Administration, ekonomi, juridik jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Javautvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 13
Rollen:
Vi söker en erfaren systemutvecklare inom Java för vår kunds ekonomiadministrationsteam som ansvarar för att utveckla och förvalta stödsystem. Teamet arbetar agilt och har en tvärdisciplinär sammansättning med fokus på att utveckla ett nytt system och hantera ekonomiska transaktioner. Erfarenhet av ekonomisystem är en fördel.

Teamet består av 10 personer, inklusive utvecklare, testare, UX-designer, kravanalytiker och teamledare. Konsulten förväntas ha huvudansvar för utveckling men också stödja i andra roller. Arbetet omfattar både frontend och backend, och utvecklaren ansvarar för att testa sin egen kod med olika typer av tester.

Utvecklingen sker i en modern miljö med DevOps-fokus, och verktyg som används inkluderar IntelliJ, Maven, Jenkins, Git, SonarQube, Docker, Postgres och Wildfly. Jira och Confluence används för projektstyrning och dokumentation. Ramverken Vaadin, Primefaces, JSF och Omnifaces används för övriga system.

För denna roll ser vi gärna att du har:
Systemutvecklare inom Java med hög kompetens inom
webbutveckling i Java EE och Java 11+. Specifikt EJB/CDI, JPA, REST, JSP, Microservices och OpenAPI.
Goda kunskaper om Typescript, Javascript och HTML 5
Erfarenhet av att arbeta agilt och av utvecklarnära tester.
Exempelvis jUnit, Mockito eller Jest.
Hög samarbetsförmåga, kommunikativ, ansvarstagande och god
problemlösningsförmåga
Flytande svenska i både tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av Angular, Redux och Material Design
Erfarenhet av ekonomisystem och ekonomiska transaktioner
Erfarenhet av förvaltning av administrativt stöd inom offentlig
sektor
Erfarenhet av komplexa miljöer med flera samverkande
utvecklingsteam

Var god förklara hur du uppfyller alla kraven.

Omfattning: 100%
Ort: Jönköping / 2 dagar remote
Period: 08-01-2024- 30-06-2024 med option på förlängning
Sista ansökningdag: 22-11-2023

Vi presenterar löpande. Om du är intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Verksamhetsnära Systemutvecklare Dynamics365

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
Är du en Dynamicsutvecklare som gillar att jobba i verksamhetsnära projekt, uppskattar korta beslutsvägar och stort inflytande samt brinner för att se konkreta resultat av ditt arbete hos kunden? Då vill vi gärna träffas och berätta om varför Fellowmind är den bästa arbetsgivaren för dig.

Om tjänsten

Fellowmind fortsätter att växa och nu söker vi fler utvecklare till vårt affärsområde Enterprise. Vi jobbar framför allt med ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations men rör oss i hela Microsofts plattform. Som utvecklare hos oss kommer ditt fokus vara att hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Du kommer bland annat att bygga integrationer mellan olika system, funktionella anpassningar eller kundunika lösningar.

Så här beskriver Alice (https://www.linkedin.com/in/aliceherdenberg/), din framtida kollega, vad hon tycker är roligast med rollen:

För mig är det allra roligaste med det här arbetet att i dialog med kollegor och kunder få sätta sig in i deras problem och utmaningar för att sedan klura ut bra sätt att lösa dem på. Detta ger mig utlopp för min kreativitet och mitt logiska tänkande i en rolig kombination.”

Vi är över 100 medarbetare i affärsområdet varav drygt 20 är dedikerade systemutvecklare. Vi jobbar tillsammans i och över våra team vilket gör att du får massor av trevliga kollegor som du kommer jobba mer eller mindre nära med över tid. Det viktigaste är att du aldrig är ensam och alla våra leveranser står vi för tillsammans. Redan innan första arbetsdagen blir du tilldelad en mentor som kommer att stötta dig både i arbetsuppgifterna och i Fellowminds värderingar. Däröver kommer du och din närmsta ledare att sätta en utvecklingsplan för dig som stäms av månadsvis.

Vi söker dig som:

- Idag arbetar med utveckling inom Dynamics 365 och gjort det i minst något år

- Har ett intresse för verksamhet, affärsprocesser och flöden

- Har en teknisk utbildning från universitet, kanske inom Datateknik, Informations- och kommunikationsteknik, Teknisk fysik eller motsvarande

- Är analytisk och lätt för att omsätta problem i konkreta lösningar

- Har ett stort engagemang och drivkraft för det du tar dig an

- Har en god samarbetsförmåga och är en teamplayer ut i fingerspetsarna

Det praktiska:

Start: Gärna omgående, men vi har givetvis förståelse för att du har en uppsägningstid som vi behöver ta hänsyn till.

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter.

Placering: På något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Helsingborg eller Jönköping. Och förresten, om du råkar sitta på annan ort är vi öppna för det också, men då kan vi inte erbjuda något av våra trevliga kontor, utan snarare hemmakontor.

Rekryteringsprocessen kommer att bestå av telefonintervju, djupintervju, tester/case och referenstagning.

Ansök nu

Business Support Administrator

Administrativ assistent
Läs mer Nov 7
Om kunden

Kunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.Om tjänsten
Som Business Support Administrator har du en central roll där blir en viktig funktion med syftet att stödja Business Controller. Du kommer att vara involverad i flera viktiga områden och blir en del av företagets hjärta och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Denna tjänst är ny och erbjuder en spännande möjlighet att vara med att forma rollen.

I rollen kommer du att utföra ett brett spektrum av uppgifter, inklusive:

- Stort fokus på att administrera affärsledningssystemet (CRM) där du får agera "Superuser"

- Dataanalys i CRM för att ta fram rapporter och analyser av försäljningsdata

- Deltagande i CRM-forum för att följa utvecklingen av systemet och ge feedback om nya funktioner.

- Upprätthålla användaradministration i CRM och kommunicera nya funktioner genom att skriva nyhetsbrev.

- Planera och förbereda mötesagendor för Business Boards och samla in underlag för beslut från intressenter.

- Pre-Order-koordinering, där du övervakar och säkerställer kostnadskontroll i samarbete med Business Controller

- Sammanställning och redovisning av KPI:er kvartalsvis

- Huvudsaklig dialog och kommunikation med Product Sales Representatives (PSR) och Business Managers (BM).

All kommunikation och dokumentation i rollen sker på engelska.

Din kompetens

- Civilekonom eller annan relevant ingenjörsexamen

- Engelska och svenska flytande i tal och skrift

- Goda kunskaper i Excel

Vi söker dig som är prestigelös och har stark drivkraft, vilja och engagemang. Du arbetar noggrant, strukturerat och har en förmåga att prioritera. Det är fördelaktigt om du har analytisk förmåga och ett sinne för detaljer samt att du tycker det är kul med siffror. Har du dessutom erfarenhet eller kunskap om marknadsanalyser, försäljning och försäljningsledning ser vi det som meriterande.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Q1 2023 med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Huskvarna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).

Ansök nu

Vi söker Säljadministratör till Sesol!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 6
På Sesol får du alla möjligheter att växa och göra karriär. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person.

Din framtida utmaning
Nu ökar vi vårt team och söker ytterligare en Säljadministratör som vill vara med och fortsätta utvecklingen av vår säljorganisation. Som Säljadministratör hos oss kommer du att ha en väldigt betydelsefull roll där du arbetar tätt ihop ett härligt gäng kollegor.

I denna roll har du ett administrativt ansvar där du lägger in nya säljare i systemet för våra mötesbokare. Du följer även upp telefonlistor för mötesbokarnas räkning samt rapporterar försäljning internt och till leverantörer. Som säljadministratör hos oss kommer du därmed jobba en hel del med Excel.

Vem är vår perfekta matchning?
För att du ska passa som säljadministratör hos oss ser vi gärna att du har tidigare datorvana och trivs med att arbeta administrativt. Du trivs med ett varierat arbete och kan se lösningar och möjligheter i nya situationer. Du är resultatorienterad och vill utvecklas i din roll.

Vi vill att du
- har erfarenhet av att arbeta administrativt.

Detta gör livet trevligt hos oss

- Utbildning från dag 1 tillsammans med våra utbildningsansvariga

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- Regelbundna träffar med övriga kollegor inom försäljning för utbyte av erfarenheter och kompetenser

- Friskvårdsbidrag

Bra att veta om anställningen
Lön: Fast

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid. 6-månaders provanställning

Om Sesol AB

Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra
att veta!

Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du nedan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!

Ansök nu

Embeddedutvecklare till SAAB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Vill du bli en del av ett av Europas vassaste utvecklingsteam inom området inbyggda system? Har du intresse för realtidsprogrammering och vill utvecklas inom området? Se hit!

Om SAAB
Företaget du kommer arbeta på är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget utvecklar och leverera högteknologisk utrustning mot framför allt den globala försvarsindustrin. För den här tjänsten kommer du arbeta på avdelningen som utvecklar och tillverkar olika mekaniska och elektroniska komponenter till flygfarkoster.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling inom olika områden t.ex. stridsfordon/skyddsvästar/radar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av utveckling av drivrutiner till operativsystem samt avancerad utveckling av applikationsmjukvara. Programmeringsspråket C är vanligast förekommande, men även C++ kan förekomma. Inledningsvis kommer du tillbringa mycket tid att sätta dig in i dokumentation och i labbet för att sedan arbeta med implementering av tester för att sätta dig in i metoder och arbetssätt. När du känner dig bekväm kommer du få ta större ansvar som innefattar bland annat felsökning under produktens livscykel. Dokumentation av arbetet skrivs i första hand på engelska.

Arbetsuppgifterna sker främst från kontoret i Huskvarna där du har möjligheten till stöttning av duktiga och hjälpsamma kollegor som gärna diskuterar spännande problem och lösningar. Resor i tjänsten kan förekomma både internationellt och nationellt.

Din profil
Vi ser att du är en person som är nyfiken på ny teknik och som alltid strävar efter att lära dig mer! Du kanske tycker det är extra spännande att få arbeta mot flygindustrin och vill vara med och utveckla och förbättra flygsäkerheten. Du tycker om ordning och redan och att arbeta i metodiska processerna. Du gillar att få arbeta med långsiktiga projekt. Då arbetet sker i projektgrupper är en person som uppskattar lagarbete och ett ömsesidigt erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig som har en öppen personlighet och är intresserad av att arbeta med moderna tekniker och verktyg. Stora och komplexa produkter med flera tusen rader kod, begrepp som testdriven utveckling, parprogrammering och kontinuerlig integration skrämmer inte utan lockar.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen inom datateknik/inbyggda system/elektroteknik/motsvarande
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete inom säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
•Erfarenhet av likande arbetsuppgifter

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju order i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Embeddedutvecklare kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos försvarsföretaget.

VillkorStartdatum: Omgående el. ö.k.
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid mån-fre, flex
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Chefsassistent

Chefssekreterare
Läs mer Okt 6
Om kunden
Kunden är en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Om tjänsten
Som chefsassistent har du en viktig och uppskattad roll där struktur, koordinering och prioritering blir en stor del av din arbetsvardag. Huvudsyftet med rollen är att stötta chefen dagligen i företagsövergripande uppgifter så som exempelvis:

- Koordinering och planering av möten, aktiviteter, konferenser och event

- Planering, förberedelser och bokning av möten

- Framställa presentationsmaterial och föra protokoll i möten

- Helhetsansvar för kalender och planering av chefens tid

- Sammanställa
och analysera material till rapporter

- Koordinera enklare inköp som tex. kontorsmaterial, fika, presenter etc.

- Stötta övriga chefer och assistenter i mån av tid

Det är en administrativ roll i grunden som är präglad med mycket flexibilitet och frihet under ansvar. Du ingår även i ett team med övriga chefsassistenter som idag består av 5 stycken.

Din kompetens
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du blir en del av ett ödmjukt och prestigelöst team där vi ser att du delar samma värderingar. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är serviceinriktad, social och framåt samt att du är självgående och ansvarstagande. Vi ser även att du har viljan lära dig nya saker, har förmågan att kunna ta egna beslut och hantera flera saker samtidigt.

Har du dessutom tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och Office 365 ser vi det som meriterande.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, föräldrarvikariat 18 månader
Start: 10/1 - 2024 eller tidigare enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).

Ansök nu

Digital Produktadministratör

Backofficepersonal
Läs mer Sep 29
Gillar du högt tempo och excel formler?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra butiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan.com (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/) och hockeybutiker på hockeystore.se (https://www.hockeystore.se/), hockeystore.com (https://www.hockeystore.com), hockeytown.se (https://www.hockeytown.se/).

Om jobbet
I rollen som digital produktadministratör kommer du att arbeta på alla våra sajter tätt tillsammans med inköp/produktansvarig med att publicera varor och säkerhetsställa att publicerade artiklar håller högsta kvalitét.

Arbetet kommer främst att utföras i Microsoft Office-programmen och i våra CMS system. En viktig del i ditt arbete kommer bli att säkerställa att produkterna har korrekt information, ser korrekt ut på sajt samt är optimerat för sökmotorer. Alla produkter publiceras med en utförlig produktspecifikation och en mängd attribut som gör det enkelt att filtrera på hemsidan. För att utföra uppgifterna inom denna tjänst krävs att du har god datorvana och det är bra med grundläggande kunskap om cyklar och cykeltillbehör.

Vem är du? Som person gillar du högt tempo, är ansvarsfull och noggrann. Du ska gilla att lära dig nya saker och kan ta ett eget ansvar. Arbetet kräver att du har vana av att jobba i system/program som excel eller magento. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, system och kollegor.

Vad kan vi erbjuda? Ett otroligt utvecklande arbete med härliga kollegor. För rätt person finns det stora möjligheter kring utveckling och större ansvar.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

- Erfarenhet av arbete med cyklar eller intresse för cykel/hockey är meriterande
- Goda kunskaper i Excel, E37 eller Magento
- Gillar att jobba med formler som "text till kolumn", och "leta rad"
- Trivs med högt tempo
- Ansvarstagande


Anställningsform och lokalisering: Vi söker både dig som vill arbeta heltid. Arbetet utförs på vårt kontor beläget på Hedenstorp i Jönköping.

Intresserad? Låter detta för roligt att vara sant? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tillsätts efterhand.

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

Digital Produktadministratör

Backofficepersonal
Läs mer Okt 11
Gillar du högt tempo och excel formler?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra butiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan.com (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/) och hockeybutiker på hockeystore.se (https://www.hockeystore.se/), hockeystore.com (https://www.hockeystore.com), hockeytown.se (https://www.hockeytown.se/).

Om jobbet
I rollen som digital produktadministratör kommer du att arbeta på alla våra sajter tätt tillsammans med inköp/produktansvarig med att publicera varor och säkerhetsställa att publicerade artiklar håller högsta kvalitét.

Arbetet kommer främst att utföras i Microsoft Office-programmen och i våra CMS system. En viktig del i ditt arbete kommer bli att säkerställa att produkterna har korrekt information, ser korrekt ut på sajt samt är optimerat för sökmotorer. Alla produkter publiceras med en utförlig produktspecifikation och en mängd attribut som gör det enkelt att filtrera på hemsidan. För att utföra uppgifterna inom denna tjänst krävs att du har god datorvana och det är bra med grundläggande kunskap om cyklar och cykeltillbehör.

Vem är du? Som person gillar du högt tempo, är ansvarsfull och noggrann. Du ska gilla att lära dig nya saker och kan ta ett eget ansvar. Arbetet kräver att du har vana av att jobba i system/program som excel eller magento. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, system och kollegor.

Vad kan vi erbjuda? Ett otroligt utvecklande arbete med härliga kollegor. För rätt person finns det stora möjligheter kring utveckling och större ansvar.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

- Erfarenhet av arbete med cyklar eller intresse för cykel/hockey är meriterande
- Goda kunskaper i Excel, E37 eller Magento
- Gillar att jobba med formler som "text till kolumn", och "leta rad"
- Trivs med högt tempo
- Ansvarstagande


Anställningsform och lokalisering: Vi söker både dig som vill arbeta heltid. Arbetet utförs på vårt kontor beläget på Hedenstorp i Jönköping.

Intresserad? Låter detta för roligt att vara sant? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tillsätts efterhand.

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

TUC Yrkeshögskola söker driven Affärsutvecklare inom kompetensutveckling??

Affärsutvecklare
Läs mer Sep 26
Vill du möjliggöra andras utveckling och vara en del av ett engagerat och utvecklingsinriktat team? Vill du tillsammans med andra skapa Sveriges bästa yrkeshögskola och jobba i en organisation där samarbete, förtroende och engagemang är centralt? Då är kanske rollen som affärsutvecklare hos oss i Jönköping något för dig!? ?

Vad erbjuder vi??

På TUC erbjuder vi dig en arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. Du kommer tillhöra affärsutvecklingsteamet som jobbar med utveckling av organisationens affärsdrivande verksamhet och dess processer. Främst handlar uppdraget om att ta fram utbildningar och kurser från förfrågan till slutprodukt. ?

I din roll som affärsutvecklare på TUC i Jönköping är du en viktig länk till näringslivet i regionen. Du är därmed vårt ansikte utåt, som med ett utvecklingsinriktat förhållningssätt omvärldsbevakar och samverkar med olika företag samt branschorganisationer.? ?

För att lyckas i rollen behöver du vara driven, kreativ och ha en god förmåga att förmedla dina idéer genom det skrivna ordet. Du gillar att nätverka och kommunicera med våra samarbetspartner, oavsett om det sker i det fysiska mötet, digitalt eller via telefon.? ?

Vad söker vi??

Vi söker dig som triggas av att arbeta mot uppsatta mål och som ser ditt driv och din förmåga att omsätta idéer till konkreta actions som dina främsta styrkor. Du ser dig själv som en kreativ person som ser möjligheter och tycker om att skapa något nytt, ibland från ett blankt papper. För att trivas i rollen tror vi att du har en fallenhet för att skapa nya kontakter och förmåga att lyssna in och kartlägga behov hos våra samarbetspartners. Kanske har du redan idag ett nätverk som du kan använda som grund i denna roll??? ?

Du är kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra samt förmågan att möta personer med varierande bakgrund och erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och en mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift samt är duktig på att skriva text som är både säljande och innehållsrik.?? ?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning. Om du har erfarenhet av ansökningsarbete till Myndigheten för yrkeshögskolan eller om du har bakgrund från IT-sektorn eller vårdsektorn blir vi extra nyfikna.??? ?

Ansökan?

Varmt välkommen med din ansökan via vår karriärsida. Urval och intervjuer kan ske löpande och sista ansökningsdag är 9 oktober. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen finns HR-partner Sofia Madariaga tillgänglig för frågor, sofia.madariaga@tucsweden.se.?

Mer om oss?

TUC härstammar från Tranås Utbildningscentrum som 1989 startades som en kommunal utbildningsverksamhet. Den 1 augusti 2010 avknoppades verksamheten från Tranås kommun och drivs idag i privat regi. Vi har under hela vår tid utvecklats och erbjudit en allt bredare mix av utbildningar. Idag är TUC en av Sveriges största YH-anordnare och vår tillväxtresa fortsätter. Besök gärna vår hemsida tucsweden.se

Ansök nu

Löneadministratör / ekonomiassistent

Löneadministratör
Läs mer Sep 22
Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra cykelbutiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/).

Om jobbet
I rollen som löne- och ekonomiassistent kommer du att ansvara för den löpande lönehanteringen samt administrationen kring försäkringar, förmånsbilar, tidrapportering mm. Du kommer även hantera administration kring nyanställningar, anställningsförändringar och avslut, rapportering kring pension, försäkringar, förmåner, sjukanmälan mm. Vidare ingår arbete inom ekonomi och bokföring såsom kontoavstämningar, fakturahantering, semesterskuldrapportering och underlag för arbetsgivardeklarationer.

Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning inom området.
- Har minst ett par års erfarenhet av lönehantering.
- Har god struktur, noggrannhet och administrativ förmåga.
- Trivs med ett självständigt arbete och eget ansvar samt kan samarbeta med de andra i teamet.
- Har ett flexibelt förhållningssätt och en hög känsla för service.
- Har intresse för att effektivisera och utveckla rutiner och processer inom löneområdet.
- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda?

- Ett självständigt och ansvarsfullt jobb i ett snabbt växande företag med många trevliga och duktiga medarbetare.
- En plats i vårt team inom administration och ekonomi.
- Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt avtal.
- Erfarenhet av Hogia Lön är meriterande.


Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tjänsten tillsätts efterhand.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

Löneadministratör / ekonomiassistent

Löneadministratör
Läs mer Sep 26
Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra cykelbutiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/).

Om jobbet
I rollen som löne- och ekonomiassistent kommer du att ansvara för den löpande lönehanteringen samt administrationen kring försäkringar, förmånsbilar, tidrapportering mm. Du kommer även hantera administration kring nyanställningar, anställningsförändringar och avslut, rapportering kring pension, försäkringar, förmåner, sjukanmälan mm. Vidare ingår arbete inom ekonomi och bokföring såsom kontoavstämningar, fakturahantering, semesterskuldrapportering och underlag för arbetsgivardeklarationer.

Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning inom området.
- Har minst ett par års erfarenhet av lönehantering.
- Har god struktur, noggrannhet och administrativ förmåga.
- Trivs med ett självständigt arbete och eget ansvar samt kan samarbeta med de andra i teamet.
- Har ett flexibelt förhållningssätt och en hög känsla för service.
- Har intresse för att effektivisera och utveckla rutiner och processer inom löneområdet.
- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda?

- Ett självständigt och ansvarsfullt jobb i ett snabbt växande företag med många trevliga och duktiga medarbetare.
- En plats i vårt team inom administration och ekonomi.
- Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt avtal.
- Erfarenhet av Hogia Lön är meriterande.


Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tjänsten tillsätts efterhand.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

Servicesäljare TRP/LV

Verkstadskontorist
Läs mer Sep 19
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Servicesäljare kommer du planera, leda och fördela det dagliga arbetet för verkstaden, samt följa upp att utfört arbete håller tidsramar och kvalitet- från bokning av arbete, förberedelser och mottagning av kund och fordon. I rollen ingår att optimera verkstadens drift och produktivitet. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot verkstaden kunder både via kundbesök och telefon och upprättar kostnadsförslag för beställda reparationer och servicearbeten.

- Bidra till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt och hjälpsamhet mellan kollegor.

- Följa upp så att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led, från första kontakt med kund till slutlig leverans.

- Förklara olika val av åtgärder och presentera olika alternativ utifrån kundens behov.

Nyckelkompetenser/förmågor:

- Ett par års erfarenhet inom service och försäljnings inriktade arbetsuppgifter, där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund

- God dator- och telefonvana

- B-körkort

- God känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder

- Mål- och resultatinriktad och har ett högt driv

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se (http://www.hedinbil.se/)

Ansök nu

Konstruktör/handläggande till WSP Property & Buildings, Elteknik

Elkonstruktör
Läs mer Okt 2
På Property & Buildings i Jönköping är vi ett kunnigt och prestigelöst gäng som gillar samarbete, vi delar med oss av våra erfarenheter och har roligt på jobbet.

WSP Property & Buildings, Elteknik i Jönköping består idag av tio stycken tekniska konsulter.

Vår starka sida är nöjda kunder, vilket vi är stolta över. För att möta det växande behovet behöver vi dig!

Vill du bli en av oss?

Hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi sitter i fina lokaler centralt i Jönköping. Våra uppdragsgivare är allt från kommuner, landsting/regioner och statliga bolag till privata bolag och entreprenörer.

Ansvarsområde

WSP växer och som konstruktör/handläggare kommer du att ingå i ett väl etablerat team av konstruktörer och uppdragsledare. Du kommer att få vara med och påverka projekten från tidiga uppstartsskeden till dess att projekten avslutas. Projekten bedrivs i team och du kommer att vara en av flera deltagare i våra projektgrupper för framtagning av systemhandlingar, projektering av förfrågningsunderlag, bygghandlingar mm. För dig som vill utvecklas kan vi erbjuda en mycket spännande roll.

Vad har du gjort tidigare?

Du är civil-, högskole-, gymnasieingenjör eller motsvarande med El-inriktning. Du har jobbat något år inom El-branschen med olika typer av projekt, små som stora. Du kanske jobbar som entreprenör, beställare, El-konsult.

Du har även kunskap inom Kraft, belysning och tele/data. Det är meriterande om du har arbetat med konsult- eller entreprenadverksamhet samt har vana från arbete med AutoCad med applikation MagiCad eller Revit. Vidare är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om dig

Som person är du strukturerad och ser tydlig kommunikation som en naturlig del av ditt arbetssätt.

Du sprider glädje och vill ha roligt på arbetet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens.

Du gillar ansvar i ditt arbete, och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du har god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Rätt attityd och engagemang är självklart något vi värdesätter!

Vi förväntar oss mycket. Det borde du också göra.

Vad vi erbjuder

En stimulerande och öppen arbetsmiljö där delaktighet, samarbete, utveckling, engagemang, nyfikenhet och kunskapsutbyte är nyckelbegrepp.

Vi bemödar oss särskilt om att rekrytera, utveckla, engagera och behålla de bästa medarbetarna. Professionalism är en självklarhet i relationen med oss, både som kund och som medarbetare.

Vi är ödmjuka och agerar med moralisk och intellektuell integritet, håller vad vi lovar, bemöter alla med respekt, stöttar våra kollegor och uppskattar mångfald. Varje person är viktig och vi strävar efter att erbjuda de mest utvecklande karriärvägarna för våra medarbetare.

Om oss

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi drygt 65 000 medarbetare i över 40 länder. I Sverige har vi omkring 5 100 medarbetare.

WSP Property & Buildings består av drygt 1100 medarbetare som tillsammans utgör WSP:s expertis gällande tekniska system. Property & Buildings organisation är lokalt förankrad på ett 25 orter i hela landet, vilket möjliggör hög servicegrad och lokalkännedom. Detta i kombination med våra regionala, nationella och globala nätverk gör Property & Buildings till en mycket kraftfull och kompetent aktör med en marknadsledande position på den svenska marknaden.

Inom P&B finns expertkompetens inom allmän husbyggnad, industribyggnad, infrastrukturanläggning, 3D-projektering, 3D-design, BIM, energi, miljöcertifieringar, hållbarhetsfrågor, materialval, glas- och fasadrådgivning, farliga ämnen, fukt, innemiljö, fastighetsutveckling, due diligence, tele, kommunikation, säkerhet, styrteknik, hissar, ljusdesign, el, VVS, kyla sprinkler, processrör, gaser och fastighetsteknik.

P&B är huvudansvariga för WSP:s bygg- och fastighetsaffär och kunderna inom denna sektor. Våra kunder återfinns i såväl den offentliga (stat, kommun, region) som den privata sektorn (fastighetsföretag, entreprenadföretag, installationsföretag, industriföretag).

Vi bygger vår framgång på teknisk kompetens och strävar ständigt efter hållbar utveckling och tillväxt i samarbete med våra kunder. Vi är våra kunders rådgivare i omställningen till ett hållbart samhälle. Läs mer: www.wsp.com

I denna rekrytering har WSP Property & Buildings valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 073 325 52 33.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Digital Produktadministratör

Backofficepersonal
Läs mer Sep 12
Gillar du högt tempo och excel formler?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra butiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan.com (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/) och hockeybutiker på hockeystore.se (https://www.hockeystore.se/), hockeystore.com (https://www.hockeystore.com), hockeytown.se (https://www.hockeytown.se/).

Om jobbet
I rollen som digital produktadministratör kommer du att arbeta på alla våra sajter tätt tillsammans med inköp/produktansvarig med att publicera varor och säkerhetsställa att publicerade artiklar håller högsta kvalitét.

Arbetet kommer främst att utföras i Microsoft Office-programmen och i våra CMS system. En viktig del i ditt arbete kommer bli att säkerställa att produkterna har korrekt information, ser korrekt ut på sajt samt är optimerat för sökmotorer. Alla produkter publiceras med en utförlig produktspecifikation och en mängd attribut som gör det enkelt att filtrera på hemsidan. För att utföra uppgifterna inom denna tjänst krävs att du har god datorvana och det är bra med grundläggande kunskap om cyklar och cykeltillbehör.

Vem är du? Som person gillar du högt tempo, är ansvarsfull och noggrann. Du ska gilla att lära dig nya saker och kan ta ett eget ansvar. Arbetet kräver att du har vana av att jobba i system/program som excel eller magento. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, system och kollegor.

Vad kan vi erbjuda? Ett otroligt utvecklande arbete med härliga kollegor. För rätt person finns det stora möjligheter kring utveckling och större ansvar.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

- Erfarenhet av arbete med cyklar eller intresse för cykel/hockey är meriterande
- Goda kunskaper i Excel, E37 eller Magento
- Gillar att jobba med formler som "text till kolumn", och "leta rad"
- Trivs med högt tempo
- Ansvarstagande


Anställningsform och lokalisering: Vi söker både dig som vill arbeta heltid. Arbetet utförs på vårt kontor beläget på Hedenstorp i Jönköping.

Intresserad? Låter detta för roligt att vara sant? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tillsätts efterhand.

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

Digital Produktadministratör

Backofficepersonal
Läs mer Sep 26
Gillar du högt tempo och excel formler?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra butiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan.com (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/) och hockeybutiker på hockeystore.se (https://www.hockeystore.se/), hockeystore.com (https://www.hockeystore.com), hockeytown.se (https://www.hockeytown.se/).

Om jobbet
I rollen som digital produktadministratör kommer du att arbeta på alla våra sajter tätt tillsammans med inköp/produktansvarig med att publicera varor och säkerhetsställa att publicerade artiklar håller högsta kvalitét.

Arbetet kommer främst att utföras i Microsoft Office-programmen och i våra CMS system. En viktig del i ditt arbete kommer bli att säkerställa att produkterna har korrekt information, ser korrekt ut på sajt samt är optimerat för sökmotorer. Alla produkter publiceras med en utförlig produktspecifikation och en mängd attribut som gör det enkelt att filtrera på hemsidan. För att utföra uppgifterna inom denna tjänst krävs att du har god datorvana och det är bra med grundläggande kunskap om cyklar och cykeltillbehör.

Vem är du? Som person gillar du högt tempo, är ansvarsfull och noggrann. Du ska gilla att lära dig nya saker och kan ta ett eget ansvar. Arbetet kräver att du har vana av att jobba i system/program som excel eller magento. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, system och kollegor.

Vad kan vi erbjuda? Ett otroligt utvecklande arbete med härliga kollegor. För rätt person finns det stora möjligheter kring utveckling och större ansvar.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

- Erfarenhet av arbete med cyklar eller intresse för cykel/hockey är meriterande
- Goda kunskaper i Excel, E37 eller Magento
- Gillar att jobba med formler som "text till kolumn", och "leta rad"
- Trivs med högt tempo
- Ansvarstagande


Anställningsform och lokalisering: Vi söker både dig som vill arbeta heltid. Arbetet utförs på vårt kontor beläget på Hedenstorp i Jönköping.

Intresserad? Låter detta för roligt att vara sant? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tillsätts efterhand.

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

Redovisningskonsult till Bareda Redovisning

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 16
Bareda Redovisning är redovisningsbyrån som erbjuder en mängd olika tjänster, samt en nära och personlig service åt sina kunder. Som Redovisningskonsult blir du en del av ett härligt gäng som värdesätter en trevlig stämning och bra samarbete på jobbet!

Om Bareda Redovisning
Bareda Redovisning är den lokala byrån som erbjuder tjänster inom redovisning, bokslut, årsredovisning, rådgivning, deklaration och lön mot små och medelstora bolag. Idag är det 6 medarbetare som delar kontor med två mindre bolag. Bareda Redovisning har sitt kontor centralt beläget i Bankeryd, en mil norr om Jönköping. Kontoret ligger nära busshållplatser, matbutiker och restauranger. För dig som känner önskar en löprunda under lunchrasten är det nära till elljusspår intill vackra Vättern!

För mer information om företaget, besök: https://www.bareda.se/.

Om rollen
Nu söker Bareda Redovisning en ny Redovisningskonsult som på ett självständigt sätt vill ta sig an arbetsuppgifter inom löpande redovisning, bokslutsarbete och årsbokslut. Du kommer ta över arbetsuppgifter och kundkontakter som andra på bolaget driver idag. Det kommer finnas ett stort utrymme till flexibilitet i tjänsten där du kan kombinera arbete hemifrån med arbete från kontoret. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och du kan få åka på kundbesök såväl som att ta emot kunder på kontoret. Initialt kommer du att hjälpa befintliga kunder med redovisning och bokslut men på sikt finns möjligheten finns att få bearbeta nya.

Detta erbjuda du som Redovisningskonsult på Bareda Redovisning
•Ett tryggt och stabilt företag
•Erfarna kollegor som gärna stöttar dig
•Utbildning och fortbildning
•Tjänstepension, 5000 kr i friskvård
•Frukost på jobbet
•Gratis parkering

Du som söker tjänsten är en ödmjuk och trevlig person både mot kollegor och kunder. Du värdesätter en god sammanhållning med dina kollegor och bemöter kunderna respektfullt. Du kan agera rådgivande mot kunden, både vad gäller hur de ska sköta sin ekonomi och rekommendera dem hjälp med olika tjänster som de kan behöva. Du kan vara rak och tydlig i din kommunikation, när det behövs. Vi tror även att du som söker kan vara flexibel med dina arbetsuppgifter och anpassa dig utifrån kunden behov. Du tycker också om att arbeta mot uppsatta deadlines.

Skallkrav för tjänsten:
•Gymnasial examen
•Arbetat med löpande redovisning
•Upprättat bokslut och momsdeklarationer självständigt
•Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
•Upprättat årsredovisning
•Auktorisation som Redovisningskonsult
•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning/motsvarande
•Arbetat som Redovisningskonsult mot flera bolag
•B-körkort

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

I rollen som Redovisningskonsult kommer du anställas direkt av Bareda Redovisning.

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen kommer Framtiden kommer göra första urvalet. göra första urvalet. du går vidare i processen kommer du få träffa rekryterande chef på Bareda Redovisning. Därefter tas beslut om anställning. Urvalet sker löpande, sök via https://www.framtiden.com/. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Bankeryd, hybrid
Arbetstider: Dagtid, må-fr
Omfattning: Heltid/deltid

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Aug 22
Din roll:

I din roll som lönespecialist kommer du, förutom att leverera rätt lön till medarbetarna även att medverka till att förbättra processerna. Husqvarna levererar expertis till företagets chefer, HR Business Partners och medarbetare. Du har möjlighet att delta i spännande projekt som syftar till att föra verksamheten framåt som ett viktigt led i automatisera och digitalisera delar av arbetet.

Du kommer att ha många interna kontakter, vilket innebär hög tillgänglighet för att kunna svara på frågor från HR Business Partners, chefer och medarbetare gällande lön, övriga förmåner samt skatter med mera. Du kommer även att ha en del extern kontakt med exempelvis leverantörerna av löne- och tidrapporteringssystem (HR Plus och Medvind).

Din profil:

För att lyckas i denna roll tror Husqvarna att du är en självständig och driven person som trivs med att arbeta i ett team med bra samarbetsförmåga. Du har lätt för att lära dig och sätta dig in i nya system. Gillar du system, att förbättra dem och att jobba strategiskt för att förenkla arbetssätt med hjälp av dem är det ett stort plus. Du är stresstålig och besitter en förmåga att agera effektivt även när förutsättningarna förändras. Då arbetet innefattar både externa och interna kontakter är du utåtriktad och har en god kommunikationsförmåga. Vidare är du en person som tycker om att samarbeta, är positiv och nyfiken på utveckling och ständiga förbättringar.

Önskade erfarenheter och kvalifikationer:

- Har en examen från högskola/Universitet eller KY-utbildning, gärna inom HR eller Ekonomi eller kompetens genom erfarenhet som bedöms som likvärdig.
- 1-3 års erfarenhet från kvalificerat lönearbete är meriterande.
- Du behärskar mycket väl både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
- Det är en fördel om du har arbetat i företag som tillämpat kollektivavtalen inom den privata industrisektorn.
- Erfarenhet av systemen HR Plus/Medvind är meriterande.

Ansök nu

Löneadministratör / ekonomiassistent

Löneadministratör
Läs mer Sep 12
Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra cykelbutiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/).

Om jobbet
I rollen som löne- och ekonomiassistent kommer du att ansvara för den löpande lönehanteringen samt administrationen kring försäkringar, förmånsbilar, tidrapportering mm. Du kommer även hantera administration kring nyanställningar, anställningsförändringar och avslut, rapportering kring pension, försäkringar, förmåner, sjukanmälan mm. Vidare ingår arbete inom ekonomi och bokföring såsom kontoavstämningar, fakturahantering, semesterskuldrapportering och underlag för arbetsgivardeklarationer.

Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning inom området.
- Har minst ett par års erfarenhet av lönehantering.
- Har god struktur, noggrannhet och administrativ förmåga.
- Trivs med ett självständigt arbete och eget ansvar samt kan samarbeta med de andra i teamet.
- Har ett flexibelt förhållningssätt och en hög känsla för service.
- Har intresse för att effektivisera och utveckla rutiner och processer inom löneområdet.
- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda?

- Ett självständigt och ansvarsfullt jobb i ett snabbt växande företag med många trevliga och duktiga medarbetare.
- En plats i vårt team inom administration och ekonomi.
- Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt avtal.
- Erfarenhet av Hogia Lön är meriterande.


Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tjänsten tillsätts efterhand.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

Löneadministratör / ekonomiassistent

Löneadministratör
Läs mer Aug 18
Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent?
Spobik AB driver några av Sveriges ledande specialistbutiker online inom cykel och hockeyutrustning. Utöver onlinebutikerna kompletterar vi även med flera fysiska hockey- och cykelbutiker/verkstäder. Vi erbjuder ett brett sortiment inom våra expertisområden, från ledande varumärken på marknaden. Huvudkontor, lager och butik är beläget i Jönköping, Stockholm och Karlstad. Välkommen att läsa mer kring våra cykelbutiker på cykelkraft.se (https://www.cykelkraft.se/), cykelkraft.fi (https://www.cykelkraft.fi/), cykloteket.se (https://www.cykloteket.se/), spobik.se (https://www.spobik.se/), kronan (https://www.kronan.com/) och tooorch.com (https://www.tooorch.com/).

Om jobbet
I rollen som löne- och ekonomiassistent kommer du att ansvara för den löpande lönehanteringen samt administrationen kring försäkringar, förmånsbilar, tidrapportering mm. Du kommer även hantera administration kring nyanställningar, anställningsförändringar och avslut, rapportering kring pension, försäkringar, förmåner, sjukanmälan mm. Vidare ingår arbete inom ekonomi och bokföring såsom kontoavstämningar, fakturahantering, semesterskuldrapportering och underlag för arbetsgivardeklarationer.

Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning inom området.

- Har minst ett par års erfarenhet av lönehantering.

- Har god struktur, noggrannhet och administrativ förmåga.

- Trivs med ett självständigt arbete och eget ansvar samt kan samarbeta med de andra i teamet.

- Har ett flexibelt förhållningssätt och en hög känsla för service.

- Har intresse för att effektivisera och utveckla rutiner och processer inom löneområdet.

- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?

- Ett självständigt och ansvarsfullt jobb i ett snabbt växande företag med många trevliga och duktiga medarbetare.

- En plats i vårt team inom administration och ekonomi.

- Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt avtal.

- Erfarenhet av Hogia Lön är meriterande.

Är du vår nästa löneadministratör/ekonomiassistent? Bifoga CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du är perfekt för rollen. Antagning sker löpande och tjänsten tillsätts efterhand.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget Spobik AB är en del av Wesports Scandinavia AB. WeSports är en grupp av enskilda företag, med både onlinebutiker, fysiska destinationer och produktmärken. Vi är ett team från hela världen, med experter inom vår sport, experter på produktutveckling, online -plattformar, logistik och service. Vi arbetar tillsammans som ett team, vilket gör varje företag starkare än ensam. Läs mer på wesports.se (https://www.wesports.se/)

Ansök nu

Vi söker Supportmedarbetare till Sesol!

Frontofficepersonal
Läs mer Aug 17
Som supportmedarbetare hos oss blir du en del av Sesol-familjen och får arbeta med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.Din framtida utmaning
Som supportmedarbetare tillhör du en mycket viktig funktion på Sesol där du främst hanterar inkommande samtal från en telefonväxel samt inkommande ärenden från ett ärendehanteringssystem. I denna roll är du en viktig del av kundernas upplevelse på eftermarknaden, där du är trygg i problemlösning och att lösa utmaningar. I rollen ingår även att samordna olika ärenden tillsammans med andra avdelningar.

På supportavdelningen arbetar du tillsammans med ditt team för att utveckla nya och innovativa lösningar för att möta våra kunders behov och förväntningar. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Arbetstiderna styrs huvudsakligen av våra öppettider och dessa kan komma att variera.Vem är vår perfekta matchning?
För att du ska passa i denna roll ser vi dig som en problemlösare som motiveras av att leverera den allra bästa servicen för våra kunder. Du är bekväm med att arbeta självständigt såväl som i team, där du med din nytänkande förmåga bidrar till utveckling och framgång på avdelningen.

Vi tror även att du är strukturerad och att du har en mycket god kommunikationsförmåga. Du arbetar effektivt, har en positiv inställning till förändringar och är nyfiken på solcellsbranschen.

Vi vill att du har

- erfarenheter av kundrelationer och kundservice.
- erfarenhet inom konflikt- och ärendehantering.

- gymnasial utbildning.

- mycket god förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är extra bra om du även har

- erfarenheter av administrativt arbete.

- erfarenheter inom el- och bygg.

- tidigare erfarenhete av arbete i ärendehanteringssystem, t.ex. Zendesk.

Detta gör livet trevligt hos oss

- Goda förmåner och arbetsvillkor

- Interna tävlingar

- Välkomnande och familjärt team som kollegor

Bra att veta om anställningen
Lön: Fast

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid

Arbetstid: Varierande arbetstider måndag-fredag.Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra
att veta!

Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du nedan. Urval kommer ske löpande.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!

Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Cloud Developer/Architect

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 15
Are you passionate about cloud development and want to use your skills in an organization where we have a strong focus on job satisfaction, development and having fun at work? Then we have the perfect job for you!What are we looking for?

We are currently looking for new colleagues that has knowledge within Devops/Cloud to our office in Jönköping. Becoming a colleague with us means that you get to work with many exciting customers that operate in various industries and businesses.

To enjoy and succeed in the role, you need to have several years of experience in software development for cloud services and experience from/knowledge in:

- Java or C#/.Net
- Python, GoLang or Bash
- AWS, Azure or Google cloud platform
- CI/CD pipeline
- Docker or Kubernetes
- Git, Jenkins or Gerrit
- Atlassian


Problem solving is a big part of the daily work and you must be open to work in a team where you daily communicate with each other and share your knowledge.

Are you our new colleague?

We are looking for you who have a relevant bachelor's degree, for example within Computer Science, or other equivalent education within IT. As a person you are a strong team player and a good colleague where listening to others and sharing competence is essential. You enjoy cooperating with different people throughout all levels of an organization and working in an environment where you get to face new challenges on a regular basis. To be able to collaborate with colleagues and customers it is essential that you have good communication skills. You are therefore fluent in English and preferably Swedish, both written and oral.

A condition for employment is that you have a work permit in Sweden.

About Knowit

Knowit is a fast-paced, fun and inspiring workplace with great team spirit. We recruit employees who we believe can make a difference. We develop business and competencies to grow together. Our consultants have great opportunities to develop and we look after competence development through various internal network groups. Knowit is named the Stockholm Stock Exchange's best company in terms of gender equality work (Allbright 2019) and we believe that it is just as important to have a work situation that works with private life at the same time as having fun and developing in the workplace. This has fostered a culture characterized by closeness and transparency and an organization where we help each other succeed.

Our offer to you

Contact and application

We are going through the applications on an ongoing basis, so do not hesitate to send your application today or contact the responsible recruiter Ebba Warrén at ebba.warren@knowit.se 076-1274821 or Erik Engvall at erik.engvall@knowit.se 073-6405052 and we will be happy to tell you more about our career opportunities.

Does this role not quite match what you are looking for? Do not hesitate to get in touch to find out more about other opportunities with us at Knowit ????

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Interimskonsulter inom ekonomi till Meritmind Jönköping

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 24
Arbetar du idag som redovisningsekonom och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Är du intresserad av att bli anställd konsult och utvecklas vidare och samtidigt ha en trygg anställning? Då är rollen som ekonomikonsult på Meritmind interim kanske något för dig! Vi har just nu stor efterfrågan från våra kunder i Jönköping på interimskonsulter inom ekonomiområdet. Har du eget bolag med F-skattesedel eller går i tankar om att börja konsulta?
Vi stärker nu upp vårt konsultteam och söker dig som erfaren ekonom för intressanta konsultuppdrag i varierade bolag och branscher. Som interimskonsult på Meritmind går du ut i uppdrag som redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, koncernredovisare, ekonomichef, Business Controller eller Financial Controller beroende på din kompetens och kundens behov. Meritmind erbjuder både anställning och möjlighet att vara underkonsult.


Dina arbetsuppgifter som konsult varierar beroende på konsultuppdragets utformning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom redovisning är;
Löpande redovisning och avstämningar
Självständiga månads- och periodbokslut
Årsbokslut samt årsredovisning
Koncernredovisning
Moms- och skattedeklarationer
Analys och rapportering
Budget- och prognosarbete
Förbättringar och utveckling av redovisningsfunktionenKvalifikationer och erfarenhet
Du har en ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande och flerårig erfarenhet från olika roller inom ekonomiområdet, gärna med självständigt bokslutsarbete. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har goda kunskaper i Excel.


Personliga egenskaper
Som person är du en affärsorienterad, proaktiv och analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som interimskonsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.


Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind
En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
Kollektivavtal
Förmåner genom?Benify som är vår förmånsportal
Generöst friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!Om Meritmind
Meritmind är marknadsledande inom kvalificerade tjänster inom ekonomi samt bank, finans och försäkringsområdet. Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på?www.meritmind.se
Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.
Låter detta intressant men du har ännu inte tagit steget mot att börja arbeta som konsult kan du läsa mer via vår hemsida här; https://meritmind.se/interim/jobba-som-underkonsult/ och https://meritmind.se/jobba-som-konsult/


Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta
Konsultchef, Anna Henebäck på anna.heneback@meritmind.se, 076-495 42 24
Konsultchef, Louice Silvärn på louice.silvarn@meritmind.se, 070-166 08 59
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

.NET & Azure Utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 21
Spännande utmaningar väntar inom IT-branschen!

Är du en erfaren systemutvecklare som söker nya möjligheter? Hos Sogeti erbjuder vi intressanta och utvecklande kunduppdrag inom en rad olika branscher. Som en del av vårt leveransteam har du chansen att arbeta med allt från Azure-systemutveckling till att skapa webbplatser, appar, intranät, mobila lösningar och mycket mer.

På Sogeti präglas vår arbetsplats av en positiv attityd där vi stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi värdesätter också erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling som en viktig del av vår verksamhet. Här får du stora möjligheter att växa både som individ och konsult.
Om du älskar teknik, är flexibel och har ett genuint intresse för människor kommer du att trivas hos oss på Sogeti. Vi söker vassa utvecklare med fokus på .NET, som uppfyller följande kriterier:

- Minst två till tre års erfarenhet inom .NET-utveckling
- Ständig vilja att utvecklas
- Håller dig uppdaterad med de senaste teknikerna och söker nya utmaningar
- Tycker det är spännande att arbeta med produktionsnära verksamhetssystem
- God samarbets- och kommunikationsförmåga
- Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

I din roll kommer du att utveckla, underhålla och optimera ett eller flera system för att säkerställa hög tillgänglighet och kapacitet i relation till övriga applikationer och systemarkitektur.

Tveka inte, ansök redan idag! Du kan enkelt ansöka med din LinkedIn-profil på bara en minut!

#LI-MSUNDELL

Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Ansök nu

Fullstack-utvecklare geodatasystem och satellitanalys

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 23
Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1800 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Jordbruksverket är en av Jönköpingsregionens största IT-arbetsgivare. På utvecklings- och digitaliseringsavdelningen samarbetar över 200 personer i olika roller för att lösa både verksamhetens och våra kunders behov av moderna och effektiva IT-lösningar. Inom avdelningens väggar ryms storskalig systemutveckling på flera plattformar samt drift, förvaltning och support.

Jordbruksverket erbjuder en modern och händelserik utvecklingsavdelning där teamarbete i nära dialog med kunden och ett agilt arbetssätt utgör grunden. Vi prioriterar medarbetarnas välmående och utveckling och värdesätter engagemang och kreativitet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett av våra utvecklingsteam som ansvarar för våra geodatasystem. Vi utvecklar bland annat ett system för uppföljning av jordbruksmarker där vi med hjälp av satellitbilder och maskininlärning identifierar aktiviteter på våra marker. Alla våra team arbetar agilt och vi vill att våra medarbetare kontinuerligt ska utveckla både sig själva och teamet och ta stort ansvar för sitt arbete.

Arbetsuppgifterna består av implementation i våra egenutvecklade system. Vi utvecklar främst i Java och Typescript men även Python kan vara aktuellt. Utöver programmering deltar du i analys och nedbrytning av krav, systemdesign, sprintplanering tillsammans med teamet samt regelbundna retrospektiv för att ständigt göra vårt arbete lite bättre.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, har en helhetssyn och tänker långsiktigt. Du är nyfiken på nya tekniker och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. Som person värdesätter vi att du är analytisk med förmågan att bryta ner komplexa frågor, se samband och förstå konsekvenser av olika lösningsförslag. Vi lägger stor vikt vid samarbete och det är teamets resultat som är viktigast.

Du har mycket god kompetens inom Java samt Java EE som plattform och vi ser gärna att du har en agil värdegrund. Meriterande erfarenheter är Angular, Python, , Docker, Open Layers, PostGIS och Kubernetes. Vårt arbetsspråk är svenska och du behöver behärska svenska språket väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning men det är inte ett formellt krav.

ÖVRIGT
Placeringsort är Jönköping med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Scenkonstutvecklare musik och teater

Kultursekreterare
Läs mer Nov 28
Kulturutveckling

Som scenkonstutvecklare ingår du i en grupp av kulturutvecklare som genom sitt främjandearbete bidrar till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län. Utifrån den Regionala kulturplanen ska du tillsammans med aktörerna inom musik- och teaterområdet bidra till att stärka scenkonsten i Jönköpings län för såväl professionella scenkonstnärer och grupper som publik. Du ska utveckla områdets infrastruktur och strukturer för samverkan i länet. Delta och bidra i interregionala och nationella nätverk kopplade till respektive konstområde.

Rollen som scenkonstutvecklare musik och teater
Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra människor. Du är serviceinriktad och flexibel samt har vilja och intresse att leverera lösningar som leder till resultat. Viktigt för tjänsten är din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt är strukturerad i ditt arbetssätt.

Prioriterade arbetsuppgifter är:

• Skapa plattformar för samspel mellan institution, det fria kulturlivet, arrangörer och kommuner.
• Främja möjligheten att producera och turnera med professionell teater i Jönköping län.
• Skapa nätverk, mötesplatser och förutsättningar för professionella musiker.
• Främja samarbete mellan bildningsorganisationer, musiker och arrangörer.
• Stärka arrangörsledet inom teater- och musikområdet.

Din blivande arbetsplats
Sektionen Kulturutveckling är en del av Regional utveckling i Region Jönköpings län. Sektionen innehåller verksamheter så som Hemslöjd, Biblioteksutveckling, Bild och form gestaltning, samt främjande verksamhet inom konstområdena dans, film, litteratur, barn och unga, bild och form, samtida cirkus, musik och teater. Sektionen har ett särskilt uppdrag att arbeta med yttrandefrihetsfrågorna, vilket bland annat sker genom vårt Fristadsarbete. Utifrån den Regionala kulturplanen ska sektionen Kulturutveckling bidra till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län.

Din profil
Relevant högskoleutbildning inom kulturområdet eller motsvarande.
Har dokumenterad kunskap och erfarenhet av att arbeta med främjande arbete inom teater och/eller musikområdet.
Har erfarenhet från och nätverk inom aktuella konstområden.

B-körkort.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jonsson, kulturutvecklingschef;
magnus.jonsson@rjl.se alt. 010-242 45 27
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 7 januari 2024. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Intresseanmälan för meriterande sommarjobb inom ekonomi 2024

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 20
Ekonomistudenter, se hit! Vi söker nu dig som vill ha ett spännande och meriterande sommarjobb inför sommaren 2024.
Vi samarbetar med olika företag runt om i Jönköping och söker därför dig som är ambitiös och vill ta chansen att bygga på ditt CV samt skaffa dig erfarenheter under sommaren 2024. Vi söker dig som går första eller andra året på en tre- eller fyrårig ekonomiutbildning och är tillgänglig mellan vecka 24 till 33 kommande sommar.

Anmäl ditt intresse genom att skicka in en ansökan redan nu, vi har olika möjligheter inom ekonomi som vi matchar mot din ansökan. Urval och intervjuer sker under november och december 2023. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på roll och arbetsplats. Vi på Poolia arbetar brett inom ekonomi vilket innebär att vi söker konsulter för roller inom hela ekonomiflödet.
Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Löpande bokföring

- Kund- och leverantörreskontra

- Ekonomisupport

- Löneadministration

- Allmän administration

Vi efterfrågar en variation av olika erfarenheter och kompetenser, därav är det av stor vikt att det framgår tydligt i din ansökan vilka erfarenheter och kompetenser du besitter. Utveckla gärna dina ambitioner och intresse i syfte att lättare kunna matcha dig med rätt tjänst.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar första eller andra året på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Med fördel första året på en treårig högskoleutbildning eller första till andra året på en civilekonomutbildning. Vi förväntar oss god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Därtill talar och skriver du flytande på både svenska och engelska. Du bör också var tillgänglig mellan vecka 24 till vecka 33.

För att passa i en roll inom ekonomi bör du vara analytisk, strukturerad och ansvarstagande. Du har en god kommunikativ förmåga och besitter en naturlig känsla för service. Din ambition ligger i att få utvecklas och skaffa dig mer erfarenhet hos någon av våra samarbetspartners. Notera gärna din tillgänglighet i ansökan.

Om verksamheten
Vi på Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett vad du vill jobba med inom ekonomins hela spektra. Som konsult hos oss blir du en del av Poolia Jönköpings breda nätverk, vilket innefattas av bland annat ett stort antal ekonomer i olika roller och befattningar runt om i Jönköpings län. Vår innepersonal består av ett drivet och glatt team på 13 personer fördelat i lite olika roller.

Som konsult kommer du lära känna Isabella och Rebecca som arbetar som konsultchefer hos oss, likaså vår vassa rekryterare Ebba. Som konsultchef är vårt största fokus tillgänglighet och transparens. Du som konsult ska alltid känna dig sedd och få snabba svar på dina frågor. Utöver det så besöker vi dig på din arbetsplats och följer din utveckling. Vidare bjuder vi på Poolia in till årliga sommar och vinterfester; som vi hoppas att du vill vara med på! Vi kommer även ut med glassbilen på sommaren och ser till att du får nytta av vårt nätverk här i Jönköping.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansök nu

HR Business Partner till Lindström

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Nov 24
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa med ett företag som har varit 175 år i branchen? Tveka inte! Sök rollen som HR Business Partner till Lindström!


Om Lindström
Med ett brett utbud av servicelösningar, från arbetskläder, skyddskläder, mattor, restaurang- och hotelltextilier till absorptionsmattor och torkdukar för industrin är Lindström är ett av Europas ledande textilserviceföretag. Lindströms heltäckande service inkluderar behovsanalys, inköp, lagerhållning, uthyrning, tvätt och efterbehandling, leveranser, ersättning, och slutligen återvinning. Med ett stort kundfokus och med ett aktuellt och miljövänligt erbjudande når Lindström en bred målgrupp. 


Vi söker för Lindströms räkning en engagerad och erfaren HR Business Partner, som har goda kunskaper att arbeta med kollektivavtal. Som HR Business Partner hos Lindström arbetar du såväl operativt som strategiskt. Du kommer att driva samtliga HR processer inom verksamhetsåret och stödja chefer inom bland annat arbetsrätt, ledarskap, rekrytering, lönefrågor, arbetsmiljöarbete och kompetensutveckling. Du kommer även arbeta med att utveckla processer, identifiera utvecklingsområden och driva olika projekt. I denna centrala roll kommer du att vara en nyckelspelare i att stödja och utveckla Sveriges team av medarbetare och vara involverad i hela spektrumet av HR-uppgifter. Det förekommer periodvis resor i tjänst för att besöka Lindströms anställda på olika kontor (Göteborg, Jönköping, Malmö och Stockholm).

Arbetsuppgifter: Ansvara för HR-support och rådgivning till ledningsgruppen och medarbetare.
Hantera inledande steg i rekryteringsprocesser - både white collar och blue collar.
Organisera lokala utbildningar och följa upp och uppdatera vid behov.
Följa Lindströms årshjul– målsättning och granskning, lönerevision, succession planning, bonusöversyn etc.
Stötta HR Managers inom den globala organisationen.
Identifiera områden där organisationen kan förbättras.

Krav på erfarenheter: Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande HR Business Partner-roll.
Stark förståelse för HR-processer och bästa praxis.
Erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.

Meriterande:
Språkkunskaper i spanska eller arabiska.
Erfarenhet av HR-systemet SuccessFactors.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du kännetecknas av att vara handlingskraftig och driven, lösningsorienterad och serviceinriktad. Att du har ett öga för detaljer, samtidigt som du kan se den större bilden.

Övrig infromation:
Arbetstider: Måndag- fredag 8-17. Lindström erbjuder friskvårdsbidrag, har kollektivavtal och har ettt bonussystem som baseras på KPI:er. I slutet av rekryteringsprocessen kommer kandidaten få genomgå tester.


Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du är den rätta personen för denna spännande roll, ser vi fram emot att höra från dig.
 
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Agnes Hildén på agnes.hilden@barona.se. Observera att vi på grund av GDPR inte kan ta emot ansökningar via e-post.

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer här:  https://barona.se/om-barona/

Ansök nu

Skolinspiratör till Ung Företagsamhet i Jönköpings län

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jul 18
Ung Företagsamhet är en icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet. Detta gör vi dels genom att stimulera ungdomars kreativitet och entreprenörsanda dels genom att ge ungdomar insikt i företagandets villkor och drivkrafter. Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på 24 fristående regionala föreningar. Ung Företagsamhet i Jönköpings län arbetar med tre läromedel för grundskolan, UF-företagande på gymnasiet och ett alumnnätverk.

Vi söker just nu en skolinspiratör till vårt team...

Tjänsten består i huvudsak av:

- Inspirationsföreläsare för UF-elever på gymnasiet och elever i årskurs 8 och 9.

- Stöd och support till UF-företagare på gymnasiet

- Stöd och support för elever på grundskolan som deltar i grundskoleutmaningar - Administrera vårt register för UF-företag och UF-lärare

- Delta vid övrig verksamhet inom Ung Företagsamhet (mässor, kickoffer, mm)

- Tillsammans med gymnasieansvarig arbeta för att marknadsföra och sälja in UF-konceptet till fler av länets gymnasieskolor och gymnasieprogram

Profil:

Vi söker dig som är lyhörd, har en god social kompetens, lätt för att bemöta andra människor och som gillar att prata inför en grupp. Du uppmuntrar, inspirerar och motiverar andra runtomkring dig och kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vi värdesätter prestigelöshet och viljan att tillsammans nå våra mål! Du är en god organisatör och ser till att dina arbetsuppgifter blir gjorda i tid.

Vi ser gärna att du har drivit UF-företag tidigare - kunskap och erfarenhet av vårt verksamhetsområde är starkt meriterande. Beskriv gärna i din ansökan om du tidigare arbetat med försäljning, kundrelationer och marknadsföring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde så snart som möjligt under hösten 2023. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Körkort är ett krav då du kommer besöka skolor i hela länet.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig är du välkommen att skicka din ansökan senast den 20 augusti.

Vid frågor kontakta:

Regionchef Karolina Borg eller Gymnasieansvarig Jakob Sandström

Ansök nu

Ekonomi och Administrationsspecialist

Redovisningsassistent
Läs mer Nov 20
Om tjänsten: Rely Consulting söker nu en erfaren heltidstjänst inom ekonomi och administration för att stödja flera företag i Bottnaryds industriområde. Denna roll innebär ett brett ansvar över hela ekonomiflödet, från hantering av fakturor och löner till avslutande av bokslut.

Dina huvuduppgifter:
Effektiv hantering av fakturor och löneadministration.
Ansvarig för månads- och årsbokslut, inklusive rapportering och analys.
Självständigt arbete med ekonomiska processer och system.
Administrativa uppgifter och support till företagsledningen.


Vem är du?
Har gedigen erfarenhet inom ekonomi, särskilt bokslutsarbete.
Är självgående, noggrann och har en god förmåga att organisera och prioritera arbetsuppgifter.
Har goda kunskaper i ekonomisystem och MS Office, särskilt Excel.
Utmärkta kommunikationsförmågor på svenska, både muntligt och skriftligt.

Krav:
Relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
B-körkort och tillgång till egen bil för pendling.


Vi erbjuder:
En dynamisk arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter.
Möjligheten att arbeta med flera olika företag och lära känna många aspekter av industrin.
Konkurrenskraftig lön och goda anställningsvillkor.


Är du den drivna och erfarna ekonomispecialist vi söker? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till hiba.jaouni@relyconsulting.se omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Utbildare inom ekonomi!

Ekonomikonsult
Läs mer Okt 9
Vi erbjuder:
En dynamisk och stödjande arbetsmiljö där dina idéer värderas och din personliga utveckling prioriteras.
Möjligheten att arbeta med ett brett spektrum av företag och branscher.
En konkurrenskraftig lön med förmånliga anställningsvillkor.
Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.
Är du redo att bli en del av vårt team och bidra med dina kunskaper och ditt engagemang till Rely Consulting och våra klienter? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev till hiba.jaouni@relyconsulting.se.
Om Rely Consulting


Välkommen till Rely Consulting, en ledande aktör inom ekonomi- och affärsrådgivning som arbetar tätt med små och stora företag för att skapa hållbara och effektiva lösningar inom ekonomistyrning, personalhantering och affärsutveckling. Vårt engagerade team av experter strävar efter att leverera en service som är både personlig och professionell, där vi kontinuerligt förbättrar och anpassar våra tjänster för att möta våra klienters unika behov och utmaningar.


Om tjänsten


Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför en engagerad och kompetent Utbildare inom Ekonomi som kan stärka vårt team och bidra till att föra vår utbildningsverksamhet till nästa nivå.


Dina arbetsuppgifter


Som Utbildare inom Ekonomi hos oss kommer du att:


Utveckla och genomföra utbildningar inom personal- och företagsekonomi.
Bidra med din expertis för att anpassa utbildningsmaterial till aktuella behov och trender.
Vara en nyckelperson i dialogen med våra klienter för att förstå deras specifika behov och anpassa utbildningsinsatser därefter.
Arbeta tätt ihop med vårt konsultteam för att hålla dig uppdaterad om branschtrender och utmaningar.
Dina kvalifikationer


Professionellt bemötande: Du representerar företaget och är en viktig del i att bygga och upprätthålla relationer med våra klienter. Din förmåga att agera professionellt och tillmötesgående i alla situationer är avgörande.


Hög Servicekänsla: Att förstå och överträffa kundernas förväntningar är en del av vår framgång. Din vilja och förmåga att leverera högkvalitativ service och vara lyhörd inför kundens behov är essentiellt.


Mycket god pedagogisk förmåga: Du har förmågan att förklara komplexa ekonomiska begrepp och processer på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Ditt engagemang och ditt intresse för att ständigt utveckla dina pedagogiska metoder är något vi värderar högt.


Mycket god kunskap inom Personal och företagsekonomi: Du har en djup kunskap och förståelse för ekonomiska principer, lagstiftning och bästa praxis inom personal- och företagsekonomi.


Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och ta nästa steg tillsammans i att forma framtidens ekonomiutbildning!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Arabisktalande handledare/jobbcoach till Jönköping

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 15
För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du uppnår de krav vi ställer enligt alternativ 1 eller 2 längre ner i annonsen. Förtydliga i din ansökan, vilket alternativ som du uppnår.
Nu söker vi en ny kollega i Jönköping till vårt team på Jobbkompaniet Nova. Vi söker en person som vill utmanas och utvecklas i en roll som jobbcoach. För att lyckas i rollen är det viktigt att du brinner för att stötta och motivera andra att nå sina mål och att komma ut i sysselsättning.
En av de främsta uppgifterna som jobbcoach är att skapa gedigna ansökningshandlingar till sina deltagare. Vi förutsätter därför att dina ansökningshandlingar är väl genomarbetade och tilltalande.
Eftersom vi träffar olika typer av människor och flertal av dem enbart pratar arabiska, är det krav att du pratar flytande arabiska.
Arbetsuppgifter:
I arbetet som jobbcoach har du kontakt med arbetssökanden som behöver extra hjälp med att komma ut på arbetsmarknaden. Ditt jobb kommer bestå av tre huvudsakliga delar. Den första delen är att skapa kontakter med arbetsgivare och matcha ut lämpliga kandidater i jobb eller studier. Den andra delen består i att stötta och rusta arbetssökande att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Den tredje delen av arbetet är administrativt, då deltagarnas utveckling regelbundet ska redovisas till Arbetsförmedlingen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Coachande samtal
Vägledning mot arbete eller studier
Administration, såsom journalföring och rapportering till Arbetsförmedlingen
Planering av det egna arbetet samt deltagarnas aktiviteter
Hålla i föreläsningar och seminarier
Matcha arbetssökande med arbetsgivare
Ständigt arbeta med att utöka dina arbetsgivarkontakter

Tjänsten:
Tjänsten är på heltid, men startar eventuellt på en lägre procent. Arbetstider är vardagar kl. 08:00-17:00 med viss flexibilitet. Du kommer att vara placerad i Jönköping och ha ansvar över bemanning av våra öppettider på våra kontor.
Du får ett arbete på ett växande företag, där vi värnar om det bästa för våra deltagare. Prestigelöst arbete där vi stöttar och hjälper varandra för att utvecklas och nå goda resultat. En god arbetsmiljö, med härliga kollegor där du får bidra till verksamhetsutvecklande frågor. Tillit och förtroende med stor frihet under ansvar från chef och kollegor. Strukturerad och informativ upplärning.
Vi lägger stor vikt vid personlighet, då vi letar efter en person som förutom att göra ett bra arbete även passar in i vår personalstyrka. Tillträde sker när vi har hittat rätt kandidat för tjänsten och intervjuer sker löpande. Vänta inte med att skicka din ansökan, då rekryteringen kan avslutas innan slutdatum för annonsen.
Om dig:
Vi tror att du är en målinriktad person, som älskar att stötta och hjälpa andra människor. Du bör vara flexibel, ordningsam och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Du värdesätter olikheter och har förståelse för att människor har olika förutsättningar och kommer från olika kulturer.
För att lyckas som handledare behöver du även ha förmågan att inspirera och motivera andra, samt vara insatt i hur det svenska arbetsmarknadssystemet fungerar. Arbetet är till viss del säljande, så har du även en säljande personlighet kommer du vara perfekt för jobbet. Det är meriterande om du har ett stort nätverk, kännedom om den lokala arbetsmarknaden och ett etablerat kontaktnät med arbetsgivare.
Som person trivs du att arbeta med människor och har god förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete. Du har god kommunikationsförmåga och det är meriterande med erfarenhet av coachning sedan tidigare.
Meriter
Ytterligare språkkunskaper
Körkort och tillgång till bil
Goda kunskaper av Microsoft Teams
Tidigare arbetat inom programmen STOM eller KROM
Arbetslivserfarenhet av försäljning eller coachning

Krav för tjänsten
Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Mycket goda kunskaper i arabiska, framförallt tal
Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
Eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenheter enligt nedanstående krav från Arbetsförmedlingen

För att vara aktuell för tjänsten måste du även uppfylla något av följande krav nedan, antingen enligt alternativ 1 eller alternativ 2:
Alternativ 1
Du har tillämpad högskoleutbildning eller motsvarande yrkeshögskoleutbildning där du läst minst 180hp.
Du har även minst två (2) års sammanlagd arbetslivserfarenhet på heltid.
Alternativ 2
Du har minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå (60hp eller motsvarande) med minst godkänt resultat.
Du har även minst tre (3) års sammanlagd arbetslivserfarenhet på heltid inom något av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omställningsarbete för arbetssökande.
- Studie- och yrkesvägledning.
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
- Arbete med social- och grupp-psykologi.
- Karriärvägledning.
Var vänlig och skicka med ditt utbildningsintyg i din ansökan. Förtydliga gärna vilket alternativ ovan som du uppfyller.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vårdadministratör/ Läkarsekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Okt 17
Inledning
Inledning
Söker du en dynamisk arbetsplats med ett nära samarbete, en trevlig stämning och varierande arbetsuppgifter? Se då hit.
Arbetsuppgifter
Som vårdadmninistratör/läkarsekreterare får du möjlighet att bistå oss med en viktig och central roll som är ytterst nödvändig för en fungerade verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande där du bland annat kommer arbeta med:
Sedvanliga administrativa uppgifter och dokumentation.
Remisshantering.
Diagnosklassificering.
Möjlighet till eget ansvar inom verksamhetsutvecklingen och IT data vana som kan bli aktuellt för den som är intresserad.
Även möjlighet till extraarbete under jour- och närakutpass.

Vi söker dig som
Är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare med kodningsutbildning. Meriterande är om du tidigare haft erfarenhet av yrket samt av arbete i Cosmic, men det är inte ett krav. Även du som saknar erfarenhet är välkommen att söka.
Främst tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas på Wasa vårdcentral. Vi söker dig som tänker till det lilla extra för att göra ett gott bemötande bland så väl våra patienter som kollegor, har ett stort engagemang i ditt arbete och värdesätter lojalitet högt.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Vi tror på att bemötande, ansvar och struktur bidrar till en god arbetsmiljö och leder till patientsäkert arbete och kvalitativ vård.
Hos oss är det viktigt att samtliga medarbetare gillar att komma till arbetsplatsen och även ges möjlighet att utvecklas inom sin profession.
Vi erbjuder
Heltid eller deltidstjänstgöring, med möjlighet till hemarbete.
Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
Delaktighet i verksamheten, styrning av eget arbete samt medbestämmande av eget schema & ledigheter.
Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.

Wasa vårdcentral startade 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nybyggda, moderna lokaler. Vi befinner oss på Kungsängen i Jönköping. Vi ingår i vårdval inom Region Jönköping och omfattas av kollektivavtal
För mer info om tjänsten
Är du välkommen att ring eller maila till Josefine Fröjd, administrativ enhetschef på 010-24 288 08 eller mail Josefine.frojd@rjl.se
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Allakando läxhjälp Huskvarna, privatlärare, Gy: Matematik

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 29
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu

Software Tools Engineer - Driving Innovation at Husqvarna Group

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 29
Welcome to the heart of innovation at Husqvarna Group, a global leader in outdoor power products. We're on a mission to reduce carbon emissions and promote circular practices, and we want you to be a key player in our journey – we call it Sustainovate!
About Us:
Join the Wheeled department, a team of over 50 professionals dedicated to product development in both electric and mechanics. As we expand, we're in search of a Software Tools Engineer with a knack for software loading in products featuring extensive CAN networks.
What You'll Do:
Work on Ride-on products with Hybrid, full electric, and petrol solutions for professional and residential use. Solutions such as Bluetooth, LTE, BMS, BLDC inverters, HMI, UI, GNSS, HMI displays, Remote control and Autonomous machines, you'll deal with a variety of technologies. Your role? Creating software bundles to facilitate automatic updates for our products across different CAN nodes.
Your Responsibilities:
- Develop software bundles for automatic product updates.
- Collaborate with various departments within Husqvarna.
- Release new software to our factories and service organization.
Your Skills:
- Proficient in .NET development with C#.
- Familiar with MVVM architecture.
- Experience with Python, JSON files, and Azure.
- Previous use of WPF (Windows Presentation Foundation) with Telerik UI and MahApps is a plus.
- C++ and CAN networks knowledge is advantageous.
What We Value:
Teamwork is at the core of what we do. If you enjoy collaborative problem-solving across departments, you'll feel right at home here.
Ready to be a part of our coding crew? Apply now and let's drive innovation together at Husqvarna!
Your application:
Can you envision yourself being a part of this? If so, send us your application including resume and personal letter.
If you have any questions regarding the position, please contact
Hiring Manager – Dick Marcusson dick.marcusson@husqvarnagroup.com and if you have any questions regarding the recruitment process please contact Recruiter – Kristin Sundlo, kristin.sundlo@husqvarnagroup.com

Ansök nu

Systemutvecklare/programmerare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 27
Vill du jobba i en grupp med engagerade och drivna kollegor?
Vi på Ljungs söker en .NET utvecklare som vill skapa och bygga digitala lösningar.
På Ljungs kommer du att jobba med både korta och långa projekt för befintliga och nya kunder. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer att ha utrymme för att vara flexibel och kunna påverka lösningarna. Du kommer få möjligheten att jobba med ett flertal kunder och projekt med fokus på backend-utveckling.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av utveckling inom .Net
Har hanterat databaser
Har goda kunskaper i svenska, tal och i skrift
Brinner för att leverera kod av högsta kvalitet.

Du kommer att få jobba på en webb- och reklambyrå som har utvecklat digitala lösningar för kunder sedan mitten av nittiotalet. Utöver detta jobbar vi även med varumärken och kommunikation.
Vi på Ljungs erbjuder goda utvecklings- samt utbildningsmöjligheter och en kultur som präglas av god gemenskap och samarbete.
Anställning: Heltid
Tjänst: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att ringa oss på +46 708 19 07 58 eller maila thomas@ljungs.nu.
Vi ser fram emot din ansökan, Välkommen!

Ansök nu

Junior Software Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 21
Jobbeskrivning
Om tjänsten
Denna annons riktar sig främst till dig med goda kunskaper inom Systemutveckling. Du blir anställd direkt av Albia Sweden AB och kommer att arbeta som konsult åt någon av våra kunder, vid sidan om dina ordinarie studier. Konsultuppdraget varar till och med 2024-06-30 och är på plats hos ett företag i Lund.
Om företaget
Albia Sweden AB är ett svenskt IT-konsultbolag med huvudkontor i Jönköping. Vi har moderna och nyrenoverade lokaler på Science Park i centrala Jönköping. Vi levererar innovativ informationsteknologi till företag som är eller vill upp i molnet. Albia erbjuder främst tjänster inom systemutveckling och drift, men även it-support och hårdvarunära tjänster.
Arbetsuppgifter
Att arbeta som Junior Systemutvecklare på Albia innebär ett givande och socialt jobb där vi arbetar i lag med syfte att skapa värde för våra kunder. Du kommer som Junior Systemutvecklare på Albia att få arbeta som konsult åt någon av våra kunder. En stor del av arbetsuppgifterna består av att utveckla applikationsramverk.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Relevant utbildning, exempelvis inom systemutveckling.
Kunskaper inom C++ och Python.
Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.
Erfarenhet av systemutveckling och Linuxmiljön.
Utbildning eller erfarenhet av Inbäddad utveckling / Embedded.

Vi ser att du som söker har en relevant IT-utbildning. Som Junior Systemutvecklare på Albia bör du uppskatta lagarbete och föredra att sätta laget före jaget. Du får saker gjorda och tycker om att ta eget ansvar.
Varmt välkommen med er ansökan! Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringsansvarig nedan.

Ansök nu

konsultchef till randstad i jönköping

Personalansvarig
Läs mer Jul 7
Vi söker inte nödvändigtvis dig som kommer från branschen, det gör nämligen så många av våra superduktiga kollegor redan. Vi vet av erfarenhet att du kan ha utvecklat de förmågor som krävs för att bli framgångsrik i vår bransch på andra håll. Vi söker dig som är van vid att lyckas med det du företar dig, som har stark drivkraft och som brinner lite extra för att göra andra människor nöjda. Oavsett om det rör sig om en kund, en kollega eller en helt ny kontakt. Att jobba som konsultchef i bemanningsbranschen är dynamiskt, mångfacetterat och socialt och i vår mening är det världens absolut roligaste jobb!

Rollen som konsultchef är som sagt mångfacetterad men består sammanfattningsvis av att du har ansvar för ett par kunder där du har några av våra duktiga konsulter som arbetar. Konsulterna är anställda av oss så din roll omfattar rekrytering av konsulter och det fulla arbetsgivaransvaret för dessa, men inte minst försäljning hos såväl befintliga kunder som hos helt nya. Plus allt däremellan som administration, skriva annonser, träffa kunder, kandidater & medarbetare.

Varje dag arbetar du för att dina kunder ska ha de bästa konsulterna på plats och att dina konsulter ska vara hos den bästa tänkbara arbetsplatsen för just dem. Vi arbetar proaktivt och initierar kontakt med såväl företag som kandidater genom mail och telefon efter noggrann kartläggning. Kunderna är verksamma inom olika branscher och dina konsulters profiler skiljer sig därför åt och kan vara tjänstemän eller arbetare. Det gör att jobbet är väldigt varierande och att du hela tiden får möjlighet att lära dig nya saker och fortsätta utvecklas i din roll.

Rollen handlar mycket om att vara kreativ och ihärdig. Att kunna coacha, skruva och våga sälja till och utmana kunderna i vad de vill ha. Vi bollar, föreslår och konsulterar med våra värderingar som ledstjärna; to know, to serve, to trust och simultaneous promotion of all interest.

ansvarsområden

-
Försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.

-
Rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga spännande kontaktnät av kandidater genom search och och andra nätverksaktiviteter.

-
Personalansvar: Fullt personalansvar för en grupp duktiga konsulter på uppdrag där du jobbar med alla typer av personalrelaterade ärenden som kan dyka upp i vardagen i form av bland annat; utvecklingssamtal, rehab, karriärcoachning osv.

-
Administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c.

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?

- Vi sa att det var världens roligaste jobb, men inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig.

- Du kan ha bakgrund från service, ledarskap eller försäljning och är van vid att ta ett stort eget ansvar. Du kan tidigare ha haft ansvar för uppsökande försäljning, personal, budget (kanske alla delar?) eller ansvar för en hel liten verksamhet som du har drivit. Kanske har du en eftergymnasial utbildning eller haft ett eget bolag men vill nu påbörja en ny karriär?

- Oavsett vad du har gjort sedan tidigare så är du en person som drivs av att samarbeta nära med andra och du har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, målinriktat och alltid med fokus på målet. För det är det som behövs för att lyckas hos oss i rollen som konsultchef!

- Du är kommunikativ och säljande som person och framför allt älskar du att ge förstklassig service. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter mycket människor med olika typer av bakgrund.

Du står eventuellt inför att byta riktning på din karriär eller vill fortsätta på inslagen bana men hos en ny arbetsgivare och tycker, precis som vi, att jobbet som konsultchef är drömjobbet. Vi ger dig möjlighet till en karriär på världens största HR-serviceföretag. Du kommer, å din sida, att bidra med din vinnande attityd, ditt stora engagemang i det du företar dig och inte minst din positiva inställning.

placering och omfattning

Du kommer att vara placerad på Randstads kontor i Jönköping men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.. Rollen omfattar en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader med start enligt överenskommelse.

Det kan även finnas möjlighet att jobba deltid om ca 50-75% om man hellre vill det.information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2023-08-13. OBS: Denna rekryteringsprocess tar semesteruppehåll och kommer tas upp igen i slutet på augusti så därför kan svarstiden vara något längre än vanligt.

Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Sophie Jörnelius, Branch Manager, via sophie.jornelius@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Karriärkonsult sökes till projekt Rusta och Matcha!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 23
Arcus är ett utbildning- och jobbförmedlingsföretag som utför tjänster till både offentliga verksamheter, privata kunder och är en leverantör till Arbetsförmedlingen.
I över 25 år har vi levererat våra tjänster och finns idag på över 100 orter i Syd- och Mellansverige redo att stötta våra deltagare ut i arbete eller mot vidare studier.

Arcus vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete!

Vi vill vara det självklara valet inom vår bransch och den leverantör som alltid överträffar kundens förväntningar. Vårt engagemang, vårt driv och vårt professionella förhållningssätt hjälper oss att nå våra mål och vara den goda och erkända leverantör vi önskar.
Arcus bygger broar för ett bättre samhälle – för alla!

Arcus är sedan 2022 en del av YA koncernen där vi tillsammans är ca. 900 medarbetare i hela Sverige.

Arcus söker nu en driven och engagerad karriärkonsult till tjänsten Rusta & Matcha!

Som Karriärkonsult möter du dagligen människor som varit arbetssökande under en längre tid och behöver din stöttning för att hitta sin plats på arbetsmarknaden igen.

För att lyckas i rollen som karriärkonsult så ska du:

• Ha ett möjlighetsorienterat förhållningssätt
• Vara förtroendeingivande och ha förmågan att skapa goda relationer med såväl deltagare som arbetsgivare.
• Ha en god servicekänsla och lyhördhet som kommer naturligt för dig och du är van att ha mycket kontakt med andra människor.
• Brinna för att deltagarna ska lyckas komma i arbete eller studier.
• Kunna tillämpa Arcus metoder och arbetssätt för att skapa resultat och säkerhetsställa avtalsefterlevnad.

Du kommer att jobba med människor både enskilt och i grupp genom bland annat individuella samtal, workshops, intervjuträning och företagsbesök.

Företagskontakter är en viktig del i matchningen ut mot arbete vilket innebär att vi söker dig som kan utveckla ett kontaktnät samt har stor förmåga att skapa och vårda företags- och kundkontakter.

Formell kompetens

Alternativ 1

Utbildning:
Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng.

Arbetslivserfarenhet:
Minst 2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två år.

Alternativ 2

Utbildning: Minst ett 1 års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Arbetslivserfarenhet:
Minst tre 3 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och grupp-psykologi
• Karriärvägledning

Vår organisation karaktäriseras av sunda värderingar och god förståelse för människan bakom arbetet. Vi är därför måna om att våra medarbetare tillför positiv energi och bidrar till trivsel och samarbete, vilket också gör det viktigt att du ser dig själv som en lagspelare. Slutligen ser vi gärna att du är ansvarstagande och är bra på att organisera och planera din tid.

På Arcus är vi professionella, agila, goda förebilder och engagerade!

Information
Tjänsten är på uppdrag av Arbetsförmedlingen och utlyses i Jönköping.
Resor i tjänsten förekommer mellan olika närliggande orter.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-12-23.
Om du känner att du är rätt person så sökt tjänsten omgående då intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Pga. GDPR tas ansökningar inte emot via mejl, vänligen skicka in din ansökan på vår hemsida.

Bifoga följande dokument till din ansökan
CV
Tjänstgöringsintyg
Examensbevis eller betyg

Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning
100 %

Tjänstgöringsort
Jönköping

Kontaktperson
Områdeschef: Edin Selimagic
Mail: edin.selimagic@arcus.nu

HR
Mail: HR@arcus.nu

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hagagruppen i Möbler AB söker erfaren ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 23
Hagagruppen i Möbler AB söker erfaren ekonomiassistent på 100% med inriktning på löneadministration och bokföring!
Vill du arbeta i ett spännande och växande möbelföretag? Då kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig! Hagagruppen söker just nu en driven och erfaren ekonomiassistent med stor kompetens inom löneadministration och bokföring.
Hagagruppen som ligger i Bottnaryd är en av Sveriges ledande möbelgrossister. Vi levererar möbler till i stort sett alla möbelbutiker i Sverige. www.hagagruppen.se


Arbetsbeskrivning:
Som ekonomiassistent kommer du att ha en nyckelroll i företagets ekonomiska och administrativa verksamhet. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
- Löneadministration: Du kommer att vara ansvarig för att hantera och administrera hela löneprocessen. Vi har både tjänstemän & arbetare, deltidsanställda & extraanställda. Du ska ha erfarenhet av både lönesystem och tidsredovisningssystem (inkl tidsstämpling). Du ska också kunna hantera semesterskuldsberäkning och ha erfarenhet av kollektivavtal & försäkringar.
- Bokföring: Du kommer att arbeta med företagets dagliga bokföring och vara ansvarig för att bokföra in- och utbetalningar, fakturering, leverantörsreskontra, kravhantering, momsrapportering, periodisk sammanställning, arbetsgivardeklaration, månadsavstämningar etc.
- Inköp: Du kommer jobba med våra löpande inköp från Asien. I detta arbete har du regelbunden kontakt med våra leverantörer och speditörer för att köpa in samt boka sjötransporter. Arbetsspråket är engelska.
- Rapportering: Du kommer att producera och analysera finansiella rapporter och bistå med ekonomisk rapportering till ekonomichef och ledningen.


Kvalifikationer och egenskaper:
För att vara framgångsrik i denna roll bör du uppfylla följande kvalifikationer och egenskaper:
- Relevant utbildning inom ekonomi eller liknande område.
- Minst 3 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med inriktning på löneadministration och bokföring.
- Grundläggande kunskaper inom skattelagstiftning och arbetsrätt.
- Erfarenhet av att arbeta med löneadministrationssystem och bokföringsprogram.
- Erfarenhet av administrativt arbete inom export- och import av varor
- Erfarenhet av valutahantering
- Noggrannhet och god analytisk förmåga.
- Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
- God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi erbjuder:
Hagagruppen i Möbler AB erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en växande verksamhet. Då vi jobbar med inköp från Asien så kommer du få tillgång till flera internationella kontakter. Du kommer även vara en del av ett engagerat och kompetent team med stor erfarenhet av internationella affärer. För rätt person finns det även möjligheter till vidareutbildning och karriärsutveckling inom företaget.
Om du är intresserad av denna utmanande roll och vill vara med och bidra till Hagagruppens framgång, skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Din ansökan vill vi ha senast den 23 december till: info@hagagruppen.se

Ansök nu

Administratör till Svenska Kyrkan Jönköping

Registrator
Läs mer Nov 27
Är du en skicklig och dedikerad Administratör som vill spela en viktig roll i att stödja och stärka Svenska kyrkans dagliga verksamhet? Värdesätter du en omväxlande vardag och frihet under ansvar? Då finns den perfekta möjligheten för dig! Till Svenska kyrkan, Jönköpings församling, söker vi en trygg och strukturerad Administratör. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Svenska kyrkan Jönköping, Växjö stift, gestaltar församlingens grundläggande uppdrag i en dynamisk kontext som växer med knappt 2000 invånare om året. Församlingen verkar i en kommun som på sikt tar höjd för 200 000 invånare. En utvecklingskurva som påverkar och förändrar förutsättningarna för invånare, näringsliv, föreningsliv och kristna församlingar som vår. Jönköpings församling arbetar med utgångspunkt i tio kyrkor, organiserade i tre geografiska verksamhetsområden. Församlingen driver tre förskolor, familjerådgivning, samtalsmottagning och diakonimottagning. Vi finns på sjukhuset, på högskolan och i kriminalvården.
Om tjänsten
I rollen som Administratör hos Jönköpings församling kommer dina ansvarsområden främst att innefatta digital arkiv- och diarieföring, posthantering samt andra allmänna kontorsuppgifter. Då verksamheten inom kort kommer att omforma och effektivisera informationshanteringen kommer en stor del av ditt arbete att innefatta implementering och utveckling av den digitala diarieföringen. Vidare kommer du att sitta med i kyrkofullmäktige samt delta i andra politiska sammanhang såsom kyrkoråd där dina arbetsuppgifter främst innefattar protokollsskrivning. Du arbetar tätt med två andra administratörer som stöttar och hjälper varandra i diverse arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta kontorstider och ingå i församlingssupporten som är en del av Jönköpings församling. Ditt kontor är på Sofiagården, mitt i centrala Jönköping. Du rapporterar till Arbetsledande Komminister.
Här får du möjlighet att ta dig an en nyckelroll som värdesätts högt!
För tjänsten krävs

Goda kunskaper och erfarenheter av digital diarieföring


Erfarenhet av administration inom kommunal/statlig/kyrklig förvaltning


God administrativ förmåga


Självständigt arbete och förmåga att hitta kreativa lösningar på uppkomna problem


Att du kan hantera och även utveckla arbetet med verksamhetens digitala system


Förståelse för Svenska kyrkans organisation och verksamhet


Vem är du?
Du som söker har en relevant utbildning inom administration eller motsvarande arbetslivserfarenhet (gärna både och). Erfarenhet av liknande offentliga administrationsuppgifter är meriterande. Vidare har du en passion för administrativa arbetsuppgifter samtidigt som vi tror att du delar Svenska kyrkans vision och värderingar. Du är ansvarstagande och strukturerad och ger alltid en god service och ett varmt bemötande till personer i din omgivning, även i svåra situationer. Då delar av ditt arbete kommer att inkludera hantering av hög sekretess är det av vikt att du är en lojal och samarbetsvillig person med hög integritet.
Hos Svenska kyrkan, Jönköpings församling, får du möjlighet att arbeta i en nytänkande och framåtsträvande organisation. Här blir du en betydelsefull del av arbetslaget i Jönköping! Som person önskar vi att du är en lagspelare som gärna bidrar med det du är och kan till hela arbetslaget. Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68 eller jonna.jonsson@poolia.se .

Ansök nu

Produktionscontroller till internationellt bolag

Controller
Läs mer Nov 23
Har du tidigare arbetat som Controller och trivs i en arbetsroll där du får agera rådgivare åt ledningsgruppen? Är du en affärsmässig person som drivs av att leda verksamheten framåt? Då kan du vara rätt för denna tjänst! Vi söker nu en Produktionscontroller till ett internationellt bolag i Huskvarna. Tjänsten är initialt på konsultbasis i sex månader med goda möjligheter till förlängning. Önskat startdatum är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Produktionscontroller stöttar du ledningen med ekonomiska frågor och bidrar till att skapa lönsamhet och struktur i organisationen. Du arbetar med systemhantering, datamängder och att effektivisera rutiner och processer för att skapa en sammanhängande helhet.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta verksamhetsnära och lokalt förse ledningen samt avdelningschefer med ekonomiska rapporter, exempelvis månad- och kvartalsrapporter. Du arbetar med omkostnader, indirekta kostnader och stöttar med faktureringar vid behov. Därtill driver du utveckling och effektivisering av interna processer. Du ingår i ett centralt ekonomiteam och samarbetar även med andra Controllers i liknande roller. I din roll är du placerad på kontoret i Huskvarna, med möjlighet till distansarbete i viss mån. Arbetstiderna är dagtid: måndag till fredag, med möjlighet till flex.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetslivserfarenhet inom controllerområdet. Du har med fördel arbetat inom tillverkningsindustrin och har ett tekniskt intresse. Därtill har du en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För tjänsten krävs även att du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper av MS Office i synnerhet Excel. Meriterande är om du tidigare har arbetat med Hyperion, Agresso eller IFS Chilli.

För att trivas i rollen som Produktionscontroller är du ambitiös, handlingskraftig och tycker om att arbeta självständigt likväl som du trivs där när du får samarbeta med andra. Vidare tar du egna initiativ, är utåtriktad och har en förmåga att prioritera flera parallella arbetsuppgifter på ett strukturerat och noggrant sätt. Till dina kompetenser hör även en analytisk och affärsmässig förmåga.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Tech Lead till Wondr!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 22
Är du redo för nästa nivå inom systemutveckling?
Hos oss får du inte bara ett jobb – du får möjligheten att forma framtidens system! Vi söker efter en passionerad systemutvecklare som vill koda smarta och innovativa lösningar.
Om Wondr
Wondr är ett smart, avancerat och användarvänligt affärssystem för hela träningsbranschen. Företaget grundades 2017 och vi har sedan start haft som mål att göra våra kunder mer lönsamma genom att erbjuda en helhetslösning för hela verksamheten.
Vårt kontor är placerat precis utanför Jönköpings stadskärna och som systemutvecklare hos oss kommer du ingå i ett team med erfarna kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter för att stötta och utveckla varandra.
Att arbeta hos oss
Upptäck en dynamisk och varierande arbetsvardag där du har friheten att forma din egen dag och ta ansvar för din framgång. Vi tror på att du ska kunna påverka och forma din roll på ett sätt som passar dig bäst.
Eftersom vi är ett ungt och snabbväxande företag med en stark önskan att våra anställda ska utvecklas tillsammans med oss, finns stora möjligheter till utveckling inom dina expertisområden.
Vårt kontor är inte bara en arbetsplats; det är en miljö där varje medlem i teamet ska känna sig trygg och ha möjlighet att blomstra. Omge dig med spännande möjligheter i varje hörn och var med på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik.
Det här är du:
Eftersom du kommer att arbeta med utvecklingen av vår mjukvara, förutsätter vi att du redan har ett stort intresse för att skapa webbaserade lösningar. Om du dessutom besitter kunskaper inom iOS och Android-utveckling är det meriterande.
Vi förväntar oss att du har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller motsvarande, men värdesätter också relevant arbetslivserfarenhet eller kunskap från egna projekt. Framför allt ser vi att du har ett genuint intresse för den digitala utvecklingen och trivs med att skapa nyskapande lösningar. Som problemlösare och ansvarstagande lagspelare är du ivrig att lära dig nya saker. Du värdesätter ditt arbete och strävar ständigt efter att växa som utvecklare för att skapa effektiva tekniska lösningar och en sömlös användarupplevelse.
Ditt Spelfält:
PHP Maestro
Koda som en mästare och skapa dynamiska, högpresterande applikationer som utmanar normen.
My Maven
Optimera inte bara frågor, skriv poesi med databaser. Din fingertoppskänsla för transaktioner och indexering är legendarisk.
Websockets Virtuos
Ta kontroll över realtidskommunikation och skapa upplevelser som ansluter människor över världen.
MVC Magiker
Gör kod till konst med ditt behärskande av MVC-ramverk, skapa arkitektoniska mästerverk som inspirerar andra.
React Riddare
Bygg användargränssnitt som hypnotiserar användarna. React, Vue eller Angular - du är inte rädd för något.
Capacitor Voyager
Resan till app-världen är din specialitet. Använd Capacitor som din förtrollade stav för att paketera och distribuera magi.
Linux Lordskap
Ditt rike sträcker sig över Linux-servermiljöer där du regerar som en okrönt kung eller drottning.
Docker Dynamo
Containerisering är din superkraft. Skapa och hantera Docker-containeriserade världar.
Google Cloud Guru
Navigera molnets värld som en expert, optimera och driva tekniken framåt.
Kubernetes Kapten
Styr dina containrar som en skicklig sjökapten, manövrera och erövra.
Låter det spännande? Skicka din ansökan så snart som möjligt till hr@brpsystems.se, urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Redovisningsekonom för längre uppdrag i Jönköping

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 30
Nytt
Till spännande företag i Jönköping söker vi nu en redovisningsekonom som kommer täcka upp för en kommande föräldraledighet. Uppdraget väntas starta i mitten av Q1 och kommer löpa på i minst 12 månader.

I rollen som redovisningsekonom så kommer du hantera löpande kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, stämma av vid bokslut, ansvar för balans- och resultaträkning, avskrivningar men också hantering av arbetsgivaravgifter, moms och liknande uppgifter. I rollen som har du nära samarbete och dialoger med både kunder och intern säljorganisation.

För att vara aktuell för rollen så har du akademiskt utbildning inom ekonomiområdet eller genom arbetslivserfarenhet fått relevanta kunskaper. Du gillar struktur, är noggrann och trivs med ansvar. Du är en lagspelare som stöttar dina medarbetare men du har också ett eget driv att ta dina uppgifter framåt.

Som konsult hos oss så skall du känna dig trygg och säker så att du kan fokusera på ditt uppdrag. Därför erbjuder vi både marknadsmässig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Hör av dig till Marcus Ljung på 0705-187441 alt marcus.ljung@ljungkompetens.se och du har några frågor eller funderingar kring uppdraget eller hur det är att vara konsult på Ljung Kompetensförsörjning AB.

Ljung kompetensförsörjning är en personligare rekryteringskonsult i Jönköpingsregionen som vill göra det enkelt och säkert för ditt företag att inte bara hitta, utan också attrahera rätt kompetens till just ert företag. Vi är branschoberoende och hjälper dig rekrytera och hyra in kompetens, vare sig det är för en instegstjänst, specialist- eller chefsbefattning inom produktion, teknik, logistik, inköp, ekonomi, försäljning, marknad och IT.

Ansök nu

Resultatinriktad Personaladministratör & Jobbmatchare sökes till Jönköping!

HR-assistent
Läs mer Nov 17
Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt ditt rekryteringsuppdrag? Engagerad, ansvarstagande med ett brinnande intresse för rekrytering, bemanning och coachning? Då har vi jobbet för dig!

Till vårt team i Jönköping söker vi nu en ny kollega för en tjänst som personaladministratör och jobbmatchare på heltid. Tjänsten är tilltänkt att starta enligt överenskommelse.
I rollen som personaladministratör och jobbmatchare kommer du att spela en central roll i vårt team och stötta våra rekryterare och konsultchefer i att bygga vårt framgångsrika team av kandidater och konsulter. Du kommer vara med och påverka vår tillväxt och vara en viktig länk i att skapa den bästa arbetsupplevelsen för våra konsulter, kunder & kandidater.

I rollen arbetar du med;
- Ansvar för kandidatinflöde till olika tjänster, via bla. search, mässor och sociala medier.
- Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
- Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
- Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
- Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter.

Du kommer även att arbeta inom ramen för Arbetsförmedlingens upphandlade jobbmatchningstjänst ROM (Rusta och Matcha). Arbetet präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i egenförsörjning.
Dina arbetsuppgifter består av:
- Coaching via individuella samtal
- Genomföra workshops och seminarium
Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga relationer med kandidater, konsulter och kunder. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

I uppdraget arbetar du tillsammans med dina kollegor som består av Kundansvarig, Rekryterare, Personaladministratörer, Jobbmatchare och enhetens Affärschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda under kontorstid, måndag-fredag, 08:00-17:00.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv eller liknande inriktning. Du är i början av karriären men har runt 1 års erfarenhet från rekryterings- och personalarbete.

Som person är du resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är mycket strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt attraktiva texter för exempelvis platsannonser eller presentationer mot kund. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kund, kandidat och konsult får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. Det är krav att du som söker har B-körkort då resor i tjänst kan förekomma.

Vi vill också att du gör de tre tester som finns tillgängliga på din profil i samband med att du skickar in din ansökan. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef Sanna Jörnling på sanna.jornling@studentconsulting.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Extrajobb som handledare/jobbmatchare i Jönköping!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 13
Nu söker vi en ny kollega till kontoret i Jönköping som vill utmanas och utvecklas i en roll som handledare/jobbmatchare vid sidan av sina studier eller annan huvudsakliga syssla!

För att lyckas i rollen som handledare/jobbmatchare måste du verkligen brinna för att stötta och motivera andra människor ut i arbete. För att vara aktuell för tjänsten är du student eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50% och ute efter ett deltidsarbete.

Du kommer att arbeta inom ramen för Arbetsförmedlingens upphandlade jobbmatchningstjänster "Kundval Rusta och Matcha". Uppdraget förväntas uppta ca 2 dagar/vecka och är förlagt under kontorstid, 8-17. Hur du förlägger din tid är flexibelt och går att anpassa efter dina studier eller annan huvudsaklig syssla.

Arbetsuppgifterna består främst av att, genom bland annat individuella samtal, workshops och seminarium coacha, vägleda och stötta arbetssökande till arbete eller till reguljära studier.
Arbetet präglas av ett tydligt resultat fokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i egenförsörjning. Vi ser långsiktigt på detta uppdrag och vill helst att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Tjänsten kan i perioder även inkludera stöttning i våra rekryteringsprocesser såsom telefonintervjuer, referenstagning, urval, annonsskrivning och andra vanligt förekommande uppgifter.

Det är meriterande om du som söker har kunskap inom andra språk än svenska då många av de arbetssökande har annan bakgrund.

Tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt kandidat och stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba deltid som jobbcoach, kanske är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

I övrigt måste du uppfylla något av nedan krav för att vara aktuell;

Alternativ 1
Utbildning: Ho?gskoleutbildning om la?gst 180 ho?gskolepoa?ng (120 poa?ng enligt tidigare system)..
Arbetslivserfarenhet: Minst tva? (2) a?rs arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. A?ven deltid kan godka?nnas om den sammanra?knade arbetstiden motsvarar heltid under tva? (2) a?r.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett (1) a?rs heltidsstudier pa? eftergymnasial niva? med minst godka?nt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) a?rs arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i na?got eller
na?gra av fo?ljande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omsta?llningsarbete fo?r arbetsso?kande.
- Studie- och yrkesva?gledning.
- Handla?ggning i personalfra?gor (ej enbart personaladministration).
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfra?gor.
- Arbete med social- och gruppsykologi.
- Karria?rva?gledning.

A?ven deltid kan godka?nnas om den sammanra?knade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) a?r.

Vi ser gärna att du har mycket god kommunikationsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av coachning, vägledning och/eller rekrytering och bemanning.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och social. Du brinner för att bygga relationer. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt är hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

Är du den vi söker? Ansök redan idag via www.studentconsulting.se

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 22
Positec står inför en spännande expansion på den nordiska marknaden. Vi erbjuder dig som Ekonomiansvarig en intressant utmaning med stor utvecklingspotential. I rollen rapporterar du till företagets Finance & Operations Manager för Norden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Löpande bokföring
• Kund- och leverantörsreskontra
• Avstämningar bank
• Hantering av våra filialer i Norge och Danmark
• Balanskontoavstämningar
• Skatter och momsinbetalningar
• Ansvara för avstämningar med koncernen
• Månads- och årsbokslutsarbete
• Delaktig i arbetet med årsbokslut och årsredovisning.

Vi förväntar oss att du har skaffat dig relevant utbildning samt har ett antal års yrkeserfarenhet inom ekonomi och redovisning. Du är van Excel-användare tillika vanan hantera ekonomi-och affärssystem, gärna SAP.

Då vi dagligen kommunicerar på engelska förväntar vi oss att du hanterar språket tillsammans med din svenska. Gör du dig dessutom förstådd på norska och danska är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

Som person triggas du av arbete i en tillväxtorienterad och framåtlutad miljö med tydlig entreprenörsanda. Du är en resultatorienterad och initiativrik lagspelare som har ordning och reda på dina arbetsuppgifter och utmaningar.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN OCH EN SPÄNNANDE RESA MED OSS !

I denna rekrytering samarbetar Positec med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vill du veta mera om företaget och tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90

• Placeringsort: Jönköping
• Anställningsform: Heltid
• Övrigt: Tjänsteresor förekommer i mindre omfattning

Ansök nu

Release Manager till SAAB

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 15
Vill du vara med och forma framtidens mjukvarulanseringar? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker nu en engagerad Release Manager till Saab som vill vara en nyckelspelare i att säkerställa smidiga och framgångsrika mjukvarureleaser. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt över ett år med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Release Manager kommer du inte bara att vara en expert på planering och koordinering, utan även en nyckelperson i att skapa och underhålla dokument som beskriver mjukvarans status och konfiguration. Du kommer att vara den som säkerställer att Saabs tekniska dokumentation är i toppklass och på rätt plats - från GIT Azure DevOps till IFS.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom systemvetenskap, datavetenskap, management, industriell ekonomi eller motsvarande. För att passa i rollen har du relevant erfarenhet av koordinering och planering. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person har du en stark kommunikationsförmåga och samarbetar effektivt med olika team och intressenter inom organisationen. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö. Till dina starka egenskaper hör även att du är driven, målmedveten och ordningsam. Du har ett intresse för teknik och innovation, samt ser utmaningar som möjligheter att växa och utvecklas.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Personaladministratör sökes för extrajobb!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 14
Är du student och nyfiken på att starta en karriär inom rekryterings och bemanningsbranschen? Vill du ha ett utmanande arbete vid sidan av dina studier? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu dig som är student och vill arbeta internt hos oss med assistering kring bemanning samt vår rekryteringsprocess. Din roll som personaladministratör kommer variera beroende på behov och vi ser gärna att du är flexibel både vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter.

För att söka tjänsten krävs att du är student på minst 50 % och vi ser gärna att du läser en inriktning mot ekonomi, personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning på högskola eller universitet.

Vi har ett långsiktigt behov av tjänsten och ser gärna att du har minst ett års studier kvar. Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat har hittats.

Arbetstiderna är flexibla och kan förläggas mellan kl. 08:00 och 17:00, måndag-fredag. Du kommer arbeta vid behov och tjänstgöringsgraden kommer att variera. Vi krav ställer dock att du ska kunna arbeta i snitt cirka 10 timmar/vecka.

Exempel på arbetsuppgifter är att kunna ta referenser, gå igenom urval, genomföra telefonintervjuer, personliga intervjuer, lägga schema m.m.

Din profil
För att passa hos oss krävs att du är självgående, initiativtagande och att du ser utveckling och ansvar som en spännande utmaning.

Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel då behovet snabbt kan ändras både vad gäller arbetsuppgifternas innehåll och arbetstider.

Kravet för att söka denna tjänst är att du läser en universitets- eller högskoleutbildning på minst 50% med inriktning mot personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och behärskar engelska i så väl tal och skrift. Eftersom det kan förekomma resor i arbetet är B-körkort ett krav.

Blir du vår nästa personaladministratör? Anta utmaningen och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 1
Din framtida utmaning

Som Systemingenjör med inriktning på ett eller flera kompetensområden på sektionen kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

* Ta fram och analysera systemkrav.
* Definiera systemarkitektur och design.
* Genomför systemsäkerhetsanalyser.
* Planera och leda systemintegrationen.
* Definiera verifierings- och valideringsstrategi på systemnivå.
* Planera och leda verifierings samt valideringsaktiviteter på systemnivå.
* Koordinera verifieringsaktiviteter mellan olika discipliner, HW/SW/System
* Följa upp kravtäckning och testresultat för våra projekt.

Flygplan utsätts för stora påfrestningar och kraven på säkerhet är höga. Vi har en kravbaserad utvecklingsprocess vilket innebär att de övergripande kundkraven skall brytas ner till system, delsystem, mjukvara och hårdvara. Samtliga krav skall valideras och verifieras. Det kommer bli din uppgift att hålla samman kravframtagning, systemarkitektur, validering och verifiering på systemnivå i våra projekt.

Du kommer bli väl insatt i standarder för säkerhetskritisk utveckling och i Saabs processer, metoder och verktyg. Resor ingår inte regelbundet i tjänsten, men kan förekomma vid t.ex. kurser, konferenser eller möten på andra Saab-sajter.

I rollen kommer du ha kontakt med många olika yrkesgrupper såsom projektledare, konstruktörer inom flera discipliner, systemingenjörer, testsystemutvecklare och testingenjörer. Du kommer även komma i kontakt med våra kunder. Arbetet ger en bred förståelse för verksamheten, från utveckling till produktion, och det finns goda utvecklingsmöjligheter både inom och utanför sektionen.

Din profil

För den här rollen behöver du ha en ingenjörsutbildning inom elektronik, sw,, mekanik eller fysik. Du bör ha 3-5 års erfarenhet av att arbeta med krav och arkitektur, verifiering och validering, helst på systemnivå. Det är meriterande om du tidigare arbetat med säkerhetskritiska system och är bekant med kravhanteringsverktyg.

Du är strukturerad, kommunikativ och noggrann. Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda andras arbete, t.ex. teamledning.

Som person relaterar du till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar gärna initiativ till förbättringar och utveckling. Du behåller ditt lugn och är stabil även i pressade situationer. Du kan arbeta självständigt när det behövs, men även känna dig bekväm i att leda ett team.

Tjänsten innebär också att vara i kontakt med stora delar av organisationen och det är därför viktigt att man har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs med att ha ett stort kontaktnät. Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du vill arbeta och leva upp till Saabs värdegrund.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen in med din ansökan - vi ser fram emot att få träffa dig!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Vid befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering, finns krav på svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av

Sektionen du kommer arbeta i är en del av utvecklingsavdelningen och heter Systems Engineering. Sektionen förser våra projekt med systemingenjörer inom olika kompetensområden, som exempelvis kravhantering, arkitektur, systemsäkerhet, integration samt verifiering. Vi behöver nu utöka gruppen med ytterligare systemingenjörer med inriktning på ett eller flera av dessa områden.

Sektionen Systems Engineering består i dag av 7 personer med huvudsakliga uppgifter inom System och Verifiering av säkerhetskritiska avioniksystem. Vi arbetar i team och du kommer rapportera till teamledare och sektionschef.

Du blir en del av Engineering verksamheten för Business Unit Electronic Warfare & Aircraft Systems inom affärsområde Surveillance, en del av Saab AB. Vi utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar till flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. Vi levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, Boeing 787 och Airbus A400M. Många av våra produkter är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners.

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag - att bidra till ett tryggare samhälle.

Ansök nu

Programmerare till innovativt bolag i stark tillväxt!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 13
Om oss
E-motions är ett automationsbolag med bas i Tenhult, utanför Jönköping. Under 2018 ställde vi om vår verksamhet från industriell automation - till att vara 100% riktad mot e-handel. Idag hjälper vi e-handlare med att växla upp deras verksamheter genom att automatisera logistikflödena.
Vi är ett entreprenörsdrivet logistikautomationsbolag med ett kompetent och sammansvetsat team som tillsammans utvecklar och erbjuder premiumautomationer till den snabbväxande e-handeln med stora e-handelskunder i både Sverige och Norden.


Vad vi kan erbjuda dig
I den här rollen som PLC programmerare hos oss på e-motions kommer du att få möjligheten att vara med på vår fortsatta tillväxtresa. En tillväxtresa som du kommer att spela en viktig del i där du ges stora möjligheter att faktiskt kunna vara med och påverka. Allt detta i en spännande och entreprenöriell miljö med härliga och duktiga kollegor som brinner för sitt arbete där du ges stora möjligheter till personlig utveckling.
Den här rollen kommer att ge dig möjligheten att vara med och utveckla och standardisera den senaste generationens lagerautomation.
Du kommer annars till ett bolag där vi är måna om vår personal och där vi aktivt arbetar med att säkerställa personalens välbefinnande genom aktiviteter som främjar detta, allt från gemensamma träningar, resor, rundpingisturneringar eller tävlingar.


Vad du ska göra
I rollen som Programmerare kommer du att arbeta med främst driftsättning av våra anläggningar under våra olika projekt. Du förväntas att stötta upp våra kollegor/kunder på plats där du förväntas att agera något av en teknisk projektledare utifrån ett programmerarperspektiv (PLC) och det kommer därför att förekomma en del resor i tjänsten, uppskattningsvis ca. 10 veckor/år. Storleken på anläggningar kan variera och därmed också komplexiteten på ditt arbete. Du kommer att utföra detta arbete i nära samarbete med kollegorna i teamet.
När du inte driftsätter anläggningar kommer du jobba med utveckling och på sikt ser vi även att du kommer att stötta upp på eftermarknad med dina kunskaper för att hjälpa våra kunder på bästa tänkbara sätt.


Vem du är
Om vi frågar din framtida kollega Daniel så tyckte han att det vore bra om du är en person som verkligen tycker om att knappa kod på ett eller annat sätt och dessutom har några års erfarenhet av programmering. En stor fördel är därför självklart om du har en bred grundförståelse för IT och nätverk generellt för att bättre kunna förstå helheten.


För att vara framgångsrik i rollen ser vi annars gärna att du är strukturerad person som löpande dokumenterar ditt arbete, är självgående och kan ta egna initiativ samt är lösningsorienterad där du självständigt kan lösa de utmaningar du ställs inför.
Andra krav för tjänsten är kunskaper i:
Siemens SCL
Engelska & Svenska i tal & skriftMeriterande:
Java
Javascript
C/C#
Phyton
Github
MQTTPlacering
Den här rollen är med fördel placerad i Tenhult (Jönköping) alternativt Göteborg.


Din ansökan
Vill du vara med på vår fortsatta resa? Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt genom att bifoga ditt CV.
Har du eventuella frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Anna Elmeke, anna.elmeke@e-motions.se
Har du eventuella frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rizah Ferati, rizah@northcastleab.com
Vill du veta mer om oss så hittar du mer information här https://www.e-motions.se

Ansök nu