Together Tech AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Together Tech AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Embedded utvecklare i Jönköping

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 17
Just nu letar vi efter en embedded utvecklare som söker nya utmaningar och som lockas av tanken av att bli en del av ett teknikkonsultbolag med visionen om en bättre värld.

Vårt team på Together Tech är involverande i många spännande projekt, bland annat inom områden som IoT, multimedia, industriella applikationer och autonomous driving.

OM TJÄNSTEN

Som embeddedutvecklare hos oss på Together Tech finns det stora möjligheter att bli en drivande kraft i olika uppdrag, såväl på plats hos våra kunder eller i något av våra in-houseprojekt. Du kommer att bli en del av ett team med många års samlad erfarenhet och kunskap inom produktutveckling och som gärna delar erfarenheter och kunskap med varandra!

För att trivas i konsultrollen ser vi gärna att du har ett stort eget driv, är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du gillar problemlösning, att utmana dig själv och strävar efter ständig utveckling.

Vi söker dig som har:

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom embedded systems, applikationsutveckling eller realtidssystem.

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet av produkt-, plattform- och mjukvaruutveckling.

- Har erfarenhet av kravhantering, mjukvaruverifiering, testning och dokumentation.

- Har kunskap om säkerhetskritiska system.

- Akademisk utbildning inom systemutveckling, IT, data eller motsvarande.

- Har viljan och drivet att påverka och utveckla dig själv och din omgivning.

Tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Maja Schentz och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Maja Schentz (maja)

Ansök nu

Vi söker: Webb- och Mjukvaruutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 20
Arbetar du med att utveckla webblösningar och får gåshud av begrepp som React, Microservices och UX? Tar du gärna täten i projekt och kundrelationer? Då har vi jobbet för dig.

Vi är teknikkonsulter som erbjuder tjänster inom produktutveckling, med lika delar professionellt som personligt engagemang för människan och miljön. Vi söker erfarna utvecklare som nappar på möjligheten att arbeta i en miljö där kreativitet och personlighet premieras och som delar strävan om en mer hållbar, jämlik och vacker värld.

De lösningar vi utvecklar varierar från projekt till projekt och innefattar ofta kombinationer av webb (back- & frontend), desktop- och mobil-app och inbyggd mjukvara.

Exempel på tidigare projekt som vi arbetat med.

Webb: Molnlösningar för cancerdiagnostik. Microservicearkitektur för skalbarhet. Ta emot patientdata och biomarkörer och beräkna genom olika algoritmer sannolikhet för cancer. Teknik: C#, .NET Core, AWS, RestAPI, Postgre, Elasticsearch, Rabbit MQ, Docker.

Mobilapp: Användarvänlig app för behandlingsoptimering. Samla data via Bluetooth samt via formulärinmatning. Sammanställa i rapporter och grafer som visas i mobilen. Skicka rapporter till molnet för vidare behandling. Teknik: Native Android, Java, ite, BT.

Mobilapp: Utveckling av en mobilapp till vår egen IoT plattform, för bland annat övervakning och styrning av inomhusklimat i fastigheter. Teknik: React Native, JavaScript, REST API, node.js, expo.

UX: En komplett UX- och UI-design för en PC-programvara som används för visualisering och hantering av laboratorieutrustning för ytmaterialmätningar. Teknik: Figma, Adobe XD, Balsamiq Mockups och Sketch.

Vem är du?

- Civil- eller högskoleingenjör inom Data, IT, Elektro eller liknande.

- Erfaren mjukvaruutvecklare med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet av en bred palett av teknikdomäner och språk.

- Flexibel och entusiastisk över ny teknik och innovationer.

- Samarbetsinriktad ”can-do”-attityd.

- Kreativ och van vid att arbeta projektorienterat.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag som erbjuder tjänster inom produktutveckling. Vår resa började för 35 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld i nära samarbete med våra kunder!

Vill du ta innovativa idéer till verkliga produkter som gör nytta för människor och miljön? Då har du kommit helt rätt! Du kommer att gilla vårt prestigelösa sätt, där du, tillsammans med experter från andra teknikområden, jobbar tillsammans för att hitta en lösning.

Together Tech prioriterar konsulternas utveckling och välmående - och det är viktigt för mig"

Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"

Så vad väntar du på? Sök, mejla eller ring direkt till våra ledare för en vidare dialog.

Göteborg: Håkan Rolin (mailto:hakan.rolin@togethertech.com) 070-9727160, Annika von Hofsten (mailto:annika.von.hofsten@togethertech.com) 076-3401512

Linköping: Gabriela Caraiman (mailto:gabriela.caraiman@togethertech.com) 072-4034291, Peter Warlich (mailto:peter.warlich@togethertech.com) 070-0889733

Ansök nu

Elektronikkonstruktör sökes i Jönköping

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Dec 20
Vi vill utöka vårt team och ser nu behov både hos våra kunder och i flera av våra pågående in-house projekt med bland annat fokus på sensor system och industriella applikationer. Vi är idag ett team som i snitt har mer än tio års erfarenhet och vi är experter inom bl a CAD-verktygen, analog- och digital konstruktion, high-speed design, miljötester, radiokommunikation och IoT-system.

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

Vi söker dig som:

- har minst tre års erfarenhet inom hands-on elektronikkonstruktion

- har erfarenhet av analog och digital konstruktion inom inbyggda system

- är van att arbeta med CAD - och simuleringsverktyg

- kan miljötest

- är van vid användandet av olika mätinstrument

- har akademisk examen inom relevant område

- har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna:

Peter Warlich, peter.warlich@togethertech.com

Ansök nu

Mechanical engineers to Jönköping

Civilingenjör, maskin
Läs mer Dec 19
As a consultant at Together Tech, you will get the chance to be part of a tech company with a clear vision at heart. Our journey started over 30 years ago, and will continue with an even stronger focus on improving the world through Better Tech!

We are currently looking for skilled mechanical designers who have experience in plastic design. We believe that you have experience in several phases of product development - analysis, specification, concept, detailed construction, production documents, prototypes, documentation, contact with suppliers, etc.

In addition to the above, we think that you:

Have minimum a Bachelor´s degree within Mechanical Engineering

Have at least 3 years of work experience in mechanical design and product development

Have experience in plastic design. Meritorious if you also have experience in hydraulics, mechatronics or cabling construction.

Have good knowledge of 3D-CAD, for example SolidWorks, Catia V5, NX or equivalent tools

Are self-motivated and driven, communicative and easy to work with

Have good communication skills in English, written and spoken. Swedish is meritorious.

Together Tech for sustainability

We leverage technology for impact and deliver on our core values through passion for people, technology and innovation. In close collaboration with our clients we undertake assignments from concept to final product as well as on-site assignments.

Welcome to our world of consulting!

For questions, please contact

Hanna Widforss, hanna.widforss@togethertech.com

Ansök nu

Mekanikkonstruktör med elektronikerfarenhet

Civilingenjör, maskin
Läs mer Dec 19
Vår tillväxt fortsätter och vi vill gärna komma i kontakt med fler passionerade ingenjörer, produktutvecklare och utvecklare som vill arbeta med "Better Tech"!

Vi tror på gemenskap, att utvecklas tillsammans och att variation bygger kunskap. Vi värdesätter inkludering och uppmuntrar nyfikenhet och kreativitet. Du också?

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med över 30 års erfarenhet av innovation och produktutveckling. Vi samarbetar med teknikledande företag, såväl startups som stora globala koncerner, inom bland annat Medtech och Automotive.

Vi söker just nu duktiga mekanikkonstruktörer med kunskap inom elektronik (mekatronik).

Uppfyller du nedanstående krav kan du vara just den vi letar efter!

Har kandidatexamen inom maskinteknik

Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom mekanisk konstruktion/mekatronik/produktutveckling

Ha goda kunskaper i 3D-CAD, till exempel SolidWorks, Catia V5, NX eller motsvarande verktyg

Har god kommunikationsförmåga på engelska och svenska i tal och skrift

Är självgående och driven, kommunikativ och lätt att samarbeta medTogether Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Hanna Widforss, hanna.widforss@togethertech.com

Ansök nu

Teknisk konsult Jönköping

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Nov 8
Vår tillväxt fortsätter och vi vill gärna komma i kontakt med fler passionerade ingenjörer, produktutvecklare och utvecklare som vill arbeta med "Better Tech"!

Vi tror på gemenskap, att utvecklas tillsammans och att variation bygger kunskap. Vi värdesätter inkludering och uppmuntrar nyfikenhet och kreativitet. Du också?

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med över 30 års erfarenhet av innovation och produktutveckling. Vi samarbetar med teknikledande företag, såväl startups som stora globala koncerner, inom bland annat Medtech och Automotive.

Är du i steget och känner dig nyfiken på att veta mer om vilka vi är och projekten vi är involverade i - Hör gärna av dig så pratar vi vidare. Förhoppningsvis leder det till ett framtida samarbete!

Kompetensområden i fokus

- Elektronikutveckling

- Mjukvaruutveckling

- Mekanikkonstruktion

- IT och digitala lösningar

- Mekanisk provning

- Beräkning och analys

- Mekatronik


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Together Tech prioriterar konsulternas utveckling och välmående - och det är viktigt för mig"

Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"

Vi får arbeta med riktigt intressanta projekt som har en positiv inverkan på människors liv"

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Hanna Widforss, regionsansvarig, hanna.widforss@togethertech.com

Ansök nu

Mechanical Test Engineer, Fatigue and Durability

Civilingenjör, maskin
Läs mer Sep 8
As a consultant at Together Tech, you will get the chance to be part of a tech company with a clear vision at heart. Our journey started over 30 years ago, and will continue with an even stronger focus on improving the world through Better Tech!

We are looking for a skilled test engineer in mechanical testing, preferably with a few years of experience. We believe that you have a broad knowledge of testing and like to vary office work with practical work.

In addition to the above, we think that you:

Have minimum a Bachelor´s degree within Mechanical Engineering

Have at least 2 years of work experience in mechanical testing within fatigue and durability

Are self-motivated and driven, communicative and easy to work with

Have good communication skills in English, written and spoken. Swedish is meritorious.

Together Tech for sustainability

We leverage technology for impact and deliver on our core values through passion for people, technology and innovation. In close collaboration with our clients we undertake assignments from concept to final product as well as on-site assignments.

Welcome to our world of consulting!

For questions, please contact, Hanna Widforss, hanna.widforss@togethertech.com

Ansök nu

Mechanical Engineer Jönköping

Civilingenjör, maskin
Läs mer Sep 8
As a consultant at Together Tech, you will get the chance to be part of a tech company with a clear vision at heart. Our journey started back in the eighties, and will continue with an even stronger focus on improving the world through Better Tech!

We are currently looking for skilled mechanical designers who have experience in plastic design. We believe that you have experience in several phases of product development - analysis, specification, concept, detailed construction, production documents, prototypes, documentation, contact with suppliers, etc.

In addition to the above, we think that you:

Have minimum a Bachelor´s degree within Mechanical Engineering

Have at least 3 years of work experience in mechanical design and product development

Have experience in plastic design. Meritorious if you also have experience in hydraulics, mechatronics or cabling construction.

Have good knowledge of 3D-CAD, for example SolidWorks, Catia V5, NX or equivalent tools

Are self-motivated and driven, communicative and easy to work with

Have good communication skills in English, written and spoken. Swedish is meritorious

Together Tech for sustainability

We leverage technology for impact and deliver on our core values through passion for people, technology and innovation. In close collaboration with our clients we undertake assignments from concept to final product as well as on-site assignments.

Welcome to our world of consulting!

For questions, please contact, Hanna Widforss, hanna.widforss@togethertech.com

Ansök nu

Embedded developer Together Tech

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 23
As a consultant at Together Tech, you will get the chance to be part of a tech company with a clear vision at heart. Our journey started back in the eighties, and will continue with an even stronger focus on improving the world through Better Tech!

Right now we are looking for a driven embedded developer who mainly wants to work in our industry areas IT and Digital solutions and Industry (including manufacturing industry and the consumer goods industry) and who thinks it is fun to try new tasks and work with future technology for a better world . In this role, you can, for example, work with developing medical technology products that facilitate people's everyday lives or products and machines for industry in e.g. additive manufacturing or various types of consumer goods.

YOUR SKILLS PROFILE

Master of Science in Embedded Systems or Electronics

Good practical experience of C / C ++, Jira and Git

Interest in electronics and hardware

Positive and curious attitude

Shares our values - Joy, Care and ambitionTogether Tech for sustainability

We leverage technology for impact and deliver on our core values through passion for people, technology and innovation. In close collaboration with our clients we undertake assignments from concept to final product as well as on-site assignments.

Welcome to our world of consulting!

For questions, please contact,

Hanna Widforss- Hanna.Widforss@togethertech.com

Peter warlich- peter.warlich@togethertech.com

Ansök nu

Embeddedutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 20
Är du vår nya embeddedutvecklare i Jönköping?
Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

Just nu söker vi en driven embeddedutvecklare som främst vill jobba mot våra branschområden IT och Digital Solutions och Industry (bl.a. tillverkningsindustri och konsumentvaruindustrin) och som tycker det är kul att prova på nya uppgifter och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld. I denna roll kan du exempelvis få jobba med att utveckla medicintekniska produkter som underlättar människors vardag eller produkter och maskiner för industri inom t.ex. additiv tillverkning eller olika typer av konsumentvaror.

Följande krävs:

- Civil- eller högskoleingenjör inom Embedded Systems eller elektronik
- God praktisk erfarenhet av C/C++, Jira och Git
- Intresse för elektronik och hårdvara
- Positiv och nyfiken inställning
- Delar vår värdegrund - Glädje, Omtanke och Strävan


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Ingo Aiff, telefonnummer: +46 708 21 01 27

Ansök nu

Electronics engineer in Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 5
We are looking for Electronics Engineers for assignments are available in Jönköping!

As a consultant at Together Tech, you will get the chance to be part of a tech company with a clear vision at heart and with a strong focus on improving the world through Better Tech. Our customers range from startups to global groups within MedTech, Automotive, Aerospace and IT & Digital Solutions and you will get plenty of opportunities to learn more, share your learnings and challenge yourself.

We see high potential right now for new employees within electronics who are passionate about a sustainable future to join us!

The assignements can be about entire projects from requirements to finished product, parts of the design process or expert support to our customers.

You will work with:

Analog and digital design within embedded systems
CAD and simulation tools
Environmental test
The use of various measuring instruments
It is an advantage if you have programmed in C / C ++. You have completed university or college education and are fluent in both Swedish and English in speech and writing.

Welcome to our world of consulting!

For questions, please contact: Ingo Aiff, mail: ingo.aiff@togethertech.com, phone: +4670-8210127

Ansök nu

Affärs- och Resultatansvarig ledare

Affärsområdeschef
Läs mer Maj 23
Efter ett otroligt spännande och intensivt 2021 med stor efterfrågan efter våra medarbetare och rekord i rekrytering så behöver vi även utöka vår ledarensemble!

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för vårt kontor i Jönköping. Du kommer att arbeta med att utveckla våra medarbetare tillsammans med affären med kunder som tar fram innovativa produkter och lösningar som starkt bidrar till en Bättre Värld.

Detta betyder att du är extra betydelsefull både för Together Tech, befintliga och kommande kunders och våra medarbetares framtida utveckling. För din egen del kan detta bli starten på en utvecklingsresa ihop med ett värdegrundat och visionsdrivet företag i teknikens absoluta framkant.

Du behöver vara intresserad av teknik, älska människor och att göra goda affärer. Förutom detta så har du en akademisk examen och erfarenhet av teknisk produktutveckling, gärna som konsult.

Kontoret i Jönköping har funnits sedan 2020. Du kommer att ansvara för enheten och medarbetarna tillsammans med Regionsansvarig för det som vi räknar som Region Mitt med kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping.

Som person är du driven, initiativrik och kreativ. Du ber om hjälp när du behöver, gillar att dela med dig av dina kunskaper på samma sätt som du tar emot hjälp och erfarenheter från kollegor. Du entusiasmerar både kunder och kollegor och vill ha roligt på jobbet. Du leder genom närvaro, god kommunikation och vill vara en förebild för vår vision och värdegrund. Du är van att styra mot affärs- och lönsamhetsmål.

Arbetet kommer att, förutom ett nära samarbete med övriga ledare inom företaget, innebära att du även kommer arbeta nära HR och övriga supportfunktioner. Detta kommer ge dig en bra plattform för din utveckling som affärsansvarig och medarbetaransvarig hos oss på Together Tech AB.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"

Jag gillar att jobba på Together Tech eftersom jag känner att jag är respekterad på jobbet. Vi är ett team, vänner och kollegor på samma gång och det finns alltid någon du kan prata med oavsett vad det handlar om."

Welcome to our world of consulting!

Låter detta intressant? Vi kommer löpande genomföra intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-05-21. Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Ingo Aiff, nuvarande Regionsansvarig Mitt, tel. 0708-21 01 27 eller
Kristina Tollbo, HR-ansvarig, tel. 0736-61 48 50

Ansök nu

We are looking for embedded developers in Jönköping

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 5
As a consultant at Together Tech, you will get the chance to be part of a tech company with a clear vision at heart. Our journey started back in the eighties, and will continue with an even stronger focus on improving the world through Better Tech!
Right now we are looking for a driven embedded developer who mainly wants to work in our industry areas IT and Digital solutions and Industry (including manufacturing industry and the consumer goods industry) and who thinks it is fun to try new tasks and work with future technology for a better world . In this role, you can, for example, work with developing medical technology products that facilitate people's everyday lives or products and machines for industry in e.g. additive manufacturing or various types of consumer goods.

YOUR SKILLS PROFILE

Master of Science in Embedded Systems or Electronics

Good practical experience of C / C ++, Jira and Git

Interest in electronics and hardware

Positive and curious attitude

Shares our values - Joy, Care and ambition

Together Tech for sustainability

We leverage technology for impact and deliver on our core values through passion for people, technology and innovation. In close collaboration with our clients we undertake assignments from concept to final product as well as on-site assignments.

Welcome to our world of consulting!

For questions, please contact

Ingo Aiff, mail: ingo.aiff@togethertech.com, phone: +4670- 8210127

Ansök nu

Elektronikkonstruktör

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 29
Är du vår nya elektronikkonstruktör i Jönköping?
Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

Det bästa hos oss är att vi gärna delar med oss våra kunskaper i olika form och att vi främjar utbildning. Det gör vi också genom tätt samarbete med våra kollegor från de andra kontoren och gemensamma projekt i ren innovationsanda.

OM TJÄNSTEN

Uppdragen finns både ute hos kund och på kontoren i Linköping och Norrköping. Det kan handla om hela projekt från krav till färdig produkt, delar i konstruktionsprocessen eller expertstöd till våra kunder. Du kommer bland annat arbeta med:

- Analog och digital konstruktion inom inbyggda system
- CAD - och simuleringsverktyg
- Miljötest
- Användandet av olika mätinstrument


Det är meriterande om du har programmerat i C/C++. Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Ingo Aiff, +46 708 210 127

Ansök nu

Embeddedutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 29
Är du vår nya embeddedutvecklare i Jönköping?
Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

Just nu söker vi en driven embeddedutvecklare som främst vill jobba mot våra branschområden IT och Digital Solutions och Industry (bl.a. tillverkningsindustri och konsumentvaruindustrin) och som tycker det är kul att prova på nya uppgifter och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld. I denna roll kan du exempelvis få jobba med att utveckla medicintekniska produkter som underlättar människors vardag eller produkter och maskiner för industri inom t.ex. additiv tillverkning eller olika typer av konsumentvaror.

Följande krävs:

- Civil- eller högskoleingenjör inom Embedded Systems eller elektronik
- God praktisk erfarenhet av C/C++, Jira och Git
- Intresse för elektronik och hårdvara
- Positiv och nyfiken inställning
- Delar vår värdegrund - Glädje, Omtanke och Strävan


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Ingo Aiff, telefonnummer: +46 708 21 01 27

Ansök nu

Affärs- och Resultatansvarig ledare

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 26
Efter ett otroligt spännande och intensivt 2021 med stor efterfrågan efter våra medarbetare och rekord i rekrytering så behöver vi även utöka vår ledarensemble!

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för vårt kontor i Jönköping. Du kommer att arbeta med att utveckla våra medarbetare tillsammans med affären med kunder som tar fram innovativa produkter och lösningar som starkt bidrar till en Bättre Värld.

Detta betyder att du är extra betydelsefull både för Together Tech, befintliga och kommande kunders och våra medarbetares framtida utveckling. För din egen del kan detta bli starten på en utvecklingsresa ihop med ett värdegrundat och visionsdrivet företag i teknikens absoluta framkant.

Du behöver vara intresserad av teknik, älska människor och att göra goda affärer. Förutom detta så har du en akademisk examen och erfarenhet av teknisk produktutveckling, gärna som konsult.

Kontoret i Jönköping har funnits sedan 2020. Du kommer att ansvara för enheten och medarbetarna tillsammans med Regionsansvarig för det som vi räknar som Region Mitt med kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping.

Som person är du driven, initiativrik och kreativ. Du ber om hjälp när du behöver, gillar att dela med dig av dina kunskaper på samma sätt som du tar emot hjälp och erfarenheter från kollegor. Du entusiasmerar både kunder och kollegor och vill ha roligt på jobbet. Du leder genom närvaro, god kommunikation och vill vara en förebild för vår vision och värdegrund. Du är van att styra mot affärs- och lönsamhetsmål.

Arbetet kommer att, förutom ett nära samarbete med övriga ledare inom företaget, innebära att du även kommer arbeta nära HR och övriga supportfunktioner. Detta kommer ge dig en bra plattform för din utveckling som affärsansvarig och medarbetaransvarig hos oss på Together Tech AB.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"

Jag gillar att jobba på Together Tech eftersom jag känner att jag är respekterad på jobbet. Vi är ett team, vänner och kollegor på samma gång och det finns alltid någon du kan prata med oavsett vad det handlar om."

Welcome to our world of consulting!

Låter detta intressant? Vi kommer löpande genomföra intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-05-21. Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Ingo Aiff, nuvarande Regionsansvarig Mitt, tel. 0708-21 01 27 eller
Kristina Tollbo, HR-ansvarig, tel. 0736-61 48 50

Ansök nu

Mechanical designer Jönköping

Civilingenjör, maskin
Läs mer Mar 30
We are looking for a Mechanical designer in Jönköping!

As a consultant at Together Tech, you will get the chance to be part of a tech company with a clear vision at heart. Our journey started back in the eighties, and will continue with an even stronger focus on improving the world through Better Tech!

Right now, we are looking for a driven mechanics designer who wants to take on projects in many different industries. We believe that you who are best suited for this position are open to different opportunities and see challenges as an opportunity to learn new, exciting things.

We want you as a mechanical designer to be innovative and enterprising and like to solve problems together with others. We expect you to have good knowledge of 3D CAD, such as Creo, SolidWorks, Catia V5, NX or similar tools.

You are a civil or university engineer in mechanical engineering, design and product development or have another equivalent background.

Valuable experience

At least 3 years of experience in mechanics

Master's or university engineer in mechanical engineering, design and product development or other equivalent education

English in speech and in writing

Together Tech for sustainability

We leverage technology for impact and deliver on our core values through passion for people, technology and innovation. In close collaboration with our clients we undertake assignments from concept to final product as well as on-site assignments.

Welcome to our world of consulting!

For questions, please contact

Ingo Aiff, ingo.aiff@togethertec.com/+4670-8210127

Ansök nu

Affärs- och Resultatansvarig ledare

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 21
Efter ett otroligt spännande och intensivt 2021 med stor efterfrågan efter våra medarbetare och rekord i rekrytering så behöver vi även utöka vår ledarensemble!

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för vårt kontor i Jönköping. Du kommer att arbeta med att utveckla våra medarbetare tillsammans med affären med kunder som tar fram innovativa produkter och lösningar som starkt bidrar till en Bättre Värld.

Detta betyder att du är extra betydelsefull både för Together Tech, befintliga och kommande kunders och våra medarbetares framtida utveckling. För din egen del kan detta bli starten på en utvecklingsresa ihop med ett värdegrundat och visionsdrivet företag i teknikens absoluta framkant.

Du behöver vara intresserad av teknik, älska människor och att göra goda affärer. Förutom detta så har du en akademisk examen och erfarenhet av teknisk produktutveckling, gärna som konsult.

Kontoret i Jönköping har funnits sedan 2020. Du kommer att ansvara för enheten och medarbetarna tillsammans med Regionsansvarig för det som vi räknar som Region Mitt med kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping.

Som person är du driven, initiativrik och kreativ. Du ber om hjälp när du behöver, gillar att dela med dig av dina kunskaper på samma sätt som du tar emot hjälp och erfarenheter från kollegor. Du entusiasmerar både kunder och kollegor och vill ha roligt på jobbet. Du leder genom närvaro, god kommunikation och vill vara en förebild för vår vision och värdegrund. Du är van att styra mot affärs- och lönsamhetsmål.

Arbetet kommer att, förutom ett nära samarbete med övriga ledare inom företaget, innebära att du även kommer arbeta nära HR och övriga supportfunktioner. Detta kommer ge dig en bra plattform för din utveckling som affärsansvarig och medarbetaransvarig hos oss på Together Tech AB.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"

Jag gillar att jobba på Together Tech eftersom jag känner att jag är respekterad på jobbet. Vi är ett team, vänner och kollegor på samma gång och det finns alltid någon du kan prata med oavsett vad det handlar om."

Welcome to our world of consulting!

Låter detta intressant? Vi kommer löpande genomföra intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-05-21. Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Ingo Aiff, nuvarande Regionsansvarig Mitt, tel. 0708-21 01 27 eller
Kristina Tollbo, HR-ansvarig, tel. 0736-61 48 50

Ansök nu

Mekanikkonstruktör sökes till Jönköping

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Mar 9
Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!

OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi en driven mekanikkonstruktör som vill ta sig an projekt inom många olika branscher. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är öppen för olika möjligheter och ser utmaningar som en chans att lära dig nya, spännande saker.

Vi vill att du som mekanikkonstruktör är innovativ och initiativrik samt att du gärna löser problem tillsammans med andra. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper inom 3D-CAD, exempelvis Creo, SolidWorks, Catia V5, NX eller motsvarande verktyg.

Du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, design och produktutveckling eller har annan likvärdig bakgrund.

Värdefulla erfarenheter:

- Minst 3 års erfarenhet inom mekanik
- Civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, design - och produktutveckling eller annan likvärdig utbildning
- Engelska i tal och i skrift


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer: 0708 21 01 27

Ansök nu

Elektronikkonstruktör Jönköping

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Mar 9
Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för dryga 30 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld!Det bästa hos oss är att vi gärna delar med oss våra kunskaper i olika form och att vi främjar utbildning. Det gör vi också genom tätt samarbete med våra kollegor från de andra kontoren och gemensamma projekt i ren innovationsanda.

OM TJÄNSTEN

Uppdragen finns både ute hos kund och på kontoren i Linköping och Norrköping. Det kan handla om hela projekt från krav till färdig produkt, delar i konstruktionsprocessen eller expertstöd till våra kunder. Du kommer bland annat arbeta med:

- Analog och digital konstruktion inom inbyggda system
- CAD - och simuleringsverktyg
- Miljötest
- Användandet av olika mätinstrument


Det är meriterande om du har programmerat i C/C++. Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer 070 8210127

Ansök nu

Elektronikkonstruktör Jönköping

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Feb 21
På i3tex letar vi nya medarbetare som tycker det är fascinerade hur det fungerar med elektroniken. Hos oss på i3tex finns det kunskap inom många olika områden och du kommer få arbeta med personer med flerårig erfarenhet inom elektronikkonstruktion. Hos oss finns medarbetare som är experter på CAD-verktygen, analog- och digital konstruktion, high-speed design, miljötester, radiokommunikation, IoT-system.

Det bästa hos oss är att vi gärna delar med oss våra kunskaper i olika form och att vi främjar utbildning. Det gör vi också genom tätt samarbete med våra kollegor från de andra kontoren och gemensamma projekt i ren innovationsanda.

OM TJÄNSTEN

Uppdragen finns både ute hos kund och på kontoren i Linköping och Norrköping. Det kan handla om hela projekt från krav till färdig produkt, delar i konstruktionsprocessen eller expertstöd till våra kunder. Du kommer bland annat arbeta med:

- Analog och digital konstruktion inom inbyggda system
- CAD - och simuleringsverktyg
- Miljötest
- Användandet av olika mätinstrument


Det är meriterande om du har programmerat i C/C++. Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi ca. 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer 070 8210127

Ansök nu

Embeddedutvecklare Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 9
Vill du utveckla hårdvarunära mjukvaror för produkter som förbättrar världen? Vill du jobba på ett prestigelöst företag som sätter medarbetarnas välmående och utveckling i centrum? Läs då vidare och sök tjänsten som Embeddedutvecklare hos oss!

OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi en driven embeddedutvecklare som främst vill jobba mot våra branschområden IT och Digital solutions och Industry (bl.a. tillverkningsindustri och konsumentvaruindustrin) och som tycker det är kul att prova på nya uppgifter och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld. I denna roll kan du exempelvis få jobba med att utveckla medicintekniska produkter som underlättar människors vardag eller produkter och maskiner för industri inom t.ex. additiv tillverkning eller olika typer av konsumentvaror.

DIN KOMPETENSPROFIL

- Civil- eller högskoleingenjör inom Embedded Systems eller elektronik


- God praktisk erfarenhet av C/C++, Jira och Git
- Intresse för elektronik och hårdvara
- Positiv och nyfiken inställning
- Delar vår värdegrund - Glädje, Omtanke och Strävan


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer: +46 708 21 01 27

Ansök nu

Embeddedutvecklare Jönköping

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 21
Vill du utveckla hårdvarunära mjukvaror för produkter som förbättrar världen? Vill du jobba på ett prestigelöst företag som sätter medarbetarnas välmående och utveckling i centrum? Läs då vidare och sök tjänsten som Embeddedutvecklare hos oss!

OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi en driven embeddedutvecklare som främst vill jobba mot våra branschområden IT och Digital solutions och Industry (bl.a. tillverkningsindustri och konsumentvaruindustrin) och som tycker det är kul att prova på nya uppgifter och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld. I denna roll kan du exempelvis få jobba med att utveckla medicintekniska produkter som underlättar människors vardag eller produkter och maskiner för industri inom t.ex. additiv tillverkning eller olika typer av konsumentvaror.

DIN KOMPETENSPROFIL

- Civil- eller högskoleingenjör inom Embedded Systems eller elektronik


- God praktisk erfarenhet av C/C++, Jira och Git
- Intresse för elektronik och hårdvara
- Positiv och nyfiken inställning
- Delar vår värdegrund - Glädje, Omtanke och Strävan


OM OSS

i3tex är ett tekniskt konsultbolag bestående av 180 kreativa personer med olika kompetenser - alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer: +46 708 21 01 27

Ansök nu

Kablagekonstruktör sökes i Jönköping

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jan 21
Vi söker dig som är konstruktör och som vill arbeta inom kablagekonstruktion! i3tex tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ.


OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi en duktig kablagekonstruktör, gärna med några års erfarenhet, som kan ta sig an projekt i olika branscher. Vi ser att du är en person som brinner för produktutveckling och smarta lösningar och du gillar utmaningar och kommer snabbt in i nya projekt och uppgifter.

Förutom ovan vill vi att du:

- Är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, eller har annan likvärdig bakgrund
- Har erfarenhet av kablagekonstruktion och kretsscheman
- Har erfarenhet av Catia V5 Harness och SEE Electrical Expert
- Är driven, kommunikativ och lätt att samarbeta med
- Har goda kunskaper inom både svenska och engelska


OM OSS

i3tex är ett tekniskt konsultbolag bestående av 180 kreativa personer med olika kompetenser - alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, tel: 070- 8210127

Ansök nu

Utvecklare inbyggda system

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 20
Inbyggda system? Elektronikkonstruktion? Mjukvaruutveckling? Vi på i3tex verkar i flera branscher där kompetens inom bland annat inbyggda system efterfrågas. Nu söker vi dig som har några års erfarenhet inom industrier och vill utvecklas inom både hårdvara och mjukvara.

OM TJÄNSTEN

Ansvar och arbetsuppgifter:

Som utvecklare ligger dina styrkor inom hårdvarunära mjukvaruutveckling och du har samlat erfarenheter från flera tidigare projekt. Du som utvecklare tycker det är utmanande att verifiera din mjukvarukonstruktion mot riktig hårdvara. I ditt arbetssätt som utvecklare är du en lagspelare som kan driva projektet och har god samarbetsförmåga.

Värdefulla erfarenheter:

Du har minst tre års erfarenhet inom området och högskole- eller civilingenjörsutbildning. Du som söker ska ha god kommunikationsförmåga i både engelska och svenska i tal och skrift. Vidare söker vi dig som arbetar noggrant och strukturerat då detta krävs för dokumentation i form av specifikationer och rapporter.

Dina kompetenser ligger inom:

- Mjukvarukonstruktion inbyggda system
- C/C++
- Konstruktionsverifiering med hjälp av oscilloskop och andra mätinstrument


Det är meriterande om du har erfarenhet av:

- RTOS
- Linux
- Testutveckling


Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

OM OSS

i3tex är ett tekniskt konsultbolag bestående av 180 kreativa personer med olika kompetenser - alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer: 0708- 210127

Ansök nu

Kablagekonstruktör som brinner för produktutveckling

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 26
Vi söker dig som är konstruktör och som vill arbeta inom kablagekonstruktion! i3tex tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ.

OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi en skicklig konstruktör med erfarenhet av kablagekonstruktion som kan ta sig an projekt i olika branscher. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst brinner för produktutveckling och smarta lösningar, du gillar utmaningar och kommer snabbt in i nya projekt och uppgifter.

Förutom ovan vill vi att du:

- Är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, eller har annan likvärdig bakgrund
- Har erfarenhet av kablagekonstruktion, elscheman och elinstallation
- Har erfarenhet av 3D-modellering i Catia V5 och/eller Creo
- Är driven, kommunikativ och lätt att samarbeta med
- Har goda kunskaper inom både svenska och engelska


OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer: 070- 82 10 127

Ansök nu