Brukarkooperativet Hopp Ekonomisk Fören jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Brukarkooperativet Hopp Ekonomisk Fören i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Personlig assistent heltid alt deltid

Personlig assistent
Läs mer Sep 18
Vi söker en personlig assistent till en kille på 32-år som har autism.
Han behöver hjälp meed allt som sker i hans vardag. Inga tunga lyft! Han behöver hjälp med personlig omvårdnad, aktiviteter, husgöromål och allt annat som han tycker om att göra och som sker i hans vardag.
Han tycker om att vara ute och promenera, göra utflykter, baka och laga mat, läsa tidningar, bada och simma, skapa med färg och form och andra för honom intressanta aktiviteter.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B. Vi har en rökfri miljö. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.
Du är välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Personlig Assistent, Heltid/deltid

Personlig assistent
Läs mer Aug 27
Vi söker Dig som vill jobba som personlig assistent åt en kille som är 32 år och som har autism.
Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Inga tunga lyft! Han behöver hjälp med aktiviteter, husgöromål, promenader, personlig omvårdnad och allt annat som sker i hans vardag.
Han tycker om att laga mat, baka, vara ute och promenera, måla med färg och form, läsa tidningar, bada och simma och allt annat som finns runt omkring honom.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du behöver ha körkort B. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, heltid

Personlig assistent
Läs mer Jul 27
Vi söker Dig som vill jobba som personlig assistent åt en 30-årig kille med autism.
Han tycker om att vara ute och promenera, läsa tidningar, rita med färg och form, baka och laga mat, åka bil på olika aktiviteter som sker i hans vardag.
Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag, personlig hygien, med husgöromål, med aktiviteter, med personlig omvårdnad. Inga tunga lyft!
Din arbetstid hos honom är schemalagd, även helger. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Du har körkort B.
Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb på HOPP

Personlig assistent
Läs mer Maj 8
Vi söker dig som vill vara med och jobba i sommar som personlig assistent.
Vi vill gärna att du tycker om att vara ute och göra olika aktiviteter, så som bada, promenera, plantera och allt annat som man kan göra utomhus i sommarvärmen.
Tjänsten är till en kille på 33 år som behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Personlig hygien, matlagning, aktiviteter, hushållsgöromål och allt annat som sker i hans vardag. Inga tunga lyft!
Tjänsten är på dagtid även helg. Arbetstiden är schemalagd. Du behöver ha B körkort samt kunna behärska det svenska språket i tal och skift. Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Apr 18
Hej!
Vi behöver förstärkning i vårt team.
Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent till en kille/man som har autism och är 33 år.
Han behöver hjälp med allt som sker i hans liv. Han behöver hjälp i hemmet med vanliga sysslor som till exempel baka, laga mat, promenader, utflykter, skapa med bild och färg, personlig omvårdnad, städa och allt annat som han tycker är intressant.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B, manuellt. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Vi har en rökfri miljö. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig assistent - heltid alt deltid

Personlig assistent
Läs mer Mar 28
Vill Du jobba som personlig assistent till en kille som är 32 år och har autism?
Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag, som aktiviteter, husgöromål, personlig omvårdnad och allt annat som händer i hans vardag.
Han tycker om att baka och laga mat, vara ute och promenera, bada och simma, skapa med bild och färg, åka på utflykter och andra för honom intressanta aktiviteter.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du har stor möjlighet att påverka ditt schema. Du måste ha körkort B, manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Feb 28
Vill Du jobba som personlig assistent till en kille som är 30 år och har autism.
Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Han behöver hjälp med den personliga omvårdnaden, med husgöromål, med alla de aktiviteter som han gör under veckan. Inga tunga lyft!
Han tycker om promenader, pussla, laga mat, åka bil och vara ute i skog och mark och andra för honom intressanta aktiviteter.
Din arbetstid hos honom är schemalagd enligt överenskommelse, även helg. Du måste ha körkort B, manuellt. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jan 23
Vill Du vara personlig assistent till en kille på 32 år som har autism och behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Inga tunga lyft! Han behöver hjälp med husgöromål, personlig omvårdnad och allt annat som sker i hans vardag så att hans liv ska kunna fungera.
Han tycker om att vara ute och promenera, baka och laga mat, skapa med bild, färg och form, åka på utflykter och andra för honom intressanta aktiviteter.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, heltid

Personlig assistent
Läs mer Dec 19
Du behöver som personlig assistent till vår kille på 32 år vilja jobba med det som sker i hans vardag. Han behöver hjälp med husgöromål, personlig omvårdnad (Inga tunga lyft!) och allt annat som sker i hans liv så att vardagen kan fungera.
Han tycker om att vara ute och promenera, baka och laga mat, skapa med bild och färg, åka på utflykter och andra för honom intressanta aktiviteter.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B, manuellt. Det svenska språket behärska du i tal och skrift.
Vi har en rökfri miljö. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Nov 21
Vill Du jobba som personlig assistent till en kille som är i stort behov av hjälp med allt som händer i hans liv?
Han är snart 33 år. Han har autism. Han tycker om att vara ute och promenera, pussla med färg och form, åka på utflykt, bläddra i böcker och tidningar och allt annat som för honom är intressant.
Hjälp behöver han med allt som sker i hans vardag som personlig omvårdnad, husgöromål och alla andra aktiviteter som han med din hjälp dagligen kan genomföra. Inga tunga lyft!
Din arbetstid hos honom är schemalagd genom överenskommelse, även helg. Du måste ha körkort B, manuellt. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Nov 1
Välkommen med Din ansökan som personlig assistent till en kille på 30-år som har autism.
Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag, som personlig omvårdnad, husgöromål, aktiviteter och allt annat som sker i hans liv.
Han tycker om att vara ute och promenera, bada och simma, skapa bild med färg och form, åka på utflykter och andra för honom spännande händelser.
Din arbetstid hos honom är schemalagd genom överenskommelse, även helg. Du måste ha körkort B, manuellt. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Vi är ett härligt team som jobbar tillsammans och hoppas att Du vill vara med. Vi har en rökfri miljö.
Han behöver omgående en ny assistent så Du är mycket välkommen att söka tjänsten!

Ansök nu

Personlig assistent, heltid, omgående

Personlig assistent
Läs mer Okt 18
Hej! Vill du arbeta med en 30-årig kille med autism?
Han tycker om att vara ute och promenera, skapa bild med färg och form, laga mat, bada och simma, åka på utflykter och andra för honom intressanta aktiviteter.
Han behöver hjälp med personlig omvårdnad, husgöromål, att delta i aktiviteter, att få vardagen att fungera samt allt annat som sker i hans dagliga liv. Inga tunga lyft!
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B, manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.
Vi är ett härligt team som jobbar tillsammans och hoppas att du vill vara med. Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, heltid

Personlig assistent
Läs mer Aug 31
30-årig kille med autism söker personlig assistent.
Han tycker om: att vara ute och promenera, bada och simma, skapa bild, färg och form, läsa tidningar, laga mat, åka på utflykter.
Han behöver hjälp med: personlig omvårdnad, husgöromål, allt annat som sker i hans vardag. INGA TUNGA LYFT!
Din arbetstid är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.
Vi har ett härligt team som jobbar och hoppas att du vill vara med. Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent - omgående (heltid)

Personlig assistent
Läs mer Aug 17
Vill Du arbeta med en kille i 30årsåldern med autism? Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Han gillar att vara ute och promenera, laga mat, måla och skapa med färg och form, bada och simmar. Han behöver hjälp med personlig omvårdnad, med husgöromål och allt annat som sker i hans liv. Inga tunga lyft!
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B. Du behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift. Tjänsten är heltid men kan anpassas efter överenskommelse. Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, heltid

Personlig assistent
Läs mer Jul 26
Vill Du arbeta med en 30-årig kille som har autism? Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Inga tunga lyft! Han tycker om att var ute och promenera, laga mat, simma och bada, använda färg och form i olika tekniker. Han behöver hjälp med husgöromål och med personlig omvårdnad.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du behöver ha körkort B, manuellt. Du behöver även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.
Vi har en rökfri miljö.
Tjänsten är en heltidstjänst men kan ändras efter överenskommelse.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

personlig assistent-heltid/deltid/omgående

Personlig assistent
Läs mer Jul 4
Vill du jobba som personlig assistent till en 30-årig kille med autism då är du välkommen att ansöka om tjänsten.
Han behöver hjälp med dagliga händelser som promenera, bada, måla, laga mat och andra för honom intressanta aktiviteter. Han behöver hjälp med personlig omvårdnad, med husgöromål och allt annat som sker i hans vardag. Inga tunga lyft!
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort B, manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Tjänsten är på heltid men kan anpassas efter behov.
Vi har en rökfri miljö.
Välkommen!

Ansök nu

Varierande jobb - personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 15
Vill Du jobba som personlig assistent till en kille på 30 år som tycker om att vara ute och till exempel vandra, promenera, bada, simma, laga mat, skapa med hjälp av bild och färg.
Han behöver hjälp med allt som sker i det vardagliga livet, med personlig omvårdnad, med husgöromål, med fritidsaktiviteter och allt annat som sker i hans liv. Inga tunga lyft!!
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Det är en stor fördel om du ha B-körkort manuellt. Du behöver behärska det svenska talet i tal och skrift.
Anställningen är heltid men kan anpassas efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Omgående!! Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Maj 30
Vi är i stort behov av en personlig assistent till en 30-årig kille!
Han behöver hjälp med allt som sker i det vardagliga livet, med personlig omvårdnad, med husgöromål, med fritidsaktiviteter och allt annat som sker i hans liv. OBS Inga tunga lyft!
Han tycker om att vara ute och till exempel promenera, bada, simma, laga mat, skapa bild med hjälp av färg och form och andra för honom intressanta uppgifter.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Det är en stor fördel om du har B-körkort manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.
Anställningen är på heltid men kan anpassas efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

heltid eller sommarjobb som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Maj 10
Hej!
Vill Du jobba som personlig assisten för en kille som är 31 år och som behöver hjälp med allt som sker i hans tillvaro? Kanske som sommarjobb med chans till vidare anställning? Inga tunga lyft! Han tycker om att promenera, baka simma och bada, läsa tidningar, skapa bilder med hjälp av färg och form. Han behöver hjälp med alla husgöromål, med sin personliga omvårdnad och allt annat som sker dagligen.
Du behöver ha B-körkort, manuellt. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Vi har en rökfri miljö.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du kan börja efter överenskommelse.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

sommarjobb - chans till vidare anställnng

Personlig assistent
Läs mer Apr 22
Hej!
Vill Du jobba som personlig assistent för en kille som är 31 år och som behöver hjälp med allt som sker i hans tillvaro? Han tycker om att promenera, baka, läsa tidningar, bada och simma, skapa bilder med hjälp av färg och form. Han behöver hjälp med husgöromål, med personlig omvårdnad och allt annat som sker i hans liv dagligen.
Du behöver ha B körkort, manuellt. Du behöver kunna behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Vi har en rökfri miljö.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Inga tunga lyft.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb 2022 - personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Mar 24
Du som vill ha sommarjobb 2022 som personlig assistent, välkommen att söka till oss.
Du vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Vi erbjuder schemalagd arbetstid, även helg. Du måste ha körkort B-manuell. Inga tunga lyft! Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.
Jobbet är för en autistisk kille på 32 år. Han gillar promenader, vara ute, bada och simma, laga mat och han behöver hjälp med husgöromål och allt annat som sker i hans vardag.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, heltid

Personlig assistent
Läs mer Feb 28
Vi behöver en personlig assistent.
Som assistent hjälper du till med allt som sker under dagen. Personlig omvårdnad, husgöromål och allt annat som sker.
Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha B-körkort manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.
Vi har en rökfri miljö.
Anställningen kan börja omgående eller efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent heltid

Personlig assistent
Läs mer Jan 19
Vi behöver en ny personlig assistent till ung man som är i 30-års åldern.
Vi ser helst att du vill jobba heltid men är öppna för andra alternativ. Du behöver ha B körkort manuellt och vara simkunnig (200 meter). Vi har en rökfri miljö. Inga tunga lyft!
Killen behöver hjälp med dagliga rutiner, med personlig omvårdnad, med husgöromål och med allt annat som sker i hans vardag.
Han tycker om att promenera, bada och simma, skapa bild med hjälp av färg och form, laga mat och för honom andra intressanta uppgifter.
Vi behöver dig som vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Arbetstiden är schemalagd även helg. Du behöver behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du tycker om att vara ute och röra på dig i naturen.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Jobba EXTRA som personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Nov 22
Vi söker Dig som vill jobba EXTRA, någon dag i veckan eller helger, vi kommer tillsammans överens om hur ditt arbetsschema ska se ut. Det är mycket positivt om du kan hjälpa till vid semester, sjukdom och till exempel sommarlov.
Det vi letar efter är en personlig assistent till en kille i 30-års åldern. Han behöver hjälp med dagliga rutiner, med personlig omvårdnad, med husgöromål och allt annat som sker i hans vardag. Inga tunga lyft!
Du måste ha körkort B. Arbetstiden kommer vi tillsammans överens om ,med möjlighet till utökning. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift, tycka om att vara ute och vandra i naturen.
Vi har en rökfri miljö.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, sökes snarast!

Personlig assistent
Läs mer Okt 7
Vill Du jobba som personlig assistent ? Vi har en 30-årig kille som behöver hjälp med allt det som sker i hans vardag. Han behöver hjälp med personlig omvårdnad, husgöromål, aktiviteter och alla andra dagliga rutiner som sker i hans vardag. Inga tunga lyft!
Han tycker om att vara ute i naturen, promenera, simma och bada, skapa bild med färg och form, laga mat och allt annat som för honom är intressanta händelser.
För att det skall fungerar behöver han personlig assistent som stöttar och hjälper honom med allt. Du som söker vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha B-körkort manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift, följa hans rutiner/vardag, vara engagerad och ha ett intresse för att vara personlig assistent.
Vi har en rökfri miljö!
Anställningen kan börja omgående eller efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker personlig assistent - heltid

Personlig assistent
Läs mer Sep 23
Vi behöver en personlig assistent som vill jobba med en 30-årig kille.
Han behöver hjälp med alla dagliga rutiner som personlig omvårdnad, husgöromål och alla händelse som sker i hans vardag.
Han tycker om att vara ute och promenera, simma och bada, skapa bild med färg och form, laga mat och andra för honom intressanta uppgifter. Inga tunga lyft!
Du som söker vill arbeta med omvårdnad ur ett personlig perspektiv. Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha B-körkort manuellt. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift, följa hans rutiner, vara engagerad och ha ett intresse för att arbeta som personlig assistent.
Vi har en rökfri miljö.
Anställningen kan börja omgående eller efter överenskommelse.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent, heltid

Personlig assistent
Läs mer Jul 21
Vill du ha ett jobb som personlig assistent till en kille på 30 år??
Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Inga tunga lyft! Han tycker om att vara ute, att bada, att laga mat, att skapa med hjälp av färg och form. Han behöver hjälp med sin personliga omvårdnad och de husgöromål som sker i hans vardag.
Du som vill arbeta med honom vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha B körkort manuellt. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Vi har en rökfri miljö.
Tjänsten är på heltid men kan ändras om vi finner det lämpligt för alla parter.
Välkommen med Din ansökan!

Ansök nu

Sommar 2021 - personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Maj 24
Vi söker personlig assistent till sommaren 2021.
En kille på 30-år som behöver hjälp med allt som sker i hans vardag. Till exempel: promenader, husgöromål, pyssla, skapa med hjälp av färg och form, bada, simma och personlig omvårdnad. Han behöver hjälp med allt som händer under dagen.
Han har autism och utvecklingsstörning. Inga tunga lyft!
Du måste ha körkort B manuellt och kunna behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Senast den 6 juni vill vil ha din ansökan. VÄLKOMMEN!!

Ansök nu

sommarjobb - personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Maj 4
Vill du jobba i sommar som personlig assistent till en 30-årig kille som har autism och utvecklingsstörning?
Vi erbjuder schemalagd arbetstid, även helg. Inga tunga lyft.
Han behöver hjälp med allt som sker i hans vardag, t ex promenader, bada, skapa bild med hjälp av färg och form, husgöromål, personlig omvårdnad, baka och allt annat som sker i hans vardag.
Du måste ha B körkort manuellt och kunna behärska det svenska språket väl i tal och skift.
Välkommen med din ansökan senast den 20 maj 2021.

Ansök nu

sommarjobb - personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Apr 6
Hej!
Vill du arbeta som personlig assistent till en kille i 30-års åldern med autism och utvecklingsstörning?
Då är du välkommen men din ansökan. Arbetstiden är schemalagd, även helg. Inga tunga lyft. Du måste ha körkort manuell och du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Han behöver hjälp med personlig omvårdnad, husgöromål och allt annat som sker i hans vardag. Han tycker om att promenera, bada, skapa bild med hjälp av färg och form, laga mat och andra för honom intressanta uppgifter.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

extra hjälp -personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Mar 10
Är du intresserad av att jobba lite extra eller på helger?
Vi behöver förstärkning med en personlig assistent som vill jobba deltid, några timmar i veckan eller ett helgpass.
Tjänsten är till en kille i 30-års åldern som har autism och utvecklingsstörning. Han behöver hjälp med allt som sker i vardagen. Inga tunga lyft!
Han tycker om att vara ute och promenera/vandra, laga mat, skapa bild med färg och form och andra för honom intressanta händelser.
Du som söker vill arbeta med omvårdnad ur personligt perspektiv. Arbetstiden kommer vi gemensamt överens om. Du måste ha B körkort. Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker personlig assistent - heltid

Personlig assistent
Läs mer Mar 9
Vi söker en personlig assistent för omgående anställning. Tjänsten är på heltid.
Tjänsten är till en kille i 30-års åldern som har autism och utvecklingsstörning. Han behöver hjälp med dagliga rutiner, personlig omvårdnad, med husgöromål och allt annat som sker i hans vardag.
Inga tunga lyft!
Han tycker mycket om att var ute och promenera/vandra, simma och bada, skapa bilder med hjälp av färg och form, laga mat och för honom andra intressanta uppgifter.
Du som söker vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha körkort och behärska det svenska språket i tal och skrift.

Ansök nu

Personlig assistent, heltid

Personlig assistent
Läs mer Jan 25
Ung man, 30 år, med autism och utvecklingsstörning behöver personlig assistent. Han behöver hjälp med dagliga rutiner, mer personlig omvårdnad, med husgöromål och allt annat som sker i hans liv/vardag.
Han tycker om att vara ute och promenera, bada, simma, pussla och arbeta med bild, form och pärlor. Han tycker om att baka.


Du har förmåga att stödja och med handledning ta initiativ för att trygga tillvaron för någon med speciella behov. Ni gör allt tillsammans av det som sker under dagen. Inga tunga lyft. Vi har en rökfri miljö. Du måste ha B körkort.


Tjänsten är heltid men med möjlighet till justering.


Du behöver behärska svenska språket väl i tal och skrift, följa rutiner och ha ett intresse för arbetet som personlig assistent.


HOPP - Helhetssyn, Omvårdnad ut ett Personligt Perspektiv.


Välkommen med din ansökan till:
maricjarlsson65@gmail.com

Ansök nu

Personlig assistent - heltid/deltid

Personlig assistent
Läs mer Dec 30
Vi söker omgående en personlig assistent till en 30-årig kille. Han behöver hjälp med dagliga rutiner, med personlig omvårdnad, med husgöromål och allt annat som sker i hans liv/vardag.
Han tycker om att vara ute och promenera, bada och simma, skapa med hjälp av färg och form, laga mat och för honom andra intressanta uppgifter. Inga tunga lyft.


Du som söker vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha B körkort. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift, följa rutiner, vara engagerad och ha ett intresse för att arbeta som personlig assistent.
Välkommen med din ansökan till
maricjarlsson65@gmail.com

Ansök nu

Personlig assistent - heltid

Personlig assistent
Läs mer Jul 10
Vi söker en personlig assistent till en 30-årig kille.
Han behöver hjälp med dagliga rutiner, med personlig omvårdnad, med husgöromål och allt annat som sker i hans vardag.


Han tycker om att vara ute och promenera, bada och simma, skapa bild med hjälp av färg och form, laga mat och andra för honom intressanta uppgifter. Inga tunga lyft.


Du som söker vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Arbetstiden är schemalagd, även helg. Du måste ha B körkort. Du behöver behärska svenska språket väl i både tal och skrift, följa rutiner, vara engagerad och ha ett intresse för att arbeta som personlig assistent.


Vi har en rökfri miljö.


Välkommen med din ansökan!!

Ansök nu

personlig assistent - nästan heltid

Personlig assistent
Läs mer Mar 23
Vi har en 29-årig kille som behöver hjälp med dagliga rutiner, med personlig omvårdnad, med husgöromål, med uteaktiviteter och allt annat som sker i hans vardag,
Han har autism och utvecklingsstörning. Han tycker om att vara ute och promenera, bada och simma, pussla och arbeta med bild , form och pärlor. Han tycker mycket om att vara ute i naturen. Inga tunga lyft! Ni gör allt tillsammans av det som sker under dagen. Du som söker vill arbeta med omvårdnad ur ett personligt perspektiv. Du tycker om att röra på dig och att vara ute i naturen. Du behöver behärska svenska språket väl i både tal och skrift, följa rutiner, vara engagerad och ha ett intresse för arbetet som personlig assistent. Arbetstiden är schemalagd, även helger. Tjänsten är på ca 90%. Du måste ha körkort, manuellt. Vi har en rökfri miljö. Vi arbetar efter en Helhetssyn, Omvårdnad ur ett Personigt Perspektiv - därför heter vi HOPP.
VÄLKOMMEN med din ansökan!

Ansök nu