Enhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Biträdande vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 14
Medicinsk vårdenhet B, Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Har du tidigare erfarenheter eller vill ta nästa steg i en ledarroll? Vi på neurologi och strokesektionen söker nu en driven biträdande vårdenhetschef som vill bli en del av vårt team. ”Tillsammans för god professionell neurologisk vård”, är våra ledord.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du arbetar med akutsjukvård och tidigare erfarenheter av chefs- eller ledarskap är önskvärt. Vi söker dig med ambitionen och intresset för att stödja och utveckla medarbetarens kompetenser.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid inom din grundprofession. Vi erbjuder ett förordnande som biträdande vårdenhetschef under fyra år. Det finns stora möjligheter till förlängning av chefsförordnandet. Tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du arbeta på en sektion där vi värnar om ett gott arbetsklimat. I rollen som biträdande vårdenhetschef får du möjlighet att växa i ledarskapsrollen. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd.
Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen i det dagliga arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat, internutbildning av personal, patientsäkerhetsfrågor, ledarutveckling, arbetsmiljöansvar samt administration i Heroma med schemaläggning.

För att du ska trivas hos oss
Du är bra på att ta egna beslut och har god förmåga att behålla lugnet och agera även i stressade situationer. Ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på kvalitet och du har god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har du frågor ring biträdande verksamhetschef Anette Elmquist 010-242 33 37 eller vårdenhetschef Therese Stendahl Hammarlund 010-242 12 21. Facklig representant för kommunal är Raili Gustavsson, 010-242 20 80, vårdförbundet Markus Lind 010-242 20 70.
Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Bli en av oss!

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största del somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken har nio sektioner med olika specialist inriktningar. Alla enheter bedriver förbättringsarbeten och har en positiv utveckling.

Medicinsk vårdenhet B har inriktningen stroke och neurologi. Sektionen består av vårdavdelning, dagvårdsenhet och mottagning där cirka 30 sjuksköterskor och 15 undersköterskor arbetar. Här är teamarbete en förutsättning för patientens rehabilitering därför har fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och dietist en central roll på enheten.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 3
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka? Välkommen till Norrahammars vårdcentral!

Vi söker
Vi söker dig som har en vårdrelaterad utbildning, gärna som sjuksköterska med god klinisk kunskap inom din yrkesroll. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor. Din uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, medicinsk rådgivare och vårdadministratör med samordnarfunktion. I arbetet ingår det att arbeta med utvecklingsfrågor och vi anser att det är viktigt att du kontinuerligt arbetar kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.

Detta värderar vi högt
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja tfn 010-242 3925.

Vill du läsa mer kring att vara chef i Bra Liv kan du följa denna länk: Att vara chef i Bra Liv, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/chef-i-bra-liv/)

Sista ansökningsdag är den 2022-08-14 och vi har avsikt att kalla på intervju från vecka 33.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 7
Dagkirurgen, Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med att leda utvecklingen framåt? Är du en person med goda ledaregenskaper?

Vi söker nu en ny vårdenhetschef till vår dagkirurgiska enhet. Dagkirurgen är en fristående enhet inom vår operativa verksamhet på operations- och intensivvårds klinik. Enheten präglas av ett effektivt operationsflöde och ett tätt samarbete mellan de olika personalkategorierna. Ledningen på enheten jobbar med utveckling, god arbetsmiljö och ständiga förbättringar i fokus.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och påverka, kontinuerligt utveckla dig själv och andra. Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsförordnande, tillträde enligt överenskommelse. Att ha vårdbakgrund och erfarenhet av arbete i denna miljö är så klart en fördel, men det är inte en nödvändighet. Riktigt bra ledaregenskaper och förmåga till samarbete är ännu viktigare. Vi ser därför gärna att du har tidigare ledarskapserfarenhet samt utbildning inom ledarskap.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och professionell utveckling. OP/IVA-kliniken har medarbetare med hög kompetens och vilja av att vara med och utveckla. Målet är att tillsammans ge den bästa möjliga operations- och intensivvården med patienten i fokus. I din roll som chef ska du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger din en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar. Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner.
Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer ansvara för ledning, planering, utveckling och uppföljning av verksamheten på dagkirurgen där alla typer av dagkirurgiska operationer utförs. Du har det övergripande ansvaret av den dagliga driften som leds av koordinatorer. Du har ett medarbetaransvar och verkar för ett välfungerande samarbete med andra delar av kliniken samt opererande kliniker. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi. I ansvaret ingår också utvecklings- och lönesamtal samt att arbetsplatsträffar genomförs Du ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt författningar, lagar och avtal, följer även de policy- och måldokument som gäller för regionen och kliniken. Tillsammans med medicinsk ledningsansvarig läkare på dagkirurgen arbetar du för en patientsäker, kostnadseffektiv vård med gott patientflöde. Som vårdenhetschef ingår du i operationsledningen på kliniken. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen.

För att du ska trivas hos oss
Du som vårdenhetschef för dagkirurgen kommer ansvara för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Vi ser att vissa personliga egenskaper är till fördel i denna tjänst, så som att du har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Att du har förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Arbetet innehåller kontinuerliga uppföljningar inom olika områden, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och ett gott sinne för planering. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov.

Så här gör du om du är intresserad
Då är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Magnus Trofast, tfn: 010-242 93 03 Sista ansökningsdag är den 14 juni.Intervjuer kommer ske fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets största kliniker med cirka 350 medarbetare inom intensivvård, operationssjukvård, dagkirurgisk verksamhet, sterilteknisk verksamhet, och en administrativ enhet. Ambitionen är att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Klinikens verksamhetsidé är: En klinik i världsklass

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 23
Dagkirurgen, Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med att leda utvecklingen framåt? Är du en person med goda ledaregenskaper?

Vi söker nu en ny vårdenhetschef till vår dagkirurgiska enhet. Dagkirurgen är en fristående enhet inom vår operativa verksamhet på operations- och intensivvårds klinik. Enheten präglas av ett effektivt operationsflöde och ett tätt samarbete mellan de olika personalkategorierna. Ledningen på enheten jobbar med utveckling, god arbetsmiljö och ständiga förbättringar i fokus.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och påverka, kontinuerligt utveckla dig själv och andra. Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsförordnande, tillträde enligt överenskommelse. Att ha vårdbakgrund och erfarenhet av arbete i denna miljö är så klart en fördel, men det är inte en nödvändighet. Riktigt bra ledaregenskaper och förmåga till samarbete är ännu viktigare. Vi ser därför gärna att du har tidigare ledarskapserfarenhet samt utbildning inom ledarskap.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och professionell utveckling. OP/IVA-kliniken har medarbetare med hög kompetens och vilja av att vara med och utveckla. Målet är att tillsammans ge den bästa möjliga operations- och intensivvården med patienten i fokus. I din roll som chef ska du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger din en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar. Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner.
Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer ansvara för ledning, planering, utveckling och uppföljning av verksamheten på dagkirurgen där alla typer av dagkirurgiska operationer utförs. Du har det övergripande ansvaret av den dagliga driften som leds av koordinatorer. Du har ett medarbetaransvar och verkar för ett välfungerande samarbete med andra delar av kliniken samt opererande kliniker. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi. I ansvaret ingår också utvecklings- och lönesamtal samt att arbetsplatsträffar genomförs Du ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt författningar, lagar och avtal, följer även de policy- och måldokument som gäller för regionen och kliniken. Tillsammans med medicinsk ledningsansvarig läkare på dagkirurgen arbetar du för en patientsäker, kostnadseffektiv vård med gott patientflöde. Som vårdenhetschef ingår du i operationsledningen på kliniken. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen.

För att du ska trivas hos oss
Du som vårdenhetschef för dagkirurgen kommer ansvara för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Vi ser att vissa personliga egenskaper är till fördel i denna tjänst, så som att du har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Att du har förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Arbetet innehåller kontinuerliga uppföljningar inom olika områden, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och ett gott sinne för planering. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov.

Så här gör du om du är intresserad
Då är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Magnus Trofast, tfn: 010-242 93 03 Sista ansökningsdag är den 6 juni.Intervjuer kommer ske fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets största kliniker med cirka 350 medarbetare inom intensivvård, operationssjukvård, dagkirurgisk verksamhet, sterilteknisk verksamhet, och en administrativ enhet. Ambitionen är att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Klinikens verksamhetsidé är: En klinik i världsklass

Ansök nu

Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 14
Specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH), Geriatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov samt Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus

Är du den enhetschef vi söker för att utveckla framtidens specialiserade palliativa sjukvård? Vill du arbeta i en verksamhet som ständigt är i rörelse för en god och säker vård? Vill du vara med och påverka utvecklingen av en viktig länsverksamhet?

SSIH är en länsövergripande organisation och har som mål att säkra en jämlik vård i Region Jönköpings län. All vård bedrivs i samverkan med slutenvård, primärvård och kommunal vård och utgår från nationella riktlinjer. Teamen arbetar utöver patientmöten även mycket med konsultation och utbildning.

Vi söker
Du är legitimerad sjuksköterska eller har annan likvärdig akademisk utbildning tillsammans med erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Du har stort intresse för palliativ vård. Vi ser gärna att du har tidigare ledarskaps- och/eller chefserfarenhet och erfarenhet att leda och driva förändringar.

Din närvaro förväntas inom alla våra länsdelar. Du väljer själv om din fasta arbetsplats blir i Eksjö, Jönköping eller Värnamo.

Du blir tillsvidareanställd inom din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och engagerande arbete. Med ett personcentrerat arbetssätt sätter vi patientens berättelse, behov och delaktighet i fokus där även närstående är en viktig del av arbetet. Vår målsättning är att ha ett välfungerande samarbete mellan slutenvård, primärvård och kommuner.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som enhetschef har du ansvar för enhetens sjuksköterskor när det gäller medarbetar- och arbetsmiljöfrågor, kompetensförsörjning och bemanning. I uppdraget ingår att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus. En viktig del är att inspirera, motivera och ge medarbetare möjlighet att utvecklas både som individer och grupp.

Ytterligare en viktig del i uppdraget är att tillsammans med enhetens läkare och sjuksköterskor arbeta med förbättringsarbete gällande verksamhetens medicinska resultat.

Du rapporterar till verksamhetschef på geriatriska kliniken men kommer även ha ett nära samarbete med verksamhetscheferna på respektive sjukhus när det gäller läkargruppens dagliga arbete.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är en tydlig, självständig och lyhörd ledare. Du har god kommunikativ förmåga och kan engagera medarbetare till att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att skapa förtroende.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav för tjänsten.

Detta värderar vi högt
Vi värnar om patienten med komplexa behov och patienten och närstående i palliativ vård genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. Flexibilitet inom länet samt inom kliniken utifrån verksamhetens behov är viktig och värderas högt.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Indira Olofsson, tfn 010 242 6924 eller 073 072 6924.

Sista ansökningsdag är 23 maj 2022. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.


Specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH) ingår i geriatriska kliniken i Region Jönköpings län och är en länsövergripande enhet som utgår från våra sjukhus i Eksjö, Jönköping och Värnamo. Enhetens huvuduppdrag är att arbeta med patienter med behov av specialiserad palliativ vård oavsett diagnos. Vi arbetar personcentrerat utifrån nationella riktlinjer i team med sjuksköterskor, läkare och kuratorer. Förutom att tillgodose behov hos patienter och närstående har vi ett stort uppdrag gällande konsultation, rådgivning och utbildning. Vi arbetar i nära samverkan med kommunal hemsjukvård och även primärvård.

Regionen arbetar med att utveckla den palliativa vården i länet. Nu pågår även ett arbete med att öppna palliativa åtgärdsplatser inom slutenvård där SSIH kommer ha det övergripande medicinska ansvaret.

Ansök nu

Biträdande enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 5
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Har du intresse av ledarskapsfrågor, personalutveckling och förbättringsarbete och söker efter en ny utmaning? Då kanske jobbet som biträdande enhetschef är något för dig!

Vår kollega har valt att gå vidare till annat jobb och vi söker därför en ny biträdande enhetschef till hälso- och sjukvårdsteam 1 i Gränna. Hälso- och sjukvårdsfunktionen delas upp i 11 team samt ett hemteam vilka leds av funktionschef, områdeschefer, enhetschefer och biträdande enhetschefer.

Ditt nya jobb
Som biträdande enhetschef arbetar du tillsammans med enhetschef med att leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du har en operativ ledarroll, omfördelar personalresurser, löser bemanningsfrågor samt är ett stöd för enhetschefen i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten. I din roll ingår även samverkan med interna och externa parter. Tjänsten kan komma att innefatta viss kliniskt arbete. Du kommer att utgå från Jönköping men vara placerad i Gränna.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett kompetent och tvärprofessionellt team bestående av fysioterapeuter, sjuksköterskor och arbetsterapeuter vars fokus ligger på att ge en god och säker vård som utgår från den enskildes behov av vård, omsorg och rehabilitering. Som biträdande enhetschef har du goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling och kommer aktivt att arbeta med olika förbättringsarbeten. Givetvis får du som anställd i Jönköpings kommun även tillgång till andra generella förmåner. Du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt dig som är arbetsterapeut eller fysioterapeut och som har tidigare relevant erfarenhet av kommunal verksamhet.
Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra erfarenheter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef. B-körkort är ett krav då bil används som transportmedel i arbetet.

Vi söker dig som har intresse för arbete med ledarskapsfrågor och förbättrings- och förändringsarbete och känner sig trygg i en roll som kräver att du kan fatta och verkställa beslut. Du har lätt för att anpassa dig till situation och person och har en god kommunikativ förmåga. Du är förtroendeingivande och har förmågan att skapa lust, engagemang och förståelse för mål och uppdrag bland dina medarbetare samtidigt som du är lyhörd för andras idéer och synpunkter. Vidare är du en person som arbetar resultatorienterat och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med arbetstid förlagd till dag.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Enhetschef, Lotta Fischer, tfn 036 10 22 40, lotta.fischer@jonkoping.se
Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som biträdande enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Enhetschef, Syncentralen, Habiliteringscentrum, Jönköping

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 3
Habiliteringscentrum, Syncentralen, Jönköping

Vi söker nu en enhetschef till Syncentralen i Jönköping.
Detta är tjänsten för dig som vill ha ett meningsfullt arbete på deltid. Genom ditt ledarskap utvecklar du arbetet tillsammans med dina medarbetare. Våra insatser bidrar till att främja självständighet och delaktighet för personer med synnedsättning!

Vi söker
Syncentralen söker nu en enhetschef som delar våra värderingar och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Syncentralen är en länsövergripande specialistverksamhet med ansvar för habilitering och rehabilitering av barn och vuxna med synnedsättning/ blindhet. På syncentralen arbetar bland annat arbetsterapeuter, kuratorer, optiker, synpedagoger och vårdadministratörer.

Du har adekvat utbildning, gärna inom någon av de professioner som arbetar på syncentralen. Chefserfarenhet och utbildning i ledarskap värderas högt. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av och förståelse för våra målgrupper.

Som person är du förtroendeingivande, tydlig i din kommunikation och har god förmåga att lyssna in andra. Du har ett stort mått av personlig mognad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då resor ingår i tjänsten och vi arbetar länsövergripande är B-körkort ett krav.

Det här får du arbeta med
Ledarskap handlar om att ha visioner, arbeta målinriktat och skapa engagemang samt ha förmåga att tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer både som individer och som grupp med syftet att utveckla våra arbetssätt för att erbjuda bästa möjliga insatser för de patienter som vi möter på syncentralen.
Du har ett helhetsansvar vad gäller budget och resultat samt personal- och arbetsmiljöfrågor för din enhet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanade och stimulerande arbete som är ansvarsfullt och angeläget med goda påverkansmöjligheter. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av samarbete, både internt och externt. Du är en del i klinikens ledningsgrupp. Ledningsgruppen leder och driver habiliteringscentrums utveckling framåt.

Du erbjuds en tillsvidaretjänst inom din grundprofession med ett förordnande som enhetschef på deltid. Placering på syncentralen i Jönköping.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss bör du ha ett driv att vilja leda och utveckla verksamheten framåt tillsammans med medarbetarna och dina kollegor i ledningsgruppen. Vi söker dig som är tydlig, initiativrik och resultatinriktad. Du har god förmåga att kommunicera, organisera och prioritera. Du är målinriktad, har förmåga att lyssna in andra och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Detta värderar vi högt
Grunden för vårt arbete är mötet med personer som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av rehabilitering och habilitering. Utifrån individens behov planeras och utformas insatser tillsammans med individen och/eller dennes företrädare.
Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika behov, livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i ett attraktivt län för alla.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Kristina Brengesjö, 010-242 52 48, kristina.brengesjo@rjl.se Enhetschef, Karl Vingren, 010-242 16 58 karl.vingren@rjl.se (https://bmc.rjl.se/Modules/JobPositions/karl.vingren@rjl.se)

Sista ansökningsdag är den 15:e maj 2022.

Välkommen med din ansökan!

Habiliteringscentrum Region Jönköpings län är en samlad resurs som arbetar med specialiserade insatser för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Hos oss hittar du barn-, ungdoms- och vuxenhabilitering samt syncentral, hörselhabilitering och tolkcentral.

Ansök nu

Vårdenhetschef till Kvinnokliniken

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 25
Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som vill vara en viktig del i att leda utvecklingen av vår gynekologiska verksamhet. Du är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska. Vi ser med fördel att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom yrket samt genomfört någon form av ledarskapsutbildning. Har du tidigare arbetat med utvecklingsarbete ser vi det som positivt.
Kvinnokliniken står inför spännande förändringar, så som exempelvis kapacitets och produktionsstyrning, där du har goda möjligheter att påverka.

Vår gynekologiska verksamhet består bland annat av öppenvårdsmottagning, barnmorskeledd abortmottagning, vårdavdelning och cytostatikaverksamhet. Som ledare har du ett nära samarbete med klinikens välutvecklade processorganisation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Hos oss får du ett stimulerande och utmanande ledaruppdrag, med möjlighet att utveckla och utvecklas som chef.
Vi ser att du har god förmåga att se helheter och har ett strategiskt arbetssätt. Du förväntas ha stor samarbetsförmåga.

Delar av året kan det bli aktuellt att arbeta kliniskt, exempelvis under semesterperioder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten avser tillsvidare på heltid, där du anställs i din grundprofession, tillträde enligt överenskommelse.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om våra förmåner här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef kommer du ansvara för ledning, planering och utveckling. Du skapar engagemang för att med gemensamma krafter nå målet att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare. Du är en stor del i att motivera våra medarbetare att känna delaktighet och engagemang för verksamhetsutveckling enligt klinikens mål. Du har ledningsansvar för barnmorskor, sjuksköterskor samt undersköterskor.
Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö på enheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och är en del av ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela verksamhetens resultat och utveckling. Då vi inom ledningsgruppen har ett tätt samarbete med varandra ser vi det som viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och ser till hela organisationens bästa. Vidare arbetar du mot flera av våra övriga kliniker i Region Jönköpings län så som regional samverkan mellan de två förlossningsenheterna, barnkliniken, OP/IVA, ambulansen samt övriga stödjande funktioner. Som vårdenhetschef arbetar du även med personalvård vid allvarliga situationer.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil, du underhåller relationer och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är kreativ, tänker strategiskt och trivs med att arbeta med komplexa frågor.

Detta värderar vi högt
Kvinnoklinikens vision är ”Ständigt bättre tillsammans - för ett bra liv”. Vårt uppdrag är patientsäker diagnostik, behandling och vård vid graviditet, förlossning med eftervård, gynekologiska sjukdomar och prevention inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johan Skoglund, 0722-375753

Sista ansökningsdag är den 13 maj 2022. Välkommen med din ansökan!
Intervjuer planeras att hållas under veckorna 20-21

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov arbetar ca 200 medarbetare. Vi arbetar med hälso- och sjukvård under graviditet och förlossning, gynekologiska sjukdomar samt abort- och preventivmedelsverksamhet och ungdomars reproduktiva hälsa.

Kliniken har ett länsövergripande ansvar för kvinnor med komplicerade graviditeter och hotande prematur förlossning. Ungdomsmottagning och Kvinnohälsovården är en del av Kvinnokliniken.

Vi är en engagerad och utvecklingsorienterad klinik som hela tiden arbetar för att göra det bättre för våra patienter. På kliniken arbetar vi för ständiga förbättringar vilket vi hoppas du vill vara med och bidra till. Det pågår ständigt flera utvecklings- och förändringsarbeten i vår verksamhet där du tillsammans med övriga yrkeskategorier är en viktig del.

Ansök nu

Enhetschef, Habiliteringscentrum, Neuropsykiatriska enheten

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 12
Habiliteringscentrum, Neuropsykiatriska enheten, Jönköping

Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är de kärnvärden som genomsyrar vårt arbete och vi hoppas att du som enhetschef, tillsammans med oss på Habiliteringscentrum vill vara en del i att skapa möjligheter till ett gott liv för barn och unga i Jönköpings län. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker nu en enhetschef som vill vara med och utveckla verksamheten kring barn och unga som har funktionsnedsättningar. Du är en trygg och erfaren ledare som har förmåga att se helheten, kan tänka långsiktigt, organisera och prioritera. Du skapar delaktighet och engagemang, och du trivs med att vara en närvarande chef för medarbetare som tar stort eget ansvar.

Från och med hösten kommer våra länsövergripande neuropsykiatriska team att bilda en egen enhet, NP-enheten. Där möter vi barn och unga från hela länet och är inne i ett expansivt skede för att kunna möta den höga efterfrågan som finns av neuropsykiatrisk utredning och behandling. Vi ser därför att du som chef för den nya enheten är initiativrik och resultatinriktad.

Du blir chef för brett spektrum av professioner med fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator, specialpedagog, vårdadministratör, dietist och logoped. Du har adekvat högskoleutbildning, gärna inom någon av de professioner som arbetar på vår klinik. Chefserfarenhet och utbildning i ledarskap värderas högt. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av och förståelse för våra målgrupper.

Som person är du förtroendeingivande, tydlig i din kommunikation och har god förmåga att lyssna in andra. Du har ett stort mått av personlig mognad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då resor ingår i tjänsten och vi arbetar länsövergripande är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande chefsuppdrag som är ansvarsfullt och angeläget med goda påverkansmöjligheter. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av utveckling i samverkan med såväl kommunal som regional verksamhet. Du är som enhetschef underställd verksamhetschefen och är en del i klinikens ledningsgrupp. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som chef och ledare.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag-fredag och vi har förmånen att använda oss av årsarbetstid.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss bör du ha ett driv att vilja leda och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna och kollegorna i ledningsgruppen. Du lockas av att vara chef på en specialistklinik där helhetstanken och det tvärvetenskapliga synsättet är genomgående. Du har förmåga att hantera olika typer av frågeställningar samtidigt.

Detta värderar vi högt
Grunden för vårt arbete är mötet med personer som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Utifrån individens behov planeras och utformas insatser tillsammans med individen och/eller dennes företrädare.
Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika behov, livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.

Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i ett attraktivt län för alla.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef, Kristina Brengesjö, 070-323 35 54 eller enhetschef och psykolog Marcus Viberg, 010-242 43 85

Sista ansökningsdag är den 27 april 2022.
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Habiliteringscentrum arbetar med personer med någon form av funktionsnedsättning.
Vår självklara utgångspunkt är att funktionsnedsättningen inte är ett hinder hos individen utan för individen.

Vi vänder oss till personer som har
• intellektuell funktionsnedsättning
• varaktig motorisk funktionsnedsättning som är medfödd eller under uppväxtåren förvärvad såsom t.ex. cerebral pares, ryggmärgsbråck eller muskeldystrofi
• neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med intellektuell funktionsnedsättning
• förvärvad hjärnskada med varaktig kognitiv nedsättning motsvarande intellektuell funktionsnedsättning
• betydande synnedsättning, blindhet eller dövblindhet
• dövhet, hörselnedsättning, dövblindhet, ljudkänslighet, tinnitus eller andra hörselrelaterade funktionsnedsättningar.

Perspektivet är alltid både medicinskt, pedagogiskt, psykologiskt, socialt och tekniskt. Det gör att de närstående är en viktig samarbetspartner både när det gäller insatser och arbetssätt.

Läs gärna mer om habiliteringscentrum som arbetsplats här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/habiliteringscentrum-som-arbetsplats2/)

Ansök nu

Vårdenhetschef till Kvinnokliniken

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 4
Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som vill vara en viktig del i att leda utvecklingen av vår gynekologiska verksamhet. Du är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska. Vi ser med fördel att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom yrket samt genomfört någon form av ledarskapsutbildning. Har du tidigare arbetat med utvecklingsarbete ser vi det som positivt.
Kvinnokliniken står inför spännande förändringar, så som exempelvis kapacitets och produktionsstyrning, där du har goda möjligheter att påverka.

Vår gynekologiska verksamhet består bland annat av öppenvårdsmottagning, barnmorskeledd abortmottagning, vårdavdelning och cytostatikaverksamhet. Som ledare har du ett nära samarbete med klinikens välutvecklade processorganisation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Hos oss får du ett stimulerande och utmanande ledaruppdrag, med möjlighet att utveckla och utvecklas som chef.
Vi ser att du har god förmåga att se helheter och har ett strategiskt arbetssätt. Du förväntas ha stor samarbetsförmåga.

Delar av året kan det bli aktuellt att arbeta kliniskt, exempelvis under semesterperioder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten avser tillsvidare på heltid, där du anställs i din grundprofession, tillträde enligt överenskommelse.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om våra förmåner här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef kommer du ansvara för ledning, planering och utveckling. Du skapar engagemang för att med gemensamma krafter nå målet att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare. Du är en stor del i att motivera våra medarbetare att känna delaktighet och engagemang för verksamhetsutveckling enligt klinikens mål. Du har ledningsansvar för barnmorskor, sjuksköterskor samt undersköterskor.
Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö på enheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och är en del av ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela verksamhetens resultat och utveckling. Då vi inom ledningsgruppen har ett tätt samarbete med varandra ser vi det som viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och ser till hela organisationens bästa. Vidare arbetar du mot flera av våra övriga kliniker i Region Jönköpings län så som regional samverkan mellan de två förlossningsenheterna, barnkliniken, OP/IVA, ambulansen samt övriga stödjande funktioner. Som vårdenhetschef arbetar du även med personalvård vid allvarliga situationer.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil, du underhåller relationer och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är kreativ, tänker strategiskt och trivs med att arbeta med komplexa frågor.

Detta värderar vi högt
Kvinnoklinikens vision är ”Ständigt bättre tillsammans - för ett bra liv”. Vårt uppdrag är patientsäker diagnostik, behandling och vård vid graviditet, förlossning med eftervård, gynekologiska sjukdomar och prevention inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johan Skoglund, 0722-375753

Sista ansökningsdag är den 24 april 2022. Välkommen med din ansökan!
Intervjuer planeras att hållas under veckorna 18-19

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov arbetar ca 200 medarbetare. Vi arbetar med hälso- och sjukvård under graviditet och förlossning, gynekologiska sjukdomar samt abort- och preventivmedelsverksamhet och ungdomars reproduktiva hälsa.

Kliniken har ett länsövergripande ansvar för kvinnor med komplicerade graviditeter och hotande prematur förlossning. Ungdomsmottagning och Kvinnohälsovården är en del av Kvinnokliniken.

Vi är en engagerad och utvecklingsorienterad klinik som hela tiden arbetar för att göra det bättre för våra patienter. På kliniken arbetar vi för ständiga förbättringar vilket vi hoppas du vill vara med och bidra till. Det pågår ständigt flera utvecklings- och förändringsarbeten i vår verksamhet där du tillsammans med övriga yrkeskategorier är en viktig del.

Ansök nu

Biträdande enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 30
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Har du intresse av ledarskapsfrågor, personalutveckling och förbättringsarbete och söker efter en ny utmaning? Då kanske jobbet som biträdande enhetschef är något för dig!

Vår kollega har valt att gå vidare till annat jobb och vi söker därför en ny biträdande enhetschef till hälso- och sjukvårdsteam 1 i Gränna. Hälso- och sjukvårdsfunktionen delas upp i 11 team samt ett hemteam vilka leds av funktionschef, områdeschefer, enhetschefer och biträdande enhetschefer.

Ditt nya jobb
Som biträdande enhetschef arbetar du tillsammans med enhetschef med att leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du har en operativ ledarroll, omfördelar personalresurser, löser bemanningsfrågor samt är ett stöd för enhetschefen i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten. I din roll ingår även samverkan med interna och externa parter. Tjänsten kan komma att innefatta viss kliniskt arbete. Du kommer att utgå från Jönköping men vara placerad i Gränna.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett kompetent och tvärprofessionellt team bestående av fysioterapeuter, sjuksköterskor och arbetsterapeuter vars fokus ligger på att ge en god och säker vård som utgår från den enskildes behov av vård, omsorg och rehabilitering. Som biträdande enhetschef har du goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling och kommer aktivt att arbeta med olika förbättringsarbeten. Givetvis får du som anställd i Jönköpings kommun även tillgång till andra generella förmåner. Du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra erfarenheter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef. B-körkort är ett krav då bil används som transportmedel i arbetet.

Vi söker dig som har intresse för arbete med ledarskapsfrågor och förbättrings- och förändringsarbete och känner sig trygg i en roll som kräver att du kan fatta och verkställa beslut. Du har lätt för att anpassa dig till situation och person och har en god kommunikativ förmåga. Du är förtroendeingivande och har förmågan att skapa lust, engagemang och förståelse för mål och uppdrag bland dina medarbetare samtidigt som du är lyhörd för andras idéer och synpunkter. Vidare är du en person som arbetar resultatorienterat och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med arbetstid förlagd till dag.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Enhetschef, Lotta Fischer, tfn 036 10 22 40, lotta.fischer@jonkoping.se
Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som biträdande enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 1
Infektionkliniken, Länsjukhuset Ryhov, Jönköping

Med ett starkt teamarbete på kliniken och ett gott arbetsklimat kommer du att trivas hos oss. Välkommen till oss på infektionskliniken!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har en annan hälso- och sjukvårdsutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du tidigare ledarerfarenhet med personalansvar är det meriterande.

Vi erbjuder dig
På infektionskliniken erbjuder vi dig en intressant och utvecklande tjänst på vår vårdavdelning där du kommer dela ledarskapet med nyligen återanställd vårdenhetschef. Ett delat ledarskap är inspirerande och skapar goda förutsättningar för en bra och hållbar arbetsmiljö. Det ger också medarbetarna en större tillgänglighet till sin chef och möjligheter att effektivisera och utveckla verksamheten med ett större fokus på strategiska frågor. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett chefsförordnande.
Regionen erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling utifrån tidigare erfarenhet.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du ansvarar för att värna om och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja en bra arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. I rollen ingår också medarbetar- och lönesamtal och ansvar för arbetsplatsträffar. Du har även det övergripande ansvaret för daglig styrning inklusive bemanning på både kort och lång sikt. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare.
Som vårdenhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbetar för ett gott samarbete med andra enheter inom Region Jönköpings län. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi tillsammans med verksamhetschefen. Du har tillgång till stödfunktioner inom ekonomi samt HR.

För att du ska trivas hos oss
Infektionskliniken genomsyras av ett starkt teamarbete med höga ambitioner och högt i tak och vi vill att den nya vårdenhetschefen blir en del av det!
Du är tydlig i ditt ledarskap och har stor förmåga att skapa engagemang både på individ- och gruppnivå. Att motivera andra ser du som en naturlig del av ledarskapet och förstår vikten av teamarbete för att uppnå goda resultat. Vidare sprider du arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Du vågar utmana och tänka nytt!

Detta värderar vi högt
På kliniken värdesätter vi en god arbetsmiljö där samarbete, lyhördhet, öppenhet och delaktighet är viktigt. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda och utveckla vården till den bästa möjliga!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Palmérus, 010-242 21 30, maria.palmerus@rjl.se för frågor om tjänsten! Vi arbetar med löpande urval, så visa ditt intresse så snart som möjligt.
I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som en del i rekryteringsprocessen.
Sista ansökningsdag är den 13 april 2022.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Bli en av oss!Infektionskliniken är länets kunskapscentrum för infektionssjukdomar. Organisatoriskt tillhör kliniken verksamhetsområdet Medicinsk vård i Region Jönköpings län och dess vårdavdelning samt mottagning har sin bas i Jönköping.

Kliniken bedriver sluten- och öppen vård vid de infektionstillstånd som behöver specialistkompetens såsom sjukdomar som lyder under smittskyddslagens (exempelvis HIV och tuberkulos), livshotande infektioner samt vård och behandling av komplicerade infektioner.

Infektionskliniken har ett övergripande ansvar att genom kunskapsspridning, samlad kompetens samt omfattande konsultverksamhet tillse att hela Regionen bedriver en säker och effektiv infektionssjukvård.

Ansök nu

Jefferson Wells söker Enhetschef till kund i Sävsjö

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 1
Vi på Jefferson Wells söker dig som vill axla ett uppdrag som Enhetschef hos en av våra kunder i Sävsjö. Det här är ett konsultuppdrag som startar enligt överenskommelse och som varar som minst till och med 31 augusti 2022.

Arbetsuppgifter som Enhetschef:
Som Enhetschef kommer du som konsult avlasta andra Enhetschefer samt få ett eget ansvar över en enhet som omfattar första linjens chefsansvar för ca 25 medarbetare. Uppdraget är på 80% och arbetstider är kontorstider 8-17.

Du kommer bland annat att arbeta med:
- strategiskt ansvar för enhetens område
- övergripande ansvar för enhetens kompetens och kvalitet, dvs. säkerställa att enheten når sina mål på ett effektivt sätt och med rätt kvalitet
- personalansvar och arbetsmiljöansvar för underställd personal
- ekonomi- och verksamhetsansvar för ditt område

Vem är du?
Som person är du strukturerad, flexibel och resultatinriktad. Du är tydlig och har god kommunikationsförmåga. Som ledare är du trygg, lugn och har förmågan att vinna tillit hos din personal. Du har också god samarbetsförmåga samtidigt som du har bra förmåga att arbeta självständigt med ett prestigelöst förhållningssätt.

För att lyckas i rollen som Enhetschef söker vi dig som:
- är utbildad socionom eller annan motsvarig utbildning, gärna med inriktning organisation, ledarskap och socialt arbete
- har mer än 5 års erfarenhet av att arbeta som chef inom äldreomsorg
- har erfarenhet och förståelse för myndighetsuppdrag
- har mycket god kunskap inom relevant lagstiftning
Vi förutsätter att du har god datorvana och dokumentationsförmåga.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Jefferson Wells får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kontaktperson?
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsulchef Dea Livancic via mail dea.livancic@manpower.se

Sista ansökningsdag är 2022-04-06. Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Hemteam

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 7
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Söker du en ny utmaning och vill vara med och leda utvecklingen av Hälso- och sjukvården? Har du erfarenhet och intresse av ledarskap och en naturlig förmåga att motivera och utveckla andra? Till socialförvaltningens hemteam söker vi nu en enhetschef!

Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är en sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare! Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun arbetar med hemsjukvård och hemrehabilitering vilket innebär att vi utför insatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Verksamheten som idag är fördelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam och leds av funktionschef, områdeschefer och enhetschefer. och består av totalt cirka 430 medarbetare.

Hemteam består av två team som täcker största delarna av Jönköpings kommun. I teamet på ca 70 medarbetare arbetar två enhetschefer, en biträdande enhetschef, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, undersköterskor, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, planeringssamordnare och biståndshandläggare. Verksamheten är organiserad under äldreomsorgen men den legitimerade personalen har sin anställning inom Hälso- och sjukvårdsfunktionen. I hemteam utförs vård- och omsorgsarbetet och planering av denna i medborgarens hem efter en sjukhusvistelse. Det övergripande målet är att utifrån den enskildes behov och önskemål genomföra utredning, bedömning samt besluta och erbjuda den enskilde en god och säker omsorg, men också kvalitativ vård och rehabilitering under utredningsperioden. Verksamheten är organiserad under äldreomsorgen och arbetsplatsen ligger på Klubbhusgatan i centrala Jönköping.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Centralt i rollen är att vara drivande i kvalitets- och utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och verksamhetens behov samt att arbeta nära bland annat enhetscheferna i olika förbättringsarbeten. Tillsammans med övriga enhetschefer har du en viktig roll i att engagera och motivera våra medarbetare i att delta i det pågående utvecklingsarbetet. Samverkan såväl externt som internt är centralt i tjänsten. Till din hjälp har du enhetsadministratör och även stöd av HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och löneväxling. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårds-området. Läs mer om vilka förmåner du får som anställd i Jönköpings kommun här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens

• Du är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig
• Du har tidigare erfarenhet som chef/ledare
• Erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation är meriterande
• Har du erfarenhet av att leda tvärprofessionella team är det positivt
• B-körkort är krav i tjänsten

Som chef är du lojal och trygg i ditt ledarskap. Du arbetar strukturerat och är tydlig i din kommunikation och agerande. Ditt ledarskap präglas av närvaro, lyhördhet, delaktighet och engagemang. Du är drivande i utveckling av verksamheten och har en förmåga att motivera och engagera arbetsgruppen till att följa de mål och beslut som fattats. Du är initiativtagande och ser relationsbyggande och ett nära samarbete med andra som en självklarhet för att nå framgång och resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänster med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Områdeschef Maria Frank, tfn 036-10 75 90, maria.frank@jonkoping.se
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Administrativ enhetschef, Akutklinikernas vårdadministration

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 4
Akutklinikernas vårdadministration

Vi söker nu dig som vill vara med och leda och utveckla vårdadministrationen, regionsövergripande, på våra tre akutmottagningar i Eksjö, Värnamo och Jönköping. Trivs du i ett högt tempo där du ständigt står för nya utmaningar, då har vi rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller har annan administrativ utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du haft en roll som chef eller ledare tidigare ser vi det som positivt. Vi ser även gärna att du tidigare arbetat i journalsystemet Cosmic eller annat likvärdigt system. Som person är du trygg och stabil, du sätter relationer i sitt rätta perspektiv. Du arbetar bra med andra människor, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är noga med hur dina styrkor kan komma till sin rätt i verksamheten.
Då vi arbetar regionsövergripande och resor ingår i tjänsten är körkort B ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande arbete där tyngdpunkten ligger på bemanning och ledning av den akuta vårdadministrationen i länet. Journaldokumentationen hos oss är varierad med flera olika medicinska specialiteter. I tjänsten som vårdadministrativ enhetschef har du därför många kontaktytor både inom kliniken och externt. Vi arbetar löpande med att uppdatera och utarbeta rutiner. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort ansvar för både lokala ärenden samt länsgemensamma frågor som rör hela arbetsgruppen.

Tjänsten avser tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Du har stort ansvar för lokala rutiner och det är viktigt att du är på plats på någon av våra administrativa enheter större delen av tiden. Placeringsort kan diskuteras.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om våra förmåner här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som administrativ enhetschef på akutklinikernas vårdadministration har du personalansvar för en personalgrupp på ca 30 medarbetare. Du ansvarar i detta för genomförandet av medarbetarsamtal samt har arbetsmiljöansvar och verksamhetsansvar
Som stöd i din roll har du ett nära samarbete med våra tre sektionsledare på våra tre orter; Eksjö, Värnamo och Jönköping. Tillsammans med dem skapar ni goda förutsättningar för vårdadministratörernas arbete genom att bidra till att de har den information och de rutiner de behöver för att självständigt kunna sköta sitt arbete dygnet runt. I tjänsten ingår till viss del vårdadministrativt arbete. Du har även ett nära samarbete med övriga sektioners administrativa enhetschefer.

Vidare kommer du att ingå i akutklinikens ledningsgrupp och bland annat arbeta med personalfrågor, arbetsledning och uppföljning. Du svarar närmast till verksamhetschef på akutkliniken Ryhov.

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss är du uthållig och är noga med att slutföra dina projekt och uppdrag. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att budskap når fram. Slutligen ser du helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johan Björk, johan.bjork@rjl.se, 010-242 26 85

Sista ansökningsdag är den 17 mars 2022.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!


På akutkliniken, Länssjukhuset Ryhov garanteras du ett spännande arbete i ett högt tempo. Du vet aldrig vad som väntar dig under ett arbetspass.
Akutkliniken har hand om akuta sjukdomstillstånd och olycksfall som inte kan tas hand om på vårdcentralen.

På Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har vi en akutmottagning, en akutvårdsavdelning och en vårdadministrativ enhet som arbetar dygnet runt, årets alla dagar. På akutkliniken i Jönköping arbetar cirka 160 sjuksköterskor och undersköterskor, men även andra yrkesgrupper så som läkare, vårdadministratörer, servicepersonal.

Den vårdadministrativa enheten är gemensam för regionens tre akutkliniker och servar med patientdokumentation dygnet runt för att bidra till en hög patientsäkerhet. Akutklinikernas vårdadministratörer har ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal.
Läs gärna mer om Akutkliniken som arbetsplats här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Ansök nu

Biträdande enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 16
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Vill du vara med och leda och utveckla en verksamhet och ett team framåt? Drivs du av att få arbeta med förbättringar? Just nu söker hälso- och sjukvårdsfunktionen dig som ser efter nya utmaningar och som önskar arbeta med ledarskapsfrågor och personalutveckling!


Ditt nya jobb
Hälso- och sjukvårdsfunktionen leds av funktionschef, områdeschefer, enhetschefer och biträdande enhetschefer. Vi är uppdelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam och ett hemteam. Tillsammans är vi cirka 430 medarbetare. Team 11, till vilken vi nu söker en biträdande enhetschef, består av två korttidsenheter. En enhet har en palliativ inriktning, Ekhagens gästhem, där vårdas patienter som är i behov av palliativ vård och är i livets slutskede. Den andra enheten, Lönnen, riktar sig till svårt sjuka patienter med stort behov av omvårdnad och medicinskt stöd.

Som biträdande enhetschef för team 11, kommer du tillsammans med två enhetscheferna leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du har en operativ ledarroll och är ett stöd för enhetscheferna i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten. I din roll ingår även samverkan med interna och externa parter. Vid behov omfördelar du personalresurser och löser bemanningsfrågor i samarbete med samordnare. Tjänsten kan även komma att omfattas av delvis kliniskt arbete.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett kompetent och tvärprofessionellt team bestående av enhetschefer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter samt rehabiliteringsassistenter vars fokus ligger på att ge patienterna den bästa hälso- och sjukvården. Som biträdande enhetschef kommer du ha goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling och kommer aktivt att arbeta med olika förbättringsarbeten. Du kommer ha en central roll i den biträdande enhetschefsgruppen där ni tillsammans driver olika projekt. I Jönköpings kommun finns goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Givetvis får du som anställd i Jönköpings kommun även tillgång till andra generella förmåner. Du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html) Hälso- och sjukvårdsfunktionen erbjuder även flyttbidrag till dig som bor utanför Jönköpings län.

Din kompetens
Vi söker dig som tillsammans med enhetscheferna på team 11, vill vara med och driva och utveckla verksamheten. Du är legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska och det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef.

Som person är du stabil och har lätt för att anpassa ditt förhållningsätt och synsätt utifrån vad situationen kräver. Du tycker om att ta egna initiativ och kommer ofta med nya idéer som du omsätter i praktiken. Du har ett holistiskt synsätt och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du ser värdet i att vara nära medarbetarna i deras vardag och tror på delaktighet och gott samarbete som grundläggande för en fungerande arbetsgrupp. Vidare har du lätt för att kommunicera på en tydligt och effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med arbetstid förlagd till dag.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Enhetschef, Kariin Kilenbeck tfn. 036- 10 24 08 eller kariin.kilenbeck@jonkoping.se
Enhetschef, Dzenita Brandic tfn. 036- 10 22 06 eller dzenita.brandic@jonkoping.se
Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som biträdande enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 15
Infektionkliniken, Länsjukhuset Ryhov, Jönköping

Med ett starkt teamarbete på kliniken och ett gott arbetsklimat kommer du att trivas hos oss. Välkommen till oss på infektionskliniken!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har en annan hälso- och sjukvårdsutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du tidigare ledarerfarenhet med personalansvar är det meriterande.

Vi erbjuder dig
På infektionskliniken erbjuder vi dig en intressant och utvecklande tjänst på vår vårdavdelning där du kommer dela ledarskapet med nyligen återanställd vårdenhetschef. Ett delat ledarskap är inspirerande och skapar goda förutsättningar för en bra och hållbar arbetsmiljö. Det ger också medarbetarna en större tillgänglighet till sin chef och möjligheter att effektivisera och utveckla verksamheten med ett större fokus på strategiska frågor. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett chefsförordnande.
Regionen erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling utifrån tidigare erfarenhet.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du ansvarar för att värna om och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja en bra arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. I rollen ingår också medarbetar- och lönesamtal och ansvar för arbetsplatsträffar. Du har även det övergripande ansvaret för daglig styrning inklusive bemanning på både kort och lång sikt. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare.
Som vårdenhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbetar för ett gott samarbete med andra enheter inom Region Jönköpings län. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi tillsammans med verksamhetschefen. Du har tillgång till stödfunktioner inom ekonomi samt HR.

För att du ska trivas hos oss
Infektionskliniken genomsyras av ett starkt teamarbete med höga ambitioner och högt i tak och vi vill att den nya vårdenhetschefen blir en del av det!
Du är tydlig i ditt ledarskap och har stor förmåga att skapa engagemang både på individ- och gruppnivå. Att motivera andra ser du som en naturlig del av ledarskapet och förstår vikten av teamarbete för att uppnå goda resultat. Vidare sprider du arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Du vågar utmana och tänka nytt!

Detta värderar vi högt
På kliniken värdesätter vi en god arbetsmiljö där samarbete, lyhördhet, öppenhet och delaktighet är viktigt. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda och utveckla vården till den bästa möjliga!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Palmérus, 010-242 21 30, maria.palmerus@rjl.se för frågor om tjänsten! Vi arbetar med löpande urval, så visa ditt intresse så snart som möjligt.
I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som en del i rekryteringsprocessen.
Sista ansökningsdag är den 8 mars 2022.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Bli en av oss!Infektionskliniken är länets kunskapscentrum för infektionssjukdomar. Organisatoriskt tillhör kliniken verksamhetsområdet Medicinsk vård i Region Jönköpings län och dess vårdavdelning samt mottagning har sin bas i Jönköping.

Kliniken bedriver sluten- och öppen vård vid de infektionstillstånd som behöver specialistkompetens såsom sjukdomar som lyder under smittskyddslagens (exempelvis HIV och tuberkulos), livshotande infektioner samt vård och behandling av komplicerade infektioner.

Infektionskliniken har ett övergripande ansvar att genom kunskapsspridning, samlad kompetens samt omfattande konsultverksamhet tillse att hela Regionen bedriver en säker och effektiv infektionssjukvård.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 4
Bra Liv Kungshälsan Vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka?

Vi söker
Vi på Bra Liv Kungshälsan vårdcentral söker nu en vårdenhetschef till en tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som har en hälso- och sjukvårdsutbildning, som sjuksköterska eller distriktssköterska med god strukturell och organisatorisk förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet inom primärvård men det är inte ett krav. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika professioner. Arbetet är omväxlande och i högt tempo, därför är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån medarbetare, patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt och därför värdesätter vid dig som värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.


Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. Du får en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet, individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Dina arbetsuppgifter är bland annat att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, enhetschef för administration samt medicinskt ledningsansvarig. I arbetet tillsammans med ledningsgruppen ingår bland annat att tillsammans arbeta med utvecklingsfrågor för hela vårdcentralen. Kliniskt arbete förekommer i rollen, omfattning enligt överenskommelse även kvälls-och helgpass på närakuten.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Vi ser att du är trygg i din roll som ledare och är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.


Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt prestationsorienterad där du styrs av verksamhetens mål i dina prioriteringar, planering och agerande. Vidare är du relationsskapande och har fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Våra värderingar är omtanke, helhet och kvalitet.


Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är 2022-02-20. Har du frågor eller vill veta mer, så är du välkommen att kontakta TF Verksamhetschef Therese Salmonsson therese.salmonsson@rjl.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 7
Kirurgklinikens vårdavdelningar, Länssjukhuset Ryhov

Vill du arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med att leda utvecklingen framåt?
Är du en person med goda ledaregenskaper? Vi söker nu en ledare till en klinik med utveckling och framtidstänk i fokus!

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och leda medarbetarna på kirurgklinikens vårdavdelningar! Du ingår i en ledarstab med tre chefer där ni tillsammans leder medarbetarna på våra två vårdavdelningar.Vi söker dig som har en god förmåga till kommunikation både inåt och utåt i verksamheten. Du har ett tillgängligt förhållningssätt, tydligt ledarskap och en stark vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du som söker är legitimerad sjuksköterska eller har en annan relevant högskoleutbildning. Tidigare ledarskapserfarenhet med personalansvar är meriterande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande tjänst inom kirurgisk verksamhet där du tillsammans med dina två chefskollegor kommer att ha ett nära samarbete med klinikens övriga enheter. Du får en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession med ett tidssatt förordnande som chef. Regionen erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling utifrån tidigare erfarenhet. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef har du lednings- och medarbetaransvar för en grupp undersköterskor och sjuksköterskor på vårdavdelningarna där det ingår att hålla medarbetar- och lönesamtal. I din roll har du arbetsmiljöansvar och du hanterar budget och uppföljning av enhetens ekonomi. Du har även det övergripande ansvaret för daglig styrning inklusive bemanning på både kort och lång sikt. Du har tillgång till stödfunktioner inom ekonomi och HR.

För att du ska trivas hos oss
Du är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap och har stor förmåga att skapa engagemang både på individ- och gruppnivå. Att motivera andra ser du som en naturlig del av ledarskapet och förstår vikten av teamarbete för att uppnå goda resultat. Vidare sprider du arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Som person kan du prioritera dina arbetsuppgifter och värdesätter ett gott samarbete där du tillsammans med medarbetarna utvecklar, driver och förbättrar arbetet på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
På kliniken värdesätter vi samarbete, öppenhet och delaktighet. Tillsammans utvecklar vi kliniken med det bästa för patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Staffan Cewers, telefon 010-242 12 81 för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 20 februari 2022. Intervjuer planeras preliminärt till vecka 8 och 9. I denna rekrytering kommer vi att använda oss av testverktyg som en del i rekryteringsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Kirurgkliniken, enhet Jönköping är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. I Jönköping finns två vårdavdelningar, kirurgen A och B, en kirurgmottagning, en endoskopienhet samt en bröstmottagning. Kliniken består av fem kirurgiska team: akut, övre gastro, nedre gastro, kärl samt bröst/endokrin.
Kirurgkliniken i Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/) är sedan 2017 en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 24
Medicinkliniken, Länsjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker
Vi söker en ny ledare till ett delat ledarskap inom kardiologisektionen på medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov. Vill du vara en del av medicinkliniken och vara med och utveckla den medicinska vården? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Kardiologsektionen är den största på kliniken med cirka 80 medarbetare och nu behöver vi rekrytera en ny vårdenhetschef då en av våra chefer väljer att gå i pension. Kliniskt arbete inom hjärtsektionen kan ingå i tjänsten.

Enheten består av HIA, eftervårdsavdelning samt en enhet för patienter som genomgår kranskärlsröntgen och PCI. Sektionen består därutöver även av pacemaker-/ICD-mottagning, hjärtmottagning samt AK-mottagning. Hjärtsektionen har ett stort länsgemensamt uppdrag

Tjänsten som vårdenhetschef är ett förordnande under fyra år med möjlighet till förlängning. Du har en tillsvidaretjänst i din grundprofession som sjuksköterska. Tjänsten är på heltid

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att arbeta i en dynamisk verksamhet och tillsammans med övriga chefer vara med och leda klinikens utveckling framåt. Du kommer även på sikt att erbjudas Region Jönköpings läns ledarskapsutbildning samt arbetsrätt- och arbetsmiljöutbildningar för att ytterligare kunna utvecklas och stärkas i din roll som chef i både den dagliga styrningen och på längre sikt.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett välutrustat personalgym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalaktiviteter i form av resor, utflykter och liknade gemensamma aktiviteter. Möjlighet finns att hyra elcykel förmånligt via anställningen

Det här får du arbeta med
Du kommer att ha ett nära samarbete med dagens vårdenhetschef och sektionschefen för sektionen samt verksamhetschef och övriga vårdenhetschefer på kliniken.

I dina uppgifter ingår personal- och kompetensförsörjning, administration i personalsystemet Heroma, patientsäkerhetsfrågor, ledningssystem Stratsys samt arbetsmiljö- och ekonomiansvar. Kvalitets- och utvecklingsarbete är naturliga delar i verksamheten.

Som vårdenhetschef är du en viktig del i klinikledningen och förväntas känna ansvar för hela klinikens arbete, vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet samt lojalitet i uppdraget som förstalinjen chef

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som har sjuksköterskeutbildning och det är meriterande med klinisk erfarenhet från kardiologi eller akutsjukvården. Erfarenhet av chefs-/ledaruppdrag är önskvärt, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva förbättringsarbeten.

Du behöver känna tillfredsställelse i att utveckla personal, och göra dem delaktiga i verksamhetens utveckling. Vidare ser vi att du har god förmåga att arbeta tillsammans med medarbetare, kollegor och chef, samt med andra externa intressenter för att uppnå utmanande och tydliga mål.

Du har god självkännedom och är trygg i din chefs- och arbetsgivarroll. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är också viktigt att ha en god förmåga att organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar lämnas av verksamhetschef Eva-Lena Enell, 010-242 63 44, biträdande verksamhetschef Anette Elmquist, 010-242 33 37, eller vårdenhetschef Pia Junelind Klang, 010-242 19 58.

Facklig representant för Vårdförbundet är Marcus Lind, 010-242 20 70 och för Kommunal Linda Nero, 010-242 20 90.

Sista ansökningsdag är den 13 februari 2022.

Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!
Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är länets största somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken är indelad i nio sektioner med olika specialistinriktningar inom öppen- och slutenvård, en del med länsuppdrag. Medicinkliniken har en starkt positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter. Vi har ett gott arbetsklimat där vi värnar om teamarbete, och vi arbetar aktivt mot mer personcentrerad vård.

Ansök nu

Biträdande läkarchef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 14
Psykiatriska kliniken, Jönköping

Psykiatriska Kliniken på Ryhov är i en expansiv fas med fokus på utveckling och förändring. Vi söker dig som vill vara med i vårt team och som tillsammans med oss vill anta utmaningen att bli ett föredöme inom svensk psykiatri. Vill du vara med?

Vi söker
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av chefsuppdrag inom hälso- och sjukvården samt en relevant högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet, kunnighet och stort engagemang för psykiatri. Vidare är du medveten om psykiatrins utmaningar kopplat till bland annat stort patientinflöde och samverkan med olika vårdgrannar. Tidigare erfarenhet av förändrings- och flödesarbete är även en viktig del för rollen.

Meriterande om du har genomgått någon form av ledarutbildning.

Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordande på 50 % i 3 år. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en trivsam och dynamisk arbetsmiljö tillsammans med kompententa och trevliga kollegor. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete samt arbetet i teamen. Vidare erbjuder vi möjlighet till utveckling och fortbildning inom ditt område.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som biträdande läkarchef är du direkt underställd läkarchefen och arbetar tillsammans med denne med ledning av Psykiatriska klinikens läkargrupp, som idag består av ett 40-tal läkare på olika nivåer. Vidare är du läkarchefens ersättare vi dennes frånvaro.

Uppdraget som biträdande läkarchef är på 50 % och innebär att du stöttar läkarchefen i bl.a. bemanning, rekrytering, lönesättning, medarbetarsamtal, arbetsmiljö samt personalbudget.
Du har ett nära samarbete med läkarchef och övriga i klinikledningen.

Resterande 50 % av tjänsten utgörs av annat lämpligt uppdrag utifrån dina individuella förutsättningar och klinikens behov.

För att du ska trivas hos oss
Som biträdande läkarchef har du en viktig roll som kulturskapare och förebild för klinikens medarbetare. Professionalism och engagemang präglar ditt arbetssätt.
Det krävs att du har en personlig mognad, är tydlig, lyhörd, en aktiv ledare med förmåga att skapa delaktighet samt inspirera och entusiasmera medarbetare. Genom öppenhet och dialog driver du ett långsiktigt arbete och uppnår därigenom goda resultat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, tydlighet samt förmåga att leda och prioritera.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta läkarchef Ioana Peterson, tfn 076-147 07 77.

Sista ansökningsdag är den 3 februari. Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Intervjuer planeras förmiddagen 9 februari samt förmiddagen 11 februari.

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om hur vi använder vi oss av personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen. https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/ (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins sjukhusrankningar #Sverigesbästasjukhus

Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar, fem vårdavdelningar, en vårdadministrativ enhet samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Ansök nu

Biträdande enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 14
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Vill du vara med och leda och utveckla en verksamhet och ett team framåt? Drivs du av att få arbeta med förbättringar? Just nu söker hälso- och sjukvårdsfunktionen dig som ser efter nya utmaningar och som önskar arbeta med ledarskapsfrågor och personalutveckling!

Ditt nya jobb
Som biträdande enhetschef kommer du tillsammans med enhetschef leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du har en operativ ledarroll och är ett stöd för enhetschefen i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten. I din roll ingår även samverkan med interna och externa parter. Vid behov omfördelar du personalresurser och löser bemanningsfrågor. Tjänsten kan även komma att omfattas av delvis kliniskt arbete.

Hälso- och sjukvårdsfunktionen leds av funktionschef, områdeschefer, enhetschefer och biträdande enhetschefer. Vi är uppdelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam och ett hemteam. Tillsammans är vi cirka 430 medarbetare. Vi arbetar med planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser, insatserna handlar om vård, omvårdnad, rehabilitering, habilitering och palliativ vård. Arbetet utförs i den enskildes hem oavsett boendeform. Ungefär hälften av dem som behöver hälso- och sjukvårdsinsatser bor på ett äldreboende, i ett gruppboende/en servicebostad eller tillfälligt på korttidsenhet.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett kompetent och tvärprofessionellt team bestående av enhetschefer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter samt rehabiliteringsassistenter vars fokus ligger på att ge patienterna den bästa hälso- och sjukvården. Som biträdande enhetschef kommer du ha goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling och kommer aktivt att arbeta med olika förbättringsarbeten. Du kommer ha en central roll i den biträdande enhetschefsgruppen där ni tillsammans driver olika projekt. För dig som vill finns goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Givetvis får du som anställd i Jönköpings kommun även tillgång till andra generella förmåner. Du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html) Hälso- och sjukvårdsfunktionen erbjuder även flyttbidrag till dig som bor utanför Jönköpings län.

Din kompetens
Vi söker dig som tillsammans med enhetschef vill vara med och driva och utveckla verksamheten. Du är legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef. B-körkort är ett krav då bil används som transportmedel i arbetet.

Som person är du stabil och har lätt för att anpassa ditt förhållningsätt och synsätt utifrån vad situationen kräver. Du tycker om att ta egna initiativ och kommer ofta med nya idéer som du omsätter i praktiken. Du har ett holistiskt synsätt och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du ser värdet i att vara nära medarbetarna i deras vardag och tror på delaktighet och gott samarbete som grundläggande för en fungerande arbetsgrupp. Vidare har du lätt för att kommunicera på en tydligt och effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med arbetstid förlagd till dag.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Enhetschef, Frank Hammer tel. 036-10 36 36, frank.hammer@jonkoping.se
Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som biträdande enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 10
Neuropsykiatriska teamet, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vill du vara med och forma framtidens psykiatri? Vi söker en ledare som skapar engagemang och delaktighet, välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning och erfarenhet av arbetsledande befattning. Har du erfarenhet av psykiatrisk vård ses det som positivt. Om du inte har chefsutbildning ser vi gärna att de är något som du är intresserad av att gå. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande, tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande arbete med goda påverkansmöjligheter. Hos oss kommer du arbeta i en miljö som präglas av gott samarbete, både internt och externt. Du kommer också ges goda möjligheter till kompetensutveckling.

Klicka här för att läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Neuropsykiatriska teamet arbetar med att utreda och behandla patientgrupper med neuropsykiatriskriska diagnoser. I teamet ingår professioner som psykolog, psykiater, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterska, skötare och vårdadministratör.

Som enhetschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar på enheten. Du leder och fördelar det dagliga arbetet, har ansvar för arbetsmiljö, utveckling, resultat och uppföljning. I uppdraget ingår även att företräda kliniken gentemot våra samarbetspartners. Som en av klinikens enhetschefer är du tillsammans med övriga chefer en viktig del i och ett stöd till verksamhetsledningen när det gäller utveckling och införande av nya arbetssätt och metoder. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga chefer men ditt självständiga arbete för kliniken kommer vara minst lika viktigt.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss tänker vi att du är du en ledare som skapar engagemang och delaktighet. Du är självgående, driver processer framåt och arbetar mot mål och resultat. Vidare har du lätt för att samarbeta och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta sektionschef Åsa Lindström, 010-242 33 72.

Sista ansökningsdag är 30/1. Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Första arbetsgivarintervjuer digitalt planeras 8/2 samt 9/2 och 10/2 med intervjutider under eftermiddagarna.

Fackliga intervjuer digitalt planeras att hållas 22/2 med möjlighet kl. 08:00-09:00 alt. 13:00-14:00 samt 25/2 med möjlighet kl. 08:00-09:00 alt. 14:00-15:00.

Andra arbetsgivarintervjuer på plats 2/3 samt 3/3 med intervjutider under eftermiddagarna.

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om hur vi använder vi oss av personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen. https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/ (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins sjukhusrankningar #Sverigesbästasjukhus

Psykiatriska kliniken i Jönköping en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har sju öppenvårdsmottagningar och sex vårdavdelningar samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt.

Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Inom öppenvården arbetar vi med specialistinsatser inom neuropsykiatri, beroendevård, psykosvård, allmänpsykiatri och psykiatrisk rehabilitering. Vi arbetar teambaserat med bedömning, utredning, behandlings- och rehabiliteringsinsatser.

Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 12
Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu söker vi en vårdenhetschef till familjevårdsenheten. Är det du? Välkommen med en ansökan till oss!


Vi söker
Vi söker dig som är barnmorska och som gärna har erfarenhet av ledningsarbete, utvecklingsfrågor och ledarskap. Vårdenhetschefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Här får du arbeta på en lagom stor klinik i en kreativ arbetsmiljö som visar goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal i ett ständigt lärande och utbildande. Du arbetar tillsammans med de övriga cheferna på kliniken och dessutom har du nära samarbete med en administrativ samordnare. Under din första tid hos oss blir du även erbjuden en mentor som coachar och vägleder dig.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef har du personalansvar och leder och fördelar arbetet på förlossningen, BB, specialistmödravården och fostermedicinska enheten. Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du är direkt underställd verksamhetschefen och är en del av ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela verksamhetens resultat och utveckling. Vi har många spännande förbättringsarbeten på kliniken. Just nu håller vi bland annat på att starta en obstetrisk öppenvårdsenhet. Vi genomgår även ett förändrat arbetssätt där vi nu arbetar mer processorienterat vilket har resulterat i att vi nyligen har startat en förlossning och BB-process.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att leda andra individer och göra det bästa möjliga för våra patienter och deras anhöriga tillsammans med våra medarbetare samtidigt som du ser till helheten. Som person är du strukturerad, stabil samt har förmåga att kommunicera tydligt och förmedla budskap på ett bra sätt. Du har en god samarbetsförmåga och kan se en helhetsbild för hela verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Har du en ledarskapsutbildning eller erfarenhet av chefskap är det meriterande.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid-Claus, 010-243 57 06. Sista ansökningsdag är den 26 januari 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!

På kvinnokliniken i Eksjö vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Vi ser till hela människan och jobbar med kropp och själ. Här föds omkring 1150 barn om året. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och arbetar i team/processer med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården och ungdomsmottagningen utgör en del av kvinnokliniken. På kvinnokliniken i Eksjö arbetar det cirka 115 medarbetare.

Det småländska Höglandet kan erbjuda en nära natur med fina möjligheter till upplevelser och aktivitet både inom- och utomhus. Höglandet har bra skolor för barn i alla åldrar och en gymnasieskola med mycket gott rykte och med goda resultat.

Ansök nu

Enhetschef till Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 22
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun växer och utökas med ytterligare två enhetschefer. Söker du en ny utmaning och vill vara med och leda utvecklingen av hemsjukvården? Har du erfarenhet och intresse av ledarskap och en naturlig förmåga att motivera och utveckla andra att nå gemensamma mål? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun arbetar med hemsjukvård och hemrehabilitering vilket innebär att vi utför insatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Verksamheten som idag är fördelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam samt ett hemteam leds av funktionschef, områdeschefer och enhetschefer. Teamen arbetar tvärprofessionellt och består av sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster samt rehabiliteringsassistenter, totalt cirka 430 medarbetare.

Då verksamheten under 2022 kommer att omorganiseras och kompletteras med ytterligare ett team söker vi nu en ny enhetschef.
Hälso- och sjukvårdsteam 12 kommer ha sin geografiska placering i centrala Jönköping där Torpa, Fridhem, Söder och Centrala väster är upptagningsområdet. Som ny chef kommer ditt uppdrag inledningsvis innebära att, tillsammans med hälso- och sjukvårdsfunktionens ledning, planera och implementera hälso- och sjukvårdsteam 12 i organisationen. Det innebär bland annat att ta över personalansvar för redan befintliga medarbetare som får ny teamtillhörighet. Förändring kommer även att ske i hälso- och sjukvårdsteam 11, där vi nu utökar med ytterligare en enhetschef som tillsammans med befintlig chefskollega kommer ha ett gemensamt ansvar för verksamhetens två korttidsenheter, Ekhagens Gästhem som är en palliativ korttidsenhet samt Lönnens korttidsenhet som tar emot personer med omfattande vård- och omsorgsbehov.


Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. I hälso- och sjukvårdsteam 11 kommer du, som en av två enhetschefer, ha ett definierat personalansvar för delar av arbetsgruppen. Centralt i rollen är att vara drivande i kvalitets- och utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och verksamhetens behov samt att arbeta nära bland annat enhetscheferna i olika förbättringsarbeten. Tillsammans med övriga enhetschefer har du en viktig roll i att engagera och motivera våra medarbetare i att delta i det pågående utvecklingsarbetet. Samverkan såväl externt som internt är centralt i tjänsten. Till din hjälp har du en biträdande enhetschef och enhetsadministratör. Du har även stöd av HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare. Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett chefsintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och löneväxling. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårds-området. Läs mer om vilka förmåner du får som anställd i Jönköpings kommun här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens

• Du har en lämplig högskoleutbildning och är exempelvis legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig
• Du har tidigare erfarenhet som chef/ledare
• Erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation är meriterande
• Har du erfarenhet av att leda tvärprofessionella team är det positivt
• B-körkort är krav i tjänsten

Som chef är du lojal och trygg i ditt ledarskap. Du arbetar strukturerat och är tydlig i din kommunikation och agerande. Ditt ledarskap präglas av närvaro, lyhördhet, delaktighet och engagemang. Du är drivande i utveckling av verksamheten och har en förmåga att motivera och engagera arbetsgruppen till att följa de mål och beslut som fattats. Du är initiativtagande och ser relationsbyggande och ett nära samarbete med andra som en självklarhet för att nå framgång och resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Områdeschef Marie Hansen, tfn 036- 10 22 43, marie.hansen@jonkoping.se
Områdeschef Maria Frank, tfn 036-10 75 90, maria.frank@jonkoping.se
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

På grund av kommande julledighet kan det dröja innan vi återkommer till dig via telefon eller mail.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Områdeschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 15
Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
En av våra två områdeschefer i samledarskap går i pension till sommaren. Vi söker därför dig som vill ta chansen att bli en del av vårt team av kompetenta medarbetare. Du blir en nyckelperson som förväntas ha fokus på våra patienter och sikte på framtiden. Vi söker dig som med driv och engagemang vill ta dig an barn- och ungdomspsykiatrins utmaningar och möjligheter. Vill du verka i ett historiskt spännande skede så kan det här vara något för dig.

Du har en akademisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och gärna erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare ledningsgrupps- och/eller chefserfarenheter från hälso- och sjukvård alternativt kommunal verksamhet. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga. Du kommer tillsvidareanställas inom din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som områdeschef med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Då resor sker i tjänsten är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Du kommer att vara en viktig del i verksamhetens fortsatta utveckling och erbjuds introduktion med chefsstöd samt en långsiktig personlig kompetensutveckling.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Mottagningen har runt 50 medarbetare. Dina medarbetare arbetar med patienter som har medelsvår till svår psykiatrisk problematik. Vi har valt att på öppenvårdsmottagningen i Jönköping ha ett delat ledarskap för att du som chef ska kunna arbeta nära medarbetarna. Du och en chefskollega arbetar tillsammans med att ge förutsättningar för patientsäkerhet, goda arbetsförhållanden och har gemensamt ansvar för helheten i uppdraget. Ni delar på personalansvaret. I din roll kommer du bland annat att vara närmsta chef för personal i ett av teamen.

Ledningsgruppen för länskliniken består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, medicinskt ledningsansvarig läkare, sex områdeschefer samt verksamhetsutvecklare, administrativ utvecklare, controller och HR partner. I ledningsgruppen företräder du ditt område men har ett ansvar att verka för god, likvärdig och nära vård på hela kliniken. Tillsammans arbetar ledningsgruppen med att utveckla länskliniken till en omtalat attraktiv arbetsplats och verksamheten i den riktning som skapar värde för vår målgrupp.

För att du ska trivas hos oss
Tycker du om att arbeta processorienterat och målinriktat samt är öppen för ett delat ledarskap och nära samarbete med klinikens ledningsgrupp, så kommer du nog att trivas här. Du trivs och lägger vikt vid att skapa goda kontakter internt och externt inom organisationen. Vi letar efter en chef som kan ta vara på medarbetarnas kompetens, skapa ett klimat som tillåter nya idéer och som på alla sätt eftersträvar mångfald.

Du är även bekväm med och har god förmåga att hantera en verksamhet i förändring. Du visar på förmågor så som att vara strategisk, ha helhetssyn, lägga vikt vid kvalitet samt ha ett engagemang och gott omdöme i det dagliga arbetet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef, Carina Vestergren, 072-236 44 81. Urval kan komma att ske löpande och intervjuer är planerade att hållas den 20e och 21a januari. Sista ansökningsdag är 2022-01-09. Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

En köfri Barn och ungdomspsykiatri med framtidens vårdutbud för optimal livskvalité... är vår arbetshypotes när vi förverkligar den treåriga jättesatsning som Region Jönköpings län beslutat ge till länets barn och ungdomar i behov av specialistpsykiatri. Söker du ett meningsfullt arbete med fokus på utveckling så kommer du gilla detta!

Länskliniken består av
En för Barn och ungdomshälsan och Barn-och ungdomspsykiatrin gemensam enhet för telefonrådgivning och triagering, ”En väg in, barn och unga psykisk hälsa” Tre öppenvårdsmottagningar i Nässjö, Värnamo och Jönköping. Länskliniken har också en gemensam vårdavdelning, i Jönköping, som bedriver heldygnsvård, samt en anorexienhet för öppenvård och dagvård. Vi är cirka 140 medarbetare i olika professioner som ger psykiatrisk specialistvård till barn och ungdomar i 13 kommuner i länet.

I arbetet möter vi barn och ungdomar 0-17 år och deras vårdnadshavare. Vi arbetar tvärvetenskapligt i multiprofessionella team.

Ansök nu

Vårdenhetschef/Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 16
Barn och ungdomsmedicinska mottagningar, Jönköping och Huskvarna

Vi söker dig som vill vikariera för vårdenhetschef Ann under hennes tjänstledighet. Kanske är detta tillfället för dig som vill ta ett steg i karriären och prova på en ledarroll? Platsen är barn- och ungdomsmedicinska mottagningar vid Hälsans vårdcentrum i Jönköping och Huskvarna vårdcentrum. Välkommen att söka detta vikariat!

Vi söker
Vi söker dig som med ett brinnande engagemang för specialiteten barn- och ungdomsmedicin är redo att ta sig an ett ledarskap under en begränsad tid. Tillsammans med övriga vårdenhetschefer i länet samverkar du i ett upparbetat nätverk. Ditt uppdrag blir att leda verksamheterna i Huskvarna och i Jönköping med ca 25 kompetenta och engagerade medarbetare.

För att passa i rollen ser vi helst att du är sjuksköterska eller barnsjuksköterska till din profession Vi kan också tänka oss att din bakgrund är inom annan akademisk utbildning, dock inom hälso- och sjukvård. Tidigare chefs- eller ledarerfarenhet är önskvärt för tjänsten, men vi är villiga att öppna upp för möjligheter för ditt första uppdrag som ledare.

Tjänsten vi erbjuder är ett vikariat på heltid fram tom 2022-08-21, med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och omväxlande uppdrag där du får chans att vara med att forma och utveckla barn- och ungdomsenheten med ett speciellt ansvar för de mottagningar som finns i Huskvarna och Jönköping.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med kompetenta medarbetare utvecklar och förbättrar arbetet på enheten.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef/enhetschef har du ett eget ansvar för att strukturera, planera och utveckla den enhet du ansvarar för.

Du ingår i ledningsgruppen för barn- och ungdomsenheten där du tillsammans med andra chefer, verksamhetsutvecklare och medicinskt ledningsansvarig läkare arbetar övergripande och strategiskt för att utveckla verksamheten och skapa bra resultat.

Du arbetar nära andra aktörer och samarbetspartners för att skapa bästa möjliga vård för dem vi finns till för. Du är direkt underställd verksamhetschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av bland annat HR-partner, rekryteringspecialist och controller.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du är en tydlig ledare med god förmåga att leda och motivera din personal. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt. Du kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du vågar ta beslut.

Du har en positiv inställning till samverkan och samarbete, och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens inom enheten för att ständigt förbättra vården för våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt
Våra patienter ska få ett bra bemötande, känna förtroende för oss och vara delaktiga i sin vård och behandling. Detta ska tillsammans med hög medicinsk kompetens skapa bästa möjliga värde för dem vi finns till för.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann Grännö Alm, tfn 070 5289 950.

Sista ansökningsdag är 6 januari 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är en specialistmottagning i öppenvård, inom barnmedicin. I vår region har specialistvården ansvar för den primära vården för barn 0 till 1 år. För barn och ungdomar 0 till och med 17 år är vi specialistverksamhet. Sedan oktober 2017 är barn- och ungdomsmedicinska mottagningarna en del av barn- och ungdomsenheten i Jönköpings län.

Enheten består av barn- och ungdomsmedicinska mottagningar och barn- och ungdomshälsa i våra tre länsdelar. I Norr är vi ca 25 medarbetare bestående av barnsjuksköterskor, barnläkare, ST-läkare pediatrik och vårdadministratörer.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 13
Urologkliniken / urologavdelningen

Vill du vara en del av en innovativ, processinriktad verksamhet och vara med att leda och utveckla den urologiska vården? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, eller har annan relevant högskoleutbildning. Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Placering på urologavdelningen i Jönköping.

Vi erbjuder dig
Vi arbetar i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. Vi strävar efter en god och säker vård med hög kvalitet och patienten i fokus. Nu söker vi dig som vill driva detta arbete tillsammans med oss.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du är strukturerad och har en god förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du kan leda och motivera andra för att nå enhetens mål. Erfarenhet av chefs-/ledaruppdrag är önskvärt och du är trygg i rollen som chef och arbetsgivare. Du har framåtanda och intresse för utveckling och lärande och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att driva förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Arbetet som vårdenhetschef innebär att planera, leda, organisera samt utveckla och följa upp enhetens verksamhet. Rollen innebär också att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus.
Som vårdenhetschef kommer du att ha personalansvaret för cirka 25 medarbetare. Till hjälp i daglig styrning, bemanningsansvar och utveckling finns idag en biträdande vårdenhetschef. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

Detta värderar vi högt
Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi arbetar processinriktat och personcentrerat med patientens behov i centrum. Vi verkar för att ge våra patienter bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Ingrid Erlandsson telefon 010-242 28 69.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 27/12-21.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Urologkliniken i RJL är en länsklinik med verksamhet på alla tre sjukhus i regionen. Urologavdelningen med 16 vårdplatser finns på Länssjukhuset Ryhov.
Vi arbetar i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård ur ett holistiskt synsätt. På urologkliniken strävar vi efter att ge en god och säker vård av hög kvalitet med patienten i fokus. Vi är en klinik som arbetar för vidare utveckling och för att nå högre resultat. Nu söker vi dig som vill vara en del av en klinik med framåtanda.

Ansök nu

Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 26
Bra Liv Hälsan 2 Vårdcentral

Vi söker
Vi söker dig som vill ta över som enhetschef för rehab Hälsan 2. Du är utbildad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet av att arbeta inom primärvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats där vi strävar efter ett gott klimat, god samverkan och där medarbetare trivs. Ditt team består av 15 medarbetare - fysioterapeuter/sjukgymnaster, undersköterskor och arbetsterapeuter.
Som enhetschef är du tillsvidareanställd i din grundkompetens med ett förordnande som chef. Tillträde enligt överenskommelse. Uppdraget är omväxlande och spännande, där du tillsammans med dina medarbetare har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla verksamheten. Du blir en del av vår ledningsgrupp, som utöver dig består av medicinsk rådgivare, vårdenhetschef och verksamhetschef. Din närmaste chef är verksamhetschefen.
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I uppdraget som enhetschef har du personalansvar för dina medarbetare. Det innebär att du planerar, leder, organiserar och samordnar det dagliga arbetet. Du utvecklar medarbetarnas kompetens, skapar trygghet och främjar en bra arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet.
För att ge så god rehabilitering som möjligt utgår vi från patientens behov för att utveckla teamarbete och samarbete på hela vårdcentralen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor som rör både verksamhet, personal och kompetensförsörjning.
Du arbetar en del av din tjänst kliniskt inom din grundprofession.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas som enhetschef behöver du vara relationsskapande, tydlig i din kommunikation och strukturerad. Du tycker om dina medarbetare och fångar det bästa hos varje individ för att ta tillvara allas kompetens och genom det utveckla verksamheten. Du behöver också ha en hög personlig mognad och god självkännedom.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 19 december 2021. Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marie Sigfridsson, tfn 010-242 58 12.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Hälsans vårdcentral 2 är en av 30 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och att rekrytera nya och kompetenta medarbetare. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 23
Ortopedisk vårdenhet A och B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Ortopedkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker nu en vårdenhetschef till de ortopediska vårdenheterna. Vill du ha ett jobb där du har nära kontakt med medarbetarna och kan påverka både vardagen och framtiden? I så fall, välkommen att söka jobbet som vårdenhetschef!

Vi söker
– Det bästa med att vara vårdenhetschef på de ortopediska vårdenheterna är att tillsammans med medarbetarna arbeta för att patienten får en trygg och säker vård. Arbetsuppgifterna är både stimulerande och utvecklande eftersom man har många kontakter med medarbetarna, kollegorna och patienterna, säger Anna, som nu går vidare från vårdenhetschefsjobbet till ett ännu större uppdrag på Länssjukhuset Ryhov.

Vi önskar att den nya vårdenhetschefen har relevant högskole-/universitetsutbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med klinisk erfarenhet av yrket. Det är positivt om du även har erfarenhet av att arbeta som chef.

Vårdenhetschefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
I jobbet som vårdenhetschef på ortopedavdelningarna får du möjlighet att växa och utvecklas på både det personliga och det professionella planet. Verksamheten är under ständig utveckling. Som vårdenhetschef får du omväxlande och lockande arbetsuppgifter som stimulerar och utmanar dig.

För att underlätta för dig att utvecklas i din chefsroll har Region Jönköpings län ledarutbildningar på många olika nivåer för alla chefer – från den som är helt ny i sin roll till den som är väldigt rutinerad. Det finns alltså goda möjligheter för dig att få en bra utveckling som chef, och därmed kunna göra ett bra jobb.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef delar du ledarskapet för de ortopediska vårdenheterna A och B tillsammans med en chefskollega. Tillsammans har ni personalansvar och arbetsmiljöansvar för de cirka 90 medarbetarna, vilket innebär att ni leder och fördelar arbetet för sjuksköterskor, undersköterskor och köksbiträden. Du arbetar också nära en biträdande vårdenhetschef.

I ditt uppdrag ingår att utveckla verksamheten och flöden tillsammans med dina medarbetare, arbeta med patientsäkerhet och säkerställa att medarbetargruppen har rätt kompetens utifrån de patienter som finns på enheten. Du har även det ekonomiska ansvaret för enheten. Vi har ett tätt samarbete med ortopedklinikerna i Värnamo och Eksjö för att alla patienter inom regionen ska få samma möjligheter till likvärdig vård.

Som vårdenhetschef är du underställd verksamhetschefen och du förväntas vara en aktiv del av klinikens ledningsgrupp. Där får du möjlighet att lyfta blicken och bli involverad i frågor som rör kliniken som helhet. På samma sätt som vården utvecklas behöver även ledningsgruppen utvecklas. Under det senaste året har vi därför arbetat med ledningsgruppsutveckling, vilket har lett till en tydligare struktur inom gruppen.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss behöver du vara intresserad av utveckling av både verksamhet, medarbetare och dig själv. Som person är du stabil, ser möjligheter i förändringar och kommer med nya idéer och angreppssätt. Du har förmåga att arbeta mot uppsatta mål, du trivs med att arbeta tillsammans med andra och du har förståelse för människors olika förutsättningar och sätt att ta till sig ny kunskap. Du är kvalitetsmedveten och ser hur dina beslut och prioriteringar får effekt för verksamheten på sikt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Christian Larsen, verksamhetschef, 010-242 94 05, Sanna Borst, biträdande verksamhetschef, 010-242 15 47, eller Sandra Karlsson, vårdenhetschef, 010-242 15 52.

Sista ansökningsdag är den 14 december 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.Bli en av oss!
Ortopedkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är Region Jönköpings läns största ortopedklinik. Vi erbjuder behandling, vård och rehabilitering vid ortopediska sjukdomar.

Kliniken är indelad i generell ortopedi, barnortopedi (barnortopediskt centrum) samt rygg- och nackkirurgi (neuroortopediskt centrum). På kliniken arbetar cirka 150 personer.

Ortopedkliniken har två vårdavdelningar. På den ena avdelningen vårdas patienter med akuta ortopediska skador och sjukdomar, inklusive äldre patienter med bland annat höftfrakturer och amputationer. På den andra avdelningen vårdas patienter i samband med olika planerade operationer i rörelseapparaten, till exempel operation av höftprotes, axelprotes eller andra operationer i extremiteterna. Här vårdas även patienter som har genomgått planerad operation i rygg och nacke.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 22
Barn och ungdomsmedicinska mottagningar, Jönköping och Huskvarna

Vi söker dig som vill vikariera för vårdenhetschef Ann under hennes tjänstledighet. Platsen är barn- och ungdomsmedicinska mottagningar vid Hälsans vårdcentrum i Jönköping och Huskvarna vårdcentrum. Välkommen att söka detta vikariat!

Vi söker
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom barn- och ungdom till din profession och har erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomsmedicinsk vård. Tidigare chefserfarenhet är önskvärt.

Tjänsten vi erbjuder är ett vikariat på heltid under perioden 2022-02-01 -- 2022-08-21.
Möjligheten att vikariatet övergår i en tillsvidaretjänst finns.
Du blir då anställd inom din grundprofession som specialistsjuksköterska inom barn- och ungdom med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och omväxlande uppdrag där du får chans att vara med att forma och utveckla barn- och ungdomsenheten med ett speciellt ansvar för de mottagningar som finns i Huskvarna och Jönköping.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med kompetenta medarbetare utvecklar och förbättrar arbetet på enheten.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef har du ett eget ansvar för att strukturera, planera och utveckla den enhet du ansvarar för.

Du ingår i ledningsgruppen för barn- och ungdomsenheten där du tillsammans med andra chefer, verksamhetsutvecklare och medicinskt ledningsansvarig läkare arbetar övergripande och strategiskt för att utveckla verksamheten och skapa bra resultat.

Du arbetar nära andra aktörer och samarbetspartners för att skapa bästa möjliga vård för dem vi finns till för. Du är direkt underställd verksamhetschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av bland annat HR-partner, rekryteringspecialist och controller.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du är en tydlig ledare med god förmåga att leda och motivera din personal. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt. Du kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du vågar ta beslut.

Du har en positiv inställning till samverkan och samarbete, och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens inom enheten för att ständigt förbättra vården för våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt
Våra patienter ska få ett bra bemötande, känna förtroende för oss och vara delaktiga i sin vård och behandling. Detta ska tillsammans med hög medicinsk kompetens skapa bästa möjliga värde för dem vi finns till för.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann Grännö Alm, tfn 070 5289 950.

Sista ansökningsdag är 12 december 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är en specialistmottagning i öppenvård, inom barnmedicin. I vår region har specialistvården ansvar för den primära vården för barn 0 till 1 år. För barn och ungdomar 0 till och med 17 år är vi specialistverksamhet. Sedan oktober 2017 är barn- och ungdomsmedicinska mottagningarna en del av barn- och ungdomsenheten i Jönköpings län.

Enheten består av barn- och ungdomsmedicinska mottagningar och barn- och ungdomshälsa i våra tre länsdelar. I Norr är vi ca 25 medarbetare bestående av barnsjuksköterskor, barnläkare, ST-läkare pediatrik och vårdadministratörer.

Ansök nu

Biträdande enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 15
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Vill du vara med och leda och utveckla en verksamhet och ett team framåt? Drivs du av att få arbeta med förbättringar? Just nu söker hälso- och sjukvårdsfunktionen dig som ser efter nya utmaningar och som önskar arbeta med ledarskapsfrågor och personalutveckling!

Ditt nya jobb
Som biträdande enhetschef kommer du tillsammans med enhetschef leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du har en operativ ledarroll och är ett stöd för enhetschefen i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten. I din roll ingår även samverkan med interna och externa parter. Vid behov omfördelar du personalresurser och löser bemanningsfrågor. Tjänsten kan även komma att omfattas av delvis kliniskt arbete.

Hälso- och sjukvårdsfunktionen leds av funktionschef, områdeschefer, enhetschefer och biträdande enhetschefer. Vi är uppdelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam och ett hemteam. Tillsammans är vi cirka 430 medarbetare. Vi arbetar med planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser, insatserna handlar om vård, omvårdnad, rehabilitering, habilitering och palliativ vård. Arbetet utförs i den enskildes hem oavsett boendeform. Ungefär hälften av dem som behöver hälso- och sjukvårdsinsatser bor på ett äldreboende, i ett gruppboende/en servicebostad eller tillfälligt på korttidsenhet.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett kompetent och tvärprofessionellt team bestående av enhetschefer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter samt rehabassistenter vars fokus ligger på att ge patienterna den bästa hälso- och sjukvården. Som biträdande enhetschef kommer du ha goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling och kommer aktivt att arbeta med olika förbättringsarbeten. Du kommer ha en central roll i den biträdande enhetschefsgruppen där ni tillsammans driver olika projekt. För dig som vill finns goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Andra förmåner som vi erbjuder är flexibel arbetstid, kortare arbetstid juni till augusti, rabatt på träningskort och länstrafikens årskort, förmånscykel och gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar. Du får betald semester från första anställningsåret och möjlighet till semesterväxling. Hälso- och sjukvårdsfunktionen erbjuder även flyttbidrag till dig som bor utanför Jönköpings län.

Din kompetens
Vi söker dig som tillsammans med enhetschef vill vara med och driva och utveckla verksamheten. Du är legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast/fysioterapeut. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef. B-körkort är ett krav då bil används som transportmedel i arbetet.

Som person är du stabil och har lätt för att anpassa ditt förhållningsätt och synsätt utifrån vad situationen kräver. Du tycker om att ta egna initiativ och kommer ofta med nya idéer som du omsätter i praktiken. Du har ett holistiskt synsätt och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du ser värdet i att vara nära medarbetarna i deras vardag och tror på delaktighet och gott samarbete som grundläggande för en fungerande arbetsgrupp. Vidare har du lätt för att kommunicera på en tydligt och effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med arbetstid förlagd till dag.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Biträdande enhetschef Anna Kollin, tel. 036-10 22 42, anna.kollin@jonkoping.se
Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som biträdande enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Områdeschef mammografi

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 22
Mammografi, röntgen, Region Jönköpings Län

Har du erfarenhet av ledarskap inom hälso- och sjukvård och söker ett arbete där du får leda, inspirera och motivera andra? Brinner du för mammografi och vill vara med och leda och utveckla vår fina verksamhet? Då har vi jobbet för dig. Vi ser fram emot att höra varför just du skulle passa som områdeschef för mammografienheten på röntgen. Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker två personer för ett delat chefskap om cirka 50 procent per person. Uppdraget kombineras med andra uppgifter inom mammografin, exempelvis utveckling och mer operativ drift. Huvudplacering är på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Vi söker dig som har ett stort intresse för – och gärna erfarenhet av – ledarskap och utveckling. Du behöver ha erfarenhet av, och utbildning inom, hälso- och sjukvårdssektorn samt ha kunskap inom röntgen och/eller mammografi. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession, varav cirka 50 procent används till chefsuppdraget. Tillträde sker enligt överenskommelse. Det är en fördel om du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande ledaruppdrag i en utvecklingsintensiv verksamhet där du och din chefskollega arbetar tillsammans med trevliga kollegor i en god arbetsmiljö. I rollen som områdeschef ingår du i röntgens ledning, där du tillsammans med övriga områdeschefer i länet driver röntgens utvecklings- och förändringsarbete. Du kommer att vara ett viktigt stöd till verksamhetschefen. En annan viktig del av arbetet är ge medarbetarna möjlighet att utvecklas.

Mammografin har nyligen flyttat in i helt nya och välanpassade lokaler på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vi har installerat sex nya mammografiapparater i länet, och vi har en ny vagn för hälsokontrollerna på Höglandet. Även på Värnamo sjukhus har mammografin nyligen ombyggda och fina lokaler. Sammantaget har alltså mammografins alla lokaler en hög och modern standard.

För oss är det viktigt att du får en bra start på ditt nya jobb. Därför får du en introduktion som är anpassad utifrån dina erfarenheter. För att underlätta för dig att utvecklas i din chefsroll har Region Jönköpings län dessutom ledarutbildningar på många olika nivåer för alla chefer – från den som är helt ny i sin roll till den som är väldigt rutinerad. Det finns alltså goda möjligheter för dig att få en bra utveckling som chef, och därmed kunna göra ett bra jobb.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som områdeschef har du och din chefskollega det operativa ansvaret för områdets kapacitets- och produktionsstyrning. Tillsammans har ni ekonomi- och personalansvar för cirka 30 röntgensjuksköterskor, vårdadministratörer, undersköterskor och läkare. Dina medarbetare arbetar med mammografiscreening med tillhörande uppföljning samt klinisk mammografiverksamhet med ultraljud, bröstpunktioner och biopsier. Du och din kollega leder mammografienheten och ansvarar för att mål uppfylls och att beslut som fattas genomförs och följs upp.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i rollen som områdeschef för mammografin är du van vid att samarbeta och du är inte rädd för att testa nya arbetssätt. Du har fokus på kvalitet och en helhetssyn där kunden alltid sätts i första rummet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Eftersom verksamheten är regionövergripande förekommer resor. Av den anledningen behöver du ha B-körkort.

Detta värderar vi högt
Röntgen är en utvecklingsintensiv verksamhet, och därför ser vi gärna att du trivs med att arbeta i en sådan miljö. För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Löfgren, verksamhetschef för röntgen, 010-242 24 38 eller 070-379 19 00.

Sista ansökningsdag är den 14 november 2021. Urval och intervjuer kan komma att genomföras löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.

Röntgen är en länsgemensam dygnet runt-klinik med cirka 300 medarbetare som finns på länets tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo sjukhus. Röntgen bedriver modern högteknologisk diagnostik och erbjuder ett brett och avancerat utbud av undersökningar. Vi utför bland annat angiointerventioner, skelett- och lungröntgen, datortomografier, magnetkameraundersökningar, mammografier, ultraljud och PET-CT.

Område mammografi tillhör länskliniken röntgen i Region Jönköpings län. Vi utför årligen cirka 14 000 kliniska undersökningar och 35 000 hälsokontroller. Den kliniska verksamheten är förlagd till Jönköping. Hälsokontroller sker i Jönköping, i mammografivagnen på Höglandet och på röntgen i Värnamo. Vi är cirka 30 medarbetare, och teamet som välkomnar dig består av bröstradiologer, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Vi har Sectra Ris- och PACS.

Vi på röntgen strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra ledord är säker och effektiv röntgen, nöjda kunder, attraktiv arbetsplats och kontinuerlig utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, och vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs.

Här kan du läsa mer om röntgen som arbetsplats: Röntgenkliniken, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rontgenkliniken-som-arbetsplats/)

Ansök nu

Vårdenhetschef 40 % & kliniskt arbete ca 40-60 %

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 18
Wasa vårdcentral startade 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nya och moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping. Vi ingår i vårdval inom Region Jönköping och omfattas av kollektivavtal.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Vi tror på att bemötande, ansvar och struktur bidrar till en god arbetsmiljö och leder till patientsäkert arbete och kvalitativ vård.
DINA ARBETSUPPGIFTER:
Som vårdenhetschef är du underställd Verksamhetschefen och då vi är en liten vårdcentral innebär chefsuppdraget administrativa dagar/tider i schemat varvat med kliniskt arbete.
Vi ser gärna att du är utbildad sjuksköterska eller distriktssköterska.
Är du även utbildad Diabetessköterska eller Astma/Kol-sköterska är det ett plus då vi behöver dessa kunskaper till vår arbetsgrupp.
Som sjuksköterska hos oss har du en central och viktig roll för att verksamheten ska fungera och ingår i en grupp om 6 sjuksköterskor.
Dina arbetsuppgifter omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom telefonrådgivning, sköterskemottagning, vaccination, akutsköterskeuppgifter och något specialistansvarsområde du väljer att arbeta med.
Utöver sjuksköterskearbetet är du vårdenhetschef ca 40 % för Wasa Vårdcentral och ansvarar då för arbetsledningen för hela Vårdcentralen men till hjälp finns teamledare för sjuksköterskor samt en ny biträdande enhetschef som har hand om receptionist, usk och vårdadministratören.
Som vårdenhetschef ansvarar du för allt vad gäller vårdval och vårdvalsuppföljning såsom Verksamhetsberättelser och patientsäkerhetsberättelser, ST-läkare, läkarscheman, planering av utbildningar och ledigheter, ansvara för synergier, systematiskt förbättringsarbete, den dagliga driften mm.
Som vårdenhetschef ansvarar man för att årshjulet följs som åligger en vårdcentral och en chef.
Arbete på närakutens pass ingår i rollen.
VI ERBJUDER:
• Vi erbjuder heltid eller deltidstjänstgöring.
•Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
•Delaktighet i verksamheten, styrning av eget arbete samt medbestämmande av eget schema & ledigheter tillsammans med gruppen.
•Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.
MERITERANDE:
Arbetslivserfarenhet av chef och ledarskap.
Arbetslivserfarenhet utav primärvård.
ANSÖKAN


Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Biträdande Verksamhetschef Jennie Olsson, 010-24 288 12 / jennie.olsson@rjl.se
Ni kan även kontakta Josefine Fröjd, bitr enhetschef på 010-24 288 08 eller mail josefine.frojd@rjl.se
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 14
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun befinner dig i en spännande och expansiv fas och söker nu efter dig som vill vara med och leda utvecklingen av hemsjukvården. Har du tidigare erfarenhet från ledande befattning och brinner för att motivera och utveckla andra? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som enhetschef!

Ditt nya jobb
Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun arbetar med hemsjukvård vilket innebär att vi utför insatser i den enskildes hem oavsett boendeform, både planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser. Verksamheten är organiserade i 11 olika hälso- och sjukvårdsteam som arbetar tvärprofessionellt. I kommunen finns också ett hemteam. Totalt är vi cirka 430 medarbetare. Funktionen leds av funktionschef, två områdeschefer samt 11 enhetschefer. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en vård som utgår från den enskildes livskvalitet, hens behov av vård, omsorg och rehabilitering. Arbetet ska genomsyras av att den enskilde får ett stort inflytande, kan påverka vården, ha möjlighet att ta eget ansvar och uppleva trygghet i hemmet.

I ditt uppdrag som enhetschef kommer du att leda ett av våra hälso- och sjukvårdsteam. Det innebär verksamhets-, ekonomi- och personalansvar för undersköterskor, rehabassistenter, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och biträdande enhetschef. I tjänsten ingår även att vara drivande i kvalitets- och utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och verksamhetens behov samt att arbeta nära bland annat enhetscheferna i olika förbättringsarbeten. Tillsammans med övriga enhetschefer har du en viktig roll i att engagera och motivera våra medarbetare i att delta i det pågående utvecklingsarbetet. Samverkan såväl externt som internt är centralt i tjänsten. Till din hjälp har du en biträdande enhetschef och enhetsadministratör. Du har även stöd av HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom. Till ett av teamen vi rekryterar till ansvarar man för hälso- och sjukvårdsinsatser samt rehabilitering/habilitering för personer i alla åldrar på kommunens särskilda boenden för intellektuell och psykisk funktionsnedsättning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare. Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett omfattande chefsintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårds-området.

Andra förmåner inkluderar

• Flexibel arbetstid
• Förkortad arbetstid juni-augusti
• Betald semester från första anställningsåret
• Möjlighet till semesterväxling
• Rabatt på länstrafikens årskort

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleexamen och är exempelvis legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har tidigare erfarenhet av chefs- och ledningsarbete, gärna från politiskt styrd organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda tvärprofessionella team. B-körkort är krav i tjänsten.

Som chef är du lojal och trygg i ditt ledarskap. Du arbetar strukturerat och är tydlig i din kommunikation och agerande. Ditt ledarskap präglas av närvaro, lyhördhet, delaktighet och engagemang. Du är drivande i utveckling av verksamheten och har en förmåga att motivera och engagera arbetsgruppen till att följa de mål och beslut som fattats. Du är initiativtagande och ser relationsbyggande och ett nära samarbete med andra som en självklarhet för att nå framgång och resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100 % med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Områdeschef Marie Hansen, tfn 036- 10 22 43, marie.hansen@jonkoping.se
Områdeschef Maria Frank, tfn 036-10 75 90, maria.frank@jonkoping.se

Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som enhetschef! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 1
Akutkliniken, Akutmottagningen, Ryhov

Vi söker dig som i ett samledarskap vill arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med och leda utvecklingen framåt.
Känner du dig trygg i ditt ledarskap, med fokus på god arbetsmiljö och ständig utveckling har vi tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och påverka och utveckla både dig själv och andra. I rollen som ledare samarbetar du väl och skapar goda relationer i hela verksamheten. Du är trygg i chefs- och arbetsgivarrollen och har en god självkännedom. Att utveckla är din drivkraft. Vårdbakgrund och erfarenhet av arbete i denna miljö är ett krav, har du utbildning inom ledarskap ser vi det som positivt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då resor kan ingå i tjänsten är körkort B ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och professionell utveckling. Akutkliniken har medarbetare med hög kompetens och vilja att delta i utvecklingsarbete. I din roll som chef förväntas du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. I din roll som vårdenhetschef kommer du att arbeta utifrån ett delat ledarskap. För att du skall känna dig trygg samt utvecklas i din roll som chef erbjuder vi i Region Jönköpings län flera olika chefsutbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsförordnande, tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef på akutkliniken är du en del i ledningsgruppen. Du ansvarar, i ett samledarskap, för kvalitets- och utvecklingsarbete. I detta delar ni ansvar för rekrytering, medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal liksom för arbetsmiljö, ekonomi, miljö- och kvalitetsresultat.
I uppdraget ingår ansvar för verksamhetsområdet som helhet. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i chefskapet, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning. Du verkar även för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen.

Som ett stöd i chefskapet finns stabsfunktioner för ekonomi och HR.

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss har du god förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Arbetet innehåller kontinuerliga uppföljningar inom olika områden, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och ett gott sinne för planering. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller lugnet i stressiga situationer.

Detta värderar vi högt
På akutkliniken arbetar vi i team och får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar och varje individ är unik. Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande. Både chefer och medarbetare på akutkliniken arbetar för att skapa engagemang och gemensamt strävar ni efter att uppnå verksamhetens mål och att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Johan Björk, 010-242 26 85, johan.bjork@rjl.se Verksamhetsutvecklare Therese Gustavsson, 010-242 26 55 therese.gustafsson@rjl.se

Under datumen 1/10-8/10 finns Wilhelm Alstermark (wilhelm.alstermark@rjl.se, 0703-225191) tillgänglig för att svara på dina frågor då Johan och Therese ej är tillgängliga.

Sista ansökningsdag är 24 oktober 2021.

Förstaintervjuer är planerade att hållas 20211101 och 20211103 under förmiddagarna.
I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av personlighets- och kapacitetstest som komplement.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Bli en av oss!


På akutkliniken i Jönköping arbetar cirka 160 sjuksköterskor och undersköterskor, men även andra yrkesgrupper så som läkare, vårdadministratörer, servicepersonal.
Vi tar hand om, diagnosticerar och behandlar patienter vid akut sjukdom och olycksfall.

Till oss kommer personer som har besvär med hjärtat eller andningen, personer som har fått en stroke, en svår infektion, svår buksmärta eller råkat ut för en trafikolycka. Därför är det viktigt att vi har medarbetare med många olika specialiteter. Vi behöver också vara uppdaterade på förändrade behandlingsriktlinjer inom de olika specialiteterna.

På akutmottagningen bedömer vi patientens behov av vård, prioriterar och behandlar många olika sjukdomstillstånd. Våra medarbetare på akutvårdsavdelningen vårdar patienter som är i behov av mer utförlig utredning och observation.
Här finns en övervakningsenhet för svårt sjuka patienter som är i behov av ständig observation.

Läs gärna mer om akutkliniken som arbetsplats här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Ansök nu

Vårdenhetschef Operation

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 16
Operations- och Intensivvårdskliniken Ryhov

Vill du arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med att leda utvecklingen framåt? Är du en person med goda ledaregenskaper?

Två nya vårdenhetschefer är på plats och nu fattas det sista pusselbiten för att teamet ska vara fullständig.
Du och dina två chefskollegor kommer att utgöra förstalinjens ledning för operations inneliggandeenhet, med utveckling, god arbetsmiljö och ständiga förbättringar i fokus.


Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och påverka, kontinuerligt utveckla dig själv och andra. Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsförordnande, tillträde enligt överenskommelse. Att ha vårdbakgrund och erfarenhet av arbete i denna miljö är så klart en fördel, men det är inte en nödvändighet. Riktigt bra ledaregenskaper och förmåga till samarbete är ännu viktigare. Vi ser därför gärna att du har tidigare ledarskapserfarenhet samt utbildning inom ledarskap.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och professionell utveckling. OP/IVA-kliniken har medarbetare med hög kompetens och vilja av att vara med och utveckla. Målet är att tillsammans ge den bästa möjliga operations- och intensivvården med patienten i fokus. I din roll som chef ska du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger din en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer ansvara för ledning, planering, utveckling och uppföljning av verksamheten på operationscentralens inneliggande sida där tung och akut kirurgi utförs.Tillsammans med dina två vårdenhetschefskollegor på inneliggandeenheten leder du verksamheten. Du har övergripande ansvaret av den dagliga driften som leds av koordinatorer. Du har ett medarbetaransvar och verkar för ett välfungerande samarbete med andra delar av kliniken samt opererande kliniker. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi.I ansvaret ingår också utvecklings- och lönesamtal samt att arbetsplatsträffar genomförs Du ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt författningar, lagar och avtal, följer även de policy- och måldokument som gäller för regionen och kliniken. Tillsammans med medicinsk ledningsansvarig läkare på operation arbetar du för en patientsäker, kostnadseffektiv vård med gott patientflöde. Som vårdenhetschef ingår du i klinikens ledningsgrupp. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen.

För att du ska trivas hos oss
Du som vårdenhetschef för operation kommer ansvara för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Vi ser att vissa personliga egenskaper är till fördel i denna tjänst, så som att du har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Att du har förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Arbetet innehåller kontinuerliga uppföljningar inom olika områden, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och ett gott sinne för planering. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov.

Så här gör du om du är intresserad
Då är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Magnus Trofast, tfn: 010-242 93 03 Sista ansökningsdag är den 10 oktober. Intervjuer kommer ske löpande
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag
Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets största kliniker med cirka 350 medarbetare inom intensivvård, operationssjukvård, dagkirurgisk verksamhet, sterilteknisk verksamhet, och en administrativ enhet. Ambitionen är att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Klinikens verksamhetsidé är: En klinik i världsklass

Ansök nu

Biträdande vårdenhetschef, vikariat

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 17
Kirurgavdelning A och B, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till kirurgkliniken på Länssjukhuset Ryhov!
Vi förstärker under en period upp vår chefsorganisation på våra vårdavdelningar, en spännande och utvecklande möjlighet. Kom och arbeta hos oss!

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta som biträdande vårdenhetschef på kirurgavdelning A och B. Du har en relevant utbildning och har ett intresse av ledarskapsfrågor. Tidigare erfarenhet inom personalfrågor, arbetsmiljö och patientsäkerhet är meriterande.

Vi erbjuder dig
Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Som biträdande vårdenhetschef får du en utvecklande tjänst med möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor på avdelningarna! Tjänsten är ett heltidsvikariat under ett år med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som biträdande vårdenhetschef har du som huvuduppgift att bistå vårdenhetscheferna på avdelningarna i ledning, planering och samordning av det personaladministrativa arbetet. I arbetsuppgifterna ingår administration i personalhanteringssystemet Heroma, bemanningsplanering, avvikelsehantering, vårdutveckling samt mentorskap för nyutbildad personal. Du stödjer vårdenhetscheferna på båda avdelningarna i frågor som uppstår och får på så sätt en bra inblick i vår klinik!

För att du ska trivas hos oss
I din roll har du kraft att driva utvecklingsarbetet hos oss och visar initiativförmåga, samarbetar bra med andra och har god planeringsförmåga. Att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt samt vara flexibel är egenskaper som är viktiga. Vidare är du lyhörd, tydlig i dina budskap och har en god kommunikativ förmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Elisabeth Sjödelius, tfn: 010-242 13 90, elisabeth.sjodelius@rjl.se eller vårdenhetschef Wiktoria Edvinsson, tfn: 010-242 13 10, wiktoria.edvinsson@rjl.se för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2021. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Bli en av oss!


Kirurgkliniken, enhet Jönköping är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. I Jönköping finns två vårdavdelningar, kirurgen A och B, en kirurgmottagning, en skopienhet samt en bröstmottagning. Kliniken består av fem kirurgiska team: akut, övre gastro, nedre gastro, kärl samt bröst/endokrin. De flesta team har omvårdnadsutvecklare som gemensamt med ansvarig teamläkare arbetar med att utveckla vårdrutiner och upprätthålla kompetensen på avdelningen.
Kirurgkliniken i Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/) är sedan 2017 en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård.

Ansök nu

Enhetschef/ verksamhetsutvecklare

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 3
Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Nu har vi en ny spännande tjänst som enhetschef/ verksamhetsutvecklare! Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ledande positioner med personalansvar. Dokumenterad erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande. Vi ser också positivt på ifall du har erfarenhet från rehabiliteringsområdet. Då resor förekommer i tjänsten är körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stora möjligheter att utvecklas. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder inom Region Jönköpings län chefsprogram både för nya chefer och erfarna chefer, exempelvis mentorprogram och handledning. Allt för att du på bästa sätt ska få de verktyg du behöver för att utveckla verksamheten.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du är närmsta chef för sju medarbetare i klinikens dagrehabverksamheten i Värnamo med ansvar för personal och verksamheten. Teamet är tvärprofessionellt och består av arbetsterapeuter, fysioterapeut/sjukgymnast, rehabiliteringsinstruktör, undersköterska och vårdadministratör. Du förväntas vara på plats i Värnamo minst en dag i veckan.

I rollen som verksamhetsutvecklare ska du tillsammans med verksamhetschefen svara för planering, ledning, utveckling och uppföljning av klinikens verksamhet. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Du ansvarar för kvalitetsarbetet på kliniken samt koordinerar processteamens utvecklingsarbete. Du ansvarar även för patientsäkerhetsarbetet och kommer att representera kliniken i de nätverk som omfattar vård- och verksamhetsutveckling samt patientsäkerhetsfrågor.

Du har förmåga att leda/coacha förbättringsarbeten inom områden såsom digitalisering, dokumentation med mera.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker en stabil ledare som genom att motivera, skapa engagemang och delaktighet når verksamhetens mål. Du har ett genuint intresse för arbetet, är tydlig och kommunikativ. Du arbetar strukturerat och ser möjligheter i förändringar. Som person är du bra på att arbeta tillsammans med andra med förmåga att se saker ur olika perspektiv. Ditt ledarskap är engagerat och utgår från patientens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Malin Hegen, 010-242 26 01. Sista ansökningsdag är den 26 september 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Rehabiliteringsmedicinska kliniken är en regionövergripande verksamhet. I Jönköping bedrivs rehabilitering för patienter som är i behov av heldygnsrehabilitering alternativt dagrehabilitering. I Värnamo och Nässjö finns dagrehabilitering, och i Nässjö dessutom försäkringsmedicinsk verksamhet. Organisatoriskt tillhör rehabiliteringsmedicinska kliniken verksamhetsområde Psykiatri, rehabilitering och diagnostik i Region Jönköpings län. Läs mer om vår verksamhet här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringsmedicinska-kliniken-som-arbetsplats/)

Kliniken har sedan 2006 ackrediterats utifrån den amerikanska organisationen CARF, vilket innebär att kliniken kontinuerligt kvalitetsgranskas. Kliniken strävar hela tiden efter att ligga i framkant, hålla en hög kvalitet och aktivt förbättra verksamheten. Utveckling sker tvärprofessionellt och i samverkan med andra såsom primärvård, kommun, patienter, närstående och patientföreningar.

Kliniken har ett brett nationellt nätverk och en aktiv samverkan sker fortlöpande inom Sydöstra sjukvårdsregionen.

Ansök nu

Läkarchef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 6
Operations- och Intensivvårdskliniken Ryhov

Vi söker

Operations och intensivvårdskliniken söker en läkarchef som vill fortsätta att utveckla kliniken tillsammans med medarbetarna på Länssjukhuset Ryhov. Du som är intresserad av både kliniskt arbete och ledningsarbete kan som läkarchef kombinera dessa delar i en och samma tjänst.
Läkarchefen är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp vilket ger dig möjlighet att lyfta blicken och bli delaktig i hela klinikens verksamhet, resultat och utveckling. Tjänsten är ett förordnande under tre år med en tillsvidareanställning i din grundprofession.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst med stora möjligheter att påverka och utvecklas i din profession – både som läkare och som chef på en stimulerande arbetsplats med många kontaktytor och omväxlande arbete
Region Jönköpings län erbjuder ledarskapsutbildning samt kompetensutvecklingsinsatser utifrån dina tidigare erfarenheter och behov – oavsett om du är i början av din bana som chef eller om du är rutinerad i rollen.
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som läkarchef för specialist- och överläkare , ST- och underläkare har du personalansvar och leder arbetet för medarbetarna i samarbete med schemaläggare, vårdenhetschefer och verksamhetschef. Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö för läkargruppen, vilket innebär bland annat ansvar för bemanning, rekrytering, lönesättning, medarbetarsamtal, arbetsmiljö samt personalbudget.
Du är direkt underställd verksamhetschefen och är en del av operations- och intensivvårds klinikens ledningsgrupp , vilket innebär att du är engagerad i hela verksamhetens resultat och utveckling. Du förväntas ta en aktiv del i hela klinikens fortsatta utveckling.


För att du ska trivas hos oss

Som person är du lösningsorienterad och intresserad av att driva verksamhetsutveckling så att patientarbetet utvecklas ytterligare och ger goda resultat. Vi har ett nära samarbete inom kliniken men även med andra verksamheter, så du behöver ha en god kommunikativ förmåga. Ditt ledarskap kännetecknas av öppenhet och dialog, vilket skapar bra förutsättningar för goda arbetsmiljöförhållanden. Du visar gott omdöme, är tydlig och har lätt för att fatta beslut.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tidigare ledarerfarenhet samt chefsutbildning är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor angående tjänste kontakta gärna verksamhetschefen Magnus Trofast,
tfn: 010-242 93 03
Vi ser fram emot din ansökan och önskar den senast den 26 september 2021.
Vid rekrytering av chefer och specialister använder Region Jönköpings län tester som en del av rekryteringsprocessen.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!
Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets största kliniker med cirka 350 medarbetare inom intensivvård, operationssjukvård, dagkirurgisk verksamhet, sterilteknisk verksamhet, och en administrativ enhet. Ambitionen är att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Klinikens verksamhetsidé är: En klinik i världsklass

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 18
Bra Liv Kungshälsan Vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka?


Vi söker
Vi på Bra Liv Kungshälsan vårdcentral söker nu en vårdenhetschef till en tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som har en hälso- och sjukvårdsutbildning, som sjuksköterska eller distriktssköterska med god strukturell och organisatorisk förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet inom primärvård men det är inte ett krav. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika professioner. Arbetet är omväxlande och i högt tempo, därför är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån medarbetare, patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt och därför värdesätter vid dig som värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. Du får en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet, individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Dina arbetsuppgifter är bland annat att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, enhetschef för administration samt medicinskt ledningsansvarig. I arbetet tillsammans med ledningsgruppen ingår bland annat att tillsammans arbeta med utvecklingsfrågor för hela vårdcentralen. Kliniskt arbete förekommer i rollen, omfattning enligt överenskommelse även kvälls-och helgpass på närakuten.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Vi ser att du är trygg i din roll som ledare och är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.


Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt prestationsorienterad där du styrs av verksamhetens mål i dina prioriteringar, planering och agerande. Vidare är du relationsskapande och har fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Våra värderingar är omtanke, helhet och kvalitet.


Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 8 september 2021. Har du frågor eller vill veta mer, så är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Sara Nyman tfn 010-242 35 09. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kungshälsans vårdcentral har lång erfarenhet av att bedriva primärvård med kvalitet! Kungshälsans vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår tydliga målsättning är "en bättre hälsa för alla". I vår verksamhet finner du hela den stimulerande bredden inom primärvårdens uppdrag. Vi är också väldigt stolta över vår välfungerade och uppskattade rehab-enhet som servar flera vårdcentraler i området. Vårdcentralen har ca 10 250 listade patienter och 50 medarbetare i blandade åldrar inom olika professioner som tillsammans arbetar för att ge vård med omtanke, helhet och kvalitet. Vi värnar trivsel, delaktighet och god arbetsmiljö där vi är lyhörda för medarbetarnas önskemål och påverkansmöjligheter. Såväl chefer som medarbetare arbetar aktivt för god stämning och trivsel. Vi har roligt på arbetet och värnar kring balansen mellan arbete och fritid! Vår vårdcentral är en stabil verksamhet med hög kompetens inom professionerna och en stor arbetsgemenskap bland medarbetarna inom yrkeskategorierna. På vår vårdcentral har vi i upptagningsområdet en god mångfald i kultur och åldrar. Vi känner våra invånare väl och detta bidrar till att patientkontakterna är trygga och etablerade. Vi finns i centrala Huskvarna i fina lokaler som vi är stolta över.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 2
Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, neonantalavdelningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Tycker du att det är stimulerande att jobba i en akutverksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare på barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping? Då har vi arbetsplatsen för dig! Välkommen att söka tjänst som en av två vårdenhetschefer för neonatalavdelningen.

Vi söker
Du är legitimerad sjuksköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av akutsjukvård, men framförallt ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Du får ett treårigt förordnande som vårdenhetschef med möjlighet till förlängning av chefsförordnandet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett delat ledarskap med nuvarande vårdenhetschef på vår välfungerande neonatalvårdsenhet. Tillsammans leder ni en grupp om ca 70 medarbetare. Vi ser att ett delat ledarskap skapar en bättre arbetssituation och ger goda förutsättningar för att vara chef under en längre tid. Det ger också möjligheter till att effektivisera och utveckla verksamheten med ett större fokus på strategifrågor. På barn- och ungdomsmedicinska kliniken arbetar vi tillsammans aktivt och kontinuerligt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet.

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter samt goda möjligheter att bygga på dina kunskaper via våra internutbildningar för chefer.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Tillsammans med din chefskollega arbetar ni i team och ansvarar tillsammans för kvalitets- och utvecklingsarbetet. Ni har ett gemensamt ansvar för personalrekrytering, medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal liksom för arbetsmiljö, ekonomi, miljö- och kvalitetsresultat. En viktig del i chefsrollen är att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus.

Till ditt stöd finns ytterligare nära samarbete med klinikens övriga chefer samt verksamhetschef. Du ingår i klinikens ledningsgrupp vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du en person med stort intresse av samarbete och samverkan. Du utmanas av snabba förändringar och är öppen för framtidens nya arbetssätt och lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barn och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Maria Ekelund, tfn 010 242 22 10.

Sista ansökningsdag är den 6 september 2021.
I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement.
Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Som medarbetare på barn- och ungdomsmedicinska kliniken får du arbeta med barn och familjer på en klinik som är ett sjukhus i sjukhuset. Det innebär att vi vårdar barn och ungdomar med alla typer av sjukdomar. Det är ett omväxlande arbete med möjlighet till både bredd och djup. I undersökningar anger våra medarbetare i hög grad att de trivs. Barnkliniken har omkring 190 medarbetare inom yrkeskategorierna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och pedagoger.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med ungefär 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se (http://www.rjl.se) kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Biträdande vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 22
Psykiatriska kliniken, psykiatrisk heldygnsvård, Avdelning H, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vill du vara med och forma framtidens psykiatri? Vi söker nu biträdande vårdenhetschef som vill vara med och arbeta för en slutenvård i framkant. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet av psykiatrisk vård. Har du tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning ses detta som positivt. Om du inte har chefsutbildning ser vi gärna att de är något som du är intresserad av att gå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande som följer vårdenhetschefen. Arbetstider enligt rullande schema, dag, kväll och helg. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande uppdrag med goda påverkansmöjligheter. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av samarbete både internt och externt. Vidare erbjuder vi goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetsplatsen genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Här kan du läsa om vilka förmåner du har som anställd inom Region Jönköpings län. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Avd H – Är en slutenvårdsavdelning med 15 vårdplatser som tar emot patienter från 18 år och uppåt med varierad psykiatrisk problematik. Det finns en plats avsedd för självvald inläggning. Hos oss har patienterna tillgång till bl.a. stödjande samtal, läkemedelsbehandling, ECT-behandling, NADA och taktil massage. Vi samarbetar med flera andra aktörer på Ryhov, där sjukhuskyrkan är en del och vi erbjuder existentiella samtalsgrupper på avdelningen. I teamet finns läkare, sjuksköterskor, skötare och peer support.

I ditt uppdrag som biträdande vårdenhetschef utför du uppdrag tillsammans med- och delegerat av vårdenhetschef utifrån lagar, författningar och avtal, samt att policy och måldokument från region och klinikledning följs. Du är insatt i personalplaneringssystem (Heroma), faktura och beställningssystemet (Raindance) ev. prestationsattestant och i avvikelsehantering (Synergi).

En viktig del i dina arbetsuppgifter är verksamhetsutveckling där medarbetarnas kunskap och erfarenhet är självklara komponenter. I tjänsten ingår även personalplanering och planering av enhetens utbildningsinsatser samt att vara en del av det kliniska avdelningsarbetet. Vid tillfällen då vårdenhetschefen är frånvarande går du in som ersättare.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tänker vi att du har god samarbets- och organisationsförmåga och är bra på att skapa delaktighet och tillvarata medarbetarnas kunskaper och erfarenheter. Du är lyhörd för nya idéer och har erfarenhet av förändringsarbete, har ett högt mått av flexibilitet och förmågan att skapa ett tillitsfullt arbetsklimat, även när uppdragen förändras.

Du är prestigelös vilket innebär att du eftersträvar att skapa ett klimat som präglas av delaktighet. Du är uthållig och kreativ och vågar misslyckas, börja om och prova nytt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Emma Skjöldebrand, 010-242 33 23. Under perioden för Emmas semester v.30 t.o.m. v.33 är Rebecca Berg tillgänglig, 010-242 30 12.

Sista ansökningsdag är 2021-08-31

Preliminära intervjutillfällen,
2021-09-07 kl. 13:00-14:30
2021-09-07 kl. 15:00-16:30
2021-09-10 kl. 09:00-10:30
2021-09-10 kl. 11:00-12:30

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins årliga sjukhusrankning.

Psykiatriska kliniken i Jönköping är en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har fem öppenvårdsmottagningar och sex vårdavdelningar samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt.

Psykiatriska slutenvården arbetar i team för patienter som är i behov av psykiatrisk specialistkompetens.

Vi består av två psykiatriska heldygnsvårdsavdelningar, beroendevård, rättspsykiatrisk vård och psykiatrisk intensivvård. Inom slutenvården gör vi bedömningar, utredningar, ger behandlingar och rehabiliteringsinsatser i samarbete med den psykiatriska öppenvården.

Mer information om Psykiatriska kliniken som arbetsplats finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 14
Intensivvårdsavdelningen Jönköping

Vi söker
Vi söker nu ytterligare en vårdenhetschef till IVA för att leda intensivvården framåt. Vi söker dig som vill vara med och påverka, kontinuerligt utveckla dig själv och andra. Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsförordnande, tillträde enligt överenskommelse. Att ha vårdbakgrund och erfarenhet av arbete i denna miljö är så klart en fördel, men det är inte en nödvändighet. Riktigt bra ledaregenskaper och förmåga till samarbete är ännu viktigare, vi ser därför gärna att du har tidigare ledarskapserfarenhet samt utbildning inom ledarskap.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och professionell utveckling. OP/IVA-kliniken har medarbetare med hög kompetens och vilja av att vara med och utveckla. Målet är att tillsammans ge den bästa möjliga operations- och intensivvården med patienten i fokus I din roll som chef ska du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger din en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer vara en av tre vårdenhetschefer på Intensivvårdsenheten som gemensamt ansvarar för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Det är viktigt att finnas som stöttning för personalen och vara en länk till ledningen. Avdelningsmässigt är ansvaret fördelat att två vårdenhetschefer har huvudansvar för Intensivvården och en för uppvakningsavdelningen. I ansvaret ingår också medarbetar- och lönesamtal samt arbetsplatsträffar. Som vårdenhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i klinikens ledningsgrupp tillsammans med de andra vårdenhetscheferna på Operations- och intensivvårdskliniken. I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom Regionen. Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi.

För att du ska trivas hos oss
Vi lägger stor vikt vid ett tydligt och engagerat chefs- och ledarskap. Vi vill att du har drivkraft och vilja av att utveckla och få andra att utvecklas tillsammans med dig! Det är viktigt för oss att du är trygg och stabil både som person och i ditt ledarskap. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta, både på avdelningen och med de andra cheferna på kliniken, och är bra på att kommunicera. Du har förmåga att se till helheten, kan prioritera och ta snabba beslut. Du har en positiv attityd och känner stort engagemang för arbetsmiljöfrågor. Du har alltid verksamhetens mål och vision som riktlinje i ditt ledarskap.

Detta värderar vi högt
Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov. Vi värderar högt våra engagerade och delaktiga medarbetare, som aktivt är med och utvecklar vår verksamhet.

Så här gör du om du är intresserad
Då är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Magnus Trofast, tfn: 010-242 93 03, eller biträdande verksamhetschef Sofia Johansson 010- 242 13 63. Sista ansökningsdag är den 18:e juli.
Intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets största kliniker med cirka 350 medarbetare inom intensivvård, operationssjukvård, dagkirurgisk verksamhet, sterilteknisk verksamhet, och en administrativ enhet. Ambitionen är att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Klinikens verksamhetsidé är: En klinik i världsklass

Ansök nu

Biträdande enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 18
Hälso- och sjukvårdsfunktionen, Socialförvaltningen

Vill du vara med och leda och utveckla en verksamhet och ett team framåt? Drivs du av att få arbeta med förbättringar? Just nu söker hälso- och sjukvårdsfunktionen dig som söker efter nya utmaningar och som önskar arbeta med ledarskapsfrågor och personalutveckling!

Ditt nya jobb
Som biträdande enhetschef kommer du tillsammans med enhetschef leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du har en operativ ledarroll och är ett stöd för enhetschefen i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten. I din roll ingår även samverkan med interna och externa parter. Vid behov omfördelar du personalresurser och löser bemanningsfrågor. Tjänsten kan även innebära viss del kliniskt arbete.

Hälso- och sjukvårdsfunktionen leds av funktionschef, områdeschefer, enhetschefer och biträdande enhetschefer. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare fördelade på 11 hälso- och sjukvårdsteam och ett hemteam. Vi arbetar med planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser, insatserna handlar om vård, omvårdnad, rehabilitering, habilitering och palliativ vård. Arbetet utförs i den enskildes hem oavsett boendeform.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett kompetent och tvärprofessionellt team bestående av arbetsterapeuter, enhetschefer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, rehabassistenter, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor samt undersköterskor vars fokus ligger på att ge våra medborgare den bästa hälso- och sjukvården. Som biträdande enhetschef kommer du ha goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling och kommer aktivt att arbeta med olika förbättringsarbeten. Du kommer ingå i den biträdande enhetsgruppen där ni tillsammans driver olika projekt.

Andra förmåner inkluderar flexibel arbetstid, kortare arbetstid juni till augusti, rabatt på träningskort och länstrafikens årskort, förmånscykel och gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar. Du får betald semester från första anställningsåret och möjlighet till semesterväxling. Som anställd hos oss ges du även goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Din kompetens
Vi söker dig som tillsammans med enhetschef vill vara med och driva och utveckla verksamheten. Du är legitimerad arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska/specialistsjuksköterska eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef.

Du är en stabil person som har lätt för att anpassa ditt förhållningsätt och synsätt utifrån vad situationen kräver. Du tycker om att ta egna initiativ och kommer ofta med nya idéer som du omsätter i praktiken. Du har ett holistiskt synsätt och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du ser värdet i att vara nära medarbetarna i deras vardag och tror på delaktighet och gott samarbete som grundläggande för en fungerande arbetsgrupp. Vidare har du lätt för att kommunicera på en tydligt och effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med arbetstid förlagd till dagtid.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Maria Arvidsson, biträdande enhetschef HS team 5,
036-102866, maria.arvidsson2@jonkoping.se
Britta Landin, enhetschef HS team 5, 036-107593, britta.landin1@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som biträdande enhetschef! Jönköpings kommun - Jönköpings kommun (jonkoping.se) (https://www.jonkoping.se/)


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 14
Akutkliniken, Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker dig som i ett samledarskap vill arbeta i en dynamisk verksamhet och vara med och leda utvecklingen framåt.
Har du ett starkt ledarskap med fokus god arbetsmiljö och ständig utveckling har vi tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och påverka, kontinuerligt utveckla dig själv och andra. I rollen som chef är du duktig på att samarbeta och skapar goda relationer. Du har en god förmåga till kommunikation både internt och externt i verksamheten. Du är trygg i chefs- och arbetsgivarrollen och har en god självkännedom. Att utveckla är din drivkraft.
Att ha vårdbakgrund och erfarenhet av arbete i denna miljö är så klart en fördel, men det är inte en nödvändighet. Riktigt bra ledaregenskaper och förmåga till samarbete är ännu viktigare. Vi ser därför gärna att du har tidigare ledarskapserfarenhet samt utbildning inom ledarskap.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och professionell utveckling. Akutkliniken har medarbetare med hög kompetens och vilja att delta i utvecklingsarbete. I din roll som chef förväntas du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.
I din roll som vårdenhetschef kommer du att arbeta utifrån ett delat ledarskap. Vi är övertygade om att detta skapar goda förutsättningar för att vara chef. Det ger också möjlighet till effektivisering och utveckling av verksamheten där ett större fokus läggs på strategifrågor.
För att du skall känna dig trygg samt utvecklas i din roll som chef erbjuder vi i Region Jönköpings län flera olika chefsutbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsförordnande, tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef på akutkliniken ingår du i akutklinikens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschefen. Vårdenhetscheferna arbetar i team och ansvarar tillsammans för kvalitets- och utvecklingsarbete. Tillsammans har ni ett gemensamt ansvar för rekrytering, medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal liksom för arbetsmiljö, ekonomi, miljö- och kvalitetsresultat.
I uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen.

Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i chefskapet, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning. Som ett stöd i chefskapet finns stabsfunktioner för ekonomi och HR.

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss har du god förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål.
Arbetet innehåller kontinuerliga uppföljningar inom olika områden, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och ett gott sinne för planering. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete, du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller lugnet i stressiga situationer.

För dig är chefsuppdraget en möjlighet att utvecklas och utmanas. Du vill vara en del i att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbete med dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare samt har ett stort förtroende för deras kunskaper och förmågor att lösa de uppgifter som de ställs inför.

Detta värderar vi högt
På akutkliniken arbetar vi i team och får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar och varje individ är unik.
Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande.
Både chefer och medarbetare på akutkliniken arbetar för att skapa engagemang och gemensamt strävar ni efter att uppnå verksamhetens mål och att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare.

Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och uppmuntrar våra medarbetare att kontinuerligt utveckla sin kompetens inom akutsjukvård. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Johan Björk, 010-242 26 85, johan.bjork@rjl.se
Verksamhetsutvecklare Therese Gustavsson, 010-242 26 55 therese.gustafsson@rjl.se

Sista ansökningsdag är 2021-06-27

Vi kommer att tillsätta flera tjänster och gör därför urval, intervjuer och tillsättning löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!


På akutkliniken i Jönköping arbetar cirka 160 sjuksköterskor och undersköterskor, men även andra yrkesgrupper så som läkare, vårdadministratörer, servicepersonal.

Vi tar hand om, diagnosticerar och behandlar patienter vid akut sjukdom och olycksfall. Till oss kommer personer som har besvär med hjärtat eller andningen, personer som har fått en stroke, en svår infektion, svår buksmärta eller råkat ut för en trafikolycka. Därför är det viktigt att vi har medarbetare med många olika specialiteter. Vi behöver också vara uppdaterade på förändrade behandlingsriktlinjer inom de olika specialiteterna.

På akutmottagningen bedömer vi patientens behov av vård, prioriterar och behandlar många olika sjukdomstillstånd.
Våra medarbetare på akutvårdsavdelningen vårdar patienter som är i behov av mer utförlig utredning och observation. Här finns en övervakningsenhet för svårt sjuka patienter som är i behov av ständig observation.

Läs gärna mer om akutkliniken som arbetsplats här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 28
Dialysenheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov söker nu en vårdenhetschef till Medicinsk vårdenhet F, dvs. sjukhusets dialysverksamhet. Vi har ett gott arbetsklimat där vi värnar om teamarbete och vi arbetar aktivt mot en mer personcentrerad vård. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ledarskapserfarenhet samt har ett genuint intresse av arbetsmiljö, patientsäkerhet och medarbetarperspektivet. Som vårdenhetschef kommer du att ansvara för ledning, planering och utveckling av dialysverksamheten. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. I den dagliga styrningen samverkar du med klinikens övriga chefer. På enheten finns även en biträdande vårdenhetschef som även jobbar kliniskt.
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med akutsjukvård/dialysvård och som har tidigare chefserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare utbildningserfarenheter och har en vilja att arbeta aktivt med internutbildning och har ambitionen att stödja dina medarbetare till fortsatt kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid inom din grundprofession. Förordnande som vårdenhetschef är tidsbegränsat och löper under fyra år med stora möjligheter till förlängning av chefsförordnandet. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi erbjuder dig att arbeta i en dynamisk verksamhet och tillsammans med övriga chefer vara med och leda klinikens utveckling framåt. Medicinkliniken har en stark positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter.
Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalaktiviteter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter. Möjlighet finns att hyra elcykel förmånligt via anställningen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetschefen och övriga vårdenhetschefer på kliniken samt biträdande vårdenhetschef inom sektionen. I dina uppgifter ingår personal- och kompetensförsörjning, administration i personalsystemet Heroma, patientsäkerhetsfrågor, ledarutveckling samt arbetsmiljö- och ekonomiansvar. Kvalitets- och utvecklingsarbete är naturliga delar i verksamheten. Du ingår i klinikens ledningsgrupp vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet samt lojalitet i uppdraget som chef i förstalinjen.

För att du ska trivas hos oss
Ditt ledarskap är tydligt och engagerat och du skapar delaktighet hos dina medarbetare. Du skapar förutsättningar och tar tillvara medarbetarnas olikheter, erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. Du har förmågan att se hur verksamheten påverkas på både lång och på kort sikt och anpassar ditt arbete och beslut efter det. Som person är du kommunikativ och bra på att arbeta tillsammans med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på kvalitet. Du har god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som till arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har du frågor kring tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Eva-Lena Enell, 010-242 63 44, eva-lena.enell@rjl.se eller biträdande verksamhetschef Anette Elmquist, 010-242 33 37, anette.elmquist@rjl.se.
Sista ansökningsdag är den 13 juni 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement i rekryteringsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största somatiska klinik med cirka 350 anställda och är indelad i nio sektioner med olika specialistinriktningar, en del med länsuppdrag. Medicinkliniken har en stark positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter.
Dialysenheten består idag av totalt 26 behandlingsplatser. Dessa är jämnt fördelade på den assisterade enheten och självdialysen. På den assisterade dialysen genomförs dialysbehandlingar både för akut- och kroniskt sjuka patienter. Patienterna får själva vara delaktiga i den mån hen önskar.
På självdialysen är det fokus på att personer som är i behov av dialys ska sköta så stor del av behandlingen som möjligt själva. Där finns möjlighet för en person med njursvikt att välja bloddialys eller peritonealdialys. Karaktären på arbetet för sjuksköterskan är att vara stödjande och coachande.
Totalt är det cirka 30 sjuksköterskor och undersköterskor anställda på sektionen, som man är ansvariga för som vårdenhetschef. Nu planeras framtidens verksamhet och inflyttning till nya hus D1 som innebär att det totalt kommer vara 33 behandlingsplatser. Självdialysen med 13 behandlingsplatser och ass-HD med 20 behandlingsplatser med flexibel funktion mellan behandlingsplatserna. Inflyttning planeras ske under hösten 2021.

Ansök nu

Biträdande vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 27
Infektionskliniken, Jönköping

Välkommen att söka tjänsten som biträdande vårdenhetschef hos oss på Infektionskliniken! Vi värdesätter vårt teamarbete och vår arbetsmiljö som vi vill att du blir en del av.

Vi söker
Vi söker dig som har en utbildning inom hälso- och sjukvård eller ledarskap och vill arbeta som biträdande vårdenhetschef hos oss på Infektionskliniken. Har du tidigare erfarenhet av infektionssjukvård ser vi det som positivt.

Vi erbjuder dig
Som biträdande vårdenhetschef får du en utvecklande tjänst med möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor på kliniken. Vi erbjuder dig introduktion utifrån tidigare erfarenheter. Tjänsten är ett vikariat från och med 1 augusti 2021 till och med 31 december 2021, heltid med möjlighet till förlängning. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som biträdande vårdenhetschef har du som huvuduppgift att bistå vårdenhetschef i ledning, planering och samordning av det personaladministrativa arbetet samt ersätta vårdenhetschef vid frånvaro. I arbetet ingår att i samråd med vårdenhetschef ansvara för personalfrågor som planering av bemanning på kort och lång sikt, schemaläggning och arbete i Heroma. Du håller i introduktion av nyanställda samt säkerställer att rutiner är aktuella och väl kända för samtliga berörda på avdelningen. En viktig del av arbetet utgörs av att stötta undersköterskor och sjuksköterskor i deras dagliga arbete och att tillsammans med vårdenhetschef hålla i möten såsom morgonmöten, Gröna korset och APT. I rollen ingår också att organisera och planera interna utbildningar. Kvalitets- och utvecklingsarbete är naturliga delar i verksamheten och bedrivs i nära samarbete med verksamhetsutvecklare. Vid behov kommer du att arbeta kliniskt i verksamheten. Som biträdande vårdenhetschef ingår du även i klinikens ledningsgrupp.

Det här värderar vi högt
På kliniken värdesätter vi en god arbetsmiljö där samarbete, lyhördhet, öppenhet och delaktighet är viktigt. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda och utveckla vården till den bästa möjliga!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Ann-Charlotte Widegren, tel: 010-242 21 26, ann-charlotte.widegren@rjl.se för frågor om tjänsten. Sök tjänsten senast den 10 juni 2021. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!Infektionskliniken har sin bas i Jönköping och är länets kunskapscentrum för infektionssjukdomar. Kliniken består av en vårdenhet med 27 vårdplatser, en specialistmottagning samt en omfattande konsult- och rådgivningsverksamhet som bedrivs i Eksjö, Jönköping och Värnamo. Kliniken kännetecknas av motiverade medarbetare som arbetar teambaserat och gemensamt verkar för ett gott samarbetsklimat.
Klinikens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.

Kliniken kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan klinikens olika professioner. Många av våra patienter tycker att våra medarbetares främsta styrkor är gott bemötande, god tillgänglighet för frågor och funderingar samt att man som patient känner sig trygg.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 19
Kungshälsan vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka?

Vi söker
Vi på Bra Liv Kungshälsan vårdcentral söker nu en vårdenhetschef till en tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vi söker dig som har en hälso- och sjukvårdsutbildning, som sjuksköterska eller distriktssköterska med god strukturell och organisatorisk förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet inom primärvård men det är inte ett krav. Befattningen är på heltid med tillsvidareanställning i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef.
Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika professioner. Arbetet är omväxlande och i högt tempo, därför är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån medarbetare, patient och situation.
Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt och därför värdesätter vid dig som värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.


Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande jobb där du gör skillnad. Du får en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet, individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal- och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Dina arbetsuppgifter är bland annat att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av verksamhetschef, enhetschef för rehab, enhetschef för administration samt medicinskt ledningsansvarig. I arbetet tillsammans med ledningsgruppen ingår bland annat att tillsammans arbeta med utvecklingsfrågor för hela vårdcentralen. Kliniskt arbete förekommer i rollen, omfattning enligt överenskommelse även kvälls-och helgpass på närakuten.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du tycker att detta är en utmaning och en möjlighet att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Vi ser att du är trygg i din roll som ledare och är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera detta och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Du har uppnått en personlig mognad och du vågar ta beslut och tar sedan ansvar för dem.


Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande samt prestationsorienterad där du styrs av verksamhetens mål i dina prioriteringar, planering och agerande. Vidare är du relationsskapande och har fokus på helheten där du har en överblick över verksamheten och ser alla olika professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Våra värderingar är omtanke, helhet och kvalitet.


Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 16 juni- 2021 Har du frågor eller vill veta mer, så är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Sara Nyman tfn 010-242 35 09 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kungshälsans vårdcentral har lång erfarenhet av att bedriva primärvård med kvalitet! Kungshälsans vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår tydliga målsättning är "en bättre hälsa för alla". I vår verksamhet finner du hela den stimulerande bredden inom primärvårdens uppdrag. Vi är också väldigt stolta över vår välfungerade och uppskattade rehab-enhet som servar flera vårdcentraler i området. Vårdcentralen har ca 10 250 listade patienter och 50 medarbetare i blandade åldrar inom olika professioner som tillsammans arbetar för att ge vård med omtanke, helhet och kvalitet. Vi värnar trivsel, delaktighet och god arbetsmiljö där vi är lyhörda för medarbetarnas önskemål och påverkansmöjligheter. Såväl chefer som medarbetare arbetar aktivt för god stämning och trivsel. Vi har roligt på arbetet och värnar kring balansen mellan arbete och fritid! Vår vårdcentral är en stabil verksamhet med hög kompetens inom professionerna och en stor arbetsgemenskap bland medarbetarna inom yrkeskategorierna. På vår vårdcentral har vi i upptagningsområdet en god mångfald i kultur och åldrar. Vi känner våra invånare väl och detta bidrar till att patientkontakterna är trygga och etablerade. Vi finns i centrala Huskvarna i fina lokaler som vi är stolta över.

Ansök nu

Vårdenhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 29
Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, neonantalavdelningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Tycker du att det är stimulerande att jobba i en akutverksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare på barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping? Då har vi arbetsplatsen för dig! Välkommen att söka tjänst som en av två vårdenhetschefer för neonantalavdelningen.

Vi söker
Du är legitimerad sjuksköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av akutsjukvård, men framförallt ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Du får ett treårigt förordnande som vårdenhetschef med möjlighet till förlängning av chefsförordnandet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett delat ledarskap med nuvarande vårdenhetschef på vår välfungerande neonatalvårdsenhet. Tillsammans leder ni en grupp om ca 70 medarbetare. Vi ser att ett delat ledarskap skapar en bättre arbetssituation och ger goda förutsättningar för att vara chef under en längre tid. Det ger också möjligheter till att effektivisera och utveckla verksamheten med ett större fokus på strategifrågor. På barn- och ungdomsmedicinska kliniken arbetar vi tillsammans aktivt och kontinuerligt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet.

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter samt goda möjligheter att bygga på dina kunskaper via våra internutbildningar för chefer.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Tillsammans med din chefskollega arbetar ni i team och ansvarar tillsammans för kvalitets- och utvecklingsarbetet. Ni har ett gemensamt ansvar för personalrekrytering, medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal liksom för arbetsmiljö, ekonomi, miljö- och kvalitetsresultat. En viktig del i chefsrollen är att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus.

Till ditt stöd finns ytterligare nära samarbete med klinikens övriga chefer samt verksamhetschef. Du ingår i klinikens ledningsgrupp vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss är du en person med stort intresse av samarbete och samverkan. Du utmanas av snabba förändringar och är öppen för framtidens nya arbetssätt och lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barn och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Maria Ekelund, tfn 010 242 22 10.

Sista ansökningsdag är den 3 juni 2021.
I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement.
Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Som medarbetare på barn- och ungdomsmedicinska kliniken får du arbeta med barn och familjer på en klinik som är ett sjukhus i sjukhuset. Det innebär att vi vårdar barn och ungdomar med alla typer av sjukdomar. Det är ett omväxlande arbete med möjlighet till både bredd och djup. I undersökningar anger våra medarbetare i hög grad att de trivs. Barnkliniken har omkring 190 medarbetare inom yrkeskategorierna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och pedagoger.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med ungefär 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se (http://www.rjl.se) kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu