Jönköping: Ala carte kock för tillsättning i Jönköpingområdet

Hitta ansökningsinfo om jobbet Ala carte kock för tillsättning i Jönköpingområdet i Jönköping. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Jönköping inom den kategorin.

Publicerad: 2024-07-30 // Varaktighet: Heltid

Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Ha en god struktur- Vara behjälplig hos dina kollegor- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalda- OB- Resan betald T/R-Boende ingår vid behovROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående

VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Alla platsannonser →

Andra jobb i Jönköping som Kock, à la carte

Nedan visas andra jobb i Jönköping som Kock, à la carte.

Säsongsjobb som kock i Jönköping-området

Läs mer Maj 14
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se 
OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

Kock sökes till Hooks Herrgård!

Läs mer Maj 12
Vill du laga mat i en härlig herrgårdsmiljö i sommar? Hooks Herrgård, bara 20 minuter söder om Jönköping, är inte bara en plats – det är en upplevelse! Här samsas fantastisk mat, två golfbanor, ett spa i toppklass och en arbetsplats fylld med glada kollegor. Vårt köksteam, under ledning av vår köksmästare Alexander Frejd, ser nu fram emot att välkomna säsongens stjärnor – och vi hoppas att du är en av dem!
Vad vi erbjuder dig
En svårslagen arbetsmiljö i ett skönt och sammansvetsat team
Fina personalförmåner (vi gillar att skämma bort våra medarbetare)
Chansen att laga mat som får våra gäster att jubla

Dina arbetsuppgifter Som kock hos oss är du en del av ett glatt och kunnigt team som skapar smakupplevelser för våra gäster – frukostbuffé, lunch och smakrika à la carte-rätter. Vårt moderna kök och bageri ger dig alla förutsättningar att briljera. 
Om dig Brinner du för matlagning och smaker som sitter? Perfekt! Vi söker dig som:
Har utbildning eller erfarenhet som kock
Trivs med att jobba i ett kök och kan leverera både husmanskost och à la carte
Är driven, engagerad och gillar att jobba i team
Har koll på HACCP och egenkontroll
Har arbetsglädje och en utpräglad servicekänsla – vi jobbar hårt men har alltid kul!

Anställningsvillkor
Säsongsanställning maj–september
Arbetstid: dag, kväll och varannan helg
Tillträde enligt överenskommelse
Boende på anläggningen kan ordnas under säsongsanställning

Ansökan Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag – så vänta inte! Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team i sommar.

Ansök nu

Kock till Isaberg Höganloft

Läs mer Maj 11
Vi letar Kock till Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggning! Är det du?
Isaberg Höganloft är en restaurang med café och konferensverksamhet på Isaberg Mountain Resort i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen som också driver Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Naturreservatet Isaberg ger en unik mötesplats med ett fantastiskt utbud av upplevelser året runt. Tillgången till skog, mark och vatten ger en av Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggningar med mountainbike, höghöjdsbana, rodel och aktiviteter vid vatten under sommarhalvåret. Vintertid är Isaberg södra Sveriges största skidanläggning med 11 nedfarter i varierande svårighetsgrad. Kök och a la carte inspireras av svenska och italienska smaker med närproducerade råvaror och säsongsvarierad meny så långt det är möjligt. Verksamheten inkluderar frukost, café, lunch med fokus på husmanskost, konferens- och evenemangsverksamhet. Under sommarsäsongen ingår också Golfkrogen på Isabergs Golfklubb som en egen verksamhet.
Isaberg Höganloft söker en 1:e kock som vill jobba i ett spännande och omväxlande kök. Vi söker dig som kan ta särskilt ansvar för vår husmanskost i produktion, effektivitet och ekonomi. Du är flexibel och kan ta plats i kall- såsom varmkök samt kvalitetssäkring i lucka vid leverans. Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo. DET HÄR ÄR DU Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo.  Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.  Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet.  Meriterande är varierande erfarenhet från olika verksamheter och/eller i ledande befattning.
ANSTÄLLNING Tillsvidareanställning 80-100% efter provanställning. Kollektivavtal finns. B-körkort är fördel FRÅGOR KRING ROLLEN HR-ansvarig: camilla@palmgrengruppen.se VD: annica@isaberg.se Intervjuer sker löpande

Ansök nu

KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Jönköpingsområdet

Läs mer Apr 27
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se 
OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

sushikock

Läs mer Apr 6
Nu söker vi på Icha Mochi i jönköping nya medarbetare. Är du en person som tar för sig, är glad och stresstålig, då ska du söka till oss. vi söker nu en sushikock! Mycket erfarenhet är ett stort plus!
Krav är att du ska vara flexibel och jobba varierande arbetstider.
Är du intresserad?
skicka din ansökan till:
Mail: Roberto@ichamochi.se (bifoga ett CV med foto)
telefon: 0765 59 36 49

Ansök nu

Andra jobb i Jönköping från M Dryck & Konsult AB

Nedan visas andra jobb i Jönköping från M Dryck & Konsult AB .

Säsongsjobb som kock i Jönköping-området

Kock, à la carte
Läs mer Maj 14
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se 
OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

Kock till Isaberg Höganloft

Kock, à la carte
Läs mer Maj 11
Vi letar Kock till Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggning! Är det du?
Isaberg Höganloft är en restaurang med café och konferensverksamhet på Isaberg Mountain Resort i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen som också driver Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Naturreservatet Isaberg ger en unik mötesplats med ett fantastiskt utbud av upplevelser året runt. Tillgången till skog, mark och vatten ger en av Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggningar med mountainbike, höghöjdsbana, rodel och aktiviteter vid vatten under sommarhalvåret. Vintertid är Isaberg södra Sveriges största skidanläggning med 11 nedfarter i varierande svårighetsgrad. Kök och a la carte inspireras av svenska och italienska smaker med närproducerade råvaror och säsongsvarierad meny så långt det är möjligt. Verksamheten inkluderar frukost, café, lunch med fokus på husmanskost, konferens- och evenemangsverksamhet. Under sommarsäsongen ingår också Golfkrogen på Isabergs Golfklubb som en egen verksamhet.
Isaberg Höganloft söker en 1:e kock som vill jobba i ett spännande och omväxlande kök. Vi söker dig som kan ta särskilt ansvar för vår husmanskost i produktion, effektivitet och ekonomi. Du är flexibel och kan ta plats i kall- såsom varmkök samt kvalitetssäkring i lucka vid leverans. Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo. DET HÄR ÄR DU Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo.  Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.  Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet.  Meriterande är varierande erfarenhet från olika verksamheter och/eller i ledande befattning.
ANSTÄLLNING Tillsvidareanställning 80-100% efter provanställning. Kollektivavtal finns. B-körkort är fördel FRÅGOR KRING ROLLEN HR-ansvarig: camilla@palmgrengruppen.se VD: annica@isaberg.se Intervjuer sker löpande

Ansök nu

KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE. Jobba som konsult i Jönköpingsområdet

Kock, à la carte
Läs mer Apr 27
Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?  Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.
ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur  - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön  - OB - Möjlighet till övernattning - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se 
OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

Restaurangchef för uppdrag i 6 månader????

Hovmästare
Läs mer Mar 24
Gillar du att driva förändring och förbättring inom restaurang? Låter det som du? Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och engagerad i det du gör. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Du har en bakgrund inom resturang från en ala carte restaurang, besitter en bred kunskap inom mat och dryck, och gillar att utveckla andra personer framåt. Att du är duktig på att planera och har koll på vad som sker är en viktig faktor för att driva teamet framåt på ett tydligt sätt. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, kollegor och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

KÖKSIS TILL FANTASTISK BACKRESTAURANG I SÄLEN

Köksmästare
Läs mer Okt 24
Gillar du högt tempo,möta härliga gäster, vara i en fjällmiljö och skapa nya relationer för livet?Det här är en unik möjlighet för dig som harjobbat något eller några år och vill ta nästa steg i din kockkarriär. Det med att utveckla dig själv till en ansvarsroll. Du kommer jobba på en fjällrestaurang som lagar all mat från grunden, har högt ställda krav på att gästen står i fokus och att man fungerar bra i gruppenpå arbetsplatsen.Fokus ligger på dina personliga egenskaper, lyhördhet och att du har ambitioner framåt. Du gillar att laga mat, har högt tempo i dig, är social och framåt. Då är vi en perfekt kombination.För denna roll tror vi att du är mellan 22-30 årPratar & skriver iflytande svenska/engelska
ROLLEN Som köksmästare ser du till att du har kontroll på köket med dess beställningar, scheman och att rätt varor köps. Samtidigt inspirerar du i den dagliga driften,arbetar rent och snyggt, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Jobba med yngre medarbetare- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Lön efter överrenskommelse- OB- Tjänstepension & försäkringarvia ForaROLLENHeltid under säsongTjänsten tillsätts med start i början på december
VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se
OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. Att jobba tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att lära dig hur mycket som helst när det kommer till hotell och restaurang, jobba på härliga platser som är semestrar för andra och driva din personliga utveckling framåt.Här är möjligheterna oändliga.

Ansök nu

HOVMÄSTARE FÖR EVENT PÅ MADAME BRASSERI & CAFÈ

Hovmästare
Läs mer Sep 19
Madame söker en hovmästare evenemang som exekutivt kan leda matsalsarbetet i vår festvåning och vid evenemang i Gummifabriken. I driften ingår även ansvar för evenemangsbar, pausservering samt servering av föreställningsmenyer. Eftersom fest- och evenemangsverksamheten är inkonsekvent i tid och säsong kombineras tjänsten med ett arbetsledaransvar som hovmästare i vår matsal a la carte.Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ledarskapsförmåga att bygga framgångsrika team. Du är en stabil och trygg person med hög servicekänsla och god samarbetsförmåga som ställer höga krav på dig och din omgivning. För att trivas krävs att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja att utvecklas. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.
Meriterande är erfarenhet från liknande befattningar, gärna i ledande position, barutbildning eller annan utbildning inom servering, mat och dryck. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap.
Hos oss finns alla möjligheter när det kommer till att jobba på en högklassig ställe som med otroliga möjligheter. Vi är inte bara ett franskt Brasseri utan vi serverar även högklassig mat och dryck vid evenemang i hela huset.
Låter det intressant?

OM ANSTÄLLNINGENAnställningsgraden kan vara 60-100%. Tjänsten är tillsvidare efter 6-månaders provanställning. Palmgrengruppen är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal. Madame är en rökfri arbetsplats.
Tillträde omgående eller enligt ök. Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan genom att klicka på knappen nedan. Vid frågor kring tjänsten kontakta magnus@progressioswe.se
OM OSSMadame gör storstad av småstad i en ledande rendez-vous för människor, mat och nöjen!På brasseriets meny finns klassiska franska och svenska rätter tolkade på eget vis för både korta och långa besök. På vinlistan dominerar franska och amerikanska viner och i baren tolkas klassiska cocktails. Utöver brasseriet med a la carte har Madame café med eget bageri, lunch, pausserveringar till föreställningar, evenemangsmatsal, konferenser och evenemang.
Madame har utvecklats ur Gummifabrikens idé om att vara en mötesplats för kultur, näringsliv och akademi, en motor för tillväxt och utveckling. I huset finns en teatersalong, en livescen för konsert och evenemang, biostad i tre salonger, nya stadsbiblioteket, Campus Värnamo med ett antal hundra studenter i olika program och kurser samt ett varierande antal företag i kontorshotellet.

Ansök nu