Plushögskolan AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Plushögskolan AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Har du starkt självledarskap och söker ett utmanande jobb? Vi söker nu en u

Utbildningsledare
Läs mer Jun 22
Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa.

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vår vision är att vi ska vara bäst i Sverige på kompetensförsörjande utbildning i samarbete med arbetslivet. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen att jobba hos oss?

Har du starkt självledarskap och söker ett utmanande jobb? Vi söker nu en utbildningsledare till Teknikhögskolan Jönköping (föräldravikariat, heltid)

Teknikhögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Affärshögskolan finns idag på 17 orter i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och företagsutbildningar inom ett brett spektrum av områden. Detta gör vi med ett stort engagemang och med ambitionen att förse den regionala arbetsmarknaden med kompetent arbetskraft inom efterfrågade områden. För att nå vårt mål samarbetar vi med företagen i regionen vilket ger våra studerande en relevant utbildning som leder till jobb.

Vi söker nu en driven utbildningsledare (föräldravikariat, heltid) till våra eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildningar i Jönköping. Placering är i Jönköping, men resor inom regionen förekommer löpande. Jönköping ingår i region syd som i dagsläget även består av verksamheter i Lund, Helsingborg, Halmstad, Malmö och Växjö. I regionen erbjuder vi också utbildningar genom varumärket Affärshögskolan och Vårdyrkeshögskolan.

Tjänstens innehåll i huvudsak:

Tjänsten innebär att du är huvudansvarig för att koordinera dina utbildningar. Initialt ansvarar du för utbildningen Green logistics management, men förändringar förekommer då vi befinner oss i kontinuerlig utveckling avseende utbildningar och orter inom regionen.

Ditt fokus kommer att ligga på:
- rekrytering och antagning av studerande
- vägledning av de studerande genom utbildningarna
- samordning av utbildningarnas ledningsgrupper bestående av representanter från näringslivet
- rekrytering av utbildare samt utveckling av utbildarnätverket
- aktivt arbete med uppföljning för säkerställande av rätt kvalitet i leveransen

För att lyckas med detta arbetar du nära de sökande, studerande, utbildningskonsulter samt kontaktpersoner på Myndigheten för yrkeshögskolan.

Du löser ditt uppdrag genom nära samarbete i ett team bestående av andra utbildningsledare i region syd och nationellt, regionadministratörer samt centrala funktioner inom affärsutveckling, marknadsföring och kvalitetsarbete.

Formell kompetens:

För denna tjänst krävs praktiskt branscherfarenhet inom något/några av våra verksamhetsområden inom Teknikhögskolan.

Personlig kompetens:

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från att leda dig själv, har ett naturligt driv samt en lösningsfokuserad inställning. En bred yrkeserfarenhet inom självständiga uppdrag som en röd tråd är meriterande. Självklart gillar du ordning och reda samt arbetar strukturerat och proaktivt.

Det är en utåtriktad roll med krav på kontinuerlig kontakt med studerande, utbildare, företagsnätverk och Myndigheten för yrkeshögskolan. Detta kräver att du är en tränad och orädd relationsbyggare som vet vad som krävs för att skapa samarbeten och hålla en god struktur i arbetet.

För att trivas i rollen behöver du ha en god förmåga att skapa överblick över komplexa sammanhang och prioritera samt planera ditt arbete utifrån detta.

Du uttrycker dig väl i skrift och har ett intresse för att skriva formellt korrekta texter. Detta är en viktig del i och med att rollen präglas av kvalificerat skrivarbete.

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Värdeorden som genomsyrar allt vi gör är; kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig. Känner du igen dig i dessa så kommer du trivas hos oss!

Övrig information

Tillträde: 1 sept -22 eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Jönköping

Anställningsform: Anställningen är ett föräldravikariat, heltid 10 mån.

Sista ansökningsdag: 2022-08-11. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Niklas Johnsson, 070 289 93 36 alt niklas.johnsson@plushogskolan.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och denna tjänst. Vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu