Chefer och verksamhetsledare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Affärsutvecklande konsultchef

Driftchef, data
Läs mer Jun 27
Om Knowit

Knowit är ett konsultbolag som stöttar våra kunder i den digitala transformationen. Med kunden i fokus skapas digitala och innovativa lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde. Vi är nästan 4000 medarbetare och finns på ett 20-tal orter i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland och Polen. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

På Knowit Connectivity i Jönköping driver vi en framgångsrik verksamhet som har haft en stadig tillväxt under många år. Vi jobbar med utveckling, arkitektur, kravställning, ledning och test av en mängd olika mjukvarulösningar åt våra kunder. Nu behöver vi fylla på med en senior affärsutvecklare som också vill ta ansvar för ett konsultteam. I våra kundrelationer och i relationen till våra medarbetare är kommunikation, förtroende och affärssinne viktiga ingredienser. Allt vi gör baseras på vår vision att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation, kombinerat med hur vi ser på oss själva som ”Makers of a sustainable future”.Om rollen

Som affärsutvecklare tar du eget ansvar för utvecklingen av vår affär hos flera av våra lokala kunder. Du är ansvarig för ett konsultteam och därmed teammedlemmarnas utveckling och välmående. Du är lönesättande chef och deltar aktivt i rekryteringsarbetet till kontoret. Rollen innebär även att du ingår i vår lokala ledningsgrupp och kommer arbeta på både strategisk och operativ nivå.Om dig

För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt driv, ett hjärta för dina medarbetare och gärna också erfarenhet av affärsutveckling inom vår bransch. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du är en lagspelare som tar ansvar och som tar egna beslut med förankring i ledningsgruppen och i vår kultur. Du rapporterar till vår affärsenhetschef för Knowit Connectivity i Jönköping.

Hos oss hittar du stöttande kollegor som gärna bollar tankar om verksamheten, konsulterbjudande och nya kunder. Har du idéer som du velat testa på din nuvarande arbetsplats eller ett nytt upplägg för nästa after work med fokus på sammanhållning? Chansen är stor att du kommer få prova på många av dina idéer hos oss - vi är alltid öppna för att våga testa nytt!Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta Anders Snäckerström på anders.snackerstrom@knowit.se 079-006 70 70 eller ansvarig rekryterare Ebba Warrén på ebba.warren@knowit.se 076-1274821 så berättar vi gärna mer och svarar på frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker butikschef till vår butik MQ Marqet Jönköping Asecs

Butikschef
Läs mer Jun 3
Är du en person som drivs av försäljning och ledarskap - Då är du den vi söker!

MQ Marqet söker en butikschef på heltid till Jönköping Asecs. Du kommer att driva och leda ett team på 6 personer där kunden står i fokus.

I ditt arbete som butikschef tillbringar du stor del av din arbetstid i butiken där du coachar, följer upp och fungerar som förebild för säljarna. Du kommer även att få ansvara för varuvisningen enligt MQs koncept och riktlinjer, genom att planera och leda butikskommunikationen avseende t ex kampanjer och försäljningsaktiviteter.För att lyckas i rollen tror vi att du är en engagerad och inspirerande ledare som motiveras av att utveckla dina säljare och skapa ett vinnarteam som har roligt på jobbet. Genom säljteknik och ett stort intresse i kundmötet skapar du återkommande kunder. Vidare har du god ekonomisk förståelse samt vana att hantera olika IT-system så som schemaläggningssystem och rekryteringssystem.För att trivas i rollen som butikschef är du en målinriktad och självgående tävlingsmänniska.
Att du brinner för mode och trender ser vi som en självklarhet!

Har du tidigare erfarenhet av ledarskap inom detaljhandeln?
Toppen, det ser vi som meriterande!Tjänsten gäller heltid, tillträde och lön efter överenskommelse.

Är detta rätt utmaning för dig?
Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag. Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande.

Du bli anställd av MQ Marqet som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.

Välkommen till MQ Marqet!

OM OSS
MQ Marqet är en konceptbutikskedja inom mode som säljer de stilrena och mer hållbara klassiska plaggen av hög kvalitet, det senaste modet samt second hand i vissa utvalda butiker.

Vi vill inspirera med kvalitativt och prisvärt mode noga utvalt för kunden som skall få marknadens bästa personliga service. Vi vänder oss till alla som befinner sig i det flexibla arbetslivet, där gränsen mellan arbete och fritid blir allt mer flytande.

Försäljningen sker i egna butiker och via e-handelsplattformar egna såväl som andras. Våra butiker finns i attraktiva lägen över hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har ett produktionskontor i Shanghai. MQ Marqet är Sveriges största varumärkeskedja som erbjudit stil sedan 1957.

Ansök nu

Enhetschef till administrativ enhet i Jönköping

Administrativ chef
Läs mer Maj 27
Beskrivning av uppdraget/arbetsuppgifter

I uppdraget som Enhetschef för Administrativa enheten har konsulten verksamhets-, personal- och budgetansvar samt ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Verksamhetsansvaret innefattar områdena administration, avtal, licenser och logistik (beställning, leverans och återtag av hårdvara).

Konsulten ska leda och utveckla medarbetarna och tillsammans med övriga enheter på avdelningen leverera bra IT-lösningar och ge god service som underlättar vardagen för kommunens verksamheter.

Konsulten ska svara för att enhet administration fullgör:

intern service inom Digitaliseringsavdelningen i form av reception, administration, licenser och avtalssamordning.

extern service i form av en väl fungerande logistik till alla kommunens verksamheter.

Enhet administration består av 9 medarbetare: 4 logistiksamordnare, 2 administratörer, 1 receptionist, 1 licenssamordnare, 1 avtalssamordnare.

Arbete utförs av konsulten i första hand på plats hos Digitaliseringsavdelningen på Åsenvägen 9B. Det finns möjlighet till arbete på distans. Dialog sker med beställaren.

Arbetstid: 08:00-17:00 vardagar. Under juni - augusti är veckoarbetstiden 35 timmar.

Kompetenser som efterfrågas, arbetslivserfarenhet mm.

Erbjuden konsult SKA ha: Kompetensnivå

Kunskap:

- Hög kompetens inom området
- Relevant akademisk examen, eller motsvarande kompetens som chef förvärvad genom flerårig erfarenhet från liknande ansvarsområden och arbetsuppgifter
- Erfarenhet - Arbetat 4-8 år som konsult inom aktuellt område, är förebild för andra konsulter på lägre nivå.
- Ledning - tar en ledarroll med personalansvar
- Förmåga att bemöta medarbetare på ett professionellt sätt.
- Konsulten ska kunna bemöta kvinnor och män på ett likvärdigt sätt oavsett bakgrund eller ålder
- Goda kunskaper i tal och skrift på svenska


Följande egenskaper:

- Initiativtagande
- Självgående
- Flexibel
- God samarbetsförmåga
- Tydlighet
- Gott omdöme
- Strukturerad
- Kvalitetsmedveten


Uppdragets löptid:

Startdatum: 2022-08-15

Slutdatum: 2023-02-15

Om behov kvarstår efter 2023-02-15 så kan uppdraget komma att förlängas med 1 (en) månad i taget, maximalt tolv (12) månader totalt.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Operativ Konsultchef till Tranpenad Jönköping sökes!

Personalchef/HR-chef
Läs mer Maj 18
Har du erfarenhet av ledarskap, rekrytering och försäljning? Nu söker vi dig som trivs i den mycket ansvarstagande rollen som konsultchef, där du får arbeta brett med både operativ drift, personalansvar och kundförsäljning. Känner du igen dig? Då kan tjänsten som konsultchef hos oss på Tranpenad Jönköping vara något för dig!


Om tjänsten
Nu tar Tranpenad nästa viktiga kliv mot att bli en aktör att räkna med i Jönköping! På grund av högt tryck och stor tillväxt gör Tranpenad Jönköping en stor satsning och rekryterar en ny konsultchef. I rollen som konsultchef bjuder varje dag på nya utmaningar! Tjänsten är mycket operativ och består av arbetsuppgifter som rör både personal och kunder, vilka du förväntas ta stort eget ansvar för. Du kommer i huvudsak ansvara för förvaltning och daglig drift hos en av våra nyckelkunder.

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat
Rekrytering av nya konsulter för lager-och industriarbete.
Personaladministration och personalvård.
Kundbesök alternativt stationärt arbete ute hos dina kunder.

Om dig som söker
Till tjänsten som konsultchef söker vi dig som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Våra kunder bedriver verksamhet under växlande tider på dygnet, vilket ställer höga krav på flexibilitet och ansvarstagande hos dig.

Vi söker dig som
Har en positiv inställning och arbetar resultatinriktat.
Kan strukturera och fördela din arbetsdag på ett effektivt sätt.
Har erfarenhet av tjänster i ledande position.
Har B-körkort.

Vidare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap, då du har fullständigt personalansvar för dina konsulter. Du har dock stöd ifrån övriga kollegor och arbetar tätt ihop med dem när det gäller planering och rekryteringar. Du är ett socialt geni som gillar att skaffa nya kontakter och nätverka i olika forum i syfte att skapa bra förutsättningar för ditt arbete.

Vad vi kan erbjuda dig
Hos Tranpenad kommer du till ett företag i en expansiv fas, med hög entreprenörsanda och stora möjligheter för personlig utveckling. Gillar du att jobba med människor, skapa förtroende, samt att få både stora som små saker att hända - då kommer du älska varje dag på jobbet!

Övriga villkor
Heltid, fast månadslön, tjänstepension, friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta kontorschef Emil Davidsson på emil.davidsson@tranpenad.se

Ansök nu

Vi söker nu efter Jönköpings vassaste säljande Business Manager till Inc...

Försäljningschef
Läs mer Maj 5
Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja. Incopia är ett bolag inom Ingenio Consulting Group.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Vi fortsätter att bygga vår organisation och söker därför efter ytterligare en säljande Business Manager till vår etablering i Jönköping. Vill du vara med på vår resa att skapa vårt nya kontor/etablering i Jönköping med ansvar att utveckla vår konsultverksamheten i regionen?Din roll och utmaning

Du får en viktig roll i regionen med stort säljansvar, du kommer även ansvara för konsulter och nätverksaktiviteter i Jönköping med omnejd för såväl ny-kundsbearbetning som utveckling av befintliga kunder.

Du arbetar dagligen med försäljning av uppdrag, rekrytering av nya konsulter och uppdragslösningar.

Du kommer aktivt söka upp kundföretag för att hjälpa dem att bli bättre på sin kärnverksamhet. Genom analys och branschkunnande presenterar vi lösningar, tjänster och produkter till kunderna som skapar vår affär. Du ansvarar för försäljningsarbetet både strategiskt och operativt samtidigt som du matchar rätt medarbetare till uppdragen och de kunder du skapat samarbete med.

Incopia söker dig med energi och egen ”motor och kompass”. Din förmåga att bygga relationer, driva försäljningsaktiviteter, vara vetgirig och affärsmässig utgör grunden för att du kommer trivas. Du har bakgrund inom försäljning där tjänsteförsäljning är meriterande, erfarenhet av inköp och/eller konsultverksamhet och har under flera år varit aktiv inom området är en stark merit.

De flesta bolag vi arbetar med verkar inom områden som livsmedel, med-tec, tillverkningsindustri, produktutveckling, förnyelsebar energi, hållbara byggprojekt och digitalisering. I din roll kommer du att agera självständigt samtidigt som du har flera kollegor lokalt och nationellt som stöttar dig i affären. Du är i direkt kontakt med kunder och anställda på en daglig basis.

Rollen kräver en skicklig yrkesperson med praktisk erfarenhet och god förståelse för kommersiell konsultverksamhet.Din bakgrund för att lyckas:

- Relevant akademisk kommersiell eller teknisk utbildning
- Relevant erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, företrädesvis inom tjänsteföretag.
- Färdigheter för förhandlingsteknik, performance management och KPI utvärderingar.
- Dokumenterade färdigheter nom försäljning för att möta kundernas behov


- Flytande i svenska och engelska språket, både i tal och skrift
- Stor IT mognad, speciell erfarenhet med Office, molntjänster samt sociala medier
Din karaktär för att trivas:

- Du har mognaden och förståelsen av att affärer skapas mellan människor och genom tillit och professionalism.
- Du vet att resultat kommer utav arbete, aktiviteter och inte av sig självt.
- Vi tror att du har en snabb analytisk förmåga och hellre provar dig fram än att låta det perfekta bli det godas fiende.
- Du har humor och bidrar till att ha kul på jobbet
- Du gillar att vinna
Incopia erbjuder dig:

- En värderingsstyrd organisation
- Ett bolag med högt fokus på människor, möjligheter och teknik


- En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda
- Flera konkurrenskraftiga villkor med fokus på medarbetarnöjdhet och resultat.
- Ett kund/försäljningsorienterat konsultföretag som lockar erfaren och skickliga medarbetare
Vid frågor tveka inte att höra av dig till vår VD Hendrik Palm 0735-180532 eller vår Operativ Chef Cecilia Sjöquist.

** Incopia har gjort sitt mediaval för denna rekrytering och undanber sig samtal från rekryteringsföretag, bemanningsföretag, annonseringsföretag eller motsvarande.***

Ansök nu

Servicechef till Mared Industrial Engineering

Administrativ chef
Läs mer Jun 13
Vill du hänga med på vår tillväxtresa? Har du intresse för teknik, försäljning och att att skapa långvariga kundrelationer? Här på MIE finns ett härligt gäng som behöver din kompetens i rollen som servicechef av träbearbetningsmaskiner. Sök idag!

Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Vi söker nu fler kompetenta medarbetare till verksamheten. Vi har kundens bästa i fokus, är engagerade och professionella i alla led.

Som servicechef har du dagliga kontakter med kunder i supportfrågor, förebyggande- och avhjälpande service. Du har ett övergripande ansvar för att vi och våra tekniker kan hjälpa kunderna på bästa sett.

Tillsammans med våra tekniker planerar och genomför ni reparationer och service, underhåll och installationer av maskiner för träbearbetning och packutrustning; från CNC- till klassiska snickerimaskiner. Till din hjälp har du ett sammansvetsat och härligt team med lång erfarenhet av branschen.

Utgångspunkten är vårt kontor i Huskvarna, där vi också har vårt huvudkontor.

Du kommer ges en gedigen introduktion tillsammans med vår befintliga servicechef som kommer vara kvar i organisation i en annan roll.

Vi tror att du..

har en gymnasial utbildning, gärna inom området. Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Främst ser vi att du är en tekniskt intresserad, servicevänlig och social person med en stor förkärlek till problemlösning! Du är självständig med support från ditt team.

God påvisad erfarenhet som servicechef eller liknande yrke är önskvärt och meriterande.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Då arbetet innebär löpande med våra leverantörer utomlands krävs även goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Du som person är lugn, stabil och är systematisk i ditt arbetssätt. Framför allt har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Eftersom du är företagets ansikte utåt kunderna ser vi att du är utåtriktad och har god social kompetens.

Mared Industrial Engineering - en del av något större!

Mared Group består av sex affärsdrivande företag med olika kärnverksamheter och omsätter cirka 180 MSEK med 45 anställda. Bolagen som ingår är Ingenjörsfirman J Mared (JMA), Mared Industrial Engineering (MIE), Mekankomponenter (MEKOM), Avancerad Entréteknik (AET), Elf Automation (ELF) och Mared Group Service (MGS).

Resan startades på 60-talet med Ingenjörsfirman J Mared AB och de andra bolagen har tillkommit genom organisk delning eller förvärv. Bolagen är inriktade på sina respektive affärsområden med sälj, installation och support.

Mared Group har satt en stark tillväxtplan för de närmaste fem åren. Vill du vara en del av denna resa och bidra med dina specialistkompetenser inom försäljning är detta rollen för dig!

Ansök nu

Servicechef till Mared Industrial Engineering

Administrativ chef
Läs mer Maj 3
Vill du hänga med på vår tillväxtresa? Har du intresse för teknik, försäljning och att att skapa långvariga kundrelationer? Här på MIE finns ett härligt gäng som behöver din kompetens i rollen som servicechef av träbearbetningsmaskiner. Sök idag!

Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Vi söker nu fler kompetenta medarbetare till verksamheten. Vi har kundens bästa i fokus, är engagerade och professionella i alla led.

Som servicechef har du dagliga kontakter med kunder i supportfrågor, förebyggande- och avhjälpande service. Du har ett övergripande ansvar för att vi och våra tekniker kan hjälpa kunderna på bästa sett.

Tillsammans med våra tekniker planerar och genomför ni reparationer och service, underhåll och installationer av maskiner för träbearbetning och packutrustning; från CNC- till klassiska snickerimaskiner. Till din hjälp har du ett sammansvetsat och härligt team med lång erfarenhet av branschen.

Utgångspunkten är vårt kontor i Huskvarna, där vi också har vårt huvudkontor.

Du kommer ges en gedigen introduktion tillsammans med vår befintliga servicechef som kommer vara kvar i organisation i en annan roll.

Vi tror att du..

har en gymnasial utbildning, gärna inom området. Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Främst ser vi att du är en tekniskt intresserad, servicevänlig och social person med en stor förkärlek till problemlösning! Du är självständig med support från ditt team.

God påvisad erfarenhet som servicechef eller liknande yrke är önskvärt och meriterande.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Då arbetet innebär löpande med våra leverantörer utomlands krävs även goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Du som person är lugn, stabil och är systematisk i ditt arbetssätt. Framför allt har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Eftersom du är företagets ansikte utåt kunderna ser vi att du är utåtriktad och har god social kompetens.

Mared Group består av sex affärsdrivande företag med olika kärnverksamheter och omsätter cirka 150 MSEK med 40 anställda. Bolagen som ingår är Ingenjörsfirman J Mared (JMA), Mared Industrial Engineering (MIE), Mekankomponenter (MEKOM), Avancerad Entréteknik (AET), Elf Automation (ELF) och Mared Group Service (MGS)

Resan startades på 60-talet med Ingenjörsfirman J Mared AB och de andra bolagen har därefter tillkommit genom organisk delning eller förvärv. Bolagen är inriktade på sina respektive affärsområden med sälj, installation och support.

Mared Group har satt en stark tillväxtplan för de närmaste fem åren och vi fyller nu på vår organisation med ytterligare kompetens för att fortsätta resan framåt.

Ansök nu

J.LINDEBERG SÖKER EN PASSIONERAD OCH ENERGISK BUTIKSCHEF

Butikschef
Läs mer Apr 29
Är du en person som brinner för mode,sport och älskar retail? Då är det dig vi söker som butikschef till vår nyöppnade butik i Jönköping/Asecs. För oss är det viktigt att du som butikschef har ett enormt driv och vill vara med och utveckla denna butik!

Som butikschef är du ansvarig för att ge bästa service till våra kunder, öka kundernas kunskap om varumärket, dess stilar och för att öka försäljningen i butiken. Du ansvarar för ditt teams utveckling genom att coacha dem och hela tiden driva fokuset framåt.

Ansvar:

- Att driva butikens försäljning och ge fantastisk kundservice.
- Planera det dagliga arbetet och verksamheten i butik samt vägleda anställda att planera deras dagliga arbete medan du inte är i butiken.
- Coacha och utbilda ditt team
- Hjälpa till och ge support/service till våra kunder hela tiden/när det behövs.
- Analysera försäljningssiffrorna och vidta nödvändiga åtgärder.
- Administrativa uppgifter såsom varulager och lagervärde.


Profil:

- Vara en ambassadör för J.Lindeberg som varumärke
- Kunskap och passion för J.Lindebergs produkter och varumärke.
- Att vara en resultatinriktad person med tävlingsinstinkt.
- Att ha en utåtriktad personlighet
- Att ha ett ödmjukt förhållningssätt och vilja utvecklas


J.Lindebergs arbetsprinciper

Som en del av J.Lindeberg är du en ambassadör för J.Lindeberg och inspirerar våra samarbetspartners genom att leva efter JL:s arbetsprinciper.

Modiga - Vi är djärva och vi är orädda att ifrågasätta vad vi gör i vår passion och beslutsamhet att lyckas.

Progressiv - Vi strävar efter att vara kreativa och innovativa i vår design, vårt sätt att arbeta och vår materialanvändning.

Kundfokuserad - Vi arbetar hårt för att förstå våra kunder runt om i världen, och vi designar mode och upplevelser för att inspirera dem.

Samarbete - Vi arbetar tvärfunktionellt och bygger en icke-hierarkisk, inkluderande miljö där alla kan trivas.

Agilt - För att vara konkurrenskraftiga är vi flexibla och redo att snabbt anpassa oss.

Entreprenörskap - Vi är proaktiva och villiga att lyckas. Varje individ är ansvarig och tar ansvar för sin del i att få det att hända.

Etiskt - Vi är ett ansvarsfullt företag, med stark affärsetik. Vi bryr oss om vår planet, våra lokala samhällen och våra människor.

Uppriktig - Vi är ärliga, pålitliga och pålitliga, drivna av personlig integritet och rättvisa.

För att lyckas i denna roll tror vi att du brinner lika mycket för stil, mode och sport som vi. Du älskar kundservice och tycker om sociala interaktioner. Vi är ett entreprenöriellt företag så vi tror att du uppskattar att arbeta i en dynamisk och flexibel miljö och har förmågan att tänka på fötterna.

Du kommer att erbjudas möjligheten att arbeta med ett Global Sports Lifestyle-varumärke i en lärande miljö där du får möjlighet att växa och utmana dig själv.

I denna process tillämpar vi Logik & Personlighetstest.

Om tjänsten:

Start: Omgående

Placering: Asecs/Jönköping

Anställningstyp: Heltid, tillsvidare

I den här rekryteringen samarbetar vi med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof stina.bjernhof@retailknowledge.se Urval, intervjuer och tester sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Vice Pubchef till The Bishops Arms Jönköping

Restaurangchef
Läs mer Apr 14
Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av pub & restaurang som är redo för att ta ett nytt steg och bli en av teamet på The Bishops Arms i Jönköping.

Som Vice- Pubchef är man Pubchefens högra hand & en av grundpelarna på puben. Förutom att skapa atmosfären och sätta din prägel teamet & puben är du även arbetsledare på ditt skift och problemlösare för allehanda uppgifter som kan uppstå.

Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera personalen för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden.

Arbetet är i grunden driftbaserat då du är ett av ansiktena utåt och står för kvalitén hos produkten men vissa administrativa uppgifter finns

För att lyckas inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.

Omfattning enlig ök (heltid är önskvärt), skiftarbete, dag, kväll och helg

Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande.

Obs första intervjun kommer ske digitalt

Lön, enligt överenskommelse

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 41 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.

The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny.

Ansök nu

Restaurangchef Brödernas Jönköping City

Restaurangchef
Läs mer Apr 13
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en restaurangchef till vår enhet i Jönköping City!

Vilka är Brödernas?

Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Restaurangchef hos oss?
I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda.
Du jobbar med att utveckla dina medarbetare, ger dem vägledning så att dem kan växa genom delegering av arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service
- Inköp
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Prognos och personalkostnad
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo.
Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal.
Du har minst 3 års serveringsvana samt minst 2 års erfarenhet av en ledande roll.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter för att utvecklas med företaget.

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Ansök nu

Affärsdriven och säljande konsultchef till Jobzone i Jönköping

Personalchef/HR-chef
Läs mer Apr 8
Nu förstärker vi vårt kontor i Jönköping med ännu en kollega inom affärsområde Bygg. Är du den vi söker?

Jobzone erbjuder dig en självständig roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer att få ett bra stöd från dina kollegor och ingå i ett arbetslag med gott kamratskap, många skratt och med goda möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Som affärsdriven och säljande konsultchef på Jobzone i Jönköping ansvarar du för införsäljning av bemanningstjänster till både nya och befintliga kunder inom byggbranschen. Du har även ansvar för hela rekryteringsprocessen i dina uppdrag, från behovsanalys och kravprofil till uppföljning och utvärdering.

Som konsultchef har du även ansvar över dina konsulters trivsel, arbetsmiljö och andra typer av personalärenden av arbetsrättslig karaktär. Du har nära kontakt både med kunder och konsulter och trivs med att ha många processer i gång samtidigt.

Vi jobbar nära tillsammans på våra lokala kontor. Affärsområde Bygg består av regionerna Syd och Mitt, med kontor i Jönköping respektive Norrköping.

Våra kunder i region Syd, där denna tjänst är placerad, finns från Karlskrona och Malmö i söder till Tranås i norr. Därav är arbetet förknippat med en hel del resor i tjänsten. Tillgång till poolbil finns.

Lönen består av en fast del samt möjligheter till god provision.

Din profil

För att passa i rollen som säljande konsultchef ser vi att du har relevant utbildningsbakgrund samt är en utpräglad lagspelare som delar med dig av din kompetens, hjälper andra och bidrar till en god stämning.

Som person ser vi även att du

- Har tidigare erfarenhet av försäljning och gillar att skapa affärer och långsiktiga kundrelationer
- Har kunskap och förståelse för byggbranschen och med fördel också ett etablerat kontaktnät
- Hanterar svenska flytande i tal och skrift, för bl a personaladministrativa uppgifter
- Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, för kommunikation med utländsk arbetskraft
- Meriterande med kunskaper i polska och/eller litauiska
- B-körkort är ett krav


Om oss:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter.

Ansökningsförfarande

Start för tjänsten är snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi behandlar ansökningar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig affärsområdeschef Katarina Lock, katarina.lock@jobzone.se

Ansök nu

Restaurangchef Brödernas Jönköping City

Restaurangchef
Läs mer Mar 23
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en restaurangchef till vår enhet i Jönköping City!

Vilka är Brödernas?

Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Restaurangchef hos oss?
I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda.
Du jobbar med att utveckla dina medarbetare, ger dem vägledning så att dem kan växa genom delegering av arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service
- Inköp
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Prognos och personalkostnad
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo.
Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal.
Du har minst 3 års serveringsvana samt minst 2 års erfarenhet av en ledande roll.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter för att utvecklas med företaget.

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Ansök nu

Leveranschef för Energi & Drift till Riksbyggen Jönköping

Leveranschef
Läs mer Maj 30
Om tjänsten
Är du en nytänkande och framåtlutad ledare med ett starkt intresse för energi och drift i fastighetsbranschen? Motiveras du av att coacha dina medarbetare och tillsammans arbeta för att säkerställa framgångsrika kundleveranser? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Riksbyggen är i en expansiv fas och söker nu dig som vill axla rollen som Leveranschef för Energi & Drift i marknadsområdet för Skaraborg och Jönköping. Du får möjlighet att utveckla din personalgrupp i ett hållbart bolag som gör skillnad inför framtiden. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som leveranschef för Energi & Drift är du tillsammans med övriga chefer inom marknadsområdet en viktig del i verksamhetens utvecklingsresa. I ditt uppdrag ansvarar du för leveransen gentemot kunders köpta tjänster och driver därmed effektiviseringen av tjänsteleveransen. Du har ett nära samarbete med samtliga avdelningar och säkerställer att en god kundnöjdhet och lönsamhet uppfylls. Som ledare är du engagerad, närvarande och skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas. I det ingår att skapa ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga. Du har personalansvar för ett team om fem kollegor i Jönköping och en gruppchef i Skaraborg. Till dina arbetsuppgifter hör även resultatansvar och du ingår i ledningsgruppen.

På Riksbyggen välkomnas du till en trygg och innovativ arbetsgivare med god gemenskap. Du får möjlighet att arbeta utvecklingsinriktat med fokus på ledarskap, samtidigt som du driver energiförvaltningen mot en spännande framtid. Du arbetar gentemot hela marknadsområdet och är placerad på kontoret i Jönköping. Arbetet är förlagt under kontorstid där viss del av uppdraget sker kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.


Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från ledande befattning med resultat- och verksamhetsansvar. Du är en tydlig och drivande ledare med förmågan att skapa en öppen och förtroendeingivande dialog med dina medarbetare. Sedan tidigare är du van att leda människor genom förändring och har ett inkluderande och kommunikativt ledarskap. För att lyckas i rollen har du erfarenhet inom energi- eller fastighetsbranschen samt ett starkt intresse för området.

Du har utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Som person är du strukturerad, målmedveten, kommunikativ och har ett strategiskt förhållningssätt. Du har förmågan att se helheten och mervärdet i att skapa framgångsrika team, samtidigt som du vågar sätta tydliga förväntningar på dina medarbetare. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, attityd och drivkraft. Du trivs kring människor och är en relationsskapande, affärsmässig och resultatmedveten person med viljan att driva utvecklings- och förändringsarbeten. Tjänsten kräver B-körkort.


Om verksamheten
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Alla ansökningar skickas in via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/jobb/leveranschef-energi-och-drift-4905/ Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Poolia. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jonna Jonsson på jonna.jonsson@poolia.se eller 072-177 52 68.

Ansök nu

Butikschef på Ditt Café (område Jönköping)

Butikschef
Läs mer Jun 8
Om Ditt Café
Varumärket Ditt Café ägs och förvaltas av de tre bolagen Stigs Café och Bageri AB, Bernts Konditori AB och Bernards Konditori AB. Under varumärket samlas 12 caféer samt en produktionsanläggning. Detta gör oss till ett av Sveriges största privatägda bageri- och konditorikoncern. Vi bedriver verksamhet på fem orter inom Jönköpings län och sysselsätter ett hundratal medarbetare.
Vår affärsidé är att vara ledande på den lokala marknaden, erbjuda närproducerade bageri, konditori- och restaurangvaror i en attraktiv miljö med hög kvalitet, personligt bemötande och med kunden i fokus. Vi arbetar efter våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang och vi är övertygade om att den största framgången nås genom ett välfungerande lagarbete.
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen och trivs i en miljö där kunden står i fokus. Du ska ha ett brinnande intresse för försäljning och butiksoptimering. Har du tidigare erfarenhet av att leda personal är det starkt meriterande. Som person är du lösningsorienterad, stresstålig och ansvarstagande. Vi förutsätter att du kan känna igen dig i våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang.
Dina arbetsuppgifter
Du utgår från Jönköping och ansvarar för våra 4 caféer (Bernards Konditori, Bernards Atollen, Bernards Drive In & Jonssons Konditori i Skillingaryd.)
I denna tjänsten ser vi att du har en positiv inställning vad gäller personalhantering, butiksopitimering, planering & struktur. Du arbetar 4 dagar i veckan operativt i våra verksamheter sedan 1 dag på kontoret med administrativa uppgifter. Du lägger ditt egna & medarbetarnas schema. Tjänsten inleds med en provanställning på 100% som sedan övergår tills vidare.
Du ingår i ledningsgruppen för Ditt Café och bedriver frågeställningar för företagets framtid och utveckling.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett självständigt, utvecklande och lärorikt arbete med goda löne- och anställningsvillkor hos oss.
Vi ser att du kan börja hos oss i början av augusti månad.
Lön enligt överenskommelse (individuell lönesättning).
Övrigt
Intervjuerna hålls på plats i Värnamo på huvudkontoret för hela koncernen.

Ansök nu

Projektledare, Saab Training & Simulation

Administrativ chef
Läs mer Jul 4
Nytt
Är du en engagerad projektledare som gillar att arbeta internationellt och hands on? Då är du den vi söker till vår projektavdelning!

Din roll

Vi är nu i behov av förstärkning inom våra projektledare som arbetar med att etablera lokal support hos våra kunder. För närvarande arbetar vi med Polen, Nederländerna och USA. Denna roll är i första hand riktad mot vår amerikanska verksamhet för att etablera tre supportsajter i Kalifornien och Hawaii. Typiska uppgifter skulle vara att projektleda faciliteter, testutrustning, tekniska publikationer, lokal personalrekrytering och annat som behövs för att starta vårt supportåtagande. Du kommer att arbeta tillsammans med leveransprojektet som ansvarar för övrig träningsutrustning och rapportera till Head of Programs. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande vilket gör att du kan arbeta både på egen hand och i team.

Din profil

I denna roll är ledarskapet centralt. Vi ser att du har ett intresse av att motivera människor och förmåga att skapa ett team där teamwork såväl som gruppdynamik och välmående står i fokus. Vi söker dig som arbetar med precision, har ett strategiskt tänkande och som projektledare har full koll på situationen. Du arbetar med god ordning och reda. Du har ett genuint affärsintresse och trivs med att arbeta med projektledning hands on.

* Du har en utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande

* Dokumenterad projektledningsförmåga

* Goda kommunikationsfärdigheter

* Du är metodisk och har god planeringsförmåga

* Kan både svenska och engelska i tal och skrift

* Resor förväntas i denna roll

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab Training & Simulation är världsledande inom träningslösningar för Live Simulation inom landdomänen. Du kommer att vara en del av avdelning Programs på vårt huvudkontor i Huskvarna, Sverige. Programs består av cirka 25 anställda och har det övergripande ansvaret för T&S globala projektportfölj.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Områdeschef Drift och support

Avdelningschef, landsting
Läs mer Jun 21
Ledningsstaben

Vill du ta det strategiska ansvaret för att Region Jönköpings läns samhällsviktiga verksamheter har tillgång till stabila IT-tjänster och får professionell support? Är du en stark, positiv ledare som vill skapa bästa möjliga värde för kunden och våra medarbetare? IT-centrums uppdrag är att i allt snabbare takt tillhandahålla ändamålsenliga, snabba, säkra IT-lösningar med hög tillgänglighet för såväl regionens 11 000 anställda som länets medborgare.

Vi söker
Vi söker nu en erfaren chef till rollen som områdeschef Drift och support. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för support av alla de tjänster som finns inom Region Jönköpings läns breda verksamhetsområden - från hälso- och sjukvård till trafik, utbildning och kultur. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse och placering i Huskvarna. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande, och flera års erfarenhet av en strategisk ledarroll med teknisk inriktning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tung ledarroll med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Regionen befinner sig på en omfattande digitaliseringsresa, och du kommer få bidra till såväl verksamhets- som samhällsnytta. Vi strävar mot att vara Sveriges bästa IT-avdelning och är på god väg, vi arbetar med moderna arbetssätt och har mycket kompetenta och delaktiga chefer och medarbetare, som hela tiden vill bidra till att skapa bästa möjliga nytta.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/). IT-centrum erbjuder dessutom möjlighet att arbeta på distans del av tid (flexibel arbetsplats).

Det här får du arbeta med
Du är ytterst ansvarig för att regionens ca 700 system supporteras på ett kvalitetssäkrat sätt med hög kundnöjdhet. Du agerar kravställare mot våra förvaltningsgrupper och är processägare för våra driftsprocesser. Flera system har höga tillgänglighetskrav och behöver fungera 24/7/365, och du ansvarar därmed för en beredskapsfunktion.

Du kommer att vara chef över ett område med två enheter, Kundcenter och Lokal IT-service, som leds av var sin enhetschef. Totalt har området ca 70 medarbetare. Kundcenter är vår servicedesk som hjälper våra kunder på distans, medan Lokal IT-service hjälper på plats hos kund. Inom ditt ansvarsområde finns också IT-centrums SOC (Security Operating Center), där du har ett tätt samarbete med vår IT-säkerhetschef.

Du arbetar tillsammans med övriga områdeschefer med det övergripande personal- och arbetsmiljöansvaret. Du kommer att ingå i IT-centrums ledningsgrupp och vara direkt underställd IT-direktören.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ska du ha gedigen erfarenhet av ledande roller inom IT på såväl strategisk som taktisk nivå. Du är van att tillämpa affärsmässiga principer och att leda chefer eller ledare. Vi ser även att du har erfarenhet av intensivt förändringsarbete. Du måste gilla att arbeta och bidra i en miljö som genomsyras av hög puls, och en förändringsvilja att alltid kunna göra lite bättre för dem vi är till för, våra invånare och regionens olika verksamheter. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och att samverka med många funktioner. Du har en positiv läggning och starkt engagemang i de frågor du hanterar, du är självgående, besitter en mycket god samarbetsförmåga och står för ett tydligt kommunikativt ledarskap. Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett mycket engagerat, inspirerande och lyhört sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 21 augusti. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta IT-direktör Helena Glemdal Bergkvist 072-512 45 65.

Första intervjuer är planerade att hållas under vecka 34-35.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt ISO-certifierade verksamhetssystem. Vi är idag drygt 200 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Ansök nu

Enhetschef till ny spännande utvecklingsenhet inom digitalisering

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 28
Digitaliseringsavdelningen

Vill du vara med och utveckla Sveriges tionde största kommun? Vill du använda din kunskap och erfarenhet för att förbättra och utveckla Jönköpings kommuns digitala framtid? Vill du var med och forma vår nya enhet med fokus på utveckling av digitala tjänster? Då har du ett jobb att söka.

Vi söker en erfaren ledare som engagerar, motiverar och skapar delaktighet, som ser möjligheter i förändring, gillar utmaningar och är skicklig på att kommunicerar digitala lösningar och IT - säkerhet. Du är van att arbeta process- och projektorienterat – ibland mer formaliserat och ibland utifrån en mer agil utgångspunkt.

Den nya enhetens uppdrag är att bedriva teknisk utveckling med stöd av olika teknologier och plattformar såsom RPA, IOT, AI, e-tjänster, webb, ITSM och vår beställningsportal. Med ett strukturerad och metodisk arbetssätt kartlägger och prioritera du enhetens uppdrag och ser nödvändigheten med dokumentation, rapportering och uppföljning.

Din roll
Som enhetschef har du budget, personal- och verksamhetsansvar. Du leder och samordnar arbetet med att utveckla innovativa och säkra digitala tjänster till gagn för kommunens verksamheter, medarbetare och invånare. Initialt kommer fokus vara att bygga upp enheten och arbetssätt som möjliggör framgång i utvecklings- och digitaliseringsarbetet.

Inom enheten kommer tekniska utvecklare att samlas och du kommer även vid behov ansvarar för att rekrytera fler. Du rapporterar till Digitaliseringschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har ett nära samarbete med dina enhetschefskollegor och med våra experter inom IT- och digitaliseringsområdet.

Din kompetens
- utbildning inom IT-området på högskolenivå, alternativt motsvarande kompetens genom en längre tids erfarenhet av arbete inom området.
- Ett par års chefserfarenhet.
- Minst fem års erfarenhet av att ha lett utvecklingsprojekt inom IT- och digitaliseringsområdet.
- Erfarenhet av att leda förändringsarbete.
- Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande.
- God kunskap om teknisk utveckling och utveckling av digitala tjänster som del i en organisations verksamhetsutveckling.
- God kunskap, på strategisk nivå, om modern IT-arkitektur, IT-säkerhet och Informationssäkerhet.

Om oss
Digitaliseringsavdelningens uppdrag är att stödja kommunens verksamheter genom hela digitaliseringsresan – från att ett utvecklingsbehov uppstår hela vägen till kostnadseffektiv, tillförlitlig och säker IT-drift. Avdelningen har ett uttalat mål att kommunen ska kunna öka takten i digitaliseringsarbetet samt att synliggöra de framsteg, förbättringar, effekter och nyttor som utgör resultat av arbetet.

Avdelning ansvarar även för att tillhandahålla effektiva IT-tjänster samt en säker, robust och skalbar digital infrastruktur som stödjer och möjliggör digitaliseringsarbetet. Vårt arbete är processinriktat och vi är i starten att införa ITIL-processer.

Upplysningar
Tillförordnad digitaliseringschef Jens Ingelsäter, tfn 0704-222934, jens.ingelsater@jonkoping.se
Facklig företrädare för SACO är Jan Samuelsson, tfn 036-10 5428, för Vision Patrik Andersson, tfn 036-10 5489.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som enhetschef.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Biträdande utbildningschef grundskola till Jönköpings kommun

Skolchef
Läs mer Jun 20
Ditt nya jobb

Uppdraget som biträdande utbildningschef grundskola innebär att biträda utbildningschef grundskola i att styra, leda och utveckla verksamheten med tydligt fokus på att ge våra elever de bästa förutsättningarna i sitt lärande. I uppdraget kommer du att genom nära samverkan med ledningsgrupp, rektorer och biträdande rektorer arbeta för en likvärdig skola för alla elever i Jönköpings kommun. Ett särskilt fokus ligger på språkutveckling, lärares ledarskap i klassrummet, de fysiska lärmiljöerna, våra skolledares arbetsmiljö samt vår elevhälsa.


Som biträdande utbildningschef grundskola är du direkt underställd utbildningschef grundskola och du är en viktig del i grundskolans ledningsgrupp där du tydligt driver utveckling av våra grundskolor. Dina närmsta kollegor är utbildningschef och biträdande utbildningschef. Du har arbetsgivaransvar inom verksamhet, personal och ekonomi. I uppdraget ingår att du samverkar och har ett ambassadörskap för både utbildningsförvaltningen och Jönköpings kommun i sin helhet.


Välkommen till oss

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag där du tillsammans med vår utbildningschef grundskola förväntas leda grundskolan i Jönköpings kommun utifrån ett holistiskt perspektiv med sikte på framtiden. Vi har höga målsättningar för framtiden - inspirera till lustfyllt lärande hela vägen, lärglädje. För vår fortsatta utveckling har vi en ekonomi i balans, hög måluppfyllelse och hög kompetens bland våra medarbetare.

På vår hemsida kan du läsa mer om grundskolan inom utbildningsförvaltningen. (http://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola)


Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

   

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)Din kompetens

Vi söker dig som är en engagerad och närvarande ledare med god förmåga att skapa delaktighet hos alla våra medarbetare inom grundskolan. Som ledare har du ett starkt pedagogiskt fokus, brinner för att utveckla och förbättra våra elevers lärande samt utmanar och har höga förväntningar på vår kvalité. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till ditt uppdrag och uppmuntrar kontinuerligt dina medarbetare och kollegor att tänka kreativt. I din kommunikation är du tydlig och du har en stark förankring i skolans värdegrund. Du har och agerar utifrån ett övergripande perspektiv.


Du som söker har en pedagogisk högskoleutbildning och är väl insatt i skolväsendets styrsystem och aktuell lagstiftning samt regelverk. Du har erfarenhet av att arbeta som rektor, har genomgått rektorsprogrammet och har vana av att leda genom andra. Du ska ha en interkulturell kompetens och erfarenhet samt erfarenhet av arbete med budget, arbetsmiljö och att leda i förändringsarbete.  

Mer information

För mer information kontakta Veronika Otterborg (veronika.otterborg@asb-executive.se) 070-568 82 66 .

Ansök senast den 2022-08-17.

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande utbildningschef förskola.

Ansök nu

Biträdande utbildningschef förskola till Jönköpings kommun

Skolchef
Läs mer Jun 20
Ditt nya jobb

Uppdraget som biträdande utbildningschef innebär att tillsammans med utbildningschef  styra, leda och utveckla  förskolan med tydligt fokus på att ge våra barn de bästa förutsättningarna i sitt lärande. Du har arbetsgivaransvar för en del av rektorerna. I uppdraget kommer du genom nära samverkan med ledningsgrupp, rektorer och biträdande rektorer arbeta för en likvärdig förskola för alla barn i Jönköpings kommun. Ett särskilt fokus ligger på språkutveckling för varje barn inom förskolan.  


Som biträdande utbildningschef förskola är du direkt underställd utbildningschef förskola och är en viktig del i förskolans ledningsgrupp. Dina närmsta kollegor är utbildningschef och biträdande utbildningschef. Du har arbetsgivaransvar inom verksamhet, personal och ekonomi. I uppdraget ingår att du samverkar och har ett ambassadörskap för både utbildningsförvaltningen och Jönköpings kommun i sin helhet.


Välkommen till oss

Hos oss får du en arbetsvardag som präglas av våra kärnvärden; gemenskap, engagemang och nytänkande! Vi erbjuder ett uppdrag där du får möjlighet att tillsammans med utbildningschef förskola leda förskolans viktiga arbete med att ge framtidens världsmedborgare förutsättningar att nå sina mål och drömmar. Vi har höga målsättningar för framtiden - inspirera till lustfyllt lärande hela vägen, lärglädje. För vår fortsatta utveckling har vi en ekonomi i balans, hög måluppfyllelse och hög kompetens bland våra medarbetare.


På vår hemsida kan du läsa mer om förskolan inom utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/forskolaochannanpedagogiskverksamhet.4.1728713f155592fcd5b16a56.html)


Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)


Din kompetens

Vi söker dig som är tydlig ledare och leder vår verksamhet mot uppsatta mål. Du har ett förhållningssätt där du utmanar rektorer, medarbetare och kollegor att skapa en förskola för framtiden. Som ledare har du ett engagerat, modigt och tillitsbaserat ledarskap. Du brinner för att utveckla och förbättra våra barns lärande samt utmanar och har höga förväntningar på vår kvalitet. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till ditt uppdrag, samarbetar lätt med andra och skapar med lätthet nya relationer. I din kommunikation är du tydlig och du har en stark förankring i skolans värdegrund samt förmåga att se till verksamhetens bästa.  Du har och agerar utifrån ett övergripande perspektiv.


Du som söker har högskoleexamen inom pedagogik, gärna  mot förskola, samt examen i rektorsutbildningen. Du har erfarenhet av att arbeta som rektor inom förskola med  flerårig chefs- och ledarerfarenhet samt kunskap om styrdokument, budget, arbetsmiljö och att leda i förändringsarbete.  Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande utbildningschef förskola.
 

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Veronika Otterborg (veronika.otterborg@asb-executive.se) 070-568 82 66 .

Ansök senast den 2022-08-17.
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som biträdande utbildningschef förskola.

Ansök nu

HR-direktör

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jul 1
HR-avdelningen är en avdelning inom det högskolegemensamma verksamhetsstödet vid Jönköping University.

Verksamhetsstödet tillhandahåller förutom planerings- och utvecklingsstöd även ekonomi- och HR-stöd, studieadministration, studie- och karriärvägledning, kommunikation och marknadsföring samt högskolebiblioteket, infrastruktur i form av byggnader och nätverk, IT-service och vaktmästeri. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

HR-avdelningen utgörs idag av ett team om 14 medarbetare i rollerna; HR-specialist, HR-strateg, HR-administratör, Lönechef och Lönehandläggare – ett starkt team som genom kunskap och erfarenhet bidrar till JU:s utveckling.

 

Vill du vara en del av ett modernt lärosäte som kännetecknas av samverkan och sina välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare? Tilltalas du av att komma in i ett spännande skede av förändring, utveckling och digitalisering i en internationell, kunskapsintensiv verksamhet?

 

Som HR-direktör vid Jönköping University leder och utvecklar du det samlade HR-arbetet med både linjestyrning och ett akademiskt, kollegialt ledarskap att förhålla sig till. Du blir ledare för ett engagerat och mycket verksamhetsnära HR-team som stöttar ledning, chefer och medarbetare i strategiska såväl som operativa frågor.

Genom att bygga och underhålla nätverk skapar du som HR-direktör delaktighet och engagemang för lärosätets olika behov och förutsättningar. Förtroendefulla relationer med ledning, övrig verksamhet och arbetstagarorganisationer, god förankring och omvärldsbevakning ger dig förståelse för verksamhetens utmaningar som du översätter till HR-relaterade aktiviteter som driver HR-arbetet framåt. Viktiga utvecklingsfrågor framöver är bland annat förmågan

att framgångsrikt rekrytera lärare och forskare, liksom att fortsätta utveckla högskolans ledarskap, medarbetarskap och arbetsgivarvarumärke.

I din roll ingår att utveckla effektiva HR-processer och verktyg för att skapa goda förutsättningar för bolagen och verksamhetsstödets arbete. Du förväntas kunna driva och utveckla HR-processer kring arbetsmiljö, bemanning, lönebildning med mera, med särskilt beaktande av de specifika förutsättningar som gäller inom högskolesektorn. Som chef utvecklar du avdelningens proaktiva arbetssätt och ett prioriterat område är att ansvara för utveckling av digitala processer inom HR. Du kommer in i ett spännande skede av förändring, utveckling och digitalisering.

Du ingår i Högskoledirektörens ledningsgrupp samt har verksamhets-, budget- och personalansvar för den högskolegemensamma HR-funktionen. Du företräder arbetsgivaren vid facklig samverkan och ansvarar för förhandling av lokala kollektivavtal och lönerevisioner.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ett relevant område. Du har flerårig erfarenhet av HR-frågor i en ledande roll samt är trygg i dig själv och professionell i din roll som chef. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en motsvarande roll inom akademin. Du bör även ha goda kunskaper i arbetsrätt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din förmåga att navigera i en komplex miljö samt att driva frågor med både tydlighet, integritet och diplomati är avgörande i rollen. Du är en tydlig kommunikatör och har förmåga att prioritera samt kan förmedla HR:s värde och nytta i ledning och verksamhet. Du är lyhörd och har förmåga att arbeta strategiskt och samtidigt kunna gå ner i detaljer för att förstå och stödja verksamheternas behov. Det ger dig ett helhetsperspektiv som hjälper dig att se samband och förutse konsekvenser som gör dig besluts- och handlingskraftig.

Du har ett utvecklingsinriktat förhållningssätt samt intresse för omvärldsbevakning och strategiska framtidsfrågor som bidrar till att förbättra och effektivisera HR-arbetet. Du har även ett genuint intresse för dialog och samverkan med fackliga parter.

Du motiveras av att utvecklas och att se andra växa. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, närvarande och prestigelös. Du ser att medarbetarnas kompetens och initiativ är avgörande för att lyckas i ditt uppdrag och lägger stor vikt vid att kommunicera, skapa delaktighet och gemensamt ansvarstagande.

Som person känner du ett stort engagemang, motiveras av utmanande arbetsuppgifter och har en hög grad av självständighet. Vi vill att du har förmågan att ta ut riktningen, visa vägen och arbeta proaktivt.
Genom ansvarsfullt omdöme leder och utvecklar du verksamheten mot uppsatta mål. Detta kräver förmåga till en förtroendefull samverkan och helhetssyn, liksom förmåga att anpassa ledarskap och kommunikation till situation och målgrupp. Du behåller ditt lugn, samarbetar bra med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV, personligt brev och referenser senast den 15 augusti 2022.

 

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på https://ju.se/

Ansök nu

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Ekonomichef
Läs mer Jun 22
Insatt Group är ett snabbväxande företag inom juridik. I rollen som ekonomichef kommer du ha stor möjlighet att vara en viktig del i den framtida tillväxtresan genom att löpande förbättra  processer och rutiner och uppföljning av verksamheten. Du blir också del av Insattsstyrkans fantastiska gäng med riktigt trevliga kollegor.  Insatt Group finns idag i Jönköping och Örebro och öppnar i Linköping vid årsskiftet. I Insatt Group ingår även dotterbolaget Qnister som utvecklar mjukvara för hantering av visselblåsning och GDPR. 

Insatt Group befinner sig på en tillväxtresa och söker därför efter en prestigelös och driven ekonomichef. Rollen kommer att vara väldigt varierad och passar dig som vill ha en rolig och händelserik vardag. 

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef på Insatt Group kommer du att erbjudas möjligheten att kombinera struktur och processer med att vara en del i en snabbfotad utveckling. Du kommer att vara en viktig del i att arbeta fram nya processer och digitalisering. I rollen ingår det även ledningsgruppsarbete där utveckling och entreprenörsanda kommer att vara nyckelorden. Insatt Group står inför en ordentlig tillväxtresa där en rad olika spännande projekt kan utlovas och där du kommer att ha en nyckelroll i dessa. Du kommer att jobba tvärfunktionellt och ha många olika kontaktytor och rollen präglas av tätt samarbete med andra. 

Arbetsuppgifter:  Övergripande ansvarig för löpande bokföring
Fakturering
Moms- och arbetsgivardeklarationer
Färdigställa månatliga bokslutsrapporter
Likviditetsprognoser
Ansvar för budgetarbetet
Proaktivt vidareutveckla rutiner för uppföljning av verksamheten
Uppföljning och rapportering av bonus
Pensionsfrågor
Compliance (arbetsmiljö, GDPR, KYC)
Till ditt stöd har du en ekonomiassistent på deltid. 

Din profil
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete med löpande bokföring och bokslut. Du har vana vid att arbeta självständigt och har du dessutom drivit mindre projekt inom ekonomi/HR/IT tidigare är det mycket meriterande. 
Du trivs i en entreprenörsdriven organisation, där din struktur och förmåga skapa hållbara och långsiktiga processer tar dig framåt i ett växande bolag. Du har troligen en bakgrund som ekonomichef / ekonomiansvarig i ett mindre tillväxtbolag sedan tidigare, alternativt controller i ett tjänstebolag. 

Som person är du prestigelös, strukturerad, driven och gillar organisationer med högt till tak. Har du dessutom nära till skratt kommer din vardag bli mycket roligare. 

Insatt Group erbjuder dig en varierad roll på ett spännande bolag, med produkter som underlättar mångas vardag. 
Placering för tjänsten är i Jönköping och urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Insatt Group med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Marcus Rosenblom, 036-4409011, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 14 augusti. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 14
Medicinsk vårdenhet B, Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Har du tidigare erfarenheter eller vill ta nästa steg i en ledarroll? Vi på neurologi och strokesektionen söker nu en driven biträdande vårdenhetschef som vill bli en del av vårt team. ”Tillsammans för god professionell neurologisk vård”, är våra ledord.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du arbetar med akutsjukvård och tidigare erfarenheter av chefs- eller ledarskap är önskvärt. Vi söker dig med ambitionen och intresset för att stödja och utveckla medarbetarens kompetenser.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid inom din grundprofession. Vi erbjuder ett förordnande som biträdande vårdenhetschef under fyra år. Det finns stora möjligheter till förlängning av chefsförordnandet. Tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du arbeta på en sektion där vi värnar om ett gott arbetsklimat. I rollen som biträdande vårdenhetschef får du möjlighet att växa i ledarskapsrollen. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd.
Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen i det dagliga arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat, internutbildning av personal, patientsäkerhetsfrågor, ledarutveckling, arbetsmiljöansvar samt administration i Heroma med schemaläggning.

För att du ska trivas hos oss
Du är bra på att ta egna beslut och har god förmåga att behålla lugnet och agera även i stressade situationer. Ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på kvalitet och du har god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har du frågor ring biträdande verksamhetschef Anette Elmquist 010-242 33 37 eller vårdenhetschef Therese Stendahl Hammarlund 010-242 12 21. Facklig representant för kommunal är Raili Gustavsson, 010-242 20 80, vårdförbundet Markus Lind 010-242 20 70.
Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Bli en av oss!

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största del somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken har nio sektioner med olika specialist inriktningar. Alla enheter bedriver förbättringsarbeten och har en positiv utveckling.

Medicinsk vårdenhet B har inriktningen stroke och neurologi. Sektionen består av vårdavdelning, dagvårdsenhet och mottagning där cirka 30 sjuksköterskor och 15 undersköterskor arbetar. Här är teamarbete en förutsättning för patientens rehabilitering därför har fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och dietist en central roll på enheten.

Ansök nu

Service & Support Manager

Kundtjänstchef
Läs mer Jun 23
VEM söker en initiativtagande och lösningsfokuserad Service & Support Manager till Coloreel som vill bidra till att revolutionera textilindustrin med innovativ teknologi.

 

Om tjänsten

Som Service & Support Manager kommer du att ha ett helhetsansvar för service- och supportfunktionen där installation, utbildning, service och ärendehantering ingår. Stort fokus för dig blir att planera och säkerställa en professionell on-boarding ute hos kunderna runt om i världen. Vidare kommer du arbeta intensivt med att utveckla och implementera processer och flöden för att skapa rätt förutsättningar för att möta den kraftiga tillväxt som bolaget står inför. Ditt team består idag av fem servicetekniker som främst är ute hos kunderna och installerar och utbildar samt en medarbetare med fokus på att hantera inkommande ärenden. Din roll och ditt team kommer sannolikt växa i takt med verksamheten.

 

I rollen kommer du agera ”spindeln i nätet” med breda kontaktytor, internt främst med sälj, R&D och kvalité och externt med både slutkund och distributörer i Europa, USA och Asien.

 

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att utveckla och bibehålla goda kundrelationer, det är självklart fördelaktigt med erfarenhet inom service- och supporthantering men det är inget krav. Du har erfarenhet av ledarskap och har ett stort intresse av att leda och utveckla både organisationen och dina medarbetare. Ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta med teknikintensiva produkter är viktigt för att du ska lyckas i rollen. Då det ingår mycket internationella kontakter behöver du vara van vid att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt.

 

Som person trivs du i en föränderlig och varierande miljö där du är duktig på att snabbt hitta de rätta vägarna framåt. Du har en förmåga att se långsiktigt och skapa strukturer, processer och rutiner för att skapa effektiva lösningar på dagens, men även morgondagens utmaningar. Du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att etablera goda relationer både internt och externt. Prestigelöshet och förmågan att prioritera är andra viktiga egenskaper.

 

Coloreel tar ordet!

Hos oss är påverkansmöjligheten stor och du får frihet att utveckla din funktion för att på bästa sätt möta kundernas högt ställda förväntningar när det kommer till service och support. Vi har en öppen, kreativ och lösningsfokuserad kultur med en mycket god kollegial sammanhållning. Vill du vara med på en revolutionerande resa är vi helt rätt bolag för dig!

 

Coloreel Group AB (publ) är ett svenskt teknik-och innovationsföretag inom textilindustrin. Verksamheten har tagit fram en unik patenterad teknik för att i realtid kunna färga tråd med hög kvalitet under pågående produktion. En banbrytande innovation som öppnar fantastiska nya designmöjligheter inom brodyr och som dessutom ger en stor produktionseffektivisering. Vi är i dagsläget cirka 40 anställda och står inför en fortsatt spännande tillväxtresa, där världsledande bolag inom allt ifrån textil, mode och sportkonfektion, till inte minst brodyr och textilmaskinproduktion står på kö för att bli kunder.

 

Bra att veta

Tjänsten är placerad i Jönköping, med viss flexibilitet till distansarbete, och du rapporterar till VD. I rollen ingår personalansvar för sex medarbetare. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 augusti.

 

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.

Ansök nu

VD till Paprtect

Verkställande direktör
Läs mer Jun 21
Paprtect är ett start-up företag med en svensk innovation som bryter smittvägarna för de som använder pekskärmar i offentliga miljöer. Pekskärmar på offentliga platser är hem för flera tusen olika smittsamma bakterier. Vi har idag ett världspatent på vår innovation och produkten kommer att vara ”Made in Sweden”. Mer om vår story finner du om du scrollar men först vill vi berätta om en möjlighet hos oss.

Vi söker nämligen en entreprenörsdriven VD som vill lansera vår patenterade innovation i Skandinavien för att sedan ta den ut på den globala marknaden.

Rollen kommer initialt vara mycket säljorienterad och vi har redan skrivit avtal med de största och viktigaste återförsäljarna i Skandinavien. Lanseringen för produkten är planerad till augusti 2022.

Din uppgift som VD blir komma igång med försäljningen för att sedan succesivt bygga upp en organisation runt dig och leda dessa mot framgång. Du gillar att jobba operativt och har samtidigt en höjd i ditt strategiska tänkande. Vi ser framför oss en mycket dedikerad och driven person som älskar försäljning och har haft VD-uppdrag, meriterade försäljningschefsuppdrag eller liknande uppdrag som nu vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi delägare utgår från Jönköping och vi ser fördelar med att du också jobbar härifrån, men det är inget absolut krav. Resor kommer ingå i tjänsten då du kommer besöka återförsäljare och andra partners.

För oss är det en självklarhet att du som VD erbjuds delägarskap i vårt företag. Förutom oss tre delägare (Ola Thorwalls, Erik Elwing och Stefan Alvarsson) har du hjälp av Sikta Ekonomi som är vår finans/ekonomi avdelning, OAS som är vår reklambyrå, GWI som är vår IT avdelning samt OnePartnerGroup Business Solutions som tillverkar vår produkt och sköter distribution och lager.

Så nu mer om vår story, vi vill nämligen bidra till en friskare värld! När vi började utveckla vårt fingerskydd för 1,5 år sedan ville vi hitta ett sätt att begränsa smittspridningen på pekskärmar, kaffemaskiner och kortmaskiner i offentlig miljö. Det skulle räcka länge och vara enkelt att fylla på, utan plastförpackningar och burkar. Samtidigt skulle det vara lätt för användarna att förstå användningen och etablera en ny vana. Lösningen blev fingerskyddet Paprtect!

Paprtect är ett fingerskydd som bygger helt och hållet på att material ska vara återvunna och möjliga att återvinna. Själva fingerskyddet, det vill säga pappret, är tillverkat av återvunnet papper. Skyddet är komposterbart och kan återvinnas till 100 procent. Efter användning läggs det i den medföljande papperskorgen som är förberedd för kompostering. Dispensern är tillverkad i Sverige av konsumentåtervunnen plast. Läs gärna mer på https://sv.paprtect.com/
Produkten är testad på bransch-jättar med mycket bra resultat och vi har skrivit avtal med de största återförsäljarna i Skandinavien. Vi vann priset som årets innovation på Jönköpings Galan 2022.


Är du rätt person för att ta Paprtect ut på den globala marknaden? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi samarbetar initialt med OnePartnerGroup och den första kontakten sker med dem. Du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, mikael.rydholm@onepartnergroup.se alternativt Lotta Ryman, 073-394 79 12, lotta.ryman@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 21 augusti.

Ansök nu

Commodity Manager

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Jun 30
Husqvarna Group is a global leading producer of outdoor power products for forest, park and garden care. Products include chainsaws, trimmers, robotic lawn mowers and ride-on lawn mowers. The Group is also the European leader in garden watering products and a global leader in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.
Organization
Sourcing at Husqvarna Division is organized in several categories which all are responsible for securing quality, delivery, cost efficiency and sustainability of supply within the category. One of the key functions within Sourcing is commodity management of direct material commodities and related commercial relationships with suppliers
The Sourcing Handheld Category is responsible for procuring all direct material used in Husqvarna’s Petrol Handheld products with a global set up of both plants and suppliers. Our task is to ensure that the greatest value is provided to the organization´s internal customers and thereby positively affecting the overall business result.
Your future challenge
As Commodity Manager Plastics you are part of a highly motivated team of Commodity Managers and Operational Buyers and you report to the Sourcing Director Commodities. Your primary responsibility is to develop and apply business strategy and relationship management, deliver value in terms of quality, delivery, cost efficiency and sustainability for your commodities during the full product life cycle.
The role requires travelling to suppliers as well as some of Husqvarna’s Key sites. You will face a broad role with heavy responsibilities, but also a good base for future growth within the company.
Your responsibilities
Be ultimately responsible for all commercial relations with the suppliers within your commodities and secure set targets of cost, quality, delivery and sustainability.
Create long term strategies, well anchored with internal stakeholders, for your commodities to deliver optimized value and drive implementation of the same.
Develop and maintain vendor agreements.
Manage sourcing projects and lead negotiations of commercial terms and conditions.
Build and maintain mutually beneficial relations with important suppliers in order to improve supplier performance and collaboration, not only to decrease costs and eliminate waste but also to utilize the suppliers full potential in areas such as product development and innovation.
Build and maintain strong internal relations within sourcing functions such as Project Sourcing, Supplier Quality Assurance and Supplier Development but also with other internal stakeholders such as R&D, Logistics and Manufacturing.
Set up and manage the annual budget of cost saving activities and negotiations.

Your qualifications
Master’s Degree in engineering or business administration together with recognized qualification in Sourcing or other relevant academic background.
You have a passion and for, as well as extensive experience within sourcing of direct material and mechanic components.
You are a self-motivated team player with excellent communication and interpersonal skills who thrive in a dynamic and challenging environment.
You have the ability to independently manage complex sourcing projects and initiatives with internal and external stakeholders.
You are a true problem solver who enjoys reducing ambiguity and you are constantly moving forward.
Excellent commercial understanding.

Experience
Extensive experience of working in an international environment with purchasing, preferably in commodity management positions.
Extensive technical experience of mechanic or mechatronic components. Excellent knowledge of strategic sourcing methodologies, fact-based negotiation and cross-functional team collaboration.
Extensive experience of working in an international environment. Leadership and change management experience is a merit.

Languages
Fluency in English is required. Swedish and other such as German, Chinese and Japanese is a merit.
Location
Your office will be located in Huskvarna. Husqvarna is flexible and you have the opportunity to work from home, but also in the office when needed
Your application
Can you envision yourself being a part of this? If so, send us your application including resumé and personal letter. Last day to apply is August 14 . We do not accept applications via mail due to GDPR.
Due to summer vacation this recruitment process will proceed in middle of August, 2022
For more questions regarding the position please contact:
Hiring manager Björn Rembsgård – bjorn.rembsgard@husqvarnagroup.com
For information about the recruitment, please contact:
Talent Acquisition Partner Sebastian Glaas – sebastian.glaas@husqvarnagroup.com
What happens after you have applied?
When the application date is due, we will review your application carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 3
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka? Välkommen till Norrahammars vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som har en vårdrelaterad utbildning, gärna som sjuksköterska med god klinisk kunskap inom din yrkesroll. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor. Din uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, medicinsk rådgivare och vårdadministratör med samordnarfunktion. I arbetet ingår det att arbeta med utvecklingsfrågor och vi anser att det är viktigt att du kontinuerligt arbetar kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.

Detta värderar vi högt
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja tfn 010-242 3925.

Vill du läsa mer kring att vara chef i Bra Liv kan du följa denna länk: Att vara chef i Bra Liv, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/chef-i-bra-liv/)

Sista ansökningsdag är den 2022-08-14 och vi har avsikt att kalla på intervju från vecka 33.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Biträdande rektor

Biträdande rektor
Läs mer Jun 29
Ölmstads so

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Vill du vara med och leda utvecklingen av våra framtida grundskolor inom Jönköpings kommun? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
"Som utbildningschef för grundskolan vill jag att våra barn och ungdomar i Jönköpings kommun ska få möjlighet att lyckas i hela skolsystemet. Jag vill att vi som leder verksamheten utvecklas tillsammans med en tydlig omtanke för alla som bor och jobbar inom Jönköpings kommun. Du får engagerade kollegor som brinner för skolutveckling och våra elevers bästa”.
//Charlotte Olsson, Utbildningschef grundskola

Inom Jönköpings kommun arbetar ca 12 000 medarbetare inom många olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Jönköping. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Utbildningsförvaltningen är en av kommunens större förvaltningar och vi arbetar för en tillgänglig skola för alla och att vara en organisation med lärglädje. Verksamheten präglas av engagerade pedagoger som genom reflektion och flexibilitet tar vara på och utmanar varje elevs förmåga och kompetens för att möta en föränderlig värld. Utbildningsförvaltningen vill ge alla skolledare möjlighet till ett hållbart ledarskap över tid.

Vi söker en bitr rektor till Ölmstads skolområde med Ölmstadskolan och Örserumsskolan som ligger i norra delen av Jönköpings kommun på Vätterns östra sida och innefattar förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem på Ölmstadskolan och Örserumsskolan. Sammanlagt har vi ca 260 elever och drygt 40 personal. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Inom skolområdet arbetar vi medvetet med språkutvecklande arbetssätt i alla klasser, vi arbetar målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten vidare. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med en inkluderande och tillgänglig lärmiljö för alla. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Läs gärna mer om Ölmstadskolan (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/olmstadskolanf6.4.74fef9ab15548f0b800195c.html) och Örserumsskolan (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/orserumsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001add.html) våra hemsidor.
Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)


Ditt nya jobb
Som biträdande rektor kommer du, tillsammans med rektor och medarbetare, driva och utveckla våra skolors arbete. Arbetet innehåller sedvanliga skolledaruppgifter och även administrativa inslag. Som biträdande rektor har du en betydande roll i ledningen av det pedagogiska samt det främjande och förebyggande arbetet. Vårt huvuduppdrag är att utveckla verksamheten så att vi bibehåller och ökar måluppfyllelsen för alla våra elever.

Du träffar regelbundet en mindre grupp skolledare och arbetar med utveckling av skolan som helhet ur ett F-16 årsperspektiv. Du ingår i grundskolans biträdande rektorsgrupp som löpande får kompetensutveckling för ett hållbart och kvalitetssäkert ledarskap.


Din kompetens
Du är legitimerad lärare inom grundskolan. Du har ett stort intresse för att utveckla och synliggöra undervisningen. Du har stor erfarenhet av att arbeta med värdegrundsfrågor och trygghetsarbete. Du har en god förmåga att se helhet och driva skolutveckling inom skolans alla områden. Då delar av tjänsten kommer vara administrativ är det ett plus om du har god IT- kompetens samt är förtrogen med de programvaror som vi använder oss av som exempelvis V-klass, Skola24, Adato, PMO, Edlevo och Visma. Meriterande om du har tidigare erfarenhet som skolledare eller annan ledarerfarenhet.

Du bör vara van att arbeta självständigt och avsluta dina uppgifter som bestämt. Du är en ledare som kombinerar höga förväntningar med personlig omtanke och empati. Som person har du förmågan att se elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du har en öppen attityd och ett inkluderande förhållningssätt. Du har god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt. Du känner dig trygg i kontakten med vårdnadshavare, och att utveckla en god relation till dem ser du som en självklarhet. Du är en förebild för både elever och personal. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.


Bra att veta
Tjänsten är en visstidsanställning som biträdande rektor med en tillsvidareanställning som pedagog som grundtjänst. Vi anpassar introduktionen utifrån tidigare erfarenheter.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.


Vill du veta mer?
Erica Karlsson, rektor, tel 036–10 24 22
Kristin Benerdal, tf bitr utbildningschef, tel 036-10 67 27
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som biträdande rektor på Utbildningsförvaltningen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Enhetschef - Energimätning

Administrativ chef
Läs mer Jun 27
Söker du en intressant ledarroll hos en attraktiv arbetsgivare med ett starkt varumärke och lång historik? Då kan du vara den vi söker!

Ansvarsområdet Elnät och stadsnät består av fem enheter som tillsammans utvecklar, förvaltar och driftar el- och stadsnät samt ansvarar för energimätning. Tack vare hög kompetens och ambitiösa medarbetare har vi skapat ett bra elnät med hög tillgänglighet och vi kan hålla låga elnätspriser i jämförelse med många andra. Stadsnätet har byggts ut i en otrolig hastighet och vår lokala närvaro samt goda energi- och kommunikationsmarknaden är i en allt snabbare omställning.

Vår chef på Energimätning går vidare i en ny befattnng inom företaget och vi söker nu hennes ersättare.

Jönköping växer i snabb takt och regionen är inne i en spännande utvecklingsfas därJönköping Energi är en viktig del i arbetet med att skapa en effektiv och väl utbyggd infrastruktur med fokus på långsiktigt hållbara lösningar och nöjda kunder i Jönköpingsregionen. 

Arbetsuppgifter
Ditt ansvar blir att driva och utveckla enheten för debiteringsmätning av el och fjärrvärme mot uppsatta mål. Enheten ansvarar för mätning, insamling, kvalitetsgranskning, rapportering av mätvärden, avräkning, drift, och underhåll av mätsystemet. Ansvar för omvärldsanalys, mätprocessens system samt bevakning och efterlevande av lagkrav ingår går också.

Du har fullt personal -, budget-, och resultatansvar för verksamheten samt ansvar för miljö och arbetsmiljöarbetet. Att arbeta aktivt för att skapa ett gott arbetsklimat samt att utveckla och förvalta såväl team som processer och system ingår också i ditt arbete. 

Till din hjälp har du två teamledare och hela arbetsgruppen består av 16 engagerade medarbetare med lång samlad erfarenhet och hög kompetens.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från en roll i ledande befattning med dokumenterat goda resultat. Har du också erfarenhet av projektledarrollen är det ett plus.

Du har lätt för att se helheten och du står för ett modernt, situationsanpassat och coachande ledarskap. Lämplig utbildningsbakgrund kan vara en högskoleutbildning inriktning teknik, datacom eller liknande.

Vi ser att du har mycket goda it-/systemkunskaper samt erfarenhet från arbete med utveckling och förvaltning i en systemintensiv verksamhet. Du har även en god kommunikationsförmåga i tal och skrift.

Kunskap om mätning- och mätinsamlingssystem inom elnäts- eller energibranschen är meriterande. Jönköping Energi och energimätning arbetar sedan 2020 med ett stort projekt som innebär byte av samtliga elmätare i Jönköping och samtidigt pågår även arbetet med att utveckla nya tjänster och lösningar. För att fungera i rollen tror vi därför att du är en utvecklingsorienterad person med stort marknadsfokus, som trivs med ett varierat arbete i en verksamhet i förändring och utveckling.

Som person är du affärsmässig och resultatinriktad med ett strukturerat och processorienterat arbetssätt. Du har förmågan att arbeta både strategiskt och självständigt i nära samarbete med andra. Ett gott omdöme och integritet och är van att fatta välgrundade beslut ser vi att du har. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Detta erbjuder vi dig!
Du kommer till en arbetsplats med en gemenskap som bara kan upplevas. Vi har vunnit utmärkelsen ”Excellent Arbetsgivare 2021”, där vi ligger i topp i jämförelse med 300 andra företag och 30 andra energibolag. Hos oss får du goda anställningsvillkor, personalförmåner och möjligheter att utvecklas i en trygg men innovativ bransch. För oss är det viktigt att du får en bra introduktion och säkerhet samt kvalitet är våra prioriteringar i allt vi gör. 

Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss och möt våra medarbetare på vår hemsida. 

Om Jönköping Energi
Nu och i framtiden har vi vår bas i infrastruktur och produktion. Vi är en samhällsviktig verksamhet och en lokal aktör som drivs av att skapa effektiva och innovativa energi- och kommunikationslösningar till våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Medarbetarnas kompetens och lokalkännedom säkerställer leveranser och tjänster med hög kvalitet. Vi är och kan vara stolta över det vi tillsammans åstadkommer! Vår vision är En god kraft för ett gott samhälle.

Vi ger Jönköping Energi - en kort film

Mer information
Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti.

Kontakta gärna Inger Niss, AO chef på tel. 036 -10 82 61 för mer information.

För fackliga frågor kontakta Joakim Engdal, SEKO, på tel. 036-19 18 44, Daniel Faxe, Vision, på tel. 036-19 17 41 eller Peter Soltesz, Sveriges Ingenjörer, på tel. 036-10 83 18.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. 

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Intresserad av att driva Pressbyrån Barnarpsgatan i Jönköping?

Butikschef
Läs mer Feb 14
Vill du bli egen företagare?

Nu kan du få möjlighet att driva din egen Pressbyråbutik.

Vår nuvarande franchisetagare Daniel på Pressbyrån Barnarpsgatan i Jönköping kommer gå vidare inom kedjan och ta över Pressbyrån på Acecs i Jönköping. Därför söker vi nu dig som vill blir vår nya franchisetagare och köpman för Pressbyrån Barnarpsgatan.

Rollen som egen företagare

Som franchisetagare driver du din butik som ett eget aktiebolag men du slipper allt det jobbiga. För genom samarbetsavtalet med Reitan Convenience Sweden AB (som äger Pressbyrån) står vi för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning, rikstäckande marknadsföring m.m. Så att du kan fokusera på att ge kunderna bästa möjliga service och driva ditt företag på bästa möjliga sätt.

Dina erfarenheter

För att bli en riktigt framgångsrik franchisetagare ser vi gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration samt att du har grundläggande datakunskaper. Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och att motivera din personal – och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen.

Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar franchisetagare som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Läs mer om Pressbyrån och vem vi söker som franchisetagare på www.pressbyran.se/jobba med oss och Driva egen butik.

Varmt välkommen!

För kandidater som går vidare i vår rekryteringsprocess gör vi en bakgrundskontroll. Detta för att bekräfta information som framgår i ansökan och vid intervju. Bakgrundskontrollen genomförs efter samtycke av kandidat.


Sveriges modernaste kiosk. Pressbyråns vision är att göra vardagen lite enklare och trevligare med smarta måltider/mellanmål, tjänster i tiden och läsning.

Franchising

Butikskonceptet drivs som en franchisekedja, vår övertygelse är att driver man sin egen butik så blir resultatet det bästa.

Våra butiker

Pressbyrån ska vara det snabba och enkla alternativet, alltid tillgängliga vid knutpunkter där många människor är i farten. Pressbyrån är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

REITAN CONVENIENCE

Pressbyrån ägs av det Norska familjebolaget REITAN (fd Reitangruppen AS). REITAN bedriver convenience i sju länder vilka tillsammans omsätter 15,4 miljarder NOK 2019. Reitans vision är att vara Europas mest lönsamma och snabbast växande conveniencekedja. Tillsammans med 7-Eleven är Pressbyrån en del av
Reitan Convenience Sweden AB.

Ansök nu

Områdeschef till Skillingaryd

Organisationschef
Läs mer Jun 17
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Jönköping söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Skillingaryd.  

Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund. För en fast anställning krävs godkänd säkerhetsprövning mot flera olika skyddsobjekt vilket skickas in vid provanställningen börjar.

Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
Lägst gymnasial utbildning  
Körkort
SRY är meriterande

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse  
Tjänstgöringsgrad: 100%  
Placeringsort: Skillingaryd/Vaggeryd
Fackliga kontaktuppgifter:  
Asim Zilic, Saco 021- 21 83 20
Tommy Salomonsson, Ledarna 013- 37 33 53 
Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

VD Diplomat Dörrar

Verkställande direktör
Läs mer Jun 28
Diplomat Dörrar AB har en lång tradition inom dörrtillverkning och är en av de ledande dörrtillverkarna i Sverige. I småländska Bankeryd producerar vi årligen cirka 25 000 ytterdörrar. Företaget har cirka 75 anställda och finns representerat över hela Sverige.

Diplomat Dörrar AB är sedan 2006 en del av börsnoterade Inwido. Som Europas ledande fönsterkoncern är Inwidos affärsidé att utveckla och sälja marknadens bästa kundanpassade fönster- och dörrlösningar, via en decentraliserad struktur och med fokus på den konsumentdrivna marknaden. Inwido består av 32 affärsenheter med cirka 4 900 anställda i elva länder. 2021 omsatte koncernen 7,7 miljarder kronor med en operationell EBITA-marginal på 11,9 procent. Inwido är sedan 2014 noterat på Nasdaq Stockholm.

Då vår nuvarande VD går vidare för andra roller inom koncernen söker vi nu en ny VD för Diplomat Dörrar AB

Arbetsuppgifter

I din roll som VD förväntas du ansvara för att genomföra den strategiska planen såväl som att ansvara för den löpande verksamheten. Det innebär att utveckla företagets affärsrelationer med bolagen internt i koncernen samt att effektivt driva och utveckla den löpande verksamheten. Ledningsgruppen består av produktionschef, logistikchef, ekonomichef, teknisk chef samt produktchef. Du ansvarar för företagets ledning, strategiska utveckling och resultat (P/L ansvar).

Diplomat går till marknaden i första hand genom systerbolagen i koncernen och i din roll förväntas du tillsammans dem utveckla erbjudandet och affärsprocesserna. Du förväntas även skapa och utveckla nya samarbeten.

Du har ett gediget intresse av att utveckla människor och företag och du ansvarar för att organisationen är väl optimerad och effektiv. Som VD rapporterar du till styrelsen med representanter från Inwido och är länken mellan styrelsen och verksamheten. Du håller styrelsen uppdaterad gällande bolagets utveckling och marknadsläge. I samråd med styrelsen sätts långa- och kortsiktiga mål, budget och affärsplan.

Vem söker vi

För att passa in i rollen söker vi dig som är en erfaren ledare med intresse av att utveckla människor och processer. För att lyckas i uppdraget krävs att du har god affärsförståelse och drivs av att förbättra affär och resultat. Vidare har du väl utvecklade ledaregenskaper som präglas av ett inkluderande förhållningssätt där din kommunikativa förmåga får ta plats. Det är meriterande om du har produktionserfarenhet för att förstå vad det innebär att utveckla och styra en produktionsenhet. Vi söker i första hand dig som har lokal förankring i Jönköpingsregionen för en långsiktighet i utvecklingen av bolaget.

För frågor om tjänsten kontakta Claes Isaksson, VD Diplomat Dörrar, claes.isaksson@inwido.com

Ansök nu

Product Quality Specialist

Kvalitetschef
Läs mer Jun 27
Beskrivning av jobb
The Product Quality department in Residential EPAC is now looking for a Product Quality Specialist working in the Global Technical Support Team with Husqvarna Battery Lawn Mower Products, Walk-behind Mowers, Rider Mowers and Tractors. This job offers a stimulating work that gives you a wide network and excellent opportunities for personal development and career within the Husqvarna Group.
Your Role
As Product Quality Specialist you will be a part of a team where you’ll be responsible for supporting the market with product knowledge of the Husqvarna battery Lawn Mowers products. The primary focus is to act as a single point of contact for product related quality improvements raised by Husqvarna Groups After Sales companies and distributors around the world. You will receive product related improvement requests from customers, sales companies and distributors and, inform them about short-term and long-term solutions. You will also, in close cooperation with R&D, factories, and suppliers, analyze the identified problems, feedback the identified issues into new development projects as well as report and prioritize product improvements on existing platforms.
The role includes travelling to domestic and international locations 10-30 days/year.
You will also visit key customers on regular basis and participate in quality performance reviews. The job also include to train service personnel, primarily related to implemented product improvements.
In your duties you will also prepare, analyze and distribute monthly warranty data reports to the management team.
You will:


Act as main contact with After Sales organization, supporting them to solve product related issues
Feedback the identified issues from field into new development projects
Prioritize product improvements on existing platforms
Develop Technical documentation and Service Bulletins
Develop presentation material and carry out training of service personnel
Visit key customers on a regular basis and participate in quality performance reviews
Participate in Quality related work-packages of Husqvarna Product Creation Process and take responsibility for Product Quality deliverables

Who you are
We are looking for a person who enjoys working in team. You are result oriented and can easily collaborate with colleagues.
You are an outgoing person that likes to interact with people and have the ability to speak freely in front of medium size audiences presenting your work in a good structured way.
You have strong analytical and problem solving skills. You are highly organized and have the ability to manage several projects
You have a passion for Quality and have a good insight in what consequences there is when lack of it. Quality is your first priority and you aren’t afraid of taking the needed discussions around it.
You are inspired of having our customers in center and feel comfortable reminding your colleagues about it whenever needed.
Husqvarna is investigating a lot into the electrification of our products and also into the Lawn Mowers that has traditionally been petrol products. We’re there for looking for a person that has knowledge in electro mechanics.
Required Qualifications


Bachelor or Master Degree in Mechanical Engineering or equivalent.
2 or more years of engineering, quality or after sales experience in a high-volume JIT manufacturing environment.
Strong analytical and problem solving skills
Interest in technology
Strong oral/written communication skills
Fluent in English, both spoken and written.

Desired Qualifications


Teaching skills
Swedish, German or French language skills
Ability to speak freely in front of medium size audiences
Highly organized and ability to manage several projects
Holistic system understanding for the interaction of mechanics – electronics – software
Knowledge in quality tools like FMEA, Six Sigma or 8D
Strong personal computer skills, to include but not limited to: Microsoft Office software applications (Word, Excel, Access, PowerPoint).

Location: Huskvarna
Application


Please submit your application with CV and cover letter. We do not accept applications via e-mail due to GDPR regulations. Last date to apply August 8th
Due to Summer vacation this recruitment process will proceed in August.
For more information about this position please contact Ida Gustafsson, Manager Global Technical Support & Project Quality Management, phone +46 70 781 02 47, e-mail ida.gustafsson@husqvarnagroup.com.
For more information about the recruitment process please contact Recruiter Emma Elofsgård, Emma.A.Elofsgard@husqvarnagroup.com.


Union representatives: Soili Johansson, soili.johansson@husqvarnagroup.com,
Cameron Rad: Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Represents all Saco unions), Cameron.Rad@husqvarnagroup.com.
When we receive your application, we will review it carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.
We seek people who have a great sense of self-motivation, creative problem solvers who enjoy collaboration and networking in an international environment - people with a strong desire to add value. Our Key Behaviors always begins with ME, I take ownership and I ask myself: What can I do?
Husqvarna Group
Husqvarna Group is a world-leading producer of outdoor power products for garden, park and forest care. Products include chainsaws, trimmers, robotic lawn mowers and ride-on lawn mowers. The Group is also the European leader in garden watering products and a world leader in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. The Group’s products and solutions are sold under brands including Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah and Diamant Boart via dealers and retailers to consumers and professionals in more than 100 countries. Net sales in 2016 amounted to SEK 36 billion and the Group has more than 13,000 employees in 40 countries.

Ansök nu

Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Jun 9
Rollen

Som försäljningschef på Solifokus ska du utveckla och leda verksamhetens affärsutveckling och försäljning. Tillsammans med företagsledning och dina medarbetare leder och stödjer du affärsutvecklingen och ansvarar för hela försäljningsprocessen, från analys av marknader, kundkontakt och att driva försäljningen inom strategiskt utvalda områden. Du har fullt kommersiellt ansvar och du förväntas coacha och utveckla ditt team som består av 6 säljare att nå uppsatta mål. I rollen ingår även övergripande marknadskommunikation.

Vidare kommer du:

• Vidareutveckla och verkställa affärsplan, försäljningsstrategi och aktiviteter
• Ta fram nyckeltal och följa upp dessa
• Ansvara för ett antal egna kunder
• Agera konsultativt mot dina kunder och driva mot avslut
• Driva avtalsförhandlingar

Erfarenheten

Vi ser att du har erfarenhet av teknisk försäljning, gärna i en ledande funktion. Ditt ledarskap är resultatorienterat och du är stark inom såväl B2B som B2C-försäljning. Utöver ditt goda ledarskap och dokumenterade erfarenhet inom försäljning ser vi att du är handlingskraftig, driven och tillväxtorienterad med förmåga att visualisera och framgångsrikt implementera strategier och affärskoncept.

Teknisk förståelse, stort driv och en utpräglad viljan att nå framgång är viktigt för att du ska trivas på bästa sätt hos oss.

Vårt erbjudande

Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi dig hela vägen från första konsultation till färdig installation. Tillsammans visar vi vägen mot en hållbar framtid.

Vi är ett glatt och engagerat team som brinner för vårt arbete och där vi ser fram emot att få vår nya Försäljningschef ombord.

Motiveras du av att driva försäljning och utveckla säljare med målet att skapa lönsam tillväxt? För rätt person som genom hårt och målmedvetet arbete lyckas nå våra mål erbjuder vi bra villkor och goda förtjänstmöjligheter.

Ansök nu

Rektor till Vittra Samset, Jönköping

Rektor
Läs mer Jun 13
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 24 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

På Vittra är vårt mål att varje barn ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dem med kunskap och mod för att de ska känna att de kan vara med och påverka samhället till det bättre.

Vittra Samset är en för- och grundskola till årskurs 9 med 400 barn och elever. På Vittra Samset är medvetet lärande, tydlig struktur och modig kultur i fokus. Vår vision är att alla våra barn och elever ska formas till ansvarstagande medmänniskor som värnar om varandra och vår omvärld. Skolan ligger i Samset, tio minuter utanför centrala Jönköping. Läs gärna mer om oss på vittra.se/samset

Rektor till Vittra Samset, Jönköping

Vi fortsätter att växa och arbetar tillsammans ur ett 1-16 årsperspektiv. Vi söker dig som vill vara vår nästa rektor och leda utvecklingen av vår verksamhet i linje med Vittraskolonas pedagogiska inriktning

Ditt uppdrag

På Vittra har vi höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar, elever som vuxna.

Ditt uppdrag är att på ett närvarande, drivet och omsorgsfullt sätt leda och utveckla förskolan och skolan mot uppsatta mål. Du har ett övergripande ansvar för barn och elever, medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du ansvarar även för arbetet med att tydliggöra och realisera Vittras pedagogiska plattform på din skola.

Du kommunicerar med kommun och myndigheter samt leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid. I ditt uppdrag ingår också att nätverka på orten och etablera samarbeten både inom det lokala näringslivet och i föreningslivet.

Vårt erbjudande

Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande rektorsuppdrag där du tillsammans med kompetenta medarbetare utvecklar och driver verksamheten framåt. Som ledningsstöd på skolan finns en biträdande rektor och en administratör. Utöver det har du stöd av din skolchef och ett nätverk av rektorskollegor inom Vittra i Sverige samt stabsstöd inom kvalitet, ekonomi, HR, juridik, IT, kommunikation och marknadsföring.

Som anställd hos oss erbjuder vi kompetensutveckling genom Academedia Academy och du får självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar samt friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Din profil

Den vi söker är en erfaren skolledare inom grundskolan med ett intresse för förskoleverksamhet. Det är meriterande om du har en genomgången rektorsutbildning. Vidare är du väl förtrogen med skolans styrdokument, har erfarenhet av arbete med elevhälsa samt erfarenhet av att hantera ekonomiskt ansvar.

Vi söker dig som engagerar och utövar ditt ledarskap på ett omsorgsfullt sätt. Du kan fatta och svåra beslut och skapa strukturer som bidrar till trygghet och även motivera och inspirera dina medarbetare. Du är kommunikativ och har en god förmåga att skapa tillitsfulla relationer till medarbetare, elever och vårdnadshavare

Du drivs av möjligheten att påverka och göra skillnad för våra elever, är handlingskraftig och lösningsinriktad. När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens och elevernas bästa. Du levererar vad du lovar, strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader på 100%. placeringsort Jönköping. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta skolchef Ulrika Kragner 076-110 28 46 ulrika.kragner@vittra.se

Sista ansökningsdag är 2022-08-06. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Enhetschef Planering drift gata park skog

Gatuchef
Läs mer Maj 25
Tekniska kontoret GPS

Är du en driven ledare som engagerar och motiverar ditt team? Vill du vara med och leda planeringsarbetet med kommunens gator, park- och grönområden i en stad som ständigt utvecklas? Då har du ett jobb att söka.

Vi söker nu en Enhetschef till verksamheten Planering och utveckling. Som enhetschef för Planering så behöver du kunna ha många bollar i luften inom flera områden. Du kommer att arbeta med fullt ansvar för de uppdrag, arbeten du driver, med personal- och ekonomiskt ansvar.

För att för att lyckas i din ledarroll inom Jönköping kommun ska du ha förmågan att visa tillit till medarbetare och ha ett föredömligt agerande. Vi söker en enhetschef som har engagemang i arbetet och mod att leda och motivera andra för att nå bästa resultat. Vi tycker det är viktigt att utvecklas både som individ men även ihop med arbetsgruppen. Som medarbetare i Jönköpings kommun ska man ha roligt på jobbet, ha balans i livet och tid för familj och fritid.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef inom Planering är du spindeln i nätet som leder medarbetare och delegerar uppgifter inom områden som Gata, Park, Skog, Järnväg och Småbåtshamnar. Du jobbar tätt tillsammans med enhetschefen för Utveckling. I tjänsten ingår personal-, arbetsmiljö- och ekonomiskt ansvar för enheten. Utöver vårt grunduppdrag tillkommer även andra uppgifter som kan variera i art och omfattning och som kan kräva snabba omställningar. För att lösa detta har du som enhetschef flera dagliga kontakter med olika aktörer både internt och externt. Tjänsten kräver därför att du är serviceinriktad, kommunikativ och flexibel som person med tydligt ledarskap.

I rollen som enhetschef kommer du att vara en del av ett engagerat team av ingenjörer och projektledare där samarbete och tjänstvillighet bidrar till en stor samhällsnytta. Finner du det tilltalande är detta arbetsplatsen för dig.

Kompetenskrav

• Relevant akademisk utbildning. Alternativ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Vana och erfarenhet inom verksamhetsområdet.
• Erfarenhet av att leda och utveckla människor.
• Goda IT-kunskaper
• Körkort B
• Meriterande: Bas P/U, Entreprenad juridik.

Vi söker dig som har god vana och kraft att omsätta uppdrag till praktisk handling. Du är strukturerad och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare har du helhetssyn kombinerat med förmåga att ta egna initiativ.
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska Kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla verksamheter som rör kommunens mark och byggnader, gator och parker, skogar och naturreservat, färjetrafik, hamnar och parkeringsplatser samt vatten och avlopp.
Verksamheten Planering och utveckling ansvarar för projektering av kommunens gator, park- och grönområden, framtagande och revidering av skötselplaner för drift- och underhåll av markinfrastruktur samt driver reinvesteringsprojekt och enheten planering består av 19 medarbetare. Vi har vårt kontor centralt placerat vid Juneporten så det är lätt att ta sig hit med tåg eller buss.

Upplysningar
Görgen Olofsson, 036-10 54 62. Vecka 25-28 hänvisas frågor till Therése Evertsdotter Staaf, 036-10 27 26.
Vision, Mari Hoffmann 036-10 75 64
Sveriges Ingenjörer, Stefan Holst 036-10 24 07


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som enhetschef.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Rektor

Rektor
Läs mer Jun 27
Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ansvara för en liten verksamhet med korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du bör ha tidigare erfarenhet av ledarskap inom skola/förskola och får gärna ha arbetat med friskolor. Har du behörighet som rektor är det ett stort plus. I ditt ledarskap är du tydlig, informativ och strukturerad. Du har förmåga att delegera och tycker om att samarbeta och ansvara för att skapa en kreativ, glad och varm arbetsmiljö. Du är engagerad i ditt arbete, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du har en god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt samt kan hantera en normal IT-miljö.
Vi erbjuder dig
· ett arbete med en stor frihet att kunna påverka verksamhetens utformning och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med ett engagerat arbetslag
· en arbetsplats med centralt men lugnt läge, med vackra omgivningar inom gångavstånd.
· en verksamhet med hög nivå av omtanke, välvilja och engagemang
Om Igelkottens förskola
Igelkottens förskola har sin verksamhet i äldre, charmiga lokaler i centrala Jönköping, med närhet både till Stadsparken och Friaredalen. Verksamheten är en mindre förskola, med plats för cirka 20 barn i åldrarna 1 - 6 år, som under större delen av dagen är uppdelade i två grupper. Förskolans egen kock bjuder på god mat, lagad i eget kök.
Igelkottens förskola drivs som ett föräldrakooperativ, där alla ekonomiska tillgångar kommer verksamheten till del. Utifrån verksamhetens form som föräldrakooperativ innebär detta att styrelsen är huvudman och arbetsgivare.
Förskolan har en allmän inriktning där lek, språk, matematik, rörelse, skapande och natur är viktiga grundstenar. Vi månar om att barnens nyfikenhet, företagsamhet och intressen ska uppmuntras och stimulera deras vilja och lust att lära. Vi sätter också ett stort värde i att varje barn ska mötas med öppenhet, värme och respekt, och att skapa grupper där alla barn känner sig värdefulla och respekterar varandra.
Om Tjänsten
Som rektor hos oss kommer du ha stora möjligheter att själv styra och påverka ditt arbete. Här finns en stor frihet att kunna påverka verksamheten och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med ditt arbetslag och en engagerad styrelse. Kontakten mellan föräldrar och medarbetare präglas av närhet och öppenhet.
I rollen som rektor ansvarar du för det pedagogiska arbetet. Du har ansvar för enhetens inre organisation och personalansvar, med förmånen att leda en kompetent grupp pedagoger i en välfungerande verksamhet med hög kvalitet, dessutom i en trivsam arbetsmiljö. I rektorsrollen medföljer även ett budgetansvar som innebär att tillsammans med bokföringsansvarig och föreningens kassör genomföra budgetarbete med uppföljning.
Rollen som rektor utgör en tjänst på 40%. Det kan därutöver finnas möjlighet att arbeta i barngrupp vilket är förhandlingsbart.
Kvalifikationer
Krav
· Legitimerad förskollärare eller motsvarande erfarenhet
· Erfarenhet av arbete i pedagogisk verksamhet.
Meriterande
· Något/några års erfarenhet av roll som förskolechef/rektor inom förskola.
· Avslutat eller påbörjat den statliga rektorsutbildningen.
Övrigt
Goda IT-kunskaper
Mycket goda kommunikativa kunskaper i svenska språket, skriftligt och muntligt
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Anställningsvillkor
· Fast månadslön
· Tillgång till arbetsdator och arbetstelefon
· Förmåner som exempelvis pedagogisk lunch, hälsobidrag och friskvårdsbidrag
· Kollektivavtal finns.
Rekryteringsprocessen
Låter det här som någonting du skulle kunna trivas med? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till personalansvarig@igelkotten.org. Sista ansökningsdatum är 5/8. Vi intervjuar löpande.
Frågor
Vid frågor, funderingar eller om du bara vill höra mer om verksamheten är du varmt välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter nedan.

Ansök nu

Swedol Jönköping söker Butikschef

Butikschef
Läs mer Jun 9
Är du en affärsorienterad Butikschef som vill jobba med B2B i butik? Vi söker dig som vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar, hög service och med goda framtidsutsikter!
 
Till vår butik i Jönköping söker vi nu en ny ledare! 

Som butikschef
 
• Är du ansvarig för försäljning och personalen i butiken
• Du ser till att skapa en levande butik med aktiviteter och exponeringar tillsammans med dina medarbetare
• Du säkerställer ett välfungerande och effektivt team med rätt kompetenser och inställning
• Du leder aktivt och engagerat och ansvarar för att maximera butikens resultat
• Du sätter mål, följer upp, åtgärdar och rapporterar till regionchef vid avvikelser

Du ska även aktivt kunna presentera Swedol för kunder inom ditt närområde och skapa kundrelationer med våra kundsegment: industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Till din hjälp har du engagerade medarbetare, utesäljare, innesäljare, central marknadsföring och support från huvudkontoret. Du rapporterar direkt till regionchefen.

Vi söker dig som har:

• Erfarenhet från detaljhandeln eller B2B-branschen som butikschef
• Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
• Tekniskt intresserad
• Säljorienterad
• Branschvana är meriterande

Som person:

• Du har ett starkt och utpräglat säljfokus, kunden är alltid nr 1 för dig
• Du är initiativrik och tycker om kundkontakter, motiverar din personal och är tävlingsinriktad
• Du är en ledare som inte är rädd att ta obekväma beslut 
• Du har ett stort driv och engagemang. Som person är du empatisk, ordningsam och stresstålig

Vi erbjuder

Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butiken. 
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Swedol med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Monica Sveiven. 

Start
Tillträde sker efter sommaren enligt överrenskommelse.
 
Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande. och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.

Välkommen till Swedol!


Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Ansök nu

Swedol Jönköping söker Butikschef

Butikschef
Läs mer Jun 9
Är du en affärsorienterad Butikschef som vill jobba med B2B i butik? Vi söker dig som vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar, hög service och med goda framtidsutsikter!
 
Till vår butik i Jönköping söker vi nu en ny ledare! 

Som butikschef
 
• Är du ansvarig för försäljning och personalen i butiken
• Du ser till att skapa en levande butik med aktiviteter och exponeringar tillsammans med dina medarbetare
• Du säkerställer ett välfungerande och effektivt team med rätt kompetenser och inställning
• Du leder aktivt och engagerat och ansvarar för att maximera butikens resultat
• Du sätter mål, följer upp, åtgärdar och rapporterar till regionchef vid avvikelser

Du ska även aktivt kunna presentera Swedol för kunder inom ditt närområde och skapa kundrelationer med våra kundsegment: industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Till din hjälp har du engagerade medarbetare, utesäljare, innesäljare, central marknadsföring och support från huvudkontoret. Du rapporterar direkt till regionchefen.

Vi söker dig som har:

• Erfarenhet från detaljhandeln eller B2B-branschen som butikschef
• Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
• Tekniskt intresserad
• Säljorienterad
• Branschvana är meriterande

Som person:

• Du har ett starkt och utpräglat säljfokus, kunden är alltid nr 1 för dig
• Du är initiativrik och tycker om kundkontakter, motiverar din personal och är tävlingsinriktad
• Du är en ledare som inte är rädd att ta obekväma beslut 
• Du har ett stort driv och engagemang. Som person är du empatisk, ordningsam och stresstålig

Vi erbjuder

Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butiken. 
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Swedol med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Monica Sveiven. 

Start
Tillträde sker efter sommaren enligt överrenskommelse.
 
Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande. och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.

Välkommen till Swedol!


Alligo är ett affärsområde inom Momentum Group och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Ansök nu

Swedol Jönköping söker Butikschef

Butikschef
Läs mer Jun 29
Är du en affärsorienterad Butikschef som vill jobba med B2B i butik? Vi söker dig som vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar, hög service och med goda framtidsutsikter!
 
Till vår butik i Jönköping söker vi nu en ny ledare! 

Som butikschef
 
• Är du ansvarig för försäljning och personalen i butiken
• Du ser till att skapa en levande butik med aktiviteter och exponeringar tillsammans med dina medarbetare
• Du säkerställer ett välfungerande och effektivt team med rätt kompetenser och inställning
• Du leder aktivt och engagerat och ansvarar för att maximera butikens resultat
• Du sätter mål, följer upp, åtgärdar och rapporterar till regionchef vid avvikelser

Du ska även aktivt kunna presentera Swedol för kunder inom ditt närområde och skapa kundrelationer med våra kundsegment: industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Till din hjälp har du engagerade medarbetare, utesäljare, innesäljare, central marknadsföring och support från huvudkontoret. Du rapporterar direkt till regionchefen.

Vi söker dig som har:

• Erfarenhet från detaljhandeln eller B2B-branschen som butikschef
• Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
• Tekniskt intresserad
• Säljorienterad
• Branschvana är meriterande

Som person:

• Du har ett starkt och utpräglat säljfokus, kunden är alltid nr 1 för dig
• Du är initiativrik och tycker om kundkontakter, motiverar din personal och är tävlingsinriktad
• Du är en ledare som inte är rädd att ta obekväma beslut 
• Du har ett stort driv och engagemang. Som person är du empatisk, ordningsam och stresstålig

Vi erbjuder

Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butiken. 
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Swedol med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Monica Sveiven. 

Start
Tillträde sker efter sommaren enligt överrenskommelse.
 
Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande. och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.

Välkommen till Swedol!


Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Ansök nu

Operation Manager till Lyreco i Växjö

Leveranschef
Läs mer Jun 27
Till vårt trevliga kundföretag Staples/Lyreco i Växjö söker vi en Operation Manager!

Vi spår en långsiktigt spännande tillväxtresa och söker dig som med ett modernt ledarskap, driver och utvecklar vår operativa verksamhet och fantastiska personal mot nya mål och resultat!

Du har drift- och budgetansvar för all lagerhanteringsverksamhet med huvudsyfte att utveckla, genomföra och leverera kostnadseffektiva lösningar till bästa tänkbara kvalitet. Självklart sätter du alltid kundens behov och krav i första rummet.    

I rollen har du ytterst ansvar för:
  Att leda, utveckla och coacha ett SC-ledningsteam i världsklass som kan tillhandahålla och upprätthålla en konkurrensfördel för Lyreco Sverige.
Utveckling, vägledning och riktning av alla (in)direkta rapporter.
Att stimulera en miljö av innovation och toppmoderna verksamhetsmetoder.
Att tillämpa Lyreco Values i ditt sätt att leda och vägleda team och kollegor.

Vi söker dig som har ett högt kund- och servicefokus samt har en hög nivå av ledarskap. Systematiskt arbetsmiljöarbete, fackliga frågor och förhandlingar samt att analysera siffror och KPI:er, är uppgifter som du tar dig an med ett stort engagemang och fokus!

På sikt ingår du i ledningsgruppen för Supply Chain och intar en central roll när det kommer till internationella e-handelsfrågor med fokus på trender och nyheter inom branschen. Hos oss har du övergripande ansvar för ca. 100 medarbetare med nära samarbete med en handfull operativa grupp-/teamledare!

Varmt välkommen till ett spännande och framåtriktat företag med starkt hållbarhets- och klimatfokus!

Din profil
Du som antar denna utmaning har en akademisk utbildning inom logistik, IT eller ekonomi, alternativt en relevant ingenjörsutbildning.  Utöver din examen har du minst sju års praktisk erfarenhet inom e-handel, 3PL, logistik eller produktionsledning.

Du är van att driva operativa personal-, budget- och driftsfrågor i en snabbväxande verksamhet där ständiga förbättringar, tekniska lösningar och ett modernt ledarskap är centralt. Vidare har du en gedigen erfarenhet av logistikfrågor på strategisk nivå och ledarskap i en multinationell matrisorganisation.

Du har ett långsiktigt och professionellt arbetssätt samt vana av att arbeta effektivt med kommersiella intressenter. Vidare har du en mycket god presentations- och kommunikationsförmåga och drivs av att kontinuerligt utmana dig själv och din omgivning för att nå nya uppsatta mål.

För att lyckas i rollen har du även god förmåga att driva och styra projekt på olika nivåer och även driva dessa i mål med goda resultat. Som ledare är du prestigelös, kommunikativ och tydlig, du är en naturligt karismatisk person som lägger stor vikt vid det goda samarbetet och att ni tillsammans driver den dagliga verksamhetsutvecklingen framåt. Vill just du bli vår operativa chef i Växjö?  

Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska, B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos Staples/Lyreco i Växjö!  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansök nu

Platschef till YLAB

Platschef, bygg
Läs mer Jun 28
Till YLAB söker vi en platschef med stort intresse för byggnadsproduktion. Hos YLAB blir du en nyckelperson på en öppen och dynamisk arbetsplats med stor variation på projekt där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

Utmaningen

Som platschef kommer du driva de större projekten inom entreprenadarbete inom kommersiella lokaler, till exempel inom kontor, handel, industri och lager. Du leder, ansvarar och planerar projektet själv från start till slut och beroende på projektens storlek finns även arbetsledare på plats för att stötta upp. Dina uppgifter är att samordna och koordinera arbetet, med både kollegor och underleverantörer, se till att det finns material på plats för att utföra arbete, ansvara för riskbedömningar samt ha ett helhetsansvar för att driva projektet framåt enligt tidsplan och budget.

YLAB har kunder i hela södra Sverige vilket innebär att resor och övernattningar är förekommande.

Vem är du?

Som person är du strukturerad, kommunikativ och trygg i ditt ledarskap. Du är lösningsorienterad och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du har ett stort eget driv samt har alltid dina kollegor, projektens kvalitet och resultat i fokus.

- Du har gedigen erfarenhet inom byggnadsproduktion eller besläktad bransch.
- Du besitter en YH- utbildning eller motsvarande erfarenhet.
- Du har god ledarskapsförmåga.
- Svenska och engelska
- Körkort B


Om YLAB

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt.

En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund som varit densamma genom alla år och konjunkturer. Den är inte märkvärdig på något vis, däremot ser vi till att den inte bara är en trave tomma ord utan en stabil grund i allt vi gör. Vi håller helt enkelt vad vi lovar, oavsett om det gäller tid, ekonomi eller kvalitet. Vårt mål är alltid en nöjd kund och vi garanterar att vi har engagemanget och kunnandet för att nå vårt mål."

Placeringsort: Du utgår från Jönköping eller Örebro men resor och övernattningar är förekommande.

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Maj 16
Vilka är vi?
Health Competence är ett prisbelönt och nystartat företag. Våra hälsotjänster är en innovation för att skapa bättre hälsa hos människan på arbetsplatsen. Health Competence är både en digital och fysisk arena och i vårt team återfinns många av Sveriges främsta experter inom olika hälsoområden.
Det kan du förvänta dig
Health Competence är ett värderingsstyrt företag där ärlighet, lojalitet, respekt och glädje är våra ledord. Vårt kontor hittar du på Science Park i Jönköping. Vi arbetar med ett öppet klimat och där vi värdesätter och tillför med varandras olikheter. På kontoret är vi i nuläget ett litet men drivande team som arbetar med allt från support och försäljning till kommunikation och utveckling.
Vad vi förväntar oss
Som försäljningschef kommer du ha det övergripande ansvaret för all försäljning B2B. Du förväntas driva och utveckla försäljningen i enlighet med affärsmålen men även identifiera nya marknader och partnersamarbeten. Du behöver ha ett genuint intresse för kundutveckling och vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Då vi fortfarande är i en expansionsfas finns det stora möjligheter för rätt person att vara med och påverka. Är du utvecklingsorienterad och har ett stort mod att prova nya marknader kan din roll snabbt nå nya höjder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Utveckla säljstrategi och aktivitetsplan för försäljning B2B
Implementera strategin och fokusera på försäljning och expansion
Utveckla och identifiera nya försäljningsområden inom hälsa, HR och friskvård
Budgetansvar

Inledningsvis kommer fokus i tjänsten vara på nykundsförsäljning där du kommer att behöva "kavla" upp ärmarna, driva hela försäljningsprocessen och generera nya kunder & affärer. Du kommer sedan att vara ansvarig för att bygga försäljningsorganisationen och tillhörande processer.
Erfarenhet och bakgrund
Flerårig och senior bakgrund inom försäljning och affärsutveckling
Gärna erfarenhet av att arbeta i en resultatdriven och entreprenöriell miljö där man tagit ett stort ansvar och arbetat målstyrt
Gärna erfarenhet av HR-processer av någon form och/eller tjänsteförsäljning

Personliga egenskaper
Drivande och resultatorienterad med ett starkt och naturligt affärsdriv
Självgående och ansvarstagande med hög yrkesstolthet
Strukturerad och effektiv i sitt arbetssätt och en god förmåga att prioritera
Prestigelös och lösningsorienterad, med företagets och medarbetarnas bästa i fokus
Nyfiken med ett genuint intresse av hälsa
Trygg ledarprofil med integritet, mod och förmåga att ta plats
Mycket god kommunikativ förmåga och en god representant för bolaget, både externt och internt

Ansök nu

Kökschef

Kökschef
Läs mer Maj 2
Välkommen till Glädjes värld!
Hos oss ryms det mesta; två restauranger, konferensverksamhet, nattklubb och privatuthyrningar. Nu vill vi stärka vårt team med en kökschef till våra restauranger; Glädje, en á la carte restaurang med fokus på kött, och Pablo, maxad mexikansk fusion serverad i tacoskal. Självklart är båda restauranger med i Visita.
Som köksmästare hos oss får du vara med och driva restaurangens utveckling. Du planerar och leder arbetet i köket och disken, och ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning, samt beställningar och utformning av meny.
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team, och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna, och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är dina största tillgångar. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, service och människor.
Intervjuer hålls löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Servicemarknadschef Jönköping

Verkstadschef
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som vill axla rollen som Servicemarknadschef vid vår anläggning i Jönköping.

Rollen är ny i vår organisation och innebär att du tillsammans med avdelningscheferna och våra medarbetare kommer driva vår service-, plåtverkstad och däckcenter mot vår vision att bli det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping. Du kommer ha stor möjlighet att påverka hur verksamheten ska utformas - Välkommen att hoppa på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss!

Som Servicemarknadschef i Jönköping tar du aktivt och handfast del i den dagliga verksamheten och är på alla sätt en närvarande chef. Du ansvarar för budget, resultat och utveckling av verksamheten och säkerställer att kvalitets- och lönsamhetsmål uppnås.

Du ingår i den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för att engagera, utveckla och coacha våra medarbetare att nå sina och verksamhetens målsättningar.

Rapportering sker till platschef och även till koncernens Servicemarknadschef.

Vi vill att du har flera års erfarenhet som ledare och gärna från verksamheter som liknar vår. Du ska ha kunskaper och förståelse för en fullserviceverkstads samtliga processer. Du har stor nytta av kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet och det är önskvärt att du har kunskaper inom verkstadsjuridik.

God datavana och B-körkort är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du erfarenhet från fordonsdatasystemet Kobra är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara en naturlig coach med ett ekonomiskt tänkt som förstår kopplingen mellan engagerade medarbetare och bra resultat i verksamheten. Du tar vara på det som fungerar bra samtidigt som du är lyhörd och drivs av det som i Toyotas värld kallas KAIZEN - ständig förbättring.

Att hålla hög kvalité och skapa långsiktiga kundrelationer är viktigt för dig. Du har god planerings- och prioriteringsförmåga, tar dig an utmaningar på att framåtlutat sätt och har en naturlig förmåga att skapa god stämning och teamwork.

Under semesterperioden kan rekryteringsprocessen ta lite längre tid än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kan vara med att påverka både verksamhet och människor.

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med våra fantastiska varumärken Toyota och Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik.

Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Platschef Daniel Brannestam, 036-440 16 37, eller Ulrik Karlsson, 070-431 73 29, som är koncernens Servicemarknadschef. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operativ chef till Hälsohögskolan

Planeringschef
Läs mer Jun 13
Hälsohögskolan är en del av Jönköping University och ett av de ledande lärosätena i landet för akademiska studier inom hälsa, vård och socialt arbete. Vi arbetar tvärvetenskapligt med inriktning mot praktisk nytta. Vi är en organisation som ger dig kompetensutveckling och möjligheter att vara med och påverka.https://ju.

se/om-oss/halsohogskolan.htmlhar en omfattande samverkan med det omgivande samhället såväl regionalt som nationellt och internationellt. Hälsohögskolan har också en stark och attraktiv akademisk miljö som medverkar i samhällets förnyelse och utveckling.

På vd-kansliet arbetar Hälsohögskolans ledning och team med inriktning mot Hälsohögskolans forskning, utbildning samt planering och utveckling.

Arbetsuppgifter

Operativ chef är avdelningschef för vd-kansliet vilket omfattar personalansvar (för ca 8 personer) och budgetansvar. Mer specifikt har den operativa chefen följande uppgifter:

- Personalansvar för vd-kansliets medarbetare, vilket inkluderar att leda och fördela arbete för personalen vid avdelningen samt att säkerställa personalens kompetensutveckling och arbetsvillkor.
- Ansvara för vd-kansliets budget, vilket inkluderar upprättande och uppföljning av budget tillsammans med Hälsohögskolans ekonomiansvarig och i samråd med vd.
- Ansvar för att främja en god fysisk, organisatorisk och social arbetsmiljö samt följa delegerade arbetsmiljöuppgifter från vd.
- Bereda och kvalitetssäkra övergripande planer, utredningar, uppföljningar, remisser i dialog och underlag för avtal samt säkerställa processer för avtalshantering i samverkan med verksamhetsstrategen.
- Bereda och samordna det övergripande arbetsmiljöarbetet vilket inkluderar arbete med likavillkor, miljöarbete, arbete med hållbarhet och delta i Arbetsmiljö-kommittén.
- Bereda och samordna frågor och utveckling avseende lokaler, vilket inkluderar ansvaret för framtagning och uppföljning av investeringsbudget utifrån verksamhetens behov samt bereda större inköp.
- Ingå i JU:s strategiska råd för stöd och service samt representera Hälsohögskolan i för tjänsten relevanta högskoleövergripande forum.
- Ingå i Hälsohögskolans ledningsgrupp och Hälsohögskolans ledningsråd.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom pedagogik, ekonomi, juridik, eller annat för verksamheten relevant område. För att lyckas i rollen krävs det att du har en förmåga att arbeta strategiskt med verksamhetsfrågor utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med planering, uppföljning och utvecklingsarbete. Då rollen innebär personalansvar ser vi att du har ledarerfarenhet och tidigare har arbetat med arbetsmiljöfrågor.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper så som att vara strukturerad och tydlig i ditt ledarskap, prestigelös samt kvalitetsdriven. Då rollen innebär samarbete med olika professioner inom Hälsohögskolan och inom hela Jönköping University, bör du trivas med att arbeta med andra men också ha en driv att arbeta självständigt.

Vi ser det som ett krav att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande

-  Erfarenhet av arbete inom akademin
-  Chefserfarenhet, inklusive personal- och budgetansvar

 

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas vanligen om sex månader.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV, personligt brev och referenser senast 31 juli 2022.

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på https://ju.se/

Ansök nu

Butikschef till vår verksamhet i Jönköping

Butikschef
Läs mer Jun 20
Butikschef till vår Jönköpingsbutik

Ort: Jönköping | Omfattning: Heltid, 100% | Start: Omg eller enligt ö.k.

Om jobbet

Vi arbetar för att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det är egentligen hela grejen, för vi vet att när vi överträffar våra kunders förväntan då lyckas vi som bäst. Varje dag tar vi emot hundratals kunder i alla våra olika kanaler och mötesplatser, så som våra butiker, företagscenter och vår webb. Som butikschef har du ansvar för den fullständiga kund- och medarbetarupplevelsen kopplat till vår butik.

I rollen som Butikschef ingår bland annat att:

Säkra att leveransen och upplevelsen i vår butik håller premiumstandard för varje kund.

På ett engagerat sätt driva din och butikens försäljning till positivt utvecklingsresultat.

Att aktivt engagera och leda med goda exempel för att på så sätt skapa resultaten tillsammans med teamet och verksamheten i stort.

Arbeta effektivt och systematiskt.

Engagemang och intresse för att förbättra såväl rutiner som arbetssätt.

Arbeta tillsammans som ett team med dina kollegor för nå såväl avdelningens som Macforums mål.

Vi vill att våra medarbetare ständigt ska vilja utvecklas och är motiverade att hitta nya lösningar.

Motivera ditt team till att vara bra ambassadörer för Macforum i butik såväl som i våra digitala kanaler.

Har du erfarenhet av att arbeta med employer och- social branding och kan tänka dig att vara ett ansikte utåt i våra digitala kanaler är det ett plus i kanten.

Vi tror att du

Brinner för teknik, IT, innovation, relationsskapande och människor. Du har högt satta ambitioner kombinerat med sunda värderingar, erfarenhet av chef- och ledarskap och en stor mängd jävlar anamma. Du har ett coachande ledarskap och inspirerar ditt team genom att varje dag göra det lilla extra för ditt team och för våra kunder. Du tror med fördel inte på passivitet, utan engagerar dig och vill vara med och driva människor och verksamheten framåt. Ordning och reda är ledord för dig. Gott samarbete och höga förväntningar på dig själv och andra är självklarheter för dig. När det kommer till försäljning och utmanande säljmål trivs du som fisken i vattnet och gör ditt yttersta för att driva gruppen mot toppen!

Detta kan vi ge dig

Vi är ca 100 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder, vilket vi ser som en viktig styrka för hela bolaget. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundengagemang, medarbetarengagemang och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Macforum är en Apple Premium Reseller (APR) och finns på fem platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, butiksrådgivare, företagsrådgivare, konsulter, kundservice och E-handel. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum har nolltolernas mot all typ av diskriminering, mobbing, kränkande särbehandling, rasism och trakasserier. Kollektivavtal är en självklarhet på Macforum.

Mer om tjänsten och ansökan

Vår verksamhet ligger på Östra Storgatan 7-9 i centrala Jönköping.
Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! #jobbjustnu
Sista ansökningsdag 31:e juli.

Ansök nu

Projektledare som vill överbrygga klyftor

Utvecklingschef
Läs mer Jun 10
Staben

Vill du, som projektledare, vara med och leda, utveckla och förbättra ett sammanhållet utvecklingsarbete i kommunens prioriterade områden? Vill du tillsammans med flera aktörer och områdeskoordinatorer utveckla konceptet för ALLaktivitetshus+? Då har du ett jobb att söka!

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun står inför att utveckla ALLaktivitetshus+ i de prioriterade stadsdelarna i Råslätt, Österängen, Öxnehaga och Huskvarna söder. Initiativet grundas i kommunfullmäktiges mål att ”Överbrygga klyftor” i kommunen. Det aktuella fokusområdet uttrycker att kommunen ska agera för att främja social rättvisa, delaktighet och känsla av sammanhang så att klyftor och utanförskap mellan grupper, områden eller mellan stad och land motverkas.

I de områden som prioriteras i satsningen finns sedan länge ett gott samarbete mellan kommunala aktörer, civilsamhälle, föreningsliv, studieförbund, politik, media, näringsliv, kommuninvånare mfl. Genom att processa pågående arbete med ALLaktivitetshus+ utvidgat vill kommunen förstärka och utveckla denna samverkan för ökad social sammanhållning.

Att utveckla konceptet för ALLaktivitetshus+ kan exempelvis handla om att stärka aktiviteter för barn och unga, bidra till att skapa ökat studiestöd som stärker möjligheten till skolframgång och meningsfulla fritidsaktiviteter. För vuxna medborgare på områdena kan det handla om aktiviteter för ökad möjlighet till jämlik hälsa, tidiga insatser för egenförsörjning, tillgänglig medborgarservice och stöd till nyföretagande.

Arbetsuppgifter
Ditt nya jobb innebär att du är anställd inom Kultur-och fritidsförvaltningen och din närmaste chef är avdelningschefen för Staben. Som projektledare kommer du att arbeta med följande:

• Leda och utveckla ett sammanhållet utvecklingsarbete i kommunens prioriterade områden genom att vidareutveckla konceptet för ALLaktivitetshus+
• Arbetsledande uppdrag kopplat till samordning av de övergripande insatserna avseende koordinatorer kopplade till enskilda områden.
• Vara länken mellan verksamheten, koordinatorerna, utvecklingsgruppen och styrgruppen – en kommunövergripande projektledare.
• Genomföra områdesanalyser inför aktuella utvecklingsområden, analysera och beskriva vilka processer som skapar nytta och ger kostnadseffektiviseringar
• Verksamhetsutveckla, projektleda, kartlägga och analysera pågående arbete men även nya ansatser löpande
• Delta i kommunens förändringsprocess genom att bidra med samordning av det som är aktuellt inom projektet: Ett sammanhållet utvecklingsarbete i prioriterade områden
• Föredra utvecklandet av konceptet ALLaktivitetshus+ inför tjänstepersoner och ansvariga politiker.

Din kompetens
För att lyckas i rollen som projektledare behöver du kunna ta eget ansvar där din förmåga att driva processer framåt är central. Du har tidigare arbetat strategiskt där du arbetat med analys, planering, dokumentation, genomförande och uppföljning. Du har också erfarenheten av att hantera komplexa uppdrag med ibland motstridiga krav från olika intressenter. Du har för uppdraget lämplig högskoleutbildning samt kännedom om och engagemang kring integrationsfrågor.

Som person inger du förtroende och har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa ditt budskap och bemötande utifrån personer och grupper som du möter på ett skickligt sätt. Du har förmåga att skapa och jobba i många relationer där du förstår verksamheternas behov och vilka synergieffekter och värden som kan nås genom ett övergripande samarbete som involverar civilsamhället.

Övrigt
Anställning sker snarast möjligt. Tidsbegränsat uppdrag tom 2023-12-31 (kan komma att bli förlängt).
Arbetstiden är förlagd till dagtid, men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. Jönköpings kommun
strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjlighet för alla.


Upplysningar
Åsa Jonsson-Sköld, Utvecklingschef socialtjänsten:
asa.jonsson-skold@jonkoping.se alt 036-10 80 58 (tillgänglig vecka 24-30)
Eva Gunnarsson, Avdelningschef kultur och fritid:
eva.gunnarsson@jonkoping.se alt 036-10 69 15 (tillgänglig vecka 24 och 26)

Facklig företrädare, Vision:
Kari Ruokola, facklig företrädare Vision, mejl: kari.ruokola@jonkoping.se (tillgänglig vecka 28-30)


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Marknadschef

Marknadschef
Läs mer Jun 27
Marknadschef
Solifokus
Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi våra kunder hela vägen mot en hållbar framtid. Solifokus är ett snabbväxande bolag som präglas av entreprenörskap och framåtanda. På Solifokus vet vi att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Motiverade och engagerade medarbetare som alla arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter.
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en ny kollega som vill följa med på vår framtidsresa. www.solifokus.se
Rollen
Vi befinner oss mitt i en spännande utvecklingsresa och söker nu en Marknadschef med driv, framtidstänk och sinne för affärer. I rollen som Marknadschef ansvarar du för att bygga, planera vår kommersiella marknadsstrategi, du ansvarar även för att bygga upp en väl fungerande marknadsavdelning.
Tjänsten är bred och innehåller ansvar för all marknadskommunikation och framtagning av tillhörande material.
I ansvaret ingår bland annat:
· Strategiskt och operativt utveckla varumärke, profil och koncept
· Ansvara för marknadsaktiviteter som driver försäljning och varumärkesuppbyggnad
· Ansvar för framtagning och genomförande av företagsaktivitets- och marknadsplan
· Initiera, planera och genomföra marknadsinsatser
· Driva marknadsaktiviteter i syfte att stärka varumärket och stödja försäljningen
Vem är du?
Vill du vara med och utveckla vår organisation ser vi gärna att du har egen drivkraft och stort engagemang i allt du gör. Du är resultat-orienterad, målinriktad samt noga med detaljer och förstår vikten av att ha löpande kommunikation med ditt team. Vi ser även att du har erfarenhet av att leda andra på ett tydligt sätt samtidigt som du är lyhörd och skapar tillit. Vi tror att du har hög arbetskapacitet och har mycket energi som gärna smittar av sig. Det är viktigt att du även trivs med att utföra operativa arbetsuppgifter och ser det som en naturlig del i arbetet. Vidare är det viktigt att du är självgående och strukturerad, då företaget växer snabbt är det viktigt att du hjälper oss att implementera och dokumentera struktur och rutiner för att skapa tydlighet i vårt arbete. Det är önskvärt att du har en relevant utbildning inom marknadsföring samt dokumenterad erfarenhet av liknande roller.
Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta:
Per Andersson, HR-chef, tfn 070-223 66 97 e-post per@solifokus.se
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Skicka din ansökan märkt ”Marknadschef” snarast till: per@solifokus.se
Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Ansök nu

Max söker restaurangchef till Jönköping 2

Restaurangchef
Läs mer Jun 29
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet.

En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket betyder att du ska bli duktig på alla delar av restaurangens drift och tycka det är kul att själv delta i produktionen.

Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner.
- Särskilt arbeta för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet.
- Jobba med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll.
- Ta fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar.
- Jobba med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering.
- Bygga ett vinnande team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar.
- Leda genom exempel genom att arbeta operativt i driften ca 60% av arbetstiden.

 

Vem är du?

Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra med arbetsglädje och tydlig riktning. Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas.

För att lyckas som restaurangchef hos oss behöver du ha jobbat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du behöver ha grundläggande IT-kunskaper, goda kunskaper i svenska samt kunna kommunicera lite på engelska.

Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för att lyckas hos oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Vad erbjuder vi?

Ett mycket varierat jobb i högt tempo där du driver restaurangen som din egen.  Om du presterar bra som restaurangchef har du också på sikt möjlighet att ansöka om partnerskap vilket innebär att du, om du uppnår fastställda mål, får ta del av restaurangens vinst.

Max fortsätter expandera starkt såväl inom Sverige som utanför landets gränser och för rätt person finns alla möjligheter att följa med på den resan.

Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov.

 

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

RESTAURANG- & BARCHEF

Restaurangchef
Läs mer Jun 28
Frimans är Restaurangen - Caféet - Nöjesplatsen - Bästa Mötesplatsen i södra Sverige!
Mitt i centrala Jönköping finns vi, bredvid Hamnkanalen och vid gångstråket mellan Vättern och Munksjön. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar frukost, lunch- och bistrorätter, öl, vin, drinkar och kaffedrycker i en skön och njutbar miljö och stämning. Hos oss träffas människor för att trivas och för att få en skön och härlig helhetsupplevelse.
Om dig och rollen
Frimans tar under hösten 2022 ett ytterligare utvecklingssteg med större yta och blir kvällsrestaurang med A la carte-rätter och vi ser fram emot att du tillsammans med oss och teamet, driver detta arbete.
Du gillar att driva och utveckla en organisation samt att vara med och påverka. I ditt ledarskap vill du vara en förebild för andra och du tycker att det är viktigt att utveckla medarbetare för att få dem att lyckas i sitt jobb! Dina grundvärderingar och ditt självledarskap gör att du är en trygg ledare för andra. Du gillar tydlighet och kommunicerar på ett enkelt sätt, med mål och vision som den röda tråden. Du vet att struktur, ordning och reda är grundläggande för en trivsam arbetsplats. Du har jobbat några år inom restaurangbranschen med varierade arbetsuppgifter och gärna med personalansvar.
Du är en kreativ och praktisk problemlösare som brinner för att restauranggästen ska få den bästa upplevelsen. I din roll som restaurang- & barchef driver och planerar du för arbetet i restaurangen och baren och du jobbar i driften tillsammans med medarbetarna som du arbetsleder. Hos oss arbetar du både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Du kan förvänta dig att arbetet är intensivt under vissa perioder – vi har alla inställningen att vi går in och stöttar där det behövs. Arbetsmoral och initiativtagande sätter du högt. Med din ledaregenskap, stolthet, noggrannhet, struktur, ordning, initiativförmåga, driv, engagemang, glädje och samarbetsvilja medverkar du till vår trivsamma arbetsplats!
I dina arbetsuppgifter ingår även att introducera ny personal, delta i schemaläggning, säkerställa fungerande bemanning vid personals frånvaro, planera och driva effektiv logistik i verksamheten, ha fokus på ökad försäljning och att nå våra satta mål, driva överenskomna utvecklingsprojekt, förebygga och hantera press och kritik, säkerställa att vi uppnår krav för hygien och hantering av våra produkter, ansvar för miljö- och hållbarhetsaspekten inom verksamheten, ansvara för övergripande kontroll att maskiner, inventarier och verktyg sköts rätt och är i funktion, göra dryckesbeställningar, delta i veckomöten för planering i verksamheten.
Övrigt
Anställningsform tillsvidare med start provanställning. Arbetstider vardag, helg, kvällar ingår. Lön enligt överenskommelse. Relevant utbildning och flera års tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Frimans har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Välkommen att skicka ditt cv och personliga brev till ulrika@frimanscafebistro.se

Ansök nu