är sedan 2017 en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård.

Ansök nu

Sjuksköterska, natt, till medicin- och geriatrikkliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 4
Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Vi erbjuder dig
För oss är arbetsmiljön viktig. Vi har därför under de senaste åren arbetat aktivt med att förbättra arbetsmiljön på olika sätt. Vi har bland annat fasta scheman för att säkerställa din återhämtning och du har en veckoarbetstid på 34 timmar per vecka. Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid!

Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Om detta är din första anställning på Värnamo sjukhus och/eller inom Region Jönköpings län sträcker sig introduktionen mellan två till fyra veckor. Det finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan, och vi arbetar mycket med internutbildningar som är viktiga i arbetet.

Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans!

För att du som nyanställd ska känna dig trygg i arbetet finns även en mentor som stöd i den utsträckning som du önskar. Vår mentor har lång erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom vården.

"Mentorns betydelse är stor för en nyexaminerad sjuksköterska. Mentorn blir en form av trygghet som ger en bra stöttning och vägledning in i yrkeslivet som sjuksköterska"
Astrid, sjuksköterska på medicin- och geriatrikkliniken

Att arbeta med ett engagerat och närvarande ledarskap är prioriterat i vår verksamhet. Vi som chefer tycker därför det är viktigt att finnas tillgängliga och arbeta nära vår verksamhet. Det uppskattas av våra medarbetare. För oss är det viktigt att vi använder vår personalgrupps kompetens på rätt sätt, och att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som en självklarhet. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet, som har ett genuint intresse för människor och ständigt har patienten i fokus. Tjänsten i fråga är en tillsvidareanställning på 68,63 procent men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse och du om har önskemål om rotation mellan dag och natt är vi öppna för en dialog kring det.

Det här får du arbeta med
Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. På varje vårdenhet finns 18 vårdplatser. Som sjuksköterska innebär arbetet att du får planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner. Vi arbetar individanpassat där vi har patienten i fokus.

För att du ska trivas hos oss
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Du trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Medicinsk vårdenhet C Marie Anderson, 010-244 87 78, eller vårdenhetschef Medicinsk vårdenhet D Solweig Jonsson, 010-244 75 82.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!


Medicin- och geriatrikkliniken är den största kliniken på Värnamo sjukhus med många verksamheter under vårt tak. Vi har fyra vårdenheter i slutenvården med olika inriktningar mot specialiteter som till exempel stroke och kardiologi. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Är du nyutbildad sjuksköterska?
Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor - RIU.

Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader, och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning. Här kan du läsa mer om RIU och följ oss gärna på Instagram på @regionjkpgriu.

Ansök nu

Skötare

Skötare
Läs mer Jun 28
Psykiatriska kliniken avdelning F, Jönköping

På psykiatriska kliniken i Jönköping arbetar positiva och engagerade medarbetare. Vi uppmuntrar till förbättringsarbeten och tar tillvara på medarbetarnas kompetens för att ge god psykiatrisk specialistvård. Vill du bli en av oss? #sverigesviktigastejobb

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare till en av våra psykiatriska slutenvårdsavdelningar, avdelning F. Har du psykiatriinriktning på din utbildning samt tidigare erfarenhet av psykiatrin ses detta som positivt.

Tjänsten en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad heltid med arbetstider enligt schema, dag, natt samt kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en organisation som ständigt utvecklas. Vi hoppas att du vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och utveckla vården för personer med behov inom det psykiatriska området. I Region Jönköpings län arbetar vi för en hållbar utveckling som är hälsofrämjande och jämlik.

Som anställd finns en del förmåner att nyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:

http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Avdelning F är en slutenvårdsavdelning med 16 vårdplatser som tar emot patienter från 18 år och uppåt med varierad psykiatrisk problematik. Vi är specialiserade på ätproblematik.

Hos oss har patienterna tillgång till behandlingsformer som stödjande samtal, läkemedelsbehandling, ECT-behandling, öron akupunktur, beröringsmassage mm.

Som skötare hos oss medverkar du i genomförandet av omvårdnadsprocessens samtliga steg och följer patienten från in- till utskrivning. Vidare medverkar du i genomförandet av vård- och behandlingsplaner och samordnar patientbehandling i samverkan med övriga i teamet.

För att du ska trivas hos oss
Har du förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att agera i pressade situationer. Som person är du lugn, nyfiken, empatisk, har en öppenhet för samarbete och brinner för att skapa en god stämning samt att hjälpa andra. Förmåga att dela med sig och ta tillvara sina kollegors kompetens är något vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Elin Ilvered 010-242 32 76.

Sista ansökningsdag är 2022-08-31 men intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins sjukhusrankningar #Sverigesbästasjukhus

Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook, Instagram och LinkedIn!

Ansök nu

Specialistläkare/ST-läkare inriktning kardiologi

Specialistläkare
Läs mer Jun 10
Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker
Till medicinklinikens kardiologisektion söker vi dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi med några års erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av bakjoursarbete på internmedicinsk klinik är det meriterande. Om du är ST-läkare och har ett intresse för inriktningen är du också välkommen att söka.

Vi erbjuder dig
Kardiologisektionen är en stor sektion inom medicinkliniken. Vi utmärker oss bland annat genom att hjärtsjukvården starkt bidrar till att Länssjukhuset Ryhov ligger i topp bland Sveriges mellanstora sjukhus. Vi värderar utvecklingsarbete och innehar en hög medicinsk kompetens samt har ett nära samarbete med de andra två sjukhusen inom vår region. Kardiologin har en väl utvecklad interventionsverksamhet där coronarangiografi, PCI, pacemaker- och ICD-implantaion ingår. På kliniken finns goda utvecklingsmöjligheter i form av arbetsuppgifter och samarbeten med andra kliniker.
Region Jönköpings län har tillgång till ett antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som kardiolog kommer du att arbeta på hjärtavdelningen, hjärtintensiven och på mottagningen. Hjärtsektionen har separat jourlinje med 24-timmars hjärtjoursverksamhet på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vi ser gärna att du har ett uttalat intresse för att delta i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt.

För att du ska trivas hos oss
Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett gott bemötande till både personal och patienter. Din förmåga att planera och arbeta självständigt är god och du kan prioritera utifrån verksamhetens bästa. Du visar gott omdöme, är tydlig och har lätt för att fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Eva-Lena Enell, verksamhetschef medicinkliniken, Jönköping
Tel: 010-242 63 44
E-post: eva-lena.enell@rjl.se

Maria Stendahl, läkarchef, sektionschef njurmedicin
Tel: 010-24 290 90
E-post: maria.stendahl@rjl.se

Jan Thollander, överläkare kardiologisektionen
Tel: 010-242 19 87
E-post: jan.thollander@rjl.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar den senast den 31 augusti 2022 men urval och intervjuer kan komma att ske kontinuerligt under sommaren, så vänta inte med din ansökan!


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av regionens största kliniker med cirka 350 anställda, varav nästan 70 specialistläkare och 20 ST-läkare. Medicinklinikens vision är ”För ett bra liv i en attraktiv region - tillsammans skapar vi hälsa".
Kliniken ingår i verksamhetsområde Medicinsk vård tillsammans med regionens övriga kliniker inom medicin och geriatrik, akutsjukvården, ambulanssjukvården, barnsjukvården, hudkliniken och infektionskliniken.
Jönköping är en naturskön stad som ligger vid Vätterns södra strand. Staden växer snabbt och är en av Sveriges starkaste regioner. Jönköping har ett centrum för högskola med 11 000 studenter och ett stort utbud av handel, musik och teater. I Jönköping finns möjlighet till en rik och aktiv fritid.

Ansök nu

Specialistläkare inriktning njurmedicin

Specialistläkare
Läs mer Jun 10
Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi välkomnar en specialistläkare med inriktning njurmedicin till medicinkliniken i Jönköping!

Arbetsuppgifter
Den njurmedicinska vården omfattar vårdavdelning, dialysavdelning samt njurmottagning. Utredning och behandling av patienter med medicinska njursjukdomar ingår i uppdraget genom tjänstgöring på vår dialysavdelning, vårdavdelning samt njurmottagning. Jourberedskap ingår i tjänsten. Vi är flera specialistläkare och ST-läkare på sektionen för njurmedicin och har ett nära samarbete med sjuksköterskor och paramedicinare.
Att vara med och driva utvecklingsarbete på kliniken är en naturlig del av ditt uppdrag. I tjänsten ingår också att handleda framtida läkarkollegor. Medicinkliniken erbjuder goda möjligheter till forsknings- och förbättringsarbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder i Region Jönköpings län:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Kvalifikationer

• Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom internmedicin och/eller njurmedicin
• Goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift, C-nivå
• Meriterande är några års erfarenhet inom njurmedicin

Personlig profil
Som person har du ett gott medicinskt omdöme, är ödmjuk och är tydlig i din kommunikation. Du ger ett gott bemötande till patienter och kollegor och värnar om vårt teamarbete på kliniken vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Eva-Lena Enell, verksamhetschef medicinkliniken, Jönköping
Tel: 010-242 63 44
E-post: eva-lena.enell@rjl.se

Maria Stendahl, läkarchef, sektionschef njurmedicin
Tel: 010-24 290 90
E-post: maria.stendahl@rjl.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar den senast den 31 augusti 2022 men urval och intervjuer kan komma att ske kontinuerligt under sommaren, så vänta inte med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av regionens största kliniker med cirka 350 anställda, varav nästan 70 specialistläkare och 20 ST-läkare. Medicinklinikens vision är ”För ett bra liv i en attraktiv region - tillsammans skapar vi hälsa".
Kliniken ingår i verksamhetsområde Medicinsk vård tillsammans med regionens övriga kliniker inom medicin och geriatrik, akutsjukvården, ambulanssjukvården, barnsjukvården, hudkliniken och infektionskliniken.
Jönköping är en naturskön stad som ligger vid Vätterns södra strand. Staden växer snabbt och är en av Sveriges starkaste regioner. Jönköping har ett centrum för högskola med 11 000 studenter och ett stort utbud av handel, musik och teater. I Jönköping finns möjlighet till en rik och aktiv fritid.

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin!

Specialistläkare
Läs mer Maj 3
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Bra Liv Bankeryds vårdcentral. Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård tillsammans med personalen på Bra Liv Bankeryds vårdcentral? Vi söker en specialist i allmänmedicin som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % men sysselsättningsgrad går att diskutera efter önskemål.


Vi söker dig som
- Har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå.
- Kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner.
- Är engagerad och ansvarsfull och förstår vikten av ett gott bemötande
- Är flexibel och vill utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med oss
- Tar till dig ny kunskap och kan fungera som en kunskapsresurs för dina kollegor
- Kan anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation
- Genom ett gott samarbete med ledning och kollegor vill bidra till att skapa delaktighet och en bra arbetsmiljö
Läs mer kring vår läkarrekrytering inom Bra Liv https://rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/
Vi erbjuder dig
Som distriktsläkare på Bra Liv Bankeryd vårdcentral erbjuds du en självständig tjänst där du har goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi jobbar i team runt våra patienter med fokus på kontinuitet och triagering för att utnyttja resurser väl och där patienten hamnar på rätt vårdnivå.

För oss är kontinuitet viktigt varför du företrädesvis träffar dina egna listade patienter.
Arbetet på vårdcentralen är varierande med planerade och akuta patientbesök, handledning av utbildningsläkare, medverkan på BVC och vid kommunens särskilda boenden.¬ Viss beredskap och jourtjänstgöring på Närakuten ingår i tjänsten.


Hos oss får du också:
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling
- Gemensam kompetensutveckling med ¬Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare.
- Ett omväxlande och stimulerande arbete
- Goda möjligheter till utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö
- Härliga och kompetenta kollegor från olika yrkesgrupper
Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även-möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
Som anställd hos oss har du tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/
Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av samarbete, delaktighet och trivsel!


Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Majja Hörnmark tel.nr 0702-681237 alt. 010-242 38 20/14.

Sista ansökningsdag 31/8 2022.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Maj 3
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?


Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.
Vi erbjuder dig
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden. Bankeryds vårdcentral har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar, BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende med mera. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.


Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!


Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Majja Hörnmark 0702-681237 alt. 010-242 38 14/20. Sista ansökningsdag är den 31/8 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

Senior Kommunikatör

Marknadskommunikatör
Läs mer Jul 1
Nytt
Jönköpings Länstrafik, Marknadsavdelningen

Varje dag reser 80 000 resenärer med oss, vi erbjuder 2676 st avgångar och har cirka 4200 hållplatser. Det är något som vi är stolta över och vi är många som gör detta möjligt – kom och var en av oss!

Vi söker
Nu söker vi en senior kommunikatör som är duktig på varumärkesarbete och strategiskt kommunikationsarbete. Har du också erfarenhet av press- och mediafrågor och hållbarhetskommunikation så är det en stor fördel. För att passa för tjänsten tror vi att du har relevant högskoleutbildning inom kommunikation/marknadsföring/sälj eller motsvarande, och minst 5 års yrkeserfarenhet inom kommunikation med fokus på varumärkesutveckling och kommunikation i säljande syfte.

Som kommunikatör behöver du ha kunskap och erfarenheter som gör att du kan ta eget ansvar för idéarbete, planering, genomförande och uppföljning av uppdragen för avdelningen.

Du har god känsla för färg, form och bild. Du formulerar dig självsäkert på svenska och hittar träffsäkert rätt tonalitet för våra olika kanaler. Behärskar du flera språk är det meriterande.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i program för filmredigering, bildbehandling och layout. Kunskaper i EPI-server och andra webbpubliceringsverktyg är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstider under dagtid och placering i Jönköping. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Kollektivtrafiken står inför en spännande tid, en omstart pratar många om. Under pandemin tappade kollektivtrafiken i hela landet många resenärer som följd av de restriktioner som rådde och mångas oro för att resa tillsammans. Nu är det dags att välkomna tillbaka alla gamla men även nya resenärer ombord, inte minst för ett mer hållbart samhälle. Vi på Jönköpings Länstrafik är väl förberedda då vi det senaste året utvecklat såväl vår region- och stadstrafik, fått nya fordon, nya linjer och även fått ett nytt biljett- och betalsystem. Allt detta ska vi nu berätta om för våra länsinvånare. Nu har du chansen att vara med oss på den resan!

Vi är ett relativt litet men hjärtligt team som tycker om att kreera och skrattar mycket. Ambitionen är hög och vi delar gärna med oss om varför man ska ladda kaffebryggaren dagen innan, hur lång man max kan vara i haren-dräkten , om lågt hcp i golf verkligen gynnar en i pingismatcherna på fikarasterna och andra nödvändigheter.

Vi finns i nyrenoverade lokaler ett stenkast ifrån Munksjön där vi gärna är men möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan finns med.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att ingå i vårt marknadsteam som ansvarar för förutom kommunikation, även försäljning, förvaltning av vårt biljettsystem, kundservice och butik på Juneporten.

Du kommer skapa innehåll med text, bild och rörligt material för både egna planerade arbeten och leverera till gemensamma uppdrag, där du paketerar och målgruppsanpassar innehållet efter uppsatta mål. Du kommer ha ett tätt samarbete med vår upphandlade reklambyrå och tryckeri.

Du kommer få etablera vår varumärkesplattform och säkerställa att den är levande i alla led och inte dammar igen som en skrivbordsprodukt genom olika metoder så som storytelling och de personliga mötena.

Vi erbjuder dig en operativ roll med inslag av strategiskt arbete tillsammans med oss andra och på ett taktiskt och kreativt sätt skapar du kommunikationsmagi tillsammans med oss!

För att du ska trivas hos oss
Tycker du om att arbeta självständigt och även är en prestigelös lagspelare som på ett självklart och naturligt sätt samarbetar med kollegor i den egna verksamheten, inom regionen, på reklambyrån, tryckeriet och hos våra partners, så tror vi att du skulle trivas bra hos oss.

Du håller deadlines, är noggrann med detaljer men har en känsla för helheten och kan se sammanhangen. Du är nyfiken och håller dig ständigt uppdaterad inom ditt område men även omvärldsbevakar vår bransch och samhällsutvecklingen i våra kärnfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du redo att utmana oss med dina idéer och tankar, berika oss med din kompetens och erfarenhet och inspirera med din energi och fokus på leverans – då vill vi att du skickar in din ansökan nu!

Så här gör du om du är intresserad
För frågor om tjänsten kontakta Länstrafikens marknadschef Petra Sundell, petra.sundell@jlt.seeller per tfn 070-444 73 44.

Sista ansökningsdag är 2022-08-31 och intervjuer planeras att hållas vecka 36 och 37.

Vi tycker det är kul om du vill utforma din ansökan på ett kreativt sätt - hur är upp till dig! Med din ansökan kan du bifoga filer i pdf, jpg, word och videofiler som ett komplement till det personliga brevet. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Vårt uppdrag är att inom Jönköpings län och angränsande områden bedriva och utveckla kollektivtrafiken. Uppdraget utgår från Region Jönköpings vision ”För ett bra liv i en attraktiv region” och ett bra liv förutsätter bland annat goda möjligheter att resa i det dagliga livet. Det innebär att vi med ett så bra trafikutbud som möjligt ska erbjuda våra resenärer en prisvärd, enkel och säker resa till sitt arbete, sina studier eller fritidsaktiviteter. Verksamheten omfattar den allmänna kollektivtrafiken med buss och tåg samt Serviceresor, vilket innefattar närtrafik, färdtjänst och sjukresor. Vi hoppas att du tillsammans med oss vill vara med och utveckla det kollektiva resandet i länet.

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Röntgensjuksköterska
Läs mer Jun 17
Röntgen 2, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med MR som vill bli vår nya kollega! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt. Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer.

Vi erbjuder dig
I rollen får du möjlighet att arbeta nära andra professioner och därmed möjlighet att tillsammans med kollegor utvecklas i din roll. Du kommer arbeta i en ständigt förändrings- och utvecklingsinriktad verksamhet där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö, en god vård för våra patienter och bra bilddiagnostik. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra!

För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som röntgensjuksköterska på MR kommer du att få arbetar du med följande utrustningar; Siemens Avanto Fit, Siemens Sola och Siemens Vida. Vi utför undersökningar inom alla organkategorier och du kommer arbeta tillsammans med andra röntgensjuksköterskor och undersköterskor.

För att du ska trivas hos oss
Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du är en noggrann och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt och strukturerat men samtidigt samverka i teamet för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande därför är det viktigt för oss att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Till följd av en utvecklingsresa med ombyggnation och utbyte av utrustning är det viktigt för oss med positiv inställning och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på avdelningen.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Linda Johansson, 010 - 242 24 17, linda.c.johansson@rjl.se (semester vecka 29 - 32).

Då urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden men sista ansökningsdag är den är 31 augusti 2022 Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Röntgen är en länsgemensam dygnet runt-klinik med cirka 300 medarbetare som finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus. Röntgen bedriver modern högteknologisk diagnostik och erbjuder ett brett och avancerat utbud av undersökningar.

Vi på röntgen strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra ledord är säker och effektiv röntgen, nöjda kunder, attraktiv arbetsplats och kontinuerlig utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, och följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs.

Här kan du läsa mer om röntgen som arbetsplats:
Röntgenkliniken, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rontgenkliniken-som-arbetsplats/)

Ansök nu

Sjuksköterska med rotationstjänst

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 29
Psykiatriska kliniken, Jönköping

Är du nyfiken, vetgirig och driven som person? Gillar du att utmanas och lära dig mer? Då ser vi gärna att du blir en i gänget på Psykiatriska kliniken. Vi öppnar nu dörren till en möjlighet att under ditt första anställningsår få djupdyka i psykiatrins omväxlande värld!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill få möjlighet att arbeta i en spännande rotationstjänst hos oss på psykiatriska kliniken.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Dag, kväll och helgarbete ingår i tjänsten och efter första året även natt.

Vi erbjuder dig
I vårt rotationsprogram blir du som anställd väl insatt i psykiatrisk vård och klinikens olika enheter. Du erbjuds en tillsvidareanställning direkt vid rotationsprogrammets start i januari och roterar sedan på tre enheter med fyra månader på varje enhet. Därefter erbjuds du en anställning på den enhet du önskar, utifrån hur verksamhetens behov ser ut. Din anställning är på heltid och i anställningen får du även tid till utbildning och reflektion. Självklart får du full lön under hela rotationsprogrammet.

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt moderna gym samt fri sjukvård. Du har också möjlighet att delta i någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Om du är nyutbildad sjuksköterska? Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi dig som fått din legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor (RIU).

Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra nyutbildade där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning.

Det här får du arbeta med
De avdelningar du kan få komma att arbeta på under din rotation beskrivs nedan. Vi tar gärna emot dina egna önskemål och försöker att tillgodose det, men utifrån verksamhetens behov.

PIVA- PAVA: Psykiatriska klinikens intensivvårdsavdelning fördelad på två enheter. Detta är en länsavdelning med hela länet som upptagningsområde.

Avd C: Rättspsykiatrisk vårdavdelning.

Avd E: Beroendevårdens slutenvårdsavdelning. Detta är en länsavdelning med hela länet som upptagningsområde.

Avd F: Allvårdsavdelning. Specialiserad på ätstörningar.

Avd H: Allvårdsavdelning. Specialiserad på gravida och nyblivna mammor i kombination med psykisk ohälsa.

PAE: Psykiatriska klinikens akutmottagning och mobilt team.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en trygg person som har ett genuint intresse för dina medmänniskor samt förmåga att göra korrekta avvägningar även i stressade situationer. Du har begåvning för att bemöta patienter och närstående. Vi värdesätter att du är nyfiken, nytänkande, har en öppenhet för samarbete och brinner för att hjälpa andra och skapa värde för dina patienter. Vidare är du strukturerad, noggrann och tycker om att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som vill utvecklas samt vill medverka i vår kliniks utveckling och framtid. Vi eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetschef Elin Ilvered, 010-242 32 76. Sista ansökningsdag är 2022-08-31 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

#Sveriges viktigaste jobb Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar och sex vårdavdelningar samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt.

Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook, Instagram och Linkedin!

Ansök nu

Sjuksköterska

Barnsjuksköterska, vårdavdelning
Läs mer Jun 14
Barnvårdenheten och barnakuten, Barnkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker en legitimerad sjuksköterska som tycker att det är stimulerande att jobba i ett kreativt och lärande arbetsklimat tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare på barnkliniken i Jönköping.

Det är önskvärt att du har arbetat med sjuka barn tidigare samt med erfarenhet från akutsjukvård.

Vi erbjuder dig
Tjänsten vi erbjuder är 1 års vikariat på heltid. Start enligt överenskommelse. Goda möjligheter till förlängning finns.
Dina arbetstider varierar mellan dagpass, kvällspass och helgtjänstgöring (två helger av fem).

Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Klinikens organisation utgår från patientgrupper med likartade vårdbehov, där du som sjuksköterska har möjlighet till egen utveckling och tillsammans med kunniga medarbetare skapar förutsättningar för en god vård. Vi arbetar i team utifrån en familjecentrerad vård, där föräldrarnas medverkan i barnets vård är central. Du arbetar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självständig och flexibel. Du är trygg och stabil och tar ansvar för din uppgift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barn och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad
För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna Anna Thulin, tfn 010 242 2272 eller Marie Liljegren 010 242 2271

Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Som medarbetare på barn- och ungdomsmedicinska kliniken får du arbeta med barn och familjer på en klinik som är ett sjukhus i sjukhuset. Det innebär att vi vårdar barn och ungdomar med alla typer av sjukdomar. Det är ett omväxlande arbete med möjlighet till både bredd och djup. I undersökningar anger våra medarbetare i hög grad att de trivs. Barnkliniken har omkring 190 medarbetare inom yrkeskategorierna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och pedagoger.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med ungefär 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

ST-läkare i tilläggsspecialiteten arbetsmedicin till arbetsmiljöenheten

ST-läkare
Läs mer Jun 15
Arbetsmiljöenheten

Är du specialistläkare och intresserad av arbetsmiljö och rehabilitering? Nu finns en unik möjlighet att bli specialist inom arbetsmedicin hos oss på arbetsmiljöenheten - Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsovård.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av arbetsmiljöfrågor och vill vidareutbilda dig till specialist inom arbetsmedicin. Du vill, tillsammans med oss, verka för en god arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering för medarbetarna inom Region Jönköpings län.

För arbetet med arbetslivsinriktad rehabilitering är det meriterande om du har kunskaper om och erfarenhet av det försäkringsmedicinska regelverket. Du är redan specialist inom någon av specialiteterna som framgår av HSLF-FS 2021:8, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om läkarnas specialiseringstjänstgöring, 6 kap. 5 § (https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/foreskrifter-och-allmanna-rad/2021-2-7212.pdf) (s. 13).

Huvuddelen av utbildningstiden genomförs genom tjänstgöring på arbetsmiljöenheten. Dessutom ingår du i en basgrupp där ST-läkare, handledare och specialister från arbets- och miljömedicinska kliniker (AMM) regelbundet träffas i seminarieform där olika teman behandlas enligt plan. Ett antal specialistkurser ingår för att uppnå socialstyrelsens kompetenskrav för de olika delmålen. Tillsammans lägger vi upp ett individuellt ST-program.

Du har god datavana och lätt för att lära dig nya system. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi arbetar över hela länet, varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad för Region Jönköpings läns medarbetare. Arbetet är omväxlande och stimulerande med goda möjligheter till utvecklingsarbete och forskning. Teamarbetet är vår styrka, där du arbetar tillsammans med övriga professioner på enheten. Dessutom finns flera läkarkollegor som är specialister i företagshälsovård/arbetsmedicin.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag helgfria vardagar. Vi är en länsövergripande enhet med mottagningar i Eksjö, Jönköping och Värnamo vilket innebär att delar av tjänstgöringen kommer ske på alla tre orterna.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I företagsläkarens arbetsuppgifter ingår att ge stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du möter chefer och medarbetare i frågor som rör arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering. Kartläggningar och utvärderingar av arbetsmiljön är andra arbetsuppgifter, liksom utbildningar inom arbetsmiljöområdet och medicinska kontroller enligt arbetsmiljölagstiftningen.

Arbetet som företagsläkare är omväxlande, och du får arbeta på individ-, grupp- och organisationsnivå.

För att du ska trivas hos oss
Du är en person som trivs med och bidrar till ett gott teamarbete, samtidigt som du har god förmåga till självständigt arbete. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du kommunicerar tydligt, förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2022. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marianne Rosgren, tfn 010-242 28 33, 070-297 55 54, marianne.rosgren@rjl.se eller företagsläkare Anette Engman Lundberg, 072-205 22 89, anette.engman.lundberg@rjl.se .
Under semesterperioden v. 28-31 är du välkommen att kontakta oss via mail, så hör vi av oss så snart vi är i tjänst igen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Arbetsmiljöenheten är Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsa. Vi ger ett konsultativt stöd till hela organisationen med ca 11 000 medarbetare och 500 chefer. Vårt uppdrag är att vara en strategisk, proaktiv partner och att arbeta långsiktigt och förebyggande med arbetsmiljöfrågor samt att vara ett stöd i den arbetslivsinriktade rehabiliteringen. Verksamheten är väl etablerad och har ett tydligt uppdrag. Vi är en länsenhet med mottagningar i Eksjö, Jönköping och Värnamo.

Arbetsmiljöenheten har 20 medarbetare. Vi arbetar i team med bred kompetens, med fokus på arbetsmiljö ur ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer, psykologer, arbetsterapeuter, arbetsmiljöingenjör och administratör. Inom enheten pågår forskning och utveckling.

Ansök nu

Områdeschef Drift och support

Avdelningschef, landsting
Läs mer Jun 21
Ledningsstaben

Vill du ta det strategiska ansvaret för att Region Jönköpings läns samhällsviktiga verksamheter har tillgång till stabila IT-tjänster och får professionell support? Är du en stark, positiv ledare som vill skapa bästa möjliga värde för kunden och våra medarbetare? IT-centrums uppdrag är att i allt snabbare takt tillhandahålla ändamålsenliga, snabba, säkra IT-lösningar med hög tillgänglighet för såväl regionens 11 000 anställda som länets medborgare.

Vi söker
Vi söker nu en erfaren chef till rollen som områdeschef Drift och support. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för support av alla de tjänster som finns inom Region Jönköpings läns breda verksamhetsområden - från hälso- och sjukvård till trafik, utbildning och kultur. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse och placering i Huskvarna. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande, och flera års erfarenhet av en strategisk ledarroll med teknisk inriktning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tung ledarroll med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Regionen befinner sig på en omfattande digitaliseringsresa, och du kommer få bidra till såväl verksamhets- som samhällsnytta. Vi strävar mot att vara Sveriges bästa IT-avdelning och är på god väg, vi arbetar med moderna arbetssätt och har mycket kompetenta och delaktiga chefer och medarbetare, som hela tiden vill bidra till att skapa bästa möjliga nytta.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/). IT-centrum erbjuder dessutom möjlighet att arbeta på distans del av tid (flexibel arbetsplats).

Det här får du arbeta med
Du är ytterst ansvarig för att regionens ca 700 system supporteras på ett kvalitetssäkrat sätt med hög kundnöjdhet. Du agerar kravställare mot våra förvaltningsgrupper och är processägare för våra driftsprocesser. Flera system har höga tillgänglighetskrav och behöver fungera 24/7/365, och du ansvarar därmed för en beredskapsfunktion.

Du kommer att vara chef över ett område med två enheter, Kundcenter och Lokal IT-service, som leds av var sin enhetschef. Totalt har området ca 70 medarbetare. Kundcenter är vår servicedesk som hjälper våra kunder på distans, medan Lokal IT-service hjälper på plats hos kund. Inom ditt ansvarsområde finns också IT-centrums SOC (Security Operating Center), där du har ett tätt samarbete med vår IT-säkerhetschef.

Du arbetar tillsammans med övriga områdeschefer med det övergripande personal- och arbetsmiljöansvaret. Du kommer att ingå i IT-centrums ledningsgrupp och vara direkt underställd IT-direktören.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ska du ha gedigen erfarenhet av ledande roller inom IT på såväl strategisk som taktisk nivå. Du är van att tillämpa affärsmässiga principer och att leda chefer eller ledare. Vi ser även att du har erfarenhet av intensivt förändringsarbete. Du måste gilla att arbeta och bidra i en miljö som genomsyras av hög puls, och en förändringsvilja att alltid kunna göra lite bättre för dem vi är till för, våra invånare och regionens olika verksamheter. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och att samverka med många funktioner. Du har en positiv läggning och starkt engagemang i de frågor du hanterar, du är självgående, besitter en mycket god samarbetsförmåga och står för ett tydligt kommunikativt ledarskap. Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett mycket engagerat, inspirerande och lyhört sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 21 augusti. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta IT-direktör Helena Glemdal Bergkvist 072-512 45 65.

Första intervjuer är planerade att hållas under vecka 34-35.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag drygt 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 17
Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Om du vill ha stor variation i arbetet, arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll – då kommer du att trivas på medicinkliniken!

Vi söker
Vi söker nu en vårdadministratör till medicinmottagningen på Länssjukhuset Ryhov. Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med goda IT-kunskaper och är van att uttrycka dig i tal och skrift samt har en god språklig förståelse. Dessutom så är du en fena på vårt journalsystem Cosmic. Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer.

För oss är det viktigt att du är rätt person i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som vi nu har möjligheten att erbjuda är tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom medicinkliniken. Du arbetar inom kontorstid men arbetstiderna är flexibla, om du önskar kan fredagar vara en kortare arbetsdag.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer dels att ansvara för receptionen på medicinmottagningen men även arbeta som vårdadministratör. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att skriva anteckningar, remisser, göra mottagningsschema samt kalla på patienter. Utöver det tillkommer det övriga administrativa uppgifter. Inom verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss
Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa Anki Andersson, administrativ enhetschef, 010-242 19 76 eller Jenny Boqvist, biträdande administrativ enhetschef, 010-242 20 16. Fackligföreträdare på Vision är Marina Fherm, 010-242 20 49.

Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Bli en av oss!


Region Jönköpings län är en av länets största arbetsgivare med cirka 10 600 anställda. Vi arbetar tillsammans för visionen ”För ett bra liv i en attraktiv region”.

Glädje och stolthet är viktigt för oss och när du arbetar i Region Jönköpings län är du med och gör skillnad på riktigt. Hos oss får vara med på utvecklingsresan för att bli en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. #sverigesviktigastejobb

Ansök nu

Sjuksköterska - Natt

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

”Tillsammans för god professionell neurologisk vård” är våra ledord. Vi söker ytterligare kollegor till oss!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill jobba tillsammans med oss på medicinsk vårdenhet B! Vi ser att du har ett intresse för att arbeta inom samt utveckla den neurologiska vården.

Vi erbjuder dig
Vi har nu möjligheten att erbjuda dig en tillsvidaretjänst natt med sysselsättningsgrad enl överenskommelse. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid

Hos oss får du chansen att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra och som värnar om en god arbetsmiljö.

Vi tror att du är intresserad av att utvecklas inom avancerad omvårdnad och medicinteknisk utrustning.

Vi erbjuder dig en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Dessutom har alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa utifrån ett personcentrerat perspektiv. Du ansvarar för omvårdnad, medicinsk vård, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan har en nyckelfunktion i samspelet med andra yrkeskategorier.

Hos oss kommer du få möjligheten till trombolyskompetens. Detta innebär att du får vara en del i teamet i samband med trombolysbehandling av akuta strokepatienter.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du trygg i din roll som sjuksköterska och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Du har god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Stendahl Hammarlund, vårdenhetschef, tel:010-242 12 21 eller Sofie Ståhlkrantz, bitr vårdenhetschef, tel: 010-242 25 22

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken är indelad i nio sektioner med olika specialistinriktningar. Medicinkliniken har en stark positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter.
Vi arbetar i team där sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och dietist har en central roll i patientens rehabilitering. På enheten arbetar cirka 20 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Jun 23
Bra Liv Råslätt vårdcentral

Bra Liv Råslätt vårdcentral
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner.

Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.


Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint engagemang och intresse för människor och som alltid sätter patienten i fokus. Du ska vara legitimerad psykolog och det är meriterande att du har erfarenhet inom primärvård. Vi ser gärna att du har utbildning inom KBT.

Tjänsten är tillsvidare och du erbjuds anställning på heltid i första hand, men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och stimuleras!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Du kommer ingå i det psykosociala teamet och arbeta med psykologisk samtalsbehandling, bedömning, utredning och diagnostik, individuellt och i grupp. Genom tidiga insatser är målet att underlätta tillfrisknande och förebygga återinsjuknande för vårdcentralens patienter. Vårt uppdrag är att behandla patienter från 18 år med lätt till medelsvår psykisk ohälsa och att erbjuda patienter korttidsbehandling.


För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke, där du drivs av att få vara med och utveckla arbetsgruppen och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter. Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror också att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi tror att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd.


Så här gör du om du har frågor
Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn tfn 010-242 37 52 eller enhetschef Maria Ericson, tfn 010-242 37 25.

Sista ansökningsdag är 2022-08-15.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Bra Liv Råslätt vårdcentral
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner. Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.

Ansök nu

Arbetsterapeut med arbetsuppgifter som rehabkoordinator

Arbetsterapeut
Läs mer Jun 27
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vi söker dig som vill arbeta med och utveckla hälso- och sjukvården med och för våra patienter! Vårdcentralerna Bra Liv med 33 vårdcentraler i Jönköpings län erbjuder en god arbetsmiljö och med goda möjligheter att utvecklas. Vi ägs och drivs av Region Jönköpings län.

Vi söker
Vi på Norrahammars vårdcentral söker nu en arbetsterapeut med arbetsuppgifter som rehabkoordinator till en tillsvidareanställning om 100 % med tillträde den 1 oktober 2022 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som rehabkoordinator är uppgiften att ge stöd och råd till enskilda patienter, vara rådgivare och kunskapsförmedlare till medarbetare i hälso- och sjukvården samt gentemot arbetsgivare, Arbetsförmedling, Försäkringskassa och kommunens socialtjänst. Vi arbetar nära varandra i alla yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge våra patienter bästa möjliga vård. En viktig del i uppdraget är att samordna och samverka internt, allt för att ge stöd till individen och bidra till att förkorta sjukskrivningar så att de ska kunna återgå i arbete så snart det är möjligt.

Som arbetsterapeut arbetar du självständigt inom handrehabilitering både vid lättare trauman, överbelastningsproblematik eller kronisk smärta. Du träffar även patienter med psykisk ohälsa som upplever problem med aktivitetsbalans och stress. I arbetet ingår även demens- och körkortsbedömningar samt gruppverksamhet i form av exv ReDO (Redesigning Daily Occupations).

För att du ska trivas hos oss
Du är leg arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av primärvård. För att klara av och trivas med uppdraget behöver du kunna samarbeta, eftersom mycket av arbetet görs i team runt patienten, men du måste också ha förmåga att arbeta självständigt och kunna fatta beslut inom ditt kompetensområde. Du behöver också vara flexibel i ditt arbetssätt.

Detta värderar vi högt
Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och hälsa, liksom balans mellan arbete och fritid. Vår samlade erfarenhet nyttjas genom samverkan och erfarenhetsutbyte. Utbildning i Försäkringsmedicin och ReDO ser vi som meriterande.

Så här gör du om du är intresserad
Blir du nyfiken och vill veta mer så hör av dig så pratar vi mer. Kontakta enhetschef Maria Andell, tfn 010-242 39 28.
Facklig representant för SACO är Anna Fagerberg, tfn 010-242 39 16.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Medicinkliniken, Medicinsk vårdenhet B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

”Tillsammans för god professionell neurologisk vård” är våra ledord.

En av våra kollegor ska flytta till västkusten och vi söker därför efter en ny kollega som vill jobba tillsammans med oss på Medicin B!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill jobba tillsammans med oss på medicinsk vårdenhet B! Vi ser att du har ett intresse för att arbeta inom samt utveckla den neurologiska vården.

Vi erbjuder dig
Vi har nu möjligheten att erbjuda dig en fastanställning med tjänstgöringsgrad enl överenskommelse. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Hos oss får du chansen att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra och som värnar om en god arbetsmiljö.

Vi tror att du är intresserad av att utvecklas inom avancerad omvårdnad & medicinteknisk utrustning.

Vi erbjuder dig en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Dessutom har alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa utifrån ett personcentrerat perspektiv. Du ansvarar för omvårdnad, medicinsk vård, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan har en nyckelfunktion i samspelet med andra yrkeskategorier.

Hos oss kommer du få möjligheten till trombolyskompetens. Detta innebär att du får vara en del i teamet i samband med trombolysbehandling av akuta strokepatienter.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du trygg i din roll som sjuksköterska och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Du har god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Stendahl Hammarlund, tel:010-242 12 21 eller Sofie Ståhlkrantz, tel: 010-242 25 22.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken är indelad i nio sektioner med olika specialistinriktningar. Medicinkliniken har en stark positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter.

Vi arbetar i team där sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och dietist har en central roll i patientens rehabilitering. På enheten arbetar cirka 20 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Ansök nu

Biträdande vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 14
Medicinsk vårdenhet B, Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Har du tidigare erfarenheter eller vill ta nästa steg i en ledarroll? Vi på neurologi och strokesektionen söker nu en driven biträdande vårdenhetschef som vill bli en del av vårt team. ”Tillsammans för god professionell neurologisk vård”, är våra ledord.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du arbetar med akutsjukvård och tidigare erfarenheter av chefs- eller ledarskap är önskvärt. Vi söker dig med ambitionen och intresset för att stödja och utveckla medarbetarens kompetenser.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid inom din grundprofession. Vi erbjuder ett förordnande som biträdande vårdenhetschef under fyra år. Det finns stora möjligheter till förlängning av chefsförordnandet. Tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du arbeta på en sektion där vi värnar om ett gott arbetsklimat. I rollen som biträdande vårdenhetschef får du möjlighet att växa i ledarskapsrollen. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd.
Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen i det dagliga arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat, internutbildning av personal, patientsäkerhetsfrågor, ledarutveckling, arbetsmiljöansvar samt administration i Heroma med schemaläggning.

För att du ska trivas hos oss
Du är bra på att ta egna beslut och har god förmåga att behålla lugnet och agera även i stressade situationer. Ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på kvalitet och du har god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har du frågor ring biträdande verksamhetschef Anette Elmquist 010-242 33 37 eller vårdenhetschef Therese Stendahl Hammarlund 010-242 12 21. Facklig representant för kommunal är Raili Gustavsson, 010-242 20 80, vårdförbundet Markus Lind 010-242 20 70.
Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Bli en av oss!

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största del somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken har nio sektioner med olika specialist inriktningar. Alla enheter bedriver förbättringsarbeten och har en positiv utveckling.

Medicinsk vårdenhet B har inriktningen stroke och neurologi. Sektionen består av vårdavdelning, dagvårdsenhet och mottagning där cirka 30 sjuksköterskor och 15 undersköterskor arbetar. Här är teamarbete en förutsättning för patientens rehabilitering därför har fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och dietist en central roll på enheten.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 3
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka? Välkommen till Norrahammars vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som har en vårdrelaterad utbildning, gärna som sjuksköterska med god klinisk kunskap inom din yrkesroll. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor. Din uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, medicinsk rådgivare och vårdadministratör med samordnarfunktion. I arbetet ingår det att arbeta med utvecklingsfrågor och vi anser att det är viktigt att du kontinuerligt arbetar kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.

Detta värderar vi högt
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja tfn 010-242 3925.

Vill du läsa mer kring att vara chef i Bra Liv kan du följa denna länk: Att vara chef i Bra Liv, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/chef-i-bra-liv/)

Sista ansökningsdag är den 2022-08-14 och vi har avsikt att kalla på intervju från vecka 33.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Systemförvaltare med testfokus

Systemförvaltare
Läs mer Jul 1
Nytt
Regionfastigheter, Utvecklingsenheten Jönköping

Vad är det bästa med att arbeta på Utvecklingsenheten på Regionfastigheter i Jönköping? Så här svarar Anna som jobbar här:

”På utvecklingsenheten får man bidra till att digitalisera för framtiden. Detta tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor, i en arbetsmiljö som bjuder in till delaktighet och gemenskap. Att fånga upp verksamhetens behov och omvandla dessa till förbättringar i våra systemstöd är en spännande och utvecklande resa! ”

Vill du också jobba på Utvecklingsenheten och har förmåga att få verksamhet och IT att fungera bra tillsammans, är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker
Vi söker dig som vill förvalta och utföra tester vid införande av nya funktioner i två av våra systemstöd; Faciliate och Program för teknisk standard (PTS). Har Du erfarenheter av systemförvaltning, mjukvarutestning eller tidigare arbetat inom bygg- och fastighetsbranschen ser vi det som positivt.
Du ska ha;


• en akademisk examen, gärna inom data- och systemvetenskap, alternativt motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig
• goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• en kommunikativ och pedagogisk förmåga

I din roll som länk mellan slutanvändarna och de som levererar IT-lösningar krävs att du har nödvändig teknisk kunskap och förståelse för att kunna ställa relevanta krav på utvecklingen samt utföra adekvata tester vid systemförändringar.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheten att ingå i ett lösningsorienterat team med hög trivsel. Vi arbetar både i team och självständigt och hos oss finns det utrymme att testa nya idéer och lösningar för att digitalisera för framtiden. Hos oss får du möjlighet att bidra till något viktigt och meningsfullt, vår vision ”För ett bra liv i en attraktiv region”.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placeringsort är Jönköping. Tillträdesdatum snarast eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
I din roll som systemförvaltare för Faciliate är du en av två systemförvaltare som tillsammans jobbar med att utveckla och underhålla verksamhetssystemet. I denna roll är du länken mellan Regionfastigheter och systemleverantören, systemadministratörer och expertanvändare i frågor gällande systemutveckling, uppdateringar och felsökningar. I rollen ingår också deltagande i olika projektarbeten, förstudier och utredningar. Ibland är du projektdeltagare med du kan även få rollen som uppdragsledare och ansvarig för att uppdraget slutförs. Som systemförvaltare ansvarar du för tester utförs vid uppdateringar av ny systemversion, att systemdokumentation finns och uppdateras vid behov samt anordnar och håller i systemets användarutbildningar. Användarna av systemen finns inom Region Jönköpings län.

Som systemförvaltare för Program för teknisk standard (PTS) är du en av fyra som jobbar med att utveckla och supportera systemet. Här är det ett extra fokus på systemtester vid införandet av vårt nya IT-stöd som förnärvarande är under utveckling. Men dina arbetsuppgifter består även av systemdokumentation, användarutbildningar och i viss mån supportarbete.
Användarna av systemen finns inom Region Jönköpings län men även bland 19 st andra regioner i Sverige.

För att du ska trivas hos oss
Eftersom du kommer fungera som stöd för olika personalgrupper såsom exempelvis drift- och servicepersonal, lokalplanerare eller systemutvecklare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda relationer. Att vara en god pedagog som kan förmedla budskap lättfattligt är viktigt.

Arbetsuppgifterna förutsätter god skriftlig och muntlig kommunikativ förmåga. Du är trygg och stabil och tar ansvar för din uppgift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Frågor besvaras av Charlotte Bruun (utvecklingschef) 010-24 25 167 (tillgänglig v.27, v.32) och/eller Michael Liljegren (kravanalytiker för PTS) 010-24 25 135 (tillgänglig v.30-v.32).

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 augusti.

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg och/eller arbetsprov som en del i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Regionfastigheter ska tillgodose Regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 608 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 80 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt ca 300-500 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs gärna mer om oss här. (http://www.rjl.se/regionfastigheter)

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 1
Bemanningsenheten

Vi söker fler vårdadministratörer! Vill du vara med och fortsätta bygga upp Region Jönköpings län nya Bemanningsenhet?

Vi söker
Bemanningsenhet erbjuder dig en unik anställning. Vi söker dig som trivs i yrkesrollen som utbildad vårdadministratör och vill ha en flexibel anställning. Tjänsten består av olika konsultuppdrag inom varierande verksamhetsområden. Vi söker både dig som har en bred vårdadministratörserfarenhet och dig som är i början av din karriär inom yrket.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att ha din arbetsplats i regionens lokaler i resecentrum, Jönköping. Du kommer till en viss del ha möjligheter att själv påverka arbetstider samtidigt som du får en bred kompetens. Arbetet är varierande och utvecklande och du blir en del av ett litet team där teamkänslan och serviceandan ”här hjälps vi åt” är mycket viktig.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att fungera som en resurs mot regionens olika sjukhus och vårdcentraler. Du kommer att skifta mellan olika verksamheter utefter behov. Konsultuppdragens längd och antal kommer variera beroende på uppdragens komplexitet. Vi ser att du har erfarenhet och kunskap i Cosmic, Officepaketet samt ett intresse för data och IT.

Förutom sedvanliga uppgifter som vårdadministratör ser vi gärna ett stort engagemang i Bemanningsenhets arbete, såsom förbättringsarbeten samt att vara delaktig i att förbättra rutiner och att bygga upp enhetens varumärke. Det kan innebära traditionellt vårdadministratörsarbete eller annat arbete som ingår i rollen som vårdadministratör.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel och självgående person. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i akuta situationer med högre arbetstempo samtidigt som du kan behålla en god service. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Roos 010-242 11 33.

Sista ansökningsdag är 2022-08-08 dock kan urval och intervjuer komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kraven på regionens verksamheter kommer i framtiden att vara fortsatt höga och det är en utmaning att kontinuerligt ställa om till nya förutsättningar. Kompetensförsörjning är av stor vikt för regionens alla verksamheter, både på kort och på lång sikt. Förutsättningarna varierar inom länet och det kan ibland vara svårt att rekrytera inom vissa geografiska områden och till vissa verksamheter. Bemanningsenheten mål är att:

• Förbättra resursfördelningen inom hela regionen vid vakanser.
• Minska de externa hyrkostnaderna.
• Behålla patientsäkerheten vid vakanser, med personal som både är anställda och arbetar inom RJL.
• Ge nyanställda inom regionen en möjlighet att prova olika verksamheter inom regionen innan man bestämmer sig var man vill söka tjänst. RJL erbjudande blir då bredare och detta kan förbättra möjligheterna att rekrytera svårrekryterad personal till RJL.

Ansök nu

Fysioterapeut

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 23
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Bra Liv Öxnehaga vårdcentral. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av ett nära samarbete mellan olika professioner. Vi är den familjära vårdcentralen där arbetsmiljö och trivsel är viktig. Vårdcentralen är belägen i ett mångkulturellt område.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande, men inte ett måste, att du har tidigare erfarenhet från arbete inom primärvården, vidareutbildning inom OMI, OMT, MDT, akupunktur eller smärta samt har kunskap i journalsystemet Cosmic. Som person är du ansvarsfull, flexibel, har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du får gärna komma med nya tankar/idéer och tänka utanför boxen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer få en individuell introduktion utifrån din kompetens och dina erfarenheter. Vi har ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper och flera gånger i veckan har vi rehabmöte med läkare, arbetsterapeut och rehabsamordnare. Du träffar patienter i alla åldrar med besvär inom rörelse- och stödjeorganen. Arbetet innebär självständiga bedömningar undersökningar och behandlingar med god tillgänglighet till konsultation med kollegor. Vi erbjuder även gruppverksamhet i form av artrosskola, smärtskola, mindfulness och basal kropps-kännedom.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.
Vår värdegrund sätter bemötande med patienterna i fokus och en positiv attityd till ditt arbete medverkar till en god stämning i gruppen.

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa enhetschef Maria Lingvall, telefon 010-242 36 10 eller mobil 070-575 09 82. Samordnare/sjukgymnast Benjamin Enell 010-242 36 42.

Sista ansökningsdag 2022-08-07. Intervjuer planeras med början i vecka 32.
Facklig företrädare Eva Svensson tfn 010-252 36 34.

Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren välutbildad personal och vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Bra Liv Öxnehaga vårdcentral har cirka 6 000 listade patienter och vi är runt 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Vi är belägna i en mångkulturell stadsdel uppe på en höjd med en fantastisk utsikt över Huskvarna och Vättern. Här finns Bondbergets naturreservat runt knuten där Friluftsfrämjandet erbjuder härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr.

Områdesgruppen på Öxnehaga, som har representanter från föreningar, myndigheter och organisationer, träffas regelbundet och driver olika frågor tillsammans.

Ansök nu

Applikationsspecialist

Applikationskonsult
Läs mer Jun 22
Enhet Utveckling, ITC

Vill du vara med och utforma detaljerade lösningar av digitala verksamhetsstöd inom Region Jönköpings län? Utmanas du av att jobba med ständiga förbättringar och utveckling?

Vi söker
Vi söker nu ytterligare en medarbetare till rollen Applikationsspecialist till vår förvaltningsgrupp som ansvarar för regionala tjänster och stödsystem. Du kommer att vara med och driva vårt arbete med verksamhetsnära stödsystem och i första hand arbeta med avvikelsehanteringssystemet Synergi. Du kan även komma att arbeta med andra stödsystem som t.ex. personalhanteringssystemet Heroma samt vårt regionalt integrerade och digitaliserade Beställingsstöd/Tjänstekatalog.

Du kommer jobba tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden internt på ITC där även kontakt mot beställare, leverantörer och användare i verksamheten kommer bli del av ditt arbete. Vi vill att du har en relevant IT-utbildning. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare. Erfarenhet kring agilt arbetssätt är meriterande. Det är också meriterande, men inget krav, om du har vissa tekniska kunskaper om scripthantering, databaser och . Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker en självgående, kommunikativ och drivande person som är bra på att samarbeta. Du bör vara analytiskt lagd med intresse för teknik för att kunna sätta dig in i krav såväl som systemarkitekturer. Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet bör vara en självklarhet för dig. I ditt arbete kommer det också ingå att hantera incidenter och problem, så flexibilitet i kombination med en lugn personlighet kommer vara till hjälp för att du skall trivas i rollen.

Vi erbjuder dig
Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som applikationsspecialist kommer du ha ansvar för analyser och specifikation av förutsättningar för ett realiserbart IT-stöd. Det kommer också vara ditt ansvar att den tekniska lösningen svarar upp mot ställda krav samt att valda lösningar ansluter sig till framtagen systemarkitektur.

I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå att beskriva och dokumentera detaljerade lösningar. Du kommer konfigurera standardkomponenter och plattformar samt säkerställa att de krav som ställs på utveckling och drift gällande både programvara och hårdvara på såväl klient- som serversidan uppfylls. Test av uppsättningar av systemet i samband med vidareutveckling och förvaltning ingår i rollen liksom hantering av incidenter och problem med driftsatta applikationer.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 7 augusti. Välkommen med din ansökan. För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Magnus Erixon, 070-6070301.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag drygt 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!
IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt verksamhetssystem. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001 och miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001. Vill du veta mer? Se filmen om oss: https://www.youtube.com/watch?v=A9MuG03DTkw

Ansök nu

IT-strateg

IT-strateg
Läs mer Jun 23
Verksamhetsområde Medicinsk vård, Region Jönköpings län

Då vår nuvarande IT-strateg är på väg mot nya utmaningar söker vi dig som vill bidra med kunskap, engagemang och glädje. Detta är jobbet för dig som värdesätter en trivsam och utvecklingsinriktad arbetsplats med möjlighet till flexibla arbetssätt och lösningar. Välkommen!

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med där det händer och utveckla våra informationsprocesser mot målet att åstadkomma en effektiv och säker informationslogistik.

I detta uppdrag ingår att leda förvaltningsgrupper inom IT för de olika verksamheterna inom området. Du kommer även att förbereda ärenden, leda IT-styrgruppen för Medicinsk vård samt vara ansvarig för IT-strategiska frågor inom verksamhetsområdet och ingå i staben och ledningsgruppen för Medicinsk vård. Du arbetar på uppdrag av sjukvårdsdirektör.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i en spännande organisation. Tjänsten innebär uppdrag inom hela länet och därför är B-körkort ett krav.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Vi är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetsklimat genomsyras av hög trivsel och god stämning i en bra arbetsgrupp.Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer att vara systemförvaltare för flertalet av systemen inom Medicinsk vård.
Eftersom du kommer att utarbeta strategier för informationshantering och samordna, planera och genomföra olika projekt ser vi att du har en god vana av att leda processer. Arbetet innebär samverkan med olika grupperingar eftersom många av IT-stöden används inom flera verksamhetsområden.

För att du ska trivas hos oss
Som person tänker du strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du är noggrann och tar initiativ, men du ser också till att det blir resultat och det är viktigt för dig med en god kvalitet i det du levererar.

Du har lämplig utbildning för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård samt inom IT-området. Det är också önskvärt om du har kunskap inom Cosmic.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör för Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se.
Vid frågor kring rekryteringen vänligen kontakta Åsa Johannesson, HR-chef för Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se. Eftersom det är semestertider kan det vara lättast att nå dem via mail.

Sista ansökningsdag är 2022-08-07.

Intervjuer planeras att hållas under dagen 9 augusti samt under eftermiddagen 25 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län arbetar på invånarnas uppdrag och styrs av folkvalda politiker. Vi har en omfattande verksamhet inom två huvuduppdrag: folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt.

Region Jönköpings län är en av länets största arbetsgivare med omkring 11 000 medarbetare inom ett hundratal yrken. Regionen omsätter årligen cirka 12,8 miljarder kronor.

I verksamhetsområde Medicinsk vård ingår 13 kliniker inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, barnsjukvård, barnhälsovård, geriatrik, hudsjukvård, infektion och medicin. Verksamheterna finns i huvudsak på sjukhusen i Eksjö, Jönköping och Värnamo. Medicinsk vård har cirka 2000 medarbetare och ungefär 2,9 miljarder kronor i årlig budget.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Region Jönköpings län har flera år i rad haft mycket goda placeringar i Dagens Medicins årliga sjukhusrankningar. #sverigesbästasjukhus

Följ oss gärna på Facebook, Insatgram och Linkedin!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 14
Bra Liv Tenhults vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder
En liten välfungerande och välbemannad vårdcentral. All personal är anställd på Rosenhälsan, men en del har placering i Tenhult.
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Väster vårdcentral har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anette Sparf, tfn 010-242 35 56 om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 5/8-2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Rosenhälsans och Tenhults vårdcentral ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län och består av 30 regionägda vårdcentraler. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Verksamheten växer och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi rekryterar nya och kompetenta medarbetare samt lär av varandra. Rosenhälsans vårdcentral är en av de större vårdcentralerna i regionen med ca 11 700 listade och vi är ca 55 anställda. Tenhults vårdcentral är en av de mindre vårdcentralerna i regionen med cirka 3 700 listade. Tenhults vårdcentral bemannas med personal från Rosenhälsan.

Ansök nu

Köksbiträde

Sjukvårdsbiträde
Läs mer Jun 15
Kirurgavdelning A och B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta med service och människor hos oss på kirurgkliniken i Jönköping! Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet av köksarbete eller vården. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift och du som söker ska vara minst 16 år.

Vi erbjuder dig
Du kommer att arbeta på timmar och helgtjänstgöring ingår i uppdraget.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i vårt patientkök på vårdavdelningarna och hantera frukost, lunch, mellanmål och middag för våra patienter. I arbetet ingår även städ i köket samt övriga serviceuppgifter.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och tar initiativ utifrån situationer som kan uppkomma. Du har en stor känsla för service, är flexibel och har ett gott bemötande både till personal som till patienter.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta:

Lisa Nyman, vårdenhetschef
Tel: 010-242 13 90
E-post: lisa.nyman@rjl.se

Anna-Maria Cahlenstein, vårdenhetschef
Tel: 010-242 13 96,
E-post: anna-maria.cahlenstein@rjl.se

Wiktoria Edvinsson, vårdenhetschef
Tel: 010-242 13 10
E-post: wiktoria.edvinsson@rjl.se


Sista ansökningsdag är den 1 augusti 2022. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kirurgkliniken, enhet Jönköping är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. I Jönköping finns två vårdavdelningar, kirurgen A och B, en kirurgmottagning, en skopienhet samt en bröstmottagning. Kliniken består av fem kirurgiska team: akut, övre gastro, nedre gastro, kärl samt bröst/endokrin. De flesta team har omvårdnadsutvecklare som gemensamt med ansvarig teamläkare arbetar med att utveckla vårdrutiner och upprätthålla kompetensen på avdelningen. Kirurgkliniken i Region Jönköpings län är sedan 2017 en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård.

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 16
Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUMM), Jönköping och Huskvarna

Trivs du i en roll med ansvar? Uppskattar du att ge god service med ett gott bemötande? Vill du utvecklas i din roll? Då är det just dig vi behöver! #sverigesviktigastejobb

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med kodningsutbildning. Har du intresse eller erfarenhet av IT ser vi det som positivt.

Vi erbjuder dig
Som vårdadministratör på barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är du en viktig del i att verksamheten utvecklas och förbättras. Vi har en god arbetsmiljö och strävar efter att använda våra medarbetares kompetens på bästa sätt och erbjuder kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Viss möjlighet till distansarbete kan erbjudas.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara av vårdadministrativ karaktär. Där ingår att administrativt stödja processarbete, protokollföra vid arbetsplatsträffar, beställa varor och tjänster, samt att erbjuda IT-stöd till dina kollegor.

I Cosmic ingår arbetsuppgifter så som journaldokumentation, remisshantering, kontrollfunktioner, vara behjälplig i arbetet med kvalitetsindikatorer, reservrutiner etc. Du samarbetar dels med medarbetarna på den egna mottagningen men också medarbetarna på länets övriga BUMM.
Du kommer även delta i process och förbättringsarbeten.

Mottagningen har ett stort utbildningsansvar av läkarkandidater och ST-läkare. Vår målsättning är att du kommer att ha ett visst ansvar i planering och introduktion. Som vårdadministratör medverkar du aktivt till att verksamheten når sina mål.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel. Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Våra patienter ska få ett bra bemötande, känna förtroende för oss och vara delaktiga i sin vård och behandling. Detta ska tillsammans med hög medicinsk kompetens skapa bästa möjliga värde för dem vi finns till för.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av våra vårdenhetschefer, Barbro Lundström, 072- 703 5135 eller Ann du Rietz, 010-243 6415.

Sista ansökningsdag är 31 juli 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län strävar efter att vara den bästa platsen för barn att växa upp på. Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen (BUMM) är en pediatrisk specialistmottagning. Verksamheten är väl etablerad och har ett tydligt uppdrag inom öppenvården. Sedan flera år är vi en länsenhet med mottagningar i Jönköping/Huskvarna, Eksjö och Värnamo. Mottagningarna i Jönköping/Huskvarna står inför en samlokalisering inom de närmsta åren.

På våra mottagningar arbetar barnläkare, specialistsjuksköterskor inom barn och ungdom samt vårdadministratörer. Vi utvecklar verksamheten ständigt genom olika förbättringsarbeten och i detta involveras alla medarbetare. Våra barn- och ungdomsmedicinska mottagningar är arbetsplatser som präglas av gott samarbete och härlig stämning. Vi har ett väl utvecklat samarbete med andra aktörer som finns runt barnet både inom och utom Region Jönköping.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med ungefär 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.
På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Systemtekniker servrar och applikationer

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 17
Applikation och infrastruktur

Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka. Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö som gör skillnad för våra verksamheter och invånare? Vill du dessutom bidra till att vi ska bli Sveriges bästa IT-avdelning. Vi driftar och förvaltar mer än 600 applikationer och över 12 000 klienter och premierar bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

Vi söker
Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper med flera års erfarenhet av arbete med klienthantering inom något eller några områden som applikationshantering/distribution samt hantering av samarbetsapplikationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig
Ett varierande arbete där du kan utvecklas i ett gott gäng med en arbetsmetodik som skapar balans mellan arbete och fritid. Inom begreppet Flexibel arbetsplats kan vi nu arbeta upp till 2 dagar/vecka på distans. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att ingå i förvaltningsgrupp Arbetsplats där vi på ett kontrollerat och hållbart sätt utvecklar och förvaltar klient- och samarbetsplattformen för Region Jönköpings Läns 12000 arbetsplatser med efterfrågad funktionalitet och tillgänglighet. Det innebär att du med gruppen förvaltar system och komponenter samt följer och utvärderar utvecklingen inom området. Du medverkar även i många av Regionens pågående och framtida projekt.

Den tekniska plattformen består till stora delar av Microsofts produkter varför det är meritande med mycket god kunskap om:

- MS System Center Configuration Manager, MS Exchange, MS Skype for Business.

Även mycket god kunskap om Inera eKlients systemstöd, powershell eller samarbetsplattformar är meriterande.

För att du ska trivas hos oss
Då vår förvaltningsmetodik har gruppen i fokus så lägger vi stor vikt på personliga egenskaper som bra samarbetsförmåga, stort driv och engagemang, struktur och noggrannhet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med god kvalitet. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då detta krävs i kund/leverantörsdialoger samt i arbete med systemdokumentation.

Detta värderar vi högt
IT-centrum stöttar regionens invånare och medarbetare med digitala lösningar där vi ser att våra leveranser gör skillnad för människor. Vårt uppdrag är att tillgodose hela Regions Jönköpings Läns behov av IT-tjänster alltifrån vårdnära verksamheter till lokaltrafik, skolor och kultur. Vi bidrar till att nå Region Jönköpings Läns vision och strategiska mål genom att effektivt omsätta verksamhetsbehov till relevanta IT-stöd, men också genom att vara framåtblickande och proaktivt identifiera möjligheter där IT kan bidra till verksamhetsutveckling på ett effektivt sätt.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är söndagen den 31:a juli. För mer information kontakta enhetschef Fredrik Höher, tel. 070-682 27 61. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, rekryteringsföretag och konsulttjänster.

IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag över 200 engagerade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 14
Kirurgmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska till kirurgmottagningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i september eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande och varierat arbete på vår mottagning, där du som undersköterska har en viktig roll i mottagningsarbetet.
En viktig uppgift är att stötta och coacha patienter genom olika undersökningar.

Detta värderar vi högt
Det är ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Vi lägger stort värde på ett gott bemötande och en positiv inställning. Du bör vara bra på muntlig kommunikation och att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska på Kirurgmottagningen assisterar du vid teamens olika läkarmottagningar. Du kommer även få assistera vid operationer, samt ha ansvar för egna mottagningar med bl.a. såromläggning och undertrycksbehandling.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Charlotte Jonsson, telefon 036-32 62 15.
Sista ansökningsdag 2022-07-31. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag.

Kirurgkliniken har huvudansvaret för alla patienter med kirurgiska sjukdomar. Kliniken är indelad i fyra team med speciell inriktning på olika kirurgiska sjukdomsgrupper, nedre gastro, övre gastro, bröst/endokrin och kärl.
Kirurgkliniken är en regionövergripande klinik med verksamhet på Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och på Värnamo sjukhus. Organisatoriskt tillhör kirurgkliniken verksamhetsområde Kirurgisk vård inom Region Jönköpings län. Läs mer om kirurgkliniken här:
Kirurgkliniken i Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/)

Ansök nu

Systemtekniker servrar och applikationer

Nätverkstekniker
Läs mer Maj 16
Applikation och infrastruktur

Efterfrågan på IT-centrums tjänster i Region Jönköpings län fortsätter att öka vilket är mycket inspirerande. Vill du också vara med och arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö och göra verklig skillnad för våra regioninvånare. Vill du dessutom bidra till att vi blir Sveriges bästa IT-avdelning med drift och förvaltning av mer än 700 applikationer och över 13 000 klienter där vi premierar bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

Vi söker
Du kommer att ingå i vårt program Cosmic, som förvaltar system- och applikationstjänster åt verksamheter inom vården men även nationella tjänster. Du medverkar som teknikexpert i många av Regionens pågående och framtida projekt. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid, där beredskapstjänstgöring kan ingå. B-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig
Ett varierande arbete där du kan utvecklas i ett gott gäng med en arbetsmetodik som skapar balans mellan arbete och fritid. Inom begreppet Flexibel arbetsplats kan vi nu arbeta upp till 2 dagar/vecka på distans. Läs gärna mer om vilka övriga förmåner vi erbjuder såsom t.ex. friskvårdsbidrag, fri öppen sjukvård m.m. http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att utifrån programmet att ingå i förvaltningsgrupp Cosmic med förvaltning av regionens största journal- och vårdsystem, applikationer och komponenter på en teknisk nivå med tillhörande behov av utveckling och anpassa lösning för produktionssättning. Du medverkar även som teknikexpert i många av Regionens pågående och framtida projekt och förvaltningsuppdrag med högt ställda krav på kvalitet, säkerhet och tillgänglighet för våra kunder.

För att du ska trivas hos oss på IT-centrum
Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper. Du har flera års erfarenhet av arbete inom server- och applikationshantering från större miljöer där IT är verksamhetskritiskt.
Vi efterfrågar stor erfarenhet av:
- Installation, drift, -databaskopplingar, IIS, integrationer, teknisk förvaltning av Windowsbaserade system och aktuella klientapplikationer.
- Utåtriktat kundarbete och kundmöten.

Då vi utför förvaltning av ett stort antal system med varierande systemdesign och plattformar så premieras bred erfarenhet. Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, driv, engagemang, struktur och noggrannhet. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då detta krävs i kund/leverantörsdialoger samt i arbete med systemdokumentation. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med god kvalitet. Erfarenhet av agilt arbetsmetodik är meriterande. Vi förväntar oss att du bidrar med dina erfarenheter och är en aktiv person när det gäller att utveckla dig själv samt vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är söndagen den 31:e juli. För mer information kontakta enhetschef Fredrik Höher, tel. 070-682 27 61.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, rekryteringsföretag och konsulttjänster.

IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag över 200 engagerade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Ansök nu

Audionom

Audionom
Läs mer Jun 16
Audionommottagningen Värnamo

Vi söker
Vi söker två legitimerade audionomer till vår audionommottagning inom Region Jönköpings län. Öron, näs- och halskliniken är en länsövergripande verksamhet med öronmottagningar och audionommottagningar i Jönköping, Eksjö/Nässjö och Värnamo samt hörselteknisk verksamhet

Vi erbjuder dig
Annonsen avser två tjänster där den ena tjänsten är en tillsvidare i Värnamo och den andra ett vikariat på 6 månader som avser arbete i hela länet med basplaceringsort i Jönköping. Tjänsterna är på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Möjlighet med hjälp till boende finns vid behov i 6 månader.

Läs gärna mer om vilka förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med
Arbetet innebär diagnostik och grundläggande hörselrehabilitering till individer i olika åldrar men främst vuxna. Audionommottagningens enheter arbetar strukturerat och har ambitionen att utveckla verksamhetens kvalitet och evidens i alla processer.

För att du ska trivas hos oss
Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i arbetet. Du ska kunna arbeta mot mål, fokusera på resultat och ha förmågan att se till verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Emma Falk, telefon 010-242 17 25.

Sista ansökningsdag är den 31/7. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Öron- näs- halskliniken har verksamhet på alla tre sjukhusen i Region Jönköpings län. Våra medarbetare tar hand om patienter med sjukdomar och skador i öron-, näs- och halsområdet. Vi erbjuder vård med hög patientsäkerhet och god tillgänglighet på våra öron-, näs-, halsmottagningar, audionommottagningar samt sömnapnémottagningar. Totalt är vi ca 105 medarbetare inom olika yrkesgrupper, varav närmare 40 personer arbetar inom våra audionommottagningar och hörseltekniska verksamhet. Läs gärna mer om Öron-, näs- och halskliniken som arbetsplats här!

Ansök nu

Skötare

Skötare
Läs mer Jun 29
Psykiatriska kliniken, avdelning H, Jönköping

Vill du vara en del av vården för patienter i behov av psykiatrisk vård? #Sveriges viktigaste jobb

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare till en av våra psykiatriska slutenvårdsavdelningar, avdelning H. Har du inriktning psykiatri i din utbildning samt tidigare arbetserfarenheter av psykiatrin ses detta som positivt

Tjänsten är ett vikariat fr.o.m. 2022-09-01 t.o.m. 2023-08-31.

Tjänstgöring dag, kväll, natt och helg utefter rotationsschema.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett trivsamt arbete på en välfungerade klinik där vi sätter patienten i fokus. Vi jobbar kontinuerligt med förbättringsarbeten varpå vi just nu är igång med att implementera Safewards som en del i att skapa en tryggare vård och arbetsmiljö.

Som anställd inom Region Jönköpings län har du tillgång till olika förmåner; Läs gärna mer om våra förmåner här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Avdelning H har 16 vårdplatser. Vi erbjuder våra patienter självvald inläggning som är en sjuksköterskeledd omvårdnads intervention.

Hos oss har patienterna tillgång till behandlingsformer som stödjande samtal, läkemedelsbehandling, ECT-behandling, öron akupunktur, beröringsmassage mm.

Som skötare hos oss medverkar du i genomförandet av omvårdnadsprocessens samtliga steg och följer patienten från in- till utskrivning. Vidare medverkar du i genomförandet av vård- och behandlingsplaner och samordnar patientbehandling i samverkan med övriga i teamet.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du är en initiativtagande person som har förmågan att göra korrekta avvägningar även i stressiga situationer. Vidare ser du till helheter och har en öppenhet för samarbete, samt att skapa en god stämning för kollegor och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår enhet är HBTQ-certifierad och eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Emma Skjöldebrand, 010-242 33 23 alternativt biträdande vårdenhetschef Lena Eriksson, 010-242 33 25.

Sista ansökningsdag är 2022-07-31 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins sjukhusrankningar #Sverigesbästasjukhus

Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook, Instagram och LinkedIn!

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 1
Enhet Utveckling, ITC

Vi söker
Region Jönköpings län har en mycket IT-intensiv verksamhet. Verksamhetens behov av sömlösa integrationer mellan IT-systemen blir bara större. Vi behöver förstärka vårt ICC (integration competency center) och söker nu en systemutvecklare för att delta i utveckling och förvaltning av integrationer. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse. Placering är i Huskvarna. Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare kommer du att vara med och driva och utveckla arbetet med integrationer mellan våra olika IT-system. Dina uppgifter kommer att stötta strategisk implementering av nya tjänster på ett väldefinierat, väldokumenterat och kontrollerat sätt. Den integrationsplattform vi jobbar med är Mule ESB. Du kommer också att utreda och lösa incidenter och problem och vid behov bistå i supportärenden.

Erfarenhetskrav
Du har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling och programmering. Erfarenhet från någon typ av integrationsutveckling är meriterande, men inte ett krav. Du kommer att vara med och driva vår utveckling mot teknikens framkant. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:
ActiveMQ, Java, Xpath, XSLT, SOAP, REST, XML, JSON, MS, Maven, Jenkins, Nexus. Det är meriterande att ha kunskap om arkitektur av Muleflöden. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare.

Kompetenser

• Strukturerad
• Analytisk
• Initiativrik och driven
• Mål- och resultatorienterad
• Samarbetsförmåga
• Problemlösning

Detta erbjuder vi
Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och dedikerade kollegor. Du kommer få ta stort eget ansvar för ditt arbete och din utveckling, såväl som gruppens utveckling. På ITC finns det alltid kollegor till hands som stöd och bollplank. Vi värnar om vår gemenskap och goda kollegiala relationer. Vi har engagerade och närvarande ledare. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Arbetet hos oss drivs agilt med mycket täta kontakter med produktägare och verksamhetspersoner. Detta ställer höga krav på din sociala och kommunikativa kompetens. Du skall känna dig bekväm med att hantera kontinuerliga förändringar i krav och tekniska förutsättningar. Du är strukturerad och analytisk samt driven och lösningsfokuserad både i individuellt arbete som i teamarbete.

Så här gör du om du är intresserad
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 31/7. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Magnus Erixon, 070-607 03 01. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag över 200 engagerade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 27
Bra Liv Hälsan 1 Vårdcentral

Bra liv Hälsan 1 Vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden. Hälsan 1 har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar, BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende med mera. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann Vikström tfn 010-242 54 11 alternativt 070-519 99 00. 54 27. Sista ansökningsdag är den 31/7 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner.Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

Förvaltningsledare IT

Projektledare, IT
Läs mer Jun 2
Enhet Projekt och förvaltningsledning

Vi söker
IT-centrum växer och vi söker den nya tidens förvaltningsledare med ett modernt ledarskap till ett av våra förvaltningsprogram som innefattar både projekt- och förvaltningsdelar.

För att passa i denna roll hos oss ser vi att du har gott omdöme med starkt driv, att du är tydlig och- strukturerad, samtidigt som du är flexibel, prestigelös och uthållig. Du har god förmåga att skapa förtroende, trygghet och är en god lyssnare. Men framförallt skall du trivas i en miljö med många bollar i luften och ibland snabba förändringar. I rollen kommer du jobba nära våra team bestående av både anställda och konsulter.

Vi erbjuder dig
IT-centrum är en arbetsplats där tempot är högt, men det är viktigt att vi har en fin balans mellan arbete och fritid. Du kommer att jobba i en komplex miljö med flera av våra spännande kundverksamheter. Men det är framförallt en arbetsplats där du kan bidra och gör skillnad på riktigt!

Det här får du arbeta med
I rollen som Förvaltningsledare leder du den dagliga verksamheten i din förvaltningsgrupp. Du arbetar tätt ihop med såväl verksamheter som våra Tjänsteägare.

IT centrum inspireras av agil metodik och i rollen arbetar du tillsammans med en eller flera scrum masters samt förvaltningsprogramledare i allt från resursplanering, sprintplanering till att undanröja hinder för teamen.

I rollen ansvarar du för att:

• Leda förvaltningsgruppen utifrån vår förvaltningsmetodik
• Vara IT-centrums representant mot våra kunder
• Ha övergripande ansvar för förvaltningsgruppens sprintplanering
• Taktiskt hantera och åtgärda teamets backlogg och målbild
• Operativt följa upp tjänsternas prestanda utifrån kvalité och budget.

För att trivas hos oss
För att trivas hos oss har du en positiv framtoning, har lätt för att motivera och entusiasmera dina kollegor samt en mycket god samarbetsförmåga. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och gärna ledarerfarenhet från IT-branschen. Erfarenhet av att arbeta agilt och arbete inom matrisorganisation är mycket meriterande. Du har relevant utbildning inom IT från universitet eller högskola eller på annat sätt har skapat dig erfarenhet eller kunskaper i detta. Mycket stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner Region Jönköpings Län erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 31/7. Intervjuer sker löpande. Vi kan komma att använda tester i rekryteringsprocessen.

Har du frågor kan du kontakt enhetschef Christian Ögren, 0721-59 59 15 alt. christian.ogren@rjl.se

Välkommen med din ansökan.


IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens många olika verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet. Och strävar dagligen mot vår vision Sveriges bästa IT-avdelning.

Vi är idag ca 200 engagerade medarbetare som har lång erfarenhet inom sina respektive ansvarsområden och vår vision är att vara Sveriges bästa IT-avdelning.

Ansök nu

Programledare inom eHälsa

Projektledare, IT
Läs mer Jun 2
Enhet projekt och förvaltningsledning

Vi söker
Vi söker en programledare inom eHälsa.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med start enligt överenskommelse. Du ska ha en relevant utbildning inom teknik, ekonomi, IT eller motsvarande kunskaper. Då vi har ett agilt arbetssätt med gruppen i fokus så lägger vi stor vikt på personliga egenskaper som bra samarbetsförmåga, struktur och noggrannhet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande och god social förmåga, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med god kvalitet. Du har god förmåga att kommunicera tekniska utmaningar på ett begripligt språk för personer med varierande teknisk förståelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med kreativa och inspirerande kollegor i vår strävan till att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Då vi för närvarande är inne i en förändringsprocess har du stora möjligheter att bidra till IT-centrums framtida utveckling samtidigt som du är delaktig i vårt arbete att fortsatt utveckla våra användares it-stöd.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Läs gärna mer om vilka förmåner Region Jönköpings Län erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
I rollen som programledare ska man både på taktisk och operativ nivå, samordna pågående och kommande projekt och hantera programmets resurser för mest effektiv planering och nyttjande utifrån kundernas behov. Du ska uppvisa ett ledarskap inspirerat av agila metoder. Fokus kommer ligga på att få teamen inom programmet att växa genom att som ledare vara öppen, lyhörd och stödja i problemidentifiering, beslutsfattande samt att tänka bortom de dagliga aktiviteterna och tillämpa systemtänkande.

I rollen ansvarar du för att:
• Analysera och optimera arbetsflödet inom programmet
• Hantera resursplanering på kort och lång sikt
• Planera kommande sprintar tillsammans med scrum master och förvaltningsledare
• Bidra och följa utveckling av utpekade leveransobjekt
• Hantera och undanröja hinder för teamet

För att trivas hos oss
För att trivas hos oss har du en positiv framtoning, har lätt för att motivera och entusiasmera dina kollegor samt en mycket god samarbetsförmåga. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet från IT-branschen. Erfarenhet av att arbeta agilt och arbete inom matrisorganisation är mycket meriterande. Du har relevant utbildning inom IT från universitet eller högskola eller på annat sätt har skapat dig erfarenhet eller kunskaper i detta. Mycket stor vikt läggs på din personliga lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 31/7. Urval kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Christian Ögren, 0721-59 59 12 alt. christian.ogren@rjl.se

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag över 200 engagerade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Ansök nu

Utvecklingskoordinator

Vårdutvecklare
Läs mer Jul 1
Nytt
Qulturum, Jönköping

Qulturum är Region Jönköpings läns gemensamma utvecklingsenhet och stödjer regionens verksamheter i frågor som rör kvalitets-, kompetens- och ledarutveckling. Vi har fokus på lärande och innovation och vi söker dig som vill arbeta med att administrativt koordinera inom dessa områden. Välkommen att söka reda idag!

Vi söker
Vi söker dig med någon form av eftergymnasial utbildning inom administration och stort intresse för kvalitet och digital utveckling. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av administration. Du har god dator- och systemvana där olika digitala miljöer är självklara för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en större organisation med flera kontaktytor och kommunikationsvägar.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

• Ett roligt och varierande arbete
• Karriärmöjligheter och personlig utveckling
• Ett arbete med frihet under ansvar
• Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Vi efterfrågar dig som med struktur, energi och arbetsglädje vill arbeta med:

• koordinera nationella och internationella konferenser
• utforma innehåll på intranätet
• koordinera arbetet för digitalt lärande där viss utbildning kan ingå
• administrera processer för programgenomförande

För att du ska trivas hos oss
Som person är du självgående och tar gärna egna initiativ, du trivs med att samordna och koordinera. Du är en flexibel person med positiv energi och trivs med att ansvara för flera olika uppgifter som över tid kan förändras och är skicklig på att få personer att trivas i din omgivning. Du har ett tydligt självledarskap och ligger gärna steget före. Du förstår vikten av att bygga goda relationer. Vidare är du kommunikativ samt har förmågan att kombinera självständighet med ödmjukhet.

Då arbetet spänner över många områden är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt, stor servicemedvetenhet och starkt engagemang för att få helheten bra. Du är noggrann även under tidspress. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska. Du är en person som trivs med variation av arbetsuppgifter och som periodvis tycker om att jobba i ett högt tempo och kan anpassa sig efter förändrade förutsättningar. Du hanterar många interna och externa kontakter som ställer krav på din goda kommunikationsförmåga och din känsla för service. Viktigt att du förhåller dig till andra på ett öppet och lyssnande sätt för att tillsammans med teamet och kunden finna bästa möjliga lösning.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer kontakta Eva Werner, utvecklingsledare mobil: 072-232 11 07 eller Göran Henriks, utvecklingsdirektör, mobil: 070-622 45 15
Facklig kontaktperson är Malin Skreding Hallgren, mobil: 073-842 12 54.

Sista ansökningsdag är 31 juli 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

I Qulturumhuset finns också Futurum, Akademin för hälsa och vård, den enhet inom regionen som ansvarar för administration av forskning och studenter i klinisk praktik samt primärvårdens forsknings- och utvecklingsverksamhet. Dessutom finns område Vårdcentralerna Bra Liv i vårt gemensamma hus. Tillsammans strävar vi efter att stödja bästa möjliga hälso- och sjukvård i länet.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Jul 1
Nytt
Barn- och ungdomshälsan Huskvarna

Vi söker dig som vill vara med och främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa bland barn och ungdomar! I det dagliga arbetet värnar vi om ett gott samarbete, kollegialt stöd och ett engagerat ledarskap.

Barn- och ungdomshälsan vänder sig till barn och ungdomar från förskoleklass till och med 17 år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Genom att ha ett helhetsperspektiv på barnets hela vardag kan vi göra stor skillnad med korta, riktade insatser som exempelvis samtalsbehandling och föräldrastöd.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du besitter goda kunskaper gällande barn och ungas psykiska hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stöd och behandling till barn och unga med psykisk ohälsa samt föräldrastöd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som psykolog på barn- och ungdomshälsan medverkar du till att stärka barn och ungas psykiska hälsa samt att ge stöd till föräldrar. Du kommer att få arbeta i ett team som stöttar varandra och hjälps åt. Vi ställer oss positiva till kompetensutveckling och vidareutveckling.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som psykolog arbetar du med behandling individuellt, i grupp och via digitala vårdmöten. Du ger individuella råd, stöd och behandling till barn och unga med lindrig psykisk ohälsa i tidigt skede, exempelvis vid oro, ångest, nedstämdhet, stress, psykosomatik och relationsproblem. Du ger även föräldrastöd samt samverkar med skola då detta bedöms vara av värde.
Du får vara med och fortsätta bygga upp vårt digitala stödprogram som riktar sig till föräldrar och ungdomar.

I dina arbetsuppgifter ingår att kartlägga barn och ungas psykiskas hälsa. Du gör kvalificerade bedömningar och arbetar vidare med relevanta behandlingsinsatser.

I arbetet, gemensamt med vårt tvärprofessionella team, ingår att samverka med andra barn- och ungdomsverksamheter inom region och kommun. Du kommer också att få möjlighet att medverka i länsövergripande processarbete.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i arbetet bör du ha en god förmåga att själv strukturera, planera och fokusera på ditt arbete. Du har ett stort intresse av arbete med barn, unga och deras familjer. Du är stabil och trygg som person och har en god förmåga att lyssna och kommunicera och är också bra på att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tycker om att ge adekvata råd, har förståelse för hur andra tar till sig information och har förmågan att göra en bedömning om fortsatt kontakt. Vi ser gärna att du har ett nytänkande i arbetsrelaterade frågor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi värderar barnet och familjens delaktighet i ett gemensamt teamarbete med fokus på patientsäkerhet. Vi värderar också en öppen arbetsmiljö där medarbetarna får frihet att utvecklas under eget ansvar.

Så här gör du om du är intresserad
För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Elofsson, enhetschef, tfn 010 242 9671.

Sista ansökningsdag är den 31 juli 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med cirka 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.


Barn- och ungdomshälsan i Huskvarna arbetar med den unge individuellt och ibland tillsammans med föräldrarna. Vi erbjuder föräldrastöd och gruppbehandling. Vi har även KBT på nätet för ungdomar. Vi som arbetar är psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeut och vårdadministratör. Vi arbetar teambaserat och är måna om att utveckla verksamheten till det bättre. Vi samverkar ofta med skolor och socialtjänst. Barn- och ungdomshälsan i Huskvarna samarbetar även nära med motsvarande mottagningar i Nässjö och Värnamo.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Sjuksköterskor till Bemanningsenheten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 3
Bemanningsenheten Region Jönköpings län

Värdesätter du som sjuksköterska flexibilitet, variation och att vara med på en nystart? Då passar den här möjligheten dig perfekt!

För att det ska vara enkelt för dig att skicka in din ansökan har vi förenklat ansökningsprocessen.
Med bara några få klick har du skickat in din ansökan !

Just nu har Höglandssjukhuset i Eksjö största behov av hjälp från bemanningsenheten.

Vi söker
Till dessa tjänster söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård, helst med någon form av vidareutbildning som t.ex. specialistutbildning inom intensivvård, operation eller barnmorska. Vi vill att du innehar både lång och bred erfarenhet inom din profession. Har du erfarenhet av jobb inom bemanningsföretag är detta en stor fördel.
B-körkort är ett krav då det kan vara aktuellt att förflytta sig mellan våra verksamheter inom länet.
Vi erbjuder tillsvidare tjänst med start efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som sjuksköterska i Bemanningsenheten erbjuds du ett varierande uppdrag där du ges möjlighet att utvecklas vidare inom din profession då du kommer att arbeta på flera olika kliniker och verksamheter inom Region Jönköpings län.
I vårt gäng ingår både undersköterskor och vårdadministratörer. Om du är intresserad av ett flexibelt jobb där du får chans att lära dig många olika avdelningar och får en bred grund att stå på kan vi vara platsen för dig.
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du får en unik möjlighet att vara med från start och bygga upp Bemanningsenheten och ett team med specialistsjuksköterskor inom Region Jönköpings län .
Tjänsten består av olika konsultuppdrag inom varierande verksamhetsområden. Konsultuppdragens längd kommer variera mellan ca 1-6 mån.
I dina arbetsuppgifter ingår varierande sjuksköterskeuppgifter och att ge personlig omvårdnad till patienter samt att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten i team tillsammans med medarbetare inom olika professioner, med målsättning att ge en god och säker vård. Förutom dina arbetsuppgifter som sjuksköterska så förväntar vi oss att du ska göra ett utmärkt sjuksköterskearbete som gör aktuell verksamheter nöjda med uppdraget och även ha ett stort engagemang i Bemanningsenhetens arbete.

För att du ska trivas hos oss
Som sjuksköterska i Bemanningsenheten behöver du vara flexibel samt ha en god förmåga att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har inga problem att arbeta självständigt men har även ha en stark förmåga att arbeta i team.
För att arbeta hos oss behöver du vara självgående och ha lätt för att anpassa dig till nya rutiner, arbetsgrupper och förändringar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Anders Roos tel 010-242 11 33
Sista ansökningsdag är den 2022-07-31 ,urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen med din ansökan!


Kraven på regionens verksamheter kommer i framtiden att vara fortsatt höga och det är en utmaning att kontinuerligt ställa om till nya förutsättningar.
Kompetensförsörjning är av stor vikt för regionens alla verksamheter, både på kort och på lång sikt. Förutsättningarna varierar inom länet och det kan ibland vara svårt att rekrytera inom vissa geografiska områden och till vissa verksamheter. Bemanningsenheten mål är att:

• Förbättra resursfördelningen inom hela regionen vid vakanser.
• Minska de externa hyrkostnaderna.
• Behålla patientsäkerheten vid vakanser, med personal som både är anställda och arbetar inom RJL.
• Ge nyanställda inom regionen en möjlighet att prova olika verksamheter inom regionen innan man bestämmer sig var man vill söka tjänst. RJL erbjudande blir då bredare och detta kan förbättra möjligheterna att rekrytera svårrekryterad personal till RJL.

Ansök nu

Upphandlare

Upphandlare
Läs mer Jun 23
Område inköp-materialförsörjning

Vi söker dig kan bidra med kunskap, en rejäl arbetsinsats och är beredd att satsa på ditt uppdrag.

Vi söker
Vi söker nu förstärkning i form av en upphandlare inom kategorin Vårdtjänster. Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom juridik eller ekonomi eller motsvarande och med fördel erfarenhet inom upphandling.

Vi erbjuder dig
Vårt mål att genom strategiskt inköpsarbete göra de bästa affärerna för regionens alla verksamheter.

Som upphandlare hos oss driver du upphandlingar i projektform och ansvarar för att fortsätta utveckla avtalet under avtalstiden genom kontinuerliga dialoger med både marknaden, leverantörer och beställande verksamhet.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett brett arbetsområde med stora kontaktytor. Du får ansvara för hela upphandlingsprocessen och avtalsuppföljningen och har stora möjligheter att påverka ditt arbete för att nå ett gott resultat. Område inköp har stor kompetens, ett gott arbetsklimat och våra uppdragsgivare ser oss som en självklar partner.

Det här får du arbeta med
- Driva upphandlingsprojekt och ansvara för en avtalskategori
- Vara konsultativt stöd till verksamheter i upphandlings- och avtalsfrågor

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du trygg i dig själv och i din yrkesroll samt behåller ett realistiskt perspektiv och rätt fokus i situationer som kan upplevas pressande. Du tar eget ansvar i ditt arbete, jobbar strategiskt och driver arbetet framåt inom de ramar som finns, men vi ser även gärna att du är kreativ i ditt tankesätt. För dig är det viktigt att se resultat.

Vår arbetsgrupp utmärks av arbetsglädje och gott samarbete och vi tror att även du kommer att bidra till att både sprida en positiv attityd i gruppen men även i relationen med våra kunder. Vi ser att du, precis som vårt team, har starkt kundfokus och är tillmötesgående. Vi förväntar oss att du planerar, organiserar samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och finns där för verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten kontakta gärna inköpschef Carina Mattsson, 0767 243 996 (v 27, 28) eller upphandlingsjurist Henny Nordin, 0725 532 463 (v 26) Välkommen med din ansökan via länken. Sista ansökningsdag är den 29 juli 2022 men urval kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Område inköp har ca 30 medarbetare och upphandlar varor och tjänster för cirka 2 miljarder kronor per år.
Vår verksamhetsidé är att genom samverkan, tillgänglighet och kompetens vara kundens trygga och naturliga samarbetspartner. Bra affärer är ett ledord för vår verksamhet.

Ansök nu

Specialistläkare/överläkare inom röntgen

Specialistläkare
Läs mer Jun 8
Röntgen, Region Jönköpings län

Är du sugen på att testa något nytt ett tag? Testa på röntgen i Region Jönköpings län utan att förbinda dig till något längre? Hör av dig till oss!

Vi söker
Vi behöver bli fler kollegor, och tar emot dig med öppna armar om du vill jobba med oss helt på en av våra tre orter med akut- och elektivverksamhet. Men vi inser att livet inte alltid passar för en stor förändring. Vill du testa på att jobba med oss, under tiden du är tjänstledig från annat arbete? Eller kanske vill du gärna jobba med oss, men inte flytta till vår region just nu?

Vi erbjuder tjänst med tidsbegränsning och/eller viss tid (efter individuell överenskommelse) på distans. Sedvanligt röntgenarbete ingår, med jourer när man är på plats som standard. Har du en specifik inriktning är vi öppna för att du granskar framförallt inom denna, och då ingår även fortbildningsansvar för andra radiologer som önskar samma inriktning som du.

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens inom radiologi eller motsvarande samt kunskaper i svenska språket på minst C1-nivå. Du har kompetens inom konventionell röntgen, ultraljud, CT och gärna MR.

Vi erbjuder dig
Vi tänker oss ett upplägg där man jobbar delvis på distans, och när man är på plats väljer man ett av våra tre sjukhus som ”hemmasjukhus”.

Höglandsjukhuset i Eksjö är det stora sjukhuset på den lilla orten. Ett sjukhus där de flesta känner varandra och besluten tas utan omvägar, men där du ändå får subspecialisera dig och hålla multidisciplinära konferenser.

Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har den större ortens och det stora sjukhusets fördelar, men är ändå så pass litet att beslutsvägarna är korta och det går smidigt att komma överens med andra kliniker. Här finns också en interventionsverksamhet och PET-CT.

Värnamo sjukhus är vårt minsta sjukhus, men det är ändå ett av Sveriges större länsdelssjukhus. Värnamo sjukhus kännetecknas av väldigt välfungerande samarbeten som underlättar för alla i vardagen, framåtanda, ett utpräglat kvalitetstänkande och en ständigt pågående utveckling.

Hos oss får du ett stimulerande arbete i en spännande och utvecklande miljö. Det finns nya såväl 1,5T- som 3T-MR på samtliga sjukhus. Dual energy-CT finns på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och håller på att installeras på Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus.

På alla tre orterna är läkarcheferna själva läkare, och det märks i vardagen. Vi tänker varje dag på hur vi kan ändra saker för att få till allt så smidigt som möjligt, och att våra medarbetare kommer med egna förslag om hur saker kan bli bättre tycker vi är fantastiskt. Vi brinner verkligen för samarbete och att alla läkare får en så bra utveckling som möjligt. Vi hjälper varandra med kluriga fall och vi har dagliga internronder. Vi har en egen fortbildningsstudierektor som ordnar med fortbildningsföreläsningar, och specialistrandning inom länet eller på universitetssjukhuset i Linköping. Vi hjälper varandra att både köra och granska undersökningar, och vi har länsgemensamma rutiner och protokoll. Röntgenläkarna i länet ses varannan vecka, ofta via video, för att få utbildning och information.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Hos oss får du ett omväxlande arbete i form av elektivt och akut arbete inom allmänradiologi. I tjänsten ingår jour och beredskap, rond/MDK och utbildning av klinikens ST-läkare samt randande och auskulterande kollegor. Utöver detta finns möjlighet att delta i modalitets- och organgrupper.

För att du ska trivas hos oss
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ha tät kontakt med kollegor, remittenter och patienter. Du har förmåga att arbeta målinriktat med fokus på resultat och kvalitet. Du kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Röntgen är en utvecklingsintensiv verksamhet, och därför ser vi gärna att du trivs med att arbeta i sådan miljö och att du brinner för röntgen lika mycket som vi gör! För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta läkarcheferna på respektive ort, eller – om du inte kan bestämma vilken ort som låter trevligast - Oskar Löfgren, verksamhetschef för röntgen, 070-379 19 00, oskar.lofgren@rjl.se.

Läkarchefer, röntgen:
- Höglandssjukhuset Eksjö: Henriettae Ståhlbrandt, 010-243 52 27, henriettae.stahlbrandt@rjl.se
- Länssjukhuset Ryhov, Jönköping: Anders Falknäs Olsson, 010-242 24 71, anders.falknas.olsson@rjl.se
- Värnamo sjukhus: Pär Eklund, 010-244 76 09, par.eklund@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 24 juli 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Bli en av oss!
Röntgen är en dygnet runt-klinik med cirka 300 medarbetare som finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus.

Vi på röntgen strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, och vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs. Här kan du läsa mer om röntgen som arbetsplats:
Röntgenkliniken, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rontgenkliniken-som-arbetsplats/)

Alla länets tre sjukhus får kontinuerligt mycket höga placeringar i listan över Sveriges bästa mellanstora sjukhus, utsedda av tidningen Dagens Medicin.

Ansök nu