adding PEOPLE AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos adding PEOPLE AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Applikationsspecialist - produktion & inköp

Applikationskonsult
Läs mer Dec 4
Nytt
Därför är du viktig
Som Applikationsspecialist hos Yellow Solution AB kommer du att agera expert inom Microsoft Dynamics 365 Business Central gällande produktion och inköp. Genom en effektiv digitalisering och automatisering får du vara med och påverka och göra skillnad i kundens vardag – allt för att förenkla det dagliga arbetet!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare - Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Läs gärna mer på www.yellowsolution.se
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tolv personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
Att jobba som applikationsspecialist hos oss på Yellow Solution innebär att du får möjlighet att arbeta med ett av marknadens modernaste och snabbast växande affärssystem – Microsoft Dynamics 365 Business Central. Här kommer du att få vara en del av spännande projekt tillsammans med våra framgångsrika kunder!
Att vara en stöttande hand och få vår kund att känna sig trygg i deras resa, oavsett om det gäller implementation av deras affärssystem, en behovsanalys eller ett enklare supportärende, beskriver den här rollen i sin helhet. Våra kunder finns i hela Sverige och inom många olika typer av branscher.
Som applikationsspecialist hos oss kan vi lova att ingen dag är den andra lik. Du arbetar nära kunden och lyssnar in deras behov. Du är med i hela kedjan - allt från processkartläggning, implementation och vidareutveckling, till utbildning och support av våra kunders processer.
Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team och vara nära vår kund. Vi vill lära känna kunden, på djupet! Vi bygger vårt team kring mycket expertis inom våra områden, vilket gör oss starka tillsammans, samtidigt som det bidrar till att vi har väldigt roligt på jobbet! För rollen finns inget försäljningsansvar utan projekt och kunder fördelas inom teamet.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Du har en bakgrund inom produktion och/eller inköp. Kanske arbetar du idag med inköpare, alternativt med administration kopplat till produktion.
Större affärssystem har och är en stor del av din vardag, och du gillar det.
Erfarenhet av systemimplementation eller liknande där digitalisering och effektivisera processer är i fokus.

Är det rätt plats för dig?
För oss är det viktigt att du trivs i dialogen med kund, samt att du har lätt för att lyssna in och förstå kundens utmaningar och problem. Med andra ord, dina sociala färdigheter tillsammans med din problemlösningsförmåga är två viktiga förutsättningar för att du både ska trivas och lyckas i rollen!
Därtill ser vi också att du har ett starkt intresse för digitalisering, utveckling och automatisering av processer inom produktion och inköp. Att hitta effektivitet i alla delar av en process tilltalar dig. Ditt driv, din nyfikenhet och ditt engagemang gör att du vill utvecklas tillsammans med våra kunder och oss.
Genom din expertis kommer du att vara en oumbärlig del av vårt team. Vi hoppas att du vill vara en del av oss och vår fortsatta framtidsresa! Välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Tillsvidareanställning.
Du rapporterar till ledningen.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, vi tillämpar löpande urval.
Vid eventuella frågor kontakta Rebecca Frödekrans 070-790 64 45 eller Anette Beckman 072-500 30 23.

Ansök nu

Lead Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 4
Nytt
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om företaget och tjänsten här: https://open.spotify.com/episode/446XK7TTBpQaQW41UNYGKx
Därför är du viktig
Yellow Solution växer och nu söker vi ytterligare en passionerad systemutvecklare. Hos oss får du möjlighet att lära dig ett nytt programmeringsspråk och bli den som tar lead framåt! Du blir en del av vårt framgångsrika team där du får arbeta i spännande projekt. Vi älskar det vi gör och vi strävar alltid efter att förbättra både oss själva och vår kod. Vill du vara med och utveckla den senaste tekniken inom affärssystem? Då kanske vi är en match!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Vi är ett innovativt team som engagerar sig i dina affärer och hjälper våra kunder med moderna lösningar. Med vår långa erfarenhet från affärssystem har vi på Yellow Solution som mål att vara en ledande leverantör av moderna digitala plattformar som skapar konkurrenskraft hos våra kunder.
Vi drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer. Den personliga kontakten vi har med våra kunder är viktig för oss, detta skapar ett gemensamt förtroende där vi kontinuerligt utvecklas tillsammans. Läs gärna mer på www.yellowsolution.se.
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tio personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
I din roll som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både nya systemimplementationer och vidareutveckling av våra kunders befintliga system. Vi arbetar i AL som är programmeringsspråket vilket är speciellt utvecklat för just Dynamics 365 Business Central.
Systemutveckling är ditt huvudfokus där du ansvarar för att granska kod-kvalitéten och ta fram guidelines. Du tar lead på att vi håller oss uppdaterade, att koden förbättras och utvecklas till den allra bästa!
Tillsammans med teamet arbetar du i parallella projekt som varierar i omfattning där ingen dag är den andra lik. Utöver din roll som systemutvecklare ser vi även att du;
jobbar med förbättring av kod och tar lead i det
är en go-to-person och stöttar övriga utvecklare

Om vi får önska
För oss är din personlighet och ditt genuina intresse för utveckling viktigast, men vi har en idé om vad du kanske har med dig sedan tidigare;
Utbildning inom relevant område, men du kan lika väl vara självlärd.
Erfarenhet av systemutveckling.
Med fördel erfarenhet från utveckling av affärssystem.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att utveckla för dig är lika naturligt som att äta varje dag. Med ett stort engagemang och nyfikenhet tar du dig an nya tekniker. Att lyfta blicken och gå från att se detaljer till att se en helhet och hela tiden sträva efter att bli bättre är något som triggar dig. För dig är utveckling inte bara ett jobb, utan ett kall.
Som person är du ambitiös och drivs av att lära dig nya saker. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och värderar kulturen på kontoret. Har du egna sidoprojekt på fritiden ser vi bara det som ett plus i kanten.
Bra att veta
Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Jönköping
Du rapporterar till ledningen
Visa intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor, hör av dig till Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Anette Beckman, 072-500 30 23.

Ansök nu

Quality & EHS Manager

Kvalitetschef
Läs mer Nov 17
Därför är du viktig
Vi på Orkla House Care tillverkar högkvalitativa måleriverktyg som vi är stolta över. Självklart är QEHS - Quality, Environment, Health & Security viktigt för oss! Du som vill leda och driva utvecklingen av vårt arbete inom kvalitet, miljö, säkerhet och hälsa blir betydelsefull hos oss. Vill du vara våra kunders förlängda arm? Verka i en internationell miljö? Leda ett kompetent kvalitetsteam? Då kanske vi är rätt match för varandra!
Det här är Orkla House Care
Du vet den där känslan av lycka som kommer när du har avslutat ett målningsprojekt? På Orkla House Care arbetar vi varje dag med att hjälpa våra kunder att uppnå den känslan, genom att erbjuda dem de bästa verktygen för deras arbete.
Vi är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. Som företag vill vi göra det enklare för våra kunder och konsumenter att lyckas med sina utmaningar inom vår kategori, genom våra varumärken: Anza, Jordan, Harris, Hamilton, Spekter och S.A.M.
Orkla House Care ägs till 100 procent av Orkla ASA och är ett av affärsområdena inom Orkla Consumer and Financial Investments. Verksamheten har cirka 850 anställda och omsätter runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På siten i Bankeryd, som också är vårt logistikcentrum, finns förutom fabriksorganisationen också representanter för finans, HR, försäljning, strategiskt inköp, utveckling, kundservice och marknad.
Med en stolt historia, fokus på innovation och i nära samarbete med våra kunder fortsätter vi vår satsning för framtiden. Mer information hittar du på www.orklahousecare.com.
Vår kultur
På Orkla House Care är vi stolta över vårt företag och produkterna vi tillverkar. Vi lyckas genom vårt engagemang, vår kompetens och genom att ha hjärtat med oss i allt vi gör. Känslan på Orkla House Care är familjär, där vi alla är måna om varandra och gärna tar oss tid för socialt umgänge när tillfälle ges! Det finns en gedigen kunskap i vårt företag och med vår naturliga framåtanda kommer vi satsa på ytterligare utveckling inom kvalitetsområdet framåt.
Fokus i din roll
Som Quality & EHS Manager har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla frågor kopplat till kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet för siten i Bankeryd. Du har personalansvar för teamet som består av tre kvalitetstekniker, där en verkar som EHS-koordinator.
Här kliver du in i en kvalificerad roll med ett stort ansvar där ditt huvudfokus blir att driva förbättringsarbetet kopplat till kvalitet. Vi tror att du når framgång i rollen genom ett naturligt engagemang och att du med närvaro driver förändring och utveckling internt. Du blir del av både fabriksledningsgruppen och sitens ledningsgrupp.
Du blir central i resan att utveckla och implementera ett nytt kvalitetsledningssystem där ett globalt synsätt för koncernen står på agendan framåt. Vidare är du kundorienterad och hanterar kvalitetsavvikelser internt såväl som externt.
Om vi får önska har du:
Ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Tidigare erfarenheter av ledningssystem, revisionsarbete och att driva förbättringsarbete inom QEHS-området.
Erfarenhet från den tillverkande industrin.
Flytande tal och skrift i svenska och engelska.
Meriterande är om du har tidigare ledarerfarenhet, erfarenhet från matrisorganisation och tidigare varit delaktig i implementering av ERP-system.

Är det rätt plats för dig?
För att lyckas i rollen som Quality & EHS Manager är du skicklig på att engagera, motivera och få med dig människor. Du har ett stöttande mindset och samarbetar bra med andra.
Genom att aktivt och engagerat jobba med förbättringar motiverar du din omgivning till förändring. Du är strukturerad, målinriktad och van vid att driva systematiskt förbättringsarbete på olika nivåer. Vi tror också att du har samma driv och vilja som oss i att tillsammans skapa en hållbar och framgångsrik organisation där varje liten del är av stor betydelse för helheten!
Bra att veta
Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till Factory Manager Jesper Malengård.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Bankeryd.
Vi tillämpar stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Nov 27
Kopiera länken och lyssna på Addpeoples podcast där vi berättar mer om Osborn och rollen som Account Manager: https://open.spotify.com/episode/5NdNBK26V5q12ul4ElOk1y?si=f29026b3b52c41e2
Därför är du viktig
Brinner du för att serva kunder och älskar dessutom att vinna? Vi söker nu dig som vill ta ett helhetsgrepp för våra återförsäljande kunder som finns i hela Skandinavien. Vi vill hitta dig som är en lagspelare och som vill bli en del av vårt kompetenta team. Kanske är just du vår nästa kollega!
Det här är Osborn
Osborn International AB tillverkar, säljer och marknadsför produkter för mekanisk ytbearbetning som till exempel gradning, borstning, slipning och polering. Det svenska bolaget är beläget i Jönköping och ingår i den världsomspännande koncernen Osborn, som globalt säljer till 120 länder världen över. Totalt har koncernen cirka 1,200 medarbetare.
Det svenska bolaget har drygt 20 medarbetare och omsätter årligen cirka 85 miljoner kronor med god lönsamhet. Osborn har kontor, lager och produktion på Vättersnäs i Jönköping.
Läs mer om oss på www.osborn.com.
Vår kultur
Hos oss möts du av en varm och familjär kultur när du kommer till din arbetsplats. Vi umgås gärna hela gänget på kafferasten, och tillsammans har vi byggt upp en härlig laganda där teamet är viktigt! Vi är del av en stor koncern där goda möjligheter till fortsatt utveckling inom Osborn Europa finns.
Fokus i din roll
Som Account Manager på Osborn kommer du till ett välmående bolag med kunder inom en rad olika branscher. Hos oss arbetar du med kvalificerat säljarbete och dina arbetsuppgifter består bland annat av att besöka aktuella kunder, introducera nya produkter, erbjuda kampanjer och utbilda distributörer. Här krävs ett relationsbyggande förhållningssätt i dina möten och därför blir din kommunikationsförmåga en nyckelfaktor för att du ska lyckas i rollen!
Givetvis behövs också en hög dos av viljestyrka – den har du nytta av både i relation till de befintliga kunder du tar vid när du kliver in i rollen, men också för att knyta an nya affärsmöjligheter framåt. Du kommer till ett team med erfarna kollegor både ute på fältet tillsammans med dig och på innesälj samt våra andra interna funktioner.
Om vi får önska har du:
Erfarenhet av B2B-affärer och att sälja via återförsäljare.
Erfarenhet av industrihandel och vår bransch.
En god kommunikativ förmåga. Gärna med intresse för digital marknadsföring!
Goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi ser det som meriterande om du även har kunskaper i andra skandinaviska språk.
Goda kunskaper i affärssystem, CRM och MS Office.
B-körtkort.

Är det rätt plats för dig?
Vi tror att du genom ditt engagemang självständigt driver affärerna framåt. Du trivs i en flexibel organisation, med en välfungerande struktur och varierade uppgifter. Vidare tror vi att du är bra på att utveckla goda relationer, är prestigelös och har en hög dos av energi!
Bra att veta
Du rapporterar direkt till vd/försäljningschef Per Axelsson.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Huskvarna med möjlighet till hybridarbete. Resor förekommer i tjänsten.
Vi tillämpar stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, dock senast 17 december. Vi tillämpar löpande urval!
Har du frågor om tjänsten, kontakta Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Ekonomichef

Ekonomichef
Läs mer Nov 15
Därför är du viktig
Vi på Smålands Metall & Återvinning mångdubblar vår verksamhet och behöver nu en Ekonomichef som både håller oss i handen men som också har koll på våra siffror under vår tillväxtresa! Du kommer att vara en viktig del i utformningen av vår ekonomifunktion, samtidigt som du aktivt arbetar med oss som ägare i utvecklingen av bolaget gällande bolagets ekonomistyrning och planerade nyetableringar.
Det här är Smålands Metall & Återvinning AB
Smålands Metall & Återvinning är ett serviceföretag med 25 års erfarenhet i återvinningsbranschen. Vi samlar in och återvinner aluminium, järn- och metallskrot från tillverkningsindustrin, och strävar ständigt efter att bidra till en hållbar utveckling. Därför har vi valt att satsa på en ny innovation som byggs upp på vår anläggning och är startklar 2024, med målet att utveckla vår verksamhet till att vara ännu mer hållbar och effektiv.
Smålands Metall & Återvinning exporterar 80% till övriga världen och strävar efter att arbeta mot de globala målen för hållbar utveckling. Vi växer och har ökat vår omsättning med mer än 100% tre år i rad och ser att samma utveckling fortsätter.
Vår kultur
På Smålands Metall & Återvinning arbetar vi effektivt, hållbart och långsiktigt. Vi har en lång och gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen. För oss är det viktigt att ta ansvar för att våra affärer följer de regler och lagar som finns, både lokalt och globalt. Vi håller en ekonomi i balans där våra leverantörer och kunder kan känna sig trygga i att vi bedriver ett trovärdigt företagande. Läs mer om oss på www.smalandsmetall.com
Fokus i din roll
Vi söker nu dig som på riktigt vill vara med att bygga och utforma vår organisation! Vi växer organiskt inom våra respektive affärsområden men också via kommande nyetableringar och investeringar.
Du bidrar med allt från processer tillhörande en ekonomiavdelning i framkant, till att utveckla lönsamhetsuppföljningar, ekonomiska analyser och nyckeltal. Du arbetar verksamhetsnära och du kommer att vara delaktig i våra olika verksamhetsprojekt.
Din roll är både operativ som strategisk, där du bidrar med dina kunskaper både genom närvaro ut i organisationen, men även via vår digitala resa, där du ansvarar för att driva utvecklingen av BI- och affärssystem. Som sedan ligger till grund för att bygga en effektiv struktur kring rapportering, budget, analyser, kalkyler och uppföljningar. I rollen ingår att ansvara för månads- och årsbokslut samt löpande redovisning. Du rapporterar till VD, ägare och ingår i ledningsgruppen.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Några års erfarenhet av både ekonom- och controllerroll i kombination.
Erfarenhet från verksamhetssystem samt BI-system.
Gärna erfarenhet från verksamhet med mycket export.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
Det här är en miljö där du måste trivas med att den ena dagen inte är den andra lik. Vi växer snabbt, vilket kräver en positiv attityd och ett naturligt driv där du bidrar med engagemang och arbetar tätt ut i organisationen.
Du har förmågan att kunna pendla mellan att vara operativ och strateg – och gillar det. Du har en nyfikenhet som gör att du skapar förståelse och intresse för branschen. Att vara relationsskapande och kommunikativ är viktigt. Likaså prestigelöshet och affärsmässighet - där du ser möjligheterna i det mesta!
Vill du för övrigt tillhöra en bransch med hållbarhet i fokus och som bidrar till den gröna omställningen. Då kan det här vara rätt roll för dig!
Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till vd Henrik Lindblom.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 15 december 2023, urval sker dock löpande.
Vid frågor, kontakta Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.

Ansök nu

Applikationsspecialist - produktion & inköp

Applikationskonsult
Läs mer Nov 8
Därför är du viktig
Som Applikationsspecialist hos Yellow Solution AB kommer du att agera expert inom Microsoft Dynamics 365 Business Central gällande produktion och inköp. Genom en effektiv digitalisering och automatisering får du vara med och påverka och göra skillnad i kundens vardag – allt för att förenkla det dagliga arbetet!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare - Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Läs gärna mer på www.yellowsolution.se
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tolv personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
Att jobba som applikationsspecialist hos oss på Yellow Solution innebär att du får möjlighet att arbeta med ett av marknadens modernaste och snabbast växande affärssystem – Microsoft Dynamics 365 Business Central. Här kommer du att få vara en del av spännande projekt tillsammans med våra framgångsrika kunder!
Att vara en stöttande hand och få vår kund att känna sig trygg i deras resa, oavsett om det gäller implementation av deras affärssystem, en behovsanalys eller ett enklare supportärende, beskriver den här rollen i sin helhet. Våra kunder finns i hela Sverige och inom många olika typer av branscher.
Som applikationsspecialist hos oss kan vi lova att ingen dag är den andra lik. Du arbetar nära kunden och lyssnar in deras behov. Du är med i hela kedjan - allt från processkartläggning, implementation och vidareutveckling, till utbildning och support av våra kunders processer.
Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team och vara nära vår kund. Vi vill lära känna kunden, på djupet! Vi bygger vårt team kring mycket expertis inom våra områden, vilket gör oss starka tillsammans, samtidigt som det bidrar till att vi har väldigt roligt på jobbet! För rollen finns inget försäljningsansvar utan projekt och kunder fördelas inom teamet.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Du har en bakgrund inom produktion och/eller inköp. Kanske arbetar du idag med inköpare, alternativt med administration kopplat till produktion.
Större affärssystem har och är en stor del av din vardag, och du gillar det.
Erfarenhet av systemimplementation eller liknande där digitalisering och effektivisera processer är i fokus.

Är det rätt plats för dig?
För oss är det viktigt att du trivs i dialogen med kund, samt att du har lätt för att lyssna in och förstå kundens utmaningar och problem. Med andra ord, dina sociala färdigheter tillsammans med din problemlösningsförmåga är två viktiga förutsättningar för att du både ska trivas och lyckas i rollen!
Därtill ser vi också att du har ett starkt intresse för digitalisering, utveckling och automatisering av processer inom produktion och inköp. Att hitta effektivitet i alla delar av en process tilltalar dig. Ditt driv, din nyfikenhet och ditt engagemang gör att du vill utvecklas tillsammans med våra kunder och oss.
Genom din expertis kommer du att vara en oumbärlig del av vårt team. Vi hoppas att du vill vara en del av oss och vår fortsatta framtidsresa! Välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Tillsvidareanställning.
Du rapporterar till ledningen.
Placering Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten senast 3 december, men vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.
Vid eventuella frågor kontakta Rebecca Frödekrans 070-790 64 45 eller Anette Beckman 072-500 30 23.

Ansök nu

Development Director

Utvecklingschef
Läs mer Nov 2
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vår VD berättar mer om Euroform och om rollen som Development Director här: https://open.spotify.com/episode/791azQ4aI25YAMvOpn5paz
Därför är du viktig
Euroform Group är på en strategisk förändringsresa med ambitionen att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! För att lyckas med detta behövs du som har ett stort sinne för utvecklingsinriktade affärer, i kombination med förståelsen för teknik. Nu sätter vi grunderna för vår framtida utveckling – vill du vara med i rollen som vår Development Director?
Det här är Euroform Group
Euroform Group. AB är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Vi är på en utvecklingsresa med målet att nå nya höjder och marknader. För att lyckas behöver vi dig som helhjärtat vill ägna dig åt att utveckla våra affärsområden i ett nära samarbete med sälj, operations, inköp och konstruktion. Du är den som håller ihop hela kedjan från förfrågan till industrialisering.
Du ser vad som är lönsamt och har ett proaktivt sätt kopplat till segment och material. Du lyckas driva vår affärsutveckling framåt genom att förstå marknaden, vara aktiv i nätverk, ha dialog med forskningsinstitut och genom din kommersiella kompetens. Lika viktig som din affärsmässighet blir därtill även din tekniska kunskap.
Du möter såväl stora som mindre kunder, och skapar dig en förståelse för helheten i varje projekt för att sedan kunna värdera och skapa nya affärsmöjligheter utifrån den. Du kommer ha dialog med erfarna inköpare från stora internationella bolag, vilket gör att du blir vår viktigaste länk kopplat till den proaktiva affärsnyttan.
Du tillhör vår koncernledningsgrupp och har personalansvar för vår projektorganisation. I ledningsgruppen får du möjlighet att bidra i ett brett perspektiv för helheten i bolaget.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom material och produktutveckling.
Relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
Ett affärsinriktat förhållningssätt och en teknisk kompetens.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Har du dessutom erfarenhet från plastindustrin är det meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att bli lyckosam i rollen är det viktigt med en hög personlig mognad och trygghet.
Vi har ett högt tempo och en hög förändringstakt där du behöver vara duktig på att prioritera och samarbeta. Vi tror också att du är naturligt prestigelös, har lätt för att hitta lösningar och är trygg i din kommunikation. Sist men inte minst ser vi att du vill vara med på vår utvecklingsresa, att du har drivet och engagemanget att skapa nytt och utvecklas tillsammans med oss!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till VD, Johan Wahlström.
Placering Tranås.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.

Ansök nu

Lead Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 2
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om företaget och tjänsten här: https://open.spotify.com/episode/446XK7TTBpQaQW41UNYGKx
Därför är du viktig
Yellow Solution växer och nu söker vi ytterligare en passionerad systemutvecklare. Hos oss får du möjlighet att lära dig ett nytt programmeringsspråk och bli den som tar lead framåt! Du blir en del av vårt framgångsrika team där du får arbeta i spännande projekt. Vi älskar det vi gör och vi strävar alltid efter att förbättra både oss själva och vår kod. Vill du vara med och utveckla den senaste tekniken inom affärssystem? Då kanske vi är en match!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Vi är ett innovativt team som engagerar sig i dina affärer och hjälper våra kunder med moderna lösningar. Med vår långa erfarenhet från affärssystem har vi på Yellow Solution som mål att vara en ledande leverantör av moderna digitala plattformar som skapar konkurrenskraft hos våra kunder.
Vi drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer. Den personliga kontakten vi har med våra kunder är viktig för oss, detta skapar ett gemensamt förtroende där vi kontinuerligt utvecklas tillsammans. Läs gärna mer på www.yellowsolution.se.
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tio personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
I din roll som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både nya systemimplementationer och vidareutveckling av våra kunders befintliga system. Vi arbetar i AL som är programmeringsspråket vilket är speciellt utvecklat för just Dynamics 365 Business Central.
Systemutveckling är ditt huvudfokus där du ansvarar för att granska kod-kvalitéten och ta fram guidelines. Du tar lead på att vi håller oss uppdaterade, att koden förbättras och utvecklas till den allra bästa!
Tillsammans med teamet arbetar du i parallella projekt som varierar i omfattning där ingen dag är den andra lik. Utöver din roll som systemutvecklare ser vi även att du;
jobbar med förbättring av kod och tar lead i det
är en go-to-person och stöttar övriga utvecklare

Om vi får önska
För oss är din personlighet och ditt genuina intresse för utveckling viktigast, men vi har en idé om vad du kanske har med dig sedan tidigare;
Utbildning inom relevant område, men du kan lika väl vara självlärd.
Erfarenhet av systemutveckling.
Med fördel erfarenhet från utveckling av affärssystem.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att utveckla för dig är lika naturligt som att äta varje dag. Med ett stort engagemang och nyfikenhet tar du dig an nya tekniker. Att lyfta blicken och gå från att se detaljer till att se en helhet och hela tiden sträva efter att bli bättre är något som triggar dig. För dig är utveckling inte bara ett jobb, utan ett kall.
Som person är du ambitiös och drivs av att lära dig nya saker. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och värderar kulturen på kontoret. Har du egna sidoprojekt på fritiden ser vi bara det som ett plus i kanten.
Bra att veta
Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Jönköping
Du rapporterar till ledningen
Visa intresse snarast, urvak sker löpande.
Vid frågor, hör av dig till Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Anette Beckman, ?072-500 30 23.

Ansök nu

Regionchef

Affärsområdeschef
Läs mer Nov 2
Kopiera länken och lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Ung Företagsamhet och rollen som Regionchef: https://open.spotify.com/episode/2gN7LKx3F2ezrSfoDBmKST?si=c55099a446cf42df
Därför är du viktig
Vill du vara en del av en organisation som brinner för att forma framtidens entreprenörer och ledare? Ung Företagsamhet är på en spännande resa och söker nu en passionerad och drivande individ som vill vara med och förverkliga vår mission; att stärka unga människors företagsamhet och entreprenörskap.
Det här är UF
40 år av Ung Företagsamhet! UF är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.
Vår kultur
På Ung Företagsamhet ser vi till att ha roligt på jobbet! Här råder en prestigelöshet där vi alla arbetar som ett lag, hjälper och bryr oss om varandra. Vi främjar en öppen kommunikation och uppmuntrar alltid till kreativitet – det är grunden till ett gott entreprenörskap, vår hjärtefråga!
Fokus i din roll
Som Regionchef hos Ung företagsamhet kommer du att få en central roll med stort ansvar för flera områden. Ditt uppdrag som chef är av både strategisk och operativ karaktär, och omfattar fullständigt personalansvar. I din roll kommer du alltså inspirera, rekrytera, leda och stödja vårt team i arbetet med att hjälpa unga människor att utveckla de färdigheter och kunskaper de behöver för att bli framgångsrika entreprenörer.
Verksamheten omfattas av ett nationellt uppdrag med delleveranser av nationella mål. Du kommer därmed hålla kontinuerlig kontakt med vårt nationella kansli Ung Företagsamhet Sverige, och rapporterar i olika frågor vid behov.
Som regionchef sköter du även löpande administration, budgetering, uppföljning, rapportering och analys av ekonomiskt utfall. Rapporteringen sker regelbundet, och direkt till den regionala styrelsen. Vi understryker att vår styrelse är där för att stötta dig och fungerar som en värdefull resurs och ett bollplank.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är, men vi har en god uppfattning om vilken person du kan vara:
Du behöver ha kunskap och erfarenhet av projektledning samt förmåga att skapa struktur i arbetsprocesser.
Förmågan att arbeta systematiskt och lösa problem på kreativa sätt är en viktig del av denna roll.
Erfarenhet som ledare är inte ett krav, men du måste vara självgående och ha en stark inre drivkraft.
Eftersom vårt arbete sträcker sig över hela länet behöver du B-körkort.

Om du har tidigare erfarenhet av att hantera större budgetar eller om du har en djup förståelse för ekonomi och ekonomisk planering, kommer det att ses som meriterande. Särskilt värdefullt är tidigare erfarenhet inom skolväsendet.
Vi välkomnar sökande med erfarenhet från både privat och offentlig sektor.
Är det rätt plats för dig?
Du är en inspirerande och driven person som är nyfiken på att hitta nya lösningar. Som ledare är du lyhörd och intresserad av att lyssna in dina medarbetares tankar och idéer, allt för att de ska ha möjligheten att utvecklas och växa. Dessutom ser vi gärna att du är en analytisk och strategisk person som trivs med att driva affärer och bygga relationer. Tillsammans med oss kan du vara med och forma framtidens entreprenörer och ledare. Din passion och personlighet är vad som kommer att ta oss dit.
Låter det som du? Vi ser fram emot din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltidstjänst.
Visa ditt intresse redan idag men senast den 26 november, urval sker löpande.
Vid frågor, hör av dig till Erica Lindau, 0761-63 02 12.

Ansök nu

Quality & EHS Manager

Kvalitetschef
Läs mer Okt 20
Därför är du viktig
Vi på Orkla House Care tillverkar högkvalitativa måleriverktyg som vi är stolta över. Självklart är QEHS - Quality, Environment, Health & Security viktigt för oss! Du som vill leda och driva utvecklingen av vårt arbete inom kvalitet, miljö, säkerhet och hälsa blir betydelsefull hos oss. Vill du vara våra kunders förlängda arm? Verka i en internationell miljö? Leda ett kompetent kvalitetsteam? Då kanske vi är rätt match för varandra!
Det här är Orkla House Care
Du vet den där känslan av lycka som kommer när du har avslutat ett målningsprojekt? På Orkla House Care arbetar vi varje dag med att hjälpa våra kunder att uppnå den känslan, genom att erbjuda dem de bästa verktygen för deras arbete.
Vi är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. Som företag vill vi göra det enklare för våra kunder och konsumenter att lyckas med sina utmaningar inom vår kategori, genom våra varumärken: Anza, Jordan, Harris, Hamilton, Spekter och S.A.M.
Orkla House Care ägs till 100 procent av Orkla ASA och är ett av affärsområdena inom Orkla Consumer and Financial Investments. Verksamheten har cirka 850 anställda och omsätter runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På siten i Bankeryd, som också är vårt logistikcentrum, finns förutom fabriksorganisationen också representanter för finans, HR, försäljning, strategiskt inköp, utveckling, kundservice och marknad.
Med en stolt historia, fokus på innovation och i nära samarbete med våra kunder fortsätter vi vår satsning för framtiden. Mer information hittar du på www.orklahousecare.com.
Vår kultur
På Orkla House Care är vi stolta över vårt företag och produkterna vi tillverkar. Vi lyckas genom vårt engagemang, vår kompetens och genom att ha hjärtat med oss i allt vi gör. Känslan på Orkla House Care är familjär, där vi alla är måna om varandra och gärna tar oss tid för socialt umgänge när tillfälle ges! Det finns en gedigen kunskap i vårt företag och med vår naturliga framåtanda kommer vi satsa på ytterligare utveckling inom kvalitetsområdet framåt.
Fokus i din roll
Som Quality & EHS Manager har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla frågor kopplat till kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet för siten i Bankeryd. Du har personalansvar för teamet som består av tre kvalitetstekniker, där en verkar som EHS-koordinator.
Här kliver du in i en kvalificerad roll med ett stort ansvar där ditt huvudfokus blir att driva förbättringsarbetet kopplat till kvalitet. Vi tror att du når framgång i rollen genom ett naturligt engagemang och att du med närvaro driver förändring och utveckling internt. Du blir del av både fabriksledningsgruppen och sitens ledningsgrupp.
Du blir central i resan att utveckla och implementera ett nytt kvalitetsledningssystem där ett globalt synsätt för koncernen står på agendan framåt. Vidare är du kundorienterad och hanterar kvalitetsavvikelser internt såväl som externt.
Om vi får önska har du:
Ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Tidigare erfarenheter av ledningssystem, revisionsarbete och att driva förbättringsarbete inom QEHS-området.
Erfarenhet från den tillverkande industrin.
Flytande tal och skrift i svenska och engelska.
Meriterande är om du har tidigare ledarerfarenhet, erfarenhet från matrisorganisation och tidigare varit delaktig i implementering av ERP-system.

Är det rätt plats för dig?
För att lyckas i rollen som Quality & EHS Manager är du skicklig på att engagera, motivera och få med dig människor. Du har ett stöttande mindset och samarbetar bra med andra.
Genom att aktivt och engagerat jobba med förbättringar motiverar du din omgivning till förändring. Du är strukturerad, målinriktad och van vid att driva systematiskt förbättringsarbete på olika nivåer. Vi tror också att du har samma driv och vilja som oss i att tillsammans skapa en hållbar och framgångsrik organisation där varje liten del är av stor betydelse för helheten!
Bra att veta
Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till Factory Manager Jesper Malengård.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Bankeryd.
Vi tillämpar stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse för tjänsten senast 8 november, men vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Elina Terne, 073-039 70 04.

Ansök nu

Erfaren IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 6
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om FläktGroup och tjänsten som IT-tekniker här: https://open.spotify.com/episode/7uggWxlzmM120Arh4QPMc1?si=WhcOA3mPQzmtdN752HNHZQ
Därför är du viktig
På FläktGroup erbjuder vi dig ett utmanande arbete i en internationell miljö där du med din IT-kunskap blir en viktig stödfunktion för alla användare i Sverige och Danmark.
Vill du, tillsammans med oss vara med att bidra till högklassig support till våra användare och en säker IT-miljö på våra säljkontor och våra två produktionsanläggningar i Jönköping och Järna? - Nu söker vi dig med ett starkt intresse för IT och teknik som vill arbeta verksamhetsnära med IT, underhåll och drift!
Det här är FläktGroup AB
I över 100 år har FläktGroup varit ett företag som bryr sig om vår gemensamma miljö och människorna omkring oss. Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte.
Idag är FläktGroup en av de globala marknadsledarna av innovativa och energieffektiva systemlösningar för inomhusklimat där komfort, säkerhet och hälsa är i fokus. Vi har försäljning i 65 länder och tillverkning i Europa, Asien och USA. På FläktGroup finns mer än 3500 engagerade och stolta kollegor som tillsammans levererar ett av de mest omfattande erbjudandena på marknaden. Du hittar våra produktlösningar överallt från hem, kontor och skolor till sjukhus, datacenter, tunnelbanor och offshore.
We are FläktGroup. Together We Create Excellence. For Life. Läs mer om oss på www.flaktgroup.com/se.
Vår kultur
Hos oss på FläktGroup finns det en närhet till hela kedjan, vilket skapar en tydlig helhet. Här jobbar kunniga specialister och generalister inom flera olika yrkesområden, där vi behöver varandra för att lyckas.
Vår vardag kännetecknas av en flexibel och öppen inställning där vi tillsammans hjälps åt för att hitta den bästa lösningen oavsett vilka utmaningar vi stöter på, både i vårt arbete och för våra kunder. Hos oss blir du en del av ett lag, vem som gör målet spelar ingen roll.
Här finns en kultur där du både vågar uttrycka din åsikt, enkelt tar kontakt med andra och där du kan vara dig själv. För det är tillsammans vi skapar något enastående. För hela livet.
Fokus i din roll
Som erfaren IT-tekniker inom IT Operations ansvarar du för Service management, vilket inkluderar bland annat serverhantering såsom backup, installation, konfiguration, patchning och underhåll. Du kommer att jobba med förbättringsarbeten och IT-projekt där du agerar som projektledare och teknisk specialist.
I den här rollen är du en del av teamet SE IT Operations med ansvar för onsite-support för produktionsmiljön i Jönköping och second-line-support för alla användare i Sverige och Danmark. Teamet jobbar nära vår externa first-line-support samt FläktGroups Centrala IT- och ERP-organisation.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare. För att passa för den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet inom IT-support och Server Management. Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av nätverk, VMWare och Microsoft Azure, samt Office 365, Windows PC och Deploy.
Arbetet innebär många kontaktytor och därför behöver du vara bekväm med att använda svenska och engelska både i tal och skrift. Då det kan förekomma resor i tjänsten bör du ha B-körkort.
Om dina IT kunskaper i grunden kommer från utbildning eller arbetslivserfarenhet är sekundärt. Det viktigaste är att du har ett starkt intresse och erfarenhet som gör dig trygg att bemöta många olika typer av IT-relaterade problem i en komplex miljö.
Är det rätt plats för dig?
Hos oss är beslutsvägarna korta, och svaret på en fråga finns oftast en trappa upp, ner eller ute i produktionen. Vi söker därför dig som är nyfiken och ser fördelarna med en öppen och prestigelös organisation.
För att trivas hos oss på FläktGroup behöver du vara en sann teamspelare som tycker om att bidra till ett gott samarbete! Likväl är det även viktigt att du på ett självständigt och ansvarstagande sätt kan organisera och planera ditt arbete. Du drivs av utveckling och uppskattar att få arbeta med problemlösning av olika slag.
Bra att veta
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12.

Ansök nu

Lead Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 22
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om företaget och tjänsten här: https://open.spotify.com/episode/446XK7TTBpQaQW41UNYGKx
Därför är du viktig
Yellow Solution växer och nu söker vi ytterligare en passionerad systemutvecklare. Hos oss får du möjlighet att lära dig ett nytt programmeringsspråk och bli den som tar lead framåt! Du blir en del av vårt framgångsrika team där du får arbeta i spännande projekt. Vi älskar det vi gör och vi strävar alltid efter att förbättra både oss själva och vår kod. Vill du vara med och utveckla den senaste tekniken inom affärssystem? Då kanske vi är en match!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Vi är ett innovativt team som engagerar sig i dina affärer och hjälper våra kunder med moderna lösningar. Med vår långa erfarenhet från affärssystem har vi på Yellow Solution som mål att vara en ledande leverantör av moderna digitala plattformar som skapar konkurrenskraft hos våra kunder.
Vi drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer. Den personliga kontakten vi har med våra kunder är viktig för oss, detta skapar ett gemensamt förtroende där vi kontinuerligt utvecklas tillsammans. Läs gärna mer på www.yellowsolution.se.
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tio personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
I din roll som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både nya systemimplementationer och vidareutveckling av våra kunders befintliga system. Vi arbetar i AL som är programmeringsspråket vilket är speciellt utvecklat för just Dynamics 365 Business Central.
Systemutveckling är ditt huvudfokus där du ansvarar för att granska kod-kvalitéten och ta fram guidelines. Du tar lead på att vi håller oss uppdaterade, att koden förbättras och utvecklas till den allra bästa!
Tillsammans med teamet arbetar du i parallella projekt som varierar i omfattning där ingen dag är den andra lik. Utöver din roll som systemutvecklare ser vi även att du;
jobbar med förbättring av kod och tar lead i det
är en go-to-person och stöttar övriga utvecklare

Om vi får önska
För oss är din personlighet och ditt genuina intresse för utveckling viktigast, men vi har en idé om vad du kanske har med dig sedan tidigare;
Utbildning inom relevant område, men du kan lika väl vara självlärd.
Erfarenhet av systemutveckling.
Med fördel erfarenhet från utveckling av affärssystem.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att utveckla för dig är lika naturligt som att äta varje dag. Med ett stort engagemang och nyfikenhet tar du dig an nya tekniker. Att lyfta blicken och gå från att se detaljer till att se en helhet och hela tiden sträva efter att bli bättre är något som triggar dig. För dig är utveckling inte bara ett jobb, utan ett kall.
Som person är du ambitiös och drivs av att lära dig nya saker. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och värderar kulturen på kontoret. Har du egna sidoprojekt på fritiden ser vi bara det som ett plus i kanten.
Bra att veta
Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Jönköping
Du rapporterar till ledningen
Visa intresse snarast, urvak sker löpande.
Vid frågor, hör av dig till Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Anette Beckman, ?072-500 30 23.

Ansök nu

Development Director

Utvecklingschef
Läs mer Sep 22
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vår VD berättar mer om Euroform och om rollen som Development Director här: https://open.spotify.com/episode/791azQ4aI25YAMvOpn5paz
Därför är du viktig
Euroform Group är på en strategisk förändringsresa med ambitionen att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! För att lyckas med detta behövs du som har ett stort sinne för utvecklingsinriktade affärer, i kombination med förståelsen för teknik. Nu sätter vi grunderna för vår framtida utveckling – vill du vara med i rollen som vår Development Director?
Det här är Euroform Group
Euroform Group. AB är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Vi är på en utvecklingsresa med målet att nå nya höjder och marknader. För att lyckas behöver vi dig som helhjärtat vill ägna dig åt att utveckla våra affärsområden i ett nära samarbete med sälj, operations, inköp och konstruktion. Du är den som håller ihop hela kedjan från förfrågan till industrialisering.
Du ser vad som är lönsamt och har ett proaktivt sätt kopplat till segment och material. Du lyckas driva vår affärsutveckling framåt genom att förstå marknaden, vara aktiv i nätverk, ha dialog med forskningsinstitut och genom din kommersiella kompetens. Lika viktig som din affärsmässighet blir därtill även din tekniska kunskap.
Du möter såväl stora som mindre kunder, och skapar dig en förståelse för helheten i varje projekt för att sedan kunna värdera och skapa nya affärsmöjligheter utifrån den. Du kommer ha dialog med erfarna inköpare från stora internationella bolag, vilket gör att du blir vår viktigaste länk kopplat till den proaktiva affärsnyttan.
Du tillhör vår koncernledningsgrupp och har personalansvar för vår projektorganisation. I ledningsgruppen får du möjlighet att bidra i ett brett perspektiv för helheten i bolaget.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom material och produktutveckling.
Relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
Ett affärsinriktat förhållningssätt och en teknisk kompetens.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Har du dessutom erfarenhet från plastindustrin är det meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att bli lyckosam i rollen är det viktigt med en hög personlig mognad och trygghet.
Vi har ett högt tempo och en hög förändringstakt där du behöver vara duktig på att prioritera och samarbeta. Vi tror också att du är naturligt prestigelös, har lätt för att hitta lösningar och är trygg i din kommunikation. Sist men inte minst ser vi att du vill vara med på vår utvecklingsresa, att du har drivet och engagemanget att skapa nytt och utvecklas tillsammans med oss!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till VD, Johan Wahlström.
Placering Tranås.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.

Ansök nu

Group Controller

Controller
Läs mer Sep 5
Därför är du viktig
Nu söker vi en engagerad och driven Group Controller som vill vara med på Euroform Group:s strategiska förändringsresa mot att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! Som Group Controller kommer du att spela en avgörande roll i Euroform Group:s framtid. Vi letar efter en individ som inte bara har en gedigen bakgrund inom ekonomi, utan också en passion för att driva förändring och skapa en positiv arbetsmiljö.
Det här är Euroform Group
Euroform Group är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Som Group Controller blir ditt huvuduppdrag att arbeta verksamhetsnära med våra respektive enheter. Resultatet av ditt arbete bidrar till att skapa både lönsamhet, tydlighet och struktur för verksamheterna. Här får du en fantastisk möjlighet och frihet att vara nytänkande och skapa en ny plattform för analyser och kalkyler som ska ligga till grund för att nå framtidens mål och visioner.
Du arbetar både operativt och strategiskt. Din kunskap finns från producerande miljö och du har kompetens inom controlling, kalkylering, investeringar och analyser. Du stöttar ledningen med kunskaper och fungerar som ett aktivt stöd ut i organisationen.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Akademisk relevant utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av controllerroll gärna från en större organisation.
Grundläggande förståelse för redovisning.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
Ditt DNA genomsyras av energi, affärsmässighet och drivkraft, där ditt mantra är att bidra till verksamhetens lönsamhet och utveckling lite över det vanliga!
Det faller dig naturligt att bygga relationer både internt som externa kontakter. Du är självgående, kommunikativ och har en stark analytisk sida.
Vill du vara med på vår resa att bli Tranås mest attraktivaste arbetsgivare i kombination med att vara den mest efterfrågade leverantören av formsprutade komponenter och systemlösningar inom vår bransch? Då är detta definitivt rollen för dig!
Välkommen med in ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till vd, Johan Wahlström
Placering Tranås
Tillsvidareanställning
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman 072–500 30 23.

Ansök nu

CFO

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Sep 1
Därför är du viktig
Till Nybergs Bil AB söker vi nu en CFO – du har en ekonomisk expertis i kombination med att vilja vara nära och bidra till verksamheten. Vår bransch befinner sig på en förändrings- och omställningsresa. En resa vi tycker är mycket spännande, och som vi hoppas att du vill vara med och forma med oss!
Det här är Nybergs Bil
Nybergs Bil AB har funnits sedan 1975 och är ett privatägt bilföretag i andra generationen. Vi är auktoriserade återförsäljare och har originalservice för Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault, LEVC och Maxus transportbilar.
Nybergs Bil är ett offensivt och stabilt företag som är i sin framkant för sin bransch. Nybergs Bil består av flera olika verksamheter, såsom servicemarknad, biltvätt, däckhotell, däckverkstad, försäljning av nya och begagnade person- och transportbilar, skadeverkstad samt biluthyrning och bildelning.
Bolaget har 135 anställda och är verksamma i Jönköping, Nässjö och till hösten även i Habo med försäljning av begagnade bilar. Omsättningen uppgår till ca 1 miljard.
Vår kultur
Vi på Nybergs tror på bilen. Vår vision är att vi vill ge alla våra gäster och kunder en upplevelse i världsklass. För att göra det är vi övertygade om hur viktigt det är med en stark och levande värdegrund. Vi tror till och med att det är avgörande för ett företags framgång och utveckling. Från att nå våra målsättningar till att ha de mest nöjda medarbetarna. Det är på riktigt och du är viktig. Det är vi tillsammans som är Nybergs.
Läs mer om oss på www.nybergsbil.se
Fokus i din roll
Som CFO på Nybergs Bil har du ett totalansvar för att leda och utveckla en affärsdriven och strategisk ekonomifunktion. Vi söker dig som vill arbeta verksamhetsnära och vara en aktiv del av verksamheten.
Vår bransch befinner sig på en spännande förändrings- och omställningsresa. Här blir din affärsmässighet och ditt intresse för proaktivt arbete samt controlling och analyser, viktigt för verksamheten och vår framtida strategi. Du kommer att bidra med din kompetens till en positiv tillväxt tillsammans med respektive funktionschef.
Som CFO ansvarar du för rapportering av månads- och årsbokslut, prognoser och budget. Du stöttar ansvariga i projektuppföljningar och arbetar kontinuerligt med effektivisering och utveckling av ekonomifunktionen. Till din hjälp finns ett fantastiskt team om sex medarbetare. Du arbetar nära vd och bolagets övriga ledare. Vidare blir du en del av kärnan i ledningsgruppen för att hjälpa och driva företagets utveckling framåt samt i nära samarbete med ägaren.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna erfarenhet av en förändringsresa, då bilbranschen står inför en stor omställning.
Vana vid att arbeta strategiskt och affärsnära.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas och bli framgångsrik i rollen som CFO hos oss på Nybergs Bil ser vi att du har ett genuint intresse av att vilja vara med och utveckla vår affär framåt. Du agerar professionellt med ett strategiskt affärsansvar.
För oss är det viktigt att du vill vara en del av verksamheten där du bidrar med engagemang och kompetens. Därför ser vi att du som person är relationsskapande, prestigelös och kommunikativ, samt att du förstår vikten av att kunna arbeta brett ut i organisationen.
Därtill ser vi också att du är en naturlig ledare som lever som du lär! Det finns en nyfikenhet hos dig där du skapar förståelse för verksamheten, samtidigt som du har en uthållighet som bidrar till ökad lönsamhet och goda resultat.
Vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till vd Robert Bloom.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse senast den 22 september 2023, urval sker dock löpande.
Vid frågor, kontakta Anette Beckman 072 – 500 30 23.

Ansök nu

Distriktssäljare Småland/Blekinge

Utesäljare
Läs mer Aug 21
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Carpings och rollen som Distriktssäljare här: https://open.spotify.com/episode/0FnsKhcefPfmLHV6DDTozm?si=crMcrGbET7iEIIXcOoTCyA
Därför är du viktig
Har du en bakgrund inom VVS? Har du dessutom intresse av försäljning? Då kan du vara Carpings nästa Distriktssäljare inom distriktet Småland/Blekinge!
Vi vill växa – vill du vara en viktig del av den resan? På Carpings strävar vi efter att alltid ligga i framkant med produkter av hög kvalitet och säkra leveranser. Som distriktssäljare hos oss har du förmånen att tillhöra ett familjeföretag med en stark gemenskap och ett stabilt ägande. Du erbjuds en varierad försäljningsroll och en spännande möjlighet att utvecklas och växa!
Det här är Carpings
AB Hugo Carping är Sveriges äldsta familjeägda VVS-grossist som nu har hunnit fylla hela 76 år. Företaget ingår tillsammans med VS Produkter i Carpingsgruppen som 2022 omsatte drygt 170 miljoner. Vi förser marknaden med ett brett sortiment av VVS-material, och arbetar alltid med välkända varumärken.
På Carpings har vi en gedigen kompetens inom VVS, men vi brukar också säga att vi har sälj i vårt DNA. Det innebär att vi anpassar oss till det kunderna vill ha, samtidigt som vi behåller vår identitet och affärsidé. Att Carpings är ett oberoende och fristående företag tror vi också är en av anledningarna till vår framgång. Vi på Carpings brukar säga att vi är stora nog att lita på men små nog att bry oss om! Besök gärna www.carpings.se för att läsa mer om bolaget.
Fokus i din roll
Carpings söker nu en Distriktssäljare till distriktet Småland/Blekinge. Som säljare hos oss på Carpings blir du en del av ett team på ytterligare tolv personer som bearbetar den svenska VVS-marknaden. Ditt ansvar blir att fortsätta utveckla distriktet i termer av kundnöjdhet och försäljningsresultat.
En viktig del blir att förse kunderna med deras dagliga behov av VVS-material men även att sälja in och räkna på större projekt. Du arbetar med såväl befintliga kunder som med uppsökande försäljning. Dina kunskaper inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om våra produkter, därför kommer du att genomgå en grundlig introduktionsplan för att få rätt förutsättningar att utvecklas och lyckas i din roll.
Trivs du att arbeta fritt under ansvar så är den här tjänsten rätt för dig! Eftersom du utgår från ditt hemmakontor är det en fördel om du har en central placering i distriktet, så att du effektivt kan förflytta dig i området. Du rapporterar till vår försäljningschef.
Om vi får önska
Kanske har du idag en säljbakgrund inom VVS? Alternativt är du VVS-installatör med ett intresse för sälj och vill sadla om? Eller så jobbar du i en närliggande bransch med ett enormt driv att lära dig ett nytt sortiment. För oss är det viktigt att hitta rätt person med följande meriter med sig sedan tidigare:
Gärna praktisk erfarenhet av VVS
Meriterande med tidigare säljerfarenhet
B-körkort är ett krav

Är det rätt plats för dig?
Du vill finnas nära kunden - det är vår övertygelse att det är där affärerna utvecklas. Relationsbyggande och en känsla för ordning och struktur är viktigt för denna roll – det är då du blir en uppskattad säljare hos våra kunder!
Naturligtvis är du driven och målinriktad, och du vet vad som krävs för att få affärerna i hamn. Du har energi och nyfikenhet där du sätter kunden i fokus och här igenom uppnår goda resultat. Som vi nämnde tidigare innebär rollen även en del nykundsbearbetning – här blir din ihärdighet och ditt starka driv två nyckelfaktorer för att lyckas.
Vill du tillhöra vårt team där vi sätter kvalité i fokus och lever för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar – då är du mer än välkommen med din ansökan till oss!
Bra att veta
Du rapporterar till försäljningschef.
Placering Småland/Blekinge.
Tillsvidareanställning.
Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.
Vid frågor besvaras dessa av Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Anette Beckman, 072-500 30 23.

Ansök nu

Byggnadskonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Aug 21
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om WEconstruct och rollen som byggnadskonstruktör här: https://open.spotify.com/episode/0YBwEsxhOhYioiTHzUCe9C?si=qu2CUiPWQiSrdSAmyjXQhA
Därför är du viktig
Har du erfarenhet inom byggnadskonstruktion och beräkningar? Nu söker vi på WEconstruct en Byggnadskonstruktör som vill vara med och forma vår organisation framåt! Här får du möjligheten att vara med i uppbyggandet av ett ungt, framgångsrikt och expansivt företag. Du blir en del av ett härligt gäng och välkomnas som en viktig nyckelspelare för verksamheten!
Det här är WEconstruct
WEconstruct är ett konsultbolag beläget i Jönköping som utför tjänster inom byggnadskonstruktion. Hos oss hittar ni konstruktörer med bred allmänkompetens men även spetskompetens inom specifika områden som stål- och betongkonstruktioner. Typiska projekt är hallbyggnader av stål, flervåningsbyggnader samt grundkonstruktioner men även mindre uppdrag som villor och anbudsstöd.
Vår kultur
Vi är ett litet, ungt, expansivt företag som har driv att både göra ett bra jobb ut mot kund och tillsammans. För oss är ett jobb mer än bara ett jobb. Det ska kännas kul att vistas på sin arbetsplats, därför har vi satsat på fina lokaler mitt i centrum där vi bjuder på frukost dagligen. Vi är en tajt grupp som när tillfälle ges tycker om att hitta på saker tillsammans även utanför arbetstid. Som du hör är vi bra på att förena nytta med nöje!
Vi sätter stort värde på ständig kompetensutveckling och ett starkt engagemang hos våra medarbetare, för att vi som företag ska hitta de mest kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Läs mer om oss på www.weconstruct.se.
Fokus i din roll
Som konstruktör hos oss på WEconstruct arbetar du med flera parallella projekt av olika slag och omfattning. Det innebär att du är med i hela processen, från förstamöte med kund till leverans av slutprodukt. Du arbetar med beräkningar och projektering i Revit och Tekla, samt med bygghandlingar för tillverkning och montage.
Du arbetar till stor del självständigt, men med mycket stöd från såväl kollegor som chefer. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap vilket stärker sammanhållningen, samtidigt som det ger oss goda förutsättningar att kunna samarbeta på ett bra och enkelt sätt.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning bygg/konstruktion.
Minst 3 års erfarenhet inom byggkonstruktion.
Vi ser som meriterande om du även har projekterat stålkonstruktioner.
Vana vid att arbeta med beräkningar.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas i rollen ser vi att du är en nyfiken och kommunikativ i person. Du har en personlig mognad, är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta med andra. Viljan att utvecklas och lära nytt finns naturligt hos dig, likväl som motivationen till att lösa problem och hitta nya innovativa lösningar i ditt arbete.
Du trivs i en roll där du har ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Att ha en varierad arbetsdag med många kontaktytor såväl internt som externt passar dig. Har du dessutom lätt för att tänka nytt och trivs med en hög grad av eget ansvar så kommer du med stor sannolikhet vara klockren för rollen!
Stämmer vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till VD, Mohamed Majed.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid eventuella frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Ida Jergell, 073-706 80 80.

Ansök nu

Lead Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 21
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om företaget och tjänsten här: https://open.spotify.com/episode/446XK7TTBpQaQW41UNYGKx
Därför är du viktig
Yellow Solution växer och nu söker vi ytterligare en passionerad systemutvecklare. Hos oss får du möjlighet att lära dig ett nytt programmeringsspråk och bli den som tar lead framåt! Du blir en del av vårt framgångsrika team där du får arbeta i spännande projekt. Vi älskar det vi gör och vi strävar alltid efter att förbättra både oss själva och vår kod. Vill du vara med och utveckla den senaste tekniken inom affärssystem? Då kanske vi är en match!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Vi är ett innovativt team som engagerar sig i dina affärer och hjälper våra kunder med moderna lösningar. Med vår långa erfarenhet från affärssystem har vi på Yellow Solution som mål att vara en ledande leverantör av moderna digitala plattformar som skapar konkurrenskraft hos våra kunder.
Vi drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer. Den personliga kontakten vi har med våra kunder är viktig för oss, detta skapar ett gemensamt förtroende där vi kontinuerligt utvecklas tillsammans. Läs gärna mer på www.yellowsolution.se.
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tio personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
I din roll som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både nya systemimplementationer och vidareutveckling av våra kunders befintliga system. Vi arbetar i AL som är programmeringsspråket vilket är speciellt utvecklat för just Dynamics 365 Business Central.
Systemutveckling är ditt huvudfokus där du ansvarar för att granska kod-kvalitéten och ta fram guidelines. Du tar lead på att vi håller oss uppdaterade, att koden förbättras och utvecklas till den allra bästa!
Tillsammans med teamet arbetar du i parallella projekt som varierar i omfattning där ingen dag är den andra lik. Utöver din roll som systemutvecklare ser vi även att du;
jobbar med förbättring av kod och tar lead i det
är en go-to-person och stöttar övriga utvecklare

Om vi får önska
För oss är din personlighet och ditt genuina intresse för utveckling viktigast, men vi har en idé om vad du kanske har med dig sedan tidigare;
Utbildning inom relevant område, men du kan lika väl vara självlärd.
Erfarenhet av systemutveckling.
Med fördel erfarenhet från utveckling av affärssystem.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att utveckla för dig är lika naturligt som att äta varje dag. Med ett stort engagemang och nyfikenhet tar du dig an nya tekniker. Att lyfta blicken och gå från att se detaljer till att se en helhet och hela tiden sträva efter att bli bättre är något som triggar dig. För dig är utveckling inte bara ett jobb, utan ett kall.
Som person är du ambitiös och drivs av att lära dig nya saker. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och värderar kulturen på kontoret. Har du egna sidoprojekt på fritiden ser vi bara det som ett plus i kanten.
Bra att veta
Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Jönköping
Du rapporterar till ledningen
Visa intresse snarast, urvak sker löpande.
Vid frågor, hör av dig till Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Anette Beckman, ?072-500 30 23.

Ansök nu

Development Director

Utvecklingschef
Läs mer Aug 21
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vår VD berättar mer om Euroform och om rollen som Development Director här: https://open.spotify.com/episode/791azQ4aI25YAMvOpn5paz
Därför är du viktig
Euroform Group är på en strategisk förändringsresa med ambitionen att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! För att lyckas med detta behövs du som har ett stort sinne för utvecklingsinriktade affärer, i kombination med förståelsen för teknik. Nu sätter vi grunderna för vår framtida utveckling – vill du vara med i rollen som vår Development Director?
Det här är Euroform Group
Euroform Group. AB är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Vi är på en utvecklingsresa med målet att nå nya höjder och marknader. För att lyckas behöver vi dig som helhjärtat vill ägna dig åt att utveckla våra affärsområden i ett nära samarbete med sälj, operations, inköp och konstruktion. Du är den som håller ihop hela kedjan från förfrågan till industrialisering.
Du ser vad som är lönsamt och har ett proaktivt sätt kopplat till segment och material. Du lyckas driva vår affärsutveckling framåt genom att förstå marknaden, vara aktiv i nätverk, ha dialog med forskningsinstitut och genom din kommersiella kompetens. Lika viktig som din affärsmässighet blir därtill även din tekniska kunskap.
Du möter såväl stora som mindre kunder, och skapar dig en förståelse för helheten i varje projekt för att sedan kunna värdera och skapa nya affärsmöjligheter utifrån den. Du kommer ha dialog med erfarna inköpare från stora internationella bolag, vilket gör att du blir vår viktigaste länk kopplat till den proaktiva affärsnyttan.
Du tillhör vår koncernledningsgrupp och har personalansvar för vår projektorganisation. I ledningsgruppen får du möjlighet att bidra i ett brett perspektiv för helheten i bolaget.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom material och produktutveckling.
Relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
Ett affärsinriktat förhållningssätt och en teknisk kompetens.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Har du dessutom erfarenhet från plastindustrin är det meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att bli lyckosam i rollen är det viktigt med en hög personlig mognad och trygghet.
Vi har ett högt tempo och en hög förändringstakt där du behöver vara duktig på att prioritera och samarbeta. Vi tror också att du är naturligt prestigelös, har lätt för att hitta lösningar och är trygg i din kommunikation. Sist men inte minst ser vi att du vill vara med på vår utvecklingsresa, att du har drivet och engagemanget att skapa nytt och utvecklas tillsammans med oss!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till VD, Johan Wahlström.
Placering Tranås.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.

Ansök nu

Chef för strategiskt inköp

Inköpschef
Läs mer Aug 18
Därför är du viktig
Nu söker vi på Orkla House Care en inköpschef med ansvar över vårt råmaterial. Har du akademisk utbildning, goda kunskaper inom inköp, samt några års erfarenhet som ledare inom området så kan detta vara tjänsten för dig! På Orkla House Care arbetar vi i en kreativ och affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Det innebär att du får chansen att vara med i utformningen av din roll, och förmånen att skapa ett stort värde på riktigt!
Det här är Orkla House Care AB
Du vet den där känslan av lycka som kommer när du har avslutat ett målningsprojekt? På Orkla House Care arbetar vi varje dag med att hjälpa våra kunder att uppnå den känslan, genom att erbjuda dem de bästa verktygen för deras arbete.
Vi är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. Som företag vill vi göra det enklare för våra kunder och konsumenter att lyckas med sina utmaningar inom vår kategori, genom våra varumärken: Anza, Anza Pro, Jordan, Jordan Håndverk, Harris, Hamilton, Spekter och S.A.M.
Orkla House Care är ett av portföljbolagen inom Orkla ASA. Verksamheten har cirka 750 anställda och omsätter runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På siten i Bankeryd, som också är vårt nordiska logistikcentrum, finns förutom fabriksorganisationen också representanter för finans, HR, försäljning, strategiskt inköp, utveckling, kundservice och marknad.
Med en stolt historia, fokus på innovation och i nära samarbete med våra kunder fortsätter vi vår satsning för framtiden. Mer information hittar du på www.orklahousecare.com.
Vår kultur
På Orkla House Care är vi stolta över vårt företag och produkterna vi tillverkar. Vi lyckas genom vårt engagemang, vår kompetens och genom att ha hjärtat med oss i allt vi gör. Känslan på Orkla House Care är familjär, där vi alla är måna om varandra och stolta över det vi skapar tillsammans! Det finns en gedigen kunskap i vårt företag och med vår naturliga framåtanda kommer vi satsa på ytterligare kompetensutveckling framåt.
Fokus i din roll
Som strategisk inköpschef över vårt råmaterial är du övergripande ansvarig för inköp av råvaror och komponenter till Orkla House Cares samtliga produktionsanläggningar. Du leder och utvecklar ditt inköpsteam så att ni tillsammans driver och utvecklar samarbetet med leverantörerna som främst finns i Europa och Asien. Du kommer även att ansvara för att vidareutveckla processer och arbetssätt av/och i nyligen implementerat ERP-system (IFS10).
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det att:
Skapa och underhålla leverantörsklassificering (i nära samarbete med R&D och kvalitetsavdelning).
Förhandla prissättning och andra villkor för utvalda leverantörer (detta görs primärt av ansvarig Category Manager). Inköpschefen supportar och coachar Category Managers i deras arbete med prisförhandlingar.
Löpande utveckla inköpsprocesser och inköpspolicys.
Övervaka prisutvecklingen på Orklas House Cares inköpta produkter över tid (i nära samarbete med ekonomiavdelningen).
Nära samarbete med ansvariga för supply chain, kvalitet, R & D, ekonom och produktion.
Leda arbetet med årlig kostnadsreduktion inom råmaterial-teamet centralt.
Vid behov hitta nya leverantörer i samarbete med ansvarig Category Manager.
Sätta upp mål för det kommande året i en inköpsbudget, som inkluderar både prisförändringar på befintliga leverantörer samt effekten av kostnadsbesparingsprojekt som t ex leverantörsbyten.
Nära samarbete med Procurement Director för att säkerställa anpassning till gemensamma mål och strategier.

Om vi får önska
Vi sätter givetvis stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser det också som nödvändigt att du har med dig följande sedan tidigare:
Flera års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete och projektledning.
Flera års erfarenhet av att leda personal och gärna att du tidigare har lett personal på distans, gärna med placering i olika länder.
Goda kunskaper i Excel.
God förhandlingsförmåga med internationella leverantörer. Har du erfarenhet från den asiatiska marknaden ser vi det som ett plus.
Förståelse/erfarenhet av kvalitetssäkring av leverantörer är önskvärt.
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att lyckas i rollen ser vi att du är en skicklig relationsbyggare med förmåga att samarbeta med intressenter både internt och externt. Här kommer du fungera som spindeln i nätet, vilket kräver att du förstår vikten av god kommunikation och tydlighet. Som ledare är du trygg och har förmågan att entusiasmera din grupp.
För att lyckas i rollen bör du därtill ha en god kommersiell förståelse, samt förmågan att hantera stora mängder data, visualisera, dra slutsatser och skapa underlag för datadrivna beslut.
Har vi fångat ditt intresse? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placering Orkla House Care Bankeryd.
Du blir ansvarig för ett team med 4–5 direktrapporterande medarbetare.
Du rapporterar till Procurement Director för Orkla House Care, Stuart Hyde, placerad i England.
I tjänsten ingår ca 1–2 resor/kvartal där du ligger ute några dagar/tillfälle.
Visa intresse snarast, dock senast den 10 september - urval kan komma att ske löpande.
Vid frågor, hör av dig till Erica 076-163 02 12 eller Christina 070-302 15 23.

Ansök nu

Erfaren IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 24
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om FläktGroup och tjänsten som IT-tekniker här: https://open.spotify.com/episode/7uggWxlzmM120Arh4QPMc1?si=WhcOA3mPQzmtdN752HNHZQ
Därför är du viktig
På FläktGroup erbjuder vi dig ett utmanande arbete i en internationell miljö där du med din IT-kunskap blir en viktig stödfunktion för alla användare i Sverige och Danmark.
Vill du, tillsammans med oss vara med att bidra till högklassig support till våra användare och en säker IT-miljö på våra säljkontor och våra två produktionsanläggningar i Jönköping och Järna? - Nu söker vi dig med ett starkt intresse för IT och teknik som vill arbeta verksamhetsnära med IT, underhåll och drift!
Det här är FläktGroup AB
I över 100 år har FläktGroup varit ett företag som bryr sig om vår gemensamma miljö och människorna omkring oss. Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte.
Idag är FläktGroup en av de globala marknadsledarna av innovativa och energieffektiva systemlösningar för inomhusklimat där komfort, säkerhet och hälsa är i fokus. Vi har försäljning i 65 länder och tillverkning i Europa, Asien och USA. På FläktGroup finns mer än 3500 engagerade och stolta kollegor som tillsammans levererar ett av de mest omfattande erbjudandena på marknaden. Du hittar våra produktlösningar överallt från hem, kontor och skolor till sjukhus, datacenter, tunnelbanor och offshore.
We are FläktGroup. Together We Create Excellence. For Life. Läs mer om oss på www.flaktgroup.com/se.
Vår kultur
Hos oss på FläktGroup finns det en närhet till hela kedjan, vilket skapar en tydlig helhet. Här jobbar kunniga specialister och generalister inom flera olika yrkesområden, där vi behöver varandra för att lyckas.
Vår vardag kännetecknas av en flexibel och öppen inställning där vi tillsammans hjälps åt för att hitta den bästa lösningen oavsett vilka utmaningar vi stöter på, både i vårt arbete och för våra kunder. Hos oss blir du en del av ett lag, vem som gör målet spelar ingen roll.
Här finns en kultur där du både vågar uttrycka din åsikt, enkelt tar kontakt med andra och där du kan vara dig själv. För det är tillsammans vi skapar något enastående. För hela livet.
Fokus i din roll
Som erfaren IT-tekniker inom IT Operations ansvarar du för Service management, vilket inkluderar bland annat serverhantering såsom backup, installation, konfiguration, patchning och underhåll. Du kommer att jobba med förbättringsarbeten och IT-projekt där du agerar som projektledare och teknisk specialist.
I den här rollen är du en del av teamet SE IT Operations med ansvar för onsite-support för produktionsmiljön i Jönköping och second-line-support för alla användare i Sverige och Danmark. Teamet jobbar nära vår externa first-line-support samt FläktGroups Centrala IT- och ERP-organisation.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare. För att passa för den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet inom IT-support och Server Management. Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av nätverk, VMWare och Microsoft Azure, samt Office 365, Windows PC och Deploy.
Arbetet innebär många kontaktytor och därför behöver du vara bekväm med att använda svenska och engelska både i tal och skrift. Då det kan förekomma resor i tjänsten bör du ha B-körkort.
Om dina IT kunskaper i grunden kommer från utbildning eller arbetslivserfarenhet är sekundärt. Det viktigaste är att du har ett starkt intresse och erfarenhet som gör dig trygg att bemöta många olika typer av IT-relaterade problem i en komplex miljö.
Är det rätt plats för dig?
Hos oss är beslutsvägarna korta, och svaret på en fråga finns oftast en trappa upp, ner eller ute i produktionen. Vi söker därför dig som är nyfiken och ser fördelarna med en öppen och prestigelös organisation.
För att trivas hos oss på FläktGroup behöver du vara en sann teamspelare som tycker om att bidra till ett gott samarbete! Likväl är det även viktigt att du på ett självständigt och ansvarstagande sätt kan organisera och planera ditt arbete. Du drivs av utveckling och uppskattar att få arbeta med problemlösning av olika slag.
Bra att veta
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten senast den 10 september, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12.

Ansök nu

Group Controller

Controller
Läs mer Jul 7
Därför är du viktig
Nu söker vi en engagerad och driven Group Controller som vill vara med på Euroform Group:s strategiska förändringsresa mot att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! Som Group Controller kommer du att spela en avgörande roll i Euroform Group:s framtid. Vi letar efter en individ som inte bara har en gedigen bakgrund inom ekonomi, utan också en passion för att driva förändring och skapa en positiv arbetsmiljö.
Det här är Euroform Group
Euroform Group är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Som Group Controller blir ditt huvuduppdrag att arbeta verksamhetsnära med våra respektive enheter. Resultatet av ditt arbete bidrar till att skapa både lönsamhet, tydlighet och struktur för verksamheterna. Här får du en fantastisk möjlighet och frihet att vara nytänkande och skapa en ny plattform för analyser och kalkyler som ska ligga till grund för att nå framtidens mål och visioner.
Du arbetar både operativt och strategiskt. Din kunskap finns från producerande miljö och du har kompetens inom controlling, kalkylering, investeringar och analyser. Du stöttar ledningen med kunskaper och fungerar som ett aktivt stöd ut i organisationen.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Akademisk relevant utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av controllerroll gärna från en större organisation.
Grundläggande förståelse för redovisning.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
Ditt DNA genomsyras av energi, affärsmässighet och drivkraft, där ditt mantra är att bidra till verksamhetens lönsamhet och utveckling lite över det vanliga!
Det faller dig naturligt att bygga relationer både internt som externa kontakter. Du är självgående, kommunikativ och har en stark analytisk sida.
Vill du vara med på vår resa att bli Tranås mest attraktivaste arbetsgivare i kombination med att vara den mest efterfrågade leverantören av formsprutade komponenter och systemlösningar inom vår bransch? Då är detta definitivt rollen för dig!
Välkommen med in ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till vd, Johan Wahlström
Placering Tranås
Tillsvidareanställning
Visa ditt intresse senast den 1 september, urval sker dock löpande. Vid frågor besvaras dessa from vecka 33 av Anette Beckman 072–500 30 23.

Ansök nu

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator
Läs mer Jul 3
Därför är du viktig
Vill du hjälpa oss att vidareutveckla vårt arbete i digitala medier? Vi söker en kreativ marknadskoordinator med digitalt fokus som främst kommer att ansvara för våra digitala plattformar och sociala medier i syfte att stärka våra varumärken Anza och Anza Pro. På Orkla House Care arbetar vi i en kreativ och affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Det innebär att du som marknadskoordinator får chansen att vara med i utformningen av din roll, och förmånen att skapa ett stort värde på riktigt!
Det här är Orkla House Care AB
Du vet den där känslan av lycka som kommer när du har avslutat ett målningsprojekt? På Orkla House Care arbetar vi varje dag med att hjälpa våra kunder att uppnå den känslan, genom att erbjuda dem de bästa verktygen för deras arbete.
Vi är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. Som företag vill vi göra det enklare för våra kunder och konsumenter att lyckas med sina utmaningar inom vår kategori, genom våra varumärken: Anza, Anza Pro, Jordan, Jordan Håndverk, Harris, Hamilton, Spekter och S.A.M.
Orkla House Care är ett av portföljbolagen inom Orkla ASA. Verksamheten har cirka 750 anställda och omsätter runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På siten i Bankeryd, som också är vårt logistikcentrum, finns förutom fabriksorganisationen också representanter för finans, HR, försäljning, strategiskt inköp, utveckling, kundservice och marknad.
Med en stolt historia, fokus på innovation och i nära samarbete med våra kunder fortsätter vi vår satsning för framtiden. Mer information hittar du på www.orklahousecare.com
Vår kultur
På Orkla House Care är vi stolta över vårt företag och produkterna vi tillverkar. Vi lyckas genom vårt engagemang, vår kompetens och genom att ha hjärtat med oss i allt vi gör. Känslan på Orkla House Care är familjär, där vi alla är måna om varandra och stolta över det vi skapar tillsammans! Det finns en gedigen kunskap i vårt företag och med vår naturliga framåtanda kommer vi satsa på ytterligare kompetensutveckling framåt.
Fokus i din roll
I rollen som marknadskoordinator blir du vår digitala expert. Du har ett övergripande ansvar för digitala plattformar och sociala medier för varumärkena Anza och Anza Pro i Sverige. Arbetet innebär bland annat att producera och publicera kreativt innehåll i våra sociala medier, analysera och aktivera hemsidor, underhålla och utveckla våra digitala utbildningsplattformar, projektleda nya webprojekt, med mera. Du kommer också att stötta och koordinera diverse digitala initiativ tillsammans med våra distributörer på våra exportmarknader.
I rollen som marknadskoordinator stöttar du även Brand Managers i deras varumärkesarbete samt supportrar våra säljteam med säljrelaterade uppgifter. Vidare kommer du tillsammans med marknadsavdelningen och våra säljteam att vara delaktig och kunna påverka arbetet med att ta fram strategier, såsom interna styrdokument i form av övergripande varumärkes- och marknadsplaner.
Om vi får önska
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande. Vi tror att du är i början av din karriär men du får gärna ha något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Med ditt intresse för digital marknadsföring har du många idéer om hur digitala lösningar kan utveckla och optimera traditionell marknadsföring. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i Google Analytics, Wordpress samt program inom Adobe Creative Suite såsom Photoshop och InDesign.
Är det rätt plats för dig?
För att trivas i rollen är du kreativ, självgående och orädd för att testa nya idéer. Du är strukturerad och målfokuserad, och har en passion för varumärken, kunder och affärer. Vidare har du ett starkt personligt driv samt en vilja att utveckla både dig själv, tjänsten och företaget. Vi tror att dina värderingar går hand i hand med våra: du är inspirerande, modig och trovärdig!
Du har god social kompetens och samarbetsförmåga eftersom rollen innefattar flera interna och externa kontaktytor. Du kommer att kommunicera mycket med dina kollegor både i Sverige och internationellt, så du behöver därför behärska både svenska och engelska i tal och skrift, samt känna dig bekväm med att kommunicera med norska och danska kollegor.
Bra att veta
Du rapporterar till vår Marketing Manager.
Placering Bankeryd
Heltid, tillträde 2 oktober vikariat t o m 31 oktober 2024
Visa intresse senast den 31 augusti
Vid frågor, hör av dig till erica@addpeople.nu eller ida@addpeople.nu.

Ansök nu

Development Director

Utvecklingschef
Läs mer Jun 26
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vår VD berättar mer om Euroform och om rollen som Development Director här: https://open.spotify.com/episode/791azQ4aI25YAMvOpn5paz
Därför är du viktig
Euroform Group är på en strategisk förändringsresa med ambitionen att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! För att lyckas med detta behövs du som har ett stort sinne för utvecklingsinriktade affärer, i kombination med förståelsen för teknik. Nu sätter vi grunderna för vår framtida utveckling – vill du vara med i rollen som vår Development Director?
Det här är Euroform Group
Euroform Group. AB är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Vi är på en utvecklingsresa med målet att nå nya höjder och marknader. För att lyckas behöver vi dig som helhjärtat vill ägna dig åt att utveckla våra affärsområden i ett nära samarbete med sälj, operations, inköp och konstruktion. Du är den som håller ihop hela kedjan från förfrågan till industrialisering.
Du ser vad som är lönsamt och har ett proaktivt sätt kopplat till segment och material. Du lyckas driva vår affärsutveckling framåt genom att förstå marknaden, vara aktiv i nätverk, ha dialog med forskningsinstitut och genom din kommersiella kompetens. Lika viktig som din affärsmässighet blir därtill även din tekniska kunskap.
Du möter såväl stora som mindre kunder, och skapar dig en förståelse för helheten i varje projekt för att sedan kunna värdera och skapa nya affärsmöjligheter utifrån den. Du kommer ha dialog med erfarna inköpare från stora internationella bolag, vilket gör att du blir vår viktigaste länk kopplat till den proaktiva affärsnyttan.
Du tillhör vår koncernledningsgrupp och har personalansvar för vår projektorganisation. I ledningsgruppen får du möjlighet att bidra i ett brett perspektiv för helheten i bolaget.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom material och produktutveckling.
Relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
Ett affärsinriktat förhållningssätt och en teknisk kompetens.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Har du dessutom erfarenhet från plastindustrin är det meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att bli lyckosam i rollen är det viktigt med en hög personlig mognad och trygghet.
Vi har ett högt tempo och en hög förändringstakt där du behöver vara duktig på att prioritera och samarbeta. Vi tror också att du är naturligt prestigelös, har lätt för att hitta lösningar och är trygg i din kommunikation. Sist men inte minst ser vi att du vill vara med på vår utvecklingsresa, att du har drivet och engagemanget att skapa nytt och utvecklas tillsammans med oss!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till VD, Johan Wahlström.
Placering Tranås.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.

Ansök nu

Produktionsplanerare

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 7
PRODUKTIONSPLANERARE
För Orkla House Care:s räkning söker vi nu en Produktionsplanerare till företagets Supply Chain-avdelning i Jönköpingstrakten. Tillsammans med dina kollegor jobbar ni för att säkerställa leveransprecision och maximera produktiviteten.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Planera tillverkningsvolymer. Skapa och utfärda tillverkningsorder. Delta i cross-funktionella team för att utveckla våra system och processer. Bidra till effektiva system för S&OP; och Demand Planning. Jobba för att optimera lagernivåer.
Önskade kvalifikationer för rollen är:
Eftergymnasial utbildning inom logistik/Supply Chain, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Några års erfarenhet av produktionsplanering från en tillverkande industri.
Goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vem är du?
Du har god teknisk kunskap och förståelse för tillverkningsprocessen, är strukturerad i ditt arbete och brinner för ständiga förbättringar. Du har även förståelse för kund- och marknadsbehov samt dess process. Du gillar att jobba proaktivt för att planera och ligga steget före. Du har lätt för att samarbeta med andra på flera nivåer och du trivs med att vara spindeln i nätet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Bra att veta
Du blir anställd som konsult för Addpeople.
Uppdraget är tidsbegränsat vikariat från augusti 2023 till mars 2024 med en anställning på 100%.
Skicka din ansökan senast den 20 augusti till erica@addpeople.nu, urval sker löpande.
Vid frågor hör av dig till Erica Lindau, 076-163 02 12.

Ansök nu

T-Emballage & SWEJA söker en Sales Representative

Utesäljare
Läs mer Jul 14
Därför är du viktig
På förpackningsmarknaden är behovet av smartare och mer hållbara emballeringslösningar starkare än någonsin tidigare. Vi strävar alltid efter att vara ledande och kunna möta marknadens behov. Därför befinner vi oss i en ständig utveckling, med målet att kontinuerligt upptäcka nya, förbättrade och mer innovativa lösningar.
Om du gillar det personliga mötet och tycker det är stimulerande att göra affärer tror vi att du skulle passa bra i rollen som vår Sales Representative!
Det här är T-Emballage & Sweja
T-Emballage befinner sig på en väldigt spännande resa! Nyligen förvärvade vi Sweja, en kollega i branschen som har bred erfarenhet och är erkänt duktiga på bland annat sträckfilm och olika varianter av packtejper. Både T-Emballage och Sweja är väletablerade aktörer med fokus på att utveckla och erbjuda totalhållbara och innovativa emballagelösningar, i olika materialslag, för nordisk industri och distribution. Båda bolagen har gedigen erfarenhet och har varit verksamma inom förpackningsutveckling i snart 50 år.
Tillsammans är vi cirka 30 anställda, ingår i Salix Group som är en del av industrigruppen Volati. 2022 omsatte T-Emballage och Sweja totalt ca: 475 mkr. Inom det kommande året kommer Sweja att fusioneras in i moderbolaget T-Emballage.
Vår kultur
På T-Emballage ligger vår styrka i att vilja utvecklas och att utveckla allt vi arbetar med. Vår gemensamma drivkraft är viljan att utmana, inspirera och göra bra saker ännu bättre. Oavsett om det handlar om val av förpackningsmaterial, olika sätt att konstruera, eller om vi kan förbättra flöden, så är ambitionen att utveckla och förbättra.
Vi är övertygade om att de bästa lösningarna framkommer av att vi som bolag har medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och bakgrund. Vår strävan är därför att arbeta vidare med vår mångfald i organisationen och ser gärna att du som söker utmanar oss i branschens stereotyp, för att vi som bolag ska kunna utveckla vårt arbete kopplat till mångfald. Vi är ett starkt team som arbetar väldigt nära tillsammans och ofta bedrivs våra initiativ i projektform med olika funktioner inblandade.
Vi tror att engagemang, kompetens och viljan att utvecklas är viktiga komponenter för våra framtida resultat. Vi arbetar därför målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsplats med goda arbetsvillkor, förmåner, samt kontinuerlig och relevant kompetensutveckling.
Fokus i din roll
I rollen som Sales Representative är du ansvarig för våra affärer och vårt varumärke ute på marknaden. Du ansvarar för att säkerställa utveckling hos befintliga kunder samtidigt som du drivs av att hela tiden generera nya affärsmöjligheter. Du jobbar både i team och självständigt, men planerar samt prioriterar ditt arbete själv i hög utsträckning.
Vi utgår sällan endast från de produkter vi har i ”katalogen” eller standarderbjudandet. Du är därför duktig på att validera affärsmöjligheter, både utifrån företagets övergripande mål men också genom det verkliga kundvärdet. Tillsammans med kollegor skapar du skräddarsydda lösningar innehållande många olika komponenter, alltifrån utveckling av förpackningsmaterial till en effektiv varuförsörjning och logistik.
Rollen är placerad där du finns, men regionerna du främst kommer bearbeta är Västra Götaland, Örebro, Värmland och Dalarna. Detta innebär att vi tror att du kommer utgå från ditt hem eller på annan överenskommen kontorsplats. T-Emballage’s kontor finns i Vetlanda och Jönköping, det är också där som distributionscentret är beläget. T-Emballage har även (genom Sweja) kontor i Malmö.
Om vi får önska har du:
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot försäljning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från att arbeta med projektförsäljning och gärna mot industriell miljö.
Grundläggande erfarenhet av eller kunskap kring förpackningsmaterial.
Erfarenhet eller förståelse för att arbeta som en viktig del i en större försörjningskedja.
God kunskap i Office 365 samt svenska och engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av att bygga samarbeten och förhandla kundavtal

Är det rätt plats för dig?
För att lyckas i den här rollen bör du vara affärsorienterad och gilla att skapa långsiktiga samarbeten. Du har en god förmåga att se till helheten i affären samtidigt som du drivs av att leverera goda resultat. Som person gillar du utmaningar och ser möjligheter i stället för begränsningar, du är tävlingsinriktad men samtidigt prestigelös.
Här kliver du in i en roll som representant för våra lösningar och varumärket och är därför bra på att kommunicera och entusiasmera. Du kommer att utgå från distans och behöver därför vara bekväm med självständigt arbete och duktig på planering. Du har gott om kollegor som du kommer träffa regelbundet vid säljmöten o.s.v., men arbetet i vardagen planeras självständigt och digitalt.
Här kliver du in i en högpresterande säljgrupp där det finns gott om erfarenhet och kunskap. Om du känner igen dig i profilen som beskrivs men saknar vissa av erfarenheterna vi önskar vill vi därför ändå uppmuntra dig att skicka en ansökan. Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Har vi väckt ett intresse inom dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Tillsvidareanställning heltid
Du rapporterar till Försäljningschef för T-emballage AB
Vart du finns placerad är vi flexibla med, distans eller på något av våra kontor i Vetlanda, Jönköping eller Malmö.
Visa ditt intresse för tjänsten senast den 20 augusti 2023, urval kan komma att ske löpande.
Ansvariga kontaktpersoner för rekryteringen är Ida Jergell, ida@addpeople.nu eller 0737–068080.

Ansök nu

Stilsäker butikschef

Butikschef
Läs mer Jun 22
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Butiken Noga Utvalt och rollen som butikschef här: https://open.spotify.com/episode/6rRLFJnSuQRch3IK4xNsuF?si=1b1-5TKFSIyPn7K8JpCE6g
Därför är du viktig
Butiken Noga Utvalt är en modeplats för den medvetna kvinnan med krav på kvalitet, design och passform. Vi har en unik plats på marknaden där våra kunder får en helhetsupplevelse i personlig rådgivning, styling och aktuella hållbara trender. Nu söker vi dig - en stilsäker butikschef som vill dela ditt intresse för mode med våra kunder och oss kollegor. Vårt mission är att få hjälpa våra kunder att skapa en garderob att älska - nu och på sikt. Är du modeintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du garanterat att passa in hos oss!
Det här är Butiken Noga Utvalt
I Butiken Noga Utvalt har vi ett kurerat urval av skandinaviska, italienska och franska varumärken, vilket vi tycker passar den skandinaviska kvinnan väl. I mötet med kunden jobbar vi som stylister i vår egen butik, och skapar personliga och intressanta kombinationer tillsammans med kunden. Vi bygger våra kollektioner på tidlösa plagg som kan leva länge i kundens garderob. Här erbjuds du som kund alltid god personlig service och omtanke vid varje kundmöte. Vi erbjuder också personal shopping där vi bland annat hjälper till med outfits inför speciella tillfällen, men också med garderobsplanering. På förfrågan har våra kunder möjlighet till tidsbokning även utanför ordinarie öppettider.
Vår kultur
Vår ambition är att våra kunder ska känna sig sedda och välkomna hos oss - detta ser vi till genom att alltid tillhandahålla personlig toppservice. Vi arbetar aktivt utifrån ett hållbarhetsperspektiv - plagg från Butiken Noga Utvalt ska hålla över tid, fungera väl i den befintliga garderoben och leva länge. Våra ledord är: kvalitet, hållbarhet och passform. Som en del av vårt team blir du en stilförebild och känner dig hemma i det som är vårt DNA.
Fokus i din roll
I rollen som butikschef skapar du förutsättningar för att alla i ditt team ska kunna hjälpa kunderna att hitta de produkter som de behöver, både visuellt men också i det personliga mötet. Genom att sätta upp mål för butiken, följa upp dem och sätta in åtgärder vid behov når ni tillsammans önskade resultat.
Som butikschef hos oss erbjuder vi dig en spännande utmaning där du, tillsammans med ägare, driver vår butik mot tydliga försäljningsmål. Du jobbar aktivt med att leda försäljning, vara med vid inköp, sköta butiksskyltning och viktigast av allt: styla våra kunder genom det personliga mötet.
Du kommer också att ansvara för våra sociala medier och se till att vårt visuella uttryck syns även där. Du har resultat-, budget- och personalansvar, och leder samt coachar dina medarbetare mot butikens mål. Som nyckelperson i den dagliga driften är du ett stort föredöme i mötet med våra kunder.
Om vi får önska har du:
Tidigare erfarenhet av en ledande roll inom modebranschen, exempelvis som visual merchandiser eller liknande.
Eftergymnasial utbildning inom mode, design eller ekonomi är meriterande.
Goda kunskaper om såväl visuell säljdrift som det personliga kundbemötandet.
Hög social kompetens och förmågan att bygga en varm atmosfär och starka kundrelationer med olika typer av människor.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas i den här rollen ser vi att du har en stor passion för försäljning och service. Ditt hjärta klappar för design, passform och kvalitet – detta i kombination med ett högt resultatfokus och din förmåga att skapa goda kundrelationer ger dig alla förutsättningar att lyckas!
Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo där du får skapa engagemang och delaktighet, samtidigt som du har förmågan att snabbt kunna ändra prioriteringar och arbetssätt. Vidare är du handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att hjälpa till där det behövs.
Låter det spännande? Hör av dig!
Bra att veta
Tillsvidareanställning, heltid eller deltid
Placering i vår butik i Jönköping, Lantmätargränd 42
Visa ditt intresse redan idag, dock senast den 20 augusti 2023
Vid eventuella frågor kontakta Ida Jergell 0737–068080

Ansök nu

Lead Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 6
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om företaget och tjänsten här: https://open.spotify.com/episode/446XK7TTBpQaQW41UNYGKx
Därför är du viktig
Yellow Solution växer och nu söker vi ytterligare en passionerad systemutvecklare. Hos oss får du möjlighet att lära dig ett nytt programmeringsspråk och bli den som tar lead framåt! Du blir en del av vårt framgångsrika team där du får arbeta i spännande projekt. Vi älskar det vi gör och vi strävar alltid efter att förbättra både oss själva och vår kod. Vill du vara med och utveckla den senaste tekniken inom affärssystem? Då kanske vi är en match!
Det här är Yellow Solution
Yellow Solution är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar. Med vår erfarenhet vågar vi utmana våra kunder att följa med på en resa där vi tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.
På ett professionellt och tryggt sätt levererar vi digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.
Vi är ett innovativt team som engagerar sig i dina affärer och hjälper våra kunder med moderna lösningar. Med vår långa erfarenhet från affärssystem har vi på Yellow Solution som mål att vara en ledande leverantör av moderna digitala plattformar som skapar konkurrenskraft hos våra kunder.
Vi drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer. Den personliga kontakten vi har med våra kunder är viktig för oss, detta skapar ett gemensamt förtroende där vi kontinuerligt utvecklas tillsammans. Läs gärna mer på www.yellowsolution.se.
Vår kultur
Vi är ett sammansvetsat och jordnära gäng på tio personer som trivs tillsammans! Vi tror på att en stark gemenskap och en god stämning i gruppen är högst avgörande för såväl trivsel som bolagets resultat. Därför ser vi till att hitta tid för aktiviteter även utanför jobbet, och varje morgon startar vi med en gemensam frukost.
Hos oss på Yellow Solution får du komma till en stimulerande miljö där vårt arbetssätt präglas av teamwork och flexibilitet. Vi sätter laget för jaget, stöttar och hjälper varandra för att möta våra kunders behov.
Fokus i din roll
I din roll som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både nya systemimplementationer och vidareutveckling av våra kunders befintliga system. Vi arbetar i AL som är programmeringsspråket vilket är speciellt utvecklat för just Dynamics 365 Business Central.
Systemutveckling är ditt huvudfokus där du ansvarar för att granska kod-kvalitéten och ta fram guidelines. Du tar lead på att vi håller oss uppdaterade, att koden förbättras och utvecklas till den allra bästa!
Tillsammans med teamet arbetar du i parallella projekt som varierar i omfattning där ingen dag är den andra lik. Utöver din roll som systemutvecklare ser vi även att du;
jobbar med förbättring av kod och tar lead i det
är en go-to-person och stöttar övriga utvecklare

Om vi får önska
För oss är din personlighet och ditt genuina intresse för utveckling viktigast, men vi har en idé om vad du kanske har med dig sedan tidigare;
Utbildning inom relevant område, men du kan lika väl vara självlärd.
Erfarenhet av systemutveckling.
Med fördel erfarenhet från utveckling av affärssystem.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att utveckla för dig är lika naturligt som att äta varje dag. Med ett stort engagemang och nyfikenhet tar du dig an nya tekniker. Att lyfta blicken och gå från att se detaljer till att se en helhet och hela tiden sträva efter att bli bättre är något som triggar dig. För dig är utveckling inte bara ett jobb, utan ett kall.
Som person är du ambitiös och drivs av att lära dig nya saker. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och värderar kulturen på kontoret. Har du egna sidoprojekt på fritiden ser vi bara det som ett plus i kanten.
Bra att veta
Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Jönköping
Du rapporterar till ledningen
Visa intresse snarast, dock senast den 20 augusti
Vid frågor, hör av dig till Rebecca Frödekrans, rebecca@addpeople.nu eller Anette Beckman, anette@addpeople.nu. Frågor besvaras när vi är tillbaka v.33

Ansök nu

Chef för produktionsplanering & operativt Inköp

Planeringschef
Läs mer Jul 4
Därför är du viktig
Nu söker vi på Orkla House Care en Chef för avdelningen som hanterar produktionsplanering och operativt inköp till vår fabrik i Bankeryd utanför Jönköping. Har du akademisk utbildning inom Supply Chain, goda kunskaper inom planering och inköp, samt ett par års erfarenhet som ledare inom området så kan detta vara tjänsten för dig! På Orkla House Care arbetar vi i en kreativ och affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Det innebär att du får chansen att vara med i utformningen av din roll, och förmånen att skapa ett stort värde på riktigt!
Det här är Orkla House Care AB
Du vet den där känslan av lycka som kommer när du har avslutat ett målningsprojekt? På Orkla House Care arbetar vi varje dag med att hjälpa våra kunder att uppnå den känslan, genom att erbjuda dem de bästa verktygen för deras arbete.
Vi är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. Som företag vill vi göra det enklare för våra kunder och konsumenter att lyckas med sina utmaningar inom vår kategori, genom våra varumärken: Anza, Anza Pro, Jordan, Jordan Håndverk, Harris, Hamilton, Spekter och S.A.M.
Orkla House Care är ett av portföljbolagen inom Orkla ASA. Verksamheten har cirka 750 anställda och omsätter runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På siten i Bankeryd, som också är vårt nordiska logistikcentrum, finns förutom fabriksorganisationen också representanter för finans, HR, försäljning, strategiskt inköp, utveckling, kundservice och marknad.
Med en stolt historia, fokus på innovation och i nära samarbete med våra kunder fortsätter vi vår satsning för framtiden. Mer information hittar du på www.orklahousecare.com
Vår kultur
På Orkla House Care är vi stolta över vårt företag och produkterna vi tillverkar. Vi lyckas genom vårt engagemang, vår kompetens och genom att ha hjärtat med oss i allt vi gör. Känslan på Orkla House Care är familjär, där vi alla är måna om varandra och stolta över det vi skapar tillsammans! Det finns en gedigen kunskap i vårt företag och med vår naturliga framåtanda kommer vi satsa på ytterligare kompetensutveckling framåt.
Fokus i din roll
Som chef för Planering och Materialstyrning ansvarar du för att leda och utveckla planering och materialstyrningsfunktionen på fabriken. Rollen omfattar alla företagets sex hemmamarknader Sverige, Norge, Danmark, Beneluxländerna och Storbritannien, samt globala exportmarknader. Du ansvarar för leveranskedjan för alla produkter som produceras i Bankeryd samt för inköpta varor från Asien och Europa som distribueras via Bankeryd Distribution Center. Du kommer även att ansvara för att vidareutveckla processer och arbetssätt av/och i nyligen implementerat ERP-system (IFS10).
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det att:
Leda och utveckla planerings- och materialhanteringsgrupperna samt enskilda planerare och operativa köpare.
Driva och utveckla förbättringar av leveranskedjan inklusive utveckling och förbättring av processer, system, parameterinställning, organisation och KPI.
Ansvara för lageroptimering, inklusive säkerhetslagernivåer och påfyllningsfrekvens.
Stötta produktens livscykelhanteringsprocess för att säkerställa effektiv in- och utfasning.
Ansvara för den långsiktiga leveransplanen på minst 12 månader, inklusive optimering av kapacitet, bedömning av leveransrisk och andra åtgärder, samt ansvara för produktions- och materialplanen inklusive produktionsplanering för intern produktion och materialavrop och uppföljning av handelsvaror.
Leda Supply Review och delta i och bidra till effektiv S&OE; och S&OP;-process.
Säkerställa effektiv kommunikation internt och med externa leverantörer angående leveransförmåga, lager och lagertillgänglighet.
Stötta tvärfunktionella förbättringsprojekt.

Om vi får önska
Vi sätter givetvis stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser det också som nödvändigt att du har följande med dig sedan tidigare:
Akademisk utbildning, helst inom Supply Chain eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av planering och operativt inköp, helst inom Fast Moving Consumer Goods eller en motsvarande komplex tillverkningsmiljö.
Ledarskapserfarenhet inom Supply Chain, gärna inom planering och operativt inköp.
God kunskap i principerna och grunderna inom produktionsplanering samt erfarenhet av S&OP; (Sales & Operations Planning).
Goda kunskaper i Excel.
God förståelse för tillverkning, inköp och logistik.
Har du tidigare erfarenhet från att implementera och/eller utveckla ERP-system ser vi det som en merit.

Är det rätt plats för dig?
För att lyckas i rollen ser vi att du är en skicklig relationsbyggare med förmåga att samarbeta med intressenter både internt och externt. Här kommer du fungera som spindeln i nätet, vilket kräver att du förstår vikten av en god kommunikation och tydlighet.
För att lyckas i rollen bör du därtill ha en god kommersiell förståelse, samt förmågan att hantera stora mängder data, visualisera, dra slutsatser och skapa underlag för datadrivna beslut.
Har vi fångar ditt intresse? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placering Bankeryd
Du rapporterar till Fabrikschef, Jesper Malengård
Visa intresse senast den 20 augusti, urval sker löpande
Vid frågor, hör av dig till Erica Lindau, erica@addpeople.nu eller Christina Cajtoft, christina@addpeople.nu. Frågor besvaras när vi är tillbaka v.33

Ansök nu

Byggnadskonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jul 7
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om WEconstruct och rollen som byggnadskonstruktör här: https://open.spotify.com/episode/0YBwEsxhOhYioiTHzUCe9C?si=qu2CUiPWQiSrdSAmyjXQhA
Därför är du viktig
Har du erfarenhet inom byggnadskonstruktion och beräkningar? Nu söker vi på WEconstruct en Byggnadskonstruktör som vill vara med och forma vår organisation framåt! Här får du möjligheten att vara med i uppbyggandet av ett ungt, framgångsrikt och expansivt företag. Du blir en del av ett härligt gäng och välkomnas som en viktig nyckelspelare för verksamheten!
Det här är WEconstruct
WEconstruct är ett konsultbolag beläget i Jönköping som utför tjänster inom byggnadskonstruktion. Hos oss hittar ni konstruktörer med bred allmänkompetens men även spetskompetens inom specifika områden som stål- och betongkonstruktioner. Typiska projekt är hallbyggnader av stål, flervåningsbyggnader samt grundkonstruktioner men även mindre uppdrag som villor och anbudsstöd.
Vår kultur
Vi är ett litet, ungt, expansivt företag som har driv att både göra ett bra jobb ut mot kund och tillsammans. För oss är ett jobb mer än bara ett jobb. Det ska kännas kul att vistas på sin arbetsplats, därför har vi satsat på fina lokaler mitt i centrum där vi bjuder på frukost dagligen. Vi är en tajt grupp som när tillfälle ges tycker om att hitta på saker tillsammans även utanför arbetstid. Som du hör är vi bra på att förena nytta med nöje!
Vi sätter stort värde på ständig kompetensutveckling och ett starkt engagemang hos våra medarbetare, för att vi som företag ska hitta de mest kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Läs mer om oss på www.weconstruct.se.
Fokus i din roll
Som konstruktör hos oss på WEconstruct arbetar du med flera parallella projekt av olika slag och omfattning. Det innebär att du är med i hela processen, från förstamöte med kund till leverans av slutprodukt. Du arbetar med beräkningar och projektering i Revit och Tekla, samt med bygghandlingar för tillverkning och montage.
Du arbetar till stor del självständigt, men med mycket stöd från såväl kollegor som chefer. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap vilket stärker sammanhållningen, samtidigt som det ger oss goda förutsättningar att kunna samarbeta på ett bra och enkelt sätt.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning bygg/konstruktion.
Minst 3 års erfarenhet inom byggkonstruktion.
Vi ser som meriterande om du även har projekterat stålkonstruktioner.
Vana vid att arbeta med beräkningar.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas i rollen ser vi att du är en nyfiken och kommunikativ i person. Du har en personlig mognad, är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta med andra. Viljan att utvecklas och lära nytt finns naturligt hos dig, likväl som motivationen till att lösa problem och hitta nya innovativa lösningar i ditt arbete.
Du trivs i en roll där du har ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Att ha en varierad arbetsdag med många kontaktytor såväl internt som externt passar dig. Har du dessutom lätt för att tänka nytt och trivs med en hög grad av eget ansvar så kommer du med stor sannolikhet vara klockren för rollen!
Stämmer vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till VD, Mohamed Majed.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid eventuella frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, rebecca@addpeople.nu eller Ida Jergell, ida@addpeople.nu. Frågor besvaras när vi är tillbaka v.33.

Ansök nu

Produktionstekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jul 4
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Hoval och rollen som Produktionstekniker här: https://open.spotify.com/episode/4ogSjAhRaiyhFqnz8g7cpB?si=aVdAyEVgQ0y6jXwnWUyUZg
Därför är du viktig
I rollen som Produktionstekniker blir du en viktig person - inte bara för Hovals dagliga produktion, utan också för de utvecklingsplaner som ligger framöver. Vår teknikdrivande organisation ställer krav på oss att utmana vår tillverkningsprocess och uppmuntrar till helhetstänk och initiativtagande.
Företaget uppdateras i snabb takt, avseende tillverkning, digitalisering och arbetsmiljö. Med andra ord är det mycket spännande som händer framöver hos oss på Hoval, en resa du inte vill missa!
Det här är HOVAL
Hoval AB ingår i Hoval Group, som är en familjeägd koncern med säte i Liechtenstein. Koncernen har 3 000 anställda. På siten i Jönköping arbetar idag 65 medarbetare. Vi jobbar inom området energiåtervinning och tillverkar roterande värmeväxlare.
På Hoval är säkerhet och god arbetsmiljö viktiga frågor och är nyckeln för att du ska trivas på arbetsplatsen. Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team där ni tillsammans tar ansvar och bidrar i det dagliga arbetet.
Vår kultur
På Hoval är vi övertygade om att framgång nås genom att jobba tillsammans i team. Koncernens principer syftar till att supportera och inspirera varandra, ge varandra tillit och jobba mot konkreta mål. Här är medarbetarna vår viktigaste resurs, där delaktighet och glädje är de två komponenter som genomsyrar allt vi gör. Vi stöttar varandra och är måna om att skapa en bra arbetsmiljö.
Fokus i din roll
I rollen som produktionstekniker driver du den produktionstekniska utvecklingen i verkstaden. Huvudsakligen innebär uppdraget att kontinuerlig och systematisk förebygga arbetsmiljörisker, säkerställa rätt produktkvalitet och förbättra verksamhetens produktionsekonomi. Du arbetar i ett team om fyra personer bestående av produktionstekniker och underhållstekniker. Du rapporterar till produktionsteknisk chef.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
Produktionsteknisk utveckling av verkstadslayout, produktionsprocesser, produktionsmaskiner och produktionsredskap.
Leda, sammanhålla och genomföra produktionstekniska projekt och investeringar i projektform.
Förbättringar av produktionsmaskiner och produktionsanläggningar.
Genomföra kostnadsbesparingar.
Genomföra kontinuerliga produktionstekniska förbättringar i verksamheten genom vad som framkommer i våra dagliga möten.
Aktivt delta och stödja utvecklingen inom LEAN.
Implementera, strukturera och förvalta underhållssystem in i verksamheten.

Om vi får önska har du:
Högskoleutbildning med inriktning mot teknik/maskin, eller motsvarande kunskap genom praktisk erfarenhet från liknande roll.
Erfarenhet inom produktion, produktionsteknik och förståelse för LEAN- konceptet.
Erfarenhet av att leda projekt med fokus på kvalitet, kostnad och tid.
Goda kunskaper i Microsoft Office och gärna ett 2D/3D-CAD-verktyg.
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att jobba som produktionstekniker hos oss på Hoval innebär stor frihet under ansvar, där du självständigt och tillsammans med dina kollegor driver värdeskapande projekt. För att trivas i din roll ser vi därför att du är en social person som inte är rädd att ta initiativ och plats, både bland kollegor och i de projekt du driver. Med andra ord, du gillar att vara projektledare där varje utmaning kan vändas till en möjlighet!
Gentemot dina kollegor har du en tydlig men ödmjuk kommunikationsstil, samt förmågan att på ett lyhört sätt kunna lyssna in andras tankar och idéer. Att kunna samarbeta på ett bra sätt är för dig en självklarhet, samtidigt som du i andra delar av ditt jobb trivs med att arbeta självständigt. Du är tekniskt lagd, analytisk och en duktig problemlösare.
Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till produktionsteknisk chef, Andreas Granberg.
Placering Jönköping
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse för tjänsten senast den 20 augusti.
Vid frågor, hör av dig till christina@addpeople.nu eller ida@addpeople.nu. Frågor besvaras när vi är tillbaka v.33.

Ansök nu

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 15
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Almi och rollen som Affärsutvecklare här: https://open.spotify.com/episode/1ZE0aMf9qYHJXAvemsPLXX
Därför är du viktig
Brinner du för entreprenörskap och vill utveckla företag till framgång? Har du erfarenhet inom export och vill bli del av ett superteam?
Vi på Almi vill se fler växande och framgångsrika svenska företag som tar klivet ut på nya exportmarknader – därför söker vi nu dig, vår nästa Affärsutvecklare inom export till det internationella teamet i Jönköping! Här erbjuds du en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande företag inom olika branscher och med olika utmaningar – en otroligt givande och viktig roll där du är med och bidrar till att utveckla regionens exportföretag. Vi har lyckats när företagen når nya marknader!
Det här är Almi
Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital till företag som vill utvecklas! Almi företagspartner ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest. Almi i Jönköping ägs till 51 procent av moderbolaget och 49 procent av Region Jönköping, och erbjuder lån och affärsutveckling.
Hos oss är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vår ambition är att vara i framkant gällande mångfaldsarbete, professionalism och nytänkande. Det gäller både i arbetslivet och ut mot företagen i den interna verksamheten. Läs mer om oss på www.almi.se/om-almi/
Vår kultur
Vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I Jönköping har vi ett starkt internationellt fokus med ett team om sex medarbetare som med dig snart blir sju. Vi arbetar företagsnära och hela tiden med kundens affär i fokus. Du har engagerade kollegor som är utåtriktade och tänker affärsmässigt, och vi har alla ett stort engagemang för företagande!
Fokus i din roll
Som Affärsutvecklare inom export hos oss på Almi kommer du att tillhöra det internationella teamet i Jönköping. I en självständig, säljande och nätverkande roll fokuserar du på affärsutveckling genom att stötta företag med tillväxtambitioner. Det innebär att du blir en otroligt viktig nyckelspelare i vårt team, och med kompetenta kollegor vid din sida har du fantastiskt goda förutsättningar att lyckas!
I rollen som affärsutvecklare består dina arbetsuppgifter bland annat av att:
Identifiera kundens behov av affärsutveckling och finansiering.
Utifrån kundens behov och med ett coachande förhållningssätt leverera de verktyg, kontakter och kunskaper som krävs för att lyfta företagen till nästa nivå.
Identifiera, initiera och delta vid olika insatser exempelvis webbinarier, nätverksträffar, workshops och möten med extern expertis.
Träffa många spännande kunder och företag. Du har ett nära samarbete med vårt team, Almi-kollegor, svenska och internationella partners och organisationer inom våra projekt.Sist men inte minst, får du arbeta i en organisation med flexibla arbetstider samt goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Du erbjuds möjlighet att påverka din arbetsdag och får ett stort eget ansvar. Vår arbetsplats genomsyras utav glädje och engagemang, det är en plats där du får vara ambassadören som gör skillnad!
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är - än, men vi har en idé om vad du har med dig sedan tidigare!
Du har förståelse för företagande och har arbetat med internationell affärsutveckling och försäljning.
Utbildning inom ekonomi, management eller annat relevant område.
Vi ser det som meriterande om du har drivit eget bolag och har erfarenhet från olika branscher, i såväl större som mindre bolag. Har du idag ett regionalt nätverk är även det positivt.
Du drivs av att arbeta tillsammans med andra för att skapa engagemang och glädje på jobbet.
Svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas hos oss gillar du att jobba i team, och du drivs av att utveckla och stärka regionens företag! Du får energi av att träffa människor, är en van nätverkare och är en fena på att utveckla nya idéer. Vi tror att du är utåtriktad, aktiv och förtroendeingivande. Du har koll på hur man etablerar och underhåller olika typer av relationer, samtidigt som du har förmågan att ta egna initiativ till att driva igenom förbättringsförslag - hela tiden med kundens affär i fokus.
Snabbt sätter du dig in i olika affärsmodeller, olika branscher, olika storlek på företag, och du förstår det enskilda företagets förutsättningar, utmaningar och möjligheter. En prestigelös atmosfär genomsyrar vårt team och för oss är det en självklarhet att det är tillsammans vi kommer framåt – vi stöttar och hjälper varandra för att nå bästa resultat.
Sist men inte minst ser vi också att du har en bra balans mellan arbete och fritid, där fritiden skapar förutsättningarna för att lyckas i jobbet!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till Malin Jönsson, Affärschef internationalisering.
Tjänsten avser en projektanställning till 31 december 2025.
Visa gärna ditt intresse redan idag, urval sker löpande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vid frågor, kontakta Elina Terne 073 – 039 70 04 eller christine@addpeople.nu.

Ansök nu

Cloud Operations Specialist

Driftledare, IT
Läs mer Maj 29
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Wheelscanning och rollen som Cloud Operations Specialist här: https://open.spotify.com/episode/5ZVD3luomBlw04V3lAkzmD
Därför är du viktig
Wheelscanning är ett spännande, nystartat bolag! Nu söker vi dig - en Cloud Operations Specialist som vill ta chansen att vara med i startgroparna och framåt på vår framgångsresa!
Wheelscanning har på kort tid etablerat sig som en innovativ leverantör och snabbt fått ut ett större antal system på marknaden. Nu söker vi därför en person som kan ansvara för och utveckla vår molnarkitektur samt driftlösning.
Vi välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje och stimulans, och möjligheten att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant med ett högt säkerhetstänk.
Det här är Wheelscanning Sweden AB
Wheelscanning Sweden AB startade 2020 och erbjuder marknaden produkter som automatiserar och digitaliserar däck- och bilverkstäder. Våra produkter bygger bland annat på avancerad stereokamerateknik som används för att mäta däckmönsterdjup med hög precision.
Wheelscanning utvecklar också egna AI-modeller för att produkterna till nya höjder. Vi använder oss av standardkomponenter men utvecklar mjukvara för våra produkter. I takt med att verksamheten skalas upp ställs det högre krav på att produkterna är lätta att installera, underhålla och uppgradera. En stor del i detta är en centralisering av våra befintliga applikationer. Wheelscanning har starka ägare och ägs av Svenska Lager, Saab Ventures, Almi och Pro Unica Invest.
Vår kultur
På Wheelscanning har vi en stark laganda och en prestigelös inställning till allt vi gör. Det innebär att vi alla är lagspelare som hjälps åt med att hugga i där det behövs, med det gemensamma målet om att ständigt förbättra vår produkt och kunna tillföra det lilla extra till kunden. Läs mer om oss på www.wheelscanning.se.
Fokus i din roll
I din roll som Cloud Operations Specialist hos oss på Wheelscanning kommer du ha två huvudansvar. Det ena handlar om att fortsätta utveckla och underhålla vår molnarkitektur, och den andra om övervakning och drift. Detta innebär att du, tillsammans med teamet, kommer att ta fram hållbara lösningar för molninfrastruktur och aktivt arbeta för att upprätthålla och vidareutveckla dessa molnlösningar.
Du kommer även vara del av att vidareutveckla kvalitativa övervakningssystem och ansvara för den dagliga driften. Vi arbetar primärt med Azure, men det kan även förekomma andra molnplattformar såsom AWS och/eller GCP. Vidare kommer du även supportera och vara behjälplig vid frågor från våra kunder.
Om vi får önska
Vi ser gärna att du har erfarenhet från IT-drift, gärna i kombination med erfarenhet eller starkt intresse inom molnlösningar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet/ kännedom kring:
IoT
Databaser (M)
Nätverk
Datalagring
IT-säkerhet
Linux/ Windows
C#/ Python

Är det rätt plats för dig?
Att vara driven och självständig är två viktiga egenskaper för att både trivas och bli framgångsrik i den här rollen. Vi ser också att du är en person som gillar ordning och reda, en sådan där som hellre dokumenterar för mycket än för lite. Du är kreativ i ditt arbete och tar dig an uppgifter med en lösningsorienterad approach. Är du dessutom intresserad av systemutveckling och IoT-lösningar så är det ett klart plus.
Men, viktigast av allt – du är en person som känner dig både inspirerad och sporrad av att få möjligheten att bli en av nyckelpersonerna i vårt unga och snabbväxande bolag!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping, alternativt Värnamo eller Malmö.
Du rapporterar till VD Carl Holmander.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid eventuella frågor, kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12 eller Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45.

Ansök nu

Produktionstekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 14
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Hoval och rollen som Produktionstekniker här: https://open.spotify.com/episode/4ogSjAhRaiyhFqnz8g7cpB?si=aVdAyEVgQ0y6jXwnWUyUZg
Därför är du viktig
I rollen som Produktionstekniker blir du en viktig person - inte bara för Hovals dagliga produktion, utan också för de utvecklingsplaner som ligger framöver. Vår teknikdrivande organisation ställer krav på oss att utmana vår tillverkningsprocess och uppmuntrar till helhetstänk och initiativtagande.
Företaget uppdateras i snabb takt, avseende tillverkning, digitalisering och arbetsmiljö. Med andra ord är det mycket spännande som händer framöver hos oss på Hoval, en resa du inte vill missa!
Det här är HOVAL
Hoval AB ingår i Hoval Group, som är en familjeägd koncern med säte i Liechtenstein. Koncernen har 3 000 anställda. På siten i Jönköping arbetar idag 65 medarbetare. Vi jobbar inom området energiåtervinning och tillverkar roterande värmeväxlare.
På Hoval är säkerhet och god arbetsmiljö viktiga frågor och är nyckeln för att du ska trivas på arbetsplatsen. Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team där ni tillsammans tar ansvar och bidrar i det dagliga arbetet.
Vår kultur
På Hoval är vi övertygade om att framgång nås genom att jobba tillsammans i team. Koncernens principer syftar till att supportera och inspirera varandra, ge varandra tillit och jobba mot konkreta mål. Här är medarbetarna vår viktigaste resurs, där delaktighet och glädje är de två komponenter som genomsyrar allt vi gör. Vi stöttar varandra och är måna om att skapa en bra arbetsmiljö.
Fokus i din roll
I rollen som produktionstekniker driver du den produktionstekniska utvecklingen i verkstaden. Huvudsakligen innebär uppdraget att kontinuerlig och systematisk förebygga arbetsmiljörisker, säkerställa rätt produktkvalitet och förbättra verksamhetens produktionsekonomi. Du arbetar i ett team om fyra personer bestående av produktionstekniker och underhållstekniker. Du rapporterar till produktionsteknisk chef.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
Produktionsteknisk utveckling av verkstadslayout, produktionsprocesser, produktionsmaskiner och produktionsredskap.
Leda, sammanhålla och genomföra produktionstekniska projekt och investeringar i projektform.
Förbättringar av produktionsmaskiner och produktionsanläggningar.
Genomföra kostnadsbesparingar.
Genomföra kontinuerliga produktionstekniska förbättringar i verksamheten genom vad som framkommer i våra dagliga möten.
Aktivt delta och stödja utvecklingen inom LEAN.
Implementera, strukturera och förvalta underhållssystem in i verksamheten.

Om vi får önska har du:
Högskoleutbildning med inriktning mot teknik/maskin, eller motsvarande kunskap genom praktisk erfarenhet från liknande roll.
Erfarenhet inom produktion, produktionsteknik och förståelse för LEAN- konceptet.
Erfarenhet av att leda projekt med fokus på kvalitet, kostnad och tid.
Goda kunskaper i Microsoft Office och gärna ett 2D/3D-CAD-verktyg.
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
Att jobba som produktionstekniker hos oss på Hoval innebär stor frihet under ansvar, där du självständigt och tillsammans med dina kollegor driver värdeskapande projekt. För att trivas i din roll ser vi därför att du är en social person som inte är rädd att ta initiativ och plats, både bland kollegor och i de projekt du driver. Med andra ord, du gillar att vara projektledare där varje utmaning kan vändas till en möjlighet!
Gentemot dina kollegor har du en tydlig men ödmjuk kommunikationsstil, samt förmågan att på ett lyhört sätt kunna lyssna in andras tankar och idéer. Att kunna samarbeta på ett bra sätt är för dig en självklarhet, samtidigt som du i andra delar av ditt jobb trivs med att arbeta självständigt. Du är tekniskt lagd, analytisk och en duktig problemlösare.
Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till produktionsteknisk chef, Andreas Granberg.
Placering Jönköping
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Christina Cajtoft, 070-302 15 23 eller Ida Jergell, 073-706 80 80.

Ansök nu

IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 12
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om FläktGroup och rollen som IT-tekniker här: https://open.spotify.com/episode/7uggWxlzmM120Arh4QPMc1?si=8QcLbzLnQv6d_-UVTOVqMA
Därför är du viktig
På FläktGroup erbjuder vi dig ett utmanande arbete i en internationell miljö där du med din IT-kunskap blir en viktig stödfunktion för alla användare i Sverige och Danmark.
Vill du, tillsammans med oss vara med att bidra till högklassig support till våra användare och en säker IT-miljö på våra säljkontor och våra två produktionsanläggningar i Jönköping och Järna? - Nu söker vi dig med ett starkt intresse för IT och teknik som vill arbeta verksamhetsnära med IT, underhåll och drift!
Det här är FläktGroup AB
I över 100 år har FläktGroup varit ett företag som bryr sig om vår gemensamma miljö och människorna omkring oss. Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte.
Idag är FläktGroup en av de globala marknadsledarna av innovativa och energieffektiva systemlösningar för inomhusklimat där komfort, säkerhet och hälsa är i fokus. Vi har försäljning i 65 länder och tillverkning i Europa, Asien och USA. På FläktGroup finns mer än 3500 engagerade och stolta kollegor som tillsammans levererar ett av de mest omfattande erbjudandena på marknaden. Du hittar våra produktlösningar överallt från hem, kontor och skolor till sjukhus, datacenter, tunnelbanor och offshore.
We are FläktGroup. Together We Create Excellence. For Life. Läs mer om oss på www.flaktgroup.com/se.
Vår kultur
Hos oss på FläktGroup finns det en närhet till hela kedjan, vilket skapar en tydlig helhet. Här jobbar kunniga specialister och generalister inom flera olika yrkesområden, där vi behöver varandra för att lyckas.
Vår vardag kännetecknas av en flexibel och öppen inställning där vi tillsammans hjälps åt för att hitta den bästa lösningen oavsett vilka utmaningar vi stöter på, både i vårt arbete och för våra kunder. Hos oss blir du en del av ett lag, vem som gör målet spelar ingen roll.
Här finns en kultur där du både vågar uttrycka din åsikt, enkelt tar kontakt med andra och där du kan vara dig själv. För det är tillsammans vi skapar något enastående. För hela livet.
Fokus i din roll
Som IT-tekniker inom IT Operations bidrar du med onsite-support för produktionsmiljön i Jönköping, och second-line-support för alla användare i Sverige och Danmark. Du kommer även ansvara för Service management vilket inkluderar bland annat serverhantering såsom backup, installation, konfiguration, patchning och underhåll.
I den här rollen är du en del av teamet SE IT Operations och jobbar nära vår externa first-line- support samt FläktGroups Centrala IT- och ERP-organisation. I arbetet ingår också förbättringsarbeten och IT-projekt där du agerar som projektledare och teknisk specialist.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare. För att passa för den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet inom IT-support och Server Management. Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av nätverk, VMWare och Microsoft Azure, samt Office 365, Windows PC och Deploy.
Arbetet innebär många kontaktytor och därför behöver du vara bekväm med att använda svenska och engelska både i tal och skrift. Då det kan förekomma resor i tjänsten bör du ha B-körkort.
Om dina IT kunskaper i grunden kommer från utbildning eller arbetslivserfarenhet är sekundärt. Det viktigaste är att du har ett starkt intresse och erfarenhet som gör dig trygg att bemöta många olika typer av IT-relaterade problem i en komplex miljö.
Är det rätt plats för dig?
Hos oss är beslutsvägarna korta, och svaret på en fråga finns oftast en trappa upp, ner eller ute i produktionen. Vi söker därför dig som är nyfiken och ser fördelarna med en öppen och prestigelös organisation.
För att trivas hos oss på FläktGroup behöver du vara en sann teamspelare som tycker om att bidra till ett gott samarbete! Likväl är det även viktigt att du på ett självständigt och ansvarstagande sätt kan organisera och planera ditt arbete. Du drivs av utveckling och uppskattar att få arbeta med problemlösning av olika slag.
Bra att veta
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12 eller Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45.

Ansök nu

IT-chef

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jun 12
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om FläktGroup och rollen som IT-chef här: https://open.spotify.com/episode/66DA0f6aJ9F4boXfHkzXRz?si=lTXEJi00RkirnPiexlvkRw
Därför är du viktig
Vi på FläktGroup söker en IT-chef för Sverige och Danmark. Vi letar efter dig som vill vara med och driva IT-verksamheten framåt på våra två produktionsenheter i Sverige samt våra 17 säljkontor i Sverige och Danmark. Vi har flera spännande projekt igång där du blir en viktig nyckelperson för att vi ska lyckas!
Det här är FläktGroup AB
I över 100 år har FläktGroup varit ett företag som bryr sig om vår gemensamma miljö och människorna omkring oss. Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte.
Idag är FläktGroup en av de globala marknadsledarna av innovativa och energieffektiva systemlösningar för inomhusklimat där komfort, säkerhet och hälsa är i fokus. Vi har försäljning i 65 länder och tillverkning i Europa, Asien och USA. På FläktGroup finns mer än 3500 engagerade och stolta kollegor som tillsammans levererar ett av de mest omfattande erbjudandena på marknaden. Du hittar våra produktlösningar överallt från hem, kontor och skolor till sjukhus, datacenter, tunnelbanor och offshore.
We are FläktGroup. Together We Create Excellence. For Life. Läs mer om oss på www.flaktgroup.com/se.
Vår kultur
Hos oss på FläktGroup finns det en närhet till hela kedjan, vilket skapar en tydlig helhet. Här jobbar kunniga specialister och generalister inom flera olika yrkesområden, där vi behöver varandra för att lyckas.
Vår vardag kännetecknas av en flexibel och öppen inställning där vi tillsammans hjälps åt för att hitta den bästa lösningen oavsett vilka utmaningar vi stöter på, både i vårt arbete och för våra kunder. Hos oss blir du en del av ett lag, vem som gör målet spelar ingen roll.
Här finns en kultur där du både vågar uttrycka din åsikt, enkelt tar kontakt med andra och där du kan vara dig själv. För det är tillsammans vi skapar något enastående. För hela livet.
Fokus i din roll
Som IT-chef på FläktGroup leder du funktionen IT Operations Sverige & Danmark. Här leder du två team om sju personer, varav fyra är direktrapporterande till dig. Vårt huvuduppdrag är att driva IT- och digitaliseringsprojekt samt ansvara för IT-säkerheten i Sverige och Danmark. Vi har dessutom en kritisk roll i att skydda oss mot driftavbrott och cyberattacker. I din roll som IT-chef ansvarar du för att:
Aktivt bidra till att nå koncernens IT- vision och mål.
Ta fram och driva IT-planer och budget på kort och lång sikt.
Leverans av IT-tjänster sker enligt SLA
Ständiga förbättringar av IT-tjänster, inklusive att översätta affärskrav till tekniska lösningar.
Avtalshantering inom IT och digitalisering.
Intressehantering där de primära kunderna är de svenska produktionsorganisationerna samt de svenska och danska försäljningsorganisationerna och leverantörer är både interna och externa tjänsteleverantörer.
Uppföljning av IT- och digitaliseringsprojekt inom Sverige och Danmark (både för koncernen och lokala projekt), för att säkra att de levererar enligt tidplan och budget.

Du är en del av den svenska ledningsgruppen samt ledningsgrupperna för Jönköpings- och Järnafabrikerna, och rapporterar till Director IT Operations.
Om vi får önska
Vi vill jobba med dig som är en duktig och erfaren ledare med goda kunskaper inom IT och digitalisering. Därför ser vi att du har en högskoleutbildning inom IT, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning i kombination med relevant yrkeserfarenhet. För att kunna axla rollen på bästa sätt bör du också ha ett par års erfarenhet från en likvärdig ledande befattning där du haft budget- och personalansvar.
Det är en stor fördel om du dessutom har tidigare arbetat med ERP-utveckling, systemutveckling och underhåll. Likaså om du har jobbat med helpdesk och supportarbete.
Är det rätt plats för dig?
Som person är du en handlingskraftig ”doer” som är van att jobba verksamhetsnära, men som kan växla över till att strategiskt lyfta blicken och se helhetsperspektivet.
Du är en trygg och stabil chef vars ledarskap präglas av teamfokus, struktur och framåtanda.
Då vi är en global koncern och du kommer ha kontakt med flera funktioner inom företaget, är det viktigt att du har en hög kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Bra att veta
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till Director IT Operations.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12 eller Christina Cajtoft, 070-302 15 23.

Ansök nu

CFO

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Jun 2
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Nevotex och rollen som CFO här: https://open.spotify.com/episode/4ucebSmd5qlLDkq7XlOw7r
Därför är du viktig
Nu söker vi på Nevotex en CFO som vill vara med på vår resa mot en fortsatt stark marknadsposition, och ett stort fortsatt fokus på tillväxt både organiskt och förvärvsmässigt, nationellt som internationellt!
Vi står inför en omorganisation där vår nuvarande koncernchef väljer att ägna sin tid till styrelsearbete och mindre timmar hos oss, men fler timmar i frihetens tecken. Med en ny koncernchef med bakgrund inom marknad och försäljning behöver vi därför komplettera med en CFO som har ett fortsatt fokus på affärs- och controllerperspektivet.
Det här är Nevotex
Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer - med erfarenhet, expertkunskap och en stark passion för form, kulör och textur. Vårt sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. I vår produktion i estniska Narva skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri.
I Nässjö på det småländska höglandet hittar du själva hjärtat i Nevotex verksamhet. Här finns vårt huvudkontor och vårt centrallager med tusentals olika tyger, läder, vävar, verktyg och tillbehör. Härifrån skickar vi dagligen leveranser till möbeltillverkare, designers och andra kunder över hela världen. I Nässjö finns även vårt största showroom, där våra kollektioner och produkter kan upplevas på nära håll.
Vår kultur
Oavsett var du arbetar inom Nevotex så möts du av trevliga kollegor och en drivande arbetsgivare som strävar efter att ligga i framkant, tillsammans med ägare som bryr sig om sina medarbetare. Varje medarbetare och dess kompetens är en viktig del av Nevotex och teamkänslan är stark.
Nevotex satsar på olika typer av företagsgemensamma aktiviteter, så som utbildningar och informationsmöten – allt för att skapa tillhörighet och en stabil gemensam plattform. Kunden och marknaden är ständigt närvarande och är utgångspunkten i allt vi gör. Nevotex har villkor som bidrar till att vara en attraktiv arbetsgivare i en bransch som aldrig står still.
Läs mer om oss på www.nevotex.se.
Fokus i din roll
Som CFO på Nevotex ingår du i koncernledningsgruppen där ni tillsammans driver arbetet framåt, för att uppnå satta strategier och mål. Du ingår även i Business Strategy Group där du arbetar genom respektive VD för våra dotterbolag, och ut till de olika försäljnings- och produktionsenheterna.
Med fokus på fortsatt tillväxt krävs det att du är en stabil och duktig ekonom som kan och vill ta plats för att bidra till utveckling både gällande verksamheten, controller- och ekonomifunktionerna.
Här har du koll på koncernrapportering, kalkyler och lönsamhetsanalyser. Du driver ekonomifunktionens utveckling så att den anpassas till Nevotex Groups behov. Till din hjälp finns ett team om tre personer som idag sköter det löpande arbetet, samt månads- och årsbokslut för de olika dotterbolagen inom gruppen.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna erfarenhet från internationell miljö och bolag med koncernstruktur.
Arbetat med ekonomiska analyser och uppföljning.
Tidigare erfarenhet från företag med utveckling och expansion.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas och bli framgångsrik i rollen som CFO hos oss på Nevotex ser vi att du har ett starkt driv och ett genuint intresse av att vara med och utveckla vår affär framåt. En stor del av ditt arbete innebär att du aktivt söker dig ut i verksamheten och hos våra dotterbolag, där du fungerar både i form av stöd och som kravställare gentemot respektive vd. Därför krävs det att du som person är relationsskapande, kommunikativ och förstår vikten av att kunna arbeta brett ut i organisationen.
Därtill ser vi också att du är en naturlig ledare som lever som du lär! Det finns en nyfikenhet hos dig där du skapar förståelse för verksamheten, samtidigt har du en uthållighet som bidrar till ökad lönsamhet och goda resultat.
Vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa - varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Nässjö.
Du rapporterar till Koncernchef Urban Stenevi.
Tillsvidareanställning.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor, kontakta Anette Beckman 072 – 500 30 23.

Ansök nu

Konsultchef

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 29
Lyssna även på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om livet på Castra: https://open.spotify.com/episode/0RqErx7gb65EekLrtp2SUq
Därför är du viktig
Nyligen tillsatte vi på Castra vår första konsultchef i Jönköping – men, vi växer så det knakar och därför söker vi nu konsultchef nummer två! Tillsammans med den nuvarande konsultchefen blir du en viktig nyckelspelare i arbetet med att attrahera rätt kompetens för Castras fortsatta tillväxt! Din främsta uppgift blir att ta in nya uppdrag, samt förvalta och utöka vårt befintliga konsultteam - en otroligt givande och spännande roll för dig som brinner för rekrytering och försäljning!
Det här är Castra
Castra är en entreprenörsdriven och medarbetarägd konsultgrupp med korta beslutsvägar. Vi erbjuder seniora konsulter inom IT och management. Vi är stolta över att alltid leverera högkvalificerade konsulter till våra kunder, och att genom hela tidsperioden finnas till hands som ett stöd för både konsult och kund.
Vi på Castra har som mål att vara Sveriges mest attraktiva konsultbolag. Vi ser oss själva som en serviceorganisation för våra konsulter, och fixar allt runtomkring så att de får rätt förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt ute hos våra kunder.
Vår kultur
På Castra erbjuder vi unika utvecklingsmöjligheter, frihet och flexibilitet, i både anställningsform och arbete. Genom att erbjuda våra medarbetare möjligheten att kunna välja och påverka fritt möjliggör vi ett bättre samspel mellan arbete och fritid.
Vi är ett bolag som verkligen tror på människor, där alla våra anställda ges möjlighet till delägande, och där du som medarbetare kan påverka din egen situation kopplat till lön, förmåner, arbetstid, med mera. På Castra trivs du som vill lite mer än de flesta andra!
Vi är sedan sex år tillbaka ett Great Place to Work och har de senaste tre åren blivit rankade som en av de bästa arbetsplatserna i Sverige. 2022 har vi även blivit utsedda till ett av landets Karriärföretag, en utmärkelse som delas ut till de arbetsgivare som anses vara mest attraktiva att göra karriär på.
Läs mer om oss på www.castra.se.
Fokus i din roll
Redan idag har vi konsulter och kunder på plats – och fler ska det bli! Här arbetar du och din kollega tätt ihop med målet att växa och ta nya marknadsandelar!
I rollen som konsultchef ansvarar du för försäljning och rekrytering av nya konsulter i Jönköping, där du tillhör affärsområdet Mellansverige. Du arbetar därtill även med personalutveckling och målet att skapa ett team fyllt av engagemang, glädje och gemenskap.
Du arbetar utifrån frihet under ansvar, och har därmed förmånen att till stor del kunna styra din egen arbetstid. Du är självgående i att driva och utveckla affären framåt, och rapporterar kontinuerligt till COO.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Branscherfarenhet i form av konsultchef inom IT/Tech alt. säljare.
Erfarenhet av att bygga ett framgångsrikt team.
Har du själv arbetat som konsult tidigare så ser vi det som ett plus i kanten.

Är det rätt plats för dig?
I rollen som konsultchef hos oss på Castra får du vara med i utformningen av vårt affärsområde. För att lyckas med det ser vi att du har ett starkt entreprenörskap inom dig, och modet att våga utmana och testa nya vägar. Du är en naturlig ledare som ser till att vår kultur och vårt motto om att alltid ha kul på jobbet blir en självklarhet för hela teamet.
Med hjärtat på rätt ställe vet du vad etik och moral betyder kopplat till såväl andra människor som affärer. Din förmåga att kommunicera på rätt sätt går hand i hand med din passion för försäljning och rekrytering.
På Castra kör och gör vi! Låter det spännande? Hör av dig!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till regional COO.
Tillsvidareanställning på heltid men med flexibla arbetstider och frihet under ansvar.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Ida Jergell, 073-706 80 80.

Ansök nu

Development Director

Utvecklingschef
Läs mer Maj 26
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vår VD berättar mer om Euroform och om rollen som Development Director här: https://open.spotify.com/episode/791azQ4aI25YAMvOpn5paz
Därför är du viktig
Euroform Group är på en strategisk förändringsresa med ambitionen att bli Tranås mest attraktiva arbetsgivare! För att lyckas med detta behövs du som har ett stort sinne för utvecklingsinriktade affärer, i kombination med förståelsen för teknik. Nu sätter vi grunderna för vår framtida utveckling – vill du vara med i rollen som vår Development Director?
Det här är Euroform Group
Euroform Group. AB är en högteknologisk utvecklare och producent av formsprutade plastsystem och komponenter till europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 700 miljoner kronor med ca 200 medarbetare. Euroform AB finns med två fabriker i Tranås samt Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin.
Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.
Vätterleden Invest AB äger Euroform Group. Vätterleden Invest är ett privatägt investeringsbolag med ett genuint intresse för svensk industri och långa affärsrelationer. Vätterleden Invests huvudkontor ligger i Göteborg. Affärsgruppen omsätter 200 MEUR. Läs mer på www.euroform.se
Vår kultur
På Euroform Group arbetar vi ständigt för att utvecklas såväl affärsmässigt som socialt. För oss är det viktigt att ha högt i tak, där alla får komma till tals och känna sig sedda. Vi är alltid öppna för nya idéer och ser nyttan i att låta alla medarbetare vara med och forma bolagets utveckling framåt.
I vår verksamhet är även hållbarhet en viktig fokuspunkt, där vår ambition är att vara en föregångare i vår bransch. Vi ser på hållbarhet utifrån flera olika perspektiv, både när det kommer till val av material och transporter, men också vad det gäller vilka kunder vi väljer att arbeta med.
Fokus i din roll
Vi är på en utvecklingsresa med målet att nå nya höjder och marknader. För att lyckas behöver vi dig som helhjärtat vill ägna dig åt att utveckla våra affärsområden i ett nära samarbete med sälj, operations, inköp och konstruktion. Du är den som håller ihop hela kedjan från förfrågan till industrialisering.
Du ser vad som är lönsamt och har ett proaktivt sätt kopplat till segment och material. Du lyckas driva vår affärsutveckling framåt genom att förstå marknaden, vara aktiv i nätverk, ha dialog med forskningsinstitut och genom din kommersiella kompetens. Lika viktig som din affärsmässighet blir därtill även din tekniska kunskap.
Du möter såväl stora som mindre kunder, och skapar dig en förståelse för helheten i varje projekt för att sedan kunna värdera och skapa nya affärsmöjligheter utifrån den. Du kommer ha dialog med erfarna inköpare från stora internationella bolag, vilket gör att du blir vår viktigaste länk kopplat till den proaktiva affärsnyttan.
Du tillhör vår koncernledningsgrupp och har personalansvar för vår projektorganisation. I ledningsgruppen får du möjlighet att bidra i ett brett perspektiv för helheten i bolaget.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild om vad du har med dig sedan tidigare:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom material och produktutveckling.
Relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
Ett affärsinriktat förhållningssätt och en teknisk kompetens.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Har du dessutom erfarenhet från plastindustrin är det meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att bli lyckosam i rollen är det viktigt med en hög personlig mognad och trygghet.
Vi har ett högt tempo och en hög förändringstakt där du behöver vara duktig på att prioritera och samarbeta. Vi tror också att du är naturligt prestigelös, har lätt för att hitta lösningar och är trygg i din kommunikation. Sist men inte minst ser vi att du vill vara med på vår utvecklingsresa, att du har drivet och engagemanget att skapa nytt och utvecklas tillsammans med oss!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du rapporterar till VD, Johan Wahlström.
Placering Tranås.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.

Ansök nu

Byggnadskonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 25
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om WEconstruct och rollen som byggnadskonstruktör här: https://open.spotify.com/episode/0YBwEsxhOhYioiTHzUCe9C?si=qu2CUiPWQiSrdSAmyjXQhA
Därför är du viktig
Har du erfarenhet inom byggnadskonstruktion och beräkningar? Nu söker vi på WEconstruct en Byggnadskonstruktör som vill vara med och forma vår organisation framåt! Här får du möjligheten att vara med i uppbyggandet av ett ungt, framgångsrikt och expansivt företag. Du blir en del av ett härligt gäng och välkomnas som en viktig nyckelspelare för verksamheten!
Det här är WEconstruct
WEconstruct är ett konsultbolag beläget i Jönköping som utför tjänster inom byggnadskonstruktion. Hos oss hittar ni konstruktörer med bred allmänkompetens men även spetskompetens inom specifika områden som stål- och betongkonstruktioner. Typiska projekt är hallbyggnader av stål, flervåningsbyggnader samt grundkonstruktioner men även mindre uppdrag som villor och anbudsstöd.
Vår kultur
Vi är ett litet, ungt, expansivt företag som har driv att både göra ett bra jobb ut mot kund och tillsammans. För oss är ett jobb mer än bara ett jobb. Det ska kännas kul att vistas på sin arbetsplats, därför har vi satsat på fina lokaler mitt i centrum där vi bjuder på frukost dagligen. Vi är en tajt grupp som när tillfälle ges tycker om att hitta på saker tillsammans även utanför arbetstid. Som du hör är vi bra på att förena nytta med nöje!
Vi sätter stort värde på ständig kompetensutveckling och ett starkt engagemang hos våra medarbetare, för att vi som företag ska hitta de mest kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Läs mer om oss på www.weconstruct.se.
Fokus i din roll
Som konstruktör hos oss på WEconstruct arbetar du med flera parallella projekt av olika slag och omfattning. Det innebär att du är med i hela processen, från förstamöte med kund till leverans av slutprodukt. Du arbetar med beräkningar och projektering i Revit och Tekla, samt med bygghandlingar för tillverkning och montage.
Du arbetar till stor del självständigt, men med mycket stöd från såväl kollegor som chefer. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap vilket stärker sammanhållningen, samtidigt som det ger oss goda förutsättningar att kunna samarbeta på ett bra och enkelt sätt.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning bygg/konstruktion.
Minst 3 års erfarenhet inom byggkonstruktion.
Vi ser som meriterande om du även har projekterat stålkonstruktioner.
Vana vid att arbeta med beräkningar.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas i rollen ser vi att du är en nyfiken och kommunikativ i person. Du har en personlig mognad, är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta med andra. Viljan att utvecklas och lära nytt finns naturligt hos dig, likväl som motivationen till att lösa problem och hitta nya innovativa lösningar i ditt arbete.
Du trivs i en roll där du har ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Att ha en varierad arbetsdag med många kontaktytor såväl internt som externt passar dig. Har du dessutom lätt för att tänka nytt och trivs med en hög grad av eget ansvar så kommer du med stor sannolikhet vara klockren för rollen!
Stämmer vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till VD, Mohamed Majed.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid eventuella frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Ida Jergell 073-706 80 80.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 24
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om PacsOn och rollen som Redovisningsekonom här: https://open.spotify.com/episode/6JHSpL3wINtVscm4AthPdh?si=WjXwNRATRPyoWGKTHc4m2w
Därför är du viktig
PacsOn är inne i en expansiv fas och därför söker vi nu en Redovisningsekonom. Här kommer du få vara med på ett riktigt äventyr och en spännande resa mot nya möjligheter. Hos oss händer det något hela tiden men en sak står stabilt – vilken resa som än väntar, gör vi den ihop.
Kanske har du en roll som ekonomiassistent idag och är redo att ta nästa kliv? Om du gillar att arbeta administrativt och samtidigt tycker att det är kul att vara med där det händer i vardagen kan detta vara tjänsten för dig. Som redovisningsekonom hos oss på PacsOn blir du en del av vårt redovisningsteam där vi tillsammans driver arbetet framåt!
Det här är PacsOn
PacsOn-gruppen består av 9 olika bolag, som finns representerade på 15 orter runt om i Sverige. Alla med en stark lokal förankring och lokalt engagemang. Tillsammans omsätter gruppen ca 1,8 miljarder SEK och har ca 250 anställda.
Läs mer om oss på www.pacson.se.
Vår kultur
Hos oss är alla fantastiska medarbetare och deras kompetens högprioriterad. Att vårda varandra och vår kultur är en självklarhet – nu och framöver. Hos oss får du ta del av en varm kultur som präglas av ”tillsammans”. Det är så vi mår bra, har kul, växer och står starka mot både leverantör och kund.
Fokus i din roll
Som redovisningsekonom på PacsOn erbjuds du ett omväxlande arbete där du kommer vara en del av ett mindre redovisningsteam. I huvudsak kommer du främst arbeta med ekonomi gentemot och i nära samarbete med några av koncernens dotterbolag. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat;
Löpande redovisning
Kund- och leverantörsreskontra
Avstämningar - resultat och balansräkning
Rapporteringar till koncern och myndigheter

Därtill kommer du arbeta med månads- och årsbokslut.
Om vi får önska
För att du ska lyckas som bäst i rollen som redovisningsekonom hos oss ser vi att du har utbildning inom ekonomi och/eller har ett par års erfarenhet inom redovisningsarbete.
Då du dagligen kommer använda dig av Excel bör du vara trygg i att använda det som ett av dina primära arbetsverktyg. Vi arbetar i affärssystemet Jeeves - har du erfarenhet ifrån detta eller andra affärssystem ser vi det som ett plus då vi ständigt vill förbättra och utveckla oss kopplat till arbetssätt och system. Vårt koncernspråk är engelska och därför behöver du utöver flytande svenska, vara flytande även i engelska i tal och skrift.
Är det rätt plats för dig?
För att trivas i den här rollen behöver du vara bra på siffror, såklart! Men, viktigast av allt är att du har en vilja att lära och utvecklas. För att lyckas med det behöver du vara en person som värderar struktur och ”ordning och reda” högt. Du är självgående och bra på att planera ditt arbete, samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra. Som person är du prestigelös och stöttar gärna dina kollegor där det behövs. Väsentligt för rollen blir också din känsla för kommunikation, såväl externt gentemot våra kunder som internt gentemot våra dotterbolag.
Bra att veta
Du rapporterar till Redovisningschef, Johanna Thorell.
Placering Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Christina Cajtoft, 070-302 15 23 eller Rebecca Frödekrans, 0707-90 64 45.

PacsOn är en del av OptiGroup, en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso-och sjukvård, tillverkning & industri och den grafiska sektorn med produkter och försörjningslösningar som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. www.optigroup.com.

Ansök nu

Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Jun 1
Därför är du viktig
På AD Company gör vi något större än bara de produkter vi säljer. Vi jobbar aktivt för att vara en föregångare i vår bransch, och är övertygade om att hållbarhet i alla led är nyckeln till framgång. Som ett led av en stark tillväxt växlar vi nu upp och utökar verksamheten med en försäljningschef – en roll som kommer ha stor betydelse för bolagets framtid.
Det här är AD Company
AD Company är ett av promotionbranschens äldsta och mest etablerade bolag i Sverige. Redan 1960 inleddes import av kepsar, väskor, pennor, med mera från Asien. Under åren har sortimentet förändrats och i takt med en ökad satsning på att garantera hållbarhet i hela leveranskedjan har sortimentsområdena blivit färre men djupare. Numera består sortimentet av bland annat säkerhetsprodukter såsom reflexvästar, brandskydd, första hjälpen-produkter, paraplyer, samt specialtillverkade produkter utifrån kundens behov. Produktinköpen sker till 100% från Asien och säljs genom ett rikstäckande nät av återförsäljare i Sverige.
Vi sidan av promotionartiklarna har AD Company lyckats expandera och vinna avtal inom dagligvaruhandeln (DVH) för leverans av flergångsbärkassar. Bland kunderna finns COOP, ICA, Willys, Citygross m.fl, och idag är AD Company en bland Sveriges största aktörer inom flergångsbärkassar. Huvudkontoret ligger i Jönköping där även lager och tryckeri finns. Tillsammans är vi tolv medarbetare i Jönköping samt två personer i Asien. Bolaget omsätter cirka 45 miljoner kronor.
Vår kultur
Vi älskar att göra affärer! På Ad Company drivs vi av att hålla hög kvalitet, inköp, produktion och leverans. Det i sin tur ger oss nöjda kunder och nya affärsmöjligheter. Vi är ett litet företag med en platt organisation där alla insatser väger lika tungt. På AD Company är vi alla stolta över det vi gör, och det som tar oss framåt är vår starka vilja till ständig förbättring och utveckling.
Fokus i din roll
I rollen som försäljningschef hos oss på Ad Company arbetar du initialt med att forma en ny säljorganisation. Ditt fokus ligger på att underhålla och vårda relationen till våra befintliga kunder, men också på att etablera nya kontakter och affärsmöjligheter.
Till en början utgår du från att arbeta med vårt promotionsegment som innefattar specialprofilerade reklamprodukter av olika slag. Här har vi idag en kundbas bestående av cirka 1200 återförsäljare runtom i Sverige, för vilka du som försäljningschef har ett helhetsansvar. Du utgår från kontoret i Jönköping där du spenderar merparten av din arbetstid, men på sikt ingår även cirka en övernattning per vecka vid kundbesök runtom i Sverige. Du rapporterar till VD, Jan Hedenborn, som du löpande har ett tätt samarbete med.
Rollen som försäljningschef hos oss på Ad Company innebär stora utvecklingsmöjligheter och på sikt ser vi också att du tar dig an större, befintliga kunder inom bärkassesegmentet, samt utvecklar verksamheten vidare på organisationsnivå.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare:
Akademisk utbildning, föredragsvis inom ekonomi eller motsvarande.
Ett par års erfarenhet av försäljning inom B2B.
Svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.
Har du dessutom erfarenhet av ledarskap ser vi det som meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas hos oss på Ad Company ser vi att du – precis som vi, har ett hjärta som klappar för affärer sprungna ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi är övertygade om att det är den rätta vägen framåt, och med ditt driv och engagemang kan vi nå nya höjder!
För att komma in i rollen krävs det från din sida en ödmjuk inställning, nyfikenhet och en vilja att lära nytt. Med leverantörer från flera olika länder ser vi med fördel att du har ett intresse för omvärlden, och en god förståelse för internationella relationer.
Kommunikation och förmågan att skapa förtroende hos kunderna faller dig naturligt, samtidigt som du har ett inneboende driv att ständigt nå nya mål. Du är en sann lagspelare, har med fördel en idrottsbakgrund, och förstår vikten av ett gott samarbete.
Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till VD Jan Hedenborn.
Tillsvidareanställning, heltid.
Cirka en övernattning per vecka, tjänstebil ingår.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid eventuella frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Christina Cajtoft, 070 302 15 23.

Ansök nu

IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 25
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om FläktGroup och rollen som IT-tekniker här: https://open.spotify.com/episode/7uggWxlzmM120Arh4QPMc1?si=8QcLbzLnQv6d_-UVTOVqMA
Därför är du viktig
På FläktGroup erbjuder vi dig ett utmanande arbete i en internationell miljö där du med din IT-kunskap blir en viktig stödfunktion för alla användare i Sverige och Danmark.
Vill du, tillsammans med oss vara med att bidra till högklassig support till våra användare och en säker IT-miljö på våra säljkontor och våra två produktionsanläggningar i Jönköping och Järna? - Nu söker vi dig med ett starkt intresse för IT och teknik som vill arbeta verksamhetsnära med IT, underhåll och drift!
Det här är FläktGroup AB
I över 100 år har FläktGroup varit ett företag som bryr sig om vår gemensamma miljö och människorna omkring oss. Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte.
Idag är FläktGroup en av de globala marknadsledarna av innovativa och energieffektiva systemlösningar för inomhusklimat där komfort, säkerhet och hälsa är i fokus. Vi har försäljning i 65 länder och tillverkning i Europa, Asien och USA. På FläktGroup finns mer än 3500 engagerade och stolta kollegor som tillsammans levererar ett av de mest omfattande erbjudandena på marknaden. Du hittar våra produktlösningar överallt från hem, kontor och skolor till sjukhus, datacenter, tunnelbanor och offshore.
We are FläktGroup. Together We Create Excellence. For Life. Läs mer om oss på www.flaktgroup.com/se.
Vår kultur
Hos oss på FläktGroup finns det en närhet till hela kedjan, vilket skapar en tydlig helhet. Här jobbar kunniga specialister och generalister inom flera olika yrkesområden, där vi behöver varandra för att lyckas.
Vår vardag kännetecknas av en flexibel och öppen inställning där vi tillsammans hjälps åt för att hitta den bästa lösningen oavsett vilka utmaningar vi stöter på, både i vårt arbete och för våra kunder. Hos oss blir du en del av ett lag, vem som gör målet spelar ingen roll.
Här finns en kultur där du både vågar uttrycka din åsikt, enkelt tar kontakt med andra och där du kan vara dig själv. För det är tillsammans vi skapar något enastående. För hela livet.
Fokus i din roll
Som IT-tekniker inom IT Operations bidrar du med onsite-support för produktionsmiljön i Jönköping, och second-line-support för alla användare i Sverige och Danmark. Du kommer även ansvara för Service management vilket inkluderar bland annat serverhantering såsom backup, installation, konfiguration, patchning och underhåll.
I den här rollen är du en del av teamet SE IT Operations och jobbar nära vår externa first-line- support samt FläktGroups Centrala IT- och ERP-organisation. I arbetet ingår också förbättringsarbeten och IT-projekt där du agerar som projektledare och teknisk specialist.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare. För att passa för den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet inom IT-support och Server Management. Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av nätverk, VMWare och Microsoft Azure, samt Office 365, Windows PC och Deploy.
Arbetet innebär många kontaktytor och därför behöver du vara bekväm med att använda svenska och engelska både i tal och skrift. Då det kan förekomma resor i tjänsten bör du ha B-körkort.
Om dina IT kunskaper i grunden kommer från utbildning eller arbetslivserfarenhet är sekundärt. Det viktigaste är att du har ett starkt intresse och erfarenhet som gör dig trygg att bemöta många olika typer av IT-relaterade problem i en komplex miljö.
Är det rätt plats för dig?
Hos oss är beslutsvägarna korta, och svaret på en fråga finns oftast en trappa upp, ner eller ute i produktionen. Vi söker därför dig som är nyfiken och ser fördelarna med en öppen och prestigelös organisation.
För att trivas hos oss på FläktGroup behöver du vara en sann teamspelare som tycker om att bidra till ett gott samarbete! Likväl är det även viktigt att du på ett självständigt och ansvarstagande sätt kan organisera och planera ditt arbete. Du drivs av utveckling och uppskattar att få arbeta med problemlösning av olika slag.
Bra att veta
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten senast 11 juni, men vänta inte med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12 eller Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45.

Ansök nu

IT-chef

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Maj 24
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om FläktGroup och rollen som IT-chef här: https://open.spotify.com/episode/66DA0f6aJ9F4boXfHkzXRz?si=lTXEJi00RkirnPiexlvkRw
Därför är du viktig
Vi på FläktGroup söker en IT-chef för Sverige och Danmark. Vi letar efter dig som vill vara med och driva IT-verksamheten framåt på våra två produktionsenheter i Sverige samt våra 17 säljkontor i Sverige och Danmark. Vi har flera spännande projekt igång där du blir en viktig nyckelperson för att vi ska lyckas!
Det här är FläktGroup AB
I över 100 år har FläktGroup varit ett företag som bryr sig om vår gemensamma miljö och människorna omkring oss. Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte.
Idag är FläktGroup en av de globala marknadsledarna av innovativa och energieffektiva systemlösningar för inomhusklimat där komfort, säkerhet och hälsa är i fokus. Vi har försäljning i 65 länder och tillverkning i Europa, Asien och USA. På FläktGroup finns mer än 3500 engagerade och stolta kollegor som tillsammans levererar ett av de mest omfattande erbjudandena på marknaden. Du hittar våra produktlösningar överallt från hem, kontor och skolor till sjukhus, datacenter, tunnelbanor och offshore.
We are FläktGroup. Together We Create Excellence. For Life. Läs mer om oss på www.flaktgroup.com/se.
Vår kultur
Hos oss på FläktGroup finns det en närhet till hela kedjan, vilket skapar en tydlig helhet. Här jobbar kunniga specialister och generalister inom flera olika yrkesområden, där vi behöver varandra för att lyckas.
Vår vardag kännetecknas av en flexibel och öppen inställning där vi tillsammans hjälps åt för att hitta den bästa lösningen oavsett vilka utmaningar vi stöter på, både i vårt arbete och för våra kunder. Hos oss blir du en del av ett lag, vem som gör målet spelar ingen roll.
Här finns en kultur där du både vågar uttrycka din åsikt, enkelt tar kontakt med andra och där du kan vara dig själv. För det är tillsammans vi skapar något enastående. För hela livet.
Fokus i din roll
Som IT-chef på FläktGroup leder du funktionen IT Operations Sverige & Danmark. Här leder du två team om sju personer, varav fyra är direktrapporterande till dig. Vårt huvuduppdrag är att driva IT- och digitaliseringsprojekt samt ansvara för IT-säkerheten i Sverige och Danmark. Vi har dessutom en kritisk roll i att skydda oss mot driftavbrott och cyberattacker. I din roll som IT-chef ansvarar du för att:
Aktivt bidra till att nå koncernens IT- vision och mål.
Ta fram och driva IT-planer och budget på kort och lång sikt.
Leverans av IT-tjänster sker enligt SLA
Ständiga förbättringar av IT-tjänster, inklusive att översätta affärskrav till tekniska lösningar.
Avtalshantering inom IT och digitalisering.
Intressehantering där de primära kunderna är de svenska produktionsorganisationerna samt de svenska och danska försäljningsorganisationerna och leverantörer är både interna och externa tjänsteleverantörer.
Uppföljning av IT- och digitaliseringsprojekt inom Sverige och Danmark (både för koncernen och lokala projekt), för att säkra att de levererar enligt tidplan och budget.

Du är en del av den svenska ledningsgruppen samt ledningsgrupperna för Jönköpings- och Järnafabrikerna, och rapporterar till Director IT Operations.
Om vi får önska
Vi vill jobba med dig som är en duktig och erfaren ledare med goda kunskaper inom IT och digitalisering. Därför ser vi att du har en högskoleutbildning inom IT, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning i kombination med relevant yrkeserfarenhet. För att kunna axla rollen på bästa sätt bör du också ha ett par års erfarenhet från en likvärdig ledande befattning där du haft budget- och personalansvar.
Det är en stor fördel om du dessutom har tidigare arbetat med ERP-utveckling, systemutveckling och underhåll. Likaså om du har jobbat med helpdesk och supportarbete.
Är det rätt plats för dig?
Som person är du en handlingskraftig ”doer” som är van att jobba verksamhetsnära, men som kan växla över till att strategiskt lyfta blicken och se helhetsperspektivet.
Du är en trygg och stabil chef vars ledarskap präglas av teamfokus, struktur och framåtanda.
Då vi är en global koncern och du kommer ha kontakt med flera funktioner inom företaget, är det viktigt att du har en hög kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Bra att veta
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till Director IT Operations.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Jönköping.
Visa ditt intresse för tjänsten senast 11 juni, men vänta inte med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Erica Lindau, 076-163 02 12 eller Christina Cajtoft, 070-302 15 23.

Ansök nu

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare
Läs mer Maj 24
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Almi och rollen som Affärsutvecklare här: https://open.spotify.com/episode/1ZE0aMf9qYHJXAvemsPLXX
Därför är du viktig
Brinner du för entreprenörskap och vill utveckla företag till framgång? Har du erfarenhet inom export och vill bli del av ett superteam?
Vi på Almi vill se fler växande och framgångsrika svenska företag som tar klivet ut på nya exportmarknader – därför söker vi nu dig, vår nästa Affärsutvecklare inom export till det internationella teamet i Jönköping! Här erbjuds du en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande företag inom olika branscher och med olika utmaningar – en otroligt givande och viktig roll där du är med och bidrar till att utveckla regionens exportföretag. Vi har lyckats när företagen når nya marknader!
Det här är Almi
Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital till företag som vill utvecklas! Almi företagspartner ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest. Almi i Jönköping ägs till 51 procent av moderbolaget och 49 procent av Region Jönköping, och erbjuder lån och affärsutveckling.
Hos oss är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vår ambition är att vara i framkant gällande mångfaldsarbete, professionalism och nytänkande. Det gäller både i arbetslivet och ut mot företagen i den interna verksamheten. Läs mer om oss på www.almi.se/om-almi/
Vår kultur
Vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I Jönköping har vi ett starkt internationellt fokus med ett team om sex medarbetare som med dig snart blir sju. Vi arbetar företagsnära och hela tiden med kundens affär i fokus. Du har engagerade kollegor som är utåtriktade och tänker affärsmässigt, och vi har alla ett stort engagemang för företagande!
Fokus i din roll
Som Affärsutvecklare inom export hos oss på Almi kommer du att tillhöra det internationella teamet i Jönköping. I en självständig, säljande och nätverkande roll fokuserar du på affärsutveckling genom att stötta företag med tillväxtambitioner. Det innebär att du blir en otroligt viktig nyckelspelare i vårt team, och med kompetenta kollegor vid din sida har du fantastiskt goda förutsättningar att lyckas!
I rollen som affärsutvecklare består dina arbetsuppgifter bland annat av att:
Identifiera kundens behov av affärsutveckling och finansiering.
Utifrån kundens behov och med ett coachande förhållningssätt leverera de verktyg, kontakter och kunskaper som krävs för att lyfta företagen till nästa nivå.
Identifiera, initiera och delta vid olika insatser exempelvis webbinarier, nätverksträffar, workshops och möten med extern expertis.
Träffa många spännande kunder och företag. Du har ett nära samarbete med vårt team, Almi-kollegor, svenska och internationella partners och organisationer inom våra projekt.Sist men inte minst, får du arbeta i en organisation med flexibla arbetstider samt goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Du erbjuds möjlighet att påverka din arbetsdag och får ett stort eget ansvar. Vår arbetsplats genomsyras utav glädje och engagemang, det är en plats där du får vara ambassadören som gör skillnad!
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är - än, men vi har en idé om vad du har med dig sedan tidigare!
Du har förståelse för företagande och har arbetat med internationell affärsutveckling och försäljning.
Utbildning inom ekonomi, management eller annat relevant område.
Vi ser det som meriterande om du har drivit eget bolag och har erfarenhet från olika branscher, i såväl större som mindre bolag. Har du idag ett regionalt nätverk är även det positivt.
Du drivs av att arbeta tillsammans med andra för att skapa engagemang och glädje på jobbet.
Svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas hos oss gillar du att jobba i team, och du drivs av att utveckla och stärka regionens företag! Du får energi av att träffa människor, är en van nätverkare och är en fena på att utveckla nya idéer. Vi tror att du är utåtriktad, aktiv och förtroendeingivande. Du har koll på hur man etablerar och underhåller olika typer av relationer, samtidigt som du har förmågan att ta egna initiativ till att driva igenom förbättringsförslag - hela tiden med kundens affär i fokus.
Snabbt sätter du dig in i olika affärsmodeller, olika branscher, olika storlek på företag, och du förstår det enskilda företagets förutsättningar, utmaningar och möjligheter. En prestigelös atmosfär genomsyrar vårt team och för oss är det en självklarhet att det är tillsammans vi kommer framåt – vi stöttar och hjälper varandra för att nå bästa resultat.
Sist men inte minst ser vi också att du har en bra balans mellan arbete och fritid, där fritiden skapar förutsättningarna för att lyckas i jobbet!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till Malin Jönsson, Affärschef internationalisering.
Tjänsten avser en projektanställning till 31 december 2025.
Visa gärna ditt intresse redan idag, urval sker löpande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vid frågor, kontakta Elina Terne 073 – 039 70 04 eller christine@addpeople.nu.

Ansök nu

Financial Controller

Financial controller
Läs mer Maj 24
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om PacsOn och rollen som Financial Controller här: https://open.spotify.com/episode/5Chbcspyz0TAUIRGGKLxxt
Därför är du viktig
PacsOn är inne i en expansiv fas och därför söker vi nu en Financial Controller. Här kommer du få vara med på ett riktigt äventyr och en spännande resa mot nya möjligheter. Hos oss händer det något hela tiden men en sak står stabilt – vilken resa som än väntar, gör vi den ihop.
Det här är PacsOn
PacsOn-gruppen består av 9 olika bolag, som finns representerade på 15 orter runt om i Sverige. Alla med en stark lokal förankring och lokalt engagemang. Tillsammans omsätter gruppen ca 1,8 miljarder SEK och har ca 250 anställda.
Läs mer om oss på www.pacson.se.
Vår kultur
Hos oss är alla fantastiska medarbetare och deras kompetens högprioriterad. Att vårda varandra och vår kultur är en självklarhet – nu och framöver. Hos oss får du ta del av en varm kultur som präglas av ”tillsammans”. Det är så vi mår bra, har kul, växer och står starka mot både leverantör och kund.
Fokus i din roll
I rollen som Financial Controller hos oss på PacsOn kommer du arbeta verksamhetsnära med att analysera och effektivisera vår verksamhet. Du kvalitetssäkrar och analyserar data vid månadsbokslut, samt är delaktig i att upprätta budget och prognoser. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande:
Analyser av resultat, omsättning, kassaflöde
Ta fram underlag för beslutsstöd
Ta fram relevanta nyckeltal/KPI:er
Budget och prognoser
Rapportering och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut
Intern finansiell rapportering
Årsredovisningar och inkomstdeklarationer
Governance- och internkontrollfrågor

Om vi får önska
Vi vet inte vem du är, än – men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:
Högskoleutbildning inom ekonomi
Ett par års erfarenhet av redovisningsarbete eller revision
Goda kunskaper i Excel – detta blir ett av dina viktigaste arbetsverktyg
Vårt koncernspråk är engelska och därför behöver du utöver flytande svenska, vara flytande även i engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas och bli framgångsrik i den här rollen behöver du vara en person som gillar att arbeta strategiskt och långsiktigt - du drivs helt enkelt av att utveckla, förbättra och effektivisera verksamheten. För att lyckas med det behöver du vara en person som värderar struktur och ”ordning och reda” högt, samt har en stark analytisk förmåga. Väsentligt för rollen blir också din känsla för kommunikation och samarbete, såväl internt som externt.
Känner du att vår beskrivning passar in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Bra att veta
Du rapporterar till CFO, Fredrik Wirfelt.
Placering Jönköping.
Tillsvidareanställning, heltid.
Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
Vid frågor besvaras dessa av Christina Cajtoft, 070-302 15 23 eller Rebecca Frödekrans, 0707-90 64 45.

PacsOn är en del av OptiGroup, en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso-och sjukvård, tillverkning & industri och den grafiska sektorn med produkter och försörjningslösningar som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. www.optigroup.com.

Ansök nu

Finance Manager

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Maj 17
Lyssna även på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om företaget och rollen här: https://open.spotify.com/episode/1xQfavONTWvtisAocL3OgB
Därför är du viktig
Vill du jobba i en stark och lönsam koncern? Har du ett affärsmässigt sinne och är vass på redovisning och ekonomistyrning? Då är du kanske den vi letar efter! Vi på Orkla House Care söker nu en Finance Manager. Hos oss blir du en viktig spelare i såväl ledningsgrupp som ledare för ditt ekonomiteam
Detta är Orkla House Care AB
Du vet den där känslan av lycka som kommer när du har avslutat ett målningsprojekt? På Orkla House Care arbetar vi varje dag med att hjälpa våra kunder att uppnå den känslan, genom att erbjuda dem de bästa verktygen för deras arbete.
Vi är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. Som företag vill vi göra det enklare för våra kunder och konsumenter att lyckas med sina utmaningar inom vår kategori, genom våra varumärken: Anza, Jordan, Harris, Hamilton, Spekter och S.A.M.
Orkla House Care är ett av portföljbolagen inom Orkla ASA. Verksamheten har cirka 750 anställda och omsätter runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På siten i Bankeryd, som också är vårt logistikcentrum, finns förutom fabriksorganisationen också representanter för finans, HR, försäljning, strategiskt inköp, utveckling, kundservice och marknad.
Med en stolt historia, fokus på innovation och i nära samarbete med våra kunder fortsätter vi vår satsning för framtiden. Mer information hittar du på www.orklahousecare.com
Vår kultur
På Orkla House Care är vi stolta över vårt företag och produkterna vi tillverkar. Vi lyckas genom vårt engagemang, vår kompetens och genom att ha hjärtat med oss i allt vi gör. Känslan på Orkla House Care är familjär, där vi alla är måna om varandra och stolta över det vi skapar tillsammans! Det finns en gedigen kunskap i vårt företag och med vår naturliga framåtanda kommer vi satsa på ytterligare kompetensutveckling framåt.
Fokus i din roll
Som Finance Manager hos oss på Orkla House Care kommer du att vara en viktig kugge för den fortsatta utvecklingsresan inom bolaget. Du ansvarar för ekonomin både operativt och strategiskt, och förväntas stötta hela verksamheten till ökad tillväxt samt lönsamhet.
Din roll innebär ett helhetsansvar för ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Du ansvar också för månads- och årsbokslut, budget och prognoser. Till din hjälp har du ett team bestående av två redovisningsekonomer, en controller och en löneadministratör. Du rapporterar till CFO för Orkla House Care som är placerad i Oslo, och du ingår i den svenska ledningsgruppen.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare! Kanske har du en bakgrund inom controlling, revision eller redovisning? Kanske har du även chefs- och ledarskapserfarenhet och förmågan att ta snabba beslut ihop med ditt team?
Vidare ser vi att du gärna har:
Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
En bakgrund med minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från en lite större producerande industri.
Intresse för system och dess användning för att optimera en verksamhet.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
Vi tror att du är en prestigelös lagspelare med kompetensen och drivkraften att axla ett stort ansvar i rollen som Finance Manager hos oss på Orkla House Care. Att du är socialt trygg och har förmågan att skapa goda relationer är en självklarhet för oss.
I ditt ledarskap är du ödmjuk och stöttande, samtidigt som du drivs av att nå resultat och förstår vikten av kommunikation för att komma till förändring. För att lyckas i rollen finns även en affärsmässighet och analytisk sida hos dig, och såklart har du viljan att vara med på just Orkla House Cares fortsatta resa!
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till CFO, Sjur Helle i Norge.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Placering i Bankeryd.
Vi tillämpar stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Visa ditt intresse för tjänsten snarast, vi tillämpar löpande urval.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Elina Terne, 073-039 70 04, eller Christina Cajtoft, 070-302 15 23.

Ansök nu

Produktionsplanerare

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 24
PRODUKTIONSPLANERARE
För kunds räkning söker vi nu en Produktionsplanerare till företagets Supply Chain-avdelning i Jönköpingstrakten. Tillsammans med dina kollegor jobbar ni för att säkerställa leveransprecision och maximera produktiviteten.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Planera tillverkningsvolymer. Skapa och utfärda tillverkningsorder. Delta i cross-funktionella team för att utveckla våra system och processer. Bidra till effektiva system för S&OP; och Demand Planning. Jobba för att optimera lagernivåer.
Önskade kvalifikationer för rollen är:
Eftergymnasial utbildning inom logistik/Supply Chain, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Några års erfarenhet av produktionsplanering från en tillverkande industri.
Goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vem är du?
Du har god teknisk kunskap och förståelse för tillverkningsprocessen, är strukturerad i ditt arbete och brinner för ständiga förbättringar. Du har även förståelse för kund- och marknadsbehov samt dess process. Du gillar att jobba proaktivt för att planera och ligga steget före. Du har lätt för att samarbeta med andra på flera nivåer och du trivs med att vara spindeln i nätet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Bra att veta
Du blir anställd som konsult för Addpeople.
Uppdraget är tidsbegränsat till 6–8 månader med en anställning på 100%.
Skicka din ansökan snarast till erica@addpeople.nu, urval sker löpande.
Vid frågor hör av dig till Erica Lindau, 076-163 02 12 eller Lisa Hagen, 070-898 87 70.

Ansök nu

Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Apr 20
Därför är du viktig
På AD Company gör vi något större än bara de produkter vi säljer. Vi jobbar aktivt för att vara en föregångare i vår bransch, och är övertygade om att hållbarhet i alla led är nyckeln till framgång. Som ett led av en stark tillväxt växlar vi nu upp och utökar verksamheten med en försäljningschef – en roll som kommer ha stor betydelse för bolagets framtid.
Det här är AD Company
AD Company är ett av promotionbranschens äldsta och mest etablerade bolag i Sverige. Redan 1960 inleddes import av kepsar, väskor, pennor, med mera från Asien. Under åren har sortimentet förändrats och i takt med en ökad satsning på att garantera hållbarhet i hela leveranskedjan har sortimentsområdena blivit färre men djupare. Numera består sortimentet av bland annat säkerhetsprodukter såsom reflexvästar, brandskydd, första hjälpen-produkter, paraplyer, samt specialtillverkade produkter utifrån kundens behov. Produktinköpen sker till 100% från Asien och säljs genom ett rikstäckande nät av återförsäljare i Sverige.
Vi sidan av promotionartiklarna har AD Company lyckats expandera och vinna avtal inom dagligvaruhandeln (DVH) för leverans av flergångsbärkassar. Bland kunderna finns COOP, ICA, Willys, Citygross m.fl, och idag är AD Company en bland Sveriges största aktörer inom flergångsbärkassar. Huvudkontoret ligger i Jönköping där även lager och tryckeri finns. Tillsammans är vi tolv medarbetare i Jönköping samt två personer i Asien. Bolaget omsätter cirka 45 miljoner kronor.
Vår kultur
Vi älskar att göra affärer! På Ad Company drivs vi av att hålla hög kvalitet, inköp, produktion och leverans. Det i sin tur ger oss nöjda kunder och nya affärsmöjligheter. Vi är ett litet företag med en platt organisation där alla insatser väger lika tungt. På AD Company är vi alla stolta över det vi gör, och det som tar oss framåt är vår starka vilja till ständig förbättring och utveckling.
Fokus i din roll
I rollen som försäljningschef hos oss på Ad Company arbetar du initialt med att forma en ny säljorganisation. Ditt fokus ligger på att underhålla och vårda relationen till våra befintliga kunder, men också på att etablera nya kontakter och affärsmöjligheter.
Till en början utgår du från att arbeta med vårt promotionsegment som innefattar specialprofilerade reklamprodukter av olika slag. Här har vi idag en kundbas bestående av cirka 1200 återförsäljare runtom i Sverige, för vilka du som försäljningschef har ett helhetsansvar. Du utgår från kontoret i Jönköping där du spenderar merparten av din arbetstid, men på sikt ingår även cirka en övernattning per vecka vid kundbesök runtom i Sverige. Du rapporterar till VD, Jan Hedenborn, som du löpande har ett tätt samarbete med.
Rollen som försäljningschef hos oss på Ad Company innebär stora utvecklingsmöjligheter och på sikt ser vi också att du tar dig an större, befintliga kunder inom bärkassesegmentet, samt utvecklar verksamheten vidare på organisationsnivå.
Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare:
Akademisk utbildning, föredragsvis inom ekonomi eller motsvarande.
Ett par års erfarenhet av försäljning inom B2B.
Svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.
Har du dessutom erfarenhet av ledarskap ser vi det som meriterande.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas hos oss på Ad Company ser vi att du – precis som vi, har ett hjärta som klappar för affärer sprungna ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi är övertygade om att det är den rätta vägen framåt, och med ditt driv och engagemang kan vi nå nya höjder!
För att komma in i rollen krävs det från din sida en ödmjuk inställning, nyfikenhet och en vilja att lära nytt. Med leverantörer från flera olika länder ser vi med fördel att du har ett intresse för omvärlden, och en god förståelse för internationella relationer.
Kommunikation och förmågan att skapa förtroende hos kunderna faller dig naturligt, samtidigt som du har ett inneboende driv att ständigt nå nya mål. Du är en sann lagspelare, har med fördel en idrottsbakgrund, och förstår vikten av ett gott samarbete.
Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
Placeringsort Jönköping.
Du rapporterar till VD Jan Hedenborn.
Tillsvidareanställning, heltid.
Cirka en övernattning per vecka, tjänstebil ingår.
Visa ditt intresse senast den 31 maj, urval sker löpande.
Vid eventuella frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Christina Cajtoft, 070 302 15 23.

Ansök nu

HR-chef

Personalchef/HR-chef
Läs mer Apr 6
Lyssna även på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Vätterhem och rollen som HR-chef här: https://open.spotify.com/episode/1DfsxBJGFi9kASZuaOeRIx
Därför är du viktig
Med utveckling i fokus kommer du in som en självklar ledare på Vätterhem i rollen som HR-chef. Genom ditt engagemang för att få människor att växa, att utveckla HR-processer och med hjärtat på rätt plats får du en viktig position hos oss. Du kommer arbeta med att fortsätta utveckla HR-avdelningen och säkerställa att HR-funktionen agerar som en modern och strategisk partner i dialogen med chefer och medarbetare i hela organisationen.
Det här är Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med närmare 87% nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 750 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.
Läs mer om oss på www.vatterhem.se.
Vår kultur
Hos oss på Vätterhem finns det goda möjligheter att trivas och utvecklas. Företaget genomsyras av positivitet, engagemang och lojalitet. Vi är en familjär arbetsplats där man trivs och det finns en stolthet i att arbeta hos oss. Vi tror på människan och ett tillitsbaserat ledarskap. Det är tillsammans, i ett öppet klimat, vi skapar de bästa förutsättningarna för att utveckla verksamheten för våra betydelsefulla hyresgäster.
Fokus i din roll
Är du en målfokuserad ”people person”? Får du energi av att jobba nära verksamheten? Perfekt! Nu har du möjligheten att bli en viktig pusselbit i vår organisation.
Som HR-chef hos oss på Vätterhem får du det övergripande ansvaret för samtliga HR-processer, och din uppgift blir att vidareutveckla HR-strategin samt det operativa HR-arbetet med sikte på framtida utmaningar.
Som HR-chef har du förmånen att kombinera delar och helhet, såväl inom strategiskt som operativt och konsultativt arbete inom hela HR-området. Du är resultatinriktad och arbetar för att implementera och vidareutveckla våra processer, policys och riktlinjer, i syfte att skapa tydlighet och enkelhet för alla i organisationen.
Du kommer även att ansvara för traditionella arbetsuppgifter inom området såsom den årliga lönerevisionen, rehabilitering, rekrytering och arbetsmiljö.
Vidare blir du en självklar del i ledningsgruppen där ditt uppdrag är att driva och leda utvecklingen inom HR-området för att stödja hela verksamheten och bidra till att Vätterhems övergripande mål och visioner genomförs framgångsrikt.
Ditt team består av två kompetenta HR Partners, en HR-administratör och en löneadministratör. Tillsammans stöttar och coachar ni chefer inom organisationen i olika HR-relaterade frågor.
Om vi får önska
Vi vet ännu inte vem du är, men vi har en tanke om vad du kanske har med dig sedan tidigare:
Högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom HR.
Flerårig erfarenhet av professionellt HR-arbete i en större organisation.
Flerårig erfarenhet som chef och ledare
Erfarenhet av att tillämpa tillitsbaserat ledarskap
Behärskar svenska språket väl i tal som skrift
Erfarenhet av att löpande driva kvalificerat förbättringsarbete

Vätterhem eftersträvar i sin organisation att spegla den mångkulturella sammansättningen bland våra hyresgäster. Därför ser vi det som en merit om du har erfarenheter av mångkulturellt arbete eller liknande.
Är det rätt plats för dig?
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig med en stor portion energi och engagemang som både inspirerar, coachar och motiverar dina medarbetare. Du är genuint intresserad av människor och har en stark drivkraft att skapa bestående resultat. Ditt arbetssätt genomsyras av ett starkt driv, nyfikenhet och prestigelöshet, samtidigt som du är lyhörd, har stor integritet och gillar struktur.
Din kommunikativa ådra och samarbetsförmåga gör att du bygger starka relationer och förtroende på alla nivåer, både internt och externt. Vidare är du trygg i din HR-kompetens och vågar därför utmana och utveckla organisationen utifrån den.
Bra att veta
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD, Raymond Paska.
Placering i Jönköping, med möjlighet till distansarbete 1–2 dagar/vecka.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Skicka in din intresseanmälan redan idag, dock senast 30 april.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Elina Terne 073-039 70 04 eller Christina Cajtoft 070-302 15 23.

Ansök nu