REGION JÖNKÖPINGS LÄN jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos REGION JÖNKÖPINGS LÄN i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Sommarjobb, Barnmorska

Barnmorska
Läs mer Nov 10
Kvinnoklinikerna, Region Jönköpings län, Regionövergripande

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

Rollen som barnmorska
Som barnmorska arbetar du i team, har spännande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden. På vår klinik värnar vi om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

Din blivande arbetsplats
Kvinnoklinikens verksamhet har fokus på kvinnan och på vård från livets början till livets slut.
Här ger vi vård till kropp och själ med medarbetare som har god människosyn. Här möter vi olika kulturer, både bland patienter och bland medarbetare.

Här kan du se när Linn berättar om hur det är arbeta som barnmorska hos oss!Läs gärna mer om våra verksamheter:
Kvinnokliniken på Höglandssjukhuset Eksjö, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/Kvinnokliniken-som-arbetsplats/)
Kvinnokliniken i Värnamo, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-Varnamo-sjukhusen/kvinnokliniken-som-arbetsplats/)
Kvinnokliniken på Länssjukhuset Ryhov, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/kvinnokliniken/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller tar examen i juni 2024. Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan!
För att du ska trivas hos oss värdesätter du samarbetsförmåga och ett flexibilitet. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Vårt erbjudande till dig
Inför sommaren 2024 anställer vi barnmorskor på sommarvikariat till våra kvinnokliniker på Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset i Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med oss. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning finns.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter.

Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande till BB/gyn vårdavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
I din ansökan har du möjlighet att ange vilken/vilka av våra sjukhus du är intresserad av. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta våra rekryteringsspecialister Jessica Glimberg, 010-242 11 37, jessica.glimberg@rjl.se eller Marsella Üre, 010-242 11 38, marsella.ure@rjl.se.

Vår rekryteringsprocess
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2024.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: Vår rekryteringsprocess, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/)

Ansök nu

Sommarjobb, sjuksköterska ambulanssjukvården

Ambulanssjuksköterska
Läs mer Nov 17
Ambulanssjukvården

Är du legitimerad sjuksköterska eller tar examen senast i juni 2024? Vill du jobba inom en utvecklingsintensiv och spännande organisation? Då ska du söka sommarjobb inom ambulanssjukvården. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rollen som sjuksköterska
Som sjuksköterska i ambulanssjukvården har du ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Du arbetar tillsammans med en ambulanssjukvårdare eller annan sjuksköterska som har grund- eller specialistutbildning. Tillsammans bedömer och behandlar ni patienten i hemmet, på skadeplatsen och under transport till vårdinrättning. Ni utför även överflyttningar av patienter mellan olika vårdinrättningar, både inom och utom länet.

Som medarbetare i ambulanssjukvården har du tillgång till avancerad utrustning som exempelvis hjärtstartare, mekanisk hjärtkompression och en mängd läkemedel. I det dagliga arbetet möter du alla typer av patienter i varierande åldrar, där ditt arbete innebär att ge en god och patientsäker vård utifrån patientens behov.

Din blivande arbetsplats
Ambulanssjukvården är en aktiv och kreativ organisation, där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Ambulanssjukvården har utvecklats stort de senaste åren och erbjuder en alltmer avancerad vård redan innan ambulansen kommer till sjukhuset. Vi är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ofta använder och får utveckla vår kompetens inom många olika områden. Ambulanssjukvårdens arbete präglas av våra tre värdeord professionellt, tryggt och tillgängligt.

I Region Jönköpings län finns 24 ambulanser inklusive en lättvårdsambulans fördelade på tolv stationer i länet. Verksamheten består av tre ambulansområden, område öster, söder och norr. Läs gärna mer om ambulanssjukvården som arbetsplats här. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/ambulanssjukvarden-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar examen senast i juni 2024. Har du någon av följande specialistutbildningar är det meriterande.

• Ambulanssjukvård
• Anestesisjukvård
• Intensivvård
• Akutsjukvård

Som grundutbildad sjuksköterska i ambulanssjukvården har vi som krav att du ska slutföra din specialistutbildning inom ambulanssjukvård inom tre år efter anställning hos oss. Du är en van förare och har lägst B-körkort. Det är viktigt att du har bra kondition och god fysisk arbetsförmåga, detta både för din och patientens skull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer även krav på personlig mognad och gott omdöme. Det är viktigt att du är trygg med att fatta egna beslut i ditt arbete. Arbetet innebär även ett tätt samarbete i team, därför behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra människor och kommunicera på ett tydligt sätt. Då du möter patienter och anhöriga är det även mycket viktigt att du har ett empatiskt sätt och ett gott bemötande.

Vårt erbjudande till dig
Ambulanssjukvården är en arbetsplats som erbjuder stor frihet under ansvar. Arbetet är omväxlande och utmanande där du som medarbetare ställs inför problemlösning i vardagen och får använda hela din yrkeskompetens för att kunna tillgodose patientens behov. Omväxlingen i arbetet gör att du varje dag får möjlighet att utvecklas och lära nytt. Vi är en utbildningsintensiv verksamhet och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling inom olika ansvarsområden. Följ gärna vår vardag på Instagram! (https://www.instagram.com/ambulansregionjonkopingslan/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer:

• Fredrik Hegg, områdeschef ambulansområde norr, 010-242 28 05, fredrik.hegg@rjl.se
• Daniel Hegefeldt, områdeschef ambulansområde öster, 070-62 08 681, daniel.hegefeldt@rjl.se
• Marie Wahlström, områdeschef ambulansområde öster, 070-21 92 245, marie.wahlstrom@rjl.se
• Per Odestrand, områdeschef ambulansområde söder, per.odestrand@rjl.se, 072-211 26 68
• Frank Hammer, områdeschef ambulansområde söder, frank.hammer@rjl.se

Vi tar gärna emot samtal och mail från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Inför eventuell anställning kommer du att utöver intervju genomgå fystest, bärtest, körtest och simtest. Eftersom urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2024. Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/)

Välkommen med din ansökan!


Är du nyfiken på hur ambulanssjukvården i Jönköpings län arbetar?

Ansök nu

Sommarjobb, ambulanssjukvårdare

Ambulanssjukvårdare
Läs mer Nov 10
Ambulanssjukvården

Är du undersköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård eller tar examen till sommaren 2024? Vill du arbeta i en utvecklingsintensiv och spännande organisation? Då ska du söka sommarjobb inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rollen som ambulanssjukvårdare
Som ambulanssjukvårdare har du ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Du arbetar tillsammans med en sjuksköterska som har grund- eller specialistutbildning. Tillsammans bedömer och behandlar ni patienten i hemmet, på skadeplatsen och under transport till vårdinrättning. Ni utför även överflyttningar av patienter mellan olika vårdinrättningar, både inom och utom länet.

Som medarbetare i ambulanssjukvården har du tillgång till avancerad utrustning som exempelvis hjärtstartare, mekanisk hjärtkompression och en mängd läkemedel. I det dagliga arbetet möter du alla typer av patienter i varierande åldrar, där ditt arbete innebär att ge en god och patientsäker vård utifrån patientens behov.

Din blivande arbetsplats
Ambulanssjukvården är en aktiv och kreativ organisation, där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Ambulanssjukvården har utvecklats stort de senaste åren och erbjuder en alltmer avancerad vård redan innan ambulansen kommer till sjukhuset. Vi är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ofta använder och får utveckla vår kompetens inom många olika områden. Ambulanssjukvårdens arbete präglas av våra tre värdeord professionellt, tryggt och tillgängligt.

I Region Jönköpings län finns 24 ambulanser inklusive en lättvårdsambulans fördelade på tolv stationer i länet. Verksamheten består av tre ambulansområden, norr, söder och öster. Läs gärna mer om ambulanssjukvården som arbetsplats här. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/ambulanssjukvarden-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är undersköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård. Minst ett års erfarenhet som undersköterska är ett krav. Du är en van förare och har körkort med lägst B-behörighet samt utryckningsförarutbildning. Vi ser gärna att du även har C/C1-behörighet. Det är viktigt att du har bra kondition och god fysisk arbetsförmåga, detta både för din och patientens skull. Vi ser gärna att du är förtrogen med kommunikationssystemet Rakel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer även krav på personlig mognad och gott omdöme. Det är viktigt att du är trygg med att fatta egna beslut i ditt arbete. Arbetet innebär även ett tätt samarbete i team, därför behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra människor och kommunicera på ett tydligt sätt. Då du möter patienter och anhöriga är det även mycket viktigt att du har ett empatiskt sätt och ett gott bemötande.

Vårt erbjudande till dig
Ambulanssjukvården är en arbetsplats som erbjuder stor frihet under ansvar. Arbetet är omväxlande och utmanande där du som medarbetare ställs inför problemlösning i vardagen och får använda hela din yrkeskompetens för att kunna tillgodose patientens behov. Omväxlingen i arbetet gör att du varje dag får möjlighet att utvecklas och lära nytt. Vi är en utbildningsintensiv verksamhet och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling inom olika ansvarsområden. Följ gärna vår vardag på Instagram! (https://www.instagram.com/ambulansregionjonkopingslan/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer:

• Fredrik Hegg, områdeschef ambulansområde norr, 010-242 28 05, fredrik.hegg@rjl.se
• Daniel Hegefeldt, områdeschef ambulansområde öster, 070-62 08 681, daniel.hegefeldt@rjl.se
• Marie Wahlström, områdeschef ambulansområde öster, 070-21 92 245, marie.wahlstrom@rjl.se

Vi tar gärna emot samtal och mail från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Inför eventuell anställning kommer du att utöver intervju genomgå fystest, bärtest, körtest och simtest. Eftersom urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2024. Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/)

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på hur ambulanssjukvården i Jönköpings län arbetar?

Ansök nu

Sommarjobb, undersköterska/omvårdnadsassistent/skötare

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 10
Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

Din blivande arbetsplats
Länssjukhuset Ryhov ligger i Jönköping och är en spännande arbetsplats som erbjuder många möjligheter. Faktum är att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i välfärdssektorn. För vad kan vara mer meningsfullt än att bidra till människors välbefinnande? Här kan du läsa mer om våra olika kliniker. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/)

Din profil
Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan! Vi söker dig som är utbildad undersköterska, skötare eller studerar till sjuksköterska eller läkare. Vi ser gärna att du har avslutat termin tre men individuell prövning kan ske tidigare.

För att kunna ha en så god sommarplanering som möjligt ser vi positivt på om du kan arbeta sex veckor sammanhängande under sommaren. Introduktion sker utöver dessa veckor.

För att du ska trivas hos oss är du kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2024.

- Jag tar med mig jättemycket från den här sommaren. Jag har lärt mig väldigt mycket omvårdnad. Jag är därför jätteglad att jag har arbetat här så jag har med mig det i framtiden, säger Linnea som har studerat till sjuksköterska och arbetade som sommarvikarie på Länssjukhuset Ryhov.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Innan du börjar jobba i verksamheten får du en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du även tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om rekryteringsprocessen?
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Moa Yngve, 010-242 11 39, moa.yngve@rjl.se.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Eftersom urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2024. Välkommen med din ansökan!

Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Det är viktigt att du också bifogar examensbevis. Om du ännu inte är färdig med studierna, bifoga ett LADOK-utdrag eller annat intyg där avslutade kurser framgår. Har du redan en muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 är en skyddad yrkestitel kommer du som är utbildad undersköterska att få ange i din ansökan om du har ansökt om skyddad yrkestitel. Har du en tillsvidareanställning som undersköterska idag och inte har ansökt om skyddad yrkestitel ber vi dig bifoga ett intyg på din tillsvidareanställning i din ansökan för att fortsatt kunna behålla titeln undersköterska.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Bli vår sommarkollega!


Länssjukhuset Ryhov har flera gånger hamnat i den absoluta toppen i Dagens Medicins ranking av Sveriges bästa mellanstora sjukhus.

Ansök nu

Utbildningsanställning, ambulanssjukvårdare

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 14
Ambulanssjukvården

Är du utbildad undersköterska och vill ta nästa steg? Lockas du av ett arbete som präglas av frihet under ansvar, där du arbetar tätt i team och hela tiden får utveckla din kompetens? Då ska du söka en utbildningstjänst till ambulanssjukvårdare. Vi erbjuder utbildningstjänster i två av våra ambulansområden, norr och öster. Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen som ambulanssjukvårdare
Som ambulanssjukvårdare har du ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Du arbetar tillsammans med en sjuksköterska som har grund- eller specialistutbildning. Tillsammans bedömer och behandlar ni patienten i hemmet, på skadeplatsen och under transport till vårdinrättning. Ni utför även överflyttningar av patienter mellan olika vårdinrättningar, både inom och utom länet.

Som medarbetare i ambulanssjukvården har du tillgång till avancerad utrustning som exempelvis hjärtstartare, mekanisk hjärtkompression och en mängd läkemedel. I det dagliga arbetet möter du alla typer av patienter i varierande åldrar, där ditt arbete innebär att ge en god och patientsäker vård utifrån patientens behov.

Din blivande arbetsplats
Ambulanssjukvården är en aktiv, utvecklingsintensiv och kreativ organisation, där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Ambulanssjukvården har utvecklats stort de senaste åren och erbjuder en alltmer avancerad vård redan innan ambulansen kommer till sjukhuset. Vi är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ofta använder och får utveckla vår kompetens inom många olika områden. Ambulanssjukvårdens arbete präglas av våra tre värdeord professionellt, tryggt och tillgängligt.

I Region Jönköpings län finns 24 ambulanser inklusive en lättvårdsambulans fördelade på tolv stationer i länet. Verksamheten består av tre ambulansområden, varav område norr är ett av dem och har stationer i Jönköping, Habo och Mullsjö. Läs gärna mer om ambulanssjukvården som arbetsplats här. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/ambulanssjukvarden-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst ett års erfarenhet, gärna inom akutsjukvård eller från vårdavdelning på sjukhus. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav. Det är viktigt att du har bra kondition och god fysisk arbetsförmåga, detta både för din och patientens skull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer även krav på personlig mognad och gott omdöme. Det är viktigt att du är trygg med att fatta egna beslut i ditt arbete. Arbetet innebär även ett tätt samarbete i team, därför behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra människor och kommunicera på ett tydligt sätt. Då du möter patienter och anhöriga är det även mycket viktigt att du har ett empatiskt sätt och ett gott bemötande.

Vårt erbjudande till dig
Ambulanssjukvården är en arbetsplats som erbjuder stor frihet under ansvar. Arbetet är omväxlande och utmanande där du som medarbetare ställs inför problemlösning i vardagen och får använda hela din yrkeskompetens för att kunna tillgodose patientens behov. Omväxlingen i arbetet gör att du varje dag får möjlighet att utvecklas och lära nytt. Vi är en utbildningsintensiv verksamhet och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling inom olika ansvarsområden. Följ gärna vår vardag på Instagram! (https://www.instagram.com/ambulansregionjonkopingslan/)

En utbildningsanställning innebär att du studerar med bibehållen grundlön som gör att du inte behöver ta studielån. Du blir anställd i den verksamhet där du sedan ska arbeta som färdigutbildad ambulanssjukvårdare. Kommunicera gärna med din chef kring att du söker dig vidare, då antagning och erbjudande om tjänst kan komma med något kortare varsel än vid enbart byte av tjänst.

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer:

• Fredrik Hegg, områdeschef ambulansområde norr, 010-242 28 05, fredrik.hegg@rjl.se
• Daniel Hegefeldt, områdeschef ambulansområde öster, 070-62 08 681, daniel.hegefeldt@rjl.se
• Marie Wahlström, områdeschef ambulansområde öster, 070-21 92 245, marie.wahlstrom@rjl.se

Vi tar gärna emot samtal och mail från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Vår rekryteringsprocess
En förutsättning för att du ska bli aktuell för utbildningsanställning är att du även blir antagen till utbildningen till ambulanssjukvårdare. Du söker till utbildningen samtidigt som du söker denna utbildningstjänst. Observera att sista ansökningsdag för utbildningen på Skövde yrkeshögskola är den 5/3 2024. Läs gärna mer här. (https://www.studentum.se/skola/skovde-yrkeshogskola/ambulanssjukvardare-615970.)

Vi kommer att efterfråga antagningsbevis inför en eventuell anställning. Inför en eventuell anställning kallas du till fystest, bärtest, körtest samt intervju. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2024.

Välkommen med din ansökan!


Är du nyfiken på hur ambulanssjukvården i Jönköpings län arbetar?

Ansök nu

Sjuksköterskor till Bemanningsenheten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 1
Bemanningsenheten

Värdesätter du som sjuksköterska flexibilitet, variation och att arbeta som sjuksköterska i nya miljöer?
Då passar den här möjligheten dig perfekt!

Just nu har Höglandssjukhuset i Eksjö största behov av hjälp från Bemanningsenheten.

Vi söker
Till dessa tjänster söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård, gärna med någon form av vidareutbildning som t.ex. specialistutbildning inom intensivvård, operation eller barnmorska. Vi vill att du innehar både lång och bred erfarenhet inom din profession. Har du erfarenhet av jobb inom bemanningsföretag är detta en stor fördel.
B-körkort är ett krav då det kan vara aktuellt att förflytta sig mellan våra verksamheter inom länet.

Vi erbjuder dig
Som sjuksköterska i Bemanningsenheten erbjuds du varierande uppdrag där du ges möjlighet att utvecklas vidare inom din profession då du kommer att arbeta på flera olika kliniker och verksamheter inom Region Jönköpings län.
I vårt gäng ingår förutom sjuksköterskor även undersköterskor och vårdadministratörer. Om du är intresserad av ett flexibelt jobb där du får chans att lära dig många olika avdelningar och får en bred grund att stå på kan vi vara platsen för dig.
Vi erbjuder tillsvidare tjänst med start efter överenskommelse.
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat en attraktiv tjänstepension och ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du får en unik möjlighet att vara med och bygga upp Bemanningsenheten och ett team med sjuksköterskor inom Region Jönköpings län .

Tjänsten består av olika konsultuppdrag inom varierande verksamhetsområden. Konsultuppdragens längd kommer variera mellan ca 2-4 mån.
I dina arbetsuppgifter ingår varierande sjuksköterskeuppgifter och att ge personlig omvårdnad till patienter samt att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten i team tillsammans med medarbetare inom olika professioner, med målsättning att ge en god och säker vård. Förutom dina arbetsuppgifter som sjuksköterska så får du gärna ha ett stort engagemang i Bemanningsenhetens arbete.

För att du ska trivas hos oss
Som sjuksköterska i Bemanningsenheten behöver du vara flexibel samt ha en god förmåga att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har inga problem att arbeta självständigt men har även ha en stark förmåga att arbeta i team.
För att arbeta hos oss behöver du vara självgående och ha lätt för att anpassa dig till nya rutiner, arbetsgrupper och förändringar.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Roos, chef för bemanningsverksamheten, anders.roos@rjl.se 010-242 11 33

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Bemanningsenheten inom Region Jönköpings län startade sommaren 2021 med målen att:

• Förbättra resursfördelningen inom hela regionen vid vakanser.
• Minska de externa hyrkostnaderna.
• Behålla patientsäkerheten vid vakanser, med personal som både är anställda och arbetar inom RJL.
• Ge nyanställda och erfarna inom regionen en möjlighet att prova olika verksamheter inom regionen för att kompetensutveckla sig. RJL erbjudande blir då bredare och detta kan förbättra möjligheterna att rekrytera svårrekryterad personal till RJL.

Ansök nu

Systemtekniker servrar och applikationer

Systemadministratör
Läs mer Nov 17
Enhet Applikationsteknik

Vi letar efter dig som vill göra karriär hos oss och bli en del av Sveriges bästa IT-avdelning!
Hos oss får du chansen att arbeta med samhällskritiska applikationer i en stimulerande miljö som ständigt strävar efter teknisk innovation och förbättring. Vi behöver just nu förstärkning i flera av våra dynamiska team som jobbar inom områden som kritisk hälso- och sjukvårdsverksamhet, kollektivtrafik, skola eller kultur för att nämna några.

Så här får du arbeta
Serverhantering: Ansvar för konfiguration, underhåll och övervakning av våra servermiljöer för att säkerställa en oavbruten och högpresterande drift.
Applikationsstöd: Stödja och optimera kritiska applikationer genom felsökning, säkerställande av stabilitet och upprätthållande av krav på tillgänglighet.
Utveckling och support: Vara delaktig i våra utvecklingsprojekt och stötta våra kunder med support inom din specialistroll.

Kvalifikationer

• En högskoleutbildning inom IT eller med liknande kompetens förvärvat på annat sätt
• Du bör ha praktisk erfarenhet, men vi välkomnar även nyutexaminerade med relevant utbildning inom IT eller relaterade områden.
• Djupgående kunskap om serverhantering och underhåll, nätverk, integrationer och lagringstekniker.
• Färdigheter inom applikationsstöd och felsökning.
• Förmåga att arbeta både självständigt och i team, samt med en stark problemlösningsförmågaUtmärkta kommunikationsfärdigheter i både tal och skrift.
• Mycket av arbetet omfattar dialoger med både kunder och leverantörer. Du skall också ha förmåga att dokumentera väl.

Vi erbjuder

• En bred och varierande uppsättning arbetsuppgifter i en teknisk miljö med huvudsaklig inriktning på Microsofts produkter. Mängden miljöer baserade på Linux är dock stigande.
• En arbetsmetodik som har fokus på ditt mående och balans mellan arbete och fritid.
• En möjlighet att vara en del av vårt uppdrag att tillhandahålla IT-tjänster i alla Regionens verksamhetsområden.
• Ett stödjande arbetsklimat som främjar både personlig och professionell utveckling.Många karriärvägar inom våra verksamhetsområden.
• Ett varierande arbete där du har stora möjligheter att utveckla din kompetens i ett gott och engagerat gäng. Vi premierar bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

Arbetsplatsen IT-centrum
Du kommer att få möjlighet att arbeta flexibelt med upp till två dagar per vecka på distans.
Vi ger dig Friskvårdsbidrag och möjlighet till utbildningar inom ditt yrkesområde. Vårt Team för Hälsobefrämjande Arbetsplats ökar vår trivsel genom att anordna gemensamma aktiviteter för att stärka gemenskap och delaktighet på arbetsplatsen. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kontakta enhetschef Allan Sagefalk 070-582 9528. Vi kommer att använda oss av löpande urval varför tidig ansökan är en fördel. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Sista ansökningsdag är 2024-01-28. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, rekryteringsföretag och konsulttjänster.


IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag över 180 engagerade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Vill du veta mer? Gå in och läs mer och se filmen om oss:

https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/it-centrum-som-arbetsplats/

Ansök nu

Systemtekniker kommunikation

Nätverkstekniker
Läs mer Nov 29
Enhet Infrastruktur

Trött på tråkiga IT-jobb? Sluta scrolla och bli en del av vårt gäng på IT-centrum!

Jobba med oss som systemspecialist inom nätverksinfrastruktur. Vill du vara en del av en spännande IT-miljö där du kan utvecklas och påverka på riktigt för Region Jönköpings läns invånare? På IT-centrum hanterar vi över 700 applikationer och servar över 12 000 klienter i ett nätverk med toppmodern säkerhet.

Vårt Uppdrag
IT-centrum stödjer invånare och medarbetare i Region Jönköpings Län med digitala lösningar som gör verklig skillnad. Vi är drivna av att möta regionens behov av IT-tjänster och att vara proaktiva i att identifiera möjligheter för verksamhetsutveckling genom effektiv IT. Vårt nätverk består av 1200 switchar och 2500 accesspunkter och cirka 1200 servrar.

Vi söker
Vi söker en erfaren systemtekniker med fokus på brandväggar, säkerhet och datacenter i vår infrastrukturenhet. Du ska ha en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kompetens samt flera års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med nätverk och säkerhet i större, verksamhetskritiska miljöer. Tjänsten är på heltid och kräver B-körkort.

Dina Uppgifter:
Som en del av vår förvaltningsgrupp Kommunikation kommer du att vara ansvarig för utveckling, installation och förvaltning av nätverkskomponenter. Du kommer även att agera som teknikexpert i våra projekt och förvaltningsuppdrag med höga krav på kvalitet, säkerhet och tillgänglighet.

Dina kvalifikationer:
Vi ser att du har erfarenhet inom följande områden: nätverkssäkerhet, Cisco, Arista, Fortinet, NGFW, Routing/MPLS samt Datacenter. Det är meriterande med kunskap inom automatisering. Även erfarenhet av kravanalys, test och arkitektur är värdefullt.

Personliga Egenskaper:
För att trivas hos oss ska du vara engagerad, god samarbetsförmåga, vara strukturerad och noggrann. Du ska vara serviceinriktad och ha förmågan att leverera högkvalitativa lösningar. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs för att delta i kund- och leverantörsdialoger samt för att skapa tydliga systemdokumentationer.

Fördelar av att arbeta hos oss:
Du får spännande och varierande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö samt möjlighet att påverka och planera ditt eget arbete. Vi erbjuder även flexibel arbetsplats med upp till 2 dagar per vecka på distans. Vi har friskvårdsbidrag samt mycket goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi är en hälsofrämjande arbetsplats med gemensamma aktiviteter och fokus på välmående. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Ansökan:
Vi genomför intervjuer och rekrytering löpande före sista ansökningsdag söndagen 28 januari. Kontakta enhetschef Fredrik Höher på tel. 070-682 27 61 för mer information.
Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team!

Observera: Annonsen riktar sig till dig som vill arbeta hos oss – kommunikation med annonsförsäljare, rekryteringsföretag eller konsulttjänster sker via andra kanaler.

Ansök nu

Systemspecialist servrar och applikationer

Nätverkstekniker
Läs mer Okt 20
Enhet Infrastruktur

Gör Karriär i Framtidens IT - Bli vår Systemspecialist för Infrastruktur!
IT-centrum har höga ambitioner för framtiden. Vår mission är att göra Region Jönköpings läns IT-tjänster fantastiska. Vi gör inte bara magi, vi är också framåtblickande och proaktiva i att hitta nya sätt där IT kan förvandla verksamheten.
Vill du vara en del av vår förvaltningsgrupp Arbetsplats och arbeta med att skapa och underhålla klient- och samarbetsplattformen på ett kontrollerat, hållbart och säkert sätt? Vår vision är att bli Sveriges bästa IT-avdelning, och med din hjälp kommer vi att nå dit.

Vi erbjuder:
En bred och varierande uppsättning arbetsuppgifter i en teknisk miljö, med en huvudsaklig inriktning på Microsofts produkter.
Etablerad arbetsmetodik som främjar samarbete och balans mellan arbete och fritid.
En möjlighet att vara en del av IT-centrums uppdrag att stödja Regionen Jönköpings läns behov av IT-tjänster i olika sektorer, från vårdnära verksamheter till skolor och kultur.
En chans att bidra till Region Jönköpings läns vision och strategiska mål genom att effektivt omvandla verksamhetsbehov till relevanta IT-lösningar.
Möjligheten att vara en del av IT-centrums resa mot att bli Sveriges bästa IT-avdelning.
Arbete inom förvaltningsgrupp Arbetsplats med tydliga mål om ökat värdeskapande, flexibilitet, renodling, och ökad insyn.

Vi söker:
En högskoleutbildning inom IT eller liknande kompetens.
Erfarenhet inom något av område som rör videokommunikation och klienthantering. Den tekniska plattformen består till stora delar av Microsofts produkter varför det är meritande med mycket god kunskap om MS System Center Configuration Manager, MS Exchange, MS Skype for Business.
Kunskap kring Powershell är meriterande.
Tjänsten innebär heltidsanställning där även B-körkort krävs. Du är självgående, strukturerad, noggrann och motiverad att bidra till IT-lösningar som stödjer en mångfald av verksamheter. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter i både tal och skrift. Du är van att hantera dialoger med kunder och leverantörer samt dokumentation av system och drift.

Arbetsplats hos IT-centrum:
Vi älskar flexibilitet och erbjuder möjligheten att jobba upp till 2 dagar i veckan på distans. Vi vill att du ska vara frisk och fräsch så vi ger dig friskvårdsbidrag och utbildningsmöjligheter. Dessutom är vårt HFA (Hälsofrämjande arbetsplats)-team här för att se till att du trivs genom att anordna gemensamma aktiviteter för att skapa delaktighet och gemenskap.
Läs mer om våra förmåner här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Så ansöker du:
Sista ansökningsdag är söndagen den 21:a januari. Intervjuer sker löpande, och rekrytering kan ske före sista ansökningsdag. Kontakta enhetschef Fredrik Höher på tel. 070-682 27 61 för mer information.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, rekryteringsföretag och konsulttjänster.
Välkommen med din ansökan!

IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag över 220 engagerade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Ansök nu

Systemspecialist servrar och applikationer

Nätverkstekniker
Läs mer Okt 13
Enhet Infrastruktur

Systemspecialist server och infrastruktur
Trött på tråkiga IT-jobb? Sluta scrolla och bli en del av vårt gäng på IT-centrum!
Vill du vara en del av en spännande IT-miljö där du kan utvecklas och påverka på riktigt genom att i förlängningen underlätta för Region Jönköpings läns invånare? På IT-centrum hanterar vi över 700 applikationer och servar över 12 000 klienter i ett nätverk med toppmodern säkerhet.

Vårt Uppdrag:
IT-centrum stödjer invånare och medarbetare i Region Jönköpings Län med digitala lösningar som gör verklig skillnad. Vi är drivna av att möta regionens behov av IT-tjänster och att vara proaktiva i att identifiera möjligheter för verksamhetsutveckling genom effektiv IT.

Vi söker:
Vi behöver bli flera och söker dig som är eller vill bli en erfaren systemspecialist med expertis inom server, systemteknik och infrastruktur.
Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kompetens samt erfarenhet inom IT-infrastruktur. B-körkort är också ett krav.

Dina Uppgifter:
Som systemtekniker kommer du att arbeta i en förvaltningsgrupp med fokus på systemteknik och infrastruktur. Du och dina kollegor ansvarar för utveckling och förvaltning av IT-infrastrukturen och följer den tekniska utvecklingen. Vi arbetar för närvarande med tre interna team så att man där kan hitta sin huvudsakliga teknikinriktning.
Vi använder främst Microsofts produkter, så kunskap inom områden som MS , MS Server, MS System Center, AD och GPO är värdefullt. Kunskap, intresse och erfarenhet inom områden som VMware, Netscaler, Container, Lagring och Säkerhetskopiering, automatisering av infrastruktur, Powershell och Linux är särskilt meriterande.

Personliga Egenskaper:
Samarbetsförmåga, engagemang, struktur och noggrannhet är viktiga egenskaper för vår agila arbetsgrupp. Du bör även kunna kommunicera väl både muntligt och skriftligt, särskilt i dialog med kunder och leverantörer samt vid systemdokumentation.

Hälsofrämjande arbetsplats:
IT-centrum erbjuder flexibel arbetsplats där du kan jobba hemma i pyjamas upp till 2 dagar i veckan. Vi har friskvårdsbidrag samt mycket goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter,
Vi anammar även hälsofrämjande arbetsplats med en HFA-grupp med målet att IT-centrum ska vara en arbetsplats med goda förutsättningar för våra medarbetare att utveckla en god hälsa, goda hälsorelaterade beteenden och en god trivsel på jobbet. HFA-gruppen tar varje år fram ett program med gemensamma aktiviteter för att främja delaktighet och gemenskap.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Ansökan:
Vi genomför intervjuer och rekrytering löpande före sista ansökningsdag söndagen 21:a januari. Kontakta enhetschef Fredrik Höher på tel. 070-682 27 61 för mer information.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team!

Observera: Annonsen riktar sig till dig som vill arbeta hos oss – kommunikation med annonsförsäljare, rekryteringsföretag eller konsulttjänster sker via andra kanaler.


IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processorienterat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag 220 engagerade och framåtlutade medarbetare med hög kompetens och framåtanda inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Nov 29
Regionledningskontoret, kansli

Nu finns chansen att jobba som arkivarie inom region Jönköpings län. Är du en person med driv, helhetssyn och som trivs med att arbeta både operativt och med verksamhetsutveckling? Just nu söker vi en arkivarie som vill vara med i uppbyggnaden av en ny arkivorganisation och regionarkiv. Varmt välkommen med din ansökan.


Rollen som arkivarie
I rollen kommer du att:

• vara sakkunnig inom arkiv- och dokumenthantering och arbeta med alla förekommande uppgifter inom arkivområdet
• utreda frågor om gallring och bevarande av analog och digital information
• praktiskt ordna och förteckna arkiv
• samverka med berörda verksamheter kring leveranser av arkivmaterial
• ansvara för delar inom eArkiv
• medverka med din arkivariekompetens i projekt och förvaltning
• utveckla och effektivisera processer och rutiner inom arkiv- och informationshantering
• handlägga ärenden i form av att bearbeta, analysera och skriva utredningar


Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Region Jönköpings läns verksamhet omfattar allt från sjukvård, tandvård, skolor, kultur och trafik. Vi förvaltar ett bestånd på över 22 000 hyllmeter handlingar från 1700-talet och framåt. Tillsammans med flera offentliga organisationer samarbetar vi om R7e-arkiv för digital arkivering.

Regionarkivet är en del av regionledningskontoret. I dagsläget är arbetsplatsen placerad i Jönköping. Beslut om byggnation av nytt arkivhus i Nässjö är fattat och arbete med att skapa ett regionarkiv pågår. Inför flytt till arkivhus pågår ett stort projekt för ordnande- och förtecknande samt logistik för flytt av material. Arbetet kommer att ske på olika platser i länet, men initialt på Länssjukhuset Ryhov samt Värnamo sjukhus.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkivvetenskap (60 hp, 40 p) eller arbetslivserfarenhet vi bedömer motsvarar önskad utbildning. För tjänsten krävs mycket god kunskap om förvaltningslagen, arkivlagen och offentlighets- och sekretesslagen samt grundläggande föreskrifter som reglerar arkivbildningen inom offentlig förvaltning. Vi efterfrågar även mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska. Svenskt medborgarskap är ett krav. Körkort är också ett krav eftersom det förekommer resor i tjänsten.

Vi ser positivt på om du har:

• relevanta kurser inom data- och systemvetenskap eller liknande, t.ex. systemvetenskap för arkivarier (motsvarande),
• erfarenhet av arbete inom arkivverksamhet i statlig och/eller offentlig förvaltning,
• erfarenhet av arbete om långsiktigt digitalt bevarande, eArkiv eller IT-relaterade arkivfrågor,
• erfarenhet av ledarskap och/eller projektledning,
• god kunskap om HSL, PDL, GDPR och personuppgiftsbehandling


Som person tror vi du är ansvarstagande, noggrann och målinriktad, initiativtagande och van att arbeta självständigt liksom att samarbeta i grupp. Du har en mycket god analytisk förmåga, är pedagogisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Praktiskt tror vi du har en mycket god förmåga att utrycka dig både i tal och skrift. Du trivs i en operativ roll med intresse för frågor som berör arkiv och registratur samt tar dig an uppdrag med nyfikenhet och engagemang. Som arkivarie får du kännedom om uppgifter som kan vara av känslig natur och det krävs därför att du har en hög integritet. Arbetet kan vara fysiskt krävande eftersom tunga lyft kan förekomma. Rollen kan komma att skydds-/säkerhetsklassas.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta informationsförsörjningschef Maria Sundén, 070-672 23 27.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 15 januari, urval görs löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Läkarchef

Specialistläkare
Läs mer Okt 26
Kirurgkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Kirurgkliniken söker en läkarchef som vill leda läkargruppen i Eksjö och bidra till fortsatt utveckling av den kirurgiska verksamheten både med lokalt och regionalt perspektiv. Du som är intresserad av både kliniskt arbete och ledningsarbete kan som läkarchef kombinera dessa delar i en och samma tjänst.
Som läkarchef i Eksjö är du direkt underställd verksamhetschefen för kirurgkliniken, och är en av tre läkarchefer, en för varje ort. Läkarcheferna ingår i klinikens ledningsgrupp och deltar i den lokala ledningen på respektive ort.

Rollen som läkarchef
I nära samarbete med den biträdande verksamhetschefen i Eksjö leder du det lokala arbetet och tillsammans med verksamhetschefen, ledningsgruppen och de två andra läkarcheferna, bidrar du till att den lokala utvecklingen har ett regionalt perspektiv och att de tre orterna leds i samma riktning. Som utgångspunkt är det rimligt att halva tiden används till ledningsarbete och halva tiden till kliniskt arbete, men annan fördelning kan diskuteras. I din roll har du medicinskt ledningsansvar och delansvar för klinikens avvikelsehantering i Eksjö. Du initierar och leder förbättringsarbeten som bidrar till utveckling av verksamheten och för att patienterna får en ännu bättre vård.
I chefsuppdraget ansvarar du för i dagsläget 20 läkare på olika nivåer, där du tar tillvara och utvecklar deras kompetens och potential. I rollen som läkarchef har du också arbetsmiljöansvar, där du säkerställer en trygg och positiv arbetsmiljö för läkarna genom ett närvarande chefskap. Du har budgetansvar tillsammans med ledningsgruppen och en förmåga att driva en kostnads- och resurseffektiv verksamhet.

Din blivande arbetsplats
Kirurgkliniken i Region Jönköpings län är en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö (Höglandssjukhuset), Jönköping (Länssjukhuset Ryhov) och Värnamo (Värnamo Sjukhus). Kliniken har ansvar för att akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt på alla de tre sjukhusen inklusive operation och intensivvård. I Eksjö är den elektiva verksamheten huvudsakligen fokuserat på bråck, koloncancer, gallsjukdomar och annan ÖGI samt thyroidea, och det finns moderna enheter för endoskopi och operation. Höglandssjukhuset i Eksjö är nyligen helrenoverat och tillbyggt med bland annat en helt ny operationsavdelning.

Din profil
• Legitimerad läkare med en specialitet inom kirurgi
• Tidigare erfarenhet av ledarskap med personalansvar och
verksamhetsutveckling är meriterande
• B-körkort

Som person är du lösningsorienterad och intresserad av att driva verksamhetsutveckling så att patientarbetet utvecklas ytterligare och ger goda resultat. Vi har ett nära samarbete inom kliniken men även med andra verksamheter, så du behöver ha en god kommunikativ förmåga. Ditt ledarskap kännetecknas av öppenhet och dialog, vilket skapar bra förutsättningar för goda arbetsmiljöförhållanden. Du visar gott omdöme, är tydlig och har lätt för att fatta beslut.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en tjänst med stora möjligheter att påverka och utvecklas i din profession – både som kirurg och som chef. Tjänsten är ett förordnande under tre år med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Region Jönköpings län erbjuder ledarskapsutbildning samt kompetensutvecklingsinsatser utifrån dina tidigare erfarenheter och behov – oavsett om du är i början av din bana som chef eller om du är rutinerad i rollen.
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta:

Jens Christian Larsen, verksamhetschef, kirurgkliniken
Telefon: 0739-62 55 88
E-post: jens.christian.larsen@rjl.se

Malin Havsarp, bitr. verksamhetschef Eksjö, kirurgkliniken
Telefon: 010-243 53 41
E-post: malin.havsarp@rjl.se

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 14 januari 2024. Varmt välkommen med din ansökan! Vid rekrytering av chefer och specialister kan Region Jönköpings län använda personlighetstest samt arbetsprov som en del av rekryteringsprocessen. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida:
https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Kirurgkliniken i Region Jönköpings län är sedan 2017 en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård.

Ansök nu

Scenkonstutvecklare musik och teater

Kultursekreterare
Läs mer Nov 28
Kulturutveckling

Som scenkonstutvecklare ingår du i en grupp av kulturutvecklare som genom sitt främjandearbete bidrar till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län. Utifrån den Regionala kulturplanen ska du tillsammans med aktörerna inom musik- och teaterområdet bidra till att stärka scenkonsten i Jönköpings län för såväl professionella scenkonstnärer och grupper som publik. Du ska utveckla områdets infrastruktur och strukturer för samverkan i länet. Delta och bidra i interregionala och nationella nätverk kopplade till respektive konstområde.

Rollen som scenkonstutvecklare musik och teater
Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra människor. Du är serviceinriktad och flexibel samt har vilja och intresse att leverera lösningar som leder till resultat. Viktigt för tjänsten är din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt är strukturerad i ditt arbetssätt.

Prioriterade arbetsuppgifter är:

• Skapa plattformar för samspel mellan institution, det fria kulturlivet, arrangörer och kommuner.
• Främja möjligheten att producera och turnera med professionell teater i Jönköping län.
• Skapa nätverk, mötesplatser och förutsättningar för professionella musiker.
• Främja samarbete mellan bildningsorganisationer, musiker och arrangörer.
• Stärka arrangörsledet inom teater- och musikområdet.

Din blivande arbetsplats
Sektionen Kulturutveckling är en del av Regional utveckling i Region Jönköpings län. Sektionen innehåller verksamheter så som Hemslöjd, Biblioteksutveckling, Bild och form gestaltning, samt främjande verksamhet inom konstområdena dans, film, litteratur, barn och unga, bild och form, samtida cirkus, musik och teater. Sektionen har ett särskilt uppdrag att arbeta med yttrandefrihetsfrågorna, vilket bland annat sker genom vårt Fristadsarbete. Utifrån den Regionala kulturplanen ska sektionen Kulturutveckling bidra till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län.

Din profil
Relevant högskoleutbildning inom kulturområdet eller motsvarande.
Har dokumenterad kunskap och erfarenhet av att arbeta med främjande arbete inom teater och/eller musikområdet.
Har erfarenhet från och nätverk inom aktuella konstområden.

B-körkort.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jonsson, kulturutvecklingschef;
magnus.jonsson@rjl.se alt. 010-242 45 27
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 7 januari 2024. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Konsttekniker

Museitekniker
Läs mer Nov 28
Bild och form/gestaltning

Avdelningen Bild och Form gestaltning ansvarar för att köpa in, beställa och förvalta samt tillgängliggöra den offentliga konsten inom Region Jönköpings län. Konsten finns framför allt i vårdens lokaler men också inom administration och utbildning. Du ingår i en grupp med tre personer, samt vid behov extra personal. Tjänsten är på heltid och tills vidare. Som konsttekniker är du delaktig i utvecklingen av avdelningens uppdrag och agerar sammanhållande i tekniska frågor och logistik inför inköp, placering, mottagning av konst. Du kommer även att arbeta med underhåll och registrering av konstsamlingen.

Rollen som konsttekniker
Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra människor. Du är serviceinriktad och flexibel samt har vilja och intresse att leverera lösningar. Viktigt för tjänsten är din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Som konsttekniker behöver du vara en hantverkskunnig problemlösare med god materialkännedom och känsla för detaljer. Ta dig an både större och mindre uppdrag med flera bollar i luften. Gestaltningsuppdrag ställer stora krav på dialog, öppenhet och samarbete. Arbetet innebär att du rör dig mycket ute i känsliga vårdmiljöer där din förmåga till ett trevligt och respektfullt bemötande är av stor vikt.

Du kommer bland annat att arbeta med:

• Hängning och montering av konst i offentlig miljö.
• Inramning, reparationer och enklare snickeriarbeten.
• Uppföljning av skötselplan och genomförande av underhåll.
• Leveransmottagning, transporter och placering av konst.
• Registrering, fotografering och inventering av Region Jönköpings läns konstsamling.
• Svarar för lagerhållning och skötsel av konstförråd.

Tunga lyft och arbete på hög höjd förekommer.

Din blivande arbetsplats
Avdelningen Bild och form gestaltningen ingår i sektionen Kulturutveckling som är en del av Regional utveckling i Region Jönköpings län. Sektionen kulturutveckling innehåller verksamheter så som Hemslöjd, Biblioteksutveckling, Bild och form gestaltning, samt främjande verksamhet inom konstområdena dans, film, litteratur, barn och unga, bild och form, samtida cirkus, musik och teater. Sektionen har ett särskilt uppdrag att arbeta med yttrandefrihetsfrågorna, vilket bland annat sker genom vårt Fristadsarbete. Utifrån den Regionala kulturplanen ska sektionen Kulturutveckling bidra till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län.

Din profil
Utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Erfarenhet av arbete med konstinstallationer.
Dokumenterad erfarenhet och god förståelse för hantering av konstverk i samband med transport montering och demontering.
Erfarenhet av snickeriarbete och monteringar.

Meriterande är eftergymnasial utbildning inom konstområdet och kunskap inom det digitala området.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jansson, kulturutvecklingschef;
magnus.jonsson@rjl.se alt. 010-242 45 27 eller Susanne Nilsson, samordnare konstnärlig gestaltning;
susanne.b.nilsson@rjl.se alt 0725-726610.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 28
Rättspsykiatrisk heldygnsvård, Jönköping

Vi söker dig som vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och som vill vara med och utveckla rättspsykiatrin i Region Jönköpings län. Är du vår nya medarbetare?

Rollen som sjuksköterska
Rättspsykiatrin i Jönköping består av två slutenvårdsavdelningar med sammanlagt 22 vårdplatser samt en öppenvårdsenhet. På enheten arbetar sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, kurator, psykolog och läkare.

Tjänsten avser arbete på vårdavdelning. Vi arbetar i team där sjuksköterskan är omvårdnadsansvarig och leder omvårdnadsarbetet. Inom rättspsykiatrin försöker vi skapa en lugn och trygg vårdmiljö för våra patienter och medarbetare.

Tjänsten avser ett vikariat på heltid med tillträde efter överenskommelse till och med 2025-03-02. Som sjuksköterska på avdelning hos oss arbetar man enbart dagtid samt två helger av fem.

Vår verksamhet
Psykiatriska kliniken i Jönköping erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Den psykiatriska slutenvården är indelad i olika specialiteter som beroendevård, psykosvård, allmänpsykiatrisk vård, rättspsykiatrisk vård och psykiatrisk intensivvård. Vi gör bedömningar, utredningar, ger behandlingar och rehabiliteringsinsatser i samarbete med den psykiatriska öppenvården. Vi arbetar i team för patienter som är i behov av psykiatrisk specialistkompetens.

Mer information om Psykiatriska kliniken som arbetsplats finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri, har du också tidigare erfarenheter av rättspsykiatri eller annan psykiatrisk tvångsvård är detta ett stort plus.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som har förmågan att motivera såväl dig själv som andra. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt och känner dig trygg i din yrkesroll. Då du kommer att möta många olika människor och dina arbetsdagar kommer att se olika ut är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer, har god samarbetsförmåga och är lugn och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en tjänst med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra arbetsplats genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Linda Holm 010- 242 30 76 eller biträdande vårdenhetschef Thomas Jonsson 010-242 30 01.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2024-01-07 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Applikationsspecialist

Applikationskonsult
Läs mer Nov 30
Enhet Utveckling, IT-centrum

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för vårdtagare och vårdpersonal genom att utveckla och förvalta ett digitalt verksamhetsstöd? Här kommer du att göra skillnad på riktigt! Vi jobbar med produkterna som räddar liv. Söker du dessutom supertrevliga kompetenta kollegor, varierande arbetsuppgifter och ett ständigt lärande så är vi intresserade av dig!

Vi söker
Vi söker nu en applikationsspecialist till vårt förvaltningsprogram eHälsa som ansvarar för system kring bilder, remisser, diagnostik, verksamhetsspecifika system för vårddokumentation samt system som driftas nationellt och hanterar vårt nyttjande av dessa.

Vi söker dig som är självgående, kommunikativ, drivande och är bra på att samarbeta. Du drivs själv av att ständigt förbättra, både för kunder och internt. Du bör vara analytiskt lagd med intresse för IT för att därmed ha en förståelse för kraven på systemet. Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet är en självklarhet för dig. I ditt arbete kommer det också ingå att hantera incidenter, problem och beställningar.

Du kommer både att jobba tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden internt inom ITC och ha kontakt mot beställare och leverantörer. Vi vill gärna att du har en relevant IT-utbildning, men du kan också ha skaffat dina kunskaper på annat sätt. Det är ett extra plus om du har jobbat med agila arbetsmetoder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kompetenser

• Kommunikation
• Analytisk
• Initiativrik och driven
• Samarbetsförmåga
• Kvalitetsmedveten
• Flexibel


Vi erbjuder dig
Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer att ingå i ett mindre team av applikationsspecialister och systemtekniker som arbetar gemensamt mot uppsatta mål. Vi värdesätter därför särskilt förmågan till samverkan och ansvarstagande för både din egen såsom hela teamets leverans.

Applikationsspecialist i förvaltningsgrupp eHälsa är en mångfacetterad roll med olika beröringspunkter inom systemförvaltning och verksamhetsutveckling. Du får möjlighet att förkovra dig inom sjukvårdens olika verksamhetsområden och dess systemstöd, leda uppdrag och stötta våra kunder med felsökning och problemlösning. Applikationsspecialisten stöttar även verksamheten kring systemförvaltning och är en länk mellan slutanvändare, systemförvaltare och IT-drift. I större projekt kan du komma att delta och ha ett mer kravorienterat fokus och vara med kring anpassning av lösningen, samt bidra i att projektet levererar nödvändiga leverabler som till exempel systemdokumentation till förvaltningsorganisationen.
Vi jobbar agilt och målfokuserat tillsammans och du samarbetar tätt med teamets övriga kompetenser och andra förvaltningsgrupper inom IT-centrum, för att leverera väl fungerande tjänster och god service till våra kunder på sjukhusen och andra vårdgivare i länet.

Förutom applikationsspecialister kommer du också att få samverka med andra roller inom förvaltningsprogrammet som systemtekniker, arkitekter, kravanalytiker, testledare, projektledare samt programmets ledare.

För att du ska trivas hos oss
Vi bedriver vårt arbete utifrån ett agilt arbetssätt och du bidrar med din sociala kompetens att kontinuerligt hitta nya sätt möta de krav och tekniska förutsättningar som finns. Du bör vara intresserad och engagerad och inte rädd för att ta tag i problem du stöter på. Vidare ser vi att du är en person som är strukturerad och styrs av mål- och resultattänkande i hur du prioriterar, agerar och fattar beslut i ditt arbete. Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv.

Att vara medarbetare inom Region Jönköpings Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 7 januari 2024. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Magnus Erixon, 070-6070301. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. Vi är idag drygt 220 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!
IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt verksamhetssystem. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001 och miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001.

Vill du veta mer? Se filmen om oss:

Ansök nu

Skolkurator

Skolkurator
Läs mer Nov 28
Tenhults naturbrukgymnasium

Ingress

Rollen som skolkurator
Som skolkurator hos oss arbetar du tillsammans med elever och personal vid gymnasieskolans naturbruksprogram, yrkesintroduktionsprogram och gymnasiesärskola. Du ingår i ett elevhälsoteam. I teamet som leds av rektor ingår även skolsköterska, biträdande rektor, speciallärare, specialpedagog och studievägledare. Dina arbetsuppgifter innefattar stor del förebyggande och främjande arbete på grupp- eller skolnivå, men även att hålla i enskilda elevsamtal, arbeta med uppföljande och utredande arbete samt föreslå åtgärder och insatser.

Elevhälsoarbetet börjar i klassrummet. I det arbetet spelar skolkuratorn tillsammans med övriga i elevhälsoteamet en stor roll i att stödja och utveckla pedagogisk personal i syfte att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Detta sker både enskilt och tillsammans med andra professioner, genom ett målmedvetet arbete med främjande och förebyggande insatser, samt med elevsamtal. Uppdraget innebär att ha regelbunden kontakt och samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt myndigheter. Som skolkurator ansvarar du för att bevaka och driva de psykosociala frågorna på skolan.
Tjänsten är tillsvidare på 50%. Tillträde sker 2024-02-01 eller enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Tenhults naturbruksgymnasium ligger vackert beläget i utkanten av Tenhult nära Jönköping.
Utifrån visionen ”växande i en attraktiv skola” utbildar Tenhults naturbruksgymnasium yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Naturbruksprogrammets elever kan välja yrkesutgångar inom branscherna häst, djurvård, lantbruk eller trädgård. Gymnasiesärskolans elever läser skog, mark och djur. Skolan erbjuder också programinriktat individuellt val och yrkesintroduktion samt att vi även bedriver vuxenutbildning inom trädgård. Tenhults naturbruksgymnasium är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 230 elever och 75 anställda.
Läs mer på www.rjl.se/tenhultsnaturbruksgymnasium (http://www.rjl.se/tenhultsnaturbruksgymnasium)

Din profil
Vi söker dig som har socionomutbildning eller motsvarande för en tjänst som skolkurator. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar i skola eller liknande verksamhet samt datorvana. Du ska kunna uttrycka dig flytande och obehindrat i svenska språket i både tal och skrift. För att du ska trivas hos oss ser vi att du kan hantera stressade och pressade situationer samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du har en god förmåga att samarbeta med andra professioner och är lyhörd för andra personers perspektiv. Du trivs med att vara socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och kan kommunicera på ett tydligt sätt i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
En familjär skolmiljö med både djur och natur som ingår i elevernas utbildning.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta verksamhetschef Andreas Fanemo, 010-242 68 05.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 1 januari 2024, men vi intervjuar löpande, så vänta inte med att söka om du är intresserad.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Testledare

Testledare/QA lead
Läs mer Nov 23
Analys och Design, IT-centrum Region Jönköpingslän, Datorgatan 1

Vill du bli en del av Sveriges bästa IT avdelning och vara med och utforma framtidens digitala verksamhetsstöd för Länstrafiken inom Region Jönköpings län? Utmanas du av att jobba med ständiga förbättringar och utveckling?

Vi söker
Vi söker nu en medarbetare till rollen som Testledare till vår förvaltningsgrupp som ansvarar för regionala tjänster och stödsystem på IT Centrum. Du kommer att vara med och driva vårt arbete med verksamhetsnära stödsystem och arbeta som testledare för våra system som vi driftar för Länstrafiken.

I rollen jobbar du tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden internt på IT Centrum, där även kontakt mot beställare, leverantörer och användare i verksamheten kommer bli del av ditt arbete. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare. Erfarenhet kring agilt arbetssätt är meriterande. Du har högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har även en testledarutbildning inom ISTQB eller liknande. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med testledning samt erfarenhet inom kvalitetssäkring av komplexa IT-system. Erfarenhet av test inom verksamhetsstödjande system, automatiserade tester (t.ex. SoapUI-tester) samt prestandatester är meriterande. Det är viktigt att du till fullo behärskar svenska i tal och skrift, då alla dialoger och all dokumentation sker på svenska.

Vi söker en självgående, kommunikativ och drivande person som är bra på att samarbeta. Du bör vara analytiskt lagd med intresse för teknik för att kunna sätta dig in i krav såväl som systemarkitekturer. Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet bör vara en självklarhet för dig. I ditt arbete kommer det också ingå att hantera incidenter och problem, så flexibilitet i kombination med en lugn personlighet kommer vara till hjälp för att du skall trivas i rollen.

Vi erbjuder dig
Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor. IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens många olika verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet. Vi är idag ca 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 31/12 2023. Välkommen med din ansökan. För frågor kan du kontakta Enhetschef för Analys och Design Karin Fromell, karin.fromell@rjl.se eller 0720857302. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. IT-centrum har ett samlat ansvar för IT-verksamheten i Region Jönköpings län. Vi är idag drygt 220 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!
IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt verksamhetssystem. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001 och miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001. Vill du veta mer? Se filmen om oss: https://www.youtube.com/watch?v=A9MuG03DTkw

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 10
Psykiatriska kliniken, avdelning H, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Då en av våra medarbetare valt att läsa vidare till specialistsjuksköterska söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska. Detta är en tjänst för dig som värdesätter utveckling, samarbete och en god gemenskap, samt vill vara en del av vården för patienter i behov av psykiatrisk vård. #Sveriges viktigaste jobb

Rollen som sjuksköterska och din nya arbetsplats
Som sjuksköterska hos oss får man vara en del av ett team där alla professioner värdesätts. Utifrån teamperspektiv har vi vissa specifika arbetsuppgifter.
Dessa kan exempelvis vara läkemedelshantering och vårdplanering för vår patientgrupp vilka har olika psykiatriska diagnoser.

Avdelning H har 16 vårdplatser. Vi erbjuder våra patienter självvald inläggning som är en sjuksköterskeledd omvårdnadsintervention. Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår enhet är Hbtqi-diplomerad och eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Organisationen som du kommer att jobba inom
Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning och tidigare erfarenhet inom psykiatri är det ett stort plus.

För att trivas hos oss tror vi att du är en initiativtagande person som har förmågan att göra bedömningar och korrekta avvägningar, även i stressiga situationer. Vidare ser du till helheter och har en öppenhet för samarbete, samt att skapa en god stämning för kollegor och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett trivsamt arbete på en välfungerade klinik där vi sätter patienten i fokus och jobbar kontinuerligt med förbättringsarbeten. Inom enheten försöker vi skapa en lugn och trygg vårdmiljö för våra patienter och medarbetare, bland annat genom förändringsarbeten så som safeward.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöring dag, kväll, natt och helg utefter rotationsschema. Tillträde efter överenskommelse.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Emma Skjöldebrand, 010-242 33 23, alternativt biträdande vårdenhetschef Lena Eriksson, 010-242 33 25.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 27/12. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 23
Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral

Är du distriktssköterska/sjuksköterska som längtar efter att få komma till en nytänkande och lösningsorienterad verksamhet? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss på Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral!


Vi söker
Vi söker dig, en distriktssköterska/sjuksköterska som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av primärvård. Du har ett genuint intresse för människor och sätter patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienten bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel och har ansvarskänsla. Du kommer att bli en del av ett härligt team, där vi tillsammans arbetar för en trivsam arbetsmiljö och gör det bästa möjliga för patienten.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidare tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder även:

• individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
• Individuellt schema som är anpassat till verksamheten.
• individuell kompetensutveckling
• kompetenta kollegor från olika yrkesgrupper
• goda möjligheter till utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö


Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med telefonrådgivning, arbete på några av våra mottagningar som exempelvis Närakuten dagtid (sjuksköterske- och läkarbaserad akutmottagning), vaccinationsmottagning och distriktssköterskemottagning. Möjlighet finns att ha egen planerad mottagning med spetskompetens. Vi är öppna för att ta tillvara dina kunskaper och önskemål. Viss tjänstgöring på kvällar och helger förekommer på närakuten.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor vänligen kontakta
vårdenhetschef Dina Slatina Atovic,
tel. 010-242 54 12
Sista ansökningsdag är den 21/12- 2023.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag
Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Nov 21
Kvinnohälsovården, Jönköping

Vill just Du bli en i vår gemenskap på kvinnohälsovården i Jönköping? Sök då tjänsten som undersköterska redan idag för att bli en viktig del av vår verksamhet!

Rollen som undersköterska
I rollen som undersköterska får du möjlighet att arbeta roterande mot våra olika mottagningar. Kvinnohälsovården arbetar för att de blivande föräldrarna och det ofödda barnet ska vara vid god hälsa under och efter graviditeten. Du kommer arbeta med bland annat första attestering, reception och administrativt arbete samt förrådsöversyn. Detta medför varierande arbetsdagar, i synnerhet med tanke på rotation mellan mottagningarna. I stort är en stor del av arbetet att upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående.

I arbetet ingår rotation dag/kväll med senast arbetstid kl. 19.00 samt läkarassistans 2 dagar/vecka.
Tjänsten är tillsvidare, på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
På kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov arbetar totalt 180 medarbetare. Vi arbetar med hälso- och sjukvård under graviditet och förlossning, gynekologiska sjukdomar samt abort- och preventivmedelsverksamhet. Kliniken har ett länsövergripande ansvar för kvinnor med komplicerade graviditeter och särskilt hotande för tidig förlossning.

Vi är en engagerad och utvecklingsorienterad klinik som hela tiden arbetar för att göra det bättre för våra patienter. Det pågår ständigt flera utvecklings- och förändringsarbeten i vår verksamhet där du tillsammans med övriga yrkeskategorier är en viktig del.

Följande verksamhetsområden innefattas i Kvinnohälsovården:

• Hälsovård i samband med graviditet: blivande föräldrar och det ofödda barnet ska vara vid god hälsa under och efter graviditeten.
• Stöd i föräldraskap och föräldragrupper med förlossnings- och föräldraförberedelse.
• Familjeplanering på individnivå.
• Gynekologisk cellprovskontroll för att förebygga cervixcancer.
• Folkhälsoarbete och samtal om levnadsvanor.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i Svenska och Engelska behärskar du ytterligare språk ser vi det som positivt. För rollen krävs det att du har B-körkort.

För att du ska trivas hos oss har du har ett flexibelt tankesätt och finner lösningar vid förändrade omständigheter. Du tar själv ansvar för att strukturera upp ditt arbetssätt och att driva uppgifter på ett självständigt sätt. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du är även strukturerad genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vid samarbete är du lyhörd och relationsskapande och ser vikten i god kommunikation. När du arbetar är du tillmötesgående i ditt bemötande och har en vilja att hjälpa andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. I Jönköping har vi 12 mottagningar där vi kontinuerligt arbetar med att få en bra och jämn arbetsbelastning. Detta innebär att du kan komma att arbeta på två olika mottagningar, oftast en mindre och en större mottagning, vilket ger ett varierat och omväxlande arbete.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta
Vårdenhetschef Anneli Karlen, anneli.karlen@rjl.se, 010-242 44 40

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 17 december 2023. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: Vår rekryteringsprocess, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/)

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 21
Psykiatriska kliniken avdelning E, Jönköping

På psykiatriska kliniken i Jönköping arbetar positiva och engagerade medarbetare. Vi uppmuntrar till förbättringsarbeten och tar tillvara på medarbetarnas kompetens för att ge god psykiatrisk specialistvård. Vill du bli en av oss? #sverigesviktigastejobb

Rollen som sjuksköterska
Avdelning E är en slutenvårdsavdelning med inriktning mot missbruk och beroende. Vi är en länsresurs som arbetar mot länets 13 kommuner och har 16 vårdplatser som tar emot patienter från 18 år och uppåt med varierad psykiatrisk problematik.

Hos oss arbetar vi med parvård, sjuksköterska tillsammans med skötare och patienterna har tillgång till behandlingsformer som stödjande samtal, läkemedelsbehandling, öron akupunktur mm.

Som sjuksköterska hos oss medverkar du i genomförandet av omvårdnadsprocessens samtliga steg och följer patienten från in- till utskrivning. Vidare medverkar du i genomförandet av vård- och behandlingsplaner och samordnar patientbehandling i samverkan med övriga i teamet.

Verksamheten som du kommer att arbeta inom
Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till en av våra psykiatriska slutenvårdsavdelningar, avdelning E. Har du psykiatriinriktning på din utbildning och/eller tidigare arbetserfarenhet inom psykiatri ses som positivt men är inget krav.

För att du ska trivas hos oss tänker vi att du har en positiv attityd gentemot ditt arbete. Du är strukturerad och initiativtagande, samt har förmågan att behålla lugnet i stressiga situationer. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och kan fatta självständiga beslut i de lägen som det krävs. Att dela med sig och ta tillvara sina kollegors kompetens är något vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider med dag och natt med kvälls- och helgtjänstgöring.

Hos oss får du spännande arbetsuppgifter i en organisation som ständigt utvecklas. Vi hoppas att du vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och utveckla vården för personer med behov inom det psykiatriska området. I Region Jönköpings län arbetar vi för en hållbar utveckling som är hälsofrämjande och jämlik.

För dig som är grundutbildad sjuksköterska finns möjlighet att efter ett år söka utbildningsanställning för att läsa till specialistsjuksköterska i Psykiatrisk vård. Utbildningsanställningen innebär att du läser till specialist med bibehållen grundlön.

Om du är nyutbildad sjuksköterska? Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi dig som fått din legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor (RIU). Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra nyutbildade där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Ulrik Wikström, 010-242 30 52.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-12-17. Välkommen med din ansökan.

Datum för tillsättning av tjänst sker enligt överenskommelse.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Nov 9
Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Jönköping

Välkommen att söka en tjänst på Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken. Tillsammans arbetar vi för att vara en länsklinik som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete med fokus på utveckling i en välkomnande miljö.

Vi söker nu psykologer till samtliga tre öppenvårdsmottagningar i Värnamo, Nässjö och Jönköping.

Rollen som psykolog
Hos oss arbetar du med bedömnings-, utrednings-, och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i tvärprofessionella team där både psykologer, kuratorer, läkare och sjuksköterska samt arbetsterapeut ingår.

I arbetet ingår även samverkan med andra vårdgivare och verksamheter.

Genom den satsning som görs på barn- och ungdomspsykiatrin i länet kommer vi på sikt att bli många som arbetar mot samma mål. Detta gör kliniken till en attraktiv arbetsplats för dig som psykolog med goda möjligheter att utveckla din profession och egna kompetens samt att vara en aktiv del av klinikens utveckling och framtid.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, dagtid.

Din blivande arbetsplats

Nässjö
Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö finns på Nässjö vårdcentrum. Hos oss arbetar kring 30 medarbetare. På vår mottagning har vi två tvärprofessionella geografiska team, NAT och VES – där båda teamen möter alla förekommande barnpsykiatriska tillstånd tillhörande specialiserad vård.

Värnamo
Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Värnamo finns på Vallgatan mitt i Värnamo i nya fräscha lokaler. Hos oss arbetar kring 30 medarbetare. Vi arbetar i geografiska team och möter all förekommande barnpsykiatriska tillstånd med tillhörande specialiserad vård.

Jönköping
Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping finns i hus A1-A3 på Länssjukhuset Ryhov. Hos oss arbetar kring 50 medarbetare. På vår mottagning arbetar vi i två tvärprofessionella team. Ett team möter barn och unga med neuropsykiatriska diagnoser och sekundära svårigheter kopplade till dessa diagnoser. Det andra teamet möter barn och unga i behov av insatser kopplade till trauma, ätstörningar samt svårare depressions- och ångesttillstånd.

Ange i din ansökan var du är intresserad av att vara placerad.

Länskliniken består av
”En väg in, barn och unga psykisk hälsa” som är en gemensam enhet för barn- och ungdomshälsan och barn-och ungdomspsykiatrin för telefonrådgivning och triagering till rätt vårdnivå.

Förutom våra tre öppenvårdsmottagningar, belägna i Nässjö, Värnamo och Jönköping, har vi som länsklinik även en gemensam vårdavdelning i Jönköping som bedriver heldygnsvård samt en anorexienhet för öppenvård och dagvård. Sammanlagt är vi idag cirka 140 medarbetare i olika professioner som ger psykiatrisk specialistvård till barn och ungdomar i 13 kommuner i länet. Tillsammans möter vi barn och ungdomar 0-17 år med medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd. Våra insatser utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet och bygger på barnpsykiatrisk diagnostik. Insatserna består av bedömning, utredning och/eller behandling av både akuta och icke akuta tillstånd. Vi samverkar med vårdgrannar och andra samverkanspartners för att ge barn och unga i vårt län bästa möjliga vård och bemötande.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård eller arbete med barn och unga, tex i skola eller socialtjänst är också meriterande.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du trygg och stabil. Du har en god initiativförmåga samt lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetar bra tillsammans med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

”Vi har världens roligaste jobb. Det är ett väldigt kreativt jobb där man hela tiden får ha en plan för vilka verktyg man ska plocka fram. Det är inspirerande att få vara en del av en klinik där det görs satsningar på barn och ungas psykiska hälsa.”

Maria Davidsson och Karin Elardt, legitimerade psykologer på Barn- och ungdomspsykiatriska länskliniken.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett viktigt och varierande arbete där du ingår i ett team med engagerade och kompetenta kollegor från olika professioner. Som medarbetare på vår mottagning får du en introduktion som anpassas efter dina erfarenheter. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling med goda förutsättningar till internutbildning och handledning.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten på mottagningen i Värnamo är du välkommen att kontakta områdeschef Jenny Stigmer tel 010 249 802.

Vill du veta mer kring tjänsten på mottagningen i Nässjö är du välkommen att kontakta områdeschef Karin Elardt tel 010 243 646.

Vill du veta mer kring tjänsten på mottagningen i Jönköping är du välkommen att kontakta områdeschef Anna Jonsson tel 010 242 31 09.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 17 december 2023. Urval kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Chefsarkitekt

Enterprise Architect
Läs mer Nov 24
IT-centrum

Är du en driven och erfaren enterprisearkitekt med stort intresse av att förstå verksamhetens behov? Har du starka ledaregenskaper, en positiv drivkraft och förmågan att bygga relationer? Vill du vara med att skapa samhällsnytta genom digitala lösningar till våra kunder i regionens verksamheter och till våra invånare? Bli en del av ledningsgruppen på IT-centrum!

IT-centrums uppdrag är att i allt snabbare takt tillhandahålla ändamålsenliga, snabba, säkra IT-lösningar med hög tillgänglighet för både verksamhet och medborgare. Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Rollen som chefsarkitekt
Som chefsarkitekt är du ansvarig för att driva det strategiska arkitekturarbetet i Region Jönköpings län. Du sätter mål, planerar, leder och samordnar arbetet med regionens övergripande enterprisearkitektur, och kommer att vara en stark motor i regionens digitaliseringsarbete. Rollen innebär samverkan med regionens alla verksamheter för att säkerställa att arkitekturen hjälper organisationen att möta nya omvärldskrav. Som chefsarkitekt leder du arbetet i vår arkitekturgrupp, där uppdraget är att stödja och vägleda projekt och andra initiativ i aktuella arkitekturfrågor. Du representerar även regionen i nationella samverkansforum såsom regionernas nationella arkitekturråd. Du kommer att ingå i IT-centrums ledningsgrupp och vara direkt underställd IT-direktören.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Start sker enligt överenskommelse och du har din placering i Huskvarna.

Din blivande arbetsplats
IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag cirka 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Din profil
Vi söker nu en chefsarkitekt med helhetsansvar för arkitekturarbetet inom Region Jönköpings läns breda verksamhetsområde; hälso- och sjukvård, regional utveckling, utbildning och kultur, samt länstrafik. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT och flera års erfarenhet av liknande strategisk roll.

För att trivas hos oss ska du ha gedigen erfarenhet av IT-arkitekturarbete i ledande roller på såväl strategisk som taktisk nivå. Vi ser även att du har erfarenhet av förändringsarbete i högt tempo. Du måste gilla att arbeta och bidra i en miljö som genomsyras av hög puls och en vilja att förändra för att alltid kunna göra lite bättre för dem vi är till för, våra invånare. Du har ett positivt förhållningssätt och starkt engagemang i de frågor du hanterar, du besitter en mycket god samarbetsförmåga och står för ett tydligt, kommunikativt ledarskap. Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett mycket engagerat, inspirerande och lyhört sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en ledarroll med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Regionen befinner sig i på en omfattande digitaliseringsresa, och du kommer få bidra till såväl verksamhets- som samhällsnytta. Vi strävar mot att vara Sveriges bästa IT-avdelning och är på god väg, vi arbetar med moderna arbetssätt och har mycket kompetenta och delaktiga chefer och medarbetare, som hela tiden vill bidra till att skapa bästa möjliga nytta.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här. (http://Förmåner)

Har du frågor om tjänsten?
För mer information om tjänsten, kontakta IT-direktör Helena Glemdal Bergkvist 072-512 45 65. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 17 december. Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/) Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 29
471032 Laboratoriemedicin

Region Jönköpings län söker nu en biträdande verksamhetschef till laboratoriemedicin som ingår i ett av Sveriges bästa hälso- och sjukvårdssystem. Vi söker dig som vill anta utmaningen att föra laboratoriemedicin in i framtiden.

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta med betydelsefulla och utmanande uppgifter tillsammans med ett engagerat, kompetent och professionellt team. Gemensamt arbetar vi för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård, vilket förutsätter ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete.

Som biträdande verksamhetschef för laboratoriemedicin är du direkt underställd verksamhetschefen. Du stöttar i den dagliga driften och verksamhetsplaneringen, för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna att upprätthålla en bra arbetsmiljö och erbjuda en diagnostik av hög kvalitet där forskning, utveckling och utbildning är centrala områden.

Du har en relevant högskoleutbildning, med rötterna inom hälso- och sjukvården, och du har erfarenhet av ledarskap inom större, komplexa verksamheter. Vi värdesätter erfarenhet av flödesorienterade arbetssätt, kvalitetsarbete och processledning

Det kommer finnas möjligheter att påverka upplägg och utformning av arbetet tillsammans med verksamhetschefen. För att trivas behöver du egenskaper som lyhördhet, tydlig kommunikation, hög samarbetsförmåga och nyfikenhet. Du har ett genuint intresse för att utveckla verksamheten, på kort och lång sikt. Personlig lämplighet är mycket viktig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande verksamhetschef. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett uppdrag för en bred och sammanhållen laboratoriemedicinsk verksamhet som är känd för hög kvalitet, framåtanda, forskning och utveckling. Hos oss får du en trygg, rolig och lärorik arbetsplats. Vi har bredden och hela mixen av frågor som du inte hittar någon annanstans. Regionen erbjuden en stabil plattform, ett utvecklande arbete och meningsfullhet i världsklass.

Hos oss får du arbeta i en organisation med ett öppet arbetsklimat och närhet till regionövergripande ledning. Du får goda utvecklingsmöjligheter och regionens gedigna ledarskapsprogram är givna i din personliga kompetensutvecklingsplan. Vidare erbjuds du goda förutsättningar för att leda och utveckla verksamheten i linje med de uppdrag som finns i regionens verksamhetsplan.


Det här får du arbeta med
Delegerat ansvar för uppgifter som specificeras i arbetsbeskrivning som utarbetas tillsammans med verksamhetschef. Tillträdande biträdande verksamhetschef kommer ha inflytande över arbetsbeskrivningens utformning.

I rollen ingår att vara ställföreträdande för verksamhetschefen vid dennes frånvaro.
Samtliga arbetsuppgifter som en verksamhetschef har kan komma att ingå, allt i samråd med verksamhetschefen, t.ex.:


• Arbeta med strategiska frågor, uppföljning mm tillsammans med verksamhetschef och övriga i ledningsgruppen.
• I samarbete med andra tillse att mål och riktlinjer för verksamheten upprättas, genomförs och följs upp.
• Leda och fördela arbetet inom verksamheten, samt delta i och bidra till ledningsgrupp.


Eftersom verksamheten bedrivs på flera olika orter och möten sker över hela länet är resor i arbetet vanligt förekommande.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du nyfiken på nya arbetssätt och lösningar. Du har modet att genomföra de beslut som behövs för att upprätthålla och utveckla verksamheten på lång sikt.

Du har en god förmåga att hantera komplexa situationer och ett genuint intresse för att både lära dig om och utveckla processer.

Som ledare har du en helhetssyn och arbetar mål- och kvalitetsmedvetet. I din roll bidrar du till att stödja din verksamhet att upprätthålla en hög kvalitet som utmärks av ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete.

Ditt ledarskap kännetecknas av tillit till andra och ett omtänksamt och varmt förhållningssätt präglat av respekt för individen. Du stödjer och skapar förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Portelius, verksamhetschef för laboratoriemedicin, 0722-04 55 78. Intervjuer kan komma att ske löpande, så ansök så snart du kan.

Sista ansökningsdag är den 17 december 2023. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Övrig information
Fackliga intervjuer kommer att ske.

I denna rekrytering använder vi testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen: Personlighets- och färdighetstester, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Laboratoriemedicin är en klinik som har sin verksamhet spridd i länet. Vi är cirka 340 medarbetare och årligen görs cirka fem miljoner analyser. Verksamheten är en länsklinik och innefattar disciplinerna klinisk kemi, transfusionsmedicin, mikrobiologi och klinisk patologi och cytologi. Vi har även ansvar för laboratorieverksamheten på vårdcentralslaboratorierna i länet. Det finns ett starkt samarbete mellan de olika disciplinerna inom kliniken. Vi är en sammanhållen och väl integrerad verksamhet där patienternas bästa är i centrum.

Varför ska du jobba hos oss? Laboratoriemedicin är en arbetsplats för dig som vill vara med och bidra till bästa möjliga vård, en arbetsplats för dig som är engagerad och tycker om utveckling och utmaningar i ett positivt arbetsklimat. Kombinationen av att ständigt arbeta med förbättringar, ha viljan och förmågan att tänka innovativt och att också våga prova ny teknik har gjort att vår verksamhet ligger i framkant, även i ett nationellt perspektiv.
Läs gärna mer om laboratoriemedicin här: Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Laboratoriemedicin-som-arbetsplats/).

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Nov 28
Öron- näs- och halskliniken, Region Jönköpings län

Nu söker vi dig som är Undersköterska med intresse för öron-, näs- och halssjukvård!

Rollen som undersköterska
Som Undersköterska hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. I din nya roll på kliniken erbjuds du en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Du kommer bli del av en härlig och kompetent personalgrupp där du får handledning av mer erfarna kollegor och chef.

Ditt arbete på våra mottagningar innefattar framför allt att assistera våra läkare och inom ramen för rollen och uppdragets omfattning tilldelas du egna ansvarsområden och specifika arbetsuppgifter. Du arbetar med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete. Då vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra mottagningar med basplacering i Jönköping.

Tjänsten är ett vikariat på 100% dagtid, måndag till fredag, från 2024-03-01 till och med 2024-11-30. Tillträde enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Öron-, näs- och halskliniken är en länsklinik, vilket innebär att vi bedriver verksamhet på regionens samtliga tre sjukhus. Vi har planerad verksamhet med tidsbeställd mottagning, operationer, konsultverksamhet och sömnapnémottagning. På länssjukhuset Ryhov finns vår akuta verksamhet och våra slutenvårdsplatser. Audionommottagningen är också en del av vår klinik och arbetar med diagnostik, rehabilitering och utprovning av hörapparater och tekniska hjälpmedel. Vi värnar om vår goda arbetsmiljö och vår målsättning är att erbjuda specialistvård med god kvalitet och tillgänglighet.

Din profil
Du är utbildad undersköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet från mottagningsverksamhet. Har du även erfarenhet av journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande. Körkort är ett krav.
Som person har du lätt för att samarbeta och förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, trivs med varierande arbetsuppgifter och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvaliteten på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap inom vilken vi värdesätter varandras kunskaper.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Vårdenhetschef Karolina Adam, 010-24 25132.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Intresserad? Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Sista ansökningsdag är den 2023-12-17. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/


Öron-, näs- och halskliniken har verksamhet på alla tre sjukhusen i Region Jönköpings län. Våra medarbetare tar hand om patienter med sjukdomar och skador i öron-, näs- och halsområdet. Vi erbjuder vård med hög patientsäkerhet och god tillgänglighet på våra öron-, näs- och halsmottagningar, audionommottagningar och sömnapnémottagningar.

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 23
Urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker Sjuksköterska till urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping.

Häng med på Urologklinikens spännande resa mot morgondagens urologi!

Är du legitimerad sjuksköterska och gillar snabba flöden, goa kollegor och korta beslutsvägar? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete. Urologkliniken strävar alltid efter att vara i framkant och användandet av operationstekniker och välinformerade patienter medför korta vårdtider och en dynamisk arbetsplats. Som sjuksköterska på Urologavdelningen får du ett arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas inom Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du härliga och kompetenta kollegor, engagerade och närvarande chefer samt en individanpassad introduktion.

Vi söker dig som är intresserad av urologi och vill arbeta i en spännande verksamhet där mycket händer. Du trivs med att arbeta flexibelt, nära patienter och kollegor i en god gemenskap där värdet är att vi lär av varandra. Med din kompetens och ditt engagemang samarbetar du, löser problem och skapar mervärde för våra patienter. Du tar dig an nya utmaningar och vågar befinna dig utanför din ”comfort zone”, det är så du utvecklas.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

En dag på jobbet
Urologi är ett brett område som sträcker sig från infektioner till olika cancerdiagnoser. Du kommer att arbeta med patienter som kommer till oss via vårt akutflöde och de som kommer för planerade operationer, vilket innebär både pre- och postoperativt perspektiv. Du ansvarar för omvårdnad, observation, läkemedel och samarbetsfrågor kring patienter med olika urologiska besvär och varierande omvårdnadsbehov. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård vilket bland annat innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete. Vi arbetar i team med olika professioner och tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för ett gott samarbete inom kliniken och med övriga samarbetspartners.

Det här är din arbetsplats
Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi arbetar processinriktat och personcentrerat. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Önskad bakgrund och kunskaper
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har tidigare vårderfarenhet och erfarenhet av urologi. På Urologavdelningen behöver du vara bekväm med att ta ansvar och ha ett inre driv som tar saker framåt. Det är viktigt att du kan anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du bör ha god förmåga att skapa relationer, kommunicera och samarbeta vilket skapar förutsättningar för erfarenhetsutbyte och arbetsglädje. Vidare bör du ha förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt bibehålla lugnet i stressade situationer.

Fråga oss gärna mer om tjänsten!
Tjänsten är en tillsvidareanställning inom Region Jönköpings län med placering i Jönköping. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer? Kontakta vårdenhetschef Alexandra Held, 010-2421350. Sista ansökningsdag är den 17 december2023 men ansök gärna omgående då vi tillämpar ett löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På vårdavdelningen har vi 16 vårdplatser på vardagar och 13 vårdplatser på helgerna och vi har en medelvårdtid på under tre dygn. Här får du får möjlighet att dyka ner i vår specialitet och lära dig allt om urologi och urologisk omvårdnad, ett fält inom kirurgin som utvecklas i en rasande fart. Urologkliniken i region Jönköping har som mål att vara i framkant inom svensk urologi, ett mål som vi i nuläget uppfyller men vi strävar efter att bli ännu bättre. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss så är det dig vi söker!

Ansök nu

Specialistsjuksköterska anestesi

Anestesisjuksköterska
Läs mer Nov 27
Endoskopienheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till oss på Endoskopienheten i Jönköping. Vi ser fram emot att få en ny kollega till oss!


Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning i anestesi. Meriterande är tidigare erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är intresserad av teknik, värdesätter utveckling och att lära dig nytt! Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och en personcentrerad vård.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en självständig tjänst där arbetet är varierat och där den elektiva verksamheten blandas med det akuta. Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas och du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder introduktion som anpassas efter dig och din erfarenhet. På vår enhet arbetar 20 personer varav tre stycken är anestesisjuksköterskor.
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
På vår endoskopiska enhet utför vi undersökningar som gastroskopier, koloskopier, sigmoidoskopier, bronkoskopier, samt pacemakeringrepp. Vi gör också mer avancerade undersökningar som ERCP och EBUS. Det innefattar även barnanestesi. I din roll ska du kunna hantera sövning med narkos samt sedering självständigt vid endoskopiska ingrepp. Vi bistår även klinisk fysiologi samt urologkliniken med sedering.

För att du ska trivas hos oss
Du arbetar med patienten i fokus och har en hög känsla för bemötande och service. Du trivs med att arbeta i en miljö där mötena med patienten oftast är snabba och du har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. I arbetet kan plötsliga akuta situationer uppstå som kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet. Som person är du stabil, strukturerad och behåller lugnet vid akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stort värde vid en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt med patienten i centrum. Vi ser även att du kan arbeta flexibelt och självständigt med en förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Att vara medarbetare inom Region Jönköpings län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Therese Barje, tel: 010-24 262 66 eller therese.barje@rjl.se för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 14 december 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Endoskopienheten är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. Kirurgkliniken är sedan 2017 en regionsövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Jönköping, Eksjö och Värnamo.
Endoskopienheten är en avdelning på Länssjukhuset Ryhov. Här arbetar operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Avdelningen ansvarar för den endoskopiska verksamheten på sjukhuset samt länets pacemakeroperationer vilket innebär ett samarbete med både kirurg och medicinkliniken. Vi gör även mindre kirurgiska ingrepp. Vill du veta mer om kirurgkliniken kan du läsa mer genom att gå in på länken nedan: https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Nov 10
Bra Liv Kungshälsan Vårdcentral

Är du ST-läkare och vill ha ett spännande arbete inom primärvården? Välkommen med din ansökan och få möjlighet att bli en del av vårt fantastiska gäng på Bra Liv Kungshälsan vårdcentral!

Vi söker

• ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål.
• Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå
• Du har svenskt körkort.
• Du kan arbeta självständigt och tillsammans med olika yrkesprofessioner.
• Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter.
• Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.


För dig som ska göra bastjänstgöring (BT) i inledningen av din ST kan en tidsbegränsad visstidsanställning inledningsvis bli aktuell med målsättningen att anställningen övergår till en tillsvidareanställning. Om du gjort AT kan vi erbjuda dig en tillsvidareanställning som ST.
RJL har ett koncept för BT som gynnar både dig som medarbetare och arbetsplatsen.
Läs mer om vår struktur för BT och ST på: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Utbildning-och-praktik/AT-ST-och-PTP/ (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Utbildning-och-praktik/AT-ST-och-PTP/)

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en en välfungerande och välbemannad vårdcentral. Hos oss får du en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet samt individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Som medarbetare har du fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och akuta läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BHV-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Sara Nyman, 010-242 35 09, om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 11 december. Urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kungshälsans vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och att rekrytera nya och kompetenta medarbetare.

Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Nov 13
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral

Är du legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast och redo för en ny utmaning? Då är det dig vi söker! Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Bra Liv Öxnehaga vårdcentral för invånarnas bästa möjliga hälsa!


Rollen som fysioterapeut / sjukgymnast
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi är måna om att ta till vara din kompetens och du kommer att delta i olika förbättringsarbeten. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person är du ansvarsfull, pålitlig, flexibel, har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du får gärna komma med nya tankar/idéer och tänka utanför boxen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din blivande arbetsplats
Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av ett nära samarbete mellan olika professioner. Vi är den familjära vårdcentralen där arbetsmiljö och trivsel är viktig. Vårdcentralen är belägen i ett naturskönt område med utsikt över Vättern, närhet till naturreservat med tillgång till motionsspår. Det finns goda bussförbindelser.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete där du får träffa patienter från många olika kulturer. Du kommer få en individuell introduktion utifrån din kompetens och dina erfarenheter. Vi har ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper och flera gånger i veckan har vi rehab/teammöte med läkare, arbetsterapeut, psykosociala teamet och rehabsamordnare. Du träffar patienter i alla åldrar med besvär inom rörelse- och stödjeorganen. Arbetet innebär självständiga bedömningar undersökningar och behandlingar med god tillgänglighet till konsultation med kollegor. Gruppen har stor frihet att anpassa arbetet utifrån behovet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Vår värdegrund sätter bemötande med patienterna i fokus och en positiv attityd till ditt arbete medverkar till en god stämning i gruppen.

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Lingvall på tfn 010-242 36 10 / 070-575 09 82. Alternativt sjukgymnast och samordnare Benjamin Enell på tfn 010-242 36 42, mailadress: benjamin.enell@rjl.se,
Facklig företrädare Eva Svensson tfn 010-242 36 34.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 11 december. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/


Bra Liv Öxnehaga vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren välutbildad personal och vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Bra Liv Öxnehaga vårdcentral har cirka 6 000 listade patienter och vi är runt 30 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Vi är belägna i en mångkulturell stadsdel uppe på en höjd med en fantastisk utsikt över Huskvarna och Vättern.

Här finns Bondbergets naturreservat runt knuten där Friluftsfrämjandet erbjuder härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr.

Områdesgruppen på Öxnehaga, som har representanter från föreningar, myndigheter och organisationer, träffas regelbundet och driver olika frågor tillsammans.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Laboratoriebiträde

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Nov 9
Primärvårdslaboratorie Jönköping Öst

Vill du ha ett arbete med nära kontakt med patienter, vårdpersonal och samtidigt arbeta med analysarbete? Då kan arbetet på ett vårdcentralslaboratorium vara något för dig!

Vi söker
Vi söker just nu legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt laboratoriebiträde till våra laboratorier på Öst i Jönköping.
Inom området finns primärvårdslaboratorierna i Huskvarna, Öxnehaga, Läkarhuset Öster, Gränna och Rosenlund
Du är anställd inom primärvården Öst vilket innebär att arbete på annan vårdcentral förekommer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket. Tjänsten är initialt ett vikariat på 18 månader med goda möjligheter till förlängning.

Vi erbjuder dig
Du kommer ingå i ett team där vi alla tillsammans bidrar till ett gott arbetsklimat och att verksamheten utvecklas. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralerna, även om den organisatoriska tillhörigheten är Laboratoriemedicin. Tjänsten är initialt ett vikariat på 1,5 år med goda möjligheter till förlängning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriär/Jobba-hos-oss/Förmåner/)).

Det här får du arbeta med
Rollen som biomedicinsk analytiker eller laboratoriebiträde innebär att du kommer att få arbeta med provtagning, preanalytisk provhantering och analysverksamhet. Du arbetar kontinuerligt med utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor. Har du erfarenhet och är intresserad av förbättringsarbete, har du möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenhet.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra, men även självständigt och du planerar, organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du har en god social förmåga att möta patienter samt kunder på mottagningar som vi samarbetar med. Du är lugn och stabil. Du är flexibel och har förmåga att anpassa ditt beteende utifrån vad situationen kräver. Du bidrar med din kompetens i analysarbetets alla delar. Du behöver vara strukturerad och stresstålig, då det kan vara många patienter/kunder som söker oss. Då verksamheten ständigt utvecklas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklingsintensiv miljö och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på enheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Karin Björnvinge, 010-242 56 97. Sista ansökningsdag är 10 december, urval och intervjuer kan ske löpande, sök tjänsten redan idag.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Laboratoriemedicin är en länsövergripande verksamhet. Vi är cirka 330 anställda och verksamheten består av klinisk kemi, transfusionsmedicin, mikrobiologi, klinisk patologi och cytologi samt ett 20-tal vårdcentralslaboratorier i länet. Laboratoriemedicins verksamhet är ackrediterad av Swedac. Detta innebär en formell bekräftelse på att vi uppfyller högt ställda krav på analyskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Laboratoriemedicin ingår i verksamhetsområde psykiatri, rehabilitering och diagnostik.

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 24
Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen, Jönköping

Välkommen att söka en tjänst som vårdadministratör på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping. Tillsammans arbetar vi för att vara en mottagning som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete i en välkomnande miljö.

Rollen som vårdadministratör
Som vårdadministratör består dina arbetsuppgifter av journalskrivning i journalsystemet Cosmic. Utöver detta får du arbeta i flera olika funktioner med varierande uppgifter. Uppgifterna består bland annat av att boka in nybesök utifrån remisser efter fördelning på "En väg in", skicka kallelser, omboka besök vid sjukdom hos behandlare samt arbete med kodning. Du är även en av vårdadministratörerna som tar emot och registrerar patienter i receptionen.

Hos oss finns möjligheten att arbeta brett, men också att nischa dig där du har din spetskompetens.

I vår verksamhet jobbar vi med RAK (Rätt Använd Kompetens) vilket gör att du som vårdadministratör spelar en viktig roll i utvecklings- och förändringsarbetet på mottagningen.

Genom den satsning som gjorts på barn- och ungdomspsykiatrin i länet är vi nu många som arbetar mot samma mål. Detta gör mottagningen och kliniken till en attraktiv arbetsplats för dig som vårdadministratör med goda möjligheter att utveckla din profession och egna kompetens samt att vara en aktiv del av klinikens utveckling och framtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din blivande arbetsplats
Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen är en del av barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköpings län. Vi finns på Ryhov i Jönköping och hos oss arbetar kring 50 medarbetare. På vår mottagning arbetar vi i tvärprofessionella team som möter barn och unga med medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd.
Vårdadministratörsgruppen som idag består av nio medarbetare utgör en viktig del av teamet på mottagningen. Vi söker nu ytterligare en kollega till vår grupp.

Länskliniken består av
”En väg in, barn och unga psykisk hälsa” som är en gemensam enhet för barn- och ungdomshälsan och barn-och ungdomspsykiatrin för telefonrådgivning och triagering till rätt vårdnivå. Länskliniken består vidare av tre öppenvårdsmottagningar belägna i Nässjö, Värnamo och Jönköping. Tillsammans har vi en gemensam vårdavdelning i Jönköping som bedriver heldygnsvård samt en anorexienhet för öppenvård och dagvård.

Som vårdadministratör på mottagningen i Jönköping arbetar du även med administration riktad mot den gemensamma vårdavdelningen samt anorexienheten.

Din profil
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du trygg och stabil. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en akutverksamhet vilket innebär att du kommer uppleva både lugnare och mer intensiva dagar. Vi ser därför att du är flexibel, engagerad och har en positiv attityd. Vårt arbetssätt är personcentrerat med patientens bästa i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett viktigt och varierande arbete där du ingår i ett team med engagerade och kompetenta kollegor från olika professioner. Efter genomgången introduktion, som anpassas efter dina erfarenheter, ges du möjlighet att utföra viss del av ditt arbete på distans.

Att vara vårdadministratör på vår mottagning innebär ett omväxlande och stimulerande arbete i arbetslag med stark teamkänsla och samarbete med vårdadministratörskollegor inom länskliniken.

Vi erbjuder även möjlighet att vara IT-kontaktperson för mottagningen.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta områdeschef Anna Jonsson, 010 242 31 09.
Du kan även vända dig facklig representant Annie Gustafsson tel 010-242 31 73.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 10 december 2023, välkommen med din ansökan.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Ekonom

Förvaltningsekonom
Läs mer Nov 27
Regional Utveckling

Regional utveckling med huvudsaklig placering på Kulturhuset Spira

Har du ett stort kultur- och samhällsintresse och samtidigt vill arbeta med siffror, budget, uppföljning och Excel? Är du van att sammanfatta och analysera siffrorna samt koppla ihop det med verksamhetens uppdrag för att möta målgruppen där den finns? Då kan det vara du som är vår nya kollega. Regional utveckling behöver förstärkning av en erfaren ekonom som till största delen ska arbeta med Kulturhuset Spira.

Rollen som ekonom
Som ekonom har du ett omväxlande och självständigt arbete där ekonomisk planering, uppföljning och analys av verksamheten utgör en stor del i arbetsuppgifterna.
Du kommer att få arbeta med prognos, budget och uppföljning på både verksamhetsnivå samt med de produktioner som sätts upp inom olika scenkonstområden där du har ett nära samarbete med producenterna.

Intresse för att utveckla och förbättra arbetssätt och stödsystem är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen, liksom förmåga att på ett enkelt sätt kunna beskriva och förklara ekonomiska samband i förhållande till verksamhetens uppdrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Ekonomisektionen är en stödfunktion inom Regional utveckling. Sektionen består av tre controllers, en projektekonom och en ekonomichef. Tjänsten tillhör Regional Utveckling med ekonomichef som närmsta chef, men eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering på Kulturhuset Spira innebär det att du har ett nära samarbete med verksamhetschef och övriga medarbetare på Kulturhuset Spira. Kulturhuset Spira är en professionell scenkonstutövare som producerar teater, musik, dans och musikteater som spelas för barn, ungdomar och vuxna i och utanför Jönköpings län.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning ekonomi eller annan relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom området. Du har lätt att förstå verksamhetens komplexitet och dess behov samt analysera och förklara för olika nivåer utifrån data som du hanterar. Du är pedagogisk och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Som person har du förmågan att se helheten och tar hänsyn till det större perspektivet, samtidigt som du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du gillar att jobba självständigt men är också lyhörd och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du tar initiativ, är flexibel och stabil samt sprider arbetsglädje. Du är nyfiken på att lära dig mer och du delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper för att utvecklas tillsammans med kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande uppdrag där du får vara med och påverka den ekonomiska processen från planering till uppföljning och analys. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av samarbeten på olika sätt. Arbetsplatsen genomsyras av god och glad gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Som medarbetare hos oss inom Regional utveckling får du tillgång till Regional Jönköpings läns anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra
förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse. Vill du veta mer kontakta Anna-Gun Grännö, ekonomichef Regional utveckling anna-gun.granno@rjl.se Vi tar gärna emot mail från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer är planerade att hållas vecka 50 - 51. Sista ansökningsdag är 10 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Nov 21
Psykiatriska kliniken, Beroendemottagningen, Jönköping

Till beroendemottagningen i Jönköping kommer personer som har en diagnosticerad beroendeproblematik och psykiatrisk sjukdom. Vi strävar efter en helhetssyn på individen och vill medverka till en ökad livskvalité för våra patienter. Vi söker nu dig som vill ingå i en kompetent och varm arbetsgrupp och med kunskap samt energi bidra i det dagliga arbetet så väl som utvecklingsarbetet på vår mottagning.

Rollen som psykolog
De huvudsakliga arbetsuppgifterna på beroendemottagningen består av psykoterapeutiska behandlingar och utredningsarbete. Psykoterapin riktas främst mot patienternas psykiatriska sjukdom men kan även innefatta motivationsarbete till drogfrihet samt återfallsprevention. Utredningsarbetet avser i första hand neuropsykiatriska utredningar, vilka ofta sker i samarbete med arbetsterapeut och läkare. Även utredning av personlighetssyndrom och mer omfattande differentialdiagnostiska bedömningar förekommer. Du kommer också att göra bedömningar av beroendeproblematik och psykiatrisk sjukdom. Samarbete sker också med BOP – kommunens och regionens gemensamma verksamhet för personer med samsjuklighet avseende alkohol-/drogberoende och svår psykisk sjukdom. Utöver detta kommer du även få möjligheten att ingå i mottagningens utvecklings- och förbättringsarbete.

Din blivande arbetsplats
Beroendemottagningen på Länssjukhuset Ryhov har behandlingsansvar för patienter med diagnosticerad beroendesjukdom samt annan samtidig psykiatrisk sjukdom. Mottagningen har även ansvar för långtidsbehandling med metadon och buprenorfin d.v.s. LARO. På mottagningen arbetar förutom psykolog - sjuksköterskor, arbetsterapeut, läkare, kurator och vårdadministratör.

Psykiatriska kliniken i Jönköping är en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har tio öppenvårdsmottagningar och fem vårdavdelningar samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt.

Mer information om Psykiatriska kliniken som arbetsplats finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse av beroendevård. Erfarenhet av psykiatri och neuropsykiatri är meriterande.

För oss är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt, är trygg i din roll, och har lätt för att samarbeta. Du behöver vara flexibel och ha ett visst mått av tålamod. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, på heltid med start enligt överenskommelse.

Vidare erbjuder vi ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt arbetsklimat. Du får arbeta självständigt så väl som i nära samarbete med kollegor. Möjlighet till vidareutbildning och extern handledning finns, samt viss flexibilitet i upplägg av arbetsuppgifter.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Peter Tudén, tfn 010-242 30 45.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-12-10 men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 27
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Vill Du vara med och utveckla framtidens primärvård på Bra Liv Bankeryd vårdcentral - då är Du välkommen att söka dig till oss!

Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som

• Har svensk läkarlegitimation samt bra kunskaper i det svenska språket (på minst C1-nivå).
• Har körkort.
• Kan arbeta självständigt men också tillsammans med olika yrkesprofessioner.
• Är engagerad och ansvarsfull och förstår vikten av ett gott bemötande.
• Är flexibel och vill utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med oss.
• Tar till dig ny kunskap och kan fungera som en kunskapsresurs för dina kollegor.
• Kan anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.
• Genom ett gott samarbete med ledning och kollegor vill bidra till att skapa delaktighet och en god arbetsmiljö.

Läs mer kring vår läkarrekrytering inom Bra Liv https://rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/

Vi erbjuder


• Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet.
• Omväxlande och stimulerande arbete i en god lärandemiljö.
• Ett väldefinierat uppdrag där du kan jobba med hög kontinuitet.
• En trevlig och kompetent personalgrupp med bra stämning och god arbetsmiljö.
• Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare.
• Förmånliga anställningsvillkor.


Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program.

Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss, och du kommer med tiden att bli en viktig konsult och handledare för studenter och kollegor i olika professioner. Barnhälsovården ligger i samma hus och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Du ser det som en naturlig del av ditt arbete att delta i utvecklingsarbete utifrån allmänmedicinens principer och är med och driver vårdcentralens arbete framåt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger förekommer.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten. Du ska kunna samarbeta med olika människor och genom ditt personliga engagemang och professionella förhållningssätt bidrar du till hög medicinskt kvalitet och trygghet för vår befolkning. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vi ger våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Charlotte Arvidsson, telefon:010-242 38 05 , e-post:charlotte.arvidsson@rjl.se

Sista ansökningsdag är 2023-12-10. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bankeryds vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården i Region Jönköpings län med målsättningen ”En bättre hälsa för alla”. Det når vi genom våra ca 40 engagerade medarbetare i olika professioner som trivs och arbetar tillsammans och bedriver vård genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Drygt 9 500 invånare har valt att lista sig hos oss.
Bankeryds Vårdcentral är belägen ca 1 mil nordväst om Jönköping med goda buss- och tågförbindelser samt fin cykelväg.

Ansök nu

Projektledare till projektet Räkna med oss!

Organisationsutvecklare
Läs mer Nov 20
Kommunal utveckling, Jönköping

Nu söker vi på Kommunal utveckling, Region Jönköpings län, en projektledare för projektet Räkna med oss!

Detta är ett kompetensutvecklingsprojekt för medarbetare i kommunerna i Jönköpings län som arbetar inom något av följande områden: ekonomiskt bistånd, kommunala arbetsmarknadsinsatser samt vuxenutbildning. Genom projektet kommer chefer och medarbetare att erbjudas kompetensutveckling i nya eller redan pågående arbetssätt och metoder som de behöver för att kunna utföra sina jobb så bra som möjligt. Projektet har tagits fram av och förankrats av samtliga tretton kommuner. Länets tre samordningsförbund med dess fyra huvudmän (kommun, region, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan) är nära samverkansaktörer. I enlighet med ESF-rådets horisontella principer kommer projektet att omfatta utveckling av en hållbar struktur för jämställdhet, tillgänglighet och icke-diskriminering inom berörda verksamheter.

Rollen som projektledare
Som projektledare ansvarar du för projektorganisation, planering, genomförande och uppföljning i enlighet med ESF-rådets krav och anvisningar. Du säkerställer att projektet uppfyller de mål som är uppsatta. Du har en projektgrupp bestående av fyra medarbetare fördelat på 2,5 heltidstjänster. Det fulla arbetsgivaransvaret för projektgruppen har utvecklingschef för område arbete och delaktighet på Kommunal utveckling men det operativa ansvaret ligger hos dig.

Du ansvarar vidare för projektekonomi, upphandling av utbildningsleverantörer och utvärderare, leder styrgrupp samt organiserar samarbetet med länets kommuner och projektets samverkansaktörer. Du ansvarar för att upprätthålla god samverkan mellan projektets aktörer men också för att etablera nya arenor för samverkan, exempelvis mellan ekonomiskt bistånd och arbetsmarknad och vuxenutbildning på länsövergripande nivå.

Din operativa roll i projektet kommer att formuleras utifrån din tidigare erfarenhet inom de tre centrala områdena. Under de första sex månaderna har du ett stöd på 75 % från utvecklingschef på Kommunal utveckling, detta för att du på ett bra sätt ska kunna komma in i projektet och dina uppgifter.

Om Kommunal utveckling
Kommunal utveckling tillhör organisatoriskt Region Jönköpings län, men arbetar självständigt på uppdrag av länets kommuner och styrs av ett politiskt samverkansorgan (PKS).

Kommunerna i Jönköpings län har enats om samarbete i ett antal prioriterade primärkommunala områden såsom social välfärd och hälso-och sjukvård, utbildning inom förskola och skola, miljötillsyn, fritid samt personal- och kompetensutveckling. En stor del av samarbetet omfattar forskning och utveckling och kopplingen mellan praktik och vetenskap.

Arbetet organiseras i olika utvecklingspartnerskap, där kommunerna är finansiärer, aktiva ägare och även tillsätter egna personalresurser för kortare eller längre projekt.

Kommunal utvecklings vision är:

• Tillsammans skapar vi hållbara kommuner för ökad livskvalitet.
• Vi samordnar utbildning för ökad kompetens
• Vi utvecklar verksamheter med hjälp av forskning för att höja kvaliteten
• Vi samverkar för att vara kostnadseffektiva

Läs gärna mer om Kommunal utveckling här: Startsida - Kommunal utveckling Jönköpings län (https://kommunalutveckling.nu/)

Din profil
Vi söker dig som har högskoleexamen inom relevant
område. Vidare ser vi gärna att du har:

• Erfarenhet av att ha arbetat inom ett ESF-projekt.
• Erfarenhet och kunskap inom projekt- eller processledning alt. erfarenhet av ledande befattning inom kommunal verksamhet eller myndighet.
• Erfarenhet av att samverka med olika aktörer som är aktuella för projektet, exempelvis, kommuner, Arbetsförmedlingen, samordningsförbund, leverantörer, utvärderare och regioner.

Har du också kunskap kring något av arbetsmetoderna Supported Employment, Individual Placement and Support, Supported education eller InstrumentX/MIX ses detta som ett plus.

Som person är du strukturerad, flexibel och har lätt för att skapa relationer i arbetssammanhang. Du tycker om att arbeta strategiskt och har lätt för att se den större bilden. Uppdraget ställer krav på goda kunskaper i tal och skrift gällande svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Du får arbeta med ett härligt och professionellt gäng som använder forskning och utveckling för att tillsammans med länets 13 kommuner förbättra och utveckla deras verksamheter.

Din arbetsort kommer att vara Jönköping men det finns en flexibilitet att jobba hemifrån i viss utsträckning. Vi håller till i Werket som ligger mitt i centrala Jönköping med närhet till kommunikationer, stadsliv och promenadstråk.

Tjänsten är en projektanställning under 29 månader och tillsätts under förutsättning att medel från europeiska socialfonden erhålls. Beslut kring detta fattas i början av december.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Information om tjänsten lämnas av: Utvecklingschef FoU-område arbete och delaktighet, Karin Fröderberg 070-293 69 70 alternativt Ola Götesson 072-572 42 93, chef på Kommunal utveckling.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag 2023-12-10. Välkommen med din ansökan!

Intervjuer planeras i första hand på Werket i Jönköping den 15/12 på eftermiddagen samt 18/12 på eftermiddagen. För dig som befinner dig långt ifrån Jönköping geografiskt eller av annan anledning önskar att genomföra intervjun digitalt så kommer tillfälle att ges 20/12 under förmiddagen.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Specialistsköterska/Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 16
Uppvaknings avdelningen, Operations och intensivvårdskliniken, Ryhov

Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi sjuksköterskor till uppvaknings avdelningen!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med specialistutbildning inom kirurgi/ortopedi alternativt akut-, anestesi- eller intensivsjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom operations- och intensivvårdsverksamhet, uppvakningsverksamhet eller tidigare arbete inom opererande klinikers verksamhet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Det är en rotationstjänst dag/natt med fast schema. Du kommer få internutbildningar och handledning under din introduktion. Vi ser positivt på utbildning och fortbildning. Möjlighet till utbildning och fördjupning inom postoperativvård finns.
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
På Uppvakningsavdelningen tar vi hand om de patienter som ska, eller har genomgått operation. Genom att fokusera på patientens individuella behov säkerställer vi att det pre- och postoperativa omhändertagandet leder till ett för patienten tryggt uppvaknande efter operativt ingrepp. Vi erbjuder interventioner som syftar till att på bästa möjliga sätt minimera patientens upplevelse av obehag samt säkerställa återkomst/upprätthållande av stabila vitala parametrar. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och du kommer att arbeta mot många olika specialiteter, exempelvis kirurgi, ortopedi, gynekologi och urologi. Dessutom deltar du i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet.

För att du ska trivas hos oss
Det är viktigt för oss är du som person är strukturerad, stabil och har hög arbetsmoral. För att trivas hos oss ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är empatisk och flexibel. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att vara medarbetare inom RJL
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt genom att vi arbetar efter vår kvalitetspolicy där målet är en god upplevelse för patienten i en svår situation. Kvalitetspolicy: ”På operations- och intensivvårdskliniken, Ryhov arbetar vi för att ständigt förbättra och kvalitetssäkra vår verksamhet. Vi vill att de vi är till för talar väl om oss, känner förtroende och återkommer till oss om behov uppstår.”

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anders Engdal 010-242 13 93. Sista ansökningsdag är den 2023-12-10, urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/
Välkommen med din ansökan!
Operations- och intensivvårdskliniken (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/operations-och-intensivvardskliniken/) är en av sjukhusets större kliniker med ca 350 medarbetare. Vi har som ambition att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Vår gemensamma verksamhetsidé för kliniken är: Tillsammans skapar vi den bästa vården.

Ansök nu

Administrativ samordnare

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Nov 22
Kemilaboratoriet Ryhov Jönköping

Är du redo att vara med och utveckla en ny administrativ roll tillsammans med två chefer i en dygnet runt verksamhet?

Vi söker
Till Kemilaboratoriet på Ryhov söker vi dig som vill vara administrativ samordnare och som ser schemaläggning och bemanning för ca 60 personer, i en dygnet-runt verksamhet, som en kul utmaning. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande, så kan det här vara jobbet för dig.
Du har en eftergymnasial utbildning och/eller erfarenheter som vi bedömer som relevanta för arbetet, t.ex. personal, administration, arbetsmiljö, arbetsrätt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig trevliga arbetskamrater, möjlighet att utforma en ny tjänst och ett stimulerande jobb för dig som gillar utmaningar i schemaläggning och vill vara stöd för två chefer där du är en viktig kugge för att få verksamheten att fungera.

Tjänsten är 100% dagtid med tillträde enligt överenskommelse.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
• Administrativa arbetsuppgifter kring personalen
• Schemaläggning för ca 60 personer i en dygnet-runt verksamhet med många olika kompetenser
• Daglig bemanning på plats
• Ärenden och administration i personalsystemet Heroma som du blir "superanvändare" för
• Frånvarohantering
• Administrativt stöd för områdeschefer med t.ex. dokumenthantering, skrivhjälp vid möte, statistik

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är erfarenhet av schemaläggning ett krav, liksom erfarenhet av administrativt arbete och god datavana.
Erfarenhet av personaladministrativt arbete och/eller arbete i ett personaladministrativt system är meriterande.

För att klara uppdraget på bästa sätt måste du ha ett genuint intresse av att lära dig enhetens strukturer och behov. Förståelse för strukturer inom vård/Region är meriterande.

Du tar ansvar och organiserar själv ditt arbete och driver dina processer vidare. Samtidigt arbetar du bra med andra människor och är trygg och har självinsikt, vilket gör att du kan skilja på personligt och professionellt. Du kan kommunicera tydligt både i tal och skrift på svenska och tycker om att lösa problem. Det är också viktigt att se helhetsperspektiv eftersom enheten är en del i ett större sammanhang på laboratoriemedicin, där samverkan mellan närliggande enheter är viktigt.

Detta värderar vi högt
Det behöver finnas fungerande schema och bemanning för vår dygnet-runt-verksamhet samt även en fungerande rotation till andra närliggande enheter inom kliniken. Fungerande och kända rutiner för justeringar i schema med kort och långt varsel är också viktigt samt god kommunikation om resursfördelning inom enheten, till medarbetare, chefer och andra enheter.

Vi strävar mot mycket hög kvalitet och är en ackrediterad verksamhet. Det innebär att vi utvecklar bra rutiner och är en verksamhet som ständigt arbetar med förbättringsarbeten.

Laboratoriemedicins mål är att via god resursläggning försörja regionens sjukvård med god diagnostik för vård och behandling. Det innebär hög grad av fungerande samverkan med kollegor inom laboratoriemedicin och med vården.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med din ansökan. Ansök direkt! Urval sker löpande.
Sista ansökningsdag är den 10 december 2023.

Frågor besvaras av områdescheferna Jessica Månsson tele 076-724 58 95 och Christina Magnusson tele 072-173 21 56.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Laboratoriemedicin är en länsgemensam verksamhet och finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus, samt på ungefär hälften av vårdcentralslaboratorierna i länet.

Vi är cirka 350 anställda som arbetar med provbunden diagnostik av olika typer av sjukdomar och sjukdomstillstånd inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och klinisk patologi och cytologi. I laboratoriemedicin ingår även transfusionsmedicin med blodcentraler vid länets tre sjukhus.

Varför ska du jobba hos oss? Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och du välkomnas till en sammanhållen och integrerad verksamhet. Kombinationen av att ständigt arbeta med förbättringar, ha viljan och förmågan att tänka innovativt och att också våga prova ny teknik har gjort att vi är en verksamhet i framkant inom flera områden.

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 15
Kirurgavdelning A och B, Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till kirurgkliniken i Jönköping!

Rollen som vårdadministratör
Dina arbetsuppgifter är dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnos- och åtgärdsklassificering, kontrollfunktioner och övriga vårdadministrativa uppgifter. Vi ansvarar för delar av administrationen inom standardiserade vårdförlopp och kvalitetsregister. Du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kirurgavdelningen. Varje vårdadministratör på kliniken tillhör ett team där läkare, sjuksköterska och undersköterska finns representerade. Arbetet är varierande och utvecklande och serviceandan ”här hjälps vi åt” är mycket viktig. Vi samarbetar även över gränserna på kliniken mot mottagningar och endoskopienhet.

Din blivande arbetsplats
Kirurgklinikens vårdadministrativa enhet på Länssjukhuset Ryhov är en del av den länsgemensamma kirurgkliniken i Region Jönköpings län. Vårdadministratörerna på kliniken har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier och finns representerade på samtliga våra mottagningar och vårdavdelning.
Kirurgkliniken utreder och behandlar patienter med sjukdomar i övre- och nedre mag-, tarmkanalen, i kärlen samt i hormonbildande organ. Även bröstrelaterade sjukdomar utreds och behandlas vid kliniken.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare med tillhörande kodningsutbildning. Meriterande är erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Du ska ha goda kunskaper inom svenska språket samt i officepaketet.
Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera och strukturera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar och kan arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Tjänsten är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i vår verksamhet där du får möjlighet till ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete. Vi arbetar för en god arbetsmiljö och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Du får en bred kunskap i arbetet med patientdokumentation då vi på kirurgkliniken handhar journaldokumentationen för samtliga våra enheter - mottagning, endoskopiverksamhet och vårdavdelning. Vi arbetar vardagar kl. 07.30 – 16.15.
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor kontakta administrativ enhetschef Ulrika Axelsson Francke,
tfn 010–242 13 24, ulrika.axelsson.francke@rjl.se.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 8 december 2023. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida:
https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Dietist

Dietist
Läs mer Nov 17
Barn- och ungdomshabiliteringen, Jönköping

Är du redo för nya utmaningar? Vi har en stimulerande arbetsplats, engagerade kollegor med hög kompetens och ett gott samarbetsklimat. Vi är beredda att utforma tjänsten kring dig!

Rollen som Dietist
Som dietist i habiliteringscentrums två neuropsykiatriska team kommer du möta barn med nutritionssvårigheter som t.ex. selektivt ätande, ARFID och sviktande tillväxt. Du kommer att arbeta med nutritionsbedömningar och behandling, enskilt och i grupp. Du kommer arbeta med att informera, handleda och stötta föräldrar och närstående kring nutritionen. Du kommer även jobba mycket mot barnets nätverk som t.ex. skola/ förskola. Hos oss samarbetar du med våra två neuropsykiatriska team. I teamen bidrar du med din erfarenhet och kunskap som dietist. Våra team arbetar för samarbete och lagkänsla.

Din blivande arbetsplats
Habiliteringscentrum Region Jönköpings län är en samlad resurs som arbetar med specialiserade insatser för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Hos oss hittar du barn-, ungdoms- och vuxenhabilitering samt syncentral, hörselhabilitering och tolkcentral.
Habiliteringsarbetet präglas av helhetssyn och bygger på tvärvetenskapligt synsätt.
Verksamheten är uppbyggd i team som består av olika yrkesprofessioner.

Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i ett attraktivt län för alla.
Habiliteringscentrum som arbetsplats, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/habiliteringscentrum-som-arbetsplats2/)

Vi värdesätter vårt teamarbete och är stolta över vår verksamhet! Grunden för vårt arbete är mötet med barn, unga och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina behov av habilitering. Utifrån deras individuella behov utformar vi insatser.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad dietist. Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av arbete med personer med autism, ADHD och intellektuell funktionsnedsättning.

Som person har du god social kompetens och god samarbetsförmåga då stora delar av arbetet innebär nära samarbete med andra professioner och verksamheter. Du är lugn och trygg och kan på ett strukturerat sätt ansvara för dina arbetsuppgifter. Du bidrar med arbetsglädje till gruppen och visar omtanke om både patienter och dina arbetskamrater.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då resor ingår i tjänsten är körkort B ett krav

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och inspirerande arbete i tvärprofessionella team. Tillsammans löser vi spännande, utmanande och varierande arbetsuppgifter och skapar bästa möjliga förutsättningar för patientens habiliteringsprocess.
Teamen består av arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, psykolog, sjukgymnast, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och administratör. Du har flera dietistkollegor på Habiliteringscentrum och tillsammans har ni ett nära samarbete med bl.a. regelbundna yrkesträffar och utbildningsdagar. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstid är förlagd på dagtid, måndag-fredag och distansarbete erbjuds delvis. Du har utifrån teamet och verksamheten stor möjlighet att själv styra och anpassa dina arbetstider, detta då vi har förmånen att använda oss av årsarbetstid.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Sara Duveskog sara.duveskog@rjl.se, dietist Maria Boesen Maria.boesen@rjl.se eller till habiliteringen 010-2424350

Sista ansökningsdag är den 8 december 2023
Välkommen med din ansökan till Habiliteringscentrum i Jönköping!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: Vår rekryteringsprocess, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/)

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 15
Barnkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker dig som med engagemang och kunskap vill leda en universitetssjukvårdsenhet i toppklass. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och medarbetare!

Rollen som verksamhetschef
Ditt grundläggande uppdrag är att leda och utveckla barnkliniken i Jönköping och i länet. Du gör detta tillsammans med klinikens ledningsgrupp.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för medarbetare, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar på uppdrag av sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård.

Din blivande arbetsplats
Barnkliniken har omkring 190 medarbetare inom yrkeskategorierna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och pedagoger. Hos oss vårdas barn upp till 18 år med alla typer av sjukdomar.

Barnkliniken hör organisatoriskt till verksamhetsområde Medicinsk vård. Medicinsk vård har verksamhet inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, barnhälsovård, barnsjukvård, barn-och ungdomshälsa, geriatrik, hudsjukvård, infektion och medicin. Verksamhet bedrivs på sjukhusen i Eksjö, Jönköping och Värnamo, ambulanser runt om i länet, barn- och ungdomsenheter i Eksjö, Jönköping och Värnamo samt på länets familjecentraler. Medicinsk vård har cirka 2000 medarbetare och 2,9 miljarder kronor i årlig budget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som söker är utbildad läkare, men även annan lämplig högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet kan bedömas aktuell. Du ska ha erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård samt tidigare ledarskapserfarenhet med budget- och personalansvar är meriterande. Likaså är det meriterande om du har forskningserfarenhet. B-körkort är ett krav då resor förkommer i tjänsten.

För att trivas hos oss ser vi att du är mål- och resultatorienterad och har ett strategiskt tänk. För att nå framgång ser vi att du har ett gott samarbete med andra verksamhetsansvariga inom verksamhetsområdet. Du har ett uttalat intresse för patientorientering. Tydlighet, engagemang och förmåga att entusiasmera värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Som ny verksamhetschef får du ett introduktionsprogram som är specifikt för verksamhetschefer inom Medicinsk vård. Du har stöd genom Medicinsk vårds stab, HR-funktion och controllerfunktion. En mentor erbjuds. Vidare deltar du i regionens chefsutbildningar och nätverk för engagerat ledarskap.

Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Tycker du att uppdraget låter spännande och vill veta mer? Kontakta gärna:
• Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se
• Åsa Johannesson, HR-chef, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-12-06. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Nov 8
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Är du fysioterapeut/sjukgymnast? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt härliga team! På Norrahammars vårdcentral får alla ett gott bemötande på lika villkor. Vårt mål är att erbjuda dig snabb tillgång till vård av hög kvalitet.


Rollen som fysioterapeut/sjukgymnast
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård. Du är en person som har god samarbetsförmåga. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du har ett gott bemötande och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Din blivande arbetsplats
På Norrahammar vårdcentral är alla professioner lika viktiga och vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter, unga, gamla, friska och sjuka, den bästa vård vi kan ge. Vi tror på individens ansvar för en välmående arbetsgrupp och med mycket skratt och humor har vi bra verktyg för en god social arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga. Läs mer om Norrahammar vårdcentral här! (https://rjl.se/vardcentralernabraliv/Vardcentraler/Norrahammarsvardcentral/)

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Som medarbetare inom Bra Liv gör du skillnad för många - på riktigt. Genom att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. Målsättningen hos oss är att varje patient ska lämna oss med känslan av att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du gör skillnad. Arbetet ställer krav på både självständighet och samarbete. Du ingår i en grupp som består av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt det psykosociala teamet. Du är vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten och möter patienter i alla åldrar med varierade behov. Du medverkar i olika team samt är med och förbättrar och utvecklar verksamheten. Vår målsättning är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser. Hos oss får du möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom ramen för vårt uppdrag.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Fagerberg på tfn 072-221 75 05 alternativt anna.fagerberg@rjl.se eller sjukgymnast Ellen Alavik på tfn 010-242 39 21.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 6 december. Urval görs löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Norrahammar vårdcentral är en av de 33 vårdcentraler som ingår i den regionsdrivna primärvården Vårdcentralerna Bra Liv. Vårdcentralen har cirka 11 000 listade patienter och tillsammans är vi ca. 45 medarbetare som ger våra patienter vård med omtanke, helhet och kvalitet. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

Supportmedarbetare

IT-samordnare
Läs mer Nov 15
Folktandvårdens ledningsstab Region Jönköpings län

Folktandvården, Region Jönköpings län, befinner sig på en spännande förändringsresa. Enheten för ekonomi, IT och digitalisering, vilken ingår i Folktandvårdens ledningsstab, är en viktig funktion för att nå visionen om en god munhälsa hela livet i hela länet. Enheten arbetar bland annat med systemförvaltning, utveckling, stöd och support till Folktandvårdens medarbetare och patienter. Vi har stort fokus på att verka nära kärnverksamheten och vara den naturliga parten för support och verksamhetsutveckling. Vår vision är att vi ska vara en självklar drivkraft för digitaliseringen av Folktandvården genom pålitliga leveranser som präglas av kompetens, nyfikenhet och samarbete med kärn- och stödverksamhet. Tillsammans bygger vi framtidens Folktandvård för att möta invånarnas behov och förväntan om en modern, tillgänglig och jämlik tandvård som bidrar till ett bra liv i en attraktiv region.

Är du lösningsorienterad och drivs av att ge bästa möjliga service? Nu söker vi en supportmedarbetare som vill bli del av vårt IT-team som idag består av fyra medarbetare. IT-teamet kännetecknas av familjär stämning där vi har nära till skratt.

Rollen som
Som supportmedarbetare IT är den ena dagen inte den andra lik och varje dag ställs du inför nya utmaningar. Du kommer att hantera en stor variation av ärenden via ärendehanteringssystem. På enheten har vi ett nära samarbete och hjälps åt med olika administrativa arbetsuppgifter inom ramen för vårt uppdrag. Du kommer att administrera, supportera och utbilda Folktandvårdens användare i våra verksamhetsnära IT-system. Vår service är en avgörande del i våra kollegors upplevelse. Tillsammans med enheten blir du således delaktig i utvecklingen av arbetssätt och arbetsflöden för att kunna erbjuda Folktandvårdens medarbetare bästa möjliga service.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

Agera supportfunktion för våra användare, främst first line support.

• Arbeta i ett ärendehanteringssystem där du analyserar och prioriterar ärenden.
• Följer upp, fullföljer och återkopplar ärenden till användare och systemförvaltare.
• Tillsammans med enheten bidrar du till bättre rutiner och processer och hjälper Folktandvården på sin fortsatta digitaliseringsresa.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom kundtjänst eller support. Du har minst godkänd gymnasieutbildning samt mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har ett stort intresse för IT och är van vid att hantera och sätta dig in i olika program och system. Som person har du förmågan att sätta kollegernas behov i centrum och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och bemötande.

För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att prioritera, vara en problemlösare samt förmedla lösningar på ett tydligt och enkelt sätt. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är även noggrann, strukturerad och proaktiv. Att arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser du som en självklarhet. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det dessutom att du har B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma.

Vårt erbjudande till dig
Vi på enheten för ekonomi, IT och digitalisering präglas av prestigelöshet, en platt organisation där dina initiativ och insatser både syns och gör skillnad. Vi är en arbetsplats som kännetecknas av stor frihet under stort ansvar. Vi erbjuder en bra balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Av den anledningen erbjuds samtliga medarbetare ett förmånligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr årligen. Tydliga mål, konkurrenskraftiga villkor och goda utvecklingsmöjligheter är ytterligare förmåner som Folktandvården, Region Jönköpings län erbjuder dig som medarbetare.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Tjänsten erbjuder en tillsvidareanställning men provanställning kan tillämpas. Huvudsaklig placering är i Jönköping men emellertid finns möjligheten till distansarbete enligt Region Jönköpings läns gällande riktlinjer.


Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomi, IT- och digitaliseringschef René Rizzo på rene.rizzo@rjl.se alt. 010-2425318.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 6 dec. Vi genomför urval löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Intervjuer planeras till v. 49 och v. 50.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en del av Region Jönköpings län. Vårt viktiga folkhälsouppdrag handlar om att bidra till en god munhälsa, hela livet i hela länet. I verksamheten finns 26 allmäntandvårdskliniker utspridda i länet samt specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen, med nio olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv verka för ett bra liv i en attraktiv region.
Vi ser mångfald som en styrka och något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. Tillsammans är vi en stor kraft. Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.

Ansök nu

Klinikchef inom Ortodonti

Klinikchef, tandvård/Verksamhetschef, tandvård
Läs mer Nov 14
Avdelningen för ortodonti Nässjö

Avdelningen för Ortodonti i Nässjö söker nu en klinikchef med samarbete som verktyg för utveckling! På avdelningen för ortodonti Nässjö är vi ca 11 medarbetare men totalt sett finns ett femtiotal kollegor inom ortodontiklinikerna i länet. Avdelningen är en del av Odontologiska Institutionen, vars uppdrag vilar på tre ben – klinik, forskning och utbildning.

Rollen som klinikchef till avdelningen för Ortodonti i Nässjö
Som klinikchef på avdelningen för ortodonti i Nässjö kommer du att ha ett helhetsansvar för avdelningens verksamhet, arbetsmiljö, medarbetare och ekonomi. Du är närmaste chef för avdelningens ca 11 personer, varav en klinikkoordinator.

Disciplinen ortodonti är väletablerad i hela länet med ortodontikliniken i Jönköping, Odontologiska Institutionen samt på Värnamo sjukhus, vilka du kommer ha ett tätt samarbete med. Vi har även en omfattande konsultationsverksamhet gentemot allmäntandvården, där vi samarbetar med aktörer även utanför Folktandvårdens väggar.

Att bedriva utbildning är en viktig del av Odontologiska Institutionens uppdrag; genom ST utbildning, intern utbildning och utbildning i externa sammanhang, därför är det viktigt att är öppen inför att bidra med din kompetens i vår utbildningsverksamhet.

Vidare kommer du ingå i Odontologiska Institutionens ledningsgrupp där arbetet fokuseras på verksamhetsutveckling och erfarenhetsutbyte.

Du kommer även arbeta kliniskt som ortodontist.

Din blivande arbetsplats
Välkommen till en arbetsplats med hög kompetens och familjär känsla. Avdelningen för ortodonti i Nässjö finns i nyrenoverade och moderna Odontologiskt Centrum i Nässjö, där allmäntandvård möter specialisttandvård.

Din profil
Vi söker en klinikchef med ett genuint intresse för ledarskap, utveckling och givetvis – ortodonti. Du har flerårig erfarenhet som specialist inom ortodonti.

Vi söker en ledare som motiverar varje medarbetare till att nå sin fulla potential för att bidra till verksamheten på bästa sätt. Din drivkraft är inte att vara chef, utan att vara en ledare som banar väg för verksamhetens och medarbetarnas utveckling. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, men det är inget krav.

Du är kvalitetsmedveten och utvecklingsorienterad och lyckas med ditt uppdrag genom ditt strukturerade arbetssätt och kommunikativa ledarskap. Du ser samarbete inom och mellan professioner som en nyckel för att nå mål. Du trivs i rollen som arbetsgivarrepresentant och i de beslut du tar ser du till hela verksamhetens bästa.

Rollen kräver god datorvana och god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
I Folktandvården finns även goda förutsättningar för erfarenhetsutbyte med andra klinikchefskollegor då ni regelbundet möts i nätverk för verksamhetsområdets klinikledningar. Som chef i Region Jönköpings län är du en del i ett större sammanhang där ni möts och utvecklas tillsammans.Du har stöd från din närmaste chef samt stödfunktionerna på Folktandvårdens ledningsstab vilket skapar goda förutsättningar för att lyckas med uppdraget.

Anställningen som klinikchef är ett tidsförordnande på 2-4 år, med goda möjligheter till förlängning därefter! Är du redan anställd hos oss behåller du din grundanställning.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett förmånligt friskvårdsbidrag upp till 3000 kr. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag upp till 20 000 kr. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tandvårdschef Annika Gustafsson, annika.a.gustafsson@rjl.se eller HR partner Mikaela Strandberg, mikaela.strandberg@rjl.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 5 december. Urval kommer göras löpande under ansökningstiden. Intervjuer planeras till måndag den 11 december.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Kurator

Kurator
Läs mer Nov 9
Bra Liv Norrahammar Vårdcentral

Brinner du för psykisk hälsa? Har du erfarenhet av behandling och stödsamtal? Då är det dig vi söker! Varmt välkommen att söka tjänsten för att bli en del av Bra Liv Norrahammars vårdcentrals psykosociala team!

Rollen som kurator
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med egen mottagningsverksamhet och behandla patienter med psykosocial problematik. Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa, enligt riktlinjer för Regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra bedömningar och behandlingsinsatser. Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet, vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kommer att förändras i takt med att primärvårdens uppdrag förändras och utvecklas.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Din blivande arbetsplats
Bra Liv Norrahammar vårdcentral är en medelstor vårdcentral, har ca 11 000 listade patienter och 45 medarbetare inom olika professioner. Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, den landstingsdrivna primärvården i Jönköpings län som består av 31 vårdcentraler, nära våra patienter över hela länet. Vi arbetar ständigt för att få nöjda patienter och vi är alla delaktiga i förbättringsarbeten. Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus.

Din profil
Vi söker dig med en godkänd socionomexamen eller likvärdig utbildning. Det är inget krav men du är med fördel legitimerad hälso- och sjukvårdskurator, har KBT-kompetens steg 1/IPT steg 1 och gärna erfarenhet av primärvård.
Du tycker om och drivs av att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Som person är du empatisk, trygg, lyhörd och har ett gott bemötande. Du är positiv och flexibel, har lätt för att anpassa dig till olika situationer som snabbt kan uppstå på en arbetsplats. Vi ser gärna att du är bra på att jobba självständigt i din profession men också har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig

• En individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet för att känna trygghet
• Individuell kompetensutveckling
• En bra, härlig, kompetent och engagerad personalgrupp där du får god handledning
• Ett omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik
• Ett arbete som är både självständigt och tvärprofessionellt

Du kommer att ingå i vårdcentralens psykosociala team. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten. Bra Liv erbjuder handledning, nätverksträffar och kompetensutveckling.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Fagerberg på tfn 072-221 75 05 alternativt anna.fagerberg@rjl.se. Du kan även kontakta Ingeborg Fogelberg Zagar på tfn 010-2423915 om du vill ha mer information.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 4 december. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/


Norrahammar vårdcentral är en av de 33 vårdcentraler som ingår i den regionsdrivna primärvården Vårdcentralerna Bra Liv. Vårdcentralen har cirka 11 000 listade patienter och tillsammans är vi ca. 45 medarbetare som ger våra patienter vård med omtanke, helhet och kvalitet. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

Kurator

Sjukhuskurator
Läs mer Nov 13
Psykiatriska akutenheten, Jönköping

Psykiatriska kliniken står inför spännande utmaningar! Vill du vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och vara med och forma vår framtida verksamhet?

Rollen som kurator
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete vid psykiatriska akutenheten som främst innefattar kris- och stödjande samtal. I arbetet ingår även anhörigstöd och sedvanliga kuratorsuppgifter till patienter inom slutenvården på Psykiatriska kliniken. Dina arbetsuppgifter och insatser kan vara såväl akuta som planerade och du har stora möjligheter att styra ditt dagliga arbete.

Organisationen som du kommer att arbeta inom
Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är utbildad socionom med några års erfarenhet, gärna inom psykiatrisk vård. Du har goda kunskaper gällande lagar och föreskrifter för hälso- och sjukvård.

Är nyfiken, nytänkande, har lätt för att samarbeta och brinner för att skapa en god stämning. Du har ett professionellt förhållningssätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt och är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid fr.o.m. 2024-02-01 t.o.m. 2024-07-31.

Hos oss får du ett varierat arbete med stimulerande, utvecklande och komplexa arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat. Vi arbetar i en modern IT miljö. Genom ett tvärprofessionellt samarbete lär vi oss av varandra och tar tillvara på enhetens samlade kompetens. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och vår arbetsplats genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Rebecka Berg, 010-242 30 12, alternativt biträdande vårdenhetschef Kajsa Ärlebo, 010-242 30 54.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-12-04. Välkommen med din ansökan.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Byggprojektledare

Civilingenjör, bygg
Läs mer Nov 15
Projektenheten, Regionfastigheter, Jönköping

Är du högskoleingenjör eller civilingenjör med byggteknisk inriktning och har flerårig erfarenhet från byggsektorn? Känner du att det är dags för din nästa utmaning där du får möjlighet att jobba med stora, spännande byggprojekt? Låter detta som du? Läs gärna vidare!

Rollen som Byggprojektledare
Som byggprojektledare är du med i hela processen från förstudie, kostnadsbedömningar, projektering, upphandling, produktion till överlämnande av uppdraget. Du driver projekt tillsammans med dina kollegor inom Projektenheten som byggprojektledare, lokalplanerare, el-ingenjör, VVS-ingenjör samt inhyrda konsulter.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt. Regionen äger merparten, cirka 608 000 kvadratmeter, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på cirka 70 000 kvadratmeter. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor med mera.

Fastighetsinvesteringarna är totalt ca 300-500 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs mer om oss här. (https://rjl.se/regionfastigheter)

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning i botten och har flerårig erfarenhet från byggsektorn. Du är van att leda byggprojekt med många olika installationsgrupper och har även erfarenhet av att utföra fortlöpande ekonomiska avstämningar/uppföljningar i projekten. Du ser detta som en naturlig del i ditt arbetssätt. B-körkort är ett krav då vi har hela regionen som arbetsområde. Vid resor inom regionen använder vi regionens poolbilar.

Som person är du självgående och tar stort ansvar för de projekt du driver. Du är van att sätta upp mål och fokuserar på att hålla budget och tidsramar i projektet. För att klara detta är du tydlig och beslutsam med ett strukturerat arbetssätt. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. I rollen som byggprojektledare på Regionfastigheter träffar du många olika verksamheter på våra sjukhus. Därför behövs en stor samarbetsförmåga samt intresse av att förstå sjukvårdens krav och att driva projekten där efter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Som byggprojektledare hos oss får du genomföra stora byggprojekt i form av exempelvis nybyggnationer och ombyggnationer. Uppdragen kan också variera inom sjukvårdsbyggnader, naturbruksgymnasiet och folkhögskolor, många av dessa med avancerade tekniska installationer. Detta innebär goda möjligheter att utmana dig själv och utveckla din kompetens.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Thomas Svärd, telefonnummer 0722-258 282. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2023-12-04.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Skötare

Skötare
Läs mer Nov 13
Psykiatriska akutenheten, Jönköping

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete och bli en del av ett öppet och hjärtligt gäng? Varmt välkommen att söka tjänsten som skötare hos oss på Psykiatriska akutenheten!

Rollen som skötare
På mottagningen kommer du tillsammans med kollegor arbeta med telefonrådgivning, bedömning och prioritering av akutpatienter. Psykiatriska vårdjouren arbetar med hög tillgänglighet i patientens vardag och arbetsuppgifterna består idag av bedömningar via telefon eller hembesök. Teamen har ett stort kontaktnät, både inom kliniken och på sjukhuset, men även externt med till exempel polis, räddningstjänst och socialtjänst. En viktig del i arbetet är att hålla en god servicenivå för patienter och samarbetspartners.

Organisationen som du kommer att arbeta inom
Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska och med fördel inriktning psykiatri. Vi ser också gärna att har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård.

Då resor förekommer i tjänsten krävs B-körkort.

En del av kompetensutvecklingen ligger i det samarbete och utbyte som hela tiden sker mellan kollegorna. Vi arbetar tillsammans för patientens bästa vilket gör att vårt teamwork är A och O. Det är också viktigt att du som jobbar hos oss är trygg och stabil med god självinsikt. Du tar ansvar för din uppgift och organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tjänstgöring dag, kväll och natt utefter schema. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss har du möjlighet att rotera mellan arbetsuppgifter på vår akutmottagning och att delta i arbetet med att utveckla arbetet i vårt mobila team, psykiatriska vårdjouren.

Som arbetsgrupp är vi nytänkande och nyfikna och har en öppenhet som bidrar till väldig god stämning på jobbet. Vi lär av varandra genom tvärprofessionella samarbeten där vi tar tillvara på enhetens samlade kompetens. Du kommer vara delaktig i planering, utveckling och uppföljning av verksamheten.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Rebecka Berg, 010-242 30 12, alternativt biträdande vårdenhetschef Kajsa Ärlebo, 010-242 30 54.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-12-04 men urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 13
Psykiatriska akutenheten, Jönköping

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete och bli en del av ett öppet och hjärtligt gäng? Varmt välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska hos oss på Psykiatriska akutenheten!

Rollen som sjuksköterska
På mottagningen kommer du tillsammans med kollegor arbeta med telefonrådgivning, bedömning och prioritering av akutpatienter. Psykiatriska vårdjouren arbetar med hög tillgänglighet i patientens vardag och arbetsuppgifterna består idag av bedömningar via telefon eller hembesök. Teamen har ett stort kontaktnät, både inom kliniken och på sjukhuset, men även externt med till exempel polis, räddningstjänst och socialtjänst. En viktig del i arbetet är att hålla en god servicenivå för patienter och samarbetspartners.

Organisationen som du kommer att arbeta inom
Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av psykiatrisk vård och/eller specialistutbildning inom psykiatri ses det som positivt men är inget krav. Om du inte är specialistsjuksköterska i psykiatri idag så ser vi gärna att du är intresserad av att läsa vidareutbildningen.

Då resor förekommer i tjänsten krävs B-körkort.

En del av kompetensutvecklingen ligger i det samarbete och utbyte som hela tiden sker mellan kollegorna. Vi arbetar tillsammans för patientens bästa vilket gör att vårt teamwork är A och O. Det är också viktigt att du som jobbar hos oss är trygg och stabil med god självinsikt. Du tar ansvar för din uppgift och organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder in tillsvidareanställning på heltid med tjänstgöring dag, kväll och natt utefter schema. Vi tillämpar individuell schemaplanering, vilket innebär att du får vara med och påverka hur ditt schema ser ut. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du möjlighet att rotera mellan arbetsuppgifter på vår akutmottagning och vårt mobila team.

Som arbetsgrupp är vi nytänkande och nyfikna och har en öppenhet som bidrar till väldig god stämning på jobbet. Vi lär av varandra genom tvärprofessionella samarbeten där vi tar tillvara på enhetens samlade kompetens. Du kommer vara delaktig i planering, utveckling och uppföljning av verksamheten.

Om du är nyutbildad sjuksköterska? Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi dig som fått din legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor (RIU). Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra nyutbildade där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Rebecka Berg, 010-242 30 12, alternativt biträdande vårdenhetschef Kajsa Ärlebo, 010-242 30 54.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-12-04. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 13
Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUMM), Jönköping och Huskvarna

Trivs du i en roll med ansvar? Uppskattar du att ge god service med ett gott bemötande? Vill du utvecklas i din roll? Då är det just dig vi behöver! #sverigesviktigastejobb

Rollen som vårdadministratör
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara av vårdadministrativ karaktär. En dag på jobbet innebär att administrativt stödja processarbete, protokollföra vid arbetsplatsträffar, beställa varor och tjänster, samt att erbjuda IT-stöd till dina kollegor.

I Cosmic ingår arbetsuppgifter så som journaldokumentation, remisshantering, kontrollfunktioner, vara behjälplig i arbetet med kvalitetsindikatorer, reservrutiner etc. Du samarbetar dels med medarbetarna på den egna mottagningen men också medarbetarna på länets övriga BUMM.
Du kommer även delta i process och förbättringsarbeten.

Vår mottagning har ett stort utbildningsansvar av läkarkandidater och ST-läkare. Vår målsättning är att du kommer att ha ett visst ansvar i planering och introduktion. Som vårdadministratör medverkar du aktivt till att verksamheten når sina mål.

Din blivande arbetsplats
Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen (BUMM) är en pediatrisk specialistmottagning. Verksamheten är väl etablerad och har ett tydligt uppdrag inom öppenvården. Sedan flera år är vi en länsenhet med mottagningar i Jönköping/Huskvarna, Eksjö och Värnamo. Mottagningarna i Jönköping/Huskvarna står inför en samlokalisering inom de närmsta åren.

På våra mottagningar arbetar barnläkare, specialistsjuksköterskor inom barn och ungdom samt vårdadministratörer. Vi utvecklar verksamheten ständigt genom olika förbättringsarbeten och i detta involveras alla medarbetare. Våra barn- och ungdomsmedicinska mottagningar är arbetsplatser som präglas av gott samarbete och härlig stämning. Vi har ett väl utvecklat samarbete med andra aktörer som finns runt barnet både inom och utom Region Jönköping.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med kodningsutbildning. Som krav ställer vi att du har intresse för data och IT, att du har goda kunskaper i officepaketet och utrycker dig väl i svenska, både tal och skrift. Att du behärskar Cosmic ser vi som meriterande.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel. Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Har dessutom en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen.

Vårt erbjudande till dig
Som vårdadministratör på barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är du en viktig del i att verksamheten utvecklas och förbättras. Vi har en god arbetsmiljö och strävar efter att använda våra medarbetares kompetens på bästa sätt och erbjuder kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Viss möjlighet till distansarbete kan erbjudas.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ann Johansson på E-post ann.a.johansson@rjl.se eller telefon
072 703 5135.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 4 december 2023. Och du, vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu