Bravura Sverige AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Bravura Sverige AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Säljare / Junior Account Manager

Account manager
Läs mer Apr 26
Har du som mål att bli bäst inom företagsförsäljning och göra skillnad för både företag och människor genom framgångsrika affärer? Drivs du av utmaningar, att arbeta mot tydliga mål och att ständigt bli bättre? Då ska du fortsätta läsa och ansöka längre ner.

Om företaget

Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag där vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat.

Om tjänsten

Som Account Manager hos oss arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och du har möjlighet att skaffa dig ett stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag. Väl ute på dina kundmöten gör du behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Du prisförhandlar och skriver offerter samt har ett tätt samarbete med dina kollegor på rekryterings- och bemanningsavdelningen. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, det är en entreprenöriell miljö där du får driva dina egna affärer!

Sales Trainee Program

Sales Trainee Program är en del av Bravuras långsiktiga målsättning mot att bli bäst i världen på det vi gör. Vi vill med detta program ge dig bästa förutsättningarna att lyckas i din roll. Du kommer:

- Utvecklas inom försäljning och nå nya höjder
- Lära dig grunderna inom B2B-försäljning inklusive: mötesteknik & mötesstruktur, prissättning & förhandlingsteknik, affärsförståelse & kundfokus med mera.
- Vara del av ett framgångskoncept och snabb tillväxtresa
- Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

För att lyckas i denna rollen är du social och tar gärna första steget i ett samtal. Du får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor. Du ser det som en naturlig del att sätta upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Trots att du kan stöta på ett bakslag så förblir du motiverad och effektiv i ditt arbete. Har du förmågan att förhandla och sälja in idéer till andra, så har du goda förutsättningar att lyckas i den här rollen.

För att kunna utföra arbetet behövs dock att du har (eller planerar att ta) B-körkort samt goda kunskaper i svenska och bekväm med att uttrycka dig på engelska.

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt. Det är starkt meriterande med erfarenhet inom service och försäljning.

Övrig information

Start: 8 augusti
Plats: Jönköping
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna Frågor och svar - Bravura (https://www.bravura.se/fragor-och-svar)

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: Karriärsida - Bravura (https://www.bravura.se/din-karriar#hs_cos_wrapper_widget_1528111162772)

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport: Kontakta oss - Bravura (https://www.bravura.se/kontakt?gclid=CjwKCAjwjZmTBhB4EiwAynRmDwrOO9TBUCRbvUbbB898KkzqB-SD280AupAGV-iReyMObYzo99ZUdxoCF7oQAvD_BwE) så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-konsult till CloudIQ

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CloudIQ.

Om företaget:

CloudIQ gör din vardag enklare genom att leverera smarta lösningar för allt som rör infrastruktur i molnet. Dom arbetar med ett aktivt hållbarhetstänk och skräddarsydda lösningar, vilket bidrar till både ökad användning och effekt av er investering.

Sedan starten 2020 är CloudIQ en del av MIDAQ koncernen.
MIDAQ AB är ett investmentbolag med säte i Jönköping som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter, tjänster med starka varumärken

Arbetsuppgifter:

I rollen erfaren som IT-konsult kommer du att arbeta med planering och genomförande av projekt och uppdrag direkt mot kund. Arbetet kan vara allt från installation av nya tjänster, migrering av befintlig infrastruktur samt underhåll av nätverk och IT-miljöer. Du kommer att ta fram molnlösningar inriktade på Azure.
Rollen utgör en viktig del i kedjan och under hela vägen innebär arbetet täta kontakter med allt från supportpersonal till kunder och kollegor. Tillsammans utvecklar ni framtidens IT-tjänster.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom servicedesk / utbildning inom IT
• Förståelse för molnlösningar och i synnerhet Azure
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik
• Erfarenhet av IT-supportarbete
• Erfarenhet av felsökning inom infrastruktur

För att lyckas i rollen som IT-konsult så trivs du mötet med andra människor och får energi av att hjälpa människor med bra lösningar.

Vi söker dig som med fördel har en teknisk gymnasial- och/eller eftergymnasial utbildning samt en bred teknisk kompetens. Har du några års erfarenhet från tidigare konsultarbete är detta meriterande.
Som person är du affärsmässig och trivs i en konsultroll med stort kundfokus och mycket ansvar. Du har en stark drivkraft som smittar av sig och du delar gärna med dig av din kunskap till övriga i teamet. Du trivs även med ett självständigt och ansvarsfullt arbete. Personliga egenskaper som eftertraktas är flexibel, målinriktad, samt ansvarstagande, strukturerad och prestigelös.
Söker du efter ett arbete där din tekniska utveckling och driv värderas högt? Då är detta helt rätt jobb för dig!

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, servicedesk, IT, molnlösningar, Azure, nätverksteknik, IT-support, felsökning, infrastruktur, Active Directory, Office365, rekrytering, CloudIQ, Jönköping

Ansök nu

Senior nätverkstekniker till Telia

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 21
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Telia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Telia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Telia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu en medarbetare till sitt kontor i Jönköping, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Arbetsuppgifter:

Du kommer i din roll som nätverkstekniker få jobba med teknik i framkant med Telias datakomtjänster, som exempel Datanet (MPLS VPN), Prolane (internet), Telia WAN samt Cloud VPN vilka alla är byggda på välkända produkter som Cisco, HP, Meraki, Aruba med flera. Framför mig ser jag en medarbetare som vill ta ansvar, är kreativ i sitt tänkande både för egen utveckling, men även för gruppen och kollegor runt om i Telia och är inte rädd för att ta initiativ i en miljö där du kan känna dig trygg. Jag strävar efter att det skall vara högt i tak, transparens mellan ledare-medarbetare och medarbetare-medarbetare i en tät dialog.
Det team du kommer att ingå i består av ca 15 personer, alla tekniker med olika specialistområden såsom L2, L3, 5G med mycket mera. Teamet är helt lokaliserat i Jönköping.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område (exempelvis datanätteknik) eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Du talar svenska såväl som engelska obehindrat
• Du har en kompetensnivå inom Cisco motsvarande CCNA - CCNP, men även erfarenhet av annan hårdvara inom nätverk är meriterande.

Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Du lockas av en social roll och du har förmågan att skapa goda relationer och du motiveras av att ge god service till dina kunder. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierad arbetsbelastning.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Jönköping
Lön: Omgående

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, nätverkstekniker, nätverksspecialist, network, network specialist, network technician, technician, tekniker, nätdesign, nät, nätarkitekt

Ansök nu

HR-administratör / HR-support till Axfood Shared Service Center

HR-assistent
Läs mer Jun 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på att allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar´n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inlöp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem.

Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:

I rollen som HR-administratör blir du en del av teamet inom medarbetarsupporten som bistår med att stötta koncernens chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor. Till medarbetarsupporten kan Axfoods medarbetare och chefer vända sig till med enklare HR-frågor som rör semesterdagar, friskvårdsbidrag, rekrytering och mycket mer. Dina arbetsuppgifter blir att utfärda administration kring bland annat rapporter/statistik, rekrytering och anställningsdokumentation. Du arbetar även med att skriva relevanta intyg, så som arbetsgivarintyg och årsinkomster.

Parallellt med HR-administrationen är du delaktig i arbetet med att utarbeta nya rutiner i samband med att medarbetarsupporten utvecklas. Vidare arbetar du nära koncernens lönavdelning och svarar på de HR-och lönefrågor som Axfoods medarbetare har.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom exempelvis HR, ekonomi, administration, service eller kundsupport.
• God datorvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är lösningsfokuserad och tycker om nya utmaningar. Du är utåtriktad och har ett intresse av att inkludera kollegor, och som trivs i en arbetsgrupp som värdesätter samarbete. Du är mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du ansvarar för att ditt arbete håller hög kvalitet. Vidare håller du även en mycket hög servicenivå till koncernens medarbetare.

Övrig information:

Start: Augusti eller september
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, HR-administratör, HR-support, support, administration, rekrytering, service, medarbetarsupport, heltid, uppdrag, Axfood, Axfood Shared Service Center, Jönköping

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom Digital Transformation till INVID

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jun 23
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetskonsult hjälper du företag utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Som verksamhetskonsult ingår du i ett starkt team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder. Konsultuppdragen handlar om att stötta kunderna i deras digitala transformation, hitta effektiviseringsmöjligheter och jobba i projekt kring RPA/DPA.

Som verksamhetskonsult ligger dina huvudsakliga uppdragsområden inom Microsofts Power Platform, Azure Logic Apps och SharePoint. Med hjälp av dessa verktyg digitaliserar och automatiserar du kundernas processer och informationshantering.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, digitalisering, automatisering eller informationshantering
• God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
• Kunskaper inom någon eller några av Microsofts molntjänster såsom Power platform, SharePoint eller Azure Logic Apps.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är duktig på att uttrycka dig tydligt, lyssnar in andra och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har en hög teknisk förståelse inom ditt område och är intresserad av omvärldsbevakning, att sätta dig in i ny teknik samt nya metoder då det är av vikt för denna roll.

Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutföra i tid. Samtidigt uppskattar du att jobba tillsammans med andra, har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enligt önskemål. Kontor finns i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetsutvecklare, verksamhet, produkt, produktivitet, produktivitetskonsult, konsult, rekrytering, INVID, Småland, Jönköping, Värnamo, Tranås, Vetlanda, Anderstorp, Västervik, heltid, Microsoft, Microsoft Power Platform, Azure, SharePoint, IT, teknik, digitalisering, digitaliseringsprocesser, processer, automatisering, information, informationshantering, digital transformation

Ansök nu

BI-konsult / Business Intelligence till INVID

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jun 27
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på åtta orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som BI-konsult hjälper du företag att bli mer datadrivna och digitaliserade. Du erbjuder råd och stöd samt implementerar BI-lösningar som sammanställer och visualiserar data från olika datakällor, för att göra det enklare för verksamheten att göra analyser och fatta beslut. Uppdragen handlar om rådgivning till kunder, genomföra förstudier och workshops, designa lösningar samt införa de BI-lösningar som kunderna har behov av. Du är med tidigt i beslutsprocessen och samverkar med kollegorna inom försäljning för att ta fram lösningsförslag. Du har täta dialoger med kundens kravställare för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad leverans. Det innebär att du själv är med och formar de BI-lösningar som du senare också ska föra in i kundens verksamhet.

Vidare arbetar du med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Du ingår i ett starkt produktivitets-team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad akademisk examen inom IT/BI eller har jobbat i minst ett par år inom BI-området med t.ex datalager, datamodellering, skapat visuellt tilltagande rapporter och dasboards, eller dataanalys
• Erfarenhet av att tidigare ha implementerat Microsoft Power BI eller liknande BI-verktyg är särskilt meriterande
• Kunskaper som är särskilt meriterande är:

- Server (t.ex. SSRS, SSIS, ETL, SSAS)
- Azure Data Factory, Azure Data Lake, Azure Services
- PowerQuery, DAX, Excel pivottabeller och formler

• Erfarenhet av datahämtning och dataanalys i olika system t.ex. ERP-system
• B-körkort
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Vi söker dig som är lyhörd och har en god förståelse för kundens behov. Du är serviceinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet. Då du arbetar med rådgivning, ser vi att du har en god förmåga att kommunicera i termer som verksamhetsnytta snarare än teknik. Vidare har du en naturlig fallenhet för att arbeta i grupp på ett trivsamt och effektivt sätt, både avseende att producera resultat i dina uppdrag och för att kunna bidra till teamets utveckling.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Anpassas efter dig och ditt önskemål. I Småland finns kontoren i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: BI-konsult, Business Intelligence, konsult, verksamhetskonsult, kund, rågivning, IT, ERP, digitalisering, Microsoft, INVID, Småland, Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo, Västervik

Ansök nu

Administrativ trafikledare / trafikplanerare till Best Transport

Transportplanerare
Läs mer Jun 14
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett vikariat på heltid som varar i 7 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Best Transport. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete efteråt.

Om företaget:

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har företaget utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark som verkar på en lokal marknad. Kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden. Som enda företaget i transportbranschen inkluderar Best Transport 100% klimatkompensation i alla sina transporter.

Efter fyra framgångsrika år ser Best Transport fortsatt tillväxt i Sverige med ca 15–17% per år. Målet är att vara ledande i Norden på snabba transporter. I Jönköping arbetar 28 personer som tycker om att ha det fruktansvärt roligt på jobbet. Vi söker nu dig som vill vara en del av detta härliga gäng och få Best Transport att växa i Jönköping.

Arbetsuppgifter:

Som trafikledare på Best Transport är ditt huvudsakliga ansvar att fördela och planera uppdragen. Du hanterar kundtjänstärenden, både mot betal-och slutkund samt via telefon och e-post. Du ingår i ett litet och sammansvetsat team och samarbetar nära de andra trafikplanerarna på kontoret. Med dator och telefon som främsta verktyg tar du emot och lägger ordrar från Best transports kunder, för att sedan planera rutter och boka körningar för leverans. Kunderna är såväl små som stora företag inom olika branscher. Vid orderläggning ansvarar du för att insamla nödvändig information, såsom mått, vikt, tid och datum för leverans, varpå systemet automatiskt prissätter transporten. Därtill arbetar du även med fakturering och avräkning, hantering av manuella fraktsedlar samt reklamationer. Du har dessutom ett mycket kompetent systemstöd till din hjälp.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom logistik
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Meriterande: arbetslivserfarenhet inom området

Utöver ovannämnda krav ser vi att du är en stresstålig person som trivs att arbeta i högt tempo. Du är lösningsorienterad och koordinerad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur i ditt arbete, även om du uppskattar att inte veta hur nästa dag kommer se ut. Därtill har du förmågan att både vara detaljorienterad och helhetsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trafikledare, administration, trafik, transport, bud, distribution, order, planering, reklamation, rekrytering, Best Transport, Jönköping

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist till INVID

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jun 23
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som IT-säkerhetsspecialist arbetar du med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Du får en nyckelroll när det kommer till att öka INVIDs kunders förmåga att stå emot cyberattacker och skydda deras digitala tillgångar.

Du kommer att arbeta med uppdrag inom området IT- och informationssäkerhet, exempelvis rådgivning, workshops, projekt, identifiera risker och hantera säkerhetshot. Du kommer även göra sårbarhetsanalyser, penetrationstestnings samt bistå i utredningar av säkerhetsincidenter. Dina arbetsuppgifter innefattar även att identifiera och stoppa pågående cyberattacker.

Som IT-säkerhetsspecialist ingår du i ett starkt team som inte bara delar erfarenheter, utan också bidrar till utveckling av nya koncept och metoder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom IT
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT, meriterande med erfarenhet inom informationssäkerhet
• Goda kunskaper inom nätverk, kommunikation och modern IT-arkitektur
• Du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt identifiera risker och eventuella fel samt tar dig an problemen ur ett analytiskt perspektiv. För att lyckas i rollen, är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Då skriftlig kommunikation är en stor del av din roll, är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i skrift – du har ett stort ordförråd och kan uttrycka dig informativt och tydligt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping, med möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, information, säkerhet, säkerhetsspecialist, konsult, INVID, Småland, Jönköping, Göteborg, Stockholm, IT-säkerhetsspecialist, heltid, informationssäkerhet, konsult, säkerhetskonsult, GDPR, Microsoft, Office 365, Azure, rekrytering, OSCP, CRTP. SFORY, forensisk analys, Python, C#, PowerShell, Microsoft, incident manager, security manager

Ansök nu

Informationssäkerhetskonsult / informationssäkerhet till INVID

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Jun 28
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på åtta orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som informationssäkerhetskonsult ansvarar du för att leda och genomföra uppdrag inom området informationssäkerhet hos kunderna. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. I stor utsträckning arbetar du nära ledningsgruppen hos kunderna. Du arbetar med nuläges- och riskanalyser, tar fram strategier, leder och genomför ISO-projekt, utvärderar kundernas befintliga säkerhetsnivåer och ger expertstöd inför digitala investeringar. I uppdraget kan också ingå att i rollen som CISO arbeta systematiskt och långsiktigt med en kunds informationssäkerhet.

Du kommer ingå i ett IT- & informationssäkerhetsteam som erbjuder marknaden konsulttjänster inom både IT-säkerhet och informationssäkerhet. Förutom kunduppdrag, så kommer du också ha en viktig roll i INVIDs egna IT- & informationssäkerhetsarbete. Både avseende den egna ISO27001 certifieringen, men även i det interna arbetet med koncept- och metodutveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Akademisk examen inom IT/informationssäkerhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området, t.ex. IT-revision, genomfört riskanalyser och informationsklassning, drivit informationssäkerhetsprojekt, infört ledningssystem för ISO27000-serien eller NIST-CSF
• Kunskaper som är särskilt meriterande för denna tjänst är:
- Certifiering som ISO Lead Implementer, CISM, CISSP eller CISA
• B-körkort
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Vi söker dig som är lyhörd och har en god förståelse för kundens behov. Du är serviceinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet. Då du arbetar med rådgivning, ser vi att du har en god förmåga att kommunicera i termer som verksamhetsnytta snarare än teknik. Vidare har du en naturlig fallenhet för att arbeta i grupp på ett trivsamt och effektivt sätt, både avseende att producera resultat i dina uppdrag och för att kunna bidra till teamets utveckling.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Anpassas efter dig och ditt önskemål. I Småland finns kontoren i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: informationssäkerhetskonsult, informationssäkerhet, IT-säkerhet, säkerhet, IT, konsult, ISO, CISM, CISSP, CISA, riskanalys, informationssäkerhetsprojekt, strategi, rådgivning, verksamhet, INVID, Småland, Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo, Västervik

Ansök nu

Slipoperatör / Maskinoperatör / Slipning / CNC till Stockholm

Slipare, metall
Läs mer Jun 13
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och överrekrytering.

Om företaget:

System 3R International AB ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder. Fokus ligger på verktyg och automationsutrustning för verkstadsmaskiner och form- och verktygsframtagning. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Arbetsuppgifter:

Som slipoperatör ingår du i ett väl sammansvetsat arbetslag och är en viktig del av produktionen. Du arbetar i team med att slipa produkter i korta serier med höga krav på finish och snäva toleranser. Du arbetar efter ritning i CNC-styrda maskiner men även en del manuellt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av CNC-styrda maskiner
• Erfarenhet av arbete inom liknande industri gärna inom produktion och tillverkning
• Erfarenhet av slipning (plan-, rund- eller hålslipning) är meriterande
• Tidigare erfarenhet av ritningsläsning är meriterande
• Du utrycker dig väl i tal och skrift
• Datorvana

I rollen lyckas du som har ett stort tekniskt intresse och som tycker om att arbeta fokuserat och noggrant. Du är kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta under ansvar. Här trivs du som vill vara en del av ett sammansvetsat team där du bidrar med positiv energi till dina kollegor. Du trivs i en flexibel roll och tvekar inte att hugga tag när dina kollegor behöver hjälp.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby
Lön: Enligt Avtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CNC, operatör, slipning, slipoperatör, industri, maskin, Stockholm, maskinoperatör, slipare, planslip, hålslip, rundslip, cnc-operatör, dag, vällingby

Ansök nu

Kundsupport / Kundservicemedarbetare till Dagab

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 27
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se, Citygross och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att hantera inkommande ärenden direkt från Axfoodkoncernens butikskedjor och externa kunder såsom b.la. OKQ8, Pressbyrån, 7-Eleven rörande främst produktfrågor och reklamationer. Inom Dagab Butikssupport hanteras dagligen ca 700 ärenden inom varuflöden och logistik via telefon och e-post. De främsta arbetsuppgifterna är att besvara leveransfrågor, besvara orderfrågor, efterlysa saknade varor och hantera reklamationer. För att kunna hjälpa kunderna i butik har du kontakt med flera delar i organisationen, allt från närmsta kollegorna i supporten till transport, inköp och lager i olika delar av landet.

Du ingår i ett team på 14 personer och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds du en introduktionsutbildning. Arbetstiderna är rullande schema vardagar: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00 eller 10:00-19:00. Helgarbete förekommer var 7:e vecka.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God systemvana och kunnig i Office-paketet
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av order-, reklamations- och ärendehanteringssystem är meriterande
• Tidigare erfarenhet från kundservice och/eller kundtjänst är meriterande

Som person har du en hög servicekänsla med ett intresse och förmåga att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar gentemot företagets kunder. Du är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Då du har många kontaktytor i det dagliga arbetet så tror vi att du trivs i samarbete med andra och har en god kommunikativ förmåga. Vissa dagar är tempot högt med fullt tryck på telefon och mail. Då är det viktigt att du kan behålla lugnet, prioritera de viktigaste uppgifterna och bibehålla strukturen i ditt arbete.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Jönköping, heltid, kundtjänst, kundservicemedarbetare, kundsupport, Axfood, Dagab, FMCG, dagligvaruhandeln, logistik

Ansök nu

Kundsupport / Kundservicemedarbetare till Dagab

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 15
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att hantera inkommande ärenden direkt från Axfoodkoncernens butikskedjor och externa kunder såsom b.la. OKQ8, Pressbyrån, 7-Eleven rörande främst produktfrågor och reklamationer. Inom Dagab Butikssupport hanteras dagligen ca 700 ärenden inom varuflöden och logistik via telefon och e-post. De främsta arbetsuppgifterna är att besvara leveransfrågor, besvara orderfrågor, efterlysa saknade varor och hantera reklamationer. För att kunna hjälpa kunderna i butik har du kontakt med flera delar i organisationen, allt från närmsta kollegorna i supporten till transport, inköp och lager i olika delar av landet.

Du ingår i ett team på 14 personer och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds du en introduktionsutbildning. Arbetstiderna är rullande schema vardagar: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00 eller 10:00-19:00. Helgarbete förekommer var 6.e vecka.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God systemvana och kunnig i Office-paketet
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av order-, reklamations- och ärendehanteringssystem är meriterande
• Tidigare erfarenhet från kundservice och/eller kundtjänst är meriterande

Som person har du en hög servicekänsla med ett intresse och förmåga att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar gentemot företagets kunder. Du är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Då du har många kontaktytor i det dagliga arbetet så tror vi att du trivs i samarbete med andra och har en god kommunikativ förmåga. Vissa dagar är tempot högt med fullt tryck på telefon och mail. Då är det viktigt att du kan behålla lugnet, prioritera de viktigaste uppgifterna och bibehålla strukturen i ditt arbete.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Jönköping, heltid, kundtjänst, kundservicemedarbetare, kundsupport, Axfood, Dagab, FMCG, dagligvaruhandeln, logistik

Ansök nu

Fibertekniker till Eltel

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Eltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

Arbetsuppgifter:

Som tekniker inom el/tele hos Eltel fokuserar du på ombyggnad och nybyggnad av framförallt koppar- och fibernät. I rollen kommer du installera, montera och märka nät samt utföra skarvning, svetsning och skalning av kabel. Beroende på uppdrag kommer du att arbeta självständigt eller tillsammans med en kollega. Du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning inom teknik, el/tele eller liknande
• Erfarenhet från ett praktiskt arbete innehållande montering, installation och/eller underhåll eller närliggande område
• B-körkort
• Meriterande med stolputbildning

Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknisk intresse och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, byggtekniker, installation, montering, underhåll, service, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, fiber, koppar, heltid, Gränna, Habo, Husqvarna, Nässjö, Jönköping, Mullsjö, Tenhult, Ulricehamn, Vetlanda

Ansök nu

Programmerare / IT-student på deltid till VONT AB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos VONT AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

VONT AB utvecklar och tillverkar produkter inom ”nikotin utan tobak”. Försäljningen sker främst via egen webshop www.vont.se. Företaget är engagerade i att aktivt undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter för att möta deras kunders behov i och utanför Sverige. VONT AB vill vara en del av lösningen på problemen med traditionella cigaretter. Därför förespråkar de ansvarsfullt användande, och uppmuntrar aldrig ungdomar, icke-rökare eller rökfria att använda nikotinprodukter.

Arbetsuppgifter:

Som programmerare hos VONT är din uppgift är att förenkla för VONTs kunder genom att omsätta komplexa behov till mer standardiserade lösningar. Du integrerar med VONTs verksamhetssystem och arbetar med intern webbutveckling löpande i samråd med ägarna samt utefter given prioriteringslista. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter har stort fokus på programmering och du arbetar mestadels med programmering i Wordpress, men även andra programmeringsspråk såsom JavaScript, PHP och CSS. Utöver det ingår även konfiguration, uppsättning av kundspecifika lösningar, felsökning m.m. i arbetsuppgifterna.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående relevant utbildning, exempelvis inom webbutveckling, programmering eller grafisk design
• Kunskap och erfarenhet av att arbeta/koda inom Wordpress, antingen via arbetslivserfarenhet eller i egna projekt
• Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse att testa på nya tillvägagångssätt. Du är en praktisk person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Du är lyhörd utefter ägarnas förfrågningar och motiveras av att agera problemlösande. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Slutligen är du en social person som uppskattar möjlighet till nya kontakter och därtill har du en god kommunikativ förmåga.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, programmering, VONT, deltid, student, systemutveckling, systemutvecklare, Wordpress, studier, Jönköping, extrajobb, programmerare, IT-student, webb, webbutvecklare, PHP, JavaScript, CSS, frontend, grafisk design, koda, kodning

Ansök nu

Administratör / säljsupport till The Bucket Pros

Säljassistent
Läs mer Jun 10
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos The Bucket Pros.

Om företaget:

The Bucket Pros (f.d whitelabelgolf) är ett one-stop-shop för alla rangeoperatörer som vill utrusta och utveckla sin golfrange. Kunderna består av såväl golfklubbar som fristående träningsanläggningar inom Europa med allt ifrån den modernaste golfanläggning till den lilla golfklubben. Företagets vision är att bli marknadens främsta aktör inom området golfrange.

The Bucket Pros jobbar med konsulting, håller i utbildningar för rangeoperatörer och jobbar med fokus på lönsamhet för sina kunder. Produkterna och tjänsterna riktar sig direkt till golfrangen så som bollar, mattor, bollautomater med tillbehör, betalsystem för bollautomater (Range Management System), strålkastare, väderskydd, studios, säkerhetsnät, stolpar m.m.

Huvudkontoret är placerat i Jönköping/Huskvarna och de är 10 medarbetare i Sverige och 3 i övriga Europa. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker en administratör / säljsupport som vill vara med på resan. Du får också möjlighet att vara med och påverka det egna arbetet samtidigt som du blir en viktig del av teamet där ni tillsammans skapar en positiv anda och en utveckling framåt!

Arbetsuppgifter:

I rollen som administratör arbetar du med varierande administrativa uppgifter med fokus på faktura- och orderhantering samt andra arbetsuppgifter inom området. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att administrera hyres-och leasingkontrakt, fakturering, registrering av leverantörsfakturor, posthantering, förbereda kunder inför installationer, hålla leverantör-och kundregister uppdaterat, hantera kvitton samt utläggsrapporter.

Tjänsten innefattar även en del sälj-och kundsupport, där du är behjälplig med att besvara frågor och hantera ärenden både från kunder och kollegor. Du är en viktig del av såväl det interna som externa samarbetet där du hanterar flera kontaktytor.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du har något års arbetslivserfarenhet inom administration och/eller service
• Du har ett intresse för ekonomi
• God datorvana och Excel kunskaper
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Det är meriterande om du har ett intresse inom golf.

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Du är social, prestigelös och motiveras av att samarbeta med dina kollegor för att driva företaget framåt. Då The Bucket Pros är en liten organisation, behöver du vara prestigelös och ha en nyfikenhet som tar dig hela tiden framåt. Vidare är du lösningsorienterad och har en vilja att utveckla och effektivisera rutiner.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, support, säljsupport, ekonomi, order, inköp, leverans, avtal, tillväxt, rekrytering, heltid, golf, golfrange, The Bucket Pros, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Teknisk kundsupport till Renz Sweden

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura. Detta ger både dig och Renz en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Renz Sweden AB ingår i Renz Group koncernen som har ca 880 medarbetare i Europa. Renz grundades år 1925 i Tyskland och är idag marknadsledande med många patenterade lösningar för brevlådor, fastighets- och paketboxar. Företaget använder sig av modern teknik och en känsla för detaljer, som gett dem den ledande position de har på den europeiska marknaden.

Renz produktion befinner sig främst i Polen men har även producerande enheter i Tyskland, Frankrike samt Storbritannien.

Arbetsuppgifter:

I rollen som teknisk kundsupport arbetar du dagligen i Renz administrationsverktyg där du hjälper den interna och externa kunden med exempelvis felsökning och kontoadministration. Tjänsten innebär order- och inköpshantering i affärssystemet Pyramid samt att besvara produktfrågor vilket faller sig naturligt för att kunna ge kunden förstklassig support.
I Renz administrationsverktyg förekommer uppgifter såsom:

• Konfigurationshantering
• Skapa och administrera användarkonton till kunder
• Fjärruppdatera mjukvara på produkt
• Enklare felsökning genom att syna loggar

Du kommer att ingå i ett härligt supportteam om 4 personer som tillsammans jobbar med att ge den bästa kundupplevelsen och med ständiga förbättringar. Naturligtvis kommer du att få en gedigen introduktion till arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Ett tekniskt intresse samt god system- och datorvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
• Meriterande: erfarenhet av affärssystemen Pyramid och/eller Jira

För att trivas i rollen tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter samt är en social och kommunikativ person. Därtill sätter du alltid kunden i fokus, anstränger dig för att leverera lösningar och gillar att göra det där lilla extra. Då inkommande ärenden och uppkomna problem är en stor del av vardagen, är det viktigt att du har en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. I och med att ni är ett mindre team, är du hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, teknik, support, teknisk support, customer support, kundsupport 1st line support, heltid, Jönköping, Renz Group, service, kund

Ansök nu

Butikssäljare / Proffssäljare till Lindab

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 27
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lindab.

Om företaget:

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm

Arbetsuppgifter:

Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för driften och utvecklingen av butiken där ansvarstagande samt samarbets- och initiativförmåga är centrala egenskaper. Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegorna vara en lokal professionell och kompetent partner till Lindabs kunder i Jönköping med omnejd. Vidare arbetar du aktivt med att sälja Lindabs produkter till framför allt plåt- och ventilationsentreprenörer, med ett stort kundfokus i centrum.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God datorvana
• Obehindrad svenska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av service och försäljning är meriterande, men inget krav
• Tidigare erfarenhet av byggbranschen är meriterande, men inget krav

För att lyckas i rollen som proffssäljare ser vi att du är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad. Du är en handlingskraftig och positiv person som bygger varaktiga kundrelationer genom värdebaserad försäljning. Du har ett stort personligt driv och en vilja att alltid göra det ”lilla extra”. Vidare trivs du med att samarbeta i team för att nå framgång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butikssäljare, försäljning, proffssäljare, ventilation, plåt, butik, heltid, rekrytering, Lindab, Jönköping

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist till INVID

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jun 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som IT-säkerhetsspecialist arbetar du med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Du får en nyckelroll när det kommer till att öka INVIDs kunders förmåga att stå emot cyberattacker och skydda deras digitala tillgångar.

Du kommer att arbeta med uppdrag inom området IT- och informationssäkerhet, exempelvis rådgivning, workshops, projekt, identifiera risker och hantera säkerhetshot. Du kommer även göra sårbarhetsanalyser, penetrationstestnings samt bistå i utredningar av säkerhetsincidenter. Dina arbetsuppgifter innefattar även att identifiera och stoppa pågående cyberattacker.

Som IT-säkerhetsspecialist ingår du i ett starkt team som inte bara delar erfarenheter, utan också bidrar till utveckling av nya koncept och metoder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom IT
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT, meriterande med erfarenhet inom informationssäkerhet
• Goda kunskaper inom nätverk, kommunikation och modern IT-arkitektur
• Du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt identifiera risker och eventuella fel samt tar dig an problemen ur ett analytiskt perspektiv. För att lyckas i rollen, är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Då skriftlig kommunikation är en stor del av din roll, är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i skrift – du har ett stort ordförråd och kan uttrycka dig informativt och tydligt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping, med möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, information, säkerhet, säkerhetsspecialist, konsult, INVID, Småland, Jönköping, Göteborg, Stockholm, IT-säkerhetsspecialist, heltid, informationssäkerhet, konsult, säkerhetskonsult, GDPR, Microsoft, Office 365, Azure, rekrytering, OSCP, CRTP. SFORY, forensisk analys, Python, C#, PowerShell, Microsoft, incident manager, security manager

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom Digital Transformation till INVID

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jun 7
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetskonsult hjälper du företag utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Som verksamhetskonsult ingår du i ett starkt team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder. Konsultuppdragen handlar om att stötta kunderna i deras digitala transformation, hitta effektiviseringsmöjligheter och jobba i projekt kring RPA/DPA.

Som verksamhetskonsult ligger dina huvudsakliga uppdragsområden inom Microsofts Power Platform, Azure Logic Apps och SharePoint. Med hjälp av dessa verktyg digitaliserar och automatiserar du kundernas processer och informationshantering.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, digitalisering, automatisering eller informationshantering
• God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
• Kunskaper inom någon eller några av Microsofts molntjänster såsom Power platform, SharePoint eller Azure Logic Apps.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är duktig på att uttrycka dig tydligt, lyssnar in andra och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har en hög teknisk förståelse inom ditt område och är intresserad av omvärldsbevakning, att sätta dig in i ny teknik samt nya metoder då det är av vikt för denna roll.

Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutföra i tid. Samtidigt uppskattar du att jobba tillsammans med andra, har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enligt önskemål. Kontor finns i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetsutvecklare, verksamhet, produkt, produktivitet, produktivitetskonsult, konsult, rekrytering, INVID, Småland, Jönköping, Värnamo, Tranås, Vetlanda, Anderstorp, Västervik, heltid, Microsoft, Microsoft Power Platform, Azure, SharePoint, IT, teknik, digitalisering, digitaliseringsprocesser, processer, automatisering, information, informationshantering, digital transformation

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom Digital Transformation till INVID

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jun 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetskonsult hjälper du företag utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Som verksamhetskonsult ingår du i ett starkt team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder. Konsultuppdragen handlar om att stötta kunderna i deras digitala transformation, hitta effektiviseringsmöjligheter och jobba i projekt kring RPA/DPA.

Som verksamhetskonsult ligger dina huvudsakliga uppdragsområden inom Microsofts Power Platform, Azure Logic Apps och SharePoint. Med hjälp av dessa verktyg digitaliserar och automatiserar du kundernas processer och informationshantering.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, digitalisering, automatisering eller informationshantering
• God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
• Kunskaper inom någon eller några av Microsofts molntjänster såsom Power platform, SharePoint eller Azure Logic Apps.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är duktig på att uttrycka dig tydligt, lyssnar in andra och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har en hög teknisk förståelse inom ditt område och är intresserad av omvärldsbevakning, att sätta dig in i ny teknik samt nya metoder då det är av vikt för denna roll.

Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutföra i tid. Samtidigt uppskattar du att jobba tillsammans med andra, har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enligt önskemål. Kontor finns i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetsutvecklare, verksamhet, produkt, produktivitet, produktivitetskonsult, konsult, rekrytering, INVID, Småland, Jönköping, Värnamo, Tranås, Vetlanda, Anderstorp, Västervik, heltid, Microsoft, Microsoft Power Platform, Azure, SharePoint, IT, teknik, digitalisering, digitaliseringsprocesser, processer, automatisering, information, informationshantering, digital transformation

Ansök nu

Produktansvarig säljare / Key Account Manager till S-I-T

Key account manager
Läs mer Jun 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svensk Innovativ Träteknik.

Om företaget:

Svensk Innovativ träteknik är ett företag med lång tradition inom svensk träbearbetning. Deras historia, som går ända tillbaka till 1919, har byggt en gedigen plattform av kunskap och erfarenhet som företaget står på idag och gör det möjligt för dem att se nya innovativa möjligheter. Sigfrid Stenberg grundade företaget 1919 med affärsidén att leverera maskiner till träindustrin. Svensk Innovativ Träteknik ingick länge i AB Sigfrid Stenberg och kallades då för Stenbergs. 2007 såldes verksamheten till E & F Holding och ändrade namn till Stenbergs Träteknik AB.

Fem år senare byter de namn till S-I-T –¬ Svensk Innovativ Träteknik AB. Med det skapar företaget ny historia. Tillsammans med deras kunder vill de förnya branschen och skapa innovativa och lönsamma lösningar.

Företagets kontor och maskinutställning ligger i Tenhult utanför Jönköping, men många arbetsuppgifter utförs på distans. S-I-T har ingått i partnerskap med SCM, en världsledande leverantör av maskiner för träindustrin. I samband med detta söker vi nu en ny produktansvarig säljare för denna ytbehandlingsutrustning. Vi söker även en produktansvarig säljare inom bearbetning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktansvarig säljare driver du självständigt hela försäljningsprocessen, mot befintliga och potentiella slutkunder från första möte till godkänd offert. Du har stor möjlighet att sätta din egen prägel och strategi för försäljningen, du planerar själv och genomför kundbesök, bygger upp din kundbas samt utvecklar långsiktiga relationer. Du ansvarar för försäljning och budget för dina kunder samt för att vidta de åtgärder som krävs för att nå uppsatta mål.

Du jobbar aktivt med att hjälpa dina kunder med att hitta och föreslå bästa lösning. Ditt ansvar är att agera expert inom området och med en bred kunskap och förståelse för kundens krav och förutsättningar, vara ett stöd genom hela processen. Vidare har du ett nära samarbete med leverantörer, kunder, företagets distriktsäljare samt projektledare där ni tillsammans driver affärsprocesserna. I rollen som produktansvarig säljare reser du några dagar i månaden både inom Sverige, men också inom Europa, vilket du styr helt självständigt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Några års arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning eller en annan teknisk roll inom ytbehandling, eller andra roller inom planmöbelindustrin
• Erfarenhet av träindustrin är starkt meriterande
• B-körkort
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Du är affärsmässig i ditt tankesätt såväl som i ditt agerande. Du har en stark drivkraft och trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har en utåtriktad personlighet och trivs i personliga möten, där du både vårdar och skapar nya relationer. Du är också en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor i projekt och möten.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Tenhult, Jönköping eller Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktansvarig säljare, Key Account Manager, produkt, sälj, säljare, försäljning, träindustri, trä, maskiner, industri, rekrytering, heltid, teknik, Jönköping, Svensk Innovativ Träteknik

Ansök nu

Slipoperatör / Maskinoperatör / Slipning / CNC till Stockholm

Slipare, metall
Läs mer Maj 27
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och överrekrytering.

Om företaget:

System 3R International AB ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder. Fokus ligger på verktyg och automationsutrustning för verkstadsmaskiner och form- och verktygsframtagning. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Arbetsuppgifter:

Som slipoperatör ingår du i ett väl sammansvetsat arbetslag och är en viktig del av produktionen. Du arbetar i team med att slipa produkter i korta serier med höga krav på finish och snäva toleranser. Du arbetar efter ritning i CNC-styrda maskiner men även en del manuellt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av CNC-styrda maskiner
• Erfarenhet av arbete inom liknande industri gärna inom produktion och tillverkning
• Erfarenhet av slipning (plan-, rund- eller hålslipning) är meriterande
• Tidigare erfarenhet av ritningsläsning är meriterande
• Du utrycker dig väl i tal och skrift
• Datorvana

I rollen lyckas du som har ett stort tekniskt intresse och som tycker om att arbeta fokuserat och noggrant. Du är kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta under ansvar. Här trivs du som vill vara en del av ett sammansvetsat team där du bidrar med positiv energi till dina kollegor. Du trivs i en flexibel roll och tvekar inte att hugga tag när dina kollegor behöver hjälp.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby
Lön: Enligt Avtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CNC, operatör, slipning, slipoperatör, industri, maskin, Stockholm, maskinoperatör, slipare, planslip, hålslip, rundslip, cnc-operatör, dag, vällingby

Ansök nu

Administrativ trafikledare / trafikplanerare till Best Transport

Transportplanerare
Läs mer Maj 31
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett vikariat på heltid som varar i 7 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Best Transport. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete efteråt.

Om företaget:

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har företaget utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark som verkar på en lokal marknad. Kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden. Som enda företaget i transportbranschen inkluderar Best Transport 100% klimatkompensation i alla sina transporter.

Efter fyra framgångsrika år ser Best Transport fortsatt tillväxt i Sverige med ca 15–17% per år. Målet är att vara ledande i Norden på snabba transporter. I Jönköping arbetar 28 personer som tycker om att ha det fruktansvärt roligt på jobbet. Vi söker nu dig som vill vara en del av detta härliga gäng och få Best Transport att växa i Jönköping.

Arbetsuppgifter:

Som trafikledare på Best Transport är ditt huvudsakliga ansvar att fördela och planera uppdragen. Du hanterar kundtjänstärenden, både mot betal-och slutkund samt via telefon och e-post. Du ingår i ett litet och sammansvetsat team och samarbetar nära de andra trafikplanerarna på kontoret. Med dator och telefon som främsta verktyg tar du emot och lägger ordrar från Best transports kunder, för att sedan planera rutter och boka körningar för leverans. Kunderna är såväl små som stora företag inom olika branscher. Vid orderläggning ansvarar du för att insamla nödvändig information, såsom mått, vikt, tid och datum för leverans, varpå systemet automatiskt prissätter transporten. Därtill arbetar du även med fakturering och avräkning, hantering av manuella fraktsedlar samt reklamationer. Du har dessutom ett mycket kompetent systemstöd till din hjälp.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom logistik
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Meriterande: arbetslivserfarenhet inom området

Utöver ovannämnda krav ser vi att du är en stresstålig person som trivs att arbeta i högt tempo. Du är lösningsorienterad och koordinerad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur i ditt arbete, även om du uppskattar att inte veta hur nästa dag kommer se ut. Därtill har du förmågan att både vara detaljorienterad och helhetsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trafikledare, administration, trafik, transport, bud, distribution, order, planering, reklamation, rekrytering, Best Transport, Jönköping

Ansök nu

General Manager of Sales and Marketing till GS Yuasa Battery Nordic

Key account manager
Läs mer Maj 16
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos GS Yuasa Battery Nordic.

Om företaget:

GS Yuasa är världens ledande batteritillverkare. Gruppen består av 65 dotterbolag och 33 filialer i länder över hela världen. I över 100 år har GS Yuasa kontinuerligt skapat avancerade lagrade energilösningar under filosofin ”Creating the Future of Energy” och etablerat sig som det bästa produktvalet för fordons-och industribatterier.

GS Yuasa Battery Nordic finns i Bankeryd och arbetar inom sälj-, marknad-och logistikfunktion med kundbasen i Norden och Baltikum.

Arbetsuppgifter:

I rollen som General Manager of Sales and Marketing har du en nyckelroll där du ingår i ledningsgruppen och ansvarar för hela försäljningsprocessen vad gäller både nya och befintliga större kunder. Ditt mål är att utveckla samarbeten, skapa fler affärsmöjligheter och relationer, för att bidra till företagets fortsatta framgångsresa. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen vilket innefattar kartläggning, bokning av möten, uppföljning, bearbetning, offertskrivning samt stänga affärer och arbeta med kundvård.

En viktig del i rollen blir att driva frågor kring utveckling av säljorganisationen. Du ansvarar för ett team som består utav fyra personer inom försäljning och marknad där coachning och utveckling blir viktigt för att bygga tillväxt. Vidare har du även personal-, budget-samt resultatansvar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Några års arbetslivserfarenhet inom försäljning, B2B
• Erfarenhet inom ledarskap
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• B-körkort
• Meriterande: Erfarenhet inom branschen så som inom bildelar eller automotive
• Meriterande: Erfarenhet inom el och energilösningar

För att lyckas i rollen som Sales Manager har du ett stort intresse för ledarskap och försäljning och du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Du är nyfiken för att förstå kundens behov, lyhörd och förtroendegivande. Du får energi av att föra dialoger och arbeta med nya människor och du tar gärna första steget i ett samtal. Att arbeta i en roll där du får utrymme att vara självgående och driva ditt arbete och affärer framåt är något som du trivs med.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bankeryd, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales Manager, säljare, försäljning, säljchef, B2B, personalansvar, tillväxt, affärer, kund, batteri, energi, ledarskap, rekrytering, heltid, GS Yuasa Battery Nordic, Jönköping

Ansök nu

Fibertekniker till Eltel

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Maj 13
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Eltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

Arbetsuppgifter:

Som tekniker inom el/tele hos Eltel fokuserar du på ombyggnad och nybyggnad av framförallt koppar- och fibernät. I rollen kommer du installera, montera och märka nät samt utföra skarvning, svetsning och skalning av kabel. Beroende på uppdrag kommer du att arbeta självständigt eller tillsammans med en kollega. Du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning inom teknik, el/tele eller liknande
• Erfarenhet från ett praktiskt arbete innehållande montering, installation och/eller underhåll eller närliggande område
• B-körkort
• Meriterande med stolputbildning

Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknisk intresse och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, byggtekniker, installation, montering, underhåll, service, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, fiber, koppar, heltid, Gränna, Habo, Husqvarna, Nässjö, Jönköping, Mullsjö, Tenhult, Ulricehamn, Vetlanda

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom Digital Transformation till INVID

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Maj 13
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetskonsult hjälper du företag utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Som verksamhetskonsult ingår du i ett starkt team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder. Konsultuppdragen handlar om att stötta kunderna i deras digitala transformation, hitta effektiviseringsmöjligheter och jobba i projekt kring RPA/DPA.

Som verksamhetskonsult ligger dina huvudsakliga uppdragsområden inom Microsofts Power Platform, Azure Logic Apps och SharePoint. Med hjälp av dessa verktyg digitaliserar och automatiserar du kundernas processer och informationshantering.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, digitalisering, automatisering eller informationshantering
• God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
• Kunskaper inom någon eller några av Microsofts molntjänster såsom Power platform, SharePoint eller Azure Logic Apps.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är duktig på att uttrycka dig tydligt, lyssnar in andra och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har en hög teknisk förståelse inom ditt område och är intresserad av omvärldsbevakning, att sätta dig in i ny teknik samt nya metoder då det är av vikt för denna roll.

Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutföra i tid. Samtidigt uppskattar du att jobba tillsammans med andra, har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enligt önskemål. Kontor finns i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetsutvecklare, verksamhet, produkt, produktivitet, produktivitetskonsult, konsult, rekrytering, INVID, Småland, Jönköping, Värnamo, Tranås, Vetlanda, Anderstorp, Västervik, heltid, Microsoft, Microsoft Power Platform, Azure, SharePoint, IT, teknik, digitalisering, digitaliseringsprocesser, processer, automatisering, information, informationshantering, digital transformation

Ansök nu

Sommarjobb inom ekonomi / ekonomiassistent till Axfood

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 23
About Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

About the job:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid om varar i 3 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Axfood. Det finns goda möjligheter till extrajobb under studierna, förutsatt att alla parter är nöjda. Som konsult via Bravura blir du tilldelad en dedikerad konsultchef som följer med dig i din fortsatta utveckling.

About the company:

I Axfoodkoncernen ingår butikskedjorna Willys och Hemköp. Inom Hemköp finns även handlarägda butiker och Axfood Närlivs samverkar med Tempo, Handlar'n och Direkten. Axfood Närlivs levererar dessutom till servicehandeln. Grossistförsäljning drivs genom kedjan Axfood Snabbgross. Dagab ansvarar för koncernens sortimentsutveckling, inköp och logistik.

Totalt har Axfood 263 egna butiker och cirka 820 samverkande butiker. Axfood är nummer två på den svenska marknaden med en marknadsandel på cirka 20 procent.

Axfood Shared Service Center ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för alla Axfoods helägda bolag.

Axfood SSC har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.

Tasks and responsibilities:

Tillsammans med ett antal kollegor kommer du att arbeta med kund-och leverantörsreskontrans olika delar såsom fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, leverantörsreskontrabevakning, kontoavstämningar mm. Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakt externt och internt. Arbetet med kund-och leverantörsreskontra sker i affärssystemet SAP Ekonomi.

Education, Experience and Personal characteristics:

• Det är meriterande om du studerar ditt första eller andra år inom ekonomi
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Det är meriterande med kunskaper inom SAP samt kunskaper inom Excel

Vi tror att du som söker tjänsten har ett intresse för ekonomiska flöden. Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor i ditt arbete och du värdesätter ett öppet klimat. Vidare är du driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd och du trivs av att arbeta i ett högt tempo.

Other information:

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, sommarjobb, semestervikariat, student, heltid, Jönköping

Ansök nu

Produktansvarig säljare / Key Account Manager till S-I-T

Key account manager
Läs mer Maj 11
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svensk Innovativ Träteknik.

Om företaget:

Svensk Innovativ träteknik är ett företag med lång tradition inom svensk träbearbetning. Deras historia, som går ända tillbaka till 1919, har byggt en gedigen plattform av kunskap och erfarenhet som företaget står på idag och gör det möjligt för dem att se nya innovativa möjligheter. Sigfrid Stenberg grundade företaget 1919 med affärsidén att leverera maskiner till träindustrin. Svensk Innovativ Träteknik ingick länge i AB Sigfrid Stenberg och kallades då för Stenbergs. 2007 såldes verksamheten till E & F Holding och bytte namn till Stenbergs Träteknik AB.

Fem år senare byter de namn till S-I-T –¬ Svensk Innovativ Träteknik AB. Med det skapar företaget ny historia. Tillsammans med deras kunder vill de förnya branschen och skapa innovativa och lönsamma lösningar.

Företagets kontor och maskinutställning ligger i Tenhult utanför Jönköping, men många arbetsuppgifter utförs på distans. S-I-T har ingått i partnerskap med SCM, en världsledande leverantör av maskiner för träindustrin. I samband med detta söker vi nu en ny produktansvarig säljare för denna ytbehandlingsutrustning. Vi söker även en produktansvarig säljare inom bearbetning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktansvarig säljare driver du självständigt hela försäljningsprocessen, mot befintliga och potentiella slutkunder från första möte till godkänd offert. Du har stor möjlighet att sätta din egen prägel och strategi för försäljningen, du planerar själv och genomför kundbesök, bygger upp din kundbas samt utvecklar långsiktiga relationer. Du ansvarar för försäljning och budget för dina kunder samt för att vidta de åtgärder som krävs för att nå uppsatta mål.

Du jobbar aktivt med att hjälpa dina kunder med att hitta och föreslå bästa lösning. Ditt ansvar är att agera expert inom området och med en bred kunskap och förståelse för kundens krav och förutsättningar, vara ett stöd genom hela processen. Vidare har du ett nära samarbete med leverantörer, kunder, företagets distriktsäljare samt projektledare där ni tillsammans driver affärsprocesserna. I rollen som produktansvarig säljare reser du några dagar i månaden både inom Sverige, men också inom Europa, vilket du styr helt självständigt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Några års arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning eller en annan teknisk roll inom ytbehandling, eller andra roller inom planmöbelindustrin
• Erfarenhet av träindustrin är starkt meriterande
• B-körkort
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Du är affärsmässig i ditt tankesätt såväl som i ditt agerande. Du har en stark drivkraft och trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har en utåtriktad personlighet och trivs i personliga möten, där du både vårdar och skapar nya relationer. Du är också en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor i projekt och möten.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Tenhult, Jönköping eller Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktansvarig säljare, Key Account Manager, produkt, sälj, säljare, försäljning, träindustri, trä, maskiner, industri, rekrytering, heltid, teknik, Jönköping, Svensk Innovativ Träteknik

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist till INVID

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Maj 13
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som IT-säkerhetsspecialist arbetar du med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Du får en nyckelroll när det kommer till att öka INVIDs kunders förmåga att stå emot cyberattacker och skydda deras digitala tillgångar.

Du kommer att arbeta med uppdrag inom området IT- och informationssäkerhet, exempelvis rådgivning, workshops, projekt, identifiera risker och hantera säkerhetshot. Du kommer även göra sårbarhetsanalyser, penetrationstestnings samt bistå i utredningar av säkerhetsincidenter. Dina arbetsuppgifter innefattar även att identifiera och stoppa pågående cyberattacker.

Som IT-säkerhetsspecialist ingår du i ett starkt team som inte bara delar erfarenheter, utan också bidrar till utveckling av nya koncept och metoder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom IT
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT, meriterande med erfarenhet inom informationssäkerhet
• Goda kunskaper inom nätverk, kommunikation och modern IT-arkitektur
• Du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt identifiera risker och eventuella fel samt tar dig an problemen ur ett analytiskt perspektiv. För att lyckas i rollen, är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Då skriftlig kommunikation är en stor del av din roll, är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i skrift – du har ett stort ordförråd och kan uttrycka dig informativt och tydligt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping, med möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, information, säkerhet, säkerhetsspecialist, konsult, INVID, Småland, Jönköping, Göteborg, Stockholm, IT-säkerhetsspecialist, heltid, informationssäkerhet, konsult, säkerhetskonsult, GDPR, Microsoft, Office 365, Azure, rekrytering, OSCP, CRTP. SFORY, forensisk analys, Python, C#, PowerShell, Microsoft, incident manager, security manager

Ansök nu

Programmerare / IT-student på deltid till VONT AB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 9
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos VONT AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

VONT AB utvecklar och tillverkar produkter inom ”nikotin utan tobak”. Försäljningen sker främst via egen webshop www.vont.se. Företaget är engagerade i att aktivt undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter för att möta deras kunders behov i och utanför Sverige. VONT AB vill vara en del av lösningen på problemen med traditionella cigaretter. Därför förespråkar de ansvarsfullt användande, och uppmuntrar aldrig ungdomar, icke-rökare eller rökfria att använda nikotinprodukter.

Arbetsuppgifter:

Som programmerare hos VONT är din uppgift är att förenkla för VONTs kunder genom att omsätta komplexa behov till mer standardiserade lösningar. Du integrerar med VONTs verksamhetssystem och arbetar med intern webbutveckling löpande i samråd med ägarna samt utefter given prioriteringslista. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter har stort fokus på programmering och du arbetar mestadels med programmering i Wordpress, men även andra programmeringsspråk såsom JavaScript, PHP och CSS. Utöver det ingår även konfiguration, uppsättning av kundspecifika lösningar, felsökning m.m. i arbetsuppgifterna.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående relevant utbildning, exempelvis inom webbutveckling, programmering eller grafisk design
• Kunskap och erfarenhet av att arbeta/koda inom Wordpress, antingen via arbetslivserfarenhet eller i egna projekt
• Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse att testa på nya tillvägagångssätt. Du är en praktisk person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Du är lyhörd utefter ägarnas förfrågningar och motiveras av att agera problemlösande. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Slutligen är du en social person som uppskattar möjlighet till nya kontakter och därtill har du en god kommunikativ förmåga.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, programmering, VONT, deltid, student, systemutveckling, systemutvecklare, Wordpress, studier, Jönköping, extrajobb, programmerare, IT-student, webb, webbutvecklare, PHP, JavaScript, CSS, frontend, grafisk design, koda, kodning

Ansök nu

Kalkylator / Kalkylspecialist

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Apr 7
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Företaget är ett byggföretag som just nu befinner sig i en expansiv fas och vill förstärka bolaget med ytterligare kompetens. Företaget arbetar med projekt för både privat- och företagskunder, med fokus på god kvalitet och ett hållbarhetsperspektiv i sin produktion av bostäder.

Företaget har både en butik och arbetar projektbaserat gentemot kunder. Företaget präglas av en familjär kultur med engagerade och positiva kollegor där alla arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Kundperspektivet är i fokus och alla kunder är viktiga, stora som små.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kalkylator ingår allt från marknadsbevakning till komplett kalkylering och att ta fram underlag för anbud. Du har ett helhetsansvar för kalkyl, prissättning och anbud i kontakt med företagets beställare, entreprenörer och leverantörer. Du gör beräkningar på material- och arbetskostnader med utgångspunkt från förfrågningsunderlag för att fastställa budget för hela projektet. Du kommer även att följa med ut på projekt för att få mer insikt i arbetet. Vidare är du även behjälplig vid samarbetsavtal, ramavtal och projektavtal för inköp.

I rollen har du ett gott samarbete med kunder och kollegor samt leverantörer inom Europa.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom kalkylering i minst 3 år
• Erfarenhet inom Bitcon eller annat kalkylprogram
• B-körkort
• Flytande kunskaper i svenska, goda kunskaper i engelska
• Meriterande: eftergymnasial ingenjörsutbildning

För att trivas i rollen, tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförande i tid. Du är en praktisk och företagsam person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Därtill är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur samt är uppmärksam på detaljer.

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du uppskattar god kontakt med både kunder och kollegor samt att lösa problem som bidrar till att alla parter är nöjda. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kalkyl, kalkylering, kalkylspecialist, kalkylator, tillväxtresa, nyckelperson, driv, ansvar, anbud, offerter, beräkningar, bygg, byggbranschen, snickare, plattsättare, material, byggingenjör, trä, betong, gips, heltid, Jönköping, beräkningsingenjör

Ansök nu

Slipoperatör / Maskinoperatör / Slipning / CNC

Slipare, metall
Läs mer Maj 10
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och överrekrytering.

Om företaget:

System 3R International AB ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder. Fokus ligger på verktyg och automationsutrustning för verkstadsmaskiner och form- och verktygsframtagning. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Arbetsuppgifter:

Som slipoperatör ingår du i ett väl sammansvetsat arbetslag och är en viktig del av produktionen. Du arbetar i team med att slipa produkter i korta serier med höga krav på finish och snäva toleranser. Du arbetar efter ritning i CNC-styrda maskiner men även en del manuellt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av CNC-styrda maskiner
• Erfarenhet av arbete inom liknande industri gärna inom produktion och tillverkning
• Erfarenhet av slipning (plan-, rund- eller hålslipning) är meriterande
• Tidigare erfarenhet av ritningsläsning är meriterande
• Du utrycker dig väl i tal och skrift
• Datorvana

I rollen lyckas du som har ett stort tekniskt intresse och som tycker om att arbeta fokuserat och noggrant. Du är kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta under ansvar. Här trivs du som vill vara en del av ett sammansvetsat team där du bidrar med positiv energi till dina kollegor. Du trivs i en flexibel roll och tvekar inte att hugga tag när dina kollegor behöver hjälp.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby
Lön: Enligt Avtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CNC, operatör, slipning, slipoperatör, industri, maskin, Stockholm, maskinoperatör, slipare, planslip, hålslip, rundslip, cnc-operatör, dag, vällingby

Ansök nu

Programmerare / IT-student på deltid till VONT AB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 20
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos VONT AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

VONT AB utvecklar och tillverkar produkter inom ”nikotin utan tobak”. Försäljningen sker främst via egen webshop www.vont.se. Företaget är engagerade i att aktivt undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter för att möta deras kunders behov i och utanför Sverige. VONT AB vill vara en del av lösningen på problemen med traditionella cigaretter. Därför förespråkar de ansvarsfullt användande, och uppmuntrar aldrig ungdomar, icke-rökare eller rökfria att använda nikotinprodukter.

Arbetsuppgifter:

Som programmerare hos VONT är din uppgift är att förenkla för VONTs kunder genom att omsätta komplexa behov till mer standardiserade lösningar. Du integrerar med VONTs verksamhetssystem och arbetar med intern webbutveckling löpande i samråd med ägarna samt utefter given prioriteringslista. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter har stort fokus på programmering och du arbetar mestadels med programmering i Wordpress, men även andra programmeringsspråk såsom JavaScript, PHP och CSS. Utöver det ingår även konfiguration, uppsättning av kundspecifika lösningar, felsökning m.m. i arbetsuppgifterna.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående relevant utbildning, exempelvis inom webbutveckling, programmering eller grafisk design
• Kunskap och erfarenhet av att arbeta/koda inom Wordpress, antingen via arbetslivserfarenhet eller i egna projekt
• Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse att testa på nya tillvägagångssätt. Du är en praktisk person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Du är lyhörd utefter ägarnas förfrågningar och motiveras av att agera problemlösande. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Slutligen är du en social person som uppskattar möjlighet till nya kontakter och därtill har du en god kommunikativ förmåga.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, programmering, VONT, deltid, student, systemutveckling, systemutvecklare, Wordpress, studier, Jönköping, extrajobb, programmerare, IT-student, webb, webbutvecklare, PHP, JavaScript, CSS, frontend, grafisk design, koda, kodning

Ansök nu

Redovisningsekonom till Axfood Shared Service Center

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 11
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Axfood Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.

På Axfood Shared Service Center (SSC) arbetar cirka 110 medarbetare med olika uppgifter inom ekonomi, lön och support på uppdrag av koncernbolagen. Verksamheten präglas av en varm och inbjudande arbetsmiljö, där det finns en tydlig teamkänsla med hjälpsamma kollegor. Axfood SSC är en lärande organisation med medarbetarna i fokus, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. Axfood SSC kontor finns på A6 området där vi sitter i moderna lokaler som är väl anpassade för verksamheten.

Arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsekonom blir du en del av teamet inom Axfood Redovisningscenter. Teamet ansvarar för både interna och externa bolag. Du kommer att arbeta med ett antal kunder där du är ansvarig för redovisningsarbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande redovisning, bokslutsarbete och rapportering till kund månadsvis, årsbokslut, årsredovisning samt inkomstdeklarationer. Du arbetar även med leverantörsfakturering, kundfakturering, analys, rådgivning och budgetarbete.

I rollen har du ett nära samarbete med dina kollegor. Du får möjlighet att arbeta varierat med bokföring och kontoavstämningar i en koncern med stora transaktionsvolymer.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Det är meriterande med kunskaper inom SAP samt Excel

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett stort intresse för redovisning och ekonomiska flöden. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra och du ser inga problem med att stödja kollegor i deras arbete. Vidare är du mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du har en väl utvecklad förmåga gällande att hantera en arbetsbelastning som periodvis är högre.

Övrig information:

Start: Omgående alt. augusti
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, ekonom, ekonomi, löpande redovisning, bokslut, deklaration, analys, SAP, Excel, uppdrag, heltid, Jönköping, Axfood SSC, Shared Service Center

Ansök nu

Junior mekanikkonstruktör till Automationsgruppen 3Button Group

Maskinkonstruktör
Läs mer Apr 20
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Front Automation.

Om företaget:Front Automation, Fröjd Automation, IML Technologies och Front AGV ingår i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3Button Group. Bolagen drivs i nära samarbete med varandra med gemensam ledning. Tillsammans är de cirka 50 medarbetare.

De tre bolagen har olika marknad där Front Automation fokuserar på robotautomation inom plock, pack och palletering. IML Technologies har sina kunder inom plastindustri och tillverkning av förpackningar och Fröjd Automation levererar kompletta automationslinjer till tillverkningsindustrin. Front AGV arbetar med och utvecklar automatiska truckar (AGV:er). Gemensam nämnare är användarvänlig automation med fokus på intelligent styrning. Här blir du en del av ett engagerat team där ni tillsammans driver företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som mekanikkonstruktör ansvarar du för att rita och konstruera maskiner och robotsystem. Du arbetar med att kombinera och anpassa befintliga moduler och byggblock för att möta kundernas önskemål samtidigt som en ständig utveckling av nya moduler och koncept pågår. Arbetet sker i ett nära samarbete med övriga funktioner på företaget där ni tillsammans driver frågor kring metodik, standardisering och vidareutveckling.

Vidare deltar du i möten och du får även möjligheten att se och arbeta nära din konstruktion. Konstruktionen sker i CAD-verktyget Inventor. Eftersom du blir en del av automationsgruppen 3BUTTON GROUP, finns möjligheten att ibland konstruera annan automationsutrustning kopplat till projekt i övriga bolag.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör / mekanikingenjör
• Intresse för mekanik
• Erfarenhet av CAD-verktyg
• Meriterande om du har kunskaper i Inventor

För att lyckas i rollen som mekanikkonstruktör har du ett tekniskt intresse och sinne. Du drivs av att samarbeta med andra människor i ditt arbete samt har du förmågan för att vara mycket noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Du motiveras av att sätta igång projekt och driva dessa framåt. Som person är du nyfiken och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt i arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanikkonstruktör, konstruktör, mekanik, CAD, CAD-verktyg, Inventor, rita, konstruktion, maskiner, automation, robot, projekt, rekrytering, heltid, Front Automation, IML Technologies, Fröjd Automation, Front AGV, 3Button Group, Jönköping

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Automationsgruppen 3Button Group

Maskinkonstruktör
Läs mer Apr 20
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Front Automation.

Om företaget:Front Automation, Fröjd Automation, IML Technologies och Front AGV ingår i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3Button Group. Bolagen drivs i nära samarbete med varandra med gemensam ledning. Tillsammans är de cirka 50 medarbetare.

De tre bolagen har olika marknad där Front Automation fokuserar på robotautomation inom plock, pack och palletering. IML Technologies har sina kunder inom plastindustri och tillverkning av förpackningar och Fröjd Automation levererar kompletta automationslinjer till tillverkningsindustrin. Front AGV arbetar med och utvecklar automatiska truckar (AGV:er). Gemensam nämnare är användarvänlig automation med fokus på intelligent styrning. Här blir du en del av ett engagerat team där ni tillsammans driver företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som mekanikkonstruktör ansvarar du för att rita och konstruera maskiner och robotsystem. Du arbetar med att kombinera och anpassa befintliga moduler och byggblock för att möta kundernas önskemål samtidigt som en ständig utveckling av nya moduler och koncept pågår. Arbetet sker i ett nära samarbete med övriga funktioner på företaget där ni tillsammans driver frågor kring metodik, standardisering och vidareutveckling.

Vidare deltar du i möten och du får även möjligheten att se och arbeta nära din konstruktion. Konstruktionen sker i CAD-verktyget Inventor. Eftersom du blir en del av automationsgruppen 3BUTTON GROUP, finns möjligheten att ibland konstruera annan automationsutrustning kopplat till projekt i övriga bolag.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör / mekanikingenjör
• Några års erfarenhet av maskinkonstruktion
• Erfarenhet av CAD-verktyg
• Meriterande om du har kunskaper i Inventor

För att lyckas i rollen som mekanikkonstruktör har du ett tekniskt intresse och sinne. Du drivs av att samarbeta med andra människor i ditt arbete samt har du förmågan för att vara mycket noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Du motiveras av att sätta igång projekt och driva dessa framåt. Som person är du nyfiken och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt i arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanikkonstruktör, konstruktör, mekanik, CAD, CAD-verktyg, Inventor, rita, konstruktion, maskiner, automation, robot, projekt, rekrytering, heltid, Front Automation, IML Technologies, Fröjd Automation, Front AGV, 3Button Group, Jönköping

Ansök nu

Produktutvecklare / Laboratorietekniker till MedicaNatumin

Kemist
Läs mer Apr 20
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MedicaNatumin.

Om företaget:

Svenska MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Målet är att bidra till en positiv hälsotrend och att erbjuda människor förbättrad livskvalitet. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen. Företaget är verksamma även i Norge via ett helägt dotterbolag.

Företagets huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo med cirka 40 anställda.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktutvecklare / laboratorietekniker arbetar du nära erfarna produktutvecklare med praktiskt utvecklingsarbete i laboratoriet. Du ansvarar för att leda övergången från produktutveckling till fullskalig produktion. Detta innebär arbete med tillverkning och test av kosmetiska produkter på labb samt utvärdering och analys av produkter genom mikroskopi, viskositetsmätning, pH-mätning och densitetsmätning. Arbetet avser främst utveckling av kosmetiska produkter, som exempelvis hudkräm, schampo och rengöringsprodukter.

Vidare arbetar du med kalibrering och kontroll av laboratorieutrustning samt förberedelse av tillverkningsprotokoll. Du arbetar även med dokumentation och framtagning av interna specifikationer för nya råvaror och dokumentation av tester. I rollen arbetar du också med problemlösning inom formulering, tillverkning, samt modifiering och optimering av befintliga tillverkningsmetoder. En viktig del i arbetet blir att delta i och leda utredningar av avvikelser i samband med produktion av nya och befintliga produkter.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad utbildning inom kemi, farmaci eller liknande utbildning inom området
• Något års arbetslivserfarenhet av produktutveckling, arbete i laboratoriemiljö och/eller inom tillverkning av liknande produkter såsom kosmetik, livsmedel, rengöringsprodukter, färg etc. är önskvärt.
• God datorvana
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Vi söker dig som har ett intresse och nyfikenhet för att arbeta med produktutveckling. Du har förmågan att arbeta självständigt och driva dina aktiviteter framåt. Du tar gärna egna initiativ i arbetet och gillar att jobba med problemlösning och att se samband på hur saker fungerar för att också kunna se vad som har gått fel och hur det kan åtgärdas. Då du arbetar i en verksamhet med höga krav på renhet och kvalitet är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för att samarbeta med andra människor. Då MedicaNatumin är ett mindre företag arbetar alla funktioner nära varandra och du får möjligheten att lära känna hela verksamheten. Alla hjälps åt i arbetet och det finns goda möjligheter till att utvecklas i arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Habo, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktutvecklare, laboratorietekniker, labb, produkt, tillverkning, tillverkningsprocesser, kosmetika, rengöringsprodukter, livsmedel, kemi, farmaci, biovetenskap, Habo, Jönköping, heltid, rekrytering, MedicaNatumin

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist till INVID

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Apr 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVIDs omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som IT-säkerhetsspecialist arbetar du med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Du får en nyckelroll när det kommer till att öka INVIDs kunders förmåga att stå emot cyberattacker och skydda deras digitala tillgångar.

Du kommer att arbeta med uppdrag inom området IT- och informationssäkerhet, exempelvis rådgivning, workshops, projekt, identifiera risker och hantera säkerhetshot. Du kommer även göra sårbarhetsanalyser, penetrationstestnings samt bistå i utredningar av säkerhetsincidenter. Dina arbetsuppgifter innefattar även att identifiera och stoppa pågående cyberattacker.

Som IT-säkerhetsspecialist ingår du i ett starkt team som inte bara delar erfarenheter, utan också bidrar till utveckling av nya koncept och metoder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom IT
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT, meriterande med erfarenhet inom informationssäkerhet
• Goda kunskaper inom nätverk, kommunikation och modern IT-arkitektur
• Du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt identifiera risker och eventuella fel samt tar dig an problemen ur ett analytiskt perspektiv. För att lyckas i rollen, är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Då skriftlig kommunikation är en stor del av din roll, är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i skrift – du har ett stort ordförråd och kan uttrycka dig informativt och tydligt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping, med möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom Digital Transformation till INVID

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Apr 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget:

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling.

INVID omsätter ca 250 MSEK och är drygt 130 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Trygg & Effektiv IT, Produktivitet & Säkerhet samt Verksamhetsstöd. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Produktivitet & Säkerhet. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetskonsult hjälper du företag utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Som verksamhetskonsult ingår du i ett starkt team som delar erfarenheter och utvecklar nya koncept och metoder. Konsultuppdragen handlar om att stötta kunderna i deras digitala transformation, hitta effektiviseringsmöjligheter och jobba i projekt kring RPA/DPA.

Som verksamhetskonsult ligger dina huvudsakliga uppdragsområden inom Microsofts Power Platform, Azure Logic Apps och SharePoint. Med hjälp av dessa verktyg digitaliserar och automatiserar du kundernas processer och informationshantering.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, digitalisering, automatisering eller informationshantering
• God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
• Kunskaper inom någon eller några av Microsofts molntjänster såsom Power platform, SharePoint eller Azure Logic Apps.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är duktig på att uttrycka dig tydligt, lyssnar in andra och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har en hög teknisk förståelse inom ditt område och är intresserad av omvärldsbevakning, att sätta dig in i ny teknik samt nya metoder då det är av vikt för denna roll.

Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutföra i tid. Samtidigt uppskattar du att jobba tillsammans med andra, har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enligt önskemål. Kontor finns i Jönköping, Anderstorp, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verksamhetsutvecklare, verksamhet, produkt, produktivitet, produktivitetskonsult, konsult, rekrytering, INVID, Småland, Jönköping, Värnamo, Tranås, Vetlanda, Anderstorp, Västervik, heltid, Microsoft, Microsoft Power Platform, Azure, SharePoint, IT, teknik, digitalisering, digitaliseringsprocesser, processer, automatisering, information, informationshantering, digital transformation

Ansök nu

Redovisningsekonom / ekonom / administratör till The Bucket Pros

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 20
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos The Bucket Pros.

Om företaget:

The Bucket Pros (f.d whitelabelgolf) är ett one-stop-shop för alla rangeoperatörer som vill utrusta och utveckla sin golfrange. Kunderna består av såväl golfklubbar som fristående träningsanläggningar inom Europa med allt ifrån den modernaste golfanläggning till den lilla golfklubben. Företagets vision är att bli marknadens främsta aktör inom området golfrange.

The Bucket Pros jobbar med konsulting, håller i utbildningar för rangeoperatörer och jobbar med fokus på lönsamhet för sina kunder. Produkterna och tjänsterna riktar sig direkt till golfrangen så som bollar, mattor, bollautomater med tillbehör, betalsystem för bollautomater (Range Management System), strålkastare, väderskydd, studios, säkerhetsnät, stolpar m.m.

Huvudkontoret är placerat i Jönköping/Huskvarna och de är 10 medarbetare i Sverige och 3 i övriga Europa. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker en redovisningsekonom som vill vara med på resan. I rollen får du möjligheten att bygga den framtida ekonomifunktionen. Du får också möjlighet att vara med och påverka det egna arbetet samtidigt som du blir en viktig del av teamet där ni tillsammans skapar en positiv anda och en utveckling framåt!

Arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsekonom/administratör har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar dels med den löpande redovisningen så som löpande bokföring, avstämningar, månads-, kvartals- och årsbokslut, leverantörs-och kundreskontra, momsredovisning, deklarationer samt kvitton och utlägsrapporter. Mer administrativt kommer du också att arbeta med fakturering, uppdatering av lager- och anläggningsregister, order och leveranser (vid högsäsong), leveransbevakning samt behjälplig med olika typer av kund-och leverantörsavtal.

Då företaget är under en utvecklingsfas får du möjligheten att utveckla och effektivisera både ekonomifunktionen, men även övriga interna strukturer. Arbetsuppgifterna är varierade och du kommer att arbeta med både operativa och strategiska ekonomifrågor där det blir viktigt att du är proaktiv och föreslår förbättringar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller redovisning
• Du har några års arbetslivserfarenhet av löpande redovisning
• Goda kunskaper i Excel
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Det är meriterande om du har ett intresse inom golf.

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Du är social, prestigelös och motiveras av att samarbeta med dina kollegor för att driva företaget framåt. Vidare har du en god analytisk förmåga och du trivs när du får arbeta brett, oavsett om du sitter med leverantörsfakturor, skattedeklarationer eller gör månadsrapporteringar.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, ekonom, ekonomi, administration, administratör, löpande redovisning, leverantörs-och kundreskontra, rapportering, uppföljning, analys, ekonomifunktion, order, inköp, leverans, avtal, tillväxt, rekrytering, heltid, golf, golfrange, The Bucket Pros, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Programmerare / IT-student på deltid till VONT AB

Frontend-utvecklare
Läs mer Apr 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos VONT AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

VONT AB utvecklar och tillverkar produkter inom ”nikotin utan tobak”. Försäljningen sker främst via egen webshop www.vont.se. Företaget är engagerade i att aktivt undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter för att möta deras kunders behov i och utanför Sverige. VONT AB vill vara en del av lösningen på problemen med traditionella cigaretter. Därför förespråkar de ansvarsfullt användande, och uppmuntrar aldrig ungdomar, icke-rökare eller rökfria att använda nikotinprodukter.

Arbetsuppgifter:

Som programmerare hos VONT är din uppgift är att förenkla för VONTs kunder genom att omsätta komplexa behov till mer standardiserade lösningar. Du integrerar med VONTs verksamhetssystem och arbetar med intern webbutveckling löpande i samråd med ägarna samt utefter given prioriteringslista. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter har stort fokus på programmering och du arbetar mestadels med programmering i Wordpress, men även andra programmeringsspråk såsom JavaScript, PHP och CSS. Utöver det ingår även konfiguration, uppsättning av kundspecifika lösningar, felsökning m.m. i arbetsuppgifterna.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående relevant utbildning, exempelvis inom webbutveckling, programmering eller grafisk design
• Kunskap och erfarenhet av att arbeta/koda inom Wordpress, antingen via arbetslivserfarenhet eller i egna projekt
• Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse att testa på nya tillvägagångssätt. Du är en praktisk person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Du är lyhörd utefter ägarnas förfrågningar och motiveras av att agera problemlösande. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Slutligen är du en social person som uppskattar möjlighet till nya kontakter och därtill har du en god kommunikativ förmåga.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, programmering, VONT, deltid, student, systemutveckling, systemutvecklare, Wordpress, studier, Jönköping, extrajobb, programmerare, IT-student, webb, webbutvecklare, PHP, JavaScript, CSS, frontend, grafisk design, koda, kodning

Ansök nu

Servicetekniker / Fältservicetekniker / Mekanik / Hydraulik

Lastbilsmekaniker
Läs mer Apr 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cargotec Kalmar.

Om företaget:

Cargotec Kalmar erbjuder lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Företaget är världsledande inom terminalautomation och energieffektiv containerhantering och var fjärde container runt om i världen hanteras av Kalmar. Med dess omfattande produktportfölj, globala servicenätverk och lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar Kalmar effektiviteten i kunds godshantering. Hos Kalmar erbjuds du en arbetsplats med ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

Arbetsuppgifter:

Som Fältservicetekniker arbetar du med service, reparationer och förebyggande underhåll av diesel- och eltruckar samt andra maskiner ur både Cargotec Kalmars och konkurrerade företags produktportfölj. Arbetet planeras och struktureras tillsammans med en servicekoordinator som du har löpande kontakt med. För intern kommunikation används digitala verktyg för samtal, dokumentation och återrapportering. Du arbetar självständigt med maskinens delar så som hydraulik, elektronik och pneumatik. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och du har kontinuerlig kontakt med kunder, servicekoordinator och andra servicetekniker. Du utgår från hemmet och får tillgång till servicebil.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Fordonsteknisk utbildning och/eller erfarenhet från reparation av truckar, lastbilar, entreprenadmaskiner eller liknande
• Kunskap och erfarenhet inom mekanik och hydraulik
• Goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana
• Körkort B
• Meriterande med kunskaper inom elektronik och/eller pneumatik

Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir slutförda i tid. Du är duktig på att strukturera ditt arbete, att sätta upp och hålla tidsramar. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du trivs även i en dynamisk roll där det ofta sker förändringar och du har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån situationens behov och förutsättningar.

Övrig information:

Start: Omgående / enligt överenskommelse
Plats: Du utgår från hemmet och arbetar inom Jönköping med omnejd. Ange var du utgår ifrån i din ansökan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fältservicetekniker, servicetekniker, mekaniker, mekanik, hydraulik, pneumatik, el, elektronik, fordon, truck, entreprenadmaskin, anläggningsmaskin, lastbilar, lift, industri, underhåll, reparation, AC, heta arbeten, traverskörkort, truckkörkort, SBF 127, heltid, Kalmar, Karlskrona, Nybro, Småland

Ansök nu

Kopia av Kundsupport / Kundservicemedarbetare till Dagab

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 11
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att hantera inkommande ärenden direkt från Axfoodkoncernens butikskedjor och externa kunder såsom b.la. OKQ8, Pressbyrån, 7-Eleven rörande främst produktfrågor och reklamationer. Inom Dagab Butikssupport hanteras dagligen ca 700 ärenden inom varuflöden och logistik via telefon och e-post. De främsta arbetsuppgifterna är att besvara leveransfrågor, besvara orderfrågor, efterlysa saknade varor och hantera reklamationer. För att kunna hjälpa kunderna i butik har du kontakt med flera delar i organisationen, allt från närmsta kollegorna i supporten till transport, inköp och lager i olika delar av landet.

Du ingår i ett team på 14 personer och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds du en introduktionsutbildning. Arbetstiderna är rullande schema vardagar: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00 eller 10:00-19:00. Helgarbete förekommer var 6.e vecka.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God systemvana och kunnig i Office-paketet
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av order-, reklamations- och ärendehanteringssystem är meriterande
• Tidigare erfarenhet från kundservice och/eller kundtjänst är meriterande

Som person har du en hög servicekänsla med ett intresse och förmåga att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar gentemot företagets kunder. Du är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Då du har många kontaktytor i det dagliga arbetet så tror vi att du trivs i samarbete med andra och har en god kommunikativ förmåga. Vissa dagar är tempot högt med fullt tryck på telefon och mail. Då är det viktigt att du kan behålla lugnet, prioritera de viktigaste uppgifterna och bibehålla strukturen i ditt arbete.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Jönköping, heltid, kundtjänst, kundservicemedarbetare, kundsupport, Axfood, Dagab, FMCG, dagligvaruhandeln, logistik

Ansök nu

Teknisk kundsupport

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 21
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura. Detta ger både dig och Renz en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Renz Sweden AB ingår i Renz Group koncernen som har ca 880 medarbetare i Europa. Renz grundades år 1925 i Tyskland och är idag marknadsledande med många patenterade lösningar för brevlådor, fastighets- och paketboxar. Företaget använder sig av modern teknik och en känsla för detaljer, som gett dem den ledande position de har på den europeiska marknaden.

Renz produktion befinner sig främst i Polen men har även producerande enheter i Tyskland, Frankrike samt Storbritannien.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Teknisk kundsupport arbetar du dagligen i Renz administrationsverktyg där du hjälper den interna och externa kunden med exempelvis felsökning och kontoadministration. Tjänsten innebär order- och inköpshantering i affärssystemet Pyramid samt att besvara produktfrågor vilket faller sig naturligt för att kunna ge kunden förstklassig support.
I Renz administrationsverktyg förekommer uppgifter såsom:
• Konfigurationshantering
• Skapa och administrera användarkonton till kunder
• Fjärruppdatera mjukvara på produkt
• Enklare felsökning genom att syna loggar
Du kommer att ingå i ett härligt Supportteam om 4 personer som tillsammans jobbar med att ge den bästa kundupplevelsen och med ständiga förbättringar. Naturligtvis kommer du att få en gedigen introduktion till arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Ett tekniskt intresse samt god system- och datorvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
• Meriterande: erfarenhet av affärssystemen Pyramid och/eller Jira

För att trivas i rollen tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter samt är en social och kommunikativ person. Därtill sätter du alltid kunden i fokus, anstränger dig för att leverera lösningar och gillar att göra det där lilla extra. Då inkommande ärenden och uppkomna problem är en stor del av vardagen, är det viktigt att du har en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. I och med att ni är ett mindre team, är du hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, teknik, support, teknisk support, customer support, kundsupport 1st line support, heltid, Jönköping, Renz Group, service, kund

Ansök nu

Ekonomiassistent / Redovisningsassistent till Axfood Shared Service Center

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 17
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

I Axfoodkoncernen ingår butikskedjorna Willys och Hemköp. Inom Hemköp finns även handlarägda butiker och Axfood Närlivs samverkar med Tempo, Handlar'n och Direkten. Axfood Närlivs levererar dessutom till servicehandeln. Grossistförsäljning drivs genom kedjan Axfood Snabbgross. Dagab ansvarar för koncernens sortimentsutveckling, inköp och logistik.

Totalt har Axfood 263 egna butiker och cirka 820 samverkande butiker. Axfood är nummer två på den svenska marknaden med en marknadsandel på cirka 20 procent.

Axfood Shared Service Center ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonomiassistent arbetar du med ditt team inom kundreskontra och redovisning. Du arbetar med löpande bokföring och kontoavstämningar i koncernens bolag. I arbetsuppgifterna ingår även koncernavstämningar, anläggningsredovisning och löpande förbättringsarbete i processen. Vidare arbetar du även med fakturering, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar, kundreskontrabevakning, kontoavstämningar mm. Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakt externt och internt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Det är meriterande med kunskaper inom SAP samt Excel

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett stort intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas inom området. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra och du ser inga problem med att stödja kollegor i deras arbete. Vidare är du mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du har en väl utvecklad förmåga gällande att hantera en arbetsbelastning som periodvis är högre.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonom, ekonomi, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra, fakturering, avstämningar, Excel, SAP, heltid, Jönköping, Axfood

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Automationsgruppen 3Button Group

Maskinkonstruktör
Läs mer Mar 21
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Front Automation.

Om företaget:Front Automation, Fröjd Automation, IML Technologies och Front AGV ingår i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3Button Group. Bolagen drivs i nära samarbete med varandra med gemensam ledning. Tillsammans är de cirka 50 medarbetare.

De tre bolagen har olika marknad där Front Automation fokuserar på robotautomation inom plock, pack och palletering. IML Technologies har sina kunder inom plastindustri och tillverkning av förpackningar och Fröjd Automation levererar kompletta automationslinjer till tillverkningsindustrin. Front AGV arbetar med och utvecklar automatiska truckar (AGV:er). Gemensam nämnare är användarvänlig automation med fokus på intelligent styrning. Här blir du en del av ett engagerat team där ni tillsammans driver företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som mekanikkonstruktör ansvarar du för att rita och konstruera maskiner och robotsystem. Du arbetar med att kombinera och anpassa befintliga moduler och byggblock för att möta kundernas önskemål samtidigt som en ständig utveckling av nya moduler och koncept pågår. Arbetet sker i ett nära samarbete med övriga funktioner på företaget där ni tillsammans driver frågor kring metodik, standardisering och vidareutveckling.

Vidare deltar du i möten och du får även möjligheten att se och arbeta nära din konstruktion. Konstruktionen sker i CAD-verktyget Inventor. Eftersom du blir en del av automationsgruppen 3BUTTON GROUP, finns möjligheten att ibland konstruera annan automationsutrustning kopplat till projekt i övriga bolag.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör / mekanikingenjör
• Några års erfarenhet av maskinkonstruktion
• Erfarenhet av CAD-verktyg
• Meriterande om du har kunskaper i Inventor

För att lyckas i rollen som mekanikkonstruktör har du ett tekniskt intresse och sinne. Du drivs av att samarbeta med andra människor i ditt arbete samt har du förmågan för att vara mycket noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Du motiveras av att sätta igång projekt och driva dessa framåt. Som person är du nyfiken och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt i arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mekanikkonstruktör, konstruktör, mekanik, CAD, CAD-verktyg, Inventor, rita, konstruktion, maskiner, automation, robot, projekt, rekrytering, heltid, Front Automation, IML Technologies, Fröjd Automation, Front AGV, 3Button Group, Jönköping

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare / ordermottagare till Hillerstorp Sweden

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 28
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Hillerstorp. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller anställning.

Om företaget:Hillerstorp är en av Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. Företaget har funnits i snart 100 år och bygger möblerna med småländsk hantverkstradition, hög kvalitet och med stort fokus på hållbarhet i alla led. Hos Hillerstorp hittar du möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium, dynor, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter. Produktionen i Småland är idag kompletterad av produktion och verksamhet i både Kina, Indonesien, Rumänien och Vietnam.

Företaget har cirka 102 anställda och tjänsten är placerad i Hillerstorp. Du blir en del utav ett härligt gäng som värdesätter gemenskap och att ha roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundtjänstmedarbetare blir du en del av ett team där ni tillsammans erbjuder service åt den skandinaviska marknaden. Du arbetar med att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din arbetsuppgift blir att hitta rätt lösning till kunden. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och du ansvarar för att ärendena blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen. Du arbetar även med orderhantering, planering av leveranser, transportbokningar, skriva ut etiketter samt merförsäljning.

Initialt erbjuds du en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Arbetsplatsen präglas av en god teamkänsla och av att ha roligt på jobbet. Hillerstorp arbetar med flera välkända företag och du får möjlighet att utvecklas inom både kundservice, administration och försäljning.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst/administration är meriterande
• God systemvana
• B-körkort
• Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

För att trivas i denna roll får du energi av att föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du har en god utvecklad problemlösningsförmåga och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och du föredrar ett arbete med högt arbetstempo. Vi tror dessutom att du trivs i en serviceinriktad roll där du får arbeta tillmötesgående och kundanpassat.

Övrig information:

Start: slutet av mars / början av april
Plats: Hillerstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, service, orderhantering, order, administration, försäljning, trädgårdsmöbler, möbeltillverkare, möbler, uppdrag, säsong, heltid, Hillerstorp

Ansök nu

Innesäljare / Customer Service / koordinator till Häfele

Innesäljare
Läs mer Apr 6
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Häfele.

Om företaget:Häfele grundades 1923 i Tyskland och är idag ett ledande globalt företag inom multifunktionella inredningslösningar – främst beslagsteknik, belysning och elektroniska låssystem. Häfele levererar till möbel- och köksinredningsindustrin, detaljhandeln och inredningstillverkare i fler än 150 länder och fungerar som stöd till arkitekter och entreprenörer i olika byggnads- och inredningsprojekt.

Företaget har 6 fabriker, närmare 8000 medarbetare världen över och omsätter totalt cirka 18 miljarder SEK. Verksamheten i Sverige och Norge hanteras från kontoret i Jönköping med direkt anslutning till huvudkontoret i Tyskland. Häfele levererar till sina svenska och norska kunder direkt från sitt lager i Tyskland.

Hos Häfele får du fördelarna så som möjligheten att påverka samt bli en del av en härlig gemenskap. Tillsammans med teamet får du möjlighet att utveckla Häfele Sverige till nya nivåer.

Arbetsuppgifter:

I rollen som innesäljare arbetar du med att bygga upp och bevara relationen med Häfeles kunder. Du har kontakt med kunder via telefon och e-mail och stöttar dem i ärenden gällande order, leveranser, offerter och projekt. Du har också kontakt med fraktbolag samt administrerar information i affärssystemet.

I rollen ansvarar du även för att stötta kunden i tekniska frågor. Du agerar spindeln i nätet och säkerställer att kunderna får snabb och professionell hjälp. Du tillhör ett team som består av fem innesäljare och fem utesäljare. Därtill bistår du säljarna med hantering av administrativa uppgifter såsom förberedelser av offerter, prisunderlag med mera. Ni arbetar tätt tillsammans för att säkerställa bästa möjliga service gentemot kund.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet av sälj och/eller kundservice
• Tekniskt intresse
• God systemvana
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska
• Meriterande: du är flerspråkig (tyska, norska)

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är en praktisk och entreprenöriell person som får saker gjorda och lämnar inget åt slumpen eller till ett senare tillfälle. Du är handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du tycker om att ha tempo och när det under perioder blir stressigt, har du förmågan att behålla lugnet, prioritera rätt och fortsätta arbeta strukturerat.

Vidare har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus, återkopplar kontinuerligt och anstränger dig för att leverera lösningar. Du ställer alltid upp för att stötta andra, kund som kollega, vare sig det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, customer service, kundtjänst, kundservice, service, kund, sälj, försäljning, order, offert, administration, affärssystem, inredningsbranschen, inredningslösningar, interior design, beslagsteknik, belysningsteknik, internationellt, rekrytering, heltid, vikariat, Häfele, Jönköping

Ansök nu

Regionansvarig säljare / teknisk säljare för Panasonic

Utesäljare
Läs mer Mar 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Panasonic Aircon.

Om företaget:

Panasonic Corporation är ett globalt företag som genomsyras av laganda, en vilja att bidra till samhället och att anstränga sig för att nå förbättring. De producerar ett brett produkt- och tjänsteutbud inom bland annat hemelektronik, byggprodukter och bostäder. Panasonic finns representerade i 120 länder och har ett starkt fäste på den nordiska marknaden.

Panasonic AirCon är en del av Panasonic Nordic. De har över 35 års erfarenhet som leverantör av värme- och kyllösningar för fastigheter. De lägger särskild vikt vid kvalitet, effektivitet, en väl genomtänkt design och att deras lösningar uppfyller stränga miljökrav.

Arbetsuppgifter:

Som regionansvarig fältsäljare ansvarar du för att driva försäljningen inom affärsområdet Luft-vatten värmepumplösningar i Småland och Östergötland. Du bedriver din försäljning gentemot bland annat installatörer, distributörer och grossister men även luft-luftvärmepumpar. Du planerarar verksamheten och arbetar självständigt samtidigt som du följer upp arbetet mot både kund och chefer. I regel har du cirka 10-15 möten per vecka, där du träffar olika typer av intressenter, däribland installatörer och distributörer. Vidare har du flertalet interna kontakter på Panasonic såsom dina kollegor inom försäljning, supportfunktionen och tekniska experter inom luft-vatten värmepumplösningar.

Här erbjuds du en självständig säljroll, i ett expansivt affärsområde som investerar för att växa och produktutveckla. I början av din anställning kommer du får en gedigen introduktion och utbildning inom Panasonics produktportfölj. I rollen har du ett hemmakontor och det förekommer resor och enstaka övernattningar i tjänsten.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Kunskap inom luft-vatten värmepumpar, antingen via en teknisk roll och/eller inom försäljning
• Du har erfarenhet av att arbeta i kundnära, där du haft en rådgivande och införsäljande roll
• Du har B-körkort och talar svenska och engelska obehindrat
• Erfarenhet av en liknande roll, teknisk försäljning inom luft-vatten värmepumpar, ses som starkt meriterande

Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Att arbeta affärsnära och målinriktat ser du som motiverande, där du har ett affärsmässigt och långsiktigt tänk i dina handlingar och i dina kundrelationer. För att lyckas i rollen är du målmedveten med stark vilja att vinna och göra affärer. Därtill motiveras du av att nå uppsatta mål och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll. Du har förmågan att kommunicera med andra och trivs i samarbete med kollegor och externa kontakter.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Upptagningsområde är Småland och Östergötland. Du har ett hemmakontor och planerar ditt eget schema
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: regionansvarig fältsäljare, regionansvarig, fältsäljare, teknisk säljare, teknik, säljare, sälj, försäljning, luft-vatten värmepumpar, luft, vatten, värme, pump, elektronik, rekrytering, heltid, Småland, Östergötland, Panasonic

Ansök nu

Kundsupport / Kundservicemedarbetare till Dagab

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att hantera inkommande ärenden direkt från Axfoodkoncernens butikskedjor och externa kunder såsom b.la. OKQ8, Pressbyrån, 7-Eleven rörande främst produktfrågor och reklamationer. Inom Dagab Butikssupport hanteras dagligen ca 700 ärenden inom varuflöden och logistik via telefon och e-post. De främsta arbetsuppgifterna är att besvara leveransfrågor, besvara orderfrågor, efterlysa saknade varor och hantera reklamationer. För att kunna hjälpa kunderna i butik har du kontakt med flera delar i organisationen, allt från närmsta kollegorna i supporten till transport, inköp och lager i olika delar av landet.

Du ingår i ett team på 14 personer och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds du en introduktionsutbildning. Arbetstiderna är rullande schema vardagar: 06:00-15:00, 07:00-16:00, 08:00-17:00 eller 10:00-19:00. Helgarbete förekommer var 6.e vecka.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• God systemvana och kunnig i Office-paketet
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av order-, reklamations- och ärendehanteringssystem är meriterande
• Tidigare erfarenhet från kundservice och/eller kundtjänst är meriterande

Som person har du en hög servicekänsla med ett intresse och förmåga att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar gentemot företagets kunder. Du är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Då du har många kontaktytor i det dagliga arbetet så tror vi att du trivs i samarbete med andra och har en god kommunikativ förmåga. Vissa dagar är tempot högt med fullt tryck på telefon och mail. Då är det viktigt att du kan behålla lugnet, prioritera de viktigaste uppgifterna och bibehålla strukturen i ditt arbete.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Jönköping, heltid, kundtjänst, kundservicemedarbetare, kundsupport, Axfood, Dagab, FMCG, dagligvaruhandeln, logistik

Ansök nu