AB Skogslunds Metallgjuteri jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb hos AB Skogslunds Metallgjuteri i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Jönköping.

Orderadministratör / Leveransbevakare & Kundservice

Ordermottagare
Läs mer Sep 18
Skogslunds Metallgjuteri är tillsammans med VÅ Pressgjuteri och Skanslack en del i den lilla gjutgods-koncernen som ingår i koncernen SkansIsa Group Holding AB. Inom koncernen erbjuder vi, i huvudsak, gjutna aluminium detaljer, producerade med metoderna kokillgjutning samt pressgjutning, i mindre till större serier. Vårt huvudfokus är tillverkning av gjutgods i aluminium med god kvalité och hög leveranssäkerhet anpassat till kundens önskemål. Vi arbetar med hög fokus på säkerhet, kvalitet och kostnad.
Tjänsten är på heltid med placering på vår kontor i Jönköping. Våra produktionsbolag finns i Anderstorp och Bredaryd.
Vi är ett familjeföretag som består av en mindre koncern. Du kommer att jobba koncernövergripande och dina kontaktytor är både mot kollegor i produktionsbolagen och mot våra kunder.
Som orderadministratör hanterar man ordrar och administrerar dessa i företagets i affärssystemet. I rollen ingår att följa flödet av våra leveranser och att agera leveransbevakare. Tjänstens tyngdpunkt ligger på att jobba proaktivt för att nå våra leveransmål. En god kundservice är en mycket viktig del i arbetet då du dagligen har kontakt med våra kunder via telefon och mail.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
• Orderhantering, leveransbevakning och fakturering
• Vara tillgänglig för kunden och delge information
• Skicka underlag och beställa tjänster från leverantörer
• Kommunicera och samarbeta med arbetsledare för att nå våra leveransmål
• Inhämta information såväl internt som externt gällande leveranser och återkoppla till berörda parter
• Ta hand om telefonväxeln samt ta emot våra kunder vid kundbesök
• Vara behjälplig vid lättare administration för kvalitets- och miljögruppen
• Arbeta med kontorstrivsel
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från kundservice och har vana av att arbeta självständigt med administrativa arbetsuppgifter. Du har hög servicekänsla och trivs med många kontaktytor. Din systemkunskap är god och du sätter dig enkelt in i nya datasystem. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Pyramid. Meriterande är också om du har grundläggande kunskap inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du positiv, flexibel och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter. Du är ordningsam, lösningsorienterad och förstår vikten av vad som ska prioriteras först och tar egna initiativ. Du trivs i en serviceinriktad roll och kan bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt. Vi tror att du gillar att agera ”spindeln i nätet” och har lätt att samarbeta med dina kollegor.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde enligt ök.
Skicka din skriftliga ansökan och CV till Drita Isa, HR-chef drita.isa@skogslunds.se
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu