Stella Rekrytering och Ledarskap AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Stella Rekrytering och Ledarskap AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Elansvarig

Industrielektriker
Läs mer Sep 28
Till Danish Crown i Jönköping söker vi Elansvarig.

Danish Crown har en verksamhet med hög andel automatiserade produktionslinjer och spännande tekniklösningar som borde locka dig med stort teknikintresse. Vi är på jakt efter dig som idag kanske jobbar som service,- installations-, eller industrielektriker och som nu är beredd att axla en roll som Elansvarig där du ansvarar för installationsarbete som berör maskinutrustningar och anläggning. Mixen av arbetsuppgifter är stor där du också en stor del av tiden utför operativt arbete. Viktiga arbetsuppgifterna är:

• Att ansvara för planering, samordning och genomförande av elinstallationsarbete på maskiner och i anläggning, samt hantera ev. störningar som uppstår.
• Säkerställa att installationsarbeten och elektriskt underhåll sker i enlighet med beräkningar och på säkert sätt.
• Ansvara för att dokumentation som berör el-området är uppdaterat och uppfyller kraven i ELSÄK-FS.
• Utföra akut och planerat underhållsarbete så som: felsökning, underhåll, reparationer, förändringar/ombyggnationer/utökning i anläggning, maskininstallationer etc.
• Delta i projekt kring maskininvesteringar, eller förändringar i anläggning.
• Ansvara för egenkontroll och regelefterlevnad på företaget

Din profil

Vi vill att du är utbildad elinstallatör och allra helst med auktoriserad behörighet inom lågspänning, (AL), samt att du har ett antal års relevant erfarenhet som ex.vis service-elektriker, installationselektriker, industrielektriker. Erfarenhet av felsökning inom automation/PLC är en stor fördel och har du dessutom IT-intresse så är det ett extra plus. Kunskaper om Maskinsäkerhet/-direktiv är värdefullt. Tveka inte att söka även om du saknar någon kompetensdel.

För att trivas i rollen behöver du gilla mixen av operativt arbete och de mer administrativa delar som ingår i tjänsten.

Viktiga personliga egenskaper är att man är initiativtagande, kommunikativ, samarbetsinriktad och har förmåga att vara såväl strukturerad som flexibel. Hög problemlösningsförmåga och att kunna hantera viss stress är andra viktiga egenskaper.

Grundläggande kunskaper i engelska och svenska är viktigt.

I denna rekrytering samarbetar Danish Crown med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0706 70 25 85, eller Daniel Segerfeldt 036 - 35 48 41.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Arbetstider: Dagtid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan snarast, dock senast 2023.10.29 via www.stellaab.se. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Danish Crown Foods Jönköping AB arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige, t.ex. Willys, Hemköp mat.se. Verksamheten finns på Torsvik söder om Jönköping.

Danish Crown har ca 150 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Ansök nu

Resande Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 26
Om Rollen

Du erbjuds roliga och omväxlande arbetsdagar med ett fritt och rörligt jobb där du självständigt planerar och genomför såväl förebyggande som avhjälpande underhåll hos kunderna, det förekommer även nyinstallation och ombyggnation av maskiner. Du ingår i ett serviceteam med bred kompetens och ett företag präglat av framåtanda.

Din Profil

För att lyckas i tjänsten behöver du kompetens inom mekanik, el och styrteknik samt god vana från felsökningsarbete. Då du oftast är ensam på uppdrag så vill vi att du har några års erfarenhet i bagaget. Självklart är du praktiskt lagd och du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är krav.

Hög servicekänsla och intresse av att jobba nära kunderna är viktigt. För dig är det naturligt att ta egna initiativ och planera ditt arbete med fokus på ett resultat och effektivitet. Vi vill att du är bra på att skapa kundrelationer och att du trivs med arbeta både i grupp och självständigt. Som person drivs du av utveckling, gillar utmaningar och trivs med problemlösning.

Vi Erbjuder

Du blir en del i en ny organisation och ett företag i medvind som bra anställningsvillkor och rätt förutsättningar för att såväl privatliv som yrkesliv ska fungera.

Du utgår från hemmet eftersom jobbet utförs ute hos kund och företaget har kontor i Jönköping. Viktigt att du trivs med och ha möjligheter för ett stort antal resdagar. Kunderna finns i hela Sverige med södra Sverige dominerar.

Något för dig?

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar IMA Schelling med Stella Rekrytering. Vill du veta mera om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Sören Holmlind 0706 – 70 25 52.

Om IMA Schelling

IMA Schelling Group – Kompetens att hitta lösningar för trä, metall och plastindustri

Vi är experten för utveckling och tillverkning av modulära produktionsanläggningar för trä, metall och plastindustri. Vi är ledande för Batch-1 anläggningar i den digitaliserade, automatiserade och uppkopplade produktion.

IMA Schelling Sverige AB har egna tekniker och eget lager och tar hand om eftermarknad och nyinstallationer för våra maskiner i Sverige.

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Sep 19
Om rollen

Vår passion är att hjälpa företag skapa säkrare arbetsplatser för både människor och miljön. Som innesäljare blir du en viktig del för den gemensamma framgången. Vi erbjuder våra kunder produkter och lösningar för att hantera, förvara och sanera kemikalier, och här kommer du in i bilden. Vi söker dig som vill ta ansvar för att driva hela processen - från den första kundkontakten till teknisk rådgivning, offerthantering, uppföljning och orderadministration. Du kommer interagera med befintliga och potentiella kunder på den norska marknaden via e-post, telefon och chatt.

Placering är på vårt kontor i Huskvarna, men vi erbjuder också möjligheten att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Du rapporterar till Sälj- och marknadsansvarig för DENIOS NUF, som också är placerad i Huskvarna.

Din Profil

Vi vill att du både ska lyckas och trivas riktigt bra hos oss, därför ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom försäljning och/eller kundsupport, gärna med en teknisk inriktning.

Då du på daglig basis arbetar mot våra kunder i Norge via såväl telefon som mail kräver det att du är bekväm i det norska språket i tal och skrift. Du är en kommunikativ person med affärsmässig ådra och tekniskt intresse. Vi välkomnar dig som gillar variationen mellan såväl befintlig som proaktiv kundbearbetning.

Eftersom vi är en del av en internationell koncern är det också viktigt att du också behärskar engelska i tal och skrift, samt har erfarenhet av att arbeta med CRM- och affärssystem.

Erbjudandet

På DENIOS strävar vi efter att skapa en företagskultur som bygger på förtroende och individuellt ansvar. Du blir en del av ett starkt team som har det gemensamma målet att alltid överträffa förväntningarna genom vår specialistkompetens och enastående kundservice. Du som gillar att växa tillsammans med bolaget och få möjlighet att utveckla och bredda din kompetens kommer nog trivas riktigt bra hos oss.

I Sverige utgör vi ett team på 12 kollegor som tillsammans arbetar för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder i Sverige och Norge.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Elin Dresch på 072 214 23 87 eller Mia Boozer på 070 617 75 75 Vi tar gärna emot din ansökan omgående. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast möjligt!

Om DENIOS

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,5 miljarder kronor, med ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder och 6 egna fabriker.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 70 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Norge arbetar det idag ca 12 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

För mer info: www.denios.se

Ansök nu

Production Manager - Outbound

Logistikchef
Läs mer Sep 12
Om rollen

På Elgiganten Logistik sätter vi människor i centrum. Vi bryr oss lite extra om alla som varje dag gör sitt bästa för att serva Elgigantens alla butiker, hubbar och kunder i Norden. För att lyckas krävs ett stort hjärta och en genuin vilja att hela tiden bli bättre på det vi gör.

Som Production Manager har du en avgörande roll där du leder, utvecklar och inspirerar våra medarbetare mot uppsatta mål. Du har helhetsansvar för vår outbound-process och medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Säkerställa att produktionen är i toppklass.
• Fördela resurser på bästa sätt.
• Driva ständiga förbättringar.
• Att hålla en hög kvalitetsnivå.
• Coacha och utveckla dina ledare
• Att prioritera en säker arbetsmiljö.
• Att uppfylla våra strategier, mål och KPI:er.

Som en viktig medlem av vår operativa ledningsgrupp förväntar vi oss att du är affärsmässig och att du alltid strävar efter att nå uppsatta mål.

Erfarenheten

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleexamen eller motsvarande. Erfarenhetsmässigt bör du ha ett par års ledarerfarenhet, helst inom logistik, lager eller industri. Då branschen är personalintensiv med utmanande arbetstoppar och högt tempo är det meriterande om du varit ledare för liknande verksamheter.

För att verkligen trivas hos oss bör du älska tempot och variationen i ditt arbete. Du är prestigelös och mäter din framgång som ledare med att se ditt team utvecklas genom ditt coachande ledarskap. Vidare hanterar du svenska såväl engelska mycket väl och har goda kunskaper inom Office 365 och affärssystem.

Det är en självklarhet för dig att identifiera dig i våra värdeord; Ansvar, Effektivitet och Engagemang.

Vårt erbjudande

När du blir en del av vårt team välkomnar vi dig till ett företag med en öppen företagskultur med goda utvecklingsmöjligheter och ett stort hjärta för människor och logistik. Vår vision är att vara den mest eftertraktade och hållbara logistikaktören i Europa, och vi ser fram emot att ha dig med oss på den resan.

Så, vill du vara del av något större?

I denna rekrytering samarbetar Elgiganten Logistik med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor, kontakta Rekryteringskonsult Elin Dresch på 0722-14 23 87 eller Daniel Segerfeldt på 0708-10 73 90. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Elgiganten Logistik

Elgiganten Logistik är en del av norska Elkjøp som är Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter ca 50 miljarder SEK årligen. Elgiganten Logistik, som ligger i Jönköping är ett separat bolag direkt under Elkjøp och vårt jobb är att serva våra kunder samt 400 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt på Island, Grönland och Färöarna.

För att kunna möta tillväxten bygger Elgiganten nu ett nytt, fristående lager på 86.600 m2. Med en storlek på sammanlagt 193.600 m2 blir Elgiganten Logistik en av Europas största lageranläggningar. Läs mer om oss på: https://elgigantenlogistik.se

Ansök nu

Business Controller

Controller
Läs mer Sep 18
Vi dominerar i nuet och skapar framtidens logistik!

Vårt hjärta slår för logistik! Som en del av Elkjop-koncernen förser vi samtliga kunder, Elgiganten-butiker och hubbar i Norden med hemelektronik, kök och andra typer av produkter.

Logistik är något levande, ett komplext omlopp av varor som ska ut till rätt kund i rätt tid. Truckar, transportband, lastbilar, automationslösningar, IT-system, lyftanordningar och alla andra hjälpmedel i vår vardag utgör kroppspulsådern, men allting stannar utan hjärtat, människorna. En livsviktig pumpande kraft och själen i Elgiganten Logistik. Det är människor som får allt att flyta på i Nordens största logistikenhet.

Vill du vara en del av oss och något större?
Vi växer och år 2024 har vi utökat vår anläggning med 86 600 kvm. Därför behöver vi dig!

Om rollen:

Vi söker en Controller Operations, du får en nyinrättad roll på Financeavdelningen och tyngdpunkten i tjänsten blir Controllerrollen som jobbar mot driftverksamheten och avdelningen Operations.

Som controller får du en viktig roll och du blir en direkt länk mellan avdelningen Finance och Operations i stort och där ditt uppdrag blir att stödja ledare som Team Managers och Production managers samt övriga i såväl operativa, taktiska och konsultativa frågor inom begreppet ekonomi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Bidra in i företagets metoder och processer för verksamhetsuppföljning.
• Stödja, upprätthålla samt utveckla uppföljningsmetodik samt verktyg för diverse prestationsmätning inom Operations.
• Bidra samt utveckla KPI-struktur inom Operations.
• Kunna stötta och genomföra mindre utbildningar samt workshops för ledare inom Operations och med målsättning att förklara ekonomi på ett tydligt och enkelt sätt.
• Du kommer att tillhöra avdelningen Finance och kommer utöver det verksamhetsnära stödet till Operations kunna även bidra till övriga ekonomiprocesser och tillsammans med dina kollegor.
• Du har viljan och engagemang och vill bidra in i det ständiga förbättringsarbetet inom Operations och vill utveckla driftverksamheten framåt.

Du rapporterar till Finance&Payroll; Manager och har streckad rapportering till Head of Operations.

Erfarenhet:

Du har relevant högskoleexamen inom ekonomi och vi tror att du har några års erfarenhet av liknande roll och gärna från personalintensiv verksamhet och branscher med låga marginaler.

Det här jobbet passar dig som framför allt har en god analytisk förmåga, jobbar på ett strukturerad och metodiskt sätt och är resultatorienterad. För att trivas i rollen Controller Operations behöver du vara nyfiken och engagerad och tycka att det är roligt att arbeta med förbättringar av processer samt våra arbetssätt.

Det är en självklarhet för dig att identifiera dig i våra värdeord:

Ansvarstagande, Effektivitet och Engagemang.

Vårt erbjudande

När du blir en del av vårt team välkomnar vi dig till ett internationellt företag med en öppen företagskultur, stora utvecklingsmöjligheter, gemenskap och stort hjärta.

Vår vision är att vara den mest eftertraktade och hållbara logistikaktören i Europa och vi hoppas på att du vill vara en del av det.

Något för dig?

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Elgiganten Logistik AB med Stella Rekrytering. Vill du veta mera om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Sören Holmlind 0706 – 70 25 52.

Om Elgiganten Logistik AB:

Elgiganten Logistik är en del av norska Elkjøp som i sin tur ägs av brittiska Currys.

Elkjøp är Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter ca 50 miljarder SEK årligen. Koncernen har etablerad detaljistverksamhet i samtliga nordiska länder inklusive Island, Färöarna och Grönland. Elgiganten Logistik är ett separat bolag direkt under Elkjøp och vårt jobb är att serva våra butiker och kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt på Island, Grönland och Färöarna. De drygt 400 varuhusen i Norden får i huvudsak sin varuförsörjning från ”hjärtat” inom koncernen, det 107 000 m2 stora distributionscentret i Jönköping, Nordic Distribution Center. För att kunna möta tillväxten bygger Elgiganten nu ett nytt, fristående lager på 86.600 m2. Med en storlek på sammanlagt 193.600 m2 blir Elgiganten Logistik en av Europas största lageranläggningar.

Ansök nu

Teknisk chef

Underhållschef
Läs mer Sep 1
Vi söker nu dig som har ett genuint intresse av förnybara energilösningar och som tillsammans med oss vill sätta din prägel på vår organisation och bransch genom att bli vår nya Tekniska chef.

Rollen

Vi verkar i en föränderlig bransch varför en stor teknikutveckling nu sker i våra fabriker för att möta marknadens behov och för att säkra våra processer och utvecklingen av förnybar energi. Det innebär att du har en bred och viktig roll med stort eget ansvar.

I rollen har du det övergripande ansvaret för framtida investerings- och utvecklingsprojekt för våra 6 fabriker. Med din kunskap och passion bidrar du till att säkerställa vår teknikutveckling, framtida investeringsplan och kompetensförsörjning. Du ingår och förväntas ta ett stort ansvar i Operations ledningsgrupp. I din roll arbetar du tätt tillsammans med såväl ledning som fabrikschefer i Sverige och Lettland.

Du förväntas själv vara aktiv i den löpande verksamheten med daglig problemlösning samtidigt som du är den som har helhetsansvaret och driver utvecklingen framåt enligt uppsatta mål.

Din profil

Vi förväntar oss att du har flerårig erfarenhet av operativt- och strategiskt ledarskap kombinerat med ett stort teknik- och energiintresse. Du är en trygg ledare som skapar förutsättningar för såväl ett proaktivt, närvarande som positivt ledarskap. Därigenom skapar du utrymme för utvecklingsarbete på en operativ och övergripande nivå.

Du har en gedigen erfarenhet från industri- eller processindustrin och sannolikt en relevant bakgrund och kunskap inom energiområdet. Har du kunskaper från energiproduktion eller förbränningsprocessen är detta mycket meriterande.

Utmaningen och utvecklingspotentialen är stor och genom din erfarenhet och ditt engagemang att leda via andra, kommer du direkt bidra till din egen och vår utveckling. Du erbjuds en utmanande roll med stort ansvar i att skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet samt sätta nya mål och strategier inför framtiden.

Erbjudande

Du välkomnas in i Scandbio som är Skandinaviens största företag inom fasta förädlade trädbränslen och erbjuds en intressant och utmanande roll i ett hållbart företag inom en spännande bransch.

Välkommen att bli en del av oss!

Din ansökan

Vid den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap.

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Henrik Hallström enligt nedan. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24 september.

Om SCANDBIO

Scandbio är Skandinaviens största företag inom fasta förädlade trädbränslen och en del av Lantmännenkoncernen. Vi producerar och säljer 100% förnybar energi till kraftvärmeproducenter, tillverkande industri, statliga och kommunala verksamheter samt villahushåll.

Scandbios huvudsakliga marknad är Sverige, Danmark och Baltikum. Våra 130 kunniga och engagerade medarbetare träffar du på huvudkontoret i Jönköping eller vid någon av våra fem fabriker i Sverige eller vid fabriken i Lettland.

Tillsammans producerar och säljer vi årligen ca 550 000 ton biobränslen och 75GWh fjärrvärme med en omsättning på ca 1 100 MSEK. All vår verksamhet präglas av ansvar för människa och miljö i kommande generationer.

Läs mer på www.scandbio.com

Ansök nu

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare
Läs mer Aug 14
Om rollen

Grunden i rollen handlar om att skapa goda relationer, förstå och se lösningar för våra kunders behov och ha en mycket god känsla för affärsmässiga avvägningar. Du bidrar med såväl din goda affärsförmåga som erfarenhet och tekniska kompetens. Tillsammans med VD, kollegor inom marknad, tillverkning och teknik driver du försäljningsprocessen och vill vara med och bidra för hela verksamheten. Du bygger ditt medarbetarskap på förtroende, involvering och utmanar på ett konstruktivt sätt. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet från konsultativ teknikförsäljning.

Vi vill att du lyckas! Och vi förutsätter att du delar våra värderingar Engagemang, Flexibilitet och Hållbarhet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar på tillgänglighet och kompetens, och att vara ett välmående bolag.

Foga erbjuder

Vi ska utvecklas med marknaden och det ska vi göra tillsammans. Vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka och utvecklas i rollen. Det du gör, syns i hela verksamheten.

Välkommen till oss på Foga System i Jönköping!

Vid den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Henrik Hallström nedan. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 augusti.

Om Foga System

1965 startades Foga och har sedan starten levererat systemlösningar till flera olika branscher. Snabbt blev vi ett internationellt erkänt varumärke, synonymt med kvalitet. Idag finns vi med Huvudkontor, utveckling, tillverkning i Jönköping (R40) och är en välmående och stabil verksamhet.

Vi erbjuder kunder över hela världen oändliga möjligheter genom vårt universella aluminiumsystem, bestående av profiler och kopplingar. Systemet vänder sig till inredare, utställare och industriella företag som söker kvalitativa- och flexibla produkter och lösningar. Vi har systemlösningar för alla behov och önskemål.

Läs mer om oss via www.fogasystem.com

Ansök nu

Säljare

Utesäljare
Läs mer Jul 7
Om Rollen

Vi söker nu en erfaren Säljare som har modet och viljan att ge sig ut och sälja våra tjänster inom Intermodal. Tjänsten innebär att du skall vara ute och bearbeta både gamla men framför allt nya kunder. I denna roll kommer du att driva vår försäljning genom att utveckla och utöka partnerskap och skapa lönsamma relationer.

Din Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av komplexa transportlösningar, och förstår termerna ute på fältet. Viktigast av allt är att du är driven och engagerad, och att du inte är inte rädd för att ta för dig. Du är van vid att lösa kundernas problem och ditt mål är alltid att leverera bästa lösningen när det gäller kvalitet och kostnad. För att trivas med det ekonomiska ansvar som rollen innebär bör du även ha ett gott siffersinne. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har starkt intresse för att utveckla långsiktiga relationer och trivs i sociala sammanhang.

Jobbet innebär att man är på resande fot stor del av veckan, så det är viktigt att du ser positivt på detta. När det gäller bostadsort så är vi anpassningsbara, men det är en fördel om du har nära till Västkusten.

Vi Erbjuder

På Bring Intermodal får man synas. Trots vår storlek så är vi det familjära bolaget. Vi erbjuder en mycket fri roll där du har stora möjligheter att sätta din egen prägel på arbetet. Det är viktigt för oss att privatliv och arbete skall fungera.

Genom att bli en del av vårt team får du möjlighet att arbeta både på kontoret, på distans och på fältet, vilket ger dig en varierad och stimulerande arbetsmiljö samtidigt som du bidrar till vår tillväxt och framgång.

Är du en proaktiv och konsultativ säljare som vill vara med och fortsätta utmana den här branschen? Då är detta tjänsten för dig!

I denna rekrytering samarbetar Bring Intermodal med Stella Rekrytering AB. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt. 0708-10 73 90. Sista ansökningsdag är 2023-08-20 men vi hanterar ansökningar löpande. Vi ser därför fram emot ditt intresse så snart som möjligt.

Om Bring

Bring är en del av Posten Norge-koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Vi är ett stort och kompetent lag med omkring 13 000 medarbetare.

Posten och Brings vision är att göra vardagen enklare och världen mindre. Vi ska förenkla och öka värdet för handel och kommunikation för människor och verksamheter i Norden.

Bring Intermodal erbjuder transport av containrar och trailers genom kombinerade transportmedel. Intermodal transport passar kunder med behov av att sända containrar och trailers över längre sträckor och är intresserad av att hitta hållbara transporter. Tåg är ett beprövat hållbart transportsätt. Vi hämtar containrar/trailers vid din dörr för transport till tågterminalen och lastning på tåg. Vi transporterar också containern/trailern från tåget till önskad mottagare. Bring Intermodal i Sverige är 40-talet anställda och omsätter ca 360MSEK

www.bring.se

Ansök nu

Verksamhetsledare

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Jul 13
Om rollen
Som verksamhetsledare ansvarar du för bolagets löpande och dagliga verksamhet. Du är personalansvarig för och leder verksamheten tillsammans med ledningsteamet, vilket består av arbetsledare och supportfunktion. Personalansvar för hemtjänstpersonalen som jobbar ute hos våra kunder har i sin tur arbetsledare. Du har ett nära samarbete och rapporterar till VD.

Arbetet som verksamhetsledare innebär operativt arbete i den dagliga driften, men även att strategiskt driva utveckling och förbättringsarbete.

I rollen säkerställer du att verksamheten följer gällande lagar såsom Socialtjänstlagen och Hälso-och sjukvårdslagen. Du är också ansvarig för att vi upprätthåller en god kontakt med Jönköpings kommun samt att vi som bolag följer gällande avtal för att få bedriva hemtjänst. Vidare jobbar du för att kvalitetssäkra vår verksamhet och att kontinuerligt arbeta med vår kundnöjdhet. Du stöttar arbetsledarna gällande personal- och kundsituationer när så krävs.

Din profil
På Stormtrivs är vi ett team som hugger i och gör det som krävs för att driva verksamheten framåt. Vi har en händelserik vardag där tempot periodvis är högt och där det inte sällan krävs snabba beslut. För att vi ska matcha varandra på bästa sätt behöver du därför vara en prestigelös, handlingskraftig och självgående person som trivs i en organisation där ingen dag är den andra lik. Du behöver alltså ha förmågan att kunna tänka och agera både strategiskt och operativt.

Du är, och upplevs, som en stabil och trygg ledare som kan skilja på personligt och professionellt. Du är lyhörd och har ett bra bemötande till andra men du är också tydlig och står på dig när situationen kräver det. Du är en engagerad person som med gott ledarskap kan motivera och utveckla personalen i verksamheten. Självklart har du ett genuint intresse för vård och omsorg och du drivs av att göra verklig skillnad för våra kunder.

Rollen ställer krav på att du har relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut, personalvetare eller annan jämförbar utbildning. Du behöver även ha några års erfarenhet av ledande befattningar med resultat- personal- och verksamhetsansvar inom äldreomsorg eller liknande.

Vi erbjuder
Hos oss får du stort handlingsutrymme till att påverka och göra skillnad i en hemtjänst med stabila, långsiktiga och lokala ägare. Bolaget har haft en stadig utveckling sedan start och är idag den största privata hemtjänsten i Jönköping med en väl fungerande organisation med engagerade medarbetare och med stor potential att fortsätta utvecklas och växa.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Om Stormtrivs Livskvalitet
Stormtrivs Livskvalitet är ett hemtjänstbolag med rötterna i Jönköping. Vi har funnits sedan 2010 och finns på Kålgården i Jönköping. Vi erbjuder ett privat alternativ av hemtjänst till kunder i Jönköping och Huskvarna. Vår hemtjänst uppfyller alla krav som kommunen ställer och vi garanterar en hög kvalitet i det arbete vi utför.

Vår hemtjänst utförs av undersköterskor och vårdbiträden med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Vi har ett genuint intresse för omvårdnad och vår ambition är att göra verklig skillnad för våra kunder.

Stormtrivs Livskvalitet är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år. Vi har totalt cirka 350 medarbetare och en omsättning på cirka 100 MSEK. Övriga bolag arbetar i första hand med städtjänster och har verksamhet i bland annat Linköping, Jönköping, Borås och på Höglandet.

Din ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Martin Adamson på 0702-50 68 96.

Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV på länken nedan. Sista ansökningsdag är 13 augusti, men vi tar gärna emot din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Föreståndare

Socionom
Läs mer Maj 30
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser – och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet – och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.

Som Föreståndare ansvarar du för att starta upp och utveckla verksamheten i Jönköping. Du är samordnaren av verksamhetens operativa drift genom att anställa kollegor, planera innehåll, utvärdera och följa upp. Du ansvara för att vi följer lagkrav och bibehåller och utvecklar vårt goda renommé. Vidare har du ekonomiskt ansvar, personalansvar och arbetsmiljöansvar. Du är kontaktperson gentemot kommunala företrädare, gode män, förvaltare och föräldrar bl a. Du är bidragande i det övergripande arbete som en del i ledningsgruppen för daglig verksamhet. Du rapporterar till Verksamhetschefen.

Vi söker dig som är en god och inspirerande ledare med stort engagemang för såväl medarbetare som deltagare. Du har förmågan att skapa ett gott samarbetsklimat, tar stort eget ansvar och låter andra växa. Du har en humanistiskt värdegrund vilket för oss innebär ett stort engagemang för människor, viljan att bekräfta, uppmuntra och inspirera. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Då verksamheten har estetisk inriktning med fokus på musik och skapande är det ett plus om du har någon form av intresse för fokusområdena. Vi förutsätter att du har socionomutbildning eller likvärdig akademisk utbildning.

Besök gärna våra Instagramkonton för god inblick i verksamheten vi bedriver: @gladjekallan.varnamo och @gladjekallan_linkoping

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag.

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

• Placeringsort: Jönköping
• Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
• Övrigt: Tjänsteresor förekommer varvid B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ansök nu

Föreståndare

Socionom
Läs mer Apr 12
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser – och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet – och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.

Som Föreståndare ansvarar du för att starta upp och utveckla verksamheten i Jönköping. Du är samordnaren av verksamhetens operativa drift genom att anställa kollegor, planera innehåll, utvärdera och följa upp. Du ansvara för att vi följer lagkrav och bibehåller och utvecklar vårt goda renommé. Vidare har du ekonomiskt ansvar, personalansvar och arbetsmiljöansvar. Du är kontaktperson gentemot kommunala företrädare, gode män, förvaltare och föräldrar bl a. Du är bidragande i det övergripande arbete som en del i ledningsgruppen för daglig verksamhet. Du rapporterar till Verksamhetschefen.

Vi söker dig som är en god och inspirerande ledare med stort engagemang för såväl medarbetare som deltagare. Du har förmågan att skapa ett gott samarbetsklimat, tar stort eget ansvar och låter andra växa. Du har en humanistiskt värdegrund vilket för oss innebär ett stort engagemang för människor, viljan att bekräfta, uppmuntra och inspirera. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Då verksamheten har estetisk inriktning med fokus på musik och skapande är det ett plus om du har någon form av intresse för fokusområdena. Vi förutsätter att du har socionomutbildning eller likvärdig akademisk utbildning.

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag.

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

• Placeringsort: Jönköping
• Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
• Övrigt: Tjänsteresor förekommer varvid B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ansök nu

Tekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Mar 21
Plandent AB är marknadsledande inom svensk tandläkarteknik och omsätter 400 miljoner kr. Vi är leverantör till svensk tandvård av dental utrustning, digital teknik och förbrukningsvaror.

Vår utrustning ger tandläkare möjlighet att arbeta med helt digitala verktyg från scanning till implantat. Och förstås vanlig tandvård. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med servicetekniker och säljare över hela landet.

Plandent finns i 14 länder och moderbolaget Planmeca är världens största privatägda och tillverkande företag inom dentalbranschen. Planmeca-koncernen omsätter ca 700 miljoner euro med distribution över hela världen.

Läs mer om oss på plandent.se

PLANDENT SKAPAR EN BÄTTRE VARDAG FÖR SVENSK TANDVÅRD!

Som helhetsleverantör hjälper vi våra kunder från idé till installation och erbjuder service utförd av certifierade tekniker, leasingmöjligheter och smarta digitala tjänster. Plandent i Sverige grundades 1989 och här jobbar idag drygt 70 personer. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, men vi har anställda över hela landet. Plandent AB omsatte ca 400 MSEK år 2021 och har sedan starten uppvisat ett positivt resultat.

VI SÖKER EN SERVICETEKNIKER MED PLACERING I JÖNKÖPINGSREGIONEN

Vi erbjuder en ansvarsfull, utvecklande och spännande tjänst i ett internationellt och väletablerat företag. För omgående anställning söker vi en kundfokuserad servicetekniker. Tjänsten omfattar avhjälpande och förebyggande underhåll, reservdelshantering, teknisk support och installationer av våra utrustningar.

Arbetsområdet är i första hand Jönköpings Län men service och installationer förekommer frekvent i övriga delar av landet. Som Servicetekniker hos oss har du tillgång till vårt servicenät och löpande produktutbildning som sker inom företaget men också hos våra leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter samt kvalifikationer:

• Nyinstallationer
• Service och underhåll av dentaltekniks utrustning
• Grundläggande kunskaper inom el och elektronik samt felsökning
• IT- och digitala kunskaper är meriterande för tjänsten

Personliga egenskaper:

Utöver din sociala kompetens kräver uppdraget egen drivkraft och förmågan att arbeta självständigt, effektivt och ansvarsfullt. För att lyckas hos oss behöver du ha ständigt fokus på service och våra kunder. Du växlar med lätthet mellan olika uppdrag och har en stor portion förmåga att prioritera för kundens bästa.

Välkommen till ett jobb med trevliga arbetskamrater, omväxlande arbetsuppgifter med skiftande miljöer och karaktär.

• Tillträde: Snarast, dock enligt överenskommelse
• Anställningsvillkor: Heltid tillvidare
• Övrigt: B-körkort är ett krav

Ansök nu

HR-ansvarig

Personalchef/HR-chef
Läs mer Apr 5
Om Rollen

Nu söker vi en HR-ansvarig till vår kund i Jönköping. Du erbjuds en bred roll där du kommer arbeta såväl operativt som strategiskt inom HR-frågor samt stödja och coacha chefer och ledare på olika nivåer mot ett utvecklande ledarskap. En viktig del i arbetet är att fortsätta arbeta med värderingar och förhållningssätt samt att inspirera till en positiv företagskultur som bygger på koncernens grundläggande värderingar.

Din profil

Vi söker dig som arbetat i en roll som HR-ansvarig i ett par år och har god erfarenhet inom personal- och organisationsutveckling. Vi ser även att du en relevant högskoleexamen inom HR. Vidare har du goda erfarenheter i strukturerat förändringsarbete samt agerat som kvalificerat chefsstöd.

Som person är du drivande, utvecklingsinriktad och du har ett genuint intresse av människor kopplat till affären och verksamheten. Vi söker en handlingskraftig och samtidigt prestigelös person som har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du motiveras av såväl strategiskt som operativt arbete och trivs i småländska entreprenöriela bolag. Du är trygg i dig själv och har förmågan att entusiasmera människor omkring dig.

Lockas du av möjligheten att påverka och arbeta såväl strategiskt som operativt i en verksamhet med snabba beslutsvägar?

Vi träffar kandidater löpande för tjänsten så vänta inte med din ansökan. Vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87.

Ansök nu

Interim SUPPLIER DEVELOPER

Logistikingenjör
Läs mer Mar 20
Om Rollen

Du kommer att ingå i ett team om 3 kollegor och rapporterar till Supplier Crossdock Manager.

• Driva leverantörsutveckling
• Uppföljning på ca 45-50 underleverantörer på årsbasis
• Rapportering och uppföljning av KPI:er
• Genomförande av förbättringsaktiviteter

Din Profil

• God kommunikativ förmåga
• Analytisk
• Strukturerad
• Initiativrik

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet och adekvat högskole- eller universitets utbildning är ett krav. Du har god datavana och har förmågan att analysera grunddata/KPI:er. Du är lagspelaren som kommer att ha en hel del externa såväl som interna kontaktytor och uttrycker dig därför ledigt på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av affärssystemet SAP, dock inget krav

Vi Erbjuder

Tjänsten som interim Supplier Developer beräknas fortlöpa i minst ca 10-12 månader och utifrån verksamhetens behov ges du möjlighet till distansarbete. Tjänstgöringsgraden är fulltid med placering på Torsvik utanför Jönköping. Du blir anställd som konsult via Stella AB eller via eget konsultföretag.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta Stellas rekryteringskonsulter Sören Holmlind, 0706-70 25 52 eller Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

Om Elgiganten Logistik

Vårt hjärta slår för logistik! Som en del av Elkjøp-koncernen förser vi samtliga kunder, Elgiganten-butiker och hubbar i Norden med hemelektronik, kök och andra typer av produkter.

Logistik är något levande, ett komplext omlopp av varor som ska ut till rätt kund i rätt tid. Truckar, transportband, lastbilar, automationslösningar, IT-system, lyftanordningar och alla andra hjälpmedel i vår vardag utgör kroppspulsådern, men allting stannar utan hjärtat, människorna. En livsviktig pumpande kraft och själen i Elgiganten Logistik. Det är människor som får allt att flyta på i Nordens största logistikenhet.

Tillsammans utgör vi hjärtat i Elgigantens logistikmaskineri och du hittar oss på Torsvik, cirka 1 mil söder om Jönköping.

Vill du vara en del av något större? Idag har vi en yta på 107 000 kvm. Vi växer och år 2024 har vi utökat med en ny anläggning på 86 600 kvm. Därför behöver vi dig!

Ansök nu

HR-generalist

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Mar 13
Om rollen

Som HR-generalist får du nu möjlighet att driva och utveckla HR-arbetet inom YLAB. Grunden ligger i att se till att möjliggöra en effektiv organisation där både chefer och medarbetare mår bra, utvecklas och når sina mål. Arbetet innefattar vissa strategiska inslag men i huvudsak består ditt arbete av operativa uppgifter. Ditt fokus handlar bland annat om att stötta chefer inom rekryteringar, introduktion, kompetensutveckling mm.

Vidare kommer du:

• Stödja och utbilda medarbetare i HR-policys och processer
• Se över och utveckla personalhandboken samt intranätet
• Vidareutveckla såväl introduktions- som utbildningsplaner för samtliga medarbetare
• Aktivt arbeta med vårt Employer Brand
• Medarbetarhälsa och rehab ärenden
• Upprätthålla och utveckla dialogen med de fackliga organisationerna
• Stötta HR-chefen för koncernen i olika utvecklingsinsatser/projekt.

Placeringsort är Jönköping och Lekeryd men vi ser gärna att du även besöker kontoren på övriga orter där vi har verksamhet. Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning inom HR samt några års erfarenhet av brett HR-arbete. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av att coacha chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor.

Som person trivs du i en föränderlig vardag där du får jobba nära verksamheten. Du drivs av att skapa goda relationer och har lätt för att anpassa dig till det som stunden kräver. Uppdraget bygger på att du har förmåga att driva dig själv, prioritera, ta initiativ och arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Du erbjuds att ta ett brett grepp inom HR där du blir en mycket viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Mycket är på plats, men inte allt, vilket möjliggör att du själv får vara med och utveckla hela HR funktionen. Vi är en platt organisation med snabba beslutsvägar. Helt avgörande är att du trivs i en familjär och prestigelös organisation där vi tillsammans gör det som krävs för att komma framåt.

I den här rekryteringen samverkar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan omgående, dock senast den 2/4

Välkommen till oss!

Om YLAB:

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt. En förklaring till framgången ligger i värdegrunden som varit densamma genom alla år och konjunkturer. YLAB strävar efter att alltid hålla det dem lovar, oavsett om det gäller tid, ekonomi eller kvalitet, med målet att alltid ha en nöjd kund.

Ansök nu

Arbetsledare med personalansvar

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Feb 16
Om rollen
I rollen som arbetsledare är du personalansvarig för våra lokalvårdare som arbetar inom verksamhetsområdet specialstäd. Specialstäd innefattar bland annat byggstädning, fasadtvätt, fönsterputs, flyttstädning, mossbehandling av tak och trädgårdstjänster.

Du är lönsamhetsansvarig för ditt verksamhetsområde och har operativt kundansvar. Detta innebär att du har totalansvaret för specialavdelningens kundbokningar. Du arbetar ständigt med kvalitetsarbete, merförsäljning och utveckling av kundprocesser.

Du arbetsleder, coachar och följer du upp din personal, både löpande ute hos kund och genom årliga medarbetar- och lönesamtal. Du hanterar rekryteringar och avslut av anställningar. Du har delegerat arbetsmiljöansvar, vilket innebär att du tar ansvar och bidrar till att vår personal har en god och trygg arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

• Fullt personalansvar
• Lönsamhetsansvar för ditt verksamhetsområde
• Daglig arbetsledning, fördelning av arbete och coachning
• Driva affärer gentemot kund genom kalkylering, offertskrivning och genomförande
• Operativt kundansvar med fokus på kvalitetsarbete och merförsäljning

Tillsammans med VD, verksamhetsledare, schemaläggare, arbetsledare för företag- och privatstäd samt kund- och verksamhetssupport ingår du i Stormtrivs ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker dig som är en stabil och trygg ledare. Du är strukturerad och har ett kvalitetstänk. Du är kommunikativ och kan på ett tydligt och enkelt sätt förmedla information till såväl kunder som medarbetare. Du har ett naturligt ledarskap och du gillar mötet med människor, det ger dig energi. Som ledare är du coachande och du får med dig teamet. För rollen krävs det att du är flexibel och snabbt kan ställa om till dagens utmaning. Även i motgång lyckas du fokusera och lösa problem.

För att lyckas i denna rollen ser vi att du har:

• Gymnasieexamen
• Chefserfarenhet med fullt personalansvar för kollektiv personal
• Erfarenhet av att dagligen leda och fördela arbete för kollektiv personal
• Erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål och budget
• Goda kunskaper i svenska och engelska, vi ser gärna att du även kan tala andra språk
• Grundläggande kunskap inom Officepaketet och Windows
• B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom städbranschen. Erfarenhet från byggbranschen kan också vara av intresse med tanke på våra kunder inom specialstäd.

I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt sätt att vara.

Vi erbjuder

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 100 %.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Placering: Jönköping

Om Stormtrivs i Jönköping AB

Stormtrivs har över 20 års erfarenhet från företags- och privatstäd och har alltid stått för personlig service med hög kvalitét. Vi är stolta över våra professionella medarbetare och att vi är en schysst arbetsgivare med kollektivavtal, bra villkor, försäkringar för vår personal. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vårt mål är att skapa trygga och nöjda medarbetare som är måna om att leverera hög och jämn kvalité över tid för att skapa nöjda och återkommande kunder.

Stormtrivs i Jönköping AB är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år. Vi har totalt cirka 350 medarbetare och en omsättning på cirka 100 MSEK. Stormtrivs har verksamhet i Jönköping, Linköping, Borås, Ulricehamn och Nässjö.

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Kristoffer Lundin 076-669 84 36.

Sista ansökningsdag är 9:e mars. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Interim Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 2
Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

• Löpande bokföring , lev fakturor, in och utbetalningar, kassaavstämning veckovis m.m..

• • Vecka 6-9 en dag i veckan
• • Efter vecka 9 två dagar i veckan
• • Behjälplig vid månadsbokslut, vecka 10, 14, 18
• • Lön. 1-2 dagar någon gång i mitten av månaden

För ytterligare information, kontakta Joakim Skirhammar

Ansök nu

Underhållstekniker med inriktning mek

Underhållsmekaniker
Läs mer Dec 21
Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken levererar sina varor till Axfood, som bl .a. har matbutikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash och nätbutiken Mat.se i sin koncern.

Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige.

Vi är ca 155 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Till Danish Crown i Jönköping söker vi en underhållstekniker. Erfarenheter är förstås värdefullt, men vi är också öppna för dig som är i början av karriären förutsatt att du har vilja och ambitioner att bli en skicklig underhållstekniker.

Danish Crown erbjuder en intressant verksamhet med automatiserade produktionslinjer och spännande tekniklösningar. Tillsammans med kompetenta kollegor och ett erfaret underhållsteam arbetar du med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Vi har stora möjligheter att utifrån din kompetensnivå anpassa arbetsuppgifter som är både utmanande och utvecklande för dig.

Vi vill att du har lämplig utbildningsbakgrund och några års erfarenhet av underhållsarbete. Mekaniskt underhåll är en viktig del i tjänsten och har du kompetens inom el/automation så finns även arbetsuppgifter med inriktning mot detta. Även om din grundkompetens är inom mekanik så vill vi att du är beredd på att vi tillsammans utvecklar dina kompetens inom el.

Som person vill vi att du har hög servicenivå, är ansvarstagande och initiativrik. Felsökning är en stor del av jobbet vilket innebär att du behöver vara bra på teknisk problemlösning. Du gillar utmaningar och kan jobba både självständigt och i grupp, samt ha hög drivkraft. Grundläggande kunskaper i engelska och svenska är viktigt.

I denna rekrytering samarbetar Danish Crown med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0706 70 25 85, eller Daniel Segerfeldt 036 - 35 48 41.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Arbetstider: Dagtid varannan vecka och viss förskjuten arbetstid varannan vecka.

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan snarast, dock senast 2023.01.15 via www.stellaab.se.

Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken levererar sina varor till Axfood, som bl .a. har matbutikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash och nätbutiken Mat.se i sin koncern.

Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige.

Vi är ca 155 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Ansök nu

Produktionschef

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Dec 21
Om Rollen

I rollen som produktionschef har du huvudansvaret för samtliga processavsnitt inom produktionsområdet. Detta omfattar papperstillverkning och konvertering med totalt omkring 65 medarbetare. Till din hjälp har du två direktrapporterande produktionsledare. Du ansvarar för att utveckla, driva och leda produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål samtidigt som du i rollen som Produktionschef har stor delaktighet i det strategiska ledningsarbetet.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Platschefen. Du förväntas aktivt vara med och bidra till företagets utveckling.

Kvalifikationer

För denna tjänst bör du ha:

• Relevant teknisk utbildning och flera års erfarenhet av liknande tjänst.
• Erfarenhet av arbete i ledande befattning inom tillverkningsindustrin, meriterande med erfarenhet från processindustrin och vana av att coacha och utveckla personal.
• God teknisk förståelse och erfarenhet från kvalificerad tillverkning med automationsinriktning.
• Erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete inom Lean production.

Som person är du en resultat- och lösningsorienterad ledare med förmåga att få med dig såväl kollegor som medarbetare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Du är intresserad av människor och har ett genuint intresse av att skapa delaktighet samt att inspirera och motivera dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs det att du är kommunikativ och att du har lätt för att samarbeta. Du har ett tydligt sikte på målet och ser lösningar istället för problem. Svenska och Engelska hanterar du med lätthet i tal och skrift.

Du trivs med att arbeta strukturerat och målstyrt med förmågan att växla mellan det strategiska och det operativa arbetet.

Vi Erbjuder

Ett självständigt och utmanande arbete i en miljö där vi har en bra kommunikation på alla plan. Vill du jobba i en verksamhet där du får vara med och påverka tillsammans med kompetenta kollegor på ett företag som genomsyras av en god anda så är det hos oss du skall börja. Här får du stora möjligheter att utveckla både dig själv och verksamheten.

I denna rekrytering samarbetar Ahlstrom med Stella Rekrytering AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg på 0702 71 69 77

Välkommen med din ansökan!

Om Ahlstrom

Ahlstrom är världsledande inom fiberbaserade specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsumentförpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning är cirka EUR 3,1 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.

Anläggningen i Jönköping producerar bland annat oblekt, miljövänligt papper till elektrotekniska industrin då cellulosa har utmärkta isolerande egenskaper.

Ansök nu

Teknisk Innesäljare skärande verktyg

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Dec 21
Kyocera Unimerco Tooling AB är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Med kunden i fokus skapar vi värde för en kostnadseffektiv produktion hos våra kunder. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har ca 40 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

www.kyocera-unimerco.se

Om Rollen

Kyocera Unimerco utvecklar och säljer verktygslösningar till trä- och metallindustrin. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt kundsupport-/innesäljteam med placering i Jönköping.

Det här kan vara tjänsten för dig som är utåtriktad och framåt och idag arbetar som innesäljare, eller inom tillverkningsindustrin och är sugen på ett nytt steg i yrkeslivet.

Som teknisk innesäljare ingår du i ett engagerat och kompetent team med sex personer där du kommer att ha många kontaktytor internt i företaget och mot våra kunder. Som person är du professionell och serviceinriktad och trivs med att vägleda och supportera för att hitta bästa lösningen åt våra kunder.

Du kommer främst att utifrån kundbehov erbjuda verktygslösningar för kunder inom metallindustrin. Arbetsdagarna består av:

• Kundkontakt och hantering av kundförfrågningar kring verktyg och verktygslösningar.
• Support till utesäljarna.
• Orderregistrering
• Offertarbete
• Teknisk dokumentation
• Leveransbevakning
• Hantering och uppföljning av ev. reklamationer.

Din Profil

Vi vill att du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning och att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Har du jobbat med skärande bearbetning är det förstås en fördel. Erfarenhet av innesälj, eller kundsupport är meriterande. Kunskaper inom ritningsläsning är viktigt, liksom teknikintresse och god IT-kompetens. Språkmässigt bör du ha god nivå på engelska som till viss del förekommer i arbetet, och vana vid danska är ett stort plus.

Vi vill att kundfokus och service sitter i ryggraden hos dig och att du har förmåga att jobba med teknisk problemlösning. Flexibilitet och samarbete är andra viktiga egenskaper och har du dessutom lite tävlingsinstinkt så är det toppen.

Du skall trivas med högt tempo, självständigt arbete och att jobba med många kontaktytor. Administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt behövs för att hantera större kundprojekt, kundsupport eller order-/offerthantering.

Vi Erbjuder

Du kommer att få arbeta i ett väletablerat företag som är ledande inom verktyg till metallindustrin och få stor frihet under ansvar. Dina arbetsdagar kommer att bestå av varierande uppgifter med kontakter både externt och internt. Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Jönköping

Information: Rekryteringen utförs i samarbete med Stella Rekrytering & Ledarskap AB . Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Ansökan: Din ansökan önskar vi senast 2023.01.15. Registrera din ansökan under rubricerad tjänst på www.stellaab.se

Om Kyocera

Kyocera Unimerco Tooling AB är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Med kunden i fokus skapar vi värde för en kostnadseffektiv produktion hos våra kunder. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har ca 40 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

www.kyocera-unimerco.se

Ansök nu

Säljare

Utesäljare
Läs mer Nov 30
Resinex är den ledande distributören av polymerer och elastomerer i Europa och Turkiet. Resinex ingår i Ravago gruppen som omsätter mer än 6 700 000 ton i polymer försäljning till mer än 50 000+ aktiva kunder via mer än 325 lokala enheter utspridda över 65 länder i hela världen. Ravagos tillverkning består av 45 tillverkningsenheter av vilka 18 enheter utgörs av återvinnings och compounding enheter i Nordamerika, Europa, Asien och Afrika med en sammanlagd kapacitet att hantera mer än 1 00 000 ton, 16 produktions enheter som erbjuder färdiga lösningar för konstruktions branschen finns i Europa och dessutom finns 7 fabriker och 6 applikations laboratorier för den kemiska industrin. Vi är ca 8 000 medarbetare inom koncernen varav ca 500 anställda på Resinex. www.resinex.se

Är du vår nya Säljare?

För att möta framtidens möjligheter och ökade krav söker vi en säljare som kommer att arbeta med den nordiska marknaden.

Om Rollen

Vi ger dig chansen att få arbeta för en ledande europeisk och tillika nordisk polymer distributör. Som en del av Resinex representerar du många världsledande plast producenter som t.ex. Dow, DSM, Braskem, TRINSEO, Arkema och RAVAGO som producerar compounds i våra egna fabriker runt om i Europa.

Som medlem i vårt nordiska säljteam kommer du driva försäljningen och marknadsföringen av vissa av våra produkter hos nya och befintliga kunder, detta gör du bland annat via besök, mail och telefon hos bearbetare inom den svenska plastindustrin.

Du arbetar i nära samarbete med den övriga nordiska säljorganisationen, bestående av både ute och innesäljare. Vid sidan av den nordiska organisationen samarbetar du även med dina kollegor ute i Europa såsom produktchefer, tekniker, segmentledare m.m.

Din Profil

Vi tror att du har arbetat ett antal år och att du idag har eller tidigare har haft en roll inom plastindustrin. Du har stor erfarenhet från relevanta uppgifter och är sugen på att testa något nytt och spännande. Vi tror att du som person har en ödmjuk inställning till dig själv och din omgivning. Du har en egen drivkraft, ansvarskänsla och passion för att lyckas med det du ger dig in i. Erfarenhet av Wire & Cable är meriterande. Beroende på din kompetens och erfarenhet kan rollen anpassas.

Du har lång erfarenhet av försäljning, goda datakunskaper och rollen kräver mycket goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift. Jobbet kräver att du har B-körkort.

Vi Erbjuder

Du utgår från hemmakontor alternativt från vårt kontor i Jönköping beroende på var du bor. Du får en fast lön samt viss resultatbaserad ersättning och tjänstebil ingår i tjänsten.

Ravago är världsledande inom recycling och som familjeägd koncern så värdesätter vi korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Som medarbetare på Resinex får du vara delaktig i en spännande utvecklingsresa med Europas ledande distributör.

Stella Rekrytering & Ledarskap hjälper oss i det här uppdraget. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sören Holmlind på 0706 - 70 25 52.

Om Resinex

Resinex är den ledande distributören av polymerer och elastomerer i Europa och Turkiet. Resinex ingår i Ravago gruppen som omsätter mer än 6 700 000 ton i polymer försäljning till mer än 50 000+ aktiva kunder via mer än 325 lokala enheter utspridda över 65 länder i hela världen. Ravagos tillverkning består av 45 tillverkningsenheter av vilka 18 enheter utgörs av återvinnings och compounding enheter i Nordamerika, Europa, Asien och Afrika med en sammanlagd kapacitet att hantera mer än 1 00 000 ton, 16 produktions enheter som erbjuder färdiga lösningar för konstruktions branschen finns i Europa och dessutom finns 7 fabriker och 6 applikations laboratorier för den kemiska industrin. Vi är ca 8 000 medarbetare inom koncernen varav ca 500 anställda på Resinex. www.resinex.se

Ansök nu

Branch Manager/Platschef

Logistikchef
Läs mer Dec 8
Mellan avgång och destination, finns FREJA Transport

FREJA Transport & Logistics håller dina affärer i rörelse, och dina varor på rätt spår.

FREJA erbjuder transport-, logistik- och lagerlösningar över hela världen, med personlig service och garanterad kvalitet. Bolaget, privatägt sedan grundandet 1985, har filialer i Danmark, Sverige, Norge, Finland Polen och Kina och är ett av de ledande transport- och logistikföretagen i Norden.

Allting började med en man och en lastbil. Mycket har hänt sedan dess, naturligtvis, men en sak är säker: Freja lever fortfarande efter samma ideal, med en konstant strävan efter att skapa värde – samma strävan som lade grunden till FREJA Group. Besök gärna vår hemsida: freja.com.

Nu söker vi en engagerad Platschef till Jönköping med högt eget driv !

Verksamheten i Jönköping arbetar med nordentrafik, inrikestrafik, terminalhantering och cross-docking samt den växande logistikverksamheten. Då vi växer kraftfullt är vi i slutfas av planeringsarbetet för nybyggnation och utökning av terminalen i Jönköping.

Som Platschef har du helhetsansvaret för all verksamhet på siten i Jönköping. Du är en operativ ledare som leder och utvecklar med såväl ständiga förbättringar som metodutveckling. Du har ett strategiskt ansvar för målstyrning och att verksamheten utvecklas. Du ingår i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvarig för att utveckla verksamheten i Jönköping
• Leda, utveckla och stötta dina medarbetare
• Utveckla processer och arbetsmetodik
• Medverka vid logistiklösningar för kund
• Stötta verksamheten med ständiga förbättringar och metodutveckling.
• Ledningsgruppsarbete

Du har genom åren skaffat dig god erfarenhet inom lager- & logistikbranschen. Du är en erfaren och kommunikativ ledare som litar på din goda förmåga att utveckla och entusiasmera dina medarbetare. Du är analytiskt lagd och skapar ett trovärdigt engagemang. Vi förväntar oss att du är Högskoleutbildad eller skaffat dig jämförbar utbildning. Då Freja är en internationell koncern behöver du, förutom svenska, behärska engelska i tal och skrift.

Din personlighet kännetecknas av ditt höga driv och engagemang. Du är också inkluderande, skapar delaktighet och känner tillfredsställelse när du ser att medarbetare växer och lyckas. Du är tydlig, strukturerad, flexibel och van vid att ta beslut. Kort och gott; du trivs i rollen som ledare.

Välkommen med din ansökan !

I denna rekrytering samarbetar Freja Transport & Logistics med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vill du veta mera om tjänsten och utmaningen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90 eller Christer Johansson, 0706-70 25 85. Du ansöker till tjänsten via stellaab.se snarast, dock senast 2023.01.06

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare

Organisationsutvecklare
Läs mer Nov 9
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser – och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet – och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.

Du arbetar självständigt utifrån regionens verksamhetsplan och mål. Du planerar, genomför och följer upp verksamheten i form av studiecirklar, föreläsningar och kulturarrangemang i Jönköping och kringliggande kommuner. Du behöver vara flexibel då det till viss del ingår resor i arbetet. Administration, delvist lokalansvar och budgetansvar ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig med stort intresse för folkbildning. Du är ansvarsfull, initiativrik och resultatdriven. Du är en stark relationsbyggare som brinner för att ta nya kontakter, skapa möjligheter och bygga verksamhet. Eftersom du planerar och organiserar ditt eget arbete kräver detta en god ordnings- och prioriteringsförmåga. Du behöver vara kreativ, ha drivkraft och målmedvetenhet för att lyckas. Du är van att ta egna initiativ, att arbeta självständigt med stort engagemang.

Arbetet innebär många kontakter både internt och externt, varför du bör ha vilja och god förmåga att kommunicera med andra på ett pedagogiskt och strukturerat sätt, i såväl tal som i skrift. Du är bekväm i nya sammanhang och har ett genuint intresse för alla människor oavsett bakgrund. En förutsättning för att nå framgång i uppdraget är att du kan samverka med andra, varför vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och personliga lämplighet.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har minst en 3-årig avslutad gymnasieutbildning. Du har datavana, goda kunskaper i Word, Excel och Powerpoint samt om digitala mötesplatser som Teams. Du bör ha tidigare erfarenhet från ett utåtriktat arbete, gärna försäljning/kundservice samt förmågan att inspirera, engagera och sprida kunskap. Erfarenhet av att föreläsa och/eller av att ha varit ledare för grupper är meriterande. God kännedom om kommunernas och regionens verksamheter, eget engagemang eller erfarenhet av föreningsliv eller äldreomsorg är ett plus. Vi söker dig som talar och skriver svenska obehindrat, men gärna fler språk.

Vi erbjuder

En viktig roll i organisationen. Ett självständigt arbete i kreativ och dynamisk miljö. Vi ger dig möjlighet att påverka och utvecklas i en organisation med korta beslutsvägar

Övrigt

• Placeringsorten är Jönköping
• Heltidsanställning. Medborgarskolan region Öst tillämpar 6 månaders provanställning
• Tillträde enligt överenskommelse
• Du behöver ha körkort och tillgång till bil

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan region Öst med Stella Rekrytering & Ledarskap. Information om tjänsten och Medborgarskolan lämnas av rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser- och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet- och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och daglig verksamhet.

Medborgarskolan är indelad i åtta regioner, Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som omfattar Östergötland, Småland, Blekinge och har idag 9 kontor med regionkontor i Jönköping.

Medborgarskolan tror på värdet i att människor möts och utvecklas tillsammans. Vi är ett studieförbund som erbjuder bildningsverksamhet, kurser och sociala mötesplatser. Hos Medborgarskolan ökar människors förmåga att utvecklas som individ och i samverkan med andra. Vi skapar mötesplatser som får alla att känna delaktighet. Dessa möten ger förutsättningar för fördjupad insikt, ökat självförtroende och sociala nätverk. Det ger människor möjligheter och kraft att själva utforma och påverka sina liv. Människor som lär nytt och utvecklas är en tillgång för det demokratiska samhället.

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Nov 10
Om rollen

Vår affärsidé handlar om att hjälpa företag till en säkrare arbetsplats för både människa och miljö. Det här kommer du i allra högsta grad bidra till i din roll som innesäljare. Vi erbjuder våra kunder bland annat produkter för hantering, förvaring och sanering av kemikalier. Du blir en del av ett engagerat team där ditt uppdrag handlar om att hantera hela processen från första inkommande förfrågan till teknisk rådgivning, offerthantering uppföljning samt orderadministration. Du kommer hålla dialoger med befintliga och nya kunder via mail, telefon och chatt. Detta i nära samarbete med kollegor på sälj och marknad.

Din profil

Vi vill att du både ska lyckas och trivas riktigt bra hos oss. Därför ser vi att du har ett par års erfarenhet inom försäljning och/eller kundsupport. Gärna med teknisk inriktning. Som människa är du kommunikativ och affärsmässigt lagd med god förmåga att utveckla relationer. Vi arbetar ofta tillsammans och vi söker därför dig som ser både nyttan och glädjen i att komma framåt, tillsammans som ett lag.

Eftersom DENIOS ingår i en stor internationell koncern är det viktigt att du utöver svenska behärskar engelska i tal och skrift. Du bör även ha vana av att arbeta i både CRM- och affärssystem samt är administrativt lagd.

Vi erbjuder

På DENIOS försöker vi eftersträva att skapa en bra företagskultur med fokus på hållbarhet, ledarskap baserat på tillit och stor eget ansvar hos medarbetaren. I Sverige är vi idag ett team på 10 kollegor som jobbar tillsammans för att hitta de absolut bästa lösningarna för våra kunder. Vi vill hela tiden leverera lite mer än förväntat och vi lyckas med detta genom vår specialistkunskap och goda kundservice.

Placering är på vårt kontor i Huskvarna men som anställd hos oss har du möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Visst låter rollen spännande? I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför välkomnar vi din ansökan omgående.

Välkommen att bli en del av DENIOS!

Om DENIOS

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,5 miljarder kronor, med ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder och 6 egna fabriker.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 62 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Norge arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

För mer info: www.denios.se

Ansök nu

Utesäljare

Utesäljare
Läs mer Dec 1
Om Rollen

Som utesäljare hos oss säljer du allt ifrån klassiskt elmaterial till att agera ambassadör för de tjänster och lösningar som Elkedjan erbjuder. Våra kunder är riktiga elektriker som jobbar med installation och underhåll till både proffs- och privatkunder runt om i landet. Utmaningen och utvecklingspotentialen är stor och det är genom bra affärsmannaskap och förmåga att såväl utveckla som stödja våra kunder som göra att vi når våra gemensamma mål.

Du ingår i ett engagerat säljteam där ni har ett nära samarbete med våra offert- och produktspecialister. Planerade resor till våra kunder i Sverige ingår som en naturlig del i tjänsten. Placeringsort är önskvärt på kedjekontoret i Anderstorp alternativt Jönköping eller Eskilstuna men vi är än mer måna om att vi är rätt för varandra än vart du bor i landet.

Din profil

Vi söker en proaktiv och konsultativ säljare som vill vara med och fortsätta utmana den här branschen. Du har starkt intresse för att utveckla långsiktiga relationer och trivs i sociala sammanhang. Uppdraget bygger på att du självständigt planerar och prioriterar din tid.

Vi tror att du kommer ifrån El/installationsbranschen och förstår termerna ute på fältet.

Med fullt kundansvar krävs det att du obehindrat behärskar både svenska och engelska. Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Rollen är fri vilket tillför stort eget ansvar att driva och utveckla försäljningen. Till din hjälp kommer du ha många engagerade och duktiga kollegor runtomkring dig. Vi vinner som ett lag!

Låter det här som något för dig? I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag en av Sveriges största kedjor för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Elkedjan finns på 190 platser med över 1 600 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp.

Ansök nu

Chef Produktionsutveckling

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 23
Om Rollen

Vi letar efter dig som är intresserad av modern industri och drivs av att utveckla produktionsprocesser, medarbetare och organisationen genom ett aktivt ledarskap.

Du projektleder utvalda projekt genom hela vårt flöde. Vi förväntar oss att du leder och själv tar en aktiv roll i att driva förbättringar med syfte att stärka vår konkurrenskraft inom hela produktionsflödet. Dvs optimera kvalitet, produktivitet, effektivitet och implementera beslutade aktiviteter i produktionsflödet och analysera effekten av genomförda förbättringar.

En annan viktig del i rollen är att ta ett konstruktionsansvar, där du är drivande kring processen konstruktion och utveckling, och tillsammans med kunder och externa partners optimerar du konstruktioner med hänsyn till ekonomiska och tekniska aspekter.

Som chef för Produktionsutveckling leder du 3 mycket engagerade medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter;

• Utveckla och implementera framtidsorienterade lösningar för ledning, standardisering och digitalisering av våra produktionsprocesser.
• starta upp och driva investeringsprojekt, t ex automatiseringar
• Utveckla kompetens och arbetsmetoder (t ex Produktionsteknik) som bidrar till säker arbetsmiljö, rätt kvalitet och servicegrad samt lönsam drift.
• Drivande i att ta fram och underhålla beredning, förkalkyl och efterkalkyl
• Drivande i avvikelsehantering, ständiga förbättringar och kvalitetssäkring

Din profil

För att lyckas i rollen förväntar vi oss att du kan kombinera fokus på modern industri, ny teknologi, metod- och organisationsutveckling med att skapa resultat genom andra. Du vet vad som krävs för effektiva produktionsflöden, från order till leverans.

Du trivs att jobba i hela rummet från strategiskt, taktiskt och operativt perspektiv – från idé till plan, involvering och genomförande. Vi förväntar oss ett affärsmannaskap för hela verksamheten, där du skapar förutsättningar för bra samarbete och långsiktiga relationer. Därmed tror vi att du ser dig som en stabil och närvarande ledare som trivs med att leda i förändring och som har en god förmåga att utmana genom ett proaktivt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning och har minimum fem års erfarenhet från relevant industri och roll.

Varmt välkommen till oss på RG Mekaniska! En verksamhet med stabila kärnvärden där du får möjlighet att driva utveckling i ett mycket spännande skede. Placering är i Bankeryd.

I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Henrik Hallström 073 545 28 88. Vi tillämpar löpande urval.

Om företaget

RG Mekaniska är ett familjeföretag grundat 1980 och är en komplett leverantör till bygg-, infrastruktur-, automation- och verkstadsindustrin.

Tillverkningen är inriktad mot tunnplåtstillverkning i små och medelstora serier samt svetsade stålkonstruktioner. Företaget har en modern maskinpark med stansning, laserskärning, kantpressning, rörbockning och svetsning i plåt såväl som rostfritt och aluminium. Detta basutbud kompletteras med tjänster som konstruktion och projektledning i framtagning och genomförande av projekt.

RG ligger i Bankeryd (ca 1 mil norr om Jönköping) där verksamheten i dagsläget har 2 egna fabrikslokaler och är ca 37 anställda. Lokaler och maskinpark är moderna och ändamålsenliga ihop med hög kompetens och kvalitetsmedvetna medarbetare i alla led.

Ansök nu

Affärsutvecklare - Smart Energi

Affärsutvecklare
Läs mer Dec 1
Om rollen

Behovet av solenergi, elbilsladdning, energilager med mera går ingen obemärkt förbi. Vi kallar detta för Smart Energi och har delat in det i SKAPA, LAGRA, DELA, STYRA och LADDA. I din roll som affärsutvecklare kommer du aktivt att arbeta med att fylla dessa begrepp med lösningar och tjänster för att lansera dem på marknaden tillsammans med oss. Läs mer om vad Smart Energi betyder för oss här https://www.elkedjan.se/smart-energi/

I det dagliga jobbar du nära våra delägare där du stöttar dem i säljprocesser och lösningar mot slutkund. Du har även en aktiv roll mot våra partners för att skapa nya lösningar. Tillsammans med dina kollegor förväntas du driva vår affär inom Smart Energi framåt.

Tjänsten är med fördel placerad på något av våra kontor som Anderstorp, Jönköping eller Eskilstuna men för oss är det viktigaste att vi är rätt för varandra. Resor inom landet är ett naturligt inslag i din roll. Du rapporterar till affärsutvecklingschef.

Din profil

Du kännetecknas snarare som en utvecklare än förvaltare och går igång på att jobba mot högt uppsatta mål. Förmodligen har du arbetat några år inom försäljning eller projektledning inom energi, batterilagring, solenergi, eller liknande. Vi förutsätter att du likt oss verkligen gillar teknik och att skapa nya lösningar.

Det är genom affärsmässighet och genuint intresse för att utveckla goda relationer som du lyckas i den här tjänsten. Du är modig när det kommer till att testa nya metoder och arbetssätt och tar stort eget ansvar för att driva utvecklingen av affärsområdet.

Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Till din hjälp kommer du ha många engagerade kollegor runtomkring dig.

Så, vill du vara med och påverka Sveriges energiomställning?

I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att bli en del av Elkedjan!

Om oss

Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag en av Sveriges största kedjor för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Elkedjan finns på 190 platser med över 1 600 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp

Ansök nu

Affärsutvecklare - Smart Energi

Affärsutvecklare
Läs mer Nov 15
Om rollen

Behovet av solenergi, elbilsladdning, energilager med mera går ingen obemärkt förbi. Vi kallar detta för Smart Energi och har delat in det i SKAPA, LAGRA, DELA, STYRA och LADDA. I din roll som affärsutvecklare kommer du aktivt att arbeta med att fylla dessa begrepp med lösningar och tjänster för att lansera dem på marknaden tillsammans med oss. Läs mer om vad Smart Energi betyder för oss här https://www.elkedjan.se/smart-energi/

I det dagliga jobbar du nära våra delägare där du stöttar dem i säljprocesser och lösningar mot slutkund. Du har även en aktiv roll mot våra partners för att skapa nya lösningar. Tillsammans med dina kollegor förväntas du driva vår affär inom Smart Energi framåt.

Tjänsten är med fördel placerad på något av våra kontor som Anderstorp, Jönköping eller Eskilstuna men för oss är det viktigaste att vi är rätt för varandra. Resor inom landet är ett naturligt inslag i din roll. Du rapporterar till affärsutvecklingschef.

Din profil

Du kännetecknas snarare som en utvecklare än förvaltare och går igång på att jobba mot högt uppsatta mål. Förmodligen har du arbetat några år inom försäljning eller projektledning inom energi, batterilagring, solenergi, eller liknande. Vi förutsätter att du likt oss verkligen gillar teknik och att skapa nya lösningar.

Det är genom affärsmässighet och genuint intresse för att utveckla goda relationer som du lyckas i den här tjänsten. Du är modig när det kommer till att testa nya metoder och arbetssätt och tar stort eget ansvar för att driva utvecklingen av affärsområdet.

Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Till din hjälp kommer du ha många engagerade kollegor runtomkring dig.

Så, vill du vara med och påverka Sveriges energiomställning?

I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att bli en del av Elkedjan!

Om oss

Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag en av Sveriges största kedjor för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Elkedjan finns på 190 platser med över 1 600 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp

Ansök nu

Servicemarknadschef

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Nov 10
Ett kvalitetsbegrepp sedan 1945

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, Skoda, Cupra och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping.

Koncernen har en omsättning på ca 3 000 MSEK och har ca 450 anställda. Atteviks Personvagnar har en omsättning på ca 2 500 MSEK och har ca 280 anställda.

www.atteviks.se

Om Rollen

Elektrifiering, digitalisering är exempel på två omvärldsfaktorer som påtagligt påverkar vår verksamhet och ökar behovet av ett allt snabbare utvecklingsarbete. I rollen som Servicemarknadschef får du övergripande ansvar för våra serviceverkstäder och för att uppnå mål och KPI:er inom ditt ansvarsområde. Tillsammans med organisationen och dess kompetenta ledare och medarbetare driver och utvecklar du verksamheteten för att möta omvärldens nya behov . Du ansvarar förstås även för frågor i din organisation som berör ekonomi, kvalitet, miljö, arbetsmiljö, personal m.m.

Ditt närmsta team är fyra Servicechefer på våra olika orter och Reservdelchef. Du ingår i ledningsgruppen för Atteviks Personvagnar AB och rapporterar till VD.

Din Profil

Det här är tjänsten för dig som idag jobbar i en liknande roll, men skulle också kunna passa dig som idag arbetar som Produktionschef, eller liknande, som trivs med förbättringsarbete, förstår fordonsbranschen och har ett affärsmässigt tänk.

Vi vill att du har relevant högskoleutbildning, förslagsvis inom industriell ekonomi, logistik, eller liknande. 5- 10 års erfarenhet från ledande befattning är lämpligt där du skaffat dig en bra kompetens kring de processer ansvarsområden som ingår i tjänsten. Vi förutsätter att du behärskar olika förbättringsverktyg och framgångsrikt jobbat med verksamhetsutveckling. Intresse och kunskaper om fordonsbranschen är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen,

Utöver din kompetens är dina personliga egenskaper oerhört viktiga för att lyckas i rollen . Affärsmässighet och resultatfokus behövs och vi vill att du är en lagspelare med förmåga att etablera långsiktiga och starka relationer internt och extern. Vi förväntar oss att du på ett lyhört sätt initiera utveckling och har en pedagogisk förmåga att omsätta detta i konkreta aktiviteter. Som ledare vill vi att du är prestigelös, ärlig och med stort driv skapar engagemang i din organisation.

Självklart behöver du dela Atteviks värderingar: Långsiktighet, Ordning o reda, Lyhördhet och Respekt.

Vi Erbjuder

Vi erbjuder en tjänst i ett stabilt företag och i en bransch med stora och intressant förändringar. Som Servicemarknadschef blir du i allra högsta grad delaktig i det spännande utvecklingsarbete som Atteviks är inne i för att möta framtiden. Du får också bra möjligheter att bygga "din" organisation och sätta framtida arbetssätt och processer.

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Jönköping, men annan ort kan vara möjlig.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2022.11.30 direkt via www.stellaab.se.

I denna rekrytering samarbetar Atteviks Personvagnar med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Frågor om tjänsten besvaras av Christer Johansson, 070 670 25 85.

Hur är det att jobba på Atteviks? Se filmen via länk: Jobba hos Atteviks

Välkommen med din ansökan!

Om Atteviks

Ett kvalitetsbegrepp sedan 1945

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, Skoda, Cupra och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping.

Koncernen har en omsättning på ca 3 000 MSEK och har ca 450 anställda. Atteviks Personvagnar har en omsättning på ca 2 500 MSEK och har ca 280 anställda.

www.atteviks.se

Ansök nu

Uh-tekniker med inriktning el

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 6
Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken levererar sina varor till Axfood, som bl .a. har matbutikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash och nätbutiken Mat.se i sin koncern.

Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige.

Vi är ca 155 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Till Danish Crown i Jönköping söker vi en underhållstekniker, helst med inriktning el/automation. Erfarenheter är förstås värdefullt, men vi är också öppna för dig som är i början av karriären förutsatt att du har vilja och ambitioner att bli en skicklig underhållstekniker.

Danish Crown erbjuder en intressant verksamhet med högautomatiserade produktionslinjer och spännande tekniklösningar. Tillsammans med kompetenta kollegor och ett erfaret underhållsteam arbetar du med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Vi har stora möjligheter att utifrån din kompetensnivå anpassa arbetsuppgifter som är både utmanande och utvecklande för dig.

Vi vill att du har lämplig utbildningsbakgrund och några års erfarenhet av underhållsarbete i teknikintensiv verksamhet. Mekaniskt underhåll ingår i tjänsten, men tyngden i tjänsten kommer att vara mot el/automation. Självklart behöver du grundkompetens inom el/styrteknik.

Som person vill vi att du har hög servicenivå, är ansvarstagande och initiativrik. Felsökning är en stor del av jobbet vilket innebär att du behöver vara bra på teknisk problemlösning. Du gillar utmaningar och kan jobba både självständigt och i grupp, samt ha hög drivkraft. Grundläggande kunskaper i engelska och svenska är viktigt.

I denna rekrytering samarbetar Danish Crown med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0706 70 25 85.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Arbetstider: Dagtid

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan snarast, dock senast 2022.11.21 www.stellaab.se.

Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken levererar sina varor till Axfood, som bl .a. har matbutikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash och nätbutiken Mat.se i sin koncern.

Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige.

Vi är ca 155 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Ansök nu

Utesäljare

Utesäljare
Läs mer Okt 12
Om Rollen

Som utesäljare hos oss säljer du allt ifrån klassiskt elmaterial till att agera ambassadör för de tjänster och lösningar som Elkedjan erbjuder. Våra kunder är riktiga elektriker som jobbar med installation och underhåll till både proffs- och privatkunder runt om i landet. Utmaningen och utvecklingspotentialen är stor och det är genom bra affärsmannaskap och förmåga att såväl utveckla som stödja våra kunder som göra att vi når våra gemensamma mål.

Du ingår i ett engagerat säljteam där ni har ett nära samarbete med våra offert- och produktspecialister. Planerade resor till våra kunder i Sverige ingår som en naturlig del i tjänsten. Placeringsort är önskvärt på kedjekontoret i Anderstorp alternativt Jönköping eller Eskilstuna men vi är än mer måna om att vi är rätt för varandra än vart du bor i landet.

Din profil

Vi söker en proaktiv och konsultativ säljare som vill vara med och fortsätta utmana den här branschen. Du har starkt intresse för att utveckla långsiktiga relationer och trivs i sociala sammanhang. Uppdraget bygger på att du självständigt planerar och prioriterar din tid.

Vi tror att du kommer ifrån El/installationsbranschen och förstår termerna ute på fältet.

Med fullt kundansvar krävs det att du obehindrat behärskar både svenska och engelska. Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Rollen är fri vilket tillför stort eget ansvar att driva och utveckla försäljningen. Till din hjälp kommer du ha många engagerade och duktiga kollegor runtomkring dig. Vi vinner som ett lag!

Låter det här som något för dig? I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag en av Sveriges största kedjor för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Elkedjan finns på 190 platser med över 1 600 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp.

Ansök nu

Affärsutveklare - Smart Energi

Affärsutvecklare
Läs mer Okt 12
Om rollen

Behovet av solenergi, elbilsladdning, energilager med mera går ingen obemärkt förbi. Vi kallar detta för Smart Energi och har delat in det i SKAPA, LAGRA, DELA, STYRA och LADDA. I din roll som affärsutvecklare kommer du aktivt att arbeta med att fylla dessa begrepp med lösningar och tjänster för att lansera dem på marknaden tillsammans med oss. Läs mer om vad Smart Energi betyder för oss här https://www.elkedjan.se/smart-energi/

I det dagliga jobbar du nära våra delägare där du stöttar dem i säljprocesser och lösningar mot slutkund. Du har även en aktiv roll mot våra partners för att skapa nya lösningar. Tillsammans med dina kollegor förväntas du driva vår affär inom Smart Energi framåt.

Tjänsten är med fördel placerad på något av våra kontor som Anderstorp, Jönköping eller Eskilstuna men för oss är det viktigaste att vi är rätt för varandra. Resor inom landet är ett naturligt inslag i din roll. Du rapporterar till affärsutvecklingschef.

Din profil

Du kännetecknas snarare som en utvecklare än förvaltare och går igång på att jobba mot högt uppsatta mål. Förmodligen har du arbetat några år inom försäljning eller projektledning inom energi, batterilagring, solenergi, eller liknande. Vi förutsätter att du likt oss verkligen gillar teknik och att skapa nya lösningar.

Det är genom affärsmässighet och genuint intresse för att utveckla goda relationer som du lyckas i den här tjänsten. Du är modig när det kommer till att testa nya metoder och arbetssätt och tar stort eget ansvar för att driva utvecklingen av affärsområdet.

Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Till din hjälp kommer du ha många engagerade kollegor runtomkring dig.

Så, vill du vara med och påverka Sveriges energiomställning?

I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att bli en del av Elkedjan!

Om oss

Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag en av Sveriges största kedjor för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Elkedjan finns på 190 platser med över 1 600 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp

Ansök nu

Teknisk Innesäljare skärande verktyg för metall

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Okt 18
Kyocera Unimerco Tooling AB är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Med kunden i fokus skapar vi värde för en kostnadseffektiv produktion hos våra kunder. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har ca 40 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

www.kyocera-unimerco.se

Om Rollen

Kyocera Unimerco utvecklar och säljer verktygslösningar till trä- och metallindustrin. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt kundsupport-/innesäljteam med placering i Jönköping.

Det här kan vara tjänsten för dig som är utåtriktad och framåt och idag arbetar som innesäljare, eller inom tillverkningsindustrin och är sugen på ett nytt steg i yrkeslivet.

Som teknisk innesäljare ingår du i ett engagerat och kompetent team med sex personer där du kommer att ha många kontaktytor internt i företaget och mot våra kunder. Som person är du professionell och serviceinriktad och trivs med att vägleda och supportera för att hitta bästa lösningen åt våra kunder.

Du kommer främst att utifrån kundbehov erbjuda verktygslösningar för kunder inom metallindustrin. Arbetsdagarna består av:

• Kundkontakt och hantering av kundförfrågningar kring verktyg och verktygslösningar.
• Support till utesäljarna.
• Orderregistrering
• Offertarbete
• Teknisk dokumentation
• Leveransbevakning
• Hantering och uppföljning av ev. reklamationer.

Din Profil

Vi vill att du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning och att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Har du jobbat med skärande bearbetning är det förstås en fördel. Erfarenhet av innesälj, eller kundsupport är meriterande. Kunskaper inom ritningsläsning är viktigt, liksom teknikintresse och god IT-kompetens. Språkmässigt bör du ha god nivå på engelska som till viss del förekommer i arbetet, och vana vid danska är ett stort plus.

Vi vill att kundfokus och service sitter i ryggraden hos dig och att du har förmåga att jobba med teknisk problemlösning. Flexibilitet och samarbete är andra viktiga egenskaper och har du dessutom lite tävlingsinstinkt så är det toppen.

Du skall trivas med högt tempo, självständigt arbete och att jobba med många kontaktytor. Administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt behövs för att hantera större kundprojekt, kundsupport eller order-/offerthantering.

Vi Erbjuder

Du kommer att få arbeta i ett väletablerat företag som är ledande inom verktyg till metallindustrin och få stor frihet under ansvar. Dina arbetsdagar kommer att bestå av varierande uppgifter med kontakter både externt och internt. Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Jönköping

Information: Rekryteringen utförs i samarbete med Stella Rekrytering & Ledarskap AB . Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Ansökan: Din ansökan önskar vi senast 2022.11.10. Registrera din ansökan under rubricerad tjänst på www.stellaab.se

Om Kyocera

Kyocera Unimerco Tooling AB är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Med kunden i fokus skapar vi värde för en kostnadseffektiv produktion hos våra kunder. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har ca 40 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

www.kyocera-unimerco.se

Ansök nu

Produktutvecklare

Produktutvecklare
Läs mer Okt 7
Tjänsten

Som Produktutvecklare kommer du arbeta med underhåll av befintliga produkter samt utveckling av nya produkter där du efter uppdrag ritar och lägger upp produkter enligt rutin. Du är delaktig i det interna produktrådet där nya produktidéer hanteras med målet att hitta lösningar för nya teknikprodukter. Som Produktutvecklare bidrar du med support såväl internt som till våra kunder. Du kommer dessutom genomföra utbildningar med vår personal och med våra leverantörer.

Vem är du?

Personen vi söker har en utbildning på tekniskt gymnasium, gärna inom el och/eller plåt. Förmodligen brinner du lite extra för teknik och har intresse för uppkopplade produkter. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i Excel. Har du dessutom erfarenhet av Solid Works är det meriterande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är ordningsam, strukturerad och har ett positivt förhållningssätt. Du trivs i en tillväxtorienterad miljö och att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling ligger dig varmt om hjärtat. Det är positivt om du dessutom har ett intresse för omvärldsbevakning och trendspaning.

Vad erbjuder vi?

Som en i gänget på Eldon Installation kommer du att arbeta på familjär arbetsplats med god sammanhållning. Du blir del av ett glatt och ansvarsfullt team där vi tillsammans hjälper varandra att nå våra gemensamma mål.

Lika viktigt som det är att vara en lagspelare så har du ett intresse av att vilja växa i din egen personliga utveckling och kan därför ta egna initiativ och eget ansvar när det behövs.

Det är viktigt för oss att arbeta professionellt samtidigt som vi har roligt på jobbet, därför är det naturligt för dig att bidra till en god stämning genom ditt sätt att vara.

Som Produktutvecklare hos oss erbjuds en möjlighet att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället. Idag är vi 27 anställda, omsätter cirka 130 miljoner kronor och vi sitter i nyrenoverade lokaler i Nässjö tillsammans med vårt systerbolag HT-Ställverk. Vi ingår i Huset Invest som är en del av Simonssongruppen, en stark och långsiktig ägare.

Om företaget

Eldon Installations historia sträcker sig tillbaka till 1922 när det grundades i Nässjö utan några andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Vår vision är att vara en ledande leverantör av kvalitativa elkomponenter och innovativa lösningar inom laddlösningar. Vi vill bidra i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Okt 18
Om rollen

Vår affärsidé handlar om att hjälpa företag till en säkrare arbetsplats för både människa och miljö. Det här får du vara med och bidra till i din roll som Teknisk innesäljare. Du blir en del av ett engagerat team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att löpande ta emot och hantera orders, inkommande offertförfrågningar och agera teknisk rådgivare vid varje kundkontakt. Det vi erbjuder våra kunder är bland annat produkter för hantering, förvaring och sanering av kemikalier. Dialogerna sker både per mail, telefon och via chatt. Ditt arbete bedrivs såväl självständigt som i nära samarbete med övriga kollegor inom försäljning och marknad.

I din roll förväntas du aktivt jobba för att identifiera nya affärsmöjligheter och därefter realisera dem.

Din profil

Vi vill att du både ska lyckas och trivas riktigt bra hos oss Därför ser vi att du har ett par års erfarenhet inom försäljning och/eller kundsupport med teknisk inriktning. Som individ är du kommunikativ och affärsmässig med god förmåga att utveckla befintliga och nya kundrelationer. Vi arbetar ofta tillsammans och vi söker därför dig som ser både nyttan och glädjen i att komma framåt, tillsammans som ett lag.

Eftersom DENOIS ingår i en stor internationell koncern är det viktigt att du utöver svenska behärskar engelska i tal och skrift. Du bör även vara välbekant med säljadministration i såväl CRM som i affärssystem.

Vi erbjuder

På DENIOS försöker vi eftersträva att skapa en bra företagskultur med fokus på hållbarhet, ledarskap baserat på tillit och stort eget ansvar hos medarbetaren. Vi hoppas du känner stimulans i att få jobba nära våra kunder för att hitta bästa lösningen för dem. Vi vill hela tiden leverera lite mer än det som förväntas av oss och vi tror vi gör det genom vår specialistkunskap och höga kundfokus.

Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och få ihop sina livspussel. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vårt kontor i Huskvarna är rymligt och fräscht med utsikt över Vättern

Visst låter rollen spännande? I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tar gärna emot din ansökan omgående.

Välkommen att bli en del av DENIOS!

Om DENIOS

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,5 miljarder kronor, med ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder och 6 egna fabriker.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 62 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Norge arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

För mer info: www.denios.se

Ansök nu

Marknad-/Produktansvarig

Marknadschef
Läs mer Okt 7
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår marknad- och produktfunktion. I rollen arbetar du brett, från att utveckla och implementera vår varumärkesplattform, arbeta med innehåll och kommunikation till att ta ett produktansvar. Du ansvarar från planering till slutförande av projekt och aktiviteter.

Stort fokus i tjänsten är att ta ansvar över såväl fysisk som digital marknadsföring. Att producera marknadsmaterial som till exempel film, foto och övrigt grafiskt material. En annan viktig del är att arbeta med viss utveckling och anpassning av våra produkter, detta med stöd av andra funktioner och externa resurser.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av praktisk marknadskommunikation, digital marknadsföring och 3D-designverktyg. Du har själv stärkt ett eller flera varumärken digitalt och vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av produktledning. Vidare är du marknadsorienterad, kommunikativ och en inspirerande medarbetare med förmågan att visualisera och framgångsrikt implementera tankar och koncept.

Vi vill att du lyckas! Och vi förutsätter att du delar våra värderingar Respekt, Engagemang och Kundfokus. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar på tillgänglighet och kompetens, som att vara ett välmående bolag.

Vi ska utvecklas i takt med marknaden och det ska vi göra tillsammans. Vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka och utvecklas i rollen. Det du gör, syns i hela verksamheten.

Välkommen till oss på Foga System i Jönköping!

Vid den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Henrik Hallström 073 – 545 28 88. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 oktober.

Om Foga System

1965 startades Foga och har sedan starten levererat systemlösningar till flera olika branscher. Snabbt blev vi ett internationellt erkänt varumärke, synonymt med kvalitet. Idag finns vi med Huvudkontor, utveckling, tillverkning i Jönköping (R40) och är en välmående och stabil verksamhet.

Vi erbjuder kunder över hela världen oändliga möjligheter genom vårt universella aluminiumsystem, bestående av profiler och kopplingar. Systemet vänder sig till inredare, utställare och industriella företag som söker kvalitativa- och flexibla produkter och lösningar. Vi har systemlösningar för alla behov och önskemål. Läs mer om oss via www.fogasystem.com.

Ansök nu

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare
Läs mer Okt 7
Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra kundrelationer och affärer. I rollen förväntas du utveckla såväl befintliga relationer som att skapa nya möjligheter för hela vår verksamhet.

Grunden i rollen handlar om att skapa goda relationer, förstå och se lösningar för våra kunders behov och ha en mycket god känsla för affärsmässiga avvägningar. Du bidrar med såväl din goda affärsförmåga som erfarenhet och tekniska kompetens. Tillsammans med VD, kollegor inom marknad, tillverkning och teknik driver du försäljningsprocessen och vill vara med och bidra för hela verksamheten. Du bygger ditt medarbetarskap på förtroende, involvering och utmanar på ett konstruktivt sätt. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet från konsultativ teknikförsäljning.

Vi vill att du lyckas! Och vi förutsätter att du delar våra värderingar Respekt, Engagemang och Kundfokus. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar på tillgänglighet och kompetens, som att vara ett välmående bolag.

Vi ska utvecklas med marknaden och det ska vi göra tillsammans. Vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka och utvecklas i rollen. Det du gör, syns i hela verksamheten.

Välkommen till oss på Foga System i Jönköping!

Vid den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Henrik Hallström 073 – 545 28 88. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 oktober.

Om Foga System

1965 startades Foga och har sedan starten levererat systemlösningar till flera olika branscher. Snabbt blev vi ett internationellt erkänt varumärke, synonymt med kvalitet. Idag finns vi med Huvudkontor, utveckling, tillverkning i Jönköping (R40) och är en välmående och stabil verksamhet.

Vi erbjuder kunder över hela världen oändliga möjligheter genom vårt universella aluminiumsystem, bestående av profiler och kopplingar. Systemet vänder sig till inredare, utställare och industriella företag som söker kvalitativa- och flexibla produkter och lösningar. Vi har systemlösningar för alla behov och önskemål.

Läs mer om oss via www.fogasystem.com.

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Innesäljare
Läs mer Sep 12
Om rollen

Vår affärsidé handlar om att hjälpa företag till en säkrare arbetsplats för både människa och miljö. Det här får du vara med och bidra till i din roll som Teknisk innesäljare. Du blir en del av ett engagerat team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att löpande ta emot och hantera orders, inkommande offertförfrågningar och agera teknisk rådgivare vid varje kundkontakt. Det vi erbjuder våra kunder är bland annat produkter för hantering, förvaring och sanering av kemikalier. Dialogerna sker både per mail, telefon och via chatt. Ditt arbete bedrivs såväl självständigt som i nära samarbete med övriga kollegor inom försäljning och marknad.

I din roll förväntas du aktivt jobba för att identifiera nya affärsmöjligheter och därefter realisera dem.

Din profil

Vi vill att du både ska lyckas och trivas riktigt bra hos oss Därför ser vi att du har ett par års erfarenhet inom försäljning och/eller kundsupport med teknisk inriktning. Som individ är du kommunikativ och affärsmässig med god förmåga att utveckla befintliga och nya kundrelationer. Vi arbetar ofta tillsammans och vi söker därför dig som ser både nyttan och glädjen i att komma framåt, tillsammans som ett lag.

Eftersom DENOIS ingår i en stor internationell koncern är det viktigt att du utöver svenska behärskar engelska i tal och skrift. Du bör även vara välbekant med säljadministration i såväl CRM som i affärssystem.

Vi erbjuder

På DENIOS försöker vi eftersträva att skapa en bra företagskultur med fokus på hållbarhet, ledarskap baserat på tillit och stort eget ansvar hos medarbetaren. Vi hoppas du känner stimulans i att få jobba nära våra kunder för att hitta bästa lösningen för dem. Vi vill hela tiden leverera lite mer än det som förväntas av oss och vi tror vi gör det genom vår specialistkunskap och höga kundfokus.

Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och få ihop sina livspussel. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vårt kontor i Huskvarna är rymligt och fräscht med utsikt över Vättern

Visst låter rollen spännande? I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tar gärna emot din ansökan omgående.

Välkommen att bli en del av DENIOS!

Om DENIOS

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,5 miljarder kronor, med ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder och 6 egna fabriker.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 62 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Norge arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

För mer info: www.denios.se

Ansök nu

Produktionschef

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Sep 26
Om Rollen

Då vår nuvarande Produktionschef valt att gå vidare inom organisationen söker vi nu hans ersättare. Är du utvecklingsorienterad och vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete med stor möjlighet att påverka, så är detta tjänsten för dig.

I rollen som produktionschef har du huvudansvaret för samtliga processavsnitt inom produktionsområdet. Detta omfattar produktion, logistik och planering med totalt ca 40 medarbetare. Du ansvarar för att utveckla, driva och leda produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål samtidigt som du i rollen som Produktionschef har stor delaktighet i det strategiska ledningsarbetet.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du förväntas aktivt bidra till företagets utveckling.

Din Profil

Vi tror att du har:

• Relevant teknisk utbildning och flera års erfarenhet av liknande tjänst.
• Erfarenhet av arbete i ledande befattning inom tillverkningsindustrin, meriterande om det är från fordonsindustrin och vana av att coacha och utveckla personal.
• God teknisk förståelse och erfarenhet från kvalificerad tillverkning.
• Erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete inom Lean production.

Som person är du en resultatorienterad, förändringsbenägen och kundfokuserad ledare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Du är intresserad av människor och har ett genuint intresse av att skapa delaktighet samt att inspirera och motivera dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs att du är kommunikativ och att du har lätt för att samarbeta. Du hanterar Svenska och Engelska med lätthet i tal och skrift.

Du trivs med att arbeta strukturerat och målstyrt med förmågan att växla mellan det strategiska och det operativa arbetet.

Vi Erbjuder

I en platt organisation erbjuds du ett stort ansvar och möjligheten att arbeta fritt och självständigt. Du erbjuds en unik möjlighet att arbeta med världsledande kunder och tekniskt avancerade produkter. Jobro är ett företag som erbjuder entreprenöriell och prestigelös atmosfär. Det är tillsammans vi uppnår goda resultat.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Jobro med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.

Om Jobro

Teknikföretaget Jobro är den snabbrörliga specialisten på komplexa plåtdetaljer för tillverkande industri: ett helhetserbjudande i form av simulering, konceptutveckling och tillverkning. Spetskompetens och en modern maskinpark i världsklass gör Jobro till en effektiv partner från utveckling till produktion. Vi finns i Jönköping och Ulricehamn, och omsätter ca 200 MSEK. www.jobro.se

Ansök nu

Tekniker till Plandent

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 6
Plandent AB är marknadsledande inom svensk tandläkarteknik och omsätter 400 miljoner kr. Vi är leverantör till svensk tandvård av dental utrustning, digital teknik och förbrukningsvaror.

Vår utrustning ger tandläkare möjlighet att arbeta med helt digitala verktyg från scanning till implantat. Och förstås vanlig tandvård. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med servicetekniker och säljare över hela landet.

Plandent finns i 14 länder och moderbolaget Planmeca är världens största privatägda och tillverkande företag inom dentalbranschen. Planmeca-koncernen omsätter ca 700 miljoner euro med distribution över hela världen.

Läs mer om oss på plandent.se

Som helhetsleverantör hjälper vi våra kunder från idé till installation och erbjuder service utförd av certifierade tekniker, leasingmöjligheter och smarta digitala tjänster. Plandent i Sverige grundades 1989 och här jobbar idag drygt 70 personer. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, men vi har anställda över hela landet. Plandent AB omsatte ca 400 MSEK år 2021 och har sedan starten uppvisat ett positivt resultat.

VI ÄR I BEHOV AV UTÖKNING AV VERKSAMHETEN OCH SÖKER EN SERVICETEKNIKER

MED PLACERING I JÖNKÖPINGSREGIONEN

Vi erbjuder en ansvarsfull, utvecklande och spännande tjänst i ett internationellt och väletablerat företag. För omgående anställning söker vi en kundfokuserad servicetekniker. Tjänsten omfattar avhjälpande och förebyggande underhåll, reservdelshantering, teknisk support och installationer av våra utrustningar.

Arbetsområdet är i första hand Jönköpings Län men service och installationer förekommer frekvent i övriga delar av landet. Som Servicetekniker hos oss har du tillgång till vårt servicenät och löpande produktutbildning som sker inom företaget men också hos våra leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter samt kvalifikationer:

• Nyinstallationer
• Service och underhåll av dentaltekniks utrustning
• Grundläggande kunskaper inom el och elektronik samt felsökning
• IT- och digitala kunskaper är meriterande för tjänsten

Personliga egenskaper:

Utöver din sociala kompetens kräver uppdraget egen drivkraft och förmågan att arbeta självständigt, effektivt och ansvarsfullt. För att lyckas hos oss behöver du ha ständigt fokus på service och våra kunder. Du växlar med lätthet mellan olika uppdrag och har en stor portion förmåga att prioritera för kundens bästa.

Välkommen till ett jobb med trevliga arbetskamrater, omväxlande arbetsuppgifter med skiftande miljöer och karaktär.

Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt.

• Tillträde: Snarast, dock enligt överenskommelse
• Anställningsvillkor: Heltid tillvidare
• Övrigt: B-körkort är ett krav

Ansök nu

Ekonomiassistent till leverantörsreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 21
Ett kvalitetsbegrepp sedan 1945

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, Skoda, Cupra och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping.

Koncernen har en omsättning på ca 3 000 MSEK och har ca 450 anställda. Atteviks Personvagnar har en omsättning på ca 2 500 MSEK och har ca 280 anställda.

www.atteviks.se

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på flera orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen. Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 000 MSEK och har ca 450 anställda.

Vill du veta mera om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.atteviks.se

Fordonsbranschen står inför en mängd utmanande och spännande möjligheter som nya fordonsplattformar, elektrifiering, alternativa drivmedel, självkörande fordon och ökad digitalisering.

Till vårt team på moderbolaget Atteviks Bil AB söker vi nu en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontrahantering. Teamet består av 20-talet kollegor som arbetar med ekonomi, HR, marknad samt IT gentemot våra verksamheter på Atteviks PV och Atteviks LV. Våra system för leverantörshantering är Visma och Palette. Tjänsten rapporterar till Ekonomichefen för Atteviks Lastvagnar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leverantörsreskontra med fakturaflödeshantering, betalningar och påminnelser
• Månadsavstämningar
• Delaktighet i olika projekt gällande exempelvis utveckling/utökning av e-fakturor etc.
• Stöd och hjälp med att utveckla, effektivisera och automatisera våra processer och vårt arbetssätt
• Support gentemot våra dotterbolag
• Leverantörskontakter
• Stöd till internservice

Dina kvalifikationer:

För att lyckas ser vi att du erfarenhet av ekonomi med liknande arbetsuppgifter i ett medelstort eller stort företag.
Du behärskar Officepaketet och har god IT-vana. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Din personlighet:

Vi söker en kollega som drivs av att medverka till ständig förbättring. Du har ett starkt driv som du kombinerar med ditt affärsmässiga förhållningssätt, din kommunikativa förmåga och professionella bemötande. Det är viktigt att du har ett metodiskt tillvägagångssätt och är självgående i din yrkesroll; du ser helt enkelt vad som behöver göras. Du är prestigelös och trivs med operativa arbetsuppgifter. Vi förutsätter att din personlighet motsvarar våra värderingar långsiktighet, ordning och reda, lyhördhet och respekt.

Vi ser fram emot din ansökan !

I denna rekrytering samarbetar Atteviks med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Daniel Segerfeldt, 036-35 48 41 eller Jessica Schedrin, 036-293 56 73. Du ansöker till tjänsten via stellaab.se senast 2022.10.10, löpande urval praktiseras i denna rekrytering varvid vi önskar din ansökan snarast.

• Heltid, tillsvidareanställning
• Placeringsorten är Jönköping
• Tillträde enligt överenskommelse

Ansök nu

Marknadsassistent

Marknadsassistent
Läs mer Sep 12
Om Rollen

Nu får du möjlighet att arbeta på ett bolag som vill bidra till en mer hållbar värld. Som marknadsassistent blir du ansvarig för att SEO-anpassa produkttexter och kvalitetssäkra DENIOS marknadsmaterial i form av nyhetsbrev och material för Sociala medier. Rollen består av att löpande arbeta med att upprätthålla produktinformation, sortiment samt kundregister. Du jobbar nära dina kollegor på plats men samarbetar även med exempelvis översättningsbyråer och våra tyska kollegor.

Tillsammans med marknadsansvarig är du delaktig i kommunikation på intranätet, systemadministration och skapandet av landningssidor för nya produkter på hemsidan.

Din Profil

Vi ser med fördel att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och/eller ett till två års erfarenhet av att jobba med marknad eller andra säljadministrativa uppgifter. Har du kunskap kring PIM, CMS, SEO och SEM är det meriterande men inget krav. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en vana av att arbeta i olika system samt har ett tekniskt intresse.

För DENIOS är personen bakom erfarenheten mycket viktig. Vi ser därför att du som söker är en serviceinriktad lagspelare med god förmåga att arbeta självständigt. Du behöver vara noggrann och flexibel som person då arbetet är dynamiskt med en stor variation av arbetsuppgifter.

Då vi ingår i en stor internationell koncern kräver det att du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Vi Erbjuder

På DENIOS försöker vi eftersträva att skapa en bra företagskultur med fokus på hållbarhet, ledarskap baserat på tillit och eget ansvar hos medarbetaren. Det här uppdraget är perfekt för dig som lockas av att få arbeta brett inom marknad och administration. Innehållet i din tjänst kommer, allteftersom att vi växer förändras och det kommer finnas goda möjligheter till att utvecklas inom ditt ansvarsområde. Det hoppas vi att du gillar!

Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och få ihop sina livspussel. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vårt kontor i Huskvarna är rymligt och fräscht med utsikt över Vättern.

Visst låter rollen spännande? I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87 alt Jessica Schedrin på 072 601 70 98. Vi tar gärna emot din ansökan omgående.

Om Denios

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,5 miljarder kronor, med ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder och 6 egna fabriker.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 62 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Norge arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

För mer info: www.denios.se

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Ekonomichef
Läs mer Sep 12
Om Rollen

Som ekonomiansvarig har du ansvar för den dagliga ekonomistyrningen för DENIOS AB, Oy och den norska filialen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om leverantörs- och kundreskontra, hantera inhemska och utländska betalningar, skattedeklarationer, samt lönehantering. Utöver detta ingår även månads, kvartals- & årsbokslut, koncernavstämningar samt rapporteringar till exempelvis koncern-CFO och Controller i Tyskland.

Du fungerar som ett viktigt ledningsstöd till VD i Sverige genom rapportering och analyser och tar en aktiv roll i budget och prognosarbetet. Vidare kommer andra administrativa arbetsuppgifter förekomma som exempelvis inköp av kontorsmaterial.

Din Profil

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, alternativt att du arbetat självständigt med ovan nämnda arbetsuppgifter i ett par år. Då DENIOS ingår i en stor internationell koncern ser vi det som ett stort plus om du har erfarenhet av koncernrapportering. Engelska och svenska behärskar du obehindrat.

Vidare bör du vara mycket trygg i Excel samt hanterar ekonomi- och affärssystem med enkelhet. Bokföringen görs i SAP och vårt CRM system är Sales Cloud. Löner hanteras i Visma lön.

Vi värderar människan bakom erfarenheten högt och du kommer bli en del av ett sammansvetsat team. Ditt angreppssätt i det dagliga arbetet är strukturerat och du är van att planera, organisera och prioritera din tid väl.

DENIOS är ett expansivt företag, och därigenom ställer det krav på flexibilitet i form av att arbetsuppgifterna kommer förändras över tid allteftersom att vi växer. Därför är det viktigt att du gillar att utvecklas både i din yrkesroll såväl som människa.

Vi Erbjuder

På DENIOS försöker vi eftersträva att skapa en bra företagskultur med fokus på hållbarhet, ledarskap baserat på tillit och stort eget ansvar hos medarbetaren. Den här tjänsten är perfekt för dig som genom åren samlat på dig erfarenhet inom alla delar inom ekonomi men som nu är redo att ta ett kliv och därmed ta helhetsansvaret och faktiskt driva ekonomistyrningen hos oss.

Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och få ihop sina livspussel. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vårt kontor i Huskvarna är rymligt och fräscht med utsikt över Vättern

Låter det här som något för dig? I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tar gärna emot din ansökan omgående.

Välkommen att bli en del av DENIOS!

Om Denios

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara och ergonomiska produkter och är marknadsledande i Europa, där affärsidén är att hjälpa sina kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

DENIOS är en unik familjeägd och expansiv koncern med egna avdelningar för innovation, konstruktion, utveckling, design, konstruktion, logistik, marknadsföring och försäljning. Tack vare en långsiktig ägare återinvesteras större delen av kapitalet bland annat i nya produkter, större lager, fler fabriker och kompetensutveckling. Detta skapar starkare konkurrenskraft, säkra arbetsplatser hos kunderna, gör vår gemensamma miljö bättre och ger en stor portion trygghet till alla medarbetare.

Som företagsgrupp omsätter DENIOS idag 2,5 miljarder kronor, med ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder och 6 egna fabriker.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 62 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Norge arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna.

För mer info: www.denios.se

Ansök nu

Hållbarhetsutvecklare

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Sep 14
Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interim Management och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans arbetar vi långsiktigt och strävar efter ständig förbättring.

Om Rollen

Stella ambition är att erbjuda tjänster inom hållbarhetsområdet till våra kunder såväl som till våra systerbolag inom Huset invest. För Huset invest har hållbarhet varit en viktig fråga i flera år och många utav koncernens bolag bedriver redan idag ett aktivt hållbarhetsarbete, men är redo att ta nästa steg. Nu söker vi dig som vill vara med på den resan. finns en möjlighet för dig att lägga din tid samtidigt som du erbjuder dina tjänster till andra företag i regionen. Du blir ett aktivt stöd och bollplank till olika företag inom olika verksamhetsområden. Effekten av ditt arbete hoppas vi är att ha?llbarhet blir en naturlig och viktig del hos fo?retagen och att du bidrar till vår utveckling och framtida konkurrenskraft.

Din Profil

Du har tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med att driva hållbarhetsarbetet mot ledningsgrupper eller motsvarande. Fo?r att lyckas i rollen beho?ver du självklart ho?g kompetens inom ha?llbarhet: miljö, ekonomi och socialt ansvarstagande. Vi fo?rutsa?tter na?gra a?rs relevant erfarenhet da?r du framga?ngsrikt arbetat med att ta fram policies, rutiner och ma?l att styra emot. Vi ra?knar med att du har goda kunskaper om relevant lagstiftning sa? att du kan sto?tta våra kunder att uppfylla externa krav.

Dina personliga egenskaper a?r avgo?rande. Du kan inspirera , motivera och att tydligt kunna koppla den affa?rsma?ssiga nyttan till ha?llbarhetsarbetet. Fo?rma?ga att bygga fo?rtroendefulla relationer a?r viktigt och det tror vi fra?mst att du go?r genom ho?g anpassningsfo?rma?ga da?r du utvecklar ha?llbarhetsarbetet i den takt som våra kunder beho?ver.

Vi erbjuder

En spännande ny tjänst där du får möjlighet att vara med och utveckla både rollen och vårt hållbarhetsarbete. På Stella är vi ett tiotal konsulter som arbetar självständigt, men samtidig nära tillsammans. Vi ser stor potential i att bygga upp ett affärsområde med fokus på hållbarhet och här blir du nyckeln. Vi är flexibla vad det gäller samarbetsform : anställning eller samarbetsavtal kan diskuteras beroende på din situation.

Mer information lämnas av: Mia Boozer 036 - 291 24 50, eller Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interim Management och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i Huset Invest och är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans arbetar vi långsiktigt och strävar efter ständig förbättring.

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Sep 2
Bli en del av ett stabilt familjeföretag med välrenommerat varumärke och en stark position på marknaden. Välkommen till Kinnarps i rollen som inköpare!

Om du vill ha en omväxlande arbetsdag där dina uppgifter kombineras av inköp, processförbättringar och leverantörskontakt, har du hittat rätt. Här får du möjlighet att påverka din roll hos ett spännande bolag där siktet är inställt på att växa ytterligare i och utanför Sverige!

Som inköpare hos Kinnarps ansvarar du för dina kategorier och dess sortiment. Du kommer att driva affärs- och processförbättringar gentemot leverantörer och ansvara för mångsidiga inköp i de områden vi kallar kompletterande och tjänster. En central del i rollen är att kontinuerligt arbeta för ständiga förbättringar av avtalsvillkor, både vad gäller kvalitet, leverans och kostnad. Din arbetsdag erbjuder en variation av uppgifter, såsom:

• Kontinuerlig leverantörskontakt såväl nationellt som internationellt
• Genomföra leverantörsbedömningar och utveckla leverantörsbasen inom dina kategorier
• Skapa förfrågningar och utvärdera anbudsprocesser
• Följa upp att kategoristrategierna leder till att målsättningarna uppnås.
• Förhandla med leverantörer inom kategorin och sluta skriftliga avtal.

Teamet på Inköp består idag av 8 kompetenta kollegor, och du blir en i gruppen IMS/Kompletterande.

Arbetet är självständigt, och syftar till att inom ramen för Kinnarps inköpsstrategi, -process och övriga riktlinjer och rutiner för inköpsverksamheten aktivt bidra till att Kinnarps möter målen i affärsplanen.

Din Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköps- och/eller säljarbete, gärna i ett internationellt producerande företag. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning. Är du certifierad inköpare är det ett extra plus.

Du har erfarenhet från att ha drivit förhandlingar med leverantörer och/eller kunder, och du har en god förståelse inom avtals- och köplagen. Du är en van IT-användare, och goda kunskaper i Excel är en förutsättning. Rollen innefattar många kontaktytor även internationellt, varför du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Då resor förekommer kontinuerligt så är körkort ett krav.

Som person är du pragmatisk och affärsorienterad samt en driven förhandlare som på ett professionellt sätt leder och utvecklar företagets leverantörer och leverantörsbas. Du är van vid att driva projekt, med god förmåga att kommunicera, och tycker om att arbeta i tvärfunktionella team. Arbetet kräver att du är flexibel och gillar att arbeta med frihet under ansvar.

Vi Erbjuder

Vi erbjuder dig en omväxlande roll som präglas av många kontaktytor och leverantörssamarbeten hos ett stabilt bolag i framkant. Här får du verka i en internationell koncernmiljö där framåtanda, kreativitet och ödmjukhet karaktäriserar bolaget! Kinnarps fokuserar på utveckling av sin personal, vilket innebär att du som söker gärna får vara i början på din karriär.

Tjänsten är placerad i Jönköping, men är förenad med resor såväl inom landet som internationellt. Vidare kommer du ett par dagar i veckan jobba från vårt huvudkontor i Kinnarp.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering har Kinnarps valt att samarbeta med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Magnus Ryberg 0702 71 69 77

Om Kinnarps

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.
www.kinnarps.se

Ansök nu

Tekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 12
Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken levererar sina varor till Axfood, som bl .a. har matbutikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash och nätbutiken Mat.se i sin koncern.

Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige.

Vi är ca 155 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Till Danish Crown i Jönköping söker vi en tekniker med inriktning mek/el/automation. Erfarenheter är förstås värdefullt, men vi är också öppna för dig som är i början av karriären förutsatt att du har vilja och ambitioner att bli en skicklig underhållstekniker.

Danish Crown erbjuder en intressant verksamhet med högautomatiserade produktionslinjer och spännande tekniklösningar. Tillsammans med kompetenta kollegor och ett erfaret underhållsteam arbetar du med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Vi har stora möjligheter att utifrån din kompetensnivå anpassa arbetsuppgifter som är både utmanande och utvecklande för dig.

Vi vill att du har lämplig utbildningsbakgrund och helst några års erfarenhet av underhållsarbete i teknikintensiv verksamhet. Mekaniskt underhåll ingår i tjänsten, men tyngden i tjänsten kommer att vara mot el/automation. Självklart behöver du grundkompetens inom el/styrteknik.

Som person vill vi att du har hög servicenivå, är ansvarstagande och initiativrik. Felsökning är en stor del av jobbet vilket innebär att du behöver vara bra på teknisk problemlösning. Du gillar utmaningar och kan jobba både självständigt och i grupp, samt ha hög drivkraft. Grundläggande kunskaper i engelska och svenska är viktigt.

I denna rekrytering samarbetar Danish Crown med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0706 70 25 85.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Arbetstider: Dagtid

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan snarast, dock senast 2022.09.17 via www.stellaab.se.

Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken levererar sina varor till Axfood, som bl .a. har matbutikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash och nätbutiken Mat.se i sin koncern.

Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige.

Vi är ca 155 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Ansök nu

Projektledare/Teknisk säljare

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Aug 25
Ekets Mekaniska och Uppåkra Mekaniska har sedan starten utvecklats till några av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt ca 390 medarbetare och nästan 60 MEUR i årlig omsättning förser vi våra kunder i hela världen med avancerade produkter. Vi är en komplett leverantör som erbjuder våra kunder en mängd lösningar och arbetsmoment inom skärande bearbetning, slipning, induktionshärdning och montering. Våra produktionsenheter har över 160 CNC-maskiner i högeffektiva produktionsceller. Vi har fabriker i Skillingaryd och Eket.

I det här uppdraget blir du en mycket viktig länk mellan produktion, marknad och kund. Tjänsten innebär att du är högst drivande i offert och beredningsprocessen vid inkomna förfrågningar ifrån kunder eller vår egen säljorganisation. Som en viktig spelare i marknadsteamet tar du ansvar för hela processen från förfrågan till kalkyl, beredning offert, uppföljning och vid vunnen affär även projektledning internt. Framgången bygger på att ni arbetar tillsammans för att skapa det bästa kunderbjudandet.

En annan intressant del i din roll handlar om att stötta produktion och planering med beredningsoptimering och föreslå alternativa produktionsmetoder. Vid investeringar i fabriken kommer din röst vara mycket viktig för oss.

Du rapporterar till Marknad- och försäljningschef. Placeringsort är på vår enhet i Skillingaryd.

Erfarenheten

Vi söker dig med teknisk bakgrund och erfarenhet inom tillverkande industri. Kanske har du arbetat i en liknande roll som projektledare och/eller teknisk säljare och har förståelse för begrepp som APQP och PPAP? Svenska och engelska bör du hantera obehindrat.

Vidare ser vi att du har en god administrativ ådra. Du är van att arbeta i affärssystem och är bekväm i att använda Excel som ett av dina främsta verktyg. Vi hoppas även att du har är analytiskt lagd och vass på att hitta nya förbättrade arbetssätt som förenklar vår vardag.

Har du produktionsteknisk erfarenhet ser vi det som mycket meriterande.

Människan bakom erfarenheten är dock primär för oss. Vi är extra nyfikna på dig som kännetecknar dig själv som affärsmässig, lösningsorienterad och har både sinne och intresse för teknik.

Erbjudandet

Vi välkomnar dig till ett av norra Europas ledande företag inom skärande bearbetning. Du erbjuds en utmanande roll med intressanta projekt. Ur vårt perspektiv får du det bästa av två världar, projektledning och kundrelationer. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag mitt i en tillväxtresa. I takt med att vi växer finns det dessutom goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill fortsätta din personliga och professionella resa.

Vi samarbetar med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på elin.dresch@stellab.se alt 072 214 23 87. Då vi står inför en semesterperiod tar vi gärna emot ansökningar löpande men kommer återkomma till dig först v32 och framåt.

Om Ekets Uppåkra

Ekets Mekaniska och Uppåkra Mekaniska har sedan starten utvecklats till några av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt ca 340 medarbetare och ca 60 MEUR i årlig omsättning förser vi våra kunder i hela världen med avancerade produkter. Vi är en komplett leverantör som erbjuder våra kunder en mängd lösningar och arbetsmoment inom skärande bearbetning, slipning, induktionshärdning och montering. Våra produktionsenheter har över 160 CNC-maskiner i högeffektiva produktionsceller. Vi har fabriker i Skillingaryd och Eket

Nyhet, nu tillför vi under hösten en ny enhet i Alvesta med cirka 120 medarbetare, specialiserade på produktion i flerspindliga maskiner(större serier), egen värmebehandling, termisk gradning och slipning.

Ansök nu

Teknisk Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jul 6
Stenbergs har varit en naturlig partner för verkstadsindustrin sedan 1919. Under åren har samhället och tekniken förändrats, men vår inställning är densamma då som nu. Vår viktigaste uppgift har alltid varit att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Vi gör det genom att kombinera hög kompetens och kreativt tänkande med den senaste tekniken från ledande leverantörer. Däremellan erbjuder vi allt från kvalificerad utbildning till eftermarknad i världsklass. Kombinationen har gjort oss till av en av de ledande aktörerna inom CNC-styrda maskiner och nyckelfärdiga totallösningar för olika typer av industrier. Våra trogna kunder är det bästa beviset på att långsiktighet och noggrannhet lönar sig i längden.

Vi är knappt 60 personer som arbetar på Stenbergs. Sedan september 2012 finns vi med huvudkontor, utställningshall och lager i nybyggda fräscha lokaler i Jönköping, ett perfekt läge vid E4 med bästa tillgänglighet.

Vår framgångsrika eftermarknad växer i takt med bolaget. Rollen som Tekniks innesäljare är en viktig roll i vår strävan att överträffa Stenbergs kunders förväntan på tillgänglighet och kompetens.

Det huvudsakliga arbetsinnehållet är att sälja och leverera reservdelar enligt uppgjorda planer och instruktioner. Merparten av reservdelarna är i huvudsak till våra egna fabrikat. Utöver planerar man i samråd med serviceledningen också inkommande servicearbeten som kan kopplas till reservdelsleveranser. Du ansvarar för kontakt med såväl leverantörer som kunder. Varje dag består av att supportera våra kunder med tekniskt stöd för reparationer och underhåll med rätt reservdel i rätt tid.

Dessutom medverkar och ansvarar du för beställning av delar, lagerstyrning av reservdelsförråd för att uppnå högsta tillgängliga kostnadseffektivitet. Med andra ord har du ansvaret hela vägen som gör uppdraget såväl varierande som utvecklande.

Vi är övertygade om att du har ett brinnande intresse för teknisk, människor och utveckling. Den dagliga kundkontakten kräver förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Du behärskar också engelska då stora delar av den dagliga kommunikationen sker med vår maskinleverantör i Europa.

Självklart delar du Stenbergs kärnvärden som är kompetenta, nytänkande, tillgängliga och långsiktiga.

Stenbergs erbjuder en stimulerande tjänst med ständig utveckling inom den senaste tekniken. Vi utbildas fortlöpande i Sverige såväl som utomlands i specialkunskaper på de aktuella maskintyperna. Du kommer att tillhöra vår avdelning som flertalet tillfällen uppmärksammats av vår största internationella leverantör genom utmärkelsen "Service Excellence"

Är du den vi söker? Då kommer du att arbeta i ett engagerat och sammansvetsat team med moderna kontorslokaler och showroom.

I denna rekrytering samarbetar Stenbergs med Stella. Vill du veta mera om tjänsten och företaget kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

• Anställningsform: Heltid, tillvidare
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Placeringsort: Jönköping

Sigfrid Stenberg startade 1919 aktiebolaget som fortfarande bär hans namn. Stenbergs varumärken kännetecknar hög kvalitet, modern teknik och beprövade koncept. Sortimentet består av bland annat av svarvar, fleroperationsmaskiner, flerfunktionsmaskiner, bäddfräsar, golvverk, portalmaskiner och automationslösningar.

Stenbergs samarbetar med några av världens ledande maskintillverkare, bland annat Okuma, YCM och Soraluce. Stenbergs erbjuder en mängd olika tjänster som underlättar allt från installation till drift samt projektledning, finansiering, metodik med mera. Erbjudandet av smarta produktionslösningar och tjänster som ger ökad lönsamhet har gjort bolaget till en av de ledande aktörerna inom CNC-styrda maskiner och nyckelfärdiga totallösningar för olika typer av industrier.

Huvudkontor och utställningshall är beläget i moderna och ändamålsenliga lokaler utmed E4 i Jönköping.

För mer info: www.stenbergs.se

Ansök nu

Product Manager

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Jul 6
ITAB Group sells, designs, develops, manufactures and installs complete shop concepts for retail chain stores. With our expertise, long-term relations and innovative solutions ITAB is at the forefront as partner in the retail business.

ITAB offers career opportunities in an international workplace. Continously we act and strive together for a sustainable future – for business, people and environment. ITAB as a friendly place to work with good working conditions in an attractive, equal-opportunity, safe and healthy workplace.

Please find out more at www.itab.com.

About the role

In this role, you will ensure that ITAB has an attractive product portfolio with good profitability over time. You act with the market's needs in focus. You will call upon your product knowledge and market insights to guide decisions related to new products and/or investments suitable for our strategy and segments.

You will play a key role in developing the solution range and ensuring effective collaboration with sales, R&D, production and sourcing, as well as with suppliers and external partners.

You will work with a wide variety of tasks including marketing communication, product development, price strategy, product evaluation and technical development. Tracking and analysing your portfolio's financial performance is also a natural part of your daily work.

Personal profile

To be successful in this role, you need to have several years of experience from similar positions. For example, maybe you work as a product owner or portfolio manager in a larger manufacturing company today. International experience and a good technical understanding are a requirement. Demonstrated experience in the integration of software and hardware is a merit.

Furthermore, you are business results- and development oriented. You have a proven record of collaborating and creating value through your actions as a leader. You have a curious, positive, and creative personality and you enjoy a changing, dynamic culture. Finally, you are good communicator and comfortable expressing yourself both in Swedish and English (written and verbal).

You will be placed at the headquarters in Jönköping and report to the Business Area Director. Travel, both national and international, will be required. (Approximately 40 days a year)

Application and contact

ITAB collaborate with Stella Recruitment and Leadership in this recruitment. For questions regarding the position, please contact Henrik Hallström.

Applications are reviewed on an ongoing basis so please submit your application as soon as possible, but no later than August 21th.

Welcome to apply for an exciting role at ITAB!

About the company

ITAB shop Products is part of the ITAB Group. ITAB sells, designs, develops and installs complete store concepts for retail chain stores. With our expertise, long-term relationships and innovative solutions, ITAB is at the forefront as a partner in retail business. ITAB offers career opportunities in an international workplace environment and strives for diversity and good working conditions. Together we strive for a sustainable future – for business, people, and the environment. We work for a friendly, attractive, and healthy workplace with equal opportunities and good working conditions. Please read more at www.itab.com

Ansök nu

Verktygstekniker med inriktning fönster/dörrar

Verktygsmakare
Läs mer Jul 8
Kyocera Unimerco Tooling AB är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Med kunden i fokus skapar vi värde för en kostnadseffektiv produktion hos våra kunder. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har 37 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

www.kyocera-unimerco.se

Kyocera Unimerco utvecklar och säljer verktygslösningar till trä- och metallindustrin. För att möta kundernas ökande behov utökar vi organisationen med en Tekniker med inriktning mot kunder inom fönster- och dörrproduktion.

Ditt uppdrag är sammanfattat att bidra till optimering och effektivisering av kundernas produktion genom smarta och effektiva verktygslösningar. Du arbetar idag med produktion, eller produktionsteknik, helst inom fönster/dörrindustri eller annan träindustri. Är du sugen på ett nytt steg i yrkeslivet så är det här tjänsten för dig.

Som Verktygstekniker ingår du i ett engagerat och kompetent team och du får många kontaktytor som tex kunder, säljavdelning, verktygsleverantörer, övriga tekniker lokalt och på huvudkontoret i Danmark.

Som person är du professionell och serviceinriktad och trivs med att guida och supportera för att hitta bästa lösningen åt våra kunder. Du erbjuds ett varierande jobb med en mix av arbete hos kunder och på kontoret där du arbetar med teknisk problemlösning, dvs att:

• Ta fram och projektleda verktygslösningar för fönster- och dörrproduktion.
• Driva kundprojekt med syfte att optimera/effektivisera produktionsprocesser.
• Teknisk support till säljavdelning.
• Delta i koncernens fönster/dörrgrupp.

Teknisk utbildning är ett önskemål, men specifik yrkeserfarenhet gärna inom fönster/dörrindustrin och förståelse för produktion är också en bra bakgrund. Kunskaper inom CAD är meriterande.

Du trivs med självständigt arbete och att jobba med många kontaktytor. Viss administrativ förmåga är bra, liksom att det är naturligt för dig att skapa struktur i vardagen. För att lyckas i rollen behövs hög problemlösningsförmåga och att du är bra på kommunikation och samarbete.

Du kommer att få arbeta i ett väletablerat företag som är ledande inom verktyg till träindustrin där du få stor frihet under ansvar. Dina arbetsdagar kommer att bestå av varierande uppgifter med kontakter både externt och internt. Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du välkommen med din ansökan.

Tjänsteresor är en del av jobbet så det är viktigt att du både har möjligheter till och trivs med tjänsteresor. Kontorsarbetet sker med fördel från våra lokaler i Jönköping.

Information: Rekryteringen utförs i samarbete med Stella Rekrytering & Ledarskap. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Ansökan: Din ansökan önskar vi senast 2022.08.21. Ansökan görs under rubricerad tjänst på www.codeq.se

Ansök nu