Framtiden i Sverige AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Konfigurationstekniker/Systemingenjör till Flintab

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Mar 21
Nu har du möjligheten att få bli riktigt duktig på konfigurationer och integrationer av Flintabs egenutvecklade mjukvarusystem. Här erbjuds du en varierad roll där du kommer få arbeta i flera kundunika projekt!

Dina arbetsuppgifter
Som Konfigurationstekniker/Systemingenjör till Flintab kommer du att ansvara för installation, konfigurering och underhåll av mjukvara i Windowsmiljö och Microsoft . Du kommer också att arbeta med integrationer mot kundernas olika affärssystem. Du kommer tilldelas olika projekt från projektledare som du får vara med och driva hela vägen. Projekten pågår vanligtvis i ca 1 – 6 månader.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Installation och konfigurering av mjukvara i Windowsmiljö i projektform
•Integration av mjukvara med andra affärssystem och andra system
•Ansvar för förändringar i rapporter
•3rd linesupport mot Flintabs kunder

Du kommer ingå i ett härligt team om ca 5 medarbetare. Ibland ansvarar du för dina egna projekt och i vissa större leveranser delar ni upp arbete. Din grupp samarbetar även titt ihop med andra team, därför kommer du på sikt över få stötta upp som 3rd linesupport. Arbetet kommer i huvudsak utföras från kontoret, men det kan finnas möjlighet att också få komma ut och träffa kund på plats. Du kommer att rapportera till gruppchef och projektledare, men när du är ny i rollen som Konfigurationstekniker/Systemingenjör kommer en senior kollega ansvara för din upplärning.

Din profil
För att lyckas i rollen som Konfigurationstekniker/Systemingenjör Flintab tror vi att du är en trevlig person som visar hänsyn till både kollegor och kunder. Du kommer ha breda kontaktytor och därför är det viktigt att du gillar att samarbeta med andra och ta dig an nya kundkontakter. Vi tror även att du har ett eget driv då du ofta kommer driva dina egna projekt självständigt. Därför är det viktigt att ha god disciplin, kunna slutföra egna projekt i tid, vara strukturerad och målmedveten. Det är också viktigt att ha en affärsmässig känsla och hjälper till att estimera tidsplaner. Sist har du ett stort tekniskt intresse och nyfiken på ny teknik, eftersom du kommer få sätta din in i helt nya tekniska produkter och lösningar.

Skallkrav för tjänsten:
•Eftergymnasial utbildning (YH/kandidat/motsvarande) inom IT
•Grundläggande kunskaper i Microsoft
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Tekniskt intresse

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper om moln, DevOps, Azure
•Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
•B-körkort

Om Flintab
Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. De utvecklar och marknadsför kundunika moduler i form av vågar och vägningssystem för industrin. Deras sortiment är mycket omfattande, från små paketvågar till stora fordonsvågar. Kundkretsen finns främst inom affärsområdena logistik & transport, industri och process, energi, entreprenad, avfall och återvinning. Just nu befinner sig Flintab i en spännande fas där de håller på att ställa om till att bli mer av ett techbolag. Läs mer om Flintab här: https://www.flintab.se/.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Konfigurationstekniker/Systemingenjör, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Konfigurationstekniker/Systemingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt av Flintab.

Villkor
Startdatum: ASAP
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Systemingenjör mot hårvara till Saabs Talangprogram

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Mar 14
Tar du din examen till sommaren 2024? Nu har du möjlighet att kickstarta din karriär genom en alldeles unik möjlighet att varva teori och praktik. Tillsammans med en grupp nyexaminerade kollegor kommer du bli en del av Saabs General Systems Talangprogram 2024!

Om rollen
I rollen som Systemingenjör mot hårdvara kommer du att ingå i ett team om ca 15 medarbetare som arbetar med underhåll och utveckling av Gripens motorer. Ni kommer ansvara för hela leveransen mot kund, från att ta in order, uppfylla myndighetskrav, supportera kund under produktens livstids samt leverera färdig produkt till kund. Ni ansvarar också för systemering, termiska frogr, service, reservdelar och verktyg samt eftermarknad .Som Systemingejör mot hårdvara kommer du arbeta både på kontoret samt vara ute i verkstadsmiljö. Du kommer på sikt skapa ett brett kontaktnät såväl internt som externt. Här erbjud du en bred roll med olika arbetsuppgifter där du kommer få arbeta med både äldre och nyare modeller av Gripens motorer.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Projektledning för produkten
•Expert för hur produkten och dess funktioner påverkar systemet
•Ansvar för produkt och dess livscykel
•Förstudier - undersök marknaden, ta fram koncept
•Utveckling - kravställning, kontakt med leverantör, är med utveckling och test, stöttar produktion
•Förvaltning - stöttar drift, kontakt med kund

Vad innebär talangprogrammet?
Framtidens Talangprogram med Saab Aeronautics innebär att du kommer få både kompetensutveckling genom flertal utbildningar under året och gemenskap med talangprogramskollegor inom olika sektioner på General Systems. Programmet är designat för dig som är helt eller relativt nyexaminerad skall ges goda förutsättningar att växa och trivas i starten av din karriär hos Saab.

Din profil
För att lyckas i rollen som Systemingejör mot hårdvara tror vi att du har en god samarbetsförmåga och god social kompetens. Du har ett tydligt kundfokus och tycker det är viktigt att leverera på såväl god kvalitet, inom vissa tidsramar samt erbjuda god service. Du känner även ett ansvar och engagemang för ditt arbete samt är tålmodig under långa, utdragna processer. Det är inte ett krav men ett stort plus om du också besitter vissa goda ledaregenskaper.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen/Civilingenjörsexamen inom Flygteknik/Maskinteknik/System- & Produktutveckling/Teknisk Fysik/Motsvarande
•Svenska och engelska i tal och skrift
•För denna tjänst krävs att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd vilket kan ställa krav på ett visst medborgarskap.
Meriterande för tjänsten:
•Arbete/ideellt arbete med ledande befattning
•Kunskaper i MATLAB/Simulink
•Intresse för flyg (gasturbiner/jetmotorer)
•Intresse för Gripen och Försvarsmakt
Området General Systems
I talangprogrammet kommer du bli en del av området General Systems på Saab Aeronautics. Området jobbar med att utveckla och integrera de viktiga grundflygplansystemen i Gripen-flygplanet samt i andra befintliga och framtida plattformar inom affärsområdets utvecklingsenhet. General systems arbetar dels med förarutrustning, räddningssystem, landställ – och hydraulsystem, luft- och bränslesystem, framdrivning, hjälpkraft och elkraft och flera andra intressanta områden! Här kommer du bli en del av en sektion som stöttar, hjälper varandra och följer de tre värdeorden vilja, kunnande och förtroende.

Om SAAB Aeronautics
Affärsområdet Saab Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass. De erbjuder ett brett utbud av supportlösningar inom både civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs det allt från forskning, till utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Saab säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av produkterna som de utvecklar och producerar. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Saab ser sina medarbetare som sin största tillgång där det är viktigt att kunna arbeta och utvecklas i olika faser i livet. Saab står för en stark kunskapstradition och erbjuder därför möjlighet till kontinuerligt lärande och förutsättningar för varje medarbetare att forma sin egen karriär.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Systemingenjör mot hårdvara, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Om du erbjuds en tjänst kommer du att säkerhetsprövas. Säkerhetsprövningen måste bli godkänd för att du ska kunna påbörja din anställning.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Systemingenjör mot hårdvara kommer du under Talangprogrammet att vara anställd som konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos Saab.

Villkor
Start: 12 augusti 2024, alt. enligt överenskommelse
Placeringsort: Linköping
Arbetstid: Mån-fre, flextid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Civilingenjör mot Test till Saab

Civilingenjör, kvalitet, elektronik
Läs mer Feb 27
I rollen som Testingenjör kommer du växa och utveckla både i praktiska och teoretiska moment. Här har du möjligheten att byggt ett brett nätverk och förstå hur olika saker fungerar på djupet. Tjänsten ger dig en god grund för vidare karriär inom Saab.

Om rollen
Du kommer att ingå i ett arbetslag vars syfte är att på sikt arbeta fram en mer standardiserad produktkatalog. Som Testingenjör kommer du ta emot ärenden och projekt från både kollegor och kunder. Det kan gälla nya produktutveckling av prototyper och nya leveranser. Det förekommer också underhåll och lagning av befintliga produkter. Ett led i resan mot en mer standardiserad produktkatalog är att du är med och tar fram nya automatiserade testprocesser. Tjänsten är bred och utmanande. Den ger dig även en grundlig förståelse till hur man skapar goda förutsättningar för en effektiv militär träning. Rollen som Testingenjör ger dig också en god grund till att kunna ta dig vidare i karriär inom Saab.

Att arbeta som Testingenjör är kreativt. Du kommer själv få arbeta med att provocera fram fel i systemen. Du kommer även hjälpa kollegor att återskapa fel, göra felsökningar och identifiera vad det kan vara som inte fungerar. Testerna kommer utföras på plattformsnivå och systemnivå. I början på din anställning kommer du gå en grundlig introduktion samt en mentor som guidar dig i ditt arbete. Du som tar examen under 2024 har goda möjligheter att få skriva ditt examensarbete på avdelningen innan du påbörjar din anställning. Planen för examensarbetet görs upp i dialog med arbetsgivaren.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Ansvar för integrationer av moduler
•Framtagning av planer
•Utföra felsökningar
•Följa upp testresultat genom test och validering
•Supportera och utbilda kollegor och kunder
•Testa utrustning utomhus och på kunders sighter

Din profil
Du som söker tjänsten som Testingenjör har ett stort intresse för att förstå hur teknisk fungerar på djupet. Du har ett kreativt sinne och kan komma på nya idéer för hur du ska kunna provocera fram olika testresultat. I rollen som Testingenjör kommer du ha kontakt med många olika parter inom organisationen. Därför är det viktigt att du kan tar kontakt med andra och be om hjälp. Du bör också vara ödmjuk för att det tar tid att lära sig samt respektera dina kollegor för sina kompetenser.

Skallkrav för tjänsten:
•Civilingenjörsexamen inom Elektronik/Datateknik/Inbyggda System/Teknisk Fysik/Mekatronik/Motsvarande
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område
Meriterande för tjänsten:
•Gjort värnplikt, scouterna, intresse för utomhusaktiviteter
•B-körkort

Om Saab
Saab utvecklar och levererar produkter inom ett flertal olika områden, både till den militära och civila marknaden. I rollen som Testingenjör kommer du arbeta på Saab Training & Simulation med kontor i Huskvarna. Bolaget arbetar med utveckling och leverans av militär träningsutrustning till kunder inom försvarsindustrin. Företaget arbetar med den senaste och mest avancerade tekniken. Mer information ges vid intervjutillfället.

Saab erbjuder:
•Gedigen upplärning och introduktion
•Arbeta med utveckling av världsledande produkter
•Trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter
•Flextid och komptid och bra balans mellan arbete och fritid
•Ett inkluderande och vänligt arbetsklimat med trevliga personalaktiviteter

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Testingenjör vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Om du erbjuds en tjänst kommer du att säkerhetsprövas. Säkerhetsprövningen måste bli godkänd för att du ska kunna påbörja din tjänst.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Testingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt av Saab.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna, on-sight
Arbetstider: Mån-fre, flextid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Redovisningsassistent till ITAB

Redovisningsassistent
Läs mer Feb 23
Nu har du möjligheten att bli en del av en duktig redovisningsgrupp som stöttar flera av ITABs bolag med olika redovisningsärenden. Här får du möjligheten att arbeta med erfarna kollegor och skapa ett brett nätverk inom ITABs organisation!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningsassistent kommer du ingå i en arbetsgrupp om ca 3 medarbetare som ansvarar för redovisningen inom flera av ITABs bolag. På kontoret kommer ni sitta nära varandra och du kommer ha en erfaren kollega som stöttar dig under din upplärningsperiod. Tjänsten är varierad och du kommer få arbeta med många olika arbetsuppgifter. Ett område som du kommer arbeta mycket med är kundreskontra. Hanteringen av ordrar ser lite olika ut från bolag till bolag och därför passar rollen dig som är uppmärksam och som gillar att organisera upp ditt arbete på ett bra sätt. Andra uppgifter kommer vara löpnande bokföring, avstämningar, fakturering och rapporteringar. Du kommer även arbeta med månadsbokslut mot ITABs bolag, vilket gör att tempot och mängden arbete går upp och ned i olika perioder. Det är därför viktigt att du kan växla tempo, är tillgänglig och har möjlighet att lägga ned mer tid när det är mycket att göra. På sikt kommer du även få arbeta med leverantörsreskontra mot Itabs dotterbolag utomlands. Internkommunikationen sker både på svenska och engelska i tal och skrift och du kommer arbeta i affärssystemet Jeeves.

Tjänsten som Redovisningsassisten passar dig som söker ett utmanande arbete där du får möjligheten att både fördjupa och bredda dina kunskaper. Itab ser långsiktigt på anställningen och därför söker vi efter en medarbetare som verkligen vill lära sig och bli riktigt duktig på sitt arbete!

Din profil
För att lyckas i rollen som Redovisningsassisten tror vi att du har lätt för att ta kontakt med nya människor, då du kommer ha ett brett kontaktnät inom Itabs organisation. Du tycker det är roligt att arbeta mot uppsatta mål, som tex. månadsbokslut. Du har även en förmåga att håller ordning på ditt arbete och planera din tid för att kunna växla upp och ned arbetstempot, beroende på vilken fas ni befinner er i

Skallkrav för tjänsten:
•YH-utbildning inom Redovisning/Motsvarande
•Relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi
•Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper i affärssystemet Jeeves
•Erfarenhet från logistikbranschen
•Kunskaper i tyska/franska

Om ITAB
ITAB är en världsledande leverantör inom butiksinredning till i huvudsak dagligvaruhandeln. ITAB tillhandahåller ett brett sortiment av kassadiskar, självutcheckning, entrésystem, inredning och belysning – allt för att kunna erbjuda så bra helhetslösningar av hög kvalitet till sina kunder! ITAB finns etablerade i och levererar produkter mot flera olika länder.

ITABs kontor i Jönköping är ljust, fräscht och modernt! I entréhallen mötes du av en stor utställningsyta av produktsortimentet. Medarbetarna sitter i trevliga arbetsrum, allt ifrån enskilda kontor till mindre landskap.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Redovisningsassistent, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Redovisningsassistent kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos ITAB.

Villkor
Startdatum: April 2024
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till SAAB Surveillance talangjägarprogram

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 14
Är DU SAAB Surveillance nästa stjärna inom konstruktion mot avionics. Vill du samarbeta med kollegor runt om i världen som alla delar SAABs utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Vi söker nu en mekanikkonstruktör som vill vara med och utveckla utrustning och säkerhetskritiska system till flygplan och helikoptrar!

Din roll
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du få vara med och utveckla nya och underhålla våra befintliga produkter som bland annat är system, apparater och programvara till flygplan och helikoptrar. Vi arbetar främst i CAD-verktyget CATIA V5 och i analysverktyget Ansys men du kommer också få hjälpa till med tester i form av konstruktions- eller kvalificeringtest. Rollen bjuder även på en del utmaningar, till exempel applikationer med trånga utrymmen eller krav när det gäller vibration och temperaturintervall.

Här kommer du ingå i ett härligt och sammansvetsat team där olika erfarenheter värderas högt och idéer bollas prestigelöst! Att arbeta hos oss ger många utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder ett stort utrymme för egna initiativ och kreativitet. Att du vill utvecklas och testa nya arbetsuppgifter eller områden ser vi endast som något positivt och uppmuntrar till.

Vem är du?Det här är rollen för dig som är nyfiken och som söker utveckling och utmaningar! Vi har möjlighet att anpassa rollen utifrån den nivå du befinner dig på. Som person tror vi att du är glad, positiv och prestigelös. Du är självgående i dina arbetsuppgifter men då du kommer få chansen att ingå i större projekt uppskattar du även ett gott samarbete. Du kommer få delta i olika faser av projekten och vi tror att du är lika nyfiken och innovativ i konceptfasen som du är strukturerad och noggrann i detaljfasen.

Skallkrav:

* Master eller civil examen inom mekanik, maskin, produktutveckling eller motsvarade.
* Goda kommunikativa egenskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Catia V5 och skrovkonstruktion.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här.

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: 1a september
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Elektroniktekniker till Sensys Gatso

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Mar 5
Vill du vara med och göra världen säkrare? Vi på Sensys Gatso drivs av ett engagemang för att förändra trafikbeteenden. Vi vill använda vår position som världsledande i vår bransch till att förändra omvärlden och göra trafiken och därmed världen till en säkrare plats.

Du kommer att ta plats i ett team med skickliga och motiverade ingenjörer som alltid söker efter nya möjligheter att använda den senaste tekniken. Därför ser vi gärna att du är nyfiken, gillar innovationer och håller dig uppdaterad inom teknik.

Om tjänsten
Vårt fokus är radar- och kamerateknik och hos oss finns kompetens inom elektronik, mekanik och mjukvara.
Vi söker nu rätt person för att förstärka teamet inom konstruktion mot elektronikkomponenter. Som Elektroniktekniker blir din uppgift att på ett innovativt sätt konstruera kablage och välja elektromekaniska komponenter med hänsyn till projektens kravbild. Andra förekommande uppgifter är konstruktion av testutrustningar för produktion, bygga prototyper för konstruktionsverifiering, utföra tester av konstruktioner i kompletta system (såväl våra egna som tredjepartskonstruktioner) samt äga och förvalta "dina" tilldelade artiklar/moduler och produktstrukturer (BOM) i vårt affärssystem.

Som Elektroniktekniker hos oss är du med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt, från konstruktionsfas till löpande serieproduktion hos våra leverantörer. Detta innebär att arbetsuppgifterna blir omväxlande och du har dialog och kommunikation med både kollegor och våra utsedda leverantörer. Arbetet ställer därmed stora krav på självständighet och samarbetsförmåga och du bör klara av ett periodvis högt tempo med bibehållen kvalitetsmedvetenhet. Det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Utvecklingen sker i projektform i varierande storlek där teamen arbetar enligt SCRUM-metodiken.

Tjänsten är flexibel, vilket innebär att vi för rätt person kan anpassa tjänsten så att den passar den sökandes erfarenhet och kunskapsområden.

För rollen önskar vi att du har förståelse för någon eller några av nedan:
• normkomponenter (dvärgbrytare, jordfelsbrytare, personskyddsautomat m.m.)
• systemkomponenter (strömställare, nätaggregat, fläktar, kylare, värmare, nätfilter)
• kontaktdon för utomhusmiljö
• kontaktdon för kretskort i samråd med PCB designer
• kabeltyp för bla starkström, nätverk och IO-signal med hänsyn till inomhus såväl som utomhus miljö
• skapa kablageritningar respektive elscheman i autocad eller motsvarande program

Skallkrav:
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område där du erhållit förståelse för elektronikkomponenter, antingen genom konstruktion eller tidigare arbete med komponenter.
• Arbetslivserfarenhet inom Autocad eller Solidworks
• Kunskap och erfarenhet av att välja och använda verktyg för kablagetillverkning (crimp, slits m.m.)

Vad erbjuder Sensys Gatso
På Sensys erbjuds du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande teknologi och det senaste inom radar- och kamerateknik.
Vi är måna om din personliga utveckling och vi ser gärna att du stärker din kompetens via såväl intern som extern utbildning.
Vi är ett flexibelt företag med konkurrenskraftiga löner, fina förmåner och här ges möjlighet till arbete hemifrån.

Om Sensys Gatso
Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
Se också - https://www.youtube.com/watch?v=YmN2XsCKguM


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Projektledare till SAAB Surveillance

Projektledare, IT
Läs mer Mar 8
Är du en naturlig och stark ledare som tycker om att vara i täten i olika projekt? Har du en avslappnad och och lösningsorienterad personlighet? Då kan du vara SAAB Surveillance/Avionics nästa projektledare!

Om rollen
?
Som projektledare så är din huvudsakliga roll att leda och driva projekt genom hela produktlivscykeln, från utveckling till produktion och genom eftermarknadsfasen. Man arbetar med komplexa produkter mot flygplan, helikoptrar och drönare. Som projektledare på SAAB så samarbetar man med alla avdelningar och man behöver ha en hög social kompetens för att få alla att vilja nå samma mål. Som projektledare så har man möjlighet att delta i en eller flera faser och man leder resurserna operativt.

Vidare arbetsuppgifter är:

• Planering
• Rapportering av progress
• Bedöma, identifiera och begränsa risker
• Förbättringsarbete

Vem är du?

Du är en självklar ledare som är oerhört trygg och stark i dig själv. Du är initiativtagande genom att vara självgående och ser saker som behövs ageras på naturligt. Som projektledare på SAAB så identifierar man problem och ser lösningar och gör det tillsammans med kollegor på ett prestigelöst sätt. Att vara flexibel och beslutsam för att t.ex. kunna byta taktik i ett projekt ser vi som en självklarhet. Vidare så ser vi att man är kommunikativ och har en fallenhet för att kunna förklara komplexa saker på ett enkelt sätt.

Skallkrav:

• Flytande svenska i tal & skrift
• Flytande engelska i tal & skrift
• Tekniskt intresse och förståelse

Meriterande:

• Ingenjörsexamen inom relevant område
• Arbetslivserfarenhet som produktionsledare eller liknande
• Arbetslivserfarenhet av en liknande roll

Om SAAB

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och
talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och
beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och
ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

Junior Elektronikingenjör till försvarsföretag

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jan 22
Examen 2024 inom elektronik och hårdvara? Redo att kickstarta din karriär efter studierna på ett världsledande företag inom elektronikutveckling av träningsutrustning? Om ja – då ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
Som Junior Elektronikingenjör kommer du vara med och utveckla framtidens träningsutrustning till försvarsindustrin. Du kommer att arbeta i projektform från idé till färdig produkt. Inledningsvis kommer du få arbeta med mindre projekt. På sikt kommer du ha ungefär två större samt flera mindre projekt parallellt. I dina projekt kommer du bland annat att systematisera, få ned lösning på elschema, dokumentera, arbeta med layouten, genomföra testning och verifiering av design. Du kommer att arbeta med all typ av träningsutrustning, både analoga och digitala produkter.

Du kommer ingå i ett arbetslag om ca tio erfarna elektronikingenjörer. Till din hjälp kommer du ha din chef samt en mentor och stöttar dig genom din introduktion. I din roll kommer du att få ett brett kontaktnät inom organisationen. Du kommer samarbeta med avdelningar som miljöprövning, mekanik, optik, mjukvara, inköp och projektledare. Kommunikation med slutkund förekommer också.

Försvarsföretaget erbjuder
•Gedigen upplärning och introduktion
•Arbeta med elektronikutveckling av världsledande produkter
•Trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter
•Flextid och komptid och bra balans mellan arbete och fritid
•Ett inkluderande och vänligt arbetsklimat med trevliga personalaktiviteter

Din profil
För att lyckas i rollen som Junior Elektronikingenjör har du ett stort intresse för elektronik och hårdvara. Du trivs i en roll där du får både bredda och fördjupa dina kunskaper inom flera olika områden. Ibland kan du behöva ta reda på viss information för att lösa olika tekniska utmaningar. Därför är det viktigt att du är nyfiken av dig och ett stort lösningsfokus i ditt arbete. Din roll innefattar mycket samarbete med närmsta kollegorna på elektronik samt andra interna och externa kontakter. Därför är det viktigt att du är trevlig och gillar att kommunicera med andra. Du både tar till dig och delar med dig av dina kunskaper till andra i arbetsgruppen.

Du som tar examen under 2024 har goda möjligheter att få skriva ditt examensarbete på avdelningen innan du påbörjar din anställning. Planen för examensarbetet görs upp i dialog med arbetsgivaren.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen/Civilingenjörsexamen med fokus på elektronik och hårdvara (Elektronikingenjör/Inbyggda System/Teknisk Fysik/Mekatronik/Motsvarande)
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Grundkunskap i elektronikkonstruktion
•Stort tekniskt intresse samt intresse för elektronik och hårdvara

Meriterande för tjänsten:
•Tidigare erfarenhet av elektronikkonstruktion
•Erfarenhet av programmering av inbyggda system i VHDL

Om försvarsföretaget
Försvarsföretaget arbetar med utveckling och leverans av militär träningsutrustning till kunder inom försvarsindustrin. Företaget arbetar med den senaste och mest avancerade tekniken. Mer information ges vid intervjutillfället.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Elektronikingenjör, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Om du går vidare i processen och erbjuds en tjänst kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning. Den ska bli godkänd innan du kan börja arbeta på försvarsföretaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Elektronikingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna, on-sight
Arbetstider: Mån-fre, flextid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Embeddedutvecklare till Saab

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 15
Ta chansen att söka tjänsten som Embeddedutvecklare till Saab Surveillance i Huskvarna! I den här rollen kommer du få vara en del av hela utvecklingsprocessen och arbeta tätt ihop med duktiga medarbetare!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Embeddedutvecklare kommer du arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utveckling av drivrutiner till operativsystem samt avancerad utveckling av applikationsmjukvara. Programmeringsspråket C är vanligast förekommande, även Python och C++ kan förekomma. Inledningsvis kommer du tillbringa mycket tid att sätta dig in i dokumentation och i labbet för att sedan arbeta med implementering av tester för att sätta dig in i metoder och arbetssätt. När du känner dig bekväm kommer du få ta större ansvar som innefattar bland annat felsökning under produktens livscykel. Dokumentation av arbetet skrivs i första hand på engelska.

Arbetsuppgifterna sker främst från kontoret i Huskvarna där du har möjligheten till stöttning av duktiga och hjälpsamma kollegor som gärna diskuterar spännande problem och lösningar. Resor i tjänsten kan förekomma både internationellt och nationellt.

Om Saab
Saab arbetar med att utveckla och leverera högteknologisk utrustning mot framför allt den globala försvarsindustrin. Saab är en global koncern och har kundbasen utspridd över flera kontinenter. Saab är uppdelat på olika bolag med olika produktinriktningar. För den här tjänsten kommer du arbeta på Saab Surveillance i Huskvarna som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster. Saab Surveillance levererar produkter både mot den privata och militära flygindustrin. Det ställs höga säkerhetskrav på produkterna som levereras mot flygfarkoster. Därav kommer du som arbetar på Saab Surveillance få möjligheten att utveckla ditt metodiska arbetssätt där du arbetar efter tydliga processer.

Saab omfattas av en prestigelös kultur där medarbetare bemöter varandra med respekt och värdesätter ett gott arbetsklimat. Som medarbetare på Saab erbjuds du goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll som Junior Utvecklare. Saab lägger stor vikt vid att du ska trivas och kunna känna att du växer och utvecklas i din yrkesroll!

Saab omfattas av försvarssekretess, därför kommer du som anställs på tjänsten få genomgå en säkerhetsintervju som ska bli godkänd innan du kan påbörja din anställning på företaget. Då du omfattas av försvarssekretess tillkommer även krav på visst medborgarskap.

Din profil
Vi ser att du är en person som är nyfiken på ny teknik och som alltid strävar efter att lära dig mer! Du kanske tycker det är extra spännande att få arbeta mot flygindustrin och vill vara med och utveckla och förbättra flygsäkerheten. Du tycker om ordning och redan och att arbeta i metodiska processerna. Du gillar att få arbeta med långsiktiga projekt. Då arbetet sker i projektgrupper är en person som uppskattar lagarbete och ett ömsesidigt erfarenhetsutbyte.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen inom datateknik/inbyggda system/elektroteknik/mekatronik/motsvarande
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Grundläggande kunskaper i C och Python
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänster:
•Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alt. hobbyprojekt på fritiden

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Embeddedutvecklare, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos Saab.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Framtidens administratör?

Backofficepersonal
Läs mer Mar 1
Vi söker dig med några års erfarenhet inom administration och som på ett engagerat och noggrant sätt tar dig an dina arbetsuppgifter. Som administratör på Framtiden kommer du ha en viktig och varierande roll där fokus ligger både på intern och extern service, mot både medarbetare och kunder/jobbsökande.

Känner du att rollen tilltalar dig? Då är du varmt välkommen in med din ansökan!

Om rollen:

Som administratör hos oss på Framtiden kommer du ha en varierande vardag med ansvar över ett antal olika områden. Exempel på arbetsuppgifter:

•Administration kopplat till rekryteringar
•Kundsupport i växeln
•Supportärenden – både fördelning av ärenden och egen uppföljning av ärenden
•Inköp
•Kontorsadministration
•Bilansvar
•Eventadministration – vid bland annat konferenser
•Enklare administration kopplat till ekonomi, lön och HR

Du kommer att ha stora möjligheter att komma med förslag på hur vi kan effektivisera och förenkla de arbetsuppgifterna som du har ansvar för.

Vem är du?

Skallkrav:

•Minst 2 års erfarenhet i en administrativ roll
•Erfarenhet av kundsupport
•Minst gymnasieutbildning
•Svenska i tal och skrift
•Datavana i Microsoft Office

Meriterande:

•Kunskaper i Excel
•Tidigare erfarenhet av Intelliplan
•Tidigare erfarenhet av bilansvar/biladministration
•Tidigare erfarenhet av eventplanering/eventkoordination

För att trivas och lyckas i rollen som administratör ser vi att du har en naturlig fallenhet för service och support. Du är ordningsam och noggrann i ditt arbete, inget lämnas åt slumpen. Då du kommer att ha många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, både i tal och skrift.

Om Framtiden:

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.? Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.

Villkor:

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping

Ansök nu

Geotekniker till Tyréns

Geotekniker
Läs mer Feb 28
Tyréns i Jönköping växer och behöver bredda sin styrka på området geoteknik. Har du en passande utbildning och vill vara med att bygga Tyréns framtid? Då behöver du söka denna spännande roll i ett företag i framkant!

Om rollen
Som geotekniker hos Tyréns är man med och arbetar i spännande projekt. Du kommer att arbeta med att utföra geotekniska undersökningar, analysera data och utarbeta rapporter. Du kommer också att ha kontakt med kunder och samarbeta med andra avdelningar inom företaget. I denna tjänst så finns möjlighet att få göra examensarbete hos Tyréns.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:

• Planering av fältarbeten med borrbandvagn
• Aministrera riskanalyser
• Göra geofysiska undersökningar

Krav:
• Civilingenjörsexamen relevant område.
• B-körkort
• Flytande svenska i tal och språk

Meriterande:
• Examensarbete inom geoteknik

Vem är du?
Som geotekniker på Tyréns så behöver man vara engagerad i sina arbetsuppgifter och gör detta genom prestigelöshet och genom att vara lösningsorienterad. Vi ser att du är nyfiken i att hela tiden vilja utveckla dig i din roll och gör detta genom att ta reda på och ta till sig fakta. Vidare så är du ödmjuk och hjälper dina kollegor i teamet.

Om Tyréns
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien.
Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Tyréns.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Embeddedutvecklare till SAAB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Vill du bli en del av ett av Europas vassaste utvecklingsteam inom området inbyggda system? Har du intresse för realtidsprogrammering och vill utvecklas inom området? Se hit!

Om SAAB
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget utvecklar och leverera högteknologisk utrustning mot framför allt den globala försvarsindustrin. För den här tjänsten kommer du arbeta på avdelningen som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling inom olika områden t.ex. stridsfordon/skyddsvästar/radar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utveckling av drivrutiner till operativsystem samt avancerad utveckling av applikationsmjukvara. Programmeringsspråket C är vanligast förekommande, men även C++ kan förekomma. Inledningsvis kommer du tillbringa mycket tid att sätta dig in i dokumentation och i labbet för att sedan arbeta med implementering av tester för att sätta dig in i metoder och arbetssätt. När du känner dig bekväm kommer du få ta större ansvar som innefattar bland annat felsökning under produktens livscykel. Dokumentation av arbetet skrivs i första hand på engelska.

Arbetsuppgifterna sker främst från kontoret i Huskvarna där du har möjligheten till stöttning av duktiga och hjälpsamma kollegor som gärna diskuterar spännande problem och lösningar. Resor i tjänsten kan förekomma både internationellt och nationellt.

Din profil
Vi ser att du är en person som är nyfiken på ny teknik och som alltid strävar efter att lära dig mer! Du kanske tycker det är extra spännande att få arbeta mot flygindustrin och vill vara med och utveckla och förbättra flygsäkerheten. Du tycker om ordning och redan och att arbeta i metodiska processerna. Du gillar att få arbeta med långsiktiga projekt. Då arbetet sker i projektgrupper är en person som uppskattar lagarbete och ett ömsesidigt erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig som har en öppen personlighet och är intresserad av att arbeta med moderna tekniker och verktyg. Stora och komplexa produkter med flera tusen rader kod, begrepp som testdriven utveckling, parprogrammering och kontinuerlig integration skrämmer inte utan lockar.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen inom datateknik/inbyggda system/elektroteknik/motsvarande
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
•Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

VillkorStartdatum: Omgående el. ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Komponentingenjör till Husqvarna AB

Kontrolltekniker, elektronik
Läs mer Mar 1
Stort intresse för elektronik, utveckling och för att hela tiden förbättra produkterna du arbetar med? Om det här stämmer in på dig ska du söka tjänsten som Komponentingenjör till Husqvarna!

Om rollen
I rollen som Komponentingenjör mot elektronik kommer du ingå i ett arbetslag som arbetar med elektronik mot handhållna produkter som motorsågar, häcksaxar och timmers. Gruppen arbetar med elektroniken i både bensin- och batteridrivna produkter och ansvarar för alla komponenter som skapar energi i produkten. Idag består gruppen av ca 9 medarbetare. Din roll som Komponentingenjör mot elektronik kommer innefatta ansvar för tändmoduler. Du kommer ansvara för att ha kontakt med både kollegor och leverantörer kring utvecklingsarbetet av komponenterna. Rollen passar dig som vill få en bred teknisk förståelse och som vill få en bred förståelse för själva produkten, produktutvecklingens olika steg samt skapa sig ett brett professionellt nätverk.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Skapa och skicka specifikationer av komponenter till leverantör
•Få tillbaka prototyp som skickas till labb för testning
•Tolka testresultat och förstå vilka förbättringsåtgärder som bör vidtas
•Initiera nästa prototyprunda
•Supporterera olika parter där det uppstår frågeställningar om produkten
•Hålla möten med leverantör tillsammans med kollegor från Inköp

Din profil
Du kommer trivas i rollen om du är en utåtriktad person som inte är rädd för att ta nya sociala kontakter. Du kommer få prata med olika personer både internt och extern inom olika yrkesområden. Därför är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation så alla parter vet vad som ska göras i nästa steg. Det kommer vara många olika moment och flera ärenden som löper parallellt, därför är det viktigt att du har förmågan att kunna hålla en god grundstruktur i ditt arbete. Du behöver även ha en god analytisk förmåga där du kan identifiera vad som behöver förbättras i varje komponentärende.

Skallkrav för tjänsten:
•Relevant eftergymnasial examen mist YH + relevant arbetslivserfarenhet alt. enbart kandidatexamen inom elektronik/mekatronik/motsvarande
•Engelska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
•Svenska I tal och skrift
•B-körkort

Om Husqvarna
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du arbeta på Husqvarna Group erbjuds du:
•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste tekniken.
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

I rollen som Komponentingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter till att gå över i en anställning direkt hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Enligt ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Resande servicetekniker till Trekomp

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 26
Tycker DU om att arbeta med maskiner och automation och framför allt underhåll inom industriautomation? Har du arbetslivserfarenhet och/eller ett brinnande intresse för maskin och mek? Då är detta en roll som passar dig!

Om tjänsten
I rollen som resande servicetekniker så arbetar man med service, underhåll och felsökningar av kantpressar och gradsaxar. Man rycker in vid oplanerade produktionsstopp hos Trekomps kunder som befinner sig på olika platser i Sverige. Proaktivt arbete för att effektivisera kundens anläggning inom funktion, driftsäkerhet och miljö ingår i de vardagliga arbetsuppgifterna. Man kommer att utgå från hemmet i tjänsten med förmånsbil.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:
• Felsökning inom el och hydraulik
• Installation och utbildning
• Eventuella uppgraderingar och ombyggnationer
• Säkerhetskontroller


Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs som resande servicetekniker och som gillar att t.ex. meka med bilar/maskiner på fritiden eller har arbetat med det. Är du en kreativ, lösningsorienterad person som tycker om att hjälpa kunder så är detta rätt roll för dig. Ett tekniskt intresse behöver ligga dig varmt om hjärtat och är du dessutom en idérik problemlösare så kommer du trivas i denna roll hos Trekomp. Vi ser det även som en självklarhet att du är självständig och en självgående person.

Kompetenskrav:
• Svenska & engelska i tal & skrift
• B-körkort
• Relevant teknisk gymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet som servicetekniker

Om Trekomp
Trekomp Maskinservice AB grundades 1993, så vi är 30 år 2023. Vi är en märkesoberoende leverantör av service och underhåll för kantpressar och gradsaxar samt försäljning av tillhörande reservdelar och verktyg mm. Vi är servicepartner av styrsystem från Cybelec.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att få arbeta i ett företag som har gott renommé med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. På Trekomp ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång. Vi bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Valfritt
Befattning: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till SAAB Surveillance

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 26
Tycker DU att det känns lockande att jobba på ett globalt företag som verkar inom en spännande och tekniktung bransch? På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Vi söker nu en mekanikkonstruktör som vill vara med och utveckla utrustning och säkerhetskritiska system till flygplan och helikoptrar!

Din roll
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du få vara med och utveckla nya och underhålla våra befintliga produkter som bland annat är system, apparater och programvara till flygplan och helikoptrar. Vi arbetar främst i CAD-verktyget CATIA V5 och i analysverktyget Ansys men du kommer också få hjälpa till med tester i form av konstruktions- eller kvalificeringtest. Rollen bjuder även på en del utmaningar, till exempel applikationer med trånga utrymmen eller krav när det gäller vibration och temperaturintervall.

Här kommer du ingå i ett härligt och sammansvetsat team där olika erfarenheter värderas högt och idéer bollas prestigelöst! Att arbeta hos oss ger många utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder ett stort utrymme för egna initiativ och kreativitet. Att du vill utvecklas och testa nya arbetsuppgifter eller områden ser vi endast som något positivt och uppmuntrar till.

Din profil
Det här är rollen för dig som är nyfiken och som söker utveckling och utmaningar! Vi har möjlighet att anpassa rollen utifrån den nivå du befinner dig på. Som person tror vi att du är glad, positiv och prestigelös. Du är självgående i dina arbetsuppgifter men då du kommer få chansen att ingå i större projekt uppskattar du även ett gott samarbete. Du kommer få delta i olika faser av projekten och vi tror att du är lika nyfiken och innovativ i konceptfasen som du är strukturerad och noggrann i detaljfasen.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har:

* Master-, civil- eller kandidatexamen inom mekanik, maskin, produktutveckling eller motsvarade.
* Erfarenhet av CAD, gärna i Catia V5 men det är inget krav.
* Goda kommunikativa egenskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med avionik eller skrovkonstruktion.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här.

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: 1a september
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Testingenjör till SAAB Surveillance

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 30
Vill du arbeta i ett värds ledande företag inom säkerhet och försvar som testingenjör? Är du en nyfiken och tekniskt intresserad person som vill starta sin karriär på ett företag som finns på över 40 orter och har runt 15 000 anställda i Sverige?

Om tjänsten
Flygplan utsätts för stora påfrestningar och kraven på säkerhet är höga. Din uppgift kommer vara att verifiera att Avionics produkter klarar dessa tuffa miljöer. Du kommer också vara involverad i våra projekt för att på ett tidigt stadie se till att designen av våra produkter klarar de olika miljöer den kommer utsättas för.

I rollen kommer du ha kontakt med många olika yrkesroller såsom projektledare, konstruktörer, chefsingenjörer, produktion och testutvecklare vilket kommer ge dig en bra inblick i hela produktlivscykeln. Vi har testfaciliteter på vårt område där de flesta tester utförs, men vissa tester behöver göras på externa laboratorier.
Arbetet ger en bred förståelse för Avionics verksamhet, från utveckling till produktion, och det finns goda utvecklingsmöjligheter både inom och utanför sektionen.

Vidare arbetsuppgifter:
· Bryta ner krav kopplade till miljötålighet för våra produkter.
· Definiera hur miljötesterna skall genomföras och vilken utrustning som behövs och skriva detta i en procedur.
· Genomföra miljöprovning så som vibrations-, temperatur-, elmiljö- och blixtprov.
· Dokumentera resultatet i testrapporter.

Vem är du?
För den här rollen behöver du ha en ingenjörsutbildning inom mekanik, elektronik eller fysik. Det är meriterande om du har arbetat med eller har erfarenhet av mätteknik, elektronikkonstruktion, verifiering eller EMC.
Som person relaterar du till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och tar gärna initiativ till förbättringar och utveckling. Du behåller ditt lugn och är stabil även i pressade situationer. Arbetet kommer vara varierande och med stort ansvar.

Vad du blir en del av:
Sektionen du kommer arbeta i är en del av utvecklingsavdelningen och heter Qualification and Verification som idag består av 10 testingenjörer. Sektionen förser våra projekt med testingenjörer som genomför miljötester av våra produkter.
Du blir en del av produktenheten Avionics inom affärsområde Surveillance, en del av Saab AB. Vi utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar till flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. Vi levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, Boeing 787 och Airbus A400M. Många av våra produkter är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB Surveillance.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Kundansvarig säljare till Framtiden i Jönköping

Account manager
Läs mer Feb 21
Vägen till ditt nästa jobb börjar här!

Framtiden söker kundansvarig säljare till vårt härliga och duktiga försäljningsteam i Jönköping.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Att jobba som Kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi företagen med sina utmaningar men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

För att lyckas inom vår bransch där det finns många andra aktörer så måste du gilla att tävla och att nå uppsatta mål. Detta gör man genom att vara engagerad, arbeta med tempo, vara nyfiken och med vår hjälp nå excellens. Då kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Om dig:

Vi ser gärna att du har följande:
•Relevant arbetslivserfarenhet
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
•Bransch eller närliggande branscherfarenhet
•Eget kontaktnät
•Relevant utbildning inom t.ex. försäljning
•Idrottsbakgrund

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats. Därför söker vi nu efter en Kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten och driven, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje! Du är en lagspelare och trivs som bäst i samarbete med andra kollegor och kunder.

Rekryteringsprocessen:

Vår rekryteringsprocess kommer bestå av nedan steg:
•CV-granskning
•Kortare telefonintervju
•Personlighets- och logiktest
•Kompetensbaserad intervju
•Referenstagning
•Intervju med närmaste chef
•Träff med teamet

Om Framtiden

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum: Mars eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Fast månadslön + provision
Placering: Jönköping

Ansök nu

Testtekniker till Husqvarna AB

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Feb 26
Är du en teknikfantast som älskar att skruva och
testa produkter? Har du datorvana och kan uppdatera mjukvara i en
robotgräsklippare? Då har vi den perfekta tjänsten för dig. Sök jobbet som Testtekniker på Husqvarna AB!

Arbetsuppgifter som Testtekniker
Som Testtekniker kommer du att ansvara för att förbereda
och utföra olika typer av tester på Husqvarnas robotgräsklippare. Du kommer att
arbeta i ett dynamiskt och kreativt team som ständigt strävar efter att
utveckla och förbättra Husqvarnas produkter och kundupplevelse.
I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att förbereda
testsiter runtom i Jönköping inför olika tester. Det kan handla om att klippa
gräs, ta fram rätt testutrustning, byta ut delar eller uppdatera mjukvara på
produkterna. Du ansvarar även för att köra olika enklare testfall och skriva rapporter.
Husqvarna har även testsiter utomlands, bl.a i
Spanien, och ca 2 gånger om året innebär det att du får utföra testningen där.

I rollen som Testtekniker söker vi dig som har:
•Teknikintresse
och praktiskt sinne
•Datorvana
•Flytande
svenska och engelska i tal och skrift
•B-körkort
och möjlighet att resa utomlands ca 2 veckor/år
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper
och ser att du är praktiskt lagd – gärna skruvar och mekar på fritiden eller gillar att spela dataspel. Du har
stor nyfikenhet och trivs när du får lära dig nytt. Då mycket av arbetet sker
utomhus är det viktigt att du kan jobba oavsett väder.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.
Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.
Här erbjuds du:En möjlighet att arbeta på R&D och få
erfarenhet från ett företag som är ledande inom sin bransch. Du kommer också
att få chansen att resa till olika länder och testa produkterna i olika klimat
och miljöer.
Du kommer att få en gedigen introduktion och
utbildning, samt goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst
kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för
att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: 1 maj
Placeringsort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse
Om du känner att du passar in på den här
beskrivningen och vill bli en del av Husqvarnas framgångsrika team, tveka inte
att skicka in din ansökan redan idag!
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att
tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Löneadministratör till Framtiden

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 22
Om rollen:

I rollen som löneadministratör kommer du tillsammans med dina kollegor på lön hantera löner för koncernens fyra verksamhetsbolag med 600 medarbetare. Rollen innebär eget självständigt ansvar men också ett tätt samarbete med dina kollegor på lön, ekonomiavdelningen och din närmaste chef.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Löneberedning från registrering till utbetalning
• Kvittohantering och utläggsredovisning
• Koordinering av tidsrapportering
• Sammanställning och rapportering intern och externt
• Underhåll av lön- och personaldata
• Övrig administration kopplat till personal

Om dig:

Skallkrav:
Vi söker dig med minst en YH-utbildning inom lön eller motsvarande och har 2-3 års erfarenhet av liknande arbete där du arbetat brett med alla delar inom lönearbetet och tillhörande administration.
Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
• Goda kunskaper i Excel
• Tidigare arbetat i HogiaLön plus och Intelliplan

Personliga egenskaper:
I rollen som löneadministratör har du mycket kontakt med kollegor i organisationen så det är viktigt att du är en serviceinriktad person som bidrar med engagemang och professionalism. Du är strukturerad och gillar ordning och reda.

Om Framtiden

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.

Välkommen med din ansökan!

Villkor:

Start: Omgående
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Konfigurationstekniker/Systemingenjör till Flintab

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Feb 20
Nu har du möjligheten att få bli riktigt duktig på konfigurationer och integrationer av Flintabs egenutvecklade mjukvarusystem. Här erbjuds du en varierad roll där du kommer få arbeta i flera kundunika projekt!

Dina arbetsuppgifter
Som Konfigurationstekniker/Systemingenjör till Flintab kommer du att ansvara för installation, konfigurering och underhåll av mjukvara i Windowsmiljö och Microsoft . Du kommer också att arbeta med integrationer mot kundernas olika affärssystem. Du kommer tilldelas olika projekt från projektledare som du får vara med och driva hela vägen. Projekten pågår vanligtvis i ca 1 – 6 månader.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Installation och konfigurering av mjukvara i Windowsmiljö i projektform
•Integration av mjukvara med andra affärssystem och andra system
•Ansvar för förändringar i rapporter
•3rd linesupport mot Flintabs kunder

Du kommer ingå i ett härligt team om ca 5 medarbetare. Ibland ansvarar du för dina egna projekt och i vissa större leveranser delar ni upp arbete. Din grupp samarbetar även titt ihop med andra team, därför kommer du på sikt över få stötta upp som 3rd linesupport. Arbetet kommer i huvudsak utföras från kontoret, men det kan finnas möjlighet att också få komma ut och träffa kund på plats. Du kommer att rapportera till gruppchef och projektledare, men när du är ny i rollen som Konfigurationstekniker/Systemingenjör kommer en senior kollega ansvara för din upplärning.

Din profil
För att lyckas i rollen som Konfigurationstekniker/Systemingenjör Flintab tror vi att du är en trevlig person som visar hänsyn till både kollegor och kunder. Du kommer ha breda kontaktytor och därför är det viktigt att du gillar att samarbeta med andra och ta dig an nya kundkontakter. Vi tror även att du har ett eget driv då du ofta kommer driva dina egna projekt självständigt. Därför är det viktigt att ha god disciplin, kunna slutföra egna projekt i tid, vara strukturerad och målmedveten. Det är också viktigt att ha en affärsmässig känsla och hjälper till att estimera tidsplaner. Sist har du ett stort tekniskt intresse och nyfiken på ny teknik, eftersom du kommer få sätta din in i helt nya tekniska produkter och lösningar.

Skallkrav för tjänsten:
•Eftergymnasial utbildning (YH/kandidat/motsvarande) inom IT
•Grundläggande kunskaper i Microsoft
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Tekniskt intresse

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper om moln, DevOps, Azure
•Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
•B-körkort

Om Flintab
Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. De utvecklar och marknadsför kundunika moduler i form av vågar och vägningssystem för industrin. Deras sortiment är mycket omfattande, från små paketvågar till stora fordonsvågar. Kundkretsen finns främst inom affärsområdena logistik & transport, industri och process, energi, entreprenad, avfall och återvinning. Just nu befinner sig Flintab i en spännande fas där de håller på att ställa om till att bli mer av ett techbolag. Läs mer om Flintab här: https://www.flintab.se/.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Konfigurationstekniker/Systemingenjör, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Konfigurationstekniker/Systemingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt av Flintab.

Villkor
Startdatum: ASAP
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Elektronikingenjör till AFRYs Talangprogram

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 21
Tar du examen sommaren 2024? Nu kan du kickstarta din karriär genom en unik möjlighet att varva både teori och praktik. Tillsammans med din arbetsgrupp av nyutexaminerade, ambitiösa kollegor kommer du vara en del av AFRYs Talangprogram 2024!

AFRY erbjuder
•Arbete hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
•Individuell utvecklingsplan för dig med goda möjligheter att vidareutvecklas i din roll
•Generöst utbud av rabatterade priset och aktiviteter och ett brett utbildningspaket
•Bli del i en härlig gemenskap och ta del av trevliga aktiviteter som konsultluncher, AWs, julfester, mm.
•Moderna och fräscha kontorslokaler

Arbetsuppgifter
I rollen som Elektronikingenjör kommer du ingå i Talangprogrammet tillsammans med Talangkollegor från kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg. Inledningsvis kommer ni få komma på ett gemensamt projekt som ni vill arbeta med, för att lära av varandra och arbeta över flera discipliner. Därefter är målet att du ska komma ut i ett spännande konsultuppdrag, det kan vara in-house eller som konsult hos någon av AFRYs kunder.

Under Talangprogrammet kommer ni ha flera gemensamma utbildningsdagar med såväl interna som externa föreläsare, detta ges dagtid på betald arbetstid. Du kommer även få ta del av flera roliga aktiviteter ihop med kollegorna från Talangprogrammet, AFRY och Framtiden!

Du som söker tjänsten som Elektronikingenjör är en entreprenörsdriven person som står upp för vad du tycker och tänker. Du vågar be om hjälp men även ifrågasätta varför något fungerar som det gör, för att utmana AFRYs kunder. Du värdesätter gott samarbeta för att tillsammans kunna driva projekt framåt och lära av varandra. Vi tror även att du är passionerad över ditt område och att du tycker det är roligt att jobba som Elektronikingenjör!

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidat-/Civilingenjörsexamen inom Elektronik/Teknisk Fysik/Mekatronik/Datateknik/Inbyggda System/Motsvarande)
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Kunskaper i VHDL
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete i säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
•Programmeringskunskaper i C, C++, Python
•B-körkort
Om AFRY
AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi. Företaget är lokaliserat över hela världen och arbetar för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. AFRYs tre värdeord som genomsyrar organisationen är Brave, Devoted och Team players. AFRYs Talangprogram riktar sig mot AFRY Connected Products, som tillhandahåller kompetens inom mekanik, mjukvara och projektledning. Till deras kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg söker vi nu nya Talanger som är redo för att kickstarta sin karriär. Du kan läs mer om AFRY här: https://afry.com/sv

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Elektronikingenjör, ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com/073–5168995.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Elektronikingenjör till AFRYs Talangprogram kommer du under första anställningsåret att vara anställd som konsult via Framtiden. Du kommer sedan ha mycket goda möjligheter att anställas direkt av AFRY.

Villkor
Startdatum: September 2024
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Testingenjör med intresse för elektronik

Maskinkonstruktör
Läs mer Feb 15
Vill du jobba med test och elektronik? Älskar du att hitta fel på saker och gräva djupare i varför de uppkommit? Då har du jobbet för dig här!

Vi söker en testingenjör till en helt ny avdelning på Husqvarna. Här får du chans att vara med och bygga upp din roll på ett bolag som är världsledande inom sitt område.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som testingenjör kommer du att arbeta på en nyskapad avdelning som tar hand om test och utveckling av handhållna, batteridrivna produkter för privatpersoner. Teamet kommer att bestå av 10 personer och du kommer ha ett nära samarbete med närliggande roller som konstruktörer, systemingenjörer och labb.

I rollen som testingenjör kommer du att utföra olika sorters tester och elektriska mätningar för att säkerställa funktion och kravuppfyllnad på produkterna. Det är både manuella och automatiserade tester på både komponentnivå och hel produkt. Du sköter och kontrollerar testriggar samt är delaktig i att utveckla nya och befintliga testriggar. Det är ett varierande arbete, både praktiskt och teoretiskt. Efter varje test skriver du en rapport och kommunicerar feedback till leverantör och fabriken i Kina.

Arbetet sker tätt ihop med övriga kollegor men du ska även klara av att ta egna initiativ och driva ditt egna arbete framåt. För rätt person finns möjlighet att ta en mer ledande roll i gruppen och större ansvar för nya tester och upplägg.

I arbetsuppgifterna som Testingenjör ingår:
Utföra manuella och automatiserade tester
Säkerställa funktionskrav och kvalitet
Ta fram nya provningar och tester till produkter
Kommunicera med leverantörer och fabrik utomlands

Här finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person!


DIN PROFIL
Du är en riktig teknikentusiast med stor nyfikenhet. Du har ett stort intresse för mekanik och elektronik.
Vi söker dig som trivs i en roll med varierande
uppgifter där du få kombinera praktiskt och teoretiskt arbete. Du är en teknisk problemlösare som är driven, flexibel,
noggrann och gillar att arbeta i team.

För att lyckas i rollen ser vi att du kan formulera utförliga rapporter och förklara dem för kollegor och externa samarbetspartners, vilket kräver att du har djup förståelse för elektronik och teknik och god förmåga att uttrycka dig både på svenska och engelska.

Skallkrav:
YH-utbildning inom elektronik, mekatronik, maskinteknik eller arbetserfarenhet inom liknande område
Svenska & engelska flytande i tal och skrift
Tekniska kunskaper och intresse

Meriterande:
Ytterligare arbetserfarenhet av liknande arbete
Hobbyprojekt inom mekanik/elektronik


OM FÖRETAGET
Husqvarna Group är världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Husqvarna Group erbjuder dig bland annat:
•Chans att få forma en helt ny roll•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.


VILLKOR
Startdatum: Mars eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Elektroniktekniker till Sensys Gatso

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Feb 12
Vill du vara med och göra världen säkrare? Vi på Sensys Gatso drivs av ett engagemang för att förändra trafikbeteenden. Vi vill använda vår position som världsledande i vår bransch till att förändra omvärlden och göra trafiken och därmed världen till en säkrare plats.

Du kommer att ta plats i ett team med skickliga och motiverade ingenjörer som alltid söker efter nya möjligheter att använda den senaste tekniken. Därför ser vi gärna att du är nyfiken, gillar innovationer och håller dig uppdaterad inom teknik.

Om tjänsten
Vårt fokus är radar- och kamerateknik och hos oss finns kompetens inom elektronik, mekanik och mjukvara.
Vi söker nu rätt person för att förstärka teamet inom konstruktion mot elektronikkomponenter. Som Elektroniktekniker blir din uppgift att på ett innovativt sätt konstruera kablage och välja elektromekaniska komponenter med hänsyn till projektens kravbild. Andra förekommande uppgifter är konstruktion av testutrustningar för produktion, bygga prototyper för konstruktionsverifiering, utföra tester av konstruktioner i kompletta system (såväl våra egna som tredjepartskonstruktioner) samt äga och förvalta "dina" tilldelade artiklar/moduler och produktstrukturer (BOM) i vårt affärssystem.

Som Elektroniktekniker hos oss är du med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt, från konstruktionsfas till löpande serieproduktion hos våra leverantörer. Detta innebär att arbetsuppgifterna blir omväxlande och du har dialog och kommunikation med både kollegor och våra utsedda leverantörer. Arbetet ställer därmed stora krav på självständighet och samarbetsförmåga och du bör klara av ett periodvis högt tempo med bibehållen kvalitetsmedvetenhet. Det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Utvecklingen sker i projektform i varierande storlek där teamen arbetar enligt SCRUM-metodiken.

Tjänsten är flexibel, vilket innebär att vi för rätt person kan anpassa tjänsten så att den passar den sökandes erfarenhet och kunskapsområden.

För rollen önskar vi att du har förståelse för någon eller några av nedan:
• normkomponenter (dvärgbrytare, jordfelsbrytare, personskyddsautomat m.m.)
• systemkomponenter (strömställare, nätaggregat, fläktar, kylare, värmare, nätfilter)
• kontaktdon för utomhusmiljö
• kontaktdon för kretskort i samråd med PCB designer
• kabeltyp för bla starkström, nätverk och IO-signal med hänsyn till inomhus såväl som utomhus miljö
• skapa kablageritningar respektive elscheman i autocad eller motsvarande program

Skallkrav:
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område där du erhållit förståelse för elektronikkomponenter, antingen genom konstruktion eller tidigare arbete med komponenter.
• Arbetslivserfarenhet inom Autocad eller Solidworks
• Kunskap och erfarenhet av att välja och använda verktyg för kablagetillverkning (crimp, slits m.m.)

Vad erbjuder Sensys Gatso
På Sensys erbjuds du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande teknologi och det senaste inom radar- och kamerateknik.
Vi är måna om din personliga utveckling och vi ser gärna att du stärker din kompetens via såväl intern som extern utbildning.
Vi är ett flexibelt företag med konkurrenskraftiga löner, fina förmåner och här ges möjlighet till arbete hemifrån.

Om Sensys Gatso
Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
Se också - https://www.youtube.com/watch?v=YmN2XsCKguM


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Civilingenjör mot Test till Saab

Civilingenjör, kvalitet, elektronik
Läs mer Nov 30
I rollen som Testingenjör kommer du växa och utveckla både i praktiska och teoretiska moment. Här har du möjligheten att byggt ett brett nätverk och förstå hur olika saker fungerar på djupet. Tjänsten ger dig en god grund för vidare karriär inom Saab.

Om rollen
Du kommer att ingå i ett arbetslag vars syfte är att på sikt arbeta fram en mer standardiserad produktkatalog. Som Testingenjör kommer du ta emot ärenden och projekt från både kollegor och kunder. Det kan gälla nya produktutveckling av prototyper och nya leveranser. Det förekommer också underhåll och lagning av befintliga produkter. Ett led i resan mot en mer standardiserad produktkatalog är att du är med och tar fram nya automatiserade testprocesser. Tjänsten är bred och utmanande. Den ger dig även en grundlig förståelse till hur man skapar goda förutsättningar för en effektiv militär träning. Rollen som Testingenjör ger dig också en god grund till att kunna ta dig vidare i karriär inom Saab.

Att arbeta som Testingenjör är kreativt. Du kommer själv få arbeta med att provocera fram fel i systemen. Du kommer även hjälpa kollegor att återskapa fel, göra felsökningar och identifiera vad det kan vara som inte fungerar. Testerna kommer utföras på plattformsnivå och systemnivå. I början på din anställning kommer du gå en grundlig introduktion samt en mentor som guidar dig i ditt arbete. Du som tar examen under 2024 har goda möjligheter att få skriva ditt examensarbete på avdelningen innan du påbörjar din anställning. Planen för examensarbetet görs upp i dialog med arbetsgivaren.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Ansvar för integrationer av moduler
•Framtagning av planer
•Utföra felsökningar
•Följa upp testresultat genom test och validering
•Supportera och utbilda kollegor och kunder
•Testa utrustning utomhus och på kunders sighter

Din profil
Du som söker tjänsten som Testingenjör har ett stort intresse för att förstå hur teknisk fungerar på djupet. Du har ett kreativt sinne och kan komma på nya idéer för hur du ska kunna provocera fram olika testresultat. I rollen som Testingenjör kommer du ha kontakt med många olika parter inom organisationen. Därför är det viktigt att du kan tar kontakt med andra och be om hjälp. Du bör också vara ödmjuk för att det tar tid att lära sig samt respektera dina kollegor för sina kompetenser.

Skallkrav för tjänsten:
•Civilingenjörsexamen inom Elektronik/Datateknik/Inbyggda System/Teknisk Fysik/Mekatronik/Motsvarande
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område
Meriterande för tjänsten:
•Gjort värnplikt, scouterna, intresse för utomhusaktiviteter
•B-körkort

Om Saab
Saab utvecklar och levererar produkter inom ett flertal olika områden, både till den militära och civila marknaden. I rollen som Testingenjör kommer du arbeta på Saab Training & Simulation med kontor i Huskvarna. Bolaget arbetar med utveckling och leverans av militär träningsutrustning till kunder inom försvarsindustrin. Företaget arbetar med den senaste och mest avancerade tekniken. Mer information ges vid intervjutillfället.

Saab erbjuder:
•Gedigen upplärning och introduktion
•Arbeta med utveckling av världsledande produkter
•Trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter
•Flextid och komptid och bra balans mellan arbete och fritid
•Ett inkluderande och vänligt arbetsklimat med trevliga personalaktiviteter

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Testingenjör vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Om du erbjuds en tjänst kommer du att säkerhetsprövas. Säkerhetsprövningen måste bli godkänd för att du ska kunna påbörja din tjänst.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Testingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt av Saab.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna, on-sight
Arbetstider: Mån-fre, flextid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Geotekniker till Tyréns

Geotekniker
Läs mer Jan 24
Tyréns i Jönköping växer och behöver bredda sin styrka på området geoteknik. Har du en passande utbildning och vill vara med att bygga Tyréns framtid? Då behöver du söka denna spännande roll i ett företag i framkant!

Om rollen
Som geotekniker hos Tyréns är man med och arbetar i spännande projekt. Du kommer att arbeta med att utföra geotekniska undersökningar, analysera data och utarbeta rapporter. Du kommer också att ha kontakt med kunder och samarbeta med andra avdelningar inom företaget. I denna tjänst så finns möjlighet att få göra examensarbete hos Tyréns.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:

• Planering av fältarbeten med borrbandvagn
• Aministrera riskanalyser
• Göra geofysiska undersökningar

Krav:
• Civilingenjörsexamen relevant område.
• B-körkort
• Flytande svenska i tal och språk

Meriterande:
• Examensarbete inom geoteknik

Vem är du?
Som geotekniker på Tyréns så behöver man vara engagerad i sina arbetsuppgifter och gör detta genom prestigelöshet och genom att vara lösningsorienterad. Vi ser att du är nyfiken i att hela tiden vilja utveckla dig i din roll och gör detta genom att ta reda på och ta till sig fakta. Vidare så är du ödmjuk och hjälper dina kollegor i teamet.

Om Tyréns
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien.
Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Tyréns.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

CAM-beredare till Svenska Tanso

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 18
Vill du arbeta i ett värderingsstyrt bolag som står för en trygg och stabil arbetsplats i stark tillväxtfas - då är det just dig vi söker till Svenska Tanso! Vi letar efter dig som vill jobba som CAM-beredare och bli en del av ett bolag som genomsyras av entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Om tjänsten
Som CAM-beredare hos Svenska Tanso så är man produktionens förlängda arm i flödeskedjan. Man tillhör ett team med produktionstekniker och skriva produktionsprotokoll är en del i tjänsten. Man kommer som CAM-beredare att säkerställa att de bästa möjliga förutsättningar för att tillverka till rätt kostnad och kvalitet finns. Man tillgodoser att det finns korrekta flöden, strukturer och underlag för nya produkter samt utveckling av befintliga.

Vidare arbetsuppgifter i rollen är:

• Stötta upp ute i produktionen (köra CNC maskin)
• Jobba med förbättringar i verkstaden
• Skriva instruktioner för produktion
• Delta i förbättringsarbete (Lean)

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som har ett starkt tekniskt intresse och erfarenhet från produktion. Du är van vid att arbeta i en lagorienterad miljö och har en hög kommunikativ förmåga med ett tydligt fokus på att alltid skapa nöjda kunder. Som person bör du trivas med att ta eget ansvar och ha gnistan att optimera, utveckla och forma arbetssätt/metoder. Du är ordningsam och strukturerad med ett intresse för att lösa problem på daglig basis. Du har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer då kontaktytorna i rollen är flera.
Vidare så ser vi att du är ödmjuk och en teamplayer då man når bäst resultat tillsammans!

Skallkrav:

• Svenska och engelska i tal & skrift
• B-körkort
• Relevant teknisk erfarenhet

Meriterande:

• Truckkort
• Erfarenhet av Edgecam
• Arbetslivserfarenhet av liknande roll

Om Svenska Tanso
Grafitens och kompositens användningsområden blir ständigt fler och mer komplexa- på samma sätt har vi i stadig takt ökat vår kompetens, skaffat oss erfarenhet och vuxit oss starka.? Svenska Tanso AB har funnits sedan 1981 och är i dag marknadsledande i Norden och Baltikum och på god väg in i nya länder.

Svenska Tanso genomsyras av deras värdeord som är:
• Respekt
• Ärlighet
• Samarbete
• Rättvisa

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Svenska Tanso.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt GFL

Ansök nu

Software engineer Dev Ops till Husqvarna AB

Backend-utvecklare
Läs mer Jan 25
Brinner du för backend programmering och vill ha ett utmanande jobb med stora utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten som Software engineer Dev Ops redan idag!

Arbetsuppgifter som Software engineer Dev Ops
I rollen som Software engineer Dev Ops kommer du att jobba med backend programmering i framförallt Java. Du bygger tjänster som möjliggör produktdata och produktinformation till Husqvarnas kunder. Du tillhör Dev Ops-teamet som har ansvar för hela vägen från kravställning till drift. All leverans sker i cloud AWS.

Teamet består idag av 5 personer placerade i Sverige och utomlands.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Kravspecifikationer och tolka behov
•Diskutera med stakeholders
•Programmering, backend Java
•Ta hand om drift, supportera
•Granska kod
•Kommunikation med närliggande avdelningar

I rollen som Software engineer Dev Ops söker
vi dig som har:
•Utbildning
inom mjukvaruutveckling, gärna Java backend
•Erfarenhet av backendprogrammering
•Starka programmeringskunskaper
•Flytande engelska i
tal & skrift

Det är meriterande om
du har:
•Erfarenhet av liknande arbete
•Hobbyprogrammering eller projekt inom Java, cloud, AWS
•Förståelse för REST APIs, Infratsructure as code
•Svenska i tal & skrift
Som person är du genuint intresserad av backend programmering och vill gärna dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du lär dig nytt av andra. Samarbetsförmåga är otroligt viktigt och du trivs med att jobba tillsammans med andra.


Du erbjuds
Ett roligt och utmanande jobb med stor variation. Här får du arbeta med
avancerad teknik på ett världsledande företag samtidigt som du får mentorskap
och stora utvecklingsmöjligheter.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Praktikant sökes till Framtiden i Jönköping

Systemadministratör
Läs mer Feb 2
Letar du efter praktikplats och vill komma till ett företag där vi värdesätter att ha roligt på jobbet. Då tror vi att den här praktikplatsen kan vara passande för dig! Varmt välkommen in med din ansökan.
Till vårt huvudkontor i Jönköping söker vi nu en praktikant. Du kommer att jobba tätt tillsammans med vår controller och vår regionansvarig.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Administration och uppdatering av uppgifter i vårt affärssystem
- Prospektering av företag och kontaktpersoner
- Ansvar för vår marketing automation

Mer information om tjänsten ges vid eventuellt intervjutillfälle.
Om Framtiden:

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt alltid vill utvecklas tillsammans. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Omfattning: Heltid under praktikperioden

Ansök nu

Komponentingenjör mot elektronik till Husqvarna

Planeringsingenjör, elektronik
Läs mer Nov 24
Stort intresse för elektronik, utveckling och för att hela tiden förbättra produkterna du arbetar med? Om det här stämmer in på dig ska du söka tjänsten som Komponentingenjör till Husqvarna!

Om rollen
I rollen som Komponentingenjör mot elektronik kommer du ingå i ett arbetslag som arbetar med elektronik mot handhållna produkter som motorsågar, häcksaxar och timmers. Gruppen arbetar med elektroniken i både bensin- och batteridrivna produkter och ansvarar för alla komponenter som skapar energi i produkten. Idag består gruppen av ca 9 medarbetare. Din roll som Komponentingenjör mot elektronik kommer innefatta ansvar för tändmoduler. Du kommer ansvara för att ha kontakt med både kollegor och leverantörer kring utvecklingsarbetet av komponenterna. Rollen passar dig som vill få en bred teknisk förståelse och som vill få en bred förståelse för själva produkten, produktutvecklingens olika steg samt skapa sig ett brett professionellt nätverk.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Skapa och skicka specifikationer av komponenter till leverantör
•Få tillbaka prototyp som skickas till labb för testning
•Tolka testresultat och förstå vilka förbättringsåtgärder som bör vidtas
•Initiera nästa prototyprunda
•Supporterera olika parter där det uppstår frågeställningar om produkten
•Hålla möten med leverantör tillsammans med kollegor från Inköp

Din profil
Du kommer trivas i rollen om du är en utåtriktad person som inte är rädd för att ta nya sociala kontakter. Du kommer få prata med olika personer både internt och extern inom olika yrkesområden. Därför är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation så alla parter vet vad som ska göras i nästa steg. Det kommer vara många olika moment och flera ärenden som löper parallellt, därför är det viktigt att du har förmågan att kunna hålla en god grundstruktur i ditt arbete. Du behöver även ha en god analytisk förmåga där du kan identifiera vad som behöver förbättras i varje komponentärende.

Skallkrav för tjänsten:
•Relevant eftergymnasial examen mist YH + relevant arbetslivserfarenhet alt. enbart kandidatexamen inom elektronik/mekatronik/motsvarande
•Engelska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
•Svenska I tal och skrift
•B-körkort

Om Husqvarna
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du arbeta på Husqvarna Group erbjuds du:
•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste tekniken.
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Komponentingenjör till Husqvarna, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz via: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

I rollen som Komponentingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter till att gå över i en anställning direkt hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Januari/februari 2023
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2

Ansök nu

Logistics Engineer - en nyckelroll i världsledande bolag

Logistikingenjör
Läs mer Jan 19
Är du en driven och kommunikativ person med en ingenjörsexamen i logistik och ledning? Vill du anta en helt ny roll där du får stor frihet och mandat att forma och optimera arbtete för eftermarknad på ett innovativt företag? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten som Logistics EngineerI rollen som logistikingenjör kommer du att jobba med optimering av reservdelslager. Du tillhör avdelningen för eftermarknad som består av 19 personer. Detta är en ny roll i organisationen vilket innebär att det finns stor frihet i att forma rollen och sätta processer och arbetssätt.

Du kommer att vara ansvarig för att:•Övervaka, analysera och justera reservdelsförsörjningen
•Implementera och förbättra effektiva arbetssätt och verktyg
•Ha kontakt med projekt, management, inköp och produktion•Rapportera och presentera nyckeltal för reservdelar
Du blir en nyckelspelare i avdelningen för eftermarknad där du arbetar brett både internt och externt med många kontaktytor. Du har ett team samt en erfaren ledare i ryggen som hjälper dig i frågorna.

Arbetet kan innebära resor till siter runtom i världen.

I rollen som Logistikingenjör söker
vi dig som har:
•Högskoleutbildning inom Logistik och ledning
•Flytande svenska & engelska i
tal & skrift

Det är meriterande om
du har:•Tidigare erfarenhet av liknande roll

Som person är du driven och strukturerad. Du är duktig på att sortera ut data och analysera den. Du har en god kommunikativ förmåga och ser det som en spännande utmaning att vara med och forma en ny roll.

Du erbjuds
Ett roligt och varierande jobb där du får en helhetskänsla för produkterna. Du får jobba tätt med kunder i hela världen och blir en del av ett bra team som gärna hjälper varandra.

Om företaget
Företaget är världsledande inom sin bransch. Mer information ges på intervjutillfället.

Om Framtiden AB Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos kundföretaget.

VillkorStartdatum: Mars/april
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Repair Coordinator - spännande roll på SAAB i Huskvarna

Planeringsingenjör, maskin
Läs mer Jan 19
Är du en strukturerad och kommunikativ person med en utbildning i logistik och ledning? Vill du ansvara för dialogen med kunder och siter runt om i världen avseende reservdelar och eftermarknadsavtal? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten som Repair coordinatorDu kommer att vara ansvarig för administrationen kring reservdelar i affärssystemet IFS. Du tar fram och uppdaterar priser och skapar kontraktsunika prislistor gentemot kund. I rollen som Repair coordinator kommer du att delegera reparationsarbeten till tekniker samt göra prioritering av olika arbeten. I arbetet ingår även administrativt arbete gällande ordrar och fakturering.
Du kommer att ha mycket kommunikation med externa kunder och även ansvara för att ta fram och hantera ramavtal kring eftermarknad.
I arbetsuppgifterna ingår att:•Ansvara för reparationsuppdrag som kommer in, sätta en struktur och prioritera
•Koordinera och fördela arbetsuppgifter till servicetekniker tillsammans med linjechef
•Sköta offertarbete där du i samråd med servicetekniker uppskattar priser och för dialog med kund angående reparationsuppdragen
•Hantera eftermarknadsramavtal
•Arbeta aktivt med förbättringsarbeten och logistiskt flöde
I rollen som Repair coordinator söker
vi dig som har:
•Högskoleutbildning inom Logistik & ledning
•Flytande svenska & engelska i
tal & skrift
•Erfarenhet av liknande roll
Som person är du driven och nyfiken. Du är kommunikativ och duktig på att hantera kunder. Du tycker om att jobba prioriterat och har förmågan att kunna prioritera och ta egna initiativ.

Du erbjuds
Ett roligt och varierande arbete där du får jobba med mycket kontakter och kommunikation. Du blir en del av ett bra team som stöttar och hjälper varandra.
Här får du chans att jobba på ett världsledande företag och internationella miljöer.

Om SAAB
Saab är ett
ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att
skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med
20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en
säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.
På SAAB Dynamics
delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett
tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik,
kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du
som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att
utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och
lösningar till kunder över hela världen.
SAAB är ett
företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar
och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående,
karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt
för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos SAAB.

Villkor
Startdatum: Mars/april
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Redovisningskonsult till Bareda Redovisning

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 16
Bareda Redovisning är redovisningsbyrån som erbjuder en mängd olika tjänster, samt en nära och personlig service åt sina kunder. Som Redovisningskonsult blir du en del av ett härligt gäng som värdesätter en trevlig stämning och bra samarbete på jobbet!

Om Bareda Redovisning
Bareda Redovisning är den lokala byrån som erbjuder tjänster inom redovisning, bokslut, årsredovisning, rådgivning, deklaration och lön mot små och medelstora bolag. Idag är det 6 medarbetare som delar kontor med två mindre bolag. Bareda Redovisning har sitt kontor centralt beläget i Bankeryd, en mil norr om Jönköping. Kontoret ligger nära busshållplatser, matbutiker och restauranger. För dig som känner önskar en löprunda under lunchrasten är det nära till elljusspår intill vackra Vättern!

För mer information om företaget, besök: https://www.bareda.se/.

Om rollen
Nu söker Bareda Redovisning en ny Redovisningskonsult som på ett självständigt sätt vill ta sig an arbetsuppgifter inom löpande redovisning, bokslutsarbete och årsbokslut. Du kommer ta över arbetsuppgifter och kundkontakter som andra på bolaget driver idag. Det kommer finnas ett stort utrymme till flexibilitet i tjänsten där du kan kombinera arbete hemifrån med arbete från kontoret. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och du kan få åka på kundbesök såväl som att ta emot kunder på kontoret. Initialt kommer du att hjälpa befintliga kunder med redovisning och bokslut men på sikt finns möjligheten finns att få bearbeta nya.

Detta erbjuda du som Redovisningskonsult på Bareda Redovisning
•Ett tryggt och stabilt företag
•Erfarna kollegor som gärna stöttar dig
•Utbildning och fortbildning
•Tjänstepension, 5000 kr i friskvård
•Frukost på jobbet
•Gratis parkering

Du som söker tjänsten är en ödmjuk och trevlig person både mot kollegor och kunder. Du värdesätter en god sammanhållning med dina kollegor och bemöter kunderna respektfullt. Du kan agera rådgivande mot kunden, både vad gäller hur de ska sköta sin ekonomi och rekommendera dem hjälp med olika tjänster som de kan behöva. Du kan vara rak och tydlig i din kommunikation, när det behövs. Vi tror även att du som söker kan vara flexibel med dina arbetsuppgifter och anpassa dig utifrån kunden behov. Du tycker också om att arbeta mot uppsatta deadlines.

Skallkrav för tjänsten:
•Gymnasial examen
•Arbetat med löpande redovisning
•Upprättat bokslut och momsdeklarationer självständigt
•Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
•Upprättat årsredovisning
•Auktorisation som Redovisningskonsult
•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning/motsvarande
•Arbetat som Redovisningskonsult mot flera bolag
•B-körkort

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

I rollen som Redovisningskonsult kommer du anställas direkt av Bareda Redovisning.

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen kommer Framtiden kommer göra första urvalet. göra första urvalet. du går vidare i processen kommer du få träffa rekryterande chef på Bareda Redovisning. Därefter tas beslut om anställning. Urvalet sker löpande, sök via https://www.framtiden.com/. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Bankeryd, hybrid
Arbetstider: Dagtid, må-fr
Omfattning: Heltid/deltid

Ansök nu

Automationsingenjör till Sensys Gatso

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jan 15
Vill du vara med och göra världen säkrare? Vi på Sensys Gatso drivs av ett engagemang för att förändra trafikbeteenden. Vi vill använda vår position som världsledande i vår bransch till att förändra omvärlden och göra trafiken och därmed världen till en säkrare plats.

Du kommer att ta plats i ett team med skickliga och motiverade ingenjörer som alltid söker efter nya möjligheter att använda den senaste tekniken. Därför ser vi gärna att du är nyfiken, gillar innovationer och håller dig uppdaterad inom teknik.

Om tjänsten
Vårt fokus är radar- och kamerateknik och hos oss finns kompetens inom elektronik, mekanik och mjukvara.
Vi söker nu rätt person för att förstärka teamet inom konstruktion elektronikkomponenter. Som automationsingenjör blir din uppgift att på ett innovativt sätt konstruera kablage och välja elektromekaniska komponenter med hänsyn till projektens kravbild. Andra förekommande uppgifter är konstruktion av testutrustningar för produktion, bygga prototyper för konstruktionsverifiering, utföra tester av konstruktioner i kompletta system (såväl våra egna som tredjepartskonstruktioner) samt äga och förvalta "dina" tilldelade artiklar/moduler och produktstrukturer (BOM) i vårt affärssystem.

Som automationsingenjör hos oss är du med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt, från konstruktionsfas till löpande serieproduktion hos våra leverantörer. Detta innebär att arbetsuppgifterna blir omväxlande och du har dialog och kommunikation med både kollegor och våra utsedda leverantörer. Arbetet ställer därmed stora krav på självständighet och samarbetsförmåga och du bör klara av ett periodvis högt tempo med bibehållen kvalitetsmedvetenhet. Det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Utvecklingen sker i projektform i varierande storlek där teamen arbetar enligt SCRUM-metodiken.

Tjänsten är flexibel, vilket innebär att vi för rätt person kan anpassa tjänsten så att den passar den sökandes erfarenhet och kunskapsområden.

För rollen önskar vi att du har förståelse för någon eller några av nedan:
• normkomponenter (dvärgbrytare, jordfelsbrytare, personskyddsautomat m.m.)
• systemkomponenter (strömställare, nätaggregat, fläktar, kylare, värmare, nätfilter)
• kontaktdon för utomhusmiljö
• kontaktdon för kretskort i samråd med PCB designer
• kabeltyp för bla starkström, nätverk och IO-signal med hänsyn till inomhus såväl som utomhus miljö
• skapa kablageritningar respektive elscheman i autocad eller motsvarande program

Skallkrav:
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område där du erhållit förståelse för elektronikkomponenter, antingen genom konstruktion eller tidigare arbete med komponenter.
• Arbetslivserfarenhet inom Autocad eller Solidworks
• Kunskap och erfarenhet av att välja och använda verktyg för kablagetillverkning (crimp, slits m.m.)

Vad erbjuder Sensys Gatso
På Sensys erbjuds du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande teknologi och det senaste inom radar- och kamerateknik.
Vi är måna om din personliga utveckling och vi ser gärna att du stärker din kompetens via såväl intern som extern utbildning.
Vi är ett flexibelt företag med konkurrenskraftiga löner, fina förmåner och här ges möjlighet till arbete hemifrån.

Om Sensys Gatso
Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
Se också - https://www.youtube.com/watch?v=YmN2XsCKguM


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Komponentingenjör mot elektronik till Sensys Gatso

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jan 8
Vill du vara med och göra världen säkrare? Vi på Sensys Gatso drivs av ett engagemang för att förändra trafikbeteenden. Vi vill använda vår position som världsledande i vår bransch till att förändra omvärlden och göra trafiken och därmed världen till en säkrare plats.

Du kommer att ta plats i ett team med skickliga och motiverade ingenjörer som alltid söker efter nya möjligheter att använda den senaste tekniken. Därför ser vi gärna att du är nyfiken, gillar innovationer och håller dig uppdaterad inom teknik.

Om tjänsten
Vårt fokus är radar- och kamerateknik och hos oss finns kompetens inom elektronik, mekanik och mjukvara.
Vi söker nu rätt person för att förstärka teamet inom konstruktion elektronikkomponenter. Som komponentingenjör blir din uppgift att på ett innovativt sätt konstruera kablage och välja elektromekaniska komponenter med hänsyn till projektens kravbild. Andra förekommande uppgifter är konstruktion av testutrustningar för produktion, bygga prototyper för konstruktionsverifiering, utföra tester av konstruktioner i kompletta system (såväl våra egna som tredjepartskonstruktioner) samt äga och förvalta "dina" tilldelade artiklar/moduler och produktstrukturer (BOM) i vårt affärssystem.

Som komponentingenjör hos oss är du med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt, från konstruktionsfas till löpande serieproduktion hos våra leverantörer. Detta innebär att arbetsuppgifterna blir omväxlande och du har dialog och kommunikation med både kollegor och våra utsedda leverantörer. Arbetet ställer därmed stora krav på självständighet och samarbetsförmåga och du bör klara av ett periodvis högt tempo med bibehållen kvalitetsmedvetenhet. Det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Utvecklingen sker i projektform i varierande storlek där teamen arbetar enligt SCRUM-metodiken.

Tjänsten är flexibel, vilket innebär att vi för rätt person kan anpassa tjänsten så att den passar den sökandes erfarenhet och kunskapsområden.

För rollen önskar vi att du har förståelse för någon eller några av nedan:
• normkomponenter (dvärgbrytare, jordfelsbrytare, personskyddsautomat m.m.)
• systemkomponenter (strömställare, nätaggregat, fläktar, kylare, värmare, nätfilter)
• kontaktdon för utomhusmiljö
• kontaktdon för kretskort i samråd med PCB designer
• kabeltyp för bla starkström, nätverk och IO-signal med hänsyn till inomhus såväl som utomhus miljö
• skapa kablageritningar respektive elscheman i autocad eller motsvarande program

Skallkrav:
• Utbildning inom relektronik/mekatronik alt motsvarande erfarenhet
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område där du erhållit förståelse för elektronikkomponenter, antingen genom konstruktion eller tidigare arbete med komponenter.
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom Autocad eller Solidworks
• Kunskap och erfarenhet av att välja och använda verktyg för kablagetillverkning (crimp, slits m.m.)
• Att kunna felsöka system, tredjepartsartiklar, kretskort och kablage orsakat av produktions- eller designfel

Vad erbjuder Sensys Gatso
På Sensys erbjuds du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande teknologi och det senaste inom radar- och kamerateknik.
Vi är måna om din personliga utveckling och vi ser gärna att du stärker din kompetens via såväl intern som extern utbildning.
Vi är ett flexibelt företag med konkurrenskraftiga löner, fina förmåner och här ges möjlighet till arbete hemifrån.

Om Sensys Gatso
Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
Se också - https://www.youtube.com/watch?v=YmN2XsCKguM?

Ansök nu

Mekanikkonstruktör formsprutad plast till Husqvarna AB

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jan 2
Ta chansen att bli Husqvarna Groups nästa mekanikkonstruktör och jobba med deras produkter i världsklass. Du får möjligheten att ta plats i ett av Husqvarnas förutvecklingsteam som arbetar med konstruktion av nästa generations lösningar och framför allt med konstruktion inom formsprutade plastdetaljer. Du erbjuds stora möjligheter för utveckling och ansvar och även att få arbeta i en innovativ miljö.

Lämna in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifterSom Mekanikkonstruktör på avdelningen R&D Robotics har du varierande dagar. Du jobbar projektbaserat och är en del av produktens resa från början till slut. Det innebär att jobba med konceptutveckling, möten med projektledare, rita och testa, vilket kan pågå under flera veckor då du sitter med CAD. Senare i projektet är du med och testar i labb för att sedan rita om, justera och testa igen. Du gör mycket test ute på fält på riktigt gräs – roligt!
Du arbetar med Husqvarnas automowers, robotgräsklippare. Både med att utveckla nya klippare och att förbättra befintliga klippare med exempelvis nya funktioner eller förbättringar. Till varje ny klippare skapas ett nytt yttre skal, initiativtagande och nya idéer välkomnas.

För att generera dina 3D-modeller så använder du Catia V5. Du förväntas att driva, planera och hantera arbetet inom projekten på ett självständigt och ansvarstagande sätt samt sköta kontakten med olika funktioner som labb, beräkning och externa samarbetspartners.

Du erbjuds:
•Arbeta med spännande produkter i absolut framkant
•Arbeta med Husqvarnas framtida lösningar och idéer för kommande produkter
•Erfarenhetsutbyte med kunniga kollegor
•Stora utvecklingsmöjligheter
•Ett härligt team som skrattar och har roligt ihop

Om företagetHusqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

De har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Du kommer att tillhöra en avdelning som arbetar både med produkter riktade mot proffsanvändare och privatpersoner.

Din profil som mekanikkonstruktörVi ser att du är utbildad inom maskinteknik eller mekanikkonstruktion och gärna med inriktning mot produktutveckling och design. Du ska ha jobbat några år och gärna med konsumentprodukter så att du har erfarenhet av hur liknande produktutvecklingsprocesser ser ut.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du uppfinningsrik, nyfiken, kreativ samt drivande och engagerad. Det gäller också att du vågar fråga din omgivning för att ta dig framåt och för att lära av erfarenheten som finns.

Skallkrav i rollen som mekanikkonstruktör:
•Lägst högskoleingenjör, gärna med inriktning mot produktutveckling, mekanik och hållfasthet
•Dokumenterad konstruktionserfarenhet av formsprutade plastkomponenter
•Flytande svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande för rollen som mekanikkonstruktör•Erfarenhet av PDM-system
•Erfarenhet av 3D-modellering i Catia V5, solid samt ytmodellering
•Kunskap om måttsättning med form- och lägestoleranser
•Erfarenhet kostnadskalkylering på detalj- och produktnivå
•Erfarenhet av att driva metodutveckling för produktprovning och produktutveckling
•Erfarenhet av validerande provning

Om oss på Framtiden
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

VillkorStart: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Produktionsplanerare till SAAB i Huskvarna

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 15
Gillar DU att vara spindeln i nätet, är drivande och arbetar strukturerat? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu en produktionsplanerare som vill dela vårt uppdrag – att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Om tjänsten
Som produktionsplanerare på avdelningen är du en viktig länk mellan projekt, inköp, konstruktion, produktion och leveranskontroll. Det gör att du kommer skapa dig ett brett kontaktnät. I rollen är du också arbetsledare för medarbetarna som ingår i din grupp.
I rollen kommer du tillsammans med andra planerare strukturera och planera in order och se till att material och resurser hänger ihop tidsmässigt. Du kommer även få vara delaktig i att utveckla befintliga flöden för att effektivisera produktionen och dess materialflöden ytterligare.

Ditt verktyg för att planera är IFS. Om du inte redan har de kunskaper som krävs kommer du att förses med dessa under resans gång. Du kommer att bygga upp djupgående kunskaper om vår produktflora samtidigt som din delaktighet i projekten gör att den ena dagen inte blir den andra lik.

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete samt jobbar proaktivt och skaffar den information du behöver för att på ett effektivt sätt kunna planera vår verksamhet. Du kommer att ha kontakt med många i vår organisation och därför tror vi att du tycker om att jobba med andra människor och är serviceinriktad. Som person är du coachande och närvarande, samt stöttar dina kollegor för att de ska kunna göra sitt bästa och utvecklas.

Skallkrav:
• Relevant högskoleutbildning
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område

Meriterande:
• Grundläggande IFS-kunskaper eller från liknande MPS-system.
• Arbetslivserfarenhet som produktionsplanerare
• Arbetslivserfarenhet som arbetsledare

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om SAAB
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På SAAB Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

SAAB är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Komponentingenjör mot elektronik till Sensys Gatso

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 15
Vill du vara med och göra världen säkrare? Vi på Sensys Gatso drivs av ett engagemang för att förändra trafikbeteenden. Vi vill använda vår position som världsledande i vår bransch till att förändra omvärlden och göra trafiken och därmed världen till en säkrare plats.

Du kommer att ta plats i ett team med skickliga och motiverade ingenjörer som alltid söker efter nya möjligheter att använda den senaste tekniken. Därför ser vi gärna att du är nyfiken, gillar innovationer och håller dig uppdaterad inom teknik.

Om tjänsten
Vårt fokus är radar- och kamerateknik och hos oss finns kompetens inom elektronik, mekanik och mjukvara.
Vi söker nu rätt person för att förstärka teamet inom konstruktion elektronikkomponenter. Som komponentingenjör blir din uppgift att på ett innovativt sätt konstruera kablage och välja elektromekaniska komponenter med hänsyn till projektens kravbild. Andra förekommande uppgifter är konstruktion av testutrustningar för produktion, bygga prototyper för konstruktionsverifiering, utföra tester av konstruktioner i kompletta system (såväl våra egna som tredjepartskonstruktioner) samt äga och förvalta "dina" tilldelade artiklar/moduler och produktstrukturer (BOM) i vårt affärssystem.

Som komponentingenjör hos oss är du med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt, från konstruktionsfas till löpande serieproduktion hos våra leverantörer. Detta innebär att arbetsuppgifterna blir omväxlande och du har dialog och kommunikation med både kollegor och våra utsedda leverantörer. Arbetet ställer därmed stora krav på självständighet och samarbetsförmåga och du bör klara av ett periodvis högt tempo med bibehållen kvalitetsmedvetenhet. Det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Utvecklingen sker i projektform i varierande storlek där teamen arbetar enligt SCRUM-metodiken.

Tjänsten är flexibel, vilket innebär att vi för rätt person kan anpassa tjänsten så att den passar den sökandes erfarenhet och kunskapsområden.

För rollen önskar vi att du har förståelse för någon eller några av nedan:
• normkomponenter (dvärgbrytare, jordfelsbrytare, personskyddsautomat m.m.)
• systemkomponenter (strömställare, nätaggregat, fläktar, kylare, värmare, nätfilter)
• kontaktdon för utomhusmiljö
• kontaktdon för kretskort i samråd med PCB designer
• kabeltyp för bla starkström, nätverk och IO-signal med hänsyn till inomhus såväl som utomhus miljö
• skapa kablageritningar respektive elscheman i autocad eller motsvarande program

Skallkrav:
• Utbildning inom relektronik/mekatronik alt motsvarande erfarenhet
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område där du erhållit förståelse för elektronikkomponenter, antingen genom konstruktion eller tidigare arbete med komponenter.
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom Autocad eller Solidworks
• Kunskap och erfarenhet av att välja och använda verktyg för kablagetillverkning (crimp, slits m.m.)
• Att kunna felsöka system, tredjepartsartiklar, kretskort och kablage orsakat av produktions- eller designfel

Vad erbjuder Sensys Gatso
På Sensys erbjuds du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande teknologi och det senaste inom radar- och kamerateknik.
Vi är måna om din personliga utveckling och vi ser gärna att du stärker din kompetens via såväl intern som extern utbildning.
Vi är ett flexibelt företag med konkurrenskraftiga löner, fina förmåner och här ges möjlighet till arbete hemifrån.

Om Sensys Gatso
Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
Se också - https://www.youtube.com/watch?v=YmN2XsCKguM?

Ansök nu

Systemtestare till Husqvarna Pro Robotic

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Jan 15
Är du junior systemtestare och vill jobba i ett
bolag som är världsledande inom sitt område? På Husqvarna Robotics finns enorm
potential att utvecklas internt och möjligheten att suga åt sig kunskap av
kunniga kollegor är ett stort plus.

Dina arbetsuppgifterI rollen som
systemtestare hos Husqvarna kommer du att ingå i ett team om 13 kompetenta
kollegor med olika bakgrund som systemingenjörer och systemarkitekter. Du
arbetar med Husqvarnas mest avancerade klippare för proffskunder och utför
tester kopplade till mjukvara och beteende. Det är fokus på testning på
nyprojekt men till viss del förekommer även testning av verktyg och underhåll
på befintliga klippare. Du har ett nära samarbete med flera olika avdelningar
inom Robotics där du svarar på frågor och agerar bollplank i utvecklingen.Som
systemtestare fokuserar du brett på att kunna validera system och mjukvara
genom olika tester. Du får vara kreativ och djupdyka i att provocera fram fel.
Här är ett öppet klimat där nya idéer gärna tas emot!
Testningen
utförs ofta ute på fält på olika testsiter. Resor ingår i tjänsten och kan
innebära utlandsresor till fältsiter ca 2 veckor/år.

Som
introduktion får du gå bredvid en senior kollega som även kommer att agera
mentor under tiden du lär dig och får större ansvarsområde.

I arbetsuppgifterna ingår:Systemtest av hårdvara & mjukvara i kombination
Verifiera
beteenden och funktioner i robotgräsklipparen
Göra
regressionstest och verifiering av buggrättningar
Analysera
kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering
Din profilJobbet som
systemtestare passar dig som är nyfiken och engagerad. Du är en person som
drivs av att hitta buggar och analysera varför de uppstått. Det ligger stor
vikt vid att vara kommunikativ då du har nära samarbeten med intilliggande avdelningar.
För att passa
in i rollen som systemtestare är det viktigt att du vågar ta för dig och stå
upp för dina åsikter kring buggar/felsökning. Du är kreativ vid problemlösning
och vågar ta egna initiativ.

Skallkrav:Högskoleutbildning
inom mjukvaruutveckling, inbyggda system, mjukvarutest eller mekatronik
Flytande engelska
i tal och skrift
B-körkort
- viktigt då man också utför testning på fält
Kunna
jobba on site i Jönköping

Meriterade:Certifieringar
i ISTQB
Erfarenhet
av programmering i Python eller embedded
Erfarenhet
av systemtest och/eller annan form av testning
Svenska i
tal & skrift

Har du en
utbildning inom elektronik eller maskinteknik och har ett genuint intresse för
systemtest av mjukvara så passar du även väl in på profilen.

Om HusqvarnaHusqvarna är
en organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns
stora möjligheter till utveckling både i din egen roll och inom bolaget. Husqvarna Group är ett
internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689.
Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat
& offentlig sektor.
Husqvarna
Group erbjuder dig bland annat:En bra
väg in för att lära dig mer om systemtest
Få jobba
brett och varierat – bli bra på mycket
Möjlighet
att få påverka ditt arbete och vara med och utforma nya tester
Få arbeta
med en viktig del av produktutveckling

Om ossFramtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna
tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden
för att sedan gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.

VillkorStart: Enligt
överenskommelse
Omfattning:
Heltid, dagtid
Placering:
Huskvarna

Urval sker
löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt
ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Software engineer Dev Ops till Husqvarna AB

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 20
Brinner du för backend programmering och vill ha ett utmanande jobb med stora utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten som Software engineer Dev Ops redan idag!

Arbetsuppgifter som Software engineer Dev Ops
I rollen som Software engineer Dev Ops kommer du att jobba med backend programmering i framförallt Java. Du bygger tjänster som möjliggör produktdata och produktinformation till Husqvarnas kunder. Du tillhör Dev Ops-teamet som har ansvar för hela vägen från kravställning till drift. All leverans sker i cloud AWS.

Teamet består idag av 5 personer placerade i Sverige och utomlands.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Kravspecifikationer och tolka behov
•Diskutera med stakeholders
•Programmering, backend Java
•Ta hand om drift, supportera
•Granska kod
•Kommunikation med närliggande avdelningar

I rollen som Software engineer Dev Ops söker
vi dig som har:
•Utbildning
inom mjukvaruutveckling, gärna Java backend
•Erfarenhet av backendprogrammering
•Starka programmeringskunskaper
•Flytande engelska i
tal & skrift

Det är meriterande om
du har:
•Erfarenhet av liknande arbete
•Hobbyprogrammering eller projekt inom Java, cloud, AWS
•Förståelse för REST APIs, Infratsructure as code
•Svenska i tal & skrift
Som person är du genuint intresserad av backend programmering och vill gärna dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du lär dig nytt av andra. Samarbetsförmåga är otroligt viktigt och du trivs med att jobba tillsammans med andra.


Du erbjuds
Ett roligt och utmanande jobb med stor variation. Här får du arbeta med
avancerad teknik på ett världsledande företag samtidigt som du får mentorskap
och stora utvecklingsmöjligheter.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Geotekniker till Tyréns

Geotekniker
Läs mer Dec 14
Tyréns i Jönköping växer och behöver bredda sin styrka på området geoteknik. Har du en passande utbildning och vill vara med att bygga Tyréns framtid? Då behöver du söka denna spännande roll i ett företag i framkant!

Om rollen
Som geotekniker hos Tyréns är man med och arbetar i spännande projekt. Du kommer att arbeta med att utföra geotekniska undersökningar, analysera data och utarbeta rapporter. Du kommer också att ha kontakt med kunder och samarbeta med andra avdelningar inom företaget. I denna tjänst så finns möjlighet att få göra examensarbete hos Tyréns.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:

• Planering av fältarbeten med borrbandvagn
• Aministrera riskanalyser
• Göra geofysiska undersökningar

Krav:
• Civilingenjörsexamen relevant område.
• B-körkort
• Flytande svenska i tal och språk

Meriterande:
• Examensarbete inom geoteknik

Vem är du?
Som geotekniker på Tyréns så behöver man vara engagerad i sina arbetsuppgifter och gör detta genom prestigelöshet och genom att vara lösningsorienterad. Vi ser att du är nyfiken i att hela tiden vilja utveckla dig i din roll och gör detta genom att ta reda på och ta till sig fakta. Vidare så är du ödmjuk och hjälper dina kollegor i teamet.

Om Tyréns
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien.
Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Tyréns.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Enligt ö.k.
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Projektingenjör till Videntes i Huskvarna

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Okt 23
Videntes i Huskvarna växer och söker nu sin nästa projektingenjör inom samhällsbyggnation. Är du intresserad av projektledning inom bygg och infrastruktur och har en högskoleexamen, som till exempel byggnadsingenjör, är detta en utmanande och utvecklande roll för dig.

I rollen som projektingenjör
Som projektingenjör hos Videntes arbetar du tätt ihop med projektledarna och stödjer dem i olika projekt. Ett sådant projekt kan till exempel vara en exploatering av en stadsdel eller uppförande av en större fastighet. I din roll hos Videntes kommer du i samråd med projektledare och projektgrupp att planera projektets organisation, tidplan, kostnadskalkyl med mera. Du kommer bland annat att jobba med frågeställningar från kunder och administrera dessa.

Vidare arbetsuppgifter i rollen är:
• Serva projektledare och projektgrupp i olika arbetsmoment
• Administrera och dokumentera möten som du kallas till
• Stödja i granskning av fakturor och annan relevant projektdokumentation
• Fortlöpande bevaka att projekt följer ingångna kontrakt och avtal
• Platsbesök

Vem söker Videntes?
Videntes söker en serviceinriktad projektingenjör som är självständig, har ett eget inre driv och får saker att hända. Företagets ledord är strukturerade, engagerade och kommunikativa. Att vara strukturerad innebär exempelvis att ha ordning och reda på din dokumentation och att följa angivna riktlinjer. Engagerad innebär exempelvis att du är delaktig, vill utvecklas och driven att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter, du är en så kallad doer. Att vara kommunikativ innebär exempelvis att du är ödmjuk, lyssnar och pratar samt har förmågan att skapa välmående professionella relationer med dina kollegor och kunder.

Skallkrav:

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort
• Relevant teknisk högskoleutbildning
• Arbetslivserfarenhet inom branschen

Om Videntes
Videntes är ett stolt värderingstyrt bolag där dina utvecklingsmöjligheter är stora. Du erbjuds att växa in i din roll och ta del av utbildningsmöjligheter. Videntes hanterar en total projektbudget åt kund på över 1 miljard. Huvudkontoret ligger i Huskvarna.

Se mer:
www.videntes.se

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Videntes.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Februari/mars 2024
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

Embeddedutvecklare till Husqvarna AB

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 5
Är inbyggda system något DU är utbildad till och verkligen brinner för att få arbeta med?
Tycker du att Husqvarna AB är en intressant arbetsgivare och att deras produkter är intressanta? Då ska du söka denna tjänst som Embeddedutvecklare!
Arbetsuppgifter:
I rollen som utvecklare mot inbyggda system kommer du att tillhöra avdelningen Robotics som jobbar med utveckling av Husqvarnas Automowers för proffesisonella kunder.

Avdelningen består idag av 14 personer indelade i mindre team på 5-7 personer där ni arbetar i sprintar om 3 veckor.
Arbetet sker med fokus på C-programmering och du kommer att jobba med all programvara i Automowern. Du arbetar både med att uppdatera befintliga produkter och att utveckla nya modeller.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:
• Addera nya funktioner på befintliga produkter
• Sätta kravspec och design för nya produkter
• Programmering i C och Python/C++
• Arbeta produktnära och ha möjlighet att påverka framtidens produkter

I rollen som utvecklare söker vi dig som har:
• Lägst Högskoleutbildning mot inbyggda system
• Svenska & Engelska i tal & skrift

Det är meriterande om du har:
• Goda studieresultat
• Erfarenhet av mjukvaruutveckling
• Elektronikkunskaper
• Erfarenhet av data science

Som person krävs det att du har en god kommunikationsförmåga och inte är rädd för att våga fråga. Du kan diskutera tekniska problem och lösningar med kollegor på ett prestigelöst sätt och är bra på att jobba i grupp. Vi söker dig som har driv och viljan att göra ett bra jobb.

Du erbjuds
På Robotics är de duktiga på att hand om nyanställda. Här får du utveckling och ett egenutformat introprogram specialiserat för just Robotics. Avdelningen har fokus på välmående hos medarbetarna, det är en plats med låg personalomsättning och många som jobbat länge.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna AB.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Start: Omgående
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt ö.k.

Ansök nu

Junior Elektronikingenjör till försvarsföretag

Elektronikkonstruktör
Läs mer Okt 24
Examen 2024 inom elektronik och hårdvara? Redo att kickstarta din karriär efter studierna på ett världsledande företag inom elektronikutveckling av träningsutrustning? Om ja – då ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
Som Junior Elektronikingenjör kommer du vara med och utveckla framtidens träningsutrustning till försvarsindustrin. Du kommer att arbeta i projektform från idé till färdig produkt. Inledningsvis kommer du få arbeta med mindre projekt. På sikt kommer du ha ungefär två större samt flera mindre projekt parallellt. I dina projekt kommer du bland annat att systematisera, få ned lösning på elschema, dokumentera, arbeta med layouten, genomföra testning och verifiering av design. Du kommer att arbeta med all typ av träningsutrustning, både analoga och digitala produkter.

Du kommer ingå i ett arbetslag om ca tio erfarna elektronikingenjörer. Till din hjälp kommer du ha din chef samt en mentor och stöttar dig genom din introduktion. I din roll kommer du att få ett brett kontaktnät inom organisationen. Du kommer samarbeta med avdelningar som miljöprövning, mekanik, optik, mjukvara, inköp och projektledare. Kommunikation med slutkund förekommer också.

Försvarsföretaget erbjuder
•Gedigen upplärning och introduktion
•Arbeta med elektronikutveckling av världsledande produkter
•Trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter
•Flextid och komptid och bra balans mellan arbete och fritid
•Ett inkluderande och vänligt arbetsklimat med trevliga personalaktiviteter

Din profil
För att lyckas i rollen som Junior Elektronikingenjör har du ett stort intresse för elektronik och hårdvara. Du trivs i en roll där du får både bredda och fördjupa dina kunskaper inom flera olika områden. Ibland kan du behöva ta reda på viss information för att lösa olika tekniska utmaningar. Därför är det viktigt att du är nyfiken av dig och ett stort lösningsfokus i ditt arbete. Din roll innefattar mycket samarbete med närmsta kollegorna på elektronik samt andra interna och externa kontakter. Därför är det viktigt att du är trevlig och gillar att kommunicera med andra. Du både tar till dig och delar med dig av dina kunskaper till andra i arbetsgruppen.

Du som tar examen under 2024 har goda möjligheter att få skriva ditt examensarbete på avdelningen innan du påbörjar din anställning. Planen för examensarbetet görs upp i dialog med arbetsgivaren.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen/Civilingenjörsexamen med fokus på elektronik och hårdvara (Elektronikingenjör/Inbyggda System/Teknisk Fysik/Mekatronik/Motsvarande)
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Grundkunskap i elektronikkonstruktion
•Stort tekniskt intresse samt intresse för elektronik och hårdvara

Meriterande för tjänsten:
•Tidigare erfarenhet av elektronikkonstruktion
•Erfarenhet av programmering av inbyggda system i VHDL

Om försvarsföretaget
Försvarsföretaget arbetar med utveckling och leverans av militär träningsutrustning till kunder inom försvarsindustrin. Företaget arbetar med den senaste och mest avancerade tekniken. Mer information ges vid intervjutillfället.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Elektronikingenjör, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Om du går vidare i processen och erbjuds en tjänst kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning. Den ska bli godkänd innan du kan börja arbeta på försvarsföretaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Elektronikingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna, on-sight
Arbetstider: Mån-fre, flextid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Spontanansökan – Examen 2024 inom Elektronik/Datateknik/Systemvetenskap

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 20
Det är ett tag kvar till sommaren 2024 men vi på Framtiden har redan påbörjat arbetet med att rekrytera till flera spännande tjänster med start vår/sommar/höst 2024! Du som tar examen nästa sommar är välkommen att skicka in en spontanasökan redan idag. Kanske att vi kan hjälpa dig att få ett spännande arbete efter examen redan idag!

Om jobben som Elektronikingenjör/Dataingenjör/mm.
Vi rekryterar till flera spännande tjänster både till mindre, medelstora och större företag och vi lyssnar gärna in vad du har för önskemål om framtida anställning. Vi på Framtiden vill att du ska trivas och lyckas så bra som möjligt i ditt första arbete efter examen! Därför arbetar evidensbaserat med våra rekryteringsprocesser för att skapa så träffsäkra matchningar som möjligt mellan din profil och tjänsten du söker.

Du kan söka någon av våra vanliga tjänster som vi har utannonserade, men du kan också söka till våra välkända och uppskattade Talangprogram! Mer information om Framtidens Talangprogram finner du här: https://www.framtiden.com/talangprogram/

Din profil
För att lyckas i din framtida yrkesroll tror vi att du har ett stort intresse för det område som du har studerat inom. Vi tror även att du är en person som är sugen på att få mer kunskap inom ditt område och vill lära dig så mycket som möjligt när du kommer ut i din första tjänst efter examen.

Skallkrav för tjänsterna:
•Eftergymnasial (YH-/Kandidat-/Master-/Civil-) utbildning inom Elektronik/Teknisk fysik/Datateknik/Mjukvaruutveckling/Inbyggda system/Systemutveckling/Motsvarande
•Stort tekniskt intresse
•Engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsterna:
•Svenska i tal och skrift
•B-körkort

Hur du ansöker
För att söka lediga tjänsten, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Du behöver inte skicka in något personligt brev, men specificera gärna i din ansökan vilka orter du söker arbete i. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, därför är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
På Framtiden strävar vi efter att alla anställda skall känna magi på jobbet! Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag och vi drivs av att göra skillnad i människors liv. Som konsult är du viktig för oss och vi värdesätter din trygghet högt. Därför omfattas alla våra tjänster av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, försäkring, lön, pension, sjukfrånvaro m.m.

Under den inledande perioden av din anställning är du ofta anställd som konsult via Framtiden och uthyrd till kundföretaget. Därefter har du mycket goda möjligheter att anställas direkt hos kundföretaget. Mer information ges för varje enskild tjänst.

Framtiden erbjuder
Som anställd via Framtiden får du friskvårdsbidrag, rabatter på gym och hotell och en konsultansvarig på Framtiden som stöttar dig under ditt konsultuppdrag. Vi bjuder också in till flera trevliga och uppskattade konsultaktiviteter som du är välkommen att delta i. Framtiden ger dig möjlighet att arbeta hos attraktiva kunder där du får värdefull erfarenhet och chansen att skapa magi på jobbet!

Villkor
Startdatum: Vår/sommar/höst 2024
Placeringsort: Jönköping, on-sight/hybrid
Arbetstider: Mån-fre
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 40

Ansök nu

Systemtestare till Husqvarna Pro Robotic

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Dec 12
Är du junior systemtestare och vill jobba i ett
bolag som är världsledande inom sitt område? På Husqvarna Robotics finns enorm
potential att utvecklas internt och möjligheten att suga åt sig kunskap av
kunniga kollegor är ett stort plus.

Dina arbetsuppgifterI rollen som
systemtestare hos Husqvarna kommer du att ingå i ett team om 13 kompetenta
kollegor med olika bakgrund som systemingenjörer och systemarkitekter. Du
arbetar med Husqvarnas mest avancerade klippare för proffskunder och utför
tester kopplade till mjukvara och beteende. Det är fokus på testning på
nyprojekt men till viss del förekommer även testning av verktyg och underhåll
på befintliga klippare. Du har ett nära samarbete med flera olika avdelningar
inom Robotics där du svarar på frågor och agerar bollplank i utvecklingen.Som
systemtestare fokuserar du brett på att kunna validera system och mjukvara
genom olika tester. Du får vara kreativ och djupdyka i att provocera fram fel.
Här är ett öppet klimat där nya idéer gärna tas emot!
Testningen
utförs ofta ute på fält på olika testsiter. Resor ingår i tjänsten och kan
innebära utlandsresor till fältsiter ca 2 veckor/år.

Som
introduktion får du gå bredvid en senior kollega som även kommer att agera
mentor under tiden du lär dig och får större ansvarsområde.

I arbetsuppgifterna ingår:Systemtest av hårdvara & mjukvara i kombination
Verifiera
beteenden och funktioner i robotgräsklipparen
Göra
regressionstest och verifiering av buggrättningar
Analysera
kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering
Din profilJobbet som
systemtestare passar dig som är nyfiken och engagerad. Du är en person som
drivs av att hitta buggar och analysera varför de uppstått. Det ligger stor
vikt vid att vara kommunikativ då du har nära samarbeten med intilliggande avdelningar.
För att passa
in i rollen som systemtestare är det viktigt att du vågar ta för dig och stå
upp för dina åsikter kring buggar/felsökning. Du är kreativ vid problemlösning
och vågar ta egna initiativ.

Skallkrav:Högskoleutbildning
inom mjukvaruutveckling, inbyggda system, mjukvarutest eller mekatronik
Flytande engelska
i tal och skrift
B-körkort
- viktigt då man också utför testning på fält
Kunna
jobba on site i Jönköping

Meriterade:Certifieringar
i ISTQB
Erfarenhet
av programmering i Python eller embedded
Erfarenhet
av systemtest och/eller annan form av testning
Svenska i
tal & skrift

Har du en
utbildning inom elektronik eller maskinteknik och har ett genuint intresse för
systemtest av mjukvara så passar du även väl in på profilen.

Om HusqvarnaHusqvarna är
en organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns
stora möjligheter till utveckling både i din egen roll och inom bolaget. Husqvarna Group är ett
internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689.
Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat
& offentlig sektor.
Husqvarna
Group erbjuder dig bland annat:En bra
väg in för att lära dig mer om systemtest
Få jobba
brett och varierat – bli bra på mycket
Möjlighet
att få påverka ditt arbete och vara med och utforma nya tester
Få arbeta
med en viktig del av produktutveckling

Om ossFramtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna
tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden
för att sedan gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.

VillkorStart: Enligt
överenskommelse
Omfattning:
Heltid, dagtid
Placering:
Huskvarna

Urval sker
löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt
ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Resande servicetekniker till Trekomp

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 23
Tycker DU om att arbeta med maskiner och automation och framför allt underhåll inom industriautomation? Har du arbetslivserfarenhet och/eller ett brinnande intresse för maskin och mek? Då är detta en roll som passar dig!

Om tjänsten
I rollen som resande servicetekniker så arbetar man med service, underhåll och felsökningar av kantpressar och gradsaxar. Man rycker in vid oplanerade produktionsstopp hos Trekomps kunder som befinner sig på olika platser i Sverige. Proaktivt arbete för att effektivisera kundens anläggning inom funktion, driftsäkerhet och miljö ingår i de vardagliga arbetsuppgifterna. Man kommer att utgå från hemmet i tjänsten med förmånsbil.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:
• Felsökning inom el och hydraulik
• Installation och utbildning
• Eventuella uppgraderingar och ombyggnationer
• Säkerhetskontroller


Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs som resande servicetekniker och som gillar att t.ex. meka med bilar/maskiner på fritiden eller har arbetat med det. Är du en kreativ, lösningsorienterad person som tycker om att hjälpa kunder så är detta rätt roll för dig. Ett tekniskt intresse behöver ligga dig varmt om hjärtat och är du dessutom en idérik problemlösare så kommer du trivas i denna roll hos Trekomp. Vi ser det även som en självklarhet att du är självständig och en självgående person.

Kompetenskrav:
• Svenska & engelska i tal & skrift
• B-körkort
• Relevant teknisk gymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet som servicetekniker

Om Trekomp
Trekomp Maskinservice AB grundades 1993, så vi är 30 år 2023. Vi är en märkesoberoende leverantör av service och underhåll för kantpressar och gradsaxar samt försäljning av tillhörande reservdelar och verktyg mm. Vi är servicepartner av styrsystem från Cybelec.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att få arbeta i ett företag som har gott renommé med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. På Trekomp ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång. Vi bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Valfritt
Befattning: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Mekanikkonstruktör formsprutad plast till Husqvarna AB

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 24
Ta chansen att bli Husqvarna Groups nästa mekanikkonstruktör och jobba med deras produkter i världsklass. Du får möjligheten att ta plats i ett av Husqvarnas förutvecklingsteam som arbetar med konstruktion av nästa generations lösningar och framför allt med konstruktion inom formsprutade plastdetaljer. Du erbjuds stora möjligheter för utveckling och ansvar och även att få arbeta i en innovativ miljö.

Lämna in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifterSom Mekanikkonstruktör på avdelningen R&D Robotics har du varierande dagar. Du jobbar projektbaserat och är en del av produktens resa från början till slut. Det innebär att jobba med konceptutveckling, möten med projektledare, rita och testa, vilket kan pågå under flera veckor då du sitter med CAD. Senare i projektet är du med och testar i labb för att sedan rita om, justera och testa igen. Du gör mycket test ute på fält på riktigt gräs – roligt!
Du arbetar med Husqvarnas automowers, robotgräsklippare. Både med att utveckla nya klippare och att förbättra befintliga klippare med exempelvis nya funktioner eller förbättringar. Till varje ny klippare skapas ett nytt yttre skal, initiativtagande och nya idéer välkomnas.

För att generera dina 3D-modeller så använder du Catia V5. Du förväntas att driva, planera och hantera arbetet inom projekten på ett självständigt och ansvarstagande sätt samt sköta kontakten med olika funktioner som labb, beräkning och externa samarbetspartners.

Du erbjuds:
•Arbeta med spännande produkter i absolut framkant
•Arbeta med Husqvarnas framtida lösningar och idéer för kommande produkter
•Erfarenhetsutbyte med kunniga kollegor
•Stora utvecklingsmöjligheter
•Ett härligt team som skrattar och har roligt ihop

Om företagetHusqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

De har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Du kommer att tillhöra en avdelning som arbetar både med produkter riktade mot proffsanvändare och privatpersoner.

Din profil som mekanikkonstruktörVi ser att du är utbildad inom maskinteknik eller mekanikkonstruktion och gärna med inriktning mot produktutveckling och design. Du ska ha jobbat några år och gärna med konsumentprodukter så att du har erfarenhet av hur liknande produktutvecklingsprocesser ser ut.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du uppfinningsrik, nyfiken, kreativ samt drivande och engagerad. Det gäller också att du vågar fråga din omgivning för att ta dig framåt och för att lära av erfarenheten som finns.

Skallkrav i rollen som mekanikkonstruktör:
•Lägst högskoleingenjör, gärna med inriktning mot produktutveckling, mekanik och hållfasthet
•Dokumenterad konstruktionserfarenhet av formsprutade plastkomponenter
•Flytande svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande för rollen som mekanikkonstruktör•Erfarenhet av PDM-system
•Erfarenhet av 3D-modellering i Catia V5, solid samt ytmodellering
•Kunskap om måttsättning med form- och lägestoleranser
•Erfarenhet kostnadskalkylering på detalj- och produktnivå
•Erfarenhet av att driva metodutveckling för produktprovning och produktutveckling
•Erfarenhet av validerande provning

Om oss på Framtiden
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

VillkorStart: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Provningsingenjör med motorintresse till Husqvarna AB

Provningsingenjör, maskin
Läs mer Nov 16
Har du ett
mekaniskt intresse och är lösningsorienterad som person? Vill du jobba med att
prova olika funktioner i motorprodukter? Missa inte denna möjlighet att få
arbeta som provningsingenjör, skicka in din ansökan redan idag. ARBETSUPPGIFTER SOM PROVNINGSINGENJÖRDin
huvudsakliga arbetsuppgift som provningsingenjör är att utveckla och kalibrera
körfunktionen enligt de krav som ställs på produkten. Detta gör du genom att
utföra olika provningar och analysera provresultaten. Du utreder vad som
behöver förbättras och utför sedan justeringar i komponenter för att göra
produkten bättre.
Produkterna du
kommer att jobba med är handhållna, bränsledrivna motorprodukter och arbetet
innefattar funktionsutveckling gällande både hårdvara och mjukvara. Du jobbar
exempelvis med förgasare, tändsystem, insprutning samt mappning av
bränsle/luft-blandning i produkten.
Som
provningsingenjör gör du utredningar kring körbarheten och supportar andra
avdelningar med information. Du bistår med komplexa mätningar och djupa
analyser gällande exempelvis hållfasthetsproblem. Exempel på provningar i rollen som
provningsingenjör:Mäta
varvtal
Tomgångskörning
Startbarhet
Olika
temperaturmätningar Mäta
acceleration Kalibrera
bränslemängd
Utföra
komplexa kontroller och verifieringar av styrsystem
Arbetet är
praktiskt och du ska tycka om att arbeta hands on med produkter. Du blir del av
en utvecklande grupp som består av 15 personer. Du har en tät kommunikation med
andra avdelningar som konstruktion, produktlabb och beräkning.
DIN PROFILSom provningsingenjör
är det viktigt att ha ett stort tekniskt intresse. Du är bra på att kommunicera
och gillar att arbeta med andra människor. Du är kreativ
i att hitta nya sätt att lösa problem samtidigt som du har struktur på det
arbete du genomför. Du är en positiv person som vill utvecklas tillsammans med
dina kollegor och företaget. För att trivas
i rollen bör du ha ett stort intresse kring motorer - gärna gilla att skruva
och meka. Skallkrav:
• Svenska och engelska i tal och skrift
•Kunna
skriva teoretiska rapporter
•Körkort B
•Motorintresse
Meriterande:Högskoleingenjör
inom maskinteknik Erfarenhet
av mekanisk bearbetning Erfarenhet
av konstruktion eller labbverksamhet Erfarenhet
av mappningsverktyg Goda
kunskaper i excel
Du erbjuds
Ett roligt och utmanande jobb där du får jobba med utveckling och direkt se resultat av ditt arbete. Du får en förståelse för hela produkten.
Här får du arbeta med
avancerad teknik på ett världsledande företag samtidigt som du får mentorskap
och stora utvecklingsmöjligheter.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till försvarsföretag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 20
Är du redo för att hoppa på en spännande utmaning som Mjukvaruutvecklare för att förbättra och effektivsera programmerings- och certifieringsarbetet inom ett flyg- och försvarsföretag? Om svaret är ja så ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Mjukvaruutvecklare kommer du få arbeta modellbaserad systemutveckling (MBSE). Här kommer du arbeta i modelleringsprogrammet SCADE. I programmet får du en bättre överblick över ditt arbete och allt information direktöversättas till certifierad C-kod. Det här är initialt ett internt projekt som du kommer ta över. Du kommer senare vara en nyckelspelare i implementationsprocessen när arbetsmetoden ska presenteras internt och börja användas i skarpa kundprojekt. Du kommer initialt få en överläming och introduktion till ansvarsområdet och kombinera det med andra arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som vill vara med ut utveckla försvarsföretagets framtida arbetsmetoder! Du är en person som gillar nya utmaningar och som tycker det vore spännande att få leda och presentera nya arbetsmetoder för kollegor och kunder. Till din hjälp kommer du ha stöttande chefer och kollegor som gärna hjälper dig och vill att du ska lyckas i ditt arbete!

Din profil
Du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära och utveckla dig mer. Du har ett intresse för att lära dig mer om modelleringsverktyg och hur det kan översättas till kod. Ibland kommer du köra fast i olika problemställningar och därför är det viktigt att du är tålmodig för att kunna ta dig vidare. För att trivas i rollen som Mjukvaruutvecklare ska du ha ett intresse av att dela med dina av dina kunskaper. Du ser det som en spännande och utvecklade utmaning att få presentera projekt och implementera nya arbetsmetoder. Du kommer arbeta tätt ihop med många kollegor, därmed är det viktigt att du har är en lagspelare som gärna samarbetar och hjälper till.

Försvarsföretaget är duktiga på att identifiera potentiella talanger och framtida teamledare. Ditt intresse för att växa inom organisationen och på sikt vilja gå mot ledarskap är inget måste men ett plus!

Skallkrav för tjänsten:
•YH-examen/Kandidatexamen/Masterexamen/Civilingenjörsexamen inom datateknik/mjukvaruutveckling/inbyggda system/elektroteknik/motsvarande
•Intresse för teknik och flyg
•Engelska i tal och skrift
•Programmeringskunskaper

Meriterande för tjänsten:
•Svenska i tal och skrift
•Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Om försvarsföretaget
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget utvecklar och leverera högteknologisk utrustning mot både civil industri samt försvarsindustrin. I tjänsten som Mjukvaruutvecklare kommer du arbeta på avdelningen som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Mjukvaruutvecklare, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Om du går vidare i processen och erbjuds en tjänst kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning. Den ska bli godkänd innan du kan börja arbeta på försvarsföretaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Mjukvaruutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

Villkor
Startdatum: ASAP/Enl. ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Processtekniker till kemiföretag i Jönköping

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Okt 24
Är du en
processtekniker som vill vara med och skapa framtidens kemiska produktion? Då
har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter som ProcessteknikerSom processtekniker
hos vår kund kommer du att arbeta med avancerade och automatiserade system som gör
kemisk produktion mer effektiv, säker och miljövänlig.
Du kommer att ha ett
stort ansvar och inflytande över hela processen, från övervakning och underhåll
till drift och utveckling. I rollen som Processtekniker kommer du att använda
de senaste tekniska lösningarna för att minimera driftstörningar, optimera
resursanvändningen och minska företagets ekologiska fotavtryck.
Du kommer att vara en
del av ett innovativt och stödjande team, där du får möjlighet att utveckla
dina kunskaper och färdigheter. Introduktion och upplärning får du på
plats.

Exempel på
arbetsuppgifter i rollen som Processtekniker:•Utföra förebyggande underhåll samt reparationer
•Beställa material
•Felsöka maskiner, meka och skruva
•Vara delaktig vid installation av utrustning
•Upprätta, uppdatera
och säkerställa att underhållsplanen efterlevs

I rollen som Processtekniker söker
vi dig som har:•YH/Högskoleutbildning
inom teknik (eller relevant erfarenhet)
•Stort intresse för processteknik
•Flytande svenska i tal
& skrift

Det är meriterande om
du har:•Erfarenhet av liknande
arbete

Som person är du kommunikativ
och framåttänkande. Du har ett stort tekniskt intresse. Jobbet kräver mycket självständigt arbete och du är en person som är
proaktiv och kan ta egna initiativ.


Du erbjuds
Ett roligt och utmanande jobb där du får jobba med en
världsunik process inom miljö och hållbarhet.
Det finns mycket stora utvecklingsmöjligheter och
företaget är i en spännande utvecklingsfas.

Om Företaget
Företaget arbetar med en världsunik teknik för hållbarhet och miljö. Mer
information ges vid eventuellt intervjutillfälle för tjänsten.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos företaget.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu