Verksamhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Verksamhetschef Attendo Tallbacka Gården, Socialpsykiatri vuxna

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 13
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Tallbacka Gården är ett särskilt boende för kvinnor och män över 20 år med psykiska funktionsnedsättningar. Verksamheten är belägen i ett naturskönt område utanför Jönköping där vi erbjuder en hemlik och trygg miljö med närhet till personal och tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Attendo Tallbacka Gården består av en boendeenhet med 17-24 platser fördelade på tre avdelningar. Verksamheten är tillståndspliktig hos IVO enligt 7 kap. 1 § första stycket 2 och 3 socialtjänstlagen (2001:453).

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen liksom med externa kontakter. Du arbetar systematiskt för att utveckla verksamheten så att den ger medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalitet.

Arbete är dagtid, vardagar och tjänstgöringsgraden är heltid 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens. Tjänsten kräver att du har minst 2 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård och/eller social omsorg, meriterande inom målgruppen socialpsykiatri och/eller LSS.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Resor i tjänsten förekommer, körkort är ett krav.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Verksamhetschef sökes till

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 1
Om oss
Care Of You har sedan 2017 bedrivit hemtjänst enligt LOV i Jönköpings kommun. Idag är vi ca 15 medarbetare som ständigt arbetar med att finnas för den som är äldre, sjuk eller funktionshindrad, och vill så länge som möjligt bo kvar i hemmet den älskar. Mänskliga värderingar är vår gemensamma värdegrund som utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi uppnår gott rykte genom att våra kunder upplever en säker och god kvalitet på vården vi levererar.
Nu söker vi en ny verksamhetschef som brinner för äldrefrågor, gillar utmaningar, har ett stort intresse och engagemang att utveckla verksamheten med fokus på kvalitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson på Care Of You och du drivs av en vilja att utveckla verksamheten och medarbetarna. Du kommer att ha möjlighet att kombinera det operativa arbetet med ditt strategiska tänkande. Du ser möjligheter och har idéer om hur verksamheten kan utvecklas och växa.
Du tillsammans med verksamhetens samordnare vårdar och utvecklar relationerna med brukare och dess närstående, medarbetare, uppdragsgivare, myndigheter och organisationer.
I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår
Personalansvar
Att rekrytera, utveckla, motivera och behålla de bästa medarbetarna
Utveckling och uppföljning av enhetens kvalitetsledningssystem i enlighet med SOSFS 2011:9
ArbetsmiljöansvarKvalifikationer
Du som söker ska ha
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska eller jämförbar utbildning.
Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller med personer med funktionsnedsättning.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar).
Ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.Övrigt
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Om du även har extra språkkunskaper så är det meriterande dock inget krav.
Till ansökan bifogas, meritförteckning som visar relevant utbildning och yrkeserfarenhet för verksamheten.
Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.
Tillträde enligt överenskommelse


Lön: Individuell lön enligt överenskommelse


Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 2
Infektionskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker dig som med engagemang och kunskap vill leda en infektionsklinik i toppklass. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och medarbetare!

Rollen som verksamhetschef
Som verksamhetschef är ditt uppdrag att skapa förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god och säker vård, samt nå uppsatta mål. Du ser vikten av och realiserar samverkan och samarbete inom sjukhuset samt gentemot andra vårdaktörer för att öka värdet för våra patienter. Vi ställer stora krav på hög tillgänglighet och patientsäker vård.

I uppdraget ingår ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Som verksamhetschef är du direkt underställd sjukvårdsdirektören och du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård. Det innebär att du också har ett ansvar att se till helheten för verksamhetsområdet.

Din blivande arbetsplats
Infektionskliniken har sin bas i Jönköping och är länets kunskapscentrum för infektionssjukdomar. Kliniken består av en vårdenhet med 27 vårdplatser, en specialistmottagning samt en omfattande konsult- och rådgivningsverksamhet som bedrivs i Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vidare finns sprututbytesverksamhet i Jönköping, Nässjö och Värnamo.

Infektionskliniken hör till verksamhetsområde Medicinsk vård. Medicinsk vård har verksamhet inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, barnhälsovård, barnsjukvård, barn-och ungdomshälsa, geriatrik, hudsjukvård, infektion och medicin. Verksamhet bedrivs på sjukhusen i Eksjö, Jönköping och Värnamo, ambulanser runt om i länet, barn- och ungdomsenheter i Eksjö, Jönköping och Värnamo samt på länets familjecentraler. Medicinsk vård har cirka 2000 medarbetare och ungefär 3 miljarder kronor i årlig budget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som söker är utbildad läkare, men även annan lämplig högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet kan bedömas aktuell. Du ska ha erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård samt tidigare ledarskapserfarenhet med budget- och personalansvar är meriterande. B-körkort är ett krav då resor förkommer i tjänsten.

För att trivas hos oss ser vi att du är mål- och resultatorienterad och har uppdraget och verksamheten i fokus. Det är viktigt att du har ett strategiskt tänk och brett perspektiv i frågor. För att nå framgång ser vi att du arbetar i nära samarbete med andra verksamhetsansvariga inom verksamhetsområdet. Som verksamhetschef ska du vara en person med stark integritet och ha ett uttalat intresse för kund-/patientorientering. Stabilitet och egenskaper som tydlighet, engagemang och förmåga att entusiasmera värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Som ny verksamhetschef får du stöd och support i form av ett introduktionsprogram som är specifikt för verksamhetschefer inom Medicinsk vård. Stöd och support ges också kontinuerligt av Medicinsk vårds stab, HR-funktion och controllerfunktion. En mentor erbjuds. Du deltar också i regionens chefsutbildningar och nätverk för engagerat ledarskap.

Hos oss erbjuds du möjlighet att tillsammans med medarbetare utveckla verksamheten med målet god- och patientsäker vård, god tillgänglighet och en bra arbetsmiljö. Region Jönköpings län har kvalitet som strategi när det gäller utveckling.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Tycker du att uppdraget låter spännande och vill veta mer? Kontakta gärna:
• Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se
• Åsa Johannesson, HR-chef, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2024-01-31. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Verksamhetsansvarig för nysatsande vårdföretag.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 2
Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig inom Assistans.
Är du redo att ta dig an en spännande utmaning som Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig inom assistans? Komplettomsorg söker en driven och engagerad individ som vill vara med och forma verksamheten.


Krav:
Minst 24 månaders erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. Erfarenheten ska vara förvärvad under de tio senaste åren.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar). Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio åren.
Ingående kunskaper om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Förmåga att behärska svenska språket i tal och skrift

Utmaningar:
Att leda och driva en verksamhet inom assistans och hemtjänst innebär att möta en rad utmaningar. Du kommer att vara ansvarig för att organisera och koordinera verksamheten för att säkerställa högkvalitativ vård och omsorg till våra kunder.
Du kommer att behöva hantera komplexa regelverk och säkerställa efterlevnad av lagar och föreskrifter inom området.
Att rekrytera, leda och motivera personalen för att upprätthålla en positiv arbetsmiljö och hög kvalitet i vården blir en viktig del av din roll.
Att hantera resursallokering och budgetansvar för att optimera verksamhetens ekonomiska prestation blir en viktig del av din dagliga verksamhet.Fördelar:
Som Verksamhetsansvarig hos oss kommer du att vara en central del i utformningen av verksamheten. Du får möjlighet att påverka och implementera nya idéer och strategier för att kontinuerligt förbättra våra tjänster.Du kommer att tilldelas bonusar baserat på verksamhetens prestation. Detta innebär att dina insatser och framgångar belönas och ger en extra motivation att driva verksamheten framåt.Hos Komplettomsorg sätter vi värde på en positiv och stöttande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i ett team av dedikerade och professionella kollegor som strävar efter att ge bästa möjliga vård och omsorg till våra brukare.Möjligheten att vara en del av en växande organisation med potential för personlig och professionell utveckling.Om du har erfarenhet inom assistans och har ledaregenskaper och är redo att ta dig an utmaningarna som Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig, då kan du vara den vi söker! Ansök idag och bli en del av vårt team som strävar efter att ge högkvalitativ vård och omsorg till våra brukare i Jönköpings kommun.
Vi ser fram emot din ansökan!
Vänligen,
Komplettomsorg

Ansök nu

Verksamhetschef Arbetsmiljöenheten

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 19
Arbetsmiljöenheten

Vill du leda utvecklingen av Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsovård? Nu finns en sällsynt möjlighet för dig som är en erfaren ledare med strategisk förmåga och ett gott nära ledarskap att söka tjänsten som verksamhetschef för arbetsmiljöenheten!

Rollen som verksamhetschef arbetsmiljöenheten
Vi söker dig som vill leda och utveckla arbetsmiljöenheten, Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsovård, i rollen som verksamhetschef. Arbetsmiljöenhetens uppdrag innefattar att vara en resurs i det förebyggande arbetsmiljöarbetet och i arbetet med arbetslivsinriktad rehabilitering.

Som verksamhetschef får du ansvar att strategiskt och operativt leda arbetsmiljöenhetens verksamhet. Det innefattar att delta i strategiska forum med ett regionövergripande helhetsperspektiv liksom att leda verksamheten med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Du är närmsta chef för drygt 20 medarbetare inkluderat enhetschefen för friskvårdsenheten. Dina medarbetare finns inom ett antal professioner med kompetens inom medicin, rehabilitering, ergonomi, fysikalisk och psykosocial arbetsmiljö. Medarbetarna är fördelade i team som finns i Eksjö, Jönköping och Värnamo.

Som verksamhetschef har du vårt förtroende att påverka och utforma uppdraget utifrån chefsuppdraget inom Region Jönköpings län.

Den här tjänsten innebär att du har många kontaktytor och samverkar med chefer och HR inom hela Region Jönköpings län. Det är ett jobb där du får möjlighet att göra skillnad för Region Jönköpings läns verksamheter och medarbetare, och bidra till vår vision om ”Ett bra liv i en attraktiv region”.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Arbetsmiljöenheten är en proaktiv strategisk partner för Region Jönköpings län. Vi har en konsultativ roll, ger ett långsiktigt och metodiskt stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidrar med kunskap till arbetsgivarens organisation. Verksamheten är budgetfinansierad.

Arbetsmiljöenheten finns i Eksjö, Jönköping och Värnamo, friskvårdsenheten har även verksamhet i Nässjö. I Jönköping finns vi i lokaler på Ryhovsområdet.

Som verksamhetschef för arbetsmiljöenheten är du underställd och rapporterar till HR-direktören.

Din profil
Till den här tjänsten söker vi dig som är en trygg, erfaren chef och ledare. Du har förmåga att med strategisk blick leda och uppmuntra till utveckling med fokus på verksamhetens uppdrag, mål och visioner. Likväl har du förmåga att se och leda dina medarbetare i vardagen, oavsett om ni utgår ifrån samma eller olika geografiska orter.

Du är en person som inger stort förtroende genom ditt ledarskap och ditt sätt att driva verksamhetens frågor, både i organisationen som helhet och inom den egna verksamheten. Vi tror också att det är av stor vikt att du trivs med att skapa goda relationer och utveckla välfungerande samarbeten för att nå verksamhetens mål och uppdrag. Du har förmåga att navigera i komplexa frågor, och har förståelse för företagshälsovårdens roll i organisationen och de utmaningar som kommer med uppdraget.

Som ledare är du lyhörd, bidrar till arbetsglädje och gläds själv när du ser dina medarbetares framsteg. Du har förmåga att se och lyfta medarbetarnas kompetens och utveckling, och när det behövs finns du tillhands för att motivera och stötta.

Du har en relevant akademisk utbildning. Troligtvis har du erfarenhet från arbete inom företagshälsovård, inbyggd eller extern, men du skulle också kunna ha relevant erfarenhet från HR-området eller av arbete med arbetsmiljöfrågor inom myndighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett meningsfullt och viktigt uppdrag där du får vara med och göra skillnad för medarbetares hälsa och arbeta för välfungerande arbetsplatser i en samhällsviktig verksamhet. Du blir del av en organisation som är utvecklingsinriktad, med god hushållning och kvalitet som strategi som utgångspunkt för allt arbete.

Som chef för arbetsmiljöenheten får du leda medarbetare med hög kompetens och stor samlad erfarenhet inom olika professioner. Viss forskning bedrivs inom enheten.

Du får ta del av kompetensutveckling genom utbildningar och nätverk för chefer inom Region Jönköpings län och även ingå i ett sammanhang med möjlighet till lärande och utbyte både nationellt och internationellt. Möjlighet till nätverk som samlar verksamhetschefer för inbyggd företagshälsovård inom Sveriges kommuner och regioner (SKR) finns också.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Rekryterande chef är HR-direktör Patrick Nzamba. Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringspecialist Rebecka Linegård, rebecka.linegard@rjl.se, 0730 - 84 15 81. I samband med ledigheter vid jul-och nyårshelgerna är du välkommen att ta kontakt via mail så återkommer vi till dig så snart vi är åter i tjänst.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 21 januari 2024. Vi planerar att genomföra intervjuer under v. 5. Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 1
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att sprida engagemang? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med medarbetarna vill driva Vårdcentralen Aromas fortsatta utvecklingsarbete. Vi har ca 10 200 listade invånare och finns i centrala Vetlanda i fräscha och rymliga lokaler.

 
Vad erbjuds du?

Att få arbeta tillsammans med engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i en verksamhet som bedrivs med hög kvalitet. I ett tillåtande och öppet klimat arbetar vi tillsammans för ständig förbättring och utveckling av verksamheten.

 

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för vårdcentralen med ansvar för arbetsmiljö, medarbetare och budget. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Vårdval i Region Jönköpings län. Du rapporterar till regionchef och kommer ingå i en chefsgrupp med verksamhetschefer inom din region, där vi träffas regelbundet och lyfter gemensamma ämnen. Du har regelbundna avstämningar med regionchef och stöd av bl.a. controller och HR.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och har erfarenhet av primärvård i en ledande befattning. Du är trygg i din profession och har stort intresse för ledarskap och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv, initiativrik och ansvarstagande. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha hög social kompetens med god samarbetsförmåga.  

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Om du har frågor:

Regionchef, Christina Uppenberg, christina.uppenberg@primavard.nu, 070-3188311
HR-Specialist, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 29
Laboratoriemedicin, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Region Jönköpings län söker nu en biträdande verksamhetschef till laboratoriemedicin som ingår i ett av Sveriges bästa hälso- och sjukvårdssystem. Vi söker dig som vill anta utmaningen att föra laboratoriemedicin in i framtiden.

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta med betydelsefulla och utmanande uppgifter tillsammans med ett engagerat, kompetent och professionellt team. Gemensamt arbetar vi för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård, vilket förutsätter ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete.

Som biträdande verksamhetschef för laboratoriemedicin är du direkt underställd verksamhetschefen. Du stöttar i den dagliga driften och verksamhetsplaneringen, för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna att upprätthålla en bra arbetsmiljö och erbjuda en diagnostik av hög kvalitet där forskning, utveckling och utbildning är centrala områden.

Du har en relevant högskoleutbildning, med rötterna inom hälso- och sjukvården, och du har erfarenhet av ledarskap inom större, komplexa verksamheter. Vi värdesätter erfarenhet av flödesorienterade arbetssätt, kvalitetsarbete och processledning

Det kommer finnas möjligheter att påverka upplägg och utformning av arbetet tillsammans med verksamhetschefen. För att trivas behöver du egenskaper som lyhördhet, tydlig kommunikation, hög samarbetsförmåga och nyfikenhet. Du har ett genuint intresse för att utveckla verksamheten, på kort och lång sikt. Personlig lämplighet är mycket viktig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande verksamhetschef. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett uppdrag för en bred och sammanhållen laboratoriemedicinsk verksamhet som är känd för hög kvalitet, framåtanda, forskning och utveckling. Hos oss får du en trygg, rolig och lärorik arbetsplats. Vi har bredden och hela mixen av frågor som du inte hittar någon annanstans. Regionen erbjuden en stabil plattform, ett utvecklande arbete och meningsfullhet i världsklass.

Hos oss får du arbeta i en organisation med ett öppet arbetsklimat och närhet till regionövergripande ledning. Du får goda utvecklingsmöjligheter och regionens gedigna ledarskapsprogram är givna i din personliga kompetensutvecklingsplan. Vidare erbjuds du goda förutsättningar för att leda och utveckla verksamheten i linje med de uppdrag som finns i regionens verksamhetsplan.


Det här får du arbeta med
Delegerat ansvar för uppgifter som specificeras i arbetsbeskrivning som utarbetas tillsammans med verksamhetschef. Tillträdande biträdande verksamhetschef kommer ha inflytande över arbetsbeskrivningens utformning.

I rollen ingår att vara ställföreträdande för verksamhetschefen vid dennes frånvaro.
Samtliga arbetsuppgifter som en verksamhetschef har kan komma att ingå, allt i samråd med verksamhetschefen, t.ex.:


• Arbeta med strategiska frågor, uppföljning mm tillsammans med verksamhetschef och övriga i ledningsgruppen.
• I samarbete med andra tillse att mål och riktlinjer för verksamheten upprättas, genomförs och följs upp.
• Leda och fördela arbetet inom verksamheten, samt delta i och bidra till ledningsgrupp.


Eftersom verksamheten bedrivs på flera olika orter och möten sker över hela länet är resor i arbetet vanligt förekommande.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du nyfiken på nya arbetssätt och lösningar. Du har modet att genomföra de beslut som behövs för att upprätthålla och utveckla verksamheten på lång sikt.

Du har en god förmåga att hantera komplexa situationer och ett genuint intresse för att både lära dig om och utveckla processer.

Som ledare har du en helhetssyn och arbetar mål- och kvalitetsmedvetet. I din roll bidrar du till att stödja din verksamhet att upprätthålla en hög kvalitet som utmärks av ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete.

Ditt ledarskap kännetecknas av tillit till andra och ett omtänksamt och varmt förhållningssätt präglat av respekt för individen. Du stödjer och skapar förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Portelius, verksamhetschef för laboratoriemedicin, 0722-04 55 78. Intervjuer kan komma att ske löpande, så ansök så snart du kan.

Sista ansökningsdag är den 17 december 2023. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Övrig information
Fackliga intervjuer kommer att ske.

I denna rekrytering använder vi testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen: Personlighets- och färdighetstester, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Laboratoriemedicin är en klinik som har sin verksamhet spridd i länet. Vi är cirka 340 medarbetare och årligen görs cirka fem miljoner analyser. Verksamheten är en länsklinik och innefattar disciplinerna klinisk kemi, transfusionsmedicin, mikrobiologi och klinisk patologi och cytologi. Vi har även ansvar för laboratorieverksamheten på vårdcentralslaboratorierna i länet. Det finns ett starkt samarbete mellan de olika disciplinerna inom kliniken. Vi är en sammanhållen och väl integrerad verksamhet där patienternas bästa är i centrum.

Varför ska du jobba hos oss? Laboratoriemedicin är en arbetsplats för dig som vill vara med och bidra till bästa möjliga vård, en arbetsplats för dig som är engagerad och tycker om utveckling och utmaningar i ett positivt arbetsklimat. Kombinationen av att ständigt arbeta med förbättringar, ha viljan och förmågan att tänka innovativt och att också våga prova ny teknik har gjort att vår verksamhet ligger i framkant, även i ett nationellt perspektiv.
Läs gärna mer om laboratoriemedicin här: Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Laboratoriemedicin-som-arbetsplats/).

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset Väster

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 16
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att sprida engagemang? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med medarbetarna vill driva Läkarhuset Västers fortsatta utvecklingsarbete. Vi har ca 3400 listade invånare och finns i centrala Jönköping.

 
Vad erbjuds du?

Att få arbeta tillsammans med engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i en verksamhet som bedrivs med hög kvalitet. I ett tillåtande och öppet klimat arbetar vi tillsammans för ständig förbättring och utveckling av verksamheten.

 

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret med ansvar för arbetsmiljö, medarbetare och budget. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Vårdval i Region Jönköpings län. Läkarhuset i Jönköping består av tre enheter där du har chefskollegor att samverka med. Du rapporterar till regionchef och kommer ingå i en chefsgrupp med verksamhetschefer inom din region. Som verksamhetschef har man regelbundna avstämningar med regionchef.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med erfarenhet av primärvård i en ledande befattning. Du är trygg i din profession och har stort intresse för ledarskap och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv, initiativrik och ansvarstagande. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha hög social kompetens med god samarbetsförmåga.  

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Om du har frågor:

Regionchef, Christina Uppenberg, christina.uppenberg@primavard.nu, 070-3188311
HR-Specialist, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 15
Barnkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker dig som med engagemang och kunskap vill leda en universitetssjukvårdsenhet i toppklass. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och medarbetare!

Rollen som verksamhetschef
Ditt grundläggande uppdrag är att leda och utveckla barnkliniken i Jönköping och i länet. Du gör detta tillsammans med klinikens ledningsgrupp.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för medarbetare, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar på uppdrag av sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård.

Din blivande arbetsplats
Barnkliniken har omkring 190 medarbetare inom yrkeskategorierna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och pedagoger. Hos oss vårdas barn upp till 18 år med alla typer av sjukdomar.

Barnkliniken hör organisatoriskt till verksamhetsområde Medicinsk vård. Medicinsk vård har verksamhet inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, barnhälsovård, barnsjukvård, barn-och ungdomshälsa, geriatrik, hudsjukvård, infektion och medicin. Verksamhet bedrivs på sjukhusen i Eksjö, Jönköping och Värnamo, ambulanser runt om i länet, barn- och ungdomsenheter i Eksjö, Jönköping och Värnamo samt på länets familjecentraler. Medicinsk vård har cirka 2000 medarbetare och 2,9 miljarder kronor i årlig budget.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som söker är utbildad läkare, men även annan lämplig högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet kan bedömas aktuell. Du ska ha erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård samt tidigare ledarskapserfarenhet med budget- och personalansvar är meriterande. Likaså är det meriterande om du har forskningserfarenhet. B-körkort är ett krav då resor förkommer i tjänsten.

För att trivas hos oss ser vi att du är mål- och resultatorienterad och har ett strategiskt tänk. För att nå framgång ser vi att du har ett gott samarbete med andra verksamhetsansvariga inom verksamhetsområdet. Du har ett uttalat intresse för patientorientering. Tydlighet, engagemang och förmåga att entusiasmera värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Som ny verksamhetschef får du ett introduktionsprogram som är specifikt för verksamhetschefer inom Medicinsk vård. Du har stöd genom Medicinsk vårds stab, HR-funktion och controllerfunktion. En mentor erbjuds. Vidare deltar du i regionens chefsutbildningar och nätverk för engagerat ledarskap.

Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Tycker du att uppdraget låter spännande och vill veta mer? Kontakta gärna:
• Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se
• Åsa Johannesson, HR-chef, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-12-06. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Verksamhetschef till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 25
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att sprida engagemang? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med medarbetarna vill driva Vårdcentralen Aromas fortsatta utvecklingsarbete. Vi har ca 10 200 listade invånare och finns i centrala Vetlanda i fräscha och rymliga lokaler.

 
Vad erbjuds du?

Att få arbeta tillsammans med engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i en verksamhet som bedrivs med hög kvalitet. I ett tillåtande och öppet klimat arbetar vi tillsammans för ständig förbättring och utveckling av verksamheten.

 

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för vårdcentralen med ansvar för arbetsmiljö, medarbetare och budget. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Vårdval i Region Jönköpings län. Du rapporterar till regionchef och kommer ingå i en chefsgrupp med verksamhetschefer inom din region, där vi träffas regelbundet och lyfter gemensamma ämnen. Du har regelbundna avstämningar med regionchef och stöd av bl.a. controller och HR.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med erfarenhet av primärvård i en ledande befattning. Du är trygg i din profession och har stort intresse för ledarskap och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv, initiativrik och ansvarstagande. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha hög social kompetens med god samarbetsförmåga.  

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Om du har frågor:

Regionchef, Christina Uppenberg, christina.uppenberg@primavard.nu, 070-3188311
HR-Specialist, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 25
Psykiatriska kliniken, verksamhetsstöd, Jönköping

Värdesätter du en trivsam, utvecklingsinriktad och kreativ arbetsplats i framkant? Är du en person som har lätt för att se möjligheter, har goda ledaregenskaper samt kunskap och erfarenhet av utvecklingsarbete?
Nu söker vi en biträdande verksamhetschef som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla Psykiatriska kliniken i Jönköping.

Rollen som biträdande verksamhetschef
Du är med och leder och utvecklar verksamheten med ett stort engagemang tillsammans med andra. Du är mån om att vara insatt i helheten och arbetar för en jämlik vård i länet där öppenvården är basen.

Bland arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:
• Arbeta med strategiska frågor, uppföljning mm tillsammans med verksamhetschef och övriga i ledningsgruppen.
• I samarbete med andra tillse att mål och riktlinjer för verksamheten upprättas, genomförs och följs upp.
• Vid verksamhetschefens frånvaro kan det vara aktuellt att ha rollen som tillförordnad verksamhetschef.
• Leda projekt, utredningar och förbättringsarbeten.

Din blivande arbetsplats
Med målsättning ”jämlik psykiatri” arbetar specialistpsykiatrin i Region Jönköpings län med att erbjuda en jämlik och resurseffektiv psykiatrisk vård med hög patientsäkerhet, medicinsk kvalitet och tillgänglighet. Målet är att bedriva en teambaserad psykiatrisk verksamhet som räknas bland de bästa i landet.

Psykiatriska kliniken i Jönköping är en av länets största kliniker med både öppen- och slutenvård inom specialistpsykiatri. Verksamheten har tio öppenvårdsmottagningar och fem vårdavdelningar samt en psykiatrisk akutmottagning som erbjuder akuta bedömningar dygnet runt.

Mer information om Psykiatriska kliniken som arbetsplats finner du här. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/)

Din profil
Vi söker dig som med glädje, driv och engagemang vill vara med och forma framtidens psykiatri.

• Du har lätt för att se helheten och är bra på att driva arbete framåt.
• Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
• Du tycker om varierande uppdrag.
• Du har en akademisk utbildning och erfarenhet inom hälso- och sjukvård.
• Vi ser gärna att du även har utbildning och erfarenhet inom ledarskap och kvalitetsutveckling.


Ditt intresse grundar sig i ett tydligt engagemang och ansvar, med patientfokus. Du är initiativtagande och tar ansvar för dina uppgifter. Vidare har du en god systemförståelse och helhetssyn. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra samt har god struktur i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och stimulerande uppdrag där du får vara med och påverka. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av samarbete både internt och externt. Vidare erbjuder vi goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetsplatsen genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider måndag-fredag under kontorstid.

Vi tillämpar chefsförordnade varpå du blir tillsvidareanställd i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande verksamhetschef.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulf Grahnat, 072-509 91 20.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är 2023-10-08. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Verksamhetsansvarig för nysatsande vårdföretag.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 7
Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig inom Assistans och Hemtjänst i Jönköpings kommun
Är du redo att ta dig an en spännande utmaning som Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig inom assistans och hemtjänst? Komplettomsorg söker en driven och engagerad individ som vill vara med och forma verksamheten i Jönköpings kommun.


Krav:
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut eller annan jämförbar utbildning.
Minst 24 månaders erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller arbete med personer med funktionsnedsättning. Erfarenheten ska vara förvärvad under de tio senaste åren.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar). Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio åren.
Ingående kunskaper om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Förmåga att behärska svenska språket i tal och skrift

Utmaningar:
Att leda och driva en verksamhet inom assistans och hemtjänst innebär att möta en rad utmaningar. Du kommer att vara ansvarig för att organisera och koordinera verksamheten för att säkerställa högkvalitativ vård och omsorg till våra kunder.
Du kommer att behöva hantera komplexa regelverk och säkerställa efterlevnad av lagar och föreskrifter inom området.
Att rekrytera, leda och motivera personalen för att upprätthålla en positiv arbetsmiljö och hög kvalitet i vården blir en viktig del av din roll.
Att hantera resursallokering och budgetansvar för att optimera verksamhetens ekonomiska prestation blir en viktig del av din dagliga verksamhet.Fördelar:
Som Verksamhetsansvarig hos oss kommer du att vara en central del i utformningen av verksamheten. Du får möjlighet att påverka och implementera nya idéer och strategier för att kontinuerligt förbättra våra tjänster.Du kommer att tilldelas bonusar baserat på verksamhetens prestation. Detta innebär att dina insatser och framgångar belönas och ger en extra motivation att driva verksamheten framåt.Hos Komplettomsorg sätter vi värde på en positiv och stöttande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i ett team av dedikerade och professionella kollegor som strävar efter att ge bästa möjliga vård och omsorg till våra brukare.Möjligheten att vara en del av en växande organisation med potential för personlig och professionell utveckling.Om du har erfarenhet inom assistans och hemtjänst, har ledaregenskaper och är redo att ta dig an utmaningarna som Verksamhetschef/Verksamhetsansvarig, då kan du vara den vi söker! Ansök idag och bli en del av vårt team som strävar efter att ge högkvalitativ vård och omsorg till våra brukare i Jönköpings kommun.
Vi ser fram emot din ansökan!
Vänligen,
Komplettomsorg

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 10
Ortopedkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen att leda och utveckla Ortopedkliniken i Jönköping, ett spännande och utvecklande uppdrag för rätt person!

Kliniken ansvarar för både akut och planerad ortopedisk sjukvård med hög medicinsk kvalité och har både en djup och en bred kompetens hos våra medarbetare. Arbetsplatsen har ett mycket gott utbildningsklimat med flera spetskompetenser inom ortopedi och arbetar processinriktat och i tvärfunktionella team.
Verksamhetschefen är direkt underställd och rapporterar till sjukvårdsdirektören för Kirurgisk vård och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård.
Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare, företrädelsevis med specialistkompetens i ortopedi eller annan kirurgisk specialitet. Utöver det kan du som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn söka. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap med personalansvar samt dokumenterad erfarenhet av att driva förbättringsarbeten, gärna från kliniska verksamheter. Forskningsbakgrund är meriterande.

Arbetsuppgifter
Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för Ortopedkliniken i Jönköping och är ytterst ansvarig för klinikens mål- och resultatansvar. I rollen ingår ansvar för:


• Driva, leda samt följa upp klinikens uppsatta mål samt fortsätta utveckla klinikens process- och förbättringsarbete i dialog och samverkan med klinikens medarbetare
• Säkerställa en hög vårdkvalité och patientsäkerhet med god tillgänglighet
• Ekonomisk budget och personalansvar
• Kompetensplanering, där rätt resurser finns och fördelas optimalt inom kliniken
• En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö för kliniken som helhet
• Coacha ledningsgruppen till fortsatta goda resultat
• Samverkan med övriga verksamheter och kliniker, både internt och externt

Personlig profil
Du har förmåga att driva den medicinska utvecklingen tillsammans med dina medarbetare på kliniken med god kvalité och arbeta med ständiga förbättringar. För rollen krävs god förmåga till strategiskt tänkande, se helhetsperspektiv samt vara lösningsorienterad i utmanande och komplexa frågeställningar.
Du visar på handlingskraft, tar beslut och ansvarar för genomförande och uppföljning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Att vara medarbetare inom Region Jönköpings län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre och friskare för länets invånare. I vår organisation samarbetar vi över gränserna och lär av varandra. Region Jönköpings län erbjuder ledarskapsutbildning samt kompetensutvecklingsinsatser utifrån dina tidigare erfarenheter och behov.
Läs gärna mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Kontaktuppgifter
Martin Takac, sjukvårdsdirektör, Kirurgisk vård
Telefon: 070-318 96 39
E-post: martin.takac@rjl.se

Susanne Holm, HR-chef, Kirurgisk vård
Telefon: 072-511 58 40
E-post: susanne.holm@rjl.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar den till oss senast den 20 augusti 2023. Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!

Vid rekrytering av chefer och specialister använder Region Jönköpings län personlighets- samt kapacitetstest som en del av rekryteringsprocessen.

Intervjuer med arbetsgivaren är planerade till den 30 (heldag) och 31 augusti (f.m.); 1 september (heldag); 5 september (f.m.); 15 september (heldag).
Intervju med fackliga företrädare är planerad till den 20 september (heldag).

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Ortopedkliniken på Länssjukhuset Ryhov är Region Jönköpings läns största ortopedklinik. Vi erbjuder behandling, vård och rehabilitering vid ortopediska sjukdomar och skador. Kliniken är indelad i generell ortopedi, Neuroortopediskt centrum, NOC samt Barnortopediskt regioncentrum, BORC. På kliniken i Jönköping arbetar cirka 170 personer.
Ortopedkliniken har två vårdenheter med slutenvård, en för patienter med akuta ortopediska skador och sjukdomar och en för patienter med planerade operationer i rörelseapparaten, rygg och nacke. Barnortopediska patienter vårdas på barnklinikens vårdavdelning. Läs gärna mer om Ortopedkliniken i vårt län:
https://www.rjl.se/om-oss/om-organisationen/folkhalsa-och-sjukvard/kirurgisk-vard/ortopedi/
Jönköping är en naturskön stad som ligger vid Vätterns södra strand. Staden växer snabbt och är en av Sveriges starkaste regioner. Här finns mer information om Jönköping:
Officiell besöksguide för JKPG - Jönköping|Huskvarna|Gränna|Visingsö | JKPG.com (https://www.jkpg.com/sv/)

Ansök nu

Verksamhetschef till Kavlagården i Huskvarna

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 20
Vill du bidra till en god och säker vård och omsorg för boende på Kavlagården i nära samarbete med verksamhetens medarbetare?

Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete där du dagligen bidrar till att ge människor ett bra liv?

Vill du bidra till utvecklingen av äldreomsorgen tillsammans med kompetenta, hjälpsamma och positiva kollegor i Humana?

Sök då tjänsten som verksamhetschef på Kavlagården!


Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana och vi strävar efter att kombinera en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter.


Just nu söker vi en erfaren verksamhetschef till Kavlagården i Huskvarna. 


Humana Omsorg ansvarar för driften av Kavlagården på uppdrag av Jönköpings kommun. Kavlagården är beläget i Huskvarna och ligger vackert beläget vid Rumlaborg och Kåvasjön. Det finns vackra promenadvägar längs med sjökanten och fin utemiljö runt boendet. Det är också nära till Huskvarna centrum. Det finns 46 lägenheter, varav 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. Vi har 2 lägenheter som är passande för parboende.


Vägledande för Humana är vårt kvalitetsledningssystem och vårt värdegrundsarbete. Vårt arbetssätt utgår från ett salutogent förhållningssätt och vi anpassar omsorgen för att kunna ge våra kunder det stöd som de behöver och mår bra av.


Vi tycker att aktiviteter och utevistelse är viktiga inslag i det dagliga livet. Aktivitetsutbudet på boendet utgår från de boendes önskemål och när vädret tillåter förläggs gärna aktiviteterna utomhus.


Rollen som verksamhetschef

Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, arbetsmiljö, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig. Du skapar och upprätthåller goda kontaker med kommunen och samarbetspartners.


Dina medarbetare är undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeut, fysioterapeut, demenshandledare, gruppledare och sjuksköterskor. Vi har sjuksköterskor på plats i verksamheten dygnet runt. Vi ser ett välfungerande teamarbete som grunden för en vård och omsorg av god kvalitet, där vi kan arbeta riskförebyggande och ständigt vara en lärande organisation.


Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten och att ha en effektiv personalplanering.


Du har ett nära och synligt ledarskap som är nödvändigt för att implementera och efterleva rutiner, arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.


Som verksamhetschef ingår du i en trevlig och prestigelös divisonsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Du arbetar tätt  tillsammans med en gruppledare som hjälper dig med bl. a. bemanning och planering.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, heltid. Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 1 okt 2023 eller enligt överenskommelse


Vem är du?


- Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (t ex sjuksköterska, social omsorg, fysioterapeut, arbetsterapeut)

- Du har minst 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen

- Du är affärsmässig och har tydligt kundfokus

- Du leder med en stor självinsikt, med rak och tydlig kommunikation och genom att bygga goda och varaktiga relationer

- Du har ett stort engagemang och är värderingsstark

- Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa

- Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv från det lilla till det stora


Vad får du?

- Möjlighet att delta i Ledarprogram  

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- Möjlighet till regelbunden professionell handledning

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- Friskvårdsbidrag

- Kollektivavtal 


Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR


Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-7-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionsschef Hanna Göthlin, hanna.gothlin@humana.se alt 0722-066050.


Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef på Humana? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef för Attendo Hemtjänst Ulricehamn- Bli en av oss!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 11
Välkommen till en värderingsstyrd organisation!

Attendo hemtjänst Ulricehamn söker ny verksamhetschef som vill vara med och utveckla! Verksamheten har undersköterskor, vårdbiträden samt planeringsledare anställda. Planeringsledare tillhör ledningsgruppen och arbetar tätt tillsammans med verksamhetschefen. Verksamheten utför hemtjänst efter beslut av handläggare samt erbjuder hushållsnära tjänster.

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp med chefskollegor där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Arbetet är dagtid och heltid 100%.

Vi erbjuder

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens. Meriterande är att du har minst 2 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård, social omsorg samt inom privat omsorg.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 27 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kontakta

Helene Rönnberg, regional verksamhetschef, helene.ronnberg@attendo.se

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 5
Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker dig som vill leda och utveckla verksamheten på en medicinklinik med höga ambitioner att skapa vård av högsta kvalitet vid varje patientmöte.

Vi söker
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som söker är utbildad läkare, men även annan lämplig högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet kan bedömas aktuell. Du ska ha erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård samt tidigare ledarskapserfarenhet med budget- och personalansvar är meriterande. B-körkort är ett krav då resor förkommer i tjänsten.

Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnande med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som ny verksamhetschef får du stöd och support i form av ett introduktionsprogram som är specifikt för verksamhetschefer inom Medicinsk vård. Stöd och support ges också kontinuerligt av Medicinsk vårds stab, HR-funktion och controllerfunktion. En mentor erbjuds. Du deltar också i regionens chefsutbildningar och nätverk för engagerat ledarskap.

Hos oss erbjuds du möjlighet att tillsammans med medarbetare utveckla verksamheten med målet god- och patientsäker vård, god tillgänglighet och en bra arbetsmiljö. Region Jönköpings län har kvalitet som strategi när det gäller utveckling.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef är ditt uppdrag att skapa förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god och säker vård, samt nå uppsatta mål. Du ser vikten av och realiserar samverkan och samarbete inom sjukhuset samt gentemot andra vårdaktörer för att öka värdet för våra patienter. Vi ställer stora krav på hög tillgänglighet och patientsäker vård. Du har också ett samarbete med övriga medicin- och geriatrikkliniker på våra andra två sjukhus i länet. Ett gemensamt arbete med kapacitets- och produktionsstyrning har nyligen startats.

I uppdraget ingår ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Som verksamhetschef är du direkt underställd sjukvårdsdirektören och du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård. Det innebär att du också har ett ansvar att se till helheten för verksamhetsområdet.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ser vi att du är mål- och resultatorienterad och har uppdraget och verksamheten i fokus. Det är viktigt att du har ett strategiskt tänk och brett perspektiv i frågor. För att nå framgång ser vi att du arbetar i nära samarbete med andra verksamhetsansvariga inom verksamhetsområdet. Som verksamhetschef ska du vara en person med stark integritet och ha ett uttalat intresse för kund-/patientorientering. Stabilitet och egenskaper som tydlighet, engagemang och förmåga att entusiasmera värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Tycker du att utmaningen att leda medicinkliniken låter spännande och vill veta mer? Kontakta gärna:
• Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se
• Åsa Johannesson, HR-chef, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 7/5 2023. Välkommen med din ansökan!

Intervjuer och övrig information
Arbetsgivarens första intervjuomgång planeras 10/5 eftermiddag; 19/5 heldag; 26/5 eftermiddag. Plats: Jönköping

Facklig intervju, intervju med chefsgrupp och andra arbetsgivarintervjuer är planerade till 16/6 heldag. Plats: Jönköping.

I denna rekrytering använder vi testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen: Personlighets- och färdighetstester, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Intervjuinbjudningar och andra meddelanden som rör rekryteringen kan komma att skickas till dig via e-post. Vi vill därför be dig att bevaka både din inkorg och din skräppost för att meddelandena säkert ska nå dig.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.

Bli en av oss!
Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av regionens största kliniker med cirka 500 medarbetare. Läs mer om Medicinkliniken: Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov som arbetsplats, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/medicinkliniken-som-arbetsplats/)

Medicinkliniken hör till verksamhetsområde Medicinsk vård. Medicinsk vård har verksamhet inom akutsjukvård, ambulanssjukvård, barnhälsovård, barnsjukvård, barn-och ungdomshälsa, geriatrik, hudsjukvård, infektion och medicin. Verksamhet bedrivs på sjukhusen i Jönköping, Eksjö och Värnamo, ambulanser runt om i länet, barn- och ungdomsenheter i Eksjö, Jönköping och Värnamo samt på länets familjecentraler. Medicinsk vård har cirka 2000 medarbetare och ungefär 2,9 miljarder kronor i årlig budget.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Region Jönköpings län har flera år i rad haft mycket goda placeringar i Dagens Medicins årliga sjukhusrankningar. #sverigesbästasjukhus

Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin!

Ansök nu

Verksamhetschef sökes till

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 17
Om oss
Care Of You har sedan 2017 bedrivit hemtjänst enligt LOV i Jönköpings kommun. Idag är vi ca 20 medarbetare som ständigt arbetar med att finnas för den som är äldre, sjuk eller funktionshindrad, och vill så länge som möjligt bo kvar i hemmet den älskar. Mänskliga värderingar är vår gemensamma värdegrund som utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi uppnår gott rykte genom att våra kunder upplever en säker och god kvalitet på vården vi levererar.
Nu söker vi en ny verksamhetschef som brinner för äldrefrågor, gillar utmaningar, har ett stort intresse och engagemang att utveckla verksamheten med fokus på kvalitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson på Care Of You och du drivs av en vilja att utveckla verksamheten och medarbetarna. Du kommer att ha möjlighet att kombinera det operativa arbetet med ditt strategiska tänkande. Du ser möjligheter och har idéer om hur verksamheten kan utvecklas och växa.
Du tillsammans med verksamhetens samordnare vårdar och utvecklar relationerna med brukare och dess närstående, medarbetare, uppdragsgivare, myndigheter och organisationer.
I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår
Personalansvar
Att rekrytera, utveckla, motivera och behålla de bästa medarbetarna
Utveckling och uppföljning av enhetens kvalitetsledningssystem i enlighet med SOSFS 2011:9
ArbetsmiljöansvarKvalifikationer
Du som söker ska ha
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska eller jämförbar utbildning.
Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller med personer med funktionsnedsättning.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar).
Ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.Övrigt
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Om du även har extra språkkunskaper så är det meriterande dock inget krav.
Till ansökan bifogas, meritförteckning som visar relevant utbildning och yrkeserfarenhet för verksamheten.
Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.
Tillträde enligt överenskommelse


Lön: Individuell lön enligt överenskommelse


Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Verksamhetschef till Kavlagården, Huskvarna

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 16
Vill du bidra till en god och säker vård och omsorg för boende på Kavlagården i nära samarbete med verksamhetens medarbetare?

Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete där du dagligen bidrar till att ge människor ett bra liv?

Vill du bidra till utvecklingen av äldreomsorgen tillsammans med kompetenta, hjälpsamma och positiva kollegor i Humana?

Sök då tjänsten som verksamhetschef på Kavlagården!


Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana och vi strävar efter att kombinera en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter.


Just nu söker vi en erfaren verksamhetschef till Kavlagården i Huskvarna. 


Humana Omsorg ansvarar för driften av Kavlagården på uppdrag av Jönköpings kommun. Kavlagården är beläget i Huskvarna och ligger vackert beläget vid Rumlaborg och Kåvasjön. Det finns vackra promenadvägar längs med sjökanten och fin utemiljö runt boendet. Det är också nära till Huskvarna centrum. Det finns 46 lägenheter, varav 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. Vi har 2 lägenheter som är passande för parboende.


Vägledande för Humana är vårt kvalitetsledningssystem och vårt värdegrundsarbete. Vårt arbetssätt utgår från ett salutogent förhållningssätt och vi anpassar omsorgen för att kunna ge våra kunder det stöd som de behöver och mår bra av.


Vi tycker att aktiviteter och utevistelse är viktiga inslag i det dagliga livet. Aktivitetsutbudet på boendet utgår från de boendes önskemål och när vädret tillåter förläggs gärna aktiviteterna utomhus.


Rollen som verksamhetschef

Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, arbetsmiljö, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig. Du skapar och upprätthåller goda kontaker med kommunen och samarbetspartners.


Dina medarbetare är undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeut, fysioterapeut, demenshandledare, gruppledare och sjuksköterskor. Vi har sjuksköterskor på plats i verksamheten dygnet runt. Vi ser ett välfungerande teamarbete som grunden för en vård och omsorg av god kvalitet, där vi kan arbeta riskförebyggande och ständigt vara en lärande organisation.


Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten och att ha en effektiv personalplanering.


Du har ett nära och synligt ledarskap som är nödvändigt för att implementera och efterleva rutiner, arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.


Som verksamhetschef ingår du i en trevlig och prestigelös divisonsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Du arbetar tätt  tillsammans med en gruppledare som hjälper dig med bl. a. bemanning och planering.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, heltid. Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 1/6 eller enligt överenskommelse.


Vem är du?


- Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (t ex sjuksköterska, social omsorg, fysioterapeut, arbetsterapeut)

- Du har minst 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen

- Du är affärsmässig och har tydligt kundfokus

- Du leder med en stor självinsikt, med rak och tydlig kommunikation och genom att bygga goda och varaktiga relationer

- Du har ett stort engagemang och är värderingsstark

- Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa

- Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv från det lilla till det stora


Vad får du?

- Möjlighet att delta i Ledarprogram  

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- Möjlighet till regelbunden professionell handledning

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- Friskvårdsbidrag

- Kollektivavtal 


Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR


Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-04-16. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionsschef Karin Lagerbielke, karin.lagerbielke@humana.se eller divisionschef Hanna Göthlin, Hanna.gothlin@humana.se.


Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef på Humana? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 30
Klinisk fysiologi, Region Jönköpings län

Har du drivet att leda och utveckla en verksamhet med ambition att bli en universitetsjukvårdsenhet som ingår i ett av Sveriges bästa hälso- och sjukvårdssystem? Region Jönköpings län söker nu en verksamhetschef till klinisk fysiologi. Vi söker dig som vill anta utmaningen att föra verksamheten in i framtiden.

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta med betydelsefulla och komplexa uppgifter tillsammans med ett engagerat, kompetent och professionellt team. Gemensamt arbetar vi för att erbjuda, men också utveckla, bästa möjliga hälso- och sjukvård. Som verksamhetschef för klinisk fysiologi leder du ditt team och din verksamhet utifrån regionens värdegrund.

Du har en relevant högskoleutbildning, helst inom hälso- och sjukvården och mer specifikt inom klinisk fysiologi eller närliggande specialistområden. Du har erfarenhet att leda en komplex verksamhet. Vi värdesätter erfarenhet av kvalitetsarbete och processledning. Egen erfarenhet av forskningsarbete ser vi som meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett chefsuppdrag för en bred och sammanhållen verksamhet som är känd för hög kvalitet, framåtanda, forskning och utveckling. Verksamheten har en rik bredd inom hela området för klinisk fysiologisk diagnostik. Kliniken har, liksom regionen i stort, en långvarig ekonomisk stabilitet.

Hos oss får du arbeta i en organisation med ett öppet arbetsklimat och närhet till regionövergripande ledning. Du får goda utvecklingsmöjligheter och regionens gedigna ledarskapsprogram är givna i din personliga kompetensutvecklingsplan. Vidare erbjuds du goda förutsättningar för att leda och utveckla din verksamhet på ett personligt sätt i linje med de uppdrag som finns i regionens verksamhetsplan.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef arbetar du på sjukvårdsdirektörens uppdrag. Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Psykiatri, rehabilitering och diagnostik. Ett verksamhetsområde som präglas av tillitsbaserat ledarskap med värme, vänlighet, omtanke och respekt.

Du har det övergripande ansvaret för verksamheten klinisk fysiologi med personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Tillsammans med två områdeschefer och medarbetare ansvarar du för utvecklingen av verksamheten, inklusive forskningsverksamheten. I ditt arbete har du mycket kontakt med övriga verksamheter inom sjukvården i Region Jönköpings län, men även med verksamhetskollegor inom sydöstra sjukvårdsregionen.

Eftersom verksamheten bedrivs på flera olika orter och möten sker över hela länet är resor i arbetet förekommande.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du nyfiken på nya arbetssätt och lösningar. Du har modet att genomföra de beslut som behövs för att upprätthålla och utveckla verksamheten på lång sikt.

Du har en god förmåga att hantera komplexa situationer och ett genuint intresse för att både lära dig och utveckla vanligt förkommande processer i en diagnostik verksamhet.

Som ledare har du en helhetssyn och arbetar mål- och kvalitetsmedvetet. I din roll bidrar du till att stödja din verksamhet att upprätthålla en hög kvalitet som utmärks av ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete.

Ditt ledarskap kännetecknas av tillit till andra och ett omtänksamt och varmt förhållningssätt präglat av respekt för individen. Du stödjer och skapar förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Micael Edblom, sjukvårdsdirektör för Psykiatri, rehabilitering och diagnostik, 010-242 23 32 eller micael.edblom@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 13 april 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Övrig information
I denna rekrytering använder vi testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen: Personlighets- och färdighetstester, Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Klinisk fysiologi är en länsverksamhet som finns på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset i Eksjö och Värnamo sjukhus. Vi erbjuder regionens invånare högkvalitativ diagnostik inom flera områden, såsom ultraljudsundersökning av hjärta och kärl, nuklearmedicinsk diagnostik, neurofysiologisk diagnostik samt lungfysiologiska undersökningar och arytmidiagnostik. Vår kunniga och engagerade medarbetarstab består av ett 60-tal personer, som tillsammans utför cirka 35 000 undersökningar per år.

Klinisk fysiologi är en ackrediterad verksamhet. Internt kvalitet- och utvecklingsarbete kombineras i samarbete med Jönköping University, kliniker inom hälso- och sjukvården och medverkande i olika forskningsprojekt. Läs gärna mer om klinisk fysiologi här:
Klinisk fysiologi, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/kliniskfysiologi/)

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 20
Bra Liv Öxnehaga Vårdcentral

Nu söker Bra Liv Öxnehaga vårdcentral en verksamhetschef! Vill du tillsammans med ett engagerat gäng leda och utveckla en vårdcentral? Är du en driven, trygg och tydlig person med ett stort intresse av ledarskap?

Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi söker dig som är en närvarande, lyhörd och beslutsam ledare som tillsammans med kommande medarbetare vill bidra till att driva Öxnehagas vårdcentral framåt. Utöver dessa egenskaper har du en utbildning inom hälso- och sjukvård och du har tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofessioner. Du har dessutom erfarenhet av chefs- och ledarskap. Du har även erfarenhet av kulturellt mångfaldsarbete i praktiken.

Du har ett genuint medarbetarfokus och med din goda kommunikativa förmåga inspirerar du dina medarbetare mot de gemensamma mål ni har. Du är en person med stor personlig mognad och ditt ledarskap bygger på ett nära och lösningsorienterat ledarskap för att kunna möta framtidens utmaningar.
Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och du har körkort. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer ansvara för Bra Liv Öxnehaga vårdcentral och du är tillsammans med dina medarbetare placerad på Öxnehaga. Öxnehaga är ett område som expanderar och vars invånare ökar i takt med expansionen. Öxnehaga ligger vackert beläget i Huskvarna med Bondbergets naturreservat runt knuten som bjuder in till härliga lunchpromenader. I din roll som verksamhetschef förvaltar du och utvecklar vårdcentralen tillsammans med en stabil arbetsgrupp som tillsammans skapar delaktighet och god arbetsmiljö.

För att du ska ha de bästa förutsättningarna till att lyckas och samtidigt känna dig trygg i din roll får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Det innebär att du erbjuds en individuell introduktionsplan och mentorsstöd, dessutom deltar du i ett nätverk tillsammans med andra chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten och du får löpande utbildning inom ramen för ditt område. Du stöttas kontinuerligt av och har ett nära samarbete med Bra Livs ledningsstab som besitter kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen - Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer att få möjlighet att arbeta med ett sammansvetsat team på ca 30 medarbetare där det råder högt i tak. Du tillgodoser en god och säker vård genom samverkan och teamarbete. I uppdraget som verksamhetschef har du personal-, ekonomi-, och arbetsmiljöansvar. Din uppgift är att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i samråd med personalgruppen. I uppdraget som verksamhetschef krävs det att du som person är flexibel och kreativ för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar. Du skapar framtidens primärvård genom ett aktivt och utvecklingsinriktat ledarskap anpassat till de lokala förutsättningarna med befintliga resurser. Du är en nyckelperson och du arbetar med och för invånarna på Öxnehaga med omnejd genom samarbete med BHV samt kommunala verksamheter såsom hemsjukvård och SÄBO.

Yttermera arbetar du med bemanning och rekrytering för Bra Liv Öxnehaga vårdcentral där du bär med dig vår värdegrund i varje bemötande, du agerar ambassadör för Bra Liv och Region Jönköpings län. Eftersom Öxnehaga är ett mångkulturellt område arbetar vi särskilt med våra arbetssätt, bemötanden och kommunikation med god kreativitet och uthållighet.

Detta värderar vi högt
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral är den mindre vårdcentralen, men desto mer familjära! Vi värderar alla yrkeskategorier lika högt och har ett gott samarbete, utan hierarki. Vi har en trivselgrupp som planerar personalaktiviteter under hela året. Vårt mysiga fredagsfika är en guldstund hos oss!

Vårdcentralen är placerad centralt med hög tillgänglighet för de listade invånarna. Vi värderar vår mångfald av kulturer högt och medarbetarna på vår vårdcentral talar tillsammans många olika språk, vilket underlättar kommunikationen med våra invånare.

Som medarbetare inom Bra Liv gör du skillnad för många - på riktigt. Målsättningen hos oss är att varje patient ska lämna oss med känslan av att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet!

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor vänligen kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11
alternativt 073-0464822.
Sista ansökningsdag är den 10 april 2023.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren välutbildad personal och vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Bra Liv Öxnehaga vårdcentral har cirka 6 000 listade patienter och vi är runt 30 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Vi är belägna i en mångkulturell stadsdel uppe på en höjd med en fantastisk utsikt över Huskvarna och Vättern.

Här finns Bondbergets naturreservat runt knuten där Friluftsfrämjandet erbjuder härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr.

Områdesgruppen på Öxnehaga, som har representanter från föreningar, myndigheter och organisationer, träffas regelbundet och driver olika frågor tillsammans.

Ansök nu

Chef till hälso- och sjukvårdsverksamhet

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 15
Vi söker
Nu söker vi en chef till hälso- och sjukvårdsverksamhet i kommunal regi i Jönköpingsområdet.

Om dig:
- Du är sjuksköterska eller har motsvarande högskoleutbildning
- Du har tidigare gedigen erfarenhet av hälso- och sjukvård i kommunal regi
- Du har mångårig erfarenhet av chefskap inom kommunal vård
- Du har goda kunskaper att hantera verksamhetssystem
- Du bör vara ansvarsfull och kommunikativ
- Du behärskar svenska i både tal och skrift

Om uppdraget:
- Start 1 mars och i tre månader med möjlighet till förlängning
- Placeringsort är i trevlig kommun nära Jönköping
- Heltid, dagtid på plats i kommunen


Arbetsuppgifter
Verksamhetsområdet omfattar sjuksköterskor och rehabpersonal inom kommunal hälso- och sjukvård med arbete inom nära vård begreppet. Uppdraget innebär ordinärt chefsarbete såsom:
- Schemaläggning
- Medarbetarsamtal
- Utveckling av struktur inom verksamheterna
- Följa upp avvikelser
- Bemanningsfrågor
- Ekonomiuppföljning
- Löpande återkoppling till socialchef eller annan utsedd person

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Känns detta som ett uppdrag för dig och din karriär? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte. Har du frågor om uppdraget, vänligen hör av dig till kontaktpersonen nedan.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 28
Kirurgkliniken

Vill du göra skillnad - på ett hållbart sätt och i livsviktiga frågor? Välkommen då att söka jobbet som verksamhetschef!

Vi söker
Vi söker dig som är en driven och engagerad ledare, med erfarenhet av ledarskapsroller i klinisk verksamhet. Du är läkare eller har annan lämplig högskoleutbildning. Det är meriterande om du är läkare med en specialistkompetens.

Vi vill gärna att du har arbetat med operationella frågor och har erfarenhet av att leda och driva förbättringsarbete. Det är viktigt att du tidigare arbetat framgångsrikt som chef och har erfarenhet av att leda i en komplex organisation. Du har ett erkänt gott ledarskap som möjliggör utveckling av människor och verksamhet, samtidigt som du brinner för ditt uppdrag.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst där du får möjlighet att forma och leda länskliniken till nya mål. Kliniken ligger idag i framkant vad det gäller poliklinisering, medicinska resultat och personcentrerade arbetssätt. Som verksamhetschef rapporterar du till sjukvårdsdirektör och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag förväntas du vara delaktig i att utveckla och ta ansvar för verksamhetsområdet i sin helhet.

Region Jönköpings län erbjuder ledarskapsutbildning samt kompetensutvecklingsinsatser utifrån dina tidigare erfarenheter och behov.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
I ditt uppdrag ansvarar du för den kirurgiska verksamheten i sin helhet samt att säkerställa en attraktiv och välfungerande kirurgklinik på de tre akutsjukhusen i länet. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla verksamheten med det yttersta beslutsmandatet för ekonomi och utveckling.

Vidare arbetar du med att hålla ihop hela kliniken och att samtidigt ge möjlighet att profilera och utveckla verksamheten. Detta kräver en god förmåga att inspirera, organisera, delegera och följa upp. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, samtidigt som du tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare.
Du skapar förutsättningar för en välfungerande och effektiv samordning och produktionsstyrning genom att jobba med utveckling och förbättringar.

Kliniken har cirka 440 medarbetare och du kommer leda ditt arbete genom tre biträdande verksamhetschefer utplacerade på de tre sjukhusen. I din roll samverkar du med kollegor på opererande kliniker och i andra delar av verksamheten för att utveckla organisationen och verka för ett gott samarbete inom vår region och sydöstra sjukvårdsregionen.
Sydöstra sjukvårdsregionen innefattar Region Jönköpings län, Region Östergötland och Landstinget i Kalmar län.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du engagerad och har en naturlig förmåga att skapa engagemang och motivation. Du är en förebild och en trygg och stabil ledare med ett positivt förhållningssätt, samtidigt som du är lösningsinriktad med ambitioner som utvecklar vår verksamhet. Du är också en förebild genom att du ständigt utvecklas och lär i ditt arbete, och du har förmåga till nytänkande när så är lägligt. Eller med andra ord – kollegor och medarbetare omkring dig har ett högt förtroende för ditt ledarskap, som är ett ledarskap som får andra att växa.

Som verksamhetschef har du många kontaktytor i ditt arbete och det är därför centralt att du har en välutvecklad samarbets- och kommunikationsförmåga. Utmärkande för ditt sätt och ditt ledarskap är också lyhördhet, tydlighet och transparens. Detta tar sig uttryck genom att du har ett problemlösande förhållningssätt och arbetar aktivt med att förbättra och utveckla de operativa förutsättningarna.

Arbetet är komplext vilket ställer krav på du arbetar strukturerat, har en hög analytisk förmåga och ett stort kunnande. Som ledare för en dynamisk verksamhet förväntas du ha ett starkt intresse för utveckling och vara van att arbeta med förbättringsarbete. Det är av stor vikt att ditt strategiska arbete ger effekter och resultat i verksamheten som märks här och nu, men också på lång sikt syns frukten av ditt goda arbete. Och inte minst, ditt arbete ger effekter för våra länsinvånare och bidrar till vår vision om ett ”Bra liv i en attraktiv region”.

Att vara medarbetare eller ledare inom Region Jönköpings län
Som medarbetare eller ledare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Kirurgisk vård; Martin Takac, 070-318 96 39, alternativ HR-chef Susanne Holm, 010-242 19 73.

Sista ansökningsdag är den 30 mars 2023. Första intervjuer är planerade att hållas 4, 5 samt 11 april 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Vi vill ge patienten bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla samarbetet inom kliniken och inom respektive specialitet på de tre sjukhusen. Förutom vårdarbetet arbetar vi med ständiga förbättringar, tillgänglighet och patientsäkerhet.

Sjukvården är löpande under förändring liksom samhället i övrigt. Som medarbetare hos oss är du med i detta utvecklingsarbete.

Kirurgkliniken är en regionövergripande klinik med verksamhet på Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och på Värnamo sjukhus. Organisatoriskt tillhör kirurgkliniken verksamhetsområde Kirurgisk vård inom Region Jönköpings län. Läs mer om kirurgkliniken här: Kirurgkliniken i Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/)

#sverigesviktigastejobb

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef, Akutkliniken, Jönköping

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 6
Akutkliniken Jönköping

Nu söker dig som vill vara med och driva vår verksamhet framåt i rollen som biträdande verksamhetschef på akutkliniken, Ryhov.

Vi söker
Vi söker dig som har en vårdutbildning eller annan lämplig högskoleutbildning. Vi ser med fördel av att du har erfarenhet av arbete i ledande positioner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Hos oss får ett stimulerande och varierat arbete där du får vara med och utveckla Regionens akutklinik.
Tjänsten är på deltid där tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Du anställs i din grundprofession med ett förordnande enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
I rollen som biträdande verksamhetschef ansvarar du, tillsammans med verksamhetschefen, för planering, samordning ledning, utveckling och uppföljning på övergripande kliniknivå. Du koordinerar även processteamens utvecklingsarbete. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du ersätter verksamhetschefen vid dennes frånvaro.
Du har ett huvudansvar för avvikelsehanteringssystemet Synergi och tar fram de nyckeltal som behövs för arbetet.
I tjänsten ingår även ansvar för daglig koordinering av verksamheten 2-3 dagar per vecka vid verksamhetschefens frånvaro.

Vårt fokus är patienten och vi ställer stora krav på god och säker vård med hög tillgänglighet. Du ansvarar för patientsäkerhetsarbetet och kommer att representera kliniken i de nätverk som omfattar vård- och verksamhetsutveckling samt patientsäkerhetsfrågor.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du tydlig och kommunikativ och du är bra på att arbeta tillsammans med andra. Du är målmedveten och ser helhetens bästa. Ditt arbetssätt är lösningsfokuserat och du har god förmåga att bryta ner och lösa komplicerade situationer. Ditt ledarskap är engagerat och utgår från patientens behov. Du styr ditt arbete utifrån fattade beslut och har god förmåga att behålla lugnet även i pressade situationer.

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef: Dario Tesan, 010-242 26 85 eller dario.tesan@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 21 mars 2023.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om hur vi använder vi oss av personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Akutkliniken omhändertar, diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter vid akut sjukdom och olycksfall.

På Länssjukhuset Ryhov i Jönköping finns en akutvårdsavdelning, en akutmottagning, och en vårdadministrativ enhet som arbetar dygnet runt, årets alla dagar.

Följ gärna Region Jönköpings län på Facebook och LinkedIn!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 8
Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi välkomnar dig som lockas av tjänsten som verksamhetschef till kvinnokliniken, Region Jönköpings län. Här kommer du, tillsammans med klinikledning och medarbetarna, utveckla kvinnosjukvården till den allra bästa för våra patienter.

Kvinnokliniken är en välorganiserad klinik som omfattar hela vårdkedjan inom gynekologisk öppen- och slutenvård inklusive mödravård, obstetrik och förlossningsvård samt med en stor kommunal samverkan med familjecentraler och ungdomsmottagningar. Kliniken kännetecknas av tydliga processorienterade rutiner och ett välutvecklat teamorienterat arbete. Samarbete sker med kvinnoklinikerna i Värnamo samt i Eksjö.

Verksamhetschefen är direkt underställd och rapporterar till sjukvårdsdirektören för kirurgisk vård och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde kirurgisk vård.
Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med ett tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för kliniken och är ytterst ansvarig för klinikens mål- och resultatansvar. I rollen ingår ansvar för:

• Säkerställa en hög vårdkvalité och patientsäkerhet för verksamheten
• Ekonomiskt ansvar med god resursplanering
• Driva, leda samt följa upp verksamhetens uppsatta mål samt utveckla förbättringsarbete för kliniken i dialog med klinikens medarbetare
• God arbetsmiljö för kliniken som helhet
• Framgångsrik samverkan med övriga verksamheter och kliniker, internt och externt
• Leda och inspirera ledningsgruppen till goda resultat för kliniken

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med en specialitet inom det kirurgiska området, helst inom obstetrik och gynekologi eller har en annan lämplig akademisk högskoleutbildning. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap med personalansvar samt dokumenterad erfarenhet av att driva förbättringsarbeten framgångsrikt, gärna i kliniska verksamheter.

Personlig profil
Ditt ledarskap präglas av ett genuint intresse av att leda och utveckla kvinnokliniken i Jönköpings län samt inspirera medarbetarna och ta tillvara deras kompetens. Egenskaper som lyhördhet och omtanke är framträdande i din personlighet men också tydlighet och mod att fatta beslut. För rollen krävs god förmåga till strategiskt tänkande och att vara lösningsorienterad i utmanande och komplexa frågeställningar. Erfarenhet av media och kommunikation är önskvärt. Förmåga att långsiktigt driva verksamheten är viktigt för kliniken, varför du behöver vara nyfiken, handlingskraftig och våga tänka nytt.

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre och friskare för länets alla invånare. I vår organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet. Läs gärna mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)
Region Jönköpings län erbjuder ledarskapsutbildning samt kompetensutvecklingsinsatser utifrån dina tidigare erfarenheter och behov.

Kontaktuppgifter
Martin Takac, sjukvårdsdirektör, Kirurgisk vård
Telefon: 070-318 96 39
E-post: martin.takac@rjl.se

Susanne Holm, HR-chef, Kirurgisk vård
Telefon: 072-511 58 40
E-post: susanne.holm@rjl.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar den till oss senast den 8 mars 2023. Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!
Vid rekrytering av chefer och specialister använder Region Jönköpings län personlighets- samt kapacitetstest som en del av rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


På Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov arbetar totalt 210 medarbetare. Vi arbetar med hälso- och sjukvård under graviditet och förlossning, eftervård, gynekologiska sjukdomar samt abort- och preventivmedelsverksamhet och ungdomars reproduktiva hälsa.

Kliniken har ett länsövergripande ansvar för kvinnor med komplicerade graviditeter och hotande prematur förlossning. Ungdomsmottagning och Kvinnohälsovården är en del av Kvinnokliniken.

Vi är en engagerad och utvecklingsorienterad klinik som hela tiden arbetar för att göra det bättre för våra patienter.

På kliniken arbetar vi för ständiga förbättringar vilket vi hoppas du vill vara med och bidra till. Det pågår ständigt flera utvecklings- och förändringsarbeten i vår verksamhet där du tillsammans med övriga yrkeskategorier är en viktig del.

Ansök nu

Vi söker en aktiv, driven verksamhetschef till Råslätt Vårdcentral!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 9
Bra Liv Råslätt Vårdcentral!

Bra Liv Råslätt vårdcentral söker en verksamhetschef! Är du en driven ledare med ett genuint intresse ledarskap?Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi är stolta över våra chefer! Vill du vara del i vårt chefs- och ledarskapet i Bra Liv? Vi söker dig som är en närvarande, lyhörd och beslutsam ledare som tillsammans med dina kommande medarbetare fortsatt vill driva Råslätt vårdcentral framåt. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team med högt i tak som värnar om varandra. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession är det en fördel men inte ett krav. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet inom chefs – och ledaruppdrag, främst inom primärvård. Du har ett nära ledarskap och genuint medarbetarfokus. Genom din goda kommunikativa förmåga inspirerar du mot de mål och resultat ni har samt värnar och förvaltar de arbetssätt som finns idag. Vi ser att du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer tillsammans med dina medarbetare att vara placerad i nya fräscha lokaler på Bra Liv Råslätt Vårdcentral. I din roll som verksamhetschef får du möjlighet att fortsätta förvalta och utveckla vårdcentralen tillsammans med ett team som idag har ett gott samarbete. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du en individuell introduktionsplan, mentorsstöd och deltar i ett nätverk och introduktionsprogram med andra nya chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra etablerade verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.
Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Bra Liv Råslätt vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/vardcentraler/raslattsvardcentral/)
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och för att tillgodose ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en engagerad ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Råslätt Vårdcentral bedriver även en klinisk undervisningsmottagning (KUM). Uppdraget innebär att vi har en mottagning som är en utbildningsinstans för högskolestuderande med inriktning mot primärvårdens funktioner. Sedan i våras är vi utnämnda till att vara en akademisk vårdcentral. Det innebär att vi bedriver klinisk forskning inom primärvården med att utveckla och utbilda framtidens medarbetare. Vi har en god stabil bemanning vid enheten såväl vad som gäller läkarbemanning som övriga yrkeskategorier.
Vi ser att du har förmågan att engagera dina medarbetare samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är stabil och lyhörd för medarbetarnas behov. I ditt uppdrag ska du verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag. Att skapa god trivsel och utveckla goda relationer är en viktig del i din roll som verksamhetschef. Rollen innebär också ett ansvar för lärande och arbetsmiljö, där du ser till att medarbetarna har rätt kompetens och att de utvecklas på ett sätt som skapar värde för både individ och verksamhet.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Som ledare är du flexibel och visar intresse för nya arbetssätt likväl som att förvalta och värna det som idag fungerar väl. Vi tror att du med hjälp av din lyhördhet och omtanke skapar och visar förståelse för de olika yrkesprofessionerna och hur ni kan samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans, att se individen och dess insats.

Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete och har gott samarbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi också värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073-0464822. Sista ansökningsdag är den 5/2- 2023. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner. Såväl våra patienter som våra medarbetare bär en stor kulturell mångfald och vår språkliga kompetens är hög.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 9
Kirurgkliniken

Vill du göra skillnad - på ett hållbart sätt och i livsviktiga frågor? Välkommen då att söka jobbet som verksamhetschef!

Vi söker
Vi söker dig som är en driven och engagerad ledare, med erfarenhet av ledarskapsroller i klinisk verksamhet. Du är läkare eller har annan lämplig högskoleutbildning. Meriterande är specialistkompetens inom kirurgi.

Vi vill gärna att du har arbetat med operationella frågor och har erfarenhet av att leda och driva förbättringsarbete. Det är viktigt att du tidigare arbetat framgångsrikt som chef och har erfarenhet av att leda i en komplex organisation. Du har ett erkänt gott ledarskap som möjliggör utveckling av människor och verksamhet, samtidigt som du brinner för ditt uppdrag.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst där du får möjlighet att forma och leda länskliniken till nya mål. Kliniken ligger idag i framkant vad det gäller poliklinisering, medicinska resultat och personcentrerade arbetssätt. Som verksamhetschef rapporterar du till sjukvårdsdirektör och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag förväntas du vara delaktig i att utveckla och ta ansvar för verksamhetsområdet i sin helhet.

Region Jönköpings län erbjuder ledarskapsutbildning samt kompetensutvecklingsinsatser utifrån dina tidigare erfarenheter och behov.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
I ditt uppdrag ansvarar du för den kirurgiska verksamheten i sin helhet samt att säkerställa en attraktiv och välfungerande kirurgklinik på de tre akutsjukhusen i länet. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla verksamheten med det yttersta beslutsmandatet för ekonomi och utveckling.

Vidare arbetar du med att hålla ihop hela kliniken och att samtidigt ge möjlighet att profilera och utveckla verksamheten. Detta kräver en god förmåga att inspirera, organisera, delegera och följa upp. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, samtidigt som du tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare.
Du skapar förutsättningar för en välfungerande och effektiv samordning och produktionsstyrning genom att jobba med utveckling och förbättringar.

Kliniken har cirka 360 medarbetare och du kommer leda ditt arbete genom sju andra chefer. I din roll samverkar du med kollegor på opererande kliniker och i andra delar av verksamheten för att utveckla organisationen och verka för ett gott samarbete inom vår region och sydöstra sjukvårdsregionen.
Sydöstra sjukvårdsregionen innefattar Region Jönköpings län, Region Östergötland och Landstinget i Kalmar län.

För att du ska trivas hos oss
Som person är engagerad och har en naturlig förmåga att skapa engagemang och motivation. Du är en förebild och en trygg och stabil ledare med ett positivt förhållningssätt, samtidigt som du är lösningsinriktad med ambitioner som utvecklar vår verksamhet. Du är också en förebild genom att du ständigt utvecklas och lär i ditt arbete, och du har förmåga till nytänkande när så är lägligt. Eller med andra ord – kollegor och medarbetare omkring dig har ett högt förtroende för ditt ledarskap, som är ett ledarskap som får andra att växa.

Som verksamhetschef har du många kontaktytor i ditt arbete och det är därför centralt att du har en välutvecklad samarbets- och kommunikationsförmåga. Utmärkande för ditt sätt och ditt ledarskap är också lyhördhet, tydlighet och transparens. Detta tar sig uttryck genom att du har ett problemlösande förhållningssätt och arbetar aktivt med att förbättra och utveckla de operativa förutsättningarna.

Arbetet är komplext vilket ställer krav på du arbetar strukturerat, har en hög analytisk förmåga och ett stort kunnande. Som ledare för en dynamisk verksamhet förväntas du ha ett starkt intresse för utveckling och vara van att arbeta med förbättringsarbete. Det är av stor vikt att ditt strategiska arbete ger effekter och resultat i verksamheten som märks här och nu, men också på lång sikt syns frukten av ditt goda arbete. Och inte minst, ditt arbete ger effekter för våra länsinvånare och bidrar till vår vision om ett ”Bra liv i en attraktiv region”.

Att vara medarbetare eller ledare inom Region Jönköpings län
Som medarbetare eller ledare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Kirurgisk vård; Martin Takac, 070-318 96 39, alternativ HR-chef Susanne Holm, 010-242 19 73.

Sista ansökningsdag är den 8 januari 2023. Första intervjuer är planerade att hållas under vecka 2-3 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Vi vill ge patienten bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla samarbetet inom kliniken och inom respektive specialitet på de tre sjukhusen. Förutom vårdarbetet arbetar vi med ständiga förbättringar, tillgänglighet och patientsäkerhet.

Sjukvården är löpande under förändring liksom samhället i övrigt. Som medarbetare hos oss är du med i detta utvecklingsarbete.

Kirurgkliniken är en regionövergripande klinik med verksamhet på Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och på Värnamo sjukhus. Organisatoriskt tillhör kirurgkliniken verksamhetsområde Kirurgisk vård inom Region Jönköpings län. Läs mer om kirurgkliniken här: Kirurgkliniken i Region Jönköpings län (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/)

#sverigesviktigastejobb

Ansök nu

Verksamhetschef till TeamOlmed Jönköping

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 14
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av Össurkoncernen, en global ledande aktör inom den ortopedtekniska branschen. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.
I region Jönköpings är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset i Eksjö samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med region Jönköping förser vi regionens invånare med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker nu en Verksamhetschef ansvarig för hela den regionala verksamheten samt för vår parallellt drivna butiksverksamhet.
Dina arbetsuppgifter
Som Verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för att inom företagets riktlinjer planera, driva och följa upp verksamheten enligt de mål och uppföljningsrutiner som gäller. Du har också det övergripande ansvaret för att verksamheten lever upp till de krav som Socialstyrelsen och Läkemedelsverket ställer. Du har direkt personalansvar för cirka 45 medarbetare och du leder och samordnar den lokala ledningsgruppens arbete. Du rapporterar till TeamOlmeds VD och ingår i TeamOlmeds verksamhetsledning. Några exempel på dina arbetsuppgifter:
I samråd med VD upprätta prognos och sätta upp mål för verksamheten
Ta ansvar för intäkter, kostnader och resultat
Följa upp och agera vid såväl ekonomiska som andra avvikelser
Ha det övergripande hälso- och sjukvårdsansvaret för verksamheten
Upprätthålla goda relationer med kunder och patienter samt säkerställa efterlevnaden av ingångna avtal
Hantera ett övergripande personalansvar innebärande kompetensutveckling, lönesättning, rehabilitering, etc.
Ansvar för att TeamOlmeds olika policy efterlevs, såsom arbetsmiljöpolicy, kvalitetspolicy och miljöpolicy
Driva och vara delaktig i kultur- och värderingsarbete
Driva och vara delaktig i lokala och Skandinaviska förändrings- och förbättringsprojektVem vi söker
Du har flerårig erfarenhet av ledarskap och har bevisad erfarenhet att leverera goda ekonomiska resultat. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, har mycket goda kunskaper i engelska och har god datorvana. Det är meriterande ifall du har eftergymnasial utbildning och arbetserfarenhet inom vården. Det är också meriterande ifall du har arbetat med förändringsledning.
Som person har du en mycket god förmåga att leda och inspirera andra, bygga förtroende, tydliggöra mål och förväntningar samt skapa goda samarbeten på avdelningen och gentemot kunder. Du är en närvarande, engagerad och trygg ledare som uppskattar rak & ärlig kommunikation. Du är duktig på att uppmärksamma det som fungerar väl samtidigt som du inte räds för att hantera tuffare situationer. Dessutom har du ett lösningsorienterat synsätt, är självgående och har ett strukturerat arbetssätt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en modern arbetsplats som är unik i sitt slag och vi arbetar med stort fokus att ta Össurs kliniker till framtidens ortopedteknik. Hos oss kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Inom Össurkoncernen så erbjuds chefer kontinuerlig utbildning inom ledarskap och ett nära samarbete med kollegor som har samma funktion som du. Du kommer att ha ett ansvarsfullt och viktigt arbete som i slutändan hjälper människor till ett rörligare liv!
Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Eva Niemi eniemi@ossur.com eller VD Johanna Östergren johanna.ostergren@teamolmed.se
Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Jnkping-Sweden/Verksamhetschef-TeamOlmed-Jnkping_REQ-2285
Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.
Sista ansökningsdatum är 2022-12-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Djursjukhuschef till AniCura AB Jönköping

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 3
AniCura är ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur. Företagets 11 000 medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter.

Ditt fokus som Djursjukhuschef blir att utveckla och förbättra verksamheten i Jönköping med visionen att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. Du har ett genuint intresse för djur och deras välbefinnande, precis som alla medarbetare på AniCura.

Djursjukhuset i Jönköping hör till landets största djursjukhus. De 90 medarbetarna tar emot ca 20 000 patienter - hundar och katter - årligen. Djursjukhuset ligger i nybyggda lokaler som invigdes i oktober 2020 och är ett av Europas modernaste djursjukhus. På AniCura Jönköping genomsyras verksamheten av våra värderingar som är Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och omtanke, Kompetens och utveckling och Rakt och ärligt.

Är du en person med stor empatisk förmåga och som trivs med att coacha dina medarbetare? Vill ta dig an uppdraget att utveckla AniCura Djursjukhuset i Jönköping?

Din roll
Som Djursjukhuschef är ditt uppdrag att arbeta för hög tillgänglighet för djurägare i en verksamhet där kvalitet och fokus på patientsäkerhet är av högsta prioritet. Du har det övergripande ansvaret för AniCura Djursjukhuset Jönköping och dess verksamhet vilket inkluderar kvalitet, ekonomi och personal. Du leder den lokala ledningen för AniCura Djursjukhuset Jönköping och bidrar till hela regionens utveckling där du ingår i den övergripande ledningsgruppen för region Väst/Öst.

AniCura är en organisation i framkant och under ständig utveckling där du kommer ha en central roll med hög påverkansgrad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

* Fullt ansvar för sjukhuset och dess resultat samt att utveckla och förbättra verksamheten.
* Utveckla och stärka ledningsgruppen samt att coacha organisationens medarbetare.
* Ta fram och implementera en tydlig handlingsplan tillsammans med ledningsgruppen för att se till att djursjukhusets mål uppfylls.

I din roll som Djursjukhuschef arbetar du både strategiskt och operativt.

För att kontinuerligt effektivisera flöden arbetar du verksamhetsnära. Ett viktigt uppdrag är att fortsatt arbeta för en verksamhet där medarbetarattraktion är i fokus.

Du leder din ledningsgrupp med 7 personer. Totalt har du ansvar för 90 medarbetare med direkt personalansvar för veterinärchef, chefsveterinär, djursjukskötarchef, djurvårdarchef, kundservicechef samt 2 administrativa roller inom ekonomi och bemanning.

I rollen rapporterar du till regionchefen för AniCura Väst/Öst där verksamheterna i Uddevalla, Göteborg, Linköping, Kungsbacka och Norrköping ingår.

https://manpowergroupapps.sharepoint.com/:i:/r/sites/SE-INTRA-Stod-och-verktyg/Bilder_fr_annonser/Kundbilder/Anicura AB.png?csf=1&web=1&e=gq7h1w

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom legitimerad verksamhet med fördel inom vården. Du kommer från en dynamisk verksamhet där du har haft resultatansvar och har lett andra chefer med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Du brinner för att coacha din personal på ett ödmjukt och prestigelöst sätt. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att leda och utveckla ledningsgrupper samt har genomfört en transformationsresa.

Du ska vara intresserad av att jobba affärsnära och sätta dig in i veterinärvård och du har en mycket god vilja och förmåga att arbeta både strategiskt och operativt. Din kommersiella förståelse för affären och förståelse för att utveckla effektiva flöden är hög.

Som ledare har du integritet med en hög empatisk förmåga och du är van vid att jobba med ett utvecklande ledarskap. Du kommunicerar väl i både tal och skrift, är organiserad och lyhörd och drivs av att coacha dina medarbetare. Det är mycket meriterande med relevant akademisk utbildning.

Om verksamheten
AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 450 djurkliniker och djursjukhus placerade i 14 länder i Europa. I Sverige finns AniCura från Dalarna i norr till Skåne i söder, vilket ger en hög tillgänglighet till akutsjukvård och dygnet-runt-vård i hela landet. I Sverige har AniCura 1200 anställda fördelat på 36 kliniker.

AniCura är ett värderingsstyrt bolag som präglas av en varm kultur som främjar både god arbetsmiljö och arbetsglädje. Företaget bryr sig om sina medarbetare och är samtidigt en professionell och tydlig arbetsgivare. Av vikt är att fortsätta stärka denna kultur samt att säkra bemanningen och att rätt person gör rätt sak. AniCura har en decentraliserad kultur där du förväntas bidra till utvecklingen såväl regionalt som nationellt. AniCura är del av den amerikanska koncernen Mars Veterinary Health.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryteringskonsult Caroline Magnusson caroline.magnusson@jeffersonwells.se 0703-167953 alternativt Emma Elofsgård emma.elofsgard@jeffersonwells.se 0722-043047.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 30 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Djursjukhuschef till AniCura AB Jönköping

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 3
AniCura är ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur. Företagets 11 000 medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter.

Ditt fokus som Djursjukhuschef blir att utveckla och förbättra verksamheten i Jönköping med visionen att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. Du har ett genuint intresse för djur och deras välbefinnande, precis som alla medarbetare på AniCura.

Djursjukhuset i Jönköping hör till landets största djursjukhus. De 90 medarbetarna tar emot ca 20 000 patienter - hundar och katter - årligen. Djursjukhuset ligger i nybyggda lokaler som invigdes i oktober 2020 och är ett av Europas modernaste djursjukhus. På AniCura Jönköping genomsyras verksamheten av våra värderingar som är Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och omtanke, Kompetens och utveckling och Rakt och ärligt.


Är du en person med stor empatisk förmåga och som trivs med att coacha dina medarbetare? Vill ta dig an uppdraget att utveckla AniCura Djursjukhuset i Jönköping?

Din roll
Som Djursjukhuschef är ditt uppdrag att arbeta för hög tillgänglighet för djurägare i en verksamhet där kvalitet och fokus på patientsäkerhet är av högsta prioritet. Du har det övergripande ansvaret för AniCura Djursjukhuset Jönköping och dess verksamhet vilket inkluderar kvalitet, ekonomi och personal. Du leder den lokala ledningen för AniCura Djursjukhuset Jönköping och bidrar till hela regionens utveckling där du ingår i den övergripande ledningsgruppen för region Väst/Öst.

AniCura är en organisation i framkant och under ständig utveckling där du kommer ha en central roll med hög påverkansgrad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

* Fullt ansvar för sjukhuset och dess resultat samt att utveckla och förbättra verksamheten.
* Utveckla och stärka ledningsgruppen samt att coacha organisationens medarbetare.
* Ta fram och implementera en tydlig handlingsplan tillsammans med ledningsgruppen för att se till att djursjukhusets mål uppfylls.

I din roll som Djursjukhuschef arbetar du både strategiskt och operativt.

För att kontinuerligt effektivisera flöden arbetar du verksamhetsnära. Ett viktigt uppdrag är att fortsatt arbeta för en verksamhet där medarbetarattraktion är i fokus.

Du leder din ledningsgrupp med 7 personer. Totalt har du ansvar för 90 medarbetare med direkt personalansvar för veterinärchef, chefsveterinär, djursjukskötarchef, djurvårdarchef, kundservicechef samt 2 administrativa roller inom ekonomi och bemanning.

I rollen rapporterar du till regionchefen för AniCura Väst/Öst där verksamheterna i Uddevalla, Göteborg, Linköping, Kungsbacka och Norrköping ingår.Vem är du?
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom legitimerad verksamhet med fördel inom vården. Du kommer från en dynamisk verksamhet där du har haft resultatansvar och har lett andra chefer med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Du brinner för att coacha din personal på ett ödmjukt och prestigelöst sätt. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att leda och utveckla ledningsgrupper samt har genomfört en transformationsresa.

Du ska vara intresserad av att jobba affärsnära och sätta dig in i veterinärvård och du har en mycket god vilja och förmåga att arbeta både strategiskt och operativt. Din kommersiella förståelse för affären och förståelse för att utveckla effektiva flöden är hög.

Som ledare har du integritet med en hög empatisk förmåga och du är van vid att jobba med ett utvecklande ledarskap. Du kommunicerar väl i både tal och skrift, är organiserad och lyhörd och drivs av att coacha dina medarbetare. Det är mycket meriterande med relevant akademisk utbildning.

Om verksamheten
AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 450 djurkliniker och djursjukhus placerade i 14 länder i Europa. I Sverige finns AniCura från Dalarna i norr till Skåne i söder, vilket ger en hög tillgänglighet till akutsjukvård och dygnet-runt-vård i hela landet. I Sverige har AniCura 1200 anställda fördelat på 36 kliniker.

AniCura är ett värderingsstyrt bolag som präglas av en varm kultur som främjar både god arbetsmiljö och arbetsglädje. Företaget bryr sig om sina medarbetare och är samtidigt en professionell och tydlig arbetsgivare. Av vikt är att fortsätta stärka denna kultur samt att säkra bemanningen och att rätt person gör rätt sak. AniCura har en decentraliserad kultur där du förväntas bidra till utvecklingen såväl regionalt som nationellt. AniCura är del av den amerikanska koncernen Mars Veterinary Health.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryteringskonsult Caroline Magnusson caroline.magnusson@jeffersonwells.se 0703-167953 alternativt Emma Elofsgård emma.elofsgard@jeffersonwells.se 0722-043047.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 30 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 1
Rehabiliteringscentrum, Region Jönköpings län

Värdesätter du en trivsam, utvecklingsinriktad och kreativ arbetsplats i framkant? Är du en person som har lätt för att se möjligheter, har goda ledaregenskaper samt kunskap och erfarenhet av utvecklingsarbete?
Nu söker vi en biträdande verksamhetschef som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla rehabiliteringscentrum.

Vi söker
Vi söker dig som med glädje, driv och engagemang vill vara med och forma framtidens rehabilitering.


• Du har lätt för att se helheten och är bra på att driva arbete framåt.
• Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
• Du tycker om varierande uppdrag.
• Du har en akademisk utbildning och erfarenhet inom hälso- och sjukvård.
• Vi ser gärna att du även har utbildning och erfarenhet inom ledarskap och kvalitetsutveckling.

Du blir tillsvidareanställd inom regionen med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande verksamhetschef.

Vi erbjuder dig
Rehabiliteringscentrum är en länsövergripande verksamhet. Du får en viktig och spännande roll där du arbetar nära verksamhetschef och övriga personer i ledningsgruppen där du ingår.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du är med och leder och utvecklar verksamheten med ett stort engagemang tillsammans med andra. Du är mån om att vara insatt i helheten och arbetar för att rehabiliteringscentrum stödjer patienter i deras rehabiliteringsprocess på bästa möjliga vis.

Bland arbetsuppgifterna ingår bl a att:
• Arbeta med strategiska frågor, uppföljning mm tillsammans med verksamhetschef och övriga i ledningsgruppen.
• I samarbete med andra tillse att mål och riktlinjer för verksamheten upprättas, genomförs och följs upp.
• Vid verksamhetschefens frånvaro kan det vara aktuellt att ha rollen som tillförordnad verksamhetschef.
• Leda projekt, utredningar och förbättringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss
Ditt intresse grundar sig i ett tydligt engagemang och ansvar, med patientfokus. Du har en god systemförståelse samt samarbetsförmåga där du arbetar strategiskt och strukturerat. Vidare är du nytänkande och har god förmåga att få med dig andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov som uppstår i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Almers, tfn 070 380 1558, mail susanne.almers@rjl.se

Sista ansökningsdag är 23 november 2022. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement.
Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Rehabiliteringscentrum är en mångfacetterad, länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet. Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om hur det är att jobba hos oss finner du här. (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats//) Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 15
Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län

Har du drivet att leda och utveckla en universitetsjukvårdsenhet som ingår i ett av Sveriges bästa hälso- och sjukvårdssystem? Region Jönköpings län söker nu en verksamhetschef till laboratoriemedicin. Vi söker dig som vill anta utmaningen att föra en komplett laboratoriemedicinsk verksamhet in i framtiden.

Vi söker
En välfungerande diagnostik är central för effektiva vårdflöden och möjligheten för länets invånare att få rätt diagnos, i rätt tid för bästa möjliga resultat. Vi söker dig som vill arbeta med betydelsefulla och komplexa uppgifter tillsammans med ett engagerat, kompetent och professionellt team. Gemensamt arbetar vi för att erbjuda, men också utveckla, bästa möjliga hälso- och sjukvård.

Som verksamhetschef för laboratoriemedicin leder du ditt team och din verksamhet utifrån regionens värdegrund. Detta med målsättningen att upprätthålla en bra arbetsmiljö och erbjuda en diagnostik av hög kvalitet där forskning, utveckling och utbildning är centrala områden.

Du har en relevant högskoleutbildning, med rötterna inom hälso- och sjukvården, och du har erfarenhet av ledarskap inom större, komplexa verksamheter. Vi värdesätter erfarenhet av flödesorienterade arbetssätt, kvalitetsarbete och processledning.

Eftersom verksamheten är forskningsintensiv ser vi gärna att du har egen erfarenhet av forskningsarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett chefsuppdrag för en bred och sammanhållen laboratoriemedicinsk verksamhet som är känd för hög kvalitet, framåtanda, forskning och utveckling. Hos oss får du en trygg, rolig och lärorik arbetsplats. Vi har bredden och hela mixen av frågor som du inte hittar någon annanstans. Kliniken har, liksom regionen i stort, en långvarig ekonomisk stabilitet.

Hos oss får du arbeta i en organisation med ett öppet arbetsklimat och närhet till regionövergripande ledning. Du får goda utvecklingsmöjligheter och regionens gedigna ledarskapsprogram är givna i din personliga kompetensutvecklingsplan. Vidare erbjuds du goda förutsättningar för att leda och utveckla din verksamhet på ett personligt sätt i linje med de uppdrag som finns i regionens verksamhetsplan.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef arbetar du på sjukvårdsdirektörens uppdrag. Verksamhetschefen leder laboratoriemedicins ledningsgrupp och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Psykiatri, rehabilitering och diagnostik. Ett verksamhetsområde som präglas av tillitsbaserat ledarskap med värme, vänlighet, omtanke och respekt.

Du har det övergripande ansvaret för laboratoriemedicins verksamhet med personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Tillsammans med medarbetare, chefer och medicinskt ansvariga chefer ansvarar du för utvecklingen av verksamheten, inklusive forskningsverksamheten. I ditt arbete har du mycket kontakt med övriga verksamheter inom sjukvården inom Region Jönköpings län, men även med verksamhetskollegor inom sydöstra sjukvårdsregionen.

Eftersom verksamheten bedrivs på flera olika orter och möten sker över hela länet är resor i arbetet vanligt förekommande.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du nyfiken på nya arbetssätt och lösningar. Du har modet att genomföra de beslut som behövs för att upprätthålla och utveckla verksamheten på lång sikt.

Du har en god förmåga att hantera komplexa situationer och ett genuint intresse för att både lära dig om och utveckla vårdprocesser.

Som ledare har du en helhetssyn och arbetar mål- och kvalitetsmedvetet. I din roll bidrar du till att stödja din verksamhet att upprätthålla en hög kvalitet som utmärks av ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete.

Ditt ledarskap kännetecknas av tillit till andra och ett omtänksamt och varmt förhållningssätt präglat av respekt för individen. Du stödjer och skapar förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Micael Edblom, sjukvårdsdirektör för Psykiatri, rehabilitering och diagnostik, 010-242 23 32 eller micael.edblom@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 7 september 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Övrig information
Arbetsgivarens första intervjuomgång är planerad till den 19 och 26 september 2022. Den andra intervjuomgången är planerad till den 6 oktober 2022.

Fackliga intervjuer är planerade till den 11 oktober 2022.

I denna rekrytering använder vi testverktyg som komplement. Här kan du läsa mer om personlighets- och färdighetstester i rekryteringsprocessen: Personlighets- och färdighetstester, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/tester/)

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Laboratoriemedicin är en klinik som har sin verksamhet spridd i länet. Vi är cirka 340 anställda och årligen görs cirka fem miljoner analyser. Verksamheten är en länsklinik och innefattar disciplinerna klinisk kemi, transfusionsmedicin, mikrobiologi och klinisk patologi och cytologi. Vi har även ansvar för laboratorieverksamheten på vårdcentralslaboratorierna i länet. Det finns ett starkt samarbete mellan de olika disciplinerna inom kliniken. Vi är en sammanhållen och väl integrerad verksamhet där patienternas bästa är i centrum.

Varför ska du jobba hos oss? Laboratoriemedicin är en arbetsplats för dig som vill vara med och bidra till bästa möjliga vård, en arbetsplats för dig som är engagerad och tycker om utveckling och utmaningar i ett positivt arbetsklimat.

Kombinationen av att ständigt arbeta med förbättringar, ha viljan och förmågan att tänka innovativt och att också våga prova ny teknik har gjort att vår verksamhet ligger i framkant, även i ett nationellt perspektiv.

Läs gärna mer om laboratoriemedicin här:
Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Laboratoriemedicin-som-arbetsplats/)

Ansök nu

Vi söker en aktiv, driven verksamhetschef till Bra Liv Råslätt vårdcentral!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 15
Bra Liv Råslätt vårdcentral

Bra Liv Råslätts vårdcentral söker en verksamhetschef! Är du en driven ledare med ett genuint intresse ledarskap?


Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi är stolta över våra chefer! Vill du vara del i vårt chefs- och ledarskapet i Bra Liv? Vi söker dig som är en närvarande, lyhörd och beslutsam ledare som tillsammans med dina kommande medarbetare fortsatt vill driva Råslätt vårdcentral framåt. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team med högt i tak som värnar om varandra. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession är det en fördel men inte ett krav. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet inom chefs – och ledaruppdrag, främst inom primärvård. Du har ett nära ledarskap och genuint medarbetarfokus. Genom din goda kommunikativa förmåga inspirerar du mot de mål och resultat ni har samt värnar och förvaltar de arbetssätt som finns idag. Vi ser att du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer tillsammans med dina medarbetare att vara placerad i nya fräscha lokaler på Bra Liv Råslätt Vårdcentral. I din roll som verksamhetschef får du möjlighet att fortsätta förvalta och utveckla vårdcentralen tillsammans med ett team som idag har ett gott samarbete. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du en individuell introduktionsplan, mentorsstöd och deltar i ett nätverk och introduktionsprogram med andra nya chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra etablerade verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.
Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Bra Liv Råslätt vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/vardcentraler/raslattsvardcentral/)
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och för att tillgodose ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en engagerad ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Råslätt Vårdcentral bedriver även en klinisk undervisningsmottagning (KUM). Uppdraget innebär att vi har en mottagning som är en utbildningsinstans för högskolestuderande med inriktning mot primärvårdens funktioner. Sedan i våras är vi utnämnda till att vara en akademisk vårdcentral. Det innebär att vi bedriver klinisk forskning inom primärvården med att utveckla och utbilda framtidens medarbetare. Vi har en god stabil bemanning vid enheten såväl vad som gäller läkarbemanning som övriga yrkeskategorier.
Vi ser att du har förmågan att engagera dina medarbetare samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är stabil och lyhörd för medarbetarnas behov. I ditt uppdrag ska du verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag. Att skapa god trivsel och utveckla goda relationer är en viktig del i din roll som verksamhetschef. Rollen innebär också ett ansvar för lärande och arbetsmiljö, där du ser till att medarbetarna har rätt kompetens och att de utvecklas på ett sätt som skapar värde för både individ och verksamhet.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. Som ledare är du flexibel och visar intresse för nya arbetssätt likväl som att förvalta och värna det som idag fungerar väl. Vi tror att du med hjälp av din lyhördhet och omtanke skapar och visar förståelse för de olika yrkesprofessionerna och hur ni kan samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans, att se individen och dess insats.

Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete och har gott samarbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi också värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073-0464822. Sista ansökningsdag är den 31/8 2022. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


<iframe width="280" height="158" src="https://www.youtube.com/embed/p-tfcoyYc9o" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner. Såväl våra patienter som våra medarbetare bär en stor kulturell mångfald och vår språkliga kompetens är hög.

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 5
Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker
Vi ser att du har relevant högskole-/universitetsutbildning inom hälso- och sjukvård samt klinisk erfarenhet av kvinnosjukvård. Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Chefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler. Vi har en god sammanhållning, använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och arbetar ofta i team. Som ny medarbetare kommer du känna dig välkommen!
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som biträdande verksamhetschef driver du förbättringsarbeten på kliniken. Du leder projekt och förbättringsarbeten och entusiasmerar medarbetare till engagemang. Vidare arbetar du med att utveckla dialogen med samverkanspartners både internt och externt.
Vid verksamhetschefens frånvaro ersätter du henne och ansvarar för planering, samordning och utvärdering av utvecklingsarbetet på övergripande kliniknivå samt koordinerar processteamens utvecklingsarbete. Tjänsten ger dig mandat att vara med och påverka i klinikens olika frågor.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss har du erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling. Som person tar du gärna initiativ, arbetar bra mot mål och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du samarbetar bra med andra och har ett strategiskt tänk. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid, katarina.notelid.claus@rjl.se, 010-243 57 06.
Sista ansökningsdag är den 23 augusti 2022.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!


Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. Inom upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

På kvinnokliniken i Eksjö föds omkring 1200 barn om året. Här jobbar cirka 115 medarbetare. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården och ungdomsmottagningen utgör en del av kvinnokliniken.

Ansök nu

Verksamhetschef sökes till

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 6
Om oss
Care Of You har sedan 2017 bedrivit hemtjänst enligt LOV i Jönköpings kommun. Idag är vi ca 20 medarbetare som ständigt arbetar med att finnas för den som är äldre, sjuk eller funktionshindrad, och vill så länge som möjligt bo kvar i hemmet den älskar. Mänskliga värderingar är vår gemensamma värdegrund som utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi uppnår gott rykte genom att våra kunder upplever en säker och god kvalitet på vården vi levererar.
Nu söker vi en ny verksamhetschef som brinner för äldrefrågor, gillar utmaningar, har ett stort intresse och engagemang att utveckla verksamheten med fokus på kvalitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson på Care Of You och du drivs av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du kommer att ha möjlighet att kombinera det operativa arbetet med ditt strategiska tänkande. Du ser möjligheter och har idéer om hur verksamheten kan utvecklas och växa.
Du tillsammans med verksamhetens samordnare vårdar och utvecklar relationerna med brukare och dess närstående, medarbetare, uppdragsgivare, myndigheter och organisationer.
I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår
Personalansvar
Att rekrytera, utveckla, motivera och behålla de bästa medarbetarna
Utveckling och uppföljning av enhetens kvalitetsledningssystem i enlighet med SOSFS 2011:9.
ArbetsmiljöansvarKvalifikationer
Du som söker ska ha
Relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska eller jämförbar utbildning.
Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller med personer med funktionsnedsättning.
Minst tolv månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar).
Ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Erfarenhet av administration och datorvana.
Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.Övrigt
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Om du även har extra språkkunskaper så är det meriterande.
Till ansökan bifogas, meritförteckning som visar relevant utbildning och yrkeserfarenhet för verksamheten.
Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.
Tillträde enligt överenskommelse


Lön: Individuell lön enligt överenskommelse


Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
#jobbjustnu

Ansök nu

Verksamhetschef Jönköping

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 15
A-omsorg är ett företag med huvudkontor i Örebro och erbjuder hemtjänst till kunder som bor i kommuner som tillämpar LOV, samt städning till företag och privatpersoner med RUT-avdrag.
Vi finns idag i Örebro, Motala, Skövde, Upplands Väsby, Jönköping, Göteborg och Mölndal.
ARBETSUPPGIFTER:
Som verksamhetschef har du nyckelrollen på enheten och ansvarar för verkställighet av insatser åt kunder enligt HSL och SoL.
I din roll som verksamhetschef ska du leda och organisera det dagliga och långsiktiga arbetet så att uppdraget utförs utifrån ställda krav från uppdragsgivare, lagar och regler. Du kommer vara placerad i Jönköping och ansvara för jönköpingsenheten och eventuellt ytterligare enhet i närområdet.
Dina närmsta medarbetare kommer bestå av omvårdnadspersonal.
I din roll arbetar du operativt med kunden i fokus. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna, som i sin tur kan ge en god kvalitativ service till kunderna. Samverkan med legitimerad personal, myndighetsutövare, uppdragsgivare och andra externa intressenter kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter. Ansvar utanför kontorstid förekommer.
Befattningsinnehavaren kommer ingå i regionchefens ledningsgrupp.
KVALIFIKATIONER:
Socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
Med likvärdig utbildning avses högskoleutbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning. Utbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning ska innehålla, alternativt ha kompletterats med, minst 15 högskolepoäng inom social juridik eller social omsorg för att vara likvärdig utbildning.
Kunskaper i svenska motsvarande lägst gymnasiet eller svenska som andraspråk 3 för att behärska det svenska språket i tal och skrift.
DU ska kunna styrka din utbildning i CV och med kopia på ditt examensbevis eller annan likvärdig handling.
Du har chefserfarenhet, minst 2 år från äldreomsorg, eller kommunal hälso- och sjukvård.
Som verksamhetschef behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du förväntas också vara klar och tydlig i din kommunikation samt ha en god samarbetsförmåga. Du behöver också kunna fatta snabba beslut, prioritera och agera för verksamheten och kundernas bästa. Du är intresserad av digitalisering och tekniska lösningar.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in CV och personligt brev snarast. Rekryteringen kan avslutas tidigare om vi hittar vår nya chef tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Då några av våra uppdragsgivare kräver ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister ber vi dig beställa ett sådant när vi kallar till intervju för att kunna visa upp inför anställning.

Ansök nu

Verksamhetschef, akutkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 25
Akutkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du leda framtidens akutklinik på ett av Sveriges absolut bästa sjukhus? I så fall är det nu du ska ta tag i möjligheten!

Länssjukhuset Ryhov i Jönköping har flera gånger utsetts av Dagens Medicin till Sveriges bästa mellanstora sjukhus. Navet på detta sjukhus är akutkliniken, som nu söker en ny verksamhetschef. Det innebär att en väl utvald person, men än så länge oklart vem, kommer att få möjlighet att leda och utveckla Region Jönköping läns största akutmottagning och akutvårdsavdelning.

Alla tre akutklinikerna i Region Jönköpings län befinner sig i ett utvecklingsarbete med målet att förbättra akutprocesserna i hela regionen. Som verksamhetschef för akutkliniken i Jönköping har du alla möjligheter att påverka denna utveckling. Vi vågar därför lova att verksamhetschefsuppdraget är både spännande, givande, svårt och roligt. Du har också det övergripande ansvaret för medarbetare, arbetsmiljö och ekonomi. Du genomför ditt uppdrag tillsammans med klinikens ledningsgrupp (med bland annat fem förstalinjenchefer) och de cirka 200 medarbetarna.

Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Medicinsk vård, som omfattar sammanlagt 13 kliniker på de tre sjukhusen i Jönköpings län. I ditt uppdrag är du delansvarig för hela verksamhetsområdet, vilket innebär ett nära samarbete med sjukhusets kliniker och de två andra sjukhusen i länet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Utöver detta har du ett verksamhetschefsförordnande på fyra år med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad läkare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i akutsjukvård och av ledarskap med budget- och personalansvar i sjukvården.

Du är van vid att ta initiativ och beslut, du är skicklig på att prioritera och har lätt för att skapa struktur. Du är kommunikativ och du är duktig på att samarbeta och skapa bra relationer. Du kan driva och utveckla verksamheten på ett engagerande sätt och har samtidigt en ekonomisk medvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom resor förekommer i arbetet behöver du ha B-körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheter – till exempel att påverka akutsjukvården i hela Region Jönköpings län, att bli en central person på Länssjukhuset Ryhov och att arbeta med flöden inom sjukhusen och gentemot primärvården.

Den nya verksamhetschefen får stöd och support i form av ett introduktionsprogram som är specifikt för verksamhetschefer inom Medicinsk vård. Stöd och support ges också kontinuerligt av Medicinsk vårds stab, HR-funktion och controllerfunktion. En mentor erbjuds och ordnas om så önskas. Verksamhetschefen har också möjlighet att delta i regionens mycket gedigna chefsutbildningar och nätverk för engagerat ledarskap.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till en mängd förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Akutkliniken består av dels akutmottagningen, dels akutvårdsavdelningen med 34 vårdplatser. I verksamhetschefens ansvar ingår också akutklinikernas vårdadministration, som har en chef och 30 medarbetare fördelade på sjukhusen i Eksjö, Jönköping och Värnamo.

Förutom att arbeta med de utvecklingsområden som nämndes ovan ingår sedvanliga ledningsuppgifter, till exempel ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Verksamhetschefen leder också akutklinikens ledningsgrupp och samverkansgrupp, är medlem/ordförande för akutrådet på Länssjukhuset Ryhov och ingår i verksamhetsområde Medicinsk vårds ledningsgrupp.

På akutkliniken finns behov av förbättringar i närtid kring arbetsmiljö och lokaler. Arbete med handlingsplaner och förbättringar pågår i detta nu. Arbetet kommer troligtvis att behöva fortsätta under en relativt lång tid framöver, och den nya verksamhetschefen blir drivande i det fortsatta arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Tycker du att utmaningen att leda akutkliniken i Jönköping låter spännande och vill du veta mera? Kontakta gärna:

• Agneta Ståhl, sjukvårdsdirektör, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0730-28 40 69 eller agneta.stahl@rjl.se
• Åsa Johannesson, HR-chef, verksamhetsområde Medicinsk vård, 0703-13 58 55 eller asa.johannesson@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 22 maj 2022. Första intervjuomgången är planerad till den 7-8 juni 2022. Välkommen med din ansökan!

Intervjuinbjudningar och andra meddelanden som rör rekryteringen kan komma att skickas till dig via e-post. Vi vill därför be dig att bevaka både din inkorg och din skräppost för att meddelandena säkert ska nå dig.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.


Bli en av oss!
Akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping består av en akutmottagning och en akutvårdsavdelning. Akutmottagningen är länets största med cirka 45 000 besök per år. Akutvårdsavdelningen är länets största vårdavdelning och vårdar cirka 10 000 patienter per år fördelat på 34 vårdplatser. Här finns mer information om akutkliniken: Akutkliniken på Länssjukhuset Ryhov som arbetsplats, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/Akutkliniken/)

Jönköping är en naturskön stad som ligger vid Vätterns södra strand. Staden växer snabbt och är en av Sveriges starkaste regioner. Jönköping har ett centrum med högskola med cirka 11 000 studenter, handel och ett stort utbud inom musik och teater. I Jönköping finns möjlighet till en rik och aktiv fritid. Här finns mer information om Jönköping: Officiell besöksguide för JKPG - Jönköping|Huskvarna|Gränna|Visingsö | JKPG.com (https://www.jkpg.com/sv/)

Ansök nu

Regionchef Prima Vård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 8
Prima Vård Mellansverige är en del av vårdkoncernen Prima och organiserar 13 vårdcentraler i mellersta Sverige. Våra vårdcentraler arbetar på uppdrag av de sju Regionerna Värmland, Dalarna, Södermanland, Västra Götaland, Gotland, Kronoberg och Region Jönköping. Prima Vård Mellansveriges ledning och administration har sitt kontor i Lidköping.Regionchef - Region Jönköping

Prima Vård Mellansverige söker en Regionchef till primärvården i Jönköpings län.

Känner du igen dig i Primas värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du en ansvarsfull, driven och prestigelös ledare som brinner för sjukvården? Då ser vi fram emot att lära känna dig i rollen som Regionchef!  

Vad erbjuds du?
Prima Vård är ett av de snabbast växande vårdbolagen i Sverige och som Regionchef kommer du arbeta i en framåtlutad organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Regionchefen är ytterst ansvarig för att leda, styra, utveckla och följa upp verksamheten i ansvarsområdet. Det är av stor vikt att du har förmåga och kompetens att leda genom Verksamhetschefer. Regionchefen rapporterar till VD för Prima Vård Mellansverige och är del av företagets ledningsgrupp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Leda och stödja Verksamhetschefer som driver vårdcentraler respektive primärvårdsrehabiliteringar på uppdrag av Region Jönköping.
- Styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten i regionen för att nå uppsatta mål och främja patientsäkerhet och kostnadseffektivitet
- Löpande följa upp produktions- och verksamhetsmål och vidta åtgärder när avvikelser uppstår
- Delta i budgetarbetet tillsammans med controller och berörda Verksamhetschefer
- Ansvar för rekrytering av chefer och andra nyckelpersoner inom regionen
- Lever upp till Företagets vision och värdegrund och säkerställer att arbetet i regionen bedrivs i enlighet med densamma
- Arbeta med att utveckla ledarskapet i de olika chefsnivåerna
- Arbeta för att tydliggöra och uppnå regionens övergripande mål och ansvara för att de beslut som berör regionen verkställs
- Ansvarar för en god och konstruktiv dialog med beställare och samarbetspartners 

Befattningen innebär frekvent resande mellan Vårdcentralerna inom ansvarsområdet som är placerade i Jönköping, Vetlanda, Tranås och Värnamo.

Vem söker vi?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har en mångårig erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringsarbete och verksamhetsutveckling samt har en väl utvecklad förståelse för hur perspektiven verksamhet, ekonomi och medarbetare samverkar.

Genom ditt ledarskap bidrar du till att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet och som utmärks av ständig utveckling och engagemang. Som person är du driven, prestigelös, strukturerad, empatisk och ansvarstagande gällande både ditt arbete, dina medarbetare och verksamheten.

Du är duktig på att prioritera och korrigera planeringen fortlöpande samt kan ändra fokus efter behov.

Du har en mycket god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer samt att entusiasmera dina medarbetare. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Erfarenhet från hälso- och sjukvård är ett krav där primärvård är starkt meriterande. Du har en relevant akademisk utbildning vilket t.ex. innebär att du kan ha en bakgrund som leg. sjuksköterska, leg. läkare, leg. psykolog eller liknande. Det viktigaste är att du har en god förståelse för organisation, personal, ett utpräglat gott omdöme, en stor vilja och stort engagemang i ditt arbete.

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt beroende på tidigare erfarenhet. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Du är därmed välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:

VD - Johan Sunnemark johan.sunnemark@primavard.nu tel. 076-883 83 05
HR- chef Andreas Edhammer andreas.edhammer@primavard.nu tel. 073-625 37 18Vi ser fram emot din ansökan!

 

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.


Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.


I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.


Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 4
Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker
Vi söker nu en verksamhetschef till ögonkliniken på Länssjukhuset Ryhov. Uppdraget är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden för tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi ser att du som söker har lämplig högskoleutbildning samt arbetserfarenhet inom ögon. Vi förutsätter att du är en erfaren ledare med erfarenhet av att leda komplexa organisationer samt erfarenhet av processledning och processarbeten.
B-körkort är ett krav då resor förekommer inom länet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst där du som verksamhetschef skapar förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god vård och nå uppsatta mål. I och med att ögon har både kvalificerad vård och vårdval har du som chef stora möjligheter utveckla verksamheten. Du leder verksamheten, är intresserad och engagerad. Du är mån om att vara välinformerad om hela klinikens arbete.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. Ditt ledarskap är engagerat och du skapar delaktighet bland dina medarbetare. Du skapar förutsättningar och tar tillvara medarbetarnas olikheter, erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. Du har förmåga att se hur verksamheten påverkas på lång sikt och anpassar ditt arbete och dina beslut efter det.

Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektör och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag förväntas du också ta ansvar för verksamhetsområdet i sin helhet. Som en del av Kirurgisk vårds ledningsgrupp har du ett brett nätverk bestående av andra verksamhetschefer.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du har förmågan att genom strategiskt tänkande och långsiktig stabilitet skapa struktur tillsammans med oss såväl inom kliniken som mellan de verksamma enheterna inom ögonsjukvården. Som person är du relationsskapande och bra på att arbeta tillsammans med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på kvalitet. Du har god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Takac, sjukvårdsdirektör Kirurgisk Vård, 010-242 50 10 eller Susanne Holm, HR-chef Kirurgisk vård, 010-242 19 73.

Sista ansökningsdag är den 24 april 2022. Urval kan komma att ske löpande och intervjuer är planerade att hållas den 27/4- 29/4 och 4/5. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ögonklinikerna inom Region Jönköpings län bedriver ögonsjukvård inom två områden – inom vårdval, där privata aktörer också kan ansöka om att bedriva vård, och inom den kvalificerade vården. Vi har tre ögonmottagningar som utgår från Eksjö, Jönköping och Värnamo. Mottagningarna behandlar olika typer av ögonbesvär som kräver specialistvård och har både planerade och akuta besök samt rådgivning, uppföljning och kirurgisk vård. Tillsammans arbetar vi i länet regionövergripande med processerna i ögonsjukvården och samverkar regionala frågor.


Ögonkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping bedriver ögonsjukvård i två verksamhetsgrenar – öppen specialistsjukvård inom vårdval ögon och kvalificerad ögonsjukvård. Inom den öppna specialistsjukvården behandlar vi de flesta ögonåkommor. Till exempel diabetesscreening i form av ögonbottenfotografering, glaukomkontroller, kataraktkirurgi och akutverksamhet. Inom den kvalificerade ögonsjukvården arbetar vi med patienter med åldersförändringar i gula fläcken, barn och avancerad ögonkirurgi bland annat. De olika professionerna inom kliniken arbetar tillsammans och strävar efter goda medicinska resultat. Medarbetarna deltar med idéer och driver utvecklingen av förbättringsarbetet.

Läs mer om kirurgisk vård och ögonsjukvården här. (https://www.rjl.se/om-oss/om-organisationen/folkhalsa-och-sjukvard/kirurgisk-vard/)

Ansök nu

Verksamhetschef till äldreboendet Linden i Järfälla

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 16
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Linden i Järfälla.

Linden är ett äldreboende som ligger närheten av Jakobsbergs centrum och har 40 lägenheter. Linden har en trevlig planlösning med stora ljusa gemensamhetsutrymmen och balkonger. På baksidan finns en stor grön innergård vilket ger goda möjligheter till trevlig utevistelser.

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du är aldrig ensam som verksamhetschef på A&O är. I regionen finns ett nära kollegialt samarbete.

På central nivå har du tillgång till stödfunktioner med spetskompetens och gedigen erfarenhet inom områdena kvalitet, ekonomi, HR och IT.

Hos oss erbjuds du en utvecklande och ansvarsfull roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete.

Som verksamhetschef är du underställd regionchef, företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du chef och arbetsledare för samtliga medarbetare på enheten. Du är en duktig kommunikatör och bidrar till ett gott arbetsklimat för medarbetare, boende, närstående och kollegor.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheterna - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheterna efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i oförutsedda situationer. Du ska hålla en god struktur och kan driva ditt eget arbete framåt.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för äldreomsorg, att göra skillnad genom det närvarande ledarskapet.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos A&O kontakta:

Regionchef, Liselott Löfgren Mail: liselott.lofgren@ansvarochomsorg.se

Ansök nu

Wasa Vårdcentral söker Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 28
Verksamhetschef
Vi söker DIG till en nyinflyttad privat Vårdcentral i Jönköping med f n drygt 3 000 listade patienter.


Du kanske har erfarenhet som verksamhetschef eller biträdande verksamhetschef på en vårdcentral - men vill pröva något annat. På denna privata vårdcentral finns inte de tvingande regelverk – som återfinns på offentliga vårdcentraler eller i större privata bolag som kräver del i resultatet.


Vårdcentralen är fristående, privatägd och arbetar inom Vårdvalet. Vi har nya anpassade lokaler, mycket bra tillgänglighet, rehab och psykosocial kompetens.
Vi är 20 engagerade medarbetare - sugna på att vidareutveckla bl a särskilda sjuksköterskemottagningar och utvecklingsprojekt. Fast läkarbemanning.
Vårdcentralen har ambitionen att öka antalet listade och personal.


Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård men även tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession. Vi ser gärna att du har tidigare chefs – och ledaruppdrag med dig i bagaget, främst från primärvård. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet med mod och engagemang.
Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Du kommer att ha tillgång till stöd från en mycket erfaren utvecklare och ledare från primärvården och du har en engagerad medicinskt ansvarig läkare intill dig -om du inte själv är läkare
Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan.


För ytterligare upplysningar kontakta;
Adam Miakhil
affärsutvecklare, styrelseledamot
adam.miakhil@rjl.se
070-445 29 48

Ansök senast 2022-04-01 till Wasa Vårdcentral:
Adam Miakhil,
Kungstorget 4, 554 62 eller till Adam.miakhil@rlj.se

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 14
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Är du en engagerad, trygg och tydlig ledare? Gillar du chef- och ledarskap? Vi söker dig som värderar ett nära ledarskap och har förmågan att skapa arbetsglädje. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade medarbetare i ett positivt klimat på Bankeryds vårdcentral! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi är stolta över våra chefer! Vill du vara del i vårt chefs- och ledarskapet i Bra Liv? Vi söker dig som är en lyhörd och engagerad ledare som tillsammans med dina kommande medarbetare fortsatt vill driva Bankeryds vårdcentral framåt. Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team med högt i tak. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård men även tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession. Vi ser gärna att du har tidigare chefs – och ledaruppdrag med dig i bagaget, främst från primärvård. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer att vara placerad på Bankeryds Vårdcentral. I din roll som verksamhetschef får du möjlighet att fortsätta förvalta och utveckla vårdcentralen tillsammans med ett team som idag har ett nära samarbete. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du en individuell introduktionsplan, mentorsstöd och deltar i ett nätverk och introduktionsprogram med andra nya chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra etablerade verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Bra Liv Bankeryd vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/bankerydsvardcentral)


Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och för att tillgodose ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en kreativ och engagerad ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Vi ser att du har förmågan att engagera dina medarbetare samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är trygg i dig själv och lyhörd för medarbetarnas behov. Du tycker om struktur samt är tydlig i din kommunikation. I ditt uppdrag ska du verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag. Att ha förmågan att skapa god trivsel tillsammans med dina medarbetare och utveckla goda relationer och kontakter är en viktig egenskap i din roll som verksamhetschef. Låter det intressant?För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas och stimuleras i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat med god struktur och bidrar till kontinuitet. Vi tror att du viljan att skapa förståelse för de olika yrkesprofessionerna och hur ni kan samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans, att se individen och dess insats.


Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete och har gott samarbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073-0464822. Sista ansökningsdag är den 7/3-2022. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset i Tranås

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 4
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Är din syn på arbete synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att lära känna dig! 
 
Vad erbjuds du?
I uppdraget som verksamhetschef ansvarar du för att leda och monitorera det dagliga arbetet på mottagningen. Du verkar aktivt i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet och planeringen för mottagningen.
 
Dina arbetsuppgifter består av personalansvar för en grupp om ca 20 medarbetare bestående av olika specialistfunktioner. Vidare arbetar du löpande med planering, schemaläggning, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enighet med rådande avtal för Vårdval i Region i Jönköpings län.
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med chefserfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du är utbildad läkare eller sjuksköterska. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Vi ser gärna att du är kliniskt verksam och därmed kan känna verksamheten på pulsen. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och van vid att ta egna initiativ och eget ansvar. Uppdraget kräver hög social kompetens med en mycket god samarbetsförmåga samt god struktur och förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@primavard.se
HR-specialist, Region Syd, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om vårdcentralen:
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av cirka 20 personer; distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och samtalsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 3800 listade patienter.
 
                                                                                                                                
 


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset i Tranås

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 3
Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.

Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Är din syn på arbete synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att lära känna dig! 
 
Vad erbjuds du?
I uppdraget som verksamhetschef ansvarar du för att leda och monitorera det dagliga arbetet på mottagningen. Du verkar aktivt i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet och planeringen för mottagningen.
 
Dina arbetsuppgifter består av personalansvar för en grupp om ca 20 medarbetare bestående av olika specialistfunktioner. Vidare arbetar du löpande med planering, schemaläggning, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enighet med rådande avtal för Vårdval i Region i Jönköpings län.
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med chefserfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du är utbildad läkare eller sjuksköterska. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Vi ser gärna att du är kliniskt verksam och därmed kan känna verksamheten på pulsen. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och van vid att ta egna initiativ och eget ansvar. Uppdraget kräver hög social kompetens med en mycket god samarbetsförmåga samt god struktur och förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@primavard.se
HR-specialist, Region Syd, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om vårdcentralen:
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av cirka 20 personer; distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och samtalsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 3800 listade patienter.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 10
Bra Liv Mullsjö Vårdcentral

Vi söker
Bra Livs chefs- och ledarskap kännetecknas av vision, mod, attityd, disciplin och uthållighet. Vi är stolta över våra chefer! Vill du vara del i vårt chefs- och ledarskapet i Bra Liv? Vi söker dig som är en lyhörd och engagerad ledare som tillsammans med dina kommande medarbetare fortsatt vill driva Mullsjö vårdcentral framåt. Vi ser att du är driven och är lösningsfokuserad. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom området hälso- och sjukvård men även tidigare erfarenhet av arbete i någon av primärvårdens grundprofession. Vi ser gärna att du har tidigare chefs – och ledaruppdrag med dig i bagaget, främst från primärvård. Du har ett nära ledarskap och har genuint medarbetarfokus. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.Vi erbjuder dig
Vi vill ha inspirerande och drivna chefer på resan mot våra mål inom Vårdcentralerna Bra Liv! Du kommer att vara placerad på Mullsjö Vårdcentral. I din roll som verksamhetschef får du möjlighet att fortsätta förvalta och utveckla vårdcentralen tillsammans med ett team som idag jobbar tillsammans för patientens bästa. För att skapa förutsättningar för dig att lyckas och trivas i ditt uppdrag får du möjlighet att delta i Bra Livs chefsintroduktionsprogram. Här erbjuds du en individuell introduktionsplan, mentorsstöd och deltar i ett nätverk och introduktionsprogram med andra nya chefer i Bra Liv. Du medverkar i utvecklingsarbeten samt får löpande utbildning inom ramen för Ditt område. Du får även möjlighet att medverka i nätverk med andra etablerade verksamhetschefer. Du stöttas kontinuerligt av vårdcentralens ledningsgrupp och av engagerade och kunniga medarbetare. Du samarbetar även nära Bra Livs ledningsstab med kompetens inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Bra Liv Mullsjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/Vardcentraler/Mullsjo-vardcentral/)

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi, personal, och för att främja en trygg och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för att organisera, utveckla och leda vårdcentralen med hög medicinsk kvalité och för att tillgodose ett gott bemötande i alla patientkontakter. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flerårsplan där Du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du ingår dessutom i en ledningsgrupp på din vårdcentral samt i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor inför framtiden. Vi på Mullsjö vårdcentral kännetecknas av att ha ett nära samarbete med äldreboende och kommun. Du får även vara med på en spännande resa att utforma och göra verklighet av en ny fysisk vårdcentral. Vi ser att du har förmågan att engagera dina medarbetare samt vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är trygg i dig själv och lyhörd för medarbetarnas behov. Du tycker om struktur samt är tydlig i din kommunikation. I ditt uppdrag ska du verka för ett gott samarbete mellan ledning, medarbetare och invånarna i vårdcentralens uppdrag. Att ha förmågan att skapa god trivsel tillsammans med dina medarbetare och utveckla goda relationer och kontakter är en viktig egenskap i din roll som verksamhetschef.För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas och stimuleras i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat med god struktur och bidrar till kontinuitet. Vi tror att du har viljan att skapa förståelse för de olika yrkesprofessionerna och hur ni kan samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans, att se individen och dess insats.Detta värderar vi högt
Vår målsättning ”en bättre hälsa för alla” når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalité i det vi gör. Vi ser att du har stor motivation för uppdraget och är symbolbärare för de tre kärnvärden som nämns ovan. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete och har gott samarbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför ser vi det som mycket viktigt att vår arbetsplats präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 073-0464822. Sista ansökningsdag är den 2/1-2022. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Vårdcentralen har cirka 6 450 listade patienter. Vi är 28 medarbetare inom olika professioner som tillsammans bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet. Mullsjö kommun har nära till skog och sjö. Fina vandringsleder i vacker miljö. Välbesökt område för turister. Sveriges äldsta golfbana finns i Ryfors, strax utanför Mullsjö samhälle. Du tar dig enkelt till Mullsjö med tåg, buss eller bil, och endast en och en halv timmas resa från Göteborg.

Ansök nu

Verksamhetschef till Läkarhuset i Tranås

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 18
Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.

Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Är din syn på arbete synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att lära känna dig! 
 
Vad erbjuds du?
I uppdraget som verksamhetschef ansvarar du för att leda och monitorera det dagliga arbetet på mottagningen. Du verkar aktivt i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet och planeringen för mottagningen.
 
Dina arbetsuppgifter består av personalansvar för en grupp om ca 20 medarbetare bestående av olika specialistfunktioner. Vidare arbetar du löpande med planering, schemaläggning, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enighet med rådande avtal för Vårdval i Region i Jönköpings län.
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med chefserfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du är utbildad läkare eller sjuksköterska. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Vi ser gärna att du är kliniskt verksam och därmed kan känna verksamheten på pulsen. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och van vid att ta egna initiativ och eget ansvar. Uppdraget kräver hög social kompetens med en mycket god samarbetsförmåga samt god struktur och förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@primavard.se
HR-specialist, Region Syd, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om vårdcentralen:
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av cirka 20 personer; distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och samtalsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 3800 listade patienter.

Ansök nu

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 11
Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänst utförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.
Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budget arbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.
Vi söker dig som:
· delar våra värderingar, som bla. innebär vår kristna tro
· har relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut, personalvetare eller annan jämförbar utbildning
· har minst 24 månaders erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller arbete med personer med funktionsnedsättning, erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har minst tolv (12) månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar), erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd
· har erfarenhet av administration och datorvana
· har förmåga att behärska svenska språket i tal, skrift och läsförståelse
· drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor
Saknar du relevant högskoleutbildning eller inte når upp till kravet på erfarenhet så gäller detta:
· har minst 36 månaders sammanhängande praktisk erfarenhet som arbetsledare inom äldreomsorg och/eller personer med funktionsnedsättning.
Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Ansök nu

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 9
Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänst utförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.
Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budget arbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.
Vi söker dig som:
· delar våra värderingar, som bla. innebär vår kristna tro
· har relevant högskoleexamen som exempelvis socionom, social omsorg, sjuksköterska, arbetsterapeut, personalvetare eller annan jämförbar utbildning
· har minst 24 månaders erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller arbete med personer med funktionsnedsättning, erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har minst tolv (12) månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomiskt ansvar, personalansvar och verksamhetsansvar), erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste tio (10) åren
· har ingående kunskap om tillämpliga lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd
· har erfarenhet av administration och datorvana
· har förmåga att behärska svenska språket i tal, skrift och läsförståelse
· drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor
Saknar du relevant högskoleutbildning eller inte når upp till kravet på erfarenhet så gäller detta:
· har minst 36 månaders sammanhängande praktisk erfarenhet som arbetsledare inom äldreomsorg och/eller personer med funktionsnedsättning.
Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 17
Öron- näs- halskliniken, Region Jönköpings län

Vill du utveckla och driva en verksamhet i framkant? – Då ska du söka jobbet som verksamhetschef hos oss!

Vi söker
Vi söker en verksamhetschef till Öron- näs- halskliniken i Region Jönköpings län. Uppdraget är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden för tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tror att du är läkare, gärna med specialistkompetens inom öron-, näs- och halssjukdomar eller att du har en annan lämplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chef eller leda komplexa organisationer. Då verksamheten finns i Eksjö, Jönköping och Värnamo krävs det att du har körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst där du får möjlighet att forma och leda länskliniken till nya mål. Kliniken ligger idag i framkant vad det gäller poliklinisering, medicinska resultat och personcentrerade arbetssätt. Som verksamhetschef är du underställd sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård. I ditt uppdrag förväntas du vara delaktig i att utveckla och ta ansvar för verksamhetsområdet i sin helhet.

Det här får du arbeta med
Som verksamhetschef för Öron-näs- halskliniken rapporterar du direkt till sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård.

Du ansvarar för att skapa förutsättningar för att chefer och medarbetare ska kunna bedriva god vård och nå uppsatta mål. Du är chef över fyra chefer, inkl. bitr. Verksamhetschef, samt för ca 22 läkare. Du driver klinikens utveckling framåt och tillsammans med chefer och medarbetare verkar ni för att vara en attraktiv arbetsgivare.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i tjänsten som verksamhetschef tror vi att du som person är initiativtagande, kvalitetsmedveten och har ett positivt förhållningssätt. Eftersom det dagligen sker samarbete med andra är det viktigt att du trivs med det och att du har en förmåga att se helheten i olika situationer. Som ledare är det också viktigt att du har en fallenhet för att leda och motivera andra att arbeta mot verksamhetens mål genom delaktighet och engagemang.

Detta värderar vi högt
Hos oss är det viktigt med goda medicinska resultat, att ha ett personcentrerade arbetssätt men också forskning och möjlighet för våra medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Kirurgisk vård Martin Takac på 010 – 242 50 10 alt. 070-318 96 30, martin.takac@rjl.se eller HR-chef Kirurgisk vård Susanne Holm på 010-242 19 73 alt. 0725-11 58 40 eller susanne.holm@rjl.se.

Fackliga kontaktpersoner är:
Darick Ward, Kommunal 010-243 71 70
Gustaf Starlander, Läkarföreningen 0706-53 97 33
Fadia Restom, SACO 0725-54 80 38
Tina Laine Tollström, Vision 010-242 10 21
Emma Wallin, Vårdförbundet 070-6240797

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2021.
Första intervjuer är planerade att hållas 27, 30 och 31 augusti 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Jönköpings läns tre akutsjukhus har en lång räcka av topplaceringar i Dagens Medicins sjukhusrankningar.
Öron-, näs- och halskliniken är en länsklinik som bedriver diagnostik, medicinsk och kirurgisk behandling av akuta och kroniska sjukdomar och skador i öron-, näs- och halsområdet. Verksamheten finns på våra tre akutsjukhus; Länssjukhuset Ryhov, Höglandssjukhuset i Eksjö och Värnamo sjukhus.Totalt är vi 100 medarbetare, varav cirka 22 läkare, som arbetar med att ta hand om våra patienter. Vår målsättning är att erbjuda specialistvård med god kvalitet och tillgänglighet.

Ansök nu

Verksamhetschef till Livsro Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 20
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.


Verksamhetschef
Uppdraget som verksamhetschef hos oss innebär ansvar för verksamhet samt medarbetare.
Du kommer att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete, bemanning samt kvalitet- resultat- och måluppfyllelse. Du kommer arbeta nära VD:n och vara med och utveckla företagets rutiner och processer.
Arbetsuppgifter
- Ansvara för ett ständigt pågående kvalitets- och förbättringsarbete.
- Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning.
- Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med kunder, närstående, medarbetare och myndigheter.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Relevant högskoleutbildning som ex. socionom, sjuksköterska eller annan utbildning som vi bedömer som relevant.
- Ingående kunskaper om tillämpliga lagar (SoL/HSL och LSS), förordningar, föreskrifter och allmänna råd.
Du har ett stort engagemang, vill göra skillnad inom hemtjänst och vill utveckla vår verksamhet. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmågan att kombinera det operativa arbetet med ett kundorienterat och ekonomiskt arbetssätt.
Det är ett krav att du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i svenska språket både muntligt och skriftligt. Du har god kännedom om administration och administrativa system som ett verktyg i arbetet. Vi arbetar i program som bland annat Magna Cura, TES, Incontroll. Det är meriterande om du tidigare arbetat i programmen. Genomgång och utbildning ges vid anställning.
Som person är du trygg, stabil, har god självinsikt och har en god samarbetsförmåga.


Arbetsomfattning enligt överenskommelse, 60 – 80 %
Välkommen med din ansökan till oss på Livsro Hemtjänst!

Ansök nu

Verksamhetschef till Kungsporten Hemtjänst

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 14
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping. Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänstutförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde.


Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.


Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budgetarbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.


Vi söker dig som:
- Delar våra värderingar bl.a vår kristna tro och brinner för att driva hemtjänst efter de värderingarna som församlingen står för.
- har relevant högskoleexamen, exempelvis sjuksköterska, socionom, social omsorg eller annan jämförbar utbildning.
- har erfarenhet av att vara ledare. Meriterande är tidigare erfarenhet av chefsuppdrag innehållande arbetsledning, ansvar för verksamhetsutveckling med ekonomi- och personalansvar.
- drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor.
- Ha personlig lämplighet för tjänsten.
Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Vi är en kristen församling som vill präglas av både framåtanda och omsorg. Vi tror att Gud älskar varje människa och därför vill vi bry oss. Detta är de kristna värderingarna församlingen grundar sig på. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Ansök nu