Undersköterska, hemtjänst och äldreboende jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Undersköterska, Vårdbiträde, Timanställning

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 22
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser och servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping. Vi söker vårdbiträde/undersköterska som kan rycka in och arbeta extra. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund.
Som person behöver du vara social och ha lätt för kontakt med nya personer, ansvarstagande och stresstålig.
B-körkort är ett krav alternativt att du kan cykla el-cykel.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 9
Vi på Smålands hemvård söker en duktig och lyhörd undersköterska/vårdbiträde som vill arbeta med oss. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med medborgaren, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.


Vill du bidra att de äldre får en meningsfull vardag och vård och omsorg av hög kvalitet. Är du ansvarstagande och självständig i ditt arbete samtidigt som du ser värdet av ett nära samarbete kollegor emellan ? Då är det dig vi söker.


Körkort är ett krav

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänsten.

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 27
Home care hemtjänst är en privat hemtjänstutförare som utför hemtjänst i Jönköping kommun.
Nu söker vi på Home Care Hemtjänst undersköterskor till vårt team i Jönköping. Vi söker dig med undersköterskeutbildning och diplom från socialstyrelsen.
Vi på Home Care jobbar mycket med kontinuitet. Hos oss jobbar du efter en specifik rutt och ett område där du träffar samma vårdtagare varje gång du arbetar. På så sätt slipper du och vårdtagaren se nya ansikten dagligen.
Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmannaskap och dokumentation i våra journalsystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Körkort är ett krav.
Vi söker personal på heltid, deltid och timvikarier.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tillgodose brukarnas individuella behov av omsorg, omvårdnad och service
Genomföra delegerade insatser som medicin givning.
Socialt stöd
Ledsagning - Följa med vårdtagaren till och från läkarbesök.
Serviceinsatser exempelvis förbereda måltider, disk, tvätt, städ och inköp
Dokumentera i våra journalsystemVi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Skicka din ansökan till jobb@hcare.se eller gå in på vår hemsida för att skicka ditt cv där. www.hcare.se

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 23
På Stormtrivs Hemtjänst erbjuder vi dig ett meningsfullt jobb som undersköterska/vårdbiträde. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig ett arbete där du kan vara med och påverka din arbetssituation och dina arbetstider. Hos oss får du möjlighet att jobba heltid, med varierande arbetstider förlagda på dag, kväll och helg.
Arbetet är varierat, självständigt och innebär många sociala kontakter. Du blir del i ett härligt gäng som har roligt tillsammans och gör skillnad för våra kunder varje dag.
Välkommen att söka jobb hos oss och vara med att forma en modern arbetsplats med fokus på trivsel och delaktighet!
Det här får du jobba med

Du hjälper våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna omfattar omvårdnad och service samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning och insulingivning. I arbetet ingår även löpande dokumentation. Till kunderna reser du i bil, eller med cykel.
Stormtrivs Livskvalitet är en del i en större koncern i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt RUT-tjänster till kund. Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Trygghet, flexibilitet och ett gott bemötande är viktiga ledord i vår verksamhet.
Vi söker dig

För att jobba hos oss ser vi helst att du är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel.
Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse.
Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och trivs i en miljö där du kan göra skillnad.
Du behärskar svenska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil.
Det här erbjuder vi dig
Fast rullande 5 veckors-schema
Endast 2 helger av 5 schemalagda
Friskvårdsbidrag 2000kr pr år som heltidsanställd
Möjlighet till komptid
Utvecklingsmöjligheter genom vård och omsorg
Kompetensbyggande utbildningar
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.

Ansök nu

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 16
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!

Ansök nu

Undersköterskor till demensboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 16
Ramsaygårdens äldreboende

Har du ett genuint intresse för andra människor? Ser du möjligheter i förändringar och trivs bra med teamarbete? Har du lång erfarenhet från demens eller socialpsykiatri?

Då har du ett jobb att söka på Ramsaygårdens specialboende!

Ramsaygården har enligt de senaste årens medarbetarundersökningar en av de nöjdaste personalstyrkorna i hela socialtjänsten och äldreboendet är beläget på Vilhelmsro/Strandängen mellan Jönköping och Trånghalla.

Ramsaygården är ett av två specialboende i kommunen med inriktning på extra svår kognitiv svikt/svårare beteenden. Äldreboendet består av fyra enheter, Gläntan, Solbacken, Solhöjden och Utsikten. Dessa enheter består i sin tur av tio lägenheter vardera, 40 totalt. Vi söker nu en undersköterska som vill vara en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Ditt nya jobb
Hos oss finns en unik erfarenhet och kompetens riktad mot svår kognitiv svikt och svåra beteenden.

Vi som arbetar på Ramsaygårdens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans till våra boende som har svår BPSD-problematik Vi arbetar efter ett hälsofrämjande synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner. Meriterande om du tidigare arbetat i BPSD-registret.

Hos oss får du ett utmanande och stimulerande arbete i en arbetsgrupp som består av 12 stycken personal och där personalinflytande är viktigt! Vi trivs tillsammans och hjälps åt!

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har lång arbetslivserfarenhet från demensenhet eller socialpsykiatrin. Är du specialistundersköterska inom geriatrik eller demens är det meriterande.

Våra dagar ser aldrig likadana ut och därför bör du som söker vara flexibel. Vi söker vidare dig som är självgående och stabil, har en god samarbetsförmåga och som förstår att att skapa och bibehålla relationer. Det förekommer mycket kommunikation i tjänsten, både muntlig och skriftlig, vilket innebär att du behärskar svenska i tal, läs och skrift. Du behöver också vara duktigt på att dokumentera och van att hantera olika digitala system.

Vi lägger stor vikt vi personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommu (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster, heltid, med tillträde 2024-01-01 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. From 2:a oktober arbetar alla varannan helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Skicka med relevanta betyg, intyg samt undersköterskebevis från Socialstyrelsen i din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Jonas Arvidsson, enhetschef
Tel: 036-10 26 94
Fackliga representanter: Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska sökes till Kavlagården, Humana

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 17
Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till Kavlagårdens äldreboende, Humana Omsorg, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team!


Om tjänsten

Hos oss på Humana kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en vardag som präglas av god omsorg. Du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Kavlagården, Humana, får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten avser dagtid, kvällstid samt helgtjänstgöring. Gäller tillsvidare, och är 85 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: 18 december eller enligt överenskommelse.


Vad får du?

- Möjligheten att dagligen ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ

- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg

- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang


Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på Kavlagården, Humana, har du ett varierande arbete där du bland annat planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar aktiviteter. Du kommer dagligen att dokumenterar och hanterar eventuella avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehab personal och joursjuksköterska.


Exempel på arbetsuppgifter

- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan

- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan

- Erhålla delegering av läkemedel från SSK

- Genomföra roliga aktiviteter

- Hantera dokument och avvikelser


Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare – en person som är ansvarstagande och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en förmåga att se helheten och du är inte rädd för att ta initiativ. Du är van vid dokumentation och arbetar med kvalitet som ledord. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och vi tror att det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt.


Vi söker dig som

- Är utbildad undersköterska eller har motsvarande arbetserfarenhet

- Besitter goda kunskaper i Svenska i tal och skrift


Meriterande - men inget krav

- Erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst

- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom

- Erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-12-10.

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Örnskog på?eva.ornskog@humana.se alternativt gruppledare Åsa Andersson asa.andersson1@humana.se 


Välkommen med din ansökan!?


Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Läs mer på www.humana.se

Ansök nu

Vårdbiträde - timanställd

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 10
På Stormtrivs Hemtjänst erbjuder vi dig ett meningsfullt jobb som undersköterska/vårdbiträde. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig ett arbete där du kan vara med och påverka din arbetssituation och dina arbetstider. Hos oss får du möjlighet att jobba med varierande arbetstider förlagda på dag, kväll och helg.
Arbetet är varierat, självständigt och innebär många sociala kontakter. Du blir del i ett härligt gäng som har roligt tillsammans och gör skillnad för våra kunder varje dag.
Välkommen att söka jobb hos oss och vara med att forma en modern arbetsplats med fokus på trivsel och delaktighet!
Det här får du jobba med

Du hjälper våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna omfattar omvårdnad och service samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning och insulingivning. I arbetet ingår även löpande dokumentation. Till kunderna reser du i bil, eller med cykel.
Stormtrivs Livskvalitet är en del i en större koncern i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt RUT-tjänster till kund. Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Trygghet, flexibilitet och ett gott bemötande är viktiga ledord i vår verksamhet.
Vi söker dig

För att jobba hos oss ser vi helst att du är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel.
Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse.
Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och trivs i en miljö där du kan göra skillnad.
Du behärskar svenska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil.
Det här erbjuder vi dig
Friskvårdsbidrag
Utvecklingsmöjligheter genom vård och omsorg
kompetensbyggande utbildningar
Tjänsten är en timanställning med möjlighet till fast anställning på sikt för den som önskar.

Sök jobbet smidigt vid att svar på några frågor, du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs!

Ansök nu

Undersköterska till demenskorttidsenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 17
Smedjegårdens äldreoboende

Är du en positiv och engagerad person som sprider glädje omkring dig? Vill du ha ett jobb där din insats skapar samhällsnytta? Då har du en underskötersketjänst att söka på Smedjegårdens äldreboende!

Smedjegårdens äldreboende ligger vid Tabergsån i natursköna Norrahammar. Vi har tre demensenheter och en korttidsenhet för personer med demenssjukdom. I anslutning till äldreboendet finns en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av vårt team på demenskorttidsavdelningen!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Korttidsverksamheten handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med personer med demenssjukdom, på en korttidsenhet eller om du har en demensspecialistutbildning. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal, läs och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

För att lyckas i rollen som undersköterska tror vi att du är en positiv och engagerad person med hjärtat på rätta stället. Vidare sprider du glädje, är flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst, heltid, på vår demenskorttidsenhet med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg och från och med 2:a oktober jobbar alla varannan helg hos oss. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100 % tjänstgöring.

För att underlätta rekryteringsarbetet vill vi att du i din ansökan bifogar ditt examensbevis som inscannat dokument.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Fredrika Bäcklund, enhetschef
Tel: 036-10 22 52
Marita Fredriksson, enhetschef
Tel: 036-10 20 55
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Engagerade och självgående undersköterskor

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 17
Nya Vilhemsrogården/Rosengårdens äldreboende

Var med och starta upp arbetet på nya Vilhelmsrogården tillsammans med dina kollegor! Jönköpings nyaste och modernaste äldreboende, Vilhelmsrogården, som står klart för inflyttning under våren 2024. Vi söker nu dig som är engagerad, motiverad och har ett genuint intresse för att andra människor.

Vilhelmsrogårdens helt nybyggda och moderna äldreboende kommer att ligga i natursköna omgivningar på Strandängen, en liten bit utanför centrala Jönköping. Boendet riktar sig till äldre med somatiska behov och har även enheter för personer med kognitiv svikt. Boendet kommer att bestå av 90 platser, totalt nio enheter. Det kommer att bli ett härligt gäng med cirka 80 glada medarbetare som kommer att arbeta tillsammans här. Vilhelmsrogården kommer att bli granne med närliggande Ramsaygården och Ceciliagården.

Ditt nya jobb
Som undersköterska hos oss har du en betydelsefull roll där du arbetar med personcentrerad vård och omsorg. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå och social stimulans.

Du som söker till oss nu bör vara flexibel och kunna bidra till det förändringsarbetet som kommande flytt innebär. Du ska vidare vara engagerad och ansvarsfull och under processen förmedla trygghet till våra medborgare. I rekryteringen kommer vi därför att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad!

Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden i form av ombudsuppdrag. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Din kompetens
Du som söker är i första hand utbildad undersköterska, gärna med lång erfarenhet från vården. Erfarenhet från demensvård eller demensspecialistutbildning är meriterande. Alternativt är du vårdbiträde med längre erfarenhet från äldreomsorgen, det vill säga med mer än två års erfarenhet.

Är du studerande undersköterska åk 3 på gymnasiet eller snart färdig inom vuxenutbildningen och intresserad av arbete hos oss efter examen? Kanske vill du redan nu börja arbeta som vikarie? Välkommen med en intresseanmälan!

Du har en god datavana och du behärskar svenska väl i tal-, skrift- och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.

Förmåner hos oss
Länk till förmånslistan på jonkoping.se:https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser ett flertal tillsvidaretjänster, heltid, med tillträde snarast/enligt överenskommelse. Som undersköterska i denna rekrytering kommer du eventuellt att påbörja din tjänstgöring på Rosengårdens äldreboende som ligger på Rosenlund. Du kommer senare flyttas över till och vara en viktig medarbetare det nybyggda Vilhelmsrogården. På vilken enhet du börjar din tjänstgöring beror på möjligt tillträdesdatum. Arbetet är förlagt till dag/kväll, såväl vardag som helg och from 2:a oktober arbetar alla varannan helg. Vi arbetar även med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter?kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

För att underlätta rekryteringsprocessen vill vi att du som har ett examensbevis som undersköterska bifogar detta i ansökan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen att söka tjänsten redan idag.

Kontakt
Maria Zopf, enhetschef
Tel: 036-10 59 62
Marie Josefsson Orre, enhetschef
Tel: 036-10 25 74

Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till hälso- och sjukvårdsfunktionen

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 23
Hälso- och sjukvårdsfunktionen

Vill du ha ett varierande och stimulerande arbete med frihet under eget ansvar? Är du undersköterska och trygg i din yrkesprofession. Just nu söker vi en undersköterska för arbete 50% till hälso- och sjukvården i Jönköpings kommun!

Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun arbetar med hemsjukvård och hemrehabilitering i den enskildes hem oavsett boendeform och utför såväl akuta som planerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Verksamheten är organiserad i 12 hälso- och sjukvårdsteam samt ett hemteam vilka arbetar tvärprofessionellt i grupper bestående av undersköterskor, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor samt arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Hälso- och sjukvårdsteam 2, till vilken vi nu söker en undersköterska på 50% har Huskvarna söder och centrum, Egnahem, Stensholm, Lekeryd samt Hakarps landsbygd som upptagningsområde. I upptagningsområdet finns tre äldreboenden; Lärlingens äldreboende, Solgårdens äldreboende och Trädgårdens äldreboende. Vi utgår från teamlokalen på Engelbrektsgatan i Huskvarna.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med patientnära omvårdnadsarbete och utför också delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hanterar läkemedel och samordning i ärendet. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är: blodtryckskontroll, kateterhantering, såromläggning, venprovtagning, läkemedelshantering som till exempel dosettdelning och insulingivning. Dokumentation sker i socialförvaltningens verksamhetssystem.

Du arbetar i team tillsammans med andra undersköterskor, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Som stöd finns specialistkompetens inom områdena palliativ vård, sårbehandling och demens. Nära samverkan sker även med externa parter såsom läkare och vårdsamordnare på vårdcentral. Mer information om hälso- och sjukvårdsfunktionen hittar du här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jobbainomhalsoochsjukvard.4.14bc49b517f465136805cb4.html)

Vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med möjlighet att påverka verksamheten och din arbetsdag. Din arbetsplats varierar beroende på var patienten bor vilket gör att ingen dag är den andra lik. När du börjar kommer vi tillsammans överens om ett lämpligt introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper. Läs mer om vilka förmåner du får som anställd i Jönköpings kommun här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens

• Vi söker dig som är undersköterskeutbildad och har tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård
• Erfarenhet av avancerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och vana vid medicinteknisk utrustning är ett krav
• B-körkort är ett krav då bil används som transportmedel i arbetet

För att trivas i din roll är du trygg och stabil som person. Du är ansvarstagande, har ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att anpassa dig till olika situationer och personer du möter på ett empatiskt sätt. Du är strukturerad, kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person värdesätter du ett gott samarbete med andra och ser fördelarna med teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 50% med tillträde 2024-02-01 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid, mån-fre.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Anna Kollin, enhetschef hälso- och sjukvårdsteam 2
Tfn: 036-10 22 42
E-post: anna.kollin@jonkoping.se
(helena.palmer@jonkoping.se)
Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska till hälso- och sjukvårdsfunktionen! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Junegården

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 14
Junegårdens äldreboende

Trivs du i mötet med människor och motiveras av att stötta, uppmuntra och förenkla vardagen för dem vi är till för? Då har du ett jobb att söka hos oss på Junegårdens äldreboende!

Junegårdens äldreboende ligger på Gräshagen i Jönköping och består tillsammans med kortidsenheten av 66 lägenheter. Vi har en trevlig trädgård och runt boendet finns fina promenadvägar med härlig natur. Vi som arbetar består av en grupp på 55 medarbetare.

Ditt nya arbete
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård- och stöd samt social stimulans till våra hyresgäster med utgångspunkt från nationella värdegrunden. Du är exempelvis behjälplig vid måltider, personlig hygien samt vardagliga sysslor som städ och tvätt. I dina arbetsuppgifter ingår även läkemedelshantering, ombudsuppdrag och social dokumentation i våra verksamhetssystem. Central del i ditt arbete är kontaktmannaskap där du för vissa hyresgäster har yttersta ansvar för genomförandeplaner och välbefinnande samt kontakt med anhöriga.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt är vårdbiträde och har längre erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift krävs då både kommunikation, dokumentation och inläsning är centrala delar i arbetet. Eftersom vi använder digitala verktyg vid dokumentation förväntas du även vara bekväm med att hantera detta.

Som person känner dig trygg med att ta eget ansvar och kan både självständigt och tillsammans med kollegor planera och utföra ditt arbete. Du håller dig lugn i stressade situationer, är anpassningsbar och ser möjligheter i förändringar. Du ser fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan och sätter laget framför jaget. Vidare drivs du av att utveckla både dig själv, andra och verksamheten i stort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och en god social gemenskap med medarbetare som känner stolthet över yrket. Hos oss kommer du också ha en viktig roll i olika utvecklingsarbeten och delta i att aktivt förbättra verksamheten. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort. Du kan läsa om alla våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på annan enhet kan bli aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Vi använder oss av löpande urval och intervjuer så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Kontakt
Charlotta Johansson, enhetschef
Tel: 036-10 50 98
E-mail: charlotta.johansson@jonkoping.se
Hatun Ceylan, enhetschef
Tel: 036-10 71 51
Email: hatun.ceylan@jonkoping.se

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterskor och vårdbiträden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 14
Hammargårdens äldreboende

Vill du vara med och bidra till att hyresgästerna på Hammargårdens äldreboende får den bästa servicen och en meningsfull vardag? Sätter du laget före jaget och tror på gott samarbete för att nå gemensamma mål? Då har du ett jobb att söka hos oss!

Hammargården äldreboende ligger naturskönt i Norrahammar, cirka en mil utanför Jönköping. På boendet finns totalt 30 lägenheter, varav 20 av lägenheterna är för medborgare med demenssjukdomar. Hos oss på Hammargården har vi ett trevligt arbetsklimat och en god stämning i arbetsgruppen. Vi arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål och med våra boende i fokus. Det finns stora möjligheter att delta i och utveckla våra förbättringsområden. Vi vill att du är med och påverkar din arbetsplats!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och andra ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt relationsskapande kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull och att medborgaren upplever välbefinnande och social stimulans.

Det förekommer mycket kommunikation i tjänsten, både muntlig och skriftlig, vilket innebär att du behärskar svenska i tal, läs och skrift. Du behöver också vara duktigt på att dokumentera och van att hantera olika digitala system.

Din kompetens

• Du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet från vård- och omsorgsarbete
• Erfarenhet av demensvård eller demensspecialistutbildning är meriterande
• Förstår att se till individens och verksamhetens bästa
• Du behärskar svenska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss behöver du vara flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Vidare är du stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du är en lagspelare och månar om att göra ”det lilla extra”.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivsel där vi arbetar på alla avdelningar, vilket stärker den kollegiala samhörigheten.

Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster, heltid, med tillträde enligt överenskommelse samt tidsbegränsade vikariat med tillträde och avslut enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. From 2:a oktober arbetar alla varannan helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Skicka med relevanta betyg, intyg samt undersköterskebevis från Socialstyrelsen i din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Carolina Skärland Löfsved, resurschef
Tel: 036-10 63 18

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde natt, vikariat

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 21
Mjölkafållans äldreboende

Mjölkafållans äldreboende söker nya medarbetare till vikariat! Är du en positiv och engagerad person och är intresserad av att arbeta med medborgare som har en kognitiv sjukdom (demens)? Bra, då kan vi erbjuda dig ett arbeta där du gör en värdefull insats för personer som har behov av stort stöd i sin vardag.

Mjölkafållans äldreboende är ett äldreboende med inriktning kognitiv sjukdom och vi är ett av kommunens specialenheter för personer med kognitiv sjukdom och svårare BPSD-symtom. På äldreboendet finns 4 enheter för medborgare som bor permanent hos oss och en enhet som är korttidsboende. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Mjölkafållans äldreboende ligger intill Mjölkafållans park och det är nära till både busshållsplatser och Huskvarna centrum samt till Vätterstranden. Cykelvägen intill äldreboendet går hela vägen in till Jönköping. Äldreboendet är helrenoverat vilket gör att vi har fräscha lokaler att arbeta i. Det finns en trevlig innergård samt fina omgivningar runt äldreboendet att promenera omkring i.

Mjölkafållans äldreboende har 45 lägenheter uppdelade på 5 enheter, varav en är korttidsenheten. Arbetsgruppen består av ca 50 engagerande medarbetare. Vi söker nu nya kollegor till 1-2 stycken vikariat.

Din kompetens
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska och som gärna tidigare arbetat inom av vård- och omsorg. I andra hand söker vi vårdbiträden med längre än 2 års erfarenhet från vård- och omsorg. Har du erfarenhet av kognitiv sjukdom eller psykiatri samt nattarbete är det meriterande.

Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad och service för våra medborgare/hyresgäster. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. I arbetet stärks den enskilde medborgarens förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

För att lyckas i denna roll tror vi att du är en person som självständigt kan planera och utföra ditt arbete. Du är självgående och stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behåller lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Då arbetet innebär kontakter med hyresgäster, anhöriga och kollegor samt att det ingår dokumentation ser vi att du behärskar det svenska språket i tal, läsning och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Vi som arbetar på Mjölkafållans äldreboende har ett stort intresse för personer med kognitiva sjukdomar och gillar utmaningar. Arbetsdagen är omväxlande vilket är inspirerande och vi behöver ofta ställa om i verksamheten för att möta upp medborgarens behov.

Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser 1-2 vikariat, heltid cirka 1 år, med start 2024-01-01 eller enligt överenskommelse. Slutdatum enligt överenskommelse.

OBS! Även om tjänsten är en nattjänst och arbetstiden i första hand är förlagd till natten kan arbete även förekomma på dagar och kvällar såväl vardag som helg.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Jenny Forsén, enhetschef
Tel: 036-10 73 90
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde till hemtjänsten

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 13
Äldreomsorgen

Är du en engagerad person med glatt humör som trivs att arbeta i team såväl som självständigt arbete? Vill du vara en viktig del i att möjliggöra för våra kunder att bo hemma och få en meningsfull vardag? Då är det dig vi söker till hemtjänsten!

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra kunder, där din insats gör skillnad. Stimuleras du av ett flexibelt och roligt arbete? Då kanske ett arbete i hemtjänsten är något för dig? Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till flera av våra hemtjänstgrupper. I hemtjänsten finns det totalt 23 grupper som arbetar över hela Jönköpings kommun. Med fokus på att ge kvalitativ vård och omsorg till våra kunder i deras hem.

Det goda mötet - det är vad Jönköpings kommun hemtjänst handlar om.

Ditt nya jobb
Arbetet i hemtjänsten innebär att du utför vård- och omsorgsarbete samt serviceinsatser i kundens hem med utgångspunkt från genomförandeplan. Du som är utbildad undersköterska kommer även bli fast omsorgskontakt. I din roll är social dokumentation och kommunikation med medborgare, kollegor samt anhöriga en central del av arbetet. Vi arbetar alltid utifrån kundens behov och önskemål med ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke som är grunden inom vår verksamhet.

Din kompetens
I första hand söker vi dig som är utbildad undersköterska. Längre arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen kan komma att ersätta utbildningskravet. För tjänsten är det meriterande om du tidigare har arbetat inom äldreomsorg och specifikt hemtjänst. Du ska behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse eftersom en central del i arbetet är att du ska kunna kommunicera med medborgare och anhöriga, samt att du ska skriva dokumentation och läsa information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana då vi har digitaliserade arbetsredskap.

God cykelvana och B-körkort är önskvärt och krav i vissa grupper.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och arbetar serviceinriktat mot våra kunder. Du håller dig lugn i stressade situationer och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmågan att samarbeta med dina kollegor samt resonera och diskutera fram lösningar på ett konstruktivt sätt. Arbetet förutsätter att du är flexibel och strukturerad i ditt arbete. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utför de med noggrannhet. Som person tror vi även att du är stabil, trygg, och initiativtagande.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder dig!
Variation i arbetet, mötet med människor och att du får möjligheten att göra skillnad för våra äldre så att de får det bra i vardagen. Vidare erbjuder vi dig en trygg anställning med lön enligt avtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Bra att veta
Vi arbetar med samordnad rekrytering, vilket innebär att vi kommer matcha din ansökan mot behov som finns på området.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Om du blir kallad på intervju vill vi gärna att du har med dig kopior på ditt examensbevis och tjänstgöringsintyg från tidigare arbetsplatser.

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster på heltid och timvikariat. Arbetstiden är förlagt till dag och kväll, vardag och varannan helg med ett varierande schema. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete i flera hemtjänstgrupper kommer att vara aktuellt.

Kontakt
Rachel Saran, enhetschef
Tel: 036-10 59 91
Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten! https://www.jonkoping.se/

Följ oss i sociala medier:
Facebook: Jobba i socialförvaltningen
Instagram: @jobbaisocialförvaltningen

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska natt- utökning av nattbemanning

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 3
Fridhälls äldreboende, Äldreomsorgen

Är du självgående, serviceinriktad och vill göra skillnad i ditt arbete? Vill du ha ett arbete där din insats gör samhällsnytta? Nu är vi i behov av utökning med ny medarbetare för nattjänstgöring till vårt team på Fridhälls äldreboende!

Fridhälls äldreboende är beläget i Taberg ca 1 mil söder om Jönköping och har bussförbindelse ca 300 meter från äldreboendet. Vi är ett 40-tal medarbetare som har ett gott samarbete och god stämning. Tillsammans tillser vi att hyresgästerna får den stöttning som var och en behöver utifrån varje individs behov. Eftersom vi trivs så gör vi också ett bra arbete, vilket resulterat i en bra vardag för våra hyresgäster som värderar våra insatser högt i Socialtjänstens brukarenkät.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Ett visst mått av sociala aktiviteter kan förekomma under eventuella dagpass. I arbetet ingår även genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen. Erfarenhet av nattjänstgöring är meriterande.

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är flexibel, serviceinriktad och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation. Kunskap och erfarenhet av digitala system är en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig!
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser 2 heltidstjänster natt, tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsbehov har uppkommit utifrån beslut om utökad nattbemanning. OBS! även om tjänsten i första hand är en nattjänst kan även arbete på dagar och kvällar förekomma.

I din ansökan ska ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska bifogas.

Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på dagtid, kvällar och flera enheter kan komma att bli aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas, vilket kan innebära att tjänsterna tillsätts innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vendela Vestergren, enhetschef
Tel: 036-10 20 52
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Lindgårdens hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 1
Om jobbet
Lindgårdens Hemtjänst söker en undersköterska. Tjänsten innefattar arbete såväl dagtid som kvällstid och helger. Vi erbjuder en heltidsanställning men annan omfattning kan också vara möjlig utifrån personliga önskemål. Våra brukare bor idag i följande områden, Rosenlund, Ekhagen och Liljeholmen där flertalet bor på Lindgårdens trygghetsboende som finns på Rosenlund.
Lindgården är en stiftelse som består av de flesta kyrkorna i Jönköping. I vår ändamålsparagraf står det att verksamheten ska vila på en kristen grund.
Lindgårdens värdegrund sammanfattas med TEO. Bokstäverna i ordet TEO står var för sig för tre ord som utgör Lindgårdens värdegrund.
T - Tycka om
E - Engagemang
O - Ordning
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett uttalat fokus på att ge god service och god omvårdnad till äldre människor. Vårt mål är att våra brukare ska känna sig trygga och omhändertagna.
B-körkort är en merit men inget krav. Vi använder el-cykel då vi tar oss till våra brukare och det är därför viktigt att du kan cykla.
Kollektivavtal finns.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
RINGVÄGEN 1
55454 JÖNKÖPING
Arbetsgivaren
Stiftelsen Torpahemmet-Anna Kjellbergs Minne
www.lindgarden-jkpg.se
Kontakt
Ingela Fagermalm Larsson
Chef hemtjänsten
ingela.fagermalm.larsson@lindgarden-jkpg.se
036-440 48 52

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 30
På Stormtrivs Hemtjänst erbjuder vi dig ett meningsfullt jobb som undersköterska/vårdbiträde. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig ett arbete där du kan vara med och påverka din arbetssituation och dina arbetstider. Hos oss får du möjlighet att jobba heltid, med varierande arbetstider förlagda på dag, kväll och helg.
Arbetet är varierat, självständigt och innebär många sociala kontakter. Du blir del i ett härligt gäng som har roligt tillsammans och gör skillnad för våra kunder varje dag.
Välkommen att söka jobb hos oss och vara med att forma en modern arbetsplats med fokus på trivsel och delaktighet!
Det här får du jobba med

Du hjälper våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna omfattar omvårdnad och service samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning och insulingivning. I arbetet ingår även löpande dokumentation. Till kunderna reser du i bil, eller med cykel.
Stormtrivs Livskvalitet är en del i en större koncern i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt RUT-tjänster till kund. Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Trygghet, flexibilitet och ett gott bemötande är viktiga ledord i vår verksamhet.
Vi söker dig

För att jobba hos oss ser vi helst att du är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel.
Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse.
Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och trivs i en miljö där du kan göra skillnad.
Du behärskar svenska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil.
Det här erbjuder vi dig
Friskvårdsbidrag 2000kr pr år som heltidsanställd
Möjlighet till komptid
Utvecklingsmöjligheter genom vård och omsorg
Kompetensbyggande utbildningar
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.

Ansök nu

Undersköterskor

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 29
Om oss
Vill du bli vår nya kollega och tillhöra ett engagerat team?
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro erbjuder hemtjänst som grundar sig i respekt, utveckling och professionalism. All personal genomgår demensutbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga bemötande och omsorg för alla våra kunder.
Personalstyrkan består av ett glatt gäng som har nära till skratt, högt i tak och hjärtat på rätt plats. Alla på Livsro hemtjänst har ett nära samarbete och tät kommunikation. Som anställd hos oss är du en värdefull pusselbit där alla är lika viktiga.
Undersköterska
Som undersköterska hos oss på Livsro Hemtjänst kommer du att hjälpa våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser, från Socialtjänstlagen (SoL). Det innebär att du arbetar utifrån Individens Behov I Centrum, där genomförandeplanen ligger som grund.
Som undersköterska hos oss arbetar du självständigt och tillhör ett team, där det är viktigt att ha ett gott samarbete kring våra kunder. Därför söker vi dig som är ansvarsfull, empatisk och har en god samarbetsförmåga.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar personlig omvårdnad och serviceinsatser. I ditt uppdrag ingår även dokumentation samt att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Utbildad undersköterska
Behärskar svenska i tal och skrift
Har B – körkort

Det är meriterande om du är flerspråkig.
Anställning
Arbetsform: Tillsvidareanställning
Arbetsomfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Löpande urval och intervjuer tillämpas i rekryteringen, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.
Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska med samordningsansvar

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 10
Solstickegatans äldreboende

Söker du efter ett jobb där du kan kombinera arbetet inom vården med administrativa arbetsuppgifter? Är du serviceinriktad och lösningsfokuserad i ditt agerande? Som undersköterska med samordningsansvar får du det bästa av två världar! Känner du igen dig i beskrivningen, då tycker vi att du ska söka tjänsten hos oss på Solstickegatans äldreboende!

Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan och till oss tar du dig enkelt med buss. Äldreboendet har 90 lägenheter avsedda till personer med demenssjukdom och är Jönköpings största äldreboende. Vi på Solstickegatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Totalt i hela huset arbetar nu fler än 100 medarbetare. Vi är måna om både varandra och vår arbetsmiljö, vi har ett gott samarbete och självklart är våra vårdtagares välbefinnande alltid i fokus.

Ditt nya jobb
I ditt uppdrag som undersköterska med samordnaransvar arbetar du med att stötta verksamhetens enhetschefer och har ett nära samarbete med vår enhetsadministratör. I din roll ingår att vara schemasamordnare med ansvarar för bemanningsplanering samt frånvarotillsättning vid planerad och oplanerad frånvaro samt vid personals utbildningar. Du är ett stöd till enhetschef i arbetet med ständiga förbättringar samt sammankallande till ombudsträffar och ett stöd till ombuden i deras roll. Visst vård- och omsorgsarbete ingår i rollen beroende på verksamhetens behov.

Din kompetens
Du är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från vård och omsorg. Erfarenhet av administrativt arbete, samordning eller bemanningsplanering är meriterande. Även erfarenhet av att arbete med våra verksamhetssystem Multi Access och Time Care Pool är meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har god datorvana. Uppdraget passar dig som är strukturerad, lojal, trygg och stabil. Du kan arbeta självständigt, har ett realistiskt perspektiv på situationer och kan fokusera på rätt saker där du ser till verksamhetens bästa i ditt agerande. I en händelserik vardag har du förmågan att behålla lugnet även vid oförutsedda händelser.

Du har ett intresse för verksamhetsutveckling och strategisk planering där du ser möjligheter framför problem. Du har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Då arbetet kräver nära samarbete med kollegor och chef är din goda samarbetsförmåga en viktig del.

För att trivas i din roll tror vi att du har ett genuint intresse för arbete med människor och förmågan att arbeta strukturerat samtidigt som du kommer med nya idéer och ser nya angreppssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommu (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning som undersköterska, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Samordningsansvaret är ett tillägg i tjänsten som undersköterska och gäller för 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Skicka med relevanta betyg, intyg samt undersköterskebevis från Socialstyrelsen i din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Emana Heldic, enhetschef
Tel: 036-10 59 68
E-post: emana.heldic@jonkoping.se

Ros-Marie Klasson, enhetschef
Tel: 036-10 67 35
E-post: ros-marie.klasson@jonkoping.se

Rebecca Winberg, enhetschef
Tel: 036-10 72 48
E-post: rebecca.winberg@jonkoping.se

Mikaela Skarp, enhetschef
Tel: 036-10 59 78
E-post: mikaela.skarp@jonkoping.se

Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska med samordnaransvar på Solstickegatans äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänsten

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 30
Gör din ansökan till Home Care Hemtjänst och bli en del av vårt dedikerade team i Jönköping. Hos oss prioriterar vi kvalitet och långsiktiga relationer, och vi söker nu efter erfarna undersköterskor som delar vår vision.
Vår hemtjänst är inriktad på att erbjuda dig som vårdtagare den allra bästa omsorgen. Hos oss kan du förvänta dig att motta omsorgsfulla insatser utförda av kompetenta undersköterskor och vårdbiträden. Vi värdesätter även kontinuitet, och du kommer att ha möjlighet att känna igen de personer som utför dina insatser.
Här är de viktigaste arbetsuppgifterna:
Skapa en omsorgsfull och individanpassad vårdmiljö
Utföra delegerade uppgifter, inklusive medicinadministration
Erbjuda socialt stöd
Följa med vårdtagare till och från läkarbesök
Utföra serviceinsatser såsom måltidsförberedelser, disk, tvätt, städning och inköp
Dokumentera vårdinsatser i vårt journalsystemFör att söka denna tjänst krävs körkort.
Talar du fler språk är detta meriterande men inget krav.
Vi välkomnar inte samtal från försäljare av annonser eller rekryteringstjänster. Om du tror att du är rätt person för oss och vill bli en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan till jobb@hcare.se eller besök vår hemsida www.hcare.se för att skicka in ditt CV. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team på Home Care Hemtjänst.

Ansök nu

Undersköterskor till Solstickegatans äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 31
Äldreomsorgen

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du lika mycket en lagspelare som självgående i ditt arbete? Då är det dig vi söker till Solstickegatans äldreboende! Just nu söker vi f undersköterskor för både tillsvidaretjänst och vikariat, är du vår nya kollega?

Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan och till oss tar du dig enkelt med buss. Äldreboendet har 90 lägenheter avsedda till personer med demenssjukdom och är Jönköpings största äldreboende. Vi på Solstickegatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Totalt i hela huset arbetar nu fler än 100 medarbetare. Vi är måna om både varandra och vår arbetsmiljö, vi har ett gott samarbete och självklart är våra vårdtagares välbefinnande alltid i fokus.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de boende. Andra centrala arbetsuppgifter innefattar vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter samt läkemedelshantering. I ditt uppdrag ingår även arbete med aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Stor vikt läggs vid individernas integritet och ett lugnt och respektfullt bemötande där din uppgift är att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs.

Hos oss erbjuds du ett arbete i en verksamhet bestående av ett härligt gäng med vårdtagarens bästa i fokus och där det finn stor möjlighet att delta i och utveckla vårt förbättringsarbete. Vi erbjuder dig ett varierande och meningsfullt arbete och en trygg anställning. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret samt rabatter inom friskvård. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker nu flera undersköterskor till tillsvidaretjänster samt eventuellt vårdbiträden för tidsbegränsade vikariat. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete/äldreboende och arbete på demensenhet.

Vårdbiträden med längre erfarenhet kan eventuellt också komma att vara aktuellt i rekryteringen.

Att du tar initiativ, samarbetar bra med andra och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet. Du ska också vara lyhörd och ha förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är också viktigt. Vi värdesätter också om du är trygg och stabil, har självinsikt och kan anpassa dig till olika situationer. Eftersom arbetet innebär kontakter med hyresgäster, anhöriga och kollegor med flera samt att det ingår dokumentation bör du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tjänster, såväl tillsvidareanställning som tidsbegränsat vikariat med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg, även vaken natt förekommer. Från och med den 2:a oktober arbetar alla varannan helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna relevanta intyg/betyg direkt i din ansökan för att underlätta rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Emana Heldic, enhetschef
Tel: 036-10 59 68
E-post: emana.heldic@jonkoping.se

Ros-Marie Klasson, enhetschef
Tel: 036-10 67 35
E-post: ros-marie.klasson@jonkoping.se

Rebecca Winberg, enhetschef
Tel: 036-10 72 48
E-post: rebecca.winberg@jonkoping.se

Mikaela Skarp, enhetschef
Tel: 036-10 59 78
E-post: mikaela.skarp@jonkoping.se

Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Solstickegatans äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde till Tenhult och Lekeryds hemtjänstgrupper

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 13
Äldreomsorgen, hemtjänst

Är du en engagerad person med glatt humör som trivs bra med att arbeta i team såväl som självständigt arbete? Nu söker vi dig som vill vara med och skapa en trygg och meningsfull vardag för våra kunder på Lekeryds och Tenhults hemtjänst!

Vi som arbetar i Tenhults hemtjänst är en arbetsgrupp på 14 medarbetare.Gruppen är verksam i naturskön omgivning där arbetet ställer krav på att du har körkort och kan cykla. Vi utgår från grupplokal på Hallvägen 4 i Tenhult. Dina framtida kollegor har gedigen erfarenhet och ett gott samarbete med varandra.

Lekeryds hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper! Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Lekeryds hemtjänst består av 10 medarbetare och vi utgår från vår lokal i centrala Lekeryd.

Ditt nya arbete
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem. Det kan vara allt från städ, tvätt och inköp till personlig omvårdnad. Vi arbetar för att stärka och stödja varje individ, och utgår från dennes egna förutsättningar, behov och önskemål. Vidare arbetar vi strukturerat utifrån fast omsorgskontakt och genomförandeplaner. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du är delaktig i och tar ansvar för verksamhetens utveckling, du kommer att arbeta med ständiga förbättringar och följa befintliga rutiner och riktlinjer. Vi förflyttar oss mellan våra kunder med hjälp av bil.

Din kompetens
I första hand söker vi dig som är utbildad undersköterska. Är du vårdbiträde med längre arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen kan det komma att ersätta utbildningskravet. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen och specifikt hemtjänst. Vidare söker vi dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor samt har en positiv inställning till ditt yrke, är ansvarstagande, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra.

I ditt arbete är du självgående, du har ett strukturerat arbetssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. För att trivas i rollen tror vi även att du är en flexibel, stabil och initiativtagande person. Du ska behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgare, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad.

Vi erbjuder dig!
Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra. Givetvis får du som anställd i Jönköpings kommun ta del av andra förmåner som vi erbjuder, du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Upplysningar
Rekryteringen avser tillsvidaretjänst där arbetet är förlagt till dag/kväll vardag och varannan helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Vi arbetar därför med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt. Erbjudande om anställning på annan verksamhet kan bli aktuellt.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Förbered två referenser varav en nuvarande/senaste chef inför om du blir kallad till intervju.

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas i rekryteringen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Monika Ellison, enhetschef Tenhults hemtjänst
Tel: 036-10 76 77

Jessica Johansson-Hillyer, enhetschef Lekeryds hemtjänst
Tel: 036-10 79 18

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten hos oss på Tenhults och Lekeryds hemtjänst! https://www.jonkoping.se/

Följ oss i sociala medier:
Facebook: Jobba i socialförvaltningen
Instagram: @jobbaisocialförvaltningen

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska med samordningsansvar

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 6
Smedjegårdens äldreboende

Söker du efter ett jobb där du kan kombinera arbetet inom vården med administrativa arbetsuppgifter? Är du serviceinriktad och lösningsfokuserad i ditt agerande? Som undersköterska med samordningsansvar får du det bästa av två världar! Känner du igen dig i beskrivningen, då tycker vi att du ska söka tjänsten hos oss på Smedjegårdens äldreboende!

Smedjegårdens äldreboende ligger vid Tabergsån i natursköna Norrahammar. Vi har tre demensenheter och en korttidsenhet för personer med demenssjukdom. I anslutning till äldreboendet finns en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster.

Ditt nya jobb
I ditt uppdrag som undersköterska med samordnaransvar arbetar du med att stötta verksamhetens enhetschefer och har ett nära samarbete med vår enhetsadministratör. I din roll ingår att vara schemasamordnare med ansvarar för bemanningsplanering samt frånvarotillsättning vid planerad och oplanerad frånvaro samt vid personals utbildningar. Du är ett stöd till enhetschef i arbetet med ständiga förbättringar samt sammankallande till ombudsträffar och ett stöd till ombuden i deras roll. Visst vård- och omsorgsarbete ingår i rollen beroende på verksamhetens behov.

Din kompetens
Du är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från vård och omsorg. Erfarenhet av administrativt arbete, samordning eller bemanningsplanering är meriterande. Även erfarenhet av att arbete med våra verksamhetssystem Multi Access och Time Care Pool är meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har god datorvana. Uppdraget passar dig som är strukturerad, lojal, trygg och stabil. Du kan arbeta självständigt, har ett realistiskt perspektiv på situationer och kan fokusera på rätt saker där du ser till verksamhetens bästa i ditt agerande. I en händelserik vardag har du förmågan att behålla lugnet även vid oförutsedda händelser.

Du har ett intresse för verksamhetsutveckling och strategisk planering där du ser möjligheter framför problem. Du har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Då arbetet kräver nära samarbete med kollegor och chef är din goda samarbetsförmåga en viktig del.

För att trivas i din roll tror vi att du har ett genuint intresse för arbete med människor och förmågan att arbeta strukturerat samtidigt som du kommer med nya idéer och ser nya angreppssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommu (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning som undersköterska, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Samordningsansvaret är ett tillägg i tjänsten som undersköterska och gäller för 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Skicka med relevanta betyg, intyg samt undersköterskebevis från Socialstyrelsen i din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Fredrika Bäcklund, enhetschef
Tel: 036-10 22 52
Marita Fredriksson, enhetschef
Tel: 036-10 20 55
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska med samordnaransvar på Ädelstenens äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Engagerade undersköterskor till demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 6
Öxnebacka äldreboende

Är du en erfaren undersköterska som vill ha ett varierande och lärorikt arbete? Är du en lagspelare med stort engagemang för våra äldre? Då har du en tjänst på vår demensenhet att söka.

Öxnebacka äldreboende är beläget på Öxnehaga i Huskvarna med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. På Öxnebacka finns det 60 lägenheter och vi är cirka 60 medarbetare som arbetar i huset. Vi har fem demensenheter och en somatisk korttidsenhet. Öxnebacka äldreboende präglas av medborgarfokus för att ge de äldre livskvalitet i vardagen och en god vård och omsorg. Vi vill lära nytt och utvecklas och arbetar tillsammans för att förbättra verksamheten och strävar efter att ha ett gott arbetsklimat och en hållbar arbetsmiljö.

Vi söker nu 2-3 nya kollegor med engagemang och erfarenhet av demensomsorg som vill bli en del av vårt gäng och driva vår verksamhet med oss.

Ditt nya jobb
Vi arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter på ett äldreboende och strävar efter att arbeta hälsofrämjande och personcentrerat med utgångspunkt från äldreomsorgens värdegrund. Vi lägger stor vikt vid ett lugnt, respektfullt bemötande och prioriterar en lugn och hemtrevlig miljö med medborgaren i fokus. Vi arbetar för att erbjuda social gemenskap och meningsfulla aktiviteter i vardagen. I vårt arbete ingår också teamarbete och kommunikation med alla i arbetsgruppen, huset och med andra professioner, social dokumentation, kontaktmannaskap och ombudsarbete m.m.

Din kompetens
Du är utbildad undersköterska och har läst omvårdnadsprogrammet/motsvarande och har erfarenhet av demensvård. Du har en positiv grundsyn, ser möjligheter och har ett starkt engagemang för människor. Du är en lugn och trygg person med ett empatiskt förhållningssätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Du har ett gott och respektfullt bemötande mot både medborgare och arbetskollegor. Du ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat och har en god samarbetsförmåga, men hanterar även självständigt arbete där du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i att vilja lära nytt och utveckla vår verksamhet. Tidigare arbete och erfarenhet av att arbeta med BPSD-registret är meriterande. Vi värderar personlig mognad och stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Eftersom arbetet innebär kontakter med hyresgäster, anhöriga och kollegor med flera samt att det ingår dokumentation bör du behärska svenska språket i tal-, skrift- och läsförståelse.

Vad erbjuder vi?
Förutom en härlig arbetsplats med goda kollegor erbjuder kommunen självklart förmåner. Dessa kan du läsa mer om här:
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser 2-3 tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid både vardag och helg och från och med 2:a oktober jobbar samtliga undersköterskor/vårdbiträden inom äldreomsorgen varannan helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna relevanta intyg/betyg direkt i din ansökan för att underlätta rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Josefin Lundgren, enhetschef
Tel: 036-10 20 89
Eija Almlöw, enhetschef
Tel: 036-10 50 62
Lisa Havskog, enhetschef
Tel: 036-10 74 00
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till äldreboende med hemtjänstinsatser

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 27
Kålgårdens äldreboende

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Kålgårdens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser. Boendet är centralt beläget i Jönköping med närhet till både Munksjöbron och Östra Kajen. Samtidigt som du har nära till stadskärnan och bussförbindelser så kan du kan även njuta av naturen med fina promenadvägar runt Munksjön och Rocksjön. Äldreboendet är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fyra är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och Kålgården är en arbetsplats med 37 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete. Nu söker vi nya medarbetare och hoppas att du vill vara med i vårt team!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter utgår ifrån biståndsbeviljade behov och innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering samt diverse ansvarsområden. Arbetet utgår från biståndsbedömda insatser där hyresgästernas stöd från personalen planeras i verksamhetssystemet Kompanion, som agerar som ett hjälpmedel i den dagliga arbetsplaneringen och beskriver vad personalen ska göra under ett arbetspass.

Du arbetar aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation i verksamhetssystemet Combine. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Din kompetens

• Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska. I andra hand söker vi dig som är vårdbiträde med längre erfarenhet (längre än två år) eller dig som snart är färdig undersköterska.
• Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat
• Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar
• Du är stabil och behåller lugnet i stressiga situationer
• Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt
• Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar
• Du angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg och från och med 2:a oktober arbetar du varannan helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100 % tjänstgöring.

I din ansökan vill vi att du bifogar ditt examensbevis som inscannat dokument.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Johanna Pettersson, enhetschef
Tel: 036-10 77 35
Bodil Käll, enhetschef
Tel: 036-10 71 11
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 13
Gjutarens äldreboende

Är du hjälpsam, engagerad och får saker gjorda? Vill göra skillnad i ditt arbete? Då har du ett arbete att söka på Gjutarens äldreboende.

Gjutarens äldreboende, som består av 41 stycken lägenheter, ligger i Norrahammar ca 1 mil utanför Jönköping. Gjutarens äldreboende är ett boende där vi arbetar med biståndsbedömda hemtjänstinsatser. Äldreboendet består av två hus, A och B och vi är 35 engagerade och glada medarbetar som arbetar ihop här. Det är nära till både naturen och Norrahammars centrum och det finns goda bussförbindelser för dig som pendlar.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad och service, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och ombudsroller. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett salutogent syn- och förhållningssätt är grunden för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens

• Du är utbildad undersköterska
• Erfarenhet av vård- och omsorgsarbete är meriterande
• Förstår att se till individens och verksamhetens bästa
• Du behärskar svenska i tal, läsning och skrift

För att lyckas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du är positiv, flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Hos oss kommer du till en fartfylld och rolig arbetsplats där vi tillsammans skapar glädje för våra hyresgäster.

Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html

Upplysningar
Rekryteringen avser 1 tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid både vardag och helg och från och med 2:a oktober jobbar samtliga undersköterskor/vårdbiträden inom äldreomsorgen varannan helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Lisa Kjellerstedt, enhetschef
Mail: lisa.kjellerstedt@jonkoping.se (http://mailto:Lisa.kjellerstedt@jonkoping.se/)
Julia Düring, enhetschef
Mail: julia.during@jonkoping.se (http://mailto:julia.during@jonkoping.se/)
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Rosendala äldrecentrum

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 9
Äldreomsorgen

Vill du vara med och utveckla samt bedriva vård av god kvalité för de äldre? Som undersköterska på Rosendala äldrecentrum får du ett arbete där din insats gör skillnad för hyresgästernas vardag och livskvalitet. Är du vår nya kollega?

Rosendala äldrecentrum är beläget mitt i Huskvarna med närhet till både Vättern, grönområde och centrum. Äldreboendet har drygt 60 lägenheter, fördelat på fem enheter och består av särskilt boende samt demensenhet. På Rosendala finns även lägenheter med boende som har hemtjänstinsatser. Just nu söker vi en undersköterska till enheten Linden.

Ditt nya arbete
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig omvårdnad och service och social stimulans till hyresgästerna. Du utför även vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
För tjänsten krävs att du är utbildad undersköterska. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet från omvårdnadsarbete. Då kommunikation är en viktig del i ditt jobb ställs krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vidare är du även bekväm med att använda digitala verktyg vid dokumentation.

Du som söker förväntas vara trygg med att ta eget ansvar och trivas med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är ansvarsfull och har ett flexibelt förhållningssätt vilket gör att du snabbt kan ställa om vid förändringar i verksamheten. En förutsättning för att nå framgång som undersköterska är att du kan anpassa bemötande efter person och situation på ett professionellt och lyhört sätt. Sist men inte minst, drivs du av att motivera och utveckla andra och besitter en stor portion tålamod.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en arbetsplats med god arbetsmiljö, mångfald och härlig stämning i arbetsgruppen. Vi som arbetar här har olika bakgrunder och kulturer vilket vi ser som en stor styrka. Samverkan mellan alla professioner är a och o för att driva huset. Det finns tre chefer som har en samsyn i hur verksamheten gemensamt skall styras och med ett närvarande och tillitsbaserad ledarskap som fokus. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun även ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret, individuell lönesättning och rabatter på träningskort. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/jobbahososs/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html) (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll såväl vardag som varannan helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete andra enheter kommer bli aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Kontakt
Nora Palm, enhetschef
Tfn: 036- 10 77 65
E-post: nora.palm@jonkoping.se

Fackliga representanter: Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska till Rosendala äldrecentrum! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Stattutgatans äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 2
Äldreomsorgen

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och skapar en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarstagande, engagerad och lika mycket en lagspelare som självgående i ditt arbete? Då är det dig vi söker till Stattutgatans äldreboende!

Stattutgatans äldreboende är beläget på Dalvik i Jönköping och består av 70 lägenheter fördelade på 6 enheter. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet.

Ditt nya arbete
Som undersköterska arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter inkluderar även vardagliga sysslor som städ och tvätt samt att ge social stimulans till hyresgästerna. På Stattutgatan erbjuder vi sociala aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt. Du arbetar även med aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner, läkemedelshantering samt social dokumentation.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Då stor vikt läggs vid bemötande och kommunikation, krävs att du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har god datorkunskap och kan använda digitala verktyg vid dokumentation.

Du är en positiv och trygg person som trivs med att arbeta med människor med olika behov. Du är ansvarstagande, flexibel och har lätt för att samarbeta och anpassa dig i nya situationer. Du har ett medborgarfokus som genomsyrar allt i ditt arbete, ett gott och respektfullt bemötande mot både medborgare och arbetskamrater. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i förbättringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten!

Vi erbjuder dig
Förutom en arbetsplats med god arbetsmiljö och en härlig stämning i arbetsgruppen erbjuder vi dig som anställd inom Jönköpings kommun en rad olika förmåner så som rabatter inom friskvård och träning och betald semester från första anställningsåret. Du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/jobbahososs/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med tillträde snarat eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag- och kväll såväl vardag som helg. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering och resurspass vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt.

Vi träffar kandidater löpande under annonseringstiden så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Lusine Avagyan, enhetschef
Tfn: 036-10 78 21
E-post: lusine.avagyan@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Stattutgatans äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde till Gränna hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 25
Äldreomsorgen, hemtjänst

Gillar du att arbeta flexibelt och träffa nya människor? Vill du ha ett meningsfullt arbete där din insats gör skillnad? Läs vidare för att få veta mer om tjänsten som undersköterska/vårdbiträde i Gränna hemtjänst!

Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Gränna hemtjänst består idag av 32 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Lokalen är belägen på Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet, vi ansvarar även för patrullinsatser i området. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil. Vi söker nu nya kollegor som vill bli en del av vårt härliga gäng och utvecklas tillsammans med oss, är du den vi söker?

Det goda mötet - det är vad Jönköpings Kommun hemtjänst handlar om.


Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter består av att utföra omvårdnads- och servicearbete i kundens hem. Du kommer att arbeta för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Vidare arbetar vi alltid utifrån medborgarens genomförandeplan och kontaktmannaskap, samt givna riktlinjer och rutiner. En central del i arbetet är även social dokumentation och kommunikation som ingår i dina arbetsuppgifter. Som medarbetare i hemtjänsten har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans - alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Din kompetens
I första hand söker vi dig som är utbildad undersköterska. Är du vårdbiträde med längre arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen kan det komma att ersätta utbildningskravet. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgare, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Social dokumentation är ett viktigt arbetsredskap som är digitaliserat, vi ser gärna att du har god datavana.

Tjänsten ställer krav på att du har B-körkort och/eller kan cykla.

Som person ser vi att du är empatisk och omtänksam, du ser alla människors lika värde. Du brinner för att ge god service. Vidare presenterar du lösningar som uppmärksammar uppkomna situationer till dina kollegor och andra professioner. Att ha ett professionellt bemötande ser du som en självklarhet. Du är trygg i att arbeta självständigt och känner dig bekväm med att prioritera och fatta beslut - i nära samarbete med kollegor. Viktigt att du arbetar bra med andra genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet!

Vi erbjuder dig!
Som en del av Gränna hemtjänst kommer du ingå i en arbetsgrupp där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, Detta får du när du jobbar hos oss (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser tillsvidaretjänst där arbetstiden är förlagt till dag/kväll, vardag och varannan helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering, vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan bli aktuellt.

Förbered två referenser varav en nuvarande/senaste chef inför om du blir kallad på intervju.

Löpande urval och intervjuer kommer tillämpas, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Lovisa Aldensjö Lago, enhetschef
Tel: 036-10 38 22
Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten hos oss på Gränna hemtjänst! https://www.jonkoping.se/

Följ oss i sociala medier:
Facebook: Jobba i socialförvaltningen
Instagram: @jobbaisocialförvaltningen

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 17
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill jobba i ett gäng med positiva och glada medarbetare. Du ska kunna samarbeta och se möjligheter samt ta eget ansvar. Arbetet är förlagt på både dagar, kvällar samt helger.
Du kommer jobba med underbara kunder som verkligen uppskattar dina besök. Vi hjälper våra kunder utifrån deras beslut vilket kan innebära allt ifrån att ge dem medicin, göra frukost, diska, ta ut sopor samt att följa med på promenader, göra inköp, hjälpa till med städ o tvätt, följa med på läkarbesök m.m.
Hos oss är alla lika värdefulla och det jobb vi gör är viktigt för att våra kunder skall kunna bo kvar hemma och ha ett fortsatt bra liv.
Du behöver kunna svenska både i tal och skrift. Om du även talar bosniska, serbiska är det en merit.
Stämmer detta in på dig, vänta inte utan skicka en ansökan med CV till mailadress: annette@faham.se

Ansök nu

Undersköterska till demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 1
Trädgårdens äldreboende, Äldreomsorgen

Är du självgående, stabil och har god samarbetsförmåga? Har du intresse för demensvård? Då är det dig vi söker till Trädgårdens äldreboende!

Trädgårdens äldreboende är beläget i centrala Huskvarna och består av 81 lägenheter fördelade på fyra särskilda boenden, två demensenheter och en korttidsenhet. Just nu söker vi en ny kollega till en av våra demensenheter.

Ditt nya arbete
Som undersköterska arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de boende. Andra centrala arbetsuppgifter innefattar vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter samt läkemedelshantering. I ditt uppdrag ingår även arbete med aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Stor vikt läggs vid individernas integritet och ett lugnt och respektfullt bemötande där din uppgift är att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs.

Som anställd på Trädgårdens äldreboende får du ett flexibelt och varierande arbete i en trygg och stabil arbetsgrupp med starkt fokus på arbetsglädje och respektfull miljö. Din personliga och professionella utveckling är en viktig del av det dagliga arbetet. Genom ett tillits-baserat ledarskap som bygger på förtroende och ansvar mellan medarbetare och chef arbetar vi tillsammans för att driva arbetsgruppen och utveckling av verksamheten framåt. Som anställd inom Jönköpings kommun får du ett flertal förmåner, du kan läsa mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsyrket och demensvård. Specialistutbildning inom demensvård är meriterande men inget krav. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse.

Som person är du ansvarstagande och trygg med att både självständigt och tillsammans med dina kollegor planera och utföra arbetet. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa dig utifrån vad situationen kräver och vid behov omprioritera. För att trivas hos oss är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga då du möter många olika personer under en dag, både hyresgäster, anhöriga och annan personal. Givetvis har du ett genuint intresse av att arbeta med människor och sätter individens behov i centrum.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning till våra demensenheter. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Martina Wistingsgård, enhetschef
Tel: 036-10 73 51
E-mail: martina.wistingsgard@jonkoping.se

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterskor till Gränna äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 23
Äldreomsorgen

Är du en lagspelare som tror på gott samarbete som en framgångsfaktor för att nå gemensamma mål? Vill du vara med och skapa en värdefull vardag för de äldre? Då är det dig vi söker till Gränna äldreboende!

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Boendet består av sex enheter fördelat i en korttidsenhet, två demensenheter och tre enheter för särskilda boenden, totalt 61 lägenheter. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård och omsorg samt social stimulans till hyresgäster. Du utgår ifrån äldreomsorgens värdegrund och den enskildes individuella behov och önskemål och arbetar med att motivera och stödja hyresgäster, stärka den enskildes förmågor och resurser så denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Stort fokus läggs på sociala aktiviteter tillsammans med boende. Andra centrala arbetsuppgifter är läkemedelshantering, social dokumentation, arbete med kontaktmannaskap och genomförandeplaner samt vardagliga sysslor som enklare städ och tvätt. På Gränna äldreboende utförs större delen av hemstäd av extern part vilket innebär att det ingår mindre städ och mer tid för aktiviteter och egentid tillsammans med hyresgästerna.

Din kompetens
Vi söker dig som brinner för mötet med människor och som har förmågan att anpassa bemötande och kommunikation utifrån den enskildes behov. Du är trygg i din profession, tar egna initiativ och ansvar och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förhållande i arbetet. Du ser till individens och verksamhetens bästa i agerande och tror på gott samarbete som avgörande för att nå gemensamt uppsatta verksamhetsmål. Vidare har du en positiv inställning och ser möjligheter och lösningar istället för problem.

Formella kvalifikationer

• Du har undersköterskeutbildning eller är vårdbiträde och har tidigare erfarenhet från arbete på särskilt boende och/eller demensboende.
• Erfarenhet inom socialt arbete är meriterande.
• Du behärskar svenska i så väl tal som skrift väl då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bil då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Vi erbjuder dig!
Som anställd på Gränna äldreboende kommer du tillhöra en arbetsgrupp med god sammanhållning och fantastiska hyresgäster. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster på heltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt varannan helg. Jönköpings kommun erbjuder alltid heltid som norm och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Rebecka Kristiansen, enhetschef
Tel: 036-10 61 19
E-post: rebecka.kristiansen@jonkoping.se

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterskor till Kristinedals äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 23
Äldreomsorgen

Trivs du bäst i mötet med andra människor och söker efter jobb där din insats verkligen gör skillnad för dem vi är till för? Som undersköterska på Kristinedals äldreboende får du ett meningsfullt arbete där ingen dag är den andra lik!

Kristinedals äldreboende är centralt beläget på Väster i Jönköping och består av två somatiska enheter, två demensenheter, två korttidsenheter och en träffpunktsverksamhet. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare. Just nu söker vi undersköterskor till alla tre avdelningar.

Korttidsenheten består av två enheter med totalt 20 platser och 16 medarbetare. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård och omsorg samt social stimulans till boende med utgångspunkt i äldreomsorgens värdegrund och den enskildes individuella behov och önskemål. Arbetsuppgifterna omfattar även vardagliga sysslor som städ och tvätt, läkemedelshantering, social dokumentation upprättande av genomförandeplaner och aktivt arbete med kontaktmannaskap. I ditt uppdrag utgår du ifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

På korttidsenheten ingår även att ge mer avancerad omvårdnad och att utföra medicinska uppgifter som exempelvis enklare såromläggningar och rehabiliteringsträning.

Din kompetens
Formella kvalifikationer

• Vi söker dig som är utbildad undersköterska, alternativt är vårdbiträde och har minst 1-2 års erfarenhet från omvårdnadsarbete.
• För dig som är intresserad av korttidsenhet krävs undersköterskeutbildning samt tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Erfarenhet av arbete på korttidsenhet och/eller erfarenhet av avancerade omvårdnadsuppgifter och arbetsuppgifter som delegerats av sjuksköterska är meriterande.
• För dig som är intresserad av demensenhet är tidigare erfarenhet från arbete med personer med demensproblematik önskvärt.
• Då kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet är centralt i din tjänst ställs krav på att du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse.
• Du har grundläggande datorkunskap och kan använda datorn vid dokumentation.

Som person har du en positiv inställning, tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp och sätter laget före jaget. Du är trygg i din profession, tar egna initiativ och ansvar och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förhållande i arbetet. Du möter och kommunicera med de boende utifrån deras enskilda behov och ser till individens och verksamhetens bästa i agerande. recis som vi, är du en person som ser gott samarbete kollegor emellan som avgörande för verksamhetens utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och meningsfullt arbete och en trygg anställning. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret samt rabatter inom friskvård. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser flera tjänster, såväl tillsvidareanställning som tidsbegränsad anställning på somatisk enhet, demensenhet eller korttidsenhet. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Då vi använder oss av samplanering, förekommer arbetspass förlagda på andra enheter.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!
Vid ansökan har du möjlighet att besvara frågan om vilken enhet du är främst intresserad av att arbeta på.

Erbjudande om anställning på annan enhet kan bli aktuellt.

Kontakt
Joline Forsberg, enhetschef
Tfn: 036-10 57 86
E-post: joline.forsberg@jonkoping.se

Sara Sehler, enhetschef
Tfn: 036-10 75 86
E-post: sara.sehler@jonkoping.se

Malin Berglund Svensson, enhetschef
Tfn: 036-10 79 74
E-post: malin.berglund-svensson@jonkoping.se

Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 3
Smedjegårdens äldreboende

Är du en positiv och engagerad person som sprider glädje omkring dig? Vill du ha ett jobb där din insats skapar samhällsnytta? Då har du en underskötersketjänst att söka på Smedjegårdens äldreboende!

Smedjegårdens äldreboende ligger vid Tabergsån i natursköna Norrahammar. Vi har tre demensenheter och en korttidsenhet för personer med demenssjukdom. I anslutning till äldreboendet finns en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster. Nu söker vi två nya medarbetare som vill vara en del av vårt team på demensavdelningen!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med personer med demenssjukdom eller om du har en demensspecialistutbildning. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal, läs och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

För att lyckas i rollen som undersköterska tror vi att du är en positiv och engagerad person med hjärtat på rätta stället. Vidare sprider du glädje, är flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Från och med 2:a oktober arbetar alla varannan helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100 % tjänstgöring.

För att underlätta rekryteringsarbetet vill vi att du i din ansökan bifogar ditt examensbevis.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Fredrika Bäcklund, enhetschef
Tel: 036-10 22 52
Marita Fredriksson, enhetschef
Tel: 036-10 20 55
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Hemteam

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 13
Äldreomsorgen

Är du initiativtagande, gillar att möta många människor och trivs när jobbet är omväxlande? Då har du ett jobb som undersköterska inom Hemteam att söka.

Hemteam är ett team bestående av undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut och biståndshandläggare. Tillsammans med medborgaren planerar Hemteam i den enskildes hem den vård och omsorg som medborgaren är i behov av under en utredningsperiod. Hemteam utgår från Klubbhusgatan 13 i Jönköping. Arbetsgruppen består av cirka 30 undersköterskor, men totalt arbetar cirka 70 medarbetare tillsammans på arbetsplatsen. Vi har en god gemenskap via nära teamsamarbete. Vill du bli en av oss?

Ditt nya jobb
Personalen i Hemteam möter upp den enskilde i hemmet när denne kommer hem från sjukhuset. Vårt arbete präglas av ett hälsofrämjande, flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt med den enskildes behov i centrum. Som undersköterska i Hemteam utför du omsorgs- och omvårdnadsuppgifter utifrån ett funktionsstödjande- och rehabiliterande arbetssätt. Vi utgår från Hemteams lokaler och arbetar i den enskildes hem. Vårt mål är att den enskilde ska ha möjlighet att påverka och ta ansvar för sin egen situation Vi planerar självständigt arbetet utifrån den enskildes förutsättning och behov. Då vi är ett utredningsteam arbetar vi mycket med bedömningar och har ett utpräglat rehabiliterande arbetssätt.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. För att trivas i rollen som undersköterska inom Hemteam tror vi att du är initiativtagande och tar ansvar för din uppgift. Du behåller lugnet i stressade situationer och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare tror vi att du arbetar bra ihop med andra, är utåtriktad och kommunicerar på att smidigt sätt i arbetet. Detta behövs eftersom att du i tjänsten kommer ha mycket kontakt med den enskilde, anhöriga och övrig personal. Du ska även vara intresserad av utvecklingsarbete samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

B-körkort för manuell bil är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4 (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Du arbetar varannan helg hos oss. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

För att underlätta rekryteringsarbetet vill vi att du i din ansökan bifogar ditt examennsbevis som inscannat dokument.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Klara Johannesson, enhetschef
Telefon: 036- 10 58 55
Emily Lindström, enhetschef
Telefon: 036-10 81 99

Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänsten.

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 4
Home care hemtjänst är en privat hemtjänstutförare som utför hemtjänst i Jönköping kommun.
Nu söker vi på Home Care Hemtjänst undersköterskor till vårt team i Jönköping. Vi söker dig med undersköterskeutbildning och diplom från socialstyrelsen.
Vi på Home Care jobbar mycket med kontinuitet. Hos oss jobbar du efter en specifik rutt och område där du träffar samma vårdtagare varje gång du arbetar. På så sätt slipper du och vårdtagaren se nya ansikten dagligen.
Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmannaskap och dokumentation i våra journalsystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Körkort är ett krav.
Vi söker personal på heltid, deltid och timvikarier.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tillgodose brukarnas individuella behov av omsorg, omvårdnad och service
Genomföra delegerade insatser som medicin givning.
Socialt stöd
Ledsagning - Följa med vårdtagaren till och från läkarbesök.
Serviceinsatser exempelvis förbereda måltider, disk, tvätt, städ och inköp
Dokumentera i våra journalsystemVi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Skicka din ansökan till jobb@hcare.se eller gå in på vår hemsida för att skicka ditt cv där. www.hcare.se

Ansök nu

Undersköterska till korttidsenheten

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 22
Smedjegårdens äldreboende Norrahammar

Är du en positiv och engagerad person som sprider glädje omkring dig? Vill du ha ett jobb där din insats skapar samhällsnytta? Då har du en underskötersketjänst att söka på Smedjegårdens äldreboende!

Smedjegårdens äldreboende ligger vid Tabergsån i natursköna Norrahammar. Vi har tre demensenheter och en korttidsenhet för personer med demenssjukdom. I anslutning till äldreboendet finns en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av vårt team på demensavdelningen!

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande syn- och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Korttidsverksamheten handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med personer med demenssjukdom, på en korttidsenhet eller om du har en demensspecialistutbildning. Det är av vikt att du som söker kan behärska svenska i tal, läs och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation.

För att lyckas i rollen som undersköterska tror vi att du är en positiv och engagerad person med hjärtat på rätta stället. Vidare sprider du glädje, är flexibel och bra på att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är stabil och har förmågan att hantera en händelserik vardag och behålla lugnet även vid oförutsedda eller akuta händelser. Du har vidare även en god samarbetsförmåga och ser till individens och verksamhetens bästa i ditt agerande och beslutsfattande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst, heltid, på vår korttidsenhet med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg och från och med 2:a oktober jobbar alla varannan helg hos oss. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100 % tjänstgöring.

För att underlätta rekryteringsarbetet vill vi att du i din ansökan bifogar ditt examensbevis som inscannat dokument.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Fredrika Bäcklund, enhetschef
Tel: 036-10 22 52
Marita Fredriksson, enhetschef
Tel: 036-10 20 55
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska natt till patrullen

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 18
Äldreomsorgen

Trivs du med att arbeta natt och uppskattar ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Vill du vara med och bidra till en ökad livskvalité för våra medborgare? Då tycker vi att du ska kolla in jobbet som undersköterska i patrullen!

Jönköping kommuns patrullverksamhet är fördelade i fyra områden med totalt cirka 90 medarbetare som utgår från centrala Jönköping med lokaler på Kasernen samt Gränna äldreboende. Patrullen svarar på samtliga trygghetslarm inom Jönköpings kommun (cirka 3200) och genomför biståndsbedömda besök nattetid hemma hos medborgare med hemtjänst samt personlig assistans. Även om majoriteten av våra medarbetare arbetar natt gör patrullen även insatser dag- och kvällstid.

Ditt nya arbete
Som undersköterska i patrullen utför du vård- och omsorgsarbete samt tillsyn. Arbetet sker för det mesta två och två. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring medborgaren samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner så som ambulanspersonal och sjuksköterska inom kommunen.

Din kompetens
Vi söker dig som tycker om att ta eget ansvar och som både självständigt och tillsammans med kollegor kan planera, utföra och driva arbetet framåt. Som person besitter du en hög grad av personlig mognad, du är lugn och trygg i dig själv för att kunna skapa trygghet för medborgaren. Du är lösningsfokuserad och har lätt för ställa om samt anpassa bemötande och förhållningssätt utifrån situation och person. Precis som oss, ser du fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan och arbetar med andra genom lyhördhet och god kommunikation.

Formella kvalifikationer

• Du är utbildad undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
• Du har minst 1-2 års erfarenhet av tidigare vård-och omsorgsarbete
• Du har B-körkort och är bekväm med att köra bil i olika väderförhållanden
• Du har goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift, då dokumentation är en del av arbetet.

Då tjänsten avser arbete under natt ser vi gärna att du är bekväm med detta.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vi erbjuder dig
Att arbeta i patrullen är varierande, omväxlande och givande. Som undersköterska hos oss möter du utmaningar som gör att du utvecklas i din roll som undersköterska. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun även ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret, individuell lönesättning och rabatter på träningskort. Läs mer om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till främst natt men dag och kvällspass kan förekomma, såväl vardag som helg.

Förbered examensbevis och tjänstgöringsintyg samt två referenser varav en nuvarande/senaste chef om du blir kallad på intervju. Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Oskar Nord, enhetschef
Tel: 036-10 73 74
E-postl: oskar.nord@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska natt till Patrullen! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vårdbiträde/undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 5
K2 Comfort AB är ett hemserviceföretag med verksamhet i huvudsak i Jönköping med huvudkontor i Habo. Vi arbetar med hemtjänst, hemstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi utför både serviceinsatser och omvårdnadsinsatser.
Vi söker efter personal till vår hemtjänst i Jönköping.


Vi söker dig som lyhörd, positiv och lösningsfokuserad. Arbetet ställer krav på att du självständigt tar ett ansvar för att alltid leverera hemtjänst med hög kvalitet och är professionell i din roll. Du arbetar i ett team och vi förväntar oss att du bidrar till att skapa goda relationer med kunder, närstående, medarbetare och övriga aktörer kring kunden. Självklart ser vi att du arbetar efter och delar K2comforts värdegrund. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter. B-körkort är ett absolut krav. Då arbetet ställer krav på att dokumentera och kommunicera behöver du behärska svenska språket och ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har utbildning som undersköterska eller annan lämplig utbildning/erfarenhet, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Din arbetsdag: Som vårdbiträde inom hemtjänsten på K2comfort utför du omvårdnad och social omsorg samt serviceinsatser med utgångspunkt från kundens individuella behov och önskemål utifrån biståndsbeslut. Tjänsten kan innebära att du erhåller viss delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter efter det att du har uppfyllt kraven.

Ansök nu

Undersköterskor

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 1
Kärrhökens äldreboende

Ansvarstagande och engagerade undersköterskor sökes till både demensavdelning och särskilt boende med somatisk inriktning. På Kärrhökens äldreboende utökar vi vår personalgrupp och söker fler härliga kollegor!

Kärrhöken ligger i stadsdelen Råslätt, ca 15-20 minuter från Jönköping centrum. Smidigt att ta sig med buss då ett antal busslinjer passerar Råslätt. Kärrhöken har 6 enheter med 8 hyresgäster på varje enhet. Två av enheterna är demensenheter. Vi är ca 48 årsarbetare som jobbar dag/kväll/natt då vi har en dygnet runt verksamhet. Vi som arbetar på Kärrhöken är till för våra hyresgäster och arbetar för att de ska ha en så fin vardag som möjligt. Ett fint bemötande är något vi lägger stor vikt vid.

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår från ett salutogent förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Din kompetens
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska och som gärna tidigare arbetat inom av vård- och omsorg, arbete på demensenhet och/eller en demensspecialistutbildning. Är du vårdbiträde med längre än 2 års erfarenhet från vård- och omsorgsarbete är du också välkommen att söka.

För att lyckas i denna roll tror vi att du är en person som tycker om att ta egna initiativ och är bra på att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad, lyhörd och har lätt för att sätta dig in i andras perspektiv. Du är självgående och trygg med att anpassa ditt beteende utifrån vad situationen kräver. Då arbetet innebär kontakter med hyresgäster, anhöriga och kollegor samt att det ingår dokumentation ser vi att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Vi uppmuntrar till ett öppet klimat där vi kan uttrycka våra åsikter i en trygg miljö. Varje medarbetare ses som en stor tillgång. Vi delar med oss av våra olika kompetenser/erfarenheter/kunskaper och samarbetar mellan de olika enheterna. Vi uppmuntrar till delaktighet och förväntar oss att varje medarbetare bidrar till en god gemenskap och samarbete.

Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänst, heltid, med tillträde enligt överenskommelse på både demensenhet och särskilt boende.

Arbetet är förlagt till dag/kväll, såväl vardag som helg och from 2:a oktober arbetar alla varannan helg. Vi arbetar även med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

För att underlätta rekryteringsprocessen vill vi att du som har ett examensbevis som undersköterska bifogar detta i ansökan. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen att söka tjänsten redan idag.

Kontakt
Ann-Christin Hallinder, enhetschef
Tel: 036-10 25 02
Helena Andersson, enhetschef
E-mail: helena.andersson2@jonkoping.se
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Solgårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 17
Äldreomsorgen

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och skapar en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarstagande, engagerad och lika mycket en lagspelare som självgående i ditt arbete? Då är det dig vi söker till Solgårdens äldreboende!

Solgården är ett gemytligt litet äldreboende som ligger centralt beläget i Lekeryd cirka en mil från Huskvarna med goda bussförbindelser. Vi har 23 lägenheter, varav en är en korttidsplats och består av en arbetsgrupp på cirka 25 medarbetare med hög kompetens och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter inkluderar även vardagliga sysslor som städ och tvätt samt att ge social stimulans till hyresgästerna. Du arbetar även med aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner, läkemedelshantering samt social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Vi erbjuder dig
På Solgårdens äldreboende kommer du att tillhöra en arbetsgrupp med god sammanhållning. Genom ett nära samarbete chef och medarbetare emellan arbetar vi tillsammans för att Solgården ska vara en plats där både de boendes livskvalitet och medarbetarnas arbetsglädje prioriteras. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av en rad generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter inom friskvård. Läs om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har en positiv grundsyn, ser möjligheter och har ett starkt engagemang för människor. Du är en lugn och trygg person och har ett empatiskt förhållningssätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Du ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat och har en god samarbetsförmåga, men hanterar även självständigt arbete där du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Vidare har du ett flexibelt förhållningssätt och anpassar bemötande utifrån situation och person på ett professionellt sätt.

Formella kvalifikationer
För tjänsten krävs att du är utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde och har längre erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du behärskar svenska i tal och skrift, då arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och kollegor men också skriftlig dokumentation. Du har god datorkunskap och kan använda digitala verktyg vid dokumentation.

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Bussförbindelserna till och från Solgårdens äldreboende under kväll och helger är begränsade. Det är därför en fördel om du har körkort och bil.

Förbered examensbevis och tjänstgöringsintyg samt två referenser varav en nuvarande/senaste chef om du blir kallad på intervju. Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Alma Maslic, enhetschef
Tfn: 036-10 77 88
E-post: alma.maslic@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska till Solgårdens äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde till hemtjänsten

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 9
Äldreomsorgen, hemtjänst

”Tänk att få möta så många olika människor med olika behov. Allt man får tillbaka. Att förgylla en dag för de som inte har någon annan än oss i hemtjänsten det är en fin sak. Att få finnas där för dem som behöver hjälp tycker jag är det finaste med mitt jobb” Undersköterska i hemtjänsten

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra kunder, där din insats gör skillnad. Stimuleras du av ett flexibelt och roligt arbete? Då kanske ett arbete i hemtjänsten är något för dig? Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till flera av våra hemtjänstgrupper. I hemtjänsten finns det totalt 23 grupper som arbetar över hela Jönköpings kommun. Med fokus på att ge kvalitativ vård och omsorg till våra kunder i deras hem.

Det goda mötet - det är vad Jönköpings kommun hemtjänst handlar om.

Ditt nya jobb
Arbetet i hemtjänsten innebär att du utför vård- och omsorgsarbete samt serviceinsatser i kundens hem med utgångspunkt från genomförandeplan. Du som är utbildad undersköterska kommer även bli fast omsorgskontakt. I din roll är social dokumentation och kommunikation med medborgare, kollegor samt anhöriga en central del av arbetet. Vi arbetar alltid utifrån kundens behov och önskemål med ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke som är grunden inom vår verksamhet.

Din kompetens
I första hand söker vi dig som är utbildad undersköterska. Längre arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen kan komma att ersätta utbildningskravet. För tjänsten är det meriterande om du tidigare har arbetat inom äldreomsorg och specifikt hemtjänst. Du ska behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse eftersom en central del i arbetet är att du ska kunna kommunicera med medborgare och anhöriga, samt att du ska skriva dokumentation och läsa information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana då vi har digitaliserade arbetsredskap.

God cykelvana och B-körkort är önskvärt och krav i vissa grupper.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och arbetar serviceinriktat mot våra kunder. Du håller dig lugn i stressade situationer och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmågan att samarbeta med dina kollegor samt resonera och diskutera fram lösningar på ett konstruktivt sätt. Arbetet förutsätter att du är flexibel och strukturerad i ditt arbete. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utför de med noggrannhet. Som person tror vi även att du är stabil, trygg, och initiativtagande.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder dig!
Variation i arbetet, mötet med människor och att du får möjligheten att göra skillnad för våra äldre så att de får det bra i vardagen. Vidare erbjuder vi dig en trygg anställning med lön enligt avtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Bra att veta
Vi arbetar med samordnad rekrytering, vilket innebär att vi kommer matcha din ansökan mot behov som finns på området.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Om du blir kallad på intervju vill vi gärna att du har med dig kopior på ditt examensbevis och tjänstgöringsintyg från tidigare arbetsplatser.

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster på heltid och timvikariat. Arbetstiden är förlagt till dag och kväll, vardag och varannan helg med ett varierande schema. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete i flera hemtjänstgrupper kommer att vara aktuellt.

Kontakt
Rachel Saran, enhetschef
Tel: 036-10 59 91
Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten! https://www.jonkoping.se/

Följ oss i sociala medier:
Facebook: Jobba i socialförvaltningen
Instagram: @jobbaisocialförvaltningen

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till Mogårdens äldreboende och Bottnaryds hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 5
Äldreomsorgen

Har du stor känsla för god omsorg och drivs av att utveckla och motivera andra? Du har du ett jobb att söka på Mogårdens äldreboende och Bottnaryds hemtjänst!

Mogården är ett mycket trevligt och trivsamt boende som ligger i Bottnaryd två mil väster om Jönköping. Härifrån utgår även Bottnaryds hemtjänst. Man arbetar tillsammans med 34 andra kollegor. Boendet består av tre våningar. med 31 lägenheter varav 2 är för korttidsboende.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård- och stöd samt social stimulans till våra hyresgäster med utgångspunkt från nationella värdegrunden. Du är exempelvis behjälplig vid måltider, personlig hygien samt vardagliga sysslor som städ och tvätt. I dina arbetsuppgifter ingår även läkemedelshantering, ombudsuppdrag och social dokumentation i våra verksamhetssystem. Central del i ditt arbete är kontaktmannaskap där du för vissa hyresgäster har yttersta ansvar för genomförandeplaner, ekonomi och välbefinnande samt kontakt med anhöriga.

Din kompetens
Du som söker är utbildad undersköterska och har gärna tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift krävs då både kommunikation, dokumentation och inläsning är centrala delar i arbetet. Eftersom vi använder digitala verktyg vid dokumentation förväntas du även vara bekväm med att hantera detta. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du som söker förväntas vara trygg med att ta eget ansvar och trivas med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är ansvarsfull och har ett flexibelt förhållningssätt vilket gör att du snabbt kan ställa om vid förändringar i verksamheten. En förutsättning för att nå framgång som undersköterska är att du kan anpassa bemötande efter person och situation på ett professionellt och lyhört sätt. Du ser fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan och sätter laget framför jaget. Vidare drivs du av att utveckla både dig själv, andra och verksamheten i stort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och en god social gemenskap med medarbetare som känner stolthet över yrket. Hos oss kommer du också ha en viktig roll i olika utvecklingsarbeten och delta i att aktivt förbättra verksamheten. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort. Du kan läsa om alla våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser tillsvidaretjänst som undersköterska heltid, med tillträde 2023-12-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna relevanta intyg/betyg direkt i din ansökan för att underlätta rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
David Holm, enhetschef
Tfn: 036-10 81 43
E-post: david.holm@jonkoping.se

Jenny Sandahl, enhetschef
Tfn: 036-10 25 40
E-post: jenny.sandahl@jonkoping.se

Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska till Mogårdens äldreboende och Bottnaryds hemtjänst https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde till Gränna hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 29
Äldreomsorgen, hemtjänst

Gillar du att arbeta flexibelt och träffa nya människor? Vill du ha ett meningsfullt arbete där din insats gör skillnad? Läs vidare för att få veta mer om tjänsten som undersköterska/vårdbiträde i Gränna hemtjänst!

Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Gränna hemtjänst består idag av 32 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Lokalen är belägen på Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet, vi ansvarar även för patrullinsatser i området. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil. Vi söker nu nya kollegor som vill bli en del av vårt härliga gäng och utvecklas tillsammans med oss, är du den vi söker?

Det goda mötet - det är vad Jönköpings Kommun hemtjänst handlar om.

Vi erbjuder dig!
Som en del av Gränna hemtjänst kommer du ingå i en arbetsgrupp där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner, Detta får du när du jobbar hos oss (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter består av att utföra omvårdnads- och servicearbete i kundens hem. Du kommer att arbeta för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Vidare arbetar vi alltid utifrån medborgarens genomförandeplan och kontaktmannaskap, samt givna riktlinjer och rutiner. En central del i arbetet är även social dokumentation och kommunikation som ingår i dina arbetsuppgifter. Som medarbetare i hemtjänsten har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans - alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Din kompetens
I första hand söker vi dig som är utbildad undersköterska. Är du vårdbiträde med längre arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen kan det komma att ersätta utbildningskravet. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen. Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgare, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Social dokumentation är ett viktigt arbetsredskap som är digitaliserat, vi ser gärna att du har god datavana.

Tjänsten ställer krav på att du har B-körkort och/eller kan cykla.

Som person ser vi att du är empatisk och omtänksam, du ser alla människors lika värde. Du brinner för att ge god service. Vidare presenterar du lösningar som uppmärksammar uppkomna situationer till dina kollegor och andra professioner. Att ha ett professionellt bemötande ser du som en självklarhet. Du är trygg i att arbeta självständigt och känner dig bekväm med att prioritera och fatta beslut - i nära samarbete med kollegor. Viktigt att du arbetar bra med andra genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet!

Upplysningar
Rekryteringen avser tillsvidaretjänst där arbetstiden är förlagt till dag/kväll, vardag och varannan helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering, vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan bli aktuellt.

Förbered två referenser varav en nuvarande/senaste chef inför om du blir kallad på intervju.

Löpande urval och intervjuer kommer tillämpas, vilket innebär att tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Lovisa Aldensjö Lago, enhetschef
Tel: 036-10 38 22
Fackliga representanter: https://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten hos oss på Gränna hemtjänst! https://www.jonkoping.se/

Följ oss i sociala medier:
Facebook: Jobba i socialförvaltningen
Instagram: @jobbaisocialförvaltningen

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterskor & vårdbiträden för timvikariat till Skärstadals äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 29
Äldreomsorgen

Vill du ha ett meningsfullt och varierande extrajobb? Brinner du för människor och service? Till Skärstadals äldreboende söker vi nu timvikarier för arbete kvällar och helger! Är du vår nya kollega?

Skärstadals äldreboende ligger vackert beläget mitt i Skärstad, 10 km norr om Huskvarna, vid gamla riksvägen mot Gränna. Äldreboendet har totalt 48 lägenheter fördelat på fem enheter, varav en demensenhet och en enhet med två korttidsplatser, just nu även två växelvårsplatser.

Ditt nya arbete
Som timvikarie arbetar du med att ge personlig vård- och stöd samt social stimulans till våra hyresgäster med utgångspunkt från nationella värdegrunden. Du är exempelvis behjälplig vid måltider, personlig hygien samt vardagliga sysslor som städ och tvätt. I dina arbetsuppgifter ingår social dokumentation och läkemedelshantering.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt?

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller har annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Som person är du lyhörd för andra människors behov och har en positiv inställning till ditt arbete. Du håller dig lugn i stressade situationer, är anpassningsbar och ser möjligheter i förändringar. Gott samarbete kollegor emellan är viktigt för dig och du sätter laget framför jaget.

Då det förkommer mycket kontakt med medborgarna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet ställs krav på att du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och har hjärtat på rätt ställe.

Vi erbjuder dig
• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Upplysningar
Rekryteringen avser timvikariat med arbete förlagd till främst kvällar och helger.

Vi tillämpar löpande urval, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Elin Bagge, enhetschef
Tfn: 036-10 71 86
E-post: elin.bagge@jonkoping.se

Azra Delic, enhetschef
E-post: azra.delic@jonkoping.se

Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som timvikarie! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska till demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 29
Ädelstenens äldreboende

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarsfull och engagerad med ett glatt humör? Då är det dig vi söker till Ädelstenens äldreboende där vi nu söker nya medarbetar till vår demensenhet!

Ädelstenens äldreboende, med sina 27 lägenheter, ligger på Råslätt i Jönköping dit det finns goda bussförbindelser och flera busslinjer passerar med täta intervaller. Det finns också parkeringsmöjligheter nära äldreboendet. Ädelstenen har två olika verksamhetsområden, där enheterna Rubinen och Diamanten är demensboende och enhet Opalen är korttidsboende för dementa. På Ädelstenens äldreboende finns möjlighet till aktiviteter så som gymnastik, högläsning och sångstunder. Dessa äger rum i avdelningarnas dagrum. För underhållning och kyrkliga aktiviteter finns ett samlingsrum. Vårt fokus ligger på våra hyresgäster - att tillgodose deras behov och tillsammans skapa fina dagar!

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyresgästernas/medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår ifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Hos oss erbjuder vi arbete i en verksamhet bestående av ett härligt gäng med vårdtagarens bästa i fokus och där det finn stor möjlighet att delta i och utveckla vårt förbättringsarbete.

Din kompetens
Vi söker nu en utbildad undersköterska till en tillsvidaretjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och arbete på demensenhet.

Att du tar initiativ, samarbetar bra med andra och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet. Du ska också vara lyhörd och ha förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är också viktigt. Vi värdesätter också om du är trygg och stabil, har självinsikt och kan anpassa dig till olika situationer. Eftersom arbetet innebär kontakter med hyresgäster, anhöriga och kollegor med flera samt att det ingår dokumentation bör du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
Länk till förmånslistan på jonkoping.se: https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskomm (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helg. Från och med 1:a oktober arbetar alla varannan helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. (https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/)

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Fredrika Augustsson, enhetschef
Tel: 036-10 72 80
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska med samordnaransvar på Ädelstenens äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterskor till Ceciliagårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 2
Äldreomsorgen

Har du ett genuint intresse för andra människor och vill vara med och utveckla undersköterskerollen? Är du, liksom vi, en person som värdesätter gott samarbete kollegor emellan och sätter laget före jaget? Då har du ett jobb att söka på Ceciliagårdens äldreboende!

Fem km norr om Jönköpings kommun, med närhet till Vättern, ligger Ceciliagårdens äldreboende. På boendet finns 40 lägenheter och tillsammans är vi ca 40 anställda på boendet. Vi på Ceciliagården vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nu nya medarbetare till båda dag och nattjänster som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Tillsammans hoppas vi att kunna bygga ett av Jönköpings trevligaste äldreboende!

Ditt nya jobb
Som undersköterska är ditt uppdrag att agera professionell yrkesutövare och arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi eftersträvar även att på ett bättre sätt ta tillvara undersköterskans kompetens och ansvar när det gäller bygga upp ett förtroendefullt samarbete med sjuksköterska och rehabiliteringspersonal. Dina arbetsuppgifter består av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans till medborgaren. Du kommer även arbete med aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner, social dokumentation samt utföra städ och tvätt. För oss är det viktigt att våra medborgare ska ha medbestämmanderätt samt att de ska vara delaktiga.

Din kompetens

• Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete
• Du är intresserad och vill utveckla din undersköterskeroll, ansvar och kompetens
• Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet
• Du känner dig trygg med att använda dator vid social dokumentation

För att trivas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du som söker är självgående och stabil. Du arbetar strukturerat och har ett flexibelt förhållningssätt som gör att du kan anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du ser fördelarna med ett gott samarbete och teamarbete och värdesätter god gemenskap kollegor emellan. Empatisk förmåga är även viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse av att arbeta med människor och vill ta ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och meningsfullt arbete tillsammans i en arbetsgrupp som som präglas av gemenskap och viljan att jobba i team och utveckla vårt arbetssätt! Hos oss kommer du även delta i utveckling av modern äldreomsorg med närhet till en naturskön omgivning. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort. Du kan läsa om våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/jobbahososs/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Upplysningar
Rekrytering avser tillsvidaretjänst som undersköterska, heltid med arbetstid förlagd till dag och kväll såväl vardag som helg.

Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Kontakt
Kristina Göransson, enhetschef
Tel: 036-10 75 20
Email: kristina.goransson2@jonkoping.se

Saga Christiansson, enhetschef
Tel: 036-10 77 78
Email: saga.christiansson@jonkoping.se

Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska till Ceciliagårdens äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterskor till Trädgårdens äldreboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 29
Äldreomsorgen

Har du ett genuint intresse för andra människor och är engagerad i det du gör? Är du både en lagspelare och självständig i ditt arbete? Till Trädgårdens äldreboende söker vi nu en driven undersköterska för arbete på somatisk avdelning!

Trädgårdens äldreboende är beläget i centrala Huskvarna och består av 81 lägenheter fördelade på fyra särskilda boenden, två demensenheter och en korttidsenhet.

Ditt nya jobb
I ditt uppdrag ingår att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de boende. Stor vikt läggs vid hyresgästernas integritet och arbetet utgår från den enskildes önskan, behov och förmåga. Andra arbetsuppgifter innefattar vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter samt läkemedelshantering. I din roll ingår att aktivt arbeta med kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Som anställd på Trädgårdens äldreboende får du ett flexibelt och varierande arbete i en trygg och stabil arbetsgrupp med starkt fokus på arbetsglädje och respektfull miljö. Din personliga och professionella utveckling är en viktig del av det dagliga arbetet. Genom ett tillits-baserat ledarskap som bygger på förtroende och ansvar mellan medarbetare och chef arbetar vi tillsammans för att driva arbetsgruppen och utveckling av verksamheten framåt.

Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom exempelvis betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort och förmånscykel. Läs mer om våra förmåner här:
https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Din kompetens

• Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt är vårdbiträde och har flera års erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgäster, anhöriga, kollegor, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.
• Då all dokumentation sker digitalt värdesätts det att ha god datorvana

Du som söker ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor samt har en positiv inställning till ditt yrke. Du är ansvarstagande, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du självgående genom att driva processer vidare, har ett strukturerat arbetssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. För att trivas i rollen tror vi även att du är en flexibel, stabil och initiativtagande person.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar
Rekryteringen avser tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll, vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare eller på annan enhet kommer vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga ditt examensbevis som visar att du är utbildad undersköterska, samt betyg och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Mahdi Safari, enhetschef
Tel: 036-10 73 66
E-post: mahdi.safari@jonkoping.se

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska till Trädgårdens äldreboende! https://www.jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska demensenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 29
Skärstadals äldreboende, Äldreomsorgen

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du lika mycket en lagspelare som självgående i ditt arbete? Då är det dig vi söker till Solstickegatans äldreboende!

Skärstadals äldreboende ligger vackert beläget mitt i Skärstad, 10 km norr om Huskvarna, vid gamla riksvägen mot Gränna. Äldreboendet har totalt 48 lägenheter fördelat på fem enheter, varav en demensenhet och en enhet med permanent två korttidsplatser, just nu även två växelvårsplatser.

Ditt nya jobb
Som undersköterska arbetar du med att ge personlig vård- och stöd samt social stimulans till våra hyresgäster med utgångspunkt från nationella värdegrunden. Du är exempelvis behjälplig vid måltider, personlig hygien samt vardagliga sysslor som städ och tvätt. I dina arbetsuppgifter ingår även läkemedelshantering, ombudsuppdrag och social dokumentation i våra verksamhetssystem. Central del i ditt arbete är kontaktmannaskap där du för vissa hyresgäster har yttersta ansvar för genomförandeplaner, ekonomi och välbefinnande samt kontakt med anhöriga.

Din kompetens
Du som söker är utbildad undersköterska och har gärna tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Erfarenhet av demensvård är meriterande. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift krävs då både kommunikation, dokumentation och inläsning är centrala delar i arbetet. Eftersom vi använder digitala verktyg vid dokumentation förväntas du även vara bekväm med att hantera detta.

Som person känner dig trygg med att ta eget ansvar och kan både självständigt och tillsammans med kollegor planera och utföra ditt arbete. Du håller dig lugn i stressade situationer, är anpassningsbar och ser möjligheter i förändringar. Du ser fördelarna med ett gott samarbete kollegor emellan och sätter laget framför jaget. Vidare drivs du av att utveckla både dig själv, andra och verksamheten i stort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och en god social gemenskap med medarbetare som känner stolthet över yrket. Hos oss kommer du också ha en viktig roll i olika utvecklingsarbeten och delta i att aktivt förbättra verksamheten. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter på träningskort. Du kan läsa om alla våra förmåner här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kan vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna relevanta intyg/betyg direkt i din ansökan för att underlätta rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Elin Bagge, enhetschef
Tel: 036-10 71 86
Email: elin.bagge@jonkoping.se

Fackliga representanter: Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligasoc)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska demensenhet! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu