Kock, storhushåll jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Kock, storhushåll i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Kock FC Gruppen

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 25
Kock till FC Gruppen, Jönköping

Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Sök jobbet senast: 2023-11-30

Dina arbetsuppgifter
Nu behöver vi förstärka vårt fantastiska team med ytterligare en kock till vår verksamhet på Elmia. Du har ett stort intresse för matlagning och van vid ett högt tempo. Vi jobbar både med lunchservering och catering under dagtid där vi lagar all mat från grunden både till vår lunchrestaurang, mässor och till catering.
Under kvällar och helger har vi även kundevent och cateringleveranser där köket på Elmia ansvarar för att leverera mat med god kvalitét. Du skall vara driven och målmedveten och alltid sätta gästen i första rum. Du har lätt för att samarbeta i team, där alla är lika viktiga.

Om dig
Du trivs du att arbeta i högt tempo tillsammans med kollegor som brinner för att göra matupplevelsen så bra som möjligt för gästen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster. Gymnasial utbildning och erfarenhet av arbete i kök är meriterande.

Övrigt

Anställningsvillkor
Arbetstider varierar på schema mellan vardagar dagtid, helger och kvällstid kan förekomma. Tillträde snarast.

Arbetsplats
FC Gruppen, Jönköping

Om verksamheten
FC Gruppen är ett företag i Jönköping som idag driver 5 restauranger, ett konferenscenter, cateringsverksamhet, eventverksamhet, produktionsbolag och bryggeri.

Kontaktinformation:
Mikael Eriksson
mikael.eriksson@fcgruppen.se
036-305414

SÖK JOBBET SENAST DEN 30/11 2023

Ansök nu

Kock till Kyrkklockans förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 7
Svenska kyrkan i Jönköping driver tre förskolor, Kyrkklockan, Kyrktuppen och Sanna förskolor. Tillsammans är vi ca 30 anställda och har ca 100 barn inskrivna i våra förskolor. I Jönköpings församling lever vi efter vår vision "Ett gott liv för alla" och eftersträvar det i våra möten med de människor vi möter på olika sätt och i olika sammanhang.

Jönköpings församling har tre förskolor med var sin kock. Kyrkklockans förskola ligger i stadsdelen Torpa i Jönköping och vi har funnits där sedan 1994. På Kyrkklockans förskola blir du en viktig del i att planera, genomföra och utveckla det vi vill stå för vad gäller kost och näring till våra barn. Förskolan har två avdelningar med totalt 33 barn och 10 personal. Vårt kök har rätt och modern utrustning, allt för att man på ett säkert och smidigt sätt ska kunna laga och servera frukost, lunch och mellanmål.

Om tjänsten

Tjänsten är på 80%, men kan kombineras med lokalvård 20%.

Som kock på vår förskola jobbar man ensam och utför alla arbetsuppgifter, så som;

• Matlagning och salladsberedning. Vi lagar all mat från grunden och bakar allt bröd.
• Disk efter alla måltider.
• Budget, egenkontroll och statistik.
• Beställningar, varumottagning och kontakten med de andra förskolorna och rektorn.
• Lokalvård för vissa delar av förskolans lokaler.

Lokalvården 20% innebär daglig städning av förskolans avdelningar.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har:

• Restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande. Gärna flerårig erfarenhet av arbete i kök.
• Mat och matlagning som ligger dig varmt om hjärtat och som delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av barnens dag på förskolan.
• Grundläggande kunskaper inom specialkost - detta är en förutsättning.
• God datorvana och förmåga att planera måltider.
• God kännedom om livsmedelsverkets hygienföreskrifter.
• Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) samt kännedom om svenska kyrkan.

Personlighet

• Gott bemötande och medvetenhet om hur du påverkar din omgivning.
• Ansvarstagande
• Planerande och involverande
• Drivande och tar egna initiativ
• Flexibel med god kommunikationsförmåga
• Prioriterar att ha rent och snyggt i köket

Som kock på vår förskola blir du en central person med ett självständigt arbete där du ingår i hela förskolans arbetsgemenskap. Tillsammans med rektorn, som är den du rapporterar till, har du regelbundna träffar med de andra kockarna.

Låter detta intressant? Ta gärna kontakt med rektor Anna Knutsson om du vill veta mer. Telefon: 036-31 35 20 E-post: anna.knutsson@svenskakyrkan.se

Om anställningen

Tillträde januari 2023 eller efter överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring under 6 månader.

Facklig företrädare

Sveriges lärare: Lena Olsson Tel. 036 313522

Kommunal: Daniel Henriksson Tel. 0730 988143

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Uppge gärna löneanspråk i din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden.

Din ansökan lägger du in i vårt rekryteringsverktyg Workbuster som du hittar genom att skrolla längst ner i platsannonsen. Mycket välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

Kock Restaurang Spira

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 3
Kock till Restaurang Spira, Jönköping

Anställningsform: Behovs- eller timanställning
Sök jobbet senast: 2022-11-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum
Dina arbetsuppgifter
Nu behöver vi förstärka vårt fantastiska team med ytterligare en kock till vår verksamhet på Spira. Du har ett stort intresse för matlagning och van vid ett högt tempo.
Om dig
Du trivs du att arbeta i högt tempo tillsammans med kollegor som brinner för att göra matupplevelsen så bra som möjligt för gästen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster. Gymnasial utbildning och erfarenhet av arbete i kök är meriterande.

Övrigt

Anställningsvillkor
Arbetstider varierar på schema mellan vardagar dagtid, helger och kvällstid kan förekomma. Tillträde snarast.

Arbetsplats
Restaurang Spira, Jönköping

Om verksamheten
FC Gruppen är ett företag i Jönköping som idag driver 5 restauranger, ett konferenscenter, cateringsverksamhet, eventverksamhet, produktionsbolag och bryggeri.

Kontaktinformation:
Erik Nordenström
spira@fcgruppen.se
SÖK JOBBET SENAST DEN 30/09 2021

Ansök nu

Kockar till Junegårdens och Fridhälls kök

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 30
Äldreomsorgen

Vill du bli en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera god och näringsrik mat till de äldre i samhället? Har du ett kreativt sinne och en talang för matlagning? Söker du ett jobb på dagtid, där du alltid har lediga kvällar och endast jobbar två av fem helger? Då är du kanske vår nya kock?

Just nu söker vi en kock till Junegårdens kök och en kock till Fridhälls kök. I Junegårdens kök tillagas drygt 450 portioner middag och kvällsmål per dag till 4 äldreboenden och ett par hemtjänstgrupper. Köket är ljust och fint och arbetsgruppen består av sju medarbetare, både kockar och köksbiträden. Junegårdens kök ligger på Gräshagen med nära till bra bussförbindelser. Frihälls kök ligger i Taberg och tillagar cirka 100 portioner middag och kvällsmål per dag till äldreboenden och hemtjänst. Arbetsgruppen består av tre medarbetare där alla är kockar.

Ditt nya jobb
Som kock lagar du mat från grunden samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens. Maten som tillagas utgår främst från traditionell husmanskost. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering och varubeställning.

Din kompetens

• Du som söker är utbildad kock och har tidigare erfarenhet från arbete inom kök, gärna från storhushåll/restaurang.
• Erfarenhet av tillagning av specialkost är meriterande
• Erfarenhet av att lägga/ta emot beställningar är meriterande
• Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift då arbetet innebär kontakt med hyresgäster, kollegor men också beställningsansvar och inläsning av information som berör arbetet

Som person är du självgående och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har också ett intresse för att driva förbättringsarbete framåt och är nyfiken på att pröva på nya matlagningsmetoder och arbetssätt. Vidare är du flexibel och trivs med att arbeta i en miljö med högt arbetstempo. Av vikt för att du ska trivas som kock hos oss är att du tycker om att samarbeta med andra och sätter laget för jaget. Du är kvalitetsmedveten och gillar utmaningar! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande arbete och en trygg anställning. Som kock i vår verksamhet kommer du vara delaktig i utveckling av kostverksamheten och ha en viktig roll i att säkerställa att de äldre får kvalitetssäker och god mat. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter inom friskvård. Du kan läsa mer om våra förmåner på vår hemsida här. (https://www.jonkoping.se/jobbahososs/jonkopingskommunsomarbetsgivare/dettafardunardujobbarhososs.4.1a919e4187db69ce016b8fe.html)

Upplysningar
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning som kock på Junegårdens kök med tillträde 2024-01-08 eller enligt överenskommelse samt ett vikariat som kock på Fridhälls kök med tillträde omgående och fram till 2024-08-30 med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar fem veckors schema med helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Arbetet är dagtid, 7-16. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag! För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten.

Kontakt
Hanna Hugosson, kostchef (Junegården)
Tfn: 036-10 25 45
E-post: hanna.hugosson@jonkoping.se

Madelene Miller, kostchef (Fridhäll)
Tfn: 036-10 68 27
E-post: madelene.miller@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som kock! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Timanställda kockar

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 6
Måltidsorganisationen

Tycker du att det är roligt att arbeta med service och matlagning inom olika verksamheter? Vill du göra skillnad där det behövs? Då är du kanske en av de kompetenta och engagerade medarbetare vi söker!

Ditt nya jobb
I arbetet som timvikarie inom Måltidsorganisationen ingår tillagning och servering av måltider samt andra vanligt förekommande uppgifter i kök. Ett arbete som timvikarie innebär att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro. Du blir kontaktad via sms angående korttidsvikariat, vilket innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag som behovet gäller. Det är ett omväxlande arbete där du får arbeta på flera olika arbetsplatser, inom olika verksamheter och ta del av olika arbetssätt, vilket ger dig en bra möjlighet att skaffa dig goda referenser för framtida jobb. Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Med andra ord ett flexibelt arbete där du själv bestämmer när du vill vara tillgänglig för jobb.

Välkommen till oss
I våra kök lagar vi mat från grunden med råvaror av bra kvalitet vilket leder till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Eleverna ska få ha ett inflytande via matråd och vi är lyhörda för dem som vi lagar maten till. Det som genomsyrar vår verksamhet är matglädje, god kvalitet och bra service i en god miljö.

Måltidsorganisationen har flertalet kök i varierande storlek, inom förskola, grundskola och gymnasium. Vi har både storkök, mottagningskök och kök där personal arbetar självständigt. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning.

Din kompetens
Vi söker dig som har kockutbildning eller som läser till kock. Du trivs med att arbeta på många olika arbetsplatser, samt har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Du har tillgång till mobil och/eller dator för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem. Arbetet innebär att du kommunicerar med barn, elever, personal och föräldrar och därför är goda kunskaper i svenska ett krav. Som person är du ansvarstagande och närvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om man läser till kock eller är kockutbildad med kort arbetslivserfarenhet så arbetar man en period som köksbiträde.

Bra att veta
Timanställningen är tidsbegränsad och pågår under sex månader. Om behov kvarstår efter anställningens slut så kan det finnas möjlighet till eventuell förlängning.

Under rekryteringsprocessen kommer arbetsprov att genomföras.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mer?
Christoffer Sinkkonen Johansson (Måltidsutvecklare); telefon 036-10 64 46

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som timanställd kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Förstekock och kock

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 25
Ribbaskolan i Gränna

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som 1:e kock bidra till matglädje hela dagen i ett lustfyllt lärande.

Är du en ansvarstagande kock med fokus på det lilla extra? Vill du jobba med goda och hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb som 1:e kock på hos oss!

Ditt nya jobb
Vi söker 1:e kock till Ribbaskolans tillagningskök.
Vi söker även en kock till Ribbaskolan.

Ribbaskolan är en skola i Gränna med tillagningskök där vi vill laga god mat från grunden till barn från förskoleålder upp till årskurs 9. Det är ca 600 lunchportioner per dag och vi serverar även frukost och mellanmål till fritidseleverna.
Arbetstiderna är klockan 7:00-16:00 och tjänsten är semestertjänst 100%.

Måltidsverksamheten inom utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på utbildningsförvaltningen. Det finns tio kökschefer som ansvarar för varsitt geografiskt område i kommunen. Din närmsta chef är kökschefen för området Zorica Topic. Vi har flertalet mycket moderna välutrustade storkök och dina kollegor är 1:e kockar, kockar och köksbiträden.

Som 1:e kock hos oss är du den som ser till att den dagliga driften av köket fungerar. Du planerar och fördelar arbetet i köket men deltar även i all praktisk verksamhet i köket. Huvuduppdraget är att organisera, planera och att laga god mat från grunden utifrån gällande riktlinjer till lunch, frukost och mellanmål. Du ansvarar för kökets beställningar och dagliga driften. Din närmsta chef är kökschefen för området. Vi önskar att integrera måltiden som en del av lärande och vill ha ett gott samarbete med övrig verksamhet. Våra mål är att maten är uppskattad av våra gäster och av god kvalitet. Gott bemötande och service genomsyrar vår verksamhet! genom vårt arbete har vi möjlighet att påverka barn- och ungdomars matvanor och hälsa för resten av deras liv.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad kock. Du måste lång ha vana inom yrket då arbetet är självständigt och kräver stora krav på att du kan organisera ditt arbete på rätt sätt. Krav är att du har ledarerfarenhet, extra merit är att du har erfarenhet som 1:e kock samt arbete i kök inom skola/förskola.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och som tar ett stort eget ansvar. Det är en självklarhet för oss att du sätter våra gäster i centrum. Det är viktigt att du behärskar IT och digitala verktyg då vi beställer och närings beräknar via våra system. It är också det naturliga verktyget för oss i den dagliga kommunikationen.

Du är en självständig person som utstrålar yrkesstolthet och brinner för att laga god mat till dina gäster! Du ger alla ett gott bemötande och bjuder in till delaktighet.

Du ska ha ett stort service tänk, vara positiv och bekväm att leda i en grupp. Du kommer att ingå i ett team och måste kunna motivera och skapa goda relationer med andra. Du vill utveckla dig och ditt yrke tillsammans med dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Det är viktigt att du behärskar svenska väl både i tal och skrift. Körkort för tjänsten är ett måste.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html) kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd i Jönköpings kommun.

Vill du veta mer?
Kontakta kökschef
Zorica Topic 036-105581 Kökschef Ribbaskolan Gränna

Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Urval, intervjuer och kommer ske löpande.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

kock till koreanska mat

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 12
Hej allihoppa,
Sushi restaurangen Sora växer nu och öppnar vår första kedja i 2024, så vi som Sora Sushi letar efter kockar till koreanska och japanska mat rätter.
Vad vi förväntas av dig!
Stresstålig
Snabblärd
Vilja att utveckla sig
Kunnig asiatiska köket särskillt koreanska och japanskaMvH Sora Sushi

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 25
Björkängens förskola & Högalunds förskola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn? Då ska du söka jobb hos oss!

Ditt nya jobb
Vi söker en ansvarstagande, självständig och engagerad kock till Björkängens förskola och en kock till Högalunds förskola som får barnen att längta till maten!

Du kommer att arbeta själv i köket på förskolan men ingå i ett team bland andra glada kockar och köksbiträden som lagar maten till skolor och förskolor inom ditt område. Dina arbetsuppgifter innebär att du lagar mat, beställer varor, planerar matsedel, samt alla övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera barnen i måltiderna.

Välkommen till oss
Björkängens förskola är belägen i Bankeryd och har 5 förskoleavdelningar som du ska laga mat till; ca 100 barn samt de vuxna som äter pedagogisk lunch.

Högalunds förskola är belägen i Tenhult och har 4 förskoleavdelningar som du ska laga mat till; ca 80 barn samt de vuxna som äter pedagogisk lunch.

Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 110 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom Utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på Utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område, varav en blir din chef.

I våra kök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete inom förskolan. Vi vill bland annat gärna samarbeta kring måltidspedagogik i förskolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra samverkan i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang.

Du har ett genuint engagemang och matintresse med en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver tycka om att ha många dagliga kontakter med våra små gäster, pedagoger och andra i verksamheten.

Du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla maten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Det är viktigt att du har god datorvana då vi har kontakt med varandra digitalt och arbetar med digitala beställningssystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är en fördel om du har körkort.

Bra att veta
Tjänsten som kock på Björkängens förskola är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tjänsten som kock på Högalunds förskola är ett vikariat på ett år.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Damir Eminovic, kökschef; 036 -10 65 17 – Bankeryd Björkängens förskola
Susanne Millback, kökschef; 036 -10 56 28 – Tenhult Högalunds förskola

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock Restaurang Spira

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 3
Kock till Restaurang Spira, Jönköping

Anställningsform: Behovs- eller timanställning
Sök jobbet senast: 2022-11-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum
Dina arbetsuppgifter
Nu behöver vi förstärka vårt fantastiska team med ytterligare en kock till vår verksamhet på Spira. Du har ett stort intresse för matlagning och van vid ett högt tempo.
Om dig
Du trivs du att arbeta i högt tempo tillsammans med kollegor som brinner för att göra matupplevelsen så bra som möjligt för gästen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster. Gymnasial utbildning och erfarenhet av arbete i kök är meriterande.

Övrigt

Anställningsvillkor
Arbetstider varierar på schema mellan vardagar dagtid, helger och kvällstid kan förekomma. Tillträde snarast.

Arbetsplats
Restaurang Spira, Jönköping

Om verksamheten
FC Gruppen är ett företag i Jönköping som idag driver 5 restauranger, ett konferenscenter, cateringsverksamhet, eventverksamhet, produktionsbolag och bryggeri.

Kontaktinformation:
Erik Nordenström
spira@fcgruppen.se
SÖK JOBBET SENAST DEN 30/09 2021

Ansök nu

Kokerska på förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 21
Vi söker en kokerska på 80%. Tillträde 1/12 eller enligt överenskommelse.
Förskolan Smultronet ligger i Hovslätt, strax utanför Jönköping. Vi har nära till skogen, nära till bra kommunikationer och tillgång till avgiftsfri parkering.
Vi är en fristående förskola med Equmeniakyrkan i Hovslätt som vår huvudman. Förskolan har funnits sedan 1989.
Vi arbetar idag med åldersblandade grupper på två avdelningar med tillsammans 35 barn.
Förskolans styrdokument och vår kristna inriktning bildar grunden för vår utbildning tillsammans med förskolans ledord; Trygghet och omsorg, Ansvar och medkänsla, Glädje i lärandet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kokerska och har dokumenterad erfarenhet. Erfarenhet eller utbildning inom barnomsorg är meriterande.
På Smultronet serveras lagad mat både till barnen och personalen varje dag. Vi eftersträvar att ha en varierad och näringsrik kost med stor andel ekologiska och närodlade råvaror. Maten tillagas i vårt eget kök som är en integrerad del i förskolans lokaler.
Du ansvarar för att skapa en näringsriktig och variationsrik matsedel. Du ska ha kunskaper om egenkontroll, livsmedelshygien och kunskap om specialkost.
Du har datakunskaper för beställningar samt god svenska i tal och skrift.
Du är noggrann, flexibel, ansvarstagande, kreativ och positiv.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga samt servera samtliga måltider, disk, städ av kök och övriga utrymmen.
Skicka din ansökan senast den 21/10.
I ansökan skickas CV och personligt brev.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi undanber oss vänligt med bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock till Restaurang Holmen på Saab i Huskvarna

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 13
Tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang Holmen

Restaurang Holmen är en lunchrestaurang som serverar anställda och kunder på Saab lunch och catering måndag-fredag. Vi erbjuder tallriksservering och förbokade sittluncher.

I största mån producerar vi allt vi kan från grunden och bakar eget bröd, kakor och tårtor. I vårt team hjälps alla åt med de uppgifter som ska göras men alla har en ”huvuduppgift”. Gillar du högt tempo och är passionerad ska du söka!

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Ansök nu

Kock och köksbiträde

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 18
Ryd och Norra Mo

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du bidra till matglädje hela dagen i ett lustfyllt lärande. Är du en ansvarstagande kock eller biträde med fokus på det lilla extra? Vill du jobba med goda och hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb som kock på hos oss!

Ditt nya jobb
Vi söker en kock och ett biträde till Ryd och Norra Mo skolområde. Som biträde deltar du i det dagliga arbetet i köket. Du förbereder till exempel sallad, gör frukost och mellanmål. Du transporterar mat till Norra Unnaryd där du serverar den och tar hand om disk och påfyllning av varor.

Som kock deltar du i det dagliga arbetet i köket och ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du vill skapa något extra och få måltiderna till hälsosamma, hållbara och smakrika rätter för våra barn och unga. Du ska vara en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Laga god och näringsriktig mat
- Delta i ett köks alla förekommande arbetsuppgifter
- Arbeta för hållbara och näringsriktiga måltider
- Samverka med övriga verksamheter för våra gästers bästa

Välkommen till oss
Ryds skola F-1 är en mindre skola på landet ungefär 2,5 mil utanför Jönköping. Som kock i Ryds skola får du arbeta tillsammans med ett köksbiträde. Tillsammans ska ni laga och servera cirka 120 portioner till skolans gäster.

Din kompetens
Du ska vara utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du får gärna ha fördjupat dig inom ditt kunskapsområde. Utöver detta har du har ett genuint matintresse och en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och tycka om att ha kontakt med elever/gäster, personal och andra.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Det är även viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mejl samt arbetar med digitala beställningssystem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav i tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra samverkan i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Ewa Edlund, kökschef; 036 - 10 55 89
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som Kock samt biträde.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 15
Måltidsorganisationen, Ljungarumsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss. Vi söker en ansvarstagande och engagerad kock till Ljungarumsskolan som vill få eleverna att längta till matsalen.

Ditt nya jobb
Som kock lagar du mat och deltar i det dagliga arbetet i köket och ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du vill skapa något extra och få måltiderna till hälsosamma, hållbara och smakrika rätter för våra barn och unga. Du ska vara en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Laga god och näringsriktig mat
- Delta i ett köks alla förekommande arbetsuppgifter
- Arbeta för hållbara och näringsriktiga måltider
- Samverka med övriga verksamheter för våra gästers bästa

Välkommen till oss
Som kock på Ljungarumsskolan får du arbeta tillsammans med sex glada kockar och köksbiträden. Tillsammans ska ni laga och servera cirka 1200 portioner till skolans gäster.

Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 110 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom Utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på Utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område, varav en blir din chef.

I våra kök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra samverkan i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du ska vara utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du får gärna ha fördjupat dig inom ditt kunskapsområde.

Du har ett genuint matintresse och en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och tycka om att ha kontakt med elever/gäster, personal och andra.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du kan ha nytta av körkort i tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Ewa Edlund, kökschef; 036 - 10 55 89

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock till Bäckadalsgymnasiet

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 4
Bäckadalsgymnasiet

Vill du bli vår nya kock i vår skolrestaurang och vara en del av en engagerad samt professionell personalstyrka, vars mål är att erbjuda hög service, matlagning från grund och matglädje? Då är du välkommen att söka tjänsten som kock hos oss!

Ditt nya jobb
Som kock på Bäckadalsgymnasiet/TTC kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. Vi har två skolkök och du kommer att få arbeta i båda, du kommer även vara delaktig i skolans café och salladsberedning. Som kock på Bäckadalsgymnasiet/TTC får du arbeta med fem kockar samt två köksbiträden. Tillsammans skapar vi näringsnyttiga och smakrika rätter som skolans elever är involverade i. Vår personalstyrka genomsyrar engagemang, god kvalité och bra samverkan i en god miljö. Detta leder till matglädje och en rolig arbetsdag. Arbetet innebär också haccp-arbete och andra delar som berör storkök.

Välkommen till oss
På Bäckadalsgymnasiet hjälps vi åt, lyssnar på varandra och jobbar för att dra åt samma håll. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. Jönköpings kommuns gemensamma riktning, Lärglädje hela vägen, styr våra prioriteringar och arbetssätt. Vi arbetar tillsammans med olika branscher och samarbetet mellan skola och arbetsliv är en central del i våra utbildningar.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.backadal.se/)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som vill skapa något extra och få måltiderna vällagade till sin spets. Du ska vara utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du har ett genuint matintresse och stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du har lätt för att samarbeta och tycka om att ha kontakt med elever, gäster, personal och andra som äter hos oss.

Vi vill att du är kompetent, positiv, lyhörd samt flexibel som person. Du sätter givetvis dina gäster/elever i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningar. Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Bra att veta
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på ett år med chans till förlängning.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Tommy Rockeskär, Kökschef, 036-10 62 48 eller tommy.rockeskar@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 3
Nu söker vi på Vittra Samset i Jönköping dig som vill vara med och laga dagens viktigaste måltid för våran framtid.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska både i tal & skrift

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Särskild Visstidsanställning

Omfattning: ca 94 %

Tillträde: Augusti 2023

Lön: Enligt avtal

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 3
Sanda Utbildningscentrum

Vill du bli vår nya kock i vår skolrestaurang och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka vars mål är att erbjuda en hög service och god kvalitet?
Hos oss får du bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.
Välkommen till oss

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av tre olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Engagemang, Glädje, Professionalitet, Trygghet och Utmaning.
Skolans produktionskök består av nio medarbetare som dagligen tillagar och serverar skolans elever och personal.
Sanda Utbildningscentrums måltidsverksamhet genomsyras av god kvalitet, matglädje, hållbarhetstänk kring miljön och ett servicetänk.

Vad innebär arbetet?
Som kock på Sanda Utbildningscentrum kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. Du kommer också att vara delaktig i skolans café. Arbetet innebär även egenkontroll och utförande av andra arbetsuppgifter i storköket som till exempel salladsberedning, disk, städ och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill skapa något extra och få måltiderna till hälsosamma, hållbara och smakrika rätter för våra elever.
Du ska vara en god ambassadör för köket samtidigt som du vill involvera eleverna i måltiderna.
Du har kockutbildning med lång erfarenhet från restaurang och/eller storkök. Det är meriterande om du har utbildning inom specialkost och är väl insatt i livsmedelslagstiftningen. Datorvana krävs då näringsvärdesberäkning, beställning och ekonomisk redovisning sker via datorn, vi använder kostprogrammet Matilda från Food IT. Du ska ha ett genuint intresse för matlagning och en vilja att utveckla nyheter och metoder i köket. Du sätter eleverna i centrum och har en ekonomisk medvetenhet samt kvalitetsmedvetenhet.

Du är:
- Självständig och initiativtagande
- Lyhörd och har en god kommunikationsförmåga
- Flexibel och kreativ
- Serviceinriktad och kvalitetsmedveten
- Samarbetsvillig och positiv
- Noggrann och ansvarstagande

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vid frågor kontakta: Fatima Abbas, kökschef - 036-105736, fatima.abbas@jonkoping.se
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 21
Måltidsorganisationen, Ljungarumsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss. Vi söker en ansvarstagande och engagerad kock till Ljungarumsskolan som vill få eleverna att längta till matsalen.

Ditt nya jobb
Som kock lagar du mat och deltar i det dagliga arbetet i köket och ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du vill skapa något extra och få måltiderna till hälsosamma, hållbara och smakrika rätter för våra barn och unga. Du ska vara en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Laga god och näringsriktig mat
- Delta i ett köks alla förekommande arbetsuppgifter
- Arbeta för hållbara och näringsriktiga måltider
- Samverka med övriga verksamheter för våra gästers bästa

Välkommen till oss
Som kock på Ljungarumsskolan får du arbeta tillsammans med sex glada kockar och köksbiträden. Tillsammans ska ni laga och servera cirka 1200 portioner till skolans gäster.

Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 110 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom Utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på Utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område, varav en blir din chef.

I våra kök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra samverkan i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du ska vara utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du får gärna ha fördjupat dig inom ditt kunskapsområde.

Du har ett genuint matintresse och en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och tycka om att ha kontakt med elever/gäster, personal och andra.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du kan ha nytta av körkort i tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Ewa Edlund, kökschef; 036 - 10 55 89

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock och kock pool

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 29
Måltidsorganisationen

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss. Vi söker tre självständiga och ansvarstagande kockar som vill få eleverna att längta till matsalen.

Ditt nya jobb
Som kock och kock pool lagar du mat och deltar i det dagliga arbetet i köket och ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du vill skapa något extra och få måltiderna till hälsosamma, hållbara och smakrika rätter för våra barn och unga. Du ska vara en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Laga god och näringsriktig mat
- Delta i ett köks alla förekommande arbetsuppgifter
- Arbeta för hållbara och näringsriktiga måltider
- Samverka med övriga verksamheter för våra gästers bästa

Vi söker en kock till Örserumsskolan utanför Gränna och en kock till Norrängsskolan i Huskvarna. Vi söker även dig som vill arbeta som kock pool i östa delen av kommunen; Huskvarna-Grännaområdet. Det innebär att du har en fast grundplacering i ett kök men arbetar i ett antal av våra kök.

Som kock på Örserumsskolan F-6 ansvar du för maten till skolan och förskolan. Det finns ett modernt välutrustat kök med en trevlig matsal där du tillsammans med kollegor ska laga och servera cirka 100 portioner.

Som kock på Norrängsskolan F-6 blir du en i gänget av fyra. Där du tillsammans med kollegorna ska laga och servera cirka 400 portioner till skola och närliggande förskola.

Välkommen till oss
Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 110 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom Utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på Utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område, varav en blir din chef.

I våra kök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra samverkan i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du ska vara utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du får gärna ha fördjupat dig inom ditt kunskapsområde.

Du har ett genuint matintresse och en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och tycka om att ha kontakt med elever/gäster, personal och andra.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver körkort och tillgång till bil då många av våra enheter ligger där det inte finns tillgång till allmänna kommunikationsmedel.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Zorica Topic, kökschef; 036 -10 63 67
Andra kökschefer i tjänst under semestern nås via växeln; 036–105000

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock och kock pool.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock FC Gruppen

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 13
Kock till FC Gruppen, Jönköping

Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Sök jobbet senast: 2023-08-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum
Dina arbetsuppgifter
Nu behöver vi förstärka vårt fantastiska team med ytterligare en kock. Du har ett stort intresse för matlagning och van vid ett högt tempo. Vi jobbar med lunchservering under dagtid där vi lagar all mat från grunden.
Du skall vara driven och målmedveten och alltid sätta gästen i första rum. Du har lätt för att samarbeta i team, där alla är lika viktiga.

Om dig
Du trivs du att arbeta i högt tempo tillsammans med kollegor som brinner för att göra matupplevelsen så bra som möjligt för gästen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster. Gymnasial utbildning och erfarenhet av arbete i kök är meriterande.

Övrigt

Anställningsvillkor
Arbetstider varierar på schema mellan vardagar dagtid, helger och kvällstid kan förekomma. Tillträde snarast.

Arbetsplats
FC Gruppen, Jönköping

Om verksamheten
FC Gruppen är ett företag i Jönköping som idag driver 5 restauranger, ett konferenscenter, cateringsverksamhet, eventverksamhet, produktionsbolag och bryggeri.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 22
Lindgården drivs av en stiftelse som funnits i hundra år. Lindgården vill vara en plats för äldre att mötas och hitta social gemenskap. Men också erbjuda tjänster som får vardagen att fungera så bra som möjligt. Lindgården driver hemtjänst och restaurang och ett trygghetsboende med drygt 60 hyreslägenheter.
I våra stadgar står att verksamheten drivs på en kristen grund. För oss innebär det att vi jobbar enligt TEO: Tycka om varandra, Engagerade i verksamheten och Ordning och reda på arbetsplatsen.
Utöver vår egen verksamhet finns andra aktörer på Lindgården: fotvård, frisör och vårdcentral. Dessutom har flera pensionärsorganisationer regelbundet möten på Lindgården.
Vår verksamhet växer och vi behöver därför rekrytera:
Kock 100%
I restaurangen lagar vi cirka 200 luncher och 30 kvällsmatspaket per dag, sju dagar i veckan. I arbetslaget ingår tre kockar och vi behöver komplettera med en fjärde kock.
Tjänsten är på heltid, men deltid kan diskuteras. Du arbetar dagtid och i schemat ingår arbete var tredje helg.
Lön och andra villkor gäller enligt det kollektivavtal vi har med arbetsgivaralliansen. Tjänsten är tillsvidare. Conny Haraldsson är din chef. Urval och intervjuer sker löpande, så är du intresserad? Ansök idag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Chef restaurang: Conny Haraldsson: 036-440 48 96
Skyddsombud: Pernilla Bjärterot 036-440 48 92
Direktor/VD: Magnus Rydberg 036-440 48 91

Ansök nu

Kock till Restaurang Holmen på Saab Huskvarna

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 22
Tillsvidare, heltid 100%, dagtid (kvällar kan förekomma vid matlagningskurser och andra aktiviteter)

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang Holmen

Restaurang Holmen är en lunchrestaurang som serverar anställda och kunder på Saab lunch och catering måndag-fredag. Vi erbjuder tallriksservering och förbokade sittluncher.

I största mån producerar vi allt vi kan från grunden och bakar eget bröd, kakor och tårtor. I vårt team hjälps alla åt med de uppgifter som ska göras men alla har en ”huvuduppgift”. Gillar du högt tempo och är passionerad ska du söka!

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Ansök nu

Kock, Kockerska, Köksbiträde

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 31
Bergsgårdens förskola finns i Tabergs centrum och i byn Karshult, strax utanför Taberg
I Bergsgårdens förskola centrum finns vårt tillagningskök och där lagar vi all mat för grunden. På vår enhet Karshult finns ett mottagningskök, detta blir din huvudsakliga arbetsplats. I Karshult har vi en idyllisk lantlig miljö. Här har vi skogen runt knuten vilken ger oss möjligheter att laga och äta mat i naturen. Det finns även möjlighet att odla på förskolegården.
Vi är en fristående förskola med kristen profil som drivs av en föräldraförening. Det innebär korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka och vara delaktig i arbetet. Tillsammans med vår kock i Tabergs Centrum är du med och skapar meny, sköter beställningar, ansvarar för specialkost och följer egenkontrollprogram mm.
Vi söker dig som brinner för att skapa lustfyllda och nyfikna matupplevelser tillsammans med oss, detta både inne och ute. Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag därför har du en viktig roll i vårt team. Alla har något att bidra med och vi är måna om att tillsammans hjälpa varandra att lyckas i vårt uppdrag. Som kock/köksbiträde är du tydlig och närvarande i din roll, du ser helheten och de möjligheter som finns. Du kan på ett kreativt, lyhört sätt vara med och skapa matmagi!
Kvalifikationer
- Utbildning som kock/köksbiträde
- Erfarenhet av självständigt arbete i kök
- Serviceglädje
- B-körkort
- Goda kunskaper inom specialkost
- Kunskaper i egenkontroll och hygien
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- Grundläggande datakunskaper
Det finns möjlighet att påverka upplägg på tjänsten beroende på tjänstgöringsgrad.
Tjänsten kräver utdrag från Polisens belastningsregister.
Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstidens slut. Vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal om annonsering och rekryteringshjälp.
Välkommen med din ansökan till rektor@bergsgardensforskola.se
Linda Thorstensson, rektor
073-410 68 12
Facklig företrädare, Kommunal
anna.stenhammar@bergsgardensforskola.se

Ansök nu

Kock/förstekock

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 25
Sanda Utbildningscentrum

Vill du bli vår nya förstekock i vår skolrestaurang och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka vars mål är att erbjuda en hög service och god kvalitet.
Hos oss får du bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.
Välkommen till oss

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av tre olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Engagemang, Glädje, Professionalitet, Trygghet och Utmaning.
Skolans produktionskök består av nio medarbetare som dagligen tillagar och serverar skolans elever och personal.
Sanda Utbildningscentrums måltidsverksamhet genomsyras av god kvalitet, matglädje, hållbarhetstänk kring miljön och ett servicetänk.

Vad innebär arbetet?
Som kock/förstekock på Sanda Utbildningscentrum kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. Du kommer också att vara delaktig i skolans café. Arbetet innebär även egenkontroll och utförande av andra arbetsuppgifter i storköket som till exempel salladsberedning, disk, städ och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill skapa något extra och få måltiderna till hälsosamma, hållbara och smakrika rätter för våra elever.
Du ska vara en god ambassadör för köket samtidigt som du vill involvera eleverna i måltiderna.
Du har kockutbildning med lång erfarenhet från restaurang och/eller storkök. Det är meriterande om du har utbildning inom specialkost och är väl insatt i livsmedelslagstiftningen. Datorvana krävs då näringsvärdesberäkning, beställning och ekonomisk redovisning sker via datorn, vi använder kostprogrammet Matilda från Food IT. Du ska ha ett genuint intresse för matlagning och en vilja att utveckla nyheter och metoder i köket. Du sätter eleverna i centrum och har en ekonomisk medvetenhet samt kvalitetsmedvetenhet.

Du är:
- Självständig och initiativtagande
- Lyhörd och har en god kommunikationsförmåga
- Flexibel och kreativ
- Serviceinriktad och kvalitetsmedveten
- Samarbetsvillig och positiv
- Noggrann och ansvarstagande

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta: Fatima Abbas, kökschef - 036-105736, fatima.abbas@jonkoping.se
Fackliga Representanter: Magnus Lantz - Magnus.lantz@jonkoping.se


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 26
Per Brahegymnasiet

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Per Brahegymnasiet (PB) är en skola som är innovativ, nytänkande, och samtidigt vilar på historisk grund och värnar om sina traditioner. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs, vågar testa nytt och utvecklas. Vi är en skola som växer och till hösten blev vi 1440 elever. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, IB, NA och SA. Skolan är organiserad i fyra rektorsområden med gemensamma stödfunktioner.

På PB blir du en del av stans bästa och mest engagerade kollegium som motiverar, inspirerar och utmanar eleverna. Det skapar förutsättningar för en riktigt bra skola, där vi bygger kunskap och erfarenhet, som eleverna har nytta av resten av livet. Vår profil präglas av kreativitet och engagemang med ett internationellt fokus.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en kock - är du den vi söker?

Ditt nya jobb
Ditt nya jobb innebär matlagning från grunden och tillagning av specialkost. I arbetet ingår även att göra viss varubeställning, egenkontroll, samt samarbete över gränserna och delaktighet i skolans kafé. I övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök så som disk, städ och servering. Vi tillagar och serverar dagligen cirka 1200 portioner lunch till skolans elever och vi har ett stort engagemang i allt vi gör.
Det lagas god mat från råvaror med hög kvalitet och vi följer livsmedelsverkets, kommunens och utbildningsförvaltningens riktlinjer gällande kost inom skolan. Hela måltidsverksamheten ska genomsyras av god kvalitet, matglädje, hållbarhetstänk om miljön samt en god service.

Din kompetens
Du har kockutbildning och med fördel erfarenhet från både storkök och restaurang. Har du ett genuint intresse och känsla för matlagning, och vill vara med och fortsätta pröva samt utveckla nyheter/metoder kan du vara just den vi söker! Du ska vara väl insatt i livsmedelslagstiftningen och ha god kompetens inom specialkost. Datorvana krävs.

Den vi söker ska ha en yrkesstolthet och brinna för att laga god mat till sina gäster. Som person ska du vara kreativ, positiv, kompetent, lyhörd och en god kommunikatör. Du sätter självklart alltid dina gäster (eleverna) i centrum och ska ha lätt för att samarbeta. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjlighet att driva och utveckla verksamheten mot framtida mål. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Vi önskar även att du uppger minst två referenser.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att inkomma med din ansökan!


Vill du veta mer?
Fredrik Reingård, kökschef - tfn 036-106309 alt. fredrik.reingard@jonkoping.se

Fackliga företrädare (http://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Sommarjobba som kock eller köksbiträde

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 31
Äldreomsorgen

Har du en passion för matlagning och vill vara med att bidra till att de äldre i samhället får god och näringsrik mat av hög kvalité? Till sommaren söker vi både kockar och köksbiträden till äldreomsorgens köksverksamheter. Är du eller någon du känner den vi söker?

Ditt sommarjobb
Inom äldreomsorgen arbetar vi aktivt med att maten och servicen kring den ska vara en viktig del av vardagen och ett av de stora glädjeämnena. Som kock eller köksbiträde arbetar du dagtid med tillagning av mat från grunden. Du arbetar även med tillagning av specialkost och mat med anpassad konsistens. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering och packning av varor till våra äldreboenden.

Din kompetens

• För att bli anställd som kock krävs att du har en avslutad gymnasial utbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig vuxenutbildning som kock samt tidigare erfarenhet av arbete som kock
• För att bli anställd som utbildat köksbiträde krävs att du har en pågående eller avslutad gymnasial utbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig vuxenutbildning
• Saknar du utbildning men har intresse för mat och tillagning är du också välkommen att söka som outbildat köksbiträde
• Tidigare erfarenhet av matlagning i storkök är meriterande
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet
• Vi ser gärna att du har fyllt 18 år

Som person är du ansvarstagande och förstår vikten av kvalité och att hålla en god service. Du är en lagspelare med lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i högt tempo. Givetvis har du ett stort intresse för matlagning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan du förvänta dig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Du kommer att arbeta med kompetenta och erfarna kollegor och få möjlighet till värdefullt erfarenhetsutbyte och utveckling.


Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar under 6 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. För dig som sommarjobbat hos oss på socialförvaltningen i Jönköpings kommun tidigare år utgår en högre bonus förutsatt att du jobbar minst 6 veckor.

Upplysningar
Rekryteringen avser semestervikariat som kock eller köksbiträde till flera av våra kök inom Jönköpings kommuns äldreomsorg. Arbetstiden är förlagd till dag och är heltid eller enligt överenskommelse. Vår semesterperiod sträcker sig mellan v. 25 och 34. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta sammanhängande, minst 6 veckor eller längre under semesterperioden.

Ansökan

• Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta i sommar.
• Ange vilket geografiskt område du är främst intresserad av att arbeta inom. Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan.
• Var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta.
• För en smidig rekryteringsprocess önskar vi att du bifogar arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg och studieintyg alternativt utdrag av genomförda kurser i din pågående utbildning.

Då det i tjänsten ingår resurspass kan arbete på Ribbaskolans kök bli aktuellt. Eftersom Ribbaskolan serverar mat till barn omfattas du som medarbetare av skollagen vilket kräver att du vid en anställning visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, beställ därför ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Låter det här som ett sommarjobb för dig? Vi träffar kandidater löpande under hela annonseringstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt
Ismeta Sedic, kostchef
Tel: 036-10 28 32
E-post: ismeta.sedic@jonkoping.se

Madelene Karlsson, kostchef
Tel: 036-10 27 05
E-post: madelene.karlsson2@jonkoping.se
(madelene.karlsson2@jonkoping.se)
Vid frågor om rekryteringsprocessen skicka mail till e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka sommarjobb som kock eller köksbiträde! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock till Restaurang FläktGroup i Jönköping

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 2
Tillsvidare, heltid 100%. Måndag-fredag.

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om restaurang FläktGroup

Vi är ett produktionskök som producerar lunch som serveras på plats, skollunch som skickas iväg med specialkost samt catering till ca 500 portioner om dagen. Vi lagar mycket mat från grunden och bakar så mycket vi kan. Vi är ett tight gäng på 5 personer. Vill du vara en del av gänget så är du välkommen till en rolig och händelserik arbetsplats där dagarna aldrig ser likadana ut.

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplanering
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Resurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida www.compass-group.se.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 7
Köket ligger i Jönköping och i stadsdelen Samset. Vi håller till inne på Vittraskolan där vi lagar ca 500 portioner varje dag. Vi brinner för att servera dagens viktigaste måltid och Sveriges schysstaste måltidsupplevelse.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Möjlighet att delta i motionslopp
- Stor kick-off för alla varje år


Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort


Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock
- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001


Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100 %

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt avtal

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Kock sökes

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 3
Vi söker en kock till vår lunchbuffé. Inriktning på buffén är mestadels Svensk Husmanskost.
Personen ska även ha ansvar över att ta fram en veckovis meny.
Tjänsten är på deltid.
Arbetstider är Måndag-Fredag.

Ansök nu

Kock till Mogårdens kök i Bottnaryd

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 13
Äldreomsorgen

Vill du bidra till att de äldre i samhället får god och näringsrik mat? Till Mogårdens kök i Bottnaryd söker vi nu en kock med passion för matlagning. Är du vår nya kollega?

Mogårdens kök är beläget i Bottnaryd, cirka 2,5 mil utanför Jönköping. Vi har ett stort och rymligt kök som är välutrustat. Arbetsgruppen som du kommer att ingå i består av tre andra kockar. I nuläget lagar vi mat till samtliga, cirka 30 hyresgäster på Mogårdens äldreboende samt ca 20 medborgare som har boende utanför Mogården som får sina matportioner levererade. Restaurangen är öppen för externa gäster under lunchservering. Mogårdens äldreboende är ett boende med helinackordering så det lagas och serveras frukost, middag och kvällsmat.

Ditt nya jobb
Som kock lagar du mat från grunden samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra äldreboenden.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande arbete och en trygg anställning. Som kock i vår verksamhet kommer du vara delaktig i utveckling av kostverksamheten och ha en viktig roll i att säkerställa att de äldre får kvalitetssäker och god mat. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter inom friskvård. Du kan läsa mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Formella kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock och som har 1-3 års erfarenhet av arbete som kock inom storkök/restaurang. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Erfarenhet från kostdatasystemet Matilda är meriterande. För att arbeta hos oss ställs krav på att du behärskar svenska i tal och skrift. Då bussförbindelser inte fungerar på helger är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper och kompetenser
Som person är du självgående och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har också ett intresse för att driva förbättringsarbete framåt och är nyfiken på att pröva på nya matlagningsmetoder och arbetssätt. Vidare är du flexibel och trivs med att arbeta i en miljö med högt arbetstempo. Av vikt för att du ska trivas som kock hos oss är att du tycker om att samarbeta med andra och sätter laget för jaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Upplysningar
Rekryteringen en tillsvidaretjänst som kock med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar fem veckors schema med helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Arbetet är dagtid, 7-16. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Då det i tjänsten ingår resurspass kan arbete på Ribbaskolans kök bli aktuellt. Eftersom Ribbaskolan serverar mat till barn omfattas du som medarbetare av skollagen vilket kräver att du vid en anställning visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, beställ därför ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vi träffat kandidater löpande under ansökningstiden så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten.

Kontakt
Susanne Lindh, kostchef
Tfn. 036-10 53 62
E-post: susanne.lind@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som kock! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock Häktet Jönköping

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 21
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Jönköpings verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/jonkoping/#om

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till de intagna på häkte. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i
kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval vilket innebär att intervjuer kan påbörjas under ansökningstidens gång.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Kock till Mogårdens kök i Bottnaryd

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 20
Äldreomsorgen

Vill du bidra till att de äldre i samhället får god och näringsrik mat? Till Mogårdens kök i Bottnaryd söker vi nu en kock med passion för matlagning. Är du vår nya kollega?

Mogårdens kök är beläget i Bottnaryd, cirka 2,5 mil utanför Jönköping. Vi har ett stort och rymligt kök som är välutrustat. Arbetsgruppen som du kommer att ingå i består av tre andra kockar. I nuläget lagar vi mat till samtliga, cirka 30 hyresgäster på Mogårdens äldreboende samt ca 20 medborgare som har boende utanför Mogården som får sina matportioner levererade. Restaurangen är öppen för externa gäster under lunchservering. Mogårdens äldreboende är ett boende med helinackordering så det lagas och serveras frukost, middag och kvällsmat.

Ditt nya jobb
Som kock lagar du mat från grunden samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra äldreboenden.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande arbete och en trygg anställning. Som kock i vår verksamhet kommer du vara delaktig i utveckling av kostverksamheten och ha en viktig roll i att säkerställa att de äldre får kvalitetssäker och god mat. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter inom friskvård. Du kan läsa mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Formella kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock och som har 1-3 års erfarenhet av arbete som kock inom storkök/restaurang. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Erfarenhet från kostdatasystemet Matilda är meriterande. För att arbeta hos oss ställs krav på att du behärskar svenska i tal och skrift. Då bussförbindelser inte fungerar på helger är det till din fördel om du har B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper och kompetenser
Som person är du självgående och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har också ett intresse för att driva förbättringsarbete framåt och är nyfiken på att pröva på nya matlagningsmetoder och arbetssätt. Vidare är du flexibel och trivs med att arbeta i en miljö med högt arbetstempo. Av vikt för att du ska trivas som kock hos oss är att du tycker om att samarbeta med andra och sätter laget för jaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Upplysningar
Rekryteringen en tillsvidaretjänst som kock med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar fem veckors schema med helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Arbetet är dagtid, 7-16. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Då det i tjänsten ingår resurspass kan arbete på Ribbaskolans kök bli aktuellt. Eftersom Ribbaskolan serverar mat till barn omfattas du som medarbetare av skollagen vilket kräver att du vid en anställning visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, beställ därför ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vi träffat kandidater löpande under ansökningstiden så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten.

Kontakt
Susanne Lindh, kostchef
Tfn. 036-10 53 62
E-post: susanne.lind@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som kock! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 17
Kostorganisationen

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker flera ansvarstagande kockar som vill få eleverna att längta till matsalen!

Ditt nya jobb
Vi söker självständiga och engagerade kockar till Junedalsskolan, Attarpsskolan, Skeppsbrons förskola etc. Du kommer att vara en i köksteamet som lagar maten till skolan.

Du blir en i gänget bland andra glada kockar och köksbiträden. Dina arbetsuppgifter innebär att du lagar mat, beställer varor, planerar matsedel, samt medverkar i alla övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du medverkar till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

Välkommen till oss
Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 110 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom Utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på Utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område, varav en blir din chef.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang.

Du har ett genuint engagemang och matintresse med en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver tycka om att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Det är viktigt att du har god datorvana då vi har kontakt med varandra digitalt och arbetar med digitala beställningssystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är en fördel om du har körkort.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Damir Eminovic (kökschef Attarpsskolan): 036 - 10 65 17
Samir Jusicic (kökschef Junedalsskolan): 036 - 10 20 86
Heidi Lihavainen (kökschef Skeppsbrons förskola): 036 - 10 55 89

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

1:e kock

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 17
Utbildningsförvaltningen, Kostorganisationen

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som 1:e kock bidra till matglädje hela dagen i ett lustfyllt lärande.

Är du en ansvarstagande kock med fokus på det lilla extra? Vill du jobba med goda och hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb som 1:e kock hos oss!

Ditt nya jobb
Vi söker 1:e kockar till Öxnehagaskolan, Tabergsskolan och Ölmstadsskolan. Dessa skolor har tillagningskök och lagar mat till barn från förskoleåldern upp till mellanstadiet. Det lagas ca 400 portioner lunch varje dag i skolorna. Frukost och mellanmål serveras till förskole- och fritidsbarnen.

Som 1:e kock hos oss deltar du i all daglig praktisk verksamhet i köket. Huvuduppdraget är att beställa, planera och laga god mat från grunden utifrån gällande riktlinjer; lunch, frukost och mellanmål. Du ansvarar för kökets dagliga drift och leder dina kollegor i köket. Din närmsta chef är kökschefen för området.

Vi vill integrera måltiden som en del av lärande och vill ha ett gott samarbete med övrig verksamhet. Våra mål är att maten är av god kvalitet och att miljö och service genomsyrar vår verksamhet! Du har möjlighet att påverka barn- och ungdomars matvanor och hälsa för resten av deras liv.

I köken arbetar det ett glatt och kompetent team med kockar och köksbiträden som blir dina kollegor.

Välkommen till oss
Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 110 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom Utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på Utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område, varav en blir din chef. Vi har flertalet mycket moderna välutrustade storkök och dina kollegor är 1:e kockar, kockar och köksbiträden.

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad kock och med goda ledaregenskaper och erfarenheter. Du måste ha vana inom yrket då arbetet är självständigt och kräver stora krav på att du kan organisera kökens arbete på rätt sätt. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och som kan ta eget ansvar. Att du sätter våra gäster i centrum är en självklarhet för oss. Det är viktigt att du behärskar IT och digitala verktyg då vi beställer och näringsberäknar via våra system. IT är också det naturliga verktyget för oss i den dagliga kommunikationen.

Du är en person som utstrålar yrkesstolthet och är skicklig, självständig och brinner för att laga god mat till dina gäster!

Du är positiv och bekväm med att arbeta både själv och i grupp. Du ingår i ett team och måste därmed kunna samarbeta med andra. Du vill utveckla dig och ditt yrke samt dela med dig till dina kollegor. Det är viktigt att du behärskar svenska väl både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är en fördel om du har körkort.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Välkommen till vårt glada gäng!

Vill du veta mer?
Madeleine Häggblad (kökschef Öxnehagaskolan): 036-105586
Zorica Topic (kökschef Ölmstadsskolan): 036-106367
Elham Sauma (kökschef Tabergsskolan): 036-106156
Christoffer Johansson Sinkkonen (Måltidsutvecklare): 036-10 64 46

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som 1:e kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kockar till Gränna och Huskvarna

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 1
Äldreomsorgen

Är du utbildad kock och har några års erfarenhet inom branschen? Som kock inom äldreomsorgen har du ett viktigt jobb där du bidrar till att de äldre i samhället får god och näringsrik mat. Låter detta som något för dig? Då har du ett jobb att söka som kock till våra kök i Huskvarna och Gränna!

Äldreomsorgen i Jönköpings kommun har som mål att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en viktig del i detta arbete. Kostverksamheten som består av 19 kök och 130 medarbetare lagar dagligen cirka 5000 portioner mat till äldreboenden, restauranger och hemtjänsttagare. Matlagning sker från grunden och utgår främst från traditionell husmanskost.

Ditt nya jobb
Som kock lagar du mat från grunden samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra äldreboenden.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande arbete och en trygg anställning. Som kock i vår verksamhet kommer du vara delaktig i utveckling av kostverksamheten och ha en viktig roll i att säkerställa att de äldre får kvalitetssäker och god mat. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter inom friskvård. Du kan läsa mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Formella kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock och som har 1-3 års erfarenhet av arbete som kock inom storkök/restaurang. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Erfarenhet från kostdatasystemet Matilda är meriterande. För att arbeta hos oss ställs krav på att du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är önskvärt men inget krav.

Personliga egenskaper och kompetenser
Som person är du självgående och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har också ett intresse för att driva förbättringsarbete framåt och är nyfiken på att pröva på nya matlagningsmetoder och arbetssätt. Vidare är du flexibel och trivs med att arbeta i en miljö med högt arbetstempo. Av vikt för att du ska trivas som kock hos oss är att du tycker om att samarbeta med andra och sätter laget för jaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Upplysningar
Rekryteringen avser tillsvidaretjänst som kock med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar fem veckors schema med helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Arbetet är dagtid, 7-16. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Då det i tjänsten ingår resurspass kan arbete på Ribbaskolans kök bli aktuellt. Eftersom Ribbaskolan serverar mat till barn omfattas du som medarbetare av skollagen vilket kräver att du vid en anställning visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, beställ därför ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vi träffat kandidater löpande under ansökningstiden så välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten .

Kontakt
Madelene Karlsson, kostchef
Tfn. 036-10 27 05
E-post: madelene.karlsson2@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som kock! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 6
Norra Mo

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Ditt nya jobb
Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker en ansvarstagande kock som vill få barn och elever att längta till maten!

Dina arbetsuppgifter innebär att du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter som att du lagar maten, beställer varor, planerar matsedel, samt alla i övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du medverkar till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

Välkommen till oss!
Vi behöver förstärka vårt team med en självständig och engagerad kock till våra enheter i Norra Mo. Du blir en i gänget bland andra glada kockar som arbetar i Bottnaryd, Ryd och Norra Unnaryd. Du kommer att vara en i köksteamet som lagar och serverar maten till barnen i skolan samt med utskick till förskolan. Ryds skola har eget kök för skola och förskola med utskick till Norra Unnaryd. Bottnaryd har i dagsläget mottagningskök för skola och förskola men det är under planering med ett nytt tillagningskök i den nya skolan som ska byggas.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du har ett genuint engagemang och matintresse med en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver gilla att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Det är viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Tjänsten kräver körkort, då det ingår att ta sig mellan enheterna.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kökschef Heidi Lihavainen; 036-10 55 89

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

1:e kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 9
Ljungarumsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som 1:e kock bidra till matglädje hela dagen i ett lustfyllt lärande.

Är du en ansvarstagande kock med fokus på det lilla extra? Vill du jobba med goda och hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb som kock på hos oss!

Ditt nya jobb
Vi söker 1:e kock till Ljungarumsskolan.
Ljungarumsskolan har ett nybyggt tillagningskök och lagar mat till barn från förskoleåldern upp till högstadiet.
Det är även utskick från köket till Bottnaryds skolan. Det lagas cairka 800 portioner lunch varje dag. Det serveras frukost och mellanmål till förskole och fritisbarnen.
I Ljungarumsköket arbetar det ett glatt och kompetent team på fem personer som blir dina kollegor.

Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 100 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område. Din närmsta chef är kökschef för området. Vi har flertalet mycket moderna välutrustade storkök och dina kollegor är 1:e kockar, kockar och köksbiträden.

Som 1:e kock hos oss deltar du i all daglig praktisk verksamhet i köket. Huvuduppdraget är att beställa, planera och laga god mat från grunden utifrån gällande riktlinjer, lunch, frukost och mellanmål. Du ansvara för kökets dagliga drift. och din närmsta chef är kökschefen för området. Vi vill integrera måltiden som en del av lärande och vill ha ett gott samarbete med övrig verksamhet. Våra mål är att maten är av god kvalitet och att miljö och service genomsyrar vår verksamhet! Du har möjlighet att påverka barn- och ungdomars matvanor och hälsa för resten av deras liv.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad kock. Du måste ha vana inom yrket då arbetet är självständigt och kräver stora krav på att du kan organisera ditt arbete på rätt sätt. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och som kan ta eget ansvar. Att du sätter våra gäster i centrum är en självklarhet för oss. Det är viktigt att du behärskar IT och digitala verktyg då vi beställer och närings beräknar via våra system. It är också det naturliga verktyget för oss i den dagliga kommunikationen.

Du är en person som utstrålar yrkesstolthet och är skicklig, självständig och brinner för att laga god mat till dina gäster!

Du ska vara positiv och bekväm att arbeta både själv och i en grupp. Du ingår i ett team och måste kunna samarbeta med andra. Du vill utveckla dig och ditt yrke samt dela med dig till dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Det är viktigt att du behärskar svenska väl både i tal och skrift du behöver också ha körkort för flera av tjänster.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Välkommen in i vårt glada gäng!

Här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html) kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd i Jönköpings kommun.

Vill du veta mer?
Kontakta kökschef
Heidi Lihavainen 036-10 55 89

eller måltidsutvecklare Christoffer Johansson Sinkkonen, 036-10 64 46

Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Urval, intervjuer och anställningar kan ske löpande under annonstiden så ansök gärna därför så snabbt som möjligt!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kockar till flera av våra kostverksamheter

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 17
Äldreomsorgen

Vill du bli en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera god och näringsrik mat till de äldre i samhället? Har du ett kreativt sinne och en talang för matlagning? Då kanske det är dig vi söker till äldreomsorgens kostverksamhet!

Äldreomsorgen i Jönköpings kommun har som mål att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en viktig del i detta arbete. Kostverksamheten som består av 19 kök och 130 medarbetare lagar dagligen cirka 5000 portioner mat till äldreboenden, restauranger och hemtjänsttagare. Matlagning sker från grunden och utgår främst från traditionell husmanskost.

Ditt nya jobb
Som kock lagar du mat från grunden samt tillagar specialkost och mat med anpassad konsistens. I arbetet ingår samtliga förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom salladsberedning, disk, städ och egenkontroll samt servering, varubeställning och packning av varor till våra äldreboenden.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande arbete och en trygg anställning. Som kock i vår verksamhet kommer du vara delaktig i utveckling av kostverksamheten och ha en viktig roll i att säkerställa att de äldre får kvalitetssäker och god mat. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och rabatter inom friskvård. Du kan läsa mer om våra förmåner här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad kock och som har tidigare erfarenhet från arbete inom kök, gärna från storhushåll/restaurang. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Som person är du självgående och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har också ett intresse för att driva förbättringsarbete framåt och är nyfiken på att pröva på nya matlagningsmetoder och arbetssätt. Vidare är du flexibel och trivs med att arbeta i en miljö med högt arbetstempo. Av vikt för att du ska trivas som kock hos oss är att du tycker om att samarbeta med andra och sätter laget för jaget. Du bör behärska svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster som kock med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar fem veckors schema med helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Arbetet är dagtid, 7-16. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten .

Då det i tjänsten ingår resurspass kan arbete på Ribbaskolans kök bli aktuellt. Eftersom Ribbaskolan serverar mat till barn omfattas du som medarbetare av skollagen vilket kräver att du vid en anställning visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, beställ därför ett utdrag redan när du skickat in ansökan.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Kontakt
Rebecca Mårtenson, kostchef
Tel: 036-10 25 45
Email: rebecca.martenson@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som kock! https://www.jonkoping.se/

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

1:e kock

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 5
Ljungarumsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som 1:e kock bidra till matglädje hela dagen i ett lustfyllt lärande.

Är du en ansvarstagande kock med fokus på det lilla extra? Vill du jobba med goda och hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb som kock på hos oss!

Ditt nya jobb
Vi söker 1:e kock till Ljungarumsskolan.
Ljungarumsskolan har ett nybyggt tillagningskök och lagar mat till barn från förskoleåldern upp till högstadiet.
Det är även utskick från köket till Bottnaryds skolan. Det lagas cairka 800 portioner lunch varje dag. Det serveras frukost och mellanmål till förskole och fritisbarnen.
I Ljungarumsköket arbetar det ett glatt och kompetent team på fem personer som blir dina kollegor.

Måltidsorganisationen har kök i cirka 55 skolor och cirka 100 förskolor där det serveras måltider till alla barn och ungdomar som är våra viktiga gäster.

Måltidsverksamheten inom utbildningsförvaltningen är en egen organisation. Verksamhetsansvarig är kostchef på utbildningsförvaltningen. Det är tio kökschefer som ansvarar för varsitt område. Din närmsta chef är kökschef för området. Vi har flertalet mycket moderna välutrustade storkök och dina kollegor är 1:e kockar, kockar och köksbiträden.

Som 1:e kock hos oss deltar du i all daglig praktisk verksamhet i köket. Huvuduppdraget är att beställa, planera och laga god mat från grunden utifrån gällande riktlinjer, lunch, frukost och mellanmål. Du ansvara för kökets dagliga drift. och din närmsta chef är kökschefen för området. Vi vill integrera måltiden som en del av lärande och vill ha ett gott samarbete med övrig verksamhet. Våra mål är att maten är av god kvalitet och att miljö och service genomsyrar vår verksamhet! Du har möjlighet att påverka barn- och ungdomars matvanor och hälsa för resten av deras liv.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad kock. Du måste ha vana inom yrket då arbetet är självständigt och kräver stora krav på att du kan organisera ditt arbete på rätt sätt. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och som kan ta eget ansvar. Att du sätter våra gäster i centrum är en självklarhet för oss. Det är viktigt att du behärskar IT och digitala verktyg då vi beställer och närings beräknar via våra system. It är också det naturliga verktyget för oss i den dagliga kommunikationen.

Du är en person som utstrålar yrkesstolthet och är skicklig, självständig och brinner för att laga god mat till dina gäster!

Du ska vara positiv och bekväm att arbeta både själv och i en grupp. Du ingår i ett team och måste kunna samarbeta med andra. Du vill utveckla dig och ditt yrke samt dela med dig till dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Det är viktigt att du behärskar svenska väl både i tal och skrift du behöver också ha körkort för flera av tjänster.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Välkommen in i vårt glada gäng!

Här (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html) kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd i Jönköpings kommun.

Vill du veta mer?
Kontakta kökschef
Heidi Lihavainen 036-10 55 89

eller måltidsutvecklare Christoffer Johansson Sinkkonen, 036-10 64 46

Fackliga representanter (http://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Urval, intervjuer och anställningar kan ske löpande under annonstiden så ansök gärna därför så snabbt som möjligt!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vikariat till köket

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 26
Vem söker vi?
VI söker dig som gillar att göra det där lilla extra i köket! Du anpassar måltider efter mottagarna samt ger en hälsosam måltid utifrån kostcirkeln och de rekommendationer som finns gällande matlagning till barn.
Du är lugn och samlad i de olika situationer som kan uppstå och har förmågan att fatta beslut i det löpande arbetet och att fokusera på rätt saker. Du är engagerad i ditt arbete, positiv och ser möjligheter framför hinder.
Om Igelkottens förskola
Igelkottens förskola har sin verksamhet i äldre, charmiga lokaler i centrala Jönköping, med närhet både till Stadsparken och Friaredalen. Verksamheten är en mindre förskola, med plats för cirka 22 barn i åldrarna 1 - 6 år, som under större delen av dagen är uppdelade i två grupper. Förskolans egen kock bjuder på god mat, lagad i eget kök.
Igelkottens förskola drivs som ett föräldrakooperativ, där alla ekonomiska tillgångar kommer verksamheten till del. Utifrån verksamhetens form som föräldrakooperativ innebär detta att styrelsen är huvudman och arbetsgivare.
Förskolan har en allmän inriktning där lek, språk, matematik, rörelse, skapande och natur är viktiga grundstenar. Vi månar om att barnens nyfikenhet, företagsamhet och intressen ska uppmuntras och stimulera deras vilja och lust att lära. Vi sätter också ett stort värde i att varje barn ska mötas med öppenhet, värme och respekt, och att skapa grupper där alla barn känner sig värdefulla och respekterar varandra.
Om Tjänsten
Tjänsten är ett föräldravikariat där du planerar, beställer råvaror, tillagar och serverar frukost, lunch och mellanmål. Du ansvarar för hygien i köket samt tvätt och vid behov går in i barngrupp.
Du har stor frihet i ditt skapande samt fördelaktiga arbetstider.
Du är en del av ett team tillsammans med övrig förskolepersonal där ni tillsammans strävar mot samma mål.
Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig fram till 31 mars 2023. Tjänsten innefattar 75% tjänstgöring.
Rekryteringsprocessen
Låter det här som någonting du skulle kunna trivas med? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till forskolan@igelkotten.org. Vi intervjuar löpande.
Tillträde till tjänsten sker 2 januari 2023.
Frågor
Vid frågor, funderingar eller om du bara vill höra mer om verksamheten är du varmt välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter nedan.
Kontaktuppgifter
Rektor Ingela Gerebrant
forskolan@igelkotten.org
076-033 57 15
Charlotte Karlsson
Personalansvarig
personalansvarig@igelkotten.org
070-8844181
Anton Halldén
Styrelseordförande
anton.hallden@gmail.com
070-3497298

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 18
Norra Mo

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Ditt nya jobb
Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker en ansvarstagande kock som vill få barn och elever att längta till maten!

Dina arbetsuppgifter innebär att du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter som att du lagar maten, beställer varor, planerar matsedel, samt alla i övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du medverkar till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

Välkommen till oss!
Vi behöver förstärka vårt team med en självständig och engagerad kock till våra enheter i Norra Mo. Du blir en i gänget bland andra glada kockar som arbetar i Bottnaryd, Ryd och Norra Unnaryd. Du kommer att vara en i köksteamet som lagar och serverar maten till barnen i skolan samt med utskick till förskolan. Ryds skola har eget kök för skola och förskola med utskick till Norra Unnaryd. Bottnaryd har i dagsläget mottagningskök för skola och förskola men det är under planering med ett nytt tillagningskök i den nya skolan som ska byggas.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du har ett genuint engagemang och matintresse med en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver gilla att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Det är viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Tjänsten kräver körkort, då det ingår att ta sig mellan enheterna.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kökschef Heidi Lihavainen; 036-10 55 89

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

1:e kock

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 3
Landsjöskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som 1e kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker ansvarstagande 1e kock som vill få eleverna att längta till matsalen!

Välkommen till oss!
Vi söker en självständig och engagerad kock till Landsjöskolan. Du ska ansvara för maten till skolan och utskick till förskolan. Det finns ett modernt välutrustat kök med en trevlig matsal där du ska laga och servera cirka 500 portioner varje dag.

Du blir en i gänget bland andra glada kockar och köksbiträden. Dina arbetsuppgifter innebär att du är med och lagar maten beställer varor, planerar din matsedel och ansvara för kökets dagliga drift. Du ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket leder till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang.

Du har ett genuint matintresse och en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver gilla att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Du kan ha nytta av körkort i tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: till belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Kökschef Zorica Topic 036-10 63 67

Kommunal, 036-10 57 27

Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande. För att underlätta urval vid rekrytering var vänlig och bifoga relevanta intyg och referenser.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock sökes

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 10
Vi söker en kock till vår lunchbuffé. Inriktning på buffén är mestadels Svensk Husmanskost.
Personen ska även ha ansvar över att ta fram en veckovis meny.
Tjänsten är heltid.
Arbetstider är 07:00-15:00 Måndag-Fredag.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 21
Norra Mo

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Ditt nya jobb
Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker en ansvarstagande kock som vill få barn och elever att längta till maten!

Dina arbetsuppgifter innebär att du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter som att du lagar maten, beställer varor, planerar matsedel, samt alla i övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du medverkar till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

Välkommen till oss!
Vi behöver förstärka vårt team med en självständig och engagerad kock till våra enheter i Norra Mo. Du blir en i gänget bland andra glada kockar som arbetar i Bottnaryd, Ryd och Norra Unnaryd. Du kommer att vara en i köksteamet som lagar och serverar maten till barnen i skolan samt med utskick till förskolan. Ryds skola har eget kök för skola och förskola med utskick till Norra Unnaryd. Bottnaryd har i dagsläget mottagningskök för skola och förskola men det är under planering med ett nytt tillagningskök i den nya skolan som ska byggas.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket bidrar till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. Du har ett genuint engagemang och matintresse med en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver gilla att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Det är viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Tjänsten kräver körkort, då det ingår att ta sig mellan enheterna.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kökschef Heidi Lihavainen; 036-10 55 89

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kock.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock Jönköping

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 10
Sveacater söker en kock till verksamheten på Vittra Samset i Jönköping. Vi vill hitta dig som brinner för att servera dagens viktigaste måltid och Sveriges schysstaste måltidsupplevelse.

Arbetstiderna är dagtid.

Anställningen kommer att vara en tillsvidareanställning med varierande arbetsuppgifter. Krav, B-körkort.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad.

Tillträde i början av augusti.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sveacater en del av Nordrest

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 12
Torpaskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker ansvarstagande kockar som vill få eleverna att längta till matsalen!

Välkommen till oss!
Vi söker en självständig och engagerad kock till Torpaskolan. Du kommer att vara en i köksteamet som lagar maten till skolan.

Du blir en i gänget bland andra glada kockar och köksbiträden. Dina arbetsuppgifter innebär att du deltar i arbetsuppgifter som att du lagar maten, beställer varor, planerar matsedel, samt alla i övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du medverkar till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket leder till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang.

Du har ett genuint engagemang och matintresse med en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver gilla att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Du kan ha nytta av körkort i tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: till belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Kökschef Johan Öhlin 036105596

Kommunal, 036-10 57 27

Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande. För att underlätta urval vid rekrytering var vänlig och bifoga relevanta intyg och referenser.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock 75%

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 12
Kock
Tillsvidareanställning 75%
Välkommen ut på landet
Solstrålens förskola ligger strax norr om Ölmstad med naturen alldeles inpå husknuten. Vi är en fristående förskola med kristen värdegrund som startades av Allianskyrkan i Ölmstad för 28 år sedan.

Vårt mål är att hela människan skall utvecklas och må bra. Hjärta, hjärna, hälsa och hand är alla lika viktiga i vår verksamhet. Alla barn ska bli vinnare i sitt eget liv!
Förskolan består av 47 barn. Som kock på Solstrålens förskola tillagar du frukost, lunch och mellanmål till barn och personal. På Solstrålen lagas all mat från grunden, utan onödiga tillsatser. Du tar även hand om disk och matsal och har ansvar för beställningar gällande mat, grönsaker och frukt. Det är viktigt att du kan planera, genomföra och utvärdera ditt dagliga arbete och att du kan hålla det dagliga tempo som behövs för att förskolans verksamhet ska fungera. Du behöver även kunna ta egna initiativ och vara lösningsfokuserad. Utvärdering och uppföljning av verksamheten ingår i arbetet. Köket ligger på våningen över förskolan varför delar av dagen innebär ensamarbete.
Två förmiddagar i veckan är ni två i köket då vi har en personal som bland annat bakar bröd. Denna personal sköter även städning av förskolan. Förskolan följer Livsmedelsverket och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du ska kunna sköta alla kontroller utifrån gällande riktlinjer.
Ett positivt förhållningssätt till arbetet är grundläggande på Solstrålen. Du är en del av Solstrålens arbetslag och medverkar till en positiv arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån att läroplanen ska synas i hela vår verksamhet och har ett gott samarbete med köket.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%
Tillträde 2 januari el enligt överenskommelse
Provanställning: 6 månader
Vi ser gärna att du har utbildning för arbete inom kök eller har god adekvat erfarenhet.
Utdrag från belastningsregistret ska redovisas innan anställning. Vi är anslutna till kollektivavtal.
Vid frågor, välkommen att ringa Magdalena Pettersson, rektor 070- 731 27 04. För mer information om vår förskola kan du besöka vår hemsida på www.allianskyrkan.nu
Är du personen för oss? Välkommen med din ansökan senast 2022-10-26. Vi förbehåller oss rätten att anställa innan ansökningstiden är slut då snabb rekrytering är till stor fördel.
Sänd din ansökan till: e-post: rektor@solstralensforskola.nu
post: Magdalena Pettersson Solstrålens förskola Ånaryd 563 93 GRÄNNA
Vi ser fram emot din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Engelska Skolan, Kitchen chef/cook

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 26
We are proud of our positive and multicultural school where almost half of the staff and students have an international background. This mix of cultures creates a fun and engaging workplace.
We are looking for a competent and enthusiastic chef / cook to join our kitchen team.
As a person, you are hard working, positive and a reliable team player. You have qualifications and experience in the kitchen, ideally catering for large groups. Heavy emphasis is placed on personality and commitment.
Carefully consider before applying, we are looking for people who:
Like working with children of all ages
Are reliable team players
Want to work in a big kitchen producing 1000 quality and healthy portions of food every day. This is not a restaurant, bar or café.

The position:
100% job, 40 hours per week, 7-15:30 or similar
Can lead to permanent employment
Collective union agreement with ALMEGA

Offer:
Competitive wages - qualified candidates can expect between 25,000 and 35,000kr/month, depending on experience and age.
A strong leadership team; a transparent and supportive work environment
A positive work place where we help each other out, work hard, have fun, and providing great food to our students
We take care of our staff and offer a wide range of social activities, teambuilding, responsibility and development

Any further questions, please contact:
ann-sofie.rydberg.jonkoping@engelska.se
Application:
Send a personal letter and CV to:
jobs.jonkoping@engelska.se
Write: "Chef" in the subject line.
Last application date is 2022-10-16.
Note that Interviews take place on an ongoing basis - the position may be filled before the advert expires.
Position starts ideally during August or September, latest October.
To give candidates the right opportunities to show their skills we may offer you the chance to work in our kitchen for a day, with pay.

.................................................. ..................................................
About IES & IES Jönköping:
The Principal of the school is Simon Varley who first joined IES in 2003 as a science teacher. He started IES Jönköping in 2009 and has been the Principal ever since. The school now has over 900 students and 120 staff working together across years F-9.
Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (independent school), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms Barbara Bergström, a science teacher, originally from the US. Over 30,000 students are currently enrolled in our 43 schools around the country. Read more at https://engelska.se/careers/introduction-ies

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 23
Örsreum skola/förskola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker ansvarstagande kockar som vill få eleverna att längta till matsalen!

Välkommen till oss!
Vi söker en självständig och engagerad kock till Örserumsskolan. Du ska ansvara för maten till skolan och förskolan. Det finns ett modernt välutrustat kök med en trevlig matsal där du ska laga och servera cirka 75 portioner varje dag.

Du blir en i gänget bland andra glada kockar och köksbiträden. Dina arbetsuppgifter innebär att du lagar maten beställer varor ,planerar din matsedel och ansvara för köket drift. Du ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket leder till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang.

Du har ett genuint matintresse och en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver gilla att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Du kan ha nytta av körkort i tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: till belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Kökschef Zorica Topic 036-10 63 67

Kommunal, 036-10 57 27

Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande. För att underlätta urval vid rekrytering var vänlig och bifoga relevanta intyg och referenser.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 23
Torps skola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du som kock bidra till matglädje hela dagen för ett lustfyllt lärande.

Vill du jobba med matglädje och goda hälsosamma måltider för barn och ungdomar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi söker ansvarstagande kockar som vill få eleverna att längta till matsalen!

Välkommen till oss!
Vi söker en självständig och engagerad kock till Torps skola i Bankeryd. Du kommer att vara en i köksteamet som lagar maten till skolan samt med utskick till förskolan.

Du blir en i gänget bland andra glada kockar och köksbiträden. Dina arbetsuppgifter innebär att du deltar i arbetsuppgifter som att du lagar maten, beställer varor, planerar matsedel, samt alla i övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Du medverkar till att vi serverar god och vällagad mat till våra unga gäster. Du är kreativ och skapar gärna något extra och bidrar till att måltiderna blir hälsosamma, hållbara och smakrika för våra barn och unga. Du är en god ambassadör för köket som vill involvera eleverna i måltiderna.

I våra skolkök har vi möjlighet att laga mat från grunden med råvaror av bra kvalitet, vilket leder till goda och näringsriktiga luncher, frukostar och mellanmål. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning. Vi vill samverka och ha ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan.

Det som genomsyrar vår verksamhet är engagemang, god kvalitet och bra service i en god miljö. Detta leder till matglädje!

Din kompetens
Du är utbildad kock med meriterad erfarenhet från storkök eller restaurang. du har dokumenterad erfarenhet av att leda arbetet i ett kök.

Du har ett genuint engagemang och matintresse med en stor passion för hälsosam matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta. Du behöver gilla att ha många dagliga kontakter med våra gäster, pedagoger och andra på skolan.

Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du sätter givetvis alltid dina gäster i centrum och är lojal mot våra riktlinjer och uppsatta mål. Du brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor utifrån givna förutsättningarna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket både i tal och skrift. Viktigt med datavana då vi har kontakt med varandra digitalt och får information via mail och arbetar med digitala beställningssystem.

Du kan ha nytta av körkort i tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: till belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka därför in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Kökschef Damir Eminovic 036-10 65 17.

Kommunal, 036-10 57 27

Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande. För att underlätta urval vid rekrytering var vänlig och bifoga relevanta intyg och referenser.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock dagtid, Scandic Portalen, heltid 100%

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 16
Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Portalen.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och frukostmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga personalmat och shopmat samt att förbereda konferensfika och vid tillfällen även konferensluncher. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i hotellets frukostavdelning. Du arbetar främst dagtid måndag - fredag, men kvällar och helger kan förekomma.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du är självgående och uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster och personal en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu