Combitech AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Combitech AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Exjobb hos Combitech i Jönköping

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Sep 15
Är du i slutet av dina studier inom datateknik eller elektronik och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande möjligheter i teknikens framkant. Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som exjobbare

Vi har möjlighet att erbjuda exjobb inom ett flertal aktuella och spännande teknikområden, beroende på ditt intresse. Inriktningen på exiobbet kommer tas fram i en dialog för att få ett givande projekt för alla parter.Vi ser möjligheten att ta fram ett lämpligt exjobb inom något av följande teknikområden:

* Hårdvarunära mjukvaruutveckling (C/C++)

* Open source software

* Linux/Embedded Linux

* Zephyr RTOS

* Azure IoT

* Trådad kommunikation (t.ex. SPI, I2C, CAN)

* Testning/Testautomatisering

* Systemutveckling

* VHDL/FPGA

* KretskortsdesignExjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Jönköping och ni kommer att få en dedikerad handledare som stöd i arbetet.Vem är du?

Vi söker dig som studerar ett högskole- eller civilingenjörsprogram inom datateknik eller elektronik och ska utföra ditt exjobb under våren 2024.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig. Vi välkomnar både de som skriver i par eller ensamma att söka exjobb hos oss.

Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!

Ansök nu

Elektronikingenjör till Combitech i Jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 30
Vill du jobba med elektronik i vår växande inhouse verksamhet?

Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder.

Vi står nu inför att bygga upp ett satellitteam och där behöver vi flera elektronikingenjörer.

Din roll som elektronikingenjör i Combitechs inhouse verksamhet

Vi erbjuder dig en roll som elektronikingenjör där du kommer vara med och bygga upp och etablera ett nytt satellitteam, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen. Vi arbetar i distribuerade team vilket delvis innebär att din boendeort inte har större betydelse.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agilt metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har stort teknikintresse och det är viktigt för oss om att ligga i teknikens framkant.

Vem är du?

Vi söker flera kollegor, både juniora och seniora. Vi ser gärna att du har intresse inom elektronikkonstruktion.

Vi söker elektronikingenjör som har allt från ett helt färskt diplom från skolan till några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor.Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant. Om du har en utbildning inom närbesläktade områden (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset och viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen så ska du inte tveka att söka.Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Projektledare inom IT till Combitech i Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Jun 30
Combitech är en etablerad leverantör till bland annat energibranschen, offentlig verksamhet och försvarsmakten som alla är i en spännande digitaliseringsresa. För att stärka vårt erbjudande hos våra kunder söker vi nu projektledare som hjälper kunderna med digitalisering/förändring av systemstöd samt organisation. Rollen är utvecklande och berör flera områden hos kund som processutvecklare, workshopsledare, förändringscoach, projektledning, verksamhetsutveckling mm.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE INOM IT

Som projektledare är det viktigt att både hålla ihop projektet och att kunna leda det framåt. I din roll kommer det att vara med på hela resan från att analysera projektdirektiv och kravbild vidare med att organisera och leda projektteamet mot fastställda mål till uppföljning och rapportering.Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med andra i nätverkande lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, såväl på det tekniska planet, projektledningsmässigt som det personliga.

VEM ÄR DU?

Vi söker nu dig som har jobbat några år som projektledare. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.Som projektledare är kommunikationsförmåga viktigt eftersom du håller ihop och informerar både vad som fungera bra och vad som inte fungerar till dina projektmedlemmar. Du har också kontaktyta till chefer och ledning samt till slutkund i vissa projekt. I din ledande roll behöver du även ha kunskap för att kunna planer och strukturera, hantera ekonomi och göra uppföljningar och rapporter att förmedla vidare. Här kan det också ingå att leda utläggning av delar eller hela projekt på externa partners.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Etablera nytt Systemutvecklar-team inhouse i Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 30
Vill du vara med och bygga upp ett nytt team och kompetensområde så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Nu vill vi etablera oss inom Systemutveckling, JAVA och .Net, genom nytt team och kompetensnätverk. Sök redan idag för att var med från start och bygga upp något nytt!

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE

Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu systemutvecklare som vill vara med och bygga upp en breddad inriktning på vår inhouse-verksamhet. Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Idag jobbar vi med företag inom försvarsindustri, industri och medtech.I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av kompetenscentret och dess kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.Så om du vill jobba inhouse och bygga upp ett nytt kompetensområde med kunder inom ovan nämnda branscher men också inom myndighetsvärlden så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har fungerande processer och samverkansmodeller med andra kontor men du blir först ut i Jönköping!

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och att du har några års bred erfarenhet av primärt JAVA och/eller .NET-utveckling. Du har troligen kommit i kontakt med ett flertal verktyg, teknologier, frameworks och system eller åtminstone har kännedom om flera av de mest använda. Meriterande är om du även har förståelse för IT-arkitektur i större organisationer. Vi tror även att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum och/eller Kanban. Om du idag arbetar med frontend eller backend och vill bredda dig - tveka inte att söka till oss - hos oss har du möjlighet att jobba fullstack och få den utbildningsuppbackning som krävs.Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar inom framför allt Microsofts teknikplattform.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Lösningsarkitekt sökes till Combitech Jönköping

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 30
På Combitech så har vi kunden i fokus och är stolta över att inte bara jobba utifrån agila metoder utan att vi tillämpar ett agilt förhållningssätt på allt vi gör. Vi verkar i teknikens framkant och stöttar våra kunder i hela deras digitaliseringsresor från start till mål. Med nyskapande tänkande och kreativa samarbeten skapar vi kraftfulla och kostnadseffektiva digitala ekosystem som stärker våra kunders konkurrenskraft på ett långsiktigt hållbart sätt - vill du vara med och bidra till att göra oss och våra kunder ännu mer framgångsrika?

DIN ROLL SOM LÖSNINGSARKITEKT

Som lösningsarkitekt hos oss får du samverka med kompetenta och drivna kollegor i en kreativ miljö som inte bara möjliggör skapandet av rationella lösningar utan också bidrar till en effektiv kompetensutveckling. Vi söker dig som vill fördjupa din kompetens, har ett brinnande intresse för ny teknik och vill få chansen att bidra i spännande projekt.I din roll som lösningsarkitekt kommer du att arbeta med att ta fram lösningsarkitektur, säkerställa att lösningar följer gällande lagar, riktlinjer och principer samt skapa dokumentation som förklarar arkitekturens syfte och varför de arkitektoniska valen gjorts. Du kan utifrån en kravbild genomföra analyser och föreslå lösningar som är långsiktigt hållbara. Vi ser det som en stor fördel om du inte är främmande för att även ta aktiv del i själva realiseringen av den framtagna lösningsarkitekturen.Combitech erbjuder dig flexibilitet och möjlighet att välja uppdrag som passar din profil och erfarenhet samt stöttar dina ambitioner avseende kompetensutveckling. Du kommer att få chansen att arbeta hos kunder inom olika branscher och med olika långt utvecklad IT-mognad.VEM ÄR DU?

Du får gärna ha en högskole- eller universitetsutbildning inom data/systemvetenskap och några års arbetslivserfarenhet som Lösningsarkitekt. Alternativt så är du idag teknisk förvaltare, systemtekniker eller systemutvecklare med intresse för arkitekturfrågor som är redo för nästa steg i din karriär.Som person är du kommunikativ, social, positiv och trivs med att jobba i team. Du har ett starkt kundfokus och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift oavsett om det är på svenska eller engelska samt besitter förmågan att agera förtroendeingivande. Att ta egna initiativ bör vara naturligt för dig och du gillar utmaningar.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Embeddedutvecklare och elektronikingenjör Combitech Jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 30
Vill du jobba med utveckling och/eller elektronik i vår växande inhouse verksamhet? Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder. Vi står nu inför att bygga upp fler team, vill du vara med?

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en roll som embeddedutvecklare och/eller elektronikingenjör där du kommer att ingå i våra befintliga team eller vara med och bygga upp och etablera nya team, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen. Vi arbetar i distribuerade team vilket delvis innebär att din boendeort inte har större betydelse.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agilt metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har stort teknikintresse och det är viktigt för oss om att vara i teknikens framkant.

VEM ÄR DU?

Vi söker flera kollegor, både juniora och seniora. Vi ser gärna att du har intresse inom embeddedutveckling och/eller elektronikkonstruktion eller en kombination av båda delarna.Vi söker embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikingenjörer. I rollen som embeddeutvecklare så söker vi dig med teknisk utbildning och erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN).Vi söker elektronikingenjör som har allt från ett helt färskt diplom från skolan till några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant. Har du en utbildning inom närbesläktade områden (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset och viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen, tveka inte att söka!Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Combitech växer i Jönköping

Testledare
Läs mer Jun 30
Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att växa i Jönköping och söker nu fler till teamet!

Din roll som konsult på Combitech

Combitech, med kunder inom bland annat industri, försvarsindustri och offentlig verksamhet, växer i Jönköping. Det går bra för oss och behöver stärka upp teamet med olika typer av kompetenser. Till teamet söker vi bland annat:

*

Embeddedutvecklare
*

Elektronikingenjörer
*

IT-arkitekter
*

Systemutvecklare
*

Kravanalytiker
*

Systemingenjörer
*

Projektledare
*

Testare
*

Rådgivare inom krisberedskap och civilförsvarExakt hur din dag som konsult på Combitech kommer att se ut är svår att beskriva då vi tar hänsyn till dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig! Det vi vet är att du kommer att få balans i livet, en rejäl dos personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar och uppdrag som passar dig.Vi har en stor inhouse-verksamhet där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder, där vi bygger starka team inom främst produktutveckling!

Vem är du?

Du bidrar till teamet med ditt engagemang samt dina erfarenheter, kunskaper och driv. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Notera att på grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Combitech växer i Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 17
Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att växa i Jönköping och söker nu fler till teamet!

Din roll som konsult på Combitech

Combitech, med kunder inom bland annat industri, försvarsindustri och offentlig verksamhet, växer i Jönköping. Det går bra för oss och behöver stärka upp teamet med olika typer av kompetenser. Till teamet söker vi bland annat:

*

Embeddedutvecklare
*

Elektronikingenjörer
*

IT-arkitekter
*

Systemutvecklare
*

Kravanalytiker
*

Systemingenjörer
*

Projektledare
*

Testare
*

Rådgivare inom krisberedskap och civilförsvarExakt hur din dag som konsult på Combitech kommer att se ut är svår att beskriva då vi tar hänsyn till dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig! Det vi vet är att du kommer att få balans i livet, en rejäl dos personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar och uppdrag som passar dig.Vi har en stor inhouse-verksamhet där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder, där vi bygger starka team inom främst produktutveckling!

Vem är du?

Du bidrar till teamet med ditt engagemang samt dina erfarenheter, kunskaper och driv. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Embeddedutvecklare och elektronikingenjör till Combitech

Elektronikkonstruktör
Läs mer Maj 17
Vill du jobba med utveckling och/eller elektronik i vår växande inhouse verksamhet? Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder. Vi står nu inför att bygga upp fler team, vill du vara med?

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en roll som embeddedutvecklare och/eller elektronikingenjör där du kommer att ingå i våra befintliga team eller vara med och bygga upp och etablera nya team, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen. Vi arbetar i distribuerade team vilket delvis innebär att din boendeort inte har större betydelse.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agilt metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har stort teknikintresse och det är viktigt för oss om att vara i teknikens framkant.

VEM ÄR DU?

Vi söker flera kollegor, både juniora och seniora. Vi ser gärna att du har intresse inom embeddedutveckling och/eller elektronikkonstruktion eller en kombination av båda delarna.Vi söker embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikingenjörer. I rollen som embeddeutvecklare så söker vi dig med teknisk utbildning och erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN).Vi söker elektronikingenjör som har allt från ett helt färskt diplom från skolan till några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant. Har du en utbildning inom närbesläktade områden (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset och viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen, tveka inte att söka!Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Etablera nytt Systemutvecklar-team inhouse i Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 17
Vill du vara med och bygga upp ett nytt team och kompetensområde så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Nu vill vi etablera oss inom Systemutveckling, JAVA och .Net, genom nytt team och kompetensnätverk. Sök redan idag för att var med från start och bygga upp något nytt!

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE

Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu systemutvecklare som vill vara med och bygga upp en breddad inriktning på vår inhouse-verksamhet. Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Idag jobbar vi med företag inom försvarsindustri, industri och medtech.I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av kompetenscentret och dess kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.Så om du vill jobba inhouse och bygga upp ett nytt kompetensområde med kunder inom ovan nämnda branscher men också inom myndighetsvärlden så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har fungerande processer och samverkansmodeller med andra kontor men du blir först ut i Jönköping!

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och att du har några års bred erfarenhet av primärt JAVA och/eller .NET-utveckling. Du har troligen kommit i kontakt med ett flertal verktyg, teknologier, frameworks och system eller åtminstone har kännedom om flera av de mest använda. Meriterande är om du även har förståelse för IT-arkitektur i större organisationer. Vi tror även att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum och/eller Kanban. Om du idag arbetar med frontend eller backend och vill bredda dig - tveka inte att söka till oss - hos oss har du möjlighet att jobba fullstack och få den utbildningsuppbackning som krävs.Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar inom framför allt Microsofts teknikplattform.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Projektledare inom IT till Combitech i Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Apr 21
Combitech är en etablerad leverantör till bland annat energibranschen, offentlig verksamhet och försvarsmakten som alla är i en spännande digitaliseringsresa. För att stärka vårt erbjudande hos våra kunder söker vi nu projektledare som hjälper kunderna med digitalisering/förändring av systemstöd samt organisation. Rollen är utvecklande och berör flera områden hos kund som processutvecklare, workshopsledare, förändringscoach, projektledning, verksamhetsutveckling mm.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE INOM IT

Som projektledare är det viktigt att både hålla ihop projektet och att kunna leda det framåt. I din roll kommer det att vara med på hela resan från att analysera projektdirektiv och kravbild vidare med att organisera och leda projektteamet mot fastställda mål till uppföljning och rapportering.Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med andra i nätverkande lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, såväl på det tekniska planet, projektledningsmässigt som det personliga.

VEM ÄR DU?

Vi söker nu dig som har jobbat några år som projektledare. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.Som projektledare är kommunikationsförmåga viktigt eftersom du håller ihop och informerar både vad som fungera bra och vad som inte fungerar till dina projektmedlemmar. Du har också kontaktyta till chefer och ledning samt till slutkund i vissa projekt. I din ledande roll behöver du även ha kunskap för att kunna planer och strukturera, hantera ekonomi och göra uppföljningar och rapporter att förmedla vidare. Här kan det också ingå att leda utläggning av delar eller hela projekt på externa partners.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Konsultenhetschef till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Maj 2
Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss på Combitech kombinerar du konsult- och ledarrollen.

Din roll som Konsultenhetschef

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde så som exempelvis teknisk specialist eller senior utvecklare inom inbyggda system.Detta kombinerar du med en konsultenhetschefsroll där du tillsammans med ledningsgruppen är ansvarig att driva en konsultenhet med medarbetaransvar. Du kommer också att vara engagerad i vår affärsutveckling, sälj och hålla en nära kontakt med kunder. I rollen ingår personalansvar för en mindre grupp konsulter som bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning.Som Konsultenhetschef kommer du att vara Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina medarbetare samtidigt som du gemensamt med medarbetaren hittar de rätta utmaningarna. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta, leda och få med dig andra för att leverera mot uppsatta mål. Du utmanas av att effektivisera och förbättra verksamheter och du behöver ha förmåga att se helheter, strukturera och pedagogiskt förklara samt lyssna, engagera och kommunicera.Vi värdesätter erfarenhet av arbete inom tekniskt avancerade inbyggda system och erfarenhet av affärsdialoger med kunder. Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som civilingenjör, eller liknande.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta resultatenhetschef, Susanne Lieberg.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 29
Combitech Jönköping växer och vi behöver fler duktiga konsulter. Vi söker både juniora och seniora mjukvaruutvecklare till våra kunder som är företag i teknikens framkant där du kan få arbeta i många spännande uppdrag.

Vi erbjuder dig

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, ha fokus på work/life-balance, och flera andra generösa förmåner.Våra kunder sträcker sig från försvaret, genom försvarsindustrin till myndigheter och privata företag. Vi levererar alltifrån stödsystem till flygplan, krypteringsmaskiner till försvaret och inbyggd mjukvara till industrikunder. Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Vad rollen innebär

Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att få vara med och utveckla mjukvara till system i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller i våran inhouse verksamhet. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Vad vi söker

Vi söker mjukvaruutvecklare som vill vara med och utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden. I rollen som mjukvaruutvecklare så söker vi dig med teknisk utbildning och erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlös kommunikation, Azure IoT, Trådad kommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN)Som person är du driven och värderar utveckling lika högt som balans i livet. Du är nyfiken på konsultrollen och lockas av den variationsmöjlighet som erbjuds.Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Ansök nu

Elektronikingenjör till Combitech i Jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Mar 29
Vill du jobba med elektronik i vår växande inhouse verksamhet?

Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder.

Vi står nu inför att bygga upp ett satellitteam och där behöver vi flera elektronikingenjörer.

Din roll som elektronikingenjör i Combitechs inhouse verksamhet

Vi erbjuder dig en roll som elektronikingenjör där du kommer vara med och bygga upp och etablera ett nytt satellitteam, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen. Vi arbetar i distribuerade team vilket delvis innebär att din boendeort inte har större betydelse.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agilt metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har stort teknikintresse och det är viktigt för oss om att ligga i teknikens framkant.

Vem är du?

Vi söker flera kollegor, både juniora och seniora. Vi ser gärna att du har intresse inom elektronikkonstruktion.

Vi söker elektronikingenjör som har allt från ett helt färskt diplom från skolan till några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor.Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant. Om du har en utbildning inom närbesläktade områden (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset och viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen så ska du inte tveka att söka.Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Etablera nytt Systemutvecklar-team inhouse i Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 1
Vill du vara med och bygga upp ett nytt team och kompetensområde så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Nu vill vi etablera oss inom Systemutveckling, JAVA och .Net, genom nytt team och kompetensnätverk. Sök redan idag för att var med från start och bygga upp något nytt!

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE

Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu systemutvecklare som vill vara med och bygga upp en breddad inriktning på vår inhouse-verksamhet. Vi har under flera års tid framgångsrikt hjälpt olika typer av bolag med produktutveckling inom embedded och elektronikutveckling. Idag jobbar vi med företag inom försvarsindustri, industri och medtech.I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av kompetenscentret och dess kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.Så om du vill jobba inhouse och bygga upp ett nytt kompetensområde med kunder inom ovan nämnda branscher men också inom myndighetsvärlden så är detta rätt tillfälle för dig! Vi har fungerande processer och samverkansmodeller med andra kontor men du blir först ut i Jönköping!

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och att du har några års bred erfarenhet av primärt JAVA och/eller .NET-utveckling. Du har troligen kommit i kontakt med ett flertal verktyg, teknologier, frameworks och system eller åtminstone har kännedom om flera av de mest använda. Meriterande är om du även har förståelse för IT-arkitektur i större organisationer. Vi tror även att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum och/eller Kanban. Om du idag arbetar med frontend eller backend och vill bredda dig - tveka inte att söka till oss - hos oss har du möjlighet att jobba fullstack och få den utbildningsuppbackning som krävs.Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar inom framför allt Microsofts teknikplattform.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Lösningsarkitekt sökes till Combitech Jönköping

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Feb 28
På Combitech så har vi kunden i fokus och är stolta över att inte bara jobba utifrån agila metoder utan att vi tillämpar ett agilt förhållningssätt på allt vi gör. Vi verkar i teknikens framkant och stöttar våra kunder i hela deras digitaliseringsresor från start till mål. Med nyskapande tänkande och kreativa samarbeten skapar vi kraftfulla och kostnadseffektiva digitala ekosystem som stärker våra kunders konkurrenskraft på ett långsiktigt hållbart sätt - vill du vara med och bidra till att göra oss och våra kunder ännu mer framgångsrika?

DIN ROLL SOM LÖSNINGSARKITEKT

Som lösningsarkitekt hos oss får du samverka med kompetenta och drivna kollegor i en kreativ miljö som inte bara möjliggör skapandet av rationella lösningar utan också bidrar till en effektiv kompetensutveckling. Vi söker dig som vill fördjupa din kompetens, har ett brinnande intresse för ny teknik och vill få chansen att bidra i spännande projekt.I din roll som lösningsarkitekt kommer du att arbeta med att ta fram lösningsarkitektur, säkerställa att lösningar följer gällande lagar, riktlinjer och principer samt skapa dokumentation som förklarar arkitekturens syfte och varför de arkitektoniska valen gjorts. Du kan utifrån en kravbild genomföra analyser och föreslå lösningar som är långsiktigt hållbara. Vi ser det som en stor fördel om du inte är främmande för att även ta aktiv del i själva realiseringen av den framtagna lösningsarkitekturen.Combitech erbjuder dig flexibilitet och möjlighet att välja uppdrag som passar din profil och erfarenhet samt stöttar dina ambitioner avseende kompetensutveckling. Du kommer att få chansen att arbeta hos kunder inom olika branscher och med olika långt utvecklad IT-mognad.VEM ÄR DU?

Du får gärna ha en högskole- eller universitetsutbildning inom data/systemvetenskap och några års arbetslivserfarenhet som Lösningsarkitekt. Alternativt så är du idag teknisk förvaltare, systemtekniker eller systemutvecklare med intresse för arkitekturfrågor som är redo för nästa steg i din karriär.Som person är du kommunikativ, social, positiv och trivs med att jobba i team. Du har ett starkt kundfokus och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift oavsett om det är på svenska eller engelska samt besitter förmågan att agera förtroendeingivande. Att ta egna initiativ bör vara naturligt för dig och du gillar utmaningar.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Projektledare inom IT sökes till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Jan 23
Combitech är en etablerad leverantör till bland annat energibranschen, offentlig verksamhet och försvarsmakten som alla är i en spännande digitaliseringsresa. För att stärka vårt erbjudande hos våra kunder söker vi nu projektledare som hjälper kunderna med digitalisering/förändring av systemstöd samt organisation. Rollen är utvecklande och berör flera områden hos kund som processutvecklare, workshopsledare, förändringscoach, projektledning, verksamhetsutveckling mm.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE INOM IT

Som projektledare är det viktigt att både hålla ihop projektet och att kunna leda det framåt. I din roll kommer det att vara med på hela resan från att analysera projektdirektiv och kravbild vidare med att organisera och leda projektteamet mot fastställda mål till uppföljning och rapportering.Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med andra i nätverkande lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, såväl på det tekniska planet, projektledningsmässigt som det personliga.

VEM ÄR DU?

Vi söker nu dig som har jobbat några år som projektledare. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.Som projektledare är kommunikationsförmåga viktigt eftersom du håller ihop och informerar både vad som fungera bra och vad som inte fungerar till dina projektmedlemmar. Du har också kontaktyta till chefer och ledning samt till slutkund i vissa projekt. I din ledande roll behöver du även ha kunskap för att kunna planer och strukturera, hantera ekonomi och göra uppföljningar och rapporter att förmedla vidare. Här kan det också ingå att leda utläggning av delar eller hela projekt på externa partners.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Lösningsarkitekt sökes till Combitech Jönköping

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jan 16
På Combitech så har vi kunden i fokus och är stolta över att inte bara jobba utifrån agila metoder utan att vi tillämpar ett agilt förhållningssätt på allt vi gör. Vi verkar i teknikens framkant och stöttar våra kunder i hela deras digitaliseringsresor från start till mål. Med nyskapande tänkande och kreativa samarbeten skapar vi kraftfulla och kostnadseffektiva digitala ekosystem som stärker våra kunders konkurrenskraft på ett långsiktigt hållbart sätt - vill du vara med och bidra till att göra oss och våra kunder ännu mer framgångsrika?

DIN ROLL SOM LÖSNINGSARKITEKT

Som lösningsarkitekt hos oss får du samverka med kompetenta och drivna kollegor i en kreativ miljö som inte bara möjliggör skapandet av rationella lösningar utan också bidrar till en effektiv kompetensutveckling. Vi söker dig som vill fördjupa din kompetens, har ett brinnande intresse för ny teknik och vill få chansen att bidra i spännande projekt.I din roll som lösningsarkitekt kommer du att arbeta med att ta fram lösningsarkitektur, säkerställa att lösningar följer gällande lagar, riktlinjer och principer samt skapa dokumentation som förklarar arkitekturens syfte och varför de arkitektoniska valen gjorts. Du kan utifrån en kravbild genomföra analyser och föreslå lösningar som är långsiktigt hållbara. Vi ser det som en stor fördel om du inte är främmande för att även ta aktiv del i själva realiseringen av den framtagna lösningsarkitekturen.Combitech erbjuder dig flexibilitet och möjlighet att välja uppdrag som passar din profil och erfarenhet samt stöttar dina ambitioner avseende kompetensutveckling. Du kommer att få chansen att arbeta hos kunder inom olika branscher och med olika långt utvecklad IT-mognad.VEM ÄR DU?

Du får gärna ha en högskole- eller universitetsutbildning inom data/systemvetenskap och några års arbetslivserfarenhet som Lösningsarkitekt. Alternativt så är du idag teknisk förvaltare, systemtekniker eller systemutvecklare med intresse för arkitekturfrågor som är redo för nästa steg i din karriär.Som person är du kommunikativ, social, positiv och trivs med att jobba i team. Du har ett starkt kundfokus och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift oavsett om det är på svenska eller engelska samt besitter förmågan att agera förtroendeingivande. Att ta egna initiativ bör vara naturligt för dig och du gillar utmaningar.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Embeddedutvecklare & elektronikingenjör inhouse Jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 20
Vill du jobba med utveckling och/eller elektronik i vår växande inhouse verksamhet? Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder. Vi står nu inför att bygga upp fler team, vill du vara med?

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en roll som embeddedutvecklare och/eller elektronikingenjör där du kommer att ingå i våra befintliga team eller vara med och bygga upp och etablera nya team, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen. Vi arbetar i distribuerade team vilket delvis innebär att din boendeort inte har större betydelse.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agilt metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har stort teknikintresse och det är viktigt för oss om att vara i teknikens framkant.

VEM ÄR DU?

Vi söker flera kollegor, både juniora och seniora. Vi ser gärna att du har intresse inom embeddedutveckling och/eller elektronikkonstruktion eller en kombination av båda delarna.Vi söker embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikingenjörer. I rollen som embeddeutvecklare så söker vi dig med teknisk utbildning och erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN).Vi söker elektronikingenjör som har allt från ett helt färskt diplom från skolan till några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant. Har du en utbildning inom närbesläktade områden (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset och viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen, tveka inte att söka!Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Lösningsarkitekt sökes till Combitech Jönköping

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Dec 22
På Combitech så har vi kunden i fokus och är stolta över att inte bara jobba utifrån agila metoder utan att vi tillämpar ett agilt förhållningssätt på allt vi gör. Vi verkar i teknikens framkant och stöttar våra kunder i hela deras digitaliseringsresor från start till mål. Med nyskapande tänkande och kreativa samarbeten skapar vi kraftfulla och kostnadseffektiva digitala ekosystem som stärker våra kunders konkurrenskraft på ett långsiktigt hållbart sätt - vill du vara med och bidra till att göra oss och våra kunder ännu mer framgångsrika?

DIN ROLL SOM LÖSNINGSARKITEKT

Som lösningsarkitekt hos oss får du samverka med kompetenta och drivna kollegor i en kreativ miljö som inte bara möjliggör skapandet av rationella lösningar utan också bidrar till en effektiv kompetensutveckling. Vi söker dig som vill fördjupa din kompetens, har ett brinnande intresse för ny teknik och vill få chansen att bidra i spännande projekt.I din roll som lösningsarkitekt kommer du att arbeta med att ta fram lösningsarkitektur, säkerställa att lösningar följer gällande lagar, riktlinjer och principer samt skapa dokumentation som förklarar arkitekturens syfte och varför de arkitektoniska valen gjorts. Du kan utifrån en kravbild genomföra analyser och föreslå lösningar som är långsiktigt hållbara. Vi ser det som en stor fördel om du inte är främmande för att även ta aktiv del i själva realiseringen av den framtagna lösningsarkitekturen.Combitech erbjuder dig flexibilitet och möjlighet att välja uppdrag som passar din profil och erfarenhet samt stöttar dina ambitioner avseende kompetensutveckling. Du kommer att få chansen att arbeta hos kunder inom olika branscher och med olika långt utvecklad IT-mognad.VEM ÄR DU?

Du får gärna ha en högskole- eller universitetsutbildning inom data/systemvetenskap och några års arbetslivserfarenhet som Lösningsarkitekt. Alternativt så är du idag teknisk förvaltare, systemtekniker eller systemutvecklare med intresse för arkitekturfrågor som är redo för nästa steg i din karriär.Som person är du kommunikativ, social, positiv och trivs med att jobba i team. Du har ett starkt kundfokus och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift oavsett om det är på svenska eller engelska samt besitter förmågan att agera förtroendeingivande. Att ta egna initiativ bör vara naturligt för dig och du gillar utmaningar.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Projektledare inom IT sökes till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Dec 21
Combitech är en etablerad leverantör till bland annat energibranschen, offentlig verksamhet och försvarsmakten som alla är i en spännande digitaliseringsresa. För att stärka vårt erbjudande hos våra kunder söker vi nu projektledare som hjälper kunderna med digitalisering/förändring av systemstöd samt organisation. Rollen är utvecklande och berör flera områden hos kund som processutvecklare, workshopsledare, förändringscoach, projektledning, verksamhetsutveckling mm.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE INOM IT

Som projektledare är det viktigt att både hålla ihop projektet och att kunna leda det framåt. I din roll kommer det att vara med på hela resan från att analysera projektdirektiv och kravbild vidare med att organisera och leda projektteamet mot fastställda mål till uppföljning och rapportering.Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med andra i nätverkande lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, såväl på det tekniska planet, projektledningsmässigt som det personliga.

VEM ÄR DU?

Vi söker nu dig som har jobbat några år som projektledare. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.Som projektledare är kommunikationsförmåga viktigt eftersom du håller ihop och informerar både vad som fungera bra och vad som inte fungerar till dina projektmedlemmar. Du har också kontaktyta till chefer och ledning samt till slutkund i vissa projekt. I din ledande roll behöver du även ha kunskap för att kunna planer och strukturera, hantera ekonomi och göra uppföljningar och rapporter att förmedla vidare. Här kan det också ingå att leda utläggning av delar eller hela projekt på externa partners.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Projektledare sökes till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Sep 29
Combitech Jönköping växer och vi hoppas att du vill bli en del av oss. Vi har flera uppdrag hos kunder med teknikintensiv utveckling och nu söker vi dig som har erfarenhet av att jobba som projektledare kopplat till teknik. Här får du möjlighet att kombinera båda dessa spännande delar.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE

Som projektledare är det viktigt att både hålla ihop projektet och att kunna leda det framåt. I din roll kommer du ansvara och vara delaktig i att planera upp och säkerställa genomförandet av projekten. Arbetsuppgifterna kan innebära att utifrån projektdirektiv organisera och leda projektteamet mot fastställda mål samt hantera uppföljning och rapportering.Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med andra lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, såväl på det tekniska planet, projektledningsmässigt som det personliga.

VEM ÄR DU?

Som projektledare är kommunikationsförmåga viktigt eftersom du håller ihop och informerar både vad som fungera bra och vad som inte fungerar till dina projektmedlemmar. Du har också kontaktyta till chefer och ledning samt till slutkund i vissa projekt. Du förväntas även kunna kommunicera med flera intressenter till projektet. Här kan det ingå att leda utläggning av delar eller hela projekt på externa partners. I din ledande roll behöver du även ha kunskap för att planera och strukturera, hantera ekonomi och göra uppföljningar.Vi söker nu dig som har jobbat några år som projektledare. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
KOM & GÖR SKILLNAD
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Konsultenhetschef till Combitech Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 19
Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss på Combitech kombinerar du konsult- och ledarrollen.

Din roll som Konsultenhetschef

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde så som exempelvis teknisk specialist eller senior utvecklare inom inbyggda system.Detta kombinerar du med en konsultenhetschefsroll där du tillsammans med ledningsgruppen är ansvarig att driva en konsultenhet med medarbetaransvar. Du kommer också att vara engagerad i vår affärsutveckling, sälj och hålla en nära kontakt med kunder. I rollen ingår personalansvar för en mindre grupp konsulter som bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning.Som Konsultenhetschef kommer du att vara Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina medarbetare samtidigt som du gemensamt med medarbetaren hittar de rätta utmaningarna. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta, leda och få med dig andra för att leverera mot uppsatta mål. Du utmanas av att effektivisera och förbättra verksamheter och du behöver ha förmåga att se helheter, strukturera och pedagogiskt förklara samt lyssna, engagera och kommunicera.Vi värdesätter erfarenhet av arbete inom tekniskt avancerade inbyggda system och erfarenhet av affärsdialoger med kunder. Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som civilingenjör, eller liknande.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta resultatenhetschef, Susanne Lieberg.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech i jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Sep 5
Välkommen att bli del av elektronikskrået!

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant inom en mängd olika branscher. Vill du få variation i din vardag och samtidigt utveckla dig både personligt och professionellt?

Vill du vara med och utveckla switchade spänningsomvandlare med 95% effektivitet, RP2040 baserade iot enheter med 5G, kreditkortsstora 0.4mm tjocka kretskort med Bluetooth, NFC och trådlösladdning och en massa andra tekniskt spännande produkter?

Vill du vara med och utveckla teamets kompetens och få din egen utvecklad genom kunskaps och erfarenhetsdelning?

Vill du arbeta i både stora och små projekt med både helhetsgrepp och punktinsatser?Om du har svarat ja på någon av frågorna ovan så ska du definitivt söka, vill du ha mer detaljer så fortsätt läs nedan.

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Du kommer att arbeta med elektronikkonstruktion inom civila och militära tillämpning, exempelvis inom områden som övervakning, säkerhet och internet of things. Typiskt är att arbetet är inriktat mot inbyggda system som samlar data och kommunicerar den vidare med tillhörande infrastruktur. Mycket av arbetet kretsar kring konstruktion av digital elektronik men skulle du även ha intresse för analog konstruktion så finns det utmaningar där med. Arbetsuppgifterna omfattar allt från tolkning av krav alternativt kravframställning med kund till design av kretslösningar med schemaritning och kretskortslayout. Många gånger är du med på hela resan, från krav till färdig produkt. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och mjukvara.Du kommer att vara konsult på plats hos kund i Jönköping eller på plats i våra egna lokaler, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.

Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi erbjuder dig en kreativ plattform för att kunna utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap, mjukvaru- och systemutveckling.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör med en relevant inriktning. Om du har en utbildning inom närbesläktade områden (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset och viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen så ska du inte tveka att söka.Du har allt från ett helt färskt diplom från skolan till några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant.Som person är du en nyfiken och kreativ problemlösare som blir inspirerad av att möta nya utmaningar. Du har en stark initiativförmåga, en god analytisk förmåga samt en relationsskapande personlighet och vi tror att du motiveras av att arbeta i team med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi att du har en drivkraft att fortsätta vilja utvecklas.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Ansök nu

Teknikledare inom inbyggda system till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Aug 22
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners driver vi projekt där vår gemensamma kunskap och kreativitet bidrar till ett mer hållbart samhälle. Just nu söker vi en Teknikledare inom inbyggda system.

DIN ROLL SOM TEKNIKLEDARE INOM INBYGGDA SYSTEM

På Combitech strävar vi hela tiden efter att utveckla nya innovativa koncept och lösningar och ligga i teknikens framkant. Som Teknikledare inom inbyggda system kommer du att ha ett speciellt fokus på utveckling av vår kompetens och våra unika erbjudanden av tekniska lösningar. Självklart med fokus på nytta och värde för våra kunder.I din roll som Teknikledare kommer du att tillhöra ett nätverk av specialister som tar gemensamt ansvar för utveckling av våra tjänster. Bland dina kollegor finns experter inom närliggande kompetensområden såsom exempelvis autonomi, computer vision och system safety. I Teknikledarrollen förväntas du också vara den som ansvarar för trendspaning inom ditt område och förväntas dela med dig av dina kunskaper till kollegor och affärsutvecklare på Combitech. Vi uppmuntrar även till att ta fram nya eller att hålla i befintliga kurser inom vår utbildningsverksamhet. I rollen ingår dessutom att vara delaktig i säljprocessen och ta fram kunderbjudanden och paketeringar till Combitechs kunder.Utöver den tid du lägger på teknikledning kommer du också att hålla dina specialistkunskaper "up to date" genom att delta i team eller driva egna kundprojekt inom ditt kompetensområde och därigenom bygga och skapa erfarenhetsutbyten med kollegor och kund. På Combitech kan vi erbjuda utmanande uppdrag både i våra åtagandeprojekt och ute hos kund. Beroende på dina egna intressen finns det möjlighet att arbeta närmare våra kunder för att skapa kännedom och förståelse för deras verksamheter. Det kan t ex handla om att arbeta med kundens digitaliseringsstrategier och delta i förstudier och forskningsprojekt i samverkan med högskolor och universitet.

VEM ÄR DU?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Det är viktiga att du har erfarenhet av att arbeta med utveckling, systemering eller systemarkitektur men också viktigt att du har en djupgående erfarenhet av programmeringsspråk, utvecklingsmiljöer och plattformar. Du behöver ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för inbyggda system som omfattar möjligheter men även utmaningar med införande vidareutveckling av system och teknik.För att trivas hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och har ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att du snarare intresserar dig för helheten än djupet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Senior Embeddedutvecklare till inhouse-team

Backend-utvecklare
Läs mer Aug 22
Vill du jobba i varierande projekt, med tekniker och arbetssätt som ligger i framkant? Combitech i Jönköping växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi har en stor åtagandeverksamhet (inhouse) där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden. Vill du bli en del i ett härligt team, där vi gärna hjälper och stöttar varandra att nå mål så är du varmt välkommen med din ansökan!

Din roll som senior Embeddedutvecklare

Som senior embeddedutvecklare hos oss kommer du utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikkonstruktörer. Åtagandeverksamheten är delvis en utvecklingsavdelning till flera olika externa kunder och du kommer att få utveckla olika delsystem åt bland annat stora industrikunder.Vi har en öppen och gemytlig atmosfär på kontoret. För oss är det viktigt med erfarenhetsutveckling och vi månar om att du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.

Vem är du?

Du har en teknisk utbildning och flera års erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN) och att leda juniora utvecklare.


Som person kan du ta rollen som teknisk ledare och leda den tekniska utvecklingen. Du förstå kundens behov och kan se helheten och därmed fatta beslut utifrån ett teknisk och arkitekturellt perspektiv. Du är driven, ödmjuk och nyfiken på ny teknik. Du trivs med att arbeta i team och att leda och stötta andra. Du behärska både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Combitech växer i Jönköping

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 21
Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att växa i Jönköping och söker nu fler till teamet!

Din roll som konsult på Combitech

Combitech, med kunder inom bland annat industri, försvarsindustri och offentlig verksamhet, växer i Jönköping. Det går bra för oss och behöver stärka upp teamet med olika typer av kompetenser. Till teamet söker vi bland annat:

*

Embeddedutvecklare
*

Elektronikingenjörer
*

IT-arkitekter
*

Systemutvecklare
*

Kravanalytiker
*

Systemingenjörer
*

Projektledare
*

Testare
*

Rådgivare inom krisberedskap och civilförsvarExakt hur din dag som konsult på Combitech kommer att se ut är svår att beskriva då vi tar hänsyn till dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig! Det vi vet är att du kommer att få balans i livet, en rejäl dos personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar och uppdrag som passar dig.Vi har en stor inhouse-verksamhet där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder, där vi bygger starka team inom främst produktutveckling!

Vem är du?

Du bidrar till teamet med ditt engagemang samt dina erfarenheter, kunskaper och driv. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande i juni och augusti. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Senior Embeddedutvecklare till Combitech Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 21
Vill du jobba i varierande projekt, med tekniker och arbetssätt som ligger i framkant? Combitech i Jönköping växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi har en stor åtagandeverksamhet (inhouse) där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden. Vill du bli en del i ett härligt team, där vi gärna hjälper och stöttar varandra att nå mål så är du varmt välkommen med din ansökan!

Din roll som senior Embeddedutvecklare

Som senior embeddedutvecklare hos oss kommer du utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikkonstruktörer. Åtagandeverksamheten är delvis en utvecklingsavdelning till flera olika externa kunder och du kommer att få utveckla olika delsystem åt bland annat stora industrikunder.Vi har en öppen och gemytlig atmosfär på kontoret. För oss är det viktigt med erfarenhetsutveckling och vi månar om att du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.

Vem är du?

Du har en teknisk utbildning och flera års erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN) och att leda juniora utvecklare.


Som person kan du ta rollen som teknisk ledare och leda den tekniska utvecklingen. Du förstå kundens behov och kan se helheten och därmed fatta beslut utifrån ett teknisk och arkitekturellt perspektiv. Du är driven, ödmjuk och nyfiken på ny teknik. Du trivs med att arbeta i team och att leda och stötta andra. Du behärska både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande i juni och augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknikledare inom inbyggda system till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Jun 21
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners driver vi projekt där vår gemensamma kunskap och kreativitet bidrar till ett mer hållbart samhälle. Just nu söker vi en Teknikledare inom inbyggda system.

DIN ROLL SOM TEKNIKLEDARE INOM INBYGGDA SYSTEM

På Combitech strävar vi hela tiden efter att utveckla nya innovativa koncept och lösningar och ligga i teknikens framkant. Som Teknikledare inom inbyggda system kommer du att ha ett speciellt fokus på utveckling av vår kompetens och våra unika erbjudanden av tekniska lösningar. Självklart med fokus på nytta och värde för våra kunder.I din roll som Teknikledare kommer du att tillhöra ett nätverk av specialister som tar gemensamt ansvar för utveckling av våra tjänster. Bland dina kollegor finns experter inom närliggande kompetensområden såsom exempelvis autonomi, computer vision och system safety. I Teknikledarrollen förväntas du också vara den som ansvarar för trendspaning inom ditt område och förväntas dela med dig av dina kunskaper till kollegor och affärsutvecklare på Combitech. Vi uppmuntrar även till att ta fram nya eller att hålla i befintliga kurser inom vår utbildningsverksamhet. I rollen ingår dessutom att vara delaktig i säljprocessen och ta fram kunderbjudanden och paketeringar till Combitechs kunder.Utöver den tid du lägger på teknikledning kommer du också att hålla dina specialistkunskaper "up to date" genom att delta i team eller driva egna kundprojekt inom ditt kompetensområde och därigenom bygga och skapa erfarenhetsutbyten med kollegor och kund. På Combitech kan vi erbjuda utmanande uppdrag både i våra åtagandeprojekt och ute hos kund. Beroende på dina egna intressen finns det möjlighet att arbeta närmare våra kunder för att skapa kännedom och förståelse för deras verksamheter. Det kan t ex handla om att arbeta med kundens digitaliseringsstrategier och delta i förstudier och forskningsprojekt i samverkan med högskolor och universitet.

VEM ÄR DU?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Det är viktiga att du har erfarenhet av att arbeta med utveckling, systemering eller systemarkitektur men också viktigt att du har en djupgående erfarenhet av programmeringsspråk, utvecklingsmiljöer och plattformar. Du behöver ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för inbyggda system som omfattar möjligheter men även utmaningar med införande vidareutveckling av system och teknik.För att trivas hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och har ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att du snarare intresserar dig för helheten än djupet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande i juni och augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Konsultenhetschef inom IT i Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Jun 15
Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss kombinerar du konsult- och ledarrollen. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Konsultenhetschef

Är du en coachande, drivande och entusiasmerande person som vill kombinera konsultrollen med ett ansvar för att leda och vidareutveckla en konsultenhet hos oss på Combitech? Är du en person som brinner både för teknik och för att utveckla dina medarbetare? Då kan du vara just den vi söker!Som konsultenhetschef leder du en grupp om 10-12 konsulter, där några sitter på uppdrag hos kund och andra ingår i inhouse-projekt. En del av din arbetstid kommer att omsättas i andra uppdrag internt eller externt beroende på ditt kompetensområde.Möjlighet finns att forma tjänsten efter rätt individ och kompetens. Har du erfarenhet av inbyggda system, programmering eller marknadsorienterad med intresse för affärsutveckling så är det av värde. Kanske har du till och med en kombination av teknik och marknad?I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens resultat, beläggning, försäljning och utveckling. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid.Uppdragens karaktär och längd variera men innebär antingen att du arbetar i något av våra egna produktutvecklingsprojekt, åtagandeprojekt eller att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras projekt. Uppdragen spänner sig över roller inom IT där exempel på roller är programmerare inom mjukvara och hårdvara, systemutvecklare, testare, arkitekt eller projektledare. Du kommer tillhöra vårt kontor i Jönköping. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga vidare på vår verksamhet tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle. Med tanke på våra ambitioner så är ett gediget nätverk i Jönköping med omnejd ett stort plus.Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör!Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Sista ansökningsdagen är den 19 aug. Urval sker löpande under juni och augusti så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta resultatenhetschef, Susanne Lieberg.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor

Ansök nu

Talanger inom test till Combitech i Jönköping

Systemtestare
Läs mer Maj 31
På Combitech erbjuds du unik kompetensutveckling! Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!Just nu har du möjlighet att få kombinera Combitech och Saab Training & Simulation då vi gemensamt söker talanger till vårt Talangprogram med fokus på test, testautomation, testutveckling och verifiering & validering. Som testare blir det ditt ansvar att hjälpa utvecklare förutse och hitta avvikelser från de uppställda kraven, så att de kan säkerställa att en produkt fungerar som tänkt i de system den ska ingå i.Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Saab Training & Simulation, en affärsenhet inom Saab Dynamics, är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. De utvecklar, tillverkar och marknadsför lasersimulatorer, instrumenterade träningsanläggningar, målmateriel samt tillhandahåller tjänster som service och underhåll av levererade system.Alla dessa komplexa system och produkter behöver testas och därför är test en stor del av produktutvecklingen. Du får god produktkännedom och en spännande utmaning att vara en del av detta genom att tillföra kompetens inom testutvecklingens många områden.DIN ROLL INOM TESTUTVECKLING

Du får ett erbjudande att jobba som konsult på Combitech med uppdrag på Saab Training inom vårt Combitech Talant Program inom test och testutveckling. Du kan få arbeta med manuell utforskande testning, likväl som med automatiserade tester. Gillar du ledande roller har du möjlighet att som ett steg i din karriär satsa på en framtid som Testledare.Combitech AB bedriver projekt tillsammans med Saab Training and Simulation för att testa och utvärdera tekniken och hårdvaran för att hitta och förebygga fel/buggar i systemen. Du ges möjlighet att arbeta med hela testkedjan från design till implementation och exekvering av test. Våra team arbetar tvärfunktionellt enligt Agil utvecklingsmetodik med stort erfarenhetsutbyte. Du blir en del av ett team med god sammanhållning där glädje, engagemang och trivsel står högt i fokus. I rollen som konsult på Combitech och deltagare inom Combitech Talent Program varvar du spännande uppdrag/projekt inom högteknologisk produktutveckling med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål.I ditt uppdrag på Saab Training and Simulation får du variation i din vardag med olika uppgifter. I din roll som testare ser du till att produktens funktionalitet, stabilitet och prestanda testas, utvärderas och förbättras kontinuerligt. Du planerar och skapar strategier för testning, sätter upp och konfigurerar testverktyg och plattformar för testautomatisering, och skapar automatiserade tester med hjälp av script och databaser, primärt inom system- eller mjukvaruutveckling. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt och utveckling. Du får möjlighet att lära dig mycket genom" learning by doing" och genom att tillsammans med de andra i teamet lösa uppgifter.Läs gärna mer om Combitech Talent Program på: www.combitech.se/ctpVEM ÄR DU?

Vi söker nyutexaminerade högskole- eller civilingenjör från elektroteknik, datateknik, teknisk fysik, eller motsvarande med start så snart som möjligt. Du har en passion för teknik med huvudfokus inom test- och mjukvaruutveckling.

En nyfikenhet och brett tekniskt intresse är mer meriterande än djup specialistkompetens för denna roll, därför ser vi gärna att du även inkluderar ev. projekt och andra åtaganden du haft vid sidan av studierna i ditt CV.Vi söker dig med stort engagemang och som är intresserad av att jobba med kvalitet och genom det få en övergripande förståelse för produkten genom att använda ett test/verifieringsperspektiv. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga och är hjälpsam med tydligt fokus på att det projekt du deltar i ska drivas framåt. Du ska ha genomfört din utbildning med goda studieresultat och ha en klar ambition att nu ta ditt nästa steg.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande fram till juli, därefter sker urval efter sista ansökningsdag. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Konsultenhetschef inom Produktinformation

Teknikinformatör
Läs mer Maj 23
Är du en drivande och motiverad person som vill kombinera konsultrollen med ett ansvar för att leda och vidareutveckla medarbetarna inom en konsultenhet hos oss på Combitech? Är du en person som brinner för produktinformation och för att utveckla dina medarbetare? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna stötta våra kunder i att digitalisera sin produktinformation?

Då kan du vara den vi söker! Nu söker vi en Konsultenhetschef till vår verksamhet i Jönköping!

Din roll som Konsultenhetschef inom Produktinformation

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom teknisk produktinformation. Du kommer att arbeta som skribent, projektledare eller teamledare i uppdrag hos någon av våra kunder.

I rollen som konsultenhetschef kombinerar du ditt uppdrag med en ledarroll. Fördelningen brukar vara ungefär 80/20. Rollen innefattar personalansvar för en mindre grupp och inkluderar ansvar för gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Tillsammans med affärsutveckling arbetar du också med vår strävan efter leveransprecision - rätt konsult till rätt uppdrag och ansvar för projektgenomförandets alla faser. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp.

Som Konsultenhetschef är du Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina konsulter samtidigt som ni gemensamt hittar de rätta utmaningarna framåt. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet av att arbeta inom teknisk produktinformation. Du som söker är nu redo för nästa steg i din karriär!

För att lyckas krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad!

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Senior Embeddedutvecklare till Combitech Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 19
Vill du jobba i varierande projekt, med tekniker och arbetssätt som ligger i framkant?

Combitech i Jönköping växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi har en stor åtagandeverksamhet (inhouse) där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden. Vi behöver bli fler och vill du bli en del i ett härligt team, där vi gärna hjälper varandra, och stöttar varandra att nå mål så SÖK!

Din roll som senior embeddedutvecklare

Som senior embeddedutvecklare hos oss kommer du utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikkonstruktörer. Åtagandeverksamheten är delvis en utvecklingsavdelning till flera olika externa kunder och du kommer att få utveckla olika delsystem åt bland annat stora industrikunder.

Vi har en öppen och gemytlig atmosfär på kontoret. För oss är det viktigt med erfarenhetsutveckling och vi månar om att du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.

Vem är du?

Du har en teknisk utbildning och flera års erfarenhet av bland annat:
Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN) och att leda juniora utvecklare.


Som person kan du ta rollen som teknisk ledare och leda den tekniska utvecklingen. Du förstå kundens behov och kan se helheten och därmed fatta beslut utifrån ett teknisk och arkitekturellt perspektiv. Du är driven, ödmjuk och nyfiken på ny teknik. Du trivs med att arbeta i team och att leda och stötta andra.Du behärska både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknikledare inom inbyggda system till Combitech i Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 17
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners driver vi projekt där vår gemensamma kunskap och kreativitet bidrar till ett mer hållbart samhälle. Just nu söker vi en Teknikledare inom inbyggda system. Är DU den vi söker?

DIN ROLL SOM TEKNIKLEDARE INOM INBYGGDA SYSTM

På Combitech strävar vi hela tiden efter att utveckla nya innovativa koncept och lösningar och ligga i teknikens framkant. Som Teknikledare inom inbyggda system kommer du att ha ett speciellt fokus på utveckling av vår kompetens och våra unika erbjudanden av tekniska lösningar. Självklart med fokus på nytta och värde för våra kunder.I din roll som Teknikledare kommer du att tillhöra ett nätverk av specialister som tar gemensamt ansvar för utveckling av våra tjänster. Bland dina kollegor finns experter inom närliggande kompetensområden såsom exempelvis autonomi, computer vision och system safety. I Teknikledarrollen förväntas du också vara den som ansvarar för trendspaning inom ditt område och förväntas dela med dig av dina kunskaper till kollegor och affärsutvecklare på Combitech. Vi uppmuntrar även till att ta fram nya eller att hålla i befintliga kurser inom vår utbildningsverksamhet. I rollen ingår dessutom att vara delaktig i säljprocessen och ta fram kunderbjudanden och paketeringar till Combitechs kunder.Utöver den tid du lägger på teknikledning kommer du också att hålla dina specialistkunskaper "up to date" genom att delta i team eller driva egna kundprojekt inom ditt kompetensområde och därigenom bygga och skapa erfarenhetsutbyten med kollegor och kund. På Combitech kan vi erbjuda utmanande uppdrag både i våra åtagandeprojekt och ute hos kund. Beroende på dina egna intressen finns det möjlighet att arbeta närmare våra kunder för att skapa kännedom och förståelse för deras verksamheter. Det kan t ex handla om att arbeta med kundens digitaliseringsstrategier och delta i förstudier och forskningsprojekt i samverkan med högskolor och universitet.

VEM ÄR DU?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Det är viktiga att du har erfarenhet av att arbeta med utveckling, systemering eller systemarkitektur men också viktigt att du har en djupgående erfarenhet av programmeringsspråk, utvecklingsmiljöer och plattformar. Du behöver ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för inbyggda system som omfattar möjligheter men även utmaningar med införande vidareutveckling av system och teknik.För att trivas hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och har ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att du snarare intresserar dig för helheten än djupet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Talanger inom test till Combitech i Jönköping

Systemtestare
Läs mer Apr 27
På Combitech erbjuds du unik kompetensutveckling! Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

Just nu har du möjlighet att få kombinera Combitech och Saab Training & Simulation då vi gemensamt söker talanger till vårt Talangprogram med fokus på test, testautomation, testutveckling och verifiering & validering. Som testare blir det ditt ansvar att hjälpa utvecklare förutse och hitta avvikelser från de uppställda kraven, så att de kan säkerställa att en produkt fungerar som tänkt i de system den ska ingå i.

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Saab Training & Simulation, en affärsenhet inom Saab Dynamics, är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. De utvecklar, tillverkar och marknadsför lasersimulatorer, instrumenterade träningsanläggningar, målmateriel samt tillhandahåller tjänster som service och underhåll av levererade system. Alla dessa komplexa system och produkter behöver testas och därför är test en stor del av produktutvecklingen. Du får god produktkännedom och en spännande utmaning att vara en del av detta genom att tillföra kompetens inom testutvecklingens många områden.

DIN ROLL INOM TESTUTVECKLING

Du får ett erbjudande att jobba som konsult på Combitech med uppdrag på Saab Training inom vårt Combitech Talant Program inom test och testutveckling. Du kan få arbeta med manuell utforskande testning, likväl som med automatiserade tester. Gillar du ledande roller har du möjlighet att som ett steg i din karriär satsa på en framtid som Testledare.

Combitech AB bedriver projekt tillsammans med Saab Training and Simulation för att testa och utvärdera tekniken och hårdvaran för att hitta och förebygga fel/buggar i systemen. Du ges möjlighet att arbeta med hela testkedjan från design till implementation och exekvering av test. Våra team arbetar tvärfunktionellt enligt Agil utvecklingsmetodik med stort erfarenhetsutbyte. Du blir en del av ett team med god sammanhållning där glädje, engagemang och trivsel står högt i fokus. I rollen som konsult på Combitech och deltagare inom Combitech Talent Program varvar du spännande uppdrag/projekt inom högteknologisk produktutveckling med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål.

I ditt uppdrag på Saab Training and Simulation får du variation i din vardag med olika uppgifter. I din roll som testare ser du till att produktens funktionalitet, stabilitet och prestanda testas, utvärderas och förbättras kontinuerligt. Du planerar och skapar strategier för testning, sätter upp och konfigurerar testverktyg och plattformar för testautomatisering, och skapar automatiserade tester med hjälp av script och databaser, primärt inom system- eller mjukvaruutveckling. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt och utveckling. Du får möjlighet att lära dig mycket genom" learning by doing" och genom att tillsammans med de andra i teamet lösa uppgifter.

Läs gärna mer om Combitech Talent Program på: www.combitech.se/ctp

VEM ÄR DU?

Vi söker nyutexaminerade högskole- eller civilingenjör från elektroteknik, datateknik, teknisk fysik, eller motsvarande med start så snart som möjligt. Du har en passion för teknik med huvudfokus inom test- och mjukvaruutveckling. En nyfikenhet och brett tekniskt intresse är mer meriterande än djup specialistkompetens för denna roll, därför ser vi gärna att du även inkluderar ev. projekt och andra åtaganden du haft vid sidan av studierna i ditt CV.

Vi söker dig med stort engagemang och som är intresserad av att jobba med kvalitet och genom det få en övergripande förståelse för produkten genom att använda ett test/verifieringsperspektiv. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga och är hjälpsam med tydligt fokus på att det projekt du deltar i ska drivas framåt. Du ska ha genomfört din utbildning med goda studieresultat och ha en klar ambition att nu ta ditt nästa steg.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Embeddedutvecklare - till Combitech Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 14
Combitech i Jönköping växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi har en stor inhouse-verksamhet där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden, så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder in-house! På kontoret i Jönköping är vi allt ifrån systemutvecklare, teamlead, projektledare, till Linux-experter. I teamet hjälper vi gärna varandra, och stöttar varandra att nå mål. Det är en öppen och trevlig atmosfär på kontoret, och vi jobbar mycket med kunskapsutbyte, och att du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.

Din roll som Embeddedutvecklare

Du kan bli teknikkonsult inom till exempel någon av följande roller:

* Systemingenjör
* Devop ingenjör
* TestutvecklareEftersom vi tar hänsyn till dina önskemål, samt tar dina erfarenheter, styrkor och ambitioner i åtanke, så kommer vi tillsammans hitta rätt roll och utmaning för dig där du trivs och kan växa.

Vad kan du tillföra?

Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av någon av rollerna listade ovan. Du är intresserad och driven, och kan behärska både svenska och engelska.Rollerna ovan kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker i augusti. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech i Jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Mar 31
På Combitech arbetar vi i teknikens framkant inom en mängd olika branscher. Vill du få variation i din vardag och samtidigt utveckla dig både personligt och professionellt? Då kan du vara den vi söker! Vill du vara med på vår resa? Ansök idag!

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Du kommer att arbeta med elektronikkonstruktion inom civila och militära tillämpning, exempelvis inom områden som övervakning, säkerhet och internet of things. Typiskt är att arbetet är inriktat mot inbyggda system som samlar data och kommunicerar den vidare. Mycket av arbetet kretsar kring konstruktion av digital elektronik men skulle du även ha intresse för analog konstruktion så finns det utmaningar där med. Arbetsuppgifterna omfattar allt från tolkning av krav alternativt kravframställning med kund till design av kretslösningar med schemaritning och kretskortslayout. Många gånger är du med på hela resan, från krav till färdig produkt. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och mjukvara.Du kommer att vara konsult på plats hos kund i Jönköping eller på plats i våra egna lokaler, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi erbjuder dig en kreativ plattform för att kunna utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap, mjukvaru- och systemutveckling.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör med en relevant inriktning. Du har några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling men din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper är, för oss, viktigare än antalet år i arbetslivet. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Har du kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant.Som person är du en nyfiken och kreativ problemlösare som blir inspirerad av att möta nya utmaningar. Du har en stark initiativförmåga, en god analytisk förmåga samt en relationsskapande personlighet och vi tror att du motiveras av att arbeta i team med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi att du har en drivkraft att fortsätta vilja utvecklas.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknisk Projektledare sökes till Combitech Jönköping

Projektledare, IT
Läs mer Mar 3
Combitech Jönköping växer och vi hoppas att du vill bli en del av oss.Vi har uppdrag hos kund med teknikintensiv utveckling och nu söker vi dig som har erfarenhet av att jobba som projektledare kopplat till teknik. Här får du möjlighet att kombinera båda dessa spännande delar.

DIN ROLL SOM TEKNISK PROJEKTLEDARE

Som projektledare är det viktigt att både hålla ihop projektet och att kunna leda det framåt. I din roll kommer det att vara med på hela resan från att analysera projektdirektiv och kravbild vidare med att organisera och leda projektteamet mot fastställda mål till uppföljning och rapportering.Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med andra lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, såväl på det tekniska planet, projektledningsmässigt som det personliga.

VEM ÄR DU?

Som projektledare är kommunikationsförmåga viktigt eftersom du håller ihop och informerar både vad som fungera bra och vad som inte fungerar till dina projektmedlemmar. Du har också kontaktyta till chefer och ledning samt till slutkund i vissa projekt. I din ledande roll behöver du även ha kunskap för att kunna planer och strukturera, hantera ekonomi och göra uppföljningar och rapporter att förmedla vidare. Här kan det också ingå att leda utläggning av delar eller hela projekt på externa partners.Vi tror att du i är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och har flera års erfarenhet av projektledning i tekniska projekt. Inom den tekniska delen är det meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom elektronik och mjukvara.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Combitech Jönköping söker Teknikledare inom test

Testledare
Läs mer Mar 3
Vi på Combitech söker dig som vill bli teknikledare och teknikinspiratör inom kompetensområdet test. Test/mjukvarutest är ett brett område som innehåller verifiering och validering, kvalitetssäkring av programvara och genomförs på olika nivåer i ett utvecklingsprojekt.DIN ROLL SOM TEKNIKLEDARE INOM MJUKVARUTEST

Teknikledare är en roll som vi har inom flera olika domäner. Det är en roll som innebär att både både vara specialistkonsult inom sin teknikdomän, såväl som skicklig kommunikatör med ansvar för att utveckla och inspirera sina kollegor samt ha en vilja att trendspana för att se vad som är på gång inom sin domän. Du får möjlighet att vara med och forma affärer och erbjudande till våra kunder, helt enkelt att vara ambassadör för området mjukvarutest.Teknikledarrollen är tvådelad och förutom delarna ovan kommer du att ägna din arbetstid åt utmanande konsultuppdrag hos våra kunder, där vi har flera spännande uppdrag som väntar på just dig.Du kommer ha ett nätverk av andra specialister runt dig och vi tror att du vill bygga ett nätverk runt test för att inspirera och trendspana tillsammans med kollegor som också brinner för test.

VEM ÄR DU?

Teknikledaren bygger och inspirera för kompetensområdet test och behöver vara intresserad av att trendspana för att veta vad som är på gång inom denna domän. I teknikledarrollen ser vi en person med intresse och fallenhet för ledarskap och affärsutveckling. I ledarrollen behöver du även ha kunskap för att kunna planer och strukturera, jobba med strategier, vara prestigelös och involverad i affärsutveckling inom testdomänen. Vi söker alltså dig som vill gå in med både hjärta och hjärna i vår satsning när det gäller test.Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och har flera års erfarenhet av test på olika nivåer. Du behöver kunna hantera både automatiserade och manuella tester, samt skriva testdokumentation och koppla till kravbilden. Vi tror också att du är bekväm med Scrum och andra agila utvecklingsmetoder. Du är en person med ett stort intresse och driv för teknik och mycket god förmåga att jobba tillsammans med andra. Som teknikledare är det viktigt att du kombinera din roll med att tänka "test" och även kunna förmedla det till utveckling.Du har nyfikenhet för vad som kan gå fel och var fel kan uppstår och som tillämpar professionell pessimism och vågar vara den som hittar fel och rapporterar vidare. Du är uppmärksam på detaljer men har också blick för helheten och hur detaljerna påverkar den. Du har god kommunikationsförmåga då du ofta blir spindeln i nätet och har information om både vad som fungera bra och vad som inte fungerar.Det är också viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då tjänsten kan innebär uppdrag hos kunder som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter tjänsten intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Test och Testledning till Combitech Jönköping

Systemtestare
Läs mer Mar 3
Combitech Jönköping expanderar och vi söker nu flera medarbetare som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss i spännande projekt inom professionen test och testledning. Vi söker dig som är motiverad och engagerad och som vill vara en del av detta växande kompetensområde tillsammans med dina kollegor. Välkommen med din ansökan.

DIN ROLL SOM TESTARE OCH TESTLEDARE INOM PROFESSIONEN TEST

Som anställd på Combitech erbjuder vi dig stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen inom ditt intresseområde.Då vi har många spännande möjligheter hos våra kunder nu, söker vi dig med kompetens och vilja att utvecklas inom;

* Test på flera olika nivåer
* Testledning
* Teststrategi
* Testutveckling
* Testautomatisering

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och intresserad av att få arbeta med test på olika nivåer. Vi tror också att du är bekväm med Scrum och andra agila utvecklingsmetoder. Som testare är det viktigt att kunna tänka "test" och även kunna förmedla det till utveckling och projektledning. Viktiga egenskaper då är exempelvis att vara inlyssnande och nyfiken samt med ett kritiskt öga kunna se var fel brukar, eller kan uppstå - det vi inom test kallar professionell pessimism.Vi söker dig som delar Combitechs samsyn där våra värderingar som är samarbete, respekt och passion. Vi tror att du blir motiverad av att arbeta i team och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du har en relationsskapande personlighet och en stark vilja att göra ditt bästa med kunden i centrum. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en drivkraft och vilja att utvecklas.Det är också viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då tjänsten även kan innebära uppdrag som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll för anställning.Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt eller hör av dig till oss om du har frågor. Urval sker löpande

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

System-/Flygsäkerhetskonsult till Jönköping

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jan 25
På Combitech finns en hög kompetens inom system- och flygsäkerhet med utveckling av säkerhetskritiska system. Enheten Safety har under lång tid utfört analyser inom områdena system- och flygsäkerhet inom olika branscher såsom industri, myndigheter och försvar. Vi arbetar med spännande system, allt från stridsflygplan och helikoptrar till ledningssystem, ubåtar, ytfartyg, vapensystem och autonoma farkoster. Alltid med fokus på att säkerställa säkra designlösningar.
Din roll som System-/Flygsäkerhetskonsult

Vi söker dig som jobbat några år med system-/flygsäkerhet och som vill arbeta på Combitech med systemsäkerhetsanalyser av t.ex. ledningssystem, flygande system och vapensystem, men även andra tekniska system. Du kommer jobba med teknik i framkant med säkerhetsanalyser som påvisar att tekniska system är säkra och blir godkända för användning. Det innefattar bl.a. att genom riskanalyser identifiera, analysera och minimera ett systems risker för att förhindra incidenter och olyckor. Du kommer att vara delaktig i hela processen från utvecklingen av ett system tills det blir godkänt för användning.Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor, samtidigt som uppgifterna och de system vi jobbar med är riktigt spännande. Som konsult arbetar du både från Combitech-kontoret och hos kund som en viktig del i deras säkerhetsenhet. Vi utför gärna uppdragen tillsammans i små team, men jobbar även enskilt. På enheten värdesätter vi en öppen dialog och erfarenhetsutbyte. Vi har interna kompetensspridningsprogram och tillhandahåller ett flertal kurser inom bl.a. systemsäkerhet, så du har även möjlighet att vara kursledare i någon av dessa om du har ett pedagogiskt intresse. För oss är det viktigt att medarbetarna har balans mellan arbete och fritid, och att hitta en lagom arbetsbörda över tid för varje medarbetare är något vi strävar efter för att skapa långsiktighet och hållbarhet.

Vem är du?

Du som söker är utåtriktad, driven och har en känsla för ansvar vilket gör att självständigt arbete och nära kundsamarbeten är något du trivs med. Du har en positiv grundsyn, lätt för att kommunicera och tycker att samarbete med kunder och kollegor är viktigt för din trivsel. I dina uppdrag är du noggrann och har en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har en vilja att kontinuerligt fortsätta utvecklas både professionellt och personligt under din karriär.Vi söker personer med minst några års erfarenhet av arbete med säkerhetskritiska system inom civil bransch eller försvarssektorn. Kunskaper kring någon av följande handböcker eller standards ser vi som meriterande; Försvarsmaktens Handbok Systemsäkerhet, MIL-STD-882, IEC 61508, DO-178.Många av våra kunder jobbar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Testutvecklare - till problemlösande i team i Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 17
Vi tror på framtiden och brinner för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Utveckling som gör skillnad! Vill du vara med på vår resa?Din roll som Testutvecklare

Som testutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Våra kunder verkar inom många olika branscher, från jordbruk, återvinning och till försvar och flyg och allt där emellan!Som testutvecklare kommer du att jobba i team med kundernas egenutvecklade produkter. Du får ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen, för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt och du arbetar tätt med kravställare och teamledare.Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Vem är du?

Vi söker dig, med teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör, som har ett stort intresse för och erfarenhet av utveckling av programvara med fokus på felsökning, verifiering och automatisering av test. Du har även erfarenhet av programmering, meriterande är om du programmerat i Phyton, matlab, labwindow, C/C++, C# eller .NET. Det är också värdefullt om du har någon form av certifiering inom testområdet.Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. För att trivas i rollen som testutvecklare söker vi dig som är noggrann, tar initiativ och gillar att samarbeta i team med andra. Då många av våra kunder har utvecklar-team i olika delar av världen är en god kommunikativ förmåga viktig, både på engelska och svenska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech i Jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Feb 17
På Combitech arbetar vi i teknikens framkant inom en mängd olika branscher. Vill du få variation i din vardag och samtidigt utveckla dig både personligt och professionellt? Då kan du vara den vi söker! Vill du vara med på vår resa? Ansök idag!

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Du kommer att arbeta med elektronikkonstruktion inom civila och militära tillämpning, exempelvis inom områden som övervakning, säkerhet och internet of things. Typiskt är att arbetet är inriktat mot inbyggda system som samlar data och kommunicerar den vidare. Mycket av arbetet kretsar kring konstruktion av digital elektronik men skulle du även ha intresse för analog konstruktion så finns det utmaningar där med. Arbetsuppgifterna omfattar allt från tolkning av krav alternativt kravframställning med kund till design av kretslösningar med schemaritning och kretskortslayout. Många gånger är du med på hela resan, från krav till färdig produkt. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och mjukvara.Du kommer att vara konsult på plats hos kund i Jönköping eller på plats i våra egna lokaler, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi erbjuder dig en kreativ plattform för att kunna utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap, mjukvaru- och systemutveckling.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör med en relevant inriktning. Du har några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling men din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper är, för oss, viktigare än antalet år i arbetslivet. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Har du kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant.Som person är du en nyfiken och kreativ problemlösare som blir inspirerad av att möta nya utmaningar. Du har en stark initiativförmåga, en god analytisk förmåga samt en relationsskapande personlighet och vi tror att du motiveras av att arbeta i team med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi att du har en drivkraft att fortsätta vilja utvecklas.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Embeddedutvecklare - till Combitech Jönköping

Backend-utvecklare
Läs mer Feb 17
Combitech i Jönköping växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi har en stor inhouse-verksamhet där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden, så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder in-house! På kontoret i Jönköping är vi allt ifrån systemutvecklare, teamlead, projektledare, till Linux-experter. I teamet hjälper vi gärna varandra, och stöttar varandra att nå mål. Det är en öppen och trevlig atmosfär på kontoret, och vi jobbar mycket med kunskapsutbyte, och att du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.

Din roll som Embeddedutvecklare

Du kan bli teknikkonsult inom till exempel någon av följande roller:

* Systemingenjör
* Devop ingenjör
* TestutvecklareEftersom vi tar hänsyn till dina önskemål, samt tar dina erfarenheter, styrkor och ambitioner i åtanke, så kommer vi tillsammans hitta rätt roll och utmaning för dig där du trivs och kan växa.

Vad kan du tillföra?

Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av någon av rollerna listade ovan. Du är intresserad och driven, och kan behärska både svenska och engelska.Rollerna ovan kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker i augusti. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech i Jönköping

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 21
På Combitech arbetar vi i teknikens framkant inom en mängd olika branscher. Vill du få variation i din vardag och samtidigt utveckla dig både personligt och professionellt? Då kan du vara den vi söker! Vill du vara med på vår resa? Ansök idag!

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Du kommer att arbeta med elektronikkonstruktion inom civila och militära tillämpning, exempelvis inom områden som övervakning, säkerhet och internet of things. Typiskt är att arbetet är inriktat mot inbyggda system som samlar data och kommunicerar den vidare. Mycket av arbetet kretsar kring konstruktion av digital elektronik men skulle du även ha intresse för analog konstruktion så finns det utmaningar där med. Arbetsuppgifterna omfattar allt från tolkning av krav alternativt kravframställning med kund till design av kretslösningar med schemaritning och kretskortslayout. Många gånger är du med på hela resan, från krav till färdig produkt. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och mjukvara.Du kommer att vara konsult på plats hos kund i Jönköping eller på plats i våra egna lokaler, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi erbjuder dig en kreativ plattform för att kunna utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap, mjukvaru- och systemutveckling.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör med en relevant inriktning. Du har några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling men din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper är, för oss, viktigare än antalet år i arbetslivet. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Har du kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant.Som person är du en nyfiken och kreativ problemlösare som blir inspirerad av att möta nya utmaningar. Du har en stark initiativförmåga, en god analytisk förmåga samt en relationsskapande personlighet och vi tror att du motiveras av att arbeta i team med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi att du har en drivkraft att fortsätta vilja utvecklas.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknikdriven ingenjör inom inbyggda system Combitech Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 21
Vill du vara delaktig och jobba i teknikens framkant med det perfekta uppdraget som konsult?

Då kan vi på Combitech i nära samarbete med vår kund och samarbetspartner Saab Training & Simulation erbjuda dig möjlighet att bidra med dina erfarenheter och ditt tekniska kunnande i högteknologiska projekt.

Din roll som utvecklare av inbyggda system

Saab Training & Simulation har i närtid tecknat tre omfattande avtal med internationella kunder och kommer under flera års tid leverera flera kompletta liveträningssystem. Dessa system är utrustade med innovativa, flexibla tekniska lösningar som gör det möjligt för kunderna att träna så nära verkligheten som möjligt, både inom landet och vid behov i internationella samarbeten. Lösningen omfattar funktioner som Saabs senaste träningskontrollsystem (EXCON) och kommunikationssystem, samt den senaste generationens simulatorer för soldater, vapen och fordon. Exakt hur just Ditt perfekta uppdrag kan se ut beror på dina önskemål och på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner. I nära samarbete med STS hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Vem är du?

Vi tror att du har 3-10 års erfarenhet i utveckling av inbyg?gda system samt känner dig trygg och vill fortsätta utvecklas i den rollen. Du har en universitet- eller högskoleexamen i grunden och har exempelvis arbetat med Python, C#, C++ eller C. Du har antingen arbetat sedan tidigare som konsult eller är lockad av den variationsmöjlighet som erbjuds. Du är en prestigelös lagspelare med ett hjärta för teknik såväl som för problemlösning. Vi tror också att du är nyfiken och intresserad av att hela tiden lära dig mer.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

ILS-konsulter till Combitech i Jönköping

IT-strateg
Läs mer Dec 20
Vi söker just nu ILS-ingenjörer (Integrated Logistic Support) i Jönköping och Linköping för spännande och varierande uppdrag inom branscher som försvar, industri och infrastruktur. Möjligheterna till olika typer av uppdrag är stora och vi arbetar med komplexa system i teknikens framkant, med allt från ubåtar till flygplan!
DIN ROLL SOM ILS-INGENJÖR

Genom olika typer av systematisk analys påverkas produkters design, underhåll och resursförsörjning. På så sätt kommer du medverka till ökad tillgänglighet och effektivitet hos ett system eller en produkt samt reducerad livscykelkostnad. Arbetsuppgifterna kan finnas inom områden som LSA (Logistic Support Analysis), predikteringar och reservdelsdimensioneringar, men hela ILS-området ligger öppet för framtida utmaningar. Din roll kan också innefatta att du bli att leder arbete inom ILS-området (ILS Management). Du kommer att ingå i ett härligt team där erfarenhetsutbyte är en självklar del i vardagen.Vi tillämpar vedertagna standarder, väl beprövade analysmetoder och har tillgång till de flesta etablerade stödsystem/verktyg som används i branschen.Täta samarbeten med funktioner för systemsäkerhet och dokumentation är en viktig del av vardagen och ofta förekommer gränsöverskridande samarbeten. Resor i tjänsten kan förekomma både i Sverige men även internationellt för den som finner det spännande - självklart med hänsyn till rådande restriktioner.

VEM ÄR DU?

Du som söker är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde. Har du hunnit arbeta några år, har erfarenhet av branschen och att driva projekt är det klart meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ILS även om du kommer att bli väl introducerad av våra erfarna kollegor som kommer att finnas till stöd samt genom interna utbildningar i processer och metoder som används inom området.Vi söker en teknikintresserad och vetgirig person som trivs i en miljö där nära samarbete med kunder och kollegor är en naturlig del av vardagen. Du tar ansvar för dina uppgifter och ser värdet i en god kommunikation och har en positiv grundsyn. Du kommer ingå i ett team med blandad erfarenhetsbakgrund och ges möjlighet att bolla komplexa frågor och problem med erfarna kollegor såväl som att mentorera de mer juniora. För oss är det en självklarhet att dela kunskap med varandra för att lösa kundernas behov tillsammans.Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Då flera av våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan nu direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Embeddedutvecklare inom 5G till Combitech i Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 14
Vi utökar nu vår verksamhet inom embedded utveckling och startar upp team i Jönköping. Med ett nära samarbete till vårat andra team i Göteborg kommer du få många kompetenta kollegor att utväxla tankar och idéer med för att din kompetens ständigt ska få utvecklas.

DIN ROLL SOM EMBEDDEDUTVECKLARE INOM 5G

Combitech i Göteborg består av en blandning av både juniora och seniora utvecklare med olika bakgrunder som idag arbetar inom 5G. Nu utökas den verksamheten till vårt kontor i Jönköping. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling.Enheten erbjuder uppdrag inom flera olika branscher så som telekom, radarsystem, fordon och rymd/satellit. Just nu ligger fokus för att utöka vår åtagandeverksamhet med uppdrag inom 5G och mer specifikt signalbehandling. För oss på Combitech är det självklart att du är med och påverkar och styr över dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team med agila processer som arbetar tillsammans i hela produktens livscykel. Du kommer att jobba med programspråk som C, Java och Python samt andra verktyg som Continuous Integration och Continuous Deployment.Vi erbjuder dig möjligheten att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, såsom projektledning, ledarskap eller en fördjupning inom teknikrollen. Vi tror också på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som mjukvaruutvecklare samt har ett stort intresse för teknik. Du har goda kunskaper i C, Java, Python eller liknande programmeringsspråk. Du uppskattar att jobba i team och har gärna erfarenhet av att jobba med inbyggda system. Din utbildning är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, det är också meriterande om du behärskar svenska i tal och skrift.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en driven och kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer. Du kommer med många nya idéer och hittar lösningar på tekniska utmaningar. Du sätter teamets mål först och gillar att få vara med och påverka gruppens arbete framåt.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Testutvecklare - till problemlösande i team i Jönköping

Systemtestare
Läs mer Dec 14
Vi tror på framtiden och brinner för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Utveckling som gör skillnad! Vill du vara med på vår resa?Din roll som Testutvecklare

Som testutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Våra kunder verkar inom många olika branscher, från jordbruk, återvinning och till försvar och flyg och allt där emellan!Som testutvecklare kommer du att jobba i team med kundernas egenutvecklade produkter. Du får ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen, för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt och du arbetar tätt med kravställare och teamledare.Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Vem är du?

Vi söker dig, med teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör, som har ett stort intresse för och erfarenhet av utveckling av programvara med fokus på felsökning, verifiering och automatisering av test. Du har även erfarenhet av programmering, meriterande är om du programmerat i Phyton, matlab, labwindow, C/C++, C# eller .NET. Det är också värdefullt om du har någon form av certifiering inom testområdet.Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. För att trivas i rollen som testutvecklare söker vi dig som är noggrann, tar initiativ och gillar att samarbeta i team med andra. Då många av våra kunder har utvecklar-team i olika delar av världen är en god kommunikativ förmåga viktig, både på engelska och svenska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Combitech växer i Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 14
Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att växa i Jönköping och söker nu fler till teamet!

Din roll som konsult på Combitech

Combitech, med kunder inom bland annat industri, försvarsindustri och offentlig verksamhet, växer i Jönköping. Vi behöver stärka upp teamet med olika typer av kompetenser. Till teamet söker vi bland annat:

*

Embeddedutvecklare
*

Elektronikingenjörer
*

IT-arkitekter
*

Systemutvecklare
*

Kravanalytiker
*

Systemingenjörer
*

Projektledare
*

Testare
*

Rådgivare inom krisberedskap och civiltförsvarExakt hur din dag som konsult på Combitech kommer att se ut är svår att beskriva då vi tar hänsyn till dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig! Det vi vet är att du kommer att få balans i livet, en rejäl dos personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar och uppdrag som passar dig.Vi har en stor inhouse-verksamhet där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden så du kommer ha möjlighet att både sitta ute hos våra kunder men också att jobba med arbetspaket från våra kunder, där vi bygger starka team inom främst produktutveckling!

Vad kan du tillföra?

Du bidrar till teamet med ditt engagemang samt dina erfarenheter, kunskaper och driv. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu