Ljus-, ljud- och scentekniker jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Ljus-, ljud- och scentekniker i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Konsttekniker

Museitekniker
Läs mer Nov 28
Bild och form/gestaltning

Avdelningen Bild och Form gestaltning ansvarar för att köpa in, beställa och förvalta samt tillgängliggöra den offentliga konsten inom Region Jönköpings län. Konsten finns framför allt i vårdens lokaler men också inom administration och utbildning. Du ingår i en grupp med tre personer, samt vid behov extra personal. Tjänsten är på heltid och tills vidare. Som konsttekniker är du delaktig i utvecklingen av avdelningens uppdrag och agerar sammanhållande i tekniska frågor och logistik inför inköp, placering, mottagning av konst. Du kommer även att arbeta med underhåll och registrering av konstsamlingen.

Rollen som konsttekniker
Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig i din kommunikation med andra människor. Du är serviceinriktad och flexibel samt har vilja och intresse att leverera lösningar. Viktigt för tjänsten är din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Som konsttekniker behöver du vara en hantverkskunnig problemlösare med god materialkännedom och känsla för detaljer. Ta dig an både större och mindre uppdrag med flera bollar i luften. Gestaltningsuppdrag ställer stora krav på dialog, öppenhet och samarbete. Arbetet innebär att du rör dig mycket ute i känsliga vårdmiljöer där din förmåga till ett trevligt och respektfullt bemötande är av stor vikt.

Du kommer bland annat att arbeta med:

• Hängning och montering av konst i offentlig miljö.
• Inramning, reparationer och enklare snickeriarbeten.
• Uppföljning av skötselplan och genomförande av underhåll.
• Leveransmottagning, transporter och placering av konst.
• Registrering, fotografering och inventering av Region Jönköpings läns konstsamling.
• Svarar för lagerhållning och skötsel av konstförråd.

Tunga lyft och arbete på hög höjd förekommer.

Din blivande arbetsplats
Avdelningen Bild och form gestaltningen ingår i sektionen Kulturutveckling som är en del av Regional utveckling i Region Jönköpings län. Sektionen kulturutveckling innehåller verksamheter så som Hemslöjd, Biblioteksutveckling, Bild och form gestaltning, samt främjande verksamhet inom konstområdena dans, film, litteratur, barn och unga, bild och form, samtida cirkus, musik och teater. Sektionen har ett särskilt uppdrag att arbeta med yttrandefrihetsfrågorna, vilket bland annat sker genom vårt Fristadsarbete. Utifrån den Regionala kulturplanen ska sektionen Kulturutveckling bidra till att stärka och utveckla konstens och kulturens förutsättningar i Jönköpings län.

Din profil
Utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Erfarenhet av arbete med konstinstallationer.
Dokumenterad erfarenhet och god förståelse för hantering av konstverk i samband med transport montering och demontering.
Erfarenhet av snickeriarbete och monteringar.

Meriterande är eftergymnasial utbildning inom konstområdet och kunskap inom det digitala området.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jansson, kulturutvecklingschef;
magnus.jonsson@rjl.se alt. 010-242 45 27 eller Susanne Nilsson, samordnare konstnärlig gestaltning;
susanne.b.nilsson@rjl.se alt 0725-726610.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den. Välkommen med din ansökan.
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Orkesterinspicient

Scentekniker
Läs mer Nov 2
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Rollen som orkesterinspicient
I rollen som orkesterinspicienten leder det podietekniska arbetet och agerar ansvarig tekniker under orkesterproduktioner. Du ansvarar för dukning av podiet eller orkesterdiket i samband med repetitioner, föreställningar, konserter och turné. Du ansvarar för det scentekniska, samt övrigt för- och efterarbete i samband med konserter. I rollen ritar du även dukningsskisser för orkesterns produktioner.

Som Orkesterinspicient har du ett övergripande säkerhetsansvar, samt ett specifikt sådant under pågående produktioner i samråd med skyddsombud och producent.

Orkesterinspicient hanterar organisationens bokningar av instrument och där tillhörande flygelstämningar. I samråd med producent ansvarar du även för genomförandet av provspelningar. Du hanterar och administrerar även instrumentförsäkringar, dokumentationsinspelningar samt har materialansvar – följa upp slitage, planerar och hanterar inköp och reparationer av orkesterutrustning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Du följer till stor del orkesterns arbetstider, vilket bland annat innebär tjänstgöring kvällstid och på helger.

Din blivande arbetsplats
Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Din profil
Vi söker dig som har intresse av ett tekniskt samt administrativt arbete med och kring en professionell orkester, gärna med erfarenhet av liknande arbete från scenkonstverksamhet.

För att trivas i rollen krävs det att du är trygg i dig själv med god självinsikt som med enkelhet skiljer på det personliga och professionella. Du har vilja och förmåga att assistera kollegor, och ser kommunikation och lyhördhet som en viktig grund till gott samarbete. Du trivs i ett självstrukturerande arbetssätt och har god förmåga till att planera och prioritera. Du har förmågan att bibehålla ett helhetsperspektiv, även i stressade situationer för att prioritera rätt saker.

Vårt erbjudande till dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta orkesterchef Magnus Lind på magnus.lind@smot.se

Vi tar gärna emot kontakt från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 3 december 2023. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Ansök nu

Tekniker

Teatertekniker
Läs mer Okt 13
Kulturhuset Spira/Smålands Musik & Teater, Försäljningsavdelningen

Vi söker
Nu utlyser vi flera tjänster till teknikavdelningen på Kulturhuset Spira.
Vi söker dig som vill utvecklas med oss på lång sikt men även dig som kan hjälpa oss under kortare perioder

• Konferenstekniker
• Ljudoperatör
• Ljusoperatör
• Scentekniker

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat Jönköpings Sinfonietta och en fast skådespelarensemble tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten så att fler barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län ska få möjligheten att ta del av kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar.

Årligen genomförs omkring 800 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med en utpräglat tvärkonstnärlig profil. Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling. Verksamheten omsätter årligen ca 135 miljoner sek och har cirka 100 anställda.
Kvalifikationer: Relevant teknisk utbildning och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av tekniskt arbete och god förståelse för scenkonstverksamhet. Körkort B är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande: Erfarenhet av turnéverksamhet. Förarbevis för mobila plattformar och truckkort (A2) är meriterande.
Erfarenhet av streaming/livestreaming

Om du känner att detta passar dig och du gillar att arbeta självständigt och i team, då vill vi att du skickar en ansökan till oss.
Har du frågor, kontakta teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se
Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 27 november 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Tekniker

Scentekniker
Läs mer Apr 24
Kulturhuset Spira, Jönköping

Vi söker
Scentekniker med breda kunskaper inom ljud och ljus till Kulturhuset Spira. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla din tekniska kompetens och har förmåga att arbeta inom alla scentekniska områden. Du kommer att arbeta gränsöverskridande med varierande uppgifter inom scenteknik och turné. Har du arbetat professionellt inom scenkonstområdet, då är du rätt för oss.

Tjänsten är ett vikariat på heltid mellan augusti 2023 till mars 2024 med möjlighet till förlängning. Arbetet sker såväl dagtid som kvällstid samt vardagar och helger.

Kvalifikationer:
Relevant teaterteknisk utbildning och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av teatertekniskt arbete och god förståelse för scenkonstverksamhet. Körkort B är ett krav. Goda kunskaper i både svenska och engelska.

Meriterande: Erfarenhet av turné. Förarbevis för mobila plattformar och truckkort (A2) är meriterande.

Vi erbjuder dig
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med

• Följa produktion och arbeta under teknisk repetition och under föreställning.
• Delta i arbete med rigg av såväl ljudteknik som ljus, bild och scenutrustning.
• Köra föreställningsljus och ljud, såväl på turné som på de egna scenerna.
• Kommunicera med gästspel kring teknik - anpassa tekniska specifikationer.
• Delta i scenbygge och arbetet kring spelplatsen, både på hemmascenerna och på turné.
• Turnéledning, vilket innebär förberedande kontakter med arrangörer och skolor.
• Förberedelse av föreställning på turné, koppla och köra teknik samt sedvanligt turnéledaransvar.


För att du ska trivas hos oss
Vi ser att du är en person med en hög social kompetens som har förståelse för konstnärligt arbete. Du är positiv och är van att arbeta självständigt och i team. Du tar ansvarar för dina uppgifter och är lösningsinriktad. Du trivs i ett periodvis högt arbetstempo.
Vi som arbetsgivare lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor går det bra kontakta teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se (http://mailto:tommy.borjesson@rjl.se/). Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 21 maj 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira presenterar ett varierat utbud av teater, musik, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat vår fasta skådespelarensemble och Jönköpings Sinfonietta tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling.
Verksamheten omsätter årligen cirka 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda

Ansök nu

Ljusdesigner till Fagerhults Belysning

Ljusdesigner
Läs mer Apr 6
Vill du jobba på ett Europaledande företag inom belysning? Motiveras du av att designa ljuslösningar och miljöer med välbefinnande i fokus? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu dig som vill axla rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning. Det är en perfekt chans för dig som vill arbeta på ett internationellt företag med bibehållen familjär känsla och stor gemenskap. Hos oss kommer du att omges av experter, och tillsammans bildar vi ett bolag som är ledande inom belysningsbranschen. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning ingår du i ett engagerat team på 14 härliga kollegor som arbetar gentemot kunder i hela Sverige. Ditt huvudsakliga fokus är att utifrån kundens önskemål designa nya ljuslösningar genom att ta fram ritningar, beräkningar och visualiserade förslag på projekt. Du har en nära dialog med kund och är involverad från förfrågan fram till lämnat ljusförslag med offert. I dina projekt har du även en tät kontakt med vår säljorganisation för att tillsammans nå ett så bra resultat som möjligt. Du arbetar med en stor variation av uppdrag, både mot segmenten Indoor och Outdoor, samt en bredd av kunder inom den privata och offentliga sektorn.
Vad erbjuder vi dig?
Fagerhults Belysning är ett Europaledande företag med ca 5000 anställda, ändå finns den familjära känslan av ett litet företag kvar. Här blir du en del av ett dynamiskt arbetslag, där vi alla arbetar för att möta våra kunders förfrågningar och ge en så god kundupplevelse som möjlighet. Chansen att vidareutvecklas, eller att nischa dig på något som du tycker är extra intressant finns alltid nära till hands, då du kommer vara omgiven av experter inom en mängd olika områden att lära dig av. Vi är en stor koncern med förutsättning att erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.
Placeringsort är på huvudkontoret i Fagerhult med möjlighet till distansarbete två dagar per vecka. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Fagerhults Belysning Sverige AB där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linnea Broman på 072–078 83 17.
Vem är du? 
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom ljusplanering och belysning eller en relevant akademisk utbildning. Ett ytterligare alternativ är att du har en elteknisk bakgrund och känner dig redo att testa på ett nytt område inom design. Det viktigaste för oss är att du delar vårt intresse för belysning och vill vara en viktig pusselbit för att skapa en inspirerande och hälsosam miljö för våra kunder. Vi ser det som meriterande om du arbetat med affärssystemet Jeeves eller programmen AutoCAD och Dialux. Svenska och grundläggande engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsfokuserad. Du är bekväm med ett självständigt arbete, samtidigt som du gillar ett nära samarbete med dina kollegor.
Om verksamheten  
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.
Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 12 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 37 % kvinnor och 63 % män.
Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 27 länder runt om i världen.

Ansök nu

Ljusdesigner till Fagerhults Belysning

Ljusdesigner
Läs mer Apr 6
Vill du jobba på ett Europaledande företag inom belysning? Motiveras du av att designa ljuslösningar och miljöer med välbefinnande i fokus? Då har vi tjänsten för just dig! Vi söker just nu dig som vill axla rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning. Det är en perfekt chans för dig som vill arbeta på ett internationellt företag med bibehållen familjär känsla och stor gemenskap. Hos oss kommer du att omges av experter, och tillsammans bildar vi ett bolag som är ledande inom belysningsbranschen. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning ingår du i ett engagerat team på 14 härliga kollegor som arbetar gentemot kunder i hela Sverige. Ditt huvudsakliga fokus är att utifrån kundens önskemål designa nya ljuslösningar genom att ta fram ritningar, beräkningar och visualiserade förslag på projekt. Du har en nära dialog med kund och är involverad från förfrågan fram till lämnat ljusförslag med offert. I dina projekt har du även en tät kontakt med vår säljorganisation för att tillsammans nå ett så bra resultat som möjligt. Du arbetar med en stor variation av uppdrag, både mot segmenten Indoor och Outdoor, samt en bredd av kunder inom den privata och offentliga sektorn.
Vad erbjuder vi dig?
Fagerhults Belysning är ett Europaledande företag med ca 5000 anställda, ändå finns den familjära känslan av ett litet företag kvar. Här blir du en del av ett dynamiskt arbetslag, där vi alla arbetar för att möta våra kunders förfrågningar och ge en så god kundupplevelse som möjlighet. Chansen att vidareutvecklas, eller att nischa dig på något som du tycker är extra intressant finns alltid nära till hands, då du kommer vara omgiven av experter inom en mängd olika områden att lära dig av. Vi är en stor koncern med förutsättning att erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.
Placeringsort är på huvudkontoret i Fagerhult med möjlighet till distansarbete två dagar per vecka. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Fagerhults Belysning Sverige AB där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linnea Broman på 072–078 83 17.
Vem är du? 
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom ljusplanering och belysning eller en relevant akademisk utbildning. Ett ytterligare alternativ är att du har en elteknisk bakgrund och känner dig redo att testa på ett nytt område inom design. Det viktigaste för oss är att du delar vårt intresse för belysning och vill vara en viktig pusselbit för att skapa en inspirerande och hälsosam miljö för våra kunder. Vi ser det som meriterande om du arbetat med affärssystemet Jeeves eller programmen AutoCAD och Dialux. Svenska och grundläggande engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsfokuserad. Du är bekväm med ett självständigt arbete, samtidigt som du gillar ett nära samarbete med dina kollegor.
Om verksamheten  
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.  
 
Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 13 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 38 % kvinnor och 62 % män. Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 28 länder runt om i världen.

Ansök nu

Ljusdesigner till Fagerhults Belysning

Ljusdesigner
Läs mer Apr 5
Vill du jobba på ett Europaledande företag inom belysning? Motiveras du av att designa ljuslösningar och miljöer med välbefinnande i fokus? Då har vi tjänsten för just dig! Vi söker just nu dig som vill axla rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning. Det är en perfekt chans för dig som vill arbeta på ett internationellt företag med bibehållen familjär känsla och stor gemenskap. Hos oss kommer du att omges av experter, och tillsammans bildar vi ett bolag som är ledande inom belysningsbranschen. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Ljusdesigner på Fagerhults Belysning ingår du i ett engagerat team på 14 härliga kollegor som arbetar gentemot kunder i hela Sverige. Ditt huvudsakliga fokus är att utifrån kundens önskemål designa nya ljuslösningar genom att ta fram ritningar, beräkningar och visualiserade förslag på projekt. Du har en nära dialog med kund och är involverad från förfrågan fram till lämnat ljusförslag med offert. I dina projekt har du även en tät kontakt med vår säljorganisation för att tillsammans nå ett så bra resultat som möjligt. Du arbetar med en stor variation av uppdrag, både mot segmenten Indoor och Outdoor, samt en bredd av kunder inom den privata och offentliga sektorn.
Vad erbjuder vi dig?
Fagerhults Belysning är ett Europaledande företag med ca 5000 anställda, ändå finns den familjära känslan av ett litet företag kvar. Här blir du en del av ett dynamiskt arbetslag, där vi alla arbetar för att möta våra kunders förfrågningar och ge en så god kundupplevelse som möjlighet. Chansen att vidareutvecklas, eller att nischa dig på något som du tycker är extra intressant finns alltid nära till hands, då du kommer vara omgiven av experter inom en mängd olika områden att lära dig av. Vi är en stor koncern med förutsättning att erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.
Placeringsort är på huvudkontoret i Fagerhult med möjlighet till distansarbete två dagar per vecka. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Fagerhults Belysning Sverige AB där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linnea Broman på 072–078 83 17.
Vem är du? 
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom ljusplanering och belysning eller en relevant akademisk utbildning. Ett ytterligare alternativ är att du har en elteknisk bakgrund och känner dig redo att testa på ett nytt område inom design. Det viktigaste för oss är att du delar vårt intresse för belysning och vill vara en viktig pusselbit för att skapa en inspirerande och hälsosam miljö för våra kunder. Vi ser det som meriterande om du arbetat med affärssystemet Jeeves eller programmen AutoCAD och Dialux. Svenska och grundläggande engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsfokuserad. Du är bekväm med ett självständigt arbete, samtidigt som du gillar ett nära samarbete med dina kollegor.
Om verksamheten  
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.  
 
Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 13 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 38 % kvinnor och 62 % män. Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 28 länder runt om i världen.

Ansök nu

Konsttekniker

Museitekniker
Läs mer Jan 13
Bild och form/gestaltning

Vi söker
Vi söker en konsttekniker med adekvat utbildning inom konstområdet eller likvärdiga kunskaper förvärvade genom likande tjänst eller som exempelvis utställningstekniker på museum, konsthall eller galleri.

Vi söker dig som


• Har goda kunskaper inom hantverkstekniker som är relevanta för området
• Har erfarenhet från arbete med presentationslösningar inom konstområdet.
• har kunskap om digitala lösningar och erfarenhet av arbete med bildbehandling.
• har erfarenhet av byggprocesser och upphandling är meriterande.
• har god ritningskunskap.


Tjänsten är tillsvidare på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Du behöver också ha körkort eftersom tjänsten innebär en del resande, främst inom Jönköpings län.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Arbetet som konsttekniker innebär att vara delaktig i utvecklingen av avdelningens uppdrag och agera sammanhållande i tekniska frågor inom Bild och form gestaltning. Tjänsten innefattar ramning, renovering och leveransmottagning av konst samt registrering och fotografering av Regionens konstsamling.

I arbetet ingår även att ansvara för lagerhållning, struktur och skötsel i konstförråd. Konstteknikern är även delaktig vid nybyggnationer och upphandling av konst med utgångspunkt i sin tekniska kompetens.


För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas i rollen som konsttekniker hos oss är det viktigt att du har en god förmåga att självständigt driva dina arbetsprocesser framåt och ta egna initiativ för att komma vidare i arbetet. Du har lätt för att samarbeta samt skapa kontakter. Arbetet kräver också att du är självständig och driven i ditt område där stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du trivs med att skapa nya kontakter, underhålla relationer och tar alltid hänsyn till det större perspektivet.

Att vara medarbetare inom RJL
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Frågor besvaras av Magnus Jonsson Kulturutvecklingschef
magnus.jonsson@rjl.se. Är du övertygad om att det är dina kunskaper och din kompetens, ditt engagemang och din energi vi behöver är du välkommen med din ansökan tillsammans med CV och övriga handlingar senast den 10 februari.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Regional utveckling är en del av Region Jönköpings län som ansvarar för att leda och samordna arbetet med länets utveckling och tillväxt inom områden som: demografisk utveckling, globalisering, klimat, miljö och energi, social sammanhållning, hållbar utveckling, samhällsplanering och tillgänglighet, kompetensförsörjning, attraktivitet och livsmiljöer, kultur, innovation och företagande och internationellt samarbete.

Sektionen för kulturutveckling utgör en samlande kunskapskraft gentemot länets kulturliv. Verksamhetens uppdrag är att vara främjande, kunskapsbärande och bildande. Samråd och samverkan med länets kommuner, civilsamhället, studieförbund, fria kulturutövare och institutioner är en central del av verksamheten. Sektionen för kulturutveckling deltar i de nationella och regiongemensamma samtalen om kulturens möjligheter och utveckling och samverkar också internationellt. Målet för verksamheten är att förbättra förutsättningarna för ett rikt kulturliv och stimulera utvecklingen av detsamma. Sektionen för kulturutveckling arbetar strategiskt för att stödja länets aktörer och utvecklingen inom bild och form, gestaltning, dans, film, hemslöjd, regionbibliotek, litteratur och yttrandefrihet. Barn och unga är ett viktigt perspektiv i verksamheten.
Sektionen för kulturutveckling har också i uppdrag att genomföra konstnärlig gestaltning i samband med ny-, om-, och tillbyggnation av regionens fastigheter, samt förvalta och tillgängliggöra Region Jönköpings läns konstsamling.

Ansök nu

Akustikkonsult

Ljudingenjör
Läs mer Nov 28
Företagsbeskrivning
Vi är Efterklang - vi är ett team ingenjörer, designers och tekniska specialister som har levererat prisvinnande projekt inom akustik, buller, vibrationer och ljuddesign i Norden och över hela världen sedan 1956. Vi skapar ljudmiljöer och löser vibrationsfrågor - i alla skalor och inom alla sektorer.
Efterklang är en del av AFRY, ett globalt företag med över 16,000 anställda som arbetar med infrastruktur, industri och energi runt om i hela världen.
Hos oss arbetar över 130 ingenjörer och designers på något av våra över 28 kontor i Sverige, Norge, Finalnd, Danmark och Nederländerna – våra projekt finns dock över hela världen.
Vi är bland de absolut största kompetenscentra i världen och är alla samlade i en och samma internationella affärsenhet som är framgångsrik tack vare samarbete, erfarenhetsutbyte och prestigelöshet.


Jobbeskrivning
I rollen som akustikkonsult får du en vardag med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att genomföra lyckade och hållbara projekt. Tillsammans med teamet deltar du i vår verksamhet inklusive sälj, kvalitet och utveckling.
Placering JÖNKÖPING


Kravspecifikation
Vi söker dig som har arbetat med akustik
Du har en relevant utbildning med ett antal års erfarenhet inom akustik.
Du har erfarenhet av uppdrag inom infrastruktur- eller byggbranschen
Du är en god kommunikatör såväl muntligt som skriftligt och du behärskar både det svenska och engelska språket obehindrat
Du är kreativ, prestigelös, villig att lära men även att dela med dig av kunskap till övriga kollegorYtterligare information
VI ERBJUDER!
Hos oss kan du se fram emot att tillhöra ett av världens absolut främsta team inom akustik, ljuddesign och vibrationer med massor av trevliga och kunniga kollegor. Uppdragen är stora som små, lokala och internationella! På Efterklang anser vi att verktygen inte ska vara ett hinder och avsätter därför årligen stora resurser på att ha den senaste mjukvaran, moderna mätinstrument och en egen inspelningsstudio i toppklass.
Arbetskompisarnas trivsel och utveckling är avgörande för vår verksamhet. Vi vet att kollegor som mår bra, både fysiskt och psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar – hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Vi har återkommande fysiska (och digitala) samlingar, AW:s, föreläsningar som stärker utvecklingen och sammanhållningen. Vi har, genom AFRY, några av branschens absolut bästa förmåner!
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående och aktivt! En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och tillgång till en ovärderlig kunskapsbank.
SKICKA ANSÖKAN!
Låter detta som ett drömjobb för just dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss redan idag, dock senast 22/12 -2022. Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och berättar varför just du ska bli en del av vårt fantastiska team!
VID FRÅGOR KONTAKTA
samuel.tuvenlund@efterklang.org
+46 70 184 74 85
www.efterklang.org

Ansök nu

Belysningsprojektör

Ljusdesigner
Läs mer Nov 10
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vill du vara med och påverka och planera vår offentliga miljö i Sverige? Nu söker vi en kollega till Jönköping, Göteborg eller Malmö.
Hos Vattenfall Services som Belysningsprojektör kan du få möjligheten att vara med och bidra till att skapa en trivsam, vacker och säker utomhusmiljö i Sverige.
Vi arbetar idag med kunder över hela Sverige och erbjuder tjänster för utomhusbelysning i alla dess slag. Utveckling, planering, uppsättning, vägledning, strukturering och gestaltning.
Nu har du möjlighet att sätta ditt avtryck och hjälpa Vattenfall i sitt ärofyllda uppdrag att planera offentligbelysning till det bättre! Är du redo?


Belysningsprojektör på Vattenfall Services
Som belysningsprojektör har du en varierande vardag, med fokus på belysningsplanering och belysningsrådgivning till kund. Projekt kan variera brett mellan belysning på Vägar & GC-banor, till trivsam belysning i parker eller effektbelysning på broar och träd. Eller varför inte inspirerande och lekfull belysning i lekparker?


Du som belysningsprojektör är en del av flödet ”från Idé till Färdig fungerade belysning” och jobbar mot kunder, såsom trafikverket, kommuner, byggföretag och föreningar. I projekt är du en del av belysningsteamet och ansvarar huvudsakligen för belysningsutformning/ ljustekniska biten och tar fram bygghandlingar som beskriver den tänkta lösningen.
Beroende på kund kan nybyggnadsprojekt eller reinvesteringsprojekt innebära allt ifrån ljusberäkningar, val av armaturer, visualiseringar, armaturlistor eller ritningar m.m. Som belysningsprojektör brinner du för att fånga kundens önskemål och att forma såväl belysningen som bygghandlingarna till en komplett lösning.


Kravspecifikation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Belysningsprojektör/ El-projektör/ Ljusdesigner eller motsvarande arbetslivserfarenheter.


Du är van att arbeta i CAD och besitter erfarenhet av belysningsberäkningsprogram som Dialux. Vi ser gärna att du är också bevandrad i aktuella dokument för planering av belysning i utomhusmiljöer från SIS, Trafikverket, mfl. Kunskap i elberäkningsprogram som Elvis är meriterande.


Profil
Vi söker dig som delar vårt synsätt om nyfikenhet, öppenhet och samarbetsförmåga. Du ska ha ett tekniskt intresse och har förmågan att se helheten i uppdragen, samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Du är van vid att hantera många projekt samtidigt och har inga problem med att jobba självständigt vid behov. Vi ser dig som en positiv, engagerad och lösningsorienterad person, som brinner för belysningsdesign, färg och form.
Med ditt driv som projektör ser vi gladeligen att du håller dig uppdaterad på belysningsmarknaden. På detta sätt får du möjligheten att planera och rådge kunder utifrån flera perspektiv som miljö, trygghet, driftsekonomi, gestaltning och säkerhet i ett.


Ytterligare information
Placeringsort
Jönköping, Göteborg eller Malmö. Ange önskad placeringsort i din ansökan.
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Catharina Nordén, catharina.norden@vattenfall.com eller 073-063 34 57.


Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Vi ser fram emot din ansökan!
Anta din nästa utmaning hos oss och ansök via vår annons på Vattenfalls karriärssidor senast den 6 december 2022. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Har du några frågor om din ansökan, kontakta rekryterare Johanna Marklund, johanna.marklund@vattenfall.com eller 070-307 84 82. Inga ansökningar tas emot via mail.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Ansök nu

Konferenstekniker

Konferenstekniker
Läs mer Jun 3
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Vi söker
Vi söker nu en konferenstekniker till Smålands musik och teater. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har ljud-/ljusutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vana från event och konferensbranschen samt scenkonst är meriterande. Vi ser också positivt på om du har goda kunskaper inom digitala möten och streaming.

Vi erbjuder dig
Här får du bli en del av en kreativ arbetsplats där service och ditt sätt att bemöta människor kommer att ge dig mycket tillbaka.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer få arbeta med att förbereda och planera konferenser och event. Svara på tekniska frågor från kunder, samt vara ansvarig tekniker under föreställning. I din roll som konferenstekniker har du ett nära samarbete med producenter och teknisk koordinator. Du kommer också ha kontakt med kunder angående tekniska frågor.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ser vi att du som person har en förmåga leverera lösningar och tar ansvar för dina uppgifter. Du kan ändra ditt synsätt när det krävs och ställa om när situationen ändras. Arbetet ställer krav på att kunna leverera god kvalité i arbetet samt att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Därför är det också viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor går det bra kontakta teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se (http://mailto:tommy.borjesson@rjl.se/). Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 17 juni 2022. Välkommen!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira (https://www.smot.se/) presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat Jönköpings Sinfonietta och en fast skådespelarensemble tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten så att fler barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län ska få möjligheten att ta del av kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med en utpräglat tvärkonstnärlig profil.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling Verksamheten omsätter årligen ca 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Scentekniker

Scentekniker
Läs mer Jun 3
Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Vi söker
Vi söker nu en scentekniker till Smålands musik och teater. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har teaterteknikerutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har bred kunskap av det teatertekniska arbeten och erfarenhet av dekorhantering och riggarbeten. Kunskap inom ljud- & ljus-teknik är också meriterande. Då resor förkommer i tjänsten är B-körkort ett krav. Har du även truckkort (A2) och förarbevis för lift ser vi det som positivt.

Du erbjuds en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi erbjuder dig
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som scentekniker kommer du att arbeta med den repertoarplanerade verksamheten som huvudsakligen innefattar föreställningar, repetitioner och turné. I den dagliga verksamheten sker samarbete med produktionsteam och övrig teknisk personal inom rekvisita, ljus, ljud och dekor.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ser vi att du som person har en förmåga leverera lösningar och tar ansvar för dina uppgifter. Du kan ändra ditt synsätt när det krävs och ställa om när situationen kräver. Du levererar kreativa lösningar och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor går det bra kontakta teknisk chef Tommy Börjesson, tommy.borjesson@rjl.se (http://mailto:tommy.borjesson@rjl.se/). Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 17 juni 2022. Välkommen!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira (https://www.smot.se/) presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat Jönköpings Sinfonietta och en fast skådespelarensemble tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten så att fler barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län ska få möjligheten att ta del av kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med en utpräglat tvärkonstnärlig profil.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling Verksamheten omsätter årligen ca 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Belysningsprojektör

Ljusdesigner
Läs mer Apr 14
Belysningsprojektör
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vill du vara med och påverka och planera vår offentliga miljö i Sverige?
Hos Vattenfall som Belysningsprojektör kan du få möjligheten att vara med och bidra till att skapa en trivsam, vacker och säker utomhusmiljö i Sverige.
Vattenfall arbetar idag med kunder över hela Sverige och erbjuder tjänster för utomhusbelysning i alla dess slag. Utveckling, planering, uppsättning, vägledning, strukturering och gestaltning.
Nu har du möjlighet att sätta ditt avtryck och hjälpa Vattenfall i sitt ärofyllda uppdrag att planera offentligbelysning till det bättre! Är du redo?


Belysningsprojektör på Vattenfall
Som belysningsprojektör hos Vattenfall Services har du en varierande vardag, med fokus på belysningsplanering och belysningsrådgivning till kund. Projekt kan variera brett mellan belysning på Vägar & GC-banor, till trivsam belysning i parker, eller effektbelysning på broar och träd. Eller varför inte inspirerande och lekfull belysning i lekparker?
Du som belysningsprojektör är en del av flödet ”från Idé till Färdig fungerade belysning” och jobbar mot kunder, såsom trafikverket, kommuner, byggföretag och föreningar. I projekt är du en del av belysningsteamet och ansvarar huvudsakligen för belysningsutformning/ ljustekniska biten och tar fram bygghandlingar som beskriver den tänkta lösningen.
Beroende på kund kan nybyggnadsprojekt eller reinvesteringsprojekt innebära allt ifrån ljusberäkningar, val av armaturer, visualiseringar, armaturlistor eller ritningar m.m. Som belysningsprojektör brinner du för att fånga kundens önskemål och att forma såväl belysningen som bygghandlingarna till en komplett lösning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Belysningsprojektör/ El-projektör/ Ljusdesigner eller har motsvarande arbetslivserfarenheter.
Du är van att arbeta i CAD och besitter erfarenhet av belysningsberäkningsprogram som Dialux. Vi ser gärna att du är också bevandrad i aktuella dokument för planering av belysning i utomhusmiljöer från SIS, Trafikverket, m.fl. Kunskap i elberäkningsprogram som Elvis är meriterande.


Profil:
Vi söker dig som delar vårt synsätt om nyfikenhet, öppenhet och samarbetsförmåga. Du ska ha ett tekniskt intresse och har förmågan att se helheten i uppdragen, samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Du är van vid att hantera många projekt samtidigt och har inga problem med att jobba självständigt vid behov. Vi ser dig som en positiv, engagerad och lösningsorienterad person, som brinner för belysningsdesign, färg och form. Med ditt driv som projektör ser vi gladeligen att du håller dig uppdaterad på belysningsmarknaden. På detta sätt får du möjligheten att planera och rådge kunder utifrån flera perspektiv som miljö, trygghet, driftsekonomi, gestaltning och säkerhet i ett.


Placeringsort
Flexibelt, förslag på ort är Jönköping eller Göteborg. Ange ort i din ansökan.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Catharina Nordén 0730633457
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Lina Friberg, lina.friberg@vattenfall.com
Fackliga representanter för denna tjänst är Torbjörn Blom Akademikerna, Magnus Tjergefors Ledarna, Robert Lönnqvist SEKO, Anders Sundqvist Unionen. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 8/5 – 2022.


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

LJUSDESIGNER

Ljusdesigner
Läs mer Feb 8
LJUSDESIGNER

Westal AB söker en person med stort intresse för försäljning och belysning.

Om Westal
Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen, som i över 70 år har tillverkat utomhusarmaturer i sin fabrik i Bankeryd. Westals främsta kunder är elinstallatörer via sina elgrossister samt fackhandeln. Idag har Westal drygt 40 anställda och omsätter ca 120 Mkr. För att läsa mer om Westal gå in på www.westal.se

Arbetsbeskrivning
Du ingår i vår försäljningsdivision och rapporterar till vår försäljningschef. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsaken vara ljusplanering, kundsupport, offerthantering och uppföljning. Tjänstens placeringsort är antingen i Bankeryd eller Göteborg. Vårt affärssystem är Monitor och våra ljusberäkningar görs i Dialux.

Vem är du?
Det är en fördel om du har gått Ljushögskolan eller har arbetslivserfarenhet inom området. men i första hand är din personlighet och inställning till ”livet” som vi kommer lägga störst vikt på. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!
Kontaktperson
För att söka tjänsten mejla din anmälan till ulf.olsson@westal.se. För mer information kontakta Ulf Olsson, försäljningsansvarig Westal AB, 0733-106701

Ansök nu

LJUSDESIGNER

Ljusdesigner
Läs mer Feb 3
LJUSDESIGNER

Westal AB söker en person med stort intresse för försäljning och belysning.

Om Westal
Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen, som i över 70 år har tillverkat utomhusarmaturer i sin fabrik i Bankeryd. Westals främsta kunder är elinstallatörer via sina elgrossister samt fackhandeln. Idag har Westal drygt 40 anställda och omsätter ca 120 Mkr. För att läsa mer om Westal gå in på www.westal.se

Arbetsbeskrivning
Du ingår i vår försäljningsdivision och rapporterar till vår försäljningschef. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsaken vara ljusplanering, kundsupport, offerthantering och uppföljning. Tjänstens placeringsort är antingen i Bankeryd eller Göteborg. Vårt affärssystem är Monitor och våra ljusberäkningar görs i Dialux.

Vem är du?
Det är en fördel om du har gått Ljushögskolan eller har arbetslivserfarenhet inom området. men i första hand är din personlighet och inställning till ”livet” som vi kommer lägga störst vikt på. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!
Kontaktperson
För att söka tjänsten mejla din anmälan till ulf.olsson@westal.se. För mer information kontakta Ulf Olsson, försäljningsansvarig Westal AB, 0733-106701

Ansök nu

Ljustekniker/Belysningsmästare

Belysningsmästare
Läs mer Feb 2
Kulturhuset Spira, Smålands Musik & Teater, Jönköping

Vi söker
Vi söker en erfaren belysningsmästare med dokumenterad erfarenhet av ljusdesign inom scenkonst och som är väl förtrogen med olika typer av produktioner. Har du andra tekniska kompetenser så kan även dessa ses som meriterande. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Som belysningsmästare på Smålands Musik och Teater erbjuder vi ett varierat jobb med många utmaningar inom scenkonstproduktion.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att jobba i ett modernt hus med senaste tekniken. Som ljustekniker i vår verksamhet jobbar du med såväl ljussättning som service av utrustning. Bildhantering och projektioner är även en del som är betydande i arbetet. För närvarande investerar vi i mycket ny teknik där du får möjlighet att både utveckla dig själv och våra produktioner. Inom tekniska staben följer även att göra andra teknikorienterade uppdrag kopplade till vårt breda programutbud. Viss turnéverksamhet kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ser vi att du är en person som tar initiativ och sätter igång aktiviteter. Du tar ansvar för dina uppgifter, är serviceinriktad och finner lösningar på såväl tekniska som logistiska problem. Du är noggrann med sinne för detaljer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor går det bra kontakta:
Verksamhetschef Ulrika Josefsson, ulrika.josefsson@smot.se
Fastighetschef Jonas Bengtsson, jonas.bengtsson@smot.se

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 20 februari. Välkommen!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira presenterar varje år ett varierat utbud av musik, teater, musikal och dans för barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län. I vår verksamhet ryms bland annat Jönköpings Sinfonietta och en fast skådespelarensemble tillsammans med dekor-, mask, kostym, rekvisita och attributverkstad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten så att fler barn, ungdomar och vuxna i Jönköpings län ska få möjligheten att ta del av kulturella upplevelser som inspirerar och engagerar. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med en utpräglat tvärkonstnärlig profil.

Årligen genomförs omkring 500 evenemang i form av egenproducerade föreställningar, gästspel, samarbeten med länets fria kulturutövare samt uthyrningar och konferenser. Vårt uppdrag är regionalt och en del av verksamheten sker på turné i länet. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig särskilt till barn och unga genom Unga Spira.

Kulturhuset Spira är en del av Region Jönköpings län och är av enheterna inom Regional utveckling Verksamheten omsätter årligen ca 132 miljoner sek och har cirka 100 anställda.

Ansök nu

Tekniker - Vattenfall Services, Smålandsregionen

Belysningstekniker
Läs mer Nov 11
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus.
Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Belysningstekniker i Småland, Region Värnamo/Jönköping.


Din roll som Belysningstekniker
Arbetet består av en varierande vardag där du jobbar utomhus i våra drift- och underhållsavtal där du hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller belysning.
Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del i ett flöde till att kunden har en fungerande belysningsanläggning. Vi söker därför dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i det dagliga arbetet och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker är vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.
Uppdrag med de arbete som skall utföras hämtar du via din bärbara dator och utför dem utifrån de prioriteringar som finns i uppdragen. Arbetet är självständigt och du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer.
Tillsammans tar vi fram en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar.


Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
• El-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
• B-körkort
• Datorvana
• Har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• Erfarenhet från markentreprenader kan vara meriterande
• C-körkort och utbildningar för säkerhet på väg och ESA är meriterande
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning tidigare. För att trivas med oss behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta både självständigt och i team. Du utgår från hemmet och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Söderlund 070-263 26 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.
Fackliga representanter för denna tjänst är: Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Vi söker en person i Smålandsregionen med hemstationering som placeringsort.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 5 december 2021


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Du som Ljusdesigner intresserar oss!

Ljusdesigner
Läs mer Aug 16
Som utbildad ljusdesigner med framtidsambitioner har du med all säkerhet ett stort och genuint intresse för ljusplanering och teknik. Du är sannolikt ivrig att omsätta dina tekniska kunskaper i kreativa belysningslösningar. Är du den vikarie vi söker tror vi på en ljus framtid tillsammans.
Vi söker nu en vikarierande Ljusdesigner till vårt team i Bankeryd. Som Ljusdesigner på Elektro Elco är uppdraget att ge ljussättningshjälp och kunskap om ljus till våra kunder utifrån deras olika behov. Arbetet sker i nära samarbete med kunder och säljare i både Sverige och exportländer, under varumärket Hide-a-lite.
Du kommer arbeta med ljussättning av bl.a. industrier, kontor, restauranger, butiker, hotell, villor och utomhusmiljöer. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. Vi vet att du är rak och ärlig, med en positiv inställning. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi!
I vårt team på sex personer behöver du kunna vara lyhörd och ödmjuk men också ha förmåga att fatta egna beslut. Vi tror att du är en initiativrik person med ett strukturerat arbetssätt. Att be om hjälp när det behövs är inget du har svårt för. Vi värdesätter ditt intresse för styrning och teknik men självklart även ett kreativt tänkande.
I ditt arbete kommer du ha kontakt med elektriker, konsulter och arkitekter samt arbeta mot marknad i både Sverige, Finland, Norge och Danmark. Ditt arbete sker hela tiden i nära samarbete med säljare, beställare och ibland också slutkund. Detta kräver att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska.
Du får gärna:
ha tidigare erfarenhet av liknande arbete
vara en fena på Dialux 4 / Dialux Evo
ha erfarenhet av Auto CAD och Adobe programmen inDesign och Illustrator
överraska oss med andra talanger som vi kan tänkas ha nytta av

Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter ca 3,3 miljarder SEK. Elektro Elco AB omsätter ca 360 miljoner och har 85 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor runt om i landet. Elektro Elco är ett företag i teknikens framkant som utvecklar moderna belysningslösningar under varumärket Hide-a-lite.
Tjänsten utgör en tidsbegränsad heltidsanställning.
Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd.
Tillträde så snart som möjligt eller enl. överenskommelse.
Maila din ansökan till:
ida.raymondson@elco.se
Sista ansökningsdag: 2021-08-29, urval sker löpande
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kreativ Chef Ljusdesign Ida Raymondson 036-290 60 22
www.hidealite.se

Ansök nu

Biträdande Ljusdesigner till WSP Systems i Jönköping

Ljusdesigner
Läs mer Jul 2
Introduktion

Inom WSP samverkar en rad experter med olika bakgrund för att öka kundnytta och ge service i alla ljusrelaterade frågeställningar. WSP utvecklar visioner och koncept, tar fram analyser, underlag, gestaltningsförslag och illustrationsmaterial. Våra kvalifikationer spänner över allt från tidig planering, programarbete och projektledning till detaljprojektering och besiktningar.

Utifrån en samlad syn på funktion, estetik och hållbarhet arbetar vi för att skapa miljöer att trivas i. WSP talar hellre om ljus än belysning. Nyckeln till väl fungerande ljusdesign ligger i förståelsen för ljusets tvärdimensionella väsen där estetik och teknik samverkar för att uppnå bästa resultat. Vi tror inte på att begränsa upplevelsen till det strikt tekniska som belysning ofta förknippas med.Ansvarsområde

Som biträdande ljusdesigner kommer du att arbeta självständigt i nära samarbete med uppdragsansvariga inom ljusdesign men också andra teknikområden Du får möjlighet att lära och utveckla dig inom yrkesrollen. Du får även möjlighet att samarbeta med arkitekter, landskapsarkitekter, elprojektörer och övriga kompetenser inom WSP.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande, inom uppdragens olika skeden med såväl gestaltningsmässiga och konceptuella lösningar, från tidiga skeden till projektering.Kvalifikationer

Du har en examen från en ljushögskola och har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet som ljusdesigner.

Vi söker dig som minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet som ljusdesigner samt minst högskoleexamen inom ljusdesign eller motsvarande kunskapsnivå. Du har ett stort intresse för ljus, rumsgestaltning och människans välmående. Du har goda tekniska kunskaper och vill utvecklas i rollen som ljusdesigner. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt duktig på att samarbeta i grupp. Framförallt har du entusiasm och passion för ljus. Vi ser gärna att du har kunskaper inom cad-verktyg för byggsektor, bildbehandling, layout och ljusberäkning. Vi arbetar med bl.a. Indesign, Photoshop, Dialux, MagiCAD/AutoCAD, Revit och SketchUp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt affärsmässiga uppträdande, ägandeskap för ditt arbete och egenskap av lagspelare.

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

Kontakt
Simon Culha, gruppchef, simon.culha@wsp.com

Sista ansökningsdag
Urval sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 2021-08-21

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100.
wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (https://www.linkedin.com/company/wsp-sverige/) (LinkedIn), WSP Sverige (https://www.facebook.com/wspsverige/) (Facebook), eller @lifeatwspsverige (https://www.instagram.com/lifeatwspsverige/) (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Ansök nu

Elektriker (132007)

Elektriker, film/TV
Läs mer Apr 27
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Behörig elektriker sökes till olika elektrikeruppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär olika el-installationer inomhus och/eller utomhus.

Vem är du?
Du en är veteran med stort engagemang för ditt arbete och har el-behörighet.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

INNESÄLJARE / LJUSDESIGNER

Ljusdesigner
Läs mer Feb 22
Westal AB söker en person med stort intresse för försäljning och belysning.

Om Westal
Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen, som i snart 70 år har tillverkat utomhusarmaturer i sin fabrik i Bankeryd. Westals främsta kunder är elinstallatörer via sina elgrossister samt fackhandeln. Idag har Westal drygt 35 anställda och omsätter ca 120 Mkr. För att läsa mer om Westal gå in på www.westal.se

Arbetsbeskrivning
Du ingår i vårt försäljningsben och rapporterar till vår försäljningschef. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara ordermottagning, kundsupport, ljusplanering, offerthantering och teknisk support. Tjänstens placeringsort är antingen i Bankeryd eller Göteborg. Vårt affärssystem är Monitor och våra ljusberäkningar görs i Dialux. Erfarenheter och kunskaper inom försäljning och belysning är önskvärt.

Vem är du?
Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet inom belysning eller liknande arbetsuppgifter. Har du gått Ljushögskolan är det ett plus, men i första hand är din personlighet och inställning till ”livet” det vi kommer lägga störst vikt på. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!
Kontaktperson
För att söka tjänsten mejla din anmälan till ulf.olsson@westal.se. För mer information kontakta Ulf Olsson, försäljningsansvarig Westal AB, 0733-106701

Ansök nu

Beredare inom Belysning – Vattenfall Services

Belysningstekniker
Läs mer Jan 13
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.


Avdelning Belysning Syd-Öst söker nu Beredare som tillsammans med vår Belysningsprojektör, kan förnya och utveckla våra kunders belysningsanläggningar. Beredning belysning är en tjänst som vi jobbar med att utveckla och behöver dig som är nyfiken, lösningsfokuserad, idérik och kundfokuserad. Du kan vara en erfaren beredare som idag jobbar med lågspänningsnät eller ny beredare men ser belysning som något lockande. Har du en ljus idé så hoppas vi att du söker tjänsten och blir en del av vår beredargrupp. Vi jobbar med kundens behov i fokus och efter varje projekt skall kunden vara nöjd med sin anläggning. Belysning handlar mycket om trygghet och det skall vi inte kompromissa med.
 
Din roll som Beredare belysning
Utifrån våra kunders behov kommer du på våra projektledares uppdrag driva belysningsprojekteringar och beredningar i samarbete med våra kunder och projektledare. I huvudsak kommer du att:
• Utföra nätberäkningar, dimensionera, genomföra beredningar, samt att ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande.
• Kundkontakt med våra kunder i tekniska frågor omkring deras belysning i det offentliga rummet.
• Stötta våra projektledare i de tekniska frågor som kan uppstå omkring belysningsanläggningar
• Sammanställa dokumentation inför nya projekt.


Dina kvalifikationer som Beredare belysning
• Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade exempelvis, KY-utbildning inom samma område.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering, projektering eller beredning av elnät.
• Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
• B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är strukturerad och ser det självklara med att dokumentera vad som utförts och vad som skall utföras.
Grundläggande kunskaper i program som CAD, EL-vis och GURU Samt Ritningsläsning är meriterande.
 
Placeringsort: Växjö, Jönköping, Kalmar. Är detta ett jobb för dig och bor på andra orter hoppas vi att du söker så vi får träffa dig och eventuellt ordna placeringsort.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Söderlund, 070-263 26 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 februari 2020!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Location: Jönköping

Ansök nu

Du som Ljusdesigner intresserar oss!

Ljusdesigner
Läs mer Dec 2
Som utbildad ljusdesigner med framtidsambitioner har du med all säkerhet ett stort och genuint intresse för ljusplanering och teknik. Du är sannolikt ivrig att omsätta dina tekniska kunskaper i kreativa belysningslösningar. Är du den vikarie vi söker tror vi på en ljus framtid tillsammans.
Vi söker nu en vikarierande Ljusdesigner då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. Du kommer arbeta med ljussättning av bl.a. kontor, industrier, restauranger, butiker, hotell, villor och utomhusmiljöer. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. Vi vet att du är rak och ärlig, med en positiv inställning. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi!
I vårt lilla team på fyra personer behöver du kunna vara lyhörd och ödmjuk men också ha förmåga att fatta egna beslut. Vi tror att du är en initiativrik person med ett strukturerat arbetssätt. Att be om hjälp när det behövs är inget du har svårt för. Vi värdesätter ditt intresse för styrning och teknik men självklart även ett kreativt tänkande.
I ditt arbete kommer du ha kontakt med elektriker, konsulter och arkitekter och arbeta mot marknad i både Sverige, Finland, Norge och Danmark. Ditt arbete sker hela tiden i nära samarbete med säljare, beställare och ibland också slutkund. Detta kräver att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska.
Du får gärna:
-         ha tidigare erfarenhet av liknande arbete
-         vara en fena på Dialux 4 / Dialux Evo
-         ha erfarenhet av Auto CAD och Adobe programmen inDesign och Illustrator
-         överraska oss med andra talanger som vi kan tänkas ha nytta av
Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter ca SEK 3 miljarder och har ca 880 anställda. Elektro Elco AB omsätter ca 260 miljoner och har ca 70 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor runt om i landet. Elektro Elco är ett företag i teknikens framkant som utvecklar moderna belysningslösningar under varumärket Hide-a-lite.
Tjänsten utgör en tidsbegränsad heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enl. överenskommelse, tidigast 2020-02-01.
 
Maila din ansökan till: ida.raymondson@elco.se
Sista ansökningsdag: 2019-12-16, urval sker löpande
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kreativ Chef Ljusdesign Ida Raymondson 036-290 60 22
www.hidealite.se

Ansök nu

Du som Ljusdesigner intresserar oss!

Ljusdesigner
Läs mer Jun 5
Som utbildad ljusdesigner med framtidsambitioner har du med all säkerhet ett stort och genuint intresse för ljusplanering och teknik. Du är sannolikt ivrig att omsätta dina tekniska kunskaper i kreativa belysningslösningar. Är du den vi söker tror vi på en ljus framtid tillsammans. Vi söker nu en Ljusdesigner till vårt team. Du kommer arbeta med ljussättning av bl.a. villor, kontor, restauranger, butiker och utomhusmiljöer. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. Vi vet att du är rak och ärlig, med en positiv inställning. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi!I vårt lilla team på fyra personer behöver du kunna vara lyhörd och ödmjuk men också ha förmåga att fatta egna beslut. Vi tror att du är en initiativrik person med ett strukturerat arbetssätt. Att be om hjälp när det behövs är inget du har svårt för. Vi värdesätter ditt intresse för styrning och teknik men självklart även ett kreativt tänkande.I ditt arbete kommer du ha kontakt med elektriker, konsulter och arkitekter och arbeta mot marknad i både Sverige, Finland, Norge och Danmark. Ditt arbete sker hela tiden i nära samarbete med säljare, beställare och slutkund. Detta kräver att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Du får gärna:-       ha tidigare erfarenhet av liknande arbete -       vara en fena på Dialux 4 / Dialux Evo-       ha erfarenhet av Auto CAD och Adobe programmen inDesign och Illustrator-       överraska oss med andra talanger som vi kan tänkas ha nytta avElektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter ca SEK 3 miljarder och har ca 830 anställda. Elektro Elco AB omsätter ca 260 miljoner och har 70 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor runt om i landet. Elektro Elco är ett företag i teknikens framkant som utvecklar moderna belysningslösningar under varumärket Hide-a-lite.Tjänsten utgör en heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor i Bankeryd.Tillträde enl. överenskommelse, tidigast 2019-08-12. Sista ansökningsdag: 2019-06-21, urval sker löpande Maila din ansökan till:ida.raymondson@elco.seVill du veta mer om tjänsten, kontakta Kreativ Chef Ljusdesign Ida Raymondson 036-290 60 22www.hidealite.se

Ansök nu

Scenmästare

Scenmästare
Läs mer Mar 26
Smålands Musik och Teater

Vi söker
Smålands Musik och Teater behöver förstärkning på den tekniska avdelningen. Vi söker en scenmästare som är väl förtrogen med olika typer av produktioner. Tjänsten är tillsvidare med start 1 juni eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Du kommer att få jobba i ett modernt och vackert hus med ändamålsenliga lokaler som är utrustade med den senaste tekniken. Verksamheten omsätter 132 mkr och har omkring 100 anställda. Den tekniska staben består av 14 stycken Ljud-, ljus- och scentekniker. www.smot.se

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett varierat jobb med många utmaningar inom scenkonsten. Dina arbetsuppgifter är att planera, förbereda och genomföra produktioner. Du ingår i Smålands Musik & Teaters tekniska stab, där vi tillsammans genomför samtliga produktioner.

Arbetet som scenmästare hos oss är mångfasetterat med allt från teater, musik, dans, musikal, populärkonserter mm. Inom scentekniska avdelningen arbetar vi gränsöverskridande. Andra teknikorienterade uppdrag kan vid behov, och efter kompetens vara aktuella. Viss turnéverksamhet förekommer.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som för tjänsten har relevant utbildning och/eller motsvarande erfarenhet.
Du har:
-Goda ledaregenskaper
-Gedigna kunskaper och teknisk kompetens inom området scenkonst.
-Har vana att planera och leda teknik/produktionsteam.
-Dokumenterad riggningskurs eller motsvarande erfarenhet.
-Erfarenhet av råsystem och övermaskineri.
-B körkort, C körkort är meriterande.
-Förarutbildning för mobila arbetsplattformar.

Har du bred erfarenhet av arbete som scenmästare är detta meriterande. Som person är du strukturerad och har lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet (produktionen). Du är lugn, trygg och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Du tar ansvar för din uppgift och har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor. Vi erbjuder dig ett kreativt jobb i en kreativ miljö.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information, scenteknisk chef Michael Holgersson 0706-829713
Facklig repr. Teaterförbundet, Rickard Andersson 0705-684127
Sista ansökningsdag är den 30 april.

Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Varje säsong presenterar Smålands Musik & Teater ett varierat utbud av musikal, musik, teater och dans för barn, ungdomar och vuxna, i och utanför Jönköpings län.

2018 genomförde vi omkring 769 evenemang. En stor del av verksamheten sker även utanför Kulturhuset Spiras väggar, i turnéer runt om i Sverige och i samarbeten med skolor, sjukvård, äldreboenden när vi genomför evenemang på plats hos dem. Ungefär 30 procent av verksamheten riktar sig till barn och unga.

Smålands Musik & Teater är en av enheterna inom Regional utveckling och har Region Jönköpings län som huvudman. Verksamheten omsatte förra året ca 132 miljoner sek och har ca 100 anställda.

Ansök nu

Belysningstekniker

Belysningstekniker
Läs mer Sep 5
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el-anläggningar. Våra 1 850 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, Trafikverket, kommuner, landsting och entreprenadbolag.

På Vattenfall Services är vi övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag, där vi vill vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet, religion, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Dina arbetsuppgifter som Belysningstekniker
Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder, vår arbetsuppgift är att bygga och underhålla belysningsanläggningar för Trafikverket och kommuner på deras gator och vägar, motionsspår, parker mm. Vårt arbetssätt är fritt och självständigt. Därför söker vi dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker ofta blir vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Arbetet består av en varierande vardag där du jobbar ute med montage i våra drift och underhållsavtal och hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning.
Du kommer att få en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar samt nybyggnation. Kunderna finns i hela Skåne och Blekinge vilket kan innebära resor. Arbetet sker främst i utomhusmiljöer.

Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
I grunden har du en el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning tidigare. Även markentreprenader är meriterande.
B-körkort krävs, C-körkort och utbildningar för säkerhet på väg och ESA är meriterande.

För att trivas med oss behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. I den här rollen är det även viktigt med datorvana och du ska tala och skriva på svenska. Du utgår från hemmet och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare.

Känns detta som ett jobb för dig?
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, urval sker löpande. Dock senast 31 oktober 2018 via denna sida.

Frågor om denna Tjänst:
Avdelningschef Stefan Oldin, 0706-181465

För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta
Rekryterare Anneli Jarlsheim, 072 585 28 76

Fackliga representanter är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Stefan Lahti Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Följ oss gärna och läs mer om oss!

www.vattenfallservices.se

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Ansök nu

Belysningstekniker

Belysningstekniker
Läs mer Okt 8
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el-anläggningar. Våra 1 850 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, Trafikverket, kommuner, landsting och entreprenadbolag.

På Vattenfall Services är vi övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag, där vi vill vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet, religion, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Dina arbetsuppgifter som Belysningstekniker
Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder, vår arbetsuppgift är att bygga och underhålla belysningsanläggningar för Trafikverket och kommuner på deras gator och vägar, motionsspår, parker mm. Vårt arbetssätt är fritt och självständigt. Därför söker vi dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker ofta blir vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Våra kunderna finns i hela Småland, så arbetet innebär resor dagligen från hemmet där du är stationerad. Arbetet sker i utomhusmiljöer består av en varierande vardag där du jobbar ute med montage i våra drift och underhållsavtal och hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller belysning.

Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
I grunden har du en el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning tidigare. Även markentreprenader är meriterande.
B-körkort krävs, C-körkort och utbildningar för säkerhet på väg och ESA är meriterande.

För att trivas med oss behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. I den här rollen är det även viktigt med datorvana och du ska tala och skriva på svenska. Du utgår från hemmet och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare.

Placeringsort: Småland, framförallt följande orter; Värnamo, Jönköping, Vetlanda, Vaggeryd, Gnosjö, Gislaved eller Vetlanda

Känns detta som ett jobb för dig?
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, urval sker löpande. Dock senast 31 oktober 2018 via denna sida.

Frågor om denna tjänst:
Avdelningschef Stefan Oldin, 0706-181465

För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta
Rekryterare Anneli Jarlsheim, 072 585 28 76

Fackliga representanter är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Stefan Lahti Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Följ oss gärna och läs mer om oss!

www.vattenfallservices.se

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Ansök nu

Produktionstekniker Sveriges Radio , semestervikariat

Ljudtekniker
Läs mer Jan 17
Som produktionstekniker kommer du i tätt samarbete med våra reportrar och programledare göra nyheter och program som är både snabba och vassa. Du kommer att arbeta i studiomiljö, likväl som att vara med redaktionen i fält, vid skarpa nyhetshändelser och evenemang. Du blir en av verksamhetens nyckelpersoner med fokus på produktionstekniken på redaktionerna. Medielandskapet har genomgått en genomgripande digitalisering, Sveriges Radio publicerar sig idag på både FM, webben och på de sociala medierna. För att möta detta strävar vi efter produktionsflöden där tekniken används för att skapa färre och enklare handgrepp och här spelar du en viktig roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Stödja redaktionens programledare och reportrar med direktsändningar - i studio eller ute på fältet
• Direktsända program som Karlavagnen, Naturmorgon eller Radiosporten
• Spela in och redigera inslag eller program för senare utsändning
• Spela in, redigera och mixa musik, eller dokumentärer
• Upprätta sändningsplatser utanför redaktionen eller i radiohusen
• Handleda och stödja redaktioner i att hantera system och verktyg
• Utföra enklare service- och datarelaterade arbetsuppgifter
• Innehållet i arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken ort du söker till. Det kan även förekomma uppdrag på närliggande kanaler och samarbete med dessa.

Bakgrund och kvalifikationer


• Utbildning inom ljudteknik
• God förståelse för dator- och IT-användning i en medie/ljudproduktionsmiljö
• Erfarenhet av arbete inom media är meriterande
• Kunskaper om sociala/digitala medier som publiceringsplattform är meriterande
• B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande

Som produktionstekniker är det viktigt att du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet. Då en stor del av arbetet utförs tillsammans med andra krävs det att du har god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera, så att ni tillsammans löser uppgifterna på bästa sätt. Du är också orienterad i samhälls- och omvärldsrelaterade frågor.

Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Vår värdegrund Sveriges Radio är en värdegrundstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017.

Anställning Tjänsterna är semestervikariat under sommaren 2018. Du kommer att arbeta på vaktlista, vilket kan innebära tjänstgöring kvällar och helger.

Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 18 februari 2018.

Ange i din ansökan vilken ort du är intresserad av; Östergötland (Norrköping), Kronoberg (Växjö), Jönköping eller Kalmar.

Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Niklas Kaldner, Produktionschef: 0480-458021. För frågor kring din ansökan kontakta Sara Källberg, sara.kallberg@sverigesradio.se

Fackliga frågor besvaras av Unionen: Per Brolléus (Växjö); per.brolleus@sverigesradio.se  Jimmy Calmerberg (Norrköping); 011-495 41 64, jimmy.calmerberg@sverigesradio.se, Joakim Johansson (Kalmar) 0480-458053, joakim.johansson@sverigesradio.se och Andreas Crona (Jönköping) 036-215 66 55, andreas.crona@sr.se  SACO nås via saco@sverigesradio.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tekniker Belysning Jönköpings län - Vattenfall Services

Belysningstekniker
Läs mer Jan 22
Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar samt nybyggnation av belysningsanläggningar. Arbetet sker mestadels utomhus. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och teknikerna är våra ansikten ut mot kund. Vi arbetar med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda. Beredskap kan ingå i tjänsten.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterande chef Martin Johansson 072-7290657, Rekryterare Martin Ivarsson 0702 –055 545

Fackliga representanter
Marie Forsman Unionen, Torbjörn Mårtensson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Du har studerat en el-teknisk utbildning och erfarenhet av att underhålla och bygga belysnings-, industri- och/eller elkraftsanläggningar. Körkort B krävs och innehav av C-körkort är en merit.

Som person är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår mycket kundkontakter i jobbet.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Ansök nu