adding PEOPLE AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos adding PEOPLE AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Social Media Specialist

Marknadskommunikatör
Läs mer Jun 22
VILKA ÄR VI?
Vi är en People Agency. Vi arbetar med rekrytering, HR, Interim Management och kommunikation, men vi gör också något större. Vi hjälper människor att hitta rätt plats, och företag att växa - och vi strävar efter den energi som uppstår när allt faller på plats. Tillsammans har vi lång erfarenhet och relevant kunskap, men framförallt har vi en ständig vilja och energi av att hitta nya sätt att utvecklas - tillsammans med dig som uppdragsgivare, och nära dig som kandidat.
Vi är idag åtta rekryteringsspecialister och finns med kontor i Jönköping. Du kan lyssna på vår podd ”Leva livet” där vi berättar mer om oss, eller läs mer på www.addpeople.nu.
VAD ERBJUDER VI?
Marknadsroller blir lätt en önskelista på alla kompetenser man vill ha, vi vet. Men vi börjar med att punkta upp områden som vi har behov av att någon tar ansvar över. Det viktigaste för oss är att du har med dig det skrivna språket och har en känsla för att kunna förmedla rätt budskap till rätt målgrupp.
Producera content för webb och sociala medier.
Följa upp, sponsra och målgruppsanpassa webbannonser, rekryteringspoddar och marknadskampanjer.
Skriva och publicera SEO-anpassade webbannonser, artiklar, nyhetsbrev med mera.
Webbansvarig, se till att texter/budskap/bilder ligger i linje med våra kärnvärden.
Få upp antalet följare för alla våra sociala kanaler.
Projektleda event och workshops.
Producera grafiskt material, inbjudningar, interna dokument, presentationer osv.
Skapa interna marknadskampanjer för att stärka vårt varumärke i befintlig region, men även i våra tillväxtregioner.
Innovationsprojekt som utvecklar vårt erbjudande så som podd, rörligt material med mera.
Kontakt/beställare mot externa marknadsbyråer.

DETTA KAN DU.
Viktigt för oss är att du är rätt person men vissa delar ser vi gärna att du har med dig för att lyckas i rollen:
Marknads/kommunikation och/eller Social Media-utbildning eller liknande.
Något års erfarenhet av att skapa content och förmedla budskap.
Van användare av sociala medier.

DETTA ÄR DU.
Vi är sprungna ur viljan av att skapa något helt nytt. Vi vill gå vår egen väg, bortom förväntningar och normer. Vår drivkraft är baserad på passion, nyfikenhet och möjligheterna framför oss. Det är viktigt för oss att du känner igen dig i dessa kärnvärden.
Vi vill skapa frihet för individer - varje dag. Vi vill att alla ska ges möjligheten att finna sin rätta plats, något vi själva anser oss ha gjort. Vi vet att empati är grunden till allt, det finns alltid gränser för vad en individ kan göra men vi vet att om vi varje dag bidrar med empati i varje möte så bidrar vi till ett varmare och mer kärleksfullt samhälle. Och det är exakt så vi vill ha det, empatiskt och kärleksfullt. Är du vår nästa person?
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse senast den 14 augusti, urval kommer dock att ske löpande.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Ida Jergell, 0737-06 80 80, eller Christine Mannerstråle, 0702-18 10 80.

Ansök nu

Controller Herenco

Controller
Läs mer Jun 17
VILKA ÄR VI?
Herenco satsar mot framtiden och söker en controller till Herenco Invest. Herenco Invest är idag en snabbväxande koncern med verksamheter inom hållbara lösningar kring byggnader och omsätter 800 mkr med cirka 300 anställda.
Herenco Invest är en del av Herenco, som är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som har funnits i 157 år. Koncernen omsätter 3,5 mdr och har cirka 1100 anställda.
För mer information, besök vår hemsida www.herenco.com.
VAD ERBJUDER VI?
Herenco Invest är en dynamisk organisation med mycket energi och driv som är på en spännande tillväxtresa! Senaste året har sex förvärv genomförts och koncernen har för närvarande 15 bolag och taktar på en omsättning kring 800 MSEK med bra lönsamhet.
Herenco Invest har en tydlig plan för fortsatt expansion genom både förvärv och organisk tillväxt. Organisationen behöver nu kompletteras med en controller som kommer att arbeta nära dotterbolagen och bidra med kompetens och stöttning – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för bolagen att lyckas!
Rollen innebär att ansvara för koncernrapportering, analyser samt vara drivande i prognos- och budgetarbetet. Du arbetar verksamhetsnära och har även fokus på att stötta dotterbolagen med att utveckla lönsamhetsuppföljningar, ekonomiska analyser och nyckeltal. Beroende på bolagens olika utmaningar så deltar du även i olika verksamhetsprojekt.
Förvärv kommer vara en central del i Herenco Invest och i samband med detta kommer du ta fram konkurrent- och branschanalyser, samt vara delaktig i förvärvsprocesser. Då vi är ett litet team kommer du också vara kontorschef. Du rapporterar till vice vd.
Det här är en roll för dig som är i början av din karriär och är redo för att ta nästa kliv och utvecklas i en bred controllerroll. Alternativt har du erfarenhet av controllerrollen sedan tidigare och vill utmanas i en ny spännande organisation. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet, utvecklat sinne för analys samt ett eget driv!
DETTA KAN DU.
Ekonomisk högskoleutbildning.
Ett par års erfarenhet av en ekonom/controllerroll.
Erfarenhet från verksamhetssystem samt BI-system.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Med en positiv attityd och ett naturligt driv bidrar du med engagemang och stöttar verksamheterna med deras olika behov och frågor. Här är det viktigt att ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt som fungerar lika bra när du arbetar självständigt som när du arbetar i team.
Du gillar att finnas nära verksamheterna och bygger dina relationer och förtroende här igenom. Det här är en miljö där du måste trivas med att den ena dagen inte är den andra lik. Du är kommunikativ, prestigelös, affärsmässig och ser möjligheterna i det mesta!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vice vd Samuel Wingren.
Placeringsort Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid fler frågor, kontakta rekryteringskonsult Anette Beckman, 072-500 30 23, eller Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Konsultuppdrag - Supply chain

Ordermottagare
Läs mer Jun 27
Här finns en möjlighet för dig som vill jobba som konsult inom supply chain i höst!
Du kommer arbeta med bland annat avrop och orderhantering tillsammans med kollegor i supply chain-teamet hos vår samarbetspartner. Önskvärt är om du har relevant utbildning och erfarenhet inom supply chain.
Vår samarbetspartner finns i Vetlanda och är i nuläget konfidentiell, mer information får du senare. Uppdraget är på heltid och önskat startdatum är 8/8, uppdraget löper åtminstone året ut.


Kontakta oss gärna för mer info, Elina 073-039 70 04, elina@addpeople.nu

Ansök nu

Processingenjör

Processingenjör, elkraft
Läs mer Jun 2
VILKA ÄR VI?
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda. Läs mer på www.kitron.com.
VAD ERBJUDER VI?
Är du nyutexaminerad ingenjör så har du nu möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare i en internationell miljö med spännande och utmanande projekt.
Du kommer till en platt organisation med korta beslutsvägar, får arbeta i en trevlig och påkostad produktionsmiljö med modern teknik, och får förmånen att arbeta med omväxlande produkter i ett företag som månar om sina medarbetares trivsel.
Kontinuerlig utveckling är i fokus och du som har en nytänkande personlighet kommer att trivas med att identifiera och implementera förbättringar för att uppnå företagets kvalitets- och effektivitetsmål. Har du ett starkt intresse för processoptimering så lovar vi att du får arbeta med variationsrika och utmanande arbetsuppgifter, likt nedan;
Förädla och förbättra prestanda, produktivitet och effektivitet i alla Kitrons ytmonteringsprocesser, samt tillhörande processer för elektroniktillverkning.
Nyanskaffning av maskiner och processer.
Daglig styrning förser dig med uppdrag under dagen – vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga.
Möjlighet till inspirerande samarbete med andra kunniga kollegor.

DETTA KAN DU.
Din nyfikenhet gällande teknisk innovation skulle bli en bra tillgång för att bygga upp automationsprocesser hos oss. Vidare så är du:
Gymnasieingenjör med flerårig erfarenhet inom området, alternativt högskoleutbildad inom automation och/eller maskin.
Van system/dataanvändare.
Intresserad av teknik och ett plus i kanten om du har förståelse för även mjukvara.
Bekväm med teknisk engelska och svenska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Du trivs i händelserika miljöer och är en initiativkraft att räkna med. Samtidigt är det av stor vikt att du är en relationsbyggande person som uppskattar många kontaktytor och har lätt för samarbete. Du kommer att få användning för din strukturella förmåga då du under uppdraget planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Din personlighet präglas av ett prestigelöst förhållningssätt och du ser fram emot att dela kunskap med dina nya kollegor.
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Du rapporterar till teknisk chef.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse snarast, urval sker dock löpande.
Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737-068 080, eller Erica Lindau, 0761-630 212.

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Maj 27
VILKA ÄR VI?
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping, som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.
Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen.
Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med på en häftig utvecklingsresa i ett innovationsbolag med teknik i framkant? Gillar du att kunna påverka, driva och utveckla såväl dig själv som vår organisation? Bra, då kan vi se hur högt vi kan nå tillsammans för just nu söker vi en projektledare till vårt nya kontor i centrala Jönköping!
Hos oss får du en varierande roll där ingen vecka är den andra lik. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för att leda kundsamarbeten och införande av projekt av varierande storlek och komplexitet. I arbetet blir du involverad i tekniken och ansvarar för planeringen kring införandeprocessen hos kund. Du blir en del av ett litet och snabbfotat team som alltid jobbar med kunden i fokus.
När du inte är ute hos våra kunder hjälper du till med att förbättra våra produkter och processer i samarbete med vår utvecklingsavdelning. Vi har också ett labb där du får möjlighet att vara med och testa samt utvärdera kommande versioner av vårt system.
DETTA KAN DU.
Du har ett stort tekniskt intresse och trivs i en roll där du får mycket eget ansvar. Vi tror att du har arbetat som projektledare eller med kundrelationer i större projektleveranser.
Vidare så har du:
Högskoleutbildning inom IT/data/teknik eller liknande, i kombination med relevant erfarenhet.
Kännedom kring nätverksteknik.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

DETTA ÄR DU.
Du gillar problemlösning och hittar drivkraft i att vara del av en spännande resa, där tight samarbete och vi-känslan är oerhört betydelsefullt. Eftersom vi arbetar med viktiga systemleveranser i de projekt vi genomför, är ansvar, struktur och noggrannhet egenskaper vi söker för tjänsten.
Det är samtidigt lika viktigt att du som person är lyhörd, relationsskapande och kan ingjuta förtroende i dialogen med våra kunder. Vidare tror vi att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Låter det kul? Då hoppas vi att du hör av dig.
BRA ATT VETA.
Placering i centrala Jönköping.
Tjänsten innebär en del resande, cirka 50–70 resdagar/år både inom Sverige och Europa.
Visa ditt intresse senast 29 juni, urval sker dock löpande.
Eventuella frågor besvaras av Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45.

Ansök nu

Tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 15
VILKA ÄR VI?
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping, som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.
Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen.
Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med på en häftig utvecklingsresa i ett innovationsbolag med teknik i framkant? Gillar du att kunna påverka, driva och utveckla såväl dig själv som vår organisation, och se hur högt vi kan nå tillsammans? Då är detta ett guldläge för dig - nu vi söker en tekniker till vårt nya kontor i centrala Jönköping!
Hos oss får du en varierande roll där ingen vecka är den andra lik. Som tekniker jobbar du i huvudsak med produktion, installation, support, felsökning och service på våra kunders Cind-system. Du blir en del av ett litet och snabbfotat team som alltid jobbar kundfokuserat.
När du inte är ute hos våra kunder hjälper du till med att förbättra våra produkter i samarbete med vår utvecklingsavdelning. Vi har också ett labb där du kanske är med och testar och utvärderar kommande versioner av vårt system.
DETTA KAN DU.
Stort tekniskt intresse.
Van vid problemlösning och utveckling.
Tidigare erfarenhet som IT-tekniker eller installationstekniker.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

DETTA ÄR DU.
Du gillar problemlösning och hittar drivkraft i att vara del av en spännande resa, där tight samarbete och vi-känslan är viktig. Du är teknikintresserad och van att jobba med datorer och produkter. Du tycker om att testa nya produkter och felsöka i installerad utrustning. Som person är du utåtriktad, van att ta ansvar, händig, noggrann, flexibel, initiativrik, och kan hantera ett högt tempo.
Vidare tror vi att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer.
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till Göran Carlqvist.
Placering i centrala Jönköping.
Tjänsten innebär en hel del resor, 50-70 resdagar/år, både i Sverige och Europa.
Visa ditt intresse senast 29 juni, urval sker löpande.
Eventuella frågor besvaras av Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45.

Ansök nu

HR-specialist

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 30
För kunds räkning söker vi en junior/nyutexaminerad HR-specialist, med kandidatexamen inom området.
Anställningen är tillfällig och du blir anställd konsult hos oss på Addpeople, men är på uppdrag hos en kund till oss under sex månader med chans till förlängning.
Arbetsuppgifter:
Rekrytering av kollektivanställda
Stöttning produktion och lagerchef
Planera utbildningar och event
Fackliga frågor
Bemanningsmöten med produktion
Uppföljning av personalärenden och dokumentation i Agda Lönesystem

Visa ditt intresse via mail till Erica Lindau, erica@addpeople.nu.

Ansök nu

Ekonomichef

Ekonomichef
Läs mer Maj 19
VILKA ÄR VI?
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping, som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.
Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen.
Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.
VAD ERBJUDER VI?
Cind står inför en global expansion och stärker upp samtliga funktioner inom företaget. Vi söker nu en ekonomichef som vill vara med på denna utvecklingsresa. Här får du möjlighet att bygga upp en ekonomifunktion i ett innovationsbolag som arbetar med teknik i framkant!
Du möts av en dynamisk vardag, där du får möjlighet att arbeta med både operativa som strategiska uppgifter. I din roll ansvarar du för löpande redovisning, rapportering, moms, skatter och bokslut. Du är med och bidrar till att utveckla Cinds affärsmodell samt utvecklar rapporter, analyser och KPI:er så att de kan möta framtida mål och visioner. Utöver detta får du möjligheten att vara med under etableringen av andra bolag främst inom Europa.
DETTA KAN DU.
Du har en ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Vi ser att du har en bakgrund med minst tre års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter.
Gärna bakgrund från revision- eller redovisningsbranschen.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

DETTA ÄR DU.
Du är en person som uppskattar ordning och reda, och du är prestigelös när det gäller att ta tag i allt från små enkla till stora och komplicerade uppgifter. Med strategiska ögon ser du enkelt affärssammanhang, samtidigt som du gillar att skapa rutiner och strukturer som underlättar i vardagen.
Kommunikativ, kreativ och driven är ord som beskriver dig och i en verksamhet med möjlighet att påverka och bidra till utveckling är där du trivs som allra bäst. Vidare gillar du problemlösning och hittar drivkraft i att vara del av en spännande resa, där tight samarbete och vi-känslan är viktig.
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd Marcus Schelin.
Placering i Jönköping.
Visa ditt intresse senast 29 juni, urval sker löpande.
Eventuella frågor besvaras av Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45, eller Anette Beckman, 072-500 30 23.

Ansök nu

Sommarjobb inom operativt inköp

Inköpare
Läs mer Jun 7
Vi söker för kunds räkning en person som antingen studerar inom inköp/supply chain, eller tar examen inom det området till sommaren.
Uppdragets längd är heltid juni-augusti, och halvtid i september (går även få heltid i september om så önskas)
Skicka din ansökan omgående till Elina Terne, elina@addpeople.nu.

Ansök nu

R&D Group Manager - Systems & Controls

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 26
VILKA ÄR VI?
FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem. I över 100 år har vi stolta utvecklat innovativa och energieffektiva produkter, där vi förser människor med bästa tänkbara inomhuskomfort och brandsäkerhet för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor.
Vi är cirka 3600 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna, samt säljkontor på 15 platser runt om i Sverige. Vår kultur präglas av affärsfokus, gemenskap, passion och att ha kul på jobbet. Together we create excellence. For life. We are FläktGroup.
VAD ERBJUDER VI?
Är du en slipad ingenjör med utpräglade ledaregenskaper, som gillar både tekniskt djup och att jobba med helheten? Som gruppchef för vår controlsgrupp på R&D får du leda samt vara en del av ett team med vassa ingenjörer, som är nyckelspelare i utvecklingen av våra produkter.
På utvecklingsavdelningen arbetar vi med att driva ny- och vidareutveckling av våra produkter inom ventilation, med ett stort fokus på energieffektiva lösningar. Vi är uppdelade i flertalet grupper med fokus inom inom konstruktion, styr & regler, laboratorium och teknik och har bland annat ett av Europas största och mest avancerade laboratorier.
Du är funktionell och administrativ chef för R&D Controls-teamet i Jönköping, samt ansvarig systemingenjör för controls development. Det innebär att driva och resursplanera det interna utvecklingsarbetet, arbeta med processutveckling samt fatta konstruktionsbeslut och koordinera supporten till externa funktioner. I din roll har du många kontaktytor både i Sverige och internationellt, inom R&D, produktion, kvalitet, inköp och projektledning, samt med externa leverantörer.
I Jönköping ligger även koncernens Center of excellence för luftbehandlingsaggregat och kylbafflar, vilket innebär att expertis, produktutveckling och stor del av tillverkningen av produkterna sker här. Här får du vara del av hela kedjan, från utveckling och testning till färdig produkt som levereras till kund.
DETTA KAN DU.
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna inom automation, programmering eller el/elektronik, och har tidigare erfarenhet inom automation och kontrollsystem. Erfarenhet inom ventilation och/eller energiteknik är meriterande. Då du har kontakt med flera funktioner inom företaget är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
DETTA ÄR DU.
Som person är du trygg och stabil, och ditt ledarskap präglas av teamfokus, struktur och framåtanda. Du har en tydlig och engagerande kommunikationsstil med en förmåga att se till helheten. Du tar naturligt ägarskapet över processer och lever dina värderingar i praktiken. Vidare föredrar du att arbeta verksamhetsnära och ditt engagerade ledarskap uppskattas av dina medarbetare.
Är du rätt person? Då vill vi höra mer om dina framtidstankar!
BRA ATT VETA.
Placering i Jönköping.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning, med tillträde snarast möjligt.
Du rapporterar till Lars Wegmann, Director R & D, Controls.
Visa ditt intresse för rollen senast den 26 juni, urval sker dock löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12, eller Christina Cajtoft, 070-302 15 23.

Ansök nu

Kundplanerare

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 7
VILKA ÄR VI?
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS-företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda. Läs mer på www.kitron.com.
VAD ERBJUDER VI?
Tillsammans med dina sex kollegor arbetar du med logistiska, inköps- och produktionsrelaterade frågor som rör kundernas order och prognoser. Du är länken mellan kundens inköp och Kitron, och ansvarar för att alla steg från att kund lägger en order till dess att ordern levereras enligt bestämd plan.
Vid inkommande order och prognos går du tillsammans med dina kollegor i kundteamet igenom frågor som, ”har vi rätt kapacitet i fabriken”, ”har vi rätt testutrustning” och ”har vi rätt leverantörer”. Vidare så ansvarar du för att analysera och implementera kundorder och prognoser utifrån villkor i kundavtal.
Du registerar ordern och planerar via vårt affärssystem så att produktion får bästa möjliga förutsättningar att leverera. Uppföljning och dialog med kunden under och fram till leverans går allt som oftast genom dig.
DETTA KAN DU.
Högskoleutbildning inom logistik och ledning/supply chain eller liknande.
Du har minst tre-fem års erfarenhet av planeringsarbete inom produktion.
Vi ser gärna att du har vana av att ha många kontaktytor och dialoger med fokus på resultat.
Erfarenhet av att analysera komplex information med affärssystem och excel som arbetsredskap.

DETTA ÄR DU.
För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, lösningsorienterad, självgående och trivs med att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Då rollen kräver många kontaktytor externt som internt är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har en analytisk förmåga och lätt för att förstå affären, och drivs av att skapa resultat för organisationen.
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Du rapporterar till Supply Chain Manager.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse senast den 26 juni, urval sker dock löpande.
Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737-068 080, eller Erica Lindau, 0761-630 212.

Ansök nu

Strategisk inköpare

Inköpare
Läs mer Jun 7
VILKA ÄR VI?
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS-företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda. Läs mer på www.kitron.com.
VAD ERBJUDER VI?
I denna roll får du ett kundfokuserat inköpsansvar. Du är den första kontakten i ett kundprojekt och även den sista - och allt däremellan. Det är du som förstår vår kunds behov! Till stor del sker avropet för dina kunder från vårt team i Litauen, du koordinerar, planerar, effektiviserar och kvalitetssäkrar inköpsprocessen.
Du är en viktig nyckelspelare i att kunna formulera strategier för att hitta rätt samarbetspartners och leverantörer, för att sedan kunna realisera de nya innovationerna och de utmanande projekt som ligger framåt. Du blir en viktig länk mellan, planering, avrop, teknik, produktion och kund, och du kommer i din roll aktivt söka efter nya potentiella leverantörer, jobba med kostnadsreducering och hitta lösningar hos såväl befintliga som nya leverantörer kopplat till kundernas behov .
DETTA KAN DU.
Har du ett stort driv och är van vid att arbeta strategiskt, målinriktat och kundfokuserat? Då kommer du att trivas hos oss!
Du har flera års erfarenhet av strategiskt inköp, där fokus legat på projektinköpet och relationen med kund.
Du har lyckats i förhandlingar, utvecklat samarbetspartners och skapat ett stort mervärde för organisationen.
Du tycker om att ställas inför kreativt utmanande uppgifter, och ibland tänka så som ingen har tänkt tidigare för att hitta lösningar.
Du är van vid att ta beslut som påverkar hela försörjningskedjan.
Du har högskoleexamen alternativt likvärdig teknisk utbildning, med ett starkt teknisk intresse.

DETTA ÄR DU.
Du skulle beskriva dig själv som målmedveten och driven. Att du är strukturerad, gillar utmaningar och är affärsmannamässig är också självklart.
Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, högt ställda krav och målsättningar, och att du har förmågan att tänka innovativt. Att skapa nya möjligheter och göra allt lite bättre ser du som en kul utmaning, där du kan hitta strategier att jobba långsiktigt och målstyrt genom resan. Din planeringsförmåga är en av dina styrkor och du har en vilja och förmåga att påverka, ett starkt målfokus, är van att driva utvecklingsarbete och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt.
Om vi har fångat ditt intresse – hör av dig!
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Du rapporterar till Supply Chain Manager.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse senast den 26 juni, urval sker dock löpande.
Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737-068 080, eller Erica Lindau, 0761-630 212.

Ansök nu

Webbkoordinator

Webbredaktör
Läs mer Maj 26
VILKA ÄR VI?
Småland är mer än ett ord, mer än en bild eller en mening. Småland är inte ett företag, en person, inte ett kungadöme. Inte bara en idé eller en historia. Mångfalden lyser igenom – från skogsland och sjöland till kustland och ö-land. Vi använder oss av fyra kärnvärden för att karakterisera vad Småland är: lekfull, jordnära, berikande och nyskapande.
Vi är ett samarbete mellan Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län, som marknadsför Småland under varumärket Visit Småland på de utländska marknaderna och delvis i Sverige.
Smålands Turism AB, Destination Småland AB och Region Kalmar län.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med på en häftig resa i en spännande bransch, där det hela tiden är dialoger och människor i rörelse? Vi är tre organisationer med höga ambitioner och som dessutom är mitt i ett spännande utvecklingsskede. Gillar du tanken på att få jobba såväl internationellt, nationellt och regionalt? Då kan detta vara en drömroll för dig - vi söker en webbkoordinator som ska jobba med våra tre regioner, placering blir i Kalmar, Växjö eller Jönköping beroende på var du bor.
För oss är våra värderingar viktiga och vi vill att även du känner att dessa är viktiga för dig:
Engagemang
Ärlig kommunikation
Öppenhet
Professionalism
Omtanke och lekfullhet

I rollen som webbkoordinator kommer ditt huvudansvar vara våra webbsidor, hur de ser ut, vad de fylls med för content och att det ser lika ut på alla webbsidorna oavsett språk. Du är vår skickliga redaktör och skribent, som ser till att allt kring vår webb koordineras och uppdateras.
Du kommer skapa innehåll, publicera och följa upp innehåll på våra webbsidor. Du skriver engagerade och målgruppsanpassade texter för olika syften och målgrupper på svenska, som översätts till engelska och tyska. Du deltar i vår gemensamma marknadsgrupp och koordinerar där arbetet med webben och sociala medier.
I samarbete med våra internationella partners samordnar du även innehåll för sociala medier och koordinerar med marknadsutspel. En annan rolig och viktig del är att samverka med externa aktörer i olika kommunikationsprojekt, till exempel Visit Sweden och Visit South Sweden med flera.
DETTA KAN DU.
För att lyckas i rollen behöver du en väl utvecklad förmåga att självständigt planera, genomföra och följa upp olika aktiviteter inom ditt ansvarsområde. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift till olika målgrupper. Du har också lätt för att samarbeta i olika konstellationer och arbetsgrupper.
Som person är du nyfiken och öppen för att lära dig mer om hållbar besöksnäring, och brinner för att ligga i framkant i digital kommunikation. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation/marknadskommunikation, eller annan utbildning som vi bedömer vara relevant. Goda engelskakunskaper i tal och skrift är ett krav.
För att passa in i vårt härliga gäng tror vi vidare att du har praktisk erfarenhet av:
Webb och sociala medier: planera, skapa innehåll, mäta och följa upp
CMS-verktyg
Google analytics
SEO
Photoshop och Indesign

Extra glad blir vi om du har erfarenhet av:
Illustrator och Premiere Pro
Foto- och filmproduktion
Kommunikation för både B2B och B2C
Schemaläggnings- och annonseringsverktyg för sociala medier
Besöksnäringen
Tyska eller danska språkkunskaper

DETTA ÄR DU.
Du har lätt för att möta nya människor och situationer. Kommunikation är verkligen ditt område!
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utveckla och utvecklas tillsammans med oss. För oss är det viktigt att man är en del i gänget. För dig är det viktigt att omvärldsbevaka kontinuerligt, för att hålla dig uppdaterad när det gäller digitala verktyg och trender. Du är prestigelös, flexibel, självständig och genuint intresserad av att koordinera och producera information.
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd:n för det län du kommer bli placerad inom.
Placering i någon av orterna vi finns på: Jönköping, Kalmar eller Kronoberg.
Visa ditt intresse senast den 15 juni, urval sker dock löpande.
Eventuella frågor besvaras av Ida Jergell, 0737- 06 80 80, eller Cecilia Björkegren, cecilia@addpeople.nu.

Ansök nu

Fastighetsadministratör

Fastighetsassistent
Läs mer Maj 24
VILKA ÄR VI?
Emilshus är ett fastighetsbolag med småländska rötter, som bygger nära relationer med sina hyresgäster genom lokal närvaro och engagemang på orterna där bolaget finns. Verksamheten präglas av långsiktighet, stabila kassaflöden och lönsam tillväxt.
Sedan 2018 har Emilshus etablerat sig som ett av de ledande fastighetsbolagen i Småland, med cirka 5,1 miljarder kronor i fastighetsvärde. Verksamheten bedrivs för närvarande i sex förvaltningsområden; Växjö, Värnamo, Vetlanda, Jönköping, Kalmar och Halmstad, med förvaltningskontor i Vetlanda och Växjö.
Läs mer på emilshus.com.
VAD ERBJUDER VI?
Som fastighetsadministratör på Emilshus får du en varierad roll, där du är en viktig och central del av vår dagliga verksamhet. Du kommer att ha kontakt med hyresgäster, granska och se till så hyresavtalen signeras och faktureras enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta med registervård i vårt system Vitec, där du hanterar förvärv och skapar våra egna avtal.
Du är den person som våra hyresgäster vänder sig till, som vill ha kontakt i olika ärenden, via mail och telefon. Hos oss jobbar vi i team och du kommer att vara ett viktigt och uppskattat stöd åt våra affärsområdesansvariga. Den sista och kanske viktigaste delen av arbetet är såklart att vi också ska ha roligt på jobbet! Hoppas vi väckt din nyfikenhet på att höra mer om oss.
DETTA KAN DU.
Minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hyresadministration/ förvaltning, eller liknande inom administration/ekonomi.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.
Extra glada blir vi om du har tidigare erfarenhet av att förstå och tolka avtal, samt upphandling och omförhandling av leverantörsavtal.

DETTA ÄR DU.
För oss är det viktigt att du är självgående och lösningsorienterad samt har ett intresse av att skapa goda relationer, både till våra hyresgäster och internt. Dessutom är du kommunikativ, lyhörd, samt har förmågan att se och möta våra kunders behov.
Du ska gilla att vara i en koordinerande och central roll, tillsammans med att du har en prestigelös inställning till den variation av arbetsuppgifter du kommer utföra. Hoppas vi ses!
BRA ATT VETA.
Placeringsort Vetlanda eller Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltid.
Du rapporterar till projektchef Pierre Folkesson.
Visa ditt intresse senast den 10 juni, urval kommer dock att ske löpande.
För mer information, kontakta Rebecca Frödekrans, 0707-90 64 45.

Ansök nu

Anläggningsansvarig

Kanslichef, organisation
Läs mer Maj 18
VAD ERBJUDER VI?
Du blir ytterst ansvarig för IF Hallby:s kansli och anläggning, och ansiktet utåt för våra medlemmar och lagledare. Service och relationsskapande är en viktig del i denna roll.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:
sköta föreningens utgående fakturering, tillsammans med föreningens kassör.
ansvara för kontroll av fakturor och utlägg.
ansvara för domararvoden samt andra ersättningar, utlägg och arvoden vid behov.
ansvara för samtlig medlemsadministration, såsom uppdatering av medlemsregister.
ansvara för samordningen av föreningens viktigaste arrangemang/aktiviteter såsom fotbollsskolan och ungdomsavslutningen.
hantera spelarregister med övergångar.
hantera allt administrativt arbete och kommunikation med ledare/medlemmar/spelare.
planera träningstider och matchtider och se till att det bokas domare.
vid behov deltaga vid olika kommittéer, såsom styrelse- ungdoms- eller liknande möten.
sköta och underhålla anläggningens byggnader, planer, installationer så som pumphus, bevattning, belysning, el och värme. Även skötsel av konstgräsplan och gräsytor/planer samt allt material på anläggningen.
ansvara för inköp av varor till cafeterian, till cuper, drivmedel och så vidare.

DETTA KAN DU.
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att spela eller arbeta inom fotbollsvärlden. Det finns även möjlighet att utbilda/träna juniorerna inom denna roll, om du önskar detta. Men det viktigaste är att du har ett hjärta för föreningslivet och en vilja att ta ett stort eget ansvar över vår fina anläggning och alla härliga spelare/medlemmar.
Det är viktigt att du är praktiskt lagd men även med en administrativ förmåga.
DETTA ÄR DU.
Det viktigaste för oss är att du är tillgänglig, servicemedveten och gillar föreningslivet. Du är van att skapa goda relationer och att arbeta självständigt.
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placering Bymarksvallen Jönköping.
Du rapporterar till styrelseordförande.
Visa ditt intresse senaste den 5 juni, urval sker dock löpande.
Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737-068 080.

Ansök nu

Distriktsansvarig försäljningsingenjör

Account manager
Läs mer Maj 3
VILKA ÄR VI?
Klüber Lubrication Nordic A/S är ett företag som kännetecknas av långsiktighet, kvalitet och innovation, samt modern tribologi. Företaget grundades 1929 i Tyskland och ingår i den globala industrikoncernen Freudenberg sedan 1966.
Klüber Lubrication har 2 400 anställda och finns i 30 länder med samarbetspartners över hela världen. Klüber Lubrication är världsledande inom smörjmedel och erbjuder sina kunder inom industrin innovativa tribologiska lösningar baserade på egenutvecklade, skräddarsydda specialsmörjmedel.
Mer information finns på www.klueber.se.
VAD ERBJUDER VI?
Är du fascinerad av teknik och motiveras av att skapa goda kundrelationer? Då har du chansen att arbeta i ett väletablerat internationellt företag i rollen som distriktsansvarig försäljningsingenjör i region sydväst, samt ta ansvar för övergripande projekt i hela Norden.
Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete i ett stabilt företag, med ett trivsamt team som alltid stöttar varandra. Du blir en nyckelperson i företaget, med stor möjlighet att påverka din egen och bolagets utveckling. Du får ansvar för ett distrikt som täcker Halland, Småland och delar av Västra Götaland, plus möjlighet att driva projekt i alla nordiska länder.
Klüber Lubrication är väletablerade inom smörjmedel på marknaden. Arbetet innebär till stor del att vårda och utveckla samarbetet med befintliga kunder, men innefattar även att hitta nya kunder inom distriktet. Förutom att självständigt ansvara för och driva hela försäljningsprocessen, bevakar du marknaden, nätverket, budgeterar, deltar i olika projekt samt utför service ute hos kunderna.
Genomförande av servicearbeten på vissa av kundens anläggningar är ett värdeskapande element i detta ansvarsområde. Rollen som försäljningsingenjör innebär många kontaktytor såväl internt som externt, där du ingår i ett svenskt, nordiskt och globalt säljteam.
DETTA KAN DU.
Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå med erfarenhet från industrin. Vi ser gärna att du har försäljningserfarenhet och är en van IT-användare. Ditt proaktiva och relationsbyggande sätt, i kombination med din uthållighet och ditt intresse för kunden, hjälper dig att bygga långsiktiga relationer. Eftersom vi är en internationell koncern utgår vi från att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Att du har ett genuint intresse för teknik ser vi som självklart!
DETTA ÄR DU.
För att lyckas i rollen är du affärsmässig och serviceinriktad med ett strukturerat arbetssätt. Du har ett stort intresse för teknik och ser det som en självklarhet att goda kundrelationer är nyckeln till framgång. Du kan lyssna på kunden och har förmågan att analysera kundens kravbild för att skapa en lösning baserad på Klübers produkter/service. Du har lätt för att se helhet och att hålla samman flera delar i större och längre projekt.
Din tekniska kompetens och din motivation att skapa långsiktiga kundrelationer kommer hjälpa dig att lyckas i rollen att vara en proaktiv, affärsmässig och relationsorienterad försäljningsingenjör hos oss.
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Du utgår ifrån din bostad och dina kunder finns i Halland/Småland/del av Västra Götaland.
Du rapporterar direkt till svenska försäljningschefen Torsten Schwarz.
Visa ditt intresse för rollen senast den 2 juni, urval sker dock löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Christina Cajtoft, 070-302 15 23, eller Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 13
VAD ERBJUDER VI?
Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom. Här kommer du att ta ansvar för bolagets ekonomi gällande löpande redovisning samt månads- och årsbokslut.
Vi ser gärna att du har intresse för att utveckla ekonomiavdelningen, kopplat till både processer och system. I din roll ingår även hantering av moms, skatter, arbetsgivaravgifter, försäkringar samt kontakter mot myndigheter och organisationer. Du rapporterar till vd och kommer även att ha kontakt med medarbetare gällande projektredovisning.
DETTA KAN DU.
Ekonomisk utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Du har ett par års erfarenhet av liknande roll.
Systemvana kopplat till affärssystem samt Excel.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Noggrannhet, struktur och prestigelöshet samt din sociala förmåga är viktiga egenskaper. Men även att du har en förmåga att ställa om när dagen tar en annan riktning. Du är självgående, uppskattar att ta eget ansvar och gillar att ligga steget före. Din personlighet blir viktig för oss - vi vill hitta vår pusselbit till vår verksamhet. Välkommen med din ansökan!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd.
Placering Jönköping.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 31 maj, urval sker dock löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072-500 30 23.

Ansök nu

Distriktssäljare Småland/Blekinge

Utesäljare
Läs mer Apr 11
VILKA ÄR VI?
AB Hugo Carping är Sveriges äldsta familjeägda VVS-grossist. Vi fyller 75 år i år. Företaget ingår tillsammans med VS Produkter i Carpingsgruppen som 2021 omsatte drygt 160 miljoner. Vi förser marknaden med ett både brett och djupt sortiment av VVS-material och arbetar alltid med välkända varumärken och originalprodukter.
Våra medarbetare finns till hands för att dela med sig av sin kunskap och våra kunder kan alltid räkna med ett personligt bemötande. Att Carpings är ett oberoende, familjeägt företag tror vi också är en av anledningarna till vår framgång.
Vi brukar helt enkelt säga att vi är stora nog att lita på men små nog att bry oss om!
Besök gärna www.carpings.se för att läsa mer om bolaget.
VAD ERBJUDER VI?
Carpings söker nu en säljare till distriktet Småland/Blekinge. Som säljare hos Carping blir du en del av ett team på ytterligare nio personer som bearbetar den svenska VVS-marknaden. Ditt ansvar blir att fortsätta utveckla distriktet i termer av kundnöjdhet och försäljningsresultat.
En viktig del blir att förse kunderna med deras dagliga behov av VVS-material men även att sälja in och räkna på större projekt. Du arbetar med uppsökande försäljning såväl med befintliga som nya kundkontakter. Dina kunskaper inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om våra produkter.
Du kommer att genomgå en grundlig introduktionsplan för att få rätt förutsättningar att utvecklas och lyckas i din roll. Trivs du att arbeta fritt under ansvar så är den här tjänsten rätt för dig! Eftersom du utgår från ditt hemmakontor är det en fördel om du har en central placering i distriktet, så att du effektivt kan förflytta dig i området. Du rapporterar till försäljningschef/vd som är placerad på huvudkontoret i Arlöv.
DETTA KAN DU.
Kanske har du idag en säljbakgrund inom VVS? Alternativt är du VVS-installatör med ett intresse för sälj och vill sadla om? Alternativt jobbar du i närliggande bransch med ett enormt driv att lära dig ett nytt sortiment. För oss är det viktigt att hitta rätt person!
Gärna praktisk erfarenhet av VVS.
Meriterande med tidigare säljerfarenhet.
B-körkort är ett krav.

DETTA ÄR DU.
Du vill finnas nära kunden - det är vår övertygelse att det är där affärerna utvecklas. Relationsbyggande och en känsla för ordning och struktur är viktigt för denna roll – det är då du blir en uppskattad säljare hos våra kunder!
Naturligtvis är du driven och målinriktad. Du har energi och nyfikenhet där du sätter kunden i fokus och här igenom uppnår goda resultat. Så vill du tillhöra vårt team där vi sätter kvalité i fokus och lever för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar – då är du mer än välkommen med din ansökan till oss!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till försäljningschef/vd Gustaf Carping.
Placering Småland/Blekinge.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 16 maj, urval sker dock löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Elina Terne, 073-039 70 04, eller Anette Beckman, 072-500 30 23.

Ansök nu

Redovisningsansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 8
VILKA ÄR VI?
Interesta är ett snabbväxande bolag som erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter och nyproduktion av bostadsrätter med tillhörande kringtjänster riktade mot fastighetsmarknaden.
Våra kunder består huvudsakligen av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggbolag, förvaltare och kommunala fastighetsbolag i hela Sverige.
Arbetar du med redovisning och vill ta nästa steg i din karriär? Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning i eller mot fastighetsbolag och/eller bostadsrättsföreningar?
Vi letar nu efter en nyckelperson som vill axla ansvaret för att bygga upp vår avdelning inom ekonomisk förvaltning mot bostadsrättsföreningar.
VAD ERBJUDER VI?
Som redovisningsansvarig hos oss kommer du att vara ansvarig för att bygga upp vårt erbjudande inom ekonomisk förvaltning riktat mot bostadsrättsföreningar. Du kommer att inneha ett totalansvar för att etablera nödvändig systemstruktur och rutiner till att operativt sköta den ekonomiska förvaltningen.
I takt med att vår förvaltning växer kommer du också att ansvara för rekrytering av nya kollegor till din avdelning, varför du bör vara bekväm med personalansvar.
I rollen kommer du även att stötta inom våra ombildning- och nyproduktionsprojekt, genom att bistå vid föreningsbildningar, upprättande av avtal, kostnadskalkyler och ekonomiska planer.
Exempel på arbetsuppgifter:
Hyres- och avgiftsaviseringar
Moms- och skattedeklarationer
Redovisning och avstämningar
Ekonomisk rapportering och analyser
Upprätta bokslut
Rådgivning inom diverse föreningsrelaterade frågor
Upprätta kostnadskalkyler och ekonomiska planer
Upprätta diverse avtal

Utöver trevliga och engagerade kollegor så erbjuder vi dig även en rad olika förmåner och utvecklingsmöjligheter i en kreativ, affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att skapa ett stort värde på riktigt. Det du gör, gör direkt skillnad för våra kunder.
DETTA KAN DU.
Vi söker dig med god erfarenhet av ekonomisk förvaltning och redovisning. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot bostadsrättsföreningar och/eller fastighetsbolag. Vi tror att du är redovisningsekonom eller likvärdigt, gärna med en god förståelse för fastighetsbranschen i allmänhet.
DETTA ÄR DU.
Som person är du affärsdriven, har en stark analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du trivs i en roll med nya utmaningar och tar gärna egna initiativ. För att trivas och vara framgångsrik hos oss tror vi att du är affärsmässig med en mycket god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, såväl internt som externt. Du trivs i en variationsrik roll och du arbetar lika bra i grupp som självständigt.
BRA ATT VETA.
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort Jönköping.
Resor i tjänsten förekommer sporadiskt.
Visa ditt intresse senast 10 maj, urval sker dock löpande.
Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Christina Cajtoft, 070-302 15 23, eller Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45.

Ansök nu

Controller Herenco

Controller
Läs mer Apr 13
VILKA ÄR VI?
Herenco satsar mot framtiden och söker en controller till Herenco Invest. Herenco Invest är idag en snabbväxande koncern med verksamheter inom hållbara lösningar kring byggnader och omsätter 800 mkr med cirka 300 anställda.
Herenco Invest är en del av Herenco, som är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som har funnits i 157 år. Koncernen omsätter 3,5 mdr och har cirka 1100 anställda.
För mer information, besök vår hemsida www.herenco.com.
VAD ERBJUDER VI?
Herenco Invest är en dynamisk organisation med mycket energi och driv som är på en spännande tillväxtresa! Senaste året har sex förvärv genomförts och koncernen har för närvarande 15 bolag och taktar på en omsättning kring 800 MSEK med bra lönsamhet.
Herenco Invest har en tydlig plan för fortsatt expansion genom både förvärv och organisk tillväxt. Organisationen behöver nu kompletteras med en controller som kommer att arbeta nära dotterbolagen och bidra med kompetens och stöttning – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för bolagen att lyckas!
Rollen innebär att ansvara för koncernrapportering, analyser samt vara drivande i prognos- och budgetarbetet. Du arbetar verksamhetsnära och har även fokus på att stötta dotterbolagen med att utveckla lönsamhetsuppföljningar, ekonomiska analyser och nyckeltal. Beroende på bolagens olika utmaningar så deltar du även i olika verksamhetsprojekt.
Förvärv kommer vara en central del i Herenco Invest och i samband med detta kommer du ta fram konkurrent- och branschanalyser, samt vara delaktig i förvärvsprocesser. Då vi är ett litet team kommer du också vara kontorschef. Du rapporterar till vice vd.
Det här är en roll för dig som är i början av din karriär och är redo för att ta nästa kliv och utvecklas i en bred controllerroll. Alternativt har du erfarenhet av controllerrollen sedan tidigare och vill utmanas i en ny spännande organisation. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet, utvecklat sinne för analys samt ett eget driv!
DETTA KAN DU.
Ekonomisk högskoleutbildning.
Ett par års erfarenhet av en ekonom/controllerroll.
Erfarenhet från verksamhetssystem samt BI-system.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Med en positiv attityd och ett naturligt driv bidrar du med engagemang och stöttar verksamheterna med deras olika behov och frågor. Här är det viktigt att ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt som fungerar lika bra när du arbetar självständigt som när du arbetar i team.
Du gillar att finnas nära verksamheterna och bygger dina relationer och förtroende här igenom. Det här är en miljö där du måste trivas med att den ena dagen inte är den andra lik. Du är kommunikativ, prestigelös, affärsmässig och ser möjligheterna i det mesta!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vice vd Samuel Wingren.
Placeringsort Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse senast den 9 maj, urval sker löpande.
Vid fler frågor, kontakta rekryteringskonsult Anette Beckman, 072-500 30 23, eller Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Operativ försäljningsansvarig

Försäljningschef
Läs mer Apr 23
VILKA ÄR VI?
Hos Sun Off i Jönköping möts du av ett komplett utbud av svensktillverkade solskydd i olika varianter. I vår utställning kan man se både måttanpassade terrassmarkiser, fönstermarkiser, plisségardiner, lamellgardiner och persienner. Vi har mer än 50 års branscherfarenhet och vi vänder oss både till privatpersoner och arkitekter, byggentreprenörer, företag samt offentliga miljöer. Ofta är vi med hela vägen från rådgivning till projektering och montering.
Sun Off Jönköping omsätter cirka 17 miljoner SEK och ägs av Nimex Group, som tillverkar alla produkter lokalt i Mullsjö. Nimex Group är i sin tur del av Herenco Invest. Läs mer om oss på www.sunoff.se och www.nimex.se.
VAD ERBJUDER VI?
Sun Off står inför en positiv och spännande utvecklingsresa och ska nu rekrytera en operativ försäljningsansvarig. I rollen ingår även att ansvara över butiken i Jönköping och till sin hjälp har man en butiks-/innesäljare samt fyra montörer. Våra kunder är både privatpersoner och företagskunder främst inom byggbranschen.
Ansvarsområden i rollen:
Leda och fördela det dagliga arbetet för montörerna.
Bearbeta och utveckla befintliga och nya kunder inom både B2B och B2C.
Offerera och följa upp förfrågningar samt fakturering.
Budget- och resultatansvar.
Föreslå och rådgiva rätt produkter för rätt miljö.

DETTA KAN DU.
Har du en entreprenörsådra och vill driva en verksamhet som innebär både arbete ute hos våra kunder samt inne i butiken? Då kan du vara rätt för oss!
Vidare har du:
Erfarenhet av försäljning inom bygg, entreprenad och/eller gardiner/solskydd eller liknande specialtillverkade produkter.
Gärna ett estetiskt öga med intresse för design.
Praktisk/teknisk förståelse.
Vana av att räkna, offerera och följa upp sina egna projekt.

DETTA ÄR DU.
Som person har du alltid ett extra öga för att skapa nya affärsmöjligheter och ett driv att göra affärer. Du tar ansvar för kunden i hela köpprocessen, är engagerad och skapar på så sätt förtroende hos våra kunder att vilja köpa just våra produkter. Att vara ute och möta personer ger dig energi, du ska gilla att vara med där det händer. Med ett starkt målfokus har du förmåga att se kunders behov och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt.
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placering Jönköping.
Du rapporterar till vd för Nimex Group AB.
Visa ditt intresse senast den 8 maj, urval sker dock löpande.
Vid frågor kontakta Ida Jergell, 0737-068 080, eller Christine Mannerstråle, 0702-181 080.

Ansök nu

Ekonomi- och administrationsansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 8
VILKA ÄR VI?
I över 50 år har Bröderna Falk Byggnadsställningar levererat ställningar av högsta kvalitet och med marknadens absolut bästa och mest flexibla system.
Vår höga kundnöjdhet är er trygghet och har bidragit till att vi idag är marknadsledande i branschen. Hemligheten bakom vår framgång är noggrann planering och genomtänkt logistik – ordning och reda skapar trivsel, positiv energi och rätt inställning till varje enskilt projekt.
Vi lägger stor vikt vid de små detaljerna likväl som den stora helheten. Vi stannar aldrig upp, utan vill ständigt förbättra oss och jobbar med regelbundna uppföljningar för att fortsätta ligga i framkant i minst 50 år till. Vi är cirka 20 medarbetare som utgår från vårt huvudkontor, som är beläget på Hedenstorp i Jönköping.
VAD ERBJUDER VI?
Här erbjuds du en roll som spindeln i nätet - det du inte har koll på är inte värt att veta! Dina gener innehåller en stor portion service, ordning och reda samt ett genuint intresse för ekonomi.
Som ekonomi- och administratörsansvarig kommer du att ansvara för hela bolagets ekonomi gällande löpande redovisning samt månads- och årsbokslut. Du har ett nära samarbete och stöttar vd och övriga medarbetare vid olika frågor. Du tar ansvar för den administrativa delen i bolaget såsom avtal, försäkringar, inköp samt allmänna kontorsgöromål – allt för att bidra till en bra och trygg arbetsplats.
Arbetsuppgifter:
månadsbokslut
löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, samt avstämningar
moms, skatter, arbetsgivaravgifter etc
hantering av löner enligt gällande kollektivavtal
kontakter med och rapporteringar mot myndigheter och organisationer
ordning på avtal och försäkringar
ansvarar för vissa inköp

DETTA KAN DU.
Ekonomisk utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Du har en bakgrund med liknande roll, där du även har utvecklat processer och arbetssätt.
Systemvana kopplat till affärssystem samt Excel.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Du är en självgående person som uppskattar att ta eget ansvar och som alltid vill ligga steget före. God social förmåga är viktigt för oss, då du är en viktig person för våra medarbetare men också för våra kunder. Du är även noggrann, strukturerad och prestigelös. Hoppas att just du vill komma till oss – välkommen med din ansökan!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd Nicklas Malmquist.
Placering Hedenstorp, Jönköping.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072-500 30 23.

Ansök nu

Butikssäljare

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 26
VILKA ÄR VI?
Gårdsman AB bildades 2007 och är en servande fackhandel med inriktning på skog- och trädgårdsmaskiner samt släpvagnar. Gårdsman AB ingår i MIDAQ Outdoor Living-koncernen, som ägs av MIDAQ AB.
MIDAQ är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter eller tjänster och starka varumärken i ett långt perspektiv.
Gårdsman har butik, reservdelar och serviceverkstad under ett och samma tak på Fridhemsvägen i Jönköping. Vi tillhandahåller maskiner och utrustning för skog, park och trädgård samt släpvagnar av ledande märken, och vi säljer både nya och begagnade maskiner. Vi erbjuder också service med hög kvalité, liksom reservdelsförsäljning. Läs mer om oss på www.gardsman.se.
VAD ERBJUDER VI?
Som butikssäljare hos Gårdsman får du ett socialt och omväxlande arbete. Du kommer in i ett härligt gäng med mycket glädje och engagemang.
Vi växer och söker nu ytterligare en medarbetare på heltid till vår butik i Jönköping!
Som butikssäljare på Gårdsman hjälper du våra kunder att hitta rätt produkt för just deras ändamål. Du brinner för relationsskapande kundmöten med siktet inställt på service utöver det vanliga.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av hela vårt produktsortiment.
Se till at våra produkter är exponerade på bästa sätt samt att varor är påfyllda i butiken.
Montera produkter som säljs i butiken.

DETTA KAN DU.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom detaljhandel. Du har ett tekniskt intresse som underlättar vid reservdelsfrågor, och då vi arbetar med Outdoor Living så ser vi gärna att du har ett visst intresse för skog och trädgård. Du har god datorvana och är van att jobba i ett högt tempo där du hanterar flera parallella arbetsuppgifter under dagen.
DETTA ÄR DU.
Serviceinriktad och engagerad.
Självgående, lösningsorienterad och handlingskraftig.
Värdesätter noggrannhet och är strukturerad i ditt arbete.
Väl utvecklad samarbetsförmåga.
Flytande svenska och har en professionell approach i ditt språk, både muntligt och skriftligt.

BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placering Jönköping.
Du rapporterar till butikschef.
Visa ditt intresse senast den 8 maj, urval sker dock löpande.
Frågor? Kontakta Erica Lindau, 0761-630 212.

Ansök nu

Senior Brand Managers Orkla

Marknadschef
Läs mer Apr 8
VILKA ÄR VI?
Orkla House Care består av Jordan, Jordan Håndverk, Anza, Anza Pro, Hamilton, Spekter, SAM och Harris - åtta ledande varumärken som erbjuder måleriverktyg och tillbehör till både hemmafixare och professionella målare. Norden, Benelux och Storbritannien är hemmamarknaderna, men produkterna finns också i ett antal andra länder.
Merparten av vår tillverkning och all vår produktutveckling sker i Bankeryd, strax norr om Jönköping. Här håller vi löpande dialog med de som varje dag lever med våra produkter och det är utifrån både yrkesmålares och gör-det-själv personers krav och önskemål vi arbetar.
Orkla House Care omsätter cirka 1,5 miljarder NOK och har cirka 850 anställda.
VAD ERBJUDER VI?
Varje dag strävar vi efter att bli bättre på det vi gör. Vi bryr oss om varandra och våra kunder, vi kompetensutvecklar oss själva och våra produkter, men det viktigaste av allt - vi har roligt på jobbet. Med oss är du trygg. Vi kommer alltid sträva efter att hitta de rätta verktygen och kompetensen som krävs för att du som medarbetare ska kunna få rätt förutsättningar för att hjälpa våra kunder att alltid vara i framkant.
En av Orkla House Cares viktigaste strategiska prioriteringar inför framtiden är att bygga starka varumärken. Vill du följa med oss på den resan och arbeta med att stärka våra varumärken inom måleriverktyg för hemmafixare eller professionella målare?
Vi söker nu två drivna Senior Brand Managers till vårt marknadsteam i Bankeryd, som kan fortsätta att utveckla och stärka varumärkena Anza respektive Anza Pro i Sverige samt i utvalda marknader på den internationella arenan.
I rollen som Senior Brand Manager kommer du att arbeta i en innovativ marknadsföringsmiljö där du har både strategiskt och operativt ansvar för ditt varumärke. Du arbetar med att planera och genomföra marknadsaktiviteter och med att ta fram den strategiska kommunikationen som är anpassade för hemmafixare (Anza) eller yrkesmålaren (Anza Pro) och för olika kanaler - till exempel i butik, på produkt, digitalt, vid event och utbildningar med mera.
Du deltar aktivt vid utveckling av produktsortiment för den målgrupp du ansvarar för, samt ansvarar för konceptualisering och marknadsföring av varumärket i samband med lansering av innovationer och taktiska produkter.
Du deltar årligen, tillsammans med marknadsavdelningen, produktchefer och våra kommersiella team i Sverige och internationellt, i att ta fram marknadsplaner och innovationsplaner, som är våra interna styrdokument. Vidare har du möjligheten att vara delaktig och påverka arbetet med att ta fram nya strategier, såsom positionering samt övergripande varumärkes- och marknadsstrategier.
DETTA KAN DU.
Tidigare erfarenhet av marknadsföring mot slutkund (B2C) samt en tydlig bild av vad som krävs för att bygga starka varumärken mot utvalda målgrupper.
Du har erfarenhet av konceptutveckling och är van att samarbeta och briefa kreativa byråer och mediebyråer.
Du är inte rädd för att tänka nytt och du utmanar gärna traditionell marknadsföring med nya sätt att marknadsföra.
Högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring/kommunikation eller motsvarande.
Du kommer att kommunicera mycket med dina kollegor både i Sverige och internationellt, så du behöver därför behärska både svenska och engelska i tal och skrift

DETTA ÄR DU.
För att trivas i rollen är du kreativ, självgående och orädd för att testa nya idéer. Du är nyfiken och har ett brinnande engagemang för att förstå kategorin, målgruppen och våra kunder. Extra plus om du gillar att renovera/måla själv. Du har god analytisk och ekonomisk förmåga och ett stort intresse av att arbete med att bygga starka varumärken.
Du har hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga då rollen innefattar flera interna och externa kontaktytor. Du är strukturerad och målfokuserad och har ett starkt personligt driv samt en vilja att utveckla både dig själv, tjänsten och företaget. Vi tror att dina värderingar går hand i hand med våra: du är inspirerande, modig och trovärdig!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till Annika Bok, Marketing Manager.
Placering Bankeryd.
Visa intresse omgående då urval sker löpande, dock senast den 30 april.
För fler frågor kontakta Elina Terne, 073-039 70 04, eller Ida Jergell, ida@addpeople.nu.

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Mar 28
VILKA ÄR VI?
Vi är Trioworld. Vi skapar förpackningslösningar av polyetenfilm för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, skyddet inom sjukvården optimalt, och mycket mer. Våra produkter säljs över hela världen. Tillsammans med våra kunder tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt och leder utvecklingsarbetet inom cirkulär plast.
I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 16 företag med mer än 1 400 medarbetare och vi har en omsättning på över 5,5 miljarder kronor. Vi är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna, England och Frankrike. Våra produkter säljs över hela världen.
Läs mer om oss på www.trioworld.com.
VAD ERBJUDER VI?
Hos oss på Trioworld i Bottnaryd har du nu möjlighet att bli en ny stjärna i vårt säljteam. Du kommer arbeta i ett internationellt företag med entreprenöranda.
Som innesäljare hos oss är du verksam inom området industrifilm, där vi förser kunder och grossister med kvalitativa och kundunika speciallösningar.
Du erbjuds en roll med stor frihet och ansvarar självständigt för den löpande kontakten med ett antal kunder, både nya och befintliga. Du blir en naturlig kontakt för våra kunder under hela säljprocessen.
I dina arbetsuppgifter ingår att svara upp på offertförfrågan, orderhantering samt prisjusteringar. I din roll kommer du även hjälpa till att besvara produkttekniska frågor. Du har daglig kontakt med både produktion och kunder i syfte att hantera nya förfrågningar, produktionsplanering och leveransfrågor. Det är en dynamisk roll där du hanterar ärenden både via telefon, mejl och fysiska möten.
DETTA KAN DU.
För att lyckas hålla samman och koordinera hela kedjan från förfrågan, order, produktion och leverans, är det viktigt att du har en mycket god förmåga till struktur och ordning och reda. Du har tidigare arbetat i en roll där du har kundkontakter både internt och externt, och känner dig bekväm med prisförhandlingar.
Du kommer arbeta med Officepaketet och andra orderhanteringssystem och du har därför lätt att lära dig komplexa system.
Några års erfarenhet av en koordinerande roll med sälj/kundsupport-inriktning.
Goda kunskaper i Excel.
Pratar och skriver flytande på svenska och engelska.

Vi tror att det är till stor fördel om du har en eftergymnasial utbildning inom sälj eller tidigare erfarenhet av teknisk försäljning. Har du kunskap eller erfarenhet av produktionsprocessen är det mycket meriterande.
DETTA ÄR DU.
För att lyckas i rollen som innesäljare gillar du att arbeta lösningsorienterat. Du har god förmåga att lyssna in och förstå kundens behov och önskemål, och arbetar fokuserat för att alltid hitta lösningar som överträffar kundens förväntningar.
Vi på Trioworld arbetar i team mot gemensamt uppsatta mål. Du behöver också ha förmåga att arbeta självständigt och driva på ditt eget arbete, din initiativförmåga värderas högt!
Rollen som innesäljare är komplex och du har mycket god förmåga att hålla ihop och prioritera ditt arbete med kunden i fokus. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter struktur i ett arbete med många kommunikationsvägar och infallsvinklar.
BRA ATT VETA.
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort Bottnaryd.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor, vänligen kontakta Erica Lindau, 0761-63 02 12, eller Christine Mannerstråle, christine@addpeople.nu.

Ansök nu

Marknadsansvarig Bubs Godis

Marknadschef
Läs mer Apr 3
VILKA ÄR VI?
BUBS Godis är ett familjeföretag från Jönköping. Här har vi tillverkat godis sedan tidigt 1990-tal, och vår drivkraft har alltid varit lekfullhet: att våga blanda, testa och smaka oss fram till godis som skapar leenden.
Till vår hjälp har vi en toppmodern klimatsmart godisfabrik som vi är mycket stolta över. Den gör att vi verkligen kan utmana godisbranschen på vårt unika sätt. Vårt godis är inte bara uppskattat i Sverige utan cirka 30 procent av vår omsättning hamnar i andra länder. Med cirka 50 medarbetare och en omsättning på cirka 200Mkr med god lönsamhet är vi redo för framtiden!
VAD ERBJUDER VI?
Vill du ta vår marknadsstrategi till nästa nivå? Vi har höga likväl som goda mål worldwide. Alla ska kunna berätta vilka vi är och hur gott vi smakar!
Tjänsten som marknadsansvarig innehåller följande områden:
Fortsätta utveckla BUBS varumärkesidentitet.
Driva marknadsstrategier, budget, marknadsplaner samt aktivitetsplaner.
Utveckla BUBS digitala marknadsföring.
Du samordnar, projektleder och kravställer internt samt mot våra samarbetspartner gällande marknadsmaterial med mera.
Ansvara för BUBS hemsida.
Ansvarig för framtagande av butikskampanjer och digitala kampanjer.
Ansvara för content, kommunikation och annonsering i samarbete med byråer.
Skapa och hantera grafiskt samt rörligt material.
Medverka på och förbereda inför mässor.
Strukturera upp ansvarsområdena inom frågor som rör marknad och kommunikation.

DETTA KAN DU.
Vi tror att du har jobbat några år med varumärkesbyggande i en innovativ marknadsroll. Du vet hur man berättar en historia, du är en van projektledare med ett grafiskt intresse och känsla för produktutveckling samt hur man gör succéfulla lanseringar.
Relevant utbildning inom marknad eller liknande.
Van att arbeta i Adobe-programmen, verktyg för prislistor, PIM system, SEO.
Social medier-kunnig (från leverantörs sida).

DETTA ÄR DU.
Kan du rocka loss men samtidigt se och förstå vår affär – då kan det vara dig vi väntat på!
Du ska kunna se var vi är och vart vi ska. Var med och ta rätt kliv åt oss. Du gillar att arbeta hands-on, är en duktig projektledare och en idéspruta utan dess like och dessutom nyfiken som person.
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placering i Jönköping.
Du rapporterar till vd.
Sista dag att visa ditt intresse är 24 april, urval kommer dock att ske löpande.
Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737–06 80 80, eller Christine Mannerstråle, 0702-18 10 80.

Ansök nu

Avdelningschef

Avdelningschef, kommun
Läs mer Apr 1
VILKA ÄR VI?
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Bolaget ansvar för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för 161 000 invånare i tre kommuner.
Vi präglas av ett starkt engagemang och vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är 120 medarbetare och omsätter cirka 200 miljoner kronor.
VAD ERBJUDER VI?
Trivs du i en föränderlig och utvecklande miljö där du har möjlighet att påverka? Är du en erfaren ledare som tycker att service- och hållbarhetsfrågor är viktiga? Då kan rollen som avdelningschef över vår sortergårdsverksamhet vara rätt för dig!
June Avfall äger idag elva sortergårdsanläggningar och de flesta av dem är tillståndspliktiga. Till din hjälp som ansvarig för dessa verksamheter har du två underställda arbetsledare. Sortergårdarna inom Jönköping, Habo och Mullsjö tar emot cirka 600 000 fordonsbesök per år. Inom bolaget finns djup kompetens inom miljö- och avfallsområdet som stöttar alla avdelningar.
Huvudfokus i rollen kommer ligga på att fortsätta driva utveckling av våra anläggningar då vi står inför många spännande satsningar. Du kommer också att arbeta med upphandlingar, avtal och materialförsäljning. Du rapporterar till vd samt ingår i bolagets ledningsgrupp.
Vi erbjuder dig en plats på resan mot nya mål i en bransch som arbetar med högst aktuella samhällsfrågor inom miljö och hållbarhet.
DETTA KAN DU.
Som ansvarig för sortergårdsavdelningen förväntas du föra avdelningen framåt genom att leda, fördela och utveckla arbetet på avdelningen. Du är en skicklig ledare som är van att utforma och kommunicera målsättningar och du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare att nå de uppställda målen.
För att lyckas i din roll behöver du ha ett starkt kundfokus och intresse för affärer. Du behöver också ha stor erfarenhet av arbete med ekonomisk styrning, budget- och resultatuppföljning samt personal då detta ingår i din roll.
Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna en bakgrund som platschef, filialchef eller motsvarande. Vidare så kommer du att ha ett brett kontaktnät med kunder, leverantörer och samverkanspartners i andra kommuner. Du ska därför vara trygg i att skapa kontakter och underhålla relationer.
DETTA ÄR DU.
Du är en erfaren och trygg ledare som har lätt för att entusiasmera dina medarbetare och personer i din omgivning. För att trivas i rollen är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Att arbeta med tydliga målsättningar är en del av din vardag och du trivs i en miljö där service och affärsmässighet är viktigt.
Du drivs av att prestera och har fallenhet för att tänka i nya banor för att på så sätt bidra till utveckling. Att obehindrat kunna växla mellan övergripande strategiska frågeställningar och operativa frågor är viktigt. Vi söker dig med ett positivt driv som vill ta dig an utmaningen att med energi och engagemang driva och utveckla våra anläggningar.
BRA ATT VETA.
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort Jönköping.
Visa ditt intresse senast den 22 april, urval sker dock löpande.
Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Christina Cajtoft, 070-302 15 23, eller Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Ansök nu

Content Manager

Marknadskommunikatör
Läs mer Mar 21
VILKA ÄR VI?
MedicaNatumin är ett svenskt egenvårdsföretag med bas i Jönköping och fokus på att ta fram, marknadsföra och sälja hälso- och skönhetsprodukter. Vårt mål är att bidra till en positiv hälsotrend och erbjuda förbättrad livskvalitet. Bland våra varumärken finns ledande kosttillskott som Ester-C, L-Argiplex och Nypozin och den vetenskapligt dokumenterade hudvårdserien Jabushe.
VAD ERBJUDER VI?
Gillar du att ha en central roll inom en marknadsavdelning, där du är den som driver och håller ihop våra budskap för alla våra varumärken genom främst digital konsumentmarknadsföring men även offline? Då kan rollen som Content Manager vara något för dig!
Du är operativt ansvarig för att tillsammans med marknadsteamet genomföra och driva igenom vår marknadsplan med den planering, produktion, aktivering och leverans som behövs i enlighet med uppsatta strategiska affärsmål och budget.
Målet är att ha en helhetssyn och övergripande kontroll över löpande marknadsföringsprojekt för att skapa inspirerande konsumentupplevelser i våra mediekanaler. Målsättningen är också att proaktivt stärka alla våra varumärken med tydlig och professionell content och marknadsföring som håller hög kvalitet.
Andra viktiga delar i rollen:
att vara delaktig i att sätta KPI:er för våra digitala plattformar, följa upp och förstå för att kunna agera.
att vara ansvarig för framtagning av content-planer och implementering av dem.
agera beställare och kravställare externt och gentemot andra delar inom företaget.
planera, producera och publicera SEO-optimerad content för webb och andra kanaler.
copywriting - skriva texter, som pressreleaser, annonstexter och nyhetsbrev.
ansvara för att varumärkenas sajter uppdateras löpande med målgruppsanpassad content med målsättning att öka trafik och varumärkeskännedom.
budgetansvar.

DETTA KAN DU.
Har du kunskap och ett genuint intresse om konsumentens digitala köpbeteende och gillar att alltid vara uppdaterad kring den snabba digitala utvecklingen inom marknadsföring? Då kan du var med och göra skillnad och utmana samt hjälpa organisationen med att tänka i nya banor när det gäller att möta konsumenternas förväntningar.
Vidare så tror vi att du har:
högskoleexamen eller liknande utbildning inom content marketing och digital copywriter.
tre-fem års erfarenhet inom content marketing/content creation, copywriting för webb och SEO-optimering.
goda kunskaper i webbverktyg som HTML, CSS, Woocommerse och Wordpress.
förståelse för UX och webbdesign.
god analysförmåga med kunskaper i Google Analytics och Search Console.
erfarenhet och förståelse för konsumentmarknadsföring och datadriven marknadsföring.
känsla för färg och form med god förståelse för varumärkesplattform och grafiska manér.
god kommunikatör i tal och skrift med flytande svenska och engelska.
dokumenterad erfarenhet av att proaktivt driva projekt med interna som externa resurser.

DETTA ÄR DU.
Är du kreativ och gillar att arbeta i en snabbt föränderlig digital värld där du alltid står redo att lära dig nya saker och att tänka i nya banor? Bra, då kan du passa hos oss!
Vi tror också att det är viktigt att du har förmågan att vända svåra utmaningar till en möjlighet och att du är en kreativ och trygg beslutsfattare som agerar snabbt på uppkomna behov. Du är alltid öppensinnad och nyfiken på din omvärld.
Såklart är du social och har lätt för att nätverka och proaktivt skapa och underhålla kontakter som krävs för rollen.
Sist men inte minst är du en god planerare med struktureringsförmåga som gillar att jobba efter mål och att se konkreta resultat.
Blir du taggad? Kul, hör av dig!
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Du rapporterar till marknadschef Jessica Candemar.
Huvudkontor i Jönköping men det går bra att arbeta på distans, kompetens är överordnat placeringsort.
Visa ditt intresse senast den 10 april, urval kommer dock att ske löpande.
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ida Jergell, 0737–06 80 80.

Ansök nu

CFO

Ekonomichef
Läs mer Mar 10
VILKA ÄR VI?
MIDAQ Industry ägs av investmentbolaget MIDAQ AB, som investerar i och utvecklar medelstora företag med en småländsk entreprenörsanda. MIDAQ startades 2017 och ägs av entreprenörer som arbetar långsiktigt med alla investeringar. Vår passion och fasta övertygelse är att långsiktigt värdeskapande ger de absolut bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och att växa.
MIDAQ Industry bedriver industriell verksamhet med moderna, effektiva och automatiserade produktionsprocesser. Genom våra varumärken producerar bolagen egna samt kundunika produkter. Bolagen i gruppen har lång teknisk erfarenhet inom sina respektive områden. Kunderna är såväl lokala som globala och är ofta ledande inom sin bransch. Verksamheten bedrivs genom bolag i Sverige, Tyskland, England och USA.
Läs mer på www.midaq.se.
VAD ERBJUDER VI?
Affärsområdet MIDAQ Industry har sedan starten i september 2021 haft en fantastisk resa och omsätter idag 250 miljoner. Resan har bara börjat! Det finns en stark tillväxtplan för de kommande fyra åren – vilket kommer innebära organisk tillväxt men också via intressanta förvärv.
Nu är det dags för en CFO med starkt affärsintresse som kan vara en del av den fortsatta resan!
Fokus i rollen kommer att bestå av strategiska frågor, som att vara med i förvärv och integrering av verksamheter. Du kommer även att agera som ett bollplank ut mot verksamheterna, samt driva de förändringsprojekt som blir nödvändiga för att anpassa de nya verksamheterna in till MIDAQ Industry - något som kan innebära förändring av verksamhetssystem, bemanning, kompetens eller struktur. För MIDAQ är det viktigt att arbeta nära verksamheten och att ta hand om de förvärvade bolagen, så att de kan utvecklas till sin fulla potential.
Affärsområdet är på en tillväxtresa och det är viktigt att arbeta där det behövs. Du ansvarar för affärsområdets utveckling av uppföljning, analyser, budget och prognosarbete samt årsbokslut och månadsrapportering till koncernen. Du rapporterar till vd, som är placerad i Jönköping.
DETTA KAN DU.
Vi ser gärna att du har mixen från det entreprenöriella bolaget och strukturen från den större organisationen. Du har affärsvana och en bakgrund från att stödja verksamheter nationellt som internationellt.
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Bakgrund från tillverkande industri.
Förståelse för produktion, kalkyler och analyser.
Erfarenhet av förvärv.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Med ett stort affärsfokus och passion lever du efter den fasta övertygelsen att långsiktigt värdeskapande ger de absolut bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och växa.
Du verkar genom medarbetarna i de olika bolagen, vilket ställer höga krav på din kommunikations- och handlingsförmåga. Det finns en drivkraft hos dig där du ser både möjligheter och utmaningar. Det viktigaste av allt är att du har en prestigelöshet som genomsyrar den filosofi som det småländska investmentbolaget MIDAQ har!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd Ulf Johansson.
Placering Jönköping.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072–500 30 23.

Ansök nu

Försäkringsrådgivare

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Mar 9
VILKA ÄR VI?
Länsförsäkringar Jönköping grundades 1839 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder och erbjuder en helhetslösning för privatpersoner, företagare och lantbrukare med alltifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension. Att vara lokala och närvarande i samhället är viktigt för oss och du hittar våra fullservicekontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås, Värnamo och Nässjö.
VAD ERBJUDER VI?
Välkommen till ett team fyllt med energi, kunskap och lojalitet. Vi på Länsförsäkringar i Jönköping erbjuder dig en inkluderande och stimulerande arbetsplats med fokus på att göra vår arbetsgrupp till proffs inom privat försäkringsrådgivning. Här får du möjligheten att ansluta till ett företag där samtliga arbetar med att bidra till trygghet och tillsammans utveckla det samhället som finns runt omkring oss.
I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att hjälpa privatkunder att vara rätt försäkrade ifall det värsta skulle hända. Du arbetar med inkommande samtal via telefon samt mail men kommer även få möjlighet att genomföra fysiska möten med kunden.
För oss är det viktigt att varje medarbetare får möjlighet att bidra och påverka både sin egen arbetsmiljö, förbättringar i organisationen och kundernas upplevelser. Vi arbetar därför med något som vi kallar ”Förbättringar i vardagen”, ett forum där vi tillsammans lyfter tankar och idéer med fokus på att ständigt utvecklas och bli ännu bättre inom privatrådgivning.
I din roll som försäkringsrådgivare kommer du att:
utföra komplett behovsanalys kopplat till försäkringsbehov
ge tips och råd utifrån Länsförsäkringars utbud
hjälpa kunden i hela ärendet, från behovsanalys till tecknandet av våra tjänster
arbeta proaktivt med fokus på uppföljning och kundnöjdhet.

Vi förser dig självklart med en gedigen grundutbildning och därefter finns alla möjligheter att utvecklas och bli riktigt duktig inom just ditt område!
DETTA KAN DU.
Vi tror att du tidigare har arbetat med någon typ av försäljning eller kundtjänstarbete. Troligtvis är du på en plats där du vill utveckla dig till att arbeta med kundrelationer på ett djupare och ett mer långsiktigt plan.
Erfarenhet av kundrådgivning och eller försäljning.
Lätt ta dig an nya system och god digital närvaro.
Avslutad gymnasieutbildning.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, ett tredje språk är positivt.

Har du eftergymnasial utbildning inom relevant område och dessutom arbetat med försäkring tidigare ser vi det som starkt meriterande.
DETTA ÄR DU.
Du är en person som alltid sätter kundens bästa i centrum och drivs av att ständigt göra det där lilla extra för att ge den absolut bästa upplevelsen. Du har en förmåga att med nyfikenhet lyssna in och förstå kundens behov och agera därefter.
Du är tydlig i din kommunikation, oavsett om det gäller tal eller skrift, samtidigt som du hela tiden strävar efter att utstråla en trygghet och lojalitet.
Viktigast av allt är att du vill bidra till att du & team når, och kanske t o m överträffar, de uppsatta mål vi gemensamt sätter, samt är med och sprider god laganda och energi både internt och externt. På Länsförsäkringar i Jönköping arbetar vi tillsammans - gemenskap är en viktig byggsten till vår framgång!
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
BRA ATT VETA.
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse senast 4 april, urval sker dock löpande.
Ansvarig för rekryteringen är Erica Lindau, 0761-63 02 12.

Ansök nu

Utbildningsledare lönespecialist

Utbildningsledare
Läs mer Mar 15
VILKA ÄR VI?
Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa yrkeshögskola?
TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Våra utbildningar utvecklas och genomförs tillsammans med näringslivet och de ska alltid bygga på arbetsmarknadens behov av kvalificerad arbetskraft. Nio av tio av de studerande som genomfört vår utbildning får arbete inom relevant område efter studietiden.
TUC har under de senaste åren gjort en stark tillväxtresa och vi är stolta över det vi åstadkommit hittills. Vi vill fortsätta växa och utvecklas och söker nu en utbildningsledare till vår utbildning "Lönespecialist" i Jönköping, som vill vara med och bidra till vår utveckling. Är du den vi söker?
VAD ERBJUDER VI?
Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi vill verkligen att just du ska trivas hos oss. Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får vara med på en spännande resa och göra skillnad.
Tillsammans med arbetslivet får du vara med och fortsätta utveckla vår YH-utbildning "Lön". Vill du ha en roll där du utvecklar och leder utbildningen framåt – då är du den vi söker!
Du kommer att undervisa en del i din roll och delta i marknadsaktiviteter, planera utbildningens upplägg och utveckla utbildningens innehåll. Du är med och hittar intressanta konsulter för undervisningen och sköter administrationen som rör din utbildning.
I ditt ansvarsområde har du en coachande roll i din kontakt med de studerande, samordning av LIA-platser samt samordning av utbildningens ledningsgrupp. Viktigt i din roll är att bygga nätverk inom området samt att följa områdets utveckling och vara uppdaterad om branschspecifika händelser.
DETTA KAN DU.
Är du en utåtriktad och social person som söker en roll med mycket variation och ansvar, samt har arbetslivserfarenhet inom ekonomi? Vill du vara med och forma utbildningen och påverka framtidens studenters kunskaper inom området? Då kan det vara just dig som vi söker!
Gedigen erfarenhet av arbete inom ekonomi, redovisning eller lön.
Avslutat en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område eller motsvarande.
Har du pedagogisk erfarenhet ser vi det som meriterande.

DETTA ÄR DU.
Hos oss värdesätter vi varma, positiva och prestigelösa personer som sporras av att möta olika typer av människor. Vi är i behov av en person som är trygg i sig själv och som har energi samt kapacitet att driva arbetet framåt. Du är en kommunikativ och självgående person som har förmåga att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt.
BRA ATT VETA.
Tjänsten är på heltid.
Placering är i Jönköping.
Du rapporterar till Andreas Dufva-Johansson, verksamhetsansvarig.
Visa ditt intresse senast den 1 april, urval görs dock löpande.
Vid frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, 0707-90 64 45.

Ansök nu

Utbildningsledare med vårdinriktning

Utbildningsledare
Läs mer Mar 8
VILKA ÄR VI?
Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa yrkeshögskola?
TUC Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom en rad områden, bland annat vård och omsorg, ekonomi, teknik och IT. Våra utbildningar utvecklas och genomförs tillsammans med näringslivet och de ska alltid bygga på arbetsmarknadens behov av kvalificerad arbetskraft. Nio av tio av de studerande som genomfört vår utbildning får arbete inom relevant område efter studietiden.
TUC har under de senaste åren gjort en stark tillväxtresa och vi är stolta över det vi åstadkommit hittills. Vi vill fortsätta växa och utvecklas och söker nu en utbildningsledare till vår utbildning med vårdinriktning i Jönköping, som vill vara med och bidra till vår utveckling. Är du den vi söker?
VAD ERBJUDER VI?
Vi kan erbjuda dig en roll som innebär att du får fokusera på människors utveckling, coacha och stödja! Vi jobbar tillsammans och har roligt ihop, vi har alltid tid att lyssna och vi vill att just du ska trivas hos oss. Tillsammans med arbetslivet får du vara med och utveckla våra två YH-utbildningar, specialistundersköterska med inriktning palliativ vård och psykiatri. Vill du ha en roll där du får vara en del av att utveckla både människor, utbildning och verksamhet - då är detta kanske rollen för dig?
Du deltar i marknadsaktiviteter, planerar utbildningens upplägg, fastställer kursplanen, stöttar de studerande i sina studier, är med och hittar intressanta konsulter för undervisningen samt sköter administrationen som rör din utbildning. Viktigt i din roll är att bygga nätverk inom området samt att följa områdets utveckling och vara uppdaterad om branschspecifika händelser. I ditt ansvarsområde ingår också att hantera studerandeärenden, samordning av LIA-platser samt samordning av utbildningens ledningsgrupp.
DETTA KAN DU.
Är du en utåtriktad och social person som söker en roll med mycket ansvar och variation, samt har arbetslivserfarenhet inom vården? Vill du vara med och forma utbildningen och påverka framtidens studenters kunskaper inom området? Då kan det vara just dig som vi söker!
Eftergymnasial utbildning inom hälso- och sjukvård.
Gedigen arbetslivserfarenhet av vården som sjuksköterska.
Har du pedagogisk erfarenhet eller pedagogisk utbildning blir vi extra glada.

DETTA ÄR DU.
Vi är i behov av en person som är trygg i sig själv och som har energi samt kapacitet att driva arbetet framåt. Du är en kommunikativ och självgående person som har förmåga att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt. Du är utåtriktad, kommunikativ och sporras av att möta olika typer av människor.
BRA ATT VETA.
Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
Placering Jönköping.
Du rapporterar till Andreas Dufva Johansson.
Visa ditt intresse senast den 27 mars, urval sker dock löpande så vänta inte med att höra av dig!
Ansvariga för rekryteringen är Rebecca Frödekrans, 0707-79 45 07, och Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 24
VILKA ÄR VI?
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping, som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.
Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen med bland annat ökad säljkraft.
Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med på en häftig utvecklingsresa i ett innovationsbolag med teknik i framkant? Gillar du att kunna påverka, driva och utveckla såväl dig själv som vår organisation, och se hur högt vi kan nå tillsammans? Då är detta ett guldläge för dig - nu vi söker en mjukvaruutvecklare till vårt nya kontor i centrala Jönköping!
Cind är en arbetsplats som präglas av kreativitet där det alltid är högt i tak. Vi lär oss av varandra och har riktigt kul ihop. Vi arbetar i Linux-miljö, utvecklar mest inom C/C++ med inslag av andra språk som behövs för stunden. Fokus ligger på teknisk programmering där algoritmen och matematiken lurar runt hörnet. Eventuellt snubblar vi in på lite Cloud och web om det känns rätt.
Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att vara en del av ett riktigt härligt och grymt team!
Du kommer bland annat att jobba med utveckling och tekniska lösningar, som 3D-lösningar vilket gör att våra kunder kan göra volymmätningar i realtid.
Låter det spännande?
DETTA KAN DU.
Du har erfarenhet av C/C++ och Python.
Erfarenhet av att arbeta i Linux/Unix-miljö.
Erfarenhet av att utveckla och felsöka komplexa realtidssystem.

Tidigare expertis från optimeringsproblem, bildanalys och maskininlärning är ett stort plus men inget krav. Rätt person och inställning är viktigt för oss.
DETTA ÄR DU.
Vi söker dig som får energi av att det hela tiden händer saker. Du gillar högt tempo och går igång på och är bekväm med att jobba i nystartade verksamheter, där du aktivt är med och formar bolagets framtid.
Din personlighet kännetecknas även av prestigelöshet och engagemang. Du är en teamspelare som har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder. Du har den där ”kan-göra-attityden” och gillar att jobba tillsammans med ditt team för att nå dit vi vill.
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till?Stefan Grufman.
Placering i Jönköping.
Tjänsten kan innebära en del resor, både i Sverige och Europa.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, 0707-79 90 72.

Ansök nu

Group Controller

Controller
Läs mer Feb 25
VILKA ÄR VI?
Mastec AB är en privatägd koncern med ett flertal anläggningar i södra Sverige och Polen. Mastec agerar som underleverantör i större industriprojekt, från idé och produktutveckling till serietillverkning. Vi erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och bockning av plåt, men även ytbehandling.
Mastec-koncernen har cirka 450 anställda och omsätter cirka 700 Mkr. Efter en tid av omstrukturering av koncernen är vi är nu inne i en ny spännande tillväxtfas. Läs mer på www.mastec.se.
VAD ERBJUDER VI?
”Att konstatera historik är en enkel sak men att förstå varför den kommer till och att lära sig att göra saker bättre” – ett citat från CFO Björn Fogelström och en bra och passande beskrivning på denna roll. Så om du är personen som tycker om att analysera och förstå dess utfall då kan detta vara rollen för dig!
Som Group Controller på Mastec kommer du att ha förmånen att få stötta de sex tillverkande enheterna inom koncernen. Du agerar som en förlängd arm mellan de tillverkande enheterna och ekonomiteamet.
Med ett väl utvecklat sinne för analys, erfarenhet och kompetens om hur ett modernt ERP-system fungerar blir du en central och uppskattad del där du stöttar och skapar förståelse i verksamheterna och bidrar till att uppfylla koncernens mål och strategier.
Du blir en del av ett fantastiskt team om ytterligare fyra kollegor och du rapporterar till CFO. Ni arbetar kontinuerligt med att utveckla processer och arbetssätt med syfte att hitta effektivitet som bidrar till mervärde för organisationen. Din roll innebär även att tillsammans stötta, utveckla och leda de interna kunderna, produktionsenheterna, inom finans och ekonomi.
DETTA KAN DU.
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Flerårig erfarenhet av controlling från tillverkande industri.
Förståelse för tillverkningsprocessen och dess flöden.
God erfarenhet av kalkyler i ett ERP-system och då främst dess koppling till och påverkan på resultat- och balansräkning.
Rapportering, nyckeltal och internredovisning.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Du gillar naturligtvis siffror, analyser och har lätt för att förstå samband. Att vara en verksamhetsnära ekonom är en självklarhet för dig. Du är kommunikativ i kombination med att vara en relationsbyggare. Energi, ödmjukhet och stöttande är ord som beskriver dig, samtidigt som vi ser en affärsmässighet och ett driv att vilja komma till resultat.
Sist men absolut inte minst – så måste du trivas med att vara en viktig kugge i en välmående koncern!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till CFO Björn Fogelström.
Placeringsort Jönköping, tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse senast den 23 mars, urval sker dock löpande.
För fler frågor, kontakta rekryteringskonsult Anette Beckman, 0725–00 30 23.

Ansök nu

Utbildningskonsult restaurang och måltidsservice

Utbildningskonsulent, företag
Läs mer Feb 22
VILKA ÄR VI?
TUC Academy grundades våren 2021, med syftet att tillhandahålla kompetensutveckling till privatpersoner, företag och organisationer i Sverige. Vi erbjuder öppna och företagsanpassade kurser, yrkesvalidering och utbildningskonsulter.
Vi är en del av TUC-gruppen, där även TUC Yrkeshögskola ingår - en av Sveriges största yrkeshögskolor med över 3500 studerande på åtta orter i Sverige.
VAD ERBJUDER VI?
Att vara utbildningskonsult på TUC Academy innebär en utvecklande tjänst där du är garanterad en varierad arbetsdag. Du kommer i första hand att arbeta med undervisning, dels som kursansvarig inom TUC Yrkeshögskola för att undervisa i ett antal kurser, dels att skapa och genomföra kurser mot företag och organisationer, både generella och företagsspecifika.
Undervisningen sker både fysiskt och på distans. En annan del av arbetet innebär att utföra kockvalideringar, dessa görs ute hos kunder och är inte en del av yrkeshögskolan.
Vidare så kommer du att ha ett internt samarbete med anställda inom Academy och Yrkeshögskolan och externt med företagskunder. I tjänsten ingår viss marknadsföring och försäljning.
Ämnen där du undervisar är exempelvis värdskap och service, livsmedelshygien och smittskydd, kostekonomi, hållbar och klimatsmart mat, specialkost, näringslära, alkohollag, livsmedelsvetenskap och energieffektiv drift i köket.
DETTA KAN DU.
Har du drivit din egen verksamhet inom restaurang och vill nu ta klivet mot att dela med dig av din kunskap? Då kan detta vara rätt roll för dig!
Vidare så har du:
tidigare erfarenhet av att utbilda inom restaurang, måltidsservice och/eller hotell
stort plus i kanten om du har erfarenhet av att utbilda på distans
gedigen erfarenhet inom kockyrket
formell utbildning inom hotell och restaurang.

DETTA ÄR DU.
Som person är du självgående, affärsmässig och pedagogisk. Du har en stark vilja att inte bara utveckla människor utan också utveckla undervisningen och dig själv. Du brinner för hållbar mat och att alla ska ha en härlig måltidsupplevelse.
Du är en nätverkande person som brinner för samverkan med företag och branscher, du är orädd i nya sammanhang och känner dig trygg i dig själv och dina kunskaper. Du drivs av att göra ett resultatinriktat arbete tillsammans med dina kollegor och har förmågan att samarbeta med olika sorters människor både internt och externt.
BRA ATT VETA.
Placeringsort någonstans i Sverige, men det är en fördel om du bor nära Jönköping/Tranås.
Du rapporterar till verksamhetsansvarig Daniel Magg.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse senast den 20 mars, urval sker dock löpande.
Ansvariga för rekryteringen är Rebecca Frödekrans, 0707-79 45 07, och Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Ansök nu

Senior maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Feb 23
VILKA ÄR VI?
Östrand & Hansen konstruerar och tillverkar pressverktyg, automationslösningar samt specialmaskiner. Vi är en partner som ger idéer och råd och fungerar som bollplank när det gäller att utveckla kundernas produktion. I vår avancerade maskinpark tillverkar vi våra komponenter, som sedan sätts samman till kompletta lösningar och system. Vi utför även service och reparationer på verktyg och maskiner.
Vi är 20 anställda och 2021 hade vi en omsättning på cirka 37 MSEK. Vi har en tydlig tillväxtambition inom båda våra affärsområden Automation och Verktyg.
Östrand & Hansen har en stark ägargrupp som jobbar långsiktigt. Systerbolaget Hjo-Verktyg förvärvades i maj 2019 och har numera samma ägare. Detta skapar stora möjligheter till tillväxt på nya kunder.
VAD ERBJUDER VI?
Östrand & Hansen har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Allt vi konstruerar är specialanpassat utifrån kundens behov och önskemål, varje projekt är således unikt.
Är du maskinkonstruktör med intresse för innovation? Gillar du tekniska lösningar som är effektiva och robusta för automation? I våra lokaler i Bankeryd jobbar vi med högt teknikinnehåll i både maskiner och verktyg, och vi vill ha dig med på vår resa!
DETTA KAN DU.
Som maskinkonstruktör arbetar du med varierande uppgifter med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med automationsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom specialmaskiner, robotceller, monteringsutrustningar med mera. Du kommer även arbeta med konceptframtagning tillsammans med våra automationsingenjörer och kunder. Du kommer få möjlighet att vara med i hela cykeln från förfrågan till färdig lösning.
För att prestera väl i rollen tror vi att du är en erfaren profil inom ditt område, med flera års erfarenhet av maskinkonstruktion inom automationsprojekt/specialmaskiner.
Goda kunskaper inom 3D-konstruktion.
Relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av att arbeta med maskinsäkerhet och har grundläggande kunskap inom styr- och reglerteknik.

Erfarenhet från att leda projekt är meriterande. Likaså kunskaper inom riskanalys, teknisk dokumentation och CE-märkning.
DETTA ÄR DU.
Som person gillar du teknik, är nyfiken och kan väga för- och nackdelar mot varandra gällande tekniska lösningar. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är att du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta.
Rollen som maskinkonstruktör hos oss innebär en hel del kundkontakter. Du trivs i dialog med kund och förstår vikten av att hålla kunden uppdaterad under projektets gång. Affärsmässighet och relationsskapande är också viktiga egenskaper som ligger på din plussida!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till affärsområdeschef, Gunnar Axelsson.
Placering Bankeryd.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 20 mars, urval sker dock löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Erica Lindau, 0761-63 02 12, eller Christina Cajtoft, 0703-02 15 23.

Ansök nu

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator
Läs mer Feb 28
VILKA ÄR VI?
Interesta är ett snabbväxande bolag som erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter och nyproduktion av bostadsrätter, med tillhörande kringtjänster riktade mot fastighetsmarknaden. Våra kunder består huvudsakligen av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggbolag, förvaltare och kommunala fastighetsbolag i hela Sverige. Vi finns med kontor i Jönköping. Läs mer på www.interesta.se.
VAD ERBJUDER VI?
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en marknadskoordinator. Vi erbjuder ett varierande jobb med möjlighet att påverka utformningen av din roll i en liten, sammansvetsad organisation där du får ett stort ansvar att vara en del av bolagets fortsatta tillväxt.
Utöver härliga och engagerade kollegor så erbjuder vi dig även en rad olika förmåner och utvecklingsmöjligheter i en kreativ, affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att skapa ett stort värde på riktigt. Det du gör, gör direkt skillnad för våra kunder.
I rollen som marknadskoordinator är du ansvarig för bolagets löpande marknadsarbete. Det innebär bland annat att du hanterar våra sociala medier, webbplats, trycksaker, presentationsmaterial med mera. Du är en generalist som har ett brett intresse för marknadsområdet, där din absolut viktigaste uppgift är att öka vår varumärkeskännedom i syfte att generera tillväxt och affärer över tid.
Ansvara för uppdatering av vår webbplats, sociala medier och nyhetsbrev.
Hantera sökmotoroptimering och sökmotorannonsering.
Planera och genomföra olika annonseringskampanjer.
Producera text och innehåll för samtliga av våra kanaler.
Grafisk produktion av presentationer, kommunikationsmaterial och trycksaker.
Stötta rådgivare med presentationsmaterial.

DETTA KAN DU.
Vi söker dig som är en mångsidig kreatör med ett extra gott öga för design och en god förmåga att formulera dig i text.
Vidare har du:
mycket goda kunskaper inom Adobe CC (Photoshop, Illustrator och InDesign)
förståelse för det digitala landskapet och har tidigare arbetat i WordPress eller likande
grundläggande förståelse för Google Analytics och Google Ads
kunskaper om HTML/CSS, Inbound Marketing och MailChimp blir vi extra glada
eftergymnasial utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
B-körkort är ett krav för tjänsten.

DETTA ÄR DU.
Är du lyhörd, positiv, professionell, innovativ och passionerad i det du gör, så är du en fullträff.
Du måste trivas som allra bäst i ett högt tempo i en flexibel roll med många utvecklingsmöjligheter. Du är en organiserad self-starter som drivs av att se resultat. Därtill är du en kommunikativ lagspelare som är redo att ta dig an framtidens stora utmaningar tillsammans med oss.
BRA ATT VETA.
Heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till vd.
Sista dagen att visa ditt intresse är 20 mars, urval sker dock löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 14
VILKA ÄR VI?
Gårdsman AB bildades 2007 och är en servande fackhandel med inriktning på skog- och trädgårdsmaskiner samt släpvagnar. Gårdsman AB ingår i MIDAQ Outdoor Living koncernen, som ägs av MIDAQ AB.
MIDAQ är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter eller tjänster och starka varumärken i ett långt perspektiv.
Gårdsman har butik, reservdelar och serviceverkstad under ett och samma tak på Fridhemsvägen i Jönköping. Vi tillhandahåller maskiner och utrustning för skog, park och trädgård samt släpvagnar av ledande märken, och vi säljer både nya och begagnade maskiner. Vi erbjuder också service med hög kvalité, liksom reservdelsförsäljning. Läs mer om oss på www.gardsman.se.
VAD ERBJUDER VI?
Är du intresserad av siffror, människor och affärer? Är du noggrann och har erfarenhet av tidigare ekonomiarbete?
Gårdsman bedriver idag webbhandel, serviceverkstad och butik i Jönköping och nu söker vi dig som vill axla rollen som ekonomiansvarig för ett längre vikariat.
Som ekonomiansvarig på Gårdsman kommer du bli en del av ett växande företag och team. Du planerar och utför på egen hand det dagliga arbetet med fakturering, redovisning och avstämningar. Vidare ansvarsområden är månadsbokslut, likviditetsprognos, budget, uppföljning och analys, koncernrapportering i Unit4 och löner - med andra ord är det hela ekonomiprocessen från start till mål. Du kommer arbeta nära affären både strategiskt och operationellt.
DETTA KAN DU.
För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig behöver du ha en bred erfarenhet av ekonomiadministration och känna dig bekväm både med daglig ekonomihantering och upprättande av månadsbokslut. Du har god systemförståelse och har tidigare arbetat i något affärssystem och MS Office.
Eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna med fokus på redovisning.
Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.
Erfarenhet av att självständigt arbeta med daglig ekonomiadministration och månadsbokslut.
Kunskap/erfarenhet av lagerredovisning
Erfarenhet av lönehantering.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i Pyramid och har intresse för system och processer.
DETTA ÄR DU.
Rollen som ekonomiansvarig innebär mycket självständigt arbete, så du behöver vara noggrann och van att ta ett totalansvar för hela ekonomiprocessen från start till mål. Som person är du således serviceminded och har hög integritet vid behov. Du är strukturerad och uppmärksammar detaljer utan att tappa helhetsperspektivet.
Affären bakom siffrorna intresserar dig och du är proaktiv i att förbättra hur saker görs. Du kan hålla fokus och är van att prioritera och hålla deadlines även under pressade situationer. Du eftersträvar alltid en hög standard i ditt arbete och säkerhetsställer alltid kvalité inom ditt ansvarsområde.
BRA ATT VETA.
Visstidsanställning cirka ett år. Önskat startdatum är i april.
Som ekonomiansvarig är du del av ledningsgruppen och rapporterar till vd. Du arbetar även nära CFO på Midaq Outdoor Living.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse senast, urval sker löpande.
Vid frågor kontakta Erica Lindau, 0761-63 02 12.

Ansök nu

Ekonomi- och administrationsansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 15
VILKA ÄR VI?
I över 50 år har Bröderna Falk Byggnadsställningar levererat ställningar av högsta kvalitet och med marknadens absolut bästa och mest flexibla system.
Vår höga kundnöjdhet är er trygghet och har bidragit till att vi idag är marknadsledande i branschen. Hemligheten bakom vår framgång är noggrann planering och genomtänkt logistik – ordning och reda skapar trivsel, positiv energi och rätt inställning till varje enskilt projekt.
Vi lägger stor vikt vid de små detaljerna likväl som den stora helheten. Vi stannar aldrig upp, utan vill ständigt förbättra oss och jobbar med regelbundna uppföljningar för att fortsätta ligga i framkant i minst 50 år till. Vi är cirka 20 medarbetare som utgår från vårt huvudkontor, som är beläget på Hedenstorp i Jönköping.
VAD ERBJUDER VI?
Här erbjuds du en roll som spindeln i nätet - det du inte har koll på är inte värt att veta! Dina gener innehåller en stor portion service, ordning och reda samt ett genuint intresse för ekonomi.
Som ekonomi- och administratörsansvarig kommer du att ansvara för hela bolagets ekonomi gällande löpande redovisning samt månads- och årsbokslut. Du har ett nära samarbete och stöttar vd och övriga medarbetare vid olika frågor. Du tar ansvar för den administrativa delen i bolaget såsom avtal, försäkringar, inköp samt allmänna kontorsgöromål – allt för att bidra till en bra och trygg arbetsplats.
Arbetsuppgifter:
månadsbokslut
löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, samt avstämningar
moms, skatter, arbetsgivaravgifter etc
hantering av löner enligt gällande kollektivavtal
kontakter med och rapporteringar mot myndigheter och organisationer
ordning på avtal och försäkringar
ansvarar för vissa inköp

DETTA KAN DU.
Ekonomisk utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Du har en bakgrund med liknande roll, där du även har utvecklat processer och arbetssätt.
Systemvana kopplat till affärssystem samt Excel.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Du är en självgående person som uppskattar att ta eget ansvar och som alltid vill ligga steget före. God social förmåga är viktigt för oss, då du är en viktig person för våra medarbetare men också för våra kunder. Du är även noggrann, strukturerad och prestigelös. Hoppas att just du vill komma till oss – välkommen med din ansökan!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd Nicklas Malmquist.
Placering Hedenstorp, Jönköping.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 11 mars, urval sker dock löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072 – 500 30 23.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 8
VAD ERBJUDER VI?
Just nu söker vi en redovisningsekonom till en av våra kunder.
Som redovisningsekonom får du jobba tillsammans med såväl interna som externa kontakter i företaget. Dina arbetsuppgifter blir bland annat:
löpande redovisning
månads- och kvartalsbokslut
behjälplig vid årsbokslut
rapporteringar
deklarationer.

Det kan även förekomma andra administrativa arbetsuppgifter som är kopplat till ekonomi.
DETTA KAN DU.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, samt har goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du har utbildning från högskola/universitet med inriktning ekonomi.
DETTA ÄR DU.
Vi söker dig som gillar siffror och har sinne för ordning och struktur. Du kommer arbeta mot såväl interna funktioner samt mot våra kunder, vilket gör att det är viktigt att du har lätt för att samarbeta.
BRA ATT VETA.
Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år.
Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande.
Eventuella frågor besvaras av Erica Lindau, 076-163 02 12.

Ansök nu

Digital kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Feb 17
VILKA ÄR VI?
Smålands Turism AB ägs av Region Jönköpings län och har i uppdrag att utveckla, marknadsföra och främja besöksnäringen i länet. Det gör vi genom att driva utvecklingsprojekt för företag, sprida kunskap via digitala kommunikationsplattformar och driva nätverk med alla typer av aktörer, affärsinriktade och offentliga. Våra insatser sker på regional, nationell och internationell nivå.
I samarbete med våra kollegor i Kalmar och Kronobergs län marknadsför vi Småland under varumärket Visit Småland. Stort fokus ligger på utländska marknader, men på senare år är även den svenska marknaden viktig.
Vill du vara en del av oss? Vi söker just nu en ny stjärna inom digital kommunikation.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med på en häftig resa i en spännande bransch där det hela tiden är dialoger och människor i rörelse? Vi är en liten organisation med höga ambitioner som dessutom är mitt i ett spännande utvecklingsskede. Gillar du tanken på att få jobba såväl internationellt som nationellt och regionalt? Då kan detta vara en drömroll för dig - vi söker en digital kommunikatör till vårt kontor på Werket i centrala Jönköping!
För oss är våra värderingar viktiga och vi vill även att du känner att dessa är viktiga för dig:
Engagemang
Ärlig kommunikation
Öppenhet
Professionalism
Omtanke och lekfullhet

I rollen som digital kommunikatör kommer du framförallt att arbeta operativt, i nära samarbete med vår strategiska kommunikatör. Du kommer arbeta med att skapa kommunikation, publicera och följa upp innehåll i våra digitala kanaler, sociala medier och på webben.
Du skriver engagerade och målgruppsanpassade texter för olika syften och digitala plattformar. En annan rolig och viktig del är att samverka med externa aktörer i olika kommunikationsprojekt, till exempel Visit Sweden, varumärket Visit Småland, Visit South Sweden med flera.
DETTA KAN DU.
För att lyckas i rollen behöver du en väl utvecklad förmåga att självständigt planera, genomföra och följa upp olika aktiviteter inom vårt kommunikationsområde. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift till olika målgrupper.
Som person är du nyfiken och öppen för att lära dig mer om hållbar besöksnäring och brinner för att ligga i framkant i digital kommunikation. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation/marknadskommunikation eller annan utbildning som vi bedömer vara relevant.
För att passa in i vårt härliga gäng tror vi också att du har praktisk erfarenhet av:
sociala medier: planera, skapa innehåll, mäta & följa upp
CMS-verktyg
e-postutskick
Photoshop & Indesign.

Extra glada blir vi om du har erfarenhet av:
Illustrator & Premiere Pro
foto- och filmproduktion
kommunikation för både B2B och B2C
schemaläggnings- och annonseringsverktyg för sociala medier
besöksnäringen
tyska eller danska språkkunskaper.

DETTA ÄR DU.
Du har lätt för att möta nya människor och situationer. Kommunikation är verkligen ditt område!
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utveckla och utvecklas tillsammans med oss. För oss är det viktigt att man är en del i gänget. För dig är det viktigt att omvärldsbevaka kontinuerligt för att hålla dig uppdaterad när det gäller digitala verktyg och trender. Du är prestigelös, flexibel och genuint intresserad av hur språket kan fånga olika människor – det är det som gör dig till en duktig kommunikatör.
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd Helene Berg, men det praktiska arbetet styrs av vår strategiska kommunikatör.
Placering i centrala Jönköping men möjlighet till visst arbete hemifrån.
Visa ditt intresse senast den 8 mars, urval sker dock löpande.
Eventuella frågor besvaras av Ida Jergell, 0737-06 80 80, eller Cecilia Björkegren, cecilia@addpeople.nu.

Ansök nu

CFO

Ekonomichef
Läs mer Feb 10
VILKA ÄR VI?
MIDAQ Industry ägs av investmentbolaget MIDAQ AB, som investerar i och utvecklar medelstora företag med en småländsk entreprenörsanda. MIDAQ startades 2017 och ägs av entreprenörer som arbetar långsiktigt med alla investeringar. Vår passion och fasta övertygelse är att långsiktigt värdeskapande ger de absolut bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och att växa.
MIDAQ Industry bedriver industriell verksamhet med moderna, effektiva och automatiserade produktionsprocesser. Genom våra varumärken producerar bolagen egna samt kundunika produkter. Bolagen i gruppen har lång teknisk erfarenhet inom sina respektive områden. Kunderna är såväl lokala som globala och är ofta ledande inom sin bransch. Verksamheten bedrivs genom bolag i Sverige, Tyskland, England och USA.
Läs mer på www.midaq.se.
VAD ERBJUDER VI?
Affärsområdet MIDAQ Industry har sedan starten i september 2021 haft en fantastisk resa och omsätter idag 250 miljoner. Resan har bara börjat! Det finns en stark tillväxtplan för de kommande fyra åren – vilket kommer innebära organisk tillväxt men också via intressanta förvärv.
Nu är det dags för en CFO med starkt affärsintresse som kan vara en del av den fortsatta resan!
Fokus i rollen kommer att bestå av strategiska frågor, som att vara med i förvärv och integrering av verksamheter. Du kommer även att agera som ett bollplank ut mot verksamheterna, samt driva de förändringsprojekt som blir nödvändiga för att anpassa de nya verksamheterna in till MIDAQ Industry - något som kan innebära förändring av verksamhetssystem, bemanning, kompetens eller struktur. För MIDAQ är det viktigt att arbeta nära verksamheten och att ta hand om de förvärvade bolagen, så att de kan utvecklas till sin fulla potential.
Affärsområdet är på en tillväxtresa och det är viktigt att arbeta där det behövs. Du ansvarar för affärsområdets utveckling av uppföljning, analyser, budget och prognosarbete samt årsbokslut och månadsrapportering till koncernen. Du rapporterar till vd, som är placerad i Jönköping.
DETTA KAN DU.
Vi ser gärna att du har mixen från det entreprenöriella bolaget och strukturen från den större organisationen. Du har affärsvana och en bakgrund från att stödja verksamheter nationellt som internationellt.
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Bakgrund från tillverkande industri.
Förståelse för produktion, kalkyler och analyser.
Erfarenhet av förvärv.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Med ett stort affärsfokus och passion lever du efter den fasta övertygelsen att långsiktigt värdeskapande ger de absolut bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och växa.
Du verkar genom medarbetarna i de olika bolagen, vilket ställer höga krav på din kommunikations- och handlingsförmåga. Det finns en drivkraft hos dig där du ser både möjligheter och utmaningar. Det viktigaste av allt är att du har en prestigelöshet som genomsyrar den filosofi som det småländska investmentbolaget MIDAQ har!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd Ulf Johansson.
Placering Jönköping.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 7 mars, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072–500 30 23.

Ansök nu

Kvalitetsansvarig PacsOn

Kvalitetschef
Läs mer Feb 11
VILKA ÄR VI?
PacsOn, Pacudo och Ekopack ingår i OptiGroup, som är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade och hållbara försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industrier och den grafiska sektorn med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen, med en nettoomsättning på 1,0 miljard EUR under 2020 och 1 600 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 17 europeiska länder. Läs mer på www.optigroup.com.
Med lokal närvaro, spetskompetens och stort personligt engagemang hjälper vi på affärsområdet Packaging våra kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. Vi är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av förpackningslösningar och förbrukningsmaterial. Våra kunder finns bland annat inom tillverkningsindustri, transport och handel.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du jobba övergripande och verksamhetsnära med kvalitetsfrågor där du samtidigt blir en del av en stor och framgångsrik internationell koncern? Tycker du om att ha många kontaktytor och projektleda kvalitets- och processarbete? Då ska du höra av dig till oss!
Vi söker en kvalitetsansvarig till vårt affärsområde Packaging, där bolagen PacsOn, Pacudo och Ekopack ingår. Du kommer ha en delad roll över alla tre bolagen och ansvara för de frågor som rör kvalitet och ledningssystem. Du kan läsa mer om bolagen på www.pacson.se, www.pacudo.com och www.ekopack.se.
Uppdraget hos oss är att leda och utveckla helheten kring vårt systematiska arbete inom kvalitet, både operativt och strategiskt. Genom proaktivitet, närvaro och struktur vidareutvecklar du våra rutiner och processer för att nå våra kvalitetsmål. Du är en viktig del för att vi ska ligga i framkant! Du kommer ha ett nära samarbete med bolagens hållbarhetsstrateg.
Vidare kommer du:
stötta, leda och utveckla bolagen i deras löpande kvalitetsarbetet
ansvara för styrning, struktur och utveckling av kvalitetsledningssystem
ansvara för att den interna revisionsprocessen genomförs genom god planering, samordning av resurser och följa upp revisioner som utförs av våra externa kvalitetsrevisorer
ansvara för att följa upp nya och ändrade lagar och andra krav inom kvalitetsområdet
identifiera behov och planera interna utbildningar inom kvalitet
säkerställa att rapportering till kunder, myndigheter och andra organ sker på ett effektivt sätt
säkerställa att fastställda KPI:er uppnås.

DETTA KAN DU.
Är du en person som idag sitter i en specialistroll inom kvalitet och vill ta nästa kliv och ansvara för flera bolag i en koncernstruktur? Fast du gillar högt och lågt och trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt? Då kan detta vara rollen för dig!
Tre–fem års relevant erfarenhet av att driva projekt inom kvalitet.
God kunskap kring ledning och styrning av verksamhet.
Erfarenhet av/god kunskap om standarderna ISO 9001 och ISO 14001.
Eftergymnasial utbildning.
Extra glada blir vi om du har kunskap gällande lagstiftning och krav kring förpackningar eller plast.

DETTA ÄR DU.
Vi tror att du är analytisk, utåtriktad och har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Att kunna kombinera kreativitet och nytänkande ihop med ett analytiskt synsätt är viktigt för att lyckas i rollen.
Vidare är du driven, strukturerad och utvecklingsorienterad med en förmåga att ta saker till nästa nivå. Andra viktiga egenskaper är ödmjukhet, kreativitet, entusiasm, affärsmässighet och förmåga att vara lyhörd för andras behov. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Känner du igen dig? Välkommen att höra av dig!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till Operations Manager.
Placering i Mölndal eller Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse senast den 6 mars 2022, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Rebecca Frödekrans, 0707-90 64 45, eller Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Ansök nu

Affärsdriven projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 15
VILKA ÄR VI?
Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Vi investerar mycket i vår viktigaste resurs - våra medarbetare. Hos oss har du frihet under ansvar, flexibla arbetstider och du jobbar nära kunden. Vi har korta kommunikationsvägar, respekterar varandras kompetenser, visar omtanke och uppmärksammar goda insatser.
Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi jobbar bland annat inom segmenten hus, bostäder, industri, handel, vård och anläggning.
Vi är certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW). Läs mer på www.forsen.com.
VAD ERBJUDER VI?
Om du vill känna dig stolt över din arbetsplats och komma in i ett sammanhang som känns rätt så har du nu möjlighet att bli en del av Forsen. Vi söker projektledare som vill vara med och sätta Jönköping på Forsens karta och etablera oss på plats. Nu har du chansen att vara med på den resan!
De flesta av våra kollegor känner sig stolta när de berättar att de jobbar på Forsen. Vi vet vad det beror på. Vi bryr oss om varandra och vår omgivning. Vi jobbar med spännande kunder och projekt i alla storlekar och ser till att din individuella utvecklingsplan bär frukt så du kan bygga din långsiktiga karriär hos oss.
Som grädde på moset får du också ett stort gäng trevliga kollegor som du kan umgås, lära av och ha roligt med varje dag. En kollega beskriver det så här: ”Här har vi en skön kultur som är svår att sätta fingret på. Men den känns. I magen”. För dig är det förmodligen minst lika viktigt att välja rätt företagskultur som rätt projekt.
Du har en övergripande roll och leder projekt utifrån kundens behov. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projektens karaktär och storlek. Det handlar till exempel om marknadsbearbetning och försäljning, arbete med upphandling, prognoshantering, tid- och resursplanering och inte minst kommunikation med kunder, projektörer och entreprenörer. Vårt arbetssätt är också idag alltmer digitalt, och här ser vi gärna att du är med i den utvecklingen.
DETTA KAN DU.
Vi hoppas att du vill bidra med din erfarenhet, kunskap, engagemang och nya friska idéer eftersom vi alltid vill ligga i framkant. Du har inga problem med att leda dig själv samt samarbeta och kommunicera med andra.
Vi önskar att du har:
upparbetade affärskontakter och ett brett nätverk i Jönköping med omnejd
civil/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande annan byggteknisk utbildning
flerårig branscherfarenhet, antingen som konsult, beställare eller entreprenör.

DETTA ÄR DU.
Tycker du om att ställas inför utmanande uppgifter, och ibland tänka så som ingen har tänkt tidigare för att hitta lösningar? Det gör vi med! Här får du ta ett stort eget ansvar men du är aldrig ensam.
Du skulle beskriva dig själv som tekniskt kunnig, affärsmannamässig, prestigelös och självgående. Har vi fångat ditt intresse? Hör av dig till oss!
BRA ATT VETA.
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till affärsenhetschef Mats Ranäng.
Du kommer att ingå i marknadsgruppen i region Sydväst.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse senast den 5 mars, urval sker dock löpande.
Ansvarig kontaktperson för rekryteringen är Rebecca Frödekrans, 0707-79 45 07, och Cecilia Björkegren, 0707-79 90 72.

Ansök nu

IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Feb 10
VILKA ÄR VI?
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.
Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen.
Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med på en häftig utvecklingsresa i ett innovationsbolag med teknik i framkant? Gillar du att kunna påverka, driva och utveckla såväl dig själv som vår organisation, och se hur högt vi kan nå tillsammans? Då är detta ett guldläge för dig - nu vi söker en IT-tekniker till vårt nya kontor i centrala Jönköping!
Hos oss får du en varierande roll där ingen vecka är den andra lik. Som IT-tekniker jobbar du i huvudsak med installation, support, felsökning och service på våra kunders Cind-system. Du blir en del av ett litet och snabbfotat team som alltid jobbar kundfokuserat.
När du inte är ute hos våra kunder hjälper du till med att förbättra våra produkter i samarbete med vår utvecklingsavdelning. Vi har också ett labb där du kanske är med och testar och utvärderar kommande versioner av vårt system.
DETTA KAN DU.
Stort tekniskt intresse.
Van vid problemlösning och utveckling.
Tidigare erfarenhet som IT-tekniker eller installationstekniker.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

DETTA ÄR DU.
Du gillar problemlösning och hittar drivkraft i att vara del av en spännande resa, där tight samarbete och vi-känslan är viktig. Du är teknikintresserad och är van att jobba med datorer och nätverk. Du tycker om att testa nya produkter och felsöka i installerad utrustning. Som person är du utåtriktad, van att ta ansvar, händig, noggrann, flexibel, initiativrik, och kan hantera ett högt tempo.
Vidare tror vi att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer.
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till Göran Carlqvist.
Placering i centrala Jönköping.
Tjänsten innebär en hel del resor, 50-70 resdagar/år både i Sverige och Europa.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, 0707-79 90 72.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 27
VILKA ÄR VI?
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping, som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.
Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen med bland annat ökad säljkraft.
Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med på en häftig utvecklingsresa i ett innovationsbolag med teknik i framkant? Gillar du att kunna påverka, driva och utveckla såväl dig själv som vår organisation, och se hur högt vi kan nå tillsammans? Då är detta ett guldläge för dig - nu vi söker en mjukvaruutvecklare till vårt nya kontor i centrala Jönköping!
Cind är en arbetsplats som präglas av kreativitet där det alltid är högt i tak. Vi lär oss av varandra och har riktigt kul ihop. Vi arbetar i Linux-miljö, utvecklar mest inom C/C++ med inslag av andra språk som behövs för stunden. Fokus ligger på teknisk programmering där algoritmen och matematiken lurar runt hörnet. Eventuellt snubblar vi in på lite Cloud och web om det känns rätt.
Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att vara en del av ett riktigt härligt och grymt team!
Du kommer bland annat att jobba med utveckling och tekniska lösningar, som 3D-lösningar vilket gör att våra kunder kan göra volymmätningar i realtid.
Låter det spännande?
DETTA KAN DU.
Du har erfarenhet av C/C++ och Python.
Erfarenhet av att arbeta i Linux/Unix-miljö.
Erfarenhet av att utveckla och felsöka komplexa realtidssystem.

Tidigare expertis från optimeringsproblem, bildanalys och maskininlärning är ett stort plus men inget krav. Rätt person och inställning är viktigt för oss.
DETTA ÄR DU.
Vi söker dig som får energi av att det hela tiden händer saker. Du gillar högt tempo och går igång på och är bekväm med att jobba i nystartade verksamheter, där du aktivt är med och formar bolagets framtid.
Din personlighet kännetecknas även av prestigelöshet och engagemang. Du är en teamspelare som har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder. Du har den där ”kan-göra-attityden” och gillar att jobba tillsammans med ditt team för att nå dit vi vill.
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till?Stefan Grufman.
Placering i Jönköping.
Tjänsten kan innebära en del resor, både i Sverige och Europa.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, 0707-79 90 72.

Ansök nu

Business controller

Business controller
Läs mer Jan 24
VILKA ÄR VI?
June Avfall & Miljö AB är ett miljö- och avfallsbolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommun. Den 1 januari 2018 tog bolaget över ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamhet för drygt 162 000 invånare i de tre kommunerna.
Vi präglas av ett starkt engagemang och en vilja att arbeta för en hållbar framtid. Ökade miljökrav och digital transformation innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Vi är över 100 medarbetare och omsätter nästan 200 miljoner kronor.
June Avfall & Miljö är en spännande arbetsplats där du som medarbetare har möjlighet till personlig utveckling och där våra värdeord - engagemang, respekt och ansvar - beskriver vårt arbetssätt. Varje medarbetare är en del av bolaget och bidrar till dess framgång.
VAD ERBJUDER VI?
Har du förmågan att göra knivskarpa analyser och att göra komplicerade frågor kristallklara? Vill du vara med och göra verklig skillnad i en samhällsviktig verksamhet? Då kan rollen som business controller vara något för dig! Eftersom rollen är ny har du stora möjligheter att påverka innehållet i tjänsten och hur arbetet ska utföras.
Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka. Vi vill att du tar med dig din kompetens och erfarenhet och översätter den till vår verksamhet. Som business controller är du en nyckelperson som tar fram, analyserar och presenterar beslutsunderlag som hjälper vår ledningsgrupp att fatta långsiktigt hållbara beslut.
Grunden för dina analyser är bland annat data som genereras i våra verksamhets- och ekonomisystem. Tillsammans med bolagets avdelningar arbetar du med verksamhetsutveckling, proaktivt förbättringsarbete, effektivisering och uppföljning i syfte att stärka bolagets affärsmässighet. Du deltar också i bolagets långsiktiga strategiarbete och i det årligt återkommande arbetet med att revidera avfallstaxan.
DETTA KAN DU.
Har du en stark drivkraft och gillar att göra analyser utifrån en stor mängd komplexa data? Är du lyhörd inför en verksamhets skiftande behov och mån om att sätta dig in i verksamheten och att förstå komplexiteten i denna? Bra, då kommer du kunna leverera i rollen som business controller hos oss!
Minst två-tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Relevant akademisk utbildning.
Arbetat med analyser, kalkyler och uppföljning.
Har du arbetat med projektledning och/eller förändringsarbete blir vi extra glada.
Van vid större affärssystem.
Det är meriterande om du är van vid att arbeta i någon typ av business intelligencesystem.
Mycket goda kunskaper i Excel.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Du har erfarenhet av att ta fram beslutsunderlag eller andra rapporter och har god förmåga att leverera texter och underlag med hög kvalitet.
DETTA ÄR DU.
Du är en nyfiken och positiv lagspelare med ett öga för detaljer som är strukturerad och effektiv. Du trivs med att jobba självständigt samtidigt som du gärna samarbetar med personer inom verksamhetens alla delar. Vidare är du analytisk och är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem.
Vi ser också att du är en strategisk person som tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av beslut. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är skicklig på att skapa förståelse hos andra. Vi tror att du är en person som antingen är mitt i karriären eller i början av din karriär med en vilja och potential att utvecklas.
BRA ATT VETA.
Tillsvidareanställning, heltid.
Placering Jönköping.
Du rapporterar till utvecklingschef.
Visa ditt intresse senast den 13 februari, urval sker löpande.
Eventuella frågor besvaras av Christina Cajtoft, 0703-021 523, eller Ida Jergell, 0737-068 080.

Ansök nu

CFO

Ekonomichef
Läs mer Jan 12
VILKA ÄR VI?
Addovation är ett nordiskt IT-företag med fokus på affärsapplikationer. Vi har 150 engagerade och kompetenta medarbetare som finns i Sverige, Norge, Finland och på Sri Lanka. I Jönköping har vi våra lokaler i Munksjötornet med vacker utsikt över sjö och stad. Vi tror på långsiktiga partnerskap och baserar dessa relationer på ömsesidigt förtroende, respekt och öppenhet.
Addovation etablerade sig i Sverige 2015 och har sedan dess haft en fantastisk utveckling. 2021 omsätter vi cirka 170 miljoner – en ökning med 40 procent!
VAD ERBJUDER VI?
Addovation är ett tillväxtorienterat bolag med ambitiösa mål! 2024 ska Addovation ha fördubblat sin omsättning. Nu söker vi en CFO som ska vara en trygg punkt att hålla i handen på denna resa. Här kommer du till en platt organisation med snabba beslut och där det är viktigt att leva efter värderingen – we work together!
Vi söker dig med ett starkt affärsintresse, där du agerar som ett bollplank mot verksamheten i både ekonomiska och strategiska frågor. Du ansvarar för ekonomifunktionen vad gäller planering, styrning och kontroll för verksamheten och kommer att vara delaktig vid förvärv och integration av verksamheter.
Din roll innebär att skapa en plattform där strukturen gör det möjligt för den fortsatta utvecklingsresan – här är det viktigt att ha förmågan att hantera både operativa och strategiska frågor. Du utvecklar processer för ekonomisk planering och uppföljning med syfte att bidra till verksamhetens utveckling.
Till din hjälp har du ett team bestående av två ekonomer som ansvarar för det löpande arbetet i bolagen där ni levererar månads- och årsbokslut. I tjänsten ingår även att hantera koncernens likviditets- och finansieringsfrågor. Du rapporterar till CEO som är placerad i Jönköping.
DETTA KAN DU.
Vi ser att du har en bakgrund med minst fem års erfarenhet i ledande position med liknande arbetsuppgifter, där du har varit både strategisk och operativ.
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av projektredovisning.
Gärna erfarenhet av börsmiljö och förvärv.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Du är en person med energi, nyfikenhet som bidrar med idéer till affärsverksamheten. Du har en drivkraft och ett strategiskt intresse. Den kommunikativa förmågan är viktig då du har ett brett kontaktnät i organisationen. Det finns en prestigelöshet och ett genuint intresse för siffrorna i en verksamhet hos dig. Och det viktigaste av allt är att du vill tillhöra en organisation som har kul på vägen mot ett tydligt utsatt mål – att växa!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till CEO Joakim Hugosson.
Placering Jönköping.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072–500 30 23.

Ansök nu

Redovisningsansvarig

Redovisningschef
Läs mer Jan 12
VILKA ÄR VI?
Mared Group består av sex affärsdrivande företag med olika kärnverksamheter och omsätter cirka 150 MSEK med 40 anställda. Bolagen som ingår är Ingenjörsfirman J Mared (JMA), Mared Industrial Engineering (MIE), Mekankomponenter (MEKOM), Avancerad Entréteknik (AET), Elf Automation (ELF) och Mared Group Service (MGS).
Resan startades på 60-talet med Ingenjörsfirman J Mared AB och de andra bolagen har därefter tillkommit genom organisk delning eller förvärv. Bolagen är inriktade på sina respektive affärsområden med sälj, installation och support.
Mared Group Service bildades 2019 för att konsolidera kompetens och hjälpa de affärsdrivande bolagen med ekonomi, HR, marknad, lager och logistik samt fastighetsskötsel.
Mared Group har satt en stark tillväxtplan för de närmaste fem åren och vi fyller nu på vår organisation med ytterligare kompetens för att fortsätta resan framåt. Därför söker vi nu en redovisningsansvarig till MGS, som vill vara med på denna resa!
VAD ERBJUDER VI?
Som redovisningsansvarig hos Mared Group kommer du såklart att ansvara för koncernens bolag gällande månads- och årsbokslut. Men vi vill även att du sätter händerna i bolagets koncernredovisning. Med tanke på den tillväxtresa som Mared Group befinner sig i så behöver du skapa en bra struktur och process för detta. Verksamheten arbetar mycket i projektform vilket innebär att du även hanterar projektredovisning.
Du kommer att tillhöra ett team med duktiga ekonomer inom funktionerna controller samt kund- och leverantörsreskontra. Ni har ett tätt samarbete och utvecklar arbetssätt och processer så att det möter verksamheten på bästa sätt. Till er hjälp finns CFO som du också rapporterar till.
DETTA KAN DU.
Du har en bakgrund med minst tre till fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av projektredovisning och koncernredovisning.
Gärna Pyramid eller goda kunskaper i motsvarande affärssystem.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Du är en person som vill vara med och forma något nytt. Du har en energi och nyfikenhet som bidrar till denna affärsnytta.
Du arbetar gärna teamorienterat men kan på ett självständigt sätt både planera och genomföra de projekt som väntar. Det här är en prestigelös organisation där det är viktigt att leva efter värderingarna som genomsyras i organisationen – jämlikt, hållbart, engagerat, ärligt och professionellt.
Att du sedan är en person som gillar siffror, redovisning, struktur, processer och analyser, det tar vi för givet. Välkommen med din ansökan till oss!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till CFO Magnus Lindberg.
Placering Huskvarna.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072–500 30 23.

Ansök nu

Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Jan 12
VILKA ÄR VI?
Mared Group består av sex affärsdrivande företag med olika kärnverksamheter och omsätter cirka 150 MSEK med 40 anställda. Bolagen som ingår är Ingenjörsfirman J Mared (JMA), Mared Industrial Engineering (MIE), Mekankomponenter (MEK), Avancerad Entréteknik (AET), Elf Automation (ELF) och Mared Group Service (MGS).
Resan startades på 60-talet med Ingenjörsfirman J Mared AB och de andra bolagen har tillkommit genom organisk delning eller förvärv. Bolagen är inriktade på sina respektive affärsområden med sälj, installation och support.
MIE - Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder. MIE har idag sju anställda med en omsättning på cirka 40 miljoner.
Mared Group har satt en stark tillväxtplan för de närmaste fem åren. Vill du vara en del av denna resa och bidra med dina specialistkompetenser inom försäljning - då är detta rollen för dig!
VAD ERBJUDER VI?
Här finns möjlighet att anta en försäljningschefsroll i ett bolag med en stark tillväxtplan! Gör du det riktigt bra kan du även överta stafettpinnen för att driva och utveckla verksamheten som affärsområdeschef.
Rollen som försäljningschef innebär att ansvara och fortsätta utveckla MIE:s försäljning inom affärsområdena träbearbetning och förpackning. Träbearbetningen är MIE:s kärnverksamhet och förpackningsdelen är ett nytt affärsområde för bolaget, vilket kommer att innebära olika fokus och strategier för de olika affärsområdena. Säljcyklerna varierar och är allt från flerårig projektförsäljning till direkt försäljning av en fristående maskin.
Du ansvarar för att ta fram marknadsplaner, utvecklar och sätter strategier, bearbetar kunder, samarbetar med leverantörer och utvärderar nya. För att lyckas i rollen söker vi dig med en affärsmässighet och ett genuint tekniskt intresse. Du har även erfarenhet inom trä och/eller förpackningsindustrin och vill ta på dig ansvaret att driva och utveckla verksamheten för de behov som finns nu och framåt.
Vi ser att det finns en potential att minst fördubbla verksamheten inom fem år och det blir din uppgift att driva det. Du får förmånen att leda försäljningen i en verksamhet med ett välsmort ledningssystem där ständiga förbättringar är en självklarhet och det roligaste av allt - kundnöjdheten är på topp!
Du kommer ingå koncernens ledningsgrupp och du rapporterar till MIE:s vd, samt är föredragande i styrelsen. Mared Group Service kommer att stötta dig i de administrativa delarna som ekonomi, HR, marknad och lager.
DETTA KAN DU.
Vi ser att du har en bakgrund med minst fem års säljerfarenhet från ledande roll inom industrin, med fördel inom träbearbetning och/eller förpackning.
Teknisk utbildning på gymnasial- eller högskolenivå.
Erfarenhet av projektförsäljning.
Ledarerfarenhet.
Svenska och engelska i tal och skrift.

DETTA ÄR DU.
Dina gener är starka inom försäljning och du vill finnas i en organisation där du får vara med och bygga, och sätta strategier för att kunna pricka av de uppsatta målen!
Relationer är viktigt – det här är ingen enmansshow! Du värdesätter goda relationer med såväl kunder, leverantörer som kollegor och för dig kommer det naturligt att det är teamet som är med på resan.
Lika viktigt är din prestigelöshet, förmågan att skapa förtroende, din energi och nyfikenhet!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till vd/ägare.
Placering Huskvarna.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 10 november, urval sker dock löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman, 072–500 30 23.

Ansök nu