Alfa Skogsservice AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Alfa Skogsservice AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

ALFA Skogsservice söker driven personaladministratör med HR-inriktning

HR-assistent
Läs mer Jun 23
ALFA Skogsservice AB är ett ungt, modernt och snabbväxande företag. Vi levererar skogliga tjänster till skogsägare och infrastrukturägare i Norden genom kompetent personal och innovativa lösningar. ALFA Skogsservice är ett av de största skogsvårdsföretagen i Sverige med cirka 150 anställda. Vi har haft rejäl tillväxt sedan starten 2011, vi blev utsedda till ett Gasellföretag av Dagens Industri, Årets Företagare i Ragunda kommun och blivit tilldelade utmärkelsen The Silviculture Award. Våra tre ledord är kvalitet, effektivitet och ansvar. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen. Läs mer om oss www.alfaskog.se
ALFA Skogsservice söker engagerad och driven personaladministratör med HR-inriktning
Är du intresserad av att jobba i ett spännande och prisbelönt tillväxtföretag, där du får arbeta nära företagets VD och ha en viktig roll i organisationen?
Just nu söker vi en engagerad och driven personaladministratör med intresse för HR-frågor.
Tjänsten är på 50-60% med flexibla eller fasta arbetstider efter överenskommelsen. Placeringsort är vårt huvudkontor på Hedenstorp i Jönköping.
Arbetsuppgifter:
Personaladministration
Löneadministration
Kontakt med myndigheter (främst Skatteverket, Försäkringskassan, Migrationsverket)
Stötta och bistå vid rekryteringar
Vara behjälplig och besvara personalrelaterade frågor från chefer och anställda
Arbetsrätt/tolkning av kollektivavtal

Erfarenheter:
Du bör ha lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom personaladministration eller löneadministration och gärna erfarenhet av övriga personalfrågor enligt ovan. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Rollen ställer stora krav på väl utvecklad administrativ förmåga och noggrannhet. Du ska vara en kunskapsresurs i verksamheten och ha mycket god social kompetens. Du är en mycket van användare av Office-paketet. Har du erfarenhet av Visma lön är det meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vem är du?
För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är driven och självständig samtidigt som du har hög social kompetens och enkelt kan anpassa dig. Du måste ha en mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska då vi har en stor del utländsk personal.
Du har ett coachande förhållningssätt mot kollegor och anställda och är bra på att bygga förtroendefulla relationer. Vi gillar att du är en positiv person med stor portion humor.
Tyngdpunkten kommer att ligga på personaladministrativa arbetsuppgifter och den dagliga verksamheten snarare än strategiska frågor. Det är därför viktigt att du verkligen uppskattar att arbeta med den typen av uppgifter.
Låter det som att tjänsten är skräddarsydd just för dig? Kontakta oss, vi är nyfikna på dig.
Villkor:
Sysselsättningsgrad: 50-60% med möjlighet till mer
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placeringsort: Hedenstorp, Jönköping
Tillträde: Augusti
Lön: Enligt överenskommelse
På ALFA Skogsservice arbetar vi med mångfald och tar därför gärna emot ansökningar från kandidater med olika etnicitet, kön, bakgrund och nationalitet. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Armin Draganovic på armin@alfaskog.se, 072-201 31 53 alternativt HR, Lina Ambjörnson på personal@alfaskog.se, 072-200 40 53.
Ansökningar skickas till work@alfaskog.se senast den 10/7.
Vill du vara med att utveckla och förändra skogsvårdsbranschen tillsammans med oss?
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ALFA Skogsservice söker driven personaladministratör med HR-inriktning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 10
Alfa Skogsservice AB är ett ungt, modernt och snabbväxande företag med kvalitet som ledord! Vi utför service inom skogsvård, framförallt plantering, röjning och manuell trädfällning. ALFA Skogsservice är ett av de största skogsvårdsföretagen i Sverige med ca 150 anställda. Vi har haft rejäl tillväxt sedan starten 2011, 2016 fick vi utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri och 2019 utmärkelsen Silviculture Award för det bästa skogsvårdsföretaget i Sverige. Våra tre ledord är kvalitet, effektivitet och ansvar. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen. Läs mer på: www.alfaskogsservice.se


ALFA Skogsservice söker engagerad och driven HR-generalist
Är du intresserad av att jobba i ett spännande och prisbelönt tillväxtföretag, där du får arbeta nära företagets VD och ha en nyckelroll i organisationen?
Just nu söker vi en engagerad och driven personaladministratör med intresse för HR-frågor.
Tjänsten är på 60% med flexibla arbetstider. Placeringsort är vårt huvudkontor på Hedenstorp i Jönköping. I tjänsten ingår någon resa per år till våra lokalkontor i Norrland.
Vi är en arbetsplats med människor med olika bakgrund, nationalitet och språk. Glädje är en del av vår vardag och vi vill ha kul på jobbet.


Arbetsuppgifter:
Personaladministration
Lön
Kontakt med myndigheter
Stötta och bistå vid rekryteringar
Arbetsmiljöfrågor
Vara behjälplig och besvara personalrelaterade frågor från chefer och anställda
Arbetsrätt/tolkning av kollektivavtal och andra avtal
Driva utvecklingsprojekt inom HR
Delta i fackliga förhandlingar vid behovErfarenheter:
Du bör ha lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom personaladministration och gärna erfarenhet av övriga personalfrågor enligt ovan. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Rollen ställer stora krav på väl utvecklad administrativ förmåga. Du ska vara en kunskapsresurs i verksamheten och ha mycket god social kompetens. Du är en mycket van användare av Office-paketet. Har du erfarenhet av Visma lön är det meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Vem är du?
För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är driven och självständig samtidigt som du har hög social kompetens och enkelt kan anpassa dig. Du måste ha en mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska då vi är ett multikulturellt företag.
Du har ett coachande förhållningssätt mot kollegor och anställda och är bra på att bygga förtroendefulla relationer. Vi gillar att du är en positiv person med stor portion humor.
Tyngdpunkten kommer att ligga på personaladministrativa arbetsuppgifter och den dagliga verksamheten snarare än strategiska frågor och djupa specialistområden. Det är därför viktigt att du verkligen uppskattar att arbeta med den typen av uppgifter.
Låter det som att tjänsten är skräddarsydd just för dig? Kontakta oss, vi är nyfikna på dig.


Villkor:
Tjänsten på deltid 60%, 6 mån provanställning och stationering i Jönköping på Hedenstorp.
Tillträde och lön efter överrenskommelse.


Har du frågor gällande tjänsten kontakta
Ivo Krsek: 0730-29 19 59


Maila din ansökan till: ivo@alfaskogsservice.se


Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så skicka din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag 2020-09-27
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 2
Arbetsuppgifter:
• Löpande redovisning
• Löpande avstämning och rapportering
• Hantering av leverantörs- och kundreskontra inklusive in och utbetalningar
• Budget och prognosarbete
• Moms- och skattedeklarationer
• Inköp och andra ekonomiska frågorÄr du intresserad av att jobba i ett spännande och prisbelönt tillväxtföretag med stora framtidsplaner och god utveckling? Jobba nära företagets VD och ha en nyckelroll i företaget?
Vi söker just nu en engagerad och ansvarstagande ekonomiansvarig som tycker om att jobba med siffror och ser problemlösning som något roligt. Vi ser gärna att du vill utvecklas och växa med oss som företag.


Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet av ekonomi och bokföring. Vi gillar att du är en positiv person med stor portion humor. Du är ansvarstagande, analytisk, noggrann och vågar ta initiativ för att driva ditt arbete framåt.
Då tjänsten innebär viss kundkontakt är det viktigt att du kan hantera det på ett trevligt och professionellt sätt. Som person är du självgående och kan organisera ditt arbete med rätt prioriteringar.
Låter det som att tjänsten är skräddarsydd just för dig? Kontakta oss vi är nyfikna på dig.


ALFA Skogsservice AB är ett ungt, modernt och snabbväxande företag med kvalitet som ledord! Vi utför service inom skogsvård, framförallt plantering, röjning och manuellt trädfällning. ALFA Skogsservice är ett av de största skogsvårdsföretagen i Sverige med ca 130 anställda. Vi har haft rejäl tillväxt sedan starten 2011, 2016 fick vi utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri och föra året utmärkelsen Årets Företagare i Ragunda kommun. Våra tre ledord är kvalitet, effektivitet och ansvar. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen. Läs mer på: www.alfaskogsservice.se

Vi jobbar med mångfald och är en arbetsplats med människor med olika bakgrund. Glädje är en del av vår vardag och vi vill ha kul på jobbet.

Ansök nu