Poolia Sverige AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Intresseanmälan för meriterande sommarjobb inom ekonomi 2024

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 20
Ekonomistudenter, se hit! Vi söker nu dig som vill ha ett spännande och meriterande sommarjobb inför sommaren 2024.
Vi samarbetar med olika företag runt om i Jönköping och söker därför dig som är ambitiös och vill ta chansen att bygga på ditt CV samt skaffa dig erfarenheter under sommaren 2024. Vi söker dig som går första eller andra året på en tre- eller fyrårig ekonomiutbildning och är tillgänglig mellan vecka 24 till 33 kommande sommar.

Anmäl ditt intresse genom att skicka in en ansökan redan nu, vi har olika möjligheter inom ekonomi som vi matchar mot din ansökan. Urval och intervjuer sker under november och december 2023. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på roll och arbetsplats. Vi på Poolia arbetar brett inom ekonomi vilket innebär att vi söker konsulter för roller inom hela ekonomiflödet.
Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Löpande bokföring

- Kund- och leverantörreskontra

- Ekonomisupport

- Löneadministration

- Allmän administration

Vi efterfrågar en variation av olika erfarenheter och kompetenser, därav är det av stor vikt att det framgår tydligt i din ansökan vilka erfarenheter och kompetenser du besitter. Utveckla gärna dina ambitioner och intresse i syfte att lättare kunna matcha dig med rätt tjänst.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar första eller andra året på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Med fördel första året på en treårig högskoleutbildning eller första till andra året på en civilekonomutbildning. Vi förväntar oss god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Därtill talar och skriver du flytande på både svenska och engelska. Du bör också var tillgänglig mellan vecka 24 till vecka 33.

För att passa i en roll inom ekonomi bör du vara analytisk, strukturerad och ansvarstagande. Du har en god kommunikativ förmåga och besitter en naturlig känsla för service. Din ambition ligger i att få utvecklas och skaffa dig mer erfarenhet hos någon av våra samarbetspartners. Notera gärna din tillgänglighet i ansökan.

Om verksamheten
Vi på Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett vad du vill jobba med inom ekonomins hela spektra. Som konsult hos oss blir du en del av Poolia Jönköpings breda nätverk, vilket innefattas av bland annat ett stort antal ekonomer i olika roller och befattningar runt om i Jönköpings län. Vår innepersonal består av ett drivet och glatt team på 13 personer fördelat i lite olika roller.

Som konsult kommer du lära känna Isabella och Rebecca som arbetar som konsultchefer hos oss, likaså vår vassa rekryterare Ebba. Som konsultchef är vårt största fokus tillgänglighet och transparens. Du som konsult ska alltid känna dig sedd och få snabba svar på dina frågor. Utöver det så besöker vi dig på din arbetsplats och följer din utveckling. Vidare bjuder vi på Poolia in till årliga sommar och vinterfester; som vi hoppas att du vill vara med på! Vi kommer även ut med glassbilen på sommaren och ser till att du får nytta av vårt nätverk här i Jönköping.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansök nu

Intresseanmälan för sommarjobb inom Supply Chain 2024 i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 6
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning? Vill du få möjligheten att ha ett spännande och meriterande sommarjobb inför sommaren 2024? Då har vi möjligheterna för dig!

Vi på Poolia samarbetar med olika företag runtom i Jönköping och söker därmed dig som är ambitiös och vill ta chansen att bygga på ditt CV och skaffa dig erfarenheter inför framtida arbetsmöjligheter.

Du som söker bör vara tillgänglig för arbete mellan vecka 24 till 33 sommaren 2024.

Anmäl ditt intresse genom att skicka in en ansökan redan nu. Urval och intervjuer sker under löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Beroende på arbetsplats och arbetsroll kommer arbetsuppgifterna att variera. Några exempel på vanligt förekommande arbetsroller under sommarperioden är:

• Innesäljare
• Inköpare
• Transportadministratör
• Tulladministratör
• Administratör
• Kundtjänstmedarbetare

Vi på Poolia efterfrågar en variation av olika erfarenheter och kompetenser, därav är det av stor vikt att det framgår tydligt i din ansökan vad för typ av arbetsroll du söker.


Vem är du?
Vi söker dig som studerar första eller andra året på en eftergymnasial utbildning. Gärna inom Supply Chain, Logistik och ledning eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Därtill talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du bör också vara tillgänglig för arbete mellan vecka 24 till vecka 33.

För att trivas i ovanstående arbetsroller är du flexibel, anpassningsbar och tycker om att ta ansvar. Du trivs att samarbeta med andra och inger ett förtroende både internt och externt. Därtill värdesätter du att alltid att ge en mycket god service till kunder samt har en god förmåga att prioritera dina dagliga arbetsuppgifter.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Som konsult kommer du lära känna Rebecca och Isabella som arbetar som konsultchefer hos oss på Poolia, likaså vår trevliga rekryterare Ebba. Vårt största fokus är tillgänglighet och transparens. Du som konsult ska alltid känna dig sedd och få snabba svar på dina frågor. Utöver det så besöker vi dig på din arbetsplats och följer din utveckling. Vidare bjuder vi på Poolia in till årliga sommar och vinterfester; som vi hoppas att du vill vara med på!

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansök nu

Administratör till Svenska Kyrkan Jönköping

Registrator
Läs mer Nov 27
Är du en skicklig och dedikerad Administratör som vill spela en viktig roll i att stödja och stärka Svenska kyrkans dagliga verksamhet? Värdesätter du en omväxlande vardag och frihet under ansvar? Då finns den perfekta möjligheten för dig! Till Svenska kyrkan, Jönköpings församling, söker vi en trygg och strukturerad Administratör. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Svenska kyrkan Jönköping, Växjö stift, gestaltar församlingens grundläggande uppdrag i en dynamisk kontext som växer med knappt 2000 invånare om året. Församlingen verkar i en kommun som på sikt tar höjd för 200 000 invånare. En utvecklingskurva som påverkar och förändrar förutsättningarna för invånare, näringsliv, föreningsliv och kristna församlingar som vår. Jönköpings församling arbetar med utgångspunkt i tio kyrkor, organiserade i tre geografiska verksamhetsområden. Församlingen driver tre förskolor, familjerådgivning, samtalsmottagning och diakonimottagning. Vi finns på sjukhuset, på högskolan och i kriminalvården.
Om tjänsten
I rollen som Administratör hos Jönköpings församling kommer dina ansvarsområden främst att innefatta digital arkiv- och diarieföring, posthantering samt andra allmänna kontorsuppgifter. Då verksamheten inom kort kommer att omforma och effektivisera informationshanteringen kommer en stor del av ditt arbete att innefatta implementering och utveckling av den digitala diarieföringen. Vidare kommer du att sitta med i kyrkofullmäktige samt delta i andra politiska sammanhang såsom kyrkoråd där dina arbetsuppgifter främst innefattar protokollsskrivning. Du arbetar tätt med två andra administratörer som stöttar och hjälper varandra i diverse arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta kontorstider och ingå i församlingssupporten som är en del av Jönköpings församling. Ditt kontor är på Sofiagården, mitt i centrala Jönköping. Du rapporterar till Arbetsledande Komminister.
Här får du möjlighet att ta dig an en nyckelroll som värdesätts högt!
För tjänsten krävs

Goda kunskaper och erfarenheter av digital diarieföring


Erfarenhet av administration inom kommunal/statlig/kyrklig förvaltning


God administrativ förmåga


Självständigt arbete och förmåga att hitta kreativa lösningar på uppkomna problem


Att du kan hantera och även utveckla arbetet med verksamhetens digitala system


Förståelse för Svenska kyrkans organisation och verksamhet


Vem är du?
Du som söker har en relevant utbildning inom administration eller motsvarande arbetslivserfarenhet (gärna både och). Erfarenhet av liknande offentliga administrationsuppgifter är meriterande. Vidare har du en passion för administrativa arbetsuppgifter samtidigt som vi tror att du delar Svenska kyrkans vision och värderingar. Du är ansvarstagande och strukturerad och ger alltid en god service och ett varmt bemötande till personer i din omgivning, även i svåra situationer. Då delar av ditt arbete kommer att inkludera hantering av hög sekretess är det av vikt att du är en lojal och samarbetsvillig person med hög integritet.
Hos Svenska kyrkan, Jönköpings församling, får du möjlighet att arbeta i en nytänkande och framåtsträvande organisation. Här blir du en betydelsefull del av arbetslaget i Jönköping! Som person önskar vi att du är en lagspelare som gärna bidrar med det du är och kan till hela arbetslaget. Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68 eller jonna.jonsson@poolia.se .

Ansök nu

Produktspecialist till Edströms Maskin AB

Produktutvecklare
Läs mer Nov 6
Edströms Maskin söker en teknisk Produktspecialist som är redo att ta maskinindustrin till nästa nivå. Om du har teknisk expertis, en kommersiell anda och en stark drivkraft att lyfta fram innovativa maskiner, då är detta din chans! Vi söker dig som vill arbeta som Produktspecialist på Edströms Maskin med placeringsort på huvudkontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Vad erbjuder vi
Som Produktsspecialist innehar du en central roll i Edströms verksamhet där spännande utvecklingsmöjligheter finns inom bolaget. På Edströms Maskin blir du en del av ett skickligt team som tillsammans driver försäljning och förbättringar framåt. Här får du en möjlighet att tillsammans med dina kompetenta kollegor bygga något stort i en verksamhet med korta beslutsvägar.
Om rollen som Produktspecialist
I rollen som Produktspecialist på Edströms Maskin kommer du att ansvara för varumärket Tornos, som är känt för både sin kvalitet och sin innovation. Som bolagets varumärkesexpert agerar du som stöttepelare både internt som externt. Ditt största uppdrag blir att hjälpa bolagets säljare att navigera rätt inom en komplex försäljning, samtidigt som du bidrar med support till Edströms kunder med att välja rätt maskiner och optioner. När nya produkter lanseras blir du även en viktig nyckelspelare gentemot marknad där du ansvarar och säkerställer att bilder och produkttexter stämmer överens, samtidigt som ni tillsammans utvecklar marknadsmaterial och kampanjer kring varumärket.
Du rapporterar till VD och arbetar nära sälj och marknad. Din roll kommer att innefatta en del resor och spännande besök hos Edströms leverantörer, både nationellt och internationellt.
Huvudfokus i din roll

Utveckla och bibehålla en djupgående expertis inom varumärkets produkter och tjänster, inklusive tekniska specifikationer, funktioner och användningsområden.


Arbeta nära säljteamet och bistå med expertis på säljmöten ute hos kund samt i Edströms showroom med bland annat testkörningar och cykeltidsberäkningar.


Effektivt kommunicera med kunder via telefon, e-post och personliga möten för att besvara frågor, ge råd och förklara produkternas värde.


Skapa anpassade presentationer och produktutbildningar för att underlätta försäljningen och öka kundernas förståelse för våra produkter.


Erbjuda teknisk support till kunder och lösa eventuella problem eller frågor som kan uppstå.


Vi ser gärna att du har:

En stark teknisk förståelse inom längdsvarvning och fleroperationssvarvar.


Förmågan att kommunicera teknisk information på ett enkelt sätt.


Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Förmåga att anpassa sig till olika kundbehov och utveckla skräddarsydda lösningar.


Vem är du?
Som person är du en orädd initiativtagare som brinner för branschens produkter. Du är strukturerad, noggrann och har en kommersiell personlighet. Då vardagarna kan variera och se olika ut från dag till dag ställer det höga krav på din förmåga att kunna organisera, prioritera och vara självständig i din roll. Vidare är du en teamspelare som trivs med att vara sambandet mellan flertalet kontaktytor.
Om du inte arbetar som Produktspecialist idag tror vi att en bra bakgrund för tjänsten kan vara produktionstekniker, servicetekniker, applikationstekniker eller säljare inom ett liknande område. Det viktigaste är att du har en generell teknisk kunskap inom längdsvarvning.
Om Edströms Maskin
Edströms är en framträdande leverantör av maskiner, verktyg och service till den svenska industrin. Vårt familjeföretag, baserat i Jönköping, är dedikerat till att förse företagskunder i hela Sverige med maskiner, verktyg och förnödenheter. Med en stark tro på framtiden investerar vi nu för att ytterligare befästa vår roll som den svenska industrins partner för framtidens produktionslösningar. Upptäck mer om oss på vår hemsida: https://www.edstroms.com/maskin/
Bra för dig att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Placeringsort är på huvudkontoret i Jönköping.


Du rapporterar till VD för Edströms Maskin.


Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Ansök nu

Produktionscontroller till internationellt bolag

Controller
Läs mer Nov 23
Har du tidigare arbetat som Controller och trivs i en arbetsroll där du får agera rådgivare åt ledningsgruppen? Är du en affärsmässig person som drivs av att leda verksamheten framåt? Då kan du vara rätt för denna tjänst! Vi söker nu en Produktionscontroller till ett internationellt bolag i Huskvarna. Tjänsten är initialt på konsultbasis i sex månader med goda möjligheter till förlängning. Önskat startdatum är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Produktionscontroller stöttar du ledningen med ekonomiska frågor och bidrar till att skapa lönsamhet och struktur i organisationen. Du arbetar med systemhantering, datamängder och att effektivisera rutiner och processer för att skapa en sammanhängande helhet.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta verksamhetsnära och lokalt förse ledningen samt avdelningschefer med ekonomiska rapporter, exempelvis månad- och kvartalsrapporter. Du arbetar med omkostnader, indirekta kostnader och stöttar med faktureringar vid behov. Därtill driver du utveckling och effektivisering av interna processer. Du ingår i ett centralt ekonomiteam och samarbetar även med andra Controllers i liknande roller. I din roll är du placerad på kontoret i Huskvarna, med möjlighet till distansarbete i viss mån. Arbetstiderna är dagtid: måndag till fredag, med möjlighet till flex.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetslivserfarenhet inom controllerområdet. Du har med fördel arbetat inom tillverkningsindustrin och har ett tekniskt intresse. Därtill har du en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För tjänsten krävs även att du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper av MS Office i synnerhet Excel. Meriterande är om du tidigare har arbetat med Hyperion, Agresso eller IFS Chilli.

För att trivas i rollen som Produktionscontroller är du ambitiös, handlingskraftig och tycker om att arbeta självständigt likväl som du trivs där när du får samarbeta med andra. Vidare tar du egna initiativ, är utåtriktad och har en förmåga att prioritera flera parallella arbetsuppgifter på ett strukturerat och noggrant sätt. Till dina kompetenser hör även en analytisk och affärsmässig förmåga.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Speditör till SAAB

Speditör
Läs mer Nov 23
Är du redo för en utmanande roll fylld av spännande arbetsuppgifter? Trivs du i mötet med människor och vill arbeta i en varierad arbetsmiljö? Vi söker nu en erfaren Speditör till Saab! Uppdraget är initialt på konsultbasis under 2 år med goda chanser till förlängning. Önskad start är omgående.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Speditör på Saab ansvarar du för hela processen, från sändning till leverans. Arbetet innefattar sammanställning av dokument enligt mottagarens policy samt att följa lagkrav och interna regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Upprätta transportdokument
• Boka transporter
• Bokning och dokumentation av farligt gods
• Tullhantering och redovisning gentemot myndigheter
• Transportuppföljning, utförseltillstånd, uppföljning och nyregistrering
• Truckkörning och viss packning

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom en liknande roll samt besitter en relevant eftergymnasial utbildning. För att trivas i rollen är du strukturerad och kan hantera olika arbetsuppgifter parallellt. Du har tidigare vana från att arbeta i olika system samt besitter goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Som person är du social och initiativtagande. Du har förmåga att strukturera upp ditt arbete för att undvika stressiga situationer för dig och personer i din omgivning. Vi ser gärna att du är kommunikativ och lösningsorienterad samt trivs med att samarbeta med andra. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt, samt tar dig an utmanade situationer med positivitet och glädje.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Sales and Logistics Coordinator to Coloreel Group AB

Offertberedare
Läs mer Nov 14
Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av ett bolag i tillväxtresa? Har du intresse för frakt- och tullprocesser och är redo att axla en nyckelroll inom säljteamet? Då kan du vara den vi söker! Till Coloreel Group AB rekryterar vi just nu en Sales and Logistics Coordinator med placering i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan idag!  

Om tjänsten
Coloreel söker en Sales and Logistics Coordinator som drivs av att göra skillnad och kan säkerställa administrationen kring tull- och orderhantering så att deras försäljningsprocess flyter på smidigt och effektivt. I rollen kommer du att arbeta tätt ihop med säljarna och bistå dem i att generera offerter och se till att leveransvillkor är korrekt specificerade. Som bolagets expert inom logistik och tullhantering agerar du som ett stöd för säljarna gällande utförandet av administrativa uppgifter och garanterar att alla import- och exporttullar följer regelverk och att nödvändig dokumentation är korrekt. Vidare kommer du i rollen ha regelbunden kontakt med leverantörer för att säkerställa smidig leverans av varor.
Du rapporterar till VP Sales.
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom frakt- och tullhantering eller liknande administrativt arbete. Har du en relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande. För att lyckas i rollen besitter du kunskap inom orderadministration och är van vid att arbeta med uppföljning i olika system. Då du verkar i ett internationellt bolag och har direktkontakt med säljare, distributörer och kunder från hela världen ställer det krav på att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Som person har du en positiv inställning och stark initiativkraft med mycket framåtanda. Du är trygg i dig själv och har en förmåga att våga ifrågasätta när det behövs. Du trivs när det är ordning och reda och levererar som bäst när arbetet utförs strukturerat. Du är duktig på att ha många bollar i luften och har en god kommunikationsförmåga för att skapa effektivitet och god sammanhållning i teamet. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har ambition om att vilja lära dig mer om företaget och komma med förbättringsförslag. Du utmärker dig genom att vara proaktiv, ha en framåtblickande inställning och ett lösningsorienterat arbetssätt.
Om verksamheten
Coloreel är ett svenskt företag som har tagit fram en banbrytande produkt för direktfärgning av tråd. Företagets teknik gör det möjligt att använda en enda vit tråd för att skapa komplicerade mönster, inklusive gradienter, texturer och andra effekter, samtidigt som både kvalitet och effektivitet förbättras. Coloreels teknik hjälper textilbranschen att förflytta sig mot en mer hållbar produktion. Genom att färga tråden i realtid minskar vattenåtgången med 97% jämfört med traditionella färgningsmetoder. Dessutom leder tekniken till minskat avfall och minskad trådförbrukning. I framtiden kan tekniken också användas för sömnad, stickning och vävning.
Bra för dig att veta

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.


Placeringsort är i Jönköping.


Du rapporterar till VP Sales.


Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på 072-987 27 50

Ansök nu

Resande tekniker till Passéra

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Nov 13
Vill du arbeta i säkerhetsbranschen och söker en roll med teknik och elinstallation i fokus? Trivs du som allra bäst när du får stor frihet och variation genom att arbeta ute hos spännande företagskunder? Nu har vi den perfekta möjligheten för dig! Passéra i Jönköping växer och förstärker sitt team med en Resande tekniker. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du utgår från Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Resande tekniker väntar en spännande vardag med ansvar för installation och av olika säkerhetssystem. Du arbetar med montage, kabeldragning, inkoppling samt även (om du besitter kompetens) driftsätter CCTV, larm och övrig säkerhetsanordning. Majoriteten av din arbetstid spenderas på resande fot och ute hos kund i deras verksamhet. Dina uppdrag är inriktade på Passéras större avtalskunder som är placerade runtom i mellersta Sverige. Övernattningar är förekommande i tjänsten. Du skapar trygghet genom bra säkerhetslösningar hos dina kunder samtidigt som du säkerställer att de får bästa möjliga service. Till dina arbetsuppgifter hör även att hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter inom elinstallation.

På Passéra välkomnas du till ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget som präglas av entreprenörskap och framåtanda. Teamet består av positiva kollegor som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet. För oss är det högsta prioritet att du ska trivas och därför erbjuds du givetvis friskvårdsbidrag, utbildningar, förmåns- eller tjänstebil och marknadsmässig lön.
Vem är du?
Till säkerhetsbranschens trevligaste team söker vi dig som är engagerad, självgående och brinner för tekniken. För att passa i rollen är dina personliga egenskaper det allra viktigaste och vi ser därför potentialen i olika bakgrunder. Kanske arbetar du som elektriker, servicetekniker eller säkerhetstekniker idag? Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig som har ett nyfiket förhållningssätt, är handlingskraftig och ser lösningar där andra ser hinder. Då arbetet utförs ute hos kund ser vi att du känner dig trygg i kundmötet samt efterföljande dialog. För dig är det viktigt att alltid sträva efter att ge kunden bästa möjliga service. B-körkort är för tjänsten ett krav.

Om verksamheten
Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passéra handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter - alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige.

Läs gärna mer på vår hemsida www.passera.se.

Ansök nu

Sales and Logistics Coordinator to Coloreel Group AB

Offertberedare
Läs mer Nov 14
Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av ett bolag i tillväxtresa? Har du intresse för frakt- och tullprocesser och är redo att axla en nyckelroll inom säljteamet? Då kan du vara den vi söker! Till Coloreel Group AB rekryterar vi just nu en Sales and Logistics Coordinator med placering i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan idag!  

Om tjänsten
Coloreel söker en Sales and Logistics Coordinator som drivs av att göra skillnad och kan säkerställa administrationen kring tull- och orderhantering så att deras försäljningsprocess flyter på smidigt och effektivt. I rollen kommer du att arbeta tätt ihop med säljarna och bistå dem i att generera offerter och se till att leveransvillkor är korrekt specificerade. Som bolagets expert inom logistik och tullhantering agerar du som ett stöd för säljarna gällande utförandet av administrativa uppgifter och garanterar att alla import- och exporttullar följer regelverk och att nödvändig dokumentation är korrekt. Vidare kommer du i rollen ha regelbunden kontakt med leverantörer för att säkerställa smidig leverans av varor.
Du rapporterar till VP Sales.
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom frakt- och tullhantering eller liknande administrativt arbete. Har du en relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande. För att lyckas i rollen besitter du kunskap inom orderadministration och är van vid att arbeta med uppföljning i olika system. Då du verkar i ett internationellt bolag och har direktkontakt med säljare, distributörer och kunder från hela världen ställer det krav på att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Som person har du en positiv inställning och stark initiativkraft med mycket framåtanda. Du är trygg i dig själv och har en förmåga att våga ifrågasätta när det behövs. Du trivs när det är ordning och reda och levererar som bäst när arbetet utförs strukturerat. Du är duktig på att ha många bollar i luften och har en god kommunikationsförmåga för att skapa effektivitet och god sammanhållning i teamet. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har ambition om att vilja lära dig mer om företaget och komma med förbättringsförslag. Du utmärker dig genom att vara proaktiv, ha en framåtblickande inställning och ett lösningsorienterat arbetssätt.
Om verksamheten
Coloreel är ett svenskt företag som har tagit fram en banbrytande produkt för direktfärgning av tråd. Företagets teknik gör det möjligt att använda en enda vit tråd för att skapa komplicerade mönster, inklusive gradienter, texturer och andra effekter, samtidigt som både kvalitet och effektivitet förbättras. Coloreels teknik hjälper textilbranschen att förflytta sig mot en mer hållbar produktion. Genom att färga tråden i realtid minskar vattenåtgången med 97% jämfört med traditionella färgningsmetoder. Dessutom leder tekniken till minskat avfall och minskad trådförbrukning. I framtiden kan tekniken också användas för sömnad, stickning och vävning.
Bra för dig att veta

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.


Placeringsort är i Jönköping.


Du rapporterar till VP Sales.


Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på 072-987 27 50

Ansök nu

Release Manager till SAAB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 15
Vill du vara med och forma framtidens mjukvarulanseringar? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker nu en engagerad Release Manager till Saab som vill vara en nyckelspelare i att säkerställa smidiga och framgångsrika mjukvarureleaser. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt över ett år med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Release Manager kommer du inte bara att vara en expert på planering och koordinering, utan även en nyckelperson i att skapa och underhålla dokument som beskriver mjukvarans status och konfiguration. Du kommer att vara den som säkerställer att Saabs tekniska dokumentation är i toppklass och på rätt plats - från GIT Azure DevOps till IFS.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom systemvetenskap, datavetenskap, management, industriell ekonomi eller motsvarande. För att passa i rollen har du relevant erfarenhet av koordinering och planering. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person har du en stark kommunikationsförmåga och samarbetar effektivt med olika team och intressenter inom organisationen. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö. Till dina starka egenskaper hör även att du är driven, målmedveten och ordningsam. Du har ett intresse för teknik och innovation, samt ser utmaningar som möjligheter att växa och utvecklas.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

HR-generalist till internationellt bolag i Huskvarna

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 22
Vi söker en engagerad HR-generalist som brinner för kompetensutveckling, utbildning och HR-administration. För dig väntar en spännande möjlighet inom ett internationellt bolag i Huskvarna. Detta är din chans att utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö i ett företag med stark tillväxt. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 1,5 år med önskad start vid årsskiftet.

Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som HR-generalist kommer du arbeta brett och delta i verksamhetens alla People-processer tillsammans med dina HR-kollegor. Din roll i teamet är främst att ansvara för systemfrågor och HR-administration. Du kommer även att ha en central roll i att upprätthålla och utveckla processer och system kopplat till Learning & Development. Du ansvarar för att hålla ihop HR-statistik, ta fram underlag för olika analyser och stötta inom områden som till exempel Employer Branding, Employee Wellbeing och arbetsmiljöfrågor. Här finns möjlighet att bidra med innovativa perspektiv, och med tiden kommer du få chansen att växa in i mer strategiska och processinriktade arbetsuppgifter. Arbetet bedrivs i en internationell miljö där tjänsteresor inom Sverige och Europa ingår.

Vem är du?
Vi söker dig med en kandidatexamen inom Human Resources och några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har tidigare erfarenhet av administration och systemarbete samt är bekant med MS Office. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning och du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system.

För att trivas i rollen är du kommunikativ, driven och strukturerad. Du är relationsbyggande och utåtriktad samt har förmågan att självständigt driva ett kvalificerat HR-arbete framåt. En viktig aspekt är att du trivs med att ha många kontaktytor samtidigt som du kan hantera administrativa HR-uppgifter. Du är trygg i din professionella roll och trivs med att samarbeta med andra.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Handläggare till Jordbruksverket i Jönköping

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 1
Har du erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och känner dig redo för en spännande utmaning på en statlig myndighet? Då har vi rollen för dig! Vi söker just nu en ambitiös och strukturerad handläggare för ett konsultuppdrag med start 2 januari och som initialt pågår till 28 juni 2024 med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som handläggare kommer du erbjudas en varierande vardag med utvecklande arbetsuppgifter. Din arbetsroll är som handläggare för Djurinförselenheten på Jordbruksverket. Enheten arbetar med god djurhälsa och ett gott smittskydd för produktion- och sällskapsdjur. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att utreda, granska och handlägga ärenden, samt fatta beslut i enklare ärenden. Likväl kommer du utarbeta förslag, exempel beslutsunderlag. Du kommer ansvara för att arbeta med införselfrågor för sällskapsdjur där du jämför införselhandlingar med id-dokument så att de uppfyller de krav som ställs i enlighet med lagstiftning. Dessa beslut utgör en grund för om djuret ska släppas in i Sverige eller inte. Du kommer tillsammans med teamet ta fram möjliga hanteringssätt för sällskapsdjur, exempel hitta alternativ, ta fram processer och föreslå lösningar. Arbetsrollen kräver ett självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis. Till din hjälp kommer du att ha regelverk, rutiner och erfarna handläggare.

Rollen innebär också att kommunicera med och ta fram svar på frågor från kund. Vidare att utreda svar, formulera språkregler, standardisera och effektivisera kundkontakter. Arbetet innebär mycket kontakt med enskilda djurägare och flera myndigheter, bland annat Statens Veterinärmedicinska Anstalt, Länsstyrelsen och Tullverket.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område samt minst sex månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Då dator och telefon blir dina främsta arbetsredskap krävs det att du har god dator- och systemvana främst från MS Office. Du ska ha erfarenhet av handläggning av ärenden och frågor avseende införsel av djur och avelsmaterial till Sverige från andra länder. Vidare har du goda kunskaper i befintliga handläggningssystem, såsom Public 360 och/eller Djuhr.

Som person ser vi att du är noggrann och tar dig fokuserat an dina arbetsuppgifter. Därtill ser vi att du har en förmåga att behålla ett helikopterperspektiv där du ser allt som behöver göras och snabbt kan skifta mellan arbetsuppgifter. Arbetsrollen innebär mycket kontakt med djurägare och olika myndigheter, därav ser vi gärna att du besitter en kommunikativ förmåga och tycker om att ge god service. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Planeringsansvarig till kund i Jönköping

Orderplanerare
Läs mer Nov 20
Är du en person som tycker om att skapa goda relationer och har ett tekniskt intresse? Vill du få möjligheten att vara med och bidra till att förbättra företagets operativa drift och öka kundnöjdheten? Då har vi en perfekt möjlighet för dig här!

Till kund i Jönköping söker vi nu en Planeringsansvarig som har ansvaret att planera företagets resurser. Tjänsten är initialt på konsultbasis med omgående start.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I din arbetsroll som Planeringsansvarig är din huvudsakliga arbetsuppgift att planera företagets resurser på bästa möjliga vis för att säkerställa en smidig och effektiv drift. Du ser till att kunder får rätt person på rätt plats inom avtalad tidsram. En viktig uppgift blir att arbeta med att förbättra kundnöjdheten genom att förbättra kundens leveranstid, lager, ledtid och prognosprecision.

Andra arbetsuppgifter i din roll är bland annat orderregistrering, beställning av material, uppföljning av serviceuppdrag med kund och fakturering.

Du har ett tätt samarbete med produktionsledning och övriga interna avdelningar inom företaget.

Ort: Jönköping
Arbetstid: Kontorstider måndag till fredag

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom logistik eller Supply Chain. Du har tidigare arbetat i en arbetsroll där du har arbetat med resursplanering och andra administrativa arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av Salesforce och SAP är det en fördel. Därtill talar och skriver du flytande på svenska och engelska. Vi ser gärna även att du har ett intresse för teknik.

För att trivas i rollen är du lösningsorientrad, kommunikativ och relationsskapande. Du är noggrann och kan med enkelhet strukturera och planera ditt arbete. Du besitter även en god förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Vidare ser vi gärna att du är en prestigelös och flexibel person som värdesätter ett gott samarbete med kollegor internt.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Service Advisor / kundsupport till DHL i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 27
Vill du utmanas i en serviceorienterad roll och vill utvecklas i på ett kontorsjobb? Till det internationella och välkända företaget DHL söker vi nu dig som vill utvecklas inom administration och kundbemötande. Du blir en del av DHLs CS-advisor-team, ett härligt gäng med stark gemenskap som arbetar i centrala Jönköping.

Uppdraget är på konsultbasis med start omgående och initialt sex månader med ambitionen att DHL tar över anställningen för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Som en del av CS-advisor teamet ansvarar du för att ge bästa möjliga service till kunderna. Tjänsten innebär daglig kontakt med både kunder och leverantörer via mail och telefon. Du arbetar administrativt via system för att hitta lösningar och kontaktar kollegor internt för att driva ärenden framåt. Rollen består av mycket problemlösning där ett ärende sällan är det andra likt. Kanske undrar er kund i Danmark vart deras levarnas tog vägen? Din kollega i Stockholm undrar vart kundens paket senast var.. det löser du!

Du får en gedigen upplärning av utbildare och ledare tills att du känner dig bekväm att ta egna ärenden, vidare har du teamledare och coacher på plats som alltid stöttar dig i mer komplexa ärenden. Arbetsplatsen är uppdelad i två team där ett gäng tar hand om mer komplexa ärenden och det andra arbetar med snabba ärenden. Sök och låt oss se vart du hade passat in bäst!

Vem är du?
Du som söker:
- Har en gymnasieexamen
- Har tidigare arbetslivserfarenhet, fördelaktigt inom service eller administration

Som person ser vi att du är positiv och serviceinriktad, du tycker om att lära dig nya saker och vill gärna ta dig ann nya utmaningar. Vidare trivs du i ett stundtals högt arbetstempo och arbetar gärna i team där man hjälps åt och samarbetar. Vidare tycker du om att bemöta olika människor och drivs av att lösa problem samt hitta lösningar som gör dina kunder nöjda.


Om verksamheten
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom.

Du blir en del av ett stort och varierat team här i Centrala Jönköping, här blir du aldrig fullärd utan kommer alltid kunna fortsätta utveckla din kompetens.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Interim Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 24
Vi söker en Interim Redovisningsekonom till ett spännande bolag i Jönköping. Vår kund befinner sig i en expansiv fas och behöver stöttning under tiden för rekrytering av nästa tillskott på ekonomiavdelningen.

Vi söker dig som är tillgänglig på minst 75% men gärna heltid med start senast i mitten av december. Placeringsort är på huvudkontoret i Jönköping och arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstid.
Uppdraget förväntas pågå i ca 3 månader.

Om tjänsten
I detta uppdrag erbjuds du en varierande vardag och en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa korrekt redovisning och ekonomisk rapportering för verksamhetens 6 bolag.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
- Daglig redovisning och bokföring för verksamhetens 6 bolag
- Hantering av löpande bokföring, momsredovisning och avstämningar
- Månadsbokslut och årsbokslut
- Samarbete med revisorer och övriga intressenter vid behov
- Bidra till att utveckla och förbättra redovisningsprocesser

Ekonomiavdelningen består idag av 3 personer och du rapporterar till ekonomichefen. Här får du vara en del av ett familjärt och öppet klimat där samarbete och glädje är nyckeln till framgång och bolagets fortsatta tillväxtresa.

Vem är du?
Vi söker med fördel dig som driver eget bolag och vill vara underkonsult hos oss på Poolia.
Du har relevant ekonomiutbildning och flerårig erfarenhet av liknande roller och uppdrag. Du kan snabbt sätta dig in i nya uppdrag och självständigt navigera dig framåt i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i Excel samt att du behärskar svenska såväl som engelska i tal och skrift.
Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och är van vid att arbeta mot deadlines. Meriterande om du tidigare arbetat mot danska bolag samt har erfarenhet av arbete i Hogia.
Har du dessutom erfarenhet från revisionsbranschen är det positivt för detta uppdrag.

Då tjänsten är ny är det viktigt att du trivs med varierande uppgifter och är flexibel i ditt arbetssätt.

Om verksamheten
Poolia Jönköping är verksamma inom Interima konsultuppdrag. Det innebär att vi har ett givande samarbete med erfarna ledare och specialister som driver egen verksamhet. Syftet är att vara en värdefull länk och sammanföra dig som interimskonsult med passande uppdrag som uppstår i våra kunders verksamhet. För oss är det en självklarhet att bidra till effektiva interimslösningar som stöttar upp vid tillfälliga behov, men som även skapar långsiktigt värde.

Vår specialisering är att tillsätta kvalificerad och engagerad kompetens och därmed bidra till våra kunders framgång. Våra interimsuppdrag finns främst inom våra fokusområden: Ledarskap, Ekonomi, Sälj & Marknad, Produktion, Logistik och HR. Vi har en god relation med företag inom den privata såväl som offentliga sektorn med förankring i Jönköpings län.

Vi skapar gärna kontakt med dig som är interimskonsult och intresserad av tillfälliga uppdrag.

Önskas ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta:
Alexandra Lantto, Senior Konsultchef, alexandra.lantto@poolia.se alternativt 0707-93 21 75

Ansök nu

Business Controller till INVID i Jönköping

Business controller
Läs mer Okt 18
INVID stärker upp sitt team med en Business Controller till ekonomiavdelningen i Jönköping. Bolaget växer och är just nu i en pågående expansion, därför behövs du! Om du är en analytisk person som motiveras av att driva ständiga förbättringar så kan detta vara tjänsten för dig. Här blir du en del av ett entreprenörsdrivet bolag med stark tillväxt där du får vara med och påverka till bolagets ekonomiska framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Business Controller på INVID utgör du en viktig position inom bolaget där du kommer att driva ständiga och betydelsefulla förbättringar. I denna nyckelroll kommer du att arbeta med uppföljning och analys av bolagets resultatenheter som består av affärsområden, team samt dotterbolag, men även koncernen som helhet. Kvalitetssäkring och uppföljning av enskilda projekt, tjänster och kunder kommer vara en stor del av ditt arbete samtidigt som du förser beslutsfattare med underlag för beslut i olika frågor. Vidare kommer du att vara delaktig i att stödsystem är uppdaterade och korrekta utifrån ett ekonomstyrningsperspektiv, samt delaktig i att driva fortsatta automatiserings-och effektiviseringsprojekt. Vid behov är du även involverad i sammanställningen av månadsbokslut samtidigt som du är bistående i frågor som rör prognos och budgetarbete.
Som Business Controller på INVID har du ett tätt samarbete med bolagets CFO samt med dina två andra kollegor på ekonomiavdelningen. Du ingår i bolagets Shared Services där även HR och Marknad är placerade organisatoriskt. Med hjälp av din expertis och förmåga att kunna se från ett helhetsperspektiv kommer du i denna roll att ha stora möjligheter att få vara med och påverka i bolagets beslutsprocesser.
Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet av rollen som Controller, samt erfarenhet av redovisningsfrågor. För denna tjänst ser vi gärna att du tidigare har arbetat i en miljö med flera olika affärsområden och bolag. Du kommunicerar obehindrat i såväl det svenska som engelska språket och är en van användare av olika affärssystem samt M365-applikationerna såsom Excel, Teams med mera.
För att lyckas som allra bäst i rollen ser vi att du är en initiativrik person som är strukturerad, målfokuserad och har förmågan att förstå kopplingen mellan affär och ekonomi. Du är en ihärdig person med en analytisk anda som motiveras av att driva ständiga förbättringar. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du kan kombinera ditt detaljfokus och din noggrannhet med att vara kommunikativ för att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara ekonomiska samband för övriga personer i organisationen. Vi ser gärna att du har ett intresse av IT-branschen eller viljan att lära dig mer om den. Till sist ser vi gärna att du är en nytänkande och prestigelös lagspelare som inger ett stort förtroende till resten av arbetsgruppen.  
Om INVID
Vårt uppdrag är att göra IT enkelt – INVID förenklar deras kunders vardag och stärker deras utveckling med teknik och rådgivning. Deras gedigna erfarenhet och breda kompetens inom IT-branschen är ett tryggt stöd i arbetet att göra IT enkelt. Arbetssättet karaktäriseras av deras tre kärnvärden – Personliga, Engagerade och Kompetenta.

Grundades 1995


9 kontor i mellersta och södra Sverige med lokal närhet till kunderna


130 anställda och omsätter cirka 250 miljoner


1000+ kunder, nationellt och internationellt


Målet är att vara ledande inom de områden och på de marknader de verkar på


INVID växer med deras kunder och letar efter flera nya kollegor att dela denna tillväxtresa med!
Bra för dig att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Arbetstider är förlagda på dagtid.


Placering är på huvudkontoret i Jönköping. Vissa resor till andra kontor kan förekomma.


Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på jonna.jonsson@poolia.se eller på 072-177 52 68.

Ansök nu

Specialist inom leverantörsreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 30
Brinner du för ekonomi och administration och vill vara en del av ett spännande bolag i framkant? Är du serviceinriktad och trivs med att stötta och hjälpa kollegor? Då kan du vara den vi söker! Till ITAB Shop Products i Jönköping rekryterar vi just nu en specialist inom leverantörsreskontra. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Tjänsten är en anställning hos ITAB Shop Products i Jönköping.
Vid eventuella frågor: Kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se  

Om tjänsten
I rollen som ekonom med fokus på leverantörsreskontra kommer du erbjudas en varierande vardag på ett företag som är i en spännande framgångsresa. I rollen är du ytterst ansvarig att säkerställa flödet av leverantörsfakturor, från inscanning till kontering, attest, betalning och avstämning mot redovisning. Vidare ingår avstämningar av samtliga bankkonton för fyra bolag inom ITAB Group. Dessutom omfattar dina uppgifter ekonomirelaterad administration som är nödvändig för att säkerställa att arbetet på avdelningen fortlöper effektivt och smidigt. Du kommer samarbeta nära med dina kollegor på ekonomifunktionen och de andra avdelningarna för att ständigt förenkla, förbättra och effektivisera processer samt leverera hög service till hela organisationen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom både reskontra och administration, då detta är nödvändigt för att kunna arbeta självständigt. Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning.
Vi söker efter en person som är noggrann, organiserad och har ett driv att utföra arbetsuppgifterna inom området leverantörsreskontra av bästa kvalitet. För att passa i rollen ser vi att du som person har en förmåga att kunna föra en dialog med många olika typer av människor, värdesätter att ge god service till dina medarbetare och på ett lugnt och metodiskt sätt kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Om verksamheten
På ITAB hjälper vi kunder att förverkliga sin konsumentupplevelse med kunskap, lösningar och ett ekosystem av partners. Tillsammans med kunderna skapar vi effektiva lösningar som bidrar till smidiga och inspirerande upplevelser. Erbjudandet inkluderar designrådgivning, kundanpassad butiksinredning, kassadiskar, kundflödeslösningar, professionella belysningssystem och digitalt interaktiva lösningar för den fysiska butiken.
ITAB har verksamhet i cirka 24 länder och 15 produktionsanläggningar i Europa, Sydamerika och Kina. Vi har också ett nätverk av partners över stora delar av Europa.

Ansök nu

Innesäljare till Elmia AB

Innesäljare
Läs mer Okt 13
Trivs du som bäst när du får arbeta med kreativa lösningar och dagligen leverera enastående service till externa kunder? Har du ett genuint intresse av försäljning och strävar efter personlig utveckling i en spännande organisation? Då kan du mycket väl vara den vi söker!

Till Elmia AB i Jönköping söker vi en Innesäljare med start i januari 2024. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt över ett år med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan idag!


Om tjänsten
I rollen som Innesäljare väntar en omväxlande vardag med varierande arbetsuppgifter. Ditt huvudsakliga ansvar är att sälja inredning- och monterdesign, vilket innebär att du säljer standardlösningar för inredning av montrar samt ritar upp och skapar olika standard- och till viss del specialanpassade lösningar efter utställande kunders behov och önskemål.

Kommunikationen sker via mejl, telefon samt fysiska möten med kunder. Som Innesäljare på Elmia kommer du att arbeta i projekt där du ansvarar för dina egna kunder, ordrar och hanteringen av dessa i affärssystem, samtidigt som du samarbetar nära med dina kollegor inom teamet.


Vem är du?
Vi söker dig som strävar efter personlig utveckling, vill bli en del av ett fantastiskt bolag och ett engagerat team som har roligt tillsammans. För att passa för tjänsten har du bakgrund inom försäljning samt drivs av god service och nöjda kunder. Har du dessutom ett intresse för grafisk design är det meriterande. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.
Som person drivs du av att få vara kreativ, är lösningsfokuserad samt vågar ta egna initiativ. Du är social och gillar att skapa långsiktiga relationer med kunder och vill alltid ge bästa möjliga service.


Om verksamheten
Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. I 60 år har Elmia med ett progressivt värdskap skapat och utvecklat de viktigaste mötesplatserna för en rad branscher. Redan från början med Green Tech – grön teknik – som drivkraft. Exempel på mässor är Elmia Wood, Elmia Lantbruk, Elmia Husvagn & Husbil, Elmia Game Fair, Elmia Subcontractor, Elmia Produktionsmässor, Elmia Lastbil m fl.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ekonomi-och administrativt ansvarig till Agrico Nordic

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 25
Är du intresserad av att ta ett helhetsgrepp på ekonomi och administration på Agrico Nordic? Trivs du i en ledande roll och vill verka i ett litet bolag som är en del av en stor internationell koncern? Då kan detta vara rollen för dig! Agrico Nordic söker nu sin nästa Ekonomi-och administrativt ansvariga kollega för Sverige där personalansvar för en säljare och en produktionsansvarig inom organisationen ingår! Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I rollen kommer du främst ansvara för löpande redovisning, momsdeklarationer, fakturering och leverantörsreskontra för Agrico Nordic i Sverige. Du ansvarar även för budget och prognosarbete och rapporterar varje månad till huvudkontoret i Holland. Du är kontaktperson gentemot revisorer och konsulter och leder arbetet för Agrico i Sverige som består av två kollegor som sitter på annan ort.

I rollen kommer du även några gånger per år att få delta på mässor, besöka våra odlare och medverka i potatisrelaterade nätverk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Jönköping. Visst distansarbete är möjligt, då du är själv på kontoret i Jönköping. Internationella resor förekommer några gånger per år. Du rapporterar till VD för Agrico Nordic. Vi välkomnar dig in i en roll med frihet under ansvar, många internationella kontaktytor och stor möjlighet att utvecklas!


Vem är du?
Vi söker dig med en eftergymnasial ekonomiutbildning som har minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat i ett mindre bolag och där haft helhetsansvar för administration eller ekonomi och gärna ledarskap. Har du sedan tidigare förståelse för branschen är det ett plus men inget krav.

För att trivas i tjänsten ser vi att du gillar att arbeta självständigt och strukturerat och har goda ledaregenskaper. Du drivs av att ta stort ansvar och arbeta i en organisation där tempot varierar dag för dag. Som person är du prestigelös, analytisk och har ett intresse för ekonomi och administration. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om verksamheten
Agrico är ett holländskt kooperativ med ca 1000 medlemmar, en omsättning på över 500,000 ton utsädespotatis och ca 350,000 ton mat- och industripotatis. Antal anställda i Nederländerna 100 personer. Agrico är ett globalt företag med dotterbolag i Storbritannien, Polen, Kanada, Frankrike, Sverige, Slovenien, Turkiet och Spanien och har ett omfattande nätverk och med totalt 240 anställda. Agrico Nordic fäster stor vikt vid att arbeta i nära samarbete med odlaren och supporta med sortspecifik odlingsrekommendation.

Ansök nu

Supply Chain Controller till Brenderup AB

Controller
Läs mer Okt 30
Trivs du i en Controllerroll som är både varierande och verksamhetsnära med mycket ansvar? Vill du verka i ett internationellt företag som är på en spännande global utvecklingsresa? Då har vi rätt möjlighet för dig! Brenderup AB söker just nu en Supply Chain Controller som vill bidra med sin kunskap och drivkraft till företagets framgångsresa. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig till mitten av januari 2025. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Supply Chain Controller väntar en spännande vardag med ansvar för våra produktionsanläggningar inom Brenderup Group, vilket idag innefattar Jönköping, Polen och Norge. Du kommer ha ett tätt samarbete med Brenderups Supply Chain Director och Site Managers samt Ekonomifunktionen där du kommer kontrollera produktionernas lönsamhet och effektivitet.

Du välkomnas in i ett team bestående av engagerade, erfarna och positiva kollegor som ständigt är ”on the move”. Brenderup erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att göra skillnad på riktigt. Du kommer kliva in i en global roll där resor till de olika produktionsanläggningarna är en del av ditt arbete. Du kommer bli ett viktigt stöd till vår ledningsgrupp, där du kommer bidra med viktig input kring uppföljning och utveckling av våra processer. Med rätt mentalitet och drivkraft finns goda möjligheter att växa i tjänsten och internt inom bolaget.

Tjänsten är ett vikariat hos Brenderup AB och du rapporterar till Group Controlling Manager. Placeringsort är på Stigamo i Jönköping eller på huvudkontoret i Malmö, och innefattar även en del resor till våra övriga produktionsanläggningar i Polen och Norge.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Upprättande av budget och långsiktiga planer.
• Upprätta finansiella rapporter och analyser som stöd till företagets ledning vid beslutsprocesser som exempelvis var produktion bäst lämpar sig.
• Söka och skapa optimeringsmöjligheter och implementering av strategiska riktlinjer för Supply Chain.
• Övervaka och säkerställ korrekt genomförande av hantering, optimering och värdering av våra produkter och lager.
• Vidta åtgärder för att förhindra ineffektivitet i våra olika processer.
• Inventory management och business reviews.
• Standardkostnadsberäkningar och aktivt arbeta för att förbättra allokeringar av kostnader.


Vem är du?
Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi i kombination med minst 5 års relevant erfarenhet av analys och/eller ekonomiarbete, gärna från tillverkande industri. Du är van vid att analysera och följa upp inköpspriser, avvikelser och datalager, antingen i Excel eller annat analysverktyg. Har du tidigare varit med i ett ERP-systembyte finner vi det mycket meriterande. Då du verkar i en internationell koncern med många kontaktytor ställer det krav på att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person har du en positiv inställning och stark initiativkraft med mycket framåtanda. Du är trygg i din kompetens, är förtroendeingivande och har ett lyhört förhållningssätt. För att lyckas i rollen ser vi att du har en god analytisk förmåga för att se ekonomiska samband, dra slutsatser och hitta områden med utvecklingspotential. Du är en klassisk ’’doer’’ som uppskattar kombinationen av att arbeta både självständigt och tillsammans för att nå nya resultat. Till dina starka egenskaper hör även att du är proaktiv, framtidsorienterad och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Om verksamheten
Brenderup Groups välkända varumärken som Brenderup, Fogelsta, Tysse, Ellebi, OneWay, Transparts och 24Rental ger kunderna pålitliga och lättanvända släpvagnar samt ett brett utbud av tillbehör. Produktionssortimentet omfattar fritids-, proffs-, båt- och skotervagnar, tillbehör, och reservdelar. Produkterna används för privata, professionella och semiprofessionella applikationer. Brenderup Group är också marknadsledande inom traileruthyrning i Skandinavien med Europas största trailerflotta.
Brenderup Group har 470 anställda och omsätter 1,2 miljarder kronor. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och driver produktionsanläggnigar i Wielen, Polen, Tyssebotnen, Norge, och en monteringsfabrik i Stigamo, söder om Jönköping. Försäljningskontor finns i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Frankrike och Italien.
Mer information om oss finns på http://www.brenderupgroup.com

Ansök nu

Ekonomiassistent till väletablerat företag i centrala Jönköping

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 6
Vi söker en kundorienterad ekonomiassistent till vår kund i centrala Jönköping. Kanske är det ditt första jobb efter din ekonomiutbildning eller din nästa utvecklingsmöjlighet i en stor och väletablerad koncern. Tjänsten är på heltid med start så snart som du har möjlighet. Du blir konsult via oss på Poolia i sex månader, med möjlighet till förlängning eller nya uppdrag för rätt person.

Ansök idag, processen kommer vara klar inom ett par veckor då starten är omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som ekonomiassistent blir du en viktig del av ett energiskt och flitigt team, som i sin tur är ett team av flera i koncernens stora ekonomiflöde. Dina arbetsuppgifter kommer infattas av bland annat:

• Vara delaktig i att utveckla och effektivisera rutiner
• Hantera reskontran för funktionens bolag
• Arbeta i företagets affärssystem SAP Ekonomi
• Arbeta med hantering av inkommande bankfiler
• Ha löpande kontakt med företagets kunder och butiker
• Fakturering och avstämningar
• Kreditbevakning och inkassoärenden

Du arbetar i nya moderna lokaler, där kulturen på arbetsplatsen präglas av gemenskap och ett nära ledarskap. Kontoret följer en 3-2 princip vilket innebär möjligheten att arbeta remote 2-3 dagar i veckan. På Poolia erbjuder vi även 3000kr friskvård om året, kollektivavtal och flera möjligheter till att delta i event med intressanta nätverk i Jönköpings näringsliv.


Vem är du?
Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom redovining eller universitetsexamen inom ekonomi och som har tidigare administrativ erfarenhet av arbete med Officepaketet, i synnerhet Excel och med fördel ett och annat affärssystem. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller med ekonomi i någon form.

För att trivas hos kunden är du framåtlutad, metodisk i ditt arbetssätt och du har förmågan att lära dig nya saker snabbt. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal likväl som skrift. Det viktigaste i denna roll är att du vill lära dig och tycker det är kul med nya utmaningar.

Om verksamheten
Vi på Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett vad du vill jobba med inom ekonomins hela spektra. Som konsult hos oss blir du en del av Poolia Jönköpings breda nätverk, vilket innefattas av bland annat ett stort antal ekonomer i olika roller och befattningar runt om i Jönköpings län. Vår innepersonal består av ett drivet och glatt team på 13 personer fördelat i lite olika roller.

Som konsult på detta uppdrag kommer du lära känna Isabella som arbetar som konsultchefer hos oss, likaså våra vassa rekryterare Ebba eller Rebecca. Vårt största fokus tillgänglighet och transparens. Du som konsult ska alltid känna dig sedd och få snabba svar på dina frågor. Utöver det så besöker vi dig på din arbetsplats och följer din utveckling. Vidare bjuder vi på Poolia in till årliga sommar och vintertillställningar; som vi hoppas att du vill vara med på! Utöver kollektivavtal och rätt försäkringar, erbjuder vi också friskvård.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansök nu

Intresseanmälan inför kommande uppdrag inom administration

Löneadministratör
Läs mer Okt 10
Är du ute efter en ny utmaning inom administration?

Vi söker ständigt efter nya stjärnor inom administration för framtida konsultuppdrag i Jönköping med omnejd. Våra kunder varierar från stora globala företag till mindre företag. Konsultuppdragen styrts utifrån kundens behov och kan därför variera i omfattning. Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

Observera att detta inte är kopplat till en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om vi har ett uppdrag som passar din profil.

Vi ser fram emot att läsa ditt CV!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Konsultuppdragen förekommer i Jönköping med omnejd. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på kundens behov. Exempelvis kan arbetsuppgifterna innefatta:

• Planering och organisering
• Ansvara för telefon
• Allmän administration
• Personaladministration
• Posthantering
• Protokollföring
• Löneadministration
• Handläggning

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom detta endast är en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag, kan arbetsuppgifterna komma att variera sig.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom administration. Har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område ser vid det som väldigt meriterande. Du har god vana att arbeta i system och har tidigare arbetat i bland annat Officepaketet. Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i denna roll ser vi att du är strukturerad och noggrann. Vidare är du ansvarstagande, lösningsorienterad och innehar en god känsla för service.

Observera, detta är en annons för spontanansökningar inför kommande konsultuppdrag inom administration. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om din profil matchar ett aktuellt uppdrag hos oss.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Säkerhetstekniker

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Sep 15
Om tjänsten
Vi söker Säkerhetstekniker med inriktning mot kritisk infrastruktur till Passéra AB
Passéra AB är företaget som hjälper dig med allt som rör larm, lås, passersystem, övervakning och säkerhetstjänster. Allt vi gör, gör vi för säkerhets skull. Att arbeta inom säkerhetsbranschen är inte bara spännande och utmanande, det är också en viktig och belönande upplevelse. Alla vi som arbetar på Passera bidrar till att skydda människor och verksamheter på ett eller annat sätt. Vår främsta drivkraft är att göra vardagen smidigare, tryggare och säkrare för våra kunder. För oss finns det ingenting som är viktigare.
 Vi finns på fler orter i landet och vi växer hela tiden. Nu söker vi Säkerhetstekniker till vårt kontor i Jönköping.
I tjänsten som säkerhetstekniker arbetar du med installation, driftsättning, programmering, integrering, felsökning och service av säkerhetssystem så som passersystem, inbrott- och brandlarm och övervakningssystem hos en av våra större kunder. Du arbetar i projektform och har nära kontakt med kundens eget säkerhetsteam samt ibland även med externa entreprenörer. Utöver teknisk driftsättning och underhåll arbetar du även med rådgivning för att komplettera kundens befintliga säkerhetssystem

Tjänsten är heltid med fast månadslön.
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av säkerhetssystem och vi ser gärna att du har arbetat inom säkerhetsbranschen i några år.
Vi tror att du som söker har ett stort intresse för teknik, är lösningsorienterad och analytisk. Du tycker om att lära nytt inom ditt område och med hög servicekänsla låter du alltid din kunskap komma kunden till gagn. Du har ett förtroendeingivande förhållningssätt med ständigt fokus på att utveckla och förbättra kundens befintliga säkerhetsanordningar.
Då kommunikation och instruktioner är utformade på svenska och engelska behöver du goda kunskaper inom båda dessa språk. Vidare ingår en hel del resor i tjänsten, vilket gör att B-körkort är ett krav. Övernattningar kan förekomma.
Vår koncern präglas av god och familjär stämning och vi söker därför dig som också har lätt för att samarbeta och gärna ställer upp för dina kollegor. Vid anställningen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vidare tror vi att: 

Du är utbildad säkerhetstekniker eller har motsvarande kunskaper


Du är driven och självständig


Du har ett stort intresse för bra service


Du vill förstå kundens behov och är ansvarstagande mot kund


Du har B-körkort - krav


Du har god svenska och engelska i tal och skrift


Om verksamheten
Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passera handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter - alltid med din trygghet i främsta rummet. Passera började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter.

Läs gärna mer på vår hemsida www.passera.se

Intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Produktionstekniker till SAAB i Jönköping

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Okt 10
Vill du vara med och påverka hur framtidens träningssystem kommer att se ut? Har du tidigare erfarenhet inom mekanisk konstruktion? Nu söker vi en Produktionstekniker med intresse för produktionsutveckling, hårdvara och mekanik till SAAB. Tjänsten är initialt på konsultbasis under 6 månader, med goda möjligheter för övergång i anställning. Önskad start för tjänsten är omgående.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Produktionstekniker blir du en viktig länk mellan konstruktion och produktion. I samarbete med ditt team ansvarar ni för att driva processutveckling och produktionsberedning för produkter inom flera av Saab Training & Simulations produktområden. Med fokus på produktionsteknik arbetar ni tätt tillsammans med utvecklings- och produktionsteamen för att komma fram med idéer och utveckla nya funktioner. Detta är väsentligt eftersom träningsbehoven i världen ständigt förändras.

Du deltar i olika typer av kund- och utvecklingsprojekt. Tillsammans med erfarna konstruktörer arbetar du med att utveckla produkter som uppfyller uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet innefattar bland annat analyser av producerbarhet, processutveckling och detaljkonstruktion. Det finns också möjlighet att vara ute hos kund och verifiera systemen på plats. I rollen finns det finns stort utrymme för egna initativ och kreativitet. Utöver arbete med produktionsutveckling av SAAB:s produkter, bidrar du med förbättringar av arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom maskinteknik eller har erfarenhet som är likvärdig. Du har erfarenhet inom mekanisk konstruktion av till exempel skärande bearbetning, gjutgods, plastdetaljer och plåtbearbetning. Erfarenhet av CAD, Siemens NX är meriterande.

Som person är du ansvarskännande och har förmåga att arbeta självständigt. För rollen krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tids gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald är en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom kommunikation i Jönköping

Kommunikationsstrateg
Läs mer Okt 5
Söker du en nyskapande och utvecklande roll inom kommunikation? Arbetar du som kommunikatör och vill ta nästa steg i din karriär? Vi på Poolia Jönköping söker ständigt efter erfarna kommunikatörer inom olika branscher till våra kunder i Jönköpings län. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan till kommande uppdrag inom kommunikation och gå med i vårt nätverk redan idag!

Om tjänsten
Just nu ser vi ett ökat behov av erfarna kommunikatörer, och vill gärna komma i kontakt med dig som trivs i strategiska såväl som operativa roller. De erfarenheter som vi ser som aktuella inför kommande uppdrag kan exempelvis vara:

Arbete med större projekt med fokus på organisationens kommunikation
Självständig planering, koordinering, producering, implementering och utvärdering av olika kommunikationsaktiviteter
Ansvar för krishantering och pressmeddelanden
Ta fram kommunikationsstrategier och planer
Producering och publicering av innehåll på webb och intranät
Producera texter för exempelvis nyheter och annonser
Hantera kontakter och beställningar av externa kommunikationstjänster
Van att arbeta med digitala verktyg och kanaler med intresse för nya trender samt sociala medier

Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag och att vi inte i förtid kan ange exakta arbetsuppgifter som tjänsten innehåller.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med kommunikation. Som person är du driven, handlingskraftig och har lätt för att leda andra. Du har en god förmåga att prioritera och är den som ser till att saker blir gjorda. Vidare kommer du med egna initiativ, fattar gärna beslut och trivs i en strategisk roll med en omväxlande vardag. Du är prestigelös och har inga problem med att vara operativ när det behövs. Att vara kreativ och nytänkande är för dig en självklarhet, samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Du gillar att samarbeta med andra och har lätt för att bygga nya relationer samt trivs med många olika kontaktytor där du får hålla ihop och koordinera arbetet. Det krävs att du talar och skriver obehindrat på svenska på en professionell nivå.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Operativ inköpare inom elektronik/mekanik till Saab

Inköpare
Läs mer Okt 10
Söker du en spännande utmaning där du kommer att spela en central roll i att forma framtidens leveranskedja inom elektronik och mekanik? Vill du driva förändringsarbete för ett av Sveriges mest spännande teknikföretag? Nu söker vi en Operativ inköpare till Saab. Tjänsten är på konsultbasis med start omgående och sträcker sig ett år framåt. Möjlighet till eventuell förlängning finns för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Arbetet innebär bland annat att stötta affärsenhetens projekt med det kommersiella ansvaret vid upphandling, och vara en representant för inköp i olika projekt. Att aktivt driva förändringsarbete inom supply chain är också en viktig del i denna roll. Inom rollen kommer man främst göra inköp inom elektronik eller mekanik. Du har kontakter inom och utanför företaget, vilket kräver att du är en utåtriktad person som har förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Din huvudsakliga ansvarsområden inkluderar också att:

• Koordinera och hantera de dagliga operativa inköpen enligt prognos och behov.
• Bevaka ordererkännanden.
• Leveransbevaka och säkerställa att hemtagning sker i rätt tid.
• Informera internt om leverantörernas leveransförmåga och följa upp avvikelser.
• Se till att överenskomna prisavtal är uppdaterade och aktuella.
• Arbeta proaktivt med att säkerställa framtida leveranser.
• Uppdatera affärssystemet IFS med inköpsrelaterade masterdata.
• Hantera dagliga operativa inköpsfrågor och inköpsadministration.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning, erfarenhet av inköp eller annan likvärdig utbildning. För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för inköp och det är mycket meriterande om du tidigare har erfarenhet av operativt inköp inom elektronik/mekanik. Vidare är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i affärssystem som IFS eller liknande. Som person är du noggrann, flexibel och strukturerad med god administrativ förmåga. Inköpsavdelningen består av individer som stöttar och hjälper varandra för att komma i mål. För att passa in i gruppen behöver du därför vara prestigelös, kommunikativ och ha lätt för att samarbeta med andra.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till kund i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 9
Vill du få möjlighet att utvecklas inom kundbemötande och trivs att alltid ge den bästa möjliga service till kunder? Är du en prestigelös och ansvarstagande person? Då har vi tjänsten för dig här!

Vi söker nu en serviceinriktad Kundservicemedarbetare till ett trevligt företag med placeringsort Jönköping.
Tjänsten är på konsultbasis med start omgående och sträcker sig till årsskiftet. Möjlighet till eventuell förlängning finns för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I arbetsrollen som Kundservicemedarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hjälpa kunder i olika kundrelaterade frågor. Du tar emot kunder, besvarar och hjälper dessa i olika ärenden. Du arbetar även i deras kundsupport och rapporterar eventuella avvikelser. Därtill tillkommer övrig administration i din arbetsroll.

Du får möjlighet att arbeta hos ett trevligt företag med kontor i Jönköping där de värdesätter hög kundservice, gemenskap och engagemang högt.

Arbetstiderna kan komma att variera på både dag- och kvällstid. Helgarbete kan även förekomma till viss del.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom service eller administration. Därtill har du en gymnasieexamen och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har god datorvana då dina främsta arbetsverktyg är dator och telefon.

För att trivas i rollen som Kundservicemedarbetare är du positiv, serviceinriktad och flexibel. Vidare är du ansvarstagande och tycker om att hjälpa kunder med olika lösningar. Du trivs att arbeta både självständigt men också tillsammans i ett arbetsteam.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Trafikadministratör till kund i Jönköping

Transportadministratör
Läs mer Okt 11
Är du en strukturerad och service-minded person med erfarenhet inom logistik? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har god datorvana? Vill du få möjlighet att arbeta tillsammans med ett härligt team med god teamkänsla? Då kan du vara den vi söker!

Till kund i Jönköping söker vi nu en Trafikadministratör med omgående start. Tjänsten är initialt på konsultbasis fram till augusti 2024 med goda möjligheter för övergång i anställning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
I din arbetsroll som Trafikadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att planera hemleveranser i Jönköpings län med omnejd till kunder för att säkerställa effektiva leveranser. Därtill arbetar du med ordermottagning och registrering av sändningar i deras system. Du har många kontaktytor både internt och externt där du framför allt är support för åkerier och kunder.

Du blir en del av ett härligt och engagerat team med ett gott samarbetsklimat. Du blir en viktig länk i teamet och stöttar i flera olika administrativa arbetsuppgifter.

Arbetstid är 8.00-17.00 måndag till fredag.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet inom logistik- och transportbranschen. Om du har en relevant utbildning inom logistik ser vi detta som meriterande. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av att använda flera olika system. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

För att trivas i rollen som Trafikadministratör är du driven, lösningsorienterad och van att arbeta i ett högt tempo. Därtill är du strukturerad och har en god förmåga att prioritera dina dagliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Service Advisor / kundsupport till DHL i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 6
Är du en person som gillar nya utmaningar och vill utvecklas i ett kontorsjobb? Till det internationella och välkända företaget DHL söker vi nu dig som vill utvecklas inom administration och kundbemötande. Du blir en del av DHL´s CS-advisor-team, ett härligt gäng med stark gemenskap som arbetar i centrala Jönköping.

Uppdraget är på konsultbasis med start omgående och initialt sex månader med ambitionen att DHL tar över anställningen för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Som en del av CS-advisor teamet ansvarar du för att ge bästa möjliga service till kunderna. Tjänsten innebär daglig kontakt med både kunder och leverantörer via mail och telefon. Du arbetar administrativt via system för att hitta lösningar och kontaktar kollegor internt för att driva ärenden framåt. Rollen består av mycket problemlösning där ett ärende sällan är det andra likt. Kanske undrar er kund i Danmark vart deras levarnas tog vägen? Din kollega i Stockholm undrar vart kundens paket senast var.. det löser du!

Du får en gedigen upplärning av utbildare och ledare tills att du känner dig bekväm att ta egna ärenden, vidare har du teamledare och coacher på plats som alltid stöttar dig i mer komplexa ärenden. Arbetsplatsen är uppdelad i två team där ett gäng tar hand om mer komplexa ärenden och det andra arbetar med snabba ärenden. Sök och låt oss se vart du hade passat in bäst!

Vem är du?
Du som söker:
- Har en gymnasieexamen
- Har tidigare arbetslivserfarenhet, fördelaktigt inom service eller administration

Som person ser vi att du är positiv och serviceinriktad, du tycker om att lära dig nya saker och vill gärna ta dig ann nya utmaningar. Vidare trivs du i ett stundtals högt arbetstempo och arbetar gärna i team där man hjälps åt och samarbetar. Vidare tycker du om att bemöta olika människor och drivs av att lösa problem samt hitta lösningar som gör dina kunder nöjda.


Om verksamheten
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom.

Du blir en del av ett stort och varierat team här i Centrala Jönköping, här blir du aldrig fullärd utan kommer alltid kunna fortsätta utveckla din kompetens.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Orderadministratör till Kadant Nordic i Jönköping

Orderadministratör
Läs mer Sep 28
Är du en strukturerad och noggrann person som tidigare har arbetat med administration? Värderar du att vara del av ett engagerat team på en positiv arbetsplats med god gemenskap? Då har vi möjligheten för dig här!

Till Kadant Nordic i Jönköping söker vi nu en Orderadministratör. Tjänsten är initialt på konsultbasis under 6 månader och därefter övergång i anställning direkt till Kadant för rätt person. Önskad start för tjänsten är i november.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Orderadministratör till Kadant Nordic i Jönköping är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och hantera beställningar och offerter från Nordiska kunder. Du följer ordrar, bokar frakter, registrerar leverantörsfakturor och övrig fakturering kopplat till dina ordrar. Du blir en viktig länk mellan kund och internleverans. Du arbetar självständigt i din roll men även i nära samarbete med kollegor internt.

Det här är tjänsten för dig som vill ha ett omväxlande och lärorikt arbete i en väl sammansvetsad organisation. Du värdesätter ett flexibelt arbetssätt och vill gärna växa med uppgifterna du ansvarar för. Du erbjuds chansen att verka i ett stort internationellt bolag som samtidigt ger känslan av det mindre företaget med korta beslutsvägar, god gemenskap och regional tillhörighet.

Ordinarie arbetstid är kontorstider 8-17 med möjlighet till flex.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat i en likvärdig tjänst av administrativ karaktär. Du har goda datorkunskaper och kan med enkelhet lära dig nya affärssystem. Då Kadant är ett internationellt företag med flera kontaktytor så behöver du goda kunskaper i engelska, utöver det behärskar du det svenska språket flytande.

För att trivas i rollen som orderadministratör till Kadant Nordic är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du trivs på en arbetsplats där alla tar sitt eget ansvar, är hjälpsamma och prestigelösa. Att arbeta självständigt är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en positiv och driven lagspelare som gärna bidrar till en härlig stämning på kontoret. Därtill är du strukturerad, tycker om ordning och reda, samt har tidigare vana att hantera olika parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Om verksamheten
Kadant Nordic AB är marknadsledande inom tillverkning och försäljning av rengöringsutrustning för beklädnad och valsar i pappersindustrin samt försäljning av roterande kopplingar och schaberblad. Bolaget har ca 30 medarbetare i Sverige och Finland och omsätter ca 230 miljoner kronor. Kadant Nordic AB ingår i den börsnoterade koncernen Kadant Inc som har sitt huvudkontor i Westford, Massachusetts, USA. Koncernen har totalt ca 2 800 medarbetare och omsätter ca 900 miljoner USD.

Kadant Nordic AB har valt att samarbeta med Poolia i denna rekrytering. För frågor kontakta ansvarig Rekryterare Rebecca Levinsson på rebecca.levinsson@poolia.se

Ansök nu

Junior Ekonom till Elektro Elco AB

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 13
Är du en ekonom som drivs av utveckling och vill få möjlighet att jobba i ett kompetent ekonomiteam? Är du en person som sprider glädje och tror på att arbete kan vara roligt samtidigt som det är produktivt? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker just nu en junior ekonom till Elektro Elco.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Bankeryd. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
För frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se,
072-987 27 50.

Om tjänsten
Som junior ekonom hos Elektro Elco kommer du få hantera och bokföra företagets ekonomiska transaktioner samt ansvara över leverantörs- och kundreskontra. Vidare kommer du delta i ekonomisk rapportering, analys och samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa korrekt bokföring. Rollen innefattar också att du följer upp banktransaktioner, inklusive kontoutdrag och överföringar för att se till att de matchar företagets bokföringsposter och att inga fel har uppstått. Slutligen kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att deras ekonomiska processer går i linje med lagar och regler.
Vem är du?
Vi söker dig som har något års erfarenhet av kvalificerat arbete och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att jobba strukturerat mot deadlines. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
För att passa in i rollen är det viktigt att du är lösningsorienterad, driven och har förmåga att kunna se helheten. Du trivs bäst i en miljö där det är högt i tak och du arbetar med en grundtanke om att det är laget före jaget. Du är mån om att arbetsglädje och god stämning är viktiga faktorer för att göra varje arbetsdag meningsfull men du är heller inte rädd för att säga vad du tycker och tänker.
Om verksamheten
Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsatte 2022 ca SEK 4,7 miljarder SEK och har ca 1000 anställda. Elektro Elco AB omsatte 2022 ca 509 miljoner SEK och har ca 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Elektro Elco är ett företag i teknikens framkant som utvecklar moderna belysningslösningar under varumärket Hide-a-lite.

Ansök nu

Operativ inköpare till Saab

Inköpare
Läs mer Okt 5
Vill du vara med och forma framtiden för ett av Sveriges mest spännande teknikföretag? Då har vi möjligheten för dig nu! Till Saab i Huskvarna söker vi en Operativ inköpare. Uppdraget är på konsultbasis under ett år med möjlighet till förlängning för rätt person. Önskad start är omgående eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Operativ inköpare spelar du en avgörande roll i att säkerställa att inköpsstrategi, arbetssätt och inköpspolicy efterlevs. Du är ansvarig för att genomföra inköp enligt Saabs inköpsprocess i GMS och samarbetar nära med strategiska inköpare och SQA (Supplier Quality Assurance) för att förbereda och anpassa inköpsförfrågningar utifrån företagets behov.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkludera också att skicka förfrågningar, utvärdera offerter, och förhandla med leverantörer för standardartiklar. Vidare är du också ansvarig för att skapa inköpsorder, övervaka leveranser, och uppdatera inköpsorder vid avvikelser från planerade leveransdatum. För att säkerställa hög kvalitet och effektivitet analyserar du leverantörsprestationer och ser till att exportkontrollkrav efterlevs.

Din roll kommer också att innefatta att stödja SQA i klagomålshantering och hantera administrationen av material som ska returneras till leverantören, oavsett om det är leverantören som sorterar materialet eller om Saab tar hand om det och fakturerar kostnaden. Dessutom kommer du att hantera varor som returneras från leverantören efter eventuella åtgärder, sorteringar eller justeringar. Därtill följer du upp NCR-svar från leverantörer och övervakar åtgärder från leverantörer inom satta tidsramar.


Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av operativt inköp, även gärna utbildning som kvalificerad inköpare eller motsvarande. Som person är du noggrann, kommunikativ och självgående, samtidigt som du drivs av att samarbeta med andra och nå gemensamma mål. Du är lösningsorienterad och har en god förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Då rollen innefattar många kontaktytor ser vi gärna även att du är relationsskapande. Vidare talar och skriver du obehindrat på såväl svenska som engelska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Produktionstekniker till SAAB i Jönköping

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Sep 19
Vill du vara med och påverka hur framtidens träningssystem kommer att se ut? Har du tidigare erfarenhet inom mekanisk konstruktion? Nu söker vi en Produktionstekniker med intresse för produktionsutveckling, hårdvara och mekanik till SAAB. Tjänsten är initialt på konsultbasis under 6 månader, med goda möjligheter för övergång i anställning. Önskad start för tjänsten är omgående.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Produktionstekniker blir du en viktig länk mellan konstruktion och produktion. I samarbete med ditt team ansvarar ni för att driva processutveckling och produktionsberedning för produkter inom flera av Saab Training & Simulations produktområden. Med fokus på produktionsteknik arbetar ni tätt tillsammans med utvecklings- och produktionsteamen för att komma fram med idéer och utveckla nya funktioner. Detta är väsentligt eftersom träningsbehoven i världen ständigt förändras.

Du deltar i olika typer av kund- och utvecklingsprojekt. Tillsammans med erfarna konstruktörer arbetar du med att utveckla produkter som uppfyller uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet innefattar bland annat analyser av producerbarhet, processutveckling och detaljkonstruktion. Det finns också möjlighet att vara ute hos kund och verifiera systemen på plats. I rollen finns det finns stort utrymme för egna initativ och kreativitet. Utöver arbete med produktionsutveckling av SAAB:s produkter, bidrar du med förbättringar av arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom maskinteknik eller har erfarenhet som är likvärdig. Du har erfarenhet inom mekanisk konstruktion av till exempel skärande bearbetning, gjutgods, plastdetaljer och plåtbearbetning. Erfarenhet av CAD, Siemens NX är meriterande.

Som person är du ansvarskännande och har förmåga att arbeta självständigt. För rollen krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tids gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald är en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ansök nu

Marknadskoordinator till Corroventa

Marknadskoordinator
Läs mer Sep 20
Är du en engagerad och ansvarstagande person som trivs med att arbeta med webb, sociala medier och har ett intresse för copy? Har du tidigare erfarenhet av marknadsföring och trivs i en projektledande roll? Då har vi tjänsten för dig här!

Till Corroventa söker vi nu en lösningsorienterad Marknadskoordinator. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start i december fram till augusti 2024.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I din arbetsroll som Marknadskoordinator hos Corroventa blir du en viktig del av ett engagerat team som tillsammans arbetar med organisationens varumärke. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt arbeta med deras digitala plattformar såsom webb, sociala medier, nyhetsbrev och annonsering. Du hanterar både det operativa och det strategiska marknads- och kommunikationsarbetet och är delaktig i flera projekt. Ett av dina fokusområden blir att arbeta med förbättring av deras säljstöd och marknadsföringsmaterial.

Vidare tillkommer andra arbetsuppgifter såsom koordinering av mässor och produktionsplaneringar. I din roll har du flera olika kontaktytor både internt med landschefer runtom i Europa och externt med exempelvis lokala medie- och reklambyråer.

På Corroventa välkomnas du in i en kreativ atmosfär med stora påverkansmöjligheter. Det är en god sammanhållning som genomsyrar hela verksamheten. Varumärket har ett gott renommé, är väl inarbetat på marknaden och företaget har en stark ägare. Rapportering sker till Chief Commercial Officer Group Sales & Marketing.

Arbetstid är förlagd under kontorstid med möjlighet till flex.

Placeringsort: Bankeryd


Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Därtill behöver du god kunskap inom Adobe programmen, särskilt InDesign, Photoshop och Illustrator. Du har även god förståelse för digital marknadsföring. En fördel är om du har vana att arbeta i Wordpress som plattform och det är även meriterande om du har kunskap inom foto och film. För tjänsten krävs det att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då du har många olika kontaktytor.

För att trivas i rollen som Marknadskoordinator hos Corroventa tycker du om att arbeta i team och kan snabbt sätta dig in i och hantera flera olika arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, kommunikativ och inlyssnande. För att trivas i rollen besitter du även en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Därtill ser vi gärna att du är nyfiken, initiativtagande och innovativ.


Om verksamheten
Corroventa utvecklar, tillverkar, säljer och hyr ut produkter av högsta kvalitet för vattenskador, fukt, lukt och radon. De är en av marknadsledarna och specialiserar sig på innovationer inom vår bransch. Deras produkter är kompakta, effektiva, ergonomiska och energisnåla. Vid akuta situationer och översvämningar har Corroventas kunder tillgång till en av de största hyrparkerna i Europa. De har säljkontor och maskindepåer på flera platser i Europa. All tillverkning sker på vår fabrik i Bankeryd, Småland.

Corroventa har valt att samarbeta med Poolia i denna rekrytering. För frågor kontakta ansvarig Rekryterare Rebecca Levinsson på rebecca.levinsson@poolia.se

Ansök nu

Systemadministratör till SAAB

Systemadministratör
Läs mer Sep 26
Du har väl inte missat att Saab är inne i en tillväxtfas? Är du intresserad att vara med på en utvecklande resa? Då kanske detta nedan är något för dig. Till Saab i Huskvarna söker vi nu en Systemadministratör/Business Analyst. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start i januari 2024 och sträcker sig ett år framåt.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Saabs avdelning levererar tjänster inom skylt- och etikettillverkning och växer nu med fokus på smart manufacturing. Området har stark utvecklingspotential inom digitalisering och behöver nu stärka teamet. I rollen som Systemadministratör/Business Analyst har du en bred uppsättning ansvarsområden, vilket innefattar:

• Användarstöd
• Administration av applikationer och behörigheter i systemen
• Metodikutredning och metodikutveckling
• Verifiering och test
• Ta fram kravspecifikationer och förbättringsförslag
• Ta fram samt uppdatera dokumentation och användarinstruktioner
• Projektledning inom ansvarsområdet
• Bygga kontaktnät, vilket innebär daglig kontakt med användare och kravställare, för att förstå verksamheternas krav och behov.
Rollen innebär även ett nära samarbete med tjänsteägare och systemutvecklare för att bibehålla en hög kvalité på förvaltningen.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom IT, har erfarenhet av projektledning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Som person är du en generalist, och har en öppenhet för utveckling. Saab står inför en rad olika förändringar och behöver därför någon som vill vara med på tåget. Saab tror att du som person står bakom – ”Det vi bygger är vi med och driftar.” För rollen ser vi gärna att du har goda kunskaper inom ett eller flera system som används inom produktion hos tillverkande företag.

Din kundfokuserade inställning och förmåga att förstå användarnas behov och önskemål är avgörande. Du har en unik förmåga att balansera tydliga krav med att kritiskt granska information och erbjuda innovativa lösningar. Du är också skicklig på att analysera och dokumentera arbetsmetoder och processer. Om du har branschkännedom är det ett stort plus. För Saab är din vilja att utvecklas och lära dig nya saker lika värdefull som din förmåga att vara engagerad och ansvarstagande. Du strävar alltid mot målen och har en stark inriktning på resultat. Därtill samarbetar du med andra i team samtidigt som du driver ditt arbete självständigt. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du kan kommunicera flytande på både svenska och engelska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Marknadskoordinator till Corroventa

Marknadskoordinator
Läs mer Sep 19
Är du en engagerad och ansvarstagande person som trivs med att arbeta med webb, sociala medier och har ett intresse för copy? Har du tidigare erfarenhet av marknadsföring och trivs i en projektledande roll? Då har vi tjänsten för dig här!

Till Corroventa söker vi nu en lösningsorienterad Marknadskoordinator. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start i december fram till augusti 2024.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I din arbetsroll som Marknadskoordinator hos Corroventa blir du en viktig del av ett engagerat team som tillsammans arbetar med organisationens varumärke. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt arbeta med deras digitala plattformar såsom webb, sociala medier, nyhetsbrev och annonsering. Du hanterar både det operativa och det strategiska marknads- och kommunikationsarbetet och är delaktig i flera projekt. Ett av dina fokusområden blir att arbeta med förbättring av deras säljstöd och marknadsföringsmaterial.

Vidare tillkommer andra arbetsuppgifter såsom koordinering av mässor och produktionsplaneringar. I din roll har du flera olika kontaktytor både internt med landschefer runtom i Europa och externt med exempelvis lokala medie- och reklambyråer.

På Corroventa välkomnas du in i en kreativ atmosfär med stora påverkansmöjligheter. Det är en god sammanhållning som genomsyrar hela verksamheten. Varumärket har ett gott renommé, är väl inarbetat på marknaden och företaget har en stark ägare. Rapportering sker till Chief Commercial Officer Group Sales & Marketing.

Arbetstid är förlagd under kontorstid med möjlighet till flex.

Placeringsort: Bankeryd


Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Därtill behöver du god kunskap inom Adobe programmen, särskilt InDesign, Photoshop och Illustrator. Du har även god förståelse för digital marknadsföring. En fördel är om du har vana att arbeta i Wordpress som plattform och det är även meriterande om du har kunskap inom foto och film. För tjänsten krävs det att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då du har många olika kontaktytor.

För att trivas i rollen som Marknadskommunikatör hos Corroventa tycker du om att arbeta i team och kan snabbt sätta dig in i och hantera flera olika arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, kommunikativ och inlyssnande. För att trivas i rollen besitter du även en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Därtill ser vi gärna att du är nyfiken, initiativtagande och innovativ.


Om verksamheten
Corroventa utvecklar, tillverkar, säljer och hyr ut produkter av högsta kvalitet för vattenskador, fukt, lukt och radon. De är en av marknadsledarna och specialiserar sig på innovationer inom vår bransch. Deras produkter är kompakta, effektiva, ergonomiska och energisnåla. Vid akuta situationer och översvämningar har Corroventas kunder tillgång till en av de största hyrparkerna i Europa. De har säljkontor och maskindepåer på flera platser i Europa. All tillverkning sker på vår fabrik i Bankeryd, Småland.

Ansök nu

Inköpare till Karl H Ström i Jönköping

Inköpare
Läs mer Sep 18
Är du inköpare? Då finns möjlighet att få ett riktigt roligt, viktigt och varierande jobb för dig!

Vi söker nu en inköpare till Karl H Ström. Tjänsten är på konsultbasis under 1 år med start i oktober/november.
Du jobbar på huvudkontoret i Jönköping. Där får du ett eget kontor, gott kaffe och Smålands trevligaste kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Som inköpare hos Karl H Ström har du en viktig roll i teamet som sköter de löpande inköpen. Du är med och utvecklar arbetet och ser till att varor finns för leverans på ett resurseffektivt sätt.

Karl H Ström är generalagentur för ett flertal varumärken – du jobbar med både svenska och internationella leverantörer. Bland kunderna finns större delen av landets elgrossister, elbutiker, byggvaruhandlare och viss webförsäljning.

I dina uppgifter ingår även leveransbevakningar, uppföljning och avstämningar med leverantörer och arbetar med artikeladministration.

Tjänsten är på heltid och på plats i Jönköping.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna kopplat till inköp. Har du en eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande är det meriterande.

För att du ska trivas i din tjänst är det viktigt att du:

? Har förståelse för informations- och materialflöden och är van vid att arbeta i olika affärssystem.
? Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat
? Goda kunskaper av MS Office.
? Har en kommunikativ förmåga och trivs med att ha många kontaktytor och samarbeten.

Som person är du nyfiken, prestigelös och positiv. Du är lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du besitter även en god förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Om verksamheten
Karl H Ström är döpt efter grundaren som startade företaget 1919. Han var en nyfiken man, väldigt intresserad av ny teknik. Hade han levt idag hade han kallats en early adopter.

Sedan starten har företaget Karl H Ström utvecklats många gånger om. Alltid legat i teknisk framkant. Då liksom nu erbjuder KHS produkter med innovativ teknik – allt från armaturer med Bluetooth till ljusstyrning för offentlig miljö.

MILJÖFOKUS. När Karl H Ström tog in en konsult för att få input i hur de kan bli ännu bättre på sitt hållbarhetsarbete blev svaret lika överraskande som självklart: sälj ännu mer.
– Det är det som är så roligt med att jobba med energieffektivisering - våra produkter hjälper kunder att spara upp till 95 procent energi. Något som också leder till minskat koldioxidutsläpp. Det får mig att känna att jag gör något bra för miljön varje dag jag är på jobbet, säger Joakim Grönlund, inköpschef

FÖRETAGET. Idag har Karl H Ström 27 anställda i Sverige och 3 i Norge. Huvudkontor och lager ligger Jönköping. Säljkontor finns i Malmö, Göteborg, Eskilstuna, Norrköping, Stockholm och Oslo. Företaget omsätter omkring 140 miljoner kronor årligen.

Karl H Ström har valt att samarbeta med Poolia i denna rekrytering. För frågor kontakta ansvarig Rekryterare Rebecca Levinsson på rebecca.levinsson@poolia.se

Ansök nu

Technical Onsite Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 2
Har du passion för IT och gillar att arbeta både självständigt och i team? Är du lösningsorienterad och vill vara en del av en dynamisk arbetsmiljö? Nu söker vi en Onsite Tekniker till ett internationellt företag i Huskvarna. Tjänsten är på heltid och inledningsvis som konsult via Poolia i ett år, med möjlighet till förlängning för rätt person. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Onsite Tekniker arbetar du med att konfigurera fabriksutrustning som PC, scanners och skrivare. Du utför IT-support på plats i företagets fabriker. Vidare initierar, driver och utför du grundorsaksanalys av problem i tillverkningen. Därtill bidrar du aktivt till utvecklingen av företagets IT-supportavdelning.

Vem är du?
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom IT och har erfarenhet inom klienthantering, Active Directory och Office 365 Windows Server. För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med nätverk och dess komponenter. Vidare har du erfarenhet av datakablar och underhåll av datoranläggningar. Du besitter en god förmåga att arbeta i ett projektteam, planera aktiviteter och rapportera slutförda uppgifter. För rollen är det önskvärt att du har grundläggande kunskaper i hantering av lösningar med OT [enhetskommunikation, diagnostik]. Därtill är det önskvärt att du har grundläggande kunskaper om kommunikation med maskiner, PLC och andra enheter.

För att lyckas i din roll är du social, anpassningsbar och serviceinriktad. Att arbete med support är helt naturligt för dig och du drivs av att lösa problem. Du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Därtill är du stresstålig och gillar att arbeta i en händelserik miljö. Du är driven, strukturerad och kommunikativ. Slutligen har du en god samarbetsförmåga. Slutligen är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Fastighetskoordinator till SAAB

Fastighetssekreterare
Läs mer Okt 2
Söker du en spännande utmaning inom fastighetsbranschen? Då har vi på Poolia den perfekta rollen för dig! Just nu söker vi efter en engagerad Koordinator inom fastighetstjänster till SAAB i Jönköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i oktober och sträcker sig två år framåt.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
I rollen som Koordinator fungerar du som intern projektledare för alla fastighetsrelaterade ärenden. Du är den som effektivt förmedlar krav och önskemål från hyresgästerna till fastighetsägaren, Saab Property. Du kommer också att aktivt vara involverad i renoverings- och ombyggnationsprojekt tillsammans med Property. Vidare hanterar du både planerat och akut underhåll och ansvarar för planeringen av större omflyttningar. I denna roll är du den primära kontaktpersonen för underhållsleverantören Coor. Slutligen deltar du i möten som representant för Training & Simulation mellan Property och Coor.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. För att trivas i rollen behöver du vara en lagspelare med social kompetens. Du är inte rädd att be om hjälp när det behövs och du har en positiv attityd gentemot ditt arbete och ditt team. Vidare är du serviceinriktad och har en förmåga att hålla både teamet och kunden i centrum. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig och omfördela arbetsuppgifter när behoven förändras.

Om verksamheten
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald är en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ansök nu

Systemtekniker

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 25
Till Region Jönköpings Län söker vi nu en Systemtekniker med utgångspunkt i Jönköping för start 29 januari 2024. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig ett år framåt med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Systemtekniker arbetar du med Microsofts operativsystem, server 2008/2012/2016/2019. I dina uppgifter ingår att hantera Microsoft från 2008 och framåt. Du arbetar med installation, konfigurering och avveckling av program/applikationer. Rollen innefattar även installation samt avveckling inom server från version 2008 och framåt. Du är en del av förvaltningen med livscykelhantering, sårbarhetshantering, incidenter och löpande förvaltningsarbete.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs det att du har:

- Erfarenhet av installation, underhåll och konfigurering men även avveckling av Microsofts operativsystem server 2016/2019.
- Erfarenhet av installation och implementering av program/applikationer på server och förståelse för klientinstallationer.
- Erfarenhet av databashantering och migrering inom , server 2008 och nyare versioner.
- Generell kunskap kring webbapplikationer.
- Minst 1 års erfarenhet som Systemtekniker med uppdrag kopplade till journalsystemet Cosmic.
- Självgående inom ovanstående kompetensområden.

Som person är du affärsmässig och professionell, samtidigt som du är driven och lösningsorienterad. Därtill är du strukturerad och besitter en god analytisk förmåga. Du har ett genuint intresse för teknik och anpassar dig efter IT-verksamhetens förutsättningar. Slutligen är det av stor vikt att du är en god kommunikatör, är lyhörd och ser förbättringsmöjligheter. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Projektledare/Förvaltningsledare

Projektledare, IT
Läs mer Sep 25
Har du erfarenhet av att leda IT-projekt och trivs med att ta ansvar? Vill du vara med och utveckla IT-lösningar på ett spännande bolag? Då kanske du är rätt person. Vi söker just nu en Projektledare/förvaltningsledare. Uppdraget är på konsultbasis under fem månader med placering på kontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Uppdraget som förvaltningsledare innebär att på taktisk/operativ nivå förstå kundernas behov och baserat på detta planera och prioritera förvaltningsteamens arbete på ett sätt som maximerar verksamhetsnyttan.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Planera kommande sprintar tillsammans med Scrum master och Förvaltningsprogramledare.
- Arbeta med Tjänste- och objektägare, förvaltningsledare och andra kravställare för att kommunicera och säkerställa att utpekad strategi och inriktning följs.
- Följa upp och rapportera om leveranserna i komponenter och tjänster inklusive budget på taktisk/operativ nivå.
- Kommunicera, motivera och entusiasmera kring riktning och mål till förvaltningsteam och andra intressenter.
- Kommunicera med kunder och intressenter på taktisk/operativ nivå.
- Tillsammans med förvaltningsteamet lägga till, specificera och bryta ner arbetsuppgifterna i teambackloggen.
- Förse förvaltningsteamet med de förutsättningar de behöver för att leverera enligt sitt uppdrag.

Vem är du?
För att passa in i rollen krävs det att du har nedanstående kompetens:

- Minst 4-8 års erfarenhet av liknande uppdrag.
- Har en IT bakgrund.
- Har god förmåga att arbeta strukturerat och ha en planerande horisont.
- Erfarenhet av Portföljstyrning och koordinering av portföljhantering.
- God insikt i styrgruppsarbete och god vana av att rapportera till personer i ledande position.
- Har erfarenhet av att leda och driva IT-projekt eller motsvande ledarerfarenhet av drift/förvaltning av IT-system.
- Dokumenterad erfarenhet av taktisk planering och rapportering.
- Har god kännedom om och erfarenhet av olika projektmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden.
- Har god vana av att leverera, dokumentera och rapportera sitt arbete.
- Har erfarenhet av budgetplanering och uppföljning.
- Erfarenhet av att hantera flera initiativ och/eller projekt parallellt.
- Har erfarenhet av att leda, fördela och följa upp arbete.
- Har erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning.

Vi söker dig som är affärsmässig och professionell i ditt agerande. Du har god social kompetens, är drivande och levererar i en ledande roll. Vidare har du en god samarbetsförmåga och får enkelt med dig andra. Som Projektledare skapar du förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Därtill är du en god kommunikatör och informatör, samt hanterar stress på ett bra sätt. Du har en förmåga att se lösningar på problem.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Serviceinriktad Receptionist till bilföretag i Jönköping

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 1
Vi söker dig som alltid bemöter andra med ett leende på läpparna och som brinner för att ge god kundservice!
Tjänsten som Receptionist börjar som senast första oktober och pågår fram till mitten av december, detta är en heltid via en konsultanställning på Poolia. Du erbjuds en trevlig arbetsplats med lättsamma kollegor, arbetstider som endast sträcker sig över dagtid och en meriterande erfarenhet inom kundservice och administration.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I tjänsten som administratör/receptionist är du ansvarig för att bemöta de kunder som kommer in för att boka ett däckbyte. Du är ansiktet utåt för verkstaden och är därför personen som ser till att kunderna får ett bra första intryck och den hjälp de behöver.
Vidare ansvarar du för att administrera bokningar i företagets system, svara i telefon och ta emot nycklar samt kommunicera med dina kollegor för att få bra flyt i verksamheten.

Du blir en viktig del av teamet i verkstaden under en av företagets högsäsonger. Du kommer få en gedigen upplärning av dina kollegor och du samarbetar nära med andra som har likvärdiga uppgifter. För rätt person kan detta även vara en möjlighet att visa framfötterna för vidare anställningar inom bolaget eller Poolia framöver.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tjänst, men utöver det förväntas du vara flytande i svenska både när det gäller tal och skrift. Därtill har du god datorvana. Viktigast av allt är din känsla för service och förmåga att bemöta olika människor på ett trevligt och energifyllt sätt. Du är även en person som ser vad som behövs göras och tar initiativ till att be om nya uppgifter i lugnare perioder. Avslutningsvis trivs du i självständigt arbeta likväl som du uppskattar att samarbeta med andra.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

I denna tjänst får du erfarenhet av både administration, bilbranschen och kundservice. Erfarenheter som för rätt person kan öppna upp för andra tjänster vi Poolia efter detta. Vi ser fram mot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Osborn International

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 5
Är du driven, noggrann och trivs med att ta ansvar? Vill du vara en del av ett internationellt och spännande bolag? Då kanske du är rätt person. Vi söker just nu en Redovisningsekonom till Osborn International AB i Huskvarna. Tjänsten är ett vikariat under ett år med placering på kontoret i Huskvarna. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
För frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult: Lovisa Fransson, 072-987 27 50  Lovisa.Fransson@poolia.se


Om tjänsten
Som redovisningsekonom hos Osborn International kommer du att vara ansvarig för att hantera och rapportera företagets ekonomiska transaktioner på ett noggrant och effektivt sätt. Du kommer att spela en viktig roll i att säkerställa att deras ekonomiska processer går i linje med lagar och regler.
I rollen ingår bland annat:

Deltagande i upprättande av månads- och årsbokslut


Avstämning och analys av balanskonton


Löpande redovisning


Skattedeklaration, intrastatrapportering och periodisk sammanställning


Huvudansvarig för Kundreskontra – inbetalningar, kreditbedömningar och påminnelsehantering. Utbetalningar och en mindre del av leverantörsfakturorna


Kontaktperson till Kontek som sköter lönerna. Analyser/prognoser och förekommande personaladministration


Du rapporterar till Ekonomichefen.
Vem är du?  
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning. Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet SAP. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att jobba strukturerat mot deadlines. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
För att passa i rollen behöver du ha ett gediget intresse för redovisning och gillar stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor, tempo och händelserik miljö. Du levererar kvalitet och har en fallenhet för att växla mellan detaljer och helhet. Som person är du duktig på att hitta lösningar när problem uppstår och trivs med att jobba utefter uppsatta mål och resultat. För att lyckas i rollen är du också en flexibel lagspelare som värdesätter relationerna till dina kollegor.
Om verksamheten
Osborn är en ledande leverantör av ytbehandlingslösningar och ytbehandlingsverktyg av hög kvalitet för hundratals olika industriella och kommersiella tillämpningar, till exempel ytbehandling av metaller, hening och ytpolering.
Utöver de olika återförsäljare och distributörer har Osborn även direktkunder inom olika typer av branscher såsom: flygteknik, fordonsindustri, hårdmetalltillverkning, industripipelines, träbearbetning, slipning och polering samt vägsopning, med fler än 10 000 standardprodukter och över 100 000 kundanpassade lösningar.
Osborn International har fler än 1300 medarbetare och 13 tillverkningsenheter och levererar till kunder i över 120 länder.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Addbrand

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 24
Vill du bli en värdefull del av Addbrands ekonomiteam? Just nu befinner sig Addbrand i en expansiv fas och söker därför dig som vill arbeta som redovisningsekonom. Här erbjuds en spännande möjlighet att utvecklas inom redovisning i en dynamisk arbetsmiljö, där du blir en del av bolagets tillväxtresa.
Urval planeras att starta v.31 och intervjuer sker därefter löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!  
Det här är Addbrand
Addbrands vision är att vara den ledande grossisten i Norden på trycksaker. De arbetar med kuvert, lätta emballage, exponeringsprodukter och med mängder av andra pappersprodukter. Dessa säljer de till det ”grafiska mellanledet” som för Addbrand innebär grafiska företag, kontorsvarubolag, promotion företag och reklambyråer i hela Norden.
För att nå bolagets mål och kunna serva deras partners med fler produkter arbetar Addbrand kontinuerligt med att bredda sortimentet. Genom att lyssna på återförsäljare, samtidigt som de hela tiden skannar av marknaden efter passande produkter, ser Addbrand till att ha en ständigt växande produktportfölj. Detta ihop med nya kunder och målet att förvärva inom branschen är grunden i Addbrands mål om ständig tillväxt. Omsättningen i koncernen 2022 var ca SEK 337 miljoner och totalt har koncernen drygt 100 anställda.
Addbrand finns i Bankeryd (SE), Stockholm (SE), Göteborg (SE), Svedala (SE), Drammen (NO) och Vejle (DK). Vilket är det perfekta geografiska utgångsläget för att nå hela Norden så snabbt som möjligt.
Om tjänsten
Som redovisningsekonom hos Addbrand erbjuds du en varierande vardag där du kommer ha en central roll i ekonomiteamet. Du arbetar brett inom ekonomi och kommer att stötta bolagets ekonomichef i olika arbetsuppgifter. En del av arbetet kommer att innefatta ekonomihantering av bolagets norska och danska funktioner.
Du kommer att arbeta både självständigt och i team med arbetsuppgifter så som:

Delaktighet i månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisningar


Försäljningsuppföljning och arbete med bolagets nyckeltal


Deklarationer


Momshantering


Månadsvis rapportering inom koncernen


Deltagande i budgetprocesser


Löpande bokföring


Kunder och leverantörsreskontra


Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen


Addbrands ekonomiavdelning består idag av en grupp härliga kollegor på tre personer. Här får du vara en del av en positiv och energifylld arbetsmiljö där samarbete och glädje är nyckeln till framgång.
Vi ser gärna att du har
En relevant ekonomiutbildning och cirka två till tre års arbetslivserfarenhet. Krav är att du har någon form av erfarenhet inom redovisning och grundläggande kunskaper inom området. Kommer du från revisionsbranschen ser vi positivt på detta. Vidare har du en god förståelse för det ekonomiska flödet och är van vid att arbeta mot deadlines. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med norska eller danska bolag sedan tidigare. Om inte så ser vi gärna att du är öppen för att lära dig då det finns en del skillnader mellan länderna. För att lyckas i rollen ser vi även att du har goda kunskaper i Excel samt behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.
Vem är du?
Som person är du både självgående och initiativrik och har en stark analytisk förmåga. Vidare har du ett stort intresse för redovisning och viljan att utvecklas. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du befinner dig i en händelserik miljö. Har du ett intresse för HR är det positivt, då det i denna roll finns möjlighet att integrera ekonomi och HR. Tjänsten är ny hos Addbrand så varierande arbetsuppgifter kommer att vara en del av din vardag och därför är flexibilitet viktigt.
Addbrand är villiga att lära upp rätt person som har rätt driv och grundförståelse för den dagliga redovisningen. Här erbjuds du en inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt.
Bra för dig att veta

Placeringsort är på huvudkontoret i Bankeryd.


Du rapporterar till Ekonomichef.


Arbetstider är förlagda måndag till fredag. De flesta arbetar 7–16 men det varierar beroende på individens vilja och livssituation.


Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Ansök nu

Logistikingenjör till Saab

Logistikingenjör
Läs mer Sep 11
Nu söker vi en Logistikingenjör till Saab Training & Simulation i Huskvarna. Är du en driven person med utbildning inom logistik? Vill du forma en ny roll i ett globalt företag med stora karriärmöjligheter? Då har vi chansen för dig! Tjänsten är initialt på konsultbasis i ett år. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Logistikingenjör är du en nyckelspelare vad gäller att optimera reservdelsförsörjning centralt och till olika siter. Du arbetar brett internt med många olika kontaktytor för att ta reda på produkters livscykler, detta för att kunna optimera reservdelsförsörjning. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar också att:

• Optimera supply chain för Training & Simulation supportprogram
• Ständigt analysera och övervaka reservdelsbestånd över tid
• Se till att kunden alltid har rätt nivå på reservdelar till träningsutrustning.
• Uppfylla tillgänglighetsgrad
• Åka ut till olika siter och samarbeta med teamet på plats för att stödja lageroptimeringsinitiativ

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom logistik eller liknande. För den här rollen är det meriterande om du har relevant erfarenhet av lager och logistikoptimering. Du är driven och självgående i ditt arbete. Du bör behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

För att trivas i rollen är din kommunikationsförmåga god då kundkontakt är en stor del av arbetet. En av dina styrkor bör vara att se på situationer ur ett helhetsperspektiv. Du är strukturerad, ansvarstagande och en lagspelare.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Fastighetskoordinator till SAAB

Fastighetssekreterare
Läs mer Sep 19
Söker du en spännande utmaning inom fastighetsbranschen? Då har vi på Poolia den perfekta rollen för dig! Just nu söker vi efter en engagerad Koordinator inom fastighetstjänster till SAAB i Jönköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 1 oktober och sträcker sig två år framåt.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
I rollen som Koordinator fungerar du som intern projektledare för alla fastighetsrelaterade ärenden. Du är den som effektivt förmedlar krav och önskemål från hyresgästerna till fastighetsägaren, Saab Property. Du kommer också att aktivt vara involverad i renoverings- och ombyggnationsprojekt tillsammans med Property. Vidare hanterar du både planerat och akut underhåll och ansvarar för planeringen av större omflyttningar. I denna roll är du den primära kontaktpersonen för underhållsleverantören Coor. Slutligen deltar du i möten som representant för Training & Simulation mellan Property och Coor.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. För att trivas i rollen behöver du vara en lagspelare med social kompetens. Du är inte rädd att be om hjälp när det behövs och du har en positiv attityd gentemot ditt arbete och ditt team. Vidare är du serviceinriktad och har en förmåga att hålla både teamet och kunden i centrum. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig och omfördela arbetsuppgifter när behoven förändras.

Om verksamheten
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald är en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ansök nu

Technical Onsite Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 20
Har du passion för IT och gillar att arbeta både självständigt och i team? Är du lösningsorienterad och vill vara en del av en dynamisk arbetsmiljö? Nu söker vi en Onsite Tekniker till ett internationellt företag i Huskvarna. Tjänsten är på heltid och inledningsvis som konsult via Poolia i ett år, med möjlighet till förlängning för rätt person. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Onsite Tekniker arbetar du med att konfigurera fabriksutrustning som PC, scanners och skrivare. Du utför IT-support på plats i företagets fabriker. Vidare initierar, driver och utför du grundorsaksanalys av problem i tillverkningen. Därtill bidrar du aktivt till utvecklingen av företagets IT-supportavdelning.

Vem är du?
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom IT och har erfarenhet inom klienthantering, Active Directory och Office 365 Windows Server. För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med nätverk och dess komponenter. Vidare har du erfarenhet av datakablar och underhåll av datoranläggningar. Du besitter en god förmåga att arbeta i ett projektteam, planera aktiviteter och rapportera slutförda uppgifter. För rollen är det önskvärt att du har grundläggande kunskaper i hantering av lösningar med OT [enhetskommunikation, diagnostik]. Därtill är det önskvärt att du har grundläggande kunskaper om kommunikation med maskiner, PLC och andra enheter.

För att lyckas i din roll är du social, anpassningsbar och serviceinriktad. Att arbete med support är helt naturligt för dig och du drivs av att lösa problem. Du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Därtill är du stresstålig och gillar att arbeta i en händelserik miljö. Du är driven, strukturerad och kommunikativ. Slutligen har du en god samarbetsförmåga. Slutligen är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

IT-ansvarig till Transab

IT-samordnare
Läs mer Aug 18
Transab i Jönköping växer och söker nu en engagerad IT-ansvarig! Om du är en person som vill arbeta brett med ett bolags alla IT-frågor samtidigt som du brinner för att driva processutveckling och effektivisering genom IT-lösningar, kan detta vara den perfekta möjligheten för dig. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten
Som IT-ansvarig på Transab kommer du att ha en central roll i att fortsätta utveckla och optimera våra affärsprocesser genom IT-lösningar och arbetssätt. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

        Vara Transabs kontaktperson gentemot IT-leverantör.


        Agera Superuser för koncernens affärssystem, med fokus på strategiska och framåtriktade insatser.


        Erbjuda första linjens support och hålla sig uppdaterad på nyheter inom it och digitalisering.


        Övergripande arbeta med Transabs IT-miljö.


        Samarbeta med olika avdelningar och intressenter för att identifiera förändringar som leder till ökad effektivitet.


        Projektleda och implementera förändringsåtgärder.


        Fungera som processägare för specifika affärsprocesser och se till att de kontinuerligt förbättras och optimeras.


Vem är du?
För att passa i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva processutveckling och förbättringar inom IT-området. Du har tidigare arbetat inom IT och har en god förståelse för IT-lösningar och teknik. Har du tidigare erfarenhet av implementering av verktyg som Microsoft 365 och SharePoint ser vi det som meriterande. En passion för entreprenad- och transportbranschen eller relaterade områden är givetvis önskvärt men inget krav.
Har du drivit förändringsprojekt inom IT från ax till limpa? Kanske har du tidigare arbetat som IT-tekniker och vill nu ta ett större ansvar? Eller kanske är du IT-konsult idag och vill arbeta in house hos en trygg arbetsgivare? Oavsett är vi nyfikna på dig och din bakgrund och vad du kan tillföra hos oss på Transab.
Som person tror vi att du är ansvarstagande och strukturerad person som gärna pendlar mellan hands-on arbete och strategiska frågor. Du har en drivkraft och nyfikenhet för att driva fram förändring och resultat. Troligen har du även en utvecklad förmåga att identifiera möjligheter och se helheten i affärsprocesser. Du är även en god kommunikatör och samarbetar gärna med olika intressenter inom organisationen. Din vilja och förmåga att komma med idéer och lösningar internt för att driva fram förbättringar kommer vara viktiga framgångsfaktorer för dig i denna roll.
Praktisk info
Tjänsten är en fast anställning på heltid och placering är på vårt huvudkontor i Jönköping. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka och göra verklig skillnad. Om du är redo att ta dig an en spännande roll där du kan kombinera din IT-kunskap med processoptimering, ser vi fram emot att få läsa just din ansökan. Processen hanteras av Rekryteringskonsult Linnea Broman, som nås på 072 078 83 17.
Välkommen till Transab – där dina kunskaper och drivkraft gör verklig skillnad för vår framgång!

Ansök nu

Transportplanerare till kund i Jönköping

Transportplanerare
Läs mer Sep 4
Har du tidigare arbetat inom transportbranschen? Vill du få möjlighet att arbeta med service och arbeta tillsammans med ett härligt team? Då har vi chansen för dig!

Till kund i Jönköping söker vi nu en Transportplanerare till deras team. Tjänsten är initialt på konsultbasis i 10 månader med önskad start så snart som möjligt. Goda chanser för förlängning eller övergång i anställning direkt till företaget finns efter konsulttiden.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som Transportplanerare har du möjligheten att axla en utvecklande och spännande roll där du har i huvuduppgift att planera kunders transporter. Rollen innefattar ansvar för att planera den dagliga operativa driften efter högsta effektivitet och produktivitet. Därtill ingår även lastplanering tillsammans med transportörer där du blir ansvarig för effektiv lastplanering, service, ekonomi och kvalité. Vidare hanterar du reklamationsärenden och godsförfrågningar. Du har många kontaktytor både intern och externt med ett helhetsansvar för specifika kunder där det ställs höga krav på god service och kvalitet. Du ingår i ett härligt team på 15 personer.

Arbetstider är kontorstider mellan 8-17 måndag till fredag.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av transportbranschen. Därtill ser vi gärna att du har en relevant utbildning inom logistik eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du tidigare vana av att planera transporter eller erfarenhet av chaufförsyrket, alternativt arbetat med kundservice av något slag ser vi detta som meriterande. Vidare har du god dator-och systemvana, då du kommer att arbeta i flertal system i denna arbetsroll. För tjänsten behöver du även tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.

För att trivas i rollen som Transportplanerare ser vi att du är kommunikativ, lösningsorienterad och flexibel. Du trivs att samarbeta med andra och inger ett förtroende både internt och externt. Därtill värdesätter du att alltid att ge en mycket god service till kunder samt har en god förmåga att prioritera dina dagliga arbetsuppgifter.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Costumer Success & Sales till VONT AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 17
Vill du arbeta i en varierad och utvecklingsorienterad miljö? Drivs du dessutom av att kombinera administrativa och systembaserade arbetsuppgifter med diverse sociala kontaktytor? Till VONT AB söker vi en driven och framåtlutad person. Ditt fokus är inom administration, kundsupport och försäljning, där du stärker det internationella företaget genom det lokala teamet i Jönköping. Tjänsten är inledningsvis på konsultbasis på heltid i sex månader, därefter har VONT uttalat en ambition om övertag i anställning.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Din roll innefattar tre ansvarsområden: administration, kundsupport och merförsäljning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat att: ta emot och administrera ordrar, bistå med kundsupport via mail och telefon till både privat och företagskunder. Därtill förväntas du lägga några timmar i veckan på att bearbeta befintliga återförsäljare för att bidra till merförsäljning. Du förväntas även stötta dina kollegor i andra arbetsuppgifter som kan förekomma.

Du arbetar på kontoret i Centrala Jönköping där 5 kollegor är placerade. I din roll arbetar du mot flertalet kontaktytor dagligen, främst nationellt men internationella kunder kan förekomma. Dina närmaste kollegor är din Manager på Operations, CEO samt COO som är baserade i Jönköping, samt dina kollegor på sälj som mestadels är ute på vägarna.

Du välkomnas till en prestigelös och öppen företagskultur som präglas av gemenskap och snabba förändringar. Sammantaget genomstrålas teamet på VONT av driv och entreprenöriell anda och vi hoppas att även du känner igen dig i den beskrivningen. Möjlighet till remote arbete finns, men dina kollegor belyser att jobba tillsammans ger stort värde för din och företagets utveckling. Organisationsspråket är svenska och engelska, därav förväntas du prata engelska likväl som svenska på kontoret samt med kunder, återförsäljare och leverantörer.


Vem är du?
För att passa i rollen ska du kunna uppvisa en avslutad eftergymnasial utbildning inom ett relevant område. Du ska även behärska engelska och svenska flytande i både tal och skrift. Vidare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst, men ser med fördel att du har arbetslivserfarenhet inom administration och service eller försäljning. Du bör också ha god datorvana och goda kunskaper i Adobe-paketet, i synnerhet Excel. Därtill ha lätt för att lära dig nya system och program. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet ekonomi- eller ERP-system.

Som person har du ett högt driv och trivs om omväxlande och föränderlig miljö. Du beskriver dig själv som prestigelös, flexibel och strukturerad. Dessa kompetenser visar du genom att ha en lösningsorienterad inställning, skapa ordning och reda omkring dig samt genom att våga ta första dialogen med diverse kontaktytor. Vilket innebär att du exempelvis inte räds för att driva på merförsäljning till kunder eller lyfta på luren i nya sammanhang. Vidare är du en person som bridrar med positiv energi bland dina kollegor, du är hjälpsam och tar gärna egna initiativ som gynnar verksamheten.

Om verksamheten
VONT skapar värde genom att göra skadereducerande produkter, såsom nikotinpåsar och vapes, mer tillgängliga för rökare.
Genom att göra det bidrar VONT aktivt till att förbättra folkhälsan. Allt företaget gör kännetecknas av ödmjukhet inför såväl krav som förväntningar.
VONT säkerställer att företagets produkter alltid håller hög kvalitet, tillverkas i enlighet med EU:s TPD-direktiv och är godkända att säljas och marknadsföras i Sverige.
VONT är engagerade i att aktivt undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter inom “Nikotin utan tobak” för att möta våra kunders behov i och utanför Sverige.
man vill vara en del av lösningen på problemen med traditionella cigaretter. Därför förespråkar VONT ansvarsfullt användande, och uppmuntrar aldrig ungdomar, icke-rökare eller rökfria att använda nikotinprodukter.

I denna roll blir du inledningsvis konsult via Poolia där vi utöver standardförmånerna reglerade i våra kollektivavtal; erbjuder friskvård, event och tillgång till vårt lokala och nationella nätverk. Du får även en dedikerad konsultchef som följer och stöttar dig i din utvecklingsresa på VONT.

Ansök nu