Golvläggare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Golvläggare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Golvläggare

Golvläggare
Läs mer Okt 19
*
OBOS expanderar och söker nu golvläggare med arbetslivserfarenhet till sin fabrik i Vrigstad där man jobbar med varumärket Smålandsvillan och OBOS.

SmålandsVillan är en del av OBOS-koncernen - en av Nordens största bostadsutvecklare.

OBOS har en vision om att bygga framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. I Sverige jobbar cirka 950 medarbetare som tillsammans arbetar för visionen varje dag. Medarbetarna är OBOS allra viktigaste resurs.

Att arbeta på OBOS är att göra det i en organisation som har ett tydligt samhällsengagemang. De erbjuder sina medarbetare utmanande och spännande arbetsuppgifter i en utvecklande arbetsmiljö.


Om tjänsten
I denna tjänst kommer man att arbeta med framförallt parkettläggning. Även gipsning av väggar förekommer.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att få arbeta med bland annat:
- Parkettläggning (vana vid arbete med klyvsåg, sticksåg och borrmaskin är meriterande)
- Gipsning av väggar (vana vid arbete med skruvdragare är meriterande)

Vi söker dig som
Vi ser att du som söker tjänsten kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift.
Att du har körkort och tillgång till bil är ett krav.

Snickare och ombyggen i hemmet och liknande är meriterande.

Du är en positiv lagspelare med rätt inställning och trivs med att samarbeta med andra.

Är en person som har lätt att lära sig och som gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Monticos värdegrund, vilket består av respektfullt bemötande och alltid leverera minst det kunden efterfrågar.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Golvläggare

Golvläggare
Läs mer Mar 5
Jobbeskrivning
Vi söker nu självgående golvläggare. Du skall ha utbildning och gärna fler år inom yrket.

Som golvläggare ser vi att du har brederfarenhet av de olika material som en golvläggning kan förekomma i, textil, plats, parkett eller klinker.
I arbetet ingår förarbete som slipning och spackling. Ibland läggs även isolering och golvvärme.
Arbete som slipning och ytbehandling av golv kan förekomma.

Har du specialiseringar inom golvläggning så som golv och väggar i våtrum och badrum är de meriterande men ej krav.

Arbetet kräver utbildning eller fler års arbetserfarenhet kring yrket.
Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag – fredag 7 – 16.
Arbetet sker främst i arbetslag men visst ensamarbete kan förekomma.
Uppdraget är i Jönköping med omnejd och uppdraget förväntas pågå i minst 3 månader med stor chans till förlängning.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är driven som person och kan ta för dig. Du har ett öga för de där lilla extra och din noggrannhet är hög prioriterad hos dig.
Du skall vara social och framåt då du kommer jobba i nya arbetslag och måste kunna fatta beslut.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Erfaren golvläggare

Golvläggare
Läs mer Feb 5
Golvtjänst i Jönköping AB söker social, trevlig, erfaren och kunnig golvläggare med GVK-behörighet.


Välkommen att skriva några rader om dig till golvtjanst.jkg@telia.com

Ansök nu

Mattläggare till proffsigt företag i framkant.

Golvläggare
Läs mer Dec 4
Framtiden söker just nu en mattläggare för Huskvarna Plattsättning AB. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som mattläggare kommer du att montera våtrumsgolv- och vägg, arbeta med slätläggning av linoleum, läggning av heltäckningsmatta, plast och parkett samt utföra golvslipningar. Du är ansvarig för att utföra jobb enligt gällande normer och med en hög kvalitetsnivå.

Om företaget
Huskvarna Plattsättning har decennier av erfarenhet från branschen och är vana vid både stora och avancerade uppdrag.
Tillsammans med deras specialkunskaper gör det dem till en trygg samarbetspartner, och dem hjälper dig att genomföra dina idéer inom plattsättning och annan golvläggning.


Din profil
Skallkrav:
- 3-5 års erfarenhet som mattläggare/golvläggare
- Yrkesbevis/Intyg GVK.
- Svenska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Engelsk i tal och skrift

Personliga egenskaper:
Du är en person som är glad samt har en god social kompetens som sprider mycket energi. Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du vara driven, engagerad och ha viljan att leverera med kvalitet


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dag tid.
Placering: Jönköping
Lön: Enligt avtal
Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Golvläggare till väl sammansvetsat team

Golvläggare
Läs mer Feb 1
För kunds räkning söker vi nu kompetenser inom industrigolv, mattläggare och plattsättare.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet som golvläggare och innehar GVK-utbildning och andra branschinriktade utbildningar. Kundföretagen riktar sig till den professionella marknaden, där målet är att vara kundens första val för alla uppdrag.

Din profil
Det är viktigt att du har hög arbetsförmåga och förstår vilka krav som ställs i företagets uppdrag. Man arbetar både i team men även självständigt.
Du erbjuds en fantastisk arbetsplats med trevliga arbetskamrater och högt i tak. Kundföretaget satsar på att skapa struktur och bra förutsättningar för sina medarbetare då deras filosofi är att det bidrar till en tydlig och rolig arbetsmiljö.


Om vårt företag
Tjänsten startar som en uthyrning men för rätt person erbjuds en fast anställning direkt på kundföretaget.

Ansök nu

Plattsättare

Golvläggare
Läs mer Mar 7
Plattsättare till Huskvarna plattsättning

Arbetsbeskrivning:
I rollen som plattsättare är ingen dag sig lik, du har ett fritt arbete där du själv sköter din dagliga planering. Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek, allt från större offentliga byggnader till en mindre renovering. Våra kunder du kommer arbeta tillsammans med är till största del välkända byggföretag i regionen men kan också vara en enskild privatperson. Vi arbetar med varierande material beroende på projekt där du alltid kommer att få möjlighet att lära dig något nytt.

Som plattsättare rapporterar du direkt till Projektledare.


Kompetenskrav:
Vi söker dig som har yrkesutbildning/erfarenhet som plattsättare eller i andra liknande uppdrag. Du har goda kunskaper inom byggbranschen, och vi ser att du har arbetat en liknande roll inom bygg eller i egen regi. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Det är meriterande men inget skallkrav om du har kunskaper i fler segment inom golvbranschen. Kunskaper från GVK är även meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som trivs med nya utmaningar och kan se dig själv i den varierande roll som just plattsättare innebär – noggrannhet och planering! Du trivs med att arbeta på egenhand så väl som i team. Du drivs av att få utföra ett projekt från start till att se resultatet av ett slutfört projekt. Du har ett proffsigt arbetssätt och förmåga att skapa nöjda kunder. Arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder, leverantörer och entreprenörer vilket gör att din sociala förmåga är mycket viktig. Du triggas av problemlösning och att överträffa kundernas förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Vi jobbar efter våra ledord: Kvalitét, Trygghet och Kompetens.

Utvecklingsmöjligheter:
Huskvarna plattsättning är i en expansiv fas och ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att kunna påverka verksamheten.


Huskvarna plattsättning AB - Proffsens första val.
Företaget utför entreprenader till B2B och privatpersoner inom plattsättning, mattläggning, trägolv och industrigolv/golvavjämning. Kontor, showroom och lager ligger i Jönköping. Antalet anställda är ca 17st och omsättningen ca 30 Mkr.

Ansök nu

Mattläggare

Golvläggare
Läs mer Mar 7
Mattläggare till Huskvarna plattsättning

Arbetsbeskrivning:
I rollen som mattläggare är ingen dag sig lik, du har ett fritt arbete där du själv sköter din dagliga planering. Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek, allt från större offentliga byggnader till en mindre renovering. Våra kunder du kommer arbeta tillsammans med är till största del välkända byggföretag i regionen men kan också vara en enskild privatperson. Vi arbetar med varierande material beroende på projekt där du alltid kommer att få möjlighet att lära dig något nytt.

Som mattläggare rapporterar du direkt till Projektledare.


Kompetenskrav:
Vi söker dig som har yrkesutbildning/erfarenhet som mattläggare eller i andra liknande uppdrag. Du har goda kunskaper inom byggbranschen, och vi ser att du har arbetat en liknande roll inom bygg eller i egen regi. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Det är meriterande men inget skallkrav om du har kunskaper i fler segment inom golvbranschen. Kunskaper från GVK är även meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som trivs med nya utmaningar och kan se dig själv i den varierande roll som just mattläggare innebär – noggrannhet och planering! Du trivs med att arbeta på egenhand så väl som i team. Du drivs av att få utföra ett projekt från start till att se resultatet av ett slutfört projekt. Du har ett proffsigt arbetssätt och förmåga att skapa nöjda kunder. Arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder, leverantörer och entreprenörer vilket gör att din sociala förmåga är mycket viktig. Du triggas av problemlösning och att överträffa kundernas förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Vi jobbar efter våra ledord: Kvalitét, Trygghet och Kompetens.

Utvecklingsmöjligheter:
Huskvarna plattsättning är i en expansiv fas och ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att kunna påverka verksamheten.


Huskvarna plattsättning AB - Proffsens första val.
Företaget utför entreprenader till B2B och privatpersoner inom plattsättning, mattläggning, trägolv och industrigolv/golvavjämning. Kontor, showroom och lager ligger i Jönköping. Antalet anställda är ca 17st och omsättningen ca 30 Mkr.

Ansök nu

Plattsättare

Golvläggare
Läs mer Jan 4
Plattsättare till Huskvarna plattsättning

Arbetsbeskrivning:
I rollen som plattsättare är ingen dag sig lik, du har ett fritt arbete där du själv sköter din dagliga planering. Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek, allt från större offentliga byggnader till en mindre renovering. Våra kunder du kommer arbeta tillsammans med är till största del välkända byggföretag i regionen men kan också vara en enskild privatperson. Vi arbetar med varierande material beroende på projekt där du alltid kommer att få möjlighet att lära dig något nytt.

Som plattsättare rapporterar du direkt till Projektledare.


Kompetenskrav:
Vi söker dig som har yrkesutbildning/erfarenhet som plattsättare eller i andra liknande uppdrag. Du har goda kunskaper inom byggbranschen, och vi ser att du har arbetat en liknande roll inom bygg eller i egen regi. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Det är meriterande men inget skallkrav om du har kunskaper i fler segment inom golvbranschen. Kunskaper från GVK är även meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som trivs med nya utmaningar och kan se dig själv i den varierande roll som just plattsättare innebär – noggrannhet och planering! Du trivs med att arbeta på egenhand så väl som i team. Du drivs av att få utföra ett projekt från start till att se resultatet av ett slutfört projekt. Du har ett proffsigt arbetssätt och förmåga att skapa nöjda kunder. Arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder, leverantörer och entreprenörer vilket gör att din sociala förmåga är mycket viktig. Du triggas av problemlösning och att överträffa kundernas förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Vi jobbar efter våra ledord: Kvalitét, Trygghet och Kompetens.

Utvecklingsmöjligheter:
Huskvarna plattsättning är i en expansiv fas och ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att kunna påverka verksamheten.


Huskvarna plattsättning AB - Proffsens första val.
Företaget utför entreprenader till B2B och privatpersoner inom plattsättning, mattläggning, trägolv och industrigolv/golvavjämning. Kontor, showroom och lager ligger i Jönköping. Antalet anställda är ca 17st och omsättningen ca 30 Mkr.

Ansök nu