Framtiden i Sverige AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Mjukvaruutvecklare till försvarsföretag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 20
Är du redo för att hoppa på en spännande utmaning som Mjukvaruutvecklare för att förbättra och effektivsera programmerings- och certifieringsarbetet inom ett flyg- och försvarsföretag? Om svaret är ja så ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Mjukvaruutvecklare kommer du få arbeta modellbaserad systemutveckling (MBSE). Här kommer du arbeta i modelleringsprogrammet SCADE. I programmet får du en bättre överblick över ditt arbete och allt information direktöversättas till certifierad C-kod. Det här är initialt ett internt projekt som du kommer ta över. Du kommer senare vara en nyckelspelare i implementationsprocessen när arbetsmetoden ska presenteras internt och börja användas i skarpa kundprojekt. Du kommer initialt få en överläming och introduktion till ansvarsområdet och kombinera det med andra arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som vill vara med ut utveckla försvarsföretagets framtida arbetsmetoder! Du är en person som gillar nya utmaningar och som tycker det vore spännande att få leda och presentera nya arbetsmetoder för kollegor och kunder. Till din hjälp kommer du ha stöttande chefer och kollegor som gärna hjälper dig och vill att du ska lyckas i ditt arbete!

Din profil
Du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära och utveckla dig mer. Du har ett intresse för att lära dig mer om modelleringsverktyg och hur det kan översättas till kod. Ibland kommer du köra fast i olika problemställningar och därför är det viktigt att du är tålmodig för att kunna ta dig vidare. För att trivas i rollen som Mjukvaruutvecklare ska du ha ett intresse av att dela med dina av dina kunskaper. Du ser det som en spännande och utvecklade utmaning att få presentera projekt och implementera nya arbetsmetoder. Du kommer arbeta tätt ihop med många kollegor, därmed är det viktigt att du har är en lagspelare som gärna samarbetar och hjälper till.

Försvarsföretaget är duktiga på att identifiera potentiella talanger och framtida teamledare. Ditt intresse för att växa inom organisationen och på sikt vilja gå mot ledarskap är inget måste men ett plus!

Skallkrav för tjänsten:
•YH-examen/Kandidatexamen/Masterexamen/Civilingenjörsexamen inom datateknik/mjukvaruutveckling/inbyggda system/elektroteknik/motsvarande
•Intresse för teknik och flyg
•Engelska i tal och skrift
•Programmeringskunskaper

Meriterande för tjänsten:
•Svenska i tal och skrift
•Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Om försvarsföretaget
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget utvecklar och leverera högteknologisk utrustning mot både civil industri samt försvarsindustrin. I tjänsten som Mjukvaruutvecklare kommer du arbeta på avdelningen som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Mjukvaruutvecklare, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag! Om du går vidare i processen och erbjuds en tjänst kommer du att få genomgå en säkerhetsprövning. Den ska bli godkänd innan du kan börja arbeta på försvarsföretaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Mjukvaruutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

Villkor
Startdatum: ASAP/Enl. ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Konfigurationstekniker/IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 3
Nytt
Nu har du möjligheten att få bli riktigt duktig på konfigurationer och integrationer av Flintabs egenutvecklade mjukvarusystem. Här erbjuds du en varierad roll där du kommer få arbeta i flera kundunika projekt, samt vara med i den spännande implementationsfasen av Flintabs nya molnbaserade lösningar.

Dina arbetsuppgifter
Som Konfigurationstekniker/IT-tekniker till Flintab kommer du att ansvara för installation, konfigurering och underhåll av mjukvara i Windowsmiljö och Microsoft . Du kommer också att arbeta med integrationer mot kundernas olika affärssystem. Du kommer tilldelas olika projekt från projektledare som du får vara med och driva hela vägen. Projekten pågår vanligtvis i ca 1 – 6 månader.

Exempel på arbetsuppgifter:•Installation och konfigurering av mjukvara i Windowsmiljö i projektform.
•Integration av mjukvara med andra affärssystem och andra system.
•Ansvar för förändringar i rapporter.
•3rd linesupport mot Flintabs kunder.

Du kommer ingå i ett härligt team om ca 5 medarbetare. Ibland ansvarar du för dina egna projekt och i vissa större leveranser delar ni upp arbete. Din grupp samarbetar även titt ihop med andra team, därför kommer du på sikt över få stötta upp som 3rd linesupport. Arbetet kommer i huvudsak utföras från kontoret, men det kan finnas möjlighet att också få komma ut och träffa kund på plats. Du kommer att rapportera till gruppchef och projektledare, men när du är ny i rollen som Konfigurationstekniker/IT-tekniker kommer en senior kollega ansvara för din upplärning.

Din profil
För att lyckas i rollen som Konfigurationstekniker/IT-tekniker till Flintab tror vi att du är en trevlig person som visar hänsyn till både kollegor och kunder. Du kommer ha breda kontaktytor och därför är det viktigt att du gillar att samarbeta med andra och ta dig an nya kundkontakter. Vi tror även att du har ett eget driv då du ofta kommer driva dina egna projekt självständigt. Därför är det viktigt att ha god disciplin, kunna slutföra egna projekt i tid, vara strukturerad och målmedveten. Det är också viktigt att ha en affärsmässig känsla och hjälper till att estimera tidsplaner. Sist har du ett stort tekniskt intresse och nyfiken på ny teknik, eftersom du kommer få sätta din in i helt nya tekniska produkter och lösningar.

Skallkrav för tjänsten:
•Teknisk gymnasial utbildning samt relevant arbetslivserfarenhet alt. Eftergymnasial utbildning (YH/kandidat/motsvarande) inom IT
•Grundläggande kunskaper i Microsoft
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Tekniskt intresse

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper om moln, DevOps, Azure
•Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
•B-körkort

Om Flintab
Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. De utvecklar och marknadsför kundunika moduler i form av vågar och vägningssystem för industrin. Deras sortiment är mycket omfattande, från små paketvågar till stora fordonsvågar. Kundkretsen finns främst inom affärsområdena logistik & transport, industri och process, energi, entreprenad, avfall och återvinning. Just nu befinner sig Flintab i en spännande fas där de håller på att ställa om till att bli mer av ett techbolag. Läs mer om Flintab här: https://www.flintab.se/.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Konfigurationstekniker/IT-tekniker, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Konfigurationstekniker/IT-tekniker, kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos Flintab.

Villkor
Startdatum: ASAP/Enl. ö.k.
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Fastighetsskötare till fastighetsbolag i Jönköping!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 14
Nu söker vi en teknisk intresserad och driven fastighetsskötare för rekrytering och direktanställning till vår kund.

Om Rollen
I rollen som Fastighetsskötare kommer du att ha en bred och varierad arbetsroll där du arbetar mot fastighetsbeståndet i Jönköping. Du får ta ett stort ansvar att planera upp dina arbetsdagar för att lösa uppgifterna som ska utföras. Företaget ligger i framkant gällande långsiktig och hållbar utveckling och arbetar aktivt för miljöcertifiering av sina fastigheter. Du får arbeta i en liten, effektiv organisation där du tillsammans med ditt team ansvarar för fastigheterna. Fastigheterna nyttjas av såväl offentliga verksamheter som privata företag. Organisationen präglas av en stark sammanhållning, positiv stämning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat, vilket gör att stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. Det finns goda möjligheter till utveckling av arbetsrollen.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Daglig kommunikation med hyresgäster, medarbetare och entreprenörer.
•Daglig rondering, drift, skötsel och hantering av serviceanmälningar.
•Arbeta proaktivt och underhålla fastigheterna för att minska antalet serviceanmälningar.
•SBA-arbete
•Att tillsammans med förvaltare ansvara och planera för service och besiktningar av tekniska installationer i fastigheterna.
•Informera och bidra med förslag på underhåll samt effektiviseringar till fastighetsförvaltare.
•Vara behjälplig i företagets certifieringsarbete för Miljöbyggnad.

Vem är du?
Vi söker dig som är en händig, driven person med gott tekniskt kunnande, du ser lösningar istället för problem. Du kommer vara fastighetsbolagets ansikte utåt mot hyresgästerna, därför är det viktigt att du trivs i en roll där du få träffa människor. Du kommer tilldelas arbetsuppgifter från din arbetsledare, men du kommer ha en väldigt självständig roll där du till större delen utför uppgifterna på egen hand. Därför passar tjänsten dig som är ansvarstagande och gärna tar egna initiativ. Du har ett öga för detaljer och kan se vad som behöver göras, tex. om det behöver städas upp någonstans. Du trivs i en arbetsroll där du får arbeta med kroppen både ute och inne året om.

Skallkrav för tjänsten:
•Har B-körkort
•Hanterar svenska i tal och skrift
•Intresse för fastigheter och teknik

En del av arbetet dokumenteras i våra datasystem så vi ser gärna att du har baskunskaper i Microsoft Office och allmän datorhantering.

Meriterande för tjänsten:
•Dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen med liknande arbetsuppgifter
•Anläggningsskötarutbildning
•Kunskaper inom ventilation och andra tekniska installationer i fastigheter.

Om Företaget
Fastighetsbolaget har sitt kontor beläget i Jönköping. Information om fastighetsbolaget ges vid intervjutillfället. Fastighetsbolaget ser långsiktigt på den här rekryteringen. Därför tror vi att du vill vara med att bidra till att bygga upp ett långsiktigt stabilt och bra arbetslag.

Hur du ansöker:
För att söka tjänsten, ansök via länken alternativt på vår hemsida: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via: lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073-5168995.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos kund.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Systemtestare till Saab Surveillance i Huskvarna

Systemtestare
Läs mer Okt 2
Din roll
Sektionen du kommer arbeta i är en del av utvecklingsavdelningen och heter Qualification & Integration. Sektionen förser våra projekt med miljöprovare samt systemtestare inom olika kompetensområden, som kvalificering, integration samt verifiering. Vi behöver nu utöka gruppen med ytterligare systemtestare.

Resor ingår inte regelbundet i tjänsten, men kan förekomma vid tex kurser, konferenser eller möten på andra Saab-sajter.

Din framtida utmaning

Som Systemtestare med inriktning på ett eller flera kompetensområden på sektionen kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

• Ta fram och analysera systemkrav och testplaner
• Omvandla krav till testfall samt definiera testfall.
• Skapa testspecifikationer
• Genomföra tester av system
• Skriva rapporter på systemnivå

Testfallen implementerar vi i Python och kravhanteringsverktyget vi använder är Doors.

Flygplan utsätts för stora påfrestningar och kraven på säkerhet är höga. Vi har en kravbaserad utvecklingsprocess vilket innebär att de övergripande kundkraven skall brytas ner till system, delsystem, mjukvara och hårdvara. Samtliga krav skall valideras och verifieras. Det kommer bli din uppgift att hålla samman kravframtagning, systemarkitektur, validering och verifiering på systemnivå i våra projekt.

Du kommer bli väl insatt i standarder för säkerhetskritisk utveckling och i Saabs processer, metoder och verktyg.

I rollen kommer du ha kontakt med många olika yrkesgrupper såsom projektledare, konstruktörer inom flera discipliner, systemingenjörer, testsystemutvecklare och testingenjörer. Du kommer även komma i kontakt med våra kunder. Arbetet ger en bred förståelse för verksamheten, från utveckling till produktion, och det finns goda utvecklingsmöjligheter både inom och utanför sektionen. ?

Din profil
För den här rollen behöver du ha en ingenjörsutbildning inom elektronik, data/teknik eller fysik. Det är meriterande om du tidigare arbetat med säkerhetskritiska system och är bekant med kravhanteringsverktyg.

Du är strukturerad, kommunikativ och noggrann.

Som person relaterar du till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar gärna initiativ till förbättringar och utveckling. Du behåller ditt lugn och är stabil även i pressade situationer.

Tjänsten innebär också att vara i kontakt med stora delar av organisationen och det är därför viktigt att man har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs med att ha ett stort kontaktnät. Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du vill arbeta och leva upp till Saabs värdegrund: https://www.saab.com/about/company-in-brief/purpose-and-values

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Vid befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering, finns krav på svenskt medborgarskap.


Vad du blir en del av
Sektionen Qualification & Integration består i dag av 14 personer med huvudsakliga uppgifter inom System, Verifiering samt Utprovning av säkerhetskritiska avioniksystem. Vi arbetar i team och du kommer rapportera till teamledare och sektionschef.

Du blir en del av Engineering verksamheten för Business Unit Fighter Core Capabilities inom affärsområde Surveillance, en del av Saab AB. Vi utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar till flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. Vi levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, Boeing 787 och Airbus A400M. Många av våra produkter är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners.


Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos SAAB.

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

Data Science ingenjör till Husqvarna AB

Dataingenjör
Läs mer Okt 2
Är du intresserad av att arbeta med dataanalys och
robotik? Vill du vara med och utveckla framtidens robotgräsklippare? Då har vi
jobbet för dig!

Arbetsuppgifter som Data science
engineer
I rollen som Data
Science ingenjör kommer du att bli en del av Robotics-teamet på Husqvarna. Du
kommer att ansvara för analys av data samt utveckling och underhåll av
datapipeline för robotgräsklippare.

Dina arbetsuppgifter
kommer att innefatta:•Utveckling och underhåll av Husqvarnas
dataplattform i databricks
•Utveckling av data pipelines med hjälp av
Spark och Python
•Statistisk analys och visualisering av
data med hjälp av PowerBi/Databricks
•Agera expert- och supportfunktion mot
övriga Robotics R&D

I rollen som Data science engineer söker
vi dig som har:
•Högskoleutbildning med
relevanta kurser mot data science och statistisk analys
•Svenska och engelska,
både i tal och skrift

Det är meriterande om
du har:•Erfarenhet av att
arbeta med Spark och Python
•Erfarenhet av att
arbeta med PowerBi/Databricks eller liknande verktyg

Som person är du analytisk
och har ett intresse av att förstå funktioner och data. Du är social och har lätt
för att samarbeta med andra och kommunicera med olika avdelningar.


Du erbjuds
•En spännande och
utmanande roll i ett innovativt och framåtriktat företag
•Möjlighet att arbeta
med den senaste tekniken inom data och robotik
•Ett engagerat och
kompetent team som stöttar varandra
•Goda
utvecklingsmöjligheter och förmåner
Här får du arbeta med
avancerad teknik på ett världsledande företag samtidigt som du får mentorskap
och stora utvecklingsmöjligheter.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Är intresserad av tjänsten, skicka in din ansökan
så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma
att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig

Ansök nu

Elkonstruktör till IETV

Elkonstruktör
Läs mer Sep 28
Är du intresserad av elektronik och gillar att arbeta i cad program? Har du nyligen gått en konstruktörs utbildning eller kanske har några års erfarenhet inom el konstruktion? Nu söker vi åt IETV deras nya elkonstruktör.

I rollen som elkonstruktör
Som elkonstruktör hos IETV så består större delen av dagarna att arbeta i cad programmen Elprocad IC och Cadett Elsa där man ritar upp bland annat el-scheman. Man kommer att revidera ritningar efterbyggnation och drifttagningar. Du kommer arbeta med att felsöka systemfel och rapportera in.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:

• Delta i möten som berör projektets genomförande
• Arbeta med förbättringsarbete
• Medverka I offert arbete till kunder

Den vi söker
Som elkonstrukör hos IETV så ser vi att man är ansvarstagande i sitt sätt att arbeta inom lagda tidsramar. Du behöver vara kommunikativ både när du jobbar med kunder och internt med kollegor. Man kommer att arbeta mot tekniska bestämmelser så man behöver vara systematisk och strukturerad för att göra stegen i rätt ordning. Vidare som elkonstruktör hos IETV så ska man vara driven i att vilja lära sig mer hela tiden och vara bekväm med det samt engagerad i det man gör för att t.ex lösa problemen som kan uppstå. För en erfaren person så finns möjlighet till en hybrid roll.

Checklista:
• Svenska i tal & skrift
• Lägst YH utbildning inom relevant område

Meriterande:
• El utbildning
• Erfarenhet av Elprocad IC och/eller Cadett Elsa
• Erfarenhet av automation

Om IETV
IETV är en familjär entreprenörsfirma med huvudkontor i Gällstad.

https://ietv.se/om-ietv/

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos IETV.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping/Gällstad
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

Systemtestare för robotgräsklippare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 28
Vill du vara med och påverka framtidens robotgräsklippare? Som systemtestare får du möjlighet att starta eller fortsätta din karriär i ett bolag som är världsledande inom sitt område, Husqvarna Group. Det finns enorm potential att utvecklas internt och få jobba med riktigt avancerad teknik.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som systemtestare hos Husqvarna kommer du att ha en varierande och rolig vardag! Du arbetar med Husqvarnas mest avancerade klippare för privatkunder och utför tester kopplade till mjukvara och beteende. Du är med och designar testmetoder och utför tester för att se till att klippare beter sig enligt önskemål och kravspecifikation. Testningen utförs ofta ute på fält, och resor ingår runtom i Sverige samt utomlands.


I arbetsuppgifterna ingår:
Mjukvarutest på systemnivå
Verifiera beteenden och funktioner i robotgräsklipparen
Göra regressionstest, acceptanstest och verifiering av buggrättningar
Testa wifi, radar och gps
Din profil
Vi söker en systemtestare eller mjukvarutestare som är nyfiken och sugen på att lära sig mer. Du är en person som drivs av att hitta buggar och analysera varför de uppstått. Det ligger stor vikt vid att vara detaljorienterad och noggrann i ditt arbetssätt och har stort intresse av problemlösning.
För att passa in i rollen som systemtestare är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra i teamet.

Skallkrav:
YH alt. Högskoleutbildning inom elektronik, inbyggda system, mjukvarutest
Svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort - viktigt då man också utför testning på fält

Meriterade:
Certifieringar i ISTQB
Erfarenhet av testverktyg som exempelvis JIRA
Förståelse för olika testtekniker
Har du en utbildning inom elektronik eller maskinteknik och har ett genuint intresse för systemtest av mjukvara så passar du även väl in på profilen.

Om Husqvarna
Husqvarna är en organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till utveckling både i din egen roll och inom bolaget. Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor.
Husqvarna Group erbjuder dig bland annat:
En bra väg in för att lära dig mer om systemtest
Få jobba brett och varierat – bli bra på mycket
Möjlighet att få påverka ditt arbete och vara med och utforma nya tester
Få arbeta med en viktig del av produktutvecklingen

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.

Villkor
Start: November
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Huskvarna

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Var på hugget och lämna in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Mekatronikkonstruktör till familjära Sensys Gatso

Elkonstruktör
Läs mer Sep 25
Vill du vara med och göra världen säkrare? Vi på Sensys Gatso drivs av ett engagemang för att förändra trafikbeteenden. Vi vill använda vår position som världsledande i vår bransch till att förändra omvärlden och göra trafiken och därmed världen till en säkrare plats.

Du kommer att ta plats i ett team med skickliga och motiverade ingenjörer som alltid söker efter nya möjligheter att använda den senaste tekniken. Därför ser vi gärna att du är nyfiken, gillar innovationer och håller dig uppdaterad inom teknik.

Om tjänsten
Vårt fokus är radar- och kamerateknik och hos oss finns kompetens inom elektronik, mekanik och mjukvara.
Vi söker nu rätt person för att förstärka teamet inom kablage- och mekatronik konstruktion. Som konstruktör blir din uppgift att på ett innovativt sätt konstruera kablage och välja elektromekaniska komponenter med hänsyn till projektens kravbild. Andra förekommande uppgifter är konstruktion av testutrustningar för produktion, bygga prototyper för konstruktionsverifiering, utföra tester av konstruktioner i kompletta system (såväl våra egna som tredjepartskonstruktioner) samt äga och förvalta "dina" tilldelade artiklar/moduler och produktstrukturer (BOM) i vårt affärssystem.

Som mekatronikkonstruktör hos oss är du med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt, från konstruktionsfas till löpande serieproduktion hos våra leverantörer. Detta innebär att arbetsuppgifterna blir omväxlande och du har dialog och kommunikation med både kollegor och våra utsedda leverantörer. Arbetet ställer därmed stora krav på självständighet och samarbetsförmåga och du bör klara av ett periodvis högt tempo med bibehållen kvalitetsmedvetenhet. Det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Utvecklingen sker i projektform i varierande storlek där teamen arbetar enligt SCRUM-metodiken.

Tjänsten är flexibel, vilket innebär att vi för rätt person kan anpassa tjänsten så att den passar den sökandes erfarenhet och kunskapsområden.

För rollen önskar vi att du har förståelse för:
• normkomponenter (dvärgbrytare, jordfelsbrytare, personskyddsautomat m.m.)
• systemkomponenter (strömställare, nätaggregat, fläktar, kylare, värmare, nätfilter)
• kontaktdon för utomhusmiljö
• kontaktdon för kretskort i samråd med PCB designer
• kabeltyp för bla starkström, nätverk och IO-signal med hänsyn till inomhus såväl som utomhus miljö
• skapa kablageritningar respektive elscheman i autocad eller motsvarande program

Skallkrav:
• Utbildning inom relevant område
• Arbetslivserfarenhet som el-, mekatronik- eller mekanikkonstruktör
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom Autocad eller Solidworks
• Kunskap och erfarenhet av att välja och använda verktyg för kablagetillverkning (crimp, slits m.m.)
• Att kunna felsöka system, tredjepartsartiklar, kretskort och kablage orsakat av produktions- eller designfel

Vad erbjuder Sensys Gatso
På Sensys erbjuds du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande teknologi och det senaste inom radar- och kamerateknik.
Vi är måna om din personliga utveckling och vi ser gärna att du stärker din kompetens via såväl intern som extern utbildning.
Vi är ett flexibelt företag med konkurrenskraftiga löner, fina förmåner och här ges möjlighet till arbete hemifrån.

Om Sensys Gatso
Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
Se också - https://www.youtube.com/watch?v=YmN2XsCKguM?

Ansök nu

Teknisk administratör med produktkunskaper till Husqvarna AB

Administrativ assistent
Läs mer Okt 2
Vill du få in foten på
ett världsledande företag? Är du tekniskt kunnig och har intresse för mekaniska
produkter? Sök tjänsten som Teknisk administratör på Husqvarna!

Arbetsuppgifter som Teknisk administratör
Som Teknisk administratör
kommer du att jobba i ett projekt för att överföra data från PDF till Excel. Ditt
jobb är att läsa och tolka tekniska texter för att sedan föra in informationen
på ett strukturerat sätt i Excel-filer. Texterna det handlar om är manualer gällande
service av Husqvarnas produkter för både bensin- och batteridrivna motorsågar
och gräsklippare.

Du kommer att tillhöra
Husqvarnas avdelning Tech Info Management som består av 6 personer i dagsläget.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Tolka information ur engelska tekniska texter
•Omarbeta och överföra texter från PDF till Excel
•Hantera och strukturera olika filer
•Nära samarbete med teammedlemmar
I rollen som Teknisk administratör söker
vi dig som har:
•Teknisk & mekanisk bakgrund/förståelse
•Vana av Excel
•Flytande engelska i tal & skrift

Det är meriterande om
du har:•Högskoleutbildning med teknisk inriktning, gärna mekanik
•Kunskap om Husqvarnas produkter (som motorsågar och åkgräsklippare)
•Ytterligare språkkunskaper

Som person är du noggrann
och ordningsam. Du är strukturerad och kan hålla koll på flera saker
samtidigt. Jobbet kräver mycket självständigt arbete och att du är en person
som ser till att få jobbet gjort.

Du erbjuds
•Erfarenhet från ett världsledande bolag
•En avdelning där det händer mycket
•En organisation som tar vara på varje medarbetares
kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Resource Capacity Planner

GIS-samordnare
Läs mer Sep 26
Är du ena fena på planering
och har erfarenhet av resurshantering? Vill du jobba med många kontaktytor i
ett internationellt bolag? Sök tjänsten som Resource Capacity Planner på
Husqvarna AB redan idag!

Arbetsuppgifter som Resource Capacity
Planner
Vi söker nu en Resource
Capacity Planner för att förstärka Husqvarnas avdelning GIS med fokus på att
hantera personalresurser i existerande och kommande projekt. Huvuduppgiften för
den här rollen är att planera och säkerställa att rätt resurser blir fördelade
till rätt projekt samt övervaka så att det varken blir luckor eller överutnyttjande
av resurser.
Rollen som Resource Capacity
Planner finns inte i nuläget och du kommer därför att få möjlighet att sätta
din egna prägel på arbetet. En stor del i arbetsuppgifterna är också att scouta
vilka resurshanteringsprogram som finns på marknaden för att hitta det verktyg
som passar bäst för Husqvarna att arbeta med framöver. Här finns möjlighet att
jobba 100% remote och du behöver därför inte bo i närheten av Huskvarna.
Detta är en roll med
många kontaktytor där du får möjlighet att jobba med planering och ha mycket
kommunikation med interna intressenter.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:•Planera resursbehov
för program som ska implementeras i nya länder
•Övervaka så att utnyttjandet
av resurser sker på ett effektivt sätt
•Jämföra och välja ut
ett verktyg för resurshantering
•Onboarding av nya
programmedlemmar
•Övriga administrativa
uppgifter inom PMO

I rollen som Resource Capacity
Planner söker vi dig
som har:
•Högskoleutbildning
inom IT, logistik, Teknik eller liknande
•Erfarenhet av att
jobba med resurshantering
•Excel, Sharpoint och
MS Project
•Flytande engelska i
tal & skrift

Det är meriterande om
du har:•Erfarenhet av projektledning
•Svenska i tal &
skrift

Som person är du noggrann
och har ett intresse för detaljer. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta
med många olika funktioner.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Remote
100% alternativt på plats i Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Fältgeotekniker till Sweco Jönköping

Fälttekniker, geologi
Läs mer Aug 23
Vill du få in foten på ett tryggt, etablerat företag
där du har chansen att utvecklas och samtidigt bidra till en bättre framtid?
Gillar du att ta eget ansvar, känna teamkänsla varje dag och samtidigt ha ett
varierat arbete? Sök tjänsten som Fältgeotekniker redan idag!
Arbetsuppgifter som Fältgeotekniker
Som fältgeotekniker på Sweco kommer du att arbeta i
team om två, där ni åker ut till olika projekt för att utföra undersökningar
och provtagningar med geoteknisk borrbandvagn. Resultaten skickas sedan vidare
till geotekniska handläggare och/eller till ett geotekniskt laboratorium för
analys och utvärdering för att utvärdera marken det planeras att bygga på.
Fältgeoteknikerna gör undersökningar för att klarlägga
jordlagerföljd och jordens tekniska egenskaper och därmed ge anvisningar för
hur man ska kunna bygga hus, en väg eller järnväg på ett säkert och hållbart
sätt. Arbetet är förlagt 100% utomhus så att du gillar att vara ute i alla
typer av väder är en förutsättning för denna roll.

Du utgår från kontor i Jönköping där du tillsammans med din kollega lastar
borriggen på lastbilen för att sedan ta er ut till projektsiten och utföra
geotekniska undersökningar och provtagningar av marken. Det kan även förekomma
mer specifika mätningar av t.ex. radon, grundvattennivåer, inmätningar med GPS
och avvägningar av marknivåer. Enklare service/underhåll av maskinerna är också
en del av rollen, därav är intresset för det tekniska viktigt samt att du kan
hantera enklare verktyg.
Arbetet sker till största del i södra och västra Sverige
men resor inom hela landet och i mer sällsynta fall även utlandet kan förekomma.
Det är viktigt att du har möjlighet att resa och övernatta.

I rollen som Fältgeotekniker söker
vi dig som har
För att lyckas i rollen som fältgeotekniker på Sweco ser
vi att du är driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Du har ett stort
tekniskt intresse och tycker om att arbeta utomhus med kroppen och maskiner som
dina främsta verktyg. Då arbetet sker i team är du social och positiv –
samarbete är en viktig del av jobbet.

Skallkrav•Körkort B
•Svenska i tal & skrift
•Allmän datavana
•Praktiskt lagd

Meriterande•Mekanisk/Teknisk bakgrund
•C/CE Kort
•Heta arbeten
•Motorsågsutbildning nivå AB
•ESA 14
•Tidigare erfarenhet av anläggningsmaskiner med el
och/eller hydraulik
•Vana av mättjänster, GPS
•Tidigare arbete på väg
•Geoteknisk och geologisk kunskap

Du erbjuds"Sweco har alltid samlat olika experter för att
lösa vår tids stora samhällsutmaningar – en uppgift som är mer relevant,
utmanande och inspirerande än någonsin tidigare. Tillsammans med våra kunder
utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar
för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och
göra framtidens samhällen mer hållbara."

Här får du:
•Stora utvecklingsmöjligheter
•Mycket frihet under ansvar och flexibla arbetstider
•Stor variation i arbetet
•Få se och jobba i olika delar av Sverige
Om Framtiden AB Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period
vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och
bli anställd direkt hos Sweco.
Övrig informationStartdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstid 07:00-16:00 (Resor samt
övernattningar förekommer)
Ort: Utgå från Jönköping med projekt i sydvästra Sverige

Urvalsprocessen sker löpande, skicka in din ansökan
redan idag!

Ansök nu

Produktionsplanerare till världsledande företag inom försvarsindustrin

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 20
Är du kunnig inom industriell tillverkning och söker ett jobb som ger dig mycket ny kunskap samt ett brett nätverk? Är du intresserad av försvarsindustrin? Då är det här något för dig!

OM ROLLEN SOM PRODUKTIONSPLANERARE
I rollen som Produktionsplanerare kommer du ha en viktig roll i att planera arbetet inom produktionen. Du kommer vara i kontakt med inköp, produktionsteknik samt andra avdelningar och därmed bli en förlängning av produktionsplaneringen.

Till din hjälp kommer du överföra data från MPS-system och lägga in uppgifter i Excel. Härifrån kommer du sedan kunna läsa ut och övervaka i vilken ordning olika produkter ska produceras. Detta för att få till en så kostnadseffektiv och producerande produktion som möjligt. Du kommer att få upplärning i arbetet och därför passar tjänsten dig som gillar att lära sig nya saker!

SOM PRODUKTIONSPLANERARE ERBJUDS DU:
•Jobb på ett av regionens mest eftertraktade företag
•Skapa ett brett nätverk både genom Säkerhetsföretaget och Framtiden
•Ett närvarande ledarskap och upplärning i din nya tjänst
Vi söker efter dig som vill knyta ett brett kontakt nät inom organisationen. Som Produktionsplanerare har du en vilja att driva dina processer framåt. Du är inte rädd för att fråga om hjälp och att tar reda på sådant du inte kan. Du tycker om att ha kontakt med olika personer och är tydlig i din kommunikation med olika parter. Vi tror även att du tycker det är roligt att arbeta i affärssystem och att du gärna vill förkovra dig ännu mer i Excel.

Krav
•Relevant YH-/Högskoleutbildning
•Arbetslivserfarenhet inom metall industri
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Erfarenhet av arbete i Excel
Meriterande
•Har kunskap i hur en supply chain-lina funkar
•Erfarenhet av affärssystem Monitor/Jeeves/IFS

OM FÖRETAGET
Säkerhetsföretaget arbetar med att utveckla och leverera högteknologisk utrustning mot framför allt den globala försvarsindustrin. Säkerhetsföretaget är en global koncern och har kundbasen utspridd över flera kontinenter. För den här tjänsten kommer du arbeta från kontoret i Huskvarna. Ditt arbetsrum kommer vara beläget mitt i produktionen och du kommer ha dina kollegor nära tillhands. Mer information om företaget ges vid intervju tillfället.

Företaget omfattas av försvarssekretess, därför kommer en säkerhetsprövning göras innan en eventuell anställning.

OM FRAMTIDEN AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Produktionsplanerare kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos vår kund under en ettårsperiod. För dig som gör ett gott jobb och visar framfötterna kan det öppnas nya möjligheter på Säkerhetsföretaget.

REKRYTERINGSPROCESSEN
I rekryteringsprocessen för tjänsten som Produktionsplanerare kommer Framtiden göra första urvalet. Om du går vidare i processen kommer du få träffa rekryterande chefer på kontoret i Huskvarna. Om du erbjuds anställning kommer en säkerhetsprövning göras som ska bli godkänd för att du ska få börja arbeta. Urvalet sker löpande, sök via https://www.framtiden.com/. Välkommen med din ansökan redan idag!

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Vardagar, dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Junior Mjukvarutestare till Digital devops Husqvarna

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 18
Är du nyexad inom
mjukvaruutveckling eller mjukvarutest? Här får du chans att jobba med Husqvarnas
digitala verktyg för maskinparkshantering. Sök tjänsten som mjukvarutestare
redan idag!
Arbetsuppgifter som junior
mjukvarutestare
I rollen som Junior
mjukvarutestare kommer du att tillhöra avdelningen Digital devops och teamet
Fleet tribe. Du kommer att jobba i projekt för Husqvarnas digitala verktyg för
maskinparkshantering. Detta är en plattform för Husqvarnas uppkopplade maskiner
där kunden själv kan hantera och styra sina produkter och få full koll på
statistik kring körning, felmeddelanden tid för service etc.

Avdelningen består av
37 personer fördelade på kontor både i Sverige och i Indien. Arbetet sker
uppdelat i mindre squads där ni jobbar agilt i 4 veckors sprintar och har ett
nära samarbete.

Jobbet som junior
mjukvarutestare fokuserar på backend där du får testa olika funktioner och
buggrättningar. Arbetet består till 100% av testning men då du arbetar tätt
ihop med mjukvaruutvecklare är det en stor fördel att ha förståelse för
programmering i exempelvis Java, Javascript och Typescript.

Introduktion och
upplärning får du av en erfaren testare på avdelningen som kommer att agera som
mentor för dig.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Testa nya funktioner i
backend
•Testa buggrättningar
•Felsökning
•Designa testmetoder
•Skriva tydliga
dokumentationsrapporter

I rollen som junior mjukvarutestare söker
vi dig som har:
•Lägst YH-utbildning
inom mjukvaruutveckling/mjukvarutest
•Flytande engelska i
tal & skrift

Det är meriterande om
du har:•Förståelse för
mjukvara och hårdvara
•Erfarenhet från
ärendehantering i Azure DevOps, Jira eller liknande
•Erfarenhet av
felsökning
•Förståelse för Java,
Javascript, Typescript
•Förståelse för Cloud
(AWS, Azure, Google)
•Kunskaper i MongoDB
eller andra databaser
•Kunskaper i Junit/TestNG/Jest/Mocha
•Erfarenhet av Postman/RestAssured
•Erfarenhet av Gradle
•Svenska i tal och
skrift

Som person är du nyfiken
och har ett intresse av att förstå funktioner. Du vill jobba med testning och tycker
det är kul att gräva efter fel. Du vågar ställa frågor och är villig att lära
dig.
Att samarbeta mellan
flera olika team är en viktig del i jobbet, vilket kräver att du är hjälpsam
och kommunikativ.


Du erbjuds
I Fleet Tribe får du en stark teamkänsla och blir del av ett härligt gäng.
Avdelningen är en av Husqvarnas mest prioriterade och växer ytterligare.
Här får du arbeta med
avancerad teknik på ett världsledande företag samtidigt som du får mentorskap
och stora utvecklingsmöjligheter.

Om Husqvarna AB
Husqvarnas Fleet Services är ett digitalt verktyg för maskinparkshantering
via smartphone, surfplatta eller dator. En professionell plattform med digitala
tjänster för anslutna maskiner och ansluten utrustning. Från den kan man även
hantera och styra sina robotgräsklippare.

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Product Compliance Specialist till Husqvarna AB

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Sep 13
Har du ett intresse för material, lagkrav och regelverk? Vill du jobba med många kontaktytor i ett internationellt bolag?
Sök tjänsten som Product Compliance Specialist på Husqvarna AB redan idag!

Arbetsuppgifter som Product
Compliance Specialist
Vi söker nu en Product
Compliance Specialist med fokus på material och förpackningar för att förstärka
Husqvarnas avdelning för Produkt Compliance inom Husqvarna Forest and Garden
divisionen. Huvuduppgiften för den här rollen är att säkerställa att alla
produkter är säkra att använda och att alla regleringskrav i olika marknader
efterföljs. Detta gör du genom att tolka och analysera lagar och bestämmelser
samt kartlägga produktinformation internt på Husqvarna.
Detta är en roll med många
kontaktytor där du får möjlighet att jobba med analytiskt tänkande och ha mycket
kommunikation med interna intressenter.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:•Tolka globala lagar
och guidelines
•Övervaka ändringar och
utveckling inom området material compliance, såsom RoHS, REACH; PFAS, förpackningsreglement,
producentansvar m.m
•Säkerställa att
relevanta intressenter (R&D, produktledning, inköp, tillverkning m.fl) är informerade
om lagstiftningsförändringar
•Stödja analys och
planering för implementering av krav som kommer från förändrad och ny lagstiftning
•Stödja nya
produktutvecklingsprojekt genom att tillhandahålla krav och dokumentation

I rollen som Product Compliance Specialist
söker vi dig som har:•Högskoleutbildning
inom exempelvis material, kemi eller liknande
•Erfarenhet av att
jobba med komplexa produkter inom industri, tillverkning, inköp eller
produktutveckling i stora organisationer
•Erfarenhet av att jobba med personer och kommunicera
på ett bra sätt
•Flytande engelska i
tal & skrift

Det är meriterande om
du har:•Erfarenhet av liknande
roll
•Svenska i tal &
skrift

Som person är du
analytisk och kan ta till dig stora informationsmängder. Du är lyhörd och kan anpassa
din kommunikation till olika grupper samtidigt som du är förstående och
inlyssnande mot olika avdelningars behov.

Om Husqvarna AB
Teamet för Product Complicance består i dagsläget av 8 personer. Det är en
härlig blandning av åldrar och nationaliteter och ett gott gäng som tar hand om
och hjälper varandra. Här får du möjlighet att utvecklas och bli riktigt bra på
ditt ämne.

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Embeddedutvecklare till försvarsföretag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 13
Vill du bli en del av ett av Europas vassaste utvecklingsteam inom området inbyggda system? Har du intresse för realtidsprogrammering och vill utvecklas inom området? Se hit!

Om försvarsföretaget
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget utvecklar och leverera högteknologisk utrustning mot framför allt den globala försvarsindustrin. För den här tjänsten kommer du arbeta på avdelningen som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utveckling av drivrutiner till operativsystem samt avancerad utveckling av applikationsmjukvara. Programmeringsspråket C är vanligast förekommande, men även Phyton och C++ kan förekomma. Inledningsvis kommer du tillbringa mycket tid att sätta dig in i dokumentation och i labbet för att sedan arbeta med implementering av tester för att sätta dig in i metoder och arbetssätt. När du känner dig bekväm kommer du få ta större ansvar som innefattar bland annat felsökning under produktens livscykel. Dokumentation av arbetet skrivs i första hand på engelska.

Arbetsuppgifterna sker främst från kontoret i Huskvarna där du har möjligheten till stöttning av duktiga och hjälpsamma kollegor som gärna diskuterar spännande problem och lösningar. Resor i tjänsten kan förekomma både internationellt och nationellt.

Din profilVi ser att du är en person som är nyfiken på ny teknik och som alltid strävar efter att lära dig mer! Du kanske tycker det är extra spännande att få arbeta mot flygindustrin och vill vara med och utveckla och förbättra flygsäkerheten. Du tycker om ordning och redan och att arbeta i metodiska processerna. Du gillar att få arbeta med långsiktiga projekt. Då arbetet sker i projektgrupper är en person som uppskattar lagarbete och ett ömsesidigt erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig som har en öppen personlighet och är intresserad av att arbeta med moderna tekniker och verktyg. Stora och komplexa produkter med flera tusen rader kod, begrepp som testdriven utveckling, parprogrammering och kontinuerlig integration skrämmer inte utan lockar.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen inom datateknik/inbyggda system/elektroteknik/motsvarande
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
•Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

Villkor
Startdatum: ASAP/Enl. ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

PLM Support Specialist till Husqvarna AB

Systemadministratör
Läs mer Sep 7
Är du ena fena på planering och struktur? Vill du jobba med många kontaktytor i ett internationellt bolag? Sök tjänsten som PLM Support Specialist på Husqvarna AB redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som PLM Support Specialist kommer du att ansvara för att utbilda och vägleda kollegor som ska börja arbeta i Husqvarnas interna system. Du kommer att medverka i implementeringen av Siemens PLM System – Teamcenter. PLM står för Product Lifecycle Management och systemet kommer att spänna över ett flertal funktioner inom företaget.

Rollen kommer att kräva en bred kunskap om systemets funktionalitet och hur det kopplar till Husqvarnas processer och arbetsmetoder. Du kommer också att arbeta med att ta fram utbildningsmaterial, hålla utbildningar samt medverka i att lära ut användning av systemet på ett optimalt sätt.

På sikt kommer du som PLM Support Specialist jobba vidare med fokus på metodik, förändringar och vidareutveckling. Arbetet kommer att ledas av en coach med erfarenhet av utbildning inom PLM.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:
Framställande av utbildningsmaterial
Planera och genomföra utbildningar
Skapa informationsmodeller
Jobba i Siemens Teamcenter eller liknande PLM-system

I rollen som PLM Support Specialist söker vi dig som har:Utbildning inom exempelvis Systemteknik, ingenjör eller motsvarande
Flytande svenska & engelska i tal & skrift
Erfarenhet av att jobba med processer och utveckling

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av liknande roll

Som person är du pedagogiskt lagd. Du har lätt för att skapa struktur och tydlighet samt att planera. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det mycket viktigt att du har hög social kompetens.


Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden ABVi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.

VillkorStartdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, föräldravikariat 1 år med möjlighet till förlängning
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Lönespecialist med erfarenhet

Löneadministratör
Läs mer Sep 6
Brinner du för lön, HR
och kompensationsfrågor? Här får du chans att jobba som Lönespecialist på
Husqvarna AB. Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som Lönespecialist
kommer du att jobba på avdelningen Compensation & Benefits på Husqvarna AB.
Du ansvarar för att leverera rätt lön och förmåner till alla Husqvarnas
medarbetare runt om i Sverige.

Du blir en del av ett
team på 13 personer, varav 6st lönespecialister. Arbetet innebär att vara en
supportfunktion för de anställda där du svarar på frågor som rör lön, förmåner,
skatter, pension m.m.

Som Lönespecialist har
du en varierande vardag med många interna kontakter. Du arbetar i systemet HR
Plus samt Medvind och har även externa kontakter med exempelvis leverantörer av
lön och tidsrapporteringssystem.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Svara på frågor
gällande lön och förmåner
•Lönekörningar
•Administration kring
avtal och tidrapporter
•Arbetsgivardeklarationer
•Rapportering till
skatteverket kring pension och avtal

I rollen som Lönespecialist söker vi
dig som har:
•YH-utbildning inom HR/lön/ekonomi
•Flytande svenska &
engelska i tal & skrift
•Ett par års erfarenhet av
lönearbete
•Erfarenhet av HR Plus

Det är meriterande om
du har:
•Erfarenhet av Medvind
•Jobbat på Husqvarna i
andra roller
•Excel på avancerad
nivå

Som person är du detaljorienterad
och förstår vikten av att vara noggrann i ditt arbete. Då du blir del av en
supportfunktion är det viktigt att du är serviceminded och tycker om att prata
med mycket folk. Vi ser också att du har en stark integritet och kan stå på dig
i dina beslut.


Du erbjuds
Du blir del av en
härlig grupp med ett mycket gott samarbete. Tjänsten är en visstidsanställning
fram till årsskiftet med möjlighet till
förlängning.

Här får du:
•Arbeta på ett
världsledande företag
•Ett team med stor
lojalitet och vi-känsla
•Aktiviteter flera
gånger om året, arrangerade av gruppens egna trivselgrupp

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Visstid 6 månader med möjlighet till förlängning
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Elkonstruktör till IETV

Elkonstruktör
Läs mer Sep 5
Är du intresserad av elektronik och gillar att arbeta i cad program? Har du nyligen gått en konstruktörs utbildning eller kanske har några års erfarenhet inom el konstruktion? Nu söker vi åt IETV deras nya elkonstruktör.

I rollen som elkonstruktör
Som elkonstruktör hos IETV så består större delen av dagarna att arbeta i cad programmen Elprocad IC och Cadett Elsa där man ritar upp bland annat el-scheman. Man kommer att revidera ritningar efterbyggnation och drifttagningar. Du kommer arbeta med att felsöka systemfel och rapportera in.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:

• Delta i möten som berör projektets genomförande
• Arbeta med förbättringsarbete
• Medverka I offert arbete till kunder

Den vi söker
Som elkonstrukör hos IETV så ser vi att man är ansvarstagande i sitt sätt att arbeta inom lagda tidsramar. Du behöver vara kommunikativ både när du jobbar med kunder och internt med kollegor. Man kommer att arbeta mot tekniska bestämmelser så man behöver vara systematisk och strukturerad för att göra stegen i rätt ordning. Vidare som elkonstruktör hos IETV så ska man vara driven i att vilja lära sig mer hela tiden och vara bekväm med det samt engagerad i det man gör för att t.ex lösa problemen som kan uppstå. För en erfaren person så finns möjlighet till en hybrid roll.

Checklista:
• Svenska i tal & skrift
• Lägst YH utbildning inom relevant område

Meriterande:
• El utbildning
• Erfarenhet av Elprocad IC och/eller Cadett Elsa
• Erfarenhet av automation

Om IETV
IETV är en familjär entreprenörsfirma med huvudkontor i Gällstad.

https://ietv.se/om-ietv/

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos IETV.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping/Gällstad
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

Teknisk administratör med produktkunskaper till Husqvarna AB

Administrativ assistent
Läs mer Aug 31
Vill du få in foten på
ett världsledande företag? Är du tekniskt kunnig och har intresse för mekaniska
produkter? Sök tjänsten som Teknisk administratör på Husqvarna!

Arbetsuppgifter som Teknisk administratör
Som Teknisk administratör
kommer du att jobba i ett projekt för att överföra data från PDF till Excel. Ditt
jobb är att läsa och tolka tekniska texter för att sedan föra in informationen
på ett strukturerat sätt i Excel-filer. Texterna det handlar om är manualer gällande
service av Husqvarnas produkter för både bensin- och batteridrivna motorsågar
och gräsklippare.

Du kommer att tillhöra
Husqvarnas avdelning Tech Info Management som består av 6 personer i dagsläget.
Tjänsten är på heltid och sträcker sig till att börja med fram till årsskiftet.
För rätt person finns det stora möjligheter till fortsättning på Husqvarna.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Tolka information ur engelska tekniska texter
•Omarbeta och överföra texter från PDF till Excel
•Hantera och strukturera olika filer
•Nära samarbete med teammedlemmar
I rollen som Teknisk administratör söker
vi dig som har:
•Teknisk & mekanisk bakgrund/förståelse
•Vana av Excel
•Flytande engelska i tal & skrift

Det är meriterande om
du har:•Högskoleutbildning med teknisk inriktning, gärna mekanik
•Kunskap om Husqvarnas produkter (som motorsågar och åkgräsklippare)
•Ytterligare språkkunskaper

Som person är du noggrann
och ordningsam. Du är strukturerad och kan hålla koll på flera saker
samtidigt. Jobbet kräver mycket självständigt arbete och att du är en person
som ser till att få jobbet gjort.

Du erbjuds
•Stora möjligheter till fortsättning på Husqvarna
•Erfarenhet från ett världsledande bolag
•En avdelning där det händer mycket
•En organisation som tar vara på varje medarbetares
kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid fram till 2023-12-31 med möjlighet till förlängning
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Technical Onsite Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 29
Har du ett genuint intresse för IT? Brinner du för att lösa fel och är duktig på hårdvara? Sök jobbet som Technical Onsite Support hos Husqvarna!

DINA ARBETSUPPGIFTERSom Technical Onsite Support kommer du att arbeta på avdelningen Manufacturing IT som ansvarar och supportar all IT mot Husqvarnas fabriker. Du kommer att arbeta som 1st och 2nd line support och ta emot felanmälningar via telefon och mail samt ansvara för att hitta lösningar och orsaker till problemen. Du kommer att jobba med fabrikssupport gällande utrustning även för fabriken i Brastad vilket gör att du kommer att vara på plats där ca 1 dag/vecka.

Du får jobba tillsammans med 7 kompetenta kollegor där ni hjälper varandra framåt och ofta avslutar veckan med en AW eller en padelmatch.

I arbetsuppgifterna ingår:Onsite IT-support i fabrikerna i Husqvarna och Brastad
Utföra felorsaksanalyser
Konfigurera och installera hårdvara, ex scanners, skrivare, PC m.m
Du kommer att ha stort eget ansvar, vilket kräver en god förmåga att planera och driva ditt egna arbete.


DIN PROFILVi söker dig som är gediget intresserad av IT. Du har en bred grundkunskap och vilja att lära dig om nya metoder.

Du är lösningsorienterad och kan hantera kunder på ett bra sätt. Du förstår tekniskt svåra problem och kan förklara dem för någon annan på ett enkelt sätt.

Då arbetet sker självständigt är det också viktigt att du är strukturerad och kan lägga upp och planera ditt arbete själv.

Skallkrav•Gymnasieutbildning inom IT
•Förståelse kring PC och hårdvara
•Gediget IT-intresse
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande•Högskoleutbildning inom IT
•Tidigare arbete med IT-support
•Erfarenhet av Active directory, Office 365, Windows server, Databases etc.

OM HUSQVARNAHusqvarna Group är världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna Group erbjuder dig bland annat:
•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.

OM OSSVi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.

VILLKORStartdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna med resor till Brastad
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior Systemtestare till Husqvarna Autonomous Development

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 22
Brinner du för
systemtest och vill jobba med de absolut senaste teknikerna? Här får du chans
att jobba med Husqvarnas mest innovativa produkter. Sök tjänsten som Junior
systemtestare redan idag!

Arbetsuppgifter som Junior Systemtestare
I rollen som Junior systemtestare
kommer du att tillhöra avdelningen Autonomous Development. Du kommer att jobba med
systemtest för Husqvarnas mest innovativa produkter av eldrivna, självkörande
automowers för proffskunder.

Jobbet som
systemtestare innebär testning både inomhus och utomhus. Inomhus sker tester i
en simulerad miljö samt backend och automatiserade test. Utomhus testar du
funktioner i verkligheten och har mer fokus på sensorer och omgivningsbeteende.

Husqvarna har
testsiter i Sverige södra Europa samt USA, vilket gör att resor med
övernattningar kan förekomma 1-2 gånger per år. Övrig tid sker arbetet på plats
på Husqvarna, distansarbete är ej möjligt.

Introduktion och
upplärning får du av en erfaren testare på avdelningen som kommer att agera som
mentor för dig.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Testa nya funktioner i
simulerad miljö
•Fälttest utomhus på
olika testsiter
•Skriva testfall i
Python
•Felsökning
•Ge feedback till
utvecklare
•Skriva tydliga dokumentationsrapporter

I rollen som Junior systemtestare söker
vi dig som har:
•Lägst YH-utbildning
inom Robotics, computer science eller systemtest
•Flytande engelska i
tal & skrift
•Körkort B
•Kunna resa 1-2 veckor ett
par gånger per år
•Viljan att jobba med testning

Det är meriterande om
du har:•Förståelse och/eller
erfarenhet av programmering
•Svenska i tal och
skrift

Som person är du nyfiken,
analytisk och har ett intresse av att förstå funktioner. Du vill jobba med
testning och är noggrann och ordningsam. Du är öppen och flexibel i ditt
arbetssätt. Jobbet kräver mycket självständigt arbete och du är en person som
är proaktiv och kan ta egna initiativ.

Du erbjuds
Ett roligt och utmanande jobb där du får jobba med en helt ny typ av
maskiner som är världsunika. Du får möjlighet att resa till olika länder.
Här får du arbeta med
avancerad teknik på ett världsledande företag samtidigt som du får stora utvecklingsmöjligheter.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Content Management Administrator till Husqvarna

Marknadskoordinator
Läs mer Aug 17
Är du nyexad inom marketing
eller kanske studerar just nu och vill ha ett extrajobb? Här får du chans att få
erfarenhet från ett internationellt bolag. Sök tjänsten som Content Management
Administrator på Husqvarna redan idag!

Arbetsuppgifter som Content management administrator
I rollen som Content
management administrator kommer du att jobba med överföring och
kvalitetssäkring av data i Husqvarnas masterdatasystem STEP. Detta är en global
lösning för B2B-kunder som hanterar vilken information som visas på Husqvarnas
säljbolag gällande produkterna. Du blir del av ett pågående projekt som
sträcker sig under minst 3 månader med stora möjligheter till förlängning. Tjänsten
har en omfattning på 70% och stor flexibilitet på arbetsdagar och tider.

Du kommer arbeta tillsammans
med ett team som är placerat i Huskvarna. Ditt jobb är att på ett strukturerat
och detaljorienterat sätt flytta data steg för steg till det nya systemet utefter
en prioriterad lista. DU validerar datan och säkerställer tillsammans med
produkt- och marknadsavdelning att all information är korrekt för att sedan
publicera i Sitecore CMS.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Flytta produktdata
till ett nytt system
•Validera och
kvalitetssäkra data
•Publicera content i
Sitecore
•Kommunicera med
marknad och säljbolag kring uppdateringar

I rollen som Content management
administrator söker vi dig som har:
•Lägst YH-utbildning
inom marketing eller annat relevant område
•Flytande engelska i
tal & skrift
•Kunskaper i
marketing content och att jobba med produktdata
•Kunna använda content
management system
•Förståelse för
datastrukturer och arkitektur

Det är meriterande om
du har:
•Tidigare erfarenhet av
liknande roll
•Erfarenhet av Sitecore
CMS och/eller STEP
•Jobbat med
contentlösningar på egna projekt, exempelvis publicerat i en e-handel

Som person är du noggrann
och ser till detaljer. Här är det viktigare att det blir rätt än att det går
fort. Du jobbar strukturerat och självgående och tar stort ansvar för att hålla
deadlines. Du är social och har lätt för att kommunicera med team över hela
världen.


Du erbjuds
I rollen som Content management administrator får du en stark teamkänsla
och blir del av ett härligt gäng. Här får du chans att
bygga på din erfarenhet på ett världsledande företag samtidigt som det finns fortsatta
utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: 70% fram till
2023-12-01 med chans till förlängning
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Rekryteringskunnig styrelseledamot till Framtiden!

Account manager
Läs mer Aug 22
Om oss:

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag, främst inom IT/Teknik, Ekonomi och Kontor & Administration.
Vi bildades 2004 i Jönköping där vårt huvudkontor och vi finns idag på totalt 7 orter i Sverige och sedan 2018 även i Oslo. Totalt är vi ca 125 anställda och har i dagsläget ungefär 600 konsulter ute hos våra kunder runt om i landet.
Framtiden står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
För mer information om oss på Framtiden surfa gärna in på www.framtiden.com

Om uppdraget:

Nu vill vi stärka vår styrelse med en säljdriven visionär som gjort ett starkt avtryck i näringslivet genom en eller flera framgångsrika företagsresor. Framtiden har höga ambitioner och behöver därför stärka upp styrelsen med ny kompetens för att hjälpa oss att ta språnget mot att bli ett av Sveriges absolut bästa rekryteringsbolag.
Styrelsen sammanträder årligen för fem ordinarie styrelsemöten och ytterligare möten vid behov. Styrelsen uppdrag är att stötta och utmana bolaget i de beslut som ska fattas.

Vem är du?

•- Du har gedigen erfarenhet av rekrytering på t.ex. ett rekryterings- och/eller bemanningsföretag eller konsultbolag
•- Du har erfarenhet av operativt och strategiskt arbete antingen på en HR-avdelning eller People & Culture-avdelning.
•- Du har erfarenhet av roll på ett bolag som haft snabb tillväxt
•- Du kan ställa dig till förfogande för styrelsearbete och som bollplank för ledningen
•- Du delar Framtidens värderingar

Det är meriterande om du har erfarenhet av traditionell försäljning inom B2B. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av internationell försäljning. Har du suttit i en beställande roll mot ett rekryterings- och/eller bemanningsföretag är det helt klart också meriterande.

Villkor:

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 5 styrelsemöten per år
Ort: Jönköping, Linköping, Göteborg

Ansök nu

Försäljningsdriven styrelseledamot till Framtiden!

Account manager
Läs mer Aug 22
Om oss:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag, främst inom IT/Teknik, Ekonomi och Kontor & Administration.

Vi bildades 2004 i Jönköping där vårt huvudkontor och vi finns idag på totalt 7 orter i Sverige och sedan 2018 även i Oslo. Totalt är vi ca 125 anställda och har i dagsläget ungefär 600 konsulter ute hos våra kunder runt om i landet.

Framtiden står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.

För mer information om oss på Framtiden surfa gärna in på www.framtiden.com

Om uppdraget:

Nu vill vi stärka vår styrelse med en säljdriven visionär som gjort ett starkt avtryck i näringslivet genom en eller flera framgångsrika företagsresor. Framtiden har höga ambitioner och behöver därför stärka upp styrelsen med ny kompetens för att hjälpa oss att ta språnget mot att bli ett av Sveriges absolut bästa rekryteringsbolag.
Styrelsen sammanträder årligen för fem ordinarie styrelsemöten och ytterligare möten vid behov. Styrelsen uppdrag är att stötta och utmana bolaget i de beslut som ska fattas.

Vem är du?

• Du har erfarenhet av traditionell försäljning inom B2B
• Du har erfarenhet av internationell försäljning
• Du har erfarenhet av roll på ett bolag som haft snabb tillväxt
• Du kan ställa dig till förfogande för styrelsearbete och som bollplank för ledningen
• Du delar Framtidens värderingar
Det är meriterande om du har jobbat med rekrytering, antingen på ett rekryteringsföretag, konsultföretag eller liknande roller. Har du kunskaper inom evidensbaserad rekrytering är det också en stor merit. Har du suttit i en beställande roll mot ett rekryterings- och/eller bemanningsföretag är det helt klart också meriterande.
Förutom det vanliga styrelsearbetet förväntas du som styrelseledamot även stötta ledningen i specifika ämnen vid behov.

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 5 styrelsemöten per år
Ort: Jönköping, Linköping, Göteborg

Ansök nu

Junior Mjukvarutestare till Digital devops Husqvarna

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 15
Är du nyexad inom
mjukvaruutveckling eller mjukvarutest? Här får du chans att jobba med Husqvarnas
digitala verktyg för maskinparkshantering. Sök tjänsten som mjukvarutestare
redan idag!
Arbetsuppgifter som junior
mjukvarutestare
I rollen som Junior
mjukvarutestare kommer du att tillhöra avdelningen Digital devops och teamet
Fleet tribe. Du kommer att jobba i projekt för Husqvarnas digitala verktyg för
maskinparkshantering. Detta är en plattform för Husqvarnas uppkopplade maskiner
där kunden själv kan hantera och styra sina produkter och få full koll på
statistik kring körning, felmeddelanden tid för service etc.

Avdelningen består av
37 personer fördelade på kontor både i Sverige och i Indien. Arbetet sker
uppdelat i mindre squads där ni jobbar agilt i 4 veckors sprintar och har ett
nära samarbete.

Jobbet som junior
mjukvarutestare fokuserar på backend där du får testa olika funktioner och
buggrättningar. Arbetet består till 100% av testning men då du arbetar tätt
ihop med mjukvaruutvecklare är det en stor fördel att ha förståelse för
programmering i exempelvis Java, Javascript och Typescript.

Introduktion och
upplärning får du av en erfaren testare på avdelningen som kommer att agera som
mentor för dig.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Testa nya funktioner i
backend
•Testa buggrättningar
•Felsökning
•Designa testmetoder
•Skriva tydliga
dokumentationsrapporter

I rollen som junior mjukvarutestare söker
vi dig som har:
•Lägst YH-utbildning
inom mjukvaruutveckling/mjukvarutest
•Flytande engelska i
tal & skrift

Det är meriterande om
du har:•Förståelse för
mjukvara och hårdvara
•Erfarenhet från
ärendehantering i Azure DevOps, Jira eller liknande
•Erfarenhet av
felsökning
•Förståelse för Java,
Javascript, Typescript
•Förståelse för Cloud
(AWS, Azure, Google)
•Kunskaper i MongoDB
eller andra databaser
•Kunskaper i Junit/TestNG/Jest/Mocha
•Erfarenhet av Postman/RestAssured
•Erfarenhet av Gradle
•Svenska i tal och
skrift

Som person är du nyfiken
och har ett intresse av att förstå funktioner. Du vill jobba med testning och tycker
det är kul att gräva efter fel. Du vågar ställa frågor och är villig att lära
dig.
Att samarbeta mellan
flera olika team är en viktig del i jobbet, vilket kräver att du är hjälpsam
och kommunikativ.


Du erbjuds
I Fleet Tribe får du en stark teamkänsla och blir del av ett härligt gäng.
Avdelningen är en av Husqvarnas mest prioriterade och växer ytterligare.
Här får du arbeta med
avancerad teknik på ett världsledande företag samtidigt som du får mentorskap
och stora utvecklingsmöjligheter.

Om Husqvarna AB
Husqvarnas Fleet Services är ett digitalt verktyg för maskinparkshantering
via smartphone, surfplatta eller dator. En professionell plattform med digitala
tjänster för anslutna maskiner och ansluten utrustning. Från den kan man även
hantera och styra sina robotgräsklippare.

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Junior hydrogeolog till Sweco Jönköping!

Hydrogeolog
Läs mer Aug 14
Vill du förändra samhället genom vatten? Detta är rollen för dig som är extra intresserad utav hydrogeologi/grundvatten, geologi eller geofysik och vill ingå i en grupp med likasinnade. Nu söker Sweco en junior hydrogeolog till Jönköping som vill vara med och göra skillnad! Sök tjänsten, denna chansen kan du inte missa!

Om rollen

Du kommer att tillhöra gruppen Hydrogeologi & Vattenresurser som arbetar med det allra mesta inom hydrogeologi. Teamet består av åtta kunniga medarbetare som tillsammans har en gedigen erfarenhet och kompetens. Kunniga kollegor och chefer kommer stötta dig i din yrkesroll och du har förutsättningarna finns att bygga nätverk med likasinnade. Vidareutveckling inom rollen och bolaget uppmuntras och du kan gå olika vägar beroende på ditt eget intresse.

Ett urval av arbetsuppgifterna som hydrogeolog på Sweco:

•Planera, genomföra och utvärdera hydrogeologiska utredningar i olika skeden
•Utföra analytiska beräkningar
•Utföra fältarbeten, som exempelvis grundvattennivåmätning, vattenprovtagning och olika typer av pumptest
•Utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
•Delta i gruppens teknik- och affärsutveckling
Vem är du?

Sweco lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken, kommunikativ och entusiastisk. Du uppskattar att driva saker från idé till målgång, har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Då Swecos leveranser huvudsakligen sker i rapportform är det en förutsättning att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

För att lyckas i rollen som behöver du inneha följande:

•Relevant eftergymnasialutbildning från högskola/universitet
•Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
•B-körkort är ett krav

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande:

•Tidigare erfarenhet av arbete som konsult
•Kunskaper/erfarenheter inom grundvattenmodellering, GIS, fältarbeten eller geofysik
•Officepaketen

Om Sweco

Sweco är Europas ledande arkitekt- och teknikkonsultbolag med 7000 medarbetare runtom i Sverige. De är experter på att lösa vår tids stora samhällsutmaningar – en uppgift som är mer relevant, utmanande och inspirerande än någonsin tidigare. På bolaget finns bred kunskap och goda utvecklingsmöjligheter, tjänsterna sträcker sig från miljöutredningar, förorenad mark och klimatfrågor till projektering av vatten och avloppssystem. Sweco har många års erfarenhet av att anställa juniora talanger och en genomtänkt on-boardingplan för nyanställda.

Så här söker du
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: ida.kindbom@framtiden.com eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person.

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v29-v33 och återupptas under vecka 33.
Det går givetvis bra att skicka in din ansökning under denna tid!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Kontorstid med flex
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen

Din ansökan
1.Telefonintervju (Framtiden)
2. Intervju (Framtiden)
3. Intervju (Sweco – chef)
4. Intervju 2 (Sweco – chef+team)

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Husqvarna AB

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 17
Vill du jobba på ett världsledande företag med konstruktion av framtidens automowers? Sök tjänsten som konstruktör med inriktning plast på Husqvarna AB.

Arbetsuppgifter
Som konstruktör på avdelningen R&D Robotics har du varierande dagar. Du jobbar projektbaserat och är en del av produktens resa från början till slut. Det innebär att jobba med konceptutveckling, möten med projektledare, rita och testa, vilket kan pågå under flera veckor då du sitter med CAD. Senare i projektet är du med och testar i labb för att sedan rita om, justera och testa igen. Du gör mycket test ute på fält på riktigt gräs!
Du arbetar med Husqvarnas automowers, robotgräsklippare. Både med att utveckla nya klippare och att förbättra befintliga klippare med exempelvis nya funktioner eller förbättringar. Till varje ny klippare skapas ett nytt yttre skal, initiativtagande och nya idéer välkomnas.
I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:
Arbeta med konceptutveckling
Jobba i projekt
CAD design med Catia
Testning i labb och på fält

I rollen som konstruktör söker vi dig som har:
Engelska i tal & skrift
Högskoleutbildning inom mekanik eller relevant arbetserfarenhet
Arbetserfarenhet inom konstruktion, minst 1 år

Det är meriterande om du har:
Svenska
Erfarenhet av Smarteam

Som person är du öppen, nyfiken och vill utvecklas. Du har ett stort intresse inom produktutveckling och teknik, även beräkningar, funktionalitet. En god kommunikationsförmåga är viktigt då jobbet innebär mycket samarbete i team. Du är också en person som vågar ifrågasätta och bidra med initiativ samtidigt som du är ödmjuk inför andras idéer.


Du erbjuds
Att arbeta med avancerad teknik på ett världsledande företag
Erfarenhetsutbyte med kunniga kollegor
Stora utvecklingsmöjligheter
Ett härligt team som skrattar och har roligt ihop

Om Husqvarna
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

De har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.


Om Framtiden ABVi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Operational Buyer till Husqvarna AB

Upphandlare
Läs mer Jun 26
Har du ett stort
affärstänk och vill jobba med inköp på ett världsledande företag? Sök tjänsten
som Operational Buyer på Husqvarna AB!

Arbetsuppgifter
I rollen som Operational
buyer kommer du att arbeta med upphandling och inköp för Husqvarnas Global Pro
avdelning. Din uppgift är att tillhandahålla en trygg leverans med kvalitet och
kostnadseffektivitet för allt material inom Husqvarnas bensindrivna handhållna
produkter för proffskunder. Du har ett stort kontaktnät med såväl interna
kunder som externa leverantörer och återförsäljare världen över.
Du har ett nära
samarbete med Commodity Managers och är behjälplig i olika projekt.
Arbetet innefattar
även viss administration som uppdatering av prislistor och attestering av
fakturor.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Daglig kontakt med kunder,
leverantörer och återförsäljare
•Upphandling & inköp
•Stötta Commodity
manager i olika projekt
•Vara kontaktperson för
inköp mot R&D och fabriker
•Bygga och utveckla
relationer med interna kunder och leverantörer

I rollen som Operational buyer söker
vi dig som har:
•Masterexamen inom
engineering/Supply chain
•Flytande svenska &
engelska i tal & skrift


Det är meriterande om
du har:•Tekniskt kunnande inom
mekanik/mekatronik
•Erfarenhet av att
jobba med externa leverantörer?

Som person är du strukturerad
och självgående. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta med olika
människor och drivs av att ha ett stort kontaktnät med både interna och externa
kontakter över hela världen.
Som Operational buyer
har du en god förståelse för affärstänk samt ett stort intresse för att
säkerställa en trygg inköpsfunktion och förbättrade resultat.

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: 14 augusti eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Heltid,
dagtid
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Elektronikingenjör till Husqvarna AB

Systemtestare
Läs mer Jun 29
Är du
intresserad av elektronik och systemtest? Älskar du att hitta fel på saker och
gräva djupare i varför de uppkommit? Då har du jobbet för dig här!

Vi söker en erfaren
elektronikingenjör till Husqvarnas avdelning för systemtest. Här får du chans
att växa och utvecklas på ett bolag som är världsledande inom sitt
område.


DINA
ARBETSUPPGIFTERSom
elektronikingenjör kommer du att arbeta på avdelningen för batteri- och
bensindrivna produkter för proffskunder. Du ingår i ett team om 16 kompetenta
kollegor i olika roller som systemingenjör, labbingenjör och
systemtestare.

I rollen som
elektronikingenjör kommer du att utföra olika sorters mekanisk testning med
fokus på batterier och laddare till handhållna produkter. Du sköter och
kontrollerar automatiserade testriggar samt är delaktig i att utveckla nya och
befintliga testriggar. Det är ett lekfullt och varierande arbete som du sedan
för in i en utförlig rapport.

Arbetet sker
ofta projektvis i grupp där du jobbar tätt ihop med övriga kollegor men du ska
även klara av att ta egna initiativ och driva ditt egna arbete framåt.

I
arbetsuppgifterna ingår:
•Testa batterier
och laddare
•Sätta
ihop automatriggar med kabeldragning etc
•Skapa
testscript
•Ta fram
nya provningar och tester till produkter
•Kontrollera
att lagkrav uppfylls

Här finns
stora utvecklingsmöjligheter för rätt person!


DIN PROFILDu är en
riktig teknikentusiast med stor nyfikenhet. Du har ett stort intresse för
kombinationen av mjukvara och hårdvara och att jobba hands on med produkter.

För att lyckas
i rollen ser vi att du brinner för att felsöka och hitta orsaker till fel. Du
kan även formulera utförliga rapporter och förklara dem för kollegor, vilket
kräver att du har djup förståelse för hårdvara och teknik och sysslar gärna med
en arduino eller andra hårdvaruprojekt på fritiden.

Skallkrav:Arbetserfarenhet inom testning eller annat relevant områdeHögskoleutbildning
inom elektronik, mjukvara eller automation
Engelska
flytande i tal och skrift
Goda
kunskaper och förståelse i svenska
Intresse
för test och verifikation

Meriterande:
Körkort B
Hobbyprojekt
inom elektronik/hårdvara


OM FÖRETAGETHusqvarna
Group är världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat
& offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar
och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har
en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur
genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Husqvarna
Group erbjuder dig bland annat:
En roll på ett
internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
Möjlighet att
arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser
resultatet av ditt arbete
En
organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns
stora möjligheter till kompetensutveckling.


OM OSSFramtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För tjänsten som elektronikingenjör kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden
för att sedan gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.


VILLKORStartdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning:
Heltid, dagtid

Urval sker
löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt
ut. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

AI-utvecklare till Husqvarnas Talangprogram

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 2
Om du är intresserad av att arbeta i teknikens framkant, på riktigt (!), då ska du läsa vidare! Nu har du möjligheten att söka tjänsten som AI-utvecklare till Husqvarnas Talangprogram. Här kommer du få arbeta med att spå och planerar framtidens teknik och produkter, innan det ens har nått R&D!

Om rollen
I rollen som AI-utvecklare till Husqvarnas Talangprogram kommer gå ingå i ett mjukvaruteam. I huvudsak kommer ert arbete fokusera vid utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare. Du som AI-utvecklare kommer arbeta mycket med olika vision-lösningar. Tillsammans med kollegorna kommer du att arbeta med förutvecklingen av system och produkter, innan produkterna når utvecklingsavdelningen. Du kommer få arbeta i projektform och ingå i en projektgrupp. Projektens längd varierar men brukar ofta vara av längre karaktär och du kommer få vara med på hela projektresan. Detta gäller från att nya idéer skapas, presenteras och bollas, till att ni arbetar med utvecklingen, testa produkten, för att sist skicka vidare idén till utveckling. Tjänsten innebär frihet under ansvar. Du som gillar att ta för dig och arbeta runt hinder kommer få stor möjlighet att vara kreativ i rollen. Rollen som AI-utvecklare passar dig som är intresserad av morgondagens teknik och som vill arbeta i teknikens framkant.

Som AI-utvecklare kommer du ingå i Husqvarnas Talangprogram. Det innebär att du påbörjar en riktig tjänst på Husqvarna tillsammans med andra nyutexaminerade utvecklare. Ni kommer kunna följa upp, fördjupa och reflektera över era nyvunna kunskaper genom gemensamma utbildningsdagar, erfarenhetsutbyten och roliga aktiviteter som sträcker sig över hela första anställningsåret!

Vi söker efter dig som vill kickstarta din karriär genom Husqvarnas Talangprogram! På din avdelning kommer du ha möjlighet att tillsammans med dina kollegor få komma på nya, kreativa lösningar. Vi tror att du som söker tjänsten som AI-utvecklare är en person som tar för dig och har ett kreativt sinne där du försöker se lösningar före hinder. Du kommer samarbeta tätt ihop med kollegor från flera olika professioner. Därför är det viktigt att du kan kommunicera ut information, delar med dina av dina kunskaper och tillsammans med andra kan brainstorma fram nya idéer och lösningar. Du har ett stort tekniskt intresse som visat sig på fritid i form av hobbyprojekt och/eller trendspaning och kunskapssökande inom den senaste tekniken.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidat-/Master-/Civilingenjörsexamen inom Mjukvara/Inbyggda System/Elektronik/Datateknik/Mekatronik/Motsvarande
•Kunskap i Linux
•Kunskaper i Python
•Stort tekniskt intresse och suttit med något tekniskt hobbyprojekt på fritiden
•Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper i C och C++
•B-körkort

Om Husqvarna
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att arbeta på Husqvarna erbjuds du:
•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din roll och inom bolaget
•Arbeta i teknikens framkant och i kreativa team
•Flextid, trivsamma kontor och hybrid arbetsplats
•Närvarande och kompetenta ledare och kollegor

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som AI-utvecklare till Husqvarnas Talangprogram, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via e-post: lisa.hannerz@framtiden.com eller telefonnummer: 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som AI-utvecklare till Husqvarna kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter Talangprogrammet finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Helpdesk Support/1st Line Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 1
Nu söker vi efter en ny Helpdesk Support/1st Line Support till en kund i Jönköping. I den här rollen kommer du få utveckla dina färdigheter inom kundservice och teknik då du kommer hjälpa till med olika tekniska frågor.

Arbetsuppgifter
I rollen som Helpdesk Support/1st Line Support kommer du tillsammans med dina kollegor att ta emot telefonsamtal och mejl från kunder inom organisationen. Du kommer arbeta från kontoret och registrera ärenden i ett system. Du kommer hjälpa till att lösa enklare tekniska problem åt dina kollegor, till exempel lösenordsåterställningar. Det du inte kan lösa på egen hand kommer skickas vidare till 2nd line support. Till din hjälp kommer du ha kollegorna nära till hans samt färdiga manualer för hur du ska utföra olika arbetsuppgifter.

Du som söker tjänsten trivs i en roll där du får hjälpa andra människor. Du trivs med att arbeta serviceinriktat och har en hög social kompetens. Du trivs även med att hjälpa andra människor och tycker det är roligt att svara i telefon. Här är det viktigt att du har förmågan att både lyssna i kundens ärende och vilja hjälpa den på ett metodiskt sätt. Då du kommer arbeta utefter nedskrivna rutiner och administrera ärenden i olika system är det viktigt att du gillar att hålla ordning och reda på dina arbetsuppgifter. Vidare så är du stresstålig och klarar att ha "många bollar i luften".

Du kommer få upplärning i rollen som Helpdesk Support/1st Line Support hos kunden och inga förkunskaper inom kundens specifika område behövs sedan innan. Du ska däremot tycka att det är roligt att hjälpa andra samt vilja utveckla dina IT-/teknikkunskaper för att trivas i den här rollen.

Skallkrav för tjänsten:
•Intresse för IT
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Gymnasial utbildning

Meriterande för tjänsten:
•Gymnasial IT-utbildning
•Erfarenhet av kundservice/kundkontakt

Om kunden
Kunden är en större organisation i Sverige med kontor bland annat i Jönköping. Mer information om kunden ges vid intervju tillfället.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Helpdesk Support/1st Line Support ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Cristoffer Havdelin via e-post: cristoffer.havdelin@framtiden.se eller telefonnummer: 070-0151385.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Helpdesk Support/1st Line Support/Kundtjänstmedarbetare kommer du vara anställd som konsult via Framtiden och vara uthyrd till kunden. Efter konsultuppdraget så finns det möjligheter till övergång till kund.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Mån-fre dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Systemtekniker Microsoft

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 13
Nu söker vi efter en ny Systemtekniker inom Microsoft till vår kund i Huskvarna. I denna roll får du nyttja och utveckla dina kunskaper inom system och IT på en rolig och händelserik arbetsplats!

Om tjänsten
Man kommer som systemtekniker att arbeta i Microsofts miljö, primärt i MS Exchange och MS System Center Configuration Manager. Du kommer att tillhöra ett team med andra systemtekniker där samarbete är nödvändigt för att tillsammans hjälpas åt att lösa de uppgifter som teamet får. Arbetsplatsen är hos en stor arbetsgivare i Huskvarna. Mer info fås vid intervju tillfälle.

Vem är du?
Vi ser att den som söker har ett stort intresse och passion för teknik i IT miljöer så som Microsoft 365. Du behöver vara strukturerad och ha en god analytisk förmåga i dina arbetsuppgifter samt vara kommunikativ både internt och externt. Vidare så behöver du vara affärsmässig och professionell i ditt agerande och ha en god förmåga att uttrycka dig i skrift för system- och drift dokumentation.

För denna roll måste du ha:• Svenska i tal och skrift
• Dokumenterad erfarenhet av underhåll och konfiguering av MS Exchange
• Dokumenterad erfarenhet MS System Center Configuration Manager
• Dokumenterad erfarenhet av installation och implementering av program/applikationer på server
• B-körkort

För denna roll är det meriterande att ha:
• Erfarenhet av FortiMail, e-post och spamskydd
• Erfarenhet av Powershell
• Erfarenhet av Inera eKlients systemstöd

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju städer i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kunden.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Lön: Enligt ö.k.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid, dagtid

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till AFRYs Talangprogram

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 29
Tar du examen till sommaren 2023? Nu kan du kickstarta din karriär genom en unik möjlighet att varva både teori och praktik. Tillsammans med din arbetsgrupp av nyutexaminerade, ambitiösa kollegor kommer du vara en del av AFRYs Talangprogram 2023!

AFRY erbjuder
•Arbete hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
•Individuell utvecklingsplan för dig med goda möjligheter att vidareutvecklas i din roll
•Generöst utbud av rabatterade priset och aktiviteter och ett brett utbildningspaket
•Moderna och fräscha kontor
•Bli en del av en härlig gemenskap och ta del av trevliga aktiviteter som konsultluncher, AWs, julfester, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du ingå i Talangprogrammet tillsammans med Talangkollegor från kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg. Inledningsvis kommer ni få komma på ett gemensamt projekt som ni vill arbeta med, för att lära av varandra och arbeta över flera discipliner. Därefter är målet att du ska komma ut i ett spännande konsultuppdrag, det kan vara in-house eller som konsult hos någon av AFRYs kunder.
Under Talangprogrammet kommer ni ha flera gemensamma utbildningsdagar med såväl interna som externa föreläsare, detta ges dagtid på betald arbetstid. Du kommer även få ta del av flera roliga aktiviteter ihop med kollegorna från Talangprogrammet, AFRY och Framtiden!

Du som söker tjänsten som Mekanikkonstruktör är en entreprenörsdriven person som står upp för vad du tycker och tänker. Du vågar be om hjälp men även ifrågasätta varför något fungerar som det gör, för att utmana AFRYs kunder. Du värdesätter gott samarbeta för att tillsammans kunna driva projekt framåt och lära av varandra. Vi tror även att du är passionerad över ditt område och att du tycker det är roligt att jobba som Mekanikkonstruktör!

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen/Civilingenjörsexamen inom Mekanik/Design/Produktutveckling/Motsvarande
•Kunskap i Solidworks/CATIA
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Stort tekniskt intresse genom att även gjort olika tekniska hobbyprojekt på fritiden
Meriterande för tjänsten:
•Arbetat med ytmodellering
•Kunskaper i ritningslära

Om AFRY
AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi. Företaget är lokaliserat över hela världen och arbetar för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. AFRYs tre värdeord som genomsyrar organisationen är Brave, Devoted och Team players. AFRYs Talangprogram riktar sig mot AFRY Connected Products, som tillhandahåller kompetens inom mekanik, mjukvara och projektledning. Till deras kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg söker vi nu nya Talanger som är redo för att kickstarta sin karriär. Du kan läs mer om AFRY här: https://afry.com/sv

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Mekanikkonstruktör, ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via e-post: lisa.hannerz@framtiden.com eller telefonnummer: 073–5168995.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Mekanikkonstruktör till AFRYs Talangprogram kommer du under första anställningsåret att vara anställd som konsult via Framtiden. Du kommer sedan ha mycket goda möjligheter att anställas direkt av AFRY.

Villkor
Startdatum: september 2023
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: mån-fre, dagtid
Omfattning: heltid

Ansök nu

Quality Support Specialist till Husqvarna

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Jun 27
Du som vill skapa dig en bred teknisk förståelse och som trivs i en roll med ett brett kontaktnät – du ska läsa vidare! Nu kan du söka tjänsten som Quality Support Specialist till Husqvarna. I den här rollen kommer du arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete av befintliga produkter. Du kommer bli en viktig nyckelspelare i Husqvarnas arbete för att fortsätta leverera ett högkvalitativt produktsortiment.

Om rollen
I rollen som Quality Support Specialist kommer du ha en varierad roll där du tar emot ärenden från Husqvarnas säljbolag. Du kommer ta ärendena vidare och hantera dessa i samråd med dina kollegor på Husqvarna, tex. produktion och R&D. Du kommer att ansvara för Husqvarnas digitala tjänster för företagskunder.

Som Quality Support Specilist kommer du ha ett brett kontaktnät med kollegor från olika avdelningar samt med olika säljbolag. Du kommer i huvudsak arbeta från Husqvarnas kontor, men det förekommer resor i hela världen för att träffa kunder och för att testa produkterna på plats. Du kommer arbeta Agilt med kvalitets- och förbättringsarbetet men ibland kommer prioriterade ärenden och du får prioritera om dina arbetsuppgifter. Rollen passar därför dig som önskar ett arbete där ingen dag är den andra lik. Inledningsvis kommer du tilldelas en fadder som kommer stötta dig i ditt arbete.

Din profil
Vi söker efter dig som vill skapa en bred teknisk förståelse samt ett brett kontaktnät. Du trivs i en roll där du har flera spännande projekt i gång samtidigt. Därför är det viktigt att du håller ordning och reda bland dina arbetsuppgifter samt att du är noggrann med din dokumentation. Du har ett språkligt intresse och kan förmedla information muntligt och skrift på ett pedagogiskt sätt, både på svenska och på engelska. Du trivs i en roll där du ena stunden arbetar från kontoret och andra stunden är på kundmöten eller på en annan avdelning. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och ser till att driva ditt arbete framåt. Du har även ett stort tekniskt intresse och tycker det är spännande att lära nytt samt fördjupa dig inom tekniken.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidat-/Master-/Civilingenjörsexamen inom Datateknik/Systemutveckling/Systemvetenskap/Mjukvara/Inbyggda System/Mekatronik/Motsvarande
•Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
•Stort tekniskt intresse och gärna hållit på med tekniska projekt på fritiden
•B-körkort

Meriterande för tjänsten:
•Intresse för dataanalys och siffror
•Kunskaper i Power BI
•Kunskaper i Python

Om Husqvarna
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att arbeta på Husqvarna erbjuds du:
•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din roll och inom bolaget
•Arbeta i teknikens framkant och i kreativa team
•Flextid, trivsamma kontor och hybrid arbetsplats
•Närvarande och kompetenta ledare och kollegor

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Quality Support Specialist till Husqvarna, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via e-post: lisa.hannerz@framtiden.com eller telefonnummer: 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Quality Support Specialist till Husqvarna kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter till att gå över i en anställning direkt hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: September 2023/Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna/Remote
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Försäljningsdriven styrelseledamot till Framtiden!

Account manager
Läs mer Jun 22
Om oss:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag, främst inom IT/Teknik, Ekonomi och Kontor & Administration.

Vi bildades 2004 i Jönköping där vårt huvudkontor och vi finns idag på totalt 7 orter i Sverige och sedan 2018 även i Oslo. Totalt är vi ca 125 anställda och har i dagsläget ungefär 600 konsulter ute hos våra kunder runt om i landet.

Framtiden står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.

För mer information om oss på Framtiden surfa gärna in på www.framtiden.com

Om uppdraget:

Nu vill vi stärka vår styrelse med en säljdriven visionär som gjort ett starkt avtryck i näringslivet genom en eller flera framgångsrika företagsresor. Framtiden har höga ambitioner och behöver därför stärka upp styrelsen med ny kompetens för att hjälpa oss att ta språnget mot att bli ett av Sveriges absolut bästa rekryteringsbolag.
Styrelsen sammanträder årligen för fem ordinarie styrelsemöten och ytterligare möten vid behov. Styrelsen uppdrag är att stötta och utmana bolaget i de beslut som ska fattas.

Vem är du?

• Du har erfarenhet av traditionell försäljning inom B2B
• Du har erfarenhet av internationell försäljning
• Du har erfarenhet av roll på ett bolag som haft snabb tillväxt
• Du kan ställa dig till förfogande för styrelsearbete och som bollplank för ledningen
• Du delar Framtidens värderingar
Det är meriterande om du har jobbat med rekrytering, antingen på ett rekryteringsföretag, konsultföretag eller liknande roller. Har du kunskaper inom evidensbaserad rekrytering är det också en stor merit. Har du suttit i en beställande roll mot ett rekryterings- och/eller bemanningsföretag är det helt klart också meriterande.
Förutom det vanliga styrelsearbetet förväntas du som styrelseledamot även stötta ledningen i specifika ämnen vid behov.

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 5 styrelsemöten per år
Ort: Jönköping, Linköping, Göteborg

Ansök nu

Rekryteringskunnig styrelseledamot till Framtiden!

Account manager
Läs mer Jun 22
Om oss:

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag, främst inom IT/Teknik, Ekonomi och Kontor & Administration.
Vi bildades 2004 i Jönköping där vårt huvudkontor och vi finns idag på totalt 7 orter i Sverige och sedan 2018 även i Oslo. Totalt är vi ca 125 anställda och har i dagsläget ungefär 600 konsulter ute hos våra kunder runt om i landet.
Framtiden står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
För mer information om oss på Framtiden surfa gärna in på www.framtiden.com

Om uppdraget:

Nu vill vi stärka vår styrelse med en säljdriven visionär som gjort ett starkt avtryck i näringslivet genom en eller flera framgångsrika företagsresor. Framtiden har höga ambitioner och behöver därför stärka upp styrelsen med ny kompetens för att hjälpa oss att ta språnget mot att bli ett av Sveriges absolut bästa rekryteringsbolag.
Styrelsen sammanträder årligen för fem ordinarie styrelsemöten och ytterligare möten vid behov. Styrelsen uppdrag är att stötta och utmana bolaget i de beslut som ska fattas.

Vem är du?

•- Du har gedigen erfarenhet av rekrytering på t.ex. ett rekryterings- och/eller bemanningsföretag eller konsultbolag
•- Du har erfarenhet av operativt och strategiskt arbete antingen på en HR-avdelning eller People & Culture-avdelning.
•- Du har erfarenhet av roll på ett bolag som haft snabb tillväxt
•- Du kan ställa dig till förfogande för styrelsearbete och som bollplank för ledningen
•- Du delar Framtidens värderingar

Det är meriterande om du har erfarenhet av traditionell försäljning inom B2B. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av internationell försäljning. Har du suttit i en beställande roll mot ett rekryterings- och/eller bemanningsföretag är det helt klart också meriterande.

Villkor:

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 5 styrelsemöten per år
Ort: Jönköping, Linköping, Göteborg

Ansök nu

Junior hydrogeolog till Sweco Jönköping!

Hydrogeolog
Läs mer Jul 7
Vill du förändra samhället genom vatten? Detta är rollen för dig som är extra intresserad utav hydrogeologi/grundvatten, geologi eller geofysik och vill ingå i en grupp med likasinnade. Nu söker Sweco en junior hydrogeolog till Jönköping som vill vara med och göra skillnad! Sök tjänsten, denna chansen kan du inte missa!

Om rollen

Du kommer att tillhöra gruppen Hydrogeologi & Vattenresurser som arbetar med det allra mesta inom hydrogeologi. Teamet består av åtta kunniga medarbetare som tillsammans har en gedigen erfarenhet och kompetens. Kunniga kollegor och chefer kommer stötta dig i din yrkesroll och du har förutsättningarna finns att bygga nätverk med likasinnade. Vidareutveckling inom rollen och bolaget uppmuntras och du kan gå olika vägar beroende på ditt eget intresse.

Ett urval av arbetsuppgifterna som hydrogeolog på Sweco:

•Planera, genomföra och utvärdera hydrogeologiska utredningar i olika skeden
•Utföra analytiska beräkningar
•Utföra fältarbeten, som exempelvis grundvattennivåmätning, vattenprovtagning och olika typer av pumptest
•Utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
•Delta i gruppens teknik- och affärsutveckling
Vem är du?

Sweco lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken, kommunikativ och entusiastisk. Du uppskattar att driva saker från idé till målgång, har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Då Swecos leveranser huvudsakligen sker i rapportform är det en förutsättning att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

För att lyckas i rollen som behöver du inneha följande:

•Relevant eftergymnasialutbildning från högskola/universitet
•Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
•B-körkort är ett krav

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande:

•Tidigare erfarenhet av arbete som konsult
•Kunskaper/erfarenheter inom grundvattenmodellering, GIS, fältarbeten eller geofysik
•Officepaketen

Om Sweco

Sweco är Europas ledande arkitekt- och teknikkonsultbolag med 7000 medarbetare runtom i Sverige. De är experter på att lösa vår tids stora samhällsutmaningar – en uppgift som är mer relevant, utmanande och inspirerande än någonsin tidigare. På bolaget finns bred kunskap och goda utvecklingsmöjligheter, tjänsterna sträcker sig från miljöutredningar, förorenad mark och klimatfrågor till projektering av vatten och avloppssystem. Sweco har många års erfarenhet av att anställa juniora talanger och en genomtänkt on-boardingplan för nyanställda.

Så här söker du
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: ida.kindbom@framtiden.com eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person.

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v29-v33 och återupptas under vecka 33.
Det går givetvis bra att skicka in din ansökning under denna tid!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Kontorstid med flex
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen

Din ansökan
1.Telefonintervju (Framtiden)
2. Intervju (Framtiden)
3. Intervju (Sweco – chef)
4. Intervju 2 (Sweco – chef+team)

Ansök nu

Fastighetsskötare till fastighetsbolag i Jönköping!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 7
Nu söker vi en teknisk intresserad och driven fastighetsskötare för rekrytering och direktanställning till vår kund.

Om Rollen

I rollen som Fastighetsskötare kommer du att ha en bred och varierad arbetsroll där du arbetar mot fastighetsbeståndet i Jönköping. Du får ta ett stort ansvar att planera upp dina arbetsdagar för att lösa uppgifterna som ska utföras. Företaget ligger i framkant gällande långsiktig och hållbar utveckling och arbetar aktivt för miljöcertifiering av sina fastigheter. Du får arbeta i en liten, effektiv organisation där du tillsammans med ditt team ansvarar för fastigheterna. Fastigheterna nyttjas av såväl offentliga verksamheter som privata företag. Organisationen präglas av en stark sammanhållning, positiv stämning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat, vilket gör att stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.
Det finns goda möjligheter till utveckling av arbetsrollen.

Exempel på arbetsuppgifter:

•Daglig kommunikation med hyresgäster, medarbetare och entreprenörer.
•Daglig rondering, drift, skötsel och hantering av serviceanmälningar.
•Arbeta proaktivt och underhålla fastigheterna för att minska antalet serviceanmälningar.
•SBA-arbete
•Att tillsammans med förvaltare ansvara och planera för service och besiktningar av tekniska installationer i fastigheterna.
•Informera och bidra med förslag på underhåll samt effektiviseringar till fastighetsförvaltare.
•Vara behjälplig i företagets certifieringsarbete för Miljöbyggnad.

Vem är du?

Vi söker dig som är en händig, driven person med gott tekniskt kunnande, du ser lösningar istället för problem. Du kommer vara fastighetsbolagets ansikte utåt mot hyresgästerna, därför är det viktigt att du trivs i en roll där du få träffa människor. Du kommer tilldelas arbetsuppgifter från din arbetsledare, men du kommer ha en väldigt självständig roll där du till större delen utför uppgifterna på egen hand. Därför passar tjänsten dig som är ansvarstagande och gärna tar egna initiativ. Du har ett öga för detaljer och kan se vad som behöver göras, tex. om det behöver städas upp någonstans. Du trivs i en arbetsroll där du får arbeta med kroppen både ute och inne året om.


Skallkrav för tjänsten:

•Har B-körkort
•Hanterar svenska i tal och skrift
•Intresse för fastigheter och teknik

En del av arbetet dokumenteras i våra datasystem så vi ser gärna att du har baskunskaper i Microsoft Office och allmän datorhantering.

Meriterande för tjänsten:

•Dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen med liknande arbetsuppgifter
•Anläggningsskötarutbildning
•Kunskaper inom ventilation och andra tekniska installationer i fastigheter.


Om Företaget

Fastighetsbolaget har sitt kontor beläget i Jönköping. Information om fastighetsbolaget ges vid intervjutillfället. Fastighetsbolaget ser långsiktigt på den här rekryteringen. Därför tror vi att du vill vara med att bidra till att bygga upp ett långsiktigt stabilt och bra arbetslag.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten, ansök via länken alternativt på vår hemsida: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Ida Kindbom via e-post: ida.kindbom@framtiden.com eller telefonnummer: 072-2027812.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos kund.


Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v29-v33 och återupptas under vecka 33.
Det går givetvis bra att skicka in din ansökning under denna tid!

Ansök nu

Lönespecialist med erfarenhet

Löneadministratör
Läs mer Jul 7
Brinner du för lön, HR
och kompensationsfrågor? Här får du chans att jobba som Lönespecialist på
Husqvarna AB. Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som Lönespecialist
kommer du att jobba på avdelningen Compensation & Benefits på Husqvarna AB.
Du ansvarar för att leverera rätt lön och förmåner till alla Husqvarnas
medarbetare runt om i Sverige.

Du blir en del av ett
team på 13 personer, varav 6st lönespecialister. Arbetet innebär att vara en
supportfunktion för de anställda där du svarar på frågor som rör lön, förmåner,
skatter, pension m.m.

Som Lönespecialist har
du en varierande vardag med många interna kontakter. Du arbetar i systemet HR
Plus samt Medvind och har även externa kontakter med exempelvis leverantörer av
lön och tidsrapporteringssystem.

I arbetsuppgifterna
ingår exempelvis:
•Svara på frågor
gällande lön och förmåner
•Lönekörningar
•Administration kring
avtal och tidrapporter
•Arbetsgivardeklarationer
•Rapportering till
skatteverket kring pension och avtal

I rollen som Lönespecialist söker vi
dig som har:
•YH-utbildning inom HR/lön/ekonomi
•Flytande svenska &
engelska i tal & skrift
•Ett par års erfarenhet av
lönearbete

Det är meriterande om
du har:
•Erfarenhet av HR Plus och/eller
Medvind
•Jobbat på Husqvarna i
andra roller
•Excel på avancerad
nivå

Som person är du detaljorienterad
och förstår vikten av att vara noggrann i ditt arbete. Då du blir del av en
supportfunktion är det viktigt att du är serviceminded och tycker om att prata
med mycket folk. Vi ser också att du har en stark integritet och kan stå på dig
i dina beslut.


Du erbjuds
Du blir del av en
härlig grupp med ett mycket gott samarbete. Tjänsten är en visstidsanställning
fram till årsskiftet med möjlighet till
förlängning.

Här får du:
•Arbeta på ett
världsledande företag
•Ett team med stor
lojalitet och vi-känsla
•Aktiviteter flera
gånger om året, arrangerade av gruppens egna trivselgrupp

Om Husqvarna AB
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom
produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter
för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin
företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Augusti 2023
Placeringsort:
Huskvarna
Omfattning: Visstid
t.om. 2023-12-31 med möjlighet till förlängning
Lön: Enligt
överenskommelse

Ansök nu

Operations Engineer within Cloud

Systemadministratör
Läs mer Jun 15
Are you experienced in
cloud and have a genuin interest in new technology? Apply for the position as
Operations Engineer at Globe Technologies!

Work tasks
As Operations Engineer
at Globe Technologies you will work with driving innovation within cloud an
IoT. You will be responsible for deploying and monitoring IoT-systems in a
cloud based environment.

Your work days will be
varied and as Operations Engineer you will work with different areas such as infrastructure
to increase performance and security, with troubleshooting and resolving issues
and also as a support function towards production, devops team and after sales.
You will have close contact with other teams such as testing and development –
which is based in China.

You will work at Globe
Technologies R&D office in Hedenstorp, where they are approximately 45
employees. The product range includes robotic lawnmowers, vehicles and
trailers.

Example of work tasks:
•Implement automated
scripts
•Trouble shooting and resolving
issues within cloud and IoT
•Support other teams
within IoT
•Work with cloud (Amazon
AWS) and databases
•Configuration

Requirements as Operations Engineer
•Education in data
science/system engineer or similar OR some years of work experience in relevant
field
•English
•Knowledge in cloud
(preferrably Amazon AWS)
•Experience in troubleshooting and installation

Good to have:•Mandarin
•Interest in IoT-system
or smart units
•Work experience

As a person you are
driven and have big involvement to your job. You have a genuine interest in
tech and always want to stay up to date about new technologies. You thrive in
an environment where you get to learn new things and want to become really good
in your field of expertise. Since the role requries a lot of contact with other
teams you are a good team player and can easily communicate with others.


What you will get
Globe Technologies believe in fostering an
environment that encourages growth, learning, and the opportunity to explore
different roles within the company. Our culture values flexibility, teamwork,
and innovation. If you're excited about IoT and cloud technologies and have a
passion for making a difference, this is the job for you!

Here you will:
•Work in a global
organsiation
•Have a varied work day
•Work with advanced
technology

About Globe Technologies
Globe Technologies are the accelerator of change into
battery-driven power with products and solutions for home, garage and garden. Globe Technologies powers the
future. With our portfolio of brands: Greenworks, Powerworks, Cramer and Greenworks Commercial, we are dedicated to make the industry
cleaner, greener and better. Our presence is global and so are our ambition.

About Framtiden AB
Framtiden is a recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make a difference in people’s lives. We make that difference by helping people find the right job and colleagues. We are specialized in recruiting the right talents to the right company.
Framtiden is located in 7 cities in Sweden and in Oslo.
For this position, you will initially be employed by Framtiden and work as a consultant at Globe
Technologies.

Terms
Start date: Immediately or according to agreement
Location: Jönköping
Work hours: Mon-Fri,
8-17
We are reviewing and selecting candidates continuously and
the position may be filled before the last day of application.

Ansök nu

Systemtekniker Microsoft

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 15
Nu söker vi efter en ny Systemtekniker inom Microsoft till vår kund i Huskvarna. I denna roll får du nyttja och utveckla dina kunskaper inom system och IT på en rolig och händelserik arbetsplats!

Om tjänsten
Man kommer som systemtekniker att arbeta i Microsofts miljö, primärt i MS Exchange och MS System Center Configuration Manager. Du kommer att tillhöra ett team med andra systemtekniker där samarbete är nödvändigt för att tillsammans hjälpas åt att lösa de uppgifter som teamet får. Arbetsplatsen är hos en stor arbetsgivare i Huskvarna. Mer info fås vid intervju tillfälle.

Vem är du?
Vi ser att den som söker har ett stort intresse och passion för teknik i IT miljöer så som Microsoft 365. Du behöver vara strukturerad och ha en god analytisk förmåga i dina arbetsuppgifter samt vara kommunikativ både internt och externt. Vidare så behöver du vara affärsmässig och professionell i ditt agerande och ha en god förmåga att uttrycka dig i skrift för system- och drift dokumentation.

För denna roll måste du ha:• Svenska i tal och skrift
• Dokumenterad erfarenhet av underhåll och konfiguering av MS Exchange
• Dokumenterad erfarenhet MS System Center Configuration Manager
• Dokumenterad erfarenhet av installation och implementering av program/applikationer på server
• B-körkort

För denna roll är det meriterande att ha:
• Erfarenhet av FortiMail, e-post och spamskydd
• Erfarenhet av Powershell
• Erfarenhet av Inera eKlients systemstöd

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju städer i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kunden.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Lön: Enligt ö.k.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Befattning: Heltid, dagtid

Ansök nu

Helpdesk Support/1st Line Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 26
Nu söker vi efter en ny Helpdesk Support/1st Line Support till en kund i Jönköping. I den här rollen kommer du få utveckla dina färdigheter inom kundservice och teknik då du kommer hjälpa till med olika tekniska frågor.

Arbetsuppgifter
I rollen som Helpdesk Support/1st Line Support kommer du tillsammans med dina kollegor att ta emot telefonsamtal och mejl från kunder inom organisationen. Du kommer arbeta från kontoret och registrera ärenden i ett system. Du kommer hjälpa till att lösa enklare tekniska problem åt dina kollegor, till exempel lösenordsåterställningar. Det du inte kan lösa på egen hand kommer skickas vidare till 2nd line support. Till din hjälp kommer du ha kollegorna nära till hans samt färdiga manualer för hur du ska utföra olika arbetsuppgifter.

Du som söker tjänsten trivs i en roll där du får hjälpa andra människor. Du trivs med att arbeta serviceinriktat och har en hög social kompetens. Du trivs även med att hjälpa andra människor och tycker det är roligt att svara i telefon. Här är det viktigt att du har förmågan att både lyssna i kundens ärende och vilja hjälpa den på ett metodiskt sätt. Då du kommer arbeta utefter nedskrivna rutiner och administrera ärenden i olika system är det viktigt att du gillar att hålla ordning och reda på dina arbetsuppgifter. Vidare så är du stresstålig och klarar att ha "många bollar i luften".

Du kommer få upplärning i rollen som Helpdesk Support/1st Line Support hos kunden och inga förkunskaper inom kundens specifika område behövs sedan innan. Du ska däremot tycka att det är roligt att hjälpa andra samt vilja utveckla dina IT-/teknikkunskaper för att trivas i den här rollen.

Skallkrav för tjänsten:
•Intresse för IT
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Gymnasial utbildning

Meriterande för tjänsten:
•Gymnasial IT-utbildning
•Erfarenhet av kundservice/kundkontakt

Om kunden
Kunden är en större organisation i Sverige med kontor bland annat i Jönköping. Mer information om kunden ges vid intervju tillfället.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Helpdesk Support/1st Line Support ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Cristoffer Havdelin via e-post: cristoffer.havdelin@framtiden.se eller telefonnummer: 070-0151385.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Helpdesk Support/1st Line Support/Kundtjänstmedarbetare kommer du vara anställd som konsult via Framtiden och vara uthyrd till kunden. Efter konsultuppdraget så finns det möjligheter till övergång till kund.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Mån-fre dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Embeddedutvecklare till Husqvarnas Talangprogram

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 2
Om du är intresserad av att arbeta i teknikens framkant, på riktigt (!), då ska du läsa vidare! Nu har du möjligheten att söka tjänsten som Embeddedutvecklare till Husqvarnas Talangprogram. Här kommer du få arbeta med att spå och planerar framtidens teknik och produkter, innan det ens har nått R&D!

Om rollen
I rollen som Embeddedutvecklare till Husqvarnas Talangprogram kommer gå ingå i ett mjukvaruteam som arbetar nära hårdvaran. I huvudsak kommer ert arbete fokusera vid utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare. Tillsammans med kollegorna kommer du att arbeta med förutvecklingen av system och produkter, innan produkterna når utvecklingsavdelningen. Du kommer få arbeta i projektform och ingå i en projektgrupp. Projektens längd varierar men brukar ofta vara av längre karaktär och du kommer få vara med på hela projektresan. Detta gäller från att nya idéer skapas, presenteras och bollas, till att ni arbetar med utvecklingen, testa produkten, för att sist skicka vidare idén till utveckling. Tjänsten innebär frihet under ansvar. Du som gillar att ta för dig och arbeta runt hinder kommer få stor möjlighet att vara kreativ i rollen. Rollen som Embeddedutvecklare passar dig som är intresserad av morgondagens teknik och som vill arbeta i teknikens framkant.

Som Embeddedutvecklare kommer du ingå i Husqvarnas Talangprogram. Det innebär att du påbörjar en riktig tjänst på Husqvarna tillsammans med andra nyutexaminerade utvecklare. Ni kommer kunna följa upp, fördjupa och reflektera över era nyvunna kunskaper genom gemensamma utbildningsdagar, erfarenhetsutbyten och roliga aktiviteter som sträcker sig över hela första anställningsåret!

Vi söker efter dig som vill kickstarta din karriär genom Husqvarnas Talangprogram! På din avdelning kommer du ha möjlighet att tillsammans med dina kollegor få komma på nya, kreativa lösningar. Vi tror att du som söker tjänsten som Embeddedutvecklare är en person som tar för dig och har ett kreativt sinne där du försöker se lösningar före hinder. Du kommer samarbeta tätt ihop med kollegor från flera olika professioner. Därför är det viktigt att du kan kommunicera ut information, delar med dina av dina kunskaper och tillsammans med andra kan brainstorma fram nya idéer och lösningar. Du har ett stort tekniskt intresse som visat sig på fritid i form av hobbyprojekt och/eller trendspaning och kunskapssökande inom den senaste tekniken.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidat-/Master-/Civilingenjörsexamen inom Mjukvara/Inbyggda System/Elektronik/Datateknik/Mekatronik/Motsvarande
•Kunskap i Linux
•Kunskaper i C och C++
•Stort tekniskt intresse och suttit med något tekniskt hobbyprojekt på fritiden
•Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper i Python
•B-körkort

Om Husqvarna
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att arbeta på Husqvarna erbjuds du:
•En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
•Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
•En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din roll och inom bolaget
•Arbeta i teknikens framkant och i kreativa team
•Flextid, trivsamma kontor och hybrid arbetsplats
•Närvarande och kompetenta ledare och kollegor

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Embeddedutvecklare till Husqvarnas Talangprogram, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via e-post: lisa.hannerz@framtiden.com eller telefonnummer: 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare till Husqvarna kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter Talangprogrammet finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos Husqvarna.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Fastighetstekniker till fastighetsbolag i Jönköping!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 19
Är du intresserad av fastigheter, har en social förmåga och är praktiskt lagd? Nu finns chansen att söka till fastighetstekniker på ett stabilt företag som är på en spännande tillväxtresa. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer erbjudas eget ansvar och det finns möjligheter till god kompetensutveckling. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

•Felavhjälpande arbete i fastigheterna
•Självständigt planera och utföra mindre reparationer och underhållsåtgärder
•Proaktivt arbeta för välskötta och energieffektiva fastigheter
•Att tillsammans med förvaltare ansvara och planera för service och besiktningar av tekniska installationer i fastigheterna
•Informera och bidra med förslag på underhåll samt effektiviseringar till fastighetsförvaltare
•Rondering och SBA-arbete
•Vara behjälplig i företagets certifieringsarbete för Miljöbyggnad
•Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer


Om Företaget

Fastighetsbolaget har sitt kontor beläget i Jönköping. Information om fastighetsbolaget ges vid intervjutillfället. Fastighetsbolaget ser långsiktigt på den här rekryteringen. Därför tror vi att du vill vara med att bidra till att bygga upp ett långsiktigt stabilt och bra arbetslag.

Din profil

Du har ett eget inre driv där du kan se vilka arbetsuppgifter som behöver bli gjorda och känner dig motiverad att planera upp arbetet på ett så effektivt sätt som möjligt. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser även att du är en problemlösare som vill göra ett bra jobb och med tiden kan se förbättringspotential i arbetet som ska utföras.

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker önskas du inneha följande:

•Dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke
•Ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning
B-körkort är krav

Det är meriterande i rollen som fastighetstekniker att ha något av följande:
•Kunskaper inom exempelvis el, vvs, ventilation, styr & reglerteknik
•Relevant eftergymnasial utbildning

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: ida.kindbom@framtiden.com eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. Detta är en rekrytering och Du kommer att bli anställd hos vår kund.


Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Kundmottagare till globalt företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 5
Tycker du om att ha mycket kundkontakt och att leverera service med hög kvalitet? Är du en fena på administration och gillar att ta mycket eget ansvar? Då ska du läsa vidare!

Om rollen

I arbetet som kundmottagare kommer du arbeta med kundservice, planering och administration. I din tjänst så kommer du att ta emot inkommande ärenden från kund, besvara frågor gällande service, lägga serviceordrar samt övriga tillhörande administrativa uppgifter. Du kommer att ta emot inkommande ärenden och har daglig kontakt med kunder inom t.ex. produkt-, leverans-, prisfrågor och orderläggning. I ditt arbete kommer du vara första kontaktperson vid inkommande samtal eller mejl från kund, du kommer lägga serviceordrar i affärssystem med grund i information från kund. Du kommer även säkerställa att det svar som lämnas överensstämmer med företagets policies och regler. Sist kommer du även arbeta med att kontinuerligt skapa och upprätthålla goda relationer med kunderna.


Vem är du?

Du är en relationsskapande person med god kommunikativ förmåga och har en hög känsla för god service. Du har en god förmåga att arbeta strukturerat med administration. Du kan driva dig själv framåt och vara självgående i din roll och ta eget ansvar. Du har även en god samarbetsförmåga då samarbeta internt och mot kund kan förekomma. Vi ser även att du är kreativ då man får jobba med sökningar i sina arbetssystem dagligen.

Kompetenskrav:
•Minst 3-årig gymnasial utbildning
•1-2 års yrkeserfarenhet inom servicebranschen alt. likande roll/annat relevant område
•Svenska och engelska i tal och skrift
Om Företaget

Vår kund är ett världsledande företag som verkar i över 70 länder globalt. Vår kund tillhandahåller ett komplett utbud av accesslösningar som gör att miljontals människor och företag känner sig säkra och trygga.
Mer info om företaget fås vid intervjutillfälle!


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan vara tillsatt redan innan sista ansökningsdagen.

Villkor:

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

1st Line Support/Kundsupport till Industriföretag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 17
Det går bra för vår kund som är ett industriföretag. Därför behöver de nu utöka sin arbetsstyrka med en 1st Line Support/Kundsupport. Vi tror att du är i början av din karriär och att du har ett stort tekniskt intresse. Du är nu redo för att lära dig mer om it och kundvård!

Om jobbet
Som 1st Line Support/Kundsupport ansvarar du för att ge support och service till företagskunder över telefon och e-post. Du kommer hjälpa kunder både kunder och kollegor med tekniska frågor. Dessutom kommer du att göra enklare felsökning samt slussa vidare ärenden till 2nd Line Support.

Du kommer arbeta tätt ihop tillsammans med ditt team bestående av duktiga och hjälpsamma kollegor på 1st och 2nd line. Vid starten kommer du gå en gedigen introduktion till arbetet, företagets arbetssätt, produkter och system.

Arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att:
•Ta emot inkommande kundärenden via telefon/e-post
•Göra enklare felsökningar och åtgärda incidenter
•Agera intern it-support mot kollegor

Om dig
Till den här rollen söker vi dig som har:
•Gymnasieutbildning
•Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
•Stort tekniskt intresse

Det är meriterande om du har något av följande:
•Erfarenhet av it-support
•Finska, tyska i tal och skrift
•Erfarenhet av servicejobb med kundkontakt
•B-körkort för att kunna besöka kunder

•Erfarenhet av systemet SuperOffice

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är social och utåtriktad då du kommer ha mycket kundkontakt. Du trivs i en roll där du får ge god service genom att hjälpa andra med olika tekniska ärenden. Du trivs även i en härlig och lättsam arbetsgrupp där ni hjälps åt för att lösa olika utmaningar. För den här tjänsten finns inga krav på någon formell teknisk utbildning. Det viktiga är att du har ett stort tekniskt intresse och ser tjänsten som 1st Line Support/Kundsupport som en språngbräda för att komma in i IT-branschen och att få utvecklas på arbetsplatsen!

Om kundföretaget
Kundföretaget är ett industribolag med huvudkontor i Jönköping. Information om företaget ges vid intervjutillfället.

Hur du ansöker
Välkommen med din ansökan genom att söka via www.framtiden.com. Vid frågor går det bra att ställa dem direkt till ansvarig rekryterare Lisa Hannerz på lisa.hannerz@framtiden.com/073–5168995.

Sök tjänsten som 1st Line Support/Kundsupport genom att skicka in CV. Om du går vidare i processen kommer du göra en telefonintervju, intervju med Framtiden, skicka in referenser och betyg samt göra en slutlig intervju med industriföretaget. Därefter tas ett anställningsbeslut.

Urvalet sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos industriföretaget.

Villkor
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid, må-fr
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till AFRYs Talangprogram

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 12
Tar du examen till sommaren 2023? Nu kan du kickstarta din karriär genom en unik möjlighet att varva både teori och praktik. Tillsammans med din arbetsgrupp av nyutexaminerade, ambitiösa kollegor kommer du vara en del av AFRYs Talangprogram 2023!

AFRY erbjuder
•Arbete hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
•Individuell utvecklingsplan för dig med goda möjligheter att vidareutvecklas i din roll
•Generöst utbud av rabatterade priset och aktiviteter och ett brett utbildningspaket
•Moderna och fräscha kontor
•Bli en del av en härlig gemenskap och ta del av trevliga aktiviteter som konsultluncher, AWs, julfester, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du ingå i Talangprogrammet tillsammans med Talangkollegor från kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg. Inledningsvis kommer ni få komma på ett gemensamt projekt som ni vill arbeta med, för att lära av varandra och arbeta över flera discipliner. Därefter är målet att du ska komma ut i ett spännande konsultuppdrag, det kan vara in-house eller som konsult hos någon av AFRYs kunder.
Under Talangprogrammet kommer ni ha flera gemensamma utbildningsdagar med såväl interna som externa föreläsare, detta ges dagtid på betald arbetstid. Du kommer även få ta del av flera roliga aktiviteter ihop med kollegorna från Talangprogrammet, AFRY och Framtiden!

Du som söker tjänsten som Mekanikkonstruktör är en entreprenörsdriven person som står upp för vad du tycker och tänker. Du vågar be om hjälp men även ifrågasätta varför något fungerar som det gör, för att utmana AFRYs kunder. Du värdesätter gott samarbeta för att tillsammans kunna driva projekt framåt och lära av varandra. Vi tror även att du är passionerad över ditt område och att du tycker det är roligt att jobba som Mekanikkonstruktör!

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen/Civilingenjörsexamen inom Mekanik/Design/Produktutveckling/Motsvarande
•Kunskap i Solidworks/CATIA
•Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
•Arbetat med ytmodellering
•Kunskaper i ritningslära

Om AFRY
AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi. Företaget är lokaliserat över hela världen och arbetar för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. AFRYs tre värdeord som genomsyrar organisationen är Brave, Devoted och Team players. AFRYs Talangprogram riktar sig mot AFRY Connected Products, som tillhandahåller kompetens inom mekanik, mjukvara och projektledning. Till deras kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg söker vi nu nya Talanger som är redo för att kickstarta sin karriär. Du kan läs mer om AFRY här: https://afry.com/sv

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Mekanikkonstruktör, ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via e-post: lisa.hannerz@framtiden.com eller telefonnummer: 073–5168995.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Mekanikkonstruktör till AFRYs Talangprogram kommer du under första anställningsåret att vara anställd som konsult via Framtiden. Du kommer sedan ha mycket goda möjligheter att anställas direkt av AFRY.

Villkor
Startdatum: september 2023
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: mån-fre, dagtid
Omfattning: heltid

Ansök nu

Sommarjobb som projektör inom CAD!

Byggnadsingenjör
Läs mer Jun 20
Söker du ett sommarjobb och vill jobba som projektör? Om du är intresserad av CAD och byggnadsteknik, då är detta chansen för dig!

Om tjänsten:

Detta sommarjobb sträcker sig juni till augusti och innebär möjlighet till en lärorik och givande erfarenhet inom bygg. Det är perfekt för dig som vill bygga på med relevant arbetslivserfarenhet nu under sommaren. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning och en trevlig arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla dina CAD-kunskaper.

Om företaget:

Företaget är ett inkubatorbolag som sitter i Science Park Jönköping. De är aktiva inom byggbranschen vart affärsidé förenklar och kostnads effektiviserar traditionella arbetssätt.

Vem är du?

Som person ser vi att du har ett stort intresse för CAD och ritningsframtagning inom det byggtekniska området. Du är strukturerad, lösningsorienterad och kreativ.

För rollen som projektör tror vi att du har:

•Studerande inom relevant teknisk eftergymnasial utbildning eller annan relevant erfarenhet inom området.
•Kunskaper inom CAD

Villkor

Ansökningar behandlas löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna att du har god tillgänglighet under sommaren.


Start: Omgående
Omfattning: Sommaren 2023 (Jun-Aug)
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Embeddedutvecklare till Globe Technologies

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 12
Sök tjänsten som Embeddedutvecklare till Globe Technologies! Här kommer du få arbeta brett med mjukvaruutveckling av produkter hos varumärken som Greenworks, Powerworks och Cramers.

Om rollen
I rollen som Embeddedutvecklare kommer du ingå i ett team som arbetar med mjukvara, hårdvara, system och mekanik. All produktutveckling sker i Jönköping, vilket gör att du kommer ha många kompetenta kollegor att bolla idéer med. Rollen passar dig som vill följa hela produktutvecklingen från start till mål samt arbeta brett med olika slutprodukter. Utvecklingen börjar med en produktägares idé. Därefter tar du vid och arbetar med en ticket. Du arbetar igenom din uppgift och därefter gör du slutgiltiga tester på produkten innan det är dags för lansering. Dokumentation av arbetet sker i Jira.

Rollen som Embeddedutvecklare passar dig som vill arbeta brett med embeddedutveckling. Skulle du vilja fördjupa dig inom något specifikt område så finns det utrymme för det. Rollen på Globe Technologies passar dig som vill lägga lagom mycket tid på processer och dokumentation och mer tid på själva utvecklingen!

Exempel på arbetsuppgifter:
•Delta i dagliga scrum-möten
•Utveckla mjukvara till robotgräsklippare
•Bidra med nya innovativa idéer
•Samarbete med designteam (UX/UI/industridesign)
•Test av mjukvara både före och efter produktlansering

Vi söker efter dig som vill arbeta på ett spännande bolag i tillväxtfas. Vi tror du som söker tycker det är roligt när det kommer förslag på nya produktidéer. Du trivs i en miljö där det händer många olika saker och där man kommer på många nya, kreativa lösningar. Du kommer ha mycket frihet under ansvar. Därav är det viktigt att du kan driva dig själv och dina processer framåt samt tar ansvar för det du ska göra. Du är även en prestigelös person som delar med dina av dina kunskaper. Du vågar be om hjälp och bolla idéer för att komma framåt i utvecklingen.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidat/Master/YH-utbildning inom Mjukvara/Elektronik/IT alt. arbetslivserfarenhet som motsvarar en utbildning
•Minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom liknande område
•Viss kunskap i hårdvarunära programmering: C/C++, embedded
•Engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
•Svenska i tal och skrift
•Kunskaper om WiFi, RTK, Bluetooth

Globe Techologies erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett bolag som befinner sig i teknikens framkant. Du kommer ha möjligheten att kombinera arbete från det moderna kontoret på Hedenstorp utanför Jönköping tillsammans med distansarbete. Det är mycket frihet under ansvar och det finns möjlighet att testköra produkter både på testsighterna och hemifrån. Du kommer ha ett varierande arbetet där du får samarbeta med härliga kollegor och kombinera skrivbordsarbete med arbete hands on med produkterna.

Förmåner för anställda:
•Förtroendearbetstid och 30 dagar semester
•Möjlighet att förlägga stora delar av din arbetstid hemifrån
•Generösa avtal för pension och försäkring
•Ett härligt arbetsklimat med korta och snabba beslutsprocesser
•Modernt och fräscht kontor med uteplats och grill

Om Globe Technologies
Globe Technologies är ett kinesiskt bolag som har en omfattande utvecklingsavdelningen stationerad i Sverige. De utvecklare, producerar och säljer batteridrivna trädgårdmaskiner som robotgräsklippare, motorsågar, trimmers, mm. Globe Technologies skapar produkter till Greenworks, Powerworks och Cramer. Globe Technologies kan erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga priser utan att behöva tumma på kvaliteten. Detta genom att de äger sin egen utveckling samt sina egna fabriker med egen tillverkning.

Bolaget befinner sig i en kraftig tillväxtfas vilket gör att en roll där passar en individ som gillar tempo.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Embeddedutvecklare, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via e-post: lisa.hannerz@framtiden.com eller telefonnummer: 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare kommer Framtiden AB sköta första urvalet i rekryteringsprocessen, du kommer därefter anställas och arbeta på Globe Technologies.

Villkor
Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping/Remote
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Business Support Administrator till Husqvarna AB

Administrativ utvecklare
Läs mer Jun 22
Är du en fena på administration och vill jobba med att utveckla effektiva processer? Sök tjänsten som Business Support Administrator på Husqvarna AB!
ArbetsuppgifterI rollen som Business Support Administrator kommer du att jobba i gruppen Business Support som består av 5 personer i dagsläget. Dina kunder är interna avdelningar på Husqvarna och du arbetar med att strukturera och analysera data för att förbättra och effektivisera interna processer. Gruppen håller på att bygga upp ett ”Center of excellence”, vilket ska ansvara för ärendehantering av datarelaterade problem och fånga upp processer som behöver förbättras. Målet med arbetet är att förebygga problem och utbilda för att på sikt minska antalet supportärenden.
Som Business Support Administrator kommer du att jobba mycket i excel där du gör analyser och beräkningar, skapar struktur och tar fram statistik. Du jobbar med koordinering och administration av projekt som exempelvis att sätta upp utbildningar i hur man använder olika system.
I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:• Ta fram statistik och rapporter från excel
• Koordinering och administration av projekt
• Ärendehantering
• Skapa utbildningsmaterial
• Hantera stora mängder data i excel
I rollen som Business support administrator söker vi dig som har:• Utbildning inom business administration eller liknande
• Flytande engelska i tal & skrift
• Goda kunskaper i excel
Det är meriterande om du har:• Kunskap i Power BI
• Erfarenhet av datahantering och analyser av data

Som person är du analytisk och trivs med att grotta i siffror, värden och statistik. Du gillar att administrera och skapa struktur. För att trivas i rollen krävs att du är hjälpsam och vill jobba i ett team där samarbete är i fokus.
Du erbjudsHär får du:
• Vara med på en spännande utvecklingsresa
• Vara delaktig i att skapa automatiserade, effektiva processer
• En inblick i hela organisationen, du blir en central punkt för övriga Husqvarnaavdelningar
• Stora utvecklingsmöjligheter
Om Husqvarna AB Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och de efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.
Om Framtiden ABVi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Husqvarna.
VillkorStartdatum: Augusti eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu