Installation, drift, underhåll jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Elektriker till Sekraft storkund

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 12
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning och söker efter en arbetsplats med teamkänsla? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer samt är bra på kommunikation och kundkontakt? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning:

Som en del av storkundsteamet på Sekraft så ansvarar du för att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Tillsammans med ditt team och projektledare så ser ni till att installationen blir gjord med högsta kvalitét. Du tar ansvar över att tidsplaner hålls och att eventuella problem hanteras och åtgärdas. Arbetet sker nästan alltid i team av 2 medarbetare men det kan även förekomma självständigt arbete vid mindre projekt. Här kommer du främst att arbeta med storkunds installationer. Vilket innefattar bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.

Vi arbetar i ett nära samarbete med Sesol koncernen där Sekraft tillhör, vilket innebär att du även kommer att få möjlighet att arbeta med solcellsinstallationer

Som en del i teamet av elektriker är du företagets ansikte utåt. Du agerar som en serviceelektriker med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos kund. Din arbetsdag är varierande och består bland annat av:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- Omkoppling för IMD installation.
- Installation samt driftsättning av laddstationer, lastbalanseringar och IMD-mätning.
- Nära samarbete med en projektledare
- Storkunds installationer (bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag)


Vem är du :
Vi lägger stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Krav

- Vi ser helst att du arbetat med större projekt förut.
T.ex. arbetat med grövre kablar, större ställverk osv.
- Är van att arbeta noga med egenkontroller och dokumentation av arbeten.
- Lösningsorienterad
- Minst 2års erfarenhet som serviceelektriker/installationselektriker
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sekraft och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem


Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isabell.karlsson@sesol.se

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 500 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Södertälje, Göteborg, Örebro, Norrköping, Uppsala och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en villa till stora offentliga parkeringsplatser. All vår personal är behörig och anställda direkt hos oss vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu

Serviceelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Mar 16
Vi växer och söker nu efter en ny kollega. Är du en driven serviceelektriker som vill vara med i ett av Sveriges största elinstallationsföretag? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi söker just nu dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket, tycker om variation och vill vara med och växa tillsammans med oss. Rollen passar dig som är initiativtagande, lojal och har ett intresse för teknik. Är du dessutom intresserad att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och ordning och reda är det hos oss du ska arbeta!

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av elektrikeryrket och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

I grunden är du utbildad elektriker och du har minst 3 års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och självständigt arbete.

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Du får en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag som omfattar el- tele/säkerhet samt datainstallationer och du är ansvarig för egen servicebil.

Som servicemontör hos oss har du stor frihet under ansvar och är involverad i hela flödet mot dina kunder, från beställning och kalkyl till utförande och fakturering.

Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att kunna tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer. Samtidigt får du tillgång till ett nätverk av kompetens i Sverige och världen, då vi ingår i koncernen VINCI Energies.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2022-04-10. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Frågor?

Kontakta servicechef Marcus Sandberg tfn 070 765 90 24 alternativt affärsenhetschef Glenn Franzén tfn 070-930 55 98 eller facklig företrädare för SEF Ulf Ekfeldt tfn 0709 - 68 27 00

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.

Ansök nu

Elektriker Sökes

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 5
Vi behöver omgående förstärka med ny medarbetare och söker därför en elektriker som vill ha ett varierande och flexibelt arbete och jobba tillsammans med ett glatt gäng. Du som söker ska ha minst 3-års yrkeserfarenhet och kunna arbeta självständigt. Du har ett positivt och serviceinriktat sätt och trivs med att ta eget ansvar.
Körkort krävs.
Har du frågor är du välkommen att ringa Morgan Fasth 036-4409840.
Din ansökan mejlar du eller skickar du till:
info@jlkab.se
Jönköpings Ljus & Kraft AB
Hedenstorpsvägen 18
554 75 Jönköping

Ansök nu

Fiberprojektör inom kommunikationsnät

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 15
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste två åren och som nu söker fler hungriga projektörer till sina team.

Om du vill jobba med frihet under ansvar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med spännande projekt i framkant så kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som fiberprojektör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:

- Projektering av transportnät i skanovas nät
- Upphandling av underentreprenörer, upprättande av arbetshandlingar och - dokumentation samt ansvara för kostnadsberäkningar
- Kommunikation med markägare, slutkunder och andra intressenter


Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom Telias nät och som därmed har kunskap kring Telias sätt att bygga nät. Du har erfarenhet av transportnät och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det förekommer en del fältarbete behöver du inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är öppen, hungrig på att utvecklas och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar samtidigt som det är högt i tak.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Start: Efter sommaren med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping, Norrköping, Linköping med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att ha en anställning via oss på Procruitment för att efter en tid gå över i anställning hos kunden

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow

Ansök nu

Reservdelsman till Porsche Center Jönköping

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jul 1
Nytt
Hedin Performance Cars är återförsäljare av uteslutande Porschebilar vilket är ett av det världsledande bilvarumärket inom premiumsegmentet. Till vår anläggning i Jönköping söker vi nu en Reservdelsman med en genuin känsla för service.
Om rollen
Som en del av vår expansion framåt söker vi nu en reservdelsman/kvinna som skall stärka vårt team ytterligare. Som reservdelsman hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov, samt att stötta upp kundmottagningen vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Din profil
Du har kunskap och intresse av bildelar. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet. B-körkort är ett krav och utöver så skall du behärska det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska då en del kataloger endast finns i det engelska språket.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fiberprojektör inom kommunikationsnät

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 30
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste två åren och som nu söker fler hungriga projektörer till sina team.

Om du vill jobba med frihet under ansvar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med spännande projekt i framkant så kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som fiberprojektör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:

- Projektering av transportnät i skanovas nät
- Upphandling av underentreprenörer, upprättande av arbetshandlingar och - dokumentation samt ansvara för kostnadsberäkningar
- Kommunikation med markägare, slutkunder och andra intressenter


Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom Telias nät och som därmed har kunskap kring Telias sätt att bygga nät. Du har erfarenhet av transportnät och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det förekommer en del fältarbete behöver du inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är öppen, hungrig på att utvecklas och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar samtidigt som det är högt i tak.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Start: Efter sommaren med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping, Norrköping, Linköping, Skövde med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att ha en anställning via oss på Procruitment för att efter en tid gå över i anställning hos kunden

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow

Ansök nu

Elektriker Jönköping

Installationselektriker
Läs mer Jun 28
Om jobbet
Är du elektriker med minst 1 års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självständig elektriker till vår kund i Helsingborg.
Arbetsuppgifter
Som elektriker hos vår kund får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation och reparation, till underhåll och ombyggnationer. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt ÖK.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är elektriker och har minst 1 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Elektriker Jönköping ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 13 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Driven Servicetekniker/Chaufför till TÄTAB i Tranås

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 11
Om oss

Tätab-koncernen med bolagen Tätab Hyrservice AB, Skagert Byggmaskiner AB och Rentid Hyrmaskiner AB, är en erfaren maskinuthyrare med en stark marknadsposition och lönsam affärsmodell. Vi har idag 5 maskindepåer belägna i Tranås, Stockholm, Nässjö, Vetlanda och Jönköping. Vi är idag ca 20 personer med en omsättning på ca 80 mkr med god lönsamhet och stor utvecklingspotential.Om rollen

Som Servicetekniker på vår depå i Tranås kommer du att vara ansvarig för att planera och genomföra service och reparationer på både maskiner och utrustning. Då detta är en mindre depå kommer du vara behjälplig brett. Exempel på arbetsuppgifter/ansvar kan vara:

- Ansvara för service & reparation av maskiner & utrustning.
- Hjälpa till på lagret.
- Ta emot & hantera kunder
- Viss kundsupport per telefon kring frågor om uthyrd maskin
- Som chaufför kunna transportera ut och hämta maskiner


Vi söker

Vi söker dig med teknisk utbildning inom bygg, industri eller har motsvarade erfarenheter. Du jobbar idag inom bygg- eller anläggningsbranschen där du har god förmåga att omsätta kundbehov till planering av service och reparationer. Har du erfarenhet av rentalbranschen sedan tidigare är det meriterande. Du har god verksamhetsförståelse, god teknisk förståelse samt ekonomisk medvetenhet. Som servicetekniker är du ansiktet utåt mot kunden. Vi tror därför att du har ett eget driv samt är kontaktskapande, lyhörd och gillar att bygga relationer. Har du dessutom körkort BE, C eller CE så är det meriterande.Vi erbjuder

Hos oss får du vara med på en resa där du kommer få vara med och bygga upp vår depå i Tranås. I rollen kan du påverka, driva och får möjlighet att vidareutveckla en redan lönsam affär där vi sätter kunden i fokus. Du får en roll med ansvar och kommer in ett företag där man stannar länge och har roligt på jobbet.Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 31 mars 2022. Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Jens Rundberg på tel. 076-1165287 eller jens@tatab.nu

Ansök nu

Vi söker Fältmekaniker i Jönköping m omnejd

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Jun 29
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.Om tjänsten

Som fältmekaniker arbetar du med underhåll, service, felsökning och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder i Jönköping med omnejd. Du kommer att rapportera till vår Fältserviceledare som är placerad på vår verkstad i Linnarhult, Göteborg.

Vi erbjuder:
* Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
* Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken - Caterpillar.
* Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Din bakgrund:
* Erfarenhet av service och underhåll av liknande produktprogram
* Erfarenhet av att arbeta som mekaniker
* Kunskap om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion
* God datorvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
 

Din profil:

Vi ser gärna att du genomgått tekniskt gymnasium eller motsvarande. B-körkort är ett krav. För att lyckas som fältmekaniker hos oss är du serviceinriktad, flexibel samtidigt som du är noggrann och genomför ditt arbete med stort engagemang och en positiv inställning. Låter detta som något för dig?
 

Placering: Jönköping med omnejd

Frågor? Ring Platschef Andreas Eriksson på tel 0725-239500
Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Avdelningschef fastighetsservice till JYSK´s Centrallager

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller - som i Lars Larsens fall - någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet - tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

Som avdelningschef inom fastighetsservice får du en varierande roll med stora möjligheter att påverka och vidareutveckla JYSK´s driftsäkerhet och hållbarhetsarbete. Du kommer arbeta med både utveckling och underhåll på operativ och strategisk nivå på en modern och högautomatiserad arbetsplats. Du kommer driva spännande projekt och tillsammans med ditt team arbetar ni för en bra laganda och god stämning på arbetsplatsen.

- Personalansvar för två fastighetstekniker
- Underhåll på DCN’s fastigheter, både interna och externa
- Förebygga, planera, genomföra, upphandla samt följa upp service och reparationer
- Säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt- och optimalt sätt
- Ansvara för uppdatering av dokumentation och ritningar av fastigheten
- Systematisk brandskyddsarbete
- Utveckla och förbättra enheten
- Samarbetet med övriga avdelningar på JYSK samt externa leverantörer


JYSK values

Köpman -Serviceinriktad, Kostnadsmedveten, Pålitlig, Målinriktad och Professionell

Kollegor - Hjälpsam, Visa ömsesidig respekt, Flexibel, Öppen, ärlig, uppriktig och Positiv

Kåranda - Lojal, Rätt att påtala, JYSK ambassadör, Hängiven och Samarbetsvillig

Vem är du?

Du har ett stort tekniskt intresse och vill gärna vara med och påverka. Du är trygg i ditt ledarskap och vill involvera och motivera dina kollegor. Som person är du driven, målmedveten och har ett stort intresse av att "fixa".

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Har goda kunskaper inom fastighetsteknik
- Är strukturerad, teknikintresserad samt lösningsorienterad
- Har viljan, drivet och engagemanget i syfte att nå våra mål
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har kunskaper inom vvs, brandskydd eller ventilation.

JYSK leadership

Ledare - Resultatinriktad, Beslutsam, Ansvarsfull och Proaktiv

Coach - Utvecklande, Involverande, Feedback och Fokuserad

Kommunikatör - Synlig, Motiverande, Övergripande och Informerande

Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en fastighetstekniker i Jönköping, vi söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du är en person som ger hög service till våra kunder och vill vara med och utvecklas hos oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Jönköping men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el eller bygg.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Verksamhetschef Christoffer Nilsson, telefonnummer 036-2935294, mail christoffer.nilsson@axcell.se. Eller Arbetsledare Göran Johansson, telefonnummer 036-3300563, mail goran.johansson@axcell.se.

(OBS! Inga ansökningar via mail)

Sista ansökningsdag 2022-08-21, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resande Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 17
*
TURAB, Turbin- & Regulatorservice AB har sedan starten 1965 tillverkat, underhållit och renoverat vattenturbiner. Genom en kombination av lång erfarenhet och stort kundfokus genomför vi projekt mestadels i Sverige men även utomlands.

Tack vare sitt tekniska kunnande, tillverkning i egen verkstad och resemontörer till sina kunders förfogande är TURAB en ledande helhetsleverantör till den svenska småskaliga vattenkraftsbranschen.

TURAB ägs av IDUN Industrier som har ett livslångt ägarperspektiv. Företaget ligger i Nässjö och har drygt 25 anställda.

Om tjänsten
TURAB behöver förstärka serviceavdelningen och söker nu medarbetare som vill vara med att bidra till fortsatta framgångar i en bransch med stort miljö- och hållbarhetsfokus. Du erbjuds en spännande tjänst med fantastiska möjligheter att förvärva unik kunskap i ett stabilt företag med hög trivselfaktor. Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor levererar du produkter med hög kvalitet som bidrar till förnybar elproduktion.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker har du en viktig roll att säkerställa att våra kunders anläggningar är i gott skick. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik, vilket innebär alltifrån enklare felsökning till mer avancerat grovarbete.

- Du utför löpande service och underhåll på kundernas anläggningar för upprätthållande av driftsäker elproduktion.
- Du utför reparationer och felsökningar, genomför provkörning och ombyggnad av småskaliga vattenturbiner.
- Du utför installationer och utfärdar tillståndskontroller.
- Du går igenom maskiner, byta och eller uppdatera uttjänta komponenter.

Tjänsten innefattar cirka 170 resdagar med hotellövernattningar. Du åker i modern specialutrustad servicebil. De veckor du är ute och reser är din arbetsvecka normalt måndag till torsdag. Några månader om året är förlagda på industrin i Nässjö.

Vi söker dig som
- Har stort intresse för tekniska och mekaniska konstruktioner.
- Är kommunikativ och älskar dina kunder och kollegor.
- Är noggrann och lösningsorienterad.
- Har god datorvana och hanterar Officepaketet.
- Har lätt för att lära dig nytt och att anpassa dig till nya miljöer, situationer och omständigheter.

Starkt meriterande är erfarenhet av arbete med roterande maskiner, hydraulik och bågsvetsning.

Ansök nu

Tekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 28
Danish Crown Foods Jönköping AB är en fabrik, som ligger på Torsvik söder om Jönköping. Fabriken levererar sina varor till Axfood, som bl .a. har matbutikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash och nätbutiken Mat.se i sin koncern.

Fabriken arbetar med köttförädling och detaljpackning av nöt- och fläskkött till Axfoods butiker över hela Sverige.

Vi är ca 155 medarbetare och ingår i Danish Crown-gruppen.

www.danishcrown.com

Till Danish Crown i Jönköping söker vi en tekniker med inriktning mek/el/automation. Erfarenheter är förstås värdefullt, men vi är också öppna för dig som är i början av karriären förutsatt att du har vilja och ambitioner att bli en skicklig underhållstekniker.

Danish Crown erbjuder en intressant verksamhet med högautomatiserade produktionslinjer och spännande tekniklösningar. Tillsammans med kompetenta kollegor och ett erfaret underhållsteam arbetar du med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Vi har stora möjligheter att utifrån din kompetensnivå anpassa arbetsuppgifter som är både utmanande och utvecklande för dig.

Vi vill att du har lämplig utbildningsbakgrund och helst några års erfarenhet av underhållsarbete i teknikintensiv verksamhet. Mekaniskt underhåll ingår i tjänsten, men tyngden i tjänsten kommer att vara mot el/automation. Självklart behöver du grundkompetens inom el/styrteknik.

Som person vill vi att du har hög servicenivå, är ansvarstagande och initiativrik. Felsökning är en stor del av jobbet vilket innebär att du behöver vara bra på teknisk problemlösning. Du gillar utmaningar och kan jobba både självständigt och i grupp, samt ha hög drivkraft. Grundläggande kunskaper i engelska och svenska är viktigt.

I denna rekrytering samarbetar Danish Crown med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0706 70 25 85.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Arbetstider: Dagtid

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan snarast, dock senast 2022.08.17 via www.stellaab.se.

Ansök nu

Härenstams El & VVS söker elektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 30
Vi behöver utöka vår styrka och söker därför en serviceelektriker. Härenstams El & VVS ingår i en koncern med flera olika verksamheter vilket gör detta till en mycket spännande och dynamisk koncern. Verksamheterna består av El &VVS;, bygg samt projektering.
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Krav för tjänsterna är B-körkort. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med våra andra elektriker men förväntas även kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, driven och noggrann. Du värdesätter en god sammanhållning på arbetsplatsen och har inget emot att hjälpa till där det behövs.
Som elektriker hos oss kommer du främst att arbeta med service, underhåll, felsökning, reparation och nyinstallation hos våra kunder. Du träffar dagligen våra kunder vilka kan vara privatpersoner eller företag inom olika branscher och industrier. I rollen ingår självständigt arbete med frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till servicebil och utföra uppdrag tilldelade till dig.
Vi är ett glatt gäng som har roligt tillsammans. Vill du bli en del av oss, tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 29
Upptech

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss på Upptech.

Ditt nya jobb
Jobbet som tekniker Upptech är varierande. Du är med och planerar utvecklingen av vår interaktiva experimenthall, lagar saker när de går sönder, samt service och underhåll av såväl lokaler som prylar. Du är även med och kör vår Ekobuss som är en unik och uppskattade del av vår verksamhet.

Välkommen till oss
Syftet med vår verksamhet är att stimulera intresset för naturvetenskap och teknik för barn och unga.

Vi är ett av Sveriges 20 st Science Centers och är ett komplement till övrig skolverksamhet inom Jönköpings kommun.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Vår verkstad och bussgaraget är där våra tekniker utgår ifrån men är ständigt i rörelse och involverade med vad som händer i alla våra lokaler.

På vår hemsida kan du läsa mer om Upptech. (http://www.upptech.se)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi ser att du är händig och teknikintresserad, har ett öga för vad som behöver göras och är handlingskraftig. Kreativitet, klurighet och en vana av att lösa problem är viktigt, precis som vana av att jobba med olika verktyg och maskiner. Vi ser gärna att du redan har ett Busskörkort men det är inte avgörande. Elbehörighet kan också vara ett plus.

Bra att veta
Tjänsten är förlagd till vanliga kontorstider men avvikelser kan förekomma.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Intervjuer kommer ske efter ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kontakta Adam Starck, Verksamhetschef. adam.starck@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som Tekniker.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Elektriker till Elajo Jönköping

Installationselektriker
Läs mer Jun 19
Trivs du när det är bra puls på jobbet och vill gärna jobba med ett glatt och trevligt gäng?

Då kan det vara dig vi söker, läs gärna vidare och sök tjänsten längre ner!Vi erbjuder

- Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
- Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
- Trygghet och stabilitet
- Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik
- Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag tar du med enkelhet del av genom vår förmånsportal Elajo4U
- Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
- En gemenskap och ett starkt affärsmannaskapArbetsuppgifter

Efterfrågan hos våra kunder är fortsatt stor och ökar och vi behöver därför bli fler.

Som elektriker kommer du att arbeta med installationer inom industri, offentliga fastigheter och den privata marknaden. God variation mellan olika typer av kunder och uppdrag där du kan få möjlighet att ta ett större ansvar. Arbetet bedrivs både i team under större projekt och självständigt i mindre omfattande projekt.

Du kommer få möjligheten att självständigt få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Vi vill att du ska kunna utvecklas på Elajo därför jobbar vi med utvecklingsplaner som är individuellt anpassade efter både behov och intresse. På så sätt kan du med din utveckling samtidigt bidra till Elajos och kundens fortsatta utveckling. Vi hoppas att du delar vår ambition att hela tiden bli lite bättre.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet.Bakgrund och Kompetenser

- Utbildad och certifierad elektriker
- Flerårig erfarenhet av arbete som elektriker
- Meriterande erfarenhet ledande elmontör
- B-körkort är ett krav

Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, där vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team.

Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är positiv och social där du värdesätter, och bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.Vi värdesätter

Att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

En rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

En jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Vi hoppas, och vill, att du delar den företagskultur som vi står för.Om Elajo

Elajo är sprunget ur el och elinstallation, men är idag så mycket mer. Vi är starka inom säkerhet, mekanik och har bred kompetens inom energi.

Vår bredd är ibland svår att greppa. Vi är allt från ett elföretag till ett IT-företag med vår egen öppna plattform för alla sorters smarta fastigheter. Vi har elektriker, svetsare, säkerhetsexperter och mycket mer. Hos oss kan du utvecklas.

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2021. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och tillsättning sker löpande, sista ansökningsdag 2022-08-14.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta:

- Pär Ljunggren avdelningschef på telefon 036-349516.


Välkommen med din ansökan!Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Ansök nu

Servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 24
Vi är på jakt efter en fordonstekniker som vill bli en del av vårt professionella serviceteam vid vår fullserviceanläggning i Jönköping. Som fordonstekniker hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och tillbehörsmontering.

Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschens främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping.

Vi letar efter dig som är utbildad fordonstekniker och har flera års erfarenhet från branschen. Om du har djupa kunskaper inom diagnostik och elfelsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. Du jobbar säkert redan idag som fordonstekniker, ett jobb som du säkert trivs med. Vi har respekt för det men skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår fantastiska arbetsplats.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring- och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vårt erbjudande

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor? Kontakta Verkstadchef Jarkko Väisänen, 036-440 16 21.

Ansök nu

Elektriker till Sekraft storkund i Jönköping

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 23
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning och söker efter en arbetsplats med teamkänsla? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer samt är bra på kommunikation och kundkontakt? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning:

Som en del av storkundsteamet på Sekraft så ansvarar du för att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Tillsammans med ditt team och projektledare så ser ni till att installationen blir gjord med högsta kvalitét. Du tar ansvar över att tidsplaner hålls och att eventuella problem hanteras och åtgärdas. Arbetet sker nästan alltid i team av 2 medarbetare men det kan även förekomma självständigt arbete vid mindre projekt. Här kommer du främst att arbeta med storkunds installationer. Vilket innefattar bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.

Vi arbetar i ett nära samarbete med Sesol koncernen där Sekraft tillhör, vilket innebär att du även kommer att få möjlighet att arbeta med solcellsinstallationer

Som en del i teamet av elektriker är du företagets ansikte utåt. Du agerar som en serviceelektriker med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos kund. Din arbetsdag är varierande och består bland annat av:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- Omkoppling för IMD installation.
- Installation samt driftsättning av laddstationer, lastbalanseringar och IMD-mätning.
- Nära samarbete med en projektledare
- Storkunds installationer (bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag)


Vem är du :
Vi lägger stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Krav

- Vi ser helst att du arbetat med större projekt förut.
T.ex. arbetat med grövre kablar, större ställverk osv.
- Är van att arbeta noga med egenkontroller och dokumentation av arbeten.
- Lösningsorienterad
- Minst 2års erfarenhet som serviceelektriker/installationselektriker
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sekraft och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem


Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isabell.karlsson@sesol.se

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 500 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Södertälje, Göteborg, Örebro, Norrköping, Uppsala och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en villa till stora offentliga parkeringsplatser. All vår personal är behörig och anställda direkt hos oss vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu

Servicetekniker inom träindustrin

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 23
Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Som servicetekniker hos oss arbetar du självständigt med reparationer och service, underhåll och installationer av maskiner för träbearbetning och packutrustning; från CNC- till klassiska snickerimaskiner. Till din hjälp har du ett sammansvetsat och härligt team med lång erfarenhet av branschen.

Utgångspunkten är vårt kontor i Huskvarna, där vi också har vårt lager - men stor del av ditt arbete sker ute på plats hos våra kunder.

Du kommer ges en gedigen introduktion där du får följa en erfaren tekniker för att på sikt kunna arbeta mer självständigt.

Vi tror att du..

har en gymnasial utbildning, gärna inom området. Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Främst ser vi att du är en praktiskt lagd, händig och social person med en stor förkärlek till problemlösning! Du är självständig men samtidigt en lagspelare.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift. Då arbetet innebär löpande kundkontakter med såväl kunder som leverantörer krävs även goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Du som person är lugn, stabil och är systematisk i ditt arbetssätt. Framför allt har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Eftersom du är företagets ansikte utåt kunderna ser vi att du är utåtriktad och har god social kompetens.

Placering: Huskvarna. Arbetet medför resor och övernattningar.

Tillträde: Snarast

Frågor angående tjänsten besvaras av servicechef Rikard Myhrman, rmn@mared.se eller 036-38 78 10.

Hoppas du tycker tjänsten låter intressant - Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker till Sekraft storkund i Jönköping

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 31
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning och söker efter en arbetsplats med teamkänsla? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer samt är bra på kommunikation och kundkontakt? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning:

Som en del av storkundsteamet på Sekraft så ansvarar du för att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Tillsammans med ditt team och projektledare så ser ni till att installationen blir gjord med högsta kvalitét. Du tar ansvar över att tidsplaner hålls och att eventuella problem hanteras och åtgärdas. Arbetet sker nästan alltid i team av 2 medarbetare men det kan även förekomma självständigt arbete vid mindre projekt. Här kommer du främst att arbeta med storkunds installationer. Vilket innefattar bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.

Vi arbetar i ett nära samarbete med Sesol koncernen där Sekraft tillhör, vilket innebär att du även kommer att få möjlighet att arbeta med solcellsinstallationer

Som en del i teamet av elektriker är du företagets ansikte utåt. Du agerar som en serviceelektriker med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos kund. Din arbetsdag är varierande och består bland annat av:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- Omkoppling för IMD installation.
- Installation samt driftsättning av laddstationer, lastbalanseringar och IMD-mätning.
- Nära samarbete med en projektledare
- Storkunds installationer (bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag)


Vem är du :
Vi lägger stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Krav

- Vi ser helst att du arbetat med större projekt förut.
T.ex. arbetat med grövre kablar, större ställverk osv.
- Är van att arbeta noga med egenkontroller och dokumentation av arbeten.
- Lösningsorienterad
- Minst 2års erfarenhet som serviceelektriker/installationselektriker
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sekraft och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem


Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isabell.karlsson@sesol.se

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 500 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Södertälje, Göteborg, Örebro, Norrköping, Uppsala och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en villa till stora offentliga parkeringsplatser. All vår personal är behörig och anställda direkt hos oss vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Ansök nu

Drifttekniker

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Mar 25
Är du på jakt efter en ny utmaning i en härlig miljö där vi hjälper varandra och strävar mot att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat.

I rollen som Drifttekniker på Jönköping Energi arbetar du i ett företag som vill växa och utvecklas tillsammans med dig. Du arbetar i våra moderna anläggningar för leverans av fjärrvärme, el, ånga och fjärrkyla. Rollen som Drifttekniker är väldigt varierande och du har hand om driften på kraftvärmeverket samt att säkra hela anläggningen. Låter detta som något för dig, tveka inte att ansöka redan idag!

Arbetsuppgifter:

-         Sköta om våra kraftvärmeverk.

-         Tillsyn, optimering, styrning samt ronderingar.

-         Förbyggande underhåll och säkring av anläggningen.

-         Dagligen optimera och effektivisera driften.

Du erbjuds:  

-         Ett väldigt bra arbetslag som stöttar och hjälper varandra över gränserna.

-         Interna utbildningar hålls och företaget besitter mycket kompentens internt.

-         Möjlighet att avancera internt på företaget. Jönköping Energi främjar intern utveckling.

-         Aktiviteter såsom julfest, sommarfest och teambuildingdagar. Finns även en grupp som anordnar diverse aktiviteter på företaget såsom golf, vandring eller en AW.

Vi söker dig som:

-         Har eftergymnasial utbildning som drifttekniker med inriktning mot värme & kraft. Har du utbildat dig till processingenjör eller sjöingenjör är detta också vara intressant.

-         Har du arbetat inom denna bransch några år men inte har utbildning kan det också fungera.

-         Behärskar svenska väl i tal och skrift.

-         Har B-körkort.

Som person är du:

-         En riktigt lagspelare som är kommunikativ.

-         Ansvarstagande som gärna tar initiativet när problem uppstår.

-         Driven och engagerad med viljan att lära och utvecklas.

Om företaget: Jönköping energi är 300 anställda idag. Jönköping Energi har varit en god kraft för Jönköping sedan 1907 då vår verksamhet startade på Vallgatan inne i Centrala Jönköping. Vi har varit verksamma i Jönköping i över 100 år. Det är vi stolta över!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Jönköping Energi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073 - 5811804 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Servicetekniker inom träindustrin

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 3
Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Som servicetekniker hos oss arbetar du självständigt med reparationer och service, underhåll och installationer av maskiner för träbearbetning och packutrustning; från CNC- till klassiska snickerimaskiner. Till din hjälp har du ett sammansvetsat och härligt team med lång erfarenhet av branschen.

Utgångspunkten är vårt kontor i Huskvarna, där vi också har vårt lager - men stor del av ditt arbete sker ute på plats hos våra kunder.

Du kommer ges en gedigen introduktion där du får följa en erfaren tekniker för att på sikt kunna arbeta mer självständigt.

Vi tror att du..

har en gymnasial utbildning, gärna inom området. Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Främst ser vi att du är en praktiskt lagd, händig och social person med en stor förkärlek till problemlösning! Du är självständig men samtidigt en lagspelare.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift. Då arbetet innebär löpande kundkontakter med såväl kunder som leverantörer krävs även goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Du som person är lugn, stabil och är systematisk i ditt arbetssätt. Framför allt har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Eftersom du är företagets ansikte utåt kunderna ser vi att du är utåtriktad och har god social kompetens.

Placering: Huskvarna. Arbetet medför resor och övernattningar.

Tillträde: Snarast

Frågor angående tjänsten besvaras av servicechef Rikard Myhrman, rmn@mared.se eller 036-38 78 10.

Hoppas du tycker tjänsten låter intressant - Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 29
Vi söker nu en fastighetsskötare som vill bli en del av vårt team! Avdelningen består i dag av ca 20st fastighetsskötare och 7st reparatörer som leds av två arbetsledare.

Om rollen

I rollen som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden och har en viktig roll i att se till att det är helt, snygg och tryggt i våra kunders bostadsområden. Du ansvarar för både den inre och yttre skötseln av våra kunders fastigheter och arbetsuppgifterna innefattar bland annat rondering, enklare reparationer, grönyteskötsel samt snö-och halkbekämpning (även under helgdagar).

Din profil

I rollen som fastighetsskötare är du ansiktet utåt mot våra kunder. Vi söker därför dig som har hög servicekänsla och gillar kundkontakt. Du trivs med att arbeta utomhus och kan på ett självständigt sätt planera och organisera ditt arbete. Vidare är du flexibel och trivs med att den planerade arbetsdagen snabbt kan behöva ändras om. Du kan du arbeta såväl ensam som i grupp.

Övriga kvalifikationer:

- B-körkort
- Meriterande med erfarenhet av fastighetsskötsel och maskinvana


Vi genomgår nu en digitaliseringsresa och delar av arbetet sker digitalt. Det är därför viktigt att du är bekväm med att arbeta med digitala redskap som mobiltelefonen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Placeringsort är Jönköping Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta arbetsledarna Emil Werner, 010-442 36 85 eller Magnus Gustavsson 010-442 37 33.

Vi är mitt i semestertider och det innebär att rekryteringsprocessen kan bli längre än vanligt och återkoppling från oss kan dröja. Vi håller dig uppdaterad och återkommer så snart vi kan!

Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti, urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Driven Servicetekniker/Chaufför till TÄTAB i Tranås

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 17
Om oss

Tätab-koncernen med bolagen Tätab Hyrservice AB, Skagert Byggmaskiner AB och Rentid Hyrmaskiner AB, är en erfaren maskinuthyrare med en stark marknadsposition och lönsam affärsmodell. Vi har idag 5 maskindepåer belägna i Tranås, Stockholm, Nässjö, Vetlanda och Jönköping. Vi är idag ca 20 personer med en omsättning på ca 80 mkr med god lönsamhet och stor utvecklingspotential.Om rollen

Som Servicetekniker på vår depå i Tranås kommer du att vara ansvarig för att planera och genomföra service och reparationer på både maskiner och utrustning. Då detta är en mindre depå kommer du vara behjälplig brett. Exempel på arbetsuppgifter/ansvar kan vara:

- Ansvara för service & reparation av maskiner & utrustning.
- Hjälpa till på lagret.
- Ta emot & hantera kunder
- Viss kundsupport per telefon kring frågor om uthyrd maskin
- Som chaufför kunna transportera ut och hämta maskiner


Vi söker

Vi söker dig med teknisk utbildning inom bygg, industri eller har motsvarade erfarenheter. Du jobbar idag inom bygg- eller anläggningsbranschen där du har god förmåga att omsätta kundbehov till planering av service och reparationer. Har du erfarenhet av rentalbranschen sedan tidigare är det meriterande. Du har god verksamhetsförståelse, god teknisk förståelse samt ekonomisk medvetenhet. Som servicetekniker är du ansiktet utåt mot kunden. Vi tror därför att du har ett eget driv samt är kontaktskapande, lyhörd och gillar att bygga relationer. Har du dessutom körkort BE, C eller CE så är det meriterande.Vi erbjuder

Hos oss får du vara med på en resa där du kommer få vara med och bygga upp vår depå i Tranås. I rollen kan du påverka, driva och får möjlighet att vidareutveckla en redan lönsam affär där vi sätter kunden i fokus. Du får en roll med ansvar och kommer in ett företag där man stannar länge och har roligt på jobbet.Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 7 mars 2022. Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Jens Rundberg på tel. 076-1165287 eller jens@tatab.nu

Ansök nu

Underhållsmekaniker sökes till Berry Superfos i Mullsjö!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 23
Har du erfarenhet av kvalificerat underhållsarbete inom tillverkande industri? Har du en hög teknisk och mekanisk förståelse och är duktig på att finna lösningar på problem? Då är det dig vi letar efter! Just nu söker vi på Lernia flera underhållsmekaniker för rekrytering till Berry Superfos i Mullsjö!

OMFÖRETAGET
Vi på Berry Superfos Mullsjö AB designar, utvecklar och producerar formsprutade plastförpackningar till livsmedelsindustrin. Vår enhet ingår i Berry Global, en koncern med 300 anläggningar runt om i världen. Vi är en av världens största tillverkare av plastförpackningar och i Mullsjö är vi ca 250 engagerade medarbetare som tillsammans bedriver produktion under veckans alla dagar och timmar. Vi är marknadsledande inom vårt område och fokuserar b.la. på hållbarhet genom att alltmer erbjuda miljösmarta livsmedelsförpackningar.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som underhållsmekaniker och bli en del av teamet i verksamhetens underhållsorganisation. Tillsammans med dina kollegor kommer du främst att arbeta med avhjälpande underhåll, akuta reparationer och felsökning av produktionsutrustning. I din roll som mekaniker ska du genom tekniskt kunnande bidra till att öka och upprätthålla driftsäkerhet, TAK-värde och effektivitet. Du kommer även delta i olika förbättringsarbeten i syfte att skapa en effektivare och stabilare produktion.

Berry Superfos hanterar hela produktionskedjan från råmaterial till färdig produkt som sedan levereras direkt till slutkund, vilket innebär att de har höga hygienkrav och stort fokus på kvalitet.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Erfarenhet av kvalificerat underhållsarbete inom tillverkande industri.
• God förståelse för teknik och lätt för att se mekaniska samband.
• Mycket goda kunskaper i svenska - både tal och skrift

Har du utbildning inom industri eller verkstadsteknik, har erfarenhet av formsprutning eller svets är detta meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en positiv attityd och ett stort intresse för tillverkning. Du är lösningsfokuserad, självgående och besitter en god förmåga att arbeta och strukturerat efter prioriteringar. Då rollen innebär en hel del kontakt med olika delar av produktionen, framförallt produktionspersonal, krävs det att du är kommunikativ och trivs att arbeta i nära samarbete med andra. Ingen dag är den andra lik vilket innebär att du bör vara en person som trivs med ett varierande arbete.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Mullsjö
• Tjänstgöringsgrad: skiftgång eller ständig natt
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: tillsvidare

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Bilmekaniker sökes omgående till Jönköping

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 31
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• Dokumenterad relevant utbildning

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

• God administrativ förmåga och datorvana

• Goda kommunikativa egenskaper

• Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Ansök nu

Resande Entreprenad-elektriker

Installationselektriker
Läs mer Jul 1
Nytt
Vi söker dig som vill arbeta som resande elektriker på Nationell entreprenad.
Vad erbjuder vi?
På RA Gruppen erbjuder vi bra och stabila anställningsvillkor, avtalsenlig lön, traktamente mm. Ett intressant och utvecklande arbete, personlig utveckling, du får se Sverige och arbetar vanligen Mån till Tor vilket innebär 3-dagars helg. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdsersättning, arbetstidsförkortning, möjlighet till tjänstebil m.fl.
För denna tjänst tillhör du Västeråskontoret, du kan du även vara bosatt på annan ort i Sverige och utgår då från ditt hem med företagsbil.
Arbetsuppgifter
Du ingår i vårt team för Nationellentreprenad. Rollen innefattar främst elinstallationsarbeten och till viss del el-service, huvudsakligen inom detalj- och livsmedelshandeln. Du kommer att jobba tillsammans med kompetenta kollegor och underentreprenörer vid våra projekt runt om i Sverige, främst i södra delen men vid behov i hela landet och bor normalt borta måndag till torsdag i veckorna.
Som person är det viktigt att du är initiativtagande och prestigelös. Du har en positiv inställning i stort, även om det strular. Du gillar att ta ansvar, kan följa instruktioner och är strukturerad och följer planerat arbete. Du är utbildad elektriker med ett par års erfarenhet, körkort är ett krav och liftkort är ett önskemål.
Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsterna löpande. Bifoga CV med din ansökan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa
Peter Rolandsson Flödeschef 021-4714251
Eva Adermark HR 021-4704220.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Adecco söker underhållsmekaniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 1
Nytt
Har du tidigare erfarenhet av arbete som underhållsmekaniker och vill arbeta på ett av Adeccos attraktiva kundföretag? Är du driven, kreativ och en problemlösare? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som underhållsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av service, underhåll, reparation och felsökning på utrustningarna. Du kommer att vara en del i underhållsteamet, som tillsammans planerar och arbetar förebyggande för att undvika akuta arbeten samt att bedriva förändringsarbete. Du utföra även installationer av ny produktionsutrustning i maskinparken.

I din roll som underhållsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
•Underhålla och serva de olika maskinerna i maskinparken.
•Ansvara för att upprätthålla, driva samt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll/service av maskinpark.
•Förstå och tolka underhållsdokument.
•Utbilda maskinoperatörer vid lättare underhåll 
•Felsökning och mekanisk reparation av automatiserade maskiner
•Medverka i arbetet med ständiga förbättringar

Om dig
Vi söker dig som har kunskaper inom el, mekanik och automation och som har ett stort tekniskt intresse. Du har troligen några års arbetslivserfarenhet från en tillverkande industri. Noggrannhet är något du sätter högt i prioritering och du släpper inte ifrån dig något som inte håller högsta kvalitet. Din kvalitetsmedvetenhet och ditt genuina intresse för produktionsflöden gör att du ser utmaningar i att ständigt arbeta med förbättringar för att föra produktionen framåt.
Vidare ser vi att du har en naturlig nyfikenhet och fallenhet för mekanik samt att du snabbt vill bli självgående. Som person är du en prestigelös lagspelare med en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi söker dig som är en problemlösare som inte räds för att kliva fram när situationen kräver.

Viktigt för tjänsten är:
• Erfarenhet av reparation och underhåll inom el, mekanik,pneumatik och hydralik.
• Teknisk lagd och inte rädd för att kavla upp ärmarna
• Du gillar att lösa problem och arbeta under högt tryck
• Utbildning inom automation, programmering, som lägst gymnasium eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med stora möjligheter att bli tillsvidareanställd. Arbetstider är dagtid.

Om ansökan

 Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta rekryterinansvarige: Eddie Avdic via mail eddie.avdic@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Region
Jönköping i Jönköpings län
Kontaktpersoner
Eddie Avdic

Ansök nu

Underhållsoperatör

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 30
Arbetsbeskrivning
Vill du ta nästa steg  och utvecklas i ett nytänkande företag?  Då söker vi dig till tjänsten som underhållsoperatör på Husqvarna Group.  Här får du möjligheten att arbeta med spännande teknik och möjligheten att växa i ett globalt företag med världsledande produkter. 

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos Husqvarna Group. 

Ansvarsområden
Arbetet som underhållsoperatör på Husqvarna innebär främst förebyggande underhåll och service av maskinerna i fabriken. Arbetet innefattar bland annat verktygsbyten, service och andra planerade underhåll.  En stor del av arbetet går ut på att arbeta med förbättringar av såväl arbetsprocesserna som förbättringar av maskinerna. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor vilket ställer krav på att du kan arbeta i team men samtidigt kunna arbeta självständigt och ta egna beslut när det krävs.  Du kommer att bli en del av ett glatt gäng och för rätt person finns möjlighet till utveckling inom branschen. 

Kvalifikationer
Här behöver du:
Erfarenhet från att jobba med teknik och/eller underhåll
God datavana
Behärskar svenska och engelska i tal och skriftMeriterande:
Truckkort A1-A4
Körkort och tillgång till bil

 
 Arbetet ställer krav på att du har en teknisk förståelse och ett omfattande säkerhetstänk.
Arbetets utformning kräver att du kan läsa och förstå teknisk engelska samt svenska.
Som person är du stresstålig och handlingskraftig. Noggrannhet är något som utmärker dig och att prioritera säkerhet är en självklarhet i ditt dagliga arbete.

Är du en person som inte är rädd att bli lite skitig under naglarna och vill utvecklas inom en
nytänkande industri?– Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
 Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2018 uppgick till 41 miljarder kronor och koncernen har cirka 13 000 medarbetare i 40 länder.

Ansök nu

Till vår kund Hydro Extrusions i Vetlanda söker vi nu robotoperatörer

Robotoperatör
Läs mer Apr 28
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som robotoperatör där arbetet främst består av att sköta en automatiserad robotcell.
Arbetet kommer innebära att du kontrollerar och åtgärdar mindre fel som kan uppstå i cellen och att se till att robotcellen är i drift.
Du kommer med hjälp av team som finns där få viss upplärning på just denna produktion.
Du kommer arbeta utifrån deras skiftgång.


Din profil
Vi ser att du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin och då gärna med automatiserad produktion av detta slag.
Har du ett intresse för teknik, är en driven person med god social förmåga så är detta goda egenskaper mot denna tjänst.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser ett mervärde i att det är något som kommer spegla sig i ditt arbete och utvecklan hos Hydro.
Ju mer säker du känner dig i arbetet kommer du också kunna bli mer självständig och få mer ansvar hos kunden.
Vi ser gärna att du som söker har truck/traverskort.

Om företaget
I våra fabriker i Vetlanda producerar vi ett stort utbud av olika aluminiumlösningar för strängpressade aluminiumprofiler, även kallade extruderade aluminiumprofiler.
På Hydro erbjuder vi bearbetning, montering och ytbehandling såsom anodisering och HM-vit av din aluminiumprofil för att du ska kunna fokusera på det du är bra på.
Detta sparar tid och du drar nytta av vårt tekniska kunnande och utmärkta produktionsteknik. Våra experter hjälper till att designa dina strängpressade profiler till färdiga komponenter för att utforma din aluminiumprodukt på bästa sätt.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Ida Blombäck och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.

Ansök nu

Till vår kund Hydro Extrusions i Vetlanda söker vi nu robotoperatörer

Robotoperatör
Läs mer Jun 15
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som robotoperatör där arbetet främst består av att sköta en automatiserad robotcell.
Arbetet kommer innebära att du kontrollerar och åtgärdar mindre fel som kan uppstå i cellen och att se till att robotcellen är i drift.
Du kommer med hjälp av team som finns där få viss upplärning på just denna produktion.
Du kommer arbeta utifrån deras skiftgång.


Din profil
Vi ser att du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin och då gärna med automatiserad produktion av detta slag.
Har du ett intresse för teknik, är en driven person med god social förmåga så är detta goda egenskaper mot denna tjänst.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser ett mervärde i att det är något som kommer spegla sig i ditt arbete och utvecklan hos Hydro.
Ju mer säker du känner dig i arbetet kommer du också kunna bli mer självständig och få mer ansvar hos kunden.
Vi ser gärna att du som söker har truck/traverskort.

Om företaget
I våra fabriker i Vetlanda producerar vi ett stort utbud av olika aluminiumlösningar för strängpressade aluminiumprofiler, även kallade extruderade aluminiumprofiler.
På Hydro erbjuder vi bearbetning, montering och ytbehandling såsom anodisering och HM-vit av din aluminiumprofil för att du ska kunna fokusera på det du är bra på.
Detta sparar tid och du drar nytta av vårt tekniska kunnande och utmärkta produktionsteknik. Våra experter hjälper till att designa dina strängpressade profiler till färdiga komponenter för att utforma din aluminiumprodukt på bästa sätt.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Ida Blombäck och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.

Ansök nu

Driven Servicetekniker/Chaufför till TÄTAB i Tranås

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 11
Om oss

Tätab-koncernen med bolagen Tätab Hyrservice AB, Skagert Byggmaskiner AB och Rentid Hyrmaskiner AB, är en erfaren maskinuthyrare med en stark marknadsposition och lönsam affärsmodell. Vi har idag 5 maskindepåer belägna i Tranås, Stockholm, Nässjö, Vetlanda och Jönköping. Vi är idag ca 20 personer med en omsättning på ca 80 mkr med god lönsamhet och stor utvecklingspotential.Om rollen

Som Servicetekniker på vår depå i Tranås kommer du att vara ansvarig för att planera och genomföra service och reparationer på både maskiner och utrustning. Då detta är en mindre depå kommer du vara behjälplig brett. Exempel på arbetsuppgifter/ansvar kan vara:

- Ansvara för service & reparation av maskiner & utrustning.
- Hjälpa till på lagret.
- Ta emot & hantera kunder
- Viss kundsupport per telefon kring frågor om uthyrd maskin
- Som chaufför kunna transportera ut och hämta maskiner


Vi söker

Vi söker dig med teknisk utbildning inom bygg, industri eller har motsvarade erfarenheter. Du jobbar idag inom bygg- eller anläggningsbranschen där du har god förmåga att omsätta kundbehov till planering av service och reparationer. Har du erfarenhet av rentalbranschen sedan tidigare är det meriterande. Du har god verksamhetsförståelse, god teknisk förståelse samt ekonomisk medvetenhet. Som servicetekniker är du ansiktet utåt mot kunden. Vi tror därför att du har ett eget driv samt är kontaktskapande, lyhörd och gillar att bygga relationer. Har du dessutom körkort BE, C eller CE så är det meriterande.Vi erbjuder

Hos oss får du vara med på en resa där du kommer få vara med och bygga upp vår depå i Tranås. I rollen kan du påverka, driva och får möjlighet att vidareutveckla en redan lönsam affär där vi sätter kunden i fokus. Du får en roll med ansvar och kommer in ett företag där man stannar länge och har roligt på jobbet.Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 7 mars 2022. Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Jens Rundberg på tel. 076-1165287 eller jens@tatab.nu

Ansök nu

Husqvarna AB söker montörer

Maskinmontör
Läs mer Jul 1
Nytt
Har du erfarenhet från montering vid lina, kan jobba 2-skift och gillar att arbeta i industrimiljö? Sök! Kolla gärna i länken längst ner i annonsen för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

 

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid en lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Montering
-Marialhantering
-Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt jobb som montör.
-Stresstålig
-Strukturerad
-Kvalitetsmedveten

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag med start till hösten. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Länk:

https://youtu.be/WeEn4SxxwaI

 

Sökord
Montör, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Elektriker i Jönköping? Se hit!

Industrielektriker
Läs mer Jun 28
Nu söker vi dig som är utbildad elektriker och är redo för nya äventyr i Jönköping!
Är du redo för nya utmaningar och vill ingå i ett gott team till ett stort och väletablerat företag där du kan få chansen att utvecklas, lära och utöka din kompetens ytterligare?
Sök tjänsten redan idag, så tar vi kontakt med dig och berättar mer!
Vem är du?
Vi söker efter personer som har en avslutad utbildning som elektriker där vi välkomnar dig som både har lång och bred erfarenhet inom yrket, men även dig som är mer junior.
Som person söker vi någon som är social, initiativtagande och självgående. För oss är det viktigt med kollegor med en framåt inställning som alltid gör sitt bästa på jobb. För att trivas i tjänsten bör du ha en god samarbetsförmåga men även vana vid att ta självständiga beslut.
B-körkort är ett krav.
Maila din ansökan redan idag!

Ansök nu

bil mekanik

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 27
vi söker bil mekanik hel tid Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Målövägen 20
56242 Taberg

Ansök nu

Projektledare inom Eldistribution till Skjutebo Kraft

Ledande montör, el
Läs mer Jun 27
Skjutebo Kraft i Jönköping är ett glatt team på 10 personer som erbjuder konsulttjänster inom helhetslösningar av entreprenad, fiber och elkraft. Tillsammans har de flera års erfarenhet inom branschen och med kvalité, glädje och gemenskap jobbar de tillsammans för att nå bästa resultat för deras kunder. Skjutebo Kraft söker nu deras nästa Projektledare inom eldistribution som vill driva spännande projekt i nära samarbete med kund.

Utmaningen

Hos Skjutebo Kraft erbjuds du stora möjligheter som projektledare där du får bygga och bredda din kompetens samt vara med och utveckla organisationen. Som projektledare är lagarbete en självklarhet samtidigt som du tar stort eget ansvar och styr din egen planering och projekt. Med en varierande vardag får många olika kontaktytor och omväxlande arbetsuppgifter där hög kvalité och noggrannhet stor i fokus. Du kommer varva administrativa uppgifter med budgetplanering, uppföljningar och besök ute på fält.

- Vara nyckelpersonen som leder och driver projekt inom eldistribution.
- Ansvara för planering av budget, kvalitet och tid.
- Leda konsulter, leverantörer, tekniker och montörer samt följa prognos och utförande av projekt.
- Bygga och bibehålla externa och interna relationer med kunder, konsulter och andra kontakter.
- Vara med och utveckla Skjutebo Krafts organisation och funktioner inom bolaget.


Vem är du?

Som person är du initiativtagande, noggrann och älskar att vara med och påverka. Du har en god förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och trovärdig i ditt ledarskap och du trivs med att leda människor genom projekt och förändringar. Att du har ett brinnande intresse för el ser vi som en självklarhet och i samband med kontakten med människor jobbar du för lyckade resultat.

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Minst 2 års erfarenhet av beredning eller projektledning inom eldistribution.
- Entreprenadjuridik
- God erfarenhet inom AB04 & ABT06
- Körkort B
- Svenska i tal och skrift


Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom el eller erfarenhet av projektledning.

Placeringsort: Jönköping

Resor förekommer i tjänsten.

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker till internationella Coloreel!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 24
Nu söker vi dig som gillar teknisk problemlösning och som vill ha hela världen som arbetsplats. Som Servicetekniker på Coloreel erbjuds du en spännande tjänst på ett bolag i tillväxt. Du välkomnas till ett kompetent och engagerat team där nära samarbeten är en självklarhet. Vill du vara med på resan? Skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
Coloreel är ett svenskt företag inom textilinnovation som har tagit fram en banbrytande teknik för broderi och färgning av textiltråd av hög kvalitet. Genom sin teknik bidrar Coloreel till en ökad hållbarhet genom minskade avfall, och hjälper textilbranschen att förflytta sig mot en mer hållbar och effektiv produktion.

Företaget växer och nu söker vi en ny medarbetare till avdelningen för Service och Support i Jönköping. Du kommer ingå i ett team om fem personer, där ni arbetar med installation, support och service. I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta både självständigt och parvis tillsammans med dina kollegor i teamet där ni ansvarar för att installera och introducera kunderna till sina Coloreel-enheter. Du kommer även att arbeta med teknisk support och service av produkterna ute hos kund. I rollen arbetar du med både befintliga och nya kunder som består av internationella företag inom textilbranschen. Det är en roll med många kontaktytor i form av kunder, distributörer och kollegor internt på Coloreel. Då företaget är i en tillväxtfas är det här en perfekt möjlighet för dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med bolaget. Rollen passar dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill arbeta med teknisk problemlösning till kunder över hela världen.

Du blir erbjuden


* En roll i ett spännande företag i tillväxt där du får arbeta nära kund och samtidigt resa internationellt!
* Möjligheten att arbeta med innovativ teknologi och teknisk problemlösning.
* En roll med många kontaktytor där du får skapa starka relationer med kunder och kollegor i Sverige och internationellt.
* Att få vara en del av ett härligt team med erfarna och engagerade kollegor där nära samarbeten och kunskapsdelning mellan individer är en självklarhet.


Du söker tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till rekryterande chef på Coloreel: miriam.stilling@coloreel.comARBETSUPPGIFTER
- Genomföra installationer, uppgraderingar och underhåll på Coloreels produkter ute hos kund.
- Arbeta med service och teknisk support på plats ute hos kund men också genom telefon och mail.
- Utbilda distributörer och slutkunder i företagets produkter.
- Arbeta med teknisk dokumentation gällande service och produkter.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant teknisk bakgrund genom utbildning eller erfarenhet. Du kan exempelvis ha bakgrund som servicetekniker, elektriker, montör eller reparatör.
- Har minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används internt och externt.
- Har en god datorvana, där du har goda kunskaper i Outlook & MS Officepaketet.
- Har B-körkort.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mjukvara.

Som person är du:


* Lösningsorienterad och gillar att lösa tekniska problem.
* Kommunikativ och serviceinriktad där du agerar professionellt och förtroendeingivande mot kund.
* Har du en god social kompetens och kan förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.
* Trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att hitta lämpliga lösningar mot kund.
* Flexibel och öppen för förändringar.
* Slutligen ser vi gärna att du gillar att upptäcka världen och att resa i jobbet.


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Jönköping. I tjänsten ingår resor till kunder över hela världen, uppskattningsvis ca 150 resdagar per år.
* Sök tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till rekryterande chef på Coloreel: miriam.stilling@coloreel.com
* Rekryteringsprocessen hanteras av Coloreel och de önskar att alla frågor gällande tjänsten skickas till rekryterande chef Miriam Stilling.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Coloreel is a Swedish textile innovation brand with a groundbreaking technology for embroidery that enables high-quality coloring of textile thread on demand, unlocking a world of potential. We use our technology to both preserve the craftsmanship of embroidery and take embroidery to the next level. The unique solution makes previously complicated designs accessible, including gradients, textures and other stunning effects. Coloreel is also part of the movement to reduce waste and move the textile industry towards more sustainable production. The result, of course, is embroidery at full potential.

Ansök nu

Service Technician to Coloreel

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 24
Are you a teamplayer who thrives in a business where there is a strong focus on collaboration between colleagues and functions to achieve great results? Then you might be our new Service Technician. Apply today as we work with ongoing selection!

OM TJÄNSTEN
As a Service Technician you are involved from start-up in order to install, introduce and act as technical support for Coloreel units. You will have the opportunity to work with both new and existing customers all over the world. In addition to actively communicating with customers, you will be in contact with many different roles and departments within the company. In this role you get the chance to combine your technical interest and your problem-solving ability with travel and service.

In this position, you will be part of a team that works both independently and in pairs. As Coloreel is in a growth phase, there are great opportunities for you to develop within the company. This is the perfect role for you who has a few years of experience and is ready for the next step in your career.

You are offered:


* Work in a fast-growing company
* The chance to work with innovative technology
* To be part of a team with experienced and engaged colleagues


Apply to the position by sending in your resume and cover letter to hiring manager: miriam.stilling@coloreel.comARBETSUPPGIFTER
- Performing installations, upgrades and maintenance of Coloreel units
- Technical support, both through phone and email but also on site
- Distributor and end customer training world wide
- Handling consumables and spare parts
- Documentation

VI SÖKER DIG SOM
- Someone with good technical knowledge gained through education or work experience. Which could be an electrician, fitter or repairman
- 2-3 years of experience with similar job duties
- Driving license B
- Fluent in Swedish and English, both written and oral
- It is meriting if you have experience from working with software

As a person you are:


* Solution-oriented and able to identify the resources needed to solve customer issues
* A good communicator who knows how to get your point across clearly and respectfully
* You have high social skills and you are very pedagogical
* Enjoy working both independently and with colleagues to find the optimal solution
* Flexible and open to changes
* You have the ability to convey a technical message both orally and written
* Finally, you enjoy seeing the world and travelling in your job


Other information:


* Start: immediately
* Extent: Full time
* Location: Jönköping
* The recruitment process is handled by Coloreel and their wish is that all questions regarding the role or the process is sent to miriam.stilling@coloreel.com.
* Apply to the position by sending in your resume and cover letter to hiring manager: miriam.stilling@coloreel.com


INFORMATION OM FÖRETAGET
Coloreel is a Swedish textile innovation brand with a groundbreaking technology for embroidery that enables high-quality coloring of textile thread on demand, unlocking a world of potential. We use our technology to both preserve the craftsmanship of embroidery and take embroidery to the next level. The unique solution makes previously complicated designs accessible, including gradients, textures and other stunning effects. Coloreel is also part of the movement to reduce waste and move the textile industry towards more sustainable production. The result, of course, is embroidery at full potential.

Ansök nu

Husqvarna AB söker montörer

Maskinmontör
Läs mer Maj 23
Har du erfarenhet från montering vid lina, kan jobba 2-skift och gillar att arbeta i industrimiljö? Sök! Kolla gärna i länken längst ner i annonsen för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

 

Om tjänsten
Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att montera vid en lina. Det gäller att du är fingerfärdig och stresstålig.
I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Montering
-Marialhantering
-Renhållning av arbetsstation

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från linjemontering och trivs i att arbeta i industrimiljö. Du ska vara ansvarstagande, lojal och gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt jobb som montör.
-Stresstålig
-Strukturerad
-Kvalitetsmedveten

Körkort och tillgång till bil samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Länk:

https://youtu.be/WeEn4SxxwaI

 

Sökord
Montör, Jönköping, Huskvarna

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 21
Om oss
Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder.
Vi är en av de största inom 3PL i Norden och erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering. Vi förfogar över 250,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad, Arlanda och Nykvarn.
Aditro Logistics har över 1 000 anställda och omsätter över 1 miljard kronor årligen och sedan 2020 är bolaget förvärvat av Posti Group Corporation.


Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet.
Hos Aditro Logistics är alla lika värda.
Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har.
Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för:
* Att samtliga leverantörer inom ansvarsområdet levererar tjänster enligt avtal
* Att samtliga leverantörer inom ansvarsområdet utvärderas löpande och genomför kostnadsuppföljningar
* Att Siten uppfyller alla krav i fastighetens hyresavtal/motsvarande
* Att stödja SITE MANAGER och säkrar att Siten uppfyller aktuell säkerhetsklassificering
* Att stödja SITE MANAGER och säkrar att Siten uppfyller aktuellt brandskydd (inkl sprinkleranläggning)

Som Facility Maintanence agerar du som Sitens kontakt mot leverantörer i dagliga frågor och avvikelsehantering gällande fastighet, säkerhet och truckrelaterade frågor.
Arbetar med leverantörsutveckling på ett strukturerat arbetssätt och tar fram lösningar inom sitt ansvarsområde men även genom att proaktivt komma med lösningsförslag för att driva verksamheten och lönsamheten framåt.


Din profil
Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsfrågor och underhåll av lager/terminaler.
Du får gärna ha haft erfarenhet i underhåll av truckar samt att du gärna har ett intresse av att meka och laga utrustning.
El behörighet är meriterande.
Som person är du proaktiv och drivande med förmågan att se detaljer. Vidare är du strukturerad och kommunikativ, en helhetstänkare som motiveras av problemlösning och att optimera verksamheten. Du är en prestigelös och lyhörd lagspelare som är van vid att leverera och att samtidigt hålla god kvalitet i det du gör.


Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Projektledare inom Eldistribution till Skjutebo Kraft

Ledande montör, el
Läs mer Jun 21
Skjutebo Kraft i Jönköping är ett glatt team på 10 personer som erbjuder konsulttjänster inom helhetslösningar av entreprenad, fiber och elkraft. Tillsammans har de flera års erfarenhet inom branschen och med kvalité, glädje och gemenskap jobbar de tillsammans för att nå bästa resultat för deras kunder. Skjutebo Kraft söker nu deras nästa Projektledare inom eldistribution som vill driva spännande projekt i nära samarbete med kund.

Utmaningen

Hos Skjutebo Kraft erbjuds du stora möjligheter som projektledare där du får bygga och bredda din kompetens samt vara med och utveckla organisationen. Som projektledare är lagarbete en självklarhet samtidigt som du tar stort eget ansvar och styr din egen planering och projekt. Med en varierande vardag får många olika kontaktytor och omväxlande arbetsuppgifter där hög kvalité och noggrannhet stor i fokus. Du kommer varva administrativa uppgifter med budgetplanering, uppföljningar och besök ute på fält.

- Vara nyckelpersonen som leder och driver projekt inom eldistribution.
- Ansvara för planering av budget, kvalitet och tid.
- Leda konsulter, leverantörer, tekniker och montörer samt följa prognos och utförande av projekt.
- Bygga och bibehålla externa och interna relationer med kunder, konsulter och andra kontakter.
- Vara med och utveckla Skjutebo Krafts organisation och funktioner inom bolaget.


Vem är du?

Som person är du initiativtagande, noggrann och älskar att vara med och påverka. Du har en god förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och trovärdig i ditt ledarskap och du trivs med att leda människor genom projekt och förändringar. Att du har ett brinnande intresse för el ser vi som en självklarhet och i samband med kontakten med människor jobbar du för lyckade resultat.

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Minst 2 års erfarenhet av beredning eller projektledning inom eldistribution.
- Entreprenadjuridik
- God erfarenhet inom AB04 & ABT06
- Körkort B
- Svenska i tal och skrift


Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom el eller erfarenhet av projektledning.

Placeringsort: Jönköping

Resor förekommer i tjänsten.

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Mared Industrial Engineering söker fler servicetekniker i Jönköping!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 17
Nu är vi på jakt efter fler kompetenta, professionella och engagerade medarbetare för kunds räkning. Här får du jobba i en flexibel roll med en rad olika arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.
Som servicetekniker hos Mared Industrial Engineering AB arbetar du självständigt med reparationer och service, underhåll och installationer, av främst CNC-maskiner men även andra maskiner inom träbearbetnings- och packindustrin. Den serviceorganisation du kommer ingå i består av ytterligare servicetekniker samt en servicechef som är den som planerar och bereder ditt dagliga arbete.
Du kommer få en gedigen introduktion där du till att börja med går bredvid för att med tiden arbeta mer självständigt.
Här blir du en del av ett positivt gäng med gott anseende hos sina kunder i ett expansivt familjeföretag som månar om sin personal!


Dina arbetsuppgifter blir:
Förebyggande underhåll
Reparationer och service
Problemlösning
Hålla i utbildning av operatörer
Löpande kund- och leverantörskontakter


Vem är du?
Vi söker efter en lösningsorienterad person som har förmåga att hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden
Är du en lösningsorienterad mekaniker så kan det vara dig vi söker!
Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek. el och styrningar är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Arbetet medför resor och övernattningar.
Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder.

Ansök nu

Projektledare inom Eldistribution till Skjutebo Kraft

Distributionselektriker
Läs mer Jun 10
Skjutebo Kraft i Jönköping är ett glatt team på 10 personer som erbjuder konsulttjänster inom helhetslösningar av entreprenad, fiber och elkraft. Tillsammans har de flera års erfarenhet inom branschen och med kvalité, glädje och gemenskap jobbar de tillsammans för att nå bästa resultat för deras kunder. Skjutebo Kraft söker nu deras nästa Projektledare inom eldistribution som vill driva spännande projekt i nära samarbete med kund.

Utmaningen

Hos Skjutebo Kraft erbjuds du stora möjligheter som projektledare där du får bygga och bredda din kompetens samt vara med och utveckla organisationen. Som projektledare är lagarbete en självklarhet samtidigt som du tar stort eget ansvar och styr din egen planering och projekt. Med en varierande vardag får många olika kontaktytor och omväxlande arbetsuppgifter där hög kvalité och noggrannhet stor i fokus. Du kommer varva administrativa uppgifter med budgetplanering, uppföljningar och besök ute på fält.

- Vara nyckelpersonen som leder och driver projekt inom eldistribution.
- Ansvara för planering av budget, kvalitet och tid.
- Leda konsulter, leverantörer, tekniker och montörer samt följa prognos och utförande av projekt.
- Bygga och bibehålla externa och interna relationer med kunder, konsulter och andra kontakter.
- Vara med och utveckla Skjutebo Krafts organisation och funktioner inom bolaget.


Vem är du?

Som person är du initiativtagande, noggrann och älskar att vara med och påverka. Du har en god förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och trovärdig i ditt ledarskap och du trivs med att leda människor genom projekt och förändringar. Att du har ett brinnande intresse för el ser vi som en självklarhet och i samband med kontakten med människor jobbar du för lyckade resultat.

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Minst 2 års erfarenhet av beredning eller projektledning inom eldistribution.
- Entreprenadjuridik
- God erfarenhet inom AB04 & ABT06
- Körkort B
- Svenska i tal och skrift


Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom el eller erfarenhet av projektledning.

Placeringsort: Jönköping

Resor förekommer i tjänsten.

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Volvotekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 7
Vill du vara en del av en spännande framtid? Vi söker fler lagkamrater till vår verkstad.
Vi erbjuder en spännande tjänst som Volvotekniker där du är en del av två härliga världar – framtiden och gemenskapen. Volvo Cars är inne i kanske den mest spännande tiden någonsin, med alltmer digitala och elektrifierade bilar. Dagens Volvobilar är laddade med teknik och i en ny Volvobil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, on-line-kurser med mera.
I våra moderna verkstäder sätter vi ett värde i samarbete och omväxlande arbetsuppgifter. Som Personlig Servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.
Du erbjuder ett stort engagemang och kundfokus. Du är social, noggrann och lösningsorienterad. Du har flera års erfarenhet som mekaniker eller tekniker och har B-körkort.
Att vara en del av Nybergs Bil innebär en stor gemenskap då vi har en stark och härlig företagskultur och en tydlig vision – att leverera en upplevelse i världsklass. Vi är under ständig utveckling i en spännande bransch med många möjligheter. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, LEVC och Maxus. Vi har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. Vi säljer ca 3500 bilar per år och omsätter ca 1 miljard. Vi är ca 140 stycken anställda och finns på orterna Jönköping och Nässjö.
Vi anställer löpande så ansök snarast.

Ansök nu

Elektriker till Sesol i Jönköping

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 17
Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning, solceller samt batterier och är intresserad av att arbeta i ett härligt team ? Har du erfarenhet inom el- och serviceinstallationer sedan något år tillbaka och är bra på kommunikation och kundkontakt? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsbeskrivning:
Som Elektriker hos oss kommer du vara en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Som en del i ett team av elektriker är du företagets ansikte utåt när du driftsätter och installerar anläggningar ute hos kunder. Du agerar som en serviceelektriker men med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos olika kunder i området. Det är ett varierande arbete med många moment och består av bland annat:

- Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
- El-installationer ute hos kund
- Installation samt driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier
- Överlämning och utbildning till kunder
Vem är du:
Du kommer arbeta tätt med projektledare, arbetschef och våra montageteam som monterar våra anläggningar. Därför lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Kravet för att söka tjänsten:
- Du är minst 1:A års montör eller högre
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Vad innebär det att arbeta hos oss?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen:
Lön: Fast lön

Placering: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Urval sker löpande.?
OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Om oss
Idag är vi över 500 medarbetare med huvudkontor i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Örebro, Göteborg, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare, solceller och batterier så innebär det olika typer av elinstallationer även mot anläggningar av större storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesolkoncernen men tillhör även Sekraft som är vårt varumärke för elbilsladdare.

Våra Elektriker utbildas inom olika typer av ny teknik. Utbildningarna består av allt ifrån avancerad programmering av olika laddboxar, solcellsanläggningar och batterilösningar. Även IMD-system där du bland annat kommer att göra hela elinstallationen, till exempel bygga om i ställverk och energieffektivisera fastigheter.

Ansök nu

Vi söker C chaufför/mekaniker till kund i Jönköping!

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jun 30
Är du chaufför och söker jobb över sommaren?
Perfekt, låt oss hjälpa dig!

Vi söker just nu en chaufför med C-kort och mekanikintresse till vår kund i Jönköping.

Vad innebär jobbet?

Tjänsten innefattar blandade arbetsuppgifter men ungefär två timmar varje dag är transport med lastbil, resterande är mekanik. Du är en tidsmedveten, ordningsam och social person som tycker om att leverera kvalité. Vidare gillar du tempo och att kunna planera din körning. Arbetet är förlagd på dagtid.

Vill du jobba på en arbetsplats där de värdesätter personalen och har roligt tillsammans? Vår kund ser vikten av ett gott ledarskap och att man har roligt på sin arbetsplats.

Krav:
C-kort
Giltigt YKB
Erfarenhet av någon typ av mekanik

Uppstart för tjänsten är omgående så tveka inte att söka redan idag!

Vem är du?
För att passa i denna tjänst bör du vara flexibel, tidsmedveten och noggrann.

Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv. Du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:

• Gillar att skapa goda relationer
• Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
• Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Uniflex och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Elektriker lärling / Hyr -rekrytering

Lärling, installationselektriker
Läs mer Jun 13
Qualified AB är ett företag verksamt inom Personaluthyrning, Rekrytering, Inhouse Services och Entreprenad. Våra tjänster omfattar uthyrning och rekrytering av både tjänstemän och kollektiv personal. Qualified är medlemmar i branschorganisationen Almega Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv samt har kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbundet och LO.


Vi söker nu Dig som vill få lärlingstimmar efter utbildning.
Kravet är dock att du har minst 1-års erfarenhet.
Du skall ha ECY behörighet.
Arbetstiden är mån-fre 7-16
Tjänsten börjar i Augusti månad.
För rätt person finns möjligheten till anställning efter inhyrningen.


Vi behöver komplettera vår uthyrningsverksamhet med ytterligare fler av de bästa!
Om du som person är lösningsfokuserad, flexibel och trivs i ett företag som präglas av att leverera intern och extern kvalitet kan du vara den vi söker.
Ansökan innehållande CV och personligt brev mejlar du enklast till oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi ser att du är noggrann, har gott ordningssinne och är effektiv i ditt arbete.

Ansök nu

Allroundkunnig servicetekniker sökes

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 28
Vi söker nu en allroundkunnig servicetekniker till BA Fordonslyftar. Företaget är ett framgångsrikt familjeföretag med säte på Hammarö, Värmland och är marknadsledande inom försäljning, service & support av verkstadslyftar till tåg, lastbils- och bussverkstäder. De har många trogna kunder i hela Sverige och arbetar bland annat med Volvo och Scania.

Arbetsuppgifterna består av underhåll, reparation och montage av verkstadslyftar samt utbildning och igångkörning vid ny leverans. Du utgår från hemmet med egen servicebil och uppdragen utförs främst i Jönköping med omnejd.
Resor och övernattning förekommer då arbetet kan utföras på annan ort vid större montage som är prioriterade.
Arbetstiderna är mån-fre kl. 7-16.


Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasieexamen inom fordonsprogrammet eller motsvarande. Du har daglig kontakt med kunder så god social färdighet är en självklarhet tillsammans med förmåga att arbeta på ett ansvarstagande och tålmodigt sätt med känsla för säkerhet och kvalité. B-körkort är ett krav likväl goda kunskaper inom det svenska språket. BA Fordonsliftar tillhandahåller all den specialutbildning som behövs.

Meriterande:
- Kunskaper inom styr och reglerteknik, elteknik, elektronik, mekanik och hydraulik.
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Elektriker styr- och reglerteknik sökes!

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 30
Vill du växa med oss?

Vi befinner oss i en tillväxtfas där vi intensivt startar upp nya spännande projekt!
Nu söker vi elektriker med inriktning styr och reglerteknik till ett spännande och utvecklande område där miljö- och energitänk alltid är i fokus.  
Rollen är bred och du ges mycket goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Climacare Småland söker nya medarbetare som letar efter en stimulerande och utvecklande roll.  
Här får du själv vara med och forma din vardag och strukturerat bygga upp ett välfungerande samarbete med organisationens kontaktytor.
 
Som styrelektriker arbetar du på entreprenader, hos fastighetsbolag och hos BRF:er med mycket eget ansvar i nära samarbete med dina kollegor och projektledare.
 
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
- Elinstallationsarbeten nyproduktion inom styr och regler
- Servicearbeten hos fastighetsbolag och BRF:er inom styr och regler
- Felsökning och problemlösning
 
Kvalifikationer
Vi tror att du har ett stort driv och motiveras av utmaningar. Du kanske har några års erfarenhet av arbetet som elektriker eller så har du förvärvat din erfarenhet på annat håll. Vidare tror vi även att du har:
-  El utbildning på gymnasial nivå eller likvärdigt
- B körkort
 
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med styr- och regler/fastighetsautomation.

 
Om dig
Självklart har du ett intresse för teknik! Som person är du ambitiös och lösningsfokuserad, du är sannolikt noggrann och grundlig. Du trivs med att leda dig själv i ditt dagliga arbete och tar ansvar för att arbetet du utför håller en genomgående kvalité. Vidare kräver rollen att du är strukturerad och tycker om att skapa goda och nöjda kundrelationer.
Vi söker vår framtida kollega, som har ett positivt förhållningssätt och strävar efter att ha roligt på jobbet tillsammans med oss!
 
Vi erbjuder
Dig ett spännande, stimulerande och utmanande arbete med mycket eget ansvar där du har stor möjlighet att påverka din vardag. Vi värnar om våra anställdas utveckling och tillgodoser utbildningar både internt och extern. Som anställd hos oss har du möjlighet att växa och utvecklas.
 
Det finns bara möjligheter inom rollen som styrelektriker hos Climacare!
 
Om oss
Climacare är en värderingsstyrd organisation och ägarlett bolag med 60 medarbetare fördelat på 4 orter i Sverige. Företaget är en komplett leverantör av tekniska tjänster inom VVS och jobbar för att förbättra byggnaders inomhusklimat. Läs mer på: www.climacare.se
 
I detta urval har Climacare valt att samarbeta med Flodin.    
Flodin Rekrytering & Bemanning  är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst: matilda@flodinab.se
 
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.
 
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker styr- och reglerteknik sökes!

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 8
Vill du växa med oss?

Vi befinner oss i en tillväxtfas där vi intensivt startar upp nya spännande projekt!
Nu söker vi elektriker med inriktning styr och reglerteknik till ett spännande och utvecklande område där miljö- och energitänk alltid är i fokus.  
Rollen är bred och du ges mycket goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Climacare Småland söker nya medarbetare som letar efter en stimulerande och utvecklande roll.  
Här får du själv vara med och forma din vardag och strukturerat bygga upp ett välfungerande samarbete med organisationens kontaktytor.
 
Som styrelektriker arbetar du på entreprenader, hos fastighetsbolag och hos BRF:er med mycket eget ansvar i nära samarbete med dina kollegor och projektledare.
 
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
- Elinstallationsarbeten nyproduktion inom styr och regler
- Servicearbeten hos fastighetsbolag och BRF:er inom styr och regler
- Felsökning och problemlösning
 
Kvalifikationer
Vi tror att du har ett stort driv och motiveras av utmaningar. Du kanske har några års erfarenhet av arbetet som elektriker eller så har du förvärvat din erfarenhet på annat håll. Vidare tror vi även att du har:
-  El utbildning på gymnasial nivå eller likvärdigt
- B körkort
 
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med styr- och regler/fastighetsautomation.

 
Om dig
Självklart har du ett intresse för teknik! Som person är du ambitiös och lösningsfokuserad, du är sannolikt noggrann och grundlig. Du trivs med att leda dig själv i ditt dagliga arbete och tar ansvar för att arbetet du utför håller en genomgående kvalité. Vidare kräver rollen att du är strukturerad och tycker om att skapa goda och nöjda kundrelationer.
Vi söker vår framtida kollega, som har ett positivt förhållningssätt och strävar efter att ha roligt på jobbet tillsammans med oss!
 
Vi erbjuder
Dig ett spännande, stimulerande och utmanande arbete med mycket eget ansvar där du har stor möjlighet att påverka din vardag. Vi värnar om våra anställdas utveckling och tillgodoser utbildningar både internt och extern. Som anställd hos oss har du möjlighet att växa och utvecklas.
 
Det finns bara möjligheter inom rollen som styrelektriker hos Climacare!
 
Om oss
Climacare är en värderingsstyrd organisation och ägarlett bolag med 60 medarbetare fördelat på 4 orter i Sverige. Företaget är en komplett leverantör av tekniska tjänster inom VVS och jobbar för att förbättra byggnaders inomhusklimat. Läs mer på: www.climacare.se
 
I detta urval har Climacare valt att samarbeta med Flodin.    
Flodin Rekrytering & Bemanning  är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst: matilda@flodinab.se
 
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.
 
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu