Målare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Målare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Målare (våt lackering) sökes till en tjänst i Vaggeryd!

Målare
Läs mer Sep 20
Dina arbetsuppgifter
Din arbetsvardag kommer innehålla att måla hydraulik cylindrar.
Jobbet består av våt lackering av små och medelstora föremål samt för- och efterbehandling av föremålen.
Vi söker en duktig och engagerad produktionsarbetare/målare till vår dagskiftsproduktion. Mer om arbetet berättar vi gärna vid ett samtal med dig och sedan över en arbetsintervju.


Din profil
Du är en noggrann person som ska ingå i en grupp. Du har lätt att samarbeta och gör ditt bästa för att bidra till bra stämning på företaget. Utöver detta ser vi även att du är en självständig, engagerad medarbetare som tar ansvar för ditt jobb.

Har du erfarenhet av ytbehandling/våtlackering eller har provat sprut målning tidigare är det meriterande.

Utöver erfarenhet av måleri ser vi att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete, där du gillar känna känslan av att leverera kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ordningsam samt har lätt för att samarbeta med kollegor. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Du ska vara en stabil medarbetare, samt en bra och kvalitetsmedveten kollega, som kan arbeta tillsammans med resten av produktionsteamet på avdelningen.

Om oss
GV Stars bemanning AB startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen och leds av kunnig och driven personal.

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett små eller stora företag.

Vi anser att våra två viktigaste pusselbitar i vår verksamhet är konsulter och kunder.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med 10tals nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot industri och lager logistik.


Vad GV stars erbjuder

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på GV Stars bemanning och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller och du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef.
Välkommen du med som kund eller konsult till GV Stars Bemanning AB där vi jobbar helhjärtat.

Ansök nu

Målare - Österängen

Målare
Läs mer Jun 26
Vi söker nu en till målare till vårt reparatörsgäng!
Tjänsten är placerad på Österängen, där totalt 31 medarbetare jobbar med Dan Johansson som förvaltningschef. Teamet på 6 personer som nu söker en ny kollega består av målare, elektriker, VVSare, drift- och ventilationstekniker samt snickare. Din närmaste chef blir Karolina Nordholm som är Bitr Förvaltningschef hos oss.
Som målare hos oss på Vätterhem ansvarar du för:
- Att planera, boka och genomföra lägenhetsunderhåll
- Underhållsmålning i mindre omfattning i övriga delar av fastigheter
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som målare har du en måleriutbildning på gymnasienivå och ett par års yrkeserfarenhet alternativt motsvarande yrkeslivserfarenhet som målare. Erfarenhet från fastighetsbranschen ser vi som meriterande.
För att ta dig runt på våra områden krävs att du har körkort för personbil. Att du är en van användare av dator och mobil ser vi också som ett krav då dessa är dina arbetsredskap.
Arbetet innebär mycket kontakter med kollegor och hyresgäster, därför behöver din kommunikation vara tydlig på svenska i tal och skrift. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
Din person
Vi söker dig som är van vid att jobba serviceinriktat eftersom tjänsten innebär många kontakter med våra hyresgäster. Du är också en person som kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande till dina kollegor.
Vidare söker vi dig som trivs med att jobba självständigt men samtidigt medverka i lagarbetet för att leverera högsta service och på bästa sätt uppfylla vårt mål - nöjda hyresgäster!
Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relation till kunder och arbetskamrater så ska du ska söka tjänsten som målare hos oss på Vätterhem.
Vårt erbjudande till dig
· ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har möjlighet att påverka din arbetsdag
· en arbetsplats där vi ständigt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
· internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete
Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs. Därför är vi otroligt stolta över resultatet från senaste medarbetarundersökningen där mer än 90 % av våra medarbetare tycker att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill såklart fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och fortsätter därför utveckla våra satsningar på friskvård, kompetensutveckling och bra ledarskap. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet!
Övrig information och ansökan
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid med start så snart som möjligt. Provanställning kan tillämpas.


För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Bitr Förvaltningschef Karolina Nordholm, 036-19 94 54 alt. 0708-299456 eller karolina.nordholm@vatterhem.se (Semester v 26-29)


Eller Förvaltningschef Dan Johansson 036-199459 alt. 0708-199459 eller dan.johansson@vatterhem.se
(Semester v 30-33)
Kollektivavtal finns med Målareförbundet.
Urvalsprocessen hanteras löpande skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 augusti 2023.
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Krav
Måleriutbildning på gymnasienivå
Ett par års yrkeserfarenhet
Körkort för personbil
Van användare av dator och mobil
Kunna kommunicera tydligt på svenska i tal och skrif

Meriterande
Erfarenhet från fastighetsbranschen
Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterandeOm arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Målare - Jönköping

Målare
Läs mer Maj 7
Beskrivning
Målare sökes omgående till Jönköpings området.
Sammanfattning
Nu söker vi på WWORK™ Rekrytering erfarna målare för heltidstjänst för en av våra kunder i Jönköping. Hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med fasadmålning, byggen samt kontorsanpassningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
4-5 års erfarenhet och är hyfsat självgående
Håller tempot i arbetet efter planering
Sköter tider och har hög arbetsmoral
Kommunicerar på Svenska eller EngelskaSom person tror vi att du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktigt för oss.
Våra krav är:
Erfarenhet
2-3 referenser
Arbetstid: 07:00-16:00
Lön: Enligt kollektivavtalÄr detta något som skulle passa dig? Skicka ditt CV idag via Ansök-knappen så återkommer vi inom kort.
Om Företaget
Personligt Engagemang
Vårt team här på WWORK™ Rekrytering håller ett högt tempo, är lyhörda och erbjuder ett personligt engagemang. Våra tjänster är utvecklade för att säkerställa att rekryteringsprocessen blir rätt från början. Alltid med noggrann analys och uppföljning, alltid med stor hänsyn till parternas behov av integritet.
Rekryteringsprocessen
En nyrekrytering är en långsiktig investering som kräver både kunskap och nätverk inom respektive bransch. Men en lyckad rekrytering bygger också på den mänskliga förmågan att matcha individers drivkrafter med organisationers målsättningar. Det är här det personliga engagemanget kommer in. Vårt team på WWORK™ Rekrytering har ett personligt engagemang i varje enskild relation. Det är vårt signum. Vår kompetensbaserade och kvalitetssäkrade rekryterings-process är specifikt anpassad till respektive bransch och situation. Steg för steg ser vi till att det blir rätt från början. Alltid med noggrann analys och uppföljning, alltid med stor hänsyn till parternas integritet.
Företagets webbplats
https://www.wwork.se
Företagets storlek
1-10
Huvudkontor
Cylindervägen, 131 52 Nacka Strand
Grundat
2022

Ansök nu

Erfaren och flerspråkig målare/takbehandlare

Målare
Läs mer Apr 25
Decagruppen AB (tidigare Decatak AB) utför takbehandlingar sedan 2006 i Sverige och söker nu målare för långsiktigt samarbete.
Under sommarsäsongen arbetar vi på lördagar och eventuellt andra helgdagar också.
Du som erfaren målare ska även kunna fungera som arbetsledare i ett målningsteam och ta ansvar för utfört arbete, kontroll av kvalitén, samt ska kunna planera hela teamets arbetsprocess.
Du ska ha erfarenhet i arbeten med airless målningsmaskiner och/eller traditionella målningsarbeten.
För mer info: www.decatak.se


Experienced painter/roof painter
We at Decagruppen AB (former Decatak AB) have been delivering roof painting (coating) to Swedish customers since year 2006 and are now looking for painterns for a long term cooperation.
During the summer season we work on Saturdays and also on some of the other holidays.
As an experienced painter, you should be able to lead the team and take responsibility for the work, quality of the work and the work process.
Experience of working with airless paitning machines/traditional painting makes you a better candidate for the job.
For more information about the company: www.decatak.se

Ansök nu

Är du vår nästa målare? Då söker vi dig nu!

Målare
Läs mer Okt 7
Åt kund i Jönköping söker vi nu en målare som är gillar högt tempo och gillar utmaningar.

Du kommer till ett team med gott kamratskap och det är högt i tak.

Du skall ha körkort samt vara utbildad målare.

Du skall kunna arbeta i team men även själv och det viktigaste av allt är att du uppfyller våra 10 beteenden som även vår kund gör vilka är:

punktlig ,positiv, förberedd, att anstränga sig, visa arbetsmoral, positivt kroppsspråk, ge energi, ha passion, att vara öppen för coaching samt göra det lilla extra

Visst är du den vi söker? Börja ditt nya arbetsliv tillsammans med oss och vår kund imorgon.

Har du frågor: Ring Mia på telnr: 0709-495012

Välkommen till oss och vårt team.

Ansök nu

Erfaren och flerspråkig målare/takbehandlare

Målare
Läs mer Nov 8
Decatak AB utför takbehandlingar sedan 2006 i Sverige och söker nu målare för långsiktigt samarbete.
Under sommarsäsongen arbetar vi på lördagar och eventuellt andra helgdagar också. Vi utför även nybyggnation av olika bostadshus och för rätt person finns möjlighet att få arbete även utanför sommarsäsongen.
Du som erfaren målare ska även kunna fungera som arbetsledare i ett målningsteam och ta ansvar för utfört arbete, kontroll av kvalitén, samt ska kunna planera hela teamets arbetsprocess.
Du ska ha erfarenhet i arbeten med airless målningsmaskiner och/eller traditionella målningsarbeten.
Det är meriterande om du har erfarenhet utav byggverksamhet då vårt arbete övergår till traditionellt byggarbete under vintermånaderna.
För mer info: www.decatak.se


Experienced painter/roof painter
We at Decatak AB have been delivering roof painting (coating) to Swedish customers since year 2006 and are now looking for painterns for a long term cooperation.
During the summer season we work on Saturdays and also on some of the other holidays. We are also active in construction of different residential buidlings and for the right candidate there is a oppertunity to prelong the season outside the summer season and have a full-time employment with us.
As an experienced painter, you should be able to lead the team and take responsibility for the work, quality of the work and the work process.
Experience of working with airless paitning machines/traditional painting makes you a better candidate for the job.
For more information about the company: www.decatak.se

Ansök nu

Gillar du att måla? Då söker vi dig nu!

Målare
Läs mer Sep 30
Åt kund i Jönköping söker vi nu en målare som är gillar högt tempo och gillar utmaningar.

Du kommer till ett team med gott kamratskap och det är högt i tak.

Du skall ha körkort samt vara utbildad målare.

Du skall kunna arbeta i team men även själv och det viktigaste av allt är att du uppfyller våra 10 beteenden som även vår kund gör vilka är:

punktlig ,positiv, förberedd, att anstränga sig, visa arbetsmoral, positivt kroppsspråk, ge energi, ha passion, att vara öppen för coaching samt göra det lilla extra

Visst är du den vi söker? Börja ditt nya arbetsliv tillsammans med oss och vår kund imorgon.

Har du frågor: Ring Mia på telnr: 0709-495012

Välkommen till oss och vårt team.

Ansök nu

Servicemålare

Målare
Läs mer Feb 23
Nu utökar vi organisationen med två servicemålare

Vill du bli vår nya kollega?

CA Fastigheter ingår i den familjeägda CA-koncernen. Vi äger fastigheter i attraktiva tillväxtregioner - både i och utanför Sverige. Totalt omfattar fastighetsbeståndet cirka 675 000 kvm. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till ett fastighetsbolag där hållbarhet och säkerhet alltid finns med i vardagen och en företagskultur som präglas av nära samarbeten och korta beslutsvägar.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.cafastigheter.se/&data=04|01||06bacbb1c10f43052d1408d93644bcb1|ba6c449791314796ae6ab078ef7f3b29|1|0|637600491117721535|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=YWCNVGchrNN2w2yxa9N2y1JPmrW06CgJY6XQ7cQLTcw=&reserved=0)

Arbetsuppgifter

I rollen som servicemålare ansvarar du för underhålls- och reparationsmålning inom vårt fastighetsbestånd i centrala Jönköping. Du kommer att åtgärda ytskikt och felanmälningar främst i den inre miljön, servicemålning av yttre miljöer kan också förekomma i mindre omfattning. Genom att vara lyhörd och serviceinriktad skapar du värden för hyresgästerna, vilket i sin tur bygger värden i koncernen.

Fastighetsbeståndet i Jönköping består av 96 000 kvm fördelat på hälften bostäder och hälften kommersiellt. Den senaste tiden har beståndet även utökats med fastigheter i Linköping. På regionkontoret i Jönköping arbetar ett team som består av tre fastighetstekniker, en uthyrare, en teknisk chef samt en regionchef. Tillsammans arbetar teamet med aktiv förvaltning för att tillse bibehållen kundnöjdhet och kvalité. Nu ser vi fram emot att komplettera teamet med två servicemålare.

Din bakgrund

Vi söker dig som är van att planera och driva ditt eget arbete. För att vara aktuell för tjänsten som servicemålare har du relevant och flerårig erfarenhet från likvärdigt arbete. Eftersom du dagligen behöver transportera dig mellan våra fastigheter är B-körkort ett krav. Dessutom krävs god datorvana för att på ett effektivt sätt kunna hantera inkomna felanmälningar. Du behöver kunna hantera svenska flytande i såväl tal som skrift.

Som servicemålare arbetar du självständigt med frihet under ansvar. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Tillträde

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet

Tillsvidare.

Övrigt

Sista ansökningsdag är 20 mars men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mikael Johansson, Teknisk chef, 036-770 17 24
Sofia Lundin, HR-ansvarig, 0480-574 10

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Feb 21
Fastighetstekniska enheten, Regionfastigheter, Jönköping

Vill du ha ett självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Målare till Fastighetstekniska enheten med placering på Ryhov.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med lång och bred erfarenhet inom arbetsområdet. Du arbetar idag som målare eller har tidigare arbetat som målare och har god social kompetens. Du har goda teoretiska kunskaper inom området, motsvarande gymnasienivå.

Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med mycket kundkontakter. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här är får du arbeta med
Arbetet innefattar mycket kundkontakter och du kommer arbeta både självständigt såväl som i grupp med allt förekommande inom måleri och tapetsering med mera.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att planera, strukturera och driva ditt arbete framåt. Din samarbetsförmåga är god och du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Hans-Jurgen Zwettler, 010-242 51 56. Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-03-13 då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Sandå söker målare till Jönköping.

Målare
Läs mer Jan 24
Sandå i Jönköping söker just nu målare till Jönköping så passa på och sök! Du som söker ska ha arbetat som målare och gärna med några års erfarenhet med sedvanliga målningsarbeten. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Välkommen till ett glatt gäng.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Nov 19
Fastighetsavdelningen/ Byggservice

Arbetsuppgifter
Utföra alla slags förekommande måleriarbeten såsom större ombyggnationer, lokalanpassningar, fasadmålning samt utföra mindre reparationer i fastigheter tillhörande Jönköpings kommun. Rollen innebär mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du kommer att utföra omväxlande uppgifter både självständigt och i grupp med dina kollegor. Vi utgår från våran målar/snickeriverkstad på Rosenlund som innehar sprutbox.
I dagsläget är vi 12 snickare, 5 målare, 1 administratör och 2 arbetsledare.

Kompetenskrav
Vi söker dig som treårig gymnasieutbildning med inriktning målare eller vad vi bedömer som motsvarande. Du har med fördel flerårig praktisk erfarenhet inom arbetsområdet.
Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt.
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer. Du kommer dessutom att uppskattas i gruppen om du vill ta till dig och lära dig av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper. Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Roy Karlsson, Enhetschef Byggservice Tfn 036-105728
Kommunal, Christer Simestad, 0706-45 43 94

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Målare (132007)

Målare
Läs mer Sep 9
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning etcetera.

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren och flerspråkig målare/takbehandlare

Målare
Läs mer Aug 26
Decatak AB utför takbehandlingar sedan 2006 i Sverige och söker nu målare för långsiktigt samarbete.
Under sommarsäsongen arbetar vi på lördagar och eventuellt andra helgdagar också. Vi utför även nybyggnation av olika bostadshus och för rätt person finns möjlighet att få arbete även utanför sommarsäsongen.
Du som erfaren målare ska även kunna fungera som arbetsledare i ett målningsteam och ta ansvar för utfört arbete, kontroll av kvalitén, samt ska kunna planera hela teamets arbetsprocess.
Du ska ha erfarenhet i arbeten med airless målningsmaskiner och/eller traditionella målningsarbeten.
Det är meriterande om du har erfarenhet utav byggverksamhet då vårt arbete övergår till traditionellt byggarbete under vintermånaderna.
För mer info: www.decatak.se


Experienced painter/roof painter
We at Decatak AB have been delivering roof painting (coating) to Swedish customers since year 2006 and are now looking for painterns for a long term cooperation.
During the summer season we work on Saturdays and also on some of the other holidays. We are also active in construction of different residential buidlings and for the right candidate there is a oppertunity to prelong the season outside the summer season and have a full-time employment with us.
As an experienced painter, you should be able to lead the team and take responsibility for the work, quality of the work and the work process.
Experience of working with airless paitning machines/traditional painting makes you a better candidate for the job.
For more information about the company: www.decatak.se

Ansök nu

Målare (132007)

Målare
Läs mer Apr 27
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning etcetera.

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Målare, tillsvidare

Målare
Läs mer Jun 2
Vi söker nu en till målare till vårt reparatörsgäng! Tjänsten är placerad på Råslätt, där totalt 56 medarbetare jobbar med Annika Vikström som förvaltningschef. Teamet på 8 personer som nu söker en ny kollega består av målare, elektriker, VVSare, drift- och ventilationstekniker samt snickare. Din närmaste chef blir Anders Nordholm som är en erfaren förvaltare hos oss.


Som målare hos oss på Vätterhem ansvarar du för:
- Att planera och boka underhåll i befintliga bostäder och fastigheter
- Lägenhetsunderhåll genom målning och tapetsering


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som målare har du en måleriutbildning på gymnasienivå och ett par års yrkeserfarenhet, alternativt motsvarande yrkeslivserfarenhet som målare. Erfarenhet från fastighetsbranschen ser vi som meriterande.
För att ta dig runt på våra områden krävs att du har körkort för personbil. Att du är en van användare av dator och mobil ser vi också som ett krav då dessa är dina arbetsredskap.
Arbetet innebär mycket kontakter med kollegor och hyresgäster, därför behöver din kommunikation vara tydlig på svenska i tal och skrift. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
Din person
Vi söker dig som är van vid att jobba serviceinriktat eftersom tjänsten innebär många kontakter med våra hyresgäster. Du är också en person som kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande till dina kollegor.
Vidare söker vi dig som trivs med att jobba självständigt men samtidigt medverka i lagarbetet för att leverera högsta service och på bästa sätt uppfylla vårt mål - nöjda hyresgäster!
Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relation till kunder och arbetskamrater så ska du ska söka tjänsten som målare hos oss på Vätterhem.
Vårt erbjudande till dig
ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi ständigt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs. Därför är vi otroligt stolta över resultatet från senaste medarbetarundersökningen där mer än 90 % av våra medarbetare tycker att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill såklart fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och fortsätter därför utveckla våra satsningar på friskvård, kompetensutveckling och bra ledarskap. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet!
Övrig information och ansökan
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid med start så snart som möjligt. Provanställning kan tillämpas. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Förvaltare Anders Nordholm, 036-19 94 48 alt. 070-824 45 02 eller anders.nordholm@vatterhem.se
Kollektivavtal finns med Målareförbundet.
Urvalsprocessen hanteras löpande skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 juni 2021.
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Krav
Måleriutbildning på gymnasienivå
Ett par års yrkeserfarenhet
B-körkort
Van användare av dator och mobil
Tydlig kommunikation på svenska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet från fastighetsbranschen
Om du behärskar andra språk än svenskaOm arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Målare 55+ (132007)

Målare
Läs mer Jan 22
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning etcetera.

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Apr 12
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Vi söker en utbildad målare med minst fem års erfarenhet av måleri och tapetsering. Du jobbar självständigt hos kund från start till mål. Om du kan och vill utföra andra hantverks eller trädgårdstjänster är det meriterande

Arbetsuppgifter
Alla vanligtvis förekommande måleriarbeten.
Fasadmålning på trä eller puts.
Invändig målning.
Fönstermålning:
Bredspackling.
Slipning.
Tapetsering mm.

Kvalifikationer
Alla vanligtvis förekommande måleriarbeten.
Fasadmålning på trä eller puts.
Invändig målning.
Fönstermålning:
Bredspackling.
Slipning.
Tapetsering mm.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som älskar nöjda kunder!
Kanske vill du arbeta under frihet och bestämma dina egna tider och hur mycket du vill arbeta.
Viktigt är att  samma hantverkare börjar och avslutar ett projekt!
Du ska kunna ta eget ansvar och i stor del jobba enskilt ute hos kund.
Vi söker dig som är positiv, flexibel, noggrann och ansvarsfull.
Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och har en hög arbetsmoral.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Slottsgatan

 Jönköping

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Apr 7
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Vi söker en utbildad målare med minst fem års erfarenhet av måleri och tapetsering. Du jobbar självständigt hos kund från start till mål. Om du kan och vill utföra andra hantverks eller trädgårdstjänster är det meriterande. 

Arbetsuppgifter
Alla vanligtvis förekommande måleriarbeten.
Fasadmålning på trä eller puts.
Invändig målning.
Fönstermålning:
Bredspackling.
Slipning.
Tapetsering mm.

Kvalifikationer
Gedigen erfarenhet inom målaryrket.
Vi söker dig som är 50 år eller äldre.
Egen bil är ett måste.
Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift bra.
Har du andra hantverkskunskaper ses det som meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som älskar nöjda kunder!
Kanske vill du arbeta under frihet och bestämma dina egna tider och hur mycket du vill arbeta.
Viktigt är att  samma hantverkare börjar och avslutar ett projekt!
Du ska kunna ta eget ansvar och i stor del jobba enskilt ute hos kund.
Vi söker dig som är positiv, flexibel, noggrann och ansvarsfull.
Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och har en hög arbetsmoral.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Slottsgatan

 Jönköping

Ansök nu

Sandå söker målare till Gnosjö/Hestra/Gislaved

Målare
Läs mer Mar 26
Sandå söker målare till Gnosjö/Hestra/Gislaved.

Du som söker ska ha arbetat som målare och gärna med några års erfarenhet med sedvanliga målningsarbeten. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Välkommen till ett glatt gäng.

Sänd din ansökan via e-post till douglas.rosell@sanda.se.
Har du frågor, kan du även ringa Joel Person 0705-698 213 eller. . Sista ansökningsdatum 2021-03-31.
Besök gärna www.sanda.se

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Mar 5
Jobbeskrivning
Är du utbildad målare eller har arbetserfarenhet inom yrket, i så fall kan vi ha jobbet för dig.
Vi söker nu ett gäng som har mycket bakgrund inom hus och lägenhetsrenoveringar.
Förutom målning och tapetsering kommer arbetet kräva noggrant underarbete i form av spackling, slipning och grundmålning.
Det kommer under denna perioden vara inomhus arbete, och främst väggar, tak och ev trappor.

Arbetet kräver utbildning eller fler års arbetserfarenhet kring yrket.
Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag – fredag 7 – 16.
Arbetet sker främst i arbetslag men visst ensamarbete kan förekomma.
Uppdraget är i Jönköping med omnejd och uppdraget förväntas pågå i minst 3 månader med stor chans till förlängning.

Personliga egenskaper
Vi ser att man är flexibel, noggrann och effektiv i sitt arbete.
Att man har god samarbetsförmåga och kan kopplas ihop i olika arbetsgrupper är ett krav samtidigt som du skall vara självständlig och tillräckligt självgående för att kunna utföra vissa moment på egen hand.
God social förmåga och bra servicekänsla.

Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Sandå söker ett 10-tal målare till nyproduktion

Målare
Läs mer Okt 22
Sandå söker ett tiotal målare till nyproduktion och service i Jönköping .

Önskvärt att du som söker har arbetat som målare och gärna med några års erfarenhet.

Vi ser gärna att du som söker har B-körkort

Ansök nu

Flodin söker målare!

Målare
Läs mer Okt 12
Är det dig vi söker?

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 0733 25 52 42.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Målning av friggebod och garage

Målare
Läs mer Sep 25
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning etcetera.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Målning av tak och väggar 173034

Målare
Läs mer Sep 27
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning etcetera.

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Flodin söker målare!

Målare
Läs mer Sep 8
Är det dig vi söker?

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 0733 25 52 42.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Flodin söker målare!

Målare
Läs mer Aug 3
Är det dig vi söker?

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 0733 25 52 42.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren och flerspråkig målare/takbehandlare

Målare
Läs mer Aug 10
Decatak AB utför takbehandlingar sedan 2006 i Sverige och söker nu målare för långsiktigt samarbete.
Under sommarsäsongen arbetar vi på lördagar och eventuellt andra helgdagar också. Vi utför även nybyggnation av olika bostadshus och för rätt person finns möjlighet att få arbete även utanför sommarsäsongen.
Du som erfaren målare ska även kunna fungera som arbetsledare i ett målningsteam och ta ansvar för utfört arbete, kontroll av kvalitén, samt ska kunna planera hela teamets arbetsprocess.
Du ska ha erfarenhet i arbeten med airless målningsmaskiner och/eller traditionella målningsarbeten.
Det är meriterande om du har erfarenhet utav byggverksamhet då vårt arbete övergår till traditionellt byggarbete under vintermånaderna.
För mer info: www.decatak.se


Experienced painter/roof painter
We at Decatak AB have been delivering roof painting (coating) to Swedish customers since year 2006 and are now looking for painterns for a long term cooperation.
During the summer season we work on Saturdays and also on some of the other holidays. We are also active in construction of different residential buidlings and for the right candidate there is a oppertunity to prelong the season outside the summer season and have a full-time employment with us.
As an experienced painter, you should be able to lead the team and take responsibility for the work, quality of the work and the work process.
Experience of working with airless paitning machines/traditional painting makes you a better candidate for the job.
For more information about the company: www.decatak.se

Ansök nu

Erfaren och flerspråkig målare/takbehandlare

Målare
Läs mer Dec 17
Decatak AB utför takbehandlingar sedan 2006 i Sverige och söker nu målare för långsiktigt samarbete.
Under sommarsäsongen arbetar vi på lördagar och eventuellt andra helgdagar också. Vi utför även nybyggnation av olika bostadshus och för rätt person finns möjlighet att få arbete även utanför sommarsäsongen.
Du som erfaren målare ska även kunna fungera som arbetsledare i ett målningsteam och ta ansvar för utfört arbete, kontroll av kvalitén, samt ska kunna planera hela teamets arbetsprocess.
Du ska ha erfarenhet i arbeten med airless målningsmaskiner och/eller traditionella målningsarbeten.
Det är meriterande om du har erfarenhet utav byggverksamhet då vårt arbete övergår till traditionellt byggarbete under vintermånaderna.
För mer info: www.decatak.se


Experienced painter/roof painter
We at Decatak AB have been delivering roof painting (coating) to Swedish customers since year 2006 and are now looking for painterns for a long term cooperation.
During the summer season we work on Saturdays and also on some of the other holidays. We are also active in construction of different residential buidlings and for the right candidate there is a oppertunity to prelong the season outside the summer season and have a full-time employment with us.
As an experienced painter, you should be able to lead the team and take responsibility for the work, quality of the work and the work process.
Experience of working with airless paitning machines/traditional painting makes you a better candidate for the job. 
For more information about the company: www.decatak.se

Ansök nu

Flodin söker målare!

Målare
Läs mer Nov 19
Är det dig vi söker?

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 0733 25 52 42.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker glada målare!

Målare
Läs mer Sep 5
Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.
Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Emil Sandahl 0733 25 52 06.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Målare sökes.

Målare
Läs mer Aug 24
Add Up Bemanning AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper sina kunder med personalförsörjning samtidigt som vi skapar mångfald och hållbarhet. Hos oss jobbar både personal med och utan funktionsvariationer och vi är bara intresserade av människors styrkor, inte deras begränsningar.Vi jobbar med långsiktiga relationer med både kunder och personal. Det innebär att vår personal inte flyttar runt på olika arbetsplatser utan jobbar som en i teamet på samma arbetsplats ständigt. Viktigast för oss är de tio beteenden som vi lovar vår kund: Punktlighet, Positivitet, Förberedd, Anstränga sig, Arbetsmoral, Energi, Passion, Kroppsspråk, Öppenhet för coachning samt att göra det lilla extra. Om du väljer dessa beteenden har du redan kommit långt i rekryteringen! Vi söker dig som gillar att jobba nära kollegorna i mindre team, en lagspelare. Tillsammans möter ni dagens arbetsuppgifter och utmaningar. Vår kund skalar nu upp sin verksamhet, och är därmed i behov av fler medarbetare. Vi söker därför en målare eller en målarlärling som vill utvecklas i sin yrkesroll. Har du en hobby eller ett intresse utanför din yrkesroll som du brinner för så ser vi det som meriterande Viktigast av allt är att väljer Add Up Bemannings tio beteenden:PUNKTLIGHET.POSITIVITET.FÖRBEREDD.ANSTRÄNGA SIG .ARBETSMORAL.ENERGI.PASSION.POSITIVT KROPPSSPRÅK.ÖPPENHET FÖR COACHNING.ATT GÖRA DET LILLA EXTRA. Du jobbar främst inomhus i ett team om några personer på vår kunds arbetsplatser. Ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Ansök nu

Målare till Jönköping

Målare
Läs mer Aug 15
Metodmåleri AB söker 2 målare i Jönköping.
Vi har en stor kontinuerlig orderingång, så därför söker vi fler medarbetare.

Hos oss är det högt i tak. Vi eftersträvar skratt och god trivsel i företaget. Vi tror att
du som söker är en glad person och kan vara vårt ansikte utåt. Kontakten med våra
kunder är viktigt. Därför är du pålitlig och serviceinriktad med inställningen att allt
går att lösa

Metodmåleri kan erbjuda dig alla slags utmaningar inom måleriyrket. Vi arbetar
med måleriservice & entreprenader samt ramavtal. Våra kunder består av ledande
bygg- och fastighetsföretag, & offentlig sektor.

Du är utbildad målare och kan visa yrkesbevis.
Du skall inneha B-körkort.
Vi erbjuder servicebil.
Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Om företaget
Vi vill vara ett nytänkande måleriföretag som ligger i framkant med utveckling,
arbetsmetoder och utrustning.
Vårt mål är att utföra professionella målningsarbeten, och med bra samarbete
mellan entreprenör och beställare finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som
gynnar både personal och kunder.

För Metodmåleri är det viktigt att hålla hög kvalitet på sina utförda arbeten,
utrustning och material. Vi är etablerade i Jönköping och Nässjö.
Vi vet att en nöjd kund återkommer, därför strävar vi för "En gång kund alltid
kund!"

Skicka ditt CV till info@metodmaleri.se
Eller ring Dennis på 072-184 70 10

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker glada målare!

Målare
Läs mer Apr 17
Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.
Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Emil Sandahl 0733 25 52 06.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker glada målare!

Målare
Läs mer Feb 22
Emil Sandahl:

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.
Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Emil Sandahl 0733 25 52 06.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Yrkesmålare till exklusiva projekt i välrenommerat företag

Målare
Läs mer Feb 22
Har du ett Yrkesbevis från Måleribranschens Yrkesnämnd (MYN) eller motsvarande, och är sugen på en ny utmaning?
Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst söker vi dig som är utbildad målare och har någon eller några års erfarenhet i branschen.

Här är chansen att få jobba på ett företag med gott rykte, som utför projekt av det lite exklusivare slaget.
Du jobbar i hela spektrat inom renovering och ytskikt; såsom tapetsering, slipning, målning, m.m.
Det krävs att du har en kreativ ådra och är allsidig i ditt kunnande, då alla projekt ser olika ut.
Det kommer krävas att du tänker nytt och kan dra egna slutsatser för bästa resultat.

Din profil
Du är snabbtänkt, och vågar ta egna beslut.

För rätt person kommer du gå över till direkt anställning på företaget.
Vi söker löpande efter kandidater, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte att ansöka redan idag.
För mer information om tjänsten, maila Louise.Hagberg@OnePartnerGroup.se


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Yrkesmålare till exklusiva projekt i välrenommerat företag

Målare
Läs mer Feb 25
Har du ett Yrkesbevis från Måleribranschens Yrkesnämnd (MYN) eller motsvarande, och är sugen på en ny utmaning?
Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst söker vi dig som är utbildad målare och har någon eller några års erfarenhet i branschen.

Här är chansen att få jobba på ett företag med gott rykte, som utför projekt av det lite exklusivare slaget.
Du jobbar i hela spektrat inom renovering och ytskikt; såsom tapetsering, slipning, målning, m.m.
Det krävs att du har en kreativ ådra och är allsidig i ditt kunnande, då alla projekt ser olika ut.
Det kommer krävas att du tänker nytt och kan dra egna slutsatser för bästa resultat.

Din profil
Du är snabbtänkt, och vågar ta egna beslut.

För rätt person kommer du gå över till direkt anställning på företaget.
Vi söker löpande efter kandidater, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte att ansöka redan idag.
För mer information om tjänsten, maila Louise.Hagberg@OnePartnerGroup.se


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Ansök nu

Erfaren och flerspråkig målare / takbehandlare

Målare
Läs mer Feb 18
Du som erfaren målare ska kunna även fungera som arbetsledare i en målningsteam och ta ansvar för utfört arbete, kontroll av kvalitén, samt ska kunna planera hela teamets arbetsmomenter.
Du ska ha erfarenhet i arbete med airless målningsmaskin och traditionella målningsarbete.
Under vintermånaderna blir arbetet placerat till byggobjekt och du ska utföra vanliga målaruppgifter där.

Du som erfaren målare ska kunna även fungera som arbetsledare i en målningsteam och ta ansvar för utfört arbete, kontroll av kvalitén, samt ska kunna planera hela teamets arbetsmomenter.
Du ska ha erfarenhet i arbete med airless målningsmaskin och traditionella målningsarbete.
Under vintermånaderna blir arbetet placerat till byggobjekt och du ska utföra vanliga målaruppgifter där.

Decatak AB utför takbehandlingar sedan 2006 i Sverige, som söker nu anställda som målare för långsiktigt samarbete.
Under sommarsäsongen arbetar vi på lördagar och evtl. helgdagar också. Vi utför även nybyggnation av olika bostadshus och där arbetar våra takmålare som vanliga målare utanför sommarsäsongen.

Ansök nu

Vi söker glada målare!

Målare
Läs mer Dec 4
Jobba hos oss!:

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Emil Sandahl 0733 25 52 06.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Dec 11
Nu söker vi en till två utbildade målare.Du ska vara självgående ,noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull.Du ska vara en glad prick med yrkesstolthet som kan jobba självständigt och i grupp.B-körkort och gymnasial målarutbildning är ett krav.

Vid intresse hör av Dig till mailadress :

maleritjanst.j@gmail.com
Senast 20/12 2018
Du ska vara noggrann intresserad och kunna bemöta kunder på ett trevligt sätt.Van att jobba både självständigt som i grupp.

Företag under utveckling som idag har 2 målare igång.
Vi jobbar med allt inom måleri i Jönköping med omnejd.

Ansök nu

Vi söker glada målare!

Målare
Läs mer Okt 4
Jobba hos oss!:

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Emil Sandahl 0733 25 52 06.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker glada målare!

Målare
Läs mer Sep 26
Vi söker glada målare!:

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Magnus Lorentsson 0733 25 52 38 eller via mail magnus@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Aug 30
Fastighet/Fastighet-och Byggservice

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för.

Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsuppgifter
Utföra alla slags förekommande målningsarbeten i fastigheter tillhörande Jönköpings kommun.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning, bygg och anläggning med inriktning målare. Du har med fördel flerårig praktisk erfarenhet inom arbetsområdet.
Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt.
Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Lars Henningsson, enhetschef Byggservice 0703-96 86 99

Kommunal: Christer Simestad 0706-45 43 94

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi söker glada målare!

Målare
Läs mer Mar 9
Vi söker glada målare!:

Vår kund har stor efterfrågan på sina tjänster och behöver därför fler målare. Här finns olika slags utmaningar inom måleriyrket, såsom måleriservice och entreprenad samt ramavtal. Kunderna består av ledande bygg- och fastighetsföretag och offentlig sektor.

Vi vill att du är utbildad målare och att du har B körkort. Vi erbjuder servicebil. Du är serviceinriktad och pålitlig, har en inställning att ”allt går att lösa”. Våra kunder är viktiga, därför ska du gilla att vara vårt ansikte utåt och skapa goda kontakter.

Här erbjuds möjligheten till en tjänst i ett härligt team som värdesätter nytänkande och som ligger i framkant med utveckling. Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Magnus Lorentsson 0733 25 52 38 eller via mail magnus@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu