OnePartnerGroup Jönköping AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos OnePartnerGroup Jönköping AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Ekonomichef
Läs mer Jun 22
Insatt Group är ett snabbväxande företag inom juridik. I rollen som ekonomichef kommer du ha stor möjlighet att vara en viktig del i den framtida tillväxtresan genom att löpande förbättra  processer och rutiner och uppföljning av verksamheten. Du blir också del av Insattsstyrkans fantastiska gäng med riktigt trevliga kollegor.  Insatt Group finns idag i Jönköping och Örebro och öppnar i Linköping vid årsskiftet. I Insatt Group ingår även dotterbolaget Qnister som utvecklar mjukvara för hantering av visselblåsning och GDPR. 

Insatt Group befinner sig på en tillväxtresa och söker därför efter en prestigelös och driven ekonomichef. Rollen kommer att vara väldigt varierad och passar dig som vill ha en rolig och händelserik vardag. 

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef på Insatt Group kommer du att erbjudas möjligheten att kombinera struktur och processer med att vara en del i en snabbfotad utveckling. Du kommer att vara en viktig del i att arbeta fram nya processer och digitalisering. I rollen ingår det även ledningsgruppsarbete där utveckling och entreprenörsanda kommer att vara nyckelorden. Insatt Group står inför en ordentlig tillväxtresa där en rad olika spännande projekt kan utlovas och där du kommer att ha en nyckelroll i dessa. Du kommer att jobba tvärfunktionellt och ha många olika kontaktytor och rollen präglas av tätt samarbete med andra. 

Arbetsuppgifter:  Övergripande ansvarig för löpande bokföring
Fakturering
Moms- och arbetsgivardeklarationer
Färdigställa månatliga bokslutsrapporter
Likviditetsprognoser
Ansvar för budgetarbetet
Proaktivt vidareutveckla rutiner för uppföljning av verksamheten
Uppföljning och rapportering av bonus
Pensionsfrågor
Compliance (arbetsmiljö, GDPR, KYC)
Till ditt stöd har du en ekonomiassistent på deltid. 

Din profil
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete med löpande bokföring och bokslut. Du har vana vid att arbeta självständigt och har du dessutom drivit mindre projekt inom ekonomi/HR/IT tidigare är det mycket meriterande. 
Du trivs i en entreprenörsdriven organisation, där din struktur och förmåga skapa hållbara och långsiktiga processer tar dig framåt i ett växande bolag. Du har troligen en bakgrund som ekonomichef / ekonomiansvarig i ett mindre tillväxtbolag sedan tidigare, alternativt controller i ett tjänstebolag. 

Som person är du prestigelös, strukturerad, driven och gillar organisationer med högt till tak. Har du dessutom nära till skratt kommer din vardag bli mycket roligare. 

Insatt Group erbjuder dig en varierad roll på ett spännande bolag, med produkter som underlättar mångas vardag. 
Placering för tjänsten är i Jönköping och urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Insatt Group med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Marcus Rosenblom, 036-4409011, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 14 augusti. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kandidatansvarig student till OnePartnerGroup i Jönköping

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 16
Hej,
 
Gänget från OnePartnerGroup i Jönköping här. Tillsammans med våra kollegor runt om i Sverige vill vi fortsätta vår expansionsresa och nu söker vi därför dig som vill kombinera dina studier med ett varierat och givande extrajobb som kandidatansvarig. Hos oss kommer du chansen att få en inblick i hur rekryterings- och bemanningsbranschen fungerar och dess olika processer, vilket du kommer ha nytta av i både dina studier och i yrkeslivet framöver. Visst låter det som en möjlighet som du bara inte får missa? 

Vi på OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och med vårt koncept inom rekrytering, bemanning och utbildning vågar vi verkligen säga att vi lyckats. Vi gillar människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang och hos oss får våra medarbetare växa, utvecklas och göra det som de är riktigt bra på, på sitt sätt. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas genom att lösa problem och skapa möjligheter. 
 
Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet. Med värdeorden framåtlutad, schysst och lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och varandra - alltid ta laget före jaget med andra ord! Här lägger vi fokus på att våra medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss samtidigt som man är en del av vår spännande expansionsresa.?Här i Jönköping är vi nio personer som jobbar tillsammans där vi både jobbar med både tjänstemanna- och yrkesmannauppdrag inom de flesta branscherna.

Nu är frågan, vill du också vara med på vår resa? 
Vi söker dig som utvecklas tillsammans med oss genom att jobba extra vid sidan om dina studier och potentiellt växa in i en roll hos oss. Hur mycket du kommer jobba kommer variera och är något vi bestämmer tillsammans. Vi har idag ett hög efterfrågan på våra tjänster och ser att du kommer fokusera på våra uppdrag både inom inhyrning och rekrytering. Uppdragen vi jobbar med är alltifrån tjänster inom ekonomi, RD, kundservice, sälj, logistik, produktion, ledarskap, teknik och IT. 

Ett urval av det du kommer sätta tänderna i hos oss: 
?? Annonsering av tjänster
?? Search
?? Urval av kandidater
?? Proaktiv kontakt med kandidater
?? Telefonintervjuer och fysiska intervjuer
?? Administrativa uppgifter
Då vi använder en hel del sociala medier så kommer du även att få administrera dessa till viss del, om du vill det. 

Visst låter det utvecklande och som ett första steg på din fortsatta resa inom arbetslivet? 

Vem tror vi du är då?
??  Du studerar en högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom HR, beteendevetenskap, Service Management eller liknande, på minst 50 %
??  Du har gärna tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
??  Du har mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift

Som person är du pålitlig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Vidare är du orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv och där du ser möjligheter när du stöter på hinder. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet.

Så, nu har vi berättat mer om oss och möjligheten som vi kan erbjuda dig. Nu vill vi veta mer om dig så tveka inte att visa intresse -  du har hela sommaren på dig. Vi kommer börja urvalsarbetet först efter semesterperioden, någon gång i mitten av augusti, så troligtvis kommer vi inte kunna ge dig några svar gällande status i processen förrän efter det. 

Vill du ställa några frågor om tjänsten eller om OnePartnerGroup så gör du det bäst genom att kontakta mig, Mikael Rydholm, verksamhetschef, mikael.rydholm@onepartnergroup.se  Jag ser fram emot att höra från dig, innan den 14 augusti.

Ansök nu

VD till Paprtect

Verkställande direktör
Läs mer Jun 21
Paprtect är ett start-up företag med en svensk innovation som bryter smittvägarna för de som använder pekskärmar i offentliga miljöer. Pekskärmar på offentliga platser är hem för flera tusen olika smittsamma bakterier. Vi har idag ett världspatent på vår innovation och produkten kommer att vara ”Made in Sweden”. Mer om vår story finner du om du scrollar men först vill vi berätta om en möjlighet hos oss.

Vi söker nämligen en entreprenörsdriven VD som vill lansera vår patenterade innovation i Skandinavien för att sedan ta den ut på den globala marknaden.

Rollen kommer initialt vara mycket säljorienterad och vi har redan skrivit avtal med de största och viktigaste återförsäljarna i Skandinavien. Lanseringen för produkten är planerad till augusti 2022.

Din uppgift som VD blir komma igång med försäljningen för att sedan succesivt bygga upp en organisation runt dig och leda dessa mot framgång. Du gillar att jobba operativt och har samtidigt en höjd i ditt strategiska tänkande. Vi ser framför oss en mycket dedikerad och driven person som älskar försäljning och har haft VD-uppdrag, meriterade försäljningschefsuppdrag eller liknande uppdrag som nu vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi delägare utgår från Jönköping och vi ser fördelar med att du också jobbar härifrån, men det är inget absolut krav. Resor kommer ingå i tjänsten då du kommer besöka återförsäljare och andra partners.

För oss är det en självklarhet att du som VD erbjuds delägarskap i vårt företag. Förutom oss tre delägare (Ola Thorwalls, Erik Elwing och Stefan Alvarsson) har du hjälp av Sikta Ekonomi som är vår finans/ekonomi avdelning, OAS som är vår reklambyrå, GWI som är vår IT avdelning samt OnePartnerGroup Business Solutions som tillverkar vår produkt och sköter distribution och lager.

Så nu mer om vår story, vi vill nämligen bidra till en friskare värld! När vi började utveckla vårt fingerskydd för 1,5 år sedan ville vi hitta ett sätt att begränsa smittspridningen på pekskärmar, kaffemaskiner och kortmaskiner i offentlig miljö. Det skulle räcka länge och vara enkelt att fylla på, utan plastförpackningar och burkar. Samtidigt skulle det vara lätt för användarna att förstå användningen och etablera en ny vana. Lösningen blev fingerskyddet Paprtect!

Paprtect är ett fingerskydd som bygger helt och hållet på att material ska vara återvunna och möjliga att återvinna. Själva fingerskyddet, det vill säga pappret, är tillverkat av återvunnet papper. Skyddet är komposterbart och kan återvinnas till 100 procent. Efter användning läggs det i den medföljande papperskorgen som är förberedd för kompostering. Dispensern är tillverkad i Sverige av konsumentåtervunnen plast. Läs gärna mer på https://sv.paprtect.com/
Produkten är testad på bransch-jättar med mycket bra resultat och vi har skrivit avtal med de största återförsäljarna i Skandinavien. Vi vann priset som årets innovation på Jönköpings Galan 2022.


Är du rätt person för att ta Paprtect ut på den globala marknaden? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi samarbetar initialt med OnePartnerGroup och den första kontakten sker med dem. Du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Lotta Ryman, 073-394 79 12, lotta.ryman@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 21 augusti.

Ansök nu

CNC-svarvare

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 29
Har du erfarenhet av CNC-svarvning sedan tidigare och vill testa på nya utmaningar?
Då har vi en möjlighet för dig!

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en självgående CNC-svarvare med yrkeserfarenhet samt goda kunskaper i programmering, ritningsläsning, verktygsbyten och att ställa maskinen. Företagets produktion består bl a av legotillverkning i korta och långa serier med mindre bitar i dom flesta förekommande material. Skifttjänstgöring förekommer.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra, ställa och helst även programmera CNC-svarv sedan tidigare.
Som person är du ansvarstagande, noggrann och mån om att göra ett bra arbete.
Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Krav
Körkort samt tillgång till bil
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 

Meriterande
Kunskaper i Edgecam
Erfarenhet av att programmera CNC-svarvVi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 7 augusti men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 


Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Maskinoperatör/lagerarbetare

Bandsågare, metall
Läs mer Jun 30
Söker du nya utmaningar och lockas av ett varierande jobb med eget ansvar? Då har vi en spännande tjänst för dig hos ett av våra kundföretag! 
Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu en lagerarbetare med fokus mot maskinoperatör. Dina arbetsuppgifter innefattar kapning av stål i bandsågar. Arbetets upplägg gör att man även kommer att bekanta sig med övrigt lagerarbete då man som operatör själv ansvarar för materialhantering.  Du kommer även att ha en viss kundkontakt vid utleverans av material. I tjänsten ingår även truckkörning och man använder sig då av en fyrvägstruck (B6).


Din profil
Vi ser att du som söker har goda kunskaper av datorer, har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter samt att du är driftig och flexibel. Du ser inga hinder i att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.


Krav Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
Truckbehörighet B6


Tjänstgöringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse (kundföretaget har semesterstängt v 28-30)

Du kommer att börja med en visstidsanställning och sedan finns det goda chanser att få en anställning direkt hos vårt kundföretag.

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 7 Augusti men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 

Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Senior Jurist till Insatt Group

Bolagsjurist
Läs mer Jun 22
Vi på Insatt söker en senior jurist, med spets inom arbetsrätt, dataskydd, kommersiell avtalsrätt eller associationsrätt, som vill arbeta som bolagsjurist åt våra kunder. Vill du vara med och förändra juristbranschen med handfast, verksamhetsnära rådgivning och hjärtligt driv? Då är detta tjänsten för dig!

Vilka är vi?
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och Örebro. Vi är dessutom i etableringsfasen i Linköping, där vi kommer öppna upp ett kontor inom kort.

Vår vision är att förändra juristbranschen genom verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss på Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler via våra molntjänster.

Din roll i Insattstyrkan
Du blir en del av en entreprenöriell och framåtlutad organisation om 20 medarbetare där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. I rollen ingår bland annat att: Arbeta som bolagsjurist gentemot våra kunder, lära känna deras verksamhet och bransch och fungera som ett bollplank i juridiska frågor, både inom ditt spetsområde och inom andra områden.
Upprätta och förhandla avtal inom ett brett affärsjuridiskt spektrum.  
Ge kunden handfasta verktyg för att förbättra sina processer och hjälpa kunden att prioritera risker.
Placeringsort är Jönköping, Linköping eller Örebro.

Vem söker vi?  
Vi söker dig som Gillar att träffa kunder och är nyfiken på deras verksamhet Du har ett engagerat angreppssätt och vågar vara tydlig i din rådgivning.
Har ett starkt entreprenörskap och affärsfokus. Du tycker det är roligt att bryta ny mark och har en stark drivkraft till att utvecklas och växa tillsammans med Insatt.
Är trygg och stabil med båda fötterna på jorden. Du är prestigelös, relationsskapande och gillar att bygga långsiktiga kundsamarbeten.
Dessutom har du en akademisk utbildning inom juridik och minst 5 års erfarenhet inom arbetsrätt, dataskydd, kommersiell avtalsrätt eller associationsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta internt som bolagsjurist eller som verksjurist.

Vi ser fram emot att höra från dig!
I denna rekrytering samarbetar Insatt med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Marcus Rosenblom, 036-4409011, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 14 augusti.

Ansök nu

Teamleader till Kitron i Jönköping

Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Läs mer Jun 30
Vill du jobba på ett stort internationellt företag som har spännande teknisk produktion i framkant? Då har vi jobbet för dig!  Kitron söker nu teamledare till sin enhet i Jönköping. Vad kan vi erbjuda dig? Du får genom en roll hos Kitron möjlighet att arbeta med spännande teknisk produktion av yppersta klass i en arbetsmiljö som tillhör de allra bästa i regionen    

Om Kitron
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda.


Om tjänsten
Som teamledare hos Kitron kommer du att leda ett team i produktionen och vara produktionsteamets närmsta kontaktperson och support gällande kvalitet och tillverkningsfrågor samt deltaga i olika kvalitets och tillverkningsforum. Det är produktionsledaren som har personalansvaret över medarbetarna i gruppen, men teamledaren stöttar i den dagliga ledningen av arbete och personal i ett nära samarbete med produktionsledaren. Teamledaren har samma arbetsuppgifter som operatör/montör men balanserar och fördelar arbetet i produktionsgruppen och håller produktionsledaren informerad om hur arbetet i gruppen fortlöper. Uppskattad tid beroende på huvudarbetsuppgift är 30 – 50% av arbetstiden
Huvudsakliga arbetsuppgifter.
  Säkerställa och driva att leveranser till nästa produktionssteg sker i tid.
Resursplanering för att minimera stillastående i produktion och maximera produktionsflöde, initiera övertid vid behov ihop med produktionsledaren.
Redovisa och förbättra teamets prestationsindikatorer (PI) vid daglig styrning.
Första kontakt med teknikavdelning vid tekniska problem.
Drivande med arbete kring ständiga förbättringar.
Ansvara för att 5S genomförs.
                                                                                                  
Vem är du?
Då du kommer att jobba som teamleader så är förmågan att få med sig individerna i en grupp viktig. Att du har bra ledaregenskaper och kan leda utifrån satta mål.
Som person är du noggrann, effektiv, har en god social förmåga och är serviceinriktad. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är skicklig på att organisera och planera. Att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion och god förståelse hur arbetet inom en produktion hänger samman.
Är du en person med en stark drivkraft och trivs i en händelserik miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo är detta tjänsten för dig. 


Vi tror att du som söker har en gymnasial utbildning eller motsvarande.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt samt arbetsmiljö är meriterande.

Tjänsten är en initial visstidsanställning på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget.


Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekryteringsprocess har Kitron valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 29:e Juli men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig verksamhetschef Johan Gustavsson på 0734-141570 alt. johan.gustavsson@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Bring Parcels i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 16
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord, tar ansvar, spelar för laget och vill mer, styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats. Besök oss gärna på Bring.se


Teamet på Bring Parcels växer och nu söker vi därför dig som älskar att ha kontakt med kunder och att ge service av världsklass. Är du den personen, då ser vi fram emot en fortsatt kontakt med dig och att du kanske blir en del av teamet på Bring Parcels!


Vad kommer du att göra och vem kommer trivas här? 
I ditt arbete som kundtjänstmedarbetare kommer du ha daglig kontakt med både företags- och privatkunder via både telefon och mail, du kommer dessutom ha kontakt med kollegor runt om i landet i frågor kopplat till bland annat spårning av paket och liknande. Vidare kommer du hjälpa kunder att boka upphämtning av paket, svara på frågor gällande gods och även om vår verksamhet. 

Som person är du noggrann, effektiv, har en god social förmåga och är serviceinriktad. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är skicklig på att organisera och planera. Att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. 

Erfarenhetsmässigt ser vi att du tidigare har arbetat med kundservice och administration och det är meriterande om du har erfarenhet av logistik/transportbranschen, alternativt har du utbildning inom logistikområdet. Nu är du sugen på att jobba på ett väletablerat logistikföretag med varierande kundkontakt och att lösa problem. Du har goda datorkunskaper och har inga problem med att hantera telefonsamtal. Vidare hanterar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Placeringsort: Torsvik utanför Jönköping. Möjlighet att pendla med kollektivtrafik finns
Omfattning: Måndag-Fredag 100% dagtid

Tjänsten är en initial anställning på OnePartnerGroup på 6 månader med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget.

Vad erbjuder vi dig...
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Bring Parcels. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Sista ansökningsdag är den 17 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eric Alvérus på telefonnummer 072 377 48 86 alt. eric.alverus@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Vill du lära dig att jobba som kantpressare?

Kantpressare
Läs mer Jun 21
Är du sugen på att prova på något nytt inom arbetslivet? Eller kanske känner du dig rutinerad som kantpressare sedan tidigare? Då har vi en möjlighet för dig!

Detta erbjuder vi
Har du tidigare erfarenhet av kantpressning så är det en fördel men är det så att du inte har arbetat med det förut så erbjuder vårt kundföretag att utbilda dig till kantpressare och få lön under utbildningstiden. Som utbildad kantpressare får du sedan jobba vidare hos kunden där du även har möjlighet till att övergå till direkt anställning.

För att klara av detta så måste du som person vara du nyfiken, visa vilja att lära dig, vara självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Krav:
Svenska i tal och skrift

Meriterande: Erfarenhet av kantpressning
Erfarenhet av tidigare industrijobb
Körkort och tillgång till bil

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 10 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 


Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 20
Letar du efter nya utmaningar och har tidigare erfarenhet av svetsning? Då finns möjligheten för dig att få jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och få vara ute och arbeta hos ett av våra kundföretag.

Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och har en känsla för både kvalitet och noggrannhet.
För att passa i rollen bör du även ha kunskap om olika svetsmetoder och material. Vi ser även att du som söker tjänsten är produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du är självgående och provar gärna på nya arbetsuppgifter samt kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt.    

Meriterande för tjänsten:
Truckkort
Genomfört svetsprövning
Vana av ritningsläsning


Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.     


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 


Vi jobbar med flera olika företag här i området och för att komma till vissa arbetsplatser krävs körkort samt bil.

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 10 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Robotsvetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 21
Är du sugen på att prova på något nytt inom arbetslivet? Eller kanske känner du dig rutinerad som robotsvetsare sedan tidigare? Då har vi en möjlighet för dig!

Detta erbjuder vi
Vi erbjuder dig ett jobb som robotsvetsare. Arbetet kräver inte tidigare erfarenhet av just robotsvetsning, det finns möjlighet till upplärning hos kundföretaget och när du väl blivit självgående så kommer du att få jobba och bli en viktig del i deras svetsteam.
Din profil
Du är en noggrann person. Du har lätt att samarbeta och gör ditt bästa för att bidra till bra stämning på företaget. Utöver detta ser vi även att du är en självständig, engagerad medarbetare som tar ansvar för ditt jobb.

Krav: Tidigare erfarenhet av någon form av svetsning
Kunskaper i ritningsläsning från skola eller yrkesliv
Svenska i tal och skrift

Meriterande: Yrkeserfarenhet som robotsvetsare
Erfarenhet från styrsystem och programmering inom robot
Erfarenhet av tidigare industrijobb
Egen bil och körkortVi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 10 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 


Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Montör

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 15
Montering, är det något du brinner för? Att få jobba med händerna, få vara med i hela kedjan från detalj till färdig produkt och vara en del av ett framåt team - är det något som lockar dig? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och arbeta hos företag här i området med montering. Många av våra uppdrag är långsiktiga med möjlighet att sedan bli anställd på det aktuella företaget. Visst låter det som något för dig?

Som montör arbetar du i huvudsak med att montera olika detaljer, både stora och små, i olika material och i olika takt. För att du ska må bra och trivas på jobbet varje dag så trivs du att jobba i högt tempo med mycket att göra, du tar ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet. Du vill göra ditt jobb på bästa möjliga sätt helt enkelt! Du är också en lagspelare som gärna arbetar i grupp. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

Vem är du? Har du tidigare erfarenhet av montering eller liknande arbete inom industri är det ett + men med ett stort intresse och vilja kommer du också långt
Du förstår, kan prata och skriva svenska för att förstå arbetsuppgifterna samt kunna kommunicera med kollegorna 

Vi jobbar med flera olika företag här i området och för att komma till vissa arbetsplatser krävs körkort samt bil.

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 3 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pelle Fredriksson på telefonnummer 070-866 81 52 alt. pelle.fredriksson@onepartnergroup.se eller Jenny Karlsson på telefonnummer 070-815 06 91 alt. jenny.karlsson@onepartnergroup.se 

Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Truckförare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 15
Är du en stjärna på truckkörning? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och arbeta hos ett av våra kundföretag. Ett långsiktigt jobb där du och trucken kommer bli bästa vänner!

Troligtvis är du en fena på truckkörning redan nu och har kört mycket truck eller så har du testat på att köra några månader och vill fortsätta utvecklas i din truckkörning.
För att du ska må bra och trivas på jobbet varje dag så trivs du att jobba i högt tempo med mycket att göra, du tar ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet. Du vill göra ditt jobb på bästa möjliga sätt helt enkelt!

Vi ser att du som söker:
- Har truckbehörigheterna A-B
- Du har god erfarenhet av truckkörning sedan tidigare
- Behärskar svenska i både tal och skrift för att kunna förstå arbetsuppgifterna samt kunna kommunicera med kollegorna

Vi jobbar med flera olika företag här i området och för att komma till vissa arbetsplatser krävs körkort samt bil.

Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 3 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pelle Fredriksson på telefonnummer 070-866 81 52 alt. pelle.fredriksson@onepartnergroup.se eller Jenny Karlsson på telefonnummer 070-815 06 91 alt. jenny.karlsson@onepartnergroup,se Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Budbilschaufför med B-körkort

Budbilsförare
Läs mer Jun 23
Vill du jobba som budbilschaufför i sommar och med chans till förlängning? 
Då har vi en möjlighet för dig!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med upphämtning och utlämning av varor och paket med en lätt lastbil. Man kör fasta slingor som man lär sig allt eftersom man kommer in i arbetet. Arbetet innehåller ibland tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Du har många stopp under en dag vilket också gör att du träffar mycket folk. Du utgår från Jönköping.Din profil
Du har egenskaper så som att du är positiv, professionell och att du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. Det är därför också otroligt viktigt att du har ett sinne för ordning och reda. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Du är den första och sista länken till kunden och därför är din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig.
Krav
B-körkort


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid dagtid - löper på till v32, med chans till förlängning.


Vi väntar på dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup. 

Är du fortfarande intresserad? Då vill vi höra mer från dig så visa ditt intresse redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail. Vi hörs!

Sista ansökningsdag är den 1 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 


Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Kundansvarig till Aspia i Jönköping

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 13
Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med ca 1 200 medarbetare på ca 55 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där kunderna befinner sig.

Vi söker nu en kundansvarig till satsande Aspia i Jönköping. Drivs du av att arbeta affärsnära och bygga långsiktiga kundrelationer? Aspia hjälper Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på Aspias resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som kundansvarig, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:
Som kundansvarig på Aspia kommer du att ha en varierad vardag med övergripande fokus på att skapa kundrelationer med befintliga och nya kunder. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden och har förmågan att se dennes behov och bidra till utveckling av kundens affär genom smart rådgivning med mål att förenkla och förbättra.

På Aspia driver du och äger egna kunduppdrag och för löpande dialog med kunden. Rollen innebär även att leda och planera det interna arbetet vilket innebär att du ansvarar för att leda teamet kring kunden och planera det löpande arbetet, ansvara för uppföljningar, lönsamhet och budget samt hålla i kommunikationen både externt mot kund och internt.

Du kommer även att vara delaktig att kvalitetssäkra bokslut och deklarationer och Aspia kommer att kunna ge möjlighet att arbeta med mer kvalificerade redovisningsfrågor.

Du arbetar i team mot kunden och i rollen ingår det också att handleda dina teammedlemmar för att säkerställa bästa resultat.

Din profil:
Vi söker dig med relevant examen och kunskap i ekonomi. Det ses som mycket meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller revisor eller om du har för avsikt att bli det inom kort. Du trivs med att bygga bra och långsiktiga kundrelationer med ett tydligt marknadsdriv för att ytterligare bidra till Aspias tillväxtresa.

Vidare är du nyfiken och trivs i mötet med kunder, där du bekvämt etablerar förtroende som leder till vidare kontakt.

Som person är du noggrann och ansvarstagande och gillar att på ett självständigt vis utveckla både dig och affären med tydlighet, kvalitet och tillväxt i fokus.

Aspia vill fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen i sin bransch och vi hoppas att du vill vara med på resan!

På Aspia…
…kommer du som medarbetare få den bästa tiden i din karriär och de är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Aspia erbjuder frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Aspia värdesätter stimuli i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

I denna rekrytering samarbetar Aspia med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036 – 440 90 11 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Senab Jönköping

Utesäljare
Läs mer Maj 25
På Senab drivs vi av uppfattningen att stora idéer föds när det finns rum för kreativitet, där människor kan nå sin fulla potential och där förväntningar kan överträffas. Det har vi alltid gjort – ända sedan starten 1975. 
Vill du skapa framtidens mötesplatser tillsammans med oss?  Du kommer dagligen att samarbeta med positiva och affärsdrivna kollegor i en spännande bransch som verkar både inom offentlig verksamhet och det privata näringslivet i Sverige och internationellt.

Vi behöver förstärka vårt team då vi befinner oss i en mycket intressant fas med offensiva ambitioner för fortsatt stark tillväxt. Genom innovation, hårt arbete och skaparglädje vill vi leda vägen in i framtiden.

Vi söker Säljare till Senab Jönköping
Vi förverkligar våra kunders vision genom att följa med i hela processen från idéer och förslag ända fram till montering och uppföljning. Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu en relationsskapande och affärsdriven säljare med dokumenterad erfarenhet av försäljning. Affärsområdet i Jönköping fokuserar på inredning, för både offentlig miljö och privata näringslivet, designad helt utifrån kundens behov och anpassad för kundens verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss är du ansvarig för att bearbeta och självständigt finna nya kunder och spännande inredningsprojekt i regionen. Du arbetar mot ökad försäljning och skapar lönsamma affärer. Du ansvarar för att försäljningsmålen uppnås och arbetar även med att ta fram affärsförslag och driver affären till avslut och uppföljning. Du arbetar ofta nära kunden i samarbete med andra parter, så som projektledare och arkitekter, vilket innebär relativt långa processer.

Din profil
För att trivas hos oss tror vi att du är en ambitiös, trygg och målinriktad person. Din energi och ditt höga driv gör att du når framgång. Du motiveras av att nå resultat och att arbeta för en ständig förbättring och utveckling. Du trivs i en nätverkande roll och har en god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant med tydligt fokus på att driva arbetet mot mål och att slutföra uppgiften. Att kunna arbeta självständigt med hög aktivitet är viktigt men vi värdesätter även att du trivs med att vara en viktig del av ett tight team och bidra till vår gemensamma framgång.

Ett brett kontaktnät och erfarenhet från branschen är meriterande.

Vi ser gärna att du har dokumenterad säljerfarenhet mot B2B
är van att utveckla affären – fördjupa relationer och hitta nya lösningar
har en förmåga att arbeta under kundens tidspressade tidsplaner
gillar utveckling i ditt arbete och vardag
kommunicerar obehindrat i tal o skrift i både svenska och engelska
har utbildning eller god erfarenhet inom försäljning
är affärsmässig

Praktisk information Tjänsten är på 100%. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Vi är anslutna till kollektivavtal Svensk Handel/Unionen
Ett krav är att du har körkort och tillgång till egen bil  
Hur söker jag tjänsten?
I denna rekryteringsprocess har Senab valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 19 juni men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. mikael.rydholm@onepartnergroup.se
  
Mer om Senab
Som en av Nordens ledande aktörer inom inredning och tjänster för företag och organisationer med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har vårt mål alltid varit att stärka våra kunders varumärken. 
Vi ingår i Edsbyn Senab–koncernen och representerar alla stora varumärken i branschen och har också egen produktion och produktutveckling. I tillägg till våra lokala kontor i Sverige och Norge finns vi idag även representerade i Asien och Nordamerika.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Logistikutvecklare till bolag i Jönköping

Logistikingenjör
Läs mer Maj 25
Vill du vara med från början och utveckla ett logistikflöde i en fabrik som håller på att byggas? Nu söker vi en logistikutvecklare till ett expanderande företag i Jönköping. Du kommer få möjligheten att vara med vid uppbyggnaden av en ny högteknologisk fabrik, med tillverkning av många olika produkter inom ett specifikt segment, vilket leder till en komplex produktion. 

Vad kommer du att arbeta med? 
Detta är en spännande roll där du kommer ha en nyckelroll, med möjlighet att påverka de logistiska flödena vid uppstarten av en helt ny fabrik, och med din erfarenhet och sätta egna tankar och idéer i verklighet. Arbetet kommer innebära mycket eget ansvar där du förväntas att starta, planera och slutföra egna projekt för att nå resultat inom företagets utsatta ramar. Du kommer vara med i uppbyggnaden och utveckling av logistikflöden, med ett stort fokus från ett produktionsperspektiv, du får också möjlighet att vara med i teamet som implementerar- ett nytt ERP-system och arbeta med att implementera ERP-lösningar mot produktionen. 

Vem är du?  
Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta med logistiska flöden inom tillverkande industri och du har med fördel fem eller flera år erfarenhet från en liknande roll. Meriterande är utbildning inom logistik eller supply chain. Du har god förståelse och erfarenhet från ett eller flera ERP-system och kan arbeta utifrån ett ERP-perspektiv tillika ett företagsperspektiv. Du är duktig på att driva och genomföra projekt, samt att få med dig övriga kollegor mot ett och samma mål och resultat. 

Du behärskar engelska på ett mycket bra sätt då arbetet till stor del kommer kräva det, samt vara redo att resa vid ett par tillfällen.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Uppdragets längd: 6 månader med chans till förlängning


Vad erbjuder dig...
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.


Sista ansökningsdag är den 19 juni men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eric Alvérus på telefonnummer 072 377 48 86 alt. eric.alverus@onepartnergroup.se.

Ansök nu

CNC-operatör sökes

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 6
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som CNC operatör på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör eller utbildning inom detta.
För att klara tjänsten så måste du vara självgående och själv kunna bereda program. Du ska kunna ställa och köra maskinen, dvs. klara av att välja och byta verktyg samt skärdata.
Vi förutsätter att du förutom ovan även har nedan kunskaper:
En grundutbildning i industri eller relevant erfarenhet, goda kunskaper i mätteknik, goda kunskaper i ritningsläsning.   
 
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, miljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.
Körkort samt tillgång till bil är meriterande.     


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.  

Sista ansökningsdag är den 17 juni, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se  
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

C och CE- chaufförer sökes till Postnord

Distributionsförare
Läs mer Maj 4
Till Postnord söker vi nu både C och CE chaufförer som vill få möjligheten att ha ett utvecklande och händelserikt sommarjobb.
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som C/CE - Chaufför hos Postnord. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 
Dina arbetsuppgifter
Som C – chaufför kommer dina arbetsuppgifter består av distribution och hämtning av pall, paket och brev. Här är det ett antal stopp per dag i ett specifikt område.
Som CE- chaufför kommer uppgifterna vara distribution till kunder, både privat och till företag samt även till ombud.  Här kan längre sträckor förekomma.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Många av turer avgår tidigt på morgonen (från 05:00) så du ska vara tillgänglig vid dessa tidpunkter.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb som C eller CE Chaufför. 
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C eller CE behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll.  


Krav:
C – behörighet eller CE- behörighet
YKB Digitalt Förarkort
Svenska i tal och skrift.
Fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande
Är i fysisk god form


Meriterande 
vana inom distributionstransporter. 

Villkor:
Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100%
Ort: Jönköping
Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Tider: Varierande

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 15/6. 
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vid frågor kontakta anders.brolin@onepartnergroup.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Elektronikmontörer/finmekaniska montörer sökes

Elektronikmontör
Läs mer Maj 4
Vi söker just nu duktiga elektronikmontörer/finmekaniska montörer till ett av våra spännande kundföretag i Jönköping. Är du en praktisk lagd person och vill arbeta som montör? Då kan det vara just dig vi söker! 

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som elektronikmontör på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har jobbat som elektronikmontör eller som finmekanisk montör. Tjänsten kräver att man är flink i fingrarna och även jobbar noggrant då det är höga krav på kvalité.

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Bil och körkort är meriterande.

Placeringsort: Jönköping
Arbetstid: Dagtid eller 2 skift  
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 


Sista ansökningsdag är den 15/6 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se

 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Svetsare sökes

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 4
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba på tillverkande företag i Jönköpingsregionen som svetsare. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och har en känsla för både kvalitet och noggrannhet. Truckkort är meriterande för tjänsten.
 För att passa i rollen bör du även ha kunskap om olika svetsmetoder och material. Om du har genomgått svetsprövning är det meriterande, likaså om du har vana av ritningsläsning. Vidare behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann, produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du är självgående och trivs med att prova nya arbetsuppgifter. Självklart arbetar du noggrant och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt.    

Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.     


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Låter detta intressant?
Sista ansökningsdag är den 15/6 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Gjuteriarbetare sökes

Gjutare
Läs mer Maj 4
Om oss 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se   
 
Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta i Gjuteriet tillsammans med många trevliga kollegor. I jobbet som gjutare ingår bl.a - Inställning av gjutmaskiner - Verktygsbytning m.m.   
 
Din profil 
Vi söker dig har teknisk utbildning och erfarenhet som maskinoperatör, mekanik eller liknande. För att fungera i tjänsten så måste du vara självgående men även trivas med arbete i grupp eftersom du kommer att vara en del av ett team som jobbar nära varandra. Du är nyfiken, noggrann och har lätt för att lära dig samt tycker om ett fysiskt arbete. Truckkort är meriterande.   

Detta är en tjänst på heltid som ska tillsättas så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Uppdraget kommer starta med en anställning på OnePartnerGroup. Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kantpressare med erfarenhet sökes

Kantpressare
Läs mer Maj 4
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som kantpressare på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra? 

Dina arbetsuppgifter och din profil  
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare.
Du har kunskap ifrån något eller några styrsystem, kunskaper i ställ/programmering och även goda kunskaper i ritningsläsning.     

Som person är du nyfiken, självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater.  
Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.      

Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.   

Sista ansökningsdag är den 15/6, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.  
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Maskinoperatörer till elektroniktillverkning

Maskinställare
Läs mer Maj 4
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobbat som maskinoperatör vid maskin avsedd för kretskortsmontering, har du dessutom vana ifrån lödning och testning är detta ett plus. Erfarenhet ifrån Mydata eller Europlacer är meriterande.
Svenska i tal och skrift är ett krav.  
Din profil 
Som person är du nyfiken, teknikintresserad, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Arbetstid:  2-skift eller dagtid 
Omfattning: Heltid 
Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den 15/6, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Business Development Manager till ROL Group

Försäljningschef
Läs mer Maj 10
ROL är ett globalt företag som erbjuder en rad produkter och tjänster som möjliggör inspirerande och integrerade miljöer där vi bor, arbetar, handlar och umgås. I vårt erbjudande finns bland annat egenutvecklade mjuk- och hårdvarulösningar för att hantera och analysera olika typer av utrymmen och resurser, på kontor, i detaljhandeln, offentliga miljöer med flera, ergonomiskt optimerade kontorsmöbler samt konceptlösningar för butiker. ROL produkter erbjuds globalt både genom sin egen säljorganisation samt distributörer. 2021 uppgick omsättningen till cirka 2 miljarder kronor och med fler än 900 anställda i 10 länder. Läs gärna mer om oss på rolgroup.com

Vi söker nu en Business Development Manager till ROL Group i Jönköping. Rollen är på mycket hög strategisk nivå och du kommer vara högst delaktig i ROLs kommande utveckling och affärer. 
Du kommer att kombinera strategiska affärer på en internationell arena med teknisk utveckling i ett välmående och satsande bolag. Placering är primärt Jönköping men andra orter kan vara aktuella. 
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan. 

Dina arbetsuppgifter:
Rollen är mångfacetterad och dina dagar kommer att vara varierade. Du kommer att leda ett team med fokus på kommersialisering av en smart office solution primärt på den europeiska marknaden. I detta ingår det att bland annat att utveckla en partnerstrategi, channel partner strategy, som är hållbar och långsiktig samt att hitta samarbetspartners där ROL Groups lösningar har en naturlig plats. För att lyckas i rollen finns Key Account Managers, Affärsutvecklare, säljare och marknadsteam som strategiskt och operativt stöd. Här driver ni gemensamt marknads- och kommunikationsaktiviteter med målet att positionera ROL enligt vår affärsplan.

Du kommer att samarbeta med en motsvarande organisation i USA, där ni både utvecklar och utmanar varandra får att nå längre. Rollen innebär också budgetarbete, prognostisering och utveckling av de finansiella verktyg som finns som stöd i din arbetsprocess. Vidare kommer du att arbeta med att utveckla de befintliga relationerna som finns samt att vara den viktig del i förhandlingar och utveckling av potentiella partners och kunder. 

Du kommer även att arbeta nära den tekniska utvecklingen, där du blir örat mot den kommersiella rälsen och tar marknadens feedback tillbaka till utvecklingen. 
Rollen kommer att innebära en del resande för att hela tiden kunna vara nära marknadens behov. 

Din profil:
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av strategiskt försäljningsarbete i kombination med teknisk utveckling, kundrelationsutveckling och ledarskap. Du trivs i det strategiska kommersiella och du har minst 5 år i en senior roll med dokumenterad framgång.
Då rollen är internationell så behärskar du engelska flytande i tal och skrift. Tyska är meriterande då det är en stor marknad för ROL Group idag. 

Du har en bred förhandlingsvana och du känner dig bekväm i det legala i en säljrelation. 
I din tidigare erfarenhet finns kundutveckling, kanske från en Key Account Management Roll på ett större bolag. Du trivs i en internationell miljö och du vet hur du ska ta dig fram på den arenan för att lyckas. 

Tidigare erfarenhet som är relevant för att lyckas är, utöver det rent kommersiella;  IT Applications, chanell partner management, återförsäljarrelationer, Software Solution Sales. Har du dessutom tidigare arbetat med arkitekter, byggnadsingenjörer, fastighetsbolag ses det som meriterande. 

ROL Group erbjuder goda villkor i ett växande och satsande bolag. Omsättningen låg 2021 på ca 2 miljarder med en tillväxt på mer än 20%. Du kommer att verka i ett globalt bolag som underlättar många människors vardag "where they work, live, shop and socialize". ROL har idag en bred och stark kundstock runt om i världen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla våra marknader ytterligare i framtiden. 


I denna rekrytering samarbetar ROL Group med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11 alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Industriarbetare sökes

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 4
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 Dina arbetsuppgifter och din profil
Vill du jobba inom producerande industri som montör, lagerarbetare, truckförare, maskinoperatör eller i någon annan funktion? Trivs du med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer? Då kan vi hjälpa dig!
Vi söker dig som är intresserad av jobb inom industrin. Eftersom vi arbetar med olika kunder kan dina arbetsuppgifter variera. Du kan komma att arbeta med bl.a. lagerarbete och truckkörning, montering på löpande band eller kontroll och underhåll av maskiner. Tveka inte att söka, all typ av industrierfarenhet efterfrågas.   


Vi söker dig med ett driv och en vilja att göra ett bra jobb. Du jobbar gärna med andra och uppskattar praktiskt arbete. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du är positiv, effektiv, arbetsvillig och öppen för att lära dig nya saker. 
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Bil och körkort är meriterande.   


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den  15/6, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på  ena.omerovic@onepartnergroup.se
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Montörer sökes

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 2
Är du en praktisk lagd person och vill arbeta som montör? Då kan det vara just dig vi söker! 

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som montör på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
Som montör arbetar du med att montera olika typer av detaljer. Ofta arbetar man på stationer där man följer både ritningar och instruktioner. Vidare kan det även ingå att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. 
Monteringen gällande de olika tjänsterna varierar i svårighetsgrad och därför varierar också våra krav. Generellt sett vill vi att du har erfarenhet av att använda verktyg, god teknisk förståelse samt är duktig på att förstå instruktioner. Du klarar av att hålla ett högt tempo under hela dagen och trivs med att ha mycket att göra. Vidare är det viktigt att du både har ett eget driv och kan arbeta självständigt samt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Bil och körkort är meriterande.
Har du tidigare erfarenhet av montering är det meriterande.    


Mer specifika krav för de olika tjänsterna är: 

Finmekanisk-/elektronikmontör: Du bör ha jobbat som elektronikmontör eller som finmekanisk montör. Tjänsten kräver att man är flink i fingrarna och även jobbar noggrant då det är höga krav på kvalité.

Montör till linemontering: Här är det viktigt att du är snabb i fingrarna och kan hålla ett högt tempo under hela arbetsdagen. Arbetet kan variera under dagen och kvalitén är självklart lika viktig som tempot. Du är snabbtänkt och lättlärd och har monterat tidigare.

Teknisk montör: Ritningsläsning samt att du har dokumenterad erfarenhet av montering eller annat praktiskt arbete. Detta är oftast ett lite mer rörligt och varierande arbete och därför är det viktigt att du som person är lättlärd och driven och sätter stor vikt vid att leverera hög kvalitet. 

Elmontör: Erfarenhet av att montera el samt kunna läsa ritningar och el-scheman. Du bör ha elteknisk utbildning i grunden men motsvarande arbetslivserfarenhet väger lika tungt. 
 
Placeringsort: Jönköpingsregionen
Arbetstid: Arbetstider varierar mellan de olika tjänsterna men samtliga är på heltid.
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.  


Sista ansökningsdag är den 12/6, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se 
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.  
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.  
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Vi söker truckförare

Truckförare
Läs mer Maj 2
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som truckförare på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?  
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
För att passa för denna tjänst måste du vara noggrann och kunna ha koll på flera saker samtidigt. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Svenska i tal och skrift är krav. 
Vi söker dig som innehar truckkort med både A- och B-behörighet.
Du som söker har god erfarenhet ifrån lagerarbete såsom plocktrucksförare och/eller lastning och lossning.
Erfarenhet av lagerhanteringssystem är meriterande liksom B-körkort och tillgång till bil.


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.   

Sista ansökningsdag är den 13/6, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se  
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

CNC-operatör sökes

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 2
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som CNC operatör på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör eller utbildning inom detta.
För att klara tjänsten så måste du vara självgående och själv kunna bereda program. Du ska kunna ställa och köra maskinen, dvs. klara av att välja och byta verktyg samt skärdata.
Vi förutsätter att du förutom ovan även har nedan kunskaper:
En grundutbildning i industri eller relevant erfarenhet, goda kunskaper i mätteknik, goda kunskaper i ritningsläsning.   
 
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, miljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.
Körkort samt tillgång till bil är meriterande.     


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den 13/6, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se 
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Product Manager Husqvarna Battery & Charger Systems to Husqvarna Group

Utvecklingschef
Läs mer Maj 2
Husqvarna Group is a world-leading producer of outdoor power products for garden, park and forest care. Products include chainsaws, trimmers, robotic lawn mowers and ride-on lawn mowers. The Group is also the European leader in garden watering products and a world leader in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. The Group’s products and solutions are sold under the main brands Husqvarna Gardena that serves professionals in more than 140 countries. Net sales in 2021 amounted to SEK 47 billion and the Group has more than 12,000 employees in 40 countries.

Husqvarna Group is now recruiting their next Product Manager Husqvarna Battery Charger systems. This role combines strategic commercial work with Husqvarna’s position the forefront of battery technology, where you will have  a great impact on the next level of battery outdoor power products. Selection will take place on an ongoing basis so don´t hesitate with your application. 

As Product Manager you will be a part of a smaller team driven by customer needs with the urge to take the development further. Strong profession mixed with humor, collaboration and a familiar atmosphere is the best way to describe the team.

Your tasks: 
This role has a wide set of responsibilities which also offers freedom for interpretation and initiatives. As Product Manager you are responsible for delivering a differentiated product range to market, that addresses the market needs and represents a viable business opportunity. A key component of the Product Manager role is ensuring that the product supports the company’s overall strategy and goals. An important part in this position is internal communication with lots of different functions. You drive your product category forward by planning, initiating, participating and taking a leading role in product development and maintenance projects, making sure that both commercial and product targets are met. 

The product manager is responsible for profitable growth within the product area. As we are in a very expansive phase you will have many new opportunities to develop both products with exiting new technologies and other business solutions. 

Your office will be in Huskvarna / Sweden, but international travel and daily international contacts occur in this position. Husqvarna is also open for part-remote work. 

Your profile Bachelor or Masters in relevant field or equivalent work experience.
Several years of experience within Product Management, as a Product Specialist or relevant experience in other nearby field.
Experience from working with RD teams/suppliers bringing innovative products and solutions to market, preferably within the field of battery, charger and battery powered products/applications.
Experience from collaboration with foreign suppliers is desired.
Proficiency in English is a requirement.
Interest in the battery development/technology shift and experience from using battery powered products is meritorious. Proficiency in other languages than Swedish and English is also meritorious as your network is international global.

About you
Many people at Husqvarna Group will look for your guidance. You are an an independent leader who makes the best out of every situation. You are a person who can motivate, negotiate and lead others in a constructive and positive way. Being able to structure, prioritize tasks and to follow up regularly is a must. Husqvarna Group offers a social and open climate in the team, and they believe that this is something that you enjoy and take an active part in.

Is this you?

This recruitment is conducted by OnePartnerGroup, therefore all initial contact is with them. For questions regarding the process please contact recruitment consultant Marcus Rosenblom at +46 (36) 440 90 11 or marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Ansök nu

Account Manager Public Sector till Consid

Account manager
Läs mer Apr 28
Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital transformation. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på de de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Hos oss bjuds det på hisnande fart och spännande utmaningar samtidigt som vi har otroligt roligt tillsammans!

Vi söker nu en Account Manager Public Sector till framgångsrika Consid i Jönköping.
Rollen är nyckelposition i säljteamet och du kommer att vara en viktig del i Consids affärer mot offentlig sektor där du ansvara för både proaktivt säljarbete likväl svar på avrop.  

Om du vill du driva affärer inom IT och digital transformation mot den offentliga sektorn, i en roll som erbjuder handlingsfrihet och variation på ett välmående och satsande bolag är detta tjänsten för dig!

Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Account Manager Public Sector är du en nyckelroll i skapandet av ett team som jobbar mot kunder i offentlig sektor – offentliga myndigheter, kommuner och kommunala bolag.

Du jobbar nära Team Lead för offentlig sektor och utvecklar affären både genom proaktiva kundbesök och genom att svara på avrop från befintliga avtal. Tillsammans utvecklar ni mål och arbetssätt för att stärka Consids redan starka varumärke inom den offentliga sektorn.

Du jobbar med individuella mål likväl som med teamets, för att tillsammans utveckla affärer och stärka kundrelationer så du och teamet når dit ni ska. Detta genom smart nätverkande, proaktivitet och driftighet. I rollen ingår det även att upprätta bra underlag för att enkelt kunna svara på de förfrågningar som kommer. Vidare kommer du att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag.

En annan viktig del i rollen är att jobba med uppföljning för konsulterna som finns i uppdrag. Du skapar uppföljningsrutiner för att kunna få och ge feedback till både konsulter och kunder, för att säkerställa hög nöjdhet i uppdragen.

Consid bygger sin försäljning på relation och expertis, och genom smart relationsbyggande stärker du både ditt och Consids varumärke.  

Din profil:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning alternativt har utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med konsult-/CV-matchning och affärer inom det offentliga är det meriterande. Du brinner för försäljning och relation och vet att du kan göra skillnad i det du gör. Du kommer att erbjudas friheten att skapa din egen framgång och samtidigt utveckla dig, Consid och kundrelationen.  

Som person är du affärsmässig och vill göra ditt yttersta för att möta kundernas förändrade behov för att säkerställa hög kundnöjdhet. Du drivs av att leverera goda resultat och är bra på att skapa förtroende. Du har span på omvärlden och inser att föränderliga behov kräver att du håller dig uppdaterad och nära kunderna. Långsiktiga relationer och affärer har tidigare gett dig bra resultat i din försäljning.

Du har god förmåga att uttrycka dig bra i svenska och engelska, både i tal och skrift och du innehar B-körkort.

Låter detta som du? Tveka inte med din ansökan då urval kommer att ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar Consid med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor, ta gärna en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 0736-255318, alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Account Manager Private Sector till Consid

Account manager
Läs mer Apr 28
Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital transformation. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på de de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Hos oss bjuds det på hisnande fart och spännande utmaningar samtidigt som vi har otroligt roligt tillsammans!

Vi söker nu en Account Manager Private Sector till framgångsrika Consid i Jönköping.
Rollen är en nyckelposition i säljteamet och du kommer att vara en viktig del i Consids fortsatta tillväxtresa, genom att skapa affärsrelationer i världsklass.

Om du vill driva strategiska affärer inom IT och digital transformation, i en roll som erbjuder handlingsfrihet och variation på ett välmående och satsande bolag är detta tjänsten för dig!

Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Account Manager Private Sector ansvarar du för hela försäljningsprocessen – från lead till avtal – och kommer jobba med att proaktivt skapa nya affärsmöjligheter likväl som att utveckla befintliga kunder inom privat sektor. Du äger dina affärsprocesser och har ett nära samarbete med övrig säljkår, regionledning och rekryteringsteamet för att tillsammans skapa bästa förutsättningar för goda affärer.

Sett till Consids breda tjänsteerbjudande kommer du att driva både resurskonsultförsäljning och projektförsäljning. Det är ditt uppdrag att identifiera behovsbilden och tillsammans med expertkollegor rådge om potentiella lösningar för att göra kunderna mer framgångsrika.

Du jobbar med individuella mål likväl som med teamets mål, för att tillsammans utveckla affärer och stärka kundrelationer. Consid bygger sin försäljning på relation och expertis, och genom smart relationsbyggande stärker du både ditt eget och Consids varumärke.

Din profil:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning alternativt har utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande.  Du brinner för försäljning och relation och vet att du kan göra skillnad i det du gör. Du kommer att erbjudas friheten att skapa din egen framgång och samtidigt utveckla dig, Consid och kundrelationen.  

Som person är du affärsmässig och vill göra ditt yttersta för att möta kundernas förändrade behov för att säkerställa hög kundnöjdhet. Du drivs av att leverera goda resultat och är bra på att skapa förtroende. Du har span på omvärlden och inser att föränderliga behov kräver att du håller dig uppdaterad och nära kunderna. Långsiktiga relationer och affärer har tidigare gett dig bra resultat i din försäljning.

Du har god förmåga att uttrycka dig bra i svenska och engelska, både i tal och skrift och du innehar B-körkort.

Låter detta som du? Tveka inte med din ansökan då urval kommer att ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar Consid med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor, ta gärna en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 0736-255318, alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Maj 30
Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen. Nu går satsningen vidare i Jönköping där vi nyligen har förvärvat Matsco som blir en del Debe Flow Group. Vi befinner oss i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas där vi ser optimistiskt på framtiden. 

Vill du vara med och bidra till Debe Flow Groups framgångar? I rollen som Operativ platsansvarig får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Nu söker vi dig som vill vill vara med på en resa där du har möjlighet att forma din roll som Operativ platsansvarig där vi tillsammans formar bolaget och tar det till nya höjder! Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för försäljning, problemlösning i kombination med ett tekniskt intresse så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som Operativ platsansvarig kommer du att ha en varierande roll innehållande försäljning, planering och administration men också praktiskt arbeta med installationer, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning vilket också innebär löpande dialog med kunder och leverantörer. I tjänsten ingår även att kontinuerligt arbeta med att optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker samt ansvara för avdelningens tillväxt. Rollen kommer på sikt bli mer strategisk men då vi är i en tillväxtfas krävs att du är beredd att inledningsvis kombinera kontorsarbete med praktiska uppgifter ute i fält.  

Vem söker vi?

Till rollen söker vi dig som är en flexibel, ödmjuk och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få vara en del av ett framgångsrikt företag. För att växa in i rollen så snabbt som möjligt är det ett meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från en roll med sociala kontakter men som även bjudit på tekniska utmaningar så som avancerad teknisk montering eller service och underhåll. Givetvis är det även meriterande om du tidigare arbetat med vatten- och elinstallationer. 

Vi ser gärna att du

• Har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
• Har en god social och kommunikativ förmåga 
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Hög flexibilitet 
• Är mycket bra på problemlösning
• Har möjlighet att resa i jobbet
• Har B-körkort

Vad kan Debe Flow Group erbjuda dig?

• Möjligheten att forma din roll i ett företag i en expansiv fas
• Då företaget är i ett expansivt skede finns det stora personliga utvecklingsmöjligheter
• Självgående arbetssätt med stort eget ansvar

Hör av dig till oss redan idag, vi ser fram emot din ansökan! 

I denna rekryteringsprocess har Debe Flow Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 8 maj men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Ansök nu

CNC-operatör sökes

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 28
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som CNC operatör på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör eller utbildning inom detta.
För att klara tjänsten så måste du vara självgående och själv kunna bereda program. Du ska kunna ställa och köra maskinen, dvs. klara av att välja och byta verktyg samt skärdata.
Vi förutsätter att du förutom ovan även har nedan kunskaper:
En grundutbildning i industri eller relevant erfarenhet, goda kunskaper i mätteknik, goda kunskaper i ritningsläsning.   
 
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, miljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.
Körkort samt tillgång till bil är meriterande.     


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den 22 april, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Vi söker truckförare

Truckförare
Läs mer Apr 25
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som truckförare på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra? 
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
För att passa för denna tjänst måste du vara noggrann och kunna ha koll på flera saker samtidigt. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Svenska i tal och skrift är krav. 
Vi söker dig som innehar truckkort med både A- och B-behörighet.
Du som söker har god erfarenhet ifrån lagerarbete såsom plocktrucksförare och/eller lastning och lossning.
Erfarenhet av lagerhanteringssystem är meriterande liksom B-körkort och tillgång till bil.


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.  

Sista ansökningsdag är den 22 april, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se  
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Montörer sökes

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 25
Är du en praktisk lagd person och vill arbeta som montör? Då kan det vara just dig vi söker! 

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som montör på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
Som montör arbetar du med att montera olika typer av detaljer. Ofta arbetar man på stationer där man följer både ritningar och instruktioner. Vidare kan det även ingå att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. 
Monteringen gällande de olika tjänsterna varierar i svårighetsgrad och därför varierar också våra krav. Generellt sett vill vi att du har erfarenhet av att använda verktyg, god teknisk förståelse samt är duktig på att förstå instruktioner. Du klarar av att hålla ett högt tempo under hela dagen och trivs med att ha mycket att göra. Vidare är det viktigt att du både har ett eget driv och kan arbeta självständigt samt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Bil och körkort är meriterande.
Har du tidigare erfarenhet av montering är det meriterande. 


Mer specifika krav för de olika tjänsterna är: 

Finmekanisk-/elektronikmontör: Du bör ha jobbat som elektronikmontör eller som finmekanisk montör. Tjänsten kräver att man är flink i fingrarna och även jobbar noggrant då det är höga krav på kvalité.

Montör till linemontering: Här är det viktigt att du är snabb i fingrarna och kan hålla ett högt tempo under hela arbetsdagen. Arbetet kan variera under dagen och kvalitén är självklart lika viktig som tempot. Du är snabbtänkt och lättlärd och har monterat tidigare.

Teknisk montör: Ritningsläsning samt att du har dokumenterad erfarenhet av montering eller annat praktiskt arbete. Detta är oftast ett lite mer rörligt och varierande arbete och därför är det viktigt att du som person är lättlärd och driven och sätter stor vikt vid att leverera hög kvalitet. 

Elmontör: Erfarenhet av att montera el samt kunna läsa ritningar och el-scheman. Du bör ha elteknisk utbildning i grunden men motsvarande arbetslivserfarenhet väger lika tungt. 

Placeringsort: Jönköpingsregionen
Arbetstid: Arbetstider varierar mellan de olika tjänsterna men samtliga är på heltid.
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.  


Sista ansökningsdag är den 22 april, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Maj 23
Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen. Nu går satsningen vidare i Jönköping där vi nyligen har förvärvat Matsco som blir en del Debe Flow Group. Vi befinner oss i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas där vi ser optimistiskt på framtiden. 

Vill du vara med och bidra till Debe Flow Groups framgångar? I rollen som Operativ platsansvarig får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Nu söker vi dig som vill vill vara med på en resa där du har möjlighet att forma din roll som Operativ platsansvarig där vi tillsammans formar bolaget och tar det till nya höjder! Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för försäljning, problemlösning i kombination med ett tekniskt intresse så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som Operativ platsansvarig kommer du att ha en varierande roll innehållande försäljning, planering och administration men också praktiskt arbeta med installationer, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning vilket också innebär löpande dialog med kunder och leverantörer. I tjänsten ingår även att kontinuerligt arbeta med att optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker samt ansvara för avdelningens tillväxt. Rollen kommer på sikt bli mer strategisk men då vi är i en tillväxtfas krävs att du är beredd att inledningsvis kombinera kontorsarbete med praktiska uppgifter ute i fält.  

Vem söker vi?

Till rollen söker vi dig som är en flexibel, ödmjuk och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få vara en del av ett framgångsrikt företag. För att växa in i rollen så snabbt som möjligt är det ett meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från en roll med sociala kontakter men som även bjudit på tekniska utmaningar så som avancerad teknisk montering eller service och underhåll. Givetvis är det även meriterande om du tidigare arbetat med vatten- och elinstallationer. 

Vi ser gärna att du

• Har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
• Har en god social och kommunikativ förmåga 
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Hög flexibilitet 
• Är mycket bra på problemlösning
• Har möjlighet att resa i jobbet
• Har B-körkort

Vad kan Debe Flow Group erbjuda dig?

• Möjligheten att forma din roll i ett företag i en expansiv fas
• Då företaget är i ett expansivt skede finns det stora personliga utvecklingsmöjligheter
• Självgående arbetssätt med stort eget ansvar

Hör av dig till oss redan idag, vi ser fram emot din ansökan! 

I denna rekryteringsprocess har Debe Flow Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 8 maj men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Ansök nu

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Maj 11
Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen. Nu går satsningen vidare i Jönköping där vi nyligen har förvärvat Matsco som blir en del Debe Flow Group. Vi befinner oss i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas där vi ser optimistiskt på framtiden. 

Vill du vara med och bidra till Debe Flow Groups framgångar? I rollen som Operativ platsansvarig får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Nu söker vi dig som vill vill vara med på en resa där du har möjlighet att forma din roll som Operativ platsansvarig där vi tillsammans formar bolaget och tar det till nya höjder! Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för försäljning, problemlösning i kombination med ett tekniskt intresse så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som Operativ platsansvarig kommer du att ha en varierande roll innehållande försäljning, planering och administration men också praktiskt arbeta med installationer, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning vilket också innebär löpande dialog med kunder och leverantörer. I tjänsten ingår även att kontinuerligt arbeta med att optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker samt ansvara för avdelningens tillväxt. Rollen kommer på sikt bli mer strategisk men då vi är i en tillväxtfas krävs att du är beredd att inledningsvis kombinera kontorsarbete med praktiska uppgifter ute i fält.  

Vem söker vi?

Till rollen söker vi dig som är en flexibel, ödmjuk och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få vara en del av ett framgångsrikt företag. För att växa in i rollen så snabbt som möjligt är det ett meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från en roll med sociala kontakter men som även bjudit på tekniska utmaningar så som avancerad teknisk montering eller service och underhåll. Givetvis är det även meriterande om du tidigare arbetat med vatten- och elinstallationer. 

Vi ser gärna att du

• Har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
• Har en god social och kommunikativ förmåga 
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Hög flexibilitet 
• Är mycket bra på problemlösning
• Har möjlighet att resa i jobbet
• Har B-körkort

Vad kan Debe Flow Group erbjuda dig?

• Möjligheten att forma din roll i ett företag i en expansiv fas
• Då företaget är i ett expansivt skede finns det stora personliga utvecklingsmöjligheter
• Självgående arbetssätt med stort eget ansvar

Hör av dig till oss redan idag, vi ser fram emot din ansökan! 

I denna rekryteringsprocess har Debe Flow Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 8 maj men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Ansök nu

Logistikkoordinator till Yaytrade

Arbetsledare, lager
Läs mer Apr 29
Ytrade Group är en svensk tech-, fashion- och eCom-grupp. Under 2017 lanserades vår marknadsplattform Yaytrade, vilken är en cirkulär marknadsplats för premiumprodukter inom framförallt fashion och- livsstilssegmentet. På plattformen möjliggör vi digitaliserade ”pop-up butiker” som säljer utgående lager, samples och returer, men även premium secondhand från privatpersoner och influencers. Marknadsplattformen är en egenutvecklad högteknologisk e-handelsplattform där vi äger all kod. Vi har idag ett stort fokus på tekniken bakom vår plattform, vilket även utgör stora affärsmöjligheter. Vi har haft ett spännande 2021 där vi har byggt ett starkt fundament i både team och teknologi, samtidigt som vi levererat en stark tillväxt. Under 2022 kommer vi primärt att rikta gruppens fokus mot att vidareutveckla vår tech-del, där gruppen framgent kommer att bestå av fyra affärsben, vilka är: Tech, Logistics, eCom och MA. Läs gärna mer om oss på yaytrade.com/sv 

Nu söker vi en initiativtagande och framåtsträvande logistikkoordinator till Yaytrade. Har du tidigare arbetat inom logistik eller lager och vill ta nästa steg i karriären? Då kan det vara dig vi söker! 

Vad kommer du att göra och vem kommer att trivas här? 
I rollen som logistikkoordinator hos Yaytrade kommer du jobba med lagerkoordinering i kombination med traditionellt pick och pack lagerarbete. Du kommer att sätta upp processer för logistik- och orderflöde och säkerställa dess kvalité och arbeta förebyggande med kvalitetsarbete. Vidare ansvarar för lagrets statushantering och avstämningar av inleveranser och koordinera leveransavvikelser. Du är kontaktperson för partners så som distributörer, transporter, säljavdelningen och produktionsavdelningen och du för kommunikation och rapporterar KPIer till huvudkontoret och arbetar för att förbättra dessa. Vidare är du den som tar tag i frågor, problem och utmaningar och arbetar för att lösa dem tillsammans med personalen och Yaytrade HQ. Stora delar av arbetet kommer också innefatta in- och utgående orderhantering. 

Som person är du en "doer" som tar ansvar, initiativ och tycker om att arbeta med problemlösning. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Om du dessutom är intresserad av mode och kanske har ett intresse för fotografering är det ett plus. Att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. 

Erfarenhetsmässigt ser vi att du tidigare arbetat inom logistik och logistikflöden, har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom dessa områden är det meriterande. Vi tror att du tidigare har arbetat i större lagerhanteringssystem som exempelvis Ongoing. Vidare har du generellt goda datorkunskaper och hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Placeringsort: Torsvik utanför Jönköping 
Tillträde: Innan eller efter sommaren, beroende på ditt önskemål 
Omfattning: 100 %, dagtid på vardagar

“Ytrade Group har tidigare förknippats med Yaytrade. Vi har som bolag löpande investerat betydande belopp i vår tech-plattform och bolaget har nu nått nivån där vi i år kommer att kunna börja kapitalisera på detta. Vårt team är solitt, på plats och redo att exekvera på vårt ökade fokus på vår tech-plattform, logistik i kombination med ett parallellt fokus på lönsamma förvärv. Som ett resultat av detta kommer vi styra bolagets och koncernens fokus mot att snabbare gå mot lönsamhet och positionera oss inom den snabbt växande tech-scenen. Att göra ett namnbyte för gruppen känns mycket positivt och kommer att framför allt symbolisera vårt ökade tech-fokus.“, säger David Knape, VD, Ytrade Group AB (publ)


I denna rekryteringsprocess samarbetar Yaytrade med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 22 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 073-3947912 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Elmontör till Trans El Matic

Elmontör
Läs mer Apr 4
Trans El Matic grundades 1979 och har sedan dess vuxit till dagens verksamhet med ett 30-tal anställda. Vi finns sedan mitten av 80-talet på Haga i Jönköping där vi idag har 2500 kvadratmeter moderna och nyrenoverade lokaler där vi bedriver vår verksamhet.

Vår målsättning är att ständigt söka innovativa och effektiva lösningar till våra kunder. Vi strävar oavbrutet efter att fördjupa vår kompetens och effektivisera produktionen. Våra styrkor ligger framförallt i en samlad gedigen kompetens, ett personligt bemötande, vår höga kvalitet och våra korta leveranstider. Snabba leveranser får dock aldrig resultera i ett sämre resultat. Vi ska alltid tillhandahålla hög kvalitet – till rätt pris!

Vi har fått en större efterfrågan på våra produkter från både befintliga och nya kunder och därför söker vi nu elmontörer som kan stärka vårt team. Är du en person som har elkompetens, är tekniskt intresserad och gillar att läsa ritningar och elscheman? Då kan det vara dig vi söker! 


Dina arbetsuppgifter
Som elmontör på Trans El Matic är arbetsuppgifterna varierande, spännande och utmanande. Du kommer att vara delaktig i ett tight team och samarbeta nära med elkonstruktörer och sluttestare. Som elmontör kommer du att arbeta efter ritningar som elkonstruktören tagit fram. Du kommer självständigt montera apparatskåp, el-centraler och ställverk från grunden till en färdig utrustning, ibland även ställa upp och justera det hos kund.
I tjänsten som elmontör har du chansen att utvecklas på ett mindre bolag som sätter kund, service och flexibilitet i första led. 

Vem är du? 
Vi söker dig med stort tekniskt intresse och minst en el-utbildning på gymnasienivå, vidare har du B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är i de fall du tidigare arbetat som elmontör av apparatskåp alternativt ställverk. Du bör även ha god förståelse för el-scheman och andra ritningar. 

Som person har du god arbetsmoral och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är lösningsorienterad och har lätt för att skapa goda relationer samt att kommunicera med nya människor. Hos Trans El Matic erbjuds du möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en spännande och expansiv verksamhet. 

Låter detta intressant?
Tveka inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Trans El Matic AB med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dem. För frågor och liknande, ta en kontakt med Anders Brolin på 073-369 21 02, alt. anders.brolin@onepartnergroup.se

Ansök nu

Mechanical Test Engineer to Coloreel Group

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Apr 1
Coloreel is a Swedish textile innovation brand with a groundbreaking technology for embroidery that enables high-quality coloring of textile thread on demand, unlocking a world of potential. We use our technology to both preserve the craftsmanship of embroidery and take embroidery to the next level. The unique solution makes previously complicated designs accessible, including gradients, textures and other stunning effects. Using only a single thread and needle means that it also significantly improves quality and efficiency, enabling immediate start up and faster delivery. In short, Coloreel empowers creativity and enhances quality and efficiency, making the ordinary extraordinary. In the future, the technology can also be used for sewing, knitting, weaving and more.

Coloreel is also part of the movement to reduce waste and move the textile industry towards more sustainable production. By coloring the thread directly, there is no wastewater, hence no water pollution. And, using a single reel of thread and needle also means minimized thread waste and minimized microfiber pollution.

The result, of course, is embroidery at full potential

We are now recruiting a Mechanical Test Engineer to Coloreel Group in Jönköping. Are you in search of an innovative, technical and challenging job within mechanical engineering and want to be part of a fast growing company with business around the globe, this might be your next opportunity. 

Selection will take place on an ongoing basis so don´t hesitate with your application. 

The position: 
As a Mechanical Test Engineer you hold a key position when it comes to testing and validating the Coloreel Unit. You will be involved early in the design phase and play an important role in the design of new products, functions, and techniques. The main task for a Mechanical Test Engineer at Coloreel is to define test methodology, create test cases and perform testing on Coloreel products and hardware.

You will be responsible for establish appropriate test cases that test all requirements in actual design or concept specifications, be a speaking partner to the the manufacturing when it comes to support and product knowledge and write test report. 
This position also contains work in the early concept studies in order to secure technonlogy and functional requirements. Troubleshooting and root cause analysis will be part of day-to-day work, as well as maintaining and follow up test equipment. 

If you are into mechanical engineering and wants to work with a unique product, at a modern and innovative company, this is the job for you!

Your profile:
We are looking for you with a B.Sc in relevant field and a couple of years of experience in mechanical testing. You have the ability to handle advanced technical questions in an analytical way and good communication skills. 
You speak english fluently, both written and spoken. 

This recruitment is conducted by OnePartnerGroup and all initial contact is with responsible recruitment consultant, Marcus Rosenblom at 036-4409011 or marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Ansök nu

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Apr 6
Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen. Nu går satsningen vidare i Jönköping där vi nyligen har förvärvat Matsco som blir en del Debe Flow Group. Vi befinner oss i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas där vi ser optimistiskt på framtiden. 

Vill du vara med och bidra till Debe Flow Groups framgångar? I rollen som Operativ platsansvarig får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Nu söker vi dig som vill vill vara med på en resa där du har möjlighet att forma din roll som Operativ platsansvarig där vi tillsammans formar bolaget och tar det till nya höjder! Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för försäljning, problemlösning i kombination med ett tekniskt intresse så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som Operativ platsansvarig kommer du att ha en varierande roll innehållande försäljning, planering och administration men också praktiskt arbeta med installationer, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning vilket också innebär löpande dialog med kunder och leverantörer. I tjänsten ingår även att kontinuerligt arbeta med att optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker samt ansvara för avdelningens tillväxt. Rollen kommer på sikt bli mer strategisk men då vi är i en tillväxtfas krävs att du är beredd att inledningsvis kombinera kontorsarbete med praktiska uppgifter ute i fält.  

Vem söker vi?

Till rollen söker vi dig som är en flexibel, ödmjuk och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få vara en del av ett framgångsrikt företag. För att växa in i rollen så snabbt som möjligt är det ett meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från en roll med sociala kontakter men som även bjudit på tekniska utmaningar så som avancerad teknisk montering eller service och underhåll. Givetvis är det även meriterande om du tidigare arbetat med vatten- och elinstallationer. 

Vi ser gärna att du

• Har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
• Har en god social och kommunikativ förmåga 
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Hög flexibilitet 
• Är mycket bra på problemlösning
• Har möjlighet att resa i jobbet
• Har B-körkort

Vad kan Debe Flow Group erbjuda dig?

• Möjligheten att forma din roll i ett företag i en expansiv fas
• Då företaget är i ett expansivt skede finns det stora personliga utvecklingsmöjligheter
• Självgående arbetssätt med stort eget ansvar

Hör av dig till oss redan idag, vi ser fram emot din ansökan! 

I denna rekryteringsprocess har Debe Flow Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 8 maj men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Ansök nu

Servicetekniker till SEW-EURODRIVE AB

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Apr 12
SEW-EURODRIVE AB är ett helägt dotterbolag till SEW-EURODRIVE GmbH Co KG i Tyskland, som är världsledande inom drivutrustningar till industrin. Vårt svenska huvudkontor samt monteringsfabrik finns i Jönköping. Våra försäljningskontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Skellefteå och Gällivare. Vi är idag ett nittiotal anställda, omsätter 400 miljoner samt är AAA-rankade och ISO 9000-certifierade. SEW-EURODRIVE har marknadens största produktprogram inom området motorer, växlar, decentraliserad elektronik, frekvensomformare, servosystem, motion-control och AGV-lösningar. För varje kund skräddarsys lämpliga högkvalitativa lösningar. Läs gärna mer om oss på www.sew-eurodrive.se

För SEW-EURODRIVE är det självklart att leda utvecklingen av smartare och effektivare drivteknologiska lösningar åt sina kunder. Service är en viktig del av i vårt erbjudande till kund och nu vill vi förstärka vår serviceorganisation och söker därför en medarbetare till rollen som servicetekniker och som drivs av att arbeta med högkvalitativa produkter och att ge god service! Är du vår nya kollega?

Du kommer bland annat arbeta med service och underhåll av växelmotorer, industriväxlar samt servomotorer i ett team av tekniker med stark lagkänsla varför vi kommer fästa stort vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har någon form av praktisk utbildning i botten, lägst gymnasienivå. Har du tidigare erfarenhet eller redan idag arbetar med elektromekanik eller liknande mekaniskt arbete är detta givetvis meriterande men inget krav. Vi ser dock att du behöver ha en allmän teknisk förståelse och ett intresse för mekanik för att trivas och utvecklas i rollen.   
Som servicetekniker behövs en förmåga att kommunicera och skapa förtroende med våra kunder, vara initiativrik och flexibel. En viss erfarenhet av att montera våra växlar och motorer behövs men det är viktigare med en förmåga att kunna arbeta självständigt och att lösa problem. Till din hjälp har du en omfattande dokumentation och kollegor med gedigen teknisk kompetens.  

Tjänsten kommer att innebära arbete på fält och kan komma innefatta upp emot 50 resdagar om året. 

Vi erbjuder dig
Du blir en del av ett välkänt och välmående familjeföretag som tänker och agerar långsiktigt. Vi har en stark företagskultur, där sammanhållning och glädje är viktigt och vi sätter medarbetaren i centrum och ger frihet under ansvar för att lyckas – på riktigt! Du får dessutom arbeta med aktuella produkter som verkligen håller en av marknadens högsta kvalité och leveranssäkerhet samt täcker det mesta inom framtidens automation. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet och ditt engagemang. Är det dig vi söker?

Placeringsort: Jönköping 
Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering har SEW-EURODRIVE AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 8 maj men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anders Brolin på telefonnummer 0733-692102 alt anders.brolin@onepartnergroup.se alt Mikael Rydholm på telefonnummer 036-440 90 18 alt. mikael.rydholm@onepartnergroup.se.

Ansök nu

C och CE- chaufförer sökes till Postnord

Distributionsförare
Läs mer Apr 4
Till Postnord söker vi nu både C och CE chaufförer som vill få möjligheten att ha ett utvecklande och händelserikt sommarjobb.

Dina arbetsuppgifter
Som C – chaufför kommer dina arbetsuppgifter består av distribution och hämtning av pall, paket och brev. Här är det ett antal stopp per dag i ett specifikt område.
Som CE- chaufför kommer uppgifterna vara distribution till kunder, både privat och till företag samt även till ombud.  Här kan längre sträckor förekomma.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Många av turer avgår tidigt på morgonen (från 05:00) så du ska vara tillgänglig vid dessa tidpunkter.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb som C eller CE Chaufför. 
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C eller CE behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. 


Krav:
C – behörighet eller CE- behörighet
YKB Digitalt Förarkort
Svenska i tal och skrift.
Fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande
Är i fysisk god form


Meriterande 
vana inom distributionstransporter.

Villkor:
Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100%
Ort: Jönköping
Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Tider: Varierande

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vid frågor kontakta anders.brolin@onepartnergroup.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Elektronikmontörer/finmekaniska montörer sökes

Elektronikmontör
Läs mer Mar 24
Vi söker just nu duktiga elektronikmontörer/finmekaniska montörer till ett av våra spännande kundföretag i Jönköping . Är du en praktisk lagd person och vill arbeta som montör? Då kan det vara just dig vi söker! 

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som elektronikmontör på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som har jobbat som elektronikmontör eller som finmekanisk montör. Tjänsten kräver att man är flink i fingrarna och även jobbar noggrant då det är höga krav på kvalité.

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Bil och körkort är meriterande.

Placeringsort: Jönköping
Arbetstid: Dagtid eller 2 skift  
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 


Sista ansökningsdag är den 5/5 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se

 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Svetsare sökes

Svetsare, manuell
Läs mer Mar 24
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba på tillverkande företag i Jönköpingsregionen som svetsare. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?
 
Dina arbetsuppgifter och din profil
Vi söker dig som ha erfarenhet av svetsning, du ska ha känsla för både kvalitet och noggrannhet. Truckkort är meriterande för tjänsten.
 För att passa i rollen bör du även ha kunskap om olika svetsmetoder och material. Om du har genomgått svetsprövning är det meriterande, likaså om du har vana av ritningsläsning. Vidare behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann, produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du är självgående och trivs med att prova nya arbetsuppgifter. Självklart arbetar du noggrant och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt.    

Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.     


Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Låter detta intressant?
Sista ansökningsdag är den 5/5 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Sprutlackerare sökes

Lackerare
Läs mer Mar 24
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba på tillverkande företag i Jönköpingsregionen som sprutmålare . Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?

 
Dina arbetsuppgifter och din profil 
Vi söker nu efter sprutmålare till en av våra kunder i Jönköping. Arbetet består av att sköta driften av kundens manuella måleri, vilket innefattar:
Manuell målning
 Dagsplanering
 Förberedelser för produktion ex.vis framtagning av färg
Förebyggande och avhjälpande underhåll.
 Underarbete innan målning


 För att passa i rollen bör du ha erfarenhet av lackering/måleri, du ska ha känsla för både kvalitet och noggrannhet. Vidare behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann samt produktiv. Du är självgående och trivs med att prova nya arbetsuppgifter. Självklart arbetar du noggrant och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt.

Vana från liknande arbete är meriterande, även tidigare erfarenhet av lackering/måleri.
Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift. 

Omfattning: Heltid 
Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Låter detta intressant?
Sista ansökningsdag är den 5/5 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ena Omerovic på ena.omerovic@onepartnergroup.se 
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.  
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Ansök nu

Chef för erbjudande till Jönköping Energi

Försäljningschef
Läs mer Mar 23
Om Jönköping Energi
Nu och i framtiden har Jönköping Energi sin bas i infrastruktur och produktion. De är en samhällsviktig verksamhet och en lokal aktör som drivs av att skapa effektiva och innovativa energi- och kommunikationslösningar till sina kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Medarbetarnas kompetens och lokalkännedom säkerställer leveranser och tjänster med hög kvalitet. Jönköping Energi är och kan vara stolta över det vi tillsammans åstadkommer och med visionen är En god kraft för ett gott samhälle.

Du kommer till en arbetsplats med en gemenskap som bara kan upplevas. Jönköping Energi har vunnit utmärkelsen ”Excellent Arbetsgivare 2021”, där de ligger i topp i jämförelse med 300 andra företag och 30 andra energibolag. Hos Jönköping Energi får du goda anställningsvillkor, personalförmåner och möjligheter att utvecklas i en trygg men innovativ bransch. För Jönköping Energi är det viktigt att du får en bra introduktion och säkerhet samt kvalitet är våra prioriteringar i allt vi gör. 

Vi söker nu en chef för erbjudande till Jönköping Energi. Rollen är en strategisk nyckelroll för Jönköping Energis kommande kommersiella erbjudande och innefattar strategiskt arbete med smart packetering av tjänster som underlättar för många människor. 
Jönköping Energi är i en tydlig transformationsfas nu och satsar stort på att digitalisera och effektivisera sin marknad. Vill du arbeta med strategiska frågor i gränslandet mellan affär och verksamhet  i en modern och samhällsnyttig organisation som satsar på framtiden så är detta rollen för dig. 
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att vara chef för ansvarsområde erbjudande och ansvara för ett team om ca 5 personer. Huvudfokus kommer att, tillsammans med dina kollegor, sätta en tydlig strategi, plan och målbild för att säkerställa att det ligger i linje med Jönköping Energis målbild och transformation. I rollen ingår det även att arbeta med skapa tydliga processer och strukturer för ett effektivt och affärsmässigt arbetssätt. Du kommer att arbeta med att skapa forum och arenor som bäddar för att ansvarsområdet ligger i framkant och att Jönköping Energi är det självklara valet för kunder, både befintliga och potentiella. Målet är att Jönköping Energi ska kunna erbjuda en helhet till sina kunder, där du och ditt team skapar, underhåller och utvecklar nya erbjudanden inom el, ladd, solcell och värme. Samarbete med övriga ansvarsområden är nyckelfaktor att lyckas och i samarbetet når ni målen och gör ett redan starkt Jönköping Energi ännu starkare. 

Denna roll ingår i koncernledningsgruppen och tillsammans med dina kollegor där bidrar ni till att Jönköping Energi når de gemensamma målen. I den delen av rollen förväntas du att utmana och utveckla arbetet genom din kompetens och erfarenhet. 

Jönköping Energi har en tydlig ledarpolicy där samtliga medarbetare ska säkerställas god trivsel och utveckling och det kommer att vara upp till dig, att genom ditt ledarskap se till att det efterlevs. Detta genom kontinuerlig coachning, one-to-one samtal och att du skapar en trygg vardag, där ditt team kan och vill utvecklas. I personalansvaret ingår ex kompetensförsörjning och arbetsmiljöansvar.

I rollen ingår det budget- och lönsamhetsansvar samt att ni efterlever de lag-och myndighetskrav som finns. 

Vill du arbeta med strategiska och kommersiella frågor i välmående organisation är detta rollen för dig!

Din profil: 
Vi söker dig med en akademisk examen inom relevant område och bred erfarenhet av liknande arbete. Du behöver nödvändigtvis inte ha bakgrund inom el/energi branschen, men det ses som meriterande. Vidare har du god och dokumenterad erfarenhet av coachande förhållningssätt och förändringsarbete. 

Som person är prestigelös, öppen och nyfiken. Du har ett tydligt resultatdriv och motiveras av ett tydligt ägandeskap. För att lyckas i rollen är du även en duktig kommunikatör och ser dig själv som analytisk. 

Att utveckla både personal och tjänst är något du både har erfarenhet av och ser som kul och utmanande. Lösningsfokus, strategisk och samarbete har tidigare varit dina nycklar till framgång. 

I denna rekrytering samarbetar Jönköping Energi med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom, 036-440 90 11, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Vad händer när du har skickat in ansökan?
Rekryteringsprocessen inleds med ett generellt möte med OnePartnerGroup där du får möjlighet att vidare presentera dig. Därefter kommer Jönköping Energi att genomföra intervjuer, både en reguljär och en säkerhetsintervju. 
Under förutsättning att du går vidare kommer OnePartnerGroup genomföra tester och referenstagning. 

Jönköping Energi och OnePartnerGroup har ett jämställt arbetssätt och välkomnar sökande av alla kön. 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

.net utvecklare till Brenderup

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 25
Brenderup Groups välkända varumärken som Brenderup, Fogelsta, Ellebi, OneWay, Transparts och 24Rental ger kunderna pålitliga och lättanvända släpvagnar samt ett brett utbud av tillbehör. Produktsortimentet omfattar fritids-, proffs-, båt- och skotervagnar, tillbehör och reservdelar. Produkterna används för privata, professionella och semiprofessionella applikationer. Brenderup Group är också marknadsledande inom traileruthyrning i Skandinavien med Europas största trailerflotta. Brenderup Group har 400 anställda och omsätter 1 miljard kronor. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och driver en produktionsanläggning i Wiele , Polen och en monteringsfabrik i Stigamo, söder om Jönköping. Försäljningskontor finns i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Frankrike och Italien. Läs mer på www.brenderupgroup.com

Vi söker nu en framåt systemutvecklare, primärt inom .net till Brenderup, som brinner för tekniska lösningar, trivs i ett mindre team med stor frihet, och som vill utveckla smarta lösningar. 
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan. 

Dina arbetsuppgifter:
Brenderup Rental är marknadsledande som leverantör av transportlösningar och system för släpvagnsuthyrning. Idag hanterar vi ca 11 000 släpvagnar i våra system och är inne i en spännande fas där vi utvecklar lösningar för att möta framtida behov.
Den senaste digitala utvecklingen och konsumenternas intresse för obemannade lösningar gör att vi ser ett snabb omställning mot självbetjäning. Vi vill leda den utvecklingen och underlätta både för konsumenten och också minska administrationen för våra kunder. Om du vill vara med och forma framtida transportlösningar är det här jobbet för dig

Rollen präglas av en inkluderande, innovativ och agil miljö där du utvecklar och utvecklas. Brenderup tror på frihet under ansvar där du själv styr din vardag och skapar din framgång. Du ingår i ett mindre team där du kommer ha stor påverkansgrad på utvecklingen. Plattformen som ni utvecklar används för smart, enkel och digital hantering av uthyrning av släp. Den bygger i huvudsak på .net och ett antal front-end applikationer baserade på HTML5 och Angular. Man går även mer mot att kunna adminstrera detta i en mobilapp. 

Brenderup erbjuder stora möjligheter till distansarbete, men att man då och då behöver vara i Jönköping. 

Din profil: 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av .net / Frontend utveckling och som vill kunna styra över din vardag och framgång. 
Har du en eftergymnasial utbildning är det ett plus men inte något krav. 

Som person är du prestigelös, uppfinningsrik och nyfiken och som älskar att ligga i framkanten av utvecklingen. Vi tror att du sätter slutkunden och deras behov i fokus, brinner för att lösa tekniska
utmaningar och trivs med en hög ambitionsnivå.

Rollen är formellt placerad i Jönköping men andra orter kan vara aktuella efter överenskommelse. 

I denna rekrytering samarbetar Brenderup med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom, 036-440 90 11, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Group Reporting Manager till ROL

Produktionsekonom
Läs mer Apr 25
ROL är ett globalt företag som erbjuder en rad produkter och tjänster som möjliggör inspirerande och integrerade miljöer där vi bor, arbetar, handlar och umgås. I vårt erbjudande finns bland annat egenutvecklade mjuk- och hårdvarulösningar för att hantera och analysera olika typer av utrymmen och resurser, på kontor, i detaljhandeln, offentliga miljöer med flera, ergonomiskt optimerade kontorsmöbler samt konceptlösningar för butiker. ROL produkter erbjuds globalt både genom sin egen säljorganisation samt distributörer. 2021 uppgick omsättningen till cirka 2 miljarder kronor och med fler än 900 anställda i 10 länder. Läs gärna mer om oss på rolgroup.com

Nu söker vi en Group Reporting Manager till ROL som vill jobba i en global roll i en koncern på frammarsch. Är konsolidering, rapportering och internkontroll arbetsuppgifter du brinner för? Då har vi tjänsten för dig! Är det du som är vår nya kollega? 


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Group Reporting Manager kommer du ansvara för ROL-koncernens finansiella rapportering och konsolidering. Arbetsuppgifterna kommer inkludera konsolidering av ROL-koncernens månadsrapporter samt koncernårsredovisning. En viktig del i arbetet är att på ett strukturerat sätt förbättra rutiner för rapportering samt hålla en kontinuerlig dialog med dotterbolagens ekonomiavdelningar. Övriga arbetsuppgifter är exempelvis avstämning av dotterbolagens interna mellanhavanden, kontakt med koncernens revisorer samt att utveckla koncernens rapportering vilket kommer inkludera en konvertering till IFRS. ROL är en större koncern och driver olika typer av projekt som du kommer vara delaktig i med ett ekonomisk/finansiellt perspektiv. 

Tjänsten passar dig som...
...trivs att jobba självständigt och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du trivs med att använda din analytiska kompetens och har förmåga att kunna stötta och bistå med din kompetens till kollegor i andra roller. Du är noggrann som person och skulle trivas i en roll där du får möjlighet att påverka koncernens arbetssätt kopplat till dotterbolagens månadsrapportering

Erfarenhetsmässigt ser vi helst att du har arbetat i minst 3-5 år i en liknande position eller har revisionsbakgrund och då helst med erfarenhet från revision av koncerner. Det är meriterande om du har erfarenhet av konsolideringssystemet Unit4 och/eller har arbetat med koncernredovisning enligt IFRS. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda datakunskaper. 

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss på ROL och i rollen som Group Reporting Manager kommer du ha möjlighet att vara med att påverka arbetssätt med strukturer och rutiner. Vi är ett stabilt företag i tillväxt med en spännande framtid tillmötes och vi hoppas nu att du vill vara en del av vår resa framåt! 


I denna rekryteringsprocess har ROL valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 17 april men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Ansök nu