AA Crepes AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos AA Crepes AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Arabiskatalande köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Sep 8
Vi söker nu en arabisktalande köksbiträde som kan tillaga bakelser som crepes, våfflor m.m.
Tjänsten är på heltid och en fast månadslön kommer att erbjudas.

Ansök nu

Lemongarden JKPG

Konditoribiträde
Läs mer Jun 16
LEMONGARDEN JKPG CAFÉ
Vi söker erfarna medarbetare som vill vara med i vårt team och utveckla vårt koncept och växa ihop med oss! Vi söker dig som brinner för service och som ger allt för att skapa en bra gästupplevelse.
Du är en alert person som trivs att arbeta i en fartfylld miljö. Du är inte rädd för att ta i och ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom restaurang eller café sedan tidigare och meriterande är om du har kunskap.
OM TJÄNSTEN
Som Servitör/servitris hos oss på Lemon Garden Café ligger ditt huvudfokus alltid på gästen. Du kommer att ta emot , fika- och dryckesbeställningar samt servera det till gästerna.
Arbetet innefattar kassaarbete, ta emot gästens beställningar, hantering av espressomaskin, servering av Våfflor, Cêpes samt avdukning av bord.
Det kommer även att gå in under ditt ansvar att det alltid är snyggt och iordningställt i lokalen för att skapa en trevlig och välkomnande miljö för gästen.
Tjänsten är deltid/timmar med möjlighet till heltid efter sommaren och innefattar arbete kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu