Retail Knowledge Sweden AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Retail Knowledge Sweden AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Butikschef till Twilfit by Change - Jönköping City

Butikschef
Läs mer Nov 14
Brinner du för personlig försäljning, kundservice, ledarskap och coaching?

Är du en resultatinriktad ledare som kan utveckla och motivera ditt team till att nå framgång, då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats!

Vi letar efter en butikschef som är driven, engagerad och kan coacha sina medarbetare till att skapa förstklassig köpupplevelse för våra kunder. Som Butikschef på Twilfit by Change kommer du att vara en viktig del av vårt uppdrag, att hjälpa våra kunder att känna sig bekväma och vackra i våra underkläder.

På Twilfit by Change inser vi att det är våra duktiga, som genom sitt dagliga engagemang skapar värde för både våra kunder, medarbetare och företaget. Därför är det också helt naturligt att du som Butikschef får ta del av det resultat som du skapat. På Twilfit by Change förväntar vi oss att du är engagerad och driver butiken som om den vore din "egen". I gengäld erbjuder vi dig möjligheten att få ta del av 25-50% av butikens vinst.

KAN DU LEDA, SÄLJA OCH SKAPA EN POSITIV ATMOSFÄR?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda team och nå försäljningsresultat. Som ledare är du en inspirerande förebild med ett affärsmässigt tänk och god ekonomisk kunskap.

Vi förväntar oss att du:

- drivs av att skapa resultat både genom dina medarbetare, men också genom dina egna insatser.

- är en erfaren ledare som utvecklar dina medarbetare genom coaching, feedback och uppföljning

- har goda kunskaper inom försäljning och kundservice , är både själv en duktig säljare och leder ditt team att genom personlig försäljning och aktiv kundkontakt ta hand om våra kunder

- Är en person med positiv energi och med omtanke om kunden vilket gör att du kan skapa en bekväm miljö i intima situationer.

- Jobbar du aktivt med nyckeltal för att leda ditt team i rätt riktning

- Är en erfaren ledare med några års erfarenhet från tidigare ledande positioner.

VAD KRÄVS FÖR ATT VARA BUTIKSCHEF?

När du anställs som Butikschef i en Twilfit by Change underklädesbutik kommer du att få ett brett utbud av stöd och service, såsom HR rådgivning, rapporter, budgetar, IT lösningar, som hjälper dig i ditt dagliga arbete så att du kan fokusera på försäljning och coacha dina medarbetarna.

Som Butikschef förväntar vi oss att du tar det fulla ansvaret för butikens dagliga verksamhet så att butiksmålen kan uppnås:

- Personalplanering och optimal schemaläggning

- Ledning och coachning av dina medarbetare

- Säljträning

- Uppfylla dagliga försäljnings- och KPI-mål

- Du har förmågan att skapa lönsamhet genom analys och handlingsplan och detta kommer att synas i din P&L och handlingsplan

- Se till att butikens uttryck alltid följer gällande riktlinjer

- Administrativa uppgifter och håller alla deadlines

- Dialog med huvudkontoret

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV OSS?

På Twilfit by Change är vi mycket fokuserade på din framgång, eftersom vi vet att framgången för vår verksamhet beror på dina resultat. Därför kan du förvänta dig en grundlig rekryteringsprocess, vi vill göra en så bra matchning som bara möjligt. Du kommer att få en ordentlig onboarding, så att du är utrustad för att driva din butik framgångsrikt och leverera de förväntade resultaten. Förutom en fast lön, har du möjlighet att få bonus och därmed uppnå vinstdelning i förhållande till de resultat du skapar. Du kan förvänta dig att spela en viktig roll i ett ambitiöst och framgångsrikt företag.

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Välkommen in med din ansökan redan idag genom att klicka på "ansök". Vi håller regelbundna intervjuer för tjänsten, så ansök idag snarare än imorgon.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Assistent & Recruiter Tatjana Jovanovic, tatjov@change.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145686&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true)

Ansök nu

Butikschef - Tele 2, Jönköping Asecs

Butikschef
Läs mer Nov 20
Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Tele2 söker nu en Butikschef till Asecs, Jönköping och vi hoppas få ta del av din ansökan.

Vi tror på att släppa loss de obegränsade möjligheter som uppkoppling ger, för alla våra kunder, oavsett var eller när de behöver det. Ända sedan Tele2 grundades 1993 har vi fortsatt att utmana rådande normer och dammiga monopol. Idag möjliggör våra prisbelönta nätverk mobil och fast uppkoppling, telefoni, datanätverkstjänster, TV, streaming och globala IoT-lösningar för miljontals kunder.

Vi erbjuder

Tele2 erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. De har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att få butiken att prestera på topp.
På Tele2 drivs du och dina kollegor av intern utveckling och för den som har ambition och vilja ser vi detta som en start för en framgångsrik karriär inom vår koncern. Som Butikschef erbjuds du en gedigen introduktion samt Tele2:s skräddarsydda ledarskapsprogram för att göra dig mer rustad inför att ta din butik till nya höjder!

Om rollen

Som Butikschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av butiken. Du driver försäljning genom att inspirera och utveckla våra duktiga säljare så att de blir riktigt proffsiga i mötet med kund. Som person tror vi på Tele2 att du är en coachande och inspirerande ledare som har stor förmåga att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du är duktig på försäljning och brinner för att se dina medarbetare utvecklas.Om dig
Vi söker dig som har

- Erfarenhet av detaljhandeln/retail

- Butikschefs erfarenhet

- Minst 1,5 års erfarenhet av att leda, coacha och utveckla personal

- Fullständig gymnasieutbildning och goda Svenska-och engelska kunskaper

- Intresse av dagens teknik

- Telekom erfarenhet är meriterande

- Brinnande intresse för försäljning och kundservice

MER OM Tele2
Läs mer om oss här (https://www.tele2.se/?gclid=EAIaIQobChMIhLGv1-et_QIV_UeRBR2mAgQhEAAYASAAEgIc__D_BwE&gclsrc=aw.ds)

Info om tjänsten

Anställningsform: Heltids vikariat 1 år men goda möjligheter till fast tjänst
Placering: Asecs, Jönköping
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Tele2 med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof stina.bjernhof@retailknowledge.se
Urval, tester och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan.

Följ oss gärna på Instagram (https://www.instagram.com/retailknowledge.rekrytering/)

Ansök nu

Butikschef Twilfit by Change Jönköping

Butiksansvarig
Läs mer Aug 25
Butikschef till Twilfit by Change Jönköping

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta på resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion, som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert?

Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats!

Vi söker just nu butikschef till vår butik i Jönköping

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikchefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underklädes- koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikchef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar sig själv och sitt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har ideer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder

Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk.

Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.

Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145544&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true)

Ansök nu

Butikschef Twilfit by Change Jönköping

Butiksansvarig
Läs mer Apr 26
Butikschef till Twilfit by Change Jönköping

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta på resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion, som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert?

Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikschef till vår butik i Jönköping

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikschefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underklädes- koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar sig själv och sitt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har idéer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder

Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk, Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.


Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145371&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true)

Ansök nu

Butikschef Twilfit by Change Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 3
Butikschef till Twilfit by Change Jönköping City

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert? Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikschef till vår butik i Jönköping.

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikschefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underkläders koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar dig själv och ditt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har idéer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder

Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk, Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.


Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145281&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true)

Ansök nu

Butikschef Twilfit by Change Jönköping City

Butiksansvarig
Läs mer Dec 6
Butikschef till Twilfit by Change Jönköping City

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert? Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikschef till vår butik i Jönköping.

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikschefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underkläders koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar dig själv och ditt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har idéer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder


Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Butikschef till Twilfit by Change Jönköping

Butikschef
Läs mer Jul 8
Butikschef till Twilfit by Change Jönköping

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Vill du ha möjlighet till 25% av butikens vinst i Sveriges största underklädeskedja?

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert? Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikschef till Jönköping

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikschefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underkläders koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar dig själv och ditt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har idéer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder


Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk, Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.

Ansök nu

J.LINDEBERG SÖKER EN PASSIONERAD OCH ENERGISK BUTIKSCHEF

Butikschef
Läs mer Apr 29
Är du en person som brinner för mode,sport och älskar retail? Då är det dig vi söker som butikschef till vår nyöppnade butik i Jönköping/Asecs. För oss är det viktigt att du som butikschef har ett enormt driv och vill vara med och utveckla denna butik!

Som butikschef är du ansvarig för att ge bästa service till våra kunder, öka kundernas kunskap om varumärket, dess stilar och för att öka försäljningen i butiken. Du ansvarar för ditt teams utveckling genom att coacha dem och hela tiden driva fokuset framåt.

Ansvar:

- Att driva butikens försäljning och ge fantastisk kundservice.
- Planera det dagliga arbetet och verksamheten i butik samt vägleda anställda att planera deras dagliga arbete medan du inte är i butiken.
- Coacha och utbilda ditt team
- Hjälpa till och ge support/service till våra kunder hela tiden/när det behövs.
- Analysera försäljningssiffrorna och vidta nödvändiga åtgärder.
- Administrativa uppgifter såsom varulager och lagervärde.


Profil:

- Vara en ambassadör för J.Lindeberg som varumärke
- Kunskap och passion för J.Lindebergs produkter och varumärke.
- Att vara en resultatinriktad person med tävlingsinstinkt.
- Att ha en utåtriktad personlighet
- Att ha ett ödmjukt förhållningssätt och vilja utvecklas


J.Lindebergs arbetsprinciper

Som en del av J.Lindeberg är du en ambassadör för J.Lindeberg och inspirerar våra samarbetspartners genom att leva efter JL:s arbetsprinciper.

Modiga - Vi är djärva och vi är orädda att ifrågasätta vad vi gör i vår passion och beslutsamhet att lyckas.

Progressiv - Vi strävar efter att vara kreativa och innovativa i vår design, vårt sätt att arbeta och vår materialanvändning.

Kundfokuserad - Vi arbetar hårt för att förstå våra kunder runt om i världen, och vi designar mode och upplevelser för att inspirera dem.

Samarbete - Vi arbetar tvärfunktionellt och bygger en icke-hierarkisk, inkluderande miljö där alla kan trivas.

Agilt - För att vara konkurrenskraftiga är vi flexibla och redo att snabbt anpassa oss.

Entreprenörskap - Vi är proaktiva och villiga att lyckas. Varje individ är ansvarig och tar ansvar för sin del i att få det att hända.

Etiskt - Vi är ett ansvarsfullt företag, med stark affärsetik. Vi bryr oss om vår planet, våra lokala samhällen och våra människor.

Uppriktig - Vi är ärliga, pålitliga och pålitliga, drivna av personlig integritet och rättvisa.

För att lyckas i denna roll tror vi att du brinner lika mycket för stil, mode och sport som vi. Du älskar kundservice och tycker om sociala interaktioner. Vi är ett entreprenöriellt företag så vi tror att du uppskattar att arbeta i en dynamisk och flexibel miljö och har förmågan att tänka på fötterna.

Du kommer att erbjudas möjligheten att arbeta med ett Global Sports Lifestyle-varumärke i en lärande miljö där du får möjlighet att växa och utmana dig själv.

I denna process tillämpar vi Logik & Personlighetstest.

Om tjänsten:

Start: Omgående

Placering: Asecs/Jönköping

Anställningstyp: Heltid, tillsvidare

I den här rekryteringen samarbetar vi med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof stina.bjernhof@retailknowledge.se Urval, intervjuer och tester sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personal shopper sökes till Twilfit by Change Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 21
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers deltid och extra inför sommaren till vår butik i Jönköping.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Butikchef sökes Twilfit by Change Jönköping

Butikschef
Läs mer Feb 25
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till vår butik i Jönköping.

Ansvaret som butikschef:

Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång

De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar

De kan lära sig nya system och metoder

De har IT-färdigheter

De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder

Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Butikchef sökes Twilfit by Change Jönköping

Butikschef
Läs mer Jan 27
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till våra butiker i Jönköping.

Ansvaret som butikschef:

Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång

De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar

De kan lära sig nya system och metoder

De har IT-färdigheter

De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder

Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt

Ansök nu

Personal Shopper - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 30
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till vår butik i Jönköping.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Personal Shopper - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 13
Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu Personal Shopper till vår butik i Jönköping.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Personal Shopper - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu Personal Shopper till vår butik i Jönköping.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Entreprenörsdriven butikschef/projektledare- Jönköping

Butikschef
Läs mer Nov 1
Vi söker nu för kunds räkning en Butikschef som även kan leda projekt för butikens kunder. Som Butikschef ansvarar du för enhetens budget och resultat samt har totalansvar för personalen. Butiken har en personalstyrka i dagsläget på 2 personer och omsätter ca 20 miljoner om året.

Företaget har en familjär känsla och finns representerade på ett 30-tal orter runt om i Sverige. De säljer produkter/sällanköpsprodukter med tillhörande service med tydliga säljtoppar. Produkterna är ständigt aktuella och servicenivån till kunderna är hög. Organisationen är platt med korta beslutsvägar och som Butikschef rapporterar du till Regionchefen.

Din profil och bakgrund:
- Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar
- Dokumenterad erfarenhet av att leda personal
- Erfarenhet av projektstyrning
- Van att beräkna offerter och sätta tidsplaner för butiken och sitt team
- Klarar av och hantera stress framför allt under försäljningstoppar
- Van att sätta upp mål med uppföljning
- Noggrann lugn och metodisk
- Integritet
- Lösnings fokuserad

Du har hög social kompetens och kan hantera olika personligheter. Har du även erfarenhet av sällanköpsvaror är det en merit men inget krav.

Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten tillsammans med ditt team. Till detta krävs att du är lösnings fokuserad och idérik.

Tjänsten kräver att du har körkort.

Placering: Jönköping
Tjänsteomfattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse

I denna process kommer logik och personlighetstest, samt bakgrundskontroll att förekomma.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Frisör Carl M Lundh, Jönköping

Frisör
Läs mer Sep 15
Frisör Carl M Lundh, Jönköping

Nu söker vi till vår salong mitt i Jönköping en frisör som verkligen vill vara med och göra skillnad!Hos oss utvecklar vi självkänslan, spegelbilden eller helt enkelt – en frisyr – om kunden har eget hår eller ej.                                            

Vill du jobba med ledande varumärken i en internationell miljö – vänta inte, utan sök idag! 

Vi arbetar med främst med tids-bokade kunder och vår målgrupp är kunder som av olika anledningar vill ha mer hår.

Om dig                                                                                                                                                                           

Vi söker dig som sätter kunden i centrum, har en positiv syn på utveckling, och att bli en del av vårt härliga team!

Du måste vara frisör och ha datavana då vi sköter mycket administration själva i butiken.

Om oss

Aderans Haircenter/Carl m Lundh är del av en Aderans- koncernen med systerföretag runt om i världen som alla arbetar med komplement till kundens egna hår så som peruker, hårersättningar, extensions och produkter.

Våra erbjudanden ska alltid ligga i framkant och vårt engagemang för våra kunder ska vara stort.

Du får all utbildning kring våra produkter såsom peruker, hårersättning mm hos oss. Våra anställda är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Våra värderingar - kundfokus, engagemang och utvecklingsvilja - är viktiga för oss och genomsyrar vår kultur och arbetssätt
Läs mer på www.aderanshaircenter.se och www.carlmlundh.se och på våra sociala media

Om jobbet:

Arbetstid: Fast tjänst 80% 6 månaders provanställning
Omfattning av tjänst: 80% må-fre
Ort: Jönköping
Tillträde: Omgående

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Urval, intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!!

Ansök nu

Personal Shopper - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 2
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu Personal Shopper till vår butik i Jönköping.
Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Frisör Carl M Lundh, Jönköping

Frisör
Läs mer Jul 1
Frisör Carl M Lundh, Jönköping

Nu söker vi till vår salong mitt i Jönköping en frisör som verkligen vill vara med och göra skillnad!Hos oss utvecklar vi självkänslan, spegelbilden eller helt enkelt – en frisyr – om kunden har eget hår eller ej.                                            

Vill du jobba med ledande varumärken i en internationell miljö – vänta inte, utan sök idag! 

Vi arbetar med främst med tids-bokade kunder och vår målgrupp är kunder som av olika anledningar vill ha mer hår.

Om dig                                                                                                                                                                           

Vi söker dig som sätter kunden i centrum, har en positiv syn på utveckling, och att bli en del av vårt härliga team!

Du måste vara frisör och ha datavana då vi sköter mycket administration själva i butiken.

Om oss

Aderans Haircenter/Carl m Lundh är del av en Aderans- koncernen med systerföretag runt om i världen som alla arbetar med komplement till kundens egna hår så som peruker, hårersättningar, extensions och produkter.

Våra erbjudanden ska alltid ligga i framkant och vårt engagemang för våra kunder ska vara stort.

Du får all utbildning kring våra produkter såsom peruker, hårersättning mm hos oss. Våra anställda är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Våra värderingar - kundfokus, engagemang och utvecklingsvilja - är viktiga för oss och genomsyrar vår kultur och arbetssätt
Läs mer på www.aderanshaircenter.se och www.carlmlundh.se och på våra sociala media

Om jobbet:

Arbetstid: Tjänsten är 80% vikariat tom 31/12 , med goda möjligheter till fortsatt anställning.
Omfattning av tjänst: 80% må-fre
Ort: Jönköping
Tillträde: Omgående

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Urval, intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!!

Ansök nu

Store Manager - Twilfit, Jönköping A6

Butikschef
Läs mer Jun 1
Varje dag på Twilfit och Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till Jönköping A6. Tjänsten är ett vikariat.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssiffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Personal shopper - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 3
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu Personal Shopper till vår butik i Jönköping.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Personal Shoppers - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 7
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu extra- och sommarpersonal till vår butik i Jönköping.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Butikssäljare - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 25
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. r. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar. Vi arbetar med högklassig personlig service och tillgodoser alla kunders behov och önskemål genom personal shopping. Vill du vara en del av ett företag där det finns en tydlig plan för din utveckling och där du vet vad som förväntas av dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal till våra butiker i Jönköping City och Asecs på deltid med start omgående.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikssäljare?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Du motiveras av att arbeta mot tydliga försäljningsmål

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Florist Blomsterlandet , Värnamo

Florist
Läs mer Mar 5
Florist-Blomsterlandet , Värnamo

Florist – Blomsterlandet, Värnamo
Blomsterlandet söker en säljande Florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår butik i Värnamo
Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team.
För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.
Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten på avdelningen för snittblommor behöver du ha arbetat som florist eller genomfört en floristutbildning.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.
Om jobbet
Ort: Värnamo
Anställningsform: 30 tim per vecka ,Vikariat from Maj-20121 tom Aug-2022
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommet
Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt. Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Ansök nu

Butikschef - Twilfit, Jönköping

Butikschef
Läs mer Nov 30
Varje dag lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Sök då denna tjänst! Vi söker en butikschef på heltid med start omgående till vår butik på Asecs i Jönköping.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef i en av våra butiker kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping för varje besökande kund.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef är du tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter.
Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om vikten av att agera som en inspirationskälla för dina anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
• De är försäljningsledare och kan överföra detta till sina anställda genom att föregå med gott exempel i butik och arbeta med ett coachande arbetssätt
• De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
• De kan enkelt lära sig nya system och metoder
• De har tidigare drivit butiker för att lyckas
Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Padel Säljare (Sport Division) - Tretorn Sweden AB

Utesäljare
Läs mer Nov 5
Padel Säljare Tretorn Sweden AB (Sport division)

Brinner du för att göra bra affärer och älskar sport? Är du också energisk och passionerad som kan kombinera prognoser och analys, planering och taktik med praktiskt säljarbete?

Då är det dags att kolla vad vi letar efter!

Tretorn Sweden AB befinner sig i en förändringsresa med bl.a omställning av dess affärsmodell. Till detta tillkommer nya affärer och flöden som inverkar på befintlig struktur. Med ett starkt år inom kategorierna Tennis och Padel med ledande varumärken som Tretorn, Adidas och Toulson, så tar bolaget nya initiativ av att utveckla dess affär med stora investeringar som följd för att supporta dess kraftiga tillväxtplan.

Som Säljare inom Sport divisionen blir du en viktig kugge i vårt drivna säljteam. I rollen ingår att guida kunder i små och medelstora konstellationer med olika förutsättningar och behov. Du hanterar hela säljprocessen från inledande samtal till kundmöte, behovsanalys, planering, leverans och uppföljning av genomförsäljning. Hos oss är du inte bara en säljare - du leder kunden under vår gemensamma resa framåt. Du kommer att jobba både med att utveckla befintliga kunder och med att ta in nya kunder.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen behöver du vara beredd på en hög aktivitetsnivå, att lyfta luren och skapa kontakt över telefon, och att själv driva ditt arbete framåt. Ofta i ett högt tempo. Att vara modig på jobbet och gilla att jobba mot högt uppsatta mål är en förutsättning för att lyckas vilket även innebär att medverka/nätverka på sport events under såväl vardagar som helger. I gengäld kommer du ha stor möjlighet att påverka din egen vardag och utvecklas i din yrkesroll. Det är viktigt att kunna hantera datorer och arbeta obehindrat med Officepaketet specifikt Excel samt rapporteringsverktyg. Du är troligtvis en person som ofta får höra att du är bra på att lyssna. Du har lätt för att lära, är kommunikativ, har ett starkt driv för att göra affärer och är intresserad av att växa med ökat ansvar.

Kvalifikationer och meriter:
Hos oss trivs man om man är beredd att kavla upp armarna och hjälpa till. Vi strävar efter att få till ett bra lagarbete, för då vet vi att vi lär av varandra, vågar testa och vågar misslyckas. Samtidigt behöver du, när det väl gäller, kunna arbeta självständigt.

Vidare för att lyckas i rollen söker vi dig med:
• Någon form av säljerfarenhet och kundmöten
• Mycket god förståelse för affärsekonomi för hur vi kan maximera prestationen utifrån satta försäljnings- och marginalmål.
• Bra på att kommunicera i tal och skrift.
• B-Körkort.
• Sport- eller idrottsintresserad.

Anställningsvillkor
Titel: Säljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: Heltid
Löneform: Fast, samt bonus
Start: Omgående enl, överenskommelse
Placering: Då upptagningsområdet kommer att sträcka sig från Göteborg i väst till Stockholm i öst, så kommer placering mest troligt att ske i något av våra befintliga säljkontor i Göteborg eller Stockholm. Huvudkontoret ligger i Helsingborg.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof fd, Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare - Twilfit, Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 6
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Butikssäljare sökes till Twilfit Jönköping
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar. Vi arbetar med högklassig personlig service och tillgodoser alla kunders behov och önskemål genom personal shopping. Vill du vara en del av ett företag där det finns en tydlig plan för din utveckling och där du vet vad som förväntas av dig? Sök då denna tjänst!
Vi söker just nu personal till våra butiker i Jönköping City och Asecs. 1 tjänst på 20 h/v samt extrapersonal med start omgående.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikssäljare?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten eller liknade affärer med intim kontakt med kunden
- Du är motiveras att utveckla dina säljfärdigheter i branscher med intim kontakt med kunden

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. Vi vill investera i våra anställda och därför har du en god möjlighet att utvecklas i kedjan genom våra utbildningsprogram.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Team till ombyggnationer av butiker – MRC , Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 24
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

MRC STOCKHOLM AB är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen
Vi står nu inför en spännande utmaning om att bygga om 100 st. livsmedelsbutiker runt om i Sverige och söker därför dig som vill vara med något av våra ombyggnationsteam.

Arbetsuppgifter består av att bygga upp hyllsystem, malla in varor efter planogram och avslutas med varupåfyllning av butikerna. Du kommer ingå i ett team om 8 st. medarbetare och arbetsplatserna kommer bli i södra och mellan Sverige. Tillsammans med teamet bor du på hotell söndag till torsdag.

För tjänsten måste du kunna arbeta heltid. Som person skall du gilla att jobba i grupp, du är flexibel då du kommer få arbeta med många olika saker på flera olika orter. Erfarenhet inom planogram/ombyggnation av butiker är en extra merit. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande men inget krav för tjänsten.

Projektet är inplanerat september 2019 till juni 2020 med möjlighet till förlängning.

MRC STOCKHOLM AB står för boendekostnaderna, ersättning för resor och det utbetalas traktamente. Lön enligt Handels kollektivavtal.

Har du frågor kring tjänsten kontakta marijana@mrcstockholm.se

Välkommen in med din ansökan.

Ansök nu

Butikspersonal - Clas Ohlson , Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 20
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vill du bli en del av Clas Ohlsons vinnande team?

Nu söker vi Poolare till bemanningsuppdrag för Clas Ohlson i Jönköping!

Oavsett var, när och hur du kommer i kontakt med Clas Ohlson ska man alltid känna sig hjärtligt
välkommen hos dem. Deras medarbetare i butik gör skillnaden och med din hjälp kan de nu nå
ännu längre.

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till att
de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och
initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson
till nya höjder. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundsamtal, svarar på
frågor och berättar om produkter. Du jobbar också i kassa och sköter varupåfyllning.

För att bli en del av Clas Ohlson vill vi att du identifierar dig med deras värdegrund som bygger
på:
• Handlingskraft – vi får saker att hända, är målfokuserade och äger vår egen framgång!
• Värme – vi utstrålar vänlighet, visar respekt för varandra, har roligt tillsammans och
bygger långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder!
• Nytänkande – med nyfikenhet och kreativitet söker vi alltid nya möjligheter, enkla
lösningar och smarta arbetssätt!
• Engagemang – alla medarbetare har ett personligt ansvar för att vi når våra mål. Det
skapar en stolthet över vår historia och vår framgång.
• Handelsmannaskap – kärnan i vår värdegrund innebär att vi alltid fokuserar på kunden
och gillar att göra bra affärer!

Vi är stolta över våra medarbetare. Viktigast för just denna tjänst är att du brinner för att möta och hjälpa
Clas Ohlsons kunder! Har du utbildning från handels- och administrationsprogrammet eller
erfarenhet av någon av deras kategorier (bygg, el, multimedia, hem och fritid) ser vi detta som
meriterande. Tänk på att butiksarbete kan upplevas som fysiskt krävande.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta extra vid behov

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som
studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad
din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Januari/Februari
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköping
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida
www.retailknowledge.se Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa
Forsslund: linnea.forsslund@retailknowledge.se

Clas Ohlson och Retail Knowledge är företag som uppmuntrar mångfald och inkludering.

Välkommen att söka tjänsten redan idag!

Clas Ohlson är en snabbväxande internationell hem- och järnhandelskedja. På våra marknader i
Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Tyskland erbjuder vi produkter och tjänster inom fem
kategorier: bygg, el, hem, Multimedia och fritid. Vår totala försäljning uppnår cirka 8 miljarder
kronor och vi har över 4 800 medarbetare.

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Butikspersonal - Retail Knowledge , Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 19
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

RetailKnowledge söker:
Nu söker vi poolare till stort känt detaljhandelsföretag som är kända för sitt breda sortiment!

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i kassan och på golvet samt med inventeringar. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du har vidare lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Januari
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköping
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund: linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Varuhuschef - Dormy , Jönköping

Butikschef
Läs mer Nov 2
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Varuhuschef till Dormy Jönköping
Vi som arbetar på Dormy är väldigt förtjusta i golf. Men mer än något annat älskar vi att hjälpa, serva och fokusera våra kunder – för att de ska få fler roliga stunder på golfbanan och tillsammans med sin favorithobby. Det låter som en dröm – men oftast förenas alla våra intressen nästan varje dag och året runt i våra varuhus. Nu söker vi dig som vill bli en av oss, för en tjänst som innebär en chans som sällan uppstår. Vi behöver nämligen en ny varuhuschef till Dormy Jönköping. Att du gillar golf och golfprylar tar vi förstås för givet, men vi lägger också stort värde vid att du tycker om människor och möten och brinner för att ge fantastisk service och varma leenden varje dag i veckan, sommar som vinter. I rollen som varuhuschef behöver du också ha en stark motor som drivs av engagemang för att leda människor, bygga samman en grupp och entusiasmera personalen, arbeta för att uppnå fastställda mål och hjälpa till att förvalta och utveckla Dormys koncept. Butikschefen sköter all rekrytering och introduktion och arbetar med kontinuerliga samtal och följer upp med längre PU-samtal.

Kvalifikationer
Vi förutsätter att du själv spelar eller har spelat golf och du bör ha god kunskap om golfutrustning samt erfarenhet från kassa, konfektion eller allmänt arbete i butik. Vi tror också att du har chefserfarenhet från tidigare anställningar och har förmågan att forma, driva och utveckla en grupp. Men vi sätter också högt värde på personliga egenskaper som en smittande entusiasm och hur du uppträder i möten med människor. Hos Dormy är tempot ibland högt och många kunder söker personalens uppmärksamhet. Därför värdesätter vi att du har förmågan att vara glad och trevlig och ge förstklassig service också under intensiva perioder. God administrativ förmåga är en förutsättning för att du ska kunna lyckas, liksom att du är trygg med datorer och behärskar Officepaketet. Om tjänsten Tjänsten avser en heltidsanställning med tillträde snarast.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kan du kontakta Henrik Hedström, försäljningschef Dormy, henrik.hedstrom@dormy.se 070- 249 85 65.

Om Dormy
Dormy är Sveriges ledande återförsäljare inom golf med elva golfvaruhus från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vi driver också en outlet i Ängelholm och en växande verksamhet inom e-handel via sajten dormy.se samt företagsförsäljning på dormypromotion.se. Vi har idag cirka 140 fast anställda medarbetare och en total omsättning på ungefär 520 miljoner kronor. Vårt nybyggda huvudkontor med centrallager, varuhus och restaurang finns i Örebro och det var också där företaget grundades 1994 av Lars Johansson och Mats Hedlund, som fortfarande är ägare och verksamma inom bolaget. Den aktuella tjänsten har placering på vårt varuhus i Solåsområdet Jönköping. Här har vi bedrivit verksamhet sedan 2014 och lokalerna är både fräscha och moderna.

Ansök nu

Kontrollant - Retail Knowledge , Jönköping

Butikskontrollant
Läs mer Aug 28
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Retailpoolen söker personer för kontrolluppdrag till stor digital kund!
Har du körkort, är du diskret, strukturerad, anpassningsbar och har ett öga för detaljer? Då är det just dig vi söker!

Denna tjänst innefattar att du ska besöka ett bestämt antal adresser i din centralort, kontrollera och fylla i ett formulär med information om det du ser på plats. Din roll och ditt utförande av uppdraget är mycket betydelsefullt för denna digitala kund och det är därför viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan observera samtidigt som du smälter in i mängden. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag vid bestämda tider.

Vi söker dig som är:
-Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (18 år+)
-Har körkort och tillgång till bil
-Diskret, noggrann och anpassningsbar
-Flexibel och kan hoppa in aktuella datum

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, eget företag eller annan anställning.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköping

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund
linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kontrollant - Retail Knowledge , Jönköping

Butikskontrollant
Läs mer Aug 14
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Retailpoolen söker personer för kontrolluppdrag till stor digital kund!
Har du körkort, är du diskret, strukturerad, anpassningsbar och har ett öga för detaljer? Då är det just dig vi söker!

Denna tjänst innefattar att du ska besöka ett bestämt antal adresser i din centralort, kontrollera och fylla i ett formulär med information om det du ser på plats. Din roll och ditt utförande av uppdraget är mycket betydelsefullt för denna digitala kund och det är därför viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan observera samtidigt som du smälter in i mängden. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag vid bestämda tider.

Vi söker dig som är:
-Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (18 år+)
-Har körkort och tillgång till bil
-Diskret, noggrann och anpassningsbar
-Flexibel och kan hoppa in aktuella datum

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, eget företag eller annan anställning.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköping

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund
linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Sales Assistant (27 tim / v) - Lexington , Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 16
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Nu söker Lexington en butikssäljare till vår butik i Jönköping! Tjänsten är på deltid och omfattar cirka 27 timmar i veckan, samt extra timmar vid behov. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mode och inredning och som drivs av försäljning och kundservice. Önskat startdatum för tjänsten är mitten på augusti.

Som butikssäljare ansvarar du för den dagliga försäljningen och att ge kunden en köpupplevelse utöver det vanliga. Du är Lexingtons ansikte utåt mot kunden och det är viktigt att du är utåtriktad och intresserad av mötet med andra människor.

Arbetsuppgifter, ansvar och befogenheter

- Din främsta arbetsuppgift är att på ett engagerat sätt bidra till att butikens försäljnings- och resultatmål uppnås.
- Att inspirera kunden och vara lyhörd för kundens behov.
- Ta ansvar för att du upplevs som en engagerad säljare som lever upp till Lexingtons varumärke kring service och kundupplevelse.
- Du ansvarar för att hjälpa, stötta och göra det enkelt för dina kollegor i ditt butiksteam.

Förutom försäljning kan du jobba med skyltning, inventering och mycket annat som dyker upp.

Din profil och personlighet

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom butik. Det är viktigt att du som person är intresserad av service, försäljning, teamarbete och är bra på att hantera stressfyllda situationer i en fartfylld, rolig och social miljö. Du har ett genuint intresse för varumärket och trivs med Lexington som livvstil.

Kvalifikationer

- Har erfarenhet av kundbemötande, service och personlig försäljning.
- Är stresstålig, social, noggrann och ordningsam.
- Kan arbeta oregelbundna tider och ställa upp med kort varsel vid behov.

Intervjuerna kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Ansök genom att skicka in CV och personligt brev via Lexingtons hemsida. Vid frågor om tjänsten och/eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta butikschef Jenny Rademo på jenny.rademo@lexingtoncompany.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lexington är ett internationellt lifestylevarumärke med produkter inom hem och mode. Varumärket finns representerat via dotterbolag och Partners i över 20 länder och hos cirka 900 återförsäljare. Vi har ett 100-tal shop-in-shops på ledande varuhus och butiker runt om i Europa, och dessutom 29 egna Lexington Concept Stores i Norden och USA, samt ett växande antal Franchisebutiker, främst i Kina.

Ansök nu

Butikssäljare - DK Company (InWear , Part Two mfl) , Åhléns A6

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 27
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

DK Company söker säljare till Inwear / Part Two / Soaked in Luxury / ICHI avdelningarna på Åhlens på A6 i Jönköping.

Du kan bli en av våra säljare och representant på Åhléns där sälj och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna intiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter
Sälj och rådgivning till alla våra kunder
Hänga iordning på ett säljande sätt
Vår kontakt i det lokala varuhuset

Personprofil
Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder
Erfarenhet av liknande butiksarbete är ett krav
Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänstens omfattning
Deltid 17 timmar / vecka.
Tillträde 1/5.

Ansökan
Maila din ansökan till: jepa@dkcompany.com

Sista ansökningsdag: 11/4. Märk ansökan Åhlens A6 Jönköping

InWear, Part Two, Soaked in Luxury och ICHI är en del av DK Company A/S, som är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 – 8 kollektioner årligen.

Ansök nu

Kontrollant - Retail Knowledge , Jönköping

Butikskontrollant
Läs mer Mar 29
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Retailpoolen söker:
Personer för kontrolluppdrag till stor digital kund.
Har du körkort, är du diskret, strukturerad, anpassningsbar och har ett öga för detaljer? Då är det just dig vi söker!

Denna tjänst innefattar att du ska besöka ett bestämt antal adresser i din centralort, kontrollera och fylla i ett formulär med information om det du ser på plats. Din roll och ditt utförande av uppdraget är mycket betydelsefullt för denna digitala kund och det är därför viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan observera samtidigt som du smälter in i mängden. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag vid bestämda tider.

Vi söker dig som är:
-Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (18 år+)
-Har körkort och tillgång till bil
-Diskret, noggrann och anpassningsbar
-Flexibel och kan hoppa in aktuella datum

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, eget företag eller annan anställning.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköping

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund
linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare - Hemtex , Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 26
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag - som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier - har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt på webben - oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment med samma röda tråd: Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.

RetailPoolen söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Hemtex i Jönköping med omnejd.

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Vidare är du flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning 
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst två dagar i veckan samt helg

Som uthyrd i våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare och jobbar i både kassan och på golvet.

Körkort är meriterande då du kommer att få arbeta i flera butiker, såsom i Värnamo och Tranås.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Februari-Mars
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköpings Län
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund: linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

 

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Butikssäljare - Hemtex , Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 12
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag - som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier - har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt på webben - oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment med samma röda tråd: Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.

RetailPoolen söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Hemtex i Jönköping med omnejd.

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Vidare är du flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning 
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst två dagar i veckan samt helg

Som uthyrd i våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare och jobbar i både kassan och på golvet.

Körkort är meriterande då du kommer att få arbeta i flera butiker, såsom i Värnamo och Tranås.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Februari-Mars
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköpings Län
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund: linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

 

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Kontrollant - Retail Knowledge , Jönköping

Butikskontrollant
Läs mer Feb 12
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Retailpoolen söker:
Personer för kontrolluppdrag till stor digital kund.
Har du körkort, är du diskret, strukturerad, anpassningsbar och har ett öga för detaljer? Då är det just dig vi söker!

Denna tjänst innefattar att du ska besöka ett bestämt antal adresser i din centralort, kontrollera och fylla i ett formulär med information om det du ser på plats. Din roll och ditt utförande av uppdraget är mycket betydelsefullt för denna digitala kund och det är därför viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan observera samtidigt som du smälter in i mängden. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag vid bestämda tider.

Vi söker dig som är:
-Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (18 år+)
-Har körkort
-Diskret, noggrann och anpassningsbar
-Flexibel och kan hoppa in aktuella datum

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, eget företag eller annan anställning.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköping

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund
linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kontrollant - Retail Knowledge , Jönköping

Butikskontrollant
Läs mer Jan 23
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Retailpoolen söker:
Personer för kontrolluppdrag till stor digital kund.
Har du körkort, är du diskret, strukturerad, anpassningsbar och har ett öga för detaljer? Då är det just dig vi söker!

Denna tjänst innefattar att du ska besöka ett bestämt antal adresser i din centralort, kontrollera och fylla i ett formulär med information om det du ser på plats. Din roll och ditt utförande av uppdraget är mycket betydelsefullt för denna digitala kund och det är därför viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt att du kan observera samtidigt som du smälter in i mängden. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag vid bestämda tider.

Vi söker dig som är:
-Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (18 år+)
-Har körkort
-Diskret, noggrann och anpassningsbar
-Flexibel och kan hoppa in aktuella datum

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, eget företag eller annan anställning.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköping

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund
linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare - Hemtex , Jönköping

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 12
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag - som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier - har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt på webben - oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment med samma röda tråd: Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.

RetailPoolen söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Hemtex i Jönköping med omnejd.

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Vidare är du flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning 
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst två dagar i veckan samt helg

Som uthyrd i våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare och jobbar i både kassan och på golvet.

Körkort är meriterande då du kommer att få arbeta i flera butiker, såsom i Värnamo och Tranås.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Februari-Mars
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Jönköpings Län
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Forsslund: linnea.forsslund@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

 

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Ansök nu