Verksamhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Verksamhetschef sökes till

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 6
Om oss
Care Of You har sedan 2017 bedrivit hemtjänst enligt LOV i Jönköpings kommun. Idag är vi ca 20 medarbetare som ständigt arbetar med att finnas för den som är äldre, sjuk eller funktionshindrad, och vill så länge som möjligt bo kvar i hemmet den älskar. Mänskliga värderingar är vår gemensamma värdegrund som utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi uppnår gott rykte genom att våra kunder upplever en säker och god kvalitet på vården vi levererar.
Nu söker vi en ny verksamhetschef som brinner för äldrefrågor, gillar utmaningar, har ett stort intresse och engagemang att utveckla verksamheten med fokus på kvalitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson på Care Of You och du drivs av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du kommer att ha möjlighet att kombinera det operativa arbetet med ditt strategiska tänkande. Du ser möjligheter och har idéer om hur verksamheten kan utvecklas och växa.
Du tillsammans med verksamhetens samordnare vårdar och utvecklar relationerna med brukare och dess närstående, medarbetare, uppdragsgivare, myndigheter och organisationer.
I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår
Personalansvar
Att rekrytera, utveckla, motivera och behålla de bästa medarbetarna
Utveckling och uppföljning av enhetens kvalitetsledningssystem i enlighet med SOSFS 2011:9.
ArbetsmiljöansvarKvalifikationer
Du som söker ska ha
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska eller jämförbar utbildning.
Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller med personer med funktionsnedsättning.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar).
Ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.Övrigt
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Om du även har extra språkkunskaper så är det meriterande.
Till ansökan bifogas, meritförteckning som visar relevant utbildning och yrkeserfarenhet för verksamheten.
Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.
Tillträde enligt överenskommelse


Lön: Individuell lön enligt överenskommelse


Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
#jobbjustnu

Ansök nu

Verksamhetschef Jönköping

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 15
A-omsorg är ett företag med huvudkontor i Örebro och erbjuder hemtjänst till kunder som bor i kommuner som tillämpar LOV, samt städning till företag och privatpersoner med RUT-avdrag.
Vi finns idag i Örebro, Motala, Skövde, Upplands Väsby, Jönköping, Göteborg och Mölndal.
ARBETSUPPGIFTER:
Som verksamhetschef har du nyckelrollen på enheten och ansvarar för verkställighet av insatser åt kunder enligt HSL och SoL.
I din roll som verksamhetschef ska du leda och organisera det dagliga och långsiktiga arbetet så att uppdraget utförs utifrån ställda krav från uppdragsgivare, lagar och regler. Du kommer vara placerad i Jönköping och ansvara för jönköpingsenheten och eventuellt ytterligare enhet i närområdet.
Dina närmsta medarbetare kommer bestå av omvårdnadspersonal.
I din roll arbetar du operativt med kunden i fokus. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna, som i sin tur kan ge en god kvalitativ service till kunderna. Samverkan med legitimerad personal, myndighetsutövare, uppdragsgivare och andra externa intressenter kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter. Ansvar utanför kontorstid förekommer.
Befattningsinnehavaren kommer ingå i regionchefens ledningsgrupp.
KVALIFIKATIONER:
Socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
Med likvärdig utbildning avses högskoleutbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning. Utbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning ska innehålla, alternativt ha kompletterats med, minst 15 högskolepoäng inom social juridik eller social omsorg för att vara likvärdig utbildning.
Kunskaper i svenska motsvarande lägst gymnasiet eller svenska som andraspråk 3 för att behärska det svenska språket i tal och skrift.
DU ska kunna styrka din utbildning i CV och med kopia på ditt examensbevis eller annan likvärdig handling.
Du har chefserfarenhet, minst 2 år från äldreomsorg, eller kommunal hälso- och sjukvård.
Som verksamhetschef behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du förväntas också vara klar och tydlig i din kommunikation samt ha en god samarbetsförmåga. Du behöver också kunna fatta snabba beslut, prioritera och agera för verksamheten och kundernas bästa. Du är intresserad av digitalisering och tekniska lösningar.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in CV och personligt brev snarast. Rekryteringen kan avslutas tidigare om vi hittar vår nya chef tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Då några av våra uppdragsgivare kräver ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister ber vi dig beställa ett sådant när vi kallar till intervju för att kunna visa upp inför anställning.

Ansök nu

Verksamhetschef, akutkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 25
Akutkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du leda framtidens akutklinik på ett av Sveriges absolut bästa sjukhus? I så fall är det nu du ska ta tag i möjligheten!

Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har flera gånger utsetts av Dagens Medicin till Sveriges bästa mellanstora sjukhus. Navet på detta sjukhus är akutkliniken, som nu söker en ny verksamhetschef. Det innebär att en väl utvald person, men än så länge oklart vem, kommer att få möjlighet att leda och utveckla Region Jönköping läns största akutmottagning och akutvårdsavdelning.

Alla tre akutklinikerna i Region Jönköpings län befinner sig i ett utvecklingsarbete med målet att förbättra akutprocesserna i hela regionen. Som verksamhetschef för akutkliniken i Jönköping har du alla möjligheter att påverka denna utveckling. Vi vågar därför lova att verksamhetschefsuppdraget är både spännande, givande, svårt och roligt. Du har också det övergripande ansvaret för medarbetare, arbetsmiljö och ekonomi. Du genomför ditt uppdrag tillsammans med klinikens ledningsgrupp (med bland annat fem förstalinjenchefer) och de cirka 200 medarbetarna.

Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård, som omfattar sammanlagt 13 kliniker på de tre sjukhusen i Jönköpings län. I ditt uppdrag är du delansvarig för hela verksamhetsområdet, vilket innebär ett nära samarbete med sjukhusets kliniker och de två andra sjukhusen i länet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Utöver detta har du ett verksamhetschefsförordnande på fyra år med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad läkare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i akutsjukvård och av ledarskap med budget- och personalansvar i sjukvården.

Du är van vid att ta initiativ och beslut, du är skicklig på att prioritera och har lätt för att skapa struktur. Du är kommunikativ och du är duktig på att samarbeta och skapa bra relationer. Du kan driva och utveckla verksamheten på ett engagerande sätt och har samtidigt en ekonomisk medvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom resor förekommer i arbetet behöver du ha B-körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheter – till exempel att påverka akutsjukvården i hela Region Jönköpings län, att bli en central person på Länssjukhuset Ryhov och att arbeta med flöden inom sjukhusen och gentemot primärvården.

Den nya verksamhetschefen får stöd och support i form av ett introduktionsprogram som är specifikt för verksamhetschefer inom Medicinsk vård. Stöd och support ges också kontinuerligt av Medicinsk vårds stab, HR-funktion och controllerfunktion. En mentor erbjuds och ordnas om så önskas. Verksamhetschefen har också möjlighet att delta i regionens mycket gedigna chefsutbildningar och nätverk för engagerat ledarskap.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till en mängd förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Akutkliniken består av dels akutmottagningen, dels akutvårdsavdelningen med 34 vårdplatser. I verksamhetschefens ansvar ingår också akutklinikernas vårdadministration, som har en chef och 30 medarbetare fördelade på sjukhusen i Eksjö, Jönköping och Värnamo.

Förutom att arbeta med de utvecklingsområden som nämndes ovan ingår sedvanliga ledningsuppgifter, till exempel ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Verksamhetschefen leder också akutklinikens ledningsgrupp och samverkansgrupp, är medlem/ordförande för akutrådet på Länssjukhuset Ryhov och ingår i verksamhetsområde Medicinsk vårds ledningsgrupp.

På akutkliniken finns behov av förbättringar i närtid kring arbetsmiljö och lokaler. Arbete med handlingsplaner och förbättringar pågår i detta nu. Arbetet kommer troligtvis att behöva fortsätta under en relativt lång tid framöver, och den nya verksamhetschefen blir drivande i det fortsatta arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Tycker du att utmaningen att leda akutkliniken i Jönköping låter spännande och vill du veta mera? Kontakta gärna:

• Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se
• Åsa Johannesson, HR-chef, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 22 maj 2022. Första intervjuomgången är planerad till den 7-8 juni 2022. Välkommen med din ansökan!

Intervjuinbjudningar och andra meddelanden som rör rekryteringen kan komma att skickas till dig via e-post. Vi vill därför be dig att bevaka både din inkorg och din skräppost för att meddelandena säkert ska nå dig.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.


Bli en av oss!
Akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping består av en akutmottagning och en akutvårdsavdelning. Akutmottagningen är länets största med cirka 45 000 besök per år. Akutvårdsavdelningen är länets största vårdavdelning och vårdar cirka 10 000 patienter per år fördelat på 34 vårdplatser. Här finns mer information om akutkliniken: Akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov som arbetsplats, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Jönköping är en naturskön stad som ligger vid Vätterns södra strand. Staden växer snabbt och är en av Sveriges starkaste regioner. Jönköping har ett centrum med högskola med cirka 11 000 studenter, handel och ett stort utbud inom musik och teater. I Jönköping finns möjlighet till en rik och aktiv fritid. Här finns mer information om Jönköping: Officiell besöksguide för JKPG - Jönköping|Huskvarna|Gränna|Visingsö | JKPG.com (https://www.jkpg.com/sv/)

Ansök nu

Regionchef Prima Vård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 8
Prima Vård Mellansverige är en del av vårdkoncernen Prima och organiserar 13 vårdcentraler i mellersta Sverige. Våra vårdcentraler arbetar på uppdrag av de sju Regionerna Värmland, Dalarna, Södermanland, Västra Götaland, Gotland, Kronoberg och Region Jönköping. Prima Vård Mellansveriges ledning och administration har sitt kontor i Lidköping.Regionchef - Region Jönköping

Prima Vård Mellansverige söker en Regionchef till primärvården i Jönköpings län.

Känner du igen dig i Primas värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du en ansvarsfull, driven och prestigelös ledare som brinner för sjukvården? Då ser vi fram emot att lära känna dig i rollen som Regionchef!  

Vad erbjuds du?
Prima Vård är ett av de snabbast växande vårdbolagen i Sverige och som Regionchef kommer du arbeta i en framåtlutad organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Regionchefen är ytterst ansvarig för att leda, styra, utveckla och följa upp verksamheten i ansvarsområdet. Det är av stor vikt att du har förmåga och kompetens att leda genom Verksamhetschefer. Regionchefen rapporterar till VD för Prima Vård Mellansverige och är del av företagets ledningsgrupp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Leda och stödja Verksamhetschefer som driver vårdcentraler respektive primärvårdsrehabiliteringar på uppdrag av Region Jönköping.
- Styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten i regionen för att nå uppsatta mål och främja patientsäkerhet och kostnadseffektivitet
- Löpande följa upp produktions- och verksamhetsmål och vidta åtgärder när avvikelser uppstår
- Delta i budgetarbetet tillsammans med controller och berörda Verksamhetschefer
- Ansvar för rekrytering av chefer och andra nyckelpersoner inom regionen
- Lever upp till Företagets vision och värdegrund och säkerställer att arbetet i regionen bedrivs i enlighet med densamma
- Arbeta med att utveckla ledarskapet i de olika chefsnivåerna
- Arbeta för att tydliggöra och uppnå regionens övergripande mål och ansvara för att de beslut som berör regionen verkställs
- Ansvarar för en god och konstruktiv dialog med beställare och samarbetspartners 

Befattningen innebär frekvent resande mellan Vårdcentralerna inom ansvarsområdet som är placerade i Jönköping, Vetlanda, Tranås och Värnamo.

Vem söker vi?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har en mångårig erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringsarbete och verksamhetsutveckling samt har en väl utvecklad förståelse för hur perspektiven verksamhet, ekonomi och medarbetare samverkar.

Genom ditt ledarskap bidrar du till att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet och som utmärks av ständig utveckling och engagemang. Som person är du driven, prestigelös, strukturerad, empatisk och ansvarstagande gällande både ditt arbete, dina medarbetare och verksamheten.

Du är duktig på att prioritera och korrigera planeringen fortlöpande samt kan ändra fokus efter behov.

Du har en mycket god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer samt att entusiasmera dina medarbetare. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Erfarenhet från hälso- och sjukvård är ett krav där primärvård är starkt meriterande. Du har en relevant akademisk utbildning vilket t.ex. innebär att du kan ha en bakgrund som leg. sjuksköterska, leg. läkare, leg. psykolog eller liknande. Det viktigaste är att du har en god förståelse för organisation, personal, ett utpräglat gott omdöme, en stor vilja och stort engagemang i ditt arbete.

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt beroende på tidigare erfarenhet. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Du är därmed välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:

VD - Johan Sunnemark johan.sunnemark@primavard.nu tel. 076-883 83 05
HR- chef Andreas Edhammer andreas.edhammer@primavard.nu tel. 073-625 37 18Vi ser fram emot din ansökan!

 

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.


Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.


I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.


Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 4
Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker nu en verksamhetschef till ögonkliniken på Länssjukhuset Ryhov. Uppdraget är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden för tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi ser att du som söker har lämplig högskoleutbildning samt arbetserfarenhet inom ögon. Vi förutsätter att du är en erfaren ledare med erfarenhet av att leda komplexa organisationer samt erfarenhet av processledning och processarbeten.
B-körkort är ett krav då resor förekommer inom länet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst där du som verksamhetschef skapar förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god vård och nå uppsatta mål. I och med att ögon har både kvalificerad vård och vårdval har du som chef stora möjligheter utveckla verksamheten. Du leder verksamheten, är intresserad och engagerad. Du är mån om att vara välinformerad om hela klinikens arbete.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. Ditt ledarskap är engagerat och du skapar delaktighet bland dina medarbetare. Du skapar förutsättningar och tar tillvara medarbetarnas olikheter, erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. Du har förmåga att se hur verksamheten påverkas på lång sikt och anpassar ditt arbete och dina beslut efter det.

Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektör och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag förväntas du också ta ansvar för verksamhetsområdet i sin helhet. Som en del av Kirurgisk vårds ledningsgrupp har du ett brett nätverk bestående av andra verksamhetschefer.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du har förmågan att genom strategiskt tänkande och långsiktig stabilitet skapa struktur tillsammans med oss såväl inom kliniken som mellan de verksamma enheterna inom ögonsjukvården. Som person är du relationsskapande och bra på att arbeta tillsammans med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på kvalitet. Du har god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Takac, sjukvårdsdirektör Kirurgisk Vård, 010-242 50 10 eller Susanne Holm, HR-chef Kirurgisk vård, 010-242 19 73.

Sista ansökningsdag är den 24 april 2022. Urval kan komma att ske löpande och intervjuer är planerade att hållas den 27/4- 29/4 och 4/5. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ögonklinikerna inom Region Jönköpings län bedriver ögonsjukvård inom två områden – inom vårdval, där privata aktörer också kan ansöka om att bedriva vård, och inom den kvalificerade vården. Vi har tre ögonmottagningar som utgår från Eksjö, Jönköping och Värnamo. Mottagningarna behandlar olika typer av ögonbesvär som kräver specialistvård och har både planerade och akuta besök samt rådgivning, uppföljning och kirurgisk vård. Tillsammans arbetar vi i länet regionövergripande med processerna i ögonsjukvården och samverkar regionala frågor.


Ögonkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping bedriver ögonsjukvård i två verksamhetsgrenar – öppen specialistsjukvård inom vårdval ögon och kvalificerad ögonsjukvård. Inom den öppna specialistsjukvården behandlar vi de flesta ögonåkommor. Till exempel diabetesscreening i form av ögonbottenfotografering, glaukomkontroller, kataraktkirurgi och akutverksamhet. Inom den kvalificerade ögonsjukvården arbetar vi med patienter med åldersförändringar i gula fläcken, barn och avancerad ögonkirurgi bland annat. De olika professionerna inom kliniken arbetar tillsammans och strävar efter goda medicinska resultat. Medarbetarna deltar med idéer och driver utvecklingen av förbättringsarbetet.

Läs mer om kirurgisk vård och ögonsjukvården här. (https://www.rjl.se/om-oss/om-organisationen/folkhalsa-och-sjukvard/kirurgisk-vard/)

Ansök nu

Verksamhetschef till äldreboendet Linden i Järfälla

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 16
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Linden i Järfälla.

Linden är ett äldreboende som ligger närheten av Jakobsbergs centrum och har 40 lägenheter. Linden har en trevlig planlösning med stora ljusa gemensamhetsutrymmen och balkonger. På baksidan finns en stor grön innergård vilket ger goda möjligheter till trevlig utevistelser.

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du är aldrig ensam som verksamhetschef på A&O är. I regionen finns ett nära kollegialt samarbete.

På central nivå har du tillgång till stödfunktioner med spetskompetens och gedigen erfarenhet inom områdena kvalitet, ekonomi, HR och IT.

Hos oss erbjuds du en utvecklande och ansvarsfull roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete.

Som verksamhetschef är du underställd regionchef, företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du chef och arbetsledare för samtliga medarbetare på enheten. Du är en duktig kommunikatör och bidrar till ett gott arbetsklimat för medarbetare, boende, närstående och kollegor.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheterna - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheterna efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i oförutsedda situationer. Du ska hålla en god struktur och kan driva ditt eget arbete framåt.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för äldreomsorg, att göra skillnad genom det närvarande ledarskapet.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos A&O kontakta:

Regionchef, Liselott Löfgren Mail: liselott.lofgren@ansvarochomsorg.se

Ansök nu

Wasa Vårdcentral söker Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 28
Verksamhetschef
Vi söker DIG till en nyinflyttad privat Vårdcentral i Jönköping med f n drygt 3 000 listade patienter.


Du kanske har erfarenhet som verksamhetschef eller biträdande verksamhetschef på en vårdcentral - men vill pröva något annat. På denna privata vårdcentral finns inte de tvingande regelverk – som återfinns på offentliga vårdcentraler eller i större privata bolag som kräver del i resultatet.


Vårdcentralen är fristående, privatägd och arbetar inom Vårdvalet. Vi har nya anpassade lokaler, mycket bra tillgänglighet, rehab och psykosocial kompetens.
Vi är 20 engagerade medarbetare - sugna på att vidareutveckla bl a särskilda sjuksköterskemottagningar och utvecklingsprojekt. Fast läkarbemanning.
Vårdcentralen har ambitionen att öka antalet listade och personal.


Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård men även tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession. Vi ser gärna att du har tidigare chefs – och ledaruppdrag med dig i bagaget, främst från primärvård. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet med mod och engagemang.
Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Du kommer att ha tillgång till stöd från en mycket erfaren utvecklare och ledare från primärvården och du har en engagerad medicinskt ansvarig läkare intill dig -om du inte själv är läkare
Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan.


För ytterligare upplysningar kontakta;
Adam Miakhil
affärsutvecklare, styrelseledamot
adam.miakhil@rjl.se
070-445 29 48

Ansök senast 2022-04-01 till Wasa Vårdcentral:
Adam Miakhil,
Kungstorget 4, 554 62 eller till Adam.miakhil@rlj.se

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 14
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Är du en engagerad, trygg och tydlig ledare? Gillar du chef- och ledarskap? Vi söker dig som värderar ett nära ledarskap och har förmågan att skapa arbetsglädje. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade medarbetare i ett positivt klimat på Bankeryds vårdcentral! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi är stolta över våra chefer! Vill du vara del i vårt chefs- och ledarskapet i Bra Liv? Vi söker dig som är en lyhörd och engagerad ledare som tillsammans med dina kommande medarbetare fortsatt vill driva Bankeryds vårdcentral framåt. Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team med högt i tak. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård men även tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession. Vi ser gärna att du har tidigare chefs – och ledaruppdrag med dig i bagaget, främst från primärvård. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer att vara placerad på Bankeryds Vårdcentral. I din roll som verksamhetschef får du möjlighet att fortsätta förvalta och utveckla vårdcentralen tillsammans med ett team som idag har ett nära samarbete. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du en individuell introduktionsplan, mentorsstöd och deltar i ett nätverk och introduktionsprogram med andra nya chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra etablerade verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Bra Liv Bankeryd vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/bankerydsvardcentral)


Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och för att tillgodose ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en kreativ och engagerad ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Vi ser att du har förmågan att engagera dina medarbetare samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är trygg i dig själv och lyhörd för medarbetarnas behov. Du tycker om struktur samt är tydlig i din kommunikation. I ditt uppdrag ska du verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag. Att ha förmågan att skapa god trivsel tillsammans med dina medarbetare och utveckla goda relationer och kontakter är en viktig egenskap i din roll som verksamhetschef. Låter det intressant?För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas och stimuleras i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat med god struktur och bidrar till kontinuitet. Vi tror att du viljan att skapa förståelse för de olika yrkesprofessionerna och hur ni kan samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans, att se individen och dess insats.


Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete och har gott samarbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073-0464822. Sista ansökningsdag är den 7/3-2022. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset i Tranås

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 4
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Är din syn på arbete synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att lära känna dig! 
 
Vad erbjuds du?
I uppdraget som verksamhetschef ansvarar du för att leda och monitorera det dagliga arbetet på mottagningen. Du verkar aktivt i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet och planeringen för mottagningen.
 
Dina arbetsuppgifter består av personalansvar för en grupp om ca 20 medarbetare bestående av olika specialistfunktioner. Vidare arbetar du löpande med planering, schemaläggning, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enighet med rådande avtal för Vårdval i Region i Jönköpings län.
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med chefserfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du är utbildad läkare eller sjuksköterska. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Vi ser gärna att du är kliniskt verksam och därmed kan känna verksamheten på pulsen. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och van vid att ta egna initiativ och eget ansvar. Uppdraget kräver hög social kompetens med en mycket god samarbetsförmåga samt god struktur och förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@primavard.se
HR-specialist, Region Syd, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om vårdcentralen:
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av cirka 20 personer; distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och samtalsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 3800 listade patienter.
 
                                                                                                                                
 


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset i Tranås

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 3
Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.

Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Är din syn på arbete synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att lära känna dig! 
 
Vad erbjuds du?
I uppdraget som verksamhetschef ansvarar du för att leda och monitorera det dagliga arbetet på mottagningen. Du verkar aktivt i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet och planeringen för mottagningen.
 
Dina arbetsuppgifter består av personalansvar för en grupp om ca 20 medarbetare bestående av olika specialistfunktioner. Vidare arbetar du löpande med planering, schemaläggning, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enighet med rådande avtal för Vårdval i Region i Jönköpings län.
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med chefserfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du är utbildad läkare eller sjuksköterska. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Vi ser gärna att du är kliniskt verksam och därmed kan känna verksamheten på pulsen. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och van vid att ta egna initiativ och eget ansvar. Uppdraget kräver hög social kompetens med en mycket god samarbetsförmåga samt god struktur och förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@primavard.se
HR-specialist, Region Syd, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om vårdcentralen:
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av cirka 20 personer; distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och samtalsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 3800 listade patienter.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 10
Bra Liv Mullsjö Vårdcentral

Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi är stolta över våra chefer! Vill du vara del i vårt chefs- och ledarskapet i Bra Liv? Vi söker dig som är en lyhörd och engagerad ledare som tillsammans med dina kommande medarbetare fortsatt vill driva Mullsjö vårdcentral framåt. Vi ser att du är driven och är lösningsfokuserad. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård men även tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession. Vi ser gärna att du har tidigare chefs – och ledaruppdrag med dig i bagaget, främst från primärvård. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer att vara placerad på Mullsjö Vårdcentral. I din roll som verksamhetschef får du möjlighet att fortsätta förvalta och utveckla vårdcentralen tillsammans med ett team som idag jobbar tillsammans för patientens bästa. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du en individuell introduktionsplan, mentorsstöd och deltar i ett nätverk och introduktionsprogram med andra nya chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för Ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra etablerade verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Bra Liv Mullsjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/Vardcentraler/Mullsjo-vardcentral/)

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och för att tillgodose ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där Du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Vi på Mullsjö vårdcentral kännetecknas av att ha ett nära samarbete med äldreboende och kommun. Du får även vara med på en spännande resa att utforma och göra verklighet av en ny fysisk vårdcentral. Vi ser att du har förmågan att engagera dina medarbetare samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är trygg i dig själv och lyhörd för medarbetarnas behov. Du tycker om struktur samt är tydlig i din kommunikation. I ditt uppdrag ska du verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag. Att ha förmågan att skapa god trivsel tillsammans med dina medarbetare och utveckla goda relationer och kontakter är en viktig egenskap i din roll som verksamhetschef.För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas och stimuleras i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat med god struktur och bidrar till kontinuitet. Vi tror att du har viljan att skapa förståelse för de olika yrkesprofessionerna och hur ni kan samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans, att se individen och dess insats.Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete och har gott samarbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073-0464822. Sista ansökningsdag är den 2/1-2022. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Vårdcentralen har cirka 6 450 listade patienter. Vi är 28 medarbetare inom olika professioner som tillsammans bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet. Mullsjö kommun har nära till skog och sjö. Fina vandringsleder i vacker miljö. Välbesökt område för turister. Sveriges äldsta golfbana finns i Ryfors, strax utanför Mullsjö samhälle. Du tar dig enkelt till Mullsjö med tåg, buss eller bil, och endast en och en halv timmas resa från Göteborg.

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset i Tranås

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 18
Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.

Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Är din syn på arbete synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att lära känna dig! 
 
Vad erbjuds du?
I uppdraget som verksamhetschef ansvarar du för att leda och monitorera det dagliga arbetet på mottagningen. Du verkar aktivt i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet och planeringen för mottagningen.
 
Dina arbetsuppgifter består av personalansvar för en grupp om ca 20 medarbetare bestående av olika specialistfunktioner. Vidare arbetar du löpande med planering, schemaläggning, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enighet med rådande avtal för Vårdval i Region i Jönköpings län.
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med chefserfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du är utbildad läkare eller sjuksköterska. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Vi ser gärna att du är kliniskt verksam och därmed kan känna verksamheten på pulsen. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och van vid att ta egna initiativ och eget ansvar. Uppdraget kräver hög social kompetens med en mycket god samarbetsförmåga samt god struktur och förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@primavard.se
HR-specialist, Region Syd, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om vårdcentralen:
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av cirka 20 personer; distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och samtalsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 3800 listade patienter.

Ansök nu

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 11
Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänst utförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.
Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budget arbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.
Vi söker dig som:
· delar våra värderingar, som bla. innebär vår kristna tro
· har relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut, personalvetare eller annan jämförbar utbildning
· har minst 24 månaders erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller arbete med personer med funktionsnedsättning, erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har minst tolv (12) månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar), erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd
· har erfarenhet av administration och datorvana
· har förmåga att behärska svenska språket i tal, skrift och läsförståelse
· drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor
Saknar du relevant högskoleutbildning eller inte når upp till kravet på erfarenhet så gäller detta:
· har minst 36 månaders sammanhängande praktisk erfarenhet som arbetsledare inom äldreomsorg och/eller personer med funktionsnedsättning.
Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Ansök nu

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 9
Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänst utförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.
Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budget arbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.
Vi söker dig som:
· delar våra värderingar, som bla. innebär vår kristna tro
· har relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut, personalvetare eller annan jämförbar utbildning
· har minst 24 månaders erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller arbete med personer med funktionsnedsättning, erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har minst tolv (12) månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar), erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd
· har erfarenhet av administration och datorvana
· har förmåga att behärska svenska språket i tal, skrift och läsförståelse
· drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor
Saknar du relevant högskoleutbildning eller inte når upp till kravet på erfarenhet så gäller detta:
· har minst 36 månaders sammanhängande praktisk erfarenhet som arbetsledare inom äldreomsorg och/eller personer med funktionsnedsättning.
Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 17
Öron- näs- halskliniken, Region Jönköpings län

Vill du utveckla och driva en verksamhet i framkant? – Då ska du söka jobbet som verksamhetschef hos oss!

Vi söker
Vi söker en verksamhetschef till Öron- näs- halskliniken i Region Jönköpings län. Uppdraget är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden för tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tror att du är läkare, gärna med specialistkompetens inom öron-, näs- och halssjukdomar eller att du har en annan lämplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chef eller leda komplexa organisationer. Då verksamheten finns i Eksjö, Jönköping och Värnamo krävs det att du har körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst där du får möjlighet att forma och leda länskliniken till nya mål. Kliniken ligger idag i framkant vad det gäller poliklinisering, medicinska resultat och personcentrerade arbetssätt. Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag förväntas du vara delaktig i att utveckla och ta ansvar för verksamhetsområdet i sin helhet.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef för Öron-näs- halskliniken rapporterar du direkt till sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård.

Du ansvarar för att skapa förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god vård och nå uppsatta mål. Du är chef över fyra chefer, inkl. bitr. Verksamhetschef, samt för ca 22 läkare. Du driver klinikens utveckling framåt och tillsammans med chefer och medarbetare verkar ni för att vara en attraktiv arbetsgivare.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i tjänsten som verksamhetschef tror vi att du som person är initiativtagande, kvalitetsmedveten och har ett positivt förhållningssätt. Eftersom det dagligen sker samarbete med andra är det viktigt att du trivs med det och att du har en förmåga att se helheten i olika situationer. Som ledare är det också viktigt att du har en fallenhet för att leda och motivera andra att arbeta mot verksamhetens mål genom delaktighet och engagemang.

Detta värderar vi högt
Hos oss är det viktigt med goda medicinska resultat, att ha ett personcentrerade arbetssätt men också forskning och möjlighet för våra medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Kirurgisk vård Martin Takac på 010 – 242 50 10 alt. 070-318 96 30, martin.takac@rjl.se eller HR-chef Kirurgisk vård Susanne Holm på 010-242 19 73 alt. 0725-11 58 40 eller susanne.holm@rjl.se.

Fackliga kontaktpersoner är:
Darick Ward, Kommunal 010-243 71 70
Gustaf Starlander, Läkarföreningen 0706-53 97 33
Fadia Restom, SACO 0725-54 80 38
Tina Laine Tollström, Vision 010-242 10 21
Emma Wallin, Vårdförbundet 070-6240797

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2021.
Första intervjuer är planerade att hållas 27, 30 och 31 augusti 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Jönköpings läns tre akutsjukhus har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins sjukhusrankningar.
Öron-, näs- och halskliniken är en länsklinik som bedriver diagnostik, medicinsk och kirurgisk behandling av akuta och kroniska sjukdomar och skador i öron-, näs- och halsområdet. Verksamheten finns på våra tre akutsjukhus; Länssjukhuset Ryhov, Höglandssjukhuset i Eksjö och Värnamo sjukhus.Totalt är vi 100 medarbetare, varav cirka 22 läkare, som arbetar med att ta hand om våra patienter. Vår målsättning är att erbjuda specialistvård med god kvalitet och tillgänglighet.

Ansök nu

Verksamhetschef till Livsro Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 20
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.


Verksamhetschef
Uppdraget som verksamhetschef hos oss innebär ansvar för verksamhet samt medarbetare.
Du kommer att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete, bemanning samt kvalitet- resultat- och måluppfyllelse. Du kommer arbeta nära VD:n och vara med och utveckla företagets rutiner och processer.
Arbetsuppgifter
- Ansvara för ett ständigt pågående kvalitets- och förbättringsarbete.
- Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning.
- Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med kunder, närstående, medarbetare och myndigheter.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Relevant högskoleutbildning som ex. socionom, sjuksköterska eller annan utbildning som vi bedömer som relevant.
- Ingående kunskaper om tillämpliga lagar (SoL/HSL och LSS), förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Du har ett stort engagemang, vill göra skillnad inom hemtjänst och vill utveckla vår verksamhet. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmågan att kombinera det operativa arbetet med ett kundorienterat och ekonomiskt arbetssätt.
Det är ett krav att du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i svenska språket både muntligt och skriftligt. Du har god kännedom om administration och administrativa system som ett verktyg i arbetet. Vi arbetar i program som bland annat Magna Cura, TES, Incontroll. Det är meriterande om du tidigare arbetat i programmen. Genomgång och utbildning ges vid anställning.
Som person är du trygg, stabil, har god självinsikt och har en god samarbetsförmåga.


Arbetsomfattning enligt överenskommelse, 60 – 80 %
Välkommen med din ansökan till oss på Livsro Hemtjänst!

Ansök nu

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 14
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping. Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänstutförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.


Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.


Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budgetarbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.


Vi söker dig som:
- Delar våra värderingar bl.a vår kristna tro och brinner för att driva hemtjänst efter de värderingarna som församlingen står för.
- har relevant högskoleexamen, exempelvis sjuksköterska, socionom, social omsorg eller annan jämförbar utbildning.
- har erfarenhet av att vara ledare. Meriterande är tidigare erfarenhet av chefsuppdrag innehållande arbetsledning, ansvar för verksamhetsutveckling med ekonomi- och personalansvar.
- drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor.
- Ha personlig lämplighet för tjänsten.
Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Vi är en kristen församling som vill präglas av både framåtanda och omsorg. Vi tror att Gud älskar varje människa och därför vill vi bry oss. Detta är de kristna värderingarna församlingen grundar sig på. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 15
Bra Liv Bankeryd

Är du en engagerad, trygg och tydlig ledare? Gillar du chef- och ledarskap? Vi söker dig som värderar ett nära ledarskap och har förmågan att skapa arbetsglädje. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade medarbetare i ett positivt klimat på Bankeryds vårdcentral! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi är stolta över våra chefer! Vill du vara del i vårt chefs- och ledarskapet i Bra Liv? Vi söker dig som är en lyhörd och engagerad ledare som tillsammans med dina kommande medarbetare fortsatt vill driva Bankeryds vårdcentral framåt. Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team med högt i tak. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård men även tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession. Vi ser gärna att du har tidigare chefs – och ledaruppdrag med dig i bagaget, främst från primärvård. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer att vara placerad på Bankeryds Vårdcentral. I din roll som verksamhetschef får du möjlighet att fortsätta förvalta och utveckla vårdcentralen tillsammans med ett team som idag har ett nära samarbete. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du en individuell introduktionsplan, mentorsstöd och deltar i ett nätverk och introduktionsprogram med andra nya chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra etablerade verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Bra Liv Bankeryd vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/bankerydsvardcentral)


Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och för att tillgodose ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en kreativ och engagerad ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Vi ser att du har förmågan att engagera dina medarbetare samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är trygg i dig själv och lyhörd för medarbetarnas behov. Du tycker om struktur samt är tydlig i din kommunikation. I ditt uppdrag ska du verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag. Att ha förmågan att skapa god trivsel tillsammans med dina medarbetare och utveckla goda relationer och kontakter är en viktig egenskap i din roll som verksamhetschef. Låter det intressant?För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas och stimuleras i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat med god struktur och bidrar till kontinuitet. Vi tror att du viljan att skapa förståelse för de olika yrkesprofessionerna och hur ni kan samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans, att se individen och dess insats.


Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete och har gott samarbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073-0464822. Sista ansökningsdag är den 15/5-2021. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

Verksamhetschef till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 30
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk Primärvård som grundades 2001. Vi delar upp verksamheten i områdena Barn-och kvinnosjukvård, Husläkarmottagning, Digital vård, Psykisk Hälsa och Företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi har idag cirka 50 vårdenheter och omkring 300,000 listade patienter i fem regioner. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia grundades 1988 och är idag Skandinaviens enskilt största bolag inom barn- och kvinnosjukvård med mottagningar i Stockholm och Skåne. Mama Mias verksamhet omfattar mödravård, gynekologi, preventivmedelsrådgivning, obstetriska ultraljud, barnavårdscentral samt barn-och ungdomsmedicinsk mottagning.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Är din syn på arbete synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att lära känna dig!
 
Vad erbjuds du?
Att få arbeta tillsammans med engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i en verksamhet som bedrivs med hög kvalitet. Tillsammans och i ett tillåtande och öppet klimat arbetar vi, ledning och medarbetare, för ständig förbättring och utveckling av verksamheten.Verksamheten har en god bemanning inom samtliga professioner och är totalt 55 anställda. Antalet listade patienter är 10 200. Verksamheten finns i fräscha och moderna lokaler centralt i Vetlanda.

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du arbetar med övergripande planering, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Vårdval i Region Jönköpings län.
 
I rollen som Verksamhetschef ingår du i en lokal ledningsgrupp tillsammans med sektionschefer från samtliga delar av verksamheten. Vidare ingår du i en regionsgrupp med verksamhetschefskollegor i Region Syd och rapporterar till regionchefen.
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med erfarenhet av primärvård i Region Jönköping. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och van vid att ta egna initiativ och eget ansvar men är även lyhörd och reflekterande. Uppdraget kräver hög social kompetens och god samarbetsförmåga, god struktur och förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@lideta.se alt. 0721-71 69 86
HR-Ansvarig, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@lideta.se alt. 0709-70 51 85
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För mer information om oss besök gärna vår hemsida: https://www.vardcentralenaroma.se/

Ansök nu

Verksamhetschef till Livsro Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 30
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.
Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, det ser vi som en konkurrensfördel. Vi tror att mångkulturalitet kan förbättra företagets service och öka kundnöjdheten, därför kan vi erbjuda hemtjänst på kundens språk.
Målsättningen med vårt arbete är att kunden ska känna sig trygg, bli bra bemött samt förstådd.


Vi söker dig med ett stort engagemang som vill göra skillnad inom hemtjänst och vill utveckla vår verksamhet. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du har god datavana. Du ska vara kunnig inom våra arbetsområden och självständig. Som person är du trygg, stabil, har god självinsikt och du har lätt för att samarbeta med andra människor. Kvalitet är viktigt för dig, du arbetar mot mål och fokuserar på resultat.
Du ska arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete i verksamheten. Du är tydlig, engagerad och har ett kundorienterat arbetssätt. Du har ett strategiskt tankesätt där du arbetar mot uppsatta mål och handlar i enlighet med Livsro hemtjänsts grundläggande värderingar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Ansvara för ett ständigt pågående kvalitets och förbättringsarbete.
* Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning.
* Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med kunder, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter.
* Ha ett salutogent förhållnings- och arbetssätt.
Arbetsomfattning enligt överenskommelse, minst 60%.
Vi arbetar i program så som Magna Cura, TES, Incontroll m.fl. Det är meriterande om du tidigare arbetat i programmen. Genomgång och utbildning kommer ges vid anställning.
Välkommen med din ansökan till oss på Livsro Hemtjänst!

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 17
Barnhälsovården, Jönköping, Region Jönköpings län

Då en av våra uppskattade medarbetare snart går i pension söker vi hennes ersättare. Vi söker en biträdande verksamhetschef med brinnande intresse för barnhälsovården i Region Jönköpings län. Är du nyfiken på att få vara en del av vår kliniks fortsatta utveckling? Läs mer här!

Vi söker
Till barnhälsovården i Jönköping söker vi en biträdande verksamhetschef. Du är specialistsjuksköterska inom barn och ungdom eller distrikt. Utöver detta är tidigare chefs- och ledarskapserfarenhet önskvärt där du självständigt har arbetat med lednings- och utvecklingsfrågor.
Vi uppskattar också om du har erfarenhet av patientsäkerhetsarbete, om inte ser vi att du har ett intresse för fortbildning avseende patientsäkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Du får ett fyraårigt förordnande som biträdande verksamhetschef med möjlighet till förlängning av chefsförordnandet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och omväxlande uppdrag där du i nära samarbete med verksamhetschef/barnhälsovårdsöverläkare och enhetens övriga kompetenta och engagerade medarbetare får chans att vara med att forma och utveckla barnhälsovården till framtidens nya krav och utmaningar.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som biträdande verksamhetschef har du ansvar för strategiska arbetsuppgifter vilket innebär att stötta verksamhetschefen i ledningsfunktionsfrågor samt vikarierande arbetsuppgifter vilket innebär att ansvara för ledningsfunktioner i frånvaro av verksamhetschefen.

Andra viktiga arbetsuppgifter som biträdande verksamhetschef är att vara engagerad i kapacitets- och produktionsstyrning (KPS), verksamhetsplanering och patientsäkerhetsarbete. I uppdraget ingår även support och stöd till barnhälsovårdens enhetschefer och dess medarbetare.

Du är en viktig del i barnhälsovårdens ledningsgrupp. Inom barnhälsovården arbetar du gentemot medarbetare såsom sjuksköterskor, psykologer och administratörer. Samverkanspartners är även andra kliniker, IT-centrum och länets kommuner.

Tjänsten som biträdande verksamhetschef kan, om önskemål finns, kombineras med klinisk tjänstgöring efter överenskommelse.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du som person har förmågan att självständigt strukturera och planera ditt arbete.

Du är lyhörd för organisationens behov, har lätt att fatta beslut när så behövs och anpassar dig snabbt till ändrade omständigheter. Patientfokus är en stor drivkraft. Vi ser att du arbetar bra tillsammans med andra och har en god förmåga att lyssna och kommunicera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt
Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få bra bemötanden och känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom folkhälsa, prevention, och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för. Vi arbetar för bästa möjliga hälsa för alla barn i länet.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef/barnhälsovårdsöverläkare Carin Oldin, tfn 076 769 5196 eller mail carin.oldin@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 10 mars 2021.
I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement.
Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län strävar efter att vara den bästa platsen för barn att växa upp på och ett led i detta är att forma framtidens barnhälsovård. De hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande insatserna ska vara i fokus och ske i samverkan med kommunerna i länet och andra aktörer inom hälso- och sjukvård. Barnhälsovården har ansvar för att alla barn får ta del av det nationella barnhälsovårdsprogrammet i Sverige. Stor tonvikt läggs vid jämlikhet över länet, långsiktighet och att följa barns hälsa ur ett folkhälsoperspektiv. Barnkonventionen ska vara en självklar utgångspunkt.

Ansök nu

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 10
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping. Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänstutförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.


Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.


Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budgetarbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.


Vi söker dig som:
- delar vår kristna tro och som brinner för att driva hemtjänst på kristen grund.
- har relevant högskoleexamen, exempelvis sjuksköterska, socionom, social omsorg eller annan jämförbar utbildning.
- har erfarenhet av att vara ledare. Meriterande är tidigare erfarenhet av chefsuppdrag innehållande arbetsledning, ansvar för verksamhetsutveckling med ekonomi- och personalansvar.
- drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor.


Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Ansök nu

Verksamhetschef sökes till

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 11
Om oss
Care Of You har sedan 2017 bedrivit hemtjänst enligt LOV i Jönköpings kommun. Idag är vi ca 25 medarbetare som ständigt arbetar med att finnas för den som är äldre, sjuk eller funktionshindrad, och vill så länge som möjligt bo kvar i hemmet den älskar. Mänskliga värderingar är vår gemensamma värdegrund som utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi uppnår gott rykte genom att våra kunder upplever en säker och god kvalitet på vården vi levererar.
Nu söker vi en ny verksamhetschef som brinner för äldrefrågor, gillar utmaningar, har ett stort intresse och engagemang att utveckla verksamheten med fokus på kvalitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson på Care Of You och du drivs av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du kommer att ha möjlighet att kombinera det operativa arbetet med ditt strategiska tänkande. Du ser möjligheter och har idéer om hur verksamheten kan utvecklas och växa.
Du tillsammans med verksamhetens samordnare vårdar och utvecklar relationerna med brukare och dess närstående, medarbetare, uppdragsgivare, myndigheter och organisationer.
I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår
Personalansvar
Att rekrytera, utveckla, motivera och behålla de bästa medarbetarna
Utveckling och uppföljning av enhetens kvalitetsledningssystem i enlighet med SOSFS 2011:9.
ArbetsmiljöansvarKvalifikationer
Du som söker ska ha
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska eller jämförbar utbildning.
Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller med personer med funktionsnedsättning.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar).
Ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.Övrigt
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Om du även har extra språkkunskaper så är det meriterande.
Till ansökan bifogas, meritförteckning som visar relevant utbildning och yrkeserfarenhet för verksamheten.
Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.
Tillträde enligt överenskommelse


Lön: Individuell lön enligt överenskommelse


Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
#jobbjustnu

Ansök nu

Vi söker en engagerad verksamhetschef till Kungshälsans vårdcentral!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 4
Kungshälsans Vårdcentral

Är du en trygg och engagerad ledare? Vi söker dig som har ett nära ledarskap med förmågan att skapa arbetsglädje. Hos oss får du möjligheten att arbeta tillsammans med engagerade medarbetare i ett positivt klimat och bidra till utveckling av Kungshälsans vårdcentral! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!


Vi söker
Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och för arbete inom primärvård. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området Hälso-och sjukvård samt erfarenhet av att ha arbetat i någon av grundprofessionerna inom området. Vidare har du erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag, gärna inom primärvård. Vi ser även att du har erfarenhet av och stimuleras av utvecklingsarbete. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi behöver inspirerande och drivna chefer för att nå våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv!
Du kommer att vara placerad på Kungshälsans vårdcentral som ligger centralt belägen i Huskvarna, lättillgänglig för våra invånare med närhet till goda kommunikationer. I din roll som verksamhetschef får du möjligheten att driva och utveckla Kungshälsans vårdcentral. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i ett individuellt utformat chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du mentorsstöd, du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. https://www.rjl.se/kungshalsansvardcentral

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och ge ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en kreativ och engagerad ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Genom din förmåga att engagera ser vi att du utvecklar nya arbetssätt och mötesformer. Som person är du lyhörd och ser varje individs förmåga. Du är mån om och värnar om en hälsofrämjande arbetsmiljö, vilket medför att du skapar arbetsglädje och en god trivsel tillsammans med dina medarbetare. Detta för att tillsammans möta kommande utmaningar i verksamheten. I ditt uppdrag ska du även verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas och stimuleras i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat med god struktur. Du är trygg i din roll som ledare och bidrar till kontinuitet och motiveras av förändringsarbete och driver detta med stort engagemang. Du har ett nära ledarskap och är lyhörd för nya idéer. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och bekräftar dina medarbetare i deras arbete. Vi tror att du har god helhetssyn och förmåga att se och engagera alla yrkesprofessioner. Vi ser att du har ett intresse för digitala arbetsformer för att möta framtidens utveckling inom primärvården.

Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073 0464822. Sista ansökningsdag är den 27/12-2020. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Kungshälsans vårdcentral har lång erfarenhet av att bedriva primärvård med kvalitet! Kungshälsans vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår tydliga målsättning är "en bättre hälsa för alla". I vår verksamhet finner du hela den stimulerande bredden inom primärvårdens uppdrag. Vi är också väldigt stolta över vår välfungerade och uppskattade rehab-enhet som servar flera vårdcentraler i området. Vårdcentralen har ca 10 250 listade patienter och 50 medarbetare i blandade åldrar inom olika professioner som tillsammans arbetar för att ge vård med omtanke, helhet och kvalitet. Vi värnar trivsel, delaktighet och god arbetsmiljö där vi är lyhörda för medarbetarnas önskemål och påverkansmöjligheter. Såväl chefer som medarbetare arbetar aktivt för god stämning och trivsel. Vi har roligt på arbetet och värnar kring balansen mellan arbete och fritid! Vår vårdcentral är en stabil verksamhet med hög kompetens inom professionerna och en stor arbetsgemenskap bland medarbetarna inom yrkeskategorierna. På vår vårdcentral har vi i upptagningsområdet en god mångfald i kultur och åldrar. Vi känner våra invånare väl och detta bidrar till att patientkontakterna är trygga och etablerade. Vi finns i centrala Huskvarna i fina lokaler som vi är stolta över.

Ansök nu

Verksamhetschef sökes till

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 11
Om oss
Care Of You har sedan 2017 bedrivit hemtjänst enligt LOV i Jönköpings kommun. Idag är vi ca 25 medarbetare som ständigt arbetar med att finnas för den som är äldre, sjuk eller funktionshindrad, och vill så länge som möjligt bo kvar i hemmet den älskar. Mänskliga värderingar är vår gemensamma värdegrund som utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi uppnår gott rykte genom att våra kunder upplever en säker och god kvalitet på vården vi levererar.
Nu söker vi en ny verksamhetschef som brinner för äldrefrågor, gillar utmaningar, har ett stort intresse och engagemang att utveckla verksamheten med fokus på kvalitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson på Care Of You och du drivs av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du kommer att ha möjlighet att kombinera det operativa arbetet med ditt strategiska tänkande. Du ser möjligheter och har idéer om hur verksamheten kan utvecklas och växa.
Du tillsammans med verksamhetens samordnare vårdar och utvecklar relationerna med brukare och dess närstående, medarbetare, uppdragsgivare, myndigheter och organisationer.
I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår
Personalansvar
Att rekrytera, utveckla, motivera och behålla de bästa medarbetarna
Utveckling och uppföljning av enhetens kvalitetsledningssystem i enlighet med SOSFS 2011:9.
ArbetsmiljöansvarKvalifikationer
Du som söker ska ha
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska eller jämförbar utbildning.
Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller med personer med funktionsnedsättning.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar).
Ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.Övrigt
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Om du även har extra språkkunskaper så är det meriterande.
Till ansökan bifogas, meritförteckning som visar relevant utbildning och yrkeserfarenhet för verksamheten.
Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.
Tillträde enligt överenskommelse


Lön: Individuell lön enligt överenskommelse


Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
#jobbjustnu

Ansök nu

Chef till Previa Jönköping

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 26
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Är du en teamspelare? Vill du arbeta i en prestigelös organisation? Tycker du om att coacha medarbetare? Då är det dig vi söker!

Nu söker vi en teamspelande konsultchef till Jönköping för ett spännande uppdrag på en väl etablerad enhet med 15 kompetenta medarbetare. Våra medarbetares kompetens och engagemang är grunden för Previas framgång. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet.

I rollen som Konsultchef utövar du ett nära och coachande ledarskap präglat av våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga. Som konsultchef samarbetar du med dina chefskollegor och bidrar därmed aktivt till utvecklingen i Previa. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet att utveckla vårt arbetssätt för att fortsätta vara Sveriges bästa Företagshälsa!

När du arbetar som ledare hos oss är ingen dag den andra lik. Allt från att coacha och utveckla dina medarbetare i vardagen för att säkerställa att de har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete, till att möta enhetens kunder, utveckla affären och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer även att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Du skapar en effektiv verksamhetsplanering och hanterar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

Vi söker dig som:

• Har chefs- och ledarerfarenhet
• Högskoleutbildning
• Tidigare har haft budget-och resultatansvar för ca 15-30 MSEK

Vi ser att du är en lyhörd, erfaren och intresserad ledare med driv och förmåga att motivera och engagera andra. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer och se nya affärsmöjligheter. Erfarenhet från branschen eller liknande bransch är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Tjänstgöringsgrad 100 % med tillträde efter överenskommelse. Du har körkort för bil och tillgång till egen bil i tjänsten. Du rapporterar till Affärsområdeschef.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Katarina Lanséus Anderberg på tel nr
040 – 174263 eller mail katarina.lanseus.anderberg@previa.se alternativt HRBP Helena Thuresson på tel nr 08 – 6274317 eller mail helena.thuresson@previa.se .

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-16.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och annonsföretag.

Ansök nu

Verksamhetschef sökes till

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 24
Om oss
Care Of You har sedan 2017 bedrivit hemtjänst enligt LOV i Jönköpings kommun. Idag är vi ca 25 medarbetare som ständigt arbetar med att finnas för den som är äldre, sjuk eller funktionshindrad, och vill så länge som möjligt bo kvar i hemmet den älskar. Mänskliga värderingar är vår gemensamma värdegrund som utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi uppnår gott rykte genom att våra kunder upplever en säker och god kvalitet på vården vi levererar.
Nu söker vi en ny verksamhetschef som brinner för äldrefrågor, gillar utmaningar, har ett stort intresse och engagemang att utveckla verksamheten med fokus på kvalitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson på Care Of You och du drivs av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du kommer att ha möjlighet att kombinera det operativa arbetet med ditt strategiska tänkande. Du ser möjligheter och har idéer om hur verksamheten kan utvecklas och växa.
Du tillsammans med verksamhetens samordnare vårdar och utvecklar relationerna med brukare och dess närstående, medarbetare, uppdragsgivare, myndigheter och organisationer.
I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår
Personalansvar
Att rekrytera, utveckla, motivera och behålla de bästa medarbetarna
Utveckling och uppföljning av enhetens kvalitetsledningssystem i enlighet med SOSFS 2011:9.
ArbetsmiljöansvarKvalifikationer
Du som söker ska ha
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska eller jämförbar utbildning.
Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller med personer med funktionsnedsättning.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar).
Ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.Övrigt
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Om du även har extra språkkunskaper så är det meriterande.
Till ansökan bifogas, meritförteckning som visar relevant utbildning och yrkeserfarenhet för verksamheten.
Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.
#jobbjustnu

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset Tranås

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 24
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.
Vi söker verksamhetschef till Läkarhuset i Tranås. Vill du vara med och leda och driva vårdcentralen framåt, där du skapar mål och strategier för verksamheten tillsammans med regionchef? Är du en positiv och prestigelös ledare som brinner för att utveckla sjukvården? Då är detta rätt tjänst för dig!


Arbetsuppgifter 
Som verksamhetschef är du ansvarig för att leda och driva vårdcentralen framåt. Du tar fram mål och lägger strategier för verksamheten tillsammans med regionchef.  Chefsrollen är en kombination av både strategiskt och operativt ledarskap där du har ansvaret för vårdcentralens ekonomi, verksamhet och medarbetare. Till din hjälp har du regionchef och våra stödfunktioner som ekonomi och HR. 


I rollen som verksamhetschef ingår du i Lideta Hälsovårds regionala ledningsgrupp, där du får möjlighet att träffa andra verksamhetschefer i organisationen t.ex. för att nätverka och utbyta idéer. Du rapporterar direkt till vår tf Regionchef Rafal Nowakowski som är placerad i Skåne. 


Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringsarbete.VI ser gärna ha du har erfarenhet från hälso- och sjukvården. Det viktigaste är att ha förståelse för organisation, personal och ha ett utpräglat gott omdöme.
 
För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att vara en tydlig ledare som uppmärksammar och coachar sin personal. Genom ditt ledarskap bidrar du till att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet och som utmärks av ständig utveckling. Vi vill att du lägger stor vikt vid delaktighet och samverkan, är diplomatisk och kan fatta beslut. Du är som person prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra och kan navigera både på en strategisk och en operativ nivå. Det är även viktigt att kunna vara självständig i rollen som verksamhetschef.


Vi erbjuder dig
Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. För rätt person finns det möjlighet att delta i vårt uppskattade ledarskapsprogram. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad är 100 %. Du kan alternativt kombinera rollen med kliniskt arbete på deltid.
Vi intervjuar löpande och tillträde är enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR- och rekryteringsansvariga Emelie Hägerström på telefon 0709-705185. 


Om vårdcentralen
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad och välbemannad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ung 20 personer; distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 4 500 listade patienter.


Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 3
Ortopedkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och driva vår verksamhet framåt i rollen som biträdande verksamhetschef på Ortopedkliniken Ryhov. Tjänsten är tillsvidare, på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får ett stimulerande och varierat arbete och du får vara med och utveckla Regionens största ortopediska klinik.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare här! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
I rollen som biträdande verksamhets chef ska du tillsammans med verksamhetschefen svara för planering, ledning, utveckling och uppföljning av klinikens verksamhet. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du ersätter verksamhetschefen vid frånvaro.

Vi utgår från patientens fokus och ställer stora krav på god och säker vård med hög tillgänglighet. Du ansvarar för patientsäkerhetsarbetet och kommer att representera kliniken i de nätverk som omfattar vård- och verksamhetsutveckling samt patientsäkerhetsfrågor.

Du ansvarar för planering, samordning och utvärdering av utvecklingsarbetet på övergripande kliniknivå samt koordinerar processteamens utvecklingsarbete. Du tar fram nyckeltal som behövs för arbetet. Du har ett huvudansvar för avvikelsehanteringssystemet Synergi.

I tjänsten ingår även ansvar för daglig koordinering av verksamheten 2-3 dagar per vecka vid verksamhetschefens frånvaro då verksamhetschefen i dagsläget delar ledarskapet mellan ortopedklinikerna i Värnamo och Jönköping.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som har en vårdutbildning eller annan lämplig högskoleutbildning, och har erfarenhet av arbete i ledande positioner. Dokumenterad erfarenhet av kvalitets- och utvecklingsfrågor är meriterande, gärna med utbildning inom dessa områden.

Som person är du tydlig och kommunikativ och du är bra på att arbeta tillsammans med andra. Du är målmedveten och ser helhetens bästa. Ditt arbetssätt är lösningsfokuserat och du har god förmåga att bryta ner och lösa komplicerade situationer. Ditt ledarskap är engagerat och utgår från patientens behov. Du styr ditt arbete utifrån fattade beslut och har god förmåga att behålla lugnet även i pressade situationer.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jens Christian Larsen, telefon 010-242 94 05. Fackliga företrädare är Marie Pettersson, Vårdförbundet, tfn 010 – 242 15 20. Magnus Allard, Läkarföreningen, tfn 010 – 242 15 19. Carina Göransson, Vision, tfn 010 – 242 20 59. Sara Yazarloo, Kommunal, tfn 010 – 242 15 20.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-10-25. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping fick en mycket bra sjundeplacering i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus

Ortopedkliniken (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/ortopedkliniken-som-arbetsplats/)är Jönköpings läns största ortopedklinik. Vi erbjuder behandling, vård och rehabilitering vid ortopediska sjukdomar. Kliniken är indelad i generell ortopedi och rygg- och nackkirurgi (neuroortopediskt centrum). Vi arbetar för vår vision ”Kvalitet, kompetens och respekt i alla möten”.

Ansök nu

Verksamhetssupport till Stormtrivs hemtjänst!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 19
Rollen som support innebär att utföra, följa upp och dokumentera arbetet med rekrytering, introduktion av nyanställda, vikarieanskaffning, verksamhetens kvalitetsarbete, telefoni- och datasystem samt annan personaladministration.

Som verksamhetssupport är du en mycket viktig del i det dagliga operativa arbetet och vi söker dig som vill kunna påverka, förbättra och bidra till effektivisering för verksamheten. Rollen innebär såväl externa som interna kontakter.Vi söker dig som har en högskoleexamen inom vård och omsorg eller annan jämförbar utbildning alternativt jämförbar arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från äldreomsorgen eller liknande är det meriterande. Din roll är en supportfunktion där du är i händelsernas centrum och det ställer stora krav på din förmåga att slutföra, hålla deadlines och bibehålla en god struktur i det du gör. Du är en duktig och erfaren administratör med ett flexibelt och effektivt arbetssätt. Du har vana av att jobba i olika datasystem.

Rollen kräver ett stort eget ansvar och som person är du noggrann, systematisk, driven, social och engagerad.

Varmt välkommen med din ansökan!Stormtrivs Livskvalitet AB är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder privat hemtjänst till de äldre i sina hem inom Jönköpings kommun. Stormtrivs har ett genuint intresse för omvårdnad och drivs av att göra livet bättre för kunderna genom att utföra uppdragen på ett professionellt sätt med stort engagemang, gott omdöme och mycket värme. Läs mer på www.stormtrivs.se.

Ansök nu

Hjälpmedelschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 16
Hjälpmedelscentralen, Jönköping

Med anledning av nuvarande chefs pensionering söker Region Jönköpings län ny hjälpmedelschef för Hjälpmedelscentralen.

Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande specialistenhet. Våra målgrupper är personer med rörelsehinder, begåvningshandikapp, kommunikativa och kognitiva samt medicinska funktionsnedsättningar. Vi ansvarar för rådgivning, konsultation och administration kring hjälpmedel samt utbildning av förskrivare. Våra kunder är patienter med hjälpmedelsbehov samt olika personalgrupper inom kommun och region. Vår verksamhet omfattar Region Jönköpings län samt länets alla kommuner.

Vågar du anta nya utmaningar?
Vill du vara med och forma framtidens Hjälpmedelscentral?
Ser du möjligheter snarare än hinder?
Är du handlingskraftig?
Är du en bra ledare?

Vi söker
Du som söker har lämplig utbildning på högskolenivå samt erfarenhet av arbete med hjälpmedel och utprovningar, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation och erfarenhet från att arbeta i denna typ av organisation är meriterande. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av högt tempo och arbetsglädje. Vår verksamhet är starkt beroende av en effektiv organisation och ett bra samarbete med regionens 13 kommuner för att i samverkan tillgodose våra patienters behov.
Du blir ansvarig för att skapa de bästa lösningarna för att på så sätt bidra till både kostnadseffektivitet och att vi lever upp till våra kunders höga krav på leveransservice.

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Som verksamhetschef kommer du att ha personal- och resultatansvar vilket kräver förmåga att leda organisationen och medarbetarna till en välfungerande enhet som stöttar regionens och kommunernas verksamheter. Som person är du skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat. Du är kvalitetsmedveten och ser hur dina beslut och prioriteringar får effekt för verksamheten på sikt och anpassar dina prioriteringar och ditt agerande utifrån det. Du har förmåga att skapa delaktighet och engagemang i en miljö som inspirerar till kundfokus. Du skapar förtroende genom att vara kunnig och genom god förmåga att lyssna på andra.
Vi kommer att sätta stor vikt vid dina ledaregenskaper och din kommunikativa förmåga.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Arne Andersen, direktör Verksamhetsstöd och service, tfn 010-242 41 40.
Fackliga företrädare är:
Kommunal, Tomas Appelfeldt, tfn 0736-185750.
SACO, Malin Svensson, tfn 010-243 59 42.
Vision, Tina Laine Tollström, tfn 010-242 59 13.

Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast den 3 februari.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kundens behov står i fokus för Verksamhetsstöd och service. Vi är runt 1 000 medarbetare inom nästan 100 befattningar. Vi arbetar inom 14 områden för att ge stöd och service till Region Jönköpings läns verksamheter och länets invånare.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 9
Norrahammars vårdcentral

Vi söker
Vi söker en engagerad och etablerad ledare med passion att inspirera, motivera och driva förändringsarbete tillsammans med medarbetarna. Vi ser att du har en högskolexamen inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av arbete inom området. Vi ser även att du har väldokumenterad erfarenhet av tidigare chefs- och ledaruppdrag. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig
För att nå våra mål behöver vi engagerade chefer i Bra Liv. Vi erbjuder därför stor frihet i det stimulerande arbetet med att leda och utveckla verksamheten. Du är givetvis inte ensam - till din hjälp har du kunniga och engagerade medarbetare och din egen ledningsgrupp på vårdcentralen.

För att skapa förutsättningar att trivas och lyckas med ditt uppdrag erbjuds du stöd, inspiration, utbildning och utveckling. Du deltar exempelvis i vårt chefsintroduktionsprogram, erbjuds mentorsstöd och medverkar i olika utvecklingsarbeten. Du har dessutom en naturlig plats i vårt nätverk bestående av andra verksamhetschefer inom Vårdcentralerna Bra Liv.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Du kommer att få en individuellt utformad introduktion för din nya roll och kontinuerligt stöttas av professionell kompetens från Bra Livs ledningsstab inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
h (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)ttp://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi-, personal-, arbetsmiljö-, och utvecklingsfrågor på vår vårdcentral. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flersårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du är en positiv värdebärare för verksamheten och tar initiativ till att tillsammans med medarbetarna möta kommande utmaningar i verksamheten samtidigt som du värnar en hälso-främjande arbetsmiljö. Som verksamhetschef ingår du dessutom i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat i dina ansatser. Du stimuleras av utvecklings- och förändringsarbete och driver detta med stort engagemang. Du kan på ett tydligt och lyhört sätt kommunicera din viljeinriktning och entusiasmerar och engagerar dina medarbetare. Vi tror att du har god helhetssyn och förmåga att se och engagera alla yrkesprofessioner.


Detta värderar vi högt
Vår målsättning en bättre hälsa för alla når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet i allt vi gör. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att vår arbetsplats ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 076-724 45 39.
Fackliga företrädare för Läkarföreningen är Axel Petersson, tfn 010-242 39 31, Kommunal Carina Sjögren, tfn 010-242 15 78, SACO Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010-242 44 64, för Vision Christina Flodén, tfn 010-242 21 72 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28 januari. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Norrahammars vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regiondrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. På 15 minuters bilresa från Jönköping finner du Norrahammars vårdcentral som är belägen mitt i centrum. Vi har drygt 10 400 listade patienter och cirka 45 medarbetare inom olika professioner. Det finns många goda skäl att välja Norrahammars vårdcentral både som medarbetare och som patient. Vi har en varierad befolkning vad gäller åldrar och bakgrund. Vi är en innovativ verksamhet som gärna prövar och vill gå i bräschen för nya arbetssätt och har stark drivkraft för teamarbete. Hos oss är trivsel, utveckling och omtanke i fokus!

Ansök nu

Verksamhetschef till vårdcentral Lokstallarna

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 18
Vårdcentraler inom Bräcke DiakoniBräcke diakoni är en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg med över 50 verksamheter inom områdena Hälsa & Vård, Rehab & Funktionshinder och Äldreomsorg.

Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan att göra skillnad. På det viset är vi lite speciella - och antagligen du också! Vi har redan från starten för över 90 år sedan förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna, och en stor portion medmänsklighet. Idag är vi över 1 200 medarbetare och fortsätter växa och utvecklas. Vi finns på ett flertal orter i Sverige med huvudkontor i Göteborg.  

Vi driver sedan 2009 flera vårdcentraler, bland annat i Jönköping. Vi söker nu en verksamhetschef till Vårdcentralen Lokstallarna där du blir en del av ett team på 25 personer som brinner för primärvård och vill göra skillnad för våra patienter. Vi är en välbemannad vårdcentral med bland annat sex specialister i allmänmedicin, ST-läkare och sköterskor med vidareutbildning inom bland annat astma/KOL och diabetes. Tillsammans betjänar vi ungefär 8000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av högsta kvalitet, med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande för patienten. 

Arbetsuppgifter 
Som verksamhetschef har du fokus på verksamhetsutveckling och att ta tillvara på medarbetarnas kunskaper och engagemang in i en verksamhetsnära arbetsledning. Som ledare anger du tydligt riktningen för verksamheten, inspirerar och skapar förutsättningar för medarbetarna. I dialog med dem definierar och följer ni upp era gemensamma mål. 

Till stöd i ditt arbete har du dina chefskollegor och områdeschef. Tillsammans är det vi som utgör ledningsgruppen för verksamhetsområdet Hälsa & Vård. Med hög grad av självständighet sätter vi mål, driver gemensam verksamhetsutveckling och följer upp våra resultat. Bräcke diakoni kännetecknas av snabba beslutsvägar och du får stora möjligheter att vara med och påverka områdets utveckling framåt. Utöver ledningsgruppen har du självklart tillgång till stödfunktioner inom exempelvis HR, ekonomi och kvalitet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du har erfarenhet av primärvård och ledarskap samt gärna en lokal eller regional förankring. Du har en god analytisk förmåga och grundläggande kunskaper om ekonomi och verksamhetsutveckling. 

Som person är du trygg och säker i ditt ledarskap men lyhörd för både våra patienters och medarbetares behov och idéer. Du eftersträvar ett transparent ledarskap och tar vara på den kunskap och kompetens som finns inom verksamheten. Stor vikt kommer att läggas på personlig mognad och lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 6
Akutkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med och leda framtidens akutklinik i Jönköping?

Välkommen till ett av Sveriges bästa mellanstora sjukhus!

Som verksamhetschef för akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping får du möjlighet att leda och utveckla Region Jönköping läns största akutmottagning och akutvårdsavdelning. Akutklinikerna i Region Jönköpings län befinner sig ett utvecklingsarbete med målet att förbättra akutprocesserna i hela regionen.

Som verksamhetschef för akutkliniken i Jönköping har du det övergripande ansvaret för medarbetare, arbetsmiljö och ekonomi. Ditt grundläggande uppdrag är att leda och utveckla framtidens akutklinik i Jönköping. Du gör detta tillsammans med klinikens ledningsgrupp som leder de cirka 170 medarbetarna.

Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård. I ditt uppdrag ansvarar du för verksamhetsområdet i sin helhet, vilket innebär ett nära samarbete med sjukhusets kliniker och de två andra sjukhusen i länet.

Vi söker
Vi söker dig som är läkare eller har annan lämplig högskoleutbildning. Tidigare erfarenhet av ledarskap med budget- och personalansvar i sjukvården är en merit.

Du är van vid att ta initiativ och beslut, du är skicklig på att prioritera och har lätt för att skapa struktur. Du är kommunikativ, duktig på att samarbeta och skapa bra relationer. Du kan driva och utveckla verksamheten på ett engagerande sätt och har samtidigt en ekonomisk medvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver att du har körkort.

Vill du anta utmaningen att leda akutkliniken i Jönköping och vill veta mera?
Kontakta:
sjukvårdsdirektör Agneta Ståhl 0730-28 40 69
agneta.stahl@rjl.se
HR-chef Åsa Johannesson 0703-13 58 55
asa.johannesson@rjl.se

Fackliga representanter är:
Jonas Welam Läkarföreningen tfn 010-244 7616 (#) (#)
Carina Högberg Vårdförbundet tfn 010-242 2660 (#) (#)
Carina Einarsson Jonsson, Vision tfn 010-242 6588 (#) (#)
Carina Sjögren Kommunal tfn 010-242 1578 (#) (#)

Sista ansökningsdag är den 21 november 2018. Intervjudagar är planerade till 27 och 28 november.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping består av en akutmottagning och en akutvårdsavdelning. Akutmottagningen är länets största med cirka 43 000 besök per år. Akutvårdsavdelningen är länets största vårdavdelning och vårdar cirka 10 000 patienter per år fördelat på 34 vårdplatser.

Jönköping är en naturskön stad som ligger vid Vätterns södra strand. Staden växer snabbt och är en av Sveriges starkaste regioner. Jönköping har ett centrum med högskola med 11 000 studenter, handel och ett stort utbud inom musik och teater. I Jönköping finns möjlighet till en rik och aktiv fritid.

Ansök nu

Arbetsledare till Stormtrivs hemtjänst!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 23
Som arbetsledare på Stormtrivs Livskvalitet innebär din roll att leda, samordna och motivera dina medarbetare. Du ansvarar för en grupp på cirka 25 personer och har ett fullt personalansvar för dessa.

Du ansvarar och utför den dagliga planeringen för ditt geografiska område och ser till att våra kunder får den vård och service de behöver. Vi värnar om de goda relationerna vi har med våra kunder och söker dig som trivs med daglig kundkontakt.

Tjänsten innebär att arbeta verksamhetsnära med såväl kort- och långsiktig bemanning, uppföljning, planering, personalansvar och nära kundkontakt. Du ingår i en arbetsgrupp som arbetar nära tillsammans och som består av VD för verksamheten, övrig arbetsledning, verksamhetssupport och HR.Vi söker dig som har erfarenhet av en roll som inneburit ansvar och daglig hantering av många kontaktytor där fokus varit hög kundnöjdhet och goda resultat. Det är meriterande om du har vana av arbetsledning och/eller schemaläggning. Utbildning inom vård eller organisation och ledarskap meriterande.
För att passa hos oss ser vi att du är prestigelös och engagerad och att du har en genuin vilja att arbeta med och för människor. Hos oss råder en personlig atmosfär med korta beslutsvägar och möjlighet till stor frihet under ansvar. För att lyckas tror vi att det är viktigt att du är en snabb problemlösare och har en entusiasmerande personlighet. Du gillar att skapa och bibehålla goda relationer! Rollen innebär att du har mycket ansvar och det är viktigt att du har ordning och reda.

Eftersom vi arbetar med människor lägger vi stort vikt vid personlig lämplighet. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!Stormtrivs Livskvalitet är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt hushållsnära tjänster på kundval. Vår hemtjänst utförs i huvudsak av undersköterskor med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.

Vi ägs av Stormtrivs AB som startades 1999 av Åsa Storm. Företaget hade då endast tre anställda, men idag sysselsätter Stormtrivs över 200 människor. Förrutom Åsa Storm är Thomas Bergström delägare. Stormtrivs ingår i den privatägda Simonssongruppen. För mer information om Simonssongruppen besök www.simonssongruppen.se.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 19
Kirurgkliniken Region Jönköpings län

Har du förmåga att leda processer och skapa förutsättningar för utveckling? Är du en ledare där kvalitet blir den röda tråden för det strategiska arbetet?

Vi söker
Som verksamhetschef är du med och utvecklar uppdraget vid en klinik med verksamhet på tre akutsjukhus. Kirurgkliniken arbetar processinriktat med hög kvalitet där du som leder verksamheten har en viktig uppgift för att klinikens alla medarbetare skall arbeta mot samma mål. Som verksamhetschef skapar du förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god vård och nå uppsatta mål. Du är underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag ansvarar du för verksamhetsområdet i sin helhet och ditt grundläggande uppdrag är att säkerställa en stabil kirurgklinik på de tre akutsjukhusen i länet.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Uppdraget som verksamhetschef är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden är en tillsvidareanställning i din grundprofessinon med placeringsort enligt överenskommelse. Då kirurgkliniken är en länsklinik ingår resor i tjänsten, därav är B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid ett närvarande ledarskap.

Vi söker dig som är läkare eller har annan lämplig högskoleutbildning. Meriterande är om du har specialistkompetens inom kirurgi. Det är viktigt att du tidigare arbetat framgångsrikt som chef och har erfarenhet av att leda komplexa organisationer.

Det här får du arbeta med
Du har övergripande ansvaret för att utveckla verksamheten med det yttersta beslutsmandatet för ekonomi och utveckling för hela kirurgkliniken. Vidare har du ansvaret att hålla ihop hela kliniken och samtidigt ge möjlighet att profilera och utveckla verksamheten på de tre orterna. Detta kräver en god förmåga att inspirera, organisera, delegera och följa upp. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. Du har en sammanhållande funktion där du skapar öppet klimat för god samverkan i en tillitsfull miljö. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att jobba strategiskt och långsiktigt med verksamheten ur ett helhetsperspektiv.

För att du ska trivas hos oss
Som ledare för en dynamisk verksamhet förväntas du ha ett starkt intresse för utveckling och vara van att arbeta med förbättringsarbete. Som person är du strukturerad och strategisk i ditt tänk, du är kommunikativ på ett tydligt sätt och är bra på att arbeta tillsammans med andra.

Detta värderar vi högt
Vi vill ge patienten bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

I Region Jönköpings län värderar vi ett engagerat ledarskap högt. För att skapa en kultur som sätter patienten i främsta rummet krävs ett personligt, aktivt och synligt engagemang från dig som ledare. Ledarskapets viktigaste uppgifter är att ange riktningen för verksamheten, ta till vara potentialen i individers olikheter och erfarenheter, skapa förutsättningar för medarbetarna samt att i dialog med dem definiera och följa upp målen.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sjukvårdsdirektör Kjell Ivarsson, tfn: 010-242 50 10. Fackliga företrädare för Läkarförbundet, Vårdförbundet, Vision och Kommunal nås via växeln, tfn: 010-242 11 00.

Sista ansökningsdag är den 6 maj 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kirurgkliniken har verksamhet vid Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och Värnamo sjukhus. Organisatoriskt tillhör kirurgkliniken verksamhetsområde Kirurgisk vård inom Region Jönköpings län.

Kirurgkliniken (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/) har huvudansvaret för alla patienter med kirurgiska sjukdomar. Kliniken utför allt från plastikkirurgi till att vårda patienter med kärlsjukdomar.

Kirurgkliniken är i en spännande utvecklingsfas med många utmaningar.

Ansök nu

Verksamhetschef inom Livsro Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 29
För att lyckas i din roll som verksamhetschef har du förmågan att leda i utvecklings- och förbättringsarbete. Du är tydlig, skapar engagemang, delaktighet och har ett kundorienterat arbetssätt. Du har ett strategiskt tankesätt där du arbetar mot uppsatta mål och handlar i enlighet med Livsro hemtjänsts grundläggande värderingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Ansvara för ett ständigt pågående kvalitets och förbättringsarbete inom Livsros ramar.
* Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning.
* Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med alla intressenter, så som kunder, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter.
* Ha ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.

Vi arbetar i program så som Magna Cura, TES, Incontroll m.fl. Det är meriterande om du tidigare arbetat i programmen. Genomgång och utbildning kommer ges vid anställning.


Vi söker dig med ett stort engagemang som vill göra skillnad inom hemtjänst och vill utveckla vår verksamhet. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du har god datavana. Du ska vara kunnig inom våra arbetsområden och självständig. Som person är du trygg, stabil, har god självinsikt och du har lätt för att samarbeta med andra människor. Kvalitet är viktigt för dig, du arbetar mot mål och fokuserar på resultat.


Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.

Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, det ser vi som en konkurrensfördel.
Vi tror att mångkulturalitet kan förbättra företagets service och öka kundnöjdheten, därför kan vi erbjuda hemtjänst på kundens språk.
All personal pratar svenska och vi har även personal som är flerspråkiga.

Målsättningen med vårt arbete är att kunden ska känna sig trygg, bli bra bemött samt förstådd.

Välkommen med din ansökan till oss på Livsro Hemtjänst!

Ansök nu

Verksamhetschef inom Livsro Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 22
För att lyckas i din roll som verksamhetschef har du förmågan att leda i utvecklings- och förbättringsarbete. Du är tydlig, skapar engagemang, delaktighet och har ett kundorienterat arbetssätt. Du har ett strategiskt tankesätt där du arbetar mot uppsatta mål och handlar i enlighet med Livsro hemtjänsts grundläggande värderingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Ansvara för ett ständigt pågående kvalitets och förbättringsarbete inom Livsros ramar.
* Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning.
* Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med alla intressenter, så som kunder, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter.
* Ha ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.

Vi arbetar i program så som Magna Cura, TES, Incontroll m.fl. Det är meriterande om du tidigare arbetat i programmen. Genomgång och utbildning kommer ges vid anställning.


Vi söker dig med ett stort engagemang som vill göra skillnad inom hemtjänst och vill utveckla vår verksamhet. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du har god datavana. Du ska vara kunnig inom våra arbetsområden och självständig. Som person är du trygg, stabil, har god självinsikt och du har lätt för att samarbeta med andra människor. Kvalitet är viktigt för dig, du arbetar mot mål och fokuserar på resultat.


Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.

Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, det ser vi som en konkurrensfördel.
Vi tror att mångkulturalitet kan förbättra företagets service och öka kundnöjdheten, därför kan vi erbjuda hemtjänst på kundens språk.
All personal pratar svenska och vi har även personal som är flerspråkiga.

Målsättningen med vårt arbete är att kunden ska känna sig trygg, bli bra bemött samt förstådd.

Välkommen med din ansökan till oss på Livsro Hemtjänst!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 22
Psykiatriska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen till ett av Sveriges bästa mellanstora sjukhus! Vi befinner oss i ett omfattande utvecklingsarbete med målet att vara bland de bästa inom specialistpsykiatrin i landet inom 5-6 år. Hos oss får du möjlighet att vidareutveckla arbetet med forskning, utveckling och utbildning, samt planera för att kliniken ska få status som universitetssjukvårdsenhet. Tillsammans med övriga två vuxenpsykiatriska kliniker i länet verkar du för en jämlik vård där öppenvården är basen.

De senaste åren har vi framgångsrikt rekryterat inom flertalet professioner för att kunna erbjuda vård av god kvalitet med hög patientsäkerhet. Den I januari 2019 blir Jönköping studieort för läkarutbildningen i Linköping vilket ytterligare stärker våra förutsättningar för en god kompetensförsörjning.

Vi söker
Vi söker dig som har högskoleutbildning och ledarerfarenhet från komplexa organisationer. Chefs- och ledarskapsutbildning är meriterande, likaså om du har erfarenhet som ledare inom hälso- och sjukvård. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som grund med ett tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Psykiatri, rehabilitering och diagnostik. Du erbjuds möjlighet till mentor/handledning samt chefsutvecklings- och utbildningsprogram. Vi värdesätter engagerade ledare och medarbetare och ger dig därför stor handlingsfrihet och möjlighet till att tänka nytt, inom givna ramar, för att förverkliga Region Jönköpings läns vision och verksamhetens mål.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som verksamhetschef har du förmågan att leda i utvecklings- och förbättringsarbete. Du är tydlig, skapar engagemang och delaktighet och har ett patientorienterat arbetssätt. Du har en god förmåga att utvärdera och förbättra resultat och arbetssätt. Du har ett strategiskt tankesätt där du arbetar mot uppsatta mål och handlar i enlighet med Region Jönköpings läns grundläggande värderingar.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Micael Edblom, tfn 010-242 23 32. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maya Toubia, tfn 0381-35270. Läkarföreningen Thorun Frennvall, tfn 010-242 24 41, SACO Gerd Gansberg, tfn 010-242 69 62, Vision Lillemor Örneling, tfn 010-242 15 84 och Kommunal Carina Sjögren, tfn 010-242 15 78.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Psykiatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är Region Jönköpings läns största klinik och erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Vi är omkring 400 medarbetare inom öppenvård och slutenvård. Vi har akutmottagning dygnet runt och svarar för länsinvånarnas behov av bland annat psykiatrisk intensivvård och rättspsykiatrisk vård. Mer information om Psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 2
Eksjö och Mariannelunds vårdcentraler

Nyfiken på nya spännande utmaningar? Drivs du av utveckling och möjlighet att påverka? Brinner du för primärvårdens frågor?
Sök då tjänsten som verksamhetschef för Eksjö och Mariannelunds vårdcentraler!

Vi söker dig som är en engagerad ledare med drivkraft att utveckla en primärvård i förändring och som tillsammans med oss vill bidra till omtanke, helhet och kvalité för våra patienter!

Vi erbjuder dig
Som verksamhetschef hos oss erbjuds du ett gott stöd och samarbete med ledningsgruppen på våra vårdcentraler, med biträdande verksamhetschef och fyra första linjens chefer. På vårdcentralerna finns även medicinsk rådgivare som stöd.

Som verksamhetschef har du en given och viktig plats i Bra Livs ledningsgrupp där vi tillsammans driver, marknadsför och utvecklar primärvårdens frågor. Du får även möjlighet att delta i chefsnätverk för vårdcentralerna på Höglandet. I din chefsroll får du professionellt stöd från Bra Livs ledningsstab inom områdena kommunikation, HR, ekonomi och utvecklingsfrågor.
Du erbjuds även en individuell introduktionsplan utifrån dina förutsättningar med bland annat möjlighet till mentor/handledning, deltagande i reflektionsgrupp samt i olika utvecklings-och utbildningsprogram relaterat till Bra livs strategiska mål för chefers kompetensutveckling.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
I rollen som verksamhetschef har du ett stimulerande övergripande ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flersårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Som chef hos oss omsätter du Bra Livs visioner och strategier till handling på ett mål-och resultatinriktat sätt.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som verksamhetschef ser vi att du stimuleras av utvecklings- och förändringsarbete. Du är en driven, modig och stabil ledare. Du kan på ett tydligt och lyhört sätt kommunicera din viljeinriktning och entusiasmerar och engagerar dina medarbetare. Du trivs med att jobba strategiskt och blicka mot framtiden där du har god förmåga till helhetssyn och ser både verksamhetens, patienternas och våra olika professioners behov.

Som person är du en positiv värdebärare som månar om en hälsofrämjande arbetsmiljö där arbetsglädje, trivsel, samverkan och goda relationer är viktigt för dig.
Vi ser att du har en högskolexamen inom hälso-och sjukvård samt erfarenhet av arbete inom området. Vi ser även att du har väldokumenterad erfarenhet av tidigare chefs-och ledaruppdrag. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
På Eksjö och Mariannelunds vårdcentraler är vi måna om våra patienter och om att kunna erbjuda bästa möjliga vård. I vår planering finns just nu spännande utvecklingsprojekt, bland annat kring mottagningsarbete och triagering till rätt vårdnivå. Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tel 010-242 67 11 alternativt 076-724 45 39.
Fackliga företrädare för Läkarföreningen är Axel Petersson, tel 036- 32 39 31, för Kommunal Birgitta Svensson, tel 010-243 59 95, för SACO Irene Tengberg Herrstedt, tel 036- 32 44 64, för Vision Christina Flodén, tel 036- 32 21 72 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson, tel 070- 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 16/2. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På Eksjö vårdcentral är vi ca 55 medarbetare och har idag ca 15 100 listade patienter. Vårdcentralen består av två verksamheter, en centralt belägen och en i Kvarnarp. Vår verksamhet i centrum är en komplett vårdcentral där du finner hela bredden inom primärvårdens uppdrag. Vårt centrala läge bidrar till hög tillgänglighet för våra patienter. Eksjö vårdcentral befinner sig i en positiv utvecklingsfas med många stimulerande utvecklingsprojekt. Vid vår filial i Kvarnarp har vi stora möjligheter att tillsammans skapa en god verksamhet och har utvecklats till en stabil och väletablerad verksamhet. Här möts du av nya, fräscha lokaler anpassade till vår patientverksamhet som också främjar god arbetsmiljö. Hos oss ska man trivas både som medarbetare och patient!

Mitt i Astrid Lindgrens hembygd finner du Mariannelunds vårdcentral, en liten trivsam vårdcentral med ca 3100 listade patienter, stabil grundbemanning som består av ca 10 teaminriktade medarbetare. Här har vi en stor bredd i våra insatser och du möter en mångkulturell patientgrupp.

Vårdcentralerna Bra Liv är den regionsdrivna primärvården i Jönköping län och består av 33 vårdcentraler - nära våra patienter över hela länet. Vi erbjuder bästa möjliga vård, rehabilitering och stöd till hälsa och goda levnadsvanor. Omtanke, helhet och kvalité är våra kärnvärden. Hela 75 % av länets invånare har valt oss, vilket vi är mycket stolta över.
Det finns många skäl att välja vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Eksjö är en vacker trästad med närhet till både vandringsleder, skogar, och sjöar. Här finns ett rikt föreningsliv och en gång om året anordnas Eksjö stadsfest med flera stora artister. Det finns goda kommunikationer till såväl Nässjö som Jönköping.

I Mariannelund, som ligger precis mellan Eksjö och Vimmerby, handlar det om att se det stora i det lilla där Mariannelund är en bra utgångspunkt för upptäckter i Astrid Lindgrens Småland!

Ansök nu