Kultur, media, design jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Kultur, media, design i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Ledare i körsång

Körledare
Läs mer Nov 29
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Är du en passionerad körledare med förmågan att låta toner förena sig i harmoni? Medborgarskolan letar just nu efter en engagerad och kreativ körledare för att leda vår kör. Vi söker dig med erfarenhet av att guida körer i olika genrer och en förmåga att inspirera sångare i alla åldrar.

Som körledare hos oss får du möjligheten att skapa musikalisk magi genom din bredd av kunskap om olika musikstilar och din förmåga att anpassa repertoaren. Flexibilitet och samarbetsförmåga är nyckelord då vi strävar efter en inkluderande körkultur. Organisationsfärdigheter är också viktiga för att planera och genomföra repetitioner och eventuella konserter på ett smidigt sätt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kan dela din passion med likasinnade och arbeta med sångare som delar din kärlek till musik. Flexibla arbetstider gör att du kan anpassa ditt ledarskap efter behoven i kören. Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du delar med dig av din erfarenhet och berättar varför du brinner för att leda körer. Vi ser fram emot att välkomna en ny körledare till vår musikaliska gemenskap!

Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Nov 29
Regionledningskontoret, kansli

Nu finns chansen att jobba som arkivarie inom region Jönköpings län. Är du en person med driv, helhetssyn och som trivs med att arbeta både operativt och med verksamhetsutveckling? Just nu söker vi en arkivarie som vill vara med i uppbyggnaden av en ny arkivorganisation och regionarkiv. Varmt välkommen med din ansökan.


Rollen som arkivarie
I rollen kommer du att:

• vara sakkunnig inom arkiv- och dokumenthantering och arbeta med alla förekommande uppgifter inom arkivområdet
• utreda frågor om gallring och bevarande av analog och digital information
• praktiskt ordna och förteckna arkiv
• samverka med berörda verksamheter kring leveranser av arkivmaterial
• ansvara för delar inom eArkiv
• medverka med din arkivariekompetens i projekt och förvaltning
• utveckla och effektivisera processer och rutiner inom arkiv- och informationshantering
• handlägga ärenden i form av att bearbeta, analysera och skriva utredningar


Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din blivande arbetsplats
Region Jönköpings läns verksamhet omfattar allt från sjukvård, tandvård, skolor, kultur och trafik. Vi förvaltar ett bestånd på över 22 000 hyllmeter handlingar från 1700-talet och framåt. Tillsammans med flera offentliga organisationer samarbetar vi om R7e-arkiv för digital arkivering.

Regionarkivet är en del av regionledningskontoret. I dagsläget är arbetsplatsen placerad i Jönköping. Beslut om byggnation av nytt arkivhus i Nässjö är fattat och arbete med att skapa ett regionarkiv pågår. Inför flytt till arkivhus pågår ett stort projekt för ordnande- och förtecknande samt logistik för flytt av material. Arbetet kommer att ske på olika platser i länet, men initialt på Länssjukhuset Ryhov samt Värnamo sjukhus.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkivvetenskap (60 hp, 40 p) eller arbetslivserfarenhet vi bedömer motsvarar önskad utbildning. För tjänsten krävs mycket god kunskap om förvaltningslagen, arkivlagen och offentlighets- och sekretesslagen samt grundläggande föreskrifter som reglerar arkivbildningen inom offentlig förvaltning. Vi efterfrågar även mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska. Svenskt medborgarskap är ett krav. Körkort är också ett krav eftersom det förekommer resor i tjänsten.

Vi ser positivt på om du har:

• relevanta kurser inom data- och systemvetenskap eller liknande, t.ex. systemvetenskap för arkivarier (motsvarande),
• erfarenhet av arbete inom arkivverksamhet i statlig och/eller offentlig förvaltning,
• erfarenhet av arbete om långsiktigt digitalt bevarande, eArkiv eller IT-relaterade arkivfrågor,
• erfarenhet av ledarskap och/eller projektledning,
• god kunskap om HSL, PDL, GDPR och personuppgiftsbehandling


Som person tror vi du är ansvarstagande, noggrann och målinriktad, initiativtagande och van att arbeta självständigt liksom att samarbeta i grupp. Du har en mycket god analytisk förmåga, är pedagogisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Praktiskt tror vi du har en mycket god förmåga att utrycka dig både i tal och skrift. Du trivs i en operativ roll med intresse för frågor som berör arkiv och registratur samt tar dig an uppdrag med nyfikenhet och engagemang. Som arkivarie får du kännedom om uppgifter som kan vara av känslig natur och det krävs därför att du har en hög integritet. Arbetet kan vara fysiskt krävande eftersom tunga lyft kan förekomma. Rollen kan komma att skydds-/säkerhetsklassas.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta informationsförsörjningschef Maria Sundén, 070-672 23 27.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 15 januari, urval görs löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Konsttekniker

Museitekniker
Läs mer Nov 28
Bild och form/gestaltning

Avdelningen Bild och Form gestaltning ansvarar för att köpa in, beställa och förvalta samt tillgängliggöra den offentliga konsten inom Region Jönköpings län. Konsten finns framför allt i vårdens lokaler men också inom administration och utbildning. Du ingår i en grupp med tre personer, samt vid behov extra personal. Tjänsten är på heltid och tills vidare. Som konsttekniker är du delaktig i utvecklingen av avdelningens uppdrag och agerar sammanhållande i tekniska frågor och logistik inför inköp, placering, mottagning av konst. Du kommer även att arbeta med underhåll och registrering av konstsamlingen.

Rollen som konsttekniker
Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra människor. Du är serviceinriktad och flexibel samt har vilja och intresse att leverera lösningar. Viktigt för tjänsten är din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Som konsttekniker behöver du vara en hantverkskunnig problemlösare med god materialkännedom och känsla för detaljer. Ta dig an både större och mindre uppdrag med flera bollar i luften. Gestaltningsuppdrag ställer stora krav på dialog, öppenhet och samarbete. Arbetet innebär att du rör dig mycket ute i känsliga vårdmiljöer där din förmåga till ett trevligt och respektfullt bemötande är av stor vikt.

Du kommer bland annat att arbeta med:

• Hängning och montering av konst i offentlig miljö.
• Inramning, reparationer och enklare snickeriarbeten.
• Uppföljning av skötselplan och genomförande av underhåll.
• Leveransmottagning, transporter och placering av konst.
• Registrering, fotografering och inventering av Region Jönköpings läns konstsamling.
• Svarar för lagerhållning och skötsel av konstförråd.

Tunga lyft och arbete på hög höjd förekommer.

Din blivande arbetsplats
Avdelningen Bild och form gestaltningen ingår i sektionen Kulturutveckling som är en del av Regional utveckling i Region Jönköpings län. Sektionen kulturutveckling innehåller verksamheter så som Hemslöjd, Biblioteksutveckling, Bild och form gestaltning, samt främjande verksamhet inom konstområdena dans, film, litteratur, barn och unga, bild och form, samtida cirkus, musik och teater. Sektionen har ett särskilt uppdrag att arbeta med yttrandefrihetsfrågorna, vilket bland annat sker genom vårt Fristadsarbete. Utifrån den Regionala kulturplanen ska sektionen Kulturutveckling bidra till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län.

Din profil
Utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Erfarenhet av arbete med konstinstallationer.
Dokumenterad erfarenhet och god förståelse för hantering av konstverk i samband med transport montering och demontering.
Erfarenhet av snickeriarbete och monteringar.

Meriterande är eftergymnasial utbildning inom konstområdet och kunskap inom det digitala området.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jansson, kulturutvecklingschef;
magnus.jonsson@rjl.se alt. 010-242 45 27 eller Susanne Nilsson, samordnare konstnärlig gestaltning;
susanne.b.nilsson@rjl.se alt 0725-726610.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Projektplanerare- direktrekrytering till Eltel!

Produktionskoordinator
Läs mer Nov 27
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Projektplanerare direktrekrytering till Eltel!

Är du duktig på Excel och söker en omväxlande och kvalificerad tjänst som planerare i ett stort och komplext projekt?

Vi söker en projektplanerare för arbete i Eltels elmätarprojekt där de byter samtliga Vattenfalls elmätare. Du kommer ansvara för planeringen av installationer för ett team av tekniker. När du arbetar på annan ort än din hemort står Eltel för boende och resekostnader, så därmed kan du bo varsomhelst i Sverige så länge du är villig att resa i tjänsten. Framförallt under dina första månader kommer du resa mycket i tjänsten som en del av din introduktion och upplärning.

Som projektplanerare har du en nyckelroll i projektet och ditt arbete innebär att sätta och följa upp tidsplaner samt att säkerställa att resurserna fördelas på ett bra sätt. Det är ett komplext arbete med många parametrar att ta hänsyn till. En viktig del av arbetet är att analysera den data som kommer från Eltels beställare. Tjänsten är en blandning av långsiktig planering i förväg och att löpande anpassa planeringen efter utmaningar som uppstår.

I rollen som projektplanerare har du inget personalansvar. Du rapporterar till huvudprojektledare, arbetar självständigt och har kontaktytor både internt och externt.

Vi erbjuder

• En gedigen utbildning och introduktion inklusive besök ute i fält!
• Arbete i ett väl fungerande och erfaret projektteam!
• Mycket frihet och möjlighet att påverka!
• Arbete på lång sikt eftersom Eltel löpande vinner nya avtal

Kvalifikationer
Vi söker dig som har väldigt god datorvana, särskilt viktigt är att du är duktig på Microsoft Excel. Grundläggande kunskaper inom Officepaketet är till exempel inte tillräckligt. Du är också en analytisk person med en förmåga att förstå hur data fungerar och du snabbt kan filtrera fram relevant statistik och annan viktig information ur stora datamängder. Erfarenhet av liknande arbete/projekt i närtid är meriterande.

Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift eftersom kontakt med medarbetare från andra nordiska länder. Körkort är ett krav på grund av resor och besök ute i fält.

Lön: Individuell lönesättning. Övriga villkor enligt kollektivavtal.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Du kan söka tjänsten även om du saknar CV eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Dansledare till Jönköping

Dansare
Läs mer Nov 21
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Är du en dansledare med kompetens inom olika dansstilar? Hos oss på Medborgarskolan får du möjligheten att välja din specialitet och leda danslektioner utifrån dina egna kvalifikationer!

Arbetsbeskrivning: Vi söker en engagerad dansledare som kan anpassa undervisningen efter sina egna expertområden inom dans. Oavsett om du brinner för salsa, balett, street dance, eller modern dans, ger vi dig friheten att skapa lektioner baserade på dina egna färdigheter och passioner.

Kvalifikationer:


• Erfarenhet av att undervisa i dans och specialisering inom en eller flera dansstilar.
• Förmåga att skapa lärorika och inspirerande lektioner inom ditt expertområde.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att anpassa undervisningen efter deltagarnas behov.
• Flexibilitet och kreativitet för att hålla deltagarna engagerade i olika dansstilar.

Krav:


• Pedagogisk kompetens eller likvärdig erfarenhet inom dansundervisning.
• Tillgänglighet för att undervisa under kvällstid eller helger, enligt schemalagd plan.
• Positiv attityd och vilja att skapa en inkluderande dansgemenskap.

 

Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.

Ansök nu

Projektadministratörer sökes!

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Nov 9
Har du erfarenhet inom kundservice och/eller administration samt gillar att ha många bollar i luften? Nu söker vi flera projektadministratörer för kunds räkning! Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill ha ett jobb under en tidsbegränsad period – dessutom kan det finnas möjlighet till förlängning och/eller anställning hos kund!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du arbeta och vara spindeln-i-nätet mellan företagets olika funktioner och avdelningar från en såld affär till att projektet är driftsatt. För att tillhandahålla och ge kunden en bra kundupplevelse kräver denna roll att du kan ha många bollar i luften, vara serviceminded och klara av ett mångsidigt arbete. Det kan exempelvis vara flera tillhörande administrativa moment (sålda affärer, orderläggning men även att säkerställa projektering) via både mejl och telefon mot både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter
• Mångsidigt arbete där du är en del av hela processen från såld affär till driftsatt projekt
• Tillhandahålla och ge en bra kundupplevelse
• Flera administrativa moment såsom orderläggning, delaktig i sålda affärer och säkerställa projektering

Om dig
Du som är social, positiv och serviceminded, kan ha många bollar i luften kommer ha en god grund att stå på. Är du dessutom flexibel och ansvarstagande, samt har ett logiskt tankesätt kommer du att trivas utmärkt med arbetsuppgifterna. Du har en god administrativ förmåga och lätt för att lära dig olika program. Din vana vid professionellt kundbemötande kommer att bidra till nöjda kunder!

Viktigt för tjänsten:
• Du behärskar både svenska samt engelska i både telefon och i mailform
• Du behöver ha en vana vid att arbeta med officeprogrammen
• Du kan jobba heltid tom 31 januari

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
• Erfarenhet av affärssystem
• Erfarenhet av att ha arbetat i projekt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonseringstid. Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se alt 073-684 73 10

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Orkesterinspicient

Scentekniker
Läs mer Nov 2
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Rollen som orkesterinspicient
I rollen som orkesterinspicienten leder det podietekniska arbetet och agerar ansvarig tekniker under orkesterproduktioner. Du ansvarar för dukning av podiet eller orkesterdiket i samband med repetitioner, föreställningar, konserter och turné. Du ansvarar för det scentekniska, samt övrigt för- och efterarbete i samband med konserter. I rollen ritar du även dukningsskisser för orkesterns produktioner.

Som Orkesterinspicient har du ett övergripande säkerhetsansvar, samt ett specifikt sådant under pågående produktioner i samråd med skyddsombud och producent.

Orkesterinspicient hanterar organisationens bokningar av instrument och där tillhörande flygelstämningar. I samråd med producent ansvarar du även för genomförandet av provspelningar. Du hanterar och administrerar även instrumentförsäkringar, dokumentationsinspelningar samt har materialansvar – följa upp slitage, planerar och hanterar inköp och reparationer av orkesterutrustning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Du följer till stor del orkesterns arbetstider, vilket bland annat innebär tjänstgöring kvällstid och på helger.

Din blivande arbetsplats
Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Din profil
Vi söker dig som har intresse av ett tekniskt samt administrativt arbete med och kring en professionell orkester, gärna med erfarenhet av liknande arbete från scenkonstverksamhet.

För att trivas i rollen krävs det att du är trygg i dig själv med god självinsikt som med enkelhet skiljer på det personliga och professionella. Du har vilja och förmåga att assistera kollegor, och ser kommunikation och lyhördhet som en viktig grund till gott samarbete. Du trivs i ett självstrukturerande arbetssätt och har god förmåga till att planera och prioritera. Du har förmågan att bibehålla ett helhetsperspektiv, även i stressade situationer för att prioritera rätt saker.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta orkesterchef Magnus Lind på magnus.lind@smot.se

Vi tar gärna emot kontakt från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 3 december 2023. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Nov 14
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskolaanpassadgrundskolaochfritidshem/grundskolorochanpassadegrundskolorao/kalgardsskolanf6.4.74fef9ab15548f0b8001587.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor
Stephan Redman
stephan.redman@jonkoping.se
Tel. 036-103090

Biträdande rektor
Jenny Larsson
jenny.larsson1@jonkoping.se
Tel. 036-102618

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Tekniker

Teatertekniker
Läs mer Okt 13
Kulturhuset Spira/Smålands Musik & Teater, Försäljningsavdelningen

Vi söker
Nu utlyser vi flera tjänster till teknikavdelningen på Kulturhuset Spira.
Vi söker dig som vill utvecklas med oss på lång sikt men även dig som kan hjälpa oss under kortare perioder

• Konferenstekniker
• Ljudoperatör
• Ljusoperatör
• Scentekniker

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat Jönköpings Sinfonietta och en fast skådespelarensemble tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten så att fler barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län ska få möjligheten att ta del av kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar.

Årligen genomförs omkring 800 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med en utpräglat tvärkonstnärlig profil. Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling. Verksamheten omsätter årligen ca 135 miljoner sek och har cirka 100 anställda.
Kvalifikationer: Relevant teknisk utbildning och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av tekniskt arbete och god förståelse för scenkonstverksamhet. Körkort B är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande: Erfarenhet av turnéverksamhet. Förarbevis för mobila plattformar och truckkort (A2) är meriterande.
Erfarenhet av streaming/livestreaming

Om du känner att detta passar dig och du gillar att arbeta självständigt och i team, då vill vi att du skickar en ansökan till oss.
Har du frågor, kontakta teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se
Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 27 november 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Bibliotekarie unga

Bibliotekarie
Läs mer Nov 10
Biblioteken i Jönköping

Är du en utåtriktad och kunnig bibliotekarie med intresse för unga och läsfrämjande arbete? Vi har ett intressant arbete för dig.

Vi söker dig som med engagemang, kreativitet och pedagogisk insikt vill arbeta läsfrämjande mot målgruppen unga på Huskvarna bibliotek, vårt näst största bibliotek i kommunen.

Folkbiblioteken i Jönköping ska, med användaren i fokus, nå så många som möjligt, överbrygga klyftor och skapa demokratisk delaktighet. Folkbiblioteken i Jönköping ska sträva efter att vara en lärande organisation redo för framtidens utmaningar. Folkbiblioteken ska vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration och kultur och bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun. Som användare ska man uppleva, och upptäcka, att folkbiblioteken är inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som man gärna vill återvända till. Som användare ska man under hela livet kunna söka, hitta och bekräfta sig själv men också bli överraskad och utmanad.


Välkommen till oss
Huskvarna bibliotek ligger sedan 2018 i Huskvarna stadshus tillsammans med Socialtjänsten och Utbildningsförvaltningen. Bibliotekets upptagningsområde är stort. Våra besökare är i alla åldrar och har många olika behov och förutsättningar. Huskvarna är ett meröppet bibliotek, vilket betyder att det vissa tider är öppet utan bemanning.

Som bibliotekarie med ansvar för unga på Huskvarna bibliotek kommer du att hantera mediebeståndet för målgruppen unga (13-25 år), barn- och ungdomslitteratur på engelska, samt grafiska romaner för vuxna. Du ansvarar för att planera och organisera verksamheten för unga i samarbete med såväl kollegorna på Huskvarna bibliotek som dina kollegor i det kommunövergripande unga-teamet. Som del i det läsfrämjande arbetet bygger du nätverk och samverkar med skolor och föreningar. Du vägleder bibliotekets besökare i alla åldrar i litteraturfrågor och informationssökning, samt bistår med service kring digitala tjänster. I rollen ingår även att kommunicera bibliotekets verksamhet genom vår webbplats och på sociala medier.

Biblioteken står för närvarande inför en större satsning på det läsfrämjande arbetet, framför allt för unga män, med syfte att skapa bättre förutsättningar för att alla barn och ungdomar i kommunen ska känna nyfikenhet, lust och självförtroende att läsa och upptäcka litteratur. Läsning såväl som litteratur ska förstås i en vid bemärkelse som inkluderar användningen av olika sinnen och uttryck. Barn och ungdomar ska, oavsett bakgrund och förutsättningar, känna att läsning och litteratur finns för dem och att deras berättelser får höras och uttryckas.

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant. Tjänsten passar dig som har tidigare relevant arbetslivserfarenhet men även dig som är nyutexaminerad och har med dig det senaste från utbildningen.

Vi ser att du har en helhetssyn på verksamheten och bibliotekens uppdrag i samhället. Du är en flexibel person som är initiativtagande och har erfarenhet av att strukturera och planera aktiviteter i linje med verksamhetens planer och mål.

Du är trygg med att guida större grupper, exempelvis vid klassbesök, och ser samverkan med skolor och föreningar som en självklar del i det läsfrämjande arbetet. Du har en social förmåga när det kommer till att förstå och nå framtill olika typer av människor både när det kommer till besökare, kollegor och samarbetspartners.

För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en naturlig del av ditt uppdrag. Du är van vid informationssökning och källkritik samt har ett pedagogiskt förhållningsätt när du vägleder våra besökare i biblioteket och i våra digitala verktyg. Du har en god förmåga att formulera dig på svenska såväl i tal som skrift, och det är meriterande med kunskaper i andra språk.

Bra att veta
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och i tjänsten ingår kväll- och helgtjänstgöring som kan ske på annat bibliotek än ditt hembibliotek.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt (via post eller Bank-ID) i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Emma Dahlberg, enhetschef, 036-10 54 59, emma.dahlberg@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som bibliotekarie unga.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Junior Artwork Specialist | Jefferson Wells | Huskvarna

Grafisk formgivare
Läs mer Okt 26
Har du en examen inom grafisk design och ett öga för detaljer? Vi letar efter en Junior Artwork Specialist för ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Huskvarna. Som Junior Artwork Specialist kommer du att spela en central roll i skapandet och uppdateringen av förpackningsdesign med fokus på kvalitet och estetik. Ta chansen att göra verklig skillnad med din designexpertis och ansök nu!

Ort: Huskvarna
Start: December/Januari eller enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Konsultuppdrag på 6-12 månader med stora möjlighet till anställning hos kundOm rollen som Junior Artwork Specialist

I rollen som Artwork Specialist till en av våra kunder inom maskintillverkning i Huskvarna har du en avgörande roll med grafisk design och produktion mot förpackningsdesign och produktionsprocessen. Som Artwork Specialist för att företagets produkter och marknadsföringsmaterial ska ha en professionell och attraktiv visuell presentation. Du kommer att ansvara för att montera nya tryck och revidera befintliga tryck för att säkerställa att förpackningsmaterialen uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och estetik. Du ingår i ett team och ha nära samarbete med flera olika avdelningar som kan ge dig råd och guidning. En stor del av ditt jobb innebär att jobba med Indesign. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:

* Samarbeta med designteamet för att skapa visuellt tilltalande och effektiva förpackningsdesigner med Adobe Indesign.
* skapa och hantera grafiska element för tryckt material, förpackningar och digitala medier.
* Granska och modifiera befintliga utskrifter efter behov för att anpassas till förändringar i varumärket, krav eller produktspecifikationer.
* Genomför grundliga granskningar och kvalitetskontroller för att säkerställa att alla designs är felfria och redo för produktionKravbeskrivning:

Vi söker en entusiastisk Junior Artwork Specialist med en passion för grafisk design och en nyligen avslutad utbildning inom området. Dina kompetenser inkluderar en gedigen kunskap om Adobe InDesign och andra designverktyg. Ditt skarpa öga för detaljer och design är avgörande i denna roll.

För att trivas i denna position är det viktigt att du har utmärkta organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera tidsplanering effektivt. Teamarbete är en nyckelkomponent i vårt arbetsflöde, så din förmåga att kommunicera effektivt och samarbeta med kollegor är mycket värderad..Din strävan efter kvalitet och kundnöjdhet kommer att vara en viktig del av denna roll.Vad kan vi erbjuda dig?

Det här är ett konsultuppdrag som startar i december/januari eller enligt överenskommelse och som varar i 6-12 månader med stora möjlighet till anställning hos kund. Du blir heltidsanställd på Jefferson Wells men arbetar på plats hos vår kund i Huskvarna.

Som konsult hos Jefferson Wells får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på Ida.Tegnelov@jeffersonwells.se

Ansök nu

Operations manager till ABB i Jönköping

TOM, Technical Operation Manager
Läs mer Okt 24
Om Företaget:

ABB är en ledande global teknikföretag som driver omvandlingen av samhälle och industri för att uppnå en mer hållbar framtid. Vi är stolta över att erbjuda innovativa lösningar och tjänster inom teknik, elektrifiering, automation och digitalisering. ABB i Jönköping söker en Operation Manager som kommer att spela en central roll i att leda och utveckla vår verksamhet.

Ansvarsområden:

Som Operation Manager hos ABB i Jönköping kommer du att ha en nyckelroll i att överse alla aspekter som är kopplade till verksamheten för vår lokal enhet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

• Teknik
• Tillverkning
• Leveranskedja
• Kvalitet och operativ excellens
• Värdekedjeplanering
• Projektstyrning

Du kommer att säkerställa strikt efterlevnad av hälsa, säkerhet och integritetsriktlinjer inom verksamheten. Dessutom ansvarar du för att utveckla affärsplaner för enheten/enheterna som är i linje med Division/Business Unit/Product Group-strategi och mål. Du kommer att övervaka genomförandet och vidta åtgärder för eventuella avvikelser.

Andra Uppgifter:

Utöver ditt huvudansvar kommer du att vara involverad i följande områden:

• Genomförande av projektbacklog och leveranser inom forskning och utveckling (R&D).
• Förbättring av verktyg och processer.
• Stöd för övergången till BL Industries nya strategi.

Krav:

Vi söker en erfaren kandidat med minst 10 års erfarenhet inom operativ ledning. Din bakgrund bör omfatta erfarenhet av följande områden:

• Analysera och föreslå lösningar
• Organisering
• Processer och verktyg
• Efterfrågeplanering
• Operativ planering
• Lagerhantering
• Integrerad affärsplanering

Information

Anställningsform: Konsultuppdrag på ett år med chans till förlängning eller övertag av kund
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adrian Runsten på adrian.runsten@lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Ambulerande Produktionsansvarig på Svensk Direktreklam

Produktionskoordinator
Läs mer Okt 2
Svensk Direktreklam rekryterar: Ambulerande Produktionsansvarig


Ambulerande Produktionsansvarig

arbetsbeskrivning
Får du energi i mötet med människor och trivs med att coacha andra? Föredrar du att arbeta i en dynamisk organisation där ingen dag är den andra lik? Drivs du av utmaningar i vardagen och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara rollen för dig!

Svensk Direktreklam söker nu Ambulerande Produktionsansvariga med arbetsfält i olika delar av landet, en roll där du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö!

ansvarsområden
Som Ambulerande Produktionsansvarig blir din roll att stötta lokala kontor i landet med produktion, något du bland annat gör genom ett coachande ledarskap samt uppföljning i linje med företagets koncept, mål och värderingar men också genom att vara den som visar vägen i det dagliga arbetet. Du arbetar med allt från introduktion av nya lagermedarbetare till att utveckla, implementera och utbilda i nya arbetssätt och system.

Som Ambulerande Produktionsansvarig rapporterar till chefen för Produktion och ingår i ett team med olika ansvarsområden inom vår produktion. Din placering är antingen i södra eller mellersta Sverige. Arbetet innebär resor och övernattningar varje vecka.

omfattning
Heltid.

kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har kunskap och eller utbildning inom logistik och tidigare erfarenhet av liknande roll och omfattning, gärna från lager eller detaljhandel. Du är en framgångsrik och inspirerande ledare med förmågan att bygga långsiktiga relationer på ett prestigelöst sätt i samarbete med andra. Du har erfarenhet från produktionsledande arbete med mål- och resultatfokus.

Ditt engagemang och driv i arbetet är högt och din energi smittar av sig till andra. Vidare är du van att jobba mot mål och kan självständigt dra slutsatser och föreslå åtgärder. Som person ser du lösningar framför problem och då arbetet kräver flexibilitet, både i arbetsuppgifter, tider och fokus. Självklart är du en självgående och flexibel person. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet.

möjligheter
Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett engagerat och drivet team med lång erfarenhet. Vi värderar ett öppet klimat och ett nära samarbete där varje individ får chansen att växa i sin roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i Sveriges största privata direktreklamföretag. Du kommer få stor frihet att påverka ditt arbete och roll inom vårt koncept. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och förutsättningar för att lyckas. Hos oss är det viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Hos oss fokuserar vi på det som går att påverka och försöker alltid en gång till.

ansökan
Låter tjänsten intressant? Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. Processen kan komma att avslutas tidigare om vi hittar rätt person, så tveka inte att skicka din ansökan idag.

om företaget
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 lokalkontor, från Malmö i söder till Luleå i norr. 7000 hel- och deltidsanställda distributörer gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Vår personal är en av våra viktigaste resurser och en viktig förutsättning för en väl fungerande och kostnadseffektiv verksamhet. Företaget har mer än 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter.

Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Företaget är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och omsätter cirka 500 Mkr. Den totala omsättningen för SDR-koncernen, inklusive gratisdistribuerade lokaltidningar, uppgår till cirka 700 Mkr.Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR).

Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen;. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001.

Ansök nu

Tatuerare

Tatuerare
Läs mer Aug 8
Vi söker dig som är erfaren tatuerare med minst 5 år i branschen.
Du ska vara noggrann och ha bra koll på hygien. Du ska vara lyhörd för kundens önskningar och ha ett bra bemötande.
Arbetet är på heltid. Arbetstid 11:30-19:00 Vardagar. Tider kan diskuteras.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bettingligan.se söker SEO writers (Sport och E-sport)

Journalist/Reporter
Läs mer Jul 25
Bettingligan.se är ett nystartat företag som har en webbsida som jämför spelbolag och ger ut information i form av olika typer av spel. Deras vision är att vara den webbplatsen man vänder sig till om man har frågor eller funderingar kring spelbolagens erbjudanden, hur olika spel fungerar eller bara för att ta del av tips.
Vad ska du göra?
Som SEO writer kommer du att uppdatera hemsidan med innehåll från sportvärlden. Du ska inom ditt område ha stenkoll vad som händer. Det krävs att du har stort intresse och passion för sporten. Har du det? då hjälper vi dig med att lära dig resten. Vi söker SEO writers inom (Fotboll, Hockey, Tennis, Basket, Golf, Trav och Esport (CS:GO 2, Valorant, League of Legends, FIFA och DOTA 2).
Arbetsuppgifter:
Läsa på om alla lag för att alltid hålla dig uppdaterad.
Komma med speltips till besökarna

Introduktionen börjar med en vecka i Örebro. Under denna vecka kommer du få information om vilka regler som skall följa. Bettingligan kommer även gå igenom alla system som de jobbar i. Du kommer också få din dator och telefon som du behöver för att arbeta.
Vad söker Bettingligan?
Vi tror att du kommer passa hos oss om du är en lagspelare, gillar sport allmänt och har ett driv för att alltid bli bättre.
Krav:
Svenska i tal och skrift
Stort intresse av sporten
Just nu har vi bara möjlighet att ta in tre personer för detta, därför kommer det vara ett krav att kunna följa mer än en sport.Mer om tjänsten:
Detta är en direktrekrytering som hålls av Matchler AB. Direktrekrytering innebär att vi på Matchler håller i rekryteringsprocessen, men du anställs direkt av Bettingligan.
Tjänsten är en provanställning på 6 månader för att sedan ha möjlighet till tillsvidareanställning.
Plats: Remote
När: oktober, överenskommelse
Lön: Överenskommelse

Ansök nu

Bettingligan.se söker Casinorecensenter

Recensent
Läs mer Jul 25
Bettingligan.se är ett nystartat företag som har en webbsida som jämför spelbolag och ger ut information i form av olika typer av spel. Deras vision är att vara den webbplatsen man vänder sig till om man har frågor eller funderingar kring spelbolagens erbjudanden, hur olika spel fungerar eller bara för att ta del av tips.
Vad ska du göra?
Som Casinorecensent kommer du arbeta med att testa på alla tusentals olika casinospel för att sedan skriva en recension om din upplevelse. När personer läser din recension ska det vara tydligt och enkelt för besökaren att förstå om spelet i helhet.
Arbetsuppgifter:
Testspela casinospel
Skriva detaljerat om hur spelet fungerar och din upplevelse av spelet.Introduktionen börjar med en vecka i Örebro. Under denna vecka kommer du få information om vilka regler som skall följa. Bettingligan kommer även gå igenom alla system som de jobbar i. Du kommer också få din dator och telefon som du behöver för att arbeta.
Vad söker Bettingligan?
Vi tror att du kommer passa hos oss om du är en lagspelare, gillar sport eller casino och har ett driv för att alltid bli bättre.
Krav:
Svenska i tal och skrift
Om tjänsten:
Detta är en direktrekrytering som hålls av Matchler AB. Direktrekrytering innebär att vi på Matchler håller i rekryteringsprocessen, men du anställs direkt av Bettingligan.
Tjänsten är en provanställning på 6 månader för att sedan ha möjlighet till tillsvidareanställning.
Plats: Remote
När: oktober, överenskommelse
Lön: Överenskommelse

Ansök nu

Dansare

Dansare
Läs mer Jun 27
Kulturhuset Spira, Jönköping

Bli en del av DSE – Dans Spira Extended - Vill du utvecklas som dansare? Vill du komma nära publiken?
Dans Spira Extended (DSE) är en regional dansensemble som startade 2022 med stöd ifrån Kulturrådet och verkar i Kulturhuset Spira, i Jönköpings län och nationellt. Som en del av DSE kommer du att få arbeta med etablerade koreografer i flera dansproduktioner och spela i många typer av scenrum – från större konsertsalar till mindre klassrum.
Dans Spira Extended är en unik möjlighet att utforska ditt eget konstnärskap samtidigt som du får den erfarenhet som krävs av en professionell dansare idag

Vi söker
Nu söker Kulturhuset Spira i Jönköping fyra dansare med stark förankring i jazz och modernt till Dans Spira Extended 2023 med en önskan av att utveckla sitt eget konstnärskap och möta olika publikgrupper. Ett intresse för undervisning är ett plus.
För att söka ska du ha erhållit en examen från en svensk yrkesdansarutbildning 2022 eller 2023.Ange gärna en referenskontakt.

Tid och plats för audition:
Måndag den 16/10 kl. 09:00-18:00.
Kulturhuset Spira i Jönköping.

Hur gör du:
Du skickar in din ansökan med CV, bild, showreel på 2-3 minuter, samt kontaktuppgifter via ansökningsknappen nedan.

Sista anmälningsdag: fredagen den 27/9
Vi kontaktar dig via mail om du blir kallad till audition

Hör gärna av dig om du har frågor:
Sanna Holmgren Jonsson, danskoordinator
Susanne.holmgren.jonsson@smot.se (http://mailto:Susanne.holmgren.jonsson@smot.se)

Isabell Karlsson dansare och repetitör
isabell.a.karlsson@smot.se (http://mailto:isabell.a.karlsson@smot.se)

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under juli månad kan svar och återkoppling ta längre tid än vanligt.

VÄLKOMMEN!

Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms Jönköpings Sinfonietta och vår fasta skådespelarensemble tillsammans med bland annat dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 600 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en stor del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Projektkoordinator

Produktionskoordinator
Läs mer Sep 6
Vi söker just nu en projektkoordinator för en bred och självständig roll. Du kommer vara anställd i YLAB Larssons Bygg AB och ha en placering på vårt huvudkontor i Lekeryd samt kontoret i Jönköping.
Arbetsuppgifter
I rollen som projektkoordinator kommer du arbeta övergripande med flera projekt där målet är att skapa en bättre översikt samt underlätta i processer som är återkommande. På så vis bidrar du till kärnan för YLAB med nöjda kunder vad gäller tid, kvalitet och ekonomi.
Du har en administrativt stödjande roll från start till slut i våra projekt. I arbetet som projektkoordinator har du en plan framåt och hanterar de frågor som uppstår här och nu.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet för samordning och planering
Har god kunskap i MS Office-paketet (Excel & Word i första hand)
Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift
Har en god förmåga att prioritera, hålla deadlines och hantera flera uppgifter
Har gärna erfarenhet från byggbranschen

Som person
Som person trivs du i att arbeta självständigt och har en god förmåga att strukturera och prioritera i ditt arbete. En inställning av att allt går att lösa och har lätt för att ställa om när situationer uppstår. Du är trygg med att ta egna initiativ och fatta egna beslut utifrån kundens och verksamhetens bästa. Då rollen består av olika kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och att skapa relationer.
Om oss
YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt.
En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund som varit densamma gäller tid, ekonomi eller kvalitet och vårt mål är att alltid ha en nöjd kund.
Låter det intressant?
I så fall ser vi fram emot din ansökan innehållande CV och personligt brev. Mejla din ansökan till: jobbansokan@ylab.nu
Märk ansökan: Projektkoordinator
Vi går igenom ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Ansök nu

Idérika bibliotekarier – se hit!

Bibliotekarie
Läs mer Aug 31
Biblioteken i Jönköping

Är du en idérik bibliotekarie som vill få möjligheten att vara med och utveckla Biblioteken i Jönköping? Drivs du av att skapa trygga och kreativa miljöer där alla känner sig välkomna?

Folkbiblioteken i Jönköping, ska vara trygga platser med låga trösklar som ska vara tillgängliga för alla. Vi ska vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur och bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun.

Som bibliotek lägger vi fokus på användarens behov. Som användare ska man uppleva, och upptäcka, att folkbiblioteken är inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som man gärna vill återvända till. Som användare ska man under hela livet kunna söka, hitta och bekräfta sig själv men också bli överraskad och utmanad.

Ditt nya jobb
Nu behöver vi förstärkning av två vikarierande bibliotekarier med engagemang att med användarnas bästa i fokus driva och utveckla bibliotekens verksamhet.

Till Öxnehaga bibliotek söker vi en bibliotekarie i två år som ansvarar för målgruppen barn 0-6 år. Ett bibliotek med tre anställda som stöttar och arbetar tillsammans för att skapa en trygg och välkomnande miljö för alla våra besökare. Vi samverkar med lokalsamhället, viktiga parter i tjänsten är förskolor, öppna förskolan och familjecentralen. Öxnehaga bibliotek ligger i ett mångkulturellt område och är ett integrerat skolbibliotek.

Till Stadsbiblioteket söker vi en bibliotekarie i ett år med ansvar för unga från 13 år och uppåt med huvudansvar inom skräcklitteratur och gaming. I tjänsten ingår också ett inköpsansvar inom film och engelsk skönlitteratur för vuxna. Stadsbiblioteket är placerat i centrala Jönköping och har omkring 1500 besökare om dagen. I tjänsten kommer du tillsammans med kollegor tillhöra ungdomsavdelningen.

I båda tjänsterna tillkommer mediehantering, inköp, inleverans och gallring av medier. Planering och genomförande av programaktiviteter på biblioteket och samverkan med relevanta aktörer. I tjänsterna ingår bemanning av andra bibliotek än ditt hembibliotek samt arbete kvällar och helger.

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har några års erfarenhet av biblioteksarbete och av att samverka med skolor, förskolor och föreningar. Det är meriterande med erfarenhet av att planera och genomföra arrangemang.

För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en självklar del av ditt uppdrag och är en van informationssökare och källkritiker som har en fallenhet för att organisera och tillgängliggöra information. Du har kunskap om bibliotekets uppdrag och sammanhang och vad den har för roll i samhället. Du ska ha en pedagogisk insikt och det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med åldrarna 0-6 år eller unga 13 år och uppåt.

Du är en social och serviceinriktad person som med enkelhet visar intresse av att möta besökares olika behov samt god förmåga att samarbeta och möta de människor du möter i arbetet så som besökare, kollegor och samarbetspartners. Du är en självgående och flexibel person som har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Du har en god förmåga att formulerar dig på svenska i tal och skrift och det är meriterande med att ha kunskaper i andra språk. Du har erfarenhet att möta människor med annat modersmål än svenska.

Välkommen till oss/Om oss
Jönköpings folkbibliotek består av 14 bibliotek varav två är mobila, vårt syfte är att vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur samt bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun.

Bra att veta
Anställningen är tidsbegränsad och vikariaten är två (Öxnehaga och Stadsbiblioteket). Tjänsterna är på heltid och det ingår kväll- och helgtjänstgöring. Bemanning på flera bibliotek inom kommunens folkbibliotek ingår.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Maria Carlsson, enhetschef, 036- 10 69 40, maria.carlsson5@jonkoping.se
Emma Dahlberg, enhetschef, 036-10 54 59, emma.dahlberg@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55 90

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bibliotekarie med blicken riktad utåt

Bibliotekarie
Läs mer Aug 31
Biblioteken i Jönköping

Vill du jobba på ett av Jönköpings folkbibliotek och ge förstklassig service till våra besökare? Vill du använda din erfarenhet och kunskap för att skapa inspirerande och kreativa miljöer? Då kan du vara vår nya kollega.

Vi söker en initiativrik bibliotekarie till Österängens bibliotek som vill arbeta nära lokalsamhället. På Jönköpings folkbibliotek vill vi med användaren i fokus, överbrygga klyftor och skapa demokratisk delaktighet. Folkbiblioteken i Jönköping är en lärande organisation som är redo för framtidens utmaningar.

Som användare ska man uppleva, och upptäcka, att folkbiblioteken är inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som man gärna vill återvända till. Som användare ska man under hela livet kunna söka, hitta och bekräfta sig själv men också bli överraskad och utmanad.

Ditt nya jobb
Österängen är en stadsdel och ett bostadsområde beläget i östra Jönköping. Biblioteket ligger i Österängens centrum i anslutning till Österängens konsthall med närhet till fritidsgård, skola och förskola. Det är ett mångkulturellt område med ca 4 000 invånare.

Som anställd på Österängens bibliotek är du en av två anställda som arbetar nära varandra. I din roll som bibliotekarie sätter du besökaren i centrum och ditt uppdrag går ut på att skapa ett bibliotek som utmanar och är tillgängligt för alla. Tillsammans med din kollega ansvarar du för verksamheten som helhet på Österängens bibliotek, vilket b.la. innefattar klassbesök, inköp av medier och programplanering för alla målgrupper. Inom folkbiblioteken i Jönköping arbetar vi som en organisation vilket betyder att hos oss är du en del av en arbetsplats med omkring 60 kollegor som utvecklar och stöttar varandra.

Inom Biblioteken i Jönköping prioriterar vi barn och unga och utvecklar vårt arbete mot dessa målgrupper. Vi ser ökad samverkan med civilsamhället och uppsökande verksamhet som verktyg för att utveckla vårt arbete och du kommer vara en del i det arbetet.
Utöver vanligt förekommande arbetsuppgifter som bemanning av informationsdisk, mediehantering, inleverans, bokuppsättning, gallring av medier, hjälpa användare med IT-frågor ingår bemanning av andra bibliotek samt helgtjänstgöring.

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har några års erfarenhet av biblioteksarbete.

För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en självklar del av ditt uppdrag och är van vid att vägleda besökare med digitala frågor. Du har kunskap om bibliotekets uppdrag och sammanhang och vad den har för roll i samhället. Du ska ha en pedagogisk insikt och ha en hög förståelse för kulturella olikheter.

Du är en social person som med enkelhet visar intresse av att möta besökares olika behov samt god förmåga att samarbeta med de människor du möter i arbetet så som besökare, kollegor och samarbetspartners. Du är strukturerad och initiativtagande, driver arbetet framåt och har en förmåga att ta hänsyn till det större perspektivet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och du ser möjligheter i förändringar. Att kunna planera och genomföra arrangemang är ett plus.

Du har en god förmåga att formulerar dig på svenska i tal och skrift och det är meriterande med kunskaper i andra språk. Erfarenheter av att möta människor med annat modersmål än svenska och att du har en förmåga att överbrygga språkbarriärer är något vi värderar högt.

Det är meriterande med kunskaper av att arbeta med barn och unga och om du har erfarenhet av samverkan med skolor, förskolor och föreningar.

Välkommen till oss
Jönköpings folkbibliotek består av 14 bibliotek varav två är mobila, vårt syfte är att vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur samt bidra till utvecklingen av Jönköpings kommun.

Bra att veta
Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid och i tjänsten ingår kväll- och helgtjänstgöring. Bemanning på flera bibliotek inom kommunens folkbibliotek ingår.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Emma Dahlberg, enhetschef, 036-10 54 59, emma.dahlberg@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55 90

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som bibliotekarie på Österängen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Jun 21
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Tf rektor, Jenny Larsson 036-10 26 18

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bibliotekarie med inriktning unga

Bibliotekarie
Läs mer Aug 15
Råslätts bibliotek

Är du en utåtriktad och kunnig bibliotekarie med intresse för unga och läsfrämjande arbete? Vi har ett intressant arbete för dig.

Vi söker dig som med fantasi, kreativitet och pedagogisk insikt vill arbeta läsfrämjande främst mot målgruppen unga.

Jönköping utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens bibliotek i Jönköping.
Vår förvaltnings verksamheter berikar människors liv genom bibliotek, mötesplatser för unga, konst och annan kulturverksamhet.

Jönköpings folkbibliotek består av 14 bibliotek varav två är mobila. Vårt syfte är att vara en kraftfull aktör för läsande, lärande, integration, bildning och kultur samt bidra till utveckling av Jönköpings Kommun. Våra bibliotek ska vara inspirerande, kreativa och kunskapsrika miljöer som besökarna gärna kommer tillbaka till. Vi strävar efter att vara öppna, trygga och välkomnande för alla.


Välkommen till oss!
Du kommer att utgå från Råslätts bibliotek som är en del av Jönköpings folkbibliotek. Biblioteket är placerat i ett allaktivitetshus och är både ett folk- och skolbibliotek. I området finns ungdomsgårdar, skolor och olika former av fritidsaktiviteter. På biblioteket samarbetar vi med flera av dessa aktörer för att bidra till en god stämning och minska läsglappet på området.

Ditt nya jobb
Råslätts bibliotek ligger i anslutning till en högstadieskola, Stadsgårdsskolan, och är deras skolbibliotek utöver att vara folkbibliotek. Din tjänst består i att ansvara för ungdomsavdelningen på Råslätts bibliotek; vilket innefattar b.la. klassbesök för åk 5 och 7, inköp av medier- och programplanering för målgruppen. Utöver detta jobbar du i samverkan med skolan samt övriga relevanta aktörer på området.

Råslätts bibliotek består av tre tjänster; barn, unga och vuxna. Därutöver finns en teamledare som hjälper till med övergripande processer. Ditt arbete kommer alltid ske i dialog och i samarbete med dina övriga kollegor. Tillsammans driver ni och utvecklar Råslätts bibliotek framåt.
Utöver ditt arbete med ungdomar tillkommer även för bibliotekarie vanligt förekommande arbetsuppgifter som bemanning av informationsdisk, mediehantering, inleverans, bokuppsättning, gallring av medier, hjälpa användare med IT-frågor. Det är av stor vikt att du trivs med lokalsamverkan då detta är en stor del av bibliotekets dagliga verksamhet.
Du har ett stort inflytande över avdelningen för unga med stora möjligheter att förverkliga egna idéer!

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom bibliotek- och informationsvetenskap, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har några års erfarenhet av biblioteksarbete samt att möta och arbeta med personer med annat modersmål än svenska. Du uppskattar att möta människor från olika delar av världen med olika kulturella bakgrunder och att ta dig runt språkliga hinder. Du ska ha lätt för att anpassa dig till olika situationer i ditt arbete. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med gruppen ungdom samt erfarenhet av att samverka med skolor och föreningar. Du har god kunskap om bibliotekets uppdrag och dess roll i samhället och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att planera och genomföra arrangemang.
För att lyckas i rollen ser du digitala verktyg som en självklar del av ditt uppdrag och är van vid informationssökning samt att hjälpa besökare med digitala frågor. Arbetet förutsätter att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och är bekväm med att vid behov hjälpa användare på engelska. Kunskaper i ett tredje språk är en stor merit.

Bra att veta
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och i tjänsten ingår kväll- och helgtjänstgöring som kan ske på annat bibliotek än ditt hembibliotek.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet.

Vill du veta mer?
Christel Bjärterot Lundqvist, enhetschef, 036-10 62 85
christel.bjarterot-lundqvist@jonkoping.se
Helen Figéus, Vision, 036-10 50 77
Karin Kristoffersson, DIK, 036-10 55 90

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som bibliotekarie med inriktning unga.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Jönköping

Fotograf
Läs mer Mar 7
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Jönköping.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam

- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete

- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område

- Du bestämmer själv dina arbetstider

UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera

- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm

- Stativ

- Handhållen blixt

- Kunskaper i bildredigering

- Körkort och bil

Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.

För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360

Ansök nu

Producent

Producent: kultur, media, film
Läs mer Jun 29
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Vi söker
Nu söker vi en producent primärt för sinfoniettans konserter på Spira och på turné. Som producent ingår du i teamet av producenter och planeringssamordnare inom produktionsavdelningen. Då merparten av de produktioner du kommer att ansvara för omfattar orkesterns konserter, söker vi dig som har erfarenhet av orkesterarbete, främst inom den klassiska musikgenren.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Producenten har det fulla administrativa och ekonomiska ansvaret att leda tilldelade produktioner och konserter. Du planerar, leder, stödjer och följer upp arbetet i enlighet med de mål som överenskommits med produktionschef och i nära samråd med orkesterchef och konstnärlig ledning.
I arbetet ingår bland annat produktionsplanering, budget- och prognosansvar och att upprätta och förhandla kontrakt med externa dirigenter och solister. Som producent arbetar du både med Spiras egna produktioner i huset och på turné.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är engagerad i att skapa goda förutsättningar för orkesterns produktioner. Du har erfarenhet och/eller utbildning inom producentarbete för scenkonst. För att lyckas i rollen krävs förståelse och intresse för både den konstnärliga och administrativa produktionsprocessen. Du har god datorvana och är bekväm med att förhandla på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Att ha kunskap om de kollektivavtal som gäller inom scenkonstområdet är meriterande liksom flerspråkighet.

Då tjänsten innebär många kontakter med både interna och externa funktioner vill vi att du är en öppen och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt mot givna mål. En väl utvecklad samarbetsförmåga är en förutsättning eftersom arbetet innebär att driva produktioner framåt tillsammans med både tekniska, administrativa och konstnärliga avdelningar. Du är trygg i din roll, strukturerad och stresstålig. För dig är både detaljerna och helheten viktiga.

Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 20 augusti 2023. Intervjuer och urval sker löpande.

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att rekryteringsprocessen, på grund av semestertider, kommer ta längre tid än vanligt. För ytterligare information eller frågor kring tjänsten går det bra att efter den 11 augusti kontakta Malin Foda, produktionschef malin.brandebyfoda@rjl.se, 073-0446259.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. Inom vår verksamhet ryms bland annat. Jönköpings Sinfonietta, skådespelarensemble, fyra scener, verkstad och ateljéer.
År 2022 genomfördes omkring 750 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, uthyrningar, konferenser och samarbeten med länets fria kulturutövare med mera. En del av vår verksamhet sker utanför Kulturhuset Spira i form av turnéer i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och ungdomar genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en av enheterna inom Regional utveckling och en del av Region Jönköpings län. Verksamheten omsatte förra året ca 130 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Webbutvecklare och UX/UI designer sökes för ett spännande uppdrag!

Webbdesigner
Läs mer Jun 7
Har du ett intresse för webbutveckling, användarvänlighet och vill vara delaktig i en resa mot webben för ett företag bland världseliten? Då kan detta vara rollen för dig! Nu söker vi dig som trivs i en innovativ miljö och har ett öga för design!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi nu efter dig med talang för ditt område, inom webbutveckling, UX eller UI. Rollen kommer främst vara inriktad mot webbutveckling med inslag av UX/UI design, du kommer ha grunden i användarupplevelsen och webbutveckling. Du kommer tillhöra ett team som utvecklar windowsapplikationer som stödjer utvecklingen av företagets robotar. Applikationerna används främst av kunder för att få ut information om robotarna vid användning. Avdelningen har som mål att utvecklas mer inom webben samt växa även inom appar. Du får därmed möjligheten att vara med på en spännande resa där du kommer ha mycket att säga till om i din roll!

Applikationerna utvecklas idag främst i C#/.NET och avdelningen använder sig av Azures molntjänster. Webbutvecklingen sker i HTML/CSS.

Teamet består idag av 13 utvecklare där majoriteten är seniora i sina roller och sitter på gedigen kompetens.

Du erbjuds


* En innovativ arbetsmiljö där det finns mycket kunskap att hämta från erfarna kollegor
* Möjligheter till kompetensutveckling i din roll
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbeta med Webbutveckling och ansvara över design samt användarvänlighet
* Vara delaktig i arbetet mot webbaserade och appbaserade miljöer
* Ta fram behovsanalyser i samarbete med både interna kollegor och externa användare


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom data, webbutveckling, UX eller liknande
- Har arbetslivserfarenhet av programmering gärna mot C#
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på båda språken
- Har ett stort intresse för utveckling samt ett sinne för design

Vi söker dig som är


* Kvalitetsmedveten
* Självutvecklande
* Lösningsfokuserad
Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Jönköping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Teknisk Skribent till Saab!

Teknikinformatör
Läs mer Jun 16
Vill du jobba med högteknologiska produkter på ett företag som ständigt strävar efter att nå nya, tekniska höjder? Vi söker nu en teknisk skribent som vill vara med och påverka hur framtidens träningssystem kommer se ut till Saabs avdelning för produktutveckling. Välkommen in med din ansökan!
OM TJÄNSTEN:

Till Saab i Huskvarna söker vi en teknisk skribent till teamet ”Safety & Logistics Support”, bestående av 17 personer, där tekniska publikationer utgör ett av kompetensområdena. I nära samarbete med utvecklings- och kundprojekt kommer du att vara med och dokumentera Saabs produkter och deras gränsytor. Saabs produkter är i framkant gällande teknologi och därför ställs det även höga krav på tillhörande teknisk dokumentation. 

Som teknisk skribent är du med från början i utvecklingsprojekt och dokumenterar hur produkten ska användas och underhållas. Det är viktigt att vara noggrann och ha ett öga för detaljer i arbetet, samt att du har en förståelse för hur produkterna ska användas. I rollen är du delaktig i hela projektfasen och skapar olika typer av tekniska publikationer löpande.

Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet, samt ett behov av att vara självgående. Utöver arbete med tekniska publikationer finns det en förväntan på att du också vill bidra med förbättringar av arbetssättet.

Som teknisk skribent kommer du exempelvis att:

Ta fram tekniska publikationer för moduler, system och utrustning.
I text beskriva mjukvaruapplikationer, varningar samt information för användning och underhållning av produkterna.
Kommunicera med avdelningar inom exempelvis konstruktion och mjukvaruutveckling för insamling av information.


 

VI SÖKER DIG SOM:  
Har en eftergymnasial utbildning inom teknikinformation.
Har kunskaper i att använda Adobe Illustrator.
Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet. 


Det är meriterande om du har:

Erfarenhet från att arbeta som teknisk skribent sedan innan, exempelvis från sommar- eller deltidsjobb.
Kunskaper i CMS-verktyg.
Militär bakgrund och/eller kunskap om Saabs produkter.
Kunskap om S1000D.


Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa in och trivas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse, där du är drivande i ditt arbete, är ansvarstagande samt har förmåga till att ta egna initiativ. Du är analytiskt lagd och har lätt för att samarbeta samt skapa förtroende i din omgivning.
OM KUNDFÖRETAGET: 

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, där de respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6–12 månader blir tillsvidareanställd hos Saab.
ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid.
Placering: Huskvarna.
Kontaktuppgifter: Hanna Lejon.
Lön: Månadslön.
Start: Oktober/november.


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

 

OM FRIDAY:

 Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Arkivarie som vill utveckla kommunens verksamheter

Arkivarie
Läs mer Jul 17
Stadsarkivet

Vill du vara med och utveckla vårt stadsarkiv? Trivs du i en stöttande och rådgivande roll med många kontakter? Har du erfarenhet av arkivfrågor? Då har du ett jobb att söka!

Vi söker nu en arkivarie som ska arbeta med att förvalta och utveckla vår arkivorganisation och våra arkivprocesser. I din roll ska du främst arbeta med rådgivning och tillsyn i arkivhantering gentemot kommunens verksamheter, stötta vid framtagande av informationshanteringsplaner, publicera mallar och vägledningar inom området och hålla utbildningar. Du kommer även stödja verksamheterna i omställningen till ett mer digitalt arbetssätt.

Du trivs med självständigt arbete och planerar och prioriterar dina egna arbetsuppgifter. Du är en god lagspelare och har förmåga att samarbeta effektivt med såväl kollegor som andra intressenter. Vidare är du intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt område och vill bidra till utveckling.

Vi söker
Du har:

• Högskole-/ universitetsutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap om minst 60 högskolepoäng, alternativt annan utbildning eller kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
• Erfarenhet från arbete med arkivfrågor från offentlig verksamhet.
• Kunskaper i arkivlagen och offentlighets och sekretesslagen (OSL).
• Goda språkkunskaper i svenska.

Meriterande är

• Digitalt arkivarbete.

Om oss
Stadsarkivet, med sex medarbetare, ingår i den administrativa avdelningen på Stadskontoret. Vi förvarar närmare 8 000 hyllmeter arkivhandlingar som på olika sätt belyser kommunens historia från mitten av 1800-talet fram till idag. Stadsarkivet fyller en central roll när det gäller att vårda och tillhandahålla Jönköpings kulturarv. Samtidigt har vi påbörjat ett spännande arbete när det gäller digital arkivering i takt med att kommunens informationshantering digitaliseras.

Vi ser fram emot din ansökan!

För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta:
Arkivchef, Malin Reinerstedt Ekenberg 036-10 51 44
Facklig företrädare på Vision nås via Kommunens kontaktcenter på telefon: 036-10 50 00

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som arkivarie.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

P4 Jönköping söker nyhetsdriven reporter som brinner för det digitala

Journalist/Reporter
Läs mer Jul 21
P4 Jönköping är den mest citerade P4-kanalen och har flest antal lyssnare utanför storstäderna. Nu söker vi dig som vill bli en del av vår engagerade och kreativa redaktion! Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Du hamnar med kollegor som hela tiden jobbar med att vässa såväl innehåll som rubriker och som jobbar för fler röster och starkare berättelser.

Vi behöver dig som hittar nyheter nära publiken och brinner för att förpacka och sprida dem. Du kommer få rapportera i direktsändning och göra inslag av egna idéer. Du jobbar med publiceringar i både FM och digitalt.

Radiohuset i Jönköping ligger centralt i en gammal brandstation där det är högt i tak med bjälkar och kakelugn. Det är gångavstånd till polishus, åklagarkammare, högskola, domstolar, restauranger, butiker och så vidare.
För att vi skall fortsätta beröra och vara relevanta lokalt, söker vi dig som har:

- Journalistutbildning eller motsvarande kunskaper
- Erfarenhet av digitalt nyhetsarbete
- Körkort
- Stort samhällsintresse
- Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
- Mycket god samarbetsförmåga, flexibilitet och stabilitet under press

Det är meriterande om du har erfarenhet av direktsänd radio och kännedom om Jönköpings län. Du har lätt för att skapa kontakt och inger förtroende. Vi är en redaktion som hela tiden utvecklar våra arbetssätt och våra publiceringar. Därför behöver du vara flexibel och gilla att testa nya saker.

Ansökan och kontaktuppgifter Tjänsten är en programanställning från den 1/9 2023 eller enligt överenskommelse till den 31/1 2024. Placeringsort: Jönköping

Vill du vara med och skapa berörande lokal radio samt jobba i en kreativ och utvecklande miljö? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan nu och vänta inte, vi går igenom ansökningarna löpande.

Frågor om tjänsten: Peter Olsson, kanalchef, peter.j.olsson@sr.se
Frågor om rekryteringen: Marianne Jansson, HR Partner, marianne.jansson@sr.se
Facklig kontakt: Markus Engberg, SJF, markus.engberg@sr.se Unionen nås på unionen@sverigesradio.se.

Välkommen med din ansökan!

I ett fritt och demokratiskt samhälle behövs en oberoende och opartisk radio. Att jobba på Sveriges Radio innebär därför att du, oavsett roll, är en värdefull del av ett viktigt uppdrag.

Med ljudet i fokus ger vi röst åt fler röster, delar starka berättelser och förmedlar verkligheten ur flera perspektiv.

Vi värnar om ett hållbart arbetsliv där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför är dina förutsättningar att utvecklas och lära nytt något vi prioriterar.

Sveriges Radios fokus framåt är att bli ett lika självklart val digitalt som analogt genom innovativa ljudformat som tilltalar fler lyssnare.

Ansök nu

Skolbibliotekarie

Skolbibliotekarie
Läs mer Jul 5
Erik Dahlbergsgymnasiet

Ditt nya jobb
Nu finns det en chans för dig som är utbildad bibliotekarie och vill jobba på Jönköping kommuns största skolbibliotek att söka ett vikariat hos oss på Erik Dahlbergsgymnasiet. Som bibliotekarie på Erik Dahlbergsgymnasiet arbetar du för att elevers motivation att läsa ökar så att elevernas resultat förbättras i alla ämnen. Du arbetar aktivt med läsfrämjande insatser i alla årskurser. Du förväntas ta ett helhetsansvar för vårt skolbibliotek och ha ett stort intresse för skolbiblioteket i dess viktiga roll, samt en vilja att samarbeta med olika professioner för att knyta an eleverna till biblioteket och dess tjänster.

Välkommen till oss
Erik Dahlbergsgymnasiet är den största gymnasieskolan i Jönköpings kommun. Hos oss går cirka 1500 elever utspritt på fyra högskoleförberedande program, två yrkesprogram och två yrkesintroduktionsprogram. Vi är cirka 160 i personalen som alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för skolans ungdomar. Erik Dahlbergsgymnasiet är omvittnat trivsam och präglas av delaktighet, inflytande och trygghet.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. För mer information om Erik Dahlbergsgymnasiet se www.edgymnasiet.se (http://www.edgymnasiet.se/).

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html).

Din kompetens
Vi söker dig med examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten. Självklart har du har kunskaper om, och intresse för, litteratur för ungdomar och en god digital kompetens. Du är bekväm med att tala inför grupper med elever och lärare, är kreativ och tar initiativ till att hitta nya arbetssätt för att öka elevers motivation för läsning och ge bibliotekariestöd såväl i fysiska som digitala former.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Våra förväntningar på dig som lärare är att du:

• är samarbetsvillig, flexibel och initiativtagande
• har god kompetens inom IKT
• är prestigelös och har ett gott bemötande
• har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra att leverera lösningar.

Bra att veta
Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2023 med god möjlighet till eventuell förlängning eller tillsvidareanställning. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att i ansökningsformuläret bilagor bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (extern länk) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Därför kan det vara bra att ansöka om ett redan i samband med att du söker tjänsten.

I samband med din ansökan ber vi dig även ange minst två referenser, varav en tidigare chef, antingen redan i själva ansökan eller att du har detta förberett till eventuell intervju.

Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten inom kort och intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatum löpt ut. Tveka därför inte med att inkomma med din ansökan snarast!

Vill du veta mer?
Stefan Nicklasson, gymnasiechef, tel. 036-10 65 79 alt. stefan.nicklasson@jonkoping.se
Irma Cavka, HR, tel. 036-10 62 08 alt. irma.cavka@jonkoping.se

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen (https://www.jonkoping.se/fackligaubf).

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Reporter till SVT Nyheter Jönköping

Journalist/Reporter
Läs mer Jul 21
Vad vi erbjuder dig: 

På SVT Nyheter Jönköping får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad genom viktig lokal journalistik. Dessutom på en trevlig arbetsplats med god stämning, högt i tak och hjälpsamhet. Vi lyfter fram dagens viktigaste nyheter i SVT Nyheters app och i TV.  SVT Nyheter är en av Sveriges största nyhetstjänster och de lokala nyheterna är en betydande del av denna. Nu söker vi en vikarie för hösten.
Vem vi tror att du är: 

Du är idérik och gillar nära journalistik. Du har god känsla för digitalt berättande och är grym på att göra video för mobilen. Du tillför dessutom nya perspektiv till vår bevakning. 

 

Du har ett stort eget driv och vill sätta nyheter i ett sammanhang. ?Du växlar gärna mellan att jobba med planerad journalistik och snabba nyhetshändelser, och har god samarbetsförmåga. Du håller en hög kvalitet på dina jobb och är publicistiskt medveten. Tjänsten kräver: ? • Journalistutbildning, eller motsvarande. ? 
• Tidigare erfarenhet av journalistiskt arbete. 
• B-Körkort? 


Meriterande: • Erfarenhet av rörligt bildberättande och redigering.? 
• Språk utöver svenska och engelska.? 


 

Vad den här tjänsten innebär: 

SVT Nyheter Jönköping består av 11 medarbetare som producerar lokala nyheter för publiken i Jönköpings län. I höst öppnar vi dessutom en ny redaktion i Eksjö.  Dina jobb publiceras i första hand lokalt, men du kan även komma att samarbeta med riksnyheterna. Du jobbar både dagtid och morgon/kväll, liksom enstaka helger.


Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från mitten av augusti till början av januari 2024.

  

Hur du ansöker: 

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av urvalsfrågor och CV i stället för att be om personligt brev. Det gör vi för att säkerställa att rekryteringen blir kompetensbaserad och effektiv och att vi får samma viktiga information av alla kandidater. Klicka på knappen "sök tjänsten" för att se frågorna. 


Vi kommer arbeta löpande med urvalet under rekryteringen, så därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 augusti.  
Annat som är bra att veta: 

Vill du veta mer om jobbet, kontakta redaktionschef Daniel Rundqvist daniel.rundqvist@svt.se eller på telefon 070-345 16 30 


Mer information om vår verksamhet hittar du på svt.se under Om SVT. ?? 

Fackliga frågor besvaras av Gustaf Söderström SJF eller Jonas Tubbin Unionen som båda nås via växeln, tfn 08-784 00 00. ? ? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teckentolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Jun 27
Junedalsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i en hörselklass på grundskolan 7-9. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av ca 870 elever i grundskola åk 7–9. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city med dess faciliteter och tio minuters promenad till Jönköpings stadspark.

Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/junedalsskolan79.4.74fef9ab15548f0b8001f28.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.


Vill du veta mer?
Susanne Olsson Berglund, bitr. rektor 036–106072
Michael Nymoen, bitr. rektor 036-107879
Thomas Hernodh, Kommunal 0705-793987

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Projektledare till medborgardriven medborgarservice - Träffpunkt Smeden

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Jun 8
Vad är Träffpunkt Smeden?
Projekt Träffpunkt Smeden är en verksamhet på Huskvarna Söder där vi bedriver medborgardriven medborgarservice. Projektet drivs av IMs lokalförening i Jönköping, Husqvarna FF och Jönköpings kommun med ekonomiskt medel från Länsstyrelsen. Verksamheten finns etablerad i Aktivitetshuset Smeden i Smedbyn, Huskvarna, där flera andra organisationer och föreningar är verksamma.
Verksamheten ska vara en öppen social mötesplats där just mötet mellan medborgare, nyanlända som etablerade står i fokus. Verksamhetens mål är att tillgängliggöra samhällsviktig information och erbjuda ett ömsesidigt utbyte av kunskap. Verksamheten ska formas utifrån deltagarnas önskemål och kunna erbjuda stöd och råd i praktiska situationer i vårt samhälle i samverkan med andra samhällsaktörer. Vi ser mötesplatsen som en möjlighet till att lära känna andra människor, att dela erfarenheter, ta del av varandras kulturer, tankar, drömmar och språk. Mötesplatsen har öppen verksamhet ett tillfällen i veckan.

Arbetsbeskrivning
Din roll som projektledare för Träffpunkt Smeden är att skapa en välkomnande atmosfär där nya kontakter kan knytas under enkla former. Som projektledare förväntas du vara på plats under verksamhetens öppettider i veckan tillsammans med volontärer inom IM. Du är en i gruppen under öppen verksamhet men har det övergripande strategiska och operativa ansvaret av Träffpunkt Smeden och verksamhetens mål.
Det strategiska och operativa ansvaret kommer gå ut på att skapa hållbara strukturer, finna och etablera lösningar för att utvärdera och utveckla verksamheten. Tillsammans med projektets styrgrupp ska projektledaren planera för uppsökande arbete mot målgruppen unga vuxna, äldre och nyanlända i stadsdelsområdet Huskvarna söder. Det är sedan projektledaren som ansvarar för det verkställande arbetet. Uppsökande arbete kan exempelvis ske genom samordnade dialoger, aktiviteter och andra riktade insatser med och för invånarna. Som en del av det verkställande arbetet ingår ansvar för verksamhetens kontaktnät av deltagare, volontärer och andra organisationer inom och utanför aktivitetshuset Smeden. Övriga arbetsuppgifter som ingår i det operativa arbetet är: budgetansvar, enkel marknadsföring och kommunikation samt planering och schemaläggning för öppen verksamhet. All verksamhet bedrivs tillsammans med volontärer inom IM Jönköping och Aktivitetshuset Smeden.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att stärka andra människor. Du har ett stort engagemang i frågor om demokrati och mänskliga rättigheter med särskilt fokus på jämställdhet, integration och antirasism. Du har personlig erfarenhet av olika kulturer och pratar gärna 2 språk eller fler men framförallt har du lätt för att komma i kontakt med olika människor. Som en del i arbetet med målgruppen är du självkritisk och undviker fördomar om vad olika individer behöver. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.
Det är ett krav att du:
Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Har förståelse för svenskt föreningsliv och arbete
Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en samordnande funktion
Har god förmåga att engagera andra och arbeta mot gemensamma mål

Det är meriterande om du:
Kan kommunicera på arabiska, somaliska eller något annat språk förutom svenska
Har erfarenhet av att vara ny i Sverige
Har lokal kännedom om Huskvarna
Du har erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete inom en verksamhet
Har eftergymnasial utbildning inom humaniora, samhällsvetenskap eller tvärvetenskap


Om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad projektanställning på 25% förlagd på dagtid och kvällstid. Anställningen kommer pågå från 2023-08-01 till och med 2023-12-20. Du kommer ha stor frihet och flexibilitet att planlägga för ditt arbete under veckan. Tjänsten finansieras av utvecklingsmedel från Länsstyrelsen för att skapa beredskap och underlätta etableringen av nyanlända (§37).
Har du frågor om projektet Träffpunkt Smeden är du välkommen att kontakta IM lokalförening Jönköping, genom att maila: jonkoping.lf@imsweden.org eller till Husqvarna FF/Smeden: zandra.zaar@husqvarnaff.se

Ansök nu

Projektadministratörer sökes!

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet inom kundservice och/eller administration samt gillar att ha många bollar i luften? Nu söker vi flera projektadministratörer för kunds räkning! Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill ha ett jobb direkt och vill jobba hela sommaren – dessutom kan det finnas möjlighet till förlängning och/eller anställning hos kund!
Om tjänsten
I denna tjänst kommer du arbeta och vara spindeln-i-nätet mellan företagets olika funktioner och avdelningar från en såld affär till att projektet är driftsatt. För att tillhandahålla och ge kunden en bra kundupplevelse kräver denna roll att du kan ha många bollar i luften, vara serviceminded och klara av ett mångsidigt arbete. Det kan exempelvis vara flera tillhörande administrativa moment (sålda affärer, orderläggning men även att säkerställa projektering) via både mejl och telefon mot både kunder och kollegor.
Arbetsuppgifter
• Mångsidigt arbete där du är en del av hela processen från såld affär till driftsatt projekt
• Tillhandahålla och ge en bra kundupplevelse
• Flera administrativa moment såsom orderläggning, delaktig i sålda affärer och säkerställa projektering
Om dig
Du som är social, positiv och serviceminded, kan ha många bollar i luften kommer ha en god grund att stå på. Är du dessutom flexibel och ansvarstagande, samt har ett logiskt tankesätt kommer du att trivas utmärkt med arbetsuppgifterna. Du har en god administrativ förmåga och lätt för att lära dig olika program. Din vana vid professionellt kundbemötande kommer att bidra till nöjda kunder!
Viktigt för tjänsten:
Du behärskar både svenska samt engelska i både telefon och i mailform
• Du behöver ha en vana vid att arbeta med officeprogrammen
• Du kan jobba heltid tom 31 augusti
Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
• Erfarenhet av affärssystem
• Erfarenhet av att ha arbetat i projekt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonseringstid. Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se alt 073-684 73 10
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Jun 7
Kålgårdsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i Döv- och Hörselklasserna på grundskolan fskk - åk 6. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet.
Kålgårdsskolan består av en skola med ca 250 elever och 55 anställda. Grundskolan har fyra fritidshem och döv- och hörselklasser.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teckenspråk. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor, Gunilla Cedervall 036-10 73 36
Biträdande rektor, Jenny Larsson 036-10 26 18

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teckentolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Maj 31
Junedalsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i en hörselklass på grundskolan 7-9. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av ca 870 elever i grundskola åk 7–9. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city med dess faciliteter och tio minuters promenad till Jönköpings stadspark.

Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/junedalsskolan79.4.74fef9ab15548f0b8001f28.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är auktoriserad teckenspråkstolk alternativt har relevant utbildning inom området. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Susanne Olsson Berglund, bitr. rektor 036–106072
Michael Nymoen, bitr. rektor 036-107879
Thomas Hernodh, Kommunal 0705-793987

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teckenspråkstolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Maj 16
Sanda utbildningscentrum

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje!

Välkommen till Sanda utbildningscentrum
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av tre olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det 1400 elever och vi är 200 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.
På Sandagymnasiet står våra elevers studier, kunskap, trivsel, trygghet och personliga utveckling i fokus. Sandagymnasiet är en av de ledande skolorna i Sverige inom idrott där vi ger våra elever möjlighet att kombinera studier och idrott på alla nivåer.

Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Som teckenspråkstolk är du stabil och har en flexibel förmåga. Eftersom du ingår i ett större arbetslag är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är empatisk i ditt bemötande.

Din kompetens
Det är meriterande om du är auktoriserad teckenspråkstolk, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov är också positivt. Dina arbetsuppgifter blir att tolka i olika undervisningssituationer och finnas som länk mellan elev och pedagog och därigenom skapa förutsättning för lärandet. Du har god samarbetsförmåga och har ett relationsskapande förhållningssätt.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Tillträde för tjänsten är i augusti 2023 och vi kallar löpande till intervju.

Vill du veta mer?
Johanna Öhrström, Rektor johanna.ohrstrom@jonkoping.se
Telnr: 036 – 10 63 50

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen. (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje - för alla!


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Projektadministratörer sökes!

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Maj 2
Har du erfarenhet inom kundservice och/eller administration samt gillar att ha många bollar i luften? Nu söker vi flera projektadministratörer för kunds räkning! Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill ha ett jobb direkt och vill jobba hela sommaren – dessutom kan det finnas möjlighet till förlängning och/eller anställning hos kund!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du arbeta och vara spindeln-i-nätet mellan företagets olika funktioner och avdelningar från en såld affär till att projektet är driftsatt. För att tillhandahålla och ge kunden en bra kundupplevelse kräver denna roll att du kan ha många bollar i luften, vara serviceminded och klara av ett mångsidigt arbete. Det kan exempelvis vara flera tillhörande administrativa moment (sålda affärer, orderläggning men även att säkerställa projektering) via både mejl och telefon mot både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter:
• Mångsidigt arbete där du är en del av hela processen från såld affär till driftsatt projekt
• Tillhandahålla och ge en bra kundupplevelse
• Flera administrativa moment såsom orderläggning, delaktig i sålda affärer och säkerställa projektering

Om dig
Du som är social, positiv och serviceminded, kan ha många bollar i luften kommer ha en god grund att stå på. Är du dessutom flexibel och ansvarstagande, samt har ett logiskt tankesätt kommer du att trivas utmärkt med arbetsuppgifterna. Du har en god administrativ förmåga och lätt för att lära dig olika program. Din vana vid professionellt kundbemötande kommer att bidra till nöjda kunder!

Viktigt för tjänsten:
Du behärskar både svenska samt engelska i både telefon och i mailform
• Du behöver ha en vana vid att arbeta med officeprogrammen
• Du kan jobba heltid tom 1 september

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
• Erfarenhet av affärssystem
• Erfarenhet av att ha arbetat i projekt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonseringstid. Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se alt 073-684 73 10

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bonnier News Local söker sommarvikarier till fd Hall Media

Journalist/Reporter
Läs mer Jan 3
Vill du jobba med lokaljournalistik i sommar? Då ska du söka sommarjobb på någon av Bonnier News Locals 12 titlar i Småland och Skaraborg. Vi söker dig som är samhällsintresserad, nyfiken och brinner för den lokala bevakningen.

Vi söker reportrar till nyheter och sport och även deskreportrar till vår livedesk i Jönköping. Som reporter ska du kunna skriva och fotografera. Vana vid livesändningar och rörlig bild är ett plus. Som deskreporter skriver du korta och snabba nyheter och ansvarar för publicering i sociala medier.

Din bakgrund
Vi söker dig med journalistutbildning och/eller erfarenhet av att ha jobbat på en redaktion. Lokalkännedom är meriterande och eftersom du ska kunna ta dig till händelsernas centrum är körkort ett krav.
De flesta vikariat är på 8-10 veckor, med start i mitten av juni. Några vikariat börjar tidigare och några kan komma att förlängas under hösten.

Låter detta som en utmaning för dig? Tveka då inte, sök direkt! Vi intervjuar och anställer löpande. Rekryteringen sker i samarbete med Bonniers bemanningsbolag Marieberg Media AB.

Ansökan ska innehålla cv, personligt brev, uppgift om vilka orter du söker till och vilken period du är tillgänglig.

Våra titlar är:
• Jönköpings-Posten, Jnytt och livedesken i Jönköping
• Värnamo Nyheter i Värnamo, Gislaved och Gnosjö
• Smålänningen i Ljungby, Älmhult och Markaryd
• Smålands-Tidningen i Eksjö
• Smålands Dagblad i Nässjö
• Vetlanda-Posten i Vetlanda
• Tranås Tidning i Tranås
• Tranås-Posten i Tranås
• Skövde Nyheter i Skövde
• Skaraborgs Läns Tidning i Skara
• Västgöta-Bladet i Tidaholm
• Falköpings Tidning i Falköping

Frågor besvaras av:
Jenny Karlsson, redaktionell administratör, jenny.karlsson@bonniernews.se, tel 036-30 40 31

Fackliga frågor:
Julia kråklind, Marieberg Medias journalistklubb, mm.facket@gmail.com, tel 050-078 48 71


Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Ansök nu

Grafisk designer med digital inriktning

Grafisk formgivare
Läs mer Apr 24
Vill du ha världens roligaste jobb? Lucky you! För nu söker Hudoteket en kreativ grafisk formgivare med vana av det digitala. Du ingår i Hudotekets glada marknads- och inköpsteam. Tjänsten är ett vikariat på heltid som är placerad i Jönköping.

Som grafisk formgivare på Hudoteket ansvarar du för att utforma kreativa och inspirerande lösningar för all vår marknadsföring i webshop och salong. Majoriteten av arbetet sker digitalt, men ibland tar vi även fram fina trycksaker och då är det du som står för hela processen från formgivning till tryck. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande men du kommer framför allt ta fram material och producera inspirerande nyhetsmejl, kampanjer och annonser samt se till att vår hemsida ser tipptopp ut.

Arbetsuppgifter

Som en del av ditt arbete ingår att...

- Producera grafiskt material så som nyhetsmejl, banners, annonser med mera.

- Ta fram förslag på teman och manér för större happenings och kampanjer

- Fotografera/filma till kampanjer och events

- Uppdatera hemsidan löpande med relevant och snyggt innehåll i linje med kampanjplanen.

- Ställa in banners och kampanjer tekniskt i vårt e-handelsverktyg

- Vara "den som kan det här med form" på bolaget, då vi ständigt ändrar saker och tar fram nytt

Vem är du?

Vi söker dig som...

- Är utbildad inom formgivning eller digital design

- Hanterar Photoshop, Indesign och Illustrator utan problem

- Är van vid att arbeta självständig och med flera projekt samtidigt

- Har koll på tryckprocessen, kan skillnad på CMYK/RGB och kan fixa utfall

- Planerar, producerar trycksaker utifrån framtagen kampanjplanering

- Klarar av att utföra fotograferingar med film, av både produkter och personer

- Hanterar enklare retusch

Det är meriterande om du...

- Även har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst

- Kan HTML/CSS

Vi ser gärna att du är van att arbeta i ett högt tempo, kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att behålla ordning även i situationer där det krävs snabba puckar. Tjänsten innebär stundtals korta deadlines och högt tempo med många samtida projekt. Du som formgivare har ofta en avgörande roll och ett nära samarbete med inköpare, kampanjansvarig och marknadskoordinator.

Vi är övertygade om att för att du ska trivas med den här tjänsten måste du vara resultatdriven, prestigelös, noggrann men effektiv samt ha lätt för att samarbeta.

Team marknad- och inköp är ett sammansvetsat team som hjälps åt med att få ihop planerade kampanjer och lanseringar. Då vi hela tiden jobbar med att inspirera, guida och överraska våra kunder är en rejäl skopa kreativitet ett måste.

Vad erbjuder vi dig?

Hudoteket är i en expansiv fas, vilket gör att det händer mycket hela tiden! Möjligheten att utvecklas i sin tjänst och på Hudoteket är därför stora. På marknadsavdelningen finns det inget som heter ”så har vi alltid gjort”, då det är en ung avdelning. Alla idéer och nya grepp välkomnas!

Tjänstgöring

Tjänsten är ett föräldravikariat, till och med december 2024. Tjänstgöringsgraden är 100% och är placerad i Jönköping. Kontoret ligger på Herkulesvägen 6, men du är är även på Hudoteket Salong & Butik med jämna mellanrum, på Östra Storgatan 6.

Tillträde

Tillträde sker förslagsvis v.32 2023, men kan anpassas något enligt överenskommelse.

Ansökan och intervjuer

Skicka in din ansökan via knappen på den här sidan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 31 maj 2022. Skicka då även med länk till din portfolio eller bifoga exempel på grafiskt material du gjort tidigare. Senare i processen kan du bli ombedd att göra ett arbetsprov.

Vi intervjuar personer löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För att alla personuppgifter ska hamna på rätt ställe tar vi inte emot några ansökningar via mejl.

Vi hörs!

Ansök nu

Jönköpings församling söker kantor till Ekhagskyrkan, verksamhetsområde Öst

Kantor
Läs mer Maj 3
Svenska kyrkan Jönköping har ungefär 160 anställda och omfattar tio kyrkor med församlingshem, tre förskolor, sex kyrkogårdar, sjukhuskyrka, familjerådgivning samt verksamhetsstöd. Vårt uppdrag är att fira gudstjänst, bedriva undervisning om den kristna tron, utöva diakoni och mission. Svenska kyrkan har också myndighetsuppdraget att ansvara för begravningsverksamheten i Jönköping. Visionen för Svenska kyrkan i Jönköping är att på det sätt vi kan, bidra till "ett gott liv för alla". Våra ledord är kärlek, respekt och ett stödjande förhållningssätt.

Om tjänsten: Tjänsten har sin huvudsakliga placering i verksamhetsområde Öster, med Ekhagskyrkan som bas. Till verksamhetsområdet hör också Kristine kyrka och Österängskyrkan. Totalt sett är vi ett arbetslag på 20 personer, varav fem hör till Ekhagskyrkan. Tillsammans med ideella medarbetare fullgör vi det grundläggande uppdraget.

I Ekhagskyrkan finns en rik musiktradition som genomsyrar all verksamhet såväl vardag som helg och tjänsten innefattar musicerande vid såväl gudstjänster, förrättningar och andakter som körer i olika åldrar.

Du kommer ha ytterligare tre musikerkollegor i verksamhetsområdets arbetslag samt ett tiotal i församlingen som helhet.

Arbetet innefattar såväl helger som kvällar.

Om dig:

• Du är trygg i musikerrollen och van att traktera instrument såsom orgel och piano och att leda kör.
• Du ser en styrka i att arbeta tillsammans med andra.
• Du tycker om att arbeta med olika åldrar och i olika musikgenrer.
• Du är väl förankrad i Svenska kyrkans tro, liv och lära.

Kvalifikationer

Kyrkomusikerexamen som lägst kantor, C-nivå eller motsvarande. I samband med intervjuer sker spelprov.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 %.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2023-05-26.

Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden. Ange även löneanspråk i samband med din ansökan.

Upplysningar

Pär Sjöstrand, arbetsledande komminister, 036-30 35 30, 0730 70 35 31 par.sjostrand@svenskakyrkan.se

Magnus Engblom, KMR/Sveriges lärare, 036-30 43 25

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butiksinredare

Butikskommunikatör/Visual merchandiser
Läs mer Maj 8
Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?
Vi söker nu en vikarierande butiksinredare till vår etableringsavdelning
Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad, driven och kreativ butiksinredare som tillsammans med kollegor på vår etableringsavdelning arbetar med att utveckla och implementera Erikshjälpens Second Hands butikskoncept och varuexponering i våra butiker.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med kollegor planera, rita och genomföra butikskommunikation och utveckla våra butiker enligt gällande butikskoncept i nya och befintliga butiker. I uppdraget ingår också att informera, motivera och utbilda medarbetare i våra Second Hand-butiker inom området butiksinredning och butikskommunikation samt att driva utvecklingen framåt tillsammans med etableringsavdelningen.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom butikskommunikation/butiksinredning/visual merchandise. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av butikskommunikation eller butiksinredning från detaljhandeln. Du har en väl utvecklad känsla för färg och form och har en god kompetens inom butiksutveckling. Som person är du flexibel och lyhörd, du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan varva perioder med skrivbordsarbete och planering med mer intensiva byggveckor på resande fot. Du har goda kunskaper inom Microsoft 365 och kan även rita ritningar i CAD. B-körkort är ett krav.
Du är självgående och van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är en god kommunikatör med stort engagemang. Samarbetsförmåga och god innovationsförmåga och kreativitet är andra egenskaper vi värderar högt. Du har ett stort intresse för second hand och butiksutveckling i stort.
Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpens samt samarbetspartners biståndskanaler. Förutom ekonomiska förutsättningar, skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor, får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap, då Erikshjälpen Second Hands butiker ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedling eller andra aktörer.
Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 22 maj till: ansokan@erikshjalpen.se
Märk ansökan med ”Vikarierande butiksinredare”.
Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Ytterligare information
Tjänsten är ett vikariat på 100 % med tillträde i augusti 2023, till och med juni 2025. Tjänsten omfattar en hel del resande i olika delar av landet. Därför är B-körkort en förutsättning. Du arbetar på vårt huvudkontor i Huskvarna några dagar i månaden och varvar sedan arbete hemifrån med arbetsdagar ute i våra butiker.
Du kan läsa mer om Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand här: www.erikshjalpen.se
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Svennberg, etableringschef 0709-37 33 20, johan.svenberg@erikshjalpen.se
Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om.

Ansök nu

Ljusdesigner till Fagerhults Belysning

Designer
Läs mer Maj 4
Vill du jobba på ett Europaledande företag inom belysning? Motiveras du av att designa ljuslösningar och miljöer med välbefinnande i fokus? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu dig som vill axla rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning. Det är en perfekt chans för dig som vill arbeta på ett internationellt företag med bibehållen familjär känsla och stor gemenskap. Hos oss kommer du att omges av experter, och tillsammans bildar vi ett bolag som är ledande inom belysningsbranschen. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning ingår du i ett engagerat team på 14 härliga kollegor som arbetar gentemot kunder i hela Sverige. Ditt huvudsakliga fokus är att utifrån kundens önskemål designa nya ljuslösningar genom att ta fram ritningar, beräkningar och visualiserade förslag på projekt. Du har en nära dialog med kund och är involverad från förfrågan fram till lämnat ljusförslag med offert. I dina projekt har du även en tät kontakt med vår säljorganisation för att tillsammans nå ett så bra resultat som möjligt. Du arbetar med en stor variation av uppdrag, både mot segmenten Indoor och Outdoor, samt en bredd av kunder inom den privata och offentliga sektorn.
Vad erbjuder vi dig?
Fagerhults Belysning är ett Europaledande företag med ca 5000 anställda, ändå finns den familjära känslan av ett litet företag kvar. Här blir du en del av ett dynamiskt arbetslag, där vi alla arbetar för att möta våra kunders förfrågningar och ge en så god kundupplevelse som möjlighet. Chansen att vidareutvecklas, eller att nischa dig på något som du tycker är extra intressant finns alltid nära till hands, då du kommer vara omgiven av experter inom en mängd olika områden att lära dig av. Vi är en stor koncern med förutsättning att erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.
Placeringsort är på huvudkontoret i Fagerhult med möjlighet till distansarbete två dagar per vecka. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Fagerhults Belysning Sverige AB där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linnea Broman på 072–078 83 17.
Vem är du? 
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom ljusplanering och belysning eller en relevant akademisk utbildning. Ett ytterligare alternativ är att du har en elteknisk bakgrund och känner dig redo att testa på ett nytt område inom design. Det viktigaste för oss är att du delar vårt intresse för belysning och vill vara en viktig pusselbit för att skapa en inspirerande och hälsosam miljö för våra kunder. Vi ser det som meriterande om du arbetat med affärssystemet Jeeves eller programmen AutoCAD och Dialux. Svenska och grundläggande engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsfokuserad. Du är bekväm med ett självständigt arbete, samtidigt som du gillar ett nära samarbete med dina kollegor.
Om verksamheten  
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.
Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 12 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 37 % kvinnor och 63 % män.
Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 27 länder runt om i världen.

Ansök nu

Tekniker

Scentekniker
Läs mer Apr 24
Kulturhuset Spira, Jönköping

Vi söker
Scentekniker med breda kunskaper inom ljud och ljus till Kulturhuset Spira. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla din tekniska kompetens och har förmåga att arbeta inom alla scentekniska områden. Du kommer att arbeta gränsöverskridande med varierande uppgifter inom scenteknik och turné. Har du arbetat professionellt inom scenkonstområdet, då är du rätt för oss.

Tjänsten är ett vikariat på heltid mellan augusti 2023 till mars 2024 med möjlighet till förlängning. Arbetet sker såväl dagtid som kvällstid samt vardagar och helger.

Kvalifikationer:
Relevant teaterteknisk utbildning och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av teatertekniskt arbete och god förståelse för scenkonstverksamhet. Körkort B är ett krav. Goda kunskaper i både svenska och engelska.

Meriterande: Erfarenhet av turné. Förarbevis för mobila plattformar och truckkort (A2) är meriterande.

Vi erbjuder dig
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med

• Följa produktion och arbeta under teknisk repetition och under föreställning.
• Delta i arbete med rigg av såväl ljudteknik som ljus, bild och scenutrustning.
• Köra föreställningsljus och ljud, såväl på turné som på de egna scenerna.
• Kommunicera med gästspel kring teknik - anpassa tekniska specifikationer.
• Delta i scenbygge och arbetet kring spelplatsen, både på hemmascenerna och på turné.
• Turnéledning, vilket innebär förberedande kontakter med arrangörer och skolor.
• Förberedelse av föreställning på turné, koppla och köra teknik samt sedvanligt turnéledaransvar.


För att du ska trivas hos oss
Vi ser att du är en person med en hög social kompetens som har förståelse för konstnärligt arbete. Du är positiv och är van att arbeta självständigt och i team. Du tar ansvarar för dina uppgifter och är lösningsinriktad. Du trivs i ett periodvis högt arbetstempo.
Vi som arbetsgivare lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor går det bra kontakta teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se (http://mailto:tommy.borjesson@rjl.se/). Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 21 maj 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda

Ansök nu

Specialist inom OT-säkerhet

Informatiker
Läs mer Apr 19
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Inom vårt affärsområde Cyber Security arbetar vi för att tillsammans med våra kunder stärka totalförsvaret. Förutom OT- och produktsäkerhetsfrågor är vi också starka inom säkerhetstester, pentest, IT- och informationssäkerhet, förändringsarbete, riskanalys, krishantering, säkerhetsskydd, beredskap- och kontinuitetsplanering. Vi arbetar med cybersäkerhet ur ett brett perspektiv och på alla systemnivåer, alltid i syfte att skydda verksamhet och samhället från angrepp och störningar.


Jobbeskrivning


OT-säkerhet är annorlunda på AFRY! Industriell cybersäkerhet är ett av våra satsningsområden där vi har tung kompetens hos vår nuvarande personal idag - vi vill nu stärka upp med dig som har några års erfarenhet!
#industri #cybersäkerhet #OT-säkerhet # Operational #Technology
Cyberattacker drabbar allt oftare verksamheter inom industrin, och det är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att minska denna risk. Många kollegor i branschen är duktiga på OT-säkerhet men hur många kan göra en teamleverans där specialister inom alla former av säkerhet, robotteknik, industriell digitalisering, automationslösningar, mjukvaruutveckling och innovation samverkar med världsledande experter inom processindustri, energi, produktutveckling, tillverkning, transportinfrastruktur, försvar, fordonsutveckling, telekommunikation, medicinsk teknik och så vidare? Det gör en väldig skillnad för våra kunder och det gör jobbet extra mycket roligare för oss!
Våra uppdrag erbjuder mycket variation, både vad gäller kunder, innehåll och i omfattning. Exempel på arbetsområden kan du hitta i nedanstående punkter.
Genomföra riskanalyser samt mitigera riskanalyser
Analysera verksamheter och föreslå förbättringar
Deltaga i kunddialoger eller vara produktspecialist
Utföra säkerhetsgranskningar
Identifiera krav och skriva kravspecifikation
Definiera cybersäkerhetsarkitekturer i purdue modellen
Arbete inom samhällskritisk verksamhet och kritisk infrastruktur
Agera rådgivare åt kundens beslutsfattare
Utbilda kring säkerhet
Security GovernanceKravspecifikation


På AFRY tycker vi att det är viktigt att man får vara sig själv och att man får syssla med det som man tycker är allra roligast. Oavsett om du gillar att jobba med teknik, eller med människor, eller med verksamheter så är det jätteviktiga områden inom OT-säkerhet! Om du vill djupdyka i teknik hela dagarna så är du lika välkommen som om du helst av allt sprider din kunskap på andra sätt.
För att lyckas i rollen som konsult och OT-säkerhetsspecialist hos oss bör du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, men framförallt tror vi att du känner igen dig i en eller kanske flera av nedanstående punkter:
Du har flera års erfarenhet från en producerande verksamhet.
Du har någon form av utbildning eller bakgrund inom OT-säkerhet, IT-säkerhet eller informationssäkerhet.
Ditt mindset är "Rätt säkerhet är alltid bättre än maximal säkerhet!"
Du är nyfiken och vill lära nytt.

Vissa av våra uppdrag finns inom säkerhetsklassade områden, vilket innebär att du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning innan du börjar hos oss.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-04-18


Ytterligare information


OM REKRYTERINGSPROCESSEN
Första avstämning via telefon (Rekryterare)
Intervju 1: Med rekryterande chef/rekryterare
Intervju 2: Med specialist inom ditt kunskapsområde
Referenstagning
Bakgrundskontroll/säkerhetsprövning
Erbjudande

KONTAKTPERSONER
Michael Blom, Sektionschef OT- & IT-security
michael.blom@afry.com


Rebecka Gravås, Talent Acquisition Partner
rebecka.gravas@afry.com
Placeringsort: beroende på var du bor blir placeringstillhörighet på något av våra fina lokalkontor i Sverige.
Lön: Enligt överenskommelse.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Nyfiken på våra medarbetare? Mats Karlsson Landré, som du kanske hört tala på någon konferens eller liknande, arbetar som senior advisor och OT-expert hos oss. Besök gärna hans LinkedIn-profil om du blir nyfiken. Eller kika på vidoklippen nedan för att höra våra medarbetare berätta om hur det är att jobba på AFRY!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Maskör

Designer
Läs mer Apr 5
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Vi söker
Nu söker vi en maskör till Kulturhuset Spira. Vi söker dig som vill vara del i ett professionellt scenkonsthus med stor bredd inom musik, teater och dans.
Vi vill att du har en treårig utbildning inom mask-och perukdesign eller minst fyra års dokumenterad yrkeserfarenhet inom området.
Goda datorkunskaper och B-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Arbetet som mask- och perukmakare innebär att du hanterar skådespelarnas mask, hår och peruker inför och under föreställning. Detta betyder både dag- och kvällsarbete såväl vardagar som helger.

Som maskdesigner har du även ett tilldelat pjäsansvar för produktionen som innebär att du också ansvarar för att kostnadsberäkna, planera, och producera maskuttrycket. Du har ett nära samarbete med det konstnärliga teamet. Tillsammans med dina kollegor har du även ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial samt det löpande arbetet på avdelningen.

Som maskör har du ett nära samarbete med de övriga ateljéerna i huset. Vi jobbar gränsöverskridande och avdelningen genomsyras av bra samarbete och god atmosfär.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser att du som person har förmåga att leverera lösningar och ta ansvar för ditt arbete. Du har ett helhetsperspektiv inom ditt arbetsområde och ser till produktionens och teaterns bästa när du gör dina prioriteringar. Du är trygg och stabil i din yrkesroll.

Arbetet ställer höga krav på yrkeskunnande samt förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är flexibel när det krävs och har lätt att planera om. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att vara medarbetare inom Region Jönköping Län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor går det bra kontakta:
Teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se (http://mailto:tommy.borjesson@rjl.se/). Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.
Sista ansökningsdag är den 4 juni 2023. Välkommen! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat Jönköpings Sinfonietta och en fast skådespelarensemble tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten så att fler barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län ska få möjligheten att ta del av kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med en utpräglat tvärkonstnärlig profil.
Årligen genomförs omkring 800 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira. Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling. Verksamheten omsätter årligen ca 135 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Teckentolk

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Apr 20
Junedalsskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk i en hörselklass på grundskolan 7-9. Du stödjer och utvecklar elevers kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevernas förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevernas lärare.

Välkommen till oss
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av ca 870 elever i grundskola åk 7–9. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city med dess faciliteter och tio minuters promenad till Jönköpings stadspark.

Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje.

På vår hemsida kan du läsa mer om vår skola. (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundskola/grundskolorao/junedalsskolan79.4.74fef9ab15548f0b8001f28.html)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är auktoriserad teckenspråkstolk alternativt har relevant utbildning inom området. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang och det är meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt att ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Susanne Olsson Berglund, bitr. rektor 036–106072
Michael Nymoen, bitr. rektor 036-107879
Thomas Hernodh, Kommunal 0705-793987

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som teckenspråkstolk.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

3D-designer till Elmia

3D-grafiker
Läs mer Maj 2
Vill du få utlopp för din kreativa sida och leverera högklassig service varje dag? Då kanske du är den vi söker. Vi söker just nu en 3D-designer med starkt kundfokus till Elmia i Jönköping.

Tjänsten är på konsultbasis. Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som 3D-designer på Elmia kommer du få använda din kreativa förmåga genom att bland annat designa och rita montrar som Elmias utställare beställer. Ditt ansvar är att genom god design säkerställa att arrangemangen lyfter fram sina styrkor på bästa sätt och gör besökarens fysiska upplevelse så minnesvärd som möjligt. Vidare innefattar rollen att utveckla rationella och attraktiva standardlösningar samt kostnadsberäkna projektens byggnationer och miljöer i samband med mässor och event.


Vem är du?
Rollen kräver att du har eftergymnasial utbildning inom design eller arbetserfarenhet som uppdragsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare har du god förståelse för hur kostnader uppstår och därmed hur arbetet kan effektiviseras löpande. För att lyckas i rollen som 3D-designer behöver du vara systemvan och arbetat i 3D-program tidigare. Vi ser gärna att du besitter kunskap inom exempelvis Adobe Photoshop, InDesign, 3ds Max, SketchUp och Illustrator.
Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, kreativ och ser till kundens bästa. Du drivs av att hitta effektiva och kvalitativa lösningar och trivs både med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.Om verksamheten
Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. I 60 år har Elmia med ett progressivt värdskap skapat och utvecklat de viktigaste mötesplatserna för en rad branscher. Redan från början med Green Tech – grön teknik – som drivkraft. Exempel på mässor är Elmia Wood, Elmia Lantbruk, Elmia Husvagn & Husbil, Elmia Game Fair, Elmia Subcontractor, Elmia Produktionsmässor, Elmia Lastbil m fl.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Målerikonservator

Konservator
Läs mer Apr 12
Hitta sann arbetsglädje i Jönköping! Älskar du kulturarv, vackra miljöer och omväxlande resor har vi det perfekta jobbet.

För dig som vill arbeta med att bevara och tillgängliggöra kulturarv, finns nu en unik möjlighet. Vi söker en målerikonservator med flerårig erfarenhet av konserveringsuppdrag.

Jönköpings läns museum har i snart 70 år arbetat med bevarandefrågor och konservering av bemålat kulturarv för att det ska kunna upplevas och vara tillgängligt även i framtiden.

Vårt breda arbetsområde berör allt från medeltida till moderna bemålade miljöer och föremål – stafflikonst och kyrkokonst, kalkmålningar och tapeter, träskulpturer och interiörer. Vi arbetar både i vår välutrustade ateljé, där föremål hanteras i en klimatanpassad miljö och på plats i kyrkor och kulturhistoriska miljöer. Konserveringen är en del av kulturmiljöenheten tillsammans med arkeologi och byggnadsvård.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna utförs främst på uppdrag av kund i projektform.  Som konservator i en konsultroll handlägger du ärenden, utför uppdrag och leder projekt, både självständigt och i lag.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att du utför förebyggande och aktiv konservering, vilket inkluderar analys, planering och dokumentation.

Du genomför statusbesiktningar och upprättar åtgärdsprogram, gör resursberäkningar och koordinerar olika typer av insatser, utför skadeinventeringar och förundersökningar, dokumenterar och skriver åtgärdsrapporter.

Samtidigt innebär uppgifterna att utveckla metoder och arbetssätt för att bevara enskilda objekt eller olika samlingar.

Som en naturlig del i arbetet bedriver du kunskapsuppbyggnad samt förmedlar kunskap och upplevelser om kulturarv.

Kvalifikationer
För arbetet krävs högskoleexamen inom konservering samt flerårig konserveringserfarenhet, med fokus på bemålade kyrkliga inventarier , måleri på duk och interiörmåleri i historiska miljöer. Det förutsätter goda materialkunskaper i måleri på trä, duk, puts och tapeter samt god förmåga att dokumentera och sammanställa rapporter, åtgärdsprogram och kostnadsuppskattningar. 

Arbetet kräver även erfarenhet av projektledning med ansvar för budget och arbetsledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av konserveringsarbete i en konsultroll.

Du behöver ha god digital kompetens samt goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

God förmåga att planera, prioritera, hålla tidsplaner och budget samt hantera situationer som kräver stor flexibilitet, krävs för uppgifterna. Självklart är du också noggrann och tålmodig och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 timmar per vecka) och inleds med 6 månaders provanställning. 

Då resor är vanliga i tjänsten krävs B-körkort. Våra projekt kräver ibland övernattningar under kortare eller längre perioder.

Arbetet är stundtals fysiskt krävande och förutsätter god fysik. Arbete på mobil arbetsplattform ingår liksom arbete i miljöer där damm och mögel förekommer.

Arbetsplatsen
Länsmuseet erbjuder dig en trygg och flexibel arbetsplats som gör samhällsnytta i en föränderlig tid. Självklart även intressanta arbetsuppgifter, kompetensutveckling, aktivt arbetsmiljöarbete, trevliga kollegor och bra arbetsvillkor.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev och CV, senast den 7 maj 2023. 

Vid frågor, är du välkommen att kontakta enhetschef Mikael Nordström, tel. 036-301839 eller facklig företrädare DIK, Veronica Olofsson, tel. 036-301825.

 

Jönköpings läns museum är ett konst- och kulturhistoriskt museum som gör vårt kulturarv tillgängligt för alla. Mitt i Jönköping, i en karaktäristisk byggnad av arkitekt Carl Nyrén, möter besökare utställningar i salar med ljus och rymd. I museets byggnader ryms även arkiv, magasin, ett omfattande bildarkiv och en ateljé för målerikonservering. Museet har ca 50 anställda.

Ansök nu

Målerikonservator

Antikvarie
Läs mer Apr 21
Hitta sann arbetsglädje i Jönköping! Älskar du kulturarv, vackra miljöer och omväxlande resor har vi det perfekta jobbet.

För dig som vill arbeta med att bevara och tillgängliggöra kulturarv, finns nu en unik möjlighet. Vi söker en målerikonservator med flerårig erfarenhet av konserveringsuppdrag.

Jönköpings läns museum har i snart 70 år arbetat med bevarandefrågor och konservering av bemålat kulturarv för att det ska kunna upplevas och vara tillgängligt även i framtiden.

Vårt breda arbetsområde berör allt från medeltida till moderna bemålade miljöer och föremål – stafflikonst och kyrkokonst, kalkmålningar och tapeter, träskulpturer och interiörer. Vi arbetar både i vår välutrustade ateljé, där föremål hanteras i en klimatanpassad miljö och på plats i kyrkor och kulturhistoriska miljöer. Konserveringen är en del av kulturmiljöenheten tillsammans med arkeologi och byggnadsvård.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna utförs främst på uppdrag av kund i projektform.  Som konservator i en konsultroll handlägger du ärenden, utför uppdrag och leder projekt, både självständigt och i lag.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att du utför förebyggande och aktiv konservering, vilket inkluderar analys, planering och dokumentation.

Du genomför statusbesiktningar och upprättar åtgärdsprogram, gör resursberäkningar och koordinerar olika typer av insatser, utför skadeinventeringar och förundersökningar, dokumenterar och skriver åtgärdsrapporter.

Samtidigt innebär uppgifterna att utveckla metoder och arbetssätt för att bevara enskilda objekt eller olika samlingar.

Som en naturlig del i arbetet bedriver du kunskapsuppbyggnad samt förmedlar kunskap och upplevelser om kulturarv.

Kvalifikationer
För arbetet krävs högskoleexamen inom konservering samt flerårig konservatorserfarenhet, med fokus på bemålade kyrkliga inventarier , måleri på duk och interiörmåleri i historiska miljöer. Det förutsätter goda materialkunskaper i måleri på trä, duk, puts och tapeter samt god förmåga att dokumentera och sammanställa rapporter, åtgärdsprogram och kostnadsuppskattningar. 

Arbetet kräver även erfarenhet av projektledning med ansvar för budget och arbetsledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av konserveringsarbete i en konsultroll.

Du behöver ha god digital kompetens samt goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

God förmåga att planera, prioritera, hålla tidsplaner och budget samt hantera situationer som kräver stor flexibilitet, krävs för uppgifterna. Självklart är du också noggrann och tålmodig och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 timmar per vecka) och inleds med 6 månaders provanställning. 

Då resor är vanliga i tjänsten krävs B-körkort. Våra projekt kräver ibland övernattningar under kortare eller längre perioder.

Arbetet är stundtals fysiskt krävande och förutsätter god fysik. Arbete på mobil arbetsplattform ingår liksom arbete i miljöer där damm och mögel förekommer.

Arbetsplatsen
Länsmuseet erbjuder dig en trygg och flexibel arbetsplats som gör samhällsnytta i en föränderlig tid. Självklart även intressanta arbetsuppgifter, kompetensutveckling, aktivt arbetsmiljöarbete, trevliga kollegor och bra arbetsvillkor.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev och CV, senast den 7 maj 2023. 

Vid frågor, är du välkommen att kontakta enhetschef Mikael Nordström, tel. 036-301839 eller facklig företrädare DIK, Veronica Olofsson, tel. 036-301825.

 

Jönköpings läns museum är ett konst- och kulturhistoriskt museum som gör vårt kulturarv tillgängligt för alla. Mitt i Jönköping, i en karaktäristisk byggnad av arkitekt Carl Nyrén, möter besökare utställningar i salar med ljus och rymd. I museets byggnader ryms även arkiv, magasin, ett omfattande bildarkiv och en ateljé för målerikonservering. Museet har ca 50 anställda.

Ansök nu

Bibliotekarie till Jönköping University

Bibliotekarie
Läs mer Apr 12
Högskoleservice är en del av Jönköping University.

Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Högskolebiblioteket är en väl integrerad del av högskolans utbildning och forskning och ligger mitt på campus, centralt beläget i Jönköping. Biblioteket har gott renommé inom lärosätet och präglas av utvecklingsvilja, serviceanda och användarfokus. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med hög trivsel.Biblioteket är organiserat i teamen informationsförsörjning, vägledning, undervisning, och forskarstöd. Av totalt 18 personer ingår nio i informationsförsörjningsteamet, som behöver förstärkas med anledning av en pensionsavgång.Är du en nyfiken och noggrann person med problemlösande analysförmåga som trivs med att samarbeta? Sök då tjänsten som bibliotekarie vid Jönköping University!Ditt uppdrag

Tillsammans med teamet ansvarar du för bibliotekets informationsförsörjning – en välanvänd och viktig resurs för högskolans utbildning och forskning. Omställningen till öppen vetenskap gör att verksamheten är under förändring och vid sidan av det löpande arbetet är kompetensutveckling och utvecklingsarbete en självklar del av tjänsten.

Som bibliotekarie delar du tillsammans med e-resursgruppen ansvaret för bibliotekets elektroniska informationsresurser. Du säkerställer att rätt resurser är tillgängliga för bibliotekets användare och arbetar med aktivering, uppföljning och felsökning.

Det är viktigt för oss att ta tillvara din kompetens och ytterligare arbetsuppgifter inom informationsförsörjningsteamet tillkommer utifrån dina tidigare erfarenheter och verksamhetens behov. Du kommer också att bemanna bibliotekets informationsdisk och den digitala frågetjänsten.

 

Din profil

Vi söker dig som har examen på minst kandidatnivå i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan relevant kandidatexamen och erfarenhet av biblioteksarbete.

Bibliotekets informationsförsörjning bygger på ett komplext systemlandskap där arbetet med e-resurser kräver generell systemvana, nyfikenhet och en förmåga att lösa problem.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Utöver att JU har en internationell prägel innebär tjänsten arbete med dokumentation och supportkontakter huvudsakligen på engelska.

Du som söker är trygg och har god förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar gärna och utbyter kunskap och erfarenheter med dina kollegor. Du är noggrann och ansvarstagande och kan prioritera, planera och följa upp ditt arbete. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt till både användare och kollegor.

I vårt urval kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkoren regleras i kollektivavtal. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du kommer erbjudas reglerad arbetstid, flex där anställningens villkor regleras i villkorsavtalet och kompletterande kollektivavtal vid Jönköping University. Individuell lönesättning tillämpas.

Eventuell tillämpning av provanställning.

Läs mer om våra villkor och förmåner, exempelvis förmånliga statliga avtal när det gäller löne-, pension- och anställningsvillkor. Läs mer- https://ju.se/om-oss/jobba-pa-jonkoping-university/jonkoping-university-som-arbetsplats.html

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-07

Ansökningarna kommer att hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Bilagor föredras i PDF-format och ska omfatta:

- CV
- personligt brev
- referenser efter eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på www.ju.se

Ansök nu