Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

VVS Konstruktör

VVS-ingenjör
Läs mer Jun 15
OM JOBBET
Vi befinner oss i ett expansivt läge och söker dig som vill vara en del i vår resa med att utveckla och stärka VVS-kompetensen på vårt företag. Som konstruktör jobbar du framför allt med att ta fram underlag och VVS-lösningar vid ny- och ombyggnation av alla typer av fastigheter. Våra projekt sträcker sig över hela landet.
EFKAB är delaktiga genom hela projektet genom att medverka vid tidiga skeden som utredningar, projektering och produktion fram till överlämnandet och förvaltningsskedet. En helhetssyn i projekten gällande allt från utformning av själva byggnaden och materialval till utformningen av fastighetens klimat, energieffektivitet och drift.
Du kommer få möjlighet att självständigt bidra till att skapa rutiner och arbetssätt. Som VVS-konstruktör hos oss kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande med allt från beräkningar och projektering till mer strategiska.
VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 10 års erfarenhet i branschen. EFKAB har en stabil ekonomi och stor trivsel bland medarbetarna. Vår affärsidé är tydlig; EFKAB ska med kunskap och resurser tillfredsställa kundens behov avseende kvalitet, funktion, driftsekonomi och miljö, oavsett om det gäller special- eller helhetslösningar. Även om vi är verksamma i hela Sverige så präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla.
En anda som kan beskrivas med tre ord: ENGAGEMANG, LÅNGSIKTIGHET OCH PRESTIGELÖSHET. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling.
VEM ÄR DU?
Du som söker har minst 2 år erfarenhet av projektering och är van att arbeta i CAD. Vi ser gärna att du har gedigen yrkeserfarenhet inom VVS området och är intresserad av nya utmaningar i yrkeslivet. Det är meriterad om du är utbildad ingenjör eller innehar annan likvärdig utbildning. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från konsult- och/eller entreprenadverksamhet samt erfarenhet av bostadsprojektering och projektering av större projekt.
Som person är du en prestigelös lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är strukturerad och planerar ditt arbete självständigt och växer med stort eget ansvar. Du vill fortsätta att lära dig, tar egna initiativ och sätter alltid kunden i fokus.
Du är engagerad i dina uppdrag och hanterar dessa parallellt, alltid steget före. Du har förmågan att se nya lösningar och möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar för våra kunder. Att du sen är en trevlig kollega som bidrar till goda relationer, både intern och externt ser vi som självklart.

Ansök nu

Uppdragsansvarig - EL Jönköping

Elingenjör
Läs mer Jun 20
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB - EFKAB - startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi är ett konsultföretag inom teknik med fokus på projektering inom El, VVS och projektledning. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.
Vi befinner oss i ett expansivt läge och söker dig som vill vara en del i vår resa med att utveckla och stärka EL-kompetensen på vårt företag. Uppdragsansvarig (UA) är EFKABs huvudsakliga kontaktperson mot kunden i varje projekt och ansvarar för att informera om status i projektet och för att upprätthålla god kommunikation med kunden. Dina kontaktytor internt är bland annat; projektmedlemmar, ekonomi och administration och ledning.
ARBETSUPPGIFTER
Driva uppdragen från start till mål (inkl. budget och tidsplan)
Ansvara för projektens kvalitet och att de håller de tidsmässiga, tekniska och ekonomiska ramarna som är överenskommet med kunden
Ansvara för arbetsledning av och stöd till övriga resurser (konstruktörer) i projektet
Löpande rapportera status i projektet internt avseende budget och projektstatus
Ansvarar för merförsäljning av projektet i samråd med regionchef/gruppchef
Även driva en del egna projekt



VEM ÄR DU?
Vi ser gärna att Du har tre till fem års erfarenhet som konstruktör inom en eller flera av disciplinerna El/Tele samt Brand & Säkerhet.
Ansvarar för merförsäljning av projektet i samråd med regionchef/gruppchef
Du är van vid att leda och fördela arbetsuppgifter inom en projektgrupp.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta. Projektering i MagiCad för AutoCad eller Revit.
God ledare, goda planerade och kommunikativa förmågor, och därmed vara en god ambassadör för EFKAB
Kunna och vilja fungera som mentor åt juniora medansvariga. Uppdragsansvarig ska våga utmana gamla sanningar.
Du är redo att ta nästa steg i din karriär och känner dig manad att axla rollen som uppdragsgivare.



?VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 10 års erfarenhet i branschen. EFKAB har en stabil ekonomi och stor trivsel bland medarbetarna. Vår affärsidé är tydlig; EFKAB ska med kunskap och resurser tillfredsställa kundens behov avseende kvalitet, funktion, driftsekonomi och miljö, oavsett om det gäller special- eller helhetslösningar. Även om vi är verksamma i hela Sverige så präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla.
En anda som kan beskrivas med tre ord: ENGAGEMANG, LÅNGSIKTIGHET OCH PRESTIGELÖSHET. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling.

Ansök nu

Uppdragsansvarig Elprojektering

Elkonstruktör
Läs mer Dec 30
Har du ett intresse för affär och människor och vill arbeta hos ett expansivt företag? Som Uppdragsansvarig inom Elprojektering får du chansen att vara med att fortsätta bygga och utveckla verksamheten tillsammans med affärsområdeschefen, teamledare och övriga medansvariga samt arbeta kundnära som expert inom ditt område. Låter detta intressant? Då är tjänsten rätt för dig och vi önskar att du söker omgående!

Din kompetensprofil
Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som Uppdragsansvarig Elprojektering. Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot el och har arbetat minst 5 år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god.

Arbetsuppgifter:
Driva och/eller delta i avdelningens projekt.

Tillsammans med affärsområdeschefen aktivt driva och utveckla marknad och affär.

Leda, resursplanera och coacha medarbetare så att deras kompetenser bidrar till framgång i våra projekt och att gruppens mål nås.

Tillsammans med övriga affärsområden verka för att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom tjänsteområdet.

Om EFKAB:
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB är en rikstäckande teknikkonsult med fokus pa? projektering inom el och VVS. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Till skillnad från traditionella teknikkonsulttjänster där tiden är preliminär, omfattningen är generell och priset en budget har vi på EFKAB har tagit en position där tiden är definitiv, omfattningen definierad och priset fast. Leveransen är transparent, mätbar och enkel. Bättre totalekonomi och mätbart resultat.

Vi har en platt organisation med ordning och reda samt mycket frihet under ansvar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017, 2018 och 2019 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen. 2019 mottog vi det prestigefulla priset Mästargasell.

Vi värdesätter våra medansvariga, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad och Luleå.

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköping, inrikes resande kan förekomma

Ansökan: Du är välkommen med din ansökan innehållande CV eller LinkedIn länk. Intervjuer sker löpande skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Jessica Ringdahl, vVD 073-345 57 30 eller Henrik Andersson, Affärsområdeschef EL 073-324 59 25

Ansök nu

Senior Uppdragsansvarig VVS-Projektering

Civilingenjör, VVS
Läs mer Nov 25
Har du ett intresse för affär och människor och vill arbeta hos ett expansivt företag? Som Senior uppdragsansvarig inom VVS-projektering får du chansen att vara med att fortsätta bygga och utveckla verksamheten tillsammans med affärsområdeschefen och övriga medansvariga samt arbeta kundnära som expert inom ditt område. Låter detta intressant? Då är tjänsten rätt för dig och vi önskar att du söker omgående!

Din kompetensprofil
Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som Senior Uppdragsansvarig VVS-projektering. Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS och har arbetat minst 5 år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god.

Arbetsuppgifter
Arbeta kundnära och driva affärsområdets projekt.

Leda, resursplanera och coacha medarbetare så att deras kompetenser bidrar till framgång i våra projekt och att gruppens mål nås.

Tillsammans med övriga uppdragansvariga och affärsområdeschefen utveckla medansvarigas kompetens och engagemang.

Tillsammans med övriga affärsområden verka för att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom tjänsteområdet.

Om EFKAB
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB är en rikstäckande teknikkonsult med fokus pa? projektering inom el och VVS. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Till skillnad från traditionella teknikkonsulttjänster där tiden är preliminär, omfattningen är generell och priset en budget har vi på EFKAB har tagit en position där tiden är definitiv, omfattningen definierad och priset fast. Leveransen är transparent, mätbar och enkel. Bättre totalekonomi och mätbart resultat.

Vi har en platt organisation med ordning och reda samt mycket frihet under ansvar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017, 2018 och 2019 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen. 2019 mottog vi det prestigefulla priset Mästargasell.

Vi värdesätter våra medansvariga, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad och Luleå.

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköping, inrikes resande kan förekomma

Ansökan: Du är välkommen med din ansökan innehållande CV eller LinkedIn länk. Intervjuer sker löpande skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Jessica Ringdahl, vVD 073-345 57 30 eller Affärsområdeschef VVS, Thomas Wallster 073-423 41 93

Ansök nu