Studieförbundet Vuxenskolan Riksorganisationen jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Studieförbundet Vuxenskolan Riksorganisationen i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

HR-generalist

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jun 22
Jönköping

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Vi söker efter en HR-generalist som vill göra skillnad!

Är du intresserad av HR-frågor och vill arbeta inom en organisation som bidrar till samhällets utveckling? Välkommen till SV!

SV Jönköping söker en HR-generalist som genom HR-arbetet kan bidra till organisationens utveckling. Rollen är ny och det finns goda möjlighet att vara med att forma innehållet. Hos oss jobbar ca 30 tjänstemän plus ett antal tillsvidareanställda cirkelledare. Som HR-generalist hos oss kommer du att arbeta självständigt inom hela HR-området.

Du kommer bland annat jobba med:
-rekrytering och introduktion
-ansvara för processen med medarbetarsamtal, lönesamtal och lönesättning
-kompetensutveckling
-arbetsmiljöfrågor
-medarbetarskap och chefsstöd
-intern kommunikation kring HR-frågor
-sociala och organisatoriska kvalitetsarbetet som bl a innebär att arbeta för att SV Jönköpings län är en bra arbetsplats.

Vi vill att du:
-har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom HR
-har god kunskap av lagar och regler inom arbetsrätt
-har en inre kompass som är inställd i samma riktning som vår, dvs att du också värnar om alla människors lika rättigheter och möjligheter

Fördel om du har erfarenhet inom ideell sektor

Det finns en hel del arbetssätt där vi vill tänka om och göra nytt. Vi letar efter en person som är intresserad, uppdaterad och påläst inom det senaste på HR-fronten. Du behöver vara en stjärna på att lyssna in, bygga goda relationer och samarbeta med andra. En grundförutsättning är att du är god ledare för dig själv. Att du kan planera, prioritera och genomföra ditt arbete samtidigt som du får tid för återhämtning.

Du har kontakt med den nationella HR-enheten och även med vår löneenhet.

Hos oss får du:
-arbeta i en organisation som genom folkbildning gör skillnad för samhället och dess medborgare.
-ett meningsfullt jobb där du gör skillnad för dem som arbetar i organisationen.
-jobba med motiverade och samhällsintresserade kollegor.
- jobba målstyrt vilket innebär att du har en veckoarbetstid på 38,5 tim och kan själv planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov.
-en friskvårdspeng på 2000 kr som du kan använda till träningskort eller massage.

Praktiskt:
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Jönköping. Resor i tjänsten förekommer.

Nu hoppas vi såklart att annonsen väckt ditt intresse för oss och för rollen. Eftersom du är en nyfiken person har du säkert frågor – hör av dig!

Frågor om rollen? Ring avdelningschef Siv Fransson 0704 – 31 39 00
Frågor till facklig kontaktperson, Unionen:
Anna-Karin Cederstrand Karlsson, 0492-56 48 10 eller anna-karin@sv.se

Sista ansökningsdag 22 juli 2022. Du ansöker via ansökningsfunktionen.

Varmt välkommen till din nya arbetsplats - SV!

Studieförbundet Vuxenskolan, SV Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.

Ansök nu