Bräcke diakoni, Hälsa och Vård, Vårdcentralen Lokstallarna jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Bräcke diakoni, Hälsa och Vård, Vårdcentralen Lokstallarna i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Samtalsterapeut/kurator till vårdcentralen Lokstallarna

Primärvårdskurator
Läs mer Nov 7
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg.

Vi har över 50 verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Idag är vi 1200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas. Läs gärna mer om oss på http://www.brackediakoni.se eller se vår film https://www.youtube.com/watch?v=n-oQIY_3t4c.

Vi söker nu samtalsterapeut/kurator till Lokstallarna!

Hos oss blir du blir en del av vårt team på 25 personer som brinner för primärvård och vill göra skillnad för våra 8000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av högsta kvalitet, med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande för patienten. Vi driver sedvanlig primärvårdsverksamhet och nu vill vi förstärka vårt psykosociala team med en erfaren samtalsterapeut/kurator. I vårt psykosociala team ingår samtalsterapeut, sjuksköterska med steg 1 utbildning i KBT samt psykologer och arbetsterapeut på vårt Rehabcenter, som vi har ett nära samarbete med. Vi erbjuder redan idag ett brett utbud av behandling, både individuella samtal och gruppbehandlingar. Vi har också gruppbehandling i Mindfulness och ReDo (vardagsrevidering) och vi ser fram emot att utöka vårt utbud ytterligare framöver.



Arbetsuppgifter

I arbetet som samtalsterapeut/kurator på Lokstallarna ansvarar du självständigt för planering och upplägg av behandling av dina patienter. I primärvårdens uppdrag ingår patienter med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Till ditt stöd i arbetet har du också nära kontakt med psykologer vid vårt Rehabcenter i Jönköping. Här kan du läsa mer om vårt rehabcenter: http://www.brackediakoni.se/rehabcenterjonkoping

Vi är ett erfaret team på Lokstallarna så det finns alltid någon att rådfråga och samarbeta med för att kunna erbjuda våra patienter den bästa vården. Eftersom vi är en organisation som vill finnas där vi behövs och gör nytta, innebär det att vi befinner oss i ständig utveckling. Därför är det viktigt att du vill vara med och bidra till utvecklingen och har en stark vilja att komma framåt och finna lösningar för hur vi ska bli en ännu bättre vårdcentral.



Kvalifikationer

Vi vill att du har lägst steg 1 utbildning i KBT och erfarenhet från primärvård. Meriterande är vidareutbildning i Brief interventions eller motsvarande. Som person är du är tydlig och förtroendeingivande och har god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är engagerad, driven och noga med att alltid hålla hög kvalitet i arbetet – givetvis alltid med patienten i fokus. För oss är det självklart att du är intresserad av att dela med dig av din kompetens till andra professioner.



Villkor

Vi är intresserad av dig som vill arbeta såväl heltid som deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande rekrytering, så välkommen med din ansökan redan idag!



Vill du göra skillnad tillsammans med oss?

Välkommen att ringa Karolina Dalemo, verksamhetschef Lokstallarna, 076-503 25 24



I denna rekrytering har vi valt rekryteringskanalser så vi undanbeder oss annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Lokstallarna Jönköping

Distriktssköterska
Läs mer Nov 7
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Hej Distriktssköterska, kom och gör skillnad med oss!

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också.

Ser du möjligheter där andra ser hinder? Tycker du att mötet med patienten är viktigt? Vill du ha ett varierande jobb som känns i hjärtat? Då ska du absolut läsa vidare för vi på Bräcke diakoni vill gärna bli din nästa arbetsgivare.  

Nu söker vi en ny kollega till vårt team på Vårdcentralen Lokstallarna i centrala Jönköping. Här brinner vi för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter. Vi satsar långsiktigt och är här för att stanna.



Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska hos oss består din arbetsdag bl a av egen mottagning, mottagning tillsammans med läkare och telefonrådgivning. Du är ofta den första som våra patienter möter och du spelar därför en viktig roll i våra patienters upplevelse av besöket hos oss. 9 av 10 patienter är nöjda med oss i den nationella patientenkäten. Det är vi stolta över - men vi vill och kan bli ännu bättre!



Vem är du?

Arbetet är omväxlande och föränderligt. Därför är det viktigt att du har förmågan att självständigt och prioritera - och omprioritera - när det behövs. För att trivas hos oss behöver du också uppskatta pulsen som finns på en vårdcentral. Arbetet kräver att du har en organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du delar vår övertygelse om allas lika värde.

Bräcke diakoni är en organisation som vill finnas där vi behövs och gör nytta. Det innebär att vi befinner oss i ständig utveckling. Vi tror att du, liksom vi, har en stark vilja att komma framåt och hitta lösningar för hur vi tillsammans ska bli en ännu bättre vårdcentral.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom en vidareutbildning till distriktssköterska är det en fördel. Du får gärna ha intresse eller erfarenhet av att jobba med vårdsamordning eller hjärtsvikt. Du kan också ha intresse av att jobba med förbättringsarbeten och/eller andra administrativa arbetsuppgifter såsom schemaplanering.



Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid men omfattningen kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse.

 

Intresserad?

Vill du veta mer om tjänsten eller vårdcentralen är du välkommen att ringa verksamhetschef Karolina Dalemo på telefon, 076-503 25 24.

Vill du veta mer om Bräcke diakoni, vilka vi är, vad vi gör och vad vi vill? Läs mer på vår webbplats http://www.brackediakoni.se eller se på vår film https://www.youtube.com/watch?v=n-oQIY_3t4c.



I denna rekrytering har vi valt våra rekryteringskanaler. Vi avsäger oss därför vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsbolag.

Ansök nu

Verksamhetschef till vårdcentral Lokstallarna

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 18
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Bräcke diakoni är en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg med över 50 verksamheter inom områdena Hälsa & Vård, Rehab & Funktionshinder och Äldreomsorg.

Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan att göra skillnad. På det viset är vi lite speciella - och antagligen du också! Vi har redan från starten för över 90 år sedan förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna, och en stor portion medmänsklighet. Idag är vi över 1 200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas. Vi finns på ett flertal orter i Sverige med huvudkontor i Göteborg.  

Vi driver sedan 2009 flera vårdcentraler, bland annat i Jönköping. Vi söker nu en verksamhetschef till Vårdcentralen Lokstallarna där du blir en del av ett team på 25 personer som brinner för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter. Vi är en välbemannad vårdcentral med bland annat sex specialister i allmänmedicin, ST-läkare och sköterskor med vidareutbildning inom bland annat astma/KOL och diabetes. Tillsammans betjänar vi ungefär 8000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av högsta kvalitet, med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande för patienten. 

Arbetsuppgifter 
Som verksamhetschef har du fokus på verksamhetsutveckling och att ta tillvara på medarbetarnas kunskaper och engagemang in i en verksamhetsnära arbetsledning. Som ledare anger du tydligt riktningen för verksamheten, inspirerar och skapar förutsättningar för medarbetarna. I dialog med dem definierar och följer ni upp era gemensamma mål. 

Till stöd i ditt arbete har du dina chefskollegor och områdeschef. Tillsammans är det vi som utgör ledningsgruppen för verksamhetsområdet Hälsa & Vård. Med hög grad av självständighet sätter vi mål, driver gemensam verksamhetsutveckling och följer upp våra resultat. Bräcke diakoni kännetecknas av snabba beslutsvägar och du får stora möjligheter att vara med och påverka områdets utveckling framåt. Utöver ledningsgruppen har du självklart tillgång till stödfunktioner inom exempelvis HR, ekonomi och kvalitet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du har erfarenhet av primärvård och ledarskap samt gärna en lokal eller regional förankring. Du har en god analytisk förmåga och grundläggande kunskaper om ekonomi och verksamhetsutveckling. 

Som person är du trygg och säker i ditt ledarskap men lyhörd för både våra patienters och medarbetares behov och idéer. Du eftersträvar ett transparent ledarskap och tar vara på den kunskap och kompetens som finns inom verksamheten. Stor vikt kommer att läggas på personlig mognad och lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till vårdcentralen Lokstallarna

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Dec 10
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Bräcke diakoni bedriver en bred non-profitverksamhet inom vård och omsorg.

Vårt mål är att människor ska växa. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i Sverige och vi fortsätter att växa och utvecklas. Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör, och vad vi vill? Se gärna vår film.

Vårt härliga team på vårdcentralen Lokstallarna behöver förstärkning av en flexibel timanställd som kan tänka sig att hoppa in där det behövs, exempelvis på lab och i reception samt som läkarassistent. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare där kunskaper och engagemang tas tillvara.

Arbetsuppgifter
I din roll som undersköterska kommer du att ha egna ansvarsområden. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innefatta provtagning och patientnära analyser, läkarassistering, beställning av material samt receptionsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har god erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete, gärna inom primärvård. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där vi arbetar tillsammans för att ge den bästa vården till våra patienter.

Som person är du positiv, flexibel och ansvarstagande och du har ständigt patientens bästa i fokus.

Villkor
Timanställning eller visstidsanställning med lägre sysselsättningsgrad. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fysioterapeut

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jul 9
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Vi är Bräcke diakoni.

En pigg och nyfiken 90-plussare med över 50 verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först. Idag är vi över 1 200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas.

Ser du möjligheter där andra ser hinder? Tycker du att mötet med patienten är viktigt? Vill du ha ett utvecklande jobb som känns i hjärtat? Då ska du absolut läsa vidare för vi på Bräcke diakoni vill gärna bli din nästa arbetsgivare. Vi söker vi en ny kollega till vårt team som vill vara med och utveckla rehabverksamheten på Vårdcentralen Lokstallarna i centrala Jönköping. Här brinner vi för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består främst av bedömning, diagnostik, behandling och rehabilitering av besvär från rörelse- och stödjeorgan. Du möter patienter i alla åldrar med varierande behov. Dokumentation sker i Cosmic journalsystem. Vi samverkar i team och arbetar nära olika professioner, allt för att ge den bästa vården till våra patienter. En viss del av din arbetstid är förlagd till Bräcke diakoni Rehabcenter Jönköping.

För dig innebär det ett varierat arbete med nära samarbete med flera andra professioner på såväl vårdcentralen som rehabcentret. Du har också stora möjligheter att själva kunna påverka dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och har gärna tidigare erfarenhet av primärvård eller arbete med smärtpatienter. Det är meriterande med vidareutbildning inom OMT, OMI, basal kroppskännedom eller akupunktur.  

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast är omväxlande och föränderligt. Därför är det viktigt att du har förmågan att självständigt prioritera - och omprioritera - när det behövs. Du behöver uppskatta pulsen som finns på en vårdcentral och tycka om att samarbeta.  

Bräcke diakoni är en organisation som vill finnas där vi behövs och gör nytta. Det innebär att vi befinner oss i ständig utveckling. Om du, liksom vi, har en stark vilja att komma framåt och hitta lösningar kommer du att trivas hos oss. Det är också viktigt att du delar vår övertygelse om allas lika värde.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid men omfattningen kan diskuteras.

Ansök nu

Vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 4
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Kärt barn har många namn! Är du läkarsekreterare, vårdadministratör eller medicinsk sekreterare? Då ska du absolut läsa vidare för vi på Bräcke diakoni vill gärna bli din nästa arbetsgivare.

Vi söker en ny kollega till vårt team på Vårdcentralen Lokstallarna i centrala Jönköping. Här jobbar 25 personer som brinner för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter. Vi satsar långsiktigt och är här för att stanna. Vi betjänar idag 8000 listade patienter.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett team med fem vårdadministratörer och tillsammans ansvarar ni även för bemanning av receptionen. Din arbetsdag består till stor del av att möta och registrera patienter och utföra administrativa sysslor. Journalskrivning är en viktig uppgift. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Vi dokumenterar i Cosmic, och vi ser gärna att du som sökande har vana av IT.

För att trivas hos oss behöver du uppskatta pulsen som finns på en vårdcentral. Arbetet i det lilla teamet om fem vårdadministratörer kräver att du är flexibel och kan prioritera – och omprioritera - arbetsuppgifter under dagen.

Bräcke diakoni är en organisation som vill finnas där vi behövs och gör nytta. Det innebär att vi befinner oss i ständig utveckling. Vi tror att du, liksom oss, har en stark vilja att komma framåt och hitta lösningar för hur vi tillsammans ska bli en ännu bättre vårdcentral.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid men omfattningen kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse.

Vi arbetar med löpande rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Vilka är vi? 
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg. Vi har över 50 verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan om att göra skillnad, snarare än ekonomisk vinst. Idag är vi 1200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas.

Läs gärna mer om oss på www.brackediakoni.se

Ansök nu

Sjuksöterska sommarvikarie

Distriktssköterska
Läs mer Mar 29
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i södra Sverige och vi fortsätter att växa och utvecklas.

Nu söker vi dig som är distriktssjuksköterska eller sjuksköterska för ett vikariat under sommaren hos oss på vår vårdcentral Lokstallarna i Jönköping.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer att bestå av bl.a. mottagningsarbete, sköterskebaserad mottagning, telefonrådgivning och sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en vårdcentral. Viss tjänstgöring förekommer också på jourcentralen i Jönköping. Som sjuksköterska hos oss får du en viktig roll, både i bedömningar i telefon och i mötet med patienten. I ett nära samarbete med dina kollegor är du med och utvecklar verksamheten till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel, har ansvarskänsla och är legitimerad sjuksköterska/distriktssjuksköterska.

Vi arbetar för att ha en tillgänglig och serviceinriktad mottagning och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du tidigare erfarenhet från primärvård är detta meriterande. 

Villkor
Tjänsten avser ett vikariat på heltid över sommaren med möjligheter till förlängning. Arbetet är främst förlagt på dagtid men viss tjänstgöring på jouren förekommer. Tillträde efter överenskommelse.

Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att inkomma med din ansökan! 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Distriktssköterska , vårdcentralen Lokstallarna Jönköping

Distriktssköterska
Läs mer Mar 19
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Hej Distriktssköterska, kom och gör skillnad med oss!
Ser du möjligheter där andra ser hinder? Tycker du att mötet med patienten är viktigt? Vill du ha ett varierande jobb som känns i hjärtat? Då ska du absolut läsa vidare för vi på Bräcke diakoni vill gärna bli din nästa arbetsgivare.

Nu söker vi en ny kollega till vårt team på Vårdcentralen Lokstallarna i centrala Jönköping. Här brinner vi för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter. Vi satsar långsiktigt och är här för att stanna.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska hos oss består din arbetsdag av egen mottagning, mottagning tillsammans med läkare och telefonrådgivning. Du är ofta den första som våra patienter möter och du spelar därför en viktig roll i våra patienters upplevelse av besöket hos oss. 9 av 10 patienter är nöjda med oss i den nationella patientenkäten. Det är vi stolta över - men vill och kan bli ännu bättre!

Vem är du?
Arbetet är omväxlande och föränderligt. Därför är det viktigt att du har förmågan att självständigt prioritera - och omprioritera - när det behövs. För att trivas hos oss behöver också du uppskatta pulsen som finns på en vårdcentral. Arbetet kräver att du har en organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du delar vår övertygelse om allas lika värde.

Bräcke diakoni är en organisation som vill finnas där vi behövs och gör nytta. Det innebär att vi befinner oss i ständig utveckling. Vi tror att du, liksom oss, har en stark vilja att komma framåt och hitta lösningar för hur vi tillsammans ska bli en ännu bättre vårdcentral.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom en vidareutbildning inom diabetes, astma, KOL eller äldresjukvård är det en fördel. Du får gärna ha intresse eller erfarenhet av vårdsamordning för äldre patienter.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid men omfattningen kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad?
Välkommen att ringa verksamhetschef Vanja Arrias på telefon, 0765-032524.

Vilka är vi?
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg. Vi vill göra hela samhället medmänskligare, på det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också.

Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör och vad vi vill? Läs mer på vår webbplats.

I denna rekrytering har vi valt våra rekryteringskanaler. Vi avsäger oss därför vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsbolag.

Ansök nu

Vårdadministratör till Vårdcentralen Lokstallarna

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Feb 12
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni



Beskrivning
Bräcke diakoni bedriver en bred non-profitverksamhet inom vård och omsorg.

Vårt mål är att människor ska växa. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i Sverige och vi fortsätter att växa och utvecklas. Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör, och vad vi vill? Se gärna vår film.

Vårt härliga team på Vårdcentralen Lokstallarna söker en ny medarbetare med  engagemang och vilja att göra skillnad tillsammans med oss. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas som innebär att du har stora möjligheter att vara med och påverka vår verksamhet och framtida arbetssätt. Vårdcentralen är belägen centralt i Jönköping.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team bestående av fyra medicinska vårdadministratörer och tillsammans ansvarar ni för bemanning av receptionen. Din arbetsdag kommer till stor del att bestå i att möta och registrera patienter och utföra administrativa sysslor. Journalskrivning är en viktig uppgift. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Vi dokumenterar i Cosmic, och vi ser gärna att du som sökande har vana av IT.

Vi arbetar med att ständigt förbättra verksamheten och vi ser dig som en viktig del i det arbetet. Du kommer att arbeta i en liten arbetsgrupp vilket ställer krav på att du är flexibel och kan byta arbetsuppgifter under dagen om så behövs. Du behöver också ha god förmåga att arbeta både i självständigt och i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu