Needo Recruitment West AB jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos Needo Recruitment West AB i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

VD till Kärcher Municipal

Verkställande direktör
Läs mer Sep 15
Är du en affärsfokuserad ledare med erfarenhet av sälj- och eftermarknad inom medelstora bolag? Gillar du att utveckla organisationer och affärer? Då kan rollen som VD för Kärcher Municipal vara rollen för dig!

Om Kärcher Municipal
2023 grundas Kärcher Municipal AB genom att slå man samman Mek Maskin med Kärcher ABs markvårdsmaskiner. Tillsammans satsar de nu vidare mot att bli Sveriges ledande partner för Markvårdsmaskiner!
Affärsidén är enkel – att erbjuda maskiner av hög kvalitet och ett heltäckande serviceerbjudande i världsklass. Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet, kyrkor och pastorat, fastighetsunderhåll samt entreprenad.

Om tjänsten som VD för Kärcher Municipal
Efter förvärvet av AB Mek Maskin 2020 finns det stora möjligheter att bli den ledande bolaget inom markvård i Sverige. I rollen som VD för kommer du ha det övergripande ansvaret för bolagets affärer, PL, medarbetare och fortsatta utveckling! Det innebär att du kommer leda den dagliga affärsverksamheten mot korta och långsiktiga mål och både kunna agera hands-on i organisationen samtidigt som du arbetar mer strategiskt mot en längre horisont. Tillsammans med ditt team utveckla försäljnings- och eftermarknadsaffären och bygga organisationen för framtiden (eller framåt). I rollen har du 3 direktrapporterande medarbetare, 2 st Regionchefer (Jönköping och Vimmberby), samt Sales Partner Responsible (Västerås). 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Leda den dagliga affärsverksamheten på kort-och långsikt.
Utveckla och driva igenom affärsstrategier, aktiviteter och budget för att nå de kort- och långsiktiga målen för Kärcher Municipal AB. 
Leda, utveckla och delegera ansvar i organisationen.
Genom stor exponering, tillsammans med organisationens säljare, bidra i dialog med kunder, samarbets-och servicepartners samt deltaga på mässor med ambition att utveckla kundbasen inom försäljning och eftermarknad.
Säkerställa att Kärcher Municipal arbetar kostnadseffektivt i alla led.
Bidra till en ökad integration och likriktade arbetssätt över de olika orterna.
Om dig
För att ha rätt bakgrund till rollen så har du sannolik erfarenhet från en ledande position som VD/COO/Head of Operations eller Regionchef med PL-ansvar i ett maskin/industri-bolag. Sannolikt är du van att både driva den strategiska agendan, utveckla och implementera affärsplaner, leda, utveckla och motivera medarbetare samtidigt som du trivs med en fot kvar i det operativa dagliga arbetet.
För att trivas som VD för Kärcher Municipal ser vi att du har en förmåga av att kunna växla mellan ett mer strategiskt och analytiskt perspektiv till att kunna agera mer hands-on. Du har ett starkt affärsdriv och trivs med att kunna stötta försäljningsavdelningen i dialog och förhandling med kunder, service-och samarbetspartners. Du är en stark kommunikatör både muntligen och i skrift och har förmågan att själv, eller genom någon annan leda, motivera och utveckla en organisation som spänner sig över flera orter. 

Viktigt för tjänsten är: Du har sannolik erfarenhet av liknande ledande roller som VD, COO, Head of Operations eller som Regionchef över en större organisation och erfarenhet av PL-ansvar.
Du har bra koll på affärer med maskiner som har ett ”high ticket sales”.
Du har erfarenhet av att leda och utveckla en Försäljnings-och Serviceorganisation.
Du har erfarenhet av att utveckla och implementera strategier och affärsplaner.
Du har vana att leda och utveckla såväl affären som medarbetarna. 
God förståelse för administrativa och finansiella processer och flöden.
Erfarenhet att arbeta i Officepaketet (Excel) samt affärssystem.
Förhandlingserfarenhet.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Möjlighet att resa i tjänsten samt närvara på möten utanför normala affärstimmar.
Meriterande: Branscherfarenhet av maskiner inom Markvård.
Erfarenhet av affärssystemet Pyramid.
Googlesviten.
Vad erbjuder Kärcher Municipal dig
Du kommer in i en spännande period där mycket av grundarbetet efter sammanslagningen av bolagen är gjord och fokus nu ligger framåt!
Som VD har du stor frihet att driva din agenda för Kärcher Municipal AB samtidigt som du alltid har möjligheten att nyttja Kärcher koncernens muskler för stöd i allt ifrån utbildningar, HR, Finance och andra supportfunktioner. Det vill säga det bästa av ”det lilla bolagets snabba beslutsvägar med det stora bolagets muskler i ryggen!” Kulturen är familjär och jordnära men med tydliga och gemensamma mål att arbeta emot.

Övrigt
Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Månadslön + Bonus.

Finner du tjänsten som VD för Kärcher Municipal som intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Analytisk Varuflödesadministratör till Dagab!

Transportsamordnare
Läs mer Mar 24
Vill du skapa värde i en samhällsviktig organisation? Är du analytisk och motiveras av att identifiera smarta och smidiga processer? Är du en operativ do:er som trivs bra med varierande arbetsuppgifter? Då kan tjänsten som Varuflödesadministratör hos Dagab vara tjänsten för dig!

Om Dagab
Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor bland annat Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bland annat Garant, Eldorado och Såklart.

Dagabs verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport till hur de agerar mot varandra. På så sätt ger de sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Med andra ord - hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. Välkommen du med!

Om tjänsten som Varuflödesadministratör
Som ny Varuflödesadministratör hos Dagab kommer du in i en spännande och lärorik fas inom organisationen med ett nytt toppmodernt logistikcenter i bruk och en rullande satsning för att utveckla och optimera deras befintliga varuflödesprocesser. Du kommer att bli en del av avdelningen Varuflödesstyrning där du och ditt team ansvarar för att operativt administrera exempelvis kampanjer, prislistor, ekonomiska transaktioner och reklamationer. Du kommer även analysera, följa upp och ta action på masterdata som kan effektivisera och höja kvalitén på dessa processer. För att lyckas med detta kommer du samverka tätt med andra funktioner inom Dagab samt agera som länk mellan utflöde och varuflödesutveckling. Kortfattat är tjänsten som Varuflödesadministratör en spännande roll där du lär känna stora delar av organisationen, driver dialog med kedjorna och får bidra med kompetens som värdesätts högt!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att: Säkerställa att kampanjpriser, prislistor och ekonomiska överenskommelser mellan kedja, Dagab och leverantör blir rätt utförda.
Utföra kvalitativ reklamationsuppföljning på dag- och månadsnivå där du säkerställer att regelverk och processefterlevnad följs.
Ärendehantering från butik och kedjor i en mängd olika frågor som rör ekonomiska transaktioner, avtal och kvalitativa uppföljningar.
Du kommer också arbeta med att:  Effektivisera och förenkla administrativa processer genom att ta fram makron, automatiseringslösningar eller förslag på utveckling.
Ta fram rapporter, underlag och sammanställningar löpande och vid varje månadsbryt.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller logistik och som har ett genuint intresse för logistik, data och service. För att lyckas i tjänsten är det väsentligt att du besitter god datorvana. Du är en fena på samtliga program i Officepaketet, framför allt Excel. Har du även erfarenhet av att arbeta i BI-verktyg är detta meriterande. Du trivs bra med att arbeta i ett varierat tempo och behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som är ansvarstagande och har en fallenhet för att skapa god struktur. Eftersom du kommer att samarbeta med flera funktioner inom Dagab värdesätter vi också din kommunikativa egenskap och vilja att arbeta som ett lag. Din analytiska förmåga visar sig genom att du kan hantera stora mängder information och gärna bidrar med ideér och nytänk.

Dagabs erbjudande
Hos Dagab finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Deras medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. De uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla deras tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill de skapa ett öppet klimat där alla deras medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att de växer och utvecklas tillsammans gör att de kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter! 

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Placering: Jönköping.
Omfattning: Heltid. 
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Teknisk Projektledare till Mared SustainTech!

Planeringsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Feb 13
Vill du bidra till en hållbar omställning inom industrin? Värdesätter du en familjär stämning på arbetsplatsen? Vill du ansvara för Mareds största projekt? Då är rollen som Resande Projektledare till Mared SustainTech något för dig!

Om Mared Group:
”Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även verksamhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem bolag med verksamhet inom bland annat träbearbetning, återvinning/bioenergi och automation. 

Mared SustainTech levererar nyckelfärdiga lösningar inom energieffektivisering och återvinning till bland annat sågverk, massabruk, kraft- och värmeanläggningar, pelletsproduktion och återvinningsbolag. Vi är med hela vägen från idé via projektledning, uppbyggnad, driftsättning till lönsam anläggning.
Vi har satt en stark tillväxtplan för de närmaste fem åren och vi fyller nu på vår organisation med ytterligare kompetens för att fortsätta resan framåt!” 

Om rollen som Resande Projektledare:
I rollen som Resande Projektledare kommer du initialt ansvara för Mareds största projekt som rör en komplett anläggning för biproduktshantering till Södra Skogsägarna i Värö. Du kommer ansvara för tidsplan, säkerställa att budget och resultatmål uppnås samt för resursplanering av projektet.

På sikt kommer du bli tilldelad projekt när ordern är skapad och ansvara för det till projektets avslut. Under projektets gång hanterar du dialog med kollegor, kund, underleverantörer och andra intressenter för att driva projektet framåt. På sikt kommer du hantera flera projekt parallellt, framför allt i Sverige men övriga Norden och Europa kan förekomma. Då Mared SustainTech sätter upp anläggningar och produktion hos kund krävs det att du är på plats på site för att koordinera och följa upp driftsättning och montage. Du tillhör projektorganisationen tillsammans med ett par andra projektledare och rapporterar till Projektchefen. Internt har du ett tätt samarbete med sälj och stödfunktioner i Mared BizServices såsom ekonomi och order. Projektdokumentationen och administrationen görs i MS Projects och Microsoft Teams. 

Om dig:
För att lyckas i rollen som Resande Projektledare har du sannolikt drivit projekt inom industrin tidigare. Alternativt har du varit t.ex. Montageledare och på så sätt ansvarat för att driva montaget framåt. Du kan också ha varit verksam inom byggbranschen och på så sätt drivit projekt. Du har en djup teknisk förståelse för mekanik, hydraulik, flöden och optimeringar antingen från studier eller arbetslivserfarenhet.

Vidare ser vi att du är kommunikativ för att hantera dialogen med intressenterna i projekten, initiativtagande för att driva projekten framåt samt strukturerad för att säkerställa att tidsplan, budget och ekonomiska kraven uppfylls. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Driva projekten framåt.
Ansvara för tidsplan, budget och resurser i projekten.
Ansvara för dialog med kund, underleverantörer och andra intressenter så som montageledare och tekniker.
Besöka site för att säkerställa kvalitet och fånga upp avvikelser.  

Viktigt för rollen: Erfarenhet av att driva projekt inom industrin alternativt varit involverad i projekt och starkt pådrivande i en roll som tex Montageledare.
Djup teknisk kunskap.
Att du är initiativtagande och kommunikativ och strukturerad.
B-Körkort samt Svenska och Engelska i tal och skrift.
Varför Mared SustainTech?
Mared SustainTech har större orderingång än någonsin och som grupp har Mared Group en femårsplan att dubblera omsättningen. Nu förstärker de organisationen med en Projektledare för att ta sig an initialt befintliga projekt och på sikt projekt som ligger i uppstartsfas. 

Vill du arbeta med hållbarhetsrelaterade frågor i en innovativ bransch tillsammans med andra som vill göra skillnad för vår miljö ska du söka till Mared SustainTech! 

Praktiska detaljer:
Placering: Huskvarna med omnejd. Möjlighet att vara på kontoret ca två dagar i veckan och resa till site med ca 50-60 övernattningar per år.
Omfattning: Heltid.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast, enligt överenskommelse.

Låter rollen som Resande Projektledare till Mared SustainTech intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Serviceinriktad Fälttekniker till Cargotec!

Truckreparatör
Läs mer Jan 25
Vill du bli en del av ett marknadsledande bolag? Trivs du med varierande arbetsdagar? Har du erfarenhet av eller utbildning inom mekanik? Då kan tjänsten som Fälttekniker till Cargotec vara något för dig!

Om Cargotec:
Cargotec har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. De är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering där var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Cargotec-lösning. Cargotec och dess dotterbolag sysselsätter cirka 12 500 personer världen över.

I rollen som Servicetekniker/Mekaniker:
I rollen som Fälttekniker på Cargotec kommer du arbeta med service och underhåll av större truckar och tyngre fordon inom materialhantering för Cargotecs kunders räkning. Arbetet kommer utföras ute hos kund på plats där maskinen används. I regionen som du kommer tillhöra har de under de senaste åren ökat försäljningen av eldrivna truckar och därför kommer service och underhåll utföras både på eldrivna och dieseldrivna maskiner. I rollen ingår både planerad service och underhåll samt mer akuta ärenden. Du är hemgaragerad med din Servicebuss och har område över hela Småland öster om E4:an som ditt ansvar.

Du planerar tillsammans med ditt team din arbetsdag utifrån kundernas behov och efterfrågan, då det handlar om både akut och planerat underhåll kan din dagsplanering komma att rubbas. Arbetet innebär främst självständigt arbete men på större uppdrag samarbetar du med en kollega. Då Cargotec just inom det området du kommer vara verksam ökat sin försäljning av eldrivna truckar är det bra om man har kunskap inom det, alternativt ett starkt intresse och vilja att lära sig.
När du börjar erbjuds du en anpassad introduktion där du kommer gå bredvid befintliga tekniker samt få möjlighet att gå för rollen nödvändiga utbildningar.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara
Planerat och akut underhåll av truckar och andra maskiner inom materialhantering som drivs av både el och diesel.
Frihet under ansvar där du planerar din egen arbetsdag tillsammans med kunderna och ditt team.
Självständigt arbete såväl som teamwork!
Om dig:
Som person är du serviceminded men också noggrann i rapportering och dokumentation samtidigt som du är självständig i din roll. Du trivs också i samarbetet med andra samt har en god social kompetens och trivs i dialogen med kund och kollegor. Dagen eller veckan som du planerat kan ändras på grund av något akut dyker upp och det är därför även viktigt att du är flexibel. 

Arbetslivserfarenhet: 
För att lyckas i rollen som Fälttekniker bör du ha god mekanisk kunskap som du fått antingen från att arbeta med liknande tjänster eller från utbildning. Då du kommer arbeta väldigt kundnära ses serviceinriktade roller som meriterande. Det är också meriterande om du arbetat med eldrivna maskiner/fordon tidigare, alternativt om du har ett starkt intresse och en vilja att lära dig.

För att lyckas i rollen bör du ha: God mekanisk kunskap från erfarenhet av liknande roll eller från utbildning.
B-körkort.
Svenska och engelska.
Det är en bonus om du även har: Erfarenhet av kundnära roller.
Erfarenhet av eldrivna maskiner/fordon.
Erfarenhet av att arbeta med service och underhåll av truckar.
Truckkort.

Vad erbjuder Kalmar Service dig
I rollen erbjuds du en varierande vardag hos en av branschens verkliga tungviktare. Med det kommer trygghet, goda personliga villkor och lön samt goda utvecklingsmöjligheter där de gärna satsar på att utveckla sin personal.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering  
Plats: Jönköping med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Fälttekniker hos Cargotec intressant? KUL! Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Teknisk Projektledare till Mared SustainTech!

Planeringsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Jan 9
Vill du bidra till en hållbar omställning inom industrin? Värdesätter du en familjär stämning på arbetsplatsen? Vill du ansvara för Mareds största projekt? Då är rollen som Resande Projektledare till Mared SustainTech något för dig!

Om Mared Group:
”Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även verksamhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem bolag med verksamhet inom bland annat träbearbetning, återvinning/bioenergi och automation. 

Mared SustainTech levererar nyckelfärdiga lösningar inom energieffektivisering och återvinning till bland annat sågverk, massabruk, kraft- och värmeanläggningar, pelletsproduktion och återvinningsbolag. Vi är med hela vägen från idé via projektledning, uppbyggnad, driftsättning till lönsam anläggning.
Vi har satt en stark tillväxtplan för de närmaste fem åren och vi fyller nu på vår organisation med ytterligare kompetens för att fortsätta resan framåt!” 

Om rollen som Resande Projektledare:
I rollen som Resande Projektledare kommer du initialt ansvara för Mareds största projekt som rör en komplett anläggning för biproduktshantering till Södra Skogsägarna i Värö. Du kommer ansvara för tidsplan, säkerställa att budget och resultatmål uppnås samt för resursplanering av projektet.

På sikt kommer du bli tilldelad projekt när ordern är skapad och ansvara för det till projektets avslut. Under projektets gång hanterar du dialog med kollegor, kund, underleverantörer och andra intressenter för att driva projektet framåt. På sikt kommer du hantera flera projekt parallellt, framför allt i Sverige men övriga Norden och Europa kan förekomma. Då Mared SustainTech sätter upp anläggningar och produktion hos kund krävs det att du är på plats på site för att koordinera och följa upp driftsättning och montage. Du tillhör projektorganisationen tillsammans med ett par andra projektledare och rapporterar till Projektchefen. Internt har du ett tätt samarbete med sälj och stödfunktioner i Mared BizServices såsom ekonomi och order. Projektdokumentationen och administrationen görs i MS Projects och Microsoft Teams. 

Om dig:
För att lyckas i rollen som Resande Projektledare har du sannolikt drivit projekt inom industrin tidigare. Alternativt har du varit t.ex. Montageledare och på så sätt ansvarat för att driva montaget framåt. Du kan också ha varit verksam inom byggbranschen och på så sätt drivit projekt. Du har en djup teknisk förståelse för mekanik, hydraulik, flöden och optimeringar antingen från studier eller arbetslivserfarenhet.

Vidare ser vi att du är kommunikativ för att hantera dialogen med intressenterna i projekten, initiativtagande för att driva projekten framåt samt strukturerad för att säkerställa att tidsplan, budget och ekonomiska kraven uppfylls. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Driva projekten framåt.
Ansvara för tidsplan, budget och resurser i projekten.
Ansvara för dialog med kund, underleverantörer och andra intressenter så som montageledare och tekniker.
Besöka site för att säkerställa kvalitet och fånga upp avvikelser.  

Viktigt för rollen: Erfarenhet av att driva projekt inom industrin alternativt varit involverad i projekt och starkt pådrivande i en roll som tex Montageledare.
Djup teknisk kunskap.
Att du är initiativtagande och kommunikativ och strukturerad.
B-Körkort samt Svenska och Engelska i tal och skrift.
Varför Mared SustainTech?
Mared SustainTech har större orderingång än någonsin och som grupp har Mared Group en femårsplan att dubblera omsättningen. Nu förstärker de organisationen med en Projektledare för att ta sig an initialt befintliga projekt och på sikt projekt som ligger i uppstartsfas. 

Vill du arbeta med hållbarhetsrelaterade frågor i en innovativ bransch tillsammans med andra som vill göra skillnad för vår miljö ska du söka till Mared SustainTech! 

Praktiska detaljer:
Placering: Huskvarna med omnejd. Möjlighet att vara på kontoret ca två dagar i veckan och resa till site med ca 50-60 övernattningar per år.
Omfattning: Heltid.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast, enligt överenskommelse.

Låter rollen som Resande Projektledare till Mared SustainTech intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Servicetekniker till Mek & Maskin i Jönköping!

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Nov 18
Är du en person som motiveras av en omväxlande arbetsdag där du både spenderar tid ute hos kund samt i en välutrustad verkstad? Är du en problemlösare som är nyfiken på att lära dig nya saker? Vill du vara med att bygga ett team tillsammans med engagerade kollegor? Då kan rollen som Servicetekniker hos Mek Maskin vara nästa steg i din karriär!

Om Mek Maskin
AB Mek Maskin har drygt 35 års erfarenhet av Markvårdsmaskiner och är idag en totalleverantör inom maskiner, tillbehör, reservdelar och service där de är välkända och omtyckta av marknaden och sina kunder. Fokuset ligger på maskiner och service av högsta kvalité! Deras kunder befinner sig främst inom offentlig verksamhet men har också kunder inom företagare och privatpersoner.
AB Mek Maskin Markvårdsmaskiner AB med huvudkontor i Vimmerby, samt en fullserviceanläggning i Jönköping. Tillsammans är de ca 17 anställda och omsätter 45 miljoner kronor årligen. AB Mek Maskin Markvårdsmaskiner, Vimmerby och Jönköping, är en del av Kärcher-koncernen sedan 1 maj 2020.
Om rollen som Servicetekniker
I rollen som Servicetekniker fokuserar du på planerat och akut underhåll av Markvårdsmaskiner där du i din roll erbjuds en stor variation i utmaningar, både sett till kunder och typ av maskiner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta i deras välutrustade verkstad såväl som självständigt ute hos kunder. Du blir del av litet engagerat team där ni gemensamt planerar era arbetsdagar. Arbetsuppgifterna kommer innebära utmaningar inom mekanik, hydraulik och fordonsel. Maskinerna kan röra sig om allt från mindre handhållna verktyg via åkgräsklippare upp till redskapsbärare, sopmaskiner och kompaktlastare. Arbetstiderna är 7-16 med möjlighet till flexibilitet.

Avhängt var du bor kan det både vara aktuellt att vara hemgaragerad med Servicebuss eller utgå från Verkstaden i Jönköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
Planerat och akut underhållsarbete av Markvårdsmaskiner.
Rådgivande dialoger med kund kring reservdelar, komponenter och service.

Om dig
För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet, intresse eller utbildning av Mekanik, Hydraulik och Fordonsel. Du har en stor vilja att lära och tar gärna egna initiativ. Vi tror att du tycker om att arbeta självständigt, har en lösningsorienterad blick och att du är naturligt kommunikativ i kunddialogen.
Viktigt för tjänsten är:
Intresse för Mekanik, Teknik och Fordonsel.
Tidigare erfarenhet som Servicetekniker, Mekaniker eller Tekniker inom Entreprenadmaskiner/Lantbruksmaskiner/Lastbilar eller liknande branscher.
God datorvana för dokumentation, felsökning och tidrapportering.
B-körkort. (Gärna BE-Körkort)
Svenska i tal och skrift

Vad erbjuder rollen dig?
En möjlighet till personlig utveckling och kontinuerliga utbildningar i Mek Maskins maskinpark.
Flexibilitet och frihet att planera dina arbetsdagar.
Kollektivavtal och konkurrenskraftig lön
Servicebuss

Övrigt
Start: Omgående eller efter överenskommelse.
Omfattning: Direktrekrytering.
Plats: Jönköping med omnejd.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.
Låter rollen som Servicetekniker till Mek Maskin intressant? Urvalet sker löpande så sicka därför in din ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Servicetekniker, Mekaniker, Verkstadsmekaniker, Verkstadsteknik, Underhållstekniker

Ansök nu