Folkhälsoutvecklare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Folkhälsoutvecklare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Friluftsutvecklare

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Apr 14
Staben

Vi söker dig som brinner för friluftsliv!

Kultur- och fritidsförvaltningen driver, stödjer och främjar verksamheter som bidrar till goda uppväxtvillkor för barn och unga i kommunen, verkar för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, bibliotek och stöd till kulturföreningar. Kommunala fritids-, bad- och idrottsanläggningar ryms inom ansvarsområdet liksom föreningsstöd, insatser för friluftsliv, folkhälsa och ett stärkt civilsamhälle.

Förvaltningens stab har som uppdrag att samordna och stödja verksamheterna samt ge en god service både internt och externt. I staben ingår administrativa funktioner samt övergripande strategiska uppdrag. Staben arbetar i olika team där varje team har en teamledare. Tjänsten som friluftsutvecklare har sin placering på Staben i hållbarhetsteamet.


Arbetsuppgifter
Som friluftsutvecklare arbetar du både operativt och strategiskt för att samordna, stärka och utveckla ett attraktivt friluftsliv både internt och externt i Jönköpings kommun. Plan för friluftsliv tillsammans med kommunens hållbarhetsprogram ligger till grund för uppdraget.

Du fungerar som strateg och samordnare i det förvaltningsövergripande Friluftsrådet samt deltar i Jönköpings kommuns externa nätverk kopplat till friluftsliv. Du har många kontaktytor gentemot regionala och statliga myndigheter och samverkar i hög grad med civilsamhällets aktörer och det lokala föreningslivet. Rollen
förutsätter att du tar initiativ och driver frågor i samverkan med andra.

Du ger stöd och råd till kommunens berörda förvaltningar i friluftsfrågor samtidigt som du även arbetar med att utveckla friluftsarbetet på Kultur och fritidsförvaltningens alla enheter tillsammans med berörda medarbetare. Du är nyfiken, lösningsfokuserad och vill lära dig nytt. Du har både en operativ och strategisk förmåga och kan skapa struktur i ditt arbete.

Omvärldsbevakning och kunskapsuppbyggnad inom friluftsområdet är centrala arbetsuppgifter. Du initierar och driver projekt, utredningar och utvärderingar i samverkan med andra funktioner lokalt och regionalt. Du ansvarar för handläggning av ärenden inom ditt sakområde och deltar också i den fysiska planeringen som berör friluftslivet. Du bevakar även trender inom friluftsområdet för hela kommunens räkning likväl som du har ett eget budgetansvar inom ramen för ditt uppdrag.


Kompetenskrav
Du ska ha en relevant akademisk utbildning eller något som bedöms som likvärdigt samt ett stort intresse för friluftsfrågor. Du ska ha erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete med friluftsliv samt god lokalkännedom om Jönköping. Ditt expertområde förväntas vara friluftsliv.

Eftersom samverkan och samarbete både internt och externt är en stor del i arbetsuppgifterna är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, kan kommunicera och föra fram ditt budskap på ett pedagogiskt sätt. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du behöver vara utvecklingsorienterad och intresserad av omvärldsbevakning.

Erfarenhet av koordinering och samverkan av verksamheter inom kommunal verksamhet eller annan offentlig aktör ser vi som meriterande. Du behöver ha en god kunskap om kommunal verksamhet och om hur beslutsvägarna fungerar. Dina kunskaper om och intresse för friluftsliv i alla dess former är avgörande.

B körkort är ett krav.

Upplysningar
Eva Gunnarsson ansvarig chef, Eva Gunnarsson, 036-10 69 15
Facklig företrädare Kari Ruokola, Vision, 036- 10 25 99

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Samordnare för ANDTS-förebyggande arbete

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Apr 14
Vill du vara med och bidra till genomförandet av den nationella alkohol-, narkotika-, dopning-, tobak- och spelpolitiken i länet?
Länsstyrelsen är en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet.

Vi arbetar för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest framgångsrika län. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för ett attraktivt län för nuvarande och kommande generationer. Målet är att bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling i länet.

Vi är en kunskapsorganisation med 280 medarbetare. Våra verksamhetsområden berör många viktiga delar av samhället, allt från naturreservat, samhällsplanering, jämställdhetsfrågor, miljötillsyn, landsbygdsutveckling, till krisberedskap och mycket annat.

Tjänsten är placerad på Enheten för social hållbarhet på Samhällsavdelningen. Enheten består av 16 medarbetare som arbetar med frågor inom social hållbarhet såsom folkhälsa, jämställdhet, integration, mänskliga rättigheter och brottsförebyggande arbete.

Arbetsuppgifter
ANDTS- samordnarens uppdrag styrs bland annat genom en förordning (2012:606) där det bland annat står att samordningsfunktionen ska stödja utvecklingen av ett långsiktigt kunskapsbaserat regionalt och lokalt arbete, samarbete på lokal, regional och nationell nivå, samt utbildning och kompetensutveckling i länet. Det innebär bland annat att:

- leda och hålla samman nätverk,
- följa utvecklingen inom bruk och skador av ANDTS,
- anordna utbildningar och konferenser,
- delta i utvecklingsarbete,
- sprida information och hålla samman kampanjer,
- främja användandet av evidensbaserade metoder i länet.

I tjänsten behöver du både hålla dig på en övergripande strategisk nivå samtidigt som du ibland fördjupar dig inom olika områden såsom mätningar av narkotika i avloppsvattnet eller SMADIT- samverkan mot alkohol och droger i trafiken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom folkhälsovetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med förebyggande arbete inom något område.

Erfarenheter av arbete inom offentlig sektor samt erfarenheter av arbete alternativt kunskaper inom området ANDTS är meriterande.

Då du kommer att ha många kontakter på många olika nivåer krävs det att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär stort eget ansvar, så du behöver både ha ett driv, ta egna initiativ och känna dig trygg när du behöver leda processer. Som person behöver du vidare kunna strukturera ditt arbete och ha en förmåga att prioritera då det i tjänsten är vanligt att behöva hantera flera sakfrågor och processer samtidigt.

Övrigt
Vi tillämpar 6 månaders provanställning som regel på våra tillsvidareanställningar.

Läs mer om vad Länsstyrelsen erbjuder som arbetsgivare och möt våra medarbetare på www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss

Ansök nu

Hållbarhetsstrateg, social hållbarhet

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Jan 27
Hos oss på Hållbarhetsavdelningen på Vätterhem får du arbeta tillsammans med tre härliga kollegor som alla har ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor. Nuvarande hållbarhetsstrateg har lagt en god grund för tjänsten och det finns idag tydliga mål och inriktning som väntar på att nästa person förvaltar och utvecklar uppdraget vidare.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Strategisk planering, förankring och genomförande av aktiviteter kopplade till de sociala målen i Vätterhems Hållbarhetsplan där du kommer att driva eller vara delaktig i arbetsuppgifter kopplade till bland annat; social jämlikhet, trygghet i våra stadsdelar, boinflytande och samarbeten med föreningsliv
Ansvarig för att leda företagets integrationsarbete; utveckla nya koncept och mötesplatser som bidrar till välmående bostadsområden.
Granska, uppdatera, kommunicera och följa upp välfärdsindikatorer inom Jönköpings kommun
På sikt vara delaktig i upphandlingsprocessen och ställa relevanta krav ur ett socialt hållbarhetsperspektiv
Vara hållbarhetscontrollern behjälplig med att ta fram statistik till olika rapporter inom den sociala hållbarheten kopplat till Hållbarhetsplanen

Kvalifikationer:
Vi ser att du har flera års arbetslivserfarenhet med relevant högskoleutbildning, till exempel inom socioekonomiska frågor. Erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen är meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i eller vara uppvuxen i ett mångkulturellt område.
Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har en förståelse för hur du driver strategiskt arbete i kombination med operativa insatser. Du har stor förståelse för arbetsgången när det gäller förankring och implementering inom en organisation. I denna roll är det en fördel om du har erfarenhet av att driva dina arbetsuppgifter såväl internt som externt med god struktur och stor kommunikativ förmåga.
B-körkort är önskvärt men inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Din person:
Vi tror att du är en person som tar dig an ditt arbete ur ett långsiktigt perspektiv där vardagen kommer att kräva att du har tålamod i förankringsprocesser. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning och bidrar till god stämning i teamet. Vidare kommunicerar du med lätthet såväl internt som externt och har förmåga att anpassa din kommunikation beroende på mottagare. Slutligen tror vi att du är van och trivs med många kontaktytor och att du gärna samarbetar med andra personer.
Vårt erbjudande till dig:
Att få vara med och utveckla och utvecklas inom en bransch där hållbarhetsfrågorna är/kommer att vara prioriterade
Stor delaktighet i implementeringsprocessen av vår hållbarhetsplan
Stor möjlighet att utifrån nuvarande grund och uppsatta mål, ta arbetet vidare med stor frihet
Du kommer att ingå i ett hålbarhetsteam med kollegor som stöttar varandra inom sina expertisområden
Tillgång till nätverk för erfarenhetsutbyte
Ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
En arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
Internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete

Vi är väldigt stolta. Enligt senaste medarbetarundersökning är hela 92% av medarbetarna på Vätterhem eniga om att här är en mycket bra arbetsplats. Undersökningen är väldigt viktig för oss som arbetsgivare för att kunna erbjuda dig som arbetar här rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter.
Övrig information och ansökan:
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan tillämpas.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Hanna Törnqvist, Hållbarhetschef på tel. 076-864 77 55
Kollektivavtal finns med Vision. Fackliga frågor besvaras av Nicklas Johansson tel. 036-199439
Vi hanterar urvalsprocessen löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka därför in din ansökan till oss redan idag. Dock senast 17 februari 2023.
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Om arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Folkhälsoutvecklare

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Dec 27
Folkhälsa

Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens folkhälsoarbete i Region Jönköpings län? Då har vi en tjänst för dig där du tillsammans med oss får vara med och anta utmaningen att sluta de påverkbara hälsoklyftorna inom en generation. Vi söker dig som vill vara med och driva detta arbete med fokus på levnadsvanor, genom att bli en del av oss på sektion Folkhälsa.

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk examen inom folkhälsovetenskap/hälso- sjukvård eller motsvarande och har kompetens inom de fyra levnadsvanorna fysisk aktivitet, kost, tobak samt alkohol som vill och kan driva utvecklingsarbete i nära samverkan med länets hälso- och sjukvård, länets kommuner, civilsamhället och andra samhällsaktörer i länet. Vi söker också dig som har en akademisk examen eller motsvarande med en fördjupad kunskap inom näringslära/kostvetenskap eller akademisk examen inom folkhälsovetenskap/hälso- sjukvård eller motsvarande. Meriterande med en fördjupad kunskap inom näringslära.

För att arbeta hos oss ska du ha erfarenhet av roller på såväl strategisk som operativ nivå samt strategiskt arbete inom folkhälsonutrition. Meriterade är att ha jobbat i politiskt styrda organisationer.

Erfarenhet av att initiera, utveckla och bibehålla nätverk och driva processer självständigt och i samverkan med olika aktörer, även erfarenhet av strategiskt arbete inom folkhälsonutrition är meriterande. Tjänsten kräver giltigt B-körkort då resor i tjänsten förekommer. Tjänsten är tillsvidare och på heltid.

Vi erbjuder dig
Som folkhälsoutvecklare arbetar du både lokalt och länsövergripande. Arbetet är självständigt, men sker ofta tillsammans med andra i team. Du blir en viktig del av Region Jönköpings läns förbättringsarbeten inom hälsa, vård och omsorg. Exempel på aktuella utvecklingsområden är primärvårdens riktade hälsosamtal och det generella arbetet kring levnadsvanor som tillsammans med utvecklingen av länets lokala Hälsocenter utgör en viktig grund.

Vi erbjuder dig ett arbete som innebär varierade arbetsuppgifter inom folkhälsoområdet. Du kommer att ingå i sektion Folkhälsa som är en del av avdelningen Folkhälsa och sjukvård på Regionledningskontoret i Jönköping. Du har din arbetsplats som du utgår från på Regionens hus i Jönköping. Folkhälsochef blir din närmsta chef.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att bidra i utvecklingsarbete i nära samverkan med länets hälso- och sjukvård. Du kommer att ha en drivande roll i utvecklingsarbete för primärvårdens riktade hälsosamtal, jobba i ett kommunteam där du är kontaktperson för en kommun i regionen och vara ett kompetensstöd för olika professioner inom området mat och näring. Till dina arbetsuppgifter hör även att utveckla arbetet kring levnadsvanor.

För att du ska trivas hos oss
Du måste gilla att arbeta och bidra i en miljö där man under vissa perioder behöver arbeta i högt tempo. och där förändringsviljan finns att alltid kunna göra lite bättre för dem vi är till för, våra invånare. Det gör att du behöver vara skicklig på att jobba självständigt och kunna prioritera mellan olika behov. Du är positiv och har ett stort engagemang i de frågor du hanterar. Du har en god samarbetsförmåga och står för ett tydligt och kommunikativt ledarskap. Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett engagerat, inspirerande och lyhört sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Att vara medarbetare inom RJL
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta folkhälsochef Annette Frisk, 072-201 16 34. Facklig företrädare är Rumi Uygul, 010-242 46 21. Sista ansökningsdag är den 15 januari.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På Folkhälsa och sjukvård arbetar vi nära regionledningen och har som huvuduppgift att ge styrning och stöd till länets hälso- och sjukvård. Vi arbetar också för att säkra en god folkhälsa. Avdelningen består av sex sektioner och en stab med ansvar för bland annat:

- Primärvård och rehabilitering
- e-hälsa
- Smittskydd vårdhygien
- Bedömning tandvård
- Folkhälsa
- Chefläkare och patientsäkerhet

Sektionen för Folkhälsa arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för människors hälsa genom att utveckla och stödja folkhälsoarbetet i länet. Vi omsätter kunskap och metoder i bred samverkan inom Region Jönköpings län, tillsammans med länets kommuner, civilsamhället och andra samhällsaktörer i länet.

Ansök nu

Kostekonom/koststrateg inom kostorganisationen

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Sep 13
Måltidsorganisationen

Vill du vara med i ett team och driva måltidsverksamheten mot framtidens utveckling inom skola- och förskola för att skapa matglädje hos våra barn och elever. Då är tjänsten som strateg någonting för dig!

Välkommen till oss
Till Utbildningsförvaltningens centrala kostorganisation söker vi en strategisk funktion. Det finns i dag tre övergripande tjänster för den centrala förvaltningen som handlägger och driver utveckling i kostfrågor; en chef över Kostorganisationen och två utvecklare för kost.

Vi i Jönköpings kommun lagar 26 000 luncher varje dag inom Utbildningsförvaltningen. Inom Kostorganisationen arbetar tre personer centralt och 10 kökschefer som har ansvar för flera kök. Vi serverar mat på cirka 160 enheter dagligen. Vi är 250 medarbete totalt som arbetar för att alla barn och elever ska få äta god och näringsriktig mat varje dag. Vi vill skapa goda och lustfyllda måltider i en bra miljö och arbetar gärna med måltidspedagogik. Våra kockar lagar maten på enheterna.

Jönköping är en kommun som växter. Vi har många nya moderna kök samt flera under byggnation och projektering. Vi tar tillsammans ansvar för elevernas utveckling utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Vi har ett väl utvecklat samarbete med de olika skolformerna.

Ditt nya jobb
Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara strategiska frågor inom specialkost, kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Du kommer också arbeta med arbetsmiljöfrågor och livsmedelslagstiftning. Du är ett stöd mot kökscheferna i alla förekommande övergripande frågor gällande verksamhet och organisation inom måltidsverksamheten. Du arbetar förvaltningsövergripande med kvalitetsfrågor och uppföljning för måltidsverksamheterna. Arbetet innebär även att delta i övergripande ekonomifrågor.

I uppdraget kommer du vara ett stöd och rådgivande i övergripande kost/måltidsfrågor och att lagstadgade och kommunala mål följs. Du ska inspirera till att skapa goda och hälsosamma måltider för våra matgäster. Vi har en hög servicegrad och samverkar med alla övriga verksamheter för barnen och eleverna bästa.

Din närmsta chef är kostchefen och du kommer att ingå i en styrgrupp gällande måltidsfrågor.

Din kompetens
Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning, till exempel kostvetare eller annan likvärdig utbildning. Du har dokumenterad flerårig erfarenhet av arbete inom måltidsverksamhet och är väl insatt i kökens arbetsuppgifter och uppdrag. Du har god dokumenterad kunskap och erfarenhet inom specialkosten.

Du får gärna ha erfarenhet av övergripande kostfrågor. Du ska kunna väga samman ekonomi och verksamhetsfrågor. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.


Vi söker en strategisk, ödmjuk och nyfiken person som gillar utmaningar och att hitta kreativa lösningar. Du är självgående och kunnig på att omsätta teoretiska kunskaper i praktiken. Som person ska du vara prestigelös, flexibel och bra på att kommunicera i både tal och skrift.

Du behöver ha en pedagogisk framtoning då du kommer hålla i möten och föredrag. Du strävar efter hög kvalitet i ditt arbete. Det är mycket viktigt att du kan samarbeta med andra då du kommer ha mycket kontakt med chefer, andra förvaltningar, föräldrar osv. Mycket stor stor vikt läggs på personlig lämplighet och att din kompetens passar in i vårt team.

Det är viktigt att du har god datavana och kunskap då mycket av arbetet sker i digitala system. Vi använder kostplaneringssystemet Matilda. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Körkort är ett krav då verksamheten är utspridd över hela kommunen.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Chef Kostorganisationen: Lina Ekeroth Sandqvist, 036-10 66 26 lina.ekeroth@jonkoping.se
Kvalitetsutvecklare kost: Cecilia Klyver, 036-10 67 07

Fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Folkhälsoutvecklare med kompetens inom enkätmetodik och statistisk analys

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Maj 18
Folkhälsa och sjukvård, Region Jönköpings län

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk examen inom folkhälso-, samhälls-, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning, gärna med inriktning mot statistik.
God erfarenhet av strategiskt arbete inom ovan nämnda områden är meriterande.  Tjänsten avser ett vikariat på heltid med tillträde augusti 2018 till och med december 2019.

Vi erbjuder dig
Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner! Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som folkhälsoutvecklare arbetar du både lokalt och länsövergripande. Arbetet är självständigt, men sker även tillsammans med andra i team. Det finns ett särskilt behov av kompetens inom enkätmetodik och statistisk analys.

I dina arbetsuppgifter ingår att

Planera, genomföra och analysera befolkningsundersökningar.
Medverka i teambaserat utvecklingsarbete i länet inom prioriterade områden.
Stödja och utveckla lokalt folkhälsoarbete
Som folkhälsoutvecklare kommer du ingå i sektionen Folkhälsa som är en del av avdelningen Folkhälsa och sjukvård på Regionledningskontoret i Jönköping. 

För att du ska trivas hos oss
Du som söker har god kommunikativ förmåga, är analytisk, strukturerad och noggrann. Du har förmåga att arbeta med flera områden och uppgifter parallellt, gillar att ta initiativ, är kreativ och driver gärna sakfrågor framåt. Du kan arbeta självständigt men är även bra på att samverka med andra yrkeskategorier.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta folkhälsochef Jesper Ekberg, 0722-46 86 88 eller e-post jesper.ekberg@rjl.se. Facklig företrädare för SRAT är folkhälsoutvecklare Mattias Jonsson, 010-242 41 89.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 1 juni 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På Folkhälsa och sjukvård arbetar vi nära regionledningen och har som huvuduppgift att ge styrning och stöd till länets hälso- och sjukvård. Vi arbetar också för att säkra en god folkhälsa. Avdelningen består av sex sektioner och en Stab med ansvar för bland annat: - Patienträttigheter - Vårdtjänster - Smittskydd vårdhygien - Bedömning tandvård - Folkhälsa - Chefläkare och patientsäkerhet

Ansök nu