Oberoende Liv i Jönköping, Olja, Ek För jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Oberoende Liv i Jönköping, Olja, Ek För i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Kvinnlig personlig assistent till vår tjej i centrala Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 20
Är du en social kvinna, trygg i dig själv och vill ha ett arbete där du får möjlighet att göra skillnad för en annan människa varje dag? Då kanske det är just dig vi letar efter!
Vi söker nu personliga assistenter som vill vara med och stärka upp vår assistentgrupp till en glad tjej boendes i centrala Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragsgivare är en glad och härlig tjej som bor i egen lägenhet i centrala Jönköping. Hennes begränsningar gör att hon är i behov av assistans och stöd dygnet runt. Vår uppdragsgivare gillar att baka, laga mat, lyssna på musik och att åka på sociala aktiviteter som teater eller konsert. Att ta sig ut på dagliga promenader för att få frisk luft är också en favoritaktivitet. Som personlig assistent är du hennes stöd i vardagen och hjälper henne med det hon behöver för att den ska blir så bra som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor och matlagning. Du följer även med henne på olika aktiviteter såsom bad, kör och på sjukgymnastik. Din arbetsplats är där vår uppdragsgivare befinner sig.

Vad krävs
Vi söker en kvinna 30 år eller äldre, som är en lugn, positiv och trygg person. Vi letar efter dig som är initiativtagande, driven och alltid tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och kan relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser gärna att du tycker om eller har kunskap om matlagning eftersom det är en aktivitet vår uppdragivare verkligen uppskattar. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller liknande yrke är meriterande men det är din personliga lämplighet och kontakt med uppdragsgivaren som väger allra tyngst. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och har körkort, uppdragsgivaren har egen bil.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst på ca 50–75%, start med bredvidgång v.30
• Timvikarier vid behov
• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstiderna är dag, kväll, helg och natt (väntetid) och sker i form av dygnspass
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse

Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Vänligen kontakta ansvarig arbetsledare Carina Willmont för mer information, carina.willmont@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten du letat efter? Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Ekonom med fokus på samarbete och utveckling

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 27
Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 100 assistansberättigade medlemmar och omsätter ca 200 MSEK. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer. Administrationen är placerad i trivsamma lokaler i centrala Jönköping.

Det är sällan det händer men nu har vi en ledig tjänst som ekonom hos oss. Efter cirka 15 år i företaget kommer en av våra medarbetare inom ekonomi gå vidare och nu behöver vi dig som är sugen på att axla rollen. Kooperativet Olja är inne i en spännande utvecklingsfas och som ekonom blir du en viktig del i utvecklingen. Tjänsten är inom administrationen och du jobbar nära ett härligt gäng kollegor och rapporterar till ekonomiansvarig.

Dina arbetsuppgifter är breda och består i huvudsak av bokföring, kund- & leverantörsreskontra, avstämningar, in- och utbetalningar, månads- och årsbokslut, uppföljningar och statistikuppgifter. Du kommer även att hantera lön- och avtalsfrågor tillsammans med dina kollegor. Som ekonom jobbar du också med systematiskt kvalitets- och förbättringsarbete av våra processer inom ekonomi och lön.

För att du ska trivas hos oss krävs att du är samarbetsfokuserad och prestigelös dvs. att du kan hugga i och ge det lilla extra till laget. Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av arbete med ekonomi gärna i större företag. Har du högskoleutbildning inom ekonomi är det en fördel men du kan även ha gedigen erfarenhet i kombination med annan utbildning som bedöms likvärdig. Det viktigaste är vad du har tillfört i tidigare anställningar. Det krävs att du har analytisk förmåga och kan se till hela företaget utifrån ekonomiperspektiv. Har du erfarenhet från lön är det ett stort plus. Att du är noggrann är en självklarhet.

Rollen innebär även en del kontakt med såväl myndigheter som uppdragsgivare och andra interna och externa kontakter. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och ger ett professionellt bemötande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer kommer att göras löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anneli Brengdahl 070-256 40 95 eller Ulrika Karlborg 076-194 00 90.

Ansök nu

Vi söker nu personliga assistenter till våra barn- och ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Jun 28
Älskar du att arbeta med barn- och ungdomar? Är du på jakt efter ett givande arbete där du varje dag får möjligheten att hjälpa någon annan? Nu har du chansen att få vara med och se ett barn eller ungdom att utvecklas och få vara en del av deras resa mot en bättre vardag. Ansök om att jobba som personlig assistent i något av våra barn- och ungdomsuppdrag redan idag!

Om tjänsterna

Vi söker nu personliga assistenter till några av våra barn- och ungdomsuppdrag. Våra uppdragsgivare är de minsta spädbarn till förskolebarn och tonåringar som går i grundskola eller gymnasium. Alla med olika behov av stöd och hjälp efter sina förutsättningar. Som personlig assistent är dina arbetsuppgifter varierande och kan innebära allt från personlig omvårdnad, medicinering, tillsyn, övervakning av andning, sondmatning till att assistera i skola, sociala sammanhang och på aktiviteter. Ibland kan det också innebära att det är du som tar initiativ till lek och bus eller planerar in aktiviteter av olika slag. Din arbetsplats är där uppdragsgivaren befinner sig.

Vad krävs?
För att arbeta som personlig assistent till ett barn eller en ungdom krävs det att du är ansvarsfull, har en personlig mognad, och är flexibel. Du har förmågan att skapa trygghet, vara positiv, kreativ och du är social i din framtoning. I vissa situationer behöver du vara den som tar initiativet och i andra situationer den som tar ett kliv tillbaka – det handlar om att känna av uppdragsgivarens signaler och behov.

Har du erfarenhet av arbete inom personlig assistans, vården eller arbete med barn-och ungdomar är det meriterande men inte ett krav. Den största vikten lägger vi på personlig matchning och att dina personliga egenskaper fungerar tillsammans med vår uppdragsgivare. I våra barn- och ungdomsuppdrag jobbar du ofta nära en familj, vilket ställer krav på din förmåga att ha ett professionellt förhållningssätt. För att jobba hos oss krävs det att du har fyllt 18 år och att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Personlig matchning
Vi på Kooperativet Olja lägger stor vikt vid personlig matchning mellan våra uppdragsgivare och dig som personlig assistent. Detta för att skapa trygghet och bästa möjliga kvalitén på assistansinsatsen för uppdragsgivaren.

Personlig matchning handlar om att du och uppdragsgivaren på olika sätt passar bra ihop- och att ni två blir en bra ”match”. I vissa fall kan det handla om personliga egenskaper som ska klaffa och i andra fall är det gemensamma intressen. Gillar du kanske att pyssla och måla, umgås med djur, läsa böcker eller lyssna på musik? Perfekt, något av dina intressen delar du garanterat med en eller flera av våra uppdragsgivare.

Att arbeta med barn och ungdomar ställer krav på ditt ansvarstagande och din personliga mognad - men det ger dig också en chans att se någon utvecklas och att få följa med på den resan.

Vad vi erbjuder

• Deltidstjänster
• Timvikarier vid behov
• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg, vaken natt och dygnspass beroende på uppdrag
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en van assistent

Känns det här som jobbet du länge letat efter? Skicka in din ansökan till oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta som assistent till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu från: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu.

Då man även ibland arbetar på förskola krävs ytterligare ett utdrag vilket du med fördel kan beställa samtidigt: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv kille i Taberg

Personlig assistent
Läs mer Jun 28
Till vår uppdragsgivare en aktiv 17-årig kille behöver vi nu utöka vårt assistentteam med en ny medarbetare. Är du lyhörd, flexibel och intresserad av att arbeta med barn? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Vad innebär tjänsten
Pojken bor tillsammans med sin familj i Taberg och din arbetsplats blir där han befinner sig, vilket kan vara i hemmet, i skolan, på korttids och vid aktiviteter utanför hemmet ex. bad. I arbetet ingår att delta i vardagens alla delar, så som personlig omvårdnad, måltider, träning, medicinhantering och fritidsaktiviteter. I arbetet förekommer lyft, hjälpmedel finns men det är en fördel om du har god fysik. Din roll blir även att stimulera och motivera till utveckling genom humor, lek och aktiviteter.

Vad krävs
Du som söker är en tjej eller kille 20 år eller äldre som är trygg och stabil i dig själv, vi ser gärna manliga sökande. För att trivas i uppdraget ser vi att du är en positiv och trygg lagspelare som trivs med att samarbeta men även kan ta eget ansvar. Det är av vikt att du är flexibel och förstår att arbetet baseras på uppdragsgivarens specifika behov. Du har erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller liknande omvårdnadsarbete. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med barn eller ungdomar. I ditt arbete kommer du komma i kontakt med djur, katt finns i hemmet och även kontakt med hästar förekommer så du får inte vara allergisk. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Vi söker:

• Deltidstjänst på ca 70%
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll och helg.
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Therese Öhling, therese.ohling@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent till 12-årig kille i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 10
Nu söker vi nya medarbetare till vår uppdragsgivare, en charmig 12-årig kille boendes i Jönköping tillsammans med sin familj. På grund av sina funktionsnedsättningar behöver han ha personlig assistans dygnet runt. Är du en glad och ansvarsfull person med barnasinnet kvar som kan agera lekfullt, då kan du bli en av oss!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av omvårdnad, sondmatning, medicinering, träning, bidra till lek, stimulering samt bus och glädje i killens vardag. Han kräver ständig tillsyn och arbetet innebär därför att vara uppmärksam på hans allmäntillstånd. Den största delen av din arbetstid kommer du vara i pojkens hem men du kommer även följa med på exempelvis promenader eller andra aktiviteter. Vår uppdragsgivare gillar sång, ramsor, lek och bus och det intresset ser vi gärna att du kan dela med honom.

Vad krävs

Vi söker dig kille eller tjej som är över 20 år och som är lugn, trygg, ansvarstagande, initiativtagande och som har en positiv syn på livet i stort. Vidare ser vi även att du är påhittig med idéer som präglas av lekfullhet. Har du erfarenhet av yrket personlig assistent eller har tidigare arbetat med barn med särskilda behov är det ett plus men inget krav då vi lägger största vikt vid personlig lämplighet. Dokumentation förekommer i uppdraget och därför krävs det att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri samt har en god fysik.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Vi söker just nu:

• 2 deltidstjänster, ca 80-90%
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, helg och vaken natt.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Emma Petterson Claesson via mail: emma.pettersson-cleasson@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpandet

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent till vår 13-åriga tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 8
Nu söker vi personliga assistenter till vår uppdragsgivare, en glad tjej på 13 år. Är du en tjej som trivs med att jobba med barn och ungdomar och är kreativt lagd, då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
Vår uppdragsgivare bor i Bottnaryd med sin familj, i hemmet finns både hund och katt. I arbetet kommer du att stötta och hjälpa vår uppdragsgivare i hennes vardag där hon befinner sig. Du blir en hennes extra armar och ben, men hon planerar och leder sin assistans själv.

Vår uppdragsgivare gillar bland annat att laga mat, baka, bada, umgås med vänner och lyssna på musik – hon har alltid nära till skratt och det är en egenskap vi hoppas även du besitter. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Ibland innebär arbetet att vara aktiv tillsammans med henne vid aktiviteter, ex bad i bassäng, men också ibland kunna ta ett steg tillbaka när hon är med vänner och familj. Som personlig assistent blir även en av dina arbetsuppgifter att assistera vår uppdragsgivare i skolan.

Vad krävs
Du som söker är en tjej 18 - 30 år, du är en trygg, kreativ och noggrann person med fötterna på jorden. Du arbetar motiverande, är initiativtagande samt till viss del flexibel kring dina arbetstider. Du kommer arbeta nära uppdragsgivaren och hennes familj och trivs därför att arbeta i en familj. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri samt har körkort och tillgång till bil. Vissa lyft förekommer så vi ser gärna att du har en god fysik.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll och helg
• Finns även möjlighet till några pass under sommaren
• Tillträde omgående
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Emma Pettersson-Claesson, emma.pettersson-claesson@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten för dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till vår 17-åriga tjej i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 30
Älskar du att arbeta med människor och är ute efter ett givande arbete? Då kanske vi har jobbet för dig!
Vi söker just nu flexibla, positiva och initiativtagande assistenter som kan stärka upp vårt assistentgrupp hos vår härliga uppdragsgivare. Hon är en glad och alert tjej som fyller sin vardag med mycket aktiviteter, lek och bus. Nu har du chansen att få vara med i vår uppdragsgivares vardag och vara en del av hennes resa mot en bättre sådan! Ansök till tjänsten som personlig assistent redan idag!

Om tjänsten
Uppdragsgivaren bor tillsammans med sina föräldrar och syskon i Jönköping. Hennes begränsningar gör att hon är i behov av assistans dygnets alla timmar. Hon gillar bland annat att pyssla, lyssna på musik och blir alltid glad av lek och bus på golvet. Arbetsuppgifterna är varierande och kan innebära allt från personlig omvårdnad, medicinering, träning, matlagning, stöd vid matning och att assistera på olika aktiviteter så som bad, ridning och bakning. Familjen åker ibland iväg på både kortare och längre semesterresor då assistenterna följer med vilket också kan bli aktuellt för dig. Som personlig assistent blir du hennes stöd i vardagen och din arbetsplats är där hon befinner sig.

Vad krävs
Du som söker är kvinna mellan 30-60 år. Som person är du självständig, ansvarstagande, energisk och har nära till skratt. Du gillar att vara aktiv och tar gärna initiativ för att göra vardagen för uppdragsgivaren så bra som möjligt. Eftersom kommunikationen sker genom tecken och bilder är det viktigt att du är lyhörd, lugn och bra på att läsa av både behov och signaler. Uppdragivaren har epilepsi vilket ställer krav på att du är på alerten och kan hantera sådana situationer. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har arbetat som personlig assistent eller inom liknande område. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi eller tecken som stöd. Allra störst vikt lägger vi vid personliga egenskaper och att du fungerar bra tillsammans med vår uppdragsgivare. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift, att du är rökfri och att du är varken allergisk mot hästar eller klor eftersom ridning och bad är aktiviteter som uppdragsgivaren går på.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Just nu söker vi

• Deltidstjänster med både 50% och 75% som tjänstgöringsgrad
• Timvikarier vid behov
• semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, helg, natt
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent


Är det här tjänsten du letat efter? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett och utdraget heter "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

För frågor och mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Mia Fasth, mia.fasth@kooperativet-olja.se

Ansök nu

Personliga assistenter till tonårstjej i Mullsjö

Personlig assistent
Läs mer Jun 8
Nu finns möjligheten till att bli timvikarie till en härlig tonårstjej i Mullsjö. Är du den sociala och kreativa tjejen som blir nästa pusselbit i hennes assistentgäng?

Om tjänsten
Som hennes personliga assistent innebär arbetsuppgifterna allt från omvårdnadsarbete, assistera vid skola samt fritidsaktiviteter, sondmatning. Omvårdnadsarbetet är omfattande och kräver att du arbetar vaksamt och inlyssnande.

När hon är hemma gillar hon att pyssla, måla naglarna, läsa böcker eller träffa sina kompisar. Som en del av ditt arbete krävs det kreativitet att komma på och planera aktiviteter på helgerna tillsammans med hennes kompisar och deras assistenter.

Vad krävs
Du som söker är tjej 20 år eller äldre som är positiv, kreativ och social i din framtoning. Det som kännetecknar dig hoppas vi är engagemang, förmågan att skapa trygghet och viljan att alltid hitta personliga lösningar där utgångspunkten att personlig assistans ska vara individuellt anpassad efter egna förutsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans eller annat omvårdnadsarbete.

För att ni ska fungera tillsammans krävs att du är har ett gott omdöme och kan anpassa dig till att arbeta nära i en familj med integritet och respekt. Att du är rökfri är ett krav likaså att du har körkort och tillgång till bil såvida du inte bor i Mullsjö.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Vi söker nu:

• Två timvikarie, med stor chans till fasta tider varannan helg samt nått pass under veckorna dag och kväll
• Arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg och vaken natt
• Tillträde omgående. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information kontakta ansvarig arbetsledare Emma Pettersson-Claesson, emma.pettersson-claesson@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

Ansök nu

Personlig assistent till vår manliga uppdragsgivare

Personlig assistent
Läs mer Jun 28
Vi söker nu en personlig assistent som kan jobba vaken natt till vår uppdragsgivare i Jönköping. Är du en lugn, stabil och noggrann person? Vill du arbeta med något meningsfull och hjälpa en annan människa att få en bättre vardag? Då kanske det är just dig som vi nu söker till vår manliga uppdragsgivare i Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragivare är en glad kille som gillar att vara ute på promenader, bada i sin pool och ta sig i väg på andra aktiviteter. Hans begränsningar gör att han är i behov av assistans och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är din arbetsplats där uppdragivaren är vilket kan vara allt från daglig verksamhet, i hemmet, ute på promenad, på träning, bad och under andra aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinering och sondmatning.

Vad krävs
Vi söker dig som är 30 år eller äldre, som tycker om att arbeta med människor och har en förmåga att både lyssna, läsa av situationer och stötta. Du är van att arbeta självständigt men du har också initiativförmåga när det behövs. Vi letar efter dig som är stabil, lugn, noggrann och har ett professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Det krävs att du är en lyhörd person som kan förstå vår uppdragsgivares signaler och behov och kan hjälpa honom att kommunicera dessa. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har en likvärdig utbildning. Önskvärt är om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och erfarenhet av epilepsi och sondmatning är meriterande. Det krävs att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och att du vet vad som krävs för att göra detta.

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift, samt att du är rökfri. Då uppdragsgivaren gillar att bada kan du heller inte vara allergisk mot klor. Förflyttningar förekommer och hjälpmedel finns i hemmet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen så därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidstjänst 80 %, dag, kväll, helg och natt med start omgående
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten ansvarig arbetsledare Linda Krantz, linda.krantz@kooperativetolja.se

Skicka in din ansökan omgående eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Flera tjänster till ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Jun 28
Vår uppdragsgivare en glad tjej, ska nu till hösten börja gymnasiet och med det behöver vi utöka vårt assistentteam. Om du är en tjej med båda fötterna på jorden som är kan ta ansvar och har nära till skratt, kan du vara den vi söker!.

Om tjänsten

Som personlig assistent blir din arbetsplats där hon befinner sig, allt från hemmet, i skolan och andra aktiviteter. Hon bor tillsammans med sin familj i Habo och kommer gå i skola i Jönköping. Hon har assistans dygnet p.g.a. av sin sjukdom som gör att hon behöver andningsövervakning. Assistenten övervakar att hennes andning är normal i alla situationer och påminner henne om andningen skulle avvika. På natten eller vid vissa aktiviteter har hon en diafragmapacemaker som hjälpmedel som du som assistent övervakar. Annars lever hon som vilken annan tonårstjej som helst, umgås med familjen, hänga med kompisar, gå på stan eller simma. Musik är ett stort intresse och hon spelar piano i ett band varje vecka.

Vad krävs

Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det krävs ett stort ansvar och trygghet i sig själv. Vi söker endast kvinnliga assistenter 20 - 45 år, till dagtjänsten söker vi dig med en lite yngre profil för att du lättare ska smälta in i miljön i skolan och andra aktiviteter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är glad, framåt, nära till skratt, stor personlig mognad och lugn. Du har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du behöver vara flexibel i ditt förhållningssätt och kan anpassa dig efter tjejens behov/önskemål i sin vardag. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller annat omvårdnadsarbete men är inget krav. Stor vikt kommer läggas på den personliga matchningen mellan dig och tjejen och hennes familj. samt dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri. Hund finns i hemmet så du kan inte vara allergisk.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltid ca 70 - 75 % vaken natt
• Deltid ca 40 - 50 % dag, kväll och helg. Efter sommaren ev. endast helg vid behov
• Deltid ca 70- 75 % under vår/sommaren
• dat dag, kväll, helg och vaken natt
• Timvikarie vid behov
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent till glad och aktiv man i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 10
Till vår uppdragsgivare, en pigg och glad kille i 45-årsåldern boendes i egen lägenhet i centrala Jönköping, söker vi positiva och engagerade personliga assistenter. Tycker du om att arbeta i ett aktivt uppdrag där det händer mycket samt att du har en stor ansvarskänsla? Tveka i så fall inte på att söka.

Om tjänsten

Hjälp med allt i vardagen som personlig omvårdnad, skötsel av hemmet, matlagning, inköp m. m, samt hjälp med att planera aktiviteter och hålla kontakt med vänner och anhöriga. Intressen är bl a musik, utevistelse, umgås med vänner, hockey och övrig sport. Uppdragsgivaren går en teaterutbildning på dagtid i vilken assistenten är behjälplig

Vad krävs

Du som söker är en man eller kvinna som är ansvarsfull, engagerad, empatisk, personlig mognad samt vara lyhörd för brukarens behov och önskemål. Att kunna samarbeta med arbetskamrater och anhöriga är viktigt. Arbetsuppgifterna kräver förmåga att kunna lyssna på och arbeta efter brukarens önskningar men att vid behov kunna ta egna initiativ är också viktigt. Det är en fördel att du är i god fysisk form så du orkar hänga med i svängarna och stötta vid aktiviteter. Kortare resor i arbetet kan förekomma och då följer du med som assistent.

Om du har en bakgrund som personlig assistent eller andra vårdrelaterande yrken är det meriterande, men störst vikt läggs på din personliga lämplighet. Dokumentation förekommer i uppdraget därför krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidsanställning ca 70 %, start 2022-08-01
• Ett vikariat på ca 70%, start 2022-08-01
• Timvikarie vid behov
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, helg och natt (väntetid, sovande jour) i form av dygnspass samt halva dygnspass
• Vi erbjuder introduktion och möjlighet att gå bredvid i uppdraget med start enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Jimmie Hultin, jimmie.hultin@kooperativetolja.se

Urval kommer att ske löpande och vi vill därför ha din ansökan omgående

Ansök nu

Personliga assistenter till liten tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 23
Är du en kille eller tjej med vårdutbildning som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! Vår medlem är en liten tjej på några månader och nu söker vi assistenter till hennes team.

Om tjänsten

Vår lilla medlem bor tillsammans med sina föräldrar och syskon ca 2 mil utanför Jönköping med goda bussförbindelser. Den avlastning föräldrarna får genom dig som barnets personliga assistent, kommer att ge dem möjligheten till att bara vara föräldrar åt barnet. Personkemin med vår uppdragsgivare och hennes familj är därför viktig.

Flickans ålder och funktionsvariant gör att hon har behov av övervakning dygnets alla timmar. Arbetat kommer innebära personlig omvårdnad, övervakning, lyft och förflyttningar och andra saker som kommer med den lilla flickans utveckling ex lek och stimulans.

Vad krävs

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller barnsköterska alternativt har en annan utbildning/erfarenhet för området. Det är meriterande om du tidigare jobbat med barn inom vård och omsorg.

Det är viktigt att du har ett stort mått av personlig mognad och empatisk förmåga. Du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Som person är du förstående, öppen, relationsskapande och lyhörd. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst, dag och kväll, helg, enligt rullande schema. Passen ligger mellan 07:00 - 15:00 eller 15:00 -21:00
• Timvikarie, arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och vaken natt
• Tillträde enligt överenskommelse gärna omgående

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Ansök nu

Sommarjobba som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 2
Letar du efter ett sommarjobb du aldrig kommer glömma? Vill du ha ett betydelsefullt arbete där du får vara med och bidra till ett bättre liv för en annan människa? Då borde du söka sommarjobb som personlig assistent hos oss på Kooperativet Olja!

Vad gör en personlig assistent?
Du kommer få ett varierande arbete och din närvaro och prestation på arbetet kommer att få betydelse för en annan individ. Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Arbetet innebär att du assisterar där uppdragsgivaren befinner sig – i hemmet, arbete/skola eller fritidsaktiviteter. Det kan innebära personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning, restaurangbesök, promenader, utflykter, titta på en film, samtal och allt annat som rör vardagen.

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

Matchning i våra uppdrag
Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti, vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. När vi matchar dig tar vi hänsyn till din kompetens, intressen och vad som motiverar dig. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet att börja som timvikarie redan under våren finns. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt beroende på arbetsplats.

Vad krävs?
För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i samverkan med övriga assistenter. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande men störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera.

Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. För anställning hos Kooperativet Olja krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Ett sommarjobb hos oss ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg eller utveckling i din yrkesroll. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som timvikarie eller i en fast tjänst efter sommaren.

I varje uppdrag finns en arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. I början av sommaren går du introduktionsutbildning för personlig assistans och du får även gå bredvid på din aktuella arbetsplats.

Hur söker jag?
Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller brev. Urval kommer att ske löpande.

Under ansökningsperioden kommer vi kalla vissa sökande till en första allmän intervju.

För att arbeta som assistent till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu från:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu.

Ansök nu

Sommarjobba som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Letar du efter ett sommarjobb du aldrig kommer glömma? Vill du ha ett betydelsefullt arbete där du får vara med och bidra till ett bättre liv för en annan människa? Då borde du söka sommarjobb som personlig assistent hos oss på Kooperativet Olja!

Vad gör en personlig assistent?
Du kommer få ett varierande arbete och din närvaro och prestation på arbetet kommer att få betydelse för en annan individ. Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Arbetet innebär att du assisterar där uppdragsgivaren befinner sig – i hemmet, arbete/skola eller fritidsaktiviteter. Det kan innebära personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning, restaurangbesök, promenader, utflykter, titta på en film, samtal och allt annat som rör vardagen.

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

Matchning i våra uppdrag
Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti, vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. När vi matchar dig tar vi hänsyn till din kompetens, intressen och vad som motiverar dig. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet att börja som timvikarie redan under våren finns. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt beroende på arbetsplats.

Vad krävs?
För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i samverkan med övriga assistenter. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande men störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera.

Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. För anställning hos Kooperativet Olja krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Ett sommarjobb hos oss ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg eller utveckling i din yrkesroll. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som timvikarie eller i en fast tjänst efter sommaren.

I varje uppdrag finns en arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. I början av sommaren går du introduktionsutbildning för personlig assistans och du får även gå bredvid på din aktuella arbetsplats.

Hur söker jag?
Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller brev. Urval kommer att ske löpande.

Under ansökningsperioden kommer vi kalla vissa sökande till en första allmän intervju.

För att arbeta som assistent till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu från:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu.

Ansök nu

Kvinnliga personliga assistenter till centralt uppdrag

Personlig assistent
Läs mer Jun 3
Vi söker nya medarbetare till en av våra uppdragsgivare, en rullstolsburen kvinna i 50-årsåldern som bor i centrala Jönköping. Om du är en lyhörd kvinna som uppskattar humor vill vi gärna att du skickar in din ansökan.

Om tjänsten

Som assistent finns du tillhands i de situationer som uppstår i det dagliga livet med uppdragsgivarens önskan och behov i centrum. Uppdragsgivaren är fullt kommunikativ och styr sin egna assistans. Du som söker är flexibel och har inga problem med att anpassa dig. Arbetsuppgifterna består bland annat av personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning, bakning, uträtta ärenden, assistera vid aktiviteter och förflyttningar.

Vad krävs

Ditt engagemang är avgörande och viktigt att du har ett genuint intresse av att bidra till ökad livskvalité. Du som söker är en lugn och lyhörd kvinna med humor, du är pålitlig och föredrar rak och tydlig kommunikation. Vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Förflyttningar förekommer och därför bör du ha en god fysik. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri, och då uppdragsgivaren har katt kan du inte heller vara pälsallergiker. Du måste även ha en god språklig och skriftlig förmåga utifrån uppdragsgivaren och verksamhetens behov för att bli aktuell för tjänsten.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidsanställning ca 65 - 70 %
• Timanställning med arbetstid varannan helg
• Semestervikarier
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll och helg. Passen är 06.30-14.00 eller 14.00-22.00 samt helg.
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

Din ansökan vill vi ha omgående, urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Josefina Stein, josefina.stein@kooperativetolja.se

Ansök nu

Personlig assistent till man i 30-årsåldern i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 9
Nu söker vi en ny medarbetare till en av våra uppdragsgivare, en kille i 30-årsåldern som bor i egen lägenhet i Jönköping. Han tycker om att leva ett aktivt liv som innefattar aktiviteter både i och utanför hemmet. Han lever dygnet runt med assistans och söker nu tillskott till sitt team, kanske just du är den rätta för honom!

Vad innebär tjänsten

Arbetet kräver att du är engagerad, prestigelös samt professionell och framför allt har en positiv inställning till arbetet - du blir en viktig i hans liv! I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig verksamhet samt aktiviteter utanför hemmet t.ex. träning och bad. Uppdragsgivaren gillar att vistas utomhus och du bör ha med tankesättet ”kläder efter väder”. Dubbelassistans förekommer vid vissa aktiviteter. Förflyttningar förekommer men hjälpmedel finns.

Vad krävs

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kille eller tjej 25 år eller äldre. Till sättet är du lugn, lyhörd, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt erfarenhet av epilepsi. Det är en fördel att du är i god fysisk form så du orkar hänga med i svängarna vid aktiviteter och liknande. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och inte är allergisk mot klor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Heltid under sommaren v.23-30. Därefter tillträde av tjänst på 80% v.31. Arbetstider som förekommer är dag, kväll, natt (väntetid) och helg enligt schema.

Tillträde omgående. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde: simon.lagarde@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 220531.

Ansök nu

Personlig assistent till manlig uppdragsgivare i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 9
Är du lyhörd, har erfarenhet inom vården och vill arbeta med människor? Då kanske vi har jobbet för dig!
Vår uppdragsgivare är en man i medelåldern som bor i egen lägenhet i centrala Jönköping. Vårt assistentteam behöver ny utökas med en ny medarbetare. Du kommer att ingå i ett team med flera andra personliga assistenter som ser till att göra varje dag till den bästa för vår uppdragsgivare.

Om tjänsten
Vår uppdragsgivare är en man i medelåldern som bor i sin egen lägenhet i centrala Jönköping. Hans begränsningar gör att han är behov av assistans och stöd dygnets alla timmar. Han tycker om att vara utomhus, träffa kompisar och att åka iväg på småutflykter. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, träning, sondmatning, hushållssysslor, stöd vid kommunikation med sin omgivning och att assistera vid aktiviteter så som på promenader eller vid dagsutflykter. I arbetet ingår även hantering av tekniska hjälpmedel, exempelvis trakeostomi, pep och sondpump genom PEG. Lyft förekommer men hjälpmedel finns.

Vad krävs
För att ni ska trivas tillsammans tror vi att du som söker är en lyhörd och lugn man eller kvinna över 25. Du är ödmjuk, flexibel, positiv. Du har goda kunskaper gällande omvårdnad och du fungerar bra i grupp. Du har goda läskunskaper och kan ta till dig instruktioner. Du trivs med att arbeta med människor och göra skillnad för någon annan. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller att du har tidigare erfarenhet av yrket eller liknande arbete. Störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av sond och trakeostomi. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri samt att du har körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst, tjänstgöringsgrad 50% from 2022-06-01
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll och helg.
• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Tillträde sker enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde: simon.lagarde@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten för dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Timvikarie till vår lilla tjej i Tenhult

Personlig assistent
Läs mer Maj 18
Älskar du att arbeta med barn och har förmågan att kunna skapa trygghet för en annan person? Är du på jakt efter ett extrajobb där du får möjlighet att göra skillnad för en annan människa, varje dag? Då kanske vi har tjänsten för dig!
Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta som timvikarie hos vår lilla tjej utanför Tenhult. Hon bor på en gård tillsammans med sin familj och är i behov av en personlig assistent som stöd i vardagen.

Vad innebär tjänsten
Vår lilla tjej är 8 år gammal och behöver hjälp allt i sin vardag från personlig omvårdnad till aktivitet genom lek och träning. På grund av sina begränsningar behöver hon stöd i att kommunicera med sin omgivning och har behov av ständig tillsyn. Vår uppdragsgivare bor på landet strax utanför Tenhult och har djur omkring sig och en katt i hemmet. Vi ser därför att du inte är allergisk mot pälsdjur och gärna att du har hästvana.

Vad krävs
Vi ser att du som söker är omtänksam, flexibel och relationsskapande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn eller utbildning inom omvårdnad eller pedagogik men det är inget krav, dina personliga kompetenser viktigast.

För att ni ska fungera tillsammans krävs att du är har ett gott omdöme och kan anpassa dig till att arbeta nära i en familj med integritet och respekt. Det krävs också att du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Du kommer även ge stöd i träning och utveckling, vilket ställer krav på din förmåga att motivera och peppa. Det är också viktigt att du är lyhörd för behov och känsloyttringar när kommunikation är begränsad. För att bli aktuell för denna tjänsten krävs det att du har körkort och är rökfri.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Timvikariat vid behov med möjlighet till fasta tider någon gång i veckan
• Arbetstiden är förlagd under eftermiddag/kväll på vardagar

För mer information om tjänsten kontakta HR Koordinator Maja Atterling, Maja.atterling@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till tjej - vaken natt

Personlig assistent
Läs mer Jun 10
Vår uppdragsgivare är en tjej i 30-års åldern som bor i egen fin lägenhet i centrala Jönköping. Sök tjänsten hos en härlig och glad tjej där du även får tillhöra en erfaren och vänlig assistentgrupp

Vad innebär tjänsten

Långpromenader, god mat på restaurang eller en fika på stan är återkommande fritidsaktiviteter. Att lyssna på musik och fixa hemma-SPA med massage är också något vår uppdragsgivare tycker mycket om. Du som söker har stor möjlighet att påverka genom idéer och förslag på andra aktiviteter som kan skapa en god livskvalité för vår uppdragsgivare.

På grund av sitt funktionshinder behöver vår uppdragsgivare stöd i all daglig livsföring. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hjälp med förflyttning i rullstol, hjälp i matsituationer, stöd vid kommunikation med sin omgivning, skötsel av hemmet samt assistera vid daglig verksamhet och aktiviteter.

Vad krävs

För att ni ska trivas tillsammans tror vi att du är en utåtriktad kvinna med livserfarenhet. Som person är du lugn, stabil och empatisk. Det är medicinska insatser i uppdraget och därför ser vi helst att du är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har kunskap kring tracheostomi och epilepsi, men det är inget krav. Självklart är du rökfri. Arbetet kräver att du behärskar svenska i både tal och i skrift. Du bör inte vara allergisk, hund hälsar ibland på i lägenheten.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Tjänsten är en visstidsanställning så länge uppdraget varar
• Deltid ca 50-60%
• Vaken natt enligt schema, även några dagpass
• Tillträde gärna omgående, eller enligt överenskommelse

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig arbetsledare Sofia Wernbo via mail, sofia.wernbo@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha senast den 30 juni, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval kommer att ske löpande.

Ansök nu

Timvikarie till tjej i centrala Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Jun 27
Älskar du att arbeta med och för andra människor? Är du en lugn och trygg person som är ute efter ett meningsfullt arbete? Då kanske du inte behöver leta längre! Vi söker just nu personliga assistenter som kan arbeta som timvikarier till vår tjej i Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragsgivare är en tjej i 30 årsåldern boendes i egen lägenhet i centrala Jönköping. Hon gillar att vara ute på promenader, lyssna på musik och att ibland åka iväg på olika aktiviteter. Hon uppskattar även doften av nybakta bullar, ljudet av porlande bäckar, massage och sociala aktiviteter. Hennes begränsning gör att hon är i behov av personlig assistans dygnet runt. Som hennes personliga assistent är du med henne i vardagen och ser till att göra den så bra som möjligt genom fint bemötande och omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinering, sondmatning och att hänga med daglig verksamhet och andra aktiviteter. Det ingår även vissa fysiska moment men tyngre lyft sker med taklift, det är dock bra om du har god fysik.

Vad krävs
Vi söker till den här tjänsten en kvinna mellan 30–50 år som är trygg i sig själv. Du är stabil, har en personlig mognad, god samarbetsförmåga och gillar att göra det lilla extra för andra människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personlig assistans eller omvårdnad. Det är även meriterande om du har erfarenhet av sondmatning, epilepsi och arbete med lift. Det är ett krav att du är rökfri för att bli aktuell för denna tjänst.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett meningsfullt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Timvikarier
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, helg och vaken natt
• Tillträde enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig arbetsledare Linda Krantz, linda.krantz@kooperativetolja.se

Är det här ett extrajobb som vore någonting för dig? Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till nattjänst hos vår manliga uppdragsgivare

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Vi söker nu en personlig assistent som kan jobba vaken natt till vår uppdragsgivare i Jönköping. Är du en lugn, stabil och noggrann person? Vill du arbeta med något meningsfull och hjälpa en annan människa att få en bättre vardag? Då kanske det är just dig som vi nu söker till vår manliga uppdragsgivare i Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragivare är en glad kille som gillar att vara ute på promenader, bada i sin pool och ta sig i väg på andra aktiviteter. Hans begränsningar gör att han är i behov av assistans och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är din arbetsplats där uppdragivaren är vilket kan vara allt från daglig verksamhet, i hemmet, ute på promenad, på träning, bad och under andra aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinering och sondmatning.

Vad krävs
Vi söker dig som är 30 år eller äldre, som tycker om att arbeta med människor och har en förmåga att både lyssna, läsa av situationer och stötta. Du är van att arbeta självständigt men du har också initiativförmåga när det behövs. Vi letar efter dig som är stabil, lugn, noggrann och har ett professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Det krävs att du är en lyhörd person som kan förstå vår uppdragsgivares signaler och behov och kan hjälpa honom att kommunicera dessa. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har en likvärdig utbildning. Önskvärt är om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och erfarenhet av epilepsi och sondmatning är meriterande. Det krävs att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och att du vet vad som krävs för att göra detta.

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift, samt att du är rökfri. Då uppdragsgivaren gillar att bada kan du heller inte vara allergisk mot klor. Förflyttningar förekommer och hjälpmedel finns i hemmet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen så därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidstjänst 80 %, dag, kväll, helg och natt (jour) med start omgående
• En deltidstjänst ca 75 %, vaken natt - vikariat under sommaren med chans till förlängning
• Timvikarie vid behov dag, kväll, helg, natt och sovande natt.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten ansvarig arbetsledare Linda Krantz, linda.krantz@kooperativetolja.se

Skicka in din ansökan omgående eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Flera tjänster till ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Vår uppdragsgivare en glad tjej, ska nu till hösten börja gymnasiet och med det behöver vi utöka vårt assistentteam. Om du är en tjej med båda fötterna på jorden som är kan ta ansvar och har nära till skratt, kan du vara den vi söker!.

Om tjänsten

Som personlig assistent blir din arbetsplats där hon befinner sig, allt från hemmet, i skolan och andra aktiviteter. Hon bor tillsammans med sin familj i Habo och kommer gå i skola i Jönköping. Hon har assistans dygnet p.g.a. av sin sjukdom som gör att hon behöver andningsövervakning. Assistenten övervakar att hennes andning är normal i alla situationer och påminner henne om andningen skulle avvika. På natten eller vid vissa aktiviteter har hon en diafragmapacemaker som hjälpmedel som du som assistent övervakar. Annars lever hon som vilken annan tonårstjej som helst, umgås med familjen, hänga med kompisar, gå på stan eller simma. Musik är ett stort intresse och hon spelar piano i ett band varje vecka.

Vad krävs

Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det krävs ett stort ansvar och trygghet i sig själv. Vi söker endast kvinnliga assistenter 20 - 45 år, till dagtjänsten söker vi dig med en lite yngre profil för att du lättare ska smälta in i miljön i skolan och andra aktiviteter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är glad, framåt, nära till skratt, stor personlig mognad och lugn. Du har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du behöver vara flexibel i ditt förhållningssätt och kan anpassa dig efter tjejens behov/önskemål i sin vardag. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller annat omvårdnadsarbete men är inget krav. Stor vikt kommer läggas på den personliga matchningen mellan dig och tjejen och hennes familj. samt dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri. Hund finns i hemmet så du kan inte vara allergisk.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltid ca 70 - 75 % vaken natt
• Deltid ca 40 - 50 % dag, kväll och helg. Efter sommaren ev. endast helg vid behov
• Deltid ca 70- 75 % under vår/sommaren
• dat dag, kväll, helg och vaken natt
• Timvikarie vid behov
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent till nattjänst hos en liten tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 13
Är du en nattuggla, älskar att jobba med barn och vill arbeta med något meningsfullt? Då kanske detta är tjänsten för dig. Vi söker nu en trygg, noggrann och barnkär assistent till vår uppdragsgivare, en tjej på 4,5 år.

Om tjänsten
Vår medlem har begränsningar som gör att hon behov av stöd i kommunikation med sin omgivning och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är du med vår uppdragsgivare i vardagen och hjälper henne med sondmatning, personlig omvårdnad, träning och aktiviteter som får henne att må bra. Hon gillar att lyssna på barnböcker, barnvisor, gå på promenader och att få vara nära och sitta i knät. Hon går på förskola utan sin assistent och därför är behovet som störst på eftermiddagen, kvällen, natten. Även dagtid på helger.

Vad krävs
Vi söker en kvinna 25 år eller äldre med erfarenhet av yrket personlig assistent eller liknande omvårdnadsarbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete med barn eller att du själva har egna barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Ovanstående krav är en stor fördel men det är dina personliga kompetenser som är allra viktigast. För att ni ska trivas tillsammans krävs det att du är har ett gott omdöme och kan anpassa dig till att arbeta nära i en familj med integritet och respekt. Det krävs också att du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Det är viktigt att du är lyhörd för behov och känsloyttringar när kommunikation är begränsad. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Två deltidstjänster, ca 50% och ca 80%.
• Arbetstiden är förlagd till: Vardag - eftermiddag, kväll och vaken natt. Helg - dag, kväll och vaken natt.
• Du behöver kunna jobba vaken natt för att bli aktuell
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder"

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv kille i Taberg

Personlig assistent
Läs mer Apr 27
Till vår uppdragsgivare en aktiv 17-årig kille behöver vi nu utöka vårt assistentteam med en ny medarbetare. Är du lyhörd, flexibel och intresserad av att arbeta med barn? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Vad innebär tjänsten
Pojken bor tillsammans med sin familj i Taberg och din arbetsplats blir där han befinner sig, vilket kan vara i hemmet, i skolan, på korttids och vid aktiviteter utanför hemmet ex. bad. I arbetet ingår att delta i vardagens alla delar, så som personlig omvårdnad, måltider, träning, medicinhantering och fritidsaktiviteter. I arbetet förekommer lyft, hjälpmedel finns men det är en fördel om du har god fysik. Din roll blir även att stimulera och motivera till utveckling genom humor, lek och aktiviteter.

Vad krävs
Du som söker är en tjej eller kille 20 år eller äldre som är trygg och stabil i dig själv, vi ser gärna manliga sökande. För att trivas i uppdraget ser vi att du är en positiv och trygg lagspelare som trivs med att samarbeta men även kan ta eget ansvar. Det är av vikt att du är flexibel och förstår att arbetet baseras på uppdragsgivarens specifika behov. Du har erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller liknande omvårdnadsarbete. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med barn eller ungdomar. I ditt arbete kommer du komma i kontakt med djur, katt finns i hemmet och även kontakt med hästar förekommer så du får inte vara allergisk. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Vi söker:

• Flera deltidstjänst på ca 60- 90%
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll och helg.
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Therese Öhling, therese.ohling@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv tjej - dagtidstjänst

Personlig assistent
Läs mer Jun 16
Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en av våra kvinnliga uppdragsgivare. Hon är en härlig tjej i 30-års åldern som lever ett aktivt liv. Är du en varm, omtänksam och glad kvinna med tidigare erfarenhet av yrket kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Arbetet präglas av ett socialt synsätt där uppdragsgivarens behov står i centrum. Som personlig assistent stöttar du henne till att få en meningsfull vardag, där trygghet och lyhördhet är viktiga ledord. Arbetet innefattar personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig verksamhet samt aktiviteter t.ex. ridning och bad. Ibland kan fysiskt krävande arbetsuppgifter i form av lyft förekomma, men hjälpmedel finns i hemmet.

Vad krävs

Vi söker en kvinnlig assistent 25 år eller äldre, som är pigg, lojal och fungerar bra i grupp. Du bör vara lugn och tålmodig och kunna läsa av situationen. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort, är rökfri samt att du behärskar svenska i både tal och i skrift. Då uppdragsgivaren ibland badar och rider kan du ej heller vara allergisk mot hästar eller klor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Vikariat, deltid ca 60 %
• Vikariat löper mellan 220831 - 221230
• Arbetstider dag ej helg
• Under sommaren finns möjlighet att gå upp i procent.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde, simon.lagarde@kooperativetolja.se

Urval kommer att ske löpande och vi vill därför ha din ansökan omgående.

Ansök nu

Personlig assistent till nattjänst hos en liten tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 2
Är du en nattuggla, älskar att jobba med barn och vill arbeta med något meningsfullt? Då kanske detta är tjänsten för dig. Vi söker nu en trygg, noggrann och barnkär assistent till vår uppdragsgivare, en tjej på 4,5 år.

Om tjänsten
Vår medlem har begränsningar som gör att hon behov av stöd i kommunikation med sin omgivning och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är du med vår uppdragsgivare i vardagen och hjälper henne med sondmatning, personlig omvårdnad, träning och aktiviteter som får henne att må bra. Hon gillar att lyssna på barnböcker, barnvisor, gå på promenader och att få vara nära och sitta i knät. Hon går på förskola utan sin assistent och därför är behovet som störst på eftermiddagen, kvällen, natten. Även dagtid på helger.

Vad krävs
Vi söker en kvinna 25 år eller äldre med erfarenhet av yrket personlig assistent eller liknande omvårdnadsarbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete med barn eller att du själva har egna barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Ovanstående krav är en stor fördel men det är dina personliga kompetenser som är allra viktigast. För att ni ska trivas tillsammans krävs det att du är har ett gott omdöme och kan anpassa dig till att arbeta nära i en familj med integritet och respekt. Det krävs också att du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Det är viktigt att du är lyhörd för behov och känsloyttringar när kommunikation är begränsad. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Två deltidstjänster, ca 50% och ca 80%.
• Arbetstiden är förlagd till: Vardag - eftermiddag, kväll och vaken natt. Helg - dag, kväll och vaken natt.
• Du behöver kunna jobba vaken natt för att bli aktuell
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder"

Ansök nu

Flera tjänster till ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Jun 2
Vår uppdragsgivare en glad tjej, ska nu till hösten börja gymnasiet och med det behöver vi utöka vårt assistentteam. Om du är en tjej med båda fötterna på jorden som är kan ta ansvar och har nära till skratt, kan du vara den vi söker!.

Om tjänsten

Som personlig assistent blir din arbetsplats där hon befinner sig, allt från hemmet, i skolan och andra aktiviteter. Hon bor tillsammans med sin familj i Habo och kommer gå i skola i Jönköping. Hon har assistans dygnet p.g.a. av sin sjukdom som gör att hon behöver andningsövervakning. Assistenten övervakar att hennes andning är normal i alla situationer och påminner henne om andningen skulle avvika. På natten eller vid vissa aktiviteter har hon en diafragmapacemaker som hjälpmedel som du som assistent övervakar. Annars lever hon som vilken annan tonårstjej som helst, umgås med familjen, hänga med kompisar, gå på stan eller simma. Musik är ett stort intresse och hon spelar piano i ett band varje vecka.

Vad krävs

Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det krävs ett stort ansvar och trygghet i sig själv. Vi söker endast kvinnliga assistenter 20 - 45 år, till dagtjänsten söker vi dig med en lite yngre profil för att du lättare ska smälta in i miljön i skolan och andra aktiviteter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är glad, framåt, nära till skratt, stor personlig mognad och lugn. Du har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du behöver vara flexibel i ditt förhållningssätt och kan anpassa dig efter tjejens behov/önskemål i sin vardag. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller annat omvårdnadsarbete men är inget krav. Stor vikt kommer läggas på den personliga matchningen mellan dig och tjejen och hennes familj. samt dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri. Hund finns i hemmet så du kan inte vara allergisk.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltid ca 70 - 75 % vaken natt
• Deltid ca 40 - 50 % dag, kväll och helg. Efter sommaren ev. endast helg vid behov
• Deltid ca 70- 75 % under vår/sommaren
• dat dag, kväll, helg och vaken natt
• Timvikarie vid behov
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Vi söker nu personliga assistenter till våra barn- och ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Maj 30
Älskar du att arbeta med barn- och ungdomar? Är du på jakt efter ett givande arbete där du varje dag får möjligheten att hjälpa någon annan? Nu har du chansen att få vara med och se ett barn eller ungdom att utvecklas och få vara en del av deras resa mot en bättre vardag. Ansök om att jobba som personlig assistent i något av våra barn- och ungdomsuppdrag redan idag!

Om tjänsterna

Vi söker nu personliga assistenter till några av våra barn- och ungdomsuppdrag. Våra uppdragsgivare är de minsta spädbarn till förskolebarn och tonåringar som går i grundskola eller gymnasium. Alla med olika behov av stöd och hjälp efter sina förutsättningar. Som personlig assistent är dina arbetsuppgifter varierande och kan innebära allt från personlig omvårdnad, medicinering, tillsyn, övervakning av andning, sondmatning till att assistera i skola, sociala sammanhang och på aktiviteter. Ibland kan det också innebära att det är du som tar initiativ till lek och bus eller planerar in aktiviteter av olika slag. Din arbetsplats är där uppdragsgivaren befinner sig.

Vad krävs?
För att arbeta som personlig assistent till ett barn eller en ungdom krävs det att du är ansvarsfull, har en personlig mognad, och är flexibel. Du har förmågan att skapa trygghet, vara positiv, kreativ och du är social i din framtoning. I vissa situationer behöver du vara den som tar initiativet och i andra situationer den som tar ett kliv tillbaka – det handlar om att känna av uppdragsgivarens signaler och behov.

Har du erfarenhet av arbete inom personlig assistans, vården eller arbete med barn-och ungdomar är det meriterande men inte ett krav. Den största vikten lägger vi på personlig matchning och att dina personliga egenskaper fungerar tillsammans med vår uppdragsgivare. I våra barn- och ungdomsuppdrag jobbar du ofta nära en familj, vilket ställer krav på din förmåga att ha ett professionellt förhållningssätt. För att jobba hos oss krävs det att du har fyllt 18 år och att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Personlig matchning
Vi på Kooperativet Olja lägger stor vikt vid personlig matchning mellan våra uppdragsgivare och dig som personlig assistent. Detta för att skapa trygghet och bästa möjliga kvalitén på assistansinsatsen för uppdragsgivaren.

Personlig matchning handlar om att du och uppdragsgivaren på olika sätt passar bra ihop- och att ni två blir en bra ”match”. I vissa fall kan det handla om personliga egenskaper som ska klaffa och i andra fall är det gemensamma intressen. Gillar du kanske att pyssla och måla, umgås med djur, läsa böcker eller lyssna på musik? Perfekt, något av dina intressen delar du garanterat med en eller flera av våra uppdragsgivare.

Att arbeta med barn och ungdomar ställer krav på ditt ansvarstagande och din personliga mognad - men det ger dig också en chans att se någon utvecklas och att få följa med på den resan.

Vad vi erbjuder

• Deltidstjänster
• Timvikarier vid behov
• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg, vaken natt och dygnspass beroende på uppdrag
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en van assistent

Känns det här som jobbet du länge letat efter? Skicka in din ansökan till oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta som assistent till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu från: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu.

Då man även ibland arbetar på förskola krävs ytterligare ett utdrag vilket du med fördel kan beställa samtidigt: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv man i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 20
Är du på jakt efter ett jobb där du får möjligheten att göra skillnad för en annan människa och samtidigt ha ett varierande och aktivt arbete? Då kanske vi har tjänsten för dig. Vi söker just nu en personlig assistent till vår uppdragsgivare i centrala Jönköping. Han är en aktiv och positiv man som bland annat gillar att åka på utflykter, fotografera, fika och att lyssna på musik. Låter det här som något som skulle passa dig? Ansök om att jobba som personlig assistent hos honom redan idag!

Vad innebär tjänsten
Vår uppdragsgivare är en aktiv och positiv man boendes i centrala Jönköping. Hans begränsningar gör att han är i behov av hjälp och stöd under dygnets alla timmar. Personlig assistans handlar om engagemang för en annan människa som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, allt från personlig omvårdnad, sköta hemmet, matlagning och inköp. Du kommer även att motivera och engagera vår uppdragsgivare till att delta och utföra aktiviteter. Intressen som vår uppdragsgivare har är utflykter, musik, fotografera, surfa på datorn, idrott, fika mm.

Vad krävs
Vi söker dig som är 30 år eller äldre med hjärtat på det rätta stället. Till sättet är du är lugn, ordningsam, empatisk och utåtriktad. Du är inkännande och följsam men kan ibland ändå motivera och engagera vår uppdragsgivare utifrån hans behov och status. Tidigare erfarenhet från yrket eller liknande arbete med personer med funktionsvarianter ex. autismspektrumet är meriterande men störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Du kommer att köra uppdragsgivarens bil i tjänsten och därför är även körkort ett krav. För att bli aktuell för den här tjänsten krävs det att du är rökfri.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där din insats gör skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst ca 50%
• Timvikarier vid behov
• Arbetstider i form av dygnspass, jour på natten

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Ingela Nilsson, ingela.nilsson@kooperativet-olja.se

Är det här tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till manlig uppdragsgivare i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 10
Till vår uppdragsgivare som är en man i 40 årsåldern söker vi dig som är intresserad av ett vikariat. Uppdragsgivaren behöver på grund av sin funktionsnedsättning personlig assistans dygnet runt. Som personlig assistent kommer du att ingå i ett sammansvetsat team av assistenter.

Om tjänsten
Uppdragsgivaren bor i lägenhet i centrala Jönköping. Han gillar att lyssna på musik, titta på sport och film samt gå på promenader. I arbetsuppgifterna ingår medicinsk och omfattande personlig omvårdnad, sondmatning, träning i både hemmet och utanför hemmet, assistera vid fritidsaktiviteter samt kommunikation och sköta uppdragsgivarens hem. Lyft förekommer och hjälpmedel finns i hemmet, men du bör ha god fysik.

Vad krävs
För att ni ska trivas ihop tror vi att du är en kvinna över 30 år. Du är lojal, empatisk och noggrann. Du har en personlig mognad och förmåga att sätta dig in i en annan människas situation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande alternativt utbildning inom vård och omsorg. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri. Arbetet kräver också att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Hund förekommer ibland så du kan ej vara allergisk. Det är även önskvärt att du har god samarbetsförmåga då vår uppdragsgivare har en del dubbelbemanning.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Vikariat på ca 80% med början i slutet av juni. Varaktighet ca 1 år.
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, helg och vaken natt.
• Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Ingela Nilsson, ingela.nilsson@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv tjej - dagtidstjänst

Personlig assistent
Läs mer Maj 23
Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en av våra kvinnliga uppdragsgivare. Hon är en härlig tjej i 30-års åldern som lever ett aktivt liv. Är du en varm, omtänksam och glad kvinna med tidigare erfarenhet av yrket kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Arbetet präglas av ett socialt synsätt där uppdragsgivarens behov står i centrum. Som personlig assistent stöttar du henne till att få en meningsfull vardag, där trygghet och lyhördhet är viktiga ledord. Arbetet innefattar personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig verksamhet samt aktiviteter t.ex. ridning och bad. Ibland kan fysiskt krävande arbetsuppgifter i form av lyft förekomma, men hjälpmedel finns i hemmet.

Vad krävs

Vi söker en kvinnlig assistent 25 år eller äldre, som är pigg, lojal och fungerar bra i grupp. Du bör vara lugn och tålmodig och kunna läsa av situationen. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort, är rökfri samt att du behärskar svenska i både tal och i skrift. Då uppdragsgivaren ibland badar och rider kan du ej heller vara allergisk mot hästar eller klor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Vikariat, deltid ca 60 %
• Vikariat löper mellan 220831 - 221230
• Arbetstider dag ej helg
• Under sommaren finns möjlighet att gå upp i procent.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde, simon.lagarde@kooperativetolja.se

Urval kommer att ske löpande och vi vill därför ha din ansökan omgående.

Ansök nu

Personliga assistenter till tonårstjej i Mullsjö

Personlig assistent
Läs mer Maj 2
Nu finns möjligheten till att bli timvikarie till en härlig tonårstjej i Mullsjö. Är du den sociala och kreativa tjejen som blir nästa pusselbit i hennes assistentgäng?

Om tjänsten
Som hennes personliga assistent innebär arbetsuppgifterna allt från omvårdnadsarbete, assistera vid skola samt fritidsaktiviteter, sondmatning. Omvårdnadsarbetet är omfattande och kräver att du arbetar vaksamt och inlyssnande.

När hon är hemma gillar hon att pyssla, måla naglarna, läsa böcker eller träffa sina kompisar. Som en del av ditt arbete krävs det kreativitet att komma på och planera aktiviteter på helgerna tillsammans med hennes kompisar och deras assistenter.

Vad krävs
Du som söker är tjej 20 år eller äldre som är positiv, kreativ och social i din framtoning. Det som kännetecknar dig hoppas vi är engagemang, förmågan att skapa trygghet och viljan att alltid hitta personliga lösningar där utgångspunkten att personlig assistans ska vara individuellt anpassad efter egna förutsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans eller annat omvårdnadsarbete.

För att ni ska fungera tillsammans krävs att du är har ett gott omdöme och kan anpassa dig till att arbeta nära i en familj med integritet och respekt. Att du är rökfri är ett krav likaså att du har körkort och tillgång till bil såvida du inte bor i Mullsjö.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Vi söker nu:

• Två timvikarie, med stor chans till fasta tider varannan helg samt nått pass under veckorna dag och kväll
• Arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg och vaken natt
• Tillträde omgående. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information kontakta ansvarig arbetsledare Emma Pettersson-Claesson, emma.pettersson-claesson@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

Ansök nu

Nattjänst som personlig assistent till vår kille i Huskvarna

Personlig assistent
Läs mer Maj 11
Är du en nattmänniska med en önskan om att arbeta med människor och något betydelsefullt? Då kanske vi har tjänsten för dig! Vår uppdragsgivare är en 20-årig kille som bor med sin familj i Huskvarna. Nu söker vi nya medarbetare till vårt team av engagerade assistenter, som aktivt samarbetar för att vår uppdragsgivare ska kunna leva ett självständigt och bra liv på sina egna villkor.

Om tjänsten
Uppdragsgivaren är multifunktionshindrad, och behöver stöd i vardagens alla delar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska arbetsuppgifter, träna enligt träningsprogram, promenader och aktiv lek. Som assistent ska du stötta och stimulera vår uppdragsgivare med utgångspunkt från hans villkor och förutsättningar. Du arbetar nära vår uppdragsgivare och hans familj och därför är kemin viktig för att ni ska trivas tillsammans.

Vad krävs
För att göra vår uppdragsgivares vardag omväxlande, intressant och aktiv krävs det att du är positiv och initiativrik. Du tycker om att arbeta med människor med särskilda behov, har förmågan att se människan bakom funktionsnedsättningen och är trygg i dig själv. Tidigare erfarenheter av liknande arbete, och erfarenhet av autism är meriterande, men inget krav då den personliga lämpligheten är i fokus. Hjälpmedel finns men då lyft och lek på golvet förekommer är det en fördel om du har god fysik. Vår uppdragsgivare är infektionskänslig och därför är det också bra att du har en allmänt god hälsa. För att bli aktuell för den här tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt att du är rökfri.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltid nattjänst ca 70% (Tjänstgöringsgrad går att anpassa efter önskemål)
• Arbetstider som förekommer är vaken natt mellan klockan 20:00-07:00 (enstaka dag- och helgpass kan förekomma vid behov )
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig arbetsledare Maria Azdajic på mail: maria.azdajic@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten du letat efter? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till vår kvinnliga uppdragsgivare i centrala Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 13
Nu söker vi en assistent på deltid till en av våra kvinnliga uppdragsgivare i centrala Jönköping. Är du en kvinna med erfarenhet av yrket eller likande som vill ha en deltidstjänst vid sidan din ordinarie syssla kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår det omvårdnad, hushållssysslor, matlagning, assistera vid aktiviteter samt stöttning och vägledning i vardagen. Flera gånger i veckan besöker hon Träffpunkten samt rider en gång i veckan, här är även du med som assistent. Uppdragsgivaren är social och trivs med ett aktivt socialt liv, här kommer du in som en del i stöttningen och du behöver vara bekväm i den rollen. Du arbetar lyhört och förstår vikten av att respektera uppdragsgivarens vilja och integritet.

Vad krävs
Du som söker är en kvinna med personlig mognad som tidigare har erfarenhet av yrket eller likvärdigt, vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunikation med Bliss-tavla. Som person är du glad, nyfiken, noggrann, flexibel och trygg i dig själv. Dokumentation är också en viktig del av det dagliga arbetet. Du behöver därför ha god datorvana samt behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Det är bra om du har körkort eftersom uppdragsgivaren har egen bil.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidsanställning med tjänstgöringsgrad på 22% , start from. 2022-08-04


• Schemat rullar på 3 veckor
• v.1 Inga schemalagda arbetspass (ev inhopp vid behov av timvik)
• v.2 Tor 18.00-08.15
• v.3 Tor 20.00-08.15 & Lör 12.45-10.00


• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstider som kan förekomma är dag kväll, helg och natt (jour)
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.
• Tillträde enligt överenskommelse.

Vi frågor kontakta ansvarig arbetsledare Josefina Stein, Josefina.stein@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten du letat efter? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till levnadsglad kvinna, timvikarier vid behov

Personlig assistent
Läs mer Maj 23
Nu söker vi nya medarbetare till en av våra uppdragsgivare i Jönköping. Hon är en rullstolsburen kvinna i 40-årsåldern som behöver stöd med det mesta i vardagen. Hon har humor och är ofta nära till skratt. Är du också en levnadsglad kvinna med glimten i ögat? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Uppdragsgivaren lever dygnet runt med assistans och din arbetsplats blir därför där hon befinner sig. Dina arbetsuppgifter kan variera från dag till dag. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, skötsel av hemmet, matlagning, assistera vid aktiviteter, så som träning, bad, promenader eller när hon umgås med sina vänner. Datorn är ett intresse för vår uppdragsgivare så det uppskattats om du känner dig bekväm med tekniken. Uppdragsgivaren kommunicerar med hjälp av en bokstavstavla som är lätt att förstå, men som gör att du som assistent behöver vara lyhörd och uppmärksam.

Vad krävs

Föra tt ni ska trivas ihop tror vi att du en är kvinna, gärna 30 år eller äldre och som person är du positiv, flexibel och påhittig, och trivs med att arbeta i ett aktivt uppdrag där det händer saker. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är värdefullt men stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du och uppdragsgivaren trivs med varandra. För att bli aktuell för tjänsten behöver du behärska svenska språket i både tal och i skrift samt krävs det att du är rökfri och har körkort, då vår uppdragsgivare har egen bil som du kommer få köra i tjänsten.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Timvikarier vid behov
• Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, sovande natt samt helg
• Tillträde enligt överenskommelse
• Vi erbjuder introduktion tillsammans med en erfaren assistent.

För mer information kontakta ansvarig arbetsledare Pernilla Löf på mail: pernilla.lof@kooperativetolja.se

Urval och intervjuer görs löpande och därför vill vi ha din ansökan omgående.

Ansök nu

Personlig assistent till nattjänst hos en liten tjej

Personlig assistent
Läs mer Maj 26
Är du en nattuggla, älskar att jobba med barn och vill arbeta med något meningsfullt? Då kanske detta är tjänsten för dig. Vi söker nu en trygg, noggrann och barnkär assistent till vår uppdragsgivare, en tjej på 4,5 år.

Om tjänsten
Vår medlem har begränsningar som gör att hon behov av stöd i kommunikation med sin omgivning och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är du med vår uppdragsgivare i vardagen och hjälper henne med sondmatning, personlig omvårdnad, träning och aktiviteter som får henne att må bra. Hon gillar att lyssna på barnböcker, barnvisor, gå på promenader och att få vara nära och sitta i knät. Hon går på förskola utan sin assistent och därför är behovet som störst på eftermiddagen, kvällen, natten. Även dagtid på helger.

Vad krävs
Vi söker en kvinna 25 år eller äldre med erfarenhet av yrket personlig assistent eller liknande omvårdnadsarbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete med barn eller att du själva har egna barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Ovanstående krav är en stor fördel men det är dina personliga kompetenser som är allra viktigast. För att ni ska trivas tillsammans krävs det att du är har ett gott omdöme och kan anpassa dig till att arbeta nära i en familj med integritet och respekt. Det krävs också att du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Det är viktigt att du är lyhörd för behov och känsloyttringar när kommunikation är begränsad. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Två deltidstjänster, ca 50% och ca 80%.
• Arbetstiden är förlagd till: Vardag - eftermiddag, kväll och vaken natt. Helg - dag, kväll och vaken natt.
• Du behöver kunna jobba vaken natt för att bli aktuell
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder"

Ansök nu

Personlig assistent till manlig uppdragsgivare i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 13
Är du lyhörd, har erfarenhet inom vården och vill arbeta med människor? Då kanske vi har jobbet för dig!
Vår uppdragsgivare är en man i medelåldern som bor i egen lägenhet i centrala Jönköping. Vårt assistentteam behöver ny utökas med en ny medarbetare. Du kommer att ingå i ett team med flera andra personliga assistenter som ser till att göra varje dag till den bästa för vår uppdragsgivare.

Om tjänsten
Vår uppdragsgivare är en man i medelåldern som bor i sin egen lägenhet i centrala Jönköping. Hans begränsningar gör att han är behov av assistans och stöd dygnets alla timmar. Han tycker om att vara utomhus, träffa kompisar och att åka iväg på småutflykter. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, träning, sondmatning, hushållssysslor, stöd vid kommunikation med sin omgivning och att assistera vid aktiviteter så som på promenader eller vid dagsutflykter. I arbetet ingår även hantering av tekniska hjälpmedel, exempelvis trakeostomi, pep och sondpump genom PEG. Lyft förekommer men hjälpmedel finns.

Vad krävs
För att ni ska trivas tillsammans tror vi att du som söker är en lyhörd och lugn man eller kvinna över 25. Du är ödmjuk, flexibel, positiv. Du har goda kunskaper gällande omvårdnad och du fungerar bra i grupp. Du har goda läskunskaper och kan ta till dig instruktioner. Du trivs med att arbeta med människor och göra skillnad för någon annan. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller att du har tidigare erfarenhet av yrket eller liknande arbete. Störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av sond och trakeostomi. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri samt att du har körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst, tjänstgöringsgrad 50% from 2022-06-01
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll och helg.
• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Tillträde sker enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde: simon.lagarde@kooperativetolja.se

Är det här tjänsten för dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent till glad och aktiv man i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 13
Till vår uppdragsgivare, en pigg och glad kille i 45-årsåldern boendes i egen lägenhet i centrala Jönköping, söker vi positiva och engagerade personliga assistenter. Tycker du om att arbeta i ett aktivt uppdrag där det händer mycket samt att du har en stor ansvarskänsla? Tveka i så fall inte på att söka.

Om tjänsten

Hjälp med allt i vardagen som personlig omvårdnad, skötsel av hemmet, matlagning, inköp m. m, samt hjälp med att planera aktiviteter och hålla kontakt med vänner och anhöriga. Intressen är bl a musik, utevistelse, umgås med vänner, hockey och övrig sport. Uppdragsgivaren går en teaterutbildning på dagtid i vilken assistenten är behjälplig

Vad krävs

Du som söker är en man eller kvinna som är ansvarsfull, engagerad, empatisk, personlig mognad samt vara lyhörd för brukarens behov och önskemål. Att kunna samarbeta med arbetskamrater och anhöriga är viktigt. Arbetsuppgifterna kräver förmåga att kunna lyssna på och arbeta efter brukarens önskningar men att vid behov kunna ta egna initiativ är också viktigt. Det är en fördel att du är i god fysisk form så du orkar hänga med i svängarna och stötta vid aktiviteter. Kortare resor i arbetet kan förekomma i arbetet och då följer du med som assistent.

Om du har en bakgrund som personlig assistent eller andra vårdrelaterande yrken är det meriterande, men störst vikt läggs på din personliga lämplighet. Dokumentation förekommer i uppdraget därför krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidsanställning ca 70 %, start 2022-08-01
• Timvikarie vid behov
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, helg och natt (väntetid, sovande jour) i form av dygnspass samt halva dygnspass
• Vi erbjuder introduktion och möjlighet att gå bredvid i uppdraget med start enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Jimmie Hultin, jimmie.hultin@kooperativetolja.se

Urval kommer att ske löpande och vi vill därför ha din ansökan omgående

Ansök nu

Kvinnliga personliga assistenter till centralt uppdrag

Personlig assistent
Läs mer Maj 17
Vi söker nya medarbetare till en av våra uppdragsgivare, en rullstolsburen kvinna i 50-årsåldern som bor i centrala Jönköping. Om du är en lyhörd kvinna som uppskattar humor vill vi gärna att du skickar in din ansökan.

Om tjänsten

Som assistent finns du tillhands i de situationer som uppstår i det dagliga livet med uppdragsgivarens önskan och behov i centrum. Uppdragsgivaren är fullt kommunikativ och styr sin egna assistans. Du som söker är flexibel och har inga problem med att anpassa dig. Arbetsuppgifterna består bland annat av personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning, bakning, uträtta ärenden, assistera vid aktiviteter och förflyttningar.

Vad krävs

Ditt engagemang är avgörande och viktigt att du har ett genuint intresse av att bidra till ökad livskvalité. Du som söker är en lugn och lyhörd kvinna med humor, du är pålitlig och föredrar rak och tydlig kommunikation. Vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Förflyttningar förekommer och därför bör du ha en god fysik. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri, och då uppdragsgivaren har katt kan du inte heller vara pälsallergiker. Du måste även ha en god språklig och skriftlig förmåga utifrån uppdragsgivaren och verksamhetens behov för att bli aktuell för tjänsten.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidsanställning ca 65 - 70 %
• Timanställning med arbetstid varannan helg
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll och helg. Passen är 06.30-14.00 eller 14.00-22.00 samt helg.
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

Din ansökan vill vi ha omgående, urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Josefina Stein, josefina.stein@kooperativetolja.se

Ansök nu

Personlig assistent till man i 30-årsåldern i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 5
Nu söker vi en ny medarbetare till en av våra uppdragsgivare, en kille i 30-årsåldern som bor i egen lägenhet i Jönköping. Han tycker om att leva ett aktivt liv som innefattar aktiviteter både i och utanför hemmet. Han lever dygnet runt med assistans och söker nu tillskott till sitt team, kanske just du är den rätta för honom!

Vad innebär tjänsten

Arbetet kräver att du är engagerad, prestigelös samt professionell och framför allt har en positiv inställning till arbetet - du blir en viktig i hans liv! I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig verksamhet samt aktiviteter utanför hemmet t.ex. träning och bad. Uppdragsgivaren gillar att vistas utomhus och du bör ha med tankesättet ”kläder efter väder”. Dubbelassistans förekommer vid vissa aktiviteter. Förflyttningar förekommer men hjälpmedel finns.

Vad krävs

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kille eller tjej 25 år eller äldre. Till sättet är du lugn, lyhörd, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt erfarenhet av epilepsi. Det är en fördel att du är i god fysisk form så du orkar hänga med i svängarna vid aktiviteter och liknande. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och inte är allergisk mot klor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Heltid under sommaren v.23-30. Därefter tillträde av tjänst på 80% v.31. Arbetstider som förekommer är dag, kväll, natt (väntetid) och helg enligt schema.

Tillträde omgående. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde: simon.lagarde@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 220531.

För tillfället går det ej att ansöka digitalt till tjänsten. Du kan mejla din ansökan till ansvarig arbetsledare Simon Lagärde, simon.lagarde@kooperativetolja.se eller ringa 0702 61 73 83

Ansök nu

Personlig assistent till man i 30-årsåldern i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 2
Nu söker vi en ny medarbetare till en av våra uppdragsgivare, en kille i 30-årsåldern som bor i egen lägenhet i Jönköping. Han tycker om att leva ett aktivt liv som innefattar aktiviteter både i och utanför hemmet. Han lever dygnet runt med assistans och söker nu tillskott till sitt team, kanske just du är den rätta för honom!

Vad innebär tjänsten

Arbetet kräver att du är engagerad, prestigelös samt professionell och framför allt har en positiv inställning till arbetet - du blir en viktig i hans liv! I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig verksamhet samt aktiviteter utanför hemmet t.ex. träning och bad. Uppdragsgivaren gillar att vistas utomhus och du bör ha med tankesättet ”kläder efter väder”. Dubbelassistans förekommer vid vissa aktiviteter. Förflyttningar förekommer men hjälpmedel finns.

Vad krävs

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kille eller tjej 25 år eller äldre. Till sättet är du lugn, lyhörd, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt erfarenhet av epilepsi. Det är en fördel att du är i god fysisk form så du orkar hänga med i svängarna vid aktiviteter och liknande. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och inte är allergisk mot klor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Heltid under sommaren v.23-30. Därefter tillträde av tjänst på 80% v.31. Arbetstider som förekommer är dag, kväll, natt (väntetid) och helg enligt schema.

Tillträde omgående. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde: simon.lagarde@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 220531.

För tillfället går det ej att ansöka digitalt till tjänsten. Du kan mejla din ansökan till ansvarig arbetsledare Simon Lagärde, simon.lagarde@kooperativetolja.se eller ringa 0702 61 73 83

Ansök nu

Personlig assistent till man i 30-årsåldern i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 5
Nu söker vi en ny medarbetare till en av våra uppdragsgivare, en kille i 30-årsåldern som bor i egen lägenhet i Jönköping. Han tycker om att leva ett aktivt liv som innefattar aktiviteter både i och utanför hemmet. Han lever dygnet runt med assistans och söker nu tillskott till sitt team, kanske just du är den rätta för honom!

Vad innebär tjänsten

Arbetet kräver att du är engagerad, prestigelös samt professionell och framför allt har en positiv inställning till arbetet - du blir en viktig i hans liv! I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig verksamhet samt aktiviteter utanför hemmet t.ex. träning och bad. Uppdragsgivaren gillar att vistas utomhus och du bör ha med tankesättet ”kläder efter väder”. Dubbelassistans förekommer vid vissa aktiviteter. Förflyttningar förekommer men hjälpmedel finns.

Vad krävs

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kille eller tjej 25 år eller äldre. Till sättet är du lugn, lyhörd, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt erfarenhet av epilepsi. Det är en fördel att du är i god fysisk form så du orkar hänga med i svängarna vid aktiviteter och liknande. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och inte är allergisk mot klor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Heltid under sommaren v.23-30. Därefter tillträde av tjänst på 80% v.31. Arbetstider som förekommer är dag, kväll, natt (väntetid) och helg enligt schema.

Tillträde omgående. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Simon Lagärde: simon.lagarde@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 220531.

Ansök nu

Sommarjobba som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Maj 2
Letar du efter ett sommarjobb du aldrig kommer glömma? Vill du ha ett betydelsefullt arbete där du får vara med och bidra till ett bättre liv för en annan människa? Då borde du söka sommarjobb som personlig assistent hos oss på Kooperativet Olja!

Vad gör en personlig assistent?
Du kommer få ett varierande arbete och din närvaro och prestation på arbetet kommer att få betydelse för en annan individ. Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och olika behov av assistans. Arbetet innebär att du assisterar där uppdragsgivaren befinner sig – i hemmet, arbete/skola eller fritidsaktiviteter. Det kan innebära personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning, restaurangbesök, promenader, utflykter, titta på en film, samtal och allt annat som rör vardagen.

Därför söker vi personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

Matchning i våra uppdrag
Semesterperioden är i huvudsak under juni – augusti, vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. När vi matchar dig tar vi hänsyn till din kompetens, intressen och vad som motiverar dig. Du får introduktion i uppdraget, möjlighet att börja som timvikarie redan under våren finns. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt beroende på arbetsplats.

Vad krävs?
För att arbeta som personlig assistent krävs att du inger förtroende, tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du behöver även vara lyhörd för andras behov och kunna anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i samverkan med övriga assistenter. Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande men störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera.

Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. För anställning hos Kooperativet Olja krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Hos oss är målet alltid att du ska matchas med rätt uppdragsgivare. Det är viktigt för att du och uppdragsgivaren ska trivas tillsammans. Ett sommarjobb hos oss ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg eller utveckling i din yrkesroll. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som timvikarie eller i en fast tjänst efter sommaren.

I varje uppdrag finns en arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation. I början av sommaren går du introduktionsutbildning för personlig assistans och du får även gå bredvid på din aktuella arbetsplats.

Hur söker jag?
Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller brev. Urval kommer att ske löpande.

Under ansökningsperioden kommer vi kalla vissa sökande till en första allmän intervju.

För att arbeta som assistent till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Det kan ta ett tag att få hem ditt utdrag och därför är det bra att beställa ett redan nu från:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget så beställ det redan nu.

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent till vår tjej i centrala Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 9
Är du en social kvinna, trygg i dig själv och vill ha ett arbete där du får möjlighet att göra skillnad för en annan människa varje dag? Då kanske det är just dig vi letar efter!
Vi söker nu personliga assistenter som vill vara med och stärka upp vår assistentgrupp till en glad tjej boendes i centrala Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragsgivare är en glad och härlig tjej som bor i egen lägenhet i centrala Jönköping. Hennes begränsningar gör att hon är i behov av assistans och stöd dygnet runt. Vår uppdragsgivare gillar att baka, laga mat, lyssna på musik och att åka på sociala aktiviteter som teater eller konsert. Att ta sig ut på dagliga promenader för att få frisk luft är också en favoritaktivitet. Som personlig assistent är du hennes stöd i vardagen och hjälper henne med det hon behöver för att den ska blir så bra som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor och matlagning. Du följer även med henne på olika aktiviteter såsom bad, kör och på sjukgymnastik. Din arbetsplats är där vår uppdragsgivare befinner sig.

Vad krävs
Vi söker en kvinna 30 år eller äldre, som är en lugn, positiv och trygg person. Vi letar efter dig som är initiativtagande, driven och alltid tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och kan relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser gärna att du tycker om eller har kunskap om matlagning eftersom det är en aktivitet vår uppdragivare verkligen uppskattar. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller liknande yrke är meriterande men det är din personliga lämplighet och kontakt med uppdragsgivaren som väger allra tyngst. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri och har körkort, uppdragsgivaren har egen bil.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst på ca 50–75%
• Timvikarier vid behov
• Semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstiderna är dag, kväll, helg och natt (väntetid) och sker i form av dygnspass
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse

Är det här tjänsten du letat efter? Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.

För tillfället går det ej att ansöka digitalt till tjänsten. Du kan mejla din ansökan till ansvarig arbetsledare Carina Willmont, carina.willmont@kooperativetolja.se eller ringa 0702- 96 38 78

Ansök nu

Personlig assistent till ung tjej i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 11
Är du en lugn och flexibel person som är motiverad att jobba med människor med behov av särskilt stöd? Då kanske du är den vi söker. Vår uppdragsgivare som är en aktiv och härlig 27-årig tjej i Jönköping behöver stärka upp sitt team med semestervikarie och timvikarie. Kontinuitet är viktigt och arbetet ska därför ses långsiktigt.

Vår uppdragsgivare gillar att pyssla, baka, laga mat, lyssna på musik och rida. För att kunna leva självständigt, men på sina villkor, behöver hon stöd av personliga assistenter som kan hjälpa till att planera vardagen, skapa struktur, kommunicera och motivera till och delta i aktiviteter. Hon behöver också stöd och hjälp med att sköta sitt hem. Uppdragsgivaren går på daglig verksamhet på vardagar.

För att ni ska trivas tillsammans och få vardagen att fungera tror vi att du som söker är en lugn och stabil kvinna mellan 25 och 45 år. Du är flexibel, motiverande och problemlösningsorienterad. Du har kunskaper om tecken som stöd till tal (TAKK). Vi ser att du har erfarenhet av människor med särskilda behov och vet vad det innebär att ligga steget före. Du är beredd att ta ett stort eget ansvar och kan sätta gränser på ett naturligt sätt. Kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och utmanande beteende är ett krav. Arbetet kräver att du är bra på att skapa struktur och tydlighet. Tjänsten kräver att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Du är rökfri och inte allergisk mot pälsdjur eller klor.

Vi söker dig som vill jobba som semestervikarie eller timvikarie. Arbetstider som förekommer är dag, kväll, natt (väntetid) och helg enligt schema. Tillträde enligt överenskommelse. Introduktion sker innan tillträdet.

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Anton Gillek, anton.gillek@kooperativetolja.se

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Flera tjänster till ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Maj 5
Vår uppdragsgivare en glad tjej, ska nu till hösten börja gymnasiet och med det behöver vi utöka vårt assistentteam. Om du är en tjej med båda fötterna på jorden som är kan ta ansvar och har nära till skratt, kan du vara den vi söker!.

Om tjänsten

Som personlig assistent blir din arbetsplats där hon befinner sig, allt från hemmet, i skolan och andra aktiviteter. Hon bor tillsammans med sin familj i Habo och kommer gå i skola i Jönköping. Hon har assistans dygnet p.g.a. av sin sjukdom som gör att hon behöver andningsövervakning. Assistenten övervakar att hennes andning är normal i alla situationer och påminner henne om andningen skulle avvika. På natten eller vid vissa aktiviteter har hon en diafragmapacemaker som hjälpmedel som du som assistent övervakar. Annars lever hon som vilken annan tonårstjej som helst, umgås med familjen, hänga med kompisar, gå på stan eller simma. Musik är ett stort intresse och hon spelar piano i ett band varje vecka.

Vad krävs

Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det krävs ett stort ansvar och trygghet i sig själv. Vi söker endast kvinnliga assistenter 20 - 45 år, till dagtjänsten söker vi dig med en lite yngre profil för att du lättare ska smälta in i miljön i skolan och andra aktiviteter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är glad, framåt, nära till skratt, stor personlig mognad och lugn. Du har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du behöver vara flexibel i ditt förhållningssätt och kan anpassa dig efter tjejens behov/önskemål i sin vardag. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller annat omvårdnadsarbete men är inget krav. Stor vikt kommer läggas på den personliga matchningen mellan dig och tjejen och hennes familj. samt dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri. Hund finns i hemmet så du kan inte vara allergisk.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltid ca 70 - 75 % vaken natt
• Deltid ca 40 - 50 % dag, kväll och helg. Efter sommaren ev. endast helg vid behov
• Deltid ca 70- 75 % under vår/sommaren
• dat dag, kväll, helg och vaken natt
• Timvikarie vid behov
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Flera tjänster till ungdomsuppdrag

Personlig assistent
Läs mer Apr 29
Vår uppdragsgivare en glad tjej, ska nu till hösten börja gymnasiet och med det behöver vi utöka vårt assistentteam. Om du är en tjej med båda fötterna på jorden som är kan ta ansvar och har nära till skratt, kan du vara den vi söker!.

Om tjänsten

Som personlig assistent blir din arbetsplats där hon befinner sig, allt från hemmet, i skolan och andra aktiviteter. Hon bor tillsammans med sin familj i Habo och kommer gå i skola i Jönköping. Hon har assistans dygnet p.g.a. av sin sjukdom som gör att hon behöver andningsövervakning. Assistenten övervakar att hennes andning är normal i alla situationer och påminner henne om andningen skulle avvika. På natten eller vid vissa aktiviteter har hon en diafragmapacemaker som hjälpmedel som du som assistent övervakar. Annars lever hon som vilken annan tonårstjej som helst, umgås med familjen, hänga med kompisar, gå på stan eller simma. Musik är ett stort intresse och hon spelar piano i ett band varje vecka.

Vad krävs

Att arbeta som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det krävs ett stort ansvar och trygghet i sig själv. Vi söker endast kvinnliga assistenter 20 - 45 år, till dagtjänsten söker vi dig med en lite yngre profil för att du lättare ska smälta in i miljön i skolan och andra aktiviteter.

Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är glad, framåt, nära till skratt, stor personlig mognad och lugn. Du har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Du behöver vara flexibel i ditt förhållningssätt och kan anpassa dig efter tjejens behov/önskemål i sin vardag. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller annat omvårdnadsarbete men är inget krav. Stor vikt kommer läggas på den personliga matchningen mellan dig och tjejen och hennes familj. samt dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift krävs. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du är rökfri. Hund finns i hemmet så du kan inte vara allergisk.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltid ca 70 - 75 % vaken natt
• Deltid ca 40 - 50 % dag, kväll och helg. Efter sommaren ev. endast helg vid behov
• Deltid ca 70- 75 % under vår/sommaren
• dat dag, kväll, helg och vaken natt
• Timvikarie vid behov
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För tillfället går det ej att ansöka digitalt till tjänsten. Du kan mejla din ansökan till ansvarig HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se eller ring 0761- 92 77 82

Urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent till vår 17-åriga tjej i Jönköping

Personlig assistent
Läs mer Maj 10
Älskar du att arbeta med människor och är ute efter ett givande arbete? Då kanske vi har jobbet för dig!
Vi söker just nu flexibla, positiva och initiativtagande assistenter som kan stärka upp vårt assistentgrupp hos vår härliga uppdragsgivare. Hon är en glad och alert tjej som fyller sin vardag med mycket aktiviteter, lek och bus. Nu har du chansen att få vara med i vår uppdragsgivares vardag och vara en del av hennes resa mot en bättre sådan! Ansök till tjänsten som personlig assistent redan idag!

Om tjänsten
Uppdragsgivaren bor tillsammans med sina föräldrar och syskon i Jönköping. Hennes begränsningar gör att hon är i behov av assistans dygnets alla timmar. Hon gillar bland annat att pyssla, lyssna på musik och blir alltid glad av lek och bus på golvet. Arbetsuppgifterna är varierande och kan innebära allt från personlig omvårdnad, medicinering, träning, matlagning, stöd vid matning och att assistera på olika aktiviteter så som bad, ridning och bakning. Familjen åker ibland iväg på både kortare och längre semesterresor då assistenterna följer med vilket också kan bli aktuellt för dig. Som personlig assistent blir du hennes stöd i vardagen och din arbetsplats är där hon befinner sig.

Vad krävs
Du som söker är kvinna mellan 30-60 år. Som person är du självständig, ansvarstagande, energisk och har nära till skratt. Du gillar att vara aktiv och tar gärna initiativ för att göra vardagen för uppdragsgivaren så bra som möjligt. Eftersom kommunikationen sker genom tecken och bilder är det viktigt att du är lyhörd, lugn och bra på att läsa av både behov och signaler. Uppdragivaren har epilepsi vilket ställer krav på att du är på alerten och kan hantera sådana situationer. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har arbetat som personlig assistent eller inom liknande område. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi eller tecken som stöd. Allra störst vikt lägger vi vid personliga egenskaper och att du fungerar bra tillsammans med vår uppdragsgivare. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift, att du är rökfri och att du är varken allergisk mot hästar eller klor eftersom ridning och bad är aktiviteter som uppdragsgivaren går på.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Just nu söker vi

• Deltidstjänster med både 50% och 75% som tjänstgöringsgrad
• Timvikarier vid behov
• semestervikarier med möjlighet till fast schemarad under sommaren
• Arbetstider som förekommer är dag, kväll, helg, natt
• Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent

Är det här tjänsten du letat efter? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett och utdraget heter "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

För frågor och mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Mia Fasth, mia.fasth@kooperativet-olja.se

Ansök nu

Personlig assistent till nattjänst hos vår manliga uppdragsgivare

Personlig assistent
Läs mer Maj 5
Vi söker nu en personlig assistent som kan jobba vaken natt till vår uppdragsgivare i Jönköping. Är du en lugn, stabil och noggrann person? Vill du arbeta med något meningsfull och hjälpa en annan människa att få en bättre vardag? Då kanske det är just dig som vi nu söker till vår manliga uppdragsgivare i Jönköping.

Om tjänsten
Vår uppdragivare är en glad kille som gillar att vara ute på promenader, bada i sin pool och ta sig i väg på andra aktiviteter. Hans begränsningar gör att han är i behov av assistans och tillsyn dygnets alla timmar. Som personlig assistent är din arbetsplats där uppdragivaren är vilket kan vara allt från daglig verksamhet, i hemmet, ute på promenad, på träning, bad och under andra aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinering och sondmatning.

Vad krävs
Vi söker dig som är 30 år eller äldre, som tycker om att arbeta med människor och har en förmåga att både lyssna, läsa av situationer och stötta. Du är van att arbeta självständigt men du har också initiativförmåga när det behövs. Vi letar efter dig som är stabil, lugn, noggrann och har ett professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Det krävs att du är en lyhörd person som kan förstå vår uppdragsgivares signaler och behov och kan hjälpa honom att kommunicera dessa. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har en likvärdig utbildning. Önskvärt är om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och erfarenhet av epilepsi och sondmatning är meriterande. Det krävs att du har erfarenhet av att arbeta vaken natt och att du vet vad som krävs för att göra detta.

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift, samt att du är rökfri. Då uppdragsgivaren gillar att bada kan du heller inte vara allergisk mot klor. Förflyttningar förekommer och hjälpmedel finns i hemmet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen så därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• En deltidstjänst (vaken natt) på ca 70-80 %
• Timvikarie vid behov dag, kväll, helg, natt och sovande natt
• Semestervikarier
• Tillträde enligt överenskommelse.
• Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en assistent.

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Skicka in din ansökan omgående eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personliga assistenter till liten tjej

Personlig assistent
Läs mer Maj 5
Är du en kille eller tjej med vårdutbildning som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! Vår medlem är en liten tjej på några månader och nu söker vi assistenter till hennes team.

Om tjänsten

Vår lilla medlem bor tillsammans med sina föräldrar och syskon ca 2 mil utanför Jönköping med goda bussförbindelser. Den avlastning föräldrarna får genom dig som barnets personliga assistent, kommer att ge dem möjligheten till att bara vara föräldrar åt barnet. Personkemin med vår uppdragsgivare och hennes familj är därför viktig.

Flickans ålder och funktionsvariant gör att hon har behov av övervakning dygnets alla timmar. Arbetat kommer innebära personlig omvårdnad, övervakning, lyft och förflyttningar och andra saker som kommer med den lilla flickans utveckling ex lek och stimulans.

Vad krävs

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller barnsköterska alternativt har en annan utbildning/erfarenhet för området. Det är meriterande om du tidigare jobbat med barn inom vård och omsorg.

Det är viktigt att du har ett stort mått av personlig mognad och empatisk förmåga. Du är trygg i dig själv och noggrann vad gäller tillsyn och omvårdnad. Som person är du förstående, öppen, relationsskapande och lyhörd. För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

• Deltidstjänst, dag och kväll, helg, enligt rullande schema. Passen ligger mellan 07:00 - 15:00 eller 15:00 -21:00
• Timvikarie, arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och vaken natt
• Tillträde enligt överenskommelse gärna omgående

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Klicka på länken och beställ ditt utdrag redan idag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du kan begära registerutdrag via e-tjänst eller blankett "Arbete med barn med funktionsnedsättning".

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Brunius, hanna.brunius@kooperativetolja.se

Ansök nu