ST-läkare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som ST-läkare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Wasa vårdcentral söker ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 16
Wasa vårdcentral öppnades 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nybyggda, moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt att samtliga medarbetare gillar att komma intill arbetsplatsen och även ges möjlighet att utvecklas inom sin profession.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för primärvård. På Wasa vårdcentral jobbar vi i tvärprofessionellt team bestående av: två allmänspecialist läkare, en läkare, psykolog, sjuksköterskor, fysioterapeut, undersköterskor och vårdadministratör.


Vi erbjuder:
• Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
• Delaktighet i verksamheten och styrning av eget arbete.
• Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.
• Utmanande arbetsuppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral ges stora möjligheter att fördjupa sig och ta extra ansvar inom egna intresseområden.


Som ST-läkare kommer du ges goda möjligheter att utbyta kunskaper och erfarenheter med våra andra erfarna läkare på mottagningen. I tjänsten ingår sedvanligt arbete inom primärvård: undersökning, utredning, bedömning, diagnostik, medicinsk behandling samt administrativt arbete som remisshantering och intygstjänster.
Vi samverkar med Region Jönköpings Läns studierektor och upprättar ett godkänt ST-kontrakt.


Meriterande är arbetslivserfarenhet utav primärvård eller annan relevant specialitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Nov 10
Bra Liv Kungshälsan Vårdcentral

Är du ST-läkare och vill ha ett spännande arbete inom primärvården? Välkommen med din ansökan och få möjlighet att bli en del av vårt fantastiska gäng på Bra Liv Kungshälsan vårdcentral!

Vi söker

• ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål.
• Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå
• Du har svenskt körkort.
• Du kan arbeta självständigt och tillsammans med olika yrkesprofessioner.
• Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter.
• Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.


För dig som ska göra bastjänstgöring (BT) i inledningen av din ST kan en tidsbegränsad visstidsanställning inledningsvis bli aktuell med målsättningen att anställningen övergår till en tillsvidareanställning. Om du gjort AT kan vi erbjuda dig en tillsvidareanställning som ST.
RJL har ett koncept för BT som gynnar både dig som medarbetare och arbetsplatsen.
Läs mer om vår struktur för BT och ST på: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Utbildning-och-praktik/AT-ST-och-PTP/ (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Utbildning-och-praktik/AT-ST-och-PTP/)

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en en välfungerande och välbemannad vårdcentral. Hos oss får du en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet samt individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Som medarbetare har du fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och akuta läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BHV-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Sara Nyman, 010-242 35 09, om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 11 december. Urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kungshälsans vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och att rekrytera nya och kompetenta medarbetare.

Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 27
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Vill Du vara med och utveckla framtidens primärvård på Bra Liv Bankeryd vårdcentral - då är Du välkommen att söka dig till oss!

Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som

• Har svensk läkarlegitimation samt bra kunskaper i det svenska språket (på minst C1-nivå).
• Har körkort.
• Kan arbeta självständigt men också tillsammans med olika yrkesprofessioner.
• Är engagerad och ansvarsfull och förstår vikten av ett gott bemötande.
• Är flexibel och vill utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med oss.
• Tar till dig ny kunskap och kan fungera som en kunskapsresurs för dina kollegor.
• Kan anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.
• Genom ett gott samarbete med ledning och kollegor vill bidra till att skapa delaktighet och en god arbetsmiljö.

Läs mer kring vår läkarrekrytering inom Bra Liv https://rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/

Vi erbjuder


• Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet.
• Omväxlande och stimulerande arbete i en god lärandemiljö.
• Ett väldefinierat uppdrag där du kan jobba med hög kontinuitet.
• En trevlig och kompetent personalgrupp med bra stämning och god arbetsmiljö.
• Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare.
• Förmånliga anställningsvillkor.


Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program.

Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss, och du kommer med tiden att bli en viktig konsult och handledare för studenter och kollegor i olika professioner. Barnhälsovården ligger i samma hus och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Du ser det som en naturlig del av ditt arbete att delta i utvecklingsarbete utifrån allmänmedicinens principer och är med och driver vårdcentralens arbete framåt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger förekommer.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten. Du ska kunna samarbeta med olika människor och genom ditt personliga engagemang och professionella förhållningssätt bidrar du till hög medicinskt kvalitet och trygghet för vår befolkning. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vi ger våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Charlotte Arvidsson, telefon:010-242 38 05 , e-post:charlotte.arvidsson@rjl.se

Sista ansökningsdag är 2023-12-10. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bankeryds vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården i Region Jönköpings län med målsättningen ”En bättre hälsa för alla”. Det når vi genom våra ca 40 engagerade medarbetare i olika professioner som trivs och arbetar tillsammans och bedriver vård genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Drygt 9 500 invånare har valt att lista sig hos oss.
Bankeryds Vårdcentral är belägen ca 1 mil nordväst om Jönköping med goda buss- och tågförbindelser samt fin cykelväg.

Ansök nu

ST-läkare till Hälsan 2/ Vaggeryd

ST-läkare
Läs mer Okt 26
Bra Liv Hälsan 2 Vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss på Bra Liv Hälsan 2 & Bra Liv Vaggeryd vårdcentral.

Rollen som ST-läkare
ST-läkare i allmänmedicin som är nyfiken och öppensinnad för att arbeta på mer än en vårdcentral. Du kommer att vara anställd på Hälsan 2 vårdcentral men enligt överenskommelse få möjlighet att arbetaviss tid på Vaggeryds vårdcentral.
Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. I arbetet kommer viss helg- och kvällstjänstgöring vid Närakuten att ingå.

Din blivande arbetsplats
Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.
Läs mer kring vår läkarrekrytering inom Bra Liv https://rjl.se/vardcentr (https://rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/)

Din profil
Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner.
Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke där du drivs av att få vara med och utveckla arbetsgruppen och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter. Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi ser även att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som driv, engagemang och positiv attityd.


Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och stimuleras! Att arbeta hos oss innebär ett glädjefyllt och nära samarbete med kollegor. Du erbjuds även möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.
Du får individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet men också kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Arbetet är omväxlande och stimulerande med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna specialister i allmänmedicin och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marie Sigfridsson.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Marie Sigfridsson tel; 010-242 5812. Sista ansökningsdag är den 23/11-2023. Löpande urval och intervjuer sker. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Vill du läsa mer kring att vara chef i Bra Liv kan du följa denna länk: Att vara chef i Bra Liv, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/chef-i-bra-liv/)

Vaggeryds vårdcentral har cirka 7 200 listade patienter och drygt 30 medarbetare inom olika professioner. Här arbetar vi tillsammans över gränserna och drar nytt av varandras kompetenser. Vårdcentralen i Vaggeryd ingår i Vårdcentralerna Bra Liv. Vår gemensamma målsättning är "en bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Hälsans vårdcentral 2 är en av 30 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och att rekrytera nya och kompetenta medarbetare. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 19
Bra Liv Hälsan 1 Vårdcentral

Vi söker dig som är genuint intresserad av allmänmedicinska värdena där goda relationer och medicinsk kvalitet ligger i fokus.


Vi söker
Vi söker en ST-läkare till vårt härliga team. Du har svensk läkarlegitimation och körkort.


Vi erbjuder dig
Hos oss får du bland annat arbeta i team där vi sätter patienten i fokus. Du får god och trygg handledning av erfarna läkare som ger stöd under din utbildning. Din individuella tjänstgöringsplan lägger vi gemensamt så den blir så optimal för dig och för verksamheten.

Vi är mycket stolta över regionens ST-program, och ST-läkarna i allmänmedicin träffas regelbundet tillsammans med studierektorerna. Du deltar i kompetenshöjande aktiviteter tillsammans med regionens och Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare inom primärvård. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att även utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss och vi värdesätter teamarbete. Barnhälsovården ligger i vårt område och vi har också tät samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Vi jobbar ständigt med utvecklingsarbete där syftet är ge en trygg och säker vård till våra patienter men också för att synliggöra de resurser vi har och hushålla med dem på bästa möjliga sätt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger fördelar vi tillsammans med övriga vårdcentraler i området.


Detta värderar vi högt
Allmänmedicinskt intresse är en självklarhet och vi värdesätter relationella och god medicinsk kvalitet högt. Vi jobbar starkt för tvärprofessionellt arbetssätt där patienten är i fokus och värdera högt egenskaper som driv, ansvarstagande en stor förmåga till samarbete. Du behöver vara flexibel och ha lätt att kommunicera och ha ett personcentrerat synssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med arbetsglädje och engagemang!


Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Ann Vikström verksamhetschef,
om du är intresserad av tjänsten.
Ring 010-242 54 11 eller maila ann.vikstom@rjl.se
Sista ansökningsdag är 2023-11-06.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Sep 22
Bra Liv Habo vårdcentral

Habo växer och så gör vi! Bra Liv Habo Vårdcentral är en del av primärvårdskoncernen Vårdcentralerna Bra Liv och bedriver primärvård vid 33 vårdcentraler inom Region Jönköping. Vi samverkar inom koncernen med kunskapsutbyte, med resurser och arbetar tillsammans för att du alltid ska kunna nå oss.

Bra Liv Habo har ca 10 500 listade patienter och bedriver primärvård i nära samarbete med våra närmaste vårdgrannar inom Habo Kommun; hemsjukvård, äldreboende och familjecentral innefattande BVC och MVC. Bra Liv Habo har ca 37 medarbetare, varav sex specialister i allmänmedicin och just nu tre blivande specialister.

Vi söker
Vi på Habo vårdcentral söker nu ytterligare ST-läkare till en tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger. Erfarenhet av primärvård och vårdcentralerna Bra Liv värdesätts särskilt.

Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå samt körkort.
Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Arbetet är omväxlande, och därför är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.
Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Du får en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet, individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Du får kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och möjlighet att genomföra ”Mitt-i-ST”, en extern utvärdering halvvägs genom din ST-period.
ST-läkarna inom vårdcentralerna Bra Liv träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi jobbar i team tillsammans med andra läkarkollegor och sjuksköterskor. Du delar lista med din handledare. Vårdcentralens läkare har även ansvar för BVC-verksamhet, särskilt boende, demensboende och elevhälsan i kommunen. Gemensamt med övriga vårdcentraler i Jönköpingsområdet, bemannar vi Närakuten i Jönköping på kvällar och helger.
Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.
Vi erbjuder:

• Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
• Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag. Kvälls-, helg- och nattarbete förekommer på Närakuten.
• Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
• Kollektivavtal

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2023. Har du frågor, kontakta i verksamhetschef Daniel Brandon tel. 010-242 48 55 eller daniel.brandon@rjl.se
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Habo Vårdcentral Bra Liv är en del av primärvårdskoncernen Vårdcentralerna Bra Liv och bedriver primärvård vid 33 vårdcentraler inom Region Jönköping. Vi samverkar inom koncernen med kunskapsutbyte, med resurser och arbetar tillsammans för att du alltid ska kunna nå oss.
Bra Liv Habo har ca 10.500 listade patienter och bedriver primärvård i nära samarbete med våra närmaste vårdgrannar Habo Kommun, hemsjukvård, äldreboende och BVC.

Ansök nu

ST-läkare, Barn och ungdomsneurologi med habilitering

ST-läkare
Läs mer Jun 26
Habiliteringscentrum, medicinska enheten

Är du intresserad av barnneurologi och habilitering? Välkommen som ST-läkare till Habiliteringscentrum!

Vi söker
Vi söker dig som är färdig specialist inom barn- och ungdomsmedicin, alternativt är legitimerad läkare och har påbörjat specialisttjänstgöring inom Barn- och ungdomsmedicin.
I och med denna tjänst kommer du att få en ytterligare specialistutbildning inom barn- och ungdomsneurologi med habilitering.

Vi erbjuder dig
Arbete i team med andra yrkesgrupper är en viktig del av arbetet. Under din ST-tjänstgöring ingår handledning där ST-tjänsten läggs upp enligt Socialstyrelsens och Svensk neuropediatrisk förening inom Barnläkarföreningens riktlinjer. Planering sker i detalj tillsammans med din handledare.
I ST-tjänstgöringen ingår även extern randning, vanligtvis i Jönköping, Linköping och Göteborg.

ST-tjänstgöringen leder till specialistkompetens inom barn- och ungdomsneurologi med habilitering, enligt Socialstyrelsens målbeskrivning för specialiseringstjänstgöring (2021).

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs gärna mer om våra förmåner här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten välkommen att kontakta:
Enhetschef Christina Alnervik, christina.alnervik@rjl.se, 010-2424366
Medicinskt ledningsansvarig Johan Aronsson, johan.aronsson@rjl.se, 010-2424369, 010-2429354
Facklig företrädare läkarförbundet Elisabeth Ekelund elisabeth.ekelund@rjl.se, 010-2424367

Sista ansökningsdag är 15 oktober 2023

Under sommaren är vi delvis på semester, du kan alltid maila oss så återkommer vi så snart vi är i tjänst.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Som ST inom barn- och ungdomsneurologi med habilitering, blir du anställd på habiliteringscentrum (HC) med delad tjänstgöring mellan barnkliniken och HC. Som barnneurolog ansvarar du för ett geografiskt område i Jönköping, Värnamo eller Eksjö, både för barnneurologi och habilitering. Det ger en god kontinuitet för patienten och frihet för dig att utreda och behandla barnen, oberoende av var du träffar dem. Din vecka delas mellan barnkliniken och HC med ca halva tiden på respektive arbetsplats.

På barnkliniken får du arbeta med barn och familjer på en klinik som är ett sjukhus i sjukhuset. På barnkliniken har du barnneurologmottagning, jour och arbetar som barnneurologkonsult med stöd till barnvårdsenhet och neonatalvårdsenhet. Som barnneurolog på barnkliniken arbeta du med främst barnneurologi, bland annat genom att bli en del av epilepsiteamet. Patienter från Värnamo och Eksjö reser till Barnkliniken i Jönköping.

Habiliteringscentrum finns i Jönköping, Värnamo och Eksjö. Varje vecka reser den barnneurolog som har ansvar för Värnamo och Eksjö en dag till respektive ort för att ha team och träffa patienter. På HC i Jönköping finns även två neuropsykiatriskt (NP) inriktade team för hela regionen. Inom NP teamen utreder vi barn under 4 år för autism och följer de barn som även får en IF-diagnos upp till 18 års ålder. Under din ST-tjänst ingår placering inom NP-teamen och deras arbete.

Vi är för närvarande sju barnneurologer, en barnläkare och en barnpsykiater inom kliniken. Som barnneurolog i Region Jönköpings Län arbetar du mycket tillsammans med dina kollegor och har regelbundna möten. Det ger möjlighet till diskussioner och samråd kring våra patienter.

Habiliteringscentrum arbetar med personer med någon form av funktionsnedsättning.

Vår självklara utgångspunkt är att funktionsnedsättningen inte är ett hinder hos individen utan för individen.
Vi vänder oss till personer som har
• intellektuell funktionsnedsättning
• varaktig motorisk funktionsnedsättning som är medfödd eller under uppväxtåren förvärvad såsom t.ex. cerebral pares, ryggmärgsbråck eller muskeldystrofi
• neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med intellektuell funktionsnedsättning
• förvärvad hjärnskada med varaktig kognitiv nedsättning motsvarande intellektuell funktionsnedsättning
• betydande synnedsättning, blindhet eller dövblindhet
• dövhet, hörselnedsättning, dövblindhet, ljudkänslighet, tinnitus eller andra hörselrelaterade funktionsnedsättningar.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Sep 7
Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral

Vi söker dig som är genuint intresserad av allmänmedicinska värdena där goda relationer och medicinsk kvalitet ligger i fokus.

Vi söker
Vi söker en ST-läkare för ett vikariat på ca 1 år med möjlighet till förlängning, sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Du har svensk läkarlegitimation och körkort.


Vi erbjuder dig
Hos oss får du bland annat arbeta i team där vi sätter patienten i fokus. Du får god och trygg handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Din individuella tjänstgöringsplan lägger vi gemensamt. Vi är mycket stolta över regionens ST-program, och ST-läkarna i allmänmedicin träffas regelbundet tillsammans med studierektorerna. Du deltar i kompetenshöjande aktiviteter tillsammans med regionens och Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare inom primärvård. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att även utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss och vi värdesätter teamarbete. Barnhälsovården ligger ett stenkast bort och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Vi jobbar ständigt med utvecklingsarbete där syftet är ge en trygg och säker vård till våra patienter men också för att synliggöra de resurser vi har och hushålla med dem på bästa möjliga sätt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger fördelar vi tillsammans med övriga vårdcentraler i området.


Detta värderar vi högt
Allmänmedicinskt intresse är en självklarhet och vi värdesätter relationella och god medicinsk kvalitet högt. Vi jobbar starkt för tvärprofessionellt arbetssätt där patienten är i fokus och värdera högt egenskaper som driv, ansvarstagande en stor förmåga till samarbete. Du behöver vara flexibel och ha lätt att kommunicera och ha ett personcentrerat synssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med arbetsglädje och engagemang!


Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Ann Vikström verksamhetschef,
om du är intresserad av tjänsten.
Ring 010-242 54 11 eller maila ann.vikstom@rjl.se
Sista ansökningsdag är 2023-10-06.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Aug 29
Bra Liv Råslätt vårdcentral

Vi söker
Vi söker ST-läkare i allmänmedicin till Bra Liv Råslätt vårdcentral. Här arbetar 7 ST-läkare och 8 specialister i allmänmedicin. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete på distriktsläkarmottagningen.
I augusti 2021 flyttade vi in i helt nybyggda lokaler och här har vi en klinisk undervisningsmottagning (KUM) och vi är även nu en akademisk vårdcentral.
Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål.

Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.
Läs mer kring vår läkarrekrytering inom Bra Liv https://rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/

Vi erbjuder
- Bra schema och studietid.
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetens höjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare
- Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö
- Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program.
- Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
- En bra, trevlig och kompetent personalgrupp i en god och fin arbetsmiljö
- Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottagningar där vi arbetar i team runt våra patienter. Vårdcentralens läkare har även ansvar för BVC-verksamhet, särskilt boende, demensboende. Man får även möjlighet att vara med och undervisa/handleda i KUM (Klinisk undervisningsmottagning) tillsammans med andra yrkesprofessioner.
Du arbetar Måndag - Fredag, viss jour ingår på Närakuten.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anes Dizdarevic, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 om du vill veta mera om tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 29 september 2023.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 700 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner. Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.

Ansök nu

Wasa vårdcentral söker ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Aug 17
Wasa vårdcentral öppnades 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nybyggda, moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt att samtliga medarbetare gillar att komma intill arbetsplatsen och även ges möjlighet att utvecklas inom sin profession.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för primärvård. På Wasa vårdcentral jobbar vi i tvärprofessionellt team bestående av: två allmänspecialist läkare, en läkare, psykolog, sjuksköterskor, fysioterapeut, undersköterskor och vårdadministratör.


Vi erbjuder:
• Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
• Delaktighet i verksamheten och styrning av eget arbete.
• Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.
• Utmanande arbetsuppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral ges stora möjligheter att fördjupa sig och ta extra ansvar inom egna intresseområden.


Som ST-läkare kommer du ges goda möjligheter att utbyta kunskaper och erfarenheter med våra andra erfarna läkare på mottagningen. I tjänsten ingår sedvanligt arbete inom primärvård: undersökning, utredning, bedömning, diagnostik, medicinsk behandling samt administrativt arbete som remisshantering och intygstjänster.
Vi samverkar med Region Jönköpings Läns studierektor och upprättar ett godkänt ST-kontrakt.


Meriterande är arbetslivserfarenhet utav primärvård eller annan relevant specialitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jul 3
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Nu söker vi ST-läkare till Bra Liv Norrahammar vårdcentral! Är du nyfiken på att bli en del i gänget? Sök då tjänsten hos oss!

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
En välfungerande och välbemannad vårdcentral. Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss arbetar många allmänspecialister vilket ger oss en möjlighet att erbjuda dig en kontinuerlig, god handledning av erfarna distriktsläkare. Dessutom träffas ST-läkarna inom sjukvårdsområdet regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. För denna tjänsten utgår zontillägg.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/
Som medarbetare har du fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och akuta läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BHV-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja på tfn: 010-242 39 25 alternativt under perioden v.30-33 Axel Petersson facklig företrädare för Läkarföreningen på tfn: 010-242 39 31 om du vill veta mer om tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 10 september 2023.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Norrahammar vårdcentral är en av de 33 vårdcentraler som ingår i den regionsdrivna primärvården Vårdcentralerna Bra Liv. Vårdcentralen har cirka 11 000 listade patienter och tillsammans är vi ca. 45 medarbetare som ger våra patienter vård med omtanke, helhet och kvalitet. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jul 10
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta utifrån de allmänmedicinska värdena med fokus på goda relationer och medicinsk kvalitet. Vi ser god stämning och arbetsglädje som förutsättningar för att vi ska nå vårt syfte; Att bidra till god hälsa genom insatser inom primärvårduppdraget för de invånare som valt att lista sig hos oss!Vi söker
Flera av vårdcentralens ST-läkare har blivit specialister och vi söker ny ST-läkare för tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Du har svensk läkarlegitimation och körkort.


Vi erbjuder dig
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Din individuella tjänstgöringsplan läggs upp tillsammans med handledare, studierektor och verksamhetschef med sikte på att bidra till de kunskaper, erfarenheter och arbetssätt du behöver i ditt framtida arbetsliv som specialist i allmänmedicin.
Vi är mycket stolta över regionens ST-program, och ST-läkarna i allmänmedicin träffas regelbundet tillsammans med studierektorerna. Du deltar i kompetenshöjande aktiviteter tillsammans med regionens och Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare inom primärvård. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att även utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss, och du kommer med tiden att bli en viktig konsult och handledare för studenter och kollegor i olika professioner. Barnhälsovården ligger i samma hus och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Du ser det som en naturlig del av ditt arbete att delta i utvecklingsarbete utifrån allmänmedicinens principer och är med och driver vårdcentralens arbete framåt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger förekommer.


Detta värderar vi högt
Du har ett genuint intresse för allmänmedicin och ser såväl det relationella som god medicinsk kvalitet som väsentliga hörnstenar.
Du är flexibel och anpassar ditt arbetssätt och kommunikation utifrån situationen och människan framför dig. Du är driven och tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med arbetsglädje och engagemang!


Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Charlotte Arvidsson, distriktsläkare och verksamhetschef, om du är intresserad av tjänsten. Charlotte Arvidsson finns tillgänglig för frågor under v. 30& 31. Ring 010-242 38 05 eller maila charlotte.arvidsson@rjl.se.
Sista ansökningsdag är 3/9- 2023. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bankeryds vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården i Region Jönköpings län med målsättningen ”En bättre hälsa för alla”. Det når vi genom våra ca 40 engagerade medarbetare i olika professioner som trivs och arbetar tillsammans och bedriver vård genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Drygt 9 500 invånare har valt att lista sig hos oss.
Bankeryds Vårdcentral är belägen ca 1 mil nordväst om Jönköping med goda buss- och tågförbindelser samt fin cykelväg.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Aug 1
Bra Liv Habo vårdcentral

Habo växer och så gör vi! Bra Liv Habo Vårdcentral är en del av primärvårdskoncernen Vårdcentralerna Bra Liv och bedriver primärvård vid 33 vårdcentraler inom Region Jönköping. Vi samverkar inom koncernen med kunskapsutbyte, med resurser och arbetar tillsammans för att du alltid ska kunna nå oss.
Bra Liv Habo har ca 10 500 listade patienter och bedriver primärvård i nära samarbete med våra närmaste vårdgrannar inom Habo Kommun; hemsjukvård, äldreboende och familjecentral innefattande BVC och MVC. Bra Liv Habo har ca 37 medarbetare, varav sex specialister i allmänmedicin och just nu fyra blivande specialister.

Vi söker
Vi på Habo vårdcentral söker nu ytterligare ST-läkare till en tillsvidareanställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger. Erfarenhet av primärvård och vårdcentralerna Bra Liv värdesätts särskilt.

Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå samt körkort.
Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Arbetet är omväxlande, och därför är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.
Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Du får en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet, individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Du får kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och möjlighet att genomföra ”Mitt-i-ST”, en extern utvärdering halvvägs genom din ST-period.
ST-läkarna inom vårdcentralerna Bra Liv träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi jobbar i team tillsammans med andra läkarkollegor och sjuksköterskor. Du delar lista med din handledare. Vårdcentralens läkare har även ansvar för BVC-verksamhet, särskilt boende, demensboende och elevhälsan i kommunen. Gemensamt med övriga vårdcentraler i Jönköpingsområdet, bemannar vi Närakuten på Ryhov på kvällar och helger.
Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.
Vi erbjuder:

• Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
• Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag. Kvälls-, helg- och nattarbete förekommer på Närakuten.
• Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
• Kollektivavtal

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 27 augusti 2023. Har du frågor, kontakta i verksamhetschef Daniel Brandon tel. 010-242 48 55 eller vårdenhetschef Ewa Alpteg 010-242 48 11.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Habo Vårdcentral Bra Liv är en del av primärvårdskoncernen Vårdcentralerna Bra Liv och bedriver primärvård vid 33 vårdcentraler inom Region Jönköping. Vi samverkar inom koncernen med kunskapsutbyte, med resurser och arbetar tillsammans för att du alltid ska kunna nå oss.
Bra Liv Habo har ca 10.500 listade patienter och bedriver primärvård i nära samarbete med våra närmaste vårdgrannar Habo Kommun, hemsjukvård, äldreboende och BVC.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 21
Bra Liv Råslätt vårdcentral

Vi söker
Vi söker ST-läkare i allmänmedicin till Bra Liv Råslätt vårdcentral. Här arbetar 7 ST-läkare och 8 specialister i allmänmedicin. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete på distriktsläkarmottagningen.
I augusti 2021 flyttade vi in i helt nybyggda lokaler och här har vi en klinisk undervisningsmottagning (KUM) och vi är även nu en akademisk vårdcentral.
Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål.

Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.
Läs mer kring vår läkarrekrytering inom Bra Liv https://rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/

Vi erbjuder
- Bra schema och studietid.
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetens höjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare
- Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö
- Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program.
- Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
- En bra, trevlig och kompetent personalgrupp i en god och fin arbetsmiljö
- Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottagningar där vi arbetar i team runt våra patienter. Vårdcentralens läkare har även ansvar för BVC-verksamhet, särskilt boende, demensboende. Man får även möjlighet att vara med och undervisa/handleda i KUM (Klinisk undervisningsmottagning) tillsammans med andra yrkesprofessioner.
Du arbetar Måndag - Fredag, viss jour ingår på Närakuten.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anes Dizdarevic, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 om du vill veta mera om tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 23 augusti 2023.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 700 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner. Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.

Ansök nu

Wasa vårdcentral söker ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Jul 13
Wasa vårdcentral öppnades 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nybyggda, moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt att samtliga medarbetare gillar att komma intill arbetsplatsen och även ges möjlighet att utvecklas inom sin profession.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för primärvård. På Wasa vårdcentral jobbar vi i tvärprofessionellt team bestående av: två allmänspecialist läkare, en läkare, psykolog, sjuksköterskor, fysioterapeut, undersköterskor och vårdadministratör.


Vi erbjuder:
• Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
• Delaktighet i verksamheten och styrning av eget arbete.
• Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.
• Utmanande arbetsuppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral ges stora möjligheter att fördjupa sig och ta extra ansvar inom egna intresseområden.


Som ST-läkare kommer du ges goda möjligheter att utbyta kunskaper och erfarenheter med våra andra erfarna läkare på mottagningen. I tjänsten ingår sedvanligt arbete inom primärvård: undersökning, utredning, bedömning, diagnostik, medicinsk behandling samt administrativt arbete som remisshantering och intygstjänster.
Vi samverkar med Region Jönköpings Läns studierektor och upprättar ett godkänt ST-kontrakt.


Meriterande är arbetslivserfarenhet utav primärvård eller annan relevant specialitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Aug 3
Bra Liv Tenhult vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?


Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om allas delaktighet.

Vi erbjuder
En liten välfungerande och välbemannad vårdcentral. All personal är anställd på Rosenhälsan, men en del har placering i Tenhult.
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/
Som medarbetare har du fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anette Sparf, tfn 010-242 35 56 om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 11/8-2023.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Rosenhälsans och Tenhults vårdcentral ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län och består av 30 regionägda vårdcentraler. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Verksamheten växer och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi rekryterar nya och kompetenta medarbetare samt lär av varandra. Rosenhälsans vårdcentral är en av de större vårdcentralerna i regionen med ca 12 000 listade och vi är ca 55 anställda. Tenhults vårdcentral är en av de mindre vårdcentralerna i regionen med cirka 4 200 listade. Tenhults vårdcentral bemannas med personal från Rosenhälsan.

Ansök nu

ST- läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 16
Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral

Vi söker dig som är genuint intresserad av allmänmedicinska värdena där goda relationer och medicinsk kvalitet ligger i fokus.

Vi söker
Vi söker nu 2 stycken nya ST-läkare för tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Du har svensk läkarlegitimation och körkort.


Vi erbjuder dig
Hos oss får du bland annat arbeta i team där vi sätter patienten i fokus. Du får god och trygg handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Din individuella tjänstgöringsplan lägger vi gemensamt. Vi är mycket stolta över regionens ST-program, och ST-läkarna i allmänmedicin träffas regelbundet tillsammans med studierektorerna. Du deltar i kompetenshöjande aktiviteter tillsammans med regionens och Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare inom primärvård. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att även utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss och vi värdesätter teamarbete. Barnhälsovården ligger ett stenkast bort och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Vi jobbar ständigt med utvecklingsarbete där syftet är ge en trygg och säker vård till våra patienter men också för att synliggöra de resurser vi har och hushålla med dem på bästa möjliga sätt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger fördelar vi tillsammans med övriga vårdcentraler i området.


Detta värderar vi högt
Allmänmedicinskt intresse är en självklarhet och vi värdesätter relationella och god medicinsk kvalitet högt. Vi jobbar starkt för tvärprofessionellt arbetssätt där patienten är i fokus och värdera högt egenskaper som driv, ansvarstagande en stor förmåga till samarbete. Du behöver vara flexibel och ha lätt att kommunicera och ha ett personcentrerat synssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med arbetsglädje och engagemang!


Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Ann Vikström verksamhetschef,
om du är intresserad av tjänsten.
Ring 010-242 54 11 eller maila ann.vikstom@rjl.se
Sista ansökningsdag är 2023-07-07.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Maj 24
Bra Liv Kungshälsan Vårdcentral

Är du ST-läkare och vill ha ett spännande arbete inom primärvården? Välkommen med din ansökan och få möjlighet att bli en del av vårt fantastiska gäng på Bra Liv Kungshälsan vårdcentral!

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och tillsammans med olika yrkesprofessioner. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en en välfungerande och välbemannad vårdcentral. Hos oss får du en individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet samt individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)
Som medarbetare har du fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och akuta läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BHV-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Sara Nyman, 010-242 35 09, om du vill veta mer om tjänsten. Under vecka 24-25 svarar vik Verksamhetschef Therese Salmonsson 010-242 35 28 på frågor. Sista ansökningsdag är den 25/6 2023.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kungshälsans vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och att rekrytera nya och kompetenta medarbetare.

Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Maj 24
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Nu söker vi ST-läkare till Bra Liv Norrahammar vårdcentral! Är du nyfiken på att bli en del i gänget? Sök då tjänsten hos oss!


Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
En välfungerande och välbemannad vårdcentral. Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. För denna tjänsten utgår zontillägg.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/
Som medarbetare har du fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och akuta läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BHV-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja, tfn 010-242 39 25 om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 18 juni 2023.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Norrahammar vårdcentral är en av de 33 vårdcentraler som ingår i den regionsdrivna primärvården Vårdcentralerna Bra Liv. Vårdcentralen har cirka 11 000 listade patienter och tillsammans är vi ca. 45 medarbetare som ger våra patienter vård med omtanke, helhet och kvalitet. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Maj 12
Bra Liv Råslätt vårdcentral

Vi söker
Vi söker ST-läkare i allmänmedicin till Bra Liv Råslätt vårdcentral. Här arbetar 7 ST-läkare och 8 specialister i allmänmedicin. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete på distriktsläkarmottagningen.
I augusti 2021 flyttade vi in i helt nybyggda lokaler och här har vi en klinisk undervisningsmottagning (KUM) och vi är även nu en akademisk vårdcentral.
Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål.

Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.
Läs mer kring vår läkarrekrytering inom Bra Liv https://rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/

Vi erbjuder
- Bra schema och studietid.
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetens höjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare
- Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö
- Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program.
- Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
- En bra, trevlig och kompetent personalgrupp i en god och fin arbetsmiljö
- Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottagningar där vi arbetar i team runt våra patienter. Vårdcentralens läkare har även ansvar för BVC-verksamhet, särskilt boende, demensboende. Man får även möjlighet att vara med och undervisa/handleda i KUM (Klinisk undervisningsmottagning) tillsammans med andra yrkesprofessioner.
Du arbetar Måndag - Fredag, viss jour ingår på Närakuten.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anes Dizdarevic, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 om du vill veta mera om tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 18 juni 2023.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 700 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner. Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.

Ansök nu

Wasa vårdcentral söker ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Jan 31
Wasa vårdcentral öppnades 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nybyggda, moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt att samtliga medarbetare gillar att komma intill arbetsplatsen och även ges möjlighet att utvecklas inom sin profession.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för primärvård. På Wasa vårdcentral jobbar vi i tvärprofessionellt team bestående av: två allmänspecialist läkare, en läkare, psykolog, sjuksköterskor, fysioterapeut, undersköterskor och vårdadministratör.


Vi erbjuder:
• Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
• Delaktighet i verksamheten och styrning av eget arbete.
• Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.
• Utmanande arbetsuppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral ges stora möjligheter att fördjupa sig och ta extra ansvar inom egna intresseområden.


Som ST-läkare kommer du ges goda möjligheter att utbyta kunskaper och erfarenheter med våra andra erfarna läkare på mottagningen. I tjänsten ingår sedvanligt arbete inom primärvård: undersökning, utredning, bedömning, diagnostik, medicinsk behandling samt administrativt arbete som remisshantering och intygstjänster.
Vi samverkar med Region Jönköpings Läns studierektor och upprättar ett godkänt ST-kontrakt.


Meriterande är arbetslivserfarenhet utav primärvård eller annan relevant specialitet.

Ansök nu

Svea Vaccin söker en sjuksköterska, timvikarier till Jönköping mottagning.

ST-läkare
Läs mer Maj 9
Vill du arbeta med preventiv hälsovård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, trygghet och kundens hälsa är i fokus? Nu har du chansen att arbeta hos oss på Svea vaccin vilket innebär en unik möjlighet att jobba med friskvård i ett framgångsrikt, ledande hälsoföretag med möjlighet till en fin yrkeskarriär.  

Kvalifikationer  

Svea vaccin söker legitimerad sjuksköterska för timanställning som kan arbeta under dagen, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete med vaccination är meriterande.  

Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du gillar att arbeta med människor och har en stark servicekänsla. Vi arbetar i team med sjuksköterskor och läkare.  

Vi arbetar också i en snabb utvecklande bransch som kräver att vi är uppdaterade och därav har vi löpande utbildningar både internt och externt.  

Vi söker dig som är självständig, lyhörd för kunden, tydlig, ansvarstagande och noggrann.  

Arbetsuppgifter  

Allt på en mottagning förekommande arbetsuppgifter men huvuduppgifterna på Svea vaccin är rådgivning inför resor samt vaccinationer av både vuxna och barn.  

Utveckling  

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och får utbildning i vad som krävs för att utföra våra tjänster.  

Vi uppskattar våra medarbetare och det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Det är viktigt för oss att du visar en stor engagemang för ditt arbete genom att följa utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder utbildningar i samarbete med våra leverantörer.  

Anställningsform  

Timmanställning/Ramavtal 

Arbetstider: 

Arbetstiderna är vardagar 10-18:30 lunchstängt mellan 13:30-14 och lördagar 10-15.     

Kontakt  

Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev per e-post till kicki@sveavaccin.se  

Märk din ansökan med ”Leg. Sjuksköterska”

Ansök nu

BT/ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Maj 22
Bra Liv Öxnehaga Vårdcentral

Vill du utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss? Vi söker nu en ST-läkare/BT-läkare som vill bli en del av vårt härliga gäng på Bra Liv Öxnehaga vårdcentral!


Vi söker
Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärandemiljö. Arbetet innebär många kontaktytor och gott samarbete, både inom läkargruppen och med övriga professioner på vårdcentralen. Som ST-läkare/ BT-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt dina önskemål.

Du erbjuds möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum - Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum - Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som ST-läkare/ BT-läkare sker din planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna/ BT- läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Hos oss får du tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och akuta läkarbesök, vi har många sköterskemottagningar där vi arbetar i team runt våra patienter och även arbete på primärvårdsjour ingår. Vi har BHV-verksamhet och ansvar för särskilt boende. Vi jobbar i team runt våra patienter, med fokus på kontinuitet och där du som läkare har möjlighet att styra över din kalender.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel. Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö!

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Lingvall, tfn 010-242 36 10 om du vill veta mera om tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 4 Juni 2023.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Bra Liv Öxnehaga vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren välutbildad personal och vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Bra Liv Öxnehaga vårdcentral har cirka 6 000 listade patienter och vi är runt 30 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Vi är belägna i en mångkulturell stadsdel uppe på en höjd med en fantastisk utsikt över Huskvarna och Vättern.

Här finns Bondbergets naturreservat runt knuten där Friluftsfrämjandet erbjuder härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr.

Områdesgruppen på Öxnehaga, som har representanter från föreningar, myndigheter och organisationer, träffas regelbundet och driver olika frågor tillsammans.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Maj 3
Bra Liv Tenhult vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om allas delaktighet.

Vi erbjuder
En liten välfungerande och välbemannad vårdcentral. All personal är anställd på Rosenhälsan, men en del har placering i Tenhult.
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som medarbetare hos oss får du tillgång till anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/
Som medarbetare har du fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anette Sparf, tfn 010-242 35 56 om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 31/5-2023.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Rosenhälsans och Tenhults vårdcentral ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län och består av 30 regionägda vårdcentraler. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Verksamheten växer och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi rekryterar nya och kompetenta medarbetare samt lär av varandra. Rosenhälsans vårdcentral är en av de större vårdcentralerna i regionen med ca 12 000 listade och vi är ca 55 anställda. Tenhults vårdcentral är en av de mindre vårdcentralerna i regionen med cirka 4 200 listade. Tenhults vårdcentral bemannas med personal från Rosenhälsan.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Apr 24
Bra Liv Gränna Vårdcentral

Vill du vara med och fortsätta utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss? Ta då chansen och sök tjänsten som ST-läkare på Bra Liv Gränna vårdcentral!

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi ser att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig, där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Läs gärna mer om Bra Livs läkarrekrytering här Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/)

Vi erbjuder
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Vi tillämpar förmånliga anställningsvillkor.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BHV-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Som medarbetare inom Bra Liv gör du skillnad för många - på riktigt. Genom att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. Målsättningen hos oss är att varje patient ska lämna oss med känslan av att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Valentina Moldovan, tfn 010-242 49 29 om du vill veta mer om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 2023-05-14.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek.

Gränna vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet. Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 30 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Det finns många skäl att välja Gränna vårdcentral - både som medarbetare och patient!

Ansök nu

ST- läkare

ST-läkare
Läs mer Apr 17
Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral

Vi söker dig som är genuint intresserad av allmänmedicinska värdena där goda relationer och medicinsk kvalitet ligger i fokus.

Vi söker
Vi söker nu 2 stycken nya ST-läkare för tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Du har svensk läkarlegitimation och körkort.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du bland annat arbeta i team där vi sätter patienten i fokus. Du får god och trygg handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Din individuella tjänstgöringsplan lägger vi gemensamt. Vi är mycket stolta över regionens ST-program, och ST-läkarna i allmänmedicin träffas regelbundet tillsammans med studierektorerna. Du deltar i kompetenshöjande aktiviteter tillsammans med regionens och Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare inom primärvård. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att även utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss och vi värdesätter teamarbete. Barnhälsovården ligger ett stenkast bort och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Vi jobbar ständigt med utvecklingsarbete där syftet är ge en trygg och säker vård till våra patienter men också för att synliggöra de resurser vi har och hushålla med dem på bästa möjliga sätt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger fördelar vi tillsammans med övriga vårdcentraler i området.

Detta värderar vi högt
Allmänmedicinskt intresse är en självklarhet och vi värdesätter relationella och god medicinsk kvalitet högt. Vi jobbar starkt för tvärprofessionellt arbetssätt där patienten är i fokus och värdera högt egenskaper som driv, ansvarstagande en stor förmåga till samarbete. Du behöver vara flexibel och ha lätt att kommunicera och ha ett personcentrerat synssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med arbetsglädje och engagemang!

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Ann Vikström verksamhetschef,
om du är intresserad av tjänsten.
Ring 010-242 54 11 eller maila ann.vikstom@rjl.se
Sista ansökningsdag är 2023-04-30.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Mar 28
Bra Liv Gränna Vårdcentral

Vill du vara med och fortsätta utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss? Ta då chansen och sök tjänsten som ST-läkare på Bra Liv Gränna vårdcentral!

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi ser att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig, där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Läs gärna mer om Bra Livs läkarrekrytering här Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/)

Vi erbjuder
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Vi tillämpar förmånliga anställningsvillkor.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BHV-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Som medarbetare inom Bra Liv gör du skillnad för många - på riktigt. Genom att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. Målsättningen hos oss är att varje patient ska lämna oss med känslan av att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Valentina Moldovan, tfn 010-242 49 29 om du vill veta mer om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 2023-04-23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek.

Gränna vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet. Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 30 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Det finns många skäl att välja Gränna vårdcentral - både som medarbetare och patient!

Ansök nu

ST-läkare, Habiliteringscentrum, medicinska enheten

ST-läkare
Läs mer Mar 10
Habiliteringscentrum, medicinska enheten

Är du intresserad av barnneurologi och habilitering? Välkommen som ST-läkare till Habiliteringscentrum!

Vi söker
Vi söker dig som är färdig specialist inom barn- och ungdomsmedicin, alternativt är legitimerad läkare och har påbörjat specialisttjänstgöring inom Barn och ungdomsmedicin.
I och med denna tjänst kommer du att få en ytterligare specialistutbildning inom barn och ungdomsneurologi med habilitering.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Då du kommer att arbeta på flera arbetsplatser, och i team med flera medarbetare, är det av vikt att du har god samarbetsförmåga.

Eftersom vi arbetar regionsövergripande och resor förekommer i tjänsten är körkort B ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en huvudplacering vid Barn- och Ungdomshabiliteringen. Du kommer att ingå i habiliteringens medicinska enhet, där flera specialister redan tjänstgör, det finns goda förutsättningar för handledning. Arbete i team med andra yrkesgrupper är en viktig del av arbetet.
I tjänsten ingår även halvtidstjänstgöring vid barnkliniken, inom barnneurologin. Jourtjänstgöring som sjukhusbunden primärjour ingår.

Under din ST-tjänstgöring ingår handledning där ST-tjänsten läggs upp enligt Socialstyrelsens och Svensk neuropediatrisk förening inom Barnläkarföreningens riktlinjer. Planering sker i detalj tillsammans med din handledare. I ST-tjänstgöringen ingår även extern randning, vanligtvis i Jönköping, Linköping och Göteborg. ST-tjänstgöringen leder till specialistkompetens inom barn- och ungdomsneurologi med habilitering, enligt Socialstyrelsens målbeskrivning för specialiseringstjänstgöring (2021).

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs gärna mer om våra förmåner här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten välkommen att kontakta:
Enhetschef Christina Alnervik christina.alnervik@rjl.se, 010-2424366
Medicinskt Ledningsansvarig Johan Aronsson johan.aronsson@rjl.se, 010-2424369, 010-2429354
Facklig företrädare läkarförbundet Elisabeth Ekelund elisabeth.ekelund@rjl.se, 010-2424367

Sista ansökningsdag är den 16 april 2023. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Habiliteringscentrum arbetar med personer med någon form av funktionsnedsättning.
Vår självklara utgångspunkt är att funktionsnedsättningen inte är ett hinder hos individen utan för individen.

Vi vänder oss till personer som har:
• intellektuell funktionsnedsättning
• varaktig motorisk funktionsnedsättning som är medfödd eller under uppväxtåren förvärvad såsom t.ex. cerebral pares, ryggmärgsbråck eller muskeldystrofi
• neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med intellektuell funktionsnedsättning
• förvärvad hjärnskada med varaktig kognitiv nedsättning motsvarande intellektuell funktionsnedsättning
• betydande synnedsättning, blindhet eller dövblindhet
• dövhet, hörselnedsättning, dövblindhet, ljudkänslighet, tinnitus eller andra hörselrelaterade funktionsnedsättningar.

Perspektivet är alltid både medicinskt, pedagogiskt, psykologiskt, socialt och tekniskt. Det gör att de närstående är en viktig samarbetspartner både när det gäller insatser och arbetssätt.

Habiliteringscentrum är en länsklinik och den medicinska enheten täcker behovet av läkare och sjuksköterskor för hela länets habiliteringar.
Läs gärna mer om habiliteringscentrum som arbetsplats här (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/habiliteringscentrum-som-arbetsplats2/)

Du kommer ha del av din tjänstgöring vid Barnkliniken. Som medarbetare på Barnkliniken får du arbeta med barn och familjer på en klinik som är ett sjukhus i sjukhuset. I undersökningar anger våra medarbetare i hög grad att de trivs. Barnkliniken har omkring 180 medarbetare inom yrkeskategorierna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och pedagoger. Du kommer här främst arbeta med barnneurologi, bland annat genom att bli en del av epilepsiteamet, samt delta i joursystemet.

Ansök nu

ST- läkare

ST-läkare
Läs mer Mar 24
Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral

Vi söker dig som är genuint intresserad av allmänmedicinska värdena där goda relationer och medicinsk kvalitet ligger i fokus.

Vi söker
Vi söker ny ST-läkare för tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Du har svensk läkarlegitimation och körkort.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du bland annat arbeta i team där vi sätter patienten i fokus. Du får god och trygg handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Din individuella tjänstgöringsplan lägger vi gemensamt. Vi är mycket stolta över regionens ST-program, och ST-läkarna i allmänmedicin träffas regelbundet tillsammans med studierektorerna. Du deltar i kompetenshöjande aktiviteter tillsammans med regionens och Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare inom primärvård. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att även utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss och vi värdesätter teamarbete. Barnhälsovården ligger ett stenkast bort och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Vi jobbar ständigt med utvecklingsarbete där syftet är ge en trygg och säker vård till våra patienter men också för att synliggöra de resurser vi har och hushålla med dem på bästa möjliga sätt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger fördelar vi tillsammans med övriga vårdcentraler i området.

Detta värderar vi högt
Allmänmedicinskt intresse är en självklarhet och vi värdesätter relationella och god medicinsk kvalitet högt. Vi jobbar starkt för tvärprofessionellt arbetssätt där patienten är i fokus och värdera högt egenskaper som driv, ansvarstagande en stor förmåga till samarbete. Du behöver vara flexibel och ha lätt att kommunicera och ha ett personcentrerat synssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med arbetsglädje och engagemang!

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Ann Vikström verksamhetschef,
om du är intresserad av tjänsten.
Ring 010-242 54 11 eller maila ann.vikstom@rjl.se
Sista ansökningsdag är 2023-04-14.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

ST-läkare allmänmedicin

ST-läkare
Läs mer Feb 9
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta utifrån de allmänmedicinska värdena med fokus på goda relationer och medicinsk kvalitet. Vi ser god stämning och arbetsglädje som förutsättningar för att vi ska nå vårt syfte; Att bidra till god hälsa genom insatser inom primärvårduppdraget för de invånare som valt att lista sig hos oss!

Vi söker
Flera av vårdcentralens ST-läkare har blivit specialister och vi söker ny ST-läkare för tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Du har svensk läkarlegitimation och körkort.


Vi erbjuder dig
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Din individuella tjänstgöringsplan läggs upp tillsammans med handledare, studierektor och verksamhetschef med sikte på att bidra till de kunskaper, erfarenheter och arbetssätt du behöver i ditt framtida arbetsliv som specialist i allmänmedicin.
Vi är mycket stolta över regionens ST-program, och ST-läkarna i allmänmedicin träffas regelbundet tillsammans med studierektorerna. Du deltar i kompetenshöjande aktiviteter tillsammans med regionens och Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare inom primärvård. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att även utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Vi arbetar med hela primärvårdsuppdraget och ditt arbete är därför omväxlande med allmänmedicinens bredd och variation. Samarbete är viktigt hos oss, och du kommer med tiden att bli en viktig konsult och handledare för studenter och kollegor i olika professioner. Barnhälsovården ligger i samma hus och vi har tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och särskilda boende.
Du ser det som en naturlig del av ditt arbete att delta i utvecklingsarbete utifrån allmänmedicinens principer och är med och driver vårdcentralens arbete framåt.
Tjänstgöring på primärvårdens gemensamma Närakut kvällar och helger förekommer.


Detta värderar vi högt
Du har ett genuint intresse för allmänmedicin och ser såväl det relationella som god medicinsk kvalitet som väsentliga hörnstenar.
Du är flexibel och anpassar ditt arbetssätt och kommunikation utifrån situationen och människan framför dig. Du är driven och tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med arbetsglädje och engagemang!


Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta Charlotte Arvidsson, distriktsläkare och verksamhetschef, om du är intresserad av tjänsten. Ring 010-242 38 05 eller maila charlotte.arvidsson@rjl.se.
Sista ansökningsdag är 2023-04-04. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bankeryds vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården i Region Jönköpings län med målsättningen ”En bättre hälsa för alla”. Det når vi genom våra ca 40 engagerade medarbetare i olika professioner som trivs och arbetar tillsammans och bedriver vård genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Drygt 9 500 invånare har valt att lista sig hos oss.
Bankeryds Vårdcentral är belägen ca 1 mil nordväst om Jönköping med goda buss- och tågförbindelser samt fin cykelväg.

Ansök nu

Specialistläkare/ST-läkare till reumatologmottagningen

ST-läkare
Läs mer Feb 8
Reumatologmottagningen, Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Välkommen till oss på reumatologmottagningen, Länssjukhuset Ryhov!

Vi söker
Du är specialistläkare eller legitimerad läkare som ska påbörja ST-tjänst med intresse för reumatologi samt teamverksamhet. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift, minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala. Du är intresserad av att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten.

Vi erbjuder dig
Som ST-läkare erbjuder vi dig en bred utbildning inom reumatologi vilket innefattar individuell handledning och kunskapsöverföring som en naturlig del av arbetet. Du deltar och får en aktiv roll i utvecklingen av våra behandlingsmetoder och i vårt kvalitetsarbete. Arbetet är förlagt till dagtid.
Tjänstgöring planeras tillsammans med handledare och delar kan komma att förläggas på universitetsklinik, men huvudsaklig placering är i Jönköping. Region Jönköpings län ansvarar för att tillhandahålla kurs inom samtliga a- och b-delmål enligt konceptet ST-ab. Handledarutbildning för både handledare och ST-läkare ingår i kursen. Under ST-ab ges även förutsättningar för att genomföra eget kvalitets- och utvecklingsarbete.
Som färdig specialist erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Våra patienter har kroniska sjukdomar som påverkar livets olika delar och behöver därför ett team som arbetar tillsammans med dem bestående av läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Som ST-läkare kommer du främst att arbeta inom öppenvård och skaffa dig en bred erfarenhet inom specialiteten. I tjänsten ingår att utreda, behandla och följa upp patienter med olika typer av reumatiska sjukdomar. Du kommer att ingå i ett teamorienterat arbetslag och arbeta i nära samarbete med andra professioner.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta:
Maria Stendahl, läkarchef, sektionschef njurmedicin
Tel: 010-24 290 90
E-post: maria.stendahl@rjl.se

Ahmed Mohammed, sektionschef reumatologen
Tel: 010-24 269 93
E-post: ahmed.mohammed@rjl.se

Eva-Lena Enell, verksamhetschef medicinkliniken, Jönköping
Tel: 010-24 263 44
E-post: eva-lena.enell@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2023. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Reumatologmottagningen på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping tillhör sedan hösten 2016 Medicinkliniken och ansvarar för all verksamhet inom reumatologi i Region Jönköpings län. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Jönköping men med teamverksamhet i Värnamo och Eksjö/Nässjö. Reumatologin är inne i en spännande utveckling med utökade behandlingsmöjligheter med avancerande läkemedel. Bättre och tidigare diagnostik ger i dag stora möjligheter till effektiv behandling. Verksamheten handlägger alla typer av inflammatoriska, reumatiska sjukdomar.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Feb 8
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad och du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Eftersom vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig och du värnar om allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja på tfn 010-242 39 25. Sista ansökningsdag är den 2023-02-26. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Norrahammar vårdcentral är en av de 33 vårdcentraler som ingår i den regionsdrivna primärvården Vårdcentralerna Bra Liv. Vårdcentralen har cirka 11 000 listade patienter och tillsammans är vi ca. 45 medarbetare som ger våra patienter vård med omtanke, helhet och kvalitet. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jan 12
Bra Liv Tenhult vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder
En liten välfungerande och välbemannad vårdcentral. All personal är anställd på Rosenhälsan, men en del har placering i Tenhult.
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Väster vårdcentral har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anette Sparf, tfn 010-242 35 56 om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 5/2-2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Rosenhälsans och Tenhults vårdcentral ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län och består av 30 regionägda vårdcentraler. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Verksamheten växer och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi rekryterar nya och kompetenta medarbetare samt lär av varandra. Rosenhälsans vårdcentral är en av de större vårdcentralerna i regionen med ca 11 700 listade och vi är ca 55 anställda. Tenhults vårdcentral är en av de mindre vårdcentralerna i regionen med cirka 3 700 listade. Tenhults vårdcentral bemannas med personal från Rosenhälsan.

Ansök nu

Wasa vårdcentral söker ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 4
Wasa vårdcentral öppnades 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nybyggda, moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt att samtliga medarbetare gillar att komma intill arbetsplatsen och även ges möjlighet att utvecklas inom sin profession.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för primärvård. På Wasa vårdcentral jobbar vi i tvärprofessionellt team bestående av: två allmänspecialist läkare, en läkare, psykolog, sjuksköterskor, fysioterapeut, undersköterskor och vårdadministratör.


Vi erbjuder:
• Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
• Delaktighet i verksamheten och styrning av eget arbete.
• Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.
• Utmanande arbetsuppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral ges stora möjligheter att fördjupa sig och ta extra ansvar inom egna intresseområden.


Som ST-läkare kommer du ges goda möjligheter att utbyta kunskaper och erfarenheter med våra andra erfarna läkare på mottagningen. I tjänsten ingår sedvanligt arbete inom primärvård: undersökning, utredning, bedömning, diagnostik, medicinsk behandling samt administrativt arbete som remisshantering och intygstjänster.
Vi samverkar med Region Jönköpings Läns studierektor och upprättar ett godkänt ST-kontrakt.


Meriterande är arbetslivserfarenhet utav primärvård eller annan relevant specialitet.

Ansök nu

ST-läkare till reumatologmottagningen

ST-läkare
Läs mer Nov 18
Reumatologmottagningen, Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Välkommen till oss på reumatologmottagningen, Länssjukhuset Ryhov!

Vi söker
Du är legitimerad läkare med intresse för reumatologi samt teamverksamhet och som är intresserad av att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift, minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en bred utbildning inom reumatologi vilket innefattar individuell handledning och kunskapsöverföring som en naturlig del av arbetet. Du deltar och får en aktiv roll i utvecklingen av våra behandlingsmetoder och i vårt kvalitetsarbete. Arbetet är förlagt till dagtid.
Tjänstgöring planeras tillsammans med handledare och delar kan komma att förläggas på universitetsklinik, men huvudsaklig placering är i Jönköping. Region Jönköpings län ansvarar för att tillhandahålla kurs inom samtliga a- och b-delmål enligt konceptet ST-ab. Handledarutbildning för både handledare och ST-läkare ingår i kursen. Under ST-ab ges även förutsättningar för att genomföra eget kvalitets- och utvecklingsarbete.
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Våra patienter har kroniska sjukdomar som påverkar livets olika delar och behöver därför ett team som arbetar tillsammans med dem bestående av läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Som ST-läkare kommer du främst att arbeta inom öppenvård och skaffa dig en bred erfarenhet inom specialiteten. I tjänsten ingår att utreda, behandla och följa upp patienter med olika typer av reumatiska sjukdomar. Du kommer att ingå i ett teamorienterat arbetslag och arbeta i nära samarbete med andra professioner.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta:
Maria Stendahl, läkarchef, sektionschef njurmedicin
Tel: 010-24 290 90
E-post: maria.stendahl@rjl.se

Ahmed Mohammed, sektionschef reumatologen
Tel: 010-24 269 93
E-post: ahmed.mohammed@rjl.se

Eva-Lena Enell, verksamhetschef medicinkliniken, Jönköping
Tel: 010-24 263 44
E-post: eva-lena.enell@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 18 december 2022. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Reumatologmottagningen på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping tillhör sedan hösten 2016 Medicinkliniken och ansvarar för all verksamhet inom reumatologi i Region Jönköpings län. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Jönköping men med teamverksamhet i Värnamo och Eksjö/Nässjö. Reumatologin är inne i en spännande utveckling med utökade behandlingsmöjligheter med avancerande läkemedel. Bättre och tidigare diagnostik ger i dag stora möjligheter till effektiv behandling. Verksamheten handlägger alla typer av inflammatoriska, reumatiska sjukdomar.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Nov 15
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral

Vill du utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss? Vi söker nu en ST-läkare till vårt härliga gäng på
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral! Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av ett nära samarbete mellan olika professioner. Vi är den familjära vårdcentralen där arbetsmiljö och trivsel är viktig. Vårdcentralen är belägen i ett naturskönt område med utsikt över Vättern, närhet till naturreservat med tillgång till motionsspår. Det finns goda bussförbindelser.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärandemiljö. Arbetet innebär många kontaktytor och gott samarbete, både inom läkargruppen och med övriga professioner på vårdcentralen. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt dina önskemål. Du erbjuds möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Som ST-läkare sker din planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Hos oss får du tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottagningar där vi arbetar i team runt våra patienter och även arbete på primärvårdsjour ingår. Vi har BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende. Vi jobbar i team runt våra patienter med fokus på kontinuitet och där du som läkare har möjlighet att styra över din kalender.

För att du ska trivas hos oss
Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta tf verksamhetschef Maria Lingvall, tfn 010-242 36 10 om du vill veta mera om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 6/12-22.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 7
Bra Liv Gränna Vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Läs gärna mer om Bra Livs läkarrekrytering här Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/)

Vi erbjuder
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Vi tillämpar förmånliga anställningsvillkor.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Valentina Moldovan, tfn 010-242 49 29 om du vill veta mer om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 2022-11-29.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek. Gränna vårdcentral är en av 31 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.
Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 17
Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden. Hälsan 1 har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar, BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende med mera. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja tfn 010-242 39 25. Sista ansökningsdag är den 2022-11-07. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

ST/BT-läkare

ST-läkare
Läs mer Sep 20
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral

Vill du utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss? Vi söker nu en ST-läkare/BT- läkare till vårt härliga gäng på
Öxnehaga vårdcentral!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärandemiljö. Arbetet innebär många kontaktytor och gott samarbete, både inom läkargruppen och med övriga professioner på vårdcentralen. Som ST-läkare/ BT- läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt dina önskemål. Du erbjuds möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Som ST-läkare/ BT- läkare sker din planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna/ BT- läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Hos oss får du tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottagningar där vi arbetar i team runt våra patienter och även arbete på primärvårdsjour ingår. Vi har BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende. Vi jobbar i team runt våra patienter med fokus på kontinuitet och där du som läkare har möjlighet att styra över din kalender.

För att du ska trivas hos oss
Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Lingvall, tfn 010-242 36 10 om du vill veta mera om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 2022-10-11.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Bra Liv Öxnehaga vårdcentral är en av 33 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren välutbildad personal och vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Bra Liv Öxnehaga vårdcentral har cirka 6 000 listade patienter och vi är runt 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Vi är belägna i en mångkulturell stadsdel uppe på en höjd med en fantastisk utsikt över Huskvarna och Vättern. Här finns Bondbergets naturreservat runt knuten där Friluftsfrämjandet erbjuder härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr.

Områdesgruppen på Öxnehaga, som har representanter från föreningar, myndigheter och organisationer, träffas regelbundet och driver olika frågor tillsammans.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Sep 5
Bra Liv Gränna Vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?


Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Läs gärna mer om Bra Livs läkarrekrytering här Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/)

Vi erbjuder
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Vi tillämpar förmånliga anställningsvillkor.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Valentina Moldovan, tfn 010-242 49 29 om du vill veta mer om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 2022-10-05

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek. Gränna vårdcentral är en av 31 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.
Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Aug 4
Bra Liv Gränna vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1-nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Läs gärna mer om Bra Livs läkarrekrytering här Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/lararrekrytering/)

Vi erbjuder
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Vi tillämpar förmånliga anställningsvillkor.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se) (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Valentina Moldovan, tfn 010-242 49 29 om du vill veta mer om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 2022-09-04

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Gränna ligger beläget vid Vätterns sydöstra strand och är ett attraktivt turistmål sommartid. Gränna är en urtypisk svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. I centrala Gränna ligger Gränna vårdcentral med närhet till bland annat skola, affärer, busshållplats med goda bussförbindelser och färjeläget till Visingsö. I samma byggnad finns Folktandvården, familjecentral, mödravård och apotek. Gränna vårdcentral är en av 31 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Vi erbjuder hög kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.
Gränna vårdcentral har cirka 5700 listade patienter och vi är 28 medarbetare inom olika professioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Aug 11
Bra Liv Hälsan 2

Vi söker en ST-läkare till Bra liv Hälsan 2 Vårdcentral. Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden. Hälsan 1 har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar, BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende med mera. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marie Sigfridsson tfn 010-242 58 12. Sista ansökningsdag är den 31/8 - 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Hälsans vårdcentral 2 är en av 30 regionsdrivna vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och att rekrytera nya och kompetenta medarbetare. Välkommen till Bra Liv - ett bra val både som patient och som medarbetare!

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Maj 3
Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.
Vi erbjuder dig
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden. Bankeryds vårdcentral har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar, BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende med mera. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.


Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!


Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Charlotte Arvidsson 070-545 06 51. Sista ansökningsdag är den 30 september 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Bankeryds vårdcentral är beläget cirka 1 mil nordväst om Jönköping, dit man snabbt tar sig med bil alternativt tåg (6 min).Vårdcentralen har drygt 9 000 listade patienter. Vi är cirka 37 medarbetare i olika professioner som bedriver vård med omtanke, helhet och kvalitet.

Ansök nu

ST-Läkare urologi

ST-läkare
Läs mer Jul 7
Urologkliniken RJL

Är du intresserad av urologi och är en engagerad och flexibel läkare som trivs med att arbeta i team, då är detta tjänsten för dig.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av urologi i en spännande verksamhet där mycket händer!
Vidare söker vi dig som har svensk läkarlegitimation och vill utbilda dig till specialist inom urologi. Du erbjuds till en början ett vikariat som underläkare på 6 månader. Om vi sedan trivs med varandra erbjuds du en ST-tjänst tillsvidare, på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi arbetar i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård.
Att vara med och driva utvecklingsarbeten är en naturlig del av ditt uppdrag. I tjänsten ingår också att handleda framtida läkarkollegor. Urologkliniken erbjuder goda möjligheter till forsknings- och förbättringsarbeten.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Urologkliniken är en länsklinik och i ST-tjänsten ingår utbildning, arbete på avdelning, operation, mottagning och primärjour (samjour med kirurgkliniken).
Vi har ett nära samarbete med sjuksköterskor och andra yrkeskategorier på kliniken.
Du kommer att tjänstgöra i längre perioder på alla tre sjukhus i länet.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta med andra. Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang och flexibilitet. Du ser att patienten och dennes behov är i centrum. För dig är förändringar en möjlighet till förbättring och utveckling. Som person är du också noggrann och målmedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi arbetar processinriktat och personcentrerat. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Ingrid Erlandsson, ingrid.erlandsson@rjl.se.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 28/8.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Urologkliniken har länsövergripande verksamhet med mottagningar på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Värnamo sjukhus och Höglandssjukhuset i Eksjö.
Vi arbetar i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. På urologkliniken strävar vi efter att ge en god och säker vård av hög kvalitet med patienten i fokus. Vi är en klinik som arbetar för vidare utveckling och för att nå högre resultat. Nu söker vi dig som vill vara en del av en klinik med framåtanda.

Ansök nu

ST-läkare i tilläggsspecialiteten arbetsmedicin till arbetsmiljöenheten

ST-läkare
Läs mer Jun 15
Arbetsmiljöenheten

Är du specialistläkare och intresserad av arbetsmiljö och rehabilitering? Nu finns en unik möjlighet att bli specialist inom arbetsmedicin hos oss på arbetsmiljöenheten - Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsovård.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av arbetsmiljöfrågor och vill vidareutbilda dig till specialist inom arbetsmedicin. Du vill, tillsammans med oss, verka för en god arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering för medarbetarna inom Region Jönköpings län.

För arbetet med arbetslivsinriktad rehabilitering är det meriterande om du har kunskaper om och erfarenhet av det försäkringsmedicinska regelverket. Du är redan specialist inom någon av specialiteterna som framgår av HSLF-FS 2021:8, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om läkarnas specialiseringstjänstgöring, 6 kap. 5 § (https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/foreskrifter-och-allmanna-rad/2021-2-7212.pdf) (s. 13).

Huvuddelen av utbildningstiden genomförs genom tjänstgöring på arbetsmiljöenheten. Dessutom ingår du i en basgrupp där ST-läkare, handledare och specialister från arbets- och miljömedicinska kliniker (AMM) regelbundet träffas i seminarieform där olika teman behandlas enligt plan. Ett antal specialistkurser ingår för att uppnå socialstyrelsens kompetenskrav för de olika delmålen. Tillsammans lägger vi upp ett individuellt ST-program.

Du har god datavana och lätt för att lära dig nya system. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi arbetar över hela länet, varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad för Region Jönköpings läns medarbetare. Arbetet är omväxlande och stimulerande med goda möjligheter till utvecklingsarbete och forskning. Teamarbetet är vår styrka, där du arbetar tillsammans med övriga professioner på enheten. Dessutom finns flera läkarkollegor som är specialister i företagshälsovård/arbetsmedicin.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag helgfria vardagar. Vi är en länsövergripande enhet med mottagningar i Eksjö, Jönköping och Värnamo vilket innebär att delar av tjänstgöringen kommer ske på alla tre orterna.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I företagsläkarens arbetsuppgifter ingår att ge stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du möter chefer och medarbetare i frågor som rör arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering. Kartläggningar och utvärderingar av arbetsmiljön är andra arbetsuppgifter, liksom utbildningar inom arbetsmiljöområdet och medicinska kontroller enligt arbetsmiljölagstiftningen.

Arbetet som företagsläkare är omväxlande, och du får arbeta på individ-, grupp- och organisationsnivå.

För att du ska trivas hos oss
Du är en person som trivs med och bidrar till ett gott teamarbete, samtidigt som du har god förmåga till självständigt arbete. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du kommunicerar tydligt, förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2022. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marianne Rosgren, tfn 010-242 28 33, 070-297 55 54, marianne.rosgren@rjl.se eller företagsläkare Anette Engman Lundberg, 072-205 22 89, anette.engman.lundberg@rjl.se .
Under semesterperioden v. 28-31 är du välkommen att kontakta oss via mail, så hör vi av oss så snart vi är i tjänst igen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Arbetsmiljöenheten är Region Jönköpings läns inbyggda företagshälsa. Vi ger ett konsultativt stöd till hela organisationen med ca 11 000 medarbetare och 500 chefer. Vårt uppdrag är att vara en strategisk, proaktiv partner och att arbeta långsiktigt och förebyggande med arbetsmiljöfrågor samt att vara ett stöd i den arbetslivsinriktade rehabiliteringen. Verksamheten är väl etablerad och har ett tydligt uppdrag. Vi är en länsenhet med mottagningar i Eksjö, Jönköping och Värnamo.

Arbetsmiljöenheten har 20 medarbetare. Vi arbetar i team med bred kompetens, med fokus på arbetsmiljö ur ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer, psykologer, arbetsterapeuter, arbetsmiljöingenjör och administratör. Inom enheten pågår forskning och utveckling.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Aug 10
Bra Liv Tenhults vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder
En liten välfungerande och välbemannad vårdcentral. All personal är anställd på Rosenhälsan, men en del har placering i Tenhult.
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Väster vårdcentral har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anette Sparf, tfn 010-242 35 56 om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 19/8-2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Rosenhälsans och Tenhults vårdcentral ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län och består av 30 regionägda vårdcentraler. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Verksamheten växer och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi rekryterar nya och kompetenta medarbetare samt lär av varandra. Rosenhälsans vårdcentral är en av de större vårdcentralerna i regionen med ca 11 700 listade och vi är ca 55 anställda. Tenhults vårdcentral är en av de mindre vårdcentralerna i regionen med cirka 3 700 listade. Tenhults vårdcentral bemannas med personal från Rosenhälsan.

Ansök nu

Wasa vårdcentral söker ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Jul 19
Wasa vårdcentral öppnades 2010 i Jönköping och 2019 expanderade vårdcentralen och flyttade in i nybyggda, moderna lokaler på Kungsängen i Jönköping.
Vi som arbetar på Wasa vårdcentral är ett team som månar om verksamheten, lagkänslan och ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt att samtliga medarbetare gillar att komma intill arbetsplatsen och även ges möjlighet att utvecklas inom sin profession.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för primärvård. På Wasa vårdcentral jobbar vi i tvärprofessionellt team bestående av: två allmänspecialist läkare, en läkare, psykolog, sjuksköterskor, fysioterapeut, undersköterskor och vårdadministratör.


Vi erbjuder:
• Konkurrenskraftig lön och en positiv löneutveckling som har en tydlig koppling till individuell prestation.
• Delaktighet i verksamheten och styrning av eget arbete.
• Fördjupning av din kompetens och kunskap. Vi tror på att erbjuda utbildning och har genom åren satsat mycket på att utbilda vår personal.
• Utmanande arbetsuppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral ges stora möjligheter att fördjupa sig och ta extra ansvar inom egna intresseområden.


Som ST-läkare kommer du ges goda möjligheter att utbyta kunskaper och erfarenheter med våra andra erfarna läkare på mottagningen. I tjänsten ingår sedvanligt arbete inom primärvård: undersökning, utredning, bedömning, diagnostik, medicinsk behandling samt administrativt arbete som remisshantering och intygstjänster.
Vi samverkar med Region Jönköpings Läns studierektor och upprättar ett godkänt ST-kontrakt.


Meriterande är arbetslivserfarenhet utav primärvård eller annan relevant specialitet.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 14
Bra Liv Tenhults vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder
En liten välfungerande och välbemannad vårdcentral. All personal är anställd på Rosenhälsan, men en del har placering i Tenhult.
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Väster vårdcentral har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har sköterskemottagningar, BVC-verksamhet, ansvar för särskilda boenden mm. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Anette Sparf, tfn 010-242 35 56 om du vill veta mer om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 5/8-2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Rosenhälsans och Tenhults vårdcentral ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv inom Region Jönköpings län och består av 30 regionägda vårdcentraler. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Verksamheten växer och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi rekryterar nya och kompetenta medarbetare samt lär av varandra. Rosenhälsans vårdcentral är en av de större vårdcentralerna i regionen med ca 11 700 listade och vi är ca 55 anställda. Tenhults vårdcentral är en av de mindre vårdcentralerna i regionen med cirka 3 700 listade. Tenhults vårdcentral bemannas med personal från Rosenhälsan.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 27
Bra Liv Hälsan 1 Vårdcentral

Bra liv Hälsan 1 Vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi söker
ST-läkare i allmän medicin. Som ST-läkare anställs du tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras enligt dina önskemål. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig
Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling. Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom olika områden. Hälsan 1 har en och kompetent personalgrupp. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/


Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar, BVC-verksamhet och ansvar för särskilt boende med mera. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår att ha en viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ann Vikström tfn 010-242 54 11 alternativt 070-519 99 00. 54 27. Sista ansökningsdag är den 31/7 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Hälsans vårdcentral 1 ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra Liv. Hälsan 1 är belägen centralt i Jönköpings västra del och en av de större vårdcentralerna i länet med drygt 12 400 listade patienter och ett fyrtiotal medarbetare inom olika professioner.Vi arbetar med ständiga förbättringar för att Hälsans vårdcentral 1 ska förbli en attraktiv vårdcentral för såväl patienter som medarbetare. Vår målsättning är En bättre hälsa för alla, vilket vi når genom att visa omtanke, helhet och skapa kvalitet.

Ansök nu

Läkarhuset Öster söker ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 28
Läkarhuset är en väletablerad verksamhet som sedan 12 år bedriver primärvård enligt vårdavtal med Region Jönköpings län. Vi har fyra enheter Läkarhuset Öster samt filial Huskvarna, Torsvik samt Väster och tillsammans har vi drygt 16.000 listade patienter.Läs mer om oss: Läkarhuset Öster - Prima Vård Vårdcentral i Jönköping Öster (primavard.se)

Vi söker ST-läkare i allmänmedicin  
Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett genuint intresse för människor och primärvård.

Som ST-läkare på vårdcentralen är ditt arbete varierat. Du kommer ingå i ett trivsamt, öppet och professionellt team där vi tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du ansvarar för att ge dina patienter den bästa vård och bemötande tillsammans med dina kollegor. 

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Som kollegor kommer du få åtta specialister i allmänmedicin och fem ST-läkare.

Det är ett stort plus om du har tidigare arbetserfarenhet från primärvården, men inget krav. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift.

 

Välkommen till vårt gäng!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss all kontakt med rekrytering och annonsbolag.

-----------------------------------------------------------------

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.


Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.


I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.


Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Ansök nu