PEAB AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos PEAB AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Beläggningsarbetare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Aug 22
Peab Asfalt värnar om en hållbar och klimatsmart framtid. Vi asfalterar och underhåller allt från mindre vägar till större infrastrukturprojekt för att du skall kunna känna dig trygg och säker när du färdas. Vi fokuserar på att minimera vår miljöpåverkan genom att återvinna asfalt, utveckla energisnåla asfaltsbeläggningar och konverterar våra asfaltverk för en koldioxidneutral tillverkning. Till vårt spriderlag i Jönköping och Skaraborg söker vi nu två beläggningsarbetare.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta tillsammans i team om 2-5 personer med såväl nybyggnads- som underhållsbeläggningar. Tillsammans med dina kollegor lägger ni ut asfalt till statliga, kommunala och privata kunder. Som beläggningsarbetare är det av stor vikt att du trivs med att arbeta flexibelt då ingen dag är den andra lik och både arbetsställe och arbetstider varierar under säsongen. Resor med övernattning i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?
Beläggningsarbete är ett lagarbete och det är därför av stor vikt att du trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, där ni tillsammans arbetar lösningsorienterat och målmedvetet. Vi söker dig som är praktiskt lagd, trivs att arbeta ansvarstagande och motiveras av att göra ett bra jobb med goda resultat. Du tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete till din kollega. Som beläggningsarbetare behöver du vara självgående, kommunikativ och flexibel.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har en grundutbildning motsvarande gymnasial nivå, gärna inom bygg och anläggning. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom bygg- och eller anläggningsbranschen och om du tidigare har arbetat som beläggningsarbetare ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Anders Karlsson 070- 925 56 27 eller Platschef Thomas Håkansson 073-384 83 84.

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Apr 5
Peab Anläggning Jönköping växer och nu söker vi dig med erfarenhet inom Mark- och anläggning.

Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med såväl tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer samt mindre anläggningsprojekt tillsammans med våra ramavtalskunder. Några projekt som vi har utfört under året är bland annat vägbyggnad/massförflyttning i Torsvik, grundläggning av Peabs nya kontor, pumpstationer åt kommunerna Aneby, Eksjö och Nässjö.

Oavsett vilka kunskaper har med dig från ditt nuvarande i arbete är det viktigt att du vill fortsätta att utveckla kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter lockar dig. Hos oss kan du växa både personligen och yrkesmässigt!

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör. Som anställd på Peab finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Har du frågor?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

Arbetsledare

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Apr 14
Vår grupp inom Peab Anläggning i Kronoborg/Växjö arbetar över södra Sverige. Är du vår nya resande arbetsledare?

Om tjänsten
Som arbetsledare på Peab Anläggning arbetar du tillsammans med en platschef i flera mindre och medelstora projekt. Ditt uppdrag är att planera bemanning, förbereda med material till dina hantverkare samt följa upp genom dokumentation så att projekten fortskrider enligt plan. Du ger allt för att leverera goda resultat i rätt tid.

Vi är verksamma i projekt över hela Region Syd och ibland utanför vår egen geografi. Det medför att i den här rollen måste du vara mobil och kunna resa och bo på annan ort under arbetsveckan. Du erbjuds boende och kan utgå från i stort sett vilken ort som helst i södra Sverige.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor då du som arbetsledare träffar våra beställare, har kontakt med leverantörer och jobbar nära vår personal.

Kravprofil och personliga egenskaper
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning inom anläggning. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar B-körkort.

Du har intresse för branschen, rätt inställning, erfarenhet av att möta olika sorters människor och du kan situationsanpassa ditt ledarskap. Vidare är du en van ledare som föregår med gott exempel. De individer du leder får du engagerade och du är duktig på sammanhållning och team building. Du har ett sinne för struktur, planering och ekonomi.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande arbetschef Torgny Sällberg, 0733 373910 eller HR-partner Marita Petkovic, 0725 337836.

Rekryteringsprocessen sker med löpande urval och vi går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute. Så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Yrkesarbetare, Anläggning

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Apr 14
Är du vår nya yrkesarbetare som kan tänka dig att ”ligga ute” i veckorna? Nu förstärker vi på Peab Anläggning vår anläggningsverksamhet i Kronoberg med flera anläggare med kunskap inom trä, betong och mark. Söker du ett omväxlande och utmanade arbete är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsterna
I rollen som anläggare hos oss utför du olika typer av mark- och anläggningsarbeten tillsammans med övriga teamet. Vi har stor variation på våra projekt och jobbar både i total-, utförande- och samverkansentreprenader. Det kan vara alltifrån större gatuombyggnader och VA-entreprenader till exploateringar och mindre ramavtalsprojekt.

Det krävs att du tycker om att jobba utomhus i en ibland fysiskt tung arbetsmiljö, både ensam och i lag med andra.

Vi är verksamma i projekt över hela Region Syd och ibland projekt utanför vår egen geografi. Det medför att i den här rollen måste du vara mobil och kunna resa och bo på annan ort under arbetsveckan. Du erbjuds boende och kan utgå från i stort sett vilken ort som helst i södra Sverige.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker anläggare som har goda erfarenheter av anläggningsarbete inom mark, trä eller betong. Du behöver ha kunskap i ritningsläsning, yrkesbevis samt minst B-körkort.

Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta biträdande arbetschef Torgny Sällberg, 0733-37 39 10 eller HR-partner Marita Petkovic, 0725 337836.

Ansök nu

Lärling Byggåret, Anläggning

Lärling, beläggningsarbete
Läs mer Feb 9
Vi i branschen har uppenbarligen inte lyckats skapa förändring och bevisa motsatsen - att vår bransch är till för alla. På Peab har vi därför bestämt oss för att gå i bräschen för att på allvar göra vår bransch mer jämställd.

Vi måste bli fler kvinnor i byggbranschen! Därför drar Peab nu i gång Byggåret – ett kvinnligt lärlingsprogram som inte kräver några förkunskaper, och där du som har intresset, drivet och nyfikenheten får lära dig allt som krävs för en karriär inom ett av Sveriges roligaste och mest eftertraktade yrken. Till det får du lön under utbildningen. Vi har över 50 platser på 17 orter, från Malmö till Kiruna.

Programmet drar i gång den 1 september 2023. Hoppas vi ses där och då – vi behöver dig!

Vad innebär det att vara lärling?

Att vara lärling betyder att du både jobbar och utbildar dig samtidigt. Jobbet är på heltid, och på arbetstid kommer du också att läsa en yrkesteoretisk kurs som pågår under hela året. Som lärling har du en handledare på arbetsplatsen och tillsammans är ni ute och jobbar på ett Peab-projekt. En dag per vecka har du tid avsatt åt dina studier. Under Byggåret gör du färdigt grundutbildningen riktad antingen mot Träarbetare eller Väg- och anläggningsarbetare. På vissa orter erbjuder vi enbart lärlingsplatser som Träarbetare, på andra enbart som Väg- och anläggningsarbetare. På några orter har vi platser inom båda verksamheterna. Läs mer på www.byggaret.se om de olika yrkena.

Efter din grundutbildning fortsätter din kvalificeringstid som lärling i ytterligare 36 månader innan du kan få ut ditt yrkesbevis. Allt detta regleras av Yrkesutbildningsavtalet och den partsgemensamma organisationen Byggbranschens Yrkesnämnd, BYN. Läs mer på: www.byggbranschensyrkesnamnd.se/

Vilka valmöjligheter finns i min stad?

I Jönköping erbjuds möjlighet att söka lärlingsplats som Väg- och anläggningsarbetare. Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med alla förberedande arbeten såsom borrning i jord, berg och grundförstärkningsarbeten. Du är också med och bygger vägar, järnvägar och broar. Det är ett yrke med stor variation som lägger grunden för hur bra ett bygg eller anläggningsprojekt kan bli.

Vem borde söka till Byggåret?

Detta är ett initiativ för att få in fler kvinnor i byggbranschen och vår resa mot en mer jämställd bransch. Vi vill understryka att du inte behöver någon tidigare erfarenhet av byggbranschen. Däremot behöver du en stark vilja att utvecklas inom ett hantverksyrke och ser en framtid inom vår bransch.

- Det allra viktigaste är att du har ett starkt driv, är nyfiken som person och att du gillar att jobba i lag och vill vara med och bygga morgondagens samhälle.
- Du är inte främmande för att ta i när det behövs och du mår som bäst när du får vara utomhus och arbeta med hela kroppen.
- Då lärlingsprogrammet varvar teori med praktik är det viktigt att du har förmåga att ta ansvar för dina studier och ta in den information som behövs för att kunna utvecklas under praktiken.
- Du måste vara över 18 år och ha gått ut gymnasiet.
- Körkort är meriterande.

Övrigt

- Anställningsstart: 1 september 2023
- Heltid: 40 timmar/vecka
- Lön: arbetstid, semester etc. enligt kollektivavtal

Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev och i denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid det personliga brevet. Vi vill att du motiverar varför just du skall få en plats till Byggåret och vad som lockar dig med byggbranschen.

Sista ansökningsdagen är den 10 april 2023 och efter det kommer vi att påbörja urvalsprocessen. Vår ambition är att alla platser skall tillsättas under juni månad.

Har du frågor om tjänsten och din ansökan är du välkommen att kontakta: Byggaret@peab.se

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ej via email eller telefon.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Beläggningsarbetare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Mar 2
Peab Asfalt värnar om en hållbar och klimatsmart framtid. Vi asfalterar och underhåller allt från mindre vägar till större infrastrukturprojekt för att du skall kunna känna dig trygg och säker när du färdas. Vi fokuserar på att minimera vår miljöpåverkan genom att återvinna asfalt, utveckla energisnåla asfaltsbeläggningar och konverterar våra asfaltverk för en koldioxidneutral tillverkning. Till våra maskin- och spriderlag i Jönköping och Skaraborg söker vi nu två beläggningsarbetare.

Om tjänsten
Vi söker två beläggningsarbetare till våra maskin- och spriderlag. Du kommer att arbeta tillsammans i team om 2-5 personer med såväl nybyggnads- som underhållsbeläggningar. Tillsammans med dina kollegor lägger ni ut asfalt till statliga, kommunala och privata kunder. Som beläggningsarbetare är det av stor vikt att du trivs med att arbeta flexibelt då ingen dag är den andra lik och både arbetsställe och arbetstider varierar under säsongen. Resor med övernattning i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?
Beläggningsarbete är ett lagarbete och det är därför av stor vikt att du trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor, där ni tillsammans arbetar lösningsorienterat och målmedvetet. Vi söker dig som är praktiskt lagd, trivs att arbeta ansvarstagande och motiveras av att göra ett bra jobb med goda resultat. Du tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete till din kollega. Som beläggningsarbetare behöver du vara självgående, kommunikativ och flexibel.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har en grundutbildning motsvarande gymnasial nivå, gärna inom bygg och anläggning. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom bygg- och eller anläggningsbranschen och om du tidigare har arbetat som beläggningsarbetare ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner

Anders Karlsson

Telefon: 070- 925 56 27

Thomas Håkansson

Telefon: 073-384 83 84

Ansök nu

Arbetsledare Byggservice

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Feb 9
Vi söker en arbetsledare inom Byggservice till Södermanland med utgångsort Katrineholm.

Peab Byggservice AB är ett väl etablerat företag i Katrineholm. Vi som är ett eget bolag inom Peabkoncernen behöver just nu ytterligare medarbetare för att möta marknaden och våra kunders behov. Nu behöver vi bl a förstärka vårt kontor i Katrineholm med en erfaren arbetsledare.
Tjänsten innebär daglig arbetsledning av yrkesarbetare i den löpande byggserviceverksamheten. Du rapporterar till din platschef som finns på samma kontor.

Du kan idag arbeta som arbetsledare eller också är du träarbetare med stor dokumenterad erfarenhet av byggservicearbeten som har intresse och förutsättningar i form av ledaregenskaper att utvecklas mot en ny yrkesroll.

Exempel på arbeten kan vara reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, köksmontage, tak- och fönsterbyten samt om- och tillbyggnader. Vi erbjuder en trygg anställning och mycket eget ansvar. Du behöver ha körkort för personbil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Är du en jordnära och pålitlig person med dokumenterad erfarenhet inom byggservice? Då ska du söka tjänsten hos oss.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Bitr Arbetschef Lars Pettersson 0733-37 53 57

HR Anneli Nådin 0725-33 79 76

Urval sker löpande så tillsättande kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Kika gärna in på https://peabbyggservice.se/jobb-karriar/att-jobba-i-peab/medarbetarportratt/ och träffa några av våra kollegor

Ansök nu

Verksmaskinist

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Feb 3
Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Det går bra för Peab Asfalt och vi söker därför efter en maskinist till vårt asfaltverk i Sävsjö.

Om tjänsten
I rollen som verksmaskinist på Peab Asfalt arbetar du tillsammans med ditt team på något av våra moderna asfaltverk. Våra asfaltverk inom region väst är lokaliserade i Kållered, Sävsjö, Uddevalla och Vålberg. Vi söker nu en verksmaskinist till vårt asfaltverk i Sävsjö, beläget mellan Jönköping och Växjö. På asfaltverket ansvarar du tillsammans med dina kollegor för produktionen och underhållsarbete. Att köra lastmaskin och provtagning av asfalten är också delar som ingår i tjänsten, men den huvudsakliga arbetsuppgiften är som processoperatör och mekaniker. Vi erbjuder ett varierande arbete där de olika momenten i verksmaskinistens roll gör att ingen arbetsdag är den andra lik. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Kravprofil
Som person trivs du med att arbeta praktiskt och tar ansvar för både ditt eget arbete och för helheten. Du har praktisk erfarenhet av att skruva och svetsa och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och är flexibel. Du är en person som är duktig på att kommunicera och har lätt för att anpassa dig utifrån nya förutsättningar. För tjänsten är det ett krav att du har B-körkort och att du har en vana av att arbeta med datorer. Har du därtill erfarenhet av att köra lastmaskin och/eller arbeta inom tung industri eller processindustri är det en merit.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktpersoner

Arbetschef Johan Bolander, 073 - 384 84 14

Platschef Adam Runsten, 070 - 644 19 43

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Dec 19
Peab Anläggning Jönköping växer och nu söker vi dig med erfarenhet inom Mark- och anläggning.

Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. Några projekt som vi har utfört under året är bland annat grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen, rivning av järnvägsbro i Nässjö och utbyggnad av exploateringsområde i Tranås.

Oavsett vilka kunskaper har med dig från ditt nuvarande i arbete är det viktigt att du vill fortsätta att utveckla kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter lockar dig. Hos oss kan du växa både personligen och yrkesmässigt!

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör. Som anställd på Peab finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Har du frågor?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

Platschef

Byggnadsingenjör
Läs mer Nov 7
Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice AB i Jönköping med omnejd?

Trivs du att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar?

Då kan detta vara jobbet för dig! Peab Byggservice AB har en inriktning mot service och underhåll samt om-och tillbyggnader av såväl kommersiella byggnader som bostäder.

Vi söker en erfaren platschef som kan vara med och driva vår byggservicegrupp som utgår från Jönköping men har hela närliggande geografin som arbetsområde.

I rollen leder du flera projekt samtidigt. Du leder din egna grupp bestående av yrkesarbetare men beroende på projektens storlek kan denna grupp förändras. Du har i de större projekten stöd av övriga i vår organisation.

I rollen har du mycket eget ansvar och frihet för att resultatet ska bli bra. Du rapporterar direkt till arbetschefen som sitter i Jönköping.

Vi söker dig som gillar utmaningar i din vardag. I projekten är det ibland inte helt givet hur arbetet skall gå tillväga då många äldre byggnader ruvar på överraskningar när det är dags för om- eller tillbyggnader. En avgörande egenskap är att du skall vara bra på att samarbeta samt inse vikten av goda relationer såväl extern som internt.

Du skall ha relevant byggteknisk utbildning med erfarenhet av den ibland komplexa byggserviceverksamheten. Du behöver också ha körkort för personbil.

Rollen erbjuder många sociala kontakter och utmaningar samt goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Kika gärna in på https://peabbyggservice.se/jobb-karriar/att-jobba-i-peab/medarbetarportratt/ och träffa några av våra kollegor

Frågor besvaras av:

Arbetschef Tomas Fogman, 0733-847440

HR Anneli Nådin, 0725-337976

Ansök nu

Träarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 11
Nu söker vi träarbetare till våra byggprojekt i Jönköping. Hos oss får du möjlighet att vara med på spännande projekt där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av kunskap, laganda och gemenskap. Våra medarbetare är vår främsta tillgång.

Vi söker dig som är en noggrann och engagerad person. Du ska trivas med arbete i grupp, men också kunna arbeta självständigt. Du behöver ha ett yrkesbevis inom trä. B-körkort är ett krav. Det kanske blir du som blir en del av Peab, ta därför chansen och sök tjänsten!

Har du frågor?

Kontakta Carin Thomasson HR, 072-533 75 88

Ansök nu

Träarbetare byggservice

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 17
Vi söker Byggservicesnickare till våra verksamheter i Jönköping och Huskvarna med omnejd

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering.

Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.

Kika gärna in på https://peabbyggservice.se/jobb-karriar/att-jobba-i-peab/medarbetarportratt/ och träffa några av våra kollegor

Frågor avseende tjänsterna besvarar av:

Tomas Fogman, Arbetschef, 0733-84 74 40

Anneli Nådin, HR, 0725-337976

Ansök nu

Träarbetare byggservice

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 17
Vi söker Byggservicesnickare till våra verksamheter i Jönköping och Huskvarna med omnejd

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering.

Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.

Kika gärna in på https://peabbyggservice.se/jobb-karriar/att-jobba-i-peab/medarbetarportratt/ och träffa några av våra kollegor

Frågor avseende tjänsterna besvarar av:

Tomas Fogman, Arbetschef, 0733-84 74 40

Anneli Nådin, HR, 0725-337976

Ansök nu

Träarbetare byggservice

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 17
Peab Byggservice AB är ett eget bolag inom Peab.

I Jönköping med omnejd behöver vi just nu förstärka med träarbetare. Placeringsort är i huvudsak Jönköping men vårt arbetsområde sträcker sig över hela länet. Våra tjänster är främst inriktade på om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal. Verksamheten fortsätter att utvecklas i en positiv riktning och vi behöver växa för att kunna möta marknadens behov.

Vi söker nu träarbetare med inriktning mot allmänna byggservicearbeten.

Exempel på arbeten kan vara reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, köksmontage, tak- och fönsterbyten samt om- och tillbyggnader. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis som träarbetare då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité. Du måste också behärska det svenska språket i tal och skrift. Anställningarna är tillvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Frågor avseende tjänsterna besvarar av:

Tomas Fogman, Arbetschef, 0733-84 74 40

Anneli Nådin, HR, 0725-337976

Ansök nu

Träarbetare byggservice

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 17
Peab Byggservice AB är ett eget bolag inom Peab.

I Jönköping med omnejd behöver vi just nu förstärka med träarbetare. Placeringsort är i huvudsak Jönköping men vårt arbetsområde sträcker sig över hela länet. Våra tjänster är främst inriktade på om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal. Verksamheten fortsätter att utvecklas i en positiv riktning och vi behöver växa för att kunna möta marknadens behov.

Vi söker nu träarbetare med inriktning mot allmänna byggservicearbeten.

Exempel på arbeten kan vara reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, köksmontage, tak- och fönsterbyten samt om- och tillbyggnader. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis som träarbetare då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité. Du måste också behärska det svenska språket i tal och skrift. Anställningarna är tillvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Frågor avseende tjänsterna besvarar av:

Tomas Fogman, Arbetschef, 0733-84 74 40

Anneli Nådin, HR, 0725-337976

Ansök nu

Träarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 1
Nu söker vi träarbetare till våra byggprojekt i Jönköping. Hos oss får du möjlighet att vara med på spännande projekt där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av kunskap, laganda och gemenskap. Våra medarbetare är vår främsta tillgång.

Vi söker dig som är en noggrann och engagerad person. Du ska trivas med arbete i grupp, men också kunna arbeta självständigt. Du behöver ha ett yrkesbevis inom trä. B-körkort är ett krav. Det kanske blir du som blir en del av Peab, ta därför chansen och sök tjänsten!

Ansök nu

Platschef

Byggnadsingenjör
Läs mer Jun 29
Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på Peab Anläggning? Vi söker just nu en engagerade Platschef som vill vara med och utvecklas och bygga framtidens hållbara samhälle med oss. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping som ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare. Som Platschef hos oss kommer du arbeta i ett geografiskt område som sträcker sig från Habo, via Jönköping och Aneby upp till Tranås med omnejd.

Rollen som platschef
I rollen som platschef blir du en nyckelperson med totalansvar för projekt inom Peab Anläggnings lokala marknad i Jönköpings län – från start till mål. Du arbetar kund- och resultatinriktat och värdesätter professionell kommunikation med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, arbetsmiljö, personal samt överlämnande till kunden. Du har en stor och avgörande roll för hur framgångsrikt projektet är och blir.

Vem är du?
För att trivas i rollen som platschef behöver du vara affärsmässig, ha gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap och är en engagerad, tydlig och kommunikativ ledare som skapar delaktighet och ett gott arbetsklimat. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Till hjälp i ditt arbete har du, utöver arbetschef och projektchef, stödfunktioner såsom kalkyl, arbetsmiljö, inköp, miljö och HR.

Krav

Du som söker har flerårig erfarenhet som ledare inom anläggningsbranschen. Om du dessutom har eftergymnasial utbildning inom området så är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Att arbeta utvecklande med våra medarbetare är en självklarhet!

Vid frågor kontakta:

Mikael Krantz, Arbetschef Jönköping, 070-779 44 50

Ansök nu

Mätningstekniker

Byggnadsingenjör
Läs mer Jun 8
Vi på Peab Anläggning, avdelning Infra VästMitt, satsar för fullt och söker nu en strukturerad och kvalitetsmedveten mätningstekniker som vill vara med och bidra till våra projekt i vår infrastrukturgrupp, vi har bland annat nyligen erhållit projekt Väg 40 mellan Eksjö och Nässjö. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i arbetet?

Som mätningstekniker hos oss kommer du att arbeta med mark-, väg- och ledningsarbeten, utmanande anläggningsprojekt och broutsättning. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen i det dagliga arbetet. Tjänsten är en heltidsanställning och då vi verkar över ett stort geografiskt område kan tjänsten innebära arbete på annan ort. Du behöver därför vara mobil och kunna ligga borta under veckorna, oftast måndag till torsdag.

Arbetet är mycket varierande där det ingår bland annat att utföra och ansvara för utsättning och inmätningar och där till alltid ligga ett steg före i den dagliga produktionen. Därutöver kommer du att se till att toleranser och krav efterföljs.

I jobbet ingår även att

- arbeta med maskinstyrning
- ha nära kontakt med arbetsledare, yrkesarbetare och maskinister
- vara med och driva den dagliga produktionen på arbetsplatsen

Vi söker dig som

- har relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet.
- har tre till fem års erfarenhet av arbete som mätningstekniker
- har B-körkort
- har god svenska i både tal och skrift

Rollen som mätningstekniker kräver att du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du ser det som en självklarhet att ta ansvar för ditt arbetsområde. Vidare är du en organiserad person med ett starkt engagemang som lätt smittar av sig. Om du stöter på problem i ditt arbete är du snabb på att testa olika lösningar.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Ansök nu

KMA-samordnare

Byggnadsingenjör
Läs mer Jun 9
Vi på Peab Anläggning, avdelning Infra VästMitt, satsar för fullt och söker nu en kvalitetsmedveten och metodisk KMA-samordnare som vill vara med och bidra till våra projekt i vår infrastrukturgrupp, vi har bland annat nyligen erhållit projekt Väg 40 mellan Eksjö och Nässjö. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i arbetet?

Som KMA-samordnare hos oss kommer du att arbeta med miljöfrågor, arbetsmiljöfrågor och kvalitetsfrågor. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen i det dagliga arbetet. Tjänsten är en heltidsanställning och då vi verkar över ett stort geografiskt område kan tjänsten innebära arbete på annan ort. Du behöver därför vara mobil och kunna ligga borta under veckorna, oftast måndag till torsdag.

Arbetet är mycket varierande och primärt handlar det om att stötta platschefen och projektorganisationen i våra projekt med frågor om kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Tjänsten innebär bland annat att upprätta kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner för våra projekt, därutöver kommer du att arbeta aktivt med rapporterade riskobservationer, tillbud och olyckor.

Vi söker dig som

- har ett till tre års erfarenhet av arbete inom bygg- och anläggningsbranschen inom området och arbete med kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor
- har relevant utbildning eller praktisk erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen inom området.
- har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
- har B-körkort

Rollen som KMA-samordnare kräver att du är kvalitetsmedveten och metodisk i ditt arbete. Du är en ansvarsfull person som värderar frihet och förtroende i ditt arbete. Vidare är du en kommunikativ person med god förmåga att utföra ditt arbete på ett organiserat och välplanerat sätt. Du har ett proaktivt arbetssätt som gör att du ofta lyckas ligga steget före.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare, tidigare har stöttat projekt med Trafikverket som beställare och har erfarenhet från branschen.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som arbetsledare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Filip Möller på mail: filip.moller@peab.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tobias Asplund på mail: tobias.asplund@peab.se

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Ansök nu

Träarbetare byggservice

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 29
Peab Byggservice AB är ett eget bolag inom Peab.

I Jönköpings län behöver vi just nu förstärka med träarbetare. Placeringsorter är Jönköping eller Nässjö men vårt arbetsområde sträcker sig över hela länet. Våra tjänster är främst inriktade på om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal. Verksamheten fortsätter att utvecklas i en positiv riktning och vi behöver växa för att kunna möta marknadens behov.

Vi söker nu träarbetare med inriktning mot allmänna byggservicearbeten.

Exempel på arbeten kan vara reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, köksmontage, tak- och fönsterbyten samt om- och tillbyggnader. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis som träarbetare då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité. Du måste också behärska det svenska språket i tal och skrift. Anställningarna är tillvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Frågor avseende tjänsterna besvarar av:

Tomas Fogman, Arbetschef, 0733-84 74 40

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52

Ansök nu

Produktionsledare

Byggnadsingenjör
Läs mer Apr 28
Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på Peab Anläggning? Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping som ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare. Som Produktionsledare/Arbetsledare hos oss kommer du arbeta i ett geografiskt område som sträcker sig från Jönköping, via Aneby upp till Tranås med omnejd.

På Peab Anläggning i Jönköping utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som Arbetsledare hos oss kommer du bli involverad i tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. I dagsläget arbetar vi bland annat med grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen och rivning av järnvägsbro i Nässjö.

Om jobbet

Som arbetsledare hos oss driver du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser i samarbete med övriga medarbetare i projektet. Du planerar, leder och fördelar det dagliga arbetet ute i produktionen. Du ansvarar för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och ser till att de utförs så effektivt och säkert som möjligt. Det är många kontakter med beställare, underentreprenörer, leverantörer och internt i Peab under en arbetsdag. Vi söker dig som trivs med att arbeta ute i produktion och har förmågan att engagera och få dina medarbetare att arbeta mot uppsatta mål.

Kvalifikationer

Du bör ha en bygg-och anläggningsteknisk utbildning samt några års arbete i arbetsledande befattning. De måna kontaktytorna förutsätter att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor. Det är också viktigt att du trivs med att engagera och utveckla medarbetare. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Du har god datorvana och B-körkort.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef Jönköping, 070-779 44 50

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 28
Peab Anläggning Jönköping växer och just nu söker vi dig med erfarenhet inom Mark- och anläggning.

Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. Några projekt som vi har utfört under året är bland annat grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen, rivning av järnvägsbro i Nässjö och utbyggnad av exploateringsområde i Tranås.

Oavsett vilka kunskaper har med dig från ditt nuvarande i arbete är det viktigt att du vill fortsätta att utveckla kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter lockar dig. Hos oss kan du växa både personligen och yrkesmässigt!

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör. Som anställd på Peab finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Har du frågor?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

Arbetsledare

Byggnadsingenjör
Läs mer Mar 25
Är du en erfaren arbetsledare inom bygg som är redo för nya spännande projekt? Vi på Peab Bygg Jönköping söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet framåt tillsammans med oss!

Peab Bygg Jönköping består idag av cirka 55 yrkesarbetare och 35 tjänstemän och driver projekt främst inom Jönköpings län. Gruppen tillhör Region Bygg Sydost som sträcker sig upp till Norrköping och bort till Kalmar. Inom regionen finns ca 350 medarbetare.

Rollen hos oss
Som arbetsledare på Peab arbetar du nära din platschef med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att driva del i byggprojektet framåt enligt tidplan, fastställda ekonomiska ramar samt enligt kraven för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ordning och reda är en självklarhet för dig och du ska ha förmågan att se möjligheter och hitta lösningar. Du arbetar tätt tillsammans med andra, vilket medför att samarbetsförmåga är av största vikt. Som ledare i Peab har du som uppgift genom gott föredöme bidra till att bygga det bästa och starkaste laget! Om du trivs med att arbeta nära produktionen och vill ha ett fortsatt omväxlande och utvecklande arbete med att skapa framgångsrika projekt, då har du hittat rätt. Du får en stor variation och bredd i ditt arbete då vi har projekt både inom ombyggnad och nyproduktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från en roll som arbetsledare inom byggproduktion. Som person är du positiv, driven och trivs med att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta konsekventa beslut.

• Körkort B är ett krav.
• För att uppnå god säkerhet ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Egenskaper
För att lyckas i rollen har du goda ledaregenskaper och är en van lagspelare. Du uppträder med gott föredöme både inför kollegor och kunder, goda relationer är viktigt. Du är strukturerad, drivande och kan planera med god framförhållning. Förmåga att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga. De är grundläggande för det vi gör och det vi vill förmedla.

Kontakt
Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Carin Thomasson, HR, 072-533 75 88.

Ansök nu

Platschef byggservice

Byggnadsingenjör
Läs mer Mar 8
Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice AB på Höglandet?

Trivs du att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar?

Då kan detta vara jobbet för dig! Peab Byggservice AB har en inriktning mot service och underhåll samt om-och tillbyggnader av såväl kommersiella byggnader som bostäder.

Vi söker en erfaren platschef som kan vara med och driva vår byggservicegrupp som utgår från Nässjö men har hela Höglandet som arbetsområde.

I rollen leder du flera projekt samtidigt. Du leder din egna grupp bestående av arbetsledare och yrkesarbetare men beroende på projektens storlek kan denna grupp förändras. Du har i de större projekten stöd av övriga i vår organisation.

I rollen har du mycket eget ansvar och frihet för att resultatet ska bli bra. Du rapporterar direkt till arbetschefen som finns på annan ort.

Vi söker dig som gillar utmaningar i din vardag. I projekten är det ibland inte helt givet hur arbetet skall gå tillväga då många äldre byggnader ruvar på överraskningar när det är dags för om- eller tillbyggnader. En avgörande egenskap är att du skall vara bra på att samarbeta samt inse vikten av goda relationer såväl extern som internt.

Du skall ha relevant byggteknisk utbildning med erfarenhet av den ibland komplexa byggserviceverksamheten. Du behöver också ha körkort för personbil.

Rollen erbjuder många sociala kontakter och utmaningar samt goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Frågor besvaras av:

Arbetschef Tomas Fogman 0733-84 74 40

HR Jan Söderlund 0733-37 53 52

Urval sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Lärling

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 1
Peab Anläggning Jönköping växer och just nu söker vi dig som är blivande gymansielärling inom Mark- och anläggning. Du som söker är intresserad av att utvecklas vidare in området och lära dig hela yrket. I våra projekt kommer du förutom dina arbetsuppgifter med tex utförande av mark-och anläggningsarbete, framförande av maskiner även vara med i planering och riskbedömningar av dina egna arbetsmoment.

Vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som lärling hos oss kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. Några projekt som vi har utfört under året är bland annat grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen, rivning av järnvägsbro i Nässjö och utbyggnad av exploateringsområde i Tranås.

Oavsett vilka kunskaper har med dig från skolan är ditt lärande i arbete avgörande för att utveckla rätt kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter lockar dig.

Vi strävar efter att du under din lärlingstid ska få prova på så många olika moment som möjligt. Som stöd har du en utsedd handledare som hjälper dig att komma in i arbetet och följer dig under hela din lärlingstid. Vi arbetar även med löpande uppföljning för att på så vis säkerställa att du får den utbildning och kompetens du behöver för en bra start inom yrket. På så vis hjälps vi åt att växa både personligen och yrkesmässigt!

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör och att du ser fram emot att utvecklas till en kunnig mark- och anläggningsarbetare. Som anställd på Peab finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Har du frågor?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

Chef Produktionsstöd

Byggnadsingenjör
Läs mer Mar 4
Chef Produktionsstöd

Vill du utvecklas i en roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är med och bygger framtidens samhälle tillsammans med oss?

Vi söker Chef Produktionsstöd till region Bygg Sydost med möjlig placering i Norrköping, Linköping, Jönköping eller Växjö. Region Bygg Sydost har verksamhet i Östergötlands, Jönköpings, Kronobergs och Kalmar län. Här arbetar ca 350 medarbetare med att bygga både bostäder och kommersiella fastigheter.

I din roll som chef för Produktionsstöd leder du en grupp av produktionsstödsresurser placerade runt om i vår region. Gruppens uppgift är att säkerställa att regionens medarbetare, främst inom produktionen, följer affärsområdets beskrivna arbetssätt inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö, teknik och projektstyrning. Du ansvarar även för arbetet med certifiering enligt ISO 9001 och 14001 inom regionen.

Förutom en stödjande roll arbetar även gruppen med att utbilda regionens medarbetare i våra beskrivna arbetssätt. Ytterligare en del är att ansvara och tillvarata erfarenhetsåterföring samt utveckla och förbättra våra processer. Arbetet är såväl strategiskt som operativt i tätt samarbete med regionchef och arbetschefer. Du representerar vår region inom Affärsområde Bygg avseende produktionsstöd.

Du har budget- och personalansvar för gruppens medarbetare och ingår i regionens ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi tror att du är nytänkande och lyhörd samt är bra på att planera, prioritera och uppgiftsfördela. Du är även beslutsam och ansvarstagande. Vi ser att du har vana av att hantera flera olika frågeställningar samtidigt då gruppen du leder består av olika kompetenser. Då rollen innebär många kontaktytor inom regionen och affärsområdet krävs både god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Tjänsten kräver god kunskap i byggprocessen och flerårig erfarenhet från byggbranschen. Du har en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande förvärvad kompetens. Meriterande om du också har tidigare erfarenhet av produktionsstödjande arbete.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Anders Bergeling, Regionchef, 073-337 46 00

Ansök nu

Produktionsledare

Byggnadsingenjör
Läs mer Feb 24
Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på Peab Anläggning? Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping som ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare. Som Produktionsledare/Arbetsledare hos oss kommer du arbeta i ett geografiskt område som sträcker sig från Jönköping, via Aneby upp till Tranås med omnejd.

På Peab Anläggning i Jönköping utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som Arbetsledare hos oss kommer du bli involverad i tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. I dagsläget arbetar vi bland annat med grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen och rivning av järnvägsbro i Nässjö.

Om jobbet

Som arbetsledare hos oss driver du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser i samarbete med övriga medarbetare i projektet. Du planerar, leder och fördelar det dagliga arbetet ute i produktionen. Du ansvarar för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och ser till att de utförs så effektivt och säkert som möjligt. Det är många kontakter med beställare, underentreprenörer, leverantörer och internt i Peab under en arbetsdag. Vi söker dig som trivs med att arbeta ute i produktion och har förmågan att engagera och få dina medarbetare att arbeta mot uppsatta mål.

Kvalifikationer

Du bör ha en bygg-och anläggningsteknisk utbildning samt några års arbete i arbetsledande befattning. De måna kontaktytorna förutsätter att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor. Det är också viktigt att du trivs med att engagera och utveckla medarbetare. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Du har god datorvana och B-körkort.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef Jönköping, 070-779 44 50

Ansök nu

Betongarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 26
Jönköping är inne i en expansiv fas och vi behöver förstärka vårt team med betongarbetare.

Som betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt större ombyggnationer. I arbetet ingår bland annat formning, armering och gjutning av betongkonstruktioner.

För att du ska trivas hos oss krävs att du är en flexibel person som gillar när tempot är högt. Vi tror även att du är driven och självständig samtidigt som du värdesätter samarbete. Vidare ser vi gärna att du kan planera ditt arbete, tycker om problemlösning och känner eget ansvar även i det stora. Du har förmåga att förstå och se hur du bidrar till helheten.

Krav

- B-körkort
- erfarenhet av arbete som betongarbetare
- yrkesbevis

Vid frågor, kontakta Carin Thomasson, HR, 013-24 99 04

Ansök nu

Yrkesarbetare trä/betong

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 8
Söker du ett omväxlande och utmanade arbete? Vill du resa till våra olika pågående projekt i Götaland? Nu förstärker vi vår Anläggningsverksamhet i Kronoberg med ännu flera resande trä- och betongarbetare.

Om tjänsterna
Du har som betongarbetare goda erfarenheter av armering och betongarbeten samt som träarbetare erfarenhet av formsättning. Kunskap i ritningsläsning, yrkesbevis samt minst B-körkort.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

Då vi har projekt i södra och mellersta Sverige är det ett krav att du kan ligga ute i veckorna. Du kan utgå från i stort sett var som helst i Götaland.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Kontakt
För mer information om tjänsterna kontakta: biträdande arbetschef Torgny Sällberg, 0733 373910 eller HR-partner Marita Petkovic 0725 337836.

Ansök nu

Träarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 26
Nu söker vi träarbetare till våra byggprojekt i Jönköping. Hos oss får du möjlighet att vara med på spännande projekt där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av kunskap, laganda och gemenskap. Våra medarbetare är vår främsta tillgång.

Vi söker dig som är en noggrann och engagerad person. Du ska trivas med arbete i grupp, men också kunna arbeta självständigt. Du behöver ha ett yrkesbevis inom trä. B-körkort är ett krav. Det kanske blir du som blir en del av Peab, ta därför chansen och sök tjänsten!

Ansök nu

Platschef

Byggnadsingenjör
Läs mer Dec 21
Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på Peab Anläggning? Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping som ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare. Som Platschef hos oss kommer du arbeta i ett geografiskt område som sträcker sig från Jönköping, via Aneby upp till Tranås med omnejd.

Rollen som platschef
I rollen som platschef blir du en nyckelperson med totalansvar för projekt inom Peab anläggnings lokala marknad i Jönköpings län – från start till mål. Du arbetar kund- och resultatinriktat och värdesätter professionell kommunikation med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, arbetsmiljö, personal samt överlämnande till kunden. Du har en stor och avgörande roll för hur framgångsrikt projektet är och blir.

Vem är du?
För att trivas i rollen som platschef behöver du vara affärsmässig, ha gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap och är en engagerad, tydlig och kommunikativ ledare som skapar delaktighet och ett gott arbetsklimat. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Till hjälp i ditt arbete har du, utöver arbetschef och projektchef, stödfunktioner såsom kalkyl, arbetsmiljö, inköp, miljö och HR.

Krav

Du som söker har flerårig erfarenhet som ledare inom bygg- och anläggningsbranschen. Om du dessutom har eftergymnasial byggteknisk utbildning så är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Att arbeta utvecklande med våra medarbetare är en självklarhet!

Vid frågor, kontakta:

Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 16
Peab Anläggning växer i Jönköping med omnejd! Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping vilken ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare.

Om tjänsten
På Peab Anläggning i Jönköping utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som markanläggare hos oss kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. Några Projekt som vi har utfört under året är bland annat grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen, rivning av järnvägsbro i Nässjö och utbyggnad av exploateringsområde i Tranås.

Önskade egenskaper och krav
Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen och trivs med ditt yrkesval. Som person är du ansvarstagande, drivande och trivs med såväl samarbete som självständigt arbete. Önskan om ordning och reda på arbetsplatsen ska vara en självklarhet. Du är en engagerad person som kommer med lösningar och idéer samt bidrar till ett gott och inkluderande arbetsklimat. Din delaktighet kommer vara en viktig pusselbit i det dagliga arbetet och det finns goda möjligheter att påverka.

Du som söker har erfarenhet inom mark och anläggning, yrkesbevis är meriterande. Du kan dock även vara nyutbildad och på väg mot ditt första arbete inom yrket. För tjänsten hos oss krävs B-körkort då du behöver kunna ta dig till våra olika arbetsplatser.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Att arbeta utvecklande med våra medarbetare är en självklarhet!

Vid frågor, kontakta:

Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

HR Partner Peab Anläggning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 10
Vi söker nu en personlig och pålitlig kollega med flera års kvalificerad erfarenhet från HR-området. Peab har en central samordnad HR-funktion inom Affärsområdena Anläggning och Bygg. Denna tjänst kommer arbeta med rikstäckande verksamheter som Peab Byggservice AB, Peab Grundläggning AB och Statlig Vägdrift. Detta är tre verksamheter inom Peabkoncernen som tillsammans har över 40 kontor i Sverige och ca 1400 medarbetare. Gruppen som idag arbetar med ovan nämnda verksamheter består av 8 HR med placering på olika orter i Sverige. Denna tjänst kommer ha ett samordnat fokus i södra Sverige, så placering kan vara på ett flertal orter ifrån Östergötland och söderut.

Arbetet som HR-partner
Vi erbjuder ett spännande arbete för dig som vill vara med och jobba med HR i en verksamhetsnära roll. I Peab har vi människan i centrum och trots vår storlek är vi familjära och personliga vilket gör det extra roligt att arbeta med HR-relaterade frågor.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Du driver HR-arbetet i nära samverkan med våra chefer i ovan nämnda verksamheter. Du kommer arbeta med alla delar inom HR-området på såväl strategisk som operativ nivå. En av dina viktigaste uppgifter är att stötta våra chefer i dagliga personalfrågor inom bland annat rekrytering, lönesättning, introduktion, kompetensutveckling, rehabilitering och avveckling. Utöver detta är lag och avtalstolkning samt facklig samverkan och förhandling en naturlig del av dina arbetsområden. Du blir en del av Peabs HR grupp (Peab Byggservice, Peab Grundläggning samt Statlig Vägdrift) som tillsammans utvecklar och driver personalprocesser, förbättringsarbete samt stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du kommer att vara involverad i bolagens övergripande HR-arbete. Du rapporterar till bolagens HR-chef.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda. Det är en tjänst i ett stort geografiskt område, så krav på B körkort finns.

Din profil
Du bör ha flera års erfarenhet av HR-arbete. I grunden har du en akademisk utbildning från högskola/universitet. Som person är du självgående och initiativrik med hög integritet, gott omdöme och har lätt för att samarbeta. Det är en operativ tjänst på en stor geografisk yta, vilket kommer innebära en del resor. Med bakgrund av detta så är körkort ett krav.

Peab Byggservice utför uppdrag inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Våra kunder är fastighetsbolag, försäkringsbolag, industri samt privatkunder. Peab Byggservice består idag av tre regioner och är ca 1000 medarbetare.

Peab Grundläggning är ett av Sveriges största grundläggningsföretag med mer än 40 års erfarenhet av grundläggning som skapar förutsättningar för byggnation på alla platser i Sverige. Peab Grundläggning består idag av ca 200 medarbetare.

Peab Statlig Vägdrift underhåller och sköter om Sveriges vägar och anläggningar. Vi arbetar med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skylt sättning, beläggningsarbeten och vägbesiktningar. Statlig vägdrift består idag av ca 300 medarbetare.

Vid frågor kontakta
Ulf Engstrand

0733-376405

Ansök nu

Arbetsledare Peab Asfalt

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Okt 19
Om tjänsten

Inför nästa års beläggningssäsong söker Peab Asfalt nu en driven arbetsledare för arbetsområdena Jönköping och Skaraborg. I rollen ansvarar du för att sälja, leda, prioritera och genomföra projekt inom asfaltläggning. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Administration, offerter, fakturering, uppföljning etc.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Placeringsort är företrädesvis Jönköping eller Falköping men även annan ort inom arbetsområdet kan vara aktuellt.

Vem är du?
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har erfarenhet från liknande roller samt intresse för och kunskap inom beläggning. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Några krav för tjänsten är god datorvana, du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har ett affärsdriv och ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Ansökan

Sista dag för ansökan är 30 november 2021, rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Vid frågor kontakta rekryterande chef Anders Karlsson, via mail anders.karlsson@peabasfalt.se eller nummer 070-92 55 627.

Ansök nu

Betongarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 10
Jönköping är inne i en expansiv fas och vi behöver förstärka vårt team med betongarbetare.

Som betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt större ombyggnationer. I arbetet ingår bland annat formning, armering och gjutning av betongkonstruktioner.

För att du ska trivas hos oss krävs att du är en flexibel person som gillar när tempot är högt. Vi tror även att du är driven och självständig samtidigt som du värdesätter samarbete. Vidare ser vi gärna att du kan planera ditt arbete, tycker om problemlösning och känner eget ansvar även i det stora. Du har förmåga att förstå och se hur du bidrar till helheten.

Krav

- B-körkort
- något års erfarenhet av arbete som betongarbetare
- yrkesbevis

Vid frågor, kontakta Carin Thomasson, HR, 013-24 99 04

Ansök nu

Entreprenadingenjör byggservice

Byggnadsingenjör
Läs mer Nov 8
Peab Byggservice AB bygger för framtiden och vill stärka upp med en driven Entreprenadingenjör.

Är du personen som tycker om att ha många järn i elden samt tycker om bredden och utmaningarna som finns kopplat till byggprojekt? Har du samtidigt ett affärstänk och servicekänsla, då kan detta vara rollen för dig!

Som Entreprenadingenjör på Peab Byggservice i Jönköping är din roll otroligt viktig för att lyfta projekten till en ny nivå. Du kommer att bli en nyckelperson med en stöttande funktion för platscheferna inom arbetsgruppen. Du får vara mer eller mindre delaktig i ett flertal projekt samtidigt och vet vad som kommer ta projekten framåt och arbetar därefter. Du förväntas leverera lönsamhet med hög kvalitet och inspirera din omgivning till att göra detsamma.

I denna breda roll kommer du till största del arbeta produktionsinriktat men även vara delaktig i inköp och kalkylering.

Dina övergripande uppgifter är:

• Leda/delta i möten kopplat till projekt, såsom startmöten, projekteringsmöten och löpande byggmöten

• Bidra i arbetet kring kvalité, miljö och arbetsmiljö

• Arbeta för att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer

• Hantera ekonomiuppföljningar samt prognosarbete

• Löpande arbeta med inköp, projektering, projektledning, anbud och kalkyler för kommande projekt

Du har en bakgrund med många års erfarenheten från byggbranschen, gärna just inom byggservice. Du kan ha en högskoleutbildning eller skaffat dig motsvarande erfarenheter i tidigare anställningar. Din närmaste chef finns på orten och du kommer att ingå i ett team med andra entreprenadingenjörer i samma arbetschefsgrupp.

För tjänsten krävs körkort för personbil samt möjligheten att använda egen bil i tjänsten. Resor kan förekomma inom den närmaste geografin/orter där ac-gruppen är etablerad, oftast över dagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner:

Anel Bobar, bitr Arbetschef 070-779 44 49

Jan Söderlund, HR 073-337 53 52

Ansök nu

Garantisamordnare

Byggnadsingenjör
Läs mer Okt 25
Region Bygg Sydost med verksamhet inom Östergötlands, Jönköpings, Kronobergs och Kalmar län söker nu en Regional Garantisamordnare med fallenhet för metodik och struktur.

Du kommer tillhöra vår Produktionsstödsgrupp och arbeta över hela regionens geografi. Din närmaste chef är placerad i Jönköping.

Om tjänsten

Som Regional Garantisamordnare är din uppgift att stödja vår region i garanti- och försäkringsärenden samt analys och erfarenhetsåterföring kring de ärenden som hanteras. Förutom att vara ett viktigt verksamhetsstöd inom garanti- och försäkringsfrågor till våra ansvariga chefer i regionen kommer du även stötta garantiansvariga som verkar lokalt. Arbetet är till viss det operativt men med en strävan mot att verka mer strategiskt med målet att verka för minskade garantiärenden.

Du är ansvarig för att samordna regionens garantiärenden men också se till att garanti- och ansvarstid följs upp på ett enhetligt och metodiskt sätt. Du har en aktiv roll vid överlämnande från produktionen till garanti och att skapa en enhetlig kommunikation gällande erfarenhetsåterföringen i regionen. Du kommer även vara en rådgivande roll i prognosarbetet gällande garantiprojekten i våra fem Arbetschefgrupper.

Arbetsuppgifterna kräver en hel del detektivarbete och tålamod då vissa garantiärenden är kopplade till äldre projekt och äldre dokumentation. Nyfikenhet, ordning och reda är nödvändiga egenskaper för detta arbete.

Vem är du?

Vi ser att du har ett eget driv, är noggrann och kommunikativ. För att nå fram med erfarenhetsåterföringen inom regionen ser vi gärna en pedagogisk förmåga. Tjänsten kräver att du har en fallenhet för samordning och struktur. Då rollen är en stödfunktion är det av vikt att du är förtroendeingivande och lyhörd.

Kvalifikationer

- Entreprenadjuridik
- Besiktningskunskaper
- Kontraktsadministration
- Förhandlingsteknik
- Läsa/förstå AMA
- Körkort – tjänsten kräver löpande resor inom regionen med 1-2 övernattningar per månad.

Förutom ovanstående ser vi gärna att du har en högre byggteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Kontaktuppgifter

Om tjänsten: Staffan Fagerlind, Produktionsstödschef, 036-34 67 23

Om rekryteringsprocessen: Carin Thomasson, HR, 013-24 99 04

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 17
Peab Anläggning växer i Jönköping! Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping vilken ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare.

Om tjänsten
På Peab Anläggning i Jönköping utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som markanläggare hos oss kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. I dagsläget arbetar vi bland annat med grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen och rivning av järnvägsbro i Nässjö.

Önskade egenskaper och krav
Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen och trivs med ditt yrkesval. Som person är du ansvarstagande, drivande och trivs med såväl samarbete som självständigt arbete. Önskan om ordning och reda på arbetsplatsen ska vara en självklarhet. Du är en engagerad person som kommer med lösningar och idéer samt bidrar till ett gott och inkluderande arbetsklimat. Din delaktighet kommer vara en viktig pusselbit i det dagliga arbetet och det finns goda möjligheter att påverka.

Du som söker har flerårig erfarenhet inom mark och anläggning, yrkesbevis är meriterande. Du kan dock även vara nyutbildad och på väg mot ditt första arbete inom yrket. För tjänsten hos oss krävs B-körkort då du behöver kunna ta dig till våra olika arbetsplatser.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Att arbeta utvecklande med våra medarbetare är en självklarhet!

Vid frågor, kontakta:

Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

Platschef

Byggnadsingenjör
Läs mer Sep 22
Vill du vara med och bygga upp Peabs anläggningsverksamhet i Jönköping? Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Jönköping vilken ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare.

Rollen som platschef
I rollen som platschef blir du en nyckelperson med totalansvar för projekt inom Peab anläggnings lokala marknad i Jönköpings län – från start till mål. Du arbetar kund- och resultatinriktat och värdesätter professionell kommunikation med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, arbetsmiljö, personal samt överlämnande till kunden. Du har en stor och avgörande roll för hur framgångsrikt projektet är och blir.

Vem är du?
För att trivas i rollen som platschef behöver du vara affärsmässig, ha gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap och är en engagerad, tydlig och kommunikativ ledare som skapar delaktighet och ett gott arbetsklimat. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Till hjälp i ditt arbete har du, utöver arbetschef och projektchef, stödfunktioner såsom kalkyl, arbetsmiljö, inköp, miljö och HR.

Krav

Du som söker har flerårig erfarenhet som ledare inom bygg- och anläggningsbranschen. Om du dessutom har eftergymnasial byggteknisk utbildning så är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Att arbeta utvecklande med våra medarbetare är en självklarhet!

Vid frågor, kontakta:

Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Ansök nu

Arbetsledare

Byggnadsingenjör
Läs mer Sep 15
Är du en erfaren arbetsledare inom bygg som är redo för nya spännande projekt? Vi på Peab Bygg Jönköping söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet framåt tillsammans med oss!

Peab Bygg Jönköping består idag av cirka 55 yrkesarbetare och 35 tjänstemän och driver projekt främst inom Jönköpings län. Gruppen tillhör Region Bygg Sydost som sträcker sig upp till Norrköping och bort till Kalmar. Inom regionen finns ca 350 medarbetare.

Rollen hos oss
Som arbetsledare på Peab arbetar du nära din platschef med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att driva del i byggprojektet framåt enligt tidplan, fastställda ekonomiska ramar samt enligt kraven för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ordning och reda är en självklarhet för dig och du ska ha förmågan att se möjligheter och hitta lösningar. Du arbetar tätt tillsammans med andra, vilket medför att samarbetsförmåga är av största vikt. Som ledare i Peab har du som uppgift genom gott föredöme bidra till att bygga det bästa och starkaste laget! Om du trivs med att arbeta nära produktionen och vill ha ett fortsatt omväxlande och utvecklande arbete med att skapa framgångsrika projekt, då har du hittat rätt. Du får en stor variation och bredd i ditt arbete då vi har projekt både inom ombyggnad och nyproduktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet från en roll som arbetsledare inom byggproduktion. Som person är du positiv, driven och trivs med att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta konsekventa beslut. Vi tror att du idag har rollen som arbetsledare och känner dig redo för ett nytt steg i din karriär där du får arbeta i stora, spännande och utmanande projekt. Du är väl insatt i byggprocessen.

• Körkort B är ett krav.
• För att uppnå god säkerhet ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Egenskaper
För att lyckas i rollen har du goda ledaregenskaper och är en van lagspelare. Du uppträder med gott föredöme både inför kollegor och kunder, goda relationer är viktigt. Du är strukturerad, drivande och kan planera med god framförhållning. Förmåga att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga. De är grundläggande för det vi gör och det vi vill förmedla.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Martin Alexandersson, Arbetschef, 073-333 92 14.

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Carin Thomasson, HR, 072-533 75 88.

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare till Jönköping

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Maj 27
Peab anläggning växer i Jönköping!
Är du en duktig anläggare som drivs av engagemang och kreativitet? Vi behöver ytterligare förstärkning i vår nystartade verksamhet i Jönköping. Vill du vara med?

Vi vill förstärka vår verksamhet inom Peab anläggning i Jönköping med omnejd med ytterligare markanläggare.

Om tjänsten
På Peab utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som markanläggare hos oss, kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom markarbeten vid grundläggning industri och husbyggnationer, Fjärrvärme, väg- och gatubyggnationer, för att nämna några.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen, som uppskattar och själv bidrar till ordning och reda på arbetsplatsen. Du trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är noggrann och strukturerad samt bör kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Med ditt engagemang kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar, idéer och ett gott arbetsklimat.

Du som söker:
Har giltigt B-körkort
Har ett yrkesbevis, erfarenhet inom anläggning eller är nyutbildad, engagerad och intresserad av yrket.

Arbetschefsgruppen som söker dig tillhör Peab Anläggning AB, ingår i Region Mellansverige och verkar i hela Östergötland samt norra Småland. Vi är etablerade med kontor i Norrköping, Linköping, Mjölby och Tranås. Vi är idag ca 100 medarbetare i vår grupp.

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare till Jönköping

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Maj 21
Peab anläggning växer i Jönköping!
Är du en duktig anläggare som drivs av engagemang och kreativitet? Vi behöver ytterligare förstärkning i vår nystartade verksamhet i Jönköping. Vill du vara med?

Vi vill förstärka vår verksamhet inom Peab anläggning i Jönköping med omnejd med ytterligare markanläggare.

Om tjänsten
På Peab utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som markanläggare hos oss, kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom markarbeten vid grundläggning industri och husbyggnationer, Fjärrvärme, väg- och gatubyggnationer, för att nämna några.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen, som uppskattar och själv bidrar till ordning och reda på arbetsplatsen. Du trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är noggrann och strukturerad samt bör kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Med ditt engagemang kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar, idéer och ett gott arbetsklimat.

Du som söker:
Har giltigt B-körkort
Har ett yrkesbevis, erfarenhet inom anläggning eller är nyutbildad, engagerad och intresserad av yrket.

Arbetschefsgruppen som söker dig tillhör Peab Anläggning AB, ingår i Region Mellansverige och verkar i hela Östergötland samt norra Småland. Vi är etablerade med kontor i Norrköping, Linköping, Mjölby och Tranås. Vi är idag ca 100 medarbetare i vår grupp.

Ansök nu

Projekteringsledare

Byggnadsingenjör
Läs mer Mar 1