Adecco Sweden AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Adecco Sweden AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Konsulter inom ekonomi och/eller löneadministration

Finansekonom
Läs mer Jul 1
Nytt
Vi söker i dagsläget juniora och mer erfarna roller inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder över hela Jönköpings län. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!

Vi söker följande roller:
- Controllers
- Redovisningsekonomer
- Ekonomiassistenter
- Lönegeneralister
- Lönespecialister

Uppdragen är konsultuppdrag med start efter sommaren med placering hos våra kunder i Jönköping. 

Om dig
Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom ekonomi och/eller löneadministration. Vi söker dig som har lite eller gedigen erfarenhet inom något utav ovanstående områden. Vidare ser vi att du som person är driven, flexibel och social samt är flytande i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
William Maklin via Adeccos växel 010 – 173 73 00 alt. william.maklin@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Tillsättning sker löpande, välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, Ekonom, Controller, Ekonomiassistent, Löneadministratör, Lönespecialist, Lönegeneralist, Adecco, Jönköping

Ansök nu

Industrimedarbetare till uppdrag i västra Jönköping

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 1
Nytt
Om tjänsten
Vi söker nu industrimedarbetare med olika erfarenheter till våra kunder i västra Jönköping. Du kommer att vara konsult hos oss vilket innebär att du är anställd av Adecco Sweden och uthyrd till någon utav våra kunder. Arbetstider, geografisk placering och arbetsuppgifter varierar beroende på uppdragstyp och kund. Uppdragsstart sker efter sommaren.

Om dig
Vi söker juniora och mer erfarna industrimedarbetare, gärna med erfarenhet som montör och/eller maskinoperatör. Det är meriterande om du har en en gymnasieexamen från industritekniska eller el- och energiprogrammet (gärna inom automation). Vidare ser vi att du är flexibel, ansvarstagande och social. Flytande i svenska, såväl muntligt som skriftligt. Innehav av B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av industriarbete som montör och/eller maskinoperatör
- Körkort och tillgång till bil
- Svenska i tal och skrift

I denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av arbetspsykologisk testning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Elisabeth Tengmer via Adeccos växel 010 – 173 73 00 eller elisabeth.tengmer@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Tillsättning sker löpande, välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Industri, Industrimedarbetare, Maskinoperatör, Jönköping, Höglandet, Nässjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Adecco

Ansök nu

Husqvarna AB söker maskinoperatörer

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jul 1
Nytt
Är du teknikintresserad, mekanisk lagd eller tidigare jobbat som maskin/ robot- operatör och kan jobba 3 eller 4-skift. Sök tjänsten!

Om tjänsten
Som maskinoperatör på Husqvarna AB ansvarar och övervakar du att din maskin fungerar utan komplikationer. Du bör vara fokuserad och uppmärksam på eventuella fel som kan uppstå. Du kommer att följa instruktioner som ges digitalt på svenska. Därför ser vi att du är flytande i svenska när det kommer till läsförståelse och tal. Du kommer att arbeta 3-skift eller eventuellt även 4-skift.
I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Arbeta vid en eller flera maskiner
- Truckkörning
- Felsöka
- Påfyllning av material
- Reparera lättare fel i maskinen

Om dig
Är du en person som tycker om att jobba inom industrin och har ett stort teknikintresse, då är detta något för dig. Vi tror att du trivs med ansvar och är initiativrik. Har du tidigare arbetat som maskinoperatör eller inom industrin är detta ett stort plus. Du är en person som passar tider och växer med ansvar samt nyfiken och vill lära dig nya saker.
Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt intresse
- Truckkort
- Nogrann samt ansvarsfull
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start till hösten. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Sökord Maskinoperatör, Teknik, Husqvarna AB, Jönköping, Huskvarna, Adecco.

Ansök nu

Adecco söker underhållsmekaniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 1
Nytt
Har du tidigare erfarenhet av arbete som underhållsmekaniker och vill arbeta på ett av Adeccos attraktiva kundföretag? Är du driven, kreativ och en problemlösare? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som underhållsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av service, underhåll, reparation och felsökning på utrustningarna. Du kommer att vara en del i underhållsteamet, som tillsammans planerar och arbetar förebyggande för att undvika akuta arbeten samt att bedriva förändringsarbete. Du utföra även installationer av ny produktionsutrustning i maskinparken.

I din roll som underhållsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
•Underhålla och serva de olika maskinerna i maskinparken.
•Ansvara för att upprätthålla, driva samt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll/service av maskinpark.
•Förstå och tolka underhållsdokument.
•Utbilda maskinoperatörer vid lättare underhåll 
•Felsökning och mekanisk reparation av automatiserade maskiner
•Medverka i arbetet med ständiga förbättringar

Om dig
Vi söker dig som har kunskaper inom el, mekanik och automation och som har ett stort tekniskt intresse. Du har troligen några års arbetslivserfarenhet från en tillverkande industri. Noggrannhet är något du sätter högt i prioritering och du släpper inte ifrån dig något som inte håller högsta kvalitet. Din kvalitetsmedvetenhet och ditt genuina intresse för produktionsflöden gör att du ser utmaningar i att ständigt arbeta med förbättringar för att föra produktionen framåt.
Vidare ser vi att du har en naturlig nyfikenhet och fallenhet för mekanik samt att du snabbt vill bli självgående. Som person är du en prestigelös lagspelare med en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi söker dig som är en problemlösare som inte räds för att kliva fram när situationen kräver.

Viktigt för tjänsten är:
• Erfarenhet av reparation och underhåll inom el, mekanik,pneumatik och hydralik.
• Teknisk lagd och inte rädd för att kavla upp ärmarna
• Du gillar att lösa problem och arbeta under högt tryck
• Utbildning inom automation, programmering, som lägst gymnasium eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med stora möjligheter att bli tillsvidareanställd. Arbetstider är dagtid.

Om ansökan

 Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta rekryterinansvarige: Eddie Avdic via mail eddie.avdic@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Region
Jönköping i Jönköpings län
Kontaktpersoner
Eddie Avdic

Ansök nu

Husqvarna AB söker montörer

Maskinmontör
Läs mer Jul 1
Nytt
Har du erfarenhet från montering vid lina, kan jobba 2-skift och gillar att arbeta i industrimiljö? Sök! Kolla gärna i länken längst ner i annonsen för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

 

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid en lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Montering
-Marialhantering
-Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt jobb som montör.
-Stresstålig
-Strukturerad
-Kvalitetsmedveten

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag med start till hösten. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Länk:

https://youtu.be/WeEn4SxxwaI

 

Sökord
Montör, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Netflix

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 30
Om tjänsten
Brinner du för att ge det lilla extra och erbjuda kunden mer än vad som förväntas? Talar och skriver du obehindrat på svenskaoch engelska? Då kan du vara rätt person för oss!
Som kundtjänstmedarbetare på Netflix blir du ansiktet utåt när det gäller kundfrågor. Du kommer sköta kommunikationen med olika kunder genom telefon, mail, chatt och sociala medier.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Vägleda kunder via telefon/mail/chatt/sociala medier.
• Ansvara för kundens löpande frågor och hjälpa på bästa sätt.
• Bidra till utveckling av arbetsrutiner samt kvalitetssäkra processer.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start 15 juli. Arbetet bedrivs hemifrån och specifik bostadsort är därmed oviktig.

Om dig
Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar ett högt tempo. Det är viktigt att du har god telefon- och datavana då dessa är dina främsta arbetsverktyg. Du har en förmåga att se helheten utifrån ett större perspektiv. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du en person som är bra på att planera, prioritera och strukturera ditt arbete.

För att lyckas i rollen bör du vara tekniskt lagd/ha ett intresse för teknik då många av frågorna man får är av teknisk karaktär.

Viktigt för tjänsten är:

• Du har en utmärkt förmåga att uttrycka dig på svensk och engelska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
• Du är en god kommunikatör och har känsla för detaljer som gör skillnad för kundens upplevelse.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, kuntjänstmedarbetare, sociala medier, kundservice, Adecco

Ansök nu

Vi söker C-chaufförer

Distributionsförare
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
Som lastbilsförare med C-körkort kommer du att arbeta i kundens utleverans. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är någonting som värderas högt på den här arbetsplatsen. Arbetet kommer främst att ske enskilt.

I din roll som lastbilsförare med C-körkort kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Köra lastbil för utleverans

Tjänsten som lastbilsförare är ett konsultuppdrag.

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och som har C-körkort, gärna med erfarenhet som lastbilsförare. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt till karaktären , på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person. Vidare ser vi att du är en positiv person som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Viktigt för tjänsten är:
- C-körkort
- Tidigare körerfarenhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Annika Holm Lindström via annika.holm.lindstrom@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-kort, Lastbilförare, Lastbilschaufför, Tung lastbil, Fordonsindustrin, Jönköping, Adecco

Ansök nu

Vi söker kundservicehandläggare till Jönköpings Energi

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
Vi söker just nu en kundservicehandläggare till kund i Jönköping. Som kundservicehandläggare kommer du att ge kunder service, support och individuell anpassad rådgivning mot elhandel. I din roll kommer du att vårda och utveckla långsiktiga kundrelationer, sälja in nya tjänster samt skapa nya kundrelationer. Har du arbetat med sälj tidigare är det meriterande, likaså om du har arbetat med elhandel. Rollen ställer krav på att du tidigare arbetat inom kundservice/kundtjänst gärna 3-5 år, har du även tidigare arbetat med försäljning ser vi det som ett stort plus. Erfarenhet från arbete med digitala kanaler och sociala medier är meriterande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i mitten på Augusti.

I din roll som kundservicehandläggare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Vårda och utveckla långsiktiga kundrelationer
- Support och service mot elhandel
- Sälja in nya tjänster samt skapa nya kundrelationer

Om dig
Du som person bör vara strukturerad, kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Då din roll innefattar både sälj och service bör du ha en hög prioriteringsförmåga och kunna fatta beslut själv. Eftersom din roll består till största del av kundkontakt vill vi att du har ett professionellt bemötande och har förmågan att styra kunden. Vi vill att du är medveten och förstår vikten av CRM-system och är delaktig i utvecklingen av den digitala förändringen i pågående utvecklingsresa gällande hela kundupplevelsen.

Viktigt för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet kring kundservice/sälj
- Självgående
- Hög prioriteringsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Annika Holm Lindström via annika.holm.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husqvarna AB söker montörer

Maskinmontör
Läs mer Maj 23
Har du erfarenhet från montering vid lina, kan jobba 2-skift och gillar att arbeta i industrimiljö? Sök! Kolla gärna i länken längst ner i annonsen för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

 

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid en lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Montering
-Marialhantering
-Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt jobb som montör.
-Stresstålig
-Strukturerad
-Kvalitetsmedveten

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Länk:

https://youtu.be/WeEn4SxxwaI

 

Sökord
Montör, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Vi söker praktikant till Adecco i Jönköping

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Som praktikant kommer du att vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära oss som arbetar med rekryteringsprocessen och dess omgivning. Uppgifterna kommer vara varierande och består bland annat av annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du får möjlighet att lära dig samtliga delar inom vår rekryteringsprocess och kommer få arbeta praktiskt. Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Jönköping. Vi arbetar i ett öppet kontorslandskap med en positiv atmosfär, i en tempofylld miljö som genomsyras av arbetsglädje och engagemang.

I din roll som praktikant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Urval
- Telefonintervju
- Referenstagning

Din planerade praktikperiod är förlagd under höstterminen 2023 och vi ser att du kan praktisera hos oss mellan 5-10 veckor på del/heltid. Praktiken kommer att vara förlagd mån-fre 8-17 med hänsyn till viss förändring.

Om dig
Vi söker dig som studerar på högskolan eller YH-program med inriktning mot personal, ekonomi, administration, försäljning eller motsvarig. Som person bör du ha ett affärsfokuserad tänk. Din personlighet präglas av att du är driven, ansvarsfull och strukturerad. I dina arbetsuppgifter innebär det kontakt med kandidater, konsulter samt till viss del kunder, därav är det vitalt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga kommer du trivas som fisken i vattnet hos oss.

Viktigt för tjänsten:
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Ett intresse för rekrytering
- Affärsfokus
- God kommunikationsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Grek via johanna.grek@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Revisor till PwC I Jönköping I Dec 2022 / Jan 2023

Revisor
Läs mer Maj 13
Ser du fram emot att snart ta examen inom ekonomi, eller har du nyligen gjort det, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i december 2022 / januari 2023. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys, eller satsa på en karriär som ledare.

Oavsett vad du väljer är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett team-work, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering

Jönköping

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Revisor till PwC I Jönköping I Sept 2023

Revisor
Läs mer Maj 11
Har du eller tar du snart examen inom ekonomi, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i september 2023. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistroll som exempelvis inom dataanalys, eller satsa på en karriär som ledare.

Oavsett vad du väljer är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett team-work, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer:

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering:

Jönköping

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Processlinjeförare till Ahlins i Habo

Beläggningsmaskinförare
Läs mer Jun 21
Om tjänsten
Som processlinjeförare till Ahlins i Habo söker vi dig som vill ha eget ansvar, drivs av verksamhetsutveckling och inte är rädd för att få skit under naglarna. Som processlinjeförare kommer du dagligen se till att Ahlins processer sköts alltifrån mätningar, justeringar, förbättringsarbete och sköta om den dagliga driften av deras reningsverk. Du ska även arbeta utefter deras rutiner och instruktioner för att säkerställa att ytbehandlingsprocesserna presterar utifrån det bästa.
I din roll som processlinjeförare till Ahlins kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Mätningar/justeringar
- Sköta om deras reningsverk
- Medverka till utveckling och förbättringar av processer och rutiner
- Dagligt produktionsarbete
Om dig
Vi söker dig som drivs av utmaningar och har en förmåga att ha många bollar i luften. Som person trivs du i ett självständigt arbete där du får ta ett stort ansvar och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du gillar att identifiera förbättringsmöjligheter och vill bidra till verksamhetens utveckling. Du arbetar strukturerat i stressiga situationer och följer fastställda rutiner.
Viktigt för tjänsten:
- Nyfikenhet
- Ansvarstagande
- Många bollar i luften
- Utföra arbetsuppgifter för att säkerställa processens prestanda med minimalt driftstopp
- Tycker om att arbeta fysiskt med kroppen
Om Ahlins
Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta William Maklin via william.maklin@adecco.se
Har du frågor kring registreringen var god kontakta kandidat supporten via kandidatsupport@adecco.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Montörer för kommande behov

Maskinmontör
Läs mer Jun 20
Vi söker dig inför framtida uppdrag! Har du industrivana och erfarenhet av montering är du varmt välkommen att söka denna tjänst

Om tjänsten

Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig. Ritningsläsning kan förekomma beroende på arbetsplats.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Ev. enklare ritningsläsning
- Övriga arbeten som förekommer inom industrin

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start vid behov.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig och arbeta på ett lugnt och strukturerat sätt även i stressiga situationer.
Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil samt kan flytande svenska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Montering- och industrivana
- Ritningsläsning
- Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth "Elize" Tengmer via elisabeth.tengmer@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Customer Servicemedarbetare till Sibelco

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 4
Är du en strukturerad person som brinner för att ge service på högsta nivå till både kunder och leverantörer? Trivs du dessutom i en roll där du har flera kontaktytor och ett nära samarbete med kollegor? Då är tjänsten som medarbetare på Sibelco´s Customer Service-avdelning i Baskarp något för dig!

Om tjänsten
Att arbeta på Customer Service-avdelningen innebär att du är del av ett team som har ett nära samarbete med säljare, kunder, leverantörer och andra avdelningar vid logistiskfrågor, reklamationer eller rådgivning om produkter. Det är viktigt för Sibelco att deras medarbetare har intresse och förmåga att löpande ta till sig ny kunskap för att sedan omsätta den i praktiken i det dagliga arbetet.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett tidsbegränsat konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till förlängning. Vi söker dig som kan börja jobba omgående. Arbetstiden är förlagd 7.30-16.00 måndag-fredag. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av orderhantering samt att ge service åt Sibelco´s kunder. I tjänsten ingår även logistikadministration såsom bokning av frakter och transporter. Vidare kommer du att arbeta med säljstöd och hantera offerter, prisuppdateringar samt reklamationer.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kundtjänst
- Orderhantering
- Logistikadministration

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice samt av orderhantering och frakter. Du är ansvarstagande som person och "äger" din order tills den är uppföljd och klar. Du kommer ha mycket kontakter via mail och telefon externt samt internt. Vidare är du utåtriktad och har en positiv inställning med en god kommunikativ förmåga. Du gillar att jobba i högt tempo, klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt och är en teamspelare. Då du även kommer hantera internationella kontakter ser vi att du är van vid att använda både svenska och engelska i det dagliga arbetet, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom kundservice.
- Meriterat är tidigare erfarenhet med transportplanering.
- Att du tidigare arbetat med ordersystem. Meriterat är tidigare erfarenhet av SAP.
- Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sibelco
Sibelco är ett globalt företag grundat i Belgien 1872. Företaget utvinner, processerar och levererar avancerade industrimineraler till kunder inom en mängd olika applikationer såsom glas, keramik, bygg, verkstadsindustri, metallurgi, gjuteri, olja, gas och återvinning. Sibelco har idag ca 5000 medarbetare och har 118 produktionsanläggningar över hela världen. Sibelco´s produktionsanläggning i Baskarp produceras silica sand och är, tack vare det centrala geografiska läget, ett nav mot de svenska industrierna.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att du blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elisabeth Tengmer: elisabeth.tengmer@adecco.se eller 0736-847931.

Vi arbetar med löpande urval i denna process. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husqvarna AB söker maskinoperatörer

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 23
Är du teknikintresserad, mekanisk lagd eller tidigare jobbat som maskin/ robot- operatör och kan jobba 3 eller 4-skift. Sök tjänsten!

Om tjänsten
Som maskinoperatör på Husqvarna AB ansvarar och övervakar du att din maskin fungerar utan komplikationer. Du bör vara fokuserad och uppmärksam på eventuella fel som kan uppstå. Du kommer att följa instruktioner som ges digitalt på svenska. Därför ser vi att du är flytande i svenska när det kommer till läsförståelse och tal. Du kommer att arbeta 3-skift eller eventuellt även 4-skift.
I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Arbeta vid en eller flera maskiner
- Truckkörning
- Felsöka
- Påfyllning av material
- Reparera lättare fel i maskinen

Om dig
Är du en person som tycker om att jobba inom industrin och har ett stort teknikintresse, då är detta något för dig. Vi tror att du trivs med ansvar och är initiativrik. Har du tidigare arbetat som maskinoperatör eller inom industrin är detta ett stort plus. Du är en person som passar tider och växer med ansvar samt nyfiken och vill lära dig nya saker.
Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt intresse
- Truckkort
- Nogrann samt ansvarsfull
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Sökord Maskinoperatör, Teknik, Husqvarna AB, Jönköping, Huskvarna, Adecco.

Ansök nu

Vi söker trixiga medarbetare till Arlas kyllager i Jönköping

Truckförare
Läs mer Jun 7
Är du fartfylld och tävlingsinriktad och gillar att jobba i snabbt tempo? Är du duktig på Tetris? Då är jobbet som lagermedarbetare på Arla något för dig!

Om tjänsten
Vi söker Trixiga medarbetare till Arlas Kyllager i Jönköping för sommarjobb v.30-33 för att sedan ingå i en studentpool. Du kommer att ingå i ett team med härliga medarbetare. Arbetet i kyllagret innebär att packa mejerivaror efter listor vilket kräver både snabbhet och klurighet och till och från lite muskler. Har du truckkort är det meriterande. Du kommer börja med att sommarjobba v.30-33 för att sedan ingå i en studentpool. Du kommer att ingå i en pool och kunna teckna dig för de pass du vill jobba och dessa kommer främst vara förlagda till slutet av veckan. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2-3 pass i veckan.

Som lagermedarbetare hos Arla kommer du att arbeta med uppgifter som truckkörning och plock och detta i en sval miljö.

I din roll som lagermedarbetare på Arla kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pack och plock av varor
- Truckkörning

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Tjänsten kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller att du studerar då du kommer att få en anställning vid behov.

Viktigt för tjänsten är:
- att du fyllt 18
- behärskar svenska i tal och skrift
- har fallenhet för logistik

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Arla Foods
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgård till tallriken" Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.
Vårt kyllager är ett modernt automatiserat lager med unik mix av åldrar, kön och nationaliteter. Vi har kall arbetsmiljö men varm stämning där lagret kommer alltid före jaget!

Vad erbjuder vi dig?
En spännande möjlighet till att ta till sig kunskap då bolaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Du som är intresserad av ständig förbättring och utveckling, där varje dag inte är den andra lik så passar detta dig perfekt. En arbetskultur där teamkänslan är hög, men frihet under ansvarar värderas högt. En arbetsmiljö där du får påverka och en arbetsplats med högt i tak för innovativa ideér och förbättringar.

Vi söker personal som kommer att arbeta deltid och därför krävs det att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. Du ska kunna uppvisa ett giltigt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Annika Holm Lindström via annika.holm.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Adecco bjuder in till öppet hus och söker nya medarbetare

Maskinmontör
Läs mer Maj 11
Det här är en möjlighet för dig att få en första kontakt med Adecco, världens största bemanningsföretag, och öka dina chanser att få ett jobb! Du kommer få en presentation om hur det är att arbeta som konsult och får möjlighet att presentera dig i en speedintervju.

Vi har bjudit in två av våra samarbetspartners Kristoffer Emanuelsson från Fagerhult och Elisabeth Sandberg från Ahlins. De kommer vara på plats och hålla en kort presentation om deras respektive företag. Vi kommer att vara på Adeccos kontor på DoSpace som är beläget på Östra Storgatan 9 i centrala Jönköping. Vi bjuder så klart på fika.

Vi söker dig som vill arbeta som:
- Montör
- Truckförare
- Maskinoperatör

Vi vill träffa dig som har körkort och tillgång till bil samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

 

När: Onsdag 18:e maj, drop in mellan kl 15.00-17.00

Var: DoSpace, Östra Storgatan 9, 3:e våningen

Hur: Registrera ditt CV på www.adecco.se innan onsdag 18:e maj

Agenda: Presentation av Fagerhult, Ahlins och Adecco kl 15.00 och kl 16.00. Däremellan speedintervjuer, fika och mingel

 

Vill du anmäla dig?
Skicka då ett mejl till ellen.plym@adecco.se. Först till kvarn gäller då vi har ett begränsat antal platser. Anmäl dig senast måndag den 16:e maj, anmälan är bindande.

Har du inte möjlighet att komma på öppet hus kan du alltid registrera ditt CV på vår hemsida där du även kan söka våra lediga tjänster, www.adecco.se.

Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Underhållsansvarig till Trioworld i Bottnaryd

Underhållschef
Läs mer Maj 16
Är du en underhållsmekaniker som älskar att lösa problem som dyker upp och ger dig komplexa utmaningar samtidigt som du arbetar med fokus på förebyggande underhåll? Är du en lagspelare som tycker om att vara involverad i helheten?
Då kanske det är du som blir vår nya kollega!

Om Trioworld
Trioworld är en industrikoncern med drygt 1200 medarbetare och en omsättning på 5,4 miljarder SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom hållbara, innovativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar och produktion i Sverige, Danmark, Nederländerna, Frankrike och England som säljer sina produkter på en global marknad. Trioworlds huvudägare är Altor Funds.
Läs mer på www.trioworld.com

En bra arbetsplats
Trioworld Bottnaryd är en mindre enhet som uppmärksammats som en bra och stabil arbetsplats i Bottnaryd under många år, vi jobbar bara med skräddasydda produkter i polyeten och förser många olika branscher med spännande förpacknings-lösningar. Här kan man få vara involverad i många olika projekt och vara högst delaktig i att vara med och påverka och utveckla fabriken. Vi är idag 30 anställda och har delvis produktion dygnet runt.
Produktionsmiljön präglas av att vi prioriterar att ha en säker arbetsmiljö, och att vi arbetar med flera ISO-standarder, LEAN-verktyg, 5S och kontinuerlig kvalitetskontroll/förbättringar.

Om tjänsten
Som Underhållsansvarig på Trioworld i Bottnaryd kommer du vara en viktig del för alla oss som jobbar här. Till vardags arbetar du tillsammans med Teamet kring Produktion och Kvalité samt WCM (World Class Manufacturing) samt i de olika projekt som uppstår. Dina ansvarsområden kommer Bla. vara att arbeta med förebyggande underhåll och dokumentation, finns också ett visst fastighetsansvar samt säkerställa att vi har rätt delar på lager. Då vi är en stor koncern så kommer viss kommunikation ibland vara på engelska. Du kommer vara den som håller i externa kontakter vad det gäller tex underhåll som vi inte har kunskaper i.

Arbetstiderna är dagtid och tjänsten är placerad i Bottnaryd.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med underhåll några år och varit delaktig i en hel del förbättringsprojekt. Vår produkt består av plast så har du erfarenhet av det så är det meriterande.
Du har en god administrativ kunskap och är inte helt obekant med att köpa in de produkter som krävs för ett bra underhållsarbete.
Har du en utbildning inom el så är det en merit men annars ser vi gärna att du är en av dom som fötts med skiftnyckeln i handen och på vägen lärt dig massor om mekanik och pneumatik.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se.
I denna process arbetar jag löpande med urvalet, det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Jag kommer använda mig av personlighetstester som en del av urvalsarbetet och dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansäkningsdag 6 juni

Varmt Välkommen!

Sökord
Adecco, Trioworld,Trioplast, Bottnaryd, Jönköping, Underhåll, Ansvarig, Underhållsansvarig, Teknik

Ansök nu

Adecco söker motviktsförare till möbelföretag

Truckförare
Läs mer Maj 5
Adecco söker motvikt- & skjutstativsförare på heltid . Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort A1-4 & B1 -3. Är du en truckförare och en lagspelare som tycker om nya utmaningar? Då är denna tjänst perfekt för dig. 

Om tjänsten
Som truckförare ansvarar du för hantering av gods med hjälp av främst motvikt och skjutstativstruck. 

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Lastning och lossning.
- Registrering och transportering av gods.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A1-4 & B1-3. Du behöver inte vara van förare, så länge vilja att lära sig och inställning är på rätt plats. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom logistik, vård eller restaurang är det meriterande. Du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. Man jobbar 2- skift hos denna kund.

Vidare ser vi att du är en lagspelare som är skicklig på att samarbeta med andra. Detta är tjänsten för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra med andra. Du har enkelt för att ta till dig arbetsinstruktioner och direktiv både muntligt och skriftligt. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och trivs med ett fysiskt arbete i högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort  A1-4 & B1-3
- Svenska obehindrat i tal och skrift
- Körkort B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet! Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en fastanställning hos oss på Adecco eller hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabella Stendahl via isabella.stendahl@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior redovisningsekonom sökes till kunds räkning

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 10
Nu söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill arbeta i en koncern med flertalet dotterbolag!
Om tjänsten
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning med tyngdpunkt till leverantörsreskontra. Utöver det ingår du i ett team att stötta kollegor i diverse arbetsuppgifter i inom redovisning. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående.
Om dig
Vi söker dig med viss erfarenhet inom ekonomirelaterat arbete. Som person är du kommunikativ och tycker om att jobba självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, driven, nyfiken och prestigelös. Vi värdesätter en personlighet med positiv attityd och med ett lösningsorienterat arbetssätt med synsätt att ingenting är omöjligt.
Meriterande tjänster, men inte krävande, för tjänsten:
• Kunskaper och förståelse inom byggmoms
• Projektredovisning
• Erfarenhet av Fortnox
Intervjuer kommer ske på löpande basis och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet.
Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elgiganten Logistik AB söker Systemspecialist

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 9
Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med Hjärtat" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Till vår IT avdelning, som idag består av 8 medarbetare, söker vi efter en systemspecialist.

Som systemspecialist hos oss kommer du ansvara för utveckling och drift av våra logistiksystem, säkerställa att allt fungerar och samtidigt vara den som driver utvecklingen för att nå nya höjder i användandet av våra system vilket innebär att omvandla behov och krav till lösningar.

Systemspecialisten kommer utveckla, äga samt förvalta. Vilket innebär att omvandla behov och krav till lösningar, dokumentera, felsöka och koordinera systemförändringar. Ditt ansvar är att hitta sätt att utveckla smartare arbetssätt i logistiksystemet för att stödja framtidens logistik. I rollen ingår att proaktivt föreslå utveckling och förbättring av systemen och driva igenom dessa.

Du kommer få vara delaktig i många olika spännande projekt och det finns mycket att både förvalta och utveckla hos oss om man bara vill.
Denna tjänst är förlagt på dagtid. Det ingår beredskapstjänstgöring enligt ett rullande beredskapsschema. Du rapporterar till IT &System; Managern.

Om dig
Vårt WMS-system är Astro vilket du har arbetat med tidigare och du har även haft en roll som specialist eller arbetat med logistikutveckling under din karriär. Har du dessutom med dig erfarenhet av WMS/ERP/TMS och automationssystem så är det meriterande.
Du är personen som tycker om att arbeta proaktivt och driva framåt - ser lösningarna i problem/utmaningar samt tar initiativ till att förbättra, driver för att ta verksamheten och dig själv framåt för att nå mål och kanske överträffa förväntningar. Här kommer du få utlopp för din förmåga att hitta och lösa komplexa problem med framgångsrikt resultat.
För att trivas hos oss är du en person som drivs av att lösa problem, stora som små, i team och självständigt.

Arbeta på Elgiganten Logistik
Med rätt ambitioner och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera föräldraskap med karriär.

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik  med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 31 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Systemingenjör, Systemspecialist, IT System specialist, WM, ER, TMS, automationssystem, El Giganten Logistik, Adecco, Jönköping

Ansök nu

Elgiganten Logistik AB söker IT Support Tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 9
Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med *Hjärtat*" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Till vårt team på IT & System, som idag består av 8 medarbetare, behöver vi nu ytterligare en stjärna.
Vi arbetar med att utveckla, supportera och lösa de problem som kan uppstå under en dag. Ärenden kommer in via vårt ärendesystem JIRA men även via telefon.
Förutom att ta hand om dagliga supportfrågor, allt ifrån att skicka scanners på service och felsöka i server/nät, kommer du få vara del i att utveckla vår verksamhet i olika projekt och hjälpa till att skapa framtidens logistik genom IT lösningar. Hos oss finns det många projekt att både förvalta och utveckla om man bara vill.
Vår koncern har en tydlig "cloud first"-strategi vilket innebär en spännande förflyttning från "on-prem" till "cloud".

Denna tjänst är förlagt på dagtid. Det ingår beredskapstjänstgöring enligt ett rullande beredskapsschema. Du rapporterar till IT &System; Manager.

I din roll som IT Support Tekniker på Elgiganten Logistik kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Vara närvarande och supportera när problem uppstår (klienter, handdatorer, scanners etc.)
- 1 linje support
- Felsökningar och problemlösningar
- Fånga upp och driva IT frågor i verksamheten framåt

Tjänsten som IT Support Tekniker på Elgiganten Logistik AB är en fastanställning med start inom rimlig tid

Om dig
Främsta egenskapen är att du har ett brinnande intresse för problemlösning och att hjälpa andra. Du är som person serviceinriktad och behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du har arbetat minst 3 år som IT support tekniker sedan tidigare och med stor fördel har du erfarenhet från att arbetat på ett lager.
Vi ser också gärna att du är lösningsorienterad, tycker om problemlösning, är flexibel och pedagogisk. Detta är en stor möjlighet för dig som har ett brinnande intresse inom IT och olika typer av problemlösning och utveckling, hos oss är ingen dag den andra lik.
Viktigt för tjänsten är:
- Duktig på service/Support och då även för problem utan slutanvändare
- Goda kunskaper inom Active Directory, Windows 10 och problemlösning inom IT
- Erfarenhet av VmWare, Windows Server, JIRA och nätverk.
- Svenska i tal och skrift

Meriterande
- Cisco Nätverk & Cisco UCS
- Netapp
- Kunskap i system Astro, Kisoft, Consignor, SAP

Arbeta på Elgiganten Logistik
Med rätt ambitioner och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera föräldraskap med karriär.

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 31 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.

Varmt Välkommen!

Sökord
Elgiganten, IT, IT Support, Support, Teknik, Jönköping, Värnamo, Teknik, IT, Support, 1 line, Adecco, Elgiganten Logistik

Ansök nu

Vi söker en redovisningsekonom för kunds räkning

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 4
Om tjänsten
Denna tjänst innebär ett ansvar från början till slut där du bidrar med din kompetens i allt från leverantörsfakturakontering till att förbereda månadsdeklarationer till Skatteverket. Placeringsorten är ca 15 min söder om Jönköping och planeras att tillsättas omgående. Därmed kommer urval och intervjuer ske på löpande basis.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Kund- och leverantörsreskontra inklusive registrering av in- och utbetalningar
• Löpande redovisning
• Månadsbokslut och periodiseringar
• Förberedande av moms- och skattedeklaration
• Årsbokslut och inkomstdeklaration
• Brett och varierande arbete inom ekonomi

Om dig
Du kommer besitta en självständig roll där du driver det kvalificerade operativa redovisningsarbetet såväl som vid månadsbokslut som sker i snabba processer och skarpa deadlines. I samråd med en senior kollega planerar, sammanställer och kvalitetssäkrar du arbetet med stort fokus på struktur och noggrannhet. Som företagets redovisningsexpert kommer du bidra med kunskap, expertis och ett gediget helhetsperspektiv.

Viktigt för tjänsten:
- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi och/eller redovisning
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet
- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:

- Arbetslivserfarenhet inom affärssystemet SAP
- Generella kunskaper inom excel

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
William Maklin via william.maklin@adecco.se alt via 073 684 73 10

Har du frågor kring registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Montörer för kommande behov

Maskinmontör
Läs mer Mar 29
Vi söker dig inför framtida uppdrag! Har du industrivana och erfarenhet av montering är du varmt välkommen att söka denna tjänst

Om tjänsten

Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig. Ritningsläsning kan förekomma beroende på arbetsplats.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Ev. enklare ritningsläsning
- Övriga arbeten som förekommer inom industrin

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start vid behov.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig och arbeta på ett lugnt och strukturerat sätt även i stressiga situationer.
Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil samt kan flytande svenska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Montering- och industrivana
- Ritningsläsning
- Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth "Elize" Tengmer via elisabeth.tengmer@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husqvarna AB söker montörer

Maskinmontör
Läs mer Apr 25
Har du erfarenhet från montering vid lina, kan jobba 2-skift och gillar att arbeta i industrimiljö? Sök! Kolla gärna i länken längst ner i annonsen för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

 

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid en lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Montering
-Marialhantering
-Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt jobb som montör.
-Stresstålig
-Strukturerad
-Kvalitetsmedveten

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Länk:

https://youtu.be/WeEn4SxxwaI

 

Sökord
Montör, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Husqvarna AB söker maskinoperatörer

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Apr 25
Är du teknikintresserad, mekanisk lagd eller tidigare jobbat som maskin/ robot- operatör och kan jobba 3 eller 4-skift. Sök tjänsten!

Om tjänsten
Som maskinoperatör på Husqvarna AB ansvarar och övervakar du att din maskin fungerar utan komplikationer. Du bör vara fokuserad och uppmärksam på eventuella fel som kan uppstå. Du kommer att följa instruktioner som ges digitalt på svenska. Därför ser vi att du är flytande i svenska när det kommer till läsförståelse och tal. Du kommer att arbeta 3-skift eller eventuellt även 4-skift.
I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Arbeta vid en eller flera maskiner
- Truckkörning
- Felsöka
- Påfyllning av material
- Reparera lättare fel i maskinen

Om dig
Är du en person som tycker om att jobba inom industrin och har ett stort teknikintresse, då är detta något för dig. Vi tror att du trivs med ansvar och är initiativrik. Har du tidigare arbetat som maskinoperatör eller inom industrin är detta ett stort plus. Du är en person som passar tider och växer med ansvar samt nyfiken och vill lära dig nya saker.
Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt intresse
- Truckkort
- Nogrann samt ansvarsfull
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Sökord Maskinoperatör, Teknik, Husqvarna AB, Jönköping, Huskvarna, Adecco.

Ansök nu

Till lagret på Elgiganten Logistik söker vi efter Team Managers

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Maj 4
Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och hubbar i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att vara ett effektivare Elgiganten Logistik vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med Hjärtat" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartner.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!
Drivs du av ett närvarande och engagerat ledarskap med stor möjlighet att göra skillnad för medarbetare?

Då är kanske detta är Din nästa utmaning i karriären!

Arbetsuppgifter
Då några av våra Team Managers har hittat nya utmaningar på Elgiganten Logistik söker vi nu efter fler stjärnor till vår grupp.
Som Team Manager har du personal- och driftansvar för en specifik avdelning inom lagret. Tillsammans med din närmaste ledare sätter du mål för resultat och kvalité för avdelningen som du sedan leder ditt team mot. Du bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för verksamheten och medverkar i projekt och arbetsgrupper inom ramen för ditt uppdrag.

Du skapar förutsättningar för en självgående drift där medarbetare vill ta ansvar, utvecklas i sina roller och har stort engagemang för sitt uppdrag. Vidare skapar du förutsättningar för grupputveckling och samarbete inom och mellan avdelningar. Du delegerar ansvar till medarbetare med stort förtroende och tillit. Ditt ledarskap har fokus på medarbetarnas utveckling och behov. Du säkerställer kompetensförsörjning på avdelningen som möter framtidens behov.
Du samarbetar med övriga Team Managers för att effektivisera och utveckla flöden och processer.
Som Team Manager medverkar du i forum för stöd och utbildning i din roll.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av ledarskap och om det är inom logistik och lager så är det meriterande men inget krav.
Kanske är du den där personen som alltid blir utnämnd som ledaren men ännu inte haft titeln yrkesmässigt?
Ditt ledarskap präglas av en positiv människosyn med förtroende till ditt teams kompetens. Genom stort engagemang motiverar du dina medarbetare och leder genom att vara en god förebild.
Elgiganten Logistik är i ständig utveckling och ställer om efter kundens behov och nya förutsättningar. Du motiveras av förändringar och har förmåga att få med dig ditt team. Du är en problemlösare som trivs bäst i en händelserik vardag med korta vägar från ord till handling.
I samarbete med andra anpassar du din kommunikation för att nå effektiva lösningar. För dig är ansvar roligt och utvecklande, du drivs av att se medarbetare lyckas och utvecklas.

Elgiganten Logistik erbjuder
Tjänsten som Team Manager är en tillsvidareanställning där vi kan komma att tillämpa 6 månaders provanställning. Du arbetar två-skift; 05:45-15:00, 14:45- 23:30 (fredag 14:45-21:00).
Med stor ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera föräldraskap med karriär.

Intresserad av tjänsten?
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 22 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ledarskap, Team, manager, Teamleader, Logistik, Lager, Adecco, Elgiganten Logistik, Jönköping

Ansök nu

Tekniker till Elgiganten Logistik AB

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Maj 4
Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med Hjärtat" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Som tekniker hos oss får du en bred och viktig roll med många olika arbetsmoment inom vår verksamhet. Du kommer ha en roll i vårt arbete där förebyggande underhåll, förbättringar och felsökningar kommer att vara en del i det dagliga arbetet. Det blir därför en tjänst med stor variation där förmågan att kunna hantera olika typer av projekt och arbetsuppgifter är av yttersta vikt.

En vanlig dag
Hos oss är ingen dag den andra lik men för att du ska få en inblick i hur en vanlig dag kan se ut:
• Genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll på automationsutrustningen
• Utföra förbättringsarbete, reparationer och modifieringar
• Sammanställa haverirapporter och skiftloggar som kan påverka resultat, utrustning och underhåll
• Vara behjälplig i samband med installationsarbeten, anläggningsunderhåll och besparingsåtgärder
• Hålla kontakt med produktion och interna kunder för att säkerställa att rätt prioriteringar görs
• Hålla dig uppdaterad och följa direktiv avseende hälsa, miljö och säkerhet
• Vara behjälplig avseende allmänna göromål på avdelningen

Din profil
Som person bör du vara tekniskt lagd, kanske är du helt enkelt född med skruvmejseln i handen eller så har du införskaffat dig kunskapen genom utbildning. Har du kunskaper inom mekanik, automation och PLC så är det väldigt meriterande men inget krav. Det kan vara så att du i grunden är utbildad bilmekaniker och vill meka med något annat än bilar under arbetstid.
Du bör uppskatta att ha olika projekt i gång samtidigt där din förmåga att prioritera och lägga upp arbetet blir viktigt för att få verksamheten att flyta. Även om vissa jobb är återkommande så kommer det vara stor variation på arbetsuppgifterna vilket gör att du måste tycka om att arbeta med varierade arbetsuppgifter.
Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper när vi rekryterar till denna tjänst. Att vilja lära sig något nytt och att hela tiden bidra med en positiv inställning och engagemang ser vi som viktiga personliga egenskaper. Eftersom du kommer jobba med projekt och produkter där andra medarbetare har fått problem kommer det krävas att du har en god samarbetsförmåga och bra servicekänsla.

Intresserad av tjänsten?
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på
länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag är 22 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknik, Underhållstekniker, Elgiganten Logistik, Adecco, Jönköping, Logistik, Underhåll

Ansök nu

Husqvarna AB söker gjutare

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 21
Om tjänsten
Som gjutare kommer du att arbeta med gjutning, rensning, smältning, slipning och kvalitetskontroller. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag sköta driften på gjuteriet, där arbetstiden under upplärning ligger på 2-skift, sedan ska man kunna vara skiftbar på alla skift samt nattjobb. Som person är du nyfiken, stresstålig och har ett säkerhetstänk. Du ska vara villig att lära dig samt viljan att ständigt utvecklas i företagets processer.

I din roll som gjutare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Processövervakning
- Kvalitetskontroll
- Gjutning

Tjänsten som gjutare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har jobbat som gjutare alternativt jobbat i en tung industri eller har relevant utbildning. Eftersom att du kommer jobba i ett team är det viktigt att du har en hög samarbetsförmåga, samt att språket är flytande i tal och läsförståelse.
Vidare ser vi att du tänker på säkerheten och har ett tekniskt intresse.

Viktigt för tjänsten är:
- Säkerhethetstänk
- Erfarenhet av processövervakning och styrsystem
- Samarbetsförmåga

Om du har truckkort och travers är det meriterande men inget krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som gjutare  är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Eddie Avdic via mail eddie.avdic@adecco.se, telefon 0728530368

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Gjutare, Huskvarna, Adecco

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Sibelco

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 22
Är du en strukturerad person som brinner för att ge service på högsta nivå till både kunder och leverantörer? Trivs du dessutom i en roll där du har flera kontaktytor och ett nära samarbete med kollegor? Då är tjänsten som medarbetare på Sibelco´s Customer Service-avdelning i Baskarp något för dig!

Om tjänsten
Att arbeta på Customer Service-avdelningen innebär att du är del av ett team som har ett nära samarbete med säljare, kunder, leverantörer och andra avdelningar vid logistiskfrågor, reklamationer eller rådgivning om produkter. Det är viktigt för Sibelco att deras medarbetare har intresse och förmåga att löpande ta till sig ny kunskap för att sedan omsätta den i praktiken i det dagliga arbetet.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett tidsbegränsat konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till förlängning. Vi söker dig som kan börja jobba omgående. Arbetstiden är förlagd 7.30-16.00 måndag-fredag. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av orderhantering samt att ge service åt Sibelco´s kunder. I tjänsten ingår även logistikadministration såsom bokning av frakter och transporter. Vidare kommer du att arbeta med säljstöd och hantera offerter, prisuppdateringar samt reklamationer.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kundtjänst
- Orderhantering
- Logistikadministration

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice samt av orderhantering och frakter. Du är ansvarstagande som person och "äger" din order tills den är uppföljd och klar. Du kommer ha mycket kontakter via mail och telefon externt samt internt. Vidare är du utåtriktad och har en positiv inställning med en god kommunikativ förmåga. Du gillar att jobba i högt tempo, klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt och är en teamspelare. Då du även kommer hantera internationella kontakter ser vi att du är van vid att använda både svenska och engelska i det dagliga arbetet, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom kundservice.
- Meriterat är tidigare erfarenhet med transportplanering.
- Att du tidigare arbetat med ordersystem. Meriterat är tidigare erfarenhet av SAP.
- Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sibelco
Sibelco är ett globalt företag grundat i Belgien 1872. Företaget utvinner, processerar och levererar avancerade industrimineraler till kunder inom en mängd olika applikationer såsom glas, keramik, bygg, verkstadsindustri, metallurgi, gjuteri, olja, gas och återvinning. Sibelco har idag ca 5000 medarbetare och har 118 produktionsanläggningar över hela världen. Sibelco´s produktionsanläggning i Baskarp produceras silica sand och är, tack vare det centrala geografiska läget, ett nav mot de svenska industrierna.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att du blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elisabeth Tengmer: elisabeth.tengmer@adecco.se eller 0736-847931.

Vi arbetar med löpande urval i denna process. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Intelligence-utvecklare till Elgiganten Logistik AB

Data Warehouse specialist
Läs mer Apr 29
Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med Hjärtat" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Om tjänsten
Vill du jobba i intressanta projekt, utveckla och ta fram dynamiska och interaktiva rapporter i vår Qlikmiljö samt skapa kvalificerade underlag för strategiska och taktiska affärsbeslut? Elgiganten Logistik söker nu en driven och ambitiös BI-utvecklare med fokus på applikationsutveckling som vill bli en del av vår utvecklingsresa!

Som Business Intelligence-utvecklare får du en spännande roll där du arbetar brett med olika typer av projekt. Du kommer med hjälp av din kunskap bland annat designa och bygga dynamiska rapporter, samla och hantera data från olika IT-system (interna och externa) och att etablera skräddarsydda BI-verktyg som ger de beslutsunderlag som verksamheten efterfrågar. Du arbetar i ett sammansvetsat team där faktabaserade beslut, analys och att driva framåt står i fokus. Det är ett tätt samarbete såväl internt i teamet som med övriga avdelningar på Elgiganten Logistik.

Arbetsuppgifter

• Stöd till verksamheten i deras löpande behov av KPI-rapportering och andra typer av underlag
• Drifta och utveckla BI-verktyg, initialt i QlikView/QlikSense
• Kvalitetssäkra data
• Utveckla ETL-flöde
• Bygga nya användarvänliga QlikViewapplikationer
• Säkerställa att korrekt mätmetodik och relevanta data används inom verksamheten
• Skapa förutsättningar och medverka till att fånga förändringar i verksamheten för att initiera lämpliga kvalitetshöjande åtgärder
• Designa och utveckla BI-system skräddarsydda för verksamheten

Du kommer att rapportera till Jonas Knutsson, Head of Development

Din profil
Vi ser att du har kunskap och ett stort intresse för att bygga användarvänliga rapportverktyg och QlikViewapplikationer. Kanske har du ännu inte fått möjlighet att arbeta med detta men har några innovationer som du gjort på din fritid att visa upp för oss.
Med fördel har du kunskap inom någon form av BI-verktyg och har du kunskap i QlikView/QlikSense och så är det mycket meriterande. Vidare är en dataekonomisk utbildning eller motsvarande meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat utifrån givna mål och uppdrag samtidigt som du är bra på att samarbeta med kollegorna i organisationen. Det är ju faktiskt du som kommer utbilda i hur vi ska använda dina applikationer. Du behöver kunna hantera flera samtidiga projekt och att arbeta strukturerat. Noggrannhet i detaljer är väldigt viktigt då de rapportverktyg som byggs är affärskritiska.

Du bör tycka det är kul att vara del av hela processen; från det att idéer genereras till att nya lösningar förverkligas. Gillar du dessutom tanken på att omges av ett härligt och drivet gäng samt att få möjlighet till att utveckla din logistikkompetens kommer du verkligen trivas hos oss!

Intresserad av tjänsten?
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Sista ansökningsdag är 18 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan
Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
BI, Business Intelligence, Utvecklare, specialist,Elgiganten Logistik, Adecco, Jönköping, Logistik, Applikationsutveckling, Applikationer, Verksamhetssystem

Ansök nu

Handläggare till Jordbruksverket

Administrativ assistent
Läs mer Maj 12
Om tjänsten
I denna tjänst kommer du sitta i smittbekämpningsenheten som arbetar för en god djurhälsa samt ett gott smittskydd för produktions- och sällskapsdjur i Sverige. I uppdraget ingår det att handlägga införselfrågor för sällskapsdjur. Arbetet ska utföras på Jordbruksverket huvudkontor i Jönköping. Tjänsten är på heltid. Arbetstid 08.00 -16.27, måndag till fredag.
Arbetet som handläggare kan följande arbetsuppgifter ske både självständigt som i grupp:
- utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag
- planera och följa upp ärenden
- utreda, granska och handlägga ärenden, samt fatta beslut i enklare ärenden
- avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut
- analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt
- arbete av utredande och/eller samordnande karaktär
- genomföra och följa upp aktiviteter
Utöver detta är följande viktigt för tjänsten:
- högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område
- Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
Intervjuer kommer ske på löpande basis
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar som inhyrd konsult på Jordbruksverket.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionspersonal

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Apr 14
Gillar du att vara en del av hela produktionsledet från tillverkning till paketering? Då är tjänsten som produktionspersonal på Färsksallad något för dig!

Om tjänsten

Som produktionspersonal kommer du att arbeta med tillverkning av Färsksallads produkter. Arbetet innebär även att du paketerar produkterna och gör produkterna redo för transport till kunder. Tjänsten som produktionspersonal till Färsksallad är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd under dagtid. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Tillverkning.
- Paketering.
- Se till att hygienrutiner följs.

Om dig

Vi söker dig som gillar att arbeta i hela produktionskedjan. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och jobbar bra i grupp. Som person är du noggrann och ordningsam och har ett konsekvenstänk. Du har tidigare erfarenhet inom produktion och erfarenhet inom livsmedelsproduktion är meriterat.

Viktigt för tjänsten:
- Erfarenhet inom produktion, erfarenhet inom livsmedelsproduktion är meriterat.
- Samarbetsvillig. 
- Goda kunskaper i svenska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Färsksallad

Färsksallad är familjeföretaget som sedan 1994 levererat sallader till hela Sverige. Färsksallad använder endast äkta majonnäs samt rikligt med förstklassiga övriga råvaror såsom ex. färska räkor samt närproducerad potatis. Alla produkter blandas och portioneras i deras lokaler i Jönköping och tack vare ett fantastiskt logistikupplägg når Färsksallad sina kunder på ett par dagar, därför kan de hålla nere mängden med konserveringsmedel.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Holm Lindström via annika.holm.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Maskinoperatör till Trioworld

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 2
Om tjänsten
Som maskinoperatör kommer du att jobba med flertalet maskiner som skapar förpackningslösningar i plast inom livsmedels-, sjukvårds- och jordbruksindustrin. Utöver att operativt styra maskinen kommer du även ansvara för justeringar och tekniska problem. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående och kommer till en början pågå fram till den 15 juli. För rätt person finns möjlighet till förlängning.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom produktion eller industri. Du har tidigare teknisk erfarenhet alternativt ett tekniskt intresse. Vidare ser att du som person är ansvarstagande, har lätt för att sätta dig in nya arbetsuppgifter, är noggrann och flexibel i din roll på arbetet.
Viktigt för tjänsten är:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom produktion eller industri
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal såväl i skrift
Intervjuer kommer ske på löpande basis och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet.
Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Om Trioworld
Trioworld skapar förpackningslösningar av polyetenfilm för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, skyddet inom sjukvården optimalt, och mycket mer. Trioworlds produkter säljs över hela världen. Tillsammans med sina kunder tänjer Trioworld på gränserna för vad som är möjligt och leder utvecklingsarbetet inom cirkulär plast.
I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar och består av 16 företag med mer än 1 400 medarbetare och en omsättning på över 5,5 miljarder kronor. Trioworld är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna och Frankrike.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husqvarna AB söker montörer

Maskinmontör
Läs mer Apr 11
Har du erfarenhet från montering vid lina, kan jobba 2-skift och gillar att arbeta i industrimiljö? Sök! Kolla gärna i länken längst ner i annonsen för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

 

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid en lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Montering
-Marialhantering
-Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt jobb som montör.
-Stresstålig
-Strukturerad
-Kvalitetsmedveten

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Länk:

https://youtu.be/WeEn4SxxwaI

 

Sökord
Montör, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Redivisningekonom till Scandinavian Eyewear AB

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 14
Har du tidigare arbetat med redovisning och känner dig redo för nästa utmaning?
Vi söker en ambitiös och noggrann redovisningsekonom som kommer bli delaktig i vår fortsatta tillväxtresa i en spännande bransch.
Tjänsten planeras att tillsättas omgående, därmed kommer urval och intervjuer ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut.
Frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av  monika.cedervinge@scandinaviaeyewear.se

Om tjänsten
I tjänsten som redovisningsekonom på Scandinavian Eyewear kommer du erbjudas en bred roll där du kommer att få sköta den löpande redovisningen för den nordiska marknaden.
I tjänsten ingår bl.a hantering av leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, uppföljning och avstämning av bank och skattekonton, momshantering, rapportering till kunder och intressenter.
Du kommer även ansvara för påminnelseprocessen vid sena kundbetalningar.
Vidare kommer du vara delaktig i månads- och årsbokslut och arbeta tätt ihop med ditt ekonomiteam. Denna roll innebär även en nära och viktig relation till företagets kundtjänst.
På Scandinavian Eyewear i Jönköping erbjuds du en utvecklande arbetsplats med hög teamkänsla och gemenskap. Du blir del av ett engagerat kontor bestående av kompetenta medarbetare som har kul tillsammans. Möjlighet finns även att delvis arbeta hemifrån för denna tjänst.
Tjänsten är 85-10%

Vem är du?
Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet inom redovisning.
Som person är du prestigelös, flexibel och lösningsorienterad.
Du är noggrann och bekväm med att ta eget ansvar i ditt dagliga arbete.
Vidare har du goda kunskaper i engelska och Excel samt erfarenhet av bokslutsarbete inom redovisning.
Har du tidigare arbetat i affärssystemet SAP är det starkt meriterande.

Om verksamheten
Marchon Eyewear, Inc. är en av världens största tillverkare och distributörer av kvalitetsglasögon och solkläder. Företaget marknadsför sina produkter under ett antal prestigefyllda varumärken inklusive: Calvin Klein, Dragon, Karl Lagerfeld, Lacoste, Liu Jo, Nike, Salvatore Ferragamo, Skaga, Pilgrim och Victoria Beckham. Marchon är känt för sina kvalitetsprodukter, innovation och höga servicenivåer.

Scandinavian Eyewear kommer från 1948 och ägs från 2012 av Marchon Eyewear. Scandinavian Eyewear sköter den skandinaviska marknaden och har förutom de internationella varumärkena av Marchons egna varumärken som Skaga. Dessutom finns kontoret i Jönköping där verksamheten en gång startade. Med Skaga har Scandinavian Eyewear varit en viktig part i den skandinaviska glasögonbranschen i decennier.

Ansök nu

Adecco söker truckförare till möbelföretag

Truckförare
Läs mer Apr 6
Adecco söker truckförare på heltid .Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort A1-4 och B1 -3 Är du en truckförare och en lagspelare som tycker om nya utmaningar? Då är denna tjänst perfekt för dig. 

Om tjänsten
Som truckförare ansvarar du för hantering av gods med truck. Du kommer främst att köra plocktruck, motviktruck, eller skjutstativ.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Plock av varor
- Registrering och transportering av gods

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A1-4 och B1-3. Du behöver inte vara van förare, så länge vilja att lära sig och inställning är på rätt plats. Du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. Man jobbar 2- skift hos denna kund.

Vidare ser vi att du är en lagspelare som är skicklig på att samarbeta med andra. Detta är tjänsten för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra med andra. Du har enkelt för att ta till dig arbetsinstruktioner och direktiv både muntligt och skriftligt. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och trivs med ett fysiskt arbete i högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A 1-4 & B1-3
- God erfarenhet av truckkörning
- Svenska obehindrat i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en fastanställning hos oss på Adecco eller hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabella Stendahl via isabella.stendahl@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist till El-Giganten Logistik AB

Miljöingenjör
Läs mer Apr 14
Elgiganten Logistik dominerar i nuet och skapar framtidens logistik. Elgiganten Logistik är en del av Elkjøp-koncernen - en av Nordens största återförsäljare av hemelektronik. Från oss distribueras varor till kunder, butiker och distributionscentraler i hela Norden.
Vi är "hjärtat" i koncernen som varje år lossar och lastar 2. 200 000 m3 varor. Våra kunder är alltid vårt fokus och för att säkra kvalitet i alla led vill vi samarbeta med de bästa aktörerna. Vi kombinerar den senaste tekniken med smarta interna processer för att bedriva effektiv och hållbar logistik. Genom "Logistik med ?" strävar vi efter att vara en förebild inom socialt ansvarstagande för oss själva och våra samarbetspartners.
Inget av detta är möjligt utan engagerade och ansvarstagande ledare och medarbetare. Vi är en mångkulturell arbetsplats och vi arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där vi tror att den enskilda individens engagemang gör skillnad.
Därför dominerar vi i nuet och skapar framtidens logistik!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Rollen som Arbetsmiljöspecialist är självständig, med eget ansvar för att driva och utveckla det interna arbetsmiljö- hälso- och säkerhetsarbetet. Du bidrar med din specialistkompetens, innehar en aktiv och coachande roll gentemot chefer och övriga i organisationen. En viktig del är att tillse att verksamheten följer gällande arbetsmiljölagstiftning inom vårt område. Detta innefattar att ansvara för lagbevakning och delge information gällande nya föreskrifter och förändringar. Vidare planerar, samordnar, rapporterar och följer du upp arbetsmiljöarbetet i verksamheten. Då koncernen har som ambition att certifiera enligt ISO45001 kommer du ha en drivande roll i detta arbete på Elgiganten Logistik.
Du kommer ingå i den operationella ledningsgruppen där du kommer ha stora möjligheter att påverka verksamheten utöver ditt eget specialistområde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Vara företagets expertis och rådgivare i både strategiska och operativa frågor som arbetsmiljö-, hälsa och säkerhet
- Utbilda och ansvara för information till chefer och medarbetare
- Upprätta, utveckla och förankra rutiner, instruktioner och arbetssätt i verksamheten
- Delta i skyddsronder, riskbedömningar och åtgärdsplaner
- Rapportera och utreda olyckor och tillbud
- Delta vid interna och externa revisioner
- Vara myndighetskontakt
- Sammankalla och dela i olika grupper som samverkar i arbetsmiljö, hälsa- och säkerhetsfrågor.
- Driva införandet av ISO 45001
- Delta i projekt för att säkerställa ett systematiskt arbetsmiljöarbete vid förändringar kopplat till ansvarsområdet

• Eftergymnasial utbildning inom arbetsmiljö och/eller några års erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor både strategiskt och operativt. Det är meriterande om du arbetat med dessa frågor inom logistik och eller industri
• Goda kunskaper om lagar och krav inom arbetsmiljöområdet är en förutsättning.
• Goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
• Det är meriterande om du tidigare har jobbat med ISO certifieringar och då gärna med ISO45001.
• Tidigare erfarenhet av externa och interna revisioner.

Som person
Är du engagerad och driven, du brinner för arbetsmiljöfrågor och att skapa och utveckla en säkerhetskultur. Du är självgående med mycket god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är lyhörd och kan engagera andra att genomföra förändringar. Rollen innebär dagliga kontakter internt och till viss del externt. Vi tror att du är trygg och tydlig i din kommunikation. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete.
Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Arbeta på El-Giganten logistik
Med rätt ambitioner och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera föräldraskap med karriär.

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
I den här rekryteringen samarbetar Elgiganten Logistik med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson, linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.

Om rekryteringsprocessen:
Adecco använder sig av personlighetstester, videointervjuer och ev, som sista del, ett arbetscase, som en del av urvalsarbetet. I samband med din ansökan görs en bakgrundskontroll. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sista ansökningsdag är 5 maj men urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord
Arbetsmiljö, Säkerhetsfrågor, Elgiganten Logistik, Adecco, Jönköping, Logistik, ISO Certifiering, revision,

Ansök nu

Vi söker handläggare till Jordbruksverket

Administrativ assistent
Läs mer Apr 27
Om tjänsten
I uppdraget ingår att registrera uppgifter om anläggningar och transportörer i ett EU-system. Du behöver vara noggrann så att rätt uppgifter läggs in i systemet och ha en analytisk förmåga att se avvikelser som ska korrigeras. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och förmåga att jobba koncentrerat med likartade arbetsuppgifter.
Arbetet ska utföras på Jordbruksverket huvudkontor i Jönköping. Tjänsten är på heltid. Arbetstid 08.00 -16.27, måndag till fredag.
Arbetet som handläggare kommer även innehålla:
- självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
- utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag
- planera och följa upp ärenden
- utreda, granska, handlägga och fatta beslut i enklare ärenden
- kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Utöver detta är följande viktigt för tjänsten:
- godkänd gymnasial utbildning
- minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- kunna kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift
Intervjuer kommer ske på löpande basis.
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Financial Controller till Elgiganten Logistik AB

Controller
Läs mer Mar 10
Om tjänsten
Rollen som Financial Controller har en stödjande och konsultativ roll kring Elgiganten Logistik ABs ekonomifrågor och ska agera stöd i beslutsfattande. För att bemästra denna roll krävs det att du med självsäkerhet kan analysera, driva och vid behov utveckla förbättringsarbete kopplat till Elgiganten Logistik ABs ekonomiprocesser. Utöver det kommer du arbeta mot deadlines knutet till rapportering för interna- och externa samarbetspartners. Övergripande arbetsbeskrivning:
• Stödja månads- och bokslutsprocesser samt vara ett stöd till redovisningsekonomerna
• Bistå till månatlig kvalitetssäkring av finansiella transaktioner samt uppföljning av resultat, budget och prognos
• Framtagning av underlag för intern och extern rapportering gällande resultat samt uppföljning av avdelningens KPI
• Diverse stöd till eventuell övrig verksamhetsuppföljning
Du kommer att bli anställd av Adecco och bli uthyrd som konsult till Elgiganten Logistik AB. Inhyrningsuppdrag är förlagd dagtid med start senast den 1 maj och du positioneras på Elgiganten Logistik ABs distributionscenter på Torsvik. Som utgångspunkt kommer inhyrningsuppdraget fortgå i 12-14 månader och för rätt person finns det möjlighet till fortsatt anställning.
Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och har arbetat som Controller. Som person är du självständig samt har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Ditt arbete kännetecknas av att kunna förstå alla delar av ekonomiarbetet, analysera, tolka, dra slutsatser och bistå med en fokuserad vägledning. För att lyckas i rollen bör du ha god social förmåga och samarbetsförmåga. Viktigt för tjänsten är:
- Godkänd eftergymnasial utbildning motsvarande högskola eller universitet
- Erfarenhet att arbeta som Controller
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal såväl i skrift
Vi kommer göra intervjuer på löpande basis och lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Elgiganten logistik AB
Elgiganten logistik AB är en mångkulturell arbetsplats och arbetar aktivt för en välmående och lustfylld arbetsmiljö där den enskilda individens engagemang gör skillnad. Distributionen till deras kunder bygger på konceptet "Logistik med hjärtat" där Elgiganten logistik AB som transportköpare tar ansvar och garanterar konkurrens på lika villkor genom att säkerställa att alla chaufförer har lön enligt standard i det land de lever och verkar i och alltid kan kommunicera med varandra. Transporterna ska alltid utföras med god kvalité och hög säkerhet.
Läs mer på https://elgigantenlogistik.se/
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin:
• william.maklin@adecco.se eller 073-684 73 10
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
• kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Revisionskonsulter till PwC Jönköping

Revisor
Läs mer Feb 7
Ser du fram emot att snart ta examen inom ekonomi, eller har du nyligen gjort det, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök och bli en av våra kollegor med tillträde i september 2022 eller december 2022 / januari 2023. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt av PwC.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Kvalifikationer

• Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
• Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
• Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

 

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering
Jönköping

Tillträde:

september 2022,

december 2022/Januari 2023

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

• CV
• Personligt brev
• Betyg från universitet/högskola

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Adecco. Frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras genom rekryteringsteamet hos Adecco. Kontakta supportpwc@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Ansök nu

Vi söker kommunikatör till länsstyrelsen i Jönköping

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Apr 11
Är du en engagerad person som har ett intresse för social hållbarhet? Har du ett stort samhällsintresse och brinner för kommunikation? Då är tjänsten som kommunikatör på Länsstyrelsen i Jönköping något för dig!

Om tjänsten
I tjänsten kommer du att arbeta med Länsstyrelsens olika avdelningar men ha ett särskilt fokus på enheten för social hållbarhet. Du kommer vara kommunikationsstöd från början till slut och har fokus på innehållsproduktion i olika kanaler.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Arbeta med kommunikationsuppdrag i Länsstyrelsens olika avdelningar.
- Agera som kommunikationsstöd.
- Planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser.

Tjänsten som kommunikatör på Länsstyrelsen i Jönköping är ett konsultuppdrag på cirka 6 månader med start i mitten av maj. Anställningstid är förlagd mellan 08.00-16.30.

Om dig
Vi ser att du är engagerad, serviceinriktad och är samarbetsvillig. Du är pålitlig och handlingskraftig. Du har fokus på kommunikation som ger effekt och sätter dig snabbt in i ett ämne. Du är skicklig på att planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser. Vidare är du analytisk och är en skicklig skribent. Du har erfarenhet som kommunikatör, fördelaktigt inom offentlig sektor. Erfarenhet av krishantering är meriterat. 

Viktigt för tjänsten:
- Relevant eftergymnasial utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller likvärdigt.
- Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som kommunikatör, önskvärt inom offentlig sektor.
- God vana inom dataprogram, webb och sociala medier.
- Goda kunskaper i Svenska är ett krav, både tal och skrift.

Om Länsstyrelsen
Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människor i varje län. Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner. Länsstyrelsen är också en viktig länk mellan regering, riksdag och centrala myndigheter. Landshövdingen är chef för Länsstyrelsen och har i uppdrag att följa utvecklingen och informera regeringen om länets behov.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
William Maklin via william.maklin@adecco.se

Har du frågor kring registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husqvarna AB söker maskinoperatörer

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Mar 24
Är du teknikintresserad, mekanisk lagd eller tidigare jobbat som maskin/ robot- operatör och kan jobba 3 eller 4-skift. Sök tjänsten!

Om tjänsten
Som maskinoperatör på Husqvarna AB ansvarar och övervakar du att din maskin fungerar utan komplikationer. Du bör vara fokuserad och uppmärksam på eventuella fel som kan uppstå. Du kommer att följa instruktioner som ges digitalt på svenska. Därför ser vi att du är flytande i svenska när det kommer till läsförståelse och tal. Du kommer att arbeta 3-skift eller eventuellt även 4-skift.
I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Arbeta vid en eller flera maskiner
- Truckkörning
- Felsöka
- Påfyllning av material
- Reparera lättare fel i maskinen

Om dig
Är du en person som tycker om att jobba inom industrin och har ett stort teknikintresse, då är detta något för dig. Vi tror att du trivs med ansvar och är initiativrik. Har du tidigare arbetat som maskinoperatör eller inom industrin är detta ett stort plus. Du är en person som passar tider och växer med ansvar samt nyfiken och vill lära dig nya saker.
Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt intresse
- Truckkort
- Nogrann samt ansvarsfull
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Sökord Maskinoperatör, Teknik, Husqvarna AB, Jönköping, Huskvarna, Adecco.

Ansök nu

Sommarjobb till studenter hos möbelföretag!

Truckförare
Läs mer Mar 21
Adecco söker studenter för sommarjobb & extrajobb som truckförare. Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort A1-4. Är du en truckförare och en lagspelare som tycker om nya utmaningar? Då är denna tjänst perfekt för dig.

Om tjänsten
Som truckförare ansvarar du för hantering av gods med truck. Du kommer främst att köra plocktruck, motvikt eller skjutstativ. Beroende på vilken avdelning du hamnar. 

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Plock och pack 
- Truckkörning

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A1-4. Du är en van förare som på säkert och effektivt hanterar trucken. Du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. 

Vidare ser vi att du är en lagspelare som är skicklig på att samarbeta med andra. Detta är tjänsten för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra med andra. Du har enkelt för att ta till dig arbetsinstruktioner och direktiv både muntligt och skriftligt. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och trivs med ett fysiskt arbete i högt tempo.

Krav
- Student på minst 50%
- Truckkort A 1-4
- Truckkort B1-3, är meriterande
- Svenska obehindrat i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Vad erbjuder vi dig?

En spännande möjlighet till att ta till sig kunskap då bolaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Du som är intresserad av ständig förbättring och utveckling, där varje dag inte är den andra lik så passar detta dig perfekt. En arbetskultur där teamkänslan är hög, men frihet under ansvarar värderas högt. En arbetsmiljö där du får påverka och en arbetsplats med högt i tak för innovativa ideér och förbättringar.
Vi söker personal som kommer att arbeta extra och därför krävs det att du är student på 100%, alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska kunna uppvisa ett giltigt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning.

Om ansökan
Anställning- och rekryteringsarbetet sker löpande för kommande behov. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabella Stendahl
isabella.stendahl@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Sibelco

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 22
Är du en strukturerad person som brinner för att ge service på högsta nivå till både kunder och leverantörer? Trivs du dessutom i en roll där du har flera kontaktytor och ett nära samarbete med kollegor? Då är tjänsten som medarbetare på Sibelco´s Customer Service-avdelning i Baskarp något för dig!

Om tjänsten
Att arbeta på Customer Service-avdelningen innebär att du är del av ett team som har ett nära samarbete med säljare, kunder, leverantörer och andra avdelningar vid logistiskfrågor, reklamationer eller rådgivning om produkter. Det är viktigt för Sibelco att deras medarbetare har intresse och förmåga att löpande ta till sig ny kunskap för att sedan omsätta den i praktiken i det dagliga arbetet.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett tidsbegränsat konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till förlängning. Vi söker dig som kan börja jobba omgående. Arbetstiden är förlagd 7.30-16.00 måndag-fredag. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av orderhantering samt att ge service åt Sibelco´s kunder. I tjänsten ingår även logistikadministration såsom bokning av frakter och transporter. Vidare kommer du att arbeta med säljstöd och hantera offerter, prisuppdateringar samt reklamationer.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kundtjänst
- Orderhantering
- Logistikadministration

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice samt av orderhantering och frakter. Du är ansvarstagande som person och "äger" din order tills den är uppföljd och klar. Du kommer ha mycket kontakter via mail och telefon externt samt internt. Vidare är du utåtriktad och har en positiv inställning med en god kommunikativ förmåga. Du gillar att jobba i högt tempo, klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt och är en teamspelare. Då du även kommer hantera internationella kontakter ser vi att du är van vid att använda både svenska och engelska i det dagliga arbetet, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom kundservice.
- Meriterat är tidigare erfarenhet med transportplanering.
- Att du tidigare arbetat med ordersystem. Meriterat är tidigare erfarenhet av SAP.
- Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sibelco
Sibelco är ett globalt företag grundat i Belgien 1872. Företaget utvinner, processerar och levererar avancerade industrimineraler till kunder inom en mängd olika applikationer såsom glas, keramik, bygg, verkstadsindustri, metallurgi, gjuteri, olja, gas och återvinning. Sibelco har idag ca 5000 medarbetare och har 118 produktionsanläggningar över hela världen. Sibelco´s produktionsanläggning i Baskarp produceras silica sand och är, tack vare det centrala geografiska läget, ett nav mot de svenska industrierna.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att du blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elisabeth Tengmer: elisabeth.tengmer@adecco.se eller 0736-847931.

Vi arbetar med löpande urval i denna process. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker ekonomiassistenter till Axfood SSC!

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 18
Är du en driven person som trivs med ett högt arbetstempo? Har du förkunskaper inom ekonomi eller en eftergymnasial utbildning inom ekonomi? Då är tjänsten som ekonomiassistent på Axfood SSC något för dig! 

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av löpande redovisning och reskontra, du kommer främst att arbeta i affärssystemet SAP. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans har ett stort ansvar när det kommer till att säkerställa att det dagliga arbetet håller hög kvalitét och levereras enligt plan. Axfood SSC (Shared Service Center) finns på Bataljonsgatan i Jönköping och där jobbar ungefär ett 100-tal medarbetare.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Löpande redovisning & arbete inom reskontra.
- Möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet genom att hantera ekonomiadministration.

Axfood SSC söker just nu en ekonomiassistent och tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med anställning hos Adecco med start omgående. För dig som är intresserad finns stora utvecklingsmöjligheter! Anställningsgraden är heltid och arbetstiden är förlagd under dagtid, 8-16:30. Som utgångspunkt kommer uthyrningsuppdraget fortgå i 6 månader med chans till förlängning för rätt person. 

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och administration. Vi ser gärna att du har någon form av förkunskaper men du behöver inte vara en expert - det viktigaste är att du har ett stort intresse och på egen hand kan lära dig det du behöver. Du har sannolikt arbetat med ekonomi och administration tidigare, eller kanske studerat ekonomi på eftergymnasial nivå? Hur du har fått dina kunskaper är inte avgörande, viktigast är ditt brinnande intresse. (Tänk på att ge exempel på ditt intresse i din ansökan också)

Kort och gott är du en person som gillar ekonomi och administration. Att en arbetsdag förändras snabbt är ingenting som stör dig, du har lätt för att ställa om för att prioritera andra områden. Vi tror att du är strukturerad, noggrann och du trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Gemenskap och ett gott samarbete är viktigt på denna arbetsplats och du förväntas bidra till detta genom att stötta dina kollegor när det behövs, men också ta eget ansvar för att göra nytta under din arbetsdag.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och/eller eftergymnasial utbildning i ekonomi - med fördel inriktning mot redovisning.
- Att du är en prestigelös lagspelare.
- Svenska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Om Axfood SSC
Axfood SSC (Shared Service Center) i Jönköping fungerar som Axfoodkoncernens ekonomi- och löneavdelning samt ekonomi- och medarbetarsupport. Axfood SSC utmärker sig genom att med effektiva arbetssätt och kompetenta och engagerade medarbetare ta fram korrekt och punktlig ekonomi- och HR-information.

Axfood bildades år 2000 när familjeföretaget Axel Johnson AB ville skapa Sveriges bästa matbolag. Vi är ett ungt bolag med gamla anor. "Spik-Olle" öppnade den första Hemköpsbutiken redan 1958. Willys föregångare LL:s Livs med "löjligt låga priser" startade 1975 och Willy Schlees öppnade sin första lågprisbutik i Kungsbacka 1986.

Axfood är idag Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare av Eurocash, Urban Deli och Apohem. Vår vision är att bli ledande inom bra och hållbar mat.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Elisabeth "Elize" Tengmer via elisabeth.tengmer@adecco.se

Har du frågor om registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husqvarna AB söker montörer

Maskinmontör
Läs mer Mar 16
Har du erfarenhet från montering vid lina, kan jobba 2-skift och gillar att arbeta i industrimiljö? Sök! Kolla gärna i länken längst ner i annonsen för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

 

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid en lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Montering
-Marialhantering
-Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt jobb som montör.
-Stresstålig
-Strukturerad
-Kvalitetsmedveten

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Länk:

https://youtu.be/WeEn4SxxwaI

 

Sökord
Montör, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

El-montör till Infranord

Elektronikmontör
Läs mer Mar 16
Har du en grundutbildning inom EL? Är du bekväm med installationer? Är du bekväm i att fatta självständiga beslut? Då är tjänsten som El-montör på Infranord något för dig! 

Om tjänsten
I rollen som elmontör kommer du att arbeta självständigt. Du kommer att följa ritningar och instruktioner. Vi ser att du är trygg i dig själv och kan fatta beslut självständigt. Du kommer arbeta med montering, underhållning, och reparering. För att lyckas i rollen skall du kunna följa el-scheman.

I din roll som el-montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Fatta beslut
- Problemlösning

Om dig
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom EL. Har tidigare erfarenhet av montering, industri eller diverse el-jobb. Du skall vara orädd, kunna ta beslut och arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst en gymnasieutbildning med inriktning EL.
- Att du är beslutsfattande
- Erfarenhet av montering

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare:
Annika Holm Lindstrom via annika.holm.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husqvarna AB söker gjutare

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 16
Om tjänsten
Som gjutare kommer du att arbeta med gjutning, rensning, smältning, slipning och kvalitetskontroller. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag sköta driften på gjuteriet, där arbetstiden under upplärning ligger på 2-skift, sedan ska man kunna vara skiftbar på alla skift samt nattjobb. Som person är du nyfiken, stresstålig och har ett säkerhetstänk. Du ska vara villig att lära dig samt viljan att ständigt utvecklas i företagets processer.

I din roll som gjutare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Processövervakning
- Kvalitetskontroll
- Gjutning

Tjänsten som gjutare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har jobbat som gjutare alternativt jobbat i en tung industri eller har relevant utbildning. Eftersom att du kommer jobba i ett team är det viktigt att du har en hög samarbetsförmåga, samt att språket är flytande i tal och läsförståelse.
Vidare ser vi att du tänker på säkerheten och har ett tekniskt intresse.

Viktigt för tjänsten är:
- Säkerhethetstänk
- Erfarenhet av processövervakning och styrsystem
- Samarbetsförmåga

Om du har truckkort och travers är det meriterande men inget krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som gjutare  är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Eddie Avdic via mail eddie.avdic@adecco.se, telefon 0728530368

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Gjutare, Huskvarna, Adecco

Ansök nu