Vårdbiträde jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Vårdbiträde i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Är du undersköterska/vårdbiträde och önskar ett flexibelt arbete?

Vårdbiträde
Läs mer Maj 19
Vill du vara med och forma en modern arbetsplats med fokus på på trivsel och delaktighet? Vi växer och söker undersköterskor till vår hemtjänst.
Stormtrivs Livskvalitet är en del i en större koncern i Jönköping som erbjuder hemtjänst samt RUT-tjänster till kund.
Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.
Trygghet, flexibilitet och ett gott bemötande är viktiga ledord i vår verksamhet.
Som undersköterska/ vårdbiträde hos Stormtrivs hjälper du våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen.
Vi söker dig som anser dig vara flexibel, har lätt att samarbeta och vill arbeta på en plats där du kan göra skillnad och bygga relationer med andra. Vi vill även inbjuda till möjligheten att själv vara med och styra över ditt schema.
Arbetsuppgifterna i vår verksamhet omfattar omvårdnad och service hos våra kunder samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning, insulingivning och till stor del dokumentation.
Kvalifikationer
Utbildad undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete
Behärskar Svenska i tal och skrift
Har B – körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av hemtjänst.
Arbetsform: Tillsvidare
Arbetsomfattning: 80-100 % eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.
Löpande urval och intervjuer sker i rekryteringen.

Ansök nu

Ammi Omsorg söker sommar- och timvikarier till hemtjänst!

Vårdbiträde
Läs mer Maj 9
Välkommen till ett sommarjobb där vi ser människan och gör skillnad varje dag!
Ammi Omsorg söker duktiga och engagerade sommar- och timvikarier till vår hemtjänstverksamhet.
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du arbetar självständigt med stort ansvar. Samtidigt är du en del av vårt team och har daglig kontakt med våra kunder och närstående. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att utifrån biståndsbeslut, planera och utföra omvårdnadsarbete i kundernas hem såsom:
- Personlig omvårdnad (hjälp med personlig hygien, förflyttning, påklädning).
- Service (matlagning, inköp av dagligvaror, städning och tvätt).
- Ledsagning (följa med kunden till aktiviteter utanför hemmet).
I arbetet ingår även socialdokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Som sommarvikarie hos oss erbjuds du ett stimulerande, självständigt arbete med stort ansvar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med duktiga, målinriktade kollegor och engagerade, närvarande samordnare och chef.
KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett gott bemötande och vill ta ansvar. Du har också en förmåga att planera och organisera, samt är positiv, glad och hjälpsam.
B-körkort är ett krav.
Övrigt
Vi på Ammi Omsorg ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarier till Gränna hemtjänst!

Vårdbiträde
Läs mer Apr 29
Äldreomsorgen, hemtjänst

Vill du ha ett betydelsefullt och omväxlande extrajobb? Brinner du för service och har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta andra människor? Just nu söker Gränna hemtjänst efter timvikarier!

Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper som har en lokal belägen på Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet. Arbetsgruppen består idag av 25 medarbetare och vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil. Vi som jobbar på Gränna hemtjänst ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Vi ansvarar även för patrullinsatser i området. Arbetet är omväxlande och socialt där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Vi söker nu efter förstärkning av timvikarier i våran verksamhet, låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Ditt extrajobb
Som timvikarie på Gränna hemtjänst arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till våra kunder. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, matlagning, ledsagning och personlig hygien. Vi arbetar för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Grunden för hur arbetet organiseras och utförs inom vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Din roll som timvikarie är viktig då du är ett stöd för den enskilde i dennes vardag och ger både individanpassar vård och omsorg samt social stimulans - alltid med individen i fokus. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning men det är inget krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med medborgarna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet. Dokumentation är en central del av arbetet och är digitaliserad, vilket innebär att du bör ha en viss datavana.

Som person är du lyhörd för andra människors behov och är lugn i stressade situationer. I yrket förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på att du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig snabbt.

Tjänsten ställer krav på B-körkort.

Vi erbjuder dig!

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Övrigt
Rekryteringen avser timvikariat med arbetstid förlagd till dagar och kvällar, vardag som helg. Din arbetstid är enligt överenskommelse och utifrån verksamhetens behov samt dina önskemål.

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Upplysningar
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Enhetschef Lovisa Lago, 036-10 38 22


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen att söka tjänsten som timvikarie! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobba inom funktionshinderomsorgen eller äldreomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Jul 1
Funktionshinderomsorgen och äldreomsorgen

Att göra en skillnad i en annan människas liv. Att uppmuntra, stötta och hjälpa, att vara någons vän och förlängda arm. Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste och meningsfullaste jobb.

Ditt sommarjobb
Ett sommarjobb inom vård- och omsorg riktar sig till dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är ansvarstagande, sätter laget före jaget och har en positiv inställning till ditt arbete. Inom funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning, intellektuell, fysisk eller psykisk. Ditt arbete kan utföras på exempelvis ett gruppboende eller inom daglig verksamhet. Inom äldreomsorgen kan du exempelvis ha din arbetsplats på något av kommunens äldreboenden eller arbeta inom hemtjänst. Här ser du till att våra äldre medborgare får den omvårdnad och stöd de behöver.

Arbetsuppgifter
Som semestervikarie inom vård och omsorg får du ett omväxlande och socialt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge vård och omsorg till och vara ett stöd för medborgaren så att denne får en meningsfull vardag. Det handlar bland annat om att hjälpa till med omvårdnad, personlig hygien samt vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och social stimulans. I ditt arbete har du alltid individen i fokus och arbetsuppgifterna du utför syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem är du?

• Det är önskvärt att du som söker är undersköterska, har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning med pedagogisk alternativt social inriktning som ses som likvärdig, men det är inget krav. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande.
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet.
• För dig som önskar jobba inom hemtjänst krävs att du kan cykla eller har B-körkort och god körvana
• I majoriteten av våra verksamheter krävs att du har fyllt 18 år för att kunna jobba hos oss. Undantag gäller i enstaka fall.

Du har en positiv inställning till ditt arbete, är lyhörd och har ett genuint intresse för människor. Precis som oss ser du vikten av ett gott samarbete kollegor emellan och värdesätter teamarbete. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och är ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön
• Introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. Du hittar mer information om bonusen här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg.4.74fef9ab15548f0b8001fb8.html)

Bra att veta
Rekryteringen avser semestervikariat. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dag, kväll eller natt både vardag och helg. Våra semesterperioder är vecka 26–29 (period 1) och vecka 30–33 (period 2). Vi prioriterar sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

• Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/de geografiska områden du har valt i din ansökan.
• I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.
• Vi träffar kandidater löpande under hela annonseringstiden. Om du går vidare, kommer du inledningsvis bli kontaktad över telefon.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor via e-post:rekryteringsenheten@jonkoping.se (http://mailto:rekryteringsenheten@jonkoping.se/)
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Verksamhetsbeskrivning
Läs mer om funktionshinderomsorgen och äldreomsorgens verksamheter i våra verksamhetsbeskrivningar och bestäm vad som passar dig bäst: Verksamhetsbeskrivningar inom vård och omsorg - Jönköpings kommun (jonkoping.se) (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg/verksamhetsbeskrivningarinomvardochomsorg.4.4c1955991604eb6e2df792c.html)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobb inom hemtjänsten

Vårdbiträde
Läs mer Jun 21
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser och servicetjänster inom hemtjänsten. Vi är en non-profit verksamhet där eventuell vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping.
Vi söker vårdbiträde/undersköterska som kan arbeta hos oss under sommaren. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund. Eventuell möjlighet till fortsatt arbete som vikarie under hösten.

Ansök nu

Sommarjobba och få friskvårdsbidrag som bonus!

Vårdbiträde
Läs mer Mar 29
Sommarjobba och få friskvårdsbidrag till träning!
Vi söker nu dig som vill jobba hos oss under sommaren 2022!
I år satsar vi på att ge våra kunder den bästa omsorgen samtidigt som vi ska ha roligt tillsammans. För att du också ska må bra erbjuder vi dig ett friskvårdsbidrag om du arbetar hos oss i sommar som du kan använda på gym och friskvårdsanläggningar.
Följ länken för att komma till listan med godkända aktiviteter.
Friskvårdsaktiviteter – här är listan med godkända aktiviteter 2022 (kurser.se)
Vi söker dig:
med ett genuint intresse för människor
som vill kombinera sommarjobb med att ha roligt
Kanske vill du vara med och ordna tävlingar och aktiviteter
med ett positivt bemötande
körkort är meriterandeArbetet hos oss innebär att du ger omvårdnad, social omsorg och service utifrån varje kunds individuella behov och önskemål. Arbetet är självständigt och flexibelt.
I arbete ingår även löpande dokumentation. Vi arbetar dag, kväll och helg. Jobbar du på morgonen börjar du kl 07.30 och arbetar du kväll slutar ditt pass kl. 22.30.
För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil. Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska både i tal och skrift.
I ansökan vill vi att du skriver hur många veckor och vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2022. Vill du arbeta som timvikarie under våren vill vi att du också skriver det i ansökan. Märk din ansökan med "Sommaren 2022".
Stormtrivs Livskvalitet är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst med trygg och kunnig personal. Vår hemtjänst utförs i huvudsak av undersköterskor och vårdbiträden med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg.
Läs mer på https://stormtrivshemtjanst.se/
Vi tittar löpande på ansökningar så skicka din ansökan redan idag! Hoppas vi ses!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Jobba inom vård- och omsorg på Gränna äldreboende i sommar!

Vårdbiträde
Läs mer Jun 16
Äldreomsorgen

Vill du ha ett av Sveriges viktigaste och meningsfullaste jobb? Då tycker vi att du ska kolla in jobbet som vikarie på Gränna äldreboende i sommar! Är du eller känner du någon som är den vi söker?

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Boendet består av sex enheter fördelat i en korttidsenhet, två demensenheter och tre enheter för särskilda boenden, totalt 61 lägenheter. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Ditt sommarjobb
Ett sommarjobb inom vård- och omsorg riktar sig till dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är ansvarstagande, sätter laget före jaget och har en positiv inställning till ditt arbete. Som semestervikarie på Gränna äldreboende får du ett omväxlande och socialt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge vård och omsorg till och vara ett stöd för medborgaren så att denne får en meningsfull vardag. Det handlar bland annat om att hjälpa till med omvårdnad, personlig hygien samt vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och social stimulans. I ditt arbete har du alltid individen i fokus och arbetsuppgifterna du utför syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem är du?

• Det är önskvärt att du som söker är undersköterska eller har läst omvårdnadsutbildning/barn- och fritidsprogrammet och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav.
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet.
• För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bill då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Du har en positiv inställning till ditt arbete, är lyhörd och har ett genuint intresse för människor. Precis som oss ser du vikten av ett gott samarbete kollegor emellan och värdesätter teamarbete. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och är ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön
• Introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. För dig som jobbar på Gränna äldreboende tillkommer även en tilläggsbonus. Du kan läsa mer om bonusen här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg.4.74fef9ab15548f0b8001fb8.html)

Bra att veta
Rekryteringen avser semestervikariat. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dag, kväll eller natt både vardag och helg.
Vi träffar kandidater löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.

Före ett eventuellt erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, vi uppmanar därför att beställa ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Kontakt
Enhetschef Elin Bagge, tfn. 036-10 61 19 eller elin.bagge@jonkoping.se
Enhetschef Alexandra Valdo, tfn. 036-10 77 82 eller alexandra.valdo@jonkoping.se
Enhetschef Ulrika Lengqvist, tfn. 036-10 36 04 eller ulrika.lengqvist@jonkoping.se
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka sommarjobb på Gränna äldreboende! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobba inom funktionshinderomsorgen eller äldreomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Jan 31
Funktionshinderomsorgen och Äldresomsorgen

Att göra en skillnad i en annan människas liv. Att uppmuntra, stötta och hjälpa, att vara någons vän och förlängda arm. Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste och meningsfullaste jobb.

Ditt sommarjobb
Ett sommarjobb inom vård- och omsorg riktar sig till dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är ansvarstagande, sätter laget före jaget och har en positiv inställning till ditt arbete. Inom funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning, intellektuell, fysisk eller psykisk. Ditt arbete kan utföras på exempelvis ett gruppboende eller inom daglig verksamhet. Inom äldreomsorgen kan du exempelvis ha din arbetsplats på något av kommunens äldreboenden eller arbeta inom hemtjänst. Här ser du till att våra äldre medborgare får den omvårdnad och stöd de behöver.

Arbetsuppgifter
Som semestervikarie inom vård och omsorg får du ett omväxlande och socialt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge vård och omsorg till och vara ett stöd för medborgaren så att denne får en meningsfull vardag. Det handlar bland annat om att hjälpa till med omvårdnad, personlig hygien samt vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och social stimulans. I ditt arbete har du alltid individen i fokus och arbetsuppgifterna du utför syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem är du?

• Det är önskvärt att du som söker är undersköterska, har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning med pedagogisk alternativt social inriktning som ses som likvärdig, men det är inget krav. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande.
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet.
• För dig som önskar jobba inom hemtjänst krävs att du kan cykla eller har B-körkort och god körvana
• I majoriteten av våra verksamheter krävs att du har fyllt 18 år för att kunna jobba hos oss. Undantag gäller i enstaka fall.

Du har en positiv inställning till ditt arbete, är lyhörd och har ett genuint intresse för människor. Precis som oss ser du vikten av ett gott samarbete kollegor emellan och värdesätter teamarbete. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och är ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön
• Introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. Du hittar mer information om bonusen här. (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg.4.74fef9ab15548f0b8001fb8.html)

Bra att veta
Rekryteringen avser semestervikariat. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dag, kväll eller natt både vardag och helg. Våra semesterperioder är vecka 26–29 (period 1) och vecka 30–33 (period 2). Vi prioriterar sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

• Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/de geografiska områden du har valt i din ansökan.
• I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.
• Vi träffar kandidater löpande under hela annonseringstiden. Om du går vidare, kommer du inledningsvis bli kontaktad över telefon eller bli inbjuden till en gruppintervju.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor via e-post:rekryteringsenheten@jonkoping.se

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Verksamhetsbeskrivning
Läs mer om funktionshinderomsorgen och äldreomsorgens verksamheter i våra verksamhetsbeskrivningar och bestäm vad som passar dig bäst: Verksamhetsbeskrivningar inom vård och omsorg - Jönköpings kommun (jonkoping.se) (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg/verksamhetsbeskrivningarinomvardochomsorg.4.4c1955991604eb6e2df792c.html)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timvikarier till Huskvarna & Lekeryds hemtjänst!

Vårdbiträde
Läs mer Maj 20
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Vill du ha ett betydelsefullt och omväxlande extrajobb inom hemtjänsten? Brinner du för service och har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra människor? Nu söker vi timvikarier som vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra äldre i Huskvarna och Lekeryds hemtjänst!

Huskvarna hemtjänstgrupper utgår från en lokal i centrala delar av Huskvarna och Lekeryds hemtjänstgrupp utgår likaså från central lokal i Lekeryd. Vi tar oss därmed ut till kunder antingen via bil, cykel eller promenad. Vi ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem där arbetet är omväxlande och socialt. Dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Vi söker nu efter förstärkning av timvikarier i våra verksamheter, låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Ditt extrajobb
Som timvikarie i hemtjänsten arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till våra kunder. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, matlagning, ledsagning och personlig hygien. Vi arbetar för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Grunden för hur arbetet organiseras och utförs inom vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Din roll som timvikarie är viktig då du är ett stöd för den enskilde i dennes vardag och ger både individanpassar vård och omsorg samt social stimulans - alltid med individen i fokus. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning men det är inget krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med medborgarna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet. Dokumentation är en central del av arbetet och är digitaliserad, vilket innebär att du bör ha en viss datavana.

Som person är du lyhörd för andra människors behov och är lugn i stressade situationer. I yrket förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på att du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig snabbt.

Tjänsten ställer krav på B-körkort och förmågan att kunna cykla, i enskilda verksamheter funkar det att promenera.

Vi erbjuder dig!

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Övrigt
Rekryteringen avser timvikariat med arbetstid förlagd till dagar och kvällar, vardag som helg. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Är du intresserad av att jobba hos oss i sommar finns det även möjlighet för detta.

Ange i din ansökan vilket/vilka geografiska områden du är intresserad av att arbeta inom så ska vi försöka att matcha dina önskemål, vilket styrs utav verksamheternas nuvarande behov. Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Enhetschef: Matilda Lilja, 036-10 79 18


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen in med din ansökan! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timvikarier till hemtjänst i centrala och västra Jönköping!

Vårdbiträde
Läs mer Maj 20
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Vill du ha ett betydelsefullt och omväxlande extrajobb inom hemtjänsten? Brinner du för service och har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra människor? Nu söker vi timvikarier till Torpa, Dunkehalla och Bankeryds hemtjänst!

Västers hemtjänstgrupper utgår från centrala och västra delarna av Jönköping där vi tar oss ut till kunder antingen via bil, cykel eller promenad. Vi ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Arbetet är omväxlande och socialt där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Nu söker vi efter förstärkning av timvikarier i våra verksamheter, vill du vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra äldre? Ansök redan idag!


Ditt extrajobb
Som timvikarie i hemtjänsten arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till våra kunder. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, matlagning, ledsagning och personlig hygien. Vi arbetar för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Grunden för hur arbetet organiseras och utförs inom vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Din roll som timvikarie är viktig då du är ett stöd för den enskilde i dennes vardag och ger både individanpassar vård och omsorg samt social stimulans - alltid med individen i fokus. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning men det är inget krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med medborgarna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet. Dokumentation är en central del av arbetet och är digitaliserad, vilket innebär att du bör ha en viss datavana.

Som person är du lyhörd för andra människors behov och är lugn i stressade situationer. I yrket förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på att du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig snabbt.

B-körkort är önskvärt och kan du cykla är det meriterande.

Vi erbjuder dig!

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Övrigt
Rekryteringen avser timvikariat med arbetstid förlagd till dagar och kvällar, vardag som helg. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Är du intresserad av att jobba hos oss i sommar finns det även möjlighet för detta.

Ange i din ansökan vilket/vilka geografiska områden du är intresserad av att arbeta inom så ska vi försöka att matcha dina önskemål, vilket styrs utav verksamheternas nuvarande behov. Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Enhetschef: Karin Malmström, 036-10 77 51


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen in med din ansökan! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobba på Lindgårdens Hemtjänst

Vårdbiträde
Läs mer Maj 2
Lindgårdens Hemtjänst söker sommarpersonal. Lindgården är en stiftelse som består av de flesta kyrkorna i Jönköping.
Vi söker dig som gillar människor och som vill ge service och omvårdnad till äldre människor. Vi uppskattar om du är ansvarsfull och flexibel. Du kan vara en ungdom som är fyllda 18 år eller en pensionär som vill arbeta lite extra eller någon mitt i livet. Du arbetar dagtid, kvällstid och helger. Det är viktigt att du kan prata samt skriva på svenska. Kollektivavtal finns. Vi önskar att du i din CV skriver med någon referens.

Ansök nu

Personal till hemtjänsten

Vårdbiträde
Läs mer Apr 20
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
Socialkontakt

SER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
Ledsagning

I ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicin överlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Kan arbeta dag, kväll och helg
Har B - körkort

Det är meriterande om du är flerspråkig.
För dig som visar framfötterna och vill fortsätta inom hemtjänst finns goda möjligheter till anställning.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Timanställda

Vårdbiträde
Läs mer Mar 25
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
Socialkontakt

SER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
Ledsagning

I ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicinöverlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Kan arbeta dag, kväll och helg
Har B - körkort

Det är meriterande om du är flerspråkig.
För dig som visar framfötterna och vill fortsätta inom hemtjänst finns goda möjligheter till anställning.

Ansök nu

SOMMARJOBBCHANSEN JÖNKÖPINGS KOMMUN

Vårdbiträde
Läs mer Mar 3
Välkommen till Sommarjobbchasnsen för semestervikariat hos Jönköpings kommun.

Det kommer finnas personal på plats Socialförvaltningen. Det kommer vara representanter från olika områden inom Socialförvaltningen (Funktionshinderomsorgen, Äldreomsorgen samt kostverksamheten, som är en del av äldreomsorgen).

När: Tisdagen den 8 mars kl. 10.00 - 12.00
Plats: Arbetsförmedlingen Jönköping, lokal Graniten 1 trappa ned (kommer finnas skyltat)


Att göra en skillnad i en annan människas liv. Att uppmuntra, stötta och hjälpa, att vara någons vän och förlängda arm. Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste och meningsfullaste jobb.


Ditt sommarjobb
Ett sommarjobb inom vård- och omsorg riktar sig till dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är ansvarstagande, sätter laget före jaget och har en positiv inställning till ditt arbete. Inom funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning, intellektuell, fysisk eller psykisk. Ditt arbete kan utföras på exempelvis ett gruppboende eller inom daglig verksamhet. Inom äldreomsorgen kan du exempelvis ha din arbetsplats på något av kommunens äldreboenden eller arbeta inom hemtjänst. Här ser du till att våra äldre medborgare får den omvårdnad och stöd de behöver.

Arbetsuppgifter
Som semestervikarie inom vård och omsorg får du ett omväxlande och socialt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge vård och omsorg till och vara ett stöd för medborgaren så att denne får en meningsfull vardag. Det handlar bland annat om att hjälpa till med omvårdnad, personlig hygien samt vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och social stimulans. I ditt arbete har du alltid individen i fokus och arbetsuppgifterna du utför syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem är du?
Det är önskvärt att du som söker är undersköterska, har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning med pedagogisk alternativt social inriktning som ses som likvärdig, men det är inget krav. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet.

För dig som önskar jobba inom hemtjänst krävs att du kan cykla eller har B-körkort och god körvana
I majoriteten av våra verksamheter krävs att du har fyllt 18 år för att kunna jobba hos oss. Undantag gäller i enstaka fall. B-körkort krävs bara för jobb inom patrull och även ibland inom hemtjänst. I övriga fall har vi inget krav på B-körkort"

Du har en positiv inställning till ditt arbete, är lyhörd och har ett genuint intresse för människor. Precis som oss ser du vikten av ett gott samarbete kollegor emellan och värdesätter teamarbete. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ och är ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?
Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön
Introduktion i arbetet
Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. Du hittar mer information om bonusen här.

Bra att veta
Rekryteringen avser semestervikariat. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dag, kväll eller natt både vardag och helg. Våra semesterperioder är vecka 26-29 (period 1) och vecka 30-33 (period 2). Vi prioriterar sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.
Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/de geografiska områden du har valt i din ansökan.
I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga examensbevis/studieintyg och tjänstgöringsintyg i din ansökan.
Vi träffar kandidater löpande under hela annonseringstiden. Om du går vidare, kommer du inledningsvis bli kontaktad över telefon eller bli inbjuden till en gruppintervju.

Ansök nu

Timvikarier till Gränna hemtjänst

Vårdbiträde
Läs mer Feb 11
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Vill du ha ett betydelsefullt och omväxlande extrajobb? Brinner du för service och har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta andra människor? Just nu söker Gränna hemtjänst timvikarier!

Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper. Lokalen är belägen på Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet. Arbetsgruppen består idag av 25 medarbetare och vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil. Vi som jobbar på Gränna hemtjänst ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Vi ansvarar även för patrullinsatser i området. Arbetet är omväxlande och socialt där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor. Vi söker nu förstärkning av timvikarier i våran verksamhet, är du den vi söker?


Ditt extrajobb
Som timvikarie på Gränna hemtjänst arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till våra kunder. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, matlagning, ledsagning och personlig hygien. Vi arbetar för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Grunden för hur arbetet organiseras och utförs inom vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Din roll som timvikarie är viktig då du är ett stöd för den enskilde i dennes vardag och ger både individanpassar vård och omsorg samt social stimulans - alltid med individen i fokus. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning men det är inget krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med medborgarna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet. Dokumentation är en central del av arbetet och är digitaliserad, vilket innebär att du bör ha en viss datavana.

Som person är du lyhörd för andra människors behov och är lugn i stressade situationer. I yrket förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på att du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig snabbt.

Tjänsten ställer krav på B-körkort.

Vi erbjuder dig

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett (https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf). Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.


Övrigt
Rekryteringen avser timvikariat med arbetstid förlagd till dagar och kvällar, vardag som helg. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Upplysningar
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Enhetschef: Lovisa Lago, 036-10 38 22


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen att söka tjänsten som timvikarie! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

SPANSKTALANDE vårdpersonal!

Vårdbiträde
Läs mer Dec 16
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.


Spansktalande vårdpersonal till hemtjänst
Vi söker just nu en kvinnlig vårdpersonal som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Tjänsten är en behovsanställning (timanställning) och schemat är förlagd efter kundens behov.
Uppdraget hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa vår kund utifrån biståndsbedömda insatser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Talar spanska
Behärskar svenska i tal och skrift

Intervjuer sker löpande.


Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

SYRIANSK/TURKISKTALANDE vårdpersonal!

Vårdbiträde
Läs mer Dec 16
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.


Vårdpersonal till hemtjänst
Vi söker just nu kvinnliga vårdpersonal som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Tjänsterna är behovsanställningar (timanställningar) och schemat är förlagd efter kundens behov.
Uppdraget hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa vår kund utifrån biståndsbedömda insatser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Talar syrianska eller turkiska
Behärskar svenska i tal och skrift

Intervjuer sker löpande.


Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timvikarier till hemtjänsten

Vårdbiträde
Läs mer Dec 21
Äldreomsorgen, hemtjänsten

Vill du ha ett betydelsefullt och omväxlande extrajobb inom hemtjänsten? Då är det dig vi söker!


Ditt extrajobb
Som timvikarie inom hemtjänsten arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till våra kunder. Grunden för hur arbetet organiseras och utförs inom vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Din roll som timvikarie är viktigt då du är ett stöd för den enskilde i dennes vardag. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, matlagning, ledsagning och personlig hygien. Arbetet är omväxlande och socialt där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med medborgarna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet.

Som person är du lyhörd för andra människors behov och är lugn i stressade situationer. I yrket förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på att du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig snabbt.

Inom hemtjänsten promenerar, cyklar eller åker vi bil till våra kunder, vilket ställer krav på B-körkort.

Vi erbjuder dig

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett (https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf). Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.


Övrigt
Rekryteringen avser timvikariat med arbetstid förlagd till dagar och kvällar, vardag som helg. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Du anger i din ansökan vad för geografiskt område du är intresserad av att arbeta inom så ska vi försöka att matcha dina önskemål, vilket styrs utav verksamheternas nuvarande behov.

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas i rekryteringen, vilket innebär att annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Rekryteringsenheten: rekryteringsenheten@jonkoping.se


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen in med din ansökan! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timvikarier till natt, Gränna äldreboende

Vårdbiträde
Läs mer Dec 9
Äldreomsorgen

Vill du ha ett meningsfullt extrajobb? Brinner du för människor och service? Då har du ett jobb att söka som timvikarie natt, till Gränna äldreboende!

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Här finns en korttidsenhet, två demensenheter samt tre särskilda boenden. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.


Ditt extrajobb
Som timvikarie på Gränna äldreboende arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de hyresgästerna. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande förhållningssätt är grunden för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra personlig omvårdnad, städ och tvätt samt personlig hygien.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

• Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning.
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor.
• Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med hyresgästerna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet.
• Som person är du lyhörd för andra människors behov och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Det är stundtals ett högt tempo och därför bör du ha lätt för att samarbeta och vara ansvarstagande. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ.
• För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till B- körkort då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Vi erbjuder dig

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Övrigt
Rekryteringen avser timvikariat med arbetstid förlagd till natt. Vi söker även timvikarier till dag. Ange i din ansökan om du är intresserad av dag eller natt.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontakt
Vi frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Elin Bagge, enhetschef, tel. 036-10 61 19, elin.bagge@jonkoping.se

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen att söka tjänsten som timvikarie! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

HELTIDSTJÄNSTER

Vårdbiträde
Läs mer Dec 1
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Undersköterska/Vårdbiträde
Uppdraget hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser.
Vi söker dig som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
SocialkontaktSER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
LedsagningI ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicinöverlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Har B - körkortDet är meriterande om du är flerspråkig.
Utgångspunkten för alla insatser är alltid individens individuella behov och önskemål!
Omfattning: 50-100 %. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning.
Intervjuer sker löpande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Jönköpings kommun söker timvikarie inom vård och omsorg

Vårdbiträde
Läs mer Aug 16
Äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen

Vill du ha ett meningsfullt och varierande extrajobb? Brinner du för människor och service? Då har du ett jobb att söka som timvikarie inom vård- och omsorg!

Ditt extrajobb
Som timvikarie inom vård och omsorg kan du arbeta inom äldreomsorgen. Ditt arbete utförs då på ett äldreboende, på daglig verksamhet, inom patrullen eller i den enskildes hem i form av hemtjänst. Du kan också arbeta inom funktionshinderomsorgen med personer som har någon typ av funktionsnedsättning, intellektuell, fysisk eller psykisk. Ditt arbete utförs exempelvis på ett boende med olika inriktningar som korttidsboende, serviceboende eller gruppboende. Du kan även arbeta som personlig assistent i den enskildes hem, på daglig verksamhet eller inom socialpsykiatrin och dess olika boendeformer.

Som timvikarie inom vård och omsorg har du en betydelsefull roll där du är ett stöd för den enskilde i dennes vardag. Dina arbetsuppgifter är att utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och personlig hygien. Arbetet är omväxlande och socialt där dina arbetsuppgifter syftar till att främja medborgarnas personliga förmågor.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller har annan likvärdig utbildning. Du har gärna tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Som person är du lyhörd för andra människors behov och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ.

Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med medborgarna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år och det är meriterande om du har Körkort B och god cykelvana!

Vi erbjuder dig
• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett (https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf). Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Vi bedriver verksamhet dygnet runt så arbetstiderna kan vara dag, kväll och natt både vardag och helg. Ange vad du är intresserad utav i din ansökan.
Socialtjänsten i Jönköpings kommun består av flera olika verksamheter. För att hitta vad som passar just dig, läs mer i våra verksamhetsbeskrivningar: Verksamhetsbeskrivningar inom vård och omsorg - Jönköpings kommun (jonkoping.se) (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun/sommarjobbijonkopingskommun/sommarjobbainomvardochomsorg/verksamhetsbeskrivningarinomvardochomsorg.4.4c1955991604eb6e2df792c.html)


Upplysningar
Rekryteringsenheten e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se.


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen in med din ansökan! https://www.jonkoping.se/


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

HELTIDSTJÄNSTER

Vårdbiträde
Läs mer Sep 30
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Undersköterska/Vårdbiträde
Uppdraget hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser.
Vi söker dig som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
SocialkontaktSER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
LedsagningI ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicinöverlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Har B - körkortDet är meriterande om du är flerspråkig.
Utgångspunkten för alla insatser är alltid individens individuella behov och önskemål!
Omfattning: 100 %. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning.
Intervjuer sker löpande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timvikarier till Livsro Hemtjänst

Vårdbiträde
Läs mer Sep 22
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Vårdbiträde
Uppdraget som vårdbiträde hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser.
Vi söker dig som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
SocialkontaktSER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
LedsagningI ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicinöverlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Kan arbeta dag, kväll och helg
Har B - körkortDet är meriterande om du är flerspråkig.
Utgångspunkten för alla insatser är alltid individens individuella behov och önskemål!
Det finns goda möjligheter till anställning.
Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Vårdbiträde - vikariat

Vårdbiträde
Läs mer Sep 22
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Vårdbiträde
Uppdraget som vårdbiträde hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser.
Vi söker dig som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
SocialkontaktSER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
LedsagningI ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicinöverlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Har B - körkortDet är meriterande om du är flerspråkig.
Utgångspunkten för alla insatser är alltid individens individuella behov och önskemål!
Omfattning: 100 %. Vikariat 1-2 månader, med goda möjligheter till fortsatt anställning.
Intervjuer sker löpande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timvikarie natt till Gränna äldreboende

Vårdbiträde
Läs mer Aug 27
Gränna äldreboende, Äldreomsorg

Vill du ha ett meningsfullt extrajobb? Brinner du för människor och service? Då har du ett jobb att söka som timvikarie, natt till Gränna äldreboende!

Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Här finns en korttidsenhet, två demensenheter samt tre särskilda boenden. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.


Ditt extrajobb
Som timvikarie på Gränna äldreboende arbetar du med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg till de hyresgästerna. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande förhållningssätt är grunden för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra personlig omvårdnad, städ och tvätt samt personlig hygien.

Din kompetens
Har du betydande arbetslivserfarenhet? Har du nyligen börjat studera och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du testa någonting helt nytt? Avgörande för att du ska trivas i din roll är att du har ett brinnande intresse för människor och service!

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrket och arbete med människor. Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förkommer mycket kontakt med hyresgästerna, dokumentation och inläsning på material som berör arbetet. För dig som inte bor i Gränna eller närområdet är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till B då bussförbindelserna är sämre under kvällar och helger.

Som person är du lyhörd för andra människors behov och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Det är stundtals ett högt tempo och därför bör du ha lätt för att samarbeta och vara ansvarstagande. I yrket förekommer ensamarbete vilket ställer krav på att du tar egna initiativ.

Vi erbjuder dig

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt

För dig som visar framfötterna finns goda karriärmöjligheter.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett (https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf). Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.


Övrigt
Rekryteringen avser timvikariat med arbetstid förlagd till natt.

Upplysningar
Elin Bagge, enhetschef, tel. 036-10 61 19


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - välkommen in med din ansökan! https://www.jonkoping.se/Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Personal till hemtjänsten

Vårdbiträde
Läs mer Aug 12
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Vårdbiträde
Uppdraget som vårdbiträde hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser.
Vi söker dig som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
SocialkontaktSER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
LedsagningI ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicinöverlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Kan arbeta dag, kväll och helg
Har B - körkortDet är meriterande om du är flerspråkig.
Utgångspunkten för alla insatser är alltid individens individuella behov och önskemål!
Det finns goda möjligheter till anställning. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.
Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Sommarjobb inom vård- och omsorg

Vårdbiträde
Läs mer Feb 1
Socialförvaltningen, funktionshinderomsorg och äldreomsorg

Har du ett genuint intresse för att arbeta med människor? Är du ansvarstagande och en lagspelare – med en positiv inställning till ditt arbete? Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Du ger bästa service till våra medborgare.

Ditt sommarjobb
Äldreomsorg: Inom äldreomsorgen finns många olika verksamheter och din arbetsplats är på något av kommunens äldreboenden, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst. Här ser du till att våra äldre medborgare får den omvårdnad och stöd de behöver, alltid med individen i fokus. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du hjälper våra äldre med omvårdnad, personlig hygien och vardagliga sysslor för att ge våra medborgare får en meningsfull vardag. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Funktionshinderomsorg: Inom funktionshinderomsorgen finns många olika verksamheter och din arbetsplats är på något av kommunens grupp-eller korttidsboende, service boende, daglig verksamhet eller i medborgarens eget hem. Ditt arbete inom funktionshinderomsorgen består av att ge ett individuellt anpassat stöd i det dagliga livet. Du tillgodoser medborgarens fysiska, psykiska och sociala behov, från personlig hygien till matlagning och fritidsaktiviteter. Medborgaren ska få det stöd som behövs för att kunna leva ett så bra och självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Inom våra verksamheter arbetar vi både med barn och vuxna.

Din kompetens
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav. Du är en lagspelare som gärna arbetar i team men vi ser även att du har förmågan att arbeta självständigt. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet. I vissa tjänster tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Det innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Du som arbetar 8-10 veckor under sommaren får en bonus från 4000 kr utöver ordinarie lön.

Bra att veta
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dagtid, kväll eller natt både vardag och helg. Våra semesterperioder är v. 25-28 (period 1) och v. 29-32 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/de geografiska områden du har valt i din ansökan.

Rekrytering och urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Vill du veta mer?
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tfn: 036-10 75 75 eller e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Personal sökes till Livsro Hemtjänst

Vårdbiträde
Läs mer Jun 15
Om oss
Livsro Hemtjänst är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst.
Vår hemtjänst utförs i huvudsak av personal med stort intresse, erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Livsro har en mångkulturell arbetsgemenskap, vilket vi ser som en konkurrensfördel. Vi tror på att mångkulturalitet bidrar positivt till företagets service och ökar kundnöjdheten då vi även kan erbjuda hemtjänst på kundens modersmål.
Vi på Livsro arbetar och strävar efter att ge den bästa möjliga bemötande och trygghet till våra kunder.
Vårdbiträde
Uppdraget som vårdbiträde hos oss på Livsro innebär att du kommer att hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser.
Vi söker dig som vill arbeta inom hemtjänst och göra skillnad. Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad och social omsorg (PVO) samt serviceinsatser (SER) som bland annat:
PVO insatser:
På och avklädning
Dusch
SocialkontaktSER insatser:
Inköp
Städ och tvätt
LedsagningI ditt uppdrag ingår även dokumentation och att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter så som medicinöverlämning och insulingivning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Kan arbeta dag, kväll och helg
Har B - körkortDet är meriterande om du är flerspråkig.
Utgångspunkten för alla insatser är alltid individens individuella behov och önskemål!
Det finns goda möjligheter till anställning. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning på all personal.
Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde, sommar/extrapersonal

Vårdbiträde
Läs mer Maj 26
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping.
Vår vision är att ge trygghet i vardagen och bemöta våra vårdtagare med respekt och lyhördhet. Vi vill se till hela människan, både ande, själ och kropp.
Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta med oss i sommar. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé som bla. innebär att utföra hemtjänst på kristen värdegrund. Vi växer och behöver nu utöka med flera medarbetare. Vi söker personal till sommaren samt extra vid behov. Det underlättar om du har körkort och tillgång till bil. Det finns flera bilar och cyklar inom verksamheten.

Ansök nu

Hemtjänst. Vi söker personal för omgående anställning och till sommaren

Vårdbiträde
Läs mer Maj 18
Att arbeta som undersköterska/vårdbiträde hos oss i Ammi omsorg innebär att du är med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Ammi omsorg är ett mångkulturellt företag och vi ser helst att du utöver bra svenska också behärskar arabiska. Kan du även assyriska så är det en merit. B-körkort är ett krav.
Vi har nu behov av timvikarier för både omgående anställning och för sommaranställning.
Kvälls och helgtjänstgöring ingår då vi utför tjänster mellan kl. 07.00 till 22.30 alla dagar i veckan.
Urval sker löpande. Tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatum.
Referenter och utdrag ur belastningsregister kommer att efterfrågas, så det är bra om du redan när du söker har detta förberett.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde, sommar/extrapersonal

Vårdbiträde
Läs mer Jan 22
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping. Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta med oss i sommar. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund. Vi växer och behöver nu utöka med flera medarbetare. Vi söker personal till sommaren samt extra vid behov. Det underlättar om du har körkort och tillgång till bil. Det finns flera bilar och cyklar inom verksamheten.

Ansök nu

Extra personal till socialtjänsten

Vårdbiträde
Läs mer Jul 30
Socialtjänsten

I den rådande situation som är vad gäller Coronaviruset så behöver vi nu dig och din kompetens! Vi söker dig som behöver ett arbete relativt omgående och då främst inom vård och omsorg.

Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom Funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning. Du kan exempelvis arbeta på ett korttidsboende, serviceboende, gruppboende, på en daglig verksamhet, inom socialpsykriatrins olika boenden eller som personlig assistent i medborgarens hem.

Som timvikarie inom Äldreomsorgen arbetar du med en äldre målgrupp. Du kan exempelvis arbeta på något av kommunens äldreboenden, inom hemtjänsten eller i patrullen.

Gemensamt för allt arbete är att du fungerar som ett stöd för den enskilde i dennes vardag där syftet är att främja medborgarens individuella förmågor. Arbetsuppgifter som förekommer är exempelvis promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Arbetet som timvikarie är omväxlande och socialt där mycket av arbetet sker i grupp.

Vem söker vi?
Vi söker dig som...

• gärna (dock inte ett krav) är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• gärna har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller arbete med människor.
• som är lyhörd för andras behov, har lätt för att samarbeta med andra, har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor.
• trivs med ensamarbete och gärna tar egna initiativ.
• behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer daglig kontakt med medborgare, kollegor, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.
• fyllt 18 år
• har B-körkort eller god cykelvana!

Vad erbjuder vi?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet.
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete.
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett (https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf). Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Vill du kombinera dina studier med extrarbete? Har du ingen tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrke, men kanske annan relevant erfarenhet? Är du personligt lämpad för ett omvårdnarsyrke? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobba inom vård- och omsorg, Funktionshinderomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Jan 28
Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen

Trivs du i mötet med människor? Är du ansvarstagande och en lagspelare – med en positiv inställning och initiativförmåga? Då har du ett sommarjobb att söka.

Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Du ger omvårdnad, service och social stimulans till medborgare med olika typer av funktionsnedsättningar (fysiska, psykiska eller intellektuella). Inom funktionshinderomsorgen finns många olika verksamheter och din arbetsplats är på något av kommunens grupp-eller korttidsboende, service boende, daglig verksamhet eller i medborgarens eget hem.

Ditt sommarjobb
Ditt arbete inom funktionshinderomsorgen består av att ge ett individuellt anpassat stöd i det dagliga livet. Du tillgodoser medborgarens fysiska, psykiska och sociala behov, från personlig hygien till matlagning och fritidsaktiviteter. Medborgaren ska få det stöd som behövs för att kunna leva ett så bra och självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Inom våra verksamheter arbetar vi både med barn och vuxna.

Din kompetens
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav. Du är en lagspelare som gärna arbetar i team men vi ser även att du har förmågan att arbeta självständigt.

Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet. Vissa tjänster kräver B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Bonus till semestervikarier
Du som arbetar 8-10 veckor under sommaren får en bonus från 4000 kr utöver ordinarie lön.

Bra att veta
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dagtid, kväll eller natt både vardag och helg. Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/de geografiska områden du har valt i din ansökan.

Rekrytering och urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Vill du veta mer?
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tfn: 036-10 75 75 eller e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobba inom vård- och omsorg, Äldreomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Feb 26
Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen

Har du ett genuint intresse för att arbeta med människor? Är du ansvarstagande och en lagspelare – med en positiv inställning till ditt arbete? Då har du ett sommarjobb att söka.

Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Du ger bästa service till våra äldre medborgare. Inom äldreomsorgen finns många olika verksamheter och din arbetsplats är på något av kommunens äldreboenden, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst.

Ditt sommarjobb
Du ser till att våra äldre medborgare får den omvårdnad och stöd de behöver, alltid med individen i fokus. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du hjälper våra äldre med omvårdnad, personlig hygien och vardagliga sysslor för att ge våra medborgare får en meningsfull vardag. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Din kompetens
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men det är inget krav. Du är en lagspelare som gärna arbetar i team men vi ser även att du har förmågan att arbeta självständigt.

Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet. Inom hemtjänsten tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Det innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Bonus till semestervikarier
Du som arbetar 8-10 veckor under sommaren får en bonus från 4000 kr utöver ordinarie lön.

Bra att veta
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse på dagtid, kväll eller natt både vardag och helg. Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/de geografiska områden du har valt i din ansökan.

Rekrytering och urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Vill du veta mer?
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tfn: 036-10 75 75 eller e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Peer support – bidra med din erfarenhet av psykisk ohälsa

Vårdbiträde
Läs mer Mar 31
Psykiatriska klinikerna och kommunerna i Jönköpings län

Under 2019 utbildades och anställdes de första peer supportrarna inom psykiatriska verksamheter i Jönköpings län. Nu är det dags igen för framtida rekrytering! Vill du vara med i detta spännande projekt? Att arbeta som peer support kräver en unik kompetens som förutsätter personlig erfarenhet av psykisk ohälsa. En peer support har en kompletterande roll till etablerade kunskaper och professioner inom vård och omsorg.

Vi söker dig med erfarenhet av psykisk ohälsa/samsjuklighet och återhämtning

• Du har förmågan att reflektera och dela med dig av dina egna erfarenheter till andra
• Du är bra på att lyssna och reflektera över andra personers erfarenheter
• Du har erfarenheter av psykiatrisk vård eller annan behandling, exempelvis behandlingshem, psykiatrisk öppen-/heldygnsvård, stödboende/boendestöd, sysselsättningsverksamheter eller psykiatrisk rehabilitering
• Du har genomgången gymnasieutbildning och talar svenska språket, motsvarande C1-nivå

Vi erbjuder dig
Under hösten 2020 kommer du få gå en fem veckors utbildning till peer support. Efter godkänd utbildning finns det möjlighet att söka tjänster på minst 50 %. Antalet tjänster som kommer finnas styrs av Regionens och kommunernas behov av anställningar. Som anställd har du tillgång till de förmåner arbetsplatsen erbjuder.

Det här får du arbeta med
Din uppgift är att fungera som stöd till brukare/patienter, baserat på kunskaper och strategier utifrån din egen erfarenhet av återhämtning. Arbetsuppgifterna kan varieras och kommer att anpassas efter verksamheten och din kompetens. Arbetet utgår från att erbjuda kamratstödjande samtal, att inge hopp, individuellt eller i grupp. Samtalen görs utifrån brukaren/patientens intressen i olika aktiviteter som finns i verksamheten. Samtalet kan innebära att motivera till att återuppta eller utveckla sociala kontakter, fritidsaktiviteter, intressen eller att återgå till sysselsättning eller arbete.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet som peer support innebär att du träffar och samtalar med människor i svåra situationer. Vi utgår från att du har god förmåga att lyssna, anpassa dig till situationen och tala engagerat. Du är lugn och kan skilja på det personliga och professionella och har lätt för att skapa och knyta kontakter. Du visar andra respekt och har förmåga att skapa delaktighet. Du kommer bli en del av arbetsgruppen men behöver trivas med att själv ta ansvar för dina uppgifter och gärna utveckla dem.

Detta värderar vi högt
Det är din erfarenhet och kunskap om återhämtning som vi behöver. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur dina styrkor kommer till sin rätt i arbetet som peer support. Vi välkomnar mångfald ur alla perspektiv. Att du känner till vilket stöd som finns inom Region, kommuner och i civilsamhället tillsammans med patientens rättigheter såsom SIP och vårdplan tycker vi är en styrka.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 19 april men då intervjuer kan komma att ske löpande är du välkommen med din ansökan redan idag! Du är välkommen med dina frågor till Sara Thil 076 783 78 18 sara.thil@rjl.se och Annika Sköld Landberg 0727 31 72 66 annika.skold.landberg@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Jönköpings kommun söker timvikarie inom vård och omsorg

Vårdbiträde
Läs mer Nov 1
Äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett meningsfullt och varierande extrajobb inom vård och omsorg!


Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom Funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning. Du kan exempelvis arbeta på ett korttidsboende, serviceboende, gruppboende, på en daglig verksamhet, inom socialpsykriatrins olika boenden eller som personlig assistent i medborgarens hem.

Som timvikarie inom Äldreomsorgen arbetar du med en äldre målgrupp på något av kommunens äldreboende, inom daglig verksamhet eller hemtjänst.

Gemensamt för allt arbete är att du fungerar som ett stöd för den enskilde i dennes vardag där syftet är att främja medborgarens individuella förmågor. Arbetsuppgifter som förekommer är exempelvis promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Arbetet som timvikarie är omväxlande och socialt där mycket av arbetet sker i grupp.

Vem söker vi?
Vi söker dig som...


• gärna är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• gärna har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller arbete med människor.
• som är lyhörd för andras behov, har lätt för att samarbeta med andra, har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor.
• trivs med ensamarbete och gärna tar egna initiativ.
• behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer daglig kontakt med medborgare, kollegor, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.
• fyllt 18 år
• har B-körkort eller god cykelvana!

Vad erbjuder vi?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet.
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete.
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett (https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf). Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Vill du kombinera dina studier med extrarbete? Har du ingen tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrke, men kanske annan relevant erfarenhet? Är du personligt lämpad för ett omvårdnarsyrke? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se.
Instagram: @rekryteringsenhetensocjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde, fast/extrapersonal

Vårdbiträde
Läs mer Sep 16
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping. Vi söker vårdbiträden/undersköterskor som kan arbeta upp till 75 %. Vi söker även extrapersonal. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av viktigt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund. Vi växer och behöver nu utöka med flera medarbetare. Vi söker vårdbiträden/undersköterskor som kan arbeta upp till 75 %. Vi söker även personal, extra vid behov.

Ansök nu

Jönköpings kommun söker timvikarie inom vård och omsorg

Vårdbiträde
Läs mer Aug 27
Äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett meningsfullt och varierande extrajobb inom vård och omsorg!

Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom Funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning. Du kan exempelvis arbeta på ett korttidsboende, serviceboende, gruppboende, på en daglig verksamhet, inom socialpsykriatrins olika boenden eller som personlig assistent i medborgarens hem.

Som timvikarie inom Äldreomsorgen arbetar du med en äldre målgrupp på något av kommunens äldreboende, inom daglig verksamhet eller hemtjänst.

Gemensamt för allt arbete är att du fungerar som ett stöd för den enskilde i dennes vardag där syftet är att främja medborgarens individuella förmågor. Arbetsuppgifter som förekommer är exempelvis promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Arbetet som timvikarie är omväxlande och socialt där mycket av arbetet sker i grupp.

Vem söker vi?
Vi söker dig som...

• gärna är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• gärna har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller arbete med människor.
• som är lyhörd för andras behov, har lätt för att samarbeta med andra, har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor.
• trivs med ensamarbete och gärna tar egna initiativ.
• behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer daglig kontakt med medborgare, kollegor, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.
• fyllt 18 år
• har B-körkort eller god cykelvana!

Vad erbjuder vi?

• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet.
• Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete.
• Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett (https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf). Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Vill du kombinera dina studier med extrarbete? Har du ingen tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrke, men kanske annan relevant erfarenhet? Är du personligt lämpad för ett omvårdnarsyrke? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se.
Instagram: @rekryteringsenhetensocjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde, fast/extrapersonal

Vårdbiträde
Läs mer Aug 7
Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping. Vi söker vårdbiträden/undersköterskor som kan arbeta upp till 75 %. Vi söker även extrapersonal. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av viktigt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund. Vi växer och behöver nu utöka med flera medarbetare. Vi söker vårdbiträden/underskötersker som kan arbeta upp till 75 %. Vi söker även personal, extra vid behov.

Ansök nu

Sommarjobb inom funktionshinderomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Jul 25
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett viktigt och varierande sommarjobb inom funktionshinderomsorg.

Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till medborgare med olika typer av funktionsnedsättningar (fysiska, psykiska eller intellektuella). Arbetsuppgifterna inom funktionshinderomsorgen består av att ge ett individuellt anpassat stöd i det dagliga livet för att tillgodose medborgarens fysiska, psykiska och sociala behov. Vi strävar alltid för att öka självständigheten hos medborgarna genom både social och praktisk träning.

De olika verksamheterna där du kan arbeta är:
Grupp- eller korttidsboende- Där bor medborgare permanent eller i kortare perioder. Hos oss inom boende- korttids finns även olika barnboenden.

Serviceboende- Där bor medborgarna i egna lägenheter och har tillgång till gemensamhets lokaler.

Medborgarens egna hem- För de som har personlig assistans eller boendestöd.

Daglig verksamhet- Dit kommer medborgare på dagtid för att få en meningsfull sysselsättning genom ett varierat innehåll utifrån individuella förutsättningar, arbetsträning eller erbjuds ett individuellt stöd vid studier. Du fungerar som ett stöd till medborgaren och kan komma att vara behjälplig med allt från personlig hygien till matlagning och fritidsaktiviteter. Medborgaren ska få den hjälp han/hon behöver för att kunna leva ett så bra och självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Inom våra verksamheter arbetar vi både med barn och vuxna.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning eller har läst barn och fritidsprogrammet men det är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med människor. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Ibland förekommer ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga.

Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v.26-29 (period 1) och v.30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobb inom äldreomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Jul 25
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb inom äldreomsorgen!

Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till våra äldre medborgare. Inom äldreomsorgen finns flera olika verksamheter och din arbetsplats kommer att vara på något av kommunens äldreboende, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du hjälper våra äldre med omvårdnad, personlig hygien och med de vardagliga sysslorna så att våra medborgare får en meningsfull vardag. Vardagliga sysslor kan vara promenader, städ och tvätt. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg men det är inget krav. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I arbetet förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga. Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Inom hemtjänsten tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Detta innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/siteassets/blanketter---skriv-ut/Polisens-blanketter-442-3-skriv-ut.pdf)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobb inom funktionshinderomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Jun 12
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett viktigt och varierande sommarjobb inom funktionshinderomsorg.


Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till medborgare med olika typer av funktionsnedsättningar (fysiska, psykiska eller intellektuella). Arbetsuppgifterna inom funktionshinderomsorgen består av att ge ett individuellt anpassat stöd i det dagliga livet för att tillgodose medborgarens fysiska, psykiska och sociala behov. Vi strävar alltid för att öka självständigheten hos medborgarna genom både social och praktisk träning.

De olika verksamheterna där du kan arbeta är:
Grupp- eller korttidsboende- Där bor medborgare permanent eller i kortare perioder. Hos oss inom boende- korttids finns även olika barnboenden.

Serviceboende- Där bor medborgarna i egna lägenheter och har tillgång till gemensamhets lokaler.

Medborgarens egna hem- För de som har personlig assistans eller boendestöd.

Daglig verksamhet- Dit kommer medborgare på dagtid för att få en meningsfull sysselsättning genom ett varierat innehåll utifrån individuella förutsättningar, arbetsträning eller erbjuds ett individuellt stöd vid studier. Du fungerar som ett stöd till medborgaren och kan komma att vara behjälplig med allt från personlig hygien till matlagning och fritidsaktiviteter. Medborgaren ska få den hjälp han/hon behöver för att kunna leva ett så bra och självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Inom våra verksamheter arbetar vi både med barn och vuxna.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning eller har läst barn och fritidsprogrammet men det är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med människor. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Ibland förekommer ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga.

Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v.26-29 (period 1) och v.30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobb inom äldreomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Jun 3
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb inom äldreomsorgen!


Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till våra äldre medborgare. Inom äldreomsorgen finns flera olika verksamheter och din arbetsplats kommer att vara på något av kommunens äldreboende, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du hjälper våra äldre med omvårdnad, personlig hygien och med de vardagliga sysslorna så att våra medborgare får en meningsfull vardag. Vardagliga sysslor kan vara promenader, städ och tvätt. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg men det är inget krav. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I arbetet förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga. Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Inom hemtjänsten tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Detta innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/siteassets/blanketter---skriv-ut/Polisens-blanketter-442-3-skriv-ut.pdf)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobb inom äldreomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Maj 9
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb inom äldreomsorgen!

Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till våra äldre medborgare. Inom äldreomsorgen finns flera olika verksamheter och din arbetsplats kommer att vara på något av kommunens äldreboende, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du hjälper våra äldre med omvårdnad, personlig hygien och med de vardagliga sysslorna så att våra medborgare får en meningsfull vardag. Vardagliga sysslor kan vara promenader, städ och tvätt. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg men det är inget krav. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I arbetet förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga. Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Inom hemtjänsten tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Detta innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/siteassets/blanketter---skriv-ut/Polisens-blanketter-442-3-skriv-ut.pdf)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobb inom äldreomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Apr 18
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb inom äldreomsorgen!

Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till våra äldre medborgare. Inom äldreomsorgen finns flera olika verksamheter och din arbetsplats kommer att vara på något av kommunens äldreboende, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst. Ett arbete inom äldreomsorgen innebär att du hjälper våra äldre med omvårdnad, personlig hygien och med de vardagliga sysslorna så att våra medborgare får en meningsfull vardag. Vardagliga sysslor kan vara promenader, städ och tvätt. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg men det är inget krav. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I arbetet förekommer även ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga. Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Inom hemtjänsten tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Detta innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/siteassets/blanketter---skriv-ut/Polisens-blanketter-442-3-skriv-ut.pdf)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi på Basic Care Unit hemtjänst söker personal omgående

Vårdbiträde
Läs mer Maj 1
Vi på Basic Care Unit bedriver hemtjänst. Hemtjänst ska vara ett stöd för klienten i sin vardag för att klienten ska kunna leva ett så självständigt, naturligt och meningsfullt liv som möjligt. Arbetsuppgifterna kan handla om allt från hjälp med enklare sysslor någon dag i veckan till hjälp med det mesta flera gånger per dygn. Som vårdbiträde eller undersköterska hjälper du klienterna med stöd, personlig omvårdnad, inköp, måltider, tvätt och städ, ledsagning, trygghetslarm och så vidare.

Vi söker dig som har en passion att vilja jobba med människor. Är Du undersköterska ELLER har gedigen erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen? Behärskar Du det svenska språket i tal och skrift? Hör då av dig!

Basic Care Unit är ett företag med specialisering inom omsorg och hemtjänst. Vår policy är att klienterna och dess behov står i centrum.

Ansök nu

Sommarjobb inom funktionshinderomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Apr 18
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett viktigt och varierande sommarjobb inom funktionshinderomsorg.

Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till medborgare med olika typer av funktionsnedsättningar (fysiska, psykiska eller intellektuella). Arbetsuppgifterna inom funktionshinderomsorgen består av att ge ett individuellt anpassat stöd i det dagliga livet för att tillgodose medborgarens fysiska, psykiska och sociala behov. Vi strävar alltid för att öka självständigheten hos medborgarna genom både social och praktisk träning.

De olika verksamheterna där du kan arbeta är:
Grupp- eller korttidsboende- Där bor medborgare permanent eller i kortare perioder. Hos oss inom boende- korttids finns även olika barnboenden.

Serviceboende- Där bor medborgarna i egna lägenheter och har tillgång till gemensamhets lokaler.

Medborgarens egna hem- För de som har personlig assistans eller boendestöd.

Daglig verksamhet- Dit kommer medborgare på dagtid för att få en meningsfull sysselsättning genom ett varierat innehåll utifrån individuella förutsättningar, arbetsträning eller erbjuds ett individuellt stöd vid studier. Du fungerar som ett stöd till medborgaren och kan komma att vara behjälplig med allt från personlig hygien till matlagning och fritidsaktiviteter. Medborgaren ska få den hjälp han/hon behöver för att kunna leva ett så bra och självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Inom våra verksamheter arbetar vi både med barn och vuxna.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning eller har läst barn och fritidsprogrammet men det är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med människor. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Ibland förekommer ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga.

Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v.26-29 (period 1) och v.30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Undersköterska / vårdbiträde , fast / extrapersonal

Vårdbiträde
Läs mer Maj 11
Vi växer och behöver nu utöka med flera medarbetare. Vi söker vårdbiträden/underskötersker som kan arbeta upp till 75 %. Vi söker även personal, extra vid behov.Vi söker vårdbiträden/undersköterskor som kan arbeta upp till 75 %. Vi söker även extrapersonal. Erfarenhet inom hemtjänst eller omvårdnad är meriterande. För oss är det av vikt att du delar vår verksamhetsidé att utföra hemtjänst på kristen värdegrund.

Kungsporten Hemtjänst utför omvårdnadsinsatser & servicetjänster. Vi är en non-profit verksamhet där all vinst investeras i verksamheten. Vi är en lokal aktör som bedriver hemtjänst på kristen grund i Huskvarna/Jönköping.

Ansök nu

Sommarjobb inom funktionshinderomsorgen

Vårdbiträde
Läs mer Maj 9
Äldreomsorgen och funktionshindersomsorgen

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett viktigt och varierande sommarjobb inom funktionshinderomsorg.

Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie hos oss har du Sveriges viktigaste jobb, du ger omvårdnad, service och social stimulans till medborgare med olika typer av funktionsnedsättningar (fysiska, psykiska eller intellektuella). Arbetsuppgifterna inom funktionshinderomsorgen består av att ge ett individuellt anpassat stöd i det dagliga livet för att tillgodose medborgarens fysiska, psykiska och sociala behov. Vi strävar alltid för att öka självständigheten hos medborgarna genom både social och praktisk träning.

De olika verksamheterna där du kan arbeta är:
Grupp- eller korttidsboende- Där bor medborgare permanent eller i kortare perioder. Hos oss inom boende- korttids finns även olika barnboenden.

Serviceboende- Där bor medborgarna i egna lägenheter och har tillgång till gemensamhets lokaler.

Medborgarens egna hem- För de som har personlig assistans eller boendestöd.

Daglig verksamhet- Dit kommer medborgare på dagtid för att få en meningsfull sysselsättning genom ett varierat innehåll utifrån individuella förutsättningar, arbetsträning eller erbjuds ett individuellt stöd vid studier. Du fungerar som ett stöd till medborgaren och kan komma att vara behjälplig med allt från personlig hygien till matlagning och fritidsaktiviteter. Medborgaren ska få den hjälp han/hon behöver för att kunna leva ett så bra och självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Inom våra verksamheter arbetar vi både med barn och vuxna.

Vem söker vi?
Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning eller har läst barn och fritidsprogrammet men det är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med människor. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Ibland förekommer ensamarbete vilket ställer krav på egen initiativförmåga.

Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000 kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v.26-29 (period 1) och v.30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och löpande urval sker så skicka in din ansökan redan idag!

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/)Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi på Basic Care Unit hemtjänst söker personal omgående

Vårdbiträde
Läs mer Apr 8
Vi på Basic Care Unit bedriver hemtjänst. Hemtjänst ska vara ett stöd för klienten i sin vardag för att klienten ska kunna leva ett så självständigt, naturligt och meningsfullt liv som möjligt. Arbetsuppgifterna kan handla om allt från hjälp med enklare sysslor någon dag i veckan till hjälp med det mesta flera gånger per dygn. Som vårdbiträde eller undersköterska hjälper du klienterna med stöd, personlig omvårdnad, inköp, måltider, tvätt och städ, ledsagning, trygghetslarm och så vidare.

Vi söker dig som har en passion att vilja jobba med människor. Är Du undersköterska ELLER har gedigen erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen? Behärskar Du det svenska språket i tal och skrift? Hör då av dig!

Basic Care Unit är ett företag med specialisering inom omsorg och hemtjänst. Vår policy är att klienterna och dess behov står i centrum.

Ansök nu