Lindströms Bil AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Lindströms Bil AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Däckarbetare/andreman

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jul 1
Nytt
Till vårt växande Däckcenter i Jönköping söker vi nu en däckarbetare tillika andreman.

Vi tror att detta är en spännande tjänst för dig som gillar både praktiskt och administrativt arbete.

I den här rollen erbjuds du ett varierat arbete då du jobbar med både däckskiften, krängning och balansering av däck, hjulinställningar, lagerarbete och till viss del även med försäljning av däck.

Vår vardag är varierad och säsongsbetonad. Ibland behöver vi jobba i ett högt tempo, med tunga lyft vilket ställer krav på att du har god fysisk arbetskapacitet, att du tycker om att "hugga i" och fungerar väl i tidvis stressiga situationer.

Du behöver också ha förmågan att vara noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbete.

Vi jobbar i ett litet och väl sammansvetsat team vilket medför att arbetsuppgifterna kan variera över tid beroende på dagens förutsättningar. Detta innebär att du till exempel behöver ha god datavana, tycka om att ge service till kunder och kanske till och med tycker att försäljning är spännande.

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av däckarbete och som känner ett högt engagemang inför ditt arbete, gillar teamwork och drivs av det som i Toyota världen kallas för Kaizen - ständiga förbättringar.

B-körkort är ett krav, lika så att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. Truckkort är önskvärt.

Under semesterperioden kan rekryteringsprocessen ta lite längre tid än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kan vara med att påverka både verksamhet och människor.

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med våra fantastiska varumärken Toyota och Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik.

Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Markus Dahlander.

Ansök nu

Säljare till Lexus Jönköping

Bilförsäljare
Läs mer Apr 29
Hos Lexus Jönköping, en del av Lindströms Bil, ska våra kunder få uppleva äkta OMOTENASHI - gästfrihet - vilket för oss innebär att förutse kundens behov och att alltid leverera något lite mer än det förväntade. Nu söker vi efter en säljare som kan få våra kunder att uppleva en genuin Lexus-upplevelse.

Vi är idag ett tight team på 3 personer som tillsammans jobbar utifrån devisen Experience Amazing för att våra kunder ska få en oförglömlig upplevelse i mötet med oss. Tillsammans jobbar vi för att vara det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

I rollen som säljare av Lexus kommer du att guida våra kunder genom Lexus fantastiska produktportfölj. Du jobbar med premiumprodukter såsom helt nya NX, sofistikerade RX, eleganta ES och vår helt nya elbil RZ. Du jobbar självständigt genom hela säljprocessen från behovsanalys och inbyte till avtalsskrivning och leverans. Under hela processen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya Lexus, finansieringslösning och bilförsäkring.

Du behöver absolut inte ha sålt bilar tidigare eller ens jobbat med försäljning men du behöver ha en utåtriktad personlighet där det faller sig naturligt att etablera långsiktiga relationer baserat på förtroende andra människor. Har du också förmågan att ta ansvar för ditt arbete på ett självständigt sätt och har en inneboende drivkraft att vilja uppnå resultat besitter du några av de kvalitéer vi söker.

Vi vill att du, precis som vi, drivs av Kaizen - ständiga förbättringar - och har en vilja att hela tiden sträva efter utveckling.

Godkänd gymnasieutbildning och B-körkort är ett krav. Vi vill även att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller i tal och i skrift.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stort fokus på din personlighet.

Vårt erbjudande till dig

- Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete
- Du kommer dagligen att jobba med premiumvarumärket Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik - det ger oss trygghet, stabilitet och stolthet
- Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension
- Friskvårdsbidrag - att du ska må bra är en självklarhet för oss
- Ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för personalförmåner
- Förmånsbil


Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan direkt! Har du frågor kontaktar du Per Jacobsson som är Lexusansvarig.

Ansök nu

Skadetekniker

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Apr 19
Som skadetekniker hos oss kommer du att jobba med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom reparation av krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av karosseridelar.

Om du skulle börja jobba hos oss blir du en del av ett professionellt serviceteam där alla jobbar för att Lindströms Bil ska vara det vara det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Vi gillar gäster! Och vi tror att du, liksom vi, brinner för att ge våra gäster den bästa tänkbara servicen när de besöker oss, oavsett om det handlar om att laga ett stenskott i en vindruta, reparera en parkeringsskada eller byta en framskärm.

Vår övertygelse är att vi kan göra just detta genom att vara passionerade inför våra arbetsuppgifter, nyfikna att ta oss an de utmaningar som vi ställs inför och genom att vara kompetenta och kunniga.

Är detta något som stämmer in även på dig är vi övertygade om att det finns goda förutsättningar att skapa bra teamwork tillsammans.

En viktig del i Toyotas filosofi är att ständigt utvecklas - Kaizen - och du kommer vara delaktig i utveckling av metoder och arbetssätt inom skadeverkstaden.

Vi är nyfikna på vem du är! Känner du igen dig i beskrivningen: kunnig, professionell, yrkesstolt och lagspelare så är vi genuint intresserade av att få veta mer om dig. Vi vill veta mer om dina erfarenheter som bilskadetekniker, vilka dina specialistkunskaper är och när du tycker att du kommer till din absoluta rätt.

Du jobbar förmodligen redan idag som skadetekniker, på en arbetsplats där du trivs, och vi skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår verksamhet och berätta mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda.

Vårt erbjudande

- Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete
- Du kommer dagligen jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik
- Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension
- Friskvårdsbidrag - att du ska må bra är en självklarhet för oss
- Ett förmånligt bilägande
- Ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för personalförmåner


Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag! Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta Jonas Larsson, 036-440 16 41.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, b-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Ansök nu

Skaderådgivare

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Feb 25
Till vårt skadecenter i Jönköping söker vi dig som vill bidra till att effektivisera vår verkstad och skapa högsta möjliga kundnöjdhet!

I rollen som Skaderådgivare kommer du att vara den viktiga länken mellan skadetekniker och kunder. Dina arbetsuppgifter kommer vara att boka och genomföra besiktningar av skadade bilar. Du upprättar skadekalkyler, planerar in arbete för dina teknikerkollegor och beställer reservdelar. En viktig del i arbetet är att följa upp pågående arbeten, optimera flödet genom verkstaden och följa upp reklamationsärenden gentemot generalagenten.

För att lyckas i den här tjänsten behöver du ha goda fordonstekniska kunskaper, genom utbildning eller gedigen branscherfarenhet, och ha förståelse för en skadeverkstads alla processer.

Du drivs av att uppnå målsättningar på ett konsekvent och effektivt sätt, du värdesätter att vara del av ett team där alla drar åt samma håll. Det är naturligt för dig att i mötet med andra skapa positiva och samarbetsinriktade relationer oavsett om det är med kollegor, kunder eller andra samarbetspartners. Du har god struktur i ditt arbete, har förmågan att arbeta noggrant och lämnar inget åt slumpen.

God datavana är ett krav, likaså mycket goda kunskaper i svenska samt B-körkort. Har du kunskaper i CABAS är det meriterande.

Vårt erbjudande

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Ansök nu

Servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 24
Vi är på jakt efter en fordonstekniker som vill bli en del av vårt professionella serviceteam vid vår fullserviceanläggning i Jönköping. Som fordonstekniker hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och tillbehörsmontering.

Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschens främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Vi letar efter dig som är utbildad fordonstekniker och har flera års erfarenhet från branschen. Om du har djupa kunskaper inom diagnostik och elfelsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. Du jobbar säkert redan idag som fordonstekniker, ett jobb som du säkert trivs med. Vi har respekt för det men skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår fantastiska arbetsplats.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring- och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vårt erbjudande

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor? Kontakta Verkstadchef Jarkko Väisänen, 036-440 16 21.

Ansök nu

Servicemarknadschef Jönköping

Verkstadschef
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som vill axla rollen som Servicemarknadschef vid vår anläggning i Jönköping.

Rollen är ny i vår organisation och innebär att du tillsammans med avdelningscheferna och våra medarbetare kommer driva vår service-, plåtverkstad och däckcenter mot vår vision att bli det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping. Du kommer ha stor möjlighet att påverka hur verksamheten ska utformas - Välkommen att hoppa på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss!

Som Servicemarknadschef i Jönköping tar du aktivt och handfast del i den dagliga verksamheten och är på alla sätt en närvarande chef. Du ansvarar för budget, resultat och utveckling av verksamheten och säkerställer att kvalitets- och lönsamhetsmål uppnås.

Du ingår i den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för att engagera, utveckla och coacha våra medarbetare att nå sina och verksamhetens målsättningar.

Rapportering sker till platschef och även till koncernens Servicemarknadschef.

Vi vill att du har flera års erfarenhet som ledare och gärna från verksamheter som liknar vår. Du ska ha kunskaper och förståelse för en fullserviceverkstads samtliga processer. Du har stor nytta av kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet och det är önskvärt att du har kunskaper inom verkstadsjuridik.

God datavana och B-körkort är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du erfarenhet från fordonsdatasystemet Kobra är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara en naturlig coach med ett ekonomiskt tänkt som förstår kopplingen mellan engagerade medarbetare och bra resultat i verksamheten. Du tar vara på det som fungerar bra samtidigt som du är lyhörd och drivs av det som i Toyotas värld kallas KAIZEN - ständig förbättring.

Att hålla hög kvalité och skapa långsiktiga kundrelationer är viktigt för dig. Du har god planerings- och prioriteringsförmåga, tar dig an utmaningar på att framåtlutat sätt och har en naturlig förmåga att skapa god stämning och teamwork.

Under semesterperioden kan rekryteringsprocessen ta lite längre tid än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kan vara med att påverka både verksamhet och människor.

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med våra fantastiska varumärken Toyota och Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik.

Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Platschef Daniel Brannestam, 036-440 16 37, eller Ulrik Karlsson, 070-431 73 29, som är koncernens Servicemarknadschef. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Skadetekniker

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Feb 4
Vi söker en ny medarbetare till vår skadeverkstad i Jönköping. Är det du?

Som skadetekniker hos oss kommer du att jobba med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom reparation av krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av karosseridelar.

Om du skulle börja jobba hos oss blir du en del av ett professionellt serviceteam där alla jobbar för att Lindströms Bil ska vara det vara det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Vi gillar gäster! Och vi tror att du, liksom vi, brinner för att ge våra gäster den bästa tänkbara servicen när de besöker oss, oavsett om det handlar om att laga ett stenskott i en vindruta, reparera en parkeringsskada eller byta en framskärm.

Vår övertygelse är att vi kan göra just detta genom att vara passionerade inför våra arbetsuppgifter, nyfikna att ta oss an de utmaningar som vi ställs inför och genom att vara kompetenta och kunniga.

Är detta något som stämmer in även på dig är vi övertygade om att det finns goda förutsättningar att skapa bra teamwork tillsammans.

En viktig del i Toyotas filosofi är att ständigt utvecklas - Kaizen - och du kommer vara delaktig i utveckling av metoder och arbetssätt inom skadeverkstaden.

Vi är nyfikna på vem du är! Känner du igen dig i beskrivningen: kunnig, professionell, yrkesstolt och lagspelare så är vi genuint intresserade av att få veta mer om dig. Vi vill veta mer om dina gedigna erfarenheter som bilskadetekniker, vilka dina specialistkunskaper är och när du tycker att du kommer till din absoluta rätt.

Du jobbar förmodligen redan idag som skadetekniker, på en arbetsplats där du trivs, och vi skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår verksamhet och berätta mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda.

Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag! Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta Jonas Larsson, 036-440 16 41.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, b-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Ansök nu

Extrajobb som hallvärd/hallvärdinna

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 3
I den här rollen är ditt huvudsakliga fokus att ge våra kunder ett gästvänligt bemötande. Du är våra säljare behjälpliga vid provkörningar, guidar våra kunder bland olika bilmodeller och säkerställer med dina kollegor en väl fungerande bilutställning.

Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eftersom detta är ett arbete på helger och under tex semesterperioden. Kanske är du i början av dina studier?

Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar, är en servicegivare ut i fingerspetsarna och har förmågan att skapa härligt teamwork. Vårt arbete är stundtals stressigt varför det är viktigt att du har förmågan att jobba under tidvis högt tempo.

I den här rekryteringen lägger stor vikt vid din personlighet men vill att du har B-körkort och hög digital kompetens.

Vi kommer att kunna erbjuda dig arbete nu under sommaren samt under varannan lördag framöver.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Försäljningschef Bosse Hansen, 036 - 440 16 11, eller Platschef Daniel Brannestam, 036-440 16 37.

Ansök nu

Däckmontör

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jan 5
Till vårt växande Däckcenter i Jönköping söker vi nu en däckmontör.

Som däckmontör hos oss erbjuds du ett varierat arbete då du jobbar med både däckskiften, krängning och balansering av däck, hjulinställningar, lagerarbete och till viss del även med försäljning av däck.

Vår vardag är varierad och säsongsbetonad. Ibland behöver vi jobba i ett högt tempo, med tunga lyft vilket ställer krav på att du har god fysisk arbetskapacitet, att du tycker om att "hugga i" och fungerar väl i tidvis stressiga situationer.

Du behöver också ha förmågan att vara noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbete.

Vi jobbar i ett litet och väl sammansvetsat team vilket medför att arbetsuppgifterna kan variera över tid beroende på dagens förutsättningar. Detta innebär att du till exempel behöver ha god datavana, tycker om att ge service till kunder och kanske till och med tycker att försäljning är spännande.

Har du erfarenhet av däckarbete sedan tidigare är det meriterande men inget krav, det viktigaste är att du känner ett högt engagemang inför ditt arbete, gillar teamwork och drivs av det som i Toyota världen kallas för Kaizen - ständiga förbättringar.

B-körkort är ett krav, lika så att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. Truckkort är önskvärt.

Ansök nu

Biladministratör

Administrativ assistent
Läs mer Maj 23
I den här rollen är du en viktig spelare i vårt säljteam och du skapar förutsättningar för våra säljare att lyckas.

Du säkerställer flödet av bilar under försäljningsprocessen genom att ta emot leveranser av både nya och begagnade bilar. Vidare planerar flödet av begagnade bilar från ankommande, genom vår verkstad, fotograferar och publicerar bilar till försäljning

Som en naturlig del i ditt arbete kommer du ta emot kunder som besöker oss samt vid behov bemanna och stötta upp på vår hyrbilsavdelning. Du behöver därför tycka om att möta nya människor och ha fingertoppskänsla för gästvänligt kundbemötande.

Vi tror att du är en person trivs med ett varierat arbete, som brinner för att skapa resultat tillsammans med andra människor och att du är en person som har "koll på läget". Du har en god administrativ förmåga, hög digital kompetens och är van att ta ansvar för ditt arbete på ett planerande och strukturerat sätt.

Du behöver inte ha jobbat med bilar sedan tidigare men får gärna ha ett gott bilintresse.

Vi drivs av det som i Toyotavärlden heter Kaizen - ständiga förbättringar - och vill att du gör desamma.

Avslutad gymnasieutbildning, b-körkort och mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig är ett krav. Vi förutsätter att du har god datavana.

Tjänsten kan innebära arbete på helger.

Vårt erbjudande till dig

- Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete
- Du kommer dagligen att jobba med våra fantastiska varumärken Toyota och Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik - det ger oss trygghet och stabilitet
- Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension
- Friskvårdsbidrag - att du ska må bra är en självklarhet för oss
- Ett förmånligt bilägande
- Ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för personalförmåner


Vill du bli ett del av vårt team? Skicka in din ansökan direkt! Har du frågor kontaktar du säljchef Bosse Hansen.

Ansök nu

Servicerådgivare till Lexus Jönköping

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Dec 16
Då vår nuvarande servicerådgivare går vidare till nya utmaningar söker vi dig som vill jobba hos oss på Lexus Jönköping, en del av Lindströms Bil, och fortsätta vår spännande resa framåt.

På Lexus är vi ett tajt team på tre personer som tillsammans jobbar utifrån devisen ”Experience Amazing” för att våra kunder ska få en oförglömlig upplevelse när de besöker oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som servicerådgivare är att vara våra kunder behjälpliga genom hela serviceprocessen. Du arbetar proaktivt genom att kontakta våra kunder och boka deras bilar för service, vidare planerar du in arbete i vår verkstad och efter utförd service är det du som lämnar ut bilen till kunden.

I rollen ingår även att ta emot kunder som besöker oss för att uppleva våra bilar och även att vara delaktig i olika kund- och marknadsaktiviteter som vi genomför. I varje möte med våra kunder strävar vi efter att skapa en känsla av ”Omotenashi” - gästfrihet - vilket för oss handlar om att förutse kundens behov och att alltid leverera något lite mer än det förväntade.

För att lyckas i rollen som servicerådgivare på Lexus behöver du ha en inneboende drivkraft av att leverera service i världsklass, vara en duktig kommunikatör och motiveras av att skapa nöjda kunder. Vår vardag är händelserik och du behöver därför ha förmågan att kunna fokusera på flera arbetsuppgifter samtidigt och trivas bra med det.

Vi vill att du har goda tekniska kunskaper, kanske har du en fordonsteknisk utbildning att luta dig tillbaka på eller så har du gedigen erfarenhet från vår bransch.

Om du sedan tidigare har jobbat med kundservice i någon form och har erfarenhet av relationsbyggande försäljning har du goda förutsättningar att ta dig an detta uppdrag. Du drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” - ständig förbättring - och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

Du ska ha god datavana, B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig. Har du kunskaper i fordonsdatasystemet Kobra är detta meriterande men inget krav.

Ansök nu

Servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 24
Vi är på jakt efter en fordonstekniker som vill bli en del av vårt professionella serviceteam vid vår fullserviceanläggning i Jönköping. Som fordonstekniker hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och tillbehörsmontering.

Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschens främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Vi letar efter dig som är utbildad fordonstekniker och har flera års erfarenhet från branschen. Om du har djupa kunskaper inom diagnostik och elfelsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. Du jobbar säkert redan idag som fordonstekniker, ett jobb som du säkert trivs med. Vi har respekt för det men skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår fantastiska arbetsplats.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring- och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor? Kontakta Verkstadchef Jarkko Väisänen, 036-440 16 21.

Ansök nu

Däckmontör

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 2
Vi söker en montör till vårt däckcenter i Jönköping!

Som däckmontör erbjuds du ett varierat arbete då du jobbar med både däckskiften, krängning och balansering av däck, hjulinställningar, lagerarbete samt försäljning av däck.

Vår vardag är varierad och säsongsbetonad. Ibland behöver vi jobba i ett högt tempo med tunga lyft vilket ställer krav på att du har god fysisk arbetskapacitet och stresstålighet. Du behöver också ha förmågan att vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Har du erfarenhet av däckarbete sedan tidigare är det meriterande, likaså att du har god datavana. Viktigast av allt är att du känner ett högt engagemang inför ditt arbete och är en utpräglad lagspelare.

B-körkort är ett krav, även att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Ansök nu

Servicetekniker till Lexus Jönköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jul 8
Är du en problemlösare som gillar att jobba i ett högt tempo med förstklassiga resultat? Då kan detta vara jobbet för dig! Nu har du chansen att bli en del av vårt Lexusteam där alla jobbar utifrån devisen Experience Amazing för att alla våra gäster ska få en oförglömlig upplevelse när de besöker oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att utföra service, reparationer, felsökningar och montering av tillbehör.

Lexus erbjuder dig som tekniker löpande utbildningar för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett förstklassigt sätt.

Du jobbar tätt tillsammans med en servicerådgivare som bokar och planerar in arbeten, allt för att du ska kunna ha fullt fokus på bilarna och de arbeten du utför.

Vi önskar att du som söker har:

- Fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå
- Flera års erfarenhet av yrket
- Kompetens och erfarenhet inom elektronik, diagnostik, programmering och installation av mjukvaror/multimedia


Har du även kunskaper inom AC, montering av alkolås och bränslevärmare är det en merit. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare

Bilförsäljare
Läs mer Jun 24
I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga privatkunder. Du jobbar med försäljning av främst nya men även nästan nya Toyota, genom hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans.

Med hög grad av gästvänlighet guidar du kunden genom Toyotas välkända modellprogram. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösning och bilförsäkring.

Om du skulle börja jobba som säljare hos oss skulle du få Bosse som chef, en rutinerad spelare i branschen som varit med oss sedan starten 2013. Du skulle tillsammans med Jonte och Jojjo skapa oförglömliga bilköparupplevelser - vi tror det blir svårt att inte trivas i det här sällskapet.

Tillsammans med dina kollegor inom försäljning och verkstad säkerställer du högsta möjliga kundnöjdhet och utvecklar Lindströms bil i Jönköping till det självklara valet för både bil- och verkstadskunden. Det är vad vi kallar BRiT - Best Retailer in Town!

Du behöver inte ha jobbat med försäljning av bilar sedan tidigare men du behöver tycka om att göra affärer och är trygg i mötet med kunden. Har du dessutom en inneboende drivkraft att vilja uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några av de kvalitéer som vi söker.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och ha en hög social kompetens. Vi ser också att du är en prestigelös kollega som vill bidra till en fantastisk stämning runt fikabordet.

B-körkort, avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska, båda muntligt och skriftligt är ett krav.

Ansök nu

Servicerådgivare

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Mar 31
Vi söker efter dig som vill bli en del i vårt professionella serviceteam och ta dig an rollen som Servicerådgivare vid vår fullserviceanläggning i Jönköping.

Som servicerådgivare är du vår verkstads ansikte utåt och den viktiga länken mellan tekniker och kund. Du arbetar proaktivt genom att kontakta våra kunder och boka deras bilar för service, vidare planerar du in arbete i vår verkstad och efter utförd service är det du som lämnar ut bilen till kunden.

Vi vill att du har goda fordonstekniska kunskaper, kanske har du en fordonsteknisk utbildning att luta dig tillbaka på eller så har du gedigen erfarenhet från bilbranschen.

Du drivs av att uppnå målsättningar på ett konsekvent och effektivt sätt, du värdesätter att vara del av ett team där alla drar åt samma håll. Det är naturligt för dig att i mötet med andra skapa positiva och samarbetsinriktade relationer oavsett om det är med kollegor, kunder eller andra samarbetspartners.

Om du sedan tidigare har jobbat med kundservice i någon form och har erfarenhet av relationsbyggande försäljning har du goda förutsättningar att ta dig an detta uppdrag. Du drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” - ständig förbättring - och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

Du ska ha god datavana och behärska Office-paketet, B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig är ett krav. Du behöver också ha god läsförståelse i engelska. Har du kunskaper i fordonsdatasystemet Kobra är detta meriterande men inget krav.

Tjänsten är tillsvidare och inleds med provanställning.

Ansök nu

Skaderådgivare

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Mar 4
Till vårt skadecenter i Jönköping söker vi dig som vill bidra till att effektivisera vår verkstad och skapa högsta möjliga kundnöjdhet!

I rollen som Skaderådgivare kommer du att vara den viktiga länken mellan skadetekniker och kunder. Dina arbetsuppgifter kommer vara att boka och genomföra besiktningar av skadade bilar. Du upprättar skadekalkyler, planerar in arbete för dina teknikerkollegor och beställer reservdelar. En viktig del i arbetet är att följa upp pågående arbeten, optimera flödet genom verkstaden och följa upp reklamationsärenden gentemot generalagenten.

För att lyckas i den här tjänsten behöver du ha goda fordonstekniska kunskaper, genom utbildning eller gedigen branscherfarenhet, och ha förståelse för en skadeverkstads alla processer.

Du drivs av att uppnå målsättningar på ett konsekvent och effektivt sätt, du värdesätter att vara del av ett team där alla drar åt samma håll. Det är naturligt för dig att i mötet med andra skapa positiva och samarbetsinriktade relationer oavsett om det är med kollegor, kunder eller andra samarbetspartners. Du har god struktur i ditt arbete, har förmågan att arbeta noggrant och lämnar inget åt slumpen.

God datavana är ett krav, likaså mycket goda kunskaper i svenska samt B-körkort. Har du kunskaper i CABAS är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansök nu

Servicetekniker till företagscenter

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 22
Vi letar efter dig som vill bli en del av vårt nyetablerade företagscenter i Jönköping. Du kommer att tillhöra ett passionerat team som erbjuder våra företagskunder tjänste- och transportbilslösningar, service, reparationer och tillbehörsmontering - allt som rör företagsbilar på ett och samma ställe.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Du är utbildad fordonstekniker och har flera års erfarenhet från branschen. Om du besitter djupa kunskaper inom diagnostik och felsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. Du jobbar säkert redan idag som fordonstekniker, ett jobb som du förmodligen trivs med. Vi har respekt för det men skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår fantastiska arbetsplats.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring- och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Du behöver kunna läsa och förstå engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning under 6 månader. Vi har kollektivavtal med IF Metall genom Motorbranschavtalet.

Ansök nu

Servicetekniker till företagscenter

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 19
Vi letar efter dig som vill bli en del av vårt nyetablerade företagscenter i Jönköping. Du kommer att tillhöra ett passionerat team som erbjuder våra företagskunder tjänste- och transportbilslösningar, service, reparationer och tillbehörsmontering - allt som rör företagsbilar på ett och samma ställe.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Du är utbildad fordonstekniker och har flera års erfarenhet från branschen. Om du besitter djupa kunskaper inom diagnostik och felsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. Du jobbar säkert redan idag som fordonstekniker, ett jobb som du förmodligen trivs med. Vi har respekt för det men skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår fantastiska arbetsplats.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring- och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Du behöver kunna läsa och förstå engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning under 6 månader. Vi har kollektivavtal med IF Metall genom Motorbranschavtalet.

Ansök nu