Topiro Entreprenad AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Topiro Entreprenad AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

LAGERANSVARIG SÄLJARE TILL BYGGVARUHANDEL

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 1
Nytt
MAPP som tidigare var Betong prefab i Jönköping har gått från att vara en prefabtillverkning till att bli en byggvaruhandel, där inriktningen är markprodukter. Vi är för tillfället återförsäljare åt St:erik av diverse sten och granitprodukter. Vi säljer även thermoplast (linjemålning), betong och bruk samt trafikskyltar med mera.
Vi söker nu en engagerad person med mycket energi som har tidigare erfarenhet inom försäljning och lager som vill vara med och bygga upp vår verksamhet från grunden!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
- Ta hand om inkommande och utgående leveranser
- Hålla ordning på såväl butik som lager
- Vara aktiv i etableringen av MAPPs verksamhet
- Arbeta med försäljning gentemot kund på plats
- Arbeta med nykundsbearbetning
DIN PROFIL
Vi söker dig som är en god kommunikatör, är driven och arbetar med stort engagemang. Du har förmåga att bygga och utveckla relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Vidare är du duktig på att planera, organisera och strukturera ditt eget arbete. Att vara självgående är en central roll av tjänsten.
Vi ser att du har några års erfarenhet av försäljning inom byggvaruhandel alternativt inom mark- och anläggning. Vi ser gärna dessutom att du har erfarenhet av lagerhantering.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.


Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av att ha jobbat i en bygghandel eller liknande
- Har erfarenhet av mark- och anläggningsarbete alt. bygg
- Har arbetat med lagerhantering och gärna någon form av sälj
- Talar flytande svenska och gärna har goda kunskaper i engelska
- Innehar B-körkort (meriterande om du har utökad behörighet)
OM FÖRETAGET
MAPP är en del av JUHLAB-koncernen, med systerbolag som Topiro Entreprenad, Jönköpings last och mark och Asfalt i Småland. MAPP hette tidigare Betong Prefab och sysslade då prefabtillverkning, men har nu bytt skepnad och håller istället på att bygga upp en byggvaruhandel med inriktning på markprodukter.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande Ort: Jönköping
Omfattning/uppstart: Heltid enligt överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas


Välkommen med din ansökan redan idag!
Maila till patrik.ottosson@mapp.nu
Vid frågor kontakta Patrik Ottosson 0708 29 70 05
Besök vår hemsida för mer info:
www.mapp.nu

Ansök nu

PROJEKTÖR OCH MÄTTEKNIKER

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jun 22
Vårt systerbolag Junecon expanderar och letar nu efter förstärkning i form av en projektör och mättekniker. Hos Junecon får du möjlighet att vara med från början till slut i såväl mindre som större projekt.
Som projektör kommer du huvudsakligen arbeta med projektering av mark och VA, vilket innefattar dimensionering av VA-system, markplanering och höjdsättningar samt att arbeta med ritningsframställande och relationsunderlag. Viss del byggnadsprojektering kan komma att förekomma. Denna tjänst kombineras med mätningsteknik och du kommer jobba med både GPS och totalstation för både inmätning och utsättning. I tjänsten ingår kundkontakt.
DIN PROFIL
Vi söker dig som är driven och jobbar med stort engagemang. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom antingen projektering eller mätning, alternativ relevant högskoleutbildning. Du trivs i det lilla företaget och är van vid att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss får du utlopp för ditt höga driv och stora engagemang samt ditt strukturella och serviceinriktade arbetssätt.
Krav:
- Utbildning alt erforderlig erfarenhet inom projektering alt. mätning
- Goda CAD- kunskaper
- Goda kunskaper i Office-paketet
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift.
OM FÖRETAGET
Junecon är ett konsultföretag inom mark, anläggning och bygg som startades 2014. Våra arbetsområden är mark- och byggprojektering, bygglovshandlingar, mätteknik och utbildning. Junecon ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom bygg- och anläggningsbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder. Företaget är placerat i Jönköping där även kundkretsen finns.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande Ort: Jönköping
Omfattning/uppstart: Heltid enligt överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Skicka din ansökan till jobb@junecon.se

Ansök nu

EKONOMI- OCH PROJEKTSTÖD

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 22
Topiro Entreprenad expanderar och söker förstärkning till vår organisation.
Som ekonomi- och projektstöd hos oss arbetar du i nära samarbete med såväl ekonomiavdelningen som med våra projekt- och arbetsledare med att i huvudsak stötta verksamheten i ekonomifrågor samt administrera projekt. Du kommer att verka i en organisation där goda initiativ till utveckling och förbättringsarbete välkomnas. Tjänsten erbjuder många utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bland annat att:
- Stötta ekonomipersonal i det dagliga arbetet
- Hantera kund- och leverantörsreskontra
- Lämna deklarationer samt vara behjälplig vid bokslutsarbete
- Administrera projekt vid uppstart samt projektuppföljning vid avslut
- KMA-arbete i projekt
- Ha viss kund- och beställarkontakt
- Göra inköp
DIN PROFIL
Vi söker dig som har en stark administrativ förmåga samt är en god organisatör och gillar ordning och reda. Du är en god kommunikatör, är driven och arbetar med stort engagemang.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst och har stor datorvana. För oss är det viktigt med ett bra samarbete och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Krav:
- B-körkort
- Minst 3 års erfarenhet av ekonomifrågor
- Goda kunskaper i svenska
- Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande erfarenheter/utbildningar:
- Relevant högskoleutbildning
- Kunskaper inom markanläggning
- Entreprenadjuridik, Bas P/U
OM FÖRETAGET
Topiro Entreprenad AB är ett lokalt mark- och anläggningsföretag som startades 1998. Vi utgår från Jönköping och arbetar främst inom kommungränsen. Topiro ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom byggbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder.
Vi vänder oss främst till företag, bostadsrättsföreningar och liknande kunder.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande Ort: Jönköping
Omfattning/uppstart: Heltid enligt överenskommelse Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Välkommen med din ansökan redan idag!
Maila till jobb@topiro.se

Ansök nu

Stängselmontör

Stängselmontör
Läs mer Maj 31
ARBETSUPPGIFTER
Vår stängselavdelning växer och nu söker vi efter fler engagerade medarbetare som vill vara med på resan! Vi söker medarbetare till Jönköping, och ditt arbete är att montera och leverera olika staket och grindlösningar till våra kunder i regionen. Kunderna finns inom bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter och privata företag.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Montera de vanligaste förekommande staketbyggnationerna
- Montera flätverksstängsel i olika höjder
- Montera svetsade panelstaket
- Montera grindar
- Genomföra enklare betongarbeten
DIN PROFIL
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av stängselarbete alternativt annat mark- och anläggningsarbete. Du trivs med att arbeta utomhus. Du är en god kommunikatör, är driven, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och arbetar med stort engagemang. Som person är du ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, bilen, vårt förråd/lager osv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
- Minst 2 års yrkeserfarenhet inom branschen
- APV, Heta arbeten,
- B-körkort krav, BE önskemål
- Goda kunskaper i svenska
OM FÖRETAGET
Topiro Entreprenad AB är ett lokalt mark- och anläggningsföretag som startades 1998. Vi utgår från Jönköping och arbetar främst inom kommungränsen. Topiro ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom byggbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder. Vi vänder oss främst till företag, bostadsrättsföreningar och liknande kunder.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid
Uppstart: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan redan idag!
Maila till jobb@topiro.se
För övriga frågor, kontakta Jan Lychou, verksamhetsansvarig - 0708297023

Ansök nu

Grönytearbetare

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Maj 30
ARBETSUPPGIFTER
Vårt systerbolag FT Vätterbygden växer och nu behöver vi förstärka med duktiga medarbetare inom skötsel av grönyteområden. Vi söker dig som vill vara med och skapa attraktiva miljöer i kommunen och du skall trivas med att vara en engagerad lagspelare i nära samarbete med kollegorna.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
- Gräsklippning
- Ogräsrensning
- Planteringar
- Snöskötsel
- Övrigt arbete inom mark och trädgård
DIN PROFIL
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av grönytearbete. Du trivs med att arbeta utomhus och du förstår vikten av att vara flexibel då arbetsdagarna kan komma att variera. Du är driven, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta samt duktig på att kommunicera med dina kollegor. Som person är du ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, bilen, vårt förråd/lager osv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Krav erfarenheter/utbildningar:
- Intresse för grönytearbete samt meriterande om du har erfarenhet från liknande jobb
- B-körkort, samt meriterande om du har BE-körkort
- Goda kunskaper i svenska
OM FÖRETAGET
FT Vätterbygden är ett väletablerat företag med verksamhet i Jönköpingsregionen. Vår kompetens ligger i drift och skötsel inom mark och anläggning. Våra kunder inom drift och skötsel är oftast bostadsbolag, kommunala förvaltningar, bostadsrätter eller industrier som vill ha hjälp med skötseln på sitt företag.
FT Vätterbygden AB är en del av Juhlab koncernen. Vi har därmed stora resurser att erbjuda helhetsentreprenader inom mark och anläggning.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande
Ort: Jönköping med omnejd
Omfattning: Heltid
Uppstart: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan redan idag!
Maila din ansökan till: jobb@ftvatterbygden.se

Ansök nu

Maskinförare hjulgrävare

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 3
Vi söker en duktig maskinförare som trivs med att arbeta i omväxlande projekt, både kortare ramavtalsprojekt och större entreprenader. Du ska vara van vid yrket med minst några års erfarenhet. Vi tror att du tycker att maskiner är roligt och drivs av att se resultatet av ditt arbete. Din erfarenhet och ditt intresse kan komma att styra lite vilka projekt och vilka maskiner du kommer arbeta med.
Som person skall du trivas med att arbeta självständigt men det är även av största vikt att kunna samarbeta tillsammans med markgubbe, vi söker en lagspelare som vill vara med och bygga företaget tillsammans med oss.
Vidare ser vi gärna att du som söker har relevant utbildning inom mark och anläggning samt yrkesbevis. Även följande utbildningar/erfarenheter ses som meriterande:
- Erfarenhet av maskinstyrning
- APV 1 + 2 + 3,
- ESA, EBR, Heta arbeten
DIN PROFIL
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av maskinföraryrket samt mark- och anläggningsarbete. Du är en god kommunikatör, är driven, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och arbetar med stort engagemang. Som person är du ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, bilen, vårt förråd/lager osv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och du ska ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid
Uppstart: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare till Topiro Entreprenad

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Maj 3
Vi söker anläggningsarbetare som trivs med omväxlande projekt, både kortare ramavtalsprojekt och större entreprenader. Som mark- och anläggningsarbetare hos oss på Topiro Entreprenad AB arbetar du med omväxlande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Du skall trivas med att ha en drivande roll i arbetslaget i samarbete med din projekt- eller arbetsledare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
Grundläggning av byggnader och gator
Finplaneringsarbeten så som plattläggning, sättning av kantsten, justeringar m.m.
VA-arbeten
Montering av diverse utrustning

DIN PROFIL
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av mark- och anläggningsarbete. Du trivs med att arbeta utomhus. Du är en god kommunikatör, är driven, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och arbetar med stort engagemang. Som person är du ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, bilen, vårt förråd/lager osv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Krav:
- Minst 2 års yrkeserfarenhet inom branschen
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska
Meriterande erfarenheter/utbildningar:
- Yrkesbevis
- APV, Heta arbeten, ESA, EBR
- Säkert vatten
OM FÖRETAGET
Topiro Entreprenad AB är ett lokalt mark- och anläggningsföretag som startades 1998. Vi utgår från Jönköping och arbetar främst inom kommungränsen. Topiro ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom byggbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder. Vi vänder oss främst till företag, bostadsrättsföreningar och liknande kunder.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid
Uppstart: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansök genom att maila till jobb@topiro.se

Ansök nu

Maskinförare hjulgrävare

Grävmaskinförare
Läs mer Mar 15
Vi söker en duktig maskinförare som trivs med att arbeta i omväxlande projekt, både kortare ramavtalsprojekt och större entreprenader. Du ska vara van vid yrket med minst några års erfarenhet. Vi tror att du tycker att maskiner är roligt och drivs av att se resultatet av ditt arbete. Din erfarenhet och ditt intresse kan komma att styra lite vilka projekt och vilka maskiner du kommer arbeta med.
Som person skall du trivas med att arbeta självständigt men det är även av största vikt att kunna samarbeta tillsammans med markgubbe, vi söker en lagspelare som vill vara med och bygga företaget tillsammans med oss.
Vidare ser vi gärna att du som söker har relevant utbildning inom mark och anläggning samt yrkesbevis. Även följande utbildningar/erfarenheter ses som meriterande:
- Erfarenhet av maskinstyrning
- APV 1 + 2 + 3,
- ESA, EBR, Heta arbeten
DIN PROFIL
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av maskinföraryrket samt mark- och anläggningsarbete. Du är en god kommunikatör, är driven, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och arbetar med stort engagemang. Som person är du ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, bilen, vårt förråd/lager osv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och du ska ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid
Uppstart: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Mark- och anläggningsarbetare till Topiro Entreprenad

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Mar 9
Vi söker anläggningsarbetare som trivs med omväxlande projekt, både kortare ramavtalsprojekt och större entreprenader. Som mark- och anläggningsarbetare hos oss på Topiro Entreprenad AB arbetar du med omväxlande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Du skall trivas med att ha en drivande roll i arbetslaget i samarbete med din projekt- eller arbetsledare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
Grundläggning av byggnader och gator
Finplaneringsarbeten så som plattläggning, sättning av kantsten, justeringar m.m.
VA-arbeten
Montering av diverse utrustning

DIN PROFIL
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av mark- och anläggningsarbete. Du trivs med att arbeta utomhus. Du är en god kommunikatör, är driven, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och arbetar med stort engagemang. Som person är du ordningsam, gillar att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen, bilen, vårt förråd/lager osv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Krav:
- Minst 2 års yrkeserfarenhet inom branschen
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska
Meriterande erfarenheter/utbildningar:
- Yrkesbevis
- APV, Heta arbeten, ESA, EBR
- Säkert vatten
OM FÖRETAGET
Topiro Entreprenad AB är ett lokalt mark- och anläggningsföretag som startades 1998. Vi utgår från Jönköping och arbetar främst inom kommungränsen. Topiro ingår i en koncern tillsammans med fler företag inom byggbranschen, detta gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder. Vi vänder oss främst till företag, bostadsrättsföreningar och liknande kunder.
VILLKOR
Ansökan: Rekrytering sker löpande
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid
Uppstart: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansök genom att maila till jobb@topiro.se

Ansök nu