Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Avdelningschef fastighetsservice till JYSK´s Centrallager

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet". Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Grundaren, Lars Larsen, var känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid hade "ett bra erbjudande”. I dag omfattar JYSK-koncernen över 3 000 butiker i 51 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 4,1 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av 26 500 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller - som i Lars Larsens fall - någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet - tre värderingar som Lars Larsen själv alltid identifierade sig med.

Utmaningen

Som avdelningschef inom fastighetsservice får du en varierande roll med stora möjligheter att påverka och vidareutveckla JYSK´s driftsäkerhet och hållbarhetsarbete. Du kommer arbeta med både utveckling och underhåll på operativ och strategisk nivå på en modern och högautomatiserad arbetsplats. Du kommer driva spännande projekt och tillsammans med ditt team arbetar ni för en bra laganda och god stämning på arbetsplatsen.

- Personalansvar för två fastighetstekniker
- Underhåll på DCN’s fastigheter, både interna och externa
- Förebygga, planera, genomföra, upphandla samt följa upp service och reparationer
- Säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt- och optimalt sätt
- Ansvara för uppdatering av dokumentation och ritningar av fastigheten
- Systematisk brandskyddsarbete
- Utveckla och förbättra enheten
- Samarbetet med övriga avdelningar på JYSK samt externa leverantörer


JYSK values

Köpman -Serviceinriktad, Kostnadsmedveten, Pålitlig, Målinriktad och Professionell

Kollegor - Hjälpsam, Visa ömsesidig respekt, Flexibel, Öppen, ärlig, uppriktig och Positiv

Kåranda - Lojal, Rätt att påtala, JYSK ambassadör, Hängiven och Samarbetsvillig

Vem är du?

Du har ett stort tekniskt intresse och vill gärna vara med och påverka. Du är trygg i ditt ledarskap och vill involvera och motivera dina kollegor. Som person är du driven, målmedveten och har ett stort intresse av att "fixa".

Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

- Har goda kunskaper inom fastighetsteknik
- Är strukturerad, teknikintresserad samt lösningsorienterad
- Har viljan, drivet och engagemanget i syfte att nå våra mål
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har kunskaper inom vvs, brandskydd eller ventilation.

JYSK leadership

Ledare - Resultatinriktad, Beslutsam, Ansvarsfull och Proaktiv

Coach - Utvecklande, Involverande, Feedback och Fokuserad

Kommunikatör - Synlig, Motiverande, Övergripande och Informerande

Hos JYSK möts du av stora och spännande utmaningar och du kommer in i ett mycket glatt gäng som värderar sina medarbetare.

Placeringsort: Nässjö

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en fastighetstekniker i Jönköping, vi söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du är en person som ger hög service till våra kunder och vill vara med och utvecklas hos oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Jönköping men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el eller bygg.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Verksamhetschef Christoffer Nilsson, telefonnummer 036-2935294, mail christoffer.nilsson@axcell.se. Eller Arbetsledare Göran Johansson, telefonnummer 036-3300563, mail goran.johansson@axcell.se.

(OBS! Inga ansökningar via mail)

Sista ansökningsdag 2022-08-21, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 29
Upptech

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss på Upptech.

Ditt nya jobb
Jobbet som tekniker Upptech är varierande. Du är med och planerar utvecklingen av vår interaktiva experimenthall, lagar saker när de går sönder, samt service och underhåll av såväl lokaler som prylar. Du är även med och kör vår Ekobuss som är en unik och uppskattade del av vår verksamhet.

Välkommen till oss
Syftet med vår verksamhet är att stimulera intresset för naturvetenskap och teknik för barn och unga.

Vi är ett av Sveriges 20 st Science Centers och är ett komplement till övrig skolverksamhet inom Jönköpings kommun.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Vår verkstad och bussgaraget är där våra tekniker utgår ifrån men är ständigt i rörelse och involverade med vad som händer i alla våra lokaler.

På vår hemsida kan du läsa mer om Upptech. (http://www.upptech.se)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi ser att du är händig och teknikintresserad, har ett öga för vad som behöver göras och är handlingskraftig. Kreativitet, klurighet och en vana av att lösa problem är viktigt, precis som vana av att jobba med olika verktyg och maskiner. Vi ser gärna att du redan har ett Busskörkort men det är inte avgörande. Elbehörighet kan också vara ett plus.

Bra att veta
Tjänsten är förlagd till vanliga kontorstider men avvikelser kan förekomma.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Intervjuer kommer ske efter ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kontakta Adam Starck, Verksamhetschef. adam.starck@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som Tekniker.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker/servicetekniker, Caverion - Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 30
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi en ansvarsfull och ambitiös fastighetstekniker/servicetekniker till vår filial i Jönköping, där du främst kommer att utföra serviceuppdrag på ett internationellt stort möbelföretag. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker/servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som fastighetstekniker/servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Fastighets teknisk utbildning eller likvärdig teknisk utbildning
• Kunskaper inom ventilation, el, VVS och bygg är meriterande
• Flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. servicechef Johan Grahn tel. 072-450 05 13 mail johan.grahn@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 3 juli 2022.
OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker Corem Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 2
Till vår affärsenhet i Jönköping söker vi en social, driven och teknikintresserade fastighetstekniker
För oss på Corem är teknik och energi i våra fastigheter viktiga frågor. För att förstärka vår kompetens inom området och nå våra högt uppsatta mål söker vi nu en fastighetstekniker till vårt driftteam i Jönköping. Vi är ett litet team på två personer, en affärsenhetschef och en fastighetstekniker, som vi nu behöver komplettera med ytterligare en fastighetstekniker. Jönköping ingår i Corems region Öst där enheterna i Kalmar, Linköping, Norrköping och Nyköping också ingår.
För att trivas med tjänsten behöver du tycka att det är roligt och inspirerande att arbeta med mycket sociala kontakter samt skötsel och underhåll av fastigheter. Du gillar utmaningar, är självgående och trivs med att arbeta i team för att tillsammans överträffa Corems högt uppsatta mål.
Som fastighetstekniker hos Corem kommer du att:
ansvara för serviceanmälan och snabbt kunna hjälpa våra hyresgäster i Jönköping
ansvara för tillsyn och skötsel samt reparationer och underhåll i våra fastigheter
vara delaktig i drift- och energioptimering samt uppdatering av driftinformation
ansvara för mätaravläsningar och tillhörande rapportering
delta i budget- och uppföljningsarbete samt säkerställa underhållsplaner
ansvara för uppdatering av myndighetsbesiktningar med mera i våra driftsystem

För att trivas i rollen tror vi att du har;
erfarenhet av fastighetsbranschen
ett lösningsorienterat förhållningssätt och är duktig på felsökning
hög social kompetens och känsla för service
ett stort intresse för teknik och fastigheter och en vilja att lära dig mer
B-körkort är ett krav
IT vana och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet och driftsystem


Om Corem
Corem är idag ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag.
Vi äger, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter i attraktiva lägen i Sverige, Danmark och New York. Fastighetsportföljen är geografiskt väl koncentrerad och samlad i attraktiva lägen kring större städer, tillväxtorter och logistiska nav och förvaltas genom lokalt baserade förvaltningskontor där vår egen personal finns tillgänglig nära kund. Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi jobbar långsiktigt och hållbart. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. Mer info om oss, våra fastigheter och medarbetare finns på Corem.se
Sista ansökningsdag är 20 juni. Urval och intervjuer kan ske löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in ditt CV och personliga brev redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Ulrik Rosklint 072-319 95 00 eller HR Business Partner Lina Bergman på 010- 482 70 04.

Ansök nu

Vi söker en drifttekniker för omgående uppdrag i Jönköping!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 9
Brinner du för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll? Är du ansvarstagande och söker ett arbete där du är självständig och gillar att ha många varierande uppgifter? Då är det absolut Dig vi söker!

Om rollen

I din roll som fastighetstekniker, kommer du både självständigt och tillsammans med dina kollegor att säkerställa den dagliga och framtida driften samt utvecklingen av fastigheterna. Du värdesätter dina kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare för kunden.

Du kommer ingå i ett litet gäng på 4 personer, samt ett antal kollegor inom lokalvård

Exempel på arbetsuppgifter:

* Tillsyn och skötsel av fastigheterna
* Felsökningar och reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer vid felanmälningar
* Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande drifttekniska - tekniska frågor
* Rondera fastigheterna efter förutbestämda mallar
* Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
* Upprätthålla goda kundrelationer
* Vara aktiv i förbättringsarbetet för vår verksamhet
* Återrapportera arbete och tid i app på arbetsmobil
* Ledsagning av UE
* Deltaga vid besiktningar tex. Hissar, traverser

Arbetstiden är förlagd på dagtid med viss flex.
och i ditt arbete är det viktigt att du behärsar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så tveka inte att höra av dig!Om Manpower
Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du kommer att vara anställd av Manpower och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att starta omgående och sträcker sig fram till årskiftet. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Therese Johansson på 036 - 17 30 53, therese.johansson@manpower.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Traineeprogram fastighetsteknik till Axcell Fastighetspartner

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 25
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Som ett steg i vår ambition att ha branschens bästa fastighetstekniker har Axcell ett Traineeprogram där vi erbjuder unga, ambitiösa fastighetstekniker en gedigen utbildning där vi varvar praktik med teori och specialutbildningar i början av anställningen. Nu söker vi en trainee till vår verksamhet i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära våra kunder med att ge hög service. Du har dagligen kontakt med hyresgästerna och ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering av fastigheter
• Att åtgärda enklare fel/problem
• Utföra servicearbeten, t.ex. reparationer av blandare/WC, fastsättning och justering av gångjärn, dörrtrycke, tillhållarlås, beslag, skyltar mm.
• Att vara behjälplig till hyresgästerna
• Daglig kundkontakt

Du kommer att ha en erfaren mentor under din traineetid. Till en början kommer du främst att gå bredvid din mentor för att lära dig arbetsuppgifterna grundligt, när du är redo kommer du att få mer ansvar och börja med enklare arbetsuppgifter för att sedan få utvecklas vidare. Traineeprogrammet är på ett år och efter avslutat traineeprogram är vårt mål en fortsatt anställning.

Du kommer under din traineetid att vara huvudsakligen placerad i Jönköping men kommer under kortare tider också att arbeta på andra orter för att få möjlighet att lära dig olika delar av vår verksamhet.

Arbetets omfattning
Heltid. Start i augusti 2022.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetsförvaltning är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetsförvaltning omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som trainee omfattas du av kollektivavtal och erbjuds marknadsmässig lön.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom något tekniskt område och är precis i början av ditt yrkesliv. Du har erfarenhet av service och att bemöta kund sen tidigare. Om du har kommit i kontakt med fastighetsbranschen tidigare så är det meriterande men inte ett krav. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och framförallt så vill du utvecklas inom fastighetsförvaltning.

B- körkort (manuell) är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du serviceinriktad och tycker om att arbeta praktiskt. Som person är du engagerad, ansvarstagande och vill arbeta nära våra kunder. Vidare är du är driven och självgående samt gillar de utmaningar som du ställs inför. Du är självklart nyfiken på kunskap och har en strävan att utvecklas.

Sök tjänsten

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till verksamhetschef Christoffer Nilsson 036-293 52 94 eller arbetsledare Göran Johansson 036-330 05 63

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-06-15.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu

Fastighetstekniker VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 9
Fastighetstekniska enheten, Jönköping, Regionfastigheter

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår? Regionfastigheter söker Fastighetstekniker med placering på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker
Fastighetstekniker med gymnasieutbildning och några års erfarenhet från arbete inom relevant område med inriktning på drift, felavhjälpande och planerat underhåll. Erfarenhet av arbete med medicinska gaser är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen. Då resor förkommer i tjänsten är B-Körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med service, felsökning, underhåll och reparation av Regionfastigheters VVS-tekniska installationer/anläggningar. I mindre omfattning utförs även nyinstallationer.

Tjänsten är placerad på länssjukhuset Ryhov men arbetet bedrivs även i våra övriga fastigheter.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Noggrannhet, servicekänsla och självständighet är viktiga ingredienser i jobbet. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att kunna hantera kunder på ett professionellt vis.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Hans Zwettler, 010 – 24 251 56.
Ansök redan idag, dock senast 2022-05-29 då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Regionfastigheter ska tillgodose Regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 608 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 70 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt ca 300-500 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs gärna mer om oss här. (http://www.rjl.se/regionfastigheter)

Ansök nu

Serviceinriktad driftstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 22
Jönköpings kommuns Fastighetsutveckling AB

Vill du vara med och ta både Jönköping och bolaget till en ny nivå? Vi söker nu en driven, ansvarstagande och serviceinriktad drifttekniker som med sin kunskap, erfarenhet och person kan bidra till vårt team och kommande expansion. Välkommen med din ansökan till JKPG Fast!

Vi utökar nu vårt team med ytterligare en driftteknik med inriktning mot ventilation och styr-och reglerteknik. I din roll kommer du att komplettera vår befintliga kunskapsbank och organisationen för att möta vår framtida expansion. Du kommer bidra till vår effektiva förvaltning i befintligt fastighetsbestånd för att säkerställa kundnöjdhet och bidra till att vi fortsätter att vara en attraktiv hyresvärd. I din roll som driftsansvarig utför du daglig drift, tillsyn, underhåll-och skötsel i samtliga fastigheter. Du jobbar med schemalagda arbeten, akuta insatser samtidigt som du utvecklar, förenklar och optimerar befintliga system.

För att trivas hos oss känner du en stolthet i ditt arbete och värnar om gruppen. Du gillar att ha mycket kundkontakt, till viss del sköta samordning av anpassning och underhållsarbeten. Du trivs med att vara delaktig i mindre anpassningsprojekt. Vidare är du självgående, lösningsorienterad, ansvarstagande, hjälpsam och nyfiken.

Vi söker;
DU har;

• Eftergymnasial utbildning som driftstekniker, fastighetsteknik 1 eller likvärdiga erfarenheter
• Kunskap/erfarenhet inom ventilation, styr-reglerteknik eller byggarbeten
• Minst 3 års erfarenhet inom fastighetsbranschen eller likvärdigt
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Stor vana av att hantera digitala redskap
• Vana av Officepaketet
• B-körkort

Meriterande är;

• Styr- och reglerteknik eller likvärdig utbildning/erfarenhet
• Kunskap och erfarenhet inom driftsoptimering/energieffektivisering
• Goda kunskaper i engelska i tal

Om oss
Jönköpings kommuns Fastighetsutveckling AB (JKPG Fast) äger, förvaltar, utvecklar & nyproducerar fastigheter. Vårt mål är att tillgodose kommunens, kommuninvånarnas och näringslivets behov av mark och kommersiella lokaler. Värdeorden omtanke, initiativ och långsiktighet skall genomsyra bolaget. För oss är det viktigt att vara en långsiktigt hållbar fastighetsägare. Vi eftersträvar att göra verklighet av visioner och projekt som ger mervärden för både bolaget och kommunen. Bolaget består av 10 stycken anställda. Det viktigaste för oss är teamet och att vi har kul på jobbet. Vi är ett positivt gäng med en stark gruppdynamik där alla kompletterar varandras styrkor.

Vi äger och förvaltar ca 100 000 m² uppvärmd yta fördelat på fastigheterna Elmia, Science Park House, Industribyn och Ätteläggen. Utöver detta så äger bolaget parkeringshusen Sesam, Per Brahe, Atollen, Smedjan och Biblioteket med totalt ca 1 900 platser.
Vi har flera pågående projekt, så som Science Park Towers, samt parkeringshusen Övertaget och Gradienten.
I takt med att vårt fastighetsbestånd växer så växer även bolaget. Vi är nu i behov av en ny drifttekniker med några års erfarenhet, gärna inom ventilation, styr-och reglerteknik, byggarbeten eller likvärdigt. Som bolag verkar vi för att få rätt anställning med rätt kunskaper och erfarenheter, oavsett kön, etnisk grund, funktionshinder eller politiska åsikter.

Mer information om oss finns på vår hemsida www.jkpgfast.se (http://www.jkpgfast.se)

Övrigt
Arbetstiden är mestadels förlagd till 07:00-16:00, viss beredskap ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan redan idag.

För frågor
Kontakta gärna
Verksamhetsutvecklare, Nedo Sever på 036-10 80 72 / 072-469 08 59
eller via e-post nedo.sever@jkpgfast.se

Tillsammans gör vi Jönköping bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som driftstekniker.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 13
Fastighetstekniska enheten, Jönköping, Regionfastigheter

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår? Regionfastigheter söker Fastighetstekniker med placering på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker
Fastighetstekniker med gymnasieutbildning och några års erfarenhet från arbete inom relevant område med inriktning på drift, felavhjälpande och planerat underhåll. Erfarenhet av arbete med medicinska gaser är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen. Då resor förkommer i tjänsten är B-Körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med service, felsökning, underhåll och reparation av Regionfastigheters VVS-tekniska installationer/anläggningar. I mindre omfattning utförs även nyinstallationer.

Tjänsten är placerad på länssjukhuset Ryhov men arbetet bedrivs även i våra övriga fastigheter.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Noggrannhet, servicekänsla och självständighet är viktiga ingredienser i jobbet. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att kunna hantera kunder på ett professionellt vis.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Hans Zwettler, 010 – 24 251 56.
Ansök redan idag, dock senast 2022-05-08 då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Regionfastigheter ska tillgodose Regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 608 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 70 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt ca 300-500 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs gärna mer om oss här. (http://www.rjl.se/regionfastigheter)

Ansök nu

Drifttekniker Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 6
Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla våra kunders liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. 
Heimstaden växer så det knakar och vi söker nu en service-minded och självgående kollega inom driftteknik och hoppas att du är den vi söker. Har du erfarenhet av teknisk fastighetsdrift och brinner för att effektivisera byggnaders energianvändning, dess miljöpåverkan och kostnader - då har Heimstaden uppdraget till dig! 
Hur ser din arbetsdag ut? 
Inom Heimstaden är vi duktiga på att minska vår energianvändning och på detta sätt minska påverkan på miljön. Vi arbetar fokuserat med Hållbarhetsfrågor. Placeringen för denna tjänst är Jönköping, men du kommer ha region Syd som din arbetsplats. Du kommer ingå i ett team med engagerade kollegor, ett glatt gäng där det är högt i tak och där vi har genuint roligt tillsammans. Vi stöttar varandra i de dagliga utmaningarna och har en bra sammanhållning.  
I rollen som drifttekniker ansvarar du för att ur ett energi-, ekonomi- och miljöperspektiv, operativt arbeta med att driftsäkra och optimera den tekniska utrustningen i alla fastigheter. Utöver Jönköping ingår ansvar för ytterligare orter i regionen vilket innebär att du måste vara beredd på kortare resor dagligen. Du kommer i denna roll att rapportera till vår svenska driftchef som sitter placerad i Malmö. 
I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, hyresgästens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system. 
Du kommer att ha ett nära samarbete med våra lokala områdeschefer/förvaltare och våra fastighetsskötare som du också kommer stötta och utveckla i deras arbete. 
I rollen är du delaktig i våra större energiprojekt; både inför, under och efter. Du kommer även undersöka vilka ekonomiska stödsystem som finns att få, vilka riktlinjer som skall följas, samt arbeta med att både ta fram och uppdatera vilken energiteknisk standard vi ska ha i våra fastigheter; allt från belysning till värmesystem. 
I din roll ansvarar du för:
Energiuppföljning i vårt energiuppföljningssystem och driftövervakning 
Löpande energi- och driftoptimering av fastigheternas tekniska installationer såsom värme, ventilation, kyla, styr- och övervakningssystem
Genomföra och driva projekt för att minska vattenanvändningen 
Genomföra revisioner och energikartläggningar samt kontrollera och styra drifttjänster, service- och tillsynsavtal för driftteknisk utrustning 
I dialog med våra förvaltare initiera åtgärder syftande till att minska energianvändningen 
I tekniska frågor fungera som kontaktyta mot lokala energibolag 
Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll av teknisk utrustning 
Medverka i projekt rörande driftsutrustningar gällande funktioner, materialval, drift- och skötselinstruktioner m.m. 
Självständigt utföra underhållsbesiktningar av driftsteknisk utrustning och ansvara för styrning av entreprenörer och konsulter vid löpande arbeten och mindre projekt 
Vad ska du ha för erfarenhet?
Vi söker dig som har tekniskt gymnasium inom drift- underhåll eller annan relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik. Har du dessutom kompletterande utbildning inom driftoptimering/energieffektivisering ser vi det som ett plus. Du har erfarenhet av drift- energioptimering inom ventilation, värme och styr- och övervakningssystem samt teknisk kunskap för bedömning av åtgärder och upphandling av entreprenörstjänster. Vi arbetar långsiktigt med tydliga mätbara mål för orten och dess fastigheter med avseende på energi- och vattenanvändning.
För att lyckas och trivas i din roll är du erfaren inom fastighetsteknikområdet eller är nyfiken och har lätt att lära. Du kommer att arbeta självständigt och behöver en god förmåga att ta mycket eget ansvar och fatta egna beslut. Med din kommunikativa förmåga förväntas du ha en god vilja vara hjälpsam, lyhörd och med pedagogisk förmåga tycka om att utveckla andra.
Analyser och framtagande av rapporter för vår energistatistik är en viktig ingrediens för att lyckas. Har du arbetat i Vitec Energiuppföljning innan vore vi oerhört glada, men kan du andra system sedan tidigare är det säkert en snabb sak för dig att lära dig. Även hanteringen kring vår fortsatta uppbyggnad av energimätning och övriga smarta energilösningar kommer ligga tryggt hos dig. 
För tjänsten krävs det att du har B-körkort. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 
Var med på vår framgångsresa och hjälp oss att skapa en ännu bättre standard för våra hyresgäster och för samhället i stort.
Heimstaden 
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Care, Dare och Share. Läs gärna mer om det och vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare, här: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast den 30 april 2022. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer och välkomnar därför din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 11
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad specialist inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Just nu söker vi en fastighetstekniker till fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som fastighetstekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system.
Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

Rollen innebär också många kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som bedrivs i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens som även innebär att du bidrar till en god stämning och arbetsmiljö för såväl kollegor som kunder.

Kompetenskrav.

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina uppgifter. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Vi tycker att det är viktigt med erfarenhetsutbyte och för dig är det därför självklart att du tar del av dina kollegors kunskaper samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.

Upplysningar
Henrik Berntson, Driftchef Fastighetsservice 0730-440 031
Vision, Rebecca Färgh 036 - 10 29 25
Kommunal: Carina Gardevall 010-442 96 13


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker med el kompetens

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 16
Intern service är en enhet på 10 medarbetare som bla. sköter företagets fastigheter, lager samt bilar och ligger under ansvarsområdet Tjänster och service. Nu söker vi en ny kollega till vårt team!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har möjligheter att bidra i organisationens arbete med att vara en god kraft som samhällsbyggare genom att leverera miljövänliga energi- och kommunikationslösningar med väl utbyggd infrastruktur.

Arbetsuppgifter
Det innefattar bland annat skötsel av våra fastigheter (både kontor och teknikfastigheter), bilar, lagerarbete, posthantering och nyckelhantering. Inom enheten kommer du därför att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Det kan vara fastighetsskötsel, men även tyngre arbeten som flyttning mm. Även mindre elinstallationsarbeten förekommer. Arbete i vårt lager, med materiel hantering ingår också.

Din profil
Vi söker dig som har gått el teknisk utbildning på gymnasienivå, alternativt fastighetstekniker, gärna med inriktning på eldistribution eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. För att passa i rollen bör du trivas bra med att arbeta både i grupp och under eget ansvar samt ha god samarbetsförmåga. Du är händig, serviceinriktad och flexibel då arbetet kräver att du är beredd på nya uppdrag och arbetsuppgifter. Av alla i branschen krävs noggrannhet och säkerhetstänk. Du har B-körkort, gärna även truckkort och BE- och C-körkort

 

Detta erbjuder vi dig!
Du kommer till en arbetsplats med en gemenskap som bara kan upplevas. Vi har vunnit utmärkelsen ”Excellent Arbetsgivare 2021”, där vi ligger i topp i jämförelse med 300 andra företag och 30 andra energibolag. Hos oss får du goda anställningsvillkor, personalförmåner och möjligheter att utvecklas i en trygg men innovativ bransch. För oss är det viktigt att du får en bra introduktion och säkerhet samt kvalitet är våra prioriteringar i allt vi gör. 

Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss och möt våra medarbetare på vår hemsida. 

Om Jönköping Energi
Nu och i framtiden har vi vår bas i infrastruktur och produktion. Vi är en samhällsviktig verksamhet och en lokal aktör som drivs av att skapa effektiva och innovativa energi- och kommunikationslösningar till våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Medarbetarnas kompetens och lokalkännedom säkerställer leveranser och tjänster med hög kvalitet. Vi är och kan vara stolta över det vi tillsammans åstadkommer! Vår vision är En god kraft för ett gott samhälle.

Vi ger Jönköping Energi - en kort film

Mer information
Välkommen att kontakta Magnus Vallin, enhetschef på tel. 036- 10 82 65 för mer information

För fackliga frågor kontakta Joakim Engdal, SEKO, på tel. 036-19 18 44, Daniel Faxe, Vision, på tel. 036-19 17 41 eller Agata Zietek, Sveriges Ingenjörer, på tel. 036-10 32 08.

Välkommen med din ansökan senast den 3 april.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 23
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping!

Drifttekniker

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Meriterande:

• El
• SBA
• VVS/Kyla
• Ventilationsarbete
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom ventilation/styr och regler

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Områdeschef Elvir Muftic : +46 73 094 21 34

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Elektriker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Elektriker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Installationsarbete inom kraft, belysning och data
- Felsökning på EL & teletekniska system
- Automation

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och tele anläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se

Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-03-25 då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Ställverkselektriker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Ställverkselektriker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Ställverksarbeten
- Lågspänning
- Högspänning
- Transformatorer
- Reläskydd
- Ljusbågsvakter
- Brytare
- Ställverksstyr
- Reservkraft
- UPSer
- Kanalskenor
- Kondensatorbatterier

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och tele anläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se.
Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-03-25, då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Teletekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Teletekniker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Best
- Ascom
- Teleregistrering
- Elkoda Förvaltning
- Integra/Kortläsare/System
- Brandlarmsystem
- Autronica
- Tv-nät

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och teleanläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se

Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-03-25, då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Vi söker Fastighet- och Säkerhetsansvarig till vårt nya Quality Hotel Match

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 17
Den första september slår vi äntligen upp dörrarna till Quality Hotel Match - Jönköpings nya mötesplats. Nu letar vi efter härliga drivna personer, som har nära till skratt, gillar att ha kul på jobbet och vill vara med att sätta Jönköping på kartan, helt enkelt the perfect match!

Quality Hotel Match har 229 rum, 10 mötesrum, gym, relaxavdelning och en restaurang med nya gastronomiska smaker! Vi är ett lekfullt hotell där vi bjuder alla våra konferensgäster på mjukglass och popcorn och har i våra Q-zones roliga aktiviteter som shuffleboards!

Nu söker vi en trygg och kunnig fastighet- och säkerhetsansvarig till vår nya pärla i Jönköping, är du den vi söker?

Dina egenskaper är:

• Du är händig
• Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbeten
• Du avskyr begreppet ur funktion
• Du har service i ditt DNA och älskar att hjälpa till där det behövs, både för gäster och kollegor
• Du har humor och tycker om att ha kul på jobbet
• Du tänker alltid på miljön, smarta effektiva lösningar och inte minst lönsamma
• Du gillar popcorn och/eller mjukglass

Dina ansvarsområden kommer att vara:

Ansvara för att utreda hotellets defekter samt att bekämpa trasighet. Du behöver alltså ha tidigare erfarenhet från liknande arbeten och vara kunnig inom fastighet och säkerhetsfrågor.

Aldrig faller en glödlampa mellan stolarna, aldrig krånglar en dörr. Och ljud och ljus fungerar alltid utan minsta undermålighet. No questions asked.

Lås, larm, skalskydd, AV-teknik, systematiskt brandskyddsarbete, underhållsplaner för fastigheten i samråd med fastighetsägare, kommunikation och ansvarig för avtal med externa leverantörer, IT-support, TV-support, Telefoni-support...

… ja, du måste ha många strängar på din lyra ;)

Är du rätt person för jobbet? Sök innan sista ansökningsdag. Tjänsten är på 100% och en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Quality Hotel- Hotels for meetings that matter

Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel.

Vill du vara med på resan att skapa Jönköpings självklara mötesplats för familjer, företag och smakupplevelser samt bli en del av ett fantastiskt team?

Skicka din ansökan senast 14 mars.

Quality Hotel Match ser fram emot ditt svar.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en fastighetstekniker i Jönköping, vi söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du är en person som ger hög service till våra kunder och vill vara med och utvecklas hos oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Jönköping men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Arbetsledare Göran Johansson, 036-3300563

Sista ansökningsdag 2022-02-20, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drift- och ventilationstekniker, Österängen

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 17
Om jobbet
Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på Österängen. Här arbetar vi i team med totalt 30 medarbetare. Vi söker nu en ny drifttekniker till reparatörsteamet som idag består av 4 reparatörer med inriktning på energi/ventilation, el, VVS och snickeri.
Du kommer att jobba med energiuppföljning, kontroll och optimering av olika system.
Tjänsten innefattar även service och reparationer av ventilationsanläggningar, rondering, service och reparationer av undercentraler (fjärrvärme), drift- och energiövervakning.
Arbetsuppgifter
Energiuppföljning
Förbrukningsmätning
Samverkan med vår teknikavdelning
Ventilation och drift i fastigheter
Ventilationsanläggningar i lägenheter
Driftslarm och datoriserad övervakning
Undercentraler, rondering och reparationer
Stöd och internutbildning för fastighetsvärdar
Underhållsplanering, förslag på framtida förbättringsåtgärder

Beredskap kan komma att ingå i ditt arbetsschema.


Kvalifikationer
Du behöver ha en treårig gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
Arbetet innebär mycket kontakter med kollegor och hyresgäster, därför behöver din kommunikation vara tydlig på svenska i tal och skrift. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
För att jobba som reparatör hos oss måste du vara van vid att använda dator och mobil som arbetsredskap för att kunna hantera t.ex. arbetsordrar.
Teknikintresse är en förutsättning.
B-körkort för manuell växellåda är ett krav och har du El-kunskap så är det meriterande.
Din person
Du är en person som kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Vi söker dig som tycker om att jobba självständigt men också medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål – ”nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta kvalitet i ditt arbete.
Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relation till kunder och arbetskamrater då tycker jag att du ska söka tjänsten som Drift- och ventilationstekniker hos oss på Vätterhem.

Vårt erbjudande till dig
- Ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
- En arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
- Internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete
Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där 90 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Övrig information och ansökan
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Daniel Eriksson / Förvaltare Österängen / tel 070-899 94 30
Kollektivavtal finns med Fastighetsanställdas Förbund.
Fackliga frågor besvaras av Gabriel Blomberg tel 073-390 94 20.
Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 februari 2022.
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Slutförd treårig gymnasieutbildning
Minst tre års arbetslivserfarenhet från drift- och ventilationsteknik
Tydlig kommunikation på svenska i tal och skrift
Manuellt B-körkort

Meriterande
El-kunskap
Kunskap i andra språk än SvenskaOm arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 19
Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad och driven person med kompetens inom, eller har stort intresse för, det fastighetstekniska området? Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb där du genomför drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Vi söker en drifttekniker till Fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Driftteknikern är en specialist med ansvar för att genomföra drift, skötsel och underhåll av en fastighets tekniska system såsom kyla, ventilation, styr- och reglerteknik på kommunens bad- och isanläggningar samt idrottsplatser och sporthallar.

Rollen innebär mycket kontakt med både interna och externa kunder och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som finns i kommunens fastigheter. I tjänsten ingår även beredskap.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, vilja att lära och förmåga att ta till dig ny kunskap. Under din introduktion ges möjlighet att inhämta specialistkunskap från dina kollegor och vi tillhandahåller även både interna och externa utbildningar.

Kompetenskrav

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Det är meriterande med specialistkunskaper inom exempelvis el, VVS eller styr- och regler.
• Du ska kunna arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer.
Ett erfarenhetsutbyte mellan kollegor där man delar med sig av kunskaper ser du som en naturlig och självklar del av jobbet.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Upplysningar
Jan Farbotko, enhetschef Fastighetsservice Tfn 0730-440 033
Stefan Petersson, verksamhetschef Fastighet –och byggservice Tfn 036-106183

Vision, Rebecca Färgh 036-10 29 25
Kommunal, Carina Gardevall 010 442 96 13

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teletekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 21
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Teletekniker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Best
- Ascom
- Teleregistrering
- Elkoda Förvaltning
- Integra/Kortläsare/System
- Brandlarmsystem
- Autronica
- Tv-nät

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och teleanläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se

Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-02-04, då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Elektriker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 21
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Elektriker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Installationsarbete inom kraft, belysning och data
- Felsökning på EL & teletekniska system
- Automation

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och tele anläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se

Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-02-04 då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Ställverkselektriker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 21
Fastighetstekniska enheten EL, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du få möjlighet att bredda din kompetens genom att jobba i en komplex miljö med varierande arbetsuppgifter? Regionfastigheter söker Ställverkselektriker till Fastighetstekniska enheten med inriktning el på Ryhov!
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet och adekvat utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Ställverksarbeten
- Lågspänning
- Högspänning
- Transformatorer
- Reläskydd
- Ljusbågsvakter
- Brytare
- Ställverksstyr
- Reservkraft
- UPSer
- Kanalskenor
- Kondensatorbatterier

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.
Arbetets art kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
I dina arbetsuppgifter ingår daglig drift och skötsel av el och tele anläggningar, felsökning, reparation och nyinstallation. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att vara lugn även i pressade situationer. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt är bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter att våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. Driftchef Peter Engqvist, tfn. 0702-938789, e-post peter.engqvist@rjl.se.
Ansök gärna redan idag, dock senast 2022-02-04, då löpande urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.

Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.
Läs mer om oss på: www.rjl.se/regionfastigheter

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 17
Caverion söker en fastighetstekniker till deras kund i Jönköping
Caverion har gjort det igen – tecknat ett rikstäckande uppdrag inom fastighetsdrift och förvaltning – denna gång med IKEA. Vill du följa med på resan tillsammans med Caverion och deras kundpartner?

Om tjänsten
Är du en multikompetent stjärna eller teknisk specialist? Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Vi är övertygade om att du, precis som Caverions befintliga styrka, kommer vara riktigt framgångsrik i att minska kundens totala kostnader genom att arbeta effektivt med tekniskt underhåll av fastigheterna.

Du kommer att vara en mycket viktig person för Caverions uppdragsgivare på plats. Därmed behöver du vara bra på att samordna och prioritera förfrågningar.

Vi söker dig som vill vara en del av ett unikt uppdrag där du är en viktig del i att vi utvecklar ett långsiktigt partnerskap med kunden.

Huvudansvar: Ansvara för kundens anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden: Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system.
Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site.
Kontrollera serviceorder för varje område.
Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.
Utöver dessa uppgifter behöver du vara flexibel för varierande arbetstider samt för ev. beredskapstjänstgöring

Kvalifikationer: Teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel.
Erfarenhet av enklare reparationer i fastigheter.
Erfarenhet av teknisk dokumentation.
Goda analytiska, problemlösande kunskaper, även i samarbete med andra.
Hanterar Officepaketet.
Svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Din profil
Då rollen innebär många kontakter tror vi att du är en social person som stormtrivs med stora kontaktytor. Du värderar relationen med både kunder och samarbetspartners högt och har en förståelse för vikten av engagemang och långsiktiga relationer kopplat till affären.

Tack vare din nyfikenhet är det naturligt för dig att hitta lösningar på problem och du tycker det är spännande med tekniska utmaningar. Om du dessutom har ett gediget intresse för teknik och fastigheter kan det här vara helt rätt tjänst för dig!

I en roll som fastighetstekniker är det bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta praktiskt med fastigheter och ser detta som en möjlighet att bredda dina kunskaper. Du har en övergripande kunskap inom ventilation, värme, kyla och el och en allmän förståelse för fastighetsteknik i stort. Kanske arbetar du idag med fokus på något av nämnda områden och vill utvecklas inom något annat.

Om Caverion
Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetar och reser? Tillsammans skapar vi resultat och förbättrar människors välbefinnande genom smarta och hållbara lösningar för byggnader, industrianläggningar och infrastruktur.

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3 000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna: Innovation
Samarbete
Ansvar
Professionalitet

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som fastighetstekniker låter som ett naturligt vidare steg i din karriär så skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon AB. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 28 januari 2022. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jeanette Kanka via jeanette.kanka@fasticon.se  eller på tel. 072-389 99 75.

Om Fasticon
Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och www.fasticonjobb.se.

Ansök nu

Drifttekniker Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 4
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping!

Drifttekniker

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Meriterande:

• El
• SBA
• VVS/Kyla
• Ventilationsarbete
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom ventilation/styr och regler

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Områdeschef Elvir Muftic : +46 73 094 21 34

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetsansvarig

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 14
Fastighetsavdelningen/ Kommersiella fastigheter

Arbetsuppgifter
Som fastighetsansvarig kommer du utveckla fastighetsbeståndet utifrån tillgängliga ekonomiska resurser samt erbjuda hyresgäster tjänster och lösningar som skapar ömsesidiga goda affärsmässiga relationer. Du skall också ansvara för att genomföra mindre ombyggnationer/underhåll och anpassningar för hyresgäster. i rollen som fastighetsansvarig är du tillsammans med enhetschefen den naturliga kontaktvägen för våra hyresgäster.
I tjänsten förekommer beredskap.

Kompetenskrav
Vi söker dig som kommer att ansvara för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. Du kan felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Du har kompetens att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Som fastighetsansvarig kommer du att utgå från våra fina lokaler på Vasagatan i Jönköping. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Enheten Kommersiella fastigheter ansvarar för drift och underhåll av kommunens byggnader med ett särskilt kulturellt värde eller byggnader med privata hyresgäster.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Tekniska kontoret är av tradition en mansdominerad förvaltning. En jämnare könsfördelning eftersträvas.

Upplysningar
Daniel Islann, Chef Kommersiella fastigheter 036-106030
Rebecca Färgh, Vision 036-10 29 25

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 29
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad specialist inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Just nu söker vi en Fastighetstekniker till Fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som Fastighetstekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system.
Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

Rollen innebär också mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som finns i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens som även innebär att du bidrar till en god stämning och arbetsmiljö för såväl kollegor som kunder.

Kompetenskrav.

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer.

Vi tycker det är viktigt med erfarenhetsutbyte och därför är det uppskattat att du tar del av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.

Upplysningar
Henrik Berntson, Driftchef Fastighetsservice 0730-440 031
Vision, Rebecca Färgh 036 - 10 29 25
Kommunal, Carina Gardevall 010 442 96 13

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drift- och ventilationstekniker, Österängen

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 13
Om jobbet
Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på Österängen. Här arbetar vi i team med totalt 30 medarbetare. Vi söker nu en ny drifttekniker till reparatörsteamet som idag består av 4 reparatörer med inriktning på energi/ventilation, el, VVS och snickeri.
Du kommer att jobba med energiuppföljning, kontroll och optimering av olika system.
Tjänsten innefattar även service och reparationer av ventilationsanläggningar, rondering, service och reparationer av undercentraler (fjärrvärme), drift- och energiövervakning.
Arbetsuppgifter
Energiuppföljning
Förbrukningsmätning
Samverkan med vår teknikavdelning
Ventilation och drift i fastigheter
Ventilationsanläggningar i lägenheter
Driftslarm och datoriserad övervakning
Undercentraler, rondering och reparationer
Stöd och internutbildning för fastighetsvärdar
Underhållsplanering, förslag på framtida förbättringsåtgärder

Beredskap kan komma att ingå i ditt arbetsschema.


Kvalifikationer
Du behöver ha en treårig gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
Arbetet innebär mycket kontakter med kollegor och hyresgäster, därför behöver din kommunikation vara tydlig på svenska i tal och skrift. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
För att jobba som reparatör hos oss måste du vara van vid att använda dator och mobil som arbetsredskap för att kunna hantera t.ex. arbetsordrar.
Teknikintresse är en förutsättning.
B-körkort för manuell växellåda är ett krav och har du El-kunskap så är det meriterande.
Din person
Du är en person som kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Vi söker dig som tycker om att jobba självständigt men också medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål – ”nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta kvalitet i ditt arbete.
Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relation till kunder och arbetskamrater då tycker jag att du ska söka tjänsten som Drift- och ventilationstekniker hos oss på Vätterhem.

Vårt erbjudande till dig
- Ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
- En arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
- Internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete
Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning för att utveckla oss som attraktiv arbetsgivare och satsa på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där 90 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats.

Övrig information och ansökan
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Daniel Eriksson / Förvaltare Österängen / tel 070-899 94 30
Kollektivavtal finns med Fastighetsanställdas Förbund.
Fackliga frågor besvaras av Gabriel Blomberg tel 073-390 94 20.
Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 7 januari 2022.
Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Slutförd treårig gymnasieutbildning
Minst tre års arbetslivserfarenhet från drift- och ventilationsteknik
Tydlig kommunikation på svenska i tal och skrift
Manuellt B-körkort

Meriterande
El-kunskap
Kunskap i andra språk än SvenskaOm arbetsgivaren - Vätterhem
Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Ansök nu

Säkerhetstekniker till Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 19
"FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Säkerhetstekniker verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.Är du intresserad av komplexa säkerhetstekniska lösningar i framkant, vill arbeta med driftsättning i en organisation med avancerade säkerhetsanläggningar och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.

Nu söker vi en Tekniker/Driftsättare till Jönköping. Vi tror att du har erfarenhet av Installation, Service eller Driftsättning och vill utvecklas med oss! Är du en driven team player som kan hantverket kring installationer & dessutom har kunskap och intresse för nätverk och programmering? Tveka inte att söka denna roll där du blir del av ett högpresterande team med gott samarbete, i ett företag med frihet under stort ansvar. 

Ansvarområde
I rollen som Säkerhetstekniker hos oss på STANLEY Security kommer du att arbeta med driftsättning av våra brand- och säkerhets-anläggningar och managementsystem. Våra säkerhetslösningar är baserade på dator- och nätverkslösningar och innebär ofta programmering i komplexa system, vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Du kommer att arbeta både självständigt och som en del av ett team bestående av projektledare, säljare, projektörer, samt andra driftsättare.

Rollen är självständig i sin karaktär, där du kommer att planera ditt arbete i nära samråd med projektledare och även leda underentreprenörer vid behov. Du kommer även att bistå som tekniskt stöd vid projektering och konstruktion av säkerhetsanläggningar. Vi söker dig som tycker om ett utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla sitt yrkeskunnande.

För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:


• Utbildning på gymnasienivå/YH, gärna inom IT, Teknik eller El-tele.
• Erfarenhet av service, installation och/eller driftsättning av tekniska system
• Erfarenhet med kunskaper om dator-, nätverks- och systemlösningar med flera ”huvudsystem” sammankopplade. Certifieringar är meriterande.
• Goda kunskaper om dokumentation av tekniska system
• God kommunikativ förmåga, du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska
• B-körkort 

Det är meriterande om:


• Du har tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen och är bekant med liknande system, samt om du har studerat nätverksteknik, IT eller programmering.

Är du den vi söker?

Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens då arbetet till stor del innebär samarbete med andra människor och kundkontakt.

Vi tror att du gillar problemlösning, är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna. Hos oss går IT- & teknikutvecklingen fort - det ska du tycka om för att trivas i rollen.

Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund. Du är van att arbeta självständigt med stor frihet att planera dina egna dagar. Samtidigt är du en klippa på att skapa bra samarbeten både internt och externt.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

STANLEY Security arbetar kontinuerligt för att vidareutveckla oss. För att kunna utvecklas som företag vet vi att olika individer med olika kompetenser behövs. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande kultur med jämställda förhållanden och mångfald, och uppmuntrar kvinnliga sökande samt sökande från olika bakgrunder.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss. Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.


Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot & hanterar ansökningar löpande. 

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Anders Fredriksson, Anders.Fredriksson@sbdinc.com samt rekryteringsspecialist Sara Andersson, Sara.Andersson@sbdinc.com

Ansök nu

Drifttekniker Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 8
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping

Drifttekniker

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Meriterande:

• El
• SBA
• VVS/Kyla
• Ventilationsarbete
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom ventilation/styr och regler

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Områdeschef Elvir Muftic : +46 73 094 21 34

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Drifttekniker med spetskompetens inom el

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 6
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping

Drifttekniker med spetskompetens inom el

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Flera års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Områdeschef Elvir Muftic : +46 73 094 21 34

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetsansvarig

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 27
Fastighetsavdelningen/ Kommersiella fastigheter

Arbetsuppgifter
Fastighetsansvarig skall utveckla fastighetsbeståndet utifrån tillgängliga ekonomiska resurser samt erbjuda hyresgäster tjänster och lösningar som skapar ömsesidiga goda affärsmässiga relationer. Du skall också ansvara för att genomföra mindre ombyggnationer/underhåll och anpassningar för hyresgäster. Fastighetsansvarig är tillsammans med enhetschefen den naturliga kontaktvägen för våra hyresgäster.

I tjänsten förekommer beredskap.

Kompetenskrav
Vi söker dig som kommer att ansvara för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. Du kan felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Du har kompetens att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Som fastighetsansvarig kommer du att utgå från våra fina lokaler på Vasagatan i Jönköping. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Enheten Kommersiella fastigheter ansvarar för drift och underhåll av kommunens byggnader med ett särskilt kulturellt värde eller byggnader med privata hyresgäster.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Tekniska kontoret är av tradition en mansdominerad förvaltning. En jämnare könsfördelning eftersträvas.

Upplysningar
Daniel Islann, Chef Kommersiella fastigheter 036-106030
Rebecca Färgh, Vision 036-10 29 25


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 24
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad och driven person med kompetens inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Vi söker en Drifttekniker till Fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som Drifttekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll på kommunens bad- och isanläggningar samt idrottsplatser och sporthallar.

Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området. I tjänsten ingår även beredskap

Rollen innebär också mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som finns i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt på din vilja och ditt driv till att lära och ta till dig ny kunskap. Eftersom vi har många moment som kräver specialistkunskaper ser vi att du har din grund inom det fastighetstekniska området och ges möjlighet att inhämta specialistkunskap från dina kollegor.

Kompetenskrav

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Meriterande med kunskap om vattenrening i badanläggningar.
• Körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer.

Vi tycker det är viktigt med erfarenhetsutbyte och därför är det uppskattat att du tar del av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Upplysningar
Jan Farbotko, enhetschef Fastighetsservice Tfn 0730-440 033
Stefan Petersson, verksamhetschef Fastighet –och byggservice Tfn 036-106183

Vision, Rebecca Färgh 036-10 29 25
Kommunal, Carina Gardevall 010 442 96 13

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 20
Om oss

FF Fastighetsservice är ett av Sveriges äldsta bolag inom fastighetsförvaltning med anor från 1976. Med 150 anställda och verksamhet på ett 20-tal orter runt om i Sverige är vi ett tryggt och pålitligt val för våra kunder, varav många har varit hos oss sedan 70-talet. Vi sätter stor stolthet i vår värdegrund med fokus på anställda och uppdragsgivare, och tack vare korta beslutsvägar och tät dialog agerar vi snabbt och flexibelt på kunders önskemål.

Vi söker en drift-/fastighetstekniker till Jönköping!

Om tjänsten

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av driftteknik i lägenhetsfastigheter både inom- och utomhus. Vår höga ambition att vara kundnära ställer höga krav på social kompetens. Du fungerar lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande.

Körkort B är ett krav. Tjänsten är heltid. Vi tillämpar kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Tillträde enligt ök.

Om oss

FF Fastighetsservice är ett av Sveriges äldsta bolag inom fastighetsförvaltning med anor från 1976. Med 150 anställda och verksamhet på ett 20-tal orter runt om i Sverige är vi ett tryggt och pålitligt val för våra kunder, varav många har varit hos oss sedan 70-talet. Vi sätter stor stolthet i vår värdegrund med fokus på anställda och uppdragsgivare, och tack vare korta beslutsvägar och tät dialog agerar vi snabbt och flexibelt på kunders önskemål.

Ansök nu

Drifttekniker med spetskompetens inom el

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 14
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping

Drifttekniker med spetskompetens inom el

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Flera års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansök nu

Drifttekniker till kommunens bad- och isanläggningar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 24
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad specialist inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Just nu söker vi en Drifttekniker till Fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som Drifttekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll på kommunens bad- och isanläggningar samt idrottsplatser och sporthallar.

Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området. I tjänsten ingår även beredskap

Rollen innebär också mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som finns i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens som även innebär att du bidrar till en god stämning och arbetsmiljö för såväl kollegor som kunder.

Kompetenskrav

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Meriterande med kunskap om vattenrening i badanläggningar.
• Körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer.

Vi tycker det är viktigt med erfarenhetsutbyte och därför är det uppskattat att du tar del av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Upplysningar
Jan Farbotko, enhetschef Fastighetsservice Tfn 0730-440 033
Stefan Petersson, verksamhetschef Fastighet –och byggservice Tfn 036-106183

Vision, Rebecca Färgh 036-10 29 25
Kommunal, Carina Gardevall 010 442 96 13

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 18
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad specialist inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Just nu söker vi en Fastighetstekniker till Fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som Fastighetstekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system.
Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

Rollen innebär också mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som finns i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens som även innebär att du bidrar till en god stämning och arbetsmiljö för såväl kollegor som kunder.

Kompetenskrav

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer.

Vi tycker det är viktigt med erfarenhetsutbyte och därför är det uppskattat att du tar del av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.

Upplysningar
Henrik Berntson, Driftchef Fastighetsservice 0730-440 031
Vision, Rebecca Färgh 036 - 10 29 25
Kommunal, Carina Gardevall 010 - 442 96 13

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker-EL

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 7
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping!

Drifttekniker med spetskompetens inom el

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Flera års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Per Eric Wictoréus - 072-703 94 88

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker med spetskompetens inom el

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 24
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping

Drifttekniker med spetskompetens inom el

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Flera års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansök nu

Drifttekniker med spetskompetens inom el

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 4
Är du en erfaren drifttekniker på jakt efter nya möjligheter? Vi söker en ny kollega till vårt team i Jönköping

Drifttekniker med spetskompetens inom el

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Flera års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Goda kunskaper inom el
• B-körkort

Hos oss blir du del av ett engagerat och positivt gäng som når resultat tillsammans. Du gillar att jobba tillsammans med andra och delar prestigelöst med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är mån om att göra ett högkvalitativt jobb och sätter stort fokus på leverans och kundservice.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 19
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad specialist inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Just nu söker vi en Fastighetstekniker till Fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som Fastighetstekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system.
Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

Rollen innebär också mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som finns i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens som även innebär att du bidrar till en god stämning och arbetsmiljö för såväl kollegor som kunder.

Kompetenskrav

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer.

Vi tycker det är viktigt med erfarenhetsutbyte och därför är det uppskattat att du tar del av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.

Upplysningar
Dennis Mörkenhed, enhetschef Fastighetsservice Tfn 0730-440 032
Stefan Petersson, verksamhetschef Fastighet –och byggservice Tfn 036-106183

Vision, Rebecca Färgh 036-10 29 25
Kommunal, Ann-Charlott Lundin 036-10 51 00

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Fastighetstekniker, sommarvikariat, IKEA Torsvik

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 19
VEM ÄR DU
Vi söker dig som är teknisk kunnig och med stort personligt engagemang i sommar vill jobba som fastighetstekniker på IKEA Torsvik. Du motiveras av att ta eget ansvar, ser noggrannhet som en självklarhet och finner en drivkraft att arbeta med säkerhet och kvalitet i ditt arbete. Du har en förmåga att se helheten och därmed kunna prioritera efter verksamhetens behov. I din roll kommer du att vara i kontakt med kollegor och leverantörer från hela IKEA Torsviks verksamhet vilket innebär att du som person är naturligt serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du trivs att arbeta inom en verksamhet som är omväxlande och ofta går i ett högt tempo.
Vi har krav på:
• Körkort
• Datavana
• Goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller utbildning inom området, men inget krav.
EN DAG I DITT LIV MED OSS
Som fastighetstekniker på IKEA Torsvik kommer du att arbeta både självständigt och i grupp inom ett brett område och med varierade arbetsuppgifter. Eftersom detta är ett sommarvikariat kommer du att täcka upp där behov finns, allt för att ge ett så gott stöd som möjligt till driften på IKEA Torsvik.
Exempel på arbetsuppgifter som du kan komma att utföra i din roll är:
Identifiera, prioritera och lösa uppkomna fastighetsrelaterade fel och brister.
Ansvara för underhåll och reparation av den utrustning och inredning som finns.
Bidra med god service genom professionellt bemötande, återkoppling och kommunikation.
Genom löpande kontroller och observationer i vardagen identifiera risker och framtida behov relaterat till fastighetens ålder och skick.
VÅRT TEAM INOM IKEA
Avdelningens övergripande uppgift är att ge bästa möjliga support till driften och bidra till att våra fastigheter inom IKEA Torsvik uppfyller verksamhetens nuvarande och framtida behov. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du kommer att arbeta i en lärande arbetsmiljö och få möjligheten att ta mycket eget ansvar.
FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid mellan juni-augusti. Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16. Lön enligt avtal.
Sista ansökningsdag är 1 juni, men urval & intervjuer kommer att ske löpande och annonsen kan komma att stängas i förtid, så vänta inte med din ansökan - ansök redan idag!
Frågor om tjänsten besvaras av Tommy Martinsson, Team Leader Facility & Service, tommy.martinsson@ingka.ikea.com
Har frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Sophia Rosander, Recruitment & Selection Specialist, Sophia.Rosander@ingka.ikea.com
Får du tekniska problem när du skickar in din ansökan kan du kontakta HR Service Centre: 0476-58 75 00 / hrscse@ikea.com
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Jönköping

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 27
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad och flexibel fastighetstekniker som vill se vår verksamhet att växa i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Jönköping. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse Du kommer att tillhöra verksamheten i Jönköping men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet. Tjänsten kommer att innefatta en del bilkörning.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Göran Johansson, arbetsledare, på tel. 036- 330 05 63.

Sista ansökningsdag 2021-05-18.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tekniker inom fastighetsautomation och nätverk

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 30
Siemens söker nu en ny kollega med brinnande teknikintresse som vill bli en del av ett härligt team i Jönköping.
Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90% av sin tid inomhus? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om det skulle börja brinna? Men också att den byggnaden du befinner dig i gör så lite avtryck på miljön som möjligt.
Detta är vad teamet jobbar med dagligen, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster.


Utmaningen
I rollen som tekniker inom fastighetsautomation och nätverk arbetar du nära kunder och tar fram tekniska lösningar för att deras kunder ska kunna sköta och övervaka sina anläggningar på bästa sätt.
En vanlig arbetsdag kan se väldigt olika ut, du kan ena dagen arbeta i ett överordnat SCADA-system där från kontoret, på fjärr eller hos kund exempelvis integrerar Siemens system med andra på marknaden. Andra dagar förbereder du en serviceinstallation eller en installation av ett helt byggnads automations system där du har kontakt med kundens IT-avdelning, för att på så sätt samordna och anpassa Siemens produkter.
Du kommer att ingå i ett team av tekniker, projektledare, säljare och som tillsammans utvecklar och underhåller deras kundrelationer. Du kommer även arbeta nära den centrala supportorganisationen som kommer vara ditt stöd och bollplank när du känner dig osäker.


Vem är du?
Som person är det viktigt att du är driven, gillar att ta eget ansvar och vill utveckla dig själv. Men framför allt är du nyfiken, har ett stort tekniskt intresse för teknik och IT. Att ta egna initiativ och lära dig något nytt varje dag ser du som en självklarhet och med ett logiskt tänkande förstår du enkelt olika systemsamband. Du är bekant med uttryck som IPv4, MAC, AD, DNS, SGL certifikat etc. Du kanske arbetar idag med överordnade system för byggnadsautomation eller fastighets automation och vill ta nästa steg?
Du har:
· Minst en gymnasial teknisk utbildning med inriktning datateknik, nätverksteknik, automation eller styr och reglerteknik, samt har du med dig grundläggande el kunskaper
· Gärna något års erfarenhet av att jobba som nätverkstekniker eller tekniker inom fastighetsautomation
· Gärna erfarenhet av ett eller flera områden som TCP/IP, BACNet, KNX, M-Bus, Modbus, PLC-programmering, eller SCADA-integrationer.
· Gärna en verifierad nätverkskompetens, tex Cisco CCNA eller linkande.

Du kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift och har B-körkort då det förkommer resor i tjänsten.

Om Siemens
Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 170år. Företaget är verksamt världen över, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Det första Siemensbolaget i Sverige grundades 1893 och idag har Siemens i Sverige cirka 4100 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Solna. Under räkenskapsåret 2019 var omsättningen cirka 16 miljarder kronor.
Tillsammans är Siemens ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden.
Du kan vara en av dem. Tveka inte – ansök idag!
Processen:
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Siemens AB med Nåvi AB och du kommer bli direkt anställd hos Siemens AB.
Önskar du mer information kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryterare:
Rasmus Lindholm rasmus@navirekrytering.se
Mobil: 076-1712890

Ansök nu

Fastighetstekniker VVS

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 1
Fastighetstekniska enheten, Jönköping

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår sida vid sida med ett framväxande bygge? Regionfastigheter söker Fastighetstekniker med placering på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker
Fastighetstekniker med gymnasieutbildning och några års erfarenhet från arbete inom relevant område med inriktning på drift, felavhjälpande och planerat underhåll. Erfarenhet av arbete med medicinska gaser är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen.
Då resor förkommer i tjänsten är B-Körkort ett krav.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med service, felsökning, underhåll och reparation av Regionfastigheters VVS-tekniska installationer/anläggningar. I mindre omfattning utförs även nyinstallationer.

Tjänsten är placerad på länssjukhuset Ryhov men arbetet bedrivs även i våra övriga fastigheter.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss
Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår till vilken stor hänsyn måste tas. Noggrannhet, servicekänsla och självständighet är viktiga ingredienser i jobbet. Din samarbetsförmåga är god, du har ett flexibelt sätt och förmåga att kunna hantera kunder på ett professionellt vis.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Hans Zwettler, 010 – 24 251 56.

Ansök redan idag, dock senast den 28 mars, då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt.Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm.Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs mer om oss på: www.rjl.se/

Ansök nu

Fastighetsansvarig

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 15
Fastighetsavdelningen/ Kommersiella fastigheter

Vill du använda din kunskap och erfarenhet och ansvara för drift och underhåll av kommunens byggnader med privata hyresgäster eller byggnader som har ett särskilt kulturellt värde? Då har du ett jobb att söka.

Arbetsuppgifter
Som Fastighetsansvarig kommer du utveckla fastighetsbeståndet utifrån tillgängliga ekonomiska resurser samt erbjuda hyresgäster tjänster och lösningar som skapar ömsesidiga goda affärsmässiga relationer. Du kommer också ansvara för att genomföra mindre ombyggnationer/underhåll och anpassningar för hyresgäster. Fastighetsansvarig är tillsammans med enhetschefen den naturliga kontaktvägen för våra hyresgäster.

Kompetenskrav

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Du har kompetens att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.

För denna tjänst är du en specialist med ansvar att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. Du kan felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.
Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Enheten Kommersiella fastigheter ansvarar för drift och underhåll av kommunens byggnader med ett särskilt kulturellt värde eller byggnader med privata hyresgäster.
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Som fastighetsansvarig kommer du att utgå från våra fina lokaler på Vasagatan i Jönköping.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Tekniska kontoret är av tradition en mansdominerad förvaltning. En jämnare könsfördelning eftersträvas.

Upplysningar
Daniel Islann, Chef Kommersiella fastigheter
Tfn 036-106030

Vision, Rebecca Färgh 036 - 10 29 25
Kommunal, Ann-Charlott Lundin 036 - 10 51 00

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker – Husqvarna

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 16
Vår fastighetsavdelning består idag av ett härligt gäng med dedikerade medarbetare som alla jobbar för att våra kollegor ute i organisation ska få bästa möjliga ändamålsenliga lokaler. Fastighetsavdelningen ansvarar därmed för förvaltning och underhåll av Husqvarnas anläggningar i Sverige och Norge och består idag av ca 35 anställda.
Inom driftenheten söker vi nu efter en ny kollega, en drifttekniker som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.


Vad vi kan erbjuda dig
I rollen som Drifttekniker hos oss kommer du bli kollega till ett team på 6 personer och ni tillsammans utgör driftenheten inom Fastighetsavdelningen på Husqvarna. Du kommer att komma in i en väldigt spännande utvecklingsfas där vi som funktion genomgår flera förändringar med ambitionen att kunna närma oss syftet att kunna leverera bästa möjliga ändamålsenliga lokaler för våra kollegor ute i organisationen. Du kommer därmed in i en enhet som gör skillnad för många kollegor på mer eller mindre vardaglig basis.

I den här rollen finns det även stora utvecklingsmöjligheter för dig som person där dina ambitioner styr din framtid hos oss. Detta är annars en bred roll där du kommer att ha många varierande uppgifter. Allt detta kommer att ske på historisk mark på ett globalt bolag med huvudfokus på Huskvarna och Jönköping men även Ödeshög.


Vad du ska göra
I rollen som drifttekniker/elektriker är du en viktig del av verksamheten och kommer arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsuppgifterna består av tillsyn, förebyggande och avhjälpande underhåll på el-, styr- och reglersystem, service, skötsel och felsökningar på fastighetsavdelningens anläggningar (se nedan).


Värmeanläggningar
Ventilationsanläggningar
Hissanläggningar
Kylanläggningar
Vattenanläggningar
Brandlarmsinstallationer
Utrymningslarm
Sprinkleranläggningar
Avloppsanläggningar
Tryckluftsanläggningar
Elanläggningar (reservkraft)
Nätverksanläggningar
Telefonanläggning (dect)Du kommer att ha mycket kundkontakt i form av Husqvarnas olika verksamheter och du kommer att styra underentreprenörer i mindre underhålls- och nybyggnads projekt. Tjänsten innebär beredskapstjänstgöring.


Placeringsort för tjänsten är Huskvarna
Vem du är
Nu söker vi efter dig som är serviceinriktad och som hela tiden har kundens perspektiv i fokus med viljan att kunna leverera bra lösningar. Du som drivs av problemlösning i vardagen där din kreativitet kommer till stor användning. Du bör ha ett genuint intresse för teknik med en ambition att hela tiden vilja utvecklas inom området.
Andra krav för rollen är:
Krav:
Erfarenhet inom styr & regler
Elbehögrighet B
Körkort B
Svenska i tal & skrift


Önskvärda meriter:
Tidigare erfarenhet av arbete med hissar
Erfarenhet av jourarbete då detta kommer att ingå i tjänsten
Erfarenhet av arbete som DriftteknikerDin ansökan
Känner du att du vill vara en del i vår fortsatta utvecklingsresa på fastighetsavdelning uppmanar vi dig att skicka en ansökan till oss med ditt CV senast den 14 februari.

Vid eventuella frågor ang. tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Patrik Magnusson,patrik.magnusson@husqvarnagroup.com.
Vid eventuella frågor ang. rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Rizah Ferati,rizah.ferati@husqvarnagroup.com

Fackliga representanter
Daniel Tonberg - IF Metall: Daniel.Tornberg@husqvarnagroup.com
Soili Johansson – Unionen, soili.johansson@husqvarnagroup.com alternativt Fredrik Lindström - Sveriges Ingenjörer/Akademikerföreningen (Fredrik företräder samtliga Saco-förbund), fredrik.lindstrom@husqvarnagroup.com.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 22
Fastighetsavdelningen/ Fastighetsservice

Är du en serviceinriktad specialist inom det fastighetstekniska området? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att genomföra drift, skötsel och underhåll av kommunens fastigheters tekniska system? Välkommen till oss!

Just nu söker vi en Fastighetstekniker till Fastighetsavdelningen på Tekniska kontoret. Som Fastighetstekniker är du en specialist som med ett stort och eget ansvar genomför drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system.
Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Rollen innebär att felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.

Rollen innebär också mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang. Du bidrar till att skapa och upprätthålla en bra och tydlig relation till hyresgästen och de olika verksamheterna som finns i kommunens fastigheter.

Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens som även innebär att du bidrar till en god stämning och arbetsmiljö för såväl kollegor som kunder.

Kompetenskrav.

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
• Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.
• Du har specialistkunskaper exempelvis inom el, VVS eller styr- och regler.
• Kunskap att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
• Körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt samt behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer.

Vi tycker det är viktigt med erfarenhetsutbyte och därför är det uppskattat att du tar del av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper.


Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet- och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Övrigt
Vi ser mångfald som en stor tillgång. Då arbetsplatsen är mansdominerad så eftersträvas en jämnare könsfördelning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret.
I tjänsten ingår beredskap.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.

Upplysningar
Henrik Berntson, Driftchef Fastighetsservice Tfn 0730-440 031
Thomas Klein, Enhetschef Fastighetsservice Tfn 0768-34 17 03
Vision, Rebecca Färgh 036 - 10 29 25
Kommunal, Ann-Charlott Lundin 036 - 10 51 00

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Drifttekniker – Husqvarna

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 28
Vår fastighetsavdelning består idag av ett härligt gäng med dedikerade medarbetare som alla jobbar för att våra kollegor ute i organisation ska få bästa möjliga ändamålsenliga lokaler. Fastighetsavdelningen ansvarar därmed för förvaltning och underhåll av Husqvarnas anläggningar i Sverige och Norge och består idag av ca 35 anställda.
Inom driftenheten söker vi nu efter en ny kollega, en drifttekniker som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.


Vad vi kan erbjuda dig
I rollen som Drifttekniker hos oss kommer du bli kollega till ett team på 6 personer och ni tillsammans utgör driftenheten inom Fastighetsavdelningen på Husqvarna. Du kommer att komma in i en väldigt spännande utvecklingsfas där vi som funktion genomgår flera förändringar med ambitionen att kunna närma oss syftet att kunna leverera bästa möjliga ändamålsenliga lokaler för våra kollegor ute i organisationen. Du kommer därmed in i en enhet som gör skillnad för många kollegor på mer eller mindre vardaglig basis.

I den här rollen finns det även stora utvecklingsmöjligheter för dig som person där dina ambitioner styr din framtid hos oss. Detta är annars en bred roll där du kommer att ha många varierande uppgifter. Allt detta kommer att ske på historisk mark på ett globalt bolag med huvudfokus på Huskvarna och Jönköping men även Ödeshög.


Vad du ska göra
I rollen som drifttekniker/elektriker är du en viktig del av verksamheten och kommer arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsuppgifterna består av tillsyn, förebyggande och avhjälpande underhåll på el-, styr- och reglersystem, service, skötsel och felsökningar på fastighetsavdelningens anläggningar (se nedan).


Värmeanläggningar
Ventilationsanläggningar
Hissanläggningar
Kylanläggningar
Vattenanläggningar
Brandlarmsinstallationer
Utrymningslarm
Sprinkleranläggningar
Avloppsanläggningar
Tryckluftsanläggningar
Elanläggningar (reservkraft)
Nätverksanläggningar
Telefonanläggning (dect)Du kommer att ha mycket kundkontakt i form av Husqvarnas olika verksamheter och du kommer att styra underentreprenörer i mindre underhålls- och nybyggnads projekt. Tjänsten innebär beredskapstjänstgöring.


Placeringsort för tjänsten är Huskvarna
Vem du är
Nu söker vi efter dig som är serviceinriktad och som hela tiden har kundens perspektiv i fokus med viljan att kunna leverera bra lösningar. Du som drivs av problemlösning i vardagen där din kreativitet kommer till stor användning. Du bör ha ett genuint intresse för teknik med en ambition att hela tiden vilja utvecklas inom området.
Andra krav för rollen är:
Krav:
Erfarenhet inom styr & regler
Elbehögrighet B
Körkort B
Svenska i tal & skrift


Önskvärda meriter:
Tidigare erfarenhet av arbete med hissar
Erfarenhet av jourarbete då detta kommer att ingå i tjänsten
Erfarenhet av arbete som DriftteknikerDin ansökan
Känner du att du vill vara en del i vår fortsatta utvecklingsresa på fastighetsavdelning uppmanar vi dig att skicka en ansökan till oss med ditt CV senast den 14 februari.

Vid eventuella frågor ang. tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Patrik Magnusson,patrik.magnusson@husqvarnagroup.com.
Vid eventuella frågor ang. rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Rizah Ferati,rizah.ferati@husqvarnagroup.com

Fackliga representanter
Daniel Tonberg - IF Metall: Daniel.Tornberg@husqvarnagroup.com
Soili Johansson – Unionen, soili.johansson@husqvarnagroup.com alternativt Fredrik Lindström - Sveriges Ingenjörer/Akademikerföreningen (Fredrik företräder samtliga Saco-förbund), fredrik.lindstrom@husqvarnagroup.com.

Ansök nu