Fastighetsskötare jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Avdelningschef fastighetsservice till JYSK´s Centrallager

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller - som i Lars Larsens fall - någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet - tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

Som avdelningschef inom fastighetsservice får du en varierande roll med stora möjligheter att påverka och vidareutveckla JYSK´s driftsäkerhet och hållbarhetsarbete. Du kommer arbeta med både utveckling och underhåll på operativ och strategisk nivå på en modern och högautomatiserad arbetsplats. Du kommer driva spännande projekt och tillsammans med ditt team arbetar ni för en bra laganda och god stämning på arbetsplatsen.

- Personalansvar för två fastighetstekniker
- Underhåll på DCN’s fastigheter, både interna och externa
- Förebygga, planera, genomföra, upphandla samt följa upp service och reparationer
- Säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt- och optimalt sätt
- Ansvara för uppdatering av dokumentation och ritningar av fastigheten
- Systematisk brandskyddsarbete
- Utveckla och förbättra enheten
- Samarbetet med övriga avdelningar på JYSK samt externa leverantörer


JYSK values

Köpman -Serviceinriktad, Kostnadsmedveten, Pålitlig, Målinriktad och Professionell

Kollegor - Hjälpsam, Visa ömsesidig respekt, Flexibel, Öppen, ärlig, uppriktig och Positiv

Kåranda - Lojal, Rätt att påtala, JYSK ambassadör, Hängiven och Samarbetsvillig

Vem är du?

Du har ett stort tekniskt intresse och vill gärna vara med och påverka. Du är trygg i ditt ledarskap och vill involvera och motivera dina kollegor. Som person är du driven, målmedveten och har ett stort intresse av att "fixa".

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Har goda kunskaper inom fastighetsteknik
- Är strukturerad, teknikintresserad samt lösningsorienterad
- Har viljan, drivet och engagemanget i syfte att nå våra mål
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har kunskaper inom vvs, brandskydd eller ventilation.

JYSK leadership

Ledare - Resultatinriktad, Beslutsam, Ansvarsfull och Proaktiv

Coach - Utvecklande, Involverande, Feedback och Fokuserad

Kommunikatör - Synlig, Motiverande, Övergripande och Informerande

Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en fastighetstekniker i Jönköping, vi söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du är en person som ger hög service till våra kunder och vill vara med och utvecklas hos oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Jönköping men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el eller bygg.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Verksamhetschef Christoffer Nilsson, telefonnummer 036-2935294, mail christoffer.nilsson@axcell.se. Eller Arbetsledare Göran Johansson, telefonnummer 036-3300563, mail goran.johansson@axcell.se.

(OBS! Inga ansökningar via mail)

Sista ansökningsdag 2022-08-21, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 29
Upptech

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss på Upptech.

Ditt nya jobb
Jobbet som tekniker Upptech är varierande. Du är med och planerar utvecklingen av vår interaktiva experimenthall, lagar saker när de går sönder, samt service och underhåll av såväl lokaler som prylar. Du är även med och kör vår Ekobuss som är en unik och uppskattade del av vår verksamhet.

Välkommen till oss
Syftet med vår verksamhet är att stimulera intresset för naturvetenskap och teknik för barn och unga.

Vi är ett av Sveriges 20 st Science Centers och är ett komplement till övrig skolverksamhet inom Jönköpings kommun.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Vår verkstad och bussgaraget är där våra tekniker utgår ifrån men är ständigt i rörelse och involverade med vad som händer i alla våra lokaler.

På vår hemsida kan du läsa mer om Upptech. (http://www.upptech.se)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi ser att du är händig och teknikintresserad, har ett öga för vad som behöver göras och är handlingskraftig. Kreativitet, klurighet och en vana av att lösa problem är viktigt, precis som vana av att jobba med olika verktyg och maskiner. Vi ser gärna att du redan har ett Busskörkort men det är inte avgörande. Elbehörighet kan också vara ett plus.

Bra att veta
Tjänsten är förlagd till vanliga kontorstider men avvikelser kan förekomma.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Intervjuer kommer ske efter ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kontakta Adam Starck, Verksamhetschef. adam.starck@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som Tekniker.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 29
Vi söker nu en fastighetsskötare som vill bli en del av vårt team! Avdelningen består i dag av ca 20st fastighetsskötare och 7st reparatörer som leds av två arbetsledare.

Om rollen

I rollen som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden och har en viktig roll i att se till att det är helt, snygg och tryggt i våra kunders bostadsområden. Du ansvarar för både den inre och yttre skötseln av våra kunders fastigheter och arbetsuppgifterna innefattar bland annat rondering, enklare reparationer, grönyteskötsel samt snö-och halkbekämpning (även under helgdagar).

Din profil

I rollen som fastighetsskötare är du ansiktet utåt mot våra kunder. Vi söker därför dig som har hög servicekänsla och gillar kundkontakt. Du trivs med att arbeta utomhus och kan på ett självständigt sätt planera och organisera ditt arbete. Vidare är du flexibel och trivs med att den planerade arbetsdagen snabbt kan behöva ändras om. Du kan du arbeta såväl ensam som i grupp.

Övriga kvalifikationer:

- B-körkort
- Meriterande med erfarenhet av fastighetsskötsel och maskinvana


Vi genomgår nu en digitaliseringsresa och delar av arbetet sker digitalt. Det är därför viktigt att du är bekväm med att arbeta med digitala redskap som mobiltelefonen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Placeringsort är Jönköping Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta arbetsledarna Emil Werner, 010-442 36 85 eller Magnus Gustavsson 010-442 37 33.

Vi är mitt i semestertider och det innebär att rekryteringsprocessen kan bli längre än vanligt och återkoppling från oss kan dröja. Vi håller dig uppdaterad och återkommer så snart vi kan!

Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti, urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 21
Om oss
Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder.
Vi är en av de största inom 3PL i Norden och erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering. Vi förfogar över 250,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad, Arlanda och Nykvarn.
Aditro Logistics har över 1 000 anställda och omsätter över 1 miljard kronor årligen och sedan 2020 är bolaget förvärvat av Posti Group Corporation.


Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet.
Hos Aditro Logistics är alla lika värda.
Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har.
Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för:
* Att samtliga leverantörer inom ansvarsområdet levererar tjänster enligt avtal
* Att samtliga leverantörer inom ansvarsområdet utvärderas löpande och genomför kostnadsuppföljningar
* Att Siten uppfyller alla krav i fastighetens hyresavtal/motsvarande
* Att stödja SITE MANAGER och säkrar att Siten uppfyller aktuell säkerhetsklassificering
* Att stödja SITE MANAGER och säkrar att Siten uppfyller aktuellt brandskydd (inkl sprinkleranläggning)

Som Facility Maintanence agerar du som Sitens kontakt mot leverantörer i dagliga frågor och avvikelsehantering gällande fastighet, säkerhet och truckrelaterade frågor.
Arbetar med leverantörsutveckling på ett strukturerat arbetssätt och tar fram lösningar inom sitt ansvarsområde men även genom att proaktivt komma med lösningsförslag för att driva verksamheten och lönsamheten framåt.


Din profil
Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsfrågor och underhåll av lager/terminaler.
Du får gärna ha haft erfarenhet i underhåll av truckar samt att du gärna har ett intresse av att meka och laga utrustning.
El behörighet är meriterande.
Som person är du proaktiv och drivande med förmågan att se detaljer. Vidare är du strukturerad och kommunikativ, en helhetstänkare som motiveras av problemlösning och att optimera verksamheten. Du är en prestigelös och lyhörd lagspelare som är van vid att leverera och att samtidigt hålla god kvalitet i det du gör.


Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fastighetstekniker/servicetekniker, Caverion - Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 30
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi en ansvarsfull och ambitiös fastighetstekniker/servicetekniker till vår filial i Jönköping, där du främst kommer att utföra serviceuppdrag på ett internationellt stort möbelföretag. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker/servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som fastighetstekniker/servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Fastighets teknisk utbildning eller likvärdig teknisk utbildning
• Kunskaper inom ventilation, el, VVS och bygg är meriterande
• Flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. servicechef Johan Grahn tel. 072-450 05 13 mail johan.grahn@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 3 juli 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare till M2 Gruppen, Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 26
M2 Gruppen söker nu fastighetsskötare med placering i Jönköping. Vi är ett glatt team med förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.
Om M2 Gruppen
M2 Gruppen (www.m2gruppen.se) äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm, fördelat på drygt 65 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.
M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och vi har idag ca 2 500 kunder som hyr i våra fastigheter.
Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden. Arbetet utförs till största del utomhus men även inre fastighetsskötsel ingår. Du sköter om och ser till att våra fastigheter och ytterområden alltid ger ett vårdat och välskött intryck.
Fastighetsskötseln består av alla typer av reparationer i lägenheterna som inte kräver någon branschbehörighet som tex avloppsstopp, sanitetsbyte, byta elkontakter, mindre snickeriarbeten osv. Du kommer även behöva utföra SBA kontroller i fastigheterna.
Du arbetar fritt under eget ansvar, därför värdesätter vi ditt ordningssinne samt förmåga att ta ansvar och eget initiativ.
Personliga egenskaper
Då en del av arbetet sker i våra hyresgästers hem är det viktigt att du har ett stort kundfokus, är serviceinriktad och tycker om att möta människor. Du ser värdet av att återkoppla och lösa ärenden på ett proffsigt sätt och inom en så kort tidsram som möjligt. Du tar ansvar för att självständigt planera ditt arbete och du bygger relation till personer du arbetar tillsammans med. Vi tar stor vikt i personliga egenskaper och värderar personen före erfarenhet.
Vi ser dig som har viljan att utveckla att lära sig nya saker, du är strukturerad, kostnadsmedveten och samtidigt en bra lagspelare.
Kvalifikationer
· B-körkort
· Arbetslivserfarenhet av samma typ av tjänst eller liknande som kan kvalificeras inom samma kategori.
Meriterande:
· Fastighetsskötarutbildning eller annan yrkesbaserad utbildning inom tex el, VVS, bygg eller styr och regler
· SBA utbildning
· Erfarenhet inom driftteknik
· Anläggningsskötare
Vi erbjuder
Heltid / Tills vidare med omgående start. Fast lön.
Ansökan
Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till jobbansokan@m2gruppen.se och ange ”Ansökan fastighetsskötare, Jönköping” i ämnesfältet.

Ansök nu

Fastighetsskötare sökes till Humana

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 7
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. 

Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Hur jobbar vi?
I alla fyra nordiska länder bedriver Humana vårdverksamhet till största delen i inhyrda fastigheter och lokaler. Vi har drift- och underhållsansvar i Sverige för ca 200 verksamheter/fastigheter fördelade mellan Malmö i söder till Älvsbyn i norr. Vidare har vi närmare 700 hyresavtal i Norden.
Humanas fastighetsorganisation består i Sverige av förvaltare, drift- och underhållspersonal såsom fastighetstekniker och fastighetsskötare samt projektledare för nyproduktion – vi är 37 medarbetare.
Våra avtal hanteras i systemet Pytagoras och vi har ett eget förvaltningssystem, Safekeep för drift och underhållsplanering.

Ansvarsområden
- Utföra löpande tillsyn avseende fastigheternas drift och underhållsbehov samt planera förebyggande åtgärder
- Ha löpande kontakt med enhetschef och vara behjälplig med fastighetsfrågor
- Ta in offerter vid mindre projekt
- Boka OVK, brandlarm och andra besiktningar.
- Genomföra åtgärder och reparationer i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen. Vid behov köpa reparationsarbeten samt kvalitetssäkra utfört arbete.
- Utföra avflyttningsbesiktning
- Delta och hjälpa till med SBA
- Ansvarar för utemiljö, så som snöskottning, gräsklippning
- Planera arbetet tillsammans med Regionansvarig
- I övrigt delta i förekommande eller nya uppgifter inom affärsområdet

Kvalifikationer
- Dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete
- Gymnasieutbildning, företrädesvis med inriktning teknik/samhälle/ekonomi, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
- Kunskaper om fastighetsförvaltning
- Dokumenterat god administratör
- B-körkort

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetsteknik, fastighetsdrift, bygg. el eller VVS.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och hjälpsam. Du är självgående och ser vad som behöver göras samt tar initiativ till att ta tag i göromål direkt. Du är ansvarstagande och en problemlösare som fokuserar på lösningar framför problem. Du är professionell i ditt arbetssätt och har en förmåga att etablera och behålla goda relationer. Du är tydlig i såväl tal som skrift.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Utifrån placeringen av våra fastigheter så bör du bo i området runt: Aneby, Eksjö, Nässjö, Tranås, Jönköping

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?
Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som Fastighetsskötare? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt och senast 26 juni. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emil Wedenhjelm, Regional Fastighetstekniker: emil.wedenhjelm@humana.se, 073 075 93 16

Ansök nu

Trädgårdsskötsel, flytt, städ mm (det mesta inom RUT)

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 24
Vi har behov av personal inom trädgårdsskötsel, flytt, städ, lättare snickeriarbeten samt enklare måleriarbeten.
Anställningen är en behovsanställning med flexibla tider.
Vi arbetar både mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag samt kommunal verksamhet.
Huskvarna Fixartjänst ekonomisk förening är ett socialt arbetsintigrerande företag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Fastighetstekniker Corem Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 2
Till vår affärsenhet i Jönköping söker vi en social, driven och teknikintresserade fastighetstekniker
För oss på Corem är teknik och energi i våra fastigheter viktiga frågor. För att förstärka vår kompetens inom området och nå våra högt uppsatta mål söker vi nu en fastighetstekniker till vårt driftteam i Jönköping. Vi är ett litet team på två personer, en affärsenhetschef och en fastighetstekniker, som vi nu behöver komplettera med ytterligare en fastighetstekniker. Jönköping ingår i Corems region Öst där enheterna i Kalmar, Linköping, Norrköping och Nyköping också ingår.
För att trivas med tjänsten behöver du tycka att det är roligt och inspirerande att arbeta med mycket sociala kontakter samt skötsel och underhåll av fastigheter. Du gillar utmaningar, är självgående och trivs med att arbeta i team för att tillsammans överträffa Corems högt uppsatta mål.
Som fastighetstekniker hos Corem kommer du att:
ansvara för serviceanmälan och snabbt kunna hjälpa våra hyresgäster i Jönköping
ansvara för tillsyn och skötsel samt reparationer och underhåll i våra fastigheter
vara delaktig i drift- och energioptimering samt uppdatering av driftinformation
ansvara för mätaravläsningar och tillhörande rapportering
delta i budget- och uppföljningsarbete samt säkerställa underhållsplaner
ansvara för uppdatering av myndighetsbesiktningar med mera i våra driftsystem

För att trivas i rollen tror vi att du har;
erfarenhet av fastighetsbranschen
ett lösningsorienterat förhållningssätt och är duktig på felsökning
hög social kompetens och känsla för service
ett stort intresse för teknik och fastigheter och en vilja att lära dig mer
B-körkort är ett krav
IT vana och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet och driftsystem


Om Corem
Corem är idag ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag.
Vi äger, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter i attraktiva lägen i Sverige, Danmark och New York. Fastighetsportföljen är geografiskt väl koncentrerad och samlad i attraktiva lägen kring större städer, tillväxtorter och logistiska nav och förvaltas genom lokalt baserade förvaltningskontor där vår egen personal finns tillgänglig nära kund. Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi jobbar långsiktigt och hållbart. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. Mer info om oss, våra fastigheter och medarbetare finns på Corem.se
Sista ansökningsdag är 20 juni. Urval och intervjuer kan ske löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in ditt CV och personliga brev redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Ulrik Rosklint 072-319 95 00 eller HR Business Partner Lina Bergman på 010- 482 70 04.

Ansök nu

Fastighetsansvarig till Västerhuset

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 20
Är du intresserad av fastigheter, har en social förmåga och är praktiskt lagd? Nu har du möjlighet att bli en del av ett stabilt företag som är på en spännande tillväxtresa. Välkommen med din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som Fastighetsansvarig passar dig som vill bidra med en god service till Västerhusets hyresgäster. I rollen som Fastighetsansvarig kommer du att ha en bred och varierad arbetsroll där du arbetar mot fastighetsbeståndet i Jönköping. Du får ta ett stort ansvar att planera upp dina arbetsdagar för att lösa uppgifterna som ska utföras.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter som Fastighetsansvarig:
•Arbetsleda och planera det dagliga arbetet av fastighetsskötsel
•Egenkontroller
•Arbetsleda och planera uppföljningar av serviceanmälningar
•Vara delaktig i utvecklingsarbetet av företagets hållbarhetsfrågor

Vi tror att du kommer trivas i rollen om du gillar att vara spindeln i nätet och ha kontakt med många olika människor!

OM FÖRETAGET
Västerhuset äger och förvaltar fastigheter i Jönköping och Skövde. Västerhuset är en mycket stabil förvaltare med stark finansiell grund och långsiktigt ägande. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Västerhuset agerar för en långsiktig och hållbar utveckling – hållbara fastigheter, ansvarsfulla affärer och engagemang för världen vi lever i. Vi är med och skapar förutsättningar för näringslivet i regionen.

I Jönköping utgår personalen från ett stort och toppmodernt kontor i Ljungarum. Här erbjuds du som Fastighetsansvarig frukost på jobbet, gratis parkering samt ett gott och trevligt arbetslag. Ni kommer att vara en grupp på fyra medarbetare som utgår från kontoret, men planen är att på längre sikt utöka personalstyrkan ännu mer.

DIN PROFIL
För att trivas i rollen som Fastighetsansvarig behöver du vara en ansvarstagande person som trivs med att ha många sociala kontakter. Vi ser gärna att du sedan tidigare är van vid att bemöta och hjälpa kunder. Du har ett eget inre driv där du kan se vilka arbetsuppgifter som behöver bli gjorda och känner dig motiverad att planera upp arbetet på ett så effektivt sätt som möjligt. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser även att du är en problemlösare som vill göra ett bra jobb och med tiden kan se förbättringspotential i arbetet som ska utföras.

Skallkrav för tjänsten:
•Gymnasial utbildning
•God svenska i tal och skrift
•B-körkort
•God datavana
Meriterande för tjänsten:
•Erfarenhet av arbete med Microsoft Teams
•Erfarenhet av anläggningsskötsel, brandlarm
•Behörighet för elarbete
OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För den här tjänsten som Fastighetsansvarig sköter Framtiden rekryteringsprocessen men du kommer anställas direkt av Västerhuset.

VILLKOR
Startdatum: ASAP/enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Må-fr kl. 7-16
Omfattning: Heltid

Urvalet sker löpande, välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Säsongspersonal till Vaktmästeri

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 2
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 
Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra vaktmästare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på First Camp kommer du att utföra arbetsuppgifter kring det löpande underhållet på destinationen så som till exempel; gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel på destinationen och åtgärda felanmälningar från våra gäster. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare, fastighetsskötare eller har erfarenhet från liknande yrkesområde. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Du behöver dock vara väldigt händig, trivas bra med ett fysiskt arbete, tycka om att ha flexibla arbetsdagar och ha en hög problemlösningsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

Ansök nu

Sommarjobbare till M2 Gruppen, Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 19
M2 Gruppen söker nu fastighetsskötare för sommarjobb med placering i Jönköping. Vi är ett glatt team med förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.
Om M2 Gruppen
M2 Gruppen (www.m2gruppen.se) äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm, fördelat på drygt 65 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.
M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och vi har idag ca 2 500 kunder som hyr i våra fastigheter.
Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden. Arbetet utförs till största del utomhus men även inre fastighetsskötsel ingår. Du sköter om och ser till att våra fastigheter och ytterområden alltid ger ett vårdat och välskött intryck.
Den yttre fastighetsskötseln består av t.ex rondering av fastigheterna, trimning, ogräsrensning, skräpplockning och gräsklippning.
Den inre fastighetsskötseln består av enklare reparationer som t.ex avloppsstopp, smörjning lås och byte av dörrhandtag.
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, har ordningssinne och kan prioritera rätt vid hög arbetsbelastning. Du tycker om att arbeta i grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Att du är positiv och engagerad är en förutsättning.
Kvalifikationer
· B-körkort
Meriterande:
· Fastighetsskötarutbildning
· Erfarenhet av liknande arbeten
· Hemmafixare
Vi erbjuder
Vikariat på 10 veckor med start v.25 eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till jobbansokan@m2gruppen.se och ange ”Sommarjobb, Jönköping” i ämnesfältet.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Vi söker en drifttekniker för omgående uppdrag i Jönköping!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Brinner du för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll? Är du ansvarstagande och söker ett arbete där du är självständig och gillar att ha många varierande uppgifter? Då är det absolut Dig vi söker!

Om rollen

I din roll som fastighetstekniker, kommer du både självständigt och tillsammans med dina kollegor att säkerställa den dagliga och framtida driften samt utvecklingen av fastigheterna. Du värdesätter dina kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare för kunden.

Du kommer ingå i ett litet gäng på 4 personer, samt ett antal kollegor inom lokalvård

Exempel på arbetsuppgifter:

* Tillsyn och skötsel av fastigheterna
* Felsökningar och reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer vid felanmälningar
* Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande drifttekniska - tekniska frågor
* Rondera fastigheterna efter förutbestämda mallar
* Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
* Upprätthålla goda kundrelationer
* Vara aktiv i förbättringsarbetet för vår verksamhet
* Återrapportera arbete och tid i app på arbetsmobil
* Ledsagning av UE
* Deltaga vid besiktningar tex. Hissar, traverser

Arbetstiden är förlagd på dagtid med viss flex.
och i ditt arbete är det viktigt att du behärsar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så tveka inte att höra av dig!Om Manpower
Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du kommer att vara anställd av Manpower och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att starta omgående och sträcker sig fram till årskiftet. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Therese Johansson på 036 - 17 30 53, therese.johansson@manpower.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Traineeprogram fastighetsteknik till Axcell Fastighetspartner

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 25
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Som ett steg i vår ambition att ha branschens bästa fastighetstekniker har Axcell ett Traineeprogram där vi erbjuder unga, ambitiösa fastighetstekniker en gedigen utbildning där vi varvar praktik med teori och specialutbildningar i början av anställningen. Nu söker vi en trainee till vår verksamhet i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära våra kunder med att ge hög service. Du har dagligen kontakt med hyresgästerna och ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering av fastigheter
• Att åtgärda enklare fel/problem
• Utföra servicearbeten, t.ex. reparationer av blandare/WC, fastsättning och justering av gångjärn, dörrtrycke, tillhållarlås, beslag, skyltar mm.
• Att vara behjälplig till hyresgästerna
• Daglig kundkontakt

Du kommer att ha en erfaren mentor under din traineetid. Till en början kommer du främst att gå bredvid din mentor för att lära dig arbetsuppgifterna grundligt, när du är redo kommer du att få mer ansvar och börja med enklare arbetsuppgifter för att sedan få utvecklas vidare. Traineeprogrammet är på ett år och efter avslutat traineeprogram är vårt mål en fortsatt anställning.

Du kommer under din traineetid att vara huvudsakligen placerad i Jönköping men kommer under kortare tider också att arbeta på andra orter för att få möjlighet att lära dig olika delar av vår verksamhet.

Arbetets omfattning
Heltid. Start i augusti 2022.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetsförvaltning är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetsförvaltning omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som trainee omfattas du av kollektivavtal och erbjuds marknadsmässig lön.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom något tekniskt område och är precis i början av ditt yrkesliv. Du har erfarenhet av service och att bemöta kund sen tidigare. Om du har kommit i kontakt med fastighetsbranschen tidigare så är det meriterande men inte ett krav. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och framförallt så vill du utvecklas inom fastighetsförvaltning.

B- körkort (manuell) är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du serviceinriktad och tycker om att arbeta praktiskt. Som person är du engagerad, ansvarstagande och vill arbeta nära våra kunder. Vidare är du är driven och självgående samt gillar de utmaningar som du ställs inför. Du är självklart nyfiken på kunskap och har en strävan att utvecklas.

Sök tjänsten

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till verksamhetschef Christoffer Nilsson 036-293 52 94 eller arbetsledare Göran Johansson 036-330 05 63

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-06-15.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu

Fastighetsskötare - sommarjobb

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 16
Vi söker sommarvikarie för fastighetsskötsel. Tjänsten innebär främst trädgårdsarbete och övrig yttre skötsel av våra fastigheter.

För att söka tjänsten kräver vi att du
Har B-körkort
Förstår att just du är viktig och är stolt över dina arbetsuppgifter
Kan arbeta både självständigt och i grupp
Behärskar svenska språket i tal och skriftTidigare erfarenhet från arbete med grönyteskötsel är meriterande men inget krav.

Frågor om tjänsten besvaras av Jacob Magnusson som nås på 036-17 31 94. Lön enligt avtal och vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

Period för tjänsten är v.27- v.32 men kan diskuteras. Är du intresserad så hör av dig så snart som möjligt till jacob@bygginvest.eu.

Ansök nu

Fastighetstekniker VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 9
Fastighetstekniska enheten, Jönköping, Regionfastigheter

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår? Regionfastigheter söker Fastighetstekniker med placering på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker
Fastighetstekniker med gymnasieutbildning och några års erfarenhet från arbete inom relevant område med inriktning på drift, felavhjälpande och planerat underhåll. Erfarenhet av arbete med medicinska gaser är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen. Då resor förkommer i tjänsten är B-Körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med service, felsökning, underhåll och reparation av Regionfastigheters VVS-tekniska installationer/anläggningar. I mindre omfattning utförs även nyinstallationer.

Tjänsten är placerad på länssjukhuset Ryhov men arbetet bedrivs även i våra övriga fastigheter.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Noggrannhet, servicekänsla och självständighet är viktiga ingredienser i jobbet. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att kunna hantera kunder på ett professionellt vis.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Hans Zwettler, 010 – 24 251 56.
Ansök redan idag, dock senast 2022-05-29 då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Regionfastigheter ska tillgodose Regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 608 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 70 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt ca 300-500 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs gärna mer om oss här. (http://www.rjl.se/regionfastigheter)

Ansök nu

Vaktmästare

Skolvaktmästare
Läs mer Maj 11
Verksamhetsservice, Vaktmästeri

Är du en händig problemlösare som vill använda din kunskap och stora servicekänsla för att vara med och fortsätta utveckla vår ny vaktmästerienhet inom Tekniska kontoret i Jönköping Kommun? Då har du ett jobb att söka!

Ditt nya jobb
Som vaktmästare har du fokus på att avlasta chefer och medarbetare på äldreboenden, förskolor och boenden inom funktionshinderomsorgen genom att utföra vaktmästeritjänster enligt framtagen tjänsteskrivning. Dina arbetsuppgifter är omväxlande med många personliga möten med kund och kollegor. Som person är du lyhörd och ser kundens behov. Du bidrar aktivt till att skapa en trygg och hälsosam arbetsmiljö och har alltid medborgarens bästa i fokus.

Din kompetens
Du är en glad och positiv person som drivs av att ge service och hitta lösningar som underlättar vardagen för våra kollegor inom förskolan, äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen. Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete för att nå goda resultat. Du är händig och noggrann, med hög kvalitet på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Tidigare erfarenhet av hantverksyrket eller fastighetsbranschen är önskvärt. Bakgrund inom socialt arbetet är också meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra både i tal och skrift. Du är en god kollega och medverkar till gruppens utveckling.

Du behöver ha avslutat en gymnasieutbildning samt relevant yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande. Du har kunskaper inom IT området och har ett allmänt tekniskt kunnande.

Välkommen till oss
Verksamhetsservice är en avdelning på Tekniska Kontoret och omfattas av drygt 320 tjänster uppdelat på Städservice, Budcentral, Reception samt Kafé och Rosenlunds Herrgård.

Vi är en verksamhet som sätter service och kundnöjdhet i focus och vi har ett övergripande mål att: Frigöra tid och avlasta kärnverksamheterna inom Jönköpings Kommun. Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en miljö där vi alla trivs och utvecklas.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enl. överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret så se till att du har ett giltigt intyg som du kan visa upp vid eventuell anställning.

I Jönköpings kommun vill vi att medarbetarskap kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Enhetschef: Jonas Grönhage, Tel. 036-10 75 99 eller facklig företrädare för Kommunal: Carina Gardevall, Tel: 036-10 51 00.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Säsongspersonal till Vaktmästeri

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 4
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 
Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra vaktmästare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på First Camp kommer du att utföra arbetsuppgifter kring det löpande underhållet på destinationen så som till exempel; gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel på destinationen och åtgärda felanmälningar från våra gäster. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare, fastighetsskötare eller har erfarenhet från liknande yrkesområde. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Du behöver dock vara väldigt händig, trivas bra med ett fysiskt arbete, tycka om att ha flexibla arbetsdagar och ha en hög problemlösningsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

Ansök nu

Bovärd, vikariat Öxnehaga

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Apr 25
Är du intresserad av att jobba hos oss på Öxnehaga får du totalt 30 kollegor med Anette Fridsäll som förvaltningschef. Teamet som nu söker en vikarie har Håkan Cederholm som närmaste chef. Du jobbar i nära samarbete med dina bovärdskollegor i teamet.
Som bovärd hos Vätterhem kommer du att ha ett eget område att ansvara för och är företagets ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår:
- inre och yttre skötsel och städning
- trädgårdsarbete
- handläggning av felanmälan
- enklare reparationsarbeten
- hyresgästkontakter
Kvalifikationer:
Du som söker har en slutförd gymnasieutbildning tillsammans med några års yrkeserfarenhet. Gärna från ett serviceinriktat yrke med dagliga kundkontakter.
Du har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper då du kommer att använda dator och mobil som arbetsredskap.
Tidigare yrkeserfarenhet av fastighetsskötsel, grönyteskötsel, hantverksyrken (till exempel snickare, elektriker eller VVS-montör), lokalvård eller kundservice ser vi som meriterande. Erfarenhet från fastighetsbranschen är också en fördel.
Körkort för personbil är ett krav för att du ska kunna ta dig runt på våra områden.
Din person:
Du är en person som är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Du tycker om att jobba självständigt samtidigt som du vill medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål – ”nöjda hyresgäster".
Är du dessutom lyhörd för andra och bra på att samverka för att nå gemensamma mål då tycker jag att du ska söka tjänsten som Bovärdspool hos oss på Vätterhem.
Vårt erbjudande till dig:
- ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
- en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
- internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete
Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning i syfte att vara en attraktiv arbetsgivare som satsar på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 90% av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.
Övrig information och ansökan:
Tjänsten avser ett vikariat som löper till 30 september, med start så snart som möjligt.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Förvaltare Håkan Cederholm på telefonnummer: 070-819 94 76
Kollektivavtal finns med Fastighets. Fackliga frågor besvaras av Gabriel Blomberg på telefonnummer 073-390 94 20.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast söndagen den 15 maj 2022.
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Krav
Körkort för personbil
Slutförd gymnasieutbildning tillsammans med 3 års yrkeslivserfarenhet
God förmåga att kunna kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift

Meriterande
Goda dator- och mobilkunskaper
Tidigare yrkeserfarenhet av fastighetsskötsel, hantverksyrken (till exempel snickare, elektriker eller VVS-montör) eller lokalvård
Erfarenhet från fastighetsbranschen
Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterandeOm arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 20
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner fortsätter utöka och söker nu dig som vill arbeta som fastighetsskötare i Jönköping. Är du en engagerad problemlösare som är ansvarsfull, serviceinriktad och som trivs med att arbeta med frihet under ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för yttre skötsel av fastigheter. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Rapportera i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt
- Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning samt utföra mindre reparationer

Arbetets omfattning

Heltid, med start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Jönköping.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Vi söker dig som tidigare arbetat med fastighetsskötsel och är bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:
Verksamhetschef Christoffer Nilsson 036-293 52 94.

Sista ansökningsdag 2022-05-15, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare

Skolvaktmästare
Läs mer Apr 29
Attarpsskolan 7-9

Vill du ha roligt på jobbet och känna att du är en viktig förebild? Då ska du arbeta hos oss på Attarpsskolan 7-9, vi skapar lärglädje hela vägen!

Ditt nya jobb
Som vaktmästare hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
- Driftsfrågor och hantering av felanmälningar
- Kontakt med hantverkare och maskinister
- Mindre reparationer och underhåll
- Allmän skolservice exempelvis snöskottning, sandning, skolgårdsstädning, vara behjälplig med praktiska tjänster såsom genomgång av klassrummens utrustning, pappersförråd, arbetslagsrummen med mera
- Hantverksuppgifter samt tillsyn och skötsel av utrustning
- Expeditionsuppgifter som exempelvis beställning/mottagning och transport av varor
- Posthantering
- IT- och larmhantering
Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans fritidsledare och vår IT-administratör.

Välkommen till oss
I Bankeryd utmed Vätterns västra kant, ca 1 mil norr om Jönköping, finns Attarpsskolan. Vi är en 7-9 skola med ca 450 elever och 50 anställda. Attarpsskolan är en skola där vi tar ett gemensamt ansvar för elevens skolgång och mående där vi alla blir en viktig pusselbit. Skolan består av flera byggnader och en stor skolgård som utnyttjas flitigt av våra elever under skoldagen.

Din kompetens
Som vaktmästare hos oss behöver du ha grundläggande IT-kompetens samt en god fysisk förmåga. Vaktmästarrollen är en servicetjänst där du behöver vara flexibel och se möjligheter att lösa situationer som uppstår på en skola. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och förmåga att bygga relationer med ungdomar och vuxna då du är skolans "hjärta".
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Susanne Rydberg Rektor 036-106507 susanne.rydberg2@jonkoping.se
Therese Hulusjö Biträdande rektor 036-106516 therese.hulusjo@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som vaktmästare.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Studentvärd/Bovärd

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Apr 12
Jönköping Studentvärd/Bovärd

Vår ambition är att bli Nordens största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke – Ska du med?
Studentbostäder i Norden AB (SBS) är ett expansivt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 4200 studentlägenheter lägenheter i hela Norden. Marknadsvärdet uppgår till ca 5,4 miljarder kronor med en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren. Bolaget har fastigheter i Sverige, Danmark och Norge


Vi söker nu Studentvärd i Jönköping. Du kommer att arbeta nära studenterna och arbetsplatsen är på Tallörtsbacken. Du måste vara noggrann och kvalitetsmedveten i arbetet och kunna arbeta självständigt och disciplinerat. Du är en viktig representant för SBS då du är vårt ansikte utåt och förväntas ge högsta service till våra hyresgäster.


I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
Vara länken mellan ledning/förvaltare och våra hyresgäster, tillse att rätt information finns i våra trapphus, ansvara för nyckelhantering, kundkontakt mm, skapa gemenskap och trivsel mellan våra hyresgäster med olika arrangemang.
I ansvarsområdena ingår att åtgärda felanmälningar, rutinmässiga ronderingar och kontroller, lägenhetsbesiktningar, visning av lägenheter för nya hyresgäster och samarbeta med våra uthyrare, vara behjälplig vid budgetarbete.
Upprätta debiteringsunderlag
Uppföljning av kontrakterade entreprenörer gällande yttre skötsel, städ mm.

Vi erbjuder dig
Du blir en del av ett expansivt ungt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas med stort fokus på att erbjuda våra hyresgäster en digital upplevelse.


Kvalifikationer:
Erfarenhet av administrativt arbete och datorvana samt erfarenhet från arbete inom fastighetsteknik, serviceyrke, skötsel eller liknande arbete med mycket kundkontakt. B-körkort är ett krav ihop med goda kunskaper i svenska, gärna också engelska, eller ett tredje språk.
Personliga egenskaper:


Du är pålitlig, engagerad, självgående, drivande. Du värdesätter hög service, är kommunikativ och innehar stor social förmåga.
Förmåga att skapa och bevara bra relationer samt ha god samarbetsförmåga. Du drivs av utveckling och är inte främmande för förändringar


Ansökan
Vill du med på vår resa att bli Nordens största studentbostadsbolag skicka din ansökan snarast dock senast 2021-05-12. Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum, om vi hittar rätt person. För frågor och ansökan kontakta Serviceschef Daniel Sandberg eller maila daniel.sandberg@sbsstudent.se För mer information om SBS så besök gärna vår hemsida http://www.sbsstudent.se/

Ansök nu

Fastighetsskötare med reparationskunskaper- Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 19
Om rollen

Som fastighetsskötare hos oss kommer du i denna tjänst arbeta med felavhjälpande underhåll i lägenheter och lokaler. Det innebär bland annat tillsyn av värme och ventilation samt driftåtgärder så som kontroll och justering av undercentraler. Andra arbetsuppgifter som ingår är sophantering och rondering i och runt fastigheter. Under vinterhalvåret arbetar du också med snö-och halkbekämpning (även under helgdagar). Rollen innebär mycket kundkontakt med såväl fastighetsägare som hyresgäster.

Arbetsgruppen i Jönköping består i dag av ca 20st fastighetsskötare och sju reparatörer som leds av två arbetsledare.

Din profil

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

- B-körkort
- Tidigare erfarenhet av arbete med reparationer
- God digital kompetens. Ser digitala arbetsverktyg så som surfplatta och mobil som en naturlig del i arbetet.
- Det är meriterande med gymnasie-, yrkeshögskola eller kompletterande kurser inom värme, el, ventilation eller fastighetsautomation.
- För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.


Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar att arbeta nära kunden. Du trivs med att ha mycket kundkontakt och kan jobba både självständigt och i team. Rollen ställer höga krav på att du är självgående och kan planera och organisera din arbetsdag på ett självständigt sätt. Som person är du social och bemöter såväl kollegor som kunder med en positiv inställning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med placering i Jönköping. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten kontakta Emil Werner, Arbetsledare på 010-44 23 685. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR, 010-442 36 38.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 8 maj.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Serviceinriktad driftstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 22
Jönköpings kommuns Fastighetsutveckling AB

Vill du vara med och ta både Jönköping och bolaget till en ny nivå? Vi söker nu en driven, ansvarstagande och serviceinriktad drifttekniker som med sin kunskap, erfarenhet och person kan bidra till vårt team och kommande expansion. Välkommen med din ansökan till JKPG Fast!

Vi utökar nu vårt team med ytterligare en driftteknik med inriktning mot ventilation och styr-och reglerteknik. I din roll kommer du att komplettera vår befintliga kunskapsbank och organisationen för att möta vår framtida expansion. Du kommer bidra till vår effektiva förvaltning i befintligt fastighetsbestånd för att säkerställa kundnöjdhet och bidra till att vi fortsätter att vara en attraktiv hyresvärd. I din roll som driftsansvarig utför du daglig drift, tillsyn, underhåll-och skötsel i samtliga fastigheter. Du jobbar med schemalagda arbeten, akuta insatser samtidigt som du utvecklar, förenklar och optimerar befintliga system.

För att trivas hos oss känner du en stolthet i ditt arbete och värnar om gruppen. Du gillar att ha mycket kundkontakt, till viss del sköta samordning av anpassning och underhållsarbeten. Du trivs med att vara delaktig i mindre anpassningsprojekt. Vidare är du självgående, lösningsorienterad, ansvarstagande, hjälpsam och nyfiken.

Vi söker;
DU har;

• Eftergymnasial utbildning som driftstekniker, fastighetsteknik 1 eller likvärdiga erfarenheter
• Kunskap/erfarenhet inom ventilation, styr-reglerteknik eller byggarbeten
• Minst 3 års erfarenhet inom fastighetsbranschen eller likvärdigt
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Stor vana av att hantera digitala redskap
• Vana av Officepaketet
• B-körkort

Meriterande är;

• Styr- och reglerteknik eller likvärdig utbildning/erfarenhet
• Kunskap och erfarenhet inom driftsoptimering/energieffektivisering
• Goda kunskaper i engelska i tal

Om oss
Jönköpings kommuns Fastighetsutveckling AB (JKPG Fast) äger, förvaltar, utvecklar & nyproducerar fastigheter. Vårt mål är att tillgodose kommunens, kommuninvånarnas och näringslivets behov av mark och kommersiella lokaler. Värdeorden omtanke, initiativ och långsiktighet skall genomsyra bolaget. För oss är det viktigt att vara en långsiktigt hållbar fastighetsägare. Vi eftersträvar att göra verklighet av visioner och projekt som ger mervärden för både bolaget och kommunen. Bolaget består av 10 stycken anställda. Det viktigaste för oss är teamet och att vi har kul på jobbet. Vi är ett positivt gäng med en stark gruppdynamik där alla kompletterar varandras styrkor.

Vi äger och förvaltar ca 100 000 m² uppvärmd yta fördelat på fastigheterna Elmia, Science Park House, Industribyn och Ätteläggen. Utöver detta så äger bolaget parkeringshusen Sesam, Per Brahe, Atollen, Smedjan och Biblioteket med totalt ca 1 900 platser.
Vi har flera pågående projekt, så som Science Park Towers, samt parkeringshusen Övertaget och Gradienten.
I takt med att vårt fastighetsbestånd växer så växer även bolaget. Vi är nu i behov av en ny drifttekniker med några års erfarenhet, gärna inom ventilation, styr-och reglerteknik, byggarbeten eller likvärdigt. Som bolag verkar vi för att få rätt anställning med rätt kunskaper och erfarenheter, oavsett kön, etnisk grund, funktionshinder eller politiska åsikter.

Mer information om oss finns på vår hemsida www.jkpgfast.se (http://www.jkpgfast.se)

Övrigt
Arbetstiden är mestadels förlagd till 07:00-16:00, viss beredskap ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan redan idag.

För frågor
Kontakta gärna
Verksamhetsutvecklare, Nedo Sever på 036-10 80 72 / 072-469 08 59
eller via e-post nedo.sever@jkpgfast.se

Tillsammans gör vi Jönköping bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som driftstekniker.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 13
Fastighetstekniska enheten, Jönköping, Regionfastigheter

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår? Regionfastigheter söker Fastighetstekniker med placering på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker
Fastighetstekniker med gymnasieutbildning och några års erfarenhet från arbete inom relevant område med inriktning på drift, felavhjälpande och planerat underhåll. Erfarenhet av arbete med medicinska gaser är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen. Då resor förkommer i tjänsten är B-Körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med service, felsökning, underhåll och reparation av Regionfastigheters VVS-tekniska installationer/anläggningar. I mindre omfattning utförs även nyinstallationer.

Tjänsten är placerad på länssjukhuset Ryhov men arbetet bedrivs även i våra övriga fastigheter.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Noggrannhet, servicekänsla och självständighet är viktiga ingredienser i jobbet. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att kunna hantera kunder på ett professionellt vis.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Hans Zwettler, 010 – 24 251 56.
Ansök redan idag, dock senast 2022-05-08 då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Regionfastigheter ska tillgodose Regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 608 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 70 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt ca 300-500 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs gärna mer om oss här. (http://www.rjl.se/regionfastigheter)

Ansök nu

Fastighetsskötare till Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 13
Om rollen

Som fastighetsskötare hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för den inre och yttre skötseln av våra kunders fastigheter. Du arbetar i våra kunders bostadsmiljö och har en viktig roll i att se till att det är helt och snyggt i våra kunders bostadsområden. Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, ogräsrensning, rondering och snö- och halkbekämpning. Vintertid ingår snöberedskap (även på helgdagar).

Arbetsgruppen i Jönköping består i dag av ca 20st fastighetsskötare och 7st reparatörer som leds av två arbetsledare.

Din profil

För att lyckas i rollen som Fastighetsskötare behöver du vara noggrann och leverera arbete av hög kvalitet. Du kan på ett självständigt sätt planera och organisera ditt arbete och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett bra sätt. Du är flexibel i ditt tillvägagångssätt och trivs med att arbetsdagen snabbt kan behöva planeras om. Du bidrar till ett gott arbetsklimat genom att bemöta såväl kunder som kollegor med en positiv inställning.

Övriga kvalifikationer:

- B-körkort
- Erfarenhet av fastighets-och grönyteskötsel
- Maskinvana
- Vana att arbeta med digitala verktyg såsom mobil


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund som vår arbetsmiljö präglas av. HSB är en organisation med bred kompetens och där det finns goda förutsättningar till personlig utveckling. Möjligheterna finns hos oss på HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning på sex månader. Placeringsort Jönköping.

Varmt välkommen med din ansökan senast 6 maj. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Har du frågor om tjänsten kontakta Emil Werner, Arbetsledare på 010-44 23 685. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-44 23 638.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med drygt 650 000 medlemmar som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vår värdegrund - ETHOS (Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke, Samverkan) - genomsyrar hela vår verksamhet. HSB Göta är en av 26 regionföreningar med verksamhet i Jönköpings-, Hallands- och delar av Södra Älvsborgs län. Vår affärsidé är att erbjuda ett tryggt, långsiktigt och hållbart boende. Vi ska också erbjuda tjänster kopplade till boende med hög kvalitet. Vårt mål är att skapa det goda boendet.

Ansök nu

Vaktmästare Svenska Kyrkan

Kyrkvaktmästare
Läs mer Apr 21
Vaktmästare till Svenska kyrkan

Vem är du?
Vi söker en vaktmästare till Kristinekyrka för längre uppdrag.

Som kyrkvaktmästare erbjuds du ett omväxlande arbete som kräver både praktiska färdigheter och förmåga att möta de människor som söker sig till kyrkan. Du ansvarar för service och underhållsuppgifter i kyrkan med tillhörande församlingshem vilket innefattar skötsel, städning, underhåll samt praktiska uppgifter i samband med gudstjänster, kyrkliga handlingar (dop, vigslar och begravningar) och konserter. I din roll ingår även allmänt värdskap och besökarservice för den som besöker kyrkan.

Som person trivs du att vara i en kyrkmiljö, att arbeta i team men är samtidigt självgående i dina arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med kolleger i gudstjänster, förrättningar, konserter och mer självständigt i fråga om fastighetsnära frågor. Du har blick för helheten och förmåga att prioritera utifrån helhetens behov.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg.

Välkommen med din ansökan!
Tillsättning sker löpande.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Ansök nu

Sommarvikarie till M2 Gruppen, Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 11
M2 Gruppen söker nu vikarierande fastighetsskötare med placering i Jönköping. Vi är ett glatt team med förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.
Om M2 Gruppen
M2 Gruppen (www.m2gruppen.se) äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm, fördelat på drygt 65 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.
M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och vi har idag ca 2 500 kunder som hyr i våra fastigheter.
Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden. Arbetet utförs till största del utomhus men även inre fastighetsskötsel ingår. Du sköter om och ser till att våra fastigheter och ytterområden alltid ger ett vårdat och välskött intryck.
Den yttre fastighetsskötseln består av t.ex rondering av fastigheterna, trimning, ogräsrensning, skräpplockning och gräsklippning.
Den inre fastighetsskötseln består av enklare reparationer som t.ex avloppsstopp, smörjning lås och byte av dörrhandtag.
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, har ordningssinne och kan prioritera rätt vid hög arbetsbelastning. Du tycker om att arbeta i grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Att du är positiv och engagerad är en förutsättning.
Kvalifikationer
· B-körkort
Meriterande:
· Fastighetsskötarutbildning
· Erfarenhet av liknande arbeten
· Hemmafixare
Vi erbjuder
Vikariat på 8 veckor med start v.25 tom v.32 med chans till förlängning.
Ansökan
Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till jobbansokan@m2gruppen.se och ange ”Sommarvikarie, Jönköping” i ämnesfältet.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2022-04-30.

Ansök nu

Drifttekniker Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 6
Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla våra kunders liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. 
Heimstaden växer så det knakar och vi söker nu en service-minded och självgående kollega inom driftteknik och hoppas att du är den vi söker. Har du erfarenhet av teknisk fastighetsdrift och brinner för att effektivisera byggnaders energianvändning, dess miljöpåverkan och kostnader - då har Heimstaden uppdraget till dig! 
Hur ser din arbetsdag ut? 
Inom Heimstaden är vi duktiga på att minska vår energianvändning och på detta sätt minska påverkan på miljön. Vi arbetar fokuserat med Hållbarhetsfrågor. Placeringen för denna tjänst är Jönköping, men du kommer ha region Syd som din arbetsplats. Du kommer ingå i ett team med engagerade kollegor, ett glatt gäng där det är högt i tak och där vi har genuint roligt tillsammans. Vi stöttar varandra i de dagliga utmaningarna och har en bra sammanhållning.  
I rollen som drifttekniker ansvarar du för att ur ett energi-, ekonomi- och miljöperspektiv, operativt arbeta med att driftsäkra och optimera den tekniska utrustningen i alla fastigheter. Utöver Jönköping ingår ansvar för ytterligare orter i regionen vilket innebär att du måste vara beredd på kortare resor dagligen. Du kommer i denna roll att rapportera till vår svenska driftchef som sitter placerad i Malmö. 
I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, hyresgästens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system. 
Du kommer att ha ett nära samarbete med våra lokala områdeschefer/förvaltare och våra fastighetsskötare som du också kommer stötta och utveckla i deras arbete. 
I rollen är du delaktig i våra större energiprojekt; både inför, under och efter. Du kommer även undersöka vilka ekonomiska stödsystem som finns att få, vilka riktlinjer som skall följas, samt arbeta med att både ta fram och uppdatera vilken energiteknisk standard vi ska ha i våra fastigheter; allt från belysning till värmesystem. 
I din roll ansvarar du för:
Energiuppföljning i vårt energiuppföljningssystem och driftövervakning 
Löpande energi- och driftoptimering av fastigheternas tekniska installationer såsom värme, ventilation, kyla, styr- och övervakningssystem
Genomföra och driva projekt för att minska vattenanvändningen 
Genomföra revisioner och energikartläggningar samt kontrollera och styra drifttjänster, service- och tillsynsavtal för driftteknisk utrustning 
I dialog med våra förvaltare initiera åtgärder syftande till att minska energianvändningen 
I tekniska frågor fungera som kontaktyta mot lokala energibolag 
Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll av teknisk utrustning 
Medverka i projekt rörande driftsutrustningar gällande funktioner, materialval, drift- och skötselinstruktioner m.m. 
Självständigt utföra underhållsbesiktningar av driftsteknisk utrustning och ansvara för styrning av entreprenörer och konsulter vid löpande arbeten och mindre projekt 
Vad ska du ha för erfarenhet?
Vi söker dig som har tekniskt gymnasium inom drift- underhåll eller annan relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik. Har du dessutom kompletterande utbildning inom driftoptimering/energieffektivisering ser vi det som ett plus. Du har erfarenhet av drift- energioptimering inom ventilation, värme och styr- och övervakningssystem samt teknisk kunskap för bedömning av åtgärder och upphandling av entreprenörstjänster. Vi arbetar långsiktigt med tydliga mätbara mål för orten och dess fastigheter med avseende på energi- och vattenanvändning.
För att lyckas och trivas i din roll är du erfaren inom fastighetsteknikområdet eller är nyfiken och har lätt att lära. Du kommer att arbeta självständigt och behöver en god förmåga att ta mycket eget ansvar och fatta egna beslut. Med din kommunikativa förmåga förväntas du ha en god vilja vara hjälpsam, lyhörd och med pedagogisk förmåga tycka om att utveckla andra.
Analyser och framtagande av rapporter för vår energistatistik är en viktig ingrediens för att lyckas. Har du arbetat i Vitec Energiuppföljning innan vore vi oerhört glada, men kan du andra system sedan tidigare är det säkert en snabb sak för dig att lära dig. Även hanteringen kring vår fortsatta uppbyggnad av energimätning och övriga smarta energilösningar kommer ligga tryggt hos dig. 
För tjänsten krävs det att du har B-körkort. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 
Var med på vår framgångsresa och hjälp oss att skapa en ännu bättre standard för våra hyresgäster och för samhället i stort.
Heimstaden 
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Care, Dare och Share. Läs gärna mer om det och vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare, här: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 30 april 2022. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer och välkomnar därför din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Ansök nu

Sommarjobb som fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 24
Vill du bli vår nya sommarjobbare?

CA Fastigheter, med snart 100 anställda, ingår i den familjeägda CA-koncernen. Vi äger fastigheter i attraktiva tillväxtregioner - både i och utanför Sverige. Vi finns med kontor på sex orter i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kalmar. Totalt omfattar fastighetsbeståndet cirka 675 000 kvm. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till ett fastighetsbolag där hållbarhet och säkerhet alltid finns med i vardagen och en företagskultur som präglas av nära samarbeten och korta beslutsvägar.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.cafastigheter.se/&data=04|01||06bacbb1c10f43052d1408d93644bcb1|ba6c449791314796ae6ab078ef7f3b29|1|0|637600491117721535|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=YWCNVGchrNN2w2yxa9N2y1JPmrW06CgJY6XQ7cQLTcw=&reserved=0)

Arbetsuppgifter

Som sommarjobbare i vårt fastighetsskötarteam erbjuds du ett varierande arbete utomhus. Du arbetar för att vår yttre miljö ska vara ren och tilltalande dels för våra hyresgästers trivsel, dels för fastighetens välmående. Arbetsuppgifterna varierar och kan exempelvis bestå av att sköta våra grönområden med exempelvis gräsklippning och ogräsrensning, tillse att det är ordning och reda i våra miljöhus samt övrig utemiljöskötsel så som skötsel av entréer, cykelställ och sällskapsytor. Ditt arbete innebär både självständigt samt tillsammans med kollegor.

Du kommer dagligen att träffa och bemöta våra hyresgäster, därför ställs det krav på att du är både social och lyhörd för att kunna leverera den bästa servicen till våra hyresgäster.

Din bakgrund

Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och som gillar att möta människor. Eftersom du dagligen behöver transportera dig mellan våra fastigheter är B-körkort ett krav. Dessutom behöver du kunna hantera svenska flytande i såväl tal som skrift. Meriterande är tidigare erfarenhet av yrket eller pågående studier inom området.

Varaktighet:

Sommarjobb (timanställning) under juni, juli, augusti (vecka 26-33)
Heltid, måndag till fredag klockan 07:00-16:00

Övrigt

Sista ansökningsdag är 18 april men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mikael Johansson, Teknisk chef, 036-770 17 24
Sofia Lundin, HR-ansvarig, 0480-574 10

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsskötare med känsla för Service

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 4
Här är chansen för dig som gillar att jobba utomhus!
Som Grönyteskötare/Fastighetsskötare tar du hand om utemiljön kring bostäder. Arbetsuppgifterna är varierande; gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam.
Som person behöver du vara motiverad och ha ett eget driv. Du är en lagspelare som i ett arbetslag bidrar med energi till lagets prestationer i alla väder.

Arbetstiderna är vardagar 7-16.

Ansök nu

Sommarjobb - Fastighetsskötare inre och yttre skötsel

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 23
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under perioden juni till och med augusti 2022.

Som medarbetare i våra skötselteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du främst arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning men även med städning av lokaler och miljörum. Detta är ett jobb för dig som tycker om att vara ute och har ett genuint trädgårdsintresse. Hos oss är datorn och mobiltelefonen självklara arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Du kommer arbeta i Jönköping med omnejd.

Är det här du?

Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Utbildning och tidigare erfarenhet inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav.  Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har maskinvana sedan tidigare.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/, senast den 10 april 2022. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontaktpersoner: Marcus Reinhold, telefon: 0500-472648, mailadress: marcus.reinhold@riksbyggen.se eller Jonas Edberg, telefon: 036-108478, mailadress: jonas.edberg@riksbyggen.se

 

 

 

 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Vaktmästare

Skolvaktmästare
Läs mer Mar 23
Flahultsskolan

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vill du med din kunskap och erfarenheter vara med och skapa framtidens världsmedborgare? Då har vi jobbet för dig!

Ditt nya jobb
Som vaktmästare hos oss på Flahultsskolan kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
- Reparationer och underhåll av skolgård, skolans lokaler och utrustning
- Beställning, mottagning och transport av varor
- Lås, larm och nyckelhantering
- Driftsfrågor, hantering av felanmälningar och uthyrning
- Hantera enklare datorproblem samt felanmälningar med elev- och personaldatorer
- Egenkontroller, brandskydd och skyddsronder.

För att trivas i rollen som vaktmästare behöver du vara självständig, serviceinriktad och sätta eleven i fokus. Du samarbetar med en vaktmästarkollega och har mycket kontakt med våra elever, personal på skolan och samarbetspartners på andra förvaltningar i kommunen.

Vi söker en vaktmästare som vill bidra med bästa service, kvalitet och utveckling och som gärna gör det lilla extra för våra elever och personal på Flahultsskolan. Tillsammans med skolledning och handläggare ansvarar och arbetar du med att förbättra elevers och personalens fysiska arbetsmiljö. Vi använder digitala verktyg i arbetet, du bör därför ha god datavana och vara bekant med Outlook och Office 365. Arbetstiden är 07:00 till 16:00 enligt schema och vid några tillfällen per år kan det vara aktuellt att arbeta kvällar och helger.


Välkommen till Flahultsskolan 6-9
Flahultsskolan har cirka 500 elever från årskurs 6 till 9 byggd uppe på höjden ovanför Norrahammar med utsikt mot Tabergstoppen. Bredvid skolan finns en idrotts- och simhall samt tillgång till fotbollsplaner och friidrottsarena. Vår skolas samtliga klassrum är modernt inredda och skolan bygger på principen om hemvister för varje årskurs med tillhörande arbetslag. Vår arbetsplats präglas av stort engagemang och arbetsglädje i en mycket trivsam och positiv atmosfär.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Som vaktmästare är du en central och viktig person på Flahultsskolan. Uppdraget är mycket varierat och därför har du som söker god förmåga att arbeta självständigt. Du har förmåga att på egen hand initiera och genomföra förbättringar. Du har lätt för att samarbeta med andra och bygga en positiv relation med elever och kollegor på jobbet. Du är en trygg vuxen.

Du har som lägst en gymnasial utbildning, gärna med inriktning teknik eller hantverk. Körkort är ett krav. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Arbetet kan innebära tunga lyft, därav kräver arbetet en god fysisk förmåga. Som vaktmästare hos oss behöver du ha grundläggande IT-kompetens.

Som person är du positiv och lösningsfokuserad, vilket innebär att du ser lösningar istället för problem och att du även kan komma med nya idéer och förslag. Du har förmåga att leda och fördela arbete. Du är strukturerad och planerar dagen utifrån de uppdrag du har. Du har en god samarbetsförmåga samt är duktig på att etablera goda relationer.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vill du veta mer?
Lena Bäckman, rektor 036-10 37 65
Erik Norman, biträdande rektor 036-10 36 89
Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som vaktmästare.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Säsongsanställning - fastighetsskötare yttre och inre skötsel

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 23
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under perioden 1 april till 30 september 2022.

Som medarbetare i våra skötselteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du främst arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning men även med städning av lokaler och miljörum. Detta är ett jobb för dig som tycker om att vara ute och har ett genuint trädgårdsintresse. Hos oss är datorn och mobiltelefonen självklara arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Du kommer arbeta i Jönköping med omnejd.

Är det här du?

Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. 

Utbildning och tidigare erfarenhet inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav.  Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har maskinvana sedan tidigare.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/, senast den 10 april 2022. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontaktpersoner: Marcus Reinhold, telefon: 0500-472648, mailadress: marcus.reinhold@riksbyggen.se eller Jonas Edberg, telefon: 036-108478, mailadress: jonas.edberg@riksbyggen.se

 

 

 

 

 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Vaktmästare Svenska Kyrkan

Kyrkvaktmästare
Läs mer Mar 22
Jobbeskrivning
Vaktmästare till Svenska kyrkan

Personliga egenskaper
Vi söker en vaktmästare till Kristinekyrka för längre uppdrag.

Som kyrkvaktmästare erbjuds du ett omväxlande arbete som kräver både praktiska färdigheter och förmåga att möta de människor som söker sig till kyrkan. Du ansvarar för service och underhållsuppgifter i kyrkan med tillhörande församlingshem vilket innefattar skötsel, städning, underhåll samt praktiska uppgifter i samband med gudstjänster, kyrkliga handlingar (dop, vigslar och begravningar) och konserter. I din roll ingår även allmänt värdskap och besökarservice för den som besöker kyrkan.

Som person trivs du att vara i en kyrkmiljö, att arbeta i team men är samtidigt självgående i dina arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med kolleger i gudstjänster, förrättningar, konserter och mer självständigt i fråga om fastighetsnära frågor. Du har blick för helheten och förmåga att prioritera utifrån helhetens behov.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg.

Välkommen med din ansökan!
Tillsättning sker löpande.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Ansök nu

Bovärd Råslätt

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Mar 4
På förvaltningsområde Råslätt får du totalt 56 kollegor med Annika Vikström som förvaltningschef. I teamet som nu söker ny kollega får du Adam Svenlin som närmsta chef. Du jobbar i nära samarbete med dina bovärdskollegor i teamet.
Som Bovärd hos Vätterhem kommer du ha ett eget område att ansvara för och är företagets ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår:
inre- och yttre fastighetsskötsel
städning
trädgårdsarbete
kontakt med hyresgäster - handläggning av felanmälan - enklare reparationsarbeten
förbesiktning, bovärdsbesiktning och visning av lägenheter.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen som bovärd på Vätterhem har du slutfört en utbildning på gymnasienivå och vi ser att du har minst 3 års yrkeslivserfarenhet från ett serviceinriktat arbete med daglig kundkontakt.
För att ta dig runt på våra områden krävs att du har körkort för personbil. Att du är en van användare av dator och mobil ser vi också som ett krav då dessa är dina arbetsredskap.
Du kommunicerar utan hinder på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk är det meriterande.
Tidigare yrkeserfarenhet av fastighetsskötsel, grönyteskötsel, hantverksyrken (t.ex. snickare, elektriker eller VVS-montör), lokalvård eller kundservice ser vi som meriterande.
Din person:
För att passa i rollen som bovärd ser vi att du är en person som utifrån givna arbetsbeskrivningar lätt kan prioritera och planera dina arbetsuppgifter. Det är en självklarhet för dig att alltid arbeta med kunden i fokus och, precis som vi, vill du alltid uppnå dina mål.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande både till kollegor och boende.
Vidare söker vi dig som trivs med att jobba självständigt men samtidigt medverka i lagarbetet för att leverera högsta service och på bästa sätt uppfylla vårt mål - nöjda hyresgäster!
Vårt erbjudande till dig:
ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har möjlighet att påverka din arbetsdag
en arbetsplats där vi ständigt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs. Därför är vi otroligt stolta över resultatet från senaste medarbetarundersökningen där mer än 90 % av våra medarbetare tycker att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill såklart fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och fortsätter därför utveckla våra satsningar på friskvård, kompetensutveckling och bra ledarskap. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet!
Övrig information och ansökan:
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Förvaltare Adam Svenlin, adam.svenlin@vatterhem.se
Kollektivavtal finns med Fastighetsanställdas Förbund. Fackliga frågor besvaras av Gabriel Blomberg, 073-390 94 20
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 3 april 2022.
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Krav
Körkort för personbil
Slutförd gymnasieutbildning tillsammans med 3 års yrkeslivserfarenhet
God förmåga att kunna kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift

Meriterande
Goda dator- och mobilkunskaper
Tidigare yrkeserfarenhet av fastighetsskötsel, hantverksyrken (till exempel snickare, elektriker eller VVS-montör) eller lokalvård
Erfarenhet från fastighetsbranschen
Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterandeOm arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 11
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad specialist inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Just nu söker vi en fastighetstekniker till fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som fastighetstekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system.
Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

Rollen innebär också många kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som bedrivs i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens som även innebär att du bidrar till en god stämning och arbetsmiljö för såväl kollegor som kunder.

Kompetenskrav.

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina uppgifter. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Vi tycker att det är viktigt med erfarenhetsutbyte och för dig är det därför självklart att du tar del av dina kollegors kunskaper samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.

Upplysningar
Henrik Berntson, Driftchef Fastighetsservice 0730-440 031
Vision, Rebecca Färgh 036 - 10 29 25
Kommunal: Carina Gardevall 010-442 96 13


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker med el kompetens

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 16
Intern service är en enhet på 10 medarbetare som bla. sköter företagets fastigheter, lager samt bilar och ligger under ansvarsområdet Tjänster och service. Nu söker vi en ny kollega till vårt team!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har möjligheter att bidra i organisationens arbete med att vara en god kraft som samhällsbyggare genom att leverera miljövänliga energi- och kommunikationslösningar med väl utbyggd infrastruktur.

Arbetsuppgifter
Det innefattar bland annat skötsel av våra fastigheter (både kontor och teknikfastigheter), bilar, lagerarbete, posthantering och nyckelhantering. Inom enheten kommer du därför att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Det kan vara fastighetsskötsel, men även tyngre arbeten som flyttning mm. Även mindre elinstallationsarbeten förekommer. Arbete i vårt lager, med materiel hantering ingår också.

Din profil
Vi söker dig som har gått el teknisk utbildning på gymnasienivå, alternativt fastighetstekniker, gärna med inriktning på eldistribution eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. För att passa i rollen bör du trivas bra med att arbeta både i grupp och under eget ansvar samt ha god samarbetsförmåga. Du är händig, serviceinriktad och flexibel då arbetet kräver att du är beredd på nya uppdrag och arbetsuppgifter. Av alla i branschen krävs noggrannhet och säkerhetstänk. Du har B-körkort, gärna även truckkort och BE- och C-körkort

 

Detta erbjuder vi dig!
Du kommer till en arbetsplats med en gemenskap som bara kan upplevas. Vi har vunnit utmärkelsen ”Excellent Arbetsgivare 2021”, där vi ligger i topp i jämförelse med 300 andra företag och 30 andra energibolag. Hos oss får du goda anställningsvillkor, personalförmåner och möjligheter att utvecklas i en trygg men innovativ bransch. För oss är det viktigt att du får en bra introduktion och säkerhet samt kvalitet är våra prioriteringar i allt vi gör. 

Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss och möt våra medarbetare på vår hemsida. 

Om Jönköping Energi
Nu och i framtiden har vi vår bas i infrastruktur och produktion. Vi är en samhällsviktig verksamhet och en lokal aktör som drivs av att skapa effektiva och innovativa energi- och kommunikationslösningar till våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Medarbetarnas kompetens och lokalkännedom säkerställer leveranser och tjänster med hög kvalitet. Vi är och kan vara stolta över det vi tillsammans åstadkommer! Vår vision är En god kraft för ett gott samhälle.

Vi ger Jönköping Energi - en kort film

Mer information
Välkommen att kontakta Magnus Vallin, enhetschef på tel. 036- 10 82 65 för mer information

För fackliga frågor kontakta Joakim Engdal, SEKO, på tel. 036-19 18 44, Daniel Faxe, Vision, på tel. 036-19 17 41 eller Agata Zietek, Sveriges Ingenjörer, på tel. 036-10 32 08.

Välkommen med din ansökan senast den 3 april.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bovärd

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Mar 7
Willhem söker en bovärd till Jönköping
Är du händig och brinner för att göra det lilla extra för kunden? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt fastighetskontor i Jönköping. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av fastighetschefen ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.
Willhems fastigheter i Jönköping består av över 1200 lägenheter som finns utspridda i flera områden, bland annat Dalvik, Ekhagen, Väster och Centrum. Fastigheterna utgörs av såväl studentbostäder som nyproducerade och äldre hyreslägenheter.
Willhem Jönköping består idag av 8 kollegor, fastighetschef, teknisk förvaltare, förvaltningsassistenter och bovärdar. Vi är ett gott team som samarbetar och trivs tillsammans. Teamandan på vårt kontor gör både att personalen stannar länge och att den goda stämningen sprids till våra kunder som ger oss gott betyg i våra NKI-undersökningar. Som bovärd kommer du att spendera större delen av dagen ute i våra fastigheter men vi ser också till att ses regelbundet på kontoret och är måna om att skapa trivsel och delaktighet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och utveckla och förbättra för hyresgästen varje dag
utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
utföra besiktningar vid av- och inflyttning
planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter

Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du får mycket eget ansvar och blir också en del av ett team med härliga kollegor som träffas regelbundet på kontoret. Vi har full fart när vi jobbar och trivs med att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!
Utbildning & erfarenhet:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är det ett stort plus. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem och ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Innan anställning kan erbjudas genomförs en bakgrundskontroll av en extern leverantör.
På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Dessa värderingar ser vi gärna att du delar och inspireras av!
Ansökan:
Välkommen med din ansökan via http://jobb.willhem.se/ senast den 31/3 2022
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Mikael Hyltse på tel. 036-777 91 66 eller mejl mikael.hyltse@willhem.se
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare/Heltid
Lön: Fast lön

Ansök nu

Säsongsanställd fastighetsskötare sökes till Axcell i Jönköping

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 3
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner söker dig som vill arbeta med fastighetsskötsel. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar och kan arbeta självständigt. Det är en självklarhet att du gillar kundkontakt samt ger hög service till våra kunder. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för ett antal fastigheter med fokus på yttre skötsel. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, ogräsrensning, skötsel av häckar, buskar och träd
• Rapportera i interna system
• Felanmäla större fel/problem i servicesystem
• Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten är säsongsanställning på heltid och tanken är att anställningen kommer vara mellan april-september, med goda chanser till förlängning. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Jönköping.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Du har troligen arbetat med fastighetsskötsel tidigare och är i bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Övrigt

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:

Arbetsledare Christoffer Nilsson 036-293 52 94.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-03-31

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 23
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping!

Drifttekniker

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Meriterande:

• El
• SBA
• VVS/Kyla
• Ventilationsarbete
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom ventilation/styr och regler

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Områdeschef Elvir Muftic : +46 73 094 21 34

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Vätterhem söker sommarjobbare!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 2
Vi söker dig som är minst 18 år och vill:
- Vara med och påverka trivseln i ett bostadsområde – kanske ditt eget?
- Vara en del av en härlig gemenskap där alla bidrar - genom att ta ansvar för sina arbetsuppgifter.
- Få möjlighet till bra referenser inför framtida jobb - genom att göra ett bra jobb där hyresgästen alltid är i fokus.
Känner du igen dig i något av ovanstående påstående?
Då ska du söka sommarjobb hos oss!
Kvalifikationer:
- Vi söker dig som är minst 18 år (du har fyllt 18 år senast det datum då du börjar jobba).
- Du är engagerad, ansvarsfull och kan arbeta självständigt.
- Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- Det är meriterande med arbetslivserfarenhet och körkort.

Vi söker Fastighetsmedarbetare till Österängen, Råslätt, Råslätt Studie, Öxnehaga och City.
Arbetsuppgifter:
Inre skötsel: städning av trapphus och allmänna utrymmen. Yttre skötsel: rensa ogräs, klippa gräs och sophantering
Meriterande: erfarenhet av kundkontakter samt mindre reparationer.

Vi söker Trädgårdsarbetare till Råslätt och City/Strandängen
Arbetsuppgifter:
Grönyteskötsel: Gräsklippning, åkgräsklippare, rensa rabatter, bevattning av sommarblommor, transporter.
Kvalifikationer: Körkort önskvärt men inget krav.

Vi söker Receptionist till Österängen och Råslätt
Arbetsuppgifter:
besvara frågor i telefon
besvara mail samt övrigt arbete med våra system i datorn
kundkontakt, ett bra bemötande och god service gentemot våra hyresgäster

Kvalifikationer: Telefon- och datorvana.

Vi söker Lokalvårdare till Råslätt/Råslätt Studie
Arbetsuppgifter:
Städ av lägenheter i första hand men även trapphus och lokaler kan förekomma. Det kan även ingå yttre skötsel på området.
Kvalifikationer: Körkort


Sommarjobbsveckorna på Vätterhem sträcker sig mellan v. 24 - 34 i olika perioder, beroende på område och arbetsuppgifter. I urvalsfrågorna på nästa sida får du kryssa i de veckor, arbetsuppgifter och de/det område du önskar att jobba inom.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta:
City: Albin Erlandsson –albin.erlandsson@vatterhem.se
Österängen: Malin Johansson – malin.johansson@vatterhem.se
Råslätt: Nina Johansson-Skott - nina.johansson@vatterhem.se
Öxnehaga: Marie Kyhlberg - marie.kyhlberg@vatterhem.se
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 mars 2022.
Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Krav
Vi söker dig som är minst 18 år (du behöver ha fyllt 18 år senast då du börjar jobba)
Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande
Arbetslivserfarenhet
Körkort

Ansök nu

Sommarjobb - intern service

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 25
Vill du sommarjobba med bilvård, trädgårdsskötsel eller lager på ett spännande företag som bidrar till Jönköpings utveckling?

Som en del inom Ansvarsområdet Tjänster och service ligger intern service. Deras ansvar innefattar bland annat skötsel av våra fastigheter (både kontor och teknikfastigheter), bilar, lagerarbete, posthantering och nyckelhantering. Under sommaren behöver vi förstärkning inom bilvård, trädgårdsskötsel och lager. I din ansökan väljer du vad du vill arbeta med, men dina chanser att få jobb ökar om du kan tänka dig att arbeta inom flera områden.

 

Arbetsuppgifter
 

Sommarjobb inom bilvård

Tvätta bilar, invändig rengöring av bilar samt att köra bilarna till polering. Krav: Du som söker ska ha en pågående eller planerad utbildning, såsom gymnasie- eller högskoleutbildning. Du måste vara minst 18 år och inneha B körkort. Vidare ska du vara noggrann och ansvarstagande. Det är viktigt att kunna samarbeta. Vi söker dig som kan arbeta första (v.25-28) eller andra perioden (v.29-32), alternativt hela perioden (v.25-32).

Sommarjobb inom trädgårdsskötsel

Klippning och trimning av gräs samt röjning. Krav: Du som söker ska ha en pågående eller planerad utbildning, såsom gymnasie- eller högskoleutbildning. Du bör vara minst 18 år. Vidare ska du vara noggrann och ansvarstagande samt ha körkort. Det är viktigt att kunna samarbeta. Vi söker dig som kan arbeta v.25-28 eller den andra perioden (v. 29-32), alternativt hela perioden. (v.25-32)

Sommarjobb på lager kombinerat trädgård

Upplockning och utlämning av varor. Gräsklippning och rensning i rabatter. Krav: Du som söker ska ha en pågående eller planerad utbildning, såsom gymnasie- eller högskoleutbildning. Du bör vara minst 18 år. Vidare ska du vara noggrann och ansvarstagande samt ha körkort. Det är en fördel om du har truckkort. Vi söker dig som kan arbeta första perioden (v. 25-28)

 

Om Jönköping Energi
Nu och i framtiden har vi vår bas i infrastruktur och produktion. Vi är en samhällsviktig verksamhet och en lokal aktör som drivs av att skapa effektiva och innovativa energi- och kommunikationslösningar till våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Medarbetarnas kompetens och lokalkännedom säkerställer leveranser och tjänster med hög kvalitet. Vi är och kan vara stolta över det vi tillsammans åstadkommer! Vår vision är En god kraft för ett gott samhälle.

Vi ger Jönköping Energi - en kort film

Mer information
Välkommen att kontakta Magnus Vallin, enhetschef på tel. 036 - 10 82 65 för mer information.

För fackliga frågor kontakta Joakim Engdal, SEKO, på tel. 036-19 18 44, Daniel Faxe, Vision, på tel. 036-19 17 41 eller Agata Zietek, Sveriges Ingenjörer, på tel. 036-10 32 08.

Ansökan och besked
Berätta gärna kort om dig själv och din arbetslivserfarenhet i ansökan. Vi kommer att kalla de som går vidare till en kort teamsintervju. Besked om anställning meddelas under vecka 16. 

Välkommen med din ansökan senast den 27 mars.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 3
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Jönköping

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat  mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Jönköping men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast  2022-03-27. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef Marcus Reinhold, marcus.reinhold@riksbyggen.se.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Säsongspersonal till Vaktmästeri

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 17
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 
Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra vaktmästare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på First Camp kommer du att utföra arbetsuppgifter kring det löpande underhållet på destinationen så som till exempel; gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel på destinationen och åtgärda felanmälningar från våra gäster. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare, fastighetsskötare eller har erfarenhet från liknande yrkesområde. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Du behöver dock vara väldigt händig, trivas bra med ett fysiskt arbete, tycka om att ha flexibla arbetsdagar och ha en hög problemlösningsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

Ansök nu

Elektriker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Elektriker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Installationsarbete inom kraft, belysning och data
- Felsökning på EL & teletekniska system
- Automation

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och tele anläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se

Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-03-25 då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Kyrkvaktmästare Kristine kyrka

Kyrkvaktmästare
Läs mer Mar 1
Svenska kyrkan Jönköping har cirka 150 anställda och omfattar tio kyrkor med församlingshem, tre förskolor, sex kyrkogårdar, familjerådgivning, sjukhuskyrka, skol- och universitetskyrka samt verksamhetsstöd. Svenska kyrkan Jönköpings vision är ”ett gott liv för alla” och våra ledord är kärlek, respekt och ett stödjande förhållningssätt.

Välkommen att söka tjänsten som Kyrkvaktmästare i Kristine kyrka

Kristine kyrka ligger centralt belägen i de östra delarna av Jönköpings centrum och utgör tillsammans med Sofiakyrkan på väster Jönköpings församlings två ”katedraler”. Kyrkan präglas av såväl ett rikt gudstjänstliv som verksamhet och konserter och har tack vare sitt centrala läge en stor genomströmning av människor.

Om tjänsten

Som kyrkvaktmästare erbjuds du ett omväxlande arbete som kräver både praktiska färdigheter och förmåga att möta de människor som söker sig till kyrkan. Du ansvarar övergripande för service- och underhållsuppgifter i kyrkan med tillhörande församlingshem vilket innefattar skötsel, städning,underhåll och inventarievård samt praktiska uppgifter i samband med gudstjänster, kyrkliga handlingar (dop, vigslar och begravningar) och konserter. I din roll ingår även allmänt värdskap och besökarservice för den som besöker kyrkan.

Förutom de sedvanliga yrkeskategorierna som ingår i en kyrklig verksamhet ingår du i ett arbetslag med en ytterligare kyrkvaktmästare och en församlingshemsvärd.

Personliga kvalifikationer

Som person trivs du med att arbeta i team men är samtidigt självgående i dina arbetsuppgifter. Du arbetar synligt och tillsammans med kolleger i gudstjänster, förrättningar, konserter och mer självständigt i fråga om fastighetsnära frågor. Du har blick för helheten och förmåga att prioritera utifrån helhetens behov.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans grundläggande värderingar vilket är en förutsättning för att du på ett trovärdigt sätt ska kunna stå i dina uppgifter som kyrkvaktmästare.

Kompetenskrav

Kunskaper om och/eller erfarenhet av fastighetsunderhåll.

B-körkort.

Goda kunskaper i Svenska språket.

Kunskaper om ljudteknik är meriterande.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%.

Arbetet innefattar tjänstgöring på kvällar och helger.

Tillträde enligt överenskommelse.

I samband med ansökan ser vi gärna att du lämnar löneanspråk.

Sista ansökningsdag 2022-03-06.

Kontaktuppgifter

Erik Dreier, arbetsledande komminister, 036-31 35 41

Daniel Henriksson, Kommunal, 010-442 9568

Ansök nu

Ställverkselektriker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Ställverkselektriker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Ställverksarbeten
- Lågspänning
- Högspänning
- Transformatorer
- Reläskydd
- Ljusbågsvakter
- Brytare
- Ställverksstyr
- Reservkraft
- UPSer
- Kanalskenor
- Kondensatorbatterier

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och tele anläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se.
Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-03-25, då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Teletekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Teletekniker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Best
- Ascom
- Teleregistrering
- Elkoda Förvaltning
- Integra/Kortläsare/System
- Brandlarmsystem
- Autronica
- Tv-nät

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och teleanläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se

Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-03-25, då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu