Kultur, media, design jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Kultur, media, design i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Stämledare Viola

Musiker, klassisk musik
Läs mer Mar 13
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Jönköping Sinfonietta är en dynamisk ung orkester som består av 31 musiker. Vi är en viktig del av Kulturhuset Spiras utbud och spelar en bred repertoar med symfonisk musik, opera, musikal, teatermusik, dansproduktioner, barn- och ungdomsproduktioner och kammarmusik.

Tjänsten
Jönköpings Sinfonietta söker nu en Stämledare Viola i Jönköping Sinfonietta och erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %. Vi spelar en bred repertoar med symfonisk musik, opera, musikal, dansproduktioner, teatermusik, barn- och ungdomsproduktioner till kammarmusik. Vi samarbetar med ledande nordiska och internationella solister, dirigenter, regissörer och koreografer.
Vår hemmascen är Kulturhuset Spira som har en fantastisk akustik. Vi turnerar också i regionen.

Ansökan:
Provspelningar kommer att ske den 13-14/6 2024.

Repertoar:

Runda 1:

• Hoffmeister, första satsen MED kadens .

-or-

• Stamitz, första satsen MED kadens.


Runda 2:

• Bartok, första satsen.

-or-

• Walton, första satsen.

Orkesterutdrag och verk för ensembleprov finns tillgängliga på hemsidan.
https://kulturhusetspira.se/contentassets/f76dd1bff95c46eeba1efb7f1f42ef3f/excerpts--principal-viola-2024.pdf

Sista ansökningsdag är den 12/5 2024. Du lämnar din ansökan via länken nedan.

För frågor om provspelningen maila provspelning@smot.se
För fackliga frågor kontakta Johan Tiger (SYMF), johan.tiger@smot.se

Ansök nu

Provspelning Violin 2 Tutti

Musiker, klassisk musik
Läs mer Mar 5
Kulturhuset Spira

Jönköping Sinfonietta är en dynamisk ung orkester som består av 31 musiker. Vi är en viktig del av Kulturhuset Spiras utbud och spelar en bred repertoar med symfonisk musik, opera, musikal, teatermusik, dansproduktioner, barn- och ungdomsproduktioner och kammarmusik.
Vår hemmascen är Kulturhuset Spira som har en fantastisk akustik. Vi turnerar också i regionen.

Tjänsten
Jönköpings Sinfonietta söker nu en Violin 2 Tutti i Jönköping Sinfonietta och erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %. Vi spelar en bred repertoar med symfonisk musik, opera, musikal, dansproduktioner, teatermusik, barn- och ungdomsproduktioner till kammarmusik. Vi samarbetar med ledande nordiska och internationella solister, dirigenter, regissörer och koreografer.

Ansökan:
Provspelningar kommer att ske den 11-12/6 2024.

Repertoar:

• Mozart – Violinkonsert no 3, no 4, no 5: första satsen MED kadens
• Romantisk konsert, sats 1 MED kadens: Brahms, Tchaikovsky, Sibelius, Beethoven eller Mendelssohn


Orkesterutdrag och verk för ensembleprov finns tillgängliga på hemsidan.
https://kulturhusetspira.se/contentassets/f76dd1bff95c46eeba1efb7f1f42ef3f/excerpts--second-violin-tutti-ver.2.pdf

Sista ansökningsdag är den 12/5 2024. Du lämnar din ansökan via länken nedan.


För frågor om provspelningen maila provspelning@smot.se
För fackliga frågor kontakta Johan Tiger (SYMF), johan.tiger@smot.se

Ansök nu

Teknisk skribent till Saab Huskvarna

Teknikinformatör
Läs mer Apr 9
Vi växer och söker nu en teknisk skribent till Saab Huskvarna. Lockas du av spännande teknik och produkter som bidrar till ökad trygghet och säkerhet för dig och dina medmänniskor? Vi erbjuder en varierad och långsiktig roll i en stabil bransch med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk skribent kommer du arbeta med teknisk dokumentation för Saab Training & Simulations olika produkter . Du arbetar utifrån tekniska underlag som fortlöpande kompletteras och uppdateras vartefter produkterna och systemen närmar sig leverans.
En central del i arbetet som teknisk skribent är att samla in produktinformation från våra konstruktörer och andra tekniska specialister internt. Det innebär att du kommer ha stora kontaktytor internt och nära samverkan med andra avdelningar och funktioner.

Din profil
Vi söker dig med utbildning inom teknikinformation eller motsvarande och ett par års arbetserfarenhet som Teknikinformatör. Vidare behöver du ha god erfarenhet av XML-verktyg som till exempel UpTime, MIMER, HICO eller Oxygen. Det är meriterande med erfarenhet och kunskaper om försvarsindustrin.

Vi ser att du som söker har ett genuint teknikintresse och god förmåga att sätta dig in i teknisk dokumentation på en grundläggande nivå för att navigera i exempelvis konstruktions/ritningsunderlag. Som person behöver du även vara bra på att samarbeta med andra och ha lätt för att knyta kontakter i syfte att dela och inhämta information. Vidare arbetar du strukturerat och noggrant, gillar variation i arbetet och är flexibel i att hantera parallella projekt där uppgifter ibland behöver omprioriteras utifrån tidsplan och behov. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Gentonis Gjikokaj, gentonis.gjikokaj@skill.se
Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Ansök nu

Körledare till Jönköping och/eller Värnamo - extrajobb

Körledare
Läs mer Mar 12
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Är du en musikentusiast med en passion för att leda och inspirera andra? Medborgarskolan letar just nu efter en körledare som kan förvandla toner till magi och skapa en harmonisk gemenskap i vår kör.

Som körledare kommer du att ha möjlighet att dela din musikaliska talang och entusiasm med en engagerad grupp sångare. Ditt uppdrag kommer att omfatta att leda repetioner, välja lämpliga låtar, och utveckla sångarnas färdigheter i en positiv och stöttande miljö.

Vi söker dig som:


• Älskar att sjunga och dela glädjen med andra.
• Har erfarenhet av att leda körer eller liknande musikaliska grupper.
• Är flexibel och har förmågan att anpassa dig till olika sångare och musikstilar.
• Är engagerad och kan inspirera andra att sträva efter musikalisk excellens.
• Är tillgänglig för kvälls- och helgaktiviteter.

Detta extrajobb erbjuder en fantastisk möjlighet att utveckla dina ledarskapsfärdigheter, dela din passion för musik och bygga meningsfulla relationer med andra sångare. Om du tror att du är rätt person för denna spännande roll, skicka in din ansökan redan idag!

Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.

Ansök nu

Mechanical Designer

Designer
Läs mer Mar 28
ABOUT THE COMPANY: SVP Worldwide, doing business through SVP-Singer Holdings, Inc. and its affiliates, is the world’s largest consumer sewing machine company, accounting for approximately one out of every three household sewing machines sold annually across the globe. The company and its three iconic brands - SINGER®, VIKING®, and PFAFF® - have delighted consumers for over 460 years. These premium brands and products are regarded as the choice for serious sewists and novice crafters.
The company’s corporate headquarters is located in Nashville, TN, and supported by regional headquarters/sales offices located in Milan (Italy), and Mexico City (Mexico) that, combined, reach consumers in more than 180 countries. SVP has manufacturing facilities across Asia and Latin America, multiple R&D centers, a software development center in Europe, and a global supply chain with distribution centers in all regions.
SVP Worldwide has a history of innovation and has established a leading offering in the Internet-of-Things (IoT) segment by introducing mySewnet®, the industry’s first cloud-based operating system. Its product portfolio covers entry-level sewing machines all the way up to advanced, internet-connected, leading-edge household sewing machines that retail for $18,999 and all segments in-between. In addition to sewing machines, the product portfolio includes sewing accessories, notions, garment care products as well as software.
The products are sold across a network of sewing machine dealers, mass retailers (e.g., Costco, Walmart, Lidl, MediaMarkt, Carrefour), specialty retailers (e.g., Joann, Michaels), online retailers (e.g., Amazon, Tmall), distributors, and through the company’s 180 internally operated retail stores.

ABOUT THE POSITION:
Join our Mechanical Design team and bring your expertise to tackle world-class engineering challenges in the sewing technology sector. Your design experience will be crucial in driving success for both you and your team. We're looking for someone with a natural flair for professional design principles and the creativity to navigate through complex design challenges.

RESPONSIBILITIES:
· Lead advanced design projects, solving complex problems and guiding team members.
· Foster creativity and innovation in design processes.
· Uphold and promote high standards in CAD executions.
· Initiate improvements and changes that benefit both the team and the company.
· Educate and mentor colleagues, enhancing team skills and knowledge.
· Conduct and contribute to design reviews, ensuring high-quality outcomes.
· Manage high-priority projects with attention to detail and efficiency.
· Maintain international liaison, particularly with teams in Asia and the USA.
· Ensure compliance with company and industry standards, focusing on functionality, quality, manufacturability, and robustness of designs.

AUTHORITIES:
· Autonomy in selecting solutions and design approaches.
· Pioneer advancements in sewing engineering through innovative materials and design strategies.
· Advocate for enhanced design methodologies and prototype development in projects.
· Propose new processes, principles, and review methods for design excellence.
· Coordinate with production and project management teams to streamline project execution.

QUALIFICATIONS/REQUIREMENTS:
Experience-
· Proven expertise in structured design approaches.
· Familiarity with professional design principles.
· Preferably knowledgeable in fine mechanics and advanced plastics.
· Proficiency in CREO and Windchill is advantageous.
· Valued international work experience.
· Fluent in English.

Skills/personal qualifications-
· Exceptional skill in Mechanical Design.
· Solution-focused with a proactive drive.
· Team-oriented with a collaborative work style.
· Positive, with a resilient "can do" attitude.
· Competent in conveying complex concepts both verbally and in writing.
· Prior experience in the consumer goods sector is beneficial.

Education and Certifications-
· Bachelor's or Master's degree in Mechanical Engineering or a related field.


THE INDUSTRY
The sewing machine industry is a global industry that is experiencing renewed growth. In developed markets, growth rates are projected to outpace GDP growth, according to Global Industry Analysts, Inc., the leading industry data source. Growth in these markets is driven by the millennial generation that is increasingly attracted to personalization, crafts, and self-expression. In developing markets, the industry is expected to grow at 4% annually, fueled by the emerging middle class and the “need to sew” segment that uses sewing machines to support the household.

THE FUTURE
In 2021, SVP Worldwide was acquired by Platinum Equity (www.platinumequity.com), a global investment firm with more than $25 billion of assets under management and a portfolio of approximately 50 operating companies that serve customers around the world. Platinum Equity has committed to fully support SVP’s continued growth and to bring additional financial and operational resources to bear to help accelerate the company’s efforts.
If this sounds interesting send in your resume in English.

Ansök nu

Scentekniker

Scentekniker
Läs mer Apr 2
Kulturskolan

Vill du tillsammans med oss göra skillnad för barn och unga i Jönköpings kommun? Drivs du av utmaningar och berikande samarbeten? Vill du vara med och utveckla vår kulturskolas attraktionskraft som arbetsplats och som en plats dit barn och unga söker sig för att skapa, utvecklas och utbildas? Då kan du bli vår nya kollega! Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker nu vår nya scentekniker som kommer arbeta med ett brett och spännande område. Bland de huvudsakliga ansvarsområdena finns förstås ljud-, ljus- och annan scenteknik, men ansvaret kommer även att inrymma vissa fastighets- samt IT-frågor. I olika perioder över året och över tid kommer man behöva fokusera olika mycket på de olika delarna.


• Scenteknik – Du agerar som tekniker (ljud, ljus, övrigt) vid olika sceniska produktioner samt har ett övergripande scenmästaransvar för våra två scener; Lill-Stickan samt Huskvarna Teater.
• IT – Du arbetar med vår IT-infrastruktur och har ett samordningsansvar kring service och inköp av vår IT-hårdvara samt vissa typer av mjukvara. Du kommer även arbeta med lokalbokningar i vårt schemaprogram.
• Lokaler – Kulturskolan hanterar en del lokaler och scener som många både i och utanför verksamheten vill ha tillgång till. Du kommer hantera vår externa uthyrning av lokaler i kombination med att du tillsammans med ledning hanterar planeringen av den egna verksamhetens lokalnyttjande. Vid extern uthyrning tar du ledartröjan i vår strävan att stå för ett professionellt värdskap gentemot våra gäster. Eftersom du i och med dessa arbetsuppgifter blir den som naturligt har bäst översikt över våra lokaler så kommer du även hantera andra praktiska lokalfrågor samt vara vår primärkontakt gentemot lokalförvaltare och förvaltningens lokalplanerare.

Vi hoppas också att du är händig för att kunna genomföra smärre lokalförbättringsbehov, exempelvis när något behöver skruvas upp på en vägg eller liknande. Du är i alla lägen en tydlig representant och ambassadör för Kulturskolan. Att du har B-körkort är en förutsättning för att din vardag ska fungera. Det är en fördel om du har tillgång till bil.

Välkommen till oss
Inom Jönköpings kommun arbetar ca 12 000 medarbetare inom många olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Jönköping. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Kulturskolan är en mångfacetterad verksamhet där vi arbetar för att vara tillgängliga för alla kommunens barn och unga och att vara en lärande organisation som praktiserar lärglädje. Verksamheten präglas av engagerade och kunniga pedagoger som tar vara på och utmanar varje elevs förmåga till eget skapande och vilja till kulturutövande.

På Kulturskolan Jönköping gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en utvecklande miljö där vi tillsammans utmanar gränser och skapar ny kunskap och kompetens för framtidens kulturskola. Här ska passionerade pedagoger mötas för att väcka barns och ungas intresse och skaparlust för olika kulturinriktningar och aktiviteter. Vi lovar dig inget enkelt jobb, men vi lovar dig ett gäng med härliga, engagerade kollegor och intressanta utmaningar. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, att skapa lärglädje – välkommen till Kulturskolan Jönköping!

På vår hemsida kan du läsa mer om Kulturskolan (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/kulturskolan.4.74fef9ab15548f0b800224c.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Vem är du?
Du är utbildad eller har stor erfarenhet inom ljud-, ljus- och scenteknik. Du har stor IT-vana och ett starkt ordningssinne. Du har ett starkt driv och kan arbeta självständigt, men förstås även samarbeta med kollegor och andra aktörer. Du vet vikten av att uppträda och uttrycka dig professionellt gentemot kollegor, gäster, elever och vårdnadshavare samt andra samarbetspartners. Det är viktigt att du är nyfiken, öppen och vill lära dig nya saker och kan ta dig an nya arbetssätt och utmaningar med entusiasm.

Vi sätter stort värde på din personliga lämplighet och på att du bidrar till en positiv kultur på vår arbetsplats.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att vi kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Verksamhetschef, Patrik Svanängen, 036-10 56 04, patrik.svanangen@jonkoping.se (http://mailto:patrik.svanangen@jonkoping.se/)
Biträdande verksamhetschef, Mikael Winald, 036-10 56 01, mikael.winald@jonkoping.se (http://mailto:mikael.winald@jonkoping.se/)

Sveriges Lärare:
Arbetsplatsombud Johanna Ekholm, 070-659 48 34, johanna.ekholm@jonkoping.se (http://mailto:johanna.ekholm@jonkoping.se/)
Skyddsombud Liliana Vasquez, 076-783 53 50, liliana.vasquez-arboleda@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som scentekniker.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Driftskoordinator

Produktionskoordinator
Läs mer Apr 9
Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom logistik? Drivs du av att få frihet att själv styra över ditt arbete? Vill du arbeta i en spännande organisation i tillväxt och utveckling? Då tror vi att vi har tjänsten för dig!


Bli en av oss!
På Brings terminal i Jönköping, pågår logistikproduktion större delen av dygnets timmar. Här tas gods emot, besiktigas, sorteras och körs upp i stallage. Därefter plockas godset ner från stallagen, ställs på rutt och dagen efter kommer chaufförer och lastar in godset i fordon för distribution. För att leva upp till, och helst överträffa kundernas förväntningar ställs det höga krav på alla involverade. Just nu letar vi efter en Driftskoordinator som vill vara med på vår fortsatta resa.
I rollen förväntas du både leda och producera – det innebär att du är högst involverad i driften. Du förväntas dock vara länken mellan ledningen och medarbetarna genom att engagera, motivera och driva på medarbetarna i enheten. Dina arbetstider kommer att vara förlagda under eftermiddagar och kvällar.
Ditt ansvar blir att koordinera produktionen tillsammans med personalen. Du kommer mestadels att befinna dig ute på terminalen för att finnas tillgänglig för medarbetarna i deras utmaningar. Vid behov startar din dag med uppstartsmöten i produktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Övergripande koordinering av produktionen.
Uppföljning av KPI:er och personliga mål för medarbetare.
Personalplanering
Säkerställa och samverka med skyddsombud, så att arbetet sker på ett säkert sätt.
Diverse administration kopplat till personal.

Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning

Formella krav
Erfarenhet av att koordinera och leda personal
Tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom logistik och transport och/eller eftergymnasial utbildning inom logistik
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Truckkort A1-B4
Goda kunskaper inom MS Office, särskilt Excel och Power Point

Meriterande krav
Har erfarenhet av LEAN-arbetePersonliga egenskaper
För att lyckas i ditt arbete hos oss, behöver du som person vara kommunikativ, kvalitets- och säkerhetsmedveten samt ha hög genomföringskraft. Det är också viktigt att du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta då du kommer att arbeta tätt med olika typer av personer. Du kommer bedriva flertalet simultana arbetsprocesser vilket innebär att du kommer att hantera tidsvis stressfulla situationer. Vidare kräver tjänsten en lösningsorienterad person med en stark inre motor, eftersom du i många lägen kommer få ta stort eget ansvar och driva ditt arbete självständigt.
Sist, men absolut inte minst, delar du våra värderingar; att vilja mer, att ta ansvar och att spela för laget.

Vårt erbjudande
Ett arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att vi som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa oss efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs på oss – varje dag. Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar vi hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för våra kunder. Det är det som präglar oss i vårt dagliga arbete och vår arbetskultur.

Omfattning och placering
Tjänsten är på heltid (100%) där dina arbetstider är förlagda under eftermiddag och kväll. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på vår terminal i Jönköping.

Skicka in din ansökan redan idag!
Bring fokuserar på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Sista ansökningsdag till denna tjänst är den 20e mars. OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via mail.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Asil William Toma via e-post: Asil.William.Toma@bring.com eller Carina Holmgren via e-post: carina.holmgren@bring.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kyrkomusiker till Råslätts kyrka

Kantor/Kyrkomusiker
Läs mer Mar 5
Vår kollega går i pension. Jönköpings församling söker därför en efterträdare till en speciell och rolig tjänst som kyrkomusiker.

Råslätts kyrka Stadsdelen Råslätt ingår i verksamhetsområde Söder i Jönköpings församling. Här återfinns även Gräshagen, Ljungarum och Södra Munksjöstaden/Skeppsbron. Råslätt är en stadsdel som sjuder av liv, ekumenik, kultur och gemenskap. Råslätts kyrka är en central mötesplats för alla åldrar. Här är miljön mångkulturell och det är ett ständigt flöde av mänskliga möten. Arbetslaget är erfaret och bildar tillsammans med många ideella medarbetare, en stabil grund för arbetet som kyrka här. Kyrkan kännetecknas av ekumenik, öppen kyrka, diakoni, utvecklande undervisning, bön och ett levande gudstjänstliv. Totalt sett är vi i verksamhetsområde Söder ett 20-tal medarbetare.

Är du en kyrkomusiker som:

• vill och kan leda vårt musikliv och dess utveckling.
• är beredd att frimodigt förkunna evangeliet om Jesus Kristus i både ord och handling vill betjäna andra genom musik i ett gudstjänstliv där olika uttryckssätt får blomstra sida vid sida.
• vill dela människors viktiga händelser i livet genom att tjänstgöra vid dop, vigslar och begravningar.
• ser våra äldreboenden som viktiga platser för gudstjänstlivet.
• vill vara en aktiv del i att utveckla församlingslivet. På Råslätt hjälps vi alla åt och vi får bäras och bära varandra i gemensam daglig bön. Vi bygger församling tillsammans med våra engagerade tillhöriga och ideella medarbetare, där varje person är en levande byggsten.
• vill leda ett körliv för vuxna, barn och unga som får växa i både tro och musikalitet.
• har ett diakonalt hjärta och vill vara med i arbetet för en kyrka som är öppen och ekumenisk.

då är du den vi söker. Välkommen med din ansökan!

Låter detta intressant, ta en kontakt med arbetsledande komminister Rebecca Jansdotter Hultqvist om du vill veta mer. Telefon: 036-30 35 54 Mobil: 0730-70 35 67. Epost: rebecca.jansdotterhultqvist@svenskakyrkan.se

Om anställningen

Tjänsten är på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag den 5 april 2024. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden.

Om församlingen

Svenska kyrkan Jönköping, Växjö stift, gestaltar församlingens grundläggande uppdrag i en dynamisk kontext som växer med knappt 2000 invånare om året. Församlingen verkar i en kommun som på sikt tar höjd för 200 000 invånare. En utvecklingskurva som påverkar och förändrar förutsättningarna för invånare, näringsliv, föreningsliv och kristna församlingar som vår. Jönköpings församling arbetar med utgångspunkt i tio kyrkor, organiserade i tre geografiska verksamhetsområden. Församlingen driver tre förskolor, familjerådgivning, samtalsmottagning och diakonimottagning. Vi finns på sjukhuset, på högskolan och i kriminalvården. Församlingen söker även nya kreativa arbetssätt, för närvaro i Munksjöstaden; en stadsdel som på sikt blir den mest tättbefolkade delen i vår stad. Begravningsverksamheten arbetar i fyra verksamhetsområden. Den växande staden avspeglas även inom denna del av församlingens arbete.

Fackliga företrädare

Johannes Friberg, Kyrkomusikernas riksförbund/ Sverige lärare, tel. 0470-70 48 69.

Ansök nu

Vi växer och söker skickliga ljusdesigners!

Ljusdesigner
Läs mer Feb 20
Vi växer och söker skickliga ljusdesigners!

Arbetsbeskrivning
Du ingår i vår försäljningsdivision och rapporterar till Head of sales. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsaken vara ljusplanering, offerthantering och uppföljning. Tjänstens placeringsort är antingen i Göteborg, Stockholm eller Bankeryd.

Vem är du?
Vi söker engagerade Ljusdesigners med en kombination av teknisk expertis och kreativ designförmåga. För att lyckas i rollen förväntar vi oss att du har följande kvalifikationer:
- En utbildning inom Ljusdesign
- Goda färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Erfarenhet och kompetens i DIALux och Auto CAD
- Kunna bygga och upprätthålla starka kundrelationer
- Att arbeta såväl självständigt som i team
- Vara självgående och ansvarstagande för ljusdesignprojekt från koncept till färdigställande, och förmågan att hålla hög kvalitet och deadline.


Om du är redo att jobba i ett härligt team med högt i tak, med god möjlighet till utvecklig, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Urval sker löpande


Kontaktperson
För att söka tjänsten mejla din anmälan till ulf.olsson@westal.se. För mer information kontakta Ulf Olsson, Head of sales, 0733-10 67 01Om Westal
Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen som tillverkar, utvecklar och marknadsför belysningsarmaturer och belysningslösningar. Sedan starten 1947 har Westal haft sin placering med fabrik och huvudkontor i Bankeryd. Idag finns även ett säljkontor Göteborg. Westals främsta kunder är elinstallatörer via elgrossister samt fackhandeln. Idag har Westal drygt 40 anställda och omsätter ca 140 Mkr. För att läsa mer om Westal gå in på www.westal.se

Ansök nu

Vi växer och söker skickliga ljusdesigners!

Ljusdesigner
Läs mer Feb 20
Vi växer och söker skickliga ljusdesigners!

Arbetsbeskrivning
Du ingår i vår försäljningsdivision och rapporterar till Head of sales. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsaken vara ljusplanering, offerthantering och uppföljning. Tjänstens placeringsort är antingen i Göteborg, Stockholm eller Bankeryd.

Vem är du?
Vi söker engagerade Ljusdesigners med en kombination av teknisk expertis och kreativ designförmåga. För att lyckas i rollen förväntar vi oss att du har följande kvalifikationer:
- En utbildning inom Ljusdesign
- Goda färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Erfarenhet och kompetens i DIALux och Auto CAD
- Kunna bygga och upprätthålla starka kundrelationer
- Att arbeta såväl självständigt som i team
- Vara självgående och ansvarstagande för ljusdesignprojekt från koncept till färdigställande, och förmågan att hålla hög kvalitet och deadline.


Om du är redo att jobba i ett härligt team med högt i tak, med god möjlighet till utvecklig, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Urval sker löpande


Kontaktperson
För att söka tjänsten mejla din anmälan till ulf.olsson@westal.se. För mer information kontakta Ulf Olsson, Head of sales, 0733-10 67 01Om Westal
Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen som tillverkar, utvecklar och marknadsför belysningsarmaturer och belysningslösningar. Sedan starten 1947 har Westal haft sin placering med fabrik och huvudkontor i Bankeryd. Idag finns även ett säljkontor Göteborg. Westals främsta kunder är elinstallatörer via elgrossister samt fackhandeln. Idag har Westal drygt 40 anställda och omsätter ca 140 Mkr. För att läsa mer om Westal gå in på www.westal.se

Ansök nu

Ljusdesigner till Hide-a-lite

Ljusdesigner
Läs mer Feb 7
Är du en passionerad Ljusdesigner med ett brinnande intresse för att designa ljuslösningar? Vill du arbeta för ett starkt varumärke i belysningsbranschen? Då kan du vara den vi letar efter! Nu finns det en möjlighet att bli en del av vårt dedikerade team på Hide-a-lite, som ständigt strävar efter att skapa en ljus framtid tillsammans med våra kunder. Urval och Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Om tjänsten
Som Ljusdesigner hos oss är din huvuduppgift att erbjuda expertis och stöd inom ljusplanering till våra kunder, med hänsyn till deras unika behov. Du kommer att samarbeta nära våra kunder och säljteam i Sverige, Norge och Danmark under varumärket Hide-a-lite. Dina projekt kommer att spänna över en mängd olika miljöer inklusive industrier, kontor, restauranger, butiker, hotell, villor och utomhusområden. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. I ditt arbete kommer du även ha kontakt med elektriker, elgrossister, konsulter och ibland slutkund. 
Rollen innebär mycket eget ansvar i flera parallella projekt där du hanterar information och kravställningar från kund. Vår bransch är i ständig utveckling och vi är angelägna om att ligga i framkant. Därför är ditt intresse för belysning viktigt och vi tror att du har ett driv att vilja utvecklas tillsammans med oss. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi! 
Du välkomnas in i ett härligt och kompetent team på 13 personer med väldigt god sammanhållning och rapporterar till Chef för Ljusdesign. Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse.  
Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se eller 072-987 27 50
Vem är du? 
Vi söker dig som är utbildad Ljusdesigner eller motsvarande och har ett intresse för både teknik och design. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Dialux Evo och CAD samt talar och skriver flytande på svenska och engelska. Vi finner det mycket meriterande om du har kunskap inom Indesign och Illustrator eller har en teknisk bakgrund inom el.  
Som person är du initiativrik och strukturerad. För dig faller det sig naturligt att be om hjälp när det behövs och du söker ständigt nya lösningar för din kund. Du är lyhörd, noggrann och känner dig trygg att självständigt kunna fatta egna beslut. Vidare behöver du ha en positiv inställning och vara duktig på att skapa och bygga kundrelationer på ett ödmjukt sätt. Vi värdesätter att du har en god förmåga att tydligt och professionellt förmedla ljuskunskap vidare till våra kunder. Att också kunna använda din kreativa sida i projekteringar och vid problemlösning ser vi som en styrka.  
Vad vi erbjuder dig 
När du blir en del av vårt team kan du förvänta dig en inspirerande familjär arbetsmiljö med en rad förmåner. Du kommer att få möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke och bli en del av ett härligt team med kunniga kollegor med en positiv arbetskultur. Dessutom strävar vi efter att främja medarbetarnas utveckling och kunskap genom vår interna Hide-a-lite Business Academy.
Genom vårt onboardingprogram underlättar vi din integration i organisationen. Hos oss är ditt välbefinnande och framgång av högsta prioritet. 
Vi ser fram emot att få ta del av dina talanger! Om du gillar att tala inför grupp, är flerspråkig eller har andra färdigheter som kan vara till nytta för oss, är det något vi ser positivt på. Vi uppskattar mångfald och ser fram emot att dra nytta av dina unika styrkor i vårt team. Så, överraska oss gärna med det du har att erbjuda! 
Om Elektro Elco och Hide-a-lite
Vi skapar effektiva och attraktiva belysningslösningar för nordiska förhållanden. Varumärket Hide-a-lite ägs och marknadsförs av Elektro Elco AB. Vår kultur definieras av principen "We walk the extra MILE”, där varje bokstav i MILE representerar en viktig aspekt av hur vi agerar och samarbetar. Vi strävar efter att leva dessa värderingar varje dag, och det är genom att gå den extra milen som vi formar en framgångsrik och inkluderande arbetskultur. Vi delar med oss av – och är mottagliga för – varandras efterenheter och kunskap. 
Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsatte 2022 ca SEK 4,7 miljarder SEK och har ca 1000 anställda. Elektro Elco AB omsatte 2022 ca 510 miljoner SEK och har ca 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Ansök nu

Kyrkomusiker 100%

Organist
Läs mer Feb 1
Bankeryds församling söker organist (eller kantor) 100%
Javisst, vill du bli vår organist!?
Som organist hos oss ingår du i ett arbetslag om totalt 20 personer. Du är en av två musiker och tillsammans bär ni upp musiklivet. Dessutom finns här en musikpedagog så det musikaliska har verkligen en stor plats här - det gäller ända från de minsta till de äldsta och med stor bredd. Din huvudsakliga uppgift är att leda och inspirera församlingens två vuxenkörer samt givetvis spela på gudstjänster och förrättningar.
Vi tänker oss att du som söker har musikalisk bredd och god förankring i Svenska kyrkans musiktradition. Du är organist eller kantor.
Här får du en tydlig roll som musiker. Stor möjlighet till kreativitet finns i att utveckla befintliga verksamheter. Både själv och i samverkan.
Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer förstås. Arbetet förutsätter att du kan planera och genomföra egna arbetsuppgifter men också att du kan samarbeta.
Vår församling är ett ”enförsamlingspastorat” vilket är en fördel på många sätt. Vi har två olika kyrkor och en församlingsgård som byggdes 2010 varifrån du utgår och har ditt kontor. Församlingen har ett gott gudstjänstliv. Vi säger ofta om vår församling att vi har mycket att vara tacksamma över och vi hoppas att du ska känna detsamma. Så välkommen att få blomma ut som kyrkomusiker här hos oss!
Bankeryd är ligger ca 1 mil norr om Jönköping på Vätterns västra sida.
Tjänsten är 100% tillsvidareanställning men en form av vikariat då vår ordinarie organist är sjukskriven på obestämd tid. Vi förklarar gärna närmare vid ansökan.
Körkort nödvändigt.

Ansök nu

Körmedlemmar

Sångare
Läs mer Feb 9
Kulturhuset Spira

Kulturhuset Spira söker körmedlemmar och mindre roller till ensemblen.
Har du stor erfarenhet av sång, bor i Jönköpings län och tycker om att stå på scen?
Hösten 2025 sätter Kulturhuset Spira upp succémusikalen Så som i himmelen av Kay Pollak, Carin Pollak och Fredrik Kempe. Nu söker vi körmedlemmar och mindre roller till ensemblen. För att kunna söka ska du vara över 18 år och finnas tillgänglig för timanställning 29 juli 2025 – 30 november 2025.

Din arbetsplats
Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Din profil
Som körmedlem söker vi dig som är en stark sångare och som har stor vana av stämsång. Du ska finnas tillgänglig för timanställning i huvudsak kvällar och helger från slutet av juli 2025 till och med november 2025. Tidigare erfarenhet av skådespeleri och musikutbildning är meriterande.
Ansökan ska innehålla ett kort personligt brev med porträttfoto och CV över tidigare produktioner du deltagit i samt om du har andra utbildningar relevanta för tjänsten. Dessa går bra att bifoga som pdf-filer. Vi önskar även att du anger vilket röstläge du har (sopran, alt, tenor eller bas).

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att maila audition@smot.se


Vår rekryteringsprocess
Audition sker 6-7 april 2024 på Kulturhuset Spira med sista ansökningsdag den 4 mars 2024. Ett urval kommer ske innan audition och om du blir kallad så får du mer information gällande audition i ett senare skede. Audition för större roller och barnroller kommer att annonseras senare i år.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chef Ljusdesign till Hide-a-lite

Ljusdesigner
Läs mer Feb 7
Har du en passion för ljusdesign, strategiskt tänkande och individanpassat ledarskap? Brinner du för att coacha andra mot uppsatta mål och tillsammans nå framgång? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Nu har du chansen att leda vår ljusdesignavdelning på Hide-a-lite. Som Chef Ljusdesign kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa högkvalitativa ljusplaneringar och samtidigt leda och motivera vårt dedikerade team av ljusdesigners. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Chef Ljusdesign på Hide-a-lite är ditt uppdrag att operativt och strategiskt leda ljusdesignavdelningen med personalansvar för 10 ljusdesigners och 2 extrapersonal. Du kommer att ansvara för att ljusplaneringar görs med hög kvalitet och i rätt tid för olika målgrupper internt och externt. Med vårt varumärke Hide-a-lite arbetar vi inom flera applikationsområden både i offentlig och privat miljö såväl i Sverige som på exportmarknaden. Att löpande arbeta nära verksamheten och branschen ser vi som en självklarhet för att hålla dig uppdaterad kring marknadsbehovet. Rollen inkluderar också att utveckla avdelningen genom rätt utbildning och arbetssätt samt att motivera och coacha personalen för att främja samarbete med fokus på tillit och individuell utveckling.
Dina ansvarsområden:

Leda dagliga och månatliga möten för ökad kommunikation och engagemang.


Månadsvis sammanställa statistik som underlag för strategiska beslut.


Ansvara för rekrytering och feedbacksamtal, inklusive planering av extrapersonal.


Löpande arbeta med ljusplaneringar för att hålla dig och avdelningen uppdaterad om marknadsbehov.


Årliga personalutvecklingssamtal, avdelningsplanering och drivande av utvecklingsprojekt, samt årliga aktiviteter för teambuilding och kunskapsutveckling.


Coaching och stöd vid nyhetssläpp avseende ljuskunskap.


Genomföra återkommande workshops och handleda praktikanter genom vårt samarbete med Jönköping University och deras Ljusdesignprogram för kunskapsutbyte mellan utbildning och arbetsliv.


Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse.
Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se eller 072-987 27 50
Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av ledarskap och gärna en högskoleutbildning inom management, teknik, ljusdesign eller design. Har du erfarenhet av ljusplanering ser vi det som ett plus, men det är inget krav.  Det viktigaste är att du delar vår passion för människor, relationer och tillämpar ett individanpassat ledarskap. Vi tror att du har förmågan att bygga relationer genom ödmjukhet och lyhördhet på ett inspirerande sätt. Du arbetar strukturerat, lösningsorienterat och målinriktat och pendlar snabbt mellan operativa och strategiska perspektiv. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Likaså B-körkort.
Vi vill arbeta med dig som är rak och ärlig, med en positiv inställning och energi som du gärna delar med dig av. Du har en förmåga att ta ansvar och leverera utifrån uppsatta mål och strategier. Vi ser att du är en lyhörd och ödmjuk person som har förmåga att vara kommunikativ och vågar ta beslut när det krävs. Vi tror att du är en initiativrik person som kan be om hjälp när det behövs och erkänna när något blivit fel. Vi värdesätter ditt intresse för belysning, styrning och teknik men självklart också ett kreativt tänkande.
Vad vi erbjuder dig
När du blir en del av vårt team kan du förvänta dig en inspirerande familjär arbetsmiljö med en rad förmåner. Du kommer att få möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke och bli en del av ett härligt team med kunniga kollegor med en positiv arbetskultur. Dessutom strävar vi efter att främja medarbetarnas utveckling och kunskap genom vår interna Hide-a-lite Business Academy. Här får du tillgång till resurser och möjligheter som hjälper dig och din personal att växa både professionellt och personligt. Genom vårt onboardingprogram underlättar vi din integration i organisationen. Hos oss är ditt välbefinnande och framgång av högsta prioritet.
Vi ser fram emot att få ta del av dina talanger! Om du gillar att tala inför grupp, är flerspråkig eller har andra färdigheter som kan vara till nytta för oss, är det något vi ser positivt på. Vi uppskattar mångfald och ser fram emot att dra nytta av dina unika styrkor i vårt team. Så, överraska oss gärna med det du har att erbjuda!
Om Elektro Elco och Hide-a-lite
Vi skapar effektiva och attraktiva belysningslösningar för nordiska förhållanden. Varumärket Hide-a-lite ägs och marknadsförs av Elektro Elco AB. Vår kultur på Elektro Elco definieras av principen "We walk the extra MILE”, där varje bokstav i MILE representerar en viktig aspekt av hur vi agerar och samarbetar. Vi strävar efter att leva dessa värderingar varje dag, och det är genom att gå den extra milen som vi formar en framgångsrik och inkluderande arbetskultur. Vi delar med oss av – och är mottagliga för – varandras efterenheter och kunskap. 
Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsatte 2022 ca SEK 4,7 miljarder SEK och har ca 1000 anställda. Elektro Elco AB omsatte 2022 ca 510 miljoner SEK och har ca 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Feb 1
Är du en arkivarie som vill bidra till Länsstyrelsens informationsförvaltning?
Tjänsterna är placerade på Enheten för ärendestöd och service som ligger på Avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd.

Enheten består av 17 medarbetare som ansvarar för uppgifter som är myndighetsgemensamma inom bland annat ärende- och arkivfrågor, intern service, reception, verksamhetsskydd, verksamhetsutveckling, upphandling, dataskydd och informationssäkerhet.

Arbetsuppgifter
Rollen som arkivarie är både strategisk och operativ och du kommer att hantera digitalt såväl som fysiskt arkivmaterial. Arbetsuppgifterna är varierade, både utifrån bredd och komplexitet. De består bland annat av att:

- lämna ut allmänna handlingar
- utreda behovet av, planera och verkställa gallring
- delta i projekt och nätverk både lokalt och nationellt
- ta fram styrdokument inom ditt ansvarsområde
- stötta och utbilda Länsstyrelsens olika verksamheter inom informationshantering
- ansvara för arbetet med myndighetens informationshanteringsplaner
- förbereda för leverans av Länsstyrelsens arkivmaterial till Riksarkivet

Som arkivarie jobbar du tillsammans våra fem ärendecontrollrar för att utveckla myndighetens ärendestöd och informationshantering. Du är en viktig del av hela informationsförvaltningskedjan. Arbetet utförs i tätt samarbete med dataskydds- och informationssäkerhetssamordnare, jurister och de olika handläggarna inom Länsstyrelsen.

Tunga lyft kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- akademisk utbildning som innehåller exempelvis arkivvetenskap, informatik eller annan inriktning vi bedömer som likvärdig. Längre erfarenhet från arkivområdet kan ersätta akademisk utbildning
- god kännedom om de lagar och föreskrifter som reglerar hanteringen av allmänna handlingar
- god datorvana och lätt för att ta till dig nya IT-system
- god förmåga att utrycka dig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

- erfarenhet av digital informationsförvaltning samt bevarande och gallring i IT-miljöer
- aktuell erfarenhet av arbete som arkivarie och trygghet i yrkesrollen
- erfarenhet av att lämna ut allmänna handlingar och göra sekretessbedömningar
- erfarenhet av att arbeta i eller leda projekt
- erfarenhet av verksamhetsbaserad arkivredovisning

Att tänka digitalt först faller sig naturligt för dig. Som person är du självgående och strukturerad eftersom arbetet ofta innebär att du förväntas ta ett stort ansvar för att planera, prioritera och genomföra dina arbetsuppgifter. Detta ställer krav på att du har en god förmåga att göra korrekta avvägningar och visar omdöme i dina ageranden, beslut och dina uttalanden. Du är nytänkande och kreativ och vill gärna utveckla både dig själv och ditt arbetsområde och du har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter och förutsättningar. Du har många kontaktytor både internt och externt och många samarbetspartners vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde 2024-05-01 eller enligt överenskommelse, dock senast 2024-09-01.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass varför svenskt medborgarskap är ett krav. Säkerhetsprövning genomförs inför beslut om anställning.

Övrigt
Arbetsprov kommer att genomföras inför intervjuer. Intervjuer genomförs vecka 11.

Om Länsstyrelsen i Jönköping
Länsstyrelsen är en kunskapsorganisation, en statlig myndighet som är regeringens företrädare i länet. Tillsammans arbetar vi för att Jönköpings län ska vara ett av landets mest attraktiva län. Genom samverkan skapar vi förutsättningar för ett fantastiskt län för nuvarande och kommande generationer. Målet är att bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling.

Vi är 280 medarbetare. Våra verksamhetsområden berör många viktiga delar av samhället, allt från samhällsplanering, jämställdhetsfrågor, miljötillsyn, landsbygdsutveckling, insatser som ska gynna fisken i våra sjöar till demokrati- och beredskapsfrågor samt mycket annat. Målet är att vårt arbetssätt ska präglas av professionalism, engagemang och samverkan.

Länsstyrelsen finns mitt i stan i en K-märkt byggnad som har nyrenoverade lokaler med utsikt över Munksjön och Vättern. Det är inte bara en spännande arbetsplats, du erbjuds också en mängd förmåner som flexibelt arbete, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, utökad föräldrapenning samt en aktiv personalförening.

Vill du veta mer om våra förmåner och hur det är att arbeta hos oss? Besök vår webbsida på http://www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss. 

Har du skyddade personuppgifter och vill söka tjänsten? https://www.lansstyrelsen.se/jonkoping/om-oss/jobba-hos-oss

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Feb 8
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskolaanpassadgrundskolaochfritidshem/grundskolorochanpassadegrundskolorao/kalgardsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001587.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor
Stephan Redman
stephan.redman@jonkoping.se
Tel. 036-103090

Biträdande rektor
Jenny Larsson
jenny.larsson1@jonkoping.se
Tel. 036-102618

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Feb 8
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskolaanpassadgrundskolaochfritidshem/grundskolorochanpassadegrundskolorao/kalgardsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001587.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor
Stephan Redman
stephan.redman@jonkoping.se
Tel. 036-103090

Biträdande rektor
Jenny Larsson
jenny.larsson1@jonkoping.se
Tel. 036-102618

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Ledare i körsång

Körledare
Läs mer Nov 29
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Är du en passionerad körledare med förmågan att låta toner förena sig i harmoni? Medborgarskolan letar just nu efter en engagerad och kreativ körledare för att leda vår kör. Vi söker dig med erfarenhet av att guida körer i olika genrer och en förmåga att inspirera sångare i alla åldrar.

Som körledare hos oss får du möjligheten att skapa musikalisk magi genom din bredd av kunskap om olika musikstilar och din förmåga att anpassa repertoaren. Flexibilitet och samarbetsförmåga är nyckelord då vi strävar efter en inkluderande körkultur. Organisationsfärdigheter är också viktiga för att planera och genomföra repetitioner och eventuella konserter på ett smidigt sätt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kan dela din passion med likasinnade och arbeta med sångare som delar din kärlek till musik. Flexibla arbetstider gör att du kan anpassa ditt ledarskap efter behoven i kören. Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du delar med dig av din erfarenhet och berättar varför du brinner för att leda körer. Vi ser fram emot att välkomna en ny körledare till vår musikaliska gemenskap!

Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare - Kulturcoach

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Dec 22
Är du en kulturintresserad person som vill jobba med en meningsfull mötesplats med inriktning på kulturverksamhet för ungdomar?
Är du självgående och gillar utmaningen i att vara med och utveckla en bred och mycket spännande kulturverksamhet? Är du en ledare som brinner för ledarskap och har god administrativ förmåga?
Vi söker nu en verksamhetsutvecklare till kulturverksamheten Residenset som driver sin verksamhet utifrån KFUM Ungdomens Hus.


Om Residenset
Residenset – En paraplyorganisation för kulturverksamheten på KFUM Ungdomens Hus.
Residenset ?är? ?ett? ?samverkansprojekt ? mellan? ? KFUM Jönköping, Jönköpings kommun? kultur & fritid? ? och? ?Studieförbundet? ?Bilda.?? I? samverkansparternas? organisationer? ?finns ??flera? ?olika ??resurser
Bilda har lång erfarenhet inom kultur, med stor infrastruktur kring replokaler, teknik och instrument och spetskompetenser inom tex pop/rock, folk- & orientalisk musik, dans & kör.
KFUM? ?har? i Ungdomens Hus grymma lokaler och ?en etablerad? ?kulturverksamhet?.? Kultur & Fritid? har?? ?en? ?bred? ?kunskap? och erfarenhet ?att driva bra ?ungdomsverksamhet? ?och? ?har? ?ett? ?stort nätverk??.
Dessa? ?tre? ?samverkansparter vill nu genom Residenset utveckla verksamhet utifrån gemensamma mål och förväntningar.


Om tjänsten:
Din arbetsuppgift innebär att verka för en trygg och tydligt samordnat kulturverksamhet. Du samordnar verksamheten tillsammans med ledare och ungdomar som har sin passion och talang inom kultur. Du får jobba med en viktig och meningsfull?verksamhet där arbetet innebär stor frihet och mycket ansvar. Arbetssättet ? för? ? verksamheten? ? är? ? inlyssnande,? ? inspirerande och handledande? ? med? ?fokus? ?på? ungas delaktighet och produktion.?
Du kommer tillsammans med ledare och ungdomar vara med och skapa event och olika arrangemang och workshops men också tillsammans med arrangörsgrupper stötta dem i att arrangera olika större kulturarrangemang. Ditt uppdrag är att ta vara på enskilda människors drivkraft och tillsammans möjliggöra idéer och initiativ.
I dina arbetsuppgifter ingår att planera och genomföra arrangemang, där stor vikt läggs vid medskapande, att möjliggöra så att fler får tillgång till och aktivt kan delta i olika former av kulturverksamheter. I rollen ingår att initiera, genomföra och följa upp, söka bidrag, söka sponsring eller olika samverkansparters.
Om dig: Vi ser gärna att du har en passion för kulturverksamhet och brinner för unga bästa och dess utveckling. Rollen innebär en del självständigt arbete, eget ansvar och att du har en förmåga att inspirera och bidra till att utveckla tillsammans med andra.
Följande egenskaper och erfarenheter är meriterande:
· Är relationsskapande och har ett relevant nätverk kopplat till kultur.
· Har god kännedom om kultur i allmänhet och ungdomskultur i synnerhet. Fördel om du själv är eller har varit kulturutövare.
· Är en trygg person med integritet, stark egen drivkraft och god samarbetsförmåga med tålamod.
· Har erfarenhet av att arrangera spelningar och andra kulturarrangemang.
· Planerar och organiserar ditt arbete på ett strukturerat sätt och har en god administrativ förmåga, gärna med erfarenhet av projektledning och kunskap inom 0ffice 365 och Excel.?
· Har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift och behärskar både svenska och engelska.
För att lyckas i rollen tror vi att du har några års relevant arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du har arbetat med kultur och att du har vana av att arbeta i projekt. Har du erfarenhet av arbete inom den ideella sektorn eller annan föreningsverksamhet är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar provanställning.
Din Ansökan:
Skicka in ansökan gällande tjänsten med ett personligt brev och CV till mailadress: henrik@kfum.org.
Vi önskar även senare ett utdrag från belastningsregistret.
Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vänta därför inte med din ansökan!


Vid frågor om tjänsten kontakta:
Henrik Lindberg, Föreningschef KFUM Jönköping, Tel. 0760–292090
Mer information om KFUM Jönköping:
Henrik Lindberg, Föreningschef KFUM Jönköping, Tel. 0760–292090
Mer information om Studieförbundet Bilda: Fredrik Junhammar, Studieförbundet Bilda, Tel 0733-122109
Mer information om Jönköpings kommun, Kultur & Fritid: Linda Jansson, Jönköpings kommun, kultur & fritid, Tel 036-106338

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Nov 29
Regionledningskontoret, kansli

Nu finns chansen att jobba som arkivarie inom region Jönköpings län. Är du en person med driv, helhetssyn och som trivs med att arbeta både operativt och med verksamhetsutveckling? Just nu söker vi en arkivarie som vill vara med i uppbyggnaden av en ny arkivorganisation och regionarkiv. Varmt välkommen med din ansökan.


Rollen som arkivarie
I rollen kommer du att:

• vara sakkunnig inom arkiv- och dokumenthantering och arbeta med alla förekommande uppgifter inom arkivområdet
• utreda frågor om gallring och bevarande av analog och digital information
• praktiskt ordna och förteckna arkiv
• samverka med berörda verksamheter kring leveranser av arkivmaterial
• ansvara för delar inom eArkiv
• medverka med din arkivariekompetens i projekt och förvaltning
• utveckla och effektivisera processer och rutiner inom arkiv- och informationshantering
• handlägga ärenden i form av att bearbeta, analysera och skriva utredningar


Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Region Jönköpings läns verksamhet omfattar allt från sjukvård, tandvård, skolor, kultur och trafik. Vi förvaltar ett bestånd på över 22 000 hyllmeter handlingar från 1700-talet och framåt. Tillsammans med flera offentliga organisationer samarbetar vi om R7e-arkiv för digital arkivering.

Regionarkivet är en del av regionledningskontoret. I dagsläget är arbetsplatsen placerad i Jönköping. Beslut om byggnation av nytt arkivhus i Nässjö är fattat och arbete med att skapa ett regionarkiv pågår. Inför flytt till arkivhus pågår ett stort projekt för ordnande- och förtecknande samt logistik för flytt av material. Arbetet kommer att ske på olika platser i länet, men initialt på Länssjukhuset Ryhov samt Värnamo sjukhus.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkivvetenskap (60 hp, 40 p) eller arbetslivserfarenhet vi bedömer motsvarar önskad utbildning. För tjänsten krävs mycket god kunskap om förvaltningslagen, arkivlagen och offentlighets- och sekretesslagen samt grundläggande föreskrifter som reglerar arkivbildningen inom offentlig förvaltning. Vi efterfrågar även mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska. Svenskt medborgarskap är ett krav. Körkort är också ett krav eftersom det förekommer resor i tjänsten.

Vi ser positivt på om du har:

• relevanta kurser inom data- och systemvetenskap eller liknande, t.ex. systemvetenskap för arkivarier (motsvarande),
• erfarenhet av arbete inom arkivverksamhet i statlig och/eller offentlig förvaltning,
• erfarenhet av arbete om långsiktigt digitalt bevarande, eArkiv eller IT-relaterade arkivfrågor,
• erfarenhet av ledarskap och/eller projektledning,
• god kunskap om HSL, PDL, GDPR och personuppgiftsbehandling


Som person tror vi du är ansvarstagande, noggrann och målinriktad, initiativtagande och van att arbeta självständigt liksom att samarbeta i grupp. Du har en mycket god analytisk förmåga, är pedagogisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Praktiskt tror vi du har en mycket god förmåga att utrycka dig både i tal och skrift. Du trivs i en operativ roll med intresse för frågor som berör arkiv och registratur samt tar dig an uppdrag med nyfikenhet och engagemang. Som arkivarie får du kännedom om uppgifter som kan vara av känslig natur och det krävs därför att du har en hög integritet. Arbetet kan vara fysiskt krävande eftersom tunga lyft kan förekomma. Rollen kan komma att skydds-/säkerhetsklassas.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta informationsförsörjningschef Maria Sundén, 070-672 23 27.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 15 januari, urval görs löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Projektledare kulturprojekt

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Dec 14
Kulturutveckling

Vi söker en självgående och kulturintresserad projektledare/koordinator med stor samarbetsförmåga till ett nytt projekt inom kulturområdet i Jönköpings län!

Rollen som projektledare kulturprojekt
Som koordinator arbetar du med
- att bygga nätverk och samarbetsparter på kommunal, regional, nationell och internationell nivå
-utlysningar av residensen tre till fyra gånger om året
-marknadsföring av residensen nationellt och internationellt
-matchning av residenter och värdar
-praktiska frågor kring residensbostad och ateljé
-evenemang med residenterna


Din blivande arbetsplats
Sektionen Kulturutveckling är en del av Regional utveckling i Region Jönköpings län. Sektionen innehåller verksamheter så som Hemslöjd, Biblioteksutveckling, Bild och form gestaltning, samt främjande verksamhet inom konstområdena dans, film, litteratur, barn och unga, bild och form, samtida cirkus, musik och teater. Sektionen har ett särskilt uppdrag att arbeta med yttrandefrihetsfrågorna, vilket bland annat sker genom vårt Fristadsarbete. Utifrån den Regionala kulturplanen ska sektionen Kulturutveckling bidra till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län.

Din profil
Vi söker dig som har en examen inom kulturområdet eller jämförbar erfarenhet.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som koordinator eller projektledare inom kulturområdet.

Vi ser gärna att du har
- förmåga att se möjligheter och lösningar
- tidigare erfarenhet av residensverksamhet
- kontaktnät inom kulturlivet

Du tycker om att driva projekt och trivs med att bygga upp en helt ny verksamhet från grunden. Du tilltalas av att starta nya projekt, ta nya kontakter och bilda nätverk. Du har för uppdraget relevant utbildning, dokumenterad erfarenhet och gärna ett personligt intresse för film, litteratur, bildkonst och dans. Du är organiserad, strukturerad och har erfarenhet av att ha eget budgetansvar. Tidigare erfarenhet av residensverksamhet är meriterande.

Du är en självgående, kreativ lagspelare som tar initiativ och bidrar med din entusiasm till arbetsglädje och resultat.
För att vara framgångsrik i ditt arbete som projektledare är det även viktigt att har en god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande, kreativt arbete med mycket kontakter. Du ingår i sektionen Kulturutveckling som består av tjugo medarbetare och är en del av Regional utveckling. Till din hjälp och stöd har du en styrgrupp samt utvecklare inom de olika konstformerna på sektionen. Tjänsten omfattar 40 % och pågår i tre år.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cajsa Löf, email: cajsa.lof@rjl.se
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 14 januari.
Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Vi söker nya medarbetare

Produktionsassistent, kultur
Läs mer Dec 7
Poosterwall.com är ett växande företag specialiserat på försäljning av affischer, ramar, canvas och tillbehör genom vår webbshop. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och personligt anpassade produkter till våra kunder.


Om Jobbet
Vi söker nu två engagerade och noggranna medarbetare till vår produktion. Arbetsuppgifterna inkluderar att skriva ut tavlor, förbereda och packa beställningar samt hantera frakt. Du kommer att få utbildning i hur man använder våra utskriftsenheter och övrig utrustning.
Kvalifikationer och Färdigheter:
Grundläggande datorkunskaper.
Noggrann och effektiv.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.

Ansök nu

Konsttekniker

Museitekniker
Läs mer Nov 28
Bild och form/gestaltning

Avdelningen Bild och Form gestaltning ansvarar för att köpa in, beställa och förvalta samt tillgängliggöra den offentliga konsten inom Region Jönköpings län. Konsten finns framför allt i vårdens lokaler men också inom administration och utbildning. Du ingår i en grupp med tre personer, samt vid behov extra personal. Tjänsten är på heltid och tills vidare. Som konsttekniker är du delaktig i utvecklingen av avdelningens uppdrag och agerar sammanhållande i tekniska frågor och logistik inför inköp, placering, mottagning av konst. Du kommer även att arbeta med underhåll och registrering av konstsamlingen.

Rollen som konsttekniker
Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra människor. Du är serviceinriktad och flexibel samt har vilja och intresse att leverera lösningar. Viktigt för tjänsten är din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Som konsttekniker behöver du vara en hantverkskunnig problemlösare med god materialkännedom och känsla för detaljer. Ta dig an både större och mindre uppdrag med flera bollar i luften. Gestaltningsuppdrag ställer stora krav på dialog, öppenhet och samarbete. Arbetet innebär att du rör dig mycket ute i känsliga vårdmiljöer där din förmåga till ett trevligt och respektfullt bemötande är av stor vikt.

Du kommer bland annat att arbeta med:

• Hängning och montering av konst i offentlig miljö.
• Inramning, reparationer och enklare snickeriarbeten.
• Uppföljning av skötselplan och genomförande av underhåll.
• Leveransmottagning, transporter och placering av konst.
• Registrering, fotografering och inventering av Region Jönköpings läns konstsamling.
• Svarar för lagerhållning och skötsel av konstförråd.

Tunga lyft och arbete på hög höjd förekommer.

Din blivande arbetsplats
Avdelningen Bild och form gestaltningen ingår i sektionen Kulturutveckling som är en del av Regional utveckling i Region Jönköpings län. Sektionen kulturutveckling innehåller verksamheter så som Hemslöjd, Biblioteksutveckling, Bild och form gestaltning, samt främjande verksamhet inom konstområdena dans, film, litteratur, barn och unga, bild och form, samtida cirkus, musik och teater. Sektionen har ett särskilt uppdrag att arbeta med yttrandefrihetsfrågorna, vilket bland annat sker genom vårt Fristadsarbete. Utifrån den Regionala kulturplanen ska sektionen Kulturutveckling bidra till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län.

Din profil
Utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Erfarenhet av arbete med konstinstallationer.
Dokumenterad erfarenhet och god förståelse för hantering av konstverk i samband med transport montering och demontering.
Erfarenhet av snickeriarbete och monteringar.

Meriterande är eftergymnasial utbildning inom konstområdet och kunskap inom det digitala området.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jansson, kulturutvecklingschef;
magnus.jonsson@rjl.se alt. 010-242 45 27 eller Susanne Nilsson, samordnare konstnärlig gestaltning;
susanne.b.nilsson@rjl.se alt 0725-726610.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Programproducent

Museiintendent
Läs mer Dec 4
Är du en kunnig, modig och nyfiken programproducent? Då finns en fantastisk möjlighet,  för dig som vill förmedla och tillgängliggöra kulturupplevelser på allas lika villkor hos Jönköpings läns museum.

Tjänsten

Tjänsten som programproducent är nyinrättad. Du får en viktig roll i att tillsammans med kunniga kollegor utveckla länsmuseet som arena för upplevelser, bildning och samtal där aktuella samhällsfrågor, åsikter och värderingar möts.

Du ansvarar för verksamhetens programutbud, som omfattar allt från föredrag och debatter till stadsvandringar, visningar samt andra fysiska och digitala evenemang - både på länsmuseet och inne i länet.   

Planering, budgetering, praktiskt genomförande, dokumentation och uppföljning av programverksamheten, är en stor del av uppgiften. Arbetet genomförs i nära samverkan med kollegor, externa nätverk och civilsamhälle. 

Arbetstiderna är normalt vardagar på dagtid, men arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 6 maj 2024.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stark känsla för kunskapsförmedling och samhällsaktuella ämnen. Du har god förmåga att utifrån en bred verksamhet sätta samman angelägna program för olika målgrupper.

Du har även:

- Relevant högskoleexamen, t.ex inom kulturledning, kulturarv, konst, kulturhistoria, journalistik eller pedagogik.
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom museibranschen eller annan kultur-, besöks-, eller turismnäring.
- Mycket god erfarenhet av projektledning, budgetering, dokumentation och uppföljning.
- God erfarenhet av arbete i projektform samt av att samverka med kollegor, externa samarbetspartners och besökare.
- God förmåga att arbeta målfokuserat, hålla tidsplaner och gå från idé till verkställande, både själv och tillsammans med andra.
- Lösningsfokus, strukturerat arbetssätt, förmåga att planera och prioritera.
- Viss teknisk kunskap för att kunna förmedla via livesändningar och sociala medier.
- Kunskap att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska

Det är meriterande om du har utbildning inom projektledning.

B-körkort samt utdrag ur belastningsregister krävs.

Vi lägger stor vikt vid din personliga kompetens för att genomföra arbetsuppgifterna på ett kvalitativt och effektivt sätt samt uppnå verksamhetens mål och resultat.

Arbetsplatsen

Länsmuseet erbjuder dig en trygg, inkluderande och flexibel arbetsplats som gör samhällsnytta i en föränderlig tid. Självklart utlovar vi också engagerande arbetsuppgifter i en händelserik miljö, med god kompetensutveckling, aktivt arbetsmiljöarbete, härliga kollegor och bra arbetsvillkor.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Du skickar in CV via vårt rekryteringssystem, senast den 7 januari 2024. I ansökningsförfarandet besvarar du ett antal urvalsfrågor och skickar därför inte med något personligt brev.

Övrigt

Vid frågor är du välkommen att kontakta länsmuseichef Johan Gärskog, tel. 036-301810 eller facklig företrädare för Akademikerföreningen, Sofie Jarl, tel. 036-301819.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanalser och undanber oss därför erbjudanden om annonsering eller rekryteringsstöd.

Jönköpings läns museum är ett konst- och kulturhistoriskt museum som bedriver kunskapsuppbyggnad samt genom delaktighet tillgängliggör, bevarar och utvecklar kulturarv i länet.


Jönköpings läns museum verkar för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till forskning och fri åsiktsbildning samt kulturupplevelser på allas lika villkor.


Mitt i Jönköping möter våra besökare länken mellan historia, samtid och framtid. En bredd av utställningar i vackra salar med ljus och rymd. Ett stort utbud av program – från kaxigt till kreativt och faktafyllt. Vi är ungefär 50 medarbetare som arbetar i hela länet med allt från föremålsvård till utställningar, samtidsdokumentation, arkeologi, byggnadsvård och konservering.

Ansök nu

Handläggare inom multimedia till Jönköping, Värnamo och Eksjö

Filmklippare
Läs mer Dec 7
Är du redo för en större uppgift? Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag. Vi söker nu tre handläggare inom multimedia till utredningssektionen i Region Öst. Vill du vara en del av oss och bidra till att öka tryggheten och minska brottsligheten Sverige genom att vara en viktig spelare i det utredande uppdraget?

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 37 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

PO Jönköping tillhör region Öst. Inom PO Jönköping så finns det 3 olika lokalpolisområden och vi söker nu en multimediahandläggare till varje område. Som multimediahandläggare kommer du tillhöra utredningssektionen och placeras under utredningsjoursgruppen på respektive ort.

Att utreda brott är ett av polisens allra viktigaste uppdrag. En del av detta är att söka digitala spår, det är digital information från undersökta elektroniska enheter eller källor. Som multimediahandläggare kommer du att ingå som en viktig pusselbit i pågående utredningar både med och utan frihetsberövat.

Utredningsjourens grunduppdrag är att utreda brott där polisen har frihetsberövat misstänkta. Vårt arbete präglas av flexibilitet, god samarbetsförmåga samt strukturerat arbetssätt. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som handläggare inom multimedia innebär att du kommer vara en del av polisens utredningsverksamhet genom att bland annat säkra rörlig media från olika typer av kamerabevakningssystem, samt bearbeta, analysera, redigera och presentera filmer, bilder och ljud. Arbetet kan emellanåt innebära att du genom kameror i realtid bevakar områden och på så sätt understödjer utredningsarbetet i regionen.

Du kommer att arbeta med både mängdbrott och grov brottslighet, där du hanterar bild-, film- och ljudmaterial för att skapa visualiseringar av händelseförlopp samt på annat sätt stötta pågående utredningar. Du kan även komma att behöva framställa visualiseringar inför rättslig dom. Som multimediahandläggare är du därför en viktig spelare i pågående utredningar.

Du kommer också att vara en viktig ambassadör för kompetenshöjningen hos medarbetarna i regionen, då du skapar förståelse och nytta för verksamheten ut i regionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Samla in film, bild och ljudmaterial från olika kamera- och ljudkällor, bland annat från polisens allmänna kamerabevakning, och material från olika externa aktörer.
• Granska filmmaterial, för att hitta information som leder utredningen framåt.
• Exportera och konvertera film, bild och ljud med olika format.
• Sammanställa, analysera, redigera, visualisera och föredra material i pågående förundersökningar.
• Fungera som kunskapsstöd gällande bild- och filmhantering inom utredningsverksamheten i regionen.

Rollen är inne i en aktiv utvecklingsfas och huvudsakliga arbetsuppgifter kan tillkomma eller förändras.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Eftergymnasial utbildning inom video- och bildhantering eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för funktionen. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom området som arbetsgivaren bedömer som relevant.
• Erfarenhet av arbete med video- och bildhantering.
• Mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
• Goda datorkunskaper.
• B-körkort, manuell växel.
• Normalt färgseende.

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av behandling, redigering och bearbetning av bild, video och ljud.
• Erfarenhet av följande program: Premiere Pro, Photoshop, Audacity, Snag-it, Camstasia.
• Erfarenhet av att extrahera, analysera eller värdera spår från elektroniska enheter.
• Kunskap/erfarenhet av olika övervakningssystem som hanterar bild och film

Personliga egenskaper
Som handläggare inom multimedia hanterar du stora mängder information. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, noggrann och har ett kvalitetstänk i det du tar dig an. Du kommer att besitta en specialistkompetens i gruppen, varför du kan arbeta självständigt där du driver ditt arbete framåt. Det finns inte alltid givna svar på frågor, där din förmåga att agera lösningsfokuserat och flexibelt har stort värde. I rollen har du flera kontaktytor såväl inom gruppen som utanför, vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Placeringsort: Jönköping, Värnamo eller Eksjö

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2024-01-02. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Projektplanerare- direktrekrytering till Eltel!

Produktionskoordinator
Läs mer Nov 27
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Projektplanerare direktrekrytering till Eltel!

Är du duktig på Excel och söker en omväxlande och kvalificerad tjänst som planerare i ett stort och komplext projekt?

Vi söker en projektplanerare för arbete i Eltels elmätarprojekt där de byter samtliga Vattenfalls elmätare. Du kommer ansvara för planeringen av installationer för ett team av tekniker. När du arbetar på annan ort än din hemort står Eltel för boende och resekostnader, så därmed kan du bo varsomhelst i Sverige så länge du är villig att resa i tjänsten. Framförallt under dina första månader kommer du resa mycket i tjänsten som en del av din introduktion och upplärning.

Som projektplanerare har du en nyckelroll i projektet och ditt arbete innebär att sätta och följa upp tidsplaner samt att säkerställa att resurserna fördelas på ett bra sätt. Det är ett komplext arbete med många parametrar att ta hänsyn till. En viktig del av arbetet är att analysera den data som kommer från Eltels beställare. Tjänsten är en blandning av långsiktig planering i förväg och att löpande anpassa planeringen efter utmaningar som uppstår.

I rollen som projektplanerare har du inget personalansvar. Du rapporterar till huvudprojektledare, arbetar självständigt och har kontaktytor både internt och externt.

Vi erbjuder

• En gedigen utbildning och introduktion inklusive besök ute i fält!
• Arbete i ett väl fungerande och erfaret projektteam!
• Mycket frihet och möjlighet att påverka!
• Arbete på lång sikt eftersom Eltel löpande vinner nya avtal

Kvalifikationer
Vi söker dig som har väldigt god datorvana, särskilt viktigt är att du är duktig på Microsoft Excel. Grundläggande kunskaper inom Officepaketet är till exempel inte tillräckligt. Du är också en analytisk person med en förmåga att förstå hur data fungerar och du snabbt kan filtrera fram relevant statistik och annan viktig information ur stora datamängder. Erfarenhet av liknande arbete/projekt i närtid är meriterande.

Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift eftersom kontakt med medarbetare från andra nordiska länder. Körkort är ett krav på grund av resor och besök ute i fält.

Lön: Individuell lönesättning. Övriga villkor enligt kollektivavtal.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Du kan söka tjänsten även om du saknar CV eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Skolbibliotekarie

Skolbibliotekarie
Läs mer Dec 6
Erik Dahlbergsgymnasiet

Ditt nya jobb
Nu öppnar sig en spännande möjlighet för dig som är utbildad bibliotekarie och vill jobba på Jönköping kommuns största skolbibliotek. Som bibliotekarie på Erik Dahlbergsgymnasiet kommer du att vara en nyckelfigur i att öka elevernas läsning och därigenom förbättra deras resultat i samtliga ämnen. Ditt arbete kommer att innefatta aktiva insatser för att främja läsning i samtliga tre årskurser. Du förväntas ta ett övergripande ansvar för skolbiblioteket, med ett starkt engagemang för dess betydelse och en vilja att samarbeta med olika professioner för att knyta eleverna till biblioteket och dess resurser.

Välkommen till oss
Erik Dahlbergsgymnasiet är Jönköpings största gymnasieskola och rymmer cirka 1500 elever fördelade på fyra högskoleförberedande program, två yrkesprogram och två yrkesintroduktionsprogram. Med en personalstyrka på cirka 160 personer strävar vi gemensamt efter att skapa de bästa förutsättningarna för skolans ungdomar. känd för sin trivsamma atmosfär och präglas av delaktighet, inflytande och trygghet. Skolan har en hög andel elever som går ut efter tre års studier med gymnasieexamen.

Hos oss kommer du att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor. Vi värdesätter ömsesidig omsorg och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp tillsammans med servicetekniker och skoladministratörer för att säkerställa en hög servicenivå gentemot skolans pedagogiska personal och elever. För mer information om Erik Dahlbergsgymnasiet, besök gärna vår webbplats www.edgymnasiet.se (http://www.edgymnasiet.se/).

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Vi söker dig med en examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan relevant akademisk utbildning. Du är väl uppdaterad i läsfrämjande metoder samt medie- och informationskunnighet (MIK) och har god digital kompetens inom området. Det är en självklarhet att du har en djup förståelse för och intresse av litteratur för barn och ungdomar. Du är bekväm med att hålla presentationer inför grupper av både elever och lärare, och du är kreativ med initiativtagande för att utforska nya arbetssätt och öka elevernas motivation för läsning, både fysiskt och digitalt.

Vi förväntar oss att du som bibliotekarie:

• är samarbetsvillig, självgående, flexibel och initiativtagande.
• har god kompetens inom MIK såväl som IKT
• är prestigelös med ett gott bemötande.
• visar intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra att leverera lösningar.

Vid anställning kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktig information att tänka på
Tjänsten är en tillsvidareanställning under förutsättning att nödvändiga beslut fattas; provanställning kan komma att tillämpas. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga ditt examensbevis samt tjänstgöringsintyg som styrker din tidigare arbetslivserfarenhet.

Enligt skollagen krävs det att alla medarbetare presenterar ett utdrag ur belastningsregistret (extern länk (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)). Handläggningstiden kan vara upp till två veckor, så det är fördelaktigt att ansöka om detta i samband med din ansökan. Intyget behöver inte vara i förslutet kuvert men bör vara aktuellt och avse arbete inom skola eller förskola. Vidare ska nyanställda kunna styrka svenskt medborgarskap alternativ arbetstillstånd.

I din ansökan ber vi dig också att ange minst två referenser, varav en tidigare chef, antingen direkt i ansökan eller förberett till en eventuell intervju. Vi hoppas kunna tillsätta tjänsten inom kort, och första intervjuer kommer att hållas på följande datum: 13/12-2023 och 14/12-2023.

Vill du veta mer?
Håcan Lundqvist, ekonomi- och administrationschef, tel. 036-10 62 20 alt. hacan.lundqvist@jonkoping.se
Marcus Simonsson, biträdande rektor, tel. 036-10 60 62 alt. marcus.simonsson@jonkoping.se

Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk
https://www.jonkoping.se/fackligaubf

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som skolbibliotekarie vid Erik Dahlbergsgymnasiet!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Dansledare till Jönköping

Dansare
Läs mer Nov 21
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Är du en dansledare med kompetens inom olika dansstilar? Hos oss på Medborgarskolan får du möjligheten att välja din specialitet och leda danslektioner utifrån dina egna kvalifikationer!

Arbetsbeskrivning: Vi söker en engagerad dansledare som kan anpassa undervisningen efter sina egna expertområden inom dans. Oavsett om du brinner för salsa, balett, street dance, eller modern dans, ger vi dig friheten att skapa lektioner baserade på dina egna färdigheter och passioner.

Kvalifikationer:


• Erfarenhet av att undervisa i dans och specialisering inom en eller flera dansstilar.
• Förmåga att skapa lärorika och inspirerande lektioner inom ditt expertområde.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att anpassa undervisningen efter deltagarnas behov.
• Flexibilitet och kreativitet för att hålla deltagarna engagerade i olika dansstilar.

Krav:


• Pedagogisk kompetens eller likvärdig erfarenhet inom dansundervisning.
• Tillgänglighet för att undervisa under kvällstid eller helger, enligt schemalagd plan.
• Positiv attityd och vilja att skapa en inkluderande dansgemenskap.

 

Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Dec 6
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskolaanpassadgrundskolaochfritidshem/grundskolorochanpassadegrundskolorao/kalgardsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001587.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor
Stephan Redman
stephan.redman@jonkoping.se
Tel. 036-103090

Biträdande rektor
Jenny Larsson
jenny.larsson1@jonkoping.se
Tel. 036-102618

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Projektadministratörer sökes!

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Nov 9
Har du erfarenhet inom kundservice och/eller administration samt gillar att ha många bollar i luften? Nu söker vi flera projektadministratörer för kunds räkning! Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill ha ett jobb under en tidsbegränsad period – dessutom kan det finnas möjlighet till förlängning och/eller anställning hos kund!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du arbeta och vara spindeln-i-nätet mellan företagets olika funktioner och avdelningar från en såld affär till att projektet är driftsatt. För att tillhandahålla och ge kunden en bra kundupplevelse kräver denna roll att du kan ha många bollar i luften, vara serviceminded och klara av ett mångsidigt arbete. Det kan exempelvis vara flera tillhörande administrativa moment (sålda affärer, orderläggning men även att säkerställa projektering) via både mejl och telefon mot både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter
• Mångsidigt arbete där du är en del av hela processen från såld affär till driftsatt projekt
• Tillhandahålla och ge en bra kundupplevelse
• Flera administrativa moment såsom orderläggning, delaktig i sålda affärer och säkerställa projektering

Om dig
Du som är social, positiv och serviceminded, kan ha många bollar i luften kommer ha en god grund att stå på. Är du dessutom flexibel och ansvarstagande, samt har ett logiskt tankesätt kommer du att trivas utmärkt med arbetsuppgifterna. Du har en god administrativ förmåga och lätt för att lära dig olika program. Din vana vid professionellt kundbemötande kommer att bidra till nöjda kunder!

Viktigt för tjänsten:
• Du behärskar både svenska samt engelska i både telefon och i mailform
• Du behöver ha en vana vid att arbeta med officeprogrammen
• Du kan jobba heltid tom 31 januari

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
• Erfarenhet av affärssystem
• Erfarenhet av att ha arbetat i projekt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonseringstid. Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se alt 073-684 73 10

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Orkesterinspicient

Scentekniker
Läs mer Nov 2
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Rollen som orkesterinspicient
I rollen som orkesterinspicienten leder det podietekniska arbetet och agerar ansvarig tekniker under orkesterproduktioner. Du ansvarar för dukning av podiet eller orkesterdiket i samband med repetitioner, föreställningar, konserter och turné. Du ansvarar för det scentekniska, samt övrigt för- och efterarbete i samband med konserter. I rollen ritar du även dukningsskisser för orkesterns produktioner.

Som Orkesterinspicient har du ett övergripande säkerhetsansvar, samt ett specifikt sådant under pågående produktioner i samråd med skyddsombud och producent.

Orkesterinspicient hanterar organisationens bokningar av instrument och där tillhörande flygelstämningar. I samråd med producent ansvarar du även för genomförandet av provspelningar. Du hanterar och administrerar även instrumentförsäkringar, dokumentationsinspelningar samt har materialansvar – följa upp slitage, planerar och hanterar inköp och reparationer av orkesterutrustning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Du följer till stor del orkesterns arbetstider, vilket bland annat innebär tjänstgöring kvällstid och på helger.

Din blivande arbetsplats
Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Din profil
Vi söker dig som har intresse av ett tekniskt samt administrativt arbete med och kring en professionell orkester, gärna med erfarenhet av liknande arbete från scenkonstverksamhet.

För att trivas i rollen krävs det att du är trygg i dig själv med god självinsikt som med enkelhet skiljer på det personliga och professionella. Du har vilja och förmåga att assistera kollegor, och ser kommunikation och lyhördhet som en viktig grund till gott samarbete. Du trivs i ett självstrukturerande arbetssätt och har god förmåga till att planera och prioritera. Du har förmågan att bibehålla ett helhetsperspektiv, även i stressade situationer för att prioritera rätt saker.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta orkesterchef Magnus Lind på magnus.lind@smot.se

Vi tar gärna emot kontakt från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 3 december 2023. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Nov 14
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskolaanpassadgrundskolaochfritidshem/grundskolorochanpassadegrundskolorao/kalgardsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001587.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor
Stephan Redman
stephan.redman@jonkoping.se
Tel. 036-103090

Biträdande rektor
Jenny Larsson
jenny.larsson1@jonkoping.se
Tel. 036-102618

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Tekniker

Teatertekniker
Läs mer Okt 13
Kulturhuset Spira/Smålands Musik & Teater, Försäljningsavdelningen

Vi söker
Nu utlyser vi flera tjänster till teknikavdelningen på Kulturhuset Spira.
Vi söker dig som vill utvecklas med oss på lång sikt men även dig som kan hjälpa oss under kortare perioder

• Konferenstekniker
• Ljudoperatör
• Ljusoperatör
• Scentekniker

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat Jönköpings Sinfonietta och en fast skådespelarensemble tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten så att fler barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län ska få möjligheten att ta del av kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar.

Årligen genomförs omkring 800 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med en utpräglat tvärkonstnärlig profil. Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling. Verksamheten omsätter årligen ca 135 miljoner sek och har cirka 100 anställda.
Kvalifikationer: Relevant teknisk utbildning och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av tekniskt arbete och god förståelse för scenkonstverksamhet. Körkort B är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande: Erfarenhet av turnéverksamhet. Förarbevis för mobila plattformar och truckkort (A2) är meriterande.
Erfarenhet av streaming/livestreaming

Om du känner att detta passar dig och du gillar att arbeta självständigt och i team, då vill vi att du skickar en ansökan till oss.
Har du frågor, kontakta teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se
Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 27 november 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Bibliotekarie unga

Bibliotekarie
Läs mer Nov 10
Biblioteken i Jönköping

Är du en utåtriktad och kunnig bibliotekarie med intresse för unga och läsfrämjande arbete? Vi har ett intressant arbete för dig.

Vi söker dig som med engagemang, kreativitet och pedagogisk insikt vill arbeta läsfrämjande mot målgruppen unga på Huskvarna bibliotek, vårt näst största bibliotek i kommunen.

Folkbiblioteken i Jönköping ska, med användaren i fokus, nå så många som möjligt, överbrygga klyftor och skapa demokratisk delaktighet. Folkbiblioteken i Jönköping ska sträva efter att vara en lärande organisation redo för framtidens utmaningar. Folkbiblioteken ska vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration och kultur och bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun. Som användare ska man uppleva, och upptäcka, att folkbiblioteken är inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som man gärna vill återvända till. Som användare ska man under hela livet kunna söka, hitta och bekräfta sig själv men också bli överraskad och utmanad.


Välkommen till oss
Huskvarna bibliotek ligger sedan 2018 i Huskvarna stadshus tillsammans med Socialtjänsten och Utbildningsförvaltningen. Bibliotekets upptagningsområde är stort. Våra besökare är i alla åldrar och har många olika behov och förutsättningar. Huskvarna är ett meröppet bibliotek, vilket betyder att det vissa tider är öppet utan bemanning.

Som bibliotekarie med ansvar för unga på Huskvarna bibliotek kommer du att hantera mediebeståndet för målgruppen unga (13-25 år), barn- och ungdomslitteratur på engelska, samt grafiska romaner för vuxna. Du ansvarar för att planera och organisera verksamheten för unga i samarbete med såväl kollegorna på Huskvarna bibliotek som dina kollegor i det kommunövergripande unga-teamet. Som del i det läsfrämjande arbetet bygger du nätverk och samverkar med skolor och föreningar. Du vägleder bibliotekets besökare i alla åldrar i litteraturfrågor och informationssökning, samt bistår med service kring digitala tjänster. I rollen ingår även att kommunicera bibliotekets verksamhet genom vår webbplats och på sociala medier.

Biblioteken står för närvarande inför en större satsning på det läsfrämjande arbetet, framför allt för unga män, med syfte att skapa bättre förutsättningar för att alla barn och ungdomar i kommunen ska känna nyfikenhet, lust och självförtroende att läsa och upptäcka litteratur. Läsning såväl som litteratur ska förstås i en vid bemärkelse som inkluderar användningen av olika sinnen och uttryck. Barn och ungdomar ska, oavsett bakgrund och förutsättningar, känna att läsning och litteratur finns för dem och att deras berättelser får höras och uttryckas.

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant. Tjänsten passar dig som har tidigare relevant arbetslivserfarenhet men även dig som är nyutexaminerad och har med dig det senaste från utbildningen.

Vi ser att du har en helhetssyn på verksamheten och bibliotekens uppdrag i samhället. Du är en flexibel person som är initiativtagande och har erfarenhet av att strukturera och planera aktiviteter i linje med verksamhetens planer och mål.

Du är trygg med att guida större grupper, exempelvis vid klassbesök, och ser samverkan med skolor och föreningar som en självklar del i det läsfrämjande arbetet. Du har en social förmåga när det kommer till att förstå och nå framtill olika typer av människor både när det kommer till besökare, kollegor och samarbetspartners.

För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en naturlig del av ditt uppdrag. Du är van vid informationssökning och källkritik samt har ett pedagogiskt förhållningsätt när du vägleder våra besökare i biblioteket och i våra digitala verktyg. Du har en god förmåga att formulera dig på svenska såväl i tal som skrift, och det är meriterande med kunskaper i andra språk.

Bra att veta
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och i tjänsten ingår kväll- och helgtjänstgöring som kan ske på annat bibliotek än ditt hembibliotek.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt (via post eller Bank-ID) i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Emma Dahlberg, enhetschef, 036-10 54 59, emma.dahlberg@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som bibliotekarie unga.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Junior Artwork Specialist | Jefferson Wells | Huskvarna

Grafisk formgivare
Läs mer Okt 26
Har du en examen inom grafisk design och ett öga för detaljer? Vi letar efter en Junior Artwork Specialist för ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Huskvarna. Som Junior Artwork Specialist kommer du att spela en central roll i skapandet och uppdateringen av förpackningsdesign med fokus på kvalitet och estetik. Ta chansen att göra verklig skillnad med din designexpertis och ansök nu!

Ort: Huskvarna
Start: December/Januari eller enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Konsultuppdrag på 6-12 månader med stora möjlighet till anställning hos kundOm rollen som Junior Artwork Specialist

I rollen som Artwork Specialist till en av våra kunder inom maskintillverkning i Huskvarna har du en avgörande roll med grafisk design och produktion mot förpackningsdesign och produktionsprocessen. Som Artwork Specialist för att företagets produkter och marknadsföringsmaterial ska ha en professionell och attraktiv visuell presentation. Du kommer att ansvara för att montera nya tryck och revidera befintliga tryck för att säkerställa att förpackningsmaterialen uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och estetik. Du ingår i ett team och ha nära samarbete med flera olika avdelningar som kan ge dig råd och guidning. En stor del av ditt jobb innebär att jobba med Indesign. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:

* Samarbeta med designteamet för att skapa visuellt tilltalande och effektiva förpackningsdesigner med Adobe Indesign.
* skapa och hantera grafiska element för tryckt material, förpackningar och digitala medier.
* Granska och modifiera befintliga utskrifter efter behov för att anpassas till förändringar i varumärket, krav eller produktspecifikationer.
* Genomför grundliga granskningar och kvalitetskontroller för att säkerställa att alla designs är felfria och redo för produktionKravbeskrivning:

Vi söker en entusiastisk Junior Artwork Specialist med en passion för grafisk design och en nyligen avslutad utbildning inom området. Dina kompetenser inkluderar en gedigen kunskap om Adobe InDesign och andra designverktyg. Ditt skarpa öga för detaljer och design är avgörande i denna roll.

För att trivas i denna position är det viktigt att du har utmärkta organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera tidsplanering effektivt. Teamarbete är en nyckelkomponent i vårt arbetsflöde, så din förmåga att kommunicera effektivt och samarbeta med kollegor är mycket värderad..Din strävan efter kvalitet och kundnöjdhet kommer att vara en viktig del av denna roll.Vad kan vi erbjuda dig?

Det här är ett konsultuppdrag som startar i december/januari eller enligt överenskommelse och som varar i 6-12 månader med stora möjlighet till anställning hos kund. Du blir heltidsanställd på Jefferson Wells men arbetar på plats hos vår kund i Huskvarna.

Som konsult hos Jefferson Wells får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på Ida.Tegnelov@jeffersonwells.se

Ansök nu

Operations manager till ABB i Jönköping

TOM, Technical Operation Manager
Läs mer Okt 24
Om Företaget:

ABB är en ledande global teknikföretag som driver omvandlingen av samhälle och industri för att uppnå en mer hållbar framtid. Vi är stolta över att erbjuda innovativa lösningar och tjänster inom teknik, elektrifiering, automation och digitalisering. ABB i Jönköping söker en Operation Manager som kommer att spela en central roll i att leda och utveckla vår verksamhet.

Ansvarsområden:

Som Operation Manager hos ABB i Jönköping kommer du att ha en nyckelroll i att överse alla aspekter som är kopplade till verksamheten för vår lokal enhet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

• Teknik
• Tillverkning
• Leveranskedja
• Kvalitet och operativ excellens
• Värdekedjeplanering
• Projektstyrning

Du kommer att säkerställa strikt efterlevnad av hälsa, säkerhet och integritetsriktlinjer inom verksamheten. Dessutom ansvarar du för att utveckla affärsplaner för enheten/enheterna som är i linje med Division/Business Unit/Product Group-strategi och mål. Du kommer att övervaka genomförandet och vidta åtgärder för eventuella avvikelser.

Andra Uppgifter:

Utöver ditt huvudansvar kommer du att vara involverad i följande områden:

• Genomförande av projektbacklog och leveranser inom forskning och utveckling (R&D).
• Förbättring av verktyg och processer.
• Stöd för övergången till BL Industries nya strategi.

Krav:

Vi söker en erfaren kandidat med minst 10 års erfarenhet inom operativ ledning. Din bakgrund bör omfatta erfarenhet av följande områden:

• Analysera och föreslå lösningar
• Organisering
• Processer och verktyg
• Efterfrågeplanering
• Operativ planering
• Lagerhantering
• Integrerad affärsplanering

Information

Anställningsform: Konsultuppdrag på ett år med chans till förlängning eller övertag av kund
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adrian Runsten på adrian.runsten@lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Ambulerande Produktionsansvarig på Svensk Direktreklam

Produktionskoordinator
Läs mer Okt 2
Svensk Direktreklam rekryterar: Ambulerande Produktionsansvarig


Ambulerande Produktionsansvarig

arbetsbeskrivning
Får du energi i mötet med människor och trivs med att coacha andra? Föredrar du att arbeta i en dynamisk organisation där ingen dag är den andra lik? Drivs du av utmaningar i vardagen och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig!

Svensk Direktreklam söker nu Ambulerande Produktionsansvariga med arbetsfält i olika delar av landet, en roll där du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö!

ansvarsområden
Som Ambulerande Produktionsansvarig blir din roll att stötta lokala kontor i landet med produktion, något du bland annat gör genom ett coachande ledarskap samt uppföljning i linje med företagets koncept, mål och värderingar men också genom att vara den som visar vägen i det dagliga arbetet. Du arbetar med allt från introduktion av nya lagermedarbetare till att utveckla, implementera och utbilda i nya arbetssätt och system.

Som Ambulerande Produktionsansvarig rapporterar till chefen för Produktion och ingår i ett team med olika ansvarsområden inom vår produktion. Din placering är antingen i södra eller mellersta Sverige. Arbetet innebär resor och övernattningar varje vecka.

omfattning
Heltid.

kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har kunskap och eller utbildning inom logistik och tidigare erfarenhet av liknande roll och omfattning, gärna från lager eller detaljhandel. Du är en framgångsrik och inspirerande ledare med förmågan att bygga långsiktiga relationer på ett prestigelöst sätt i samarbete med andra. Du har erfarenhet från produktionsledande arbete med mål- och resultatfokus.

Ditt engagemang och driv i arbetet är högt och din energi smittar av sig till andra. Vidare är du van att jobba mot mål och kan självständigt dra slutsatser och föreslå åtgärder. Som person ser du lösningar framför problem och då arbetet kräver flexibilitet, både i arbetsuppgifter, tider och fokus. Självklart är du en självgående och flexibel person. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet.

möjligheter
Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett engagerat och drivet team med lång erfarenhet. Vi värderar ett öppet klimat och ett nära samarbete där varje individ får chansen att växa i sin roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i Sveriges största privata direktreklamföretag. Du kommer få stor frihet att påverka ditt arbete och roll inom vårt koncept. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och förutsättningar för att lyckas. Hos oss är det viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Hos oss fokuserar vi på det som går att påverka och försöker alltid en gång till.

ansökan
Låter tjänsten intressant? Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. Processen kan komma att avslutas tidigare om vi hittar rätt person, så tveka inte att skicka din ansökan idag.

om företaget
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 lokalkontor, från Malmö i söder till Luleå i norr. 7000 hel- och deltidsanställda distributörer gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Vår personal är en av våra viktigaste resurser och en viktig förutsättning för en väl fungerande och kostnadseffektiv verksamhet. Företaget har mer än 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter.

Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Företaget är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och omsätter cirka 500 Mkr. Den totala omsättningen för SDR-koncernen, inklusive gratisdistribuerade lokaltidningar, uppgår till cirka 700 Mkr.Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.

Ansök nu

Tatuerare

Tatuerare
Läs mer Aug 8
Vi söker dig som är erfaren tatuerare med minst 5 år i branschen.
Du ska vara noggrann och ha bra koll på hygien. Du ska vara lyhörd för kundens önskningar och ha ett bra bemötande.
Arbetet är på heltid. Arbetstid 11:30-19:00 Vardagar. Tider kan diskuteras.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bettingligan.se söker SEO writers (Sport och E-sport)

Journalist/Reporter
Läs mer Jul 25
Bettingligan.se är ett nystartat företag som har en webbsida som jämför spelbolag och ger ut information i form av olika typer av spel. Deras vision är att vara den webbplatsen man vänder sig till om man har frågor eller funderingar kring spelbolagens erbjudanden, hur olika spel fungerar eller bara för att ta del av tips.
Vad ska du göra?
Som SEO writer kommer du att uppdatera hemsidan med innehåll från sportvärlden. Du ska inom ditt område ha stenkoll vad som händer. Det krävs att du har stort intresse och passion för sporten. Har du det? då hjälper vi dig med att lära dig resten. Vi söker SEO writers inom (Fotboll, Hockey, Tennis, Basket, Golf, Trav och Esport (CS:GO 2, Valorant, League of Legends, FIFA och DOTA 2).
Arbetsuppgifter:
Läsa på om alla lag för att alltid hålla dig uppdaterad.
Komma med speltips till besökarna

Introduktionen börjar med en vecka i Örebro. Under denna vecka kommer du få information om vilka regler som skall följa. Bettingligan kommer även gå igenom alla system som de jobbar i. Du kommer också få din dator och telefon som du behöver för att arbeta.
Vad söker Bettingligan?
Vi tror att du kommer passa hos oss om du är en lagspelare, gillar sport allmänt och har ett driv för att alltid bli bättre.
Krav:
Svenska i tal och skrift
Stort intresse av sporten
Just nu har vi bara möjlighet att ta in tre personer för detta, därför kommer det vara ett krav att kunna följa mer än en sport.Mer om tjänsten:
Detta är en direktrekrytering som hålls av Matchler AB. Direktrekrytering innebär att vi på Matchler håller i rekryteringsprocessen, men du anställs direkt av Bettingligan.
Tjänsten är en provanställning på 6 månader för att sedan ha möjlighet till tillsvidareanställning.
Plats: Remote
När: oktober, överenskommelse
Lön: Överenskommelse

Ansök nu

Bettingligan.se söker Casinorecensenter

Recensent
Läs mer Jul 25
Bettingligan.se är ett nystartat företag som har en webbsida som jämför spelbolag och ger ut information i form av olika typer av spel. Deras vision är att vara den webbplatsen man vänder sig till om man har frågor eller funderingar kring spelbolagens erbjudanden, hur olika spel fungerar eller bara för att ta del av tips.
Vad ska du göra?
Som Casinorecensent kommer du arbeta med att testa på alla tusentals olika casinospel för att sedan skriva en recension om din upplevelse. När personer läser din recension ska det vara tydligt och enkelt för besökaren att förstå om spelet i helhet.
Arbetsuppgifter:
Testspela casinospel
Skriva detaljerat om hur spelet fungerar och din upplevelse av spelet.Introduktionen börjar med en vecka i Örebro. Under denna vecka kommer du få information om vilka regler som skall följa. Bettingligan kommer även gå igenom alla system som de jobbar i. Du kommer också få din dator och telefon som du behöver för att arbeta.
Vad söker Bettingligan?
Vi tror att du kommer passa hos oss om du är en lagspelare, gillar sport eller casino och har ett driv för att alltid bli bättre.
Krav:
Svenska i tal och skrift
Om tjänsten:
Detta är en direktrekrytering som hålls av Matchler AB. Direktrekrytering innebär att vi på Matchler håller i rekryteringsprocessen, men du anställs direkt av Bettingligan.
Tjänsten är en provanställning på 6 månader för att sedan ha möjlighet till tillsvidareanställning.
Plats: Remote
När: oktober, överenskommelse
Lön: Överenskommelse

Ansök nu

Dansare

Dansare
Läs mer Jun 27
Kulturhuset Spira, Jönköping

Bli en del av DSE – Dans Spira Extended - Vill du utvecklas som dansare? Vill du komma nära publiken?
Dans Spira Extended (DSE) är en regional dansensemble som startade 2022 med stöd ifrån Kulturrådet och verkar i Kulturhuset Spira, i Jönköpings län och nationellt. Som en del av DSE kommer du att få arbeta med etablerade koreografer i flera dansproduktioner och spela i många typer av scenrum – från större konsertsalar till mindre klassrum.
Dans Spira Extended är en unik möjlighet att utforska ditt eget konstnärskap samtidigt som du får den erfarenhet som krävs av en professionell dansare idag

Vi söker
Nu söker Kulturhuset Spira i Jönköping fyra dansare med stark förankring i jazz och modernt till Dans Spira Extended 2023 med en önskan av att utveckla sitt eget konstnärskap och möta olika publikgrupper. Ett intresse för undervisning är ett plus.
För att söka ska du ha erhållit en examen från en svensk yrkesdansarutbildning 2022 eller 2023.Ange gärna en referenskontakt.

Tid och plats för audition:
Måndag den 16/10 kl. 09:00-18:00.
Kulturhuset Spira i Jönköping.

Hur gör du:
Du skickar in din ansökan med CV, bild, showreel på 2-3 minuter, samt kontaktuppgifter via ansökningsknappen nedan.

Sista anmälningsdag: fredagen den 27/9
Vi kontaktar dig via mail om du blir kallad till audition

Hör gärna av dig om du har frågor:
Sanna Holmgren Jonsson, danskoordinator
Susanne.holmgren.jonsson@smot.se (http://mailto:Susanne.holmgren.jonsson@smot.se)

Isabell Karlsson dansare och repetitör
isabell.a.karlsson@smot.se (http://mailto:isabell.a.karlsson@smot.se)

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under juli månad kan svar och återkoppling ta längre tid än vanligt.

VÄLKOMMEN!

Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms Jönköpings Sinfonietta och vår fasta skådespelarensemble tillsammans med bland annat dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 600 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en stor del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Projektkoordinator

Produktionskoordinator
Läs mer Sep 6
Vi söker just nu en projektkoordinator för en bred och självständig roll. Du kommer vara anställd i YLAB Larssons Bygg AB och ha en placering på vårt huvudkontor i Lekeryd samt kontoret i Jönköping.
Arbetsuppgifter
I rollen som projektkoordinator kommer du arbeta övergripande med flera projekt där målet är att skapa en bättre översikt samt underlätta i processer som är återkommande. På så vis bidrar du till kärnan för YLAB med nöjda kunder vad gäller tid, kvalitet och ekonomi.
Du har en administrativt stödjande roll från start till slut i våra projekt. I arbetet som projektkoordinator har du en plan framåt och hanterar de frågor som uppstår här och nu.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet för samordning och planering
Har god kunskap i MS Office-paketet (Excel & Word i första hand)
Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift
Har en god förmåga att prioritera, hålla deadlines och hantera flera uppgifter
Har gärna erfarenhet från byggbranschen

Som person
Som person trivs du i att arbeta självständigt och har en god förmåga att strukturera och prioritera i ditt arbete. En inställning av att allt går att lösa och har lätt för att ställa om när situationer uppstår. Du är trygg med att ta egna initiativ och fatta egna beslut utifrån kundens och verksamhetens bästa. Då rollen består av olika kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och att skapa relationer.
Om oss
YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt.
En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund som varit densamma gäller tid, ekonomi eller kvalitet och vårt mål är att alltid ha en nöjd kund.
Låter det intressant?
I så fall ser vi fram emot din ansökan innehållande CV och personligt brev. Mejla din ansökan till: jobbansokan@ylab.nu
Märk ansökan: Projektkoordinator
Vi går igenom ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Ansök nu

Idérika bibliotekarier – se hit!

Bibliotekarie
Läs mer Aug 31
Biblioteken i Jönköping

Är du en idérik bibliotekarie som vill få möjligheten att vara med och utveckla Biblioteken i Jönköping? Drivs du av att skapa trygga och kreativa miljöer där alla känner sig välkomna?

Folkbiblioteken i Jönköping, ska vara trygga platser med låga trösklar som ska vara tillgängliga för alla. Vi ska vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur och bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun.

Som bibliotek lägger vi fokus på användarens behov. Som användare ska man uppleva, och upptäcka, att folkbiblioteken är inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som man gärna vill återvända till. Som användare ska man under hela livet kunna söka, hitta och bekräfta sig själv men också bli överraskad och utmanad.

Ditt nya jobb
Nu behöver vi förstärkning av två vikarierande bibliotekarier med engagemang att med användarnas bästa i fokus driva och utveckla bibliotekens verksamhet.

Till Öxnehaga bibliotek söker vi en bibliotekarie i två år som ansvarar för målgruppen barn 0-6 år. Ett bibliotek med tre anställda som stöttar och arbetar tillsammans för att skapa en trygg och välkomnande miljö för alla våra besökare. Vi samverkar med lokalsamhället, viktiga parter i tjänsten är förskolor, öppna förskolan och familjecentralen. Öxnehaga bibliotek ligger i ett mångkulturellt område och är ett integrerat skolbibliotek.

Till Stadsbiblioteket söker vi en bibliotekarie i ett år med ansvar för unga från 13 år och uppåt med huvudansvar inom skräcklitteratur och gaming. I tjänsten ingår också ett inköpsansvar inom film och engelsk skönlitteratur för vuxna. Stadsbiblioteket är placerat i centrala Jönköping och har omkring 1500 besökare om dagen. I tjänsten kommer du tillsammans med kollegor tillhöra ungdomsavdelningen.

I båda tjänsterna tillkommer mediehantering, inköp, inleverans och gallring av medier. Planering och genomförande av programaktiviteter på biblioteket och samverkan med relevanta aktörer. I tjänsterna ingår bemanning av andra bibliotek än ditt hembibliotek samt arbete kvällar och helger.

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har några års erfarenhet av biblioteksarbete och av att samverka med skolor, förskolor och föreningar. Det är meriterande med erfarenhet av att planera och genomföra arrangemang.

För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en självklar del av ditt uppdrag och är en van informationssökare och källkritiker som har en fallenhet för att organisera och tillgängliggöra information. Du har kunskap om bibliotekets uppdrag och sammanhang och vad den har för roll i samhället. Du ska ha en pedagogisk insikt och det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med åldrarna 0-6 år eller unga 13 år och uppåt.

Du är en social och serviceinriktad person som med enkelhet visar intresse av att möta besökares olika behov samt god förmåga att samarbeta och möta de människor du möter i arbetet så som besökare, kollegor och samarbetspartners. Du är en självgående och flexibel person som har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Du har en god förmåga att formulerar dig på svenska i tal och skrift och det är meriterande med att ha kunskaper i andra språk. Du har erfarenhet att möta människor med annat modersmål än svenska.

Välkommen till oss/Om oss
Jönköpings folkbibliotek består av 14 bibliotek varav två är mobila, vårt syfte är att vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur samt bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun.

Bra att veta
Anställningen är tidsbegränsad och vikariaten är två (Öxnehaga och Stadsbiblioteket). Tjänsterna är på heltid och det ingår kväll- och helgtjänstgöring. Bemanning på flera bibliotek inom kommunens folkbibliotek ingår.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Maria Carlsson, enhetschef, 036- 10 69 40, maria.carlsson5@jonkoping.se
Emma Dahlberg, enhetschef, 036-10 54 59, emma.dahlberg@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55 90

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bibliotekarie med blicken riktad utåt

Bibliotekarie
Läs mer Aug 31
Biblioteken i Jönköping

Vill du jobba på ett av Jönköpings folkbibliotek och ge förstklassig service till våra besökare? Vill du använda din erfarenhet och kunskap för att skapa inspirerande och kreativa miljöer? Då kan du vara vår nya kollega.

Vi söker en initiativrik bibliotekarie till Österängens bibliotek som vill arbeta nära lokalsamhället. På Jönköpings folkbibliotek vill vi med användaren i fokus, överbrygga klyftor och skapa demokratisk delaktighet. Folkbiblioteken i Jönköping är en lärande organisation som är redo för framtidens utmaningar.

Som användare ska man uppleva, och upptäcka, att folkbiblioteken är inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som man gärna vill återvända till. Som användare ska man under hela livet kunna söka, hitta och bekräfta sig själv men också bli överraskad och utmanad.

Ditt nya jobb
Österängen är en stadsdel och ett bostadsområde beläget i östra Jönköping. Biblioteket ligger i Österängens centrum i anslutning till Österängens konsthall med närhet till fritidsgård, skola och förskola. Det är ett mångkulturellt område med ca 4 000 invånare.

Som anställd på Österängens bibliotek är du en av två anställda som arbetar nära varandra. I din roll som bibliotekarie sätter du besökaren i centrum och ditt uppdrag går ut på att skapa ett bibliotek som utmanar och är tillgängligt för alla. Tillsammans med din kollega ansvarar du för verksamheten som helhet på Österängens bibliotek, vilket b.la. innefattar klassbesök, inköp av medier och programplanering för alla målgrupper. Inom folkbiblioteken i Jönköping arbetar vi som en organisation vilket betyder att hos oss är du en del av en arbetsplats med omkring 60 kollegor som utvecklar och stöttar varandra.

Inom Biblioteken i Jönköping prioriterar vi barn och unga och utvecklar vårt arbete mot dessa målgrupper. Vi ser ökad samverkan med civilsamhället och uppsökande verksamhet som verktyg för att utveckla vårt arbete och du kommer vara en del i det arbetet.
Utöver vanligt förekommande arbetsuppgifter som bemanning av informationsdisk, mediehantering, inleverans, bokuppsättning, gallring av medier, hjälpa användare med IT-frågor ingår bemanning av andra bibliotek samt helgtjänstgöring.

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har några års erfarenhet av biblioteksarbete.

För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en självklar del av ditt uppdrag och är van vid att vägleda besökare med digitala frågor. Du har kunskap om bibliotekets uppdrag och sammanhang och vad den har för roll i samhället. Du ska ha en pedagogisk insikt och ha en hög förståelse för kulturella olikheter.

Du är en social person som med enkelhet visar intresse av att möta besökares olika behov samt god förmåga att samarbeta med de människor du möter i arbetet så som besökare, kollegor och samarbetspartners. Du är strukturerad och initiativtagande, driver arbetet framåt och har en förmåga att ta hänsyn till det större perspektivet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och du ser möjligheter i förändringar. Att kunna planera och genomföra arrangemang är ett plus.

Du har en god förmåga att formulerar dig på svenska i tal och skrift och det är meriterande med kunskaper i andra språk. Erfarenheter av att möta människor med annat modersmål än svenska och att du har en förmåga att överbrygga språkbarriärer är något vi värderar högt.

Det är meriterande med kunskaper av att arbeta med barn och unga och om du har erfarenhet av samverkan med skolor, förskolor och föreningar.

Välkommen till oss
Jönköpings folkbibliotek består av 14 bibliotek varav två är mobila, vårt syfte är att vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur samt bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun.

Bra att veta
Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid och i tjänsten ingår kväll- och helgtjänstgöring. Bemanning på flera bibliotek inom kommunens folkbibliotek ingår.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Emma Dahlberg, enhetschef, 036-10 54 59, emma.dahlberg@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55 90

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som bibliotekarie på Österängen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Jun 21
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Tf rektor, Jenny Larsson 036-10 26 18

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bibliotekarie med inriktning unga

Bibliotekarie
Läs mer Aug 15
Råslätts bibliotek

Är du en utåtriktad och kunnig bibliotekarie med intresse för unga och läsfrämjande arbete? Vi har ett intressant arbete för dig.

Vi söker dig som med fantasi, kreativitet och pedagogisk insikt vill arbeta läsfrämjande främst mot målgruppen unga.

Jönköping utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens bibliotek i Jönköping.
Vår förvaltnings verksamheter berikar människors liv genom bibliotek, mötesplatser för unga, konst och annan kulturverksamhet.

Jönköpings folkbibliotek består av 14 bibliotek varav två är mobila. Vårt syfte är att vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur samt bidra till utveckling av Jönköpings Kommun. Våra bibliotek ska vara inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som besökarna gärna kommer tillbaka till. Vi strävar efter att vara öppna, trygga och välkomnande för alla.


Välkommen till oss!
Du kommer att utgå från Råslätts bibliotek som är en del av Jönköpings folkbibliotek. Biblioteket är placerat i ett allaktivitetshus och är både ett folk- och skolbibliotek. I området finns ungdomsgårdar, skolor och olika former av fritidsaktiviteter. På biblioteket samarbetar vi med flera av dessa aktörer för att bidra till en god stämning och minska läsglappet på området.

Ditt nya jobb
Råslätts bibliotek ligger i anslutning till en högstadieskola, Stadsgårdsskolan, och är deras skolbibliotek utöver att vara folkbibliotek. Din tjänst består i att ansvara för ungdomsavdelningen på Råslätts bibliotek; vilket innefattar b.la. klassbesök för åk 5 och 7, inköp av medier- och programplanering för målgruppen. Utöver detta jobbar du i samverkan med skolan samt övriga relevanta aktörer på området.

Råslätts bibliotek består av tre tjänster; barn, unga och vuxna. Därutöver finns en teamledare som hjälper till med övergripande processer. Ditt arbete kommer alltid ske i dialog och i samarbete med dina övriga kollegor. Tillsammans driver ni och utvecklar Råslätts bibliotek framåt.
Utöver ditt arbete med ungdomar tillkommer även för bibliotekarie vanligt förekommande arbetsuppgifter som bemanning av informationsdisk, mediehantering, inleverans, bokuppsättning, gallring av medier, hjälpa användare med IT-frågor. Det är av stor vikt att du trivs med lokalsamverkan då detta är en stor del av bibliotekets dagliga verksamhet.
Du har ett stort inflytande över avdelningen för unga med stora möjligheter att förverkliga egna idéer!

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom bibliotek- och informationsvetenskap, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har några års erfarenhet av biblioteksarbete samt att möta och arbeta med personer med annat modersmål än svenska. Du uppskattar att möta människor från olika delar av världen med olika kulturella bakgrunder och att ta dig runt språkliga hinder. Du ska ha lätt för att anpassa dig till olika situationer i ditt arbete. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med gruppen ungdom samt erfarenhet av att samverka med skolor och föreningar. Du har god kunskap om bibliotekets uppdrag och dess roll i samhället och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att planera och genomföra arrangemang.
För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en självklar del av ditt uppdrag och är van vid informationssökning samt att hjälpa besökare med digitala frågor. Arbetet förutsätter att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och är bekväm med att vid behov hjälpa användare på engelska. Kunskaper i ett tredje språk är en stor merit.

Bra att veta
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och i tjänsten ingår kväll- och helgtjänstgöring som kan ske på annat bibliotek än ditt hembibliotek.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Christel Bjärterot Lundqvist, enhetschef, 036-10 62 85
christel.bjarterot-lundqvist@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55 90

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som bibliotekarie med inriktning unga.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Jönköping

Fotograf
Läs mer Mar 7
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Jönköping.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam

- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete

- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område

- Du bestämmer själv dina arbetstider

UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera

- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm

- Stativ

- Handhållen blixt

- Kunskaper i bildredigering

- Körkort och bil

Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.

För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360

Ansök nu

Producent

Producent: kultur, media, film
Läs mer Jun 29
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Vi söker
Nu söker vi en producent primärt för sinfoniettans konserter på Spira och på turné. Som producent ingår du i teamet av producenter och planeringssamordnare inom produktionsavdelningen. Då merparten av de produktioner du kommer att ansvara för omfattar orkesterns konserter, söker vi dig som har erfarenhet av orkesterarbete, främst inom den klassiska musikgenren.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Producenten har det fulla administrativa och ekonomiska ansvaret att leda tilldelade produktioner och konserter. Du planerar, leder, stödjer och följer upp arbetet i enlighet med de mål som överenskommits med produktionschef och i nära samråd med orkesterchef och konstnärlig ledning.
I arbetet ingår bland annat produktionsplanering, budget- och prognosansvar och att upprätta och förhandla kontrakt med externa dirigenter och solister. Som producent arbetar du både med Spiras egna produktioner i huset och på turné.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är engagerad i att skapa goda förutsättningar för orkesterns produktioner. Du har erfarenhet och/eller utbildning inom producentarbete för scenkonst. För att lyckas i rollen krävs förståelse och intresse för både den konstnärliga och administrativa produktionsprocessen. Du har god datorvana och är bekväm med att förhandla på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Att ha kunskap om de kollektivavtal som gäller inom scenkonstområdet är meriterande liksom flerspråkighet.

Då tjänsten innebär många kontakter med både interna och externa funktioner vill vi att du är en öppen och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt mot givna mål. En väl utvecklad samarbetsförmåga är en förutsättning eftersom arbetet innebär att driva produktioner framåt tillsammans med både tekniska, administrativa och konstnärliga avdelningar. Du är trygg i din roll, strukturerad och stresstålig. För dig är både detaljerna och helheten viktiga.

Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 20 augusti 2023. Intervjuer och urval sker löpande.

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att rekryteringsprocessen, på grund av semestertider, kommer ta längre tid än vanligt. För ytterligare information eller frågor kring tjänsten går det bra att efter den 11 augusti kontakta Malin Foda, produktionschef malin.brandebyfoda@rjl.se, 073-0446259.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. Inom vår verksamhet ryms bland annat. Jönköpings Sinfonietta, skådespelarensemble, fyra scener, verkstad och ateljéer.
År 2022 genomfördes omkring 750 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, uthyrningar, konferenser och samarbeten med länets fria kulturutövare med mera. En del av vår verksamhet sker utanför Kulturhuset Spira i form av turnéer i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och ungdomar genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en av enheterna inom Regional utveckling och en del av Region Jönköpings län. Verksamheten omsatte förra året ca 130 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Webbutvecklare och UX/UI designer sökes för ett spännande uppdrag!

Webbdesigner
Läs mer Jun 7
Har du ett intresse för webbutveckling, användarvänlighet och vill vara delaktig i en resa mot webben för ett företag bland världseliten? Då kan detta vara rollen för dig! Nu söker vi dig som trivs i en innovativ miljö och har ett öga för design!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi nu efter dig med talang för ditt område, inom webbutveckling, UX eller UI. Rollen kommer främst vara inriktad mot webbutveckling med inslag av UX/UI design, du kommer ha grunden i användarupplevelsen och webbutveckling. Du kommer tillhöra ett team som utvecklar windowsapplikationer som stödjer utvecklingen av företagets robotar. Applikationerna används främst av kunder för att få ut information om robotarna vid användning. Avdelningen har som mål att utvecklas mer inom webben samt växa även inom appar. Du får därmed möjligheten att vara med på en spännande resa där du kommer ha mycket att säga till om i din roll!

Applikationerna utvecklas idag främst i C#/.NET och avdelningen använder sig av Azures molntjänster. Webbutvecklingen sker i HTML/CSS.

Teamet består idag av 13 utvecklare där majoriteten är seniora i sina roller och sitter på gedigen kompetens.

Du erbjuds


* En innovativ arbetsmiljö där det finns mycket kunskap att hämta från erfarna kollegor
* Möjligheter till kompetensutveckling i din roll
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbeta med Webbutveckling och ansvara över design samt användarvänlighet
* Vara delaktig i arbetet mot webbaserade och appbaserade miljöer
* Ta fram behovsanalyser i samarbete med både interna kollegor och externa användare


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom data, webbutveckling, UX eller liknande
- Har arbetslivserfarenhet av programmering gärna mot C#
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på båda språken
- Har ett stort intresse för utveckling samt ett sinne för design

Vi söker dig som är


* Kvalitetsmedveten
* Självutvecklande
* Lösningsfokuserad
Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Jönköping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Teknisk Skribent till Saab!

Teknikinformatör
Läs mer Jun 16
Vill du jobba med högteknologiska produkter på ett företag som ständigt strävar efter att nå nya, tekniska höjder? Vi söker nu en teknisk skribent som vill vara med och påverka hur framtidens träningssystem kommer se ut till Saabs avdelning för produktutveckling. Välkommen in med din ansökan!
OM TJÄNSTEN:

Till Saab i Huskvarna söker vi en teknisk skribent till teamet ”Safety & Logistics Support”, bestående av 17 personer, där tekniska publikationer utgör ett av kompetensområdena. I nära samarbete med utvecklings- och kundprojekt kommer du att vara med och dokumentera Saabs produkter och deras gränsytor. Saabs produkter är i framkant gällande teknologi och därför ställs det även höga krav på tillhörande teknisk dokumentation. 

Som teknisk skribent är du med från början i utvecklingsprojekt och dokumenterar hur produkten ska användas och underhållas. Det är viktigt att vara noggrann och ha ett öga för detaljer i arbetet, samt att du har en förståelse för hur produkterna ska användas. I rollen är du delaktig i hela projektfasen och skapar olika typer av tekniska publikationer löpande.

Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet, samt ett behov av att vara självgående. Utöver arbete med tekniska publikationer finns det en förväntan på att du också vill bidra med förbättringar av arbetssättet.

Som teknisk skribent kommer du exempelvis att:

Ta fram tekniska publikationer för moduler, system och utrustning.
I text beskriva mjukvaruapplikationer, varningar samt information för användning och underhållning av produkterna.
Kommunicera med avdelningar inom exempelvis konstruktion och mjukvaruutveckling för insamling av information.


 

VI SÖKER DIG SOM:  
Har en eftergymnasial utbildning inom teknikinformation.
Har kunskaper i att använda Adobe Illustrator.
Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet. 


Det är meriterande om du har:

Erfarenhet från att arbeta som teknisk skribent sedan innan, exempelvis från sommar- eller deltidsjobb.
Kunskaper i CMS-verktyg.
Militär bakgrund och/eller kunskap om Saabs produkter.
Kunskap om S1000D.


Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa in och trivas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse, där du är drivande i ditt arbete, är ansvarstagande samt har förmåga till att ta egna initiativ. Du är analytiskt lagd och har lätt för att samarbeta samt skapa förtroende i din omgivning.
OM KUNDFÖRETAGET: 

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6–12 månader blir tillsvidareanställd hos Saab.
ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid.
Placering: Huskvarna.
Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
Lön: Månadslön.
Start: Oktober/november.


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

 

OM FRIDAY:

 Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu