Undersköterska, hemtjänst och äldreboende jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 24
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Mar 30
Smedjegårdens äldreboende

Är du en positiv och engagerad person som sprider glädje omkring dig? Vill du ha ett jobb där din insats skapar samhällsnytta? Då har du en underskötersketjänst att söka på Smedjegårdens äldreboende!

Smedjegårdens äldreboende ligger vid Tabergsån i natursköna Norrahammar. Vi har tre demensenheter och en korttidsenhet för personer med demenssjukdom. I anslutning till äldreboendet finns en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av vårt team på demensavdelningen!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med personer med demenssjukdom. Om du har utbildning som demensspecialist är det meriterande. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

För att lyckas i rollen som undersköterska tror vi att du är en positiv och engagerad person med hjärtat på rätta stället. Vidare sprider du glädje, är flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

• Ett trevligt arbetsklimat och en god stämning i arbetsgruppen
• Möjlighet att delta och utveckla i vårt förbättringsarbete
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar. Betald semester från första anställningsåret.
• Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
• Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100 %, där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

I ansökan bifogar du, som inscannad fil, ditt examensbevis som undersköterska. Har du en demenspecialistutbildning scannar du även in detta intyg.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Marie Pantzar-Ljubez, enhetschef
Tel: 036-10 22 52
Marita Fredriksson, enhetschef
Tel: 036-10 20 55
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Havsörnens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 30
Havsörnen äldreboende

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du stabil, ansvarsfull och engagerad? Då har du en tjänst som undersköterska att söka på Havsörnens äldreboende.

Havsörnens äldreboende, som har 36 stycken lägenheter, ligger på natursköna Råslätt i Jönköping dit det finns goda bussförbindelser och även parkeringsmöjligheter nära äldreboendet. Vi erbjuder en god sammanhållning och ett fint samarbete. Vårt fokus ligger på våra hyresgäster - att tillgodose deras behov och tillsammans skapa fina dagar!

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyresgästernas/medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår ifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Din kompetens
Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, är du inte det ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du förstår att se till individens och verksamhetens bästa och du behärskar svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är positiv, flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. I din ansökan vill vi att du bifogar personligt brev, CV samt godkänt examensbevis som undersköterska om du har tagit examen.

Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Upplysningar
Johanna Ahlstrand, enhetschef
Tel: 036-10 62 60
Minette Andersson, enhetschef
Tel: 036-10 77 80
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 8
Kålgårdens äldreboende

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Kålgårdens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser. Boendet är centralt beläget i Jönköping med närhet till både Munksjöbron och Östra Kajen. Samtidigt som du har nära till stadskärnan och bussförbindelser så kan du kan även njuta av naturen med fina promenadvägar runt Munksjön och Rocksjön. Äldreboendet är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fyra är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och Kålgården är en arbetsplats med 37 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete. Nu söker vi nya medarbetare och hoppas att du vill vara med i vårt team!

Ditt nya arbete
Dina arbetsuppgifter utgår ifrån biståndsbeviljade behov och innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering samt diverse ansvarsområden. Arbetet utgår från biståndsbedömda insatser där hyresgästernas stöd från personalen planeras i verksamhetssystemet Kompanion, som agerar som ett hjälpmedel i den dagliga arbetsplaneringen och beskriver vad personalen ska göra under ett arbetspass.

Du arbetar aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation i verksamhetssystemet Combine. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Hos oss får du som undersköterska vara del av ett trevligt arbetsteam med en god stämning i arbetsgruppen och du har också möjlighet att delta i och utveckla i vårt förbättringsarbete.

Din kompetens

• Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg
• Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat
• Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar
• Du är stabil och behåller lugnet i stressiga situationer
• Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt
• Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar
• Du angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt


Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi ser gärna att du som sökande har en digital vana och ett intresse för digitala verktyg då vi har mobiltelefon som arbetsverktyg och arbetar mycket digitalt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommu (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser 1 tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100 % tjänstgöring.

I din ansökan ska du bifoga ditt examensbevis som inscannat dokument.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Johanna Pettersson
Tel: 036-10 77 35
Enhetschef Bodil Käll
Tel: 036-10 71 11
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Äventyret väntar - ta chansen och få boende betalt i en ny stad i sommar!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 19
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen - bra lön och boende betalt i en ny stad väntar för dig som är redo för ett sommaräventyr!
Nu söker vi dig som är undersköterska och som är intresserad av att arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen i sommar i en ny stad!
Många svenska städer har svårt att få ihop tillräckligt med vård- och omsorgspersonal inom äldreomsorgen i sommar och därför kan vi nu erbjuda våra undersköterskekonsulter boende betalt och bra lön - om man är redo att tillfälligt flytta under sommaren och prova på något nytt. Vi älskar dig som är nyfiken på ett äventyr och ser det som något roligt att få prova på att arbeta med oss! Vi har liknande uppdrag med boende betalt i en annan stad att erbjuda varje sommar så förhoppningsvis är detta början på en fin tradition tillsammans mellan oss - vi kommer göra allt för att du ska trivas så pass bra att du alltid vill komma tillbaka till oss när vi går mot ljusare tider på året! Vi har även uppdrag att erbjuda året runt för dig som letar efter något mer permanent!
Efter det att du skickat in din ansökan till oss kommer vi att kontakta dig med ett konkret erbjudande kring vilken stad vi kan erbjuda dig jobb och boende i över sommaren. Det går även utmärkt om du vill vara ledig några veckor i sommar och har planer sedan tidigare - vi har jobb över hela sommaren att erbjuda och har dessutom flera medarbetare som kan täcka upp för dig så givetvis ska dina egna önskemål kring ledighet få stå i centrum när du söker dig till oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!

Ansök nu

Vill du jobba som undersköterska i vår hemtjänst?

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 22
Hemtjänstpersonal dagtid
På Stormtrivs Hemtjänst erbjuder vi dig ett meningsfullt jobb som undersköterska/vårdbiträde. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig ett arbete där du kan vara med och påverka din arbetssituation och dina arbetstider. Hos oss får du möjlighet att jobba heltid och dagtid om detta är ditt önskemål.
Arbetet är varierat, självständigt och innebär många sociala kontakter. Du blir del i ett härligt gäng som har roligt tillsammans och gör skillnad för våra kunder varje dag.

Välkommen att söka jobb hos oss och vara med att forma en modern arbetsplats med fokus på trivsel och delaktighet!
Det här får du jobba med
Du hjälper våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna omfattar omvårdnad och service samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning och insulingivning. I arbetet ingår även löpande dokumentation. Till kunderna reser du i bil, eller med cykel.
Stormtrivs Livskvalitet är en del i en större koncern i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt RUT-tjänster till kund. Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Trygghet, flexibilitet och ett gott bemötande är viktiga ledord i vår verksamhet.


Vi söker dig
För att jobba hos oss ser vi helst att du är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel.
Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och trivs i en miljö där du kan göra skillnad. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil.
Det här erbjuder vi dig
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.
Vi kan erbjuda en dagtidstjänst mellan 07.30-16.00. Men är även öppna för att anpassa dina arbetstider efter ett upplägg som passar dig!
För att du ska må bra erbjuder vi dig ett friskvårdsbidrag som du kan använda på gym och friskvårdsanläggningar.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag genom att mejla till: ansokanhemtjanst@stormtrivshemtjanst.se, ringa oss på 036-36 90 49 eller genom att fylla i formuläret nedan!

Ansök nu

Undersköterska tillsvidareanställning

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 13
Undersköterska
Då en medarbetare går vidare till annan tjänst söker vi dig som är undersköterska och som vill ha en fast anställning hos oss.
För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund.
Vår vision är att ge trygghet i vardagen och bemöta våra vårdtagare med respekt och lyhördhet. Vi vill se till hela människan, både ande, själ och kropp.
Du ska ha god vana att arbeta självständigt, ta ansvar för dina arbetsuppgifter såväl som gemensamma och ha god förmåga till samarbete både med kollegor och vårdtagare.
Kvalifikationer: Utbildad undersköterska, tidigare erfarenhet av liknande verksamhet, B körkort.
För dig som är duktig på att planera scheman eller kan tänka dig vara helgsamordnare är det meriterande. Även meriterande om du har datorvana.
Vi har flera bilar och el cyklar i verksamheten. I vissa situationer kan det underlätta om du har tillgång till egen bil. Att cykla är en del i arbetet och därför behöver du även kunna det.
Vi lägger sort vikt vid personlig lämplighet.
Du behöver kunna svenska i tal, skrift och läsförståelse.
Sysselsättningsgrad: tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 14 augusti, dock sker intervjuer och urval sker löpande.
Ansökan med CV sänds till:
info@kungsportenhemtjanst.se
För mer information om tjänsten kontakta Nineva Shiba tfn: 0760 237124


#jobbjustnu

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 11
Gjutarens äldreboende

Är du hjälpsam, engagerad och får saker gjorda? Vill göra skillnad i ditt arbete? Då har du ett arbete att söka på Gjutarens äldreboende.

Gjutarens äldreboende, som består av 41 stycken lägenheter, ligger i Norrahammar ca 1 mil utanför Jönköping. Gjutarens äldreboende är ett boende där vi arbetar med hemtjänstinsatser. Äldreboendet består av två enheter, A och B och vi är 37 engagerade medarbetar som arbetar ihop här. Det är nära till både naturen och Norrahammars centrum och det finns goda bussförbindelser för dig som pendlar.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad och service, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett salutogent syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens

• Du är utbildad undersköterska
• Erfarenhet av vård- och omsorgsarbete är meriterande
• Förstår att se till individens och verksamhetens bästa
• Du behärskar svenska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är positiv, flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html

Övrigt
I din ansökan ska personligt brev, CV samt godkänt examensbevis som undersköterska bifogas. Ansökningar som saknar detta kommer inte att behandlas.

Rekryteringen avser 2 tillsvidaretjänster, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd till dagtid/kväll/ vardag som helg. Det är valbart om man vill arbeta 2 av 3 helger alt varannan helg (i varannan helg så ligger inga delade turer). Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt.

Löpande urval kommer att tillämpas, vilket kan innebära att tjänsterna tillsätts innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Lisa Kjellerstedt, enhetschef
Mail: lisa.kjellerstedt@jonkoping.se (http://mailto:Lisa.kjellerstedt@jonkoping.se/)
Julia Düring, enhetschef
Mail: julia.during@jonkoping.se
Johanna Pettersson, vik. enhetschef
Mail: johanna.pettersson4@jonkoping.se (http://mailto:johanna.pettersson4@jonkoping.se/)

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska? Jobba som konsult, bostad samt resa ingår!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 30
Välkommen till ILIV!
ILIV Vårdbemanning - Vi är ett litet personligt familjeföretag med lång erfarenhet inom bemanningsbranschen. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande, en egen kontakt som du kan nå i alla lägen och vi anordnar gärna luncher och aktiviteter tillsammans med er! Vi är stolta över att vara ett litet bolag som urskiljer sig från dem stora jättarna. Oss når du enkelt och vi lär känna dig som konsult eller er som kunder tidigt i processen för att se till allas behov! Välkommen till familjen på ILIV!
Just nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med utbildningsbevis, god medicinsk kunskap samt tidigare godkänd delegering.
Just nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och kan arbeta från och med augusti och fram in på hösten hos vår uppdragsgivare. Vår uppdragsgivare är en välkänd vårdverksamhet och tillhör en stor koncern. I första hand söker vi dig som kan arbeta i vackra Båstad med omnejd. Om du bor på annan ort så står vi för bostad samt resa under uppdragstiden.
Du ska ha god erfarenhet från äldreomsorgen och gärna även från psykiatri och somatisk vård. Vi ser gärna att du har god medicinsk kunskap och att du tidigare genomgått delegering utan anmärkning. Att du är självgående och självsäker i ditt arbete ser vi som en självklarhet.
Då vi är måna om att vi skickar ut rätt person på rätt plats så kommer vi genomföra en gedigen bakgrundskontroll innan vi erbjuder dig eventuellt uppdrag.
Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att ha just dig i vår bemanningspool!
Du som konsult.
Som konsult hos ILIV får du alltid en egen konsultchef som håller dig om ryggen när du är ute på dina uppdrag via oss. Vi lyssnar gärna in dina önskemål kring uppdrag, ersättning och arbetstider. Här förväntar vi oss av dig som konsult precis samma engagemang gentemot våra kunder som vi ger dig! Vi utvecklar gärna en vänskap, gemenskap och en långsiktig relation tillsammans med dig som vi hoppas ska kunna sträcka sig i flera år framåt på väg mot ett mer personligt och varmt vård-Sverige! Varmt välkommen till oss på ILIV!
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Undersköterskor till Gränna äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 29
Äldreomsorgen

Vill du vara med och skapa en värdefull vardag för de äldre? Sätter du laget före jaget och tror på gott samarbete som en framgångsfaktor för att nå gemensamma mål? Då är det dig vi söker till Gränna äldreboende!

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Boendet består av sex enheter fördelat i en korttidsenhet, två demensenheter och tre enheter för särskilda boenden, totalt 61 lägenheter. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård och omsorg samt social stimulans till hyresgäster. Du utgår ifrån äldreomsorgens värdegrund och den enskildes individuella behov och önskemål och arbetar med att motivera och stödja hyresgäster, stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Stort fokus läggs på sociala aktiviteter tillsammans med boende. Andra centrala arbetsuppgifter är läkemedelshantering, social dokumentation, arbete med kontaktmannaskap och genomförandeplaner samt vardagliga sysslor som enklare städ och tvätt. På Gränna äldreboende utförs större delen av hemstäd av extern part vilket innebär att det ingår mindre städ och mer tid för aktiviteter och egentid tillsammans med hyresgästerna.

Din kompetens
Vi söker dig som brinner för mötet med människor och som har förmågan att anpassa bemötande och kommunikation utifrån den enskildes behov. Du är trygg i din profession, tar egna initiativ och ansvar och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förhållande i arbetet. Du ser till individens och verksamhetens bästa i agerande och tror på gott samarbete som avgörande för att nå gemensamt uppsatta verksamhetsmål. Vidare har du en positiv inställning och ser möjligheter och lösningar istället för problem.

Formella kvalifikationer
Du har undersköterskeutbildning eller är vårdbiträde och har tidigare erfarenhet från arbete på särskilt boende och/eller demensboende. Har du erfarenhet inom socialt arbete är detta meriterande. Vidare krävs att du har grundläggande datorkunskap och kan använda teknik vid dokumentation. Vi har tillämpat mobilt arbetssätt och stora delar av dokumentationen sker via mobiltelefon. Det är av vikt att du behärskar svenska i så väl tal som skrift väl då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation. För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bill då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Vi erbjuder dig
Som anställd på Gränna äldreboende kommer du tillhöra en arbetsgrupp med god sammanhållning och fantastiska hyresgäster. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser fem tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dag/kväll samt varannan helg. Vi söker både undersköterskor till särskilt boende och till demensenhet. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Kontakt

Enhetschef Elin Bagge, tfn. 036-10 61 19 eller elin.bagge@jonkoping.se
Enhetschef Alexandra Valdo, tfn. 036-10 77 82 eller alexandra.valdo@jonkoping.se
Enhetschef Ulrika Lengqvist, tfn. 036-10 36 04 eller ulrika.lengqvist@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska med erfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 14
Vi växer och söker nu personal till vårt glada gäng.
Vi söker dig som är ansvarsfull och gärna bidrar till att våra kunder får en bra omvårdnad och en god service samt ser vikten av ett vänligt och trevligt bemötande i jobbet. Du bör vara utbildad undersköterska och om du förutom svenska även talar bosniska, arabasika eller annat språk är det en merit.
Du bör kunna jobba i team men även ensam och därmed kunna se vad som behöver göras. Du bör vara en person som har lätt för att samarbeta med dina kollegor och är ansvarsfull.
Välkommen med din ansökan till: annette@faham.se

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 14
Vi på Smålands hemvård söker duktiga vårdbiträden/undersköterskor till vårt team.


Både behovs anställning samt visstidsanställning finns tillgängliga.


Är du en trevlig,flexibel och lojal person tveka inte att skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Undersköterska till Junegårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 30
Äldreomsorgen

Till Junegårdens äldreboende söker vi nu efter en självgående undersköterska som har genuint intresse av att hjälpa och stötta människor i deras vardag. Vill du ha ett jobb där du skapar samhällsnytta? Då tycker vi att du ska läsa vidare och skicka in en ansökan!

Ditt nya jobb
Junegårdens äldreboende ligger på Gräshagen i Jönköping och har en trevlig trädgård samt trevlig naturnära omgivning med fina promenadvägar. Boendet som har 60 lägenheter består sedan ett halvår tillbaka även av en korttidsenhet. På enheten finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Som undersköterska på korttidsenheten arbetar du med att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg till gäster som är på tillfälligt besökt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. I dina arbetsuppgifter ingår även vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter och läkemedelshantering. Du kommer även arbeta med aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett givande och omväxlande arbete tillsammans med ett härligt team och trevlig arbetsklimat. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och, rabatt på träningskort och förmånscykel. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
För att lyckas i rollen som undersköterska på korttidsenhet är det av vikt att du som söker är trygg som person och i din profession. Du är bra på att självständigt planera och prioritera ditt arbete och är flexibel när arbetet och förutsätter det. Du hanterar förändringar på ett lugnt och metodiskt sätt och behåller kontrollen även i stressfyllda situationer. Stor vikt läggs vid din förmåga att samarbeta med andra liksom ditt bemötande av hyresgästerna som ska präglas av en lyhördhet och ett empatiskt förhållningssätt, där varje enskild individs behov är i centrum.

Formella kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och har gärna tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsyrket. Erfarenhet av kortidsverksamhet är meriterande. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vidare är du trygg med att använda data som verktyg vid dokumentation.

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning med arbetstid förlagd till dag/kväll såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete andra enheter kan bli aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas, samt betyg och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Kontakt
Enhetschef Wafaa Hanna, tfn. 036-10 75 17 eller wafaa.hanna@jonkoping.se
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänst Huskvarna Norr

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 21
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Nu söker vi nya kollegor till oss på hemtjänst Huskvarna Norr! Vill du ha ett varierande och omväxlande arbete? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Stämmer detta in på dig så är det just dig vi söker!

Sommaren är snart här! Börjar du att arbeta hos oss på hemtjänsten Huskvarna Norr kommer du att få uppleva sommarens färger i alla olika miljöer, tätort, villaområde samt landsbygd. En förmån som uppskattas av medarbetarna inom verksamheten. Vi är i dagsläget en grupp på 21 medarbetare med alla olika åldrar och erfarenheter, vilket skapar ett harmoniskt och glatt gäng där skratt ligger nära tillhands. Våra ledord inom hemtjänsten är ”Det goda mötet” som innebär att våra möten ska vara av värdig och professionell karaktär. De ska präglas av respekt, förtroende och omtanke såväl mot medborgare som kollegor. Vill du vara med och tillsammans med oss utveckla verksamheten och arbetsgruppen framåt? - Då är detta rätt ställe för dig!


Ditt nya arbete
Hemtjänst Huskvarna Norr utgår från en nyrenoverad lokal i Rosenhuset, buss går precis utanför lokalen och det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten. Vi arbetar i områdena norra Huskvarna, Norrängen-Kaxholmen, Ölmstad och Skärstad och har därför tjänstefordon till alla då vi tar oss till kund med bil. Tillsammans uppfyller vi våra medborgares önskan varje dag, att få stanna kvar i hemmet.

Utifrån medborgarens behov, önskemål och förutsättningar utför vi omvårdnads- och servicearbete i den enskildes egna hem. Det kan vara allt från läkemedelshantering, hygien, promenader till städ och tvätt. Vi arbetar alltid utefter genomförandeplaner som tagits fram tillsammans med medborgaren. Vidare tillämpar vi kontaktmannaskap för att skapa förtroendefulla relationer och i vissa fall agera som en förlängd arm. Kommer du till oss på hemtjänst Huskvarna Norr kommer du att vara med och bidra i det dagliga arbetet för att utveckla verksamheten framåt.

Din kompetens
Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till ditt yrke samt drivs av att ge god service. Du är någon som trivs med att ta ansvar och har en god initiativförmåga. Vidare har du ett flexibelt arbetssätt som gör det enkelt för dig att anpassa ditt förhållningssätt utifrån vad situation och individ kräver. Viktigt att du är empatisk gentemot de medborgare du stöttar. Du har även förmåga att arbeta såväl självständigt som i en del av ett team. Precis som oss, sätter du laget för jaget och tror på kommunikation och samarbete som avgörande för att nå gemensamma mål.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska. Du behärskar svenska i tal, skrift och har god läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning om information i arbetet. Det är även värdefullt med god datavana då våra arbetsredskap är digitaliserade.

B-körkort är ett krav i tjänsten.

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster där arbetet är förlagt till dag/kväll, vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas.

Upplysningar
Enhetschef: Ida Andersson, 036-10 60 94
Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 16
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra äldre, där din insats gör skillnad! Stimuleras du av ett varierande arbete där du självständigt planerar ditt arbetspass och har möjlighet att påverka verksamhetens utveckling? Då kanske ett arbete i hemtjänsten är något för dig?

Bankeryds hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och har sin utgångspunkt från Ekåsens äldreboende i Bankeryd. Vår arbetsgrupp består av ett trettiotal kunniga, engagerade och välkomnande medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service hos våra kunder. Vi åker bil, cyklar eller promenerar ut till våra kunder. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vi söker nu nya medarbetare som vill bli en del av vår hemtjänstgrupp och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling? Ansök redan idag!


Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans till våra kunder. Vi arbetar för att våra medborgare ska få en meningsfull vardag som alltid utgår från individens behov och önskemål. I ditt arbete ingår ett aktivt kontaktmannaskap, vilket innebär att medarbetarna har det yttersta ansvarat för en eller flera medborgare med olika kontakter kring den enskilde. Social dokumentation och genomförandeplaner är även viktiga arbetsredskap för att säkerställa kvalitativ omsorg av den enskilde.

Det goda mötet - det är vad Jönköpings Kommun hemtjänst handlar om!

Din kompetens
Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till ditt arbete och är drivande. Att du tar egna initiativ och driver processer vidare är en självklarhet för dig, samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta med andra. Du sätter laget före jaget och tror på kommunikation, lyhördhet och samarbete som avgörande för att nå gemensamma mål. Vidare är du flexibel i ditt förhållningssätt, du anpassar ditt synsätt och bemötande utefter situation och individ. Som person är du stabil, självständig och empatisk.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom hemtjänsten. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Du bör även ha en viss datavana då våra arbetsredskap är digitaliserade.

B-körkort är önskvärt men inget krav, du bör dock kunna cykla.

Vi erbjuder dig!
Om du kommer och arbetar hos oss får du ett betydelsefullt och socialt arbete där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Du kommer tillhöra en härlig arbetsgrupp som aktivt arbetar för en god arbetsmiljö, strävar efter mångfald och har framförallt fokus på de medborgare som vi hjälper. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, läs mer här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster där arbetet är förlagt till dag/kväll, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Löpande urval och intervjuer tillämpas i rekryteringen, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan idag!

Upplysning
Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta:
Enhetschef: Nora Tegnér, 036-10 54 13
Enhetschef: Maria Liljeqvist, 036-10 59 76
Enhetschef: Meliha Heldic, 036-10 73 76

Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Trädgårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 17
Äldreomsorgen

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Är du, liksom vi, en person som värdesätter gott samarbete kollegor emellan och sätter laget före jaget? Då har du ett jobb att söka på Trädgårdens äldreboende!


Ditt nya jobb
I ditt uppdrag ingår att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de boende. Stor vikt läggs vid hyresgästernas integritet och arbetet utgår från den enskildes önskan, behov och förmåga. Andra arbetsuppgifter innefattar vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter samt läkemedelshantering. I din roll ingår att aktivt arbeta med kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Som anställd på Trädgårdens äldreboende får du ett flexibelt och varierande arbete i en trygg och stabil arbetsgrupp med starkt fokus på arbetsglädje och respektfull miljö. Din personliga och professionella utveckling är en viktig del av det dagliga arbetet. Genom ett tillits-baserat ledarskap som bygger på förtroende och ansvar mellan medarbetare och chef arbetar vi tillsammans för att driva arbetsgruppen och utveckling av verksamheten framåt. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom exempelvis betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort och förmånscykel. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt är vårdbiträde och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då såväl kommunikation och dokumentation sker på svenska. Du bör även ha en viss datavana då våra arbetsredskap är digitaliserade.

För att trivas i din roll tror vi att du är en person som känner dig trygg med att ta eget ansvar och kan både självständigt och tillsammans med kollegor planera och utföra ditt arbete. Du har ett positivt förhållningssätt och ser lösningar framför problem. Gott samarbete kollegor emellan är viktigt för dig och du sätter alltid laget framför jaget. Givetvis har du också god empatisk förmåga och brinner för att stötta och hjälpa de boende i deras vardag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Rekryteringen avser vikariat som undersköterska med tillträde 2022-08-22. Vikariatet sträcker sig fram till 2023-06-22. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas, samt betyg och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Vi planerar att ha intervjuer vecka 28 & 29. Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Enhetschef Fatima Bergendal tfn. 036-10 75 32 eller fatima.bergendal@jonkoping.se
Frågor som inte kan vänta till v.28 besvaras av Martina under v.25-27
Enhetschef Martina Wistingsgård tfn. 036- 10 73 51 eller martina.wistingsgard@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska korttids- och demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 17
Öxnebacka äldreboende

Är du flexibel och självgående? Duktig på att kommunicera och arbeta i team? Då har du ett arbete att söka hos oss på Öxnebacka äldreboende där vi nu behöver anställa fler engagerade undersköterskor till både korttidsenheten och demensenheten.

Öxnebacka äldreboende är beläget på Öxnehaga i Huskvarna med närhet till naturen och med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Öxnebacka har 50 demensplatser och 10 korttidsplatser som är fördelade på tre våningsplan (två enheter/plan). Vi är ca 60 medarbetare totalt och utökar nu vår personalstyrka. Öxnebacka äldreboende präglas av medarbetarnas engagemang och att vi tillsammans strävar efter ge våra äldre en innehållsrik vardag. Medarbetarna på Öxnebacka har en lust till utveckling och lärande för att ständigt förbättra verksamheten och göra det bättre för våra äldre. Vi söker nu nya kollegor som vill bli en del av vår verksamhet på korttidsboendet och inom demensvården

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. På korttidsenheten arbetar vi med dagligt kontaktmannaskap. Vi fokuserar på att ge våra medborgare individuellt anpassad personlig vård- och omsorg samt social stimulans och prioriterar en lugn och hemtrevlig miljö med individen i fokus. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och ett lugnt och respektfullt bemötande. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av demensvård samt tidigare arbete på korttidsenhet är meriterande.

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Vidare är du stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och kan behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande. Det är av stor vikt att du som söker till oss behärskar svenska i tal och skrift, då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi

• Ett trevligt arbetsklimat och en god stämning i arbetsgruppen
• Rörlig arbetstid
• Möjlighet att delta och utveckla i vårt förbättringsarbete
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
• Betald semester från första anställningsåret.
• Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
• Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser 2-3 tjänster på korttidsenheten samt 2-3 tjänster på demensenheten. Heltid, tillsvidare, men tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar rörlig arbetstid och arbetar med samplanering i huset vilket innebär att du har ett fåtal resurspass/schemaperiod där du kan bokas till annan enhet vid behov i verksamheten. Rörlig arbetstid innebär att alla medarbetare är delaktiga i att skapa ett nytt schema var femte vecka, och vi använder Multiaccess som schemaverktyg. Vår erfarenhet efter 20 år med rörlig arbetstid är att det förbättrar samarbetet i gruppen och bidrar till en ökad ansvarskänsla. För dig som medarbetare innebär detta också en fördel då du t ex kan undvika att lägga dig på arbete en helg som du har något inplanerat, och istället lägga dig på arbete andra helger. Varje arbetsgrupp har två erfarna schemaplanerare som ansvarar för att schemat är helt färdigt inför fastställandet.

Arbetstiden är förlagt till dagtid och kvällar både vardagar och helger. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Löpande urval kommer att tillämpas, vilket kan innebära att tjänsterna tillsätts innan sista ansökningsdatum. Vi ser gärna att du bifogar relevanta betyg/intyg i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Eija Almlöw, enhetschef
Tel: 036-10 50 62
Josefin Lundgren, enhetschef
Tel: 036-10 74 00
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss på Ekåsens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 14
Äldreomsorgen

Vill du ha ett arbete i ett viktigt och betydelsefullt uppdrag? Din omsorg om våra äldre skapar möjligheter till att leva värdiga liv och känna välbefinnande. På Ekåsens äldreboende i centrala Bankeryd söker vi dig som vill vara med och bidra till livskvalitet och ge våra hyresgäster en trygg och meningsfull vardag.


Ditt nya arbete
Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter inkluderar vardagliga sysslor som att ge social stimulans till de boende. Stor vikt läggs vid medborgarnas integritet och all omsorg du utför utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar. I tjänsten ingår också aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner, läkemedelshantering samt social dokumentation och ombudsansvar.

Om oss
Ekåsens äldreboende är beläget vid Ekeforsvägen i en naturnära miljö och består av 45 lägenheter och en personalgrupp på cirka 40 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Din personliga och professionella utveckling är en viktig del av det dagliga arbetet. Genom ett tillits-baserat ledarskap som bygger på förtroende och ansvar mellan medarbetare och chef arbetar vi tillsammans för att driva arbetsgruppen och utveckling av verksamheten framåt. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun även ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter inom friskvård. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig med ett stort hjärta för vårt uppdrag. Undersköterskeutbildning med examen från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning är meriterande. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete men inget krav. Då stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation samt dokumentation och kontaktmannaskap krävs att du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Då dokumentation sker digitalt krävs att du känner dig bekväm med att använda dator. I arbetet förekommer moment som ställer krav på god fysisk och psykiskt god kondition.

Som person känner dig trygg med att ta eget ansvar och kan både självständigt och tillsammans med kollegor planera och utföra ditt arbete Du håller dig lugn i stressade situationer, är anpassningsbar och ser möjligheter i förändringar. Precis som oss, ser du fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan och arbetar med andra genom lyhördhet och tydlig kommunikation. Givetvis har du ett genuint intresse av att arbeta med människor och drivs av att utveckla både dig själv, andra och verksamheten i stort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser tre tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dag/kväll såväl vardag som helg. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan!
Vi använder oss av löpande urval och intervjuer.

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Kontakt
Camilla Nordén, enhetschef tfn. 036-10 59 83 eller camilla.norden@jonkoping.se
Charlotte Wykman, enhetschef tfn. 036-10 75 85 eller charlotte.wykman2@jonkoping.se
Fackliga representanter: Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska med uppdrag aktivering

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 8
Kålgårdens äldreboende

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för att andra människor ska få en meningsfull och aktiv tillvaro? Är du en fixare med mycket engagemang? Då har du ett jobb att söka på Kålgårdens äldreboende där vi nu söker en undersköterska med aktivitetsansvar!

Som undersköterska hos oss har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg, aktivering och social stimulans - alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser. Boendet är centralt beläget i Jönköping med närhet till både Munksjöbron och Östra Kajen. Samtidigt som du har nära till stadskärnan och bussförbindelser så kan du kan även njuta av naturen med fina promenadvägar runt Munksjön och Rocksjön. Äldreboendet är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fyra är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och Kålgården är en arbetsplats med 37 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter utgår ifrån biståndsbeviljade insatser och innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering samt diverse ansvarsområden. Arbetet utgår från biståndsbedömda insatser där hyresgästernas stöd från personalen planeras ut i Kompanion. Kompanion agerar som ett hjälpmedel i den dagliga arbetsplaneringen och beskriver vad personalen ska göra under ett arbetspass.

Du arbetar aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Rollen som undersköterska med aktivitetsuppdrag innebär att du självständigt planerar aktiviteter för de boende. Aktiviteterna ska skapa meningsfullhet, vara väl planerade, väl genomförda och passa våra boendes behov, önskemål och intressen. Aktiviteterna kan vara bakning, frågesport, bingo, spela musik, sällskapsspel med mera.

Din kompetens

• Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg
• Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat
• Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar
• Du är stabil och behåller lugnet i stressiga situationer
• Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt
• Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar
• Du angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi ser gärna att du som sökande har en Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då vi under våren kommer att byta ut flera verksamhetssystem och börja arbeta mer digitalt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst, på heltid, som undersköterska med uppdrag aktivering på viss procent. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100 % tjänstgöring.

I din ansökan ska du bifoga ditt examensbevis som inscannat dokument.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Johanna Pettersson
Tel: 036-10 77 35
Enhetschef Bodil Käll
Tel: 036-10 71 11
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Hemtjänstpersonal, heltid eller deltid (3 tjänster)

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 17
Care of You hemtjänst söker kollegor!
Som hemtjänstpersonal hos oss gör du vardagen och livet lättare för våra kunder.
Vår värdegrund utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv precis som alla andra och känna välbefinnande och trygghet.
Detta uppnår vi med en säker och god kvalitet på den omsorg som vi levererar.
Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta med människor utifrån det perspektivet och vi vill att du har den erfarenheten med dig.
Du måste kunna arbeta tider mellan 07:00 - 21:00 vardagar samt varannan helg.
Vi är också intresserad av dig som bara vill jobba helg och någon kväll ibland.
Utgångspunkten är från vårt kontor som finns på Kompanigatan 5 i Jönköping, och det är viktigt att du har b-körkort för att kunna ta dig till kunderna.


Krav:
Körkort (B).
Du behärskar Svenska i tal och skrift och det är mycket meriterande om du talar Assyriska och/eller Arabiska.
Meriterande är också erfarenhet av arbete inom hemtjänst.
Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i grupp.
Vi söker personal för omgående anställning så tveka inte att skicka in din ansökan.
#jobbjustnu

Ansök nu

Undersköterskor till Gränna äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 3
Äldreomsorgen

Vill du vara med och skapa en värdefull vardag för de äldre? Sätter du laget före jaget och tror på gott samarbete som en framgångsfaktor för att nå gemensamma mål? Då är det dig vi söker till Gränna äldreboende!

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Boendet består av sex enheter fördelat i en korttidsenhet, två demensenheter och tre enheter för särskilda boenden, totalt 61 lägenheter. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård och omsorg samt social stimulans till hyresgäster. Du utgår ifrån äldreomsorgens värdegrund och den enskildes individuella behov och önskemål och arbetar med att motivera och stödja hyresgäster, stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Stort fokus läggs på sociala aktiviteter tillsammans med boende. Andra centrala arbetsuppgifter är läkemedelshantering, social dokumentation, arbete med kontaktmannaskap och genomförandeplaner samt vardagliga sysslor som enklare städ och tvätt. På Gränna äldreboende utförs större delen av hemstäd av extern part vilket innebär att det ingår mindre städ och mer tid för aktiviteter och egentid tillsammans med hyresgästerna.

Din kompetens
Vi söker dig som brinner för mötet med människor och som har förmågan att anpassa bemötande och kommunikation utifrån den enskildes behov. Du är trygg i din profession, tar egna initiativ och ansvar och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förhållande i arbetet. Du ser till individens och verksamhetens bästa i agerande och tror på gott samarbete som avgörande för att nå gemensamt uppsatta verksamhetsmål. Vidare har du en positiv inställning och ser möjligheter och lösningar istället för problem.

Formella kvalifikationer
Du har undersköterskeutbildning eller är vårdbiträde och har tidigare erfarenhet från arbete på särskilt boende och/eller demensboende. Har du erfarenhet inom socialt arbete är detta meriterande. Vidare krävs att du har grundläggande datorkunskap och kan använda teknik vid dokumentation. Vi har tillämpat mobilt arbetssätt och stora delar av dokumentationen sker via mobiltelefon. Det är av vikt att du behärskar svenska i så väl tal som skrift väl då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation. För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bill då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Vi erbjuder dig
Som anställd på Gränna äldreboende kommer du tillhöra en arbetsgrupp med god sammanhållning och fantastiska hyresgäster. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser fem tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dag/kväll samt varannan helg. Vi söker både undersköterskor till särskilt boende och till demensenhet. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Kontakt

Enhetschef Elin Bagge, tfn. 036-10 61 19 eller elin.bagge@jonkoping.se
Enhetschef Alexandra Valdo, tfn. 036-10 77 82 eller alexandra.valdo@jonkoping.se
Enhetschef Ulrika Lengqvist, tfn. 036-10 36 04 eller ulrika.lengqvist@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterskor till Kristinedals äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 7
Äldreomsorgen

Trivs du bäst i mötet med andra människor och söker efter jobb där din insats verkligen gör skillnad för dem vi är till för? Som undersköterska på Kristinedals äldreboende får du ett meningsfullt arbete där ingen dag är den andra lik!

Kristinedals äldreboende är centralt beläget på Väster i Jönköping och består av två demensenheter, två korttidsenheter, en träffpunktsverksamhet och två enheter med äldreboende. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare. Just nu söker vi dig som är undersköterska och har intresse för demensvård!

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård och omsorg samt social stimulans till boende med utgångspunkt i äldreomsorgens värdegrund och den enskildes individuella behov och önskemål. Arbetsuppgifterna omfattar även vardagliga sysslor som städ och tvätt, läkemedelshantering, social dokumentation upprättande av genomförandeplaner och aktivt arbete med kontaktmannaskap. I ditt uppdrag utgår du ifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, alternativt är vårdbiträde och har betydande erfarenhet från omvårdnadsarbete. Har du dessutom tidigare erfarenhet av demensvård är det meriterande. Du har grundläggande datorkunskap och kan använda datorn vid dokumentation. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

För att bli framgångsrik i din roll som undersköterska och trivas på Kristinedals äldreboende tror vi att du som person har en positiv inställning, tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp och sätter laget före jaget. Du är trygg i din profession, tar egna initiativ och ansvar och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förhållande i arbetet. Du möter och kommunicera med de boende utifrån deras enskilda behov och ser till individens och verksamhetens bästa i agerande.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och meningsfullt arbete och en trygg anställning. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret samt rabatter inom friskvård. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser fem tillsvidareanställningar med arbetstid förlagd till dag och kväll, såväl vardag som helg på demensenhet och särskilt boende. På Kristinedals äldreboende tillämpas rörligt schema på demensenheten vilket innebär att alla medarbetare skapar egna schemaförslag inför varje ny schemaperiod. På det särskilda boendet tillämpas schema med periodplanering. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Arbete på andra enheter på Kristinedal kan bli aktuellt då vi använder oss av samplanering, detta innebär att arbetspass förlagda på andra enheter förekommer.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Kontakt
Amanda Norberg Orrell, enhetschef tfn: 036-10 57 86, eller amanda.norberg-orrell@jonkoping.se
Sara Sehler, enhetschef tfn: 036-10 75 86, eller sara.sehler@jonkoping.se
Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Rosendala äldrecentrum

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 8
Äldreomsorgen

Vill du ha ett jobb där ditt bidrag gör skillnad för dem vi är till för? Är du ansvarstagande och självständig samtidigt som du ser värdet av ett nära samarbete kollegor emellan? Då är det dig vi söker till Rosendala äldrecentrum!


Ditt nya jobb
Rosendala äldrecenter är beläget mitt i Huskvarna med närhet till både Vättern, grönområde och centrum. Boendet är fördelad på 5 enheter och har totalt 63 lägenheter med en arbetsgrupp på cirka 65 engagerade medarbetare. Äldreboendet har såväl vanligt så kallat särskilt boende som boende för personer med demensproblematik. På Rosendala finns även lägenheter med boende som har behov av hemtjänstinsatser. Tillsammans bidrar vi alla i personalgruppen med våra specifika kompetenser och arbetar för att de boende på Rosendala äldrecentrum ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet. I vårt arbete utgår vi från den nationella värdegrunden och har individens integritet i centrum.

Arbetsuppgifter
Som undersköterskas arbetar du med att ge individuellt anpassad vård och omsorg och service de boende. Det innefattar exempelvis att ge stöd vid måltider, vardagliga sysslor som städ och tvätt samt social stimulans till de boende. I rollen ingår läkemedelshantering, aktivt kontaktmannaskap, social dokumentation samt ombudsuppdrag och diverse ansvarsområden.

Din kompetens

• Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har en specialistutbildning inom demensvård.
• Du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete
• Det är meriterande om du har erfarenhet av demensvård
• Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.

För att du ska trivas i din roll tror vi att du är en person som känner dig trygg med att ta eget ansvar och kan både självständigt och tillsammans med kollegor planera och utföra ditt arbete Du håller dig lugn i stressade situationer, är anpassningsbar och ser möjligheter i förändringar. Precis som oss, ser du fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan och arbetar med andra genom lyhördhet, kommunikation. Givetvis har du ett genuint intresse av att arbeta med människor och drivs av att motivera och utveckla andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Rosendala äldrecentrum erbjuder dig en arbetsplats med god arbetsmiljö och härlig stämning i arbetsgruppen. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun även ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret, individuell lönesättning och rabatter på träningskort. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dag/kväll såväl vardag som helg. Vi söker i första hand undersköterskor till demensenhet men vid ökat behov kan det bli aktuellt att anställa medarbetare till såväl särskild boende och till boende med hemtjänstinsatser. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Kontakt
Ulrika Gustavsson, enhetschef tfn. 036- 10 71 50 eller ulrika.gustavsson@jonkoping.se
Adam Valfridsson, enhetschef tfn. 036-10 63 26 eller adam.valfridsson@jonkoping.se
Fackliga representanter: Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kreativa undersköterskor till modernt äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 16
Bruksgatans äldreboende, Äldreomsorgen

Har du ett genuint intresse för andra människor och är trygg i rollen som undersköterska? Vill du vara med och bidra till att de äldre får en meningsfull vardag och den bästa servicen? Då ska du fortsätta läsa!

Bruksgatans äldreboende är beläget i nya fräscha lokaler på Torpa i Jönköping. Vi har 58 lägenheter fördelat på tre plan med vanligt äldreboende, demensboende samt en enhet för personer med särskilda behov. Just nu söker vi undersköterskor till både demens och vanlig enhet. Våra lokaler är fina att både bo och arbeta i med goda möjligheter till kreativitet såväl som rekreation. Till och från boendet finns goda bussförbindelser och utanför flera parkeringsplatser.

Ditt nya arbete
Som undersköterska kommer du att lägga stor vikt vid medborgarnas välbefinnande och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag innebär att vara professionell och stärka den enskildes förmågor och resurser. I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad och social stimulans till de boende. Du utför även vardagliga sysslor som städ och tvätt, lyft med befintliga hjälpmedel, hanterar läkemedel och andra ansvarsområden. I din tjänst kommer du även vara kontaktperson, arbeta med genomförandeplaner och social dokumentation.

Din kompetens
Tjänsten passar dig som trivs i mötet med människor och som har lätt för att anpassa ditt bemötande utifrån individ och situation. Du tycker om en varierad vardag, tar gärna egna initiativ och är lösningsfokuserad. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Precis som oss, sätter du laget för jaget och tror på kommunikation och samarbete för att nå gemensamma mål.

I det dagliga arbetet har du frihet att vara kreativ och uppfinningsrik. Vi värdesätter om du har ett driv och ett nytänk kring omvårdnad och aktiviteter för våra boende. Här fastnar vi inte i gamla hjulspår, vi testar nya saker och har ett prestigelöst klimat. På Bruksgatan händer det saker och vi vill gärna att du är med och skapar framtidens äldreomsorg med oss.

Formella kvalifikationer

• Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har tidigare erfarenhet från omvårdnadsarbete, demensvård och/eller palliativ vård
• Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse
• Du är trygg med att använda digitala hjälpmedel vid social dokumentation

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dag/kväll samt arbete 2 av 5 helger. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas, samt betyg och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Vi träffar kandidater löpande under hela ansökningstiden, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Kontakt
Enhetschef, Lotta Karlsson tfn. 036-10 71 46, lotta.karslsson@jonkoping.se
Enhetschef, Johan Larsson tfn. 036-10 67 44, johan.larsson4@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Extra jobb inom hemtjänsten

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 25
Home care hemtjänst är en privat hemtjänstutförare som utför hemtjänst i Jönköping och Vaggeryds kommun. Våra insatser utförs till samma pris som den kommunala hemtjänsten. Vi lovar dig som vårdtagare att få den bästa möjliga hemtjänsten där du får insatser utförda av kompetenta undersköterskor, vårdbiträden och alltid ett fåtal personer som du känner igen som utför insatserna.
Nu söker vi på Home Care Hemtjänst undersköterskor/vårdbiträden till vårt team i Jönköping. Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmannaskap och dokumentation i våra journalsystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Körkort är ett krav.
Vi söker personal på heltid, deltid och timvikarier.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tillgodose brukarnas individuella behov av omsorg, omvårdnad och service
Genomföra delegerade insatser som medicin givning.
Socialt stöd
Ledsagning - Följa med vårdtagaren till och från läkarbesök.
Serviceinsatser exempelvis förbereda måltider, disk, tvätt, städ och inköp
Dokumentera i våra journalsystemVi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Skicka din ansökan till jobb@hcare.se eller gå in på vår hemsida för att skicka ditt cv där. www.hcare.se

Ansök nu

Vårdpersonal till hemtjänsten i Vaggeryd/Skillingaryd.

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 25
Om oss: Home care är en privat hemtjänstutförare som utför hemtjänst i Jönköping och Vaggeryds kommun. Våra insatser utförs till samma pris som den kommunala hemtjänsten. Vi lovar dig som vårdtagare att få den bästa möjliga hemtjänsten där du får insatser utförda av kompetenta undersköterskor, vårdbiträden och alltid ett fåtal personer som du känner igen som utför insatserna.
Vi söker:
Nu söker vi på Home Care Hemtjänst personal till vårt team i Vaggeryd/Skillingaryd. Vi söker dig som vill jobba deltid eller som timvikarie inom hemtjänsten. I arbetet träffar du enbart ett fåtal vårdtagare som du tar hand om och är återkommande hos då vi prioriterar kontinuitet.
Vi letar efter någon som klarar av att arbeta på egen hand och vid dubbelbemanning. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.
Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
*Körkort är ett krav. Vi tillgodoser dig med bil.
Meriterande är om du kan fler språk.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tillgodose brukarnas individuella behov av omsorg, omvårdnad och service samt genomföra delegerade insatser som medicin givning.
Morgonhjälp
tillsynsbesök
lunchbesök
kvällsbesök
städ
tvätt
inköp
promenad
social kontakt
medicin givning
dokumentation
ledsagning till ex: läkareVi önskar att du skickar ditt cv till jobb@hcare.se
Vi vill inte bli kontaktade av några annonsförsäljare.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 16
Ädelstenens äldreboende

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarsfull och engagerad med ett glatt humör? Då är det dig vi söker till Ädelstenens äldreboende!

Ädelstenens äldreboende, med sina 27 lägenheter, ligger på Råslätt i Jönköping dit det finns goda bussförbindelser och flera busslinjer passerar med täta intervaller. Det finns också parkeringsmöjligheter nära äldreboendet. Ädelstenen har två olika verksamhetsområden, där enheterna Rubinen och Diamanten är demensboende och enhet Opalen är korttidsboende för dementa. Vi erbjuder en god sammanhållning och ett fint samarbete på alla enheter. På Ädelstenens äldreboende finns möjlighet till aktiviteter så som gymnastik, högläsning och sångstunder. Dessa äger rum i avdelningarnas dagrum. För underhållning och kyrkliga aktiviteter finns ett samlingsrum. Vårt fokus ligger på våra hyresgäster - att tillgodose deras behov och tillsammans skapa fina dagar!

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyresgästernas/medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår ifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Tjänsten kommer att vara på vår korttidsenhet.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som är vårdbiträde och har tidigare betydande erfarenhet från arbete på särskilt boende och/eller demensboende. Det är meriterande om du tidigare arbetat med demensvård. Att du tar initiativ, samarbetar bra med andra och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet. Du ska också vara lyhörd och ha förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är också viktigt. Vi värdesätter också om du är trygg och stabil, har självinsikt och kan anpassa dig till olika situationer.

Eftersom arbetet innebär kontakter med gäster, anhöriga och kollegor med flera samt att det ingår dokumentation, måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på demensenheten, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg. Du kommer att arbeta 2 av 5 helger. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kan vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Maria Thörn, enhetschef
Tel: 036-10 72 80
Mikaela Skarp, vikarierande enhetschef under sommaren
E-mail: mikaela.skarp@jonkoping.se
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Trygg undersköterska med inriktning psykiatri

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 7
Bruksgatans äldreboende, Äldreomsorgen

Har du ett genuint intresse för människor och stimuleras av att stötta, hjälpa och förbättra vardagen för de som har behov? Är du undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande och pedagogiskt förhållningssätt. Då tycker vi att du ska läsa vidare!


Ditt nya arbete
Bruksgatans äldreboende är beläget i nya fräscha lokaler på Torpa i Jönköping och består av 58 lägenheter, fördelat på tre plan. Vi har vanligt äldreboende, boende för personer med demenssjukdom samt lägenheter för personer med särskilda behov.

Tjänsten vi rekryterar till avser arbete som undersköterska på en enhet anpassad för en målgrupp med övervikt upp mot 170kg där det i bakgrunden av deras liv kan vara matmissbruk, drogmissbruk eller finnas psykisk ohälsa, neuropsykisk diagnos eller liknande. Ditt uppdrag består av personlig omvårdnadsarbete samt att ge pedagogiskt och praktiskt stöd och service utifrån den boendes individuella behov och önskemål i enlighet med genomförandeplan. På ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt arbetar du för att öka självständigheten, motivera och utveckla den boende i sin vardag. I tjänsten ingår även förflyttning med befintliga hjälpmedel samt stöd vid vardagliga/sociala sysslor och skötsel av städ och tvätt. Läkemedelshantering och social dokumentation är centrala delar i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete där du får möjlighet att växa in i din profession men också utvecklas på ett personligt plan. Du kommer ha ett varierande jobb som både inkluderar pedagogiskt och omvårdnadsarbete. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och mycket mer. Läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens

• Utbildad undersköterska
• Specialistutbildning som undersköterska är meriterande
• Minst två års erfarenhet inom omvårdnadsyrket, gärna med inriktning mot missbruksvård eller funktionshinderomsorg.
• Erfarenhet av att ha arbetat med lågaffektivt bemötande, motivationsskapande pedagogik, och/eller nonviolent communcation är meriterande
• Utbildning i Resima-modellen (Reisma: Resurser i möte med aggression) är meriterande
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs då både kommunikation, dokumentation och inläsning är centralt i arbetet
• Eftersom arbetet innehåller tunga förflyttningar, ställs krav på att du är i fysiskt god kondition

För att bli framgångsrikt i rollen som undersköterska tror vi att du är en person som är trygg i dig själv. Du är stabil och kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Du har god förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv och kan anpassa ditt synsätt och förhållningssätt utifrån vad situationen kräver. Av särskild vikt är att du är tydlig i din kommunikation, bra på att lyssna och sätta gränser. Du arbetar strukturerat och ser fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan För dig är det naturligt att ha ett nytänkande samt komma med idéer och förslag på angreppssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning som undersköterska. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll såväl vardag som helg. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Enhetschef Johannes Eklund, tfn 036-10 71 20, eller johannes.eklund@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kreativa undersköterskor till modernt äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 25
Bruksgatans äldreboende, Äldreomsorgen

Har du ett genuint intresse för andra människor och är trygg i rollen som undersköterska? Vill du vara med och bidra till att de äldre får en meningsfull vardag och den bästa servicen? Då ska du fortsätta läsa!

Bruksgatans äldreboende är beläget i nya fräscha lokaler på Torpa i Jönköping. Vi har 58 lägenheter fördelat på tre plan med vanligt äldreboende, demensboende samt en enhet för personer med särskilda behov. Just nu söker vi undersköterskor till både demens och vanlig enhet. Våra lokaler är fina att både bo och arbeta i med goda möjligheter till kreativitet såväl som rekreation. Till och från boendet finns goda bussförbindelser och utanför flera parkeringsplatser.

Ditt nya arbete
Som undersköterska kommer du att lägga stor vikt vid medborgarnas välbefinnande och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag innebär att vara professionell och stärka den enskildes förmågor och resurser. I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad och social stimulans till de boende. Du utför även vardagliga sysslor som städ och tvätt, lyft med befintliga hjälpmedel, hanterar läkemedel och andra ansvarsområden. I din tjänst kommer du även vara kontaktperson, arbeta med genomförandeplaner och social dokumentation.

Din kompetens
Tjänsten passar dig som trivs i mötet med människor och som har lätt för att anpassa ditt bemötande utifrån individ och situation. Du tycker om en varierad vardag, tar gärna egna initiativ och är lösningsfokuserad. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Precis som oss, sätter du laget för jaget och tror på kommunikation och samarbete för att nå gemensamma mål.

I det dagliga arbetet har du frihet att vara kreativ och uppfinningsrik. Vi värdesätter om du har ett driv och ett nytänk kring omvårdnad och aktiviteter för våra boende. Här fastnar vi inte i gamla hjulspår, vi testar nya saker och har ett prestigelöst klimat. På Bruksgatan händer det saker och vi vill gärna att du är med och skapar framtidens äldreomsorg med oss.

Formella kvalifikationer

• Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har tidigare erfarenhet från omvårdnadsarbete, demensvård och/eller palliativ vård
• Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse
• Du är trygg med att använda digitala hjälpmedel vid social dokumentation

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dag/kväll samt arbete 2 av 5 helger. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas, samt betyg och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Vi träffar kandidater löpande under hela ansökningstiden, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Kontakt
Enhetschef, Lotta Karlsson tfn. 036-10 71 46, lotta.karslsson@jonkoping.se
Enhetschef, Johan Larsson tfn. 036-10 67 44, johan.larsson4@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska natt

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 25
Bondbergets äldreboende

Är du självgående, stabil och har god samarbetsförmåga? Har du erfarenhet av nattjänstgöring? Då är det dig vi söker till Bondbergets äldreboende, där vi behöver två ny kollegor till vårt team.

Bondbergets äldreboende ligger i nära anslutning till Bondbergets naturreservat på Ekhagen i Jönköping och består av fyra demensenheter med totalt 39 lägenheter. Det finns bra bussförbindelser med Jönköping, Huskvarna och Tenhult. Vi arbetar efter ett hälsofrämjande synsätt. Det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Målet är att hyresgäster ska ha en meningsfull dag, ha ett värdigt liv och få känna välbefinnande. Därför utformas all omsorg efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Personalen träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Utgångspunkten är den nationella värdegrunden som lägger stor vikt vid att den som bor på Bondbergets äldreboende ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet.

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, vardagliga sysslor som städ och tvätt, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyresgästernas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med dokumentation.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av demensvård och nattjänstgöring är meriterande. Vi ser att du tar egna initiativ, samarbetar bra med andra och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ska också vara lyhörd och ha en empatisk förmåga till andra. Du ska kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi värdesätter också att du är trygg, stabil och kan anpassa dig till olika situationer.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder handledning och intern kompetensutveckling för att uppnå en personcentrerad vård och omsorg. Genom teamsamverkan arbetar vi aktivt med BPSD, Senior Alert och Nollvisionen genom en egen framtagen arbetspolicy och vår verksamhet är Stjärnmärkt. Vi erbjuder också en professionell och positiv arbetsgrupp!

Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är natt såväl vardag som helg. Kvällspass kan bli aktuellt. Du roterar mellan våra enheter vid tjänstgöring.

Vi arbetar med samplanering och Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Shima Linusson, enhetschef
Tel: 036-10 78 20
Karin Alm, enhetschef
Tel: 036-10 72 90
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobb inom hemtjänsten

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 12
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser, servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping.
Vi söker vårdbiträde/undersköterska som kan arbeta hos oss under sommaren. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund. Eventuell möjlighet till fortsatt arbete som vikarie under hösten.

Ansök nu

Undersköterska natt till Junegårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 20
Äldreomsorgen

Är du utbildad undersköterska och trivs med att jobba natt? Stimuleras du av variation i ditt arbete och har du god förmåga att snabbt anpassa dig till förändringar? Då har du ett jobb att söka på Junegården äldreboende!

Ditt nya jobb
Junegårdens äldreboende ligger på Gräshagen i Jönköping och har en trevlig trädgård samt trevlig naturnära omgivning med fina promenadvägar. Boendet som har 60 lägenheter består sedan ett halvår tillbaka även av en korttidsenhet. På enheten finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Som undersköterska arbetar du med att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg till våra hyresgäster. I dina arbetsuppgifter ingår även vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter och läkemedelshantering. Du kommer även arbeta med aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Nattpersonalen roterat och arbetar på flera enheter i huset, såväl vanlig enhet som demensenhet och korttidenhet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande arbete och en trygg anställning. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och, rabatt på träningskort och förmånscykel. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett flexibelt förhållningssätt, anpassar dig efter individens olika behov och möjligheter och behåller lugnet och kontrollen även i stressade situationer.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och har gärna tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsyrket. Har du erfarenhet av kortidsverksamhet och att arbeta natt är det meriterande. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vidare är du trygg med att använda data som verktyg vid dokumentation.

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska med arbetstid förlagd till natt. Resurspass dagtid förekommer i tjänsten. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas. Förbered även två referenser varav en nuvarande/senaste chef inför om du blir kallad på intervju.

Löpande urval och intervjuer tillämpas, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Enhetschef Hatun Ceylan, tfn. 036-10 71 51, e-post: hatun.ceylan@jonkoping.se
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Jobb inom hemtjänsten

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 11
Home care hemtjänst är en privat hemtjänstutförare som utför hemtjänst i Jönköping kommun. Våra insatser utförs till samma pris som den kommunala hemtjänsten. Vi lovar dig som vårdtagare att få den bästa möjliga hemtjänsten där du får insatser utförda av kompetenta undersköterskor, vårdbiträden och alltid ett fåtal personer som du känner igen som utför insatserna.
Nu söker vi på Home Care Hemtjänst undersköterskor/vårdbiträden till vårt team i Jönköping. Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Vi på Home Care jobbar mycket med kontinuitet. Hos oss jobbar du efter en specifik rutt och område där du träffar samma vårdtagare varje gång du arbetar. På så sätt slipper du och vårdtagaren se nya ansikten dagligen.
Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmannaskap och dokumentation i våra journalsystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Körkort är ett krav.
Vi söker personal på heltid, deltid och timvikarier och sommararbetare.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tillgodose brukarnas individuella behov av omsorg, omvårdnad och service
Genomföra delegerade insatser som medicin givning.
Socialt stöd
Ledsagning - Följa med vårdtagaren till och från läkarbesök.
Serviceinsatser exempelvis förbereda måltider, disk, tvätt, städ och inköp
Dokumentera i våra journalsystemVi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Skicka din ansökan till jobb@hcare.se eller gå in på vår hemsida för att skicka ditt cv där. www.hcare.se

Ansök nu

Undersköterska Rosengårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Mar 16
Rosengårdens äldreboende

Är du undersköterska och letar efter nya utmaningar? Har du ett genuint intresse för andra människor och är engagerad i det du gör? Då är det dig vi söker till Rosengårdens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans - alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå. Rosengårdens äldreboende är beläget i vackra Rosenlunds-området i Jönköping, med närhet till goda bussförbindelser, det vackra Rosariet och Vätterstranden. Boendet består av 64 lägenheter som är uppdelat på 5 enheter där ca 70 engagerade medarbetare jobbar.

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyresgästernas/medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår ifrån ett salutogent förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Din kompetens
Formella kompetenser
Du som söker är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från vård- och omsorgsarbete inom äldreomsorgen samt att du har en god datavana. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.

Personliga förmågor och kompetenser
Du som söker kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar. Du har en positiv inställning till ditt arbete. Att du tar ansvar och strukturerar ditt arbete är en självklarhet för dig. Vi ser även att du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt. Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat och klarar att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För att trivas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är en flexibel, stabil och initiativtagande person. Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Personlig mognad värderas även högt, då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. I rekryteringen kommer vi därför att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad!

Vad erbjuder vi?
Som en del av Rosengårdens äldreboende kommer du att tillhöra en arbetsgrupp med bra sammanhållning. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun även ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och individuell lönesättning. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, därför arbetar vi aktivt efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvård så som gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar, rabatt på träningskort och förmånscykel. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med tillträde snarast/enligt överenskommelse på enhet Solrosen. Arbetet är förlagt till dag/kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar även med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

I ansökan ska du bifoga ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen att söka tjänsten redan idag

Upplysningar
Enhetschef: Anne-Li Isgärde, 036-10 59 62
Enhetschef: Marie Josefsson Orre, 036-10 25 74
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Rosengårdens äldreboende! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Humana söker omvårdnadspersonal till Kavlagården för sommaren 2022

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 27
Vill du bli en del av vårt team? Nu söker vi omvårdnadspersonal för sommaren 2022 till Kavlagården i Huskvarna.

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Arbetet innebär att du arbetar med din arbetsgrupp med sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på ett äldreboende, såsom personlig omvårdnad, delegerade HSL insatser, social samvaro som aktiviteter och utevistelse, serviceinsatser och social dokumentation. Vi möter människor med varierade behov där den ena dagen aldrig är den andra lik, vilket gör att du får ett omväxlande arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med ca 50 trevliga och serviceinriktade kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Dag, kväll, helg och natt. 
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning för grundlön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 
Sommaren 2022. Möjlighet finns till start under våren.


Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Meriterande är erfarenhet inom äldreomsorg. Vi söker en lagspelare - på Humana arbetar vi med teamsamverkan och förmågan att skapa relationer och samverka med andra är viktiga personliga egenskaper. Vi vill att du arbetar personcentrerat och sätter den boendes behov i centrum. Vidare har du ett positivt synsätt, är ansvarsfull och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö.


Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Vad händer nu?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Är detta ett arbete för dig - sök redan idag!
Alla ansökningar skickas via jobbportalen. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till Torpa hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 16
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Är du undersköterska och letar efter nya utmaningar? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har vi ett varierande jobb för dig på Torpa hemtjänst!

Torpa hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper som utför hemtjänst på Torpaområdet och Mariebo i Jönköping. Vår arbetsgrupp består av 28 engagerade medarbetare och vi utgår från en lokal på Gröna gatan som är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet. Vi promenerar, cyklar eller åker bil till våra kunder. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi söker nu nya kollegor som vill bli en del av vårat härliga gäng och utvecklas tillsammans med oss, är du vår nya kollega?


Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utföra omvårdnads- och servicearbete i kundens hem med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. Genom ett hälsofrämjande synsätt ska vi stärka och stödja individens egna förmågor och resurser så att den enskilde upplever sin vardag meningsfull. Alltid utifrån individens behov och önskemål. En central del i arbete är även social dokumentation och kommunikation som ingår i dina arbetsuppgifter.

Hos oss kommer du tillhöra en arbetsgrupp med bra sammanhållning där det finns möjlighet till personlig utveckling. Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett flexibelt och varierande arbete där du får vara delaktig och ta ansvar för verksamhetens utveckling. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Tjänsten passar dig som trivs i ett självständigt och flexibelt arbete där du får träffa olika människor varje dag. Du är empatisk, har ett professionellt bemötande och brinner för att ge god service. Att anpassa ditt förhållningssätt och se till individens olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Vidare är du trygg i ditt arbete, du är bekväm i att prioritera och fatta beslut - i nära samarbete med kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta bra med andra genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt. Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska och har gärna tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du ska behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgare, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Social dokumentation är ett viktigt arbetsredskap som är digitaliserat, vi ser gärna att du har god datavana.

Tjänsten ställer krav på att du har B-körkort och kan cykla.

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster där arbetet är förlagt till dag/kväll, vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbetet på flera enheter kommer att vara aktuellt.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas. Förbered även två referenser varav en nuvarande/senaste chef inför om du blir kallad på intervju. Löpande urval och intervjuer tillämpas, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Det goda mötet - det är vad Jönköpings Kommun hemtjänst handlar om.

Upplysningar
Enhetschef: Cecilia Johansson, 036-10 71 26
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Humana söker omvårdnadspersonal till Kavlagården för sommaren 2022

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 27
Vill du bli en del av vårt team? Nu söker vi omvårdnadspersonal för sommaren 2022 till Kavlagården i Huskvarna.
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Arbetet innebär att du arbetar med din arbetsgrupp med sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på ett äldreboende, såsom personlig omvårdnad, delegerade HSL insatser, social samvaro som aktiviteter och utevistelse, serviceinsatser och social dokumentation. Vi möter människor med varierade behov där den ena dagen aldrig är den andra lik, vilket gör att du får ett omväxlande arbete.
Du kommer att arbeta tillsammans med ca 50 trevliga och serviceinriktade kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, kväll, helg och natt. 
Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning för grundlön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Sommaren 2022. Möjlighet finns till start under våren.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Meriterande är erfarenhet inom äldreomsorg. 
Vi söker en lagspelare - på Humana arbetar vi med teamsamverkan och förmågan att skapa relationer och samverka med andra är viktiga personliga egenskaper. Vi vill att du arbetar personcentrerat och sätter den boendes behov i centrum. Vidare har du ett positivt synsätt, är ansvarsfull och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö.  

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Vad händer nu?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Är detta ett arbete för dig - sök redan idag!
Alla ansökningar skickas via jobbportalen. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trygg undersköterska med inriktning psykiatri

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 20
Bruksgatans äldreboende, Äldreomsorgen

Har du ett genuint intresse för människor och stimuleras av att stötta, hjälpa och förbättra vardagen för de som har behov? Är du undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande och pedagogiskt förhållningssätt. Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Ditt nya arbete
Bruksgatans äldreboende är beläget i nya fräscha lokaler på Torpa i Jönköping och består av 58 lägenheter, fördelat på tre plan. Vi har vanligt äldreboende, boende för personer med demenssjukdom samt lägenheter för personer med särskilda behov.

Tjänsten vi rekryterar till avser arbete som undersköterska på en enhet anpassad för en målgrupp med övervikt upp mot 170kg där det i bakgrunden av deras liv kan vara matmissbruk, drogmissbruk eller finnas psykisk ohälsa, neuropsykisk diagnos eller liknande. Ditt uppdrag består av personlig omvårdnadsarbete samt att ge pedagogiskt och praktiskt stöd och service utifrån den boendes individuella behov och önskemål i enlighet med genomförandeplan. På ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt arbetar du för att öka självständigheten, motivera och utveckla den boende i sin vardag. I tjänsten ingår även förflyttning med befintliga hjälpmedel samt stöd vid vardagliga/sociala sysslor och skötsel av städ och tvätt. Läkemedelshantering och social dokumentation är centrala delar i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete där du får möjlighet att växa in i din profession men också utvecklas på ett personligt plan. Du kommer ha ett varierande jobb som både inkluderar pedagogiskt och omvårdnadsarbete. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och mycket mer. Läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens

• Utbildad undersköterska
• Specialistutbildning som undersköterska är meriterande
• Minst två års erfarenhet inom omvårdnadsyrket, gärna med inriktning mot missbruksvård eller funktionshinderomsorg.
• Erfarenhet av att ha arbetat med lågaffektivt bemötande, motivationsskapande pedagogik, och/eller nonviolent communcation är meriterande
• Utbildning i Resima-modellen (Reisma: Resurser i möte med aggression) är meriterande
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs då både kommunikation, dokumentation och inläsning är centralt i arbetet
• Eftersom arbetet innehåller tunga förflyttningar, ställs krav på att du är i fysiskt god kondition

För att bli framgångsrikt i rollen som undersköterska tror vi att du är en person som är trygg i dig själv. Du är stabil och kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Du har god förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv och kan anpassa ditt synsätt och förhållningssätt utifrån vad situationen kräver. Av särskild vikt är att du är tydlig i din kommunikation, bra på att lyssna och sätta gränser. Du arbetar strukturerat och ser fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan För dig är det naturligt att ha ett nytänkande samt komma med idéer och förslag på angreppssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning som undersköterska. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll såväl vardag som helg. Jönköping erbjuder heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Enhetschef Johannes Eklund, tfn 036-10 71 20, eller johannes.eklund@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 12
Ädelstenens äldreboende

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarsfull och engagerad med ett glatt humör? Då är det dig vi söker till Ädelstenens äldreboende!

Ädelstenens äldreboende, med sina 27 lägenheter, ligger på Råslätt i Jönköping dit det finns goda bussförbindelser och flera busslinjer passerar med täta intervaller. Det finns också parkeringsmöjligheter nära äldreboendet. Ädelstenen har två olika verksamhetsområden, där enheterna Rubinen och Diamanten är demensboende och enhet Opalen är korttidsboende för dementa. Vi erbjuder en god sammanhållning och ett fint samarbete på alla enheter. På Ädelstenens äldreboende finns möjlighet till aktiviteter så som gymnastik, högläsning och sångstunder. Dessa äger rum i avdelningarnas dagrum. För underhållning och kyrkliga aktiviteter finns ett samlingsrum. Vårt fokus ligger på våra hyresgäster - att tillgodose deras behov och tillsammans skapa fina dagar!

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyresgästernas/medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår ifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Tjänsten kommer att vara på vår korttidsenhet.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du tidigare arbetat med demensvård. Att du tar initiativ, samarbetar bra med andra och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet. Du ska också vara lyhörd och ha förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är också viktigt. Vi värdesätter också om du är trygg och stabil, har självinsikt och kan anpassa dig till olika situationer. Eftersom arbetet innebär kontakter med gäster, anhöriga och kollegor med flera samt att det ingår dokumentation, måste du behärska svenska språket i tal och skrift.


Vad erbjuder vi?

• Vi erbjuder arbete i en verksamhet bestående av ett härligt gäng med vårdtagarens bästa i fokus
• Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra.
• Individuell lönesättning
• Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
• Förmånscykel


Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på demensenheten, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg. Du kommer att arbeta 2 av 5 helger. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kan vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Maria Thörn, enhetschef
Tel: 036-10 72 80
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Humana söker sommarvikarier till Kavlagården

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 29
Vill du arbeta för att dagligen ge människor ett bra liv med ledorden engagemang, glädje och ansvar? Vill du arbeta på äldreboende i sommar? Då har du möjligheten att söka jobb som semestervikarie hos oss på Humana!
Hos oss erbjuds du ett spännande och givande sommarjobb där du dagligen får möjlighet att göra skillnad för våra kunder och samtidigt jobba i ett företag som leds av visionen ”alla har rätt till ett bra liv”.
I verksamhetem på Kavlagårdenfinns det något för alla. På vår innergård odlar vi blommor och grönsaker och alla boende erbjuds utevistelse. Vi bakar ofta och för den som gillar aktiviteter finns det alltid någonting på gång. Med jämna mellanrum ordnar vi större utflykter då vi gör saker som att titta på hockeymatch med HV71, plockar blåbär eller äta på restaurang.
Om tjänsten
Som omvårdnadspersonal stöttar du kunden att klara av sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, påklädning, måltider samt städ och tvätt. Du bidrar till att kunden har en social och meningsfull dag och upplever trygghet. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumenterar. Under din arbetsdag har du kontakt med kollegor ifrån flera olika professioner, vilket kräver god kommunikation och samarbetsförmåga. 
Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god vård och omsorg till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus.

Vanliga arbetsuppgifter:
-Behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser
-Personlig omvårdnad 
-Dokumentation
-Ge medicin (efter erhållande av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det)
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande dag/kväll/helg eller natt. Tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna kan variera mellan ca 75%-100%. 
Lön:Enl. överenskommelse, övriga ersättningar enl. kollektivavtal.
Tillträde:1 juni eller enl. överenskommelse.
Vem är du?
Till våra sommartjänster söker vi dig som är kundfokuserad, serviceinriktad och flexibel. Vi ser helst att du har erfarenhet inom vård och omsorgsarbetet.
Det är meriterande om du:
- är utbildad undersköterska.
- är under utbildning till undersköterska.
- har tidigare erfarenhet från hemtjänst eller äldreomsorg.
- har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

Du brinner för ditt arbete och vill arbeta för att göra skillnad för våra kunder. Du är flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige
Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-04-30. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Helena Andersson på Helena.Andersson@humana.se.
Välkommen med din ansökan!
Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se

Ansök nu

Undersköterska/stödassistent sökes till omvårdnadsuppdrag!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 3
Funktionshinderomsorgen, boende-korttids

Vill du ha en betydelsefull roll där du motiverar, inspirerar och gör den enskilde delaktig i vardagliga aktiviteter? Nu söker vi dig som brinner för människor och som drivs av ett utvecklande arbete till våra fys-enheter inom boende-korttids!

Nu utvecklas våra verksamheter och vi söker nya medarbetare till boende-korttids, funktionshinderomsorgen. Verksamheterna gäller gruppbostad och servicebostad för personer med olika funktionsvariationer, primärt fysiska funktionsnedsättningar. Arbetet innebär omfattande omvårdnads- och rehabiliteringsarbete där du finns till som stöttning för den enskilde och motiverar till aktivitet i vardagen. Målgruppen är vuxna individer och vi möter personer som till exempel har förvärvade hjärnskador. Verksamheterna är belägna i centrala Jönköping och Råslätt. Vi värdesätter ett gott samarbete och engagemang i arbetet där alla vill bidra till en utvecklande verksamhet och trivsam arbetsmiljö. Låter detta som något för dig? Läs vidare för att veta mer!


Ditt nya jobb
Hos oss kommer du ge individuellt stöd och service till våra medborgare som har behov av omvårdnad, omfattande tillsyn samt hälso- och sjukvård enligt LSS. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterska då vi arbetar mycket med dubbelbemanning, rehabilitering och läkemedelshantering. Ditt arbete styrs utifrån den individuella genomförandeplanen och du arbetar på ett stödjande sätt så att den enskilde kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv. Alltid utifrån var och ens förutsättningar och behov där du anammar ett pedagogiskt förhållningssätt. I din roll ingår att aktivt arbete med kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation som en central del av arbetet.

På boendet förekommer även praktiska uppgifter så som vardagliga sysslor, städ och tvätt, matlagning med mera. Medborgarna spenderar majoriteten av sin tid på boendet, vilket innebär ett stort fokus på enskilda- och gruppaktiviteter. Vi värnar om medborgarens självbestämmanderätt och att den enskilde ska ha inflytande i sin vardag, därför har de ett stort inflytande i vilka aktiviteter som planeras och vilken mat som tillagas. På en av våra verksamheter har vi även en vårdhund som kommer ut till bostaden en gång i veckan.

Din kompetens
Tjänsten passar dig som brinner för att aktivera, motivera och ta hand om andra människor. Att se till medborgarnas olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Du anpassar ditt synsätt och förhållningssätt utifrån individ och situation, samt ser möjligheter i förändring. Du har en positiv inställning till ditt arbete och arbetar pedagogiskt gentemot medborgarna. Som person är du empatisk och stabil, du behåller lugnet i stressade och pressade situationer. Du sätter laget för jaget och tror på kommunikation och samarbete som avgörande för att nå gemensamma mål. Vi ser att du är lyhörd och öppen för andras åsikter.

Det är viktigt att du har ett professionellt och respektfullt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet för medborgarna. Personlig mognad värderas även högt, då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska/stödassistent. För stödassistent krävs ett avslutat gymnasieprogram i vård- och omsorgsprogrammet/undersköterska med specialisering inom programfördjupning funktionshinderområdet/psykiatri samt barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt/pedagogiskt arbete. Alternativt att du har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet av omvårdnadsarbete där du har utfört hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Arbetet ställer krav på att du är i fysiskt god kondition eftersom det innehåller tunga förflyttningar och rehabiliteringsarbete.

Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgare, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även önskvärt med god datavana då dokumentationen är digitaliserad.

Vi erbjuder dig!
Hos oss får du vara delaktig i planeringen för verksamhetens och medborgarens fortsatta utveckling. Nu satsar vi och arbetar mycket med att utveckla verksamheterna för att nå högsta kvalité i arbetet och en bra arbetsmiljö. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster samt två vikariat på cirka ett år. Ange i din ansökan vilken tjänst och geografiskt område du är intresserad utav. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll, vardag som helg samt sovande journatt.

Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att vi samarbetar med andra närliggande verksamheter och att det kan bli aktuellt för arbete på flera enheter.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska/stödassistent bifogas. Förbered även två referenser varav en nuvarande/senaste chef inför om du blir kallad på intervju. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i rekryteringen, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta:
Samordnare: Sofie Lindholm, 036-10 56 96
Enhetschef: Mikaela Norberg, 036-10 20 82

Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska/stödassistent! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 4
Mjölkafållans äldreboende

Är du hjälpsam, engagerad och får saker gjorda? Har du erfarenhet av demensvård och vill göra skillnad i ditt arbete? Då har du ett arbete att söka på Mjölkafållans äldreboende.

Mjölkafållans äldreboende är ett äldreboende med inriktning demens. Vi har fyra enheter för personer med kognitiva funktionsnedsättningar och vi är ett av kommunens specialenheter för personer med demenssjukdom och svårare BPSD symtom.
Äldreboendet har en korttidsvistelse där vi tar emot medborgare med inriktning demenssjukdom.

Med sitt läge mitt i Huskvarna har det närhet till såväl grönområde och Vätterstranden som centrum. Mjölkafållans äldreboende har 45 lägenheter uppdelade på 5 enheter, varav en enhet är en korttidsenhet. Arbetsgruppen består av ca 50 engagerande medarbetare.

Vi söker nu nya, engagerade medarbetare, både till tillsvidaretjänster och vikariattjänster.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad och service, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Vi som arbetar på Mjölkafållans äldreboende har ett stort intresse för personer med olika demenssjukdomar och gillar utmaningar. Arbetsdagen är omväxlande vilket är inspirerande och vi behöver ofta ställa om i verksamheten för att möta upp medborgarens behov.

Mjölkafållans äldreboende söker nu undersköterskor för tillsvidaretjänster att arbeta på våra fyra enheter där medborgare bor permanent. Våra enheter har medborgare med skiftande behov och vi behöver medarbetare som är lugna och stabila och känner sig trygga med medborgare som har kognitiva funktionsnedsättningar.

Vi söker också personal till ett vikariat på vår korttidsenhet. Det innebär att medborgaren stannar kortare perioder på vår enhet för utredning kring behov av t ex hemtjänst, avlastning eller att söka till ett särskilt äldreboende. Detta innebär att du som söker tjänsten bör vara beredd på att din arbetsdag kan skifta snabbt då det byter medborgare till våra lägenheter kontinuerligt. Höga krav på flexibilitet och att kunna ställa om snabbt om då medborgarens behov är skiftande över dygnet.
Vi som arbetar på korttiden är ett gott gäng med medborgarens behov i fokus.

Känner Du att Du är rätt person för att bli medarbetare på vår arbetsplats?

Din kompetens

• Du är utbildad undersköterska
• Erfarenhet av demensvård är meriterande
• Förstår att se till individens och verksamhetens bästa
• Du behärskar svenska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är positiv, flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Mjölkafållans äldreboende erbjuder dig en arbetsplats med god arbetsmiljö och en härlig stämning i arbetsgruppen. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete. För att trivas i din roll tror vi att du har ett genuint intresse för arbete med den komplexitet och de utmaningar en demenssjukdom kan medföra.

Länk till förmånslistan på jonkoping.se:
https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html

Övrigt
Rekryteringen avser 2 tillsvidaretjänster, heltid, med tillträde enligt överenskommelse, samt ett vikariat heltid på korttidsenheten, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid/kväll/vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Provanställning kommer att tillämpas.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Camilla Nygren, enhetschef
Tel: 036-10 27 44
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 22
Vi på Smålands hemvård söker duktiga vårdbiträden/undersköterskor till vårt team.


Både behovs anställning samt visstidsanställning finns tillgängliga.


Är du en trevlig,flexibel och lojal person tveka inte att skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vill du jobba som undersköterska i vår hemtjänst?

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Mar 30
Stormtrivs Livskvalitet är en del i en större koncern i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt RUT-tjänster till kund.
Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Trygghet, flexibilitet och ett gott bemötande är viktiga ledord i vår verksamhet.
Som undersköterska/ vårdbiträde hos Stormtrivs hjälper du våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen.
Vi söker dig som anser dig vara flexibel, har lätt att samarbeta och vill arbeta på en plats där du kan göra skillnad och bygga relationer med andra.
Arbetsuppgifterna i vår verksamhet omfattar omvårdnad och service hos våra kunder samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning, insulingivning och till stor del dokumentation.
Kvalifikationer
Utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete
Behärskar Svenska i tal och skrift
Har B – körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av hemtjänst.
Arbetsform: Tillsvidare
Arbetsomfattning: 80-100 % eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.
Löpande urval och intervjuer sker i rekryteringen.

Ansök nu

Sommarjobba som undersköterska i Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 8
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Vad trivs du bäst med i din roll som undersköterska? Svaren varierar något men gemensamt för de flesta undersköterskor är möjligheten att hjälpa, uppmuntra och ge vård och stöd till människor. Att efter en arbetsdag komma hem och känna att man gjort en skillnad för någon. Inför sommaren 2022 söker vi dig som vill jobba som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter.

Ditt sommarjobb
Sommarjobbet som undersköterska på hälso- och sjukvårdsfunktionen riktar sig till dig som läst minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet eller dig som redan är färdigutbildad undersköterska med erfarenhet av exempelvis venprovtagning, dosettdelning och insulingivning.

Hälso- och sjukvårdsfunktionen utför både planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens hem. Patienten kan exempelvis ha sitt hem på ett äldreboende, i ett gruppboende/ en servicebostad, korttidsenhet eller i enskild bostad som villa, radhus eller lägenhet. Målgruppen är bred och omfattar yngre såväl som äldre. I din roll som undersköterska kommer du arbeta med patientnära omvårdnadsarbete samt utföra hälso- och sjukvårdsinsatser som delegerats av sjuksköterska.

Exempel på arbetsuppgifter

• Blodtryckskontroll, kateterhantering, såromläggning
• Venprovtagning
• Läkemedelshantering ex dosettdelning, insulingivning
• Dokumentation i socialförvaltningens verksamhetssystem

Vem är du?

• Undersköterskeutbildning är ett krav, alternativt 3 terminer på sjuksköterskeprogrammet med godkända studieresultat, 6 terminer avklarade på läkarprogrammet eller 4 terminer avklarade för att bli biomedicinsk analytiker.
• B-körkort ett krav då bil används som transportmedel i arbetet.
• Du hanterar svenska flytande i tal och skift.
• För att kunna jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år

Som person är du strukturerad och bekväm med att planera och utföra dina uppgifter och fatta beslut på egen hand. Du har ett flexibelt förhållningssätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och situationer. Liksom vi, värdesätter du gott samarbete kollegor emellan. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?
Ett sommarjobb hos oss är varierande och omväxlande då den ena dagen inte är den andra lik och din arbetsplats för dagen är beroende av patientens hem. Som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsfunktionen kommer du tillhöra ett team med andra undersköterskor, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter vilka har ett nära samarbete. Givetvis kommer du i början av din anställning bli erbjuden en introduktion som är anpassad efter dina kunskaper och erfarenheter, detta för att du ska känna dig trygg i din roll.


Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. Du hittar mer information om bonusen här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg.4.74fef9ab15548f0b8001fb8.html)

Om oss
Jönköping kommuns hälso- och sjukvård ska utgå från ett hälsofrämjande synsätt och utmärkas av en god och säker vård dygnet runt. Verksamheten är organiserad i tolv team. Tillsammans är vi cirka 430 medarbetare.

Övrigt
Rekryteringen gäller sommarvikariat med möjlighet till förlängning. Våra semesterperioder är vecka 26-29 (period 1) och vecka 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period. Arbetstiden är förlagd till dag mån-fre.

Låter detta som något för dig? Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna i in din ansökan redan idag!


• I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig också att i ansökan bifoga arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg och examensbevis alternativ utdrag av genomförda kurser i din pågående sjuksköterskeutbildning, läkarprogrammet eller program för biomedicinsk analytiker
• Kryssa i vilka veckor du önskar jobba och om du har önskemål om att tjänstgöra i ett specifikt geografiskt område. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 8 veckor under en sammanhängande period.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Enhetschef Lise-Lotte Fröding, tel. 036-10 64 76, liselotte.froding@jonkoping.se
Enhetschef Maria Arvidsson, tel. 036-10 28 66, maria.arvidsson2@jonkoping.se
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard (https://www.instagram.com/jkpg_halsosjukvard/)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 4
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Stimuleras du av ett varierande arbete där du självständigt planerar ditt arbetspass och har möjlighet att påverka verksamhetens utveckling? Som undersköterska hos oss får du ett meningsfullt arbete där din insats gör skillnad!

Bankeryds hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och har utgångspunkt från Ekåsens äldreboende i Bankeryd. Vår arbetsgrupp består av ett trettiotal kunniga, engagerade och välkomnande medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service hos våra kunder. Vi åker bil, cyklar eller promenerar ut till våra kunder. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vi söker nu nya medarbetare som vill fortsätta att utvecklas framåt tillsammans med oss, låter det intressant? Ansök redan idag!


Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans till våra kunder. Vi arbetar för att våra medborgare ska få en meningsfull vardag som alltid utgår från individens behov och där ett salutogent synsätt präglar våra insatser. I ditt arbete ingår ett aktivt kontaktmannaskap, vilket innebär att medarbetarna har det yttersta ansvarat för en eller flera medborgare med olika kontakter kring medborgaren. Social dokumentation och genomförandeplaner är även viktiga arbetsredskap, ett naturligt inslag i arbetet för att säkerställa kvalitativ omsorg av den enskilde.

Om du kommer och arbetar hos oss får du ett betydelsefullt och socialt arbete där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Du kommer att tillhöra en härlig arbetsgrupp som aktivt arbetar för en god arbetsmiljö, strävar efter mångfald och har framförallt fokus på de medborgare som vi hjälper. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till ditt arbete och är drivande. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och kan anpassa ditt synsätt s amt bemötande utefter situation och individ. Som person är du stabil och empatisk. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt där du planerar och utför ditt arbete med noggrannhet. Att du tar egna initiativ och driver processer vidare är en självklarhet för dig, samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta med andra. Du sätter laget före jaget och tror på kommunikation, lyhördhet och samarbete som avgörande för att nå gemensamma mål.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet!

Formella kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom hemtjänsten. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Du bör även ha en viss datavana då våra arbetsredskap är digitaliserade.

B-körkort är önskvärt men inget krav, du bör dock kunna cykla.

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster där arbetet är förlagt till dag/kväll, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Löpande urval och intervjuer tillämpas i rekryteringen, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Det goda mötet - det är vad Jönköpings Kommun hemtjänst handlar om! Vill du bli en del av vår hemtjänstgrupp och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling? Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta:
Enhetschef: Nora Tegnér, 036-10 54 13
Enhetschef: Maria Liljeqvist, 036-10 59 76

Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska natt

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 13
Äldreomsorgen, Solstickegatans äldreboende

Är du undersköterska och letar efter nya utmaningar? Har du ett genuint intresse för människor och trivs med ett självständigt arbete? Då är det dig vi söker till Solstickegatans äldreboende!

Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan och till oss tar du dig enkelt med buss. Äldreboendet har 90 lägenheter där 60 lägenheter är avsedda till personer med demenssjukdom. Vi på Solstickegatan vill genom vårat arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Låter det som något för dig? Läs vidare för att veta mer!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter består av att ge personlig omvårdnad, läkemedelshantering, sociala aktiviteter samt vardagliga sysslor som städ och tvätt. Du lägger stor vikt vid hyresgästernas/medborgarnas integritet och arbetar utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Du utgår ifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser till det friska samt de möjligheter och resurser som finns hos varje individ. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Hos oss på Solstickegatan får du ett arbete i en verksamhet bestående av ett härligt gäng med vårdtagarens bästa i fokus och där det finns stor möjlighet att delta i och utveckla vårat förbättringsarbete. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av generella förmåner, läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Du som söker är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgäster, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även önskvärt att du har god datavana och kännedom kring kommunens verksamhetssystem, men det är inget krav.

Tjänsten passar dig som är lugn och trygg, du trivs med att arbeta självständigt. Att du tar initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet. Viktigt att du även kan samarbeta väl med andra genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt. Som person har du en positiv inställning till ditt arbete och drivs av att motivera och utveckla andra. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med arbetstid förlagd till natt, vardag som helg. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan vara aktuellt.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas. Löpande urval tillämpas i rekryteringen, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef: Fredrika Augustsson, 036-10 59 78
Enhetschef: Marjeta Jesenicnik, 036-10 59 68
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska!
https://www.jonkoping.se/ledigajobb


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 27
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Mar 29
Hammargårdens äldreboende

Tycker du att arbetet med äldre är det bästa som finns? Skapar du goda relationer till dem du träffar, bjuder på dig själv och tar ansvar för ditt arbete? Då har du en tjänst att söka på Hammargården äldreboende, där vårt härliga team nu behöver utökas med ytterligare en kollega. Är det du?

Hammargården äldreboende ligger naturskönt i Norrahammar, cirka en mil utanför Jönköping. På boendet finns totalt 30 lägenheter, där 20 av lägenheterna är för personer med demenssjukdomar och 10 av lägenheterna är med helinackordering. Hos oss på Hammargården har vi ett trevligt arbetsklimat och en god stämning i arbetsgruppen. Vi arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål och med våra boende i fokus. Det finns stora möjligheter att delta i och utveckla våra förbättringsområden. Vi vill att du är med och påverkar din arbetsplats!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och andra ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Det förekommer mycket kommunikation i tjänsten, både muntlig och skriftlig, vilket innebär att du behärskar svenska i tal och skrift. Du behöver också vara duktigt på att dokumentera och van att hantera olika digitala system.

Din kompetens

• Du är utbildad undersköterska
• Erfarenhet av demensvård eller demensspecialistutbildning är meriterande
• Förstår att se till individens och verksamhetens bästa
• Du behärskar svenska i tal och skrift


För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss behöver du vara flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Vidare är du stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du är en lagspelare och månar om att göra ”det lilla extra”.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html

Övrigt
I din ansökan ska personligt brev, CV samt godkänt examensbevis som undersköterska bifogas. Ansökningar som saknar detta kommer inte att behandlas.

Rekryteringen avser 2 tillsvidaretjänster, dag och kvällstjänstgöring heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dag och kvällstid på vardagar och helger. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Löpande urval kommer att tillämpas, vilket kan innebära att tjänsterna tillsätts innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Frida Johansson, enhetschef
Tel: 036-10 77 66
Ann Hennig, enhetschef
Tel: 036-10 36 19

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Gränna hemtjänst!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 29
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Är du undersköterska och letar efter nya utmaningar? Vill du ha ett meningsfullt arbete där din insats gör skillnad? Gillar du att arbeta flexibelt och träffa nya människor? Då ska du söka tjänsten som undersköterska till Gränna hemtjänst!

Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Gränna hemtjänst består idag av 26 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Lokalen är belägen på Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet, vi ansvarar även för patrullinsatser i området. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil. Vi söker nu en ny kollega som vill bli en del av vårat härliga gäng och utvecklas tillsammans med oss, är du vår nya kollega?

Det goda mötet - det är vad Jönköpings Kommun hemtjänst handlar om.


Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utföra omvårdnads- och servicearbete i kundens hem. Du kommer att arbeta för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Vidare arbetar vi alltid utifrån medborgarens genomförandeplan och kontaktmannaskap, samt givna riktlinjer och rutiner. En central del i arbetet är även social dokumentation och kommunikation som ingår i dina arbetsuppgifter. Som undersköterska i hemtjänsten har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans - alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Som en del av Gränna hemtjänst kommer du ingå i en arbetsgrupp där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling. Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett flexibelt och varierande arbete. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, läs mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Formella kompetenser
Du som söker är utbildad undersköterska och har gärna arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgare, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Social dokumentation är ett viktigt arbetsredskap som är digitaliserat, vi ser gärna att du har god datavana.

Tjänsten ställer krav på att du har B-körkort och kan cykla.

Personliga förmågor och kompetenser
Du som söker är en empatisk och omtänksam person. Du ser alla människors lika värde och brinner för att ge god service. Att anpassa ditt förhållningssätt och se till individens olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Du arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och har ett professionellt bemötande. Vidare presenterar du lösningar som uppmärksammar uppkomna situationer till dina kollegor och andra professioner. Du är trygg i att arbeta självständigt och känner dig bekväm med att prioritera och fatta beslut - i nära samarbete med kollegor. Viktigt att du arbetar bra med andra genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst där arbetstiden är förlagt till dag/kväll, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering, vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan bli aktuellt.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas. Förbered även två referenser varav en nuvarande/senaste chef inför om du blir kallad på intervju.

Löpande urval och intervjuer tillämpas, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Enhetschef: Lovisa Lago, 036-10 38 22
Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu