Tolk jobb i Jönköping

Hitta lediga jobb som Tolk i Jönköping. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Jönköping från den arbetsgivaren.

Tolkar för extraarbete till Saab AB i Jönköping

Tolk
Läs mer Nov 9
Vi söker nu dig som vill arbeta extra som tolk i Saab ABs spännande verksamhet!

Om företaget
Saab AB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som tolk kommer du arbeta inom Saab ABs utbildningsverksamhet. Uppdraget innebär att du går in och arbetar tillsammans med andra tolkar i olika övningar/rollspel. Du kommer samverka med flera tolkar samt personer från olika funktioner inom Saab ABs verksamhet.

Verksamheten är i Jönköping och arbetet kommer främst ske på dagtid men kan komma att vara på kvällar vid enstaka tillfällen. Tjänsten innebär extraarbete om 4 timmar per tillfälle, 6-8 gånger per år.

Din profil
Denna tjänst kräver att du kan tala arabiska eller portugisiska flytande. Andra krav för tjänsten är:
• mycket goda kunskaper i svenska
• intresse för försvarsverksamhet
• körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som tolk eller översättare sedan tidigare. Tjänsten passar för dig som har annan sysselsättning med förutsättning att du kan ta ledigt vid tillfällen som krävs för arbetet åt Saab AB.

Då tjänsten innebär mycket samarbete lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör ha en god samarbetsförmåga och vara bekväm i att umgås med personer med olika bakgrund. Då arbetet innebär bland annat att figurera i olika rollspel krävs att du är lyhörd och kan agera från olika direktiv och ha en förmåga att skådespela vid behov.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta är initialt ett konsultuppdrag om 6 månader med goda möjlighet till förlängning. Tilltänkt start för uppdraget är i början av år 2021.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Jerner, isabelle.jerner@skill.se.

Välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Ansök nu