Poolia Sverige AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Leveranschef för Energi & Drift till Riksbyggen Jönköping

Leveranschef
Läs mer Maj 30
Om tjänsten
Är du en nytänkande och framåtlutad ledare med ett starkt intresse för energi och drift i fastighetsbranschen? Motiveras du av att coacha dina medarbetare och tillsammans arbeta för att säkerställa framgångsrika kundleveranser? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Riksbyggen är i en expansiv fas och söker nu dig som vill axla rollen som Leveranschef för Energi & Drift i marknadsområdet för Skaraborg och Jönköping. Du får möjlighet att utveckla din personalgrupp i ett hållbart bolag som gör skillnad inför framtiden. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som leveranschef för Energi & Drift är du tillsammans med övriga chefer inom marknadsområdet en viktig del i verksamhetens utvecklingsresa. I ditt uppdrag ansvarar du för leveransen gentemot kunders köpta tjänster och driver därmed effektiviseringen av tjänsteleveransen. Du har ett nära samarbete med samtliga avdelningar och säkerställer att en god kundnöjdhet och lönsamhet uppfylls. Som ledare är du engagerad, närvarande och skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas. I det ingår att skapa ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga. Du har personalansvar för ett team om fem kollegor i Jönköping och en gruppchef i Skaraborg. Till dina arbetsuppgifter hör även resultatansvar och du ingår i ledningsgruppen.

På Riksbyggen välkomnas du till en trygg och innovativ arbetsgivare med god gemenskap. Du får möjlighet att arbeta utvecklingsinriktat med fokus på ledarskap, samtidigt som du driver energiförvaltningen mot en spännande framtid. Du arbetar gentemot hela marknadsområdet och är placerad på kontoret i Jönköping. Arbetet är förlagt under kontorstid där viss del av uppdraget sker kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.


Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från ledande befattning med resultat- och verksamhetsansvar. Du är en tydlig och drivande ledare med förmågan att skapa en öppen och förtroendeingivande dialog med dina medarbetare. Sedan tidigare är du van att leda människor genom förändring och har ett inkluderande och kommunikativt ledarskap. För att lyckas i rollen har du erfarenhet inom energi- eller fastighetsbranschen samt ett starkt intresse för området.

Du har utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Som person är du strukturerad, målmedveten, kommunikativ och har ett strategiskt förhållningssätt. Du har förmågan att se helheten och mervärdet i att skapa framgångsrika team, samtidigt som du vågar sätta tydliga förväntningar på dina medarbetare. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, attityd och drivkraft. Du trivs kring människor och är en relationsskapande, affärsmässig och resultatmedveten person med viljan att driva utvecklings- och förändringsarbeten. Tjänsten kräver B-körkort.


Om verksamheten
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Alla ansökningar skickas in via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/jobb/leveranschef-energi-och-drift-4905/ Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Poolia. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jonna Jonsson på jonna.jonsson@poolia.se eller 072-177 52 68.

Ansök nu

Jobba extra som HLR- utbildare för Presto Brandsäkerhet

Utbildningskonsulent, företag
Läs mer Maj 13
I denna tjänst får du som älskar att prata inför människor och utbilda andra en möjlighet att göra precis det! Kanske studerar du, har ett deltidsarbete inom vård, är utbildad jourbrandman eller av annan orsak har kompetens inom HRL och brandsäkerhet vara med att bidra till ökad säkerhet hos företag? Då är detta uppdrag för dig!

Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi utlovar ett roligt och varierande uppdrag för dig som sedan tidigare har en grundläggande kompetens och erfarenhet av att utbilda inom HLR och/eller brand. Du kommer med din kompetens och erfarenhet att hålla i själva utbildningen för Prestos kund.

Vi söker främst dig som har kompetens inom nedan:
- Grundläggande brandsäkerhet
- Första hjälpen och HLR

Anställningen är en timanställning där vi gärna ser att du är tillgänglig för minst ett pass i veckan. Du fyller själv i när du är tillgänglig och blir sedan bokad av Prestos säljare i deras system.
Som konsult eller timanställd via oss på Poolia hos Presto Utbildning får du en onboarding i deras system och tillgång till de utbildningsmaterial som Presto tillhandahåller för varje utbildning, allt material transporteras till kunden inför utbildningstillfället.
Uppdragen är antingen i Prestos lokaler eller bokade konferenslokaler då de håller öppna utbildningar alternativt så är de förlagda ute hos kunden som har beställt företagsförlagd utbildning.


Vem är du?
Vi ser det som en självklarhet att du som utbildare har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du glad, positiv, öppen och ärlig. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet och du älskar att lära ut dina kunskaper.

- För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsakligsysselsättning, kanske studerar du eller arbetar minst 51% och hoppa på detta roliga uppdrag vid sidan om?
- Vi ser det som en tillgång om du har datorvana och tycker om att utbilda i digitala klassrum via Zoom/Teams eller liknande
- Du ska vara godkänd att kunna genomföra avtalad utbildning
- Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Du har B-körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil. Har du inte tillgång till egen bil måste du själv kunna ta dig till Prestos kunder för att utföra utbildningarna.Om verksamheten
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Presto Utbildning är en del av Presto Brandsäkerhet som grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet, skydd och arbetsmiljö.
Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.VARMT välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag som Handläggare i Jönköping

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 30
Har du tidigare erfarenhet av handläggning av ärenden eller har arbetat med administrativa arbetsuppgifter? Vi söker ständigt strukturerade handläggare i Jönköping med omnejd. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons så ges du möjlighet att bli en framtida kandidat för kommande uppdrag som handläggare. Skicka gärna in ditt CV redan idag och när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så tar vi en kontakt med dig!

Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Arbetsuppgifter som är vanligt förekommande för en arbetsroll som Handläggare är bland annat:

• Utreda, granska och handlägga ärenden
• Vara delaktig i olika beslut i enklare ärenden
• Utarbeta förslag

Arbetsrollen kräver ett självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete. För att passa för rollen som Handläggare krävs det att du har god dator- och systemvana främst från MS Office.

Som person ser vi att du är noggrann och tar dig fokuserat an dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har en förmåga att behålla ett helikopterperspektiv där du ser allt som behöver göras och snabbt kan skifta mellan arbetsuppgifter. För tjänsten som Handläggare krävs det att du talar och skriver obehindrat på svenska.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Junior HR-administratör till attraktivt företag i centrala Jönköping

HR-assistent
Läs mer Jun 30
Vill du tillhöra ett av Jönköpings härligaste arbetslag? Vill du arbeta i en utvecklande miljö i en bred HR-roll? Då har vi tjänsten för dig! Till kund i Jönköping söker vi efter en HR-administratör med start till hösten med viss flexibilitet. Uppdraget är inledningsvis på konsultbasis med goda chanser till förlängning eller övertag för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande och digitalt under Juli månad. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som HR-administratör erbjuds du en varierad roll där du stöttar i HR-relaterade frågor från koncernens chefer och medarbetare. Vidare ansvarar du för kontakten med anställande chefer och säkerställer att administrationen kring rekryteringsprocesserna utförs. Därtill ansvarar du för att skapa anställningsdokumentation och relevanta intyg som exempelvis: arbetsgivarintyg och årsinkomstuppgifter. Du får även delta i framtagningen av nya rutiner i samband med att avdelningen utvecklas.

Du som HR-administratör arbetar i centrala Jönköping på ett stort kontor men i ett team på ca 20 personer. Ni alla samarbetar för att ta er mot gemensamma mål och har olika områden som fokus i er roll. Du arbetar i många olika system och mot många olika kontaktytor vilket gör att ditt HR-arbete blir brett samt till viss del modernt och digitaliserat.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom personaladministration och/eller rekrytering. I övrigt ser vi gärna att du har erfarenhet av support eller annat serviceyrke. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt både internt och externt önskar vi att du är duktig på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift

Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du är van att ta ansvar för att ditt arbete ska hålla hög kvalitet och du är inte rädd att hugga i när det behövs. Vidare ser vi även att du är relationsskapande, kommunikativ och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. Detta teamet präglas nämligen av en väldigt god gemenskap och härlig energi vilket vi såklart vill att du ska bidra till också!

Om verksamheten
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela HR-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom Kundtjänst i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 12
Vi söker ständigt person för kommande uppdrag inom kundtjänst i Jönköping. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.
Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag. När det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten
Konsultuppdragen förekommer i hela Jönköpings län. Arbetsuppgifterna varierar efter den specifika kundens behov men vanligt förekommande uppgifter är:

– Support via telefon och mail för uppdragsgivarens kunder, vilket kan gälla såväl företagskunder som privatpersoner
– Order- och ärendehantering. Såsom att besvara frågor kring leverans samt hantering av reklamationer
– Administrering kring produktinformation och liknande i olika affärssystem

En stor känsla för service och detaljer är ofta väldigt positivt för att vara framgångsrik i denna typ av roll.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Antingen har du längre erfarenhet av arbete inom kundtjänst eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens.

För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Webbadministratör till företag i Jönköping

Webbansvarig/Webbstrateg
Läs mer Jun 28
Har du erfarenhet av webbadministration och ett intresse för just intranät? Drivs du av att arbeta i projekt?
Perfekt, nu har vi en möjlighet som webadministratör på ett spännande projekt i Jönköping. Ta chansen att börja på nytt jobb efter semestern och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor!

Tjänsten är på konsultbasis och börjar 22 Augusti, sedan pågår uppdraget till sista november med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Som Webbaministratör arbetar du med att hjälpa företagets kund med en förflyttning till deras nya mer moderna intranät.
Därtill hanterar du all verksamhetskritisk information som finns på det äldre intranätet. Inom detta projekt är du ansvarig för arbetet att skapa förutsättningar för samt hålla samman förflyttningen av kvarvarande viktig information till det nya intranätet eller alternativa lagringsplatser för att säkerställa att verksamheternas tillgång till informationen kvarstår när det gamla intranätet avvecklas vid årsskiftet.

Vidare utvecklar du nya webbplatser, så kallade ”Arbetsplatsytor” på det nya intranätet och konfigurerar dessa tillsammans med ditt team. Du får en viktig roll där du kommer att utgå från innehållsansvarigas och redaktörers behov med stor insikt i helheten.


Vem är du?
För detta uppdrag krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt har dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Arbetet kräver att du till viss del är på plats hos kund i Jönköping, uppskattningsvis hälften av tiden kan utföras remote. Vi ser det som starkt meriterande med erfarenhet av EpiServer/Optimizely.

Som person är du en duktig kommunikatör och informatör som självständigt tar dig ann arbetsuppgifter med stort ansvar och struktur. Detta innebär att du självmant driver på ditt eget arbete och tar initiativ för att driva dina projekt framåt. Vidare har du en god problemlösningsförmåga och trivs väl i samarbeta med andra.


Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Elmia söker säljare inom monterdesign och inredning

Innesäljare
Läs mer Jul 1
Vill du ha en aktiv och kreativ säljroll i en spännande bransch, för flera av Nordens ledande mässor? Lockas du av ett arbete med stort eget ansvar men där teamets framgång är det viktigaste? Vill du vara med och påverka en spännande framtid för Elmia och deras mässor? Då har vi jobbet för dig! Vi söker just nu en Innesäljare på konsultbasis med start omgående som kan stötta upp och hjälpa teamet inför höstens mässor. Uppdraget sträcker sig initialt fram till årsskiftet. Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
Dina kollegor som arbetar som säljare för monterdesign och inredning har ett helhetsansvar för planering, koordinering och försäljning för Elmias mässor. Det kan vara allt från standardmontrar till specialanpassade montrar. Du kommer att få stötta och hjälpa till med lite enklare arbetsuppgifter och orderläggning. Eftersom du kommer tillhöra en avdelning där det tas fram underlag till kund i till exempel 3D-skisser / ritningar, samt viss produktionsberedning så ska du ha ett intresse för detta. Försäljningen sker mestadels via telefon så ett gott bemötande och viljan att hjälpa till är ett måste.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare försäljning, gärna över telefon. Vi ser gärna att du har en lämplig utbildning. Du har sinne och intresse för design, färg och form samtidigt som du är en god organisatör och administratör. Ditt förhållningssätt präglas av tydlighet, delaktighet och engagemang. Du är nyfiken och brinner för att skapa affärer.
Har du erfarenhet av mässbranschen eller liknande är det mycket meriterande.


Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Svenska Kyrkan i Huskvarna

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 30
Är du en självgående redovisningsekonom med erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom Svenska Kyrkan? Trivs du i en ansvarstagande roll där du får möjlighet att bidra med stöd och service? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Svenska Kyrkan i Huskvarna söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är initialt på konsultbasis, men med mycket god chans till övergång för anställning för rätt person.

Tjänsten är i första hand på deltid, men beroende på erfarenhet kan den utvecklas till högre tjänstgöringsgrad.
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom i Svenska Kyrkan kommer du att ansvara för de löpande operativa processerna inom ekonomi, i huvudsak inom redovisning. Du kommer bland annat ansvara för att hantera kundfakturering och inbetalningar, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, kontoavstämningar, avskrivningar, ansvar för redovisning av begravningsverksamheten, kollekt och insamlingar till bl.a. Ukraina.

Placeringsort är först och främst i Huskvarna, men det finns även möjlighet att ha Linköping, Nässjö eller Skövde som placeringsort tack vare gemensam IT-plattform.

Arbetstid: Vanliga kontorstider

Möjlighet till semester finns över sommaren.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat med redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning inom Svenska Kyrkan. Meriterande är om du har arbetat i Agrando. Du som söker ska även behärska svenska flytande i både tal och skrift.

För att passa för tjänsten som redovisningsekonom ser vi att du är självgående då du kommer ansvara för ekonomiflödet på egen hand. Därtill har du en god förmåga att planera ditt arbete, är strukturerad och förutseende.


Om verksamheten
Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.
Grunden i Svenska kyrkans organisation är församlingarna. Det finns drygt 1 300 lokala församlingar som tillsammans täcker hela landet. Församlingarna har självstyrelse men är samtidigt en del av ett stift och Svenska kyrkan som trossamfund. Deras grundläggande uppgift är att
• fira gudstjänst,
• bedriva undervisning samt
• utöva diakoni och mission.

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag som Handläggare i Jönköping

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 13
Har du tidigare erfarenhet av handläggning av ärenden eller har arbetat med administrativa arbetsuppgifter? Vi söker ständigt strukturerade handläggare i Jönköping med omnejd. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons så ges du möjlighet att bli en framtida kandidat för kommande uppdrag som handläggare. Skicka gärna in ditt CV redan idag och när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så tar vi en kontakt med dig!

Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Arbetsuppgifter som är vanligt förekommande för en arbetsroll som Handläggare är bland annat:

• Utreda, granska och handlägga ärenden
• Vara delaktig i olika beslut i enklare ärenden
• Utarbeta förslag

Arbetsrollen kräver ett självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete. För att passa för rollen som Handläggare krävs det att du har god dator- och systemvana främst från MS Office.

Som person ser vi att du är noggrann och tar dig fokuserat an dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har en förmåga att behålla ett helikopterperspektiv där du ser allt som behöver göras och snabbt kan skifta mellan arbetsuppgifter. För tjänsten som Handläggare krävs det att du talar och skriver obehindrat på svenska.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Huskvarna

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 16
Vill du arbeta med ekonomi och samtidigt ha en viktig roll med många kontaktytor? Trivs du i en internationell miljö och ser dig själv växa på ett stort bolag? Nu söker vi en ekonomiassistent för kunds räkning. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Anställningen är inledningsvis på konsultbasis, med möjlighet till förlängning för rätt person.

Urval sker löpande, ansök redan idag!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent arbetar du i i huvudsak med leverantörsreskontra och andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter som exempelvis: verifiering, påminnelsehantering, leverantörshantering, fakturamatchning och utredningar. Arbetsuppgifterna kan även infatta andra förekommande adminstrativa arbetsuppgifter inom avdelningen.

Du som ekonomiassistent arbetar mot många olika kontaktytor, både internt med till exempel inköp/planerare och externt med leverantörer. I din roll uppmuntras du även aktivt och kontinuerligt delta i förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen.


Vem är du?
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som tar stort ansvar för dina åtaganden och inte räds för att driva på andra för att få ditt arbete gjort. Du är dessutom en person som trivs i en varierad roll som innefattas av mycket dialog med olika funktioner och individer. Vidare är du noggrann och har har ett strukturerat arbetssätt. Därtill ser vi gärna att du motiveras av möjligheten att bidra med idéer och förbättringsförslag till företag du arbetar på.

För att passa för rollen bör du även ha:
• Ekonomiutbildning, yrkeshögskolan (ekonomi) och/eller motsvarande kunskaper från arbetslivserfarenhet
• Meriterande: kunskaper i affärssystemet SAP samt applikationerna Exacto och REX
• Meriterande: vana att arbeta i komplexa IT miljöer eller ett intresse för IT/datorer

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är ekonomiassistent, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu

Regionsäljare till Uniflex i Jönköping

Account manager
Läs mer Jun 10
Är du en Säljare ut i fingerspetsarna och trivs med att vara kundens första kontakt vid försäljning av tjänster? Vill du representera ett välkänt varumärke inom bemanning och rekrytering och bli en del av ett gäng med en stark teamkänsla? Då har vi tjänsten för dig! Uniflex i Jönköping förstärker sitt team och söker en affärsfokuserad och engagerad Regionsäljare med ansvarsområde inom centrala Jönköping. Här har dina resultat en stor påverkan på vår framgång. Motiverar det dig? Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Regionsäljare är du den som skapar och driver relationer framåt med både nya och befintliga kunder inom centrala Jönköping. Arbetet innefattar prospektering och bearbetning av nya kunder samt utveckla och vårda relationer med befintliga kunder. Du bokar och genomför kundbesök såväl digitalt som i det personliga mötet. Ditt mål är att bygga upp ett starkt kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner inom branscher så som lager, industri och produktion. Du kommer primärt att vara delaktig i att utveckla konsultaffären, men också stärka upp och uppmärksamma rekryteringsaffären tillsammans med resten av kontoret.

Hos Uniflex i Jönköping blir du en del av ett team som idag består av 4 drivna medarbetare med en stor vilja att tillsammans nå högre framgångar. Som stöd i ditt säljarbete har du ambitiösa och kunniga kollegor såväl lokalt som nationellt i koncernen. Rollen som Regionsäljare är en tillsvidareanställning hos Uniflex, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen.


Vem är du?
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av B2B-försäljning med goda resultat. Har du en säljutbildning i grunden och erfarenhet inom branscher så som lager, industri och produktion är det meriterande. Det är viktigt att du är bekväm med att skapa nya kontakter och leda det personliga mötet med kund, samt att du har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer.

Som person har du ett högt resultatfokus och engageras av att utveckla affärsrelationer. Genom lyhördhet och en god kommunikation utvecklar du givande samarbeten samt en förståelse för kundens verksamhet. När du arbetar i en händelserik miljö trivs du som allra bäst samtidigt som du har förmågan att strukturera din kalender och ta ansvar för dina affärer. Du är en driven lagspelare med viljan att vinna och nå framgång tillsammans med teamet på Uniflex i Jönköping. För tjänsten krävs körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Intervjuer och urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är de drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Uniflex är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Ansök nu

Administratör till DSV i Jönköping

Transportadministratör
Läs mer Jun 22
Är du en person som drivs av att alltid ge god service? Trivs du i en arbetsroll som ställer krav på god struktur och prioritering? Då kan du vara rätt för tjänsten! Vi söker just nu ambitiösa administratörer till DSV i Jönköping. Tjänsten är initialt på konsultbasis i 6 månader och därefter övergång i anställning direkt till DSV. Önskat startdatum för tjänsten är omgående.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör till DSV är att hantera och registrera kundbokningar, sändningar och tulldokument. Din arbetsvardag kommer bestå av mycket kontakt med kunder, åkerier och även kollegor internt.

Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med ett erfaret team på 20 personer för den administrativa avdelningen med huvudansvar för Norden och Baltikum.

Arbetsplatsen är belägen i nybyggda lokaler på Stigamo i Jönköping och arbetstiden är 8.00-16.30.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av administration eller kundtjänst. Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera administrativa ärenden från transportbranschen. Därtill kräver tjänsten att du talar och skriver flytande på svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office.

För att passa för rollen som administratör till DSV är du en noggrann person som med enkelhet kan strukturera och prioritera ditt arbete. Du trivs i en arbetsmiljö med ett högt tempo och har en förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Likväl är du en person som drivs av att alltid ge den bästa möjliga service till både kunder och kollegor internt.


Om verksamheten
DSV Road AB
DSV Road utför landbaserade transporter inom Sverige och hela Europa, och har kontor på 19 orter över hela landet. DSV är ett av marknadens ledande transportföretag och tillsammans med systerbolagen DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB erbjuder vi våra kunder kompletta helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Ansök nu

Projektsäljare till Prosero Doorway

Utesäljare
Läs mer Jun 13
Trivs du som allra bäst när du får möjlighet att bygga relationer och skapa nya affärsmöjligheter? Vill du vara del av ett framgångsrikt bolag med högt i tak och härliga kollegor? Då har vi helt rätt utmaning för dig! Doorway i Jönköping utökar nu sitt team med ytterligare en Projektsäljare. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Doorway AB och i ryggen finns koncernen Prosero Security Group som ger idealiska förutsättningar för att utvecklas som företag. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Projektsäljare får du en nyckelfunktion i Doorways satsning inom dörrmiljö. Ditt uppdrag blir att introducera en komplett lösning för kunder vid installation av dörrmiljöer mot nyproduktion av fastigheter samt övrig entreprenad. Det genom att erbjuda hela kedjan från start till mål, vilket innefattar såväl dörr, låsmekanik, listning samt installation. I dagsläget är Doorway unika med detta helhetsåtagande och möjligheterna är stora.

Arbetsuppgifterna innefattar prospektering och bearbetning av nya kunder såväl som att upprätthålla befintliga samarbeten. Till ditt främsta fokus hör att presentera erbjudandet på marknaden och bygga starka kundrelationer men även förhandling och ekonomisk uppföljning. På Prosero Doorway väntar en perfekt vardag för dig som uppskattar ett omväxlande arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med ambitioner finns även alla möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget. Resan framåt genomförs tillsammans med åtta kompetenta kollegor som arbetar inom projektledning, kalkylering, och försäljning.


Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av försäljning mot byggbranschen eller som sålt relaterade produkter inom dörrmiljö. En annan passande bakgrund är att du tidigare arbetet i bygg- och anläggningsbranschen med inköp eller likvärdig roll där du knutit många kontaktytor. Vi ser det som starkt meriterande om du har ett etablerat nätverk och en god företagskännedom i regionen.

För att lyckas i rollen är du engagerad, självgående och förtroendeingivande. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är handlingskraftig och har förmågan att se lösningar där andra ser hinder. Då stor del av arbetet innefattar kontakt med både befintliga och nya kunder förväntar vi oss att du är trygg i kundmötet samt efterföljande dialog. För att passa in på Doorway är det viktigt att alltid sträva efter att ge kunden bästa möjliga service. Arbetet ställer även krav på struktur, noggrannhet samt goda kunskaper i det svenska och engelska språket.


Om verksamheten
Doorway har öppnat dörren till en helt ny spelplan inom dörrhantering i byggprojekt. Med ett unikt helhetsåtagande på marknaden kommer vi förenkla erbjudandet vid installation av dörrmiljöer genom att erbjuda såväl dörr, låsmekanik, listning samt installation. Vi ger dig som inköpare, projektör och arkitekt en spikrak väg framåt vid nyproduktion. Se det som en one-shop-stop för alla dina dörrar, oavsett om det gäller klassade säkerhetsdörrar i stål eller vackra innerdörrar i trä. Vi tar fullt ansvar för hela din dörrmiljö och dessutom fullt garantiansvar. En kontakt. En garanti. En enda dörr att öppna.

Doorway är en del av Prosero Security Group, Nordens ledande säkerhetsföretag med verksamheter inom en rad olika branscher. I koncernen återfinns även den starka aktören Passéra som erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar för verksamhet och fastighet. Är du intresserad av att läsa mer? Tveka inte att besöka vår hemsida www.doorway.se.

Ansök nu

Innesäljare till Nordlo i Jönköping

Innesäljare
Läs mer Jun 10
Om tjänsten
Är du en driven och engagerad person med en stark kommunikativ förmåga? Drivs du av att leverera högklassig kundservice till dina kollegor och kunder? Då kan du vara den person vi söker! Här får du chansen att utmana dig själv och vara med att forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med ett härligt säljteam på Nordlo. Placeringsort är Jönköping. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Innesäljare tillhör du säljavdelningen inom Nordlo i Jönköping. Innesäljaren ansvarar för att vara en stödjande funktion inom försäljning mot kunderna till Nordlo, men även internt mot säljavdelningen. Du arbetar nära affärsutvecklarna och tillsammans utvecklar och hjälper ni företag och organisationer med deras IT-lösningar. Vidare har du kontinuerlig kontakt med dina kunder och driver försäljningen framåt. Du hanterar order och beställningar via olika kanaler och medverkar i förekommande fall vid marknadsaktiviteter och nätverk.

Som Innesäljare hos Nordlo i Jönköping arbetar du på en spännande plats med stora möjligheter för utveckling. Här finns ett 50-tal medarbetare som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Nordlo i Jönköping är ett gott gäng som strävar efter att ha roligt tillsammans med högt i tak och stort engagemang. Stor vikt läggs vid balans mellan arbete och privatliv.


Vem är du?
Vi söker en dig som brinner för att stötta och hjälpa Nordlos kunder på ett föredömligt sätt. För att vara framgångsrik i rollen är dina personliga egenskaper de allra viktigaste. Du har en vilja att utvecklas och ser utmaningar som möjligheter och tar egna initiativ. Vidare har du ett högt eget driv och trivs med att arbeta i verksamheter som ständigt förändras. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Eftergymnasial utbildning inom IT/B2B är meriterande samt vana att arbeta i ärendehanteringssystem.

Du är strukturerad, noggrann och prestigelös och kan samarbeta i grupp likväl som självständigt. Vi ser gärna att du har en god känsla för både service och kvalité samt ett tekniskt/IT intresse. Det viktigaste är att du har förmågan att vinna förtroende och bygga långsiktiga kundrelationer. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.


Om verksamheten
Nordlo är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Deras framgång bygger på deras fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Nordlo vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och de vill att deras medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Nordlo har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Deras strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör de jobbet tillsammans, agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för deras kunder.

Ansök nu

Nyexaminerad Transportadministratör till Bring Cargo International

Speditör
Läs mer Maj 25
Har du ett starkt intresse för transportbranschen och motiveras av tanken att arbeta i en bred roll med många kontaktytor? För Bring Cargo Internationals räkning söker vi en engagerad speditörsassistent till teamet i Jönköping. Möjligheten passar dig som vill ta ditt första eller ditt nästa steg i karriären efter din utbildning. Tjänsten är initialt på konsultbasis på 6 månader med målsättningen att därefter gå över i anställning direkt till Bring.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Speditörassistent planerar du trafiken och ser till att den dagliga driften fungerar som den ska. Du ingår i en arbetsgrupp där varje kollega har sitt främsta ansvar i specifika delar av världen. Men i denna roll ansvarar du för en bredd av olika länder mot kontinentavdelningen, detta gör du genom att stötta dina kollegor i administration, problemlösning och koordinering av trafik. Arbetsuppgifter som innefattas av rollen är bland annat:

• Fakturering
• Registrering av bokningar och sändningar
• Hålla kontakt med relevanta agenter, samarbetspartners och transportörer.
• Registrera dokumentation
• Kontakt med företagets kunder och leverantörer.

Tillsammans med dina kollegor driver ni trafik som sträcker sig runt om i världen. Ett samarbete internt likväl som externt där du har möjlighet att komma med input och initiativ. Samtidigt får du ta del av kunskap från kompetenta kollegor.


Vem är du?
• Du har relevant utbildning inom transport eller likvärdigt och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Du talar och skriver obehindrat på svenska likväl som engelska
• Du har god datorvana, meriterande: systemvana

För att passa för rollen som Speditörassistent trivs du i en kommunikativ roll och räds därför inta för att ta initiativ till dialog samt bemöta olika människor. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta och motiveras av att lösa problem. Din förmåga att lösa problem visar du genom ett innovativt arbetssätt och en serviceinriktad inställning. Vidare har du en god förmåga att hantera flera ansvarområden parallellt och trivs med att arbeta mot tydliga tidsramar.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till transportföretag i Jönköping

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 9
Dags att testa på ett kontorsjobb och bygga på med nya erfarenheter? Vill du utvecklas i en adminstrativt men samtidigt social roll? Nu har du chansen att bi en del av ett härligt team här i Jönköping, du arbetar med likasinnade kollegor och bygger samtidigt på ditt CV med meriterande kunskaper. Det är ett långsiktigt uppdrag på inledningsvis konsultbasis med goda möjligheter till övertag. Vi har även möjlighet till sommarjobb och extrajobb på samma avdelning.

Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Du kommer få vara en del av ett kundserviceteam där fokus alltid ligger på att ge bästa möjliga service till kunderna. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att få ta del av en varierande vardag där du har kontakt med företagets större kunder. Du kommer få övervaka och kontrollera så att bokningar löper på bra samt hålla dessa uppdaterade. Vidare kommer tjänsten innebära kundkontakt via telefon och mail, där du hanterar ärenden av stor variation.

I denna roll får du utveckla din kompetens inom allt från administration och systemkunskap till kundkontakt och problemlösning.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och har ett genuint intresse för service. För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av kundservice, gärna över telefon, samt goda datorkunskaper. För tjänsten krävs flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. För att kunna prestera bra i tjänsten behöver du ha en god kommunikativ förmåga och gilla ordning och reda. Du gillar att ha fler bollar i luften och är flexibel i ditt arbete. För att du ska trivas hos vår kund behöver du även vara självgående, gilla ett högt tempo och vara en lagspelare.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom Ekonomi i Jönköping

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 25
Vi söker ständigt grymma ekonomiassistenter, löneadministratörer och redovisningsekonomer för kommande uppdrag i Jönköping med omnejd. Konsultuppdragen inom ekonomi varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.
Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Konsultuppdragen förekommer i hela Jönköpings län. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande önskemål på kunskap är följande:

– stötta befintlig ekonomiavdelning
– bankbetalningar
– granskning och ankomstregistrering
– hantera leverantörsreskontra
– hantera kundreskontra
– kreditprövningar
– inkassohantering och påminnelser
– löpande bokföring
– andra vanligt förekommande administrativa uppgifter

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, från universitet/högskola eller YH-utbildning. Du har antingen lång erfarenhet av yrkesroller inom ekonomi eller så har du precis hunnit påbörja din karriär. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skaffa mer erfarenhet hos någon av våra kunder. Goda kunskaper i Excel är alltid en stark merit. Det är dessutom starkt meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem.
För att passa i de flesta roller inom ekonomi bör du vara analytisk, strukturerad och ansarstagande. Du bör dessutom vara kommunikativ och serviceinriktad. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV.
Notera gärna även din tillgänglighet när du skickar in din intresseanmälan.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Är du vår nästa nationella återförsäljningsansvarig?

Säljledare
Läs mer Jun 10
Nu finns chansen att följa med Nellemann Machinery och Kubota i deras framväxt inom lantbruksindustrin. Tillsammans med ett team kompetenta, engagerade kollegor och starka varumärken blir du en avgörande pusselbit i att upprätthålla goda affärsrelationer och fortsatt tillväxt. För kunds räkning söker vi på Poolia nu en vass relationsbyggare och säljare med lantbrukserfarenhet som vill blir den avgörande länken som knyter samman Nellemann Machinery och Kubota med återförsäljare ur ett affärsfokus.

Om tjänsten
Rollen som återförsäljningsansvarig innebär att du på ett nationellt plan stöttar hela återförsäljarnätet samtidigt som du utvecklar det framåt. Huvudfokuset för rollen är försäljning och marknadsföring av Kubotas lantbruksprogram och du kommer i rollen att vara ytterst ansvarig för återförsäljare över hela Sverige. Likväl som arbetet sker självständigt kommer du att ha daglig kontakt med olika återförsäljare, såväl som dina fantastiska kollegor hos Nellemann Machinery. Du erbjuds en flexibel och utmanande roll där ingen dag är den andra lik.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir:
• Utveckla återförsäljarnätet och aktivt söka nya utvecklingsmöjligheter och affärsområden
• Hjälpa och stötta nuvarande återförsäljarnät
• Assistera vid planering, uppsättning och delta i mässor, utställningar och maskinvisningar
• Upprätthålla god kontakt med stora kunder
• Sätta och ansvara för budgetar

Vem är du?
Som återförsäljningsansvarig har du en omväxlande och självständig roll, som även innebär att du som person bör vara självständig, driven och ha en god initiativförmåga. Vi ser att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som värderar det samarbete med både kollegor och återförsäljare som rollen kräver. Lyhördhet och närvaro för dina olika kontakter gör att du blir framgångsrik i rollen och kommunikation är A och O. Eftersom en del resor kommer att förekomma i arbetet bör du tycka om tjänsteresor, allt från mässor till besök hos återförsäljare.

För att trivas i och axla rollen har du följande bakgrund:
• Arbetat med någon typ av försäljning
• Erfarenhet av Lantbruk och maskiner
• Social och god kommunikativ förmåga

Rollen är en tillsvidareanställning direkt hos Nellemann Machinery. Start sker enligt överenskommelse, dock så snart som möjligt. Tveka inte att skicka din ansökan - urval och intervjuer sker löpande!
Har du några frågor om tjänsten? Kontakta gärna agnes.kallgren@poolia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om verksamheten
Nellemann Machinery är en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Vi levererar till hela Skandinavien och säljer de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Nellemann Machinery tog över import och försäljning av Kubota i Skandinavien under 2017. Nellemann-koncernen har även verksamhet inom import, försäljning och service av MG, Aston Martin, Kia och Isuzu samt försäljning och service av Volvo i Danmark.

Ansök nu

Junior Servicetekniker till kund i Jönköping

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 7
Är du en teknisk person som tycker om att ge service mot kunder? Är du i början av din karriär och har ambitionen att gå in i en roll som Servicetekniker och vill bli en del av ett erfaret team där du ges möjlighet till utveckling? Vi söker just nu en junior Servicetekniker till kund i Jönköping.

Tjänsten är på konsultbasis med omgående start och kommer initialt pågå fram till sista september med mycket goda chanser för förläning eller övergång i anställning direkt hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som servicetekniker väntar en vardag där du får möjlighet att arbeta självständigt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att hjälpa och serva kunder med montage. Du arbetar utefter en tidsplan och på ditt schema finns ritningar på vad som ska byggas/monteras. Du kommer att arbeta med kunder inom olika områden, allt ifrån kraftverk till sjukhusmiljöer.

Andra arbetsuppgifter är:
• Service och förebyggande underhåll av vattenreningsanläggningar
• Service och installation av vattenbehandlingsanläggningar ute på industrier och i offentlig verksamhet
• Driftsättning av anläggningar
• Försäljning av serviceavtal, reservdelar, tillbehör och uppgradering av befintliga anläggningar

I rollen som servicetekniker ingår övernattningar i tjänst.

I denna tjänst ges du även möjlighet att arbeta tillsammans med övriga servicetekniker i teamet samt övrig personal inom företaget.


Vem är du?
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och har minst en gymnasieutbildning, gärna inriktning mot teknik. Meriterande är om du tidigare har arbetslivserfarenhet inom området eller likvärdigt. Vidare ser vi gärna att du beskriver dig själv som händig och har ett mekaniskt handlag. För tjänsten krävs flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att passa för rollen som servicetekniker ser vi att du är flexibel och framåt som person. Du har lätt för att ta egna initiativ och trivs i en arbetsroll där det förekommer snabba ryck. Du brinner för att alltid ge god service mot kunder och kollegor internt. Därtill har du en förmåga att se helheten över vad som behöver göras.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Svenska Kyrkan i Huskvarna

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 13
Är du en självgående redovisningsekonom med erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom Svenska Kyrkan? Trivs du i en ansvarstagande roll där du får möjlighet att bidra med stöd och service? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Svenska Kyrkan i Huskvarna söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget är på konsultbasis och kommer initialt pågå till sista september, men med mycket god chans till förlängning eller övergång i anställning för rätt person.

Tjänsten är i första hand på deltid, men beroende på erfarenhet kan den utvecklas till högre tjänstgöringsgrad.
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom i Svenska Kyrkan kommer du att ansvara för de löpande operativa processerna inom ekonomi, i huvudsak inom redovisning. Du kommer bland annat ansvara för att hantera kundfakturering och inbetalningar, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, kontoavstämningar, avskrivningar, ansvar för redovisning av begravningsverksamheten, kollekt och insamlingar till bl.a. Ukraina.

Placeringsort är först och främst i Huskvarna, men det finns även möjlighet att ha Linköping, Nässjö eller Skövde som placeringsort tack vare gemensam IT-plattform.

Arbetstid: Vanliga kontorstider

Möjlighet till semester finns över sommaren.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat med redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning inom Svenska Kyrkan. Meriterande är om du har arbetat i Agrando. Du som söker ska även behärska svenska flytande i både tal och skrift.

För att passa för tjänsten som redovisningsekonom ser vi att du är självgående då du kommer ansvara för ekonomiflödet på egen hand. Därtill har du en god förmåga att planera ditt arbete, är strukturerad och förutseende.


Om verksamheten
Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.
Grunden i Svenska kyrkans organisation är församlingarna. Det finns drygt 1 300 lokala församlingar som tillsammans täcker hela landet. Församlingarna har självstyrelse men är samtidigt en del av ett stift och Svenska kyrkan som trossamfund. Deras grundläggande uppgift är att
• fira gudstjänst,
• bedriva undervisning samt
• utöva diakoni och mission.

Ansök nu

Projektledare till ITAB i Nässjö

Projektledare, reklam
Läs mer Jun 13
Är du på jakt efter en ny utmanande roll fylld av spännande möten och mycket ansvar? Vi söker nu dig som vill anta rollen som projektledare på ITAB Shop Concept i Nässjö. Uppdraget är initialt på konsultbasis och förväntas pågå minst sex månader med goda möjligheter till anställning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande då uppdraget startar så snart som möjligt, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare ansvarar du för att driva och samordna projekt inom butiksinredning. Ditt främsta fokus är att säkerställa en lyckad leverans med hög kvalité, till rätt tidpunkt och inom uppsatt budget. När ett nytt projekt startar leder du ett planeringsmöte och tar fram en offert samt projektplan med tidsschema och ekonomiska riktlinjer. Under genomförandet koordinerar du samtliga moment kring beställning av material, montage och installation med såväl interna som externa samarbetspartners. Till dina arbetsuppgifter hör även att bevaka leveranser, informera beställare om eventuella förändringar och kontinuerligt följa upp projektet. Du främjar en god dialog med kund och är ett konsultativt bollplank i deras arbete med varumärkesupplevelse och den fysiska butiksmiljön.

På ITAB välkomnas du till en händelserik och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. Du får möjligheten att arbeta med välkända varumärken och vara delaktig i deras expansionsresa. När dina kunder ska bygga upp en ny butik eller utveckla ett befintligt koncept blir du delaktig i den idéskapande processen från vision till färdigt resultat. Du ingår i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap på kontoret.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, strukturerad och självgående. För att vara framgångsrik i rollen är dina personliga egenskaper det allra viktigaste och vi ser därför potentialen i olika bakgrunder. Kanske har du erfarenhet av projektledning och försäljning? Eller kanske har du arbetat med kundrelationer och har förmågan att koordinera flera parallella uppgifter? Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig som är utåtriktad med en härlig framåtanda och rätt inställning! Du talar och skriver obehindrat på det svenska och engelska språket.

Som person är du resultatinriktad och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. När du är i händelsernas centrum med parallella projekt trivs du som allra bäst och du är duktig på att såväl planera som prioritera dina arbetsdagar. Du är initiativtagande, handlingskraftig och hanterar oväntade händelser med att se nya lösningar.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Business Controller till Västervik Miljö & Energi AB

Business controller
Läs mer Maj 25
Om tjänsten
Söker du efter en ny spännande utmaning som Business Controller där du får vara med och göra skillnad? Har du dessutom ett intresse för samhällsfrågor? Då har vi tjänsten för dig! Västervik Miljö & Energi AB stärker sitt team på ekonomiavdelningen och söker därav efter sin nästa Business Controller. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Västerviks Miljö & Energi växer och är i ett spännande utvecklingsskede. Som Business Controller erbjuds du, i nära samarbete med dina 10 kollegor på ekonomiavdelningen, en fantastisk möjlighet att utvecklas i din roll där du blir en viktig del av teamet. Du arbetar nära verksamhetens affärsområdes- och verksamhetschefer och stöttar dem i den ekonomiska planeringen och uppföljningen av deras verksamheter. Du kommer att arbeta inom de monopolistiska verksamheterna, Vatten, Hushållsavfall och Entreprenadverksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller innefattar analysarbete, ekonomiska uppföljningar, avstämningar, budgetering samt delaktighet i kartläggningen av verksamhetens processer. Vidare kommer du att stötta ekonomiavdelningen i deras ständiga förbättringsarbete samt delta i upprättandet av långsiktiga prognoser och handlingsplaner.

Placeringsort för tjänsten är i Västervik och arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. Detta är en optimal tjänst för dig som trivs med frihet under ansvar där du får forma dina dagar utifrån verksamhetens behov. Du rapporterar till verksamhetens Ekonomichef. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Västerviks Miljö & Energi, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen.


Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant akademisk högskoleutbildning, och gärna med erfarenhet av arbete inom ekonomi. Kanske har du en bakgrund inom revision eller redovisning? Eller kanske är du nyexaminerad med en utbildning inom ekonomi, teknik eller motsvarande och söker efter spännande utmaning? Vi finner det meriterande om du har tidigare erfarenhet inom controlling.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en kommunikativ, nyfiken och initiativtagande person som vill utvecklas i din roll. Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation och har lätt för att planera och strukturera upp din tid. Utöver detta är du lösningsorienterad och analytisk. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper inom Excel, samt god förståelse för system.


Om verksamheten
Västervik Miljö & Energi AB är ett kommunägt företag med ca 175 anställda, med verksamhet inom energi, miljö och infrastruktur. De erbjuder tjänster/produkter inom affärsområdena elnät, stadsnät, vatten, fjärrvärme, avfall & återvinning samt entreprenad. Deras affärsidé går ut på att förenkla vardagen för deras kunder och visionen är att vara ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart företag. Västerviks Miljö & Energi AB är som bolag även certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 45001 (arbetsmiljö).
Många befattningar på Västervik Miljö & Energi AB är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamhet som det innebär att arbeta inom energi- och infrastrukturbranscherna. Vid alla rekryteringar kommer därför registerkontroll att genomföras och för vissa befattningar även utökad personprövning, innan kandidaten kan anställas

Ansök nu

Planning- and Project Specialist at MOBIS in Jönköping

Logistiker
Läs mer Maj 20
We now offer an exciting position in our operations planning team as planning- and project specialist, a new position within the organization and a perfect platform for someone who is looking to grow long-term in an international context. You will have the opportunity to make use of your education and skills, and have a direct impact on prosperity and future of MOBIS Sweden.

About the position
As Planning- and Project Specialist at MOBIS you will provide regular and accurate KPI analysis and reporting for decision-making, both in short and long-term perspective. We expect you to detect and suggest actions to continuously improve efficiency, quality, spending and processes. You are also responsible for follow-up and reporting of the long-term investment plan, as well as ad-hoc reporting upon request by HQ connected to your work area.

Within the scope of operations you will be assigned projects of various magnitude, from planning to execution, in line with allocated resources. The role entails to coordinate and consolidate with other departments and entities, internally as well as externally, and make sure to meet deadlines and quality expectations.

We offer you

- You will become an important member of an international company that is strongly focusing on development and sustainability
- You will thrive within a forward-leaning culture with a strong employee perspective
- Long-term career and growth opportunities
- Flexible work time model that ensures an attractive work-life balance
- A supportive team of great colleagues and a modern working environment
- Regular company and team events, and other social activities

We are connected to the collective agreement between the Swedish Trade Federation (Svensk Handel), Unionen and the Swedish University Graduate Unions (Akademikerförbunden).

If you have further questions about the position, feel free to contact recruiting manager Head of Operations Planning Team Myung Sun Ham, phone: +46 76 040 90 80, or HR manager Tina Edsmalm, phone: +46 73 765 91 58. Welcome to apply, last day of application is 17th of June, but please be aware that we select and interview continuously.

Your profile
- University degree in logistics or similar
- 1 - 2 years’ work experience in a logistics position
- Experience in database management, analysis and reporting
- Strong presentation, coordination and communication skills
- Positive hands-on and proactive approach to solving challenges, with a can-do attitude
- Self-motivated, confident and good personal presence
- Internationally minded with ability to adapt in multicultural environments
- Analytic skills
- System affinity
- Logistics process knowledge
- Supply chain knowledge
- System knowledge (MS Excel, MS PPT, Hyperion and ERP systems like SAP)
- Project management skills
- Fluent in English and preferably in Korean as well

About the organisation
MOBIS Parts Europe N.V. is the European branch of Hyundai MOBIS, a worldwide leading supplier of genuine parts and accessories in the field of automotive. Together with Hyundai Motors and Kia Motors, Hyundai MOBIS is one of the biggest companies within the Hyundai group. In addition to research and development of high-tech products for passenger cars, MOBIS Parts Europe N.V. is responsible for the whole aftersales business of genuine parts and accessories for Hyundai Motors and Kia Motors in Europe.

The Swedish branch offers services to KIA and Hyundai retailers in the Nordic and Baltic countries. Our warehouse is located in Jönköping and our sales office in Upplands Väsby. We have all in all 100 employees and a turnover above 1000 MSEK.

Ansök nu

Erfaren Projektledare till ITAB i Nässjö

Projektledare, reklam
Läs mer Maj 25
Är du på jakt efter en ny utmanande roll fylld av spännande möten och mycket ansvar? Brinner du för att samordna och driva spännande projekt? Då har vi den perfekta chansen för dig! Nu utökar ITAB Sweden AB sitt team med fler erfarna Projektledare inom butiksinredning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Nässjö. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare ansvarar du för att driva och samordna projekt inom butiksinredning. Ditt främsta fokus är att säkerställa en lyckad leverans med hög kvalité, till rätt tidpunkt och inom uppsatt budget. När ett nytt projekt startar leder du ett planeringsmöte och tar fram en offert samt projektplan med tidsschema och ekonomiska riktlinjer. Under genomförandet koordinerar du samtliga moment kring beställning av material, montage och installation med såväl interna som externa samarbetspartners. Du bär ansvaret för att projektet genomförs i tid. Vidare ansvarar du för att främja en god dialog med kund och vara ett konsultativt bollplank i deras arbete med både varumärkesupplevelse och den fysiska butiksmiljön.

På ITAB välkomnas du till en händelserik och omväxlande roll där du får möjligheten att arbeta med välkända varumärken och vara delaktig i deras expansionsresa. När dina kunder ska bygga upp en ny butik eller utveckla ett befintligt koncept blir du delaktig i den administrativa processen från vision till färdigt resultat. Du ingår i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap på kontoret.


Vem är du?
Vi söker erfarna Projektledare med vana att leda stora projekt. För att vara framgångsrik i rollen är dina personliga egenskaper det allra viktigaste, och bakgrunder från olika branscher välkomnas. Du kommer arbeta självständigt vilket innebär att du måste våga ta egna och snabba beslut. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i affärssystemet Jeeves. Du talar och skriver obehindrat på det svenska och engelska språket.

Som person är du resultatinriktad och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Att bygga starka relationer och långsiktiga samarbeten är några av dina styrkor, såväl som din kommunikativa förmåga. Du skapar förtroende hos kund genom att vara trygg, ärlig och inlyssnande gentemot deras behov och önskemål. Vidare är du initiativtagande, handlingskraftig och hanterar oväntade händelser med att se nya lösningar. Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig som är utåtriktad med en härlig framåtanda och rätt inställning!


Om verksamheten
ITAB hjälper sina kunder att förvandla konsumenternas varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med hjälp av kompetens, lösningar och ett ekosystem av partners. Tillsammans med konsumenter och retailers levererar ITAB förverkligandet av fysiska, engagerande och sömlösa butiksmiljöer. De levererar mätbara resultat till sina kunder i form av butiksupplevelser, försäljning, effektivitet, service och driftskostnader. Läs gärna mer om ITAB på vår hemsida www.itab.com/se.

Ansök nu

Innesäljare till Mårdskog & Lindkvist i Jönköping

Innesäljare
Läs mer Maj 28
Vill du bli en del av ett engagerat team som värdesätter samarbete? Är du en person som drivs av att ge god service? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Mårdskog & Lindkvist söker vi nu en ambitiös Innesäljare till deras försäljningsteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Jönköping med en önskad start i september eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Innesäljare väntar en händelserik och rolig arbetsvardag. Tillsammans med ett erfaret försäljningsteam arbetar ni med att ge kunderna den bästa möjliga service. Din arbetsroll som innesäljare innefattar ansvar för dina egna kunder, både större och mindre kunder samt inom olika områden och distrikt. Du kommer att ha en tät dialog med både innesäljare i närmsta teamet men också tillsammans med utesäljarna. Ditt främsta fokus är att ta emot ordrar både via telefon och webb.

Andra exempel på arbetsuppgifter är bland annat:
• Hantering av leveranser och reklamationer
• Aktivt arbeta med merförsäljning
• Ordermottagning
• Leverantörsbesök
• Administration och dokumentation för att upprätthålla kundkorten

Förlagd arbetstid är 7.30-16.00

Hos Mårdskog & Lindkvist erbjuds du ett givande och utmanade arbete med ett engagerat och härligt team som värdesätter en stark gemenskap och ett gott samarbete.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom ett serviceyrke. Meriterande är om du har en bakgrund inom försäljning, kundsupport eller restaurang. Då Mårdskog & Lindkvist är en matgrossist ser vi gärna att du har ett intresse för mat och dryck. Likväl är det meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet Jeeves, men inget krav. Därtill kräver tjänsten att du har flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift.

För att passa för rollen som innesäljare hos Mårdskog & Lindkvist är du en person som drivs av att alltid ge den bästa möjliga service till både kunder och kollegor internt. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att ta till dig ny information samt trivs med att ha daglig kontakt med kunder. Vidare är du självgående och flexibel i ditt arbetssätt där du med enkelhet hanterar oväntade situationer med att se lösningar. Vi ser även gärna att du är en lagspelare som värdesätter samarbete.


Om verksamheten
Mårdskog & Lindkvist är en ledande regional fullsortimentsgrossist och helhetsleverantör till den kommersiella Foodservicemarknaden i Småland, Blekinge, Halland, Västergötland, Östergötland, Sörmland och delar av Mälardalen. Våra anläggningar är placerade i Jönköping, Norrköping och Kalmar med huvudkontor i Jönköping.
För mer information se www.mardskog.se

Ansök nu

Projektledare till ITAB i Nässjö

Projektledare, reklam
Läs mer Maj 30
Är du på jakt efter en ny utmanande roll fylld av spännande möten och mycket ansvar? Vi söker nu dig som vill anta rollen som projektledare på ITAB Shop Concept i Nässjö. Uppdraget är initialt på konsultbasis och förväntas pågå minst sex månader med goda möjligheter till anställning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande då uppdraget startar så snart som möjligt, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare ansvarar du för att driva och samordna projekt inom butiksinredning. Ditt främsta fokus är att säkerställa en lyckad leverans med hög kvalité, till rätt tidpunkt och inom uppsatt budget. När ett nytt projekt startar leder du ett planeringsmöte och tar fram en offert samt projektplan med tidsschema och ekonomiska riktlinjer. Under genomförandet koordinerar du samtliga moment kring beställning av material, montage och installation med såväl interna som externa samarbetspartners. Till dina arbetsuppgifter hör även att bevaka leveranser, informera beställare om eventuella förändringar och kontinuerligt följa upp projektet. Du främjar en god dialog med kund och är ett konsultativt bollplank i deras arbete med varumärkesupplevelse och den fysiska butiksmiljön.

På ITAB välkomnas du till en händelserik och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. Du får möjligheten att arbeta med välkända varumärken och vara delaktig i deras expansionsresa. När dina kunder ska bygga upp en ny butik eller utveckla ett befintligt koncept blir du delaktig i den idéskapande processen från vision till färdigt resultat. Du ingår i ett engagerat team som värdesätter en positiv stämning och god gemenskap på kontoret.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, strukturerad och självgående. För att vara framgångsrik i rollen är dina personliga egenskaper det allra viktigaste och vi ser därför potentialen i olika bakgrunder. Kanske har du erfarenhet av projektledning och försäljning? Eller kanske har du arbetat med kundrelationer och har förmågan att koordinera flera parallella uppgifter? Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig som är utåtriktad med en härlig framåtanda och rätt inställning! Du talar och skriver obehindrat på det svenska och engelska språket.

Som person är du resultatinriktad och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. När du är i händelsernas centrum med parallella projekt trivs du som allra bäst och du är duktig på att såväl planera som prioritera dina arbetsdagar. Du är initiativtagande, handlingskraftig och hanterar oväntade händelser med att se nya lösningar.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Svenska Kyrkan i Huskvarna

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Är du en självgående redovisningsekonom med erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom Svenska Kyrkan? Trivs du i en ansvarstagande roll där du får möjlighet att bidra med stöd och service? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Svenska Kyrkan i Huskvarna söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget är på konsultbasis och kommer initialt pågå till sista september, men med mycket god chans till förlängning eller övergång i anställning för rätt person.

Tjänsten är i första hand på deltid, men beroende på erfarenhet kan den utvecklas till högre tjänstgöringsgrad.
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom i Svenska Kyrkan kommer du att ansvara för de löpande operativa processerna inom ekonomi, i huvudsak inom redovisning. Du kommer bland annat ansvara för att hantera kundfakturering och inbetalningar, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, kontoavstämningar, avskrivningar, ansvar för redovisning av begravningsverksamheten, kollekt och insamlingar till bl.a. Ukraina.

Placeringsort är först och främst i Huskvarna, men det finns även möjlighet att ha Linköping, Nässjö eller Skövde som placeringsort tack vare gemensam IT-plattform.

Arbetstid: Vanliga kontorstider

Möjlighet till semester finns över sommaren.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat med redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning inom Svenska Kyrkan. Meriterande är om du har arbetat i Agrando. Du som söker ska även behärska svenska flytande i både tal och skrift.

För att passa för tjänsten som redovisningsekonom ser vi att du är självgående då du kommer ansvara för ekonomiflödet på egen hand. Därtill har du en god förmåga att planera ditt arbete, är strukturerad och förutseende.


Om verksamheten
Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.
Grunden i Svenska kyrkans organisation är församlingarna. Det finns drygt 1 300 lokala församlingar som tillsammans täcker hela landet. Församlingarna har självstyrelse men är samtidigt en del av ett stift och Svenska kyrkan som trossamfund. Deras grundläggande uppgift är att
• fira gudstjänst,
• bedriva undervisning samt
• utöva diakoni och mission.

Ansök nu

Spännande jobb som Handläggare med start omgående i Jönköping

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 13
Har du tidigare erfarenhet av handläggning av ärenden eller har arbetat med administrativa arbetsuppgifter? Vi söker dig som vill få meriterande erfarenheter inom administration och handläggning samt utvecklas inom offentlig sektor. Tjänsten börjar omgående och därav vill vi uppmuntra dig att skicka in ditt CV redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Arbetsuppgifter som är vanligt förekommande för en arbetsroll som Handläggare är bland annat:

• Utreda, granska och handlägga ärenden
• Vara delaktig i olika beslut i enklare ärenden
• Utarbeta förslag

Arbetsrollen kräver ett självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Annan administration kan också bli aktuell, vilket vi delger senare i processen.


Vem är du?
Vi söker dig som har adminstrativt arbetslivserfarenhet inom aktuellt område. För att passa för rollen som Handläggare krävs det att du har god dator- och systemvana samt att du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Som person ser vi att du är noggrann och tar dig fokuserat an dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har en förmåga att behålla ett helikopterperspektiv där du ser allt som behöver göras och snabbt kan skifta mellan arbetsuppgifter.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Trafikledare till Höglands Logistik

Transportledare
Läs mer Maj 20
Om tjänsten
Är du ute efter ny spännande utmaning inom logistik och transport? Har du ett stort intresse av att arbeta i en varierande roll med många kontaktytor? Vill du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa? Då kanske vi har tjänsten för dig! Till Höglands Logistik söker vi nu en engagerad och lösningsorienterad Trafikledare som vill bidra till Höglands Logistiks framtida framgång. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Trafikledare planerar du de dagliga frakterna och ser till att den löpande driften fungerar som den ska. Ditt främsta fokus kommer vara att på ett flexibelt sätt planera och tillgodose Höglands Logistiks kunder med leveranser i rätt tid. Som Trafikledare hos Höglands Logistik har du flertalet kontaktytor, både internt och externt. Du är ansvarig för koordineringen av chaufförernas rutter och är deras närmsta kontaktperson vid behov. Tillsammans med externa samarbetspartners arrangerar du rikstäckande frakter och ser till att sändningarna kommer fram i tid. Till dina arbetsuppgifter hör även att ansvara för ordermottagning, både via mail och telefon, framställning av fakturaunderlag samt direktkontakt med både kunder och leverantörer.

I tjänsten kommer du att ingå en engagerad arbetsgrupp tillsammans med fyra andra Trafikledare som ansvarar för olika geografiska områden. I rollen samarbetar du tätt med övriga Trafikledare och stöttar därmed upp där det behövs. På huvudkontoret i Nässjö får du chansen att arbeta i en varierande och händelserik roll och vara en bidragande faktor till Höglands Logistiks nuvarande expansionsresa.

Placeringsort för tjänsten är i Nässjö och arbetstider är kontorstider med möjlighet för flex. Rollen som Trafikledare är en tillsvidareanställning hos Höglands Logistik, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen.


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller på något sätt har varit verksam inom branschen. Kanske har du tidigare erfarenhet som Trafik- eller Transportledare? Eller har du kanske en bakgrund som Chaufför eller Speditör och nu vill gå vidare till nya utmaningar? Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning till arbetet och brinner för transportlösningar.

Som person är du lösningsfokuserad, kommunikativ och är duktig på att växla upp och ned i tempo vid behov. Vidare är du noggrann i ditt sätt att arbeta och motiveras av att lösa problem. Du har en god förmåga att arbeta inom tydliga tidsramar och trivs med att hantera flera ansvarsområden parallellt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!


Om verksamheten
Just nu satsar Höglands Logistik och vill växa på marknaden. De förstärker sin organisation och utvecklar deras arbetssätt där du som anställd har en viktig roll. Det är därför vi behöver dig.Höglands Logistik är ett privatägt transport- och tredjepartslogistikföretag med säte i Nässjö. De erbjuder ett proaktivt nära samarbete och personlig service med högsta kvalitet till kunden. Höglands Logistik är flexibla och är alltid lyhörda för kundens behov och önskemål. Med det som ledstjärna har företaget vuxit och etablerat sig på marknaden sedan år 2006. Idag är de ca 50 anställda varav hälften inom transportgrenen som chaufförer.

Ansök nu

Junior Talent Acquisition Partner till internationellt företag i Huskvarna

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 20
Brinner du för kompetensförsörjning och vill utvecklas i en välkänd samt internationell organisation? Motiveras du av att driva rekryteringsprocesser som ger goda upplevelser för både kandidat och rekryterande chef? För kunds räkning söker vi på Poolia en erfaren Talent Acquisition Partner som ska driva och utveckla rekryteringsprocesser på ett av Jönköping läns största företag. Uppdraget är start omgående eller så snart som möjligt och anställningen är på konsultbasis 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Talent Acquisition Partner driver du hela den kompetensbaserade rekryteringsprocessen enligt företagets befintliga arbetssätt. Du är ansvarig för att sätta upp kravprofil tillsammans med rekryterande chef och därefter ansvarar du för att driva hela rekryteringsprocessen från start till slut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: skriva och publicera annonser, uppsökande arbete, urval, djupintervjuer och tester, referenstagning, återkoppling samt uppföljning och avslutningsvis ansvarar du även för anställningsprocessen.

I rollen ingår det även att strategiskt planera dina rekryteringsprocesser tillsammans med inblandade parter så som rekryterande chefer. Du är även en av dem i teamet som utbildar kollegor inom kompetensbaserad rekrytering. Därtill förväntas du utföra aktiviteter inom Employer Branding för att attrahera kandidater och även initiera och driva projekt inom Talent Acquisition.


Vem är du?
Du som söker har några års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering och behärskar det engelska språket på en professionell nivå i skrift likväl som i konversation.
I denna roll har du möjlighet att utföra arbetet på distans eller på plats hos företaget som ligger i centrala Huskvarna.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som uppskattar mötet med olika människor och därmed inte räds för att initiera dialog. Du har en god förmåga att hantera flertalet kontaktytor och projekt parallellt. Vidare är du en strukturerad person som har god prioriteringsförmåga och är därtill vass på att planera och organisera ditt och andras arbete.


Om verksamheten
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Försäljningschef till Prosero Doorway

Försäljningschef
Läs mer Maj 9
Trivs du som allra bäst när du får bygga starka kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter? Vill du kombinera det med strategiska inslag av att driva företagets säljarbete och personalansvar? Då har vi helt rätt utmaning för dig! Doorway i Jönköping växer och utökar nu sitt team med en Försäljningschef för att bli del av deras fortsatta tillväxtresa. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Doorway AB och i ryggen finns koncernen Prosero Security Group som ger idealiska förutsättningar för att utvecklas som företag. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Försäljningschef blir ditt uppdrag att leda och utveckla företagets säljarbete och kundrelationer. Till ditt främsta fokus hör att självständigt introducera erbjudandet på marknaden som en komplett lösning vid installation av dörrmiljöer. Det innefattar en kombination av prospektering och bearbetning av nya kunder såväl som att upprätthålla befintliga samarbeten. Du har därutöver ett helhetsperspektiv över pågående försäljning och följer upp mål och resultat i förhållande till budget. I det ingår att arbeta strategiskt med att utforma en säljprocess från grunden samt sätta dess rutiner och riktlinjer. Du har personalansvar och coachar ett team som idag består av två kollegor, men som på sikt kommer att växa i takt med affären.

På Doorway erbjuds vardagen för dig som trivs i ett omväxlande arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får chansen att kliva in från start i ett bolag med entreprenöriell anda och verkligen sätta din prägel i att utforma företagets säljprocess. Rollen är en nyckelfunktion i den unika satsningen på marknaden inom dörrmiljö och för dig med höga ambitioner finns alla möjligheter till utveckling. Resan gör du tillsammans med sju ambitiösa kollegor som värdesätter en stark gemenskap och att ha roligt på jobbet.


Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av tjänsteförsäljning gentemot företagskunder och med goda ledaregenskaper. Har du tidigare arbetat mot byggbranschen eller sålt relaterade produkter inom dörrmiljö finner vi det mycket meriterande. En annan passande bakgrund är att du tidigare varit verksam i bygg- och anläggningssektorn med inköp eller likvärdig roll där du knutit många kontaktytor. Vi ser det som en fördel om du har ett etablerat nätverk och en god företagskännedom i regionen.

Som person har du en naturlig framåtanda, är handlingskraftig och förtroendeingivande. Att bygga långsiktiga kundrelationer är din största framgångsfaktor, samtidigt som du har en känsla för att fånga affärsmöjligheter i rätt ögonblick. För dig är det viktigt att alltid vara en trygg och inlyssnande samarbetspartner med förmågan att förstå kundens verksamhet. Lika mycket som du brinner för egen dialog med kund tycker du om att driva företagets försäljningsarbete framåt. Du är en coachande ledare som får andra att lyckas och med sinne för strategi och långsiktighet. Att vara en prestigelös lagspelare som alltid ställer upp där det behövs är för dig en självklarhet.


Om verksamheten
Doorway har öppnat dörren till en helt ny spelplan inom dörrhantering i byggprojekt. Med ett unikt helhetsåtagande på marknaden kommer vi förenkla erbjudandet vid installation av dörrmiljöer genom att erbjuda såväl dörr, låsmekanik, listning samt installation. Vi ger dig som inköpare, projektör och arkitekt en spikrak väg framåt vid nyproduktion. Se det som en one-shop-stop för alla dina dörrar, oavsett om det gäller klassade säkerhetsdörrar i stål eller vackra innerdörrar i trä. Vi tar fullt ansvar för hela din dörrmiljö och dessutom fullt garantiansvar. En kontakt. En garanti. En enda dörr att öppna.

Doorway är en del av Prosero Security Group, Nordens ledande säkerhetsföretag med verksamheter inom en rad olika branscher. I koncernen återfinns även den starka aktören Passéra som erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar för verksamhet och fastighet. Är du intresserad av att läsa mer? Tveka inte att besöka vår hemsida www.doorway.se.

Ansök nu

Tekniker över sommarperioden till TeamOlmed i Jönköping

Ortopedskotekniker
Läs mer Maj 23
Är du en noggrann och kvalitetsmedveten person? Då kan du vara den vi söker! Till TeamOlmed på Hedenstorp i Jönköping söker vi nu en Tekniker över sommarperioden. Uppdraget är på konsultbasis med start omgående eller enligt överenskommelse fram till och med sista augusti 2022. Chans för förlängning finns för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Tekniker hos TeamOlmed är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för en 7-axlad ABB robot som är specialanpassad för ändamålet. Din roll som Tekniker är varierad från programmering utifrån bestämda mallar och laddning av råmaterial. Programmeringen av maskinen sker i ett visualiserat verktyg där det gäller att passa in tänkt modell i ett passande råmaterial. Det kan även förekomma viss programmering av en enklare 3-axlad CNC maskin vid behov. Upplärningstiden för arbetsrollen är ca 2-4 veckor.

Arbetstiderna är mellan 7:00-16:00.


Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning. Meriterande är om du studerar eller har studerat ortopedteknik, men inget krav.

För att passa för rollen som tekniker hos TeamOlmed har du god dator- och systemvana och är kvalitetssäker. Vidare tycker du om att arbeta självständigt och har en förmåga att växla till ett snabbt tempo vid behov. För tjänsten krävs det att du talar och skriver obehindrat på svenska.

Om verksamheten
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med över 350 medarbetare fördelat på ett 20-tal platser i Sverige. Vårt gemensamma fokus handlar om att höja livskvaliteten för personer med rörelserelaterade problem.
Vi välkomnar landstingspatienter och privatpersoner, med eller utan remiss, som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel, skor och inlägg, ortoser samt proteser. Genom hög tillgänglighet, erfarna specialister och tillgång till den senaste tekniken erbjuder vi våra patienter och kunder extra trygghet och ett omsorgsfullt bemötande.

Ansök nu

Projektledare till Passéra

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 9
Lockas du av att samordna och driva spännande projekt inom lås och säkerhet? Vill du bli del av ett härligt gäng som värnar om att ha roligt tillsammans på jobbet? Då har vi den perfekta chansen för dig! Nu växer Passéra i Jönköping ytterligare och utökar sitt team med en kommunikativ Projektledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare ansvarar du för att driva projekt inom lås och säkerhet från start till leverans. Vid accepterat anbud blir du tilldelad projekt och inleder med att läsa på uppdragsbeskrivningen samt skapa en resursplanering med materialinköp och tidsplan. Under projektets genomförande ansvarar du för samordning och arbetsledning i det dagliga arbetet. Till din hjälp har du kompetenta lås- och säkerhetstekniker som ingår i ett serviceteam. Du säkerställer en lyckad leverans till beställare och att projektet håller sig inom givna ekonomiska ramar. Rollen innefattar många kontaktytor såväl internt i verksamheten som med bygg- och slutkunder.

På Passéra erbjuds du ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir del av en spännande tillväxtresa och för dig med ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget. Teamet består av ett positivt gäng som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet och teknik.


Vem är du?
Vi söker dig som antingen har erfarenhet i lås- och säkerhetsbranschen eller av arbetsledning inom bygg och fastighet. För att passa i rollen ser vi att du har ett starkt tekniskt intresse och det är meriterande om du har kunskap inom lås. Det är även en fördel om du tidigare samordnat eller drivit projekt, men det viktigaste för oss är att du har en god ledarskapsförmåga och rätt inställning.

Som person har du en naturlig framåtanda och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är handlingskraftig och hanterar oväntade händelser med att se lösningar. När du är i händelsernas centrum med flera parallella projekt trivs du som allra bäst och du är duktig på att såväl planera som prioritera dina arbetsdagar. Du är lyhörd och kommunikativ gentemot dina medarbetare och i dialogen med kund. Att självständigt driva dina ansvarsområden är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som alltid ställer upp där det behövs.


Om verksamheten
Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för oss handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter – alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring.

Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige. Läs gärna mer på www.passera.se. Passera är även en del av Prosero Security Group.

Ansök nu

HR-generalist till Svenska kyrkan i Jönköping

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 9
Brinner du för att stötta chefer och ledning i en verksamhetsnära roll? Vill du arbeta brett med personalfrågor och ha en såväl operativ som strategisk förankring? Då har vi helt rätt möjlighet för dig! Till Svenska Kyrkan Jönköping söker vi en initiativtagande HR-generalistför att driva och utveckla personalarbetet i församlingen. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd och ingår i funktionen för Verksamhetsstöd. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som HR-generalist välkomnas du till en inspirerande vardag med operativa och strategiska inslag. Ditt främsta fokus är att vara ett konsultativt bollplank och stöd för såväl verksamheten som dess chefer. Genom din kunskap är du en värdefull tillgång och arbetar aktivt med förekommande personalfrågor. Det innefattar en stor bredd och i församlingen möts du av kompetenta medarbetare inom en rad olika yrkeskategorier. Du ingår i HR-avdelningen tillsammans med en kollega.

Hos Svenska Kyrkan Jönköping får du möjlighet att arbeta i en idéburen organisation med stark framtidstro och tydlig värdegrund. Det är en öppen folkkyrka som styrs av förtroendevalda med syftet att varje dag göra skillnad för människor i vår omvärld. Du blir en viktig del i det fortsatta arbetet och skapar rätt förutsättningar för verksamhetens ledning och medarbetare.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Rekrytering och kompetensutveckling av personal
• Arbetsrätt med fackliga förhandlingar
• Systematiskt arbetsmiljöarbete
• Rehabilitering och sjukfrånvaro
• Personalstatistik med analys av nyckeltal
• Hantering av lönekartläggning, avtal och arbetstider
• Risk- och konsekvensanalyser i förändringar
• Verksamhetsfrågor och utveckling av personalarbetet
• Skapa rutiner, riktlinjer och policyer inom HR


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt driva ett kvalificerat HR-arbete. Du är trygg i en konsultativ roll med att stötta chefer och ledning i alla vanligt förekommande personalfrågor. En viktig förutsättning är därmed att du har goda kunskaper i arbetsrätt, kollektivavtal och fackliga förhandlingar. Det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning, gärna inom personalområdet, men din arbetslivserfarenhet är viktigast för att lyckas i rollen. Vi ser det även som en fördel om du har tidigare vana av att verka i en politiskt styrd organisation.

Som person är du strukturerad och initiativtagande med ett högt engagemang. Att vara lyhörd är en av dina starka egenskaper och du skapar dig en god förståelse genom att arbeta i närhet till verksamheten. Du har en stor nyfikenhet och ser förbättringsmöjligheter, samtidigt som du har en förståelse för att förändring tar tid. Varje dag har du många kontaktytor och beskrivs av din omgivning som social, kommunikativ och förtroendeingivande. Du är kulturbärande och skapar en varm och inkluderande arbetsmiljö.


Om verksamheten
Svenska kyrkan Jönköping har cirka 150 anställda och omfattar tio kyrkor med församlingshem, tre förskolor, sex kyrkogårdar, familjerådgivning, sjukhuskyrka, skol- och universitetskyrka samt verksamhetsstöd. Svenska kyrkan Jönköpings vision är ”ett gott liv för alla” och våra ledord är kärlek, respekt och ett stödjande förhållningssätt. Läs gärna mer om oss på www.svenskakyrkan.se/jonkoping.

Ansök nu

Junior Talent Acquisition Partner till internationellt företag i Huskvarna

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 20
Brinner du för kompetensförsörjning och vill utvecklas i en välkänd samt internationell organisation? Vill du självständigt driva rekryteringsprocesser som ger goda upplevelser för både kandidat och rekryterande chef? För kunds räkning söker vi på Poolia en Junior Talent Acquisition Partner som ska driva och utveckla rekryteringsprocesser på ett av Jönköping läns största företag. Uppdraget är start omgående eller så snart som möjligt och anställningen är på konsultbasis 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Junior Talent Acquisition Partner stöttar du dina kollegor i den kompetensbaserade rekryteringsprocessen enligt företagets befintliga arbetssätt. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att sätta upp kravprofil tillsammans med rekryterande chef och därefter ansvarar du för att driva hela rekryteringsprocessen från start till slut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: skriva och publicera annonser, uppsökande arbete, urval, djupintervjuer och tester, referenstagning, återkoppling samt uppföljning och avslutningsvis ansvarar du även för anställningsprocessen.

I rollen ingår det även att strategiskt planera dina rekryteringsprocesser tillsammans med inblandade parter så som rekryterande chefer. Du kan även bli involverad i att utbildar kollegor inom kompetensbaserad rekrytering och utföra aktiviteter inom Employer Branding för att attrahera kandidater.


Vem är du?
Du som söker har utbildning HR eller likvärdig eller relevant erfarenhet inom rekrytering. Vidare behärskar du det engelska språket väl i skrift likväl som tal.
I denna roll har du möjlighet att utföra arbetet på distans eller på plats hos företaget som ligger i centrala Huskvarna.

För att trivas i rollen ser vi att du uppskattar mötet med olika människor och därmed inte räds för att initiera dialog. Du har en god förmåga att hantera flertalet kontaktytor och projekt parallellt. Vidare är du en strukturerad person som har god prioriteringsförmåga och är därtill vass på att planera och organisera ditt och andras arbete.


Om verksamheten
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Handläggare till Jönköpings Länstrafik

Servicehandläggare
Läs mer Maj 23
Har du tidigare arbetat som handläggare? Motiveras du av att tolka lagtexter och arbeta med administrativa arbetsuppgifter? För Jönköpings Länstrafiks räkning söker vi nu Handläggare med start omgående. Detta är ett perfekt nästa steg för dig som vill utveckla din kompetens inom lagar och förordningar samtidigt som du får ta ett stort eget ansvar för dina processer. Tjänsten är på konsultbasis på fyra månader initialt, men med chans till förlängning för rätt person. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Handläggare är du ansvarig för att hantera olika typer av ärenden. Din främsta uppgift är att fatta beslut i olika ärenden kopplat till exempelvis överklaganden eller resegarantier. Detta gör du genom att genomföra utredningsarbete enligt rutiner. I denna roll kommer du stötta övriga i teamet och även ta ansvar för egna ärenden.

Du kommer arbeta i ett team på 13 personer med en härlig variation av kollegor, där arbetsplatsen präglas av gott samarbete, ansvar och struktur. Du arbetar på plats på kontoret i centrala Jönköping, måndag till fredag med arbetstiderna 8-16.30.

Vem är du?
För att passa till tjänsten som handläggare bör du har relevant arbetslivserfarenhet och besitta kunskapen att tolka lagtexter. Vidare är du tillgänglig att påbörja tjänsten omgående samt talar och skriver flytande på svenska.

Som person ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och är en person som har ordning och reda omkring dig. Du tar ansvar för dina åtaganden och ser till att fullfölja allt du tar dig an. Därtill trivs du i en administrativ roll och är bekväm med att bemöta olika människor och situationer.

Om verksamheten
Länstrafikens uppdrag är att inom Jönköpings län och angränsande områden bedriva och utveckla kollektivtrafiken. Uppdraget utgår från Region Jönköpings vision ”För ett bra liv i en attraktiv region” och ett bra liv förutsätter bland annat goda möjligheter att resa i det dagliga livet. Det innebär att JLT med ett så bra trafikutbud som möjligt ska erbjuda våra resenärer en prisvärd, enkel och säker resa till sitt arbete, sina studier eller fritidsaktiviteter.

Kollektivtrafiken ska ses som ”Det naturliga resvalet” och bedrivas med omtanke om våra resenärer och vår omvärld. Omtanke för oss innebär att vi reflekterar över vad vi kan göra för andra. Genom att driva trafik på ett omtänksamt sätt skapar vi möjligheter för många människor att resa tillsammans och få det lite bättre. Detta vill JLT visa att vi genom sin verksamhet som värnar om människor i regionen.

Vill du bli en viktig del av Jönköping Länstrafik? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Strategisk inköpare till Saab Training and Simulation i Huskvarna

Inköpare
Läs mer Maj 9
Har du erfarenhet av strategiskt inköp inom det tekniska området och är sugen på att ta ditt nästa steg i karriären? Då är det här den perfekta rollen för dig. Vi söker en strategisk inköpare till Saab Training and Simulation i Huskvarna. Rollen är ett konsultuppdrag med start snarast som förväntas pågå ett år och med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Säkra din chans genom att söka redan idag!

Om tjänsten
Som strategisk inköpare kommer du att ansvara för ett antal strategiska leverantörer och avlasta det befintliga strategiska inköpsteamet på ca 10 personer i en bred roll. Du kommer i huvudsak förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtal med såväl internationella som svenska leverantörer samt jobba som projektinköpare. Arbetet kräver förmåga att etablera och upprätthålla långvariga relationer med leverantörer tillsammans med resten av leverantörsteamet.

Rollen involverar även att hantera din egen leverantörsbas inom det angivna affärsområdet och att stödja affärsområdets projekt och program samt att utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen. Du kommer tillsammans med inköpsteamet att säkra material från leverantörer till alla interna och externa kunder samt att ansvara för flöden av interna riktlinjer och kundkrav genom leveranskedjan.

Erfarenhet av elektronik inköp är meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Upprätthålla kunskap om leverantörsmarknaden.
• Ansvara för upphandling enligt inköpsprocess.
• Upprätta och förvalta avtal samt kommunicera dessa till berörda.
• Ansvarar för mätning, analys och förmedling av leverantörsprestanda.
• Genomföra leverantörsbedömning/-värdering
• Inköps representant i kund/utvecklingsprojekt
• Analysera kostnadskalkyler och kostnadsutveckling
• Planera, målsätta och genomföra omförhandling av avtal.
• Säkra att Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner följs och uppfylls


Vem är du?
Din utbildningsbakgrund ligger antagligen på universitetsnivå inom elektronik, företagsekonomi och/eller leveranshantering. Vi letar efter dig som har 3-5 års erfarenhet som strategisk köpare. Utmärkta kunskaper i engelska och svenska, muntliga och skriftliga krävs. För att lyckas i din roll bör du vara en person med ett stort tekniskt intresse och en hög förmåga att bygga förtroende för såväl externa som interna relationer. Dessutom bör du vara driven och öppen för nya idéer och ha goda sociala färdigheter. Du måste kunna agera självständigt och kunna ta egna initiativ i kontakten med nuvarande och potentiella framtida leverantörer. Du arbetar strategiskt med högt fokus på kundens behov och är en bra lyssnare som skapar förtroende.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Spännande HR-roll på Strand i Jönköping!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 12
Om tjänsten
Brinner du för personal och frågor som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Har du alltid velat tillhöra ett bolag där dessa frågor är viktiga i hela organisationen? Då har du hittat din nästa utmaning!
Till Strand i Jönköping AB söker vi nu Dig som vill arbeta i en personalfokuserad HR-roll med inslag av kvalitet- och miljöarbete samt produktionsstöd och projektadministration.
Tjänsten är ett föräldravikariat till våren 2023 och sysselsättningsgraden är 75-85% efter överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna roll blir du en viktig nyckelspelare där du får förmånen att arbeta med personalfrågor, personaladministration samt chefsstöd i arbetsrättsliga frågor. Rollen innebär att du ansvarar för bland annat utbildningar, arbetsplatsträffar och intern informationshantering.
Du kommer även få möjlighet att kombinera HR med kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete. Det kan bland annat innebära arbete med utredningar, omvärldsbevakning, dokumentation och säkerhetsarbete i linje med bolagets ISO-certifieringar.

Vem är du?
För att passa i rollen är dina erfarenheter i kombination med dina personliga egenskaper allra viktigast. Ditt driv, engagemang och din vilja att ständigt utvecklas tillsammans med bolaget speglar vem du är. Som person är du social och utåtriktad med ett helikopterperspektiv och en förmåga att se både helheten och avgörande detaljer. Ditt arbetssätt genomsyras av laganda och du har en god struktur på ditt arbete. Har du dessutom en utbildning inom relevant område är detta meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har baskunskaper i engelska.

Om verksamheten
Strand i Jönköping AB är ditt lokala entreprenadbolag. Vi arbetar med gata/väg, VA, industrietableringar, utvändig miljö, rivning/sanering samt andra förekommande markentreprenader. Vi är ett kundfokuserat bolag där kvalitet genomsyrar allt vi gör. Våra framgångar bygger på våra kompetenta medarbetare och det stora entreprenörskap som organisationen besitter. Läs mer om oss på vår hemsida www.strand-mark.se eller kolla in oss på Instagram @strandijonkoping

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Axfood AB

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 1
Dags för din nästa eller kanske din första utmaning inom redovisning? Nu har du chansen att vara med på en resa i en bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Bland kompetenta redovisningskollegor får du utvecklas och samtidigt ta ansvar över dina egna bolag.
Tjänster finns på vikariat samt tillsvidare. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom är du en del av Axfoods Redovisningscenter. Ditt team har hand om redovisningen för både interna och externa bolag. Du blir tilldelad ett antal kunder där du är ansvarig.

Ditt team består av 7 kunniga medarbetare samt en teamchef. Axfood arbetar enligt fastställda processer och har ett effektivt arbetssätt, samtidigt är det viktigt för alla medarbetare att ha kul på jobbet och man hittar gärna på saker tillsammans. Företagets motto är att underlätta för butikerna så att de kan fokusera på försäljning och mötet med kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Det här är en administrativ och varierande tjänst för dig som vill arbeta med bokföring och kontoavstämningar i en koncern med stora transaktionsvolymer. Du får möjlighet att fördjupa dig i delar av ekonomiflödena.

I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att arbeta med:
• Löpande redovisning
• Leverantörskontering
• Kundfakturering
• Bokslutsarbete och rapportering till kund månadsvis
• Årsbokslut och årsredovisning
• Inkomstdeklarationer
• K10-blanketter
• Bolagsformalia
• Analys
• Rådgivning och budgetarbete

Vem är du?
För att lyckas i rollen bör du ha ett brinnande intresse för redovisning och ekonomiska flöden. Som person är du är en lagespelare som är driven och serviceinriktad. Vidare är du är strukturerad och noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo.
Därtill kräver rollen att du är serviceinriktad och kan uttrycka dig på ett bra sätt i både tal samt skrift på svenska då arbetet innebär mycket kontakt både externt och internt.

Om verksamheten
Hos Axfood finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Företagets medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Axfood uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla deras tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill Axfood skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden.
Inom Axfood tror vi på att allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar´n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inlöp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem.

Ansök nu

Redovisningsekonom till LX Pantos AB

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 4
Dags för nästa utmaning? Har du arbetslivserfarenhet inom redovisning och vill ta det till nästa nivå med ett större ansvar? För LX Pantos söker vi nu en redovisningsekonom som tillsammans med controllern på bolaget ska ta ett helhetsansvar för ekonomin i den svenska verksamheten.
Tjänsten är på heltid på konsultbasis i sex månader, med goda möjligheter till övertag för rätt person.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom är du ansvarig för den löpande redovisningen I det Svenska bolaget. Rollen innefattar ett brett ansvar inom ekonomi där du har ett självständigt ansvar för: månadsavstämningar, enklare rapportering, månadsbokslut, periodiseringar, moms och skatter, kund- och leverantörsreskontra, in och utbetalningar, fakturahantering, enklare likviditetsplanering, inkomstdeklarationer. Viss del av lönehantering och övrig administration ingår i rollen.

På kontoret i Jönköping är ni 12 personer. Du som redovisningsekonom arbetar i ett tätt samarbete med företagets controller och du kommer även läras upp av en kollega som tidigare haft dina arbetsuppgifter. I din tjänst har du dessutom många kontaktytor dagligen, internt likväl som externt. Majoriteten av din kommunikation och rapportering förs på engelska då det är koncernspråket. Exempel på kontaktytor utöver dina kollegor: banker, försäkringbolag och er revisor i samband med bland annat årsbokslut.


Vem är du?
För att passa för rollen bör du ha arbetslivserfarenhet inom redovisning och en god förståelse för vad som behövs göras på en ekonomifunktion. Detta innefattar kunskap om svenska lagar och regler och förmågan att självständigt hitta den information du behöver för att driva ekonomiarbetet mot satta deadlines. Därtill pratar och skriver du flytande på engelska och har goda kunskaper i Excel. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i SAP tidigare.

Som person är du ansvartagande och ser till att alltid driva på och avsluta de uppgifter du tar dig an. Du drivs av att arbeta självständigt och trivs i internationella kontexter. Vidare är du en person som inte räds för att ta initiativ till dialog och stå upp för dina åsikter. Till sist ser vi att du är en flexibel och prestigelös person, vilket du visar genom en serviceinriktad inställning mot kollegor likväl som kunder och leverantörer.


Om verksamheten
LX Pantos Logistics grundades i Korea år 1977. Med hjälp av sina +7 000 anställda tillhandahåller Pantos W&D-tjänster till cirka 2 500 kunder runt om i världen. Pantos agerar inom industrier som elektronik, maskiner, kemikalier, livsmedel, mode och mycket mer. Företaget har utvecklats från att vara en flygfraktagent till att erbjuda tjänster inom områden som väg- och järnvägsfrakt, sjö- och flygfrakt, lager, logistikkonsulttjänster, terminaltjänster och tullklarering. Det svenska bolaget har funnits sedan 2017. Den nordiska distributionscentralen ligger på Stigamo, strax söder om Jönköping.

Vill du utvecklas i en nyckelposition hos LX Pantos? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb som Innesäljare till Mårdskog & Lindkvist

Innesäljare
Läs mer Apr 25
Är du en noggrann och kommunikativ person? Trivs du i en arbetsroll där du får möjlighet att ge god service gentemot befintliga kunder? Då kan du vara den vi söker! Till Mårdskog & Lindkvist söker vi nu en Innesäljare som kan täcka upp för ordinarie personal under sommarperioden, vecka 23-32. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som innesäljare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot beställningar via telefon och webb, du hanterar leveranser och reklamationer samt registrerar ordrar. Du kommer få möjlighet att arbeta i en kommunikativ roll med många olika kontaktytor.

Du förväntas vara tillgänglig på heltid under vecka 23-32, arbetstiderna är mellan 7.30 och 16.00.


Vem är du?
Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område eller dig som har möjlighet att stötta upp under sommarperioden. Vidare är det meriterande om du tidigare har erfarenhet av serviceyrket, men inget krav. Vi ser det även som meriterande om du har arbetat i Jeeves. Därtill kräver tjänsten att du har flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att passa för tjänsten ser vi att du är kommunikativ, noggrann och alltid har inställningen att ge god service. Du trivs i samarbete med andra och är duktiga på att bemöta olika människor i olika situationer.Om verksamheten
Mårdskog & Lindkvist är en ledande regional fullsortimentsgrossist och helhetsleverantör till den kommersiella Foodservicemarknaden i Småland, Blekinge, Halland, Västergötland, Östergötland, Sörmland och delar av Mälardalen. Våra anläggningar är placerade i Jönköping, Norrköping och Kalmar med huvudkontor i Jönköping.
För mer information se www.mardskog.se

Ansök nu

Handläggare till Jönköpings Länstrafik

Servicehandläggare
Läs mer Maj 16
Har du tidigare arbetat som handläggare? Motiveras du av att tolka lagtexter och arbeta med administrativa arbetsuppgifter? För Jönköpings Länstrafiks räkning söker vi nu Handläggare med start omgående. Detta är ett perfekt nästa steg för dig som vill utveckla din kompetens inom lagar och förordningar samtidigt som du får ta ett stort eget ansvar för dina processer. Tjänsten är på konsultbasis på fyra månader initialt, men med chans till förlängning för rätt person. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Handläggare är du ansvarig för att hantera olika typer av ärenden. Din främsta uppgift är att fatta beslut i olika ärenden kopplat till exempelvis överklaganden eller resegarantier. Detta gör du genom att genomföra utredningsarbete enligt rutiner. I denna roll kommer du stötta övriga i teamet och även ta ansvar för egna ärenden.

Du kommer arbeta i ett team på 13 personer med en härlig variation av kollegor, där arbetsplatsen präglas av gott samarbete, ansvar och struktur. Du arbetar på plats på kontoret i centrala Jönköping, måndag till fredag med arbetstiderna 8-16.30.

Vem är du?
För att passa till tjänsten som handläggare bör du har relevant arbetslivserfarenhet och besitta kunskapen att tolka lagtexter. Vidare är du tillgänglig att påbörja tjänsten omgående samt talar och skriver flytande på svenska.

Som person ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och är en person som har ordning och reda omkring dig. Du tar ansvar för dina åtaganden och ser till att fullfölja allt du tar dig an. Därtill trivs du i en administrativ roll och är bekväm med att bemöta olika människor och situationer.

Om verksamheten
Länstrafikens uppdrag är att inom Jönköpings län och angränsande områden bedriva och utveckla kollektivtrafiken. Uppdraget utgår från Region Jönköpings vision ”För ett bra liv i en attraktiv region” och ett bra liv förutsätter bland annat goda möjligheter att resa i det dagliga livet. Det innebär att JLT med ett så bra trafikutbud som möjligt ska erbjuda våra resenärer en prisvärd, enkel och säker resa till sitt arbete, sina studier eller fritidsaktiviteter.

Kollektivtrafiken ska ses som ”Det naturliga resvalet” och bedrivas med omtanke om våra resenärer och vår omvärld. Omtanke för oss innebär att vi reflekterar över vad vi kan göra för andra. Genom att driva trafik på ett omtänksamt sätt skapar vi möjligheter för många människor att resa tillsammans och få det lite bättre. Detta vill JLT visa att vi genom sin verksamhet som värnar om människor i regionen.

Vill du bli en viktig del av Jönköping Länstrafik? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Transportadministratör till kund i Jönköping

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Maj 5
Är du en person som gillar att utmanas och ständigt ställas inför att lösa nya uppgifter? Trivs du med att vara i en internationell miljö med mycket kundkontakter? Då har vi möjligheten för dig! Till kund i Jönköping söker vi nu en trafikledare. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt 6 månader med stora möjligheter till övertag hos kund för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som trafikledare kommer du ingå i en arbetsgrupp om flera kollegor där var och en är expert på sitt/sina respektive land/länder. Du som trafikledare har till uppgift att planera trafiken och se till att den dagliga driften fungerar som den ska. Du ansvarar för att avhjälpa fel och lösa problem som uppstår dagligen. Du ser till att ditt företags trafik är så kostnads och tideffektiv som möjligt genom smarta och affärsorienterade lösningar.

Du sitter i stora fräscha lokaler tillsammans med en varierad och motiverad grupp medarbetare. Du arbetar mycket självständigt, men samtidigt har du flera kompetenta kollegor att bolla med runt om dig. Därtill arbetar du mot många olika kontaktytor för att få trafiken att rulla.

Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig som har något år av relevant arbetslivserfarenhet. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer. Som person är du analytiskt lagd och en lösningsorienterad person. Du är noggrann och arbetar för att nå god kvalité i ditt vardagliga arbete samt präglas av affärsmässighet. Vidare har du en hög stresströskel och en förmåga att snabbt kunna växla från den ena arbetsuppgiften till den andra.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Tekniker över sommarperioden till TeamOlmed i Jönköping

Ortopedskotekniker
Läs mer Maj 11
Är du en noggrann och kvalitetsmedveten person? Då kan du vara den vi söker! Till TeamOlmed på Hedenstorp i Jönköping söker vi nu en Tekniker över sommarperioden. Uppdraget är på konsultbasis med start omgående eller enligt överenskommelse fram till och med sista augusti 2022. Chans för förlängning finns för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Tekniker hos TeamOlmed är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för en 7-axlad ABB robot som är specialanpassad för ändamålet. Din roll som Tekniker är varierad från programmering utifrån bestämda mallar och laddning av råmaterial. Programmeringen av maskinen sker i ett visualiserat verktyg där det gäller att passa in tänkt modell i ett passande råmaterial. Det kan även förekomma viss programmering av en enklare 3-axlad CNC maskin vid behov. Upplärningstiden för arbetsrollen är ca 2-4 veckor.

Arbetstiderna är mellan 7:00-16:00.


Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning. Meriterande är om du studerar eller har studerat ortopedteknik, men inget krav.

För att passa för rollen som tekniker hos TeamOlmed har du god dator- och systemvana och är kvalitetssäker. Vidare tycker du om att arbeta självständigt och har en förmåga att växla till ett snabbt tempo vid behov. För tjänsten krävs det att du talar och skriver obehindrat på svenska.

Om verksamheten
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med över 350 medarbetare fördelat på ett 20-tal platser i Sverige. Vårt gemensamma fokus handlar om att höja livskvaliteten för personer med rörelserelaterade problem.
Vi välkomnar landstingspatienter och privatpersoner, med eller utan remiss, som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel, skor och inlägg, ortoser samt proteser. Genom hög tillgänglighet, erfarna specialister och tillgång till den senaste tekniken erbjuder vi våra patienter och kunder extra trygghet och ett omsorgsfullt bemötande.

Ansök nu

Planerings- och Kundservicechef till Berry Superfos

Planeringschef
Läs mer Maj 9
Berry Superfos är inne i en expansiv fas och söker nu efter en affärsnära Planerings- och Kundservicechef som vill driva funktionen framåt i en internationell miljö. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Planerings- och Kundservicechef får du chansen att vara en del av Berrys fortsatta utvecklingsresa. Du har det övergripande ansvaret för Kundservice och Planeringsavdelning. Du ansvarar för att leda och fördela det dagliga arbetet för teamet och du deltar i den dagliga styrningen i fabriken. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla funktionens processer och gränssnitt inom fabriken. Du initierar och driver förbättringar för att effektivisera produktionsplaneringen och jobbar för att optimera antalet ställ och färgbyten. Du säkerställer en hög servicegrad och en proaktiv kommunikation både internt och externt. Du ansvarar för att prognoser och utlovade lagernivåer efterlevs och att leveransprecisionen följer uppsatta mål.
Ditt team består av fyra planerare samt fyra kundservicemedarbetare. Det finns även goda utvecklingsmöjligheter i rollen och ett samarbete mellan andra enheter inom Superfos för att bolla och dela ”best practice”. Du rapporterar till Supply Chain Manager.


Vem är du?
Vi söker dig med flera års erfarenhet inom produktionsplanering samt ledarskap inom en tillverkande verksamhet. Du är kommunikativ och gillar att driva förändringsarbeten. Du har lätt för att samarbeta med andra och bygga långsiktiga relationer. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och har ett coachande förhållningssätt där du gillar att utveckla både dina medarbetare och arbetssätt. Du har stor förståelse för hela försörjningskedjan och hur delprocesserna påverkar utfallet.
Ditt arbetssätt präglas av struktur och du gillar att driva projekt från start till mål. Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du har god vana att jobba i Excel och det är starkt meriterande med erfarenhet från processindustrin.


Om verksamheten
Berry Superfos är ett företag i Berry Global-koncernen. Berry Group designar, utvecklar och producerar innovativa plastförpackningar inom formsprutning och termoformning, och är en av de marknadsledande aktörerna inom förpackningsindustrin. På Berry Group arbetar över 50.000 anställda runtom i världen. Berrys nordiska huvudkontor ligger i Høje Taastrup nära Köpenhamn och har fabriker, försäljningskontor och distributionscenter i Europa. På fabriken i Mullsjö bedrivs en dygnet-runt-verksamhet med ca: 200 anställda.

Placering är på fabriken i Mullsjö och tjänsten är en tillsvidareanställning hos Berry Superfos där Poolia hanterar rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Säljare till Länsförsäkringar Jönköping

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Apr 27
Vill du arbeta med rådgivning och försäljning till såväl nya som befintliga kunder inom privatförsäkring? Är du kommunikativ, serviceinriktad och brinner för att skapa förtroende genom goda kundrelationer? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Länsförsäkringar Jönköping växer och söker just nu Säljare med högt engagemang som välkomnas in i ett team fyllt av energi, kunskap och lojalitet. Du erbjuds en inkluderande och stimulerande arbetsplats med fokus på att göra avdelningen till proffs inom sälj och försäkringsrådgivning. Här får du chansen att ansluta dig till ett företag där samtliga arbetar för att bidra till trygghet och utveckla samhället som finns omkring oss.

Om tjänsten
I rollen som Säljare arbetar du för att privatkunder ska vara rätt försäkrade ifall det värsta skulle hända. Detta gör du främst genom utgående samtal till nya och befintliga kunder för att hjälpa dem till en bättre försäkringslösning än vad de har idag. Du kommer även vid behov att hjälpa kunder vid inkommande samtal och i digitala kanaler. I tjänsten ingår också att dokumentera den rådgivning som du ger till kund.

För Länsförsäkringar är det viktigt att varje medarbetare får möjlighet att bidra och påverka sin egen arbetsmiljö, förbättringar i organisationen och kundernas upplevelse. Ett aktivt arbete genomförs därför i konceptet ”förbättringar i vardagen”, ett forum för att tillsammans lyfta tankar och idéer med syftet att ständigt utveckla och förbättra organisationen, arbetsplatsen och medarbetarskapet.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Kontakta nya och befintliga kunder via telefon.
• Utöka engagemanget hos kund genom egen försäljning och samarbete med olika avdelningar inom Länsförsäkringar.
• Arbeta proaktivt med fokus på sälj, kundnöjdhet och kundvård.
I din introduktion förses du självklart med en gedigen grundutbildning och därefter finns alla förutsättningar att utvecklas och bli riktigt duktig inom just ditt område.


Vem är du?
Vi tror att du som söker har erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Troligtvis är du på en plats där du vill utveckla dig till att arbeta med kundrelationer på ett djupare och mer långsiktigt plan. Du har lätt för att ta dig an nya system och har en god digital närvaro. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skift. Som person har du ett högt engagemang och vill utmanas och utvecklas i ditt dagliga arbete. Du drivs av att uppnå resultat samtidigt som du ger den absolut bästa servicenivån genom lyhördhet och en god kommunikation. När du överträffar kundens förväntningar trivs du som allra bäst, och du är aktiv med att skapa, etablera och behålla kundrelationer. Att sätta höga mål är för dig en självklarhet och du arbetar strukturerat och uthålligt för att uppnå dem. Du har förmågan att arbeta självständigt men värdesätter gemenskap i team för att nå gemensam framgång. Till dina starka egenskaper hör även ett gott självledarskap, starkt eget driv och prestigelöshet.


Om verksamheten
Länsförsäkringar Jönköping gör mer än att bara erbjuder tjänster inom bank och försäkring. Hos oss finns det en meningsfullhet i att vara en del av något större. Vi skapar trygghet i våra kunders vardag, vi är engagerade i lokalsamhället, vi prioriterar hållbarhetsarbete högt och vår ömsesidiga ägandeform gör att vår ledstjärna i vardagen alltid är det som är bäst för kunden. Hos oss får du också plats att växa och bidra med ditt engagemang i ett lokalt styrt bolag med stor gemenskap.

Länsförsäkringar Jönköping grundades 1839 och är ett av 23 självständiga bolag i Länsförsäkringargruppen. Vi ägs av våra kunder och erbjuder en helhetslösning för privatpersoner, företag och lantbruk med allt ifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension. Att vara lokala och närvarande i samhället är viktigt för oss och du hittar våra fullservicekontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås, Värnamo och Nässjö.

Placering är på kontoret i Jönköping och tjänsten är en tillsvidareanställning hos Länsförsäkringar där Poolia hanterar rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Handläggare till Jordbruksverket

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 16
Vi söker handläggare för uppdrag på Jordbruksverket med anledning av det inflöde av djur som följer med flyktingströmmarna från Ukraina.

Har du erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter eller handläggning och vill göra en viktig insats? Då är detta rollen för dig! Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår initialt till och med 31 oktober 2022 med möjlighet till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som handläggare kommer du erbjudas en varierande vardag med utvecklande arbetsuppgifter. Din arbetsroll är som handläggare för Djurenheten på Jordbruksverket. Enheten arbetar med god djurhälsa och ett gott smittskydd för produktion- och sällskapsdjur. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att utreda, granska och handlägga ärenden, samt fatta beslut i enklare ärenden. Likväl kommer du utarbeta förslag, exempel beslutsunderlag. Du kommer ansvara för att arbeta med införselfrågor för sällskapsdjur där du jämför införselhandlingar med id-dokument så att de uppfyller de krav som ställs i enlighet med lagstiftning. Dessa beslut utgör en grund för om djuret ska släppas in i Sverige eller inte. Du kommer tillsammans med teamet ta fram möjliga hanteringssätt för sällskapsdjur, exempel hitta alternativ, ta fram processer och föreslå lösningar. Arbetsrollen kräver ett självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis. Till din hjälp kommer du att ha regelverk, rutiner och erfarna handläggare.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Då dator och telefon blir dina främsta arbetsredskap krävs det att du har god dator- och systemvana främst från MS Office.

Som person ser vi att du är noggrann och tar dig fokuserat an dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har en förmåga att behålla ett helikopterperspektiv där du ser allt som behöver göras och snabbt kan skifta mellan arbetsuppgifter. Arbetsrollen innebär mycket kontakt med djurägare och olika myndigheter, därav ser vi gärna att du besitter en kommunikativ förmåga och tycker om att ge god service. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Handläggare till Jönköpings Länstrafik

Servicehandläggare
Läs mer Apr 29
Har du tidigare arbetat som handläggare? Motiveras du av att tolka lagtexter och arbeta med administrativa arbetsuppgifter? För Jönköpings Länstrafiks räkning söker vi nu Handläggare med start omgående. Detta är ett perfekt nästa steg för dig som vill utveckla din kompetens inom lagar och förordningar samtidigt som du får ta ett stort eget ansvar för dina processer. Tjänsten är på konsultbasis på fyra månader initialt, men med chans till förlängning för rätt person. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Handläggare är du ansvarig för att hantera olika typer av ärenden. Din främsta uppgift är att fatta beslut i olika ärenden kopplat till exempelvis överklaganden eller resegarantier. Detta gör du genom att genomföra utredningsarbete enligt rutiner. I denna roll kommer du stötta övriga i teamet och även ta ansvar för egna ärenden.

Du kommer arbeta i ett team på 13 personer med en härlig variation av kollegor, där arbetsplatsen präglas av gott samarbete, ansvar och struktur. Du arbetar på plats på kontoret i centrala Jönköping, måndag till fredag med arbetstiderna 8-16.30.

Vem är du?
För att passa till tjänsten som handläggare bör du har relevant arbetslivserfarenhet och besitta kunskapen att tolka lagtexter. Vidare är du tillgänglig att påbörja tjänsten omgående samt talar och skriver flytande på svenska.

Som person ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och är en person som har ordning och reda omkring dig. Du tar ansvar för dina åtaganden och ser till att fullfölja allt du tar dig an. Därtill trivs du i en administrativ roll och är bekväm med att bemöta olika människor och situationer.

Om verksamheten
Länstrafikens uppdrag är att inom Jönköpings län och angränsande områden bedriva och utveckla kollektivtrafiken. Uppdraget utgår från Region Jönköpings vision ”För ett bra liv i en attraktiv region” och ett bra liv förutsätter bland annat goda möjligheter att resa i det dagliga livet. Det innebär att JLT med ett så bra trafikutbud som möjligt ska erbjuda våra resenärer en prisvärd, enkel och säker resa till sitt arbete, sina studier eller fritidsaktiviteter.

Kollektivtrafiken ska ses som ”Det naturliga resvalet” och bedrivas med omtanke om våra resenärer och vår omvärld. Omtanke för oss innebär att vi reflekterar över vad vi kan göra för andra. Genom att driva trafik på ett omtänksamt sätt skapar vi möjligheter för många människor att resa tillsammans och få det lite bättre. Detta vill JLT visa att vi genom sin verksamhet som värnar om människor i regionen.

Vill du bli en viktig del av Jönköping Länstrafik? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Lankapaja Corporation

Administrativ assistent
Läs mer Maj 6
Har du tidigare erfarenhet av administration? Vill du bli en del av ett härligt team med positiv anda? Då kan du vara rätt person för tjänsten! Till Lankapaja Corporation i Skillingaryd söker vi nu en Administratör på deltid 50% med omgående start eller enligt överenskommelse. Uppdraget är en långsiktig lösning på konsultbasis.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Administratör hos Lankapaja kommer ditt huvudansvar vara att agera stöd och hjälpa till att ansvara för företagets administration.

Exempel på arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
• Registrera ordrar
• Bevaka inköp
• Priskontroller
• Ansvara för telefonväxeln

Hos Lankapaja erbjuds du en utvecklande arbetsplats med ett gäng kompetenta medarbetare.


Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med administration och trivs i en bred roll med varierande arbetsuppgifter.

För att passa för tjänsten är du positiv och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett ambitiöst och självständigt vis. Du är strukturerad, noggrann och tycker om att ta egna initiativ. Då du har en del kundkontakt sätter vi hög vikt vid att du som person tycker om service och besitter en god kommunikativ förmåga.

Vidare ser vi även att du har god förmåga att sätta dig in i olika affärssystem samt du som söker talar och skriver obehindrat på svenska.


Om verksamheten
Lankapaja Industri tillverkar möbler och butiksinredning i metall. Våra kunder är flera av de största inom respektive område i Sverige. Tillverkningen sker i moderna maskiner med senaste tekniken och vi gör allt från prototyper till stora serier. Lankapajas styrka är en hög servicenivå med snabba leveranser. Företaget ser positivt på framtiden och planerar för en fortsatt stark utveckling. Idag omsätter bolaget 65 miljoner kronor och har 25 härliga medarbetare.

Ansök nu

Projektingenjör till Attends Healthcare

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Apr 21
Vill du planera och genomföra spännande tekniska projekt inom processindustri? Är du initiativtagande och trivs som allra bäst när du får kombinera en teknisk och verksamhetsnära roll? Då har vi den perfekta chansen för dig! Till Attends Healthcare söker vi en drivande och resultatinriktad Projektingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd av Attends Healthcare AB. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Projektingenjör väntar en händelserik vardag med att genomföra och driva tekniska projekt i verksamheten. Syftet är att arbeta utifrån förbättringsmöjligheter i produktion samt uppdateringar och nyinvesteringar av maskinutrustning. Beroende på typ av uppdrag kan ditt fokus skifta mellan projektledning och teknikutveckling med att framställa nya lösningar och teknologier. Du säkerställer en god resurshantering med budget och att respektive projekt håller sig inom givna tidsramar. I dina arbetsuppgifter ingår även att samla information, upprättande av kravspecifikation, teknisk support vid upphandling, driftsättning samt kvalitetssäkringar av installationer och utrustning. Du tar en aktiv roll i att driva organisationens utveckling framåt genom din tekniska kompetens, både i projekt såväl som i samband med felsökning av system och produktionsprocesser.

På Attends Healthcare erbjuds du möjligheten att bli del av en internationell processindustri i framkant med hög automatisering och drivande produktutveckling. Verksamheten genomsyras av teknikglädje och innovation, samtidigt som det är en familjär arbetsplats som värdesätter samarbete och gemenskap. Du blir en viktig funktion på avdelningen för Business Support och ingår i ett engagerat team bestående av åtta kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant ingenjörsexamen och ser gärna en inriktning mot maskin- och processteknik. Kanske arbetar du i en likvärdig roll idag? Eller kanske du nyligen tagit examen och har ett nyfiket förhållningssätt med viljan att lära dig? Oavsett är det viktigaste för oss att hitta dig med rätt engagemang och inställning. Du har ett tekniskt intresse med förmågan att kombinera ett teoretiskt helhetsperspektiv och en operativ förankring i produktion. Rollen innefattar många spännande kontaktytor såväl lokalt som internationellt och du uttrycker dig obehindrat i det svenska och engelska språket.

För att lyckas i rollen är du driven och initiativtagande med en god analytisk förmåga. Du är en öppen och nyfiken person som brinner för att på riktigt göra skillnad i verksamheten genom att bidra till ett ständigt förbättringsarbete. Till dina styrkor hör att du är duktig på att motivera din omgivning mot en gemensam målbild och leda projekt hela vägen från start fram till leverans. I egenskap av ett gott ordningssinne planerar och prioriterar du din tid och har ett strukturerat arbetssätt. Att vara prestigelös är för dig en självklarhet och du stimuleras av samarbete och kunskapsutbyte mellan olika funktioner i organisationen.

Om verksamheten
Attends är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och vi levererar produkter till kunder över hela världen. Under 40 år har Attends tillverkat inkontinensprodukter i småländska Aneby. Där finns även vårt center för utveckling, produktion och distribution. Produkterna är utvecklade med hjälp av den senaste teknologin vilket ger en god komfort, hudtorrhet och läckagesäkerhet. Detta skapar trygghet och frihet i vardagen för personer med besvär av inkontinens.
Viktiga faktorer för den fortsatta utvecklingen av företaget är en tillverkningsanläggning i världsklass, effektiv kundservice och logistiksupport, samt fortsatt utveckling av absorptionsteknologi för att ständigt kunna erbjuda konsumenter och vårdgivare produkter av högsta kvalitet.

Attends har under de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och 2021 har vi fått en ny ägare, American Industrial Partners. Detta ger många fördelar med bland annat en global R&D-kapacitet samtidigt som produktutveckling också sker på lokal nivå i Aneby. Produktionsanläggningar finns i både Europa och Nordamerika. Globalt är vi cirka 2000 medarbetare varav 350 arbetar i Aneby.

Låter det intressant för dig? Läs gärna mer på vår hemsida https://jobs.jobvite.com/attindas-se/

Ansök nu